ΣΥΝΕΔΡΙΑ 2014 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΤΟΠΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ. 2 ο 15ήμερο. ΜΑΡΤΙΟΣ 2014 Ethos CSR Conference & Sustainable Awards 2014.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΣΥΝΕΔΡΙΑ 2014 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΤΟΠΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ. 2 ο 15ήμερο. ΜΑΡΤΙΟΣ 2014 Ethos CSR Conference & Sustainable Awards 2014."

Transcript

1 ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΙΤΛΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ Clinical Research Conference ΜΑΡΤΙΟΣ Ethos CSR Conference & Sustainable Awards ΜΑΡΤΙΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΙΑΔΑ 1 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΤΟΠΟΣ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ Το συνέδριο στοχεύει να αναδείξει την κλινική έρευνα φαρμάκων, θεραπειών και μεθόδων που πραγματοποιείται στην Ελλάδα καθώς και το γεγονός ότι μπορεί να προσφέρει ανάσα ζωής στην ασφυκτιούσα οικονομία της χώρας μας. Θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν όλες οι πτυχές της κλινικής έρευνας, καθώς και οι ηθικές, κοινωνικές και οικονομικές διαστάσεις του θέματος. Θα τεθούν επί τάπητος τα εμπόδια που υπάρχουν σήμερα στην Ελλάδα, με τελικό σκοπό του συνεδρίου να μπουν τα θεμέλια για να χαραχτεί ένα Εθνικό Σχέδιο Στρατηγικής για την περαιτέρω ανάπτυξη της κλινικής έρευνας στην Ελλάδα. Το φετινό συνέδριο που διοργανώνεται για 2 η φορά, επεκτείνεται κατά μία ημέρα προκειμένου να συμπεριλάβει παρουσιάσεις καινοτόμων ερευνών που πραγματοποιούνται στη χώρα μας. Μετά από 7 χρόνια εμπειρίας και επιτυχημένων διοργανώσεων του Συνεδρίου για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, η Ethos Media S.A. πρωτοπορεί διοργανώνοντας ένα multi event, ένα δια-δραστικό symposium, με στόχο την ενσωμάτωση της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στην εταιρική κουλτούρα και εν κατακλείδι στο τελικό προϊόν και τη μύηση των συνέδρων στη σχετική μεθοδολογία. Μέσα από μία αφήγηση και με εντελώς καινοτόμο και δια-δραστικό format, το symposium θα εμπλέξει τους συνέδρους σε Un-Conference, Challenging και Role Playing Sessions, όπου οι ίδιοι θα δημιουργήσουν και θα παρουσιάσουν το αποτέλεσμα. Κατά τη διάρκεια των Organic Breaks, οι σύνεδροι θα έχουν τη δυνατότητα να γνωριστούν και να αναπτύξουν συνέργειες, με τη βοήθεια των networking boards, αλλά και να ψυχαγωγηθούν με διάφορα happenings, πολιτιστικά δρώμενα, καλλιτεχνικές παρεμβάσεις, κ.ά.

2 ΑΠΡΙΛΙΟΣ Outsourcing 1 Ο 15ήμερο Υπό τις παρούσες δυσμενείς οικονομικές συνθήκες, η μείωση του λειτουργικού κόστους αποτελεί αναγκαιότητα για την επιβίωση των επιχειρήσεων και η μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας και του αποτελέσματος είναι προϋπόθεση για τη μετάβαση στην επόμενη μέρα. Στόχος του συνεδρίου είναι η παρουσίαση των δυνατοτήτων που παρέχουν στις ημέρες μας οι υπηρεσίες Outsourcing & Mobile, ειδικά σε αγορές όπως η τραπεζική, η αγορά των τηλεπικοινωνιών και αυτή της λιανικής πώλησης. Η τεχνολογία «τρέχει» και σε κάθε τομέα υπάρχουν ειδικοί που μπορούν να αναλάβουν έργα και διαδικασίες αποτελεσματικότερα, συμβάλλοντας όχι μόνο στη μείωση του λειτουργικού κόστους αλλά και στην αύξηση των εσόδων με τρόπο ασφαλή και απόλυτα εγγυημένο έναντι φαινομένων όπως, π.χ. το Chinese Wall. Greek Hospitality Forum Μία εκδήλωση με στόχο την επιβράβευση και προβολή καλών πρακτικών, τον εντοπισμό των συγκριτικών πλεονεκτημάτων που προσφέρει η χώρα μας ως προορισμός για την προσέλκυση επενδυτών και τουριστών και τη χάραξη στρατηγικών που θα οδηγήσουν τον νευραλγικό αυτό για την Ελληνική Οικονομία κλάδο σε ανάπτυξη. Η Εκδήλωση περιλαμβάνει Συνέδριο, Τελετή Απονομής Βραβείων και παράλληλες δράσεις. Τα Greek Hospitality Awards θα απονεμηθούν στις ξενοδοχειακές μονάδες που θα αναδειχθούν από εκτενή έρευνα του διεθνούς κοινού. Πρόκειται για έναν διεθνή θεσμό βραβείων με εκτενή προβολή και αναγνωρισιμότητα. Το Συνέδριο θα επικεντρωθεί σε θέματα όπως: Χρηματοδότηση, ΕΣΠΑ, Ποιότητα Υπηρεσιών, Εκπαίδευση & ειδίκευση προσωπικού, Ανακαίνιση & αναβάθμιση χώρων, Ενεργειακή αναβάθμιση, Marketing, IT Υπηρεσίες, Overall experience & τοπικές κοινωνίες, Κρουαζιέρα & Ιαματικός τουρισμός. Οι παράλληλες δράσεις θα περιλαμβάνουν B2Bs με Tour Operators, Workshops εκπαίδευσης, κ.ά. ΜΑΪΟΣ Generics Το συνέδριο έχει στόχο να θέσει επί τάπητος όλες τις πτυχές, που αφορούν στην καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των γενοσήμων και εκτός πατέντας φαρμακευτικών ιδιοσκευασμάτων, καθώς και στην ενίσχυση της ανάπτυξης της εγχώριας φαρμακοβιομηχανίας προς όφελος της πολιτείας και της αποδέσμευσης πόρων για την κάλυψη της καινοτομίας. Με τη συμμετοχή των αρμοδίων κυβερνητικών εκπροσώπων, εξειδικευμένων επιστημόνων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και των κορυφαίων στελεχών της φαρμακευτικής αγοράς επιχειρεί να αναδείξει τις πολιτικές εκείνες, που θα δώσουν ώθηση στη χρήση γενοσήμων φαρμάκων στην Ελλάδα, ενισχύοντας την εγχώρια φαρμακοβιομηχανία.

3 ΙΟΥΝΙΟΣ Insurance Conference H Ethos Media S.A., διοργανώτρια των καταξιωμένων Conferences και εκδότρια του μηνιαίο ασφαλιστικού περιοδικού Insurance World, διοργανώνει το 7ο ασφαλιστικό συνέδριο Insurance Conference, που στοχεύει μέσα από τις θεματικές του ενότητες, τους καταξιωμένους ομιλητές, τα κορυφαία στελέχη της αγοράς και τους τεχνοκράτες προσκεκλημένους, να δώσει χρηστικές πληροφορίες και πρακτικές λύσεις και ακόμα να αποτελέσει πλατφόρμα διαλόγου μεταξύ των εμπλεκομένων μερών, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη των ασφαλιστικών εταιρειών, την αξιοπιστία του κλάδου, τον εκσυγχρονισμό του νομοθετικού, εποπτικού και κανονιστικού περιβάλλοντος, την υιοθέτηση νέων μεθόδων παραγωγής εργασιών, καινοτόμων στρατηγικών και «εργαλείων» πωλήσεων και άλλων καθοριστικών θεμάτων. ΙΟΥΝΙΟΣ Marketing & Sales Meta-Conference Interactive Communication Customer Loyalty ΙΟΥΛΙΟΣ Pharma & Health Στην εποχή της διαδικτυωμένης κοινωνίας και των social media, οι ψηφιακές τεχνολογίες αλλάζουν και τα παραδοσιακά μοντέλα επικοινωνίας, προώθησης και πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών. Οι εταιρείες καλούνται να αξιοποιήσουν τα νέα, ψηφιακά εργαλεία προκειμένου να παραμείνουν ανταγωνιστικές και να ενισχύσουν τα μερίδια τους, να μειώσουν το κόστος προώθησης και πώλησης, αλλά και να εντοπίσουν νέες ευκαιρίες αναλύοντας τα δεδομένα που έχουν στη διάθεση τους και μπορούν πλέον να τα αξιοποιήσουν με πολλαπλούς τρόπους. Μέσα από ένα εντελώς καινοτόμο και διαδραστικό format, το Meta-Conference θα εμπλέξει τους συνέδρους σε Challenging και Interactive Sessions, όπου οι ίδιοι θα προσομοιώσουν shopper journeys, θα παρουσιάσουν τις ανάγκες τους και θα μάθουν με ποιους καινοτόμους και προηγμένους τεχνολογικά τρόπους μπορούν να τις καλύψουν. Κατά τη διάρκεια των Organic Breaks οι σύνεδροι θα έχουν τη δυνατότητα να γνωριστούν και θα αναπτυχθούν συνέργειες μεταξύ παρόχων και δυνητικών πελατών, με τη βοήθεια των networking boards, αλλά και να ψυχαγωγηθούν με διάφορα happenings, πολιτιστικά δρώμενα, καλλιτεχνικές παρεμβάσεις, κ.ά. Η Ethos Media S.A., το περιοδικό Pharma & Health Business και το portal virus.com.gr διοργανώνουν για πέμπτη συνεχή χρονιά, το Pharma & Health. Με τη συμμετοχή των αρμοδίων κυβερνητικών παραγόντων, εξειδικευμένων επιστημόνων και ανώτερων στελεχών της αγοράς υγείας, το συνέδριο επιχειρεί να αναδείξει τα υφιστάμενα προβλήματα και κυρίως μέτρα και πολιτικές για την εισαγωγή και στη χώρα μας ενός κοινωνικά δίκαιου και επαρκούς συστήματος υγείας, κατά τη διάρκεια μιας επώδυνης περιόδου μετάβασης που οι μεταρρυθμίσεις και οι περικοπές, που επέβαλε η Τρόικα, κυρίως στη φαρμακευτική περίθαλψη έχουν εφαρμοστεί τόσο βίαια και ενίοτε με προχειρότητα, που έχουν προκαλέσει σοβαρές στρεβλώσεις στην αγορά και προβλήματα στην ασφάλεια και την πρόσβαση των ασθενών στη θεραπεία.

4 ΙΟΥΛΙΟΣ Digital Banking ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ AppWARDS ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ Greek Exports Forum & Awards ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΙΑΔΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ Clinical Research Οι ψηφιακές τεχνολογίες αποτελούν πλέον βασικό κομμάτι της λειτουργίας των τραπεζών τόσο στο back end όσο και στις σχέσεις τους με τους πελάτες. Οι υπάρχουσες λύσεις δίνουν απαντήσεις σε ζητήματα όπως το fraud management και η αξιοποίηση των δεδομένων που έχουν στη διάθεση τους. Παράλληλα, η τάση για την ψηφιοποίηση των συναλλαγών και των πληρωμών κάνει όλο και πιο αισθητή την παρουσία της στην Ελλάδα με τους εμπλεκόμενους φορείς να επιδιώκουν συνεργασίες μεταξύ τους δημιουργώντας συνέργιες και αξιοποιώντας τα οφέλη που υπάρχουν. Τα AppWARDS είναι cross-platform βραβεία που αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν τις καλύτερες εφαρμογές (applications) για smartphones, tablets και smart TVs. Στόχος της διοργάνωσης είναι να αναγνωρίσει και να επιβραβεύσει τα καλύτερα applications σε διαφορετικές κατηγορίες, όπως και να αναδείξει τη δυναμική και τις αναπτυξιακές προοπτικές ενός κλάδου, του οποίου ο τζίρος μέχρι το 2015 θα έχει ξεπεράσει τα 400 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα -σύμφωνα με έρευνα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών- καθώς περίπου developers δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά. Φιλοδοξεί στο να αναδείξει όλες τις πρωτοποριακές προσπάθειες των ελληνικών εταιρειών στην αγορά των applications, αλλά και να δώσει την ευκαιρία σε ανεξάρτητους developers να έρθουν σε επαφή και να προβάλλουν τη δουλειά τους στις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της ελληνικής αγοράς. To Greek Exports Forum είναι μία καινοτόμα πρωτοβουλία που στοχεύει στο να προσφέρει στον Έλληνα εξαγωγέα πολύτιμα εργαλεία και μέσα για την ενίσχυση της εξαγωγικής του δραστηριότητας και να συμβάλλει γενικότερα στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών προϊόντων και επιχειρήσεων. Το καταξιωμένο Forum που διοργανώνεται για 5 η συνεχή φορά από την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) και την Ethos Media S.A., περιλαμβάνει το συνέδριο Greek Exports Conference, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν πολλές και στοχευμένες Β2Β συναντήσεις Ελλήνων εξαγωγέων με σημαντικούς διεθνείς Buyers. Κορύφωση του Forum αποτελεί η τελετή απονομής των εξαγωγικών βραβείων Greek Exports Awards, με κορυφαίο το Βραβείο IASON: Premier Greek Exports Award. Tο Clinical Research Conference στοχεύει να αναδείξει τους όρους και τις προϋποθέσεις, κάτω από τις οποίες η Κλινική Έρευνα μπορεί να δράσει ως μοχλός επιστημονικής και οικονομικής ανάπτυξης στην Ελλάδα. Σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, που βιώνει η χώρα, υπάρχουν ευκαιρίες και προοπτικές, ώστε να προσελκυστούν ξένες επενδύσεις και να κοπεί ο φαύλος κύκλος της ύφεσης. Ομιλητές στο συνέδριο θα είναι εκπρόσωποι της Πολιτείας, των Υγειονομικών Περιφερειών, των νοσοκομείων, του ΕΟΦ, ερευνητές και στελέχη των μεγάλων διεθνών φαρμακοβιομηχανιών,

5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ Greek Agribusiness Forum που βασίζονται στην έρευνα, ακαδημαϊκοί και επιστήμονες τόσο από την Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν όλες οι πτυχές του θέματος και θα τεθούν επί τάπητος όλα τα εμπόδια που υπάρχουν σήμερα. Το Greek Agribusiness Forum είναι ένα επίκαιρο φόρουμ που διοργανώνεται για 2η συνεχόμενη επιτυχή φορά, για έναν από τους τομείς-κλειδιά για την ανάπτυξη στην Ελλάδα, το οποίο θα επικεντρωθεί στη συζήτηση κρίσιμων θεμάτων, την ανταλλαγή απόψεων, γνώσεων και αναλύσεων για το μέλλον της ελληνικής αγροτικής οικονομίας και αγροτικής αναπτυξιακής πολιτικής και την προώθηση της έρευνας. Κύριος στόχος του φόρουμ είναι η επίτευξη άμεσων πρακτικών αποτελεσμάτων διασφαλίζοντας ότι οι μετέχοντες θα αξιοποιήσουν τις δυνατότητες που προσφέρει το εντατικό του πρόγραμμα στο μέγιστο, μέσω συνεδριών δικτύωσης, συναντήσεων B2B (BUSINESS TO BUSINESS) και εργαστηρίων που διοργανώνονται παράλληλα, καθώς και μέσω της προώθησης συνεργασιών και της ανάδειξης των καλύτερων πρακτικών και εταιριών με τα βραβεία Greek Agribusiness Awards.

ETHOS EVENTS 2015 CALENDAR

ETHOS EVENTS 2015 CALENDAR ETHOS EVENTS 2015 CALENDAR Α/Α ΤΙΤΛΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ / ΤΟΠΟΣ 1 MOBILITY FORUM & APPS AWARDS 2 Απριλίου 2 HR COMMUNITY & AWARDS 14 Μαΐου 3 OTCs & COSMETICS 4 HOSPITALITY FORUM & AWARDS 5 8 ο INSURANCE

Διαβάστε περισσότερα

ETHOS EVENTS 2015 CALENDAR

ETHOS EVENTS 2015 CALENDAR ETHOS EVENTS 2015 CALENDAR Α/Α ΤΙΤΛΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ / ΤΟΠΟΣ 1 MOBILITY FORUM & APPS AWARDS 2 Απριλίου 2 HR COMMUNITY CONFERENCE & AWARDS 14 Μαΐου 3 OTCs & COSMETICS CONFERENCE 4 HOSPITALITY FORUM

Διαβάστε περισσότερα

ETHOS EVENTS 2015 CALENDAR

ETHOS EVENTS 2015 CALENDAR ETHOS EVENTS 2015 CALENDAR Α/Α ΤΙΤΛΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ / ΤΟΠΟΣ 1 MOBILITY FORUM & APPS AWARDS 2 Απριλίου 2 HR COMMUNITY CONFERENCE & AWARDS 14 Μαΐου 3 OTCs & COSMETICS CONFERENCE 4 HOSPITALITY FORUM

Διαβάστε περισσότερα

Pharma & Health Conference 2013- Καινοτομία στην Υγεία - Αξιολόγηση της Ιατρικής Τεχνολογίας 1

Pharma & Health Conference 2013- Καινοτομία στην Υγεία - Αξιολόγηση της Ιατρικής Τεχνολογίας 1 Pharma & Health Conference 2013- Καινοτομία στην Υγεία - Αξιολόγηση της Ιατρικής Τεχνολογίας 1 Pharma & Health Conference 2013 Καινοτομία στην Υγεία - Αξιολόγηση της Ιατρικής Τεχνολογίας Η Ethos Media

Διαβάστε περισσότερα

Pharma & Health Conference Οικονομική Ανάπτυξη και Υγεία σε περίοδο οικονομικής κρίση Website: pharma.ethosevents.eu

Pharma & Health Conference Οικονομική Ανάπτυξη και Υγεία σε περίοδο οικονομικής κρίση Website: pharma.ethosevents.eu 1 Pharma & Health Conference 2014 Οικονομική Ανάπτυξη και Υγεία σε περίοδο οικονομικής κρίσης Η Ethos Media S.A. και το περιοδικό Pharma & Health Business διοργανώνουν για πέμπτη συνεχή χρονιά, το Pharma

Διαβάστε περισσότερα

1o Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατροτεχνολογίας Website: medtech.ethosevents.eu

1o Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατροτεχνολογίας Website: medtech.ethosevents.eu 1 Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014 Divani Caravel Hotel Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Ιατρικών και Βιοτεχνολογικών Προϊόντων (ΣΕΙΒ) διοργανώνει σε συνεργασία με τα Ethos Events το 1 ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατροτεχνολογίας.

Διαβάστε περισσότερα

ETHOS EVENTS 2015 CALENDAR

ETHOS EVENTS 2015 CALENDAR ETHOS EVENTS 2015 CALENDAR Α/Α ΤΙΤΛΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 1 12 α ΧΡΗΜΑ BUSINESS AWARDS 5 Φεβρουαρίου 2 9 ο ETHOS SUSTAINABILITY FORUM & AWARDS 19 Μαρτίου 3 MOBILITY FORUM & APPS AWARDS 2 Απριλίου 4 OTC

Διαβάστε περισσότερα

«Το ΕΣΥ σε μετάβαση: πού οδεύουμε;»

«Το ΕΣΥ σε μετάβαση: πού οδεύουμε;» 8 th Pharma & Health Conference «Το ΕΣΥ σε μετάβαση: πού οδεύουμε;» 6 Ιουλίου 2017 Athenaeum InterContinental Κρίσιμες εξελίξεις αναμένουμε το επόμενο διάστημα στο χώρο της υγείας με σημαντικές αλλαγές

Διαβάστε περισσότερα

3 rd Hellenic Innovation Forum

3 rd Hellenic Innovation Forum 1 3 rd Hellenic Innovation Forum «Όταν η έρευνα συναντά τις επιχειρήσεις» 20 Ιουνίου 2019 Divani Caravel Με την ελληνική οικονομία να έχει αρχίσει να δείχνει σημάδια ανάκαμψης, η έμφαση έχει αρχίσει πλέον

Διαβάστε περισσότερα

Pharma & Health Conference 2014 - Οικονομική Ανάπτυξη και Υγεία σε περίοδο οικονομικής κρίση Website: pharma.ethosevents.eu

Pharma & Health Conference 2014 - Οικονομική Ανάπτυξη και Υγεία σε περίοδο οικονομικής κρίση Website: pharma.ethosevents.eu 1 Pharma & Health Conference 2014 Οικονομική Ανάπτυξη και Υγεία σε περίοδο οικονομικής κρίσης Η Ethos Media S.A. και το περιοδικό Pharma & Health Business διοργανώνουν για πέμπτη συνεχή χρονιά, το Pharma

Διαβάστε περισσότερα

Clinical Research Conference: Δυναμικός μοχλός ανάπτυξης για την Ελλάδα 1

Clinical Research Conference: Δυναμικός μοχλός ανάπτυξης για την Ελλάδα 1 Clinical Research Conference: Δυναμικός μοχλός ανάπτυξης για την Ελλάδα 1 Clinical Research Conference 15 & 16 Ιανουαρίου 2014, Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής Κλινική έρευνα: Δυναμικός μοχλός ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

Greek Exports Forum 2013

Greek Exports Forum 2013 From: Ethos Media SA / Money Conferences [mailto:moneyconferences@ethosmedia.eu] Sent: Wednesday, February 13, 2013 6:11 PM To: epimel@chania-cci.gr Subject: Greek Exports Forum 2013_29 και 30 Μαρτίου_Athenaeum

Διαβάστε περισσότερα

5 th Clinical Research Conference 2016

5 th Clinical Research Conference 2016 5 th Clinical Research Conference 2016 «Κλινική έρευνα: Γιατί δεν προχωράμε;» 15 Δεκεμβρίου 2016 Αδικαιολόγητη στασιμότητα παρατηρείται στον τομέα της κλινικής έρευνας στη χώρα μας. Παρά το γεγονός ότι

Διαβάστε περισσότερα

www.palladianconferences.gr Τετάρτη 20 Μαΐου Ν. J.V. Athens Plaza

www.palladianconferences.gr Τετάρτη 20 Μαΐου Ν. J.V. Athens Plaza 20 Μαΐου Ν. J.V. 2015 2nd ATHENS HEALTH FORUM Η PALLADIAN CONFERENCES διοργανώνει το 2nd ATHENS HEALTH FORUM. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαΐου 2015, στo ξενοδοχείο. Την επιμέλεια του συνεδρίου

Διαβάστε περισσότερα

«Το ΕΣΥ σε μετάβαση: πού οδεύουμε;»

«Το ΕΣΥ σε μετάβαση: πού οδεύουμε;» 8 th Pharma & Health Conference «Το ΕΣΥ σε μετάβαση: πού οδεύουμε;» 6 Ιουλίου 2017 Athenaeum InterContinental Κρίσιμες εξελίξεις αναμένουμε το επόμενο διάστημα στο χώρο της υγείας με σημαντικές αλλαγές

Διαβάστε περισσότερα

2 nd MedTech Conference: «Η αξιοποίηση της τεχνολογίας στην Υγεία»

2 nd MedTech Conference: «Η αξιοποίηση της τεχνολογίας στην Υγεία» 1 2 nd MedTech Conference: «Η αξιοποίηση της τεχνολογίας στην Υγεία» 20 Oκτωβρίου 2016 Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής Η ιατρική τεχνολογία παίζει κυρίαρχο ρόλο τόσο στη διατήρηση και βελτίωση της

Διαβάστε περισσότερα

Health Innovation Conference 11 Mαϊου 2017 Divani Caravel

Health Innovation Conference 11 Mαϊου 2017 Divani Caravel Health Innovation Conference 11 Mαϊου 2017 Divani Caravel Αλματώδης πρόοδος έχει επιτευχθεί τις τελευταίες δεκαετίες σε όλους τους τομείς της ιατρικής περίθαλψης. Νέες μέθοδοι διάγνωσης και θεραπείας,

Διαβάστε περισσότερα

BOUTIQUE. Hospitality Management Company HOTELS FORUM. February 13, 2019

BOUTIQUE. Hospitality Management Company HOTELS FORUM. February 13, 2019 BOUTIQUE Hospitality Management Company HOTELS FORUM February 13, 2019 H SWOT 3o Boutique Hotels Forum Η SWOT Hospitality Management Company είναι εταιρεία Διαχείρισης & Ανάπτυξης Τουριστικών Επιχειρήσεων

Διαβάστε περισσότερα

7 ο Pharma & Health Conference

7 ο Pharma & Health Conference 7 ο Pharma & Health Conference Τίτλος συνεδρίου: «Μεταρρυθµίσεις στην Υγεία: H Ελλάδα µπορεί;» Το συνέδριο διοργανώνεται από την Ethos Media, το virus.com.gr και το περιοδικό Pharma & Health Business.

Διαβάστε περισσότερα

Στόχοι ehealth FORUM 2016 Η σημασία της συμμετοχής του ΕΔΔΥΠΠΥ

Στόχοι ehealth FORUM 2016 Η σημασία της συμμετοχής του ΕΔΔΥΠΠΥ Στόχοι ehealth FORUM 2016 Η σημασία της συμμετοχής του ΕΔΔΥΠΠΥ Η Τεχνολογία αλλάζει την κοινωνία και την οικονομία Η Τεχνολογία αλλάζει την παροχή υπηρεσιών υγείας και φροντίδας Η Τεχνολογία αλλάζει την

Διαβάστε περισσότερα

1o Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατροτεχνολογίας Website: medtech.ethosevents.eu

1o Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατροτεχνολογίας Website: medtech.ethosevents.eu 1 Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014 Divani Caravel Hotel Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Ιατρικών και Βιοτεχνολογικών Προϊόντων (ΣΕΙΒ) διοργανώνει σε συνεργασία με τα Ethos Events το 1 ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατροτεχνολογίας.

Διαβάστε περισσότερα

1o Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατροτεχνολογίας Website: medtech.ethosevents.eu

1o Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατροτεχνολογίας Website: medtech.ethosevents.eu 1 Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014 Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Ιατρικών και Βιοτεχνολογικών Προϊόντων (ΣΕΙΒ) διοργανώνει σε συνεργασία με τα Ethos Events το 1 ο Πανελλήνιο Συνέδριο

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση Μελέτης των αναπτυξιακών προοπτικών της Εγχώριας Φαρμακοβιομηχανίας

Παρουσίαση Μελέτης των αναπτυξιακών προοπτικών της Εγχώριας Φαρμακοβιομηχανίας Παρουσίαση Μελέτης των αναπτυξιακών προοπτικών της Εγχώριας Φαρμακοβιομηχανίας 15 Σεπτεμβρίου 2016 Ανάλυση SWOT Εγχώριας Φαρμακοβιομηχανίας (1/2) Βασικές Διαπιστώσεις Δυνατά Σημεία Επενδυτική δυναμική,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΣ 2015-2020

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΣ 2015-2020 ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΣ 2015-2020 Εισαγωγή Η παρούσα παρουσίαση της στρατηγικής για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και την υποστήριξη της τοπικής οικονομίας του Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

Το Όραμα της Φαρμακοβιομηχανίας για την Ανάπτυξη

Το Όραμα της Φαρμακοβιομηχανίας για την Ανάπτυξη 12.05.2014 Το Όραμα της Φαρμακοβιομηχανίας για την Ανάπτυξη Κωνσταντίνος Φρουζής, Πρόεδρος ΣΦΕΕ Το Όραμα της Βιομηχανίας Φαρμάκου Ανάδειξη Φαρμακευτικής Βιομηχανίας σε Κυρίαρχο Κλάδο της Ελληνικής Οικονομίας

Διαβάστε περισσότερα

www.palladianconferences.gr Τετάρτη 20 Μαΐου Ν. J.V. Athens Plaza

www.palladianconferences.gr Τετάρτη 20 Μαΐου Ν. J.V. Athens Plaza 20 Μαΐου Ν. J.V. 2015 2nd ATHENS HEALTH FORUM Η PALLADIAN CONFERENCES διοργανώνει το 2nd ATHENS HEALTH FORUM. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαΐου 2015, στo ξενοδοχείο. Την επιμέλεια του συνεδρίου

Διαβάστε περισσότερα

Page 1 of 12. ETHOS MEDIA S.A.: 29, Thessalias str. GR-17456, Alimos, Athens T ( )

Page 1 of 12. ETHOS MEDIA S.A.: 29, Thessalias str. GR-17456, Alimos, Athens T ( ) Page 1 of 12 ETHOS MEDIA S.A.: 29, Thessalias str. GR-17456, Alimos, Athens T (+30 210 9984 950) 4 o Clinical Research Conference 1 Δεκεμβρίου 2015 Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής Κλινική έρευνα:

Διαβάστε περισσότερα

Insurance Conference 2014- Η νέα σχέση ασφαλιστικών εταιρειών και διαμεσολάβησης WEBSITE: insurance.ethosevents.eu

Insurance Conference 2014- Η νέα σχέση ασφαλιστικών εταιρειών και διαμεσολάβησης WEBSITE: insurance.ethosevents.eu 1 Insurance Conference 2014 Η νέα σχέση ασφαλιστικών εταιρειών και διαμεσολάβησης Τα Ethos Events και το μηνιαίο ασφαλιστικό περιοδικό Insurance World, διοργανώνουν το 7 ο ασφαλιστικό συνέδριο Insurance

Διαβάστε περισσότερα

3o Clinical Research Conference: Ώρα για δράση

3o Clinical Research Conference: Ώρα για δράση Πίνακας Περιεχομένων Σελίδα 3ο Clinical Research Conference 3 Θέματα του Συνεδρίου 4 Ανάλυση Θεματολογίας 4 Ανάπτυξη Panel Συζήτησης 6 Το Κοινό 8 Ο Διοργανωτής 9 Χορηγικό Πρόγραμμα 11 Συγκριτικός Πίνακας

Διαβάστε περισσότερα

Τα συνέδρια που έχει διοργανώσει τα προηγούμενα χρόνια το Ινστιτούτο αποτελούν την αιτία για:

Τα συνέδρια που έχει διοργανώσει τα προηγούμενα χρόνια το Ινστιτούτο αποτελούν την αιτία για: Η Ιδέα Το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος πιστό στην αποστολή του και στους στόχους του για την προώθηση του επαγγέλματος των Πωλήσεων, την συνεχή ενημέρωση σε επίκαιρα θέματα Πωλήσεων, την εκπαίδευση σε Τεχνολογίες,

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου Ν. J.V. Athens Plaza.

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου Ν. J.V. Athens Plaza. ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ H PALLADIAN διοργανώνει για 3η συνεχή χρονιά το ATHENS HEALTH FORUM 2016 το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016, στο N.J.V. Athens Plaza. Στο συνέδριο, το συντονισμό του

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΕΤΕ. Αθήνα,21 Οκτωβρίου Κυρίες και κύριοι,

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΕΤΕ. Αθήνα,21 Οκτωβρίου Κυρίες και κύριοι, ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΕΤΕ Αθήνα,21 Οκτωβρίου 2014 Κυρίες και κύριοι, Είναι ευτυχής συγκυρία που το φετινό Συνέδριο διεξάγεται κοντά στην ολοκλήρωση μίας τουριστικής περιόδου που κατά γενική

Διαβάστε περισσότερα

Athenaeum InterContinental

Athenaeum InterContinental 7.5.2018 Athenaeum InterContinental digital economy forum 2016 Η επανεκκίνηση είναι ψηφιακή Ο ΣΕΠΕ στο πλαίσιο της συμπλήρωσης των 20 χρόνων της δυναμικής του πορείας από την ίδρυσή του και με όραμα τη

Διαβάστε περισσότερα

www.palladianconferences.gr Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 Αίγλη Ζαππείου

www.palladianconferences.gr Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 Αίγλη Ζαππείου Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Η PALLADIAN COMMUNICATIONS SPECIALISTS διοργανώνει το ATHENS DIABETES FORUM - Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή, με στόχο τη δημιουργία ενός ετήσιου θεσμού συνάντησης, διαλόγου,

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜEΛΟΣ ΤΟΥ ΣΕΒ;

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜEΛΟΣ ΤΟΥ ΣΕΒ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜEΛΟΣ ΤΟΥ ΣΕΒ; Έχεις 4 λόγους και 38 συγκριτικά πλεονεκτήματα! ΗΓΕΣΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΓΝΩΣΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΗΓΕΣΙΑ Θέλω να είμαι μέλος στον κορυφαίο σύνδεσμο των επιχειρήσεων και της βιομηχανίας, γιατί

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΙMP3ROVE

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΙMP3ROVE Value thrugh Research and Innvatin ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΙMP3ROVE ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΜΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΙMP3ROVE Αθήνα Ιανουάριος 2014 Ο Κοκκινοπλίτης Κωνσταντίνος είναι Πιστοποιημένος

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΤΗΣ ΕΞΥΠΝΗΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (SMART SPECIALIZATION)

ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΤΗΣ ΕΞΥΠΝΗΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (SMART SPECIALIZATION) ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΤΗΣ ΕΞΥΠΝΗΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (SMART SPECIALIZATION) Κοκκινοπλίτης Κωνσταντίνος Kokkinoplitis Konstantinos is Expert to DG Regio, European Commission in Innovation

Διαβάστε περισσότερα

1 η Εγκύκλιος Αναπτυξιακού Προγραμματισμού

1 η Εγκύκλιος Αναπτυξιακού Προγραμματισμού 1 η Εγκύκλιος Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Στόχοι: Ενημέρωση των αρμόδιων φορέων σχεδιασμού για το υπό διαπραγμάτευση προτεινόμενο νέο πλαίσιο της Προγραμματικής Περιόδου 2014-2020 Έναρξη προετοιμασίας

Διαβάστε περισσότερα

Α) Παρουσίαση του έργου ECOFUNDING (Στόχος, Κύριες δράσεις, Εταίροι) B) Υπηρεσίες υποστήριξης «πράσινης» επιχειρηματικότητας.

Α) Παρουσίαση του έργου ECOFUNDING (Στόχος, Κύριες δράσεις, Εταίροι) B) Υπηρεσίες υποστήριξης «πράσινης» επιχειρηματικότητας. Α) Παρουσίαση του έργου ECOFUNDING (Στόχος, Κύριες δράσεις, Εταίροι) B) Υπηρεσίες υποστήριξης «πράσινης» επιχειρηματικότητας Ιωάννινα, 27 Μαρτίου 2015, Ενημερωτικό Τεχνικό Σεμινάριο ECOFUNDING 1 Το Επιμελητήριο

Διαβάστε περισσότερα

To Greek Exports Forum 2013 έρχεται!

To Greek Exports Forum 2013 έρχεται! Τρίτη 12 Μαρτίου 2013 To Greek Exports Forum 2013 έρχεται! Ένα διήμερο αφιερωμένο στις εξαγωγές ξεκινά την Παρασκευή 29 και συνεχίζεται το Σάββατο 30 Μαρτίου 2013 στο Divani Apollon Palace. To Greek Exports

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Συνάντηση Ολομέλειας Πλατφόρμα «Περιβάλλον και Βιώσιμη Ανάπτυξη» στο πλαίσιο της Στρατηγικής Έρευνας και Καινοτομίας για την Έξυπνη Εξειδίκευση της προγραμματικής

Διαβάστε περισσότερα

«Fast forward into the digital era»

«Fast forward into the digital era» DIGITAL BANKING CONFERENCE 2014 «Fast forward into the digital era» Η Ethos Media S.A. και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ διοργανώνουν το Digital Banking Conference 2014 με τίτλο «Fast forward into the digital era».

Διαβάστε περισσότερα

7th Pharma & Health Conference

7th Pharma & Health Conference 7th Pharma & Health Conference Μεταρρυθμίσεις στην Υγεία: η Ελλάδα μπορεί; Η αποτίμηση του Μνημονίου καθώς και η διεθνής εμπειρία από την εφαρμογή μεταρρυθμίσεων στην υγεία θα τεθούν για πρώτη φορά στην

Διαβάστε περισσότερα

7th Pharma & Health Conference

7th Pharma & Health Conference 7th Pharma & Health Conference Μεταρρυθμίσεις στην Υγεία: η Ελλάδα μπορεί; Η αποτίμηση του Μνημονίου καθώς και η διεθνής εμπειρία από την εφαρμογή μεταρρυθμίσεων στην υγεία θα τεθούν για πρώτη φορά στην

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ. ΚΑΘΗΓΗΤΗ κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ. ΜΕ ΘΕΜΑ «IT: Excellence in Practice»

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ. ΚΑΘΗΓΗΤΗ κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ. ΜΕ ΘΕΜΑ «IT: Excellence in Practice» ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗ κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ 14 ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (WCIT 2004) ΜΕ ΘΕΜΑ «IT: Excellence in Practice» Αγαπητοί φίλοι

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Συνάντηση Ολομέλειας Πλατφόρμα «Μεταφορές & Εφοδιαστική Αλυσίδα» στο πλαίσιο της Στρατηγικής Έρευνας και Καινοτομίας για την Έξυπνη Εξειδίκευση της προγραμματικής

Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση της ΓΓΠΠ Αγγέλας Αβούρη στην ενημερωτική συνάντηση για τη δημιουργία Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης (23-11-06)

Εισήγηση της ΓΓΠΠ Αγγέλας Αβούρη στην ενημερωτική συνάντηση για τη δημιουργία Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης (23-11-06) Εισήγηση της ΓΓΠΠ Αγγέλας Αβούρη στην ενημερωτική συνάντηση για τη δημιουργία Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης (23-11-06) Η χώρα μας είναι ένας από τους πλέον δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα

Ομάδα Οργανωτικής Πρωτοβουλίας

Ομάδα Οργανωτικής Πρωτοβουλίας Ομάδα Οργανωτικής Πρωτοβουλίας Θεόδωρος Βοντετσιάνος Πνευμονολόγος, Διευθυντής ehealth Unit Νοσοκομείου Σωτηρία, Συντονιστής Ελληνικού Δικτύου EIP on AHA Λευτέρης Θηραίος Γενικός Ιατρός, Γενικός Γραμματέας

Διαβάστε περισσότερα

www.palladianconferences.gr διαβήτης & διατροφή Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 Αίγλη Ζαππείου

www.palladianconferences.gr διαβήτης & διατροφή Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 Αίγλη Ζαππείου διαβήτης & διατροφή Η PALLADIAN COMMUNICATIONS SPECIALISTS διοργανώνει το ATHENS DIABETES FORUM, με στόχο τη δημιουργία ενός ετήσιου θεσμού συνάντησης, διαλόγου, ενημέρωσης και πολιτικών για το ζήτημα

Διαβάστε περισσότερα

Το Πλαίσιο. Η Πρωτοβουλία Sustainable Greece 2020 αναπτύσσεται μέσω:

Το Πλαίσιο. Η Πρωτοβουλία Sustainable Greece 2020 αναπτύσσεται μέσω: Το Πλαίσιο Η Ελλάδα βρίσκεται σε μια κρίσιμη στιγμή της Ιστορίας της. Καλείται να διαχειριστεί μια νέα πρωτόγνωρη πραγματικότητα και να αναζητήσει ένα αναπτυξιακό μοντέλο που θα της επιτρέψει όχι μόνο

Διαβάστε περισσότερα

ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΟΛΗ ΣΑΣ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΕΞΥΠΝΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ;

ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΟΛΗ ΣΑΣ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΕΞΥΠΝΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ; ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΟΛΗ ΣΑΣ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΕΞΥΠΝΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ; ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ 1. ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΟΛΗ ΣΑΣ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΕΞΥΠΝΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ; Ευθυγραμμιζόμενη με μία προπαρασκευαστική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ 2017

ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ 2017 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ (ΠΕΔ) ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ 2017 ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΕΤΟΥΣ 2017 Α. ΣΤΟΧΟΙ Στόχος Α: Συμβολή στην άμβλυνση των αναπτυξιακών

Διαβάστε περισσότερα

GREEK EXPORTS FORUM 2014 1

GREEK EXPORTS FORUM 2014 1 GREEK EXPORTS FORUM 2014 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ GREEK EXPORTS CONFERENCE 2014 ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ 1) B2B meetings με στελέχη ΕΝΔΥ ΟΕΥ 2) B2B meetings με στελέχη Διμερών

Διαβάστε περισσότερα

Ethos Sustainability Awards 2014 www.ethos-sustainabilityforum.gr

Ethos Sustainability Awards 2014 www.ethos-sustainabilityforum.gr Ethos Sustainability Awards 2014 29.04.2014 Η αναγνώριση των βέλτιστων πρακτικών για τη Βιωσιμότητα & την Κοινωνική Καινοτομία! Η Ethos Media Α.Ε. σε συνεργασία με το Εργαστήριο Διαφήμισης και Δημοσίων

Διαβάστε περισσότερα

The Boutique Hotel Workshop Tour. Το κορυφαίο εκπαιδευτικό event για Ξενοδόχους και Αρχιτέκτονες, σε 9 σημαντικούς Ελληνικούς προορισμούς

The Boutique Hotel Workshop Tour. Το κορυφαίο εκπαιδευτικό event για Ξενοδόχους και Αρχιτέκτονες, σε 9 σημαντικούς Ελληνικούς προορισμούς Το κορυφαίο εκπαιδευτικό event για Ξενοδόχους και Αρχιτέκτονες, σε 9 σημαντικούς Ελληνικούς προορισμούς BY At a glance 1500+ Επισκέπτες Δυναμικό πλάνο επικοινωνίας στον Τουρισμό 9 σημαντικοί Προορισμοί

Διαβάστε περισσότερα

Εναρκτήρια Εισήγηση. Ιωάννης Ανδρέου Προϊστάμενος Τμήματος Περιφερειακής Πολιτιστικής Πολιτικής, Φεστιβάλ και Υποστήριξης Δράσεων/ΔΠΔΕ/ΥΠΠΟΑ/.

Εναρκτήρια Εισήγηση. Ιωάννης Ανδρέου Προϊστάμενος Τμήματος Περιφερειακής Πολιτιστικής Πολιτικής, Φεστιβάλ και Υποστήριξης Δράσεων/ΔΠΔΕ/ΥΠΠΟΑ/. Εναρκτήρια Εισήγηση Ιωάννης Ανδρέου Προϊστάμενος Τμήματος Περιφερειακής Πολιτιστικής Πολιτικής, Φεστιβάλ και Υποστήριξης Δράσεων/ΔΠΔΕ/ΥΠΠΟΑ/. Η Υπηρεσία μας με την παρουσία και συμμετοχή της στην 1 η Πανελλήνια

Διαβάστε περισσότερα

Αρ.Πρωτ:ΔΗΔ/Φ.06.Α/41964

Αρ.Πρωτ:ΔΗΔ/Φ.06.Α/41964 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ Αθήνα, 09 Νοέμβριου 2018 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Ταχ. Δ/νση : Β. Σοφίας 15 Αρ.Πρωτ:ΔΗΔ/Φ.06.Α/41964

Διαβάστε περισσότερα

2η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014 2020

2η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014 2020 ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ 2η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014 2020 Απρίλιος 2013 Στόχος της Εγκυκλίου

Διαβάστε περισσότερα

Στηρίζουμε τις καινοτόμες ιδέες. Ενισχύουμε την παραγωγική σκέψη. Γ. Στασινός, Πρόεδρος ΤΕΕ Γ. Δουκίδης, Καθηγητής ΟΠΑ

Στηρίζουμε τις καινοτόμες ιδέες. Ενισχύουμε την παραγωγική σκέψη. Γ. Στασινός, Πρόεδρος ΤΕΕ Γ. Δουκίδης, Καθηγητής ΟΠΑ Στηρίζουμε τις καινοτόμες ιδέες Ενισχύουμε την παραγωγική σκέψη Γ. Στασινός, Πρόεδρος ΤΕΕ Γ. Δουκίδης, Καθηγητής ΟΠΑ ΤO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Το Prototype by TEE αποτελεί πρωτοβουλία του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: ΙΔΡΥΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ:

ΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: ΙΔΡΥΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ: ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: ΙΔΡΥΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ: H πρωτοβουλία «Sustainable Greece 2020» διοργανώνεται από το QualityNet Foundation, H πρωτοβουλία «Sustainable Greece 2020» διοργανώνεται από το QualityNet Foundation,

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MONEY CONFERENCE 2012 1

ENERGY MONEY CONFERENCE 2012 1 ENERGY MONEY CONFERENCE 2012 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ H Ethos Media S.A., διοργανώτρια εταιρεία των καταξιωμένων επιχειρηματικών συνεδρίων Money Conferences, διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά το Energy Money Conference.

Διαβάστε περισσότερα

«Δημιουργία Μηχανισμού Υποστήριξης για την Ανάπτυξη και Προώθηση της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας σε Πληθυσμούς Ορεινών Περιοχών»

«Δημιουργία Μηχανισμού Υποστήριξης για την Ανάπτυξη και Προώθηση της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας σε Πληθυσμούς Ορεινών Περιοχών» «Δημιουργία Μηχανισμού Υποστήριξης για την Ανάπτυξη και Προώθηση της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας σε Πληθυσμούς Ορεινών Περιοχών» ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ «Αναπτύσσοντας Κοινωνική Οικονομία και Κοινωνικές Επιχειρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Οι Προοπτικές του Ελληνικού Τουρισμού. Δρ. Ανδρέας Α. Ανδρεάδης Πρόεδρος ΣΕΤΕ

Οι Προοπτικές του Ελληνικού Τουρισμού. Δρ. Ανδρέας Α. Ανδρεάδης Πρόεδρος ΣΕΤΕ Οι Προοπτικές του Ελληνικού Τουρισμού Δρ. Ανδρέας Α. Ανδρεάδης Πρόεδρος ΣΕΤΕ Ελληνικός Τουρισμός 2014 Συνολικές Αφίξεις 14 Συνολικά Άμεσα Έσοδα 14 Συνολική Συνεισφορά ΑΕΠ 14 Συνολικές Επενδύσεις 13-14

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΙΔΑ Σ.Ε.Γ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΩΕΠΙΣΤΗΜΕΣ

ΗΜΕΡΙΔΑ Σ.Ε.Γ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΩΕΠΙΣΤΗΜΕΣ Επιστημονικός Υπεύθυνος Έργου: Δρ Πέτρος Κουτσοβίτης Επιστημονικοί Συνεργάτες: Αμαλία Ρούφη Δρ Παύλος Τυρολόγου Υπόβαθρο Το έργο INTRAW είναι μέρος του προγράμματος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ορίζοντας 2020

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Δήμος Σοφάδων ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Δήμος Σοφάδων ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2014-2019 Δήμος Σοφάδων ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ 90 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Με την ολοκλήρωση της Α φάσης του Επιχειρησιακού Προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ SWOT ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Hospitality Management Company

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ SWOT ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Hospitality Management Company ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ SWOT ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ 2017 Hospitality Management Company H ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ Ο ΣΤΟΧΟΣ Η SWOT ξεκίνησε τη λειτουργία της τον Μάιο του 2013, μέσα από την ανάγκη που διακρίναμε για επαγγελματική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΑΪΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΑΪΣ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ H ΔΕΠΑΝ, το Δίκτυο Πόλεων για την Ανάπτυξη και η PALLADIAN CONFERENCES συνδιοργανώνουν το CITY CONNECT: FORUM & EXHIBITION, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

Page 1 of 12. ETHOS MEDIA S.A.: 29, Thessalias str. GR-17456, Alimos, Athens T ( )

Page 1 of 12. ETHOS MEDIA S.A.: 29, Thessalias str. GR-17456, Alimos, Athens T ( ) Page 1 of 12 ETHOS MEDIA S.A.: 29, Thessalias str. GR-17456, Alimos, Athens T (+30 210 9984 950) 4 o Clinical Research Conference 1 Δεκεμβρίου 2015 Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής Κλινική έρευνα:

Διαβάστε περισσότερα

Ανάπτυξη εφαρμογών έξυπνης πόλης Σε Δήμους της Κύπρου, της Κρήτης και του Βορείου Αιγαίου Smart Cities Χανιά Δεκέμβριος 2018

Ανάπτυξη εφαρμογών έξυπνης πόλης Σε Δήμους της Κύπρου, της Κρήτης και του Βορείου Αιγαίου Smart Cities Χανιά Δεκέμβριος 2018 Ανάπτυξη εφαρμογών έξυπνης πόλης Σε Δήμους της Κύπρου, της Κρήτης και του Βορείου Αιγαίου Smart Cities Χανιά Δεκέμβριος 2018 Συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΤΠΑ) και Εθνικούς πόρους της Ελλάδας

Διαβάστε περισσότερα

Προώθηση των συστάσεων ΠΕΑ για τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των νοικοκυριών Το έργο REQUEST2ACTION

Προώθηση των συστάσεων ΠΕΑ για τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των νοικοκυριών Το έργο REQUEST2ACTION Προώθηση των συστάσεων ΠΕΑ για τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των νοικοκυριών Το έργο REQUEST2ACTION Αναστασία Σπανού M.Sc. Φυσικός Κτιριακού Περιβάλλοντος Τμήμα Κτιρίων, ΚΑΠΕ Ανδρέας Ανδρουτσόπουλος

Διαβάστε περισσότερα

Δ. ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ-ΛΙΤΙΝΑ, phd Kαθηγήτρια, Φαρμακευτικής Χημείας,

Δ. ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ-ΛΙΤΙΝΑ, phd Kαθηγήτρια, Φαρμακευτικής Χημείας, Δ. ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ-ΛΙΤΙΝΑ, phd Kαθηγήτρια, Φαρμακευτικής Χημείας, Τμήμα Φαρμακευτικής, Σχολή Επιστημών Υγείας, Α.Π.Θ. Το κεντρικό θέμα του 16ου Pharma point «Η ώρα της καινοτομίας στη φαρμακευτική περίθαλψη

Διαβάστε περισσότερα

GREEK EXPORTS FORUM 2013 1

GREEK EXPORTS FORUM 2013 1 GREEK EXPORTS FORUM 2013 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Σε συνέχεια της διοργάνωσης των επιτυχηµένων εξαγωγικών συνεδρίων Exports Money Conference 2011 & 2012 και της µεγάλης ανταπόκρισης του κλάδου σε αυτά, η Ένωση ιπλωµατικών

Διαβάστε περισσότερα

1 ο Travel & Hospitality Επιταχυντή Νεοφυών Επιχειρήσεων στην Ελλάδα!

1 ο Travel & Hospitality Επιταχυντή Νεοφυών Επιχειρήσεων στην Ελλάδα! Δημιουργούμε τον 1 ο Travel & Hospitality Επιταχυντή Νεοφυών Επιχειρήσεων στην Ελλάδα! 10 Απριλίου 2019 Capsule T όπου Τ, τουρισμός, τεχνολογία, ταξίδι! q O πρώτος επιταχυντής στην Ελλάδα με επίκεντρο

Διαβάστε περισσότερα

Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας

Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας Αναβάθμιση της οργάνωσης και λειτουργίας του Μηχανισμού Επιχειρηματικής Ανακάλυψης για την Προγραμματική Περίοδο 2014-2020 Θωμάς Μπαρτζάνας Ερευνητής ΙΕΤΕΘ /ΕΚΕΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία Εκτελεστικού Αντιπροέδρου Χάρη Κυριαζή. «Προκλήσεις, προτάσεις, στρατηγικές ανάπτυξης της εξωστρέφειας» ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΣΕΒΕ EXPORT SUMMIT

Ομιλία Εκτελεστικού Αντιπροέδρου Χάρη Κυριαζή. «Προκλήσεις, προτάσεις, στρατηγικές ανάπτυξης της εξωστρέφειας» ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΣΕΒΕ EXPORT SUMMIT Ομιλία Εκτελεστικού Αντιπροέδρου Χάρη Κυριαζή «Προκλήσεις, προτάσεις, στρατηγικές ανάπτυξης της εξωστρέφειας» ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΣΕΒΕ EXPORT SUMMIT Roadmap to Growth Θεσσαλονίκη, 3 Μαΐου 2012 Κυρίες & Κύριοι,

Διαβάστε περισσότερα

Αναφορά Δέσμευσης (Communication on Engagement - COE)

Αναφορά Δέσμευσης (Communication on Engagement - COE) Αναφορά Δέσμευσης (Communication on Engagement - COE) του QualityNet Foundation (QNF) στο Οικονομικό Σύμφωνο του ΟΗΕ (UN Global Compact - UNGC) Περίοδος Αναφοράς: 2010-2015 Χώρα Αναφοράς: Ελλάδα Αθήνα,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ. το μέλλον του συστήματος υγείας στην Ελλάδα, την προοπτική των φαρμακευτικών

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ. το μέλλον του συστήματος υγείας στην Ελλάδα, την προοπτική των φαρμακευτικών ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ H PALLADIAN CONFERENCES διοργανώνει το ATHENS HEALTH FORUM 2014: Rebuilding Health in Greece, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Ιουνίου 2014 στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Ενώ οι υπόλοιπες εκθέσεις ασχολούνται μόνο με επιμέρους τομείς της. No. 020/2015 101-HvS/Breu 1/6

Δελτίο Τύπου. Ενώ οι υπόλοιπες εκθέσεις ασχολούνται μόνο με επιμέρους τομείς της. No. 020/2015 101-HvS/Breu 1/6 Δελτίο Τύπου 28 Σεπτεμβρίου 2015 CeBIT 2016 (14 18 Μαρτίου, Δευτ. Παρ.): Η CeBIT προωθεί την ψηφιοποίηση στην επιχειρηματική δραστηριότητα, την δημόσια διοίκηση και την κοινωνία - Ισχυρή ώθηση για την

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική Έξυπνης Εξειδίκευσης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Στρατηγική Έξυπνης Εξειδίκευσης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Στρατηγική Έξυπνης Εξειδίκευσης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Περιεχόμενα 1. ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΞΥΠΝΗΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ 2. ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΕΞΥΠΝΗΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ 3. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Tετάρτη. Company Background. Marketing Plan. Competitor Analysis. financial planning. Mission Statement. Opportunities. Business Summary.

Tετάρτη. Company Background. Marketing Plan. Competitor Analysis. financial planning. Mission Statement. Opportunities. Business Summary. Business Summary Opportunities 2012 2015 tion Company Background Marketing Plan Tετάρτη 2 nd FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE η Palladian Conferences σε συνεργασία με το www.foodbusiness.gr διοργανώνουν το

Διαβάστε περισσότερα

GREEK EXPORTS FORUM 2014 1

GREEK EXPORTS FORUM 2014 1 GREEK EXPORTS FORUM 2014 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ GREEK EXPORTS CONFERENCE 2014 ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ 1) B2B meetings με στελέχη ΕΝΔΥ ΟΕΥ 2) B2B meetings με στελέχη Διμερών

Διαβάστε περισσότερα

Σύμπραξη Τουρισμού για τη Θεσσαλία

Σύμπραξη Τουρισμού για τη Θεσσαλία Σύμπραξη Τουρισμού για τη Θεσσαλία ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ «Εκπαιδευτική Ημερίδα Πρόγραμμα Εκπαίδευσης 2017 Εκπαιδευτική Ημερίδα Digital Footprint in Hospitality Εκπαίδευση, κατάρτιση και υποστήριξη

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική της Π.Ν.Α για τον Τουρισμό « Έτος Πολιτισμού»

Στρατηγική της Π.Ν.Α για τον Τουρισμό « Έτος Πολιτισμού» ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Στρατηγική της Π.Ν.Α για τον Τουρισμό «2014 - Έτος Πολιτισμού» Ελευθερία ΦΤΑΚΛΑΚΗ Αντιπεριφερειάρχης Ν.Αιγαίου Τρία Κομβικά σημεία προβληματισμού για την δημιουργία ενός δημιουργικού

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ. ο aσθενης στο προσκηνιο. 16 Φεβρουαρίου 2016. ν. j.v. a t h e n s p l a z a

ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ. ο aσθενης στο προσκηνιο. 16 Φεβρουαρίου 2016. ν. j.v. a t h e n s p l a z a ν. j.v. a t h e n s p l a z a Η PALLADIAN CONFERENCES διοργανώνει το 2ο Συνέδριο για τα Χρόνια Αναπνευστικα Νοσήματα δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για ένα ετήσιο θεσμό συνάντησης, διαλόγου, ενημέρωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΟΡΜΟΣ PANORMOS ΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ

ΠΑΝΟΡΜΟΣ PANORMOS ΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΠΑΝΟΡΜΟΣ PANORMOS ΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΡΜΟΥ Τριάντα δύο (32) επιχειρήσεις ασφαλιστικής διαμεσολάβησης - μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών - όλων

Διαβάστε περισσότερα

Η Πρόκληση της Ανταγωνιστικότητας Η Εκθεση για την Παγκόσµια Ανταγωνιστικότητα,

Η Πρόκληση της Ανταγωνιστικότητας Η Εκθεση για την Παγκόσµια Ανταγωνιστικότητα, Xαιρετισµός Υπουργού Εµπορίου, Βιοµηχανίας και Τουρισµού κ. Αντώνη Μιχαηλίδη στην εκδήλωση που διοργανώνεται από την Κυπριακή Τράπεζα Αναπτύξεως και το Cyprus College µε τη στήριξη των Price Waterhouse

Διαβάστε περισσότερα

MEDLAB: Mediterranean Living Lab for Territorial Innovation

MEDLAB: Mediterranean Living Lab for Territorial Innovation MEDLAB: Mediterranean Living Lab for Territorial Innovation Παραδοτέο 4.1.2 ΣΥΝΟΨΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ: ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ «ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ» ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ Θεσσαλονίκη, Δεκέμβριος

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΙΔΑ. Το Ευρωπαϊκό έργο Request2Action

ΗΜΕΡΙΔΑ. Το Ευρωπαϊκό έργο Request2Action ΗΜΕΡΙΔΑ Κατευθύνσεις και εργαλεία για την ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων Το Ευρωπαϊκό έργο Request2Action Ανδρέας Ανδρουτσόπουλος Μηχανολόγος Μηχανικός, MSc Τμήμα Κτιρίων, ΚΑΠΕ Ενεργειακή αναβάθμιση Κτιρίων:

Διαβάστε περισσότερα

Το στρατηγικό σχέδιο του Δήμου Ηρακλείου για την «Έξυπνη πόλη»

Το στρατηγικό σχέδιο του Δήμου Ηρακλείου για την «Έξυπνη πόλη» Το στρατηγικό σχέδιο του Δήμου Ηρακλείου για την «Έξυπνη πόλη» Μοχιανάκης Κωστής Διευθυντής Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής Δήμου Ηρακλείου Πολιτικές για την αύξηση της ανταγωνιστικότητας και

Διαβάστε περισσότερα

ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ Μεταξύ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ και ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Στην Αθήνα σήμερα 29 Απριλίου 2013 τα εξής συμβαλλόμενα μέρη: Αφενός, η Γενική Γραμματεία

Διαβάστε περισσότερα

Φόρουμ «Έξυπνα Νησιά» Ένα βήμα προς την ωρίμανση των «Έξυπνων Νησιών»

Φόρουμ «Έξυπνα Νησιά» Ένα βήμα προς την ωρίμανση των «Έξυπνων Νησιών» Φόρουμ «Έξυπνα Νησιά» Ένα βήμα προς την ωρίμανση των «Έξυπνων Νησιών» 21-22 Ιουνίου 2016, Αθήνα Έξυπνο Νησί είναι εκείνο που δημιουργεί τις προϋποθέσεις βιώσιμης τοπικής ανάπτυξης και βελτίωσης της ποιότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΠΜΣ «ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΔΙΑΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΠΜΣ «ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΔΙΑΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΠΜΣ «ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΚΤΥΟ ΟΙΝΟΠΟΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΙΚΤΥΟ ΟΙΝΟΠΟΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΚΤΥΟ ΟΙΝΟΠΟΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Το ίκτυο Οινοποιών Νοµού Ηρακλείου ιδρύθηκε ως αστική µη κερδοσκοπική εταιρεία τον Νοέµβριο του 2006 και αποτελεί την κύρια συλλογική, συγκροτηµένη και συντονισµένη έκφραση

Διαβάστε περισσότερα

Παρατηρητήριο της Κοινωνικής Οικονομίας του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικών Ερευνών

Παρατηρητήριο της Κοινωνικής Οικονομίας του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικών Ερευνών Παρατηρητήριο της Κοινωνικής του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικών Ερευνών Σύντομο ιστορικό Το ΕΚΚΕ από το 2003 και μετά έχει υλοποιήσει σειρά ερευνητικών δραστηριοτήτων, έργων και μελετών στο πεδίο της κοινωνικής

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛ , FAX Αθήνα 28 Μαΐου 2008 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΗΛ , FAX Αθήνα 28 Μαΐου 2008 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΛ. 213.131.3636, 213.131.3605 FAX. 210.3389197 Αθήνα 28 Μαΐου 2008 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

«Fast forward into the digital era»

«Fast forward into the digital era» DIGITAL BANKING CONFERENCE 2014 «Fast forward into the digital era» Η Ethos Media S.A. και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ διοργανώνουν το Digital Banking Conference 2014 με τίτλο «Fast forward into the digital era».

Διαβάστε περισσότερα

εσμεύσεις Ευρωπαϊκών πόλεων με Πράσινο Ψηφιακό Χάρτη

εσμεύσεις Ευρωπαϊκών πόλεων με Πράσινο Ψηφιακό Χάρτη εσμεύσεις Ευρωπαϊκών πόλεων με Πράσινο Ψηφιακό Χάρτη Ο χάρτης δεσμεύσεων που ακολουθεί κάνει λόγο για τις προσπάθειες αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής μέσα από προσπάθειες και πρωτοβουλίες των Ευρωπαϊκών

Διαβάστε περισσότερα

26 δισ. ευρώ. δισ. ευρώ 20% 80%

26 δισ. ευρώ. δισ. ευρώ 20% 80% Το Εταιρικό Σύμφωνο για το Πλαίσιο Ανάπτυξης (ΕΣΠΑ) 2014-20 είναι το στρατηγικό σχέδιο για την ανάπτυξη της χώρας που επιδιώκει την επίτευξη των στόχων της πολιτικής Συνοχής και της Στρατηγικής «Ευρώπη

Διαβάστε περισσότερα

Ο ρόλος της Ψηφιακής Στρατηγικής

Ο ρόλος της Ψηφιακής Στρατηγικής Μπάμπης Τσιτλακίδης Ο ρόλος της Ψηφιακής Στρατηγικής Η ψηφιακή τεχνολογία ως: Καταλύτης για την επίλυση σύγχρονων αστικών ζητημάτων Βασικό εργαλείο για αστικό σχεδιασμό Το μέσο (και όχι αυτοσκοπός) για

Διαβάστε περισσότερα

FORUM & EXHIBITION ΠΕΜΠΤΗ 4 MAΪΟΥ 2017 ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΟ WYNDHAM GRAND ATHENS

FORUM & EXHIBITION ΠΕΜΠΤΗ 4 MAΪΟΥ 2017 ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΟ WYNDHAM GRAND ATHENS ΠΕΜΠΤΗ 4 MAΪΟΥ 2017 ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΟ WYNDHAM GRAND ATHENS F O R U M & E X H I B I T I O N 4 M A ΪΟΥ 2 017 Το ΔΕΠΑΝ, το Δίκτυο Πόλεων για την Ανάπτυξη και η PALLADIAN συνδιοργανώνουν το 2nd CITY CONNECT:, το

Διαβάστε περισσότερα