ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ROAD200 και ROAD400

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ROAD200 και ROAD400"

Transcript

1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ROAD200 και ROAD400 1) Περιγραφή του προϊόντος και εφαρμογές Το Road είναι ένα ηλεκτρομηχανικό μοτέρ που χρησιμοποιείται στον αυτοματισμό συρόμενων πορτών για οικιακή χρήση. Διαθέτει ένα ηλεκτρονικό πίνακα ελέγχου και ένα δέκτη για ασύρματο χειρισμό. Το Road λειτουργεί με ηλεκτρικό ρεύμα. Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, το μοτέρ μπορεί να απελευθερωθεί με τη χρήση του σχετικού κλειδιού έτσι ώστε η πόρτα να μπορεί να κινείται με το χέρι. 2) Όρια λειτουργίας Γενικά, το Road200 είναι κατάλληλο για τον αυτοματισμό των πορτών που έχουν φύλο έως 5μ μήκος και έως 200 κιλά, ενώ το Road400 είναι κατάλληλο για τον αυτοματισμό των πορτών που έχουν φύλο έως 8μ μήκος και έως 800 κιλά όπως φαίνεται στους κάτωθι πίνακες. Πίνακας 1: Όρια Road200 σε σχέση με το μήκος του φύλου Μήκος φύλου m Μεγ. κύκλος/ώρα Μεγ. αριθ. Συνεχόμενων κύκλων Έως

2 Πίνακας 2: Όρια Road200 σε σχέση με το βάρος του φύλου Βάρος φύλου kg % κύκλοι Έως % % % Πίνακας 1α : Όρια του Road400 σε σχέση με το μήκος του φύλου Μήκος φύλου m Μεγ. κύκλος/ώρα Μεγ. αριθ. Συνεχόμενων κύκλων Έως Πίνακας 2α : Όρια του Road400 σε σχέση με το βάρος του φύλου Βάρος φύλου kg % κύκλοι Έως % % % 3. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 3.1) Προεισαγωγικός έλεγχος Πριν προχωρήσετε με την εγκατάσταση ελέγξετε εάν η κατασκευή είναι κατάλληλη και αν είναι σύμφωνη με κάποια στάνταρ, σιγουρευτείτε ειδικά ότι:

3 Η πόρτα δε κολλάει κάπου κατά το άνοιγμα ή το κλείσιμο Η πόρτα είναι καλά ισορροπημένη. Η πόρτα κινείται αθόρυβα και μαλακά Η περιοχή όπου θα τοποθετηθεί το μοτέρ εξασφαλίζει την ομαλή και ασφαλή κίνηση της πόρτας Η συσκευασία δεν είναι ελαττωματική Η περιοχή εγκατάστασης είναι συμβατή με το μέγεθος του μοτέρ. 3.2) Εγκατάσταση του μοτέρ Το Road πρέπει να εγκατασταθεί σε μια ήδη υπάρχουσα επιφάνεια εγκατάστασης χρησιμοποιώντας τα σχετικά μέσα, αλλιώς ο εγκαταστάτης πρέπει να ακολουθεί τα κάτωθι: Σκάψτε μια τρύπα εγκατάστασης με κατάλληλες διαστάσεις σύμφωνα με τη φωτο.3 Ετοιμάστε μια ή περισσότερες υποδοχές για τα ηλεκτρικά καλώδια Συναρμολογήστε τους 2 σφικτήρες στη πλάκα εγκατάστασης όπως στη φωτο.5 Ρίξτε μπετό και τοποθετήστε τη πλάκα εγκατάστασης στις διαστάσεις που βλέπετε στη φωτο.3, βεβαιώνοντας ότι είναι σε ευθυγράμμιση με το φύλο. Τοποθετήστε το μοτέρ πάνω από τη πλάκα εγκατάστασης και ελέγξτε ότι είναι απόλυτα παράλληλα με το φύλο.

4 3.3) Ηλεκτρικές συνδέσεις 1. βγάλτε το κάλυμμα προστασίας έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση στον ηλεκτρονικό πίνακα ελέγχου του Road. 2. βγάλτε τη πλαστική μεμβράνη που εμποδίζει τη διαδρομή των καλωδίων και τοποθετήστε όλα τα καλώδια συνδέσεων διαφόρων συσκευών αφήνοντας ένα μήκος 20-30cm ή και μακρύτερο εάν αυτό απαιτείται. βλέπε το Πίνακα 3 για πληροφορίες σχετικά με το τύπο του καλωδίου και τη φωτο.2 για τις συνδέσεις. 3. Χρησιμοποιείστε ένα σφικτήρα για να συνδέσετε τα καλώδια που πρέπει να μπουν στο πίνακα ελέγχου. 4. Συνδέσετε το καλώδιο παροχής ρεύματος στο κατάλληλο τερματικό όπως στη φωτο Συνδέστε τα υπόλοιπα καλώδια σύμφωνα με τη φωτο.15. πρέπει να αφαιρέσετε τα τερματικά για να γίνει αυτή η διαδικασία ευκολότερη.

5 3.4) Περιγραφή των ηλεκτρικών συνδέσεων Τερματικό Λειτουργία Περιγραφή Κεραία 1 2 Βήμα-βήμα 3 4 Στοπ Είσοδος σύνδεσης ασύρματου δέκτη κεραίας. Ο φάρος LucyB διαθέτει κεραία, διαφορετικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μια εξωτερική κεραία ή να αφεθεί κάποιο καλώδιο το οποίο μπορεί να λειτουργεί ως κεραία. Είσοδος για συσκευές που ελέγχουν τη κίνηση. Είναι δυνατόν να συνδεθούν συσκευές «Κανονικά Ανοιχτά» σ αυτή την είσοδο. Είσοδος για συσκευές που μπλοκάρουν ή που σταματούν για κάποιο διάστημα τη κίνηση. Μπορούν να συνδεθούν επαφές «Κανονικά Ανοιχτά», «Κανονικά Κλειστά» ή συσκευές σταθερής αντίστασης με κάποια ειδική διαδικασία.

6 1 5 Φωτοκύτταρα 4 6 Phototest Είσοδος για συσκευές ασφαλείας, όπως φωτοκύτταρα. Παρεμβάλει κατά το κλείσιμο με μια αντιστροφή της κίνησης. Όλες οι συσκευές ασφαλείας ελέγχονται όταν θα ξεκινήσει κάποιος ελιγμός, και ο ελιγμός αρχίζει μόνο όταν ο έλεγχος είναι θετικός. Αυτό είναι δυνατόν με τη χρήση μια ειδικής σύνδεσης. Ο πομπός ΤΧ των φωτοκύτταρων και ο δέκτης RX τροφοδοτούνται ξεχωριστά. 7 8 Φάρος Είσοδος για τη σύνδεση ενός φάρου LucyB. 4. ΤΕΛΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΜΑ Οι κατασκευαστές συνιστούν να τοποθετηθεί το φύλο της πόρτας στη μισή διαδρομή πριν αρχίσει αυτή η φάση του ελέγχου του αυτοματισμού. Αυτό εξασφαλίζει τη κίνηση του φύλου και στο άνοιγμα και στο κλείσιμο. 4.1) Επιλογή της κατεύθυνσης Η επιλογή της κατεύθυνσης πρέπει να γίνει σύμφωνα με τη θέση που έχει τοποθετηθεί το μοτέρ σε σχέση με το φύλο. Αν το φύλο πρέπει να ανοίγει προς τα αριστερά ο επιλογέας πρέπει να τοποθετηθεί αριστερά όπως στη φωτό.16. Διαφορετικά, αν το φύλο πρέπει να ανοίγει προς τα δεξιά ο επιλογέας πρέπει να τοποθετηθεί δεξιά όπως στη φωτο ) Σύνδεση ηλεκτρικού ρεύματος Αμέσως μόλις το μοτέρ Road τροφοδοτηθεί πρέπει να ελέγξετε τα κάτωθι: 1. Σιγουρευτείτε ότι το Led OK αναβοσβήνει φυσιολογικά με περίπου 1 φλας το δευτερόλεπτο. 2. Σιγουρευτείτε ότι το μοτέρ δεν ελέγχει τη κίνηση της πόρτας και ότι το ειδικό φωτάκι είναι κλειστό. Αν δε πληρούνται οι παραπάνω συνθήκες πρέπει να διακόψετε τη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στο πίνακα και να ελέγξετε ξανά τις ηλεκτρικές συνδέσεις.

7 4.3) Αναγνώριση του μήκους του φύλου Ο πίνακας ελέγχου πρέπει να αναγνωρίσει τις θέσεις ανοίγματος και κλεισίματος του φύλου της πόρτας. Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης, το μήκος του φύλου μετριέται από το όριο κλεισίματος έως το όριο ανοίγματος. Αυτή η μέτρηση απαιτείται για να υπολογιστούν τα σημεία επιβράδυνσης και τα σημεία μερικού ανοίγματος. Σ αυτή τη φάση, αναγνωρίζονται ακόμα η διαμόρφωση της εισόδου Στοπ και η ύπαρξη ή όχι των συνδέσεων στην είσοδο Φωτοκύτταρο. 1. Πατήστε και κρατήστε πατημένα τα πλήκτρα [ ] και [Set] 2. Αφήστε τα πλήκτρα όταν αρχίσει ο ελιγμός. Περίπου 3 δευτερόλεπτα. 3. Ελέγξετε ότι ο ελιγμός που ξεκινάει είναι το κλείσιμο του φύλου. Αλλιώς, πατήστε το πλήκτρο [Stop] και διαβάστε προσεκτικά τη παράγραφο 4.1) επιλογή της κατεύθυνσης και επαναλάβετε τη διαδικασία από το σημείο Περιμένετε να τελειώσει η διαδικασία αυτοαναγνώρισης από το πίνακα ελέγχου. 5. Πατήστε το πλήκτρο [ΡΡ] για να εκτελείτε ολοκληρωτικά ο ελιγμός ανοίγματος. 6. Πατήστε το πλήκτρο [ΡΡ] για να εκτελείτε ο ελιγμός κλεισίματος. Αν δε πληρούνται οι παραπάνω συνθήκες πρέπει να διακόψετε τη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στο πίνακα και να ελέγξετε ξανά τις ηλεκτρικές συνδέσεις. Αν στο τέλος της φάσης αυτή αναβοσβήνουν τα Led L3 και L4, τότε υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο στάδιο αναγνώρισης. Αναφερθείτε στη παράγραφο 7.6) Λύση προβλημάτων. Η φάση αναγνώρισης του μήκους του φύλου και των διαμορφώσεων των εισόδων Στοπ και Φωτοκύτταρο μπορεί να επαναληφθεί σε οποιαδήποτε στιγμή, ακόμα και μετά την εγκατάσταση, απλά επαναλάβετε τη διαδικασία από το σημείο ) Έλεγχος της κίνησης της πόρτας Με την ολοκλήρωση της αναγνώρισης του φύλου συνιστάται να γίνουν κάποιες κινήσεις της πόρτας έτσι ώστε να διαπιστωθεί ότι αυτή κινείται ομαλά.

8 1. Πατήστε το πλήκτρο [ΡΡ] για να ανοίξετε τη πόρτα. Ελέγξετε ότι το άνοιγμα της πόρτας εκτελείτε ομαλά χωρίς κάποια διαφορά στη ταχύτητα. Το φύλο πρέπει να κατεβάσει ταχύτητα και να σταματήσει μόνο όταν αυτό βρίσκεται cm από το μηχανικό στοπ ανοίγματος. Μετά, 2 3 cm από το στοπ ανοίγματος, ενεργοποιείται ο διακόπτης ορίων. 2. Πατήστε το πλήκτρο [ΡΡ] για να κλείσετε τη πόρτα. Ελέγξετε ότι το κλείσιμο της πόρτας εκτελείτε ομαλά χωρίς κάποια διαφορά στη ταχύτητα. Το φύλο πρέπει να κατεβάσει ταχύτητα και να σταματήσει μόνο όταν αυτό βρίσκεται cm από το μηχανικό στοπ κλεισίματος. Μετά, 2 3 cm από το στοπ κλεισίματος, ενεργοποιείται ο διακόπτης ορίων. 3. Κατά τη διάρκεια των κινήσεων, σιγουρευτείτε ότι ο φάρος αναβοσβήνει σε διαστήματα ίσα με 0,5 δευτερόλεπτα. 4. Ανοίξτε και κλείστε τη πόρτα μερικές φορές για να σιγουρευτείτε ότι δεν υπάρχουν τριβές και ότι δεν υπάρχουν λάθη στην εγκατάσταση. 4.5) Ρύθμιση κατασκευαστή Το Road διαθέτει μια σειρά από προγραμματισμένες λειτουργίες. Αυτές οι λειτουργίες έχουν διαμορφωθεί έτσι ώστε να ικανοποιήσουν τα περισσότερα συστήματα αυτοματισμού. Ωστόσο, τα χαρακτηριστικά αυτά μπορούν να αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή σύμφωνα με την ειδική διαδικασία προγραμματισμού. Αναφερθείτε στη παράγραφο 7.2) Προγραμματισμός. 4.6) Ασύρματος δέκτης Το Road ελέγχεται από ένα ασύρματο δέκτη το οποίο είναι ενσωματωμένο στον ηλεκτρονικό πίνακα και που εκπέμπει σε μια συχνότητα 433,92 ΜΗz συμβατό με τους κάτωθι τύπους χειριστηρίων. Επειδή ο τύπος της κωδικοποίησης είναι διαφορετικός, το πρώτο χειριστήριο που αποθηκεύεται καθορίζει τον τύπο των χειριστηρίων που θα χρησιμοποιούνται μελλοντικά. Μπορούν να αποθηκεύονται έως 160 χειριστήρια.

9 4.7) Αποθήκευση των ασύρματων χειριστηρίων Κάθε ασύρματο χειριστήριο μπορεί να αναγνωριστεί από το δέκτη μέσω του μοναδικού κωδικού που διαθέτει το καθένα από αυτά. Γι αυτό, πρέπει να γίνει μια διαδικασία αποθήκευσης των χειριστηρίων στη μνήμη του δέκτη έτσι ώστε το τελευταίο να μπορεί να αναγνωρίσει καθένα από τα χειριστήρια. Τα χειριστήρια μπορούν να αποθηκευτούν με 2 τρόπους: Τροπος Ι: Σ αυτό τον τρόπο η λειτουργία των πλήκτρων του χειριστηρίου είναι καθορισμένη και κάθε πλήκτρο αντιστοιχεί στην εντολή του πίνακα ελέγχου όπως φαίνεται στο Πίνακα 5. Απαιτείται μόνο ένα στάδιο για κάθε χειριστήριο, κατά το οποίο προγραμματίζονται όλα τα πλήκτρα του χειριστηρίου. Σ αυτό το στάδιο δεν έχει σημασία ποιο πλήκτρο πατάτε και απασχολείται μόνο μια θέση της μνήμης του δέκτη. Στο Τρόπο Ι ένα χειριστήριο μπορεί να ελέγξει μόνο ένα αυτοματισμό. Πίνακας 5: Αποθήκευση στο Τρόπο Ι Πλήκτρο Τ1 Εντολή Βήμα-βήμα Πλήκτρο Τ2 Πλήκτρο Τ3 Πλήκτρο Τ4 Εντολή πόρτα πεζού Εντολή «Ανοιχτό» Εντολή «Κλειστό» Τρόπος ΙΙ: Σ αυτό τον τρόπο κάθε πλήκτρο του χειριστηρίου μπορεί να συνδεθεί με ένα από τους 4 πιθανούς πίνακες ελέγχου όπως φαίνεται στο Πίνακα 6. Κατά τη διάρκεια κάθε σταδίου αποθήκευσης, αποθηκεύεται μόνο ένα πλήκτρο του χειριστηρίου, αυτό το οποίο και πατάτε σ αυτή τη φάση. Απασχολείται μια θέση της μνήμης για κάθε πλήκτρο του χειριστηρίου. Πίνακας 6: Εντολές διαθέσιμες στο Τρόπο ΙΙ 1 Εντολή Βήμα-βήμα 2 Εντολή πόρτα πεζού 3 Εντολή «Ανοιχτό» 4 Εντολή «Κλειστό»

10 Στο Τρόπο ΙΙ, διάφορα πλήκτρα του χειριστηρίου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δώσουν στον ίδιο αυτοματισμό περισσότερες από μια εντολή ή για να ελέγχουν περισσότερους από ένα αυτοματισμό. Για παράδειγμα, στο Πίνακα 7 ελέγχεται μόνο ένας αυτοματισμός και τα πλήκτρα Τ3 και Τ4 έχουν συνδεθεί με την ίδια εντολή. Ενώ στο Πίνακα 8 ελέγχονται 3 αυτοματισμοί, ο αυτοματισμός Α από τα πλήκτρα Τ1 και Τ2, ο αυτοματισμός Β από το πλήκτρο Τ3 και ο Γ από το πλήκτρο Τ4. Πίνακας 7: Παράδειγμα αποθήκευσης στο Τρόπο ΙΙ Πλήκτρο Τ1 Εντολή «Ανοιχτό» Αυτοματισμός Α Πλήκτρο Τ2 Εντολή «Κλειστό» Αυτοματισμός Α Πλήκτρο Τ3 Εντολή πόρτα πεζού Αυτοματισμός Α Πλήκτρο Τ4 Εντολή πόρτα πεζού Αυτοματισμός Α Πίνακας 8: Παράδειγμα αποθήκευσης στο Τρόπο ΙΙ Πλήκτρο Τ1 Εντολή «Ανοιχτό» Αυτοματισμός Α Πλήκτρο Τ2 Εντολή «Κλειστό» Αυτοματισμός Α Πλήκτρο Τ3 Εντολή πόρτα πεζού Αυτοματισμός Β Πλήκτρο Τ4 Εντολή πόρτα πεζού Αυτοματισμός Γ 4.7.1) Αποθήκευση στο Τρόπο Ι Πίνακας 9: Αποθήκευση ενός χειριστηρίου στο Τρόπο Ι 1. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο του δέκτη (περίπου 4 δευτερόλεπτα) 2. Αφήστε το πλήκτρο όταν ανάψει το ασύρματο LED στο πίνακα ελέγχου 3. Εντός 10 δευτερολέπτων πατήστε οποιοδήποτε πλήκτρο στο χειριστήριο που θέλετε να αποθηκεύσετε και κρατήστε το πατημένο για 3 δευτερόλεπτα. 4. Αν η διαδικασία ακολουθείται με επιτυχία, το LED του δέκτη θα αναβοσβήσει 3 φορές.

11 Αν πρέπει να αποθηκευτούν περισσότερα χειριστήρια επαναλάβετε τη φάση από το σημείο 3 εντός 10 δευτερολέπτων. Αν δε ληφθεί κάποιος κωδικός εντός των 10 δευτερολέπτων η φάση αποθήκευσης τερματίζεται ) Αποθήκευση στο Τρόπο ΙΙ Πίνακας 10: Αποθήκευση ενός χειριστηρίου στο Τρόπο ΙΙ 1. Πατήστε το πλήκτρο στο πίνακα ελέγχου τόσες φορές όσες και ο αριθμός που αντιστοιχεί στην επιθυμητή εντολή όπως αναφέρεται στο Πίνακα Σιγουρευτείτε ότι το ασύρματο LED στο πίνακα ελέγχου κάνει τόσα φλας όσο και ο αριθμός της επιθυμητής εντολής. 3. Εντός 10 δευτερολέπτων πατήστε οποιοδήποτε πλήκτρο στο χειριστήριο που θέλετε να αποθηκεύσετε και κρατήστε το πατημένο για 3 δευτερόλεπτα. 4. Αν η διαδικασία ακολουθείται με επιτυχία, το LED του δέκτη θα αναβοσβήσει 3 φορές. Αν πρέπει να αποθηκευτούν περισσότερα χειριστήρια επαναλάβετε τη φάση από το σημείο 3 εντός 10 δευτερολέπτων. Αν δε ληφθεί κάποιος κωδικός εντός των 10 δευτερολέπτων η φάση αποθήκευσης τερματίζεται ) Αποθήκευση εξ αποστάσεως Ένα νέο χειριστήριο μπορεί να προγραμματιστεί και χωρίς να χρειαστεί να πατιούνται τα πλήκτρα του δέκτη. Χρειάζεται να διαθέτετε ένα ήδη προγραμματισμένο χειριστήριο. Το νέο χειριστήριο θα έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το παλαιό χειριστήριο, π.χ. αν το παλαιό χειριστήριο έχει προγραμματιστεί με τον Τρόπο Ι και το νέο χειριστήριο θα προγραμματιστεί στο Τρόπο Ι. σ αυτή τη περίπτωση, κατά το στάδιο του προγραμματισμού μπορείτε να πατήσετε οποιοδήποτε πλήκτρο και στα δύο χειριστήρια. Ενώ, αν το παλαιό χειριστήριο έχει προγραμματιστεί με τον Τρόπο ΙΙ και το νέο χειριστήριο θα προγραμματιστεί με τον Τρόπο ΙΙ: στο παλαιό χειριστήριο θα πρέπει να πατάτε το πλήκτρο που αντιστοιχεί στην επιθυμητή εντολή και στο νέο χειριστήριο θα πρέπει να πατάτε το πλήκτρο που θέλετε να συνδέσετε με τη συγκεκριμένη εντολή.

12 Ο προγραμματισμός εξ αποστάσεως θα επηρεάσει όλους τους δέκτες που είναι μέσα στην εμβέλεια του προγραμματισμού και γι αυτό το λόγο μόνο ο δέκτης στον οποίο θέλετε να προγραμματίσετε το νέο χειριστήριο θα πρέπει να τροφοδοτείται από ηλεκτρικό ρεύμα. Κρατήστε τα δυο χειριστήρια, καθίστε στην εμβέλεια του δέκτη και ακολουθείστε τη κάτωθι διαδικασία: Πίνακας 11: για το προγραμματισμό εξ αποστάσεως ενός χειριστηρίου 1. Πατήστε το πλήκτρο στο νέο χειριστήριο και κρατήστε το πατημένο για 5 δευτερόλεπτα. Μετά αφήστε το. 2. Πατήστε αργά 3 φορές το πλήκτρο ενός ήδη προγραμματισμένου χειριστηρίου. 3. Πατήστε 1 φορά αργά το πλήκτρο στο νέο χειριστήριο Σ αυτό το σημείο, το νέο χειριστήριο θα αναγνωρίζεται από το δέκτη και θα αντιγράψει τα χαρακτηριστικά του παλαιού χειριστηρίου. Αν πρέπει να προγραμματιστούν περισσότερα χειριστήρια, επαναλάβετε όλα τα παραπάνω βήματα για κάθε χειριστήριο ξεχωριστά ) Διαγραφή των χειριστηρίων Πίνακας 12: για τη διαγραφή όλων των χειριστηρίων 1. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Radio στο πίνακα ελέγχου. 2. Περιμένετε μέχρι να ανάψει το Led, μετά περιμένετε μέχρι να σβήσει, μετά περιμένετε μέχρι να κάνει 3 φλας. 3. Αφήστε το πλήκτρο του πίνακα ακριβώς πάνω στο 3 ο φλας. 4. Αν η διαδικασία είναι επιτυχής, το Led θα κάνει 5 φλας.

13 5. ΔΟΚΙΜΗ Αυτή είναι η σημαντικότερη φάση στην εγκατάσταση του αυτοματισμού έτσι ώστε να εξασφαλιστεί το μεγαλύτερο επίπεδο ασφάλειάς του. Η δοκιμή μπορεί να χαρακτηρίζεται και σαν ένας περιοδικός έλεγχος λειτουργίας όλων των συσκευών του αυτοματισμού. Για τη δοκιμή του Road ακολουθείστε τη κάτωθι διαδικασία: 1. Σιγουρευτείτε ότι έχουν τηρηθεί όλες οι οδηγίες αυτού του εγχειριδίου. 2. Με τη χρήση των χειριστηρίων ή των μηχανικών στοπ, ελέγξετε το άνοιγμα, το κλείσιμο και το σταμάτημα της πόρτας και σιγουρευτείτε ότι το φύλο της πόρτας κινείται προς τη κατεύθυνση που πρέπει. 3. Ελέγξετε, ένα προς ένα, τη σωστή λειτουργία όλων των συσκευών του συστήματος (φωτοκύτταρα, κλειδαριές, κτλ). όταν ενεργοποιείται κάποια από τις συσκευές, ανάβει το OK Led του πίνακα επιβεβαιώνοντας την αναγνώριση της συσκευής από το πίνακα ελέγχου. 6. ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 6.1) Πλήκτρα προγραμματισμού Ο πίνακας του Road διαθέτει 3 πλήκτρα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ελέγχουν το μοτέρ κατά τις φάσεις του προγραμματισμού και δοκιμής. Radio To ασύρματο χειριστήριο που χρησιμοποιείται με το Road μπορεί να αποθηκευτεί και να σβηστεί από τη μνήμη με το πλήκτρο Radio. Stop SET PP Το πλήκτρο Stop επιτρέπει στο χρήστη να σταματήσει τον ελιγμό. Αν κρατηθεί πατημένο για περισσότερο από 5 δευτερόλεπτα επιτρέπει το χρήστη να μπει στη φάση προγραμματισμού. Το πλήκτρο ΡΡ επιτρέπει στο χρήστη να ανοίξει ή να κλείσει τη πόρτα καθώς και να κινηθεί πάνω ή κάτω στα σημεία προγραμματισμού.

14 6.2) Προγραμματισμός Υπάρχει ένας αριθμός από λειτουργίες που μπορούν να ρυθμιστούν στο ROAD. Οι λειτουργίες ρυθμίζονται με τη χρήση των πλήκτρων που υπάρχουν στο πίνακα ελέγχου: [ ] και [Set] και χρησιμοποιούνται μέσω των τριών λαμπτήρων Led: L1, L2, L3. Οι λειτουργίες έχουν ρυθμιστεί σε 2 επίπεδα: στο επίπεδο 1 και στο επίπεδο 2: Επίπεδο 1: Οι λειτουργίες του επιπέδου 1 μπορούν να ρυθμιστούν στο ΟΝ/ΟFF (ενεργή/μη ενεργή λειτουργία). Σ αυτή τη περίπτωση, κάθε Led L2, L3 δείχνει μια λειτουργία. Αν το led είναι αναμμένο, η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη, αν είναι σβηστό η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη. Βλέπε πίνακα 13. Η ασύρματη κατάσταση δείχνεται από το Led L1 το οποίο χρησιμοποιείται μόνο για τη λειτουργία του δεύτερου επιπέδου. Επίπεδο 2: οι παράμετροι μπορούν να ρυθμιστούν σε μια σκάλα αξιών (από το 1 έως το 3). Σ αυτή τη περίπτωση κάθε Led L1, L2, L3 δείχνει την αξία που έχει ρυθμιστεί (υπάρχουν 3 πιθανές ρυθμίσεις). Βλέπε πίνακα ) Λειτουργίες επιπέδου 1 Πίνακας 13: ρυθμιζόμενες λειτουργίες: Επίπεδο 1: LED Λειτουργία Περιγραφή L L2 Ταχύτητα του μοτέρ Αυτή η λειτουργία επιτρέπει στη ταχύτητα του μοτέρ να ρυθμιστεί μεταξύ δυο επιπέδων «γρήγορα» και «αργά». Αν η λειτουργία είναι

15 L3 Αυτόματο κλείσιμο απενεργοποιημένη η ταχύτητα είναι ρυθμισμένη στο «αργά» Αυτή η λειτουργία κάνει τη πόρτα να κλείσει αυτόματα μετά από τη πέραση του προγραμματισμένου χρόνου. Ο χρόνος παύσης που έχει ρυθμιστεί από το κατασκευαστή είναι σε 30 δευτερόλεπτα, αλλά μπορεί να αλλάξει από δευτερόλεπτα (βλέπε Πίνακα 15). Αν η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη η λειτουργία της πόρτας θα είναι ημιαυτόματη. Κατά τη κανονική λειτουργία του ROAD200, τα Led L2, L3 θα είναι ή ΟΝ ή OFF σύμφωνα με τη κατάσταση της λειτουργία που αντιστοιχούν ) Προγραμματισμός του επιπέδου 1 (λειτουργίες ON-OFF) Οι λειτουργίες του επιπέδου 1 είναι όλα ρυθμισμένα από το κατασκευαστή στο OFF. Ωστόσο, μπορούν να αλλάξουν σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή σύμφωνα με το πίνακα 14. Ακολουθήστε προσεκτικά τη διαδικασία διότι υπάρχει ένα μέγιστο διάστημα 10 δευτερολέπτων μεταξύ στο πάτημα ενός πλήκτρου και του άλλου. Αν μεσολαβεί ένα μεγαλύτερο διάστημα, η διαδικασία θα σταματήσει αυτόματα και θα αποθηκεύσει τις τροποποιήσεις που θα έχουν γίνει μέχρι εκείνο το στάδιο. Πίνακας 14: αλλάζοντας τις λειτουργίες ON-OFF 1. Πατήστε το πλήκτρο [Set] και κρατήστε το πατημένο (περίπου 3s) 2. Αφήστε το πλήκτρο όταν αρχίσει να αναβοσβήνει το Led L1 3. Πατήστε το πλήκτρο [ ] για να κινείστε το Led που αναβοσβήνει στο Led που αντιστοιχεί στη λειτουργία που θέλετε να αλλάξετε.

16 4. Πατήστε το πλήκτρο [Set] για να αλλάξετε τη κατάσταση της λειτουργίας (κοντό φλας = OFF, μακρύ φλας = ON) 5. Περιμένετε 10 δευτερόλεπτα πριν εγκαταλείψετε το προγραμματισμό για να μεσολαβήσει ο μέγιστος χρόνος Σημείωση: Τα σημεία 3 και 4 μπορούν να επαναληφθούν κατά την ίδια φάση προγραμματισμού έτσι ώστε να ρυθμίστε και άλλες λειτουργίες στο ΟΝ ή OFF ) Λειτουργίες επιπέδου 2 (ρυθμιζόμενες παράμετροι) Πίνακας 15: κατάσταση λειτουργιών: επίπεδο 2 LED Παράμετρος Επίπεδο Αξία Περιγραφή L1 Δύναμη μοτέρ L1 L2 Χαμηλή Μεσαία Ρυθμίζει την ευαισθησία της δύναμης του μοτέρ έτσι ώστε να είναι κατάλληλη για κάθε L3 Δυνατή τύπο πόρτας. Η ρύθμιση «Υψηλή» είναι κατάλληλη για μεγαλύτερες και πιο βαριές πόρτες. L2 Λειτουργία βήμα προς βήμα L1 L2 Ανοιχτό-στοπκλειστόανοιχτό Ανοιχτό-στοπκλειστό-στοπ Διαχειρίζεται τη συχνότητα των εντολών που έχουν συνδεθεί με την είσοδο Βήμα-προςβήμα ή με το πρώτο

17 L3 Συγκυρίαρχη λειτουργία ασύρματο χειριστήριο L3 Χρόνος παύσης L1 15 δευτερόλεπτα L2 30 δευτερόλεπτα L3 60 δευτερόλεπτα Ρυθμίζει το χρόνο παύσης, δηλαδή το χρόνο που μεσολαβεί πριν από το αυτόματο κλείσιμο. Αυτό θα χρησιμοποιείται μόνο όταν είναι ενεργοποιημένο το αυτόματο κλείσιμο. Σημείωση το γκρι κομμάτι παρουσιάζει την εργοστασιακή ρύθμιση. Όλες οι παράμετροι μπορούν να ρυθμιστούν όπως απαιτείται χωρίς καμιά αντένδειξη. Μόνο η ρύθμιση της δύναμης του μοτέρ απαιτεί ειδική προσοχή: Μη χρησιμοποιείστε υψηλές αξίες δύναμης για να αντισταθμίσετε σημεία μη κανονικής τριβής του φύλλου. Υπερβολική δύναμη μπορεί να φθείρει το φύλλο ή να προκαλέσει βλάβη στη λειτουργία ) Προγραμματισμός επιπέδου 2 (ρυθμιζόμενες παράμετροι) Οι ρυθμιζόμενες παράμετροι μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή όπως στο πίνακα 16. Ακολουθήστε προσεκτικά τη διαδικασία διότι υπάρχει ένα μέγιστο διάστημα 10 δευτερολέπτων μεταξύ στο πάτημα ενός πλήκτρου και του άλλου. Αν μεσολαβεί ένα μεγαλύτερο διάστημα, η διαδικασία θα σταματήσει αυτόματα και θα αποθηκεύσει τις τροποποιήσεις που θα έχουν γίνει μέχρι εκείνο το στάδιο. Πίνακας 16: αλλαγή των παραμέτρων 1. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο [Set] (περίπου 3s) 2. Αφήστε το πλήκτρο μόλις αρχίσει να αναβοσβήνει το Led L1

18 3. Πατήστε το πλήκτρο [ ]για να κινείστε το Led που αναβοσβήνει στο Led που αντιστοιχεί στη παράμετρο που θέλετε να αλλάξετε. 4. Πατήστε το πλήκτρο [Set] και κρατήστε το πατημένο κατά τα στάδια 5 και 6 5. Περιμένετε περίπου 3 δευτερόλεπτα, μετά από τα οποία θα ανάψει το Led που αντιστοιχεί στο επίπεδο της παραμέτρου που θα αλλάξετε 6. Πατήστε το πλήκτρο [ ] για να κινείστε το Led που αντιπροσωπεύει την αξία της παραμέτρου 7. Αφήστε το πλήκτρο [Set] 8. Περιμένετε 10 δευτερόλεπτα πριν εγκαταλείψετε το προγραμματισμό για να μεσολαβήσει ο μέγιστος χρόνος Σημείωση: τα σημεία 3 και 7 μπορούν να επαναληφθούν κατά την ίδια φάση προγραμματισμού για τη ρύθμιση άλλων παραμέτρων ) Παράδειγμα προγραμματισμού επιπέδου Ι (λειτουργίες ΟΝ OFF) Πίνακας 17: Παράδειγμα προγραμματισμού επιπέδου Ι. 1. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο [Set] για περίπου 3 δευτερόλεπτα 2. Αφήστε το πλήκτρο όταν αρχίσει να αναβοσβήσει το Led L1 3. Πατήστε μια φορά το πλήκτρο [ ] για να κινείστε το Led L1

19 στο L2 4. Πατήστε μια φορά το πλήκτρο [Set] για να αλλάξετε τη κατάσταση της λειτουργίας που έχει συνδεθεί με το Led L2 (Ταχύτητα του μοτέρ). Τώρα το L2 θα αναβοσβήνει με μακριά φλας 5. Πατήστε μια φορά το πλήκτρο [ ] για να κινείστε το Led L2 στο L3 6. Πατήστε μια φορά το πλήκτρο [Set] για να αλλάξετε τη κατάσταση της λειτουργίας που έχει συνδεθεί με το Led L3 (Αυτόματο κλείσιμο). Τώρα το L3 θα αναβοσβήνει με μακριά φλας 7. Περιμένετε 10 δευτερόλεπτα πριν εγκαταλείψετε το προγραμματισμό για να μεσολαβήσει ο μέγιστος χρόνος Αφού γίνουν αυτές οι εργασίες τα Led L2 και L3 θα παραμείνουν αναμμένα για να δείξουν ότι οι λειτουργίες «Ταχύτητα του μοτέρ» και «Αυτόματο κλείσιμο» είναι ενεργοποιημένες ) Παράδειγμα προγραμματισμού επιπέδου ΙΙ (ρυθμιζόμενες παράμετροι) Πίνακας 18: Παράδειγμα προγραμματισμού επιπέδου ΙΙ 1. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο [Set] για περίπου 3 δευτερόλεπτα 2. Αφήστε το πλήκτρο όταν αρχίσει να αναβοσβήσει το Led L1 3. Πατήστε το πλήκτρο [Set] και κρατήστε το πατημένο κατά τα στάδια 4 και 5

20 4. Περιμένετε περίπου 3 δευτερόλεπτα μέχρι να ανάψει το Led L3 που αντιπροσωπεύει το τρέχον επίπεδο της «Δύναμης του μοτέρ» 5. Πατήστε 2 φορές το πλήκτρο [ ] για να κινείστε από το Led το οποίο είναι αναμμένο στο L2 που αντιπροσωπεύει τη νέα αξία της «Δύναμης του μοτέρ» 6. Αφήστε το πλήκτρο [Set] 7. Πατήστε 2 φορές το πλήκτρο [ ] για να κινείστε από το Led που αναβοσβήνει στο L3 8. Πατήστε το πλήκτρο [Set] και κρατήστε το πατημένο κατά τα στάδια 9 και Περιμένετε περίπου 3 δευτερόλεπτα μέχρι να ανάψει το Led L2 που αντιπροσωπεύει το τρέχον επίπεδο του «Χρόνου Παύσης» 10. Πατήστε 2 φορές το πλήκτρο [ ] για να κινείστε από το Led το οποίο είναι αναμμένο στο L3 που αντιπροσωπεύει τη νέα αξία του «Χρόνου παύσης» 11. Αφήστε το πλήκτρο [Set] 12. Περιμένετε 10 δευτερόλεπτα πριν εγκαταλείψετε το προγραμματισμό για να μεσολαβήσει ο μέγιστος χρόνος 6.3) Πρόσθεση ή αφαίρεση συσκευών Στο Road μπορούν να προστεθούν και να αφαιρεθούν συσκευές σε οποιαδήποτε στιγμή.

21 6.3.1) Είσοδος STOP Η είσοδος Στοπ είναι η οποία προκαλεί το άμεσο σταμάτημα του αυτοματισμού (με μια μικρή αντιστροφή της κίνησης). Σ αυτή την είσοδο μπορούν να συνδεθούν συσκευές με έξοδο κανονικά ανοιχτό ΝΟ, κανονικά κλειστό ΝC καθώς και συσκευές συνεχόμενης αντίστασης με έξοδο 8,2 ΚΩ όπως είναι το επαγωγικό λάστιχο. Κατά το στάδιο της αναγνώρισης, το μοτέρ αναγνωρίζει το είδος της συσκευής που έχει συνδεθεί στην είσοδο Στοπ και συνεπώς δίνει μια εντολή Στοπ όποτε διαπιστωθεί κάποια αλλαγή στην κατάσταση που έχει αναγνωρίσει αρχικά. Στην είσοδο Στοπ μπορούν να συνδεθούν επίσης και πολλαπλές συσκευές αφού γίνουν οι κατάλληλες ρυθμίσεις. Κάθε αριθμός συσκευών με έξοδο ΝΟ μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους παράλληλα. Κάθε αριθμός συσκευών με έξοδο NC μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους σειριακά. Διάφορες συσκευές συνεχόμενης αντίστασης 8,2ΚΩ μπορούν να συνδεθούν σειριακά μια μόνο τερματική αντίσταση 8,2ΚΩ. Μπορεί να συνδυαστεί ΝΟ και ΝC κάνοντας 2 παράλληλες επαφές με τη προειδοποίηση να συνδεθεί με την επαφή NC σειριακά μια αντίσταση 8,2ΚΩ (αυτό κάνει δυνατό το συνδυασμό τριών συσκευών ΝΟ, NC και 8,2ΚΩ) ) Φωτοκύτταρα Το μοτέρ Road διαθέτει τη λειτουργία Phototest η οποία αυξάνει την αξιοπιστία των συσκευών ασφαλείας. Κάθε φορά που αρχίζει ένας ελιγμός, ελέγχεται η σχετική συσκευή ασφαλείας, και ο ελιγμός γίνεται μόνο εάν όλα είναι σωστά. Ενώ, όταν το τεστ δεν έχει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, ο ελιγμός δεν εκτελείται.

22 Σύνδεση χωρίς τη λειτουργία Phototest (φωτ ) Ο δέκτης τροφοδοτείται απευθείας από τις εξόδους του πίνακα ελέγχου (τερματικά 1 4). Σύνδεση με τη λειτουργία Phototest (φωτ ) Ο δέκτης των φωτοκυττάρων τροφοδοτείτε από τις εξόδους Phototest (τερματικά 6 4). Η μέγιστη τάση που χρησιμοποιείται από αυτή την έξοδο είναι 100mA. 6.4) Ειδικές λειτουργίες 6.4.1) Λειτουργία «Πάντα ανοιχτό» Η λειτουργία «Πάντα ανοιχτό» είναι ένα χαρακτηριστικό του πίνακα ελέγχου που επιτρέπει στο χρήστη να ελέγχει έναν ελιγμό ανοίγματος όταν η εντολή «Βήμα-βήμα» διαρκεί παραπάνω από 3 δευτερόλεπτα. Αυτό είναι χρήσιμο για να συνδεθεί στο τερματικό Βήμα-βήμα μια επαφή χρονομέτρου έτσι ώστε, π.χ. να μπορεί η πόρτα να παραμείνει ανοιχτή για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Παρακαλώ αναφερθείτε στον Πίνακα 15, παράμετρος «Λειτουργία Βήμα-βήμα».

23 6.4.2) Λειτουργία «Κίνηση σε κάθε περίπτωση» Σε περίπτωση που κάποια συσκευή ασφαλείας δε λειτουργεί σωστά ή είναι εκτός λειτουργίας, μπορεί ακόμη να ελεγχτεί η πόρτα σε περίπτωση παρουσίας ανθρώπου (χειρονακτικά). 6.5) Σύνδεση άλλων συσκευών Στις ανάγκες του χρήστη για τη σύνδεση επιπλέον συσκευών, όπως ο αποκωδικοποιητής ασύρματη κάρτα ή ο φάρος, μπορείτε να αντλείτε ηλεκτρικό ρεύμα όπως φαίνεται στη φωτ ) Εντοπισμός και επισκευή βλαβών (Troubleshooting) Πίνακας 19: Εντοπισμός και επισκευή βλαβών Βλάβη Το χειριστήριο δεν ελέγχει τη πόρτα και το Led στο χειριστήριο δεν ανάβει Πιθανή αιτία και πιθανή λύση Ελέγξετε τις μπαταρίες του χειριστηρίου και αν χρειαστεί αλλάξτε τες. Ελέγξετε αν έχει αποθηκευτεί σωστά το χειριστήριο στον ασύρματο δέκτη. Το χειριστήριο δεν ελέγχει τη πόρτα και το Led στο χειριστήριο ανάβει Ελέγξετε τη σωστή εκπομπή των σημάτων του χειριστηρίου με το εξής εμπειρικό τεστ: Πατήστε το πλήκτρο και ακουμπήστε το Led στη κεραία κάποιου συνηθισμένου ραδιοφώνου, το οποίο θα ανάψει και θα εκπέμπει στις 108,5Mhz FM ή σε άλλη συχνότητα όσο πιο κοντινή γίνεται. Θα πρέπει να ακούγεται ένας χαμηλός ήχος. Δεν ξεκινάει κανένας Ελέγξετε ότι το Road τροφοδοτείται με 230V.

24 ελιγμός και το Led ΟΚ δεν ανάβει Δεν ξεκινάει κανένας ελιγμός και ο φάρος δεν ανάβει Δεν ξεκινάει κανένας ελιγμός και ο φάρος ανάβει μερικές φορές Ο ελιγμός αρχίζει αλλά σταματάει αμέσως από μια αντίστροφη κίνηση Ελέγξετε αν έχουν καεί οι ασφάλειες F1 και F2. Αν χρειαστεί, εντοπίστε την αιτία και αντικαταστήστε τις ασφάλειες με 2 νέες ιδίων χαρακτηριστικών. Σιγουρευτείτε ότι η εντολή δέχεται από το μοτέρ. Αν η εντολή φτάνει στην είσοδο «Βήμα-βήμα» ανάβει το OK Led 2 φορές δείχνοντας ότι η εντολή δέχεται από το σύστημα. Μετρήστε τα φλας και δείτε την αντίστοιχη αξία στο Πίνακα 20. Η επιλεγμένη αξία της δύναμης του μοτέρ πρέπει να είναι πολύ μικρή για τη συγκεκριμένη πόρτα. Ελέγξετε αν υπάρχει κάποιο εμπόδιο και, αν χρειαστεί, αυξήστε τη δύναμη του μοτέρ. 6.7) Διαγνωστικά και σήματα Μερικές συσκευές εκπέμπουν ειδικά σήματα τα οποία σας επιτρέπουν να αναγνωρίσετε τη κατάσταση λειτουργίας τους ή να λύσετε δυσλειτουργίες ) Σήματα του φάρου Κατά τον ελιγμό, ο φάρος αναβοσβήνει μια φορά το δευτερόλεπτο. Όταν κάτι δε λειτουργεί σωστά, ο φάρος κάνει 2 φλας με μια παύση 1 δευτερόλεπτο μεταξύ των φλας. Πίνακας 20: Σήματα φλας του φάρου Γρήγορα φλας 2 φλας 1 δευτερόλεπτο πάυση Αιτία Ερέθισμα των φωτοκύτταρων Ενέργεια Ένα ή περισσότερα φωτοκύτταρα δεν επιτρέπουν το ξεκίνημα του ελιγμού. Ελέγξετε εάν υπάρχει κάποιο εμπόδιο. Αυτό είναι φυσιολογικό όταν υπάρχει κάποιο εμπόδιο ανάμεσα στα φωτοκύτταρα.

25 2 φλας 3 φλας 1 δευτερόλεπτο παύσης 3 φλας 4 φλας 1 δευτερόλεπτο παύσης 4 φλας 5 φλας 1 δευτερόλεπτο παύσης 5 φλας 6 φλας 1 δευτερόλεπτο παύσης 6 φλας 7 φλας 1 δευτερόλεπτο παύσης 7 φλας Ενεργοποίηση του ορίου της «δύναμης του μοτέρ» Ενεργοποίηση της εισόδου «Στοπ» Λάθος στις εσωτερικές παραμέτρους του πίνακα ελέγχου Ο μέγιστος χρόνος/όριο του ελιγμού έχει ξεπεραστεί Υπάρχει λάθος στους εσωτερικούς ηλεκτρικούς κύκλους Κατά την κίνηση, η πόρτα δέχεται εξαιρετική τριβή. Εντοπίστε την αιτία. Ενεργοποιήθηκε η είσοδος «Στοπ» στο ξεκίνημα ή κατά τη διάρκεια του ελιγμού. Εντοπίστε την αιτία. Περιμένετε τουλάχιστον για 30 δευτερόλεπτα και μετά ξαναδοκιμάστε να δώσετε την εντολή. Αν δε συμβεί τίποτα μπορεί να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και ίσως χρειαστεί να αλλάξετε την ηλεκτρονική κάρτα. Περιμένετε μερικά λεπτά έτσι ώστε να επανέλθουν τα όρια ελιγμού. Αποσυνδέστε όλους τους ηλεκτρικούς κύκλους για μερικά λεπτά και μετά προσπαθήστε να δώσετε ξανά την εντολή. Αν δε συμβεί τίποτα μπορεί να υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα στην ηλεκτρονική κάρτα ή στη καλωδίωση του μοτέρ. Εκτελέστε ένα έλεγχο ή τις πιθανές αλλαγές.

26 6.7.2) Σήματα στο πίνακα ελέγχου Στον πίνακα ελέγχου του Road υπάρχει μια σειρά από Led, τα οποία μπορούν να δώσουν οδηγίες κατά τη καλή ή όχι λειτουργία του. Πίνακας 21: Τα Led στα τερματικά του πίνακα ελέγχου Led ΟΚ Αιτία Ενέργεια Off On 1 φλας κάθε δευτερόλεπτο Δυσλειτουργία Σοβαρή δυσλειτουργία Κανονική λειτουργία Σιγουρευτείτε ότι ο πίνακας τροφοδοτείται από ηλεκτρικό ρεύμα. Ελέγξετε αν έχουν καεί οι ασφάλειες. Αν χρειαστεί, εντοπίστε την αιτία της δυσλειτουργίες και αλλάξετε τις ασφάλειες με καινούριες ιδίων χαρακτηριστικών. Υπάρχει κάποια σοβαρή δυσλειτουργία. Δοκιμάστε να σβήστε τον πίνακα για μερικά δευτερόλεπτα. Αν η κατάσταση παραμένει ίδια, υπάρχει σοβαρή δυσλειτουργία και πρέπει να αλλάξετε τον πίνακα ελέγχου. Φυσιολογική λειτουργία του πίνακα ελέγχου. 2 γρήγορα Έχει αλλάξει Αυτό είναι φυσιολογικό όταν αλλάζει των

27 φλας Μια σειρά από φλας που χωρίζονται από μια παύση 1 δευτερόλεπτο η κατάσταση των εισόδων Διάφορα εισόδων: Βήμα-βήμα, Στοπ, όταν ενεργοποιούνται τα φωτοκύτταρα ή όταν χρησιμοποιείται το χειριστήριο. Αντιστοιχεί στα σήματα φλας του φάρου. Βλέπε Πίνακα 20. Led OK Αιτία Ενέργεια Off On Ενεργοποίηση της εισόδου Στοπ Κανονική λειτουργία Ελέγξετε τις συσκευές που συνδέονται στην είσοδο Στοπ. Είναι ενεργεί η είσοδος Στοπ. Πίνακας 22: Τα Led στα πλήκτρα του πίνακα ελέγχου L1 Led Off On Αναβοσβήνει L2 Led Off On Περιγραφή Σωστό κατά τη κανονική λειτουργία. Όταν παραμένει ανοιχτό για 10 δευτερόλεπτα σημαίνει ότι γίνεται η αποθήκευση του χειριστηρίου. Εκτελείτε λειτουργία προγραμματισμού. Ακύρωση ασύρματου χειριστηρίου ή διαγνωστικά. Περιγραφή Δείχνει χαμηλή «ταχύτητα του μοτέρ» κατά τη κανονική λειτουργία. Δείχνει υψηλή «ταχύτητα του μοτέρ» κατά τη κανονική λειτουργία. Αναβοσβήνει Εκτελείτε λειτουργία προγραμματισμού.

28 Αν αναβοσβήνει μαζί με το L3, σημαίνει ότι ο χρήστης πρέπει να εκτελέσει τη φάση αναγνώρισης των ορίων ανοίγματος και κλεισίματος της πόρτας. L3 Led Off On Περιγραφή Δείχνει ότι είναι ενεργό το «Κανονικά Κλειστό» κατά τη κανονική λειτουργία. Κατά τη κανονική λειτουργία, δείχνει ότι δεν είναι ενεργό το «Κανονικά Κλειστό». Εκτελείτε λειτουργία προγραμματισμού. Αναβοσβήνει Αν αναβοσβήνει μαζί με το L2, σημαίνει ότι ο χρήστης πρέπει να εκτελέσει τη φάση αναγνώρισης των ορίων ανοίγματος και κλεισίματος της πόρτας. 6.8) Εξαρτήματα Για πληροφορίες ολόκληρης της γκάμας, αναφερθείτε στο κατάλογο προϊόντων της S.p.a. 8. TEXNIKA ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Τεχνικά χαρακτηριστικά Road200

29 Τεχνικά χαρακτηριστικά Road400:

30 Τεχνικά χαρακτηριστικά του δέκτη

31

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ (ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ) Α60

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ (ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ) Α60 1. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ (ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ) Α60 Αυτός ο πίνακας ελέγχου για αυτοματισμό πορτών επιτρέπει τον έλεγχο για δυο μοτέρ με εναλλαγόμενο ρεύμα. Ο πίνακας διαθέτει μια σειρά από μικροδιακόπτες

Διαβάστε περισσότερα

Model: ED-CS5000. Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου για συρόμενες και ανοιγόμενες μονόφυλλες πόρτες.

Model: ED-CS5000. Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου για συρόμενες και ανοιγόμενες μονόφυλλες πόρτες. Model: ED-CS5000 Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου για συρόμενες και ανοιγόμενες μονόφυλλες πόρτες. Ο πίνακας είναι συμβατός με χειριστήρια σταθερού (11 32bit) η κυλιόμενου κωδικού στην συχνότητα των 433,92Mhz

Διαβάστε περισσότερα

MOBY. Τo MOBY είναι ένα ηλεκτρομηχανικό μοτέρ για αυτοματισμού μονής ή διπλής ανοιγόμενης πόρτας.

MOBY. Τo MOBY είναι ένα ηλεκτρομηχανικό μοτέρ για αυτοματισμού μονής ή διπλής ανοιγόμενης πόρτας. MOBY 1. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Τo MOBY είναι ένα ηλεκτρομηχανικό μοτέρ για αυτοματισμού μονής ή διπλής ανοιγόμενης πόρτας. Πρέπει να χρησιμοποιηθεί ένας πίνακας ελέγχου της για να εξασφαλιστεί σωστή λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες προγραμματισμού MOTORLINE EVO 60 & 100 Μηχανισμός για γκαραζόπορτες οροφής

Οδηγίες προγραμματισμού MOTORLINE EVO 60 & 100 Μηχανισμός για γκαραζόπορτες οροφής Οδηγίες προγραμματισμού MOTORLINE EVO 60 & 100 Μηχανισμός για γκαραζόπορτες οροφής Τοποθέτηση μηχανισμού Εγκαταστήστε το μηχανισμό σύμφωνα με τα σχέδια του αγγλικού φυλλαδίου δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ F3-9000 ΜΕ ΕΠΙΤΗΡΗΤΗ ΦΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΡΙΦΑΣΙΚΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ F3-9000 ΜΕ ΕΠΙΤΗΡΗΤΗ ΦΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΡΙΦΑΣΙΚΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ F3-9000 ΜΕ ΕΠΙΤΗΡΗΤΗ ΦΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΡΙΦΑΣΙΚΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΣΥΝ ΕΣΜΟΛΟΓΙΑ ΕΞΟ ΟΣ ΓΙΑ ΜΟΤΕΡ 380Vac 1.-2.-3. ΤΡΟΦΟ ΟΣΙΑ ΜΟΤΕΡ 380Vac ΦΑΣΕΙΣ. 4. ΟΥ ΕΤΕΡΟΣ ΜΟΤΕΡ. 5. ΓΕΙΩΣΗ ΜΟΤΕΡ. ΕΙΣΟ ΟΣ ΙΚΤΥΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ CD-PLUS/4+N

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ CD-PLUS/4+N ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ CD-PLUS/4+N ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ : Με ΙΤ-4Ν Με τηλέφωνο συνδεδεμένο στις εξόδους τηλεφωνικής γραμμής του ΙΤ-4Ν. Μπείτε στο μενού προγραμματισμού. Αν έχετε μπουτονιέρα στο σύστημα, τοποθετείστε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο τεχνικού εγκατάστασης. ECRU.1 Δέκτης 2 καναλιών 12/24 V 433 Mhz

Εγχειρίδιο τεχνικού εγκατάστασης. ECRU.1 Δέκτης 2 καναλιών 12/24 V 433 Mhz Εγχειρίδιο τεχνικού εγκατάστασης Δέκτης καναλιών /4 V 4 Mhz Περιεχόμενα:...Σελίδα Χαρακτηριστικά προϊόντος... Τροφοδοσία... Σύνδεση κεραίας... Διαμόρφωση εξόδων και προγραμματισμός χρόνου ενεργοποίησης...

Διαβάστε περισσότερα

Βασικά χαρακτηριστικά

Βασικά χαρακτηριστικά 1 of 6 10/09/2013 13:34 Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου (πλακέτα) για ρολλά, τύπου S-2055, της εταιρείας AUTOTECH. Είναι κατάλληλος για ρολλά που τροφοδοτούνται από μονοφασικό εναλλασσόμενο ρεύμα 230 V AC

Διαβάστε περισσότερα

PRL-07: Κίτ για μονή ανοιγόμενη αυλόπορτα έως 3μ./φύλλο

PRL-07: Κίτ για μονή ανοιγόμενη αυλόπορτα έως 3μ./φύλλο PRL-07: Κίτ για μονή ανοιγόμενη αυλόπορτα έως 3μ./φύλλο Περιγραφή: Οδηγίες τοποθέτησης & εγκατάστασης διπλού ανοιγόμενου σε αυλόπορτα Εργαλεία που απαιτούνται Ηλεκτρικό δράπανο Κατσαβίδια Αλφάδι Μέτρο

Διαβάστε περισσότερα

Σύνδεση ηλεκτρονικού πίνακα ελέγχου AUTOTECH S-5060T

Σύνδεση ηλεκτρονικού πίνακα ελέγχου AUTOTECH S-5060T Σύνδεση ηλεκτρονικού πίνακα ελέγχου AUTOTECH S-5060T Απαιτούμενη παροχή ρεύματος ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Δεν πρέπει να γίνονται εργασίες στον πίνακα όταν αυτός είναι υπό τάση (συνδεδεμένος στο ρεύμα). Όλες οι συνδέσεις

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Συναγερµός SkyLink Audio Alarm ΑΑ-433

Οδηγίες Χρήσης. Συναγερµός SkyLink Audio Alarm ΑΑ-433 Οδηγίες Χρήσης Συναγερµός SkyLink Audio Alarm ΑΑ-433 Για την εγκατάσταση µπορείτε να χρησιµοποιήσετε τις βίδες που θα βρείτε µέσα στη συσκευασία του συναγερµού. Για µεγαλύτερη ευκολία στη συσκευασία περιλαµβάνονται,

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας περιεχομένων. Γενικές υποδείξεις. Περιγραφή. Πληροφορίες. Λειτουργία

Πίνακας περιεχομένων. Γενικές υποδείξεις. Περιγραφή. Πληροφορίες. Λειτουργία Πίνακας περιεχομένων Πίνακας περιεχομένων...... EL 1 Γενικές υποδείξεις.......... EL 1 Παραλλαγές εκδόσεων / Πληροφορίες......... EL 1 Περιγραφή................ EL 1 Λειτουργία........... EL 1 Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 1 Προειδοποιήσεις ασφαλείας

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 1 Προειδοποιήσεις ασφαλείας ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 Προειδοποιήσεις ασφαλείας 1.1 Προειδοποίηση 1 1.2 Σημασία των συμβόλων προειδοποίησης ασφαλείας 2 1.3 Προειδοποιήσεις για το ηλεκτρικό ρεύμα 2 1.4 Προειδοποιήσεις για τη χρήση 3 1.5 Προειδοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

MC103 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

MC103 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ MC103 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ v3.0 REV. 05/2015 00. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 01. ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ 01. ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεφωνικό Σύστημα Έκτακτης Αναγκης με Μπουτόν Βοηθείας. U R Safe DAS1100

Τηλεφωνικό Σύστημα Έκτακτης Αναγκης με Μπουτόν Βοηθείας. U R Safe DAS1100 Τηλεφωνικό Σύστημα Έκτακτης Αναγκης με Μπουτόν Βοηθείας U R Safe DAS1100 Οδηγίες Χρήσης Σύστημα Συναγερμού Κινδύνου - Ειδοποιεί φίλους και οικογένεια με το πάτημα ενός κουμπιού - Προσφέρει ανεξαρτησία

Διαβάστε περισσότερα

REG. N. 4796 UNI EN ISO 9001:2000 GR868RX8. Art. 4052. Οδηγίες εγκατάστασης και λειτουργίας

REG. N. 4796 UNI EN ISO 9001:2000 GR868RX8. Art. 4052. Οδηγίες εγκατάστασης και λειτουργίας REG. N. 4796 UNI EN ISO 9001:2000 GR868RX8 Art. 4052 Οδηγίες εγκατάστασης και λειτουργίας Το παρόν φυλλάδιο οδηγιών χρήσης είναι πνευματική ιδιοκτησία της SIGMA SECURITY A.B.E.E. Απαγορεύεται η με οποιοδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι

Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι WL200 Εγχειρίδιο Χρήσης Όλα τα ονόματα εταιρειών και προϊόντων ανήκουν στους αντίστοιχους ιδιοκτήτες τους. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P 1. Χρήση Το AR280P λειτουργεί ως Ράδιο/ρολόι. Έχει λειτουργία FM ραδιόφωνου, λειτουργία προβολής της ώρας με προβολέα και περιλαμβάνει μία λάμπα. Εμφανίζει επίσης τη θερμοκρασία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΥΡΟΜΕΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Τεχνικά Χαρακτηριστικά Ονοµαστική τάση: 230Vac Τροφοδοσία παρελκοµένων: 24V / 500mA Κατανάλωση εν ηρεµία: 3W Κατανάλωση µε παρελκόµενα : 15W max

Διαβάστε περισσότερα

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 1000VA/1050VA/1200VA 1500VA Τάση Εισόδου Τάση Εξόδου Κυματομορφή Εξόδου Συχνότητα Εξόδου 145VAC~290VAC 195VAC~255VAC PWM/DC 50Hz Μπαταρίες

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ Περιγραφή Προϊόντος Το ψηφιακό χειριστήριο/θερμοστάτης JH χρησιμοποιείται κυρίως στην ηλεκτροθερμική θέρμανση για τον έλεγχο της θερμοκρασίας. Μπορεί να εγκατασταθεί τόσο

Διαβάστε περισσότερα

LFT169 - LFR169 ΠΟΜΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΚΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ

LFT169 - LFR169 ΠΟΜΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΚΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ LFT169 - LFR169 ΠΟΜΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΚΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ Οδηγίες Παραμετροποίησης Power Electronics Control Ε.Π.Ε. Τύποι Συσκευών: LFT169 - LFR169 Περιγραφή: Πομπός και Δέκτης Τηλεχειρισμού 169MHz

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G Εγχειρίδιο χρήσης Ασύρματα ακουστικά 2.4G Κατάλληλα για PC,MP3 και άλλες συσκευές ήχου. Χαρακτηριστικά. Ψηφιακή τεχνολογία 2.4GHz δύο κατευθύνσεων 2. Εμβέλεια μεγαλύτερη των 0 μέτρων χωρίς εμπόδια. 3.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης. Ενεργοποιητής

Οδηγίες χρήσης. Ενεργοποιητής Οδηγίες χρήσης Ενεργοποιητής 1289 00 Περιεχόμενα 2 Περιγραφή συσκευής... 3 Στοιχεία χειρισμού και ενδείξεις... 4 Επαφές σύνδεσης... 8 Συναρμολόγηση... 9 Ρύθμιση του είδους λειτουργίας... 10 Εναλλαγή είδους

Διαβάστε περισσότερα

Κύκλωμα ελέγχου για συρόμενες πόρτες γκαράζ.

Κύκλωμα ελέγχου για συρόμενες πόρτες γκαράζ. Κύκλωμα ελέγχου για συρόμενες πόρτες γκαράζ. ΒΑΣΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Το κύκλωμα ελέγχου για συρόμενες πόρτες ΥΕΤ868PC αποτελεί μέρος ενός συστήματος ελέγχου για συρόμενες πόρτες. Η εγκατάσταση του, η

Διαβάστε περισσότερα

www.e-garden-shop.gr SVC ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ MΠΑΤΑΡΙΑΣ ΜΙΑΣ ΒΑΛΒΙΔΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ

www.e-garden-shop.gr SVC ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ MΠΑΤΑΡΙΑΣ ΜΙΑΣ ΒΑΛΒΙΔΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ SVC ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ MΠΑΤΑΡΙΑΣ ΜΙΑΣ ΒΑΛΒΙΔΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ O προγραμματιστής μπαταρίας μίας βαλβίδας SVC αποτελεί την ιδανική λύση για περιπτώσεις όπου απαιτείται αξιόπιστη λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Be.Be.Be.Be. ήχος, ραδιόφωνο ( FM / AM )

Be.Be.Be.Be. ήχος, ραδιόφωνο ( FM / AM ) AKAI AR321 S ΘΕΣΗ ΠΛΗΚΤΡΩΝ 1. Πλήκτρο τροφοδοσίας 2. Πλήκτρο χρονοδιακόπτη 3. Πλήκτρο λειτουργίας 4. Πλήκτρο ήχου 5. Έλεγχος περιστροφής 6. Ρύθμιση φωτισμού 7. Οθόνη LCD 8. Κλίμακα περιστροφής 9. Πλήκτρο

Διαβάστε περισσότερα

www.e-garden-shop.gr SVC-400 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ MΠΑΤΑΡΙΑΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΒΑΛΒΙΔΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ

www.e-garden-shop.gr SVC-400 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ MΠΑΤΑΡΙΑΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΒΑΛΒΙΔΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ SVC-400 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ MΠΑΤΑΡΙΑΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΒΑΛΒΙΔΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ O προγραμματιστής μπαταρίας τεσσάρων βαλβίδων SVC 400 αποτελεί την ιδανική λύση για περιπτώσεις όπου απαιτείται αξιόπιστη

Διαβάστε περισσότερα

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP Με LCD οθόνη

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP Με LCD οθόνη ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000 Με LCD οθόνη ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 1000VA/1050VA/1200VA 1500VA Τάση Εισόδου Τάση Εξόδου Κυματομορφή Εξόδου Συχνότητα Εξόδου 145VAC~290VAC 195VAC~255VAC PWM/DC

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης και τοποθέτησης JSE-606

Οδηγίες χρήσης και τοποθέτησης JSE-606 Οδηγίες χρήσης και τοποθέτησης JSE-606 Ευχαριστούµε που προτιµήσατε ένα από τα προϊόντα µας. Βασικές λειτουργίες: Φωτιζόµενη οθόνη LCD µε Οπτική και ακουστική ένδειξη της κατάστασης της µηχανής στην οθόνη

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12.

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12. Α Τ Α Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Μοντέλα: L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12 Σ Υ Σ Τ Η Μ Τηλεχειριστήριο Εγχειρίδιο Χρήσης Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τη μονάδα κλιματισμού της INVENTOR. Για τη σωστή

Διαβάστε περισσότερα

www.e-garden-shop.gr ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΕΣ & ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ

www.e-garden-shop.gr ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΕΣ & ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ EC ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΕΣ & ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ Μοντέλα 2,4,6 στάσεων INDOOR & OUTDOOR ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ Όταν ο προγραμματιστής είναι σε αυτόματη

Διαβάστε περισσότερα

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-600

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-600 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-600 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 500VA/600VA/650VA 800VA/850VA Τάση Εισόδου Τάση Εξόδου Κυματομορφή Εξόδου Συχνότητα Εξόδου 145VAC~290VAC 195VAC~255VAC PWM/DC 50Hz ή 60Hz

Διαβάστε περισσότερα

Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote

Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote Αρχικό τηλεχειριστήριο αυτοκινήτου Οδηγός ρύθμισης - Greek Αγαπητέ πελάτη, Στο εγχειρίδιο αυτό θα βρείτε τις πληροφορίες που χρειάζονται για να ενεργοποιήσετε/

Διαβάστε περισσότερα

AKAI APW20 AKAI PA IO ΠAΓKOΣMIOΣ EKTHΣ 4-BAND

AKAI APW20 AKAI PA IO ΠAΓKOΣMIOΣ EKTHΣ 4-BAND AKAI APW20 AKAI PA IO ΠAΓKOΣMIOΣ EKTHΣ 4-BAND ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΠΛΗΚΤΡΩΝ Κεραία οθόνη ON/OFF Αλλαγή ταχύτητας συντονισµού Σίγαση Αύξηση έντασης φωνής Πλήκτρο FM ιαγραφή/επιστροφή Μείωση έντασης φωνής Εναλλακτική

Διαβάστε περισσότερα

BT-M6Z02-RF 230V/24V

BT-M6Z02-RF 230V/24V BT-M6Z02-RF 230V/24V USER GUIDE GB MASTER 6 ZONES RF 3-9 BEDIENUNGSANLEITUNG DE Regelverteiler Funkline 10-16 GUIDE D UTILISATION FR MASTER 6 ZONES RF 17-23 BRUKSANVISNING SE MASTER 6 ZONES RF 24-30 3

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 1 Προειδοποιήσεις ασφαλείας. 2 Σωστή χρήση. 3 Μέρη και λειτουργίες. 4 Συντήρηση και φροντίδα του ψυγείου. 5 Αντιμετώπιση προβλημάτων

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 1 Προειδοποιήσεις ασφαλείας. 2 Σωστή χρήση. 3 Μέρη και λειτουργίες. 4 Συντήρηση και φροντίδα του ψυγείου. 5 Αντιμετώπιση προβλημάτων ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 Προειδοποιήσεις ασφαλείας 1.1 Προειδοποίηση. 1 1.2 Σημασία των συμβόλων προειδοποίησης 2 1.3 Προειδοποιήσεις για το ηλεκτρικό ρεύμα 2 1.4 Προειδοποιήσεις για τη χρήση 3 1.5 Προειδοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

E 212 UNIVERSAL REMOTE dvb-t >tv

E 212 UNIVERSAL REMOTE dvb-t >tv E 212 UNIVERSAL REMOTE dvb-t >tv ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΛΗΚΤΡΩΝ ΤΟΥ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ Λειτουργίες τηλεόρασης Φωτάκι ένδειξης Dvb POWER Set Πληροφορίες V επιλογές Γρήγορη μεταφορά πίσω Mute (σίγαση) Στοπ ΜΕΝΟΥ Dvb συσκευής

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο λειτουργίας

Εγχειρίδιο λειτουργίας Εγχειρίδιο λειτουργίας I.Ελεγκτής 1. Βασικές λειτουργίες 1.1 Ενεργοποίηση / απενεργοποίηση 1.1.1 Όταν η κύρια μονάδα δεν είναι εξοπλισμένη με θερμοστάτη, η λειτουργία ON / OFF του συστήματος ελέγχεται

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για προγραμματιστή ποτίσματος ΝΑ4000

Οδηγίες χρήσης για προγραμματιστή ποτίσματος ΝΑ4000 Οδηγίες χρήσης για προγραμματιστή ποτίσματος ΝΑ4000 Τεχνικά χαρακτηριστικά. 1. Ελάχιστη πίεση λειτουργίας 0,5bar Μέγιστη πίεση λειτουργίας 12bar 2. Μέγιστη θερμοκρασία νερού 40 ο C. Τοποθέτηση: 1. Αφαιρέστε

Διαβάστε περισσότερα

aquauno PRATICO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

aquauno PRATICO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ aquauno PRATICO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ 8493 98 AQUAUNO PRATICO ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗ ΜΑΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΟΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩ ΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΦΩΤΟΚΥΤΤΑΡΑ IR/IT 2241

ΚΩ ΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΦΩΤΟΚΥΤΤΑΡΑ IR/IT 2241 ΚΩ ΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΦΩΤΟΚΥΤΤΑΡΑ IR/IT 2241 Κωδικοποιηµένα φωτοκύτταρα τοίχου, περιστροφής 180 και εµβέλειας έως 20 mt. Η κωδικοποίηση του σήµατος µετάδοσης, προς ρύθµιση της στιγµής της εγκατάστασης, ελαχιστοποιεί

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεφωνικό Σύστηµα Έκτακτης Αναγκης µε Μπουτόν Βοηθείας YALE DAS1100

Τηλεφωνικό Σύστηµα Έκτακτης Αναγκης µε Μπουτόν Βοηθείας YALE DAS1100 Τηλεφωνικό Σύστηµα Έκτακτης Αναγκης µε Μπουτόν Βοηθείας YALE DAS1100 Οδηγίες Χρήσης Σύστηµα Συναγερµού Κινδύνου - Ειδοποιεί φίλους και οικογένεια µε το πάτηµα ενός κουµπιού - Προσφέρει ανεξαρτησία και

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο τεχνικού εγκατάστασης. RS17.P Κεντρική μονάδα για ανοιγόμενες καγκελόπορτες 24 Vdc με κωδικοποιητή EKKO 204D

Εγχειρίδιο τεχνικού εγκατάστασης. RS17.P Κεντρική μονάδα για ανοιγόμενες καγκελόπορτες 24 Vdc με κωδικοποιητή EKKO 204D Εγχειρίδιο τεχνικού εγκατάστασης RS17.P Κεντρική μονάδα για ανοιγόμενες καγκελόπορτες 24 Vdc με κωδικοποιητή EKKO 204D RS17.P Περιεχόμενα...Σελίδα Χαρακτηριστικά προϊόντος...1 Τύπος εγκατάστασης...1 κλέμας...2

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης ηλεκτρονικής κλειδαριάς TSE 4001

Οδηγίες χρήσης ηλεκτρονικής κλειδαριάς TSE 4001 Οδηγίες χρήσης ηλεκτρονικής κλειδαριάς TSE 4001 Χρήσιμες συμβουλές Σημεία προσοχής - Συμβουλές ασφαλείας Α: Πλήκτρο "On" Β: Πλήκτρο "Enter" C: H διαδικασία ολοκληρώθηκε με επιτυχία Τα δεδομένα αποθηκεύτηκαν

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης. Μονάδα Κατοικίας Ανοικτής Συνομιλίας

Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης. Μονάδα Κατοικίας Ανοικτής Συνομιλίας Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης Μονάδα Κατοικίας Ανοικτής Συνομιλίας 1280.. Περιγραφή συσκευής Η μονάδα κατοικίας ανοικτής συνομιλίας ανήκει στο σύστημα επικοινωνίας εισόδου Gira και αποτελείται από

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ. Εγχειρίδιο χρήσης

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ. Εγχειρίδιο χρήσης ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ Εγχειρίδιο χρήσης EGG-ΒOX LEARN&GO Όλες οι οδηγίες, πληροφορίες, δραστηριότητες, διδακτικό και φωτογραφικό υλικό που σχετίζονται με τη χρήση και τη λειτουργία του Egg-Box

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ

ΣΕΙΡΑ ΣΕΙΡΑ 40 4114 4033 4050 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Περιεχόμενα 3 ΣΕΙΡΑ 40 Εισαγωγή, Δήλωση συμμόρφωσης κατασκευαστή CE 4 Οδηγίες για τον εγκαταστάτη, ΑΗΗΕ 5 4033 Συνδεσμολογία, Τεχνικά χαρακτηριστικά 6-7 4050 Συνδεσμολογία,

Διαβάστε περισσότερα

Ο H Γ Ι Ε Σ Χ Ρ Η Σ Τ Η SP-5500

Ο H Γ Ι Ε Σ Χ Ρ Η Σ Τ Η SP-5500 ALKO Security ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΛΕΩΦ. ΒΑΡΗΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 10 ΤΗΛ. 2109655805 ΚΙΝ. 6944662835-6974719687 E-mail: alko_security@pathfinder.gr Ο H Γ Ι Ε Σ Χ Ρ Η Σ Τ Η SP-5500 ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ Όσα πρέπει να γνωρίζεται

Διαβάστε περισσότερα

Informer Compact series

Informer Compact series Informer Compact series Line Interactive Ημιτονικής Εξόδου 1kVA/2kVA/3kVA Uninterruptible Power Supply ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: 1. Διαβάστε το εγχειρίδιο χρήσης προσεκτικά πριν την εγκατάσταση ή τη λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

APW10 AKAI ΡΑΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΕΚΤΗΣ 4-BAND

APW10 AKAI ΡΑΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΕΚΤΗΣ 4-BAND APW10 AKAI ΡΑΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΕΚΤΗΣ 4-BAND 1. Ένδειξη συχνότητας/ ώρας 2. Ένδειξη μπάσου 3. Ένδειξη FM 4. Ένδειξη έντασης σήματος 5. Ένδειξη λειτουργίας για το ξυπνητήρι 6. Ένδειξη λειτουργίας αυτόματης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης

Οδηγίες συναρμολόγησης Οδηγίες συναρμολόγησης εντοιχιζόμενου ραδιοφώνου 0315.. 1 Χειρισμός Εικόνα 1: Στοιχείο χειρισμού Ο έλεγχος των λειτουργιών του εντοιχιζόμενου ραδιοφώνου πραγματοποιείται μέσω των πλήκτρων του στοιχείου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΙΤ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΛΥΧΝΙΩΝ ΜΟΝΑΔΑ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ

ΚΙΤ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΛΥΧΝΙΩΝ ΜΟΝΑΔΑ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ gr ΚΙΤ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΛΥΧΝΙΩΝ ΜΟΝΑΔΑ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Ηλεκτρική παροχή: Ο.Τ. (Open Therm protocol) για τον πομπό και μπαταρίες ΑΑ LR06 για το δέκτη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τις για πιθανή μελλοντική χρήση.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τις για πιθανή μελλοντική χρήση. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τις για πιθανή μελλοντική χρήση. ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙΚΤΕΣ 1. Κουμπί "SNOOZE / SLEEP / DIM" 2. Κουμπί"ON / OFF / ΝΑΡ" 3. Κουμπί "P-" 4. Κουμπί"ALARM

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ AHI CARRIER ΝΟΤΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΟΥ 18, ΑΘΗΝΑ 10442, ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΛ: +30-210-6796300.

Διαβάστε περισσότερα

Συναγερμός μοτοσυκλέτας με τηλεειδοποίηση

Συναγερμός μοτοσυκλέτας με τηλεειδοποίηση Συναγερμός μοτοσυκλέτας με τηλεειδοποίηση Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος. Το εμπορικό σήμα, η ευρεσιτεχνία και τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στη Steelmate Co., Ltd. Διατηρείται το δικαίωμα αλλαγής σχεδίων

Διαβάστε περισσότερα

Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός

Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός Εγχειρίδιο χρήσης Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την κάμερα ρολόι χειρός της εταιρείας μας. Προκειμένου να εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο τις λειτουργίες που σας προσφέρει

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο τεχνικού εγκατάστασης. ECRU.W Δέκτης 2+2 καναλιών 12/24V 433 MHz

Εγχειρίδιο τεχνικού εγκατάστασης. ECRU.W Δέκτης 2+2 καναλιών 12/24V 433 MHz Εγχειρίδιο τεχνικού εγκατάστασης ECRU.W Δέκτης + καναλιών /4V 4 MHz Περιεχόμενα:...Σελίδα Χαρακτηριστικά προϊόντος... Τροφοδοσία... Σύνδεση κεραίας... Επέκταση του αριθμού των εξόδων... Διαμόρφωση των

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT 1. Ασφάλεια 1.1 Χρήση Η συσκευή αυτή λειτουργεί ως φορητό Ράδιο/CD. Αναπαράγει μουσική (MP3) μέσω CD και USB. Μπορεί επίσης να αναπαράγει μουσική

Διαβάστε περισσότερα

L /2010 rev. 2 ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ CORE Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ UNIONE NAZIONALE COSTRUTTORI AUTOMATISMI PER CANCELLI, PORTE, SERRANDE ED AFFINI

L /2010 rev. 2 ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ CORE Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ UNIONE NAZIONALE COSTRUTTORI AUTOMATISMI PER CANCELLI, PORTE, SERRANDE ED AFFINI L8542644 03/2010 rev. 2 ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ CORE Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ UNIONE NAZIONALE COSTRUTTORI AUTOMATISMI PER CANCELLI, PORTE, SERRANDE ED AFFINI ΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ Με την παρούσα δηλώνουµε ότι το προϊόν µας

Διαβάστε περισσότερα

ICP-CP508. Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP508

ICP-CP508. Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP508 ICP-CP508 EL Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP508 ICP-CP508 Οδηγός χρήστη 1.0 Επισκόπηση πληκτρολογίων της σειράς ICP-CP508 EL 2 1.0 Επισκόπηση πληκτρολογίων της σειράς ICP-CP508 Το πληκτρολόγιο είναι

Διαβάστε περισσότερα

PC1616/PC1832/PC1864 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

PC1616/PC1832/PC1864 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ An ISO 9001 certified Company Made In Canada PC1616/PC1832/PC1864 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΕ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ LED PK και RFK ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΙ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΩΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ 2 ΧΡΟΝΩΝ,

Διαβάστε περισσότερα

PC585/PC1616 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

PC585/PC1616 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ An ISO 9001 certified Company Made In Canada PC585/PC1616 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΕ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ PK1555 ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΙ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΩΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ 2 ΧΡΟΝΩΝ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματος αυτοματισμός σε συρόμενη καγκελόπορτα που ελέγχεται από PLC.

Ασύρματος αυτοματισμός σε συρόμενη καγκελόπορτα που ελέγχεται από PLC. Ασύρματος αυτοματισμός σε συρόμενη καγκελόπορτα που ελέγχεται από PLC. Ονόματα μαθητών Γεωργίου Χρίστος Η1β, Γεωργίου Αντώνης Η1β Ονόματα καθηγητών: Αγγελίδης Λουκής, Πετρίδης Πέτρος Περίληψη Σκοπός της

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. GSC-SJ1 Ηλιακή Φαροσειρήνα

Εγχειρίδιο Χρήσης. GSC-SJ1 Ηλιακή Φαροσειρήνα Εγχειρίδιο Χρήσης GSC-SJ1 Ηλιακή Φαροσειρήνα ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Ενσωματωμένο με μία ασύρματη σειρήνα strobe και μία κεντρική μονάδα, το σύστημα μπορεί να λειτουργήσει όχι μόνο ως μία ασύρματη σειρήνα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προγραμματισμού αναβαθμισμένου Προγραμματιστή RAIN DIAL

Οδηγίες Προγραμματισμού αναβαθμισμένου Προγραμματιστή RAIN DIAL Οδηγίες Προγραμματισμού αναβαθμισμένου Προγραμματιστή RAIN DIAL Ο προγραμματιστής Rain Dial ακλουθώντας τις εξελίξεις αναβαθμίστηκε αποκτώντας νέες δυνατότητες που μέχρι σήμερα υπήρχαν σε επαγγελματικά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ FSM-1 (FSM-1, FBMulti-1/S) (για ΤΑΧΥΚΙΝΗΤΗ ΠΟΡΤΑ RD)

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ FSM-1 (FSM-1, FBMulti-1/S) (για ΤΑΧΥΚΙΝΗΤΗ ΠΟΡΤΑ RD) ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ FSM-1 (FSM-1, FBMulti-1/S) (για ) 0 Εισαγωγή O πίνακας ελέγχου FSM-1 είναι ένα εξαιρετικά προηγμένο προϊόν, εξοπλισμένο με μια προγραμματιζόμενη μονάδα επεξεργασίας δεδομένων,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ U-CROWN

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ U-CROWN ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ U-CROWN ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ Οδηγίες Συμβατότητας: Τα μοντέλα UCROWN υιοθετούν RF (Radio Frequency) ασύρματα χειριστήρια. Η κλιματιστική μονάδα,

Διαβάστε περισσότερα

Συναγερμός μοτοσυκλέτας

Συναγερμός μοτοσυκλέτας Συναγερμός μοτοσυκλέτας Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος. Το εμπορικό σήμα, η ευρεσιτεχνία και τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στη Steelmate Co., Ltd. Διατηρείται το δικαίωμα αλλαγής σχεδίων και προδιαγραφών.

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτικές Οδηγίες Χρήσεως

Συνοπτικές Οδηγίες Χρήσεως Συνοπτικές Οδηγίες Χρήσεως HKΧ-740 "Teka" ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΗKΧ-740 1. Πλήκτρο πρόσβασης στα προγράμματα μαγειρέματος 3. Πλήκτρο επιλογής θερμοκρασίας 2. Ηλεκτρονικό ρολόι 2 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΟΥ Απενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΠΙΛΟΓΕΑΣ ΣΗΜΑΤΩΝ AUDIO & VIDEO

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΠΙΛΟΓΕΑΣ ΣΗΜΑΤΩΝ AUDIO & VIDEO Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΠΙΛΟΓΕΑΣ ΣΗΜΑΤΩΝ AUDIO & VIDEO 2263 ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟΝ ΚΙΝ ΥΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑΣ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ. ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΒΔ. ΠΡΟΓΡΑΜ/ΝΟΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΨΥΞΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ T1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Πριν από την εγκατάσταση: 1)Για την αποφυγή ηλεκτροπληξίας,απενεργοποιείστε την παροχή ρεύματος της

Διαβάστε περισσότερα

Microcomputer Automatic Alarm device CCTV SECURITY AUTOMATIC ALARM SYSTEΜ

Microcomputer Automatic Alarm device CCTV SECURITY AUTOMATIC ALARM SYSTEΜ AUTO-DIALER 911 Microcomputer Automatic Alarm device CCTV SECURITY AUTOMATIC ALARM SYSTEΜ Χαρακτηριστικά: Τάση Λειτουργίας: DC11V TO 15V Στατικό Ρεύµα: 20mA (MAX) Ρεύµα Λειτουργίας: 150mA (MAX) Καταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

o o o o o o 4 3 2 1 L N

o o o o o o 4 3 2 1 L N 1 Χρονοδιακόπτης Παρακαλώ αφιερώστε λίγο χρόνο για να διαβάσετε αυτές τις οδηγίες τοποθέτησης και χρήσης, ώστε να επωφεληθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο από τον σας. 1. Αφαιρέστε πρώτα τη βάση από τον

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Παρακαλούμε διαβάστε και ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή.

Παρακαλούμε διαβάστε και ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Παρακαλούμε διαβάστε και ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή. Μην τοποθετείτε αντικείμενα με φλόγα, όπως αναμμένα κεριά κοντά στο προϊόν. Μην τοποθετείτε αντικείμενα

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ LRX 2150

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ LRX 2150 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ LRX 2150 Ηλεκτρονικό κέντρο μονοφασικό, για τον αυτοματισμό κιγκλιδωμάτων με πορτόφυλλα με ενσωματωμένο ραδιοδέκτη. - Mod. LG 2150 : Χωρίς ραδιοδέκτη - Mod. ( LR 2150 ) : 306 MHz -

Διαβάστε περισσότερα

PC1616/PC1832/PC1864 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ. ΜΕ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ICON PK και RFK

PC1616/PC1832/PC1864 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ. ΜΕ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ICON PK και RFK An ISO 9001 certified Company Made In Canada PC1616/PC1832/PC1864 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΜΕ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ICON PK και RFK ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΙ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΩΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ 2 ΧΡΟΝΩΝ,

Διαβάστε περισσότερα

AUTOTECH R-2010 - Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου για ρολλά 230VAC

AUTOTECH R-2010 - Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου για ρολλά 230VAC AUTOTECH R-2010 - Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου για ρολλά 230VAC Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου (πλακέτα) για ρολλά, τύπου R-2010. Είναι κατάλληλος για ρολλά που τροφοδοτούνται από μονοφασικό εναλλασσόμενο

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris

Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris Πρώτα βήματα με το φωτιστικό LivingColors LivingColors Αφαίρεση συσκευασίας και εγκατάσταση Όταν αφαιρείτε τη συσκευασία του φωτιστικού LivingColors, το φωτιστικό είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΧΡΗΣΤΗ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΧΡΗΣΤΗ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΧΡΗΣΤΗ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ 230 V EKWCTRDI1V3 EKWCTRDI1V3 ENG Περιεχόμενα ENG 2 1 Σχετικά με αυτές τις οδηγίες...3 1.1 Εγκυρότητα, αποθήκευση και προώθηση των οδηγιών 3 1.2 Σύμβολα 3 2

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Οδηγιών rapidcount E15

Εγχειρίδιο Οδηγιών rapidcount E15 Εγχειρίδιο Οδηγιών rapidcount E15 1 Γενικές προφυλάξεις: Παρακαλείσθε να λάβετε όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις κατά το χειρισμό του μετρητή. Μην χρησιμοποιείτε τον μετρητή σε πολύ ζεστούς ή υγρούς χώρους.

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Touch Touch Visio

Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Touch Touch Visio Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Touch Touch Visio 12:30 60cm Volume 3 Volume 2 Volume 1 2,25m 60cm 1 4m 2 A 220mm B 342mm Ø:6mm / L:35mm C 3 4 60cm min 15cm min 15cm 3m min 50cm min 15cm min 60cm

Διαβάστε περισσότερα

ICP-CP500. Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP500

ICP-CP500. Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP500 ICP-CP500 EL Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP500 ICP-CP500 Οδηγός χρήστη 1.0 Επισκόπηση σειράς πληκτρολογίων ICP-CP500 EL 2 1.0 Επισκόπηση σειράς πληκτρολογίων ICP- CP500 Το πληκτρολόγιο είναι το μέσο

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2015

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2015 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (Ι) ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Μάθημα : Αυτοματισμοί και

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης. Επίτοιχη Μονάδα Κατοικίας Ανοικτής Συνομιλίας

Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης. Επίτοιχη Μονάδα Κατοικίας Ανοικτής Συνομιλίας Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης Επίτοιχη Μονάδα Κατοικίας Ανοικτής Συνομιλίας 1250.. Περιγραφή συσκευής Η επίτοιχη μονάδα κατοικίας ανοικτής συνομιλίας είναι μία προκατασκευασμένη μονάδα και ανήκει στο

Διαβάστε περισσότερα

MOTOROLA. TLKR-T80 Extreme. Εγχειρίδιο χρήστη

MOTOROLA. TLKR-T80 Extreme. Εγχειρίδιο χρήστη MOTOROLA TLKR-T80 Extreme Εγχειρίδιο χρήστη Ενδείξεις Οθόνης 1. Δείκτης έντασης ήχου 2. Δείκτης εκπομπής 3. Δείκτης λήψης 4. Δείκτης dual watch 5. Δείκτης αυτόματης απενεργοποίησης λειτουργίας 6. Δείκτης

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική έκδoση. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Κατάλογος ορολογίας. Powerline Adapter

Ελληνική έκδoση. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Κατάλογος ορολογίας. Powerline Adapter Powerline Adapter Παρακαλούμε σημειώστε! Μην εκθέτετε τον Powerline Adapter σε ακραίες θερμοκρασίες. Μην τοποθετείτε τη συσκευή σε άμεση επαφή με το φως του ηλίου ή σε άμεση εγγύτητα με συσκευές ακτινοβολίας.

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα.1/1 www.1999.gr

Σελίδα.1/1 www.1999.gr Σελίδα.1/1 LXT-4 WATCH GPS GSM TRACKER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κεφάλαιο 1 γενική εισαγωγή 1.1 Εμφάνιση 1.2 Λειτουργίες Ο κάθε επιλεγμένος αριθμός μπορεί να πάρει τις πληροφορίες θέσης άμεσα μέσω της ερώτησης SMS,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ FBM-1 (FBM-1, FBMu-1/L, FE-2)

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ FBM-1 (FBM-1, FBMu-1/L, FE-2) ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ FBM-1 (FBM-1, FBMu-1/L, FE-2) 0 Εισαγωγή O πίνακας ελέγχου FBM-1 είναι ένα εξαιρετικά προηγμένο προϊόν, εξοπλισμένο με μια προγραμματιζόμενη μονάδα επεξεργασίας δεδομένων, έχοντας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ FK-20 (για συρόμενες πόρτες & μπάρες)

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ FK-20 (για συρόμενες πόρτες & μπάρες) ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ FK-20 0 Εισαγωγή O πίνακας ελέγχου FK-20 είναι ένα εξαιρετικά προηγμένο προϊόν, εξοπλισμένο με μια προγραμματιζόμενη μονάδα επεξεργασίας δεδομένων, έχοντας την δυνατότητα και

Διαβάστε περισσότερα

AUTOTECH S 5070T Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου για μηχανισμούς συρόμενων θυρών και μπάρες ελέγχου κυκλοφορίας 230VAC

AUTOTECH S 5070T Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου για μηχανισμούς συρόμενων θυρών και μπάρες ελέγχου κυκλοφορίας 230VAC AUTOTECH S 5070T Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου για μηχανισμούς συρόμενων θυρών και μπάρες ελέγχου κυκλοφορίας 230VAC Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου (πλακέτα) για μονοφασικούς μηχανισμούς συρόμενων θυρών και

Διαβάστε περισσότερα

www.e-garden-shop.gr PRO-C ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΕΣ & ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ

www.e-garden-shop.gr PRO-C ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΕΣ & ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ PRO-C ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΕΣ & ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ Βασικά μοντέλα 3 στάσεων INDOOR & OUTDOOR με πλακέτες επέκτασης των 3 στάσεων για την δημιουργία μοντέλων

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ACCEESS CONTROL FD-060-011

ΝΕΟ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ACCEESS CONTROL FD-060-011 ΝΕΟ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ACCEESS CONTROL FD-060-011 1. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ Στην συσκευασία περιλαμβάνονται και 7 κλειδιά. Το πληκτρολόγιο FD-060-011 είναι σχεδιασμένο για να ελέγχει αλλά και για να προστατεύει

Διαβάστε περισσότερα

NEO ΟΔΗΓOΣ ΧΡHΣΗΣ. 6 2 Επιθυμητή (προγραμματισμένη) θερμοκρασία. 7 6 Θερμοκρασία ημέρας μείωση (5 ημέρες)

NEO ΟΔΗΓOΣ ΧΡHΣΗΣ. 6 2 Επιθυμητή (προγραμματισμένη) θερμοκρασία. 7 6 Θερμοκρασία ημέρας μείωση (5 ημέρες) NEO ΟΔΗΓOΣ ΧΡHΣΗΣ 1 5 2 3 4 1 Hμέρα 6 2 Επιθυμητή (προγραμματισμένη) θερμοκρασία 3 Θέρμανση ανοικτή / κλειστή 4 Νύχτα 5 Κλειδί λειτουργίας 7 6 Θερμοκρασία ημέρας μείωση (5 ημέρες) 7 Θερμοκρασία νύχτας

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο A/V sender στα 5,8 GHz

Ασύρματο A/V sender στα 5,8 GHz ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ασύρματο A/V sender στα 5,8 GHz ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Για το MV7230 Θέσεις Κοντρόλ και Παρελκόμενων Λειτουργία Χρήσης Εγκατάσταση Επίλυση προβλημάτων Περισσότερες Εφαρμογές Προσοχή Χαρακτηριστικά Για το

Διαβάστε περισσότερα

CD/USB/AM/FM Boombox

CD/USB/AM/FM Boombox CD/USB/AM/FM Boombox ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ Πρίν τη χρήση, βεβαιωθείτε ότι η ονομαστική τάση της συσκευής σας ταιριάζει με την οικιακή τάση. Σημείωση : Συνδέστε τη

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP3011. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP3011. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SRP3011 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Τηλεχειριστήριο γενικής

Διαβάστε περισσότερα

AMATEUR RADIO 2 METER BAND VHF FM ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ ΧΕΡΙΟΥ 144-146 MHz 5W

AMATEUR RADIO 2 METER BAND VHF FM ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ ΧΕΡΙΟΥ 144-146 MHz 5W AMATEUR RADIO 2 METER BAND VHF FM ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ ΧΕΡΙΟΥ 144-146 MHz 5W Φόρτιση Μπαταρίας Συνδέστε τον αντάπτορα στην υποδοχή στο πίσω μέρος του φορτιστή. Συνδέστε τον φορτιστή στην πρίζα. Το κόκκινο Led θα

Διαβάστε περισσότερα