SUMMERY PROSPECTS. ΟΛΑ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ: Σετ ζαντών MINI με θερινά ελαστικά. ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Παιδικά καθίσματα MINI.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "SUMMERY PROSPECTS. ΟΛΑ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ: Σετ ζαντών MINI με θερινά ελαστικά. ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Παιδικά καθίσματα MINI."

Transcript

1 Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015 SUMMERY PROSPECTS. ΟΛΑ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ: Σετ ζαντών MINI με θερινά ελαστικά. ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Παιδικά καθίσματα MINI. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ: Συστήματα μεταφοράς MINI. JUST FOR FUN: MINI Collection. Γνήσια Αξεσουάρ MINI. Γνήσια Ανταλλακτικά MINI. MINI Service. MINI Collection. Keep it MINI.

2 Εισαγωγή 2 3 Αξεσουάρ John Cooper Works ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟΣ ΠΥΡΕΤΟΣ. ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ. Η θερμοκρασία ανεβαίνει, ο ήλιος λάμπει και ο ανοιξιάτικος πυρετός έχει καταλάβει το ΜΙΝΙ. Υπάρχουν αρκετοί καλοί λόγοι για να επιλέξει κανείς τα Γνήσια Αξεσουάρ ΜΙΝΙ στις επόμενες σελίδες συλλέξαμε μερικές από τις επιλογές σου. Άρχοντας της ταχύτητας: Τα αξεσουάρ John Cooper Works δίνουν την αίσθηση μηχανοκίνητου αθλητισμού. Με τα κατάλληλα σετ τροχών, τον Δωρεάν Καλοκαιρινό Έλεγχο ΜΙΝΙ, τον Δωρεάν Έλεγχο Κλιματισμού ΜΙΝΙ και το MINI Original Engine oil, θα είσαι σίγουρος πως τίποτα δε θα σε εμποδίσει να απολαύσεις τις πιο ζεστές εποχές του χρόνου. VROOOOM!! ΑΙΣΘΗΣΗ ΑΓΩΝΩΝ ΜΕ ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ JOHN COOPER WORKS. Εάν θέλεις να τονίσεις τον σπορ χαρακτήρα του ΜΙΝΙ σου, οι επιλογές σου είναι πολλές. Τα Γνήσια Αξεσουάρ ΜΙΝΙ John Cooper Works μπορούν να τοποθετηθούν εκ των υστέρων, δίνοντας στο ΜΙΝΙ σου μεγαλύτερη ιπποδύναμη και εντονότερο ήχο στην καμπίνα. Επιπλέον, τα αξεσουάρ εσωτερικού John Cooper Works Pro δίνουν στο ΜΙΝΙ μία πιο σπορ εμφάνιση. Η άνοιξη σε προτρέπει να ασχοληθείς με πολλές δραστηριότητες. Τα μοναδικού στιλ παιδικά καθίσματα, η μπαγκαζιέρα οροφής και η πίσω σχάρα μεταφοράς σού εξασφαλίζουν αρκετό χώρο για τον αθλητικό σου εξοπλισμό. Τα Γνήσια Αξεσουάρ ΜΙΝΙ, με την εντυπωσιακή τους σχεδίαση, και τα είδη ΜΙΝΙ Lifestyle, με τις πρωτότυπες ιδέες τους, θα φέρουν τον ανοιξιάτικο πυρετό σε εσένα και το ΜΙΝΙ σου. Ανακάλυψε τώρα τα must-haves της άνοιξης και του καλοκαιριού και ζήσε αξέχαστες περιπέτειες με το ΜΙΝΙ σου. Με πολλούς χαιρετισμούς, The MINI Team. Οι φίλοι του ΜΙΝΙ μπορούν να ανταλλάξουν ιδέες στο ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Αξεσουάρ John Cooper Works 3 Νέο 5θυρο MINI 4 5 Αξεσουάρ ΜΙΝΙ 6 7 ΜΙΝΙ Service 8 11 Συστήματα μεταφοράς MINI Το αεροδυναμικό πακέτο JCW PRO εκφράζει τον αθλητικό χαρακτήρα του ΜΙΝΙ. Το πακέτο περιλαμβάνει τις χαρακτηριστικές μαύρες διακοσμητικές λωρίδες JCW για μπροστά και πίσω, διαχύτη και πίσω αεροτομή. Μόνο σε συνδυασμό με το αεροδυναμικό κιτ JCW Για MINI (F56) με PDC, Παιδικά καθίσματα ΜΙΝΙ ΜΙΝΙ Lifestyle Σετ ζαντών με θερινά ελαστικά Οι πλαϊνές διακοσμητικές λωρίδες JCW Pro μαγνητίζουν τα βλέμματα. Δίνουν στο ΜΙΝΙ σου ακόμη πιο εντυπωσιακή εμφάνιση και από το πλάι. 68 Για MINI (F56), Κλέβουν τις εντυπώσεις. Τα καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών John Cooper Works Pro προσδίδουν στο MINI σου πιο σπορ εμφάνιση. Σετ 2 τεμαχίων. 142 Για MINI (F56),

3 Νέο 5θυρο MINI 4 5 Νέο 5θυρο MINI ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΡΤ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ MINI. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ. Επιβιβάσου και απόλαυσε την μοναδική αίσθηση καρτ τώρα με ακόμη μεγαλύτερη άνεση στο νέο 5θυρο MINI. Από την πρώτη κιόλας ματιά, θα αντιληφθείς τις δύο επιπλέον πόρτες και την πιο σπορ εμφάνιση. Στο εσωτερικό θα διαπιστώσεις ότι υπάρχει μεγαλύτερος χώρος ποδιών και μεγαλύτερος χώρος αποσκευών. Όπως όλα τα MINI, εντυπωσιάζει με τους ιδιαίτερα αποδοτικούς κινητήρες. Με κατανάλωση καυσίμου μόλις 3,5 l/100 km, πρωτοποριακά συστήματα υποστήριξης οδηγού και τις μοναδικές επιλογές πληροφόρησης και ψυχαγωγίας που προσφέρει το MINI Connected, σίγουρα θα ενθουσιαστείς. ΧΩΡΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Το πατάκι χώρου αποσκευών σε μαύρο Essential προστατεύει τον χώρο αποσκευών ή τον εσωτερικό χώρο του αυτοκινήτου. Το μαύρο χρώμα δημιουργεί ένα διαχρονικό στιλ. Τα μπροστινά πατάκια παντός καιρού Speedwell Blue προστατεύουν τον χώρο ποδιών από τους ρύπους. Ένα γνήσιο χαρακτηριστικό για το εσωτερικό του νέου MINI. Σετ 2 τεμαχίων. Ηλιοπροστασία Speedwell Blue για τα πίσω πλαϊνά παράθυρα. Σε προστατεύει από τον ήλιο και από τα αδιάκριτα βλέμματα Για MINI (F55) Για MINI (F5x) Για MINI (F55)

4 Αξεσουάρ ΜΙΝΙ 6 7 Αξεσουάρ ΜΙΝΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΧΡΩΜΙΟ. ΕΚΘΑΜΒΩΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. Άφθονο χρώμιο από μπροστά μέχρι πίσω που χαρίζει στο MINI σου αστραφτερή εμφάνιση και μία αίσθηση πολυτέλειας. Το ΜΙΝΙ δεν ξεχνά το βρετανικό του χαρακτήρα και ακολουθεί τις λαμπερές εμφανίσεις της βασιλικής οικογένειας. ΛΑΜΠΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ. Αναμμένοι ή όχι, οι ανασχεδιασμένοι πρόσθετοι προβολείς LED φωτίζουν το δρόμο με την ιδιαίτερη σχεδίασή τους. Οι κλασικοί πρόσθετοι προβολείς MINI συνδυάζονται με την σύγχρονη τεχνολογία LED και προσφέρουν εντυπωσιακό φωτισμό. Οι πρόσθετοι προβολείς ταιριάζουν άψογα με τη σχεδίαση του MINI. Διατίθενται σε μαύρο χρώμα και σε χρώμιο. 582 Για MINI Cooper (R56) περιλαμβάνεται το σετ τοποθέτησης, συμβολική φωτογραφία Η απόληξη εξάτμισης από ανοξείδωτο χάλυβα στο MINI One είναι χρωμιωμένη και έχει σπορ εμφάνιση. 78 Για MINI (R55/R56), Η χρωμιωμένη τάπα πλήρωσης δοχείου καυσίμου είναι μία σπορ λεπτομέρεια που ενισχύει τη μοναδική αίσθηση MINI. Για λαμπρές εμφανίσεις και στα πρατήρια καυσίμων. 45 Για MINI (R55/R56), Τα χρωμιωμένα καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών τονίζουν το ελλειπτικό-αεροδυναμικό τους σχήμα και ολοκληρώνουν μοναδικά την εμφάνιση του MINI σου. Σετ 2 τεμαχίων. 168 Για MINI (R55/R56),

5 ΜΙΝΙ Service 8 9 ΜΙΝΙ Service ΜΑΥΡΟΣ ΧΡΥΣΟΣ. MINI ORIGINAL ENGINE OIL. Εντυπωσιακό μαύρο δοχείο, λάδι σε χρυσαφί χρώμα τα νέα Γνήσια Λιπαντικά MINI εγγυώνται ότι η καρδιά του MINI σου θα βρίσκεται πάντα σε άψογη κατάσταση. Τα Γνήσια Λιπαντικά MINI ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις των κινητήρων υψηλών επιδόσεων MINI. Οι Εξουσιοδοτημένοι Επισκευαστές MINI χρησιμοποιούν μόνο Γνήσια Λιπαντικά ΜΙΝΙ για να είναι ο κινητήρας του αυτοκινήτου σου καθαρός και δυνατός. MINI VALUE SERVICE: OIL SERVICE. ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ. Ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής ΜΙΝΙ αντικαθιστά το φίλτρο λαδιού του αυτοκινήτου σου με ένα Γνήσιο Φίλτρο Λαδιού ΜΙΝΙ, 100% κατάλληλο για τον κινητήρα του. Τα παλιά λάδια αντικαθίστανται με υψηλής ποιότητας λάδια προδιαγραφών ΜΙΝΙ, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στη μακροζωία του κινητήρα, ενώ επωφελείσαι από μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και αραιότερα διαστήματα service. Στο Oil Service περιλαμβάνονται τα εξής: Αλλαγή λαδιών κινητήρα Αντικατάσταση του φίλτρου λαδιού Επαναφορά της ένδειξης service σύμφωνα με τις εργοστασιακές προδιαγραφές Για MINI (R56) 85 * * Περιλαμβάνονται εργασία, Γνήσια Ανταλλακτικά ΜΙΝΙ, λάδια προδιαγραφών ΜΙΝΙ και ΦΠΑ 23%. Τα πακέτα MINI Value Service ισχύουν για όλα τα μοντέλα με ημερομηνία πρώτης ταξινόμησης έως 2010.

6 ΜΙΝΙ Service ΜΙΝΙ Service ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ. ΠΑΝΤΑ ΔΡΟΣΕΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΟ MINI SERVICE. Όσο περισσότερο ανεβαίνει ο υδράργυρος, τόσο σημαντικότερη είναι η διατήρηση ενός άνετου περιβάλλοντος στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σου. Τότε είναι που το σύστημα κλιματισμού μεταμορφώνει το MINI σου σε έναν δροσερό παράδεισο. Μετά τον έλεγχο συστήματος κλιματισμού θα γνωρίζεις εάν το σύστημά σου λειτουργεί με τη μέγιστη ψυκτική ικανότητα όταν τα πάντα καίνε κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο. Στον έλεγχο περιλαμβάνονται τα παρακάτω: Έλεγχος απόδοσης συστήματος Έλεγχος κατάστασης μικροφίλτρου Δωρεάν * ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ: ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΕΓΧΟ! ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΚΑΥΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. Τίποτα δε σε σταματά από το να απολαύσεις την πιο ωραία εποχή του χρόνου, παρέα με το ΜΙΝΙ σου φυσικά. Με τον καλοκαιρινό έλεγχο από το MINI Service, θα ελέγξουμε βασικά του σημεία, ώστε να είναι πανέτοιμο για τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις. Θα ελεγχθούν: Φρένα Μπαταρία Φώτα Πίεση, προφίλ και βάθος πέλματος ελαστικών Σωλήνες ψυκτικού υγρού κινητήρα Στάθμη λιπαντικού κινητήρα Κατάσταση υαλοκαθαριστήρων Δωρεάν * * Σε όλους τους Επίσημους Εμπόρους/Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές MINI που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Οι οποιεσδήποτε επιπλέον εργασίες απαιτηθούν, πχ πλήρωση υγρών, γίνονται με χρέωση.

7 Συστήματα μεταφοράς MINI Συστήματα μεταφοράς MINI ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ. ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΧΩΡΩΝ. Ο κοσμικός νόμος του ταξιδιού ισχύει και για σένα, ακόμη και αν ο προορισμός σου δεν είναι ο πλανήτης Άρης αλλά κάποια παραλία: όταν γεμίσει το αυτοκίνητο, θα περισσεύουν πάντα αποσκευές που πρέπει να φορτωθούν! Ευτυχώς για σένα, υπάρχουν τα έξυπνα συστήματα μεταφοράς MINI που σε βοηθούν να εξασφαλίσεις πρόσθετο αποθηκευτικό χώρο για τις αποσκευές σου: ποδήλατο, σανίδα του σερφ ή πέδιλα του σκι συνδυάζοντας το βασικό σύστημα στήριξης οροφής με τις κατάλληλες βάσεις μπορείς να δημιουργείς πάντα τον κατάλληλο χώρο για να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου. Η πρακτική μπαγκαζιέρα οροφής ταιριάζει άψογα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο τον χρόνο και προστατεύει τις αποσκευές σου από τον αέρα, τα έντονα καιρικά φαινόμενα και την κλοπή. Μπαγκαζιέρα οροφής με σπορ εμφάνιση MINI. Μπαγκαζιέρα με κεντρικό κλείδωμα και σπορ διακοσμητικές λωρίδες ΜΙΝΙ. Χωρητικότητα 320 l. Απαιτείται το κατάλληλο σύστημα στήριξης οροφής, ανάλογα με τον τύπο του αυτοκινήτου. 517 Μπαγκαζιέρα οροφής, 206 Σύστημα στήριξης οροφής για αυτοκίνητα με ή χωρίς ράγες οροφής, ONLINE ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. MINI: ΜΟΥΣΙΚΗ. ΔΙΚΤΥΩΣΗ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ. Μουσική on demand από το Deezer, κοινοποιήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook ή το foursquare, λειτουργία προειδοποίησης κυκλοφοριακής συμφόρησης* τα Γνήσια Αξεσουάρ MINI μετατρέπουν κάθε MINI σε hot spot. Τα ειδικά σχεδιασμένα αξεσουάρ εγγυώνται την άψογη σύνδεση χρήσιμων συσκευών όπως smartphone και tablet στο αυτοκίνητο. 116 Φορέας βάσης για το νέο MINI (F55/F56), Η πίσω σχάρα μεταφοράς ποδηλάτων με κλειδαριά σου επιτρέπει να μεταφέρεις δύο ποδήλατα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Διαθέτει αφαιρούμενους βραχίονες στήριξης που μπορούν να ασφαλιστούν σε οποιαδήποτε θέση. Μπορεί να αναδιπλωθεί και να τοποθετηθεί στην άκρη, ώστε να μην εμποδίζει κατά τη φόρτωση ή την εκφόρτωση του χώρου αποσκευών. Απαιτείται εξοπλισμός SA 3AR. 684 για MINI Countryman και MINI Paceman (R60/61), * Η συγκεκριμένη υπηρεσία δεν διατίθεται στην Ελλάδα. ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΜΕ ΕΝΑ CLICK. Το σύστημα MINI Click & Drive συνδυάζει τη λειτουργικότητα και τη σχεδίαση με μοναδικό τρόπο. Αποτελείται από έναν φορέα βάσης και διάφορες βάσεις για smartphone και για το σύστημα πλοήγησης. Ο φορέας βάσης τοποθετείται σε κατάλληλη θέση ώστε ο οδηγός να έχει πάντα στο πεδίο ορατότητάς του τη συσκευή πλοήγησης ή το κινητό τηλέφωνο ενώ οδηγεί. Χάρη στις αφαιρούμενες βάσεις στήριξης, το σύστημα MINI Click & Drive μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το σύστημα πλοήγησης MINI Portable XL και για διάφορα μοντέλα smartphone. 58 Βάση στήριξης για Apple iphone 4/4s 47 Βάση στήριξης για Apple iphone 5/5s 41 Βάση στήριξης για Samsung Galaxy S2/S3 και S4

8 Παιδικά καθίσματα ΜΙΝΙ Παιδικά καθίσματα ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ MINI ΦΙΛΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ. Γρήγοροι ρυθμοί ζωής, αστείρευτη ενέργεια και ατελείωτη διασκέδαση τα παιδιά και το MINI είναι οι καλύτεροι φίλοι. Τα παιδιά μπορούν θα απολαμβάνουν κάθε ταξίδι με το ΜΙΝΙ. Από το παιδικό ποδήλατο μέχρι το cool σινεμά στις πίσω θέσεις, οι μικροί μας φίλοι δε θα μείνουν παραπονεμένοι. all4 kids. MINI Baby set. Βρεφικό φορμάκι με στάμπα MINI ALL4. Στο σετ περιλαμβάνεται και σαλιάρα με επιγραφή MINI. 100% βαμβακερό. Λευκό. Για μωρά ηλικίας 6 12 μηνών. 34 ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ. Easy Rider MINI Παιδικό ποδήλατο. Κατασκευασμένο από μη τοξικό υλικό. Μεταλλικό πλαίσιο. Αντιθορυβικοί λαστιχένιοι τροχοί με ζάντες σε σχέδιο MINI. Φως LED με μπαταρία και κουδούνι με λογότυπο MINI. Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας από 2,5 έως 5 ετών, με μέγιστο βάρος 35 kg. 109 ΠΑΙΔΙΑ: ΑΣΦΑΛΗ! ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ. Για να απολαμβάνεις κάθε διαδρομή θα πρέπει τα παιδιά να κάθονται άνετα και με ασφάλεια. Στη μεγάλη γκάμα των Γνήσιων Αξεσουάρ MINI μπορείς να βρεις διάφορα παιδικά καθίσματα και να επιλέξεις το κατάλληλο ανάλογα με την ηλικία και το βάρος του παιδιού. Χρησιμοποίησέ τα σωστά και εξασφάλισε άριστη προστασία. Σε πολύχρωμα σχέδια για χαρούμενη διάθεση! Χρήσιμες πληροφορίες. Το πιο ασφαλές μέρος για το παιδί σου είναι το πίσω κάθισμα βρίσκεται πιο μακριά από τα περισσότερα σημεία πρόσκρουσης. Χωρίς παιδικό κάθισμα, η σύγκρουση μπορεί να γίνει επικίνδυνη για το παιδί, ακόμα και σε ταχύτητα 15 km/h. Το βάρος του κεφαλιού ενός μικρού παιδιού αποτελεί περίπου το 1/4 του συνολικού βάρους του σώματός του. Σε περίπτωση πρόσκρουσης με ταχύτητα 50 km/h, το κεφάλι βρέφους βάρους 2 kg θα εκτιναχθεί απότομα προς τα μπροστά με δύναμη 60 kg. Προσοχή: Όταν το παιδικό κάθισμα τοποθετείται στη θέση του συνοδηγού, θα πρέπει να απενεργοποιηθεί ο αντίστοιχος αερόσακος. ΠΡΩΤΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Όσο πιο πίσω τόσο καλύτερα. Η αυξημένη ασφάλεια που παρέχει η μεταφορά στο πίσω μέρος, φαίνεται ξεκάθαρα στις περιπτώσεις μετωπικής σύγκρουσης: Οι ελκτικές δυνάμεις που ασκούνται στον αυχένα είναι σημαντικά λιγότερες, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για ένα μικρό παιδί. ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΙΝΗΣΗΣ Το τέλειο σύστημα ψυχαγωγίας για τους πίσω επιβάτες: DVD tablet. Αποτελείται από DVD Player, θύρα USB και βάση στήριξης. Κατάλληλο για την αναπαραγωγή video, αρχείων μουσικής και εικόνων. Τα προαιρετικά στερεοφωνικά ακουστικά προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου χωρίς ενοχλητικά καλώδια. 319 Παιδικό κάθισμα MINI Junior Seat 2/3, Union Jack. Ασφάλεια και άνεση για παιδιά ηλικίας 3 έως 12 ετών: Το παιδικό κάθισμα MINI Junior Seat 2/3 μπορεί να χρησιμοποιηθεί από παιδιά με ύψος έως και 1,50m. Εκτός από τη λειτουργία συνδυαστικής ρύθμισης ύψους και πλάτους με το ένα χέρι, το παιδικό κάθισμα MINI Junior Seat 2/3 διαθέτει επίσης αναδιπλούμενη πλάτη για κανονική ή compact μεταφορά. Το κάθισμα στερεώνεται κατάλληλα με τη βοήθεια της ζώνης ασφαλείας του αυτοκινήτου ή με τη χρήση των σημείων συγκράτησης ISOFIX του αυτοκινήτου. Διατίθενται και άλλοι τύποι παιδικών καθισμάτων για άλλες ηλικιακές ομάδες και με σχέδιο Vivid Green. 421 Το βρεφικό κάθισμα MINI Baby Seat 0+ διατίθεται με ή χωρίς βάση στήριξης ISOFIX και είναι το ιδανικό κάθισμα για βρέφη ηλικίας από 0 έως 15 μηνών (περίπου 13 kg). Το κάθισμα διαθέτει ενσωματωμένα μαξιλάρια αέρα (πατενταρισμένα) που προσφέρουν πρόσθετη προστασία για το κεφάλι σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης. 369

9 ΜΙΝΙ Lifestyle ΜΙΝΙ Lifestyle FASHION. STATEMENT. ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΣΤΙΛ. Η νέα MINI Lifestyle Collection είναι ο ιδανικός συνοδός: γυαλιά ηλίου MINI, αντρικά και γυναικεία t-shirt MINI και κομψά αξεσουάρ με design MINI κλέβει τις εντυπώσεις. Η MINI Lifestyle Collection σου προσφέρει όλα όσα θα δώσουν στιλ στη ζωή σου. Με πάνω από 100 προϊόντα, σίγουρα θα βρεις αυτό που ψάχνεις. Γυαλιά ηλίου MINI Stewart. Γυαλιά ηλίου aviator unisex. Μεταλλικός σκελετός με διακριτικές ρίγες μπροστά και MINI slogan στο εσωτερικό των βραχιόνων. Με δίχρωμα άκρα βραχιόνων σε μαύρο και λευκό χρώμα. Με σχέδιο Chequered Flag στο εσωτερικό, χαραγμένο με laser. Φακοί με καθρέφτες. 135 Αντρικό T-shirt MINI Speed Up. Ιδιαίτερα απαλή υφή για κορυφαία άνεση. Με καλλιτεχνική απεικόνιση του νέου MINI σε μαύρο, γκρι και πορτοκαλί χρώμα. Επιγραφή YOU. ME.MINI.. Regular fit. 100% βαμβάκι. 34 MINI Ρολόι τοίχου. Ρολόι τοίχου από ακρυλικό γυαλί, με καλλιτεχνική απεικόνιση MINI και πορτοκαλί σχέδιο Union Jack. Αθόρυβος μηχανισμός quartz με επαναφορτιζόμενη μπαταρία και μεταλλικούς δείκτες. 34,5 cm x 26 cm. 34 Τσάντα MINI Duffle. Τσάντα σε στιλ ρετρό με επιγραφή MINI και στις δύο πλευρές. Κόκκινη φόδρα, με θήκη με φερμουάρ. Αποσπώμενο λουρί ώμου. Διατίθεται σε διάφορα χρώματα. 59 cm x 17 cm x 33cm. 66 Lime is fine. ΜΟΝΑΔΙΚΟ DESIGN. Το MINI αντιπροσωπεύει το εκφραστικό design τα είδη MINI Lifestyle σε Lime χρώμα, για το Apple iphone και άλλες συσκευές, μαγνητίζουν τα βλέμματα. Απλώς ακαταμάχητα. MINI Θήκη tablet Union Jack. Θήκη για tablet, σε μαύρο χρώμα με λάστιχο και σχέδιο Union Jack σε Lime. Γκρι επένδυση από μικροϊνες. Πρακτική λειτουργία στήριξης που υποστηρίζει δύο θέσεις. Κατάλληλο για tablet 9 έως MINI Θήκη smartphone Union Jack. Θήκη για smartphone σε μαύρο χρώμα με σχέδιο Union Jack σε Lime. Χειροποίητη δερμάτινη εσωτερική επένδυση. Κατάλληλο για διάφορα smartphone. 26

10 Σετ ζαντών με θερινά ελαστικά Σετ ζαντών με θερινά ελαστικά ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ. ΣΕΤ ΖΑΝΤΩΝ ΜΕ ΘΕΡΙΝΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ MINI. Τώρα όχι μόνο τα ελαστικά, αλλά και οι ζάντες είναι μαύρες. Τα Γνήσια σετ ζαντών με θερινά ελαστικά MINI προσφέρουν τον ιδανικό συνδυασμό για κάθε ΜΙΝΙ που θέλει να κλέβει τις εντυπώσεις: ελαστικά ΜΙΝΙ με ένδειξη αστερίσκου και κομψές ζάντες για μοναδική εμφάνιση. Έτσι θα βρίσκεσαι σίγουρα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος κάθε στιγμή, προσδίδοντας στο MINI σου έναν μοναδικό χαρακτήρα. ΓΙΑ MINI ( ), MINI CLUBMAN, MINI CABRIO, MINI COUPÉ ΚΑΙ MINI ROADSTER (R5X). Multi Spoke R108, matt black. Σετ τροχών με ζάντες 17 και ελαστικά runflat (RSC) Dunlop SP Sport* 205/45 R V. Για MINI (R5x). Οικονομία καυσίμου F, πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα Β, εξωτερικός θόρυβος κύλισης 68 db Τετράδα, JCW Cross Spoke R113, black burnished. Σετ τροχών με ζάντες 18 με ελαστικά runflat (RSC) Pirelli P Zero* 205/40 R W. Για MINI (R5x). Οικονομία καυσίμου Ε, πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα C, εξωτερικός θόρυβος κύλισης 72 db Τετράδα, ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ MINI (F55/F56). JCW Cross Spoke 506, jet black. Σετ τροχών με ζάντες 18 με ελαστικά runflat (RSC) Pirelli Cinturato P7* 205/40 R 18 86W. Για MINI (F55/F56). Οικονομία καυσίμου C, πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα Β, εξωτερικός θόρυβος κύλισης 72 db Τετράδα, με μονάδα μέτρησης πίεσης, JCW Double Spoke Challenge 534, matt black. Σετ τροχών με ζάντες 18 με ελαστικά runflat (RSC) Pirelli Cinturato P7* 205/40 R 18 86W. Για MINI (F55/F56). Οικονομία καυσίμου C, πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα Β, εξωτερικός θόρυβος κύλισης 72 db Τετράδα, με μονάδα μέτρησης πίεσης, ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ MINI ΜΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟΥ. Για να σου εξασφαλίζουν πάντα ασφαλείς διαδρομές και να σου προσφέρουν απεριόριστη οδηγική απόλαυση, όλες οι ζάντες και τα ελαστικά MINI όχι μόνο υποβάλλονται σε μια διεξοδική διαδικασία επιλογής και δοκιμών, αλλά προσαρμόζονται επίσης στη γενική σχεδιαστική φιλοσοφία κάθε μοντέλου μέχρι και την τελευταία τους λεπτομέρεια. Την ένδειξη αστερίσκου MINI λαμβάνουν μόνο τα ελαστικά που διαθέτουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και πληρούν 100% τα κριτήρια MINI σε όλες τις δοκιμές. ΓΙΑ ΤΟ MINI COUNTRYMAN ΚΑΙ ΤΟ MINI PACEMAN (R60/R61). JCW Cross Spoke R134, black burnished. Σετ τροχών με ζάντες 19 με ελαστικά runflat (RSC) Pirelli P Zero* 225/40 R19 89W. Για MINI Countryman και MINI Paceman (R60/R61). Οικονομία καυσίμου Ε, πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα Β, εξωτερικός θόρυβος κύλισης 71 db Τετράδα, με μονάδα μέτρησης πίεσης, Τετράδα, JCW Double Spoke R129, matt black. Σετ τροχών με ζάντες 19 με ελαστικά runflat (RSC) Pirelli P Zero* 225/40 R 19 89W. Για MINI Countryman και MINI Paceman (R60/R61). Οικονομία καυσίμου Ε, πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα Β, εξωτερικός θόρυβος κύλισης 71 db Τετράδα, με μονάδα μέτρησης πίεσης, Τετράδα,

11 ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΣΤΙΓΜΕΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ. MINI boule set 34 ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ. ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ ΣΤΙΛ. ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ MINI 45 ΜΠΡΕΛΟΚ MINI 23 ΤΟ ΜΙΝΙ ΣΟΥ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΕΡΙΑ. Για τη σάρωση κωδικών QR χρειάζεσαι ένα Smartphone με το κατάλληλο λογισμικό. Για πρόσβαση στο Facebook θα πρέπει να έχεις εγκαταστήσει τo Facebook App στο Smartphone σου. Η δυνατότητα εκ των υστέρων τοποθέτησης και οι τιμές εξαρτώνται από το μοντέλο, το βασικό εξοπλισμό και το έτος κατασκευής του αυτοκινήτου. Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 23%, με την επιφύλαξη περιορισμένης διαθεσιμότητας. Ο Δωρεάν Καλοκαιρινός Έλεγχος και ο Δωρεάν Έλεγχος Κλιματισμού ισχύουν έως Με επιφύλαξη για τυχόν τυπογραφικά σφάλματα, λάθη και αλλαγές. Η αναπαραγωγή, ακόμη και αποσπασματική, επιτρέπεται μόνο κατόπιν έγγραφης άδειας της BMW Vertriebs GmbH, Salzburg. BMW Vertriebs GmbH, Salzburg, Austria.

Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΜΙΝΙ ΣΟΥ.

Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΜΙΝΙ ΣΟΥ. ΦΘΙΝΌΠΩΡΟ/ΧΕΙΜΏΝΑΣ 2016 / 2017 Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΜΙΝΙ ΣΟΥ. ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ. Γνήσια Αξεσουάρ MINI. ΆΨΟΓΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ. Γνήσια Σετ Τροχών MINI. ΆΠΛΕΤΟ ΦΩΣ. Συστήματα φωτισμού MINI. ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΑΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΧΡΩΜΑ!

ΕΝΑΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΧΡΩΜΑ! Φθινόπωρο/Χειμώνας 2013/2014 ΕΝΑΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΧΡΩΜΑ! ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Όλα έτοιμα για τον χειμώνα: MINI Service ΣΤΙΛ. Εντυπωσιακή μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια: MINI Collection ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ. Απίστευτη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΤΟ. ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΙΔΕΕΣ MINI.

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΤΟ. ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΙΔΕΕΣ MINI. ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΤΟ. ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΙΔΕΕΣ MINI. Stylish. Η τελευταία λέξη στα αξεσουάρ. BEACHBOY. Το MINI Countryman. be mini. Καλοκαίρι 2012 New. MINI Lifestyle γι αυτό το καλοκαίρι. Flashy. Φανταστικές

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ. ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΑ ΥΨΗ.

ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ. ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΑ ΥΨΗ. Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014/2015 ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ. ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΑ ΥΨΗ. ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ: Σετ ζαντών MINI με χειμερινά ελαστικά. ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ: Αξεσουάρ MINI. ΓΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΥΚΟΛΙΑ: Συστήματα

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ. ΓΝΉΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΆΡ MINI, MINI SERVICE, MINI LIFESTYLE. ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΕΣΗ. MINI Service. ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΏΡΟ. Το νέο MINI Countryman.

ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ. ΓΝΉΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΆΡ MINI, MINI SERVICE, MINI LIFESTYLE. ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΕΣΗ. MINI Service. ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΏΡΟ. Το νέο MINI Countryman. ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 07 ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ. ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΏΡΟ. Το νέο MINI Countryman. ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. Γνήσια Αξεσουάρ MINI. ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΕΣΗ. MINI Service. ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ. MINI

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΥΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ MINI ΣΟΥ. ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ. ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΣΤΙΛ. ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ.

ΚΑΥΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ MINI ΣΟΥ. ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ. ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΣΤΙΛ. ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ. Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014 ΚΑΥΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ MINI ΣΟΥ. ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ. ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΣΤΙΛ. ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ. ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΙ ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ. Σετ ζαντών MINI με

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04 ΑΞΕΣΟΥΑΡ SPLASH SPORT Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Έτοιμη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,3h Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Έτοιμες για βαφή, δεν απαιτείται προεργασία. 0,5h Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ: ΠΑΡΑΔΩΣΟΥ ΣΤΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΟΥ.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ: ΠΑΡΑΔΩΣΟΥ ΣΤΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΟΥ. ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ: ΠΑΡΑΔΩΣΟΥ ΣΤΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΟΥ. ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Γνήσια ελαστικά ΜΙΝΙ με ένδειξη αστερίσκου. ΒΑΛΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΦΡΑΓΙΔΑ. Γνήσια Αξεσουάρ MINI. ΓΝΗΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

the MINI WINTER wonderland.

the MINI WINTER wonderland. Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015/2016 the MINI WINTER wonderland. Γνήσια Αξεσουάρ MINI. Γνήσια Ανταλλακτικά MINI. MINI Service. MINI Collection. Keep it MINI. Εισαγωγή 2 3 Αξεσουάρ φωτισμού ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ BMW SERVICE

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ BMW SERVICE ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ BMW SERVICE ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ 2017. ΓΝΉΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΆΡ BMW ΚΑΙ BMW SERVICE. Sheer Driving Pleasure ΝΈΑ ΑΠΌ ΤΟ BMW SERVICE ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ 2017 ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ. ΉΛΙΟΣ. ΟΔΗΓΙΚΉ ΑΠΌΛΑΥΣΗ. ΜΕ ΤΑ ΓΝΉΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΆΡ BMW ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ŠKODA KAROQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ŠKODA KAROQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ŠKODA KAROQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ 12 14 18 4ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 6Infotainment 8ΑΝΕΣΗ & ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ Simply clever ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 5 ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Το νέο ŠKODA KAROQ είναι ένα κομψό compact SUV και ο ιδανικός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΞΕΝΟΙΑΣΙΑ ΣΑΣ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΞΕΝΟΙΑΣΙΑ ΣΑΣ. BMW Service Inclusive www.bmw.gr/ serviceinclusive Sheer Driving Pleasure ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΞΕΝΟΙΑΣΙΑ ΣΑΣ. BMW SERVICE INCLUSIVE. BMW SERVICE INCLUSIVE. ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΝΟΙΑΣΙΑ. Ελευθερία από την πρώτη στιγμή.

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ. MINI SERVICE, ΓΝΗΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ MINI, MINI LIFESTYLE. ΜΕ ΛΑΜΠΕΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. ΛΥΣΕΙΣ ΦΩΤΙΣΜΌΥ.

ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ. MINI SERVICE, ΓΝΗΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ MINI, MINI LIFESTYLE. ΜΕ ΛΑΜΠΕΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. ΛΥΣΕΙΣ ΦΩΤΙΣΜΌΥ. ΦΘΙΝΌΠΩΡΌ/ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2017/2018 ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ. ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ. MINI SERVICE. ΜΕ ΛΑΜΠΕΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. ΛΥΣΕΙΣ ΦΩΤΙΣΜΌΥ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ «ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ». ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΦΌΡΑΣ. ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΡΑΤΗΜΑ ΣΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΝΕΟ ŠKODA KODIAQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΤΟ ΝΕΟ ŠKODA KODIAQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΟ ΝΕΟ ŠKODA KODIAQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ 12 14 18 4ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 6Infotainment 8ΑΝΕΣΗ & ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ Simply clever ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Για εμφάνιση που εντυπωσιάζει 5 Το νέο ŠKODA KODIAQ είναι έτοιμο για off

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03 ΝΕΟ FIESTA FORD FIESTA Παρουσίαση των μοντέλων Επιλέξτε το Fiesta που σας ταιριάζει. Διαθέσιμο σε μια σειρά από διαφορετικές σχεδιαστικές επιλογές, το νέο Ford Fiesta μπορεί να σας ικανοποιήσει, όποιες

Διαβάστε περισσότερα

Στα Ζαγοροχώρια με MINI Clubman One D

Στα Ζαγοροχώρια με MINI Clubman One D Στα Ζαγοροχώρια με MINI Clubman One D Όταν ξέρεις πως μέσα σε μια εβδομάδα θα διανύσεις πάνω από 1500 km κάνεις προσεκτική επιλογή της παρέας σου. Σε συνεργασία λοιπόν με το πάντα εξυπηρετικό τμήμα δημοσίων

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Η BMW τόλμησε και μετονόμασε την ανοικτή έκδοση, την Coupe και την Gran Coupe, της σειράς 3, σε σειρά 4 το 2013. Η ιστορική αυτή επιλογή, μόνο σαν θετική μπορεί να κριθεί, μιας

Διαβάστε περισσότερα

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE SANDERO WLTP 1.0 75hp LIFE 1.0 75hp STYLE ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH * 9.980 10.780 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΜΩΝ * 7.772,59 8.395,64 Κατανάλωση (μικτή) lt/100χλμ Εκπομπές CO 2 (g/χλμ)

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Κωδικός Εικόνα Αξεσουάρ Νέου ALTO. Χρόνος Τοποθέτησης

Περιγραφή Κωδικός Εικόνα Αξεσουάρ Νέου ALTO. Χρόνος Τοποθέτησης Αξεσουάρ Νέου ALTO Εξωτερικό Στυλ Εµπρός κάτω αεροτοµή 990E0-68K02 Έτοιµη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,5 h Πίσω κάτω αεροτοµή 990E0-68K04 Έτοιµη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,5 h * εν µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή B 180 d Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μαύρο "night" Τροχός Ζάντες αλουμινίου[ 16"] 40.6 cm, 10 ακτινών Επένδυση Ύφασμα venlo μαύρο Διακοσμητικά

Διαβάστε περισσότερα

Σφραγίδα Εξουσιοδοτηµένου Επισκευαστή ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ PEUGEOT 108

Σφραγίδα Εξουσιοδοτηµένου Επισκευαστή ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ PEUGEOT 108 Απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών PEUGEOT ώστε να ενημερωθείτε για τη συμβατότητα των Αξεσουάρ με την έκδοση του δικού σας αυτοκινήτου. Τα αξεσουάρ που παρουσιάζονται ισχύουν μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

Τα καλύτερα καλοκαίρια σας δεν τα ζήσατε ακόμα!

Τα καλύτερα καλοκαίρια σας δεν τα ζήσατε ακόμα! Audi Service Τα καλύτερα καλοκαίρια σας δεν τα ζήσατε ακόμα! Δωρεάν ανανέωση οδικής βοήθειας με το Πακέτο Audi Smart Pack Πλήρες Service. Γιατί η φροντίδα του Δικτύου Kosmocar Audi δεν τελειώνει ποτέ.

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΌΛΥΤΗ ΟΔΗΓΙΚΉ ΑΠΌΛΑΥΣΗ ΠΈΡΑ ΑΠΌ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΈΝΑ. ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ BMW SERVICE. Sheer Driving Pleasure

ΑΠΌΛΥΤΗ ΟΔΗΓΙΚΉ ΑΠΌΛΑΥΣΗ ΠΈΡΑ ΑΠΌ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΈΝΑ. ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ BMW SERVICE. Sheer Driving Pleasure ΑΠΌΛΥΤΗ ΟΔΗΓΙΚΉ ΑΠΌΛΑΥΣΗ ΠΈΡΑ ΑΠΌ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΈΝΑ. ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ BMW SERVICE Sheer Driving Pleasure ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ, ΣΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΑΝΕΜΕΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ. ΑΠΟΛΑΎΣΤΕ ΤΏΡΑ, ΤΗΝ ΠΙΟ ΘΕΡΜΉ ΠΕΡΊΟΔΟ ΤΟΥ ΧΡΌΝΟΥ, ΑΚΌΜΗ ΠΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180 Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή C 180 Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μεταλλικό ασημί "diamond" Τροχός Ζάντες αλουμινίου [17"] 43.2 cm, σχεδιασμός 5 διπλών ακτινών Επένδυση

Διαβάστε περισσότερα

13.350 900 300 12.150

13.350 900 300 12.150 ΜΟΝΤΕΛΟ/ΕΚΔΟΣΗ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ RENAULT ΔΩΡΕΑΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤ. ΤΙΜΗ NEO CLIO Βενζίνη 0.9 TCe Energy 90hp Ecoleader Stop&Start Ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo Accessories

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo Accessories SIMPLY CLEVER ŠKODA Citigo Accessories Το ŠKODA Citigo βρίσκεται στο στοιχείο του όταν κινείται στους δρόμους της πόλης, οι δυνατότητές του όμως είναι πολύ περισσότερες. Με τα Γνήσια Αξεσουάρ ŠKODA μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική 205.040.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 24 993,27 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση: 001

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 15 Επικοινωνία: 2 / 15 Επικοινωνία:

Διαβάστε περισσότερα

Visia (Pro) STD SPECS

Visia (Pro) STD SPECS Visia (Pro) Εξοπλισµός Ατσάλινες ζάντες 16" µε ελαστικά 205 R16C (Chassis, KC), 255/70 R16 (DC) Μαύρος εµπρός προφυλακτήρας (KC, DC Chassis) Εµπρός προφυλακτήρας στο χρώµα του αµαξώµατος (DC) Μη προεξέχοντα

Διαβάστε περισσότερα

YEAAAHHHH. ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ.

YEAAAHHHH. ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ. YEAAAHHHH. ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ. MINI Service Γνήσια Αξεσουάρ MINI. Γνήσια Ανταλλακτικά MINI. MINI Service. MINI Collection. Keep it MINI. ΙΔΕΕΣ ΣΕ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΟ Πέρασε απέναντι. Το MINI Countryman

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050 20.050 Κυβισμός (κ.εκ.)

Διαβάστε περισσότερα

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune Το eetle Dune Το eetle Cabriolet Dune Stage driving. Το eetle Dune και το eetle Cabriolet Dune μετατρέπουν τον δρόμο σε θεαματική πίστα, χάρη στις σπορ αναρτήσεις και το διευρυμένο μετατρόχιο αλλά και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 2017.

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 2017. ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 2017. ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ BMW / MINΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΙΜΑΚΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ < 17.000 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ < 20.000 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ < 25.000 BMW 114d 5ΘΥΡΗ:

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ AIR COOLER ΑΠΟ TΗΝ ARGO

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ AIR COOLER ΑΠΟ TΗΝ ARGO ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ AIR COOLER ΑΠΟ TΗΝ ARGO ΤΥΠΟΣ ΤΙΜΗ ( ) FANNY white / black 34 FANNY white / black PLUS ( με ορθοστάτη ) 40 Ψηφιακός πίνακας χειρισμού Τρεις διαθέσιμες λειτουργίες ( Normal, Natural, Sleep

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKWAGEN ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) Polo

Διαβάστε περισσότερα

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA ΝΕΟ ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA Το νέο Toyota Corolla σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας συναρπαστικής εποχής για το Νο 1 σε πωλήσεις αυτοκίνητο στον κόσμο. Με τη μοναδική υβριδική τεχνολογία 4ης γενιάς διαθέσιμη σε

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 16 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza

Διαβάστε περισσότερα

Ταξιδεύοντας στον μαγικό κόσμο των Mercedes-Benz SL

Ταξιδεύοντας στον μαγικό κόσμο των Mercedes-Benz SL Ταξιδεύοντας στον μαγικό κόσμο των Mercedes-Benz SL Η 3 η γενιά SL έμεινε στην παραγωγή για 17 χρόνια, από το 1972 έως το 1989 σχεδόν χωρίς καμία αλλαγή στο αμάξωμά της και αυτό δεν είναι τυχαίο. Είναι

Διαβάστε περισσότερα

Αξεσουάρ. Το νέο. i30

Αξεσουάρ. Το νέο. i30 Αξεσουάρ Το νέο i30 Styling STYLING & ΤΡΟΧΟΙ Δώστε έναν άλλο αέρα. Τα αξεσουάρ που επιλέγετε λένε πολλά για εσάς και το i30 N σας. Η απαίτησή σας για συναρπαστικό design και εκλεπτυσμένη κατασκευή εκφράζεται

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ARGO

ΦΟΡΗΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ARGO ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ AIR COOLER ΑΠΟ TΗΝ ARGO FANNY BLACK/WHITE FANNY BLACK PLUS FANNY TOWER SPEEDY FRAME ΤΥΠΟΣ ΤΙΜΗ ( ) FANNY white / black 34 FANNY white / black PLUS ( με ορθοστάτη ) 40 FANNY TOWER 78 Ψηφιακός

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ

ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η Pirelli είναι μία μάρκα με παγκόσμια αναγνωρισιμότητα για τις βασικές αξίες της, κυρίως τις επιδόσεις

Διαβάστε περισσότερα

Renault ΕΠΑΓΓΕλΜΑΤΙκΑ ΟχήΜΑΤΑ

Renault ΕΠΑΓΓΕλΜΑΤΙκΑ ΟχήΜΑΤΑ Renault Επαγγελματικά Οχήματα Renault Pro+ Το + του επαγγελματία Η Renault, με παρουσία στην αγορά Επαγγελματικών Οχημάτων για πάνω από έναν αιώνα, παρέχει στους επαγγελματίες πελάτες της καινοτόμες λύσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM!

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! Με τη δυναμική σχεδίαση, το ελαφρύ πλαίσιο και το καθαρόαιμο DNA του Yamaha X-MAX, αυτό το σκούτερ γενικής χρήσης και υψηλής απόδοσης έχει κατασκευαστεί για μια συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

Katakis Επικοινωνία: More info 1 / 24

Katakis   Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Skoda - Fabia Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο

Διαβάστε περισσότερα

Γνήσια Αξεσουάρ Audi A4, A4 Avant & A4 All Road

Γνήσια Αξεσουάρ Audi A4, A4 Avant & A4 All Road Γνήσια Αξεσουάρ Audi A4, A4 Avant & A4 All Road Τιµοκατάλογος Γνησίων Αξεσουάρ Audi A4 Ζάντες Αλουµινίου 19 5 κοίλων βραχιόνων Κωδ: 8Κ0071499Α 8Z8 (ασηµί) Κωδ: 8Κ0071499 4ΕΕ (ανθρακί) Tιµή: 799,7 18 5

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.

TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΝΕΟ TOYOTA TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>>

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> The new Kia Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> Επαναπροσδιορίστε τη σκέψη σας! Διαγράψτε την παλιά νοοτροπία. Αποκτήστε την τελευταία έκδοση της οικογένειας του Kia Cee d. Το

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ARGO

ΦΟΡΗΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ARGO ΦΟΡΗΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ARGO ΦΟΡΗΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ DADOS ΤΥΠΟΣ ΑΠΟΔΟΣΗ (Btu/h) ΨΥΞΗ - ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΙΜΗ ( ) DADOS 9 9.000-388 DADOS 9 PLUS 9.000 9.000 416 DADOS 13 PLUS 13.000 13.000 478 DADOS XL 13.000 13.000

Διαβάστε περισσότερα

Επισκόπηση Αξεσουάρ FORD FIESTA

Επισκόπηση Αξεσουάρ FORD FIESTA ΑΞΕΣΟΥΑΡ FORD Επισκόπηση Αξεσουάρ FORD FIESTA ΑΠΟ 07/2017 www.fordaccessories.gr Go Further Επισκόπηση Αξεσουάρ FORD FIESTA ΑΠΟ 07/2017 ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΦΟΡΤΩΣΗΣ ΟΡΟΦΗΣ 03 ΤΡΟΧΟΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΡΟΧΩΝ 05 ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA6 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ATTRACTION Θερμαινόμενα καθίσματα μπροστά Θερμαινόμενο τιμόνι Αισθητήρες παρκαρίσματος (Εμπρός/Πίσω) Σύστημα προσαρμοστικών προβολέων μπροστά Κάμερα οπισθοπορείας

Διαβάστε περισσότερα

Sheer Driving Pleasure ΝΕΑ Α SERVICE

Sheer Driving Pleasure ΝΕΑ Α SERVICE Sheer Driving Pleasure ΝΕΑ Α SERVICE ΧΕΙΜΏΝΑΣ 2017/2018. ΓΝΉΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ BMW, BMW SERVICE ΚΑΙ BMW LIFESTYLE. ΝΕΑ Α Α όπως γνωρίζετε, ο χειμώνας επιφυλάσσει δύσκολες προκλήσεις για εσάς και την BMW σας.

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 18 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup)

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟ TOYOTA ΝΕΟ TOYOTA YARIS ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΟΤΑ YARIS ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΦΥΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Η ΕΥΦΥΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ, ΓΕΜΑΤΗ ΣΤΥΛ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_Master.indd BC66-FC67 Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_GRC_GR.indd BC66-BC68 08/12/ :54:50 17/01/ :30:26

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_Master.indd BC66-FC67 Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_GRC_GR.indd BC66-BC68 08/12/ :54:50 17/01/ :30:26 ECOSPORT Δημιουργήστε το ιδανικό για σας Ford EcoSport. Ποιος είναι ο δικός σας συνδυασμός; Το Ford EcoSport σας επιτρέπει να επιλέξετε από μία ευρεία συλλογή χρωματικών συνδυασμών. Χρησιμοποιήστε τον

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΩΝ MONOI BASIC & FLATBLADE MULTI

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΩΝ MONOI BASIC & FLATBLADE MULTI ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΩΝ MONOI BASIC & FLATBLADE MULTI Κωδ. αρ. 0848 370... / 0848 020... Για τέλειο καθαρισμό, χωρίς γραμμές και θόρυβο. ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΕΣ MONOI BASIC Ένωση με περτσίνι από ανοξείδωτο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε το νέο MINI Countryman (vid.)

Οδηγούμε το νέο MINI Countryman (vid.) Οδηγούμε το νέο MINI Countryman (vid.) Όταν το 2010 παρουσιάστηκε η 1 η γενιά Countryman, ήταν ένα μεγάλο στοίχημα για την εταιρία με τις Βρετανικές ρίζες. Οι σκληροπυρηνικοί το κοίταξαν πολύ διστακτικά.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΩΝ.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΩΝ. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΩΝ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Γιατί να αγοράσω ένα ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο; BMW i. BMW i8 Coupé. BMW i8 Roadster. BMW 225xe Active Tourer. BMW 0e. BMW 50e. BMW 745e. BMW X5 xdrive45e. MINI Cooper

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΙΝΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΧΙΟΝΙΟΥ. Multi Grip

ΠΑΝΙΝΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΧΙΟΝΙΟΥ. Multi Grip ΠΑΝΙΝΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΧΙΟΝΙΟΥ Multi Grip Εύκολο και γρήγορο μοντάρισμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οχήματα 4Χ4. Δεν υπάρχει κίνδυνος ζημιάς στις ζάντες αλουμινίου. Μηδενικός θόρυβος και καμία ζημιά στα ελαστικά

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. Το νέο Golf Variant 02 ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT 03 TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. 100% Golf. Μεγαλύτερη φιλοφρόνηση δεν μπορεί να υπάρξει για ένα μοντέλο της κατηγορίας.

Διαβάστε περισσότερα

Audi Top Service. Εσείς με καλοκαιρινή διάθεση και εμείς... στη διάθεσή σας. Audi Service

Audi Top Service. Εσείς με καλοκαιρινή διάθεση και εμείς... στη διάθεσή σας. Audi Service Audi Service Audi Top Service. Εσείς με καλοκαιρινή διάθεση και εμείς... στη διάθεσή σας. Audi Service Audi Genuine Parts Audi Genuine Accessories Ελάτε τώρα για τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας και επωφεληθείτε.

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Κωδικός Τύπου 4533421. Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1)

Προσφορά Επιβατικού. Κωδικός Τύπου 4533421. Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 001U 0213 0240 0268 0294 0410 0440 04U5 050U 0584 0840 0916 0927 09U6 0B01 0B03 0B51 0B80 0B90 0C65 0E18 0E23 0I09 0I15 0I16 0I22 0I34 0I39 0I60 0J36 0J56 0J60

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Νέο Yaris 2017 Σύντομος οδηγός Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Nέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων Το σωστό μέγεθος για το μέλλον Ο νέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων συμβαδίζει με την τάση της βιομηχανίας προς κινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

Magic John Cooper Works!

Magic John Cooper Works! Magic John Cooper Works! Από την Παρασκευή 16 Ιουνίου μέχρι την Κυριακή 18 Ιουνίου, το Ελληνικό χτυπούσε στον παλμό του ΜΙΝΙ JCW Workout 2017. Δυο χρόνια μετά την πρώτη εκδήλωση με αυτό το χαρακτήρα, η

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ DOBLO CARGO.

ΝΕΟ DOBLO CARGO. ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr ΝΕΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΝΕΟ ΤΙΜΟΝΙ ΜΕ ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ UCONNECT ΜΕ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΌ ΚΆΘΙΣΜΑ ΤΡΙΏΝ ΘΈΣΕΩΝ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΠΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ THE ALL NEW KIA ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ Ας δημιουργήσουμε ένα αντικείμενο πόθου, είπε ο Υπεύθυνος Σχεδιασμού της Kia, Peter Schreyer, στην ομάδα διεθνών σχεδιαστών του. Το σχέδιό του

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180 Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180 Πόσο πιο όμορφη, αναρωτιέσαι μόλις την πρωτοδείς. Είχαμε τη χαρά να οδηγήσουμε πέρυσι, παρόμοια εποχή, μια SLC και τώρα, στη μέση του καλοκαιριού ζούμε ξανά με μια

Διαβάστε περισσότερα

Όλη η φροντίδα Audi στα νέα καλοκαιρινά πακέτα Audi SMART PACK.

Όλη η φροντίδα Audi στα νέα καλοκαιρινά πακέτα Audi SMART PACK. Audi Service Όλη η φροντίδα Audi στα νέα καλοκαιρινά πακέτα Audi SMART PACK. Audi Service Δωρεάν ανανέωση ετήσιας οδικής βοήθειας με το Audi Πακέτο SMART PACK Πλήρες Service. Audi Genuine Parts Audi Genuine

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Skoda - Karoq

Καινούργια - Skoda - Karoq Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Skoda - Karoq Condition: Καινούργιο Body Type: 4X4/τζιπ/SUV Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Πετρέλαιο Exterior

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO PRO LUDO Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Δύο ασύμμετρα ανοιγόμενες πίσω πόρτες με παράθυρο Αντιθαμβωτικό πίσω παράθυρο Πίσω υαλοκαθαριστήρας Φιμέ πλευρικά κρύσταλλα και κρύσταλλα

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Polo BlueMotion

Το νέο Polo BlueMotion Το νέο Polo BlueMotion ΣΕ ΠΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ. TO NEO POLO BLUEMOTION ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ CO₂.

Διαβάστε περισσότερα

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154 TIVOLI GA ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ & ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗ BAE FWD TD FWD DLX FWD DLX FWD A/T DLX 2 TONE FWD DLX 2 TONE FWD A/T ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 17.900 18.900 20.200 21.800 21.800 23.400 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

1.6 e-hdi 110 MCP STT CHIC Τελική Λιανική Τιμή 19.790,00 21.990,00 22.990,00

1.6 e-hdi 110 MCP STT CHIC Τελική Λιανική Τιμή 19.790,00 21.990,00 22.990,00 1.6 VTi 120 1.6 HDi 110 1.6 e-hdi 110 MCP STT Τελική Λιανική Τιμή 19.790,00 21.990,00 22.990,00 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ 1.6 VTi 120 1.6 HDi 110 1.6 e-hdi 110 MCP STT 6 αερόσακοι (οδηγού, συνοδηγού, πλευρικοί, οροφής)

Διαβάστε περισσότερα

Στη Ζάκυνθο με το νέο MINI Countryman

Στη Ζάκυνθο με το νέο MINI Countryman Στη Ζάκυνθο με το νέο MINI Countryman Ο έρωτας πολλές φορές είναι κεραυνοβόλος. Ο έρωτας κάποιες φορές κρατάει για πάντα. Στην πρώτη κατηγορία ανήκει το MINI Countryman, στη δεύτερη η Ζάκυνθος. Όταν λοιπόν

Διαβάστε περισσότερα

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό.

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό. Mazda2 Mazda2. 5 Αποκτήστε το καλύτερο κι από τους δύο κόσμους. Ευέλικτοι χώροι σε ένα κομψό εξωτερικό. 6 Γνωρίστε τον άλλο σας εαυτό. Προετοιμαστείτε για μια δυναμική οδηγική εμπειρία. 8 Χώροι και ευελιξία

Διαβάστε περισσότερα

Ψυγεία - Βιτρίνες 2016/2017

Ψυγεία - Βιτρίνες 2016/2017 Ψυγεία - Βιτρίνες 201/2017 1 Πλεονεκτήματα με μια ματιά Αναστρέψιμοι μεντεσέδες για ευκολία στην τοποθέτηση Η μετώπη εί βέβαιο ότι θα προσελκύσει τα βλέμματα στο περιεχόμενο. Η μετώπη μπορεί να χρησιμοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα

Κινητήρας Διαστάσεις

Κινητήρας Διαστάσεις MAZDA2 Επίπεδα Εξοπλισμού Τεχνικά Χαρακτηριστικά EMOTION CHALLENGE ATTRACTION Κινητήρας G75 Χωρητικότητα 1.496 1.496 1.496 1.496 /AT G115 Μέγιστη Ισχύς [kw (PS) / rpm] 55 (75) / 6,000 66 (90) / 6,000 66

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό obsidian μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος C 200 d Κατασκευαστική 205.037.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 31 049,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή Περιγραφή S 411 HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος 10.160 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.760 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο 4.985 mm Εμπρόσθιος πρόβολος 2.215 mm Οπίσθιος

Διαβάστε περισσότερα

THE ALL NEW BMW X7 PRODUCT HIGHLIGHTS. Δημοσιογραφική Παρουσίαση Ιούνιος 2019

THE ALL NEW BMW X7 PRODUCT HIGHLIGHTS. Δημοσιογραφική Παρουσίαση Ιούνιος 2019 THE ALL NEW BMW X7 PRODUCT HIGHLIGHTS Δημοσιογραφική Παρουσίαση Ιούνιος 2019 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ F40 VS F20. BMW F40 2019 BMW F20 (2011) Ύψος +13mm 1434 1421 +13 Χώρος πίσω επιβατών +33mm Πλάτος +34mm (1.799mm)

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση!

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση! Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση! Οι επιλογές σας είναι οι εξής: Μπορείτε να περνάτε το χρόνο σας καθηλωμένοι στη στάση του λεωφορείου, μέσα στο μετρό, αναζητώντας θέση να παρκάρετε ή μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11.

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο Διαμορφωμένο 04/07/2018 Σύνολο 11.950 με ΦΠΑ /μήνα Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση 11.950 με ΦΠΑ /μήνα Εμφάνιση C3 Hatchback 5 θυρο συμπεριλαμβανόμενα Επίπεδο

Διαβάστε περισσότερα

Ξεσηκώστε τη σκοτεινή πλευρά σας

Ξεσηκώστε τη σκοτεινή πλευρά σας Ξεσηκώστε τη σκοτεινή πλευρά σας Η έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει διασκέδαση, εξοικονόμηση χρημάτων και πραγματική απόλαυση! Τα πάντα σε αυτή την ευέλικτη naked μοτοσυκλέτα, από τη μεγάλη ροπή της μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο up! GTI 1747_up_GTI_V72.indd :44

Το νέο up! GTI 1747_up_GTI_V72.indd :44 Το νέο up! GTI Το μικρό με τη μεγάλη δύναμη: το νέο up! GTI. Είναι μικρό αλλά δεν μπορείς να το προσπεράσεις. Ένα πράγμα είναι εμφανές με την πρώτη ματιά: το νέο up! GTI τιμά το όνομά του. Οι επιγραφές

Διαβάστε περισσότερα

PUNTO ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.269hp 1.269hp 1.242 1.242

PUNTO ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.269hp 1.269hp 1.242 1.242 1.269hp 1.269hp 1.242 1.242 3ΘΥΡΟ ΧΧΧ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΙ ΒΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ STD STD ΧΧΧ ΦΩΤΑ ΗΜΕΡΑΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ STD

Διαβάστε περισσότερα

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 417 HDH Τεχνικά στοιχεία Μήκος 14.050 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.860 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός 7.110 mm Μεταξόνιο πίσω 1.350 mm

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ 2013/14

ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ 2013/14 ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ 2013/14 ΕΙΔΗ ΕΝΔΥΣΗΣ ΤΖΑΚΕΤ T-HIRT POO ΖΑΚΕΤΕΣ/ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΡΑΝΗ FIBER ΚΑΙ carbon GRANTURIO OFTOUCH P-XENTIA ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΡΑΤΩΝ σελ.4 σελ.8 σελ.20 σελ.26 σελ.34

Διαβάστε περισσότερα

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωμα να παρουσιάσει αλλαγές στις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά του εξοπλισμού λόγω της συνεχούς εξέλιξης των προϊόντων της. Οι φωτογραφίες που περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123

http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123 Τιμοκατάλογος ογος 2014 http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩ Προτεινόμενη Τιμή Πώλησης ŠKODA Octavia G-TEC 5E32K5

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV. Διαμορφωμένο 07/07/2018. Σύνολο 15.

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV. Διαμορφωμένο 07/07/2018. Σύνολο 15. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV Διαμορφωμένο 07/07/2018 Σύνολο 15.300 με ΦΠΑ /μήνα Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση 15.300 με ΦΠΑ /μήνα Εμφάνιση C3 AIRCROSS SUV συμπεριλαμβανόμενα Επίπεδο έκδοσης

Διαβάστε περισσότερα

ABB-Welcome Σύστημα ελέγχου εισόδου Καλωσήρθατε σε μια νέα εποχή ασφάλειας και λειτουργικότητας

ABB-Welcome Σύστημα ελέγχου εισόδου Καλωσήρθατε σε μια νέα εποχή ασφάλειας και λειτουργικότητας ABB-Welcome Σύστημα ελέγχου εισόδου Καλωσήρθατε σε μια νέα εποχή ασφάλειας και λειτουργικότητας Ανακαλύψτε μια νέα εμπειρία επικοινωνίας Καλωσορίστε τους καλεσμένους σας και εντυπωσιάστε με το μοναδικό

Διαβάστε περισσότερα

People S 125/150. Η Kymco μεταμορφώνει κυριολεκτικά το People S, με νέα εμφάνιση, νέο πλαίσιο, νέα ανάρτηση και νέους κινητήρες προδιαγραφών Euro4!

People S 125/150. Η Kymco μεταμορφώνει κυριολεκτικά το People S, με νέα εμφάνιση, νέο πλαίσιο, νέα ανάρτηση και νέους κινητήρες προδιαγραφών Euro4! Η Kymco μεταμορφώνει κυριολεκτικά το People S, με νέα εμφάνιση, νέο πλαίσιο, νέα ανάρτηση και νέους κινητήρες προδιαγραφών Euro4! Προσφέρεται σε δύο εκδόσεις 125 και 150cc που απευθύνονται στον πλέον απαιτητικό

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA MXḅ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ EMOTION CHALLENGE ATTRACTION Κινητήρες Χωρητικότητα 1.496 1.496 1.998 1.998 1.759 /AT Μέγιστη Ισχύς [kw (PS) / rpm] 97 (132) / 7.000 97 (132) / 7.000 135 (184)

Διαβάστε περισσότερα