GPS Tracker ΤRΑΚΚΥ Personal Plus

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "GPS Tracker ΤRΑΚΚΥ Personal Plus"

Transcript

1 GPS Tracker ΤRΑΚΚΥ Personal Plus Σας ευχαριστούμε που προτιμήσατε το σύστημα εντοπισμού / παρακολούθησης πορείας Trakky Personal Plus. Ενσωματώνει τις τελευταίες τεχνολογίες στον τομέα του επιτρέποντάς σας να εντοπίσετε και να παρακολουθήσετε σε πραγματικό χρόνο («ζωντανά») την πορεία ενός προστατευόμενου προσώπου. Επίσης, μπορεί να σας χρησιμεύσει ως αποτελεσματικό σύστημα αντικλεπτικής προστασίας. Είναι ένα πολύ ευέλικτο εργαλείο, το οποίο μπορείτε να προσαρμόσετε εύκολα και γρήγορα στις ανάγκες σας, αφού προγραμματίζεται πολύ απλά. Για να αξιοποιήσετε το Trakky Personal Plus πλήρως, σας συνιστούμε να διαβάσετε προσεκτικά αυτές τις απλές οδηγίες χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο , ή στο info@drele.com 1. Εγκατάσταση κάρτας SIM Προετοιμασία:. Θα πρέπει να έχετε απενεργοποιήσει τον κωδικό PIN της κάρτας SIM πριν την βάλετε στο Trakky.. 1. Ανοίξτε το αδιάβροχο κάλυμμα. 2. Εισάγετε την κάρτα SIM όπως φαίνεται στην φωτογραφία. 3. Σπρώξτε την μέχρι το τέλος για να εφαρμόσει σωστά.

2 2. Ενεργοποίηση της συσκευής Για να λειτουργήσει η συσκευή, θα πρέπει να έχετε εγκαταστήσει την κάρτα SIM. Ενεργοποιήστε τη συσκευή σε εξωτερικό χώρο βάζοντας τον διακόπτη ΟΝ-OFF στη θέση ΟΝ. Σε 10 έως 40 δευτερόλεπτα, η συσκευή θα έχει κάνει λήψη των σημάτων των δορυφόρων GPS και της κινητής τηλεφωνίας GSM, και οι ενδείξεις της συσκευής θα αρχίσουν να αναβοσβήνουν υποδεικνύοντας τη λήψη των σημάτων. (Μπλε για GPS, και πράσινο για δίκτυο κινητής τηλεφωνίας GSM) Με την ολοκλήρωση της λήψης των σημάτων GPS και GSM, η συσκευή είναι έτοιμη προς χρήση. 3.Ενδείκτες LED ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΥΧΝΙΑΣ LED Πράσινο σβηστό Πράσινο αναβοσβήνει μια φορά το δευτερόλεπτο Πράσινο αναβοσβήνει Κόκκινο σβηστό Κόκκινο αναμμένο Μπλε σβηστό Μπλε αναμμένο Μπλε αναβοσβήνει ΕΝΔΕΙΞΗ Η συσκευή έχει βλάβη. Γίνεται λήψη έγκυρου σήματος GSM. Λαμβάνεται έγκυρο σήμα από δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Η μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη. Η μπαταρία φορτίζεται. Δεν λαμβάνεται σήμα GPS. Αναζήτηση σήματος δορυφόρων GPS. Λαμβάνεται έγκυρο σήμα δορυφόρων GPS. ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ 1ος ΤΡΟΠΟΣ: ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑ SMS Για να παρακολουθήσετε τη θέση / πορεία της συσκευής μέσω μηνύματος SMS, κάνετε τις πιο κάτω ενέργειες. 1. Καλέστε τον αριθμό της κάρτας SIM που έχετε εγκαταστήσει στη συσκευή tracker, χρησιμοποιώντας ένα κινητό τηλέφωνο Smartphone. Το Trakky Personal Plus θα χτυπήσει μία φορά και θα σας το κλείσει. 2. Σε μερικά δευτερόλεπτα θα λάβετε γραπτό μήνυμα SMS με έναν σύνδεσμο (link) προς το Google Maps. 3. Κάνετε κλικ στον σύνδεσμο Google Maps. 4. Θα μεταφερθείτε στον χάρτη, όπου θα σημειώνεται η θέση της συσκευής Trakky Personal Plus.

3 ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟMH ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ... ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ, ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ος ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΟΝLINE με Smartphone ή PC Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη θέση / πορεία της συσκευής online μέσω Smartphone ή στην ιστοσελίδα μας από τον υπολογιστή σας. BHMA 1o: Δημιουργία λογαριασμού: Θα πρέπει πριν ξεκινήσετε την λειτουργία να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό. Πηγαίνετε στην διεύθυνση και πατήστε το κουμπί Server 3 (δεξιά). Στην νέα σελίδα που θα εμφανιστεί πατάτε το κουμπί Register (εγγραφή) και θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο. Εκεί θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία και να πατήσετε στο τέλος Save. Τέλος κάντε log in και πατήστε System Settings και μετά Terminal Management. Πατήστε Add και προσθέστε την συσκευή για να ολοκληρωθεί η διαδικασία. α) Μέσω Smartphone ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ANDROID / ios Κατεβάστε την εφαρμογή (Application) TrackerHome στα ηλεκτρονικά καταστήματα Apple App Store / Google Play Store και εγκαταστήστε την στο κινητό σας. Διαφορετικά μπορείτε να σαρώσετε (scan) τους κωδικούς QR code ανάλογα με το λογισμικό του κινητού σας. Όταν το ανοίξετε θα πρέπει να εισάγετε τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν: Username: Προσθέστε το όνομα χρήστη με το οποίο κάνατε εγγραφή στο ΒΗΜΑ 1ο Password: Προσθέστε το όνομα χρήστη με το οποίο κάνατε εγγραφή Select Server: Επιλέξτε το Server 3 β) Μέσω PC ή tablet στην ιστοσελίδα μας Πηγαίνετε στην διεύθυνση www. gpstrackerxy.com και επιλέξτε Server 3 (δεξιά) και στην σελίδα που θα οδηγηθείτε θα πρέπει να εισάγετε τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν: User ID: Προσθέστε το όνομα χρήστη με το οποίο κάνατε εγγραφή Password: Προσθέστε το όνομα χρήστη με το οποίο κάνατε εγγραφή

4 EΠΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ SMS ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ TRAKKY. 1. Σύνδεσμος Google Maps. Αυτός είναι ο σύνδεσμος Google Maps μέσω του οποίου βλέπετε τη θέση του TRAKKY. Κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο (link), θα εμφανιστεί ο χάρτης της Google με το ακριβές στίγμα όπου βρίσκεται το κατοικίδιο σας. 2. Bat:25% Αναφέρεται η κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας :41:43 Η ημερομηνία και η ώρα κατά την οποία έγινε η τελευταία λήψη σήματος GPS από τη συσκευή. 4. S:007 km/h Η ταχύτητα κίνησης του TRAKKY. 5. lat: lon: Lat είναι το γεωγραφικό πλάτος της συσκευής σε μοίρες. Lon είναι το γεωγραφικό μήκος της συσκευής σε μοίρες.

5 Εγκατάσταση στο όχημα Η συσκευή εγκαθίσταται πολύ εύκολα στο όχημα ή το σκάφος. Ο ενσωματωμένος ισχυρός μαγνήτης επιτρέπει την ασφαλή στερέωσή της σε σιδηρομεταλλικές επιφάνειες. Η συσκευή διαθέτει ενσωματωμένες κεραίες GPS και GSM, αλλά προαιρετικά μπορεί να δεχθεί εξωτερικές κεραίες. Η συσκευή είναι αδιάβροχη, αλλά σας παρακαλούμε να αποφύγετε μακρόχρονη τοποθέτηση σε σημεία όπου υπάρχει νερό. Για τη προαιρετική σύνδεση της συσκευής στο ηλεκτρικό σύστημα του αυτοκινήτου ή σκάφους και τη χρήση των λειτουργιών ακινητοποίησης οχήματος και SOS χρησιμοποιείται η καλωδιοπλεξίδα. Στο ένα άκρο της έχει τον συνδετήρα που καταλήγει στην αντίστοιχη υποδοχή της συσκευής, ενώ τα διάφορα καλώδια συνδέονται με το ηλεκτρικό σύστημα του αυτοκινήτου όπως στο πιο κάτω σχήμα. Τo μπουτόν SOS τοποθετείται σε κρυφό σημείο όπου φθάνει εύκολα ο οδηγός.

6 Προαιρετικές εντολές για ρύθμιση μέσω SMS: Περιγραφή Εντολή Απάντηση Επανεκκίνηση του Trakky Personal begin begin ok Ρύθμιση αριθμού διαχειριστή ( Με αυτή την εντολή το Trakky στέλνει ειδοποιήσεις μόνο σε αυτόν τον αριθμό.) Χρονοδιακόπτης κλεισίματος Το Trakky μπαίνει σε κατάσταση αναμονής μετά από 5 λεπτά αδράνειας (sleep mode). Για να ενεργοποιηθεί ξανά θα πρέπει να το καλέσετε. Ιδανικό για εξοικονόμηση μπαταρίας. Συνεχής λειτουργία (Το Trakky λειτουργεί συνεχόμενα χωρίς να μπαίνει σε κατάσταση αναμονής (sleep mode). Η κατανάλωση της μπαταρίας αυξάνεται. Αλλαγή κωδικού ασφαλείας (Password) Ενεργοποίηση ακρόασης χώρου (ΚΟΡΙΟΣ) ( Το Trakky μπαίνει σε κατάσταση ακρόασης ομιλίας του περιβάλλοντος χώρου.) * Ενεργοποίηση λειτουργίας εντοπισμού με SMS ( Το Trakky μπαίνει σε λειτουργία εντοπισμού θέσης.) * Ενεργοποίηση αισθητήρα κραδασμών ( Το Trakky θα στείλει ειδοποίηση όταν αντιληφθεί κάποιον κραδασμό) admin κενό + αριθμός κινητού πχ: admin sleep κενό+time πχ: sleep time sleep κενό+off πχ: sleep off password κενό+νέος κωδικός πχ: password monitor tracker shock admin ok sleep time ok sleep off ok password ok monitor ok tracker ok shock is activated Απενεργοποίηση αισθητήρα κραδασμών noshock shock is deactivated Ενεργοποίηση υπέρβασης ορίου ταχύτητας ( Όταν το Trakky ξεπεράσει ένα συγκεκριμένο όριο ταχύτητας τότε θα στείλει ειδοποίηση με την θέση και την ταχύτητα του. ) Απενεργοποίηση υπέρβασης ορίου ταχύτητας speed κενό+ταχύτητα πχ: speed nospeed speed ok nospeed ok Εναλλαγή σε GPRS ( Για παρακολούθηση μέσω του application με συνδρομή. ) gprs GPRS OK! *Η αρχική ρύθμιση του Trakky είναι λειτουργία εντοπισμού μέσω SMS.

7 Τεχνικά Χαρακτηριστικά: Διαστάσεις: Βάρος: Δίκτυα: Μπάντες GSM: Ευαισθησία δέκτη GPS: Ακρίβεια GPS: Φορτιστής αυτ/του: Οικιακός φορτιστής: Επαναφορτιζόμενη μπαταρία: Χρόνος αναμονής: Θερμοκρασία αποθήκευσης: Θερμοκρασία λειτουργίας: 64 mm x 46 mm x 17 mm 50 g GSM/GPRS 850/900/1800/1900 MΗz -159 dbm 5 m Είσοδος: V, έξοδος 5 V Είσοδος: V, έξοδος 5 V 3.7V 800 mah, Li-ion 80 ώρες -40 C έως +85 C -20 C έως +55 C Σφραγίδα εγγύησης: Ημερομηνία Αγοράς:..

GPS Tracker ΤRΑΚΚΥ Personal

GPS Tracker ΤRΑΚΚΥ Personal GPS Tracker ΤRΑΚΚΥ Personal Σας ευχαριστούμε που προτιμήσατε το σύστημα εντοπισμού / παρακολούθησης πορείας Trakky Personal. Ενσωματώνει τις τελευταίες τεχνολογίες στον τομέα του επιτρέποντάς σας να εντοπίσετε

Διαβάστε περισσότερα

Ανοίξτε το κάλυμμα της κάρτας SIM και εισάγετε την κάρτα SIM με τις επαφές προς τα κάτω. Ξαναβάλτε το κάλυμμα στη θέση του.

Ανοίξτε το κάλυμμα της κάρτας SIM και εισάγετε την κάρτα SIM με τις επαφές προς τα κάτω. Ξαναβάλτε το κάλυμμα στη θέση του. GPS Tracker ΤRΑΚΚΥ Auto Σας ευχαριστούμε που προτιμήσατε το σύστημα εντοπισμού / παρακολούθησης πορείας Trakky OBD. Ενσωματώνει τις τελευταίες τεχνολογίες στον τομέα του επιτρέποντάς σας να εντοπίσετε

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά. Βάρος. Ευαισθησία GPS Ακρίβεια GPS. Θερμοκρασία Αποθήκευσης Θερμοκρασία Λειτουργίας

Χαρακτηριστικά. Βάρος. Ευαισθησία GPS Ακρίβεια GPS. Θερμοκρασία Αποθήκευσης Θερμοκρασία Λειτουργίας 2 Ευχαριστούμε για την αγορά του εντοπιστή (tracker) ποδηλάτου. Αυτές οι οδηγίες περιγράφουν πως θα τον ρυθμίσετε ώστε να λειτουργεί σωστά και κατά τον επιθυμητό τρόπο. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά.

Διαβάστε περισσότερα

1. ΓΕΝΙΚΑ. Χαρακτηριστικά. Βάρος. Ευαισθησία GPS Ακρίβεια GPS. Χρόνος Εύρεσης Θέσης. Κλειστό 45s, Σε ύπνωση 35s, Ανοικτό 1s

1. ΓΕΝΙΚΑ. Χαρακτηριστικά. Βάρος. Ευαισθησία GPS Ακρίβεια GPS. Χρόνος Εύρεσης Θέσης. Κλειστό 45s, Σε ύπνωση 35s, Ανοικτό 1s 2 Ευχαριστούμε για την αγορά του εντοπιστή (tracker) γενικής χρήσεως. Αυτές οι οδηγίες περιγράφουν πως θα τον ρυθμίσετε ώστε να λειτουργεί σωστά και κατά τον επιθυμητό τρόπο. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά.

Διαβάστε περισσότερα

κύριες λειτουργίες λειτουργίες

κύριες λειτουργίες λειτουργίες κύριες λειτουργίες λειτουργίες Pet GPS Tracking Based Service(με βάση σέρβις) GPS και GSM διπλή Τοποθεσία: Όταν το tracker σε υπόγεια ή σήραγγα (χωρίς σήμα GPS), μπορεί να πάρει θέση με το δίκτυο GSM Σε

Διαβάστε περισσότερα

To GT30 είναι μια μικρή συσκευή εντοπισμού θέσης με ενσωματωμένο GPS και GSM/GPRS.

To GT30 είναι μια μικρή συσκευή εντοπισμού θέσης με ενσωματωμένο GPS και GSM/GPRS. 1 Εισαγωγή To GT30 είναι μια μικρή συσκευή εντοπισμού θέσης με ενσωματωμένο GPS και GSM/GPRS. Υπολογίζει τις ακριβείς συντεταγμένες που βρίσκεται μέσω του GPS, και τις αποστέλλει μέσω SMS ή GPRS. Μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

C meitrack" Οδηγός Γρήγορης Χρήσης

C meitrack Οδηγός Γρήγορης Χρήσης C meitrack" Οδηγός Γρήγορης Χρήσης 1 Ευχαριστούμε για την αγορά αυτού του MT90. Αυτή η συσκευή θα σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας GPS εντοπισμού όπου βασίζεται σε εξαιρετική τεχνολογία και τα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσεως. Username: Password:

Οδηγίες Χρήσεως. Username: Password: Οδηγίες Χρήσεως 1) Πρέπει οι κάρτες SΙΜ να δηλωθούν στο κατάστημα κινητής τηλεφωνίας με την ταυτότητα σας, ΚΑΙ να ενεργοποιηθούν κάνοντας μια κλήση. 2) 'Επειτα φορτώστε με χρόνο ομιλίας τη SIM του tracker

Διαβάστε περισσότερα

Επικοινωνήστε με την Τράπεζα Πειραιώς

Επικοινωνήστε με την Τράπεζα Πειραιώς Χρήσης 1 Επικοινωνήστε με την Τράπεζα Πειραιώς Kαταγράψτε εδώ τους κωδικούς που βρίσκονται στο email ενεργοποίησης της υπηρεσίας που έχετε παραλάβει από την Τράπεζα Πειραιώς. Θα τους χρειαστείτε σε κάθε

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα.1/1 www.1999.gr

Σελίδα.1/1 www.1999.gr Σελίδα.1/1 LXT-4 WATCH GPS GSM TRACKER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κεφάλαιο 1 γενική εισαγωγή 1.1 Εμφάνιση 1.2 Λειτουργίες Ο κάθε επιλεγμένος αριθμός μπορεί να πάρει τις πληροφορίες θέσης άμεσα μέσω της ερώτησης SMS,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ HX-GO02 & HX-GO1

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ HX-GO02 & HX-GO1 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ HX-GO02 & HX-GO1 ΜΕΣΩ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ SMART PHONES 1 Αναζητήστε στο Google Play ή στο App Store την εφαρμογή ΗΧ-GO2 και εγκαταστήστε την στο κινητό σας (με λειτουργικό Android

Διαβάστε περισσότερα

Γενικά Λειτουργίες Χαρακτηριστικά Οδηγίες Χρήσης Εντολές Συσκευής σε Μορφή Μηνύματος SMS... 8

Γενικά Λειτουργίες Χαρακτηριστικά Οδηγίες Χρήσης Εντολές Συσκευής σε Μορφή Μηνύματος SMS... 8 Περιεχόμενα Γενικά... 3 Λειτουργίες... 3 Χαρακτηριστικά... 4 Οδηγίες Χρήσης... 5 Εντολές Συσκευής σε Μορφή Μηνύματος SMS... 8 ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ - ONLINE TRACKING... 11 1. Γενικά Το

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΟΧΗ: Βεβαιωθείτε πως η συσκευή είναι απενεργοποιημένη πριν εισάγετε την κάρτα SIM.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Βεβαιωθείτε πως η συσκευή είναι απενεργοποιημένη πριν εισάγετε την κάρτα SIM. SMART GPS TRACKER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1. Λειτουργία SOS 2. Ανίχνευση θορύβου και κραδασμών 3. Ακρίβεια εντοπισμού GPS 10-15m 4. Δυνατότητα ηχητικής παρακολούθησης 5. Ταχύτητα ένδειξης

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Εφαρμόστε ξεκλείδωμα PIN της κάρτας SIM που θα χρησιμοποιήσετε πριν την εισάγετε στον εντοπιστή.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Εφαρμόστε ξεκλείδωμα PIN της κάρτας SIM που θα χρησιμοποιήσετε πριν την εισάγετε στον εντοπιστή. 2 Ευχαριστούμε για την αγορά του εντοπιστή (tracker) γενικής χρήσεως. Αυτές οι οδηγίες περιγράφουν πως θα τον ρυθμίσετε ώστε να λειτουργεί σωστά και κατά τον επιθυμητό τρόπο. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά.

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R216-Z

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R216-Z Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R216-Z Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 2 Επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα 5 Εφαρμογή Mobile Wi-Fi Web 6 Επισκόπηση εφαρμογής

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Εφαρμόστε ξεκλείδωμα PIN της κάρτας SIM που θα χρησιμοποιήσετε πριν την εισάγετε στον εντοπιστή.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Εφαρμόστε ξεκλείδωμα PIN της κάρτας SIM που θα χρησιμοποιήσετε πριν την εισάγετε στον εντοπιστή. 2 Ευχαριστούμε για την αγορά του εντοπιστή (tracker) γενικής χρήσεως. Αυτές οι οδηγίες περιγράφουν πως θα τον ρυθμίσετε ώστε να λειτουργεί σωστά και κατά τον επιθυμητό τρόπο. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσεως Login screen

Οδηγίες Χρήσεως Login screen Οδηγίες Χρήσεως 1) Πρέπει οι κάρτες SΙΜ να δηλωθούν στο κατάστημα κινητής τηλεφωνίας με την ταυτότητα σας, ΚΑΙ να ενεργοποιηθούν κάνοντας μια κλήση. 2) 'Επειτα φορτώστε με χρόνο ομιλίας τη SIM του tracker

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ JustAlert SPOTIT. Οδηγίες για την εγκατάσταση της εφαρμογής στο κινητό σας

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ JustAlert SPOTIT. Οδηγίες για την εγκατάσταση της εφαρμογής στο κινητό σας ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ JustAlert SPOTIT Συγχαρητήρια για την επιλογή σας να προμηθευτείτε την υπηρεσία JustAlert SPOTIT Μετά την ενεργοποίηση της υπηρεσίας, θα έχετε δωρεάν πρόσβαση στην προσωπική σας σελίδα

Διαβάστε περισσότερα

RF-V8S SMART GPS TRACKER

RF-V8S SMART GPS TRACKER SMART GPS TRACKER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1. Λειτουργία SOS 2. Ανίχνευση θορύβου και κραδασμών 3. Ακρίβεια εντοπισμού GPS 10-15m 4. Δυνατότητα ηχητικής παρακολούθησης 5. Ταχύτητα ένδειξης

Διαβάστε περισσότερα

1. Περίληψη. 2. Εφαρμογές. 3. Περιγραφή υλικού ΚΟΥΜΠΙ SOS ΚΟΥΜΠΙ ON/OFF

1. Περίληψη. 2. Εφαρμογές. 3. Περιγραφή υλικού ΚΟΥΜΠΙ SOS ΚΟΥΜΠΙ ON/OFF 2 Ευχαριστούμε για την αγορά του εντοπιστή (tracker) γενικής χρήσεως. Αυτές οι οδηγίες περιγράφουν πως θα τον ρυθμίσετε ώστε να λειτουργεί σωστά και κατά τον επιθυμητό τρόπο. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά.

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R209-Z

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R209-Z Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R209-Z Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 2 Επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα 5 Εφαρμογή Mobile Wi-Fi Web 6 Επισκόπηση εφαρμογής

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Ασύρματης Φορητής WiFi Κάμερας

Οδηγίες Χρήσης Ασύρματης Φορητής WiFi Κάμερας Οδηγίες Χρήσης Ασύρματης Φορητής WiFi Κάμερας Κομβίο Επαναφοράς RESET Θύρα κάρτας SD Πίσω κάλυμμα Διακόπτης λειτουργίας Θυρα Φόρτισης Οπή Βάσης στήριξης Ένδειξη λειτουργίας Μικρόφωνο Αισθητήρας στάθμης

Διαβάστε περισσότερα

TRAKKY Bike. Οδηγίες χρήσης

TRAKKY Bike. Οδηγίες χρήσης TRAKKY Bike Οδηγίες χρήσης Σας ευχαριστούμε που προτιμήσατε το σύστημα εντοπισμού / παρακολούθησης ποδηλάτων Trakky Bike. Ενσωματώνει τις τελευταίες τεχνολογίες στον τομέα του επιτρέποντάς σας να εντοπίσετε

Διαβάστε περισσότερα

TRAKKY Personal. Οδηγίες χρήσης

TRAKKY Personal. Οδηγίες χρήσης TRAKKY Personal Οδηγίες χρήσης Σας ευχαριστούμε που προτιμήσατε το σύστημα εντοπισμού / παρακολούθησης οχημάτων Trakky Personal. Ενσωματώνει τις τελευταίες τεχνολογίες στον τομέα του επιτρέποντάς σας να

Διαβάστε περισσότερα

GSM/GPRS/GPS TRACKER ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ TRAGT1

GSM/GPRS/GPS TRACKER ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ TRAGT1 GSM/GPRS/GPS TRACKER ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ TRAGT1 Σας ευχαριστούμε για την αγορά του tracker. Αυτό το εγχειρίδιο θα σας βοηθήσει να λειτουργήσετε τη συσκευή σωστά. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο προσεκτικά

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ GPRS 1. ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ GOOGLE EARTH

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ GPRS 1. ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ GOOGLE EARTH Αχαρναί 20.7.09 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ GPRS 1. ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ GOOGLE EARTH Για τη σωστή λειτουργία του προγράμματος πρέπει να έχετε εγκαταστήσει στον υπολογιστή σας το λογισμικό χαρτογράφησης

Διαβάστε περισσότερα

ONLINE Βοήθεια για Mvt-800

ONLINE Βοήθεια για Mvt-800 ONLINE Βοήθεια για Mvt-800 Τρόπος εύκολης ρύθμισης της συσκευής σας για τις βασικές λειτουργίες και alarms. 1. Επεξεργαστής παραμέτρων Ρύθμιση Διαχειριστών και κλήση η sms ανάλογα με τα γεγονότα: Α. Συνδεθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R207

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R207 Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R207 Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 2 Επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα 5 Εφαρμογή Mobile Wi-Fi Web 6 Επισκόπηση εφαρμογής

Διαβάστε περισσότερα

GPS Tracker Trakky Personal Plus

GPS Tracker Trakky Personal Plus GPS Tracker Trakky Personal Plus Οδηγίες χρήσης Σας ευχαριστούμε που προτιμήσατε το σύστημα εντοπισμού / παρακολούθησης οχημάτων Trakky Personal Plus. Ενσωματώνει τις τελευταίες τεχνολογίες στον τομέα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσεως. Κάτοψη Συσκευής. SOS 100 Elderly Care System. Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100

Οδηγίες Χρήσεως. Κάτοψη Συσκευής. SOS 100 Elderly Care System. Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100 SOS 100 Elderly Care System Οδηγίες Χρήσεως Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100 1. GSM Quad-Band συχνότητες: 850/900/1800/1900MHz. 2. 16 Αιαθητήρες. 3. Περιοχή παρακολούθησης καθημερινών δραστηριοτήτων 4. Ανίχνευση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης & αρχικές ρυθμίσεις 3

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης & αρχικές ρυθμίσεις 3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελ. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης & αρχικές ρυθμίσεις 3 Αναλυτικός Οδηγός Χρήσης 6 1.1 Συναγερμός κλοπής 6 1.2 Συναγερμός Απομάκρυνσης 7 1.3 Συναγερμός Περιοχής 1.4 Συναγερμός Ταχύτητας 8 1.5

Διαβάστε περισσότερα

MT851 Εντοπισμός Παιδιών GPS. Βιβλίο Οδηγιών. Εισαγωγή

MT851 Εντοπισμός Παιδιών GPS. Βιβλίο Οδηγιών. Εισαγωγή MT851 Εντοπισμός Παιδιών GPS Βιβλίο Οδηγιών Εισαγωγή Ευχαριστούμε που αγοράσατε τον MT851 Εντοπισμός Παιδιών GPS. Η συσκευή απαιτεί μια κάρτα microsim με ενεργοποιημένη σύνδεση GPRS και ενεργοποιημένη

Διαβάστε περισσότερα

U R Safe. GSM Emergency Alarm System URS-007EG. Εγχειρίδιο χρήσης

U R Safe. GSM Emergency Alarm System URS-007EG. Εγχειρίδιο χρήσης U R Safe GSM Emergency Alarm System URS-007EG Εγχειρίδιο χρήσης Για την καλύτερη κατανόηση των λειτουργιών της συσκευής, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά όλο το παρόν εγχειρίδιο, πριν χρησιμοποιήσετε τη

Διαβάστε περισσότερα

Κ Ι Ν Η Τ Ο Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ο G S 5 0 3

Κ Ι Ν Η Τ Ο Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ο G S 5 0 3 Κ Ι Ν Η Τ Ο Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ο G S 5 0 3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΟΝΤΕΛΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗΣ. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΡΤΑ SIM ΜΕ GPRS ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ. Περιεχόμενο 1. Επισκόπηση

Διαβάστε περισσότερα

Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper"

Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper Κ4 Elderly Care System Οδηγίες Χρήσεως Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper" για smart phones και να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες. Κύρια χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ TRCA06

ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ TRCA06 ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ TRCA06 Ο TR06S είναι ένας εντοπιστής οχήματος (GPS vehicle tracker) με ενσωματωμένες διπλές κεραίες GSM και GPS. Οι κύριες λειτουργίες του είναι: Ειδοποίηση ορίου ταχύτητας / Διακοπή

Διαβάστε περισσότερα

GPS Watch Phone Οδηγίες Χρήσης

GPS Watch Phone Οδηγίες Χρήσης GPS Watch Phone Οδηγίες Χρήσης 2 1. Γενικές Πληροφορίες Χαρακτηριστικά Το EasyKID2 είναι ένα παιδικό ρολόι με νέας γενιάς εντοπιστή (tracker). Είναι ασφαλές, ακριβές, διακριτικό και αξιόπιστο. Μέσω του

Διαβάστε περισσότερα

Gps Tracker Κατοικίδιων Ζώων D69

Gps Tracker Κατοικίδιων Ζώων D69 Gps Tracker Κατοικίδιων Ζώων D69 Αγαπητοί ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων, Γεια σας! Είμαι ο Gps Tracker Κατοικίδιων Ζώων D69. Είμαι τόσο χαρούμενος που θα γίνω μέλος της οικογένειάς σας. Μετά την έλευσή μου,

Διαβάστε περισσότερα

RF-V32S 1

RF-V32S 1 RF-V32S SMART GPS TRACKER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Συσκευή εντοπισμού κατοικίδιων ζώων μέσω συστήματος GPS Ασύρματη φόρτιση μπαταρίας Βαθμός στεγανότητας ΙΡ 66 Ακρίβεια εντοπισμού GPS 10-15m

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Εγκατάστασης και Λειτουργίας Έξυπνου Ασύρματου κουδουνιού πόρτας ZV400P. Εμπρόσθια Όψη Κουδουνιού. Ανιχνευτής κίνησης. Υπέρυθρος ανιχνευτής

Οδηγός Εγκατάστασης και Λειτουργίας Έξυπνου Ασύρματου κουδουνιού πόρτας ZV400P. Εμπρόσθια Όψη Κουδουνιού. Ανιχνευτής κίνησης. Υπέρυθρος ανιχνευτής Οδηγός Εγκατάστασης και Λειτουργίας Έξυπνου Ασύρματου κουδουνιού πόρτας ZV400P Εμπρόσθια Όψη Κουδουνιού Υπέρυθρος ανιχνευτής Ανιχνευτής κίνησης Κάμερα γωνίας ανίχνευσης 166 μοιρών Μικρόφωνο Ηχείο LED υπέρυθρου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ S1 GPS PET TRACKER

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ S1 GPS PET TRACKER ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ S1 GPS PET TRACKER S1 GPS PET TRACKER Ευχαριστούμε που επιλέξατε το S1 GPS PET Tracker. Το προϊόν αυτό είναι η τελευταία εξέλιξη στα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας. Με πολύ μικρό μέγεθος,

Διαβάστε περισσότερα

2

2 1 2 1.1 1.2 3 2.1 2.2 2.3 4 3.1 3.2 5 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Μάθετε για τα κουµπιά, την οθόνη και τα εικονίδια του νέου σας τηλεφώνου. Κουµπιά Στην µπροστινή όψη του τηλεφώνου σας θα παρατηρήσετε

Διαβάστε περισσότερα

1. Επισκόπηση Προϊόντος. 2. Τεχνικές Προδιαγραφές

1. Επισκόπηση Προϊόντος. 2. Τεχνικές Προδιαγραφές 1. Επισκόπηση Προϊόντος Ευχαριστούμε για την αγορά του ρολογιού εντοπισμού (GPS tracker). Για την καλύτερη και ευκολότερη χρήση του προϊόντος παρακαλούμε να διαβάσετε αυτές τις οδηγίες Λειτουργίες του

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ K10

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ K10 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ K10 1.Τοποθετήστε την κάρτα sim στο πίσω μέρος της συσκευής ξεβιδώνοντας την υποδοχή χρησιμοποιώντας το κατσαβίδι που υπάρχει στην συσκευασία. 2. Τοποθετήστε στην συσκευή μια κάρτα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 1 Απαιτήσεις συστήματος 2 Γενική επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα

Διαβάστε περισσότερα

GSM/GPRS/GPS TRACKER Εγχειρίδιο χρήσης GPS Tracker 102Β

GSM/GPRS/GPS TRACKER Εγχειρίδιο χρήσης GPS Tracker 102Β GSM/GPRS/GPS TRACKER Εγχειρίδιο χρήσης GPS Tracker 102Β Πρόλογος Σας ευχαριστούμε για την αγορά του εντοπιστή. Το εγχειρίδιο αυτό δείχνει πώς να χειριστείτε την συσκευή αυτή ομαλά και σωστά. Σιγουρευτείτε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες γρήγορης εκκίνησης.

Οδηγίες γρήγορης εκκίνησης. Κ4 Elderly Care System Οδηγίες γρήγορης εκκίνησης. ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΕΤΕ ΜΕ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΥΣ. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ SMS ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

Interfox.gr. Κωδικοποίηση Κάμερας

Interfox.gr. Κωδικοποίηση Κάμερας Κωδικοποίηση Κάμερας 1. Κατεβάζουμε την εφαρμογή yoosee από το App store (IOS) ή από την σελίδα www.yoosee.co (Android) 2. Κάνουμε register με χρήση του e-mail μας και με εναν κωδικό. Θα εμφανιστεί μήνυμα

Διαβάστε περισσότερα

GPS Tracker - TRAKKY Toy Οδηγίες χρήσης

GPS Tracker - TRAKKY Toy Οδηγίες χρήσης GPS Tracker - TRAKKY Toy Οδηγίες χρήσης Σας ευχαριστούμε που προτιμήσατε το σύστημα εντοπισμού / παρακολούθησης προσώπων Trakky Toy. Είναι πολύ βολικό για χρήση από παιδιά & ηλικιωμένους και ενσωματώνει

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. Σημαντικό!

Εγχειρίδιο Χρήσης. Σημαντικό! Εγχειρίδιο Χρήσης Σημαντικό! Η διαδικτυακή πύλη της υπηρεσίας www.vidatrack.com είναι συμβατή με τους πιο κάτω περιηγητές: Internet Explorer 12 ή πιο πρόσφατο Google Chrome 38 ή πιο πρόσφατο Mozilla Firefox

Διαβάστε περισσότερα

Κουμπί επαναφοράς (RESET BUTTON) Οπές εγκατάστασης συσκευής στην επιτοίχια βάση

Κουμπί επαναφοράς (RESET BUTTON) Οπές εγκατάστασης συσκευής στην επιτοίχια βάση Οδηγός Εγκατάστασης και Λειτουργίας Έξυπνου Ασύρματου κουδουνιού πόρτας ZV400V Εμπρόσθια Όψη Συσκευής Οπίσθια Όψη Συσκευής Οπές εγκατάστασης συσκευής στην επιτοίχια βάση Αισθητήρας κίνησης Κάμερα Θύρα

Διαβάστε περισσότερα

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 MASTER-MID GPS Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 Εγχειρίδιο GR Εισαγωγή...2 Περιεχόμενα συσκευασίας...2 Επισκόπηση...2 Κουμπιά...3 Ενεργοποίηση συσκευής...3 Απενεργοποίηση συσκευής...3 Κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

T58 ΡΟΛΟΙ SMART GPS TRACKER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Λειτουργικά μέρη της συσκευής. Προετοιμασία. T58. δευτερόλεπτα για να ενεργοποιηθεί η συσκευή.

T58 ΡΟΛΟΙ SMART GPS TRACKER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Λειτουργικά μέρη της συσκευής. Προετοιμασία.  T58. δευτερόλεπτα για να ενεργοποιηθεί η συσκευή. ΡΟΛΟΙ SMART GPS TRACKER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Λειτουργικά μέρη της συσκευής 1. Κουμπί κλήσης (πιέζοντας το κουμπί ο χρήστης μπορεί να καλέσει έναν καταχωρημένο αριθμό) 2. Κουμπί ενεργοποίησης της συσκευής. Πιέστε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ K10

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ K10 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ K10 Α. Τοποθετήστε στην συσκευή μια κάρτα sim (Νάνο κάρτα) αφού πρώτα πρέπει να απενεργοποιήσετε το Pin της κάρτας sim σε κάποιο κινητό τηλέφωνο. Β. Για να ανοίξετε την συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

GSM/GPRS/GPS TRACKER TK-102

GSM/GPRS/GPS TRACKER TK-102 GSM/GPRS/GPS TRACKER TK-102 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ TK-102 www.tele.gr 1 Εισαγωγή 3 Εφαρµογές -3 Περιγραφή συσκευής Τεχνικά χαρακτηριστικά 4 Χρήση Εγκατάσταση κάρτας SIM 4 Ρυθµίσεις συσκευής 5 Εκκίνηση 5 Αρχική

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά. 1. Γενικές Πληροφορίες

Χαρακτηριστικά. 1. Γενικές Πληροφορίες 2 1. Γενικές Πληροφορίες Χαρακτηριστικά Το EasySOS3 είναι ένα ρολόι με νέας γενιάς εντοπιστή (tracker). Είναι ασφαλές, ακριβές, διακριτικό και αξιόπιστο. Μέσω του συνδυασμού GPS και GSM εντοπισμού μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Arlo Baby

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Arlo Baby Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Arlo Baby Περιεχόμενα Καλωσορίσατε Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Arlo Baby. Η έναρξη χρήσης είναι εύκολη. Κάμερα Arlo Baby Καλώδιο λειτουργίας USB Τροφοδοτικό USB Οδηγός γρήγορης

Διαβάστε περισσότερα

GPS Watch Phone Οδηγίες Χρήσης

GPS Watch Phone Οδηγίες Χρήσης GPS Watch Phone Οδηγίες Χρήσης 2 1. Γενικές Πληροφορίες Χαρακτηριστικά Το EasyKID2 είναι ένα παιδικό ρολόι με νέας γενιάς εντοπιστή (tracker). Είναι ασφαλές, ακριβές, διακριτικό και αξιόπιστο. Μέσω του

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ GSM TCS-3

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ GSM TCS-3 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ GSM TCS-3 GSM TCS-3 ΙΟΥΝΙΟΣ 2014 ΕΝ ΕΙΞΕΙΣ ΟΘΟΝΗΣ ΕΙΚΟΝΑ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ Στάθμη σήματος GSM Αναβοσβήνει σε διακοπή τηλ.γραμμής Σταθερά αναμμένο όταν η τηλ.γραμμή είναι ΟΚ Χαμηλή μπαταρία ασύρματου

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης του SMART AC

Οδηγίες Χρήσης του SMART AC Οδηγίες Χρήσης του SMART AC GR Δήλωση Συμμόρφωσης Δια του παρόντος, δηλώνουμε ότι αυτό το A/C είναι εναρμονισμένο με τις απαραιτητες απαιτήσεις και άλλες σχετικές διατάξεις της Directive 1999/5/EC. Σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

TRAKKY Auto. Οδηγίες χρήσης

TRAKKY Auto. Οδηγίες χρήσης TRAKKY Auto Οδηγίες χρήσης Σας ευχαριστούμε που προτιμήσατε το σύστημα εντοπισμού / παρακολούθησης οχημάτων Trakky Auto. Ενσωματώνει τις τελευταίες τεχνολογίες στον τομέα του επιτρέποντάς σας να εντοπίσετε

Διαβάστε περισσότερα

TRAKKY Auto. Οδηγίες χρήσης

TRAKKY Auto. Οδηγίες χρήσης TRAKKY Auto Οδηγίες χρήσης Σας ευχαριστούμε που προτιμήσατε το σύστημα εντοπισμού / παρακολούθησης οχημάτων Trakky Auto. Ενσωματώνει τις τελευταίες τεχνολογίες στον τομέα του επιτρέποντάς σας να εντοπίσετε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WΜ2FX

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WΜ2FX Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WΜ2FX Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής Η ορθή εκκινηση του συστήματος συναγερμού είναι σημαντική για την σωστή λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

2

2 1 2 1.1 1.2 3 2.1 2.2 2.3 4 3.1 3.2 5 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Μάθετε για τα κουµπιά, την οθόνη και τα εικονίδια του νέου σας τηλεφώνου. Κουµπιά Στην µπροστινή όψη του τηλεφώνου σας θα παρατηρήσετε

Διαβάστε περισσότερα

CJB1JM0LCAKA. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

CJB1JM0LCAKA. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης CJB1JM0LCAKA Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Γνωριμία με το ρολόι σας Ηχείο Θύρα φόρτισης Πλήκτρο λειτουργίας Πιέστε παρατεταμένα για 3 δευτ. για ενεργοποίηση/ απενεργοποίηση. Πιέστε παρατεταμένα για 10 δευτ.

Διαβάστε περισσότερα

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Περιεχόμενα πακέτου Ξεκινώντας Περιγραφή συσκευής Εισαγωγή κάρτας SIM & MicroSD Συνδέσεις 3G και Wi-Fi Το περιβάλλον Android Εργασία με το Android Επίλυση προβλημάτων για περισσότερες

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Κ20

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Κ20 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Κ20 Ξεκινώντας την συσκευή Απαιτείται κάρτα SIM 2. Το GPS χρησιμοποιείται μόνο σε εξωτερικούς χώρους για τη σύνδεση με δορυφόρους GPS, εάν η συσκευή βρίσκεται σε εσωτερικό χώρο

Διαβάστε περισσότερα

GSM/GPS TRACKER MANUAL

GSM/GPS TRACKER MANUAL GSM/GPS TRACKER MANUAL U 1 1.1 Μπροστά 1.2 πίσω Μαγνήτες Δείκτης σημάτων 1.3 Πλάγια Αλλαγή μπαταρίας Ανοίξτε / μονάδα Κουμπί SOS 1.4 πάνω & κάτω 1.5 Εσωτερικό GSM/GPRS antenna κάρτα SIM εδώ. Εγκαταστήστε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. SOΦOS GPS Tracker

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. SOΦOS GPS Tracker ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ SOΦOS GPS Tracker 1. Επισκόπηση Προϊόντος Σας ευχαριστούμε για την αγορά του Sofos Gps Tracker. Αυτή η μίνι-μεγέθους συσκευή δημιουργείται με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας εντοπισμού

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

LIGHTIFY Home Συχνές Ερωτήσεις - Απαντήσεις (FAQs) Light is OSRAM

LIGHTIFY Home Συχνές Ερωτήσεις - Απαντήσεις (FAQs) Light is OSRAM www.osram.gr LIGHTIFY Home Συχνές Ερωτήσεις - Απαντήσεις (FAQs) Light is OSRAM Υπάρχουν τεχνικές απαιτήσεις? Ναι, υπάρχουν τεχνικές απαιτήσεις: Πρέπει να έχετε IOS 7 (ή νεότερο) / Android (4.1 ή νεότερο)

Διαβάστε περισσότερα

ICAM-WRHD-01 ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ROTATING HD WIFI CAMERA HD SMART WIFI IP-CAM

ICAM-WRHD-01 ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ROTATING HD WIFI CAMERA HD SMART WIFI IP-CAM ICAM-WRHD-01 ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ROTATING HD WIFI CAMERA HD SMART WIFI IP-CAM ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Εσωτερική WiFi IP κάμερα HD 720p με ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο Λειτουργία WiFi - συνδέστε εύκολα την κάμερα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. 3 Επιλέξτε χώρα. 1 Πατήστε Register (Εγγραφή) 4 Εισαγάγετε όνομα χρήστη. 2 Εισαγάγετε διεύθυνση

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. 3 Επιλέξτε χώρα. 1 Πατήστε Register (Εγγραφή) 4 Εισαγάγετε όνομα χρήστη. 2 Εισαγάγετε διεύθυνση 1120490401 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Toshiba Home AC Control Επισκεφτείτε το κατάστημα εφαρμογών στη συσκευή σας για να πραγματοποιήσετε λήψη καινα εγκαταστήσετε την εφαρμογή Toshiba Home AC Control. Υποστήριξη

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WP1 Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WP1 Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WP1 Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής Η ορθή εκκινηση του συστήματος συναγερμού είναι σημαντική για την σωστή λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

TRAKKY Moto & Boat Internal

TRAKKY Moto & Boat Internal TRAKKY Moto & Boat Internal Οδηγίες χρήσης Σας ευχαριστούμε που προτιμήσατε το σύστημα εντοπισμού / παρακολούθησης για μοτοσυκλέτες, οχήματα και σκάφη Trakky Moto & Boat Internal. Ενσωματώνει τις τελευταίες

Διαβάστε περισσότερα

CashConcepts CCE 112 NEO

CashConcepts CCE 112 NEO CashConcepts CCE 112 NEO Μπορείτε να κατεβάσετε το εγχειρίδιο δωρεάν και σε διάφορες γλώσσες από τη διεύθυνση www.cce.tm, από την καρτέλα FAQ. Περιγραφή Μπροστινή όψη 1 Γραμμή LED Πράσινη = Τα χαρτονομίσματα

Διαβάστε περισσότερα

TYPE-S. Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5. Setup Guide

TYPE-S. Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5. Setup Guide TYPE-S Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5 Setup Guide TYPE-S Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5 Contents Ελληνικά 125 www.logitech.com/support/type-s

Διαβάστε περισσότερα

ΗΧ-GD30+ Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN

ΗΧ-GD30+ Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN ΗΧ-GD30+ Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού Εγκατάσταση Ξεβιδώστε την βίδα που υπάρχει στο κάτω μέρος της συσκευής και αφαιρέστε το πίσω κάλυμμα. Πριν τοποθετήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΟΛΛΑΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕ BLUETOOTH ΜΕΣΩ I-PHONE

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΟΛΛΑΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕ BLUETOOTH ΜΕΣΩ I-PHONE ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΟΛΛΑΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕ BLUETOOTH ΜΕΣΩ I-PHONE Οδηγός Χρήσης Προετοιμάστε την κινητή συσκευή: 1.Κατεβάστε το i.pets app από το κατάστημα του διαδικτύου ή από την ιστοσελίδα της Samsung 2.Εγκαταστήστε

Διαβάστε περισσότερα

Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης

Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Το λογότυπο SD είναι εμπορικό σήμα του κατόχου του. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

2

2 1 2 1.1 1.2 3 2.1 2.2 2.3 4 3.1 3.2 5 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Μάθετε για τα κουµπιά, την οθόνη και τα εικονίδια του νέου σας τηλεφώνου. Κουµπιά Στην µπροστινή όψη του τηλεφώνου σας θα παρατηρήσετε

Διαβάστε περισσότερα

www.motorolahome.com www.verve.life RIDER RIDER Διάβασέ με Τα ασύρματα ακουστικά σας Πώς να τα φορέσετε Ενεργοποίηση Λυχνία ένδειξης κατάστασης + _ / / Έλεγχος ήχου & μουσικών κομματιών Κλήσεις, φωνή

Διαβάστε περισσότερα

ΗΧ-GD30. Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού. Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN. Εγκατάσταση

ΗΧ-GD30. Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού. Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN. Εγκατάσταση ΗΧ-GD30 Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού Εγκατάσταση Ξεβιδώστε την βίδα που υπάρχει στο κάτω μέρος της συσκευής και αφαιρέστε το πίσω κάλυμμα. Πριν τοποθετήσετε την

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD για εξωτερικούς χώρους v3.14

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD για εξωτερικούς χώρους v3.14 Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD για εξωτερικούς χώρους v3.14 Περιεχόμενα συσκευασίας 1 Εισαγωγή στο υλικό Εξωτερική περιγραφή ΔΙΑΦΟΡΕΣ Μοντέλο Κεραία PoE Alarm

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. 1. Ανοίξτε το App Store στην IOS ή Android συσκευή σας. 2. Αναζητήστε την εφαρμογή «LockSmart» και εγκαταστήστε την.

Εγχειρίδιο χρήσης. 1. Ανοίξτε το App Store στην IOS ή Android συσκευή σας. 2. Αναζητήστε την εφαρμογή «LockSmart» και εγκαταστήστε την. Εγχειρίδιο χρήσης Πώς να κατεβάσετε την εφαρμογή? 1. Ανοίξτε το App Store στην IOS ή Android συσκευή σας. 2. Αναζητήστε την εφαρμογή «LockSmart» και εγκαταστήστε την. Εγγραφή 1. Πατήστε δημιουργία λογαριασμού

Διαβάστε περισσότερα

mybigo app - Οδηγός Εγκατάστασης Android

mybigo app - Οδηγός Εγκατάστασης Android mybigo app - Οδηγός Εγκατάστασης Android Εγκατάσταση εφαρμογής BigO στο κινητό τηλέφωνο Προϋποθέσεις Android OS 5.0 και νεότερο Λογαριασμό Google για πρόσβαση στο Play Store Ενεργοποιημένο Bluetooth Σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

Κρατήστε τα πράγματά σας ασφαλή. Findlapa.com. Lapa Μπαταρία CR1632 Αυτοκόλλητο Οδηγίες

Κρατήστε τα πράγματά σας ασφαλή. Findlapa.com. Lapa Μπαταρία CR1632 Αυτοκόλλητο Οδηγίες Κρατήστε τα πράγματά σας ασφαλή Findlapa.com Περιεχόμενα συσκευασίας: Lapa Μπαταρία CR1632 Αυτοκόλλητο Οδηγίες Τεχνικά χαρακτηριστικά: Bluetooth 4.0 υποστήριξη χαμηλής ενέργειας Εύρος μέχρι 60m με οπτική

Διαβάστε περισσότερα

WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 2Η

WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 2Η ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 2Η 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ WiFi V-Timer... 3 2. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ WiFi V-Timer... 4 3. ΤΟΠΙΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ WiFi V-Timer... 5 4. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Εγχειρίδιο Χρήστη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Εγχειρίδιο Χρήστη ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Οδηγίες διασύνδεσης με tablet Android μέσω Bluetooth 0 Οδηγίες διασύνδεσης με tablet Android μέσω Καλωδίου 0 Οδηγίες διασύνδεσης με Κινητό Android μέσω Bluetooth 0 Οδηγίες διασύνδεσης με Κινητό

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Arlo Baby

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Arlo Baby Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Arlo Baby Καλωσορίσατε Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Arlo Baby. Η έναρξη χρήσης είναι εύκολη. Περιεχόμενα Κάμερα Arlo Baby Καλώδιο λειτουργίας USB Τροφοδοτικό USB (διαφέρει

Διαβάστε περισσότερα

Τοίχος προστασίας Firewall

Τοίχος προστασίας Firewall Τοίχος προστασίας Firewall για υπολογιστές και κινητά 210 6007686 www.safeline.gr Γραμμή βοηθείας Ενημέρωση-Επαγρύπνηση Γραμμή παράνομου περιεχομένου Τοίχος προστασίας Firewall Το τοίχος προστασίας (Firewall)

Διαβάστε περισσότερα

Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης

Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Το λογότυπο SD είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z3. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Αγγίξτε τα «άκρα» με τη δική σας μουσική. Αισθανθείτε ελεύθερος

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD περιστροφής / κλισης για εσωτερικούς χώρους v3.14

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD περιστροφής / κλισης για εσωτερικούς χώρους v3.14 Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD περιστροφής / κλισης για εσωτερικούς χώρους v3.14 Περιεχόμενα συσκευασίας 1 Εισαγωγή στο υλικό Εξωτερική περιγραφή ΔΙΑΦΟΡΕΣ Μοντέλο

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης Μεγάφωνο HP UC Οδηγός χρήσης Copyright 2014, 2015 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard

Διαβάστε περισσότερα

Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης

Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Java αποτελεί εμπορικό σήμα της Sun Microsystems, Inc στις Η.Π.Α. Το λογότυπο SD αποτελεί εμπορικό

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασία σύνδεσης στην εφαρμογή TAVL

Διαδικασία σύνδεσης στην εφαρμογή TAVL Διαδικασία σύνδεσης στην εφαρμογή TAVL Αγαπητέ πελάτη, Αρχικά θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε, και επιλέξατε εμάς για την παρακολούθηση των οχημάτων σας. Παρακάτω, θα

Διαβάστε περισσότερα

GSM INTD Εγχειρίδιο χρήσης GSM INTD0909

GSM INTD Εγχειρίδιο χρήσης GSM INTD0909 GSM INTD0909 Εγχειρίδιο χρήσης GSM INTD0909 Σελ. 2 Γενική Περιγραφή Σελ. 3 Σύνδεση & Ενεργοποίηση Σελ. 4 Επεξηγήσεις LED s Σελ. 5 Σχέδιο Συνδεσμολογίας Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες για να

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο EX2700

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο EX2700 Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα