ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΑΧΥΠΛΟΟΥ ΦΟΥΣΚΩΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΩΞΗΣ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ 1.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΑΧΥΠΛΟΟΥ ΦΟΥΣΚΩΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΩΞΗΣ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ 1."

Transcript

1 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΑΧΥΠΛΟΟΥ ΦΟΥΣΚΩΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΩΞΗΣ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: # ,00 # 1. ΣΚΟΠΟΣ Η παρούσα τεχνική προδιαγραφή έχει σκοπό να καλύψει τις βασικές απαιτήσεις της Υπηρεσίας για την προμήθεια από το εμπόριο ταχυπλόου πνευστού σκάφους με πολυεστερική γάστρα. 2. ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ 2.1. Οι απαιτήσεις της Υπηρεσίας 2.2. Πληροφορίες από το Εμπόριο 2.3. Η ισχύουσα νομοθεσία 3. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ 3.1. Γενικές απαιτήσεις Το σκάφος να είναι προϊόν σειράς, καινούριο, σύγχρονης κατασκευής και τεχνολογίας, ειδικά σχεδιασμένο και μελετημένο για να αντιμετωπίζει το κύμα, αναπτύσσοντας υψηλές ταχύτητες Το σκάφος να έχει την απαραίτητη πλευστότητα έτσι ώστε ακόμη και αν κατακλυστεί από νερά να έχει την ικανότητα να παραμείνει στην επιφάνεια του ύδατος με τα μπλόκ των κινητήρων πάνω από την επιφάνεια του νερού, έτσι ώστε να μπορεί να κινηθεί με τουλάχιστον πέντε (5) κόμβους Οτιδήποτε δεν αναφέρεται στην παρούσα προδιαγραφή και είναι απαραίτητο για την κατασκευή, τον εξοπλισμό και την ασφάλεια του σκάφους θα τοποθετείται από τον προμηθευτή χωρίς επιβάρυνση για την Υπηρεσία Τα υλικά κατασκευής θα πρέπει να τηρούν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές και να είναι πιστοποιημένα με ISO 9001:2008 ή ισοδύναμο Οι εγκαταστάσεις και το προσωπικό του ανάδοχου όπου θα κατασκευαστεί εξ ολοκλήρου το σκάφος, οφείλουν να είναι κατάλληλα για την

2 2 ναυπήγηση σκαφών της κατηγορίας του ποσφερομένου σκάφους, τούτου αποδεικνυόμενου με πιστοποιητικό του Νηογνώμονα σε ισχύ ( κατασκευή σε συνθήκες αυστηρά ελεγχόμενης θερμοκρασίας, υγρασίας). Επίσης, οι εγκαταστάσεις του κατασκευαστή να έχουν άδεια λειτουργίας από προβλεπόμενη αρχή που να είναι απολύτως συναφείς με το αντικείμενο Το ναυπηγείο θα πρέπει να διαθέτει πιστοποιητικό ποιότητας ISO 9001:2008 ή ισοδύναμο Το προσφερόμενο σκάφος θα πρέπει να είναι πιστοποιημένο κατ ελάχιστο με CE κατηγορίας Β (ανοιχτής θαλάσσης, οκτώ ( 8) μποφώρ), προερχόμενο από Νηογνώμονα αναγνωρισμένο από το Ελληνικό κράτος Κάθε προσφορά θα συνοδεύεται από λεπτομερή περιγραφή του σκάφους και των ναυπηγικών χαρακτηριστικών του, τα απαραίτητα σχέδια και τις προδιαγραφές των υλικών κατασκευής και όλων των αντικειμένων που θα αποτελέσουν μέρος της κατασκευής και του εξοπλισμού του σκάφους. Ειδικότερα η προσφορά θα συνοδεύεται από: Σχέδιο γενικής διάταξης, όπου να φαίνεται η διάταξη όλων των χώρων, εξαρτημάτων κ.λ.π. με λεπτομέρειες και υπόμνημα επεξήγησης με την κλίμακα σχεδίου Βεβαιώσεις των παραγράφων , 3.1.5, και Ο προμηθευτής θα δηλώσει στην προσφορά του, τον τύπο των εξωλέμβιων κινητήρων κατάλληλα επιλεγμένων ώστε να επιτυγχάνονται οι βέλτιστες αποδόσεις της λέμβου (οι οποίες θα δηλωθούν) σύμφωνα με τις παραγράφους , , , , , Οι προσφορές του διαγωνισμού θα συνοδεύονται από πίνακα στον οποίο θα αναφέρονται οι κρατικές Υπηρεσίες ή άλλοι επίσημοι φορείς που ενδεχομένως κάνουν ήδη χρήση των συγκεκριμένων / προσφερομένων σκαφών Το προσφερόμενο σκάφος θα έχει τα πιο κάτω χαρακτηριστικά μεγέθη: Μήκος ολικό να ανέρχεται από 8,50 έως 9,00 μέτρα (χωρίς να προσμετρούνται οι προεξοχές και ο αεροθάλαμος) Πλάτος μέγιστο σε μέτρα 2,55 με τους αεροθαλάμους ξεφούσκωτους. Διάμετρος αεροθαλάμου στην πλώρη σε μέτρα, από 0,40 έως 0,50.

3 Διάμετρος αεροθαλάμου στην πρύμνη σε μέτρα, από 0,50 έως 0, Ο αεροθάλαμος να διαθέτει τουλάχιστον επτά ( 7) στεγανά διαμερίσματα με βαλβίδα πλήρωσης σε κάθε ένα από αυτά Η λέμβος κενή (η γάστρα με τους αεροθαλάμους και το ROLL BAR), χωρίς κινητήρες και εξοπλισμό να μην υπερβαίνει τα χίλια εξακόσια (1600) κιλά Αριθμός επιβαινόντων, τουλάχιστον οκτώ (8) Ωφέλιμο φορτίο σε κιλά, τουλάχιστον χίλια πεντακόσια (1500) Γωνία γάστρας από 25 ο και άνω (πρύμνη) Γωνία γάστρας από 60 ο και άνω (πλώρη) Η γάστρα θα πρέπει να είναι τύπου deep (V) χωρίς steps Ιπποδύναμη κινητήρων τουλάχιστον, 2 x 300 hp για θαλάσσιο περιβάλλον, νέας τεχνολογίας Το σκάφος θα πρέπει να είναι ικανό να πλέει με κενούς από αέρα αεροθαλάμους και στα έξι (6) μποφόρ Η αυτονομία με την υπηρεσιακή οικονομική ταχύτητα να μην είναι μικρότερη των διακοσίων πενήντα (250) μιλίων Η κατανάλωση του σκάφους με την υπηρεσιακή οικονομική ταχύτητα δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 2,8 λίτρα/μίλι με πλήρωση 100% δεξαμενών καυσίμου-νερού και τουλάχιστον δύο ( 2) επιβαίνοντες. Για τις ανάγκες τις παρούσας Τεχνικής Προδιαγραφής το μέσο βάρος κάθε επιβαίνοντα θα θεωρείται ίσο προς 75kg Η υπηρεσιακή οικονομική ταχύτητα του σκάφους να είναι τουλάχιστον τριανταπέντε (35) κόμβους με το 75% των μέγιστων στροφών του κινητήρα, με φορτίο τριών ( 3) ατόμων, πλήρωση δεξαμενών καυσίμου στο ήμισυ και κατάσταση θαλάσσης τριών (3) μποφόρ Η μεγίστη ταχύτητα του σκάφους με φορτίο τριών ( 3) ατόμων, πλήρωση δεξαμενών καυσίμου σύμφωνα με την αυτονομία (όπως ορίζει η παράγραφος κατά την κατάσταση αναχώρησης του σκάφους) και κατάσταση θαλάσσης τριών ( 3) μποφόρ θα πρέπει να είναι τουλάχιστον πενήντα πέντε (55) κόμβοι.

4 Η μέση ταχύτητα του σκάφους σε κατάσταση θαλάσσης επτά ( 7) μποφόρ, με τρία (3) άτομα και πλήρωση δεξαμενών καυσίμου στο ήμισυ θα πρέπει να υπερβαίνει τους είκοσι (20) κόμβους. 3.2 Τεχνικά χαρακτηριστικά Αεροθάλαμος Ο αεροθάλαμος του σκάφους θα είναι κατασκευασμένος από ύφασμα ενισχυμένο με δύο (2) ομοιόμορφα στρώματα εξωτερικά, ένα (1) από CSM και ένα (1) από POLYCHLOROPRENE και δύο (2) ομοιόμορφα στρώματα εσωτερικά από POLYCHLOROPRENE, ενδιάμεσα αυτών θα υπάρχει φύλλο πολυεστέρα ή Kevlar ή ισοδύναμο υλικό. Τα στρώματα θα είναι αρίστης ποιότητας, λείας και ομοιόμορφης επιφανείας χωρίς κόμβους, σχισμές, ραγάδες και άλλα ελαττώματα Το υλικό επίσης θα είναι μεγάλης αντοχής και ανθεκτικό σε τριβές, καιρικές συνθήκες, σε διάρρηξη, σχισμή και πρόσκρουση και δεν θα φθείρεται εύκολα από τις καταπονήσεις που προκαλούνται κατά την χρησιμοποίηση μέσα στο νερό, την καθέλκυση και την ανέλκυση του σκάφους Ο πολυεστέρας του υφάσματος θα έχει γραμμική πυκνότητα τουλάχιστον χίλια εξακόσια εβδομήντα (1670) dtex Σε όλες τις ραφές, εσωτερικά και εξωτερικά θα υπάρχουν προστατευτικές ταινίες από το ίδιο υλικό που είναι κατασκευασμένος ο αεροθάλαμος, πλάτους 5-6 εκατοστών. Όλες οι κολλήσεις θα είναι εν ψυχρώ. Στην πρύμνη, στο κάτω μέρος του αεροθαλάμου, θα υπάρχει ενίσχυση από το ίδιο υλικό κατασκευής τριγωνικού σχήματος, μήκους τουλάχιστον 1,60 μέτρων Στο πλευρικό εξωτερικό μέρος του αεροθαλάμου κατά το διάμηκες του σκάφους θα υφίστανται κατάλληλοι διπλοί προσκρουστήρες (κυματοθραύστες) από PVC ή Neoprene πλάτους εννέα ( 9) εκατοστών τουλάχιστον και πάχους δύο ( 2) εκατοστών τουλάχιστον, τόσο για την εκτροπή των κυμάτων όσο και την προστασία του σκάφους από εκδορές στις πλευρικές συγκρούσεις Ο αεροθάλαμος θα σχηματίζει τις τρεις ( 3) πλευρές του σκάφους (αποκλείεται πολυεστερική πλώρη) και θα είναι χρώματος κατόπιν επιλογής της Υπηρεσίας με την υπογραφή της σύμβασης. Για τον λόγο αυτό θα

5 5 προσκομιστεί, με την κατάθεση της προσφοράς, χρωματολόγιο από τον υποψήφιο προμηθευτή με τουλάχιστον τρεις (3) διαφορετικές αποχρώσεις. Ο αεροθάλαμος θα είναι μονοκόμματος χωρίς εγκάρσιες ενώσεις και θα έχει ικανό αριθμό βαλβίδων πλήρωσης, μία για κάθε διαμέρισμα Στο εξωτερικό μέρος του αεροθαλάμου θα υπάρχουν τρεις ( 3) χειρολαβές λαστιχένιες σε κάθε πλευρά και δύο (2) χειρολαβές πρώρα Σε δύο ( 2) σημεία επί του αεροθαλάμου δεξιά και αριστερά θα υπάρχει διπλή εξωτερική επένδυση αντιολισθητική για την επιβίβαση αποβίβαση ανδρών από το ίδιο υλικό του αεροθαλάμου αλλά αντιολισθητικό (αποκλείεται από PVC) Επιζητώντας την μεγαλύτερη δυνατόν γάστρα (ίσαλος γραμμή) ο αεροθάλαμος δεν πρέπει να εξέχει καθόλου από την πλώρη, ενώ δεν μπορεί να υπερβαίνει τα δεκαπέντε (15) εκατοστά από την πρύμνη. Ταυτόχρονα οι αεροθάλαμοι δεν θα εφάπτονται στην επιφάνεια της θάλασσας Γάστρα Ο πυθμένας (γάστρα) της λέμβου θα είναι κατασκευασμένος από ενισχυμένα συνθετικά υλικά (G.R.V./ G.R.P.) με ενδυναμώσεις. Συγκεκριμένα, οι στρώσεις θα είναι εποξικές από VINILESTER και BIAXIAL 45 ο, εξακοσίων (600) μονάδων τουλάχιστον. Εναλλακτικά μπορεί να είναι κατασκευασμένος από KEVLAR ή ισοδύναμο υλικό ή και συνδυασμός ανωτέρω υλικών. Η ρητίνη και τα υαλοϋφάσματα που θα χρησιμοποιηθούν, θα είναι αρίστης ποιότητας και θα συνοδεύονται από τα απαιτούμενα πιστοποιητικά ποιότητας του Νηογνώμονα. Η εφαρμογή των παραπάνω υλικών θα γίνεται με την χειροποίητη μέθοδο «Hand lay up», αποκλειομένου κάθε άλλου τρόπου επίστρωσης Οι ρητινικές επιστρώσεις της γάστρας και ο πολυμερισμός τους πρέπει να κατασκευασθούν σε ενδεδειγμένες συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας, ώστε να επιτευχθούν οι μέγιστες δυνατές αντοχές Το STRIGER (σασί) της λέμβου, τα στεγανά, τα διαχωριστικά, το πάτωμα, θα είναι κατασκευασμένα από ελαφριά συνθετικά υλικά και όχι από ξύλο ή προϊόντα ξύλου, όπως κόντρα πλακέ θαλάσσης Όλες οι θυρίδες εντός του σκάφους θα είναι κατασκευασμένες από GRP και θα είναι απολύτως στεγανές Το deck του σκάφους θα είναι αντιολισθητικό για να μην γλιστράει.

6 Το χρώμα της γάστρας σκάφους θα καθοριστεί από την Υπηρεσία με την υπογραφή της σύμβασης. Για τον λόγο αυτό ο υποψήφιος ανάδοχος θα προσκομίσει, με την κατάθεση της προσφοράς, χρωματολόγιο με τουλάχιστον τρεις (3) αποχρώσεις Στην πλώρη θα υπάρχει ενσωματωμένη με τη γάστρα πολυεστερική δελφινιέρα με ράουλο ανοξείδωτο πάχους τουλάχιστον επτά ( 7) χιλιοστών, βαρέως τύπου, ειδικά για άγκυρα τύπου Bruce και δύο ανοξείδωτες δέστρες πρόσδεσης (μπίντες) Στην πρύμνη θα υπάρχει στρίτσο άγκυρας (αυτοστραγγιζόμενο) με ράουλο ανοξείδωτο. Μέσα στο στρίτσο θα πρέπει να υπάρχει ανοξείδωτη δέστρα ώστε να λειτουργεί σαν στοπ (τελείωμα της καδένας). Επίσης, θα υπάρχουν και δύο ανοξείδωτες δέστρες πρόσδεσης (μπίντες) Θα υπάρχει ανοξείδωτη σκάλα στην πρύμνη με σκαλοπάτια από πλαστικό ή άλλο υλικό που δεν το επηρεάζει το θαλάσσιο περιβάλλον (αποκλείεται το ξύλο) Στον καθρέπτη της λέμβου θα υπάρχει εξαγωγή νερού με τάπα πεταλούδα Το deck του σκάφους θα είναι αυτοστραγγιζόμενο εν κινήσει και εν στάσει Στο πρωραίο τμήμα του σκάφους θα υφίστανται δύο (2) ξεχωριστοί αποθηκευτικοί χώροι, ένας για την άγκυρα (στρίτσο) ο οποίος θα είναι επενδεδυμένος εσωτερικά με λάστιχο για προστασία από χτυπήματα της άγκυρας και θα αποχετεύεται στην θάλασσα (αυτοστραγγιζόμενος). Μέσα στο στρίτσο θα πρέπει να υπάρχει ανοξείδωτη δέστρα όπου με ναυτικό ανοξείδωτο κλειδί θα είναι δεμένο το άκρο της αλυσίδας της άγκυρας (τελείωμα της καδένας). Και ένας για τη φύλαξη υλικών με εσωτερικές δέστρες, ο οποίος θα πρέπει υποχρεωτικά να αποχετεύεται στο πρυμναίο τμήμα του σκάφους με βιδωτή τάπα, ώστε τυχόν εισρέοντα ύδατα στον χώρο αυτό να καταλήγουν πρύμα και να εξαντλούνται στη συνέχεια με χρήση αντλίας. Η πρόσβαση στους αποθηκευτικούς χώρους θα γίνει με ανοιγόμενες θυρίδες με μηχανισμούς ρυθμίσεως για ανοιχτή και κλειστή θέση (αμορτισέρ). Μέσα στους αποθηκευτικούς χώρους θα υπάρχουν αρκετά σημεία πρόσδεσης υλικών. Όλοι γενικά οι αποθηκευτικοί χώροι (που έχουν πρόσβαση από το κατάστρωμα) θα είναι στεγανοί (θα φέρουν ελαστική τσιμούχα).

7 Τέσσερα (4) σημεία ανακρεμάσεως, σε κατάλληλα σημεία έτσι ώστε με την ανακρέμασή του να μην αλλάζει η διαγωγή του σκάφους, συνυπολογιζομένου και του φορτίου του (καύσιμα εξοπλισμός κινητήρες κλπ.) Κάτω από το πλωριό ταμπούκι, θα υφίσταται τέτοιος χώρος ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί φορείο διαστάσεων 2,00 x 0,60 μέτρα για την μεταφορά ασθενούς και επιπλέον ανάλογος χώρος για τον τραυματιοφορέα σε καθιστή θέση. Ο χώρος θα πρέπει να φωτίζεται με ηλεκτρικό αλλά και φυσικό φως. Το ύψος του χώρου αυτού μαζί με το καπάκι δεν θα μπορεί να υπερβαίνει τα πενήντα πέντε (55) εκατοστά από το ύψος του καταστρώματος. Το σκάφος θα φέρει στεγανή υποδιαίρεση σύμφωνα με τις απαιτήσεις του νηογνώμονα. Τουλάχιστον θα φέρει δύο ( 2) στεγανά διαμερίσματα, τέτοιου όγκου που να μπορούν να κρατήσουν τη γάστρα στην επιφάνεια της θάλασσας αν αυτή γεμίσει με νερό. Τα στεγανά διαμερίσματα θα είναι γεμάτα με υλικό που δεν απορροφά την υγρασία. 4 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΚΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ 4.1 Το σκάφος θα φέρει: Κονσόλα: Ηλεκτροϋδραυλικό τιμόνι βαρέως τύπου. Θα υπάρχει κατάλληλη θέση τοποθετήσεως διπλού χειριστηρίου βαρέως τύπου χωνευτό και των παρελκομένων οργάνων (χωνευτών). Τα καλώδια και οι ντίζες σύνδεσης με τον κινητήρα θα περνούν μέσα από κανάλι στο εσωτερικό της κονσόλας και εν συνεχεία κάτω από το πάτωμα Πίνακα στεγανό (κατάλληλο για χρήση από ανοικ τού τύπου σκάφη) με ασφαλειοδιακόπτες έξι (6) θέσεων με ενδείξεις LED, και δύο (2) στεγανές πρίζες παροχής ρεύματος δώδεκα (12) Volt Όργανα ψηφιακά: Δύο στροφόμετρα, μετρητή στάθμης καυσίμου συνδεδεμένο με την δεξαμενή καυσίμου, ταχύμετρο, δύο μετρητές κλίσης trim, δύο θερμόμετρα νερού, οπτικές ενδείξεις και εξαρτήματα διατάξεων ασφαλείας όπως: Διακόπτης έκτακτης ανάγκης που θα προσδένεται στο χειριστή, σύστημα μη εκκίνησης της μηχανής με ταχύτητα πρόσω ή όπισθεν (start in gear protection), δείκτης χαμηλής στάθμης λαδιού στην τάπα

8 8 αναπλήρωσης λαδιού, βομβητής και οπτική ένδειξη προειδοποίησης υπερθέρμανσης του κινητήρα, περιοριστής στροφών λόγω υπερθέρμανσης του κινητήρα, «κόφτης» στροφών λόγω εξόδου της προπέλας από το νερό Συσκευή VHF marine αδιάβροχη τοποθετημένη εντός βάσης στεγανής με καπάκι, κεραία κατάλληλη για χρήση από ανοικτού τύπου σκάφη. Η συσκευή θα τροφοδοτείται απ ευθείας από την μπαταρία με ξεχωριστή ασφάλεια Μαγνητική πυξίδα φωτιζόμενη ( dimmer) ελαχίστης διαμέτρου δεκατεσσάρων (14) εκατοστών εγκατεστημένη σε ευδιάκριτο για τον χειριστή του σκάφους σημείο, κατάλληλη για ταχύτητες άνω των 40 knots και για σκάφη ανοικτού τύπου Διαφανές αλεξήνεμο ώστε να προστατεύονται οι χειριστές και κάγκελο ανοξείδωτο για τη στήριξη των επιβαινόντων Θα υπάρχουν κατάλληλες ανοξείδωτες χειρολαβές για τη συγκράτηση των επιβαινόντων Τα καθίσματα των δύο (2) χειριστών θα είναι ανατομικά με πλευρική στήριξη και ανάρτηση. Επίσης, θα ρυθμίζονται υψομετρικά ROLL BAR: Θα υπάρχει ROLL BAR ανοξείδωτο με διπλό σωλήνα διαμέτρου Ø 40 χιλιοστών για την τοποθέτηση των πλοϊκών (πράσινο, κόκκινο, περίβλεπτος) και ό,τι προβλέπεται από τον «ΔΚΑΣ» (Διεθνής Κανονισμός Αποφυγής Συγκρούσεως). Επίσης, τοποθετημένη επί του rollbar θα υπάρχει η κεραία (αφαιρούμενη αναδιπλούμενη) του VHF, η κόρνα ισχύος τουλάχιστον 95 db καθώς και η κεραία του RADAR. Οι διαστάσεις του Roll Bar θα είναι τέτοιες έτσι ώστε η βάση του να μην έχει μεγαλύτερο άνοιγμα από αυτό της γάστρας. Το ύψος του Roll Bar μαζί με το σκάφος και το τρέιλερ δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 3,80 μ. από το έδαφος H δεξαμενή καυσίμου θα πρέπει να είναι επισκέψιμη, τέτοιας χωρητικότητας ώστε να εξασφαλίζει την αυτονομία των 250 μιλίων όπως αναφέρεται στην παράγραφο Το κέλυφος της δεξαμενής θα πρέπει να είναι από εποξικό υλικό ειδικό για καύσιμα, εσωτερικά θα πρέπει να έχει φρακτές και θα πρέπει να φέρει αντιεκρηκτική προστασία με πιστοποίηση, με κατάλληλο αντιεκρηκτικό υλικό (πλέγμα αλουμινίου 5083). Επίσης η δεξαμενή θα φέρει κατάλληλη διάταξη για την αποστράγγισή της όταν το σκάφος θα είναι ανελκυσμένο.

9 Οι σωλήνες των καυσίμων θα είναι ειδικές για καύσιμα και θα έχουν πιστοποιητικά Κρίκοι ρυμουλκήσεως : Τρεις (3) πρώρα και δύο (2) πρύμα, κατάλληλοι για ρυμούλκηση του σκάφους και ανέλκυσή του επί τρέιλερ Κοτσανέλα πρόσδεσης σκάφους : Θα υπάρχουν τέσσερα (4) ανοξείδωτα βαρέως τύπου για την πρόσδεση του σκάφους Κρίκοι (δέστρες) προσδέσεως εξοπλισμού : Στο κατάστρωμα του σκάφους, στην πλώρη και σε κάθε πλευρά θα υφίστανται τρεις (3) κρίκοι προσδέσεως και στερεώσεως υλικών στο πάτωμα Κρίκοι (δέστρες) προσδέσεως προστατευτικών μπαλονιών: εξωτερικά του σκάφους επί των αεροθαλάμων θα υπάρχουν κρίκοι ενισχυμένοι ικανοί να προσδέσουν τουλάχιστον πέντε (5) μπαλονάκια σε ο ριζόντια θέση σε κάθε πλευρά για τις επιχειρησιακές ανάγκες του σκάφους (απαιτείται συνεννόηση με την Υπηρεσία) Αντλίες νερού: Θα είναι εφοδιασμένο με δύο (2) αντλίες εξαντλήσεως υδάτων εκ των οποίων η μία θα είναι ηλεκτρική 12Volt 1000GPH και η άλλη θα είναι χειροκίνητη. Η ηλεκτρική αντλία θα ελέγχεται από την κονσόλα Πάνω στην κονσόλα θα υπάρχει Radar ειδικού τύπου, προσαρμοσμένο για σκάφη υψηλών ταχυτήτων, με ευκρινείς ενδείξεις, στεγανό, χωνευτό, με οθόνη όχι μικρότερη των 6 και δυνατότητα ανίχνευσης 16 ν.μ. τουλάχιστον, με δυνατότητα παροχής πληροφοριών από GPS (σύνδεση με το GPS του σκάφους) Πάνω στην κονσόλα θα υπάρχει έγχρωμο GPS plotter, στεγανό, χωνευτό. Η οθόνη δεν θα πρέπει να είναι μικρότερη από 6. Θα υπάρχει πανελλαδικός χάρτης Πάνω στην κονσόλα θα υπάρχει βυθόμετρο, στεγανό, χωνευτό Θα φέρει τέσσερις θήκες για παραβλήματα Θα φέρει flaps inox, που θα λειτουργούν με νερό, καθέτου ανάπτυξης και ένδειξη στην κονσόλα Θα φέρει δοχείο νερού άκαμπτο πλαστικό (ελαφρύ) 65 λίτρων που θα τροφοδοτεί τα flaps και το ντούς.

10 Στην πλώρη θα υπάρχει άγκυρα ΙΝΟΧ βάρους 7,5 κιλών τύπου Bruce με εξήντα (60) μέτρα καδένα γαλβανιζέ 8χιλ. με στριφτάρι inox και stop ασφαλείας ανοξείδωτο για την άγκυρα Στην πρύμνη θα υπάρχει άγκυρα γαλβανιζέ βάρους 5 κιλών τύπου Bruce με έξι (6) μέτρα καδένα γαλβανιζέ 6χιλ. με στριφτάρι inox και τριάντα (30) μέτρα σχοινί πλεκτό Α ποιότητος ναυτιλιακό διαμέτρου Φ12 χιλ Αντλίες πληρώσεως αέρα : Θα είναι εφοδιασμένο με μία (1) ποδαντλία ή χειραντλία διπλής ενέργειας πληρώσεως αέρα Θα διαθέτει στην πρύμνη ανοξείδωτη 316, αποσπώμενη μπάρα (προφυλακτήρας) που θα καλύπτει τους κινητήρες, διαμέτρου 40 εκ Εργαλειοθήκη : Θα φέρει εργαλειοθήκη με εργαλεία επισκευής, ένα (1) σετ κολλήματα για πρόχειρη επιδιόρθωση πνευστού τμήματος λέμβου καθώς και κατάλληλες κόλες Στην πλώρη θα φέρει δελφινιέρα από GRP με δύο (2) δέστρες πρόσδεσης και ανοξείδωτο ράουλο άγκυρας. Η δελφινιέρα θα είναι συνδεδεμένη με το υπόλοιπο σκάφος πολυεστερικά, αποκλείεται η στήριξη επί του αεροθαλάμου Θα φέρει ένα ( 1) στεγανό προβολέα έρευνας, ο οποίος θα είναι τοποθετημένος στην κονσόλα και αποσπώμενος μηχανικά με πρίζα ναυτικού τύπου 12V Δύο ( 2) πυροσβεστήρες ενός ( 1) κιλού έκαστος ξηράς κόνεως, ο ένας τοποθετημένος εσωτερικά της κονσόλας σε άμεση πρόσβαση από τη θέση του συνοδού του ασθενή και ο άλλος σε άμεση πρόσβαση από τον κυβερνήτη ή τον συγκυβερνήτη Τρία (3) σχοινιά των 15 μέτρων έκαστο Ø 10 χιλ Μία (1) πλωτή άγκυρα διαστάσεων 1,80 x 1,40 μ. τουλάχιστον, με σχοινί πέντε (5) μέτρων Φ10 χιλ Έξι (6) μπαλόνια προστασίας πλευρικά, φουσκωτά με βαλβίδα διατάσεων: διαμέτρου 20 εκ. μήκους 62εκ Θα διαθέτει δύο (2) ιμάντες ανακρέμασης με τέσσερα (4) ναυτικά κλειδιά και κεντρικό κρίκο, έτσι ώστε το σκάφος να είναι απόλυτα ζυγισμένο Αδιάβροχο κάλυμμα σκάφους αρίστης ποιότητας, χρώματος γκρι Αδιάβροχο κάλυμμα κονσόλας.

11 Τέντα ήλιου σπαστή χρώματος σκούρου μπλε, με τέσσερις (4) ορθοστάτες INOX Φωτισμός καταστρώματος: θα υπάρχουν επτά (7) φώτα με LED για εξοικονόμηση ρεύματος. Τα δύο θα είναι τοποθετημένα μέσα στην καμπίνα Ηλεκτρικός εργάτης υψηλών προδιαγραφών 700 Watt με ενεργοποίηση από την κονσόλα. 5. ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ Το σκάφος θα φέρει δύο τετράχρονους κινητήρες ισχύος τουλάχιστον 2 x 300 ίππων, εξωλέμβιους, αντιθέτου φοράς με ατσάλινες ( inox) προπέλες και τα παρελκόμενα τους. 5.1 Θα έχουν όλα τα απαραίτητα ηλεκτρονικά όργανα (ψηφιακής τεχνολογίας). Επίσης διακόπτη quick stop για αυτόματο σβήσιμο. 5.2 Στην παπαδιά για ενίσχυση θα υπάρχουν λάμες (πάχους 9 χιλ. έκαστη) μία πάνω και μία κάτω για κάθε κινητήρα. 5.3 Οι κινητήρες θα συνδέονται μεταξύ τους με ανοξείδωτη μπάρα ζεύξης. 5.4 Ο κάθε κινητήρας θα πρέπει να μπορεί να λειτουργεί ξεχωριστά και να μπορεί να πλανάρει το σκάφος με τέσσερις (4) επιβαίνοντες και πλήρες καυσίμων. 5.5 Το σκάφος θα φέρει κατάλληλες υδατοπαγίδες με θυρίδα επιθεώρησης καθώς και βάνα για την αποστράγγιση τους. 6. ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 6.1 Η εκκίνηση των μηχανών και γενικά το σκάφος θα τροφοδοτείται με τάση 12 volt dc. Όλα τα καλώδια που θα χρησιμοποιηθούν θα είναι σύμφωνα με τους κανονισμούς ως προς τον τύπο και την διατομή τους και η ελαστική επικάλυψη θα είναι σιλικονούχα ειδικά για χρήση σε σκάφη. Θα είναι περασμένα σε ειδικά κανάλια. 6.2 Μπαταρίες ( x4) : Κλειστού τύπου τουλάχιστον 105 Ah με βάση. Στο χώρο αποθήκευσης των μπαταριών θα υπάρχουν γενικοί διακόπτες χειρισμού και απομόνωσης των ηλεκτρικών κυκλωμάτων και ISOLATOR. 6.3 Οι συσσωρευτές θα είναι δεμένοι στη βάση τους με ιμάντα (ανοξείδωτη καστάνια) και οι πόλοι τους θα είναι καλυμμένοι με ελαστικό περίβλημα.

12 12 Επίσης, θα υπάρχουν τέσσερις (4) γενικοί διακόπτες ένας για κάθε συσσωρευτή. 6.4 Να διαθέτει αντικλεπτικό σύστημα συναγερμού με πιθανό συνδυασμό συστήματος εντοπισμού GPS tracking. 6.5 Να διαθέτει πλοϊκά (πράσινο, κόκκινο, περίβλεπτος) και ό,τι προβλέπεται από τον «ΔΚΑΣ» (Διεθνής Κανονισμός Αποφυγής Συγκρούσεως) 7. ΛΟΙΠΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ 7.1 Ένα (1) σήμα καπνού 7.2 Τρία (3) σήματα κινδύνου (φωτοβολίδες) 7.3 Δέκα (10) σωσίβια εγκεκριμένου τύπου και τέσσερα πνευστά 7.4 Δύο (2) κυκλικά σωσίβια εγκεκριμέν α SOLAS με σχοινί 10 μέτρων έκαστο Φ8 7.5 Ένα (1) μικρό φακό μπαταρίας στεγανό 7.6 Ένα (1) τηλεσκοπικό γάντζο αλουμινίου 7.7 Ένα (1) κάδο πλαστικό με σχοινί δύο μέτρων 7.8 Ένα (1) ζευγάρι ακουστικά για το πλύσιμο των κινητήρων 7.9 Μία (1) σειρά ηλεκτρικών ασφαλειών 7.10 Οδηγίες χρήσης των κινητήρων στην Ελληνική ή Αγγλική γλώσσα Οδηγίες χρήσης συντήρησης του σκάφους και του ηλεκτρονικού εξοπλισμού στην Ελληνική γλώσσα 7.12 Τέσσερις (4) ολόσωμες στεγανές στολές ιστιοπλοΐας (dry suit) 8. ΦΟΡΕΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΚΑΦΟΥΣ (ΤΡΕΪΛΕΡ) Το τρέιλερ θα είναι διαξονικό γαλβανιζέ, με τέσσερις (4) ανεξάρτητους τροχούς, θα φέρει ένα ζευγάρι υδραυλικά δισκόφρενα, το ωφέλιμο φορτίο θα είναι τουλάχιστον τρείς χιλιάδες ( 3000) κιλά, θα έχει φώτα στεγανά σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ. και θα φέρει εργάτη χειροκίνητο με ιμάντα και γάντζο. Επίσης, θα φέρει ιμάντα πρόσδεσης με καστάνια για την πρόσδεση του σκάφους στην πρύμνη.

13 13 9. ΕΛΕΓΧΟΙ - ΔΟΚΙΜΕΣ Για την απόδειξη της καλής λειτουργίας και συμμόρφωσης του σκάφους με τις απαιτήσεις της Σύμβασης, θα εκτελεσθούν οι ακόλουθες δοκιμέςέλεγχοι-επιθεωρήσεις στον τόπο παραλαβής (με έξοδα και ευθύνη του προμηθευτή) ώστε μετά την επιτυχή περάτωσή τους να ακολουθήσει η παραλαβή του σκάφους: 9.1 Ζύγιση του σκάφους Πριν την έναρξη των δοκιμών το σκάφος θα ζυγιστεί σε άφορτη και έμφορτη κατάσταση. 9.2 Δοκιμές εν όρμω Οι δοκιμές θα είναι τέτοιου είδους έκτασης και διάρκειας ώστε να διαπιστωθεί ότι το σκάφος, οι μηχανές, οι μηχανισμοί ο εξοπλισμός και τα συστήματα του κάθε σκάφους λειτουργούν ικανοποιητικά και ότι τα χαρακτηριστικά τους είναι σύμφωνα με την Σύμβαση. 9.3 Δοκιμές εν πλω Έλεγχος ταχύτητας Υπηρεσιακή οικονομική ταχύτητα: το σκάφος θα βρίσκεται σε έμφορτη κατάσταση, στροφές μηχανών και κατάσταση θάλασσας όπως περιγράφεται στην παράγραφο 3.1. Η ταχύτητα θα μετρηθεί σε τέσσερις (4) συνεχόμενες διαδρομές σε απόσταση που θα καθορίσει η Υπηρεσία σε ύδατα επαρκούς βάθους. Ο μέσος όρος των τεσσάρων παραπάνω μετρήσεων θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 35 κόμβοι Μέγιστη ταχύτητα: Όμοιες δοκιμές ως άνω θα εκτελεστούν για τη διαπίστωση της μέγιστης ταχύτητας των 55 κόμβων Κύκλος στροφής: Η διάμετρος του κύκλου στροφής του σκάφους, θα είναι: Α) στην υπηρεσιακή ταχύτητα μέχρι 5 φορές το ολικό μήκος του σκάφους. Β) στην μέγιστη ταχύτητα μέχρι 10 φορές το ολικό μήκος του σκάφους Δοκιμές σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες: Θα εκτελεσθεί συνεχής πλους διάρκειας τουλάχιστον τριών ωρών στην ανοικτή θάλασσα σε κατάσταση

14 14 φόρτου τριών ατόμων και πλήρωσης δεξαμενών καυσίμου στο ήμισυ στις δυσμενέστερες καιρικές συνθήκες που θα προκύψουν κατά το χρονικό διάστημα παραλαβής σύμφωνα με την παράγραφο Υπολογισμός αυτονομίας: Θα λάβει χώρα σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παράγραφο Δοκιμή αναπόδισης διάρκειας πέντε (5) λεπτών με κάθε μηχανή καθώς και με το σύνολο των μηχανών. 9.4 Δεξαμενισμός σκάφους Μετά το πέρας των δοκιμών-ελέγχων το σκάφος θα ανελκυστεί για τον τελικό έλεγχο της κατάστασής του, τον καθαρισμό του και στη συνέχεια θα καθελκυστεί. Με την καθέλκυση του σκάφους θα υπογράφονται τα σχετικά πρωτόκολλα παραλαβής από την αρμόδια επιτροπή του Λ.Σ. 9.5 Δοκιμή τρέιλερ. Ανέλκυση καθέλκυση σκάφους, ρυμούλκηση. 9.6 Έξοδα-δαπάνες δοκιμών Όλες οι δαπάνες για την εκτέλεση των δοκιμών θα καλύπτονται από τον προμηθευτή. Συγκεκριμένα το κόστος καυσίμων, λιπαντικών, προσωπικού χειρισμού του κάθε σκάφους, γερανοί και ότι άλλο απαιτηθεί θα βαρύνει τον προμηθευτή Κατά την εκτέλεση δοκιμών το σκάφος θα φέρει ασφαλιστήριο συμβόλαιο διάρκειας τριών (3) μηνών όπου θα καλύπτεται οποιαδήποτε ζημιά έναντι τρίτου, ατύχημα, ολική ή μερική απώλεια του σκάφους, τραυματισμό ή θάνατο προσωπικού. Το εν λόγω συμβόλαιο δύναται να παραταθεί με δαπάνες προμηθευτή μέχρι οριστικής παραλαβής του σκάφους από την αρμόδια επιτροπή Ο χρόνος εκτέλεσης των δοκιμών δεν θα είναι μεγαλύτερος των πέντε (5) εργάσιμων ημερών.

15 Ο χρόνος παραλαβής-ελέγχων-δοκιμών από την αρμόδια επιτροπή δεν θα είναι μεγαλύτερος των δεκαπέντε (15) ημερών Σε περίπτωση που το σκάφος κατασκευαστεί στο εξωτερικό οι δοκιμές μπορούν να γίνουν στην χώρα κατασκευής αυτού, λαμβάνοντας υπόψη τις περιβαλλοντικές συνθήκες της Ελλάδας και καλύπτοντας ο προμηθευτής τα έξοδα μετακίνησης της Επιτροπής παραλαβής. Η Υπηρεσία διατηρεί το δικαίωμα επανάληψης των δοκιμών και στον τόπο παράδοσης. 10. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΣΟΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ Η παραλαβή του σκάφους θα γίνει από την Επιτροπή ποσοτικής και ποιοτικής παραλαβής, του Λιμενικού Σώματος. 11. ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ 11.1 Ο ανάδοχος θα παρέχει επί ποινή αποκλεισμού ενιαία εγγύηση για το σκάφος (γάστρα μπαλόνια), το υπόλοιπο σκάφος (εξοπλισμό, κινητήρες, συσκευές, δίκτυα κ.α.) καθώς και για το τρέιλερ, τουλάχιστον δύο (2) χρόνια Ο προμηθευτής θα παρέχει δωρεάν την συντήρηση του σκάφους και μηχανών (εργασία, ανταλλακτικά, αναλώσιμα) για τουλάχιστον δύο (2) χρόνια ή πεντακόσιες πενήντα (550) ώρες λειτουργίας χωρίς επιπλέον χρέωση για το Λ.Σ. μετά την οριστική παραλαβή αυτού Ο ανάδοχος θα προσκομίσει βεβαίωση για επάρκεια ανταλλακτικών για τουλάχιστον δέκα (10) χρόνια Ο ανάδοχος από την ημερομηνία οριστικής παραλαβής του σκάφους θα καταθέσει εγγυητική επιστολή καλής λειτουργίας ίσης με το 5% της σύμβασης. Κατά τον χρόνο της εγγύησης ο προμηθευτής θα προβαίνει στην αποκατάσταση τυχόν βλαβών εντός δεκαπέντε ( 15) ημερών (πλην περιπτώσεων ανωτέρας βίας) από την ημερομηνία ειδοποίησης, με την προϋπόθεση ότι το σκάφος θα βρίσκεται εντός νομού Αττικής. Η εγγύηση του σκάφους παρατείνεται όσος είναι ο χρόνος ακινησίας λόγω βλάβης. Για τα εξαρτήματα μηχανές εξοπλισμός που αντικαθίστανται λόγω βλάβης χορηγείται νέα εγγύηση δύο ετών. Η ανωτέρω εγγυητική επιστολή ισχύει για τουλάχιστον δύο (2) έτη, όσο και η εγγύηση παραγράφου 11.1.

16 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Ο κατασκευαστής θα παρέχει εκπαίδευση σε έξι (6) χειριστές του Λ.Σ. ως προς τον χειρισμό και την καλή λειτουργία και συντήρηση του σκάφους. 13. ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Σαράντα πέντε (45) ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης. 14. ΤΟΠΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Στις εγκαταστάσεις του Λ.Σ. (εντός Αττικής) 15. ΣΗΜΕΙΩΣΗ 15.1 Οτιδήποτε δεν αναφέρεται αναλυτικά στην προδιαγραφή αυτή νοείται ότι θα γίνει με τους ισχύοντες κανόνες της τεχνικής και σύμφωνα με τις σύγχρονες εξελίξεις της τεχνολογίας στην κατηγορία αυτή των σκαφών Όλοι οι όροι της παρούσας προδιαγραφής είναι απαράβατοι (επί ποινή αποκλεισμού). Αποκλίσεις θα γίνονται δεκτές μόνο μετά από έγγραφη έγκριση της Υπηρεσίας, εφόσον αυτές είναι τεκμηριωμένα καλύτερες από τα αναφερόμενα στην παρούσα τεχνική προδιαγραφή Όπου στην παρούσα τεχνική προδιαγραφή αναφέρονται εμπορικές ονομασίες ή τύποι αποδεκτές θα γίνονται και οι προσφορές που αναφέρονται αποδεδειγμένα σε ισοδύναμα υλικά ή εναλλακτικά προϊόντα. 16. ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α/Α 1. Ομάδα Α: Τεχνικών Προδιαγραφών-Ποιότητας- Απόδοσης Πιστοποίηση τουλάχιστον CE κατηγορίας Β (3.1.7) 2 Τουλάχιστον επτά (07) στεγανά διαμερίσματα αεροθαλάμου ( ) 3 Τουλάχιστον δύο (02) στεγανά διαμερίσματα σκάφους ( ) Πίνακας Βαθμολογίας Συντελεστής Βαρύτητας (80) Βαθμολογία 2% Βαθμολογία στην περίπτωση που προσφέρεται καλύτερο 20% Βαθμολογία στην περίπτωση που προσφερθούν περισσότερα 15% Βαθμολογία στην περίπτωση που προσφερθούν περισσότερα Σταθμισμένη Βαθμολογία

17 17 4 Αριθμός επιβαινόντων ή φορτίο ( , ) 5 Μήκος ( ) 6 Ταχύτητες (3.1.14, , ) 7 Αυτονομία τουλάχιστον 250 μίλια (3.1.12) 8 Κατανάλωση (3.1.13) 9 Κύκλος στροφής έως 10 φορές το ολικό μήκος στην υπηρεσιακή ταχύτητα (9.3.3) 10 Κύκλος στροφής έως 10 φορές το ολικό μήκος στη μέγιστη ταχύτητα (9.3.3) 10% Δύο (02) βαθμοί για κάθε επιπλέον επιβάτη ή το ισοδύναμο βάρος αυτού (75kg) σε ωφέλιμο φορτίο 5% Δύο (02) βαθμοί για κάθε επιπλέον 0,10μ 5% Για κάθε επιπλέον κόμβο στις ή ή προστίθεται ένας (01) βαθμός ανεξάρτητα και αθροιστικά. 5% Βαθμολογία στην περίπτωση που προσφέρεται μεγαλύτερη 5% Δύο (02) βαθμοί για κάθε λιγότερο 0,1λιτ/μιλι 5% Βαθμολογία στην περίπτωση που προσφέρεται μικρότερος 5% Βαθμολογία στην περίπτωση που προσφέρεται μικρότερος 11 Ωφέλιμο φορτίο τρέιλερ (παρ. 8) 3% Βαθμολογία στην περίπτωση που προσφέρεται μεγαλύτερο Ομάδα Β: Τεχνικής Υποστήριξης και κάλυψης 1 Εγγύηση (11.1) 2 Συντήρηση (11.2) 3 Επάρκεια ανταλλακτικών (11.3) Συντελεστής Βαρύτητας (20) ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 100 Βαθμολογία 10% Για κάθε επιπλέον έτος προστίθενται δύο (02) βαθμοί. 5% Για κάθε επιπλέον έτος προστίθενται δύο (02) βαθμοί 5% Για κάθε επιπλέον έτος προστίθεται ένας (01) βαθμός Σταθμισμένη Βαθμολογία Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ Α) Β)

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΠΝΕΥΣΤΗΣ ΛΕΜΒΟΥ RIB ΜΕΤΑ ΕΞΩΛΕΜΒΙΑΣ ΜΗΧΑΝΗΣ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΠΝΕΥΣΤΗΣ ΛΕΜΒΟΥ RIB ΜΕΤΑ ΕΞΩΛΕΜΒΙΑΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΠΝΕΥΣΤΗΣ ΛΕΜΒΟΥ RIB ΜΕΤΑ ΕΞΩΛΕΜΒΙΑΣ ΜΗΧΑΝΗΣ Α/Α ΣΗΜΑ/ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ 1 α. ΝΑΑ 281332Z IAN 15 //Θ/Κ Γ. ΑΒΕΡΩΦ β. NAA 090527Z ΑΠΡ 15 //ΓΕΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: "ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ: για την προμήθεια πλωτού μέσου φύλαξης λιμνοθαλασσών με απευθείας ανάθεση"

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ: για την προμήθεια πλωτού μέσου φύλαξης λιμνοθαλασσών με απευθείας ανάθεση Ταχ. Δ/νση : Κατσιμήτρου 1 & Κομμένου Ταχ. Κωδ. : 47 100 Άρτα Τηλ. : 26810 71919 Fax. : 26810 23593 Πληροφορίες: Κώνστας Σπύρος Άρτα, 27/1/2011 Αρ. Πρωτ.: 70 ΘΕΜΑ: "ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ: για

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά Χαρακτηριστικά & Εξοπλισμός

Τεχνικά Χαρακτηριστικά & Εξοπλισμός Τεχνικά Χαρακτηριστικά & Εξοπλισμός H σειρά PL570/CS περιλαμβάνει σκάφη αναψυχής σχεδιασμένα και κατασκευασμένα σύμφωνα με τις οδηγίες του Det Norske Veritas (Νορβηγικός Νηογνώμων) για σκάφη αναψυχής μικρότερα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΕΛΙΔΑ 1. ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΡΌΤΥΠΑ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΑ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ...4

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΕΛΙΔΑ 1. ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΡΌΤΥΠΑ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΑ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ...4 ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΕΔ Α ΕΚΔΟΣΗ ΠΝΕΥΣΤΕΣ ΕΛΑΣΤΙΚΕΣ ΛΕΜΒΟΙ ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΓΑΣΤΡΑ 27 ΜΑΪΟΥ 2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ 1 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

To μοντέλο Touring One είναι φουσκωτό σκάφος αναψυχής ολικού μήκους 7.4 m. Φέρει την σήμανση CE με έγκριση του Ελληνικού Νηογνώμονα σύμφωνα με την

To μοντέλο Touring One είναι φουσκωτό σκάφος αναψυχής ολικού μήκους 7.4 m. Φέρει την σήμανση CE με έγκριση του Ελληνικού Νηογνώμονα σύμφωνα με την To μοντέλο Touring One είναι φουσκωτό σκάφος αναψυχής ολικού μήκους 7.4 m. Φέρει την σήμανση CE με έγκριση του Ελληνικού Νηογνώμονα σύμφωνα με την YA4841/276/52 της Ελληνικής Δημοκρατίας (οδηγία 94/25

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΑΔΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ 31 22/10/2014 1.ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΕΡΟΘΑΛΑΜΩΝ ΠΛΩΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ TEM 01

ΜΟΝΑΔΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ 31 22/10/2014 1.ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΕΡΟΘΑΛΑΜΩΝ ΠΛΩΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ TEM 01 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ / ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΦΑΡΩΝ ΑΡΙΘΜ. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ 31 22/10/2014 1.ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΕΡΟΘΑΛΑΜΩΝ ΠΛΩΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

«Προμήθεια πλωτού συναρμολογούμενου συστήματος για την πρόσδεση σκαφών» ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

«Προμήθεια πλωτού συναρμολογούμενου συστήματος για την πρόσδεση σκαφών» ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ «Προμήθεια πλωτού συναρμολογούμενου συστήματος για την πρόσδεση σκαφών» 1. ΓΕΝΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1.1 ΘΕΜΑ: Προμήθεια, και εγκατάσταση πλωτού συναρμολογούμενου συστήματος για την πρόσδεση σκαφών και

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗ 48/17 Φ.600/48/17/Σ.48 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΘΕΜΑ: ΠΝΕΥΣΤΟΙ ΛΕΜΒΟΙ ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΓΑΣΤΡΑ

ΣΤΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗ 48/17 Φ.600/48/17/Σ.48 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΘΕΜΑ: ΠΝΕΥΣΤΟΙ ΛΕΜΒΟΙ ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΓΑΣΤΡΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΤΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗ 48/17 Φ.600/48/17/Σ.48 ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΘΕΜΑ: ΠΝΕΥΣΤΟΙ ΛΕΜΒΟΙ ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΓΑΣΤΡΑ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΜΑΙΟΣ 2017 1. ΣΚΟΠΟΣ -1 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΘΕΜΑ: ΠΝΕΥΣΤΟΙ ΛΕΜΒΟΙ ΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΠΑΚΙΩΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ 1.100LT& ΒΡΑΧΙΟΝΩΝ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΚΑΔΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ 4/2016 Πλαστικών καπακιών υφιστάμενων πλαστικών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΘΗΚ. ΧΩΡΟΙ ΚΑΜΠΙΝΑΣ ΤΙΜΟΝΙ ΜΕ ΝΤΙΖΑ BACK REST ΑΠΟΘΗΚ. ΧΩΡΟΙ COCKPIT ΤΑΜΠΛΟ ΟΡΓΑΝΩΝ ΒΑΣΗ ΒΟΗΘΗΤΙΚΗΣ

ΑΠΟΘΗΚ. ΧΩΡΟΙ ΚΑΜΠΙΝΑΣ ΤΙΜΟΝΙ ΜΕ ΝΤΙΖΑ BACK REST ΑΠΟΘΗΚ. ΧΩΡΟΙ COCKPIT ΤΑΜΠΛΟ ΟΡΓΑΝΩΝ ΒΑΣΗ ΒΟΗΘΗΤΙΚΗΣ BILGE ΑΝΤΛΙΑ PUMP ΣΕΝΤΙΝΑΣ COCKPIT ΣΚΑΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ SIDE PANELS ANCHOR ΒΙΝΤΖΙ ΑΓΚΥΡΑΣ WINCH ΑΠΟΘΗΚ. ΧΩΡΟΙ ΚΑΜΠΙΝΑΣ ΤΙΜΟΝΙ ΜΕ ΝΤΙΖΑ BACK REST ΑΠΟΘΗΚ. ΧΩΡΟΙ COCKPIT ΤΑΜΠΛΟ ΟΡΓΑΝΩΝ ΒΑΣΗ ΒΟΗΘΗΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΑΔΕΙΑΖΟΜΕΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΕΥΘΥΝΣΗ Γ2 ΤΜΗΜΑ ΙΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΘΕΜΑ: ΠΝΕΥΣΤΟΙ ΛΕΜΒΟΙ ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΓΑΣΤΡΑ

ΙΕΥΘΥΝΣΗ Γ2 ΤΜΗΜΑ ΙΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΘΕΜΑ: ΠΝΕΥΣΤΟΙ ΛΕΜΒΟΙ ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΓΑΣΤΡΑ Α ΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΙΕΥΘΥΝΣΗ Γ2 ΤΜΗΜΑ ΙΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΘΕΜΑ: ΠΝΕΥΣΤΟΙ ΛΕΜΒΟΙ ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΓΑΣΤΡΑ ΧΟΛΑΡΓΟΣ, ΙΟΥΝΙΟΣ 2017 Α-1 Α ΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «B» ΣΤΟ Γ2-ΙΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΙ (06) ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΡΑΝΤΑΡ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΙ (06) ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΡΑΝΤΑΡ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΙ (06) ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΡΑΝΤΑΡ 1.1 Σκοπός ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ RADAR ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ Το Α.Λ.Σ ΕΛ.ΑΚΤ. πρόκειται να προβεί στην προμήθεια έξι (06) συσκευών radar ανοικτού

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΛΑΤΟΔΙΑΝΟΜΕΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΛΑΤΟΔΙΑΝΟΜΕΑ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΛΑΤΟΔΙΑΝΟΜΕΑ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ 1/2017 ΚΑ 35.7131.0010 ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 8.680,00 ΕΥΡΩ ΜΕ ΦΠΑ 24% ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP Φτιαγμένο στα μέτρα της δουλειάς σας. Φτιαγμένο στα μέτρα της πόλης σας. Ο κατάλληλος σύμμαχος για τη δουλειά σας, το νέο Doblò Work Up είναι η ιδανική λύση για όσους χρειάζονται περισσότερο

Διαβάστε περισσότερα

ΦΙΝΙΣΤΡΙΝΙΑ ΠΛΕΥΡΩΝ ΑΝΟΙΓΟMΕΝΑ

ΦΙΝΙΣΤΡΙΝΙΑ ΠΛΕΥΡΩΝ ΑΝΟΙΓΟMΕΝΑ ΑΝΤΛΙΑ ΣΕΝΤΙΝΑΣ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΚΑΜΠΙΝΑΣ ΒΙΝΤΖΙ ΑΓΚΥΡΑΣ ΑΠΟΘΗΚ. ΧΩΡΟΙ ΚΑΜΠΙΝΑΣ MARINE WC ΒΑΣΗ ΒΟΗΘΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΘΗΚ. ΧΩΡΟΙ COCKPIT ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΚΑΛΥΜΜΑ ΑΥΤΟΑΔΕΙΑΖΟΜΕΝΟ COCKPIT ΝΤΟΥΣ ΜΕ ΑΝΤΛΙΑ ΚΟΜΠΛΕ ΚΟΥΖΙΝΑΚΙ ΓΚΑΖΙΟΥ/ORIGO

Διαβάστε περισσότερα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΔΥΟ (2) ΘΑΛΑΜΩΝ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΓΙΑ ΑΚΙΝΗΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΕΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΦΕΙΔΙΟΥ 10, ΑΘΗΝΑ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΔΥΟ (2) ΘΑΛΑΜΩΝ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΓΙΑ ΑΚΙΝΗΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΕΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΦΕΙΔΙΟΥ 10, ΑΘΗΝΑ Ανήκει στο Φ.900/111/Σ.76///07/15/ΤΕΣ. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΔΥΟ () ΘΑΛΑΜΩΝ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΓΙΑ ΑΚΙΝΗΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ...8 ΘΗΚΕΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ...10 ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΘΗΚΕΣ ...13 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΡΑΦΙΑ ...14 ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΕΣ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ ...

ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ...8 ΘΗΚΕΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ...10 ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΘΗΚΕΣ ...13 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΡΑΦΙΑ ...14 ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΕΣ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ ... ...8 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ΘΗΚΕΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ...10...13 ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΘΗΚΕΣ...14 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΡΑΦΙΑ...15 ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΕΣ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ...15 ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΕΣ...17 ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ www.expert-tool.com 7 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΧΗΛΑΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ 1. Η τράπεζα θα πρέπει να είναι σύγχρονης τεχνολογίας ηλεκτρομηχανικής λειτουργίας. Να είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΛΑΤΟΔΙΑΝΟΜΕΑ & ΛΕΠΙΔΑΣ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ ΕΝΔ. ΠΡΟΫΠ.: ,00 Φ.Π.Α.24% 4.032,00 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΛΑΤΟΔΙΑΝΟΜΕΑ & ΛΕΠΙΔΑΣ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ ΕΝΔ. ΠΡΟΫΠ.: ,00 Φ.Π.Α.24% 4.032,00 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ-ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Τμήμα : Διαχείρισης Κίνησης Συντήρησης Οχημάτων & Μηχανημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ. Πάτρα 30/06/2016

ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ. Πάτρα 30/06/2016 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΜΕΛΕΤΩΝ Κ.Α. «Ετήσια Προμήθεια και τοποθέτηση στορ σκίασης και ρόλερ ολικής συσκότισης (blackout)

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ μάτων έτους 2013

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ μάτων έτους 2013 AΡ.ΜΕΛ. 72 /2013 ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΕΤΟΥΣ 2013 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 58.420,00 ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ: 71.856,60 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 2. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 3. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 4. ΣΥΓΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΟΣ: ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΕΣ ΣΧΕΔΙΕΣ

ΕΙΔΟΣ: ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΕΣ ΣΧΕΔΙΕΣ ΕΙΔΟΣ: ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΕΣ ΣΧΕΔΙΕΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ 1. ΣΚΟΠΟΣ - ΓΕΝΙΚΑ 1.1. Η παρούσα τεχνική προδιαγραφή αφορά στον καθορισμό των απαιτήσεων για την προμήθεια αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ 1η Υ. ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΓΡΑΦ.ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : Ε. ΠΑΤΡΑ ΤΗΛ.: 213-2052518 ΦΑΞ : 213-2052441 Email: promitheion@paidon-pentelis.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ 4 Ο ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΤΕΥΧΟΣ 4 Ο ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΕΥΧΟΣ 4 Ο ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΤΥΠΟΥ PICK UP ΧΡΗΣΗ : Ι.Π. 2015 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 19.926,00

Διαβάστε περισσότερα

Πληρ.: Δ. Χόντος Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος

Πληρ.: Δ. Χόντος Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος Πληρ.: Δ. Χόντος Τηλ.: 210 67 00 252 Fax: 210 67 00 489 Προς: Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος Δ/νση τεχνικών Κοιν: Επιτροπή Σ.Ο.Τ.Α. Αθήνα, 5/4/2012 Θέμα: Σχόλια για την διαβούλευση η οποία αφορά τις τεχνικές

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ Βόλος 16/08/2013

ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ Βόλος 16/08/2013 ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Θέμα: Προμήθεια οχήματος (4Χ4) άμεσης επέμβασης με δεξαμενή για κάλυψη δράσεων Πυροπροστασίας. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Με την παρούσα μελέτη πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ DOBLO CARGO.

ΝΕΟ DOBLO CARGO. ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr ΝΕΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΝΕΟ ΤΙΜΟΝΙ ΜΕ ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ UCONNECT ΜΕ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΌ ΚΆΘΙΣΜΑ ΤΡΙΏΝ ΘΈΣΕΩΝ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΠΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

9mx2,5m, 6mx3m, 9mx3m, 12mx3m κλπ.

9mx2,5m, 6mx3m, 9mx3m, 12mx3m κλπ. Πλωτή προβλήτα τύπου «Θόη» και γέφυρα πρόσβασης Βουτσινά 64, 155 61 Χολαργός Τηλ. 210 6775 003, Fax. 210 6812 770 www.offshoresystems.gr www.martech.gr e-mail: tech@martech.gr ΠΛΩΤΗ ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΤΥΠΟΥ «ΘΟΗ»

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική Έκθεση 2. Πίνακας Προμέτρησης 3. Τεχνικές Προδιαγραφές 4. Συγγραφή Υποχρεώσεων 5. Τιμολόγιο Μελέτης 6. Ενδεικτικός

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα: Αριθμ. Πρωτ.: 30275

Αθήνα: Αριθμ. Πρωτ.: 30275 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΘΩΡΑΚΟΣ ΑΘΗΝΩΝ «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» Αθήνα: 10-9-14 Αριθμ. Πρωτ.: 30275 Λ. Μεσογείων 152, 11527 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ - OIK/KH ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΝΟΣ (1) ΠΛΥΣΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΔΥΟ (2) ΑΦΡΟΠΟΙΗΤΩΝ

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΝΟΣ (1) ΠΛΥΣΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΔΥΟ (2) ΑΦΡΟΠΟΙΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΔΥΟ (2) ΑΦΡΟΠΟΙΗΤΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ 3/2017 ΚΑ : 20.7131.0010 ΚΑ : 35.6699.0015 ΠΟΣΟ : 6.572,00 ευρώ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

«Προµήθεια τεσσάρων (4) ηλεκτροκίνητων οχηµάτων για την.ε.υ.α. Καλαµάτας»

«Προµήθεια τεσσάρων (4) ηλεκτροκίνητων οχηµάτων για την.ε.υ.α. Καλαµάτας» Η Μ Ο Τ Ι Κ Η Ε Π Ι Χ Ε Ι Ρ Η Σ Η Υ Ρ Ε Υ Σ Η Σ - Α Π Ο Χ Ε Τ Ε Υ Σ Η Σ Κ Α Λ Α Μ Α Τ Α Σ. Ε. Υ. Α. Κ. «Προµήθεια τεσσάρων (4) ηλεκτροκίνητων οχηµάτων για την.ε.υ.α. Καλαµάτας» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 20.000,00

Διαβάστε περισσότερα

1ο Χειμερινό Κύπελλο Marblehead 15/3/2015 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

1ο Χειμερινό Κύπελλο Marblehead 15/3/2015 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1ο Χειμερινό Κύπελλο Marblehead 15/3/2015 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ Οι αγώνες θα διέπονται από: 1.1 Τους Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας RRS 2013-2016 όπως τροποποιούνται από το παράρτημα Ε για τα τηλεκατευθυνόμενα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΥ ΣΤΑΤΩ ΟΡΩΝ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΓΚΙΣΤΡΑ. 1. Υλικό κατασκευής Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα ΝΑΙ ΝΑΙ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΥ ΣΤΑΤΩ ΟΡΩΝ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΓΚΙΣΤΡΑ. 1. Υλικό κατασκευής Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα ΝΑΙ ΝΑΙ ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΥ ΣΤΑΤΩ ΟΡΩΝ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΓΚΙΣΤΡΑ Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα 2. Βάρος (kg) Να αναφερθεί 3. Ύψος 4. Στην κορυφή να διαθέτει τέσσερα (4) μεταλλικά άγκιστρα από ανοξείδωτο χάλυβα. 5. Τροχήλατη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ /ΝΣΗ ΠΕΡΙΒ/ΝΤΟΣ ΚΑΘ/ΤΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΡΓΟ: Προμήθεια Κάδων 120-240-360 και 500 λίτρα. Ηράκλειο 31/08/2010 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ Οι παρακάτω αναφερόμενες Τεχνικές

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΊΣ ...8 ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΣΕ ΘΗΚΕΣ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΉΚΕΣ

ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΊΣ ...8 ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΣΕ ΘΗΚΕΣ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΉΚΕΣ ...8 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΣΕ ΘΗΚΕΣ... 0 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ... 3 ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ... 4... 6 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΊΣ ΜΕ ΡΆΦΙΑ... 7 ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΉΚΕΣ ΕΡΓΟΤΑΞΊΟΥ... 7 ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΉΚΕΣ... 9 ΣΥΛΛΟΓΈΣ ΕΡΓΑΛΕΊΩΝ 7 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΔΩΝ Δ.Ε ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ. Προϋπολογισμού: 14.981,40 σε ΕΥΡΩ

Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΔΩΝ Δ.Ε ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ. Προϋπολογισμού: 14.981,40 σε ΕΥΡΩ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΔΩΝ Δ.Ε ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΡ.ΜΕΛΕΤΗΣ: ΔΠΕ14/2015 Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΔΩΝ Δ.Ε ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ Προϋπολογισμού: 14.981,40 σε ΕΥΡΩ Ιούλιος, 2015 Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Εξελίξεις στην εφαρμογή κανονιστικού πλαισίου για την επιθεώρηση και έκδοση Π.Γ.Ε. (Π.Δ.917/79 & Π.Δ.918/79) Ελληνικός Νηογνώμων

Εξελίξεις στην εφαρμογή κανονιστικού πλαισίου για την επιθεώρηση και έκδοση Π.Γ.Ε. (Π.Δ.917/79 & Π.Δ.918/79) Ελληνικός Νηογνώμων Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος, 27/03/2017 Εξελίξεις στην εφαρμογή κανονιστικού πλαισίου για την επιθεώρηση και έκδοση Π.Γ.Ε. (Π.Δ.917/79 & Π.Δ.918/79) Ελληνικός Νηογνώμων Τρύφων Διαμαντόπουλος Νικόλαος Γρηγοριάδης

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ ΕΡΓΟ : Προμήθεια δικύκλων Ηράκλειο 25 / / 20 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Σκοπός Οι παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ: <<Προμήθεια Μηχανημάτων για τη Δ/νση Γεωτεχνικών Υπηρεσιών >>

ΕΡΓΟ: <<Προμήθεια Μηχανημάτων για τη Δ/νση Γεωτεχνικών Υπηρεσιών >> ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΡΓΟ: Κ.Μ. : Π 87/2010 ΠΡΟΫΠ : 9046,65

Διαβάστε περισσότερα

Μ Ε Λ Ε Τ Η. Προμήθεια επιβατικών αυτοκινήτων για την εξυπηρέτηση των αναγκών των Υπηρεσιών του Δήμου. Προϋπολογισμού: 46.

Μ Ε Λ Ε Τ Η. Προμήθεια επιβατικών αυτοκινήτων για την εξυπηρέτηση των αναγκών των Υπηρεσιών του Δήμου. Προϋπολογισμού: 46. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΔΗΜΟΣ: Χερσονήσου ΤΙΤΛΟΣ: Προμήθεια επιβατικών αυτοκινήτων για την εξυπηρέτηση των αναγκών των Υπηρεσιών του

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Προμήθεια 127 τροχήλατων πλαστικών. κάδων απορριμμάτων χωρητικότητας 1100 lt

Θέμα: Προμήθεια 127 τροχήλατων πλαστικών. κάδων απορριμμάτων χωρητικότητας 1100 lt ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ - ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Αρ. Μελ. : 16 /2016 Προϋπολογισμός 29.999,94 Θέμα: Προμήθεια 127 τροχήλατων πλαστικών κάδων απορριμμάτων χωρητικότητας 1100 lt ΧΑΪΔΑΡΙ 14 / 06 / 2016

Διαβάστε περισσότερα

Επισκευή & συντήρηση σωλήνων

Επισκευή & συντήρηση σωλήνων Επισκευή & συντήρηση σωλήνων Ευρεία γκάμα από μία πηγή. Μοναδικός ανθεκτικός σχεδιασμός. Γρήγορη και αξιόπιστη απόδοση. Τύπος μοντέλων Σελίδα Πρέσες δοκιμής κυκλωμάτων 2 9.2 Ψύκτες σωλήνων 2 9.3 Αντλίες

Διαβάστε περισσότερα

επιπλέον έκπτωση 10%!!!

επιπλέον έκπτωση 10%!!! Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α Ε ι δ ι κ ή Π ρ ο σ φ ο ρ ά!!! Εάν πάρετε όλον τον εξοπλισμό (1+2+3+4), επιπλέον έκπτωση 10%!!! 2 1) ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ Περιγραφή: Κτηνιατρικό τραπέζι πολλαπλών χρήσεων με

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2009: ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2009: ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2009: ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ST 006 ΜΠΟΥΛΟΝΙ ΑΓΚΥΡΩΣΗΣ Μπουλόνι αγκύρωσης σε μορφή βίδας που προσδένει την κατασκευή, χωρίς να γίνονται ορατές οι αλυσίδες (ενώνονται κάτω από την κατασκευή). Με

Διαβάστε περισσότερα

TEXNIKEΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΙΚΡΟΤΟΜΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΑΝΑΤΟΜΙΚΟ

TEXNIKEΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΙΚΡΟΤΟΜΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΑΝΑΤΟΜΙΚΟ TEXNIKEΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΙΚΡΟΤΟΜΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΑΝΑΤΟΜΙΚΟ ΟΜΑΔΑ Α : ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Το ζητούμενο είδος θα πρέπει να πληροί τις παρακάτω απαραίτητες τεχνικές προδιαγραφές, που θα πρέπει να αποδεικνύονται

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2011 ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2011 ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2011 ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ST 006 ΜΠΟΥΛΟΝΙ ΑΓΚΥΡΩΣΗΣ Μπουλόνι αγκύρωσης σε μορφή βίδας που προσδένει την κατασκευή, χωρίς να γίνονται ορατές οι αλυσίδες (ενώνονται κάτω από την κατασκευή).

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.) / Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΙΠΤΗΛ) Θεσσαλονίκη, 23-03-2017 Αριθμ. Πρωτ.: 000118 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΗΓΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΘΕΝΤΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: ,00 ΚΑ

ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΗΓΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΘΕΝΤΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: ,00 ΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ 2017-109 ΠΗΓΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΘΕΝΤΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 14.000,00 ΚΑ 30-7135.076 «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΗΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΔΩΝ ΣΥΜΜΕΙΚΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ

Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΔΩΝ ΣΥΜΜΕΙΚΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΔΗΜΟΣ: Χερσονήσου ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΔΩΝ ΣΥΜΜΕΙΚΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΑΡ.ΜΕΛΕΤΗΣ: ΔΠΕ4/2018

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΦΥΛΛΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΦΥΛΛΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΦΥΛΛΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ - ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ 1.ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΥΛΙΚΩΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ (ναι ή όχι) ΑΝΑΦΟΡΑ (αριθµός σελίδας τεχνικής προσφοράς που αναφέρεται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΑΡΚΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΕΘΝΙΚΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΑΡΚΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΕΘΝΙΚΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΑΡΚΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για την Προμήθεια, τοποθέτηση και συντήρηση της θαλάσσιας σήμανσης του Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου Ζακύνθου Ζάκυνθος, 09 Απριλίου 2008 Ο Φορέας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ WILD TERRAIN 2015

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ WILD TERRAIN 2015 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (O.M.A.E) ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ WILD TERRAIN 2015 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (ΕΠ.Α.) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 ΟΡΙΣΜΟΙ... 3 2 ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ... 3 2.1 Εφεδρικοί

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Α. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ «ΜΑΚΡΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΣΤΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΜΕ ΚΑΘΟΔΙΚΟ ΑΠΑΓΩΓΟ ΑΝΑΘΥΜΙΑΣΕΩΝ ( DOWN DRAFT )» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΘΕΙΣΑ ΔΑΠΑΝΗ:16.605,00

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ ΙΣΧΥΟΣ 450Kva ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΩΝ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ ΙΣΧΥΟΣ 450Kva ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΩΝ ΑΘΗΝΑ 15/01/2014 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ ΙΣΧΥΟΣ 450Kva ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΩΝ Η Επιτροπή Ολυμπίων και Κληροδοτημάτων προκειμένου να συνάψει

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙKΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΘΕΡΜΙΑΣ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

ΤΕΧΝΙKΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΘΕΡΜΙΑΣ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΤΕΧΝΙKΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΘΕΡΜΙΑΣ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ 1. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Το ζητούμενο είδος θα πρέπει να πληροί τις παρακάτω απαραίτητες τεχνικές προδιαγραφές, που θα πρέπει να αποδεικνύονται

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ To μοντέλο PL 745 CL είναι φουσκωτό σκάφος αναψυχής ολικού μήκους 7.45 m. Φέρει τη σήμανση CE με έγκριση του Ελληνικού Νηογνώμονα σύμφωνα με την YA4841/276/52 της

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΕΙΔΟΣ: ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΘΕΡΜΙΚΩΝ ΚΑΜΕΡΩΝ ΠΑΘ/ΛΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΕΙΔΟΣ: ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΘΕΡΜΙΚΩΝ ΚΑΜΕΡΩΝ ΠΑΘ/ΛΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΕΙΔΟΣ: ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΘΕΡΜΙΚΩΝ ΚΑΜΕΡΩΝ ΠΑΘ/ΛΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΕΙΔΟΣ: ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΘΕΡΜΙΚΩΝ ΚΑΜΕΡΩΝ ΠΑΘ/ΛΣ Προϋπολογισμός : 2.500.000 απαλλάσσεται

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ DOBLO` CARGO FIAT PROFESSIONAL 1.4 B EURO 6 ABS 009 Ρυθµιζόµενο τιµόνι ως προς το ύψος 011 Υδραυλικό τιµόνι 014 Ηλεκτρικά παράθυρα 028 Εσωτερικά ρυθµιζόµενοι καθρέπτες 043 Πίνακας οργάνων µε στροφόµετρο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΑΝΑ ΕΤΗΣ ΜΕ ΑΠΟΣΒΕΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΙΠΛΟ ΑΓΚΙΣΤΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΑΝΑ ΕΤΗΣ ΜΕ ΑΠΟΣΒΕΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΙΠΛΟ ΑΓΚΙΣΤΡΟ ΑΝΑ ΕΤΗΣ ΜΕ ΑΠΟΣΒΕΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΙΠΛΟ ΑΓΚΙΣΤΡΟ 831009780 Το σύστηµα θα καλύπτει τις βασικές απαιτήσεις του ΕΝ 355 και θα αποτελείται: Από δύο αναδέτες µήκους 1 m ο καθένας οι οποίοι θα καταλήγουν σε άγκιστρα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΠΙΕΣΤΗ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΠΙΕΣΤΗ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΠΙΕΣΤΗ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟ : «Κατασκευή Χώρου Υγειονοµικής Ταφής Απορριµµάτων (Χ.Y.T.A.) ήµου Νάξου (Ν1100a)» 9.512.000 ευρώ εκέµβριος 2012 K:\N1100a\cons\tefhi\MAPS.doc N1100a/5176

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΜΕΛΕΤΗΣ ΕΡΓΟΥ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΜΕΛΕΤΗΣ ΕΡΓΟΥ ΕΡΓΟ: «Εσωτερική διαρρύθμιση χώρων υγιεινής με ελαφριά διαχωριστικά, στο κτίριο του Τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής» ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΜΕΛΕΤΗΣ ΕΡΓΟΥ ΔΑΠΑΝΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ: 16.855,93 ΠΡΟΣΤΙΘΕΝΤΑΙ Ε.Ο. &

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΤΟ ΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. Νοέµβριος 2013 ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΟΤΟ ΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. Νοέµβριος 2013 ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΟΤΟ ΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. Νοέµβριος 2013 ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Οι περισσότερες αβαρίες προέρχονται από την κακή συντήρηση, από λάθη τοποθέτησης, κακό καύσιµο και κακό έλεγχο πριν το ταξίδι. Αφιερώστε χρόνο για την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΛΑΘΙΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΛΑΘΙΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ Δ/ΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: 223/2014 Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΛΑΘΙΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 15.000,00 ΕΥΡΩ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ 1) ΤΕΧΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Πλανητικά μίξερ BE5 300 W. (από 15 έως 220 ανά λεπτό)

Πλανητικά μίξερ BE5 300 W. (από 15 έως 220 ανά λεπτό) Πλανητικά Μίξερ 2 dito electrolux πλανητικά μίξερ Πλανητικά μίξερ Πανίσχυρα, κατασκευασμένα για να αντέχουν σε φορτία. Η Dito Electrolux προσφέρει πλούσια γκάμα πλανητικών μίξερ από 5 έως 80 λίτρων, για

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ. ΕΡΓΟ : Προμήθεια ανταλλακτικών κάδων απορριμμάτων. Κ.Μ. : Π 38/2010 ΠΡΟΫΠ : ,00 με το Φ.Π.Α.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ. ΕΡΓΟ : Προμήθεια ανταλλακτικών κάδων απορριμμάτων. Κ.Μ. : Π 38/2010 ΠΡΟΫΠ : ,00 με το Φ.Π.Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΡΓΟ : Προμήθεια ανταλλακτικών κάδων απορριμμάτων Κ.Μ. : Π 38/2010 ΠΡΟΫΠ : 25.000,00 με το Φ.Π.Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Προμήθεια ανταλλακτικών κάδων απορριμμάτων ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Το ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Το ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ 1η Υ. ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : Ε. ΠΑΤΡΑ ΤΗΛ.: 213-2052518 ΦΑΞ : 213-2052441 Email: promitheion@paidon-pentelis.gr

Διαβάστε περισσότερα

...smart technology ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

...smart technology ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ MADE IN GERMANY...smart technology ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ Για περισσότερο από 50 χρόνια η γερμανική εταιρία Brennenstuhl καινοτομεί στην ανάπτυξη νέων προϊόντων ηλεκτρονικού & ηλεκτρολογικού εξοπλισμού με

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΜΑΡΟΥΦΙΔΗΣ

ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΜΑΡΟΥΦΙΔΗΣ ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΜΑΡΟΥΦΙΔΗΣ Π.ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗ 5 ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΛΣΑΜΗ ΝΕΑΠΟΛΗ ΤΗΛ./FAX. 2310 628.008 ΚΙΝ.6944 677104 ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΟΥ ΘΕΩΡΙΑΣ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Γ.Ν.Α. «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» ΑΘΗΝΑ 24 9 2014 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ (ANALOG ADDRESSABLE) ΠΙΝΑΚΩΝ ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ Οι κατωτέρω Τεχνικές Προδιαγραφές,

Διαβάστε περισσότερα

ιεύθυνση Συστήµατος Μεταφοράς

ιεύθυνση Συστήµατος Μεταφοράς ιεύθυνση Συστήµατος Μεταφοράς ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ Υ ΡΟΦΟΡΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ 5m3 1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΓΕΝΙΚΑ Το προσφερόµενο όχηµα θα πρέπει να είναι απόλυτα καινούριο, ισχυρής κατασκευής και γενικά

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΤΡΟΧΗΛΑΤΩΝ ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΩΝ ΜΕ ΟΞΥΜΕΤΡΙΑ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΤΡΟΧΗΛΑΤΩΝ ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΩΝ ΜΕ ΟΞΥΜΕΤΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΤΡΟΧΗΛΑΤΩΝ ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΩΝ ΜΕ ΟΞΥΜΕΤΡΙΑ Σ.Β (%) Σ.Β (%) Α/Α ΓΕΝΙΚΑ Τροχήλατη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης Αναίμακτης (συστολική-διαστολική και μέση πίεση) με ταλαντωσυμετρική

Διαβάστε περισσότερα

Αρθρο A.T.1 Προμήθεια και τοποθέτηση Πυροσβεστήρα κόνεως τύπου Pα, φορητός γομώσεως 6kg. Κωδικός Αναθεώρησης ATHE

Αρθρο A.T.1 Προμήθεια και τοποθέτηση Πυροσβεστήρα κόνεως τύπου Pα, φορητός γομώσεως 6kg. Κωδικός Αναθεώρησης ATHE Αναλυτικό τιμολόγιο Αρθρο A.T.1 Προμήθεια και τοποθέτηση Πυροσβεστήρα κόνεως τύπου Pα, φορητός γομώσεως 6kg Κωδικός Αναθεώρησης ATHE 8201.1.2 ΗΛΜ 19 100% Προμήθεια και τοποθέτηση Πυροσβεστήρα ξηράς κόνεως

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. Ο Πρόεδρος της Μονομετοχικής Ανώνυμης Εταιρείας Εκμετάλλευσης Τουριστικού Λιμένα Κω

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. Ο Πρόεδρος της Μονομετοχικής Ανώνυμης Εταιρείας Εκμετάλλευσης Τουριστικού Λιμένα Κω ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ΚΩ ΚΩΣ, 30/10/2015 Αρ.Πρωτ: 2846/2015 Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πρόχειρου Μειοδοτικού Διαγωνισμού για την Προμήθεια ενός (1) φουσκωτού

Διαβάστε περισσότερα

«ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : ΔΥΟ (2) ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ ΚΛΙΝΩΝ ΜΕ ΨΗΦΙΑΚΟ ΖΥΓΟ»

«ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : ΔΥΟ (2) ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ ΚΛΙΝΩΝ ΜΕ ΨΗΦΙΑΚΟ ΖΥΓΟ» ΠΡΟΣ: Γενικό Νοσοκομείο Πατρών "Άγιος Ανδρέας" ΤΜ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Email: diabouleusi@agandreashosp.gr Αθήνα, 26 Απριλίου 2018 ΑΦΟΡΑ: «ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : ΔΥΟ (2) ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ ΚΛΙΝΩΝ ΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

CRV 1000. Για αληθινά καθαρές πόλεις.

CRV 1000. Για αληθινά καθαρές πόλεις. CRV 1000 Το CRV 1000 είναι ένα απορριμματοφόρο όχημα με σύστημα συμπίεσης, χωρητικότητας 4-8m3, το οποίο έχει όλa τα πλεονεκτήματα ενός κλασικού οχήματος τύπου πρέσας της KAOUSSIS και επιπλέον τη δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

Your Best Choice for Marine Equipment. Προσφορές Οκτωβρίου.

Your Best Choice for Marine Equipment. Προσφορές Οκτωβρίου. Your Best Choice for arine Equipment Προσφορές Οκτωβρίου www.eval.gr ΣΑΚΑΚΙ ΝΙΤΣΕΡΑΔΑΣ POPUAR ΑΠΟ ΤΗΝ VIKING (κωδικός 02507* - 02508*) άνεσης σακάκι νιτσεράδων VIKING. Έχει κουκούλα με κορδόνι, μπροστινό

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : Κατασκευή και τοποθέτηση εργαστηριακών πάγκων Φυματιολογικού Εργαστηρίου της ΝΜΝΘ

ΘΕΜΑ : Κατασκευή και τοποθέτηση εργαστηριακών πάγκων Φυματιολογικού Εργαστηρίου της ΝΜΝΘ ΘΕΜΑ : Κατασκευή και τοποθέτηση εργαστηριακών πάγκων Φυματιολογικού Εργαστηρίου της ΝΜΝΘ ΓΕΝΙΚΑ Η δαπάνη να περιλαμβάνει όλα τα υλικά, την κατασκευή και τοποθέτηση των πάγκων, καθώς και την απομάκρυνση

Διαβάστε περισσότερα

17PROC

17PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Αθήνα, 12 Ιουνίου 2017 Αριθ. Πρωτ. : 2024 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΠΤΥΣΟΜΕΝΗΣ ΤΕΝΤΑΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ : 1.230,00 1. Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η ΑΡΘΡΟ 1ο Αντικείμενο της προμήθειας Οι παρούσες τεχνικές προδιαγραφές προϋπολογισμού 1.230,00 μαζί

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ Κ/Φ ΤΟΛΜΗ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ Κ/Φ ΤΟΛΜΗ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ 19 / 02/ 2017 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ Κ/Φ ΤΟΛΜΗ 1. ΣΚΟΠΟΣ: 1.1. Η παρούσα τεχνική περιγραφή καλύπτει τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά,

Διαβάστε περισσότερα

16REQ

16REQ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ - ΣΥΚΕΩΝ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Συντήρηση λογισμικού του συστήματος αντλίας καυσίμων του πρατήριου καυσίμων του Δήμου Νεάπολης-Συκεών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡ. ΜΕΛΕΤ. 10/2017. Κ.Α (Έτους 2017)

ΑΡ. ΜΕΛΕΤ. 10/2017. Κ.Α (Έτους 2017) ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΡ. ΜΕΛΕΤ. 10/2017 Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ, ΚΑΡΕΚΛΩΝ, ΤΡΑΠΕΖΙΩΝ ΚΛΠ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 70.000,00 ΕΥΡΩ Κ.Α 10.7133.0002 (Έτους 2017) ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ (1) ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (2)

Διαβάστε περισσότερα

«ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΙΚΟΥ ΒΡΑΧΙΟΝΑ»

«ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΙΚΟΥ ΒΡΑΧΙΟΝΑ» ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ - ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΙΚΟΥ ΒΡΑΧΙΟΝΑ» ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 26.998,50 με Φ.Π.Α.23% Τίτλος : Προμήθεια χορτοκοπτικού ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

A. TEXNIKH ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΟΕΡΓΟY 1:

A. TEXNIKH ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΟΕΡΓΟY 1: A. TEXNIKH ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΟΕΡΓΟY 1: "ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ" 1.1 ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1.1.1. ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ενδεικτική Διάσταση : 1.60*80* 72 cm έως

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική Προδιαγραφή για τηλεχειριζόμενους διακόπτες (ρελέ ισχύος) ABB AF

Τεχνική Προδιαγραφή για τηλεχειριζόμενους διακόπτες (ρελέ ισχύος) ABB AF Τεχνική Προδιαγραφή για τηλεχειριζόμενους διακόπτες (ρελέ ισχύος) ABB AF Περιεχόμενα 1. Τηλεχειριζόμενοι διακόπτες αέρος-af... 2 2. Βοηθητικοί τηλεχειριζόμενοι διακόπτες αέρος (βοηθητικά ρελέ)-nf... 4

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΦΑΓΕΙΩΝ. Τεχνικές Προδιαγραφές

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΦΑΓΕΙΩΝ. Τεχνικές Προδιαγραφές ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Πληροφ.: Μαρία Γκιζελή K. Σφακιαννάκη και Γρηγορίου Ε 50 73135 Τηλ.: 28213-41710 Fax: 28210-73847 www.chania.gr, email: dimos@chania.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΚΡΕΒΑΤΙ ΝΟΣΗΑΕΙΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΜΕ<^)

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΚΡΕΒΑΤΙ ΝΟΣΗΑΕΙΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΜΕ<^) Ό ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΚΡΕΒΑΤΙ ΝΟΣΗΑΕΙΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για την προμήθεια κινητών και σταθερών αρχειοθηκών στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για την προμήθεια κινητών και σταθερών αρχειοθηκών στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Τμήμα Λογιστικού Διαχείρισης Υλικού και Επιχορηγήσεων Ταχ. Δ/νση : Δικαστικό Μέγαρο Ταχ. Κωδ. : 546 26 Πληροφορίες : Δ. Βεργετίδης Θεσσαλονίκη 27-06-2016 Αρίθ.Πρωτ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΑΣΑ ΚΑΙ ΕΑΑΜ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΑΣΑ ΚΑΙ ΕΑΑΜ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΑΣΑ ΚΑΙ ΕΑΑΜ -πλαστικό για τις κλινικές/τμήματα/εργαστήρια ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ -δεκαπέντε έως είκοσι (15-20 λίτρων ) -τριάντα έως σαράντα (30-40

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Εικόνα 1

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Εικόνα 1 ΤΑΧΥΚΙΝΗΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ RSD ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΚΥΡΙΩΝ 0 Οι Ταχυκίνητες Πόρτες (ταχυπόρτες) είναι ηλεκτρικά κινούμενες διατάξεις, κατάλληλα κατασκευασμένες για βιομηχανικούς χώρους, αποθήκες και χώρους υγειονομικού

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ (ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ)

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ (ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αχαρνών 464 & Αγ.Αναργύρων Νέα Χαλκηδόνα, ΤΚ 14343 Τηλ. : 210-25 89 917 εσ. 201 Fax : 210 25 89 915 e-mail : texniki@neahalkidona.gr

Διαβάστε περισσότερα

Ρυθμιζόμενος θερμοστάτης. Προστασία υπερθέρμανσης Ενδεικτική λυχνία λειτουργίας

Ρυθμιζόμενος θερμοστάτης. Προστασία υπερθέρμανσης Ενδεικτική λυχνία λειτουργίας 2017,1R2 04.ΕΠΟΧΙΑΚΑ ΕΙΔΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΩΔΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΕΙΜΩΝΑΣ SP-1972-G1 Color: white 4895139202298 104214-0006 SP-1972-G1 ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΧΑΛΑΖΙΑ 800W Θερμάστρα χαλαζία οικονομική με 2 λάμπες 800W 2

Διαβάστε περισσότερα

Α ΜΗΕ ΑΕ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Α ΜΗΕ ΑΕ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Α ΜΗΕ ΑΕ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΡΟΧΗΛΑΤΗΣ ΜΟΝΑ ΑΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΕΞΑΦΘΟΡΙΟΥΧΟΥ ΘΕΙΟΥ ( SF6 ) Α. ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1. Η παραπάνω µονάδα θα έχει σαν κύριο σκοπό:

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Παρατηρήσεις στις προδιαγραφές για 4 κλίνες ΜΑΦ συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης ,00 με ΦΠΑ».

Θέμα: «Παρατηρήσεις στις προδιαγραφές για 4 κλίνες ΜΑΦ συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης ,00 με ΦΠΑ». Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας «Ο Άγιος Παντελεήμων» Γραφείο Προμηθειών Δ. Π. Μαντούβαλου 3 184 54, Νίκαια, Πειραιάς Υπόψη: Επιτροπής σύνταξης προδιαγραφών Αθήνα 22/02/2016 Θέμα: «Παρατηρήσεις στις προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική Προδιαγραφή για θερμομαγνητικούς διακόπτες ABB MS

Τεχνική Προδιαγραφή για θερμομαγνητικούς διακόπτες ABB MS Τεχνική Προδιαγραφή για ABB MS Περιεχόμενα 1. Αυτόματοι θερμομαγνητικοί διακόπτες προστασίας κινητήρων-ms132... 2 2. Αυτόματοι θερμομαγνητικοί διακόπτες προστασίας κινητήρων-ms116... 4 3. Αυτόματοι θερμομαγνητικοί

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ VALENA

ΙΑΚΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ VALENA ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 2 2. ΕΦΑΡΜΟΖΟΜΕΝΑ ΠΡΟΤΥΠΑ 3 3. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 3 3.1. Μηχανισµοί 3 3.2. Στήριξη 3 3.3. Σύνδεση 4 3.4. Στεγανοποίηση 4 3.5. Σηµάνσεις 5 1 1. Γενικά χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

Ύψος εξάλων ονομάζεται. Βύθισμα κατασκευής είναι. Διαγωγή ονομάζεται

Ύψος εξάλων ονομάζεται. Βύθισμα κατασκευής είναι. Διαγωγή ονομάζεται Καθ. Γ. Γκοτζαμάνης σελ. 2 / 5 Επώνυμο Όνομα ΑΓΜ Εξάμηνο Βαθμολογία γραπτού ολογράφως Ύψος εξάλων ονομάζεται Βύθισμα κατασκευής είναι Διαγωγή ονομάζεται Η κάθετη απόσταση μεταξύ της πρωραίας και πρυμναίας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ www.kolliasdoors.com ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΗΣ ΡΑΜΠΑΣ ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΕΙΛΟΥΣ - HDLΤ 0 Οι Υδραυλικές Ράμπες με Τηλεσκοπικά Εκτεινόμενο Χείλος, αποτελούν μια

Διαβάστε περισσότερα