ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 31 ο / ΑΠΟΦΑΣΗ 1141/2015

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 31 ο /29-10-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 1141/2015"

Transcript

1 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 31 ο / ΑΠΟΦΑΣΗ 1141/2015 ΘΕΜΑ: 2 ο ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Του Δ/ντη της Δ/νσης Οικονομικού της Περιφέρειας Θεσσαλίας επί της συντάξεως του Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2016 μετά τη Γνώμη του Παρατηρητηρίου Οικονομικής Αυτοτέλειας των Ο.Τ.Α ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΑΛΟΜΠΑΤΣΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ 1. Αναστασόπουλος Στυλιανός 2. Γακόπουλος Χρήστος 3. Καλτσογιάννης Γεώργιος 4. Κόκκαλη Κουβέλη Γεωργία 5. Λιακούλη Ευαγγελία 6. Μπέμπης Απόστολος 7. Νοτόπουλος Ευάγγελος Απουσία του Προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής κ. Αγοραστού, Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, προήδρευσε ο Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής κ. Καλομπάτσιος Χρήστος βάσει του Κανονισμού Λειτουργίας της Οικονομικής Επιτροπής άρθρο 3 παρ.2 & βάσει της απόφασης 996 του πρακτικού 24/ της Οικονομικής Επιτροπής. Συνήλθε στις 29 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 15:00 μ.μ. ημέρα Πέμπτη στην Περιφέρεια Θεσσαλίας (αίθουσα συνεδριάσεων) η Οικονομική Επιτροπή μετά από την έγγραφη πρόσκληση με αριθμό 1861/ του Προέδρου της Επιτροπής, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 175,176 και 177 του Ν.3852/2010. Ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής κ. Καλομπάτσιος Χρήστος κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης αφού διαπιστώθηκε νόμιμη απαρτία και ήρθε προς συζήτηση το 2 ο θέμα της ημερήσιας διάταξης. Ο Εισηγητής του θέματος αυτού κ. Μηχαλές Δ/ντής Δ/νσης Οικονομικού Περιφέρειας Θεσσαλίας, έθεσε υπόψη της Επιτροπής με το υπ αριθμ.6515/ έγγραφο της Υπηρεσίας του τα κατωτέρω: Για τη σύνταξη του Προϋπολογισμού έτους 2016 ελήφθησαν υπόψη οι διατάξεις Σύμφωνα με το άρθ.78 του Ν. 4172/2013 (ΦΕΚ Α 167) το άρθ. 64 του Ν. 4270/2014(ΦΕΚ Α 143) «Αρχές δημοσιονομικής διαχείρισης και εποπτείας- ενσωμάτωση της οδηγίας 2011/85/ΕΕ- δημόσιο λογιστικό και άλλες διατάξεις»

2 τα οριζόμενα στην με αρ / Κ.Υ.Α. Υπ. Εσωτερικών & Διοικ. Ανασυγκρότησης και Οικονομικών «Κατάρτιση και υποβολή προϋπολογισμού των Περιφερειών, οικονομικού έτους 2016» λαμβανομένων υπόψη των οικονομικών δεδομένων όπως αυτά διαμορφώθηκαν στις Γνώμη του Παρατηρητηρίου Οικονομικής Αυτοτέλειας των Ο.Τ.Α αριθμ. 605/ (συν.αρχείο) Οι αρχές της καθολικότητας, ενότητας, σαφήνειας και ειδικότητας των πιστώσεων του προϋπολογισμού τηρούνται επακριβώς, καθώς και οι αρχές της ειλικρίνειας και της ακρίβειας των οικονομικών δεδομένων. Οι βασικοί στόχοι για την κατάρτιση του προϋπολογισμού των Περιφερειών, όπως αυτοί καθορίζονται στην παραπάνω Κ.Υ.Α., είναι: - η ορθολογική και ρεαλιστική κατάρτισή του, με εγγραφή εσόδων που αναμένεται ότι θα εισπραχθούν και ανάλογη εγγραφή δαπανών, - η συγκράτηση των δαπανών και η ορθολογική διαχείριση των πόρων, - Η βελτίωση της αποτελεσματικότητας και αποδοτικότητας της δημοσιονομικής διαχείρισης με όσο το δυνατό μικρότερη δέσμευση οικονομικών πόρων, - η περαιτέρω ενίσχυση των παραγωγικών επενδύσεων και η επίτευξη επαρκών ρυθμών ανάπτυξης με παράλληλο στόχο τη μείωση του ελλείμματος της Γενικής Κυβέρνησης, - η εναρμόνισή του προς τις γενικές οδηγίες κατάρτισης του κρατικού προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2016 και του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής. Ειδικότεροι στόχοι κατάρτισης του προϋπολογισμού είναι : α) Η συγκράτηση των λειτουργικών δαπανών στα επίπεδα ή και κάτω του 2015, με ταυτόχρονη προσπάθεια μείωσή τους, αλλά και ανακατανομή τους προκειμένου να υποστηριχτούν κοινωνικές δράσεις,υποδομές ανάπτυξης κλπ. β) Η εξασφάλιση των πιστώσεων για τη χρηματοδότηση όλων των έργων της Περιφέρειας, που είναι συνεχιζόμενα ή που είναι ολοκληρωμένα αλλά δεν έχουν εξοφληθεί. Ο προϋπολογισμός είναι ισοσκελισμένος και εγγράφονται όλες οι δαπάνες και τα έσοδα της Περιφέρειας. Ειδικότερα στο σκέλος των δαπανών εμφανίζονται υποχρεωτικά όλες οι αναγκαίες για την άσκηση των αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας πιστώσεις, στο δε σκέλος των εσόδων, όλες οι εκτιμώμενες εισροές πόρων, (που πρόκειται να εισπραχτούν) στις οποίες περιλαμβάνονται και οι αποδόσεις από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (ΚΑΠ) και οι επιχορηγήσεις της Κεντρικής Διοίκησης που αποδίδονται για την άσκηση των αρμοδιοτήτων της που έχουν εκχωρηθεί σε αυτή. Ο προϋπολογισμός του οικονομικού έτους 2016 περιλαμβάνει και τις πιστώσεις για την μισθοδοσία του προσωπικού της Περιφέρειας. Η ενοποίηση του Προϋπολογισμού της Περιφέρειας σε ένα τεύχος καθιστά πιο ευέλικτη την λογιστική παρακολούθηση των μεγεθών ενώ παράλληλα η ανάπτυξη των διαχειριζομένων πόρων ανά περιφερειακή ενότητα εξασφαλίζει την αποτελεσματικότερη και ταχύτερη επίλυση προβλημάτων σε περιφερειακό επίπεδο. Στα πλαίσια αυτά ο Προϋπολογισμός της Περιφέρειας Θεσσαλίας αναπτύχθηκε σε έξι (6) φορείς,οι οποίοι αντιστοιχούν οι τέσσερις (4) στις περιφερειακές ενότητες, ένας

3 (1) στην έδρα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και ένας (1) για τις πιστώσεις των έργων ΠΔΕ που υλοποιούνται από την Περιφέρεια με υπόλογο διαχειριστή το οικείο Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης (Π.Τ.Α) σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην αριθμ /ΔΕ2649/ (ΦΕΚ Β 1367) απόφαση του Υπουργού Ανάπτυξης, με τους αντίστοιχους υποφορείς ως εξής: Ε.Φ. 00 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Ε.Φ. 01 Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ Ε.Φ. 02 Π.Ε. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Ε.Φ. 03 Π.Ε. ΤΡΚΑΛΩΝ Ε.Φ. 04 Π.Ε. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Ε.Φ. 05 ΠΤΑ Τα έσοδα και οι δαπάνες κάθε ειδικού φορέα αναπτύσσονται στις περιφερειακές ενότητες ως εξής ΦΟΡΕΑΣ 070 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Υποφορέας 071 Υποφορέας 073 Δημόσιες Επενδύσεις Δ/νσεις Οικονομικού Ως προς τα έσοδα η ανάλυση των κονδυλίων γίνεται σύμφωνα με τον κώδικα κατάταξης εσόδων ν.π.δ.δ. (εγκύκλιος υπ αρ. 2/47285/0094/ ). Ως προς τα έξοδα ακολουθείται ο κώδικας κατάταξης εξόδων του κρατικού προϋπολογισμού (εγκύκλιος υπ αρ. 2/50418/ 0020/ ), εκτός από ορισμένες κατηγορίες και υποκατηγορίες εξόδων που λόγω της φύσης τους εγγράφονται σε κωδικούς αριθμούς του κώδικα κατάταξης των ν.π.δ.δ. ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΣΟΔΩΝ Ο Προϋπολογισμός των εσόδων αναπτύσσεται σε ενιαίο πίνακα στον οποίο αναλύονται οι προβλεπόμενοι πόροι ανά κωδικό αριθμό εσόδου (ΚΑΕ) και κατηγορία σύμφωνα με τον κώδικα κατάταξης εσόδων των Ν.Π.Δ.Δ. Α.1 Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι (Κ.Α.Π.) α) Έσοδα από Κ.Α.Π. Τα έσοδα της κατηγορίας αυτής αποτελούν βασική πηγή των εσόδων της Περιφέρειας και στην ουσία τα μοναδικά τακτικά έσοδα αυτής. Τα έσοδα της κατηγορίας αυτής προβλέπονται στο ύψος που αυτά διαμορφώθηκαν κατά το παρελθόν έτος, προστιθεμένων και των ποσών για τη μισθοδοσία του προσωπικού και σύμφωνα με τη Γνώμη του Παρατηρητηρίου διατίθενται δε ως εξής : ΚΑΠ για λειτουργικές και λοιπές γενικές δαπάνες (ΚΑΕ ) ποσό : ,20 (σύμφωνα με την αξιολόγηση του Παρατηρητηρίου παρ.2) ΚΑΠ για δαπάνες διατροφικού επιδόματος (ΚΑΕ ) ποσό: ,00 (σύμφωνα με την αξιολόγηση του Παρατηρητηρίου παρ.5) ΚΑΠ για εφαρμογή προγράμματος Δακοκτονίας 2014 (ΚΑΕ ) ποσό: ,00 (σύμφωνα με την αξιολόγηση του Παρατηρητηρίου παρ.6) ΚΑΠ για δαπάνες μεταφοράς μαθητών (ΚΑΕ ) ποσό: ,64 (σύμφωνα με την αξιολόγηση του Παρατηρητηρίου παρ.3) ΚΑΠ για δαπάνες εφαρμογής του ΟΣΔΕ (ΚΑΕ ) ποσό: ,00 (σύμφωνα με την αξιολόγηση του Παρατηρητηρίου παρ.4)

4 Α.2 Κρατική Επιχορήγηση α) Έσοδα από κρατική επιχορήγηση Οι προβλέψεις των εσόδων της κατηγορίας αυτής σχηματίστηκαν στους ΚΑΕ της υποκατηγορίας 0100 «Επιχορηγήσεις από τον τακτικό προϋπολογισμό» και είναι υπολογισμένες στο ύψος των απολύτως αναγκαίων πιστώσεων για την εξυπηρέτηση των σκοπών της Περιφέρειας, με βάση τις επιχορηγήσεις του 2015 ποσό: ,00 β) Δαπάνες που χρηματοδοτούνται από κρατική επιχορήγηση Επιχορήγηση για δαπάνες λειτουργίας Προνοιακών Ιδρυμάτων η οποία υπολογίστηκε σύμφωνα με τις επιχορηγήσεις Α εξαμήνου 2015 για τα επιχορηγούμενα Προνοιακά Ιδρύματα της Λάρισας, Τρικάλων και Μαγνησίας, ποσό: ,00 Τα ποσά της κατηγορίας αυτής θα προσαρμόζονται ανάλογα (με αναμόρφωση του προϋπολογισμού) μετά τις αποφάσεις των επιχορηγήσεων. Α.3 Επενδύσεις χρηματοδοτούμενες από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων Πρόκειται για έσοδα, που αντιπροσωπεύουν συγκεκριμένα έργα που παρακολουθούνται αυτοτελώς από τον υποφορέα 071 του σκέλους των εσόδων και έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων κατά το παρελθόν. Η διαχείρισή τους γίνεται μέσω τραπεζικών λογαριασμών που τηρούνται στην τράπεζα της Ελλάδος ή στις εμπορικές τράπεζες. Τα έσοδα από επιχορηγήσεις για επενδύσεις εμφανίζονται στην κατηγορία Σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην αριθ /ΔΕ2649/ (ΦΕΚ 1367 Β ) απόφαση του Υπουργού Ανάπτυξης στα έσοδα και στις ομάδες εγγράφονται οι προβλεπόμενες κατανομές του έτους,ανάλογα με τα εγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα των έργων που υλοποιούνται και συμπεριλαμβάνονται και οι πιστώσεις των έργων της Περιφέρειας που θα πληρωθούν από το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης (ΠΤΑ). Για τις δαπάνες αυτές διενεργούνται συμψηφιστικές εγγραφές, με βάση τις πληρωμές που πραγματοποιούνται από το ΠΤΑ.. Στην κατηγορία αυτή εντάσσονται έσοδα από: ΕΡΓΑ ΠΛΗΡΩΤΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ: ,65 ΕΡΓΑ ΠΛΗΡΩΤΕΑ ΑΠΟ ΤΟ Π.Τ.Α.: ,00 (σύμφωνα με το υπ. Αριθ. 1407/ έγγραφο της Δ/νσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού) Μετά τις εγκρίσεις των ορίων πληρωμών για το 2016 θα αναπροσαρμοσθούν αναλόγως τα έσοδα της κατηγορίας αυτής. Β. Τμήμα του Π/Υ εσόδων που αφορά ίδια έσοδα Τα ποσά που εγγράφονται στον Π/Υ 2016 για τα ίδια έσοδα υπολογίζονται με βάση τα αποτελέσματα εκτέλεσης των Π/Υ των δύο προηγούμενων οικ. ετών και ειδικότερα με βάση τα ποσά που εισπράχθηκαν κατά το έτος 2014 σε συνδυασμό με την απόδοση των εισπράξεων από τον Ιανουάριο 2015 μέχρι το κλείσιμο του μηνός που προηγείται από το μήνα κατάρτισης του Π/Υ (Ιούλιος 2015). Τα προϋπολογιζόμενα έσοδα της κατηγορίας αυτής είναι σύμφωνα και κάτω από τα εισπραχθέντα του έτους 2014 και προορίζονται για την πληρωμή δαπανών και έργων της Περιφέρειας από ιδίους πόρους. Αναλυτικότερα τα έσοδα της κατηγορίας αυτής αφορούν τα κάτωθι: Έσοδα από τέλη μεταβίβασης οχημάτων (ΚΑΕ 1226)

5 Η αρμοδιότητα της είσπραξης των τελών μεταβίβασης οχημάτων μεταβιβάστηκε στις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις με το άρθρο 27 του ν.3220/2004 και αποτελεί βασικό έσοδο της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Τα έσοδα της κατηγορίας αυτής (ΚΑΕ 1226) λαμβανομένης υπόψη των συνθηκών που επικρατούν στην αγορά αυτοκινήτων εκτιμούμε ότι θα παρουσιάσουν μικρή μείωση σε σχέση με το παρελθόν έτος,ποσό: ,00 Έσοδα από επιχειρηματική δραστηριότητα Υπολογίζουμε έσοδο από την κατηγορία αυτή, που αφορά τόκους καταθέσεων (ΚΑΕ 3500),ποσό: ,00 Έσοδα από παράβολα και πρόστιμα Εκτιμούμε ότι θα εισπράξουμε από πρόστιμα πάσης φύσεως (ΚΑΕ 4219) και από παράβολα χορήγησης επαγγελματικών αδειών των Δ/νσεων Βιομηχανίας, Ενέργειας, και Φυσικών Πόρων & Ανάπτυξης (ΚΑΕ 4229)ποσό: ,00 Έσοδα από ανταποδοτικές εισφορές (ΚΑΕ 1221)-παράβολα παραμονής αλλοδαπών(καε 1227)- έσοδα από εκμίσθωση γηπέδων( ΚΑΕ 3413) ποσό : ,00 Λοιπά Έσοδα Υπολογίζονται έσοδα από Επιχ/σεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση, επιστροφές ποσών, προγράμματα κοινωφελούς απασχόλησης, έσοδα παρελθόντος έτους (ΚΑΕ0313,5000,6000,8000) ποσό: ,00 Όλα τα παραπάνω έσοδα του προϋπολογισμού έχουν υπολογιστεί και εκτιμηθεί σύμφωνα με την εκτέλεση του Προϋπολογισμού της περιόδου Ιανουάριος-Ιούλιος ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΞΟΔΩΝ Σε ότι αφορά τις δαπάνες, αυτές έχουν καθοριστεί στις απολύτως αναγκαίες και μέσα στο πλαίσιο των προϋπολογισθέντων εσόδων, προσαυξημένες με τα πιθανά ταμειακά υπόλοιπα. Στο πλαίσιο, λοιπόν,της περιοριστικής πολιτικής στις δαπάνες, αυτές συγκρατούνται σε όσο το δυνατόν χαμηλότερα επίπεδα. Τα ποσά των εξόδων μπορούν να αναμορφώνονται σύμφωνα με την πορεία των προϋπολογισθέντων εσόδων( τελική διαμόρφωση). Εισηγούμαι Την αξιολόγηση του τελικού σχεδίου προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2016 της Περιφέρειας Θεσσαλίας σύμφωνα με τη Γνώμη του Παρατηρητηρίου Οικονομικής Αυτοτέλειας των Ο.Τ.Α, την παραπομπή προς έγκριση στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Ύστερα από τα παραπάνω και με τα τωρινά δεδομένα ο Προϋπολογισμός της Περιφέρειας Θεσσαλίας για το οικονομικό έτος 2016 διαμορφώνεται ως εξής: ΕΣΟΔΑ ,49 ΠΙΘΑΝΟ ΤΑΜΕΙΑΚΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ Π.Ο.Ε ,13 ΠΙΘΑΝΟ ΤΑΜΕΙΑΚΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΔΕ ,78 ΠΙΘΑΝΟ ΤΑΜΕΙΑΚΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ: ,13 ΣΥΝΟΛΟ ΕΣΟΔΩΝ ,53 ΕΞΟΔΑ ,53

6 Η παραπάνω μορφή του Προϋπολογισμού είναι προσωρινή. Η οριστική μορφή που θα ισχύει για το 2016 θα διαμορφωθεί αργότερα με την 1 η τροποποίηση στα μέσα Φεβρουαρίου όταν θα γνωστοποιηθούν ακριβώς οι επιχ/σεις του Τ.Π.- ΚΑΠ - ΠΔΕ καθώς επίσης και με το οριστικό ταμειακό υπόλοιπο του Για την έκδοση (Χ.Ε.Π.) χρηματικών ενταλμάτων προπληρωμής προτείνεται να γίνουν δεκτικοί οι κωδικοί αριθμοί εξόδων που αναγράφονται στους συνημμένους πίνακες του αναλυτικού προϋπολογισμού. Επισυνάπτονται οι παρακάτω πίνακες: 1) Αναλυτικός Προϋπολογισμός εσόδων(σελ.5)- εξόδων(σελ.14) φορέα, υποφορέα και ΚΑΕ 2) Συνοπτικός Προϋπολογισμός εσόδων(σελ.36)- εξόδων(σελ.38) ανά ΚΑΕ 3) Συνοπτικός Προϋπολογισμός (σελ.44) 4) Συνοπτικός πίνακας τριετούς Προϋπολογισμού (σελ.47)

7 ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟΔΩΝ 2016 Κ.Α.Ε. Περιγραφή Προτεινόμενος Εκτίμηση 2015 Διαμορφωμένος Απολογισμός ΕΣΟΔΑ )Προϋπολογισμός Εσόδων , , , , ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ , , , , ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ-ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ , , , , ΛΟΙΠΑ ΕΣΟΔΑ 0,00 0,00 0,00 780, ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ 0,00 0,00 0,00 780, ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΣΟΔΑ 0,00 0,00 0,00 780, ΛΟΙΠΑ ΕΣΟΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΕΙΔΙΚΑ 0,00 0,00 0,00 780, ΛΟΙΠΑ ΕΣΟΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΕΙΔΙΚΑ 0,00 0,00 0,00 780, ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΚΛΠ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ 0,00 0,00 0, , ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΚΤΛΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ Δ 0,00 0,00 0, , ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΝΜΜΑ ΔΕ 0,00 0,00 0, , Συγκοινωνίες ΣΑΕΠ 0,00 0,00 0, , Συγκοινωνίες ΣΑΕΠ 0,00 0,00 0, , ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ 0,00 0,00 0, , Κατασκευή σχολικών κτιρίων 0,00 0,00 0, , Κατασκευή σχολικών κτιρίων 0,00 0,00 0, , Τ000 Τ.Υ (Σύνολο) , , , , Τ001 Τ.Υ (Σύνολο) , , , , Τ002 Τ.Υ (Σύνολο) , , , , Τ100 Τ.Υ (Σύνολο) , , , , Τ110 Τ.Υ για κάλυψη έργων ΠΔΕ 0, , , , Τ120 Τ.Υ για την κάλυψη υποχρεώσεων παρελθόντων ετών ,00 0,00 0,00 0, Τ120.Τ121 Ταμειακό υπόλοιπο για την κάλυψη υποχρεώσεων ΠΟΕ από ,00 0,00 0,00 0,00 έργα του ΠΔΕ Τ140 Τ.Υ εναπομείναν για την κάλυψη εν γένει δαπανών ,00 0, ,85 0, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ , , , , ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ 0,00 0,00 0, , ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΚΤΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ 0,00 0,00 0, ,38 ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΛΟΙΠΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 0,00 0,00 0, , Επιχορήγηση βγια δαπάνες λειοτυργίας των πάσης φύσεως 0,00 0,00 0, ,38 προνοιακών ιδρυμάτων Επιχορήγηση για δαπάνες λειτουργίας των πάσης φύσεως 0,00 0,00 0, ,38 προνοιακών ιδρυμάτων Επιχορ.για λοιπές δαπάνες ΚΑ ,00 0,00 0, , Επιχορήγηση για λοιπές δαπάνες 0,00 0,00 0, , ΦΟΡΟΙ ΤΕΛΗ & ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΥΠΕΡ Ν.Π.Δ.Δ 0,00 0,00 0, , ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 0,00 0,00 0, , ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΣ ΠΟΡΟΥΣ 0,00 0,00 0, , Εσοδα από Κ.Α.Π. για λειτουργικές και λοιπές γενικές δαπάνες 0,00 0,00 0, , Εσοδα από Κ.Α.Π. για λειτουργικές και λοιπές γενικές δαπάνες 0,00 0,00 0, , Εσοδα από Κ.Α.Π. για Μισθοδοσία 0,00 0,00 0, , Εσοδα από Κ.Α.Π. για Μεταφορά μαθητών 0,00 0,00 0, , ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ , , , ,12 Ν.Π.Δ.Δ ΠΡΟΣΟΔΟΙ ΤΟΥ ΝΠΔΔ ΑΠΟ ΚΕΦ.ΚΙΝ.ΑΞΙΕΣ Κ.Λ.Π , , , , ΤΟΚΟΙ ΚΕΦΑΛΑΙΩ , , , , ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΟΚΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΟΨΕΩΣ , , , , ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΟΚΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΟΨΕΩΣ , , , , ΛΟΙΠΑ ΕΣΟΔΑ 0,00 0,00 0, , ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ 0,00 0,00 0, , ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΣΟΔΑ 0,00 0,00 0, , Λοιπέ έσοδα που δεν κατανομάζονται ειδικά 0,00 0,00 0, , Λοιπέ έσοδα που δεν κατανομάζονται ειδικά 0,00 0,00 0, , ΕΣΟΔΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΩΝ ΕΤΩΝ 0,00 0,00 0, , ΦΟΡΟΙ ΤΕΛΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 0,00 0,00 0, , ΈΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 0,00 0,00 0, , Έσοδα από τέλη και δικαιώματα 0,00 0,00 0, , Έσοδα από τέλη και δικαιώματα 0,00 0,00 0, , Τ000 Τ.Υ (Σύνολο) , , , , Τ001 Τ.Υ (Σύνολο) , , , , Τ002 Τ.Υ (Σύνολο) , , , ,99

8 Τ100 Τ.Υ (Σύνολο) , , , , Τ120 Τ.Υ για την κάλυψη υποχρεώσεων παρελθόντων ετών , , , , Τ120.Τ122 Ταμειακό Υπόλοιπο για την κάλυψη υποχρεώσεων ΠΟΕ εκτός , , , ,99 ΠΔΕ Τ140 Τ.Υ εναπομείναν για την κάλυψη εν γένει δαπανών , , ,88 0, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΑΡΙΣΑΣ , , , , ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ-ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ , , , , ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ 0,00 0,00 0, , ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ Ν.Π.Δ.Δ 0,00 0,00 0, , ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ Ν.Π.Δ.Δ,ΟΡΓΑΝΗ 0,00 0,00 0, ,00 ΕΙΔ.ΛΟΓ/ΣΜΟΣ ΕΣΩΤ Επιχορηγήσεις απο ΝΠΔΔ,Οργανισμούς ή Ειδικούς 0,00 0,00 0, ,00 Λογαριασμούς Επιχορηγήσεις απο ΝΠΔΔ,Οργανισμούς ή Ειδικούς 0,00 0,00 0, ,00 Λογαριασμούς ΦΟΡΟΙ ΤΕΛΗ & ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΥΠΕΡ Ν.Π.Δ.Δ , , , , ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤ , , , , ΈΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΕΛΗ ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ 0,00 0,00 0, , Έσοδα από ανταποδοτικές εισφορές επιβαλλόμενες σε βάρος 0,00 0,00 0, ,90 των ωφελουμένων τρίτων Έσοδα από ανταποδοτικές εισφορές επιβαλλόμενες σε βάρος 0,00 0,00 0, ,90 των ωφελουμένων τρίτων Εσοδα απο εισπραξη τελους αδειας και τε λους μεταβιβασης 0,00 0,00 0, ,70 αυτοκινητων οχηματων Έσοδα απο είσπραξη τέλους αδείας και τέλους μεταβίβασης 0,00 0,00 0, ,70 αυτοκινήτων οχημάτων ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΣ ΠΟΡΟΥΣ , , ,00 0, Εσοδα από Κ.Α.Π. για λειτουργικές και λοιπές γενικές δαπάνες , , ,00 0, Εσοδα από Κ.Α.Π. για λειτουργικές και λοιπές γενικές δαπάνες , , ,00 0, Εσοδα από ΚΑΠ για δαπάνες βελτ.,συντ. α ποκ/σης οδικού 0, , ,00 0,00 δικτύου Ν.Α Εσοδα από ΚΑΠ για δαπάνες βελτ.,συντ. α ποκ/σης οδικού 0, , ,00 0,00 δικτύου Ν.Α ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΙΣ,ΠΡΟΣΤΙΜΑ,ΧΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΙ 0,00 0,00 0, ,60 ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΑΠΟ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ 0,00 0,00 0, , ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΑΠΟ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ 0,00 0,00 0, , Λοιπά πρόστιμα και χρηματικές ποινές 0,00 0,00 0, , Λοιπά πρόστιμα και χρηματικές ποινές 0,00 0,00 0, , ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛ.ΑΔΕΙΩΝ Ν.6422/35[50%] 0,00 0,00 0, , Λοιπά παράβολα 0,00 0,00 0, , Λοιπά παράβολα 0,00 0,00 0, , ΛΟΙΠΑ ΕΣΟΔΑ 0,00 0,00 0, , ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ 0,00 0,00 0, , ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΣΟΔΑ 0,00 0,00 0, , Λοιπά έσοδα που δεν κατονομάζονται ειδικά 0,00 0,00 0, , Λοιπά έσοδα που δεν κατονομάζονται ειδικά 0,00 0,00 0, , ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΑ 0, , , , ΕΣΟΔΑ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΣΥΝΑΦΘΕΝΤΑ ΔΑΝΕΙΑ 0, , , , ΕΣΟΔΑ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ 0, , , , ΠΡΟΪΟΝ ΔΑΝΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ 0, , , , Προϊόν Δανείου από το δημόσιο 0, , , , ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΚΛΠ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ , , ,44 0, ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ , , ,44 0,00 ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΝΜΜΑ ΔΕ , , ,44 0, Οικισμος-Υγεία-Πρόνοια 0, , ,44 0, Οικισμος-Υγεία-Πρόνοια 0, , ,44 0, Επιχορηγήσεις για διάφορα έργα ,00 0, ,00 0, Επιχορηγήσεις για διάφορα έργα ,00 0, ,00 0, Τ000 Τ.Υ (Σύνολο) , , , , Τ001 Τ.Υ (Σύνολο) , , , , Τ002 Τ.Υ (Σύνολο) , , , , Τ100 Τ.Υ (Σύνολο) , , , , Τ110 Τ.Υ για κάλυψη έργων ΠΔΕ Π.Ο.Ε , , , , Τ120 Τ.Υ για την κάλυψη υποχρεώσεων παρελθόντων ετών , ,00 0,00 0, Τ120.Τ121 Ταμειακό υπόλοιπο για την κάλυψη υποχρεώσεων ΠΟΕ από , ,00 0,00 0,00 έργα του ΠΔΕ Τ140 Τ.Υ εναπομείναν για την κάλυψη εν γένει δαπανών 0,00 0, ,03 0, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ , , , , ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ , , , , ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΚΤΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΙΣ Ν.Α Επιχορήγηση για δαπάνες λειοτυργίας των πάσης φύσεως προνοιακών ιδρυμάτων Επιχορήγηση για δαπάνες λειοτυργίας των πάσης φύσεως προνοιακών ιδρυμάτων , , , , , , , , , , , , , , , ,00

9 Επιχορηγήσεις για λοιπές δαπάνες , , , , Επιχορηγήσεις για λοιπές δαπάνες , , , , ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ , , , , ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛ. ΠΡΟΓΡ , , , , Επιχορηγήσεις από την Ευρωπαική Ενωση , , , , Επιχορηγήσεις από την Ευρωπαική Ενωση , , , , ΦΟΡΟΙ ΤΕΛΗ & ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΥΠΕΡ Ν.Π.Δ.Δ , , , , ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ , , , , ΈΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ , , , , Έσοδα από ανταποδοτικές εισφορές επιβαλλόμενες σε βάρος 8.000,00 0, ,00 0,00 των ωφελουμένων ή εξυπηρετούμενωντρίτων Έσοδα από ανταποδοτικές εισφορές επιβαλλόμενες σε βάρος 8.000,00 0, ,00 0,00 των ωφελουμένων ή εξυπηρετούμενων τρίτων Εσοδα απο εισπραξη τελους αδειας και τελους μεταβιβασης , , ,00 0,00 αυτοκινητων οχηματων Εσοδα απο εισπραξη τελους αδειας και τελους μεταβιβασης , , ,00 0,00 αυτοκινητων οχηματων Εσοδα από παράβολα , , , , Εσοδα από παράβολα , , , , ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΣ ΠΟΡΟΥΣ , , , , Εσοδα από Κ.Α.Π. για λειτουργικές και λοιπές γενικές δαπάνες , , , , Εσοδα από Κ.Α.Π. για λειτουργικές και λοιπές γενικές δαπάνες , , , , Εσοδα από Κ.Α.Π. για Προνοιακά επιδόματα , , , , Εσοδα από Κ.Α.Π. για Μισθοδοσία 0, , , , Εσοδα από Κ.Α.Π. για Δαπάνες Δακοτονίας , , , , Εσοδα από Κ.Α.Π. για Μεταφορά μαθητών , , , , Έσοδα από ΚΑΠ για δαπάνες Ο.Σ.Δ.Ε 2.500, , ,00 0, ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ , , , ,77 ΝΠΔΔ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 0,00 500,00 500,00 235, ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΛΟΙΠΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 0,00 500,00 500,00 235, Εσοδα απο προσφορά λοιπών υπηρεσιών που δεν 0,00 500,00 500,00 235,75 κατονομάζονται ειδικά Εσοδα απο προσφορά λοιπών υπηρεσιών που δεν 0,00 500,00 500,00 235,75 κατονομάζονται ειδικά ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΚΙΝΗΤΗΣ Η ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ 0, , , , ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ 0, , , , Εσοδα απο εκμίσθωση οικιών και γραφείων 0, , , , Εσοδα απο εκμίσθωση οικιών και γραφείων 0, , , , ΠΡΟΣΟΔΟΙ ΤΟΥ ΝΠΔΔ ΑΠΟ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΙΝΗΤΕΣ.ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ , , , ,02 ΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΚΟΙ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ , , , , Τόκοι από καταθέσεις σε Τράπεζες , , , , Τόκοι από καταθέσεις σε τράπεζες , , , , ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΙΣ,ΠΡΟΣΤΙΜΑ,ΧΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΙ , , , ,20 ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΟΛΑ , , , , ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΝΕΣ , , ,00 0, Λοιπά πρόστιμα και χρηματικές ποινές , , ,00 0, Λοιπά πρόστιμα και χρηματικές ποινές , , ,00 0, ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛ.ΑΔΕΙΩΝ Ν.6422/35[50%] , , , , Λοιπά παράβολα , , , , Λοιπά παράβολα , , , , ΛΟΙΠΑ ΕΣΟΔΑ 8.500, , , , ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ 3.500, , , , ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΙΚΩΝ 3.500, , , ,01 ΕΝΤΑΛΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΩΝ Επιστροφή χρημάτων για τακτοποίηση χρηματικών ενταλμάτων 3.500, , , ,01 προπληρωμής Επιστροφή χρημάτων για τακτοποίηση χρηματικών ενταλμάτων 3.500, , , ,01 προπληρωμής ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΣΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΛΗΘΗΚΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ 0,00 0,00 0,00 144,36 ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ Λοιπαί επιστροφαί αχρεωστήτως καταβαλλο μένων ποσών 0,00 0,00 0,00 144, Λοιπαί επιστροφαί αχρεωστήτως καταβαλλο μένων ποσών 0,00 0,00 0,00 144, ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ 5.000, , ,00-704, ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΣΟΔΑ 5.000, , ,00 0, Λοιπά έσοδα που δεν κατονομάζονται ειδικά 5.000, , ,00 0, Λοιπά έσοδα που δεν κατονομάζονται ειδικά 5.000, , ,00 0, ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΣΟΔΑ 0,00 500,00 500,00-704, Λοιπέ έσοδα που δεν κατανομάζονται ειδικά 0,00 500,00 500,00-704, Λοιπέ έσοδα που δεν κατανομάζονται ειδικά 0,00 500,00 500,00-704, ΕΚΤΑΚΤΑ ΕΣΟΔ ,00 0, , , ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ,00 0, , , ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ, ,00 0, , ,89 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ Επιχορηγήσεις για λοιπούς σκοπούς ,00 0, , ,89

10 Επιχορηγήσεις για λοιπούς σκοπούς ,00 0, , , ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΩΝ ΕΤΩΝ , , , , ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ 0, , , , Επιχορηγήσεις από τον Τακτικό Κρατικό Προϋπολογισμό 0, , , , Επιχορηγήσεις για άσκηση κοινωνικής πρόνοιας 0, , ,00 0, Επιχορηγήσεις για άσηση κοινωνικής πρόνοιας 0, , ,00 0, Επιχορηγήσεις από τον Τακτικό Κρατικό Προϋπολογισμό για 0, , , ,00 λοιπούς σκοπούς Επιχορηγήσεις από τον Τακτικό Κρατικό Προϋπολογισμό για 0, , , ,00 λοιπούς σκοπούς ΦΟΡΟΙ ΤΕΛΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ,00 0,00 0, , Έσοδα απο τέλη και δικαιώματα ,00 0,00 0, , Έσοδα από τέλη και δικαιώματα ,00 0,00 0, , Έσοδα από τέλη και δικαιώματα ,00 0,00 0, , Τ000 Τ.Υ (Σύνολο) , , , , Τ001 Τ.Υ (Σύνολο) , , , , Τ002 Τ.Υ (Σύνολο) , , , , Τ100 Τ.Υ (Σύνολο) , , , , Τ120 Τ.Υ για την κάλυψη υποχρεώσεων παρελθόντων ετών , , , , Τ120.Τ122 Ταμειακό Υπόλοιπο για την κάλυψη υποχρεώσεων ΠΟΕ εκτός , , , ,91 ΠΔΕ Τ140 Τ.Υ εναπομείναν για την κάλυψη εν γένει δαπανών , , ,25 0, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ , , , , ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ-ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ , , , , ΦΟΡΟΙ ΤΕΛΗ & ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΥΠΕΡ Ν.Π.Δ.Δ , , , , ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ , , , , ΈΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΕΛΗ ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ , , , , Εσοδα απο εισπραξη τελους αδειας και τελους μεταβιβασης , , , ,40 αυτοκινητων οχηματων Εσοδα απο εισπραξη τελους αδειας και τελους μεταβιβασης , , , ,40 αυτοκινητων οχηματων ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΣ ΠΟΡΟΥΣ 0,00 0, ,00 0, Εσοδα από ΚΑΠ για δαπάνες βελτίωσης, συντήρησης και 0,00 0, ,00 0,00 αποκατάστασης του οδικού δικτύου των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Εσοδα από ΚΑΠ για δαπάνες βελτίωσης, συντήρησης και 0,00 0, ,00 0,00 αποκατάστασης του οδικού δικτύου των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ , ,00 500, ,48 ΝΠΔΔ ΠΡΟΣΟΔΟΙ ΤΟΥ ΝΠΔΔ ΑΠΟ ΚΕΦ.ΚΙΝ.ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ , ,00 500, ,48 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΚΟΙ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ , ,00 500, , ΤΟΚΟΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ , ,00 500, , ΤΟΚΟΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ , ,00 500, , ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΙΣ,ΠΡΟΣΤΙΜΑ,ΧΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΙ ,00 0, , ,68 ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ, ΧΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΟΛΑ ,00 0, , , ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ,00 0, , , Λοιπά πρόστιμα και χρηματικές ποινές ,00 0, , , Λοιπά πρόστιμα και χρηματικές ποινές ,00 0, , , ΠΑΡΑΒΟΛΑ 0,00 0, ,00 0, Λοιπά παράβολα 0,00 0, ,00 0, Λοιπά παράβολα 0,00 0, ,00 0, ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΚΛΠ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ , , , , ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΔΕ ΓΙΑ 0, , ,00 0,00 ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΠΙΧ/ΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΕΣ 0, , ,00 0,00 ΕΡΓΑΣΙΕ ΕΠΙΧ/ΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΕΣ 0, , ,00 0,00 ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΠΙΧ/ΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΕΣ 0, , ,00 0,00 ΕΡΓΑΣΙΕ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ , , , ,19 ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΝΜΜΑ ΔΕ , , , , Γεωργία-Δάση-Αλιεία ΣΑΕΠ 3.345,71 0,00 0, , Γεωργία-Δάση-Αλιεία ΣΑΕΠ 3.345,71 0,00 0, , Εγγειοβελτιωτικά έργα-βιομηχανία-ενέργεια-βιοτεχνία 0,00 0,00 0,00-0, Εγγειοβελτιωτικά έργα-βιομηχανία-ενέργεια-βιοτεχνία 0,00 0,00 0,00-0, Συγκοινωνίες , , , , Συγκοινωνίες ΣΑΕΠ , , , , Επιχορηγήσεις για τουρισμό μουσεία μνημεία εκπαίδευση 0,00 700,00 700, , Επιχορηγήσεις για τουρισμό μουσεία μνημεία εκπαίδευση 0,00 700,00 700, , Επιχ/σεις για Οικισμό -Υγεία-Πρόνοια 0, , , , Επιχορηγήσεις για Οικισμό-Υγεία-Πρόνοια 0, , , , Επιχορηγήσεις για διάφορα έργα , , , , Επιχορηγήσεις για διάφορα έργα , , , ,96

11 ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝΓΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΕΡΓΑ , , , ,00 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΕ Λοιπών Υπουργείων , , , , Λοιπών Υπουργείων , , , , Τ000 Τ.Υ (Σύνολο) , , , , Τ001 Τ.Υ (Σύνολο) , , , , Τ002 Τ.Υ (Σύνολο) , , , , Τ100 Τ.Υ (Σύνολο) , , , , Τ110 Ταμειακό Υπόλοιπο για κάλυψη έργων ΠΔΕ , ,56 0, , Τ140 Τ.Υ εναπομείναν για την κάλυψη εν γένει δαπανών 0,00 0, ,56 0, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ , , , , ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ , , , , ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΚΤΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ , , , ,00 ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ , , , ,00 ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΗΚΩΝ ΣΤΙΣ Ν.Α Επιχορήγηση για δαπάνες λειοτυργίας των πάσης φύσεως , , , ,00 προνοιακών ιδρυμάτων Επιχορήγηση για δαπάνες λειοτυργίας των πάσης φύσεως , , , ,00 προνοιακών ιδρυμάτων Επιχορ.για λοιπές δαπάνες , , , , Επιχορ.για λοιπές δαπάνες , , , , ΦΟΡΟΙ ΤΕΛΗ & ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΥΠΕΡ Ν.Π.Δ.Δ , , , , ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ , , , , ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΣ ΠΟΡΟΥΣ , , , , Εσοδα από Κ.Α.Π. για λειτουργικές και λοιπές γενικές δαπάνες , , , , Εσοδα από Κ.Α.Π. για λειτουργικές δαπάνες , , , , Εσοδα από Κ.Α.Π. για Προνοιακά Επιδόματα , , , , Εσοδα από Κ.Α.Π. για Μισθοδοσία 0, , , , Εσοδα από Κ.Α.Π. για Δαπάνες Δακοκτονίας , , , , Εσοδα από Κ.Α.Π. για Μεταφορά Μαθητών , , , , Έσοδα από ΚΑΠ για δαπάνες Ο.Σ.Δ.Ε 2.500,00 0,00 0,00 0, ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ , , , ,35 ΝΠΔΔ ΠΡΟΣΟΔΟΙ ΤΟΥ ΝΠΔΔ ΑΠΟ ΚΕΦ.ΚΙΝ.ΑΞΙΕΣ Κ.Λ.Π , , , , ΤΟΚΟΙ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ , , , , Τόκοι από καταθέσεις σε Τράπεζες , , , , Τόκοι από καταθέσεις σε Τράπεζες , , , , ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΙΣ,ΠΡΟΣΤΙΜΑ,ΧΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΙ , , , ,18 ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ, ΧΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΟΛΑ , , , , ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ , , , , Λοιπά πρόστιμα και χρηματικές ποινές , , , , Λοιπά πρόστιμα και χρηματικές ποινές , , , , ΠΑΡΑΒΟΛΑ , , , , Λοιπά παράβολα , , , , Λοιπά παράβολα , , , , ΛΟΙΠΑ ΕΣΟΔΑ , , , , ΑΠΟΛΗΨΕΙΣ ΕΞΟΔΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ 1.000, , , , ΕΣΟΔΑ ΓΙΑ ΔΑΠΑΝΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ 1.000, , , , Απόληψη για λοιπές δαπάνες που έγιναν 1.000, , , , Απόληψη για λοιπές δαπάνες που έγιναν 1.000, , , , ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ 5.000, , , , ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΧΕ ΚΑΙ 5.000, , , ,55 ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΩΝ Επιστροφή χρημάτων για τακτοποίηση χρη- ματικών 5.000, , , ,55 ενταλμάτων προπληρωμής Επιστροφή χρημάτων για τακτοποίηση χρη- ματικών 5.000, , , ,55 ενταλμάτων προπληρωμής ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΣΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΛΗΘΗΚΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ 0,00 500,00 500,00 117,12 ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ Λοιπαί επιστροφές ποσών που καταβλήθηκαν χωρίς να 0,00 500,00 500,00 117,12 οφείλονται Λοιπές επιστροφές ποσών που καταβλήθηκαν χωρίς να 0,00 500,00 500,00 117,12 οφείλονται ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ 5.000, , ,00 9, ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΣΟΔΑ 5.000, , ,00-205, Λοιπά έσοδα που δεν κατονομάζονται ειδικά 5.000, , ,00-205, Λοιπά έσοδα που δεν κατονομάζονται ειδικά 5.000, , ,00-205, ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΣΟΔΑ 0,00 0,00 0,00 215, Λοιπέ έσοδα που δεν κατανομάζονται ειδικά 0,00 0,00 0,00 215, Λοιπέ έσοδα που δεν κατανομάζονται ειδικά 0,00 0,00 0,00 215, ΕΚΤΑΚΤΑ ΕΣΟΔΑ ,00 0,00 0, , ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ,00 0,00 0, , ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ Ν.Π.Δ.Δ, Ν.Π.Ι.Δ., ,00 0,00 0, ,01 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ Επιχορηγήσεις δια λοιπούς σκοπούς ,00 0,00 0, ,01

12 Επιχορηγήσεις δια λοιπούς σκοπούς ,00 0,00 0, , ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΑ ΕΤΗ 0, , , , ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ 0, , ,00 476, Επιχορηγήσεις από τον Τακτικό Κρατικό Προϋπολογισμό 0, , ,00 476, Επιχορηγήσεις για άσκηση κοινωνικής πρόνοιας 0, , ,00 0, Επιχορηγήσεις για άσκηση κοινωνικής πρόνοιας 0, , ,00 0, Επιχορηγήσεις από Τ.Κ.Π. για λοιπούς σκοπούς 0, , ,00 476, Επιχορηγήσεις από Τ.Κ.Π. για λοιπούς σκοπούς 0, , ,00 476, ΦΟΡΟΙ ΤΕΛΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 0,00 0,00 0, , ΈΣΟΔΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΩΝ ΕΤΟΥΣ ,00 0,00 0, , 'Εσοδα από τέλη και δικαιώματα 0,00 0,00 0, , Έσοδα από τέλη και δικαιώματα 0,00 0,00 0, , Τ000 Τ.Υ (Σύνολο) , , , , Τ001 Τ.Υ (Σύνολο) , , , , Τ002 Τ.Υ (Σύνολο) , , , , Τ100 Τ.Υ (Σύνολο) , , , , Τ120 Τ.Υ για την κάλυψη υποχρεώσεων παρελθόντων ετών , , , , Τ120.Τ122 Ταμειακό Υπόλοιπο για την κάλυψη υποχρεώσεων ΠΟΕ εκτός , , , ,68 Π.Δ.Ε Τ140 Τ.Υ εναπομείναν για την κάλυψη εν γένει δαπανών ,09 0, ,02 0, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ , , , , ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ-ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ , , , , ΦΟΡΟΙ ΤΕΛΗ & ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΥΠΕΡ Ν.Π.Δ.Δ , , , , ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ , , , , ΈΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ , , , , Εσοδα απο εισπραξη τελους αδειας και τε λους μεταβιβασης , , , ,34 αυτοκινητων οχηματων Εσοδα απο εισπραξη τελους αδειας και τελους μεταβιβασης , , , ,34 αυτοκινητων οχηματων ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΣ ΠΟΡΟΥΣ 0, , ,00 0, Εσοδα από ΚΑΠ για δαπάνες βελτ.,συντ. α ποκ/σης οδικού 0, , ,00 0,00 δικτύου Ν.Α Εσοδα από ΚΑΠ για δαπάνες βελτ.,συντ. α ποκ/σης οδικού 0, , ,00 0,00 δικτύου Ν.Α ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ 7.000, , , ,84 Ν.Π.Δ.Δ ΠΡΟΣΟΔΟΙ ΤΟΥ ΝΠΔΔ ΑΠΟ ΚΕΦ.ΚΙΝ.ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ 7.000, , , ,84 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΚΟΙ ΚΕΦΑΛΑΙΩ 7.000, , , , ΤΟΚΟΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ 7.000, , , , ΤΟΚΟΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ 7.000, , , , ΠΡΟΣΟΔΟΙ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΕΣ ΑΞΙΕΣ 0,00 0,00 0,00 7, Εσοδα από λοιπές κινητές αξίες 0,00 0,00 0,00 7, Έσοδα από λοιπές κινητές αξίες 0,00 0,00 0,00 7, ΛΟΙΠΑ ΕΣΟΔΑ 0, , , , ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ 0,00 0,00 0, , ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΧΕ ΚΑΙ 0,00 0,00 0, ,75 ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΩΝ Επιστροφή χρημάτων γιά τακτοποίηση ΧΕΠ 0,00 0,00 0, , Επιστροφή χρημάτων γιά τακτοποίηση ΧΕΠ 0,00 0,00 0, , ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΣΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΛΗΘΗΚΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ 0,00 0,00 0, ,10 ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ Λοιπές επιστροφές ποσών που καταβλήθηκαν χωρίς να 0,00 0,00 0, ,10 οφείλονται Λοιπές επιστροφές ποσών που καταβλήθηκων χωρίς να 0,00 0,00 0, ,10 οφείλονται ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ 0, , ,00 0, ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΣΟΔΑ 0, , ,00 0, Λοιπά έσοδα που δεν κατονομάζονται ειδικά 0, , ,00 0, Λοιπά έσοδα που δεν κατονομάζονται ειδικά 0, , ,00 0, ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΚΛΠ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ , , , , ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΚΤΛΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ Δ , , , , ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΝΜΜΑ ΔΕ ,00 0,00 0, , Συγκοινωνίες 0,00 0,00 0,00-679, Συγκοινωνίες 0,00 0,00 0,00-679, Επιχορηγήσεις για διάφορα έργα ,00 0,00 0, , Επιχορηγήσεις για διάφορα έργα ,00 0,00 0, , ΥΠ.ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ Κ ΚΟΙΝ.ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ 0, , , , ΥΠ.ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ κ ΚΟΙΝ.ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ 0, , , , ΥΠ.ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ κ ΚΟΙΝ.ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ 0, , , , Λοιπών Υπουργείων 0, , , , Λοιπών Υπουργείων 0, , , , ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ 0,00 0,00 0, , Κατασκευή σχολικών κτιρίων 0,00 0,00 0, , Κατασκευή σχολικών κτιρίων 0,00 0,00 0, , Τ000 Τ.Υ (Σύνολο) , , , ,36

13 Τ001 Τ.Υ (Σύνολο) , , , , Τ002 Τ.Υ (Σύνολο) , , , , Τ100 Τ.Υ (Σύνολο) , , , , Τ110 Τ.Υ για κάλυψη έργων ΠΔΕ , , , , Τ140 Τ.Υ εναπομείναν για την κάλυψη εν γένει δαπανών 0, , ,87 0, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ , , , , ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ , , , , ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜ , , , , ΛΟΙΠΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ , , , , Επιχορήγηση βγια δαπάνες λειοτυργίας των πάσης φύσεως , , , ,00 προνοιακών ιδρυμάτων Επιχορήγηση για δαπάνες λειτουργίας των πάσης φύσεως , , , ,00 προνοιακών ιδρυμάτων Επιχορ.για λοιπές δαπάνες ΚΑ , , , , Επιχορήγηση απο Τ.Π. για λοιπές δαπάνες ΚΑ , , , , ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ Ν.Π.Δ.Δ 0, , ,00 0, ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ Ν.Π.Δ.Δ,ΟΡΓΑΝΗ 0, , ,00 0,00 ΕΙΔ.ΛΟΓ/ΣΜΟΣ ΕΣΩΤ Επιχορηγήσεις από ΝΠΔΔ 0, , ,00 0, Επιχορηγήσεις από ΝΠΔΔ 0, , ,00 0, ΦΟΡΟΙ ΤΕΛΗ & ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΥΠΕΡ Ν.Π.Δ.Δ , , , , ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤ , , , , ΈΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΕΛΗ ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ , , , , Εσοδα από παράβολα (χορήγηση αδειών λειτουργίας ή , , , ,67 εγκατ/σης...μεταποιτικών ή αλλων δραστηρ. ν.3982/2011,καθώς εξέταστρα επαγγελματιών ν.6422/34) Εσοδα από παράβολα (χορήγηση αδειών λειτουργίας ή , , , ,67 εγκατ/σης...μεταποιτικών ή αλλων δραστηρ. ν.3982/2011,καθώς εξέταστρα επαγγελματιών ν.6422/34) ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΣ ΠΟΡΟΥΣ , , , , Εσοδα από Κ.Α.Π. για λειτουργικές και λοιπές γενικές δαπάνες , , , , Εσοδα από Κ.Α.Π. για λειτουργικές δαπάνες , , , , Εσοδα από Κ.Α.Π. για Προνοιακά Επιδόματα , , , , Εσοδα από Κ.Α.Π. για Μισθοδοσία 0, , , , Εσοδα από Κ.Α.Π. για Μεταφορά Μαθητών , , , , Έσοδα από ΚΑΠ για δαπάνες Ο.Σ.Δ.Ε 2.500,00 0,00 0,00 0, ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΠΔ , , , , ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΚΙΝΗΤΗΣ Η ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ 5.000, , , , ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ 5.000, , , , Εσοδα απο εκμίσθωση γηπέδων & υπαίθριων γενικά χώρων 5.000, , , , Εσοδα απο εκμίσθωση γηπέδων & υπαίθριων γενικά χώρων 5.000, , , , ΠΡΟΣΟΔΟΙ ΤΟΥ ΝΠΔΔ ΑΠΟ ΚΕΦ.ΚΙΝ.ΑΞΙΕΣ Κ.Λ.Π , , , , ΤΟΚΟΙ ΚΕΦΑΛΑΙΩ , , , , ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΟΚΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΟΨΕΩΣ , , , , Εσοδα απο τόκους καταθέσεων οψεως , , , , ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΙΣ,ΠΡΟΣΤΙΜΑ,ΧΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΙ 5.000, , ,00 0,00 ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΑΠΟ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ 5.000, , ,00 0, ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΑΠΟ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ 5.000, , ,00 0, Λοιπά πρόστιμα και χρηματικές ποινές 5.000, , ,00 0, Λοιπά πρόστιμα και χρηματικές ποινές 5.000, , ,00 0, ΛΟΙΠΑ ΕΣΟΔ 5.000,00 0,00 0, , ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩ 5.000,00 0,00 0, , ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΧΕ 5.000,00 0,00 0, , Επιστροφή χρημάτων για τακτοποίηση χρη- ματικών 5.000,00 0,00 0, ,99 ενταλμάτων προπληρωμής Επιστροφή χρημάτων για τακτοποίηση χρη- ματικών 5.000,00 0,00 0, ,99 ενταλμάτων προπληρωμής ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΣΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΛΗΘΗΚΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ 0,00 0,00 0, ,24 ΟΦΕΙΛΟΝΤΑ Επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθεισών αποδ., συντάξεων, 0,00 0,00 0, ,24 βοηθημ. και αποζημιώσεων Επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθεισών αποδ., συντάξεων, 0,00 0,00 0, ,24 βοηθημ. και αποζημιώσεων Λοιπαί επιστροφαί αχρεωστήτως καταβαλλο μένων ποσών 0,00 0,00 0,00 300, Λοιπαί επιστροφαί αχρεωστήτως καταβαλλο μένων ποσών 0,00 0,00 0,00 300, ΕΚΤΑΚΤΑ ΕΣΟΔ , , , , ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ , , , , ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙ , , , , Επιχορηγήσεις δια λοιπούς σκοπούς (Επιχ εκ του λογ.αρ , , , ,77 ΝΔ3033/1954 αντιμ.δαπ) Επιχορηγήσεις δια λοιπούς σκοπούς (Επιχ εκ του λογ.αρ , , , ,77 ΝΔ3033/1954 αντιμ.δαπ) ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΑ ΕΤΗ 0, , , , ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ 0, , ,00 946, Επιχορηγήσεις από τον Τακτικό Κρατικό Προϋπολογισμό 0, , ,00 946, Επιχορηγήσεις για άσκηση κοινωνικής πρόνοιας 0, , ,00 0,00

14 Επιχορηγήσεις για άσκηση κοινωνικής πρόνοιας 0, , ,00 0, Επιχορηγήσεις από ΤΚΠ για λοιπούς σκοπούς 0,00 0,00 0,00 946, Επιχορηγήσεις από ΤΚΠ για λοιπούς σκοπούς 0,00 0,00 0,00 946, ΦΟΡΟΙ ΤΕΛΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 0,00 0,00 0, , ΈΣΟΔΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΩΝ ΕΤΟΥΣ ,00 0,00 0, , ;Εσοδα από τέλη και δικαιώματα 0,00 0,00 0, , 'Εσοδα από τέλη και δικαιώματα 0,00 0,00 0, , Τ000 Τ.Υ (Σύνολο) , , , , Τ001 Τ.Υ (Σύνολο) , , , , Τ002 Τ.Υ (Σύνολο) , , , , Τ100 Τ.Υ (Σύνολο) , , , , Τ120 Τ.Υ για την κάλυψη υποχρεώσεων παρελθόντων ετών , , , , Τ120.Τ122 Ταμειακό Υπόλοιπο για την κάλυψη υποχρεώσεων ΠΟΕ εκτός , , , ,07 ΠΔΕ Τ140 Τ.Υ εναπομείναν για την κάλυψη εν γένει δαπανών , , ,52 0, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ , , , , ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ-ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ , , , , ΦΟΡΟΙ ΤΕΛΗ & ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΥΠΕΡ Ν.Π.Δ.Δ , , , , ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤ , , , , ΈΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΕΛΗ ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ , , , , Εσοδα απο εισπραξη τελους αδειας και τε λους μεταβιβασης , , , ,20 αυτοκινητων οχηματων Εσοδα απο εισπραξη τελους αδειας και τε λους μεταβιβασης , , , ,20 αυτοκινητων οχηματων ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΣ ΠΟΡΟΥΣ 0,00 0, ,00 0, Εσοδα από ΚΑΠ για δαπάνες βελτ.,συντ. α ποκ/σης οδικού 0,00 0, ,00 0,00 δικτύου Ν.Α Εσοδα από ΚΑΠ για δαπάνες βελτ.,συντ. α ποκ/σης οδικού 0,00 0, ,00 0,00 δικτύου Ν.Α ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΠΔ , , , , ΠΡΟΣΟΔΟΙ ΤΟΥ ΝΠΔΔ ΑΠΟ ΚΕΦ.ΚΙΝ.ΑΞΙΕΣ Κ.Λ.Π , , , , ΤΟΚΟΙ ΚΕΦΑΛΑΙΩ , , , , ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΟΚΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΟΨΕΩΣ , , , , ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΟΚΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΟΨΕΩΣ , , , , ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΙΣ,ΠΡΟΣΤΙΜΑ,ΧΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΙ , , , ,44 ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΑΠΟ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ , , , , ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΑΠΟ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ , , , , Λοιπά πρόστιμα και χρηματικές ποινές , , , , Λοιπά πρόστιμα και χρηματικές ποινές , , , , ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΚΛΠ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ , , , , ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΚΤΛΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ Δ , , , , ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΝΜΜΑ ΔΕ , , , , Συγκοινωνίες ΣΑΕΠ , , , , Συγκοινωνίες , , , , Επιχορηγήσεις για τουρισμό μουσεία μνημεία , , , , Επιχορηγήσεις για τουρισμό μουσεία μνημεία , , , , Επιχ/σεις ΠΔΕ για εργα Οικισμος , , , , Επιχ/σεις ΠΔΕ για εργα Οικισμος , , , , Επιχορηγήσεις γιά έργα ύδρευσης-αποχέτευσης , , , , Επιχορηγήσεις γιά έργα ύδρευσης-αποχέτευσης , , , , Επιχορηγήσεις για διάφορα έργα ,00 0,00 0,00 0, Επιχορηγήσεις για διάφορα έργα ,00 0,00 0,00 0, ΥΠ.ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ Κ ΚΟΙΝ.ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ , , , , Επιχ/σεις για ειδικά έργα Υπ.Γεωργίας- 0,00 0,00 0, ,03 Ανάπτυξης,Ανταγωνιστικότητας,Μεταφορών,Υποδομών &Δικτύων Επιχ/σεις για ειδικά έργα Υπ.Γεωργίας- 0,00 0,00 0, ,03 Ανάπτυξης,Ανταγωνιστικότητας,Μεταφορών,Υποδομών&Δικτύω ν ΥΠ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε , , , , ΥΠ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε , , , , Λοιπών Υπουργείων 0,00 0, , , Λοιπών Υπουργείων 0,00 0, , , ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ 0, , , , Κατασκευή σχολικών κτιρίων 0, , , , Κατασκευή σχολικών κτιρίων 0, , , , Τ000 Τ.Υ (Σύνολο) , , , , Τ001 Τ.Υ (Σύνολο) , , , , Τ002 Τ.Υ (Σύνολο) , , , , Τ100 Τ.Υ (Σύνολο) , , , , Τ110 Τ.Υ για κάλυψη έργων ΠΔΕ , , , , Τ120 Τ.Υ για την κάλυψη υποχρεώσεων παρελθόντων ετών ,17 0,00 0,00 0, Τ120.Τ121 Ταμειακό Υπόλοιπο για την κάλυψη υποχρεώσεων ΠΟΕ από έργα του ΠΔΕ ,17 0,00 0,00 0,00

15 Τ140 Τ.Υ εναπομείναν για την κάλυψη εν γένει δαπανών 0,00 0, ,52 0, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ , , , , ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ , , , , ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΚΤΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ , , , ,02 ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ , , , ,02 ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΗΚΣΝ ΣΤΙΣ Ν.Α Επιχορ.για λοιπές δαπάνες , , , , Επιχορ.για λοιπές δαπάνες , , , , ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ Ν.Π.Δ.Δ, Ν.Π.Ι.Δ., 0,00 0,00 0, ,43 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ Ν.Π.Δ.Δ,ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ 0,00 0,00 0, ,43 Ή ΕΙΔ.ΛΟΓ/ΣΜΟΣ ΕΣΩΤ Επιχορηγήσεις από ΝΠΔΔ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ 'Η ΕΙΔΙΚΟΥΣ 0,00 0,00 0, ,43 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ Επιχορηγήσεις από ΝΠΔΔ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ 'Η ΕΙΔΙΚΟΥΣ 0,00 0,00 0, ,43 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΦΟΡΟΙ ΤΕΛΗ & ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΥΠΕΡ Ν.Π.Δ.Δ , , , , ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ , , , , ΈΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2.000, , , , Εσοδα από παράβολα 2.000, , , , Εσοδα από παράβολα 2.000, , , , ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΣ ΠΟΡΟΥΣ , , , , Εσοδα από Κ.Α.Π. για λειτουργικές και λοιπές γενικές δαπάνες , , , , Εσοδα από Κ.Α.Π. για λειτουργικές δαπάνες , , , , Εσοδα από Κ.Α.Π. για Προνοιακά Επιδόματα , , , , Εσοδα από Κ.Α.Π. για Μισθοδοσία 0, , , , Εσοδα από Κ.Α.Π. για Μεταφορά Μαθητών , , , , Έσοδα από ΚΑΠ για δαπάνες Ο.Σ.Δ.Ε 2.500,00 0,00 0,00 0, ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ 2.500, , , ,28 Ν.Π.Δ.Δ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΠΩΛΗΣΗ ΑΓΑΘΩΝ 0,00 0, ,00 0, ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΠΩΛΗΣΗ ΛΟΙΠΩΝ ΑΓΑΘΩΝ Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ 0,00 0, ,00 0,00 ΑΚΙΝΗΤΩΝ Εσοδα από πώληση πλεονάζοντος ή άχρηστου για το Ν.Π.Δ.Δ. 0,00 0, ,00 0,00 υλικού λόγω φυσικής ή οικονομικής φθοράς Εσοδα από πώληση πλεονάζοντος ή άχρηστου για το Ν.Π.Δ.Δ. 0,00 0, ,00 0,00 υλικού λόγω φυσικής ή οικονομικής φθοράς ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΚΙΝΗΤΗΣ Η ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ 2.500, , , , ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ 2.500, , , , Εσοδα απο εκμίσθωση γηπέδων & υπαίθριων γενικά χώρων 2.500, , , , Εσοδα απο εκμίσθωση γηπέδων & υπαίθριων γενικά χώρων 2.500, , , , ΠΡΟΣΟΔΟΙ ΤΟΥ ΝΠΔΔ ΑΠΟ ΚΕΦ.ΚΙΝ.ΑΞΙΕΣ Κ.Λ.Π 0,00 0, ,00 614, ΤΟΚΟΙ ΚΕΦΑΛΑΙΩ 0,00 0, ,00 614, ΤΟΚΟΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ 0,00 0, ,00 614, ΤΟΚΟΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ 0,00 0, ,00 614, ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΙΣ,ΠΡΟΣΤΙΜΑ,ΧΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΙ 0,00 0, , ,80 ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ, ΧΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΟΛΑ 0,00 0, , , ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ 0,00 0, , , Λοιπά πρόστιμα και χρηματικές ποινές 0,00 0, , , Λοιπά πρόστιμα και χρηματικές ποινές 0,00 0, , , ΛΟΙΠΑ ΕΣΟΔΑ , , , , ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ 5.000, , , , ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΧΕ ΚΑΙ 5.000, , , ,73 ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΩΝ Επιστροφή χρημάτων για τακτοποίηση χρη- ματικών 5.000, , , ,73 ενταλμάτων προπληρωμής Επιστροφή χρημάτων για τακτοποίηση χρη- ματικών 5.000, , , ,73 ενταλμάτων προπληρωμής ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΣΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΛΗΘΗΚΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ 0,00 0, , ,66 ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ Επιστροφές αποδοχών, συντάξεων, βοηθημάτων και 0,00 0, , ,66 αποζημιώσεων που καταβλήθηκων χωρίς να οφείλονται Επιστροφές αποδοχών, συντάξεων, βοηθημάτων και 0,00 0, , ,66 αποζημιώσεων που καταβλήθηκαν χωρίς να οφείλονται ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ 5.000, ,00 0,00 281, ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΣΟΔΑ 5.000, ,00 0,00 281, Εσοδα απο αποκατάσταση ζημιών,απωλειών κ.λ.π. 0,00 0,00 0,00 281, Εσοδα απο αποκατάσταση ζημιών,απωλειών κ.λ.π. 0,00 0,00 0,00 281, Λοιπά έσοδα που δεν κατονομάζονται ειδικά 5.000, ,00 0,00 0, Λοιπά έσοδα που δεν κατονομάζονται ειδικά 5.000, ,00 0,00 0, ΕΚΤΑΚΤΑ ΕΣΟΔΑ , , , , ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ , , , , ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ Ν.Π.Δ.Δ., Ν.Π.Ι.Δ., , , , ,53 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ Επιχορηγήσεις για λοιπούς σκοπούς , , , , Επιχορηγήσεις για λοιπούς σκοπούς , , , ,53

16 ΕΣΟΔΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΩΝ ΕΤΩΝ 0,00 0, , , ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ 0,00 0, ,00 404, Επιχορηγήσεις από τον Τακτικό Κρατικό Προϋπολογισμό 0,00 0, ,00 404, Επιχορηγήσεις για άσκηση Κοινωνικής Πρόνοιας 0,00 0, ,00 0, Επιχορηγήσεις για άσκηση Κοινωνικής Πρόνοιας 0,00 0, ,00 0, Επιχορηγήσεις από τον τακτικό προϋπολογισμό για λοιπούς 0,00 0,00 0,00 404,55 σκοπούς Επιχορηγήσεις από τον τακτικό προϋπολογισμό για λοιπούς 0,00 0,00 0,00 404,55 σκοπούς ΦΟΡΟΙ ΤΕΛΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 0,00 0,00 0, , ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 0,00 0,00 0, , 'Εσοδα από τέλη και δικαιώματα 0,00 0,00 0, , Έσοδα από τέλη και δικαιώματα 0,00 0,00 0, , Τ000 Τ.Υ (Σύνολο) , , , , Τ001 Τ.Υ (Σύνολο) , , , , Τ002 Τ.Υ (Σύνολο) , , , , Τ100 Τ.Υ (Σύνολο) , , , , Τ120 Τ.Υ για την κάλυψη υποχρεώσεων παρελθόντων ετών , , , , Τ120.Τ122 Ταμειακό Υπόλοιπο για την κάλυψη υποχρεώσεων ΠΟΕ εκτός , , , ,17 ΠΔΕ Τ140 Τ.Υ εναπομείναν για την κάλυψη εν γένει δαπανών , , ,85 0, Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης , , ,00 0, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ , , ,00 0, ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΚΛΠ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ , , ,00 0, ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΚΤΛΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ Δ , , ,00 0, ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΝΜΜΑ ΔΕ , , ,00 0, Επιχορηγήσεις για διάφορα έργα , , ,00 0, Διάφορα Έργα , , ,00 0,00 Σ Υ Ν Ο Λ Α : , , , ,65 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΞΟΔΩΝ 2016 Κ.Α.Ε. Περιγραφή Προτεινόμενος Εκτίμηση 2015 Διαμορφωμένος 2015 Απολογισμός ΕΞΟΔΑ ΧΡΕΩΣΤΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ , , , , ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ , , , , ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ-ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ , , , , ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ , , , , ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 0,00 0,00 0, ,22 ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ 0,00 0,00 0, ,22 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Δ.Ε Διάφορα έργα 0,00 0,00 0, , Διάφορα έργα (Π.Τ.Α) 0,00 0,00 0, , ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΩΝ ΝΠΔΔ , , , , ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΡΓΩΝ , , , , Εκτέλεση λοιπών έργων που δεν κατονομά ζονται ειδικά , , , ,51

17 Εκτέλεση λοιπών έργων που δεν κατονομάζονται ειδικά , , , , Εκτέλεση λοιπών έργων που δεν κατονομάζονται ειδικά , , , ,10 προηγούμενου έτους ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΩΝ 0,00 0, , ,57 ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΛΟΙΠΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ 0,00 0, , , Λοιπές δαπάνες 0,00 0, , , Λοιπές δαπάνες 0,00 0,00 0, , Λοιπές δαπάνες 0,00 0, , , ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ , , , , ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ , , , , ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ & ΠΑΡΑΠΟΜΕΝΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, , , , ,60 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ (ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ , , , ,60 ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ) Αποζημιωση μελων συλλογικων οργανων , , , , Αποζημιωση μελων συλλογικων οργανων , , , , Αποζημιωση μελων συλλογικων οργανων (ΠΟΕ) , , , , ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ Η ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ , , , , ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΟ , , , ,41 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ Εξοδα μετακίνησης λοιπών προσώπων , , , , Εξοδα μετακίνησης λοιπών προσώπων , , , , Εξοδα μετακίνησης λοιπών προσώπων 3.000, , , , Εξοδα μετακινησης λοιπων προσωπων απο τ ο εσωτερικο στο 0,00 541, , ,14 εξωτερικο & αντιστροφα Εξοδα μετακινησης λοιπων προσωπων απο τ ο εσωτερικο στο 0,00 0,00 0, ,00 εξωτερικο & αντιστροφα Εξοδα μετακινησης λοιπων προσωπων απο τ ο εσωτερικο στο 0,00 541, , ,14 εξωτερικο & αντιστροφα ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΓΙΑ ΛΟΙΠΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ , , , , ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ,ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ 8.800, , , , Δαπάνες κινητής τηλεφωνίας 8.800, , , , Δαπάνες κινητής τηλεφωνίας 8.000, , , , Δαπάνες κινητής τηλεφωνίας 800,00 800,00 800,00 0, ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ,ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ , , , ,69 ΣΧΕΣΕΩΝ Διαφημισεις και δημοσιευσεις γενικα , , , , Διαφημισεις και δημοσιευσεις γενικα , , , , Διαφημισεις και δημοσιευσεις γενικα 1.000,00 550,00 600,00 0, Εκθέσεις.οργάνωση συνεδρίων και πολιτι στικών εκδηλώσεων 3.000, , , , Εκθέσεις.οργάνωση συνεδρίων και πολιτι στικών εκδηλώσεων 3.000, , , , Κάθε είδους δαπάνες δημοσίων σχέσεων , , , , Κάθε είδους δαπάνες δημοσίων σχέσεων , , , , Κάθε είδους δαπάνες δημοσίων σχέσεων προηγούμενου έτους 1.500, , ,00 54, ΑΜΟΙΒΕΣ ΟΣΩΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ , , ,00 0, Αμοιβές Νομικών Προσώπων , , ,00 0, Αμοιβές Νομικών Προσώπων 0, , ,00 0, Αμοιβές Νομικών Προσώπων , , ,00 0, ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΑΓΑΘΩΝ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ,00 0, ,00 0, ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ, 0,00 0, ,00 0,00 ΚΛΠ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΤΥΠΟΥ ΥΛΙΚΟΥ 0,00 0, ,00 0, Προμήθεια βιβλίων. συγγραμμάτων. περιοδ ικων. εφημεριδων & 0,00 0, ,00 0,00 λοιπων εκδοσεων Προμήθεια βιβλίων,συγγραμμάτων,περιοδικών,εφημερίδων&λοιπών 0,00 0, ,00 0,00 εκδόσεων ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ.ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ. ΥΠΟΔΗΣΗΣ ΚΑΙ ,00 0, ,00 0,00 ΕΞΑΡΤΥΣΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ,00 0, ,00 0,00 ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ,ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ,ΥΠΟΔΗΣΗΣ,ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ,ΕΣΤΙΑΣΗΣ,ΚΑΤΑ ΣΚΗΝΩΝΣΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΗΣ Προμηθεια τροφιμων. ποτών και καπνου ,00 0, ,00 0, Προμηθεια τροφιμων. ποτών και καπνου ,00 0, ,00 0, Προμηθεια τροφιμων. ποτών και καπνου ,00 0,00 0,00 0, ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΤΑΙΒΑΣΤΙΚΕΣ ,00 0,00 0,00 0, ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ ,00 0,00 0,00 0, ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ,00 0,00 0,00 0, Επιδόματα Ανάδοχης Οικογένειας ,00 0,00 0,00 0, Επίδομα Ανάδοχης Οικογένειας ,00 0,00 0,00 0, ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΜΕΝΑ ,00 0, ,96 0,00 ΕΣΟΔΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΟΣΩΝ ΕΙΣΠΡΑΧΤΗΚΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ,00 0, ,96 0, ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ,00 0, ,96 0, Λοιπές επιστροφές εσόδων ,00 0, ,96 0, Λοιπές επιστροφές εσόδων ,00 0, ,96 0, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΑΡΙΣΑΣ , , , , ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ-ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ , , , , ΚΙΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ , , ,00 0,00

18 ΤΟΚΟΙ-ΧΡΕΩΛΥΣΙΑ , , ,00 0, ΤΟΚΟΙ , , ,00 0, ΤΟΚΟΙ ΔΑΝΕΙΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ , , ,00 0, ΤΟΚΟΙ ΔΑΝΕΙΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ , , ,00 0, ΧΡΕΩΛΥΣΙΑ , , ,00 0, ΧΡΕΩΛΥΣΙΑ ΔΑΝΕΙΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ , , ,00 0, ΧΡΕΩΛΥΣΙΑ ΔΑΝΕΙΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ , , ,00 0, ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ , , , , ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ , , , ,26 ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ , , , ,26 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Δ.Ε Εγγειοβελτιωτικά έργα- Βιομηχανία-Ενέργεια-Βιοτεχνία 0,00 0,00 0, , Εγγειοβελτιωτικά έργα- Βιομηχανία-Ενέργεια-Βιοτεχνία 0,00 0,00 0, , Συγκοινωνίες , , , , Συγκοινωνίες 0, , , , Συγκοινωνίες , , ,58 0, Οικισμός-Υγεία -Πρόνοια 0,00 0, , , Οικισμός-Υγεία -Πρόνοια 0,00 0, , , Διάφορα έργα , , , , Διάφορα έργα , , , , ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΠΔΕ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ (ΟΣΚ) 0,00 0, ,22 0, Επενδύσεις για κατασκευές σχολικών κτι- ρίων 0,00 0, ,22 0, Επενδύσεις για κατασκευές σχολικών κτι- ρίων 0,00 0, ,22 0, ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΩΝ ΝΠΔΔ , , , , ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ 0, , , , Αποζημίωση ιδιοκτητών ακινήτων που απαλλοτριώνονται για την 0, , , ,00 εκτέλεση συγκοινωνιακών έργων Αποζημίωση ιδιοκτητών ακινήτων που απαλλοτριώνονται για την 0, , , ,00 εκτέλεση συγκοινωνιακών έργων ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΤΗΡΙΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ 0, , , ,03 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ Επισκευή & συντήρηση κτιρίων που στεγά- ζουν Δημόσιες 0, , , ,03 Υπηρεσίες ή Ν.Π.Δ.Δ Επισκευή & συντήρηση κτιρίων που στεγά- ζουν Δημόσιες 0, , , ,92 Υπηρεσίες ή Ν.Π.Δ.Δ Επισκευή & συντήρηση κτιρίων που στεγά- ζουν Δημόσιες 0,00 0,00 0, ,11 Υπηρεσίες ή Ν.Π.Δ.Δ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΚΤΗΡΙΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 0, , , ,01 ΣΕ ΑΥΤΑ Ανέγερση λοιπών κτιρίων και κάθε είδους εγκαταστάσεις σ αυτά 0, , , , Ανέγερση λοιπών κτιρίων και κάθε είδους εγκαταστάσεις σ αυτά 0, , , , Ανέγερση λοιπών κτιρίων και κάθε είδους εγκαταστάσεις σ αυτά 0, , ,00 0, ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ 0, , , , Επιστημονικές μελέτες και έρευνες 0, , ,00 0, Επιστημονικές μελέτες και έρευνες 0, , ,00 0, Μελέτες και έυρενες για εκτέλεση έργων 0,00 0,00 0, , Μελέτες και έυρενες για εκτέλεση έργων 0,00 0,00 0, , ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΡΓΩΝ , , , , Εκτέλεση & συντήρηση έργων 0,00 0,00 0, , Εκτέλεση & συντήρηση έργων 0,00 0,00 0, , ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΡΓΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ - ΑΔΡΕΥΣΗΣ 0,00 0,00 0, , ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΡΓΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ - ΑΔΡΕΥΣΗΣ 0,00 0,00 0, , Εκτέλεση εγγειοβελτιωτικών έργων 0,00 0,00 0, , Εκτέλεση εγγειοβελτιωτικών έργων 0,00 0,00 0, , Εκτέλεση λοιπών έργων που δεν κατονομά- ζονται ειδικά (Τόκοι) , , , , Εκτέλεση λοιπών έργων που δεν κατονομά- ζονται ειδικά (Τόκοι) , , , , Εκτέλεση λοιπών έργων που δεν κατονομά- ζονται ειδικά (Τόκοι) 0,00 0,00 0, , ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ (ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟ 0, , , ,81 ΚΑΠ) Συντήρηση συγκοινωνιακών έργων επαρχια- κής οδοποιίας 0, , , , Συντήρηση συγκοινωνιακών έργων επαρχια- κής οδοποιίας 0, , , , ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΩΝ , , , ,37 ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ 0, , , ,08 Ν.Π.Δ.Ε Οδοιπορικά έξοδα υπαλλήλων που ασχολούνται με το Ν.Π.Δ.Ε. 0, , , , Οδοιπορικά έξοδα υπαλλήλων που ασχολούνται με το Π.Δ.Ε. 0, , , , Οδοιπορικά έξοδα υπαλλήλων που ασχολούνται με το Π.Δ.Ε. 0,00 540,00 550,00 0, Ημερήσια αποζημίωση όσων μετακινούνται στο 0, , , ,08 εσωτερικό,υπαλλήλων ή μη Ημερήσια αποζημίωση όσων μετακινούνται στο 0, , , ,08 εσωτερικό,υπαλλήλων ή μη Ημερήσια αποζημίωση όσων μετακινούνται στο 0, , ,00 0,00 εσωτερικό,υπαλλήλων ή μη ΛΟΙΠΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ , , , , Λοιπές δαπάνες , , , , Λοιπές δαπάνες , , , ,25

19 Λοιπές δαπάνες 0, , , , ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ , , , , ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ , , , , ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ , , , , ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΙΣΘΟΣ - ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ , , , , Βασικός μισθός , , , , Βασικός μισθός , , , , Οικογενειακή παροχή , , ,00 120, Οικογενειακή παροχή , , ,00 120, Επίδομα θέσης ευθύνης ,00 0,00 0,00 0, Επίδομα θέσης ευθύνης ,00 0,00 0,00 0, ΕΙΔΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ , , , , Μισθολογικές Διαφορές βάσει ενιαίου μισθολογίου-βαθμολογίου ,00 0,00 0,00 0,00 (Άρθρο 29 παρ.2,ν.4024/2011) Μισθολογικές Διαφορές βάσει ενιαίου μισθολογίου-βαθμολογίου ,00 0,00 0,00 0,00 (Άρθρο 29 παρ.2,ν.4024/2011) Επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας ,00 0,00 0,00 0, Επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας ,00 0,00 0,00 0, Λοιπά ειδικά επιδόματα , , , , Λοιπά ειδικά επιδόματα , , , , ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ,00 0,00 0,00 0,00 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Βασικός μισθός γιατρών ΕΣΥ ,00 0,00 0,00 0, Βασικός μισθός γιατρών ΕΣΥ ,00 0,00 0,00 0, Επίδομα χρόνου εργασίας γιατρών ΕΣΥ 5.800,00 0,00 0,00 0, Επίδομα χρόνου εργασίας γιατρών ΕΣΥ 5.800,00 0,00 0,00 0, Οικογενειακή παροχή γιατρών ΕΣΥ 1.400,00 0,00 0,00 0, Οικογενειακή παροχή γιατρών ΕΣΥ 1.400,00 0,00 0,00 0, Επίδομα νοσοκομειακής απασχόλησης γιατρών ΕΣΥ 4.200,00 0,00 0,00 0, Επίδομα νοσοκομειακής απασχόλησης γιατρών ΕΣΥ 4.200,00 0,00 0,00 0, Πάγια αποζημίωση συμμετοχής 4.000,00 0,00 0,00 0, Πάγια αποζημίωση συμμετοχής 4.000,00 0,00 0,00 0, Λοιπά επιδόματα & αποζημιώσεις ,00 0,00 0,00 0, Λοιπά επιδόματα & αποζημιώσεις ,00 0,00 0,00 0, ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ , , , , Αποζημιωση προσωπικου που απολυεται. συ νταξιοδοτειται κλπ , , , , Αποζημιωση προσωπικου που απολυεται. συ νταξιοδοτειται κλπ , , , , ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ , , , , Εισφορές στο ΙΚΑ , , ,00 486, Εισφορές στο ΙΚΑ , , ,00 486, Εισφορές σε λοιπούς ασφαλιστικούς οργανισμούς , , , , Εισφορές σε λοιπούς ασφαλιστικούς οργανισμούς , , , , Εργοδοτική εισφορά υπερ ΕΟΠΥΥ ,00 0,00 0,00 0, Εργοδοτική εισφορά υπερ ΕΟΠΥΥ ,00 0,00 0,00 0, ΑΜΟΙΒΕΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ , , , , ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΚΟΥ, ΕΠΟΧΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥ , , , ,53 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Αμοιβές εποχιακού προσωπικού , , , , Αμοιβές εποχιακού προσωπικού , , , , ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ , , , , Εισφορές σε ασφαλιστικούς οργανισμούς εποχιακού προσωπικού , , , , Εισφορές σε ασφαλιστικούς οργανισμούς εποχιακού προσωπικού , , , , Εισφορές προσωπικού που πραγματοποιεί στις Δ.Υ. άσκηση στο 2.100, , , ,21 επάγγελμα Εισφορές προσωπικού που πραγματοποιεί στις Δ.Υ. άσκηση στο 2.100, , , ,21 επάγγελμα Λοιπές εισφορές για την κοινωνική ασφάλιση , , , , Λοιπές εισφορές για την κοινωνική ασφάλιση , , , , ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ , , , , Αποζημίωση Σπουδαστών που πραγμ. πρακτική άσκηση σε ΔΥ , , , , Αποζημίωση Σπουδαστών που πραγμ. πρακτική άσκηση σε ΔΥ , , , , ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ & ΠΑΡΑΠΟΜΕΝΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, , , , ,09 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ (ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ , , , ,67 ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ) Αποζημίωση για υπερωριακή εργασία , , , , Αποζημίωση για υπερωριακή εργασία , , , , Αποζημίωση για υπερωριακή εργασία , , , , Αμοιβή για εργασία κατά τις εξαιρέσιμες , , , , Αμοιβή για εργασία κατά τις εξαιρέσιμες , , , , Αμοιβή για εργασία κατά τις εξαιρέσιμες , , , , Αποζημιωση μελων συλλογικων οργανων , , , , Αποζημιωση μελων συλλογικων οργανων , , , ,66

20 Αποζημιωση μελων συλλογικων οργανων , , , , Λοιπές πρόσθετες παροχές και αποζημιώσεις , , , , Λοιπές πρόσθετες παροχές και αποζημιώσεις , , , , Λοιπές πρόσθετες παροχές και αποζημιώσεις 900,00 751,00 900,00 0, ΛΟΙΠΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ 8.500, , , ,42 ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ Αποζημίωση ελεγκτών -γεοπόνων,κτηνιάτρων κλπ που διενεργούν 8.500, , , ,42 φυτουγειονομικούς ελέγχους ποιότητας-καταλληλότητας Αποζημίωση ελεγκτών -γεοπόνων,κτηνιάτρων κλπ που διενεργούν 7.000, , , ,32 φυτουγειονομικούς ελέγχους ποιότητας-καταλληλότητας Αποζημίωση ελεγκτών -γεοπόνων,κτηνιάτρων κλπ που διενεργούν 1.500, , , ,10 φυτουγειονομικούς ελέγχους ποιότητας-καταλληλότητας ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ (ΑΠΟ ΚΩΔΙΚΑ Ν.Π.Δ.Δ.) , , , , ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ , , , , Εφ απαξ παροχή , , , , Εφ απαξ παροχή , , , , ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ Η ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ , , , , ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΟ , , , ,56 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ Εξοδα μετακίνησης στο εσωτερικό μόνιμου προσωπικού , , , , Εξοδα μετακίνησης στο εσωτερικό μόνιμου προσωπικού , , , , Εξοδα μετακίνησης στο εσωτερικό μόνιμου προσωπικού , , , , Εξοδα μετακίνησης απο το εσωτερικο στο εξωτερικό και , , , ,31 αντιστροφα μονιμου προσωπ Εξοδα μετακίνησης απο το εσωτερικο στο εξωτερικό και , , , ,31 αντιστροφα μονιμου προσωπ Εξοδα μετακίνησης λοιπών προσώπων 5.000, , , , Εξοδα μετακίνησης λοιπών προσώπων 4.000, , , , Εξοδα μετακίνησης λοιπών προσώπων 1.000,00 708,00 739,96 0, Εξοδα μετακινησης λοιπων προσωπων απο τ ο εσωτερικο στο , , , ,29 εξωτερικο & αντιστροφα Εξοδα μετακινησης λοιπων προσωπων απο τ ο εσωτερικο στο , , , ,29 εξωτερικο & αντιστροφα Εξοδα μετακινησης λοιπων προσωπων απο τ ο εσωτερικο στο 1.500,00 0, ,00 0,00 εξωτερικο & αντιστροφα ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΓΙΑ ΛΟΙΠΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ , , , , ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΓΙΑ ΛΟΙΠΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ , , , , Μισθώματα κτιρίων , , , , Μισθώματα κτιρίων , , , , Μισθώματα κτιρίων ,00 0, ,00 0, ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ,ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ , , , , Μεταφορά μαθητών , , , , Μεταφορά μαθητών , , , , Μεταφορά μαθητών , , , , Ταχυδρομικά , , , , Ταχυδρομικά , , , , Ταχυδρομικά 2.000, , ,41 0, Υποχρεώσεις στον ΟΤΕ (τέλη. μισθώματα. δαπάνες , , , ,58 εγκαταστάσεων) Υποχρεώσεις στον ΟΤΕ (τέλη. μισθώματα. δαπάνες , , , ,68 εγκαταστάσεων) Υποχρεώσεις στον ΟΤΕ (τέλη. μισθώματα. δαπάνες 8.000, , , ,90 εγκαταστάσεων) Δαπάνες κινητής τηλεφωνίας 1.100, , , , Δαπάνες κινητής τηλεφωνίας 1.000, , , , Δαπάνες κινητής τηλεφωνίας 100,00 88,00 200,00 0, Λοιπές μεταφορές , , , , Λοιπές μεταφορές , , , , Λοιπές μεταφορές 5.000,00 0,00 0,00 0, ΥΔΡΕΥΣΗ,ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΛΠ , , , , Υδρευση και άδρευση , , , , Υδρευση και άδρευση , , , , Υδρευση και άδρευση 2.000, , , , Φωτισμός και κίνηση (με ηλεκτρισμό ή φωταέριο) , , , , Φωτισμός και κίνηση (με ηλεκτρισμό ή φωταέριο) , , , , Φωτισμός και κίνηση (με ηλεκτρισμό ή φωταέριο) , , , , Χρήση Φωταερίου , , , , Χρήση Φωταερίου , , , , Χρήση Φωταερίου 5.000,00 603, , , Λοιπες δαπανες καθαριοτητας 1.000,00 0, ,00 0, Λοιπες δαπανες καθαριοτητας 1.000,00 0, ,00 0, ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ,ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ , , , ,33 ΣΧΕΣΕΩΝ Διαφημισεις και δημοσιευσεις γενικα , , , , Διαφημισεις και δημοσιευσεις γενικα , , , , Διαφημισεις και δημοσιευσεις γενικα 1.000,00 309, , , Εκδόσεις-εκτυπώσεις-βιβλιοδεσία (περι- λαμβάνεται και η προμήθεια χαρτιού) , , , ,19

ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ ( Οικον. Υπηρεσίας) 5/2014 ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 112.431,50 ΠΗΓΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ : Από ιδίους πόρους

ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ ( Οικον. Υπηρεσίας) 5/2014 ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 112.431,50 ΠΗΓΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ : Από ιδίους πόρους Ελληνική Δημοκρατία Νομός Θεσπρωτίας Δήμος Ηγουμενίτσας Διεύθυνση Οικονομικού Τμήμα Προμηθειών ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «Προμήθεια Καυσίμων & πετρελαίου θέρμανσης για τα οχήματα και μηχανήματα του Δήμου Ηγουμενίτσας,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6 ο /12-3-2014 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 257/2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6 ο /12-3-2014 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 257/2014 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6 ο /12-3-2014 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 257/2014 ΘΕΜΑ: 23 ο Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας και έγκριση αποτελέσματος

Διαβάστε περισσότερα

16SYMV003644163 2016-01-18 ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

16SYMV003644163 2016-01-18 ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ Στην Καρδίτσα σήμερα, 18/01/2016 ημέρα Δευτέρα, μεταξύ: 1. Του ΝΠΔΔ με την επωνυμία «Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας» (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.), που εδρεύει στο Μαρούσι

Διαβάστε περισσότερα

14PROC002289536 2014-09-15

14PROC002289536 2014-09-15 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Θεσσαλονίκη, 8 Σεπτεμβρίου 2014 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Αρ. Πρωτ. 338472 (10814) ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ 14PROC002289536

Διαβάστε περισσότερα

121(Ι)/2014 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 1972 ΕΩΣ (ΑΡ. 2) ΤΟΥ 2014

121(Ι)/2014 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 1972 ΕΩΣ (ΑΡ. 2) ΤΟΥ 2014 Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4456, 25.7.2014 Ν. 121(Ι)/2014 121(Ι)/2014 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 1972 ΕΩΣ (ΑΡ. 2) ΤΟΥ 2014 Η Βουλή των Αντιπροσώπων

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Συγκρότηση Δημοτικών και Τοπικών Συμβουλίων Νέων.

ΘΕΜΑ: Συγκρότηση Δημοτικών και Τοπικών Συμβουλίων Νέων. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 169 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 8/2015 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΘΕΜΑ: Συγκρότηση Δημοτικών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ ΜΕΙΟ ΟΤΙΚΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ-ΕΚ ΟΣΕΙΣ ΕΤΟΥΣ 2011

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ ΜΕΙΟ ΟΤΙΚΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ-ΕΚ ΟΣΕΙΣ ΕΤΟΥΣ 2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Καλαµάτα 23/11/2010 ΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Αριθ. Πρωτ. 25342 /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΑΠΟΘΗΚΗΣ Πληρ. Σ. Λαγωνικάκος Τηλ. 2721060717 ΠΕΡΙΛΗΨΗ Σ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ ΕΔΡΑ: ΕΛΕΟΥΣΑ ΑΡ. ΑΠΟΦ. 236/2011

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ ΕΔΡΑ: ΕΛΕΟΥΣΑ ΑΡ. ΑΠΟΦ. 236/2011 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ ΕΔΡΑ: ΕΛΕΟΥΣΑ ΑΡ. ΑΠΟΦ. 236/2011 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό Αρ. 23/01-12-2011 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ζίτσας. ΠΕΡΙΛΗΨΗ «Περί καθορισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΣΗ. επί της 5ης Αναμόρφωσης του προϋπολογισμού της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, για το οικονομικό έτος 2014

ΕΙΣΗΓΗΣΗ. επί της 5ης Αναμόρφωσης του προϋπολογισμού της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, για το οικονομικό έτος 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΥΠ/ΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΧ/ΣΗΣ ΤΑΧ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΑΜΑΡΑ 13 ΚΕΡΚΥΡΑ, 49100 Πληρ.: Αικ. Κότση Τηλ.:2661362254

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική. ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 3/2011 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΤΗΣ 14 ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2011

Ελληνική. ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 3/2011 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΤΗΣ 14 ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Ελληνική ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 3/2011 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΤΗΣ 14 ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Αριθμ. απόφ. 79/2011 ΘΕΜΑ:24 ο «Προμήθεια Στολών του Ειδικού Ένστολου Προσωπικού της Δημοτικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 9 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 5 η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Ταχ. Δ/νση: Τέρμα Ταυρωπού, Τ. Κ. 43100, Καρδίτσα Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ & Δ.Α.Δ. Ν.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΑΣ / πλατεία ΜΑΝΙΑΚΩΝ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Η Έδρα του Συλλόγου. 21/12/2012, 10:30μμ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ & Δ.Α.Δ. Ν.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΑΣ / πλατεία ΜΑΝΙΑΚΩΝ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Η Έδρα του Συλλόγου. 21/12/2012, 10:30μμ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Συνοπτικά στοιχεία Έργου ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑ ΑΡΧΗ ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ ΦΟΡΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΠΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΟΠΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΥΠΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

15PROC002825553 2015-06-05

15PROC002825553 2015-06-05 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Θεσσαλονίκη, 05/06/2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ (τ. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ) ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ηγουμενίτσα, 27/02/2015

Ηγουμενίτσα, 27/02/2015 EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πληρ.: κα Ειρήνη Γρίβα Τηλ. Επικοιν.:26653 61213 Τηλ. Φαξ: 26650 29119 Ηγουμενίτσα, 27/02/2015 Αρ. πρωτ. 4213 ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΤΥΠΟ ΝΑΙ ΟΧΙ - - -

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΤΥΠΟ ΝΑΙ ΟΧΙ - - - Παλλήνη, 1 /04/ 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση: 17 ο χλμ.λ.μαραθώνος

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ : Βελτίωσης της Ανταγωνιστικότητας Αθήνα : 05/02/2014 Πληροφορίες : Μπούρκουλας Σπύρος Τσαλέρα Ελευθερία

ΤΜΗΜΑ : Βελτίωσης της Ανταγωνιστικότητας Αθήνα : 05/02/2014 Πληροφορίες : Μπούρκουλας Σπύρος Τσαλέρα Ελευθερία ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΡΜΟΔΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : Αγροτικής Ανάπτυξης & Αλιείας ΑΔΑ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΜΗΜΑ : Βελτίωσης της Ανταγωνιστικότητας Αθήνα : 05/02/2014 Πληροφορίες : Μπούρκουλας Σπύρος Τσαλέρα Ελευθερία

Διαβάστε περισσότερα

Προς. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2/2015 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ για την υλοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Προς. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2/2015 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ για την υλοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΙΔ.ΔΙΚΑΙΟΥ Ταχ. δ/νση: Αριστοτέλους 53, Άλιμος Τ.Κ. 174 55 Πληροφ: Λιναράκη Άννα Τηλέφωνο:

Διαβάστε περισσότερα

Σε περίπτωση διαφοροποίησης των εκπαιδευτικών αναγκών είναι δυνατή η τροποποίηση (μείωση) των ωρών απασχόλησης ή καταγγελία της σύμβασης εργασίας,

Σε περίπτωση διαφοροποίησης των εκπαιδευτικών αναγκών είναι δυνατή η τροποποίηση (μείωση) των ωρών απασχόλησης ή καταγγελία της σύμβασης εργασίας, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Aμαρούσιο:20-9-2013 Αριθ.Πρωτ. Δ/2510 Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ * * * * * * Αριθ. Πρωτ.16183

ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ * * * * * * Αριθ. Πρωτ.16183 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ * * * * * * Αριθ. Πρωτ.16183 ΑΔΑ: ΩΛΗΔΩΡΜ-ΧΓΕ ΑΠΟΦΑΣΗ: 856/ 1 5 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις του Ν. 3463/06

Διαβάστε περισσότερα

AΘΗΝΑ, 11-09-2014 ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Π. : 4583 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

AΘΗΝΑ, 11-09-2014 ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Π. : 4583 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ AΘΗΝΑ, 11-09-2014 ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Π. : 4583 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2007-2013»

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Μελ. : 42 / 2015 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Αρ. Μελ. : 42 / 2015 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Αρ. Μελ. : 42 / 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ NOMOΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΦΡΕΣΚΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η παρούσα μελέτη αναφέρεται

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ανοικτού δημόσιου Διαγωνισμού για το έργο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ»

ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ανοικτού δημόσιου Διαγωνισμού για το έργο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ» ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ανοικτού δημόσιου Διαγωνισμού για το έργο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔAΣ Ταχ. Δ/νση ΒΑΣ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 11 ΟΡΕΣΤΙΆΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ορεστιάδα 07-05-2014 ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ Αρ. Πρωτ: 15441. Διακήρυξη ανοικτού διαγωνισμού

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ορεστιάδα 07-05-2014 ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ Αρ. Πρωτ: 15441. Διακήρυξη ανοικτού διαγωνισμού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ορεστιάδα 07-05-2014 ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ Αρ. Πρωτ: 15441 Διακήρυξη ανοικτού διαγωνισμού ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ (όπως ορίζεται

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ Α. ΝΟΜΟΙ 1. Ν. 679/77 (Α 245) «Περί αυξήσεως θέσεων προσωπικού του Υπουργείου Δημοσίων Έργων και ρυθμίσεως συναφών θεμάτων». Περιλαμβάνονται διατάξεις για τη σύσταση των Ειδικών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 308 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 15/2013 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 308 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 15/2013 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 308 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 15/2013 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΘΕΜΑ: Η με αρ. 1/2013

Διαβάστε περισσότερα

15PROC003003302 2015-08-31

15PROC003003302 2015-08-31 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ, ΥΛΙΚΩΝ, ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ Αθήνα, 23/5/2007 Α.Π. 8493 Πληροφορίες: Διεύθυνση Διοικητικού Τμήμα Προσωπικού T. Κολλιοπούλου Τηλέφωνο: 210-3496206 Fax: 210-3428045

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 11/26-04-2013 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 11/26-04-2013 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 11/26-04-2013 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων Αριθμ. απόφασης 274-11/26-04-2013 ΠΕΡΙΛΗΨΗ: την

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ 2 36100 ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ URL:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ 2 36100 ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ URL: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ 2 36100 ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ URL: WWW.Karpenissihospital.gr ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Αριθμ. Δ120/10-7-2012 ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Π.Ε ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ----------- ΑΔΑ: 7ΛΞ5ΩΚΓ-Θ96 Ναύπακτος 25/11/2015 Αριθμ.πρωτ: 33115 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ O Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΕΔ87ΛΡ-Ζ2Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6 ο /19-3-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 280/2013

ΑΔΑ: ΒΕΔ87ΛΡ-Ζ2Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6 ο /19-3-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 280/2013 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ: 21 ο Περιφέρειας Θεσσαλίας. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6 ο /19-3-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 280/2013 Έγκριση δαπανών ανεξόφλητων υποχρεώσεων της

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κόνιτσα 31-3-2015 ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Αριθ. Πρωτ.: 2745 ΔΗΜΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κόνιτσα 31-3-2015 ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Αριθ. Πρωτ.: 2745 ΔΗΜΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κόνιτσα 31-3-2015 ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Αριθ. Πρωτ.: 2745 ΔΗΜΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 2/2015 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ Έχοντας υπόψη:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 12/3/2015 ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 5157 ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ : 34 Τ. Κ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 12/3/2015 ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 5157 ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ : 34 Τ. Κ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ναύπλιο 12/3/2015 ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Αριθμ. Πρωτ. 5157 ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ Ταχ. Δ/νση : Βασ. Κων/νου 34 Τ. Κ. : 21100 Τηλ : 2752360941/942 Πληρ. : Καλογήρου Ελένη ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ι Σ Ο Κ Ρ Α Τ Η Σ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Δ.Σ.Α.

Ι Σ Ο Κ Ρ Α Τ Η Σ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Δ.Σ.Α. Ι Σ Ο Κ Ρ Α Τ Η Σ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Δ.Σ.Α. Το κείμενο παρατίθεται ακριβώς όπως δημοσιεύθηκε στο Φ.Ε.Κ. ΤΕΥΧΟΣ Α'/194/23-8-2002 ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 208 Εκπαιδευτές Υποψηφίων Οδηγών, Σχολές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών Τηλ. Επικοινωνίας: 210 3227244 Fax: 210 3224244 Ταχ. Δ/νση : Μητροπόλεως 52 Ταχ. Κώδικας : 105 63 Αθήνα Ημερομηνία :26/01/2011 Α.Π :38774 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΘΕΜΑ:

Διαβάστε περισσότερα

15PROC003210990 2015-10-23

15PROC003210990 2015-10-23 15PROC003210990 2015-10-23 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΚΗΜΔΗΣ Ελευσίνα, 23/10/2015 Αρ. Διακήρυξης: 03/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Π.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

χρωμάτων για τα έργα αυτεπιστασίας έτους 2015 και λοιπές ανάγκες προϋπολογισμού

χρωμάτων για τα έργα αυτεπιστασίας έτους 2015 και λοιπές ανάγκες προϋπολογισμού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βέροια, 25/06/2015 ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Αριθμ. Πρωτ.: 25940 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ χρωμάτων για τα έργα αυτεπιστασίας έτους 2015 και λοιπές ανάγκες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ N. 169(I)/2013 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ Ι Αριθμός 4422 Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2013 1489 Ο περί της Απαγόρευσης Πλήρωσης Κενών Θέσεων στο Δημόσιο και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΡΧΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΛΩΣΗ

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΡΧΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΡΧΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΛΩΣΗ Της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΝΩΣΕΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ε.Ν.Γ.Ε.), που εδρεύει στην Αθήνα (οδός Λαμίας,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Αριθμ. Πρωτ.: οικ. 2174 Θεσ/νίκη, 23 Ιουνίου 2015

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Αριθμ. Πρωτ.: οικ. 2174 Θεσ/νίκη, 23 Ιουνίου 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗΣ ΜΟΥΣΕΙΩΝ & ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΕΩΤΕΡΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ & ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Τμήμα Διοικητικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΜΕ ΑΡ. 3/2015

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΜΕ ΑΡ. 3/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Κέρκυρα, 09/10/ 2015 Αριθ. πρωτ. 1818 ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 166 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 7/2013 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 166 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 7/2013 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 166 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 7/2013 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΘΕΜΑ: Η με αριθμ.

Διαβάστε περισσότερα

Σε ποιες κατηγορίες μειώνεται η σύνταξη από 1/1/2009 (σε εφαρμογή του Ν.3655/2008)

Σε ποιες κατηγορίες μειώνεται η σύνταξη από 1/1/2009 (σε εφαρμογή του Ν.3655/2008) Σε ποιες κατηγορίες μειώνεται η σύνταξη από 1/1/2009 (σε εφαρμογή του Ν.3655/2008) Μείωση μέχρι 10% θα έχουμε στις νέες συντάξεις από 1/1/2009 στις περιπτώσεις που χορηγείται από τα Ταμεία μειωμένη σύνταξη

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΣΧΕ ΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ «ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ»

ΗΜΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΣΧΕ ΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ «ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ» ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α: ΣΧΕ ΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΗΜΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΗΜΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΣΧΕ ΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ «ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΗΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ αριθμ. 2 Αριθμ. Συνεδρίασης 2 η /28.01.2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 16

ΠΡΑΚΤΙΚΟ αριθμ. 2 Αριθμ. Συνεδρίασης 2 η /28.01.2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 16 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ------------------------------------------------------------ ΠΡΑΚΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

AΘΗΝΑ, 02-06-2014 ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Π. : 2902 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

AΘΗΝΑ, 02-06-2014 ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Π. : 2902 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ AΘΗΝΑ, 02-06-2014 ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Π. : 2902 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2007-2013»

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛΛΒ46Ψ8ΧΙ-ΕΜΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΔΑ: ΒΛΛΒ46Ψ8ΧΙ-ΕΜΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ 141 2 Μαρούσι 4.10.2013 Αριθμ. Πρωτ.:Δ/2854

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΙΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΙΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ- ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΙΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ 34750/2006 (Αριθμός καταθέσεως πράξεως 43170/2006) ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ από

ΑΠΟΦΑΣΗ 34750/2006 (Αριθμός καταθέσεως πράξεως 43170/2006) ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ από ΑΠΟΦΑΣΗ 34750/2006 (Αριθμός καταθέσεως πράξεως 43170/2006) ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ από τους Δικαστές Κυριάκο Μπαμπαλίδη, Πρόεδρο Πρωτοδικών,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2009 2010 ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Ν. Ιωνία, ΒΟΛΟΣ Τη συγκέντρωση της ύλης του και την επιμέλεια της έκδοσης είχε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Προς: Δημάρχους της Χώρας Αθήνα, 16 Δεκεμβρίου 2013 Α.Π.:2271. Αγαπητέ κ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Προς: Δημάρχους της Χώρας Αθήνα, 16 Δεκεμβρίου 2013 Α.Π.:2271. Αγαπητέ κ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Προς: Δημάρχους της Χώρας Αθήνα, 16 Δεκεμβρίου 2013 Α.Π.:2271 Αγαπητέ κ. Δήμαρχε Σας στέλνω συνημμένη την μελέτη στελέχωσης του δήμου σας,

Διαβάστε περισσότερα

Ηράκλειο 6-5-2015. Αρ. Πρωτ.: 590

Ηράκλειο 6-5-2015. Αρ. Πρωτ.: 590 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΧΟΛ. ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ Δ.Ε. Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Τηλ. 2810 246860 Ταχ. Δ/νση: Ρολέν 4, 713

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΛΗΨΗ

ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΛΗΨΗ Η πρόσφατη οικονομική κρίση έχει δείξει ότι οι χώρες οι οποίες δεν έχουν προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις στην αγορά εργασίας, επηρεάστηκαν περισσότερο. Παράλληλα,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ CPV: 31000000-6, 16311100-9, 44510000-8, 44211500-7, 42622000-2, 38341310-3, 38341320-6, 38510000-3, 33123100-9, 39711110-3, 39711500-4,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΛΑΤΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟ Ο 2015-2016 Αρ. Μελ. : 50/2015

ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΛΑΤΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟ Ο 2015-2016 Αρ. Μελ. : 50/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ Κοζάνη, 5 Οκτωβρίου 2015 Ταχ. /νση : Πλ. Νίκης 1 Αριθµ. πρωτ. : 55.994 Ταχ. Κώδικας : 501 00 Κοζάνη Πληροφορίες : Γρηγοριάδης Ιωάννης Τηλέφωνο : 24613

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΚΠΑ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΚΠΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΚΠΑ 2 Δ. Προγράμματα Σπουδών Στην ενότητα αυτή το Ίδρυμα καλείται να αναλύσει κριτικά και να αξιολογήσει

Διαβάστε περισσότερα

οικισµών του ήµου Φαιστού

οικισµών του ήµου Φαιστού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΜΟΣ ΦΑΙΣΤΟΥ /ΝΣΗ ΠΟΛΕΟ ΟΜΙΑΣ & ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΗΜΟΣ: Φαιστού ΤΙΤΛΟΣ: Αποκοµιδή απορριµµάτων σε 34 οικισµούς του ήµου και καθαρισµός των κοινόχρηστων χώρων στο σύνολο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Αριθ. 6/28-2-2011 πρακτικό Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Αριθ. 6/28-2-2011 πρακτικό Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Αριθ. 6/28-2-2011 πρακτικό Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου ΑΠΟΦΑΣΗ 56/2011 Περί ορισμού Διοικητικού Συμβουλίου του ανωτέρω νέου ΝΠΔΔ. Σήμερα, στις 28 του μήνα Φεβρουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

Α Α: ΒΛΓ1ΩΕ6-ΚΞΒ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της µε αριθµό 20 ης / 20 εκεµβρίου 2013 Συνεδρίασης της ηµοτικής Κοινότητας Καβάλας

Α Α: ΒΛΓ1ΩΕ6-ΚΞΒ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της µε αριθµό 20 ης / 20 εκεµβρίου 2013 Συνεδρίασης της ηµοτικής Κοινότητας Καβάλας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΒΑΛΑΣ Α Α: ΒΛΓ1ΩΕ6-ΚΞΒ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της µε αριθµό 20 ης / 20 εκεµβρίου 2013 Συνεδρίασης της ηµοτικής Κοινότητας Καβάλας Αριθ. απόφασης 260/2013

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ.

ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ. Ελληνική Δημοκρατία Νόμος Δωδεκανήσου ΔΗΜΟΣ ΚΩ Απόφαση Νο 1 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Που έχει καταχωρηθεί στο 01ο Πρακτικό της από 06-01-2013 ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κω, απόσπασμα του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ «ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ» & «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ «ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ» & «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ του άρθρου 100, Ν. 3852/2010 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑ / / Αρ. Πρωτ.: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ Μεταξύ «ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ» & «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Γιάννουλη 28/12/2015. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝ.ΑΛΛΗΓΕΓΓΥΗΣ Αρ.Πρωτ: 1412

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Γιάννουλη 28/12/2015. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝ.ΑΛΛΗΓΕΓΓΥΗΣ Αρ.Πρωτ: 1412 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Γιάννουλη 28/12/2015 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝ.ΑΛΛΗΓΕΓΓΥΗΣ Αρ.Πρωτ: 1412 ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Ταχ. Δ/νση: ΠΑΠΑΓΟΥ 49 Τ.Κ. 41500 ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ

Διαβάστε περισσότερα

«ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΠΙΤΣΑΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΙΑΣ

«ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΠΙΤΣΑΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» ΜΠΙΤΣΑΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ : Ευγενία Μπιτσάνη Επίκουρος Καθηγήτρια

Διαβάστε περισσότερα

Προς: Τα μέλη του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Θεσσαλονίκης

Προς: Τα μέλη του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 22-7-2009 Αριθμ.πρωτ.710 Προς: Τα μέλη του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Θεσσαλονίκης Θέμα: Κοινοποίηση διατάξεων άρθρων 23 και 24 ν.3763/2009. Σχετικό: Το με αριθμ.πρωτ.1066343/536/πολ.1088/3-7-2009

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα : Αναμόρφωση του συστήματος παραγωγής δημοσίων έργων

Θέμα : Αναμόρφωση του συστήματος παραγωγής δημοσίων έργων Αριθ. Πρωτ. 415 Αθήνα, 08 Ιανουαρίου 2010 Προς Τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Δημήτριο Ρέππα Kοινοποίηση : - Υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Γιάννη Μαγκριώτη - Γεν. Γραμματέα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από τα πρακτικά της με αριθμό 13ης/2013, συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου την Τρίτη 9 Ιουλίου 2013 στην Κέρκυρα με τηλεδιάσκεψη.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από τα πρακτικά της με αριθμό 13ης/2013, συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου την Τρίτη 9 Ιουλίου 2013 στην Κέρκυρα με τηλεδιάσκεψη. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από τα πρακτικά της με αριθμό 3ης/203, συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου την Τρίτη 9 Ιουλίου 203 στην Κέρκυρα με τηλεδιάσκεψη. Αριθ. Απόφασης:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αίγιο, 7 Ιανουαρίου 2014 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αίγιο, 7 Ιανουαρίου 2014 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αίγιο, 7 Ιανουαρίου 2014 ΝΟΜΟΣ ΑΧΑΪΑΣ Αριθ.πρωτ.:270 ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ: Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων Δήμου ΕΠΙΤΡΟΠΗ: Εκποίησης ή Εκμίσθωσης Ακινήτων & Πραγμάτων Δήμου Αιγιαλείας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λαμία 21.10.2015 Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αρίθ. Πρωτ. 6032 (Τ.Ε.Ι.) ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Διεύθυνση Προσωπικού Οικονομικού Τμήμα Προμηθειών & Περιουσίας Ταχ. Δ/νση: 3 ο Χλμ Π.Ε.Ο.

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ KAI ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Αριθ. πρωτ: 5719 10η ΕΦΟΡΕΙΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ Πολύγυρος, 26 Νοεμβρίου 2010 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ KAI ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Αριθ. πρωτ: 5719 10η ΕΦΟΡΕΙΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ Πολύγυρος, 26 Νοεμβρίου 2010 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ KAI ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Αριθ. πρωτ: 5719 10η ΕΦΟΡΕΙΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ Πολύγυρος, 26 Νοεμβρίου 2010 Ταχ. Δ/νση: Πολυτεχνείου 12 63100 Πολύγυρος Αρμόδιος: Β. Κότσυφα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.14390 /2013 ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΨΥΚΤΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ, ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ, ΥΓΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΨΥΚΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ ΔΗΜΟΣ ΖΗΡΟΥ ΕΡΓΟ : ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΕ 2 ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΗΡΟΥ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ Άρθρο 1 ο (Αντικείμενο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. /νση: ΠΛ. Ρήγα Φεραίου αρ.1 Πληροφορίες: κ. Γ. Γεωργάκο Τηλέφωνο: 2421350106 Fax:2421097610 Ηλεκτρονική δ/νση:

Διαβάστε περισσότερα

Προς όλους τους συμβολαιογράφους Δ/νση: Γ.Γενναδίου 4 10678 Αθήνα

Προς όλους τους συμβολαιογράφους Δ/νση: Γ.Γενναδίου 4 10678 Αθήνα ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 25η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 18 Ιουλίου 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ & ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Αρ. πρωτ. 168 ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Προς όλους τους

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΡΗΤΗΣ. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΧΑΝΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟ ΟΣΙΑΣ Χανιά,

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΔΙΠ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑ Ι ΚΗ ΕΝΩΣΗ (ΕΥΡΩΠΑ Ι ΚΟ ΤΑΜΕΙΟ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΕΣΠΑ 2007-2013

ΜΟΔΙΠ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑ Ι ΚΗ ΕΝΩΣΗ (ΕΥΡΩΠΑ Ι ΚΟ ΤΑΜΕΙΟ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΕΣΠΑ 2007-2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ - ΕΛΚΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΕΥΡΩ ΑΡ. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ 3/2011 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από τα πρακτικά της με αριθμό 21ης/2013, συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου την Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2013 στην Κέρκυρα.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από τα πρακτικά της με αριθμό 21ης/2013, συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου την Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2013 στην Κέρκυρα. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΗΣΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από τα πρακτικά της με αριθμό 21ης/2013, συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου την Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2013 στην Κέρκυρα. Αριθ. Απόφασης 206-21/2013 ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 29 ο /8-11-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 1136/2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 29 ο /8-11-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 1136/2013 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 29 ο /8-11-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 1136/2013 ΘΕΜΑ: 45 ο Σχετικά με έγκριση αποτελεσμάτων για τη μεταφορά των μαθητών της

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ» Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ» Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ 18ης Οκτωβρίου 18, 582 00 Έδεσσα τηλ. 2381025555, fax. 2381051255 Εργασία: Αποφράξεις δικτύου αποχέτευσης Προϋπολογισμός: 30.100,00 (με Φ.Π.Α.) Αριθμός Μελέτης: 35/2013 Έδεσσα, 27-12-2013 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομο ιστορικό ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ. Ταχ.Δ/νση: Αν.Παπανδρέου 37 Τ.Κ.-Πόλη: 15180-Μαρούσι

Σύντομο ιστορικό ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ. Ταχ.Δ/νση: Αν.Παπανδρέου 37 Τ.Κ.-Πόλη: 15180-Μαρούσι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Μαρούσι, 2-6-2011 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Τακτικής Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας 5 Oκτωβρίου 2015

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Τακτικής Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας 5 Oκτωβρίου 2015 ΑΔΑ:7Ο59Ω6Χ-Ο26 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΧΑΪΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Τακτικής Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΣΕ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Επιτέλους αναπτυξιακά μέτρα!!! Η Ανάπτυξη μονόδρομος ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Επιτέλους αναπτυξιακά μέτρα!!! Η Ανάπτυξη μονόδρομος ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Παρουσίαση των νέων αρχών του Νέου Αναπτυξιακού. Νέο πρόγραμμα της ΤΕΜΠΜΕ Α.Ε. Οι Ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις μπορούν να αντιστρέψουν το αρνητικό κλίμα. ICAP: Ζημιογόνες 1 στις 3 επιχειρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 334/204 ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Πρακτικού Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κερκυραίων στις 15 9 2009. Αριθμ. Αποφ: 22-295

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Πρακτικού Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κερκυραίων στις 15 9 2009. Αριθμ. Αποφ: 22-295 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Πρακτικού Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κερκυραίων στις 15 9 2009. Αριθμ. Αποφ: 22-295 ΘΕΜΑ : «Υποβολή των όρων λήψης τοκοχρεολυτικού δανείου για προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού

Διαβάστε περισσότερα

α) «ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ Α.Ε.» και β) «ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε.» του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (Ε.Ο.ΑΝ.)

α) «ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ Α.Ε.» και β) «ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε.» του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (Ε.Ο.ΑΝ.) Πατησίων 147, 11251 Αθήνα Πληροφορίες: Δ. Ποδιώτης Τηλ:210 8642255, 8668612 Fax : 210 8665988 e-mail : info@eoan.gr Αθήνα, 14/03/2014 Αρ.Πρωτ.:453 Προκήρυξη Πρόχειρου Διαγωνισμού Επιλογής Αναδόχου για

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ

ΚΟΙΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ D:\backup2\ETAP-MME\EgikliosETAPn4093.doc Διατηρητέο μέχρι 31-12-2022 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, - 11-2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Αριθ.Πρ.Φ 10070/οικ. 27093 /1799 ΚΟΙΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΠΟΥ ΩΝ ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ (Απόφαση Συνέλευσης ΤΕΙ αριθ. 5/16-12-98, ΦΕΚ 816/21-05-99, τ. Β )

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΠΟΥ ΩΝ ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ (Απόφαση Συνέλευσης ΤΕΙ αριθ. 5/16-12-98, ΦΕΚ 816/21-05-99, τ. Β ) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΠΟΥ ΩΝ ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ (Απόφαση Συνέλευσης ΤΕΙ αριθ. 5/16-12-98, ΦΕΚ 816/21-05-99, τ. Β ) ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ Σπουδαστές Τ.Ε.Ι., εγγραφές, κύκλοι σπουδών, µαθήµατα. Άρθρο 1 Σπουδαστές Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός Απόφασης : 1/2012

Αριθμός Απόφασης : 1/2012 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΟΥΡΝΑΚΗ Ταχ. Δ/νση: Ερμιόνη Ταχ. Κώδικας: 21051 Πληροφορίες: Κρητσωτάκης Ι. Τηλ.: 27540-31239-31822 Fax: 27540-31300 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Εκ του πρακτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΛΟΙΠΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΣΕ ΕΙ ΟΣ(ΓΑΛΑ)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΛΟΙΠΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΣΕ ΕΙ ΟΣ(ΓΑΛΑ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΥΠΟΛΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟ Αρ. Μελέτης: 35 /2012 Αρ. Πρωτ.:45414 ΕΡΓΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΟΙΠΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΣΕ ΕΙ ΟΣ(ΓΑΛΑ) ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ ΤΟΥ 7 ΟΥ & 22 ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΒΟΛΟΥ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ ΤΟΥ 7 ΟΥ & 22 ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΒΟΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΝΠΔΔ) ΤΗΛ. 24210-28517 Βόλος, 4-7-2014 Αριθ. Πρωτ.300 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 15171 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 1096 21 Ιουλίου 2010 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 21219 Ετήσια Έκθεση του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού για το έτος 2009.

Διαβάστε περισσότερα

15PROC003275608 2015-11-10

15PROC003275608 2015-11-10 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΚΟΙΝ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ Ιωάννινα, 10-11-2015 ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Αρ. Πρωτ.: 1864 Ταχ. Δ/νση : Νεομ. Γεωργίου

Διαβάστε περισσότερα

1. ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 2. ΚΑΛΑΙΤΖΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ 3. ΜΟΥΡΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 4. ΜΠΟΛΑΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ 5. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 6. ΚΑΡΑΜΙΣΑΚΗ ΜΙΧΑΛΙΑ

1. ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 2. ΚΑΛΑΙΤΖΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ 3. ΜΟΥΡΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 4. ΜΠΟΛΑΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ 5. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 6. ΚΑΡΑΜΙΣΑΚΗ ΜΙΧΑΛΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Αριθμ. Συνεδρίασης 13η/30-09-2015 Αριθμ. Απόφασης 194/2015 ΘΕΜΑ 5 Ο «Τροποποίηση της υπ. αρ. 50/2015 απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

26 / 01 / 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

26 / 01 / 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ «Αναρτητέα στο Διαδίκτυο» ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 26 / 01 / 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Αρ. Πρωτ. :136367 ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Δ/ΝΣΗ ΠΑΠ ΔΕΝΔΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ & ΟΜΟΡΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ & ΟΜΟΡΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Ναύπλιο 7 4 2015 ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Θέμα «Κατάργηση της Ηλεκτρονικής Καταγραφής και αλλαγή του ν. 4036/2012» Οι πολιτικές που εφαρμόζονται στον

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 38 ο /28-12-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 38 ο /28-12-2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 38 ο /28-12-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 1432/2015 ΘΕΜΑ: 17 ο Προγραμματισμός μετακινήσεων εκτός έδρας των υπαλλήλων της Υπηρεσίας

Διαβάστε περισσότερα

Νεοελληνική Λογοτεχνία Θεωρητικής Κατεύθυνσης 4-6-2014 Α1. Β1. Ορόσημο www.orosimo.gr Τηλ. 2810 222 724

Νεοελληνική Λογοτεχνία Θεωρητικής Κατεύθυνσης 4-6-2014 Α1. Β1. Ορόσημο www.orosimo.gr Τηλ. 2810 222 724 Νεοελληνική Λογοτεχνία Θεωρητικής Κατεύθυνσης 4-6-2014 Α1. Ο Γ. Βιζυηνός χαρακτηρίζεται εκτός των άλλων, ως δραματικός πεζογράφος. Η περίτεχνη πλοκή της αφήγησης, με τις εναλλαγές των σκηνών ή των συγκρούσεων,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το υπ' αριθμ. 20/29-08-2014 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το υπ' αριθμ. 20/29-08-2014 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 20/29-08-2014 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων Αριθμ. απόφασης 560-20/29-08-2014 ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΠΟΧΛΩΡΙΩΔΟΥΣ ΝΑΤΡΙΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015-16 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: 18.000,00 πλέον του αναλογούντος Φ.Π.Α.

ΜΕΛΕΤΗ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΠΟΧΛΩΡΙΩΔΟΥΣ ΝΑΤΡΙΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015-16 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: 18.000,00 πλέον του αναλογούντος Φ.Π.Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΘΕΡΜΗΣ ( Δ.Ε.Υ.Α.Θ. ) Προµήθεια: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΠΟΧΛΩΡΙΩΔΟΥΣ ΝΑΤΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

15PROC003601180 2015-12-31

15PROC003601180 2015-12-31 15PROC003601180 2015-12-31 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Καλλιθέα 29/12/2015 ΔΙΕΥΘΥΝΣH :Οικονομική ΑΡΙΘΜ.ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 998 ΤΜΗΜΑ :Προμηθειών & Αποθηκών ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα