ΟΘΟΝΗ LED (ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ LED)

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΟΘΟΝΗ LED (ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ LED)"

Transcript

1 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΟΘΟΝΗ LED (ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ LED) Προτού θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή, διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο και φυλάξτε το σε ασφαλές μέρος για μελλοντική αναφορά. ΛΙΣΤΑ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΓΙΑ ΟΘΟΝΕΣ LED (ΟΘΟΝΕΣ ΑΦΗΣ LED) 23ET83V

2 2 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 3 ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ 20 ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ 4 ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 4 Άνοιγμα συσκευασίας 5 Εξαρτήματα και κουμπιά 6 Μετακίνηση και σήκωμα της οθόνης 6 Στήσιμο της οθόνης 6 - Επιτραπέζια τοποθέτηση 8 - Τακτοποίηση καλωδίων 9 ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ 23 ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 24 Προκαθορισμένες λειτουργίες (Ανάλυση) 24 ΧΡΟΝΙΣΜΟΣ HDMI 24 Ενδεικτική λυχνία 25 ΣΩΣΤΉ ΣΤΆΣΗ ΣΏΜΑΤΟΣ 25 Σωστή στάση του σώματος για χρήση της οθόνης 9 Σύνδεση σε υπολογιστή 9 - Σύνδεση D-SUB 9 - Σύνδεση HDMI 11 - Σύνδεση σε υπολογιστή μέσω καλωδίου USB 11 - Σύνδεση στη θύρα ακουστικών 12 ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ 13 Προσαρμογή ρυθμίσεων 13 - Ρυθμίσεις μενού 14 - ΕΙΚΟΝΑ 15 - ΧΡΩΜΑ 16 - Εικόνα 16 - ΉΧΟΣ 17 - ΆΛΛΑ 18 SUPER ENERGY SAVING (ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ) 19 Mode Εικόνας

3 ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ 3 ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ Κάθε μοντέλο έχει διαφορετική άδεια χρήσης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την άδεια χρήσης, επισκεφθείτε τη διεύθυνση "Οι όροι HDMI και HDMI High-Definition Multimedia Interface, καθώς και το λογότυπο HDMI είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της HDMI Licensing, LLC στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες."

4 4 ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Άνοιγμα συσκευασίας Ελέγξτε αν στη συσκευασία του προϊόντος περιλαμβάνονται τα παρακάτω εξαρτήματα. Αν λείπουν εξαρτήματα, επικοινωνήστε με τον τοπικό αντιπρόσωπο από τον οποίο αγοράσατε το προϊόν. Οι εικόνες που περιέχονται σε αυτό το εγχειρίδιο ενδέχεται να διαφέρουν από το πραγματικό προϊόν και τα εξαρτήματα. CD (Εγχειρίδιο χρήστη) / Κάρτα Καλώδιο D-SUB (Αυτό το καλώδιο δεν συμπεριλαμβάνεται σε όλες τις χώρες.) Καλώδιο USB 2.0 τύπου A-B ή Καλώδιο ρεύματος (Ανάλογα με τη χώρα) Τροφοδοτικό Τροφοδοτικό (Ανάλογα με τη χώρα) Δεματικό καλωδίων ΠΡΟΣΟΧΗ yγια λόγους ασφαλείας και για να εξασφαλιστεί η διάρκεια ζωής των προϊόντων, μην χρησιμοποιείτε μη εγκεκριμένα εξαρτήματα. yη εγγύηση δεν καλύπτει ζημιές ή τραυματισμούς που οφείλονται στη χρήση μη εγκεκριμένων εξαρτημάτων. ΣΗΜΕΙΩΣΗ yτα εξαρτήματα που παρέχονται μαζί με το προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το μοντέλο. yοι προδιαγραφές του προϊόντος ή τα περιεχόμενα του εγχειριδίου ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση, σε περίπτωση αναβάθμισης των λειτουργιών του προϊόντος.

5 ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 5 Εξαρτήματα και κουμπιά Ένδειξη λειτουργίας yαναμμένη: ενεργοποιημένη οθόνη (κόκκινο χρώμα) yσβηστή: απενεργοποιημένη οθόνη (Κουμπί λειτουργίας) SES MODE Κουμπί H/P HDMI 2 USB UP DC-IN (19 V ) HDMI 1 D-SUB IN Πίνακας σύνδεσης

6 6 ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Μετακίνηση και σήκωμα της οθόνης Όταν μετακινείτε ή σηκώνετε την οθόνη, ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες, για να αποφύγετε γρατσουνιές ή ζημιές. Έτσι θα μπορείτε να τη μεταφέρετε με ασφάλεια, ανεξάρτητα από το σχήμα ή το μέγεθός της. Στήσιμο της οθόνης Επιτραπέζια τοποθέτηση 1 Σηκώστε και τοποθετήστε την οθόνη σε κατακόρυφη θέση επάνω σε ένα τραπέζι. Αφήστε απόσταση (τουλάχιστον) 10 εκ. από τον τοίχο για επαρκή εξαερισμό. ΠΡΟΣΟΧΗ yπροσπαθήστε να μην αγγίζετε την οθόνη. Υπάρχει κίνδυνος ζημιάς είτε στην οθόνη είτε σε ορισμένα pixel που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία εικόνων. 10 εκ. 10 εκ. 10 εκ. 10 εκ. yπριν μετακινήσετε την οθόνη, καλύτερα να την τοποθετήσετε στην αρχική συσκευασία της. yπριν μετακινήσετε ή σηκώσετε την οθόνη, αποσυνδέστε το καλώδιο ρεύματος και όλα τα καλώδια. yκρατήστε σταθερά το πάνω και το κάτω μέρος του πλαισίου της οθόνης. Μην κρατάτε την οθόνη από το πλαίσιό της. 2 Συνδέστε το τροφοδοτικό και το καλώδιο ρεύματος σε πρίζα. DC-IN (19 V ) yνα κρατάτε την οθόνη προς την αντίθετη κατεύθυνση, για να μην γρατσουνιστεί. ή yόταν μετακινείτε την οθόνη, προφυλάξτε την από ισχυρούς κραδασμούς. yόταν μετακινείτε την οθόνη, φροντίστε να είναι σε όρθια θέση. Ποτέ να μην την γέρνετε οριζόντια ή πλάγια. DC-IN (19 V )

7 ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 7 3 Πατήστε το κουμπί (λειτουργίας) στην πρόσοψη, για να ενεργοποιήσετε τη συσκευή. ΠΡΟΣΟΧΗ Αποσυνδέστε το καλώδιο ρεύματος προτού μετακινήσετε την οθόνη σε άλλη θέση. Διαφορετικά, υπάρχει κίνδυνος ηλεκτροπληξίας. ΣΗΜΕΙΩΣΗ 25 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΊΗΣΗ Για την αποφυγή τραυματισμών στα δάκτυλα κατά τη ρύθμιση της οθόνης, μην κρατάτε το επάνω μέρος της βάσης όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα. Μπροστινή πλευρά Πίσω yδώστε κλίση από +25 έως -5 μοίρες στην οθόνη, για να ρυθμίσετε τη γωνία προβολής ανάλογα με τις ανάγκες σας. yαποφεύγετε τη χρήση του προϊόντος υπό υψηλές θερμοκρασίες και υψηλά ποσοστά υγρασίας. Η χρήση του προϊόντος όταν λειτουργεί ο κλιματισμός μπορεί επίσης να οδηγήσει στο σχηματισμό υγρασίας μέσα από το γυαλί. Αυτή η υγρασία θα εξατμιστεί με τον καιρό και ανάλογα με το περιβάλλον λειτουργίας. Μην αγγίζετε και μην πιέζετε την οθόνη όταν ρυθμίζετε τη γωνία της συσκευής. Μην κρατάτε την οθόνη όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα, γιατί υπάρχει κίνδυνος να φύγει από τη βάση στήριξης και να σας τραυματίσει.

8 8 ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Τακτοποίηση καλωδίων Χρήση του συστήματος ασφαλείας Kensington Μαζέψτε τα καλώδια και δέστε τα με το παρεχόμενο δεματικό καλωδίων. Η υποδοχή του συστήματος ασφαλείας Kensington βρίσκεται στο πίσω μέρος της οθόνης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγκατάσταση και τη χρήση του συστήματος, ανατρέξτε στο εγχειρίδιο που παρέχεται με το σύστημα ασφαλείας Kensington ή επισκεφτείτε τη διεύθυνση Συνδέστε το καλώδιο του συστήματος ασφαλείας Kensington στην οθόνη και σε ένα τραπέζι. ΣΗΜΕΙΩΣΗ Το σύστημα ασφαλείας Kensington είναι προαιρετικό. Μπορείτε να το αγοράσετε από τα περισσότερα καταστήματα πώλησης ηλεκτρονικών ειδών.

9 ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ 9 ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ Σύνδεση σε υπολογιστή yη οθόνη υποστηρίζει τη δυνατότητα τοποθέτησης και άμεσης λειτουργίας (Plug & Play)*. * Plug & Play: Ο υπολογιστής αναγνωρίζει μια συσκευή η οποία ενεργοποιείται μόλις συνδέεται στον υπολογιστή, χωρίς να απαιτείται διαμόρφωση της συσκευής ή επέμβαση του χρήστη. Σύνδεση D-SUB Μεταδίδει αναλογική εικόνα από τον υπολογιστή στην οθόνη. Συνδέστε τον υπολογιστή και την οθόνη με το παρεχόμενο καλώδιο σήματος D-sub 15 ακίδων, όπως φαίνεται στις παρακάτω εικόνες. Σύνδεση HDMI Μεταδίδει τα ψηφιακά σήματα εικόνας και ήχου από τον υπολογιστή ή από το σύστημα ήχου/εικόνας στην οθόνη. Συνδέστε τον υπολογιστή ή το σύστημα ήχου/εικόνας και την οθόνη με το καλώδιο HDMI, όπως φαίνεται στις παρακάτω εικόνες. HDMI 2 HDMI 1 H/P D-SUB IN USB UP H/P HDMI 2 USB UP (πωλείται ξεχωριστά) HDMI 1 D-SUB IN HDMI OUT HDMI OUT ΣΗΜΕΙΩΣΗ yαν χρησιμοποιείτε HDMI PC, ενδέχεται να υπάρξει πρόβλημα συμβατότητας. D-SUB OUT ΣΗΜΕΙΩΣΗ yόταν χρησιμοποιείτε βύσμα καλωδίου εισόδου σήματος D-Sub για Macintosh yπροσαρμογέας Mac Για χρήση με υπολογιστές Apple Macintosh, απαιτείται ένας ξεχωριστός προσαρμογέας βύσματος για να αλλάξετε το βύσμα VGA D-SUB υψηλής πυκνότητας 15 ακίδων (3 σειρών) του παρεχόμενου καλωδίου σε βύσμα 15 ακίδων 2 σειρών.

10 10 ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗ yσυνδέστε το καλώδιο εισόδου σήματος και σφίξτε το στρίβοντας τις βίδες δεξιόστροφα. yμην πιέζετε την οθόνη με τα δάχτυλά σας για μεγάλο χρονικό διάστημα, διότι μπορεί να παραμορφωθεί προσωρινά η απεικόνιση στην οθόνη. yγια να μην αποτυπωθούν μόνιμα είδωλα στην οθόνη, αποφύγετε την παρατεταμένη προβολή στατικών εικόνων. Αν είναι εφικτό, χρησιμοποιήστε προφύλαξη οθόνης. Λειτουργία Self Image Setting (Αυτόματη ρύθμιση εικόνας). Πατήστε το κουμπί λειτουργίας για να ενεργοποιήσετε την οθόνη. Όταν ενεργοποιείται η οθόνη, εκτελείται αυτόματα η λειτουργία "Self Image Setting" (Αυτόματη ρύθμιση εικόνας). (Υποστηρίζεται μόνο στην αναλογική λειτουργία) MODE AUTO INPUT EXIT ΣΗΜΕΙΩΣΗ yόταν συνδέετε το καλώδιο ρεύματος σε πρίζα, χρησιμοποιήστε γειωμένο πολύπριζο (με πρίζες 3 οπών) ή γειωμένη πρίζα. yαν ενεργοποιήσετε την οθόνη σε χώρο με χαμηλή θερμοκρασία, ενδέχεται να τρεμοπαίξει. Αυτό είναι φυσιολογικό. yενδέχεται να εμφανιστούν στην οθόνη κάποιες κόκκινες, πράσινες ή μπλε κουκκίδες. Αυτό είναι φυσιολογικό. yαν χρησιμοποιήσετε καλώδιο DVI σε HDMI, ίσως υπάρξουν προβλήματα συμβατότητας. ΣΗΜΕΙΩΣΗ yλειτουργία "Self Image Setting" (Αυτόματη ρύθμιση εικόνας). Αυτή η λειτουργία προσφέρει στο χρήστη τις ιδανικές ρυθμίσεις εικόνας. Όταν συνδέεται για πρώτη φορά η οθόνη, αυτή η λειτουργία ρυθμίζει αυτόματα τη συσκευή στις ιδανικές ρυθμίσεις εικόνας για μεμονωμένα σήματα εισόδου. (Υποστηρίζεται μόνο στην αναλογική λειτουργία) yλειτουργία "AUTO" (ΑΥΤΟΜΑΤΑ). Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα (π.χ. θολή εικόνα, θολά γράμματα, τρεμόπαιγμα οθόνης ή "κόλλημα" εικόνας) όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή ή όταν αλλάζετε την ανάλυση της οθόνης, πιέστε το κουμπί λειτουργίας AUTO (ΑΥΤΟΜΑΤΑ) για να βελτιώσετε την ανάλυση. (Υποστηρίζεται μόνο στην αναλογική λειτουργία)

11 ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ 11 Σύνδεση σε υπολογιστή μέσω καλωδίου USB Για να χρησιμοποιήσετε την οθόνη αφής, συνδέστε τη θύρα USB στον υπολογιστή. Χρησιμοποιήστε ένα καλώδιο USB 2.0 τύπου A-B για να συνδέσετε τον υπολογιστή σας. (Δεν διαθέτει λειτουργία διανομέα USB.) Σύνδεση στη θύρα ακουστικών Από τη θύρα ακουστικών μπορείτε να συνδέσετε μια περιφερειακή συσκευή στην οθόνη. Συνδέστε όπως βλέπετε στην εικόνα. (πωλείται χωριστά) H/P HDMI 2 USB UP HDMI 1 D-SUB IN HDMI 2 HDMI 1 ΣΗΜΕΙΩΣΗ H/P D-SUB IN USB UP ΣΗΜΕΙΩΣΗ yοι περιφερειακές συσκευές πωλούνται ξεχωριστά. yαπό τη θύρα USB δεν μπορείτε να συνδέσετε το πληκτρολόγιο, το ποντίκι και άλλες συσκευές USB. yτα ακουστικά με γωνιακό βύσμα συνδέονται δύσκολα με τις περιφερειακές συσκευές. Γι' αυτό, να χρησιμοποιείτε ακουστικά με ίσιο βύσμα. yπριν από τη χρήση, εγκαταστήστε το πιο πρόσφατο service pack των Windows. Γωνιακό βύσμα Ίσιο βύσμα ΣΗΜΕΙΩΣΗ yοι λειτουργίες ακουστικών και ηχείων μπορεί να είναι περιορισμένες. Εξαρτάται από τις ρυθμίσεις ήχου τόσο του υπολογιστή όσο και της εξωτερικής συσκευής.

12 12 ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ 1 Πατήστε το κουμπί που θέλετε στο κάτω μέρος της οθόνης. 2 Για να αλλάξετε την τιμή του στοιχείου του μενού, πατήστε τα κουμπιά στο κάτω μέρος της οθόνης. Για να επιστρέψετε στο ανώτερο μενού ή για να ρυθμίσετε άλλα στοιχεία μενού, χρησιμοποιήστε το κουμπί του επάνω βέλους ( ). 3 Για να βγείτε από το μενού OSD, επιλέξτε ΕΞΟΔΟΣ. MENU SES MODE AUTO INPUT EXIT Κουμπιά οθόνης MENU SES / Κουμπί MODE (ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ) / AUTO (ΑΥΤΟΜΑΤΑ) INPUT / EXIT (ΕΙΣΑΓΩΓΗ / ΕΞΟΔΟΣ) (Κουμπί λειτουργίας) Πρόσβαση στα κύρια μενού. OSD ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕ- ΝΟ/OSD UNLOCKED (OSD ΕΝΕΡΓΟ) Περιγραφή Με αυτήν τη λειτουργία μπορείτε να κλειδώσετε τις τρέχουσες ρυθμίσεις ελέγχου, ώστε να μην αλλάξουν κατά λάθος. y Πατήστε το κουμπί Μενού για μερικά δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να ρυθμίσετε το OSD Κλείδωμα. y Μπορείτε να ξεκλειδώσετε τα στοιχεία ελέγχου OSD οποιαδήποτε στιγμή, πατώντας για αρκετά δευτερόλεπτα το κουμπί MENU (ΜΕΝΟΥ). Εμφανίζεται το μήνυμα "OSD UNLOCKED" (OSD ΕΝΕΡΓΟ). Ενεργοποιεί τη λειτουργία SUPER ENERGY SAVING (ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ). Μετάβαση στο μενού Λειτουργία εικόνας. Όταν προσαρμόζετε τις ρυθμίσεις προβολής, να πατάτε πάντα το κουμπί AUTO. (Υποστηρίζεται μόνο στην αναλογική λειτουργία) Η καλύτερη κατάσταση προβολής 1920 x 1080 Μπορείτε να επιλέξετε το σήμα εισόδου. Όταν έχουν συνδεθεί δύο σήματα εισόδου, μπορείτε να επιλέξετε το σήμα εισόδου (D-SUB/HDMI1/HDMI2) που θέλετε. Όταν έχει συνδεθεί μόνο ένα σήμα εισόδου, εντοπίζεται αυτόματα. Η προεπιλεγμένη ρύθμιση είναι D-SUB. ΕΞΟΔΟΣ Έξοδος από το OSD (ενδείξεις επί της οθόνης). Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση. Ένδειξη λειτουργίας Όταν η οθόνη βρίσκεται σε κατάσταση λειτουργίας, η ένδειξη λειτουργίας γίνεται κόκκινη (σε λειτουργία). Όταν η οθόνη βρίσκεται σε κατάσταση εξοικονόμησης ενέργειας, η ένδειξη λειτουργίας αναβοσβήνει κόκκινη. ΣΗΜΕΙΩΣΗ Όλα τα κουμπιά είναι ευαίσθητα στην αφή και λειτουργούν με ένα απλό άγγιγμα του δαχτύλου σας στην ετικέτα τους.

13 ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ 13 Προσαρμογή ρυθμίσεων MENΟΥ Ρυθμίσεις μενού 1 Πατήστε το κουμπί MENU (ΜΕΝΟΥ) στο κάτω μέρος της οθόνης, για να εμφανιστεί στην οθόνη το MENOY. 2 Για να ορίσετε τις επιλογές που θέλετε, πατήστε τα κουμπιά ή ή. 3 Πατήστε το κουμπί Επόμενο Μενου, για να ανοίξουν οι ρυθμίσεις περισσότερων επιλογών. 4 Για να βγείτε από το μενού OSD, επιλέξτε ΕΞΟΔΟΣ. Για να επιστρέψετε στο ανώτερο μενού ή για να ρυθμίσετε άλλα στοιχεία μενού, χρησιμοποιήστε το κουμπί του επάνω βέλους ( ). ΦΩΤΕΙΝΟΤ. ΑΝΤΙΘΕΣΗ WIDE/ΚΑΝΟΝΙΚΉ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ WIDE ΟΧΙ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΕΝΟΥ ΜΕΝΟΥ > ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΕΝΟΥ > ΕΙΚΟΝΑ ΕΥΚΡΊΝΕΙΑ ΣTAΘMH MAYPOY YΨHΛO OVER SCAN OFF ΕΞΟΔΟΣ Κάθε επιλογή εξηγείται παρακάτω. MENΟΥ Αναλογικό HDMI Περιγραφή ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ O O ΑΝΤΙΘΕΣΗ O O WIDE/ΚΑΝΟΝΙ- ΚΉ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ O O O O Για να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα και την αντίθεση της οθόνης WIDE Μπορείτε να μεταβείτε σε πλήρη οθόνη, με βάση το σήμα εικόνας εισόδου. ΚΑΝΟΝΙΚΗ Η αναλογία του σήματος εικόνας εισόδου αλλάζει σε κανονική. * Αυτή η λειτουργία έχει αποτέλεσμα μόνο αν η ανάλυση εισόδου είναι χαμηλότερη από την αναλογία της οθόνης (16:9). Επαναφέρετε όλες τις προεπιλεγμένες, εργοστασιακές ρυθμίσεις. Αν πατήσετε τα κουμπιά,, η επαναφορά γίνεται αμέσως. ΜΕΝΟΥ > ΕΠΌΜΕΝΟ ΜΕΝΟΥ Αναλογικό HDMI Περιγραφή ΕΙΚΟΝΑ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ O O Για να ρυθμίσετε την ευκρίνεια της οθόνης. ΧΡΏΜΑ ΕΙΚΟΝΑ ΣTAΘMH MAYPOY x O Για να ορίσετε επίπεδο μαύρου OVER SCAN x O ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΓΑΜΜΑ ΘΕΡΜ.ΧΡΩΜ ΕΞΙ ΧΡΩΜ. ΕΠΑΝ.ΧΡΩΜ. ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΚΑΘΕΤΗ ΡΥΘΜΌΣ ΦΆΣΗ Για να βελτιώσετε την ευκρίνεια και τη σταθερότητα της οθόνης O O Για να προσαρμόσετε το χρώμα της οθόνης O x Για να ρυθμίσετε τη θέση της οθόνης O x Για να βελτιώσετε την ευκρίνεια και τη σταθερότητα της οθόνης ΉΧΟΣ x O Για να ρυθμίσετε την ένταση του ήχου ΆΛΛΑ ΓΛΩΣΣΑ ΕΝΔΕΙΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ O O Για να προσαρμόσετε την κατάσταση της οθόνης για το περιβάλλον λειτουργίας ενός χρήστη ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΡΙΣΗΣ O O Ρυθμίζει το χρόνο απόκρισης για την εικόνα. yhdmi: Είσοδος HDMI (ψηφιακό σήμα).

14 14 ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΕΙΚΟΝΑ 1 Πατήστε το κουμπί MENU (ΜΕΝΟΥ) στο κάτω μέρος της οθόνης, για να εμφανιστεί στην οθόνη το MENOY. 2 Πατήστε το κουμπί Επόμενο Μενου, για να ανοίξουν οι ρυθμίσεις περισσότερων επιλογών. 3 Επιλέξτε ΕΙΚΟΝΑ πατώντας το κουμπί. 4 Πατήστε το κουμπί για να ανοίξει το μενού ΕΙΚΟΝΑ. ΜΕΝΟΥ > ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΕΝΟΥ > ΕΙΚΟΝΑ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ ΣTAΘMH MAYPOY YΨHΛO OVER SCAN OFF 5 Για να ορίσετε τις επιλογές που θέλετε, πατήστε τα κουμπιά ή ή. 6 Για να βγείτε από το μενού OSD, επιλέξτε ΕΞΟΔΟΣ. Για να επιστρέψετε στο ανώτερο μενού ή για να ρυθμίσετε άλλα στοιχεία μενού, χρησιμοποιήστε το κουμπί του επάνω βέλους ( ). ΕΞΟΔΟΣ Κάθε επιλογή εξηγείται παρακάτω. ΜΕΝΟΥ > ΕΠΌΜΕΝΟ ΜΕΝΟΥ > ΕΙΚΟΝΑ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ ΣTAΘMH MAYPOY OVER SCAN (ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ) Περιγραφή Για να ρυθμίσετε την ευκρίνεια της οθόνης. Μπορείτε να ορίσετε το επίπεδο offset (αντιστάθμιση). (μόνο για είσοδο HDMI) * Offset (Αντιστάθμιση): Ως κριτήριο για το σήμα εικόνας, είναι η πιο σκοτεινή οθόνη που μπορεί να εμφανίσει η συσκευή. YΨHΛO ΧΑΜΗΛΟ Η οθόνη θα είναι φωτεινή. Η οθόνη θα είναι σκοτεινή. Για να επιλέξετε το εύρος της προβαλλόμενης εικόνας για χρονισμό DTV σε είσοδο HDMI (μόνο για είσοδο HDMI). Όταν συνδέετε εξοπλισμό ήχου και εικόνας (AV), καλύτερα να ενεργοποιείτε τη λειτουργία Overscan (Περίγραμμα).

15 ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ 15 ΧΡΩΜΑ 1 Πατήστε το κουμπί MENU (ΜΕΝΟΥ) στο κάτω μέρος της οθόνης, για να εμφανιστεί στην οθόνη το MENOY. 2 Πατήστε το κουμπί Επόμενο Μενου, για να ανοίξουν οι ρυθμίσεις περισσότερων επιλογών. 3 Επιλέξτε ΧΡΩΜΑ πατώντας το κουμπί. ΜΕΝΟΥ > ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΕΝΟΥ > ΧΡΩΜΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΓΑΜΜΑ ΓΑΜΜΑ 1 ΘΕΡΜ.ΧΡΩΜ ΧΡΗΣΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΠΛΕ 4 Ανοίξτε τη ρύθμιση ΧΡΩΜΑ πατώντας το κουμπί. 5 Για να ορίσετε τις επιλογές που θέλετε, πατήστε τα κουμπιά ή ή. 6 Για να βγείτε από το μενού OSD, επιλέξτε ΕΞΟΔΟΣ. Για να επιστρέψετε στο ανώτερο μενού ή για να ρυθμίσετε άλλα στοιχεία μενού, χρησιμοποιήστε το κουμπί του επάνω βέλους ( ). ΜΕΝΟΥ > ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΕΝΟΥ > ΧΡΩΜΑ ΕΞΙ ΧΡΩΜ. ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΚΟΡΕΣΜΟΣ ΕΠΑΝ. ΧΡΩΜ. ΟΧΙ ΕΞΟΔΟΣ Κάθε επιλογή εξηγείται παρακάτω. ΜΕΝΟΥ > ΕΠΌΜΕΝΟ ΜΕΝΟΥ > ΧΡΩΜΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΓΑΜΜΑ ΘΕΡΜ.ΧΡΩΜ ΕΞΙ ΧΡΩΜ. ΕΠΑΝ.ΧΡΩΜ. Περιγραφή Ορίστε τη δική σας τιμή γάμμα, π.χ. ΓΑΜΜΑ 0, ΓΑΜΜΑ 1, ΓΑΜΜΑ 2, στην οθόνη. Οι υψηλές τιμές γάμμα εμφανίζουν εικόνες με τάση προς το λευκό και οι χαμηλές τιμές γάμμα εμφανίζουν εικόνες με τάση προς το μαύρο. ΧΡΗΣΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟ: Ορίστε τα επίπεδα που θέλετε για το κόκκινο χρώμα. ΠΡΑΣΙΝΟ: Ορίστε τα επίπεδα που θέλετε για το πράσινο χρώμα. ΜΠΛΕ: Ορίστε τα επίπεδα που θέλετε για το μπλε χρώμα. Επιλέξτε το χρώμα της οθόνης. ΘΕΡΜΟ: Η θερμοκρασία χρωμάτων της οθόνης αυξάνεται (περισσότερο κόκκινο). ΜΕΣΟ: Η θερμοκρασία χρωμάτων της οθόνης βρίσκεται σε μεσαίο επίπεδο. ΨΥΧΡΟ: Η θερμοκρασία χρωμάτων της οθόνης μειώνεται (περισσότερο μπλε). Ορίζει και αποθηκεύει την απόχρωση και τον κορεσμό για έξι χρώματα (ΚΟΚΚΙΝΟ/ ΠΡΑΣΙΝΟ/ΜΠΛΕ/CYAN (ΚΥΑΝΟ)/MAGENTA (ΜΑΤΖΕΝΤΑ)/YELLOW (ΚΙΤΡΙΝΟ)), ώστε να ικανοποιεί τις απαιτήσεις του χρήστη σε επίπεδο χρωμάτων. ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΚΟΡΕΣΜΟΣ Ρυθμίζει την απόχρωση της οθόνης. Ρυθμίζει την ευκρίνεια των χρωμάτων της οθόνης. Οι χαμηλότερες τιμές μειώνουν την ευκρίνεια των χρωμάτων και κάνουν τα χρώματα πιο απαλά, ενώ οι υψηλότερες τιμές αυξάνουν την ευκρίνεια των χρωμάτων και κάνουν τα χρώματα πιο σκούρα. Επαναφέρει τις προεπιλεγμένες, εργοστασιακές ρυθμίσεις χρωμάτων για την τρέχουσα συσκευή εισόδου.

16 16 ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ Εικόνα 1 Πατήστε το κουμπί MENU (ΜΕΝΟΥ) στο κάτω μέρος της οθόνης, για να εμφανιστεί στην οθόνη το MENOY. 2 Πατήστε το κουμπί Επόμενο Μενου, για να ανοίξουν οι ρυθμίσεις περισσότερων επιλογών. ΜΕΝΟΥ > ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΕΝΟΥ > ΟΘΟΝΗ 3 Επιλέξτε Οθόνη πατώντας το κουμπί. 4 Ανοίξτε το μενού Οθόνη πατώντας το κουμπί. 5 Για να ορίσετε τις επιλογές που θέλετε, πατήστε τα κουμπιά ή ή. ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΚΑΘΕΤΗ ΡΥΘΜΟΣ ΦΑΣΗ 6 Για να βγείτε από το μενού OSD, επιλέξτε ΕΞΟΔΟΣ. Για να επιστρέψετε στο ανώτερο μενού ή για να ρυθμίσετε άλλα στοιχεία μενού, χρησιμοποιήστε το κουμπί του επάνω βέλους ( ). ΕΞΟΔΟΣ Κάθε επιλογή εξηγείται παρακάτω. ΜΕΝΟΥ > ΕΠΌΜΕΝΟ ΜΕΝΟΥ > ΟΘΌΝΗ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΚΑΘΕΤΗ CLOCK (ΡΥΘΜΟΣ) PHASE (ΦΑΣΗ) Περιγραφή Για να μετακινήσετε την εικόνα αριστερά και δεξιά. Για να μετακινήσετε την εικόνα πάνω και κάτω. Για να ελαχιστοποιήσετε τις κάθετες γραμμές ή λωρίδες στο φόντο της οθόνης. Επίσης, αλλάζει και το οριζόντιο μέγεθος της οθόνης. Για να ρυθμίσετε την εστίαση της οθόνης. Αυτό το στοιχείο μειώνει τον οριζόντιο θόρυβο και προβάλλει τους χαρακτήρες με μεγαλύτερη καθαρότητα και ευκρίνεια. ΉΧΟΣ 1 Πατήστε το κουμπί MENU (ΜΕΝΟΥ) στο κάτω μέρος της οθόνης, για να εμφανιστεί στην οθόνη το MENOY. 2 Πατήστε το κουμπί Επόμενο Μενου, για να ανοίξουν οι ρυθμίσεις περισσότερων επιλογών. 3 Επιλέξτε ΗΧΟΣ πατώντας το κουμπί. ΜΕΝΟΥ > ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΕΝΟΥ > ΗΧΟΣ ΉΧΟΣ 4 Ανοίξτε το μενού ΗΧΟΣ πατώντας το κουμπί. 5 Πατήστε τα κουμπιά ή για να ορίσετε τις επιλογές που θέλετε. 6 Για να βγείτε από το μενού OSD, επιλέξτε ΕΞΟΔΟΣ. Για να επιστρέψετε στο ανώτερο μενού ή για να ρυθμίσετε άλλα στοιχεία μενού, χρησιμοποιήστε το κουμπί του επάνω βέλους ( ). ΈΞΟΔΟΣ Κάθε επιλογή εξηγείται παρακάτω. ΜΕΝΟΥ > ΕΠΌΜΕΝΟ ΜΕΝΟΥ > ΗΧΟΣ ΉΧΟΣ Περιγραφή Για να προσαρμόσετε την ένταση ήχου των ακουστικών (μόνο για είσοδο HDMI).

17 ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ 17 ΆΛΛΑ 1 Πατήστε το κουμπί MENU (ΜΕΝΟΥ) στο κάτω μέρος της οθόνης, για να εμφανιστεί στην οθόνη το MENOY. 2 Πατήστε το κουμπί Επόμενο Μενου, για να ανοίξουν οι ρυθμίσεις περισσότερων επιλογών. 3 Επιλέξτε ΆΛΛΑ πατώντας το κουμπί. 4 Ανοίξτε το μενού ΆΛΛΑ πατώντας το κουμπί. 5 Για να ορίσετε τις επιλογές που θέλετε, πατήστε τα κουμπιά ή ή. 6 Για να βγείτε από το μενού OSD, επιλέξτε ΕΞΟΔΟΣ. Για να επιστρέψετε στο ανώτερο μενού ή για να ρυθμίσετε άλλα στοιχεία μενού, χρησιμοποιήστε το κουμπί του επάνω βέλους ( ). ΜΕΝΟΥ > ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΕΝΟΥ > ΑΛΛΑ ΓΛΩΣΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΝΔΕΙΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ON ΑΥΤΌΜΑΤΗ ΑΝΑΜΟΝΉ OFF ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΡΙΣΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟ D-SUB 1920 X HZ ΕΞΟΔΟΣ Κάθε επιλογή εξηγείται παρακάτω. ΜΕΝΟΥ > ΕΠΌ- ΜΕΝΟ ΜΕΝΟΥ > ΆΛΛΑ ΓΛΩΣΣΑ ΈΝΔΕΙΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡ. ΑΥΤΌΜΑΤΗ ΑΝΑΜΟΝΉ ΧΡΌΝΟΣ ΑΠΌ- ΚΡΙΣΗΣ Περιγραφή Για να επιλεγεί η γλώσσα στην οποία εμφανίζονται τα ονόματα των στοιχείων ελέγχου. Έτσι επιλέγετε αν η ένδειξη λειτουργίας στο κάτω μέρος της οθόνης θα ανάψει ή θα σβήσει. Αν είναι σβηστή, τότε η οθόνη είναι εκτός λειτουργίας. ON OFF Η ένδειξη λειτουργίας ανάβει αυτόματα. Η ένδειξη λειτουργίας είναι σβηστή. Μόλις παρέλθει ο καθορισμένος χρόνος αναμονής, η οθόνη απενεργοποιείται αυτόματα. Το πάτημα οποιουδήποτε κουμπιού ή η αλλαγή της ανάλυσης θα επαναφέρει το χρόνο αναμονής. OFF 4Ω 6Ω 8Ω Η λειτουργία της αυτόματης αναμονής είναι απενεργοποιημένη. Η οθόνη απενεργοποιείται αυτόματα έπειτα από 4 ώρες. Η οθόνη απενεργοποιείται αυτόματα έπειτα από 6 ώρες. Η οθόνη απενεργοποιείται αυτόματα έπειτα από 8 ώρες. Μπορείτε να ορίσετε χρόνο απόκρισης για τις εμφανιζόμενες εικόνες, με βάση την ταχύτητα της οθόνης. Σε κανονικό περιβάλλον, καλύτερα να χρησιμοποιήσετε τη ρύθμιση "NORMAL" (ΦΥΣΙΟ- ΛΟΓΙΚΑ). Για ταχύτατα κινούμενες εικόνες, προτιμήστε τη ρύθμιση "FAST" (ΓΡΗΓΟΡΑ). Η ρύθμιση "Υψηλό" μπορεί να προκαλέσει αποτύπωση ειδώλου. Off Υψηλό Μεσαίο Χαμηλό Ο χρόνος απόκρισης είναι απενεργοποιημένος. Ρύθμιση του χρόνου απόκρισης σε "Υψηλό". Ρύθμιση του χρόνου απόκρισης σε "Μεσαίο". Ρύθμιση του χρόνου απόκρισης σε "Χαμηλό".

18 18 ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ SUPER ENERGY SAVING (ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ) 1 Πατήστε το κουμπί SES στο κάτω μέρος της οθόνης, για να εμφανιστεί η ένδειξη SUPER ENERGY SAVING (ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ). 2 Για να ορίσετε τις επιλογές που θέλετε, πατήστε τα κουμπιά ή. SUPER ENERGY SAVING Υψηλό Χαμηλό Off Επαναφορά Μείωση Ενεργ. : 6W Μείωση CO2 : 4g ΈΞΟΔΟΣ 3 Επιλέξτε ΕΞΟΔΟΣ για να βγείτε από το μενού OSD. Κάθε επιλογή εξηγείται παρακάτω. SUPER ENERGY SAVING (ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ) Υψηλό Χαμηλό OFF Επαναφορά Περιγραφή Ενεργοποιεί τη λειτουργία SUPER ENERGY SAVING. Με αυτήν την εξαιρετικά αποδοτική λειτουργία μπορείτε να εξοικονομήσετε ενέργεια. Ενεργοποιεί τη λειτουργία SUPER ENERGY SAVING. Με αυτήν τη λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης μπορείτε να εξοικονομήσετε ενέργεια. Απενεργοποιεί τη λειτουργία SUPER ENERGY SAVING Επαναφέρει τις αρχικές τιμές της συνολικής μείωσης κατανάλωσης ενέργειας και τις εκτιμώμενες τιμές μείωσης εκπομπών CO2. ΣΗΜΕΙΩΣΗ yσυνολικη ΜΕΙΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ: Η ενέργεια που εξοικονομείται κατά τη χρήση της οθόνης. yσυνολικη ΜΕΙΩΣΗ CO2: Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ αλλάζει σε CO2. yεξοικονομηση ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (W/h) ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ(Υψηλό) ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ(Χαμηλό) 584 mm (23 ίντσες) 6 W/h 3 W/h yη εξοικονόμηση δεδομένων εξαρτάται από την οθόνη. Συνεπώς, αυτές οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με την οθόνη και τον κατασκευαστή της οθόνης. yη LG υπολόγισε αυτές τις τιμές με βάση το "σήμα εκπεμπόμενης εικόνας" (με εκπεμπόμενη εικόνα: IEC 62087) yη ρύθμιση SUPER SAVING (ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ) αφορά την ενέργεια που μπορείτε να εξοικονομήσετε αν χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία SUPER ENERGY SAVING (ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗ- ΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ).

19 ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ 19 Mode Εικόνας 1 Πατήστε το κουμπί MODE (ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ) στο κάτω μέρος της οθόνης, για να εμφανιστεί η ένδειξη Mode Εικόνας. 2 Για να ορίσετε τις επιλογές που θέλετε, πατήστε τα κουμπιά ή. Mode Εικόνας 3 Για να βγείτε από το μενού OSD, επιλέξτε ΕΞΟΔΟΣ. Χρήστης Κείμενο Φωτογραφία Σινεμά Παιχνίδι ΕΞΟΔΟΣ Κάθε επιλογή εξηγείται παρακάτω. Mode Εικόνας Λειτουργία PC Χρήστης Κείμενο Φωτογραφία Σινεμά Παιχνίδι Λειτουργία AV (μόνο για την είσοδο HDMI) Χρήστης ΕΝΤΟΝΟ 1 ΕΝΤΟΝΟ 2 Τυπικό Σινεμά Περιγραφή Ο χρήστης μπορεί να προσαρμόσει κάθε στοιχείο. Μπορείτε να ρυθμίσετε τη λειτουργία χρώματος του βασικού μενού. Προσαρμόζει κατάλληλα την οθόνη για την επεξεργασία εγγράφων. Βελτιστοποίηση της οθόνης για προβολή φωτογραφιών. Προσαρμόζει κατάλληλα την οθόνη, ώστε να φαίνονται ακόμη καλύτερα τα οπτικά εφέ στα βίντεο. Προσαρμόζει κατάλληλα την οθόνη για τα παιχνίδια. Ο χρήστης μπορεί να προσαρμόσει κάθε στοιχείο. Μπορείτε να ρυθμίσετε τη λειτουργία χρώματος του βασικού μενού. Προσαρμόζει κατάλληλα την οθόνη για τα έντονα οπτικά εφέ. Προσαρμόζει κατάλληλα την οθόνη για πιο έντονα οπτικά εφέ. Προσαρμόζει κατάλληλα την οθόνη, ώστε να δείχνει φυσιολογική ποιότητα εικόνας. Προσαρμόζει κατάλληλα την οθόνη, ώστε να φαίνονται ακόμη καλύτερα τα οπτικά εφέ στα βίντεο.

20 20 ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ Δεν εμφανίζεται τίποτα στην οθόνη. Είναι συνδεδεμένο το καλώδιο ρεύματος της οθόνης; Είναι αναμμένη η ένδειξη λειτουργίας; Μήπως είναι κόκκινη η ένδειξη λειτουργίας; Μήπως τρεμοπαίζει η ένδειξη λειτουργίας; Μήπως εμφανίζεται το μήνυμα "ΣΗΜΑ ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ"; Μήπως εμφανίζεται το μήνυμα "CHECK SIGNAL CONNECTION" (ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΣΗΜΑΤΟΣ"); y Ελέγξτε αν το καλώδιο ρεύματος είναι σωστά συνδεδεμένο στην πρίζα. y Ελέγξτε τη σύνδεση του καλωδίου ρεύματος και πατήστε το κουμπί λειτουργίας. y Ελέγξτε αν είναι ενεργοποιημένη η συνδεδεμένη είσοδος [Μενού - Input (Εισαγωγή)]. y Αν η οθόνη βρίσκεται σε κατάσταση εξοικονόμησης ενέργειας, κουνήστε το ποντίκι ή πατήστε οποιοδήποτε πλήκτρο του πληκτρολογίου για να ανάψει και πάλι η οθόνη. y Ελέγξτε αν ο υπολογιστής είναι σε λειτουργία. y Αυτό συμβαίνει όταν τα σήματα που μεταφέρονται από τον υπολογιστή (κάρτα γραφικών) βρίσκονται εκτός των ορίων της οριζόντιας ή της κατακόρυφης συχνότητας της οθόνης. Για να ορίσετε την κατάλληλη συχνότητα, ανατρέξτε στην ενότητα "Προδιαγραφές προϊόντος" του εγχειριδίου. y Εμφανίζεται όταν το καλώδιο σήματος μεταξύ υπολογιστή και οθόνης λείπει ή είναι αποσυνδεδεμένο. Ελέγξτε το καλώδιο και επανασυνδέστε το. Μήπως εμφανίζεται στην οθόνη το μήνυμα "OSD ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟ"; Μήπως εμφανίζεται το μήνυμα "OSD ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟ", όταν πιέζετε το κουμπί MENU (ΜΕΝΟΥ); Στην οθόνη αποτυπώνεται μια εικόνα. Μήπως μπορεί να αποτυπωθεί η εικόνα ακόμη και όταν η οθόνη είναι σβηστή; ΣΗΜΕΙΩΣΗ y Μπορείτε να κλειδώσετε τις τρέχουσες ρυθμίσεις ελέγχου, ώστε να μην αλλάξουν κατά λάθος. Μπορείτε να ξεκλειδώσετε τα στοιχεία ελέγχου OSD οποιαδήποτε στιγμή, πατώντας για αρκετά δευτερόλεπτα το κουμπί MENU (ΜΕΝΟΥ): θα εμφανιστεί το μήνυμα "OSD UNLOCKED" (OSD ΕΝΕΡΓΟ). y Η εμφάνιση στατικής εικόνας για παρατεταμένο χρονικό διάστημα μπορεί να προκαλέσει ζημιά στην οθόνη, καθώς η εικόνα μπορεί να αποτυπωθεί μόνιμα. y Όταν η οθόνη είναι σε λειτουργία για μεγάλο χρονικό διάστημα, προστατεύστε τη με προφύλαξη οθόνης. yvertical Frequency (Κάθετη συχνότητα): Για να εμφανιστεί μια εικόνα, η οθόνη πρέπει να ανανεωθεί δεκάδες φορές ανά δευτερόλεπτο, σαν λαμπτήρας φθορισμού. Ο αριθμός των ανανεώσεων της οθόνης ανά δευτερόλεπτο ονομάζεται κάθετη συχνότητα ή ρυθμός ανανέωσης και μετριέται σε Hz. yhorizontal Frequency (Οριζόντια συχνότητα): Ο χρόνος που χρειάζεται για να εμφανιστεί μια οριζόντια γραμμή ονομάζεται οριζόντιος κύκλος. Ο αριθμός των οριζόντιων γραμμών που προβάλλονται μέσα σε ένα δευτερόλεπτο υπολογίζεται αν διαιρέσουμε το ένα με τον οριζόντιο κύκλο. Αυτό ονομάζεται οριζόντια συχνότητα και μετριέται σε khz. Η εικόνα στην οθόνη εμφανίζεται περίεργα. (Λειτουργεί μόνο στην αναλογική λειτουργία.) Μήπως δεν είναι κεντραρισμένη η περιοχή της οθόνης; Βλέπετε κάθετες γραμμές στην οθόνη; Βλέπετε οριζόντιες γραμμές θορύβου ή εμφανίζεται το κείμενο θολό στην οθόνη; Η λειτουργία αφής δεν λειτουργεί κανονικά. Η λειτουργία αφής δεν λειτουργεί καθόλου. Η λειτουργία πολλαπλής αφής δεν λειτουργεί. Αν πατήσετε το κουμπί AUTO, η οθόνη προσαρμόζεται αυτόματα στην τρέχουσα λειτουργία προβολής. Αν πατήσετε το κουμπί AUTO, η οθόνη προσαρμόζεται αυτόματα στην τρέχουσα λειτουργία προβολής. Αν πατήσετε το κουμπί AUTO, η οθόνη προσαρμόζεται αυτόματα στην τρέχουσα λειτουργία προβολής. y Ελέγξτε αν το καλώδιο USB είναι σωστά συνδεδεμένο στον υπολογιστή. (Δεν απαιτείται πρόσθετη εγκατάσταση προγράμματος λειτουργίας αφής USB.) y Ελέγξτε το λειτουργικό σας σύστημα. Η λειτουργία αφής υποστηρίζεται μόνο σε Windows 7 και Windows 8. y Στις εκδόσεις Windows 7 Starter και Home Basic δεν υποστηρίζεται η λειτουργία πολλαπλής αφής ως προεπιλογή. Ελέγξτε τις λεπτομέρειες στην αρχική σελίδα της Microsoft.

21 ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ 21 ΠΡΟΣΟΧΗ yακολουθήστε τη διαδρομή Control Panel (Πίνακας Ελέγχου) Display (Οθόνη) Settings (Ρυθμίσεις) και ελέγξτε αν έχει αλλάξει η συχνότητα ή η ανάλυση. Αν ναι, προσαρμόστε ξανά την κάρτα γραφικών στην προτεινόμενη ανάλυση. yαν δεν επιλέξετε την προτεινόμενη ανάλυση (ιδανική ανάλυση), τα γράμματα μπορεί να είναι θολά και η οθόνη σκοτεινή, περικομμένη ή αλλοιωμένη. Φροντίστε να επιλέξετε την προτεινόμενη ανάλυση. yη μέθοδος ρύθμισης ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τον υπολογιστή και το λειτουργικό σύστημα. Η απόδοση της κάρτας γραφικών μπορεί να μην υποστηρίζει την παραπάνω ανάλυση. Σε αυτή την περίπτωση, απευθυνθείτε στον κατασκευαστή του υπολογιστή ή της κάρτας γραφικών. Το χρώμα της οθόνης δεν είναι φυσιολογικό. Μήπως έχει αλλοιωθεί το χρώμα της οθόνης (16 χρώματα); Μήπως είναι χρωματικά ασταθής ή μονόχρωμη η εικόνα της οθόνης; Μήπως υπάρχουν κουκκίδες στην οθόνη; y Επιλέξτε χρώμα 24 bit (true color) ή παραπάνω. Στα Windows, επιλέξτε διαδοχικά Control Panel (Πίνακας Ελέγχου) > Display (Οθόνη) > Settings (Ρυθμίσεις) > Color Quality (Ποιότητα χρώματος). y Ελέγξτε αν το καλώδιο σήματος συνδέθηκε σωστά. Ξανασυνδέστε το καλώδιο ή τοποθετήστε ξανά την κάρτα γραφικών του υπολογιστή. y Όταν χρησιμοποιείτε την οθόνη, ενδέχεται να εμφανιστούν "πιξελιασμένες" κουκκίδες (κόκκινες, πράσινες, μπλε, λευκές ή μαύρες). Αυτό είναι φυσιολογικό για την οθόνη LCD. Δεν πρόκειται για σφάλμα, ούτε έχει σχέση με την απόδοση της οθόνης. Μήπως εμφανίζεται στην οθόνη το μήνυμα "Unrecognized monitor, Plug&Play (VESA DDC) monitor found" [Άγνωστη οθόνη, βρέθηκε οθόνη Plug&Play (VESA DDC) ]; Έχετε εγκαταστήσει το πρόγραμμα οδήγησης της οθόνης; y Φροντίστε να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα οδήγησης της οθόνης από το συνοδευτικό CD (ή τη δισκέτα) της οθόνης. Εναλλακτικά, επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας και κατεβάστε στον υπολογιστή σας το πρόγραμμα οδήγησης: y Βεβαιωθείτε ότι η κάρτα γραφικών υποστηρίζει τη λειτουργία Plug&Play. Η οθόνη τρεμοπαίζει. Επιλέξατε την προτεινόμενη ανάλυση; HDMI Δεν είναι δυνατή η προβολή της εικόνας σε πλήρη οθόνη στη λειτουργία HDMI. y Αν η επιλεγμένη ανάλυση είναι HDMI 1080i 60/50 Hz, η οθόνη μπορεί να τρεμοπαίζει. Αλλάξτε την ανάλυση και επιλέξτε την προτεινόμενη: 1080P. y Αλλάξατε τις Επιλογές κλίμακας για την κάρτα γραφικών σας; y Οι Επιλογές κλίμακας HDMI της κάρτας γραφικών AMD/ATI έχουν οριστεί σε Underscan (υποσάρωση) από προεπιλογή, επομένως δεν είναι δυνατή η προβολή της εικόνας σε πλήρη οθόνη. Εκτελέστε το Catalyst Control Center και ορίστε τις Επιλογές κλίμακας σε 0% Overscan.

22 22 ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ Η λειτουργία αφής δεν ανταποκρίνεται όταν η επιφάνεια εργασίας επεκτείνεται σε δεύτερη οθόνη αφής. Στα Windows 7 και στα Windows 8, μπορείτε να ρυθμίσετε τη δεύτερη οθόνη ως οθόνη αφής, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα. (Control Panel (Πίνακας ελέγχου) b Hardware and Sound (Υλικό και Ήχος) b Tablet PC Settings (Ρυθμίσεις Tablet PC) b Setup (Ρύθμιση) b Ρυθμίστε και κάντε κλικ στην οθόνη της δεύτερης οθόνης αφής) <Tablet PC Settings (Ρυθμίσεις Tablet PC)> <Control Panel (Πίνακας ελέγχου) b Hardware and Sound (Υλικό και Ήχος)> <Ρυθμίστε και κάντε κλικ στην οθόνη της δεύτερης οθόνης αφής> <Setup (Ρύθμιση)>

23 ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 23 ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Οθόνη LCD Τύπος TFT (Thin Film Transistor) 58,42 εκατοστών Οθόνη LCD (Οθόνη υγρών κρυστάλλων) Μήκος διαγωνίου οθόνης: 58,42 εκατοστά Βήμα pixel 0,2652 mm x 0,2652 mm Ανάλυση Μέγιστη ανάλυση D-Sub (αναλογική): 1920 x 60 Hz HDMI: 1920 x 60 Hz Προτεινόμενη ανάλυση 1920 x 1080 στα 60 Hz Σήμα εικόνας Οριζόντια συχνότητα 30 khz έως 83 khz Υποδοχή εισόδου Κάθετη συχνότητα Συγχρονισμός 56 Hz έως 75 Hz (D-Sub) 56 Hz έως 61 Hz (HDMI) Υποδοχή D-SUB 15 ακίδων / Υποδοχή HDMI Ισχύς Τάση 19 V 1,3 A Τροφοδοτικό Διαστάσεις/ Βάρος Ρύθμιση γωνίας βάσης Συνθήκες περιβάλλοντος Κατανάλωση ενέργειας (κανονικά) Ξεχωριστός συγχρονισμός / HDMI Σε λειτουργία: 25 W (κανονικά) Κατάσταση εξοικονόμησης ενέργειας 0,3 W Εκτός λειτουργίας 0,3 W Τύπος LCAP21 (24W επιτραπέζια), κατασκευασμένη από τη Lien Chang Electronic ή Τύπος LCAP26-E [24W επιτοίχια στήριξη KR/EU (εκτός από το Ηνωμένο Βασίλειο)], κατασκευασμένη από τη Lien Chang Electronic Έξοδος: 19 V 1,3 A Μέγεθος οθόνης (Πλάτος x Ύψος x Βάθος) 554,8 mm x 399,1 mm x 207,8 mm Βάρος (χωρίς τη συσκευασία) 6,4 κιλά Προς τα εμπρός/πίσω: -5 έως 25 (κεφαλή) Κατάσταση λειτουργίας Θερμοκρασία: 10 C έως 35 C. Υγρασία: 10% έως 80% Συνθήκες αποθήκευσης Θερμοκρασία: -20 C έως 60 C. Υγρασία: 5% έως 90% Οι προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

24 24 ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Προκαθορισμένες λειτουργίες (Ανάλυση) Λειτουργίες οθόνης (Ανάλυση) Οριζόντια συχνότητα (khz) Κατακόρυφη συχνότητα (Hz) 720 x /+ 640 x /- 640 x /- 800 x /+ 800 x / x / x / x / x / x / x /+ Πολικότητα (H/V) 1920 x /+ Προτεινόμενη λειτουργία ΧΡΟΝΙΣΜΟΣ HDMI Λειτουργίες οθόνης (Ανάλυση) Οριζόντια συχνότητα (khz) Κατακόρυφη συχνότητα (Hz) HDMI 480P O 576P O 720P O 720P O 1080i O 1080i O 1080P O 1080P O (Προτεινόμενη λειτουργία) Ενδεικτική λυχνία Λειτουργία Σε λειτουργία Σε αναστολή λειτουργίας Εκτός λειτουργίας Χρώμα λυχνίας Κόκκινο Κόκκινο (αναβοσβήνει) Off

25 ΣΩΣΤΉ ΣΤΆΣΗ ΣΏΜΑΤΟΣ 25 ΣΩΣΤΉ ΣΤΆΣΗ ΣΏΜΑΤΟΣ Σωστή στάση του σώματος για χρήση της οθόνης Προσαρμόστε την οθόνη ώστε να παρακολουθείτε άνετα με μια μικρή γωνία προς τα κάτω, σε σχέση με το κανονικό ύψος των ματιών σας. yκάθε ώρα να κάνετε ένα διάλειμμα γύρω στα δέκα λεπτά. Έτσι μειώνετε την κούραση που προκαλεί η πολύωρη χρήση. yπροσαρμόζοντας τη βάση της οθόνης αφής, μπορείτε να χρησιμοποιείτε το προϊόν στην καλύτερη δυνατή θέση. Ρυθμίστε τη γωνία της βάσης από -5 έως 25. Έτσι θα έχετε την καλύτερη δυνατή προβολή στην οθόνη. Πρέπει κανονικά να κοιτάτε ελαφρώς προς τα κάτω στην οθόνη. Ρυθμίστε τη γωνία μεταξύ -5 και 25 Έτσι, δεν θα υπάρχει αντανάκλαση ή θάμπωμα από την οθόνη. Ακουμπήστε απαλά τα δάχτυλα στο πληκτρολόγιο, με τα χέρια λυγισμένα στους αγκώνες και ανοιχτά ευθεία μπροστά.

26 Προτού χρησιμοποιήσετε το προϊόν, φροντίστε να διαβάσετε τις οδηγίες ασφάλειας. Φυλάξτε το εγχειρίδιο χρήστη (CD) σε προσιτό σημείο, για μελλοντική αναφορά. Το μοντέλο και ο αριθμός σειράς της ΣΥΣ- ΚΕΥΗΣ βρίσκονται στο πίσω μέρος και σε μία πλευρά της ΣΥΣΚΕΥΗΣ. Σημειώστε αυτόν τον αριθμό, σε περίπτωση που η συσκευή χρειαστεί επισκευή. ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΕΙΡΑΣ ENERGY STAR is a set of power-saving guidelines issued by the U.S.Environmental Protection Agency(EPA). As an ENERGY STAR Partner LGE U. S. A.,Inc. has determined that this product meets the ENERGY STAR guidelines for energy efficiency.

ΟΘΟΝΗ CINEMA 3D ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ

ΟΘΟΝΗ CINEMA 3D ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΟΘΟΝΗ CINEMA 3D Πριν να θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή, διαβάστε προσεκτικά το παρόν εγχειρίδιο και φυλάξτε το σε ασφαλές μέρος για μελλοντική αναφορά. ΜΟΝΤΕΛΟ ΟΘΟΝΗΣ CINEMA 3D D2342P

Διαβάστε περισσότερα

1 Συσκευασία. Οδηγός εγκατάστασης. Color Management LCD Monitor. Σημαντικό

1 Συσκευασία. Οδηγός εγκατάστασης. Color Management LCD Monitor. Σημαντικό Οδηγός εγκατάστασης Color Management LCD Monitor Σημαντικό Διαβάστε προσεκτικά τις ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ, αυτόν τον Οδηγό εγκατάστασης και το Εγχειρίδιο χρήστη που είναι στο CD-ROM για να εξοικειωθείτε με την ασφαλή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης. 1. Συσκευασία. Οθόνη LCD με διαχείριση χρωμάτων. Σημαντικό

Οδηγός εγκατάστασης. 1. Συσκευασία. Οθόνη LCD με διαχείριση χρωμάτων. Σημαντικό Οδηγός εγκατάστασης Οθόνη LCD με διαχείριση χρωμάτων Σημαντικό Διαβάστε προσεκτικά τις ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ, αυτόν τον Οδηγό εγκατάστασης και το Εγχειρίδιο χρήστη που θα βρείτε στο CD-ROM προκειμένου να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης. 1. Συσκευασία. Color Management LCD Monitor. Σημαντικό

Οδηγός εγκατάστασης. 1. Συσκευασία. Color Management LCD Monitor. Σημαντικό Οδηγός εγκατάστασης Color Management LCD Monitor Σημαντικό Διαβάστε προσεκτικά τις ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ, αυτόν τον Οδηγό εγκατάστασης και το Εγχειρίδιο χρήστη που θα βρείτε στο CD-ROM προκειμένου να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

1 Συσκευασία. Οδηγός εγκατάστασης. Οθόνη LCD με διαχείριση χρωμάτων. Σημαντικό

1 Συσκευασία. Οδηγός εγκατάστασης. Οθόνη LCD με διαχείριση χρωμάτων. Σημαντικό Οδηγός εγκατάστασης Οθόνη LCD με διαχείριση χρωμάτων Σημαντικό Διαβάστε προσεκτικά τις ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ, αυτόν τον Οδηγό εγκατάστασης και το Εγχειρίδιο χρήστη που είναι στο CD-ROM για να εξοικειωθείτε με την

Διαβάστε περισσότερα

Informer Compact series

Informer Compact series Informer Compact series Line Interactive Ημιτονικής Εξόδου 1kVA/2kVA/3kVA Uninterruptible Power Supply ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: 1. Διαβάστε το εγχειρίδιο χρήσης προσεκτικά πριν την εγκατάσταση ή τη λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 1 Απαιτήσεις συστήματος 2 Γενική επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης. Linksys PLEK500. Προσαρμογέας δικτύου Powerline

Οδηγός χρήσης. Linksys PLEK500. Προσαρμογέας δικτύου Powerline Οδηγός χρήσης Linksys PLEK500 Προσαρμογέας δικτύου Powerline Πίνακας περιεχομένων Επισκόπηση.............. 3 Χαρακτηριστικά.................. 3 Πώς λειτουργεί το δίκτυο Powerline........... 4 Παράδειγμα

Διαβάστε περισσότερα

Δρομολογητής WiFi N150 (N150R)

Δρομολογητής WiFi N150 (N150R) Easy, Reliable & Secure Οδηγός εγκατάστασης Δρομολογητής WiFi N150 (N150R) Εμπορικά σήματα Οι επωνυμίες και τα ονόματα προϊόντων είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων κατόχων τους.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris

Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris Πρώτα βήματα με το φωτιστικό LivingColors LivingColors Αφαίρεση συσκευασίας και εγκατάσταση Όταν αφαιρείτε τη συσκευασία του φωτιστικού LivingColors, το φωτιστικό είναι

Διαβάστε περισσότερα

ρομολογητής WiFi N300 (N300R)

ρομολογητής WiFi N300 (N300R) Easy, Reliable & Secure Οδηγός εγκατάστασης ρομολογητής WiFi N300 (N300R) Εμπορικά σήματα Οι επωνυμίες και τα ονόματα προϊόντων είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων κατόχων τους.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ KA-DM0 ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΈΞΑΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ, ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΉ ΤΟ ΠΑΡΌΝ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΠΡΟΤΟΎ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ ΚΑΙ ΦΥΛΆΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΉ

Διαβάστε περισσότερα

Welcome to the World of PlayStation Σύντομος οδηγός έναρξης

Welcome to the World of PlayStation Σύντομος οδηγός έναρξης Welcome to the World of PlayStation Σύντομος οδηγός έναρξης Ελληνικά PCH-2016 7025579 Χρήση του συστήματος PlayStation Vita για πρώτη φορά Πατήστε για 5 δευτερόλεπτα Ενεργοποιήστε το σύστημα PS Vita. Κατά

Διαβάστε περισσότερα

2013, 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P.

2013, 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οδηγός χρήσης 2013, 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι μόνες εγγυήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες της HP αναφέρονται στις ρητές δηλώσεις εγγύησης που συνοδεύουν τα εν λόγω προϊόντα και υπηρεσίες.

Διαβάστε περισσότερα

CashConcepts CCE 112 NEO

CashConcepts CCE 112 NEO CashConcepts CCE 112 NEO Μπορείτε να κατεβάσετε το εγχειρίδιο δωρεάν και σε διάφορες γλώσσες από τη διεύθυνση www.cce.tm, από την καρτέλα FAQ. Περιγραφή Μπροστινή όψη 1 Γραμμή LED Πράσινη = Τα χαρτονομίσματα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12.

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12. Α Τ Α Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Μοντέλα: L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12 Σ Υ Σ Τ Η Μ Τηλεχειριστήριο Εγχειρίδιο Χρήσης Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τη μονάδα κλιματισμού της INVENTOR. Για τη σωστή

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Σημείο ασύρματης πρόσβασης NETGEAR ac WAC120. Περιεχόμενα συσκευασίας. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA USA

Εγκατάσταση. Σημείο ασύρματης πρόσβασης NETGEAR ac WAC120. Περιεχόμενα συσκευασίας. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA USA Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο EX2700

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο EX2700 Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 2.3: Ρυθμίσεις των Windows

Κεφάλαιο 2.3: Ρυθμίσεις των Windows Κεφάλαιο 2.3: Ρυθμίσεις των Windows 2.3.1 Βασικές πληροφορίες συστήματος Για να δούμε βασικές πληροφορίες για τον υπολογιστή μας, πατάμε το κουμπί «Έναρξη» και επιλέγουμε διαδοχικά «Πίνακας Ελέγχου», «Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική έκδoση. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Κατάλογος ορολογίας. GA310 Vibration Steering Wheel RS-100

Ελληνική έκδoση. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Κατάλογος ορολογίας. GA310 Vibration Steering Wheel RS-100 GA310 Vibration Steering Wheel RS-100 Παρακαλούμε σημειώστε! Μην εκθέτετε τον Vibration Steering Wheel RS-100 σε ακραίες θερμοκρασίες. Μην τοποθετείτε τη συσκευή σε άμεση επαφή με το φως του ηλίου ή σε

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601

Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601 Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601 Σας ευχαριστούμε για την αγορά του προϊόντος μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο οδηγιών πριν τη χρήση,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ AHI CARRIER ΝΟΤΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΟΥ 18, ΑΘΗΝΑ 10442, ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΛ: +30-210-6796300.

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι

Διαβάστε περισσότερα

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWNB5201 Οδηγός εγκατάστασης

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWNB5201 Οδηγός εγκατάστασης Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWNB5201 Οδηγός εγκατάστασης Τεχνική υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον αριθμό σειράς στην

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N600. Μοντέλο WN3500RP

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N600. Μοντέλο WN3500RP Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N600 Μοντέλο WN3500RP Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας

Περιεχόμενα συσκευασίας Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο WN3000RPv3

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο WN3000RPv3 Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο WN3000RPv3 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Οθόνη βίντεο V1.

Οθόνη βίντεο V1. Οθόνη βίντεο GR 122398 122294 V1 www.avidsen.com GR ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ 1 - ΕΙΣΑΓΩΓΗ Αυτή η οθόνη είναι συμβατή αποκλειστικά με τις εξωτερικές μονάδες της Avidsen με κωδ. 102297, 112297 και 112298. Βασικά χαρακτηριστικά:

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Powerline 500. Μοντέλο XAVB5622

Εγκατάσταση. Powerline 500. Μοντέλο XAVB5622 Εγκατάσταση Powerline 500 Μοντέλο XAVB5622 Περιεχόμενα συσκευασίας Σε ορισμένες περιοχές, το προϊόν συνοδεύεται από ένα CD πόρων. Σημείωση: Οι προσαρμογείς διαφέρουν ανάλογα με την περιοχή. Ο προσαρμογέας

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Powerline 1200 Μοντέλο PL1200

Γρήγορη έναρξη. Powerline 1200 Μοντέλο PL1200 Γρήγορη έναρξη Powerline 1200 Μοντέλο PL1200 Περιεχόμενα συσκευασίας Σε ορισμένες περιοχές, το προϊόν συνοδεύεται από ένα CD πόρων. 2 Έναρξη χρήσης Οι προσαρμογείς Powerline προσφέρουν έναν εναλλακτικό

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Οθόνες LCD HP ProDisplay με οπισθοφωτισμό. Οδηγός χρήσης

Οθόνες LCD HP ProDisplay με οπισθοφωτισμό. Οδηγός χρήσης Οθόνες LCD HP ProDisplay με οπισθοφωτισμό Οδηγός χρήσης 2012 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι μόνες εγγυήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες της HP αναφέρονται στις ρητές δηλώσεις εγγύησης που

Διαβάστε περισσότερα

Σταθµός επιτραπέζιας σύνδεσης HP Οδηγός αναφοράς

Σταθµός επιτραπέζιας σύνδεσης HP Οδηγός αναφοράς Σταθµός επιτραπέζιας σύνδεσης HP Οδηγός αναφοράς Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Microsoft είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWN5001 Οδηγός εγκατάστασης

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWN5001 Οδηγός εγκατάστασης Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWN5001 Οδηγός εγκατάστασης Τεχνική υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον αριθμό σειράς στην

Διαβάστε περισσότερα

Οθόνες με οπισθοφωτισμό LED IPS Pavilion. Οδηγός χρήσης

Οθόνες με οπισθοφωτισμό LED IPS Pavilion. Οδηγός χρήσης Οθόνες με οπισθοφωτισμό LED IPS Pavilion Οδηγός χρήσης 2012, Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft, Windows και Windows Vista είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της Microsoft

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Powerline 1200 + Επιπλέον πρίζα. Μοντέλο PLP1200

Γρήγορη έναρξη. Powerline 1200 + Επιπλέον πρίζα. Μοντέλο PLP1200 Γρήγορη έναρξη Powerline 1200 + Επιπλέον πρίζα Μοντέλο PLP1200 Περιεχόμενα συσκευασίας Σε ορισμένες περιοχές, το προϊόν συνοδεύεται από ένα CD πόρων. 2 Έναρξη χρήσης Οι προσαρμογείς Powerline προσφέρουν

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης XAVB6504 Powerline 600 Mbps PassThru 4 θυρών

Οδηγός εγκατάστασης XAVB6504 Powerline 600 Mbps PassThru 4 θυρών Οδηγός εγκατάστασης XAVB6504 Powerline 600 Mbps PassThru 4 θυρών Περιεχόμενα Περιεχόμενα συσκευασίας............................... 3 Λειτουργίες υλικού...................................... 4 Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Powerline Μοντέλο PL1000v2

Γρήγορη έναρξη. Powerline Μοντέλο PL1000v2 Γρήγορη έναρξη Powerline 1000 Μοντέλο PL1000v2 Περιεχόμενα συσκευασίας Σε ορισμένες περιοχές, το προϊόν συνοδεύεται από ένα CD πόρων. 2 Έναρξη χρήσης Οι προσαρμογείς Powerline προσφέρουν έναν εναλλακτικό

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές οδηγίες ασύρματης δικτύωσης

Βασικές οδηγίες ασύρματης δικτύωσης Βασικές οδηγίες ασύρματης δικτύωσης Το εγχειρίδιο αυτό σας βοηθά να εγκαταστήσετε μια ασύρματη σύνδεση μεταξύ του εκτυπωτή και των υπολογιστών σας. Ανατρέξτε στον "Οδηγό Δικτύωσης" στις ηλεκτρονικές Οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Περιγραφή. 1. Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση 2. Ρύθμιση 3. Βραχίονας 4. Ενδείκτης ισχύος 5. Ανίχνευση κίνησης (Ενεργοποίηση)

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Περιγραφή. 1. Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση 2. Ρύθμιση 3. Βραχίονας 4. Ενδείκτης ισχύος 5. Ανίχνευση κίνησης (Ενεργοποίηση) Εισαγωγή Ο ανιχνευτής κίνησης είναι ιδανικός για κρυφή ασφάλεια και παρατήρηση. Στο περίβλημα PIR υπάρχει μια συσκευή ανάγνωσης κάρτας SD (δεν περιλαμβάνεται κάρτα SD) για εγγραφή, ενσωματωμένη με τη μοναδική

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Powerline 500. Μοντέλο XAVB5221

Εγκατάσταση. Powerline 500. Μοντέλο XAVB5221 Εγκατάσταση Powerline 500 Μοντέλο XAVB5221 Περιεχόμενα συσκευασίας Σε ορισμένες περιοχές, το προϊόν συνοδεύεται από ένα CD πόρων. 2 Έναρξη χρήσης Οι λύσεις δικτύωσης Powerline παρέχουν μια εναλλακτική

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ Η νέα θυροτηλεόραση ZEUS της σειράς BUS 2 καλωδίων από την CTC, είναι η ιδανικότερη επιλογή και ταιριάζει σε οποιοδήποτε κτίριο.

Διαβάστε περισσότερα

Copyright 2017 HP Development Company, L.P.

Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Οδηγός χρήσης Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της HP είναι

Διαβάστε περισσότερα

Dell Vostro 1310/1510/1710/2510 Πληροφορίες για την εγκατάσταση και τα χαρακτηριστικά

Dell Vostro 1310/1510/1710/2510 Πληροφορίες για την εγκατάσταση και τα χαρακτηριστικά A ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Η ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ υποδηλώνει δυνητική υλική ζημιά, σωματική βλάβη ή θάνατο. Dell Vostro 1310/1510/1710/2510 Πληροφορίες για την εγκατάσταση και τα χαρακτηριστικά Vostro 1310 1 2 3 4 5 6 13

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750. Μοντέλο EX3700

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750. Μοντέλο EX3700 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750 Μοντέλο EX3700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Powerline 500 Nano PassThru 2 θυρών Οδηγός εγκατάστασης XAVB5602

Powerline 500 Nano PassThru 2 θυρών Οδηγός εγκατάστασης XAVB5602 Powerline 500 Nano PassThru 2 θυρών Οδηγός εγκατάστασης XAVB5602 Περιεχόμενα Περιεχόμενα συσκευασίας............................... 3 Λειτουργίες υλικού...................................... 4 Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft και Windows είναι εμπορικά σήματα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Powerline 600 Mbps PassThru 4 θυρών Οδηγός εγκατάστασης XAVB6504

Powerline 600 Mbps PassThru 4 θυρών Οδηγός εγκατάστασης XAVB6504 Powerline 600 Mbps PassThru 4 θυρών Οδηγός εγκατάστασης XAVB6504 Περιεχόμενα Περιεχόμενα συσκευασίας............................... 3 Λειτουργίες υλικού...................................... 4 Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Be.Be.Be.Be. ήχος, ραδιόφωνο ( FM / AM )

Be.Be.Be.Be. ήχος, ραδιόφωνο ( FM / AM ) AKAI AR321 S ΘΕΣΗ ΠΛΗΚΤΡΩΝ 1. Πλήκτρο τροφοδοσίας 2. Πλήκτρο χρονοδιακόπτη 3. Πλήκτρο λειτουργίας 4. Πλήκτρο ήχου 5. Έλεγχος περιστροφής 6. Ρύθμιση φωτισμού 7. Οθόνη LCD 8. Κλίμακα περιστροφής 9. Πλήκτρο

Διαβάστε περισσότερα

Dell Latitude E5410/E5510

Dell Latitude E5410/E5510 Dell Latitude E5410/E5510 Πληροφορίες για την εγκατάσταση και τα χαρακτηριστικά Σχετικά με τις προειδοποιήσεις ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ επισημαίνει ενδεχόμενο κίνδυνο για βλάβη στον εξοπλισμό, τραυματισμό

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ενεργοποιήστε το WiFi του κινητού σας τηλεφώνου. Συνδέστε το κινητό σας σε κάποιο δίκτυο.

Εγχειρίδιο χρήσης. Ενεργοποιήστε το WiFi του κινητού σας τηλεφώνου. Συνδέστε το κινητό σας σε κάποιο δίκτυο. Εγχειρίδιο χρήσης Ενεργοποιήστε το WiFi του κινητού σας τηλεφώνου. Συνδέστε το κινητό σας σε κάποιο δίκτυο. Κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή «Amaryllo». Συνδέστε το micro USB καλώδιο στην πρίζα.

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική έκδoση. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Κατάλογος ορολογίας. Powerline Adapter

Ελληνική έκδoση. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Κατάλογος ορολογίας. Powerline Adapter Powerline Adapter Παρακαλούμε σημειώστε! Μην εκθέτετε τον Powerline Adapter σε ακραίες θερμοκρασίες. Μην τοποθετείτε τη συσκευή σε άμεση επαφή με το φως του ηλίου ή σε άμεση εγγύτητα με συσκευές ακτινοβολίας.

Διαβάστε περισσότερα

Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός

Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός Εγχειρίδιο χρήσης Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την κάμερα ρολόι χειρός της εταιρείας μας. Προκειμένου να εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο τις λειτουργίες που σας προσφέρει

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Μετατροπέα Τάσης / Φορτιστή Συσσωρευτών

Εγχειρίδιο Χρήσης Μετατροπέα Τάσης / Φορτιστή Συσσωρευτών Εγχειρίδιο Χρήσης Μετατροπέα Τάσης / Φορτιστή Συσσωρευτών ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Αυτό το κεφάλαιο περιέχει σημαντικές οδηγίες ασφαλείας και λειτουργίας. Διάβασε και κρατήστε αυτό το εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

INNOVATOR S51337 ΗΧΕΙΑ HOME THEATER 5.1 SURROUND ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

INNOVATOR S51337 ΗΧΕΙΑ HOME THEATER 5.1 SURROUND ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ INNOVATOR S51337 ΗΧΕΙΑ HOME THEATER 5.1 SURROUND ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε για την επιλογή του συστήματος Home Theater Innovator S51337. Το σύστημα αυτό συνδέεται με το PC, DVD Player, CD/MP3,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης του Powerline 500 Nano PassThru (διπλή συσκευασία) XAVB5602

Οδηγός εγκατάστασης του Powerline 500 Nano PassThru (διπλή συσκευασία) XAVB5602 Οδηγός εγκατάστασης του Powerline 500 Nano PassThru (διπλή συσκευασία) XAVB5602 2012 NETGEAR, Inc. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, η μετάδοση, η μετεγγραφή, η αποθήκευση

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές. HM301 Sweex Speaker Control Neckband Headset

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές. HM301 Sweex Speaker Control Neckband Headset HM301 Sweex Speaker Control Neckband Headset Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Sweex Speaker Control Neckband Headset. Το ακουστικό αυτό καθιστά την ακρόαση της αγαπημένης σας μουσικής,

Διαβάστε περισσότερα

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη 1.1 Σύνδεση Βήμα 1. Συνδέστε το φορτισή στην πρίζα και το καλώδιο στο tvbox Βήμα 2. Συνδέστε το καλώδιο HDMI στην τηλεόραση Βήμα 3. Συνδέστε το δικτύου στο Ethernet 01

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P 1. Χρήση Το AR280P λειτουργεί ως Ράδιο/ρολόι. Έχει λειτουργία FM ραδιόφωνου, λειτουργία προβολής της ώρας με προβολέα και περιλαμβάνει μία λάμπα. Εμφανίζει επίσης τη θερμοκρασία

Διαβάστε περισσότερα

Οθόνες HP L2401x και x2401 με οπισθοφωτισμό LED. Οδηγός χρήσης

Οθόνες HP L2401x και x2401 με οπισθοφωτισμό LED. Οδηγός χρήσης Οθόνες HP L2401x και x2401 με οπισθοφωτισμό LED Οδηγός χρήσης 2012, Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι μόνες εγγυήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες της HP αναφέρονται στις ρητές δηλώσεις εγγύησης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Εγκατάσταση της εσωτερικής οθόνης

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Εγκατάσταση της εσωτερικής οθόνης Εισαγωγή Mε αυτό το έξυπνο σύστημα ενδοεπικοινωνίας με βίντεο είστε βέβαιοι ότι δεν θα βρεθείτε προ εκπλήξεως εάν κάποιος είναι στην πόρτα σας. Η εξωτερική μονάδα αποτελείται από ένα κουδούνι με πολύ μικρή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Περιγραφή ρολογιού

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Περιγραφή ρολογιού Εισαγωγή Αυτό το κομψό ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Το περίβλημα του ρολογιού διαθέτει λεπτή κάμερα και αναγνώστη καρτών Micro SD (δεν περιλαμβάνεται κάρτα Micro SD) για εγγραφή.

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης

Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης Σύστημα οικιακού κινηματογράφου Blu-ray Disc /DVD BDV-NF7220 EL Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης BDV-NF7220 1 Περιεχόμενα συσκευασίας/ρύθμιση των ηχείων BDV-NF7220 2 Σύνδεση της τηλεόρασης Κύρια μονάδα

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Οθόνη HP ENVY 24 IPS. Οδηγός χρήσης

Οθόνη HP ENVY 24 IPS. Οδηγός χρήσης Οθόνη HP ENVY 24 IPS Οδηγός χρήσης 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft, Windows και Windows Vista είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της Microsoft Corporation

Διαβάστε περισσότερα

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω;

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Ερωτήσεις 1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Απαντήσεις Υπάρχουν 3 κύριοι πιθανοί λόγοι για αυτό το πρόβλημα: κακή σύνδεση, ακατάλληλη θερμοκρασία, κατεστραμμένη μπαταρία ή τροφοδοτικό. Σε

Διαβάστε περισσότερα

Προτού χρησιμοποιήσετε το προϊόν, διαβάστε πρώτα τον Οδηγό ασφαλείας και γενικών πληροφοριών της Lenovo.

Προτού χρησιμοποιήσετε το προϊόν, διαβάστε πρώτα τον Οδηγό ασφαλείας και γενικών πληροφοριών της Lenovo. Διαβάστε τις ειδοποιήσεις ασφαλείας και τις σημαντικές συμβουλές στα εγχειρίδια που παρέχονται προτού χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας. Σημειώσεις Προτού χρησιμοποιήσετε το προϊόν, διαβάστε πρώτα τον

Διαβάστε περισσότερα

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP Με LCD οθόνη

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP Με LCD οθόνη ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000 Με LCD οθόνη ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 1000VA/1050VA/1200VA 1500VA Τάση Εισόδου Τάση Εξόδου Κυματομορφή Εξόδου Συχνότητα Εξόδου 145VAC~290VAC 195VAC~255VAC PWM/DC

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική έκδoση. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Κατάλογος ορολογίας. Powerline Adapter

Ελληνική έκδoση. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Κατάλογος ορολογίας. Powerline Adapter Powerline Adapter Παρακαλούμε σημειώστε! Μην εκθέτετε τον Powerline Adapter σε ακραίες θερμοκρασίες. Μην τοποθετείτε τη συσκευή σε άμεση επαφή με το φως του ηλίου ή σε άμεση εγγύτητα με συσκευές ακτινοβολίας.

Διαβάστε περισσότερα

Ηχείο HP Roar Plus. Άλλα χαρακτηριστικά

Ηχείο HP Roar Plus. Άλλα χαρακτηριστικά Ηχείο HP Roar Plus Άλλα χαρακτηριστικά Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft, Windows και Windows Vista είναι σήματα κατατεθέντα στις Η.Π.Α. του ομίλου εταιρειών

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G Εγχειρίδιο χρήσης Ασύρματα ακουστικά 2.4G Κατάλληλα για PC,MP3 και άλλες συσκευές ήχου. Χαρακτηριστικά. Ψηφιακή τεχνολογία 2.4GHz δύο κατευθύνσεων 2. Εμβέλεια μεγαλύτερη των 0 μέτρων χωρίς εμπόδια. 3.

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική υποστήριξη. Περιεχόμενα συσκευασίας. Οδηγός εγκατάστασης δρομολογητή μόντεμ ασύρματου δικτύου ADSL2+ N300 DGN2200v4

Τεχνική υποστήριξη. Περιεχόμενα συσκευασίας. Οδηγός εγκατάστασης δρομολογητή μόντεμ ασύρματου δικτύου ADSL2+ N300 DGN2200v4 Τεχνική υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε προϊόντα NETGEAR. Η NETGEAR συνιστά να χρησιμοποιείτε αποκλειστικά τους επίσημους πόρους υποστήριξης της NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι

Διαβάστε περισσότερα

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 1000VA/1050VA/1200VA 1500VA Τάση Εισόδου Τάση Εξόδου Κυματομορφή Εξόδου Συχνότητα Εξόδου 145VAC~290VAC 195VAC~255VAC PWM/DC 50Hz Μπαταρίες

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας Wi-Fi N300RE

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας Wi-Fi N300RE Easy, Reliable & Secure Οδηγός εγκατάστασης Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας Wi-Fi N300RE Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας Wi-Fi επεκτείνει το δίκτυο Wi-Fi, ώστε να περιλαμβάνει την περιοχή

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι

Διαβάστε περισσότερα

Πολυκάναλος Δέκτης AV. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης

Πολυκάναλος Δέκτης AV. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης Πολυκάναλος Δέκτης AV STR-DN1030 Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης 1 Ρύθμιση των ηχείων 2 Σύνδεση τηλεόρασης και άλλων συσκευών 3 Άλλες συνδέσεις 4 Επιλογή ηχείων και βελτιστοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Οθόνες HP Z22i και Z23i IPS. Οδηγός χρήσης

Οθόνες HP Z22i και Z23i IPS. Οδηγός χρήσης Οθόνες HP Z22i και Z23i IPS Οδηγός χρήσης 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Τα Microsoft και Windows είναι κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα στις ΗΠΑ της Microsoft Corporation. Οι μόνες εγγυήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N Ελληνικά Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N 1 Ελληνικά Ευρετήριο 1. Επισκόπηση....3 2. Έναρξη χρήσης...5 3. Σύνδεση του κεφαλόφωνου Bluetooth.....6 4. Χρήση του κεφαλόφωνου Bluetooth... 9 5. Τεχνικές προδιαγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΕΛΕΓΚΤΗ HERCULES DJCONTROLWAVE Το Hercules DJControlWave είναι ένας ελεγκτής για DJ με 2 πλατό με ασύρματη τεχνολογία Bluetooth.

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης Powerline 500 PassThru Adapter (XAVB5401)

Οδηγός εγκατάστασης Powerline 500 PassThru Adapter (XAVB5401) Οδηγός εγκατάστασης Powerline 500 PassThru Adapter (XAVB5401) Περιεχόμενα Περιεχόμενα συσκευασίας............................... 3 Λειτουργίες υλικού...................................... 4 Περιγραφή των

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z1. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο με λειτουργία line-in και θύρα micro SD/SDHC

Διαβάστε περισσότερα

Θερμοστάτης LTC 530. Οδηγίες Ο θερμοστάτης διαθέτει οθόνη με «LED» φωτισμό, η οποία εμφανίζει την πραγματική θερμοκρασία

Θερμοστάτης LTC 530. Οδηγίες Ο θερμοστάτης διαθέτει οθόνη με «LED» φωτισμό, η οποία εμφανίζει την πραγματική θερμοκρασία Θερμοστάτης LTC 530 Οδηγίες Ο θερμοστάτης διαθέτει οθόνη με «LED» φωτισμό, η οποία εμφανίζει την πραγματική θερμοκρασία Ο θερμοστάτης έχει σχεδιαστεί για να διατηρήσει μια σταθερή θερμοκρασία. Ο θερμοστάτης

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας

Περιεχόμενα συσκευασίας Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Σημαντικό! WC030 Sweex Webcam 300K with Microphone USB

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Σημαντικό! WC030 Sweex Webcam 300K with Microphone USB WC030 Sweex Webcam 300K with Microphone USB Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Sweex USB Webcam 300K with Microphone. Αυτή η κάμερα δικτύου σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε εύκολα

Διαβάστε περισσότερα

TouchPad και πληκτρολόγιο

TouchPad και πληκτρολόγιο TouchPad και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι επωνυµίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ Ο σχεδιασμός και τα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση, για λόγους βελτίωσης του προϊόντος. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. Χαρακτηριστικά προϊόντος. Φόρτιση: Οδηγίες Λειτουργίας. Εναλλαγή λειτουργιών. Κουμπιά Λειτουργιών

Εγχειρίδιο Χρήσης. Χαρακτηριστικά προϊόντος. Φόρτιση: Οδηγίες Λειτουργίας. Εναλλαγή λειτουργιών. Κουμπιά Λειτουργιών Εγχειρίδιο Χρήσης Χαρακτηριστικά προϊόντος Με / Χωρίς έξοδο βίντεο HDMI 2,4 ίντσες LTPS TFT LCD οθόνη 4 μέρη του κυρίως φακού. Το εύρος εστίασης είναι 12 εκ. εώς άπειρο Φακοί HD ευρείας γωνίας 4x ψηφιακό

Διαβάστε περισσότερα