Πρόγραμμα Εκπαιδευτικών Συναντήσεων Eurolife ERB Ασφαλιστική

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Πρόγραμμα Εκπαιδευτικών Συναντήσεων Eurolife ERB Ασφαλιστική"

Transcript

1 Πρόγραμμα Εκπαιδευτικών Συναντήσεων ERB Ασφαλιστική Τμήμα ς B Εξάμηνο 2019

2 Εισαγωγικό Σημείωμα Γενικού Διευθυντή Πωλήσεων & ς Αγαπητοί συνεργάτες, Ο Οδηγός που κρατάτε στα χέρια σας έχει ως στόχο να σας δώσει τις χρήσιμες πληροφορίες που χρειάζεστε για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα για το 2 ο εξάμηνο του έτους Στην ERB Ασφαλιστική πιστεύουμε στη σημασία της επιμόρφωσης των συνεργατών μας, γι αυτό και επενδύουμε σε εκπαιδευτικές δράσεις ευέλικτες και προσαρμοσμένες στα σύγχρονα δεδομένα και τις ανάγκες σας. Ο σχεδιασμός των εκπαιδευτικών προγραμμάτων γίνεται με σεβασμό στον επαγγελματία εκπαιδευόμενο τον οποίο Αφουγκραζόμαστε, με στόχο να Ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες του και μαζί Αναπτυσσόμαστε. Στο πνεύμα αυτό, τα στελέχη της Διεύθυνσης ς δημιούργησαν έναν οδηγό με μοναδικό στόχο εύρυθμη λειτουργία των καθημερινών υποχρεώσεών σας. Για το σχεδιασμό του Εκπαιδευτικού πλάνου, λάβαμε υπ όψιν: τις εξελίξεις της Ασφαλιστικής αγοράς, τα δεδομένα που αφορούν στην Πιστοποίηση και επαναπιστοποίηση των (αντ)ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, αλλά και τις μεταγενέστερες εξελίξεις στο θέμα αυτό όπως αυτές προέκυψαν από την Οδηγία IDD. Τα εφόδια που απαιτεί ο ρόλος του ασφαλιστικού συμβούλου στην εποχή μας Τα αιτήματά σας για εκπαιδευτικά θέματα που σας ενδιαφέρουν Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον με το οποίο αγκαλιάζετε τα Εργαστήρια Ανάπτυξης Δεξιοτήτων Την ανάγκη υποστήριξης νέων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών που επιθυμούν να πάρουν τα απαραίτητα εφόδια για το ξεκίνημά τους στο χώρο Ανταποκρινόμαστε: για να καλύψουμε τα παραπάνω, συνεχίζουμε τις τακτικές εκπαιδεύσεις μας και εμπλουτίζουμε τα εργαστήρια ανάπτυξης δεξιοτήτων με νέα θεματολογία. Διατηρούμε τις Ημερίδες σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Κρήτη, η θεματολογία των οποίων θα διαμορφωθεί με βάση τις εμπορικές ανάγκες του δικτύου για τις οποίες θα ενημερώνεστε σε εύλογο χρονικό διάστημα πριν την υλοποίηση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Θέλοντας να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη των συνεργατών συνεχίζουμε και με Εξειδικευμένες Ημερίδες σε θέματα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις οποίες θα ενημερώνεστε σε εύλογο χρονικό διάστημα. Αναπτυσσόμαστε επειδή η προσπάθεια δεν σταματάει ποτέ, βοηθώντας δια της εκπαίδευσης στην επαγγελματική βελτίωση, θεωρούμε ότι χτίζουμε βαθύτερες σχέσεις μεταξύ της εταιρείας και των συνεργατών μας. την Με φιλικούς χαιρετισμούς Νίκος Δελένδας

3 Εκπαιδευτικές ενότητες Eπαγγελματική Πιστοποίηση Πρόγραμμα Προετοιμασίας Εξετάσεων Πιστοποίησης που διενεργεί η Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ) για την πιστοποίηση γνώσεων. Επανεκπαίδευση και επαναπιστοποιηση Διαμεσολαβητών Πρόγραμμα «Επανεκπαίδευσης και επαναπιστοποίησης των (αντ)ασφαλιστικών διαμεσολαβητών» σύμφωνα με το ν.4583/2018. Εργαστήρια Ανάπτυξης Δεξιοτήτων Οι Ημερίδες του Εργαστηρίου Ανάπτυξης δεξιοτήτων εντάσσονται στα πλαίσια του προγράμματος επιμόρφωσης των Ασφαλιστικών διαμεσολαβητών σε επίκαιρα θέματα. Ημερίδες υποστήριξης και οργάνωσης γραφείου Οι Ημερίδες υποστηρίζουν την κατανόηση και εκμάθηση των Ηλεκτρονικών συστημάτων της ( Partners) την βελτίωση της καθημερινότητας μέσω της οργάνωσης των εργασιών ενός ασφαλιστικού γραφείου. Εκπαιδευτικές συναντήσεις σε Επιλεγμένα Γραφεία Συνεργατών Σε συνεργασία με επιλεγμένα γραφεία Πωλήσεων υλοποιούμε εκπαιδευτικά προγράμματα που απευθύνονται αποκλειστικά σε συνεργάτες του εκάστοτε γραφείου. Advanced Program in Management for Insurance Executives Οδηγίες και Διαδικασίες ς Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς και εισηγητές οι οποίοι είναι αναγνωρισμένου κύρους καθηγητές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος του Πανεπιστημίου. Οδηγίες και Διαδικασίες ς.

4 Επαγγελματική Πιστοποίηση Πρόγραμμα Προετοιμασίας Εξετάσεων Πιστοποίησης που διενεργεί η Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ) για την πιστοποίηση γνώσεων με βάση την Οδηγία του IDD για το: 1. Πιστοποιητικό Επαγγελματικών Γνώσεων Ασφαλιστικού Πράκτορα 2. Πιστοποιητικό Επαγγελματικών Γνώσεων Μεσίτη Ασφαλίσεων και Αντασφαλίσεων (*) 3. Πιστοποιητικό Επαγγελματικών Γνώσεων Επενδυτικών Προϊόντων βασιζόμενων σε Ασφάλιση Ο στόχος τους Προγράμματος Στο τέλος του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα έχουν: Ενημερωθεί για το Υλικό ς που θα εξεταστούν Θα γνωρίζουν σε βάθος έννοιες της Ασφαλιστικής Αγοράς Στο τέλος θα μπορούν να γνωρίζουν μέσα από Τεστ Προσημείωσης το επίπεδο γνώσεων τους Σε ποιους απευθύνεται: Σε όλους τους νέους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές που δραστηριοποιούνται στον Ασφαλιστικό Κλάδο Διάρκεια σεμιναρίου Ανάλογα το υλικό πιστοποίησης Τοποθεσία σεμιναρίου Αθήνα, Θεσσαλονίκη (*) Μέγιστος Αριθμός Συμμετεχόντων 30 Συμμετοχές (*) Δήλωση Συμμετοχής (* ) Για την υλοποίηση του προγράμματος απαραίτητη προϋπόθεση είναι η συμπλήρωση του ελάχιστου αριθμού συμμετεχόντων όπως ορίζεται από την Διεύθυνση ς.

5 Επανεκπαίδευση και επαναπιστοποιηση Διαμεσολαβητών Πρόγραμμα «Επανεκπαίδευσης και επαναπιστοποίησης των (αντ)ασφαλιστικών διαμεσολαβητών» σύμφωνα με το ν. 4583/2018 Η Ενότητα αυτή αφορά τους παρακάτω διαμεσολαβούντες: Συντονιστές Ασφαλιστικών πρακτόρων Ασφαλιστικούς Πράκτορες Μεσίτες ασφαλίσεων και αντασφαλίσεων Επίσης, στον τομέα της διανομής ασφαλιστικών προϊόντων στην Ελλάδα δραστηριοποιούνται και οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές που ασκούν ως δευτερεύουσα δραστηριότητα την ασφαλιστική διαμεσολάβηση. Ο στόχος των Προγραμμάτων Τα εκπαιδευτικά προγράμματα έχουν ως στόχο τον εμπλουτισμό των γνώσεων των διανομέων ασφαλιστικών προϊόντων αναφορικά με τα προϊόντα, τις αλλαγές του θεσμικού πλαισίου, την βελτίωση και ανάπτυξη δεξιοτήτων, προκειμένου να επιτυγχάνουν υψηλότερα παραγωγικά αποτελέσματα. Τομέας Α: Προϊόντα τα οποία ο εκπαιδευόμενος προωθεί στην αγορά. Τομέας Β: Θεσμικά θέματα της ασφαλιστικής αγοράς. Τομέας Γ: Ανάπτυξη ατομικών δεξιοτήτων και ικανοτήτων. Τα συγκεκριμένα σεμινάρια που περιλαμβάνονται στο Πρόγραμμα ς της εταιρείας μας, με την ένδειξη «Επανεκπαίδευση και επαναπιστοποίηση διαμεσολαβητών», έχουν αξιολογηθεί ως κατάλληλα για την «Επανεκπαίδευση και επαναπιστοποίηση των (αντ)ασφαλιστικών διαμεσολαβητών», από την «Επιτροπή Αξιολόγησης Σεμιναρίων Επαναπιστοποίησης για την Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση» της ΤτΕ. Τα προγράμματα υλοποιούνται σε αίθουσα ή μέσω E- Learning. Σε ποιους απευθύνεται: Σε όλους του διανομείς ασφαλιστικών προϊόντων που έχουν την υποχρέωση να επικαιροποιούν την ασφαλιστική τους γνώση και επαγγελματική επάρκεια, και οι οποίοι διατηρούν ενεργή σύμβαση με την εταιρεία μας. Μέγιστος Αριθμός Συμμετεχόντων 45 Συμμετοχές (*) Διάρκεια σεμιναρίου Θεωρία και Τεστ Δήλωση Συμμετοχής (* ) Για την υλοποίηση του προγράμματος απαραίτητη προϋπόθεση είναι η συμπλήρωση του ελάχιστου αριθμού συμμετεχόντων όπως ορίζεται από την Διεύθυνση ς.

6 Εργαστήρια Ανάπτυξης Δεξιοτήτων Οι Ημερίδες του Εργαστηρίου Ανάπτυξης δεξιοτήτων εντάσσονται στα πλαίσια του προγράμματος επιμόρφωσης των Ασφαλιστικών διαμεσολαβητών σε επίκαιρα θέματα Ο στόχος τους Προγράμματος Να βοηθηθούν οι συνεργάτες μέσα από την εισήγηση, με συμμετοχικές τεχνικές και διάλογο, να βελτιώσουν και να αναπτύξουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες τους αναφορικά με τις έννοιες «ικανοτήτων» και «δεξιοτήτων» και να τις συσχετίσουν με την επαγγελματική τους δραστηριότητα. να γνωρίσουν και να προσδιορίσουν τις δεξιότητες που διαθέτουν. να διαπιστώσουν ότι οι δεξιότητες αναπτύσσονται με συστηματική προσπάθεια. να αντιμετωπίζουν και να χειρίζονται με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα όλες τις καταστάσεις που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της εργασίας τους. Μέγιστος Αριθμός Συμμετεχόντων 25 Συμμετοχές (*) Δήλωση Συμμετοχής (* ) Για την υλοποίηση του προγράμματος απαραίτητη προϋπόθεση είναι η συμπλήρωση του ελάχιστου αριθμού συμμετεχόντων όπως ορίζεται από την Διεύθυνση ς.

7 Ημερίδες υποστήριξης και οργάνωσης γραφείου Κατανόηση των ηλεκτρονικών συστημάτων της εταιρείας μας ( Partners) και μεθόδων βελτίωσης της καθημερινής εργασίας. Ο στόχος τους Προγράμματος Στόχος των Ημερίδων είναι, μέσα από εισήγηση, συμμετοχικές τεχνικές και διάλογο, να βελτιώσουν και να αναπτύξουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες τους αναφορικά με τα Ηλεκτρονικά συστήματα της, και επιπλέον τη διαχείριση, αξιολόγηση, βελτίωση των καθημερινών εργασιών του γραφείου για καλύτερο και αποτελεσματικότερο τρόπο εργασίας. Σε ποιους απευθύνεται: Σε όλους μας τους Συνεργάτες Μέγιστος Αριθμός Συμμετεχόντων 30 Συμμετέχοντες (*) Διάρκεια σεμιναρίου Ανάλογα με την θεματολογία του Σεμιναρίου Δήλωση Συμμετοχής (* ) Για την υλοποίηση του προγράμματος απαραίτητη προϋπόθεση είναι η συμπλήρωση του ελάχιστου αριθμού συμμετεχόντων όπως ορίζεται από την Διεύθυνση ς.

8 Εκπαιδευτικές συναντήσεις σε Επιλεγμένα Γραφεία Συνεργατών Σε συνεργασία με επιλεγμένα γραφεία Πωλήσεων υλοποιούμε εκπαιδευτικά προγράμματα που απευθύνονται αποκλειστικά σε συνεργάτες του εκάστοτε γραφείου Ο στόχος τους Προγράμματος Μέσα από την ενεργή συμμετοχή σας από την έρευνα εκπαιδευτικών αναγκών που θα σας σταλεί θα δημιουργήσουμε at hoc εκπαιδεύσεις που θα ανταποκρίνονται στο προφίλ των αναγκών των συνεργατών του γραφείου. Διάρκεια σεμιναρίου Ανάλογα με την θεματολογία του Σεμιναρίου Δήλωση Συμμετοχής

9 Advanced Program in Management for Insurance Executives Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. To «Advanced Program in Management for Insurance Executives», αποτελεί την πολύ επιτυχημένη πρωτοβουλία της εταιρείας, το οποίο έχει λάβει σημαντική αποδοχή και αναγνώριση από ολόκληρη την ασφαλιστική αγορά. Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα γίνεται σε συνεργασία με το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς και εισηγητές είναι καθηγητές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος του Πανεπιστημίου. Τα γνωστικά πεδία που καλύπτει το πρόγραμμα είναι ενδεικτικά: Μάρκετινγκ και Συμπεριφοράς Καταναλωτή Διαπραγματεύσεις και Διαχείριση Συγκρούσεων Ηγεσίας και Οργανωσιακής Συμπεριφοράς Στρατηγική Σκέψη και Υλοποίηση Στρατηγικών Αποφάσεων Κατάρτιση και αξιολόγηση επιχειρηματικών σχεδίων (Business Plans) Σε ποιους απευθύνεται: Λόγω της ιδιαιτερότητας του προγράμματος και του περιορισμένου και επιλεγμένου αριθμού συμμετεχόντων, οι συνεργάτες που το παρακολουθούν, καθορίζονται με βάση τα παραγωγικά και ποιοτικά στοιχεία της συνεργασίας. Διάρκεια σεμιναρίου Ανάλογα με την θεματολογία του Σεμιναρίου Δήλωση Συμμετοχής

10 Ιούλιος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Συνοπτικό Πρόγραμμα του 2 ου Εξαμήνου του 2019 Συνοπτικό Πλάνο Τακτικών Ημερίδων 2 ου εξάμηνου 2019 Θεματολογία Σεμιναρίων «Advanced Program in Management for Insurance Executives 2019» Πρόγραμμα Προετοιμασίας Εξετάσεων Πιστοποίησης Επανεκπαίδευση και επαναπιστοποίηση διαμεσολαβητών Τομέας Α (Προϊόντα) Επανεκπαίδευση και επαναπιστοποίηση διαμεσολαβητών Τομέας Γ (Ανάπτυξη Δεξιοτήτων) Επανεκπαίδευση και επαναπιστοποίηση διαμεσολαβητών Τομέας B (Θεσμικό Πλαίσιο) E- Learning Θα ανακοινωθεί Εργαστήρια Ανάπτυξης Δεξιοτήτων Ημερίδες Υποστήριξης Οργάνωσης Γραφείου Partners Προϊοντική Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται online στην ηλεκτρονική διεύθυνση της πλατφόρμας εκπαίδευσης Επιλέγετε, πότε και σε ποιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιθυμείτε να συμμετάσχετε είτε από το Ημερολόγιο ς είτε από τις Προγραμματισμένες Δραστηριότητες που βρίσκονται κάτω από το Ημερολόγιο και συμπληρώνετε το User Name: Password:

11 Αναλυτικό Πρόγραμμα 2 ου Εξαμήνου του έτους 2019 Πέμπτη 11/07 15/07 Παρασκευή 19/07 Πρόγραμμα Τακτικών Εκπαιδευτικών Ημερίδων ΙΟΥΛΙΟΣ 2019 Διάρκεια Ώρες Υλοποίηση διαμεσολαβητών» Τομέας Γ (Ανάπτυξη Δεξιοτήτων) Θέμα: «Advancing Customer Experience - Εμπειρία Πελάτη» 2019 ** διαμεσολαβητών» Τομέας Α Θέμα : Βασικές Ασφαλίσεις Ζωής, Προγράμματα Δημιουργίας Κεφαλαίου και Ασφαλίσεις Προσόδων 2019 Ημερίδες υποστήριξης και οργάνωσης γραφείου: Γνωριμία συνεργατών στον τρόπο λειτουργίας του Partners 3ώρες Πωλήσεων 22/07 Τρίτη 23/07 διαμεσολαβητών» Τομέας Α Θέμα: Προϊόντα Γενικών Κλάδων. Προγράμματα Πυρός ** «Προϊοντική» Θέμα: Προϊόντα Υγείας. Ότι πρέπει να ξέρω για τα Ασφαλιστικά προγράμματα 5ώρες Πωλήσεων 3 ώρες Πωλήσεων **Σημείωση : ΠΡΟΣΟΧΗ Οι παραπάνω συναντήσεις είναι για όσους συνεργάτες δεν έχουν παρακολουθήσει τις προηγούμενες χρονιές τις συγκεκριμένες θεματικές ενότητες. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται online στην ηλεκτρονική διεύθυνση της πλατφόρμας εκπαίδευσης Επιλέγετε, πότε και σε ποιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιθυμείτε να συμμετάσχετε είτε από το Ημερολόγιο ς είτε από τις Προγραμματισμένες Δραστηριότητες που βρίσκονται κάτω από το Ημερολόγιο και συμπληρώνετε το User Name: Password:

12 Αναλυτικό Πρόγραμμα 2 ου Εξαμήνου του έτους 2019 Πρόγραμμα Τακτικών Εκπαιδευτικών Ημερίδων ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ Διάρκεια Ώρες Υλοποίηση 23/09 Τρίτη 24/09 Τετάρτη 25/09 Πέμπτη 26/09 Παρασκευή 27/09 30/09 διαμεσολαβητών» Τομέας Γ Θέμα: Διαχείριση Χρόνου & Stress 2019 «Προϊοντική» Θέμα: Συμπληρωματικές. Ότι πρέπει να ξέρω για τα Ασφαλιστικά προγράμματα διαμεσολαβητών» Τομέας Α Θέμα : Βασικές Ασφαλίσεις Ζωής, Προγράμματα Δημιουργίας Κεφαλαίου και Ασφαλίσεις Προσόδων 2019 Εργαστήρια Ανάπτυξης Δεξιοτήτων Θέμα: Η οργάνωση του Γραφείου μας και του Χρόνου μας με τα νέα δεδομένα Ημερίδες υποστήριξης και οργάνωσης γραφείου: Γνωριμία συνεργατών στον τρόπο λειτουργίας του Partners διαμεσολαβητών» Τομέας Γ (Ανάπτυξη Δεξιοτήτων) Θέμα: «Advancing Customer Experience - Εμπειρία Πελάτη» 2019 ** 3 ώρες Πωλήσεων 4 ώρες Πωλήσεων 3ώρες Πωλήσεων 30/09 Προετοιμασία Πιστοποίησης Επαγγελματικών Γνώσεων (Πρακτόρων Ασφαλίσεων) 3 ώρες Πωλήσεων **Σημείωση : ΠΡΟΣΟΧΗ Οι παραπάνω συναντήσεις είναι για όσους συνεργάτες δεν έχουν παρακολουθήσει τις προηγούμενες χρονιές τις συγκεκριμένες θεματικές ενότητες. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται online στην ηλεκτρονική διεύθυνση της πλατφόρμας εκπαίδευσης Επιλέγετε, πότε και σε ποιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιθυμείτε να συμμετάσχετε είτε από το Ημερολόγιο ς είτε από τις Προγραμματισμένες Δραστηριότητες που βρίσκονται κάτω από το Ημερολόγιο και συμπληρώνετε το User Name: Password:

13 Αναλυτικό Πρόγραμμα 2 ου Εξαμήνου του έτους 2019 Τρίτη 1/10 Τετάρτη 2/10 Τετάρτη 02/10 Τετάρτη 02/10, 04/10, 07/10, 09/10,11/10 07/10 Τετάρτη 09/10 14/10 Τρίτη 15/10 & Πέμπτη 17/10 Παρασκευή 18/10 21/10 Πρόγραμμα Τακτικών Εκπαιδευτικών Ημερίδων ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ Διάρκεια Ώρες Υλοποίηση Ημερίδα «Advanced Program in Management for Insurance Executives 2019» Θέμα :Ο ρόλος του Στρατηγικού Management στην Αποτελεσματική Διοίκηση Επιχειρήσεων Ημερίδα «Advanced Program in Management for Insurance Executives 2019» Θέμα : Business Plan ως Μοχλός Επιτυχίας μιας Επιχειρηματικής διαμεσολαβητών» Τομέας Γ Θέμα: Διαχείριση Χρόνου & Stress 2019 Προετοιμασία Πιστοποίησης Επαγγελματικών Γνώσεων (Πρακτόρων Ασφαλίσεων) διαμεσολαβητών» Τομέας Α Θέμα : Βασικές Ασφαλίσεις Ζωής, Προγράμματα Δημιουργίας Κεφαλαίου και Ασφαλίσεις Προσόδων 2019 διαμεσολαβητών» Τομέας Α Θέμα: Προϊόντα Γενικών Κλάδων. Προγράμματα Πυρός ** διαμεσολαβητών» Τομέας Γ (Ανάπτυξη Δεξιοτήτων) Θέμα: «Advancing Customer Experience - Εμπειρία Πελάτη» 2019 ** διαμεσολαβητών» Τομέας Γ (Ανάπτυξη Δεξιοτήτων) Θέμα: «Συμβουλευτική Πώληση» 2019 ** Ημερίδες υποστήριξης και οργάνωσης γραφείου: Γνωριμία συνεργατών στον τρόπο λειτουργίας του Partners «Προϊοντική» Θέμα: Προϊόντα Αυτοκινήτου 4 ώρες 4 ώρες Θα ανακοινωθούν Θα ανακοινωθύν Λάρισα ΠΑΠΕΙ Θεσσαλονίκη ΠΑΠΕΙ 3 ώρες Πωλήσεων 10 ώρες Πωλήσεων 3ώρες Πωλήσεων 3 ώρες Πωλήσεων **Σημείωση : ΠΡΟΣΟΧΗ Οι παραπάνω συναντήσεις είναι για όσους συνεργάτες δεν έχουν παρακολουθήσει τις προηγούμενες χρονιές τις συγκεκριμένες θεματικές ενότητες.

14 Αναλυτικό Πρόγραμμα 2 ου Εξαμήνου του έτους /11 Τρίτη 5/10 Τετάρτη 06/11 11/11 Τετάρτη 20/11 25/11 Πρόγραμμα Τακτικών Εκπαιδευτικών Ημερίδων ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ Διάρκεια Ώρες Υλοποίηση διαμεσολαβητών» Τομέας Γ Θέμα: Διαχείριση Χρόνου & Stress 2019 Ημερίδες υποστήριξης και οργάνωσης γραφείου: Γνωριμία συνεργατών στον τρόπο λειτουργίας του Partners διαμεσολαβητών» Τομέας Α Θέμα : Βασικές Ασφαλίσεις Ζωής, Προγράμματα Δημιουργίας Κεφαλαίου και Ασφαλίσεις Προσόδων 2019 διαμεσολαβητών» Τομέας Α Θέμα: Προϊόντα Γενικών Κλάδων. Προγράμματα Πυρός ** Εργαστήρια Ανάπτυξης Δεξιοτήτων Θέμα: Η οργάνωση του Γραφείου μας και του Χρόνου μας με τα νέα δεδομένα διαμεσολαβητών» Τομέας Α Θέμα : «Προϊόντα Υγείας» 2019** 3ώρες Πωλήσεων 4 ώρες Πωλήσεων Τρίτη 26/11 «Προϊοντική» Θέμα: Συμπληρωματικές. Ότι πρέπει να ξέρω για τα Ασφαλιστικά προγράμματα 3 ώρες Πωλήσεων **Σημείωση : ΠΡΟΣΟΧΗ Οι παραπάνω συναντήσεις είναι για όσους συνεργάτες δεν έχουν παρακολουθήσει τις προηγούμενες χρονιές τις συγκεκριμένες θεματικές ενότητες. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται online στην ηλεκτρονική διεύθυνση της πλατφόρμας εκπαίδευσης Επιλέγετε, πότε και σε ποιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιθυμείτε να συμμετάσχετε είτε από το Ημερολόγιο ς είτε από τις Προγραμματισμένες Δραστηριότητες που βρίσκονται κάτω από το Ημερολόγιο και συμπληρώνετε το User Name: Password:

15 Αναλυτικό Πρόγραμμα 2 ου Εξαμήνου του έτους /12 Τετάρτη 04/12 09/12 Τετάρτη 11/12 Πρόγραμμα Τακτικών Εκπαιδευτικών Ημερίδων ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018 Διάρκεια Ώρες Υλοποίηση διαμεσολαβητών» Τομέας Α Θέμα : Βασικές Ασφαλίσεις Ζωής, Προγράμματα Δημιουργίας Κεφαλαίου και Ασφαλίσεις Προσόδων 2019 διαμεσολαβητών» Τομέας Γ Θέμα: Διαχείριση Χρόνου & Stress 2019 διαμεσολαβητών» Τομέας Α Θέμα: Προϊόντα Γενικών Κλάδων. Προγράμματα Πυρός ** διαμεσολαβητών» Τομέας Γ (Ανάπτυξη Δεξιοτήτων) Θέμα: «Advancing Customer Experience - Εμπειρία Πελάτη» 2019 ** Παρασκευή 13/12 Ημερίδες υποστήριξης και οργάνωσης γραφείου: Γνωριμία συνεργατών στον τρόπο λειτουργίας του Partners 3ώρες Πωλήσεων 16/12 «Προϊοντική» Θέμα: Προϊόντα Υγείας. Ότι πρέπει να ξέρω για τα Ασφαλιστικά προγράμματα 3 ώρες Πωλήσεων **Σημείωση : ΠΡΟΣΟΧΗ Οι παραπάνω συναντήσεις είναι για όσους συνεργάτες δεν έχουν παρακολουθήσει τις προηγούμενες χρονιές τις συγκεκριμένες θεματικές ενότητες. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται online στην ηλεκτρονική διεύθυνση της πλατφόρμας εκπαίδευσης Επιλέγετε, πότε και σε ποιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιθυμείτε να συμμετάσχετε είτε από το Ημερολόγιο ς είτε από τις Προγραμματισμένες Δραστηριότητες που βρίσκονται κάτω από το Ημερολόγιο και συμπληρώνετε το User Name: Password:

16 Οδηγίες και Διαδικασίες ς Χρήσιμες Οδηγίες Για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας σε οποιαδήποτε θεματική ενότητα η οποία θα γίνεται αποδεκτή μόνο μέσω του Ημερολογίου της πλατφόρμας της εκπαίδευσης. Με τον παραπάνω τρόπο μειώνεται ο χρόνος ανταπόκρισης και ενημέρωσης για την δέσμευση της θέσης συμμετοχής επιπλέον θα λαμβάνεται στο σας και υπενθύμιση 5 ημέρες πριν την προγραμματισμένη εκπαίδευση. Η ενημέρωση προς την Εταιρεία πραγματοποιείται με την συμπλήρωση της ημέρας που επιθυμείτε να συμμετέχετε μέσω της πλατφόρμας training.eurolife.gr Σε περίπτωση που η εκδήλωση ενδιαφέροντος γνωστοποιηθεί εκπρόθεσμα ο συνεργάτης δεν θα μπορεί να συμμετέχει στο πρόγραμμα. Υπενθυμίζουμε ότι οι έγκαιρες δηλώσεις συμμετοχής διευκολύνουν τον καλύτερο προγραμματισμό των συναντήσεων καθώς τηρείται σειρά προτεραιότητας. Για την υλοποίηση του εκάστοτε προγράμματος απαραίτητη προϋπόθεση είναι η συμπλήρωση ενός ελάχιστου αριθμού συμμετεχόντων όπου δεν μπορεί να είναι μικρότερος των 10 συμμετεχόντων. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα - σεμινάρια δύναται να παρέχονται χωρίς την οικονομική επιβάρυνση των συμμετεχόντων. Τα έξοδα μεταφοράς, διαμονής, όλων των συμμετεχόντων βαρύνουν τους ίδιους τους υποψήφιους.

17 Οδηγίες και Διαδικασίες ς Κριτήρια επιλογής συμμετεχόντων εκπαιδευτικού προγράμματος «Επανεκπαίδευση και επαναπιστοποίηση των (αντ)ασφαλιστικών διαμεσολαβητών». Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Πρόγραμμα Επαναπιστοποίησης απευθύνεται σε όλες οι κατηγορίες διαμεσολαβητών σύμφωνα με το ν.4583/2018 συμπεριλαμβανομένων (σε περίπτωση νομικών προσώπων) των μελών της διοίκησης, τα οποία διαχειρίζονται δραστηριότητες διαμεσολάβησης καθώς και των υπαλλήλων τους που συμμετέχουν άμεσα σε αυτές. Ως κριτήριο επιλογής ορίζεται : η ενεργή σύμβαση συνεργασίας με την εταιρεία η εν ισχύ άδεια του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου η ημερομηνία αίτησης της συμμετοχής στο πρόγραμμα τα ποιοτικά και παραγωγικά στοιχεία συνεργασίας Οι υποψήφιοι που προτίθενται να παρακολουθήσουν τις εκπαιδευτικές συναντήσεις που αφορούν στην Επαναπιστοποίηση οφείλουν να παρακολουθήσουν το σύνολο των ωρών του εκάστοτε εκπαιδευτικού Προγράμματος.

18 Οδηγίες και Διαδικασίες ς Υποχρεώσεις υποψηφίων Κώδικας συμπεριφοράς Οι διαπροσωπικές σχέσεις σε όλα τα επίπεδα χαρακτηρίζονται από ευγένεια, ειλικρίνεια και αλληλοσεβασμό. Δεν επιτρέπονται σε καμιά περίπτωση φιλονικίες ή διαπληκτισμοί στο χώρο εκπαίδευσης. Συμπεριφορά εντός εκπαιδευτικού κέντρου Η συμπεριφορά των συμμετεχόντων όσο βρίσκονται εντός του χώρου της ERB Ασφαλιστικής διέπεται από κάποιες αρχές προκειμένου να διευκολύνεται τόσο η δική τους καθημερινότητα όσο και των συναδέλφων τους. Πιο συγκεκριμένα: Μετά την είσοδο στην αίθουσα εκπαίδευσης τα κινητά τηλέφωνα θα πρέπει να είναι απενεργοποιημένα ή στο αθόρυβο Απαγορεύεται ρητά το κάπνισμα εντός του Εκπαιδευτικού κέντρου καθώς και στον περιβάλλοντα χώρο μπροστά από την είσοδο της εταιρείας. Οι συμμετέχοντες: Συμβάλλουν ώστε να καλλιεργείται και να αναπτύσσεται ομαδικό πνεύμα συνεργασίας μεταξύ τους τόσο με την παροχή βοήθειας σε όποιον χρειάζεται, όσο και με την ομαλή και αποτελεσματική μεταξύ τους συνεργασία. Διατηρούν, τους χώρους του Εκπαιδευτικού κέντρου καθαρούς Τηρούν με συνέπεια την ώρα προσέλευσης στις προγραμματισμένες συναντήσεις Κατά την προσέλευση τους στο εκπαιδευτικό κέντρο δεν συνοδεύονται από τρίτα άτομα Συμμορφώνονται με τις υποδείξεις της Διεύθυνσης ς

19 Οδηγίες και Διαδικασίες ς Υποχρεώσεις υποψηφίων Παρακολούθηση Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Οι υποψήφιοι που προτίθενται να παρακολουθήσουν της εκπαιδευτικές συναντήσεις οφείλουν να παρακολουθήσουν το σύνολο των ωρών του εκάστοτε εκπαιδευτικού Προγράμματος. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να προσέρχονται στο Εκπαιδευτικό κέντρο μισή ώρα πριν την έναρξη του μαθήματος. Σε περίπτωση που κάποιος υποψήφιος καθυστερήσει (χωρίς προηγούμενη ενημέρωση της Διεύθυνσης ς), δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στο μάθημα, και θα μπορεί να παρακολουθήσει τη συνάντηση, μετά το πέρας του διαλείμματος. Σε περίπτωση καθυστέρησης μετά το πέρας του 1 ου διαλείμματος, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στο μάθημα. Σε κάθε περίπτωση οι συμμετέχοντες θα πρέπει να ενεργούν και να συμπεριφέρονται διασφαλίζοντας την ποιοτική ολοκλήρωση του προγράμματος.

20 Πρόγραμμα Εκπαιδευτικών Συναντήσεων ERB Ασφαλιστική Τμήμα ς Β Εξάμηνο 2019

Πρόγραμμα Εκπαιδευτικών Συναντήσεων Eurolife ERB Ασφαλιστική

Πρόγραμμα Εκπαιδευτικών Συναντήσεων Eurolife ERB Ασφαλιστική Πρόγραμμα Εκπαιδευτικών Συναντήσεων ERB Ασφαλιστική Τμήμα ς Α Εξάμηνο 2019 Εισαγωγικό Σημείωμα Γενικού Διευθυντή Πωλήσεων & ς Αγαπητοί συνεργάτες, Ο Οδηγός που κρατάτε στα χέρια σας θα προσπαθήσει να σας

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Εκπαιδευτικών Συναντήσεων Eurolife ERB Ασφαλιστική

Πρόγραμμα Εκπαιδευτικών Συναντήσεων Eurolife ERB Ασφαλιστική Πρόγραμμα Εκπαιδευτικών Συναντήσεων ERB Ασφαλιστική Τμήμα ς B Εξάμηνο 2018 Εισαγωγικό Σημείωμα Γενικού Διευθυντή Πωλήσεων & ς Αγαπητοί συνεργάτες, Ο Οδηγός που κρατάτε στα χέρια σας θα προσπαθήσει να σας

Διαβάστε περισσότερα

Γενικές πληροφορίες για τα εγκεκριμένα από την Τράπεζα της Ελλάδος σεμινάρια του ΕΙΑΣ

Γενικές πληροφορίες για τα εγκεκριμένα από την Τράπεζα της Ελλάδος σεμινάρια του ΕΙΑΣ Α.Π.: 3361 Αθήνα, 1 Σεπτεμβρίου 2015 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΕΠΑΝΑΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΝΩΣΕΩΝ (ΑΝΤ)ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ (Εγκεκριμένα από την Τράπεζα της Ελλάδος) Γενικές

Διαβάστε περισσότερα

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του 2017, αποτελείται από 4 ενότητες, με τα παρακάτω επιμέρους θέματα:

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του 2017, αποτελείται από 4 ενότητες, με τα παρακάτω επιμέρους θέματα: Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Ανεξάρτητων Συνεργατών 2017 Βόρεια Ελλάδα Αθήνα, Ιανουάριος 2017 Αγαπητοί Συνεργάτες, Στη Generali αναγνωρίζουμε τη σημασία του ρόλου που διαδραματίζει ο Συνεργάτης απέναντι στον

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Σεμιναρίων Επαναπιστοποίησης Δεκεμβρίου 2016

Πρόγραμμα Σεμιναρίων Επαναπιστοποίησης Δεκεμβρίου 2016 Πρόγραμμα Σεμιναρίων Επαναπιστοποίησης Δεκεμβρίου 2016 Διήμερα Σεμινάρια Τομέα Α Προϊοντικής Κατάρτισης Α1 «Ασφαλίσεις Ζωής και Υγείας» Η ΑΧΑ Ασφαλιστική διενεργεί προϊοντικά σεμινάρια τα οποία έχουν αξιολογηθεί

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Σεμιναρίων Επαναπιστοποίησης Α Τριμήνου 2016

Πρόγραμμα Σεμιναρίων Επαναπιστοποίησης Α Τριμήνου 2016 Πρόγραμμα Σεμιναρίων Επαναπιστοποίησης Α Τριμήνου 2016 Διήμερα Σεμινάρια Τομέα Α Προϊοντικής Κατάρτισης «Ασφαλίσεις Ζωής και Υγείας» Η ΑΧΑ Ασφαλιστική διενεργεί προϊοντικά σεμινάρια τα οποία έχουν αξιολογηθεί

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Σεμιναρίων Επαναπιστοποίησης Γ Τετραμήνου 2016

Πρόγραμμα Σεμιναρίων Επαναπιστοποίησης Γ Τετραμήνου 2016 Πρόγραμμα Σεμιναρίων Επαναπιστοποίησης Γ Τετραμήνου 2016 Διήμερα Σεμινάρια Τομέα Α Προϊοντικής Κατάρτισης Α1 «Ασφαλίσεις Ζωής και Υγείας» Η ΑΧΑ Ασφαλιστική διενεργεί προϊοντικά σεμινάρια τα οποία έχουν

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Σεμιναρίων Επανεκπαίδευσης & Επαναπιστοποίησης 2017

Πρόγραμμα Σεμιναρίων Επανεκπαίδευσης & Επαναπιστοποίησης 2017 Πρόγραμμα Σεμιναρίων Επανεκπαίδευσης & Επαναπιστοποίησης 2017 Σεμινάρια Τομέα Α Προϊοντικής Κατάρτισης Α3 «Προϊόντα Αιχμής της AXA Ασφαλιστικής» Η ΑΧΑ Ασφαλιστική διενεργεί προϊοντικά σεμινάρια τα οποία

Διαβάστε περισσότερα

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του 2017 αποτελείται από 5 ενότητες με τα παρακάτω επιμέρους θέματα:

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του 2017 αποτελείται από 5 ενότητες με τα παρακάτω επιμέρους θέματα: Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Ανεξάρτητων Συνεργατών 2017 Αθήνα, Ιανουάριος 2017 Αγαπητοί Συνεργάτες, Στη Generali αναγνωρίζουμε τη σημασία του ρόλου που διαδραματίζει ο Συνεργάτης απέναντι στο τελικό πελάτη.

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτοβουλία για την Καινοτομία

Πρωτοβουλία για την Καινοτομία Πρωτοβουλία για την Καινοτομία Ολοκληρωµένα Προγράµµατα, Πρωτοβουλίες και Δικτυώσεις για την ανάπτυξη δεξιοτήτων και ικανοτήτων Καινοτομίας Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΞΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Θέμα: Επανεκπαίδευση και επαναπιστοποίηση γνώσεων των (αντ)ασφαλιστικών διαμεσολαβητών

ΠΡΑΞΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Θέμα: Επανεκπαίδευση και επαναπιστοποίηση γνώσεων των (αντ)ασφαλιστικών διαμεσολαβητών Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΞΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Θέμα: Επανεκπαίδευση και επαναπιστοποίηση γνώσεων των (αντ)ασφαλιστικών διαμεσολαβητών Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, αφού έλαβε υπόψη:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΝΑΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ

ΕΠΑΝΑΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΕΠΑΝΑΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ Επαναπιστοποίηση Ασφαλιστικών ιαµεσολαβητών (ΠΕΕ 45/21.11.14) Σύµφωνα µε την Απόφαση 45/21.11.2014 της ΤτΕ, που δηµοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 3350/12.12.14, καθιερώνεται

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΧΟΣ Να προβληθούν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των προγραµµάτων γενικών ασφαλίσεων της Generali και πως διαφοροποιούνται από τα υπόλοιπα της αγοράς.

ΣΤΟΧΟΣ Να προβληθούν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των προγραµµάτων γενικών ασφαλίσεων της Generali και πως διαφοροποιούνται από τα υπόλοιπα της αγοράς. Πρόγραµµα Εκπαίδευσης Ανεξάρτητων Συνεργατών 2016 Θεµατική Ενότητα 3: Ηµερίδες Προϊόντων Γενικών Ασφαλίσεων Οι ηµερίδες αυτής της ενότητας απευθύνονται σε όλους τους Συνεργάτες που επιθυµούν να γνωρίσουν

Διαβάστε περισσότερα

Α.Π.: 3384 Αθήνα, 11 Νοεμβρίου 2015 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Α.Π.: 3384 Αθήνα, 11 Νοεμβρίου 2015 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Α.Π.: 3384 Αθήνα, 11 Νοεμβρίου 2015 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΕΠΑΝΑΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΝΩΣΕΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ Β & Γ (εγκεκριμένα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ. ΟΡΓΑΝΩΣΙΑΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ m128 ΣΟΦΗ ΛΕΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΛΕΚΤΟΡΑΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ. ΟΡΓΑΝΩΣΙΑΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ m128 ΣΟΦΗ ΛΕΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΛΕΚΤΟΡΑΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΙΑΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ m128 ΣΟΦΗ ΛΕΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΛΕΚΤΟΡΑΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ...3 2. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΩ Σ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞ

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτοβουλία για την Εξωστρέφεια

Πρωτοβουλία για την Εξωστρέφεια Πρωτοβουλία για την Εξωστρέφεια Το έργο «Ολοκληρωµένα προγράµµατα, πρωτοβουλίες και δικτυώσεις για την ανάπτυξη δεξιοτήτων και ικανοτήτων εξωστρέφειας» υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

Νομοθετικό πλαίσιο κεφαλαιαγοράς

Νομοθετικό πλαίσιο κεφαλαιαγοράς ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Νομοθετικό πλαίσιο κεφαλαιαγοράς 27-30 Σεπτεμβρίου 2016 Σύμφωνα με την Κοινή Απόφαση της Τράπεζας της Ελλάδος και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (ΦΕΚ Β 2452/13.11.2015) και με την έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΓΙΑ ΕΞΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΓΙΑ ΕΞΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΓΙΑ ΕΞΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ E-learning Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης, σας καλωσορίζει στο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ. Τακτικές marketing για αποτελεσματικές και κερδοφόρες πωλήσεις m117

ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ. Τακτικές marketing για αποτελεσματικές και κερδοφόρες πωλήσεις m117 ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ Τακτικές marketing για αποτελεσματικές και κερδοφόρες πωλήσεις m117 ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΛΑΠΑΤΙΝΑΣ ΛΕΚΤΟΡΑΣ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ...3 2. ΓΙΑΤΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΞΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 45/21.11.2014. Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, αφού έλαβε υπόψη:

ΠΡΑΞΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 45/21.11.2014. Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, αφού έλαβε υπόψη: Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΞΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 45/21.11.2014 Θέμα: Επανεκπαίδευση και επαναπιστοποίηση γνώσεων των (αντ)ασφαλιστικών διαμεσολαβητών Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,

Διαβάστε περισσότερα

Tηλ: 210 82 03 737-8 E-mail: din@aueb.gr URL: www.din.aueb.gr

Tηλ: 210 82 03 737-8 E-mail: din@aueb.gr URL: www.din.aueb.gr Diploma In Negotiations Αθήνα, 24 Απριλίου 2014 Το ετήσιο, καινοτόμο και βιωματικό Πρόγραμμα Diploma In Negotiations (www.din.aueb.gr), το οποίο είναι ένα Πρόγραμμα Κατάρτισης στις Διαπραγματεύσεις που

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΟΠΠΕΠ»

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΟΠΠΕΠ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΟΠΠΕΠ» To Κέντρο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΨΗΦΙΔΩΝ

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΨΗΦΙΔΩΝ ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΨΗΦΙΔΩΝ A B C D 1 A1 Εμπορική μελέτη και προσέγγιση των ξένων αγορών 154 11 154 154 2 A2 Σύστημα εμπορικής πληροφόρησης 112 8 112 112 3 B1 Διεθνή οικονομικά 168 12 168 168 4

Διαβάστε περισσότερα

ΘΥΩΝΗ μ.ικε. Οικονομικό Αποτέλεσμα και Αξιολόγηση στο Φαρμακείο

ΘΥΩΝΗ μ.ικε. Οικονομικό Αποτέλεσμα και Αξιολόγηση στο Φαρμακείο ΘΥΩΝΗ μ.ικε Εκπαίδευση και Ανάπτυξη Επιχειρησιακών Διαδικασιών και Υπηρεσιών Μυστρά 117, Άνω Γλυφάδα 16561, Αθήνα Αττική Οικονομικό Αποτέλεσμα και Αξιολόγηση στο Φαρμακείο Τα απαραίτητα εργαλεία και δείκτες

Διαβάστε περισσότερα

Ο B2B πωλητής. Εκπαιδευτικό σεμινάριο, για όσους θέλουν να κάνουν καριέρα στις Β2Β πωλήσεις

Ο B2B πωλητής. Εκπαιδευτικό σεμινάριο, για όσους θέλουν να κάνουν καριέρα στις Β2Β πωλήσεις Ο B2B πωλητής Εκπαιδευτικό σεμινάριο, για όσους θέλουν να κάνουν καριέρα στις Β2Β πωλήσεις Πωλήσεις Business-to-Business (B2B) Είναι γνωστό, ότι οι καθημερινές εμπορικές συναλλαγές μεταξύ των επιχειρήσεων

Διαβάστε περισσότερα

Βιωματικό Πρόγραμμα Κατάρτισης στις Διαπραγματεύσεις

Βιωματικό Πρόγραμμα Κατάρτισης στις Διαπραγματεύσεις Βιωματικό Πρόγραμμα Κατάρτισης στις Διαπραγματεύσεις Κ.Ε.Κ. / Ο.Π.Α. Υπό την αιγίδα: 1 Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ο.Π.Α.) Ίδρυση: 1920 3 ο Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ελλάδος (σειρά αρχαιότητας) 1

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για Συμβούλους Εργασίας «Job Broker»

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για Συμβούλους Εργασίας «Job Broker» Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για Συμβούλους Εργασίας «Job Broker» Ιούνιος 2017 Job Broker: Ανάπτυξη Ικανοτήτων και γνώσεων των συμβούλων απασχόλησης Είστε σύμβουλος απασχόλησης; Γνωρίζετε το Ευρωπαϊκό Προφίλ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Στόχος της ΜΚΕ της ΑΣΠΑΙΤΕ θα είναι η επέκταση, ενίσχυση και ποιοτική αναβάθμιση των παρεμβάσεων

Διαβάστε περισσότερα

Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων. Πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευση. E-learning. Οδηγός Σπουδών

Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων. Πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευση. E-learning. Οδηγός Σπουδών Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων Πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευση E-learning Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης,

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Eξ Aποστάσεως Eκπαίδευσης (E learning) Διοίκηση Εκπαίδευσης. Οδηγός Σπουδών

Πρόγραμμα Eξ Aποστάσεως Eκπαίδευσης (E learning) Διοίκηση Εκπαίδευσης. Οδηγός Σπουδών Πρόγραμμα Eξ Aποστάσεως Eκπαίδευσης (E learning) Διοίκηση Εκπαίδευσης Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης,

Διαβάστε περισσότερα

Στο Κέντρο Επιχειρηματικότητας μπορούν

Στο Κέντρο Επιχειρηματικότητας μπορούν Κύκλοι Μαθημάτων ίδρυση Κέντρου Επιχειρηματικότητας στον Αγροδιατροφικό Η Τομέα αποτελεί μια νέα πρωτοβουλία της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και του Perrotis College. Στόχος του Κέντρου είναι η ανάδειξη

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Το Ινστιτούτο Δια Βίου Εκπαίδευσης και το Τμήμα Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας

Διαβάστε περισσότερα

Σεμινάρια σε σχολική βάση και Σεμινάρια για γονείς. Τομέας Επιμόρφωσης Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου

Σεμινάρια σε σχολική βάση και Σεμινάρια για γονείς. Τομέας Επιμόρφωσης Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου Σεμινάρια σε σχολική βάση και Σεμινάρια για γονείς Τομέας Επιμόρφωσης Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου Νοέμβριος 2016 Η ομάδα συντονισμού Σεμινάρια σε Σχολική Βάση Συντονιστές Προγράμματος Δρ Έλενα Παπaμιχαήλ

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί Πάροχοι, Προκειμένου να προχωρήσετε στην ενημέρωση και προετοιμασία των ωφελούμενων που ολοκλήρωσαν επιτυχώς την θεωρητική και πρακτική φάση

Αγαπητοί Πάροχοι, Προκειμένου να προχωρήσετε στην ενημέρωση και προετοιμασία των ωφελούμενων που ολοκλήρωσαν επιτυχώς την θεωρητική και πρακτική φάση Αγαπητοί Πάροχοι, Προκειμένου να προχωρήσετε στην ενημέρωση και προετοιμασία των ωφελούμενων που ολοκλήρωσαν επιτυχώς την θεωρητική και πρακτική φάση των προγραμμάτων κατάρτισης του κέντρου σας, για την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ Σεμινάριο εξειδικευμένων γνώσεων 25 Μαΐου 15 Ιουνίου 2015 Σύμφωνα με τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) για την ένταξη των Εκπαιδευτών Ενηλίκων

Διαβάστε περισσότερα

Eκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων & Δία Βίου Μάθηση

Eκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων & Δία Βίου Μάθηση Πρόγραμμα Eξ Aποστάσεως Eκπαίδευσης (E learning) Eκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων & Δία Βίου Μάθηση Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΛΑΔΟΥ m138. Μιχάλης Χλέτσος ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΛΑΔΟΥ m138. Μιχάλης Χλέτσος ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΛΑΔΟΥ m138 Μιχάλης Χλέτσος ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ...3 2. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΩ Σ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Κοινωνική Επιχειρηματικό τητα

Κοινωνική Επιχειρηματικό τητα Πρόγραμμα Eξ Aποστάσεως Eκπαίδευσης (E learning) Κοινωνική Επιχειρηματικό τητα Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης,

Διαβάστε περισσότερα

Ανάπτυξη Ικανοτήτων και Ηγεσία

Ανάπτυξη Ικανοτήτων και Ηγεσία Πρόγραμμα Eξ Aποστάσεως Eκπαίδευσης (E learning) Ανάπτυξη Ικανοτήτων και Ηγεσία Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης,

Διαβάστε περισσότερα

Γιάννης Μαυρίκης Προϊστάμενος Υποδιεύθυνσης Εκπαίδευσης Δικτύων Πωλήσεων ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Γιάννης Μαυρίκης Προϊστάμενος Υποδιεύθυνσης Εκπαίδευσης Δικτύων Πωλήσεων ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Σύντομη Παρουσίαση της Πύλης Ηλεκτρονικής Εκπαίδευσης «e-learning portal» της Εθνικής Ασφαλιστικής Γιάννης Μαυρίκης Προϊστάμενος Υποδιεύθυνσης Εκπαίδευσης Δικτύων Πωλήσεων ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Εθνική Ασφαλιστική

Διαβάστε περισσότερα

Υποχρεώσεις και δικαιώματα των εκπαιδευτών εισηγητών. 1.Γενικά

Υποχρεώσεις και δικαιώματα των εκπαιδευτών εισηγητών. 1.Γενικά Υποχρεώσεις και δικαιώματα των εκπαιδευτών εισηγητών 1.Γενικά Οι εισηγητές-μέλη του Μητρώου του Κυρίου Διδακτικού Προσωπικού του Ε.Κ.Δ.Δ.Α. αποτελούν το βασικό παράγοντα επιτυχίας και αποτελεσματικής υλοποίησης

Διαβάστε περισσότερα

Σε συνεργασία με το. Επικοινωνία: sgounar@aueb.gr Τηλ. 2108203712

Σε συνεργασία με το. Επικοινωνία: sgounar@aueb.gr Τηλ. 2108203712 Σε συνεργασία με το Επικοινωνία: sgounar@aueb.gr Τηλ. 2108203712 Δυο Λόγια για το Εργαστήριο Μάρκετινγκ To Εργαστήριο Μάρκετινγκ (ALARM) ανήκει στο Τμήμα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ E-learning Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ. ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - m139 ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΛΕΤΣΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ. ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - m139 ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΛΕΤΣΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - m139 ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΛΕΤΣΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ...3 2. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΩ Σ ΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρησιακός Σχεδιασμός Business Plan

Επιχειρησιακός Σχεδιασμός Business Plan Πρόγραμμα Eξ Aποστάσεως Eκπαίδευσης (E learning) Επιχειρησιακός Σχεδιασμός Business Plan Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος Οικονομικής

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμός Σεμιναρίου Εκπαίδευσης 1 Ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ [1]

Κανονισμός Σεμιναρίου Εκπαίδευσης 1 Ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ [1] Κανονισμός Σεμιναρίου Εκπαίδευσης 1 Ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ [1] To Τμήμα Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας (πιστοποιημένο κατά ISO:2008) της

Διαβάστε περισσότερα

Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας και Εργασίας

Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας και Εργασίας Πρόγραμμα Eξ Aποστάσεως Eκπαίδευσης (E learning) Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας και Εργασίας Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος Οικονομικής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. Creating my own company

ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. Creating my own company ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Creating my own company Στόχος του Προγράμματος Το πρόγραμμα με τίτλο «Δημιουργώντας την Δική μου Επιχείρηση» είναι μα πλήρης, αυτόνομη και ολοκληρωμένη εκπαιδευτική

Διαβάστε περισσότερα

Χρήσιμα Εργαλεία για την Ενίσχυση της Ανταγωνιστικότητας των Μικρών και πολύ μικρών Επιχειρήσεων

Χρήσιμα Εργαλεία για την Ενίσχυση της Ανταγωνιστικότητας των Μικρών και πολύ μικρών Επιχειρήσεων Χρήσιμα Εργαλεία για την Ενίσχυση της Ανταγωνιστικότητας των Μικρών και πολύ μικρών Επιχειρήσεων Αγνή Παγούνη Σύμβουλος του Κέντρου Παροχής Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, ΚΕΠΑ the microstars Project

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΑΞΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΘΕΜΑ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΝΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ

ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΑΞΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΘΕΜΑ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΝΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΑΞΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΘΕΜΑ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΝΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ Ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, αφού έλαβε υπόψη: 1. Το Ν. 3867/10 «Εποπτεία Ιδιωτικής

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ m137. Μιχάλης Χλέτσος ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ m137. Μιχάλης Χλέτσος ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ m137 Μιχάλης Χλέτσος ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ...3 2. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΩ Σ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ...4

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Δια Βίου Εκπαίδευσης Σύγχρονα Χρηματοοικονομικά Μέσα και Οικονομική Πολιτική Περιεχόμενο Προγράμματος

Πρόγραμμα Δια Βίου Εκπαίδευσης Σύγχρονα Χρηματοοικονομικά Μέσα και Οικονομική Πολιτική Περιεχόμενο Προγράμματος Πρόγραμμα Δια Βίου Εκπαίδευσης Σύγχρονα Χρηματοοικονομικά Μέσα και Οικονομική Πολιτική Περιεχόμενο Προγράμματος Η «επενδυτική τραπεζική» είναι ένα αντικείμενο το οποίο μπορεί να αξιοποιήσει διαφορετικές

Διαβάστε περισσότερα

PROJECT 100. Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος και Συνεργάτες

PROJECT 100. Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος και Συνεργάτες PROJECT 100 Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος και Συνεργάτες Η βασική ιδέα Μετά από 25 χρόνια υποστήριξης της ελληνικής επιχειρηματικότητας με παροχή Επιχειρηματικών Συμβουλών, Εκπόνηση Μελετών και Εκπαίδευση του

Διαβάστε περισσότερα

Οργάνωση Γραφείου με τη χρήση της Τεχνολογίας

Οργάνωση Γραφείου με τη χρήση της Τεχνολογίας Οργάνωση Γραφείου με τη χρήση της Τεχνολογίας Ημερομηνίες: 30/1/2018 Λευκωσία 6/2/2018 Λεμεσός Σε συνεργασία με: ΚΕΒΕ Η οργάνωση γραφείου, αποτελεί στοιχείο κρίσιμης σημασίας για την κάθε επιχείρηση, αφού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ Σεμινάριο προετοιμασίας για τις εξετάσεις πιστοποίησης του προσωπικού των πιστωτικών ιδρυμάτων 19 21 Νοεμβρίου 2009 Στο πλαίσιο της εφαρμογής της υπ αριθμ. K3-8010/8.8.2007 απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

Mini MBA σε συνεργασία του ΕΙΑΣ με το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Τρίτη, 07 Απριλίου :00

Mini MBA σε συνεργασία του ΕΙΑΣ με το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Τρίτη, 07 Απριλίου :00 Λίγα λόγια για το Mini MBA Στο ευμετάβλητο περιβάλλον του σήμερα, η ανάγκη για την εκπαίδευση και την κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Ως εκ τούτου, καθίσταται ολοένα και πιο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ. Εισαγωγή στο Μάρκετιγκ και στην ολική ποιότητα m125 ΜΑΝΘΟΣ ΝΤΕΛΗΣ ΛΕΚΤΟΡΑΣ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ. Εισαγωγή στο Μάρκετιγκ και στην ολική ποιότητα m125 ΜΑΝΘΟΣ ΝΤΕΛΗΣ ΛΕΚΤΟΡΑΣ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ Εισαγωγή στο Μάρκετιγκ και στην ολική ποιότητα m125 ΜΑΝΘΟΣ ΝΤΕΛΗΣ ΛΕΚΤΟΡΑΣ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ...3 2. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΩ Σ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Σύγχρονη Διοικητική των Επιχειρήσεων. E-learning Οδηγός Σπουδών

Σύγχρονη Διοικητική των Επιχειρήσεων. E-learning Οδηγός Σπουδών Σύγχρονη Διοικητική των Επιχειρήσεων E-learning Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης, σας καλωσορίζει στο μάθημα

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρηματικό τητα Δημιουργία Νέων Επιχειρήσεων Επιχειρηματικά Μοντέλα

Επιχειρηματικό τητα Δημιουργία Νέων Επιχειρήσεων Επιχειρηματικά Μοντέλα Πρόγραμμα Eξ Aποστάσεως Eκπαίδευσης (E learning) Επιχειρηματικό τητα Δημιουργία Νέων Επιχειρήσεων Επιχειρηματικά Μοντέλα Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

Δίπλωμα στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (Diploma of Social Entrepreneurship)

Δίπλωμα στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (Diploma of Social Entrepreneurship) Δίπλωμα στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (Diploma of Social Entrepreneurship) Οι αιτήσεις ξεκίνησαν (1ος κύκλος εγγραφών μέχρι 20 Ιουνίου 2015) Έναρξη μαθημάτων: 29 Σεπτεμβρίου 2015 Επιστημονικές υπεύθυνες:

Διαβάστε περισσότερα

«Leading for Results»

«Leading for Results» Εκπαιδευτικό Πρόγραµµα Προϊσταµένων Τµηµάτων «Leading for Results» Βασικοί Στόχοι του Προγράµµατος Το πρόγραµµα «Leading for Results» απευθύνεται σε προισταµένους της εταιρείας, µε σκοπό την εξοικείωση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Εξετάσεις πιστοποίησης της ελληνομάθειας που θα διενεργηθούν στο πλαίσιο του προγράμματος «Εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας σε πιστοποιημένα κέντρα επαγγελματικής κατάρτισης, για άνεργους

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Ενημέρωση για τη διεξαγωγή εξετάσεων αξιολόγησης επιπέδου γλωσσομάθειας μαθητών της Δ/θμιας Εκπαίδευσης με χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή

Θέμα: Ενημέρωση για τη διεξαγωγή εξετάσεων αξιολόγησης επιπέδου γλωσσομάθειας μαθητών της Δ/θμιας Εκπαίδευσης με χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή Θέμα: Ενημέρωση για τη διεξαγωγή εξετάσεων αξιολόγησης επιπέδου γλωσσομάθειας μαθητών της Δ/θμιας Εκπαίδευσης με χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή Η πράξη με τίτλο «Δημιουργία Συστήματος Ηλεκτρονικών Εξετάσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Data Protection Officer (DPO) Training and Certification Δυνατότητα Παρακολούθησης και εξ' Αποστάσεως Με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) που ψηφίσθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Ειδική Αγωγή & Εκπαίδευση :Ειδικές Προσεγγίσεις και Θέματα στελεχών της Ε.Α.Ε.

Ειδική Αγωγή & Εκπαίδευση :Ειδικές Προσεγγίσεις και Θέματα στελεχών της Ε.Α.Ε. Πρόγραμμα Eξ Aποστάσεως Eκπαίδευσης (E learning) Ειδική Αγωγή & Εκπαίδευση :Ειδικές Προσεγγίσεις και Θέματα στελεχών της Ε.Α.Ε. Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΙΑΣ EDI 2014 ΚΑΤΑ ΕΝΟΤΗΤΕΣ EXECUTIVE DEVELOPMENT IN INSURANCE (EDI) 2014 - ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΙΑΣ EDI 2014 ΚΑΤΑ ΕΝΟΤΗΤΕΣ EXECUTIVE DEVELOPMENT IN INSURANCE (EDI) 2014 - ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Στόχος του προγράμματος: είναι οι απόφοιτοι να έχουν μια συνολική εποπτική και προχωρημένη γνώση όχι μόνο των τεχνικών ασφαλιστικών κλάδων αλλά και των άλλων λειτουργιών μιας ασφαλιστικής επιχείρησης,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΞΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 153/

ΠΡΑΞΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 153/ ΠΡΑΞΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 153/08.01.2019 Θέμα 2: Πιστοποίηση επαγγελματικών γνώσεων για τη δραστηριότητα διανομής ασφαλιστικών και αντασφαλιστικών προϊόντων Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμός Αξιολόγησης Απόδοσης

Κανονισμός Αξιολόγησης Απόδοσης Κανονισμός Αξιολόγησης Απόδοσης Εισαγωγή Άρθρο 1. Γενικές πληροφορίες Άρθρο 2. Αρχές συστήματος αξιολόγησης Άρθρο 3. Πλαίσιο και διαστάσεις αξιολόγησης Α. Προσωπική Συνεισφορά: αξιολόγηση ως προς το ΤΙ

Διαβάστε περισσότερα

Βαθµός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί µέχρι: Βαθ. Προτεραιότητας: ----- Αθήνα, 18-09-2015 Αρ. Πρωτ. 146908/Δ2 -----

Βαθµός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί µέχρι: Βαθ. Προτεραιότητας: ----- Αθήνα, 18-09-2015 Αρ. Πρωτ. 146908/Δ2 ----- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑ SOCIAL MEDIA. E-learning. Οδηγός Σπουδών

ΜΑΘΗΜΑ SOCIAL MEDIA. E-learning. Οδηγός Σπουδών ΜΑΘΗΜΑ SOCIAL MEDIA E-learning Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης, σας καλωσορίζει στο μάθημα «ΜΑΘΗΜΑ SOCIAL

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΟΠΠΕΠ»

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΟΠΠΕΠ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΟΠΠΕΠ» To Κέντρο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ Σ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΧΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Η εκπαιδευτική πολιτική του

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης. E - learning. Μάρκετινγκ Και Επικοινωνία Σε Εκπαιδευτικές Μονάδες. Οδηγός Σπουδών

Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης. E - learning. Μάρκετινγκ Και Επικοινωνία Σε Εκπαιδευτικές Μονάδες. Οδηγός Σπουδών Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E - Learning Μάρκετινγκ Και Επικοινωνία Σε Εκπαιδευτικές Μονάδες E - learning Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΑΣ EXECUTIVE DEVELOPMENT IN INSURANCE (EDI) 2015 ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ. Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

ΝΕΟ ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΑΣ EXECUTIVE DEVELOPMENT IN INSURANCE (EDI) 2015 ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ. Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015 Στόχος του προγράμματος: είναι οι απόφοιτοι να έχουν μια συνολική εποπτική και προχωρημένη γνώση όχι μόνο των τεχνικών ασφαλιστικών κλάδων αλλά και των άλλων λειτουργιών μιας ασφαλιστικής επιχείρησης,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ MARKETING ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ_21 & 23/5/ 2019 Παρασκευή, 17 Μαϊου :00

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ MARKETING ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ_21 & 23/5/ 2019 Παρασκευή, 17 Μαϊου :00 Το Επιστημονικό Σεμινάριο Marketing Ασφαλιστικών Υπηρεσιών εντάσσεται στο πλαίσιο της ακαδημαϊκής συνεργασίας του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και προσφέρει την

Διαβάστε περισσότερα

2. Σκοπός του Προγράμματος

2. Σκοπός του Προγράμματος 1. Εισαγωγή Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών σας καλωσορίζει στα Προγράμματα εξ Αποστάσεως Επιμόρφωσης για Δημοσίους Υπαλλήλους και συγκεκριμένα στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Ανάπτυξη Διαπραγματευτικών

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα 18/11/2013 Αρ. Πρωτ. : 11702

Αθήνα 18/11/2013 Αρ. Πρωτ. : 11702 Αθήνα 18/11/2013 Αρ. Πρωτ. : 11702 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Για τη Συγκρότηση Μητρώου Επιμορφωτών στο πλαίσιο των Πράξεων «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων».

Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων». 1 Περιεχόμενα 1. Εισαγωγή... 3 2. Διαπιστεύσεις: Πιστοποίηση Ε.ΚΕ.ΠΙΣ. Πιστοποίηση DQS DIN EN ISO 9001:2008... 4 3. Κατηγορίες Υποψηφίων που Γίνονται Δεκτοί στο Πρόγραμμα - Τρόπος Eνταξης... 5 4. Το ΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

2. ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Ε.ΚΕ.ΠΙΣ. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ DQS DIN EN ISO 9001:2008 Πιστοποίηση Ε.ΚΕ.ΠΙΣ.

2. ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Ε.ΚΕ.ΠΙΣ. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ DQS DIN EN ISO 9001:2008 Πιστοποίηση Ε.ΚΕ.ΠΙΣ. 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών σας καλωσορίζει στο Πρόγραμμα Συμπληρωματικής εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης και συγκεκριμένα πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

διοργάνωση: εφημερίδα Ενημερωθείτε σωστά & ασφαλιστείτε!

διοργάνωση: εφημερίδα Ενημερωθείτε σωστά & ασφαλιστείτε! Ενημερωθείτε σωστά & ασφαλιστείτε! Φεβρουάριος 2011 ενημέρωση #02 Η μηνιαία free press «ασφαλίζομαι», διοργανώνει ημερίδες για την ιδιωτική ασφάλιση με στόχο να συμβάλει ουσιαστικά στην ενημέρωση του ευρύτερου

Διαβάστε περισσότερα

2013-14. Αρωµατικά Φυτά: Επιχειρηµατική καλλιέργεια. ΕΛΛΗΝΟΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ www.bhc-training.gr

2013-14. Αρωµατικά Φυτά: Επιχειρηµατική καλλιέργεια. ΕΛΛΗΝΟΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ www.bhc-training.gr 2013-14 Αρωµατικά Φυτά: Επιχειρηµατική καλλιέργεια ΕΛΛΗΝΟΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ www.bhc-training.gr Σεμινάριο Αρωµατικά Φυτά: Επιχειρηµατική Καλλιέργεια Εισαγωγή Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙΝΩΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ» (INOV) Ζ ΚΥΚΛΟΣ To Κέντρο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα

«Υπερασπιστές των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων»

«Υπερασπιστές των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» Εθνικό Πρόγραμμα Κατάρτισης Νέων Ρομά και μη Ρομά στα Ανθρώπινα Δικαιώματα, τον Εθελοντισμό και τις Ηγετικές Ικανότητες Ενημερωτικό υλικό προγράμματος ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Οι «Ενωμένες Κοινωνίες των Βαλκανίων»

Διαβάστε περισσότερα

Διεθνείς Ναυτιλιακές Σχέσεις. E-learning. Οδηγός Σπουδών

Διεθνείς Ναυτιλιακές Σχέσεις. E-learning. Οδηγός Σπουδών Διεθνείς Ναυτιλιακές Σχέσεις E-learning Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης, σας καλωσορίζει στο μάθημα «Διεθνείς

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ. ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ m131 ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΡΡΕΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ. ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ m131 ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΡΡΕΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ m131 ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΡΡΕΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ...3 2. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΩ Σ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

Διαβάστε περισσότερα

SECTIME ΜΕΠΕ, Τηλ. 2102005003, www.sectime.gr. Τι ισχύει για την Ανανέωση Άδειας Εργασίας Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας:

SECTIME ΜΕΠΕ, Τηλ. 2102005003, www.sectime.gr. Τι ισχύει για την Ανανέωση Άδειας Εργασίας Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας: Σεμινάριο Ταχύρρυθμης Φροντιστηριακής Προετοιμασίας για τη Συμμετοχή στις Εξετάσεις Πιστοποίησης του Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας και την Ανανέωση Άδειας Εργασίας SECTIME ΜΕΠΕ, Τηλ. 2102005003, www.sectime.gr

Διαβάστε περισσότερα

EXECUTIVE DEVELOPMENT IN INSURANCE(EDI) 2014

EXECUTIVE DEVELOPMENT IN INSURANCE(EDI) 2014 ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ Στόχος του προγράμματος: είναι οι απόφοιτοι να έχουν μια συνολική εποπτική και προχωρημένη γνώση όχι μόνο των τεχνικών ασφαλιστικών κλάδων αλλά και των άλλων λειτουργιώνμιας

Διαβάστε περισσότερα

Γνωριμία με τον Τομέα Οικονομικών της Υγείας

Γνωριμία με τον Τομέα Οικονομικών της Υγείας Γνωριμία με τον Τομέα Οικονομικών της Υγείας Σύντομο Ιστορικό Ο Τομέας Οικονομικών της Υγείας ιδρύθηκε ως Έδρα Ιατρικής Οικονομίας το 1981 με το υπ αριθμόν Π.Δ. 1233/1981 και άρχισε να λειτουργεί το 1984,

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στην Οικονομία και Επιχειρηματική Εθιμοτυπία της Κίνας

Εισαγωγή στην Οικονομία και Επιχειρηματική Εθιμοτυπία της Κίνας Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning Εισαγωγή στην Οικονομία και Επιχειρηματική Εθιμοτυπία της Κίνας E-learning Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

Εξειδικευμένη Κατάρτιση Εκπαιδευτικών και Διοικητικών στελεχών της Ειδικής Αγωγής

Εξειδικευμένη Κατάρτιση Εκπαιδευτικών και Διοικητικών στελεχών της Ειδικής Αγωγής Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E - Learning Εξειδικευμένη Κατάρτιση Εκπαιδευτικών και Διοικητικών στελεχών της Ειδικής Αγωγής E - learning Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning

Διαβάστε περισσότερα

Ελεύθερος Επαγγελματίας Οδηγός Επιβίωσης σε Περίοδο Κρίσης

Ελεύθερος Επαγγελματίας Οδηγός Επιβίωσης σε Περίοδο Κρίσης E-learning Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning Οδηγός Σπουδών Ελεύθερος Επαγγελματίας Οδηγός Επιβίωσης σε Περίοδο Κρίσης E-learning Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Αξιολόγηση Επενδύσεων

Οικονομική Αξιολόγηση Επενδύσεων Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning Οικονομική Αξιολόγηση Επενδύσεων E-learning Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος Οικονομικής

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ. ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ m118

ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ. ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ m118 ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ m118 ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΥΛΩΝΙΔΗΣ ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ...3 2. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΩ

Διαβάστε περισσότερα

ΛΗΨΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΕΝΤΟΛΩΝ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΛΗΨΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΕΝΤΟΛΩΝ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Σεμινάριο προετοιμασίας για εξετάσεις πιστοποίησης (α2) 24-25 Οκτωβρίου 2007 Στο πλαίσιο της εφαρμογής της υπ αριθμ. 3130/19.7.2006 κοινής απόφασης της Τράπεζας της Ελλάδος και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς,

Διαβάστε περισσότερα

Ν Ε Ο Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Ε Ι Α Σ CERTIFIED WEALTH MANAGEMENT SPECIALIST (CWMS)

Ν Ε Ο Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Ε Ι Α Σ CERTIFIED WEALTH MANAGEMENT SPECIALIST (CWMS) Α.Π.: 3272 ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Αθήνα, 20 Μαρτίου 2014 Ν Ε Ο Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Ε Ι Α Σ CERTIFIED WEALTH MANAGEMENT SPECIALIST (CWMS) Για πρώτη φορά στην Ελλάδα παρουσιάζεται το εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

EIAS Certified Specialist in HR and Sales Force Training κάθε Τετάρτη, από Τετάρτη 24/1 έως και Τετάρτη 28/2, 16:00 19:20

EIAS Certified Specialist in HR and Sales Force Training κάθε Τετάρτη, από Τετάρτη 24/1 έως και Τετάρτη 28/2, 16:00 19:20 EIAS Certified Specialist in HR and Sales Force Training κάθε Τετάρτη, από Τετάρτη 24/1 έως και Τετάρτη 28/2, 16:00 19:20 Ειδικότερα, η Ασφαλιστική μας Αγορά και η Ιδιωτική Ασφάλιση, σήμερα περισσότερο

Διαβάστε περισσότερα

E-learning. Αναπτυξιακές Διαταραχές-Αυτισμός- Αsperger: Ανίχνευση, Υποστήριξη, Παρέμβαση. Οδηγός Σπουδών

E-learning. Αναπτυξιακές Διαταραχές-Αυτισμός- Αsperger: Ανίχνευση, Υποστήριξη, Παρέμβαση. Οδηγός Σπουδών Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Πρόγραμμα εξ Εκπαίδευσης Αποστάσεως E-Learning Εκπαίδευσης Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως E-Learning Εκπαίδευσης E-Learning Αναπτυξιακές Διαταραχές-Αυτισμός- Αsperger: Ανίχνευση, Υποστήριξη,

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΕΝΙΑΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΕ ΕΥΡΩ (SEPA)

Ο ΕΝΙΑΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΕ ΕΥΡΩ (SEPA) Σεμινάριο ενημέρωσης 12 Ιουνίου 2008 Η δημιουργία του ενιαίου χώρου πληρωμών σε ευρώ στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα αποτελεί μέρος της προσπάθειας για τη δημιουργία της ενιαίας τραπεζικής αγοράς, η οποία με

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή και Θεματολογία

Περιγραφή και Θεματολογία ΕΙΔΙΚΟ EKΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΝΤΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ, 17 & 18/1/20 Περιγραφή και Θεματολογία Η Αντασφάλιση και Αντασφαλιστική Τεχνική αποτελούν σημαντικότατους τομείς ενδιαφέροντος της

Διαβάστε περισσότερα

Ε ΓΑ Γ Σ Α ΤΗ Τ Ρ Η ΙΟ Ι Ο Ε ΠΕ Π Ν Ε Δ Ν Υ Δ Τ Υ Ι Τ Κ Ι Ω Κ Ν Ν ΕΦΑ Φ Ρ Α Μ Ρ Ο Μ Γ Ο ΩΝ Ω Ν (Ε ( ΠΕ Π ΦΑ Φ ) Α

Ε ΓΑ Γ Σ Α ΤΗ Τ Ρ Η ΙΟ Ι Ο Ε ΠΕ Π Ν Ε Δ Ν Υ Δ Τ Υ Ι Τ Κ Ι Ω Κ Ν Ν ΕΦΑ Φ Ρ Α Μ Ρ Ο Μ Γ Ο ΩΝ Ω Ν (Ε ( ΠΕ Π ΦΑ Φ ) Α Οδηγός σπουδών εκπαιδευτικού προγράμματος με τίτλο: «Σύγχρονο Θεσμικό Πλαίσιο Λειτουργίας της Ιδιωτικής Ασφάλισης: Αλλαγές στο Πλαίσιο της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης - Αλλαγές στην Ασφάλιση Αυτοκινήτων

Διαβάστε περισσότερα