the MINI WINTER wonderland.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "the MINI WINTER wonderland."

Transcript

1 Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015/2016 the MINI WINTER wonderland. Γνήσια Αξεσουάρ MINI. Γνήσια Ανταλλακτικά MINI. MINI Service. MINI Collection. Keep it MINI.

2 Εισαγωγή 2 3 Αξεσουάρ φωτισμού ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΟΥ. ΚΑΝΕ ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΗ MINI WONDERLAND. Απελευθερώσου και ετοιμάσου για την έναρξη μιας χειμερινής περιόδου γεμάτης περιπέτειες. Όσο τολμηρές και αν είναι οι ιδέες σου, τα Γνήσια Αξεσουάρ MINI εγγυώνται ότι θα είσαι πανέτοιμος για κάθε πρόκληση. Με τα έξυπνα συστήματα μεταφοράς μπορείς να πάρεις μαζί σου ό,τι χρειάζεσαι για τα χειμερινά σχέδιά σου. Τα Γνήσια Σετ Ζαντών με Χειμερινά Ελαστικά ΜΙΝΙ σού εξασφαλίζουν ασφαλείς διαδρομές όχι μόνο στα χιονοδρομικά κέντρα αλλά και στο κέντρο της πόλης. Επιπλέον, με τα Γνήσια Αξεσουάρ ΜΙΝΙ για το εσωτερικό και το εξωτερικό, μπορείς να δώσεις στο ΜΙΝΙ σου το προσωπικό σου στιλ και να ξεχωρίζεις στο δρόμο. Οι ειδικοί του MINI Service φροντίζουν να είναι το ΜΙΝΙ σου στην εντέλεια και πανέτοιμο για τους κρύους μήνες του χρόνου. Οι προκλήσεις θα είναι πολλές, για αυτό κλείσε ραντεβού στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών ΜΙΝΙ για ένα Δωρεάν Χειμερινό Έλεγχο ΜΙΝΙ. Ένας δυναμικός χειμώνας σε περιμένει! Ανακάλυψε τα must haves του χειμώνα που έρχεται. Για ένα αξέχαστο ξεκίνημα της χειμερινής περιόδου. Με πολλούς χαιρετισμούς, The MINI Team. Οι φίλοι του ΜΙΝΙ μπορούν να ανταλλάξουν ιδέες στο ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. ΡΙΞΕ ΑΠΛΕΤΟ ΦΩΣ. ΚΑΝΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ. Δεν υπάρχει πια λόγος να φοβάσαι να οδηγήσεις το MINI σου στο σκοτάδι. Είναι δυνατή η εκ των υστέρων τοποθέτηση διάφορων τύπων φώτων xenon και LED για άριστη ορατότητα κατά την οδήγηση τη νύχτα ή σε συνθήκες ομίχλης. Επιπλέον, διατίθεται και μια πλούσια γκάμα φώτων εσωτερικού. Το σύστημα εσωτερικού φωτισμού LED μπορεί να μετατρέψει το MINI σου σε club. Απόλαυσέ το. Μοντέρνος, λευκός φωτισμός στο εσωτερικό με το πακέτο εσωτερικού φωτισμού MINI LED. Το πακέτο εσωτερικού φωτισμού διαθέτει στοιχεία LED στην οροφή, στο χώρο ποδιών και ατμοσφαιρικό φωτισμό, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό περιβάλλον με πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής. Διατίθεται σε σετ 11 ή 7 τεμαχίων. 100 πακέτο εσωτερικού φωτισμού, μικρό, για MINI Countryman και MINI Paceman (R60/R61), 151 πακέτο εσωτερικού φωτισμού, μεγάλο, για MINI Countryman και MINI Paceman (R60/R61), Αξεσουάρ φωτισμού 3 4 Στην εντέλεια και το χειμώνα 5 7 MINI Service 8 9 Το νέο MINI John Cooper Works Μεταφορά, Πληροφόρηση & Ψυχαγωγία Lifestyle Σετ ζαντών με χειμερινά ελαστικά ΜΙΝΙ Μάκτρα υαλοκαθαριστήρων. 57 Το κιτ μετέπειτα τοποθέτησης προβολέων xenon 25 W παρέχει την ίδια εμβέλεια φωτεινής δέσμης με αυτήν των προβολέων xenon 35 W. Το κιτ επιτρέπει την αναβάθμιση από προβολείς αλογόνου σε προβολείς xenon, πολύ εύκολα και γρήγορα. Προσφέρει εντονότερο μπλε φως και πιο ελκυστική σχεδίαση Για MINI Countryman και MINI Paceman (R60/R61), Για MINI Countryman και MINI Paceman (R60/R61),

3 Αξεσουάρ φωτισμού 4 5 Στην εντέλεια και το χειμώνα ΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ! ΝΙΩΣΕ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ. ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ MINI ΣΤΟ ΠΡΟ- ΣΚΗΝΙΟ! Δείξε πόσο σπορ είναι το MINI σου ακόμη και τη νύχτα. Οι πρόσθετοι προβολείς που είναι ενσωματωμένοι στη μάσκα του ψυγείου του ΜΙΝΙ σου το κάνουν να ξεχωρίζει από χιλιόμετρα. Έτσι, έχεις τις καλύτερες δυνατές συνθήκες ορατότητας ακόμη και το χειμώνα, που οι καιρικές συνθήκες κάνουν δυσκολότερη την οδήγηση. Εξοπλισμένοι με τεχνολογία LED, αυτοί οι προβολείς σε κερδίζουν όχι μόνο με την ασυναγώνιστη ενεργειακή απόδοση που προσφέρουν, αλλά και με τη μοντέρνα και στιλάτη εμφάνισή τους. Αναμμένοι ή όχι, οι πλήρως επανασχεδιασμένοι πρόσθετοι προβολείς LED φωτίζουν το δρόμο με την ιδιαίτερη σχεδίασή τους. Συνδυάζουν τους κλασικούς πρόσθετους προβολείς MINI, με τη σύγχρονη τεχνολογία LED, προσφέροντας εντυπωσιακή απόδοση φωτισμού με τις πρωτοποριακές δυνατότητές τους. Οι πρόσθετοι προβολείς LED MINI συμπληρώνουν τα φώτα πορείας. Τη νύχτα, σε συνθήκες κακοκαιρίας ή περιορισμένης ορατότητας, ο δρόμος φωτίζεται ακόμη πιο αποτελεσματικά. Ενδέχεται να απαιτούνται πρόσθετα εξαρτήματα. Διατίθενται σε χρώμιο και σε μαύρο χρώμα. 686 Για MINI (F55/F56), Ο πιο ασφαλής τρόπος να οδηγείς και κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τα φώτα ημέρας MINI με LED διακρίνονται για την εντυπωσιακά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και τη μεγάλη διάρκεια ζωής. 432 Για MINI (F55/F56), ΧΕΙΜΩΝΑΣ: ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ! ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΕ ΤΟ MINI SERVICE. Το χιόνι και οι χαμηλές θερμοκρασίες είναι καθ οδόν αυτό σημαίνει ότι το MINI σου χρειάζεται μια γερή προθέρμανση με τον Δωρεάν Χειμερινό Έλεγχο MINI. Έτσι, θα διασφαλιστεί ότι θα έχεις έναν απολαυστικό χειμώνα χωρίς προβλήματα. Στον Δωρεάν Χειμερινό Έλεγχο MINI θα ελεγχθούν τα εξής: Φρένα Μπαταρία Φώτα Πίεση, προφίλ και βάθος πέλματος ελαστικών Σωλήνες ψυκτικού υγρού κινητήρα Τάνυση και φθορά του ιμάντα περιφερειακών εξαρτημάτων κινητήρα Στάθμη λιπαντικού κινητήρα Κατάσταση υαλοκαθαριστήρων Λειτουργία καλοριφέρ ΔΩΡΕΑΝ * * Σε όλους τους Επίσημους Εμπόρους/Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές MINI που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Οι οποιεσδήποτε επιπλέον εργασίες απαιτηθούν, πχ πλήρωση υγρών, γίνονται με χρέωση.

4 Στην εντέλεια και το χειμώνα 6 7 Στην εντέλεια και το χειμώνα ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ. ΤΟ MINI ΣΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. Χαμηλές θερμοκρασίες, βροχή και χιόνι όλη νύχτα ο χειμώνας έχει πολλές προκλήσεις. Για να είναι το MINI σου πανέτοιμο, πρέπει να φροντίσεις και εσύ για αυτό. Τα προϊόντα MINI Car Care, θα εξασφαλίσουν την καλύτερη ορατότητά σου, θα προστατέψουν το εσωτερικό και το εξωτερικό του ΜΙΝΙ σου ώστε να δείχνει σαν καινούριο. Το προστατευτικό κάλυμμα γενικής χρήσης σε σχέδιο Speedwell Blue είναι διπλά λειτουργικό: Παρέχει προστασία από τη σκόνη και το νερό, ενώ μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και ως κουβέρτα για πικνίκ. Το μέρος που είναι φτιαγμένο από fleece προστατεύει ιδιαίτερα τα αντικείμενα που είναι ευάλωτα σε ζημιές. 189 Για MINI (F56) Το κάλυμμα χώρου αποσκευών έχει βελτιωθεί για το νέο MINI και προστατεύει το δάπεδο του χώρου αποσκευών από την υγρασία και τη βρωμιά. Είναι φτιαγμένο από υλικό υψηλής ποιότητας και καθαρίζεται εύκολα. Διατίθεται σε Essential Black για απέριττη κομψότητα στο χώρο αποσκευών. Απαιτείται εξοπλισμός SA 493 ή SA 4UL. 70 Για MINI (F56) Η ΜΙΝΙ Care Βag περιλαμβάνει ένα σάκο υψηλής ποιότητας και αποπαγωτικό κρυστάλλων (500 ml), υγρό καθαρισμού παρμπρίζ με αντιψυκτικό (1.000 ml), πανιά καθαρισμού και ξύστρα πάγου. 35 Τα πατάκια παντός καιρού σε Essential Black ταιριάζουν άψογα στο εσωτερικό του ΜΙΝΙ σου και παρέχουν αξιόπιστη προστασία του χώρου ποδιών από το νερό, τη βρωμιά και τη φθορά. Παραμένουν σταθερά στη θέση τους χάρη στο ειδικό σύστημα στερέωσης. Διατίθενται σε διάφορα σχέδια. Σετ δύο τεμαχίων για μπροστά και πίσω. 68 πατάκια παντός καιρού, μπροστά, για MINI (F56) 47 πατάκια παντός καιρού, πίσω, για MINI (F55/F56) Υγρό καθαρισμού παρμπρίζ με αντιψυκτικό, ml 6 Αποπαγωτικό κρυστάλλων, 500 ml. 9 Το κάλυμμα εξωτερικού σχεδιάστηκε για την προστασία του αυτοκινήτου από τη σκόνη, τη βρωμιά και τις επιδράσεις του περιβάλλοντος. Είναι φτιαγμένο από εξαιρετικά ελαφρύ νάιλον ύφασμα και είναι προσαρμοσμένο στα μέτρα του MINI σου. Με παιχνιδιάρικο σχέδιο για να σου φτιάχνει τη διάθεση. 205 Για MINI (R56)

5 MINI Service 8 9 MINI Service MINI VALUE SERVICE. ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΟΙ; ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥ ΤΟ! Όταν έρχεται η στιγμή να περιποιηθείς το ΜΙΝΙ σου, δεν υπάρχουν δεύτερες σκέψεις. Το MINI Value Service είναι ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο για να διατηρείς το ΜΙΝΙ σου σε άριστη κατάσταση με χαμηλό κόστος. Τα νέα πακέτα ήρθαν για να καλύψουν ακόμη καλύτερα τις ανάγκες τις δικές σου και του ΜΙΝΙ σου. Το πρόγραμμα αφορά σε αυτοκίνητα ΜΙΝΙ με ημερομηνία ταξινόμησης έως 31/12/2010. Για περισσότερες πληροφορίες απευθύνσου στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών ΜΙΝΙ ή στο Το MINI Service χρησιμοποιεί αποκλειστικά και μόνο Γνήσια Ανταλλακτικά MINI, έτσι ώστε το αγαπημένο σου αυτοκίνητο να παραμείνει 100% MINI. Οι τεχνικοί του MINI Service, με την ειδική τους κατάρτιση, φροντίζουν επίσης για τις ενημερώσεις λογισμικού, ενσωματώνουν άψογα διάφορα αξεσουάρ εκ των υστέρων τοποθέτησης στο αυτοκίνητο, αποκαθιστούν μικροζημιές με τα MINI Smart Repairs και είναι πάντα στο προσκήνιο με το service τροχών και ελαστικών. Όσα χρόνια κι αν απολαμβάνεις την οδήγηση του ΜΙΝΙ σου, ακόμη δεν φαίνεται να πλησιάζεις στον τελικό σου προορισμό. Αντιθέτως: όσο περισσότερο το οδηγείς, τόσο περισσότερο θα απολαμβάνεις τη μοναδική go kart αίσθηση. Προκειμένου να σου εξασφαλίσει οδηγική απόλαυση για πολύ καιρό ακόμα, το MINI Service σου προσφέρει ένα πλήθος ειδικά προσαρμοσμένων υπηρεσιών service, όπως είναι ο χειμερινός έλεγχος ή ο έλεγχος φρένων, έτσι ώστε το MINI σου να διατηρείται σε άριστη φόρμα και να έχει την ίδια κορυφαία οδική συμπεριφορά όπως την πρώτη κιόλας ημέρα που βγήκε στο δρόμο. MINI VALUE SERVICE: OIL SERVICE. ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ. Ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής ΜΙΝΙ αντικαθιστά το φίλτρο λαδιού του αυτοκινήτου σου με ένα Γνήσιο Φίλτρο Λαδιού ΜΙΝΙ, 100% κατάλληλο για τον κινητήρα του. Τα παλιά λάδια αντικαθίστανται με Γνήσια Λιπαντικά ΜΙΝΙ, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στη μακροζωία του κινητήρα, ενώ επωφελείσαι από μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και αραιότερα διαστήματα service. Στο Oil Service περιλαμβάνονται τα εξής: Αλλαγή λαδιών κινητήρα Αντικατάσταση του φίλτρου λαδιού Επαναφορά της ένδειξης service Για MINI Cooper (R56) 85 * *Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής αφορούν στο μοντέλο R56. Περιλαμβάνουν ανταλλακτικά, εργασία και ΦΠΑ 23%. Τα πακέτα Value Service διατίθενται σε όλους τους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές MINI που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

6 Το νέο MINI John Cooper Works Το νέο MINI John Cooper Works ΜΕ ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΓΚΑΖΙ. ΤΟ NEO MINI JOHN COOPER WORKS ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ. Το νέο MINI John Cooper Works σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο. Το χρώμα αμαξώματος Chili Red με λεπτομέρειες σε Piano Black δημιουργεί μία καυτή πρώτη εντύπωση. Οι αεροδυναμικοί προφυλακτήρες και αεροτομές, μαζί με τις ζάντες ελαφρού κράματος 17 δηλώνουν ξεκάθαρα ότι αυτό το αυτοκίνητο δεν αστειεύεται. Επιβιβάσου και κάθισε στα σπορ ΜΙΝΙ John Cooper Works καθίσματα. Γύρισε το κλειδί και παρατήρησε τον σπορ πίνακα οργάνων και το Head-Up Display να ζωντανεύουν. Πιάσε το σπορ τιμόνι και την χρωμιωμένη λαβή του επιλογέα ταχυτήτων, πάτησε με το δεξί σου πόδι το ανοξείδωτο πεντάλ του γκαζιού. Βγες στο δρόμο, πάτα γκάζι και απόλαυσε αυτήν την πανίσχυρη μηχανή αδρεναλίνης. Και για περισσότερο προσωπικό στιλ, ρίξε μια ματιά στα αξεσουάρ που ακολουθούν και κάνε το ΜΙΝΙ σου το alter ego σου. Τα all-weather πατάκια σε σχέδιο John Cooper Works Pro ταιριάζουν άψογα στο ΜΙΝΙ σου και παρέχουν αξιόπιστη προστασία του χώρου ποδιών από το νερό, τη βρωμιά και τη φθορά. Σετ 2 τεμαχίων για μπροστά και πίσω. 107 πατάκια παντός καιρού, μπροστά, για MINI (F55/F56) Αποκορύφωμα δυναμικής. Τα καλύμματα εξωτερικών καθρεφτών σε σχέδιο John Cooper Works Pro προσδίδουν στο MINI σου μία ακόμη πιο σπορ εμφάνιση. Σετ 2 τεμαχίων. 142 Για MINI (F55/F56), 73 πατάκια παντός καιρού, πίσω, για MINI (F56) Η θήκη κλειδιού και το μπρελόκ είναι το απόλυτο αξεσουάρ. Με το ενσωματωμένο μικροτσίπ NFC, όλα τα στοιχεία λογισμικού του smartphone σου με δυνατότητες NFC μπορούν να ελέγχονται με την αφή. 28 Θήκη κλειδιού για MINI (F55/F56) 17 Μπρελόκ κλειδιού για MINI (F55/F56)

7 Μεταφορά, Πληροφόρηση & Ψυχαγωγία Μεταφορά, Πληροφόρηση & Ψυχαγωγία ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. Η διασκέδαση στις πλαγιές και το χιόνι είναι αναμφίβολα η καλύτερη πλευρά του χειμώνα. Γι αυτό, η MINI έχει την ιδανική λύση για τη μεταφορά πέδιλων του σκι και snowboard: απλώς βάλε τα στην οροφή! Το έξυπνο σύστημα μεταφοράς οροφής διατίθεται για διάφορα μοντέλα MINI και αφήνει αρκετό χώρο στο αυτοκίνητο για τους φίλους σου και όλα όσα χρειάζεσαι για τον ελεύθερο χρόνο σου. Μπαγκαζιέρα οροφής MINI με σπορ εμφάνιση. Μπαγκαζιέρα με κεντρικό κλείδωμα και σπορ ρίγες ΜΙΝΙ. Χωρητικότητα 320 l. Για την τοποθέτηση απαιτείται το σύστημα βάσης στήριξης οροφής ΜΙΝΙ και σπορ κεραία. Οι διακοσμητικές λωρίδες διατίθενται χωριστά. 456 Το σύστημα στήριξης βάσης οροφής για μοντέλα με ράγες οροφής είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικά άκαμπτο αλουμίνιο. Το σύστημα είναι κατάλληλο για μέγιστο φορτίο οροφής 75 kg. Διατίθεται και για μοντέλα χωρίς ράγες οροφής. 272 Για MINI (F56), ΦΙΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΟΥ. ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΔΙΚΤΥΩΜΕΝΗ ΟΔΗΓΗΣΗ. Η πληροφόρηση και ψυχαγωγία στο αυτοκίνητο περιλαμβάνει τα τελευταία hits που έχεις στο το κινητό σου, κινηματογραφικές επιτυχίες που έχεις στο tablet σου και πλοήγηση χωρίς παρακάμψεις αυτή είναι η γνήσια οδηγική απόλαυση MINI. Επιπλέον, με τα διάφορα αξεσουάρ ΜΙΝΙ, εξασφαλίζεις ότι θα έχεις τα πάντα κοντά σου όποτε τα χρειάζεσαι, ανά πάσα στιγμή. Εκτός από τις βάσεις στήριξης για κινητές συσκευές, το νέο Head-Up Screen μετέπειτα τοποθέτησης θα σε συναρπάσει. Ρίξε μια ματιά στα αξεσουάρ πληροφόρησης και ψυχαγωγίας, δες τις δυνατότητές τους και απόλαυσε δικτυωμένη οδήγηση MINI. Ψυχαγωγία στο αυτοκίνητο: Η βάση για tablet MINI Travel & Comfort εξασφαλίζει την τέλεια ενσωμάτωση του tablet σου μέσα στο αυτοκίνητο. Ταινίες, μουσική, παιχνίδια. Απόλαυσε με άνεση κάθε τρόπο ψυχαγωγίας, χάρη στην οθόνη που περιστρέφεται κατά 360. Η βάση στερεώνεται στο φορέα βάσης και είναι διαθέσιμη για πολλά μοντέλα tablet. 146 Βάση στήριξης MINI για Apple ipad Air 1 & Βάση στήριξης MINI για Apple ipad mini 146 Βάση στήριξης MINI για Samsung Galaxy Tab και Φορέας βάσης, για MINI (F55/F56), Head-Up Screen. Όπως δηλώνουν πολλοί οδηγοί ΜΙΝΙ, ο χρόνος περνάει χωρίς να το καταλάβουν όταν οδηγούν το MINI τους. Τώρα, μπορείς να εμπλουτίσεις αυτή την οδηγική εμπειρία με μία ακόμη τεχνολογική καινοτομία το Head-Up Screen. Το Head-Up Screen προβάλλει διάφορες πληροφορίες για το αυτοκίνητο και την πλοήγηση σε μια διάφανη οθόνη. Η οθόνη τοποθετείται στο ταμπλό και η θέση της ρυθμίζεται στο ύψος του τιμονιού. Με αυτόν τον τρόπο, όλες οι πληροφορίες εμφανίζονται ακριβώς στο οπτικό πεδίο του οδηγού. Το Head-Up Screen διαθέτει ενσωματωμένη σύνδεση με smartphone. Έτσι, είναι δυνατή και η προβολή πληροφοριών από τις εφαρμογές του smartphone σου. 463 Η βάση για πέδιλα του σκι και snowboard είναι κατάλληλη για μεταφορά: έως και 6 ζευγαριών πέδιλων του σκι, ή έως και 4 ζευγαριών πέδιλων του σκι και μπαστουνιών του σκι, ή έως και 2 snowboard και 1 ζευγαριού πέδιλων του σκι. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε συνδυασμό με το σύστημα βάσης στήριξης οροφής. 152 Το σύστημα MINI Click & Drive περιλαμβάνει ένα φορέα βάσης και διάφορες διαθέσιμες βάσεις στήριξης. Η βάση τοποθετείται σε ιδανική θέση, έτσι ώστε ο οδηγός να έχει την κινητή συσκευή του μέσα στο οπτικό του πεδίο ενώ οδηγεί. Χάρη στις διάφορες διαθέσιμες βάσεις στήριξης, το σύστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μια ποικιλία μοντέλων smartphone. Η νέα βάση στήριξης είναι ρυθμιζόμενη, άρα κατάλληλη για διάφορες συσκευές smartphone με μέγιστο πλάτος 78 mm. 162 Σύστημα Click & Drive, για MINI (F55/F56),

8 Lifestyle Lifestyle Accessories. ΚΑΝΕ ΤΟ ΣΤΙΛ ΣΟΥ ΠΙΟ ΜΙΝΙ. ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ: ΤΟ MINI LIFESTYLE! Στο σπίτι, στο δρόμο, όπου κι αν βρίσκεσαι σε κάθε περίσταση, η MINI Lifestyle Collection προσφέρει αμέτρητες επιλογές με ακαταμάχητο στιλ. Ακριβώς ό,τι ζητάς για μια ανοιχτή και ξέγνοιαστη στάση ζωής. Το σκηνικό είναι έτοιμο για σένα και το MINI Lifestyle: Κορυφαία σχεδίαση, υψηλή ποιότητα και μια μεγάλη ποικιλία ιδεών: Μάθε περισσότερα στο Τηλεχειριζόμενο αυτοκίνητο GO MINI RC Wolf. Τα χέρια στο τιμόνι και ξεκινάς με το τηλεχειριζόμενο μοντέλο MINI Cooper S. Στο βασικό του εξοπλισμό περιλαμβάνονται λειτουργίες φώτων, ήχου, χειρόφρενου και στριψίματος. Διαστάσεις: 18 cm x 21 cm x 28 cm. 45 Μαύρο καπέλο με το λογότυπο MINI. Μοντέρνο καπέλο σε στιλ σκούφου με την επιγραφή MINI ή το λογότυπο MINI, ανάλογα με τον τρόπο που το φοράς. Από 100% ακρυλικό υλικό. Διατίθεται σε διάφορα χρώματα. Unisex, one size. 23 Κόκκινη τσάντα MINI Duffle. Τσάντα σε ρετρό στιλ με την επιγραφή MINI και στις δύο πλευρές. Κόκκινη φόδρα και θήκη με φερμουάρ. Αποσπώμενο λουρί ώμου. Η τσάντα MINI Duffle είναι διαθέσιμη σε πολλά διαφορετικά χρώματα. Διαστάσεις: 59 cm x 17 cm x 33 cm :15 hβαλίτσα ΜΙΝΙ. Εξαιρετικά ελαφριά με στιβαρό περίβλημα: είναι ιδανική για εκδρομές τα Σαββατοκύριακα και για επαγγελματικά ταξίδια. Αυτός ο compact ταξιδιωτικός σύντροφος μπορεί να μεταφερθεί και στο αυτοκίνητο ως χειραποσκευή. Δύο λαβές μεταφοράς και τέσσερα ροδάκια σε σχέδιο ζαντών MINI εξασφαλίζουν άνετο χειρισμό. Καρό φόδρα, τέσσερα ροδάκια σε σχέδιο ζαντών MINI. Με διαχωριστικό πλέγμα και προστατευτικό κάλυμμα μεταφοράς. 55 cm x 36 cm x 23 cm. 191 MINI Umbrella Logo Line Taschenschirm mit Teflon -beschichteter Bespannung. Öffnet und schließt automatisch per Knopfdruck. Windsichere Fibertec -Rippen. Handgriff im Design des neuen MINI Schaltknaufs. Innenprint des MINI mit Union-Jack- Dachflagge. Bezug: 100 % Polyester-Pongee. 105 cm Durchmesser. Schwarz ,90 MINI Bulldog. Ο καλύτερος φίλος ενός οδηγού ΜΙΝΙ: Μαλακό, από βελούδο, με περιλαίμιο MINI και μαύρο μπλουζάκι. Διαστάσεις: 35 cm x 25 cm x 22 cm. 32 Ομπρέλα MINI. Πτυσσόμενη ομπρέλα που ανοίγει και κλείνει αυτόματα με το πάτημα ενός κουμπιού. Με ύφασμα με επίστρωση από Teflon και ανθεκτικές στον αέρα ακτίνες Fibertec. Λαβή στο στιλ του νέου επιλογέα ταχυτήτων MINI. Επιγραφή «Speed up your life» στο επάνω μέρος. Ύφασμα: 100% πολυεστέρας, με επίστρωση Teflon, διάμετρος 105 cm. 45 Ηχείο MINI Speaker Box Άνετη ακρόαση χωρίς καλώδια, χωρίς να απαιτείται οποιαδήποτε σύνδεση ή τοποθέτηση. Απλώς τοποθετείς το smartphone σου πάνω στο ηχείο και ξεκινάς την ακρόαση ευθύς αμέσως. Η σύνδεση και η μετάδοση του ήχου πραγματοποιούνται με επαγωγή. Υποστηρίζει και tablet μέσω του παρεχόμενου βύσματος δύο ακίδων. Ιδανικό για χρήση μέσα και έξω από το αυτοκίνητο. Μαύρο με κόκκινες ρίγες. Διάρκεια μπαταρίας 4 έως 5 ώρες, επαναφόρτιση μέσω σύνδεσης mini-usb. Μπορεί επίσης να λειτουργήσει με 3 μπαταρίες ΑΑ (δεν περιλαμβάνονται). Παρέχεται βύσμα δύο ακίδων για tablet. Διαστάσεις: 12 cm x 6,5 cm x 3,5 cm. ➀ 40 MINI UNION JACK THERMO CAN Doppelwandige Thermo Can. Deckel mit Silikondichtung gegen Verschütten. Edelstahl. 0,33 l. Alu-Weiß ,90 Alu-Berry ,90

9 Σετ ζαντών με χειμερινά ελαστικά ΜΙΝΙ Σετ ζαντών με χειμερινά ελαστικά ΜΙΝΙ ΒΓΕΣ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ! ΤΕΛΕΙΟ ΚΡΑΤΗΜΑ. Το κύριο ζητούμενο στον πάγο και το χιόνι είναι η καλύτερη δυνατή πρόσφυση στο οδόστρωμα. Μέγιστη ευστάθεια, ελάχιστες αποστάσεις φρεναρίσματος μόνο τα καλύτερα ελαστικά πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις. Τα Γνήσια Ελαστικά ΜΙΝΙ είναι σχεδιασμένα για να ταιριάζουν τέλεια στο δικό σου μοντέλο MINI, και εκτός από το κράτημα που προσφέρουν, αντανακλούν και το προσωπικό σου στιλ. Για εμφανίσεις που θα δημιουργήσουν αίσθηση και το χειμώνα! Τα Γνήσια Σετ Ζαντών με Χειμερινά Ελαστικά MINI σου προσφέρουν τον ιδανικό συνδυασμό τέλειας πρόσφυσης και μοντέρνας εμφάνισης, ενώ σου επιτρέπουν να επιλέξεις από μια πληθώρα ταιριαστών χειμερινών ελαστικών. Η τοποθέτηση γίνεται με επαγγελματικό τρόπο από την ομάδα του MINI Service. Μην ξεχάσεις να κλείσεις ραντεβού. ΜΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟΥ MINI. Αναζήτησε την ένδειξη αστερίσκου. Όλα τα Γνήσια Ελαστικά MINI έχουν αναπτυχθεί σε στενή συνεργασία με κορυφαίους κατασκευαστές ελαστικών. Ένα ελαστικό αποκτά τη σήμανση αστερίσκου μόνο εάν πληροί όλα τα απαιτητικά κριτήρια της MINI αφότου υποβληθεί σε διάφορες δοκιμές. Μπορείς να βρεις όλες τις πληροφορίες για τα Γνήσια Ελαστικά ΜΙΝΙ με σήμανση αστερίσκου στο ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΟΦΕΛΗ: Ασυναγώνιστη ασφάλεια σε βρεγμένο ή στεγνό οδόστρωμα, καθώς και σε υψηλές ταχύτητες. Ανεξάρτητα προσαρμοσμένα, ελεγμένα και ανεπτυγμένα, έτσι ώστε να ταιριάζουν με τα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου του αυτοκινήτου και τις Γνήσιες Ζάντες MINI.

10 Σετ ζαντών με χειμερινά ελαστικά ΜΙΝΙ Σετ ζαντών με χειμερινά ελαστικά ΜΙΝΙ ΓΕΡΟ ΚΡΑΤΗΜΑ. ΓΙΑ MINI , MINI CLUBMAN, MINI CABRIO, MINI COUPÉ ΚΑΙ MINI ROADSTER (R5X). ΣΠΟΡ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ & ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ. Οι επιλογές σου είναι πολλές! Μπορείς να επιλέξεις μεταξύ διάφορων στιλ και διαστάσεων ζαντών. Από κλασσικές και διαχρονικές, όπως είναι οι ζάντες με ακτίνες radial, αλλά και εξαιρετικά σπορ ζάντες με σταυροειδείς ακτίνες. Για να μπορείς να φέρεις στο προσκήνιο τις καυτές επιδόσεις του MINI σου, ακόμη και με τον πιο κρύο καιρό. ΓΙΑ MINI ΑΠΟ ΤΟ 2014 (F55/F56). ΓΙΑ MINI COUNTRYMAN ΚΑΙ MINI PACEMAN (R60/R61). Bridge Spoke R94. Σετ τροχών με ζάντες 16 Bridge Spoke R94 και χειμερινά ελαστικά Goodyear UG7+* RSC 195/55 R16 87H. Για MINI (R5x). Cross Spoke R114. Σετ τροχών με ζάντες 17 Cross Spoke R114 και χειμερινά ελαστικά Dunlop Sp Winter Sport 3D* RSC 185/50 R17 86H. Για MINI (R5x). Ατσάλινες ζάντες. Σετ τροχών με ατσάλινες ζάντες 15 και ελαστικά Michelin Alpin A4* 175/65 R15 84H. Για MINI (F55/F56). Οικονομία καυσίμου Ε, χαρακτηριστικά πρόσφυσης σε βρεγμένο οδόστρωμα C, εξωτερικός θόρυβος κύλισης 70 db. Loop Spoke 494. Σετ τροχών με ζάντες 16 Loop Spoke 494 και χειμερινά ελαστικά Pirelli W210 Snow control 3 r-f* RSC 195/55 R16 87H. Για MINI (F55/F56). Οικονομία καυσίμου Ε, χαρακτηριστικά πρόσφυσης σε βρεγμένο οδόστρωμα C, εξωτερικός θόρυβος κύλισης 72 db. Radial Spoke 508. Σετ τροχών με ζάντες 16 Radial Spoke 508 και χειμερινά ελαστικά Dunlop SP Winter Sport 3D* RSC 175/60 R16 86H. Για MINI (F55/F56). Οικονομία καυσίμου F, χαρακτηριστικά πρόσφυσης σε βρεγμένο οδόστρωμα C, εξωτερικός θόρυβος κύλισης 67 db. Heli Spoke 492. Σετ τροχών με ζάντες 15 Heli Spoke 492 και χειμερινά ελαστικά Pirelli W210 Snowcontrol 3* 175/65 R15 84H. Για MINI (F55/F56). Οικονομία καυσίμου Ε, χαρακτηριστικά πρόσφυσης σε βρεγμένο οδόστρωμα Β, εξωτερικός θόρυβος κύλισης 71 db. Οικονομία καυσίμου Ε, χαρακτηριστικά πρόσφυσης σε βρεγμένο οδόστρωμα C, εξωτερικός θόρυβος κύλισης 67 db Οικονομία καυσίμου F, χαρακτηριστικά πρόσφυσης σε βρεγμένο οδόστρωμα Ε, εξωτερικός θόρυβος κύλισης 68 db Ατσάλινες ζάντες. Σετ τροχών με ατσάλινες ζάντες 16 και ελαστικά Bridgestone Blizzak LM-25 l* 195/60 R16 89H. Για MINI Countryman και MINI Paceman (R60/R61). Οικονομία καυσίμου F, χαρακτηριστικά πρόσφυσης σε βρεγμένο οδόστρωμα F, εξωτερικός θόρυβος κύλισης 70 db. 5 Star Double Spoke R124. Σετ τροχών με ζάντες 17 και χειμερινά ελαστικά Pirelli W210 Sottozero S2* RSC 205/55 R17 91H. Για MINI Countryman και MINI Paceman (R60/R61). Οικονομία καυσίμου F, χαρακτηριστικά πρόσφυσης σε βρεγμένο οδόστρωμα C, εξωτερικός θόρυβος κύλισης 72 db

11 HOT STUFF. ΑΕΡΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. CAUTION: HOT! ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΣΤΙΛ. ΘΗΚΗ LAPTOP MINI 34 ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ MINI 45 ΚΟΥΠΑ «I LOVE MINI» 12 ΤΟ ΜΙΝΙ ΣΟΥ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΕΡΙΑ. Για τη σάρωση κωδικών QR, χρειάζεσαι ένα smartphone με το κατάλληλο λογισμικό. Για πρόσβαση στο Facebook, θα πρέπει να έχεις εγκαταστήσει την εφαρμογή Facebook στο smartphone σου. Η δυνατότητα εκ των υστέρων τοποθέτησης και οι τιμές εξαρτώνται από το μοντέλο, το βασικό εξοπλισμό και το έτος κατασκευής του αυτοκινήτου. Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 23%, με την επιφύλαξη περιορισμένης διαθεσιμότητας. Ο Δωρεάν Χειμερινός Έλεγχος ισχύει έως Με επιφύλαξη για τυχόν τυπογραφικά σφάλματα, λάθη και αλλαγές. Η αναπαραγωγή, ακόμη και αποσπασματική, επιτρέπεται μόνο κατόπιν έγγραφης άδειας της BMW Vertriebs GmbH, Salzburg. BMW Vertriebs GmbH, Salzburg, Austria.

Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΜΙΝΙ ΣΟΥ.

Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΜΙΝΙ ΣΟΥ. ΦΘΙΝΌΠΩΡΟ/ΧΕΙΜΏΝΑΣ 2016 / 2017 Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΜΙΝΙ ΣΟΥ. ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ. Γνήσια Αξεσουάρ MINI. ΆΨΟΓΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ. Γνήσια Σετ Τροχών MINI. ΆΠΛΕΤΟ ΦΩΣ. Συστήματα φωτισμού MINI. ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΑΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΧΡΩΜΑ!

ΕΝΑΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΧΡΩΜΑ! Φθινόπωρο/Χειμώνας 2013/2014 ΕΝΑΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΧΡΩΜΑ! ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Όλα έτοιμα για τον χειμώνα: MINI Service ΣΤΙΛ. Εντυπωσιακή μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια: MINI Collection ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ. Απίστευτη

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ. ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΑ ΥΨΗ.

ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ. ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΑ ΥΨΗ. Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014/2015 ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ. ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΑ ΥΨΗ. ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ: Σετ ζαντών MINI με χειμερινά ελαστικά. ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ: Αξεσουάρ MINI. ΓΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΥΚΟΛΙΑ: Συστήματα

Διαβάστε περισσότερα

ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ. MINI SERVICE, ΓΝΗΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ MINI, MINI LIFESTYLE. ΜΕ ΛΑΜΠΕΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. ΛΥΣΕΙΣ ΦΩΤΙΣΜΌΥ.

ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ. MINI SERVICE, ΓΝΗΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ MINI, MINI LIFESTYLE. ΜΕ ΛΑΜΠΕΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. ΛΥΣΕΙΣ ΦΩΤΙΣΜΌΥ. ΦΘΙΝΌΠΩΡΌ/ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2017/2018 ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ. ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ. MINI SERVICE. ΜΕ ΛΑΜΠΕΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. ΛΥΣΕΙΣ ΦΩΤΙΣΜΌΥ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ «ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ». ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΦΌΡΑΣ. ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΡΑΤΗΜΑ ΣΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

SUMMERY PROSPECTS. ΟΛΑ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ: Σετ ζαντών MINI με θερινά ελαστικά. ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Παιδικά καθίσματα MINI.

SUMMERY PROSPECTS. ΟΛΑ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ: Σετ ζαντών MINI με θερινά ελαστικά. ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Παιδικά καθίσματα MINI. Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015 SUMMERY PROSPECTS. ΟΛΑ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ: Σετ ζαντών MINI με θερινά ελαστικά. ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Παιδικά καθίσματα MINI. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ: Συστήματα μεταφοράς MINI. JUST FOR FUN: MINI

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΥΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ MINI ΣΟΥ. ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ. ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΣΤΙΛ. ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ.

ΚΑΥΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ MINI ΣΟΥ. ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ. ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΣΤΙΛ. ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ. Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014 ΚΑΥΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ MINI ΣΟΥ. ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ. ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΣΤΙΛ. ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ. ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΙ ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ. Σετ ζαντών MINI με

Διαβάστε περισσότερα

YEAAAHHHH. ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ.

YEAAAHHHH. ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ. YEAAAHHHH. ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ. MINI Service Γνήσια Αξεσουάρ MINI. Γνήσια Ανταλλακτικά MINI. MINI Service. MINI Collection. Keep it MINI. ΙΔΕΕΣ ΣΕ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΟ Πέρασε απέναντι. Το MINI Countryman

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΝΕΟ ŠKODA KODIAQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΤΟ ΝΕΟ ŠKODA KODIAQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΟ ΝΕΟ ŠKODA KODIAQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ 12 14 18 4ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 6Infotainment 8ΑΝΕΣΗ & ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ Simply clever ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Για εμφάνιση που εντυπωσιάζει 5 Το νέο ŠKODA KODIAQ είναι έτοιμο για off

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΞΕΝΟΙΑΣΙΑ ΣΑΣ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΞΕΝΟΙΑΣΙΑ ΣΑΣ. BMW Service Inclusive www.bmw.gr/ serviceinclusive Sheer Driving Pleasure ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΞΕΝΟΙΑΣΙΑ ΣΑΣ. BMW SERVICE INCLUSIVE. BMW SERVICE INCLUSIVE. ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΝΟΙΑΣΙΑ. Ελευθερία από την πρώτη στιγμή.

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ. ΓΝΉΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΆΡ MINI, MINI SERVICE, MINI LIFESTYLE. ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΕΣΗ. MINI Service. ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΏΡΟ. Το νέο MINI Countryman.

ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ. ΓΝΉΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΆΡ MINI, MINI SERVICE, MINI LIFESTYLE. ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΕΣΗ. MINI Service. ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΏΡΟ. Το νέο MINI Countryman. ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 07 ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ. ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΏΡΟ. Το νέο MINI Countryman. ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. Γνήσια Αξεσουάρ MINI. ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΕΣΗ. MINI Service. ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ. MINI

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ: ΠΑΡΑΔΩΣΟΥ ΣΤΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΟΥ.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ: ΠΑΡΑΔΩΣΟΥ ΣΤΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΟΥ. ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ: ΠΑΡΑΔΩΣΟΥ ΣΤΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΟΥ. ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Γνήσια ελαστικά ΜΙΝΙ με ένδειξη αστερίσκου. ΒΑΛΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΦΡΑΓΙΔΑ. Γνήσια Αξεσουάρ MINI. ΓΝΗΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΤΟ. ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΙΔΕΕΣ MINI.

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΤΟ. ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΙΔΕΕΣ MINI. ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΤΟ. ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΙΔΕΕΣ MINI. Stylish. Η τελευταία λέξη στα αξεσουάρ. BEACHBOY. Το MINI Countryman. be mini. Καλοκαίρι 2012 New. MINI Lifestyle γι αυτό το καλοκαίρι. Flashy. Φανταστικές

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Η BMW τόλμησε και μετονόμασε την ανοικτή έκδοση, την Coupe και την Gran Coupe, της σειράς 3, σε σειρά 4 το 2013. Η ιστορική αυτή επιλογή, μόνο σαν θετική μπορεί να κριθεί, μιας

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ BMW SERVICE

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ BMW SERVICE ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ BMW SERVICE ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ 2017. ΓΝΉΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΆΡ BMW ΚΑΙ BMW SERVICE. Sheer Driving Pleasure ΝΈΑ ΑΠΌ ΤΟ BMW SERVICE ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ 2017 ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ. ΉΛΙΟΣ. ΟΔΗΓΙΚΉ ΑΠΌΛΑΥΣΗ. ΜΕ ΤΑ ΓΝΉΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΆΡ BMW ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

Sheer Driving Pleasure ΝΕΑ Α SERVICE

Sheer Driving Pleasure ΝΕΑ Α SERVICE Sheer Driving Pleasure ΝΕΑ Α SERVICE ΧΕΙΜΏΝΑΣ 2017/2018. ΓΝΉΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ BMW, BMW SERVICE ΚΑΙ BMW LIFESTYLE. ΝΕΑ Α Α όπως γνωρίζετε, ο χειμώνας επιφυλάσσει δύσκολες προκλήσεις για εσάς και την BMW σας.

Διαβάστε περισσότερα

Αξεσουάρ. Το νέο. i30

Αξεσουάρ. Το νέο. i30 Αξεσουάρ Το νέο i30 Styling STYLING & ΤΡΟΧΟΙ Δώστε έναν άλλο αέρα. Τα αξεσουάρ που επιλέγετε λένε πολλά για εσάς και το i30 N σας. Η απαίτησή σας για συναρπαστικό design και εκλεπτυσμένη κατασκευή εκφράζεται

Διαβάστε περισσότερα

ŠKODA KAROQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ŠKODA KAROQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ŠKODA KAROQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ 12 14 18 4ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 6Infotainment 8ΑΝΕΣΗ & ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ Simply clever ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 5 ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Το νέο ŠKODA KAROQ είναι ένα κομψό compact SUV και ο ιδανικός

Διαβάστε περισσότερα

Αξιόπιστα ελαστικά = Ασφάλεια στο δρόμο

Αξιόπιστα ελαστικά = Ασφάλεια στο δρόμο Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η GOODYEAR Dunlop Ελαστικά Ελλάς, Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» συμβουλεύουν τους οδηγούς για την ασφαλέστερη οδήγηση σε κακές καιρικές συνθήκες Αξιόπιστα ελαστικά

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04 ΑΞΕΣΟΥΑΡ SPLASH SPORT Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Έτοιμη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,3h Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Έτοιμες για βαφή, δεν απαιτείται προεργασία. 0,5h Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA ΝΕΟ ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA Το νέο Toyota Corolla σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας συναρπαστικής εποχής για το Νο 1 σε πωλήσεις αυτοκίνητο στον κόσμο. Με τη μοναδική υβριδική τεχνολογία 4ης γενιάς διαθέσιμη σε

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή B 180 d Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μαύρο "night" Τροχός Ζάντες αλουμινίου[ 16"] 40.6 cm, 10 ακτινών Επένδυση Ύφασμα venlo μαύρο Διακοσμητικά

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική 205.040.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 24 993,27 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση: 001

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟ TOYOTA ΝΕΟ TOYOTA YARIS ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΟΤΑ YARIS ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΦΥΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Η ΕΥΦΥΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ, ΓΕΜΑΤΗ ΣΤΥΛ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Magic John Cooper Works!

Magic John Cooper Works! Magic John Cooper Works! Από την Παρασκευή 16 Ιουνίου μέχρι την Κυριακή 18 Ιουνίου, το Ελληνικό χτυπούσε στον παλμό του ΜΙΝΙ JCW Workout 2017. Δυο χρόνια μετά την πρώτη εκδήλωση με αυτό το χαρακτήρα, η

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

Απολαύστε έναν όμορφο κήπο με φως

Απολαύστε έναν όμορφο κήπο με φως PHILIPS mygarden Φωτιστικό τοίχου Stratosphere ανθρακί LED Απολαύστε έναν όμορφο κήπο με φως Η απλίκα Philips Stratosphere LED για εξωτερικούς χώρους, σε γκρι-ανθρακί χρώμα, είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

Η επιθυμία εξισώνεται με την ανάγκη

Η επιθυμία εξισώνεται με την ανάγκη Η επιθυμία εξισώνεται με την ανάγκη Κατασκευασμένο με το πραγματικό DNA του TMAX, το σάς προσφέρει το στυλ, το γόητρο και την υψηλή ποιότητα ενός maxi σκούτερ σε συνδυασμό με την άνεση και την οικονομική

Διαβάστε περισσότερα

Α Α Χ 2016/2017 ΧΕΙΜΏΝΑΣ 2016/2017

Α Α Χ 2016/2017 ΧΕΙΜΏΝΑΣ 2016/2017 Χ 2016/2017 ΧΕΙΜΏΝΣ 2016/2017 ΧΕΙΜΩΝΣ 2016 / 2017 ΧΕΙΜΕ ΙΝ ΜΕ Ν ΣΙ ΕΣ Ι Ι Ε ΙΜΣΜΕΝ Ι ΧΕΙΜΏΝ ΣΕΙΣ Ι 2 Σ ΧΕΙΜΏΝ Συστήματα φωτισμού και Ορατότητα 2 Μικροί βοηθοί για την κρύα εποχή του χρόνου 6 Service 10

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM!

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! Με τη δυναμική σχεδίαση, το ελαφρύ πλαίσιο και το καθαρόαιμο DNA του Yamaha X-MAX, αυτό το σκούτερ γενικής χρήσης και υψηλής απόδοσης έχει κατασκευαστεί για μια συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

Φωτίστε τη ζωή στους εξωτερικούς σας χώρους

Φωτίστε τη ζωή στους εξωτερικούς σας χώρους PHILIPS mygarden Φωτιστικό τοίχου Flagstone μαύρο LED Φωτίστε τη ζωή στους εξωτερικούς σας χώρους Μινιμαλιστική σχεδίαση αλλά με ανθεκτική λειτουργία. Αυτό το μαύρο επιτοίχιο φωτιστικό της Philips ρίχνει

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03 ΝΕΟ FIESTA FORD FIESTA Παρουσίαση των μοντέλων Επιλέξτε το Fiesta που σας ταιριάζει. Διαθέσιμο σε μια σειρά από διαφορετικές σχεδιαστικές επιλογές, το νέο Ford Fiesta μπορεί να σας ικανοποιήσει, όποιες

Διαβάστε περισσότερα

Στα Ζαγοροχώρια με MINI Clubman One D

Στα Ζαγοροχώρια με MINI Clubman One D Στα Ζαγοροχώρια με MINI Clubman One D Όταν ξέρεις πως μέσα σε μια εβδομάδα θα διανύσεις πάνω από 1500 km κάνεις προσεκτική επιλογή της παρέας σου. Σε συνεργασία λοιπόν με το πάντα εξυπηρετικό τμήμα δημοσίων

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180 Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή C 180 Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μεταλλικό ασημί "diamond" Τροχός Ζάντες αλουμινίου [17"] 43.2 cm, σχεδιασμός 5 διπλών ακτινών Επένδυση

Διαβάστε περισσότερα

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune Το eetle Dune Το eetle Cabriolet Dune Stage driving. Το eetle Dune και το eetle Cabriolet Dune μετατρέπουν τον δρόμο σε θεαματική πίστα, χάρη στις σπορ αναρτήσεις και το διευρυμένο μετατρόχιο αλλά και

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΌΛΥΤΗ ΟΔΗΓΙΚΉ ΑΠΌΛΑΥΣΗ ΠΈΡΑ ΑΠΌ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΈΝΑ. ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ BMW SERVICE. Sheer Driving Pleasure

ΑΠΌΛΥΤΗ ΟΔΗΓΙΚΉ ΑΠΌΛΑΥΣΗ ΠΈΡΑ ΑΠΌ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΈΝΑ. ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ BMW SERVICE. Sheer Driving Pleasure ΑΠΌΛΥΤΗ ΟΔΗΓΙΚΉ ΑΠΌΛΑΥΣΗ ΠΈΡΑ ΑΠΌ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΈΝΑ. ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ BMW SERVICE Sheer Driving Pleasure ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ, ΣΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΑΝΕΜΕΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ. ΑΠΟΛΑΎΣΤΕ ΤΏΡΑ, ΤΗΝ ΠΙΟ ΘΕΡΜΉ ΠΕΡΊΟΔΟ ΤΟΥ ΧΡΌΝΟΥ, ΑΚΌΜΗ ΠΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.

TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΝΕΟ TOYOTA TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>>

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> The new Kia Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> Επαναπροσδιορίστε τη σκέψη σας! Διαγράψτε την παλιά νοοτροπία. Αποκτήστε την τελευταία έκδοση της οικογένειας του Kia Cee d. Το

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Polo BlueMotion

Το νέο Polo BlueMotion Το νέο Polo BlueMotion ΣΕ ΠΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ. TO NEO POLO BLUEMOTION ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ CO₂.

Διαβάστε περισσότερα

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED PHILIPS mygarden Φανοστάτης/στύλος Dusk ανθρακί LED Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED Αιχμαλωτίστε την ενέργεια του ήλιου με το στύλο φωτισμού Philips mygarden Dusk. Ο ηλιακός συλλέκτης υψηλής

Διαβάστε περισσότερα

Τα καλύτερα καλοκαίρια σας δεν τα ζήσατε ακόμα!

Τα καλύτερα καλοκαίρια σας δεν τα ζήσατε ακόμα! Audi Service Τα καλύτερα καλοκαίρια σας δεν τα ζήσατε ακόμα! Δωρεάν ανανέωση οδικής βοήθειας με το Πακέτο Audi Smart Pack Πλήρες Service. Γιατί η φροντίδα του Δικτύου Kosmocar Audi δεν τελειώνει ποτέ.

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα γκάμα ελαστικών OMNITRAC. Επιδόσεις στις οποίες μπορείτε να βασιστείτε, με την προστασία της τεχνολογίας DuraShield. Εγγυημένα.

Η νέα γκάμα ελαστικών OMNITRAC. Επιδόσεις στις οποίες μπορείτε να βασιστείτε, με την προστασία της τεχνολογίας DuraShield. Εγγυημένα. Η νέα γκάμα ελαστικών OMNITRAC. Επιδόσεις στις οποίες μπορείτε να βασιστείτε, με την προστασία της τεχνολογίας DuraShield. Εγγυημένα. MADE TO FEEL GOOD. Σίγουρα & Εγγυημένα. Με τα ελαστικά Goodyear OMNITRAC,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 2017.

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 2017. ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 2017. ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ BMW / MINΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΙΜΑΚΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ < 17.000 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ < 20.000 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ < 25.000 BMW 114d 5ΘΥΡΗ:

Διαβάστε περισσότερα

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωμα να παρουσιάσει αλλαγές στις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά του εξοπλισμού λόγω της συνεχούς εξέλιξης των προϊόντων της. Οι φωτογραφίες που περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

08/2018. Επίσημος Εισαγωγέας - Διανομέας Ελλάδος

08/2018. Επίσημος Εισαγωγέας - Διανομέας Ελλάδος Σκοπός αυτού του ενημερωτικού φυλλαδίου είναι να σας κάνει μία πρώτη, συνοπτική παρουσίαση του νέου CR-V. Για πληροφορίες σχετικά με το μοντέλο μπορείτε να απευθυνθείτε στο επίσημο δίκτυο επιβατικών αυτοκινήτων

Διαβάστε περισσότερα

Ψυγεία - Βιτρίνες 2016/2017

Ψυγεία - Βιτρίνες 2016/2017 Ψυγεία - Βιτρίνες 201/2017 1 Πλεονεκτήματα με μια ματιά Αναστρέψιμοι μεντεσέδες για ευκολία στην τοποθέτηση Η μετώπη εί βέβαιο ότι θα προσελκύσει τα βλέμματα στο περιεχόμενο. Η μετώπη μπορεί να χρησιμοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση

Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση 29 Ιουνίου 2017 110 VARIO 125 BEAT 110 Το απλό δεν ήταν ποτέ τόσο εντυπωσιακό Κυβισμός: 125κ.εκ. Μέγιστη Ισχύς: 8,9 hp / 7.250 σ.α.λ. Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ AIR COOLER ΑΠΟ TΗΝ ARGO

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ AIR COOLER ΑΠΟ TΗΝ ARGO ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ AIR COOLER ΑΠΟ TΗΝ ARGO ΤΥΠΟΣ ΤΙΜΗ ( ) FANNY white / black 34 FANNY white / black PLUS ( με ορθοστάτη ) 40 Ψηφιακός πίνακας χειρισμού Τρεις διαθέσιμες λειτουργίες ( Normal, Natural, Sleep

Διαβάστε περισσότερα

Audi Top Service. Εσείς με καλοκαιρινή διάθεση και εμείς... στη διάθεσή σας. Audi Service

Audi Top Service. Εσείς με καλοκαιρινή διάθεση και εμείς... στη διάθεσή σας. Audi Service Audi Service Audi Top Service. Εσείς με καλοκαιρινή διάθεση και εμείς... στη διάθεσή σας. Audi Service Audi Genuine Parts Audi Genuine Accessories Ελάτε τώρα για τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας και επωφεληθείτε.

Διαβάστε περισσότερα

13.350 900 300 12.150

13.350 900 300 12.150 ΜΟΝΤΕΛΟ/ΕΚΔΟΣΗ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ RENAULT ΔΩΡΕΑΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤ. ΤΙΜΗ NEO CLIO Βενζίνη 0.9 TCe Energy 90hp Ecoleader Stop&Start Ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως PHILIPS InStyle Κρεμαστό φωτιστικό Attilio ματ χρώμιο LED Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως Αυτά τα λεπτά, φουτουριστικά, επίπεδα κρεμαστά φωτιστικά αιωρούνται κομψά από ένα λεπτό καλώδιο και είναι απόλυτα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΕΛΕΓΚΤΗ HERCULES DJCONTROLWAVE Το Hercules DJControlWave είναι ένας ελεγκτής για DJ με 2 πλατό με ασύρματη τεχνολογία Bluetooth.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση!

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση! Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση! Οι επιλογές σας είναι οι εξής: Μπορείτε να περνάτε το χρόνο σας καθηλωμένοι στη στάση του λεωφορείου, μέσα στο μετρό, αναζητώντας θέση να παρκάρετε ή μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική 253.909.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 36 061,63 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED PHILIPS mygarden Φωτιστικό τοίχου Dusk ανθρακί LED Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED Αιχμαλωτίστε την ενέργεια του ήλιου με το επιτοίχιο φωτιστικό Philips mygarden Dusk. Ο ηλιακός συλλέκτης υψηλής

Διαβάστε περισσότερα

Στη Ζάκυνθο με το νέο MINI Countryman

Στη Ζάκυνθο με το νέο MINI Countryman Στη Ζάκυνθο με το νέο MINI Countryman Ο έρωτας πολλές φορές είναι κεραυνοβόλος. Ο έρωτας κάποιες φορές κρατάει για πάντα. Στην πρώτη κατηγορία ανήκει το MINI Countryman, στη δεύτερη η Ζάκυνθος. Όταν λοιπόν

Διαβάστε περισσότερα

FOR EUROPE, MIDDLE EAST, AFRICA. Περισσότερη φροντίδα για το αυτοκίνητο σας

FOR EUROPE, MIDDLE EAST, AFRICA. Περισσότερη φροντίδα για το αυτοκίνητο σας FOR EUROPE, MIDDLE EAST, AFRICA. Περισσότερη φροντίδα για το αυτοκίνητο σας ER MM SU ER NT WI K AC BL IGE BE ZE ON BR ITE WH D RE ME RO CH TRA PACKS Έξι αποκλειστικοί συνδυασμοί χρωμάτων και δύο λύσεις

Διαβάστε περισσότερα

Αποτρύγωση πιο άνετα και απλά από ποτέ

Αποτρύγωση πιο άνετα και απλά από ποτέ Αποτρύγωση πιο άνετα και απλά από ποτέ Η απόλυτη τεχνολογία πιεζοηλεκτρικού ξέστρου Νέο Tigon+ Το Tigon+ είναι το πιεζοηλεκτρικό ξέστρο απαράμιλλης τεχνολογίας που ανέπτυξε η W&H. Οι μοναδικές δυνατότητές

Διαβάστε περισσότερα

Επισκόπηση Αξεσουάρ FORD FIESTA

Επισκόπηση Αξεσουάρ FORD FIESTA ΑΞΕΣΟΥΑΡ FORD Επισκόπηση Αξεσουάρ FORD FIESTA ΑΠΟ 07/2017 www.fordaccessories.gr Go Further Επισκόπηση Αξεσουάρ FORD FIESTA ΑΠΟ 07/2017 ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΦΟΡΤΩΣΗΣ ΟΡΟΦΗΣ 03 ΤΡΟΧΟΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΡΟΧΩΝ 05 ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ

ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΗΣ VESPA ΜΕ ΤΗ ΣΠΟΡ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ, Η VESPA SPRINT ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΝΕΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ,

Διαβάστε περισσότερα

MERCEDES-BENZ SERVICE SELECT 100 % Ασφάλεια. 100 % Mercedes. 38 % Έκπτωση. ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 6 ΕΤΩΝ.

MERCEDES-BENZ SERVICE SELECT 100 % Ασφάλεια. 100 % Mercedes. 38 % Έκπτωση. ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 6 ΕΤΩΝ. MERCEDES-BENZ SERVICE SELECT 100 % Ασφάλεια. 100 % Mercedes. 38 % Έκπτωση. ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 6 ΕΤΩΝ. MERCEDES-BENZ SERVICE SELECT Σχεδιασμένο για τη Mercedes σας. ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΙΑ;

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό obsidian μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος C 200 d Κατασκευαστική 205.037.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 31 049,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE SANDERO WLTP 1.0 75hp LIFE 1.0 75hp STYLE ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH * 9.980 10.780 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΜΩΝ * 7.772,59 8.395,64 Κατανάλωση (μικτή) lt/100χλμ Εκπομπές CO 2 (g/χλμ)

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA6 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ATTRACTION Θερμαινόμενα καθίσματα μπροστά Θερμαινόμενο τιμόνι Αισθητήρες παρκαρίσματος (Εμπρός/Πίσω) Σύστημα προσαρμοστικών προβολέων μπροστά Κάμερα οπισθοπορείας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΩΝ.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΩΝ. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΩΝ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Γιατί να αγοράσω ένα ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο; BMW i. BMW i8 Coupé. BMW i8 Roadster. BMW 225xe Active Tourer. BMW 0e. BMW 50e. BMW 745e. BMW X5 xdrive45e. MINI Cooper

Διαβάστε περισσότερα

Άκρως ασφαλή και ευπροσάρμοστα. Ελαστικά Vanco για van, μικρά επαγγελματικά οχήματα και τροχόσπιτα.

Άκρως ασφαλή και ευπροσάρμοστα. Ελαστικά Vanco για van, μικρά επαγγελματικά οχήματα και τροχόσπιτα. Άκρως ασφαλή και ευπροσάρμοστα. Ελαστικά Vanco για van, μικρά επαγγελματικά οχήματα και τροχόσπιτα. 5 κρίσιμα σημεία για την ασφάλειά σας. 1. Πίεση του αέρα Ελέγχετε την πίεση του αέρα κάθε 14 μέρες, με

Διαβάστε περισσότερα

Ανοίξτε δρόμο στον μύθο

Ανοίξτε δρόμο στον μύθο Racer Special Stone Ανοίξτε δρόμο στον μύθο Αρχικά ήταν το μέλλον Κομψή, Ιταλίδα, δικύλινδρη, με μια μοναδική ιστορία. Το πάθος, η συγκίνηση και η περιπέτεια χρόνο με το χρόνο δυναμώνουν... Η αναζήτηση

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ

ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η Pirelli είναι μία μάρκα με παγκόσμια αναγνωρισιμότητα για τις βασικές αξίες της, κυρίως τις επιδόσεις

Διαβάστε περισσότερα

Σφραγίδα Εξουσιοδοτηµένου Επισκευαστή ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΟ PEUGEOT 208

Σφραγίδα Εξουσιοδοτηµένου Επισκευαστή ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΟ PEUGEOT 208 Απευθυνθείτε στο ίκτυο Εξουσιοδοτηµένων Επισκευαστών PEUGEOT ώστε να ενηµερωθείτε για τη συµβατότητα των Αξεσουάρ µε την έκδοση του δικού σας αυτοκινήτου. Τα αξεσουάρ που παρουσιάζονται ισχύουν µέχρι εξαντλήσεως

Διαβάστε περισσότερα

Υποδεχτείτε το χειμώνα που έρχεται με τον καλύτερο τρόπο: Τα νέα πακέτα 5 + years SMART PACK. Audi Service

Υποδεχτείτε το χειμώνα που έρχεται με τον καλύτερο τρόπο: Τα νέα πακέτα 5 + years SMART PACK. Audi Service Audi Service Υποδεχτείτε το χειμώνα που έρχεται με τον καλύτερο τρόπο: Τα νέα πακέτα 5 + years SMART PACK. Audi Service Δωρεάν χειμερινός έλεγχος στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service Audi της

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ ΤΡΙΒΗΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΟ

ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ ΤΡΙΒΗΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΟ > AUTOSHOCK Δεν φθείρει τα ελαστικά και τους θόλους του αυτοκινήτου Δεν απαιτείται χρόνος τοποθέτησης και εμπειρία Πλένεται και ξαναχρησιμοποιείται Max 50km/h Πιστοποίηση TUV & GS ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA MXḅ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ EMOTION CHALLENGE ATTRACTION Κινητήρες Χωρητικότητα 1.496 1.496 1.998 1.998 1.759 /AT Μέγιστη Ισχύς [kw (PS) / rpm] 97 (132) / 7.000 97 (132) / 7.000 135 (184)

Διαβάστε περισσότερα

Powerful rides, for power people!

Powerful rides, for power people! Powerful rides, for power people! Ενοικιάσεις πολυτελών αυτοκινήτων στη Σαντορίνη Η Vazeos Car Rental ιδρύθηκε στη Σαντορίνη το 1998. Η πελατοκεντρική προσέγγιση, ο επαγγελματισμός, η συνέπεια, το ήθος,

Διαβάστε περισσότερα

THE ALL NEW BMW X7 PRODUCT HIGHLIGHTS. Δημοσιογραφική Παρουσίαση Ιούνιος 2019

THE ALL NEW BMW X7 PRODUCT HIGHLIGHTS. Δημοσιογραφική Παρουσίαση Ιούνιος 2019 THE ALL NEW BMW X7 PRODUCT HIGHLIGHTS Δημοσιογραφική Παρουσίαση Ιούνιος 2019 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ F40 VS F20. BMW F40 2019 BMW F20 (2011) Ύψος +13mm 1434 1421 +13 Χώρος πίσω επιβατών +33mm Πλάτος +34mm (1.799mm)

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 7.300

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 7.300 Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 7.300 Κορυφαία κατηγορία - Εργαστείτε όπωςοι επαγγελματίες. Ιδανικός εξοπλισμός για κάθε περίπτωση: οι κορυφαίες σκούπες της εταιρείας μας με μέγιστη ισχύ, μεγάλο κάδο και

Διαβάστε περισσότερα

Γεννημένη για να κυριαρχεί

Γεννημένη για να κυριαρχεί Γεννημένη για να κυριαρχεί Η είναι μια πραγματική ευκαιρία. Μια απολαυστική εμπειρία οδήγησης που εξασφαλίζεται από την τεχνολογία αιχμής που χρησιμοποιείται και επηρεάζεται από μια απαράμιλλη ιστορική

Διαβάστε περισσότερα

XCITING 400i ABS. Σχεδιάσαμε το πιο σύγχρονο scooter. της κατηγορίας. Εσείς, δεν έχετε παρά να ζήσετε μαζί του: μια νέα εμπειρία οδήγησης!

XCITING 400i ABS. Σχεδιάσαμε το πιο σύγχρονο scooter. της κατηγορίας. Εσείς, δεν έχετε παρά να ζήσετε μαζί του: μια νέα εμπειρία οδήγησης! XCITING 400i ABS Σχεδιάσαμε το πιο σύγχρονο scooter της κατηγορίας. Εσείς, δεν έχετε παρά να ζήσετε μαζί του: μια νέα εμπειρία οδήγησης! Θέλεις να κινηθείς γρήγορα αλλά και με άνεση. Να έχεις στην διάθεσή

Διαβάστε περισσότερα

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα Θυμόμαστε πριν περίπου δέκα χρόνια σε μια παρουσίαση Ιαπωνικής εταιρίας, που μας είχε τονίσει ο υπεύθυνος τεχνικού τμήματος το πόσο δύσκολο

Διαβάστε περισσότερα

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωµα τροποποίησης των προδιαγραφών και του εξοπλισµού λόγω της εξελισσόµενης ανάπτυξης της παραγωγής. Τα χρώµατα και τα δείγµατα των διακοσµητικών του φυλλαδίου µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

SYM Wolf Café Racer 300i

SYM Wolf Café Racer 300i [ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ 2018] SYM Wolf Café Racer 300i Το Wolf Café Racer 300i είναι ένα μοντέλο πρότυπο για τους φίλους των vintage μοτοσικλετών που προστίθεται στη γκάμα της SYM. Κινείται

Διαβάστε περισσότερα

Renault ΕΠΑΓΓΕλΜΑΤΙκΑ ΟχήΜΑΤΑ

Renault ΕΠΑΓΓΕλΜΑΤΙκΑ ΟχήΜΑΤΑ Renault Επαγγελματικά Οχήματα Renault Pro+ Το + του επαγγελματία Η Renault, με παρουσία στην αγορά Επαγγελματικών Οχημάτων για πάνω από έναν αιώνα, παρέχει στους επαγγελματίες πελάτες της καινοτόμες λύσεις

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση φωτισμού. Προβολείς LED με ανιχνευτή κίνησης εξωτερικών χώρων

Διαχείριση φωτισμού. Προβολείς LED με ανιχνευτή κίνησης εξωτερικών χώρων Διαχείριση φωτισμού Προβολείς LED με ανιχνευτή κίνησης εξωτερικών χώρων Αποκαλύψτε τους χώρους χάρη στον φωτισμό! Προβολείς LED με ή χωρίς ανιχνευτή κίνησης Ένα καλοκαιρινό βράδυ στη βεράντα με φίλους,

Διαβάστε περισσότερα

Αξεσουάρ SV650/SV650X

Αξεσουάρ SV650/SV650X Ιανουάριος 2018 Σελίδα 1/8 Φωτογραφία Σετ λαµπτήρων οµίχλης LED Το σετ περιλαµβάνει 2 στοιχεία LED (διαµέτρου 60mm), µέσα σε ανακλαστήρα υψηλής τεχνολογίας, ισχύος 8 watt και φωτεινότητας 4.000 Candela

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε το νέο MINI Countryman (vid.)

Οδηγούμε το νέο MINI Countryman (vid.) Οδηγούμε το νέο MINI Countryman (vid.) Όταν το 2010 παρουσιάστηκε η 1 η γενιά Countryman, ήταν ένα μεγάλο στοίχημα για την εταιρία με τις Βρετανικές ρίζες. Οι σκληροπυρηνικοί το κοίταξαν πολύ διστακτικά.

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Νέο Yaris 2017 Σύντομος οδηγός Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Nέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων Το σωστό μέγεθος για το μέλλον Ο νέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων συμβαδίζει με την τάση της βιομηχανίας προς κινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Κωδικός Τύπου 4533421. Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1)

Προσφορά Επιβατικού. Κωδικός Τύπου 4533421. Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 001U 0213 0240 0268 0294 0410 0440 04U5 050U 0584 0840 0916 0927 09U6 0B01 0B03 0B51 0B80 0B90 0C65 0E18 0E23 0I09 0I15 0I16 0I22 0I34 0I39 0I60 0J36 0J56 0J60

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ARGO

ΦΟΡΗΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ARGO ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ AIR COOLER ΑΠΟ TΗΝ ARGO FANNY BLACK/WHITE FANNY BLACK PLUS FANNY TOWER SPEEDY FRAME ΤΥΠΟΣ ΤΙΜΗ ( ) FANNY white / black 34 FANNY white / black PLUS ( με ορθοστάτη ) 40 FANNY TOWER 78 Ψηφιακός

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ www.hella.com/brakesystems 12 1 ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ Συνδυάζουμε την μοναδική τεχνολογία φρένων με επαγγελματική υποστήριξη πελατών, έμφαση στην καινοτομία με κορυφαία τεχνική

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo Accessories

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo Accessories SIMPLY CLEVER ŠKODA Citigo Accessories Το ŠKODA Citigo βρίσκεται στο στοιχείο του όταν κινείται στους δρόμους της πόλης, οι δυνατότητές του όμως είναι πολύ περισσότερες. Με τα Γνήσια Αξεσουάρ ŠKODA μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

DOWNTOWN 350i ABS. Sport Touring Reinvented

DOWNTOWN 350i ABS. Sport Touring Reinvented DOWNTOWN 350i ABS Sport Touring Reinvented Με το αρχικό μοντέλο να έχει πετύχει πωλήσεις πάνω από 100.000 μονάδες σε όλο τον κόσμο, η KYMCO παρουσιάζει το εντελώς νέο Downtown 350, στοχεύοντας στην άνεση

Διαβάστε περισσότερα

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_Master.indd BC66-FC67 Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_GRC_GR.indd BC66-BC68 08/12/ :54:50 17/01/ :30:26

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_Master.indd BC66-FC67 Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_GRC_GR.indd BC66-BC68 08/12/ :54:50 17/01/ :30:26 ECOSPORT Δημιουργήστε το ιδανικό για σας Ford EcoSport. Ποιος είναι ο δικός σας συνδυασμός; Το Ford EcoSport σας επιτρέπει να επιλέξετε από μία ευρεία συλλογή χρωματικών συνδυασμών. Χρησιμοποιήστε τον

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός & Πληροφορίες για το καρότσι: Thule Urban Glide

Οδηγός & Πληροφορίες για το καρότσι: Thule Urban Glide Οδηγός & Πληροφορίες για το καρότσι: Thule Urban Glide Eαν είσαι στην αναζήτηση για ένα καινούργιο καρότσι και ψάχνεις για το τέλειο υβριδικό καρότσι βόλτας στην πόλη, στο έχουμε ήδη βρει! Το Thule Urban

Διαβάστε περισσότερα

Created in Barcelona.

Created in Barcelona. SEAT Alhambra. Created in Barcelona. 1953. Το πρώτο SEAT βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής μας στη Βαρκελώνη και μια ολόκληρη χώρα αρχίζει να μετακινείται. Πάνω από 60 χρόνια μετά, μετακινούμε ανθρώπους

Διαβάστε περισσότερα

Ξεσηκώστε τη σκοτεινή πλευρά σας

Ξεσηκώστε τη σκοτεινή πλευρά σας Ξεσηκώστε τη σκοτεινή πλευρά σας Η έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει διασκέδαση, εξοικονόμηση χρημάτων και πραγματική απόλαυση! Τα πάντα σε αυτή την ευέλικτη naked μοτοσυκλέτα, από τη μεγάλη ροπή της μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΩΝ MONOI BASIC & FLATBLADE MULTI

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΩΝ MONOI BASIC & FLATBLADE MULTI ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΩΝ MONOI BASIC & FLATBLADE MULTI Κωδ. αρ. 0848 370... / 0848 020... Για τέλειο καθαρισμό, χωρίς γραμμές και θόρυβο. ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΕΣ MONOI BASIC Ένωση με περτσίνι από ανοξείδωτο

Διαβάστε περισσότερα

Συμβουλευτικός Οδηγός Τεχνικού Συμβούλου

Συμβουλευτικός Οδηγός Τεχνικού Συμβούλου 05 Συμβουλευτικός Οδηγός Τεχνικού Συμβούλου Ελαστικά - Ζυγοστάθμιση Ελαστικού 5.1 - Πίεση Φουσκώματος Ελαστικών 5.2 - Σταύρωμα Ελαστικών 5.3 - Βάθος Πέλματος / Πρόσφυση Ελαστικού 5.4 - Σύστημα Παρακολούθησης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΙΝΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΧΙΟΝΙΟΥ. Multi Grip

ΠΑΝΙΝΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΧΙΟΝΙΟΥ. Multi Grip ΠΑΝΙΝΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΧΙΟΝΙΟΥ Multi Grip Εύκολο και γρήγορο μοντάρισμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οχήματα 4Χ4. Δεν υπάρχει κίνδυνος ζημιάς στις ζάντες αλουμινίου. Μηδενικός θόρυβος και καμία ζημιά στα ελαστικά

Διαβάστε περισσότερα