Η επιλογή της κατάλληλης ντουλάπας

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Η επιλογή της κατάλληλης ντουλάπας"

Transcript

1 Ντουλάπα

2 Η επιλογή της κατάλληλης ντουλάπας Η επιλογή της κατάλληλης ντουλάπας για κάθε δωμάτιο του σπιτιού είναι μία υπόθεση σύνθετη. Έχει να κάνει με την επιφάνεια του δωματίου, το φυσικό φωτισμό του, τις ανάγκες αποθήκευσης ρούχων και άλλων ειδών, την ηλικία του χρήστη την γενικότερη αισθητική που θέλουμε να έχει ο χώρος Το κόστος

3 Χρήσιμες συμβουλές για επιλογή ντουλάπας Δεν αφήνουμε χαμένο χώρο! Από το πάτωμα έως το ταβάνι, κάθε χώρος της ντουλάπας σας θα πρέπει να είναι χρήσιμος. Συρτάρια, ντουλάπια, εσωτερικά αξεσουάρ που βοηθούν στην αποθήκευση καθημερινών αντικειμένων αλλά και όσων δεν χρησιμοποιούμε τόσο συχνά. Συνίσταται να χρησιμοποιείται το λευκό φως για να φαίνονται καθαρά τα χρώματα. Το ιδανικό είναι ένας φωτισμός κατά μήκος και περίπου 20 με 40 cm μακριά από τις πόρτες. Μια ενδιαφέρουσα άποψη είναι το φως που τοποθετείται στο εσωτερικό της ντουλάπας και ανάβει με το άνοιγμα της πόρτας. Η οργάνωση του εσωτερικού είναι αυτή που μετατρέπει την ντουλάπα σας σε ένα όνειρο ή αντίστοιχα σε έναν εφιάλτη. Γι αυτό πριν επιλεχθεί η εσωτερική κατανομή είναι καλό να γίνει ανάλυση των ρούχων των χρηστών της. Τι τύπος είναι? Προτιμά τα ρούχα κρεμαστά ή διπλωμένα. Αν προτιμάτε τα κρεμαστά τοποθετήστε περισσότερους ράβδους. Πόσα από αυτά είναι παντελόνια? Χωρίστε ένα χώρο μόνο γι αυτά. Μην υποτιμάτε την χρησιμότητα ενός καθρέπτη. Δώστε του χώρο. Μια έξυπνη λύση είναι να τον τοποθετήσετε στην εξωτερική επιφάνεια της πόρτας. Πόσο μεγάλη ντουλάπα πραγματικά χρειάζεστε; Αν σας αρέσει να αγοράζετε συνεχώς παπούτσια ή ρούχα τότε όντως χρειάζεστε έναν μεγάλο αποθηκευτικό χώρο. Αν όμως όχι διαλέξτε το μέγεθος που ταιριάζει στις ανάγκες σας κι δώστε στο δωμάτιο ή την κρεβατοκάμαρα σας περισσότερο χώρο να «αναπνεύσει». Πρακτικές διαστάσεις : κοντά ρούχα χρειάζονται περίπου 90 με 100 cm ύψος. Τα πιο ψηλά περίπου 120 με 150 cm. Τα παντελόνια χρειάζονται 90 cm και το κενό μεταξύ των ραφιών να είναι περίπου 30 cm.

4 Η ντουλάπα είναι το μεγαλύτερο σε όγκο έπιπλο του υπνοδωματίου. Η αισθητική της, τα υλικά και τα χρώματά της ορίζουν την αισθητική του πιο προσωπικού χώρου που έχει ο καθένας, του χώρου που περνάει τις πιο χαλαρωτικές και ιδιαίτερες στιγμές του μέσα στο 24ωρο. Συμβαίνει όμως το παράδοξο να δαπανούμε κατά κανόνα πολλά χρήματα για το σαλόνι και τους χώρους υποδοχής του σπιτιού μας, δηλαδή για χώρους που απευθύνονται όχι τόσο σε εμάς που μένουμε στο σπίτι αλλά στους καλεσμένους μας (τις λιγοστές φορές που το ανοίγουμε για να τους δεχθούμε) ενώ παραμελούμε το χώρο που θα έπρεπε να φροντίζουμε να έχει τη σωστή ατμόσφαιρα είτε για το ζευγάρι είτε για τα παιδιά. Από την άποψη αυτή πρέπει να δίνουμε σημασία όχι αποκλειστικά στην ντουλάπα αλλά συνολικά στο υπνοδωμάτιο, του οποίου όμως την αισθητική ορίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό το έπιπλο της ντουλάπας.

5 Συρόμενη ή ανοιγόμενη; Στα νεόδμητα διαμερίσματα των τελευταίων ετών τα m² των δωματίων είναι σαφώς λιγότερα από τα σπίτια του παρελθόντος. Αυτό δημιουργεί περιορισμένους χώρους. Μερικές φορές η επιλογή συρόμενης ντουλάπας είναι επιτακτική ανάγκη διότι εξοικονομεί πολύτιμο χώρο για τη συνολική λειτουργικότητα του δωματίου.

6 Οι συρόμενες ντουλάπες βοηθούν ιδιαίτερα στην εξοικονόμηση χώρου

7 Συρόμενη ή ανοιγόμενη; Σε μεγαλύτερα δωμάτια που δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα χώρου η επιλογή έχει να κάνει περισσότερο με το αισθητικό κομμάτι. Η συρόμενη ντουλάπα ξεχωρίζει οπωσδήποτε για την αισθητική της και την προτιμά μεγάλο μέρος του καταναλωτικού κοινού ακόμη κι όταν δεν υπάρχει πρόβλημα χώρου. Κοστολογικά βέβαια είναι πιο επιβαρυμένη σε σχέση με την ανοιγόμενη. Μπορούμε πάντως να πετυχαίνουμε εξαιρετικές επιφάνειες και στις ανοιγόμενες συνθέσεις με πιο προσιτό κόστος από μία αντίστοιχη συρόμενη. Έτσι, για τα ανοιγόμενα φύλλα της ντουλάπας απαιτείται ένας χώρος τουλάχιστον 90 cm για τη σωστή χρήση της, ενώ για τη συρόμενη 60 cm τουλάχιστον. Το σύστημα ανοίγματος, διαμορφώνει το κόστος. Στις συρόμενες ντουλάπες αυτό που στοιχίζει είναι οι μηχανισμοί και φυσικά και τα υλικά κατασκευής. θα πρέπει να συνυπολογίσει το επιπρόσθετο βάθος που έχει η ντουλάπα λόγω των σιδηροδρόμων και του συρόμενου μηχανισμού. Ένας μέσος όρος συνολικού βάθους μίας ανοιγόμενης ντουλάπας είναι τα 60εκ. ενώ σε μία συρόμενη αυτό αυξάνεται στα 68-70εκ. Μια συρόμενη ντουλάπα προσφέρει εσωτερική θέα μόνο σε μια πλευρά τη φορά.

8 Συρόμενη ή ανοιγόμενη; Ο βασικός λόγος να επιλέξει κάποιος μία συρόμενη ντουλάπα, δεν είναι άλλος από τη διακόσμηση. Λόγω του ότι στην πλειοψηφία των συρόμενων πορτών υπάρχει ένα πλαίσιο αλουμινίου περιμετρικά στην κάθε πόρτα, δίνει την ευχέρεια να χρησιμοποιηθεούν πληθώρα υλικών και χρωματισμών. Στις ανοιγόμενες πόρτες η αισθητική που μπορεί να δοθεί στο σύνολο είναι περιορισμένη, αφού η ντουλάπα χωρίζεται σε στενές κάθετες λωρίδες που έχουν πλάτος έως 60εκ. Αυτός ο περιορισμός τίθεται λόγω του ότι μία ανοιγόμενη πόρτα «κρέμεται» σε μεντεσέδες, συνεπώς δεν είναι σωστό να κατασκευαστεί σε φάρδος μεγαλύτερο των 60εκ γιατί θα κρεμάσει. Η αναπόφευκτη αισθητική των μακρόστενων κάθετων λωρίδων μπορεί να τονιστεί διακοσμητικά με όμορφες μεγάλες κάθετες λαβές. Εξ' άλλου σε μία ανοιγόμενη ντουλάπα, που είναι μία ίσια επιφάνεια, το μόνο στοιχείο διακόσμησης είναι τα πόμολα

9 Εσωτερική διαμόρφωση Αποτελεί το πιο πολύπλοκο μέρος της σύνθεσης, ακόμη περισσότερο και από την επιλογή χρωμάτων και υλικών στις προσόψεις. Κάθε ντουλάπα μπορεί να είναι και μία μοναδική σύνθεση ανάλογα με τις ανάγκες των ανθρώπων που τη χρησιμοποιούν. Για να σχεδιάσουμε το εσωτερικό της θα πρέπει να είμαστε πολύ καλοί γνώστες του ρουχισμού και των άλλων αντικειμένων που καθένας επιθυμεί να αποθηκεύσει.

10 Η σωστή οργάνωση του εσωτερικού χώρου μιας ντουλάπας οφείλεται κατά το μεγαλύτερο μέρος στην επιλογή των κατάλληλων αξεσουάρ που έχει χρησιμοποιήσει ο κατασκευαστής

11 Υπολογίστε σε ποιο ύψος θα τοποθετηθεί η ράγα. Εάν βρίσκεται στο μέσο του ύψους της ντουλάπας σας θα έχετε άφθονο χώρο για ράφια από πάνω, αλλά αν έχετε μια μικρή σε ύψος σχετικά ντουλάπα δεν θα μπορείτε να κρεμάσετε μακριά ρούχα όπως παλτό κτλ. Λάβετε υπόψη το χώρο αποθήκευσης για παπούτσια, τσάντες, αποσκευές, και αν χρειάζεστε ψηλά, λεπτά ράφια ή βαθιά και πλατιά.

12

13

14 Σε αυτό μας βοηθά η μεγάλη γκάμα των αξεσουάρ που έχουν σχεδιαστεί και που επιτρέπουν την πλήρη αξιοποίηση και του τελευταίου χιλιοστού του εσωτερικού της σύνθεσης. Οι πωλητές βέβαια πολλές φορές αγνοούν τη χρηστικότητα των αξεσουάρ και στην πώληση δίδουν την εντύπωση ότι προσπαθούν απλώς να αυξήσουν την αξία της παραγγελίας του πελάτη τους. Στην πραγματικότητα επιβάλλεται να γνωρίζουν την ακριβή λειτουργικότητα του κάθε κομματιού και για ποιο λόγο σχεδιάστηκε. Μόνο με τη γνώση αυτή μπορούν να προωθήσουν και να προτείνουν ακριβώς αυτό που ο αγοραστής έχει ανάγκη. Τα αξεσουάρ της ντουλάπας δεν φτιάχτηκαν για να κερδίζουν περισσότερα ευρώ οι έμποροι. Υπάρχουν για να εξυπηρετούν συγκεκριμένες ανάγκες των ανθρώπων που κατοικούν σε ένα σπίτι.

15 Τα κατάλληλα τοποθετημένα αξεσουάρ ντουλάπας επιτρέπουν την πλήρη αξιοποίηση μέχρι και του τελευταίου χιλιοστού του χώρου

16 Υλικά και χρώματα προσόψεων Αν και καμιά φορά μας δίνεται η εντύπωση ότι το design το έχει παρακάνει με την επιλογή χρωμάτων και τεχνοτροπιών, η αλήθεια είναι ότι οι τεχνολογία σήμερα μας επιτρέπει να έχουμε περισσότερες επιλογές από κάθε άλλη φορά. Υπάρχουν πάντα οι γενικοί κανόνες ότι μικροί χώροι χρειάζονται ανοιχτά χρώματα ενώ οι μεγάλοι χώροι σηκώνουν και τα πιο σκούρα. Το γεγονός ότι τα υπνοδωμάτια έχουν μικρύνει πολύ τα τελευταία χρόνια έχει άμεση επίπτωση στη διάρθρωση των πωλήσεων των εταιρειών παραγωγής ντουλάπας. Τα φωτεινά χρώματα αποτελούν πάνω από το 70% των προτιμήσεων των καταναλωτών. Ο παραπάνω γενικός κανόνας δεν σημαίνει ότι ισχύει καθολικά. Για να επιλέξει κάποιος το χρώμα και το σχέδιο που θα έχει η ντουλάπα του, πρέπει να λαμβάνει υπόψη τη συνολική διακόσμηση του δωμάτιο

17 Υλικά Βακελίτης Πρόκειται για σανίδες επενδενδυμένες με φύλλα από συνθετικά υλικά που προσομοιάζουν με το ξύλο. Μπορεί να έχει ματ ή γυαλιστερό φινίρισμα. Το σημείο που υποδηλώνει την ποιότητά του είναι τα σόκορα, δηλαδή το προφίλ κάθε φύλλου. Καπλαμάς Κινείται κατασκευαστικά πάνω στις ίδιες αρχές με το βακελίτη, δηλαδή πρόκειται επίσης για σανίδες, μόνο που εδώ επενδύονται με λεπτά φύλλα ξύλου. Συνήθως, χρησιμοποιούνται φύλλα από ξύλο κερασιάς, καρυδιάς, δρυός και αχλαδιάς. Ορισμένα είναι τόσο καλά κολλημένα, που δύσκολα ξεχωρίζουν από ένα κομμάτι μασίφ ξυλείας. Αποτελεί θαυμάσια επιλογή για κάποιονν που θα ήθελε μια κατασκευή από μασίφ ξυλεία αλλά σίγουρα μια πιο δαπανηρή λύση. Μελαμίνη Πρωταγωνιστεί στην κατασκευή των εσωτερικών στοιχείων, δηλαδή στα ράφια, την πλάτη και τα συρτάρια, χωρίς αυτό να αποκλείει και την επιλογή της για την κατασκευή των φύλλων. Γενικά, είναι ποιοτικά κατώτερη από τον βακελίτη. Θα τη βρείτε σε πολλές αποχρώσεις. Η πιο οικονομική λύση. Επιφάνειες με λάκα Λάκα ονομάζεται ένα είδος βαφής που δημιουργεί εξαιρετικά λείες και στιλπνές επιφάνειες. Τη λάκα μπορείτε να την βρείτε σε όλες τις αποχρώσεις. Τα λακαριστά φύλλα αποτελούν την τέλεια πρόταση, αν θέλετε η ντουλάπα σας να έχει ίδια απόχρωση με τους τοίχους. Μασίφ ξυλεία Πάντα επίκαιρη και πάντα ακριβή. Συνήθως αναφερόμαστε στα ξύλα κερασιάς, καρυδιάς, δρυός, οξιάς και πεύκου τα οποία δημιουργούν θαυμάσια αποτελέσματα, αλλά πάντα ενέχουν τον κίνδυνο σκεβρώματος. Για να μειώσετε το οικονομικό κόστος, χρησιμοποιήστε μασίφ ξυλεία στην πρόσοψη της ντουλάπας σας και φθηνότερα υλικά στο εσωτερικό. Αλουμίνιο Έχει αναδειχθεί σε λαμπερό πρωταγωνιστή τα τελευταία χρόνια. Εφαρμόζεται στο πλαίσιο των φύλλων και συνδυάζεται κυρίως με γυαλί -διάφανο, χρωματιστό ή αμμοβολής- και βακελίτη. Δίνει ελαφριές κατασκευές που δεν υπάρχει περίπτωση να σκεβρώσουν. Με την ανάλογη οικονομική επιβάρυνση, υπάρχει δυνατότητα να βαφεί στην απόχρωση που επιθυμείτε.

18 Οι σύγχρονες ντουλάπες έχουν μοντέρνο σχεδιασμό και είναι κατασκευασμένες από εντυπωσιακά υλικά που προσδίδουν υψηλή αισθητική στο χώρο του υπνοδωματίου

19 Κτιστή (Εντοιχιζόμενη) ή Ανεξάρτητη (Ελεύθερη) Έξίσου σημαντικό είναι εάν η ντουλάπα θα είναι κτιστή ή ανεξάρτητη. Και στις δυο περιπτώσεις μπορούμε να πούμε ότι υπάρχουν τα σύν και τα πλήν. Εάν το δωμάτιο είναι σχετικά μικρό, τότε θα ήταν προτιμότερο η επιλογή της ανεξάρτητης ντουλάπας. Το σημαντικό σε αυτές είναι ότι μπορούν να μετακινηθούν και να αλλάξει το design του δωματίου όταν αυτό θα μας έχει πια κουράσει. Από την άλλη σε μεγαλύτερα δωμάτια η ενσωματωμένη ντουλάπα στο χώρο, με πολλά διαφορετικά ράφια και αξεσουάρ σίγουρα θα ήταν πιο εύχρηστη και λειτουργική.

20 Εντοιχιζόμενες Οι εντοιχιζόμενες προσφέρουν τις καλύτερες επιλογές αποθήκευσης και μπορούν να σχεδιαστούν έτσι που να προσαρμόζονται γύρω από γωνίες, κεκλιμένες οροφές και άνισους τοίχους, αξιοποιώντας στο έπακρο το χώρο. Ακόμη και αν η ντουλάπα περιορίζεται σε έναν τοίχο, θα προσφέρει ένα μεγάλο χώρο για τοποθέτηση συρταριών και ραγών κρεμάσματος. Ωστόσο αυτού του είδους οι ντουλάπες είναι μια επιλογή ακριβότερη από τις ελεύθερες ντουλάπες και χρειάζεται να κατασκευαστούν από κάποιον ειδικό. Εξετάστε το ενδεχόμενο τοποθέτησης συρόμενων πορτών για εξοικονόμηση χώρου και ένα συνδυασμό με γυάλινες πόρτες και εσωτερικό φωτισμό που μπορεί να δημιουργήσει μια ενδιαφέρουσα ατμόσφαιρα.

21

22 Εάν υπάρχει ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο, ή ένα L- διαμορφωμένο χώρο, μπορεί να δημιουργηθεί μια κατασκευή σε ένα τοίχο και ένα βεστιάριο με ανοιχτά ράφια και ράγες. Πρόκειται για μια πολυτελή και ακριβή επιλογή, αλλά θα εξασφαλίσει μεγάλο αποθηκευτικό χώρο και μια κρεβατοκάμαρα πάντα σε τάξη.

23

24 Ελεύθερες Οι ελεύθερες προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία όσον αφορά το κόστος και το σχεδιασμό, και μπορούν να μεταφερθούν στην περίπτωση που μετακομίσει ο χρήστης τους. Σκεφτείτε που θα τοποθετηθεί και στη συνέχεια θα πρέπει να μετρηθεί ο χώρος, λαμβάνοντας υπόψη σοβατεπί και σωλήνες καλοριφέρ εάν πρόκειται για εσοχή. Είναι δυνατό η ντουλάπα να έχει συρτάρια στο κάτω μέρος ή στο πλάι για να τοποθετηθούν σεντόνια, πετσέτες κ.τ.λ. και στο πάνω μέρος της ντουλάπας μπορούν να τοποθετηθούν διακοσμητικά κουτιά αποθήκευσης για μια όμορφη εμφάνιση.

25

26 Αξεσουάρ ντουλάπας Συρόμενο υφασμάτινο καλάθι για άπλυτα Παντελονοθήκη συρτάρι

27 Συρτάρι για φούστες Ένθετος ανοιγόμενος προς τα έξω και ανακλινόμενος καθρέπτης

28 Ασανσέρ ερμαρίου Ασανσέρ πλάτης

29 Ανοιγόμενη γραβατοθήκη - ζωνοθήκη. Τοποθετείται στο πλαϊνό της ντουλάπας. Συρόμενη γραβατοθήκη, τοποθετείται στο πλαϊνό της ντουλάπας.

30 Πτυσσόμενα στηρίγματα παπουτσιών πλάτης ή πλαϊνών. Συρόμενη κρεμάστρα για φουλάρια με πλαστικές δαγκάνες

31 Σπαστή κρεμάστρα τοίχου ή πλαϊνού Τοποθετείται στην πλάτη οποιασδήποτε κατασκευής Έχει σκάλα σταθεροποίησης και στέκεται σε οποιοδήποτε ύψος.

32 πηγές rtid= CE%BB%CE%AC%CF%80%CE%B5%CF%82- %CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BD%CE%B1- %CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CE%AD%CE%BE%CE%B5 %CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD- %CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BB/

10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ. ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PAX & KOMPLEMENT Πόρτες με μεντεσέδες

10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ. ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PAX & KOMPLEMENT Πόρτες με μεντεσέδες ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PAX & KOMPLEMENT Πόρτες με μεντεσέδες ΔΩΡΕΑΝ 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Διαβάστε περισσότερα στο φυλλάδιο των εγγυήσεων. ΑΣΦΑΛΕΙΑ Τα έπιπλα θα πρέπει να στερεώνονται στον τοίχο. Τα υλικά κάθε τοίχου

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PLATSA. Σύστημα αποθήκευσης

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PLATSA. Σύστημα αποθήκευσης ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PLATSA Σύστημα αποθήκευσης ΑΣΦΑΛΕΙΑ Τα έπιπλα θα πρέπει να στερεώνονται στον τοίχο. Τα υλικά κάθε τοίχου μπορεί να διαφέρουν και γι αυτό απαιτούνται διαφορετικοί μηχανισμοί στήριξης. Χρησιμοποιήστε

Διαβάστε περισσότερα

10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ. ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PAX & KOMPLEMENT Συρόμενες πόρτες

10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ. ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PAX & KOMPLEMENT Συρόμενες πόρτες ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PAX & KOMPLEMENT Συρόμενες πόρτες ΔΩΡΕΑΝ 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Διαβάστε περισσότερα στο φυλλάδιο των εγγυήσεων. ΑΣΦΑΛΕΙΑ Τα έπιπλα θα πρέπει να στερεώνονται στον τοίχο. Τα υλικά κάθε τοίχου μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ BESTÅ/INREDA. Σύστημα αποθήκευσης

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ BESTÅ/INREDA. Σύστημα αποθήκευσης ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ BESTÅ/INREDA Σύστημα αποθήκευσης ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ Το γυαλί ασφαλείας πρέπει να χειρίζεται με προσοχή! Μια χτυπημένη γωνία ή μια γρατζουνισμένη επιφάνεια μπορεί, σε εξαιρετικές περιπτώσεις,

Διαβάστε περισσότερα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Οδηγός αγοράς PLATSA Σύστημα αποθήκευσης Φροντίδα και καθάρισμα Καθαρίστε με ένα πανί και ένα διάλυμα ήπιου απορρυπαντικού. Στη συνέχεια σκουπίστε με ένα καθαρό, στεγνό πανί. Συναρμολόγηση ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Για

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PAX & KOMPLEMENT. Σύστημα ντουλάπας

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PAX & KOMPLEMENT. Σύστημα ντουλάπας ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PAX & KOMPLEMENT Σύστημα ντουλάπας Διαβάστε περισσότερα στο φυλλάδιο των εγγυήσεων. ΑΣΦΑΛΕΙΑ Τα έπιπλα θα πρέπει να στερεώνονται στον τοίχο. Τα υλικά κάθε τοίχου μπορεί να διαφέρουν και γι

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογία Παραγωγής Επίπλου ΙΙ. Μαστρογιώργος Αθανάσιος

Τεχνολογία Παραγωγής Επίπλου ΙΙ. Μαστρογιώργος Αθανάσιος Τεχνολογία Παραγωγής Επίπλου ΙΙ Μαστρογιώργος Αθανάσιος Συνοπτική παρουσίαση υλικών-υλικά μεγάλων διαστάσεων υπό μορφή πάνελ MDF(Medium Density Fibreboard) Το MDF(Medium Density Fibreboard)(Ινοσανίδα Μέσης

Διαβάστε περισσότερα

10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ GODMORGON. Έπιπλα μπάνιου

10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ GODMORGON. Έπιπλα μπάνιου ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Έπιπλα μπάνιου ΦΡΟΝΤΙΔΑ Καθαρίστε το έπιπλο με ένα πανί νωπό από νερό ή ήπιο καθαριστικό. Μετά σκουπίστε το άμεσα με ένα καθαρό πανί, για να εμποδίσετε τη διείσδυση της υγρασίας στο έπιπλο.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ELVARLI. Σύστημα ανοιχτής αποθήκευσης

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ELVARLI. Σύστημα ανοιχτής αποθήκευσης ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ELVARLI Σύστημα ανοιχτής αποθήκευσης ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Ehlén Johansson ΑΣΦΑΛΕΙΑ Ο ρυθμιζόμενος ορθοστάτης πρέπει να στερεωθεί στην οροφή. Η πλαϊνή μονάδα πρέπει να στερεωθεί στον τοίχο. Ανάλογα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ELVARLI. Σύστημα ανοιχτής αποθήκευσης

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ELVARLI. Σύστημα ανοιχτής αποθήκευσης ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ELVARLI Σύστημα ανοιχτής αποθήκευσης ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Ehlén Johansson ΑΣΦΑΛΕΙΑ Ο ρυθμιζόμενος ορθοστάτης πρέπει να στερεωθεί στην οροφή. Η πλαϊνή μονάδα πρέπει να στερεωθεί στον τοίχο. Ανάλογα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ SILVERÅN. Έπιπλα Μπάνιου

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ SILVERÅN. Έπιπλα Μπάνιου ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Έπιπλα Μπάνιου ΦΡΟΝΤΙΔΑ Καθαρίστε τα έπιπλα με ένα νωπό πανί με νερό ή ένα ήπιο καθαριστικό, έπειτα σκουπίστε τα με ένα καθαρό, στεγνό πανί. Μην αφήνετε σταγόνες επάνω στα έπιπλα για να αποφύγετε

Διαβάστε περισσότερα

DEA ΥΨΙΣΤΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

DEA ΥΨΙΣΤΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ 1 2 IDEAL STANDARD Γραφεία Λ. Μεσογείων 265 154 51 Ν. Ψυχικό Αθήνα Τηλ. 210 6790800 Fax 210 6790890 26ης Οκτωβρίου 90 & Μινωταύρου 1 Porto Center Κατάστημα 23 546 27 Θεσ/νίκη Τηλ. 2310 488288 Fax 2310

Διαβάστε περισσότερα

Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής

Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής Απόλυτος συνδιασµός συνδυασμός ασφάλειας και προστασίας! Από την ίδρυσή της, η εταιρεία Golden Door έκανε αισθητή την παρουσία της στην ελληνική αγορά χάρη στην αξιοπιστία

Διαβάστε περισσότερα

Connect Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ

Connect Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ IDEAL STANDARD Γραφεία Λ. Μεσογείων 265 154 51 Ν. Ψυχικό Αθήνα Τηλ. 210 6790800 Fax 210 6790890 Inspired by real life 26ης Οκτωβρίου 90 & Μινωταύρου 1 Porto Center Κατάστημα 23 546 27 Θεσ/νίκη Τηλ. 2310

Διαβάστε περισσότερα

PH123578 IKEA /ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2015 / 1. Η σειρά SPRUTT. Inter IKEA Systems B.V. 2014-2015

PH123578 IKEA /ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2015 / 1. Η σειρά SPRUTT. Inter IKEA Systems B.V. 2014-2015 PH123578 Η σειρά IKEA /ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ / 1 Inter IKEA Systems B.V. 2014- IKEA / 2 ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΥΑΣΧΟΛΑ ΠΡΩΙΝΑ! PH123270 Τα πρωινά φαίνεται ότι η ώρα περνά πολύ πιο γρήγορα. Από τη στιγμή που θα ξυπνήσουμε,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ LINERO. Το κλασικό σύστημα, το οποίο συνδυάζει σε κάθε κουζίνα την κομψότητα με τη χρηστικότητα. Παιδική ασφάλεια

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ LINERO. Το κλασικό σύστημα, το οποίο συνδυάζει σε κάθε κουζίνα την κομψότητα με τη χρηστικότητα. Παιδική ασφάλεια ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ Seite 7 3 Σχεδιασμός που δημιουργεί τάξη. Τα χρήσιμα εξαρτήματα πρόσθετου εξοπλισμού αποτελούν σημαντική βοήθεια για το άτομο που μαγειρεύει και ταυτόχρονα διακοσμητικά στοιχεία για κάθε κουζίνα.

Διαβάστε περισσότερα

τα δημιουργικά κύματα της eliton είναι

τα δημιουργικά κύματα της eliton είναι wav s e design by Varotsos w a vεδώe s τα δημιουργικά κύματα της eliton είναι 03 Η ELITON δραπετεύει από τους συνήθεις κανόνες του σχεδιασμού επίπλου κουζίνας με τη νέα σειρά waves, σχεδιασμένη από το

Διαβάστε περισσότερα

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως PHILIPS InStyle Κρεμαστό φωτιστικό Attilio ματ χρώμιο LED Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως Αυτά τα λεπτά, φουτουριστικά, επίπεδα κρεμαστά φωτιστικά αιωρούνται κομψά από ένα λεπτό καλώδιο και είναι απόλυτα

Διαβάστε περισσότερα

CONNECT SPACE ΔΩΣΤΕ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΑΣ

CONNECT SPACE ΔΩΣΤΕ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΑΣ CONNECT SPACE ΔΩΣΤΕ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΑΣ A 3 BEAUTIFUL USE OF SPACE Στην Ideal Standard πιστεύουμε ότι το μπάνιο δεν είναι ένας χώρος απλά λειτουργικός αλλά και πολύ σημαντικός για την καθημερινότητά μας.

Διαβάστε περισσότερα

ROTA Depot. Πρόγραμμα IDEAL. Εξοπλισμός υπνοδωματίου

ROTA Depot. Πρόγραμμα IDEAL. Εξοπλισμός υπνοδωματίου ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ROTA Depot Σελίδα 10 3 Χώρος και εποπτεία με κομψό σχεδιασμό. Η περιστροφή γύρω από τον κεντρικό άξονα καθιστά δυνατή την πολύπλευρη χρήση. Εξοπλισμός υπνοδωματίου Πρόγραμμα IDEAL Σελίδα 10

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός διαστασολόγησης και παραγγελίας για ντουλάπα εντοιχιζόμενη

Οδηγός διαστασολόγησης και παραγγελίας για ντουλάπα εντοιχιζόμενη Οδηγός διαστασολόγησης και παραγγελίας για ντουλάπα εντοιχιζόμενη Περιγραφή Σε αυτόν τον οδηγό περιγράφεται ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να πάρετε μέτρα για να σας κατασκευάσουμε μία ντουλάπα και πως

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα σκίασης Ρόλερ

Συστήματα σκίασης Ρόλερ Εσωτερική σκίαση Συστήματα σκίασης Ρόλερ Model 250A Ρόλερ με πλευρικό μηχανισμό αλυσίδας 250Α Συστήματα σκίασης Ρόλερ με πλευρικό μηχανισμό αλυσίδας ή ηλεκτροκίνησης. Τα συστήματα σκίασης ρόλερ Optima

Διαβάστε περισσότερα

HIGH GLOSS ALVIC(ΙΣΠΑΝΙΑΣ) ΕΓΧΡΩΜΟ

HIGH GLOSS ALVIC(ΙΣΠΑΝΙΑΣ) ΕΓΧΡΩΜΟ H.P.L. HIGH GLOSS 30 35 40 45 50 60 90 12 6,50 7,22 7,51 8,09 8,72 9,86 14,28 15 7,00 7,93 8,25 8,92 9,64 10,94 15,82 20 8,00 9,11 9,51 10,31 11,17 12,73 17,72 25 9,00 10,30 10,76 11,91 12,69 14,51 20,95

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ STUVA. Σύστημα αποθήκευσης. ΣΧΕΔΙΟ Ebba Strandmark

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ STUVA. Σύστημα αποθήκευσης. ΣΧΕΔΙΟ Ebba Strandmark ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ STUVA Σύστημα αποθήκευσης ΣΧΕΔΙΟ Ebba Strandmark ΦΡΟΝΤΙΔΑ Ο σκελετός μπορεί να καθαριστεί με ένα ελαφρά βρεγμένο πανί. Στη συνέχεια σκουπίστε με ένα καθαρό και στεγνό πανί. ΑΣΦΑΛΕΙΑ Σπάνια

Διαβάστε περισσότερα

Ζήστε το σπίτι σας οικονομικά!

Ζήστε το σπίτι σας οικονομικά! 4sel exofilou economy:layout 1 16/03/2011 4:57 PM Page 1 Ζήστε το σπίτι σας οικονομικά! Νέα σειρά economy 4sel exofilou economy:layout 1 16/03/2011 4:58 PM Page 2 Ζήστε το σπίτι σας οικονομικά! Η εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Τραπέζια & τραπεζαρίες

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Τραπέζια & τραπεζαρίες ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Τραπέζια & τραπεζαρίες 2015 Όλα τα προϊόντα που παρουσιάζονται εδώ μπορεί να μην είναι διαθέσιμα στο κατάστημα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το προσωπικό μας ή επισκεφτείτε το www.ikea.gr.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟΥ ΔΟΚΙΜΙΟΥ

ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟΥ ΔΟΚΙΜΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2015 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (Ι) ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Μάθηµα: ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ (108) Ηµεροµηνία και

Διαβάστε περισσότερα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Ισχύει με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τις κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό.

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Ισχύει με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τις κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό. ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ HEMNES Έπιπλα μπάνιου ΑΣΦΑΛΕΙΑ Μερικά από τα έπιπλα θα πρέπει να στερεωθούν στον τοίχο με το εξάρτημα που εσωκλείεται. Τα διαφορετικά υλικά τοίχου απαιτούν διαφορετικούς τύπους μηχανισμών

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PAX & KOMPLEMENT. Σύστημα ντουλάπας

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PAX & KOMPLEMENT. Σύστημα ντουλάπας ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PAX & KOMPLEMENT Σύστημα ντουλάπας ΑΣΦΑΛΕΙΑ Τα έπιπλα θα πρέπει να στερεώνονται στον τοίχο. Τα υλικά κάθε τοίχου μπορεί να διαφέρουν και γι αυτό απαιτούνται διαφορετικοί μηχανισμοί στήριξης.

Διαβάστε περισσότερα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Ισχύει με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τις κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό.

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Ισχύει με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τις κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό. ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ALGOT Αποθήκευση για κάθε χώρο του σπιτιού ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Francis Cayouette ΠΟΙΟΤΗΤΑ Σχεδιασμένη για χρήση σε κάθε χώρο του σπιτιού. Τα ράφια ALGOT είναι μεγάλης αντοχής, ανθεκτικά στους λεκέδες

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ. ΜΟΝΤΕΛΟ 2640x2180x2620 280300A001

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ. ΜΟΝΤΕΛΟ 2640x2180x2620 280300A001 ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ 2640x2180x2620 280300A001 Εισαγωγή: Πριν ξεκινήσετε τη κατασκευή του σπιτιού, θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες. Το σπίτι έχει κατασκευαστεί αποκλειστικά

Διαβάστε περισσότερα

Κατευθυντήριες Γραμμές για την σωστή προσαρμογή δωματίου ξενοδοχειακής επιχείρησης για χρήση από ΑμεΑ

Κατευθυντήριες Γραμμές για την σωστή προσαρμογή δωματίου ξενοδοχειακής επιχείρησης για χρήση από ΑμεΑ Κατευθυντήριες Γραμμές για την σωστή προσαρμογή δωματίου ξενοδοχειακής επιχείρησης για χρήση από ΑμεΑ Το δωμάτιο (υπνοδωμάτιο/διαμέρισμα) που φιλοξενεί επισκέπτες ΑμεΑ που διακινούνται με αναπηρικό τροχοκάθισμα

Διαβάστε περισσότερα

ΞΥΛΙΝΑ ΝΤΟΥΛΑΠΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕΤΟ ΣΤΟΡΙ

ΞΥΛΙΝΑ ΝΤΟΥΛΑΠΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕΤΟ ΣΤΟΡΙ SILVER ΞΥΛΙΝΑ ΝΤΟΥΛΑΠΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕΤΟ ΣΤΟΡΙ SILVER ΑΦΟΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΙΩΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Tηλ 0030 2310-780770 Fax 0030 2310 784730 www.mini-kitchen.gr info@mini-kitchen.gr, paraskevasilver@in.gr ΝΤΟΥΛΑΠΑΚΙ 45

Διαβάστε περισσότερα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PAX & KOMPLEMENT. Σύστημα ντουλάπας

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PAX & KOMPLEMENT. Σύστημα ντουλάπας ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PAX & KOMPLEMENT Σύστημα ντουλάπας Διαβάστε περισσότερα στο φυλλάδιο της εγγύησης. ΑΣΦΑΛΕΙΑ Τα έπιπλα θα πρέπει να στερεώνονται στον τοίχο. Τα υλικά κάθε τοίχου μπορεί να διαφέρουν και γι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΡΤΉΜΑΤΑ ΣΤΉΡΙΞΗΣ ΥΑΛΟΠΙΝΆΚΩΝ

ΕΞΑΡΤΉΜΑΤΑ ΣΤΉΡΙΞΗΣ ΥΑΛΟΠΙΝΆΚΩΝ ΕΞΑΡΤΉΜΑΤΑ ΣΤΉΡΙΞΗΣ ΥΑΛΟΠΙΝΆΚΩΝ 1 2 3 ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ [02] ΕΙΣΑΓΩΓΉ [04] MS6030 [06] MS124 [07] MS125 [08] MS125B [09] MS200 GLASS [10] MS123 [11] MS120 [12] MS120S [13] MS1000 [14] MS1500 [16] GH10

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Περιγραφές Προϊόντων

Τεχνικές Περιγραφές Προϊόντων Τεχνικές Περιγραφές Προϊόντων Επιφάνειες Εργασίας 1) 38 χιλ. 2) Υλικό βάσης Μοριοσανίδα τριών στρώσεων 3) Υλικό επιφάνειας Μεβράνη απο θερμοπλαστικές ρητίνες (CPL/ HPL) 4) στρώματος 0,6 0,8 χιλ. 5) Δομή

Διαβάστε περισσότερα

carve Συστήματα Κουζίνας

carve Συστήματα Κουζίνας carve Συστήματα Κουζίνας www.carve.gr carve Company Profile ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ H «Αφοι Κοντογεώργου ΟΕ» ιδρύθηκε το 1976 από τον Κωνσταντίνο και Βασίλη Κοντογεώργο. Το αρχικό αντικείμενο δραστηριότητας

Διαβάστε περισσότερα

Περιλαµβάνονται αναλυτικά

Περιλαµβάνονται αναλυτικά Τώρα µπορείτε να αποκτήσετε µία Κουζίνα Πλαίσιο µε έκπτωση 40% ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΕ : 180 ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΜΕ ΤΟ ΦΠΑ (από 300 /µέτρο) Στην τιµή περιλαµβάνονται η µεταφορά και η τοποθέτηση εντός Αττικής. Ερχόµαστε σπίτι

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ SILVERÅN. Έπιπλα μπάνιου

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ SILVERÅN. Έπιπλα μπάνιου ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ SILVERÅN Έπιπλα μπάνιου ΑΣΦΑΛΕΙΑ Μερικά από τα έπιπλα θα πρέπει να στερεωθούν στον τοίχο με το εξάρτημα που εσωκλείεται. Τα διαφορετικά υλικά τοίχου απαιτούν διαφορετικούς τύπους μηχανισμών

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013-2014 FLEXA White. Συνιστώμενος τιμοκατάλογος / Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-08-2014. www.flexaworld.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013-2014 FLEXA White. Συνιστώμενος τιμοκατάλογος / Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-08-2014. www.flexaworld. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013-2014 FLEXA White Συνιστώμενος τιμοκατάλογος Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-08-2014 www.flexaworld.com ΕΓΓΥΗΣΗ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΠΟΙΟΤΗΤΑ Ελεγμένα ως προς την ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ LILLÅNGEN. Έπιπλα Μπάνιου

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ LILLÅNGEN. Έπιπλα Μπάνιου ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ LILLÅNGEN Έπιπλα Μπάνιου ΦΡΟΝΤΙΔΑ Καθαρίστε τα έπιπλα με ένα νωπό πανί με νερό ή ένα ήπιο καθαριστικό, έπειτα σκουπίστε τα με ένα καθαρό, στεγνό πανί. Μην αφήνετε σταγόνες επάνω στα έπιπλα

Διαβάστε περισσότερα

Strada. Σύγχρονη γραμμική σχεδίαση. IDEAL STANDARD Γραφεία Λ. Μεσογείων 265 154 51 Ν. Ψυχικό Αθήνα Τηλ. 210 6790800 Fax 210 6790890

Strada. Σύγχρονη γραμμική σχεδίαση. IDEAL STANDARD Γραφεία Λ. Μεσογείων 265 154 51 Ν. Ψυχικό Αθήνα Τηλ. 210 6790800 Fax 210 6790890 IDEAL STANDARD Γραφεία Λ. Μεσογείων 265 154 51 Ν. Ψυχικό Αθήνα Τηλ. 210 6790800 Fax 210 6790890 26ης Οκτωβρίου 90 & Μινωταύρου 1 Porto Center Κατάστημα 23 546 27 Θεσ/νίκη Τηλ. 2310 488288 Fax 2310 488289

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ SYSTEMS A.E. 247

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ SYSTEMS A.E. 247 ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ Η Βογιατζόγλου Systems δραστηριοποιείται στον κλάδο των υλικών επιπλοποιίας από το 1962, προσφέροντας μέσα από τις πολύχρονες αποκλειστικές συνεργασίες της, με τους μεγαλύτερους ευρωπα

Διαβάστε περισσότερα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Ισχύει με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τις κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό.

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Ισχύει με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τις κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό. ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ SILVERÅN Έπιπλα μπάνιου ΑΣΦΑΛΕΙΑ Μερικά από τα έπιπλα θα πρέπει να στερεωθούν στον τοίχο με το εξάρτημα που εσωκλείεται. Τα διαφορετικά υλικά τοίχου απαιτούν διαφορετικούς τύπους μηχανισμών

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ 1 Σύµφωνες µε τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές όλης της Ευρώπης!! 2 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ADURO ΜΟΝΤΕΛΟ Σελίδα Aduro 1 Με συρτάρι 3

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΦΩΤΙΣΜΌΣ ΚΟΥΖΊΝΑΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΦΩΤΙΣΜΌΣ ΚΟΥΖΊΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΦΩΤΙΣΜΌΣ ΚΟΥΖΊΝΑΣ Καλός, λειτουργικός φωτισμός Ο φωτισμός είναι πολύ σημαντικός για όλες τις κουζίνες, τόσο για την ασφάλεια όσο και για την εμφάνιση. Η προετοιμασία του φαγητού

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Τραπέζια

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Τραπέζια ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Τραπέζια 2015 Όλα τα προϊόντα που παρουσιάζονται εδώ μπορεί να μην είναι διαθέσιμα στο κατάστημα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το προσωπικό μας ή επισκεφτείτε το www.ikea.gr. Για περισσότερες

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ. Σύμφωνες με τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές όλης της Ευρώπης!!

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ. Σύμφωνες με τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές όλης της Ευρώπης!! ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ Σύμφωνες με τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές όλης της Ευρώπης!! ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ADURO Asgård ΜΟΝΤΕΛΟ Σελίδα Asgård 1 3 Asgård

Διαβάστε περισσότερα

οι έξυπνες χωροσυνθέσεις

οι έξυπνες χωροσυνθέσεις οι έξυπνες χωροσυνθέσεις κ α ι ν ο τ ο µ ί α Τα έξυπνα συστήµατα φαίνονται από τα υλικά τους. Μέταλλο και ανθεκτικό διαφανές πολυκαρβονικό είναι ο συνδυασµός που εγγυάται µεγάλη διάρκεια ζωής! Ακόµα σύνδεσµοι,

Διαβάστε περισσότερα

Σετ κρεβατ/ας με συρόμενη ντουλάπα. Ασύγκριτής ποιότητας & κατασκευής. Κρεβάτι, 2 κομοδίνα, 5φυλλη ντουλάπα με καθρέπτη. Κωδ. 5478

Σετ κρεβατ/ας με συρόμενη ντουλάπα. Ασύγκριτής ποιότητας & κατασκευής. Κρεβάτι, 2 κομοδίνα, 5φυλλη ντουλάπα με καθρέπτη. Κωδ. 5478 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ σε τιμές ΣΟΚ!!! Σετ κρεβατ/ας με συρόμενη ντουλάπα. Ασύγκριτής ποιότητας & κατασκευής. Κρεβάτι, 2 κομοδίνα, 5φυλλη ντουλάπα με καθρέπτη. Κωδ. 5478 από 1390 639 Μοντέρνο σαλόνι γωνία. Αδιάβροχο

Διαβάστε περισσότερα

ΜΈΓΙΣΤΗ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΉ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ STYLETECH.SA

ΜΈΓΙΣΤΗ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΉ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ STYLETECH.SA ΜΈΓΙΣΤΗ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΉ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ STYLETECH.SA ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ ΕΜΆΣ ΕΊΝΑΙ ΧΑΡΆ ΚΑΙ ΤΙΜΉ ΚΆΘΕ ΦΟΡΆ ΠΟΎ ΚΆΠΟΙΟΣ ΕΠΙΛΈΓΕΙ ΠΡΟΪΌΝΤΑ STYLETECH.SA ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΕΙΚΟΣΑΕΤΉ ΠΕΊΡΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΑΝΤΙΚΕΊΜΕΝΟ ΜΠΟΡΟΎΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ HAVSTA. Σειρά αποθήκευσης. ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ Ξύλο: Καθαρίστε με ένα πανί και ήπιο καθαριστικό. Σκουπίστε με ένα καθαρό πανί.

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ HAVSTA. Σειρά αποθήκευσης. ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ Ξύλο: Καθαρίστε με ένα πανί και ήπιο καθαριστικό. Σκουπίστε με ένα καθαρό πανί. ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ HAVSTA Σειρά αποθήκευσης ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ Ξύλο: Καθαρίστε με ένα πανί και ήπιο καθαριστικό. Σκουπίστε με ένα καθαρό πανί. Γυαλί: Καθαρίστε με ένα πανί και υγρό για τα τζάμια. Σκουπίστε με

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ IVAR. Λύσεις αποθήκευσης

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ IVAR. Λύσεις αποθήκευσης ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ IVAR Λύσεις αποθήκευσης ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ Για μία ανθεκτική επιφάνεια με εύκολη φροντίδα, επεξεργαστείτε με λάδι, κερί, βερνίκι ή χρώμα ξύλου. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Ανανεώσιμο υλικό (ξύλο). Μασίφ ξύλο

Διαβάστε περισσότερα

quality design experience

quality design experience quality design experience company The Small Design Factory Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2007 με σκοπό την κατασκευή συρόμενων πορτών ντουλάπας, την εισαγωγή και χονδρική διάθεση βιομηχανικών προφίλ αλουμινίου

Διαβάστε περισσότερα

Εξοπλισμός για ερμάρια βάσης

Εξοπλισμός για ερμάρια βάσης ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ 15άρι-συρόμενο βάσης Σελίδα 2 3 Για προσόψεις 90 και 45 με πολλαπλές λειτουργίες Συρόμενο βάσης COMFORT Σελίδα 2 9 Για προσόψεις 90 και 45 COMFORT DISPENSA Junior Σελίδα 2 15 Εξοπλισμός για

Διαβάστε περισσότερα

Κουζίνα IKEA. Σύστημα Κουζίνας. Μείκτες. νεροχύτες, πάγκοι, σκελετοί, προσόψεις και σταθερά εσωτερικά εξαρτήματα

Κουζίνα IKEA. Σύστημα Κουζίνας. Μείκτες. νεροχύτες, πάγκοι, σκελετοί, προσόψεις και σταθερά εσωτερικά εξαρτήματα Κουζίνα IKEA Σύστημα Κουζίνας νεροχύτες, πάγκοι, σκελετοί, προσόψεις και σταθερά εσωτερικά εξαρτήματα Μείκτες Inter IKEA Systems B.V. 2015/2018 Οι κουζίνες μας περνούν από αυστηρούς ελέγχους ποιότητας

Διαβάστε περισσότερα

Πτυσσόµενες πόρτες. Πόρτες που "δελεάζουν". *βλέπε όρους εγγύησης www.marley.de. Πραγµατοποίησε το µε την Marley.

Πτυσσόµενες πόρτες. Πόρτες που δελεάζουν. *βλέπε όρους εγγύησης www.marley.de. Πραγµατοποίησε το µε την Marley. Πτυσσόµενες πόρτες Πόρτες που "δελεάζουν". *βλέπε όρους εγγύησης www.marley.de Πραγµατοποίησε το µε την Marley. Η καινούργια διάθεση για χώρο. Τόσο πρακτικές και τόσο όµορφες: πτυσσόµενες πόρτες εξασφαλίζουν

Διαβάστε περισσότερα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ VIDGA Σύστημα για το κρέμασμα των κουρτινών και των κουρτινών πάνελ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ David Wahl ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ Βεβαιωθείτε ότι έχετε μετρήσει το παράθυρό σας με ακρίβεια προτού ξεκινήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Κουζίνα IKEA. Σύστημα Κουζίνας νεροχύτες, πάγκοι, σκελετοί, προσόψεις και σταθερά εσωτερικά εξαρτήματα. Μείκτες

Κουζίνα IKEA. Σύστημα Κουζίνας νεροχύτες, πάγκοι, σκελετοί, προσόψεις και σταθερά εσωτερικά εξαρτήματα. Μείκτες Κουζίνα IKEA Σύστημα Κουζίνας νεροχύτες, πάγκοι, σκελετοί, προσόψεις και σταθερά εσωτερικά εξαρτήματα Μείκτες Οι κουζίνες μας περνούν από αυστηρούς ελέγχους ποιότητας και αντοχής σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα

Διαβάστε περισσότερα

Τailor made. Αισθητική στα δικά μας μέτρα. Θέα 360 μοιρών Σε ένα penthouse στο κέντρο της Αθήνας. Tαξίδι στη Λισαβόνα. Στην εποχή του μετάλλου

Τailor made. Αισθητική στα δικά μας μέτρα. Θέα 360 μοιρών Σε ένα penthouse στο κέντρο της Αθήνας. Tαξίδι στη Λισαβόνα. Στην εποχή του μετάλλου δεκembριοσ 2013 Tαξίδι στη Λισαβόνα Η νέα cool πρωτεύουσα της Ευρώπης Στην εποχή του μετάλλου Το αγαπημένο υλικό των designers Θέα 360 μοιρών Σε ένα penthouse στο κέντρο της Αθήνας ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΙΣ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Ενσωματωμένος φωτισμός κουζίνας

Ενσωματωμένος φωτισμός κουζίνας Οδηγός αγοράς Ενσωματωμένος φωτισμός κουζίνας Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Ισχύει με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τις κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό. 36 Μέχρι άτοκες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013-2014. Συνιστώμενος τιμοκατάλογος / Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-09-2013

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013-2014. Συνιστώμενος τιμοκατάλογος / Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-09-2013 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013-2014 Συνιστώμενος τιμοκατάλογος / Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-09-2013 ΕΓΓΥΗΣΗ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΠΟΙΟΤΗΤΑ Ελεγμένα ως προς την ασφάλεια Τα έπιπλα FLEXA κατασκευάζονται

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ STUVA. Σύστημα αποθήκευσης

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ STUVA. Σύστημα αποθήκευσης ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ STUVA Σύστημα αποθήκευσης ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Ebba Strandmark Παιδικά έπιπλα που μεγαλώνουν και προσαρμόζονται Τα παιδιά μεγαλώνουν γρήγορα, αλλά δε χρειάζεται να ξεπερνούν τα έπιπλά τους. Γι αυτό

Διαβάστε περισσότερα

Debba. Σειρά ειδών υγιεινής απο πορσελάνη και έπιπλα μπάνιου

Debba. Σειρά ειδών υγιεινής απο πορσελάνη και έπιπλα μπάνιου Debba Σειρά ειδών υγιεινής απο πορσελάνη και έπιπλα μπάνιου 7 5 6 1 Κάτω μέρος επίπλου Debba 70 εκατ. με 2 συρτάρια και άνω μέρος (καθρέπτης) / 2 Μπαταρία νιπτήρα L20 / 3 Στήλη επίπλου Debba ύψους 150

Διαβάστε περισσότερα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ HAVSTA Σειρά αποθήκευσης ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ Ξύλο: Καθαρίστε με ένα πανί και ήπιο καθαριστικό. Σκουπίστε με ένα καθαρό πανί. Γυαλί: Καθαρίστε με ένα πανί και υγρό για τα τζάμια. Σκουπίστε με

Διαβάστε περισσότερα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PAX & KOMPLEMENT. Σύστημα ντουλάπας

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PAX & KOMPLEMENT. Σύστημα ντουλάπας ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PAX & KOMPLEMENT Σύστημα ντουλάπας Διαβάστε περισσότερα στο φυλλάδιο της εγγύησης. ΑΣΦΑΛΕΙΑ Τα έπιπλα θα πρέπει να στερεώνονται στον τοίχο. Τα υλικά κάθε τοίχου μπορεί να διαφέρουν και γι

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα σκίασης Perfect Fit

Συστήματα σκίασης Perfect Fit Εσωτερική σκίαση Συστήματα σκίασης Perfect Fit Χειροκίνητο ρόλερ Perfect Fit PFR-M με χειρισμό ελατηρίου To Perfect Fit αποτελεί μια μοναδική επιλογή για παράθυρα και πόρτες από υλικό upvc Tο σύστημα αυτό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ. TurnLine Σελίδα 9 3. Εξυπνες ιδέες που βάζουν τα πράγματα στην τάξη. Περιστροφικό πάνελ μπάνιου. περιστρεφόμενο πάνελ με γυάλινα ράφια.

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ. TurnLine Σελίδα 9 3. Εξυπνες ιδέες που βάζουν τα πράγματα στην τάξη. Περιστροφικό πάνελ μπάνιου. περιστρεφόμενο πάνελ με γυάλινα ράφια. ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ Εξοπλισμοί μπάνιου TurnLine Σελίδα 9 3 Εξυπνες ιδέες που βάζουν τα πράγματα στην τάξη. Περιστροφικό πάνελ μπάνιου Σελίδα 9 5 περιστρεφόμενο πάνελ με γυάλινα ράφια. Εξοπλισμός επίπλων μπάνιου

Διαβάστε περισσότερα

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED PHILIPS mygarden Φανοστάτης/στύλος Dusk ανθρακί LED Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED Αιχμαλωτίστε την ενέργεια του ήλιου με το στύλο φωτισμού Philips mygarden Dusk. Ο ηλιακός συλλέκτης υψηλής

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Τραπέζια & τραπεζαρίες

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Τραπέζια & τραπεζαρίες ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Τραπέζια & τραπεζαρίες Υπέροχα τραπέζια για υπέροχες στιγμές Φαγητό, κουβέντα, παιχνίδια, διάβασμα. Ένα ρομαντικό δείπνο για δύο ή μία γιορτή για όλη την οικογένεια. Ζούμε μαζί μεγάλο μέρος

Διαβάστε περισσότερα

ΣταθεροίΑνεμοφράκτεςγιαΑίθριουςΧώρους& Βεράντες, κατάλληλοι για όλες τις εποχές.

ΣταθεροίΑνεμοφράκτεςγιαΑίθριουςΧώρους& Βεράντες, κατάλληλοι για όλες τις εποχές. ΣταθεροίΑνεμοφράκτεςγιαΑίθριουςΧώρους& Βεράντες, κατάλληλοι για όλες τις εποχές. Αποκλειστική διάθεση για Ελλάδα& Κύπρο απότηνprisma S.A. Μεγάλη Συνεργασία της PRISMA με τη STAR PROGETTI. Ανεμοφράκτες

Διαβάστε περισσότερα

Απολαύστε έναν όμορφο κήπο με φως

Απολαύστε έναν όμορφο κήπο με φως PHILIPS mygarden Φωτιστικό τοίχου Stratosphere ανθρακί LED Απολαύστε έναν όμορφο κήπο με φως Η απλίκα Philips Stratosphere LED για εξωτερικούς χώρους, σε γκρι-ανθρακί χρώμα, είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ GODMORGON. Έπιπλα μπάνιου

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ GODMORGON. Έπιπλα μπάνιου ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Έπιπλα μπάνιου ΦΡΟΝΤΙΔΑ Καθαρίστε το έπιπλο με ένα πανί νωπό από νερό ή ήπιο καθαριστικό και στη συνέχεια σκουπίστε το με ένα καθαρό πανί. Σκουπίζετε άμεσα όλες τις κηλίδες νερού για να εμποδίσετε

Διαβάστε περισσότερα

Κουζίνα IKEA. Σύστημα Κουζίνας νεροχύτες, πάγκοι, σκελετοί, προσόψεις και σταθερά εσωτερικά εξαρτήματα. Μείκτες. Ηλεκτρικές συσκευές

Κουζίνα IKEA. Σύστημα Κουζίνας νεροχύτες, πάγκοι, σκελετοί, προσόψεις και σταθερά εσωτερικά εξαρτήματα. Μείκτες. Ηλεκτρικές συσκευές Κουζίνα IKEA Σύστημα Κουζίνας νεροχύτες, πάγκοι, σκελετοί, προσόψεις και σταθερά εσωτερικά εξαρτήματα Μείκτες Ηλεκτρικές συσκευές Οι κουζίνες μας περνούν από αυστηρούς ελέγχους ποιότητας και αντοχής σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

SUPERTHERM ST.77. Quality Products ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ME PANEL EXCLUSIVE.

SUPERTHERM ST.77. Quality Products ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ME PANEL EXCLUSIVE. ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ME PANE EXCUSIVE Quality Products www.thiral.gr 2 Aluminium Door Systems Quality Products Η νέα ολοκληρωμένη πρόταση της THIRA Supertherm ST.77 που συνδυάζει το σύστημα της EVIA 88 με

Διαβάστε περισσότερα

Παράδοση : 2-5 εβδομάδες ανάλογα το υλικό

Παράδοση : 2-5 εβδομάδες ανάλογα το υλικό Τα προϊόντα της εταιρίας Lechner διατίθενται κατόπιν παραγγελίας, στις τελικές διαστάσεις του πελάτη και δεν απαιτείται καμία πρόσθετη εργασία/ επεξεργασία από τον επιπλοποιό. Εξαιρείται η κατηγορία Elements

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PAX & KOMPLEMENT. Σύστημα ντουλάπας

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PAX & KOMPLEMENT. Σύστημα ντουλάπας ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PAX & KOMPLEMENT Σύστημα ντουλάπας Διαβάστε περισσότερα στο φυλλάδιο της εγγύησης. ΑΣΦΑΛΕΙΑ Τα έπιπλα θα πρέπει να στερεώνονται στον τοίχο. Τα υλικά κάθε τοίχου μπορεί να διαφέρουν και γι

Διαβάστε περισσότερα

JONAXEL. Σύστημα αποθήκευσης. Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα. Οδηγός αγοράς. Οδηγίες φροντίδας. Ασφάλεια. Τι πρέπει να γνωρίζετε

JONAXEL. Σύστημα αποθήκευσης. Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα. Οδηγός αγοράς. Οδηγίες φροντίδας. Ασφάλεια. Τι πρέπει να γνωρίζετε Οδηγός αγοράς JONAXEL Σύστημα αποθήκευσης Οδηγίες φροντίδας Καθαρίστε με ένα μαλακό πανί βρεγμένο με νερό και ήπιο απορρυπαντικό ή σαπούνι, αν είναι απαραίτητο. Στεγνώστε με ένα καθαρό πανί. Ασφάλεια Οι

Διαβάστε περισσότερα

Κατευθυντήριες Γραμμές για την σωστή προσαρμογή και αξιολόγηση της προσβασιμότητας μίας ξενοδοχειακής επιχείρησης για χρήση από ΑμεΑ

Κατευθυντήριες Γραμμές για την σωστή προσαρμογή και αξιολόγηση της προσβασιμότητας μίας ξενοδοχειακής επιχείρησης για χρήση από ΑμεΑ Κατευθυντήριες Γραμμές για την σωστή προσαρμογή και αξιολόγηση της προσβασιμότητας μίας ξενοδοχειακής επιχείρησης για χρήση από ΑμεΑ Μια ξενοδοχειακή επιχείρηση που θα φιλοξενεί επισκέπτες ΑμεΑ που διακινούνται

Διαβάστε περισσότερα

εκλεπτυσμένη αισθητική

εκλεπτυσμένη αισθητική Sedna εκλεπτυσμένη αισθητική Φεβρουάριος 2013 1 2 Slim design Ευκολία Κατοικία Sedna: Συνεργάζεται μαζί σας Η Schneider Electric δημιούργησε και σας προσφέρει τη σειρά διακοπτικού υλικού Sedna. Η σειρά

Διαβάστε περισσότερα

BESTÅ. Οδηγός αγοράς. Σύστημα αποθήκευσης καθιστικού

BESTÅ. Οδηγός αγοράς. Σύστημα αποθήκευσης καθιστικού Οδηγός αγοράς BESTÅ Σύστημα αποθήκευσης καθιστικού Τι πρέπει να γνωρίζετε Nα χειρίζεστε το γυαλί ασφαλείας με προσοχή. Μια χτυπημένη γωνία ή μια γρατζουνισμένη επιφάνεια μπορεί, σε εξαιρετικές περιπτώσεις,

Διαβάστε περισσότερα

Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής

Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής Απόλυτος συνδυασμός ασφάλειας και προστασίας! Από την ίδρυσή της η εταιρεία Golden Door έκανε αισθητή την παρουσία της στην ελληνική αγορά, χάρη στην αξιοπιστία και

Διαβάστε περισσότερα

Η τοποθέτηση γίνεται απο έµπειρα συνεργεία, µε συνέπεια, υπευθυνότητα και πάνω απο όλα σεβασµό στον πελάτη

Η τοποθέτηση γίνεται απο έµπειρα συνεργεία, µε συνέπεια, υπευθυνότητα και πάνω απο όλα σεβασµό στον πελάτη Το ξύλο από την αρχαιότητα ήταν πάντα ένα φιλικό και ζεστό υλικό που προσφερόταν από την φύση και µας έδινε την δυνατότητα για καλλιτεχνική έκφραση και δηµιουργία. Στις µέρες µας η εταιρεία Γιαλελή, οδηγούµενη

Διαβάστε περισσότερα

BESTÅ. Οδηγός αγοράς. Σύστημα αποθήκευσης καθιστικού

BESTÅ. Οδηγός αγοράς. Σύστημα αποθήκευσης καθιστικού Οδηγός αγοράς BESTÅ Σύστημα αποθήκευσης καθιστικού Τι πρέπει να γνωρίζετε Nα χειρίζεστε το γυαλί ασφαλείας με προσοχή. Μια χτυπημένη γωνία ή μια γρατζουνισμένη επιφάνεια μπορεί, σε εξαιρετικές περιπτώσεις,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΡΑΦΕΊΩΝ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΡΑΦΕΊΩΝ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΡΑΦΕΊΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Όλες οι επιφάνειες τραπεζιών, τα τρίποδα, τα πόδια και οι σκελετοί έχουν ελεγχθεί και εγκριθεί για χρήση με μέγιστο φορτίο 50 kg. Θα πρέπει να χειρίζεστε το γυαλί

Διαβάστε περισσότερα

Το σύστηµα Multiplo. σκελετός. φωτισµός LED

Το σύστηµα Multiplo. σκελετός. φωτισµός LED ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2017-2018 Το σύστηµα Multiplo τεχνικά χαρακτηριστικά PRF/0037 45,4 mm Το σύστηµα Multiplo είναι κατασκευασµένο από προφίλ αλουµινίου. ιαθέτει µεγάλη ανθεκτικότητα, είναι ελαφρύ και σταθερό.

Διαβάστε περισσότερα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Ισχύει με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τις κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό.

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Ισχύει με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τις κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό. ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ LILLÅNGEN Έπιπλα μπάνιου ΑΣΦΑΛΕΙΑ Τα έπιπλα θα πρέπει να στερεώνονται στον τοίχο. Τα διαφορετικά υλικά τοίχου απαιτούν διαφορετικούς τύπους μηχανισμών στερέωσης. Χρησιμοποιήστε μηχανισμούς

Διαβάστε περισσότερα

Aluminium doors. www.linea-atro.gr

Aluminium doors. www.linea-atro.gr Aluminium doors www.linea-atro.gr 3 2 Κουζίνες Βιτρίνες αλουμινίου Swallow από την ATRO. Δίνουν την λεπτομέρεια που χρειάζεται κάθε κουζίνα ώστε να δείχνει μοναδική. Με τα 2 προφίλ για πορτάκι και συρτάρια,

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος 2014-2015. Συνιστώμενος τιμοκατάλογος / Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-08-2014. www.flexaworld.

Τιμοκατάλογος 2014-2015. Συνιστώμενος τιμοκατάλογος / Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-08-2014. www.flexaworld. Τιμοκατάλογος 2014-2015 Συνιστώμενος τιμοκατάλογος Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-08-2014 www.flexaworld.com Εγγυηση, ασφαλεια & ποιοτητα Ελεγμένα ως προς την ασφάλεια Τα έπιπλα FLEXA

Διαβάστε περισσότερα

Oπεριορισμός της διαθέσιμης γης, η συγκέντρωση. Design: Εργονομικός σχεδιασμός επίπλων και χώρων DESIGN EΠIΠΛEON

Oπεριορισμός της διαθέσιμης γης, η συγκέντρωση. Design: Εργονομικός σχεδιασμός επίπλων και χώρων DESIGN EΠIΠΛEON Design: Εργονομικός σχεδιασμός επίπλων και χώρων Είναι γεγονός πως ο ζωτικός χώ ρος αποτελεί μία πολύτιμη άνεση και πολλοί λίγοι άνθρωποι έχουν το προνόμιο να ζουν σε μία κατοικία τόσο άνετη όσο επιθυμούν.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Τραπέζια

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Τραπέζια ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Τραπέζια 2017 Όλα τα προϊόντα που παρουσιάζονται εδώ μπορεί να μην είναι διαθέσιμα στο κατάστημα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το προσωπικό μας ή επισκεφτείτε το www.ikea.gr. Για περισσότερες

Διαβάστε περισσότερα

Η θωρακισμένη πόρτα παίρνει τη θέση που της αξίζει

Η θωρακισμένη πόρτα παίρνει τη θέση που της αξίζει Έχουμε ξεπεράσει όλα τα τεστ αντοχής Ειδικές κατασκευές Η θωρακισμένη πόρτα παίρνει τη θέση που της αξίζει Σε έναν απαιτητικό τομέα ασφάλειας και αισθητικής, η ΒLOKAPORT με παράδοση από το 1981 δίνει στη

Διαβάστε περισσότερα

A. TEXNIKH ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΟΕΡΓΟY 1:

A. TEXNIKH ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΟΕΡΓΟY 1: A. TEXNIKH ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΟΕΡΓΟY 1: "ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ" 1.1 ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1.1.1. ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ενδεικτική Διάσταση : 1.60*80* 72 cm έως

Διαβάστε περισσότερα

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED PHILIPS mygarden Φωτιστικό τοίχου Dusk ανθρακί LED Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED Αιχμαλωτίστε την ενέργεια του ήλιου με το επιτοίχιο φωτιστικό Philips mygarden Dusk. Ο ηλιακός συλλέκτης υψηλής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΠΙΠΛΩΝ. Α/Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Μ.Μ. ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (α) (β) (γ) (δ) (ε) Ξύλινη καρέκλα εστιατορίου

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΠΙΠΛΩΝ. Α/Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Μ.Μ. ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (α) (β) (γ) (δ) (ε) Ξύλινη καρέκλα εστιατορίου ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Β» ΤΗΣ 8/07 ΔΙΑΚ/ΞΗΣ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Δ ΚΛΑΔΟΣ ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡ. ΔΝΣΗ ΠΡΟΜ. & ΣΥΜΒ.(Δ3) Χανιά, 07 Ιουλ 7 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΠΙΠΛΩΝ Α/Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Μ.Μ. ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (α) (β)

Διαβάστε περισσότερα

KENZIE ANASTASIA XANTHI. *** New models coming in 2015 @ VIOLET GREY VIOLET OAK. http://www.nadokidz.com

KENZIE ANASTASIA XANTHI. *** New models coming in 2015 @ VIOLET GREY VIOLET OAK. http://www.nadokidz.com ANASTASIA Στη NADO, πρωταρχικός στόχος είναι ο σχεδιασμός και η δημιουργία διαχρονικών βρεφικών επίπλων που θα ξεχωρίζουν για την απλότητα, την εύκολη συναρμολόγηση και την σχέση ποιότητας-τιμής. Όλα μας

Διαβάστε περισσότερα

TESI ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΠΟΨΗ

TESI ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΠΟΨΗ IDEAL STANDARD Γραφεία Λ. Μεσογείων 265 154 51 Ν. Ψυχικό Αθήνα Τηλ. 210 6790800 Fax 210 6790890 Λεωφ. Νίκης 9Α & Δημοσθένους 54624 Θεσ/νίκη Τηλ. 2310 488288 Fax 2310 488289 Tμήμα Έργων & Προδιαγραφών Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

Softmood. Inspired by real life. Inspired by real life. Inspired by real life. Ευελιξία & Πολυτέλεια WWW.IDEALSTANDARD.GR

Softmood. Inspired by real life. Inspired by real life. Inspired by real life. Ευελιξία & Πολυτέλεια WWW.IDEALSTANDARD.GR IDEAL STANDARD Γραφεία Λ. Μεσογείων 265 154 51 Ν. Ψυχικό Αθήνα Τηλ. 210 6790800 Fax 210 6790890 26ης Οκτωβρίου 90 & Μινωταύρου 1 Porto Center Κατάστημα 23 546 27 Θεσ/νίκη Τηλ. 2310 488288 Fax 2310 488289

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ 1. Θεμέλια και σκελετός: Με οπλισμένο σκυρόδεμα (μπετόν) σύμφωνα με τα σχέδια και στατικούς υπολογισμούς. Η σχεδίαση και κατασκευή των κατοικιών γίνεται με πλήρη αντισεισμική

Διαβάστε περισσότερα

16REQ

16REQ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ- ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΛΕΟ ΟΜΙΑΣ-ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΟ ΟΜΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΕΡΓΟ: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα