Στη συνέχεια ο Πρόεδρος θέτει υπόψη του Σώματος το 3 ο θέμα της ημερήσιας διάταξης.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Στη συνέχεια ο Πρόεδρος θέτει υπόψη του Σώματος το 3 ο θέμα της ημερήσιας διάταξης."

Transcript

1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ.: 1379/ ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ 1 η Τακτική Συνεδρίαση Τμήμα Δημοτικού Συμβουλίου της 21/01/2019 & λοιπών Συλλογικών Οργάνων ημέρα Δευτέρα - ώρα 20:00 Δημοτικό Συμβούλιο ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ της ΠΡΑΞΗΣ με αριθμ. 3/2019 ΘΕΜΑ: ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ (Ο.Ε.Υ.), ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» ΣΤΙΣ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΑΥΤΟΥ ΜΕ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΙΜΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Κοτσαμπάς Θωμάς, Μαλαθρίτης Νικόλαος, Λάμπου Ειρήνη, Τσιακίλος Γεώργιος, Κοτσαμπάς Θεοφάνης, Φιλίππου Αθανάσιος, Κανέλλη Ζαχαρούλα, Ραγκούσης Εμμανουήλ, Απολλωνάτος Ελευθέριος, Καζαδέης Ελευθέριος, Πουλογιαννοπούλου Βασιλική, Βενέτη Ελευθερία, Χαρακίδα Ιωάννα, Λιάπης Κων/νος, Κουγέας Ιωάννης, Λαμπράκη Αφροδίτη, Ζορμπά Ανθή, Δαλέντζας Εμμανουήλ, Γκούμας Αναστάσιος, Κατσαμάκης Βασίλειος, Ταλιούρας Δημήτριος, Σκαλιστήρας Αθανάσιος, Κάκαλης Παναγιώτης, Σουξές Γεώργιος, Φιλίππου Βασίλειος, Σακούτης Νικόλαος, Σταγκουράκης Νικόλαος, Ζαχαράκης Κωνσταντίνος, Μπουρνάς Ευθύμιος, Λάππας Θεόδωρος, Αγγελοπούλου Σταυρούλα, Κυριάκος Χρήστος, Πατρικίου Αικατερίνη Οι απουσιάζοντες προσκλήθηκαν νόμιμα με την αριθμ. 1034/ πρόσκληση και είναι οι κ.κ. Κοτσαμπας Θεοφ., Κανέλλη Ζαχ., Βενέτη Ελ., Λαμπράκη Αφρ., Ταλιούρας Δημ., Σκαλιστήρας Αθ., και Σουξές Γ. Κατά την εκφώνηση του καταλόγου διαπιστώθηκε νόμιμη απαρτία, διότι ήταν παρόντα 20 μέλη, επί συνόλω 33 μελών. Προσήλθαν: στην υπ αριθμ. 2 Π.Δ.Σ. οι κ.κ. Τσιακίλος Γ.,Φιλίππου Βασ., Μπουρνάς Ευθ. στην υπ αριθμ. 3 Π.Δ.Σ. ο κ. Κάκκαλης Παν. στην υπ αριθμ. 7 Π.Δ.Σ. η κ. Λάμπου Ειρ. στην υπ αριθμ. 8 Π.Δ.Σ. η κ. Αγγελοπούλου Σταυρ. Αποχώρησε στην υπ αριθμ. 7 Π.Δ.Σ. ο κ. Μπουρνάς Ευθ. Στη συνέχεια ο Πρόεδρος θέτει υπόψη του Σώματος το 3 ο θέμα της ημερήσιας διάταξης.

2 - 2 - Ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Δαλέντζας Εμ. εισηγείται ως εξής: Έχοντας υπόψη: 1. Το Νομοσχέδιο σχετικά με την «Κατάργηση των διατάξεων περί μείωσης των συντάξεων, ενσωμάτωση στην Ελληνική Νομοθεσία της Οδηγίας 2016/97/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 20ής Ιανουαρίου 2016 σχετικά µε τη διανομή ασφαλιστικών προϊόντων και άλλες διατάξεις» και συγκεκριμένα το άρθρο 91, Ένταξη του Προγράμματός «Βοήθεια στο Σπίτι» σε οργανικές μονάδες των Ο.Τ.Α. α βαθμού και στελέχωση αυτών µε μόνιμο προσωπικό, 2. Την Πρόσκληση 457/ / ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 του Προγράμματος «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΜΕΣΩ ΠΑΡΟΧΗΣ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΣΕ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΕΠΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕ ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΩΦΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ», 3. Το ΦΕΚ 1502, Β / σύστασης της ΔΗΚΕΠΕ Πετρούπολης και ειδικότερα στα όσα προβλέπονται στο άρθρο 4.IV.α. 4. Την απόφαση 7/10/2010 του ΔΣ της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πετρούπολης (ΔΗ.ΚΕ.ΠΕ) για την ανάληψη λειτουργίας του Προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι, 5. Την απόφαση 2/11/2011 του ΔΣ της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πετρούπολης (ΔΗ.ΚΕ.ΠΕ) σχετικά με τη λήψη απόφασης συνέχισης υλοποίησης λειτουργίας του Προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι, 6. Τον οριστικό πίνακα επιλέξιμων μονάδων ανά Νομό της ΕΕΤΑΑ και την απόφαση ένταξης της ΔΗΚΕΠΕ Πετρούπολης με κωδ. μονάδας 278, 7. Την υπ αριθμ 348/ Σύμβασης χρηματοδότησης της ΔΗΚΕΠΕ με την ΕΕΤΑΑ για την παροχή υπηρεσιών του «Προγράμματος βοήθεια στο σπίτι», 8. Το από 18/1/2019 έγγραφο της ΔΗΚΕΠΕ για τον αριθμό των εργαζομένων με ενεργές συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» καθώς επίσης και των ειδικοτήτων αυτών, 9. Την με αριθμ. 15/2017 ΑΠΟΦΑΣΗ της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (ΔΗ.Κ.Ε.ΠΕ) με ΘΕΜΑ: Ψήφισμα στήριξης των εργαζομένων στο πρόγραμμα «Βοήθεια Στο Σπίτι», που υλοποιεί η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πετρούπολης, για την αναγνώριση των μόνιμων και διαρκών αναγκών που καλύπτει το πρόγραμμα, 10. Τη με αριθμ. 102/2017 με ΘΕΜΑ: ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ», ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ για την αναγνώριση των μόνιμων και διαρκών αναγκών που καλύπτει το πρόγραμμα, 11. Τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου ΦΕΚ 2636, Β, 5926/4966/ Την έναρξη χρηματοδότησης του Προγράμματος ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ 2018 και μετά την υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, του Υπουργείου Εσωτερικών, του Ενιαίου Φορέα Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) και της Ελληνικής Εταιρείας Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) Α.Ε. σύμφωνα με το άρθρο 153. του Ν4483/2017 (ΦΕΚ A 107, 31/7/2017) από το λογαριασμό της Εισφοράς Αλληλεγγύης Συνταξιούχων που

3 τηρείται στο ΑΚΑΓΕ, από τον Τακτικό Προϋπολογισμό του Υπουργείου Εργασίας Πρόνοιας και Κοινωνικής Ασφάλισης, από τον Τακτικό Προϋπολογισμό του Υπουργείου Εσωτερικών και από πόρους της ειδικής εισφοράς ασφαλισμένων IKA ETAM, 13. Την ισχύουσα νομοθεσία, σχετικά με την σύσταση και την τροποποίηση των Οργανισμών Εσωτερικής Υπηρεσίας των Δήμων και ειδικότερα σε όσα προβλέπει προβλέπει το άρθρο 10 του ν. 3584/07. εισηγούμαστε ο Δήμος Πετρούπολης να αναλάβει τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τη λειτουργία του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» προκειμένου να υποστηρίξει έμπρακτα την πρόθεσή του για ενοποίηση και ενίσχυση των παρεχόμενων κοινωνικών υπηρεσιών προς τους πολίτες και το εντάσσει στη Διεύθυνση Παιδείας Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής και στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και πρόνοιας όπου υλοποιούνται δράσεις και προγράμματα πρόληψης, ψυχικής και σωματικής υγείας, προσφέρει πληροφόρηση, ενημέρωση και στήριξη στην εφαρμογή κοινωνικών προγραμμάτων. Η ΔΗΚΕΠΕ Πετρούπολης, ανέλαβε την λειτουργία του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» από 7/10/2010 έως και σήμερα με βάση τα οριζόμενα με βάση την πρόσκληση της ΕΕΤΑΑ και τις διαδικασίες επιλογής ωφελουμένων. Η εταιρία λειτουργεί έως και σήμερα χωρίς να έχει προχωρήσει σε διαδικασίες λύσης ή εκκαθάρισης. Το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι ξεκίνησε στην Ελλάδα το 1997 χρηματοδοτούμενο από ευρωπαϊκούς και εθνικούς πόρους. Είναι πρόγραμμα κοινωνικής προστασίας που έχει στόχο την παροχή συστηματικής και οργανωμένης Πρωτοβάθμιας κοινωνικής φροντίδας στα ηλικιωμένα άτομα και άτομα με ειδικές ανάγκες. ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Το «Βοήθεια στο Σπίτι» είναι πρόγραμμα κοινωνικής προστασίας διέπεται από τις αρχές που εμπεριέχονται στις γενικές διακηρύξεις και συνθήκες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων όπως και στις ειδικές αρχές που αναφέρονται στους ηλικιωμένους. Ιδιαίτερη έμφαση δίδεται στη διασφάλιση των παρακάτω δικαιωμάτων τους όπως: 1. Στο να επιλέγουν τον τρόπο ζωής τους. 2. Στο να διαβιούν σε αξιοπρεπείς συνθήκες στο οικείο φυσικό και κοινωνικό τους περιβάλλον. 3. Στην ανίχνευση, διερεύνηση, καταγραφή και μελέτη των αναγκών κοινωνικής φροντίδας των ηλικιωμένων και των ΑΜΕΑ, τόσο μέσα στο σπίτι, όσο και στο άμεσο τοπικό επίπεδο και στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον τους και την ενημέρωση των φορέων σχεδιασμού της κοινωνικής πολιτικής όπως και άλλων ενδιαφερόμενων οργανισμών. 4. Στην προάσπιση των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων τους και στην προστασία τους από αρνητικές διακρίσεις και συμπεριφορές κοινωνικού στιγματισμού, εκμετάλλευσης, κακοποίησης και παραμέλησης. 5. Στην εξασφάλιση της μέγιστης δυνατής ανεξαρτησίας και αυτονομίας τους. 6. Στη διευκόλυνση της μετακίνησης, της επικοινωνίας και της κοινωνικής συμμετοχής τους. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1. Υπηρεσίες κοινωνικής εργασίας Συμβουλευτική και ψυχοσυναισθηματική υποστήριξη ατόμου και οικογένειας. Ενημέρωση για προνοιακά θέματα(επιδόματα,συντάξεις κ.α.)

4 Συνεργασία με φορείς και υπηρεσίες της κοινότητας. Συνεργασία με υγειονομικές και κοινωνικές υπηρεσίες. 2. Νοσηλευτική φροντίδα Μέτρηση ζωτικών σημείων (αρτηριακή πίεση,σφυγμοί,ζάχαρο,χοληστερίνη). Πρόληψη και περιποίηση κατακλίσεων και τραυμάτων Συνοδεία για εξετάσεις σε νοσοκομεία,πεδυ,κέντρα Υγείας Συνεργασία με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό Συνταγογράφηση φαρμάκων 3. Οικογενειακή -Οικιακή φροντίδα Καθαριότητα οικίας Προετοιμασία φαγητού Βοήθεια στην ατομική υγιεινή Εξωτερικές εργασίες (μικρο αγορές και πληρωμή λογαριασμών ) Συνοδεία στις διάφορες υπηρεσίες. Συνεργασίες με φορείς και υπηρεσίες όπως Ασφαλιστικούς οργανισμούς (ΙΚΑ,ΟΓΑ,ΕΦΚΑ, κ.α.) Οργανισμούς πρόληψηε υγείας Εθελοντικές ομάδες Δημόσιες υπηρεσίες (ΔΕΗ,ΟΤΕ,ΔΟΥ) Κοινωνικές υπηρεσίες,κέντρα Κοινότητας,Κοινωνικό παντοπωλείο κ.α Στέγες ηλικιωμένων Ψυχιατρεία Ενορίες Δήμου Πετρούπολης όπου διανέμονται καθημερινά συσσίτια για μη αυτοεξυπηρετούμενα άτομα. Η μονάδα παροχής υπηρεσιών του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Πετρούπολης αποτελείται από τα παρακάτω στελέχη: Ένας (1) Κοινωνικός Λειτουργός ΤΕ. Μια (1) Νοσηλεύτρια ΔΕ. Δυο (2) Οικογενειακές βοηθοί ΥΕ. O ΚΟΙΝΩΝΙΚOΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ 1. Είναι ο συντονιστής και υπεύθυνος του προγράμματος. 2. Αξιολογεί τα προβλήματα των ηλικιωμένων και των Α.με.Α που επιθυμούν να εξυπηρετηθούν από τη Δομή και διερευνά τις τοπικές ανάγκες του πληθυσμού και συντάσσει σχετικές εκθέσεις κοινωνικής έρευνας. 3. Συγκεντρώνει και οργανώνει πληροφορίες που σχετίζονται με την ύπαρξη ιατρικών, κοινωνικών, οικονομικών, ασφαλιστικών προβλημάτων, προβλημάτων στέγασης, τηρώντας το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων στα πλαίσια της δεοντολογίας των κοινωνικών λειτουργών. 4. Στηρίζει ψυχοσυναισθηματικά και συμβουλευτικά τους εξυπηρετούμενους της Δομής. 5. Συνεργάζεται με συγγενικά και γειτονικά άτομα για την καθημερινή τους φροντίδα. 6. Παρέχει συμβουλευτική και ψυχοσυναισθηματική στήριξη σε άμεσα συγγενικά πρόσωπα. 7. Συνεργάζεται με κοινωνικούς φορείς Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα, προκείμενου να καλύψει αποτελεσματικά τις ανάγκες των εξυπηρετούμενων.

5 8. Συνοδεύει σε Επιτροπές Υγείας τους εξυπηρετούμενους, αν στερούνται οικογενειακού περιβάλλοντος ή άλλου φροντιστή ή 9. Συντονίζει και προγραμματίζει τις ενέργειες των στελεχών του προγράμματος. 10. Τηρεί αρχείο με το ιστορικό των εξυπηρετούμενων και αρχείο καθημερινών επισκέψεων τηρώντας το απόρρητο. 11. Εντοπίζει δράσεις που μπορούν να καλυφθούν από εθελοντές και μεριμνά για την οργάνωση της εθελοντικής προσφοράς, την αναζήτηση, εκπαίδευση & εποπτεία εθελοντών. 12. Οργανώνει, σχεδιάζει και υποστηρίζει προγράμματα πρόληψης και προαγωγής της ψυχικής και σωματικής υγείας στην κοινότητα, σε συνεργασία με κοινωνικούς φορείς Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα 13. Συνεργάζεται με τον προϊστάμενο του τμήματος και την Δ/ντρια για ορισμό σταθερής ημέρας και ώρας για το μηνιαίο και εβδομαδιαίο προγραμματισμό και απολογισμό της ομάδας και υποχρεούται να τηρεί αρχείο με τα καθημερινά στατιστικά στοιχεία των υπηρεσιών τις οποίες παρέχουν και σε εβδομαδιαίο δελτίο θα τα παραδίδουν στο προϊστάμενο εποπτικών αρχών, σχετικά με την πορεία και την εξέλιξη του προγράμματος. 14. Τα τηρούμενα προσωπικά στοιχεία των εξυπηρετούμενων θα φυλάσσονται σε ασφαλισμένο μέρος, με ευθύνη του/της κοινωνικού λειτουργού του προγράμματος, θα είναι απόρρητα, και αποκλειστική πρόσβαση έχουν μόνο ο κοινωνικός λειτουργός, ο προϊστάμενος του τμήματος και η Δ/ντρια, που δεσμεύονται για την τήρηση του απορρήτου και οι εισαγγελικές αρχές. Η ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ 1. Κάνει μετρήσεις ζωτικών σημείων. 2. Ασχολείται με την συνταγογράφηση φαρμάκων, την αγορά και διανομή τους. 3. Κάνει ενεσοθεραπεια, αλλαγές χειρουργικών τραυμάτων όταν κρίνεται απαραίτητο. 4. Παροχή πρώτων βοηθειών - περιποίηση τραυμάτων - πρόληψη και περιποίηση κατακλίσεων σε συνεργασία με το θεράπων Ιατρό. 5. Συνοδεύει σε Ιατρεία του ΠΕΔΥ, Νοσοκομεία, Επιτροπές Υγείας τους εξυπηρετούμενους αν στερούνται οικογενειακού περιβάλλοντος ή άλλου φροντιστή ή 6. Μεριμνά για την εκπαίδευση για την καθημερινή υγιεινή των εξυπηρετουμένων. 7. Ασχολείται με την ατομική υγιεινή των μελών σε συνεργασία με την Οικογενειακή Βοηθό. 8. Τηρεί αρχείο με το νοσηλευτικό ιστορικό των εξυπηρετούμενων και ενημερώνει το αρχείο καθημερινών επισκέψεων. Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΟΗΘΟΣ 1. Ασχολείται με την καθαριότητα του σπιτιού, το μαγείρεμα κ.ά.,. 2. Την αποπληρωμή των λογαριασμών (ΕΥΔΑΠ, ΔΕΗ, ΟΤΕ, κλπ). 3. Με την αγορά και διανομή ειδών διατροφής και φαρμάκων. 4. Συνοδεύει τους εξυπηρετούμενους σε Δημόσιες Υπηρεσίες και διάφορους φορείς 5. Συνεργάζεται με την Νοσηλεύτρια στην ατομική υγιεινή 6. Φροντίζει για τη διανομή φαγητού (συσσίτιο) και τροφίμων. 7. Ενημερώνει το αρχείο των καθημερινών επισκέψεων.

6 Όλες οι ειδικότητες συνεργάζονται και λειτουργούν ομαδικά με στόχο να βοηθήσουν τα άτομα: 1. Να συνειδητοποιήσουν τη θέση στην οποία βρίσκονται, 2. Να έχουν αυτοπεποίθηση, 3. Να στοχεύουν με πείσμα στην πλήρη αποκατάσταση τους, 4. Να διατηρούν τις ελπίδες τους, ενισχύοντας τη θέληση τους για προσωπική ανεξαρτησία. Το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» θα λειτουργεί καθ όλη τη διάρκεια του έτους, πέντε (5) ημέρες την εβδομάδα από Δευτέρα έως Παρασκευή, επί οκταώρου βάσεως και συγκεκριμένα, από τις 7.30 πμ 3:30μμ και η έδρα του θα είναι στη Δ/νση Παιδείας πρόνοιας και κοινωνικής πολιτικής. Το ωράριο λειτουργίας δύναται να επεκτείνεται και κατά τις απογευματινές ώρες με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πετρούπολης, αλλά να μην υπερβαίνει το οκτάωρο. Προκειμένου να ενταχθεί το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» στις οργανικές μονάδες του Δήμου και για τη στελέχωση αυτών με μόνιμο προσωπικό, η Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου, αφού μελέτησε τον υπάρχοντα Οργανισμό και έλαβε υπ όψη της το απασχολούμενο προσωπικό του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», με την υπ αριθμ. 1/2019 απόφαση της προτείνει τις εξής τροποποιήσεις του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου, όπως αυτός ισχύει (ΦΕΚ 2636, Β, 5926/4966/ ) ως εξής; Στο ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ, άρθρο 13 του υφιστάμενου ΟΕΥ προστίθεται: 18. O Δήμος αναλαμβάνει τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τη λειτουργία του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» προκειμένου να υποστηρίξει έμπρακτα την πρόθεσή του για ενοποίηση και ενίσχυση των παρεχόμενων κοινωνικών υπηρεσιών προς τους πολίτες Το «Βοήθεια στο Σπίτι» είναι πρόγραμμα κοινωνικής προστασίας διέπεται από τις αρχές που εμπεριέχονται στις γενικές διακηρύξεις και συνθήκες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων όπως και στις ειδικές αρχές που αναφέρονται στους ηλικιωμένους. Ιδιαίτερη έμφαση δίδεται στη διασφάλιση των παρακάτω δικαιωμάτων τους όπως: Στο να επιλέγουν τον τρόπο ζωής τους. Στο να διαβιούν σε αξιοπρεπείς συνθήκες στο οικείο φυσικό και κοινωνικό τους περιβάλλον. Στην ανίχνευση, διερεύνηση, καταγραφή και μελέτη των αναγκών κοινωνικής φροντίδας των ηλικιωμένων και των ΑΜΕΑ, τόσο μέσα στο σπίτι, όσο και στο άμεσο τοπικό επίπεδο και στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον τους και την ενημέρωση των φορέων σχεδιασμού της κοινωνικής πολιτικής όπως και άλλων ενδιαφερόμενων οργανισμών. Στην προάσπιση των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων τους και στην προστασία τους από αρνητικές διακρίσεις και συμπεριφορές κοινωνικού στιγματισμού, εκμετάλλευσης, κακοποίησης και παραμέλησης. Στην εξασφάλιση της μέγιστης δυνατής ανεξαρτησίας και αυτονομίας τους. Στη διευκόλυνση της μετακίνησης, της επικοινωνίας και της κοινωνικής συμμετοχής τους. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧONTAI Υπηρεσίες κοινωνικής εργασίας

7 Ο Κοινωνικός Λειτουργός είναι ο συντονιστής και υπεύθυνος του προγράμματος. Αξιολογεί τα προβλήματα των ηλικιωμένων και των Α.με.Α που επιθυμούν να εξυπηρετηθούν από τη Δομή και διερευνά τις τοπικές ανάγκες του πληθυσμού και συντάσσει σχετικές εκθέσεις κοινωνικής έρευνας. Συγκεντρώνει και οργανώνει πληροφορίες που σχετίζονται με την ύπαρξη ιατρικών, κοινωνικών, οικονομικών, ασφαλιστικών προβλημάτων, προβλημάτων στέγασης, τηρώντας το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων στα πλαίσια της δεοντολογίας των κοινωνικών λειτουργών. Στηρίζει ψυχοσυναισθηματικά και συμβουλευτικά τους εξυπηρετούμενους της Δομής. Συνεργάζεται με συγγενικά και γειτονικά άτομα για την καθημερινή τους φροντίδα. Παρέχει συμβουλευτική και ψυχοσυναισθηματική στήριξη σε άμεσα συγγενικά πρόσωπα. Συνεργάζεται με κοινωνικούς φορείς Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα, προκείμενου να καλύψει αποτελεσματικά τις ανάγκες των εξυπηρετούμενων. Συνοδεύει σε Επιτροπές Υγείας τους εξυπηρετούμενους, αν στερούνται οικογενειακού περιβάλλοντος ή άλλου φροντιστή ή Συντονίζει και προγραμματίζει τις ενέργειες των στελεχών του προγράμματος. Τηρεί αρχείο με το ιστορικό των εξυπηρετούμενων και αρχείο καθημερινών επισκέψεων τηρώντας το απόρρητο. Εντοπίζει δράσεις που μπορούν να καλυφθούν από εθελοντές και μεριμνά για την οργάνωση της εθελοντικής προσφοράς, την αναζήτηση, εκπαίδευση & εποπτεία εθελοντών. Οργανώνει, σχεδιάζει και υποστηρίζει προγράμματα πρόληψης και προαγωγής της ψυχικής και σωματικής υγείας στην κοινότητα, σε συνεργασία με κοινωνικούς φορείς Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα Συνεργάζεται με τον προϊστάμενο του τμήματος και την Δ/ντρια για ορισμό σταθερής ημέρας και ώρας για το μηνιαίο και εβδομαδιαίο προγραμματισμό και απολογισμό της ομάδας και υποχρεούται να τηρεί αρχείο με τα καθημερινά στατιστικά στοιχεία των υπηρεσιών τις οποίες παρέχουν και σε εβδομαδιαίο δελτίο θα τα παραδίδουν στο προϊστάμενο εποπτικών αρχών, σχετικά με την πορεία και την εξέλιξη του προγράμματος. Τα τηρούμενα προσωπικά στοιχεία των εξυπηρετούμενων θα φυλάσσονται σε ασφαλισμένο μέρος, με ευθύνη του/της κοινωνικού λειτουργού του προγράμματος, θα είναι απόρρητα, και αποκλειστική πρόσβαση έχουν μόνο ο κοινωνικός λειτουργός, ο προϊστάμενος του τμήματος και η Δ/ντρια, που δεσμεύονται για την τήρηση του απορρήτου και οι εισαγγελικές αρχές. Νοσηλευτική φροντίδα Η Νοσηλεύτρια Κάνει μετρήσεις ζωτικών σημείων. Ασχολείται με την συνταγογράφηση φαρμάκων, την αγορά και διανομή τους. Κάνει ενεσοθεραπεια, αλλαγές χειρουργικών τραυμάτων όταν κρίνεται απαραίτητο. Παροχή πρώτων βοηθειών - περιποίηση τραυμάτων - πρόληψη και περιποίηση κατακλίσεων σε συνεργασία με το θεράπων Ιατρό. Συνοδεύει σε Ιατρεία του ΠΕΔΥ, Νοσοκομεία, Επιτροπές Υγείας τους εξυπηρετούμενους αν στερούνται οικογενειακού περιβάλλοντος ή άλλου φροντιστή ή

8 Μεριμνά για την εκπαίδευση για την καθημερινή υγιεινή των εξυπηρετουμένων. Ασχολείται με την ατομική υγιεινή των μελών σε συνεργασία με την Οικογενειακή Βοηθό. Τηρεί αρχείο με το νοσηλευτικό ιστορικό των εξυπηρετούμενων και ενημερώνει το αρχείο καθημερινών επισκέψεων. Οικογενειακή -Οικιακή φροντίδα Η Οικογενειακή βοηθός Ασχολείται με την καθαριότητα του σπιτιού, το μαγείρεμα κ.ά.,. Την αποπληρωμή των λογαριασμών (ΕΥΔΑΠ, ΔΕΗ, ΟΤΕ, κλπ). Με την αγορά και διανομή ειδών διατροφής και φαρμάκων. Συνοδεύει τους εξυπηρετούμενους σε Δημόσιες Υπηρεσίες και διάφορους φορείς Συνεργάζεται με την Νοσηλεύτρια στην ατομική υγιεινή Φροντίζει για τη διανομή φαγητού (συσσίτιο) και τροφίμων. Ενημερώνει το αρχείο των καθημερινών επισκέψεων. Στο ΜΕΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ, άρθρο 19 Συστήνονται τέσσερις (4) νέες οργανικές θέσεις μονίμου προσωπικού ως εξής: Αυξάνονται κατά δύο (2) οι θέσεις ΥΕ Οικογενειακών βοηθών, ώστε στο σύνολο οι θέσεις να είναι τρείς (3) Συστήνεται μια (1) νέα θέση ΔΕ Βοηθός Νοσηλευτή Αυξάνονται κατά μία (1) οι θέσεεις ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργώνη ώστε στο σύνολο οι θέσεις να είναι δύο (2) Τα τυπικά προσόντα για τον διορισμό στις πιο πάνω θέσεις προβλέπονται στο Προεδρικό Διάταγμα 50/2001 «Καθορισμός των προσόντων διορισμού σε θέσεις φορέων του δημοσίου τομέα.», λαμβάνοντας υπόψη και την αριθ, 1921/ εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών. Παρακαλούμε όπως αποφασίσετε σχετικά. ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Αφού έλαβε υπόψη τις διατάξεις 1. του άρθρου 91 του Ν.4583/18 2. του άρθρου 10 του ν. 3584/07 3. την εγκύκλιο ΥΠ.ΕΣ. 1921/ την υπ αριθ.348/ Σύμβαση χρηματοδότησης της ΔΗΚΕΠΕ με την Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. για την παροχή υπηρεσιών του «Προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι». 5. τη βεβαίωση της ΔΗΚΕΠΕ για τον αριθμό των εργαζομένων με ενεργές συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», καθώς επίσης και την ειδικότητα αυτών. 6. την υπ αριθ. 1/2019 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής 7. τον ισχύοντα Ο.Ε.Υ. του Δήμου ΦΕΚ 2636, Β, 5926/4966/ τις υπηρεσιακές ανάγκες του Δήμου 9. την εισήγηση του αρμοδίου Αντιδημάρχου, ολόκληρο το σχετικό φάκελο και μετά από διαλογική συζήτηση

9 ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ Την τροποποίηση Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.), προκειμένου να ενταχθεί το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» στις οργανικές μονάδες του Δήμου Πετρούπολης και την στελέχωση αυτού με μόνιμο προσωπικό, σύμφωνα με την υπ αριθμ. 1/2019 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής και την εισήγηση της παρούσας, ως ακολούθως: Στο ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ, άρθρο 13 του υφιστάμενου ΟΕΥ προστίθεται: 18. O Δήμος αναλαμβάνει τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τη λειτουργία του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» προκειμένου να υποστηρίξει έμπρακτα την πρόθεσή του για ενοποίηση και ενίσχυση των παρεχόμενων κοινωνικών υπηρεσιών προς τους πολίτες Το «Βοήθεια στο Σπίτι» είναι πρόγραμμα κοινωνικής προστασίας διέπεται από τις αρχές που εμπεριέχονται στις γενικές διακηρύξεις και συνθήκες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων όπως και στις ειδικές αρχές που αναφέρονται στους ηλικιωμένους. Ιδιαίτερη έμφαση δίδεται στη διασφάλιση των παρακάτω δικαιωμάτων τους όπως: Στο να επιλέγουν τον τρόπο ζωής τους. Στο να διαβιούν σε αξιοπρεπείς συνθήκες στο οικείο φυσικό και κοινωνικό τους περιβάλλον. Στην ανίχνευση, διερεύνηση, καταγραφή και μελέτη των αναγκών κοινωνικής φροντίδας των ηλικιωμένων και των ΑΜΕΑ, τόσο μέσα στο σπίτι, όσο και στο άμεσο τοπικό επίπεδο και στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον τους και την ενημέρωση των φορέων σχεδιασμού της κοινωνικής πολιτικής όπως και άλλων ενδιαφερόμενων οργανισμών. Στην προάσπιση των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων τους και στην προστασία τους από αρνητικές διακρίσεις και συμπεριφορές κοινωνικού στιγματισμού, εκμετάλλευσης, κακοποίησης και παραμέλησης. Στην εξασφάλιση της μέγιστης δυνατής ανεξαρτησίας και αυτονομίας τους. Στη διευκόλυνση της μετακίνησης, της επικοινωνίας και της κοινωνικής συμμετοχής τους. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧONTAI Υπηρεσίες κοινωνικής εργασίας Ο Κοινωνικός Λειτουργός είναι ο συντονιστής και υπεύθυνος του προγράμματος. Αξιολογεί τα προβλήματα των ηλικιωμένων και των Α.με.Α που επιθυμούν να εξυπηρετηθούν από τη Δομή και διερευνά τις τοπικές ανάγκες του πληθυσμού και συντάσσει σχετικές εκθέσεις κοινωνικής έρευνας. Συγκεντρώνει και οργανώνει πληροφορίες που σχετίζονται με την ύπαρξη ιατρικών, κοινωνικών, οικονομικών, ασφαλιστικών προβλημάτων, προβλημάτων στέγασης, τηρώντας το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων στα πλαίσια της δεοντολογίας των κοινωνικών λειτουργών. Στηρίζει ψυχοσυναισθηματικά και συμβουλευτικά τους εξυπηρετούμενους της Δομής. Συνεργάζεται με συγγενικά και γειτονικά άτομα για την καθημερινή τους φροντίδα. Παρέχει συμβουλευτική και ψυχοσυναισθηματική στήριξη σε άμεσα συγγενικά πρόσωπα.

10 Συνεργάζεται με κοινωνικούς φορείς Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα, προκείμενου να καλύψει αποτελεσματικά τις ανάγκες των εξυπηρετούμενων. Συνοδεύει σε Επιτροπές Υγείας τους εξυπηρετούμενους, αν στερούνται οικογενειακού περιβάλλοντος ή άλλου φροντιστή ή Συντονίζει και προγραμματίζει τις ενέργειες των στελεχών του προγράμματος. Τηρεί αρχείο με το ιστορικό των εξυπηρετούμενων και αρχείο καθημερινών επισκέψεων τηρώντας το απόρρητο. Εντοπίζει δράσεις που μπορούν να καλυφθούν από εθελοντές και μεριμνά για την οργάνωση της εθελοντικής προσφοράς, την αναζήτηση, εκπαίδευση & εποπτεία εθελοντών. Οργανώνει, σχεδιάζει και υποστηρίζει προγράμματα πρόληψης και προαγωγής της ψυχικής και σωματικής υγείας στην κοινότητα, σε συνεργασία με κοινωνικούς φορείς Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα Συνεργάζεται με τον προϊστάμενο του τμήματος και την Δ/ντρια για ορισμό σταθερής ημέρας και ώρας για το μηνιαίο και εβδομαδιαίο προγραμματισμό και απολογισμό της ομάδας και υποχρεούται να τηρεί αρχείο με τα καθημερινά στατιστικά στοιχεία των υπηρεσιών τις οποίες παρέχουν και σε εβδομαδιαίο δελτίο θα τα παραδίδουν στο προϊστάμενο εποπτικών αρχών, σχετικά με την πορεία και την εξέλιξη του προγράμματος. Τα τηρούμενα προσωπικά στοιχεία των εξυπηρετούμενων θα φυλάσσονται σε ασφαλισμένο μέρος, με ευθύνη του/της κοινωνικού λειτουργού του προγράμματος, θα είναι απόρρητα, και αποκλειστική πρόσβαση έχουν μόνο ο κοινωνικός λειτουργός, ο προϊστάμενος του τμήματος και η Δ/ντρια, που δεσμεύονται για την τήρηση του απορρήτου και οι εισαγγελικές αρχές. Νοσηλευτική φροντίδα Η Νοσηλεύτρια Κάνει μετρήσεις ζωτικών σημείων. Ασχολείται με την συνταγογράφηση φαρμάκων, την αγορά και διανομή τους. Κάνει ενεσοθεραπεια, αλλαγές χειρουργικών τραυμάτων όταν κρίνεται απαραίτητο. Παροχή πρώτων βοηθειών - περιποίηση τραυμάτων - πρόληψη και περιποίηση κατακλίσεων σε συνεργασία με το θεράπων Ιατρό. Συνοδεύει σε Ιατρεία του ΠΕΔΥ, Νοσοκομεία, Επιτροπές Υγείας τους εξυπηρετούμενους αν στερούνται οικογενειακού περιβάλλοντος ή άλλου φροντιστή ή Μεριμνά για την εκπαίδευση για την καθημερινή υγιεινή των εξυπηρετουμένων. Ασχολείται με την ατομική υγιεινή των μελών σε συνεργασία με την Οικογενειακή Βοηθό. Τηρεί αρχείο με το νοσηλευτικό ιστορικό των εξυπηρετούμενων και ενημερώνει το αρχείο καθημερινών επισκέψεων. Οικογενειακή -Οικιακή φροντίδα Η Οικογενειακή βοηθός Ασχολείται με την καθαριότητα του σπιτιού, το μαγείρεμα κ.ά.,. Την αποπληρωμή των λογαριασμών (ΕΥΔΑΠ, ΔΕΗ, ΟΤΕ, κλπ). Με την αγορά και διανομή ειδών διατροφής και φαρμάκων. Συνοδεύει τους εξυπηρετούμενους σε Δημόσιες Υπηρεσίες και διάφορους φορείς

11 Συνεργάζεται με την Νοσηλεύτρια στην ατομική υγιεινή Φροντίζει για τη διανομή φαγητού (συσσίτιο) και τροφίμων. Ενημερώνει το αρχείο των καθημερινών επισκέψεων. Στο ΜΕΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ, άρθρο 19 του υφιστάμενου ΟΕΥ Συστήνονται τέσσερις (4) νέες οργανικές θέσεις μονίμου προσωπικού ως εξής: Αυξάνονται κατά δύο (2) οι θέσεις ΥΕ Οικογενειακών βοηθών, ώστε στο σύνολο οι θέσεις να είναι τρείς (3) Συστήνεται μια (1) νέα θέση ΔΕ Βοηθός Νοσηλευτή Αυξάνονται κατά μία (1) οι θέσεις ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών ώστε στο σύνολο οι θέσεις να είναι δύο (2) Τα τυπικά προσόντα για τον διορισμό στις πιο πάνω θέσεις προβλέπονται στο Προεδρικό Διάταγμα 50/2001 «Καθορισμός των προσόντων διορισμού σε θέσεις φορέων του δημοσίου τομέα.», λαμβάνοντας υπόψη και την αριθ, 1921/ εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών. Για τη μισθολογική δαπάνη του προσωπικού, ειδικά για το οικονομικό έτος 2019, η μισθολογική δαπάνη του προσωπικού καλύπτεται από τις πιστώσεις του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» που προβλέπονται στην παρ. 2 του άρθρου 153 του ν. 4483/2017, οι οποίες μεταφέρονται στον προϋπολογισμό του Υπουργείου Εσωτερικών και αποδίδονται με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών στους δικαιούχους Δήμους. Από το 2020 και εφεξής, εγγράφεται ειδική πίστωση στον προϋπολογισμό του Υπουργείου Εσωτερικών, η οποία αποδίδεται με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών στους δικαιούχους Δήμους. Κατά τα λοιπά ισχύει ο ψηφισθείς, με την υπ αριθμ. 177/2013 Πράξη Δημοτικού Συμβουλίου, Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Πετρούπολης, (ΦΕΚ 2636, Β, 5926/4966/ ), όπως τροποποιήθηκε με την 1/2014 όμοια απόφασή του. Η απόφαση αυτή πήρε αύξ. αριθμό 3/2019. ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό 6/2018 της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό 6/2018 της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Αριθ. Αποφ. 13/2018 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό 6/2018 της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων ΘΕΜΑ: «Τροποποίηση ΟΕΥ Δήμου Ορχομενού,

Διαβάστε περισσότερα

υπηρεσιών κατ οίκον σε άτομα του συγγενικού τους περιβάλλοντος (εξυπηρετούμενους) έχουν:

υπηρεσιών κατ οίκον σε άτομα του συγγενικού τους περιβάλλοντος (εξυπηρετούμενους) έχουν: ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ( ΔΗ.ΚΕ.ΠΕ. ) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Η Δομή «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» του Δήμου Πετρούπολης στα πλαίσια του νέου προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ της με αριθμ. 1/2017 ΑΠΟΦΑΣΗΣ της ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ της με αριθμ. 1/2017 ΑΠΟΦΑΣΗΣ της ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Πετρούπολη, 06 Ιουλίου 2017 Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αρ. Πρωτ.: τ.τ. 14100 Τμήμα Δημοτικού Συμβουλίου & λοιπών συλλογικών οργάνων Εκτελεστική

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ.: 5/ 2019 ΔΗΜΟΣ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ.: 5/ 2019 ΔΗΜΟΣ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ.: 5/ 2019 ΔΗΜΟΣ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ ΑΔΑ: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΑΡΙΘΜOY 1/2019 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Σας γνωρίζουμε ότι με τις διατάξεις του άρθρου 91 του ν. 4583/2018 προβλέπονται τα εξής:

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Σας γνωρίζουμε ότι με τις διατάξεις του άρθρου 91 του ν. 4583/2018 προβλέπονται τα εξής: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βέροια 15-1-2019 ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ :Διοικητικό ΓΡΑΦΕΙΟ :Προσωπικού Ταχ.Δ/νση :Μητροπόλεως 46 ΠΡΟΣ: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Πληροφ. : Ε. Τσίλη

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΙΜΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΙΜΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ.: 2219/06-02-2019 ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ 2 η Τακτική Συνεδρίαση Τμήμα Δημοτικού Συμβουλίου της 05/02/2019 & λοιπών Συλλογικών Οργάνων

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» ΝΠΔΔ Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» ΝΠΔΔ Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» ΝΠΔΔ Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» ΝΠΔΔ Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΑΡΘΡΟ 1ο Με τον κανονισμό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.: 353/ AΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.: 353/ AΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.: 353/28-1-2019 AΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 5 ης /23-1-2019 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σαμοθράκης. Στη Σαμοθράκη σήμερα 23-1-2019 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.30 μ.μ. το Δημοτικό Συμβούλιο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΛΙΑΡΤΟΥ (ΔΗ.Κ.Ε.ΑΛ) ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΛΙΑΡΤΟΥ (ΔΗ.Κ.Ε.ΑΛ) ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΛΙΑΡΤΟΥ (ΔΗ.Κ.Ε.ΑΛ) ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» ΤΩΝ ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΔΟΜΩΝ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.ΑΛ. Αλίαρτος, Φεβρουάριος 2015 0 Π

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ της με αριθμ. 60/2012 ΑΠΟΦΑΣΗΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ της με αριθμ. 60/2012 ΑΠΟΦΑΣΗΣ Α Ν Α Ρ Τ Η Τ Ε Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Πετρούπολη, 24 Απριλίου 2012 ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ Αριθμ. Πρωτ. τ.τ. 6407 ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΜΗΝΙΑΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ Σκοπός: Εφαρμογή Προγραμμάτων Κοινωνικής Πολιτικής στους Τομείς της Πρόνοιας, της Παιδείας και της Υγείας. Συντονισμός Συναντήσεις Συνεργασία Τμημάτων

Διαβάστε περισσότερα

1 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό Αρ. 1/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

1 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό Αρ. 1/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 1 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό Αρ. 1/22-01-2019 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δήμου Ζίτσας. ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ Ένταξη του προγράμματος «Βοήθεια στο Έδρα:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΕΩΣ ΤΙΣ 5/7/2011 ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΜΕΣΩ E MAIL ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΕΩΣ ΤΙΣ 5/7/2011 ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΜΕΣΩ E MAIL ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΕΩΣ ΤΙΣ 5/7/2011 ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΜΕΣΩ E MAIL ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΕΝΤΕΣ ΦΟΡΕΙΣ / ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Πριν από την έναρξη της συνεδρίασης ο Πρόεδρος διαπίστωσε ότι σε σύνολο πέντε (5) μελών, ήταν:

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Πριν από την έναρξη της συνεδρίασης ο Πρόεδρος διαπίστωσε ότι σε σύνολο πέντε (5) μελών, ήταν: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΩΡΙΔΟΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό 1/2019 συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Δωρίδος Αριθμός Απόφασης: 1/2019 Στο Ευπάλιο σήμερα στις 24 του

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ της με αριθμ. 54/2012 ΑΠΟΦΑΣΗΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ της με αριθμ. 54/2012 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Πετρούπολη, 11 Απριλίου 2012 ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ Αριθμ. Πρωτ.: τ.τ. 5819 ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ της με αριθμ.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Πρακτικού 1 ης Συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής Δήμου Κέρκυρας στις 21-1-2019 Αριθμ. Απόφασης : 1-1/21-1-2019 Θέμα 1 ο : «Έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό Αρ. 04/15-05-2013 συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Ζίτσας. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό Αρ. 04/15-05-2013 συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Ζίτσας. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό Αρ. 04/15-05-2013 συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Ζίτσας. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ ΕΔΡΑ: ΕΛΕΟΥΣΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΘΕΜΑ: «Εισήγηση για Κανονισμό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Αριθ. Αποφ. : 01/2019 ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καρπάθου.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Αριθ. Αποφ. : 01/2019 ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καρπάθου. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Αριθ. Αποφ. : 01/2019 ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το Πρακτικό της υπ αρίθ. 01 ης / 25-01-2019 τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Κωτσίδου Ελευθερία Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Κωτσίδου Ελευθερία Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ Κωτσίδου Ελευθερία Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Γιώργος Μακρυνός Συντονιστής ΕΔΥ. Εντεταλμένος Δημοτ. Σύμβουλος Κορυδαλλού- Πολιτικός Υπεύθυνος στο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΙΑΤΡΟΥ ΣΤΑ ΚΑΠΗ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΙΑΤΡΟΥ ΣΤΑ ΚΑΠΗ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Aρ. Μελέτης : 124/2015 C P V 8 5 1 2 1 0 0 0-3 (Υπηρεσίες παροχής ιατρικής παρακολούθησης μελών των

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από τα πρακτικά της υπ αριθμ. 1ης/2019 τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Ζίχνης.

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από τα πρακτικά της υπ αριθμ. 1ης/2019 τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Ζίχνης. ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΖΙΧΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΕΡΡΩΝ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΖΙΧΝΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Κωδικός: Έκδοση: Ημ/νία : ΔΛ03.Ε02 1 η 15 / 09 / 2008 Από τα πρακτικά

Διαβάστε περισσότερα

Τα πρακτικά τηρήθηκαν από την ειδική γραμματέα του Δήμου Τρικκαίων κα Μαντά Ευαγγελή.

Τα πρακτικά τηρήθηκαν από την ειδική γραμματέα του Δήμου Τρικκαίων κα Μαντά Ευαγγελή. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Εκ του πρακτικού της αριθ. 2ης τακτικής συνεδριάσεως το Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Τρικκαίων ΑΡ. ΑΠΟΦ. 95/2019

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ :1921

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ :1921 Ελληνική Να σταλεί και με e-mail ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ-ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 11-1-2019 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ :1921 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠ. ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Προς: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 5/2011 Συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής Δήμου Ωραιοκάστρου

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 5/2011 Συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής Δήμου Ωραιοκάστρου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό αριθμός: 5/2011 Συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής Δήμου Ωραιοκάστρου Αριθμός Απόφασης: 5/2011

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Εκ της αριθ. 1/2019 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Του Δήμου ΕΜΜ.ΠΑΠΠΑ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Εκ της αριθ. 1/2019 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Του Δήμου ΕΜΜ.ΠΑΠΠΑ 1 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Εκ της αριθ. 1/2019 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Του Δήμου ΕΜΜ.ΠΑΠΠΑ Αριθ. Αποφ. 3/2019 Π ε ρ ί λ η ψ η Τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΙΔΑ: «ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ: Συστημικές και Κοινωνικές Αποτυπώσεις» ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ στους ΟΤΑ και ΜΕΤΑΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

ΗΜΕΡΙΔΑ: «ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ: Συστημικές και Κοινωνικές Αποτυπώσεις» ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ στους ΟΤΑ και ΜΕΤΑΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ 24 Απριλίου 2015 09:00-15:00 - Αμφιθέατρο Γ.Ν.Αττικής ΚΑΤ Γ.Ν.Αττικής ΚΑΤ/ Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΗΜΕΡΙΔΑ: «ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ: Συστημικές και Κοινωνικές Αποτυπώσεις»

Διαβάστε περισσότερα

Κερατέα Αρ. Πρωτ.: 880. Προς: Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Περιφερείας Αττικής Κατεχάκη 56 Αθήνα

Κερατέα Αρ. Πρωτ.: 880. Προς: Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Περιφερείας Αττικής Κατεχάκη 56 Αθήνα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ----------------------------------------------------- ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ----------------------------------------------------- Ταχ. Δ/νση: Λεωφ. Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ αριθμ. 1/2019 Πρακτικό Συνεδρίασης Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Ερέτριας

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ αριθμ. 1/2019 Πρακτικό Συνεδρίασης Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Ερέτριας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Αριθμός Απόφασης: 1/2019 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ αριθμ. 1/2019 Πρακτικό Συνεδρίασης Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Ερέτριας Σήμερα Παρασκευή

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Αποστολή της υπ αριθμ. 16/2013 απόφασης του Διοικητικού

Θέμα: «Αποστολή της υπ αριθμ. 16/2013 απόφασης του Διοικητικού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ----------------------------------------------------- ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ----------------------------------------------------- Ταχ. Δ/νση: Λεωφ. Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡ. 909 /2013 «Ορισμός Εντεταλμένων Συμβούλων & Μεταβίβαση αρμοδιοτήτων» Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡ. 909 /2013 «Ορισμός Εντεταλμένων Συμβούλων & Μεταβίβαση αρμοδιοτήτων» Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πετρούπολη, 1 Νοεμβρίου 2013 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ --------------------------------------- ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ -------------------------------------- ΑΠΟΦΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ημερομηνία: Αριθμ. Πρωτ. 21

Ημερομηνία: Αριθμ. Πρωτ. 21 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΖΑΓΟΡΑΣ-ΜΟΥΡΕΣΙΟΥ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΖΑΓΟΡΑΣ-ΜΟΥΡΕΣΙΟΥ (Κ.Ε.ΔΗ.ΖΑ.Μ.) Ημερομηνία: 23-1-2019 Αριθμ. Πρωτ. 21 Απόσπασμα πρακτικού 1

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ της µε αριθµ. 6/2012 ΑΠΟΦΑΣΗΣ της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. ΘΕΜΑ: Ανάκληση αποφάσεων ανάληψης υποχρέωσης προϋπολογισµού έτους 2011.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ της µε αριθµ. 6/2012 ΑΠΟΦΑΣΗΣ της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. ΘΕΜΑ: Ανάκληση αποφάσεων ανάληψης υποχρέωσης προϋπολογισµού έτους 2011. Α Ν Α Ρ Τ Η Τ Ε Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Πετρούπολη, 26 Ιανουαρίου 2012 ΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ Αριθµ. Πρωτ. 1461 ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ της µε αριθµ. 124/2012 ΑΠΟΦΑΣΗΣ της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ της µε αριθµ. 124/2012 ΑΠΟΦΑΣΗΣ της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Πετρούπολη, 06 Αυγούστου 2012 ΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ Αριθµ. Πρωτ. τ.τ. 12941 ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ της µε αριθµ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθμ. 34ης/ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθμ. 34ης/ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθμ. 34ης/12-10-2016 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Αριθμ. απόφ. 390/2016 Περίληψη: «Λήψη

Διαβάστε περισσότερα

Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α Δ Η Μ Ο Σ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Ι Τ Σ Α Σ

Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α Δ Η Μ Ο Σ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Ι Τ Σ Α Σ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α Δ Η Μ Ο Σ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Ι Τ Σ Α Σ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Απόσπασμα από το Πρακτικό /07 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ς Αριθμός Απόφασης 5/07 ΘΕΜΑ: «Πρόσληψη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της υπ αριθμ. 5 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου Αριθ. Απόφασης 079/2017

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της υπ αριθμ. 5 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου Αριθ. Απόφασης 079/2017 Αρ. Πρωτ. Δήμου Ιλίου: 9217/03.03.2017 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της υπ αριθμ. 5 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου Αριθ. Απόφασης 079/2017 ΘΕΜΑ Προγραμματισμός προσλήψεων έτους 2017

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ της με αριθμ. 3/2011 ΑΠΟΦΑΣΗΣ της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ της με αριθμ. 3/2011 ΑΠΟΦΑΣΗΣ της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ της με αριθμ. 3/2011 ΑΠΟΦΑΣΗΣ της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΘΕΜΑ: Διάθεση πιστώσεων προϋπολογισμού τρέχοντος οικονομικού έτους.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 30/03/2015 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 3412 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 26/03/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ.

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 30/03/2015 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 3412 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 26/03/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 30/03/2015 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 3412 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 26/03/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 71 Πρακτικό της με αριθμό 14ης/26.03.2015, συνεδρίασης του Δημοτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΨΑΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΔΗΜΟΣ ΨΑΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Σελίδα 1 από 6 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΨΑΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της με αριθμ 13/2017 Έκτακτη συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ψαρών. ΘΕΜΑ: Τροποποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Δ/ΣΗ ΚΟΙΩΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΜΗΙΑΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩ Σκοπός: Εφαρμογή Προγραμμάτων Κοινωνικής Πολιτικής στους Τομείς της Πρόνοιας, της Παιδείας και της Υγείας. ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΤΙΚΕΙΜΕΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αρίθμ. 5/2015 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Διστόμου-Αράχωβας- Αντίκυρας, Αρ. Απόφασης: 101/2015

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αρίθμ. 5/2015 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Διστόμου-Αράχωβας- Αντίκυρας, Αρ. Απόφασης: 101/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΟΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ Αριθμ. Πρωτ. 2909/17.4.2015 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της αρίθμ. 5/2015 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Διστόμου-Αράχωβας-

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της υπ αριθμ. 15 ης (τακτικής)

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Αποστολή της υπ αριθμ. 23/2012 απόφασης του Διοικητικού

Θέμα: «Αποστολή της υπ αριθμ. 23/2012 απόφασης του Διοικητικού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ----------------------------------------------------- ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ----------------------------------------------------- Ταχ. Δ/νση: Λεωφ. Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ από το πρακτικό της 25 ης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ηλιούπολης

Απόσπασμα ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ από το πρακτικό της 25 ης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ηλιούπολης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Απόσπασμα ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ από το πρακτικό της 25 ης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ηλιούπολης Σήμερα 30 Νοεμβρίου 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

Φίλιππος Τσουμάνης Παρασκευή Σίμου-Σκαπινάκη Αντιπρόεδρος Ειρήνη Βαρτζιώτη Δημήτριος Ράπτης Δοβανάς Ελευθέριος Σιμέλα Μωυσιάδου Ελένη Πάνου

Φίλιππος Τσουμάνης Παρασκευή Σίμου-Σκαπινάκη Αντιπρόεδρος Ειρήνη Βαρτζιώτη Δημήτριος Ράπτης Δοβανάς Ελευθέριος Σιμέλα Μωυσιάδου Ελένη Πάνου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ Ν.Π.Δ.Δ «Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής» (Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.) Ταχ. Δ/νση : Αβέρωφ 6-45221 Ιωάννινα & 26510 54401 Email: okpapa@okpapa.gr

Διαβάστε περισσότερα

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ.: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΜΑΝΩΛΗΣ, ΙΩΑΝΝΑ ΣΙΜΟΥ, ΠΕΤΡΟΣ ΜΩΤΟΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ, ΚΟΜΝΗΝΟΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ.: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΜΑΝΩΛΗΣ, ΙΩΑΝΝΑ ΣΙΜΟΥ, ΠΕΤΡΟΣ ΜΩΤΟΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ, ΚΟΜΝΗΝΟΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 20/11/2015 με αριθμ. 27 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 518 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το Πρακτικό της 1ης/ συνεδρίασης του Δ.Σ του ΝΠΔΔ Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού Σικυωνίων «Η ΜΗΚΩΝΗ».

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το Πρακτικό της 1ης/ συνεδρίασης του Δ.Σ του ΝΠΔΔ Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού Σικυωνίων «Η ΜΗΚΩΝΗ». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΝΠΔΔ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ «Η ΜΗΚΩΝΗ» ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της ης/4--209 συνεδρίασης του Δ.Σ του ΝΠΔΔ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ της µε αριθµ. 112/2012 ΑΠΟΦΑΣΗΣ της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ της µε αριθµ. 112/2012 ΑΠΟΦΑΣΗΣ της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Α Ν Α Ρ Τ Η Τ Ε Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Πετρούπολη, 02 Ιουλίου 2012 ΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ Αριθµ. Πρωτ. τ.τ. 11028 ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Γραφείο Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων της 18/3/2011 Δημοτικό Συμβούλιο ημέρα Πέμπτη - ώρα 20:00. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ της ΠΡΑΞΗΣ με αριθμ.

Γραφείο Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων της 18/3/2011 Δημοτικό Συμβούλιο ημέρα Πέμπτη - ώρα 20:00. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ της ΠΡΑΞΗΣ με αριθμ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 4 η Τακτική Συνεδρίαση Γραφείο Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων της 18/3/2011 Δημοτικό Συμβούλιο ημέρα Πέμπτη - ώρα 20:00 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ της

Διαβάστε περισσότερα

2η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κέας την 9 η Ιανουαρίου 2019

2η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κέας την 9 η Ιανουαρίου 2019 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ της 2ης Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κέας την 9 η Ιανουαρίου 2019 Σήμερα, 9 Ιανουαρίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00 συνήλθε το Δημοτικό Συμβούλιο σε ειδική δημόσια συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

Οι θέσεις της Α Βάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την Κοινωνική Αλληλεγγύη την Απασχόληση & την Κοινωνική Συνοχή

Οι θέσεις της Α Βάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την Κοινωνική Αλληλεγγύη την Απασχόληση & την Κοινωνική Συνοχή ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ Οι θέσεις της Α Βάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την Κοινωνική Αλληλεγγύη την Απασχόληση & την Κοινωνική Συνοχή ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ της µε αριθµ. 116/2011 ΑΠΟΦΑΣΗΣ της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ της µε αριθµ. 116/2011 ΑΠΟΦΑΣΗΣ της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Α Ν Α Ρ Τ Η Τ Ε Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Πετρούπολη, 26 Σεπτεµβρίου 2011 ΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ Αριθµ. Πρωτ. τ.τ. 14996 ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ της µε αριθµ. 116/2011

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 21/2015 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος. πίστωσης».

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 21/2015 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος. πίστωσης». ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου & Διοικητικής Μέριμνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙ: Έγκριση έκθεσης διαδικασιών κατάρτισης επιχειρησιακού προγράμματος δήμου Ναυπακτίας. ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΠΕΡΙ: Έγκριση έκθεσης διαδικασιών κατάρτισης επιχειρησιακού προγράμματος δήμου Ναυπακτίας. ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 9 ης Τακτικής Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ναυπακτίας, έτους 2016 Αριθμός Απόφασης 173 /2016 ΠΕΡΙ: Έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ. ΘΕΜΑ: «Ορισμός Εντεταλμένων Συμβούλων & Μεταβίβαση αρμοδιοτήτων» Απόφαση αρ. 249 /2011 Ο Δήμαρχος Πετρούπολης

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ. ΘΕΜΑ: «Ορισμός Εντεταλμένων Συμβούλων & Μεταβίβαση αρμοδιοτήτων» Απόφαση αρ. 249 /2011 Ο Δήμαρχος Πετρούπολης ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πετρούπολη 20 Μαίου 2011 ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ Αρ.πρωτ. 7748 ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ------------------------------------------ Ιδιαίτερο Γραφείο Δημάρχου ------------------------------------------

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ Από το με αριθμό 1/30 Ιανουαρίου Συμβουλίου του Δήμου Δωδώνης.

ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ Από το με αριθμό 1/30 Ιανουαρίου Συμβουλίου του Δήμου Δωδώνης. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ Από το με αριθμό 1/30 Ιανουαρίου 2015 ΕΔΡΑ : ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ Πρακτικό Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ. Δήμου Ιλίου: 11622/

Αρ. Πρωτ. Δήμου Ιλίου: 11622/ Αρ. Πρωτ. Δήμου Ιλίου: 11622/10.03.2016 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της υπ αριθμ. 9 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου Αριθ. Απόφασης 098/2016 ΘΕΜΑ Προγραμματισμός προσλήψεων έτους 2016

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β41ΑΝ-ΝΑΦ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ- ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ & ΜΕ FAX

ΑΔΑ: Β41ΑΝ-ΝΑΦ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ- ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ & ΜΕ FAX Ελληνική ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ- ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ & ΜΕ FAX ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 26 Ιουλίου 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Α. Π.: 29905 1. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 2. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της υπ αριθμ. 22 ης (τακτικής)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ` ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της υπ αριθμ. 10 ης (τακτικής)

Διαβάστε περισσότερα

Τα πρακτικά τηρήθηκαν από την ειδική γραμματέα του Δήμου Τρικκαίων κα Μαντά Ευαγγελή.

Τα πρακτικά τηρήθηκαν από την ειδική γραμματέα του Δήμου Τρικκαίων κα Μαντά Ευαγγελή. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Εκ του πρακτικού της αριθ. 2ης τακτικής συνεδριάσεως το Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Τρικκαίων ΑΡ. ΑΠΟΦ. 96/2019

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από τα πρακτικά της με αριθμ. 13/2015 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Φαρκαδόνας

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από τα πρακτικά της με αριθμ. 13/2015 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Φαρκαδόνας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από τα πρακτικά της με αριθμ. 13/2015 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Φαρκαδόνας Αριθμ. Αποφ. 149/2015 ΠΕΡΙΛΗΨΗ: «Δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ της µε αριθµ. 121/2011 ΑΠΟΦΑΣΗΣ της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ της µε αριθµ. 121/2011 ΑΠΟΦΑΣΗΣ της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Πετρούπολη, 10 Οκτωβρίου 2011 ΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ Αριθµ. Πρωτ. τ.τ. 14633 ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ της µε αριθµ. 121/2011 ΑΠΟΦΑΣΗΣ της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΤΡΑ, 27 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΤΡΑ, 27 Νοεμβρίου 2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ταχ.Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 32 26441 ΠΑΤΡΑ Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 17/2015 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 17/2015 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου & Διοικητικής Μέριμνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από τα πρακτικά της με αριθμ. 12/2015 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Φαρκαδόνας

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από τα πρακτικά της με αριθμ. 12/2015 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Φαρκαδόνας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από τα πρακτικά της με αριθμ. 12/2015 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Φαρκαδόνας Αριθμ. Αποφ. 133/2015 ΠΕΡΙΛΗΨΗ: «Ένταξη του

Διαβάστε περισσότερα

-ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ- ΑΠΟΦΑΣΗ 14 η

-ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ- ΑΠΟΦΑΣΗ 14 η Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από την υπ αρ. 2/2019 Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Π Α Ξ Ω Ν Αριθ. Απόφ. 2-14/2019 ΠΕΡΙΛΗ Ψ Η «Προγραμματισμός προσλήψεων στο ΝΠΙΔ του Δήμου Παξών Κοινωφελής Επιχείρηση Παξών (Κ.Ε.ΠΑ)»

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. Πρωτ. : 19410 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

Αριθ. Πρωτ. : 19410 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Διοικητικής Μέριμνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής Νέα Φιλαδέλφεια 28/9/2015 Αριθ. Πρωτ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό αριθμός: 12/2014 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Αποστολή της υπ αριθμ. 20/2012 απόφασης του Διοικητικού

Θέμα: «Αποστολή της υπ αριθμ. 20/2012 απόφασης του Διοικητικού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ----------------------------------------------------- ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ----------------------------------------------------- Ταχ. Δ/νση: Λεωφ. Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Τακτικής Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας 5 Δεκεμβρίου 2014

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Τακτικής Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας 5 Δεκεμβρίου 2014 ΑΔΑ: Ω77ΡΩ6Χ-ΞΣΤ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΧΑΪΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Τακτικής Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 11727 27 Μαρτίου 2019 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 1022 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 1 Τροποποίηση της 19506/25.10.2011 (ΦΕΚ 3022/ Β /2011) απόφαση περί έγκρισης

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου αριθμ. 7 της 9 ης Μαρτίου 2016

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου αριθμ. 7 της 9 ης Μαρτίου 2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ - ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου αριθμ. 7 της 9 ης Μαρτίου 2016 Αριθμός Απόφασης 69

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της υπ αριθμ. 5 ης (τακτικής)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Υ. Της από Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Υ. Της από Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Υ Της από 11-9-2012 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου Αριθ. Πρακτικού:22/11-9-2012 Αριθ. Απόφασης: 581/11-9-2012 Στη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθμ. 33ης/ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής ΜΕΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΡΟΝΤΑ ΑΠΟΝΤΑ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθμ. 33ης/ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής ΜΕΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΡΟΝΤΑ ΑΠΟΝΤΑ 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθμ. 33ης/16-09-2015 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Αριθμ. απόφ. 353/2015 Περίληψη: «Λήψη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ταχ.Δ/νση: Ν.Ε.Ο. Πατρών-Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 2/2013 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 2/2013 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό αριθμός: 2/2013 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ Από το με αριθμό 10/31 Οκτωβρίου Συμβουλίου του Δήμου Δωδώνης.

ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ Από το με αριθμό 10/31 Οκτωβρίου Συμβουλίου του Δήμου Δωδώνης. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ Από το με αριθμό 10/31 Οκτωβρίου 2014 ΕΔΡΑ : ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ Πρακτικό Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Αποστολή της υπ αριθμ. 9/2013 απόφασης της Εκτελεστικής

Θέμα: «Αποστολή της υπ αριθμ. 9/2013 απόφασης της Εκτελεστικής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ----------------------------------------------------- ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ----------------------------------------------------- Ταχ. Δ/νση: Λεωφ. Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό 15/2016 Συνεδρίασης ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό 15/2016 Συνεδρίασης ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό 15/2016 Συνεδρίασης ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Σήμερα την

Διαβάστε περισσότερα

14η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κέας την 24 η Ιουλίου 2017

14η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κέας την 24 η Ιουλίου 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ της 14ης Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κέας την 24 η Ιουλίου 2017 Σήμερα, 24η Ιουλίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 συνήλθε το Δημοτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ : 7 η /2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ της 24-10-2014 ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Αρ. Απόφασης 19/2014

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ : 7 η /2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ της 24-10-2014 ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Αρ. Απόφασης 19/2014 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ : 7 η /2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ της 24-10-2014 ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Αρ. Απόφασης 19/2014 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΤΗΣ 24/10/2014 της 7 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΟΡΙΣΜΟΣ Γραφείο Διαμεσολάβησης ορίζεται η Δομή, η οποία παρέχει πληροφόρηση σε ωφελούμενα άτομα, σχετικά με τις υπηρεσίες που

Διαβάστε περισσότερα

Τηλ Fax : Site :

Τηλ Fax : Site : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ AΡΙΘ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 11/2015 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ημερομηνία : 6 MAΡΤΙΟΥ 2015 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΗΜΟΥ ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ- ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ Ταχ. Δ/νση : ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ 2 Τ.Κ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 17/2012 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 17/2012 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό αριθμός: 17/2012 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 6/2015 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 6/2015 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Αριθμός Απόφασης: 77/2015 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό αριθμός: 6/2015 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

«Προγραµµατισµός προσλήψεων τακτικού προσωπικού στο Ν.Π... Η.ΚΕ.ΚΠΑ.ΚΕ»

«Προγραµµατισµός προσλήψεων τακτικού προσωπικού στο Ν.Π... Η.ΚΕ.ΚΠΑ.ΚΕ» ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΚΟΡ ΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ Η.ΚΕ.ΚΠΑ.ΚΕ. Ν.Π... ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της 3 ης 2016 Συνεδρίασης του ιοικητικού Συµβουλίου Αριθ. Αποφ. 20/2016

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της υπ αριθμ. 10 ης (τακτικής)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ Κερατσίνι: 4-4-2017 Αριθ. πρωτ.: 18864 ---------- ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από τα πρακτικά υπ αριθ. 17/2014 Της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Θερμαϊκού

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από τα πρακτικά υπ αριθ. 17/2014 Της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Θερμαϊκού Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Από τα πρακτικά υπ αριθ. 17/2014 Της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Θερμαϊκού Αριθ. Απόφασης:267 /2014 Θέμα: Ίδρυση Γραφείου Εθελοντισμού, δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ ΕΔΡΑ: ΕΛΕΟΥΣΑ ΑΡ. ΑΠΟΦ. 268/2015

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ ΕΔΡΑ: ΕΛΕΟΥΣΑ ΑΡ. ΑΠΟΦ. 268/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ ΕΔΡΑ: ΕΛΕΟΥΣΑ ΑΡ. ΑΠΟΦ. 268/2015 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό Αρ. 27/16-11-2015 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ζίτσας. ΠΕΡΙΛΗΨΗ «Κατάρτιση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ & ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΠΑΡΟΝΤΕΣ) ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΠΑΡΟΝΤΕΣ)

ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ & ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΠΑΡΟΝΤΕΣ) ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΠΑΡΟΝΤΕΣ) ΔΗΜΟΣ ΒΟΪΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το αριθμ. 26/2014 πρακτικό συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου. Αριθμ. Απόφασης 448/2014 Περίληψη Έγκριση τροποποίησης του προϋπολογισμού

Διαβάστε περισσότερα

www.neafiladelfeia.gr ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ταχ.Διεύθυνση : Δεκελείας 97 143 41 Ν.Φ. Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

9η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κέας την 22 α Απριλίου 2019

9η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κέας την 22 α Απριλίου 2019 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ της 9ης Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κέας την 22 α Απριλίου 2019 Σήμερα, 22 Απριλίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 21:00 συνήλθε το Δημοτικό Συμβούλιο σε τακτική δημόσια συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ της με αριθμ. 36/2011 ΑΠΟΦΑΣΗΣ της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ της με αριθμ. 36/2011 ΑΠΟΦΑΣΗΣ της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α Ν Α Ρ Τ Η Τ Ε Α ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Πετρούπολη, 10 Μαΐου 2011 ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ Αριθμ. Πρωτ.: τ.τ. 6806 ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 12. 12. 2011

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 12. 12. 2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 12. 12. 2011 Δ Η Μ Ο Σ Β Ο Λ Ο Υ Αριθ. Πρωτ.:131555/ΓΠ36513 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟΣ: τον κ. Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ΕΝΤΑΥΘΑ Θέμα: Μεταφορά από την κοινωφελή επιχείρηση Κ.Ε.Κ.Π.Α.-Δ.Ι.Ε.Κ.

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ Στην Αθήνα σήμερα, 30 Μαΐου 2014, ημέρα Παρασκευή, οι παρακάτω συμβαλλόμενοι: 1. Το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας, το οποίο εκπροσωπείται στην παρούσα από τον

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της υπ αριθμ. 3 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου Αριθ. Απόφασης 048/2017

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της υπ αριθμ. 3 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου Αριθ. Απόφασης 048/2017 Αρ. Πρωτ. Δήμου Ιλίου: 3434/7.0.07 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της υπ αριθμ. 3 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου Αριθ. Απόφασης 048/07 ΘΕΜΑ Πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 01 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Email: oedm@marathon.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 01 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Email: oedm@marathon. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 01 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Email: oedm@marathon.gr Απόσπασμα από το πρακτικό της συνεδρίασης 26/2015 από (01-09- 2015)

Διαβάστε περισσότερα