ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΜΑΡTΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 8.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΜΑΡTΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 8."

Transcript

1 ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΜΑΡTΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 8.00ΜΜ Παρόντες 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2. κ. Γιώργος Μακρυνός Αντιδήμαρχος Κορυδαλλού, Αντιπρόεδρος 3. κ. Ιωάννης Λαδόπουλος Δημ. Σύμβουλος Χαλανδρίου, Αντιπρόεδρος 4. κ. Χρίστος Γώγος Αντιδήμαρχος Βύρωνα, Γενικός Γραμματέας 5. κ. Νικόλαος Μαρώσης Δημ. Σύμβουλος Καλλιθέας, Ειδικός Γραμματέας 6. κ.παναγιώτηςζητάκηςδημ.σύμβουλοςαλεξανδρούποληςαναπλγενγραμματέας 7. κ.ιωάννης Φωστηρόπουλος Αντιδήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Αναπλ. Μέλος 8. κα.ευαγγελίααμανατίδου-χατζηπαυλή-δημ.σύμβουλοςν.ιωνίας,αναπλμέλος Απόντες: 1. κ. Νικόλαος Σταυριανέας Εκπρόσωπος Δήμου Πειραιά, Μέλος 2. κ.σωτηρης Καμαρινόπουλος,Α/δήμαρχος Αγ.Αναργύρων Καματερού,Ταμίας 3. κα.γεωργίαγεωργακοπούλου-α/δήμαρχοςκερατσίνιου-δραπετσώνας,μέλος Προσκεκλημένοι: 1. κ. Σωτήρης Παπασπυρόπουλος- Διευθυντής 2. κα. Γεωργία Θάνου Γραμματειακή υποστήριξη ΔΣ Ο Πρόεδρος του ΔΣ κ. Πατούλης, αφού διαπίστωσε την απαρτία του ΔΣ κήρυξε την έναρξη της Συνεδρίασης.

2 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ 1. Έγκριση: α) για την ανάγκη της παρακολούθησης και του συντονισμού του έργου των κοινωνικών δομών αντιμετώπισης της φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου στα πλαίσια του Προγράμματος «Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου» και β) για τον τρόπο ανάθεσης λόγω ποσού της παροχής υπηρεσιών για την παρακολούθηση και το συντονισμό των κοινωνικών δομών αντιμετώπισης της φτώχειας. 2. Έγκριση μελέτης για το έργο της παρακολούθησης και του συντονισμού του έργου των κοινωνικών δομών αντιμετώπισης της φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου στα πλαίσια του Προγράμματος «Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου» 3. Έγκριση: α) για την ανάγκη παροχής υπηρεσιών για την λογιστική παρακολούθηση των κοινωνικών δομών αντιμετώπισης της φτώχειας στα πλαίσια του Προγράμματος «Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων _Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου» και β) για τον τρόπο ανάθεσης λόγω ποσού της παροχής υπηρεσιών για την λογιστική παρακολούθηση των κοινωνικών δομών αντιμετώπισης της φτώχειας. 4. Έγκριση μελέτης για το έργο της λογιστικής υποστήριξης και οικονομικής παρακολούθησης των κοινωνικών δομών αντιμετώπισης της φτώχειας στα πλαίσια του Προγράμματος «Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων _Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου». 5. Έγκριση α) για την ανάγκη σήμανσης, προβολής και ενημέρωσης για την Πράξη: «Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου» και β) για τον τρόπο ανάθεσης λόγω ποσού του έργου της σήμανσης και προβολής των κοινωνικών δομών αντιμετώπισης της φτώχειας καθώς και ενημέρωσης των πολιτών. 6. Έγκριση μελέτης για τη σήμανση, προβολή και ενημέρωση για τις κοινωνικές δομές αντιμετώπισης της φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου. 7. Ορισμός επιτροπής παραλαβής της εφαρμογής διαχείρισης των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου. 8. Έγκριση: α) για την ανάγκη της παρακολούθησης και του συντονισμού του έργου των κοινωνικών δομών αντιμετώπισης της φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου στα πλαίσια του Προγράμματος «Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου» και β) για τον τρόπο

3 ανάθεσης λόγω ποσού της παροχής υπηρεσιών για την παρακολούθηση και το συντονισμό των κοινωνικών δομών αντιμετώπισης της φτώχειας. 9. Έγκριση μελέτης για το έργο της παρακολούθησης και του συντονισμού του έργου των κοινωνικών δομών αντιμετώπισης της φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου στα πλαίσια του Προγράμματος «Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου» 10. Έγκριση: α) για την ανάγκη παροχής υπηρεσιών για την λογιστική παρακολούθηση των κοινωνικών δομών αντιμετώπισης της φτώχειας στα πλαίσια του Προγράμματος «Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων _Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου» και β) για τον τρόπο ανάθεσης λόγω ποσού της παροχής υπηρεσιών για την λογιστική παρακολούθηση των κοινωνικών δομών αντιμετώπισης της φτώχειας. 11. Έγκριση μελέτης για το έργο της λογιστικής υποστήριξης και οικονομικής παρακολούθησης των κοινωνικών δομών αντιμετώπισης της φτώχειας στα πλαίσια του Προγράμματος «Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων _Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου». 12. Έγκριση α) για την ανάγκη σήμανσης, προβολής και ενημέρωσης για την Πράξη: «Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου» και β) για τον τρόπο ανάθεσης λόγω ποσού του έργου της σήμανσης και προβολής των κοινωνικών δομών αντιμετώπισης της φτώχειας καθώς και ενημέρωσης των πολιτών. 13. Έγκριση μελέτης για τη σήμανση, προβολή και ενημέρωση για τις κοινωνικές δομές αντιμετώπισης της φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου. 14. Έγκριση μελέτης για την προμήθεια και εγκατάσταση λογισμικού για την διαχείριση των κοινωνικών δομών αντιμετώπισης της φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου. Θέμα 1 ο : Έγκριση: α) για την ανάγκη της παρακολούθησης και του συντονισμού του έργου των κοινωνικών δομών αντιμετώπισης της φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου στα πλαίσια του Προγράμματος «Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου» και β) για τον τρόπο ανάθεσης λόγω ποσού της παροχής υπηρεσιών για την παρακο-λούθηση και το συντονισμό των κοινωνικών δομών αντιμετώπισης της φτώχειας. Ο Διευθυντής του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας έχοντας υπόψη του:

4 1.Τον Οδηγό Υλοποίησης Πράξεων για τις κοινωνικές δομές άμεσης αντιμετώπισης της φτώχειας με κωδικό πρόσκλησης Την υπ αριθμ /6.822/ Απόφαση Ένταξης της Πράξης: «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ_ Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου» με κωδικό ΜΙS στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα: «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού ». 3.Την Απόφαση Υλοποίησης με Ιδία Μέσα για την πράξη: «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ_Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου», όπως εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση της 24/07/ Τις διατάξεις της υπ αριθμ /739/10 (ΦΕΚ 1291 Β/ ) απόφασης του Υπουργού Οικονομικών «Αύξηση των χρηματικών ποσών του άρθρου 83 παρ.1 του Ν. 2362/95 για τη σύναψη δημοσίων συμβάσεων που αφορούν προμήθεια προϊόντων, παροχή υπηρεσιών ή εκτέλεση έργων». 5.Τον Ν. 2362/95 περί Δημοσίου Λογιστικού. 6.Το Π.Δ. 118/2007 ΦΕΚ 150 τ. Α με τίτλο «Κανονισμός Προμηθειών Δημοσίου», κατ αναλογία εφαρμοζόμενο. Ενημερώνει το Διοικητικό Συμβούλιο ότι η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία με την επωνυμία «ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ» υλοποιεί το πρόγραμμα «Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων_Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου» στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο με κωδικό MIS Είναι αναγκαία από τον δικαιούχο η παρακολούθηση των διαδικασιών του έργου, της παραλαβής και πιστοποίησης των παραδοτέων και των δράσεων δημοσιότητας του έργου όπως και η νομική υποστήριξη. Συγκεκριμένα θα πρέπει να παρακολουθούνται : Η τρέχουσα Πορεία του Φυσικού και Οικονομικού αντικειμένου του προγράμματος. Η διαχείριση των προβλημάτων και η εξεύρεση τρόπων επίλυσης τους αναφορικά με το ανθρώπινο δυναμικό που στελεχώνει την εκάστοτε κοινωνική δομή καθώς και οι απαιτούμενες προληπτικές και διορθωτικές ενέργειες. Θα πρέπει να παρέχεται υποστήριξη σε θέματα που αφορούν στην προμήθεια υλικών - προϊόντων και υπηρεσιών στις κοινωνικές δομές. Επίσης θα πρέπει να παρέχονται συμβουλευτικές υπηρεσίες όσον αφορά τις καμπάνιες και τους τρόπους προσέλκυσης των ωφελούμενων αλλά και του ευρύτερου κοινού του Αμαρουσίου με στόχο την καλύτερη δυνατή ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και υποκίνηση τους.

5 Τέλος πρέπει να παρέχεται νομική υποστήριξη για την παρακολούθηση διαγωνισμών και συμβάσεων, την εφαρμογή των απαιτούμενων κανόνων δικαίου, την τήρηση των νόμιμων διαδικασιών και εν γένει την επίβλεψη της σύννομης ολοκλήρωσης της πράξης. Για όλους τους παραπάνω λόγους απαιτείται όπως εκπρόσωπος του αναδόχου εργάζεται στα κεντρικά γραφεία του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας καθημερινώς επί 4ωρο. Σύμφωνα με την Απόφαση Υλοποίησης με Ιδία Μέσα, ο προϋπολογισμός της δαπάνης για την παρακολούθηση και τον συντονισμό του έργου των κοινωνικών δομών αντιμετώπισης της φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου για όλο το διάστημα υλοποίησης του Προγράμματος αναλύεται ως εξής: Α/Α Τύπος Δαπάνης Ποσότητα 1. Κοινωνικό Παντοπωλείο Μονάδα Κόστους Διάρκεια Σύνολο Αμοιβή Διοικητικού 6.500,00 2. Κοινωνικό Φαρμακείο Αμοιβή Διοικητικού 4.000,00 3. Δομή Παροχής Συσσιτίων Αμοιβή Διοικητικού 6.500,00 4. Δημοτικός Λαχανόκηπος Αμοιβή Διοικητικού 2.500,00 5. Γραφείο Διαμεσολάβησης Αμοιβή Διοικητικού 3.000,00 6. Τράπεζα Χρόνου β.5 Αμοιβή Διοικητικού 7.500,00 ΣΥΝΟΛΟ ,00 Επίσης, τονίζεται ότι ο προϋπολογισμός για την παροχή των συγκεκριμένων υπηρεσιών για το τρέχον διαχειριστικό έτος και ειδικότερα από την έναρξη του προγράμματος έως την λήξη του διαχειριστικού έτους, δηλαδή από τον Απρίλιο έως και τον Δεκέμβριο του 2014, ανέρχεται συνολικά στο ποσό των δεκατριών χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 23% ( συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 23%) για όλες τις κοινωνικές δομές. Διευκρινίζεται ότι το ποσό των προέκυψε κατόπιν αξιολόγησης των αναγκών του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας για την υλοποίηση του προγράμματος των Κοινωνικών Δομών στο Μαρούσι σε συνάρτηση με το εκτιμώμενο κόστος των απαιτούμενων υπηρεσιών. Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Ν. 2362/95 περί Δημοσίου Λογιστικού σε συνδυασμό με τις διατάξεις της υπ αριθμ /739/10

6 (ΦΕΚ 1291 Β/ ) απόφασης του Υπουργού Οικονομικών με θέμα την «Αύξηση των χρηματικών ποσών του άρθρου 83 παρ.1 του Ν. 2362/95 για τη σύναψη δημοσίων συμβάσεων που αφορούν προμήθεια προϊόντων, παροχή υπηρεσιών ή εκτέλεση έργων» για ποσό έως είκοσι χιλιάδες ( ) ευρώ χωρίς ΦΠΑ προτείνεται η απευθείας ανάθεση σε Ανάδοχο έπειτα από έρευνα αγοράς. Το Δ.Σ. εγκρίνει: α) την ανάγκη για παροχή υπηρεσιών για την παρακολούθηση και τον συντονισμό του έργου των κοινωνικών δομών αντιμετώπισης της φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου στα πλαίσια της Πράξης «Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων _Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου» και β) την απευθείας ανάθεση σε ανάδοχο σύμφωνα με την υπ αριθμ /739/10 (ΦΕΚ 1291 Β/ ) απόφαση του Υπουργού Οικονομικών. Θέμα 2 ο : Έγκριση μελέτης για το έργο της παρακολούθησης και του συντονισμού του έργου των κοινωνικών δομών αντιμετώπισης της φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου στα πλαίσια του Προγράμματος «Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου» Ο Διευθυντής του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας έχοντας υπόψη του: 1.Τον Οδηγό Υλοποίησης Πράξεων για τις κοινωνικές δομές άμεσης αντιμετώπισης της φτώχειας με κωδικό πρόσκλησης Την υπ αριθμ /6.822/ Απόφαση Ένταξης της Πράξης: «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ_ Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου» με κωδικό ΜΙS στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα: «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού ». 3.Την Απόφαση Υλοποίησης με Ιδία Μέσα για την πράξη: «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ_Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου», όπως εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση της 24/07/ Τις διατάξεις της υπ αριθμ /739/10 (ΦΕΚ 1291 Β/ ) απόφασης του Υπουργού Οικονομικών «Αύξηση των χρηματικών ποσών του άρθρου 83 παρ.1 του Ν. 2362/95 για τη σύναψη δημοσίων συμβάσεων που αφορούν προμήθεια προϊόντων, παροχή υπηρεσιών ή εκτέλεση έργων». 5.Τον Ν. 2362/95 περί Δημοσίου Λογιστικού. 6.Το Π.Δ. 118/2007 ΦΕΚ 150 τ. Α με τίτλο «Κανονισμός Προμηθειών Δημοσίου», κατ αναλογία εφαρμοζόμενο. 7. Τη συνταχθείσα μελέτη Νο4 για την δράση: «Παρακολούθηση και συντονισμός του έργου των κοινωνικών δομών αντιμετώπισης της φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου».

7 Ενημερώνει το Διοικητικό Συμβούλιο ότι η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία με την επωνυμία «ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ» δρώντας ως εταιρικό κοινωνικό σχήμα υλοποιεί το πρόγραμμα «Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων _Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου» στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο Πιο αναλυτικά, υπογραμμίζεται ότι έπειτα από συζήτηση προηγούμενου θέματος της σημερινής συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου κρίθηκε αναγκαία η παρακολούθηση και ο συντονισμός των διαδικασιών του έργου, της μεθοδολογίας παραλαβής και πιστοποίησης των παραδοτέων, των δράσεων δημοσιότητας του έργου όπως και η νομική υποστήριξη για την παρακολούθηση διαγωνισμών και συμβάσεων, την εφαρμογή των απαιτούμενων κανόνων δικαίου, την τήρηση των νόμιμων διαδικασιών και εν γένει την επίβλεψη της σύννομης ολοκλήρωσης της πράξης. Κατ αναλογική εφαρμογή του Π.Δ. 118/2007 με τίτλο «ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ» συντάχθηκε Μελέτη για την παρακολούθηση και συντονισμό του έργου των κοινωνικών δομών αντιμετώπισης της φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου. Το Δ.Σ. εγκρίνει τη Μελέτη για το έργο της παρακολούθησης και του συντονισμού των κοινωνικών δομών αντιμετώπισης της φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου και ορίζει τριμελή Επιτροπή αποτελούμενη από τους α) ΜΑΡΙΑ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ, Κοινωνική Λειτουργός, Υπάλληλος Δήμου Αμαρούσιου β) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ, Ψυχολόγος, Υπάλληλος Δήμου Γαλατσίου και γ) ΘΑΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ, Υπεύθυνη Γραμματειακής Υποστήριξης Διοικητικού Συμβούλιου ΕΔΔΥΠΠΥ για έρευνα αγοράς, εξεύρεση τριών προσφορών, την αποσφράγιση και αξιολόγηση τους. Θέμα 3 ο : Έγκριση: α) για την ανάγκη παροχής υπηρεσιών για την λογιστική παρακολούθηση των κοινωνικών δομών αντιμετώπισης της φτώχειας στα πλαίσια του Προγράμματος «Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων _Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου» και β) για τον τρόπο ανάθεσης λόγω ποσού της παροχής υπηρεσιών για την λογιστική παρακολούθηση των κοινωνικών δομών αντιμετώπισης της φτώχειας. Ο Διευθυντής του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας έχοντας υπόψη του: 1.Τον Οδηγό Υλοποίησης Πράξεων για τις κοινωνικές δομές άμεσης αντιμετώπισης της φτώχειας με κωδικό πρόσκλησης 49.

8 2.Την υπ αριθμ /6.822/ Απόφαση Ένταξης της Πράξης: «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ_ Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου» με κωδικό ΜΙS στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα: «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού ». 3.Την Απόφαση Υλοποίησης με Ιδία Μέσα για την πράξη: «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ_Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου», όπως εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση της 24/07/ Τις διατάξεις της υπ αριθμ /739/10 (ΦΕΚ 1291 Β/ ) απόφασης του Υπουργού Οικονομικών «Αύξηση των χρηματικών ποσών του άρθρου 83 παρ.1 του Ν. 2362/95 για τη σύναψη δημοσίων συμβάσεων που αφορούν προμήθεια προϊόντων, παροχή υπηρεσιών ή εκτέλεση έργων». 5.Τον Ν. 2362/95 περί Δημοσίου Λογιστικού. 6.Το Π.Δ. 118/2007 ΦΕΚ 150 τ. Α με τίτλο «Κανονισμός Προμηθειών Δημοσίου», κατ αναλογία εφαρμοζόμενο. Ενημερώνει το Διοικητικό Συμβούλιο ότι η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία με την επωνυμία «ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ» δρώντας υλοποιεί το πρόγραμμα «Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων_Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου» στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο Η επιτυχής πραγμάτωση του προγράμματος και των στόχων του προϋποθέτει και καθιστά αναγκαία την υλοποίηση του οικονομικού αντικειμένου του. Πιο συγκεκριμένα, για να ευοδοθούν οι προαναφερθέντες στόχοι της Πράξης απαιτείται η σύναψη σύμβασης με αντικείμενο την λογιστική υποστήριξη και την οικονομική παρακολούθηση κάθε κοινωνικής δομής. Ως εκ τούτου, το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας για την υλοποίηση της ανωτέρω αναφερθείσας Πράξης και ειδικότερα για την οικονομική διαχείριση και παρακολούθηση των Δομών θα προβεί στη σύναψη σύμβασης με αντικείμενο την λογιστική υποστήριξη και οικονομική παρακολούθηση κάθε κοινωνικής δομής κατά τα ορισθέντα στην Απόφαση Υλοποίησης με ιδία μέσα της Πράξης: «Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων_Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου». Σύμφωνα με την Απόφαση Υλοποίησης με Ιδία Μέσα είναι αναγκαία η λογιστική υποστήριξη και η οικονομική παρακολούθηση κάθε κοινωνικής δομής προκειμένου να επιτυγχάνεται αποτελεσματικά η οικονομική διαχείριση των κοινωνικών δομών και κατ επέκταση του προγράμματος και των στόχων του. Σύμφωνα με την προαναφερθείσα Απόφαση Υλοποίησης με Ιδία Μέσα, ο προϋπολογισμός σχετικά με τις υπηρεσίες με αντικείμενο την λογιστική υποστήριξη και την οικονομική

9 παρακολούθηση κάθε κοινωνικής δομής για όλο το διάστημα υλοποίησης του Προγράμματος αναλύεται ως εξής: Α/Α Τύπος Δαπάνης Ποσότητα 1. Κοινωνικό Παντοπωλείο Μονάδα Κόστους Διάρκεια Σύνολο Αμοιβή λογιστή 6.500,00 2. Κοινωνικό Φαρμακείο Αμοιβή λογιστή 4.100,00 3. Δομή Παροχής Συσσιτίων Αμοιβή λογιστή 6.500,00 4. Δημοτικός Λαχανόκηπος Αμοιβή λογιστή 2.500,00 5. Γραφείο Διαμεσολάβησης Αμοιβή λογιστή 3.000,00 6. Τράπεζα Χρόνου Αμοιβή λογιστή 7.500,00 ΣΥΝΟΛΟ ,00 Επίσης, τονίζεται ότι ο προϋπολογισμός για την παροχή των συγκεκριμένων υπηρεσιών για το τρέχον διαχειριστικό έτος και ειδικότερα από την έναρξη του προγράμματος έως την λήξη του διαχειριστικού έτους, δηλαδή από τον Απρίλιο έως και τον Δεκέμβριο του 2014, ανέρχεται συνολικά στο ποσό των δεκατριών χιλιάδων πεντακοσίων σαράντα πέντε ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 23% ( συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 23%) για όλες τις κοινωνικές δομές. Διευκρινίζεται ότι το ποσό των προέκυψε κατόπιν αξιολόγησης των αναγκών του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας σε συνάρτηση με το εκτιμώμενο κόστος των απαιτούμενων υπηρεσιών. Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Ν. 2362/95 περί Δημοσίου Λογιστικού σε συνδυασμό με τις διατάξεις της υπ αριθμ /739/10 (ΦΕΚ 1291 Β/ ) απόφασης του Υπουργού Οικονομικών με θέμα την «Αύξηση των χρηματικών ποσών του άρθρου 83 παρ.1 του Ν. 2362/95 για τη σύναψη δημοσίων συμβάσεων που αφορούν προμήθεια προϊόντων, παροχή υπηρεσιών ή εκτέλεση έργων» για ποσό έως είκοσι χιλιάδες ( ) ευρώ χωρίς ΦΠΑ προτείνεται η απευθείας ανάθεση σε Ανάδοχο έπειτα από έρευνα αγοράς.

10 Το Δ.Σ. εγκρίνει: α) την ανάγκη για παροχή υπηρεσιών για την υλοποίηση του οικονομικού αντικειμένου των κοινωνικών δομών αντιμετώπισης της φτώχειας στα πλαίσια της Πράξης «Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου», ήτοι για τη λογιστική υποστήριξη και την οικονομική παρακολούθηση κάθε κοινωνικής δομής και β) την απευθείας ανάθεση σε ανάδοχο σύμφωνα με την υπ αριθμ /739/10 (ΦΕΚ 1291 Β/ ) απόφαση του Υπουργού Οικονομικών Θέμα 4 ο : Έγκριση μελέτης για το έργο της λογιστικής υποστήριξης και οικονομικής παρακολούθησης των κοινωνικών δομών αντιμετώπισης της φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου. Ο Διευθυντής του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας έχοντας υπόψη του: 1.Τον Οδηγό Υλοποίησης Πράξεων για τις κοινωνικές δομές άμεσης αντιμετώπισης της φτώχειας με κωδικό πρόσκλησης Την υπ αριθμ /6.822/ Απόφαση Ένταξης της Πράξης: «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ_ Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου» με κωδικό ΜΙS στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα: «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού ». 3.Την Απόφαση Υλοποίησης με Ιδία Μέσα για την πράξη: «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ_Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου», όπως εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση της 24/07/ Τις διατάξεις της υπ αριθμ /739/10 (ΦΕΚ 1291 Β/ ) απόφασης του Υπουργού Οικονομικών «Αύξηση των χρηματικών ποσών του άρθρου 83 παρ.1 του Ν. 2362/95 για τη σύναψη δημοσίων συμβάσεων που αφορούν προμήθεια προϊόντων, παροχή υπηρεσιών ή εκτέλεση έργων». 5.Τον Ν. 2362/95 περί Δημοσίου Λογιστικού. 6.Το Π.Δ. 118/2007 ΦΕΚ 150 τ. Α με τίτλο «Κανονισμός Προμηθειών Δημοσίου», κατ αναλογία εφαρμοζόμενο. 7. Το συνταχθέν Τεύχος Τεχνικών Προδιαγραφών για το έργο: «Λογιστική υποστήριξη και οικονομική παρακολούθηση της κάθε κοινωνικής δομής». Ενημερώνει το Διοικητικό Συμβούλιο ότι η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία με την επωνυμία «ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ» δρώντας ως εταιρικό κοινωνικό σχήμα υλοποιεί το πρόγραμμα «Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων _Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο

11 Αμαρουσίου» στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο Πιο αναλυτικά, υπογραμμίζεται ότι, έπειτα από συζήτηση προηγούμενου θέματος της σημερινής συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου, κρίθηκε αναγκαία η λογιστική υποστήριξη και οικονομική παρακολούθηση της πράξης «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ_ Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου Στο πλαίσιο της ανάγκης για την λογιστική υποστήριξη και οικονομική παρακολούθηση της ανωτέρω πράξης συντάχθηκε Μελέτη για το έργο της λογιστικής υποστήριξης και οικονομικής παρακολούθησης των Κοινωνικών Δομών Φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου, η οποία περιλαμβάνει τις προδιαγραφές της δράσης. Το Δ.Σ. εγκρίνει τη Μελέτη 8/2014 της λογιστικής υποστήριξης και οικονομικής παρακολούθησης της πράξης «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ_ Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου και ορίζει τριμελή Επιτροπή αποτελούμενη από τους α) ΜΑΡΙΑ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ, Κοινωνική Λειτουργός, Υπάλληλος Δήμου Αμαρούσιου β) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ, Ψυχολόγος, Υπάλληλος Δήμου Γαλατσίου και γ) ΘΑΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ, Υπεύθυνη Γραμματειακής Υποστήριξης Διοικητικού Συμβούλιου ΕΔΔΥΠΠΥ για την αποσφράγιση και αξιολόγηση των προσφορών. Θέμα 5 ο : Έγκριση α) για την ανάγκη σήμανσης, προβολής και ενημέρωσης για την Πράξη: «Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου» και β) για τον τρόπο ανάθεσης λόγω ποσού του έργου της σήμανσης και προβολής των κοινωνικών δομών αντιμετώπισης της φτώχειας καθώς και ενημέρωσης των πολιτών. Ο Διευθυντής του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας έχοντας υπόψη του: 1.Τον Οδηγό Υλοποίησης Πράξεων για τις κοινωνικές δομές άμεσης αντιμετώπισης της φτώχειας με κωδικό πρόσκλησης Την υπ. αριθμ /6.822/ Απόφαση Ένταξης της Πράξης «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ _ Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου» με κωδικό MIS στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού » 3. Την απόφαση υλοποίησης με ιδία μέσα για την πράξη «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ _ Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου» όπως εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο στην συνεδρίαση της 24/07/2013.

12 4.Τις διατάξεις της υπ αριθμ /739/10 (ΦΕΚ 1291 Β/ ) απόφασης του Υπουργού Οικονομικών «Αύξηση των χρηματικών ποσών του άρθρου 83 παρ.1 του Ν. 2362/95 για τη σύναψη δημοσίων συμβάσεων που αφορούν προμήθεια προϊόντων, παροχή υπηρεσιών ή εκτέλεση έργων». 5. Το Π.Δ. 118/2007 ΦΕΚ 150 τ. Α με τίτλο «Κανονισμός Προμηθειών Δημοσίου», κατ αναλογία εφαρμοζόμενο. Ενημερώνει το Διοικητικό Συμβούλιο ότι η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία με την επωνυμία «ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ υλοποιεί την Πράξη «Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων _Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου» στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο Η επιτυχής πραγμάτωση του προγράμματος και των στόχων του προϋποθέτει και καθιστά αναγκαία την προβολή της συγκεκριμένης Πράξης και της λειτουργίας των κοινωνικών δομών φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου και την ενημέρωση των πολιτών για αυτές. Ως εκ τούτου, είναι αναγκαίο το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας για την υλοποίηση της Πράξης να προβεί στη σύναψη σύμβασης με αντικείμενο την κατάλληλη σήμανση, την προβολή και την ενημέρωση των πολιτών για τις κοινωνικές δομές φτώχειας που λειτουργούν στο Δήμο Αμαρουσίου κατά τα ορισθέντα στην Απόφαση υλοποίησης με ιδία μέσα της Πράξης: «Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων_Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου». Α/Α Τύπος Δαπάνης Ποσότητα 1. Κοινωνικό Παντοπωλείο Μονάδα Κόστους Διάρκεια Σύνολο Έξοδα σήμανσης, προβολής και ενημέρωσης 2.600,00 2. Κοινωνικό Φαρμακείο Έξοδα σήμανσης, προβολής και ενημέρωσης 2.000,00 3. Δομή Παροχής Συσσιτίων Έξοδα σήμανσης, προβολής και ενημέρωσης 2.700,00 4. Δημοτικός Λαχανόκηπος

13 Έξοδα σήμανσης, προβολής και ενημέρωσης 2.000,00 5. Γραφείο Διαμεσολάβησης Έξοδα σήμανσης, προβολής και ενημέρωσης 2.000,00 6. Τράπεζα Χρόνου Έξοδα σήμανσης, προβολής και ενημέρωσης 4.700,00 ΣΥΝΟΛΟ ,00 Ο προϋπολογισμός για την παροχή των συγκεκριμένων υπηρεσιών ανέρχεται συνολικά στο ποσό των δεκαέξι χιλιάδων ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 23%. ( συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 23%) για όλες τις κοινωνικές δομές. Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Ν. 2362/95 περί Δημοσίου Λογιστικού σε συνδυασμό με τις διατάξεις της υπ αριθμ /739/10 (ΦΕΚ 1291 Β/ ) απόφασης του Υπουργού Οικονομικών με θέμα την «Αύξηση των χρηματικών ποσών του άρθρου 83 παρ.1 του Ν. 2362/95 για τη σύναψη δημοσίων συμβάσεων που αφορούν προμήθεια προϊόντων, παροχή υπηρεσιών ή εκτέλεση έργων», για ποσό έως είκοσι χιλιάδες ευρώ ( ) χωρίς Φ.Π.Α. προτείνεται η απευθείας ανάθεση σε Ανάδοχο έπειτα από έρευνα αγοράς. Για το λόγο αυτό προτείνεται να ανατεθεί σε ανάδοχο η κατασκευή ταμπελών σύμφωνα με τις οδηγίες για κοινή σήμανση από τον Εθνικό Μηχανισμό για την Φτώχεια, καθώς και ο σχεδιασμός και η εκτύπωση Φυλλαδίων και άλλου ενημερωτικού υλικού( συγκεκριμένα έξι διαφορετικά φυλλάδια ένα για κάθε δομή και έξι ημερολόγια τοίχου ), που θα περιέχουν γενικές πληροφορίες,προκειμένου να ενημερωθούν οι ωφελούμενοι και το ευρύτερο κοινό του Δήμου Αμαρουσίου με απευθείας ανάθεση, και με κριτήριο επιλογής Αναδόχου την προσφορά με την χαμηλότερη τιμή, σύμφωνα με το Π.Δ. 118/2007 με τίτλο: «ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ», το οποίο θα εφαρμοστεί αναλογικά. Το Δ.Σ. εγκρίνει α) την ανάγκη παροχής υπηρεσιών για την σήμανση, την προβολή και την ενημέρωση των πολιτών για τις κοινωνικές δομές φτώχειας που λειτουργούν στο Δήμο Αμαρουσίου και β) την απευθείας ανάθεση σε ανάδοχο σύμφωνα με την υπ αριθμ /739/10 (ΦΕΚ 1291 Β/ ) απόφαση του Υπουργού Οικονομικών.

14 Θέμα 6 ο : Έγκριση μελέτης για τη σήμανση, προβολή και ενημέρωση για τις κοινωνικές δομές αντιμετώπισης της φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου. Ο Διευθυντής του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας έχοντας υπόψη του: 1.Τον Οδηγό Υλοποίησης Πράξεων για τις κοινωνικές δομές άμεσης αντιμετώπισης της φτώχειας με κωδικό πρόσκλησης Την υπ. αριθμ /6.822/ Απόφαση Ένταξης της Πράξης «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ _ Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου» με κωδικό MIS στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού » 3. Την απόφαση υλοποίησης με ιδία μέσα για την πράξη «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ _ Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου» όπως εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο στην συνεδρίαση της 24/07/ Τις διατάξεις της υπ αριθμ /739/10 (ΦΕΚ 1291 Β/ ) απόφασης του Υπουργού Οικονομικών «Αύξηση των χρηματικών ποσών του άρθρου 83 παρ.1 του Ν. 2362/95 για τη σύναψη δημοσίων συμβάσεων που αφορούν προμήθεια προϊόντων, παροχή υπηρεσιών ή εκτέλεση έργων». 5. Το Π.Δ. 118/2007 ΦΕΚ 150 τ. Α με τίτλο «Κανονισμός Προμηθειών Δημοσίου», κατ αναλογία εφαρμοζόμενο. Ενημερώνει το Διοικητικό Συμβούλιο ότι η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία με την επωνυμία «ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ» υλοποιεί την Πράξη «Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων _Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου» στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο Στο πλαίσιο της ανάγκης για την σήμανση, την προβολή και την ενημέρωση των πολιτών για τις κοινωνικές δομές φτώχειας που λειτουργούν στο Δήμο Αμαρουσίου συντάχθηκε μελέτη που περιλαμβάνει τις απαιτούμενες προδιαγραφές των αντίστοιχων υπηρεσιών. Το Δ.Σ. εγκρίνει το τεύχος μελέτης για την παροχή υπηρεσιών για την σήμανση, την προβολή και την ενημέρωση των πολιτών για τις κοινωνικές δομές φτώχειας που λειτουργούν στο Δήμο Αμαρουσίου και εξουσιοδοτεί επιτροπή αποτελούμενη από τους α)μαρια ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ, Κοινωνική Λειτουργός, Υπάλληλος Δήμου Αμαρουσίου, β)κωνσταντινα ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ, Ψυχολόγος, Υπάλληλος Δήμου Γαλατσίου και γ)θανου ΓΕΩΡΓΙΑ, Υπεύθυνη Γραμματειακής Υποστήριξης Διοικητικού Συμβουλίου

15 ΕΔΔΥΠΠΥ, να κάνει έρευνα αγοράς και να φέρει τρεις προσφορές σύμφωνα με τη σχετική μελέτη. Θέμα 7 ο : Ορισμός επιτροπής παραλαβής της εφαρμογής διαχείρισης των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας. Στις 12/03/2014 υπογράφηκε σύμβαση μεταξύ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ και της εταιρείας AG ADVENT ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ σύμφωνα με την οποία η δεύτερη ανέλαβε την ανάπτυξη εφαρμογής, για την διαχείριση των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας, την εγκατάσταση της εφαρμογής αυτής καθώς και την εκπαίδευση των χρηστών της εν λόγω εφαρμογής. Επίσης, ανέλαβε την τεχνική υποστήριξη για την αποκατάσταση τυχόν τεχνικών προβλημάτων που θα προκύψουν κατά την λειτουργία της εφαρμογής. Για την παρακολούθηση της σύμβασης απαιτείται να συγκροτηθεί επιτροπή η οποία θα παραλάβει τα παραδοτέα και θα συντάξει και το απαιτούμενο πρωτόκολλο παραλαβής. Το Δ.Σ αποφασίζει να ορίσει επιτροπή παραλαβής της εφαρμογής αποτελούμενη από τους α) Γεωργία Θάνου β) Ανδρέα Καλογρίδη, γ) Δήμητρα Κατεργάρη Θέμα 8 ο : Έγκριση: α) για την ανάγκη της παρακολούθησης και του συντονισμού του έργου των κοινωνικών δομών αντιμετώπισης της φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου στα πλαίσια του Προγράμματος «Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου» και β) για τον τρόπο ανάθεσης λόγω ποσού της παροχής υπηρεσιών για την παρακολούθηση και το συντονισμό των κοινωνικών δομών αντιμετώπισης της φτώχειας. Ο Διευθυντής του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας έχοντας υπόψη του: 1.Τον Οδηγό Υλοποίησης Πράξεων για τις κοινωνικές δομές άμεσης αντιμετώπισης της φτώχειας με κωδικό πρόσκλησης Την υπ αριθμ /6.822/ Απόφαση Ένταξης της Πράξης: «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ_ Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου» με κωδικό ΜΙS στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα: «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού ».

16 3.Την Απόφαση Υλοποίησης με Ιδία Μέσα για την πράξη: «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ_Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου», όπως εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση της 24/07/ Τις διατάξεις της υπ αριθμ /739/10 (ΦΕΚ 1291 Β/ ) απόφασης του Υπουργού Οικονομικών «Αύξηση των χρηματικών ποσών του άρθρου 83 παρ.1 του Ν. 2362/95 για τη σύναψη δημοσίων συμβάσεων που αφορούν προμήθεια προϊόντων, παροχή υπηρεσιών ή εκτέλεση έργων». 5.Τον Ν. 2362/95 περί Δημοσίου Λογιστικού. 6.Το Π.Δ. 118/2007 ΦΕΚ 150 τ. Α με τίτλο «Κανονισμός Προμηθειών Δημοσίου», κατ αναλογία εφαρμοζόμενο. Ενημερώνει το Διοικητικό Συμβούλιο ότι η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία με την επωνυμία «ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ» δρώντας ως εταιρικό κοινωνικό σχήμα με συμπράττοντα φορέα τον Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Δήμου Γαλατσίου υλοποιεί το πρόγραμμα «Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων_Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου» στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο Για τη βέλτιστη δυνατή διαχείριση του έργου των Κοινωνικών Δομών Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου είναι αναγκαία η παρακολούθηση των διαδικασιών του έργου, της μεθοδολογίας παραλαβής και πιστοποίησης των παραδοτέων και των δράσεων δημοσιότητας του έργου. Ειδικότερα, ο συντονισμός και η διαχείριση όλου του έργου είναι απαραίτητος προκειμένου να ολοκληρωθεί εμπρόθεσμα το έργο και να εκπληρωθούν όλοι οι στόχοι του προγράμματος. Ωστόσο, το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας δεν διαθέτει το απαιτούμενο προσωπικό και λειτουργίες για την παρακολούθηση των εν λόγω διαδικασιών. Ως εκ τούτου, για την υλοποίηση του ανωτέρω αναφερθέντος Προγράμματος και ειδικότερα για την βέλτιστη δυνατή λειτουργία και διαχείριση του έργου των Κοινωνικών Δομών Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου κρίνεται απαραίτητη η παροχή υπηρεσιών για την διαχείριση του συγκεκριμένου έργου. Είναι αναγκαία από τον δικαιούχο η παρακολούθηση των διαδικασιών του έργου, της παραλαβής και πιστοποίησης των παραδοτέων και των δράσεων δημοσιότητας του έργου όπως και η νομική υποστήριξη. Συγκεκριμένα θα πρέπει να παρακολουθούνται : Η τρέχουσα Πορεία του Φυσικού και Οικονομικού αντικειμένου του προγράμματος. Η διαχείριση των προβλημάτων και η εξεύρεση τρόπων επίλυσης τους αναφορικά με το ανθρώπινο δυναμικό που στελεχώνει την εκάστοτε κοινωνική δομή καθώς και οι απαιτούμενες προληπτικές και διορθωτικές ενέργειες.

17 Θα πρέπει να παρέχεται υποστήριξη σε θέματα που αφορούν στην προμήθεια υλικών - προϊόντων και υπηρεσιών στις κοινωνικές δομές. Επίσης θα πρέπει να παρέχονται συμβουλευτικές υπηρεσίες όσον αφορά τις καμπάνιες και τους τρόπους προσέλκυσης των ωφελούμενων αλλά και του ευρύτερου κοινού του Γαλατσίου με στόχο την καλύτερη δυνατή ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και υποκίνηση τους. Τέλος πρέπει να παρέχεται νομική υποστήριξη για την παρακολούθηση διαγωνισμών και συμβάσεων, την εφαρμογή των απαιτούμενων κανόνων δικαίου, την τήρηση των νόμιμων διαδικασιών και εν γένει την επίβλεψη της σύννομης ολοκλήρωσης της πράξης. Για όλους τους παραπάνω λόγους απαιτείται όπως εκπρόσωπος του αναδόχου εργάζεται στα κεντρικά γραφεία του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας καθημερινώς επί 4ωρο. Σύμφωνα με την Απόφαση Υλοποίησης με Ιδία Μέσα, ο προϋπολογισμός της δαπάνης για την παρακολούθηση και τον συντονισμό του έργου των κοινωνικών δομών αντιμετώπισης της φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου για όλο το διάστημα υλοποίησης του Προγράμματος ανέρχεται στις Α/Α Τύπος Δαπάνης Ποσότητα Μονάδα Κόστους Διάρκεια Σύνολο 1. Κοινωνικό Παντοπωλείο Δαπάνες Συντονισμού ,00 2. Κοινωνικό Φαρμακείο Δαπάνες Συντονισμού 5.700,00 3. Δομή Παροχής Συσσιτίων Δαπάνες Συντονισμού ,00 4. Γραφείο Διαμεσολάβησης Δαπάνες Συντονισμού 4.500,00 5. Τράπεζα Χρόνου Δαπάνες Συντονισμού 7.800,00 ΣΥΝΟΛΟ ,00 Επίσης, τονίζεται ότι ο προϋπολογισμός για την παροχή των συγκεκριμένων υπηρεσιών για το τρέχον διαχειριστικό έτος και ειδικότερα από την έναρξη του προγράμματος έως την λήξη του διαχειριστικού έτους, δηλαδή από τον Απρίλιο έως και τον Δεκέμβριο του 2014, ανέρχεται συνολικά στο ποσό των δεκαοκτώ χιλιάδων ευρώ ( ) συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 23% για όλες τις κοινωνικές δομές.

18 Διευκρινίζεται ότι το ποσό των προέκυψε κατόπιν αξιολόγησης των αναγκών του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας για την υλοποίηση του προγράμματος των Κοινωνικών Δομών Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου σε συνάρτηση με το εκτιμώμενο κόστος των απαιτούμενων υπηρεσιών. Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Ν. 2362/95 περί Δημοσίου Λογιστικού σε συνδυασμό με τις διατάξεις της υπ αριθμ /739/10 (ΦΕΚ 1291 Β/ ) απόφασης του Υπουργού Οικονομικών με θέμα την «Αύξηση των χρηματικών ποσών του άρθρου 83 παρ.1 του Ν. 2362/95 για τη σύναψη δημοσίων συμβάσεων που αφορούν προμήθεια προϊόντων, παροχή υπηρεσιών ή εκτέλεση έργων» για ποσό έως είκοσι χιλιάδες ( ) ευρώ χωρίς ΦΠΑ προτείνεται η απευθείας ανάθεση σε Ανάδοχο έπειτα από έρευνα αγοράς. Το Δ.Σ. εγκρίνει: α) την παροχή υπηρεσιών για την παρακολούθηση και τον συντονισμό του έργου των κοινωνικών δομών αντιμετώπισης της φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου στα πλαίσια της Πράξης «Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων _Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου» και β) την απευθείας ανάθεση σε ανάδοχο σύμφωνα με την υπ αριθμ /739/10 (ΦΕΚ 1291 Β/ ) απόφαση του Υπουργού Οικονομικών. Θέμα 9 ο : Έγκριση μελέτης για το έργο της παρακολούθησης και του συντονισμού του έργου των κοινωνικών δομών αντιμετώπισης της φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου στα πλαίσια του Προγράμματος «Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου» Ο Διευθυντής του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας έχοντας υπόψη του: 1.Τον Οδηγό Υλοποίησης Πράξεων για τις κοινωνικές δομές άμεσης αντιμετώπισης της φτώχειας με κωδικό πρόσκλησης Την υπ αριθμ /6.822/ Απόφαση Ένταξης της Πράξης: «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ_ Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου» με κωδικό ΜΙS στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα: «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού ». 3.Την Απόφαση Υλοποίησης με Ιδία Μέσα για την πράξη: «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ_Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου», όπως εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση της 24/07/ Τις διατάξεις της υπ αριθμ /739/10 (ΦΕΚ 1291 Β/ ) απόφασης του Υπουργού Οικονομικών «Αύξηση των χρηματικών ποσών του άρθρου 83 παρ.1 του Ν.

19 2362/95 για τη σύναψη δημοσίων συμβάσεων που αφορούν προμήθεια προϊόντων, παροχή υπηρεσιών ή εκτέλεση έργων». 5.Τον Ν. 2362/95 περί Δημοσίου Λογιστικού. 6.Το Π.Δ. 118/2007 ΦΕΚ 150 τ. Α με τίτλο «Κανονισμός Προμηθειών Δημοσίου», κατ αναλογία εφαρμοζόμενο. 7. Το συνταχθέν Τεύχος Τεχνικών Προδιαγραφών για το έργο: «Λογιστική υποστήριξη και οικονομική παρακολούθηση της κάθε κοινωνικής δομής». Ενημερώνει το Διοικητικό Συμβούλιο ότι η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία με την επωνυμία «ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ» δρώντας ως εταιρικό κοινωνικό σχήμα με συμπράττοντα φορέα τον Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Δήμου Γαλατσίου υλοποιεί το πρόγραμμα «Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων _Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου» στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο Πιο αναλυτικά, υπογραμμίζεται ότι κρίθηκε αναγκαία η παρακολούθηση των διαδικασιών του έργου της μεθοδολογίας παραλαβής και πιστοποίησης των παραδοτέων όπως και των δράσεων δημοσιότητας του έργου. Ειδικότερα, αποφασίστηκε ότι ο συντονισμός και η διαχείριση όλου του έργου είναι απαραίτητος προκειμένου να ολοκληρωθεί εμπρόθεσμα το έργο και να εκπληρωθούν όλοι οι στόχοι του προγράμματος υπό τον τίτλο: «Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων _Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου». Κατ αναλογική εφαρμογή, λοιπόν, του Π.Δ. 118/2007 με τίτλο «ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ» συντάχθηκε Μελέτη για την παρακολούθηση και τον συντονισμό των διαδικασιών του έργου. Το Δ.Σ. εγκρίνει τη Μελέτη για το έργο της παρακολούθησης και του συντονισμού των κοινωνικών δομών αντιμετώπισης της φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου και ορίζει τριμελή Επιτροπή αποτελούμενη από τους α)μαρια ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ, Κοινωνική Λειτουργός, Υπάλληλος Δήμου Αμαρουσίου β)κωνσταντινα ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ, Ψυχολόγος, Υπάλληλος Δήμου Γαλατσίου και γ) ΘΑΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ, Υπεύθυνη Γραμματειακής Υποστήριξης Διοικητικού Συμβουλίου ΕΔΔΥΠΠΥ για την αποσφράγιση και αξιολόγηση των προσφορών. Θέμα 10 ο : Έγκριση: α) για την ανάγκη παροχής υπηρεσιών για την λογιστική παρακολούθηση των κοινωνικών δομών αντιμετώπισης της φτώχειας στα πλαίσια του Προγράμματος «Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων _Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου» και β) για τον τρόπο ανάθεσης

20 λόγω ποσού της παροχής υπηρεσιών για την λογιστική παρακολούθηση των κοινωνικών δομών αντιμετώπισης της φτώχειας. Ο Διευθυντής του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας έχοντας υπόψη του: 1.Τον Οδηγό Υλοποίησης Πράξεων για τις κοινωνικές δομές άμεσης αντιμετώπισης της φτώχειας με κωδικό πρόσκλησης Την με αριθμ. πρωτ /οικ / πρόσκληση (αρ. 55) της ΕΥΔ του Ε.Π. Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού. 3. Την με αριθμ. πρωτ /6.823/ Απόφαση Ένταξης του έργου «Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου» στο Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» 4. Την απόφαση υλοποίησης με ιδία μέσα για την πράξη «Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου» με κωδικό MIS όπως εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο στην συνεδρίαση της 24/07/ Τις διατάξεις της υπ αριθμ /739/10 (ΦΕΚ 1291 Β/ ) απόφασης του Υπουργού Οικονομικών «Αύξηση των χρηματικών ποσών του άρθρου 83 παρ.1 του Ν. 2362/95 για τη σύναψη δημοσίων συμβάσεων που αφορούν προμήθεια προϊόντων, παροχή υπηρεσιών ή εκτέλεση έργων». 6. Το Π.Δ. 118/2007 ΦΕΚ 150 τ. Α με τίτλο «Κανονισμός Προμηθειών Δημοσίου», κατ αναλογία εφαρμοζόμενο. Ενημερώνει το Διοικητικό Συμβούλιο ότι η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία με την επωνυμία «ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ» δρώντας ως εταιρικό κοινωνικό σχήμα με συμπράττοντα φορέα τον Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Δήμου Γαλατσίου υλοποιεί το πρόγραμμα «Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων_Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου» στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο Η επιτυχής πραγμάτωση του προγράμματος και των στόχων του προϋποθέτει και καθιστά αναγκαία την υλοποίηση του οικονομικού αντικειμένου του. Πιο συγκεκριμένα, για να ευοδωθούν οι προαναφερθέντες στόχοι της Πράξης απαιτείται η σύναψη σύμβασης με αντικείμενο την λογιστική υποστήριξη και την οικονομική παρακολούθηση κάθε κοινωνικής δομής. Ως εκ τούτου, το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας για την υλοποίηση της ανωτέρω αναφερθείσας Πράξης και ειδικότερα για την οικονομική διαχείριση και παρακολούθηση των Δομών θα προβεί στη σύναψη σύμβασης με αντικείμενο την λογιστική υποστήριξη και οικονομική παρακολούθηση κάθε κοινωνικής δομής κατά τα

21 ορισθέντα στην Απόφαση Υλοποίησης με ιδία μέσα της Πράξης: «Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων_Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου». Σύμφωνα με την Απόφαση Υλοποίησης με Ιδία Μέσα είναι αναγκαία η λογιστική υποστήριξη και η οικονομική παρακολούθηση κάθε κοινωνικής δομής προκειμένου να επιτυγχάνεται αποτελεσματικά η οικονομική διαχείριση των κοινωνικών δομών και κατ επέκταση του προγράμματος και των στόχων του. Σύμφωνα με την προαναφερθείσα Απόφαση Υλοποίησης με Ιδία Μέσα, ο προϋπολογισμός της δαπάνης για την λογιστική υποστήριξη και την οικονομική παρακολούθηση κάθε κοινωνικής δομής για όλο το διάστημα υλοποίησης του Προγράμματος αναλύεται ως εξής: Α/Α Τύπος Δαπάνης Ποσότητα Μονάδα Κόστους Διάρκεια Σύνολο 1. Κοινωνικό Παντοπωλείο Αμοιβή λογιστή ,00 2. Κοινωνικό Φαρμακείο Αμοιβή λογιστή 6.000,00 3. Δομή Παροχής Συσσιτίων Αμοιβή λογιστή ,00 4. Γραφείο Διαμεσολάβησης Αμοιβή λογιστή 4.500,00 5. Τράπεζα Χρόνου Αμοιβή λογιστή 7.500,00 ΣΥΝΟΛΟ ,00 Επίσης, τονίζεται ότι ο προϋπολογισμός για την παροχή των συγκεκριμένων υπηρεσιών για το τρέχον διαχειριστικό έτος και ειδικότερα από την έναρξη του προγράμματος έως την λήξη του διαχειριστικού έτους, δηλαδή από τον Απρίλιο έως και τον Δεκέμβριο του 2014, ανέρχεται συνολικά στο ποσό των δεκαοκτώ χιλιάδων ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 23% ( συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 23%) για όλες τις κοινωνικές δομές. Διευκρινίζεται ότι το ποσό των προέκυψε κατόπιν αξιολόγησης των αναγκών του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας για τη λειτουργία των Κοινωνικών Δομών Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Γαλάτσι σε συνάρτηση με το εκτιμώμενο κόστος των απαιτούμενων υπηρεσιών. Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Ν. 2362/95 περί Δημοσίου Λογιστικού σε συνδυασμό με τις διατάξεις της υπ αριθμ /739/10 (ΦΕΚ 1291 Β/ ) απόφασης του Υπουργού Οικονομικών με θέμα την «Αύξηση των χρηματικών ποσών

22 του άρθρου 83 παρ.1 του Ν. 2362/95 για τη σύναψη δημοσίων συμβάσεων που αφορούν προμήθεια προϊόντων, παροχή υπηρεσιών ή εκτέλεση έργων» για ποσό έως είκοσι χιλιάδες ( ) ευρώ χωρίς ΦΠΑ προτείνεται η απευθείας ανάθεση σε Ανάδοχο έπειτα από έρευνα αγοράς. Το Δ.Σ. εγκρίνει: α) την παροχή υπηρεσιών για την υλοποίηση του οικονομικού αντικειμένου των κοινωνικών δομών αντιμετώπισης της φτώχειας στα πλαίσια της Πράξης «Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων _Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου», ήτοι για τη λογιστική υποστήριξη και την οικονομική παρακολούθηση κάθε κοινωνικής δομής και β) την απευθείας ανάθεση σε ανάδοχο σύμφωνα με την υπ αριθμ /739/10 (ΦΕΚ 1291 Β/ ) απόφαση του Υπουργού Οικονομικών. Θέμα 11 ο : Έγκριση μελέτης για το έργο της λογιστικής υποστήριξης και οικονομικής παρακολούθησης των κοινωνικών δομών αντιμετώπισης της φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου. Ο Διευθυντής του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας έχοντας υπόψη του: 1.Τον Οδηγό Υλοποίησης Πράξεων για τις κοινωνικές δομές άμεσης αντιμετώπισης της φτώχειας με κωδικό πρόσκλησης Την με αριθμ. πρωτ /οικ / πρόσκληση (αρ. 55) της ΕΥΔ του Ε.Π. Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού. 3. Την με αριθμ. πρωτ /6.823/ Απόφαση Ένταξης του έργου «Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου» στο Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» 4. Την απόφαση υλοποίησης με ιδία μέσα για την πράξη «Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου» με κωδικό MIS όπως εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο στην συνεδρίαση της 24/07/ Τις διατάξεις της υπ αριθμ /739/10 (ΦΕΚ 1291 Β/ ) απόφασης του Υπουργού Οικονομικών «Αύξηση των χρηματικών ποσών του άρθρου 83 παρ.1 του Ν. 2362/95 για τη σύναψη δημοσίων συμβάσεων που αφορούν προμήθεια προϊόντων, παροχή υπηρεσιών ή εκτέλεση έργων». 6. Το Π.Δ. 118/2007 ΦΕΚ 150 τ. Α με τίτλο «Κανονισμός Προμηθειών Δημοσίου», κατ αναλογία εφαρμοζόμενο. Ενημερώνει το Διοικητικό Συμβούλιο ότι η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία με την επωνυμία «ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ»

23 δρώντας ως εταιρικό κοινωνικό σχήμα με συμπράττοντα φορέα τον Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Δήμου Γαλατσίου υλοποιεί το πρόγραμμα «Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων _Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου» στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο Πιο αναλυτικά, υπογραμμίζεται ότι κρίθηκε αναγκαία η λογιστική υποστήριξη και οικονομική παρακολούθηση κάθε κοινωνικής δομής κατά τα ορισθέντα στην Απόφαση Υλοποίησης με Ιδία Μέσα της Πράξης: «Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων_Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου». Στο πλαίσιο της ανάγκης για την λογιστική υποστήριξη και οικονομική παρακολούθηση κάθε κοινωνικής δομής συντάχθηκε Μελέτη, η οποία περιλαμβάνει τις τεχνικές προδιαγραφές του έργου. Το Δ.Σ. εγκρίνει τη Μελέτη για το έργο της λογιστικής υποστήριξης και οικονομικής παρακολούθησης κάθε κοινωνικής δομής και ορίζει τριμελή Επιτροπή αποτελούμενη από τους α)μαρια ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ, Κοινωνική Λειτουργός, Υπάλληλος Δήμου Αμαρουσίου β) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ, Ψυχολόγος. Υπάλληλος Δήμου Γαλατσίου και γ) ΘΑΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ, Υπεύθυνη Γραμματειακής Υποστήριξης Διοικητικού Συμβουλίου ΕΔΔΥΠΠΥ για την αποσφράγιση και αξιολόγηση των προσφορών. Θέμα 12 ο : Έγκριση α) για την ανάγκη σήμανσης, προβολής και ενημέρωσης για την Πράξη: «Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου» και β) για τον τρόπο ανάθεσης λόγω ποσού του έργου της σήμανσης και προβολής των κοινωνικών δομών αντιμετώπισης της φτώχειας καθώς και ενημέρωσης των πολιτών. Ο Διευθυντής του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας έχοντας υπόψη του: 1.Τον Οδηγό Υλοποίησης Πράξεων για τις κοινωνικές δομές άμεσης αντιμετώπισης της φτώχειας με κωδικό πρόσκλησης Την με αριθμ. πρωτ /οικ / πρόσκληση (αρ. 55) της ΕΥΔ του Ε.Π. Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού. 3. Την με αριθμ. πρωτ /6.823/ Απόφαση Ένταξης του έργου «Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου» στο Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» 4. Την απόφαση υλοποίησης με ιδία μέσα για την πράξη «Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου» με κωδικό MIS όπως εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο στην συνεδρίαση της 24/07/2013.

24 5. Τις διατάξεις της υπ αριθμ /739/10 (ΦΕΚ 1291 Β/ ) απόφασης του Υπουργού Οικονομικών «Αύξηση των χρηματικών ποσών του άρθρου 83 παρ.1 του Ν. 2362/95 για τη σύναψη δημοσίων συμβάσεων που αφορούν προμήθεια προϊόντων, παροχή υπηρεσιών ή εκτέλεση έργων». 6. Το Π.Δ. 118/2007 ΦΕΚ 150 τ. Α με τίτλο «Κανονισμός Προμηθειών Δημοσίου», κατ αναλογία εφαρμοζόμενο. Ενημερώνει το Διοικητικό Συμβούλιο ότι η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία με την επωνυμία «ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ» δρώντας ως εταιρικό κοινωνικό σχήμα με συμπράττοντα φορέα τον Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Δήμου υλοποιεί την Πράξη «Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων _Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου» στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο Η επιτυχής πραγμάτωση του προγράμματος και των στόχων του προϋποθέτει και καθιστά αναγκαία την προβολή της συγκεκριμένης Πράξης και της λειτουργίας των κοινωνικών δομών φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου και την ενημέρωση των πολιτών για αυτές. Ως εκ τούτου, είναι αναγκαίο το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας για την υλοποίηση της Πράξης να προβεί στη σύναψη σύμβασης με αντικείμενο την κατάλληλη σήμανση, την προβολή και την ενημέρωση των πολιτών για τις κοινωνικές δομές φτώχειας που λειτουργούν στο Δήμο Γαλατσίου κατά τα ορισθέντα στην Απόφαση υλοποίησης με ιδία μέσα της Πράξης: «Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων_Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου». Α/Α Τύπος Δαπάνης Ποσότητα 1. Κοινωνικό Παντοπωλείο Μονάδα Κόστους Διάρκεια Σύνολο Έξοδα σήμανσης, προβολής και ενημέρωσης 6.800,00 2. Κοινωνικό Φαρμακείο Έξοδα σήμανσης, προβολής και ενημέρωσης 3.000,00 3. Δομή Παροχής Συσσιτίων Έξοδα σήμανσης, προβολής και ενημέρωσης 5.900,00 4. Γραφείο Διαμεσολάβησης

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 8.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 8. ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 8.00ΜΜ Παρόντες 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 8.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 8. ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 8.00ΜΜ Παρόντες 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 8.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 8. ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 8.00ΜΜ Παρόντες 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 15:00 Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014, ΩΡΑ 15:00ΜΜ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014, ΩΡΑ 15:00ΜΜ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014, ΩΡΑ 15:00ΜΜ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΕΜΠΤΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 10:00ΠΜ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΕΜΠΤΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 10:00ΠΜ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΕΜΠΤΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 10:00ΠΜ Παρόντες: κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 3.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 3. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 3.30ΜΜ Παρόντες 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΕΤΑΡΤΗ 24 IOYΛΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΕΤΑΡΤΗ 24 IOYΛΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΕΤΑΡΤΗ 24 IOYΛΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.30ΜΜ Παρόντες 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 3.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 3. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 3.30ΜΜ Παρόντες 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.30ΜΜ Παρόντες 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

O Πρόεδρος του ΔΣ κ. Πατούλης αφού διαπίστωσε την απαρτία του ΔΣ κήρυξε την έναρξη της Συνεδρίασης.

O Πρόεδρος του ΔΣ κ. Πατούλης αφού διαπίστωσε την απαρτία του ΔΣ κήρυξε την έναρξη της Συνεδρίασης. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.30ΜΜ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 09:00 πμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 09:00 πμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 09:00 πμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος ΔΣ 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΑΝΣΗ, ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ»

ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΑΝΣΗ, ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ» Αρ.Μελέτης:10 Ημερομηνία: 19/03/2014 Μ Ε Λ Ε Τ Η ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΑΝΣΗ, ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: #16.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013, ΩΡΑ 3. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.30ΜΜ Παρόντες 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 3.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 3. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 3.30ΜΜ Παρόντες κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012, ΩΡΑ 3: 30ΜΜ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012, ΩΡΑ 3: 30ΜΜ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012, ΩΡΑ 3: 30ΜΜ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 15:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ Παρόντες:

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 15:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ Παρόντες: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 15:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος Δ.Σ 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012, ΩΡΑ 3.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012, ΩΡΑ 3. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012, ΩΡΑ 3.30ΜΜ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Μακρυνός Δημ Σύμβουλος Κορυδαλλού, Αντιπρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.30 ΜΜ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.30 ΜΜ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.30 ΜΜ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2. κ. Ιωάννης Λαδόπουλος - Δημ Σύμβουλος Χαλανδρίου,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 3.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 3. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 3.30ΜΜ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 15:00 ΠΜ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 15:00 ΠΜ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 15:00 ΠΜ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 NΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 NΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 NΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.30ΜΜ Παρόντες 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 3.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 3. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 3.30ΜΜ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.30ΜΜ Παρόντες κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019, ΩΡΑ 15.00, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019, ΩΡΑ 15.00, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019, ΩΡΑ 15.00, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος Δ.Σ 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος Καλλιθέας,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 IOYNIOY 2013, ΩΡΑ 3.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 IOYNIOY 2013, ΩΡΑ 3. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 IOYNIOY 2013, ΩΡΑ 3.30ΜΜ Παρόντες 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΙΑ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012 ΩΡΑ 4.

ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΙΑ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012 ΩΡΑ 4. ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΙΑ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012 ΩΡΑ 4.30ΜΜ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης ήµαρχος Αµαρουσίου, Πρόεδρος 2. κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΕΔΔΛ-ΠΞΩ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΔΑ: ΒΕΔΔΛ-ΠΞΩ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΡΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ Ταχ. Δ/νση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07 ΙΟΥΛIOY 2017, ΩΡΑ 15:30 μμ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07 ΙΟΥΛIOY 2017, ΩΡΑ 15:30 μμ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07 ΙΟΥΛIOY 2017, ΩΡΑ 15:30 μμ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος Δ.Σ 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ»

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ» Αρ.Μελέτης: 1 Ημερομηνία: 10/01/2014 Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ» Περιεχόμενα: 1. Τεχνική

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, 151 22 Μαρούσι ΤΗΛ. 210 8067888 FAX 210 8067155

ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, 151 22 Μαρούσι ΤΗΛ. 210 8067888 FAX 210 8067155 1 ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, 151 22 Μαρούσι ΤΗΛ. 210 8067888 FAX 210 8067155 email: info@ddy.gr, website: www.ddy.gr ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.30ΜΜ Παρόντες 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 05:00 μμ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΗΛΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 05:00 μμ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΗΛΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 05:00 μμ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΗΛΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος ΔΣ 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΙΟΥNIOY 2017, ΩΡΑ 15:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες:

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΙΟΥNIOY 2017, ΩΡΑ 15:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΙΟΥNIOY 2017, ΩΡΑ 15:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος Δ.Σ 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος Καλλιθέας,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 25 ΣΕΠΤΕΒΡΙΟΥ 2012 ΩΡΑ 3.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 25 ΣΕΠΤΕΒΡΙΟΥ 2012 ΩΡΑ 3. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 25 ΣΕΠΤΕΒΡΙΟΥ 2012 ΩΡΑ 3.30ΜΜ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

Θ Ε Μ Α: Απόφαση Οικονομικής Επιτροπής αναφορικά με τη «Λήψη απόφασης για την έγκριση της δαπάνης, τη διάθεση της αναγκαίας πίστωσης και τη

Θ Ε Μ Α: Απόφαση Οικονομικής Επιτροπής αναφορικά με τη «Λήψη απόφασης για την έγκριση της δαπάνης, τη διάθεση της αναγκαίας πίστωσης και τη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΙΝΟΥ Από τα πρακτικά της από 28/02/2015 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Σικίνου Αριθμός Απόφασης: 13/ 2015

Διαβάστε περισσότερα

website: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, 31 Αυγούστου 2009

website:  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, 31 Αυγούστου 2009 1 Θεμιστοκλέους 3, 151 22 Μαρούσι ΤΗΛ. 210 8067888 FAX 210 8067155 email: info@ddy.gr, website: www.ddy.gr ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, 31 Αυγούστου 2009 Παρόντες: 1) κ. Παναγιώτης Βλασσάς

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΣΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΣΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΣΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ : Υποέργου 1 «Υπηρεσίες Ενεργειακού - Τεχνικού Συμβούλου» ΑΡΙΘ. ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ - ΕΡΓΑΣΙΑΣ : 5028/ 2013 Κ.Α : 15.7311.0005 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΛ. ΝΙΚΗΣ ΚΟΖΑΝΗ ΤΗΛ FAX

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΛ. ΝΙΚΗΣ ΚΟΖΑΝΗ ΤΗΛ FAX Ελληνική ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ -------------------- Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το με αριθμό 7 / 2013 πρακτικό συνεδρίασης Αριθμός απόφασης : 118/ 2013 Θέμα: Καθορισμός των όρων πρόσκλησης εκδήλωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 14:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 14:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 14:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος ΔΕΣ 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος Καλλιθέας,

Διαβάστε περισσότερα

Χρέη Γραμματέα της Οικονομικής Επιτροπής εκτελεί η υπάλληλος της Περιφέρειας κα Τρουλάκη Άννα.

Χρέη Γραμματέα της Οικονομικής Επιτροπής εκτελεί η υπάλληλος της Περιφέρειας κα Τρουλάκη Άννα. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Δ/νση: Λ. Συγγρού 15 17 Τ.Κ.: 117 43 Αθήνα Τηλ.: 213 20 63 776 213 20 63 537 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Συνεδρίαση 19 η Απόφαση υπ αριθ. 717/2015

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 03:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 03:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 03:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος Καλλιθέας,

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΜΚΕ

ΓΝΩΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΜΚΕ ΓΝΩΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΜΚΕ Καραολή & Δημητρίου 20, ΤΚ 55131 Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη Τηλ-Φαξ: 2310 410121 E-mail: info@gnossi-ngo.org Θεσσαλονίκη, 10/03/2014 Ανακοίνωση για τη σύναψη συμβάσεων έργου ορισμένου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, 151 22 Μαρούσι ΤΗΛ. 210 8067888 FAX 210 8067155

ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, 151 22 Μαρούσι ΤΗΛ. 210 8067888 FAX 210 8067155 1 ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, 151 22 Μαρούσι ΤΗΛ. 210 8067888 FAX 210 8067155 email: info@ddy.gr, website: www.ddy.gr ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, Μαρούσι ΤΗΛ FAX

ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, Μαρούσι ΤΗΛ FAX 1 ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, 151 22 Μαρούσι ΤΗΛ. 210 8067888 FAX 210 8067155 email: info@ddy.gr, website: www.ddy.gr ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΤΡΑ, 8 Οκτωβρίου Αρ. Πρωτ /662 ΠΡΟΣ: Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας Πανεπιστημίου 254Β, Πάτρα, 26441

ΠΑΤΡΑ, 8 Οκτωβρίου Αρ. Πρωτ /662 ΠΡΟΣ: Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας Πανεπιστημίου 254Β, Πάτρα, 26441 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ταχ.Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011 Παρόντες: 1) κ. Γιώργος Πατούλης - Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2) κα. Ευαγγελία Αμανατίδου -Χατζηπαυλή, Δημ. Σύμβουλος Ν. Ιωνίας, Αντιπρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΠΑΤΡΑ, 22 Απριλίου 2016

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΠΑΤΡΑ, 22 Απριλίου 2016 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ταχ.Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το ΕΚΤ

Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το ΕΚΤ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ Ν. ΕΒΡΟΥ Γραφεία : Λεωφ. Δημοκρατίας 307, 68100 Αλεξανδρούπολη. Τηλ : 2551038366 Fax : 2551038366 Web Page : www.sbbevros.gr e-mail: info@sbbevros.gr ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΜΑΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 03:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΜΑΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 03:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΜΑΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 03:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2. κ. Γιώργος Μακρυνός Δημ. Σύμβουλος Κορυδαλλού,

Διαβάστε περισσότερα

Προσκεκλημένοι: 1) κ. Σωτήρης Παπασπυρόπουλος Διευθυντής, 2) κα Χριστίνα Ρέντα -Γραμματειακή υποστήριξη ΔΣ

Προσκεκλημένοι: 1) κ. Σωτήρης Παπασπυρόπουλος Διευθυντής, 2) κα Χριστίνα Ρέντα -Γραμματειακή υποστήριξη ΔΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011 ΩΡΑ 3.30 ΜΜ Παρόντες: 1) κ. Γιώργος Πατούλης - Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2) κ. Ιωάννης Λαδόπουλος Δημ. Σύμβουλος Χαλανδρίου, Αντιπρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση Υποβολής Προσφοράς για την απευθείας ανάθεση Υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου, στο πλαίσιο του Υποέργου 1 (ΑΥΙΜ) της Πράξης MIS

Πρόσκληση Υποβολής Προσφοράς για την απευθείας ανάθεση Υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου, στο πλαίσιο του Υποέργου 1 (ΑΥΙΜ) της Πράξης MIS ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΤΜΗΜΑ Τηλέφωνο: E-mail: ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ Μελετών, Δημοσίων Σχέσεων και Τύπου 210 4170529 studies@pcci.gr Πειραιάς, 18-06-2019 Αριθμ. Πρωτ.: 2511 Προς: Κάθε ενδιαφερόμενο Πρόσκληση Υποβολής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ 3: ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΦΟΡΕΩΝ Α.Σ. ΜΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ 3: ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΦΟΡΕΩΝ Α.Σ. ΜΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ 3: ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΦΟΡΕΩΝ Α.Σ. ΜΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ (ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΙΛΕΞΙΜΗΣ ΔΡΑΣΗΣ: 30) ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ «Τοπικό Σχέδιο Δράσης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, Μαρούσι ΤΗΛ FAX

ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, Μαρούσι ΤΗΛ FAX 1 ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, 151 22 Μαρούσι ΤΗΛ. 210 8067888 FAX 210 8067155 email: info@ddy.gr, website: www.ddy.gr ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ,

Διαβάστε περισσότερα

Πρόεδρος κ. Δημήτριος Μαθιός

Πρόεδρος κ. Δημήτριος Μαθιός ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΥ 1 Τ.Κ. 18531 ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΤΗΛ. 2104177241-5 ΦΑΞ. 2104274084 e-mail: evep@pcci.gr ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Δ.Ε. ο 29 ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΤΡΑ, 30 Ιουλίου 2015

ΠΑΤΡΑ, 30 Ιουλίου 2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ταχ.Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

Δ/νση Οικονομικού Πανεπιστημίου 254, Πάτρα. ΘΕΜΑ: «Διαβίβαση της υπ αριθμ. 995/2014 Απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής της

Δ/νση Οικονομικού Πανεπιστημίου 254, Πάτρα. ΘΕΜΑ: «Διαβίβαση της υπ αριθμ. 995/2014 Απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής της ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΤΡΑ, 29 Οκτωβρίου 2014 Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Αρ. πρωτ. 280769/2625 Ταχ. Δ/νση: : ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 32 264 41 Πάτρα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ. Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Ε.Ε.Τ.Τ.),

ΑΠΟΦΑΣΗ. Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Ε.Ε.Τ.Τ.), Μαρούσι, 29-11-2012 ΑΠ: 674/17 ΑΠΟΦΑΣΗ Ανάθεση σε ειδικό προγραμμάτων ΕΣΠΑ του έργου της συμβουλευτικής υποστήριξης της ΕΕΤΤ για τα συγχρηματοδοτούμενα έργα «Παρατηρητήριο Τιμών Τηλεπικοινωνιακών και Ταχυδρομικών

Διαβάστε περισσότερα

Διαβίβαση της υπ αριθμ. 284/2017 απόφασης της Επιτροπής Αναπτυξιακής & Κοινωνικής Πολιτικής Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας

Διαβίβαση της υπ αριθμ. 284/2017 απόφασης της Επιτροπής Αναπτυξιακής & Κοινωνικής Πολιτικής Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ταχ.Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΕΑΛ639-ΥΥ8. Μαρούσι, ΑΠ.: 682/12 ΑΠΟΦΑΣΗ

ΑΔΑ: ΒΕΑΛ639-ΥΥ8. Μαρούσι, ΑΠ.: 682/12 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΔΑ: ΒΕΑΛ639-ΥΥ8 ΑΠΟΦΑΣΗ Μαρούσι, 14-02-2013 ΑΠ.: 682/12 Ανάθεση, στην εταιρεία με την επωνυμία «HYPERSYSTEMS- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΕ», του έργου της συντήρησης του υποσυστήματος Διαχείρισης Εγγράφων του Ολοκληρωμένου

Διαβάστε περισσότερα

Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει η νόμιμη απαρτία σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75, του Ν. 3852/10, δεδομένου ότι σε σύνολο επτά (7) μελών ήταν:

Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει η νόμιμη απαρτία σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75, του Ν. 3852/10, δεδομένου ότι σε σύνολο επτά (7) μελών ήταν: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΙΝΟΥ Από τα πρακτικά της από 28/02/2015 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Σικίνου Αριθμός Απόφασης: 12/ 2015

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 14 ο /16-6-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 14 ο /16-6-2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 14 ο /16-6-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 679/2015 ΘΕΜΑ: 61 ο Έγκριση διενέργειας πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού, με κριτήριο

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από τα πρακτικά της από 24/06/2015 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σικίνου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από τα πρακτικά της από 24/06/2015 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σικίνου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΙΝΟΥ Δημοτικό Συμβούλιο Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από τα πρακτικά της από 24/06/2015 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σικίνου Αριθμός Απόφασης:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ Μαρούσι, 26 Ιανουαρίου 2015 Α.Π.: 373 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ Θέμα: Ανάρτηση τελικού Πίνακα κατάταξης υποψηφίων της αριθμ. 7984/4-12-2014 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την υποβολή πρότασης

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα από τα πρακτικά της με αριθμό 16/2017 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αμυνταίου.

Απόσπασμα από τα πρακτικά της με αριθμό 16/2017 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αμυνταίου. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ 75/2017 Απόσπασμα από τα πρακτικά της με αριθμό 16/2017 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αμυνταίου. Θέμα: Εξέταση ένστασης

Διαβάστε περισσότερα

ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κωνσταντά 141 Τ.Κ , ΒΟΛΟΣ Τηλ FAX: Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κωνσταντά 141 Τ.Κ , ΒΟΛΟΣ Τηλ FAX: Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κωνσταντά 141 Τ.Κ. 382 21, ΒΟΛΟΣ Τηλ. 24210 75126 FAX: 24210 75135 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από τα Πρακτικά

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 28/08/2013

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 28/08/2013 Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Γιατροί του Κόσμου Ελληνική Αντιπροσωπεία» Ταχ. Διεύθυνση: Σαπφούς 12, Αθήνα Ταχ. Κώδικας: 105 53 Τηλέφωνο: 210.32.13.150 Fax 210-32.13.850 Ηλ/νική Διεύθυνση: www.mdmgreece.gr

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΤΗ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΙΑΣ ΣΕ ΑΜΕΑ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ» ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ «ΦΡΟΝΤΙΖΩ» MIS: 457751

«ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΤΗ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΙΑΣ ΣΕ ΑΜΕΑ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ» ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ «ΦΡΟΝΤΙΖΩ» MIS: 457751 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ «ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΤΗ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Διαβίβαση της υπ αριθμ. 319 /2016 Απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής της

ΘΕΜΑ: «Διαβίβαση της υπ αριθμ. 319 /2016 Απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής της ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΤΡΑ, 31η Μαρτίου 2016 Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Αρ. Πρωτ. 82315/977 Ταχ. Δ/νση: : ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 32 264

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛ9Ε9-ΟΕΓ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΔΑ: ΒΛ9Ε9-ΟΕΓ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ" Ταχ. Δ/νση : Κωνσταντινουπόλεως 45-49

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 12/2018 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 12/2018 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ- Ν.ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων Νέα Φιλαδέλφεια 14/3/2018 Αριθ. Πρωτ. : 6793/15-3-2018

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΤΡΑ, 24 Δεκεμβρίου 2015

ΠΑΤΡΑ, 24 Δεκεμβρίου 2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ταχ.Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, Μαρούσι ΤΗΛ FAX

ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, Μαρούσι ΤΗΛ FAX 1 ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, 151 22 Μαρούσι ΤΗΛ. 210 8067888 FAX 210 8067155 email: info@ddy.gr ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 29/01/2008

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΙΛΙΟΥ

ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΙΛΙΟΥ Αρ. Πρωτ. Δήμου Ιλίου: 27890/23.06.2017 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της υπ αριθμ. 14 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου Αριθ. Απόφασης 200/2017 ΘΕΜΑ Λήψη απόφασης για τη Συγκρότηση Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 15:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 15:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 15:30 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος ΔΣ 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

Τακτικής συνεδρίασης κατόπιν της υπ αριθ / πρόσκλησης του Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής ημέρα Παρασκευή, ώρα 11:00 π.μ.

Τακτικής συνεδρίασης κατόπιν της υπ αριθ / πρόσκλησης του Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής ημέρα Παρασκευή, ώρα 11:00 π.μ. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ της 14 ης από 6.7.2012 Τακτικής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Πάτρα 7 Δεκεμβρίου 2018 Αρ. Πρωτ: /4547

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Πάτρα 7 Δεκεμβρίου 2018 Αρ. Πρωτ: /4547 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Ταχ. Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 32 264 41 Πάτρα Τηλέφωνο: 2613 613517-8 e-mail: koin.oik@pde.gov.gr ΠΡΟΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει η νόμιμη απαρτία σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75, του Ν. 3852/10, δεδομένου ότι σε σύνολο επτά (7) μελών ήταν:

Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει η νόμιμη απαρτία σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75, του Ν. 3852/10, δεδομένου ότι σε σύνολο επτά (7) μελών ήταν: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΙΝΟΥ Από τα πρακτικά της από 28/02/2015 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Σικίνου Αριθμός Απόφασης: 11/ 2015

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΙΑ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΜΑΪΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.

ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΙΑ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΜΑΪΟΥ 2013, ΩΡΑ 3. ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΙΑ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΜΑΪΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.30ΜΜ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης ήµαρχος Αµαρουσίου, Πρόεδρος 2. κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Λεωφ. Αμαλίας αρ. 34, Τ.Κ. 10558 ΤΗΛ.: 210 3217165 ΦΑΞ: 210 3217177 E-MAIL: info@sete.gr. ΑΘΗΝΑ, 12 Ιουλίου 2013 ΑΡ. ΠΡΩΤ: ΕΞ0170-130712

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Λεωφ. Αμαλίας αρ. 34, Τ.Κ. 10558 ΤΗΛ.: 210 3217165 ΦΑΞ: 210 3217177 E-MAIL: info@sete.gr. ΑΘΗΝΑ, 12 Ιουλίου 2013 ΑΡ. ΠΡΩΤ: ΕΞ0170-130712 ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Λεωφ. Αμαλίας αρ. 34, Τ.Κ. 10558 ΤΗΛ.: 210 3217165 ΦΑΞ: 210 3217177 E-MAIL: info@sete.gr ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΘΗΝΑ, 12 Ιουλίου 2013 ΑΡ. ΠΡΩΤ:

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. από τα Πρακτικά της 14ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ, ΕΚΤΑΚΤΗ-ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ, του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΜΒ

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. από τα Πρακτικά της 14ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ, ΕΚΤΑΚΤΗ-ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ, του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΜΒ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κωνσταντά 141 Τ.Κ. 382 21, ΒΟΛΟΣ Τηλ. 24210 75126 FAX: 24210 75135 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από τα Πρακτικά

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 15/01/2014 Αρ. Πρωτ.15

Αθήνα, 15/01/2014 Αρ. Πρωτ.15 Μ.Κ.Ο ΑΘΗΝΑ «Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ» ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΥΨΕΛΗΣ 16-ΑΘΗΝΑ 113 62 Κυψέλη Τηλ.: 210 8215853 Fax : 210 8215853 Email: athina.geitonia.mas2010@gmail.com Αθήνα, 15/01/2014 Αρ. Πρωτ.15 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠ. ΑΡΙΘΜ. 3/2012 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠ. ΑΡΙΘΜ. 3/2012 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ - Π.Δ.Ε. Δ/νση: Ν.Ε.Ο. ΠΑΤΡΩΝ ΑΘΗΝΩΝ 69-71, ΤΚ 26442, ΠΑΤΡΑ ΤΗΛ: 2610 465800 FAX: 2610 461126 http://www.ptapde.gr - email : ptapde@ptapde.gr Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΙΞΕ0-4Ο3 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΔΑ: ΒΙΞΕ0-4Ο3 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ" 2007-2013 Ταχ. Δ/νση : Αεροπόρου Παπαναστασίου 34 Αθήνα Ταχ.Κώδικας

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 51/

Απόσπασμα Πρακτικού 51/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 12043/29-10-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 51/25-10-2018 Σήμερα 25 Οκτωβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ταχ.Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 3.00μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 3.00μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 3.00μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2. κ. Γιώργος Μακρυνός Δημ. Σύμβουλος Κορυδαλλού,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Λεωφ. Αμαλίας αρ. 34, Τ.Κ. 10558 ΤΗΛ.: 210 3217165 ΦΑΞ: 2103217177 E-MAIL: info@sete.gr

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Λεωφ. Αμαλίας αρ. 34, Τ.Κ. 10558 ΤΗΛ.: 210 3217165 ΦΑΞ: 2103217177 E-MAIL: info@sete.gr ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Λεωφ. Αμαλίας αρ. 34, Τ.Κ. 10558 ΤΗΛ.: 210 3217165 ΦΑΞ: 2103217177 E-MAIL: info@sete.gr ΑΡ. ΠΡΩΤ: ΕΞ0769-140624 Αθήνα, 24

Διαβάστε περισσότερα

website: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

website:  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009 1 Θεμιστοκλέους 3, 151 22 Μαρούσι ΤΗΛ. 210 8067888 FAX 210 8067155 email: info@ddy.gr, website: www.ddy.gr ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009 Παρόντες: 1) κ. Γεώργιος Πατούλης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ : Μαρούσι, Α.Π.: 750/29 ΑΠΟΦΑΣΗ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ : Μαρούσι, Α.Π.: 750/29 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ : Μαρούσι, 19-02-2015 Α.Π.: ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΕΜΑ: «Ανάθεση, στην εταιρεία «Quality & Reliability AE», του έργου της συντήρησης και επέκτασης υποσυστημάτων του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 19 ης / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ TΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δ. ΔΡΑΜΑΣ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 19 ης / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ TΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δ. ΔΡΑΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 19 ης /08-08-2016 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ TΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δ. ΔΡΑΜΑΣ Αριθμός Απόφασης: 168/2016 ΘΕΜΑ: Κατακύρωση πρακτικού Νο 2 του διαγωνισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ταχ.Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 15:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 15:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 15:00 μμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος Δ.Σ 2. κ. Δημήτριος Κάρναβος Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΦΑΣΗ Μαρούσι, 25-07-2013 ΑΡΙΘ.ΑΠ. : 698/30 Έγκριση Διακήρυξης Ανοικτού Δ ιεθνούς Διαγωνισμού Επιλογής Αναδόχου για το Έργο «Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Φάσματος Ραδιοσυχνοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ. Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ),

ΑΠΟΦΑΣΗ. Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Μαρούσι, 31-07-2014 ΑΠ.: 729/041 ΑΠΟΦΑΣΗ Έγκριση σχεδίου σύμβασης για το έργο : «Παρατηρητήριο Τιμών Τηλεπικοινωνιακών και Ταχυδρομικών Προϊόντων Λιανικής» του Επιχειρησιακού

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα από το πρακτικό της συνεδρίασης 15/2015 από (12-06- 2015) της Οικονομικής Επιτροπής (ΟΕ) του Δήμου Μαραθώνος.

Απόσπασμα από το πρακτικό της συνεδρίασης 15/2015 από (12-06- 2015) της Οικονομικής Επιτροπής (ΟΕ) του Δήμου Μαραθώνος. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Email: oedm@marathon.gr Απόσπασμα από το πρακτικό της συνεδρίασης 15/2015 από (12-06- 2015) της

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 7 ο /20-3-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 373/2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 7 ο /20-3-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 373/2014 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 7 ο /20-3-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 373/2014 ΘΕΜΑ: 51 ο α) Έγκριση δαπάνης ύψους 6.150,00, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθμ. 15/10-10-2017 πρακτικό συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης Αριθμ. Απόφ. 116/2017 Θέμα: «Έγκριση πρακτικών διενέργειας διαγωνισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΙΨ07Λ6-3Φ2. ΠΑΤΡΑ, 30 Ιανουαρίου 2014

ΑΔΑ: ΒΙΨ07Λ6-3Φ2. ΠΑΤΡΑ, 30 Ιανουαρίου 2014 ΑΔΑ: ΒΙΨ07Λ6-3Φ2 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ταχ.Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 32 26441

Διαβάστε περισσότερα

Προσκεκλημένοι: 1) κ. Σωτήρης Παπασπυρόπουλος Διευθυντής, 2) κα Χριστίνα Ρέντα -Γραμματειακή υποστήριξη ΔΣ

Προσκεκλημένοι: 1) κ. Σωτήρης Παπασπυρόπουλος Διευθυντής, 2) κα Χριστίνα Ρέντα -Γραμματειακή υποστήριξη ΔΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 ΩΡΑ 3.30 ΜΜ Παρόντες: 1) κ. Γιώργος Πατούλης - Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2) κ. Γιώργος Μακρυνός - Δημ. Σύμβουλος Κορυδαλλού, Αντιπρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα