ΤΑ Μ Υ ΣΤΙΚΑ του καλού κουφώµατος!

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΤΑ Μ Υ ΣΤΙΚΑ του καλού κουφώµατος!"

Transcript

1 ΤΑ Μ Υ ΣΤΙΚΑ του καλού κουφώµατος!

2 Απαιτήσεις Εναρµόνισης µε την Κοινοτική Οδηγία 89/106 Βάσει της Οδηγίας 89/106, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κατάλληλα προς χρήση δοµικά προϊόντα, είναι αυτά που φέρουν τη σήµανση CE, µε την οποία δηλώνεται η εναρµόνιση των εν λόγω προϊόντων, µε µια σειρά από πρότυπα π.χ. ΕΝ Αεροδιαπερατότητα, ΕΝ Υδατοστεγανότητα, ΕΝ Αντίσταση σε ανεµοπίεση. Σύµφωνα µε τα παραπάνω, ο κατασκευαστής οφείλει να διατηρεί Τεχνικούς Φακέλους και αρχεία µέσα στα οποία περιγράφονται και καταγράφονται: Οδηγίες εργασίας ανά φάση και προϊόν Εκπαίδευση καθήκοντα και θέσεις προσωπικού Παρατηρήσεις ελέγχου εισερχόµενων υλικών Αξιολογήσεις προµηθευτών Μη συµµορφούµενα προϊόντα όπως επίσης ο τρόπος χειρισµού αυτών των περιπτώσεων και οι διορθωτικές προληπτικές ενέργειες για να αποφεύγεται η επανάληψη αυτών των λαθών Έλεγχοι δοκιµών και πρόγραµµα συντήρησης εξοπλισµού

3 αγαπητοί φίλοι O ΣEKA, επίσηµος φορέας των Eλλήνων Κατασκευαστών Αλουµινίου, σε συνεργασία µε τη SWISS APPROVAL TECHNISCHE BEWERTUNG S.A., έχει θεσπίσει για την Eλλάδα το επίσηµο σήµα ποιότητας SEKA - Q. SYSTEM. Σε σας που χτίζετε ή ανακαινίζετε το σπίτι ή τον επαγγελµατικό σας χώρο, η επιλογή ενός πιστοποιηµένου µε σήµα SEKA - Q. SYSTEM κατασκευαστή, σας εξασφαλίζει: Kαθαρή και σαφή προσφορά για το έργο σας. Συγκεκριµένο και σαφές χρονοδιάγραµµα εργασιών. Λογική αµοιβή για τον κατασκευαστή αλουµινίου µε βάση Eµπιστευθείτε το σήµα SEKA - Q. SYSTEM γιατί: O ΣEKA φροντίζει για τις προδιαγραφές των κατασκευαστικών επιχειρήσεων, υποστηρίζει την ποιοτική τους αναβάθµιση και εγγυάται το άριστο αποτέλεσµα. Eσείς, δεν έχετε παρά να αναζητήσετε την πιστοποιηµένη επιχείρηση, που θα σας απαλλάξει από ταλαιπωρία, χρόνο και χρήµα. Aφού την επιλέξετε, το µόνο που αποµένει σε σας είναι να τη συστήσετε ανεπιφύλακτα! το προϊόν που προσφέρει. Eξασφάλιση από κακοτεχνίες και προχειρότητες. Eγγυηµένο και ακριβές αποτέλεσµα µε βάση τα ζητούµενά σας. Γραπτή εγγύηση κατασκευής για τουλάχιστον 2 χρόνια. Oλοκληρωµένη εξυπηρέτηση µετά την πώληση O ΣEKA γνωρίζει ποια είναι τα βασικά κριτήρια µιας πιστοποιηµένης επιχείρησης και µιας καλής κατασκευής. Γνωρίστε τα κι εσείς!

4 ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Ο κατασκευαστής οφείλει να διατηρεί µόνιµο εκθεσιακό χώρο, είτε εντός του εργοστασίου / εργαστηρίου, είτε σε ανεξάρτητο χώρο. Ο εκθεσιακός χώρος πρέπει να καλύπτει επιφάνεια περίπου 20m². Τα δείγµατα του εκθεσιακού χώρου πρέπει να είναι επίκαιρα (να ενσωµατώνουν δηλαδή όλες τις αλλαγές, βελτιώσεις κ.λπ.) και να διατηρούνται σε καλή κατάσταση, ώστε να γνωρίζει ο πελάτης εκ των προτέρων την τελική µορφή που θα έχει το κούφωµα που θα παραγγείλει. Ύπαρξη διαφηµιστικού φυλλαδίου παρουσίασης της Επιχείρησης και των Προϊόντων της. Ύπαρξη Τεχνικού Καταλόγου Αναφοράς του παραγωγού του συστήµατος ή του ίδιου του κατασκευαστή, στον οποίο θα φαίνονται οι τεχνικές προδιαγραφές του κάθε τύπου και της κάθε σειράς κουφώµατος που κατασκευάζεται. Αρχείο Προσφορών. Αρχείο Συµφωνητικών / Συµβολαίων / Συµβάσεων πελατών. Έντυπο οδηγιών καλής λειτουργίας, συντήρησης και χρήσης των κουφωµάτων. Έντυπο παράδοσης των κατασκευών και παραλαβής από τον πελάτη. Ύπαρξη Ισχύοντος Τιµοκαταλόγου. Έντυπο Προσφοράς το οποίο θα περιλαµβάνει αναλυτικά τύπο, σειρά, διαστάσεις κουφώµατος, τον τύπο τζαµιών, πατζουριών, ρολών, σιτών, ειδικά εξαρτήµατα κ.λπ., για το κάθε κούφωµα. Έντυπο Εγγύησης Ποιότητας Προϊόντων & Σέρβις.

5 ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ Μεταφο ρ ά Τα κουφώµατα, αφού κατασκευαστούν, καθαρίζονται, ελέγχονται και συσκευάζονται. Ιδιαίτερη έµφαση πρέπει να δίνεται και στον τρόπο φόρτωσης, ώστε να διασφαλίζεται η ακεραιότητα των κατασκευών και να αποφεύγονται οι τριβές µεταξύ τους, µε την παρεµβολή κατάλληλων υλικών και τη χρήση ιµάντων. Τοποθέτηση Για να διατηρήσει το κούφωµα την ποιότητά του, οφείλει το συνεργείο τοποθέτησης να λάβει υπόψη τα παρακάτω: 1. Για την τοποθέτηση των κουφωµάτων πρέπει να χρησιµοποιούνται ανοξείδωτες ή γαλβανιζέ βίδες. 2. Στην περίπτωση τοποθέτησης κουφώµατος µε θερµοδιακοπή, γενικά αντενδείκνυται η χρήση ψευτόκασας. Αν παρά ταύτα χρησιµοποιείται ψευτόκασα ή µάρµαρο, η τοποθέτηση πρέπει να γίνεται πάνω σε πλαστικά τακάκια πάχους 3 έως 7mm, αναλογικά µε τις διαστάσεις του κουφώµατος. Οι αρµοί διαστολής τότε, µεταξύ κουφώµατος και ψευτόκασας ή µαρµάρου, πληρούνται και στεγανοποιούνται µε αρµόκολλα ή µη όξινη σιλικόνη. Γενικότερα, όταν ένα θερµοδιακοπτόµενο κούφωµα έρχεται σε επαφή µε ψευτόκασα ή µάρµαρο, επαναδηµιουργείται θερµογέφυρα, εξαιτίας της οποίας χάνεται η θερµική µόνωση. 3. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να γίνεται έλεγχος για τη σωστή λειτουργία του κουφώµατος, όπως επίσης και επίδειξη του τρόπου λειτουργίας στον πελάτη. Συµπεριφο ρά και εµφάνιση Το προσωπικό τοποθέτησης πρέπει να είναι φιλικό µε τον πελάτη και να σέβεται την περιουσία του. Προσοχή θα πρέπει να δίvεται στην εµφάνιση του προσωπικού τοποθέτησης και τη διατήρηση του χώρου τοποθέτησης στην αρχική του κατάσταση. Τα συνεργεία τοποθέτησης πρέπει να έχουν εκπαιδευτεί κατάλληλα, ώστε να µπορούν να παρέχουν απαντήσεις σε συνήθη ερωτήµατα των πελατών.

6 Υψηλές προδιαγραφές ή αλλιώς... τα µυστι ΚΡΙΤΗΡΙ Α KAT Διαχωρισµός κατασκευαστικού σιδήρου-αλουµινίου. Πάγκοι µονταρίσµατος. Οι πάγκοι, πάνω στους οποίους γίνονται οι κατεργασίες των προφίλ αλουµινίου, πρέπει να φέρουν στην επιφάνεια λάστιχο ή κάποιο άλλο υλικό, από το οποίο δεν µπορεί να προκληθεί τραυµατισµός του προφίλ. Ύπαρξη αποτελεσµάτων ελέγχων και δοκιµών στα εξαρτήµατα. Ο κατασκευαστής πρέπει να απαιτεί από τον προµηθευτή του αυτά τα αποτελέσµατα και να τα διατηρεί στο αρχείο του. Η συλλογή αυτών των αποτελεσµάτων θα γίνεται πιο γρήγορα και πιο εύκολα, εάν ο εκάστοτε προµηθευτής είναι πιστοποιηµένος µε ISO 9001 ή Οι Γωνίες Σύνδεσης πρέπει να είναι από αλουµίνιο ή από άλλο µέταλλο, το οποίο να µην προκαλεί διάβρωση. Προτείνεται η χρήση γωνιάστρας. Τα ελαστικά παρεµβύσµατα πρέπει να είναι κατασκευασµένα από EPDM, τουλάχιστον σε ότι αφορά εκείνα που είναι εκτεθειµένα στις καιρικές συνθήκες. Όλες οι βίδες που χρησιµοποιούνται κατά την κατασκευή και την τοποθέτηση του κουφώµατος, πρέπει να είναι ανοξείδωτες ή τουλάχιστον γαλβανισµένες. Όταν η κατασκευή απαιτεί χρήση ψευτόκασας, πρέπει αυτή να είναι γαλβανιζέ. Ύπαρξη ταινίας διπλής επικόλλησης στα διπλά τζάµια. Η ταινία διπλής επικόλλησης, εκτός της καλύτερης σφράγισης, συµβάλλει στη θερµοδιακοπή του τζαµιού. Ύπαρξη χρωµατικής ταύτισης βαφής (π.χ. µεταξύ των προφίλ, των πάνελ, των ρολών κ.ά.). Το φύλλο και η κάσα του κουφώµατος πρέπει να φέρουν οπές απορροής. Στα ανοιγόµενα φύλλα πρέπει να ανοίγονται οπές και στο πάνω οριζόντιο προφίλ, ώστε να δηµιουργείται κυκλοφορία αέρα, η οποία θα φέρει το νερό προς τους νεροχύτες. Στα συρόµενα οι οπές µπορούν να είναι µικρότερης (αλλά ελλειπτικής) διατοµής, περισσότερες όµως στον αριθµό.

7 ά του καλού κ ο υφώµατο ς! AΣKEYHΣ Κατά τη συναρµολόγηση των προφίλ, απαιτείται στεγάνωση των ενώσεων. Η στεγάνωση γίνεται µε αρµόκολλα ή ουδέτερη σιλικόνη, αφού µορφοποιηθεί η επιφάνεια προσεκτικά µε γυαλόχαρτο, έτσι ώστε να µην έχουµε φθορά του χρώµατος και να κερδίσουµε καθαρότερη επιφάνεια στεγάνωσης. Στεγάνωση µεταξύ φύλλου και µπινί επιτυγχάνεται µε την τοποθέτηση λάστιχου από EPDM. Στεγάνωση µεταξύ τάπας και φύλλου µπινί επιτυγχάνεται κατά την τοποθέτηση της τάπας στο µπινί, όπου χρησιµοποιείται αρµόκολλα ή µη όξινη σιλικόνη. Η ύπαρξη του κεντρικού λάστιχου είναι απαραίτητη. Το λάστιχο αυτό εξασφαλίζει σε µεγάλο βαθµό την καλή στεγάνωση όλου του κουφώµατος. Το λάστιχο, αφού τοποθετηθεί, θα πρέπει να συγκολληθεί στις ενώσεις. Η συγκόλληση γίνεται µε ειδική κόλλα. Προτείνεται η χρήση ειδικής γωνίας ή EPDM. Το τακάρισµα των τζαµιών στα ανοιγόµενα πρέπει να γίνεται στον πάγκο εργασίας ή στην οικοδοµή ως εξής: Για το τακάρισµα χρησιµοποιούνται πλαστικά τακάκια (4), τα οποία τοποθετούνται στις 2 γωνίες του κουφώµατος (στο κατακόρυφο και το οριζόντιο προφίλ της κάθε γωνίας), οι οποίες αντιστοιχούν στη διαγώνιο, που ξεκινά από τον κάτω µεντεσέ. Το τακάρισµα των τζαµιών είναι σηµαντικό για τη χρόνια σωστή λειτουργία των παραθύρων, γιατί το βάρος του τζαµιού µπορεί να προκαλέσει παραµόρφωση του κουφώµατος και δυσλειτουργία σε µεντεσέδες και µηχανισµούς κλειδώµατος. Κατά τη στεγάνωση µεταξύ τζαµιών και προφίλ αλουµινίου, απαιτούνται 2 λάστιχα. Αρχικά, και πριν το τακάρισµα του τζαµιού, τοποθετείται το εξωτερικό λάστιχο (απαραιτήτως EPDM) και τέλος το εσωτερικό λάστιχο. Απαραίτητη είναι και η στεγάνωση όλων των αρµών µε αρµόκολλα ή µη όξινη σιλικόνη. Μπαλκονόπορτες ανοιγόµενες πρέπει να διαθέτουν τρία σηµεία στήριξης, µε 3 µεντεσέδες ή πίσω κλείδωµα, στην περίπτωση ανακλινόµενου φύλλου.

8 3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 135, , ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: P.09.17

ΛΙΣΤΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

ΛΙΣΤΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ HELLAS ΛΙΣΤΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ AΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ SEKA-Q.System 2:2007 Προώθηση Προϊόντων Ο κατασκευαστής οφείλει να διατηρεί µόνιµο εκθεσιακό χώρο, είτε εντός του εργοστασίου /

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε. μέσα από την καθημερινή επαφή, την πολυετή πείρα και έρευνα με τους κατασκευαστές αλουμινίου, και τους τελικούς χρήστες καταναλωτές,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική περιγραφή του συστήματος Σελ. 2 2. Τεχνικά χαρακτηριστικά του συστήματος Σελ. 2 2.1 Αποτελέσματα μετρήσεων δίφυλλου ανοιγόμενου κουφώματος από ΕΚΑΝΑΛ.

Διαβάστε περισσότερα

Σήµανση -CE. Στόχοι νέας Ευρωπαϊκής Νοµοθεσίας για τα προϊόντα. Μηχανική Αντοχή. Ασφαλής Χρήση. Εξοικονόµηση Ενέργειας

Σήµανση -CE. Στόχοι νέας Ευρωπαϊκής Νοµοθεσίας για τα προϊόντα. Μηχανική Αντοχή. Ασφαλής Χρήση. Εξοικονόµηση Ενέργειας Σήµανση -CE Στόχοι νέας Ευρωπαϊκής Νοµοθεσίας για τα προϊόντα Μηχανική Αντοχή Ασφαλής Χρήση Εξοικονόµηση Ενέργειας Ο ρόλος του Σύγχρονου Κατασκευαστή Καλός Τεχνίτης Γνώστης του αντικειµένου + Κατασκευαστικό

Διαβάστε περισσότερα

Συµµόρφωση Συστηµάτων κατά EN 14351-2:2009 & EN 13830:2003

Συµµόρφωση Συστηµάτων κατά EN 14351-2:2009 & EN 13830:2003 Συµµόρφωση Συστηµάτων κατά EN 14351-2:2009 & EN 13830:2003 05/2011 Η EXALCO στα πλαίσια της υποχρεωτικής Ευρωπαϊκής σήµανσης CE και της συνεχούς βελτίωσης της ποιότητας των προϊόντων της, διαθέτει για

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α Τ Α Λ Ο Γ Ο Σ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Ω Ν

Κ Α Τ Α Λ Ο Γ Ο Σ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Ω Ν Κ Α Τ Α Λ Ο Γ Ο Σ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Ω Ν 1011 Σελ. 6 1010 Σελ. 6 1015 Σελ. 6 1020 Σελ. 7 1031 Σελ. 8 1030 Σελ. 8 1035 Σελ. 8 1071 Σελ. 12 1070 Σελ. 12 1075 Σελ. 12 1080 Σελ. 13 SP 3112 Σελ. 16 SP 3102

Διαβάστε περισσότερα

Τώρα Οικονομία & Ποιότητα πάνε Μαζί

Τώρα Οικονομία & Ποιότητα πάνε Μαζί ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Τώρα Οικονομία & Ποιότητα πάνε Μαζί Νέο σύστημα σήτας PLISSE www.primasystems.gr Μια νέα πρόταση για την αγορά, που επιζητά την πραγματικά ποιοτική επώνυμη πρόταση στο

Διαβάστε περισσότερα

www.domil.gr Ο ΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΟΥ ΚΟΥΦΩΜΑΤΟΣ

www.domil.gr Ο ΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΟΥ ΚΟΥΦΩΜΑΤΟΣ www.domil.gr Ο ΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΟΥ ΚΟΥΦΩΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Αποσυναρµολογηµενη διάταξη µονόφυλλου ανοιγόµενου παραθυρου..σελ 3 Πίνακας απαιτούµενων εξαρτηµάτων..σελ 4 Συναρµολόγηση κάσας.....σελ

Διαβάστε περισσότερα

Η ιδέα της συντήρησης των κουφωμάτων

Η ιδέα της συντήρησης των κουφωμάτων Του Χριστόδουλου Ράντη, δ/ντή marketing της ALUMIL Η ιδέα της συντήρησης των κουφωμάτων Η ALUMIL ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ Ι ΕΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ Προτροπή και σκοπός της ALUMIL, είναι

Διαβάστε περισσότερα

MegaPlast - Al. Ο κόσμος του PVC και του Αλουμινίου

MegaPlast - Al. Ο κόσμος του PVC και του Αλουμινίου Ο κόσμος του PVC και του Αλουμινίου Ποιοί είμαστε Η MegaPlast AL είναι μια εταιρία που ασχολείται με την εισαγωγή προφίλ και την παραγωγή κουφωμάτων αλουμινίου και PVC. Συνεργαζεται με τον όμιλο Lenox

Διαβάστε περισσότερα

EXALCO A.E. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ 5 ο χλµ. Εθν. Οδού Λαρίσης-Θεσσαλονίκης 411 10 Λάρισα ίφυλλη Μπαλκονόπορτα Ανοιγοανακλινόµενη

EXALCO A.E. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ 5 ο χλµ. Εθν. Οδού Λαρίσης-Θεσσαλονίκης 411 10 Λάρισα ίφυλλη Μπαλκονόπορτα Ανοιγοανακλινόµενη ΗΡΑΣ & ΣΠΥΡΟΥ ΜΗΛΙΟΥ 124 62 ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΗΛ :210 55.82.320-2 FAX :210 55.82.323 e-mail: ekanal@ekanal.gr ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΟΚΙΜΩΝ ΑΡΙΘΜΟΣ 2002 ΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΟΚΙΜΩΝ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό Εγχειρίδιο. Ανοιγόμενων -Συρόμενων Συστημάτων Αλουμινίου. Inspired with passion! www.balkan.gr

Τεχνικό Εγχειρίδιο. Ανοιγόμενων -Συρόμενων Συστημάτων Αλουμινίου. Inspired with passion! www.balkan.gr Τεχνικό Εγχειρίδιο Ανοιγόμενων -Συρόμενων Συστημάτων Αλουμινίου Inspired with passion! www.balkan.gr Περιεχόμενα 1.0 Κοπές προφίλ 2.1 Κατεργασίες απορροών κάσας-ταφ 2.2 Αριθμός απορροών 2.3 Κατεργασίες

Διαβάστε περισσότερα

Ο Συντελεστής Μετάδοσης Θερµότητας στα κουφώµατα ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΑ. Τεχνικά θέµατα. Heat transfer coefficient

Ο Συντελεστής Μετάδοσης Θερµότητας στα κουφώµατα ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΑ. Τεχνικά θέµατα. Heat transfer coefficient Του Γιάννη Γεωργουσόπουλου, Χηµικού Μηχανικού Heat transfer coefficient This in-depth analysis of the coefficient of heat transfer on aluminium frames by Chemical Engineer Mr. John Georgousopoulos is a

Διαβάστε περισσότερα

Το τεχνικό εγχειρίδιο εκδόθηκε από το Τµήµα Έρευνας και Τεχνικής Υποστήριξης της EXALCO Α.Ε. για δύο βασικούς λόγους:

Το τεχνικό εγχειρίδιο εκδόθηκε από το Τµήµα Έρευνας και Τεχνικής Υποστήριξης της EXALCO Α.Ε. για δύο βασικούς λόγους: Περίληψη Το τεχνικό εγχειρίδιο εκδόθηκε από το Τµήµα Έρευνας και Τεχνικής Υποστήριξης της EXALCO Α.Ε. για δύο βασικούς λόγους: 1. Τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας κατασκευής των συστηµάτων της. 2. Την

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΟ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ R ALUMINIUM SYSTEMS ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική περιγραφή του συστήματος Σελ. 2 2. Τεχνικά χαρακτηριστικά του συστήματος Σελ. 2 2.1 Αποτελέσματα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο συντήρησης των

Εγχειρίδιο συντήρησης των Εγχειρίδιο συντήρησης των κουφωμάτων: Για τη διασφάλιση της διαχρονικά καλής λειτουργίας αλλά και της αψεγάδιαστης εμφάνισης των κουφωμάτων σας για πολλά χρόνια, αρκεί να εφαρμόσετε τις παρακάτω οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΙNOX ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΙNOX ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ 1/2/2017 Classic ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΙNOX ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ ΣΤΑΝΤΟΡ.ΕΠΕ Βιομηχανία Kουφωμάτων Aλουμινίου & Pvc 70km Αθηνών Λαμίας,Θέση Βρύσες Αυλίδος ΤΚ.32009 (ΤΘ.210) Σχηματάρι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΣΥΡΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ R ALUMINIUM SYSTEMS ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική περιγραφή του συστήματος Σελ. 2 2. Τεχνικά χαρακτηριστικά του συστήματος Σελ. 2 2.1 Αποτελέσματα μετρήσεων κουφώματος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ALOUSYSTEM. Alousystem 100inox

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ALOUSYSTEM. Alousystem 100inox ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ALOUSYSTEM Alousystem 100inox Το σύστημα αλουμινίου Alousystem 100inox αποτελεί ένα από τα πιο αξιόπιστα συρόμενα συστήματα της αγοράς. Διαθέτει ανοξείδωτο οδηγό για ομαλή, αθόρυβη και χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Το τεχνικό εγχειρίδιο εκδόθηκε από το Τµήµα Έρευνας και Τεχνικής Υποστήριξης της ΕXALCO Α.Ε. για δύο βασικούς λόγους:

Το τεχνικό εγχειρίδιο εκδόθηκε από το Τµήµα Έρευνας και Τεχνικής Υποστήριξης της ΕXALCO Α.Ε. για δύο βασικούς λόγους: Περίληψη Το τεχνικό εγχειρίδιο εκδόθηκε από το Τµήµα Έρευνας και Τεχνικής Υποστήριξης της ΕXALCO Α.Ε. για δύο βασικούς λόγους: 1. Τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας κατασκευής των συστηµάτων της. 2. Την

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικότερα το έργο περιλαµβάνει: 1) Αποξήλωση

Αναλυτικότερα το έργο περιλαµβάνει: 1) Αποξήλωση ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΙΟΙΚΗΣΗ ΓΕΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ Χολαργός, 13-06-2017 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ / ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ Το έργο αναφέρεται σε εργασίες αντικατάστασης κουφωµάτων στο χώρο του Εστιατορίου Μεσόδοµο 7 ου ορόφου Κεντρικού

Διαβάστε περισσότερα

Τούβλο από τσιμέντο Γυψότουβλο Πέτρα Επίχρισμα

Τούβλο από τσιμέντο Γυψότουβλο Πέτρα Επίχρισμα Επιλογή βυσμάτων Η κατηγορία των υλικών που είναι κτισμένες οι τοιχοποιίες επηρεάζουν τον τρόπο στερέωσης και το είδος του βύσματος. Στον πίνακα 3.4 περιγράφονται τα διαφορετικά υλικά τοιχοποιίας στα οποία

Διαβάστε περισσότερα

Version 09/2017. Περιεχόµενα. Τεχνικές Πληροφορίες Ευρετήριο Προφίλ Εξαρτήµατα - Ελαστικά

Version 09/2017. Περιεχόµενα. Τεχνικές Πληροφορίες Ευρετήριο Προφίλ Εξαρτήµατα - Ελαστικά Version 09/2017 Περιεχόµενα Τεχνικές Πληροφορίες Ευρετήριο Προφίλ 3-16 17-28 29-174 Προφίλ 1:1 29-52 Βασικές Τυπολογίες 53-54 Τοµές 1:1 55-92 Κατεργασίες 93-120 Υαλώσεις 121-124 Οδηγίες Τοποθέτησης 125-174

Διαβάστε περισσότερα

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. Συστήματα Γερμανικών Ξύλινων Κουφωμάτων

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. Συστήματα Γερμανικών Ξύλινων Κουφωμάτων www.ergomasif.gr ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ISARHOLZ INO 68 ΠΡΟΦΙΛ 68Χ82 ΧΙΛ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.διαστάσεις και προφίλ κατοπιν DIN 68121.Μόρσα διπλά και τριπλά, ενώσεις γωνιών με κόλληση D4 κατόπιν ΕΝ 204

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΣΥΡΟΜΕΝΟ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ R ALUMINIUM SYSTEMS ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική περιγραφή του συστήματος Σελ. 2 2. Τεχνικά χαρακτηριστικά του συστήματος Σελ. 2 2.1 Αποτελέσματα

Διαβάστε περισσότερα

Συμμόρφωση Συστημάτων κατά EN :2009 & EN 13830:2003

Συμμόρφωση Συστημάτων κατά EN :2009 & EN 13830:2003 Συμμόρφωση Συστημάτων κατά EN 14351-2:2009 & EN 13830:2003 04/2016 Η EXALCO στα πλαίσια της υποχρεωτικής Ευρωπαϊκής σήμανσης CE και της συνεχούς βελτίωσης της ποιότητας των προϊόντων της, διαθέτει για

Διαβάστε περισσότερα

Σήµανση. Από 1η Φεβρουαρίου η περίοδος συνύπαρξης του προτύπου ΕΝ 14351-1

Σήµανση. Από 1η Φεβρουαρίου η περίοδος συνύπαρξης του προτύπου ΕΝ 14351-1 Σήµανση Από 1η Φεβρουαρίου η περίοδος συνύπαρξης του προτύπου ΕΝ 14351-1 Η προβλεπόµενη µεταβατική περίοδος θα διαρκέσει µέχρι 1η Φεβρουαρίου 2009, όπου η σήµανση θα γίνει πλέον υποχρεωτική για τα κουφώµατα.

Διαβάστε περισσότερα

Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων με Συστήματα Αλουμινίου Europa

Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων με Συστήματα Αλουμινίου Europa Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων με Συστήματα Αλουμινίου Europa Κατηγορίες Κατασκευών Τα Συστήματα Αλουμινίου Europa πρωτοπορούν και στην αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων, με σειρές που ικανοποιούν

Διαβάστε περισσότερα

3. Μετά το πέρας των εργασιών, ο προμηθευτής θα ειδοποιεί τους υπεύθυνους της Τεχνικής Υπηρεσίας για τον έλεγχο των εργασιών τοποθέτησης.

3. Μετά το πέρας των εργασιών, ο προμηθευτής θα ειδοποιεί τους υπεύθυνους της Τεχνικής Υπηρεσίας για τον έλεγχο των εργασιών τοποθέτησης. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ - ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ - ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Τμήμα: Συντηρήσεων Έργων & αποθήκης υλικών ΕΡΓΟ : «Προμήθεια κουφωμάτων αλουμινίου» ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ : 76/ 2018 Κ. Α. Ε. : Π-1103-18

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΑΛΛΟ ΟΜΗ Α.Β.Ε.Ε ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2010

ΜΕΤΑΛΛΟ ΟΜΗ Α.Β.Ε.Ε ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2010 ΜΕΤΑΛΛΟ ΟΜΗ Α.Β.Ε.Ε ΣΧΕ ΙΟ ΠΑΣΣΑΛΟΜΠΗΞΗΣ ΜΕ PANEL ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ Φ/Β PANELS ΑΠΟ ΧΑΛΥΒΑ ΠΟΥ ΓΑΛΒΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΝ ΘΕΡΜΩ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΣ ΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΝ ISO 1461 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2010 ΜΕΤΑΛΛΟ ΟΜΗ

Διαβάστε περισσότερα

Προστατεύουν τα ευπαθή προϊόντα από αλλαγές θερμοκρασίας αλλά και από μολύνσεις και αλλοιώσεις τροφίμων.

Προστατεύουν τα ευπαθή προϊόντα από αλλαγές θερμοκρασίας αλλά και από μολύνσεις και αλλοιώσεις τροφίμων. Kollias Industrial Doors ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝOY ΥΠΟΣΤΕΓOY ΦΟΡΤΩΣΗΣ FDS 0 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Οι φυσούνες σκέπαστρα, εξασφαλίζουν ασφαλή φορτοεκφόρτωση χωρίς τον παραμικρό επηρεασμό από καιρικές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: Καλαϊσάκη και του Κεντρικού κτίριου Διοίκησης του ΓΠΑ»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: Καλαϊσάκη και του Κεντρικού κτίριου Διοίκησης του ΓΠΑ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Αθήνα 13-3-2014 ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Τμήμα Κατασκευών & Επισκευών ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Αδ. Αριστοπούλου, Διπλ. Χημικός Μηχ. Ταχ. Δ/νση: Ιερά Οδός 75, 11855 Τηλ. :

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ. έκδοση 2.3

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ. έκδοση 2.3 ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ έκδοση 2.3 Τι είναι το συνθετικό; Το προφίλ των συνθετικών κουφωµάτων της Εταιρείας TECON παράγεται από πολυχλωριούχο βινύλιο (pvc), το οποίο αποτελεί το τελικό

Διαβάστε περισσότερα

ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΠΡΕΣΣΑ ΒΑΣΕΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΣΕΙΡΑ Μ9200 ΚΩΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ MILONAS A.E. ALUMINIUM SYSTEM

ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΠΡΕΣΣΑ ΒΑΣΕΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΣΕΙΡΑ Μ9200 ΚΩΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ MILONAS A.E. ALUMINIUM SYSTEM PIEJA ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ Α.Ε. ΠΑΡΟΔΟΣ 28 ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 26 ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΤΗΛ.: 210 4936613 - FAX: 210 4926727 E-MAIL: info@pieja.com ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΠΡΕΣΣΑ ΒΑΣΕΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΣΕΙΡΑ Μ9200 ΚΩΔ.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛ.: FAX:

ΤΗΛ.: FAX: PIEJA ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ Α.Ε. ΠΑΡΟ ΟΣ 28 ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 26 ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΤΗΛ.: 210 4936613 - FAX: 210 4926727 E-MAIL: info@pieja.com ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΠΡΕΣΣΑ ΒΑΣΕΙ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ ΝΕΡΟΧΥΤΩΝ ΚΩ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΙNOX ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΙNOX ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ 1/2/2017 Classic ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΙNOX ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ ΣΤΑΝΤΟΡ.ΕΠΕ Βιομηχανία Kουφωμάτων Aλουμινίου & Pvc 70km Αθηνών Λαμίας,Θέση Βρύσες Αυλίδος ΤΚ.32009 (ΤΘ.210) Σχηματάρι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 16.05.2011 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ. Οικ. 33131 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση : Λ. Συγγρού 80-88

Διαβάστε περισσότερα

Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων με Συστήματα Αλουμινίου Europa

Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων με Συστήματα Αλουμινίου Europa Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων με Συστήματα Αλουμινίου Europa Κατηγορίες Κατασκευών Τα Συστήματα Αλουμινίου Europa πρωτοπορούν και στην αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων, με σειρές που ικανοποιούν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ R ALUMINIUM SYSTEMS CAMERA EUROPEA ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική περιγραφή του συστήματος Σελ. 2 2. Τεχνικά χαρακτηριστικά του συστήματος Σελ. 2 2.1 Αποτελέσματα

Διαβάστε περισσότερα

Εμπειρία. υψηλών επιδόσεων. U w μέχρι. W/(m 2 K) KBE 76 Centre seal system. Κουφωμάτων

Εμπειρία. υψηλών επιδόσεων. U w μέχρι. W/(m 2 K) KBE 76 Centre seal system. Κουφωμάτων Εμπειρία υψηλών επιδόσεων U w μέχρι 0.73 W/(m 2 K) KBE 76 Centre seal system Κουφωμάτων KBE 76: Απλετο φως και ενεργειακή Χάρη στη νέα τεχνολογία των προφίλ, μπορεί να κατασκευαστούν παράθυρα με μεγάλες

Διαβάστε περισσότερα

Επειδή η κλοπή έγινε καθημερινότητα...

Επειδή η κλοπή έγινε καθημερινότητα... Επειδή η κλοπή έγινε καθημερινότητα... Κοιμηθείτε άφοβα με ανοικτές τις μπαλκονόπορτες Πτυσσόμενο Παντζούρι Ασφαλείας Ασφάλεια και Λειτουργικότητα. Δυνατότητα κλειδώματος με 4 έως 8 κρυφούς πείρους Φ

Διαβάστε περισσότερα

Η συμμετοχή των κουφωμάτων αλουμινίου στην ενεργειακή αναβάθμιση κτηρίων.

Η συμμετοχή των κουφωμάτων αλουμινίου στην ενεργειακή αναβάθμιση κτηρίων. Η συμμετοχή των κουφωμάτων αλουμινίου στην ενεργειακή αναβάθμιση κτηρίων. Θοδωρής Λύβης, Πολιτικός Μηχανικός Τμήμα Έργων & Τεχνικής Υποστήριξης ΑΛΟΥΜΥΛ ΑΕ Ένας χρήσιμος ορισμός Ο συντελεστής θερμοπερατότητας

Διαβάστε περισσότερα

Κουφώµατα Κουφώµατα Συρώµενα Φυσαρµόνικα (Σπαστά) OÀºøª π OÀºøª π

Κουφώµατα Κουφώµατα Συρώµενα Φυσαρµόνικα (Σπαστά) OÀºøª π OÀºøª π Κουφώµατα Συρώµενα Κουφώµατα Φυσαρµόνικα (Σπαστά) ΣΧΕΔΙΟ 330 ΣΧΕΔΙΟ 321 ΣΧΕΔΙΟ 431 ΣΧΕΔΙΟ 532 ΣΧΕΔΙΟ 541 ΣΧΕΔΙΟ 550 ΣΧΕΔΙΟ 633 ΣΧΕΔΙΟ 651 ΣΧΕΔΙΟ 743 ΣΧΕΔΙΟ 761 ΣΧΕΔΙΟ 1 ΣΧΕΔΙΟ 5 ΣΧΕΔΙΟ 2 ΣΧΕΔΙΟ 3 ΣΧΕΔΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Ημεγαλύτερη δυνατή άνεση διαβίωσης που αναζητά ο. Σημεία στήριξης του κουφώματος

Ημεγαλύτερη δυνατή άνεση διαβίωσης που αναζητά ο. Σημεία στήριξης του κουφώματος Σημεία στήριξης του κουφώματος ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ Οι επιδόσεις ενός κουφώματος εκτιμούνται ιδιαίτερα κατά την λειτουργία του. Καθοριστικός παράγοντας

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός Μελέτης: 62 / 2018

Αριθμός Μελέτης: 62 / 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ & ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Αριθμός Μελέτης:

Διαβάστε περισσότερα

Εξοικονομήστε ενέργεια. Εξασφαλίστε καλύτερη ποιότητα ζωής! / 1

Εξοικονομήστε ενέργεια. Εξασφαλίστε καλύτερη ποιότητα ζωής! / 1 Εξοικονομήστε ενέργεια. Εξασφαλίστε καλύτερη ποιότητα ζωής! / 1 Η EXALCO, με υπευθυνότητα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, δημιούργησε τη σειρά EXALCO ECONOMY Σχεδιάζοντας τις ιδανικές λύσεις για την

Διαβάστε περισσότερα

Καθαρισμός - Συντήρηση Κουφωμάτων

Καθαρισμός - Συντήρηση Κουφωμάτων Στο παρόν εγχειρίδιο γίνεται προσπάθεια παράθεσης µιας σειρά οδηγιών που αφορούν τον καθαρισ µό-συντήρηση των κουφωµάτων αλουµινίου. Εκπονήθηκε έπειτα από µια ευρύτερη έρευνα µε βάση έγκυρα περιοδικά του

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. Του:. Δ/νση: Τηλ.:

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. Του:. Δ/νση: Τηλ.: ΜΕΡΟΣ Α' ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Του:. Δ/νση: Τηλ.: Α/ Α ΕΙΔΟΣ CPV ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ (χωρίς ΦΠΑ) ΠΟΣΟΤΗΤΑ 1 Οριζόντιες Περσίδες 39515410-2 38 ΔΑΠΑΝΗ 2 Συστήματα πλαϊνών οδηγών - Ντίζες (για τις περσίδες) 17 ΣΥΝΟΛΟ:

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χειρισμού, συντήρησης και επισκευής των ξύλινων παραθύρων και πορτών

Οδηγίες χειρισμού, συντήρησης και επισκευής των ξύλινων παραθύρων και πορτών Αξιότιμες κυρίες και αξιότιμοι κύριοι, Καλορίζικα τα καινούρια σας παράθυρα και σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας. Συντάξαμε τις οδηγίες χειρισμού, συντήρησης και επισκευής για να διατηρήσετε τα

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικά περβάζια διατομής: 12m x 55mm. Εξωτερικά αρμοκάλυπτρα διατομής: 12mm x 35mm.

Εσωτερικά περβάζια διατομής: 12m x 55mm. Εξωτερικά αρμοκάλυπτρα διατομής: 12mm x 35mm. l l l Ξυλεία: ΜΕΡΑΝΤΙ αντικολλητό ή ΝΙΑΓΚΟΝ, ξηραμένο σε 11-13 βαθμούς υγρασίας. Κάσα & φύλλο διατομής: 68mm x 84mm. Μηχανισμοί: SIEGENIA, τύπος Ε-Look, ανοιγόμενης και ανακλινόμενης λειτουργίας με αυτόματη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΜΗΧ/ΣΜΟΥΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΜΗΧ/ΣΜΟΥΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ 1/2/2017 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΜΗΧ/ΣΜΟΥΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ ΣΤΑΝΤΟΡ.ΕΠΕ Βιομηχανία Kουφωμάτων Aλουμινίου & Pvc 70km Αθηνών Λαμίας,Θέση Βρύσες Αυλίδος ΤΚ.32009 (ΤΘ.210)

Διαβάστε περισσότερα

Σπανιολέττα μεταβλητού ύψους λαβής. Γωνία μετάδοσης κίνησης. Γωνία οριζόντιας (κάτω) ανάκλισης. Ψαλίδι ανάκλισης (αμφιδέξιο)

Σπανιολέττα μεταβλητού ύψους λαβής. Γωνία μετάδοσης κίνησης. Γωνία οριζόντιας (κάτω) ανάκλισης. Ψαλίδι ανάκλισης (αμφιδέξιο) Η εταιρεία Vorne παράγει μηχανισμούς ανοιγόμενων και ανοιγόμενων - ανακλινόμενων παραθύρων και μηχανισμούς ανακλινόμενων συρομένων για προφίλ PVCu. Οι μηχανισμοί της εταιρείας, διαθέτουν πιστοποίηση ποιότητας

Διαβάστε περισσότερα

Version 07/2015. Περιεχόμενα. Τεχνικές Πληροφορίες 3-16. Ευρετήριο Προφίλ 17-28 29-174 175-220 221-274. Εξαρτήματα - Ελαστικά 257-268.

Version 07/2015. Περιεχόμενα. Τεχνικές Πληροφορίες 3-16. Ευρετήριο Προφίλ 17-28 29-174 175-220 221-274. Εξαρτήματα - Ελαστικά 257-268. Version 07/2015 Περιεχόμενα Τεχνικές Πληροφορίες 3-16 Ευρετήριο Προφίλ 17-28 29-17 Προφίλ 1:1 29-52 Βασικές Τυπολογίες 53-5 Τομές 1:1 55-92 Κατεργασίες 93-120 Υαλώσεις 121-12 Οδηγίες Τοποθέτησης 125-17

Διαβάστε περισσότερα

Οι καταναλωτές πολύ συχνά δεν είναι. Η τεχνική πλευρά της πώλησης ΟΙ ΕΠΙ ΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ. Τεχνικά θέματα

Οι καταναλωτές πολύ συχνά δεν είναι. Η τεχνική πλευρά της πώλησης ΟΙ ΕΠΙ ΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ. Τεχνικά θέματα ΜΑΡΤΙΝΟΣ Σαφώς και είναι σημαντικό να κατασκευάζονται και να τοποθετούνται άρτια κουφώματα, που εκπληρώνουν τις ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις και ικανοποιούν τις απαιτήσεις του πελάτη, αλλά επίσης πολύ

Διαβάστε περισσότερα

Και εγένετο SUPREME S650 PHOS SMARTIA M12500 PHOS SUPREME S77 PHOS

Και εγένετο SUPREME S650 PHOS SMARTIA M12500 PHOS SUPREME S77 PHOS Τα νέα minimal συστήµατα της οικογένειας PHOS της ALUMIL αποτελούν την ιδανική επιλογή για την κάλυψη µεγάλων ανοιγµάτων και τη µέγιστη εκµετάλλευση του φυσικού φωτισµού, ενώ παράλληλα προσφέρουν τη δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑ ΟΥ

ΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑ ΟΥ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΣΤΟΝ ΚΛΑ Ο ΤΩΝ ΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ: ΚΛΑ ΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ & ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Γεώργιος ουκίδης Πρόεδρος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑ ΟΥ ΜΕΓΕΘΟΣ > 8.000 µικρές και µεγάλες

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική Οδηγία Τοποθέτησης Κουφωμάτων Τεχνική Οδηγία Τοποθέτησης Κουφωμάτων

Τεχνική Οδηγία Τοποθέτησης Κουφωμάτων Τεχνική Οδηγία Τοποθέτησης Κουφωμάτων Τεχνική Οδηγία Τοποθέτησης Κουφωμάτων Έκδοση 1 η / 08.02.2019 [1] Περιεχόμενα 1. Εισαγωγή 3 2. Εμπλεκόμενες επαγγελματικές ομάδες - Δεσμεύσεις 4 3. Τοποθέτηση κουφωμάτων. 6 3.1 Μεταφορά κουφώματος - προεργασία

Διαβάστε περισσότερα

CALDWELL ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΝΑΣΥΡΟΜΕΝΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΤΥΠΟΥ ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ

CALDWELL ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΝΑΣΥΡΟΜΕΝΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΤΥΠΟΥ ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ CALDWELL ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΝΑΣΥΡΟΜΕΝΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΤΥΠΟΥ ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ 1 ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗΣ. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΑ: Τα ελατήρια εξισορρόπησης κατασκευάζονται για ύψος φύλλου από 250 1800 mm, με ενδιάμεσα

Διαβάστε περισσότερα

1130. ΕΡΜΑΡΙΑ - ΙΜΑΤΙΟΘΗΚΕΣ - ΠΑΓΚΟΙ

1130. ΕΡΜΑΡΙΑ - ΙΜΑΤΙΟΘΗΚΕΣ - ΠΑΓΚΟΙ 1130.1 Πεδίο Εφαρµογής Ορισµοί 1130. ΕΡΜΑΡΙΑ - ΙΜΑΤΙΟΘΗΚΕΣ - ΠΑΓΚΟΙ α. Το παρόν άρθρο αφορά στις γενικές απαιτήσεις για την κατασκευή ξύλινων ερµαρίων, ιµατιοθηκών και πάγκων καθώς επίσης και την παροχή

Διαβάστε περισσότερα

Ηράκλειο, 28 / 08 / 2012. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ «Προµήθεια αλουµινίων» ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ «Συντήρηση δηµοτικών κτιρίων»

Ηράκλειο, 28 / 08 / 2012. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ «Προµήθεια αλουµινίων» ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ «Συντήρηση δηµοτικών κτιρίων» Ηράκλειο, 28 / 08 / 2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ «Προµήθεια αλουµινίων» ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ για το έργο αυτεπιστασίας: ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ «Συντήρηση δηµοτικών κτιρίων» /ΝΣΗ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ & Κ.Α. : 30-7331.047 ΤΜΗΜΑ :

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΜΗΧ/ΣΜΟΥΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΜΗΧ/ΣΜΟΥΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ 1/2/2017 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΜΗΧ/ΣΜΟΥΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ ΣΤΑΝΤΟΡ.ΕΠΕ Βιομηχανία Kουφωμάτων Aλουμινίου & Pvc 70km Αθηνών Λαμίας,Θέση Βρύσες Αυλίδος ΤΚ.32009 (ΤΘ.210)

Διαβάστε περισσότερα

περιεχόμενα προφίλ εταιρείας χυτά πάνελ αλουμινίου / ψάθες κάγκελα αλουμινίου KIT-SYSTEM πάνελ από προφίλ αλουμινίου / ψάθες σκάλες

περιεχόμενα προφίλ εταιρείας χυτά πάνελ αλουμινίου / ψάθες κάγκελα αλουμινίου KIT-SYSTEM πάνελ από προφίλ αλουμινίου / ψάθες σκάλες κατάλογος 2010 περιεχόμενα προφίλ εταιρείας 04 χυτά πάνελ αλουμινίου / ψάθες 09 κάγκελα αλουμινίου KIT-SYSTEM 17 πάνελ από προφίλ αλουμινίου / ψάθες 27 σκάλες 35 περίφραξη αλουμινίου 39 καγκελόπορτες αλουμινίου

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΙNOX ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΙNOX ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ 1/2/2017 Classic ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΙNOX ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ ΣΤΑΝΤΟΡ.ΕΠΕ Βιομηχανία Kουφωμάτων Aλουμινίου & Pvc 70km Αθηνών Λαμίας,Θέση Βρύσες Αυλίδος ΤΚ.32009 (ΤΘ.210) Σχηματάρι

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας επιφάνειας κουφωμάτων- Απόχρωση Απόχρωση ξύλου Λευκό

Πίνακας επιφάνειας κουφωμάτων- Απόχρωση Απόχρωση ξύλου Λευκό Τεχνική περιγραφή Θα προχωρήσουμε στην αντικατάσταση των παλαιών και φθαρμένων από τη χρήση ξύλινων και αλουμινένιων εξωτερικών θυρών, αλουμινένιων υαλοθύρων και υαλοστασίων, διαφόρων αιθουσών διδασκαλίας

Διαβάστε περισσότερα

Το αλουμίνιο έχει καθιερωθεί ως βασικό υλικό στην. οικοδομική βιομηχανία. Το συναντούμε σε κουφώματα,

Το αλουμίνιο έχει καθιερωθεί ως βασικό υλικό στην. οικοδομική βιομηχανία. Το συναντούμε σε κουφώματα, Παρουσίαση ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΡΝΑΟΥΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ Εκπαιδευτές ΚΕ.ΠΑ Το αλουμίνιο έχει καθιερωθεί ως βασικό υλικό στην οικοδομική βιομηχανία. Το συναντούμε σε κουφώματα, υαλοπετάσματα, πόρτες, βάσεις Φ.Β πλαισίων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 14.03.2011 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ. Οικ. 15629 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. /νση : Λ. Συγγρού 80-88 Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

Προμήθεια κουφωμάτων για το ΕΠΑΛ Επανομής

Προμήθεια κουφωμάτων για το ΕΠΑΛ Επανομής Αρ. Μελέτης: 35/2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ Προμήθεια κουφωμάτων για το ΕΠΑΛ Επανομής ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική περιγραφή 2. Ενδεικτικός προυπολογισμός Σελ.1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρ. Μελέτης: 35/2016

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΜΗΧ/ΣΜΟΥΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΜΗΧ/ΣΜΟΥΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ 1/2/2017 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΜΗΧ/ΣΜΟΥΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ ΣΤΑΝΤΟΡ.ΕΠΕ Βιομηχανία Kουφωμάτων Aλουμινίου & Pvc 70km Αθηνών Λαμίας,Θέση Βρύσες Αυλίδος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική περιγραφή του συστήματος Σελ. 2 2. Τεχνικά χαρακτηριστικά του συστήματος Σελ. 2.1 Αποτελέσματα μετρήσεων δίφυλλου ανοιγόμενου κουφώματος από ΕΚΑΝΑΛ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ UΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. UΤεχνική περιγραφή του συστήματοςu Σελ. 2 2. UΤεχνικά χαρακτηριστικά του συστήματοςu Σελ. 3 2.1 Αποτελέσματα μετρήσεων επάλληλου κουφώματος από ΕΚΑΝΑΛ.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: 18/03 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΩΝ ΣΩΛΗΝΩΝ & ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 24.985,00 (χωρίς Φ.Π.Α. 24%) ΕΚΤΕΛΕΣΗ: - ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ (ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΙΑΣΙΚΑΣΙΑ)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική περιγραφή του συστήματος Σελ. 2 2. Τεχνικά χαρακτηριστικά του συστήματος Σελ. 2.1 Αποτελέσματα μετρήσεων επάλληλου κουφώματος από ΕΚΑΝΑΛ. Σελ. 2.2

Διαβάστε περισσότερα

Κουφώματα αλουμινίου και ο ρόλος τους στην ενεργειακή αναβάθμιση των κατοικιών

Κουφώματα αλουμινίου και ο ρόλος τους στην ενεργειακή αναβάθμιση των κατοικιών Κουφώματα αλουμινίου και ο ρόλος τους στην ενεργειακή αναβάθμιση των κατοικιών Θεόφιλος Παγιάτης Γ.Γ. ΠΟΒΑΣ Σύμφωνα με τα έως τώρα στατιστικά στοιχεία από τα Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) που

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ - ΠΟΡΤΕΣ ΓΚΑΡΑΖ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΑΥΛΟΠΟΡΤΕΣ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ - ΠΟΡΤΕΣ ΓΚΑΡΑΖ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΑΥΛΟΠΟΡΤΕΣ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ - ΠΟΡΤΕΣ ΓΚΑΡΑΖ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΑΥΛΟΠΟΡΤΕΣ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ Γκαραζόπορτες για υψηλές απαιτήσεις Ένα όμορφο σπίτι χρειάζεται μία τελευταία πινελιά που τη δίνει μία ωραία και πρακτική γκαραζόπορτα

Διαβάστε περισσότερα

Συνεχώς αναβαθμίζουμε τον στόλο των μηχανημάτων, για να μπορούμε να παράγουμε κουφώματα και κατασκευές που πρώτα θα αρέσουν σε εμάς, για να είμαστε

Συνεχώς αναβαθμίζουμε τον στόλο των μηχανημάτων, για να μπορούμε να παράγουμε κουφώματα και κατασκευές που πρώτα θα αρέσουν σε εμάς, για να είμαστε Συνεχώς αναβαθμίζουμε τον στόλο των μηχανημάτων, για να μπορούμε να παράγουμε κουφώματα και κατασκευές που πρώτα θα αρέσουν σε εμάς, για να είμαστε σίγουροι πως θα αρέσουν και σε εσάς. H STYLETECH είναι

Διαβάστε περισσότερα

Περιλαµβάνονται αναλυτικά

Περιλαµβάνονται αναλυτικά Τώρα µπορείτε να αποκτήσετε µία Κουζίνα Πλαίσιο µε έκπτωση 40% ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΕ : 180 ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΜΕ ΤΟ ΦΠΑ (από 300 /µέτρο) Στην τιµή περιλαµβάνονται η µεταφορά και η τοποθέτηση εντός Αττικής. Ερχόµαστε σπίτι

Διαβάστε περισσότερα

Συντήρηση ή αντικατάσταση κουφωμάτων; ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Συντήρηση ή αντικατάσταση κουφωμάτων; ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ öùô.: DORAL Συντήρηση ή αντικατάσταση κουφωμάτων; Ο κατασκευαστής κουφωμάτων πρέπει να είναι σε θέση να συμβουλεύσει τον πελάτη αν τα κουφώματα που χρησιμοποιεί χρειάζονται κάποιες επεμβάσεις συντήρησης

Διαβάστε περισσότερα

Εξαρτήµατα για µεµβράνες PVC Alkor Draka

Εξαρτήµατα για µεµβράνες PVC Alkor Draka Εξαρτήµατα για µεµβράνες PVC Alkor Draka Η Alkor Draka διαθέτει για κάθε τύπο µεµβράνης PVC αντίστοιχα εξαρτήµατα που διατίθενται κατόπιν παραγγελίας. ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗΣ ALKORPLUS Alkorplus Στρώµα

Διαβάστε περισσότερα

AL 205 ΣΥΡΟΜΕΝΟ AL 205 ALUMINIUM SYSTEMS

AL 205 ΣΥΡΟΜΕΝΟ AL 205 ALUMINIUM SYSTEMS AL 205 ΣΥΡΟΜΕΝΟ AL 205 ALUMINIUM SYSTEMS ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Συρόμενο AL 205 Περιεχόμενα AL 205 ΣΕΛ 3 Περιεχόμενα ΣΕΛ 4-5 Προφίλ Εταιρείας ΣΕΛ 6 Ταυτότητα ΣΕΛ 7 Πλεονεκτήματα ΣΕΛ 8 Μέθοδοι Ελέγχου Ποιότητας ΣΕΛ

Διαβάστε περισσότερα

Ανάλυση και κοστολόγηση Εταιρείας κατασκευών αλουμινίου ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΟΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ανάλυση και κοστολόγηση Εταιρείας κατασκευών αλουμινίου ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΟΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΟΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Κόστος μέθοδοι κοστολόγησης 2. Κατηγορίες κόστους 3. Αιτίες που επηρεάζουν το κόστος 4. Μοντέλο κοστολόγησης (τελάρο) 5. Αξιακή ροή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός πιστοποίησης προϊόντων για την Παρέμβαση Αντικατάσταση Κουφωμάτων Πρόγραμμα Χτίζοντας το Μέλλον 1. Εισαγωγή

Οδηγός πιστοποίησης προϊόντων για την Παρέμβαση Αντικατάσταση Κουφωμάτων Πρόγραμμα Χτίζοντας το Μέλλον 1. Εισαγωγή Οδηγός πιστοποίησης προϊόντων για την Παρέμβαση Αντικατάσταση Κουφωμάτων Πρόγραμμα Χτίζοντας το Μέλλον 1. Εισαγωγή Το Έργο Χτίζοντας το Μέλλον Παρεμβάσεις Μεγάλης Κλίμακας αφορά στην αναβάθμιση του κτιριακού

Διαβάστε περισσότερα

15REQ003011460 2015-09-02

15REQ003011460 2015-09-02 5REQ0030460 205-09-02 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Συκιές, 27/8/205 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ. 988 ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ 1 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ Τηλ.2111048222 Αθήνα, 3 Οκτ 2017 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Για την Αντικατάσταση των Παλαιών Ξύλινων Παραθύρων Και Μεταλλικής Κατασκευής

Διαβάστε περισσότερα

1 2 3 Υλικά μέσα που απαιτούνται:

1 2 3 Υλικά μέσα που απαιτούνται: Έντυπο αυτο-αξιολόγησης Φορέα για την υλοποίηση προγράμματος τεχνικής επαγγελματικής εκπαίδευσης Σχήμα Κατάρτισης και Πιστοποίησης Προσόντων του BUS UPSWING: Ενεργειακά αποδοτική συναρμολόγηση / κατασκευή

Διαβάστε περισσότερα

ΙΝ.Κ.ΑΛ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤIΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ 09-10-2008. Εισηγητές: Κεραμίδας Νικόλαος. Παγιάτης Θεόφιλος Αρβανίτης Ιωάννης

ΙΝ.Κ.ΑΛ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤIΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ 09-10-2008. Εισηγητές: Κεραμίδας Νικόλαος. Παγιάτης Θεόφιλος Αρβανίτης Ιωάννης ΙΝ.Κ.ΑΛ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤIΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ 09-10-2008 Εισηγητές: Κεραμίδας Νικόλαος Παγιάτης Θεόφιλος Αρβανίτης Ιωάννης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Ιστορική αναδρομή Αγορά Ορολογία για πιστοποιημένα προϊόντα Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Νέα προϊόντα 2011. SUPREME systems. INTERNATIONAL BUILDING Systems. SECURITY Systems

Νέα προϊόντα 2011. SUPREME systems. INTERNATIONAL BUILDING Systems. SECURITY Systems ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ 2011 Νέα προϊόντα 2011 SUPREME systems INTERNATIONAL BUILDING Systems SECURITY Systems Supreme S700 Ανυψούμενο συρόμενο βαρέως τύπου έως 400 Kg ανά φύλλο Πλάτος φύλλου 70 mm Σχεδιασμένο βάση

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΑΝΑ ΕΤΗΣ ΜΕ ΑΠΟΣΒΕΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΙΠΛΟ ΑΓΚΙΣΤΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΑΝΑ ΕΤΗΣ ΜΕ ΑΠΟΣΒΕΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΙΠΛΟ ΑΓΚΙΣΤΡΟ ΑΝΑ ΕΤΗΣ ΜΕ ΑΠΟΣΒΕΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΙΠΛΟ ΑΓΚΙΣΤΡΟ 831009780 Το σύστηµα θα καλύπτει τις βασικές απαιτήσεις του ΕΝ 355 και θα αποτελείται: Από δύο αναδέτες µήκους 1 m ο καθένας οι οποίοι θα καταλήγουν σε άγκιστρα

Διαβάστε περισσότερα

Φύλλο Πόρτας Μονό Φύλλο Διπλό Φύλλο RAL 9002, 9006,9007, ,7030,7035,7040, ,6029,5010,5017, ,3020,1014,1015,1023

Φύλλο Πόρτας Μονό Φύλλο Διπλό Φύλλο RAL 9002, 9006,9007, ,7030,7035,7040, ,6029,5010,5017, ,3020,1014,1015,1023 ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΕΣ ΣΕΙΡΑ LIGHT LPTP 80 Εφαρμογή Συντήρηση Eνισχυμένη Συντήρηση Δέν Διατίθεται Κατάψυξη Δέν Διατίθεται Εύρος Θερμοκρασίας 0 C Έως 8 C Φύλλο Πόρτας Μονό Φύλλο Διπλό Φύλλο Πάχος Φύλλου (mm)

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Αρ. 2 /2013

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Αρ. 2 /2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝ/ΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2 ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Ε.Α.Ν.Π. «ΜΕΤΑΞΑ» ΜΠΟΤΑΣΗ 51-18537 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τηλ: 213 2079100 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Τα συστήµατα βεβαίωσης συµµόρφωσης της οδηγίας 89/106/ΕΟΚ για δοµικά προϊόντα

Τα συστήµατα βεβαίωσης συµµόρφωσης της οδηγίας 89/106/ΕΟΚ για δοµικά προϊόντα Eυρωπαϊκή Επιτροπή Γ Επιχειρήσεις και Βιοµηχανία Τα συστήµατα βεβαίωσης συµµόρφωσης της οδηγίας 89/106/ΕΟΚ για δοµικά προϊόντα Γ. Kατσαράκης (Georgios.Katsarakis@ec.europa.eu) ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Παράλληλα συρόμενοι - ανακλινόμενοι μηχανισμοί, Φυσούνες. Το πρόγραμμα της G.U για παράθυρα και μπαλκονόπορτες ξύλου, PVC, και αλουμινίου

Παράλληλα συρόμενοι - ανακλινόμενοι μηχανισμοί, Φυσούνες. Το πρόγραμμα της G.U για παράθυρα και μπαλκονόπορτες ξύλου, PVC, και αλουμινίου Παράλληλα συρόμενοι - ανακλινόμενοι μηχανισμοί, Φυσούνες Το πρόγραμμα της G.U για παράθυρα και μπαλκονόπορτες ξύλου, PVC, και αλουμινίου Τα παράλληλα συρόμενα ανακλινόμενα Οι παράλληλα συρόμενοι ανακλινόμενοι

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική προδιαγραφή Πινάκων Χαμηλής Τάσης ΑΒΒ System pro E Power Περιεχόμενα

Τεχνική προδιαγραφή Πινάκων Χαμηλής Τάσης ΑΒΒ System pro E Power Περιεχόμενα Τεχνική προδιαγραφή Πινάκων Χαμηλής Τάσης ΑΒΒ System pro E Power Περιεχόμενα 1. Τεχνικά χαρακτηριστικά... 2 2. Συμμόρφωση με τα πρότυπα... 2 3. Κατασκευαστικά χαρακτηριστικά... 2 4. Μεταλλική κατασκευή...

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ Gütegemeinschaft Schlösser und Beschläge e.v. (Σύνδεσμος Πιστοποίησης Ποιότητας: Κλειδαριές και Μηχανισμοί κουφωμάτων) : VHBE ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ Έκδοση: 2009-11-12 Μηχανισμοί κουφωμάτων Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

EXALCO A.E. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ 5 ο χλµ. Εθν. Οδού Λαρίσης-Θεσσαλονίκης Λάρισα ίφυλλη Μπαλκονόπορτα Επάλληλη Με εξί Σταθερό Φύλλο

EXALCO A.E. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ 5 ο χλµ. Εθν. Οδού Λαρίσης-Θεσσαλονίκης Λάρισα ίφυλλη Μπαλκονόπορτα Επάλληλη Με εξί Σταθερό Φύλλο ΗΡΑΣ & ΣΠΥΡΟΥ ΜΗΛΙΟΥ 124 62 ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΗ Λ : (210) 55.82.320-2 FAX : (210) 55.82.323 E-mail: ekanal@ekanal.gr ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟΣ 2002 ΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΟΚΙΜΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ. Ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου Α.Ε. (ΟΛΒ ΑΕ)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ. Ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου Α.Ε. (ΟΛΒ ΑΕ) ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΒΟΛΟΥ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ Τίτλος Έργου: «Αντικατάσταση επικάλυψης στέγης του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΦΥΛΛΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΦΥΛΛΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΦΥΛΛΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ - ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ 1.ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΥΛΙΚΩΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ (ναι ή όχι) ΑΝΑΦΟΡΑ (αριθµός σελίδας τεχνικής προσφοράς που αναφέρεται

Διαβάστε περισσότερα

Υδατοστεγανότητα. Επικίνδυνες ουσίες. Συµπεριφοράς. στη φωτιά. Ιδιότητες. Θερµοπερατότητας. Ακτινοδιαπερατότητας. Rw (C;Ctr) έως 47 (-1;-4) db

Υδατοστεγανότητα. Επικίνδυνες ουσίες. Συµπεριφοράς. στη φωτιά. Ιδιότητες. Θερµοπερατότητας. Ακτινοδιαπερατότητας. Rw (C;Ctr) έως 47 (-1;-4) db - Ταυτότητα συστήµατος Κουφώµατα σύµφωνα µε το EN 143 51-1 Αρ. 100 33466-0.1 Ιδιότητες Πελάτης είναι ο παραγωγός συστήµατος VEKA AG Dieselstraße 8 48324 Sendenhorst Σύστηµα TOPLINE AD, SOFTLINE 70 AD,

Διαβάστε περισσότερα

Πόρτα πολλαπλών χρήσεων MZ

Πόρτα πολλαπλών χρήσεων MZ Μεντεσέδες πολλαπλών σημείων, με ρύθμιση καθ' ύψος, ευρωπαϊκά μεγέθη, ρυθμιζόμενη απλή κάσα, σύστημα μεντεσέδων ASSA Πόρτα πολλαπλών χρήσεων MZ Χαλύβδινες πόρτες υψηλής ποιότητας για εξωτερικούς και εσωτερικούς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΚΙΜΩΝ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΚΙΜΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΚΙΜΩΝ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΙΘΜΟΣ 0503 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 31 / 01 / 05 Στοιχεία Πελάτη: Περιγραφή Προϊόντος: EXALCO PRIMCOR A.E. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ 8 ο χλµ. Ε.Ο. Λαρίσης - Θεσσαλονίκης 411

Διαβάστε περισσότερα

STYLETECH.sa.

STYLETECH.sa. Σε συνδυασμό με το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό της, δημιουργεί και τοποθετεί πόρτες και παράθυρα υψηλής ποιότητας και αντοχής που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα απαιτήσεων και δίνουν ιδιαίτερο

Διαβάστε περισσότερα