Σύνδεση ηλεκτρονικού πίνακα ελέγχου AUTOTECH S-5060T

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Σύνδεση ηλεκτρονικού πίνακα ελέγχου AUTOTECH S-5060T"

Transcript

1 Σύνδεση ηλεκτρονικού πίνακα ελέγχου AUTOTECH S-5060T Απαιτούμενη παροχή ρεύματος ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Δεν πρέπει να γίνονται εργασίες στον πίνακα όταν αυτός είναι υπό τάση (συνδεδεμένος στο ρεύμα). Όλες οι συνδέσεις και ρυθμίσεις πρέπει να γίνονται με τον πίνακα αποσυνδεδεμένο από το ρεύμα. Για ασφάλεια: 1. αποσυνδέστε τον πίνακα από το ρεύμα, 2. λάβετε όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε να μην γίνει κατά λάθος επανασύνδεση, 3. κάντε τις συνδέσεις με σωστό τρόπο, 4. επανασυνδέστε τον πίνακα με το ρεύμα, 5. πραγματοποιήστε τις ρυθμίσεις και δοκιμές, με μεγάλη προσοχή. Η τροφοδοσία με ρεύμα πρέπει να είναι από ξεχωριστή γραμμή, με δική της διάταξη ασφαλείας στον πίνακα παροχής ρεύματος και σωστή γείωση. Στη γραμμή αυτή δεν συνδέουμε καμία άλλη συσκευή. Η απαιτούμενη διάταξη ασφαλείας στον πίνακα ρεύματος (ασφάλεια) είναι διπολικός Διαφορικός Διακόπτης Εντάσεως (ΔΔΕ - αντιηλεκτροπληξιακός, ηλεκτρονόμος ασφαλείας, ρελέ διαρροής ή ρελέ διαφυγής όπως συνηθίζουν να τον αποκαλούν οι τεχνικοί) με ονομαστική ένταση λειτουργίας 6A και όριο ενεργοποίησης 30 ma ή λιγότερο. Η ελάχιστη διατομή του καλωδίου τροφοδοσίας με ρεύμα είναι mm² (φάση, ουδέτερος & γείωση). Σύνδεση με το ρεύμα Η σύνδεση με το ρεύμα, γίνεται σύμφωνα με το πλαϊνό σχήμα. Σιγουρευτείτε, με χρήση δοκιμαστικού κατσαβιδιού, ότι ο ουδέτερος και η φάση είναι συνδεδεμένα στις σωστές επαφές. H σύνδεση της γείωσης γίνεται και στον πίνακα αλλά και στον κορμό του μοτέρ (χρησιμοποιείστε το πρεσαριστό ακροχιτώνιο που παρέχει ο κατασκευαστής για να συνδέσετε το άκρο του καλωδίου της γείωσης με τον κορμό του μοτέρ). ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: Σε περίπτωση που το άνοιγμα και το κλείσιμο της πόρτας γίνονται προς τις λάθος κατευθύνσεις (πχ, όταν τα φωτοκύτταρα ανιχνεύσουν εμπόδιο όταν η πόρτα ανοίγει, η πόρτα γυρνάει σε κλείσιμο), είναι άσκοπο το να εναλλάξετε φάση και ουδέτερο. Η ρύθμιση της σωστής κατεύθυνσης ανοίγματος και κλεισίματος πρέπει να γίνει με αλλαγή στην θέση του μικροδιακόπτη #8 όπως αναφέρεται παρακάτω.

2 Ρύθμιση κατεύθυνσης ανοίγματος-κλεισίματος Επειδή η πόρτα μπορεί να ανοίγει είτε προς τα δεξιά είτε προς τα αριστερά και ο πίνακας δεν μπορεί να το γνωρίζει αυτό από μόνος του, ίσως χρειαστεί να αλλάξετε την ρύθμιση του μικροδιακόπτη #8, όπως στο παρακάτω σχήμα, ώστε να ανταποκρίνεται στην συγκεκριμένη περίπτωση. Σε αντίθετη περίπτωση, θα έχετε προβλήματα όπως, για παράδειγμα, όταν τα φωτοκύτταρα ανιχνεύσουν εμπόδιο κατά το άνοιγμα η πόρτα θα κλείνει ενώ όταν τα φωτοκύτταρα ανιχνεύουν εμπόδιο κατά το κλείσιμο η πόρτα θα συνεχίζει να κλείνει. Η πρώτη κίνηση του μοτέρ μετά από διακοπή ρεύματος, πρέπει να είναι άνοιγμα. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το εάν η πόρτα ανοίγει προς τα δεξιά ή προς τα αριστερά το ελέγχουμε παρατηρώντας προς τα που ανοίγει η πόρτα όπως βλέπουμε σε πρώτο επίπεδο τον μηχανισμό και πίσω από αυτόν την πόρτα. Άνοιγμα προς τα ΔΕΞΙΑ ( Αυτή είναι η εργοστασιακή ρύθμιση. Έτσι παραδίδεται ρυθμισμένος ο πίνακας. ) Άνοιγμα προς τα ΑΡΙΣΤΕΡΑ

3 Ενδεικτικά LEDs Ο πίνακας διαθέτει μία σειρά από ενδεικτικά φωτάκια LED που μας ενημερώνουν για την κατάσταση λειτουργίας του: L1 OPEN Κατάσταση τερματικού διακόπτη ανοιχτής θέσης πόρτας. Τερματικός διακόπτης κλειστός. Τερματικός διακόπτης ανοικτός ( = η πόρτα είναι εντελώς ανοιχτή). Είδος διακόπτη: NC Κανονική κατάσταση: Αναμμένο L2 CLOSE Κατάσταση τερματικού διακόπτη κλειστής θέσης πόρτας. Τερματικός διακόπτης κλειστός. Τερματικός διακόπτης ανοικτός ( = η πόρτα είναι εντελώς κλειστή). Είδος διακόπτη: NC Κανονική κατάσταση: Σβηστό L3 START Κατάσταση μπουτόν. Διακόπτης μπουτόν κλειστός ( = το μπουτόν είναι πατημένο). Διακόπτης μπουτόν ανοικτός ( = το μπουτόν δεν είναι πατημένο). Είδος διακόπτη: NO Κανονική κατάσταση: Σβηστό L4 PHOTO Κατάσταση φωτοκυττάρου ασφαλείας. Διακόπτης φωτοκυττάρου κλειστός ( = το φωτοκύτταρο ασφαλείας δεν ανιχνεύει εμπόδιο). Διακόπτης φωτοκυττάρου ανοικτός ( = το φωτοκύτταρο ασφαλείας ανιχνεύει εμπόδιο ή έχει πρόβλημα). Είδος διακόπτη: NC Κανονική κατάσταση: Αναμμένο L5 Ένδειξη λειτουργίας εκμάθησης πομπού τηλεχειρισμού. Αναμμένο για 10 sec αφού πατήσουμε μία φορά το πλήκτρο AUTO LEARN: Η αυτόματη διαδικασία συγχρονισμού ασύρματου πομπού (τηλεχειριστηρίου) και δέκτη κυλιόμενου κωδικού μπορεί να πραγματοποιηθεί για όσο διάστημα το LED μένει αναμμένο. Αναβοσβήνει αφού κρατήσουμε πατημένο το πλήκτρο AUTO LEARN για τουλάχιστον 10 sec: Αφήνοντας το πλήκτρο AUTO LEARN, όλα τα προγραμματισμένα τηλεχειριστήρια θα διαγραφούν από την μνήμη του δέκτη τηλεχειρισμού. L6 Ένδειξη ηλεκτρικής τροφοδοσίας. Ο πίνακας ελέγχου είναι συνδεδεμένος στο ρεύμα. Ο πίνακας ελέγχου δεν είναι συνδεδεμένος στο ρεύμα. Κανονική κατάσταση: Αναμμένο Σαν κανονική κατάσταση εννοείται όταν η πόρτα είναι εντελώς κλειστή, και οι υπόλοιποι (πλην των τερματικών) διακόπτες είναι στην τυπική τους κατάσταση.

4 Μικροδιακόπτες προγραμματισμού / Dip-switches Ο πίνακας ελέγχου διαθέτει μία σειρά από 4 μικροδιακόπτες προγραμματισμού (dip-switches). Σαν εργοστασιακή ρύθμιση (όπως δηλαδή παραδίδεται ο πίνακας) και οι 4 μικροδιακόπτες είναι στη θέση Off (κατεβασμένοι) Μικροδιακόπτης #1 Για σύνδεση φανού ειδοποίησης. Ο φανός αναβοσβήνει, όσο λειτουργεί το μοτέρ. Χρησιμοποιήστε κανονικό φανό συνεχούς λειτουργίας - το αναβόσβησμα γίνεται από τον πίνακα. Για σύνδεση λάμπας φωτισμού. Η λάμπα ανάβει συνεχώς, όσο λειτουργεί το μοτέρ και σβήνει μετά από 60 sec. Μικροδιακόπτες #2 & #3 (συνδυασμός) Χωρίς αυτόματο κλείσιμο. Αυτόματο κλείσιμο μετά από 30 sec. Αυτόματο κλείσιμο μετά από 60 sec. Αυτόματο κλείσιμο μετά από 120 sec. Μικροδιακόπτης #4 Με αργό σταμάτημα (sft-stp) στο τέλος κάθε κίνησης. Το μοτέρ επιβραδύνει σε χαμηλή ταχύτητα καθώς το θυρόφυλλο πλησιάζει στο τέλος της διαδρομής του. Σημειώστε ότι ο πίνακας μετράει το χρόνο που χρειάζεται για το άνοιγμα/κλείσιμο της πόρτας σε κάθε κύκλο λειτουργίας. Χωρίς αργό σταμάτημα (sft-stp) Μικροδιακόπτης #5 Με ηλεκτρικό φρενάρισμα στο τέλος κάθε κίνησης. Χωρίς ηλεκτρικό φρενάρισμα. Μικροδιακόπτης #6 Ακολουθία εντολών: OPEN-STOP-CLOSE-STOP-OPEN- Πρόκειται για την συνηθισμένη ακολουθία εντολών. Ακολουθία εντολών: Μόνο OPEN Χρήσιμη, σε συνδυασμό με ενεργοποιημένη την ρύθμιση για αυτόματο κλείσιμο, για σύνδεση με συσκευές ελέγχου πρόσβασης (access-cntrl) ή για χειρισμό από μπουτόν όταν δεν υπάρχει οπτική επαφή με την πόρτα. Σημείωση: η ακολουθία εντολών που εκτελεί ο πίνακας για εντολές μέσω του ενσωματωμένου δέκτη τηλεχειρισμού (OPEN-STOP-CLOSE-STOP-OPEN- ) δεν επηρεάζεται από την ρύθμιση του μικροδιακόπτη #6. Μικροδιακόπτης #7 Με αργό ξεκίνημα (sft-start). Το μοτέρ ξεκινάει την κίνηση με χαμηλή ταχύτητα και ύστερα από λίγο επιταχύνει στην κανονική ταχύτητα. Χωρίς αργό ξεκίνημα (sft-start). Μικροδιακόπτης #8 Κανονική φορά ανοίγματος. Τυπικά, ο πίνακας συνδέεται για άνοιγμα του θυρόφυλλου προς τα δεξιά (όπως κοιτάμε τον μοτέρ και πίσω του το θυρόφυλλο). Αντίστροφη φορά ανοίγματος. Κάνει τον πίνακα να συμπεριφέρεται όπως εάν είχαμε αντιστρέψει τα καλώδια του μοτέρ και του τερματικού διακόπτη για να αλλάξουμε την φορά του ανοίγματος.

5 Ποτενσιόμετρο ρύθμισης δύναμης (POWER) Ο πίνακας ελέγχου διαθέτει ένα ποτενσιομετρο (trimmer) με το οποίο ρυθμίζεται η δύναμη του μοτέρ. Στην θέση τέρμα δεξιά το μοτέρ ασκεί την μέγιστη δύναμη και στην θέση τέρμα αριστερά την ελάχιστη. Σαν εργοστασιακή ρύθμιση (όπως δηλαδή παραδίδεται ο πίνακας) το ποτενσιόμετρο αυτό είναι γυρισμένο στην θέση τέρμα δεξιά (μέγιστη δύναμη). Αφού εγκατασταθεί το μοτέρ, πρέπει να γίνει ρύθμιση του ποτενσιόμετρου POWER, σύμφωνα με το πόση δύναμη απαιτείται για την κίνηση της συγκεκριμένης πόρτας. Ενσωματωμένος δέκτης τηλεχειρισμού Ο πίνακας ελέγχου διαθέτει ένα πλήκτρο που ενεργοποιεί την αυτόματη διαδικασία συγχρονισμού ασύρματου πομπού (τηλεχειριστηρίου) και δέκτη κυλιόμενου κωδικού. Το πλήκτρο αυτό φέρει την ένδειξη AUTO LEARN, ενώ ακριβώς από πάνω του βρίσκεται και το LED L5 που μας παρέχει ενημερωτικές ενδείξεις κατά την χρήση, την εκμάθηση και την διαγραφή τηλεχειριστηρίων. Καταχώρηση ασύρματου τηλεχειριστηρίου Πατάμε μία φορά το πλήκτρο AUTO LEARN και το αφήνουμε. Το LED L5 μένει αναμμένο για 10 sec. Κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου, ο δέκτης τηλεχειρισμού μπορεί να συνδιαλλαγεί με ένα ασύρματο τηλεχειριστήριο και να το καταχωρήσει στη μνήμη, με τη δική του προσωπική ταυτότητα. Για να γίνει αυτό, αρκεί να πατήσουμε το πλήκτρο του τηλεχειριστηρίου, που θέλουμε να δίνει εντολή στον δέκτη τηλεχειρισμού. Εάν ο δέκτης τηλεχειρισμού έχει ήδη καταχωρημένο τον μέγιστο αριθμό τηλεχειριστηρίων και καταχωρήσουμε ακόμη ένα, τότε το παλαιότερο τηλεχειριστήριο θα διαγραφεί από την μνήμη και θα αντικατασταθεί από το νέο. Εάν δεν κάνουμε καμία ενέργεια στη διάρκεια αυτών των 10 sec, το LED L5 σβήνει χωρίς να γίνει καμία αλλαγή στην λίστα με τα τηλεχειριστήρια που αναγνωρίζει ο δέκτη τηλεχειρισμού. Διαγραφή ΟΛΩΝ των καταχωρημένων, στο δέκτη, ασύρματων τηλεχειριστηρίων Πατάμε το πλήκτρο AUTO LEARN και το κρατάμε πατημένο για 10 sec. Το LED L5 αρχίζει να αναβοσβήνει. Όλα τα καταχωρημένα τηλεχειριστήρια έχουν πλέον διαγραφεί από την μνήμη του δέκτη τηλεχειρισμού.

6 Σύνδεση μπουτόν εντολής Για να συνδέσουμε μπουτόν εντολής, χρησιμοποιούμε τις επαφές START, όπως στο διπλανό σχήμα. Τα μπουτόν χειρισμού είναι ουσιαστικά, διακόπτες NO (Nrmally-Open ή Κανονικά Ανοιχτοί) με αυτόματη επαναφορά. Εάν θέλουμε να συνδέσουμε περισσότερα από ένα μπουτόν εντολής, τότε η σωστή συνδεσμολογία είναι εν παραλλήλω όπως στο παρακάτω σχήμα: ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η απόκριση του πίνακα σε κάθε πάτημα του μπουτόν εξαρτάται από την ρύθμιση του μικροδιακόπτη #6 Σύνδεση φανού ειδοποίησης ή λαμπτήρα φωτισμού Στον συγκεκριμένο πίνακα είναι δυνατόν να συνδεθεί είτε φανός ειδοποίησης (αναβοσβήνει όσο λειτουργελι το μοτέρ) είτε λαμπτήρας φωτισμού (ανάβει όταν ξεκινά το μοτέρ και σβήνει 60 sec αφού σταματήσει). Δεν μπορούμε όμως να έχουμε συνδεδεμένα και τα δύο ταυτόχρονα. Η σύνδεση του φανού ειδοποίησης ή του λαμπτήρα φωτισμού γίνεται ανάμεσα στις δύο επαφές της κλέμας ισχυρών ρευμάτων με την ένδειξη LAMP. Επίσης, ανάλογα με το εάν συνδέουμε φανό ειδοποήσης ή λαμπτήρα φωτισμού, πρέπει να ρυθμίσουμε κατάλληλα τον μικροδιακόπτη #1. Ο φανός ειδοποίησης ή ο λαμπτήρας φωτισμού πρέπει να λειτουργεί με 230 VAC. Επίσης, ο φανός ειδοποίησης πρέπει να είναι είναι συνεχούς λειτουργίας (να μην διαθέτει δικό του κύκλωμα για το αναβοσβήσιμο - το αναβοσβήσιμό του γίνεται από τον ίδιο τον πίνακα).

7 Σύνδεση φωτοκυττάρων ασφαλείας - Γενικά Τα φωτοκύτταρα ασφαλείας, ενεργούν σαν ένας διακόπτης τύπου NC (Nrmally-Clsed ή Κανονικά Κλειστός) που ανοίγει όταν ανιχνευτεί εμπόδιο. Αποτελούνται από ένα ζεύγος πομπού (TX) και δέκτη (RX). Ο πομπός εκπέμπει μια στενή δέσμη φωτός και, όταν δεν παρεμβάλλεται εμπόδιο, ο δέκτης την λαμβάνει. Ο συγκεκριμένος πίνακας ελέγχου αναγνωρίζει μόνο φωτοκύτταρα ασφαλείας για προστασία κατά το κλείσιμο της πόρτας (εάν ενημερώσουν για εμπόδιο όταν η πόρτα κλείνει τότε η πόρτα γυρνάει αμέσως σε άνοιγμα). Εάν είναι απαραίτητη η χρήση και φωτοκυττάρων ασφαλείας για προστασία κατά το άνοιγμα της πόρτας πρέπει να επιλέξετε έναν ικανότερο πίνακα ελέγχου. Για να συνδέσουμε φωτοκύτταρα ασφαλείας, χρησιμοποιούμε τις παρακάτω επαφές (με την σειρά, από αριστερά προς τα δεξιά): Οι επαφές 1 & 2 (20V AC), τροφοδοτούν τον πομπό και τον δέκτη με ρεύμα από τον ηλεκτρονικό πίνακα ελέγχου. Δεν υπάρχει πολικότητα. Οι επαφές 7 & 8 (PHOTO) μεταφέρουν στον πίνακα ελέγχου το σήμα από τα φωτοκύτταρα ασφαλείας. Εάν θέλουμε να συνδέσουμε περισσότερα από ένα φωτοκύτταρα ασφαλείας, τότε η σωστή συνδεσμολογία, αναφορικά με τον διακόπτη NC, είναι εν σειρά όπως στο παρακάτω σχήμα: Όταν συνδέουμε φωτοκύτταρα ασφαλείας, αφαιρούμε την γέφυρα μεταξύ των επαφών 7 & 8 (PHOTO). Έλεγχος καλής λειτουργίας φωτοκυττάρων ασφαλείας Αφού συνδέσουμε τα φωτοκύτταρα ασφαλείας, κάνουμε υποχρεωτικά έλεγχο καλής λειτουργίας τους. Δοκιμάζουμε δηλαδή στην πράξη ότι τα φωτοκύτταρα ενεργοποιούνται με την παρουσία εμποδίου και ότι ο πίνακας ελέγχου δίνει εντολή για ασφαλή κίνηση. Σε περίπτωση προβλήματος, πρέπει να ξεκινήσουμε ελέγχοντας ότι το σήμα από τον δέκτη φθάνει σωστά στον πίνακα ελέγχου. Για τον λόγο αυτό, παρατηρούμε το LED L4 - PHOTO: πρέπει να είναι αναμέν απουσία εμποδίου και να σβήνει παρουσία εμποδίου. Έλεγχος καλής λειτουργίας αυτοματισμού Όταν έχουμε ολοκληρώσει όλη την εγκατάσταση πρέπει να ελέγξουμε συνολικά την συμπεριφορά του μηχανισμού ώστε να βεβαιωθούμε ότι είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Αποσυνδέουμε τον πίνακα ελέγχου από το ρεύμα. Βεβαιωνόμαστε ότι όλες μας οι καλωδιώσεις έχουν γίνει σωστά (δεν υπάρχουν χαλαρές επαφές, γυμνωμένα καλώδια, τα καλώδια δεν πιέζονται ούτε είναι υπερβολικά τεντωμένα κλπ) και ότι έχουμε εξασφαλίσει την ευταξία και την στεγανότητα του κουτιού που φιλοξενεί τον πίνακα ελέγχου. Αποσυμπλέκουμε τον μηχανισμό και, χειροκίνητα, φέρνουμε την πόρτα σε μία μισάνοιχτη θέση. Έπειτα, επανασυμπλέκουμε τον μηχανισμό και ξανασυνδέουμε τον πίνακα ελέγχου με το ρεύμα. Αυτό γίνεται για να βεβαιωθούμε ότι όντως έχουμε ρυθμίσει σωστά την φορά ανοίγματος της πόρτας. Με τον πίνακα ελέγχου και πάλι στο ρεύμα πρέπει η πρώτη εντολή που θα δώσουμε με το τηλεχειριστήριο ή το μπουτόν να οδηγήσει σε άνοιγμα της πόρτας. Ελέγχουμε διαδοχικά όλες τις συσκευές εντολών (πχ τι συμβαίνει όταν πατάμε το μπουτόν ή το τηλεχειριστήριο στις διάφορες φάσεις λειτουργίας του μηχανισμού όπως όταν η πόρτα είναι ανοιχτή/κλειστή ή όταν ανοίγει/κλείνει), ασφαλείας (πχ τι συμβαίνει όταν ενεργοποιούνται τα φωτοκύτταρα ασφαλείας), ειδοποίησης (πχ εάν ο φανός ειδοποίησης δουλεύει σωστά) αλλά και την όλη συμπεριφορά του. Παρακολουθούμε ταυτόχρονα και τα ενδεικτικά LED του πίνακα ελέγχου ώστε να βλέπουμε εάν οι ενδείξεις είναι οι αναμενόμενες. Βεβαιωνόμαστε ότι όλα δουλεύουν όπως πρέπει και ότι, πέρα από τον πίνακα ελέγχου, ο μηχανισμός σαν σύνολο λειτουργεί άψογα. Στο τέλος, στερεώνουμε το καπάκι του κουτιού του πίνακα ελέγχου.

8 Ασύρματα τηλεχειριστήρια SM50P ( 6 καναλιών, κυλιόμενου κωδικού, MHz ) Το ασύρματο τηλεχειριστήριο κυλιόμενου κωδικού (πομπός τηλεχειρισμού) SM50P είναι μικρό σε μέγεθος και πρακτικό στη χρήση. Διαθέτει ανθεκτικό πλαστικό κέλυφος και τρία κουμπάκια, αριθμημένα από 1 έως 3, με τα οποία μπορούν να δοθούν έως και 6 διαφορετικές εντολές χειρισμού (6 κανάλια) σε συμβατούς δέκτες τηλεχειρισμού. Με τον μηχανισμό SL600 χρειαζόμαστε μόνο μία από τις διαθέσιμες εντολές, ώστε να κάνουμε κυκλικά άνοιγμα, σταμάτημα και κλείσιμο της πόρτας. Επίσης, έχει την δυνατότητα να αντιγράψει την «ταυτότητα» άλλων τηλεχειριστηρίων του ίδιου τύπου ώστε να αναγνωρίζεται από ήδη προγραμματισμένο πίνακα τηλεχειρισμού. Η διαδικασία με την οποία ο δέκτης τηλεχειρισμού μαθαίνει να αναγνωρίζει μία συγκεκριμένη εντολή από ένα συγκεκριμένο τηλεχειριστήριο, ονομάζεται καταχώριση του τηλεχειριστηρίου στον δέκτη. Η καταχώρηση αφορά την ανταλλαγή συγκεκριμένων δεδομένων που, από εκεί και πέρα, γνωρίζουν μόνο ο δέκτης και το τηλεχειριστήριο, ώστε να επικοινωνούν μεταξύ τους με ασφαλή τρόπο. Συχνότητα λειτουργίας: Μέγιστη εμβέλεια: Αριθμός καναλιών (ξεχωριστών εντολών): MHz Κυλιόμενος κωδικός (rlling-cde): 32 bit 60 m Σημειώστε ότι η μέγιστη εμβέλεια επηρεάζεται πολύ τις συνθήκες διάδοσης του σήματος και από τυχόν παρεμβολές. Μία ρεαλιστική πρακτική εμβέλεια εντός πόλης είναι γύρω στα 30m. 6 ως εξής: Αντιγραφή ΝΑΙ 3 με πάτημα ενός πλήκτρου και «ταυτότητας» 3 με συνδυασμένο πάτημα δύο πλήκτρων άλλων, ίδιου τύπου, τηλεχειριστηρίων: Κανονικά, η καταχώριση του τηλεχειριστηρίου στον δέκτη γίνεται χρησιμοποιώντας το πλήκτρο AUTO LEARN που διαθέτει ο πίνακας ελέγχου, όπως περιγράφεται παραπάνω. Η εναλλακτική λύση, στην περίπτωση που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε επιπλέον τηλεχειριστήρια χωρίς να ανοίξουμε πάλι το κάλυμμα του μηχανισμού, είναι να αντιγράψουμε την «ταυτότητα» ενός ήδη καταχωρημένου τηλεχειριστηρίου (ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ) σε ένα νέο (ΚΛΩΝΟΣ), κάνοντας έτσι «κλωνοποίησή» του: 1) ΚΛΩΝΟΣ Πατάμε ταυτόχρονα και τα 3 πλήκτρα. Το LED θα ανάψει. 2) ΚΛΩΝΟΣ Αφήνουμε και τα 3 πλήκτρα. Το LED θα σβήσει. 3) Και τα δύο τηλεχειριστήρια Τοποθετούμε τα δύο τηλεχειριστήρια (ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ και ΚΛΩΝΟ) σε θέση «μύτη με μύτη» με ελάχιστη μεταξύ τους απόσταση. 4) ΚΛΩΝΟΣ Κρατάμε πατημένο το πλήκτρο ή τον συνδυασμό δύο πλήκτρων, στον οποίο θέλουμε να καταχωρήσουμε την εντολή (κανάλι) που θα αντιγράψουμε από το ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ. Το LED μένει σβηστό. Δεν αφήνουμε το πατημένο πλήκτρο πριν ολοκληρώσουμε τα επόμενα βήματα. Σημείωση: στον ΚΛΩΝΟ μπορούμε να αντιγράψουμε την εντολή σε διαφορετικό πλήκτρο ή συνδυασμό δύο πλήκτρων από αυτό του ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥ. 5) ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ Πατάμε το πλήκτρο ή τον συνδυασμό δύο πλήκτρων, στο οποίο θέλουμε να καταχωρίσουμε την εντολή (κανάλι) που θα αντιγράψουμε από το ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ. Δεν αφήνουμε το πατημένο πλήκτρο πριν ολοκληρώσουμε τα επόμενα βήματα. 6) ΚΛΩΝΟΣ Όταν η εντολή (κανάλι) αντιγραφεί από το ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ στον ΚΛΩΝΟ, τότε το LED του ΚΛΩΝΟΥ θα ανάψει και ταυτόχρονα το τηλεχειριστήριο ΚΛΩΝΟΣ θα εκπέμψει την εντολή που μόλις αντιγράφτηκε. 7) Και τα δύο τηλεχειριστήρια Αφήνουμε τα πλήκτρα που κρατούσαμε πατημένα, τόσο στο ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ, όσο και στον ΚΛΩΝΟ. Η κλωνοποίηση ολοκληρώθηκε.

Βασικά χαρακτηριστικά

Βασικά χαρακτηριστικά 1 of 6 10/09/2013 13:34 Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου (πλακέτα) για ρολλά, τύπου S-2055, της εταιρείας AUTOTECH. Είναι κατάλληλος για ρολλά που τροφοδοτούνται από μονοφασικό εναλλασσόμενο ρεύμα 230 V AC

Διαβάστε περισσότερα

AUTOTECH R-2010 - Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου για ρολλά 230VAC

AUTOTECH R-2010 - Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου για ρολλά 230VAC AUTOTECH R-2010 - Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου για ρολλά 230VAC Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου (πλακέτα) για ρολλά, τύπου R-2010. Είναι κατάλληλος για ρολλά που τροφοδοτούνται από μονοφασικό εναλλασσόμενο

Διαβάστε περισσότερα

Σύνδεση ηλεκτρονικού πίνακα ελέγχου AT-5050-IT

Σύνδεση ηλεκτρονικού πίνακα ελέγχου AT-5050-IT Σύνδεση ηλεκτρονικού πίνακα ελέγχου AT-5050-IT ΠΡΟΕΙ ΟΠΟΙΗΣΗ: εν πρέπει να γίνονται εργασίες στον πίνακα όταν αυτός είναι υπό τάση (συνδεδεµένος στο ρεύµα). Όλες οι συνδέσεις και ρυθµίσεις πρέπει να γίνονται

Διαβάστε περισσότερα

AUTOTECH S 5070T Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου για μηχανισμούς συρόμενων θυρών και μπάρες ελέγχου κυκλοφορίας 230VAC

AUTOTECH S 5070T Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου για μηχανισμούς συρόμενων θυρών και μπάρες ελέγχου κυκλοφορίας 230VAC AUTOTECH S 5070T Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου για μηχανισμούς συρόμενων θυρών και μπάρες ελέγχου κυκλοφορίας 230VAC Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου (πλακέτα) για μονοφασικούς μηχανισμούς συρόμενων θυρών και

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ F3-9000 ΜΕ ΕΠΙΤΗΡΗΤΗ ΦΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΡΙΦΑΣΙΚΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ F3-9000 ΜΕ ΕΠΙΤΗΡΗΤΗ ΦΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΡΙΦΑΣΙΚΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ F3-9000 ΜΕ ΕΠΙΤΗΡΗΤΗ ΦΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΡΙΦΑΣΙΚΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΣΥΝ ΕΣΜΟΛΟΓΙΑ ΕΞΟ ΟΣ ΓΙΑ ΜΟΤΕΡ 380Vac 1.-2.-3. ΤΡΟΦΟ ΟΣΙΑ ΜΟΤΕΡ 380Vac ΦΑΣΕΙΣ. 4. ΟΥ ΕΤΕΡΟΣ ΜΟΤΕΡ. 5. ΓΕΙΩΣΗ ΜΟΤΕΡ. ΕΙΣΟ ΟΣ ΙΚΤΥΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Απαιτούμενες υποδομές για εγκατάσταση μηχανισμού SW250

Απαιτούμενες υποδομές για εγκατάσταση μηχανισμού SW250 Απαιτούμενες υποδομές για εγκατάσταση μηχανισμού SW250 Παρακάτω, συνοψίζουμε τις βασικές υποδομές που χρειάζεται να υπάρχουν προ της εγκατάστασης ενός μηχανισμού ανοιγόμενων θυρών όπως ο μηχανισμός SW250.

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ & ΧΡΗΣΗΣ

Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ & ΧΡΗΣΗΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ & ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρολογική σύνδεση SL600 Kit (Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου AT-5050-IT, RF δέκτης τηλεχειρισµού AT-434-SBW, φωτοκύτταρα ασφαλείας, τηλεχειριστήρια ) Σε ισχύ από: Παρασκευή,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΟΧΗ! Είναι σημαντικό να διαβάσετε και να κατανοήσετε όλες τις οδηγίες που ακολουθούν.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Είναι σημαντικό να διαβάσετε και να κατανοήσετε όλες τις οδηγίες που ακολουθούν. ΠΡΟΣΟΧΗ! Είναι σημαντικό να διαβάσετε και να κατανοήσετε όλες τις οδηγίες που ακολουθούν. Λανθασμένη εγκατάσταση ή λανθασμένη χρήση του προϊόντος θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό. 1. Διαβάστε

Διαβάστε περισσότερα

Model: ED-CS5000. Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου για συρόμενες και ανοιγόμενες μονόφυλλες πόρτες.

Model: ED-CS5000. Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου για συρόμενες και ανοιγόμενες μονόφυλλες πόρτες. Model: ED-CS5000 Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου για συρόμενες και ανοιγόμενες μονόφυλλες πόρτες. Ο πίνακας είναι συμβατός με χειριστήρια σταθερού (11 32bit) η κυλιόμενου κωδικού στην συχνότητα των 433,92Mhz

Διαβάστε περισσότερα

AUTOTECH AT Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου για μηχανισμούς ανοιγόμενων θυρών 230VAC

AUTOTECH AT Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου για μηχανισμούς ανοιγόμενων θυρών 230VAC AUTOTECH AT-8070 - Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου για μηχανισμούς ανοιγόμενων θυρών 230VAC Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου (πλακέτα) για μονοφασικούς μηχανισμούς ανοιγόμενων θυρών 230 VAC, μονόφυλλους ή δίφυλλους,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΟΧΗ! Είναι σημαντικό να διαβάσετε και να κατανοήσετε όλες τις οδηγίες που ακολουθούν.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Είναι σημαντικό να διαβάσετε και να κατανοήσετε όλες τις οδηγίες που ακολουθούν. ΠΡΟΣΟΧΗ! Είναι σημαντικό να διαβάσετε και να κατανοήσετε όλες τις οδηγίες που ακολουθούν. Λανθασμένη εγκατάσταση ή λανθασμένη χρήση του προϊόντος θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό. 1. Διαβάστε

Διαβάστε περισσότερα

MC103 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

MC103 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ MC103 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ v3.0 REV. 05/2015 00. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 01. ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ 01. ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες προγραμματισμού MOTORLINE EVO 60 & 100 Μηχανισμός για γκαραζόπορτες οροφής

Οδηγίες προγραμματισμού MOTORLINE EVO 60 & 100 Μηχανισμός για γκαραζόπορτες οροφής Οδηγίες προγραμματισμού MOTORLINE EVO 60 & 100 Μηχανισμός για γκαραζόπορτες οροφής Τοποθέτηση μηχανισμού Εγκαταστήστε το μηχανισμό σύμφωνα με τα σχέδια του αγγλικού φυλλαδίου δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ FK-20 (για συρόμενες πόρτες & μπάρες)

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ FK-20 (για συρόμενες πόρτες & μπάρες) ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ FK-20 0 Εισαγωγή O πίνακας ελέγχου FK-20 είναι ένα εξαιρετικά προηγμένο προϊόν, εξοπλισμένο με μια προγραμματιζόμενη μονάδα επεξεργασίας δεδομένων, έχοντας την δυνατότητα και

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές οδηγίες εγκατάστασης ηλεκτρονικού πίνακα ελέγχου Brain 574 για μηχανισμούς ανοιγόμενων θυρών

Βασικές οδηγίες εγκατάστασης ηλεκτρονικού πίνακα ελέγχου Brain 574 για μηχανισμούς ανοιγόμενων θυρών Βασικές οδηγίες εγκατάστασης ηλεκτρονικού πίνακα ελέγχου Brain 574 για μηχανισμούς ανοιγόμενων θυρών Αυτές είναι βασικές οδηγίες που δίνονται για δική σας διευκόλυνση. Για αναλυτικές οδηγίες, απευθυνθείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΥΡΟΜΕΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Τεχνικά Χαρακτηριστικά Ονοµαστική τάση: 230Vac Τροφοδοσία παρελκοµένων: 24V / 500mA Κατανάλωση εν ηρεµία: 3W Κατανάλωση µε παρελκόµενα : 15W max

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ FSM-1 (FSM-1, FBMulti-1/S) (για ΤΑΧΥΚΙΝΗΤΗ ΠΟΡΤΑ RD)

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ FSM-1 (FSM-1, FBMulti-1/S) (για ΤΑΧΥΚΙΝΗΤΗ ΠΟΡΤΑ RD) ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ FSM-1 (FSM-1, FBMulti-1/S) (για ) 0 Εισαγωγή O πίνακας ελέγχου FSM-1 είναι ένα εξαιρετικά προηγμένο προϊόν, εξοπλισμένο με μια προγραμματιζόμενη μονάδα επεξεργασίας δεδομένων,

Διαβάστε περισσότερα

Stagnoli ACNSEM3L - Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου για φωτεινούς σηματοδότες

Stagnoli ACNSEM3L - Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου για φωτεινούς σηματοδότες Stagnoli ACNSEM3L - Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου για φωτεινούς σηματοδότες Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου, τύπου ACNSEM3L, της εταιρείας Stagnoli T.G. S.r.l., για έλεγχο 2 φωτεινών σηματοδοτών (φαναριών

Διαβάστε περισσότερα

GENIUS Brain 574 (JA574) - Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου για ανοιγόμενους μηχανισμούς 230VAC

GENIUS Brain 574 (JA574) - Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου για ανοιγόμενους μηχανισμούς 230VAC GENIUS Brain 574 (JA574) - Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου για ανοιγόμενους μηχανισμούς 230VAC Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου, τύπου Brain 574, της εταιρείας GENIUS S.p.A., για χρήση με ανοιγόμενους μηχανισμούς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ROAD200 και ROAD400

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ROAD200 και ROAD400 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ROAD200 και ROAD400 1) Περιγραφή του προϊόντος και εφαρμογές Το Road είναι ένα ηλεκτρομηχανικό μοτέρ που χρησιμοποιείται στον αυτοματισμό συρόμενων πορτών για οικιακή χρήση. Διαθέτει ένα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ (ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ) Α60

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ (ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ) Α60 1. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ (ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ) Α60 Αυτός ο πίνακας ελέγχου για αυτοματισμό πορτών επιτρέπει τον έλεγχο για δυο μοτέρ με εναλλαγόμενο ρεύμα. Ο πίνακας διαθέτει μια σειρά από μικροδιακόπτες

Διαβάστε περισσότερα

GENIUS Brain 592 (JA592) - Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου για ανοιγόμενους μηχανισμούς 230VAC

GENIUS Brain 592 (JA592) - Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου για ανοιγόμενους μηχανισμούς 230VAC GENIUS Brain 592 (JA592) - Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου για ανοιγόμενους μηχανισμούς 230VAC Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου, τύπου Brain 592, της εταιρείας GENIUS S.p.A., για χρήση με ανοιγόμενους μηχανισμούς

Διαβάστε περισσότερα

REG. N. 4796 UNI EN ISO 9001:2000 GR868RX8. Art. 4052. Οδηγίες εγκατάστασης και λειτουργίας

REG. N. 4796 UNI EN ISO 9001:2000 GR868RX8. Art. 4052. Οδηγίες εγκατάστασης και λειτουργίας REG. N. 4796 UNI EN ISO 9001:2000 GR868RX8 Art. 4052 Οδηγίες εγκατάστασης και λειτουργίας Το παρόν φυλλάδιο οδηγιών χρήσης είναι πνευματική ιδιοκτησία της SIGMA SECURITY A.B.E.E. Απαγορεύεται η με οποιοδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ FBM-1 (FBM-1, FBMu-1/L, FE-2)

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ FBM-1 (FBM-1, FBMu-1/L, FE-2) ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ FBM-1 (FBM-1, FBMu-1/L, FE-2) 0 Εισαγωγή O πίνακας ελέγχου FBM-1 είναι ένα εξαιρετικά προηγμένο προϊόν, εξοπλισμένο με μια προγραμματιζόμενη μονάδα επεξεργασίας δεδομένων, έχοντας

Διαβάστε περισσότερα

Ανιχνευτής Διαρροής Αερίων Καυσίμων (V-GDN Φυσικού Αερίου), (V-GDL LPG).

Ανιχνευτής Διαρροής Αερίων Καυσίμων (V-GDN Φυσικού Αερίου), (V-GDL LPG). V-GDN & V-GDL Εγχειρίδιο χρήσης (01VGDN) & (01VGDL) Ανιχνευτής Διαρροής Αερίων Καυσίμων (V-GDN Φυσικού Αερίου), (V-GDL LPG). Σελ. 2,3 Οδηγίες ασφαλείας - Τοποθέτηση Εγκατάσταση Σελ. 4,5 Εφαρμογές Σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ FBM-2 (FBM-2, FBMu-1/H, FE-2)

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ FBM-2 (FBM-2, FBMu-1/H, FE-2) ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ FBM-2 (FBM-2, FBMu-1/H, FE-2) 0 Εισαγωγή O πίνακας ελέγχου FBM-2 είναι ένα εξαιρετικά προηγμένο προϊόν, εξοπλισμένο με μια προγραμματιζόμενη μονάδα επεξεργασίας δεδομένων, έχοντας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩ ΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΦΩΤΟΚΥΤΤΑΡΑ IR/IT 2241

ΚΩ ΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΦΩΤΟΚΥΤΤΑΡΑ IR/IT 2241 ΚΩ ΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΦΩΤΟΚΥΤΤΑΡΑ IR/IT 2241 Κωδικοποιηµένα φωτοκύτταρα τοίχου, περιστροφής 180 και εµβέλειας έως 20 mt. Η κωδικοποίηση του σήµατος µετάδοσης, προς ρύθµιση της στιγµής της εγκατάστασης, ελαχιστοποιεί

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤ. Ν. ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ ΕΠΕ

ΧΡΙΣΤ. Ν. ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ ΕΠΕ 1 από / from / von 7 Τάση τροφοδοσίας Τυπική κατανάλωση Απαιτούµενη Ισχύς Θερµοκρασία λειτουργίας Τεχνικές πληροφορίες 110-230 VAC ±10%, 50-60 Hz 200 VA 200 VA -10 ο C έως +60 o C Υγρασία 20%-80% Προστασία

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο τεχνικού εγκατάστασης. ECRU.1 Δέκτης 2 καναλιών 12/24 V 433 Mhz

Εγχειρίδιο τεχνικού εγκατάστασης. ECRU.1 Δέκτης 2 καναλιών 12/24 V 433 Mhz Εγχειρίδιο τεχνικού εγκατάστασης Δέκτης καναλιών /4 V 4 Mhz Περιεχόμενα:...Σελίδα Χαρακτηριστικά προϊόντος... Τροφοδοσία... Σύνδεση κεραίας... Διαμόρφωση εξόδων και προγραμματισμός χρόνου ενεργοποίησης...

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ FHM-3 (FHM-2/1D, FH-11/1D, FE-3) (για ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΠΟΛΥΣΠΑΣΤΗ ΠΟΡΤΑ HSD)

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ FHM-3 (FHM-2/1D, FH-11/1D, FE-3) (για ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΠΟΛΥΣΠΑΣΤΗ ΠΟΡΤΑ HSD) ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ FHM-3 (FHM-2/1D, FH-11/1D, FE-3) (για ) 0 O πίνακας ελέγχου FHM-3 είναι ένα εξαιρετικά προηγμένο προϊόν, εξοπλισμένο με μια προγραμματιζόμενη μονάδα επεξεργασίας δεδομένων, έχοντας

Διαβάστε περισσότερα

Ανιχνευτής Διαρροής Αερίων Καυσίμων (V-GDN02 Φυσικού Αερίου), (V-GDL02 LPG).

Ανιχνευτής Διαρροής Αερίων Καυσίμων (V-GDN02 Φυσικού Αερίου), (V-GDL02 LPG). V-GDN02 & V-GDL02 Εγχειρίδιο χρήσης (02VGDN) & (02VGDL) Ανιχνευτής Διαρροής Αερίων Καυσίμων (V-GDN02 Φυσικού Αερίου), (V-GDL02 LPG). Σελ. 2,3 Οδηγίες ασφαλείας - Τοποθέτηση Εγκατάσταση Σελ. 4,5 Εφαρμογές

Διαβάστε περισσότερα

Προχωρηµένες εφαρµογές του ηλεκτρονικού πίνακα ελέγχου AUTOTECH S-5060T

Προχωρηµένες εφαρµογές του ηλεκτρονικού πίνακα ελέγχου AUTOTECH S-5060T Προχωρηµένες εφαρµογές του ηλεκτρονικού πίνακα ελέγχου AUTOTECH S-5060T Ο ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου AUTOTECH S-5060T είναι µεν απλός αλλά, µε κατάλληλη συνδεσµολογία, είναι ικανός για αρκετά περίπλοκες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ CD-PLUS/4+N

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ CD-PLUS/4+N ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ CD-PLUS/4+N ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ : Με ΙΤ-4Ν Με τηλέφωνο συνδεδεμένο στις εξόδους τηλεφωνικής γραμμής του ΙΤ-4Ν. Μπείτε στο μενού προγραμματισμού. Αν έχετε μπουτονιέρα στο σύστημα, τοποθετείστε

Διαβάστε περισσότερα

Μέτρον Αυτοματισμοί. Οδηγίες Εγκατάστασης Αυτόματης Πόρτας. Εγχειρίδιο Οδηγιών

Μέτρον Αυτοματισμοί. Οδηγίες Εγκατάστασης Αυτόματης Πόρτας. Εγχειρίδιο Οδηγιών Μέτρον Αυτοματισμοί Οδηγίες Εγκατάστασης Αυτόματης Πόρτας Εγχειρίδιο Οδηγιών Περιεχόμενα 5-7 9-12 13-18 19-22 23-28 29 Κάσωμα Μηχανισμός & Θυρόφυλλα Πόρτας Ορόφου Μηχανισμός & Θυρόφυλλα Πόρτας Θαλάμου

Διαβάστε περισσότερα

Ανιχνευτής Διαρροής Αερίων Καυσίµων

Ανιχνευτής Διαρροής Αερίων Καυσίµων Ανιχνευτής Διαρροής Αερίων Καυσίµων (V-GDN Φυσικού Αερίου), (V-GDL LPG). Εγχειρίδιο χρήσης Ευχαριστούµε που προτιµήσατε αυτή τη συσκευή. Παρακαλούµε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες για να µπορέσετε να

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ FHM-4 (FHM-2/2D, FH-4, FE-3) (για 2 ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΠΟΛΥΣΠΑΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ )

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ FHM-4 (FHM-2/2D, FH-4, FE-3) (για 2 ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΠΟΛΥΣΠΑΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ) ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ FHM-4 (FHM-2/2D, FH-4, FE-3) (για 2 ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΠΟΛΥΣΠΑΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ) 0 O πίνακας ελέγχου FHM-4 είναι ένα εξαιρετικά προηγμένο προϊόν, εξοπλισμένο με μια προγραμματιζόμενη μονάδα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. GSC-SJ1 Ηλιακή Φαροσειρήνα

Εγχειρίδιο Χρήσης. GSC-SJ1 Ηλιακή Φαροσειρήνα Εγχειρίδιο Χρήσης GSC-SJ1 Ηλιακή Φαροσειρήνα ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Ενσωματωμένο με μία ασύρματη σειρήνα strobe και μία κεντρική μονάδα, το σύστημα μπορεί να λειτουργήσει όχι μόνο ως μία ασύρματη σειρήνα

Διαβάστε περισσότερα

Κύκλωμα ελέγχου για συρόμενες πόρτες γκαράζ.

Κύκλωμα ελέγχου για συρόμενες πόρτες γκαράζ. Κύκλωμα ελέγχου για συρόμενες πόρτες γκαράζ. ΒΑΣΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Το κύκλωμα ελέγχου για συρόμενες πόρτες ΥΕΤ868PC αποτελεί μέρος ενός συστήματος ελέγχου για συρόμενες πόρτες. Η εγκατάσταση του, η

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο τεχνικού εγκατάστασης. RS17.P Κεντρική μονάδα για ανοιγόμενες καγκελόπορτες 24 Vdc με κωδικοποιητή EKKO 204D

Εγχειρίδιο τεχνικού εγκατάστασης. RS17.P Κεντρική μονάδα για ανοιγόμενες καγκελόπορτες 24 Vdc με κωδικοποιητή EKKO 204D Εγχειρίδιο τεχνικού εγκατάστασης RS17.P Κεντρική μονάδα για ανοιγόμενες καγκελόπορτες 24 Vdc με κωδικοποιητή EKKO 204D RS17.P Περιεχόμενα...Σελίδα Χαρακτηριστικά προϊόντος...1 Τύπος εγκατάστασης...1 κλέμας...2

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης. Ενεργοποιητής

Οδηγίες χρήσης. Ενεργοποιητής Οδηγίες χρήσης Ενεργοποιητής 1289 00 Περιεχόμενα 2 Περιγραφή συσκευής... 3 Στοιχεία χειρισμού και ενδείξεις... 4 Επαφές σύνδεσης... 8 Συναρμολόγηση... 9 Ρύθμιση του είδους λειτουργίας... 10 Εναλλαγή είδους

Διαβάστε περισσότερα

L /2010 rev. 2 ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ CORE Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ UNIONE NAZIONALE COSTRUTTORI AUTOMATISMI PER CANCELLI, PORTE, SERRANDE ED AFFINI

L /2010 rev. 2 ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ CORE Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ UNIONE NAZIONALE COSTRUTTORI AUTOMATISMI PER CANCELLI, PORTE, SERRANDE ED AFFINI L8542644 03/2010 rev. 2 ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ CORE Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ UNIONE NAZIONALE COSTRUTTORI AUTOMATISMI PER CANCELLI, PORTE, SERRANDE ED AFFINI ΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ Με την παρούσα δηλώνουµε ότι το προϊόν µας

Διαβάστε περισσότερα

[Πληκτρολογήστε τον τίτλο του 2013 εγγράφου]

[Πληκτρολογήστε τον τίτλο του 2013 εγγράφου] [Πληκτρολογήστε τον τίτλο του 2013 εγγράφου] ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΛΕ-ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΝΕΡΟΥ ΜΕΣΩ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗ: Ψαθάδικα, Νήσος Μήλος ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ: Αρχιτεκτονικό Γραφείο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ FHM-2 (FHM-2, FH-3, FE-3) (για ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΡΑΜΠΑ HDL με ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΠΟΛΥΣΠΑΣΤΗ ΠΟΡΤΑ HSD)

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ FHM-2 (FHM-2, FH-3, FE-3) (για ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΡΑΜΠΑ HDL με ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΠΟΛΥΣΠΑΣΤΗ ΠΟΡΤΑ HSD) ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ FHM-2 (FHM-2, FH-3, FE-3) (για ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΡΑΜΠΑ HDL με ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΠΟΛΥΣΠΑΣΤΗ ΠΟΡΤΑ HSD) 0 Εισαγωγή O πίνακας ελέγχου FHM-2 είναι ένα εξαιρετικά προηγμένο προϊόν, εξοπλισμένο με

Διαβάστε περισσότερα

BT-M6Z02-RF 230V/24V

BT-M6Z02-RF 230V/24V BT-M6Z02-RF 230V/24V USER GUIDE GB MASTER 6 ZONES RF 3-9 BEDIENUNGSANLEITUNG DE Regelverteiler Funkline 10-16 GUIDE D UTILISATION FR MASTER 6 ZONES RF 17-23 BRUKSANVISNING SE MASTER 6 ZONES RF 24-30 3

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗ: 1- (Normally Closed) επαφή. Εάν δεν χρησιµοποιείται αφήστε την κλειστή.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗ: 1- (Normally Closed) επαφή. Εάν δεν χρησιµοποιείται αφήστε την κλειστή. ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ Ευχαριστούµε που επιλέξατε τον ανιχνευτή µας. Ο 9456/9457 είναι ένας εξωτερικός µικρών διαστάσεων ανιχνευτής, ιδιαίτερα ικανός για να εγκαθίσταται σε πατζούρια / παράθυρα / πόρτες. Τα

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματος αυτοματισμός σε συρόμενη καγκελόπορτα που ελέγχεται από PLC.

Ασύρματος αυτοματισμός σε συρόμενη καγκελόπορτα που ελέγχεται από PLC. Ασύρματος αυτοματισμός σε συρόμενη καγκελόπορτα που ελέγχεται από PLC. Ονόματα μαθητών Γεωργίου Χρίστος Η1β, Γεωργίου Αντώνης Η1β Ονόματα καθηγητών: Αγγελίδης Λουκής, Πετρίδης Πέτρος Περίληψη Σκοπός της

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεφωνικό Σύστημα Έκτακτης Αναγκης με Μπουτόν Βοηθείας. U R Safe DAS1100

Τηλεφωνικό Σύστημα Έκτακτης Αναγκης με Μπουτόν Βοηθείας. U R Safe DAS1100 Τηλεφωνικό Σύστημα Έκτακτης Αναγκης με Μπουτόν Βοηθείας U R Safe DAS1100 Οδηγίες Χρήσης Σύστημα Συναγερμού Κινδύνου - Ειδοποιεί φίλους και οικογένεια με το πάτημα ενός κουμπιού - Προσφέρει ανεξαρτησία

Διαβάστε περισσότερα

ICP-CP508. Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP508

ICP-CP508. Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP508 ICP-CP508 EL Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP508 ICP-CP508 Οδηγός χρήστη 1.0 Επισκόπηση πληκτρολογίων της σειράς ICP-CP508 EL 2 1.0 Επισκόπηση πληκτρολογίων της σειράς ICP-CP508 Το πληκτρολόγιο είναι

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Συναγερµός SkyLink Audio Alarm ΑΑ-433

Οδηγίες Χρήσης. Συναγερµός SkyLink Audio Alarm ΑΑ-433 Οδηγίες Χρήσης Συναγερµός SkyLink Audio Alarm ΑΑ-433 Για την εγκατάσταση µπορείτε να χρησιµοποιήσετε τις βίδες που θα βρείτε µέσα στη συσκευασία του συναγερµού. Για µεγαλύτερη ευκολία στη συσκευασία περιλαµβάνονται,

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο τεχνικού εγκατάστασης. RS17.P Κεντρική μονάδα για ανοιγόμενες καγκελόπορτες 24 Vdc με κωδικοποιητή EKKO 204D

Εγχειρίδιο τεχνικού εγκατάστασης. RS17.P Κεντρική μονάδα για ανοιγόμενες καγκελόπορτες 24 Vdc με κωδικοποιητή EKKO 204D Εγχειρίδιο τεχνικού εγκατάστασης RS17.P Κεντρική μονάδα για ανοιγόμενες καγκελόπορτες 24 Vdc με κωδικοποιητή EKKO 204D RS17.P Περιεχόμενα...Σελίδα Χαρακτηριστικά προϊόντος...1 Τύπος εγκατάστασης...1 κλέμας...2

Διαβάστε περισσότερα

Αυτόματος κλιμακοστασίου με τη χρήση PLC. 1 Θεωρητικό μέρος

Αυτόματος κλιμακοστασίου με τη χρήση PLC. 1 Θεωρητικό μέρος Αυτόματος κλιμακοστασίου με τη χρήση PLC Σε αυτή την άσκηση θα δούμε τη λειτουργία αυτοματοποίησης φωτισμού, ενός κλιμακοστασίου τεσσάρων επιπέδων οικοδομής. Θα δούμε τι περιλαμβάνει και τα πλεονεκτήματα

Διαβάστε περισσότερα

PRL-07: Κίτ για μονή ανοιγόμενη αυλόπορτα έως 3μ./φύλλο

PRL-07: Κίτ για μονή ανοιγόμενη αυλόπορτα έως 3μ./φύλλο PRL-07: Κίτ για μονή ανοιγόμενη αυλόπορτα έως 3μ./φύλλο Περιγραφή: Οδηγίες τοποθέτησης & εγκατάστασης διπλού ανοιγόμενου σε αυλόπορτα Εργαλεία που απαιτούνται Ηλεκτρικό δράπανο Κατσαβίδια Αλφάδι Μέτρο

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris

Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris Πρώτα βήματα με το φωτιστικό LivingColors LivingColors Αφαίρεση συσκευασίας και εγκατάσταση Όταν αφαιρείτε τη συσκευασία του φωτιστικού LivingColors, το φωτιστικό είναι

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο οδηγιών. Οδηγίες Εγκατάστασης και Ρυθμίσεων Αυτόματης Πόρτας, Τύπου Βus -M11, Εκδοση 1

Εγχειρίδιο οδηγιών. Οδηγίες Εγκατάστασης και Ρυθμίσεων Αυτόματης Πόρτας, Τύπου Βus -M11, Εκδοση 1 Εγχειρίδιο οδηγιών Οδηγίες Εγκατάστασης και Ρυθμίσεων Αυτόματης Πόρτας, Τύπου Βus -M11, Εκδοση 1 Περιεχόμενα Περιεχόμενα 4-6 4 5 8-18 8 11 11 12 13 14 18-22 18 22 22 1 Παρουσίαση του μηχανισμού τύπου Bus-M11και

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΟΦΟ ΟΤΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΚΛΕΙ ΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

ΤΡΟΦΟ ΟΤΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΚΛΕΙ ΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΤΡΟΦΟ ΟΤΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΚΛΕΙ ΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ AD-2312, AD-2322 1 ΠΡΟΣΟΧΗ Τα AD-2312& AD-2322 πρέπει να εγκαθίσταται από ειδικευµένο τεχνικό. Σε περίπτωση λανθασµένων χειρισµών

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεφωνικό Σύστηµα Έκτακτης Αναγκης µε Μπουτόν Βοηθείας YALE DAS1100

Τηλεφωνικό Σύστηµα Έκτακτης Αναγκης µε Μπουτόν Βοηθείας YALE DAS1100 Τηλεφωνικό Σύστηµα Έκτακτης Αναγκης µε Μπουτόν Βοηθείας YALE DAS1100 Οδηγίες Χρήσης Σύστηµα Συναγερµού Κινδύνου - Ειδοποιεί φίλους και οικογένεια µε το πάτηµα ενός κουµπιού - Προσφέρει ανεξαρτησία και

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G Εγχειρίδιο χρήσης Ασύρματα ακουστικά 2.4G Κατάλληλα για PC,MP3 και άλλες συσκευές ήχου. Χαρακτηριστικά. Ψηφιακή τεχνολογία 2.4GHz δύο κατευθύνσεων 2. Εμβέλεια μεγαλύτερη των 0 μέτρων χωρίς εμπόδια. 3.

Διαβάστε περισσότερα

www.vageo.gr Εγχειρίδιο χρήσης (01VS-2-2013) Ψηφιακό Διπλό Θερμόμετρο & Διπλός Ελεγκτής για Εφαρμογές Θέρμανσης - Ψύξης

www.vageo.gr Εγχειρίδιο χρήσης (01VS-2-2013) Ψηφιακό Διπλό Θερμόμετρο & Διπλός Ελεγκτής για Εφαρμογές Θέρμανσης - Ψύξης VS-2 Εγχειρίδιο χρήσης (01VS-2-2013) Ψηφιακό Διπλό Θερμόμετρο & Διπλός Ελεγκτής για Εφαρμογές Θέρμανσης - Ψύξης Σελ.2 Οδηγίες ασφαλείας - Τοποθέτηση Τεχνικά Χαρακτηριστικά Σελ.3,4,5 Σύνδεση - Χειρισμός

Διαβάστε περισσότερα

Σημειώσεις Ηλεκτρολογείου ΣΤ εξαμήνου

Σημειώσεις Ηλεκτρολογείου ΣΤ εξαμήνου Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Κρήτης Σημειώσεις Ηλεκτρολογείου ΣΤ εξαμήνου ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ Γεώργιος Μεσαρχάκης Ηλεκτρονικός Μηχανικός Τ.Ε. Διακρίνονται σε μονοφασικούς και τριφασικούς.

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗ. ΠΡΟΣΟΧΗ! ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΑΚΡΟΔΕΚΤΩΝ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗ. ΠΡΟΣΟΧΗ! ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΑΚΡΟΔΕΚΤΩΝ GR ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ LRX 2145 Ηλεκτρονικό μονοφασικό κέντρο για αυτοματισμούς σε συρόμενες και ανοιγόμενες πόρτες, με ενσωματωμένο δέκτη. - Μοντ. LG 2145 : Χωρίς ράδιο δέκτη - Μοντ. (LRQ 2145) : 30,875

Διαβάστε περισσότερα

Συναγερμός ασύρματος GSM DYL 7M3 Basic Kit

Συναγερμός ασύρματος GSM DYL 7M3 Basic Kit Συναγερμός ασύρματος GSM DYL 7M3 Basic Kit Κωδικός προϊόντος: DYL 7M3 Basic Kit1 Τιμή με φπα: 249.00 Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο Συναγερμός που όταν ενεργοποιηθεί μπορεί να καλέσει και να στείλει μήνυμα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης

Οδηγίες συναρμολόγησης Οδηγίες συναρμολόγησης εντοιχιζόμενου ραδιοφώνου 0315.. 1 Χειρισμός Εικόνα 1: Στοιχείο χειρισμού Ο έλεγχος των λειτουργιών του εντοιχιζόμενου ραδιοφώνου πραγματοποιείται μέσω των πλήκτρων του στοιχείου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MARMITEK SPEAKER ANYWHERE

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MARMITEK SPEAKER ANYWHERE ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MARMITEK SPEAKER ANYWHERE 400 Αυτά τα ηχεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εξωτερικούς χώρους. Ωστόσο, προς αποφυγή βραχυκυκλωμάτων, ο πομπός και τα τροφοδοτικά

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΛΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ Κ500 ΜΕ Κ2007 Wi-Fi

ΑΠΛΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ Κ500 ΜΕ Κ2007 Wi-Fi ΑΠΛΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ Κ500 ΜΕ Κ2007 Wi-Fi 1ο Σύνδεση του κινητήρα, του αναστολέα κίνησης και του δέκτη (πραγματοποιείται στο εργοστάσιο) ΚΑΦΕ ΜΠΛΕ ΜΑΥΡΟ M ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΤΗΣ ΜΠΛΕ A A A NO NC

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστήριο Αυτοματισμού και Σ.Α.Ε 1ου ΣΕΚ Άρτας PLC - Άσκηση 3

Εργαστήριο Αυτοματισμού και Σ.Α.Ε 1ου ΣΕΚ Άρτας PLC - Άσκηση 3 Εργαστήριο Αυτοματισμού Σ.Α.Ε 1ου ΣΕΚ Άρτας PLC Άσκηση 3 ΤΙΤΛΟΣ ΑΣΚΗΣΗΣ PLC Άσκηση 3 Αυτόματη εκκίνηση Ασύγχρονου Τριφ. Κινητήρα Βραχυκυκλωμένου Δρομέα (α μέρος) Να γίνει η κατάλληλη συνδεσμολογία στο

Διαβάστε περισσότερα

www.tele.gr ΗΧ-GSM02 rev1.2 www.tele.gr

www.tele.gr ΗΧ-GSM02 rev1.2 www.tele.gr ΗΧ -GSM02 Β/W Ασύρµατο σύστηµα συναγερµού µε ειδοποίηση µέσω GSM Οδηγίες χρήσης H δήλωση συµµόρφωσης CE της συσκευής είναι αναρτηµένη στην ιστοσελίδα Λειτουργία και συνδεσµολογία ακροδεκτών Στο πίσω µέρος

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΣ ΚΥΛΙΩΜΕΝΩΝ* & ΣΤΑΘΕΡΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ. * Ανατρέξτε στη λίστα συμβατότητας

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΣ ΚΥΛΙΩΜΕΝΩΝ* & ΣΤΑΘΕΡΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ. * Ανατρέξτε στη λίστα συμβατότητας ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΣ ΚΥΛΙΩΜΕΝΩΝ* & ΣΤΑΘΕΡΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ. * Ανατρέξτε στη λίστα συμβατότητας Τυπική διαδικασία αντιγραφής 1.Στο τηλεχειριστήριο αντιγραφής κρατήστε πατημένο

Διαβάστε περισσότερα

ICP-CP500. Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP500

ICP-CP500. Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP500 ICP-CP500 EL Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP500 ICP-CP500 Οδηγός χρήστη 1.0 Επισκόπηση σειράς πληκτρολογίων ICP-CP500 EL 2 1.0 Επισκόπηση σειράς πληκτρολογίων ICP- CP500 Το πληκτρολόγιο είναι το μέσο

Διαβάστε περισσότερα

ΗΧ-GSM 02 www.tele.gr

ΗΧ-GSM 02 www.tele.gr ΗΧ -GSM02Β/W Ασύρµατο σύστηµα συναγερµού µε ειδοποίηση µέσω GSM Οδηγίες χρήσης Λειτουργία και συνδεσµολογία ακροδεκτών Στο πίσω µέρος της κεντρικής µονάδας υπάρχει µια σειρά ακροδεκτών σύνδεσης, οι λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

Θερμοστάτης LTC 530. Οδηγίες Ο θερμοστάτης διαθέτει οθόνη με «LED» φωτισμό, η οποία εμφανίζει την πραγματική θερμοκρασία

Θερμοστάτης LTC 530. Οδηγίες Ο θερμοστάτης διαθέτει οθόνη με «LED» φωτισμό, η οποία εμφανίζει την πραγματική θερμοκρασία Θερμοστάτης LTC 530 Οδηγίες Ο θερμοστάτης διαθέτει οθόνη με «LED» φωτισμό, η οποία εμφανίζει την πραγματική θερμοκρασία Ο θερμοστάτης έχει σχεδιαστεί για να διατηρήσει μια σταθερή θερμοκρασία. Ο θερμοστάτης

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις για αυλόπορτες και γκαραζόπορτες!

Λύσεις για αυλόπορτες και γκαραζόπορτες! Λύσεις για αυλόπορτες και γκαραζόπορτες! Ανακαλύψτε την αυτοματοποιημένη κίνηση! Η εταιρία Somfy, ένας μεγάλος κατασκευαστής πολλών εφαρμογών γύρω από την αυτοματοποιημένη κίνηση στο σπίτι και στα κτίρια,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΚΤ-e03 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. KT-e03 www.tele.gr. Προετοιμασία για τη λειτουργία του τηλεχειριστηρίου

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΚΤ-e03 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. KT-e03 www.tele.gr. Προετοιμασία για τη λειτουργία του τηλεχειριστηρίου ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΚΤ-e03 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Προετοιμασία για τη λειτουργία του τηλεχειριστηρίου Αφαιρέστε το κάλυμμα των μπαταριών, τοποθετήστε 2 μπαταρίες τύπου ΑΑΑ δίνοντας προσοχή ώστε η

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΙΝΑΚΑ AR812 ΓΙΑ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ 230 Vac

Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΙΝΑΚΑ AR812 ΓΙΑ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ 230 Vac Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΙΝΑΚΑ AR8 ΓΙΑ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ 30 Vac Πίνακας για ανοιγόµενες πόρτες AR8 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ TR, TR, TR3 = Ρυθµιστικά trimmers DSW = Μικροδιακόπτες DL DL6 = Ενδεικτικά

Διαβάστε περισσότερα

Ελεύθερα Προγραμματιζόμενος Ελεγκτής Θερμικών Εφαρμογών

Ελεύθερα Προγραμματιζόμενος Ελεγκτής Θερμικών Εφαρμογών Ελεύθερα Προγραμματιζόμενος Ελεγκτής Θερμικών Εφαρμογών Γενικά Χρήση Επιπλέον δυνατότητες Ελεγχόμενες διατάξεις Ελεύθερα προγραμματιζόμενος ελεγκτής θερμοκρασίας με 4 εισόδους αισθητηρίων και 3 εξόδους

Διαβάστε περισσότερα

Hunter ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΕΣ & ΜΙΚΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ. Μοντέλα 2,4,6,8 στάσεων INDOOR & OUTDOOR.

Hunter ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΕΣ & ΜΙΚΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ. Μοντέλα 2,4,6,8 στάσεων INDOOR & OUTDOOR. XC Hunter ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΕΣ & ΜΙΚΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ Μοντέλα 2,4,6,8 στάσεων INDOOR & OUTDOOR. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ 1. Βιδώστε μία βίδα στον τοίχο. 2. Κρεμάστε τον

Διαβάστε περισσότερα

LFT169 - LFR169 ΠΟΜΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΚΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ

LFT169 - LFR169 ΠΟΜΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΚΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ LFT169 - LFR169 ΠΟΜΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΚΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ Οδηγίες Παραμετροποίησης Power Electronics Control Ε.Π.Ε. Τύποι Συσκευών: LFT169 - LFR169 Περιγραφή: Πομπός και Δέκτης Τηλεχειρισμού 169MHz

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο τεχνικού εγκατάστασης. ECRU.W Δέκτης 2+2 καναλιών 12/24V 433 MHz

Εγχειρίδιο τεχνικού εγκατάστασης. ECRU.W Δέκτης 2+2 καναλιών 12/24V 433 MHz Εγχειρίδιο τεχνικού εγκατάστασης ECRU.W Δέκτης + καναλιών /4V 4 MHz Περιεχόμενα:...Σελίδα Χαρακτηριστικά προϊόντος... Τροφοδοσία... Σύνδεση κεραίας... Επέκταση του αριθμού των εξόδων... Διαμόρφωση των

Διαβάστε περισσότερα

INNOVATOR S51324 Σετ 5.1 Ηχείων Οικιακού Κινηματογράφου

INNOVATOR S51324 Σετ 5.1 Ηχείων Οικιακού Κινηματογράφου INNOVATOR S51324 Σετ 5.1 Ηχείων Οικιακού Κινηματογράφου Εγχειρίδιο Χρήσης ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που επιλέξατε τα ηχεία Innovator S51324 5.1. Με τα ηχεία αυτά μπορείτε να απολαύσετε ήχο 5.1 καναλιών από

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ Περιγραφή Προϊόντος Το ψηφιακό χειριστήριο/θερμοστάτης JH χρησιμοποιείται κυρίως στην ηλεκτροθερμική θέρμανση για τον έλεγχο της θερμοκρασίας. Μπορεί να εγκατασταθεί τόσο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ MS 48 NS Σύντοµες οδηγίες χρήσης

ΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ MS 48 NS Σύντοµες οδηγίες χρήσης ΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ MS 48 NS Σύντοµες οδηγίες χρήσης Προσοχή: i) Απαγορεύεται η χρήση του δοκιµαστικού από παιδιά. ii) H χρήση του συγκεκριµένου δοκιµαστικού εργαλείου απαιτεί να τηρούνται όλοι οι κανόνες προστασίας

Διαβάστε περισσότερα

Τριπλή Φωτοηλεκτρική Δέσμη

Τριπλή Φωτοηλεκτρική Δέσμη Τριπλή Φωτοηλεκτρική Δέσμη Εγχειρίδιο Χρήση 1. Περιγραφή Εξαρτημάτων Τερματικά σύνδεση Οπή καλωδίων Ενδεικτικά Led Τροφοδοσία Ρύθμιση χρόνου απόκριση Ενδεικτικά ευθυγράμμιση Πομπό Οπή για τεστ τάση Φακό

Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστούμε που επιλέξατε ένα Ελληνικό προϊόν της Olympia Electronics ``ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Ευχαριστούμε που επιλέξατε ένα Ελληνικό προϊόν της Olympia Electronics ``ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. BS-477 BS-477/SL ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΑΦΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ BS-468/A ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Τάση λειτουργίας Τυπική διάρκεια ζωής μπαταρίας Συχνότητα επικοινωνίας Εμβέλεια επικοινωνίας Βαθμός προστασίας

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο για τη διαμόρφωση των συστημάτων ραδιοσυχνοτήτων, όταν χρησιμοποιούνται με το σύστημα συναγερμού παραβίασης μέσω bus.

Εγχειρίδιο για τη διαμόρφωση των συστημάτων ραδιοσυχνοτήτων, όταν χρησιμοποιούνται με το σύστημα συναγερμού παραβίασης μέσω bus. Eikon Arké Idea Plana 20493 19493 16943 14493 Εγχειρίδιο για τη διαμόρφωση των συστημάτων ραδιοσυχνοτήτων, όταν χρησιμοποιούνται με το σύστημα συναγερμού παραβίασης μέσω bus. Οδηγίες Το εγχειρίδιο αυτό

Διαβάστε περισσότερα

Περίληψη Τύπος. τοποθέτηση του σήματος. Τοποθέτηση χρόνο για 90ο στα 50 Hz. τάση λειτουργίας. ροπή

Περίληψη Τύπος. τοποθέτηση του σήματος. Τοποθέτηση χρόνο για 90ο στα 50 Hz. τάση λειτουργίας. ροπή . GRA 21.07 Σήμα ελέγχου 3-θέση Ονομαστική γωνία περιστροφής 90ο Ονομαστική ροπή 5 Nm Για άμεση συναρμολόγηση, χωρίς την ανάγκη του κιτ τοποθέτησης 1 βοηθητική επαφή για πρόσθετες λειτουργίες Χειροκίνητος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΣΜΟΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΗΡΩΝ. Συγρονισμός δύο (ή περισσοτέρων) γεννητριών

ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΣΜΟΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΗΡΩΝ. Συγρονισμός δύο (ή περισσοτέρων) γεννητριών 1 ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΣΜΟΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΗΡΩΝ Η αυτόνομη λειτουργία σύγχρονων γεννητριών είναι πολύ σπάνια. Σχεδόν πάντα εμφανίζονται πάνω από μία γεννήτριες, που συνδέονται παράλληλα για την ικανοποίηση των αναγκών του

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά Χαρακτηριστικά: Περιγραφή προϊόντος:

Τεχνικά Χαρακτηριστικά: Περιγραφή προϊόντος: ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ Τεχνικά Χαρακτηριστικά: Επιτοίχια τοποθέτηση Κάλυψη 15 µ, 90 µοίρες Συχνότητα µικροκύµατος 10.525 GHz Τεχνολογία επεξεργασίας συναγερµού DSP (Ψηφιακή επεξεργασία σήµατος) Απόσταση ανίχνευσης

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΠΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΦΟΠΛΙΣΗΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΜΕ ΧΡΟΝΟΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΠΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΦΟΠΛΙΣΗΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΜΕ ΧΡΟΝΟΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΠΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΦΟΠΛΙΣΗΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΜΕ ΧΡΟΝΟΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ. Θέλουμε όταν ενεργοποιήσουμε τον συναγερμό να καθυστερήσει η όπλιση του 10 δευτερόλεπτα (έως ότου φύγουμε από το σπίτι).έτσι αν μέσα σε

Διαβάστε περισσότερα

ΑυτοµατισµόςΚτιρίου -Κατοικίας Έλεγχοςφωτισµού. Εξοικονόµηση Ενέργειας µε άνεση

ΑυτοµατισµόςΚτιρίου -Κατοικίας Έλεγχοςφωτισµού. Εξοικονόµηση Ενέργειας µε άνεση ΑυτοµατισµόςΚτιρίου -Κατοικίας Έλεγχοςφωτισµού Εξοικονόµηση Ενέργειας µε άνεση Ηπροσφοράµας 4 Τεχνολογία Bus (KNX ή C-bus) Ολοκληρωµένη λύση Κεντρικός Έλεγχος & οπτικοποίηση Κατανοµή Λογικής µονάδων Bus

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσεως. Κάτοψη Συσκευής. SOS 100 Elderly Care System. Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100

Οδηγίες Χρήσεως. Κάτοψη Συσκευής. SOS 100 Elderly Care System. Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100 SOS 100 Elderly Care System Οδηγίες Χρήσεως Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100 1. GSM Quad-Band συχνότητες: 850/900/1800/1900MHz. 2. 16 Αιαθητήρες. 3. Περιοχή παρακολούθησης καθημερινών δραστηριοτήτων 4. Ανίχνευση

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΙΝΑΚΑ AT-8070-D ΓΙΑ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ 230 Vac

Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΙΝΑΚΑ AT-8070-D ΓΙΑ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ 230 Vac Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΙΝΑΚΑ AT-8070-D ΓΙΑ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ 0 Vac Πίνακας για ανοιγόµενες πόρτες AT-8070-D ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ PA = Μπουτόν προγραµµατισµού διαδροµής PB = Μπουτόν προγραµµατισµού

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές Αρχές Ελέγχου Ρολών. Εκπαιδευτικό κέντρο ISC

Βασικές Αρχές Ελέγχου Ρολών. Εκπαιδευτικό κέντρο ISC Εκπαιδευτικό κέντρο ISC July 2010 > Ρολά / Περσίδες Περιεχόμενα Έλεγχος ρολών - πλεονεκτήματα Τρόποι Ελέγχου Ρολών Ρολά στο σπίτι Ρολά στο γραφείο Ανασκόπηση προσφοράς της Schneider Electric 2 > Ρολά /

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ LRX 2150

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ LRX 2150 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ LRX 2150 Ηλεκτρονικό κέντρο μονοφασικό, για τον αυτοματισμό κιγκλιδωμάτων με πορτόφυλλα με ενσωματωμένο ραδιοδέκτη. - Mod. LG 2150 : Χωρίς ραδιοδέκτη - Mod. ( LR 2150 ) : 306 MHz -

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ DYL -007- M 3 ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ DYL -007- M 3 ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ DOORADO Site: www.doorado.eu Τηλ: 210 55 51 680 Φαξ: 21 21 21 9038 Διεύθ: Παπαθανασίου 5 19600 Μάνδρα Αττικής E-mail: doorado@gmail.com ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ DYL -007- M 3 ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Κάτω από φυσιολογικές συνθήκες λειτουργίας η επαφή ειδοποίησης σήματος RA 1 είναι κλειστή και ανοίγει μόνο σε περίπτωση βλάβης.

Κάτω από φυσιολογικές συνθήκες λειτουργίας η επαφή ειδοποίησης σήματος RA 1 είναι κλειστή και ανοίγει μόνο σε περίπτωση βλάβης. ΣΥΝΔΕΣΗ Συνδέσεις ισχύος Τερματικό 1L1: Τερματικό 3L2: Τερματικό 5L3: Γείωση Τερματικό 2Τ1: Τερματικό 4Τ2: Τερματικό 6Τ3: Κύρια Τάση L1 Κύρια Τάση L2 Κύρια Τάση L3 PE Τερματικό κινητήρα U Τερματικό κινητήρα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΚΗΣΗ 8 η : ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΑΣΚΗΣΗ 8 η : ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ Εργαστήριο ΜΕΚ και Τεχνολογίας Αυτοκινήτου Καθηγητής: Χριστολουκάς Δημήτριος ΑΣΚΗΣΗ 8 η : ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ Ηχητική ειδοποίηση (κόρνες) Σύμφωνα με τον κανονισμό, ένα όχημα με κινητήρα πρέπει να χρησιμοποιεί

Διαβάστε περισσότερα

ZLD-44/EM/ADR Τάση τροφοδοσίας ZLD-28/EM/ADR

ZLD-44/EM/ADR Τάση τροφοδοσίας ZLD-28/EM/ADR Ακολουθήστε μας... Olympia Electronics @Olympiaelectro Olympia Electronics OlympiaElectronics Olympia Electronics Πιστεύουμε στην Παράγουμε στην ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΧΟΥΣ / ΜΗ ΣΥΝΕΧΟΥΣ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ) ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ SLIM LIGHT. Από υπερφόρτιση και πλήρη αποφόρτιση ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ - ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ

ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΧΟΥΣ / ΜΗ ΣΥΝΕΧΟΥΣ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ) ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ SLIM LIGHT. Από υπερφόρτιση και πλήρη αποφόρτιση ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ - ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ Ακολουθήστε μας... Olympia Electronics @Olympiaelectro Olympia Electronics OlympiaElectronics Olympia Electronics GR-2000 ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΗΓΗ ΕΝΤΑΣΗ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΠΗΓΗΣ ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

Προγραμματισμός GSC-W1

Προγραμματισμός GSC-W1 Προγραμματισμός GSC-W1 Μέσω εφαρμογής smartphone GEYER HELLAS Α.Ε. ΔΡΟΣΙΑ, ΧΑΛΚΙΔΑΣ, T.K 34100 [1] ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ Μέσα από το Play store για κινητά Android Μέσα από το itunes για

Διαβάστε περισσότερα

Προϊοντικός κατάλογος. E290 & Ε297 Νέες σειρές ρελέ καστάνιας και τηλεχειριζόμενων διακοπτών

Προϊοντικός κατάλογος. E290 & Ε297 Νέες σειρές ρελέ καστάνιας και τηλεχειριζόμενων διακοπτών Προϊοντικός κατάλογος E290 & Ε297 Νέες σειρές ρελέ καστάνιας και τηλεχειριζόμενων διακοπτών Ε290 και Ε297 Οι νέες σειρές - Γενικές πληροφορίες E290 Ρελέ ρευματώθησης (καστάνιας) Τα ρελέ ρευματώθησης (καστάνιας)

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΑΝΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΣΤΕΓΑΝΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Ακολουθήστε μας... Olympia Electronics @Olympiaelectro Olympia Electronics OlympiaElectronics Olympia Electronics Πιστεύουμε στην Παράγουμε στην ΣΤΕΓΑΝΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα