Απογευματινά μαθήματα επιλογής, απογευματινές δραστηριότητες

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Απογευματινά μαθήματα επιλογής, απογευματινές δραστηριότητες"

Transcript

1 ΣΧΟΛΗ ΧΙΛΛ Απογευματινά μαθήματα επιλογής, απογευματινές δραστηριότητες Παρουσιάζουμε το πρόγραμμα των απογευματινών μαθημάτων επιλογής και των απογευματινών δραστηριοτήτων για τη σχολική χρονιά Το φετινό μας πρόγραμμα περιλαμβάνει Ταεκβοντό, Ποδόσφαιρο αλλά και Γαλλικά, Σκάκι, Χορό, Μπάσκετ, Ενόργανη Γυμναστική, Κολύμβηση Γενικές πληροφορίες Τα Απογευματινά Μαθήματα Επιλογής προσφέρονται από το σχολείο για να συμπληρώσουν και όχι να επιβαρύνουν το πρόγραμμα των παιδιών. Οι επιλογές της οικογένειας δεν μπορεί παρά να λαμβάνουν πολύ σοβαρά υπόψη τις επιθυμίες των ίδιων των παιδιών καθώς και το συνολικό πρόγραμμα της εβδομάδας. Ορισμένες δραστηριότητες γίνονται στον χώρο του σχολείου, ενώ άλλες σε χώρους εκτός σχολείου (βλ. αναλυτική περιγραφή). Όλα τα μαθήματα ξεκινούν τον Οκτώβριο και τελειώνουν τον Μάιο. Μετά τη λήξη του πρωινού προγράμματος (14:30), τα παιδιά κάνουν διάλειμμα και στη συνέχεια αρχίζει το απογευματινό πρόγραμμα. Τα παιδιά που συμμετέχουν στις αθλητικές δραστηριότητες τρώνε το μεσημεριανό τους φαγητό στο διάλειμμα των 13:00. Τα παιδιά φέρνουν το μεσημεριανό φαγητό από το σπίτι ή συμμετέχουν στο lunchbox του σχολείου. Δήλωση συμμετοχής & οριστική εγγραφή Οι προεγγραφές για τα Απογευματινά Μαθήματα για τη σχολική χρονιά ξεκινούν από την Τετάρτη 1 Ιουνίου και διαρκούν μέχρι να συμπληρωθεί ο αριθμός των θέσεων. (Σημειώνεται ότι η έγκαιρη εγγραφή στα Απογευματινά Μαθήματα αυξάνει την πιθανότητα συμμετοχής του παιδιού και διευκολύνει την οργάνωση του σχολείου).

2 Η συμμετοχή στο πρόγραμμα ολοκληρώνεται σε τρία στάδια: Α. Συμπλήρωση της συνημμένης Δήλωσης Συμμετοχής Β. Ηλεκτρονική επιβεβαίωση της Γραμματείας για την δυνατότητα εγγραφής του παιδιού στο μάθημα Γ. Καταβολή των αντίστοιχων διδάκτρων στις προκαθορισμένες ημερομηνίες. Η δημιουργία των τμημάτων γίνεται βάσει σειράς προτεραιότητας η οποία ορίζεται από την ημερομηνία υποβολής της Δήλωσης Συμμετοχής. Σε περίπτωση συμπλήρωσης ενός τμήματος, η Γραμματεία διατηρεί λίστα αναμονής για ενδεχόμενη δημιουργία νέου τμήματος. Οι γονείς ενημερώνονται ηλεκτρονικά. Οι τάξεις λειτουργούν εφόσον συμπληρώνεται ο απαιτούμενος αριθμός συμμετοχών. Εάν το τμήμα δεν συμπληρωθεί, τα χρήματα επιστρέφονται. Η δήλωση συμμετοχής του παιδιού στις επιλεγμένες δραστηριότητες είναι δεσμευτική για όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς και δεν θα υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης παρά μόνο για σοβαρούς λόγους. Πρόγραμμα μαθημάτων Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή ΣΚΑΚΙ Γ Δ - Ε - ΣΤ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΑΞΕΙΣ ΓΑΛΛΙΚΑ ΓΑΛΛΙΚΑ 15:00-16:30 Β - Γ Δ - Ε Β - Γ Δ - Ε ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Γ - Δ Γ - Δ ΜΠΑΣΚΕΤ 15:00-16:30 Γ - Δ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 15:00-16:30 Γ Γ - Δ Δ - Ε Ε - ΣΤ ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ Δ - Ε - ΣΤ - Γ ΧΟΡΟΣ ΜΕΛΕΤΗ 15:00-16:45

3 ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια. Τη φετινή χρονιά προγραμματίζουμε να λειτουργήσουν δύο ομάδες Ταεκβοντό στο σχολείο μας. Η μία απευθύνεται σε παιδιά Α και Β δημοτικού (ημέρα Τρίτη & Παρασκευή) και η άλλη σε μεγαλύτερα παιδιά Γ & Δ (Δευτέρα & Πέμπτη). Η προπόνηση γίνεται στο χώρο του σχολείου, διαρκεί 60 και προπονητής είναι ο Αντρέας Μαρκοκωνσταντίνος, καθηγητής Φυσικής Αγωγής, καθηγητής Ταεκβοντό (4dan). Η προπόνηση αρχίζει στις 15:00 και τελειώνει στις 16:00. Την ώρα εκείνη οι γονείς παραλαμβάνουν τα παιδιά από το σχολείο. Τα παιδιά που συμμετέχουν στις ομάδες θα πρέπει να φορούν στην προπόνηση τη στολή του Ταεκβοντό. Τα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν προαιρετικά σε εξετάσεις για αλλαγή Ζώνης δύο ή τρεις φορές τον χρόνο, σύμφωνα με τις υποδείξεις του προπονητή τους. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τη φετινή χρονιά προγραμματίζουμε να λειτουργήσουν πέντε ομάδες Ποδοσφαίρου στο σχολείο μας (Α & Β τάξη κάθε Τετάρτη, Γ τάξη κάθε Δευτέρα, Δ τάξη κάθε Τρίτη, Ε τάξη κάθε Πέμπτη και ΣΤ τάξη κάθε Παρασκευή). Οι προπονήσεις γίνονται στον αθλητικό χώρο του Φωκιανού στο Ζάππειο, η διάρκειά τους είναι 75 και προπονητής είναι ο Ζαχαρίας Φάμελλος, καθηγητής Φυσικής Αγωγής της Σχολής Χιλλ, προπονητής ποδοσφαίρου. Τα παιδιά μετά από ένα μικρό διάλειμμά στις 14:30, αναχωρούν με τα πόδια από το σχολείο συνοδευόμενα από τον προπονητή τους και άλλον/η συνοδό για τον αθλητικό χώρο. Η προπόνηση αρχίζει στις 15:15 και τελειώνει στις 16:30. Την ώρα εκείνη οι γονείς παραλαμβάνουν τα παιδιά τους από τον Φωκιανό. Είναι πιθανό στη διάρκεια της χρονιάς τα παιδιά να συμμετέχουν σε φιλικούς αθλητικούς αγώνες στο χώρο του Φωκιανού ή σε άλλα γήπεδα. Οι φιλικοί αγώνες γίνονται συνήθως Σαββατοκύριακα και οι γονείς έχουν την ευθύνη της μετακίνησης των παιδιών. Η συμμετοχή στους αγώνες είναι προαιρετική. Προαιρετική είναι και η αγορά της στολής της ομάδας του σχολείου, ωστόσο υποχρεωτική για όσους συμμετέχουν στους αγώνες.

4 ΜΠΑΣΚΕΤ Τη φετινή χρονιά προγραμματίζουμε να λειτουργήσουν δύο ομάδες Μπάσκετ στο σχολείο μας. Η μία απευθύνεται σε παιδιά Α και Β Δημοτικού (Παρασκευή) και η άλλη σε παιδιά Γ και Δ Δημοτικού (Δευτέρα). Οι προπονήσεις θα γίνονται στο σχολείο και η διάρκειά τους θα είναι 75. Το όνομα του/της προπονητή/τριας θα ανακοινωθεί σύντομα. Η προπόνηση αρχίζει στις 15:00 και τελειώνει στις 16:15. Την ώρα εκείνη οι γονείς παραλαμβάνουν τα παιδιά τους από το σχολείο. ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ Έχουμε τη μεγάλη χαρά να συνεργαζόμαστε με τη Σχολή Κολύμβησης Ο.Φ.Ν.Ι Νηρηίδες, η οποία παρέχει μαθήματα πολύ υψηλών προδιαγραφών. Η σχολή χρησιμοποιεί τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις στο Ο.Α.Κ.Α. (Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθήνας) στο Μαρούσι. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια όλων των τάξεων του Δημοτικού και σε παιδιά του Νηπιαγωγείου. Οι προπονήσεις θα γίνονται στο Ο.Α.Κ.Α. Η προπόνηση διαρκεί 45. Τα παιδιά, την ημέρα Τρίτη, μετά από ένα μικρό διάλειμμα στις 14:30, αναχωρούν με τους/τις συνοδούς τους από το σχολείο με πούλμαν. Φτάνοντας στο Ο.Α.Κ.Α. και αφού φορέσουν μαγιό με την επίβλεψη συνοδών και προπονητών, τα παραλαμβάνουν οι προπονητές τους, χωρισμένα σε μικρές ομάδες και ξεκινούν την προπόνηση στην πισίνα. Μετά το μάθημα τα παιδιά αλλάζουν και πάλι. Το πούλμαν αναχωρεί για το κέντρο της Αθήνας ακολουθώντας τη διαδρομή από τη Λεωφόρο Κηφισίας, τη Λεωφόρο Β. Σοφίας έως τη Λεωφόρο Αμαλίας. Οι γονείς παραλαμβάνουν τα παιδιά τους από ένα προκαθορισμένο σημείο αυτής της διαδρομής, το τέλος της οποίας υπολογίζεται γύρω στις 17:30. ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η συνεργασία του σχολείου μας με τις Νηρηίδες δίνει το δικαίωμα σε κάθε παιδί του προγράμματος κολύμβησης να συμμετέχει χωρίς άλλη οικονομική επιβάρυνση σε μία επιπλέον προαιρετική προπόνηση, την ημέρα Σάββατο. Στην προπόνηση του Σαββάτου οι γονείς έχουν την ευθύνη της μετάβασης και συνοδείας του παιδιού στο Ο.Α.Κ.Α.

5 Αποστέλλουμε ξεχωριστό συνημμένο αρχείο από τις «Νηρηίδες» με όλες τις πληροφορίες σχετικά με την προπόνηση, τον εξοπλισμό καθώς και τη βεβαίωση υγείας. Οι γονείς θα συμπληρώσουν και τη συνημμένη «Αίτηση συμμετοχής Δημοτικών». ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ Τη φετινή χρονιά προγραμματίζουμε να λειτουργήσουν δύο ομάδες Ενόργανης Γυμναστικής στο σχολείο μας. Η μία απευθύνεται σε παιδιά Α, Β και Γ δημοτικού (ημέρα Τετάρτη) και η άλλη σε μεγαλύτερα παιδιά Δ, Ε & ΣΤ ( ημέρα Δευτέρα). Οι προπονήσεις γίνονται στον αθλητικό χώρο του Φωκιανού στο Ζάππειο, σε κλειστή αίθουσα. Η διάρκεια της προπόνησης είναι 75 και προπονητής ο Δημοσθένης Ταμπάκος, χρυσός Ολυμπιονίκης του 2004 στους κρίκους στην Ενόργανη Γυμναστική. Τα παιδιά μετά από ένα μικρό διάλειμμά στις 14:30, αναχωρούν με τα πόδια από το σχολείο με τον/τη συνοδό τους για τον αθλητικό χώρο. Η προπόνηση αρχίζει στις 15:15 και τελειώνει στις 16:30. Την ώρα εκείνη οι γονείς παραλαμβάνουν τα παιδιά τους από τον Φωκιανό. ΣΚΑΚΙ Τη φετινή χρονιά προγραμματίζουμε να λειτουργήσουν τρεις ομάδες Σκακιού στο σχολείο μας. Η μία απευθύνεται σε παιδιά Α & Β δημοτικού η άλλη σε παιδιά της Γ Δημοτικού & η τρίτη ομάδα απευθύνεται σε παιδιά της Δ, Ε και ΣΤ Δημοτικού (ημέρα Πέμπτη). Το μάθημα γίνεται στο χώρο του σχολείου, διαρκεί 60 και δάσκαλοι είναι ο Γιάννης Παπαδημητρίου και Νάσος Αγγελούσης, προπονητές Σκακιού. Η προπόνηση αρχίζει στις 15:00 και τελειώνει στις 16:00. Την ώρα εκείνη οι γονείς παραλαμβάνουν τα παιδιά από το σχολείο. Στη διάρκεια της χρονιάς τα παιδιά θα μάθουν τους βασικούς κανόνες του παιχνιδιού, στρατηγικές και τεχνικές. Οι πιο προχωρημένοι σκακιστές και σκακίστριες θα εμβαθύνουν περισσότερο στις στρατηγικές και στα μυστικά του σκακιού. Θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με γνωστούς σκακιστές και να οργανώσουμε στο σχολείο το δικό μας τουρνουά.

6 ΓΑΛΛΙΚΑ Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια των τάξεων Β - Ε Δημοτικού. Τη φετινή χρονιά προγραμματίζουμε να λειτουργήσουν δύο τμήματα Γαλλικών στο σχολείο μας, το ένα για παιδιά Β & Γ δημοτικού (ημέρα Δευτέρα & Πέμπτη) και το άλλο για παιδιά Δ & Ε Δημοτικού (Δευτέρα & Πέμπτη). Το μάθημα γίνεται στο χώρο του σχολείου, διαρκεί 60 για την Β και Γ δημοτικού και 90 για Δ & Ε τάξη. Υπεύθυνες καθηγήτριες Γαλλικών είναι οι Νάντια Τριπιντή και Φρόσυ Συνιώρη. Το μάθημα αρχίζει στις 15:00 και τελειώνει στις 16:00 για την Β & Γ τάξη και στις 16:30 για την Δ & Ε. Την ώρα εκείνη οι γονείς παραλαμβάνουν τα παιδιά από το σχολείο. Στη διάρκεια του μαθήματος τα παιδιά έρχονται σε επαφή με τα Γαλλικά με φυσικό και αβίαστο τρόπο. Στόχος είναι να αγαπήσουν τη γαλλική γλώσσα και σιγά σιγά να αρχίσουν να επικοινωνούν και να εκφράζονται με απλό, άμεσο τρόπο στα γαλλικά. Οι δραστηριότητες του μαθήματος είναι βασισμένες σε επικοινωνιακές μεθόδους. Συχνά αξιοποιούμε το θεατρικό παιχνίδι, τη μουσική και τα εικαστικά για να προσεγγίσουμε τη γλώσσα. ΧΟΡΟΣ Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια της Α & Β τάξης του δημοτικού. Τα μαθήματα γίνονται 2 φορές την εβδομάδα ημέρα Τρίτη και Παρασκευή. Το μάθημα αρχίζει στις 15:00 και τελειώνει στις 16:30. Την ώρα εκείνη οι γονείς παραλαμβάνουν τα παιδιά τους από το σχολείο. Υπεύθυνη καθηγήτρια του χορού είναι η κ. Λίλυ Πετρίδη. Ο χορός είναι για όλους. Όλοι μας είμαστε ικανοί να εκφραστούμε με το σώμα μας ο καθένας με τις δικές του δυσκολίες ή ευκολίες. Στο μάθημα του χορού θέλουμε να κρατήσουμε ζωντανή αυτή μας την ικανότητα αποκτώντας καλύτερη αντίληψη του σώματός μας. Θα μάθουμε επίσης να μοιραζόμαστε τον χώρο μας, να ανακαλύπτουμε καινούργιες κινήσεις, να συνθέτουμε τη δική μας χορογραφία, να διορθώνουμε ο ένας τον άλλον χωρίς κριτική και όλα αυτά πάντα παρέα με τη μουσική. ΙΟΥΝΙΟΣ 2016

Arts and Sports Camp. Summer Camp. Έλα κι εσύ στην καλύτερη παρέα του καλοκαιριού! Από 18/6 έως 13/7 για παιδιά 4-12 ετών

Arts and Sports Camp. Summer Camp. Έλα κι εσύ στην καλύτερη παρέα του καλοκαιριού! Από 18/6 έως 13/7 για παιδιά 4-12 ετών Summer Camp www.summercamp.gr Έλα κι εσύ στην καλύτερη παρέα του καλοκαιριού! Από 18/6 έως 13/7 για παιδιά 4-12 ετών Μια ακόµη σχολική χρονιά φτάνει στο τέλος της. Τα Εκπαιδευτήρια Γεωργίου Ζώη και φέτος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Πάτρα. 3/10/2009

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Πάτρα. 3/10/2009 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Πάτρα. 3/10/2009 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ /νση: Παν/πολη-Πάτρα Αρ. Πρωτ. Τ.Κ. : 265.00 ΤΗΛ κ FAX : 2610-993055 Προς : Όλα τα µέλη της Πανεπιστηµιακής Κοινότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. 142 ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Αγαπητοί γονείς,

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. 142 ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Αγαπητοί γονείς, ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 142 ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Αγαπητοί γονείς, το σχολείο είναι ο χώρος όπου οι μαθητές περνούν πολλές ώρες, μαθαίνουν, δημιουργούν, συνεργάζονται, παίζουν, χαίρονται αλλά αντιμετωπίζουν

Διαβάστε περισσότερα

Α.Ο. ΩΚΕΑΝΟΣ Π Ε Ρ Ι Ο Δ Ο Σ

Α.Ο. ΩΚΕΑΝΟΣ Π Ε Ρ Ι Ο Δ Ο Σ Α.Ο. ΩΚΕΑΝΟΣ Π Ε Ρ Ι Ο Δ Ο Σ 2 0 1 6-1 7 Ο σύλλογος ιδρύθηκε το 2002, λειτουργεί όμως ολοκληρωτικά από το 2004 οπότε μετακομίζει και θέτει ως βάση του τις ολυμπιακές κολυμβητικές εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Φίλες και φίλοι, Νίκος Ζενέτος

Φίλες και φίλοι, Νίκος Ζενέτος Φίλες και φίλοι, Για εμάς, ο Αθλητισμός αποτελεί κοινωνικό αγαθό και υιοθετώντας τη φιλοσοφία «Ο Αθλητισμός είναι Ζωή», υλοποιούμε αθλητικές δράσεις, που στοχεύουν στην προώθηση του αθλητικού πνεύματος.

Διαβάστε περισσότερα

Η αίτηση εγγραφής υποβάλλεται ηλεκτρονικά ή έντυπα οποιαδήποτε χρονική στιγμή, ανεξαρτήτως ηλικίας του παιδιού.

Η αίτηση εγγραφής υποβάλλεται ηλεκτρονικά ή έντυπα οποιαδήποτε χρονική στιγμή, ανεξαρτήτως ηλικίας του παιδιού. ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Η εγγραφή των παιδιών που θα φοιτήσουν για πρώτη φορά στο σχολείο στηρίζεται αφενός στην τυχαία επιλογή σειράς κατάταξης των αιτήσεων μέσω κλήρωσης και αφετέρου στην έγκαιρη προσέλευση των

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ (με την επιφύλαξη ότι θα συγκεντρωθεί ικανός αριθμός μαθητών για να συμπληρωθεί τμήμα)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ (με την επιφύλαξη ότι θα συγκεντρωθεί ικανός αριθμός μαθητών για να συμπληρωθεί τμήμα) ΚΔΑΠ ΠΕΥΚΩΝ (1 Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ) ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 59, 57010 ΤΗΛ. 2313 502225 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ 2013-2014 (με την επιφύλαξη ότι θα συγκεντρωθεί ικανός αριθμός μαθητών για να συμπληρωθεί τμήμα)

Διαβάστε περισσότερα

Το Ολοήμερο Σχολείο σε Ελλάδα και άλλα κράτη της Ευρώπης

Το Ολοήμερο Σχολείο σε Ελλάδα και άλλα κράτη της Ευρώπης Το Ολοήμερο Σχολείο σε Ελλάδα και άλλα κράτη της Ευρώπης Δρ Αικατερίνη Σουσαμίδου Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Επιστημονικής-Παιδαγωγικής Π.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Μικροί Εξερευνητές. Summer Camp 17-21/6 24-28/6 1-5/7. Για παιδιά 4-6 ετών. από ευτέρα έως Παρασκευή 9.00-15.30

Μικροί Εξερευνητές. Summer Camp 17-21/6 24-28/6 1-5/7. Για παιδιά 4-6 ετών. από ευτέρα έως Παρασκευή 9.00-15.30 Summer Camp Μικροί Εξερευνητές Για παιδιά 4-6 ετών ράσεις και εµπειρίες για µικρά παιδιά µε σκοπό να ανιχνεύσουν αλλά και να βιώσουν πραγµατικές καταστάσεις, ζώντας µοναδικές στιγµές. από ευτέρα έως Παρασκευή

Διαβάστε περισσότερα

Προγράμματα Εβδομαδιαίας Καλοκαιρινής Απασχόλησης Παιδιών

Προγράμματα Εβδομαδιαίας Καλοκαιρινής Απασχόλησης Παιδιών Έναρξη εγγραφών Τρίτη 2 Ιουνίου Προγράμματα Εβδομαδιαίας Καλοκαιρινής Απασχόλησης Παιδιών μαζί χτίζουμε το μέλλον των παιδιών μας! ΔΗΜΟΣ www.philothei-psychiko.gr 07:30-08:00 08:00-08:30 08:30-09:30 09:30-10:30

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ - ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

ΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ - ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ - ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΕΑΠΟΛΗΣ Κ ΑΠ 7 Ο ΗΜΟΤΙΚΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙ Η), ΛΑΓΚΑ Α & ΚΟΜΝΗΝΩΝ, 56727 ΝΕΑΠΟΛΗ ΤΗΛ. 2310 671 100 εσωτ. 166 & 2310 522 725 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Διεξάγονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Σχολείων αμέσως μετά το τέλος των ωρών διδασκαλίας και πραγματοποιούνται τα εξής αθλήματα:

Διεξάγονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Σχολείων αμέσως μετά το τέλος των ωρών διδασκαλίας και πραγματοποιούνται τα εξής αθλήματα: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Προγράμματα κινητικής αγωγής, τα οποία διεξάγονται στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Χολαργού και απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 4 και 5 ετών. ΣΧΟΛΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Westin Kids Club - Tennis Academy. Αθλητισμός-Υγεία-Xαρά-Δημιουργία

Westin Kids Club - Tennis Academy. Αθλητισμός-Υγεία-Xαρά-Δημιουργία Westin Kids Club - Tennis Academy Αθλητισμός-Υγεία-Xαρά-Δημιουργία Για ακόμη μια φορά το παιδικό Club του ξενοδοχείου The Westin Athens θα παραμείνει ανοιχτό και τους χειμερινούς μήνες περιμένοντας να

Διαβάστε περισσότερα

H Μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο. Α1 Γυμνάσιο Χέρσου Σχ. Έτος

H Μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο. Α1 Γυμνάσιο Χέρσου Σχ. Έτος H Μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο Α1 Γυμνάσιο Χέρσου Σχ. Έτος 2013-14 Η μεταφορά στο σχολείο Στο μάθημα πάντα προσέχουμε!!!!! Καθημερινή εξέταση Διαβάζουμε για να μην έχουμε τα παρακάτω φαινόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να επικοινωνείτε λίγες μέρες νωρίτερα με τη Διεύθυνση του σχολείου για να κλείνετε το ραντεβού σας.

Σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να επικοινωνείτε λίγες μέρες νωρίτερα με τη Διεύθυνση του σχολείου για να κλείνετε το ραντεβού σας. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Στις 20 Ιουνίου 2018 (ημέρα Τετάρτη) θα πραγματοποιηθεί διάλεξη για τους γονείς του νηπιαγωγείου με θέμα: Μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό. Ομιλήτρια θα είναι η ψυχολόγος του σχολείου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΟΙΚΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2011-2012

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΟΙΚΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2011-2012 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΟΙΚΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ Αγαπητοί Δημότες, Το πολύ επιτυχημένο πρόγραμμα «Ανοικτό Σχολείο» Δήμου που λειτουργεί στο τώρα και τρία χρόνια θα συνεχίσει να λειτουργεί και με την νέα σχολική

Διαβάστε περισσότερα

3 Εισδοχή Οι Νηπιαγωγοί μας

3 Εισδοχή Οι Νηπιαγωγοί μας Πίνακας 2 Περιεχομένων Το Σχολείο μας 3 Εισδοχή Οι Νηπιαγωγοί μας 4 Σχολικό Έτος και Αργίες Ωράριο 6 Οι καθημερινές μας Οι Δραστηριότητες 7 εργασίες μας 9 Κατ οίκον Εργασία Οι Αξιολόγηση 10 Εγκαταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

Moraitis Summer Camps

Moraitis Summer Camps Moraitis Summer Camps Νηπιαγωγείο - Δημοτικό 18 Ιουνίου - 12 Ιουλίου Αγαπητοί γονείς, Το Σχολείο, για τo καλοκαίρι του 2019, προσφέρει στους μαθητές και στις μαθήτριες του Δημοτικού ένα ποικίλο πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ 2016

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ 2016 [1] ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ 2016 Αγαπητοί γονείς, Η βασική αρχή των Εκπαιδευτηρίων Γείτονα ότι η μάθηση πρέπει να είναι κυρίως βιωματική, αλλά και η αγωνία πολλών γονέων για δημιουργική και

Διαβάστε περισσότερα

Α. Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΜΕΛΟΣ Ε.Ο.Κ. - Ε.Σ.Κ.Α., ΓΡΑΦΕΙΑ : ΡΕΠΠΑ ΠΑΠΑΓΟΥ

Α. Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΜΕΛΟΣ Ε.Ο.Κ. - Ε.Σ.Κ.Α., ΓΡΑΦΕΙΑ : ΡΕΠΠΑ ΠΑΠΑΓΟΥ Για τα παιδιά, τους νέους, την ευγενή άμιλλα και τον αθλητισμό Παρουσίαση Συλλόγου Το Σωματείο Το Σωματείο μας ιδρύθηκε το 1985 με σκοπό την ανάπτυξη και διάδοση του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης στη ευρύτερη

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο Ιούνιος 2013 - Τεύχος 31

Ενημερωτικό Δελτίο Ιούνιος 2013 - Τεύχος 31 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Ιούνιος 2013 - Τεύχος 31 17 Μαΐου Το σχολείο συμμετέχει με επιτυχία σε Αθλητική Hμερίδα μεταξύ μαθητών ιδιωτικών σχολείων.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ Σύμφωνα με τον νέο αθλητικό σχεδιασμό Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά μετατράπηκε σε ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο που φιλοξενεί και

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ Σύμφωνα με τον νέο αθλητικό σχεδιασμό Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά μετατράπηκε σε ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο που φιλοξενεί και ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΡΗΣ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚA ΣΧΟΛΕΙΑ

ΑΘΛΗΤΙΚA ΣΧΟΛΕΙΑ KΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚA ΣΧΟΛΕΙΑ 2017-2018 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ AΘΛΗΤΙΚΟY ΣΧΟΛΕΙΟΥ Σχολική χρονιά 2006-2007 Αθλητικά Λύκεια

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ "ΜΑΝΕΣΗ"

ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΜΑΝΕΣΗ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ "ΜΑΝΕΣΗ" Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο-Δημοτικό-Γυμνάσιο-Λύκειο Πρασίνου Λόφου 49-51, 141 22 Ηράκλειο-Αττικής τηλ. 2102813520-2102816222 Fax 2102830780 Internet http://www.manesis.gr & manesisnews.gr

Διαβάστε περισσότερα

Φ12/773/77094/Γ1/28-07-2006 Υπ. Απόφαση

Φ12/773/77094/Γ1/28-07-2006 Υπ. Απόφαση Φ12/773/77094/Γ1/28-07-2006 Υπ. Απόφαση ΘΕΜΑ: Αναμόρφωση Ωρολογίων Προγραμμάτων στο Δημοτικό Σχολείο Έχοντας υπόψη: 1. Την παράγραφο 11, περίπτωση ε, του άρθρου 4 του Ν. 1566/85, (ΦΕΚ 161,τ. Α ), «Δομή

Διαβάστε περισσότερα

Οι εγγραφές γίνονται κατά το διάστημα από ή ή Σε περίπτωση που καταβάλλετε τα χρήματα σε δόσεις:

Οι εγγραφές γίνονται κατά το διάστημα από ή ή Σε περίπτωση που καταβάλλετε τα χρήματα σε δόσεις: 1. Δίδακτρα λοιπά τέλη (για τις τάξεις 1 12) Τα δίδακτρα για το σχολικό έτος 2014/15 ανέρχονται στο ποσό των 3.742 για όλες τις τάξεις. Προϋπόθεση για την εγγραφή/επανεγγραφή του παιδιού είναι η καταβολή

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΕΟΝΤΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Αθήνα 12/09/2011 ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Το Λεόντειο Λύκειο Πατησίων είναι ένα κατ εξοχήν Χριστιανικό Σχολείο.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ Προσωπικό Γραφείου Αθλητισμού Δρ. Εύρος Δημοσθένους : Λειτουργός Πανεπιστημίου (Υπεύθυνος Γραφείου Αθλητισμού

Διαβάστε περισσότερα

INTERNATIONAL MODEL CAMP

INTERNATIONAL MODEL CAMP METEORA WRESTLING ACADEMY INTERNATIONAL MODEL CAMP ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ιnternational Μodel Camp 2018 Διοργανώνεται Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Καλαμπάκας από 2 έως 6 Ιουλίου 2018 το METEORA WRESTLING ACADEMY- International

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. 18/06/15 για τα τμήματα βρεφικό, μεταβρεφικό,

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. 18/06/15 για τα τμήματα βρεφικό, μεταβρεφικό, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Α. Στις 11 Ιουνίου 2015 (ημέρα Πέμπτη) και ώρα 18.15 θα πραγματοποιηθεί διάλεξη για τους γονείς του νηπιαγωγείου με θέμα: Μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό. Ομιλήτρια θα είναι

Διαβάστε περισσότερα

Οι γνώμες είναι πολλές

Οι γνώμες είναι πολλές Η Ψυχολογία στη Φυσική Αγωγή στο πλαίσιο του σχολικού περιβάλλοντος ΚασταμονίτηςΚωνσταντίνος Ψυχολόγος Οι γνώμες είναι πολλές Πολλές είναι οι γνώμες στο τι προσφέρει τελικά ο αθλητισμός στην παιδική ηλικία

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ. Μονάδες μέτρησης του χρόνου. Ενότητα 8. β τεύχος

ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ. Μονάδες μέτρησης του χρόνου. Ενότητα 8. β τεύχος ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ 52 Μονάδες μέτρησης του χρόνου Ενότητα 8 β τεύχος Μονάδες μέτρησης του χρόνου 52 η Άσκηση Να συμπληρώσεις τις ισότητες: 5 20 ώρες =... ημέρες 60 ώρες =... ημέρες

Διαβάστε περισσότερα

Για μία καλή αρχή στο νέο σχολικό έτος (2013/2014) θέλουμε να σας επισημάνουμε τα παρακάτω:

Για μία καλή αρχή στο νέο σχολικό έτος (2013/2014) θέλουμε να σας επισημάνουμε τα παρακάτω: Γερμανικό τμήμα Θεσσαλονίκη 03/06/2013 Αγαπητοί γονείς, Το τρέχον σχολικό έτος φτάνει μαζί με τις εξετάσεις και τις αποχαιρετιστήριες εκδηλώσεις στο τέλος του. Επειδή οι προετοιμασίες για το νέο σχολικό

Διαβάστε περισσότερα

Τι περιλαμβάνει ο προγραμματισμός

Τι περιλαμβάνει ο προγραμματισμός Ο προγραμματισμός της Φυσικής Αγωγής στα Ενιαίου Τύπου Δημοτικά Σχολεία γίνεται σύμφωνα με το Αναλυτικό Πρόγραμμα Σπουδών του 2003 (Υ.Α. 21072β/Γ2/2003, ΦΕΚ 304 τ.β /13-3-2003, σελ. 4281-4306) και το Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων 1

Παρουσίαση Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων 1 Παρουσίαση Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων 1 Σχ. Έτος: 2013-2014 ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ : 3ο Δημ.Σχολείo Πολυκάστρου N. Κιλκίς Δ/ΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ: Π.Ε. Ν. ΚΙΛΚΙΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΣΧ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Καινοτομίες Μεταρρυθμίσεις Δομικές αλλαγές στη Δημοτική Εκπαίδευση

Καινοτομίες Μεταρρυθμίσεις Δομικές αλλαγές στη Δημοτική Εκπαίδευση Καινοτομίες Μεταρρυθμίσεις Δομικές αλλαγές στη Δημοτική Εκπαίδευση Εφαρμογή νέων Αναλυτικών και Ωρολογίων Προγραμμάτων στο Δημοτικό Σχολείο Τη σχολική χρονιά 2011-2012 εφαρμόστηκαν νέα Αναλυτικά και Ωρολόγια

Διαβάστε περισσότερα

Σχολή Μωραΐτη. Απογευματινά Μαθήματα Δημοτικού (2013-14)

Σχολή Μωραΐτη. Απογευματινά Μαθήματα Δημοτικού (2013-14) www.moraitis.edu.gr Σχολή Μωραΐτη Απογευματινά Μαθήματα Δημοτικού (2013-14) ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ...στα γήπεδα και τους χώρους του Σχολείου KIDS YOGA (ΝΕΟ) Η yoga εξασκεί την ισορροπία, τη δύναμη, την

Διαβάστε περισσότερα

Aris Grigoriadis Swimming Camp Αυγούστου 2017 Κατασκήνωση ''Καλύβας'' Μεταμόρφωση Χαλκιδικής Από 8 ετών και άνω

Aris Grigoriadis Swimming Camp Αυγούστου 2017 Κατασκήνωση ''Καλύβας'' Μεταμόρφωση Χαλκιδικής Από 8 ετών και άνω Aris Grigoriadis Swimming Camp 17-26 Αυγούστου 2017 Κατασκήνωση ''Καλύβας'' Μεταμόρφωση Χαλκιδικής Από 8 ετών και άνω Ξεκινώντας τη νέα σεζόν... κολύμβηση και διακοπές με τους φίλους από το κολυμβητήριο!!!

Διαβάστε περισσότερα

Έναρξη ε γ γραφώ τες. και από 3

Έναρξη ε γ γραφώ τες. και από 3 2019 ν Έναρξη ε γ γραφώ τες και δημό ι ο ικ το ά κ, 5 / 0 A πό 2 φερόμενοι ια δ ν ε ι ο ι ο λ ό, 6 / και από 3 ν, αριθμός θέσεω Περιορισμένος εραιότητας οτ πρ ά ιρ στηρά σε θα τηρηθεί αυ 07:30-08:30 08:30-09:30

Διαβάστε περισσότερα

Ερευνητική ομάδα: Οι μαθητές της Στ τάξης του Περιφερειακού Δημοτικού Σχολείου Πολεμίου

Ερευνητική ομάδα: Οι μαθητές της Στ τάξης του Περιφερειακού Δημοτικού Σχολείου Πολεμίου Ερευνητική ομάδα: Οι μαθητές της Στ τάξης του Περιφερειακού Δημοτικού Σχολείου Πολεμίου Επιμέλεια-καταγραφή-σχεδιασμός: Ο δάσκαλος της Στ τάξης, Χρίστος Χατζηλοΐζου Απρίλιος 2015 Θέμα: Η αξιοποίηση του

Διαβάστε περισσότερα

2014 TENNIS HOT SHOTS Summer Camp

2014 TENNIS HOT SHOTS Summer Camp Θέλετε ότι πιο ποιοτικό, δημιουργικό και διασκεδαστικό για το παιδί σας! Συμφωνούμε απόλυτα και σας προσφέρουμε το 2014 TENNIS HOT SHOTS Summer Camp @ Χαλάνδρι Τένις Club για παιδιά 5 έως 15 ετών! Ο καλύτερος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ - ΛΥΚΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 2010

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ - ΛΥΚΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 2010 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ - ΛΥΚΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 2010 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Άρθρο 1: ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα δημόσια και ιδιωτικά γυμνάσια

Διαβάστε περισσότερα

Σύγχρονα Εκπαιδευτήρια ΜΑΝΕΣΗ

Σύγχρονα Εκπαιδευτήρια ΜΑΝΕΣΗ Σύγχρονα Εκπαιδευτήρια ΜΑΝΕΣΗ Δημοτικό- Νηπιαγωγείο Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο - Δημοτικό Γυμνάσιο - Λύκειο Πρασίνου Λόφου 49-51, 14122 Ηράκλειο Αττικής. Τηλ. 2102816222, 2102810630. Fax 2102830780 Internet

Διαβάστε περισσότερα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Πρόγραμμα Ώρες Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Διάλειμμα 4η Μαθηματικά Ιστορία 2η ξένη γλώσσα Διάλειμμα Γυμναστική Εικαστικά Διάλειμμα 6η 2η ξένη γλώσσα Αγγλικά Η/Υ Γεωγραφία Γεωγραφία 7η Θ.Α Θρησκευτικά

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΜΕΑΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ. Μουσικής Επιστήμης & Τέχνης

ΤΟΜΕΑΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ. Μουσικής Επιστήμης & Τέχνης ΤΟΜΕΑΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ Μουσικής Επιστήμης & Τέχνης BABY ARTIST: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΒΡΕΦΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΩΝ Επιστημονικά Υπεύθυνη: Στάμου Λελούδα, Αναπλ. Καθηγήτρια Πληροφορίες για τoν Εαρινό κύκλο 2015-2016

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΑΡΤΙΟΣ 2006

ΝΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΑΡΤΙΟΣ 2006 ΝΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΑΡΤΙΟΣ 2006 25η Μαρτίου Στις 25 Μαρτίου εορτάζουμε τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου καθώς και την Επέτειο της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας. Τέτοια ημέρα, πριν από 2006 χρόνια, η Παναγία έλαβε

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Αναμόρφωση Ωρολογίων Προγραμμάτων στο Δημοτικό Σχολείο

ΘΕΜΑ: Αναμόρφωση Ωρολογίων Προγραμμάτων στο Δημοτικό Σχολείο Να διατηρηθεί μέχρι Βαθμός ασφαλείας Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚ/ΤΩΝ ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΩΝ Αθήνα, 28 7-2006 Αριθ. Πρωτ.

Διαβάστε περισσότερα

που θα δηλώσουν συµµετοχή για το απογευµατινό πρόγραµµα πληροί τις πιο κάτω προϋποθέσεις:

που θα δηλώσουν συµµετοχή για το απογευµατινό πρόγραµµα πληροί τις πιο κάτω προϋποθέσεις: ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ Αρ.Φακ.: 7.11.15 Αρ.Τηλ.: 22809543 Αρ.Φαξ:22800802 E-mail:oloimero@paideia.org.cy 15 Μαΐου 2009 ιευθυντές/ ιευθύντριες

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ Β ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ 2016 Α, Β ΤΑΞΗ 6 τμήματα 151 μαθητές ΣΚΟΠΟΣ Διά βίου άσκηση για υγεία και ποιότητα ζωής ΣΤΟΧΟΙ Να αποκτήσουν

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί γονείς, Τα καλοκαιρινά προγράµµατα των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΙΤΟΝΑ ευνοούν την ανάπτυξη του ανθρώπινου νου και απελευθερώνουν τη δηµιουργικότητα.

Αγαπητοί γονείς, Τα καλοκαιρινά προγράµµατα των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΙΤΟΝΑ ευνοούν την ανάπτυξη του ανθρώπινου νου και απελευθερώνουν τη δηµιουργικότητα. Αγαπητοί γονείς, Η βασική αρχή των Εκπαιδευτηρίων Γείτονα ότι η µάθηση πρέπει να είναι κυρίως βιωµατική, αλλά και η αγωνία πολλών γονέων για δηµιουργική και ουσιαστική απασχόληση των παιδιών τους, µας

Διαβάστε περισσότερα

Γενικές Πληροφορίες ΥΓΕΊΑ-ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΉ ΙΑΤΡΙΚΉ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΈΣ ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΣΕΜΙΝΆΡΙΑ ΕΚΠΤΏΣΕΙΣ

Γενικές Πληροφορίες ΥΓΕΊΑ-ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΉ ΙΑΤΡΙΚΉ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΈΣ ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΣΕΜΙΝΆΡΙΑ ΕΚΠΤΏΣΕΙΣ 02-03 Ακαδημίες Παναθηναϊκού Α.Ο. 2018/19 Γενικές Πληροφορίες ΥΓΕΊΑ-ΑΣΦΆΛΕΙΑ Στις εγκαταστάσεις του γηπέδου «Απ. Νικολαΐδης» και στους πέριξ αθλητικούς χώρους θα υπάρχει παρακολούθηση από εξειδικευμένο

Διαβάστε περισσότερα

Οργάνωση & Διοίκηση του Αθλητισμού ΤΑΞΥΠ 1, 2, 3 & 4

Οργάνωση & Διοίκηση του Αθλητισμού ΤΑΞΥΠ 1, 2, 3 & 4 5/9/2019 1 1 1 1 20/9/2019 ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΟΡΜΟΥ Εισαγωγή στην επιστήμη της Φυσικής Αγωγής & του Αθλητισμού 17.00-18.00 ΤΑΞΥΠ 3 Αθλητική Ψυχολογία - Επί πτυχίω 17.00-18.00 ΤΑΞΥΠ 1 & 2 Αθλητική Ψυχολογία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ Ν.Π.Δ.Δ. ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ Εμμανουήλ Μπενάκη 3, Τ.Κ. 14561, Κηφισιά Τηλ: 213. 2007.208-210.8080527, Fax: 210.8080196 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ-ΕΦΗΒΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΑΜΠΡΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΑΜΠΡΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΑΜΠΡΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2017 2018 ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 1 Εγώ, ο/η... μαθητής/μαθήτρια της τάξης..., υπόσχομαι να τηρώ τους κανόνες καλής συμπεριφοράς

Διαβάστε περισσότερα

«Ολοήµερη εκπαίδευση. Η ευρωπαϊκή εµπειρία»

«Ολοήµερη εκπαίδευση. Η ευρωπαϊκή εµπειρία» «Ολοήµερη εκπαίδευση. Η ευρωπαϊκή εµπειρία» H έρευνα του Ο.Ο.Σ.Α. «PISA» (Programme for International Student Assesment, Πρόγραµµα ιεθνούς Αξιολόγησης Μαθητών) αναζωπύρωσε τη συζήτηση για τα προγράµµατα

Διαβάστε περισσότερα

www.moraitis.edu.gr Σχολή Μωραΐτη Απογευµατινά Μαθήµατα Δηµοτικού (2013-14)

www.moraitis.edu.gr Σχολή Μωραΐτη Απογευµατινά Μαθήµατα Δηµοτικού (2013-14) www.moraitis.edu.gr Σχολή Μωραΐτη Απογευµατινά Μαθήµατα Δηµοτικού (2013-14) ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ...στα γήπεδα και τους χώρους του Σχολείου KIDS YOGA (ΝΕΟ) Η yoga εξασκεί την ισορροπία, τη δύναµη, την

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ Α. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Β. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΓΙΑ: Αποστολή και όραμα του «ΚΡΥΦΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ» Στόχοι και εμφάσεις σχολικής χρονιάς 2015 2016 Ωρολόγιο πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΜΗΜΑ Α3

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΜΗΜΑ Α3 1 ο ΕΠΑΛ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2012-13 ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΜΗΜΑ Α3 ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ: ΛΑΜΠΡΟΣ ΛΙΑΠΗΣ (ΠΕ11) ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΚΑΝΑΤΣΟΣ (ΠΕ12.10) ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΜΑΪΟΣ 2013 Σκοπός της ερευνητικής εργασίας: Η

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΡΑΚΗΣ «ATHLETIC CLUB OF THRACE»

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΡΑΚΗΣ «ATHLETIC CLUB OF THRACE» Τμήμα Γυναικείου Ποδοσφαίρου Οι αθλήτριές μας συμμετέχουν: *Πρωτάθλημα *Μεικτή Θράκης *Διεθνή Τουρνουά *Προεπιλογή Εθνικής Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου συμμετέχει στην Γ Εθνική Κατηγορία. Έδρα της ομάδας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ 2013

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ 2013 ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 2132050 018 pentelipress@melissia.gr www.penteli.gov.gr // www.stergiou-kapsalis.gr ANAKOΙΝΩΣΗ: 29/5/2013 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ 2013 O Δήμος Πεντέλης σε

Διαβάστε περισσότερα

Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Περιφερειακή Διεύθυνση Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπαίδευσης Αν. Μακεδονίας - Θράκης

Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Περιφερειακή Διεύθυνση Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπαίδευσης Αν. Μακεδονίας - Θράκης Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Περιφερειακή Διεύθυνση Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπαίδευσης Αν. Μακεδονίας - Θράκης 1 η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΜΑΘΗΤΙΑΔΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ. Α Τάξη. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ Καλαθοσφαίριση (7) Πετοσφαίριση (7) Ποδόσφαιρο (7) Χειρ

ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ. Α Τάξη. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ Καλαθοσφαίριση (7) Πετοσφαίριση (7) Ποδόσφαιρο (7) Χειρ Στον ετήσιο προγραμματισμό της Φυσικής Αγωγής στο Γυμνάσιο περιλαμβάνονται: - τα διδακτικά αντικείμενα που θα διδαχθούν (έως 5 αντικείμενα σε κάθε τετράμηνο) - ο αριθμός των διδακτικών ωρών για κάθε αντικείμενο

Διαβάστε περισσότερα

Προς τους κ. Γονείς των μαθητών/τριών μας Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ

Προς τους κ. Γονείς των μαθητών/τριών μας Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ ΛΕΟΝΤΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ Εκπαιδευτήριο «ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ» σχολικό έτος 2014-2015 Αγαπητοί Γονείς, Προς τους κ. Γονείς των μαθητών/τριών μας Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ Με την

Διαβάστε περισσότερα

Πειραιάς, 31/01/2019. Αρ. Πρωτ. : 2188

Πειραιάς, 31/01/2019. Αρ. Πρωτ. : 2188 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ -------------- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΜΗΜΑ Ε ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ -------------------

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 1. Βεβαίωση από παιδίατρο (που να πιστοποιεί ότι το παιδί είναι υγιές δερματολογικά και καρδιολογικά),

Διαβάστε περισσότερα

Το σχολείο μου. Όταν είμαι στο σχολείο νιώθω χαρά γιατί είμαι με τους φίλους μου και παίζουμε. Αντώνης Αχιλλέως

Το σχολείο μου. Όταν είμαι στο σχολείο νιώθω χαρά γιατί είμαι με τους φίλους μου και παίζουμε. Αντώνης Αχιλλέως Το όνομα του σχολείου μου είναι Δημοτικό Σχολείο Κοράκου και βρίσκεται στην Κοράκου, ένα πολύ όμορφο χωριό. Αυτό το σχολείο χτίστηκε το 1900. Απ έξω η αυλή έχει μπασκέτες για να παίζουμε τα διαλείμματα

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Προγραµµατισµός της Φυσικής Αγωγής στα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

ΘΕΜΑ: Προγραµµατισµός της Φυσικής Αγωγής στα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σέρρες: 14 / 9 / 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Αρ. Πρωτ. : 1008 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ --- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ /ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ --- ΓΡΑΦΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Εξάμηνο σπουδών Δ Ακαδημαϊκό έτος:

Εξάμηνο σπουδών Δ Ακαδημαϊκό έτος: ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΜΑΘΗΜΑ ΧΩΡΟΣ ΔΙΔΑΣΚ ΜΑΘΗΜΑ ΧΩΡΟΣ ΔΙΔΑΣΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑ ΧΩΡΟΣ ΔΙΔΑΣΚΩΝ ΜΑΘΗΜ ΧΩΡΟΣ ΔΙΔΑΣΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑ ΧΩΡΟΣ ΔΙΔΑΣΚΩΝ 1 ο 1 ο ΑΛΜΠΑΝΙΔΗΣ ΑΛΜΠΑΝΙΔΗΣ 2 ο 2 ο ΑΛΜΠΑΝΙΔΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ - Τι είναι τα Πολύκεντρα Νεολαίας;

ΕΙΣΑΓΩΓΗ - Τι είναι τα Πολύκεντρα Νεολαίας; ΕΙΣΑΓΩΓΗ - Τι είναι τα Πολύκεντρα Νεολαίας; Τα Πολύκεντρα Νεολαίας είναι πρόγραμμα του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, που λειτουργεί εδώ και 10 χρόνια. Τα Πολύκεντρα Νεολαίας είναι χώροι ελεύθερης έκφρασης

Διαβάστε περισσότερα

««Παρασκευή της ξεγνοιασιάς, του παιχνιδιού και της χαράς, της Λέσχης της μαθητικής, του αθλητισμού και της γιορτής»

««Παρασκευή της ξεγνοιασιάς, του παιχνιδιού και της χαράς, της Λέσχης της μαθητικής, του αθλητισμού και της γιορτής» ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2015 ««Παρασκευή της ξεγνοιασιάς, του παιχνιδιού και της χαράς, της Λέσχης της μαθητικής, του αθλητισμού και της γιορτής» Αγαπητοί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ Ι. ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ Ι. ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ Ι. ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΣΕΕ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΣΕΕ Εμμανουήλ Μπενάκη 71Α, Αθήνα 10681 τηλ: 210-3327768 - Fax: 210-3327714 ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ-ΜΕΛΕΤΩΝ ΔΟΕ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

11 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & 1 ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙ ΙΑ ΜΑΣ

11 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & 1 ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙ ΙΑ ΜΑΣ 11 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & 1 ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙ ΙΑ ΜΑΣ Αγαπητοί γονείς / συνοδοί των παιδιών-σκακιστών, Με στόχο την καταγραφή και την ανάλυση ορισµένων πτυχών του παιδικού / σχολικού σκακιού, σας

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Ξεκίνησε η εγγραφή για τα αθλητικά προγράμματα του ΔΗΚΕΠΑA

Δελτίο Τύπου. Ξεκίνησε η εγγραφή για τα αθλητικά προγράμματα του ΔΗΚΕΠΑA ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Τηλ : 2132044804,805,806,819 Email : gr.typou@egaleo.gr grdim@egaleo.gr 08/09/2011 Δελτίο Τύπου Ξεκίνησε η εγγραφή για τα αθλητικά

Διαβάστε περισσότερα

Θεσσαλονίκη: Αριθμ. Πρωτ.: 865. ΠΡΟΣ: Δ/ντές 2 ου, 10 ου Δ/σχ. Νεάπολης, 6 ου Μενεμένης, 3 ου Ν. Ευκαρπίας, 13 ου Σταυρούπολης.

Θεσσαλονίκη: Αριθμ. Πρωτ.: 865. ΠΡΟΣ: Δ/ντές 2 ου, 10 ου Δ/σχ. Νεάπολης, 6 ου Μενεμένης, 3 ου Ν. Ευκαρπίας, 13 ου Σταυρούπολης. Θεσσαλονίκη: 1-10- 2012 Αριθμ. Πρωτ.: 865 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ-ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ-ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ-ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ Επιλογή Αντιπροσωπευτικής Ομάδας Στίβου Με την έναρξη της νέας σχολικής

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση. Χανιά, 6/6/2018

Ανακοίνωση. Χανιά, 6/6/2018 ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Εταιρεία Αξιοποίησης και Διαχείρισης της Περιουσίας και του Τεχνολογικού Πάρκου του Πολυτεχνείου Κρήτης Κτήριο Ε4.103 Πολυτεχνειούπολη Κουνουπιδιανά Τηλέφωνο: 28210-37055, Fax: 28210-37085

Διαβάστε περισσότερα

Στίβος Τένις Κολύμβηση Εργαστήριο Δημιουργικής Προσέγγισης της Γαλλικής / Γερμανικής Γλώσσας. Πιάνο / Κιθάρα. Τζούντο. Σκάκι

Στίβος Τένις Κολύμβηση Εργαστήριο Δημιουργικής Προσέγγισης της Γαλλικής / Γερμανικής Γλώσσας. Πιάνο / Κιθάρα. Τζούντο. Σκάκι ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 2010-2011 Α Σ Τ Κ Ε τη Β Γ Β Μ Κ Ε τη Σύ Ε Β Μ Σ Π Ισ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Οι απογευματινές δραστηριότητες δεν προσφέρονται για όλες τις τάξεις

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ - ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

ΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ - ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ - ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΕΑΠΟΛΗΣ Κ ΑΠ 7 Ο ΗΜΟΤΙΚΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙ Η), ΛΑΓΚΑ Α & ΚΟΜΝΗΝΩΝ, 56727 ΝΕΑΠΟΛΗ ΤΗΛ. 2310 671 100 εσωτ. 166 & 2310 522 725 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Γυµναστήριο Παπάγου (Κέντρο Νεότητας Νευροκοπίου & Αργυροκάστρου)

Γυµναστήριο Παπάγου (Κέντρο Νεότητας Νευροκοπίου & Αργυροκάστρου) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ( ΟΠΑΠ) ΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ 4-6 & ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 15669 ΠΑΠΑΓΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΠΑΠΑ ΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. 2 Ιουνίου. 3 Ιουνίου. Ιούνιος Τεύχος 41

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. 2 Ιουνίου. 3 Ιουνίου. Ιούνιος Τεύχος 41 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Ιούνιος 2014 - Τεύχος 41 2 Ιουνίου Πραγματοποιείται η τελευταία εκδρομή για τη φετινή σχολική χρονιά. Οι μαθητές του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ: ΘΕΜΑ: «Αριθμοί στην καθημερινή ζωή»

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ: ΘΕΜΑ: «Αριθμοί στην καθημερινή ζωή» ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ: ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΙΙ ΘΕΜΑ: «Αριθμοί στην καθημερινή ζωή» Βόκα Δέσποινα & Δούρου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΚΑΜΠ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ-ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο, με θετική εισήγηση της Επιτροπής Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πατρών,

Διαβάστε περισσότερα

Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Π Α Ρ Α Γ Ω Γ Η Π Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν 02

Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Π Α Ρ Α Γ Ω Γ Η Π Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν 02 Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Π Α Ρ Α Γ Ω Γ Η Π Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν 2 5 Μ 0 Ν Α Δ Ε Σ 1 Π Α Ρ Α Γ Ω Γ Η Π Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Ο Υ Λ Ο Γ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΗΠΕΔΩΝ. «Tennis Square powered by MasterCard»

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΗΠΕΔΩΝ. «Tennis Square powered by MasterCard» ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΗΠΕΔΩΝ «Tennis Square powered by MasterCard» 1. Εγκαταστάσεις Η TENNIS SQUARE είναι ιδιωτική σχολή αντισφαίρισης / Tennis Club που στις εγκαταστάσεις της περιλαμβάνονται: Α. Τέσσερα (4) γήπεδα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑ ΗΛΙΚΙΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΗΜΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΧΩΡΟΣ ΑΙΘΟΥΣΑ 1 -ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ -ΒΑΣ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑ ΗΛΙΚΙΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΗΜΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΧΩΡΟΣ ΑΙΘΟΥΣΑ 1 -ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ -ΒΑΣ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ 2017-2018 ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ PILATES ΔΕΥΤΕΡΑ PILATES ΤΕΤΑΡΤΗ 11:00-12:00 12:00-13:00 11:00-12:00 12:00-13:00 PILATES ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11:00-12:00 12:00-13:00 ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΓΙΟΓΚΑ ΤΡΙΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΡΟΜΠΙΚ - ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ

ΑΕΡΟΜΠΙΚ - ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΕΡΟΜΠΙΚ - ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ Αίθουσα Αερόμπικ Αίθουσα Αερόμπικ Αίθουσα Αερόμπικ Αίθουσα Αερόμπικ Αίθουσα Αερόμπικ Αίθουσα Αερόμπικ Αίθουσα Αερόμπικ Αίθουσα Αερόμπικ Αίθουσα

Διαβάστε περισσότερα

Τι σχολείο είμαστε. Πολυδύναμο. Ευέλικτο. Ανθρωποκεντρικό. Ανοιχτό. Σύγχρονο. Πολυδιάστατο

Τι σχολείο είμαστε. Πολυδύναμο. Ευέλικτο. Ανθρωποκεντρικό. Ανοιχτό. Σύγχρονο. Πολυδιάστατο Τι σχολείο είμαστε Ένα σχολείο για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής μας είναι ανάγκη να πληρεί ορισμένες προϋποθέσεις δηλαδή πρέπει να είναι: Πολυδύναμο o Στελεχώνεται από ικανούς και φιλόδοξους

Διαβάστε περισσότερα

Πανευρωπαϊκό τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου.

Πανευρωπαϊκό τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου. Στο ξενοδοχείο PHAEDRA BEACH, το οποίο αποτελεί ένα από τα ωραιότερα ξενοδοχεία της Κρήτης, στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του ARENA SPORTS CENTER και στο δημοτικό γήπεδο ΜΑΛΙΩΝ με φυσικό χλοοτάπητα, θα

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ 1 of 18 4/16/2015 4:11 PM ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Το ερωτηματολόγιο αυτό έχει διάφορες ενότητες για τα ψηφιακά παιχνίδια που παίζονται σε συσκευές κινητής τεχνολογίας και ειδικότερα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ -----

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδικά εκπαιδευτικά προγράμματα για τη συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών

Μοναδικά εκπαιδευτικά προγράμματα για τη συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών Μοναδικά εκπαιδευτικά προγράμματα για τη συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών Γιατί ακόμα και όταν η αγάπη είναι δεδομένη, η επικοινωνία είναι κάτι που μαθαίνεται* *Προγράμματα βασισμένα στην «Επικοινωνία

Διαβάστε περισσότερα

Χάσαμε. την μπάλα!!!

Χάσαμε. την μπάλα!!! Χάσαμε. την μπάλα!!! Και όχι μόνο! 2017-2018. Μια χρονιά γεμάτη αθλητικές συμμετοχές, αθλητικές νίκες, αθλητικά δρώμενα!! Τι να πρωτοπεριγράψουμε. Ομάδες, μεμονωμένες συμμετοχές, τουρνουά.! Ας αρχίσουμε!!

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : Λειτουργία σχολείων με την έναρξη του νέου σχολικού έτους 2007 2008. 1. Παρεμβάσεις για την ομαλή έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

ΘΕΜΑ : Λειτουργία σχολείων με την έναρξη του νέου σχολικού έτους 2007 2008. 1. Παρεμβάσεις για την ομαλή έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς Να διατηρηθεί μέχρι Βαθμός ασφαλείας Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚ/ΤΩΝ ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Π.Ε. ΤΜΗΜΑ Α Α.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. Σκοπός και περιεχόµενο του ολοήµερου δηµοτικού σχολείου

ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. Σκοπός και περιεχόµενο του ολοήµερου δηµοτικού σχολείου ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Σκοπός και περιεχόµενο του ολοήµερου δηµοτικού σχολείου Το ολοήµερο σχολείο έχει έντονο εκπαιδευτικό και κοινωνικό περιεχόµενο. Σχεδιάστηκε για να εξυπηρετήσει υψηλούς παιδαγωγικούς στόχους,

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΑΣ. Ενημερωτικό Δελτίο. Φυλακισμένα Μνήματα. Επίσκεψη στα. The G C School of Careers

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΑΣ. Ενημερωτικό Δελτίο. Φυλακισμένα Μνήματα. Επίσκεψη στα. The G C School of Careers The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Μάιος 2012 - Τεύχος 19 Επίσκεψη στα Φυλακισμένα Μνήματα ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΑΣ Ο μαθητής της 3 Μπλε, Κωνσταντίνος

Διαβάστε περισσότερα

ΩΡΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΩΡΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΩΡΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΩΡΑΡΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Τα ωρολόγια προγράμματα και το ωράριο εργασίας των Διευθυντών και των εκπαιδευτικών των σχολικών μονάδων διαμορφώνονται ως ακολούθως : 1. Διδακτικές

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική που αφορά την προώθηση των δεσμών συνεργασίας του σχολείου με τους εξωτερικούς φορείς που εμπλέκονται στη σχολική διαδικασία

Πολιτική που αφορά την προώθηση των δεσμών συνεργασίας του σχολείου με τους εξωτερικούς φορείς που εμπλέκονται στη σχολική διαδικασία Πολιτική που αφορά την προώθηση των δεσμών συνεργασίας του σχολείου με τους εξωτερικούς φορείς που εμπλέκονται στη σχολική διαδικασία ΣΤΟΧΟΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΧΡΟΝΟΔΙΑ ΓΡΑΜΜΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ 1. Αποτελεσματική

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΝΑΙ - ΟΧΙ. Στοιχεία Συμμετέχοντα - Παιδιού. Φύλλο Αγόρι - Κορίτσι Εθνικότητα. Στοιχεία Γονέα Κηδεμόνα. Διεύθυνση Κατοικίας

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΝΑΙ - ΟΧΙ. Στοιχεία Συμμετέχοντα - Παιδιού. Φύλλο Αγόρι - Κορίτσι Εθνικότητα. Στοιχεία Γονέα Κηδεμόνα. Διεύθυνση Κατοικίας ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ Ημερομηνία Αρ. Αίτησης Στοιχεία Συμμετέχοντα - Παιδιού Επώνυμο Όνομα Όνομα Πατέρα Όνομα Μητέρας Ημερ. Γέννησης Σχολείο / Τάξη Φύλλο Αγόρι - Κορίτσι Εθνικότητα Στοιχεία Γονέα Κηδεμόνα Επώνυμο

Διαβάστε περισσότερα

Η παρακάτω επιστολή είναι για να σας ενημερώσει και να σας καθοδηγήσει τον τρόπο εγγραφής των μαθητών στο καινούριο σχολικό έτος.

Η παρακάτω επιστολή είναι για να σας ενημερώσει και να σας καθοδηγήσει τον τρόπο εγγραφής των μαθητών στο καινούριο σχολικό έτος. Η παρακάτω επιστολή είναι για να σας ενημερώσει και να σας καθοδηγήσει τον τρόπο εγγραφής των μαθητών στο καινούριο σχολικό έτος. ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Ξεκινούν από την 1 η Ιουνίου έως την 10 η του ίδιου μήνα. Τα

Διαβάστε περισσότερα

Κύκλος Απογευματινών Μαθημάτων Δημοτικού (2015-2016)

Κύκλος Απογευματινών Μαθημάτων Δημοτικού (2015-2016) Κύκλος Απογευματινών Μαθημάτων Δημοτικού (2015-2016) Αγαπητοί Γονείς, Το Σχολείο, κατά το σχολικό έτος 2015-2016, προσφέρει στους μαθητές και στις μαθήτριες που το επιθυμούν ένα πλήρες πρόγραμμα απογευματινών

Διαβάστε περισσότερα