ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΗ & ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΗ & ΝΑΥΤΙΛΙΑ"

Transcript

1 ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΗ & ΝΑΥΤΙΛΙΑ

2

3 // ALFAGOMMA Η Alfagomma είναι παγκόσμιος, με ίδια κεφάλαια, παραγωγός συστημάτων χειρισμού ρευστών υψηλής τεχνολογίας, εξυπηρετώντας πολλαπλές εφαρμογές στην αγορά των βιομηχανικών εφαρμογών σε 5 ηπείρους. Κατασκευαστές OEM, διανομείς και τελικοί καταναλωτές θεωρούν την Alfagomma σαν προμηθευτή επιλογής τους λόγω της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών της. Η άριστη λειτουργικότητα, η μακροχρόνια απόδοση, η παγκόσμια παρουσία και η τοπική οργανωμένη υποστήριξη είναι μερικές από τις δυνατότητες της εταιρείας, στις οποίες μπορούν να βασιστούν οι συνεργάτες και οι πελάτες της. Σήμερα η Alfagomma αναγνωρίζεται σε όλον τον κόσμο για την συνεχή καινοτομία στην παραγωγή προϊόντων, την συνεχή υψηλή ποιότητα που ξεπερνά τα διεθνή πρότυπα και την προσήλωση του προσωπικού στην παροχή της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης στους συνεργάτες και στους πελάτες της. Alfagomma Dunlop Hiflex Argus

4 // ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1956 Η αποστολή της επιχείρησής μας είναι να εξασφαλίσει προϊόντα υψηλής απόδοσης σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη έτσι ώστε να κάνουν τις διαδικασίες παραγωγής του ευκολότερες, ασφαλέστερες και αποδοτικότερες. Η Alfagomma λειτουργεί ως αποκλειστικός συνεργάτης που αναπτύσσει και κατασκευάζει συστήματα ολοκληρωμένα συστήματα χειρισμού ρευστών για κάθε εφαρμογή. Η μηχανολογική εξειδίκευση, τεχνική υποστήριξη, έγκαιρη εξυπηρέτηση και επιτόπου παραγωγή εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή ποιότητα και ασφάλεια. ΕΥΡΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ALFAGOMMA Υδραυλικοί σωλήνες & Εξαρτήματα Βιομηχανικοί σωλήνες & Εξαρτήματα Σωλήνες- Χειρισμού Dogleg & Σύνδεσμοι Διαστολής Προϊόντα Offshore Ταχυσύνδεσμοι & Multi-Couplings

5 // ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΗ& ΝΑΥΤΙΛΙΑ ALFAGOMMA OIL & MARINE Καθοδηγούμενα από την αξιοπιστία, την καινοτομία και τη δέσμευση για ποιότητα, το Τμήμα για Πετρελαιοειδή & Ναυτιλία της Alfagomma εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και την κατασκευή σωλήνων για τη ναυτιλία, για παράκτιες εφαρμογές συστημάτων φόρτωσης και εκφόρτωσης. Η ευρεία γκάμα σωλήνων ενισχυμένων με νήματα κα μεταλλικές πλέξεις ικανοποιούν τις ανάγκες κάθε παράκτιου συστήματος και συμμορφώνεται με το GMPHOM 2009, και τα πιο αυστηρά πρότυπα στη βιομηχανία σωλήνων για ναυτιλιακές εφαρμογές.

6 // ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟ R&D HUB Το εργοστάσιο παραγωγής σωλήνων για Πετρελαιοειδή και Ναυτιλία της Alfagomma που είναι πιστοποιημένο κατά ISO 9001, βρίσκεται στην Ortona της Ιταλίας. Οι εγκαταστάσεις είναι περίπου 60 χιλιόμετρα μακριά από το Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης του Ομίλου της Alfagomma (R&D hub). Το R&D hub συμμετέχει ενεργά στο σχεδιασμό και στην επιλογή των υλικών που χρησιμοποιούνται στους σωλήνες για ναυτιλία της Alfagomma: μια ομάδα μηχανικών εξειδικευμένων στις FEA, CFD και Orcaflex καθορίζει τα χαρακτηριστικά του σωλήνα και την αλληλουχία της συνδεσμολογίας. // ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ Ο Τομέας σωλήνων για Πετρελαιοειδή και Ναυτιλία της Alfagomma αγωνίζεται να προσφέρει προϊόν υψηλής ποιότητας: Η σταθερά υψηλή ποιότητα είναι σημαντική για την επιτυχία, Μια απτή δέσμευση που διατρέχει κάθε τομέα του Ομίλου. Οι αυστηρότατες διεργασίες ελέγχου ποιότητας εξασφαλίζουν τη συμμόρφωση με τα πρότυπα ποιότητας της βιομηχανίας και τους διεθνείς κανονισμούς.

7 // ALFAGOMMA SAFEWAVE Οι σωλήνες για ναυτιλία Safewave έχουν σχεδιαστεί για την ασφαλέστερη λειτουργία και μεγάλη διάρκεια ζωής: Το εσωτερικό τοίχωμα με που παράγεται με τη μέθοδο δια εξελάσεως (extrude) εγγυάται την ακεραιότητα και την καλύτερη δυνατή συγκόλληση με τα άκρα. Τα υλικά ενίσχυσης επιλέγονται και ελέγχονται εξονυχιστικά για να εγγυηθούμε την ανθεκτικότητα και ευκαμψία τους. Το εξωτερικό τοίχωμα από συνθετικό ελαστικό εγγυάται αντίσταση στην υπεριώδη ακτινοβολία, την διάβρωση και το σχίσιμο. Η ευρεία γκάμα προϊόντων Alfagomma Safewave είναι συμβατή και υπερβαίνει τις προδιαγραφές των προτύπων ποιότητας GMPHOM 2009, BS EN 1765, BS EN 1762 και είναι σύμφωνη με τις πιο αυστηρές απαιτήσεις του πελάτη. ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΣΩΛΗΝΑ Καλύμματα Στρώμα επίπλευσης Δευτερεύον τοίχωμα Πρωτεύων τοίχωμα Διακόπτες Προεαιρετικό εξωτερικό κάλλυμα (πολυουρεθάνη) Πολλαπλές στρώσεις σπογγώδους PE Πολλαπλές στρώσεις νημάτων Εσωτ. Τοίχωμα (δια εξελάσεως παραγωγή επιτόπου) Εξωτερικό κάλυμμα (Ελαστικό) Κάλυμμα δευτέρου τοιχώματος Εσωτ. Τοίχωμα 2 ου τοιχώματος Πολλαπλές στρώσεις χαλύβδινων ή υφασμάτινων χορδών ενίσχυσης Πληρωτικά/ Πτυχώσεις συγκράτησης καλύμματος πρωτεύοντος τοιχώματος Ελαστικό προστατευτικό κάτω από τη σπείρα, με μεταλλική σπείρα ΑΙΘΗΤΉΡΑΣ ΔΙΑΡΡΟΉΣ Για τους τύπους σωλήνων διπλού τοιχώματος, στην περίπτωση που το πρωτεύον τοίχωμα διαρραγεί, το πετρέλαιο κυλά στο δευτερεύον τοίχωμα και η διαρροή ανιχνεύεται από αυτόν το ειδικό αισθητήρα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν διάφορες τεχνολογίες ανίχνευσης: μηχανικές, οπτικές ή ηλεκτρονικές.

8 // ΕΠΙΠΛΕΟΝΤΕΣ ΣΩΛΗΝΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΦΟΡΤΙΟΥ CALM / SPM Τα συστήματα CALM / SPM χρησιμοποιούνται σε βάθη μικρότερα από 80 μέτρα, αλλά πιο εξειδικευμένοι σωλήνες χρησιμοποιούνται και σε μεγαλύτερα βάθη. Η σημαδούρα είναι τυπικά δεμένη στον θαλάσσιο πυθμένα με τη χρήση αλυσίδων αγκυροβόλησης. Οι σημαδούρες CALM / SPM περιλαμβάνουν μια περιστρεφόμενη πλάκα 360 επιτρέποντας με αυτόν τον τρόπο στο σκάφος να κινείται γύρω από τη σημαδούρα όσο είναι δεμένο σε αυτή. Μια σειρά πλωτών σωλήνων χρησιμοποιούνται για τη σύνδεση του δεξαμενόπλοιου με τους σταθερούς μεταλλικούς σωλήνες της σημαδούρας και μια σειρά υποβρύχιων σωλήνων χρησιμοποιείται για τη σύνδεση των σταθερών μεταλλικών σωλήνων της σημαδούρας με το υποθαλάσσιο PLEM με διάφορες μορφές, Κινέζικο Φανάρι, Lazy S, Steep S κλπ.

9 Τύποι μονού και διπλού τοιχώματος, που διατίθενται με μεταλλικές ή / και υφασμάτινες μορφές σχεδιασμού, Εσωτερική Διάμετρος σωλήνα. ID: από 6 έως 24 Ονομαστική πίεση Λειτουργίας: 15, 19, και 21 bar. GMPHOM 2009 // FIRST OFF BUOY FOB Ο σχεδιασμός του σωλήνα FOB με ενισχυμένο το ένα άκρο είναι τέτοιος για τη χρήση σε περιοχές όπου το σύνολο των σωλήνων προσαρμόζονται σε σταθερές σωληνώσεις. Το ενισχυμένο άκρο χρησιμεύει στην κίνηση του λυγισμένου τμήματος προς το πιο εύκαμπτο μεσαίο τμήμα του σωλήνα. // MAINLINE Ο σχεδιασμός του σωλήνα είναι ομοιόμορφα ο ίδιος σε όλο το μήκος του. Οι σωλήνες Mainline αποτελούν την πλειοψηφία των σωλήνων σε μια τυπική σειρά σωλήνων. // TAPERED/ REDUCER Ο σωλήνας Ridux με κωνική δομή χρησιμοποιείται για να διευκολύνει τη σύνδεση με τους σωλήνες MBC και/ή σωλήνων Tail. Τυπικές μειώσεις είναι 24/20, 20/16, 16/12. // TAIL Ο σχεδιασμός του σωλήνα επιτρέπει την βέλτιστη ευκαμψία, ανθεκτικότητα και βάρος. Οι σωλήνες Tail χρησιμοποιούνται στη σύνδεση των σωλήνων mainline ή MBC στο σωλήνα Tanker Rail. // TANKER RAIL Ο σωλήνας είναι σχεδιασμένος με διογκωμένα πλευστά άκρα σε σχήμα βαρελιού παρέχοντας αυξημένη ευκαμψία στο μεσαίο τμήμα του σωλήνα. Οι σωλήνες Tanker rail χρησιμοποιούνται για τη σύνδεση της σειράς σωλήνων με τη σταθερή, μεταλλική σωλήνωση του δεξαμενόπλοιου.

10 // ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΦΟΡΤΙΟΥ CALM / SPM Τα συστήματα CALM / SPM χρησιμοποιούνται σε βάθη μικρότερα από 80 μέτρα, αλλά πιο εξειδικευμένοι σωλήνες χρησιμοποιούνται και σε μεγαλύτερα βάθη. Η σημαδούρα είναι τυπικά δεμένη στον θαλάσσιο πυθμένα με τη χρήση αλυσίδων αγκυροβόλησης. Οι σημαδούρες CALM / SPM περιλαμβάνουν μια περιστρεφόμενη πλάκα 360 επιτρέποντας με αυτόν τον τρόπο στο σκάφος να κινείται γύρω από τη σημαδούρα όσο είναι δεμένο σε αυτή. Μια σειρά πλωτών σωλήνων χρησιμοποιούνται για τη σύνδεση του δεξαμενόπλοιου με τους σταθερούς μεταλλικούς σωλήνες της σημαδούρας και μια σειρά υποβρύχιων σωλήνων χρησιμοποιείται για τη σύνδεση των σταθερών μεταλλικών σωλήνων της σημαδούρας με το υποθαλάσσιο PLEM με διάφορες μορφές, Κινέζικο Φανάρι, Lazy S, Steep S κλπ.

11 Τύποι μονού και διπλού τοιχώματος, που διατίθενται με μεταλλικές ή / και υφασμάτινες μορφές σχεδιασμού, Εσωτερική Διάμετρος σωλήνα. ID: από 6 έως 24 Ονομαστική πίεση Λειτουργίας: 15, 19, και 21 bar. GMPHOM 2009 // FIRST OFF BUOY FOB Ο σωλήνας FOB με ενισχυμένο το ένα άκρο είναι σχεδιασμένος να χρησιμοποιείται σε περιοχές όπου οι ελαστικές σωληνώσεις προσδένονται σε σταθερές μεταλλικές σωληνώσεις. Η χρησιμότητα του ενισχυμένου άκρου είναι η μεταφορά της κάμψης του σωλήνα στο πιο εύκαμπτο μεσαίο τμήμα του σωλήνα. // MAINLINE WITH 7 COLLARS Σχεδιασμός του σωλήνα σε μια τυπική ελαστική σωλήνωση στον οποίο η κατασκευή είναι ομοιόμορφη ή ίδια σε όλο το μήκος του σωλήνα. Οι σωλήνες Μainline αποτελούν την πλειοψηφία των σωλήνων στη σωλήνωση. // FIRST OFF PLEM FOP Ο σχεδιασμός του σωλήνα FOP με ενισχυμένο το ένα άκρο, χρησιμοποιείται σε περιοχές όπου οι ελαστικές σωληνώσεις προσδένονται σε σταθερές μεταλλικές σωληνώσεις. Η χρησιμότητα του ενισχυμένου άκρου είναι στη μεταφορά της κάμψης του σωλήνα προς το πιο εύκαμπτο μεσαίο τμήμα του.

12 // FPSO ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΟΡΤΩΣΗΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝΤΩΝ ΣΩΛΗΝΩΝ ΑΛΥΣΙΔΩΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ ΦΟΡΤΙΟΥ Το αλυσιδωτό σύστημα πρόσδεσης χρησιμοποιείται για τη μεταφορά φορτίου από φορτηγά πλοία όπως FSO, FSU και FPSO κ.α σε διάφορους τύπους βυτιοφόρων δεξαμενόπλοιων τάνκερ (shuttle tankers). Η εκφόρτωση του φορτίου γίνεται από ελαστικούς σωλήνες που προσδένονται μόνιμα στα διάφορα φορτηγά πλοία είτε μέσω σταθερών μεταλλικών σωληνώσεων, είτε τυλιγμένοι σε τύμπανα, και συνδέονται με τα δεξαμενόπλοια με τακτικά δρομολόγια (shuttle tankers) με σταθερές μεταλλικές σωληνώσεις. Ο συγκεκριμένος τύπος συστήματος φόρτωσης θα δείξει τι τύπος σωλήνα εκφόρτωσης θα χρησιμοποιηθεί. Αυτός μπορεί να είναι είτε επιπλέοντας, είτε υποβρύχιος είτε αλυσοειδής. Όλοι αυτοί οι τύποι διατίθενται με μονό ή διπλό τοίχωμα.

13 Τύποι μονού και διπλού τοιχώματος, που διατίθενται με μεταλλικές ή / και υφασμάτινες μορφές σχεδιασμού, Εσωτερική Διάμετρος σωλήνα. ID: από 6 έως 24 Ονομαστική πίεση Λειτουργίας: 15, 19, και 21 bar. GMPHOM 2009 // FIRST OFF FSO/ FPSO Σχέδιο σωλήνα πλήρως ενισχυμένο για χρήση σε θέσεις, όπου οι ελαστικές σωλήνωσεις προσδένονται σε σταθερές μεταλλικές σωληνώσεις και υπόκεινται σε μεγάλα φορτία εφελκυσμού. Η χρησιμότητα του ενισχυμένου άκρου είναι η μεταφορά της τάσης κάμψεως στο πιο εύκαμπτο μεσαίο τμήμα του σωλήνα. // MAINLINE Σχεδιασμός του σωλήνα σε μια τυπική ελαστική σωλήνωση στον οποίο η κατασκευή είναι ομοιόμορφη ή ίδια σε όλο το μήκος του σωλήνα. Οι σωλήνες Μainline αποτελούν την πλειοψηφία των σωλήνων στη σωλήνωση. // TAPERED/ REDUCER Ο σωλήνας Ridux με κωνική δομή χρησιμοποιείται για την ένωσή του με σωλήνες MBC και/ή σωλήνες Tail. Τυπικές μειώσεις από 24/20, 20/16, 16/12. // TAIL Σχεδιασμός του σωλήνα που επιτρέπει την βέλτιστη ευκαμψία, ανθεκτικότητα και βάρος. Οι σωλήνες Tail χρησιμοποιούνται στη σύνδεση των σωλήνων mainline ή MBC στο σωλήνα Tanker Rail. // TANKER RAIL Ο σωλήνας είναι σχεδιασμένος με διογκωμένα πλευστά άκρα σε σχήμα βαρελιού που παρέχει αυξημένη ευκαμψία στο μεσαίο τμήμα του σωλήνα. Οι σωλήνες Tanker rail χρησιμοποιούνται για τη σύνδεση της συνδεσμολογίας σωλήνων με τη σταθερή, μεταλλική σωλήνωση του δεξαμενόπλοιου.

14 // CBM/ MBM ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΦΟΡΤΙΟΥ CBM/ MBM Ένα Συμβατικό Σύστημα Πρόσδεσης Conventional Buoy Mooring system (CBM or MBM) χρησιμοποιείται συνήθως σε αβαθή νερά κοντά στην ακτή όταν τα τάνκερ προσδένονται μεταξύ μιας σειράς σημαδούρων πρόσδεσης που είναι μόνιμα αγκυρωμένες στον πυθμένα. Ο αριθμός των σημαδούρων πρόσδεσης μέσα σε ένα σύστημα CBM/ MBM θα εξαρτηθεί από διάφορους παράγοντες που θα θα μπορούσαν τυπικά να αποτελούνται από 4 6 σημαδούρες ανά σωλήνα φορτοεκφόρτωσης Η αλληλουχία σωλήνων αποτελείται από σωλήνες που είναι βυθισμένοι με πλωτήρες αρνητικής πλευστότητας. Από τη στιγμή που το τάνκερ προσδεθεί στο αγκυροβόλιο, η άκρη του σωλήνα του τάνκερ προσδένεται στην αλληλουχία σωλήνων η οποία με τη σειρά της τραβιέται από τον πυθμένα. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να γίνουν διαδικασίες φόρτωσης.

15 Τύποι μονού και διπλού τοιχώματος, που διατίθενται με μεταλλικές ή / και υφασμάτινες μορφές σχεδιασμού, Εσωτερική Διάμετρος σωλήνα. ID: από 6 έως 24 Ονομαστική πίεση Λειτουργίας: 15, 19, και 21 bar. GMPHOM 2009 // FIRST OFF PLEM Ο σωλήνας με ενισχυμένο το ένα άκρο είναι σχεδιασμένος να χρησιμοποιείται σε περιοχές όπου οι ελαστικές σωληνώσεις προσδένονται σε σταθερές μεταλλικές σωληνώσεις. Η χρησιμότητα του ενισχυμένου άκρου είναι η μεταφορά της κάμψης του σωλήνα στο πιο εύκαμπτο μεσαίο τμήμα του σωλήνα. // MAINLINE Σχεδιασμός του σωλήνα σε μια τυπική ελαστική σωλήνωση στον οποίο η κατασκευή είναι ομοιόμορφη ή ίδια σε όλο το μήκος του σωλήνα. Οι σωλήνες Μainline αποτελούν την πλειοψηφία των σωλήνων στη σωλήνωση. // REDUCER Ridux hose Ο σωλήνας Ridux με κωνική δομή χρησιμοποιείται για να διευκολύνει τη σύνδεση με τους σωλήνες MBC και/ή σωλήνων Tail. Τυπικές μειώσεις είναι 24/20, 20/16, 16/12. // TAIL Σχεδιασμός του σωλήνα που επιτρέπει την βέλτιστη ευκαμψία, ανθεκτικότητα και βάρος. Οι σωλήνες Tail χρησιμοποιούνται στη σύνδεση των σωλήνων mainline ή MBC στο σωλήνα Tanker Rail. // TANKER RAIL Οι σωλήνες Tanker rail χρησιμοποιούνται για τη σύνδεση της συνδεσμολογίας σωλήνων με τη σταθερή, μεταλλική σωλήνωση του δεξαμενόπλοιου

16 // ΑΠΟ ΠΛΟΙΟ ΣΕ ΠΛΟΙΟ (SHIP TO SHIP) ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΠΟ ΠΛΟΙΟ ΣΕ ΠΛΟΙΟ (SHIP TO SHIP (STS) A Η μεταφορά από πλοίο σε πλοίο (Ship To Ship (STS) γίνεται, όταν τα δύο πλοία είναι δεμένα τα ένα δίπλα στο άλλο εν στάσει. Η ίδια διαδικασία μπορεί να πραγματοποιηθεί και εν πλω, ιδιαίτερα στην περίπτωση πολεμικών πλοίων. Μεταφορές STS χρησιμοποιούνται για την ελάφρυνση φορτίου, όταν ένα φορτωμένο δεξαμενόπλοιο εισέρχεται και διαπλέει αβαθή νερά.

17 Τύποι μονού και διπλού τοιχώματος, που διατίθενται με μεταλλικές ή / και υφασμάτινες μορφές σχεδιασμού, Εσωτερική Διάμετρος σωλήνα. ID: από 6 έως 12 Ονομαστική πίεση Λειτουργίας: 15 bar. Standard BS EN 1765 Type 15/L // ΣΩΛΗΝΑΣ STS Σωλήνας σχεδιασμένος για λειτουργία στην αποβάθρα με αυξημένη ευκαμψία και χαμηλό βάρος, κατάλληλος μόνο για κατάθλιψη (εφαρμογές εκφόρτωσης).

18 // ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Ο Τομέας Πετρελαιοειδών και Ναυτιλίας της Alfagomma παρέχει μια ευρεία γκάμα τεχνικών λύσεων: Εσωτερικό Τοίχωμα από NBR για εφαρμογές με χαμηλή θερμοκρασία (μέχρι -50 C). Εσωτερικό Τοίχωμα από HNBR για τη μεταφορά αργού πετρελαίου πλούσιο σε Υδρόθειο (H S). 2 Εσωτερικό Τοίχωμα από FKM για τη μεταφορά διαβρωτικών υγρών, όπως υδρογονάνθρακες με περιεχόμενο έως 100% σε αρωματικά. Ειδικά σχέδια με μεταλλική ενίσχυση για μεγάλα φορτία (> 250 ton) Εξωτερικό Τοίχωμα από Πολυουρεθάνη για εξαιρετική αντίσταση στη διάβρωση, στο σκίσιμο και στις καιρικές συνθήκες. Ανάπτυξη ελαστικών πρώτων υλών στο Sant Atto, Teramo (Ιταλία). Εργαστήριο Μηχανικών και Φυσικών Δοκιμών στο Sant Atto, Teramo (Ιταλία). Θάλαμος δοκιμής για χαμηλές θερμοκρασίες (-50 C), Castelnuovo Vomano, Teramo (Ιταλία). Χημικό Εργαστήριο στο Sant Atto, Teramo (Ιταλία).

19

20 Ο ΟΜΙΛΟΣ ΤΗΣ ALFAGOMMA ARGENTINA Buenos Aires Moreno Store Center Belisario Roldán CP La Reja - Bs. As. +54 (11) /6063 AUSTRALIA Sydney 50 Honeycomb Drive Eastern Creek Sydney, NSW (2) BELGIUM & NETHERLANDS Benelux Koeweideblock 4/D Merchtem +32 (052) BRAZIL Guaranésia Rua Felice Gennasio 401 Distrito Indl. Dr. Firmino Rocha de Freitas Guaranesia, MG - Brasil +55 (35) CANADA Montreal 6550 Abrams St. Laurent, Montreal Quebec H4S 1Y2 +1 (514) CHINA Ningbo No. 296 Taiyuan Road Investment Pioneering Centre Jiangbei District Ningbo, (574) FRANCE Villepinte Le Sisley Parc d activité Paris Nord 2 23 Allée des Impressionnistes Villepinte +33 (1) GERMANY Herne Friedrich der Grosse Herne +49 (2323) GREECE Athens 85 Kifissou Avenue Aigaleo, Athens +30 (210) INDONESIA Tigaraksa JL. Raya Pemda Tigaraksa km. 4 No 34, Matagara Tigaraksa, Tangerang (21) ITALY Vimercate Via Torri Bianche Vimercate (MB) +39 (039) MALAYSIA Pasir Gudang Plo 405, Jalan Perak Pasir Gudang Negeri Johor Darul Takzim +60 (7) MEXICO Torreón Av. Industria de la transformacion Parque Pymes Torreón, Coahuila SINGAPORE 14 Tuas Ave 11 Singapore SOUTH AFRICA Johannesburg 17 Quark Crescent Linbro Business Park Sandton (11) SOUTH KOREA Hwasung 15 Julteo Gil Yangkam-Myun, Hwasung-Si Kyungki-Do (31) UNITED KINGDOM Haydock 43 Wilcock Road Old Boston Trading Estate Haydock St. Helens WA11 9TG +44 (1942) UNITED STATES OF AMERICA Burlington 3520 West Avenue IA Burlington +1 (319) DENMARK Copenhagen Vallensbaekvej 24, 2605 Brøndby Copenhagen +45 (43) ESTONIA Tallin Läike tee 32/1 - Peetri alevik, Rae vald Harjumaa (Tallinn) Tel: +372 (0) FINLAND Pirkkala Jasperintie Pirkkala +358 (207) NETHERLANDS Deventer Hunneperkade BT Deventer +31 (570) NORWAY Oslo Stanseveien 27 Pb. 174 Kalbakken 0903 Oslo +47 (23) SWEDEN Halmstad Kistinge Industriomrade Seldonsvagen Halmstad +46 (104) GERMANY Ettlingen Pforzheimer Str Ettlingen +49 (7243) UNITED KINGDOM Salisbury Telford Road Salisbury, Wiltshire SP2 7PH +44 (1722) ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Alfagomma SpA Via Torri Bianche Vimercate (MB) Italy April HO/AG-EN

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΗΛΙΑΝΘΟΥ MADE IN ITALY

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΗΛΙΑΝΘΟΥ MADE IN ITALY ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΗΛΙΑΝΘΟΥ MADE IN ITALY Η ΕΤΑΙΡΙΑ Η εταιρία Fantini S.r.l. είναι πρωτοπόρος εδώ και χρόνια στην κατασκευή συλλεκτικών αραβοσίτου (καλαμποκάδων) και συλλεκτικών ηλίανθου (ηλιομάχαιρων), μηχανήματα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ www.hella.com/brakesystems 12 1 ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ Συνδυάζουμε την μοναδική τεχνολογία φρένων με επαγγελματική υποστήριξη πελατών, έμφαση στην καινοτομία με κορυφαία τεχνική

Διαβάστε περισσότερα

9mx2,5m, 6mx3m, 9mx3m, 12mx3m κλπ.

9mx2,5m, 6mx3m, 9mx3m, 12mx3m κλπ. Πλωτή προβλήτα τύπου «Θόη» και γέφυρα πρόσβασης Βουτσινά 64, 155 61 Χολαργός Τηλ. 210 6775 003, Fax. 210 6812 770 www.offshoresystems.gr www.martech.gr e-mail: tech@martech.gr ΠΛΩΤΗ ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΤΥΠΟΥ «ΘΟΗ»

Διαβάστε περισσότερα

Welch Allyn Connex Integrated Wall System

Welch Allyn Connex Integrated Wall System Welch Allyn Connex Integrated Wall System Κάρτα γρήγορης αναφοράς Ενεργοποίηση λειτουργίας/αναμονή Ενεργοποίηση του μόνιτορ Σύντομο πάτημα Θέτει το μόνιτορ σε Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας οθόνης

Διαβάστε περισσότερα

ÓùëÞíáò SMOOTHBORE. Εύκαμπτος σωλήνας με εσωτερικό από λείο PTFE. Áíôï Þ óôéò èåñìïêñáóßåò Áíôï Þ óôá çìéêü Áõôïêáèáñéæüìåíïò

ÓùëÞíáò SMOOTHBORE. Εύκαμπτος σωλήνας με εσωτερικό από λείο PTFE. Áíôï Þ óôéò èåñìïêñáóßåò Áíôï Þ óôá çìéêü Áõôïêáèáñéæüìåíïò ÓùëÞíáò SMOOTHBORE Εύκαμπτος σωλήνας με εσωτερικό από λείο PTFE Áíôï Þ óôéò èåñìïêñáóßåò Áíôï Þ óôá çìéêü Áõôïêáèáñéæüìåíïò ÐñïäéáãñáöÝò êáé äéáóôüóåéò óùëþíùí 1 πλέγμα 1/8 3/16 1/4 5/16 3/8 1/2 5/8 3/4

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Apostol [Πληκτρολογήστε την επωνυμία της εταιρείας] [Ημερομηνία] Αξιότιμε Πελάτη, Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την ΤΣΙΑΝΑΚΑΣ ΑΒΕΤΕ ως προμηθευτή σας για την αγορά

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ Α) ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ Π.Δ. 118 Στο λίγο χρόνο που έχουμε στη

Διαβάστε περισσότερα

Διατομές: Από DN50 έως DN250 Πιέσεις λειτουργίας: Από 0 atm m έως 16 atm Θερμοκρασία λειτουργίας: -10. C έως +80 o C Πρότυπα κατασκευής: EN

Διατομές: Από DN50 έως DN250 Πιέσεις λειτουργίας: Από 0 atm m έως 16 atm Θερμοκρασία λειτουργίας: -10. C έως +80 o C Πρότυπα κατασκευής: EN ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Διατομές: Από DN50 έως DN250 Πιέσεις λειτουργίας: Από 0 atm m έως 16 atm Θερμοκρασία λειτουργίας: -10 C έως +80 o C Πρότυπα κατασκευής: EN 1074-1, EN 1074-4 Διάτρηση Φλάντζας : ΕΝ1092-2

Διαβάστε περισσότερα

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται σε πλωτές κατασκευές αντιρρύπανσης, οριοθέτησης, σήμανσης και φωτοσήμανσης θαλάσσιων χώρων.

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται σε πλωτές κατασκευές αντιρρύπανσης, οριοθέτησης, σήμανσης και φωτοσήμανσης θαλάσσιων χώρων. Η εταιρεία μας εξειδικεύεται σε πλωτές κατασκευές αντιρρύπανσης, οριοθέτησης, σήμανσης και φωτοσήμανσης θαλάσσιων χώρων. ΩΚΕΑΝΙΣ ΘΑΛΛΑΣΙΑ ΑΝΤΙΡΡΥΠΑΝΣΗ Το ενδιαφέρον και η ανησυχία μας για τα προβλήματα

Διαβάστε περισσότερα

Διαστάσεις και χρώμα Οι πισίνες διατίθενται στις ακόλουθες διαστάσεις*: Καθαρό εσωτερικό μήκος Καθαρό εσωτερικό πλάτος

Διαστάσεις και χρώμα Οι πισίνες διατίθενται στις ακόλουθες διαστάσεις*: Καθαρό εσωτερικό μήκος Καθαρό εσωτερικό πλάτος Η COMPACT ΠΙΣΙΝΑ ARDEA ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Οι compact πισίνες ARDEA κατασκευάζονται από τον οίκο ASIO s.r.o. (Τσεχία) και παραδίδονται εξ ολοκλήρου έτοιμες προς τοποθέτηση. Οι πισίνες προσφέρονται σε

Διαβάστε περισσότερα

1000 ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟ ΣΤΕΓΑΝΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥΠΡΟΠΥΛΕΝΙΟ (ΡΡ)

1000 ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟ ΣΤΕΓΑΝΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥΠΡΟΠΥΛΕΝΙΟ (ΡΡ) Pipelife-PRO1000 ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟ ΣΤΕΓΑΝΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥΠΡΟΠΥΛΕΝΙΟ (ΡΡ) Τo Pipelife-PRO1000 είναι ένα επισκέψιμο φρεάτιο αποχέτευσης από πολυπροπυλένιο που αντιπροσωπεύει μια νέα πρόταση με σημαντικά

Διαβάστε περισσότερα

ΣΩΛΗΝΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ

ΣΩΛΗΝΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΣΩΛΗΝΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ DIN 20022 1SN EN 853 ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ BAR 09-02-0-0047 3\16 11.80 250 09-02-0-0007 1\4 13.40 225 09-02-0-0036 5\16 15.00 215 09-02-0-0040 3\8 17.40 180 09-02-0-0008 1\2 20.60

Διαβάστε περισσότερα

Σωλήνες και εξαρτήματα από φαιό χυτοσίδηρο

Σωλήνες και εξαρτήματα από φαιό χυτοσίδηρο PAM SMU-S Σωλήνες και εξαρτήματα από φαιό χυτοσίδηρο 1. Αντικείμενο Η παρούσα προδιαγραφή αφορά στην κατασκευή σωλήνων και εξαρτημάτων από χυτοσίδηρο για ακάθαρτα, λύματα, και όμβρια ύδατα για δομικές

Διαβάστε περισσότερα

Έδρα - Κεντρική Διεύθυνση Εργοστάσιο Πλαστικών Εργοστάσιο Ορειχάλκινων ELVIOM

Έδρα - Κεντρική Διεύθυνση Εργοστάσιο Πλαστικών Εργοστάσιο Ορειχάλκινων ELVIOM Έδρα - Κεντρική Διεύθυνση 10ο χλμ. Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Κατερίνης Τ.Κ.: 57 400 Σίνδος Θεσσαλονίκη, Τ.Θ. 62 Τηλ.: 2310 795 531, Fax: 2310 795 373 e-mail : thess@interplast.gr Site : www.interplast.gr

Διαβάστε περισσότερα

ÓùëÞíáò Hyperline FX. Εύκαμπτος σωλήνας με εσωτερικό από λείο PTFE. Ëåßï åóùôåñéêü Ðïëý åýêáìðôïò Áíôï Þ óôá çìéêü Áíôï Þ óôéò èåñìïêñáóßåò

ÓùëÞíáò Hyperline FX. Εύκαμπτος σωλήνας με εσωτερικό από λείο PTFE. Ëåßï åóùôåñéêü Ðïëý åýêáìðôïò Áíôï Þ óôá çìéêü Áíôï Þ óôéò èåñìïêñáóßåò ÓùëÞíáò Hyperline FX Εύκαμπτος σωλήνας με εσωτερικό από λείο PTFE Ëåßï åóùôåñéêü Ðïëý åýêáìðôïò Áíôï Þ óôá çìéêü Áíôï Þ óôéò èåñìïêñáóßåò Υπάρχει ένα θεμελιώσες πρόβλημα στους σωλήνες μεγάλων διαμέτρων

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2011 ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2011 ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2011 ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ST 006 ΜΠΟΥΛΟΝΙ ΑΓΚΥΡΩΣΗΣ Μπουλόνι αγκύρωσης σε μορφή βίδας που προσδένει την κατασκευή, χωρίς να γίνονται ορατές οι αλυσίδες (ενώνονται κάτω από την κατασκευή).

Διαβάστε περισσότερα

HDC Standard. Η τέλεια λύση για τακτικό ή συχνό καθαρισμό υψηλών επιδόσεων σε διάφορα σημεία τις επιχείρησης. Για ταυτόχρονη χρήση από 2 έως 8 σημεία.

HDC Standard. Η τέλεια λύση για τακτικό ή συχνό καθαρισμό υψηλών επιδόσεων σε διάφορα σημεία τις επιχείρησης. Για ταυτόχρονη χρήση από 2 έως 8 σημεία. Η τέλεια λύση για τακτικό ή συχνό καθαρισμό υψηλών επιδόσεων σε διάφορα σημεία τις επιχείρησης. Για ταυτόχρονη χρήση από 2 έως 8 σημεία. 1 2 1 2 Αρθρωτός σχεδιασμός Τα συστήματα HDC μπορούν να εξοπλιστούν

Διαβάστε περισσότερα

Sheet Metalworking Our Passion, Your Solution

Sheet Metalworking Our Passion, Your Solution Sheet Metalworking Our Passion, Your Solution ΚΥΡΤΩΣΗ ΔΙΑΤΡΗΣΗ ΚΟΠΗ ΜΕ LASER ΚΟΠΗ ΜΕ ΨΑΛΙΔΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΣΤΡΑΝΤΖΟΠΡΕΣΣΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΥΡΤΩΣΗ ΔΙΑΤΡΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑLASER Συστηματα laser Από τα οικονομικά

Διαβάστε περισσότερα

Αμπελουργικός Πάσσαλος

Αμπελουργικός Πάσσαλος Αμπελουργικός Πάσσαλος Προδιαγραφές Προϊόντος Αναβ: 01,Ημερ/νία Φύλλου 12.04.2009 Εισαγωγή Αυτό το φυλλάδιο εκδίδεται από την ΠΑΝΜΕΤΑΛ Α.Ε.Β.Ε. σε συνέχεια των αιτήσεων από τους πελάτες μας, σχετικά με

Διαβάστε περισσότερα

8ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΗN CIMCOOL FLUID TECHNOLOGY

8ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΗN CIMCOOL FLUID TECHNOLOGY 1 3 2 4 5 6 78 8ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΗN CIMCOOL FLUID TECHNOLOGY 1 2 ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΈΝΗ ΣΕΙΡΆ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ ΒΑΣΙΣΜΈΝΗ ΣΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΊΑ Η Cimcool είναι μία παγκόσμια εταιρία με εξειδίκευση στην προμήθεια υγρών για την

Διαβάστε περισσότερα

ΙΜΑΝΤΕΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΡΑΒΔΩΣΕΩΝ ΠΟΛΥ V MICRO-V HORIZON ΣΥΣΤΗΜΑ ΙΜΑΝΤΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΩΝ

ΙΜΑΝΤΕΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΡΑΒΔΩΣΕΩΝ ΠΟΛΥ V MICRO-V HORIZON ΣΥΣΤΗΜΑ ΙΜΑΝΤΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΩΝ ΙΜΑΝΤΕΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΡΑΒΔΩΣΕΩΝ ΠΟΛΥ V MICRO-V HORIZON ΣΥΣΤΗΜΑ ΙΜΑΝΤΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΩΝ MICRO-V HORIZON Ο καινούργιος Micro-V Horizon Ο πιο εξελιγμένος ιμάντας που φτιάχτηκε ποτέ Οι ιμάντες παρελκόμενων

Διαβάστε περισσότερα

Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών

Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών Συνεχής ανάπτυξη προϊόντων Η περαιτέρω ανάπτυξη και τελειοποίηση αποτελούν μια συνεχή διαδικασία που επιτελείται από το εξειδικευμένο τμήμα έρευνας

Διαβάστε περισσότερα

Τουρκία: Εξαγωγές Μαρμάρου (*2515) Αξία Εξαγωγών σε χιλίαδες ευρώ

Τουρκία: Εξαγωγές Μαρμάρου (*2515) Αξία Εξαγωγών σε χιλίαδες ευρώ Τουρκία: Εξαγωγές Μαρμάρου 2011-2015 (*2515) Αξία Εξαγωγών σε χιλίαδες ευρώ Importers 2011 2012 2013 2014 2015 World 553,015.00 721,765.00 843,510.00 734,227.00 785,603.00 China 452,579.00 606,384.00 735,665.00

Διαβάστε περισσότερα

Ποιότητα Συνέπεια Εμπιστοσύνη

Ποιότητα Συνέπεια Εμπιστοσύνη Ποιότητα Συνέπεια Εμπιστοσύνη Η Εταιρεία δραστηριοποιείται χρόνια στο χώρο των πλαστικών, υδραυλικών και μονωτικών υλικών. Με μεγάλη εμπειρία στο χώρο. Με ευρεία γκάμα προϊόντων ύψηλών προδιαγραφών. Με

Διαβάστε περισσότερα

Εξαρτήµατα για µεµβράνες PVC Alkor Draka

Εξαρτήµατα για µεµβράνες PVC Alkor Draka Εξαρτήµατα για µεµβράνες PVC Alkor Draka Η Alkor Draka διαθέτει για κάθε τύπο µεµβράνης PVC αντίστοιχα εξαρτήµατα που διατίθενται κατόπιν παραγγελίας. ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗΣ ALKORPLUS Alkorplus Στρώµα

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Προτεινόμενων Πτυχιακών Εργασιών

Πίνακας Προτεινόμενων Πτυχιακών Εργασιών ΕΝ42.0-Α Έκδοση η / 2.0.204 ΣΧΟΛΗ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ: ΝΑΥΠΗΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΤΟΜΕΑΣ: A Α/Α Τίτλος Θέματος Μέλος Ε.Π. Σύντομη Περιγραφή Προαπαιτούμενα γνωστικά πεδία Αριθμός Φοιτητών Προκαταρκτική

Διαβάστε περισσότερα

Εξοπλισμός κουρμπαρίσματος

Εξοπλισμός κουρμπαρίσματος Εξοπλισμός κουρμπαρίσματος Ευρεία γκάμα για συγκεκριμένες ανάγκες κουρμπαρίσματος και διαμόρφωσης άκρων. Ποιότητα που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Τύπος μοντέλων Σελίδα Κουρμπαδόροι Υδραυλικές εγκαταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

Λέβητες Αερίου Συμπύκνωσης για μέγιστη απόδοση και οικονομία

Λέβητες Αερίου Συμπύκνωσης για μέγιστη απόδοση και οικονομία Λέβητες Αερίου Συμπύκνωσης για μέγιστη απόδοση και οικονομία Ο όμιλος KOBER στοχεύει στην καλύτερη κατανόηση των αναγκών που έχουν οι πελάτες του και στις κατάλληλες λύσεις για αυτές, επενδύοντας ανελλιπώς

Διαβάστε περισσότερα

*Το σημείωμα βασίζεται και σε στοιχεία από προγενέστερη έρευνα για την αγορά γούνας από την κα. Γεωργία Βελέντζα, Γραμματέα ΟΕΥ Γ

*Το σημείωμα βασίζεται και σε στοιχεία από προγενέστερη έρευνα για την αγορά γούνας από την κα. Γεωργία Βελέντζα, Γραμματέα ΟΕΥ Γ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ Πεκίνο, Μάρτιος 2013 ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΟΥΝΑΣ ΣΤΗ Λ.Δ. ΚΙΝΑΣ Πίνακας Περιεχομένων 1. Οικονομικό Περιβάλλον... 1 2. Παραγωγή:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ. Solo - Duetto - Aqua Estelle HE - Estelle HE B Inox Estelle - Estelle B Inox. www.sime.it

ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ. Solo - Duetto - Aqua Estelle HE - Estelle HE B Inox Estelle - Estelle B Inox. www.sime.it ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ Solo - Duetto - Aqua Estelle HE - Estelle HE B Inox Estelle - www.sime.it SIME: ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ Η παραδοσιακή ποιότητα των χυτοσιδηρών εναλλακτών της εταιρείας Sime προσφέρεται

Διαβάστε περισσότερα

Ελαστικά Γενικής Χρήσης

Ελαστικά Γενικής Χρήσης ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Εισαγωγή Ελαστικά ΠΡΟΪΟΝΤΑ 03 Εισαγωγή 04 Ελαστικά Γενικής Χρήσης 06 Ελαστικά Κατάλληλα για Τρόφιμα 08 Ελαστικά με Αντοχή στην Τριβή - Απόξεση 0 Ελαστικά Ειδικής Χρήσης Αντιολισθητικά

Διαβάστε περισσότερα

Στο στάδιο αυτό, αξίζει να αναφερθούν επιγραμματικά τα μέρη του πλοίου που αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω της διάβρωσης. Τα μέρη αυτά είναι:

Στο στάδιο αυτό, αξίζει να αναφερθούν επιγραμματικά τα μέρη του πλοίου που αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω της διάβρωσης. Τα μέρη αυτά είναι: Η ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΣΤΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ Στις επιφάνειες ενός σκάφους που βρίσκονται πάνω από την ίσαλο, ο άνεμος και οι κυματισμοί μεταφέρουν πολύ μικρές σταγόνες θαλασσινού νερού. Οι διακυμάνσεις

Διαβάστε περισσότερα

Αξιόπιστοι λέβητες με μέγιστη ενεργειακή απόδοση B O I L E R S

Αξιόπιστοι λέβητες με μέγιστη ενεργειακή απόδοση B O I L E R S Αξιόπιστοι λέβητες με μέγιστη ενεργειακή απόδοση B O I L E R S Προσφέρουμε οικονομικές και βιώσιμες λύσεις Δεδομένου ότι η αγορά ακολουθεί την πορεία της περιβαλλοντικής προστασίας και τα ενεργειακά κόστη

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Προδιαγραφές φυγοκεντρικού decanter DECAPRESS DP573/51012/FD με FSG-Drive

Τεχνικές Προδιαγραφές φυγοκεντρικού decanter DECAPRESS DP573/51012/FD με FSG-Drive Decanting centrifuges - Standard HILLER Τεχνικές Προδιαγραφές φυγοκεντρικού decanter DECAPRESS DP573/51012/FD με FSG-Drive Περιγραφή Το φυγοκεντρικό decanter για την παραγωγή ελαιολάδου αποτελείται από

Διαβάστε περισσότερα

Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ

Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΑ Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ Ο Όμιλος SABO ιδρύθηκε το 1984 και η έδρα του στεγάζεται στο Βασιλικό Ευβοίας σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 25.000

Διαβάστε περισσότερα

Προσφέρουμε οικονομικές και βιώσιμες λύσεις

Προσφέρουμε οικονομικές και βιώσιμες λύσεις Αξιόπιστοι λέβητες με μέγιστη ενεργειακή απόδοση B O I L E R S Προσφέρουμε οικονομικές και βιώσιμες λύσεις Δεδομένου ότι η αγορά είναι περισσότερο από ποτέ περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένη ενώ παράλληλα

Διαβάστε περισσότερα

Κοπή Παρεμβυσμάτων & Ευκάμπτων

Κοπή Παρεμβυσμάτων & Ευκάμπτων Κοπή Παρεμβυσμάτων & Ευκάμπτων Υλικών Κοπή Παρεμβυσμάτων & Ευκάμπτων Υλικών 02 Παρεμβύσματα & Gaskets Ελαστικά 03 Παρεμβύσματα & Gaskets ΠΕΡΜΑΝΙΤΗ 04 Παρεμβύσματα & Gaskets ΦΕΛΛΟΥ & ΛΑΣΤΙΧΟΦΕΛΛΟΥ 05 Παρεμβύσματα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΛΥΜΑΤΑ

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΛΥΜΑΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΛΥΜΑΤΑ 1.ΔΙΚΛΕΙΔΑ ΣΥΡΤΟΥ ΕΛΑΣΤΙΚΗΣ ΕΜΦΡΑΞΗΣ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΜΕ ΤΙΜΟΝΙ ΑΡΘΡΟ ΑΝΑΘΕΩΡ. ΥΔΡ 6651.1 ΑΡΘΡΟ 13.03 Δικλείδα σύρτου ελαστικής έμφραξης φλαντζωτή, κατασκευασμένη σύμφωνα με το πρότυπο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2009: ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2009: ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2009: ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ST 006 ΜΠΟΥΛΟΝΙ ΑΓΚΥΡΩΣΗΣ Μπουλόνι αγκύρωσης σε μορφή βίδας που προσδένει την κατασκευή, χωρίς να γίνονται ορατές οι αλυσίδες (ενώνονται κάτω από την κατασκευή). Με

Διαβάστε περισσότερα

για τη βιομηχανία της πέτρας

για τη βιομηχανία της πέτρας Αδαμαντοφόρα εργαλεία για τη βιομηχανία της πέτρας 1 Πλεονεκτήματα της δέσμευσής μας προς τους πελάτες Από το 1937, η Diamant Boart είναι δεσμευμένη προς τους πελάτες της. Η δέσμευση αυτή σημαίνει ότι

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΓΟΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

ΑΓΩΓΟΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 08.06.2011 ΑΓΩΓΟΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ Η ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΧΑΡΤΗ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΒΑΚΙΡΛΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΣΠΡΟΦΟΣ 1 1. ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΡΩΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ

ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΡΩΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΡΩΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΙΜΑΝΤΑΣ ΠΟΛΥV ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΙΜΑΝΤΑΣ ΠΟΛΥV ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ Οι κατασκευαστές

Διαβάστε περισσότερα

bar GOLDENBLAST ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ Για σκληρές εφαρμογές - Αντιτριβικό - ορυχεία ROCKMASTER/2PLUS Υψηλότερες πιέσεις - αντιτριβικό ελαστικό Πυραντοχή

bar GOLDENBLAST ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ Για σκληρές εφαρμογές - Αντιτριβικό - ορυχεία ROCKMASTER/2PLUS Υψηλότερες πιέσεις - αντιτριβικό ελαστικό Πυραντοχή ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΣΩΛΗΝΩΝ TUBO SAE 0 RAT DIN 0-SN-EN Με χαλύβδινο πλέγμα 0 GOLDENBLAST ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ COVER/ SAE 0R Με χαλύβδινο πλέγμα & επένδυση από λινό Με πλέγματα 0 TUBO SAE 0 RAT DIN 0-SN - EN ROCKMASTER/SH Με

Διαβάστε περισσότερα

ΧΕΔΙΑΜΟ ΤΣΗΜΑΣΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ι. ΓΙΑΝΝΑΤΣΗΣ

ΧΕΔΙΑΜΟ ΤΣΗΜΑΣΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ι. ΓΙΑΝΝΑΤΣΗΣ ΧΕΔΙΑΜΟ ΤΣΗΜΑΣΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ι. ΓΙΑΝΝΑΤΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΤΣΗΜΑΣΩΝ ΣΤΠΙΚΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΤΣΗΜΑ - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΞΟΔΟΣ Υλικά Εργαςία Μηχανζσ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΙΑ Προϊόντα Υπηρεςίεσ Ζλεγχοσ -

Διαβάστε περισσότερα

H ENGIE ΣΗΜΕΡΑ. April 2017

H ENGIE ΣΗΜΕΡΑ. April 2017 H ENGIE ΣΗΜΕΡΑ April 2017 Profile ENGIE PROFILE* ENGIE ID card 153,090 Εργαζόμενοι παγκόσμια Δραστηριότητες σε πάνω από 70 χώρες 66.6 δις εσοδα 10.7 δις EBITDA 16 δις αναπτυξιακές επενδύσεις την περίοδο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΡΕΙΧΑΛΚΙΝΩΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΡΕΙΧΑΛΚΙΝΩΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΡΕΙΧΑΛΚΙΝΩΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ 1) ΓΕΝΙΚΑ Τα ορειχάλκινα εξαρτήματα θα χρησιμοποιούνται σε δίκτυα πόσιμου νερού. Τα ορειχάλκινα είδη θα είναι αρίστης κατασκευής από καθαρές πρώτες

Διαβάστε περισσότερα

Δοκιμή Αντίστασης σε Θρυμματισμό (Los Angeles)

Δοκιμή Αντίστασης σε Θρυμματισμό (Los Angeles) Δοκιμή Αντίστασης σε Θρυμματισμό (Los Angeles) 1. Εισαγωγή Γενική Περιγραφή Δοκιμής Η δοκιμή της αντοχής των αδρανών σε τριβή και κρούση ή αλλιώς «δοκιμή Los Angeles (LA)» υπάγεται στους ελέγχους σκληρότητας

Διαβάστε περισσότερα

We are Amass. Εξειδικευόµαστε στη κατασκευή προφιλ αλουµινιίου και µητρών, στην επεξεργασία µετάλλων, στη παράδοση τελικού προϊόντος / τοποθέτησης.

We are Amass. Εξειδικευόµαστε στη κατασκευή προφιλ αλουµινιίου και µητρών, στην επεξεργασία µετάλλων, στη παράδοση τελικού προϊόντος / τοποθέτησης. Amass Prototype development CAD Development 3D Printing Stress Analysis Reporting DESIGN AND MANUFACTURE ALUMINIUM PROFILE METAL CUTTING METAL BENDING LASER CUTTING WELDING POWDER COATING ASSEMBLY We are

Διαβάστε περισσότερα

RECRUITMENT CONFERENCE 2019

RECRUITMENT CONFERENCE 2019 RECRUITMENT CONFERENCE 2019 GDPR in HR υποχρεώσεις και κίνδυνοι Δρ. Ν. Ιωάννης Ελ. Κοϊμτζόγλου Δικηγόρος, Εταίρος, ΚΡΕΜΑΛΗΣ- Δικηγορική Εταιρεία Αθήνα, 31.01.2019 1. Ο χάρτης των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικές Εγκαταστάσεις Αερίου για Βιομηχανική Χρήση

Εσωτερικές Εγκαταστάσεις Αερίου για Βιομηχανική Χρήση Εσωτερικές Εγκαταστάσεις Αερίου για Βιομηχανική Χρήση Νομοθετικό πλαίσιο: Υ.Α. Δ3/Α/5286/26-05-1997 «Κανονισμός εσωτερικών εγκαταστάσεων φυσικού αερίου με πίεση λειτουργίας άνω των 50 mbar και μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα ακτινοβολίας

Συστήματα ακτινοβολίας Συστήματα ακτινοβολίας WELCOME HOME ΘΈΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΔΡΟΣΙΣΜΌΣ ΜΕ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΊΑ by Tiemme ITALIAN WORLDWIDE INNOVATION EL Σχεδιάζοντας την άνεση Βασισμένο στην αρχή της ακτινοβολίας, το σύστημα θέρμανσης/ δροσισμού

Διαβάστε περισσότερα

Students Sense of School Belonging Scale, Fourth Grade

Students Sense of School Belonging Scale, Fourth Grade Students Sense of School Belonging Scale, Fourth Grade The Students Sense of School Belonging (SSB) scale was created based on students degree of agreement with the seven statements described below. Items

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ Η ΕΤΑΙΡΙΑ Η εταιρία Fantini S.r.l. είναι πρωτοπόρος εδώ και χρόνια στην κατασκευή συλλεκτικών αραβοσίτου (καλαμποκάδων) και συλλεκτικών ηλίανθου (ηλιομάχαιρων), μηχανήματα τα οποία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΚΛ ΕΜΠ. Τεχνολογία Πετρελαίου και Και Λιπαντικών ΕΜΠ

ΕΤΚΛ ΕΜΠ. Τεχνολογία Πετρελαίου και Και Λιπαντικών ΕΜΠ Φυσικού Αερίου Αλυσίδα Υγροποιημένου Η "αλυσίδα" του LNG Εξόρυξηξ Μεταφορά μέσω αγωγών στις εγκαταστάσεις υγροποίησης Υγροποίηση η Αποθήκευση σε κρυογενικές δεξαμενές Φόρτωση στα δεξαμενόπλοια μεταφοράς

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες ξηρής και υγρής αναρρόφησης NT 45/1 Tact

Σκούπες ξηρής και υγρής αναρρόφησης NT 45/1 Tact Σκούπες ξηρής και υγρής αναρρόφησης NT 45/1 Tact H NT 45/1 Τact είναι μια εύχρηστη και ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης για επαγγελματικές εφαρμογές. Είναι εξοπλισμένη με το καινοτόμο, κατοχυρωμένο

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Προδιαγραφές φυγοκεντρικού decanter DECAPRESS DP573/41212/FD με FSG-Drive

Τεχνικές Προδιαγραφές φυγοκεντρικού decanter DECAPRESS DP573/41212/FD με FSG-Drive Decanting centrifuges - Standard HILLER Τεχνικές Προδιαγραφές φυγοκεντρικού decanter DECAPRESS DP5731212/FD με FSG-Drive Περιγραφή Το φυγοκεντρικό decanter για την παραγωγή ελαιολάδου αποτελείται από τον

Διαβάστε περισσότερα

Challenges Facing Teachers Scale, Fourth Grade

Challenges Facing Teachers Scale, Fourth Grade Challenges Facing Teachers Scale, Fourth Grade e Challenges Facing Teachers (CFT) scale was created based on teachers degree of agreement with the eight statements described below. Items in the TIMSS 2015

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΛΥΜΑΤΑ

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΛΥΜΑΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΛΥΜΑΤΑ 1.ΔΙΚΛΕΙΔΑ ΣΥΡΤΟΥ ΕΛΑΣΤΙΚΗΣ ΕΜΦΡΑΞΗΣ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΜΕ ΤΙΜΟΝΙ ΑΡΘΡΟ ΑΝΑΘΕΩΡ. ΥΔΡ 6651.1 ΑΡΘΡΟ 13.03 Δικλείδα σύρτου ελαστικής έμφραξης φλαντζωτή, κατασκευασμένη σύμφωνα με το πρότυπο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ

ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ SERVICE ΤΗΣ HACH Αυξήστε τη σιγουριά, χωρίς έγνοια, γνωρίζοντας ότι έχετε αφήσει τη και τις του εξοπλισμού σας στα χέρια των ειδικών. ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ανεξάρτητο Σύστηµα Φυσικού Αερίου Αλεξανδρούπολης

Ανεξάρτητο Σύστηµα Φυσικού Αερίου Αλεξανδρούπολης Ανεξάρτητο Σύστηµα Φυσικού Αερίου Αλεξανδρούπολης ΦΟΡΕΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΣΦΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ GASTRADE A.E. Δηµιουργήθηκε µε σκοπό την ανάπτυξη & λειτουργία του ΑΣΦΑ Αλεξανδρούπολης Σύµφωνα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΙSOPA. «Walk the Talk» Υποδοχή, εκφόρτωση και αναχώρηση φορτηγών

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΙSOPA. «Walk the Talk» Υποδοχή, εκφόρτωση και αναχώρηση φορτηγών ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΙSOPA «Walk the Talk» Υποδοχή, εκφόρτωση και αναχώρηση φορτηγών 1 Ευθύνες της εγκατάστασης Εκφόρτωση χημικών ουσιών Επεξεργασία Συντήρηση Αποθήκευση των προϊόντων Απόβλητα

Διαβάστε περισσότερα

Students Views on Engaging Teaching in Mathematics Lessons Scale, Fourth Grade

Students Views on Engaging Teaching in Mathematics Lessons Scale, Fourth Grade Students Views on Engaging Teaching in Mathematics Lessons Scale, Fourth Grade The Students Views on Engaging Teaching in Mathematics Lessons (EML) scale was created based on students degree of agreement

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στην Ενεργειακή Τεχνολογία Γεωθερμική Ενέργεια

Εισαγωγή στην Ενεργειακή Τεχνολογία Γεωθερμική Ενέργεια Εισαγωγή στην Ενεργειακή Τεχνολογία Γεωθερμική Ενέργεια Ιωάννης Στεφανάκος και Νίκος Μαμάσης Τομέας Υδατικών Πόρων & Περιβάλλοντος - Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Αθήνα 2015 Διάρθρωση παρουσίασης: Γεωθερμική

Διαβάστε περισσότερα

Το P σηµαίνει Passenger Vehicle δηλαδή Επιβατικό όχηµα. Ο πρώτος αριθµός 165 είναι το πλάτος ελαστικού σε χιλιοστά. Ο δεύτερος αριθµός 70 είναι η αναλ

Το P σηµαίνει Passenger Vehicle δηλαδή Επιβατικό όχηµα. Ο πρώτος αριθµός 165 είναι το πλάτος ελαστικού σε χιλιοστά. Ο δεύτερος αριθµός 70 είναι η αναλ ΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ (ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ) µια αναλυτική προσέγγιση στην ερµηνεία των χαρακτηριστικών τους ή τι σηµαίνουν τα γράµµατα και οι αριθµοί (δηλ. Τα ιερογλυφικά) στην πλευρά των ελαστικών οχηµάτων.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ DUNLOP ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΕΣΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. AVEDO SAFETY S.A. Οδός Ιωνίας Τ.Θ Καλοχώρι Θεσσαλονίκη

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ DUNLOP ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΕΣΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. AVEDO SAFETY S.A. Οδός Ιωνίας Τ.Θ Καλοχώρι Θεσσαλονίκη AVEDO SAFETY S.A. Οδός Ιωνίας 570 09 Τ.Θ. 1009 Καλοχώρι Θεσσαλονίκη Tel.: +30 2310 751212 Fax: +30 2310 751221 orders@avedo.gr www.avedo.gr ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ DUNLOP ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΕΣΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

International Freight Forwarding Mastering the Cost

International Freight Forwarding Mastering the Cost International Freight Forwarding Mastering the Cost Νίκος Ροδόπουλος Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος OnLine Data AE Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Logistics Η ανάπτυξη της εφοδιαστικής αλυσίδας και τα logistics

Διαβάστε περισσότερα

GEOSUB ÍÝïé óùëþíåò äéðëïý äïìçìýíïõ ôïé þìáôïò HDPE Ðñïóôáóßá êáëùäßùí

GEOSUB ÍÝïé óùëþíåò äéðëïý äïìçìýíïõ ôïé þìáôïò HDPE Ðñïóôáóßá êáëùäßùí έκδοση 06.2014 GEOSUB ÍÝïé óùëþíåò äéðëïý äïìçìýíïõ ôïé þìáôïò HDPE Ðñïóôáóßá êáëùäßùí Προστασία Καλωδίων Αποχέτευση & Αποστράγγιση 2 Αξιοπιστία & ασφάλεια 04 ΝΕΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ GEOSUB 05 ΠΕΔΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 06

Διαβάστε περισσότερα

Παγκόσμια Κατανάλωση Ενέργειας

Παγκόσμια Κατανάλωση Ενέργειας ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Ήλιος Κίνηση και ελκτικό δυναμικό του ήλιου, της σελήνης και της γης Γεωθερμική ενέργεια εκλύεται από ψύξη του πυρήνα, χημικές αντιδράσεις και ραδιενεργό υποβάθμιση στοιχείων

Διαβάστε περισσότερα

2005 Samsung Electronics Co., Ltd. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώµατος. Το παρόν εγχειρίδιο διατίθεται µόνο για ενηµερωτικούς σκοπούς.

2005 Samsung Electronics Co., Ltd. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώµατος. Το παρόν εγχειρίδιο διατίθεται µόνο για ενηµερωτικούς σκοπούς. 2005 Samsung Electronics Co., Ltd. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώµατος. Το παρόν εγχειρίδιο διατίθεται µόνο για ενηµερωτικούς σκοπούς. Όλες οι πληροφορίες που περιλαµβάνονται σε αυτό υπόκεινται σε αλλαγές

Διαβάστε περισσότερα

Elimination Units for Marine Oil Pollution (EU-MOP): Αυτόνοµα Μικρά Σκάφη για την Αντιµετώπιση Πετρελαιοκηλίδων 1

Elimination Units for Marine Oil Pollution (EU-MOP): Αυτόνοµα Μικρά Σκάφη για την Αντιµετώπιση Πετρελαιοκηλίδων 1 Elimination Units for Marine Oil Pollution (EU-MOP): Αυτόνοµα Μικρά Σκάφη για την Αντιµετώπιση Πετρελαιοκηλίδων 1 Νικόλαος Π. Βεντίκος 2 και Χαρίλαος Ν. Ψαραύτης 3 Η δυνατότητα χρήσης ροµποτικών (µη επανδρωµένων)

Διαβάστε περισσότερα

Norvasc 5 mg - Tabletten 5 mg Δισκίο Από του στόματος. 10 mg Δισκίο Από του στόματος. Norvasc 10 mg - Tabletten. Norvasc 10 mg Δισκίο Από του στόματος

Norvasc 5 mg - Tabletten 5 mg Δισκίο Από του στόματος. 10 mg Δισκίο Από του στόματος. Norvasc 10 mg - Tabletten. Norvasc 10 mg Δισκίο Από του στόματος ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ, ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ, ΤΙΣ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΤΗΝ ΟΔΟ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ Αυστρία Αυστρία

Διαβάστε περισσότερα

Γιατι καθε σταγόνα μετρα

Γιατι καθε σταγόνα μετρα Κανάλια Γιατι καθε σταγόνα μετρα κανάλια από σκυρόδεμα Συμπιεσμένο με δόνηση κανάλια από πολυμερικό μπετόν Μετά από χρόνια τεχνογνωσίας, η ποιότητα των καναλιών αποστράγγισης από συμπιεσμένο σκυρόδεμα

Διαβάστε περισσότερα

SALES FLASH. ΘΕΜΑ : Αεροσυμπιεστές

SALES FLASH. ΘΕΜΑ : Αεροσυμπιεστές SALES FLASH Απρίλιος 2010 ΘΕΜΑ : Αεροσυμπιεστές Ingersoll Rand Από το 1870 η Ingersoll-Rand κατασκευάζει μηχανήματα παραγωγής πεπιεσμένου αέρα διατηρώντας ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά και δίκαια χαρακτηρίζεται

Διαβάστε περισσότερα

ΣΩΛΗΝΕΣ ΙΚΤΥΩΜΕΝΟΥ ΠΟΛΥΑΙΘΥΛΕΝΙΟΥ

ΣΩΛΗΝΕΣ ΙΚΤΥΩΜΕΝΟΥ ΠΟΛΥΑΙΘΥΛΕΝΙΟΥ ΣΩΛΗΝΕΣ ΙΚΤΥΩΜΕΝΟΥ ΠΟΛΥΑΙΘΥΛΕΝΙΟΥ UNIDELTA Ιταλίας για εφαρµογές θέρµανσης ΖΕΣΤΟ / ΚΡΥΟ νερό Ο οίκος Unidelta κατασκευάζει δικτυωµένο πολυαιθυλένιο (PEX) µε εξαιρετικές µηχανικές ιδιότητες σε υψηλές θερµοκρασίες,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: 18/03 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΩΝ ΣΩΛΗΝΩΝ & ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 24.985,00 (χωρίς Φ.Π.Α. 24%) ΕΚΤΕΛΕΣΗ: - ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ (ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΙΑΣΙΚΑΣΙΑ)

Διαβάστε περισσότερα

Students Views on Engaging Teaching in Science Lessons Scale, Fourth Grade

Students Views on Engaging Teaching in Science Lessons Scale, Fourth Grade Students Views on Engaging Teaching in Science Lessons Scale, Fourth Grade The Students Views on Engaging Teaching in Science Lessons (ESL) scale was created based on students degree of agreement with

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΑΝΑ ΕΤΗΣ ΜΕ ΑΠΟΣΒΕΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΙΠΛΟ ΑΓΚΙΣΤΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΑΝΑ ΕΤΗΣ ΜΕ ΑΠΟΣΒΕΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΙΠΛΟ ΑΓΚΙΣΤΡΟ ΑΝΑ ΕΤΗΣ ΜΕ ΑΠΟΣΒΕΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΙΠΛΟ ΑΓΚΙΣΤΡΟ 831009780 Το σύστηµα θα καλύπτει τις βασικές απαιτήσεις του ΕΝ 355 και θα αποτελείται: Από δύο αναδέτες µήκους 1 m ο καθένας οι οποίοι θα καταλήγουν σε άγκιστρα

Διαβάστε περισσότερα

Το χειμώνα ζήστε ζεστά με την Ηalcotherm.

Το χειμώνα ζήστε ζεστά με την Ηalcotherm. Το χειμώνα ζήστε ζεστά με την Ηalcotherm. Η Halcotherm ιδρύθηκε το 1986 και η έδρα της βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου Θεσσαλονίκης. Η εταιρία δραστηριοποιείται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Τίτλος :

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Τίτλος : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΤΕΜΠΩΝ Ταχ. Δ/νση : 400 06 Συκούριο Αρ. Μελ. 1/2017 Πληροφορίες : Σαΐτης Νικόλαος. Τηλ. : 24953 50520 Τελεφαχ : 24950 52130 Ε-mail : deya@dimostempon.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΑΙΟΔΙΑΧΩΡΙΣΤΗΣ ΑS- ΤΟΡ

ΕΛΑΙΟΔΙΑΧΩΡΙΣΤΗΣ ΑS- ΤΟΡ ΕΛΑΙΟΔΙΑΧΩΡΙΣΤΗΣ ΑS- ΤΟΡ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΥΓΡΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΜΕ ΕΛΑΙΩΔΗ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ (ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΟΡΥΚΤΕΛΑΙΑ, ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ΒΕΝΖΙΝΗ, ΚΛΠ) ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Οι ελαιοδιαχωριστές AS TOP χρησιμοποιούνται για την απομάκρυνση των ελαιωδών

Διαβάστε περισσότερα

Σύγχρονες Εφαρμογές Τεχνολογιών της Πληροφορίας και των Επικοινωνιών

Σύγχρονες Εφαρμογές Τεχνολογιών της Πληροφορίας και των Επικοινωνιών Σύγχρονες Εφαρμογές Τεχνολογιών της Πληροφορίας και των Επικοινωνιών Ενότητα 2: Η αξιολόγηση PISA Διδάσκων: Νικόλαος Τσέλιος Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία Σημείωμα

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2009

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2009 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2009 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Τ.Σ. (ΙΙ) ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Μάθημα: Μηχανουργική Τεχνολογία Ημερομηνία

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση για Δημιουργικότητα και Ανάπτυξη στη Σύγχρονη Ελληνική Κοινωνία (ΤΕΑΠΗ)

Εκπαίδευση για Δημιουργικότητα και Ανάπτυξη στη Σύγχρονη Ελληνική Κοινωνία (ΤΕΑΠΗ) Εκπαίδευση για Δημιουργικότητα και Ανάπτυξη στη Σύγχρονη Ελληνική Κοινωνία (ΤΕΑΠΗ) Γιάννης Ρουσσάκης 19/10/2016 Εκπαίδευση για Δημιουργικότητα και Ανάπτυξη στη Σύγχρονη Κοινωνία και Οικονομία της Γνώσης

Διαβάστε περισσότερα

Φύλλο πρωτοκόλλου QIAsymphony RGQ

Φύλλο πρωτοκόλλου QIAsymphony RGQ Φύλλο πρωτοκόλλου QIAsymphony RGQ Ρυθμίσεις για την εκτέλεση του κιτ artus CT/NG QS-RGQ (λογισμικό Rotor-Gene Q.) Ελέγξτε την διαθεσιμότητα νέων ηλεκτρονικών αναθεωρήσεων επισήμανσης στη διεύθυνση www.qiagen.com/products/artusctngqsrgqkitce.aspx

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακό Σύστημα Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo Μετάδοση μηνυμάτων κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες

Ψηφιακό Σύστημα Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo Μετάδοση μηνυμάτων κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες Ψηφιακό Σύστημα Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo Μετάδοση μηνυμάτων κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες 2 Συσκευή Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo από την Bosch Κρατήστε το κοινό

Διαβάστε περισσότερα

NT 35/1 Tact Bs

NT 35/1 Tact Bs 1 2 3 4 Anzahl Dummy Dummy Dummy Περιγραφή Επίπεδο πτυχωτό φίλτρο (PES) 1 6.904-360.0 1 Pieces Διηθητικό φίλτρο / υφασμάτινο φίλτρο 2 6.904-212.0 1 Pieces Ειδικές σακούλες φίλτρων, σακούλες υγρών φίλτρων

Διαβάστε περισσότερα

NT 35/1 Tact. Σύστημα Tact (Αυτόματο σύστημα αυτόματου καθαρισμού φίλτρων)

NT 35/1 Tact. Σύστημα Tact (Αυτόματο σύστημα αυτόματου καθαρισμού φίλτρων) Η μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης είναι μια εύχρηστη και ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης για επαγγελματικές εφαρμογές. 1 Σύστημα Tact (Αυτόματο σύστημα αυτόματου καθαρισμού φίλτρων) Το φίλτρο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΡΑΕ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. 60/2017

ΑΠΟΦΑΣΗ ΡΑΕ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. 60/2017 Πειραιώς 132 118 54 Αθήνα Τηλ.: 210-3727400 Fax: 210-3255460 E-mail: info@rae.gr Web: www.rae.gr ΑΠΟΦΑΣΗ ΡΑΕ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. 60/2017 Για την τροποποίηση της Άδειας ΑΣΦΑ της εταιρείας με την επωνυμία «GASTRADE

Διαβάστε περισσότερα

FRP - GRP ΙΣΤΟΙ FIBER Glass-Reinforced Plastic Composite Poles

FRP - GRP ΙΣΤΟΙ FIBER Glass-Reinforced Plastic Composite Poles FRP - GRP ΙΣΤΟΙ FIBER Glass-Reinforced Plastic Composite Poles ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΙΣΤΩΝ FRP-GRP Χρώμα - Οι ιστοί κατασκευάζονται απο μια επιλεγμένη έγχρωμη ρητίνη, που χαρακτηρίζεται από υψηλή και μακροχρόνια

Διαβάστε περισσότερα

5711 Κ.Δ.Π. 588/2004

5711 Κ.Δ.Π. 588/2004 Ε.Ε. Παρ. ΠΙ(Ι) Αρ. 3865, 2S.5.2004 5711 Κ.Δ.Π. 588/2004 Αριθμός 588 ΟΙ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΥΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 2002 ΚΑΙ 2003 ΟΙ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Industry. Sika No. 1 στα Συστήματα Συγκόλλησης Παρμπρίζ Απλοποιούμε την Εργασία σας

Industry. Sika No. 1 στα Συστήματα Συγκόλλησης Παρμπρίζ Απλοποιούμε την Εργασία σας Industry Sika No. 1 στα Συστήματα Συγκόλλησης Παρμπρίζ Απλοποιούμε την Εργασία σας Sika Ο Συνεργάτης σας με την τεχνολογική πρωτοπορία στα συγκολλητικά Παρμπρίζ Χρόνος Με τα Α Η Τεχνολογική Υπεροχή εξασφαλίζει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΛΟΙΩΝ ΠΛΟΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΦΟΡΤΙΟΥ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΛΟΙΩΝ ΠΛΟΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΦΟΡΤΙΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΛΟΙΩΝ ΠΛΟΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΦΟΡΤΙΟΥ Τα πλοία γενικού φορτίου (general cargo) μεταφέρουν ποικιλία φορτίων, όπως ξηρά / υγρά φορτία σε σάκους και δοχεία, μηχανήματα, οικοδομικά υλικά. ΠΛΟΙΑ ΨΥΓΕΙΑ Τα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΤ ΡΥΘΜΙΣΤΗ - ΜΕΤΡΗΤΗ

ΣΕΤ ΡΥΘΜΙΣΤΗ - ΜΕΤΡΗΤΗ EN ISO 9001:000 ΣΕΤ ΡΥΘΜΙΣΤΗ - ΜΕΤΡΗΤΗ (ΣΤΑΘΜΟΙ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΜΕ ΔΙΑΦΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΕΤΡΗΤΗ. ΠΙΕΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ 0,5 ΕΩΣ 5 BAR ΠΙΕΣΗ ΕΞΟΔΟΥ 5 MBAR) ΣΥΝΤΑΞΗ: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Παραγωγή και Οικονομική Μεγέθυνση

Παραγωγή και Οικονομική Μεγέθυνση Παραγωγή και Οικονομική Μεγέθυνση Κεφάλαιο 24 Εισαγωγή στην Μακροοικονομική Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Παραγωγή και Οικονομική Μεγέθυνση Ηευημερία(το βιοτικό επίπεδο)

Διαβάστε περισσότερα

NT 35/1 Tact. Σύστημα Tact (Αυτόματο σύστημα αυτόματου καθαρισμού φίλτρων)

NT 35/1 Tact. Σύστημα Tact (Αυτόματο σύστημα αυτόματου καθαρισμού φίλτρων) Η μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης NT 35/1 Tact είναι μια εύχρηστη και ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης για επαγγελματικές εφαρμογές. Είναι εξοπλισμένη με το καινοτόμο, κατοχυρωμένο με πατέντα σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΚΟΠΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗ ΟΞΥΓΟΝΟΥ-ΑΣΕΤΥΛΙΝΗΣ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΚΟΠΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗ ΟΞΥΓΟΝΟΥ-ΑΣΕΤΥΛΙΝΗΣ II ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΚΟΠΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗ ΟΞΥΓΟΝΟΥ-ΑΣΕΤΥΛΙΝΗΣ Περιεχόμενα 1. Ρυθμιστές 38 2. Πυροκόπτες 39 3. Αντεπίστροφες βαλβίδες ασφαλείας αερίων 40 4. Αξεσουάρ 41 37 1. ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ Ρυθμιστές κυλινδρικοί

Διαβάστε περισσότερα

Κατσούρας Σταύρος Δρ. Κοινωνιολόγος, ΚΕΣΥΠ Βόλου

Κατσούρας Σταύρος Δρ. Κοινωνιολόγος, ΚΕΣΥΠ Βόλου Προϋποθέσεις Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού στην προοπτική αποδυνάμωσης / κατάργησης των υφιστάμενων εξετάσεων για εισαγωγή στη Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Κατσούρας Σταύρος Δρ. Κοινωνιολόγος,

Διαβάστε περισσότερα

Students Like Learning Mathematics Scale, Fourth Grade

Students Like Learning Mathematics Scale, Fourth Grade Students Like Learning Mathematics Scale, Fourth Grade he Students Like Learning Mathematics (SLM) scale was created based on students degree of agreement with the nine statements described below. Items

Διαβάστε περισσότερα

«Ανάγκες Παραγωγικού Ιστού στα Logistics»

«Ανάγκες Παραγωγικού Ιστού στα Logistics» «Ανάγκες Παραγωγικού Ιστού στα Logistics» Δρ. Δημήτριος Βλάχος Αναπλ. Καθηγητής Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών, ΑΠΘ Διευθυντής, Τομέας Βιομηχανικής Διοίκησης, ΑΠΘ Πρόεδρος, Ελληνική Εταιρεία Logistics

Διαβάστε περισσότερα

Ο τουρισμός στην Ολλανδία.

Ο τουρισμός στην Ολλανδία. Ο τουρισμός στην Ολλανδία. Σύμφωνα με έκθεση της αρμόδιας Υπηρεσίας της Ολλανδίας για την προώθηση του τουρισμού (Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen - NBTC), ο αριθμός ξένων επισκεπτών στην Ολλανδία

Διαβάστε περισσότερα