Οδηγίες χρήσης για νεφελοψεκαστήρα NS2614

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Οδηγίες χρήσης για νεφελοψεκαστήρα NS2614"

Transcript

1 Οδηγίες χρήσης για νεφελοψεκαστήρα NS2614

2 Προειδοποίηση για το χρήστη Για τον κινητήρα θα πρέπει να χρησιμοποιείτε μόνο μίξη καυσίμου. Η αναλογία βενζίνης λαδιού θα πρέπει να είναι σωστή και το λάδι που θα χρησιμοποιηθεί θα πρέπει να είναι για δίχρονο κινητήρα. ΠΡΟΣΟΧΗ!! Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί κατά την χρήση του συγκεκριμένου εργαλείου για θειάφισμα στεγνό. Το θειάφι είναι ένα υλικό εύφλεκτο σε συνδυασμό με αλλά υλικά και ο νεφελοψεκαστήρας σας θα πρέπει να είναι γειωμένος. Χρησιμοποιήστε μια μεγάλη αλυσίδα και συνδέστε την στο σώμα του κινητήρα και στην γη. Διακοπή αυτής της σύνδεσης μπορεί να επιφέρει φωτιά και κίνδυνο για την υγειά σας. Το μηχάνημα θα πρέπει να λειτουργήσει χωρίς φορτίο για 3-5 λεπτά μετά την εκκίνηση και πριν την παύση. Απαγορεύεται η άμεση λειτουργία του μηχανήματος σε μέγιστες στροφές με φορτίο ή η ξαφνική παύση του κινητήρα όταν εκείνος λειτουργεί με φορτίο. Για την αποφυγή φωτιάς το μηχάνημα θα πρέπει να είναι σταματημένο και μακριά από πηγές φωτιάς όταν τοποθετείτε καύσιμα. Απαγορεύεται το κάπνισμα. Τεχνικά χαρακτηριστικά Διαστάσεις 410x500x645 Βάρος 10.5 Χωρητικότητα 14 Ψεκασμός υγρού(λ/λεπτό) 2.3 Ψεκασμός σκόνης (kg/λεπτό) 6 Εκτόξευση(m) 12 Αναλογία βενζίνης λαδιού 25:1 Στροφές (r/min) 6000 Μοντέλο κινητήρα Εκκίνηση 1E40FP-3Z Χειρόμιζα Κύριες χρήσεις Ο ψεκαστήρας είναι μηχάνημα φορητό, ευέλικτο, και πολύ αξιόπιστο για την προστασία των φυτών. Είναι κατάλληλο για την προστασία των φυτών από τις αρρώστιες και για των έλεγχο από τα παράσιτα σε μεγάλες φυτείες και χωράφια. Το μηχάνημα αυτό είναι κατάλληλο για χρήση σε περιοχές με βουνά, λόφους κ.α. 1. Τα κύρια μέρη του μηχανήματος είναι φτιαγμένα από πλαστικό έτσι το μηχάνημα είναι αρκετά ελαφρύ. 2. Ο σχεδιασμός είναι το μηχανήματος είναι μοναδικός. Τα ανταλλακτικά που έρχονται σε επαφή με τα χημικά είναι φτιαγμένα από ενισχυμένο πλαστικό και ανοξείδωτο ατσάλι για την προστασία κατά της διάβρωσης και την μακροβιότητα του μηχανήματος. 3. Οι διαστάσεις του στομίου στο δοχείο χημικών είναι μεγάλο για την εύκολη εισαγωγή των χημικών.

3 4. Οι διαστάσεις του μηχανήματος είναι έτσι ώστε το κέντρο βάρος του να είναι χαμηλό και η σταθερότητα του μηχανήματος καλή. 5. Η χρήση χειρόμιζας κάνει το μηχάνημα εύκολο για χρήση και η προστατευτική δομή του για τις υψηλές θερμοκρασίες κάνει το μηχάνημα ασφαλές. Συναρμολόγηση ανάλογα με την χρήση 1. Συναρμολόγηση για ψεκασμό υγρού 1) Αφαιρέστε τις βίδες που βρίσκονται στο δοχείο και βγάλτε το δοχείο. Αλλάξτε την πλάκα σκόνης με την πλάκα ψεκασμού και τοποθετήστε ξανά το δοχείο. Σφίξτε καλά τις βίδες. Εικ. 1 Εικ Παξιμάδι 2. Πλάκα σκόνης 2) Συναρμολόγηση του δοχείου Αφαιρέστε την κάτω τάπα του δοχείου, αλλάξτε την με την τάπα πίεσης που συνδέεται με το πλαστικό σωληνάκι (μην ξεχάσετε να τοποθετήσετε και το πλαστικό o-ring, όπως φαίνεται και στην εικόνα 3.) Τοποθετήστε την τάπα με το σωληνάκι όπως φαίνεται στην εικόνα 2. Εικ Ροδέλα στεγανοποίησης 2. Καπάκι 3. Φίλτρο 4. Σωλήνας 5. Πλαστικό σωληνάκι 6. Τάπα 7. Άνοιγμα εξαγωγής 8. Πλάκα ψεκασμού Εικ Ροδέλα 2. Σύνδεσμος 3. Τάπα

4 3) Συνδέστε το σωλήνα ψεκασμού όπως φαίνεται στην εικόνα Κλιπ (Α) 2. Κλιπ (Β) 3. Πλαστικός σωλήνας 4. Λαβή 5. Σωλήνας 6. Πλαστικό σωληνάκι 7. Μπεκ 8. Σωλήνας 9. Γωνία 2. Συναρμολόγηση για σκόνη. Αφαιρέστε το δοχείο ψεκασμού, βγάλτε τον σωλήνα εισαγωγής και εξαγωγής, αλλάξτε την πλάκα ψεκασμού και τοποθετήστε την πλάκα σκόνης και συνδέστε τον σωλήνα σκόνης όπως στην εικόνα 5 και εικόνα Κλιπ 2. Σωλήνας 3. Σύνδεσμος 4. Προέκταση 5. Σωλήνας σκόνης 1. Κλιπ(Β) 2. Σύνδεσμος 3. Σωλήνας 4. Προέκταση 5. Γωνία 6. Ταφ 3. Αντί-ηλεκτροστατική εγκατάσταση Ο ψεκασμός σκόνης μπορεί να προκαλέσει ηλεκτροστατική στα χημικά, στην θερμοκρασία, στην υγρασία κλπ. Για την αποφυγή αυτού παρακαλώ συνδέστε την αλυσίδα προστασίας που περιλαμβάνεται. Όταν μειωθεί η υγρασία στον αέρα η ηλεκτροστατική είναι πιο επικίνδυνη. Δώστε μεγάλη προσοχή. Συναρμολογήστε όπως βλέπετε στην εικόνα 7. Η μια μεριά της αλυσίδας προστασίας τοποθετείται πάνω στον κινητήρα του νεφελοψεκαστήρα και η άλλη μεριά ακουμπάει στο έδαφος. Διατηρήστε την επαφή με το έδαφος σε όλη την διάρκεια της εργασίας σας. Αν χρειαστεί προσθέστε στην αλυσίδα σας βάρος ή χρησιμοποιήστε μια άλλη αλυσίδα η οποία θα έχει συνέχεια επαφή με το έδαφος ΠΡΟΣΟΧΗ! Μη συμμόρφωση σε αυτήν την οδηγία μπορεί να προκαλέσει φωτιά και δημιουργία κίνδυνου για την υγειά σας και την περιουσία σας.

5 Περιστροφή 1. Ελέγξτε 1. Ελέγξτε εάν το μπουζί είναι χαλαρό κλπ. 2. Ελέγξτε εάν οι εγκοπές εξαερισμού είναι καθαρές για να αποφύγετε την υπερθέρμανση. 3. Ελέγξτε εάν το φίλτρο αέρος είναι καθαρό για την αποφυγή κακής λειτουργίας. 4. Ελέγξτε το κενό στο μπουζί 0,6-0,7mm. 5. Τραβήξτε την χειρόμιζα 2-3 μερικές φορές για να ελέγξετε ότι ο κινητήρας λειτουργεί κανονικά. 2. Πρόσθεση καυσίμου 1. Η συμπλήρωση καυσίμου θα πρέπει να πραγματοποιείται όταν ο κινητήρας είναι σβηστός. 2. Η βενζίνη θα πρέπει να είναι Όν. 70 ή Όν. 90 και το λάδι θα πρέπει να είναι για δίχρονο κινητήρα. Η αναλογία μίξης θα πρέπει να είναι 25:1. Η κακή ποιότητα καυσίμου θα επηρεάσει την απόδοση του κινητήρα και ίσως και να τον καταστρέψει. Ενώ συμπληρώνετε τα καύσιμα θα πρέπει να είναι τοποθετημένο το φίλτρο βενζίνης για να μην μπουν στο ρεζερβουάρ σκουπιδάκια και μικροαντικείμενα. 3. Τοποθέτηση χημικού 1. Κατά την λειτουργία ψεκασμού θα πρέπει να συμπληρώνετε χημικό μόνο όταν ο διακόπτης του μηχανήματος είναι κλειστός βλέπε εικόνα 8. Κατά την λειτουργία σκόνης βαλβίδα ταχύτητας και ο μοχλός βενζίνης θα πρέπει να είναι στην κάτω θέση διαφορετικά μπορεί να υπάρξει διαρροή χημικού. 2. Καθώς η σκόνη χημικού μπορεί εύκολα να συσσωρευτεί και να προκαλέσει ζημιά στο μηχάνημα δεν θα πρέπει να αφήνετε τα χημικά στο δοχείο για μεγάλο διάστημα. 3. Καθώς ψεκάζετε το καπάκι του δοχείου θα πρέπει να είναι καλά τοποθετημένο. Αφού τοποθετήσετε χημικά σε σκόνη παρακαλώ καθαρίστε την εισαγωγή καλά και τοποθετήστε το καπάκι του δοχείου.

6 4. Κρύα εκκίνηση. Παρακαλώ ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα: A. Ανοίξτε την βάνα καυσίμου. Βλέπε εικόνα 9 1. Φίλτρο αέρος 2. Μοχλός τσοκ 3. Βάνα καυσίμου B. Τοποθετήστε τον μοχλό του καυσίμου στην θέση start. C. Τοποθετήστε το τσοκ στην μέγιστη θέση. D. Τραβήξτε την χειρόμιζα κάποιες φορές και αφήστε την να επιστρέψει αργά στην θέση της. E. Κλείστε το τσοκ και τραβήξτε την χειρόμιζα μέχρι να ξεκινήσει ο κινητήρας. F. Αφού ξεκινήσει ο κινητήρας ανοίξτε το τσοκ τελείως. G. Αφήστε το κινητήρα να λειτουργήσει για μερικά λεπτά και μετά ξεκινήστε την λειτουργία ψεκασμού. 5. Εκκίνηση με ζεστό κινητήρα A. Ανοίξτε το τσοκ τελείως. B. Εάν ο κινητήρας τραβάει πολύ βενζίνη κλείστε την βάνα του καυσίμου και τραβήξτε την χειρόμιζα 5-6 φορές και ξεκινήστε το κινητήρα όπως αναφέρεται παραπάνω. 6. Ρύθμιση ταχύτητας Η ταχύτητα δεν συμβαδίζει με το μοχλό καυσίμου ή ο κινητήρας δεν σταματάει με την λαβή στην χαμηλότερη θέαση. Ρυθμίστε όπως αναφέρετε παρακάτω: Βλέπε εικόνα 10 A. Χαλαρώστε το παξιμάδι. B. Γυρίστε την βίδα ρύθμισης προς τα αριστερά για να μειωθεί η ταχύτητα. Προς τα αριστερά για να αυξήσετε την ταχύτητα. C. Αφού ολοκληρώσετε την ρύθμιση σφίξτε ξανά το παξιμάδι.

7 7. Παύση του κινητήρα. A. Κατά την λειτουργία με υγρό σβήστε το διακόπτη του χημικού πρώτα και μετά σταματήστε τον κινητήρα. B. Κατά την λειτουργία με σκόνη κλείστε το μοχλό καυσίμου και το μοχλό σκόνης. C. Αφού τελειώσετε την εργασία σας, σβήστε το διακόπτη του καυσίμου για να αποφύγετε την καταλάθος εκκίνηση. Σημείωση: Ενώ λειτουργεί ο κινητήρας, θα πρέπει να είναι τοποθετημένος ο σωλήνας διαφορετικά θα μειωθεί η παροχή του αέρα και ο κινητήρας μπορεί να πάθει ζημιά. Λειτουργία με υγρό ή σκόνη A. Λειτουργία με υγρό. Χαλαρώστε την τάπα πίεσης, ρυθμίστε το μήκος του μπες για τους διάφορους τρόπους ψεκασμού. Γυρίστε την βαλβίδα ρύθμισης για να αλλάξετε την ποσότητα ψεκασμού. Βλέπε εικόνα 11 Άνοιγμα Ψεκασμός (L/min) B. Λειτουργία με σκόνη. Ρυθμίστε την ποσότητα του ψεκασμού τοποθετώντας το μοχλό σκόνης σε μια από τις τρείς θέσης. Βλέπε εικόνα 12 Ασφάλεια 1. Διαβάστε τις οδηγίες προσεχτικά. Σιγουρευτείτε ότι έχετε κατανοήσει πλήρως την λειτουργία του μηχανήματος πριν την χρήση. 2. Ρούχα προστασίας

8 Να φοράτε πάντα κράνος, γυαλιά προστασίας, μάσκα σκόνης, μακριά γάντια, υποδήματα προστασίας και ειδικά ρούχα εργασίας. 3. Τα παρακάτω άτομα δεν πρέπει να χρησιμοποιούν το μηχάνημα. Άτομα που είναι κάτω από την επήρεια αλκοόλ, φαρμάκων ή άλλων ουσιών. Άτομα που δεν γνωρίζουν την λειτουργία του μηχανήματος ή δεν έχουν την κατάλληλη εμπειρία. 4. Αποφύγετε την φωτιά. Μην καπνίζετε κοντά στο μηχάνημα. Μην συμπληρώνετε καύσιμα στο μηχάνημα όταν λειτουργεί ή όταν ο κινητήρας είναι ζεστός. Προσέξτε μην σας χυθεί βενζίνη πάνω στο μηχάνημα. Στην περίπτωση αυτή καθαρίστε το καλά. Μην λειτουργείτε το μηχάνημα κοντά σε εύφλεκτα υλικά. 5. Εκκίνηση του κινητήρα (εικόνα 14) Τοποθετήστε το μοχλό σκόνης στο ελάχιστο πριν να ξεκινήσετε το μηχάνημα διαφορετικά τα χημικά μπορεί να εκτοξευτούν. Μην στέκεστε μπροστά από το ρουθούνι. Ακόμη και εάν ο μοχλός σκόνης είναι κλειστός μπορεί να εκτοξευτούν χημικά μέσα από το ρουθούνι. 6. Χρήση με υγρό ή με σκόνη Χρησιμοποιήστε το μηχάνημα τα πρωϊνά ή αργά το απόγευμα όταν έχει δροσιά και λίγο αέρα. Έτσι θα μειωθούν οι αναθυμιάσεις και οι εξατμίσεις του χημικού. Ο χρήστης δεν θα πρέπει να κινείτε αντίθετα με τον αέρα. Εάν το έρθετε σε επαφή με το χημικό καθαρίστε καλά με νερό και επικοινωνήστε με τον γιατρό σας. Εάν νιώσετε πονοκέφαλο ή ζαλάδα παρακαλώ σταματήστε αμέσως την εργασία σας και επικοινωνήστε με τον γιατρό σας. Για την ασφάλεια σας ακολουθήστε τις οδηγίες χρήσης που αναγράφονται πάνω στο χημικό που χρησιμοποιείτε. Μην χρησιμοποιείτε ειδικά υγρά όπως δυνατά οξέα και αλκάλια.

9 Προβλήματα και λύσεις 1. Ο κινητήρας ξεκινά δύσκολα ή δεν ξεκινά καθόλου. Ελέγξτε το μπουζί. Βγάλτε το μπουζοκαλώδιο, τραβήξτε την χειρόμιζα και ελέγξτε εάν υπάρχει σπίθα μέσα στο μπουζί. Τραβήξτε την χειρόμιζα απαλά και προσέξτε μην ακουμπήσετε κάποιο μεταλλικό μέρος του μηχανήματος γιατί υπάρχει κίνδυνος ηλεκτροπληξίας. Βλέπε εικόνα 15. Πρόβλημα Αιτία Λύση Δεν έχει σπινθήρας Μπουζί Είναι βρεγμένο Στεγνώστε το μπουζί Το μπουζί είναι βρώμικο Το κενό του μπουζί δεν είναι σωστό Το μπουζί είναι φθαρμένο Το μπουζί είναι καμένο Καθαρίστε το μπουζί Ρυθμίστε το κενό στο 0,6-0,7mm Άλλαξε το μπουζί Άλλαξε το μπουζί Ηλεκτρονική Η καλωδίωση έχει πρόβλημα Αλλάξτε ή επισκευάστε Η μόνωση είναι φθαρμένη Αλλάξτε Το καλώδιο είναι σπασμένο Αλλάξτε Η ηλεκτρονική έχει πρόβλημα Αλλάξτε Κανονικό Η αναλογία συμπίεσης είναι καλή και τα καύσιμα κανονικά Τα καύσιμα που απορροφούνται είναι υπερβολικά Κακή ποιότητα καυσίμων ή νοθευμένη βενζίνη Μειώστε τα καύσιμα Αλλάξτε τα καύσιμα Τα καύσιμα είναι κανονικά άλλα η αναλογία συμπίεσης είναι κακή Ο κύλινδρος ή το πιστόνι είναι φθαρμένα Το μπουζί είναι χαλαρό Αλλάξτε τα Σφίξτε το Δεν περνάνε καύσιμα από το καρμπυρατέρ Δεν υπάρχουν καύσιμα στο ρεζερβουάρ Το φίλτρο καυσίμου είναι βρώμικο Συμπληρώστε καύσιμα Καθαρίστε το Το ρεζερβουάρ είναι βρώμικο Καθαρίστε το

10 2. Η απόδοση του κινητήρα είναι χαμηλή Πρόβλημα Αιτία Λύση Η αναλογία συμπίεσης και η ανάφλεξη είναι κανονική Ο κινητήρας υπερθερμαίνεται Η πλάκα του φίλτρου είναι βουλωμένη Τα καύσιμα έχουν μέσα νερό Ο κινητήρας υπερθερμαίνεται Υπολείμματα στην εξάτμιση Η πυκνότητα του καυσίμου είναι λεπτή Υπολείμματα στον κύλινδρο Λάδι του κινητήρα είναι λάθος Δεν υπάρχει σύνδεση με το σωλήνα Καθαρίστε Αλλάξτε τα καύσιμα Σταματήστε το κινητήρα και αφήστε τον να κρυώσει Καθαρίστε Ρυθμίστε το καρμπυρατέρ Καθαρίστε το Χρησιμοποιήστε το σωστό λάδι Συνδέστε τον Θόρυβος Κακής ποιότητας καυσίμων Αλλάξτε Υπολείμματα στο θάλαμο ανάφλεξης Αναλώσιμα αντ/κα φθαρμένα Καθαρίστε το Ελέγξτε και αλλάξτε 3. Ο κινητήρας σταματάει ενώ δουλεύει Πρόβλημα Αιτία Λύση Ο κινητήρας σταματάει ξαφνικά Το μπουζοκαλώδιο είναι χαλαρό Τοποθετήστε το καλά Το πιστόνι είναι φθαρμένο Το μπουζί είναι φθαρμένο Τα καύσιμα έχουν τελειώσει Αλλάξτε το πιστόνι Αλλάξτε το Συμπληρώστε καύσιμα Ο κινητήρας κάνει διακοπές Το καρμπυρατέρ είναι βουλωμένο Καθαρίστε το Η εξαέρωση του ρεζερβουάρ είναι βουλωμένη Τα καύσιμα έχουν μέσα νερό Καθαρίστε το Αλλάξτε τα καύσιμα 4. Ο κινητήρας δεν σταματάει σωστά Πρόβλημα Αιτία Λύση Ο μοχλός του καυσίμου είναι στην κάτω θέση, ο κινητήρας λειτουργεί ακόμα Η ντίζα καυσίμου είναι ρυθμισμένη λάθος Ρύθμιση καρμπυρατέρ

11 5. Λειτουργία με υγρό Πρόβλημα Αιτία Λύση Δεν ψεκάζει το υγρό το μπεκ Διαρροή υγρού Το μπεκ ή η βαλβίδα ελέγχου είναι βουλωμένη Σωλήνας υγρού βουλωμένος Δεν υπάρχει πίεση Το καπάκι του δοχείου είναι τοποθετημένο λάθος Οι συνδέσεις είναι χαλαρές Καθαρίστε το Καθαρίστε το Σφίξτε το καπάκι του δοχείου Τοποθετήστε το σωστά Σφίξτε τις 6. Λειτουργία με σκόνη Πρόβλημα Αιτία Λύση Δεν υπάρχει εξαγωγή σκόνης Η έξοδος σκόνης δεν λειτουργεί σωστά Διαρροή σκόνης Η αναλογία εξόδου είναι εκτός ελέγχου Η έξοδο σκόνης δεν ανοίγει Η σκόνη έχει μέσα κάποιο αντικείμενο Η σκόνη είναι σβολιασμένη Η σκόνη είναι υγρή Η έξοδος δεν κλείνει Η έξοδος είναι κλεισμένη από κάποιο αντικείμενο Η πλάκα της βάσης του δοχείου είναι χαλαρή Η φλάντζα του καπακιού είναι φθαρμένη Η συσκευή ελέγχου της εξόδου δεν λειτουργεί σωστά Ρυθμίστε την έξοδο της σκόνης Καθαρίστε το Διαλύστε τους σβόλους Στεγνώστε την σκόνη Ρυθμίστε το μοχλό σκόνης Καθαρίστε την Σφίξτε την Αλλάξτε την Επισκευάστε την

12 Συντήρηση και αποθήκευση 1. Μετά από κάθε λειτουργία καθαρίστε το μηχάνημα και το δοχείο ψεκασμού. Καθαρίστε καλά την έξοδο σκόνης. Ανοίξτε το καπάκι του δοχείου και αφήστε το μηχάνημα να λειτουργήσει σε χαμηλή ταχύτητα για 2-3 λεπτά. 2. Η λάθος μίξη καυσίμου είναι αυτό που προκαλεί συχνά προβλήματα στο μηχάνημα. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να καθαρίζετε το σύστημα καυσίμου συχνά. Όταν θέλετε να αποθηκεύσετε το μηχάνημα αδειάστε το ρεζερβουάρ από καύσιμα. 3. Μετά από κάθε χρήση καθαρίστε καλά το φίλτρο του αέρα. Πλύντε το σε βενζίνη και στην συνέχεια στραγγίστε το καλά. 4. Ελέγξτε ότι το μπουζί είναι σε καλή λειτουργική κατάσταση και ότι το κενό είναι σωστό. 0,6 0,7 όπως φαίνεται στην εικόνα Για μακροχρόνια αποθήκευση καθαρίστε το εξωτερικό από το μηχάνημα και περάστε αντισκουριακό όλα τα μεταλλικά του μέρη. Βγάλτε το μπουζί και τοποθετήστε λίγο λάδι μέσα στην τρύπα. Τραβήξτε ελαφρά δυο τρεις φορές την χειρόμιζα για να διανεμηθεί σωστά το λάδι. Βγάλτε το δοχείο και καθαρίστε το μέσα έξω όπως και την έξοδο της σκόνης. Βγάλτε τα καύσιμα μέσα από το ρεζερβουάρ και από το καρμπυρατέρ. Καλύψτε το μηχάνημα με μια πλαστική μεμβράνη και τοποθετήστε το σε ασφαλές σημείο μακριά από παιδιά.

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26 GR Αυτό το μηχάνημα είναι ένα προϊόν ποιότητας. Είναι σχεδιασμένο σε συμμόρφωση με τα σύγχρονα τεχνικά πρότυπα και κατασκευασμένο με καλά και ποιοτικά υλικά. Η περίοδος εγγύησης είναι 24 μήνες και ξεκινά από την ημερομηνία αγοράς που επιβεβαιώνεται από την απόδειξη αγοράς. Κατά το χρόνο της εγγύησης όλα τα λειτουργικά προβλήματα παρόλο την καλή λειτουργία του μηχανήματος και τα οποία προκύπτουν από ελαττώματα του εργαλείου θα επισκευάζονται από το εξουσιοδοτημένο σέρβις μας. Η εγγύηση καλύπτει την επισκευή και την αλλαγή ελαττωματικών μερών με καινούρια ανταλλακτικά χωρίς χρέωση. Τα παλιά ανταλλακτικά θα ανήκουν σε εμάς. Η αλλαγή ανταλλακτικών ή η επισκευή του μηχανήματος δεν θα παρατείνουν το χρόνο εγγύησης ούτε σηματοδοτούν την εκκίνηση καινούριου χρόνου εγγύησης για το μηχάνημα. Δεν θα ξεκινάει καινούριος χρόνος εγγύησης για ανταλλακτικά τα οποία τοποθετούνται. Δεν μπορούμε να δώσουμε εγγύηση για ζημιές και ελαττώματα του μηχανήματος που έχουν προκύψει από υπερφόρτωση, ακατάλληλη χρήση και σέρβις. Αυτό ισχύει και για την μη συμμόρφωση στις οδηγίες χρήσης και της εγκατάστασης ανταλλακτικών και αξεσουάρ που δεν περιλαμβάνονται στην γκάμα των προϊόντων μας. Σε περίπτωση αλλαγών ή ρυθμίσεων του μηχανήματος από μη εξουσιοδοτημένο προσωπικό η εγγύηση παύει να ισχύει. Παρακαλούμε να μας στείλετε τα μηχανήματά σας έχοντας πληρώσει τα μεταφορικά. Δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε να παραλάβουμε μηχανήματα που δεν έχουν πληρωμένα τα μεταφορικά τους. Η εγγύησης δεν καλύπτει τα αναλώσιμα ανταλλακτικά. Εάν θέλετε να παραγγείλετε ανταλλακτικά, να αναφέρετε προβλήματα ή να ζητήσετε την εγγύηση σας παρακαλώ επικοινωνήστε με τον προμηθευτή σας.

27

28

29

30

31

32

33

34

35

36

37

38

39

40

41

42

43

44

45

46

47

48

49

50

51

52

53

54

NS2600 Ψεκαστήρας Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

NS2600 Ψεκαστήρας   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης NS2600 Ψεκαστήρας Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ NS2600 ΠΡΟΣΟΧΗ! Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά. Εξοικειωθείτε με την χρήση το0υ

Διαβάστε περισσότερα

Ns4000 ΨΕΚΑΣΤΙΚΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ. Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

Ns4000 ΨΕΚΑΣΤΙΚΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ. Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Ns4000 ΨΕΚΑΣΤΙΚΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Art Nr: 013440 Owner s manual Το ψεκαστικό είναι ένα φορητό, ευέλικτο και πολύ αποδοτικό μηχάνημα για την προστασία των φυτών. Είναι

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης γεννήτριας GB1500

Οδηγίες χρήσης γεννήτριας GB1500 Οδηγίες χρήσης γεννήτριας GB1500 Προσοχή! Παρακαλούμε διαβάστε προσεχτικά τις οδηγίες χρήσης και ασφάλειας πριν την λειτουργία της γεννήτριας. Ι Οδηγίες ασφαλείας Τα καυσαέρια είναι δηλητηριώδης Μην λειτουργείτε

Διαβάστε περισσότερα

Ns4500 ΨΕΚΑΣΤΙΚΟ. Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

Ns4500 ΨΕΚΑΣΤΙΚΟ. Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Ns4500 ΨΕΚΑΣΤΙΚΟ Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Art Nr: 013440 Owner s manual 1. Ασφάλεια / Safety 2. Έλεγχος πριν την χρήση / Pre-operation check 2 3. Εκκίνηση μηχανής / Start engine 4. Παύση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης BWR5008

Οδηγίες Χρήσης BWR5008 Οδηγίες Χρήσης BWR5008 GR Οδηγίες χρήσης σασμανόγρυλου 500kg Περιγραφή Ο συγκεκριμένος γρύλος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανύψωση και την συναρμογή σασμάν σε αυτοκίνητα ή σε οποιαδήποτε άλλη εργασία

Διαβάστε περισσότερα

NS6000. Art Nr : Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

NS6000. Art Nr : Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης NS6000 Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Art Nr : 014881 Το ψεκαστικό είναι ένα φορητό, ευέλικτο και πολύ αποδοτικό μηχάνημα για την προστασία των φυτών. Είναι κατάλληλο για την

Διαβάστε περισσότερα

PB4300 Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual www.nakayamatools.com Οδηγίες χρήσης για θαμνοκοπτικό βενζίνης PB4300 Προσοχή - Πριν την χρήση του θαμνοκοπτικού, διαβάστε προσεχτικά και

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης BWR5107

Οδηγίες Χρήσης BWR5107 Οδηγίες Χρήσης BWR5107 Προσοχη: Διαβάστε και ακολουθήστε όλες τις οδηγίες ασφάλειας και λειτουργίας πριν την χρήση. Περιεχόμενα συσκευασίας Συναρμολόγηση. Σημείωση: Περαστέ τα πιτσιλιά μέσα από τις τρύπες

Διαβάστε περισσότερα

NS2000 Ψεκαστήρας Μπαταρίας Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

NS2000 Ψεκαστήρας Μπαταρίας   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης NS2000 Ψεκαστήρας Μπαταρίας Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης πριν την λειτουργία. Προσοχή! Ο ψεκαστήρας έχει σχεδιαστεί για χρήση με χημικά που μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για ψεκαστήρα πλάτης μπαταρίας 16Lt

Οδηγίες χρήσης για ψεκαστήρα πλάτης μπαταρίας 16Lt Οδηγίες χρήσης για ψεκαστήρα πλάτης μπαταρίας 16Lt Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Art Nr.:010395 Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης πριν την λειτουργία. Προσοχή! Ο ψεκαστήρας έχει

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για θαμνοκοπτικό PB6200

Οδηγίες χρήσης για θαμνοκοπτικό PB6200 Οδηγίες χρήσης για θαμνοκοπτικό PB6200 Περιγραφή συμβόλων Τα σύμβολα που χρησιμοποιούνται στο εγχειρίδιο αυτό είναι για να σας κάνουν να δώσετε προσοχή σε πιθανούς κινδύνους. Διαβάστε και κατανοήστε καλά

Διαβάστε περισσότερα

My1000 ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΗΣ ΛΑΔΙΟΥ 100L 3HP ΜΟΝΟΜΠΛΟΚ. Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

My1000 ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΗΣ ΛΑΔΙΟΥ 100L 3HP ΜΟΝΟΜΠΛΟΚ.   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης My1000 ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΗΣ ΛΑΔΙΟΥ 100L 3HP ΜΟΝΟΜΠΛΟΚ Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Οδηγίες χρήσης για κομπρεσέρ αέρος MY1000 / MY2000 1. Τεχνικά χαρακτηριστικά DIRECT DRIVEN COMPRESSOR

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για συμπιεστή εδάφους BCC6500

Οδηγίες χρήσης για συμπιεστή εδάφους BCC6500 Οδηγίες χρήσης για συμπιεστή εδάφους BCC6500 Περιεχόμενα Ι. Εισαγωγή 2 ΙΙ. Εφαρμογές 2 ΙΙΙ. Δομή 3 ΙV. Λειτουργίες και διακόπτες 3 V. Οδηγίες ασφαλείας 3 VI. Κίνδυνοι 5 VII. Λειτουργία 7 7.1 Πριν την λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

BID3333 SET Angle grinder Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual www.bormanntools.com Πληροφορίες ασφαλείας Το μηχάνημα είναι σύμφωνο με τους κανονισμούς ασφαλείας των ηλεκτρικών εργαλείων.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΚΟΝΤΑΡΟΠΡΙΟΝΟΥ PS 2500 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΚΟΝΤΑΡΟΠΡΙΟΝΟΥ PS 2500 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΚΟΝΤΑΡΟΠΡΙΟΝΟΥ PS 2500 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1.Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες 2.Φορέστε ρούχα, μάσκα, γάντια και γυαλιά προστασίας 3.Μην κάνετε χρήση στη βροχή 4.Μην αφήνετε τα παιδιά να πλησιάσουν

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης BWR5035 GR Οδηγίες χρήσης και ασφάλειας για ανυψωτικό υδραυλικό τραπέζι 135 KG με πετάλι ποδιού. Εισαγωγή Διαβάστε και κατανοήστε πλήρως τις οδηγίες πριν χειριστείτε το συγκεκριμένο μηχάνημα.

Διαβάστε περισσότερα

FM1100 FM2000 FM3000 Μύλος Ζωοτροφών

FM1100 FM2000 FM3000 Μύλος Ζωοτροφών FM1100 FM2000 FM3000 Μύλος Ζωοτροφών Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Οδηγίες χρήσης για μύλο ζωοτροφών Διαβάστε προσεχτικά τις οδηγίες χρήσης. Η μη τήρηση των οδηγιών μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης BBC6000

Οδηγίες Χρήσης BBC6000 Οδηγίες Χρήσης BBC6000 Οδηγίες χρήσης BBC6000 ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ 6Α, 12V, 120W, max. 80Ah Περίληψη Ο συγκεκριμένος τύπος φορτιστή είναι σχεδιασμένος για φόρτιση μπαταριών 6V και 12V καθώς και πολλαπλάσιων

Διαβάστε περισσότερα

BPG6000 Πιστόλι Βαφής Ηλεκτρικό. Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

BPG6000 Πιστόλι Βαφής Ηλεκτρικό.   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης BPG6000 Πιστόλι Βαφής Ηλεκτρικό Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual 2 Ηλεκτρικό Πιστόλι Βαφής Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε αυτό το πιστόλι βαφής με ψεκασμό. Διαβάστε προσεκτικά

Διαβάστε περισσότερα

MY1100 Αεροσυμπιεστής. Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

MY1100 Αεροσυμπιεστής.   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης MY1100 Αεροσυμπιεστής Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Διαβάστε προσεχτικά τις οδηγίες χρήσης και ασφάλειας πριν την λειτουργία του μηχανήματος. 2 3 Τεχνικά χαρακτηριστικά Τάση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για σκούπα στάχτης 20Lt BAC2000

Οδηγίες χρήσης για σκούπα στάχτης 20Lt BAC2000 Οδηγίες χρήσης για σκούπα στάχτης 20Lt BAC2000 Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης πριν την λειτουργία. Δίνει σημαντικές πληροφορίες για την ασφάλεια, την χρήση και την συντήρηση του μηχανήματος. Εάν υπάρχουν

Διαβάστε περισσότερα

BAG1400 Γωνιακός Τροχός. Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

BAG1400 Γωνιακός Τροχός.   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης BAG1400 Γωνιακός Τροχός Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Τεχνικά χαρακτηριστικά Μοντέλο Ισχύς (W) Στροφές Διάμετρος Σπείρωμα (min -1 ) δίσκου (mm) BAG1400 1400 11000 125 M14 2

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΞΥΛΟΥ ΔΥΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ BORMANN BDX

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΞΥΛΟΥ ΔΥΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ BORMANN BDX ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΞΥΛΟΥ ΔΥΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ BORMANN BDX 2500 2 3 4 5 6 Τεχνικά χαρακτηριστικά Τάση 230V/50Hz Ισχύς 1800W Ταχύτητα 4500rpm Δυνατότητα κοπής 43mm Διάμετρος δίσκου 250mm Διαστάσεις Τραπεζιού

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για γρύλλο BWR2075. Ευθύνη χρήστη Ο χρήστης θα πρέπει να μελετήσει καλά τις οδηγίες χρήσης και να της διατηρήσει για μελλοντική χρήση.

Οδηγίες χρήσης για γρύλλο BWR2075. Ευθύνη χρήστη Ο χρήστης θα πρέπει να μελετήσει καλά τις οδηγίες χρήσης και να της διατηρήσει για μελλοντική χρήση. Οδηγίες χρήσης για γρύλλο BWR2075 Ευθύνη χρήστη Ο χρήστης θα πρέπει να μελετήσει καλά τις οδηγίες χρήσης και να της διατηρήσει για μελλοντική χρήση. Λειτουργία Ο χρήστης θα πρέπει να κατανοήσει το μηχάνημα,

Διαβάστε περισσότερα

ES2300 Τροχιστικό αλυσίδας Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

ES2300 Τροχιστικό αλυσίδας   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης ES2300 Τροχιστικό αλυσίδας Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Περιεχόμενα 1. Περιγραφή μηχανήματος 2. Τεχνικά χαρακτηριστικά 3. Οδηγίες ασφαλείας 4. Συναρμολόγηση 5. Συναρμολόγηση

Διαβάστε περισσότερα

BID3333 SET Jig Saw. Art Nr: Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης. Owner s manual

BID3333 SET Jig Saw.   Art Nr: Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης. Owner s manual BID3333 SET Jig Saw Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Art Nr: 18803 Οδηγίες ασφαλείας και προειδοποιήσεις Το μηχάνημα είναι σύμφωνο με τους κανονισμούς ασφαλείας των ηλεκτρικών

Διαβάστε περισσότερα

NS2625 Ψεκαστήρας Πλάτης. Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

NS2625 Ψεκαστήρας Πλάτης. Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης NS2625 Ψεκαστήρας Πλάτης Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Art Nr: 010302 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: 1. Ελέγξτε την πηγή τροφοδοσίας. 2. Στερεώστε ένα σωλήνα εξόδου υψηλής πίεσης.

Διαβάστε περισσότερα

BID3333 set Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual 1. Κατάλληλη χρήση Το εργαλείο αυτό είναι σχεδιασμένο για χρήση ως τρυπάνι σε μπετό, πέτρα, ξύλο, μέταλλο και πλαστικό. Ο κατασκευαστής

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ GD ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΣΕΙΡΑ GD ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕΙΡΑ GD ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 1 Manufactured under license of Daewoo International Corporation, Korea ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 3 2. ΠΡΟΛΟΓΟΣ 4 3. ΑΣΦΑΛΕΙΑ 5 4. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΣΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για αντλία Jet SP7000

Οδηγίες χρήσης για αντλία Jet SP7000 Οδηγίες χρήσης για αντλία Jet SP7000 Διαβάστε προσεχτικά τις οδηγίες χρήσης και ασφάλειας πριν την λειτουργία του προϊόντος! Πριν την εκκίνηση Κατάλληλη χρήση Όταν χρησιμοποιείται για τον λόγο για τον

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για πιεστικό υψηλής πίεσης GPW2500

Οδηγίες χρήσης για πιεστικό υψηλής πίεσης GPW2500 Οδηγίες χρήσης για πιεστικό υψηλής πίεσης GPW2500 Αγαπητέ χρήστη Σας ευχαριστούμε για την επιλογή και χρήση του πλυστικού. Παρακαλώ διαβάστε προσεχτικά τις οδηγίες χρήσης πριν να χρησιμοποιήσετε το μηχάνημα.

Διαβάστε περισσότερα

GR - ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΙΕΣΟΜΕΤΡΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ Σημαντικό: Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης προσεχτικά. Σημειώστε τις οδηγίες ασφαλείας, τα χαρακτηριστικά

GR - ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΙΕΣΟΜΕΤΡΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ Σημαντικό: Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης προσεχτικά. Σημειώστε τις οδηγίες ασφαλείας, τα χαρακτηριστικά GR - ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΙΕΣΟΜΕΤΡΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ Σημαντικό: Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης προσεχτικά. Σημειώστε τις οδηγίες ασφαλείας, τα χαρακτηριστικά και τις προειδοποιήσεις. Χρησιμοποιήστε το μηχάνημα

Διαβάστε περισσότερα

BIW1600 ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΓΚΟΛΗΣΗ INVERTER 160A. Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

BIW1600 ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΓΚΟΛΗΣΗ INVERTER 160A.   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης BIW1600 ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΓΚΟΛΗΣΗ INVERTER 160A Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Περιγραφή προϊόντος 1. Αυτό το μηχάνημα είναι σχεδιασμένο για να συγκολλήσετε μέταλλα όπως ανοξείδωτα μέταλλα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για θαμνοκοπτικό πλάτης PB5300

Οδηγίες χρήσης για θαμνοκοπτικό πλάτης PB5300 Οδηγίες χρήσης για θαμνοκοπτικό πλάτης PB5300 Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual www.nakayamatools.com Οδηγίες χρήσης για θαμνοκοπτικό πλάτης PB5300 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που προμηθευτήκατε

Διαβάστε περισσότερα

SP2000. Art Nr.: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

SP2000. Art Nr.: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης SP2000 Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Art Nr.: 014898 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΛΙΑ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ SP2000 Παρακαλώ κρατήστε αυτές τις οδηγίες σε ασφαλές μέρος και διαβάστε τις πριν από

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για γεννήτρια πετρελαίου

Οδηγίες χρήσης για γεννήτρια πετρελαίου Οδηγίες χρήσης για γεννήτρια πετρελαίου ΠΡΟΣΟΧΗ 1. Κρατήστε τα παιδιά σε απόσταση ασφαλείας από την γεννήτρια. 2. Μην ακουμπήσετε το κινητήρα και την εξάτμιση όταν η γεννήτρια λειτουργεί ή όταν μόλις την

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης ΒΡΗ1000

Οδηγίες Χρήσης ΒΡΗ1000 Οδηγίες Χρήσης ΒΡΗ1000 Τεχνικά χαρακτηριστικά Ισχύς Ταχύτητα περιστροφής εν κενό Κτυπήματα το λεπτό Ισχύς κτυπήματος Τύπος υποδοχέα τρυπανιού και εργαλείου Μέγιστη δυνατότητα τρυπήματος Βάρος 620W 0-870

Διαβάστε περισσότερα

BCS2000 ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ.

BCS2000 ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ. BCS2000 ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ Διαβάστε προσεχτικά τις οδηγίες χρήσης πριν την λειτουργία. Χρησιμοποιήστε το εγχειρίδιο αυτό για να γνωρίσετε το προϊόν, την κατάλληλη χρήση και τις οδηγίες ασφαλείας. Κατάλληλη

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης BWR5054

Οδηγίες χρήσης BWR5054 Οδηγίες χρήσης BWR5054 Χαρακτηριστικά και οδηγίες λειτουργίας GR 1. Εισαγωγή Ένα προϊόν σύμφωνο με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς για το κουρμπάρισμα ή αλλιώς κάμψη σωληνώσεων που λειτουργεί με την βοήθεια

Διαβάστε περισσότερα

Ns5100 Ψεκαστικό Βενζίνης. Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

Ns5100 Ψεκαστικό Βενζίνης. Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Ns5100 Ψεκαστικό Βενζίνης Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Art Nr: 019183 Owner s manual Οδηγίες χρήσης για ψεκαστικό βενζίνης 50 λίτρων 1hp 15-25bar, λάστιχο και ανέμη Προτεινόμενη χρήση και

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης BDT1000

Οδηγίες Χρήσης BDT1000 Οδηγίες Χρήσης BDT1000 Τεχνικά χαρακτηριστικά Αντικείμενο Περιγραφή Κινητήρας 230 VAC. 50 Hz, μονοφασικός, 150 watt, 0-8 Amperes (εκκίνηση), 0,7 AMPS (χωρίς φορτίο), 0,8 Amps (με φορτίο) Ταχύτητα εν κενό

Διαβάστε περισσότερα

BDS8000 ΤΡΙΒΕΙΟ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ. Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

BDS8000 ΤΡΙΒΕΙΟ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ.   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης BDS8000 ΤΡΙΒΕΙΟ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ 1. Οδηγίες ασφαλείας Σημείωση: Για να μειώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για φυσητήρα βενζίνης BL5600

Οδηγίες χρήσης για φυσητήρα βενζίνης BL5600 Οδηγίες χρήσης για φυσητήρα βενζίνης BL5600 Πρόλογος Πριν την χρήση διαβάστε τις οδηγίες χρήσης και ασφάλειας προσεχτικά για να γνωρίσετε καλύτερα την λειτουργία του μηχανήματος. Κρατήστε τις οδηγίες για

Διαβάστε περισσότερα

BBC9000 Εκκινητής & Power Bank. Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

BBC9000 Εκκινητής & Power Bank. Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης BBC9000 Εκκινητής & Power Bank Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Art Nr: 015550 WWW.BORMANNTOOLS.COM Οδηγίες χρήσης για εκκινητή & powerbank Σας ευχαριστούμε που προτιμήσατε το

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΥ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΥΔΡΟΝΕΦΩΣΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΥ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΥΔΡΟΝΕΦΩΣΗΣ www.colorato.net ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΥ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΥΔΡΟΝΕΦΩΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLMFW-20/26 Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν τη χρήση της συσκευής ΓΕΝΙΚΑ: Ο ανεμιστήρας έχει μεγάλη παροχή αέρα, η

Διαβάστε περισσότερα

Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας

Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας Παρακαλούμε διαβάστε τις παρακάτω πληροφορίες για να εξασφαλίσετε τη σωστή λειτουργία του μηχανήματος. 1 Διαβάστε το εγχειρίδιο προσεκτικά πριν συνδέσετε το μηχάνημα. 2

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης και ασφάλειας για μάσκα ηλεκτροσυγκόλλησης ηλεκτρονική BWH2000

Οδηγίες χρήσης και ασφάλειας για μάσκα ηλεκτροσυγκόλλησης ηλεκτρονική BWH2000 Οδηγίες χρήσης και ασφάλειας για μάσκα ηλεκτροσυγκόλλησης ηλεκτρονική BWH2000 GR Διαβάστε προσεχτικά το εγχειρίδιο αυτό πριν την χρήση Ι. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Οι ηλεκτρονικές μάσκες ηλεκτροσυγκόλλησης είναι σχεδιασμένες

Διαβάστε περισσότερα

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ GAE SERIES ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ GAE SERIES ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ GAE SERIES ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Περιεχόμενα... 1 Ασφάλεια... 2 Έλεγχος πριν την λειτουργία... 3 Εκκίνηση/διακοπή λειτουργίας... κινητήρα 5 Συντήρηση... 6 Αντιμετώπιση προβλημάτων...

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης.

Οδηγίες Χρήσης. SCARIFIER SP36 Οδηγίες Χρήσης ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΕ www.geomechaniki.gr info@geomechaniki.gr Ορισµός Συµβόλων ΠΡΟΕΙ ΟΠΟΙΗΣΕΙΣ! ιαβάστε προσεκτικά τις Οδηγίες χρήσης της µηχανής και του σέρβις. Να γνωρίζετε

Διαβάστε περισσότερα

BAG2100 ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΤΡΟΧΟΣ. Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

BAG2100 ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΤΡΟΧΟΣ.   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης BAG2100 ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΤΡΟΧΟΣ Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual 1. Λειτουργία Ο γωνιακός τροχός χρησιμοποιείται για την κοπή και την λείανση μετάλλων και άλλον υλικών. Είναι κατάλληλος

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828

Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828 Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828 Περιγραφή Συσκευών R-826/R-827/R-828 1. ΦΤΕΡΩΤΗ 2. ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ 3. ΚΛΙΠ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ 4. ΒΑΣΗ 5. ΠΙΣΩ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΛΥΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

PC Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

PC Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης PC6500 Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual www.nakayamatools.com Οδηγίες χρήσης για αλυσοπρίονο PC6500 Ασφάλεια Οι προειδοποιήσεις που περιέχουν οι οδηγίες αυτές αφορούν σημαντικά

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΣΤΑΧΤΗΣ DAV-4141

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΣΤΑΧΤΗΣ DAV-4141 ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΣΤΑΧΤΗΣ DAV-4141 1 220-240V~ 50Hz 1200W, Κλάση II Οδηγίες χρήσης Η συσκευή είναι μόνο για στεγνή απορρόφηση Προσοχή: Διαβάστε αυτές τις οδηγίες πριν από την εγκατάσταση και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΓΡΑΦΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΕΡΓΡΑΦΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΡΓΡΑΦΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ 1. Γυάλινο καπάκι με πλαστική λαβή ανθεκτική στη θερμότητα 2. Επαφές για το θερμοστάτη 3. Υποδοχή για το θερμοστάτη 4. Κάλυμμα προστασίας 5. Ζεστή πλάκα 6. Θερμοστάτης 7. Αισθητήρας θερμοκρασίας-μετρά

Διαβάστε περισσότερα

BCG1400 Λειαντήρας Μπετού. Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

BCG1400 Λειαντήρας Μπετού.   Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης BCG1400 Λειαντήρας Μπετού Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Art Nr: 017110 Οδηγίες χρήσης για λειαντήρα μπετού 2 3 4 Γενικές οδηγίες ασφαλείας. Προσοχή! Διαβάστε όλες τις οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης. Bdt2000 ΔΙΔΥΜΟΣ ΤΡΟΧΟΣ

Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης.   Bdt2000 ΔΙΔΥΜΟΣ ΤΡΟΧΟΣ Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Bdt2000 ΔΙΔΥΜΟΣ ΤΡΟΧΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ! Ακολουθήστε τις ακόλουθες απλές οδηγίες ασφάλειας για να αποφύγετε κίνδυνους

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΜΟΝΤΕΛΑ: CLF-20WRC, CLF-26WRC, CLF-26SE

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΜΟΝΤΕΛΑ: CLF-20WRC, CLF-26WRC, CLF-26SE www.colorato.net ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΜΟΝΤΕΛΑ: CLF-20WRC, CLF-26WRC, CLF-26SE ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης BWL3500

Οδηγίες Χρήσης BWL3500 Οδηγίες Χρήσης BWL3500 Οδηγίες χρήσης ξυλότορνου BWL3500 Χαρακτηριστικά Μέγιστο μήκος κατεργασίας Μέγιστο ύψος κατεργασίας Ισχύς κινητήρα Τάση συχνότητα Βάρος 1000mm 350mm 400W S 2 20min 230 V ~50Hz 30

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης αντλίας καθαρών υδάτων SP 9060

Οδηγίες χρήσης αντλίας καθαρών υδάτων SP 9060 Οδηγίες χρήσης αντλίας καθαρών υδάτων SP 9060 Ι. Περιγραφή 1. Καλώδιο με βύσμα 2. Καλώδιο σύνδεσης με αντλία 3. Πίνακας 4. Διακόπτης On/Off 5. Ασφάλεια 6. Σύνδεσμος λαστίχου 7. Ροδέλες 8. Υποβρύχια αντλία

Διαβάστε περισσότερα

Grow 154F /12

Grow 154F /12 Grow 154F Deutsch 3 English 8 Français 13 Italiano 18 Nederlands 23 Español 28 Português 33 Dansk 38 Norsk 43 Svenska 48 Suomi 53 Ελληνικά 58 Türkçe 63 Русский 68 Magyar 73 Čeština 78 Slovenščina 83 Polski

Διαβάστε περισσότερα

microflex 933 / 936 / 13400

microflex 933 / 936 / 13400 Product Information PI 933 / 936 / 13400 _2814 microflex 933 / 936 / 13400 Σύστημα Καθαρισμού Βαλβίδων με Κόκκους ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Καθαρίζει αποτελεσματικά, με τη χρήση ειδικά κατασκευασμένων κόκκων,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για χλοοκοπτικό ΕΜ3400

Οδηγίες χρήσης για χλοοκοπτικό ΕΜ3400 Οδηγίες χρήσης για χλοοκοπτικό ΕΜ3400 2 Κίνδυνος! Για να μειώσετε την πιθανότητα τραυματισμών παρακαλώ διαβάστε τις οδηγίες χρήσης. Το μηχάνημα δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείτε από παιδιά. Τα παιδιά θα

Διαβάστε περισσότερα

BID4500 ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΔΡΑΠΑΝΟ. Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

BID4500 ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΔΡΑΠΑΝΟ.   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης BID4500 ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΔΡΑΠΑΝΟ Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Σύμβολα Για να μειωθεί ο κίνδυνος τραυματισμού θα πρέπει ο χρήστης να διαβάσει το εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης. Γενικές

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για προγραμματιστή ποτίσματος ΝΑ4000

Οδηγίες χρήσης για προγραμματιστή ποτίσματος ΝΑ4000 Οδηγίες χρήσης για προγραμματιστή ποτίσματος ΝΑ4000 Τεχνικά χαρακτηριστικά. 1. Ελάχιστη πίεση λειτουργίας 0,5bar Μέγιστη πίεση λειτουργίας 12bar 2. Μέγιστη θερμοκρασία νερού 40 ο C. Τοποθέτηση: 1. Αφαιρέστε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης BDC5500

Οδηγίες Χρήσης BDC5500 Οδηγίες Χρήσης BDC5500 Οδηγίες Χρήσης και ασφαλείας για τον συλλέκτη σκόνης 550W ΒDS5500 Διαβάστε τις οδηγίες πριν να λειτουργήσετε το μηχάνημα. Υποδεικνύει κάποια οδηγία η οποία χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για EB4000 Οδηγίες ασφάλειας Παρακαλώ διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες ασφάλειας πριν χειριστείτε ή επισκευάσετε το εργαλείο σας. Περιγραφή συμβόλων και το νόημα τους ΠΡΟΣΟΧΗ! Μια δήλωση που

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης

Οδηγίες συναρμολόγησης 604 00 0/005 GR Για τον τεχνικό Οδηγίες συναρμολόγησης Σετ σύνδεσης λέβητα-μπόιλερ Logano G5/G5 Logalux SU60/00/00 Logalux ST50/00/00 Διαβάστε προσεκτικά πριν από τη συναρμολόγηση Περιεχόμενα Τοποθέτηση................................................

Διαβάστε περισσότερα

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Εγχειρίδιο χρήσης Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας: 1. Ελέγξτε αν η τάση της ηλεκτρικής σας εγκατάστασης είναι συμβατή με τη συσκευή αυτή, όπως φαίνεται πάνω στη συσκευή.

Διαβάστε περισσότερα

KDFVC fan coil unit. Εγχειρίδιο Εγκατάστασης και Οδηγίες Χρήσης

KDFVC fan coil unit. Εγχειρίδιο Εγκατάστασης και Οδηγίες Χρήσης KDFVC fan coil unit Εγχειρίδιο Εγκατάστασης και Οδηγίες Χρήσης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 2 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σελ,4 3 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 3,1 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ σελ,5 3,2 ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΟΚΙΜΗΣ σελ,5 3,3

Διαβάστε περισσότερα

Ατμοκαθαριστής FA Εγχειρίδιο χρήσης [1]

Ατμοκαθαριστής FA Εγχειρίδιο χρήσης [1] Ατμοκαθαριστής FA-5141-1 Εγχειρίδιο χρήσης [1] ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας πρέπει να τηρούνται βασικές προφυλάξεις, συμπεριλαμβανομένου των παρακάτω: Διαβάστε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

Αποχυμωτής R-434 Rohnson. Οδηγίες χρήσης. Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν λειτουργήσετε τη συσκευή.

Αποχυμωτής R-434 Rohnson. Οδηγίες χρήσης. Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν λειτουργήσετε τη συσκευή. Αποχυμωτής R-434 Rohnson Οδηγίες χρήσης Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν λειτουργήσετε τη συσκευή. Περιγραφή Συσκευής 1. Πιεστήρας 2.Διαφανές κάλυμμα 3. Φίλτρο αποχύμωσης 4. Βάση φίλτρου

Διαβάστε περισσότερα

1964-P-2001 1964-P-2000

1964-P-2001 1964-P-2000 1964-P-2001 1964-P-2000 ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ Οδηγίες Εγκατάστασης Μονάδας Τοίχου Keeler Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν σας

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΤΛΙΕΣ

ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΤΛΙΕΣ 40ZB60-4.5Q 40ZB80-4.5Q 50ZB23-3.1Q(A) 5 0 Z B 2 8-4. 2 Q 5 0 Z B 3 0-4. 5 Q 5 0 Z B 5 0-4. 5 Q 50ZB60-4.5Q 50ZB100-9Q 50HZB23-3.1Q 80ZB20-3.1Q(A) 80ZB35-4.5Q 80ZB30-4.2Q

Διαβάστε περισσότερα

Μαγνητικό Φίλτρο. Εγχειρίδιο Εγκατάστασης. Product No. Για Κυκλώματα Κεντρικής Θέρμανσης Με βάννες 3/4" & 1" Μέγιστη Πίεση Λειτουργίας12 bar στους 120

Μαγνητικό Φίλτρο. Εγχειρίδιο Εγκατάστασης. Product No. Για Κυκλώματα Κεντρικής Θέρμανσης Με βάννες 3/4 & 1 Μέγιστη Πίεση Λειτουργίας12 bar στους 120 Product No. Μαγνητικό Φίλτρο Για Κυκλώματα Κεντρικής Θέρμανσης Με βάννες 3/4" & 1" Μέγιστη Πίεση Λειτουργίας12 bar στους 120 Εγχειρίδιο Εγκατάστασης Παρακαλώ φυλάξτε το για μελλοντική χρήση 2 Χρόνια Εγγύηση:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ BION EXECUTING STANDAR: 6B /6B

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ BION EXECUTING STANDAR: 6B /6B ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ BION EXECUTING STANDAR: 6B4706.1-2005/6B4706.10-2003 Ευχαριστούμε για την αγορά σας. Διαβάστε αυτές τις οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε κυρίως τις οδηγίες ασφαλείας για να γίνεται

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ FRAL DRY-MEC 16lt

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ FRAL DRY-MEC 16lt ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ FRAL DRY-MEC 16lt ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ/ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ... 0 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ... 1 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ... 2 ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ...3 ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ 4 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ/ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

NS2500 NS3600 Αντλία Ψεκασμού Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

NS2500 NS3600 Αντλία Ψεκασμού   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης NS2500 NS3600 Αντλία Ψεκασμού Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Προσοχη! Για να διατηρήσετε το ψεκαστικό σας σε τελειά κατάσταση ακολουθήστε τις ακόλουθες οδηγίες χρήσης και συντήρησης.

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: XB9115G

ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: XB9115G ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: XB9115G ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Όταν χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρική συσκευή, πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βασικά μέτρα ασφαλείας: 1. Διαβάστε όλες τις οδηγίες. 2.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΥ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΥΔΡΟΝΕΦΩΣΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΥ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΥΔΡΟΝΕΦΩΣΗΣ www.colorato.net ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΥ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΥΔΡΟΝΕΦΩΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLMFS-26 Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν τη χρήση της συσκευής ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ 1. Χρησιμοποιεί σχέδιο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΒΟΛΟΦΟΡΟΣ ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΗΣ Εγχειρίδιο Χρήσης

ΕΜΒΟΛΟΦΟΡΟΣ ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΗΣ Εγχειρίδιο Χρήσης ΕΜΒΟΛΟΦΟΡΟΣ ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΗΣ Εγχειρίδιο Χρήσης ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ 1 Αεροφυλάκιο 2 Ηλεκτροκινητήρας 3 Κεφαλή 4 Βάση 5 Τροχαλία 6 Ιμάντας 7 Προστατευτικό κάλυμμα 11 Πιεσοστάτης 13 Μανόμετρο 14 Βαλβίδα ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 Ευχαριστούμε για την αγορά του ανεμιστήρα. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή. Αγαπητέ

Διαβάστε περισσότερα

ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ MEAT&DORIA ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ. Ancom ΕΠΕ: τ. 2310533540, f. 2310546342, info@ancomnet.gr

ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ MEAT&DORIA ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ. Ancom ΕΠΕ: τ. 2310533540, f. 2310546342, info@ancomnet.gr ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ MEAT&DORIA ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Ancom ΕΠΕ: τ. 2310533540, f. 2310546342, info@ancomnet.gr MEAT&DORIA Περιγραφή Φωτογραφία Γενικό καθαριστικό 500ml Μ 1 Για µετρητές µάζας αέρος, βαλβίδες,

Διαβάστε περισσότερα

BSS3500 Τριβείο Παλμικό. Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

BSS3500 Τριβείο Παλμικό.   Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης BSS3500 Τριβείο Παλμικό Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Art Nr: 019039 Owner s manual Γενικές οδηγίες ασφαλείας. Προσοχή! Διαβάστε όλες τις οδηγίες ασφαλείας και τις προειδοποιήσεις. Η μη τήρηση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης ΒΑΙ1500

Οδηγίες χρήσης ΒΑΙ1500 Οδηγίες χρήσης ΒΑΙ1500 Οδηγίες χρήσης για σετ 52 τεμ με αερόκλειδο, φλέξιμπλ, φυσητήρας, εξαρτήματα, καρυδάκια. Σημαντικό! Διαβάστε τις ακόλουθες οδηγίες με προσοχή. Ακολουθήστε τις οδηγίες ασφάλειας και

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΤΟ ΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. Νοέµβριος 2013 ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΟΤΟ ΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. Νοέµβριος 2013 ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΟΤΟ ΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. Νοέµβριος 2013 ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Οι περισσότερες αβαρίες προέρχονται από την κακή συντήρηση, από λάθη τοποθέτησης, κακό καύσιµο και κακό έλεγχο πριν το ταξίδι. Αφιερώστε χρόνο για την

Διαβάστε περισσότερα

Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης. BWR5070 ΚΑΡΟΡΟΤΣΟΓΡΥΛΟΣ

Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης.   BWR5070 ΚΑΡΟΡΟΤΣΟΓΡΥΛΟΣ Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual BWR5070 ΚΑΡΟΡΟΤΣΟΓΡΥΛΟΣ Οδηγίες ασφάλειας. 1. Διαβάστε και κατανοήστε πλήρως τις ακόλουθες οδηγίες χρήσης. Ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ : Blade ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΜΟΝΤΕΛΟ : Blade ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ : Blade ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Οι οδηγίες αυτές θα πρέπει να διαβαστούν προσεκτικά και να φυλαχθούν για μελλοντική χρήση. Δεν μπορούμε να είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε προβλήματα προκύψουν με την

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΕ ΣΩΛΗΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ VC640

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΕ ΣΩΛΗΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ VC640 ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΕ ΣΩΛΗΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ VC640 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιμοποιείτε μια ηλεκτρική συσκευή, θα πρέπει πάντα να λαμβάνετε τις βασικές προφυλάξεις, περιλαμβανομένων των ακόλουθων:

Διαβάστε περισσότερα

BDG7500 Λειαντήρας Ευθύς. Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

BDG7500 Λειαντήρας Ευθύς.   Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης BDG7500 Λειαντήρας Ευθύς Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Art Nr: 015550 Owner s manual 2 1. Γενικές οδηγίες ασφαλείας. Προσοχή! Διαβάστε όλες τις οδηγίες ασφαλείας και τις προειδοποιήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΘΑΜΝΟΚΟΠΤΙΚΟΥ BCA5201

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΘΑΜΝΟΚΟΠΤΙΚΟΥ BCA5201 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΘΑΜΝΟΚΟΠΤΙΚΟΥ BCA5201 ΠΡΟΣΟΧΗ Πριν χρησιμοποιήσετε το μηχάνημα παρακαλώ διαβάστε το εγχειρίδιο χρήσεως. Διατηρείστε το σε καλή κατάσταση. ΠΡΩΤΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ! Όσες οδηγίες περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLVC-12S ΙΣΧΥΣ: 1200 W ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLVC-12S ΙΣΧΥΣ: 1200 W ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLVC-12S ΙΣΧΥΣ: 1200 W www.colorato.net ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΣΚΟΥΠΑ ΑΠΟΡΡΟΦΑ ΜΟΝΟ ΚΡΥΕΣ ΣΤΑΧΤΕΣ! Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο οδηγιών προσεκτικά πριν τη χρήση και διατηρείστε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης BWR5037

Οδηγίες Χρήσης BWR5037 Οδηγίες Χρήσης BWR5037 Οδηγίες Χρήσης Όταν χρειαστε4ι να χρησιμοποιήσετε την πρέσα φανοποιεία γυριστέ τον μοχλό ανακούφισης δεξιόστροφα και πρεσάρετε χρησιμοποιώντας τον λεβιέ για να βγει το έμβολο

Διαβάστε περισσότερα

BRT5000 Κουρευτικό Περιθωρίων. Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

BRT5000 Κουρευτικό Περιθωρίων.   Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης BRT5000 Κουρευτικό Περιθωρίων Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Art Nr: 19008 Owner s manual Σύμβολα Προσοχη- Διαβάστε το εγχειρίδιο χρήσης Φορέστε προστατευτικά ακουστικά Φορέστε μάσκα προστασίας

Διαβάστε περισσότερα

Σηµαντικές οδηγίες ασφαλείας

Σηµαντικές οδηγίες ασφαλείας Παρακαλώ διαβάστε και ακολουθήστε προσεκτικά τις οδηγίες εγκατάστασης και λειτουργίας, για να εξασφαλίσετε τη µέγιστη διάρκεια ζωής και την αξιόπιστη λειτουργία της συσκευής. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σηµαντικές οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης PB8000

Οδηγίες Χρήσης PB8000 Οδηγίες Χρήσης PB8000 Σημαντικό Ευχαριστούμε που αγοράσατε το θαμνοκοπτικό PB8000. Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο περιέχει πληροφορίες για ασφαλή λειτουργία και συντήρηση του θαμνοκοπτικό σας. Διαβάστε και

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΨΥΚΤΗ ΝΕΡΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLWD-19PW

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΨΥΚΤΗ ΝΕΡΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLWD-19PW www.colorato.net Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΨΥΚΤΗ ΝΕΡΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLWD-19PW ιαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν χρησιµοποιήσετε την καινούρια σας συσκευή. ιατηρήστε τις οδηγίες σε ασφαλές και εύκολα προσβάσιµο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης ΜΒ2500

Οδηγίες Χρήσης ΜΒ2500 Οδηγίες Χρήσης ΜΒ2500 Οδηγίες ασφάλειας Ευθηνή ιδιοκτήτη Η ακριβής συναρμολόγηση και η ασφαλής χρήση και συντήρηση του σκαπτικού είναι ευθηνή του ιδιοκτήτη του. - Διαβάστε και ακολουθήστε πλήρως όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

MG5000. Μηχανή Άλεσης. Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

MG5000. Μηχανή Άλεσης.   Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης MG5000 Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Μηχανή Άλεσης Owner s manual Art Nr: 018933 1.Χοανη εισόδου 8. Κοχλίας 2.Εξοδος 9. Πλακά κοπής (ψιλό) 3. Κομβίο ενεργοποίησης και αλλαγής φοράς 10. Πλακά

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLVC-1225SW ΙΣΧΥΣ: 1200 W

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLVC-1225SW ΙΣΧΥΣ: 1200 W www.colorato.net ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLVC-1225SW ΙΣΧΥΣ: 1200 W Η συσκευή προορίζεται για μάζεμα μόνο κρύας/ξερής στάχτης. Προσοχή: Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο πριν την εγκατάσταση και τη χρήση 1

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης 2 σε 1 σκουπάκι χειρός

Εγχειρίδιο χρήσης 2 σε 1 σκουπάκι χειρός Εγχειρίδιο χρήσης 2 σε 1 σκουπάκι χειρός Μοντέλο: VC-1156 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα