CARRIER ΟΙΚΙΑΚΑ ΚΑΙ ΗΜΙΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΝΈΟΣ ΑΈΡΑΣ ΣΤΟΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΌ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "CARRIER ΟΙΚΙΑΚΑ ΚΑΙ ΗΜΙΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΝΈΟΣ ΑΈΡΑΣ ΣΤΟΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΌ"

Transcript

1 CARRIER ΟΙΚΙΑΚΑ ΚΑΙ ΗΜΙΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΝΈΟΣ ΑΈΡΑΣ ΣΤΟΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΌ 2016

2

3 ΕΥΡΕΤΉΡΙΟ ΛΎΣΕΙΣ ΆΝΕΣΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΈΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ 15 ΣΥΣΤΉΜΑΤΆ ΔΙΑΙΡΟΎΜΕΝΟΥ ΤΎΠΟΥ 17 Αφυγραντήρας T3/DG 18 Φορητό PC 20 Inverter Τοίχου 42QHM/38QHM 22 Inverter Τοίχου 42QHC/38QHC (A) - DS 24 Inverter Τοίχου 42QHC/38QHC - ES 26 Inverter Τοίχου 42QHC/38QHC (B) - DS 28 Inverter Τοίχου XPower GOLD 42EQV/38EYV 30 ΠΟΛΥΔΙΑΙΡΟΎΜΕΝΑ ΣΥΣΤΉΜΑΤΑ 33 Πολυδιαιρούμενα Συστήματα Inverter 38VNM 34 ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΕΣΗΣ ΓΙΑ ΗΜΙΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ 39 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ 41 Inverter Δαπέδου/Οροφής XPower 42QZL/38QUS 42 Inverter Κασέτα XPower 42QTD/38QUS 44 Inverter Καναλάτο XPower 42QSM/38QUS 42QSM/38QUS 46 Inverter Ντουλάπα XPower 42QFG/38QUS 48 Καναλάτο Σταθερών Στροφών FX4CS/38EYX 50

4 δηµιουργούµε διασκεδάζουµε βοηθάµε µαθαίνουµε παράγουµε εκπαιδεύουµε παίζουµε ζούµε µεγαλώνουµε απολαµβάνουµε αγαπάµε Μουσείο Ακρόπολης Μέγαρο Μουσικής Αθηνών Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο Φαρμακοβιομηχανία Uni-Pharma Ξενοδοχείο Intercontinental Porto Carras Resort Costa Navarino Resort Εμπορικό Κέντρο Golden Hall Καταστήματα Eurobank Με ποιότητα αέρα

5 Από το 1902, όπου η εφεύρεση του Willis Carrier έθεσε τις βάσεις του σύγχρονου κλιματισμού, η Carrier είναι ο παγκόσμιος ηγέτης σε λύσεις θέρμανσης, κλιματισμού και ψύξης. Η Carrier εξελίσσει συνεχώς το πλούσιο ιστορικό των αποδεδειγμένων καινοτομιών της με νέα προϊόντα και υπηρεσίες που βελτιώνουν την άνεση και την αποδοτικότητα σε παγκόσμιο επίπεδο. Η εφεύρεση που άλλαξε τον κόσμο Το 1902, ο Willis Carrier έδωσε τη λύση σε μία από τις πλέον δύσκολες προκλήσεις της ανθρωπότητας, με τον έλεγχο των περιβαλλοντικών συνθηκών του εσωτερικού χώρου μέσω του σύγχρονου κλιματισμού. Η εφεύρεσή του έδωσε πνοή σε αμέτρητους κλάδους, προωθώντας την παραγωγικότητα, την υγεία και την προσωπική άνεση σε παγκόσμιο επίπεδο. Σήμερα, οι καινοτομίες της Carrier συναντώνται σε κάθε γωνιά της υφηλίου και προσφέρουν λύσεις για όλες σχεδόν τις πτυχές της καθημερινότητας. Η Carrier δημιουργεί ένα άνετο και παραγωγικό περιβάλλον ανεξαρτήτως κλιματολογικών συνθηκών, προφυλάσσει τον παγκόσμιο εφοδιασμό τροφίμων διατηρώντας τα τρόφιμα και τα ποτά φρέσκα και σε καλή ποιότητα, διασφαλίζει την υγεία και την ευημερία παρέχοντας λύσεις για την ασφαλή μεταφορά και παράδοση καίριων ιατρικών προμηθειών κάτω από ιδιαίτερα απαιτητικές συνθήκες και κατέχει ηγετική θέση στη δημιουργία ενεργειακά αποδοτικών κτιρίων. Αυτοί είναι λίγοι μόνο από τους τρόπους με τους οποίους δραστηριοποιείται η Carrier για να κάνει τον κόσμο καλύτερο.

6 ΛΎΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΆΘΕ ΑΝΆΓΚΗ Η Carrier προσφέρει, παγκοσμίως, λύσεις σ ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών θέρμανσης, κλιματισμού και ψύξης.

7 ΆΝΕΣΗ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ Εκατομμύρια άνθρωποι εμπιστεύονται την πρωτοπορία και την τεχνογνωσία της Carrier για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών θέρμανσης και ψύξης των σπιτιών τους. ΛΎΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΆ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΆ ΚΤΊΡΙΑ Η Carrier πρωτοπόρος στη θέσπιση ανώτερων προδιαγραφών απόδοσης, εξοικονόμησης ενέργειας και βιώσιμων λύσεων, παρέχει ολοκληρωμένες ενεργειακές λύσεις για κάθε εμπορικό και βιομηχανικό κτίριο σ όλη τη διάρκεια της ζωής τους. ΨΎΞΗ ΟΧΗΜΆΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΏΝ Η Carrier προσφέρει αξιόπιστες και ολοκληρωμένες λύσεις μεταφοράς ευπαθών προϊόντων σ όλο τον κόσμο, καλύπτοντας όλη την αλυσίδα μεταφοράς. ΕΜΠΟΡΙΚΆ ΨΥΓΕΊΑ Όλο το φάσμα της βιομηχανίας και του εμπορίου τροφίμων και ποτών εμπιστεύεται την Carrier για τη διατήρηση των προϊόντων.

8 ΦΥΣΙΚΌΣ ΗΓΈΤΗΣ Από την πρώτη στιγμή, η Carrier ανέλαβε το ρόλο ενός φυσικού ηγέτη. Όχι μόνο για την τεχνολογική της υπεροχή, αλλά και για την περιβαλλοντική υπευθυνότητα που επιδεικνύει. Από το 1994, η Carrier οδηγεί τις εξελίξεις στη βιομηχανία για τη σταδιακή απόσυρση των ψυκτικών μέσων που καταστρέφουν το στρώμα του όζοντος, ενώ παράλληλα εισήγαγε στην αγορά ενεργειακά αποδοτικότερα συστήματα θέρμανσης, κλιματισμού και ψύξης. Η διαφύλαξη του περιβάλλοντος και η προστασία των πεπερασμένων φυσικών πόρων του πλανήτη μας αποτελεί κεντρική αρχή της επιχειρηματικής δραστηριότητας της Carrier, καθώς αναγνωρίζεται η ζωτική σημασία της διατήρησης μιας υπεύθυνης ισορροπίας ανάμεσα στην άνεση που δημιουργούμε σήμερα και στον κόσμο όπου θα ζήσουμε αύριο. ΔΈΣΜΕΥΣΗ Στην Carrier, η περιβαλλοντική διαχείριση αποτελεί θεμελιώδη αξία η οποία αντανακλάται καθημερινά στα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις λειτουργίες της, καθώς και σε ολόκληρο το επιχειρηματικό της πνεύμα. Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα της Carrier για το περιβάλλον, την υγεία και την ασφάλεια βρίσκεται σε εφαρμογή για περισσότερα από 20 χρόνια. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι η Carrier έχει κατορθώσει να επιτύχει σημαντικά επιτεύγματα που αποτελούν ορόσημα, όπως τη μείωση των εκπομπών αερίων θερμοκηπίου κατά 35 % και της χρήσης νερού κατά 27% σε απόλυτη βάση από το 2006 έως το Χωρίς να επαναπαύεται στα επιτεύγματά της, η Carrier διαθέτει τρία εργοστάσια πιστοποιημένα από το Αμερικανικό Συμβούλιο Πράσινων Κτιρίων, U.S. Green Building Council, σύμφωνα με το σύστημα αξιολόγησης LEED. ΗΓΕΤΙΚΉ ΘΈΣΗ Με την εφεύρεση του σύγχρονου κλιματισμού, η Carrier έθεσε τις βάσεις για τη νέα βιομηχανία που δημιουργήθηκε. Ο Willis Carrier υπήρξε ηγέτης στο θέμα της αειφόρου ανάπτυξης. Αξιοποιώντας διαδικασίες ψύξης υψηλής ακρίβειας, η εφεύρεσή του έδωσε τη δυνατότητα σε αμέτρητες βιομηχανίες να αποφύγουν τη σπατάλη πόρων και να εξασφαλίσουν τη διατήρησή τους για τις μελλοντικές γενιές. Σήμερα, η διαφύλαξη του περιβάλλοντος και η προστασία των πεπερασμένων φυσικών πόρων παραμένει κεντρική αρχή της επιχειρηματικής δραστηριότητας της Carrier.

9 ΚΑΙΝΟΤΟΜΊΑ ΒΕΛΤΊΩΣΗ Τα προϊόντα της Carrier μετατρέπουν την ενέργεια σε χρήσιμο έργο. Η Carrier επενδύει στην έρευνα και δημιουργεί προϊόντα που καταναλώνουν λιγότερους πόρους και παράγουν λιγότερες εκπομπές ρύπων. Σχεδόν σε κάθε κατηγορία, η Carrier προσφέρει κορυφαίες στον κλάδο τους επιλογές υψηλής ενεργειακής απόδοσης. Συνεχίζει να επενδύει στην έρευνα και την ανάπτυξη, εφαρμόζοντας τις νεότερες τεχνολογικές καινοτομίες για τη δημιουργία λύσεων με ακόμα μεγαλύτερη βιωσιμότητα. Μέσω καινοτομιών στο σχεδιασμό και την κατασκευή, η Carrier βελτιώνει τις διαδικασίες παραγωγής, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες και τελικά, συμβάλλει στη βελτίωση της καθημερινής ζωής των ανθρώπων με όσο το δυνατόν μικρότερο αντίκτυπο στο περιβάλλον.

10 Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Η Carrier αποτελεί μονάδα της UTC Climate, Control & Security, του μεγαλύτερου παρόχου τεχνολογιών κτιριακών εγκαταστάσεων στον κόσμο. Τα συστήματα και οι υπηρεσίες της UTC Climate, Control & Security στους τομείς της πυρασφάλειας, της προστασίας, του αυτοματισμού κτιρίων, της θέρμανσης, του εξαερισμού, του κλιματισμού και της ψύξης προάγουν τη δημιουργία ολοκληρωμένων κτιριακών εγκαταστάσεων υψηλών επιδόσεων που είναι πιο ασφαλείς, πιο «έξυπνες» και με μεγαλύτερη βιωσιμότητα. Η UTC Climate, Control & Security αποτελεί μονάδα της United Technologies Corp. Η United Technologies (UTC) παρέχει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής τεχνολογίας για τις βιομηχανίες δομικών συστημάτων και αεροδιαστημικής, παγκοσμίως. Εκτός από τη UTC Climate, Control & Security, κατέχει επίσης τη Sikorsky και τη νέα UTC Propulsion & Aerospace Systems, στην οποία περιλαμβάνονται οι κινητήρες αεροσκαφών Pratt & Whitney και τα προϊόντα αεροδιαστημικής UTC Aerospace Systems. Η εταιρεία λειτουργεί επίσης ως κεντρικός ερευνητικός οργανισμός που επιδιώκει την ανάπτυξη τεχνολογιών για τη βελτίωση των επιδόσεων, της ενεργειακής απόδοσης και του κόστους των προϊόντων και των διαδικασιών της UTC.

11 ΜΕΓΆΛΑ ΈΡΓΑ Λευκός Οίκος, Ουάσινγκτον, Η.Π.Α. Καπέλα Σιστίνα, Βατικανό Διεθνής αερολιμένας Μονάχου, Γερμανία Τεάτρο Ρεάλ της Μαδρίτης, Ισπανία Βρετανικό Μουσείο, Λονδίνο, Η.Β. Παλάτι του Κρεμλίνου, Μόσχα, Ρωσία Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας, Αίγυπτος Όπερα του Σίδνεϊ, Αυστραλία Μουσείο Καλών Τεχνών, Αργεντινή

12 Αυτός ο κατάλογος αφορά αποκλειστικά στα οικιακά και ημικεντρικά προϊόντα που προσφέρει η Carrier. Όλα τα προϊόντα ακολουθούν την ευρωπαϊκή οδηγία οικολογικού σχεδιασμού.

13 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΉ ΣΉΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΆ Κοινοτική Οδηγία οικολογικού σχεδιασμού για τα προϊόντα που καταναλώνουν ενέργεια Ο στόχος της ευρωπαϊκής οδηγίας οικολογικού σχεδιασμού είναι η ενσωμάτωση των περιβαλλοντικών θεμάτων στο σχεδιασμό ενός προϊόντος με στόχο τη βελτίωση των περιβαλλοντικών αποδόσεων του σε όλο τον κύκλο ζωής του. Τα κλιματιστικά χαρακτηρίζονται ως ενεργειακά προϊόντα, (Energy Related Products: ERPs) επειδή έχουν αντίκτυπο στην κατανάλωση ενέργειας κατά τη Λειτουργία τους. Τα κλιματιστικά χαρακτηρίζονται ως ενεργειακά προϊόντα, (Energy Related Products: ERPs) επειδή έχουν αντίκτυπο στην κατανάλωση ενέργειας κατά τη Λειτουργία τους. Ως εκ τούτου, ένα νέο σύνολο κανόνων αξιολόγησης της ενεργειακής απόδοσης έχει οριστεί και θα ενσωματωθεί στο νέο τρόπο σήμανσης της ενεργειακής απόδοσης. Η Carrier εφαρμόζει τις νέες μεθόδους υπολογισμού της οδηγίας για τον οικολογικό σχεδιασμό σε όλα τα προϊόντα της σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Lot10 και Lot11. Σύμφωνα με τη σήμανση αυτή, η ενεργειακή απόδοση των συστημάτων κλιματισμού υπολογίζεται βάσει των εποχιακών επιδόσεων. Κλιματικές ζώνες για τον υπολογισμό της θέρμανσης (εποχιακός συντελεστής απόδοσης, SCOP): για τη Λειτουργία θέρμανσης δεν ήταν δυνατή η δημιουργία ενός ενιαίου θερμοκρασιακού προφίλ για ολόκληρη την Ευρώπη, συνεπώς η Ε.Ε. χωρίζεται σε τρεις διαφορετικές κλιματικές ζώνες. Με αυτόν τον τρόπο, διασφαλίζεται ο υπολογισμός της ενεργειακής απόδοσης βάσει των πραγματικών θερμοκρασιών περιβάλλοντος ανά περιοχή. Θερμότερη κλιματική ζώνη - ετήσιες θερμοκρασίες Αθήνας Μέση κλιματική ζώνη - ετήσιες θερμοκρασίες Στρασβούργου Ψυχρότερη κλιματική ζώνη - ετήσιες θερμοκρασίες Ελσίνκι Κλιματικές ζώνες για τον υπολογισμό της ψύξης (εποχιακός βαθμός ενεργειακής απόδοσης, SEER): οι ψυκτικές αποδόσεις υπολογίζονται σε ΜΙΑ μόνο κλιματική ζώνη. Τα κλιματικά δεδομένα που παρέχονται για το Στρασβούργο αποτελούν το μοναδικό σημείο αναφοράς για ολόκληρη την Ευρώπη.

14

15 ΑΠΌΛΥΤΗ ΆΝΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΙΑΚΆ ΣΥΣΤΉΜΑΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΎ CARRIER ΛΎΣΕΙΣ ΆΝΕΣΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΈΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Η Carrier βοηθάει εκατομμύρια ανθρώπους να νιώθουν άνετα στο σπίτι τους με καινοτόμες λύσεις κλιματισμού. ΣΤΑΘΕΡΈΣ ΣΥΝΘΉΚΕΣ ΆΝΕΣΗΣ Οι λύσεις κλιματισμού Carrier προσφέρουν σταθερό επίπεδο θερμοκρασίας, υγρασίας και ποιότητας αέρα σε κάθε χώρο και όλο το χρόνο. ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΆ ΑΠΟΔΟΤΙΚΆ ΣΥΣΤΉΜΑΤΑ Τα συστήματα θέρμανσης και ψύξης της Carrier συγκαταλέγονται μεταξύ των πιο ενεργειακά αποδοτικών και αξιόπιστων συστημάτων στον κόσμο. ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΑΠΌ ΕΙΔΙΚΟΎΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗ ΜΕΤΆ ΤΗΝ ΠΏΛΗΣΗ Η σωστή εγκατάσταση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην επίτευξη της επιθυμητής άνεσης. Οι ανεξάρτητοι συνεργάτες μας σχεδιάζουν μαζί σας τη λύση που θα ικανοποιεί τις μοναδικές ανάγκες του σπιτιού σας και σας προτείνουν την κατάλληλη εφαρμογή εγκατάστασης. Τέλος, μπορείτε να βασιστείτε στους ειδικούς της Carrier για την υποστήριξη σας μετά την πώληση. ΠΟΙΌΤΗΤΑ ΑΈΡΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΎ ΧΏΡΟΥ Ο καθαρός αέρας αποτελεί βασικό παράγοντα για ένα υγιές σπίτι. Η Carrier σας προσφέρει μια μεγάλη σειρά λύσεων για καλύτερη ποιότητα του εσωτερικού αέρα με στόχο να περιορίσει ή ακόμα και να εξαλείψει πολλούς αλλεργιογόνους και επιβλαβείς ρύπους του αέρα.

16

17 ΕΞΕΙΔΊΚΕΥΣΗ ΣΕ ΟΙΚΙΑΚΈΣ ΕΦΑΡΜΟΓΈΣ ΘΈΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΨΎΞΗΣ ΣΥΣΤΉΜΑΤΆ ΔΙΑΙΡΟΎΜΕΝΟΥ ΤΎΠΟΥ 17

18 ΑΦΥΓΡΑΝΤΉΡΑΣ T3/DG ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ Περισσότερη άνεση χωρίς υγρασία. Για χώρους από 80m 2-230m 2 Άμεσος και εύκολος τρόπος απομάκρυνσης της ανεπιθύμητης θερμοκρασίας T3 Προστασία έναντι υπερχείλισης: όταν η δεξαμενή συμπυκνωμάτων γεμίσει, ο διακόπτης στάθμης νερού θα απενεργοποιήσει αμέσως τη συσκευή Λειτουργία αυτόματης απόψυξης: προστατεύει τον εξατμιστή από τυχόν πάγωμα και διατηρεί τη δυνατότητα αφύγρανσης ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος Λειτουργιά στεγνώματος ρούχων*: ένας έξυπνος και οικονομικά προσιτός τρόπος για να στεγνώσετε γρήγορα τα πλυμένα σας ρούχα Αυτόματη επανεκκίνηση λειτουργίας: ο αφυγραντήρας επανέρχεται σε λειτουργία με τις προεπιλεγμένες από το χρήστη ρυθμίσεις μετά από διακοπή ρεύματος DG Ηλεκτρονικός έλεγχος λειτουργίας, για τον αποτελεσματικότερο και γρηγορότερο έλεγχο της λειτουργίας *ισχύει για τη σειρά DG 18

19 ΛΎΣΕΙΣ ΆΝΕΣΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΈΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΕΧΝΙΚΆ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ* ΜΟΝΤΈΛΟ CDT-105E3 CDT-165E3 CDG-205E CDG-255E CDG-305E Ικανότητα αφύγρανσης L/day Κατανάλωση ισχύος kw 0,22 0,41 0,263 0,324 0,605 Συντελεστής ενεργειακής αποδοτικότητας (EEV) Μέγιστη επιφάνεια εφαρμογής L/kWh 1,89 1,63 3,17 3,22 2,07 m Ρεύμα εκκίνησης A 6,48 10,5 5,5 5,5 9,5 Τύπος χειριστηρίου Τύπος ψυκτικού μέσου Ηλεκτρονικός Έλεγχος Πίεση σχεδιασμού MPa 1,7/0,7 1,7/0,7 1,7/0,7 1,7/0,7 4,2/1,5 Χωρητικότητα δοχείου νερού L 1,4 3,5 4,7 4,7 4,7 Παροχή αέρα m 3 /h Στάθμη ηχητικής πίεσης db(a) Ρύθμιση εύρους σχετικής υγρασίας % Θερμοκρασία περιβάλλοντος C 5-35 Διαστάσεις (ΠxΒxΥ) mm 335x280x x320x x254x x254x x254x562 Βάρος Kg 10,5 13,5 15,0 15,5 15,5 Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος V-Ph-Hz 220/ R134A Σημείωση: ΠxΒxΥ = Πλάτος x Βάθος x Ύψος *Προκαταρκτικά στοιχεία 19

20 ΦΟΡΗΤΌ PC ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ Η εναλλακτική λύση κλιματισμού. Μια ολοκληρωμένη ευέλικτη λύση ψύξης και θέρμανσης για κατοικίες και γραφεία με περιορισμένο διαθέσιμο χώρο Διαθέτει μία έξυπνη τεχνολογία που επιτρέπει στη μονάδα να μεταβαίνει αυτόματα στη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας, όταν βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής Η μονάδα είναι εργοστασιακά σχεδιασμένη με τέτοιον τρόπο ώστε όταν λειτουργεί σε ψύξη να μην απαιτείται η χρήση δοχείου συλλογής συμπυκνωμάτων καθώς διαθέτει λειτουργία αυτόματης ανακύκλωσης του εξατμιστή Ιονιστής που αναζωογονεί τον αέρα με αρνητικά φορτισμένα ιόντα χαρίζοντας ευεξία Η μονάδα διαθέτει ασύρματο χειριστήριο πολλαπλών λειτουργιών με οθόνη υγρών κρυστάλλων για ευκολία στη χρήση Λειτουργία Follow me. Το ασύρματο χειριστήριο της μονάδας διαθέτει ένα έξυπνο αισθητήριο θερμοκρασίας που αντιλαμβάνεται τη θερμοκρασία του χώρου στο οποίο βρίσκεται. Ο χρήστης ενεργοποιώντας τη λειτουργία Follow me, απολαμβάνει την επιθυμητή θερμοκρασία του χώρου στο σημείο όπου έχει τοποθετήσει το χειριστήριο Ρυθμιζόμενη περσίδα, με δυνατότητα επιλογής της κατεύθυνσης του αέρα από το ασύρματο χειριστήριο καθώς η μονάδα διαθέτει ηλεκτροκίνητες περσίδες κατεύθυνσης του αέρα Η μονάδα διαθέτει ρόδες και πλευρικές λαβές που καθιστούν πολύ εύκολη την μεταφορά της 20

21 ΛΎΣΕΙΣ ΆΝΕΣΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΈΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΕΧΝΙΚΆ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ* ΜΟΝΤΈΛΟ PC-09HPPD PC-12HPPD ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΨΎΞΗΣ Απόδοση kw 2,6 3,5 Κατανάλωση ισχύος kw 1,01 1,35 Ονομαστικό ρεύμα Λειτουργίας A 4,4 5,9 EER W/W 2,6 2,6 Ενεργειακή κλάση Α Α ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΘΈΡΜΑΝΣΗΣ Απόδοση kw 2,1 2,9 Κατανάλωση ισχύος kw 0,82 1,13 Ονομαστικό ρεύμα Λειτουργίας A 3,6 5,0 COP W/W 2,5 2,6 Ενεργειακή κλάση Α Α+ Μέγιστο ρεύμα Λειτουργίας A 6,1 8,0 Ρεύμα εκκίνησης A Τύπος συμπιεστή Περιστροφικός Ταχύτητα ανεμιστήρα (Υ/Μ/Χ) r/min 780/690/ /690/650 Παροχή αέρα (Υ) m 3 /h Ηχητική πίεση (Υ/Μ/Χ) db(a) 52/49/46 52/48/45 Απορροφούμενη ισχύς (κατάσταση αναμονής) W 0,5 0,5 Τύπος ψυκτικού μέσου R410A Θερμ. Λειτουργίας / Θερμ. δωματίου C 17-35/5-30 Περιοχή εφαρμογής m Διαστάσεις (ΠxΒxΥ) mm 467x397x x397x765 Καθαρό βάρος kg 30,5 34,0 Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος V-Ph-Hz 220/ Σημείωση: Υ/Μ/Χ = Υψηλή / Μέτρια / Χαμηλή ταχύτητα ΠxΒxΥ = Πλάτος x Βάθος x Ύψος *Προκαταρκτικά στοιχεία 21

22 INVERTER ΤΟΊΧΟΥ 42QHM/38QHM ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ Απόλυτη άνεση και ποιότητα εσωτερικού αέρα. Ενεργειακή κλάση Α+++* Φίλτρα τριπλής δράσης: PRE FILTER, HEPA & COLD CATALYST Απρόσκοπτη λειτουργία με εξωτερική θερμοκρασία από -20 C έως +46 C Ιονιστής που αναζωογονεί τον αέρα με αρνητικά φορτισμένα ιόντα χαρίζοντας ευεξία Wi Fi ready & Smart control μέσω διαδικτύου Λειτουργία Sleep Mode με χαμηλή στάθμη θορύβου κατά τη διάρκεια του ύπνου Λειτουργία ECO, για μικρότερη κατανάλωση ενέργειας PMV Valve: Αναλογική Ηλεκτρομαγνητική Βαλβίδα για καλύτερες αποδόσεις στη θέρμανση Σύστημα αυτοκαθαρισμού (self cleaning system) Ηλεκτρονική Εκτονωτική Βαλβίδα: ελέγχει τη ροή του ψυκτικού μέσου που εισέρχεται στον εξατμιστή για καλύτερο έλεγχο λειτουργίας Λειτουργία Follow me, για επιθυμητή θερμοκρασία σε κάθε σημείο του χώρου σας SLEEP MODE AUTO RESTART *για τα μεγέθη: ψύξη θέρμανση, στη θερμή ζώνη *Σε διαδικασία πιστοποίησης EUROVENT 22

23 ΛΎΣΕΙΣ ΆΝΕΣΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΈΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΕΧΝΙΚΆ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ* ΜΟΝΤΈΛΟ ΕΣ. ΜΟΝ. 42QHM009ES 42QHM012ES 42QHM018ES 42QHM024ES ΜΟΝΤΈΛΟ ΕΞ. ΜΟΝ. 38QHM009ES 38QHM012ES 38QHM018ES 38QHM024ES Ονομαστική ισχύς ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΨΎΞΗΣ Ονομαστική απόδοση kw Εύρος απόδοσης (ελαχ.-μεγ.) kw EER W/W SEER W/W Ενεργειακή κλάση A+++ A+++ A++ A++ Ονομαστικό ρεύμα λειτουργίας A ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΘΈΡΜΑΝΣΗΣ Ονομαστική απόδοση kw Εύρος απόδοσης (ελαχ.-μεγ.) kw Απόδοση στους -7 C kw ,1 Απόδοση στους -10 C kw ,2 Απόδοση στους -15 C kw ,8 COP W/W ,5 SCOP (μεσαία ζώνη) W/W ,4 Ενεργειακή κλάση (μεσαία ζώνη) A++ A++ A+ A+ SCOP (θερμή ζώνη) W/W Ενεργειακή κλάση (θερμή ζώνη) A+++ A+++ A+++ A+++ SCOP (ψυχρή ζώνη) W/W Ενεργειακή κλάση (ψυχρή ζώνη) A+ A+ A A Ονομαστικό ρεύμα λειτουργίας A ,9 ΕΣΩΤΕΡΙΚΉ ΜΟΝΆΔΑ 42QHM009ES 42QHM012ES 42QHM018ES 42QHM024ES Ηχητική ισχύς db(a) Στάθμη θορύβου (Υ/M/X/ΠΧ) db(a) 41/38/31/21 42/39/32/22 48/43/40/28 49/47/42/30 Παροχή αέρα (Υ/M/X/ΠΧ) m 3 /h 580/460/340/ /500/370/ /900/700/ /1030/825/625 Βάρος (Καθαρό) kg Διαστάσεις (ΠxΒxΥ) mm 990x218x x218x x258x x258x343 ΕΞΩΤΕΡΙΚΉ ΜΟΝΆΔΑ 38QHM009ES 38QHM012ES 38QHM018ES 38QHM024ES Ηχητική ισχύς db(a) Στάθμη θορύβου db(a) Παροχή αέρα m 3 /h Βάρος (Καθαρό) kg 40.0 / / / / 67 Διαστάσεις (ΜxΒxΥ) mm 800x333x x333x x363x x420x810 Εύρος λειτουργίας (ψύξη) C -20~46 Εύρος λειτουργίας (θέρμανση) C -20~24 Συνδέσεις flare (γραμμή υγρού/γραμμή αερίου) inch 1/4"-3/8" 1/4"-3/8" 1/4"-1/2" 3/8"- 5/8" Τυπικό μήκος σωληνώσεων m Ελάχιστο μήκος σωληνώσεων m Μέγιστο μήκος σωληνώσεων m Μέγιστη υψομετρική διαφορά m Πρόσθετη πλήρωση g/m Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος V~, 50/60Hz Σημείωση: Υ/M/X/ΠΧ = Υψηλή/Μεσαία/Χαμηλή/Πολύ Χαμηλή ΠxΒxΥ = Πλάτος x Βάθος x Ύψος Οι αποδόσεις στην ψύξη βασίζονται σε εσωτερική θερμοκρασία 27 C (ΞB) / 19 C (ΥB) και σε εξωτερική θερμοκρασία 35 C (ΞB) / 24 C (ΥB). Οι αποδόσεις στη θέρμανση βασίζονται σε εσωτερική θερμοκρασία 20 C (ΞB) / 15 C (ΥB) και σε εξωτερική θερμοκρασία 7 C (ΞB) / 6 C (ΥB). *Προκαταρκτικά στοιχεία 23

24 INVERTER ΤΟΊΧΟΥ 42QHC/38QHC (A) - DS ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ Πάντα δίπλα σας, για τη δημιουργία ιδανικών συνθηκών. Ενεργειακή κλάση Α+++* Φίλτρα τριπλής δράσης: PRE FILTER, HEPA & COLD CATALYST Λειτουργία Follow me, για επιθυμητή θερμοκρασία σε κάθε σημείο του χώρου σας Ιονιστής που αναζωογονεί τον αέρα με αρνητικά φορτισμένα ιόντα χαρίζοντας ευεξία Wi Fi ready & Smart control μέσω διαδικτύου Λειτουργία Sleep Mode με χαμηλή στάθμη θορύβου κατά τη διάρκεια του ύπνου Λειτουργία ECO, για μικρότερη κατανάλωση ενέργειας Απρόσκοπτη λειτουργία με εξωτερική θερμοκρασία από -15 C έως +46 C PMV Valve: Αναλογική Ηλεκτρομαγνητική Βαλβίδα για καλύτερες αποδόσεις στη θέρμανση Σύστημα αυτοκαθαρισμού, που απομακρύνει την υγρασία από το εσωτερικό του μηχανήματος *για τα μεγέθη στη θέρμανση στη θερμή ζώνη 24 *Σε διαδικασία πιστοποίησης EUROVENT

25 ΛΎΣΕΙΣ ΆΝΕΣΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΈΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΕΧΝΙΚΆ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ* ΜΟΝΤΈΛΟ ΕΣ. ΜΟΝ. 42QHC009DS 42QHC012DS 42QHC018DS 42QHC024DS ΜΟΝΤΈΛΟ ΕΞ. ΜΟΝ. 38QHC009DS 38QHC012DS 38QHC018DS 38QHC024DS Ονομαστική ισχύς ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΨΎΞΗΣ Ονομαστική απόδοση kw Εύρος απόδοσης (ελαχ.-μεγ.) kw EER W/W SEER W/W Ενεργειακή κλάση A++ A++ A++ A++ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΘΈΡΜΑΝΣΗΣ Ονομαστική απόδοση kw Εύρος απόδοσης (ελαχ.-μεγ.) kw Απόδοση στους -7 C kw Απόδοση στους -10 C kw Απόδοση στους -15 C kw COP W/W SCOP (μεσαία ζώνη) W/W Ενεργειακή κλάση (μεσαία ζώνη) A+ A+ A+ A+ SCOP (θερμή ζώνη) W/W Ενεργειακή κλάση (θερμή ζώνη) A+++ A+++ A+++ A++ Ονομαστικό ρεύμα λειτουργίας A ΕΣΩΤΕΡΙΚΉ ΜΟΝΆΔΑ 42QHC009DS 42QHC012DS 42QHC018DS 42QHC024DS Ηχητική ισχύς db(a) Στάθμη θορύβου (Υ/M/X/ΠΧ) db(a) 38/34/30/21 40/35/31/22 42/37/35/24 47/42/38/26 Παροχή αέρα (Υ/M/X/ΠΧ) m 3 /h 460/380/280/ /390/300/ /550/460/ /890/770/420 Βάρος (Καθαρό) kg Διαστάσεις (ΠxΒxΥ) mm 730x192x x192x x218x x225x338 ΕΞΩΤΕΡΙΚΉ ΜΟΝΆΔΑ 38QHC009DS 38QHC012DS 38QHC018DS 38QHC024DS Ηχητική ισχύς db(a) Στάθμη θορύβου db(a) Παροχή αέρα m 3 /h Βάρος (Καθαρό/Μεικτό) kg Διαστάσεις (ΜxΒxΥ) mm 700x275x x300x x333x x363x702 Εύρος λειτουργίας (ψύξη) C -15~46 Εύρος λειτουργίας (θέρμανση) C -15~24 Συνδέσεις flare (γραμμή υγρού/γραμμή αερίου) inch 1/4-3/8 1/4-3/8 1/4-1/2 3/8-5/8 Τυπικό μήκος σωληνώσεων m Ελάχιστο μήκος σωληνώσεων m Μέγιστο μήκος σωληνώσεων m Μέγιστη υψομετρική διαφορά m Πρόσθετη πλήρωση g/m Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος V~, 50/60Hz Σημείωση: Υ/M/X/ΠΧ = Υψηλή/Μεσαία/Χαμηλή/Πολύ Χαμηλή ΠxΒxΥ = Πλάτος x Βάθος x Ύψος Οι αποδόσεις στην ψύξη βασίζονται σε εσωτερική θερμοκρασία 27 C (ΞB) / 19 C (ΥB) και σε εξωτερική θερμοκρασία 35 C (ΞB) / 24 C (ΥB). Οι αποδόσεις στη θέρμανση βασίζονται σε εσωτερική θερμοκρασία 20 C (ΞB) / 15 C (ΥB) και σε εξωτερική θερμοκρασία 7 C (ΞB) / 6 C (ΥB). *Προκαταρκτικά στοιχεία 25

26 INVERTER ΤΟΊΧΟΥ 42QHC/38QHC - ES ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ Απόδοση και αξιοπιστία. Ενεργειακή κλάση Α+++* Φίλτρα τριπλής δράσης: PRE FILTER, HEPA & COLD CATALYST Ιονιστής που αναζωογονεί τον αέρα με αρνητικά φορτισμένα ιόντα χαρίζοντας ευεξία Wi Fi ready & Smart control μέσω διαδικτύου Λειτουργία ECO, για μικρότερη κατανάλωση ενέργειας Λειτουργία TURBO για υψηλή και γρήγορη απόδοση σε ψύξη και θέρμανση Απρόσκοπτη λειτουργία με εξωτερική θερμοκρασία από -15 C έως +46 C Λειτουργία Follow me, για επιθυμητή θερμοκρασία σε κάθε σημείο του χώρου σας PMV Valve: Αναλογική Ηλεκτρομαγνητική Βαλβίδα για καλύτερες αποδόσεις στη θέρμανση Σύστημα αυτοκαθαρισμού για απομάκρυνση της υγρασίας από το εσωτερικό του μηχανήματος Ηλεκτρονική Εκτονωτική Βαλβίδα: ελέγχει τη ροή του ψυκτικού μέσου που εισέρχεται στον εξατμιστή για καλύτερο έλεγχο λειτουργίας *για τα μεγέθη στη θέρμανση στη θερμή ζώνη 26 *Σε διαδικασία πιστοποίησης EUROVENT

27 ΛΎΣΕΙΣ ΆΝΕΣΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΈΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΕΧΝΙΚΆ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ* ΜΟΝΤΈΛΟ ΕΣ. ΜΟΝ. 42QHC009ES 42QHC012ES 42QHC018ES 42QHC024ES ΜΟΝΤΈΛΟ ΕΞ. ΜΟΝ. 38QHC009ES 38QHC012ES 38QHC018ES 38QHC024ES Ονομαστική ισχύς ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΨΎΞΗΣ Ονομαστική απόδοση kw Εύρος απόδοσης (ελαχ.-μεγ.) kw EER W/W SEER W/W Ενεργειακή κλάση A++ A++ A++ A++ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΘΈΡΜΑΝΣΗΣ Ονομαστική απόδοση kw Εύρος απόδοσης (ελαχ.-μεγ.) kw Απόδοση στους -7 C kw Απόδοση στους -10 C kw Απόδοση στους -15 C kw COP W/W SCOP (μεσαία ζώνη) W/W Ενεργειακή κλάση (μεσαία ζώνη) A+ A+ A+ A+ SCOP (θερμή ζώνη) W/W Ενεργειακή κλάση (θερμή ζώνη) A+++ A+++ A+++ A++ Ονομαστικό ρεύμα λειτουργίας A ΕΣΩΤΕΡΙΚΉ ΜΟΝΆΔΑ 42QHC009ES 42QHC012ES 42QHC018ES 42QHC024ES Ηχητική ισχύς db(a) Στάθμη θορύβου (Υ/M/X/ΠΧ) db(a) 38/34/30/21 40/35/31/22 42/37/35/24 47/42/38/26 Παροχή αέρα (Υ/M/X/ΠΧ) m 3 /h 460/380/280/ /390/300/ /550/460/ /890/770/420 Βάρος (Καθαρό) kg Διαστάσεις (ΠxΒxΥ) mm 730x192x x192x x218x x225x338 ΕΞΩΤΕΡΙΚΉ ΜΟΝΆΔΑ 38QHC009ES 38QHC012ES 38QHC018ES 38QHC024ES Ηχητική ισχύς db(a) Στάθμη θορύβου db(a) Παροχή αέρα m 3 /h Βάρος (Καθαρό) kg Διαστάσεις (ΠxΒxΥ) mm 770x300x x333x x333x x363x702 Εύρος λειτουργίας (ψύξη) C -15~46 Εύρος λειτουργίας (θέρμανση) C -15~24 Συνδέσεις flare (γραμμή υγρού/γραμμή αερίου) inch 1/4-3/8 1/4-3/8 1/4-1/2 3/8-5/8 Τυπικό μήκος σωληνώσεων m Ελάχιστο μήκος σωληνώσεων m Μέγιστο μήκος σωληνώσεων m Μέγιστη υψομετρική διαφορά m Πρόσθετη πλήρωση g/m Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος V~, 50/60Hz Σημείωση: Υ/M/X/ΠΧ = Υψηλή/Μεσαία/Χαμηλή/Πολύ Χαμηλή ΠxΒxΥ = Πλάτος x Βάθος x Ύψος Οι αποδόσεις στην ψύξη βασίζονται σε εσωτερική θερμοκρασία 27 C (ΞB) / 19 C (ΥB) και σε εξωτερική θερμοκρασία 35 C (ΞB) / 24 C (ΥB). Οι αποδόσεις στη θέρμανση βασίζονται σε εσωτερική θερμοκρασία 20 C (ΞB) / 15 C (ΥB) και σε εξωτερική θερμοκρασία 7 C (ΞB) / 6 C (ΥB). *Προκαταρκτικά στοιχεία 27

28 INVERTER ΤΟΊΧΟΥ 42QHC/38QHC (B) - DS ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ Αληθινή άνεση όλο το χρόνο. Ενεργειακή κλάση Α+++* Φίλτρα τριπλής δράσης: PRE FILTER, HEPA & COLD CATALYST Λειτουργία ECO, για μικρότερη κατανάλωση ενέργειας Λειτουργία TURBO για υψηλή και γρήγορη απόδοση σε ψύξη και θέρμανση Απρόσκοπτη λειτουργία με εξωτερική θερμοκρασία από -15 C έως +46 C Λειτουργία Follow me, για επιθυμητή θερμοκρασία σε κάθε σημείο του χώρου σας PMV Valve: Αναλογική Ηλεκτρομαγνητική Βαλβίδα για καλύτερες αποδόσεις στη θέρμανση Σύστημα αυτοκαθαρισμού για απομάκρυνση της υγρασίας από το εσωτερικό του μηχανήματος Εξοικονόμηση Ενέργειας LOW Ambient Kit: αδιάλειπτη λειτουργία της μονάδας στην ψύξη τους χειμερινούς μήνες TURBO MODE *για τα μεγέθη στη θέρμανση στη θερμή ζώνη 28 *Σε διαδικασία πιστοποίησης EUROVENT

29 ΛΎΣΕΙΣ ΆΝΕΣΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΈΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΕΧΝΙΚΆ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ* ΜΟΝΤΈΛΟ ΕΣ. ΜΟΝ. 42QHC009DSA 42QHC012DSA 42QHC018DSA 42QHC024DSA ΜΟΝΤΈΛΟ ΕΞ. ΜΟΝ. 38QHC009DS 38QHC012DS 38QHC018DS 38QHC024DS Ονομαστική ισχύς ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΨΎΞΗΣ Ονομαστική απόδοση kw Εύρος απόδοσης (ελαχ.-μεγ.) kw EER W/W SEER W/W Ενεργειακή κλάση A++ A++ A++ A++ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΘΈΡΜΑΝΣΗΣ Ονομαστική απόδοση kw Εύρος απόδοσης (ελαχ.-μεγ.) kw Απόδοση στους -7 C kw Απόδοση στους -10 C kw Απόδοση στους -15 C kw COP W/W SCOP (μεσαία ζώνη) W/W Ενεργειακή κλάση (μεσαία ζώνη) A+ A+ A+ A+ SCOP (θερμή ζώνη) W/W Ενεργειακή κλάση (θερμή ζώνη) A+++ A+++ A+++ A++ Ονομαστικό ρεύμα λειτουργίας A ΕΣΩΤΕΡΙΚΉ ΜΟΝΆΔΑ 42QHC009DSA 42QHC012DSA 42QHC018DSA 42QHC024DSA Ηχητική ισχύς db(a) Στάθμη θορύβου (Υ/M/X/ΠΧ) db(a) 38/34/30/21 40/35/31/22 42/37/35/24 47/42/38/26 Παροχή αέρα (Υ/M/X/ΠΧ) m 3 /h 460/380/280/ /390/300/ /550/460/ /890/770/420 Βάρος (Καθαρό) kg Διαστάσεις (ΠxΒxΥ) mm 730x192x x192x x218x x225x338 ΕΞΩΤΕΡΙΚΉ ΜΟΝΆΔΑ 38QHC009DS 38QHC012DS 38QHC018DS 38QHC024DS Ηχητική ισχύς db(a) Στάθμη θορύβου db(a) Παροχή αέρα m 3 /h Βάρος (Καθαρό) kg Διαστάσεις (ΠxΒxΥ) mm 700x275x x300x x333x x363x702 Εύρος λειτουργίας (ψύξη) C -15~46 Εύρος λειτουργίας (θέρμανση) C -15~24 Συνδέσεις flare (γραμμή υγρού/γραμμή αερίου) inch 1/4-3/8 1/4-3/8 1/4-1/2 3/8-5/8 Τυπικό μήκος σωληνώσεων m Ελάχιστο μήκος σωληνώσεων m Μέγιστο μήκος σωληνώσεων m Μέγιστη υψομετρική διαφορά m Πρόσθετη πλήρωση g/m Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος g/m V~, 50/60Hz Σημείωση: Υ/M/X/ΠΧ = Υψηλή/Μεσαία/Χαμηλή/Πολύ Χαμηλή ΠxΒxΥ = Πλάτος x Βάθος x Ύψος Οι αποδόσεις στην ψύξη βασίζονται σε εσωτερική θερμοκρασία 27 C (ΞB) / 19 C (ΥB) και σε εξωτερική θερμοκρασία 35 C (ΞB) / 24 C (ΥB). Οι αποδόσεις στη θέρμανση βασίζονται σε εσωτερική θερμοκρασία 20 C (ΞB) / 15 C (ΥB) και σε εξωτερική θερμοκρασία 7 C (ΞB) / 6 C (ΥB). *Προκαταρκτικά στοιχεία 29

30 INVERTER ΤΟΊΧΟΥ XPOWER GOLD 42EQV/38EYV ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ Απόλυτη άνεση. Υψηλότερη εξοικονόμηση ενέργειας, χάρη στον ακριβή ψηφιακό έλεγχο της ισχύος και στον υπερ-αποδοτικό συμπιεστή Προσαρμοσμένη άνεση στις δικές σας επιθυμίες, με γρήγορη επίτευξη και διατήρηση της επιθυμητής θερμοκρασίας του δωματίου Κορυφαία αξιοπιστία και πιο αθόρυβη λειτουργία, χάρη στον προηγμένο συμπιεστή DC Inverter Οικονομική λειτουργία (Eco mode): αθόρυβη και ήπια λειτουργία με εξοικονόμηση ενέργειας έως και 20% σε σύγκριση με τη λειτουργία στις βασικές ρυθμίσεις Ημερήσιος χρονοδιακόπτης για την ακριβή ρύθμιση της ώρας εκκίνησης και διακοπής της λειτουργίας του κλιματιστικού σας Χρονοδιακόπτης ύπνου για οικονομική λειτουργία (Eco Sleep Timer): η μονάδα δημιουργεί τα βέλτιστα επίπεδα άνεσης ενώ εσείς κοιμάστε Έξυπνο σύστημα αυτοδιαγνωστικών ελέγχων που υποδεικνύει οποιοδήποτε πρόβλημα και επιτρέπει τη γρήγορη και αποτελεσματική επισκευή της 30

31 ΛΎΣΕΙΣ ΆΝΕΣΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΈΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΕΧΝΙΚΆ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ* ΜΟΝΤΈΛΟ ΕΣ. ΜΟΝ. 42EQV025M 42EQV035M 42EQV050M 42EQV060M ΜΟΝΤΈΛΟ ΕΞ. ΜΟΝ. 38EYV025M 38EYV035M 38EYV050M 38EYV060M Ονομαστική ισχύς BTU ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΨΎΞΗΣ Απόδοση kw 2,50 3,50 5,00 6,00 Εύρος απόδοσης (ελαχ.-μεγ.) kw 1,20-3,00 1,10-4,00 1,10-6,00 1,20-6,70 Κατανάλωση ισχύος kw 0,77 1,07 1,51 1,99 EER W/W 3,25 3,27 3,31 3,02 SEER W/W 5,10 6,10 6,80 6,30 Ενεργειακή κλάση A A++ A++ A++ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΘΈΡΜΑΝΣΗΣ Απόδοση kw 3,20 4,20 5,80 7,00 Εύρος απόδοσης (ελαχ.-μεγ.) kw 0,90-3,50 0,90-5,00 0,80-6,30 1,00-7,50 Κατανάλωση ισχύος kw 0,84 1,13 1,60 2,18 COP W/W 3,81 3,72 3,63 3,21 SCOP (μεσαία ζώνη) W/W 3,80 4,00 3,90 3,80 Ενεργειακή κλάση (μεσαία ζώνη) A A+ A+ A+ ΕΣΩΤΕΡΙΚΉ ΜΟΝΆΔΑ 42EQV025M 42EQV035M 42EQV050M 42EQV060M Στάθμη πίεσης θορύβου (ψύξη) db(a) 40/37/34/31/27 39/36/33/30/26 44/41/38/32/30 47/44/41/38/35 Ηχητικής ισχύς (ψύξη) db(a) Στάθμη πίεσης θορύβου (θέρμανση) db(a) 41/38/35/32/28 40/37/34/31/28 44/41/39/35/32 47/44/42/38/35 Ηχητικής ισχύς (θέρμανση) db(a) Διαστάσεις (ΠxΒxΥ) mm 790x235x x235x x238x x238x320 Βάρος kg ΕΞΩΤΕΡΙΚΉ ΜΟΝΆΔΑ 38EYV025M 38EYV035M 38EYV050M 38EYV060M Στάθμη πίεσης θορύβου (ψύξη) db(a) Ηχητικής ισχύς (ψύξη) db(a) Στάθμη πίεσης θορύβου (θέρμανση) db(a) Ηχητικής ισχύς (θέρμανση) db(a) Εύρος Λειτουργίας (ψύξη/θέρμανση) C -10~46 /-15~24 Διαστάσεις (ΠxΒxΥ) mm 660x240x x290x x290x x290x550 Βάρος kg Συνδέσεις Flare (Γραμμή υγρού - Γραμμή αερίου) inch 1/4-3/8 1/4-3/8 1/4-1/2 3/8-5/8 Μήκος προ-πληρωμένου σωλήνα m Μέγ. μήκος σωληνώσεων (με πλήρωση) m Μέγ. Υψομετρική διαφορά σωληνώσεων m Παροχή ρεύματος V-Ph-Hz 220/ /60 Σημείωση: Οι αποδόσεις στην ψύξη βασίζονται σε εσωτερική θερμοκρασία 27 C (ΞB) / 19 C (ΥB) και σε εξωτερική θερμοκρασία 35 C (ΞB) / 24 C (ΥB). Οι αποδόσεις στη θέρμανση βασίζονται σε εσωτερική θερμοκρασία 20 C (ΞB) / 15 C (ΥB) και σε εξωτερική θερμοκρασία 7 C (ΞB) / 6 C (ΥB). ΠxΒxΥ = Πλάτος x Βάθος x Ύψος *Προκαταρκτικά στοιχεία 31

32 32

33 ΑΠΌΛΥΤΗ ΆΝΕΣΗ ΜΕ ΑΠΌΛΥΤΗ ΕΥΕΛΙΞΊΑ ΠΟΛΥΔΙΑΙΡΟΎΜΕΝΑ ΣΥΣΤΉΜΑΤΑ 33

34 ΠΟΛΥΔΙΑΙΡΟΎΜΕΝΑ ΣΥΣΤΉΜΑΤΑ INVERTER 38VNM ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ Τα πολυδιαιρούμενα συστήματα της Carrier παρέχουν την απόλυτη άνεση θέρμανσης και ψύξης σε συνδυασμό με τη μέγιστη ευελιξία. Τεχνολογία DC Inverter με δίδυμο περιστροφικό συμπιεστή και κινητήρα ανεμιστήρα DC για πιο αθόρυβη και οικονομική λειτουργία Μία μόνο εξωτερική μονάδα μπορεί να εξυπηρετήσει έως και 4 εσωτερικές μονάδες για κάθε δυνατό συνδυασμό εσωτερικών χώρων Αυτόνομος έλεγχος των εσωτερικών μονάδων Ελαφρύς και συμπαγής σχεδιασμός Μεγάλο εύρος λειτουργίας Μεγάλο μήκος σωληνώσεων που επιτρέπει περισσότερες επιλογές για τη θέση της εγκατάστασης Έξυπνη λειτουργία Anti-Cold Air για αποτροπή ψυχρού αέρα Κιτ για λειτουργία σε χαμηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος 34

35 ΛΎΣΕΙΣ ΆΝΕΣΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΈΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΕΧΝΙΚΆ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ* ΕΞΩΤΕΡΙΚΈΣ ΜΟΝΆΔΕΣ ΜΟΝΤΈΛΟ ΕΞ. ΜΟΝ. 38VNM VNM VNM ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΨΎΞΗΣ Single x2 Single x2 x3 Single x2 x3 x4 Απόδοση kw 2,05~5,27 5,27 2,05~5,27 4,10~7,62 7,91 2,05~5,27 4,10~7,62 6,15~10,55 10,55 Κατανάλωση ισχύος kw 0,65~1,60 1,60 0,75~1,70 1,40~2,35 2,47 1,25~1,70 1,65~2,32 2,15~3,52 3,28 EER W/W / 3,29 / / 3,21 / / / 3,22 SEER W/W 5,6~5,8 5,8 ~ 6,0 5,1 ~ 5,2 Ενεργειακή κλάση A+ A+ A ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΘΈΡΜΑΝ- ΣΗΣ Απόδοση kw 2,34~5,86 6,15 2,34~5,86 4,69~8,50 8,79 2,34~5,86 4,69~8,50 7,03~11,72 12,01 Κατανάλωση ισχύος kw 0,62-1,68 1,70 0,72~1,75 1,52~2,25 2,38 1,57~2,44 2,05~3,34 2,88~3,54 3,33 COP W/W / 3,62 / / 3,69 / / / 3,61 SCOP (μεσαία ζώνη) W/W 3,8 3,8 3,8 Ενεργειακή κλάση (μεσαία ζώνη) db(a) A A A Παροχή αέρα m 3 /h Στάθμη πίεσης θορύβου db(a) Ηχητικής ισχύς db(a) Εύρος λειτουργίας Ψύξη / Θέρμανση C -15~50 / -15~24 Διαστάσεις ΠxΒxΥ mm 845x320x x315x x345x965 Βάρος kg Τύπος συμπιεστή Δίδυμος περιστροφικός Δίδυμος περιστροφικός Δίδυμος περιστροφικός Συνδέσεις Flare Γραμμή υγρού inch 2 x 1/4 3 x 1/4 4 x 1/4 Συνδέσεις Flare Μέγιστο μήκος σωληνώσεων για όλα τα δωμάτια Μέγιστο μήκος σωληνώσεων για μία ΕΣ. ΜΟΝ. Μέγ. υψομετρική διαφορά σωληνώσεων Μέγ. υψομετρική διαφορά σωληνώσεων Γραμμή αερίου ΕΞ. ΜΟΝ. ψηλότερα από ΕΣ.ΜΟΝ. ΕΞ. ΜΟΝ. χαμηλότερα από ΕΣ. ΜΟΝ. inch 2 x 3/8 3 x 3/8 4 x 3/8 m m m m Μέγ. Υψομετρική διαφορά ΕΣ. ΜΟΝ. m Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος V-Ph-Hz 220/ Σημειώσεις: ΠxΒxΥ: Πλάτος x Βάθος x Ύψος Οι τιμές που αναγράφονται στον πίνακα για τη στάθμη θορύβου αντιπροσωπεύουν τα επίπεδα που μετρούνται σε ημιανηχοϊκό θάλαμο. *Προκαταρκτικά στοιχεία 35

36 ΤΕΧΝΙΚΆ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ* ΕΣΩΤΕΡΙΚΈΣ ΜΟΝΆΔΕΣ ΤΟΙΧΟΥ ΜΟΝΤΈΛΟ ΕΣ. ΜΟΝ. 42HVF-09 42HVF-12 42HVF-18 ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΨΎΞΗΣ Απόδοση kw 2,64 3,52 4,98 Κατανάλωση ισχύος kw 0,048 0,024 0,034 ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΘΈΡΜΑΝΣΗΣ Απόδοση kw 2,93 3,81 5,27 Κατανάλωση ισχύος kw 0,048 0,024 0,034 Παροχή αέρα (Υ/Μ/Χ) m 3 /h 620/540/ /550/ /480/400 Στάθμη πίεσης θορύβου (Υ/Μ/Χ) db(a) 41/38/31 43/40/31 41/33/31 Ηχητική ισχύς db(a) Διαστάσεις (ΠxΒxΥ) mm 800x188x x188x x205x275 Βάρος Kg Συνδέσεις Flare (Γραμμή υγρού - Γραμμή αερίου) inch 1/4-3/8 1/4-3/8 1/4-1/2 Εύρος λειτουργίας C 17~30 17~30 17~30 Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος V-Ph-Hz 220/ / / ΔΑΠΕΔΟΥ ΜΟΝΤΈΛΟ ΕΣ. ΜΟΝ. 42QFA009DSA 42QFA012DSA 42QFA018DSA ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΨΎΞΗΣ Απόδοση kw 2,64 3,52 5,27 ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΘΈΡΜΑΝΣΗΣ Απόδοση kw 2,93 3,52 5,27 Παροχή αέρα (Υ/Μ/Χ/ΠΧ) m 3 /h 710/680/580/ /680/580/ /740/650/520 Στάθμη πίεσης θορύβου (Υ/Μ/Χ) db(a) 45/40/35 46/41/36 48/44/39 Ηχητική ισχύς db(a) Διαστάσεις (ΠxΒxΥ) mm 700x600x x600x x600x210 Βάρος kg 13, Συνδέσεις Flare (Γραμμή υγρού - Γραμμή αερίου) inch 1/4-3/8 1/4-3/8 1/4-1/2 Εύρος λειτουργίας C Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος V-Ph-Hz 220/ / / ΚΑΣΕΤΑ ΜΟΝΤΈΛΟ ΕΣ. ΜΟΝ. 42QTDOO9DSA 42QTDO12DSA 42QTDO18DSA ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΨΎΞΗΣ Απόδοση kw 2,60 3,50 5,20 ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΘΈΡΜΑΝΣΗΣ Απόδοση kw 2,90 3,81 5,27 Παροχή αέρα (Υ/Μ/Χ/ΠΧ) m 3 /h 580/500/ /530/ /530/450 Στάθμη πίεσης θορύβου (Υ/Μ/Χ) db(a) 42/38/35 46/42/38 46/42/38 Ηχητική ισχύς db(a) Διαστάσεις (ΠxΒxΥ) mm 570x570x x570x x570x260 Διαστάσεις πάνελ (ΠxΒxΥ) mm 647x647x50 647x647x50 647x647x50 Βάρος kg ,5 Βάρος πάνελ kg 2,5 2,5 2,5 Συνδέσεις Flare (Γραμμή υγρού - Γραμμή αερίου) inch 1/4-3/8 1/4-3/8 1/4-1/2 Εύρος λειτουργίας 17~30 17~30 17~30 Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος V-Ph-Hz 220/ / / ΚΑΝΑΛΑΤΟ Υ/Μ/Χ/ΠΧ: Υψηλή/Μεσαία/Χαμηλή/Πολύ Χαμηλή ΠxΒxΥ: Πλάτος x Βάθος x Ύψος ΜΟΝΤΈΛΟ ΕΣ. ΜΟΝ. 42SVM-09 42SVM-12 42SVM-18 ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΨΎΞΗΣ Απόδοση kw 2,64 3,52 5,27 Κατανάλωση ισχύος kw 0,03 0,04 0,107 ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΘΈΡΜΑΝΣΗΣ Απόδοση kw 2,93 3,52 5,86 Κατανάλωση ισχύος kw 0,03 0,04 0,107 Παροχή αέρα (Υ/Μ/Χ) m 3 /h 720/600/ /610/ /1100/1000 Εξωτερική στατική πίεση (Υ) Pa Στάθμη πίεσης θορύβου (Υ/Μ/Χ) db(a) 41/37/34 42/38/34 46/42/40 Ηχητική ισχύς db(a) Διαστάσεις (ΠxΒxΥ) mm 700x635x x635x x635x210 Βάρος kg 19, Συνδέσεις Flare (Γραμμή υγρού - Γραμμή αερίου) mm 1/4-3/8 1/4-3/8 1/4-1/2 Εύρος λειτουργίας C 17~30 17~30 17~30 Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος V-Ph-Hz 220/ / /

37 ΤΕΧΝΙΚΆ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ* ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΊ 38VNM unit 2 units ΣΥΝΔΥΑΣΜΌΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΉ ΑΠΌΔΟΣΗ (kw) A B ΣΎΝΟΛΟ A B 9-2,64 2, ,52 3, ,27 5, ,27 2,64 2, ,27 2,26 3, ,27 1,76 3, ,27 2,64 2,64 38VNM unit 2 units 3 units ΣΥΝΔΥΑΣΜΌΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΉ ΑΠΌΔΟΣΗ (kw) A B C ΣΎΝΟΛΟ A B C ,64 2, ,52 3, ,27 5, ,27 2,64 2, ,15 2,64 3, ,91 2,64 5, ,03 3,52 3, ,91 3,16 4, ,91 2,64 2,64 2, ,91 2,37 2,37 3, ,91 2,16 2,88 2,88 38VNM unit 2 units 3 units 4 units ΣΥΝΔΥΑΣΜΌΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΉ ΑΠΌΔΟΣΗ (kw) A B C D ΣΎΝΟΛΟ A B C D ,64 2, ,52 3, ,27 5, ,27 2,64 2, ,15 2,64 3, ,91 2,64 5, ,03 3,52 3, ,91 3,16 4, ,91 2,64 2,64 2, ,91 2,37 2,37 3, ,91 2,16 2,88 2, ,55 2,64 2,64 2,64 2, ,55 2,43 2,43 2,43 3, ,55 2,11 2,11 2,11 4, ,55 2,26 2,26 3,01 3, ,55 1,98 1,98 2,64 3, ,55 2,11 2,81 2,81 2, ,55 1,86 2,48 2,48 3, ,55 2,64 2,64 2,64 2,64 *Προκαταρκτικά στοιχεία 37

38 38

39 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΈΣ ΛΎΣΕΙΣ ΑΠΌ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΕΣΗΣ ΓΙΑ ΗΜΙΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Οι ημικεντρικές λύσεις κλιματισμού της Carrier έχουν σχεδιαστεί για να ικανοποιούν τις απαιτήσεις διαφόρων τύπων κτιρίων και εφαρμογών. ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ Η τεχνολογία inverter που χρησιμοποιούν τα συστήματα προσφέρει αξιοσημείωτα πλεονεκτήματα ως προς την εξοικονόμηση ενέργειας. Η μεταβαλλόμενη διαχείριση της απόδοσης του συμπιεστή επιτρέπει στο σύστημα να διατηρεί τον έλεγχο της θερμοκρασίας του δωματίου με την ελάχιστη ενεργειακή δαπάνη. ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ Τα ημικεντρικά συστήματα της Carrier διαθέτουν τελευταία τεχνολογία, ευρύ φάσμα αποδόσεων, μοναδικά συστήματα ελέγχου, ποικίλες εσωτερικές μονάδες και ευκολία στην εγκατάσταση προκειμένου να προσφέρουν άνεση σε οποιαδήποτε εφαρμογή. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Η κορυφαία ποιότητα και απόδοση που προσφέρει η Carrier σας βγάζει από το δίλλημα της επιλογής. Οι ανεξάρτητοι συνεργάτες μας κάνουν εύκολη την εγκατάσταση και συντήρηση των συστημάτων για βέλτιστη απόδοση. 39

40 40

41 ΠΡΌΤΥΠΟ ΕΠΙΔΌΣΕΩΝ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΉΣ ΑΠΌΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΌΤΗΤΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ 41

42 INVERTER ΔΑΠΈΔΟΥ/ΟΡΟΦΉΣ XPOWER 42QZL/38QUS ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ Αυτή η μονάδα έχει σχεδιαστεί με στόχο όχι μόνο την κομψή και καλαίσθητη εμφάνιση, αλλά και τις υψηλές αποδόσεις. Όλες οι μονάδες διαθέτουν δυνατότητα τοποθέτησης στο δάπεδο ή στην οροφή Τρισδιάστατα κινούμενες περσίδες που επιτρέπουν την κατανομή του αέρα προς οποιαδήποτε κατεύθυνση επιθυμείτε Ανεμιστήρες υπερσύγχρονης τεχνολογίας και προηγμένη λεπτή σερπαντίνα Εύκολη εγκατάσταση και συντήρηση: η πρόσβαση σε όλα τα εσωτερικά εξαρτήματα εξασφαλίζεται εύκολα με την αφαίρεση της γρίλιας Επιλογή ενσύρματου (προαιρετικός εξοπλισμός) ή ασύρματου χειριστηρίου (βασικός εξοπλισμός) 42

43 ΛΎΣΕΙΣ ΆΝΕΣΗΣ ΓΙΑ ΗΜΙΚΕΝΤΡΙΚΈΣ ΕΦΑΡΜΟΓΈΣ ΤΕΧΝΙΚΆ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ* ΜΟΝΤΈΛΟ ΕΣ. ΜΟΝ. 42QZL018DSA 42QZL024DSA 42QZL036DSA 42QZL048DSA 42QZL060DSA ΜΟΝΤΈΛΟ ΕΞ. ΜΟΝ. 38QUS018DSA 38QUS024DSE 38QUS036DSE 38QUS048DTE 38QUS060DTE Ονομαστική ισχύς BTU ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΨΎΞΗΣ Ονομαστική απόδοση kw 5,2 6,8 10,3 12,2 13,0 Εύρος απόδοσης (ελάχ.-μέγ.) kw 2,1~5,5 2,5~7,0 5,3~12,0 7,7~14,2 7,5~15,8 Κατανάλωση ισχύος kw 1,84 2,45 4,35 4,20 4,70 EER W/W 2,9 2,8 2,4 3,0 2,8 SEER W/W 5,9 6,0 6,0 / / Ενεργειακή κλάση A+ A+ A+ / / Εποχική κατανάλωση ενέργειας kwh ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΘΈΡΜΑΝΣΗΣ Ονομαστική απόδοση kw 5,4 6,8 11,5 14,5 17,0 Εύρος απόδοσης (ελάχ.-μέγ.) kw 2,0~6,0 2,4~7,0 5,7~14,0 7,5~18,0 7,4~20,2 Κατανάλωση ισχύος kw 1,65 2,20 3,20 4,80 5,70 COP W/W 3,3 3,1 3,5 3,2 2,9 SCOP (μεσαία ζώνη) W/W 3,8 3,8 3,8 / / Ενεργειακή κλάση (μεσαία ζώνη) A A A / / Εποχική κατανάλωση ενέργειας (μεσαία ζώνη) kwh SCOP (θερμή ζώνη Ελλάδα) W/W 5,1 4,6 4,9 / / Ενεργειακή κλάση (θερμή ζώνη Ελλάδα) A+++ A++ A++ Εποχ. κατ. ενέργειας (θερμή ζώνη Ελλάδα) kwh ΕΣΩΤΕΡΙΚΉ ΜΟΝΆΔΑ 42QZL018DSA 42QZL024DSA 42QZL036DSA 42QZL048DSA 42QZL060DSA Παροχή αέρα (Υ/Μ/Χ) m 3 /h 950/850/ /1050/ /1800/ /1800/ /1900/1550 Ηχητική ισχύς db(a) Στάθμη πίεσης θορύβου (Υ/Μ/Χ) db(a) 46/43/39 52/50/45 54/51/45 54/50/45 55/50/45 Βάρος kg Διαστάσεις (ΠxΒxΥ) mm 1068x675x x675x x675x x675x x675x235 ΕΞΩΤΕΡΙΚΉ ΜΟΝΆΔΑ 38QUS018DSA 38QUS024DSE 38QUS036DSE 38QUS048DTE 38QUS060DTE Παροχή αέρα m 3 /h Στάθμη πίεσης θορύβου db(a) Ηχητική ισχύς db(a) Εύρος λειτουργίας (ψύξη/θέρμανση) C -10~46 / -15~24 Διαστάσεις (ΠxΒxΥ) mm 810x310x x320x x395x x392x x392x1369 Βάρος kg Συνδέσεις Flare (Γραμμή υγρού / Γραμμή αερίου) inch 1/4-1/2 3/8-5/8 3/8-5/8 3/8-5/8 3/8-5/8 Τυπικό μήκος σωληνώσεων m Ελάχ. μήκος σωληνώσεων m Μέγ. μήκος σωληνώσεων m Μέγ. Υψομετρική διαφορά σωληνώσεων m Πρόσθετη πλήρωση m Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος V-Ph-Hz 220/ / Σημείωση: Οι αποδόσεις στην ψύξη βασίζονται σε εσωτερική θερμοκρασία 27 C (ΞB) / 19 C (ΥB) και σε εξωτερική θερμοκρασία 35 C (ΞB) / 24 C (ΥB). Οι αποδόσεις στη θέρμανση βασίζονται σε εσωτερική θερμοκρασία 20 C (ΞB) / 15 C (ΥB) και σε εξωτερική θερμοκρασία 7 C (ΞB) / 6 C (ΥB). Η στάθμη πίεσης θορύβου δίνεται σε απόσταση 1m από εξωτερικές μονάδες και 1,5m απόσταση από εσωτερικές μονάδες. Υ/Μ/Χ: Υψηλή/Μεσαία /Χαμηλή ΠxΒxΥ: Πλάτος x Βάθος x Ύψος *Προκαταρκτικά στοιχεία 43

44 INVERTER ΚΑΣΈΤΑ XPOWER 42QTD/38QUS ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ Η ιδανική λύση για οποιαδήποτε εμπορική εφαρμογή. Συμπαγής σχεδιασμός Παροχή του αέρα σε 360 για βέλτιστη διανομή του στο χώρο Διαστάσεις συμβατές με όλα τα συστήματα ψευδοροφών Δυνατότητα εισαγωγής νωπού αέρα και πρόσθετη γρίλια εξόδου που επιτρέπει τον κλιματισμό παρακείμενου χώρου Εύκολη πρόσβαση στα βασικά εξαρτήματα της μονάδας, με απλό άνοιγμα της γρίλιας ή αφαίρεση του μπροστινού πάνελ Ενσωματωμένη αντλία αποστράγγισης συμπυκνωμάτων νερού με μανομετρικό έως 750 mm Επιλογή ενσύρματου (προαιρετικός εξοπλισμός) ή ασύρματου χειριστηρίου (βασικός εξοπλισμός) 44

45 ΛΎΣΕΙΣ ΆΝΕΣΗΣ ΓΙΑ ΗΜΙΚΕΝΤΡΙΚΈΣ ΕΦΑΡΜΟΓΈΣ ΤΕΧΝΙΚΆ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ* ΜΟΝΤΈΛΟ ΕΣ. ΜΟΝ. 42QTD012DSA 42QTD018DSA 42QTD024DSA 42QTD036DSA 42QTD048DSA 42QTD060DSA ΜΟΝΤΈΛΟ ΕΞ. ΜΟΝ. 38QUS012DSA 38QUS018DSA 38QUS024DSE 38QUS036DSE 38QUS048DTE 38QUS060DTE Ονομαστική ισχύς BTU ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΨΎΞΗΣ Ονομαστική απόδοση kw 3,5 5,2 6,8 10,3 12,2 13,0 Εύρος απόδοσης (ελάχ.-μέγ.) kw 1,0~3,7 2,1~5,5 2,5~7,0 5,3~12,0 7,7~14,2 7,5~15,8 Κατανάλωση ισχύος kw 1,15 1,84 2,45 4,35 4,20 4,70 EER W/W 3,1 2,9 2,8 2,4 3,0 2,8 SEER W/W 5,8 5,9 6,0 6,0 / / Ενεργειακή κλάση A+ A+ A+ A+ / / Εποχική κατανάλωση ενέργειας kwh ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΘΈΡΜΑΝΣΗΣ Ονομαστική απόδοση kw 3,6 5,4 6,8 11,5 14,5 17,0 Εύρος απόδοσης (ελάχ.-μέγ.) kw 1,0~4,1 2,0~6,0 2,4~7,0 5,7~14,0 7,5~18,0 7,4~20,2 Κατανάλωση ισχύος kw 1,30 1,65 2,20 3,20 4,80 5,70 COP W/W 2,8 3,3 3,1 3,5 3,2 2,9 SCOP (μεσαία ζώνη) W/W 3,8 3,8 3,8 3,8 / / Ενεργειακή κλάση (μεσαία ζώνη) Εποχική κατανάλωση ενέργειας (μεσαία ζώνη) A A A A / / kwh SCOP (θερμή ζώνη Ελλάδα) W/W 5,1 5,1 4,6 4,9 / / Ενεργ. κλάση (θερμή ζώνη Ελλάδα) A+++ A+++ A++ A++ Εποχική κατανάλωση ενέργειας (θερμή ζώνη Ελλάδα) kwh / / ΕΣΩΤΕΡΙΚΉ ΜΟΝΆΔΑ 42QTD012DSA 42QTD018DSA 42QTD024DSA 42QTD036DSA 42QTD048DSA 42QTD060DSA Παροχή αέρα (Υ/Μ/Χ) m 3 /h 650/530/ /530/ /1250/ /1460/ /1600/ /1600/1400 Ηχητική ισχύς db(a) Στάθμη πίεσης θορύβου (Υ/Μ/Χ) db(a) 46/42/38 46/42/38 49/46/44 53/48/44 52/49/46 53/50/47 Βάρος kg 16,0 16,5 24,0 25,5 29,0 31,0 Βάρος πάνελ kg 2,5 2,5 5,0 5,0 5,0 5,0 Διαστάσεις (ΠxΒxΥ) mm 570x570x x570x x840x x840x x840x x840x287 Διαστάσεις πάνελ (ΠxΒxΥ) mm 647x647x50 647x647x50 950x950x55 950x950x55 950x950x55 950x950x55 ΕΞΩΤΕΡΙΚΉ ΜΟΝΆΔΑ 38QUS012DSA 38QUS018DSA 38QUS024DSE 38QUS036DSE 38QUS048DTE 38QUS060DTE Παροχή αέρα m 3 /h Στάθμη πίεσης θορύβου db(a) Ηχητική ισχύς db(a) Εύρος λειτουργίας (ψύξη/ θέρμανση) C -10~46 / -15~24 Διαστάσεις (ΠxΒxΥ) mm 810x310x x310x x320x x395x x392x x392x1369 Βάρος kg 30,5 37,0 47,0 72,0 103,0 103,0 Συνδέσεις Flare (Γραμμή υγρού - Γραμμή αερίου) inch 1/4-3/8 1/4-1/2 3/8-5/8 3/8-5/8 3/8-5/8 3/8-5/8 Τυπικό μήκος σωληνώσεων m Ελάχ. μήκος σωληνώσεων m Μέγ. μήκος σωληνώσεων m Μέγ. Υψομετρική διαφορά m Πρόσθετη πλήρωση m Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος V-Ph-Hz 220/ / Σημείωση: Οι αποδόσεις στην ψύξη βασίζονται σε εσωτερική θερμοκρασία 27 C (ΞB) / 19 C (ΥB) και σε εξωτερική θερμοκρασία 35 C (ΞB) / 24 C (ΥB). Οι αποδόσεις στη θέρμανση βασίζονται σε εσωτερική θερμοκρασία 20 C (ΞB) / 15 C (ΥB) και σε εξωτερική θερμοκρασία 7 C (ΞB) / 6 C (ΥB). Η στάθμη πίεσης θορύβου δίνεται σε απόσταση 1m από εξωτερικές μονάδες και 1,5m απόσταση από εσωτερικές μονάδες. Υ/Μ/Χ: Υψηλή/Μεσαία/Χαμηλή ΠxΒxΥ: Πλάτος x Βάθος x Ύψος *Προκαταρκτικά στοιχεία 45

46 INVERTER ΚΑΝΑΛΆΤΟ XPOWER 42QSM/38QUS 42QSM/38QUS ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ Συμπαγές και ευέλικτο, αποτελεί την ιδανική επιλογή για νεόδμητα ή προς ανακαίνιση κτίρια. Το λεπτό προφίλ επιτρέπει την εγκατάσταση σε εφαρμογές με περιορισμένο διαθέσιμο ύψος Αξιόπιστη και ανθεκτική μονάδα, χάρις στον εξαιρετικά αποδοτικό περιστροφικό συμπιεστή DC με τεχνολογία Inverter Εύκολη εγκατάσταση και συντήρηση, καθώς η πρόσβαση σε όλα τα εξαρτήματα εξασφαλίζεται με την απλή αφαίρεση της γρίλιας Διαθέτει εξοπλισμό εισαγωγής νωπού αέρα Επιλογή ενσύρματου (βασικός εξοπλισμός) ή ασύρματου χειριστηρίου (προαιρετικός εξοπλισμός) 46

47 ΛΎΣΕΙΣ ΆΝΕΣΗΣ ΓΙΑ ΗΜΙΚΕΝΤΡΙΚΈΣ ΕΦΑΡΜΟΓΈΣ ΤΕΧΝΙΚΆ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ* ΜΟΝΤΈΛΟ ΕΣ. ΜΟΝ. 42QSM012DSA 42QSM018DSA 42QSM024DSA 42QSM036DSA 42QSM048DSA 42QSM060DSA ΜΟΝΤΈΛΟ ΕΞ. ΜΟΝ. 38QUS012DSA 38QUS018DSA 38QUS024DSE 38QUS036DSE 38QUS048DTE 38QUS060DTE Ονομαστική ισχύς BTU ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΨΎΞΗΣ Ονομαστική απόδοση kw 3,5 5,2 6,8 10,3 12,2 13,0 Εύρος απόδοσης (ελάχ.-μέγ.) kw 1,0~3,7 2,1~5,5 2,5~7,0 5,3~12,0 7,7~14,2 7,5~15,8 Κατανάλωση ισχύος kw 1,15 1,84 2,45 4,35 4,20 4,70 EER W/W 3,1 2,9 2,8 2,4 3,0 2,8 SEER W/W 5,8 5,9 6 6 / / Ενεργειακή κλάση A+ A+ A+ A+ / / Εποχική κατανάλωση ενέργειας kwh ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΘΈΡΜΑΝΣΗΣ Ονομαστική απόδοση kw 3,6 5,4 6,8 11,5 14,5 17,0 Εύρος απόδοσης (ελάχ.-μέγ.) kw 1,0~4,1 2,0~6,0 2,4~7,0 5,7~14,0 7,5~18,0 7,4~20,2 Κατανάλωση ισχύος kw 1,30 1,65 2,20 3,20 4,80 5,70 COP W/W 2,8 3,3 3,1 3,5 3,2 2,9 SCOP (μεσαία ζώνη) W/W 3,8 3,8 3,8 3,8 / / Ενεργειακή κλάση (μεσαία ζώνη) A A A A / / Εποχική κατανάλωση ενέργειας (μεσαία ζώνη) kwh SCOP (θερμή ζώνη Ελλάδα) W/W 5,1 5,1 4,6 4,9 / / Ενεργειακή κλάση (θερμή ζώνη Ελλάδα) A+++ A+++ A++ A++ / / Εποχική κατανάλωση ενέργειας (θερμή ζώνη Ελλάδα) kwh / / ΕΣΩΤΕΡΙΚΉ ΜΟΝΆΔΑ 42QSM012DSA 42QSM018DSA 42QSM024DSA 42QSM036DSA 42QSM048DSA 42QSM060DSA Παροχή αέρα (Υ/Μ/Χ) m 3 /h 520/450/ /840/ /1200/ /1500/ /1900/ /1900/1600 Ηχητική ισχύς db(a) Στάθμη ηχητικής πίεσης (Υ/Μ/Χ) db(a) 42/40/38 42/40/38 44/41/34 46/44/42 50/47/44 50/47/44 Βάρος kg 18, , Διαστάσεις (ΠxΒxΥ) mm 700x635x x635x x635x x865x x865x x865x300 ΕΞΩΤΕΡΙΚΉ ΜΟΝΆΔΑ 38QUS012DSA 38QUS018DSA 38QUS024DSE 38QUS036DSE 38QUS048DTE 38QUS060DTE Παροχή αέρα m 3 /h Στάθμη πίεσης θορύβου db(a) Ηχητική ισχύς db(a) Εύρος λειτουργίας (ψύξη/θέρμανση) C -10~46 / -15~24 Διαστάσεις (ΠxΒxΥ) mm 810x310x x310x x320x x395x x392x x392x1369 Βάρος kg 30,5 37,0 47,0 72,0 103,0 103,0 Συνδέσεις Flare (Γραμμή υγρού - Γραμμή αερίου) inch 1/4-3/8 1/4-1/2 3/8-5/8 3/8-5/8 3/8-5/8 3/8-5/8 Τυπικό μήκος σωληνώσεων m Ελάχ. μήκος σωληνώσεων m Μέγ. μήκος σωληνώσεων m Μέγ. υψομετρική διαφορά m Πρόσθετη πλήρωση m Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος V-Ph-Hz 220/ / Σημείωση: Οι αποδόσεις στην ψύξη βασίζονται σε εσωτερική θερμοκρασία 27 C (ΞB) / 19 C (ΥB) και σε εξωτερική θερμοκρασία 35 C (ΞB) / 24 C (ΥB). Οι αποδόσεις στη θέρμανση βασίζονται σε εσωτερική θερμοκρασία 20 C (ΞB) / 15 C (ΥB) και σε εξωτερική θερμοκρασία 7 C (ΞB) / 6 C (ΥB). Υ/Μ/Χ: Υψηλή/Μεσαία/Χαμηλή ΠxΒxΥ: Πλάτος x Βάθος x Ύψος *Προκαταρκτικά στοιχεία 47

48 INVERTER ΝΤΟΥΛΆΠΑ XPOWER 42QFG/38QUS ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ Κομψή εμφάνιση και απόλυτη άνεση με ενεργειακή απόδοση. Αποδοτικό σύστημα διαχείρισης αέρα Έξυπνη οθόνη LCD που υποδεικνύει τις λειτουργίες χειρισμού και τους κωδικούς σφάλματος σε περίπτωση δυσλειτουργίας Πλενόμενο φίλτρο μεγάλης διάρκειας ζωής, για καθαρό αέρα Έξυπνη λειτουργία αυτοδιαγνωστικών ελέγχων και ανίχνευση διαρροής ψυκτικού μέσου Λειτουργία Turbo ώστε να επιτυγχάνεται γρήγορα η επιθυμητή θερμοκρασία Αυτόματη επανεκκίνηση με τις προηγούμενες ρυθμίσεις λειτουργίας σε περίπτωση διακοπής ρεύματος Αυτόματη λειτουργία που επιτρέπει την αυτόματη μεταβολή της κατάστασης λειτουργίας και της απόδοσης, ανάλογα με τη διαφορά της θερμοκρασίας του χώρου από το σημείο ρύθμισης Ανεξάρτητη λειτουργία αφύγρανσης Χρονοδιακόπτης με δυνατότητα προγραμματισμού για εξοικονόμηση ενέργειας Εύκολη εγκατάσταση και συντήρηση 48

ΠΟΛΥΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ INVERTER 38QUS-DC*1

ΠΟΛΥΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ INVERTER 38QUS-DC*1 ΠΟΛΥΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ INVERTER 38QUS-DC*1 Απόλυτη άνεση θέρμανσης και ψύξης σε συνδυασμό με τη μέγιστη ευελιξία ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Υψηλότερη εξοικονόμηση ενέργειας, χάρη στον ακριβή ψηφιακό έλεγχο της

Διαβάστε περισσότερα

CARRIER ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥME ΚΛΙΜΑ ΟΙΚΙΑΚΑ & ΗΜΙΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

CARRIER ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥME ΚΛΙΜΑ ΟΙΚΙΑΚΑ & ΗΜΙΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ CARRIER ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥME ΚΛΙΜΑ ΟΙΚΙΑΚΑ & ΗΜΙΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ 2017-2018 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΛΎΣΕΙΣ ΆΝΕΣΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΈΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ 17 ΣΥΣΤΉΜΑΤΆ ΔΙΑΙΡΟΎΜΕΝΟΥ ΤΎΠΟΥ 17 Αφυγραντήρας T3/DG 20 Φορητό PC 22 Inverter Τοίχου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

ΠΟΛΥΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2019-2020 H Carrier είναι παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις θέρμανσης, κλιματισμού, εξαερισμού και ψύξης. Από το 1902, όταν η εφεύρεση του Willis Carrier έθεσε τις βάσεις

Διαβάστε περισσότερα

Πολυδιαιρούμενα Συστήματα Inverter 38QUS

Πολυδιαιρούμενα Συστήματα Inverter 38QUS Πολυδιαιρούμενα Συστήματα Inverter 38QUS 3D DC Inverter DC Twin Rotary Συμπιεστής Προγραμματισμός Λειτουργίας Αυτοδιάγνωση και Αυτοπροστασία Χαμηλή Θερμοκρασία Περιβάλλοντος 77 Απόλυτη άνεση ψύξης και

Διαβάστε περισσότερα

Inverter Κασέτα XPower 42QTD

Inverter Κασέτα XPower 42QTD 3D DC Inverter Χρονοδιακόπτης Λειτουργία Ύπνου Λειτουργία Αφύγρανσης Ανίχνευση Διαρροής Ψυκτικού 39 Ιδανική λύση για οποιαδήποτε εμπορική εφαρμογή Βασικά Χαρακτηριστικά ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ EUROVENT: H πιστοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Inverter Οροφής XPOWER 42QZL

Inverter Οροφής XPOWER 42QZL Inverter Οροφής XPOWER 42QZL 3D DC Inverter Χρονοδιακόπτης Λειτουργία Ύπνου Λειτουργία Αφύγρανσης Ανίχνευση Διαρροής Ψυκτικού 27 Κομψή και καλαίσθητη εμφάνιση με υψηλές αποδόσεις Βασικά Χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

Inverter Καναλάτο XPOWER 42QSS

Inverter Καναλάτο XPOWER 42QSS Inverter Καναλάτο XPOWER 42QSS 3D DC Inverter Χρονοδιακόπτης Λειτουργία Ύπνου Λειτουργία Turbo Ανίχνευση Διαρροής Ψυκτικού 39 Συμπαγές και ευέλικτο, ιδανική επιλογή για νεόδμητα ή ανακαινιζόμενα κτίρια

Διαβάστε περισσότερα

Inverter Τοίχου SEER 7,1 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ: A++ / A+++ WI FI READY ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ FOLLOW ME ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Inverter Τοίχου SEER 7,1 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ: A++ / A+++ WI FI READY ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ FOLLOW ME ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ Inverter Τοίχου SEER 7,1 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ: A++ / A+++ WI FI READY ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ FOLLOW ME ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ 27 Ευχάριστο περιβάλλον με μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας Inverter Τοίχου Βασικά Χαρακτηριστικά ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Inverter Καναλάτο XPower 42QSS

Inverter Καναλάτο XPower 42QSS 3D DC Inverter Χρονοδιακόπτης Λειτουργία Ύπνου Λειτουργία Turbo Ανίχνευση Διαρροής Ψυκτικού 45 Συμπαγές και ευέλικτο, ιδανική επιλογή για νεόδμητα ή ανακαινιζόμενα κτίρια Βασικά Χαρακτηριστικά ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Inverter Οροφής XPower 42QZL

Inverter Οροφής XPower 42QZL 3D DC Inverter Χρονοδιακόπτης Λειτουργία Ύπνου Λειτουργία Αφύγρανσης Ανίχνευση Διαρροής Ψυκτικού 31 Κομψή και καλαίσθητη εμφάνιση με υψηλές αποδόσεις Βασικά Χαρακτηριστικά ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ EUROVENT: H πιστοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά αφυγραντήρων CARRIER 2017/2018. Τώρα, έχετε τη δύναμη να αλλάξετε αέρα! Για σκεφτείτε το...

Νέα σειρά αφυγραντήρων CARRIER 2017/2018. Τώρα, έχετε τη δύναμη να αλλάξετε αέρα! Για σκεφτείτε το... Νέα σειρά αφυγραντήρων CARRIER 2017/2018 Τώρα, έχετε τη δύναμη να αλλάξετε αέρα! Για σκεφτείτε το... Η Carrier είναι πάντα δίπλα σας για τη δημιουργία συνθηκών άνεσης! Έρευνες έχουν δείξει ότι το μεγαλύτερο

Διαβάστε περισσότερα

Μια ανερχόμενη δύναμη στην πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη παγκόσμια οικονομία. σε περισσότερες από 80 χώρες

Μια ανερχόμενη δύναμη στην πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη παγκόσμια οικονομία. σε περισσότερες από 80 χώρες T C L Οικιακά κλιματιστικά Κατάλογος 2017 TCL Corporation Μια ανερχόμενη δύναμη στην πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη παγκόσμια οικονομία Οικονομικά στοιχεία Το 2015, η TCL ανέπτυξε σε μεγάλο βαθμό το όνομά της,

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά αφυγραντήρων CARRIER 2016/2017. Τώρα, έχετε τη δύναμη να αλλάξετε αέρα! Για σκεφτείτε το...

Νέα σειρά αφυγραντήρων CARRIER 2016/2017. Τώρα, έχετε τη δύναμη να αλλάξετε αέρα! Για σκεφτείτε το... Νέα σειρά αφυγραντήρων CARRIER 2016/2017 Τώρα, έχετε τη δύναμη να αλλάξετε αέρα! Για σκεφτείτε το... Carrier, πάντα δίπλα σας για τη δημιουργία συνθηκών άνεσης Έρευνες έχουν δείξει ότι το μεγαλύτερο μέρος

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ (9.000btu)INVENTOR LIFE L3VI-09 ION/L3VO-09 390,00 (12.000btu)INVENTOR LIFE L3VI-12 ION/L3VO-12 460,00 (16.000btu)INVENTOR LIFE

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΟΤΟΜΙ ZEN MRK/FK/03.2013

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΟΤΟΜΙ ZEN MRK/FK/03.2013 ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΟΤΟΜΙ ZEN 2013 MRK/FK/03.2013 TZN/TZG-09_12_18_24V3 TZN-09_12_18_24V3 TZG-09_12_18_24V3 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΟ TZN/TZG-09V3 TZN/TZG-12V3 TZN/TZG-18V3 TZN/TZG-24V3 ΨΥΚΤΙΚΗ / ΘΕΡΜΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Έξυπνες συσκευές που εξυπηρετούν εσάς και το σπίτι σας

Έξυπνες συσκευές που εξυπηρετούν εσάς και το σπίτι σας Έξυπνες συσκευές που εξυπηρετούν εσάς και το σπίτι σας Ένα σπίτι όπου όλες οι συσκευές λειτουργούν ομαλά προσφέρει μεγάλη ευχαρίστηση στους ενοίκους του. Οι "παραδοσιακές" οικιακές συσκευές απαλλάσσουν

Διαβάστε περισσότερα

Κλιματιστικά General Electric Ζήστε στο ιδανικό σας κλίμα.

Κλιματιστικά General Electric Ζήστε στο ιδανικό σας κλίμα. Κλιματιστικά General Electric Ζήστε στο ιδανικό σας κλίμα. 2 Νέα σειρά κλιματιστικών GE Φροντίδα για το περιβάλλον σας Η General Electric Company ιδρύθηκε το 892. Για περισσότερα από 0 χρόνια σχεδιάζει

Διαβάστε περισσότερα

Heating 61AF Μ Ο Ν Α Δ Α Θ Ε Ρ Μ Α Ν Σ Η Σ Υ Ψ Η Λ Ω Ν Θ Ε Ρ Μ Ο Κ Ρ Α Σ Ι Ω Ν

Heating 61AF Μ Ο Ν Α Δ Α Θ Ε Ρ Μ Α Ν Σ Η Σ Υ Ψ Η Λ Ω Ν Θ Ε Ρ Μ Ο Κ Ρ Α Σ Ι Ω Ν Heating αντλία θερμότητας 61AF Αέρα/νερού Μ Ο Ν Α Δ Α Θ Ε Ρ Μ Α Ν Σ Η Σ Υ Ψ Η Λ Ω Ν Θ Ε Ρ Μ Ο Κ Ρ Α Σ Ι Ω Ν Τεχνολογία και βιωσιμότητα SINCE 1902 Μια αξιόπιστη μάρκα Όταν ο Willis Carrier το 1902 έφηυρε

Διαβάστε περισσότερα

ντουλάπες κασέτες δαπέδου οροφής δικτύου αεραγωγών επαγγελµατικός ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ2015

ντουλάπες κασέτες δαπέδου οροφής δικτύου αεραγωγών επαγγελµατικός ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ2015 ντουλάπες κασέτες δαπέδου οροφής δικτύου αεραγωγών επαγγελµατικός ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ2015 02ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ2015 V3MFI-24 / V3MFO-24 V1MFI-50B / V1MFO-50B V1MFI-66B / V1MFO-66B 24.000 24.000 (4.100-33.600) (4.100-33.700)

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΙΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

ΗΜΙΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΗΜΙΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2019-2020 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ INVERTER ΔΑΠΕΔΟΥ XPOWER 42QZΑ 23 INVERTER ΟΡΟΦΗΣ XPOWER 42QZL 27 INVERTER ΚΑΣΕΤΑ XPOWER 42QTD 33 INVERTER ΚΑΝΑΛΑΤΟ XPOWER 42QSS 39 INVERTER ΝΤΟΥΛΑΠΑ

Διαβάστε περισσότερα

Αντλίες θερμότητας. Οικονομία με ενέργεια από το περιβάλλον

Αντλίες θερμότητας. Οικονομία με ενέργεια από το περιβάλλον Αντλίες θερμότητας Οικονομία με ενέργεια από το περιβάλλον . Yutaki-S80, S και M, Αντλίες θερμότητας αέρος-νερού Εξωτερική Μονάδα Εσωτερική Μονάδα Yutaki S80 Ασύρματο Χειριστήριο Η ιδανική λύση για οικονομική

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ Το IDROFAN εναρμονίζεται άριστα με τα νέα πρότυπα για κτίρια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης,

Διαβάστε περισσότερα

Oικιακά κλιματιστικά & αφυγραντήρες Κατάλογος 2018

Oικιακά κλιματιστικά & αφυγραντήρες Κατάλογος 2018 Oικιακά κλιματιστικά & αφυγραντήρες Κατάλογος 2018 Δείτε τα σημεία πώλησης στο: www.tclgreece.gr TCL Corporation Μια ανερχόμενη δύναμη στην πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη παγκόσμια οικονομία Έσοδα από πωλήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Έξυπνη Τεχνολογία Wi-Fi

Έξυπνη Τεχνολογία Wi-Fi Εφαρμογή Εύκολος Χειρισμός Με ένα άγγιγμα στην οθόνη, ρυθμίζετε την θερμοκρασία του κλιματιστικού σας. Σύρετε προς τα πάνω ή προς τα κάτω για να επιλέξετε τη θερμοκρασία που εσείς θέλετε. Ιδανικές Συνθήκες

Διαβάστε περισσότερα

Oικιακά κλιματιστικά & αφυγραντήρες Κατάλογος 2019

Oικιακά κλιματιστικά & αφυγραντήρες Κατάλογος 2019 Oικιακά κλιματιστικά & αφυγραντήρες Κατάλογος 2019 Δείτε τα σημεία πώλησης στο: www.tclgreece.gr 2 Η TCL σας καλωσορίζει στη νέα εποχή του κλιματισμού 3 TCL Corporation Μια ανερχόμενη δύναμη στην πιο γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

INVERTER ΔΑΠΕΔΟΥ XPOWER 42QZA 27 INVERTER ΟΡΟΦΗΣ XPOWER 42QZL 31 INVERTER ΚΑΣΕΤΑ XPOWER 42QTD 39 INVERTER ΚΑΝΑΛΑΤΟ XPOWER 42QSS 45

INVERTER ΔΑΠΕΔΟΥ XPOWER 42QZA 27 INVERTER ΟΡΟΦΗΣ XPOWER 42QZL 31 INVERTER ΚΑΣΕΤΑ XPOWER 42QTD 39 INVERTER ΚΑΝΑΛΑΤΟ XPOWER 42QSS 45 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ INVERTER ΔΑΠΕΔΟΥ XPOWER 42QZA 27 INVERTER ΟΡΟΦΗΣ XPOWER 42QZL 31 INVERTER ΚΑΣΕΤΑ XPOWER 42QTD 39 INVERTER ΚΑΝΑΛΑΤΟ XPOWER 42QSS 45 INVERTER ΝΤΟΥΛΑΠΑ XPOWER 42QFJ 53 Ο ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Αντλία θερμότητας Αέρος - νερού Atlantia

Αντλία θερμότητας Αέρος - νερού Atlantia Αντλία θερμότητας Αέρος - νερού Atlantia 2018-2019 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ Atlantia II + Αέρος - νερού Αντλία θερμότητας - Μονομπλόκ R410a Η μονομπλόκ αντλία θερμότητας αέρος-νερού της fluo αποτελεί την ιδανική

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Οικιακού Κλιματισμού

Κατάλογος Οικιακού Κλιματισμού Κατάλογος Οικιακού Κλιματισμού 2017 Έξυπνη Τεχνολογία Wi-Fi Ρυθμίστε τη θερμοκρασία του χώρου σας απ όπου και αν βρίσκεστε... Aπολαύστε ιδανικές συνθήκες και εξοικονομήστε ενέργεια. 2 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΙΚΙΑΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Επαγγελματικός Κλιματισμός KATAΛΟΓΟΣ 2014

Επαγγελματικός Κλιματισμός KATAΛΟΓΟΣ 2014 Επαγγελματικός Κλιματισμός Σχεδιασµός Ανακύκλωση 1 Κύκλος ζωής Προϊόντος Κατασκευή 2 9 3 10 4 11 5 12 6 7 Οικολογικός Σχεδιασµός Eco Design Τα κλιµατιστικά Inventor έχουν σχεδιαστεί µε κύριο γνώµονα την

Διαβάστε περισσότερα

AIR CONDITION ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ SPLIT & MULTI ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Air Condition

AIR CONDITION ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ SPLIT & MULTI ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Air Condition AIR CONDITION ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ SPLIT & MULTI ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 112-114 115 117 Η Franke διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης, χωρίς προειδοποίηση, των τεχνικών προδιαγραφών και

Διαβάστε περισσότερα

Τριγωνική σχεδίαση. Η απόλυτη λύση για αποδοτική ψύξη. Κλιματιστικά Samsung SAMSUNG 2014. 0117_SAMSUNG_Brochure_Clim-A4_final.

Τριγωνική σχεδίαση. Η απόλυτη λύση για αποδοτική ψύξη. Κλιματιστικά Samsung SAMSUNG 2014. 0117_SAMSUNG_Brochure_Clim-A4_final. Τριγωνική σχεδίαση. Η απόλυτη λύση για αποδοτική ψύξη. Κλιματιστικά Samsung SAMSUNG 2014 0117_SAMSUNG_Brochure_Clim-A4_final.indd 1 Ταχύτερη ψύξη σε μεγαλύτερη απόσταση και εμβέλεια* Τα κλιματιστικά Samsung

Διαβάστε περισσότερα

Utopia Primairy Αντλία Θερμότητας Inverter A++

Utopia Primairy Αντλία Θερμότητας Inverter A++ Utopia Primairy Αντλία Θερμότητας A++ Ψύξη & Θέρμανση ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΣΕΤΕΣ ΟΡΟΦΗΣ 4 ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΩΝ HCRA31NEWH Standard HCWA21NEWH Προαιρετικό Γενικά χαρακτηριστικά Χαρακτηριστικά εσωτερικής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛO Γ O Σ OΙΚΙΑΚO Υ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚO Υ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜO Υ

ΚΑΤΑΛO Γ O Σ OΙΚΙΑΚO Υ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚO Υ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜO Υ ΚΑΤΑΛO Γ O Σ OΙΚΙΑΚO Υ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚO Υ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜO Υ H από το 1916 πρωτοπορεί στην Αμερική, σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας καινοτομικά προϊόντα κλιματισμού και θέρμανσης. Παράλληλα, χρησιμοποιεί τη

Διαβάστε περισσότερα

*Προκαταρκτικά στοιχεία CARRIER ΟΙΚΙΑΚΑ ΚΑΙ ΗΜΙΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

*Προκαταρκτικά στοιχεία CARRIER ΟΙΚΙΑΚΑ ΚΑΙ ΗΜΙΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ *Προκαταρκτικά στοιχεία CARRIER ΟΙΚΙΑΚΑ ΚΑΙ ΗΜΙΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Από το 1902, όπου η εφεύρεση του Willis Carrier έθεσε τις βάσεις του σύγχρονου κλιματισμού, η Carrier είναι ο παγκόσμιος ηγέτης σε λύσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΙΑΚΑ & ΗΜΙΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2012-2013 AHI CARRIER ΝΟΤΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Α.Ε.

ΟΙΚΙΑΚΑ & ΗΜΙΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2012-2013 AHI CARRIER ΝΟΤΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Α.Ε. ΟΙΚΙΑΚΑ & ΗΜΙΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Μάϊος 2013 - Ο κατασκευαστής διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τις προδιαγραφές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2012-2013 * Προκαταρκτικά

Διαβάστε περισσότερα

30RB/RQ. Γρήγορη εγκατάσταση Αποδοτικότερη Λειτουργία

30RB/RQ. Γρήγορη εγκατάσταση Αποδοτικότερη Λειτουργία 30RB/RQ Αερόψυκτοι Ψύκτες Νερού και Αντλίες Θερμότητας ψυκτικής ισχύος 17-33 kw Γρήγορη εγκατάσταση Αποδοτικότερη Λειτουργία Η μεγαλύτερη εικόνα Η αποστολή της Carrier είναι να συμβάλλει στην δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

30RB/RQ Αερόψυκτοι Ψύκτες Νερού και Αντλίες Θερμότητας ψυκτικής ισχύος 40-160 kw

30RB/RQ Αερόψυκτοι Ψύκτες Νερού και Αντλίες Θερμότητας ψυκτικής ισχύος 40-160 kw 30RB/RQ Αερόψυκτοι Ψύκτες Νερού και Αντλίες Θερμότητας ψυκτικής ισχύος 40-160 kw Αυξήστε την άνεσή σας Η μεγαλύτερη εικόνα Η αποστολή της Carrier είναι να συμβάλλει στην δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου

Διαβάστε περισσότερα

Αφυγραντήρες Inventor για κάθε ανάγκη καταπολέμησης της υγρασίας!

Αφυγραντήρες Inventor για κάθε ανάγκη καταπολέμησης της υγρασίας! Αφυγραντήρες Inventor για κάθε ανάγκη καταπολέμησης της υγρασίας! Αφυγραντήρας Desiccant (χωρίς συμπιεστή) Αφυγραντήρες με συμπιεστή Ο αφυγραντήρας τεχνολογίας Desiccant της Inventor, λειτουργεί με αποξηραντικό

Διαβάστε περισσότερα

Nέα Μοντέλα & Παραλαβές στις ίδιες ανταγωνιστικές τιμές

Nέα Μοντέλα & Παραλαβές στις ίδιες ανταγωνιστικές τιμές Nέα Μοντέλα & Παραλαβές στις ίδιες ανταγωνιστικές τιμές Νέα Μοντέλα Τοίχου! E2VI Eτοιμοπαράδοτα 10/04 Eτοιμοπαράδοτα Β2VΙ ++ Hμικεντρικές Μονάδες Ντουλάπες εμφανούς τύπου ON/OFF & Όλα τα μοντέλα ετοιμοπαράδοτα

Διαβάστε περισσότερα

Στα βασικά χαρακτηριστικά τους περιλαμβάνουν: - Νέο ηλεκτρονικό χειριστήριο ελέγχου Touch Pilot - Εξαιρετικά αποδοτικούς εναλλάκτες θερμότητας

Στα βασικά χαρακτηριστικά τους περιλαμβάνουν: - Νέο ηλεκτρονικό χειριστήριο ελέγχου Touch Pilot - Εξαιρετικά αποδοτικούς εναλλάκτες θερμότητας Μηνιαία έκδοση Νοέμβριος 2012 τεύχος 64 Μονάδες θέρμανσης με κορυφαία ενεργειακή αποδοτικότητα Υδρόψυκτοι Ψύκτες Νερού με τεχνολογία inverter Οι υδρόψυκτες μονάδες νερού 30XW-V/ 30XWHV αποτελούν μια ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα

Άνεση στον ύπνο. Απόλυτα Αθόρυβη Λειτουργία. Nano Aqua. Κλιματισμός 2017

Άνεση στον ύπνο. Απόλυτα Αθόρυβη Λειτουργία. Nano Aqua. Κλιματισμός 2017 Απόλυτα Αθόρυβη Λειτουργία Nano Aqua Κλιματισμός 2017 Άνεση στον ύπνο Έξυπνος έλεγχος Wi-Fi Ρυθμίστε τη θερμοκρασία του χώρου σας απ όπου και αν βρίσκεστε μέσω του Smartphone ή του Tablet σας. Απολαύστε

Διαβάστε περισσότερα

Επαγγελματικός Κλιματισμός

Επαγγελματικός Κλιματισμός Σχεδιασμός Ανακύκλωση Κύκλος ζωής Προϊόντος Κατασκευή Λειτουργία Οικολογικός Σχεδιασμός Eco Design Τα κλιματιστικά Inventor έχουν σχεδιαστεί με κύριο γνώμονα την εξοικονόμηση ενέργειας και την προστασία

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογία ιόντων Plasmacluster Η μοναδική τεχνολογία της SHARP για τον καθαρισμό του αέρα

Τεχνολογία ιόντων Plasmacluster Η μοναδική τεχνολογία της SHARP για τον καθαρισμό του αέρα Τεχνολογία ιόντων Plasmacluster Η μοναδική τεχνολογία της SHARP για τον καθαρισμό του αέρα Η συσκευή Plasmacluster της SHARP παράγει θετικά και αρνητικά ιόντα τα οποία έχει αποδειχθεί ότι είναι ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα

Εξασφαλίστε υγιεινή ατµόσφαιρα

Εξασφαλίστε υγιεινή ατµόσφαιρα Εξαφανίστε την υγρασία Εξοικονοµήστε χρήµατα Εξασφαλίστε υγιεινή ατµόσφαιρα Στεγνώστε τα ρούχα σας κατάλογος 2015 Rise 8 έως 100 *30/330/650 Χαμ./Μεσ./Υψ. [db] 39/43/48 Αφυγραντήρας Desiccant χωρίς συμπιεστή.

Διαβάστε περισσότερα

Estia ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ INVERTER ΑΕΡΟΣ ΝΕΡΟΥ

Estia ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ INVERTER ΑΕΡΟΣ ΝΕΡΟΥ Estia ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ INVERTER ΑΕΡΟΣ ΝΕΡΟΥ 10 12 7 9 4 3 2 6 11 1 5 1. Εξωτερική μονάδα 7. Προσαγωγή ζεστού νερού χρήσης 8. Χειριστήριο ελέγχου με τον εβδομαδιαίο προγραμματιστή 3. Δοχείο ζεστού νερού χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

Αντλίες θερμότητας αέρα - νερού

Αντλίες θερμότητας αέρα - νερού Αντλίες θερμότητας αέρα - νερού Air Inverter Χαμηλή κατανάλωση χάρη στην τεχνολογία inverter Visual_Heat pumps_air Inverter_2.0 Air Inverter Πεδίο εφαρμογής: Θέρμανση Ψύξη Ζεστό νερό χρήσης Χρήσεις: Διαμερίσματα,

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος. Οικιακός & Επαγγελματικός κλιματισμός Καθαριστές αέρα / Αναλώσιμα

Τιμοκατάλογος. Οικιακός & Επαγγελματικός κλιματισμός Καθαριστές αέρα / Αναλώσιμα Τιμοκατάλογος 2014 Οικιακός & Επαγγελματικός κλιματισμός Καθαριστές αέρα / Αναλώσιμα Περιεχόμενα ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ, ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΑΕΡΑ & ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ 5-9 ALL DC INVERTER KURO ALL DC INVERTER IZURU DC INVERTER

Διαβάστε περισσότερα

Στάθμη θορύβου Χαμ./Μεσ./Υψ. [db(a)] 39/43/48

Στάθμη θορύβου Χαμ./Μεσ./Υψ. [db(a)] 39/43/48 Rise *30/330/650 8 έως 100 Χαμ./Μεσ./Υψ. [db] 39/43/48 Αφυγραντήρας Desiccant χωρίς συμπιεστή. Ιδανική λύση για χώρους με ανεπαρκή θέρμανση. Εξαφανίστε την υγρασία Μέγιστη απόδοση ακόμα και σε χαμηλές

Διαβάστε περισσότερα

Αντλίες θερμότητας αέρος - νερού Yutaki-M και Yutaki-S. Πλεονεκτήματα

Αντλίες θερμότητας αέρος - νερού Yutaki-M και Yutaki-S. Πλεονεκτήματα Αντλίες θερμότητας αέρος - νερού Yutaki-M και Yutaki-S Η νέα αντλία θερμότητας Yutaki της HITACHI αποτελεί ιδανική λύση για τη θέρμανση και την ψύξη των σύγχρονων κατοικιών. Ενσωματώνει χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

KRV-09TDAA KRV-12TDAA

KRV-09TDAA KRV-12TDAA KRV-09TD KRV-12TD KRV-09TD ΨΥΞΗ 8900 Btu/h SEER: 6,100 ΘΕΡΜΑΝΣΗ 8900 Btu/h SCOP: 4,600 KRV-12TD ΨΥΞΗ 11.949 Btu/h SEER: 6,100 ΘΕΡΜΑΝΣΗ 11.949 Btu/h SCOP: 4,600 KRV-18TD KRV-24TD KRV-18TD ΨΥΞΗ: 17.412 Btu/h

Διαβάστε περισσότερα

Οικιακός Κλιματισμός KATAΛΟΓΟΣ 2013 B

Οικιακός Κλιματισμός KATAΛΟΓΟΣ 2013 B ++ Οικιακός Κλιματισμός B Γνωρίστε τον κλιματισμό, γνωρίστε την Τα κλιματιστικά Inventor απολαμβάνουν την φήμη ενός προϊόντος εξαιρετικής ποιότητας και αξεπέραστης απόδοσης, και συνοδεύονται από εγγύηση

Διαβάστε περισσότερα

15dB (A) Το πιο Αθόρυβο κλιματιστικό, είναι πλέον γεγονός! ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ 2017 ΤΕΥΧΟΣ Β

15dB (A) Το πιο Αθόρυβο κλιματιστικό, είναι πλέον γεγονός! ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ 2017 ΤΕΥΧΟΣ Β 15dB (A) Το πιο Αθόρυβο κλιματιστικό, είναι πλέον γεγονός! ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ 2017 ΤΕΥΧΟΣ Β Έξυπνος έλεγχος WiFi Ρυθμίστε τη θερμοκρασία του χώρου σας απ όπου και αν βρίσκεστε μέσω του Smartphone ή του

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό φυλλάδιο Αντλίες θερμότητας Yutaki S80

Τεχνικό φυλλάδιο Αντλίες θερμότητας Yutaki S80 Τεχνικό φυλλάδιο Αντλίες θερμότητας Yutaki S80 Yutaki S80 Τεχνικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα Θερμοκρασία εξόδου ζεστού νερού έως 80 o C ακόμα και με εξωτερική θερμοκρασία περιβάλλοντος -20 o C. Αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ MFGA-48ARDN1-RC2 MFGA-60ARFN1-R ΑΠΟ ΟΣΗ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΨΥΞΗ (Pdesignc) BTU/h 48.000 (25.000-51.000) 55.000 (26.000-58.500) ΘΕΡΜΑΝΣΗ (Pdesignh) BTU/h 50.000 (25.000-52.500)

Διαβάστε περισσότερα

Αφυγραντήρες Inventor... για κάθε ανάγκη καταπολέμησης της υγρασίας!

Αφυγραντήρες Inventor... για κάθε ανάγκη καταπολέμησης της υγρασίας! Αφυγραντήρες Inventor... για κάθε ανάγκη καταπολέμησης της υγρασίας! Στέγνωμα Ρούχων Κάντε εύκολη την καθημερινότητά σας επιλέγοντας αφυγραντήρα Inventor με λειτουργία στεγνώματος ρούχων. Τοποθετήστε την

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2015 2016 ΟΙΚΙΑΚΕΣ & ΗΜΙΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2015 2016 ΟΙΚΙΑΚΕΣ & ΗΜΙΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2015 2016 ΟΙΚΙΑΚΕΣ & ΗΜΙΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Περιεχόμενα Προϊόντα Οικιακού Κλιματισμού G2KVP N3KVP N3KV2 NEW N3KV2 7SKV UFV GAV UAV S3AV SMUV G3DV N3KVP N3KV2 N3KV2 UFV 15 20 22 24 26

Διαβάστε περισσότερα

Το ΟΝΟΜΑ στον κλιματισμό έχει...

Το ΟΝΟΜΑ στον κλιματισμό έχει... Το ΟΝΟΜΑ στον κλιματισμό έχει... 10 Χρόνια Εγγύηση Άνευ όρων!!! για όλα τα ηλεκτρικά / μηχανικά μέρη σε οποιοδήποτε ανταλλακτικό στο κόστος εργασίας αποκατάστασης λειτουργίας του προϊόντος Ιονιστή Ο ενσωματωμένος

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Προϊόντα Οικιακού Κλιματισμού 09. Ημικεντρικός Κλιματισμός 51. Συστήματα Inverter 13. Πολυδιαιρούμενα Συστήματα Inverter 25

Περιεχόμενα. Προϊόντα Οικιακού Κλιματισμού 09. Ημικεντρικός Κλιματισμός 51. Συστήματα Inverter 13. Πολυδιαιρούμενα Συστήματα Inverter 25 Προϊόντα Οικιακού Κλιματισμού 09 Συστήματα Inverter 13 Πολυδιαιρούμενα Συστήματα Inverter 25 Θέρμανση για οικιακές εφαρμογές 45 Περιεχόμενα Ημικεντρικός Κλιματισμός 51 Εξωτερικές μονάδες Super Digital

Διαβάστε περισσότερα

Οικιακός Κλιματισμός KATAΛΟΓΟΣ 2013

Οικιακός Κλιματισμός KATAΛΟΓΟΣ 2013 ++ Οικιακός Κλιματισμός Γνωρίστε τον κλιματισμό, γνωρίστε την Τα κλιματιστικά Inventor απολαμβάνουν την φήμη ενός προϊόντος εξαιρετικής ποιότητας και αξεπέραστης απόδοσης, και συνοδεύονται από εγγύηση

Διαβάστε περισσότερα

Εγγυημένη σταθερή θερμοκρασία στον χώρο σας, ενώ οι εποχές αλλάζουν.

Εγγυημένη σταθερή θερμοκρασία στον χώρο σας, ενώ οι εποχές αλλάζουν. Εγγυημένη σταθερή θερμοκρασία στον χώρο σας, ενώ οι εποχές αλλάζουν. Οι αντλίες θερμότητας αέρα-νερού της σειράς KK της ADTHERM παρέχουν το επιθυμητό θερμικό ή ψυκτικό αποτέλεσμα στο χώρο σας, κάτω από

Διαβάστε περισσότερα

Εξοικονόμηση ενέργειας, για μία καλύτερη ζωή

Εξοικονόμηση ενέργειας, για μία καλύτερη ζωή Σειρά HERO Εξοικονόμηση ενέργειας, για μία καλύτερη ζωή Με τεχνολογία all DC inverter οι αντλίες θερμότητας της σειράς αυτής μπορούν να χρησιμοποιηθούν για θέρμανση ψύξη και παραγωγή ζεστού νερού, με υψηλή

Διαβάστε περισσότερα

Κλιµατιστικά για µια ζωή.

Κλιµατιστικά για µια ζωή. Κλιµατιστικά για µια ζωή. KRV-09TD KRV-12TD Υψηλότατος βαθµός απόδοσης σε συµφωνία µε ταπιο αυστηρά µελλοντικής εφαρµογής standards της Ε.Ε. (κανονισµοί 6/2011 & 206/2012). Super αθόρυβη λειτουργία Golden

Διαβάστε περισσότερα

MPAKIS SERVICES. Εγγύηση ποιότητας εργασίας και καλύτερης τιμής

MPAKIS SERVICES. Εγγύηση ποιότητας εργασίας και καλύτερης τιμής www.mpakis.gr MPAKIS SERVICES Εγγύηση ποιότητας εργασίας και καλύτερης τιμής Inventor Life L3VI-09 ION / L3VO-09 inverter A++/A+++ 9000btu Κλιματιστικό με ιονιστη 10 χρόνια εγγύηση 385 Αγοράστε το κουπόνι

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τεχνικά χαρακτηριστικά 36 Τεχνικά χαρακτηριστικά Τεχνικά χαρακτηριστικά Κλιματιστικά SAMSUNG 2012 37 SAMSUNG 2012 ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ Τα κλιματιστικά Samsung προσφέρουν προηγμένη απόδοση ψύξης. Ενεργειακή απόδοση Smart Inverter

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2012-2013

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2012-2013 Μάϊος 2013 Ο κατασκευαστής διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τις προδιαγραφές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2012 2013 * Προκαταρκτικά στοιχεία 2 0 1 3 2 0 1 4 ΟΙΚΙΑΚΑ & ΗΜΙΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Η ιστορία της GE Appliances

Η ιστορία της GE Appliances Η ιστορία της GE Appliances Με έδρα παραγωγής το Louisville, KY και 60 χρόνια ιστορίας, η GE Appliances διαθέτει τη μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής (900 στρεμμάτων) ηλεκτρικών συσκευών. Επιπλέον 4 μεγάλες

Διαβάστε περισσότερα

Τι αλλάζει στα κλιματιστικά ;

Τι αλλάζει στα κλιματιστικά ; Τι αλλάζει στα κλιματιστικά ; Το 2009, η Ευρωπαϊκή Ένωση αναγνωρίζοντας τη μεγάλη αύξηση στην ετήσια κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας από τα προϊόντα Οικιακού Κλιματισμού και Ανεμιστήρων, εξέδωσε οδηγία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΕΣΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΕΣΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΕΣΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ SINGLE SPLIT SYSTEMS Inverter Τοίχου 42QHC-DS 27 Inverter Τοίχου 42QHC-DSF 31 Inverter Hi-Wall 42QHC-DSA 35 Inverter Τοίχου 42QHC-DSA(i) 39 Inverter Τοίχου

Διαβάστε περισσότερα

HOTEL MENU. Ολοκληρωμένη Λύση Κλιματισμού για Ξενοδοχειακές Μονάδες

HOTEL MENU. Ολοκληρωμένη Λύση Κλιματισμού για Ξενοδοχειακές Μονάδες HOTEL MENU Ολοκληρωμένη Λύση Κλιματισμού για Ξενοδοχειακές Μονάδες H εταιρεία 52 χρόνια πριν και συγκεκριμένα το 1966, ιδρύθηκε στον Πειραιά η εταιρεία Ασημακόπουλος Ε.Π.Ε., με βασικό αντικείμενο τον κεντρικό

Διαβάστε περισσότερα

Αφυγραντήρες Midea. DF & T3 Series Σεπτέμβριος 2016

Αφυγραντήρες Midea. DF & T3 Series Σεπτέμβριος 2016 Αφυγραντήρες Midea DF & T3 Series Σεπτέμβριος 2016 DF5 Series Γενική Επισκόπηση Έξοδος αέρα Ειδικά φίλτρα Ένδειξη στάθμης δοχείου νερού Διαστάσεις, Βάρος: MDDF-16DEN3 MDDF-20DEN3 Διαστάσεις Καθαρές (Π

Διαβάστε περισσότερα

Chillers & Fan Coil Units

Chillers & Fan Coil Units Chillers & Fan Coil Units ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2012 YOUR CONDITIONS! H 1916,,..,.., 3. προσφέρει υψηλή ενεργειακή κλάση, εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων, πετυχαίνοντας ιδιαίτερα υψηλές αποδόσεις με χαμηλή κατανάλωση

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2012-2013

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2012-2013 T_12_CT_GEN_GR Μάϊος 2012 - Ο κατασκευαστής διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τις προδιαγραφές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2012-2013 2 0 1 2 2 0 1 3 ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ AHI

Διαβάστε περισσότερα

Κλιματισμός. Τεχνικά δεδομένα. Στρογγυλή κασέτα ροής EEDEL FXFQ-A

Κλιματισμός. Τεχνικά δεδομένα. Στρογγυλή κασέτα ροής EEDEL FXFQ-A Κλιματισμός Τεχνικά δεδομένα Στρογγυλή κασέτα ροής EEDEL16-04 FXFQ-A ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ FXFQ-A 1 Χαρακτηριστικά.................................................... Τεχνικά χαρακτηριστικά...........................................

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΚΚ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΚΟΛΥΜΠΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΑΕΡΑ-ΝΕΡΟΥ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΚΚ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΚΟΛΥΜΠΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΑΕΡΑ-ΝΕΡΟΥ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΚΟΛΥΜΠΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Οι αντλίες θερμότητας για πισίνες της ADTHERM μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή. Μπορούν να θερμάνουν από μία μικρή οικιακή πισίνα μέχρι μεγάλες

Διαβάστε περισσότερα

Ο 1ος αφυγραντήρας με Wi-Fi σύνδεση

Ο 1ος αφυγραντήρας με Wi-Fi σύνδεση Ο 1ος αφυγραντήρας με Wi-Fi σύνδεση Ρυθμίστε τα ιδανικά επίπεδα υγρασίας στο χώρο σας, απ όπου και αν βρίσκεστε. Απολαύστε ιδανικές συνθήκες και εξοικονομήστε ενέργεια. 2 Κατεβάστε την εφαρμογή INVmate

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ -ΘΕΡΜΑΝΣΗ 2017

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ -ΘΕΡΜΑΝΣΗ 2017 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ -ΘΕΡΜΑΝΣΗ 2017 ΙΦΙΓΈΝΕΙΑΣ 38 ΗΡΆΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ T.K. 14122 ΤΗΛ.: 211.405.4444 & 693.744.5705 info@hotelselections.gr ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2017 Φωτογραφίες Σειρές Απόδοση Χρώμα design

Διαβάστε περισσότερα

Σχετικά με την ανωτέρω αναφερόμενη Διακήρυξη διευκρινίζονται τα εξής :

Σχετικά με την ανωτέρω αναφερόμενη Διακήρυξη διευκρινίζονται τα εξής : ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 1966/2016 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ» Σχετικά με

Διαβάστε περισσότερα

Οικιακής χρήσης Mono και Multi Split Τιμοκατάλογος 2015

Οικιακής χρήσης Mono και Multi Split Τιμοκατάλογος 2015 Οικιακής χρήσης Mono και Multi Split Τιμοκατάλογος 2015 Τιμοκατάλογος Συστημάτων Κλιματισμού HITACHI, Απρίλιος 2015 Mono και Multi Splits - 3 Διαιρούμενου τύπου οικιακής χρήσης κλιματιστικά Σειρά PERFORMANCE

Διαβάστε περισσότερα

http://www.daikin.gr/products/specs.jsp?set=flxs-b9 / RXS-L3&lb=true Απόδοση ψύξης Ονομ. kw 3.5 (2) Απόδοση θέρμανσης Ελάχ. kw 1.4 Ονομ. kw 4.

http://www.daikin.gr/products/specs.jsp?set=flxs-b9 / RXS-L3&lb=true Απόδοση ψύξης Ονομ. kw 3.5 (2) Απόδοση θέρμανσης Ελάχ. kw 1.4 Ονομ. kw 4. 1 of 5 17/5/2015 8:28 μμ FLXS-B9 / RXS-L3 FLXS35BAVMB9 / RXS35L3V1B Απόδοση ψύξης Ονομ. kw 3.5 (2) Απόδοση θέρμανσης Ελάχ. kw 1.4 Ονομ. kw 4.0 (2) Μέγ. kw 5.0 Ονομαστική απόδοση EER 2.88 (1) COP 3.57 (1)

Διαβάστε περισσότερα

Αφυγραντήρες ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

Αφυγραντήρες ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ Αφυγραντήρες 2018-2019 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ Aetheria 10lt/d, 12lt/d Μικρών διαστάσεων, αθόρυβος και πρακτικός. Με ιονιστή για καθαρισμό του αέρα. Με ηλεκτρονική ένδειξη και ρύθμιση ποσοστού υγρασίας. Με οθόνη

Διαβάστε περισσότερα

Η ιστορία της GE Appliances

Η ιστορία της GE Appliances Η ιστορία της GE Appliances Με έδρα παραγωγής το Louisville, KY και 60 χρόνια ιστορίας, η GE Appliances διαθέτει τη μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής (900 στρεμμάτων) ηλεκτρικών συσκευών. Επιπλέον 4 μεγάλες

Διαβάστε περισσότερα

Αφυγραντήρες Inventor για κάθε ανάγκη καταπολέμησης της υγρασίας!

Αφυγραντήρες Inventor για κάθε ανάγκη καταπολέμησης της υγρασίας! Αφυγραντήρες 2016 Αφυγραντήρες Inventor για κάθε ανάγκη καταπολέμησης της υγρασίας! Αφυγραντήρας Desiccant (χωρίς συμπιεστή) Αφυγραντήρες με συμπιεστή Στέγνωμα ρούχων Κάντε εύκολη την καθημερινότητά σας

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2012-2013

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2012-2013 T_12_CT_GEN_GR Μάϊος 2012 - Ο κατασκευαστής διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τις προδιαγραφές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2012-2013 2 0 1 2 2 0 1 3 ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ AHI

Διαβάστε περισσότερα

Το smart cascade και η λειτουργία του

Το smart cascade και η λειτουργία του Καινοτομία HITACHI Έξυπνος διαδοχικός ψυκτικός κύκλος (Smart Cascade) Από τον Γιάννη Κονίδη, Μηχανολόγο Μηχανικό Τομέας Συστημάτων Κλιματισμού ΑΒΒ Ελλάδος Το συνεχώς αυξανόμενο κόστος θέρμανσης, με τη

Διαβάστε περισσότερα

Αφυγραντήρες Inventor... για κάθε ανάγκη καταπολέμησης της υγρασίας!

Αφυγραντήρες Inventor... για κάθε ανάγκη καταπολέμησης της υγρασίας! ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΩΝ 2017-2018 Αφυγραντήρες Inventor... για κάθε ανάγκη καταπολέμησης της υγρασίας! Στέγνωμα Ρούχων Χαμηλή Κάντε εύκολη την καθημερινότητά σας επιλέγοντας αφυγραντήρα Inventor με λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

http://www.daikin.gr/products/specs.jsp?set=ftx-k / RX-K&lb=true&print=true Απόδοση ψύξης Ελάχ. kw 1.3 1.3 1.3 1.7

http://www.daikin.gr/products/specs.jsp?set=ftx-k / RX-K&lb=true&print=true Απόδοση ψύξης Ελάχ. kw 1.3 1.3 1.3 1.7 1 of 13 15/5/2015 10:49 πμ FTX-K / RX-K FTX20KV1B / RX20K2V1B FTX25KV1B / RX25K2V1B FTX35KV1B / RX35K2V1B FTX50KV1B / RX50KV1B Απόδοση ψύξης Ελάχ. kw 1.3 1.3 1.3 1.7 Ονομ. kw 2.0 (2) 2.5 (2) 3.5 (2) 5.0

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΑΘΕΡΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΠΙΟ ΑΝΕΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

ΣΤΑΘΕΡΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΠΙΟ ΑΝΕΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΣΤΑΘΕΡΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΠΙΟ ΑΝΕΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ Οι monobloc αντλίες θερμότητας αέρα-νερού της σειράς inverter με την εφαρμογή της τεχνολογίας DC INVERTER μπορούν να σας προσφέρουν ψύξη

Διαβάστε περισσότερα

Ο «δρόμος» για την επιλογή του ιδανικού κλιματισμού

Ο «δρόμος» για την επιλογή του ιδανικού κλιματισμού Ο «δρόμος» για την επιλογή του ιδανικού κλιματισμού Η επιλογή ενός συστήματος κλιματισμού για μια επιχείρηση ή μια οικία είναι εξαιρετικά σημαντική απόφαση που επηρεάζει την ποιότητα ζωής & άνεση των διαμενόντων

Διαβάστε περισσότερα

Aντλίες Θερμότητος Αέρος Νερού

Aντλίες Θερμότητος Αέρος Νερού Aντλίες Θερμότητος Αέρος Νερού 2 Συστήματα θέρμανσης και ψύξης του μέλλοντος! Ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση για τη μείωση της ρύπανσης και των εκπομπών CO₂. Η αύξηση των εκπομπών του CO2 και των άλλων

Διαβάστε περισσότερα

Δώστε στυλ στο χώρο σας!

Δώστε στυλ στο χώρο σας! Δώστε στυλ στο χώρο σας! ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩN 2015 Stylist Επωνυμία LG Electronics ir Conditioning and Energy Solution Company H LG Electronics ir Conditioning and Energy Solution Company

Διαβάστε περισσότερα

GREE, making BETTER air conditioners

GREE, making BETTER air conditioners GREE, making BETTER air conditioners οικιακός / ημικεντρικός κλιματισμός 2012 Η GREE Electric Appliances Inc είναι ο 1ος μεγαλύτερος κατασκευαστής συστημάτων κλιματισμού παγκοσμίως GREE, making better

Διαβάστε περισσότερα

Απλά προσθέστε ήλιο Το αποδοτικότερο σύστημα κλιματισμού και ψύξης στο πλανήτη

Απλά προσθέστε ήλιο Το αποδοτικότερο σύστημα κλιματισμού και ψύξης στο πλανήτη Απλά προσθέστε ήλιο Το αποδοτικότερο σύστημα κλιματισμού και ψύξης στο πλανήτη Πώς το SolarCool TM εξοικονομεί μέχρι και 60% της κατανάλωσης Το SolarCool TM είναι βασισμένο πάνω στη γνωστή τεχνολογία ψύξης

Διαβάστε περισσότερα

Ο ι κ ι α κ ό ς Κ λ ι μ α τ ι σ μ ό ς Μ ά ι ο ς 2 0 1 5

Ο ι κ ι α κ ό ς Κ λ ι μ α τ ι σ μ ό ς Μ ά ι ο ς 2 0 1 5 Οικιακός Κλιματισμός Μάιος 2015 Περιεχόμενα Σημεία Υπεροχής της Toyotomi σελ.4-5 Οικιακός Κλιματισμός Toyotomi 2015 σελ.6-7 Προηγμένα Συστήματα Καθαρισμού του Αέρα σελ.8-9 Έξυπνες Λειτουργίες σελ.10-11

Διαβάστε περισσότερα

15dB (A) Το πιο Αθόρυβο κλιματιστικό, είναι πλέον γεγονός!

15dB (A) Το πιο Αθόρυβο κλιματιστικό, είναι πλέον γεγονός! 15dB (A) Το πιο Αθόρυβο κλιματιστικό, είναι πλέον γεγονός! ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ 2016 Έξυπνος έλεγχος WiFi Ρυθμίστε τη θερμοκρασία του χώρου σας απ όπου και αν βρίσκεστε μέσω του Smartphone ή του Tablet

Διαβάστε περισσότερα

Κλιματισμός. Τεχνικά δεδομένα. Κρυφή μονάδα οροφής με μέσο ESP EEDEL FXSQ-A

Κλιματισμός. Τεχνικά δεδομένα. Κρυφή μονάδα οροφής με μέσο ESP EEDEL FXSQ-A Κλιματισμός Τεχνικά δεδομένα Κρυφή μονάδα οροφής με μέσο ESP EEDEL15-204 FXSQ-A ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ FXSQ-A 1 Χαρακτηριστικά.................................................... 2 2 Τεχνικά χαρακτηριστικά...........................................

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ /ΝΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ και ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΩΝ ΗΛΜ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: «Σκευών, ηλεκτρικών συσκευών, µηχανηµάτων κλιµατισµού (Τοπικές κλιµατιστικές

Διαβάστε περισσότερα

Κλιματισμός Τεχνικά δεδομένα FXMQ-P7 > FXMQ50P7VEB9 > FXMQ63P7VEB9 > FXMQ80P7VEB9 > FXMQ100P7VEB9 > FXMQ125P7VEB9

Κλιματισμός Τεχνικά δεδομένα FXMQ-P7 > FXMQ50P7VEB9 > FXMQ63P7VEB9 > FXMQ80P7VEB9 > FXMQ100P7VEB9 > FXMQ125P7VEB9 Κλιματισμός Τεχνικά δεδομένα FXMQ-P7 > FXMQ50P7VEB9 > FXMQ63P7VEB9 > FXMQ80P7VEB9 > FXMQ100P7VEB9 > FXMQ125P7VEB9 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ FXMQ-P7 1 Χαρακτηριστικά.....................................................

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΣΥΣΤΗΜΑ iseries ΤΗΣ ARGO με ανάκτηση θερμότητας

ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΣΥΣΤΗΜΑ iseries ΤΗΣ ARGO με ανάκτηση θερμότητας ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΣΥΣΤΗΜΑ iseries ΤΗΣ ARGO με ανάκτηση θερμότητας Το σύστημα iseries είναι ένα πλήρες συνδυαστικό inverter σύστημα, αποτελούμενο από 1 εξωτερική και 1 ή περισσότερες εσωτερικές μονάδες Παρέχει

Διαβάστε περισσότερα

1. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ Α. ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑ ΕΣ 9.000 BTU

1. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ Α. ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑ ΕΣ 9.000 BTU 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Λήψη προσφορών για δαπάνη ποσού 10.000,00 (δέκα χιλιάδων ευρώ) για προµήθεια και εγκατάσταση κλιµατιστικών µονάδων (5 των 9.000 BTU, 3 των

Διαβάστε περισσότερα