Μενού, 18 Επισκόπηση των µενού στην οθόνη.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Μενού, 18 Επισκόπηση των µενού στην οθόνη."

Transcript

1 Περιεχόµενα 2 ιάταξη ηχείων ήχος surround, 3 Μάθετε τον τρόπο µεταµόρφωσης της τηλεόρασής σας σε ηχοσύστηµα surround. Σύνδεση ενός Set-top box ή αποκωδικοποιητή, 7 Μάθετε τον τρόπο σύνδεσης ενός set-top box ή αποκωδικοποιητή µε την τηλεόρασή σας, καθώς και τον τρόπο καταχώρησης επιπλέον συσκευών. Σύνδεση και λειτουργία ενός ηχοσυστήµατος, 10 Μάθετε τον τρόπο σύνδεσης ενός ηχοσυστήµατος µε την τηλεόρασή σας και λειτουργίας ενός ολοκληρωµένου συστήµατος ήχου/εικόνας. ιανοµή ήχου και εικόνας µε το BeoLink, 12 Μάθετε τον τρόπο δηµιουργίας συνδέσεων, λειτουργίας ενός συστήµατος σύνδεσης και διάταξης της τηλεόρασής σας σε ένα συνδεδεµένο δωµάτιο. Εξατοµίκευση του Beo4, 16 Μάθετε τον τρόπο προσθήκης και κατάργησης λειτουργιών του Beo4. Μενού, 18 Επισκόπηση των µενού στην οθόνη. Ευρετήριο, 25

2 ιάταξη ηχείων ήχος surround 3 Όταν ρυθµίζετε την τηλεόραση και τα ηχεία σας για ήχο surround*, καθορίστε την ιδανική σας θέση ακρόασης και παρακολούθησης, περισσότερο σύµφωνα µε την εικόνα παρά µε τον ήχο. Η απόδοση των ηχείων σας δε µεταβάλλεται όσο παραµένετε εντός της περιοχής που δηµιουργούν τα ηχεία. Κατά τη ρύθµιση ήχου surround, θα πρέπει να προβείτε σε ρύθµιση της ισορροπίας των ηχείων. Κάτι τέτοιο συνεπάγεται την προρύθµιση της ισορροπίας του ήχου µεταξύ των ηχείων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στις ακόλουθες σελίδες. Τοποθέτηση εξωτερικών ηχείων Παραδείγµατα τοποθέτησης της τηλεόρασης και των ηχείων σε διάφορους χώρους δίνονται στις τρεις εικόνες στα δεξιά. Οι παρακάτω οδηγίες εφαρµόζονται σε όλες τις ρυθµίσεις ηχείων: Να χρησιµοποιείτε πάντα τα ισχυρότερα ηχεία σας ως εµπρός ηχεία. Πριν τη σύνδεση των ηχείων σας, τοποθετήστε τα στα σηµεία που θέλετε. Η καλύτερη τοποθέτηση των πίσω ηχείων είναι σε κάθε πλευρά πίσω από την αγαπηµένη σας θέση ακρόασης. Τα εµπρός και τα πίσω ηχεία δεν είναι απαραίτητο να τοποθετηθούν στις γωνίες του δωµατίου. Εάν συνδέσετε ένα υπογούφερ BeoLab 2, ανατρέξτε στις οδηγίες χρήσης του υπογούφερ για πληροφορίες σχετικά µε τις δυνατότητες τοποθέτησης. *Η λειτουργία αυτή είναι διαθέσιµη µόνο εάν η τηλεόρασή σας διαθέτει την προαιρετική µονάδα ήχου surround.

3 >> ιάταξη ηχείων ήχος surround 4 Σύνδεση των ηχείων Μπορείτε να συνδέσετε τα ηχεία της Bang & Olufsen και ένα υπογούφερ BeoLab 2 στην τηλεόρασή σας µέσω των υποδοχών στο πίσω µέρος της τηλεόρασης. Τα ηχεία πρέπει να είναι ηχεία Power Link της Bang & Olufsen. L R SUBWOOFER Μπορείτε να επιλέξετε τη σύνδεση των ηχείων σε σειρά (όπως περιγράφεται στις οδηγίες των ηχείων), ή µπορείτε να συνδέσετε ένα ηχείο σε κάθε µία από τις υποδοχές. Εάν χρειαστεί, µπορείτε να προµηθευτείτε µεγαλύτερα σε µήκος καλώδια και προσαρµογείς από το εξουσιοδοτηµένο κατάστηµα Bang & Olufsen της περιοχής. L FRONT REAR R Χρησιµοποιήστε τα καλώδια που περιλαµβάνονται µαζί µε τα ηχεία για να κάνετε τις εξής συνδέσεις: > Συνδέστε τα δύο εµπρός ηχεία στις υποδοχές που έχουν τη σήµανση FRONT. > Συνδέστε τα δύο πίσω ηχεία στις υποδοχές που έχουν τη σήµανση REAR. > Συνδέστε το υπογούφερ στην υποδοχή που έχει τη σήµανση SUBWOOFER. Μην παραλείπετε να ρυθµίζετε το διακόπτη L R LINE τόσο στα εµπρός όσο και στα πίσω ηχεία στο L ή στο R (αριστερό και δεξί κανάλι) για να επισηµαίνεται η θέση τους σε κάθε ζευγάρι ηχείων. Ρυθµίστε το εµπρός αριστερό ηχείο στο L, το δεξί πίσω ηχείο στο R και ούτω καθεξής. Sound 1 Adjustment 2 Speaker type 3 Speaker distance 4 Speaker level 5 Sound system Front Rear Subwoofer Beolab 1 Beolab 6000 Yes Τι υπάρχει στο µενού Speaker type σελ. 23 > Πιέστε MENU για να ανακαλέσετε το κυρίως µενού. > Πιέστε 3 για να ανακαλέστε το µενού Setup. > Πιέστε 2 για να ανακαλέσετε το µενού Sound. > Πιέστε 2 ξανά για να ανακαλέσετε το µενού Speaker type. > Πιέστε ή για να αποκαλύψετε τον τύπο των δικών σας ηχείων και tt για να µετακινηθείτε στα επόµενα ηχεία. Επιλέξτε None εάν δεν έχουν συνδεθεί ηχεία. > Εάν έχετε συνδέσει ένα υπογούφερ BeoLab 2, πιέστε tt για να µετακινήσετε τον κέρσορα στο Subwoofer και πιέστε για να αλλάξετε το πεδίο σε Yes. > Πιέστε GO για να αποθηκεύσετε τις επιλογές σας ή... >...πιέστε EXIT για να εγκαταλείψετε το µενού χωρίς αποθήκευση.

4 >> ιάταξη ηχείων ήχος surround 5 Ρύθµιση της απόστασης των ηχείων Καθίστε στην αγαπηµένη θέση παρακολούθησης και ενεργοποιήστε την τηλεόραση. Εισάγετε τις κατά προσέγγιση αποστάσεις σε µέτρα µεταξύ της θέσης σας και των ηχείων. FRONT REAR TV FRONT REAR ε χρειάζεται να εισάγετε την απόσταση για το υπογούφερ BeoLab 2, γιατί η θέση του υπογούφερ δεν έχει ιδιαίτερη σηµασία στην ποιότητα του ήχου. Sound 1 Adjustment 2 Speaker type 3 Speaker distance 4 Speaker level 5 Sound system Front TV Front 4 metres 3 metres 4 metres Rear Rear 1 metre 1 metre Distance to viewing position Τι υπάρχει στο µενού Speaket distance σελ. 23 > Πιέστε MENU για να ανακαλέσετε το κυρίως µενού. > Πιέστε 3 για να ανακαλέστε το µενού Setup. > Πιέστε 2 για να ανακαλέσετε το µενού Sound. > Πιέστε 3 για να ανακαλέσετε το µενού Speaker distance. Εµφανίζονται τα συνδεδεµένα ηχεία. > Πιέστε ss ή tt για να µετακινήσετε τον κέρσορα από ηχείο σε ηχείο και πιέστε ή για να επιλέξετε την απόσταση σε µέτρα µεταξύ της θέσης παρακολούθησης και κάθε ηχείου. > Όταν εισάγετε τις αποστάσεις των ηχείων, πιέστε GO για να αποθηκεύσετε τις ρυθµίσεις σας ή... >...πιέστε EXIT για να εγκαταλείψετε το µενού χωρίς αποθήκευση.

5 >> ιάταξη ηχείων ήχος surround 6 Ρύθµιση της έντασης του ήχου Όταν έχετε συνδέσει τα απαραίτητα ηχεία σε διάταξη ήχου surround στην τηλεόραση, θα πρέπει να κάνετε ρύθµιση των ηχείων από το µενού Speaker level. Παράγεται ένας ήχος ρύθµισης σε κάθε συνδεδεµένο ηχείο στη διάταξη ήχου surround. Πρέπει να ρυθµίσετε την ένταση του ήχου από όλα τα συνδεδεµένα ηχεία για να ταιριάζει στην ένταση του ήχου των ηχείων της τηλεόρασης. Μπορείτε να επιλέξετε εάν οι ήχοι θα εναλλάσσονται αυτόµατα ή χειροκίνητα. H τηλεόρασή σας είναι ρυθµισµένη για χειροκίνητη εναλλαγή των ήχων, αλλά µπορείτε να την αλλάξετε σε αυτόµατη πιέζοντας το MENU στο Beo4. Μόλις ολοκληρώσετε τη ρύθµιση των ηχείων, θα χρειαστεί επαναρύθµιση µόνο εάν κάνετε αλλαγές στη διάταξη, π.χ. εάν µετακινήσετε ένα ή περισσότερα ηχεία. Sound 1 Adjustment 2 Speaker type 3 Speaker distance 4 Speaker level 5 Sound system Front TV Front 0 (0) 0 Rear Rear 0 0 Press MENU for automatic sequence Τι υπάρχει στο µενού Speaker level σελ. 23 > Πιέστε MENU για να ανακαλέσετε το κυρίως µενού. > Πιέστε 3 για να ανακαλέστε το µενού Setup. > Πιέστε 2 για να ανακαλέσετε το µενού Sound. > Πιέστε 4 για να εµφανίσετε το µενού Speaker level. Φωτίζεται η ένδειξη TV και διακόπτεται ο ήχος στα ηχεία της τηλεόρασης. > Πιέστε ή για να ρυθµίσετε τον ήχο του ηχείου και ss ή tt για να µετακινηθείτε σε άλλο ηχείο. > Όταν έχετε ρυθµίσει τον ήχο σε όλα τα ηχεία στη διάταξη surround πιέστε GO για να αποθηκεύσετε τις ρυθµίσεις ή... >...πιέστε EXIT για να εγκαταλείψετε το µενού χωρίς αποθήκευση. Η ένταση του ήχου από τα ηχεία της τηλεόρασης λειτουργεί σα µέτρο σύγκρισης µε τα εξωτερικά ηχεία και δεν µπορεί να ρυθµιστεί από αυτό το µενού. εν είναι απαραίτητο να ρυθµίσετε τον ήχο από το υπογούφερ σε µια διάταξη ήχου surround. Εάν παρ όλα αυτά θέλετε να ρυθµίσετε τον ήχο από το υπογούφερ όταν ολοκληρώσετε τη ρύθµιση των ηχείων, σας παρακαλούµε να ανατρέξετε στην ενότητα 'Επιλογή ρυθµίσεων εικόνας και ήχου' στη σελίδα 36 του Οδηγού.

6 Σύνδεση ενός set-top box ή αποκωδικοποιητή 7 Συνδέστε ένα set-top box* στις υποδοχές V.TAPE, AV ή DECODER της τηλεόρασης. Εάν χρησιµοποιούνται όλες οι υποδοχές, µπορείτε να συνδέσετε ένα set-top box µε την τηλεόραση και µέσω των υποδοχών της πρόσοψης. Είναι επίσης δυνατόν να συνδέσετε έναν αποκωδικοποιητή είτε στην υποδοχή DECODER ή στην υποδοχή AV της τηλεόρασης. Βεβαιωθείτε ότι όλες οι συνδεδεµένες συσκευές έχουν καταχωρηθεί στο µενού Connections. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην ενότητα 'Καταχώρηση και χρήση πρόσθετων συσκευών βίντεο' στη σελίδα 32 του Οδηγού. *ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Τα Set-top box πρέπει να ρυθµίζονται σύµφωνα µε την τεκµηρίωση που τα συνοδεύει. Set-top box (SAT ή V.AUX) BeoVision 3 Σύνδεση ΑV Σύνδεση Set-top box Σύνδεση ποµπού IR Αποσυνδέστε όλες τις σχετικές συσκευές από το ρεύµα πριν τη σύνδεση των εξωτερικών συσκευών. Χρησιµοποιήστε ένα καλώδιο AV µε 21 ακίδες για να συνδέσετε το Set-top box µε την τηλεόρασή σας: > Συνδέστε το ένα άκρο στο set-top box. > Τοποθετήστε το καλώδιο στην υποδοχή V.TAPE, AV ή DECODER στο πίσω µέρος της τηλεόρασης. > Συνδέστε τον ποµπό IR στην υποδοχή IR OUTPUT στην τηλεόραση. > Στερεώστε τον ποµπό IR στο δέκτη IR του set-top box (παρακαλούµε ακολουθήστε τις οδηγίες που εσωκλείονται µε τον ποµπό IR). Για να µπορείτε να χρησιµοποιήσετε το τηλεχειριστήριο που σας παραδόθηκε µαζί µε το Set-top box, µην καλύψετε τελείως το δέκτη IR του τηλεχειριστηρίου. ευτερεύον set-top box STB(V.AUX) Πρωτεύον set-top box STB(SAT) Σύνδεση ποµπού IR Εάν συνδέσετε δύο set-top box... Θα χρειαστείτε έναν προσαρµογέα IR τύπου Υ (αριθµός καταλόγου ) για να συνδέσετε δύο set-top box στην τηλεόρασή σας. Παρακαλούµε επικοινωνήστε µε το κατάστηµα της Bang & Olufsen. Ακολουθήστε τη διαδικασία που περιγράφεται παρακάτω για να συνδέσετε δύο set-top box στην τηλεόραση: > Συνδέστε το πρωτεύον και το δευτερεύων Set-top box στις υποδοχές AV και DECODER στην τηλεόραση (ή στις υποδοχές DECODER και V.TAPE εάν έχετε συνδέσει κάποια συσκευή στην υποδοχή AV) µέσω καλωδίων AV 21 ακίδων όπως φαίνεται. > Συνδέστε τον προσαρµογέα IR τύπου Υ στην υποδοχή IR OUTPUT στην τηλεόραση. > Συνδέστε τον ποµπό IR για το πρωτεύον set-top box στην χρωµιωµένη υποδοχή του προσαρµογέα IR τύπου Y και στερεώστε την άλλη άκρη στο δέκτη IR στο πρωτεύον set-top box. > Συνδέστε το ποµπό IR για το δευτερεύον set-top box στη χρυσή υποδοχή στον προσαρµογέα IR τύπου Y και στερεώστε την άλλη άκρη στο δέκτη IR στο δευτερεύον set-top box. > Καταχωρήστε το πρωτεύον set-top box στο µενού Connections σαν STB (SAT) και το δευτερεύον set-top box σαν STB (V.AUX).

7 >> Σύνδεση ενός set-top box ή αποκωδικοποιητή 8 Εναλλακτική σύνδεση set-top box Εάν χρησιµοποιούνται οι υποδοχές V.TAPE, AV και DECODER και θέλετε να συνδέσετε ένα set-top box, µπορείτε να συνδέσετε το δεύτερο set-top box στις υποδοχές της πρόσοψης. S-VHS VIDEO Υποδοχές πρόσοψης. R L PHONES Setup 1 Tuning 2 Sound 3 Picture 4 Stand 5 Connections 6 Menu 7 Clock Camcorder STB (SAT) Εάν συνδέσετε ένα set-top box στις υποδοχές της πρόσοψης... > Πιέστε MENU για να ανακαλέσετε το κυρίως µενού. > Πιέστε 3 για να ανακαλέστε το µενού Setup. > Πιέστε για να µετακινήσετε τον κέρσορα προς τα κάτω στο Connections. > Πιέστε MENU. Η ένδειξη Connections αλλάζει σε Camcorder. > Πιέστε GO για να ανακαλέσετε το µενού Camcorder. > Πιέστε ή για να δείτε τις επιλογές σας. Επιλέξτε είτε STB (SAT) ή STB (V.AUX). Μπορείτε, φυσικά, να επιλέξετε Camcorder εάν έχετε συνδέσει µία βιντεοκάµερα στις υποδοχές της πρόσοψης. > Πιέστε GO. > Όταν έχετε καταχωρήσει το set-top box, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε το είδος του set-top box από µία λίστα στην οθόνη. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην ενότητα 'Καταχώρηση και χρήση πρόσθετων συσκευών βίντεο' στη σελίδα 32 του Οδηγού. > Αφού επιλέξετε τον τύπο STB, πιέστε GO για να αποθηκεύσετε τις ρυθµίσεις ή... >...πιέστε EXIT για να εγκαταλείψετε το µενού χωρίς αποθήκευση. Πρόσβαση σε ένα set-top box συνδεδεµένου στις υποδοχές της πρόσοψης... > Εάν το set-top box είναι καταχωρηµένο σαν STB (SAT), πιέστε SAT στο Beo4. > Εάν έχει καταχωρηθεί ως STB (V.AUX), πιέστε επανειληµµένα LIST για να εµφανιστεί V.AUX* στο Beo4 και στη συνέχεια πιέστε GO. *Για να εµφανιστεί η ένδειξη V.AUX στο Beo4, πρέπει πρώτα να την προσθέσετε στη λίστα λειτουργιών του Beo4. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο κεφάλαιο 'Εξατοµίκευση του Beo4' στη σελίδα 16.

8 >> Σύνδεση ενός set-top box ή αποκωδικοποιητή 9 BeoVision 3 Αποκωδικοποιητής 1 Αποκωδικοποιητής 2 Συνδέστε ένα αποκωδικοποιητή AV ή RF Για να συνδέσετε έναν αποκωδικοποιητή AV (έναν αποκωδικοποιητή βασικής ζώνης συχνοτήτων όπως ο Canal+), συνδέστε το καλώδιο από την κεραία στην τηλεόραση. Συνδέστε τον αποκωδικοποιητή AV στην υποδοχή 21 ακίδων µε τη σήµανση DECODER στην τηλεόραση. Εάν θέλετε να συνδέσετε έναν αποκωδικοποιητή RF, θυµηθείτε να συνδέσετε το καλώδιο της εξωτερικής κεραίας στην υποδοχή εισόδου του αποκωδικοποιητή και έπειτα περάστε το καλώδιο στην υποδοχή κεραίας της τηλεόρασης (µε την ένδειξη VHF/UHF). Συνδέστε τον αποκωδικοποιητή RF στην υποδοχή 21 ακίδων µε τη σήµανση DECODER στην τηλεόραση. Σύνδεση δύο αποκωδικοποιητών Για να συνδέσετε δύο αποκωδικοποιητές στην τηλεόραση, συνδέστε τον πρωτεύοντα αποκωδικοποιητή στην υποδοχή DECODER και το δευτερεύοντα αποκωδικοποιητή στην υποδοχή AV στην τηλεόραση. Μη συνδέσετε ένα µη καθηλωµένο (unclamped) αποκωδικοποιητή βασικής ζώνης συχνοτήτων στην υποδοχή AV! ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Εάν ο αποκωδικοποιητής σας έχει δύο υποδοχές 21-ακίδων, είναι σηµαντικό να χρησιµοποιήσετε την υποδοχή που προορίζεται για σύνδεση βίντεο και όχι την υποδοχή επάνω στον αποκωδικοποιητή που µπορεί να έχει την ένδειξη TV!

9 Ηχοσύστηµα µε την τηλεόρασή σας 10 Εάν συνδέσετε ένα συµβατό ηχοσύστηµα της Bang & Olufsen στην τηλεόραση, θα µπορέσετε να εκµεταλλευθείτε τα πλεονεκτήµατα ενός ολοκληρωµένου συστήµατος ήχου και εικόνας. Αναπαράγετε ένα CD στο ηχοσύστηµά σας χρησιµοποιώντας τα ηχεία της τηλεόρασής σας ή παρακολουθήστε ένα τηλεοπτικό πρόγραµµα και οδηγήστε τον ήχο στα ηχεία του ηχοσυστήµατος. Τα συστήµατά σας µπορούν να τοποθετηθούν όλα µαζί σε ένα δωµάτιο ή σε δύο δωµάτια τοποθετώντας στο ένα την τηλεόραση (µε ή χωρίς τα εξωτερικά ηχεία) και το ηχοσύστηµα µε ένα σετ ηχεία στο άλλο. Σύνδεση του ηχοσυστήµατός σας µε την τηλεόραση Χρησιµοποιώντας ένα καλώδιο BeoLink, συνδέστε το ένα βύσµα πολλών ακίδων στην υποδοχή µε την ένδειξη MASTER LINK στην τηλεόραση και το άλλο βύσµα πολλών ακίδων στην υποδοχή µε την ένδειξη MASTER LINK στο ηχοσύστηµα. Ρύθµιση επιλογών Εάν η τηλεόρασή σας έχει ρυθµιστεί µε ένα σύστηµα AV, µπορεί να χρειαστεί να την προγραµµατίσετε στη σωστή επιλογή. Η ρύθµιση επιλογών γίνεται µε το τηλεχειριστήριο Beo4 και µε ολόκληρο το σύστηµα σε αναµονή. Ρύθµιση επιλογών για την τηλεόραση... > Κρατώντας πιεσµένο το πλήκτρο, πιέστε LIST. > Απελευθερώστε και τα δύο πλήκτρα. > Πιέστε επανειληµµένα LIST για να εµφανίσετε το OPTION? στο Beo4 και στη συνέχεια πιέστε GO. > Πιέστε επανειληµµένα LIST για να εµφανιστεί η ένδειξη V.OPT στο Beo4 και στη συνέχεια πληκτρολογήστε το σωστό νούµερο (0, 1 ή 2). MASTER LINK BeoVision 3 Option 2 Option 0 Η τηλεόραση και ένα ηχοσύστηµα σε ένα δωµάτιο όλα τα ηχεία συνδεδεµένα στην τηλεόραση. Option 1 Option 1 εν υποστηρίζουν τη διασύνδεση µε την BeoVision 3 όλα τα ηχοσυστήµατα της Bang & Olufsen. Ρύθµιση επιλογών για το ηχοσύστηµα... > Κρατώντας πιεσµένο το πλήκτρο, πιέστε LIST. > Απελευθερώστε και τα δύο πλήκτρα. > Πιέστε επανειληµµένα LIST για να εµφανίσετε το OPTION? στο Beo4 και στη συνέχεια πιέστε GO. > Πιέστε επανειληµµένα LIST για να εµφανιστεί η ένδειξη A.OPT στο Beo4 και στη συνέχεια πληκτρολογήστε το σωστό νούµερο (0, 1 ή 2). Μπορείτε να επιλέξετε να τοποθετήσετε την τηλεόραση (µε ή χωρίς ηχεία) και το ηχοσύστηµα (συνδεδεµένο µε ένα σετ ηχεία) στο ίδιο δωµάτιο. Option 2 Option 2 Μπορείτε να επιλέξετε να τοποθετήσετε το ηχοσύστηµα σε ένα δωµάτιο και την τηλεόραση (µε ή χωρίς συνδεδεµένα ηχεία) σε ένα άλλο.

10 >> Ηχοσύστηµα µε την τηλεόρασή σας 11 Χρήση ενός ολοκληρωµένου συστήµατος ήχου/εικόνας Μπορείτε να επιλέξετε τα ηχεία που είναι κατάλληλα για το τρέχον πρόγραµµα αλλά και να ηχογραφήσετε ήχο από βίντεο στο ηχοσύστηµα. Αναπαραγωγή ήχου από βίντεο στα ηχεία του ηχοσυστήµατός σας... Για να ακούσετε ήχο από µία πηγή τηλεόρασης στα ηχεία του ηχοσυστήµατός σας χωρίς να ενεργοποιήσετε την οθόνη, πιέστε επανειληµµένα LIST µέχρι να εµφανιστεί η ένδειξη AV* στο Beo4... LIST AV Εγγραφή ήχου βίντεο Εάν ακούτε τον ήχο από την τηλεόρασή σας στα ηχεία του ηχοσυστήµατος της Bang & Olufsen και το ηχοσύστηµα διαθέτει κασετόφωνο, µπορείτε να γράψετε τον ήχο από την τηλεόραση στο κασετόφωνο. Ανατρέξτε στον Οδηγό που συνοδεύει το ηχοσύστηµά σας για περισσότερες πληροφορίες....στη συνέχεια επιλέξτε το πλήκτρο επιλογής πηγής, όπως TV TV Εάν πιέσετε το πλήκτρο επιλογής πηγής πριν να πιέσετε το LIST καθώς και αφού εµφανιστεί η ένδειξη AV, θα ενεργοποιηθεί η οθόνη. Αναπαραγωγή ήχου από το ηχοσύστηµα στα ηχεία του βίντεό σας... Πιέστε επανειληµµένα LIST για να εµφανιστεί η ένδειξη AV* στο Beo4 και µετά ένα πλήκτρο πηγής ήχου, όπως το RADIO LIST AV RADIO *Για να εµφανιστεί η ένδειξη AV στο Beo4, πρέπει πρώτα να την προσθέσετε στη λίστα λειτουργιών του Beo4. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο κεφάλαιο 'Εξατοµίκευση του Beo4' στη σελίδα 16.

11 BeoLink διανοµή ήχου και εικόνας 12 Το σύστηµα BeoLink επιτρέπει τη Συνδέσεις διασύνδεσης διανοµή εικόνας* ή/και ήχου σε άλλα δωµάτια µέσα στο σπίτι. Μπορείτε να συνδέσετε την τηλεόρασή σας για παράδειγµα στο σαλόνι σε ένα άλλο σύστηµα βίντεο ή στα ηχεία σε ένα άλλο δωµάτιο, καθιστώντας έτσι δυνατή τη διανοµή του ήχου ή της εικόνας σε άλλα δωµάτια. Εάν έχετε εγκαταστηµένο ένα σύστηµα διανοµής BeoLink, µπορείτε να χρησιµοποιήσετε την τηλεόραση είτε στο κυρίως Το σύστηµα στο κυρίως δωµάτιο θα πρέπει να συνδέεται µέσω ενός καλωδίου Master Link στο σύστηµα του διασυνδεδεµένου δωµατίου: > Συνδέστε το καλώδιο Master Link στην υποδοχή µε την ένδειξη MASTER LINK στην τηλεόραση. > Εάν θέλετε να διανείµετε και σήµατα εικόνας συνδέστε ένα κανονικό καλώδιο κεραίας στην υποδοχή µε την ένδειξη LINK στην τηλεόραση. > Οδηγήστε και τα δύο καλώδια στο διασυνδεδεµένο δωµάτιο και ακολουθήστε τις οδηγίες που συνοδεύουν τις συσκευές που έχετε τοποθετήσει στο διασυνδεδεµένο δωµάτιο. LINK MASTER LINK BeoVision 3 δωµάτιο, όπως το σαλόνι, είτε σε ένα διασυνδεδεµένο δωµάτιο, όπως το γραφείο ή η κρεβατοκάµαρα. Ο διαµορφωτής συστήµατος διασφαλίζει τη δυνατότητα διανοµής των πηγών βίντεο στο Εάν στην υποδοχή MASTER LINK στην τηλεόραση υπάρχει ήδη συνδεδεµένο ένα ηχοσύστηµα, πρέπει να χωρίσετε στα δύο το καλώδιο Master Link και να ενώσετε τις άκρες µε το καλώδιο από το διασυνδεδεµένο δωµάτιο χρησιµοποιώντας ένα ειδικό κουτί συνδεσµολογίας. Επικοινωνήστε µε το κατάστηµα πώλησης της Bang & Olufsen για βοήθεια. δωµάτιο σύνδεσης. Κάτω από ορισµένες συνθήκες, µπορεί να απαιτηθεί να εισάγετε ρυθµίσεις για το διαµορφωτή. *Είναι δυνατή µόνο εάν η τηλεόρασή σας διαθέτει τον προαιρετικό διαµορφωτή συστήµατος.

12 >> BeoLink διανοµή ήχου και εικόνας 13 ιαµορφωτής συστήµατος Εάν το διασυνδεδεµένο δωµάτιό σας αποτελεί εγκατάσταση ήχου, όπως ένα BeoLink Active/Passive, και επιλέξετε να εγκαταστήσετε και µία µη διασυνδεδεµένη τηλεόραση στο ίδιο δωµάτιο, θέστε το διαµορφωτή συστήµατος στο On. Η εργοστασιακή ρύθµιση είναι Off, και αυτή θα πρέπει να χρησιµοποιηθεί εάν χρησιµοποιήσετε µία διασυνδεδεµένη τηλεόραση Bang & Olufsen. Συχνότητα διασύνδεσης Εάν, για παράδειγµα, ένας τηλεοπτικός σταθµός στην περιοχή σας εκπέµπει στην ίδια συχνότητα που χρησιµοποιεί το σύστηµα BeoLink, 599 MHz, θα πρέπει να συντονίσετε το διαµορφωτή συστήµατος σε µία ελεύθερη συχνότητα. Όταν αλλάξετε τη συχνότητα διασύνδεσης στο σύστηµα του κυρίως δωµατίου, βεβαιωθείτε ότι η συχνότητα διασύνδεσης αντιστοιχεί στο σύστηµα του διασυνδεδεµένου δωµατίου. Tuning Tuning 1 TV 2 Modulator 1 TV 2 Link frequency Modulator On Frequency 599 Ενεργοποίηση του διαµορφωτή συστήµατος... > Πιέστε MENU για να ανακαλέσετε το κυρίως µενού. > Πιέστε 3 για να ανακαλέστε το µενού Setup. H ένδειξη Tuning είναι ήδη φωτισµένη. > Πιέστε GO για να ανακαλέσετε το µενού Tuning. > Πιέστε για να µετακινήσετε τον κέρσορα κάτω στο µενού Link frequency. > Πιέστε MENU για να εµφανιστεί το στοιχείο Modulator. > Πιέστε GO για να ανακαλέσετε το µενού Modulator. > Πιέστε ή για να µετακινηθείτε από το Off στο On. > Πιέστε GO για να αποθηκεύσετε τη ρύθµιση ή... >...πιέστε EXIT για να εγκαταλείψετε όλα τα µενού χωρίς αποθήκευση. Για να αλλάξετε τη συχνότητα διασύνδεσης... > Πιέστε MENU για να ανακαλέσετε το κυρίως µενού. > Πιέστε 3 για να ανακαλέστε το µενού Setup. > Πιέστε GO για να ανακαλέσετε το µενού Tuning. > Πιέστε 2 για να ανακαλέσετε το µενού Link frequency. > Πιέστε ή για να βρείτε µία διαθέσιµη συχνότητα. Εναλλακτικά, πληκτρολογήστε τη συχνότητα, χρησιµοποιώντας τα αριθµητικά πλήκτρα στο Beo4. > Πιέστε GO για να αποθηκεύσετε τη ρύθµισή σας ή... >...πιέστε EXIT για να εγκαταλείψετε όλα τα µενού χωρίς αποθήκευση.

13 BeoLink BeoVision 3 σε ένα διασυνδεδεµένο δωµάτιο 14 Εάν έχετε τοποθετήσει ένα BeoLink στο σπίτι σας και επιλέξετε να τοποθετήσετε την τηλεόρασή σας σε ένα διασυνδεδεµένο δωµάτιο, µπορείτε να χειρίζεστε όλα τα συνδεδεµένα συστήµατά σας µέσω της τηλεόρασης. Πρέπει να ακολουθήσετε τη διαδικασία που περιγράφεται παρακάτω όταν συνδέετε την τηλεόρασή σας για χρήση σε διασυνδεδεµένο δωµάτιο: 1 Συνδέστε την τηλεόραση στο ρεύµα 2 Χρησιµοποιώντας το τηλεχειριστήριο Beo4, προγραµµατίστε την τηλεόραση στο διασυνδεδεµένο δωµάτιο στην Επιλογή 6* 3 Αποσυνδέστε την τηλεόραση από την πρίζα 4 Κάντε τις συνδέσεις 5 Συνδέστε και πάλι την τηλεόραση στο ρεύµα. Ρύθµιση επιλογών Για την κανονική λειτουργία όλου του συστήµατος, είναι σηµαντικό η τηλεόραση στο διασυνδεδεµένο δωµάτιο να είναι ρυθµισµένη στη σωστή επιλογή πριν τη συνδέσετε στο σύστηµα του κυρίως δωµατίου! > Κρατώντας πιεσµένο το πλήκτρο, πιέστε LIST. > Απελευθερώστε και τα δύο πλήκτρα. > Πιέστε επανειληµµένα LIST για να εµφανίσετε το OPTION? στο Beo4 και στη συνέχεια πιέστε GO. > Πιέστε επανειληµµένα LIST για να εµφανίσετε το V.OPT στο Beo4 και πιέστε 6*. *Εάν συνδέσετε την τηλεόραση για χρήση σε ένα διασυνδεδεµένο δωµάτιο, όπου είναι ήδη εγκατεστηµένα άλλα συστήµατα διασύνδεσης, όπως ηχεία, πρέπει να προγραµµατίσετε την τηλεόραση στην Option 5. Συνδέσεις διασυνδεδεµένου δωµατίου Η τηλεόρασή σας στο διασυνδεδεµένο δωµάτιο πρέπει να είναι συνδεδεµένη στο σύστηµα στο κυρίως δωµάτιο χρησιµοποιώντας δύο διαφορετικά καλώδια: Σύνδεση BeoLink (χρησιµοποιώντας ένα καλώδιο Master Link και ένα κουτί συνδεσµολογίας). Σύνδεση κεραίας (χρησιµοποιώντας ένα κανονικό καλώδιο κεραίας). Κυρίως δωµάτιο ιασυνδεδεµένο δωµάτιο Option 6 Μέσα στο κουτί συνδεσµολογίας: Ενώστε τα καλώδια όπως επεξηγείται στο φυλλάδιο που εσωκλείεται µε το κουτί/καλώδιο. Αυτό το φυλλάδιο εξηγεί όλες τις δυνατότητες του κουτιού και πως να ενώσετε τα καλώδια. Σύνδεση κεραίας Χρησιµοποιώντας ένα συνηθισµένο καλώδιο κεραίας τηλεόρασης (οµοαξονικό καλώδιο) συνδέστε τη µια άκρη στην υποδοχή LINK στο κύριο σύστηµα και το άλλο άκρο στην υποδοχή της κεραίας στην τηλεόραση στο διασυνδεδεµένο δωµάτιο. Σύνδεση BeoLink Στο κυρίως δωµάτιο: Συνδέστε το καλώδιο Master Link στην υποδοχή µε την ένδειξη MASTER LINK στο σύστηµα του κυρίως δωµατίου. Περάστε το καλώδιο στο κουτί συνδεσµολογίας και κόψτε το καλώδιο στο κατάλληλο µήκος. Στο διασυνδεδεµένο δωµάτιο: Συνδέστε το καλώδιο Master Link στην υποδοχή µε την ένδειξη MASTER LINK στην τηλεόραση. Περάστε το καλώδιο στο κουτί συνδεσµολογίας και κόψτε το καλώδιο στο κατάλληλο µήκος.

14 >> BeoLink BeoVision 3 σε ένα διασυνδεδεµένο δωµάτιο 15 Λειτουργία του διασυνδεδεµένου δωµατίου Όταν βρίσκεστε στο διασυνδεδεµένο δωµάτιο, µπορείτε να χειρίζεστε όλα τα συνδεδεµένα συστήµατα µε το τηλεχειριστήριο Beo4. Χρήση πηγών που υπάρχουν σε ένα από τα δωµάτια... Πιέστε το πλήκτρο για την πηγή που θέλετε να χρησιµοποιήσετε Χρησιµοποιήστε την επιλεγµένη πηγή ως συνήθως Χρήση µίας πηγής τοποθετηµένης στο κυρίως δωµάτιο ο τύπος της πηγής βρίσκεται και στα δύο δωµάτια... Πιέστε επανειληµµένα για να εµφανιστεί η ένδειξη LINK* στο Beo4 Πιέστε το πλήκτρο για την πηγή που θέλετε να χρησιµοποιήσετε Χρησιµοποιήστε την επιλεγµένη πηγή ως συνήθως Χρήση µίας πηγής τοποθετηµένης στο διασυνδεδεµένο δωµάτιο ο τύπος της πηγής βρίσκεται και στα δύο δωµάτια... Πιέστε το πλήκτρο για την πηγή που θέλετε να χρησιµοποιήσετε RADIO A TAPE SAT LIST TV TV LINK Ακρόαση στερεοφωνικού ήχου στο διασυνδεδεµένο δωµάτιο... Ο ήχος ο οποίος διανέµεται από µία πηγή στο κύριο δωµάτιο, όπως το set-top box, στο διασυνδεδεµένο δωµάτιο συνήθως θα µεταδίδεται µονοφωνικά. Ωστόσο, µπορείτε να επιλέξτε στερεοφωνικό ήχο: > Πιέστε για παράδειγµα SAT για να ενεργοποιήσετε ένα set-top box συνδεδεµένο στο σύστηµα του κυρίως δωµατίου. > Πιέστε επανειληµµένα LIST για να εµφανιστεί η ένδειξη AV* στο Beo4. > Πιέστε και πάλι SAT για την ακρόαση στερεοφωνικού ήχου. Σηµαντικό! Κατά τη χρήση της λειτουργίας αυτής, η διανοµή άλλων πηγών από το κυρίως δωµάτιο σε άλλα συστήµατα του διασυνδεδεµένου δωµατίου δεν είναι δυνατή! Οι ρυθµίσεις 'αναπαραγωγής χρονοδιακόπτη' ή 'αναµονής χρονοδιακόπτη' µπορούν να πραγµατοποιηθούν και σε µια τηλεόραση διασυνδεδεµένου δωµατίου. Πρέπει να προγραµµατιστούν από το σύστηµα στο κυρίως δωµάτιο και η λειτουργία χρονοδιακόπτη πρέπει να ενεργοποιηθεί στην τηλεόραση του διασυνδεδεµένου δωµατίου, ανατρέξτε στην ενότητα 'Τι υπάρχει στο µενού Set Timer' στη σελίδα 19. Κυρίως δωµάτιο ιασυνδεδεµένο δωµάτιο Χρησιµοποιήστε την επιλεγµένη πηγή ως συνήθως *Για να εµφανιστεί η ένδειξη LINK ή AV στο Beo4, πρέπει να την προσθέσετε στη λίστα λειτουργιών του Beo4. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο κεφάλαιο 'Εξατοµίκευση του Beo4' στη σελίδα 16.

15 Εξατοµίκευση του Beo4 16 Τα πλήκτρα του Beo4 προσφέρουν τηλεχειρισµό ενός µεγάλου αριθµού λειτουργιών τηλεόρασης, ενώ η οθόνη του Beo4 προσφέρει πρόσβαση σε ακόµη περισσότερες λειτουργίες. Ρύθµιση του Beo4 Εάν έχετε ένα πρόσθετο τηλεχειριστήριο Beo4, µπορείτε να διαµορφώσετε το Beo4 ώστε να συνεργάζεται µε την τηλεόρασή σας. Πρόσθεση ενός επιπλέον 'πλήκτρου' Όταν προσθέτετε µια νέα λειτουργία στη λίστα του Beo4, µπορείτε στη συνέχεια να ανακαλείτε αυτό το νέο 'πλήκτρο' στην οθόνη του Beo4. Όποτε µία πηγή εµφανίζεται στο Beo4 (TV, RADIO, κλπ.), µπορείτε να πιέσετε το πλήκτρο LIST και να ανακαλέσετε επιπλέον λειτουργίες στην οθόνη για να σας βοηθήσει να χρησιµοποιήσετε αυτή την πηγή, ακριβώς σα να ανακαλούσατε επιπλέον πλήκτρα. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε Πιέστε και κρατήστε πιεσµένο το πλήκτρο αναµονής Πιέστε για να έχετε άµεση πρόσβαση στη λειτουργία ρύθµισης του Beo4 Απελευθερώστε και τα δύο πλήκτρα. Στην οθόνη εµφανίζεται το µήνυµα ADD? LIST ADD? Πιέστε και κρατήστε πιεσµένο το πλήκτρο αναµονής Πιέστε για να έχετε άµεση πρόσβαση στη λειτουργία ρύθµισης του Beo4 Απελευθερώστε και τα δύο πλήκτρα. Στην οθόνη εµφανίζεται το µήνυµα ADD? LIST ADD? επιπλέον συσκευές που είναι συνδεδεµένες στην τηλεόρασή σας. Σηµειώστε ότι το Beo4 περιέχει µια λίστα µε όλες τις πρόσθετες λειτουργίες ήχου και βίντεο της Bang & Olufsen, αλλά θα εκτελούνται µόνο οι λειτουργίες που υποστηρίζονται από την τηλεόραση όταν τις ανακαλείτε στην οθόνη του Beo4. Μπορείτε να προσαρµόσετε το Beo4 ώστε να ταιριάζει µε την τηλεόρασή σας, και να αλλάξετε τη σειρά µε την οποία εµφανίζονται αυτές οι πρόσθετες λειτουργίες όταν τις ανακαλείτε. Πιέστε επανειληµµένα για να εµφανιστεί η ένδειξη CONFIG? στο Beo4 Πιέστε για να µπορέσετε να επιλέξετε τον τύπο της διαµόρφωσης Πιέστε επανειληµµένα για να εµφανιστεί η ένδειξη VIDEO? στο Beo4 Πιέστε για να έχετε άµεση πρόσβαση στη λειτουργία διαµόρφωσης βίντεο Πιέστε επανειληµµένα για να εµφανιστεί η ένδειξη VIDEO1 στο Beo4* Πιέστε για να αποθηκεύσετε τη διαµόρφωση Εµφανίζεται το µήνυµα STORED, το οποίο υποδεικνύει ότι η διαµόρφωση έχει αποθηκευθεί. Εγκαταλείπετε αυτόµατα τη λειτουργία ρύθµισης του Beo4 LIST CONFIG? GO LIST VIDEO? GO LIST VIDEO1 GO STORED Πιέστε για να ανακαλέσετε τη λίστα µε τα διαθέσιµα 'πλήκτρα' από τα οποία θα προσθέσετε. Το πρώτο 'πλήκτρο' εµφανίζεται στην οθόνη, αναβοσβήνει Πιέστε για να µετακινηθείτε εµπρός ή πίσω στη λίστα των επιπλέον 'πλήκτρων' Πιέστε για προσθήκη του 'πλήκτρου' και τοποθέτησή του στην προρυθµισµένη θέση του ή σαν το πρώτο 'πλήκτρο' της λίστας ή......πιέστε για εισαγωγή του 'πλήκτρου' σε συγκεκριµένη θέση στη λίστα Εµφανίζεται η ένδειξη ADDED, η οποία υποδηλώνει ότι έχει προστεθεί το 'πλήκτρο'. Εγκαταλείπετε αυτόµατα τη λειτουργία ρύθµισης του Beo4 GO GO 1 9 ADDED *Εάν η διαµόρφωση βίντεο δεν περιέχει το VIDEO1, αντί για αυτό επιλέξτε AVANT.

16 >> Εξατοµίκευση του Beo4 17 Μετακίνηση επιπλέον 'πλήκτρων' Μπορείτε να αλλάξετε τη σειρά µε την οποία εµφανίζονται τα πρόσθετα 'πλήκτρα' όταν πιέζετε LIST. Κατάργηση ενός επιπλέον 'πλήκτρου' Μπορείτε να καταργήσετε οποιοδήποτε πρόσθετο 'πλήκτρο' που είναι διαθέσιµο όταν πιέζετε LIST. Πιέστε και κρατήστε πιεσµένο το πλήκτρο αναµονής Πιέστε και κρατήστε πιεσµένο το πλήκτρο αναµονής Πιέστε για να έχετε άµεση πρόσβαση στη λειτουργία ρύθµισης του Beo4 LIST Πιέστε για να έχετε άµεση πρόσβαση στη λειτουργία ρύθµισης του Beo4 LIST GO 3 Απελευθερώστε και τα δύο πλήκτρα. Στην οθόνη εµφανίζεται το µήνυµα ADD? ADD? Απελευθερώστε και τα δύο πλήκτρα. Στην οθόνη εµφανίζεται το µήνυµα ADD? ADD? Πιέστε επανειληµµένα για να εµφανιστεί η ένδειξη MOVE? στο Beo4 LIST MOVE? Πιέστε επανειληµµένα για να εµφανιστεί η ένδειξη REMOVE? στο Beo4 LIST REMOVE? Πιέστε για να ανακαλέσετε τη λίστα µε τα διαθέσιµα επιπλέον 'πλήκτρα'. Το πρώτο 'πλήκτρο' εµφανίζεται στην οθόνη GO Πιέστε για να ανακαλέσετε τη λίστα µε τα διαθέσιµα επιπλέον 'πλήκτρα'. Το πρώτο 'πλήκτρο' εµφανίζεται στην οθόνη GO Προσθέστε ένα επιπλέον 'πλήκτρο' στο Beo4, είτε στην κορυφή της λίστας ή σε µια συγκεκριµένη θέση. Πιέστε για να µετακινηθείτε εµπρός ή πίσω στη λίστα των επιπλέον 'πλήκτρων' Πιέστε για να µετακινηθείτε εµπρός ή πίσω στη λίστα των επιπλέον 'πλήκτρων' Πιέστε για µετακίνηση και τοποθέτησή του 'πλήκτρου' σαν το πρώτο 'πλήκτρο' της λίστας, ή......πιέστε για εισαγωγή του 'πλήκτρου' σε συγκεκριµένη θέση στη λίστα. Εµφανίζεται η ένδειξη MOVED, η οποία υποδηλώνει ότι έχει µετακινηθεί το 'πλήκτρο'. Εγκαταλείπετε αυτόµατα τη λειτουργία ρύθµισης του Beo4 GO 1 9 MOVED Πιέστε για κατάργηση του 'πλήκτρου' που φαίνεται στην οθόνη. Εµφανίζεται η ένδειξη REMOVED, η οποία υποδηλώνει ότι έχει καταργηθεί το 'πλήκτρο'. Εγκαταλείπετε αυτόµατα τη λειτουργία ρύθµισης του Beo4 GO REMOVED GO 3 Μετακινήστε τα επιπλέον 'πλήκτρα', είτε στην κορυφή της λίστας ή σε συγκεκριµένη θέση.

17 Μενού στην οθόνη 18 Το κεφάλαιο επεξηγεί τη συνολική δοµή του συστήµατος µενού, ώστε να περιηγείστε στα µενού της οθόνης τα οποία προσφέρει η τηλεόρασή σας. MENU Timer play TV list Setup Set Timer Activate Timer Μπορείτε επίσης να βρείτε λεπτοµερείς πληροφορίες σχετικά µε τα επιµέρους µενού, τα οποία προσφέρουν πολυάριθµες επιλογές αρχικής ρύθµισης και προσαρµογής. Tuning Sound Picture Stand Connections Menu Clock Adjustment Speaker type Speaker distance Speaker level Sound system TV Link frequency Edit TV list Add program Auto tuning Manual tuning Στην επισκόπηση δεξιά µπορείτε να κάνετε κλικ σε ένα όνοµα µενού και θα µεταφερθείτε στη σελίδα που περιγράφει αυτό το µενού. Το εκτενές σύστηµα µενού της οθόνης για την τηλεόραση. Πιέστε MENU στο Beo4 για να µεταβείτε στο κύριο µενού.

18 >> Μενού στην οθόνη 19 Source Pr Start Stop Date TV 1 13:30-14:30 27 Oct OK Press MENU for Timer index Index TV 1 13:30-14:30 27 Oct TV 3 17:10-19:00 27 Oct Standby 23:10 MTWT... Press MENU to clear timer Activate timer Yes Τι υπάρχει στο µενού Set Timer... Source Ανάλογα την πηγή που χρησιµοποιείτε, η ένδειξη Source φανερώνει είτε ότι θα ενεργοποιηθεί µία συγκεκριµένη πηγή ή ότι το σύστηµα θα απενεργοποιηθεί. Οι Επιλογές* είναι: TV Ενεργοποίηση της τηλεόρασης. V.Tape Ενεργοποίηση ενός βίντεο. CD Ενεργοποίηση ενός CD player. A.Tape Ενεργοποίηση ενός κασετοφώνου. Ραδιόφωνο Ενεργοποίηση ενός ραδιοφώνου. N.Music, N.Radio Αναπαραγωγή µουσικών κοµµατιών αποθηκευµένων στο PC σας ή σε ραδιοφωνικές τοποθεσίες στο Internet (Για ένα συνδεδεµένο PC µε BeoLink PC box). Standby Απενεργοποίηση της BeoVision 3. Σηµειώστε ότι αν έχετε άλλα συµβατά συστήµατα εικόνας ή ήχου συνδεδεµένα στην τηλεόρασής σας, θα απενεργοποιηθούν και αυτά, ακόµα και αν έχετε προγραµµατίσει αυτά τα συστήµατα για αναπαραγωγή. Pr (αριθµός Προγράµµατος) Επιλέξτε τον αριθµό προγράµµατος που θέλετε. Start και Stop (Χρόνοι έναρξης και λήξης) Πληκτρολογήστε τους χρόνους όταν θέλετε να αρχίσει ή/και να τερµατιστεί η αναπαραγωγή. Αν έχετε επιλέξει Standby σαν πηγή σας, µετά εισάγετε µόνο το χρόνο λήξης. Date ή Days Συµπληρώστε την ηµεροµηνία που θέλετε να ενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί η συσκευή. OK Όταν φωτιστεί η ένδειξη OK, πιέστε GO για να αποθηκεύσετε τις ρυθµίσεις αναπαραγωγής ή αναµονής Χρονοδιακόπτη. Τι υπάρχει στο Timer index... Το Timer index αναγράφει όλους τους προγραµµατισµένους σας χρονοδιακόπτες. Για να επεξεργαστείτε ένα χρονοδιακόπτη, πιέστε GO όταν φωτίζεται αυτός ο χρονοδιακόπτης. Για να διαγράψετε ένα χρονοδιακόπτη, πιέστε MENU όταν φωτίζεται αυτός ο χρονοδιακόπτης. Τι υπάρχει στο µενού Activate Timer... Επιλέξτε Yes για να ενεργοποιήσετε τους χρονοδιακόπτες σας ή No για να τους απενεργοποιήσετε. *Εάν είναι διαθέσιµο ένα ραδιόφωνο, εµφανίζονται και οι ενδείξεις CD και A.Tape, άσχετα εάν υπάρχουν στην πραγµατικότητα ή όχι.

19 >> Μενού στην οθόνη 20 1 BBC 1 2 BBC EUROSPRT MTV Press >> to move Freq Pr Freq Pr Τι υπάρχει στο µενού Edit TV list... Όταν εµφανιστεί στην οθόνη η λίστα TV έχετε πολλές επιλογές: Μετακίνηση των τηλεοπτικών καναλιών για αλλαγή της σειράς µε την οποία εµφανίζονται στη λίστα της τηλεόρασης. ιαγραφή ανεπιθύµητων τηλεοπτικών καναλιών. Ονοµασία ή αλλαγή του ονόµατος των τηλεοπτικών καναλιών σας. Τι υπάρχει στο µενού Add program... Freq (συχνότητα) Εµφανίζει τη συχνότητα κατά τη διαδικασία Add program. Pr (αριθµός προγράµµατος) Εµφανίζει τον αριθµό προγράµµατος κατά τη διαδικασία Add program. Τι υπάρχει στο µενού Auto tuning... Freq (συχνότητα) Εµφανίζει τη συχνότητα κατά τη διαδικασία του Auto tuning. Pr (αριθµός προγράµµατος) Εµφανίζει τον αριθµό προγράµµατος κατά τη διαδικασία του Auto tuning. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο κεφάλαιο 'Επεξεργασία συντονισµένων τηλεοπτικών καναλιών' στη σελίδα 28 του Οδηγού.

20 >> Μενού στην οθόνη 21 Freq Pr Name More Fine Decoder Sound 0 Off Stereo-2 Τι υπάρχει στο πρώτο µενού TV manual tuning... Freq (συχνότητα) Η αναζήτηση σταµατάει στο πρώτο κανάλι από το οποίο εκπέµπει ικανοποιητικό σήµα. Εάν γνωρίζετε την ακριβή συχνότητα ενός καναλιού, πληκτρολογήστε την απευθείας χρησιµοποιώντας τα αριθµητικά πλήκτρα στο τηλεχειριστήριο Beo4. (System) Εάν εµφανιστεί το System στο µενού, βεβαιωθείτε ότι αναγράφεται το σωστό σύστηµα µετάδοσης πριν αρχίσετε το συντονισµό. Pr (αριθµός προγράµµατος) Εισάγετε τον αριθµό προγράµµατος (1 99) όπου θέλετε να συντονίσετε το κανάλι. Name (Όνοµα) Το όνοµα που δίνεται σε ένα κανάλι εµφανίζεται στη λίστα µε τα τηλεοπτικά κανάλια. Ένα όνοµα µπορεί να περιέχει µέχρι και οκτώ χαρακτήρες, συµπεριλαµβανοµένων των γραµµάτων A Z, αριθµών και τελείας. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο κεφάλαιο 'Ονοµασία συντονισµένων καναλιών' στη σελίδα 30 του Οδηγού. More Εάν είναι απαραίτητο να συµπληρώσετε επιπλέον πληροφορίες, µετακινηθείτε στο More και πιέστε GO. Εµφανίζεται ένα δεύτερο µενού χειροκίνητου συντονισµού. Τι υπάρχει στο δεύτερο µενού TV manual tuning... Fine (µικροσυντονισµός) Η τηλεόραση αυτόµατα συντονίζεται στην καλύτερη δυνατή εικόνα. Ωστόσο, τα γειτονικά κανάλια µπορεί να χαλάσουν λίγο την εικόνα, σε αυτή τη περίπτωση απαιτείται µικροσυντονισµός. Το εύρος του µικροσυντονισµού είναι από +8 έως -8. Decoder Εάν έχετε συνδεδεµένο µόνο ένα αποκωδικοποιητή, οι επιλογές είναι On ή Off. Εάν έχετε συνδεδεµένους δύο αποκωδικοποιητές στην τηλεόρασή σας, µπορείτε να επιλέξετε µεταξύ Dec1, Dec2 ή Off. Sound (µονο/στερεοφωνικός/γλώσσα) Μπορεί να υπάρχουν πολλοί τύποι ήχου για ένα τηλεοπτικό κανάλι. Παραδείγµατα είναι ο στερεοφωνικός ήχος, ο µονοφωνικός ήχος ή άλλες γλώσσες. Ακόµα και όταν αποθηκεύετε έναν τύπο ήχου/γλώσσας µε αυτό τον τρόπο, µπορείτε να επιλέξετε άλλο διαθέσιµο τύπο ενώ παρακολουθείτε ένα συγκεκριµένο τηλεοπτικό κανάλι. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά µε τους διαθέσιµους τύπους ήχου, ανατρέξτε στο κεφάλαιο 'Αλλαγή του τύπου του ήχου ή της γλώσσας' στη σελίδα 9 του Οδηγού.

21 >> Μενού στην οθόνη 22 Volume Bass Treble Loudness On Brilliance Colour Contrast Τι υπάρχει στο µενού Sound Adjustment... Volume (Ένταση ήχου) Η ένταση του ήχου µπορεί να ρυθµιστεί ανά δύο βήµατα σε ένα εύρος τιµών από 00 µέχρι 72. Bass Τα µπάσα µπορούν να ρυθµιστούν ανά ένα βήµα σε ένα εύρος τιµών από +6 µέχρι -6, όπου 0 είναι η ουδέτερη ρύθµιση. Treble Τα πρίµα µπορούν να ρυθµιστούν µε ρυθµό ανά ένα βήµα σε ένα εύρος τιµών από +6 µέχρι -6, όπου 0 είναι η ουδέτερη ρύθµιση. Loudness Το Loudness µπορεί να τεθεί στο On ή στο Off. Η λειτουργία Loudness χρησιµοποιείται για να αντισταθµίσει τις µη ακουστές από το ανθρώπινο αυτί υψηλές και χαµηλές συχνότητες. Ενισχύει τις χαµηλές και υψηλές συχνότητες όταν ακούτε σε χαµηλές εντάσεις κάνοντας έτσι περισσότερο δυναµική τη µουσική. Subwoofer (είναι διαθέσιµο µόνο εάν έχετε συνδέσει ένα υπογούφερ BeoLab 2 στην τηλεόραση). Μπορεί να ρυθµιστεί ανά ένα βήµα σε ένα εύρος τιµών από +9 µέχρι -9, όπου 0 είναι η ουδέτερη ρύθµιση. Τι υπάρχει στο µενού Picture... Brilliance (φωτεινότητα) Η φωτεινότητα της οθόνης µπορεί να ρυθµιστεί ανά δύο βήµατα µέσα σε ένα εύρος τιµών από 00 µέχρι 62, όπου 32 είναι η ουδέτερη ρύθµιση. Colour (Χρώµα) Η ένταση των χρωµάτων µπορεί να ρυθµιστεί ανά δύο βήµατα µέσα σε ένα εύρος τιµών από 00 µέχρι 62, όπου 32 είναι η ουδέτερη ρύθµιση. Contrast (Αντίθεση) Το επίπεδο αντίθεσης της οθόνης µπορεί να ρυθµιστεί ανά ένα βήµα µέσα σε ένα εύρος τιµών από 00 µέχρι 62, όπου 44 είναι η ουδέτερη ρύθµιση. Για πηγές βίντεο που χρησιµοποιούν το σύστηµα NTSC, υπάρχει µία τέταρτη επιλογή Tint (Χρωµατικός τόνος) που µπορείτε να ρυθµίσετε. Τι υπάρχει στο µενού 'Balance'... Balance (Ισορροπία) Η ισορροπία µπορεί να ρυθµιστεί µε µέγιστο 6 βήµατα στα αριστερά ή στα δεξιά. >< είναι η ουδέτερη ρύθµιση. Για πληροφορίες σχετικά µε την προσωρινή ρύθµιση της ισορροπίας ηχείων µεταξύ των πέντε ηχείων σε διάταξη ήχου surround, ανατρέξτε στο κεφάλαιο 'Home Theatre' στη σελίδα 10 του Οδηγού.

22 >> Μενού στην οθόνη 23 Front TV Front 4 metres 3 metres 4 metres Front TV Front 0 (0) 0 Front Rear Subwoofer Beolab 1 Beolab 6000 Yes Rear Rear 2 metres 2 metres Distance to viewing position Rear Rear 0 0 Press MENU for automatic sequence Τι υπάρχει στο µενού Speaker type... Front Από τις διαθέσιµες επιλογές επιλέξτε τα ηχεία που έχετε συνδέσει. Εάν δεν έχετε συνδέσει ηχεία, επιλέξτε None. Rear Από τις διαθέσιµες επιλογές επιλέξτε τα ηχεία που έχετε συνδέσει. Εάν δεν έχετε συνδέσει ηχεία, επιλέξτε None. Subwoofer ηλώστε εάν έχετε συνδέσει ένα υπογούφερ BeoLab 2. Οι επιλογές είναι Yes ή No. Τι υπάρχει στο µενού Speaker distance... Front Επιλέξτε την κατά προσέγγιση ευθεία απόσταση σε µέτρα µεταξύ της θέσης θέασής σας και κάθε ενός από τα ηχεία σας. Rear Επιλέξτε την κατά προσέγγιση ευθεία απόσταση σε µέτρα µεταξύ της θέσης θέασής σας και κάθε ενός από τα ηχεία σας. TV Επιλέξτε την κατά προσέγγιση ευθεία απόσταση σε µέτρα µεταξύ της θέσης θέασής σας και της τηλεόρασης. Τι υπάρχει στο µενού Speaker level... Front Ρύθµιση του επιπέδου έντασης ήχου του αριστερού και δεξιού εµπρός ηχείων σας. Rear Ρύθµιση του επιπέδου έντασης ήχου του αριστερού και δεξιού πίσω ηχείων σας. TV Η ένταση του ήχου από τα ηχεία της τηλεόρασης λειτουργεί σα µέτρο σύγκρισης µε τα εξωτερικά ηχεία και δεν µπορεί να ρυθµιστεί από αυτό το µενού. οι δύο επιλογές ακολουθίας ήχου Manual (εργοστασιακή ρύθµιση) Εάν επιλέξετε τη χειροκίνητη ακολουθία, ο ήχος ακολουθεί το ηχείο που επιλέγετε στο µενού. Στη συνέχεια µπορείτε να ρυθµίσετε τον ήχο ανάλογα. Automatic Εάν επιλέξετε την αυτόµατη ακολουθία, ο ήχος εναλλάσσεται αυτόµατα µεταξύ των εξωτερικών ηχείων κάθε 2 3 δευτερόλεπτα. Για να ρυθµίσετε την ένταση των ηχείων, πρέπει να µετακινήσετε τον κέρσορα στο ηχείο που θέλετε να ρυθµίσετε πρώτα.

23 >> Μενού στην οθόνη 24 Stand position 1 Time Date Year Synch 14:25 Thu 2 Nov 2000 No V. Tape AV Decoder V. Tape STB(SAT) Decoder Turn TV to preferred position Τι υπάρχει στο µενού Stand... 1 Επιλέξτε 1 για την πρωτεύουσα θέση θέασης. 2 Επιλέξτε 2 για τη δευτερεύουσα θέση θέασης. 0 Επιλέξτε 0 για τη θέση αναµονής. Τι υπάρχει στο µενού Clock... Time (Ώρα) Εµφανίζει το χρόνο. Εισάγετε την ώρα χειροκίνητα πιέζοντας τα αριθµητικά πλήκτρα στο Beo4. Date Εµφανίζει την εβδοµάδα και την ηµέρα. Year Εµφανίζει το χρόνο. Synch Για το συγχρονισµό του ενσωµατωµένου ρολογιού µε το teletext. Τι υπάρχει στο µενού Connections... V.Tape V.Tape για βίντεο Bang & Olufsen. DVD για ένα DVD player. STB (SAT), STB (V.AUX) για ένα set-top box*. None εάν δεν έχετε συνδέσει τίποτα. AV DVD για ένα DVD player. STB (SAT), STB (V.AUX) για ένα set-top box*. V.AUX για άλλες συσκευές. Non B&O V.Tape2 για διαφορετικό βίντεο από Bang & Olufsen. V.Tape2 για βίντεο Bang & Olufsen. S-VHS V.TP2 για βίντεο Super-VHS. Decoder(2) για ένα δεύτερο αποκωδικοποιητή. Συνδέστε τον πρωτεύοντα αποκωδικοποιητή στην υποδοχή DECODER. None εάν δεν έχετε συνδέσει τίποτα. Decoder (Αποκωδικοποιητής) Decoder(1) για έναν πρωτεύοντα αποκωδικοποιητή ή έναν προσαρµογέα. STB (SAT), STB (V.AUX) για ένα set-top box*. V.AUX για συσκευές άλλων κατασκευαστών πλην Bang & Olufsen. Non B&O V.Tape2 για διαφορετικό βίντεο από Bang & Olufsen. None εάν δεν έχετε συνδέσει τίποτα. *Επιλέξτε STB (SAT) για ένα πρωτεύον set-top box και STB (V.AUX) για ένα δευτερεύον set-top box.

24 Ευρετήριο 25 BeoLink ιαµορφωτής συστήµατος, 13 Η BeoVision 3 σε ένα διασυνδεδεµένο δωµάτιο, 14 Λειτουργία του διασυνδεδεµένου δωµατίου, 15 Συνδέσεις διασύνδεσης, 14 Συχνότητα σύνδεσης, 13 Υποδοχή σύνδεσης, 12, Οδηγός σελ. 45 CD-rom Χρήση του CD-rom, Οδηγός σελ. 2 Format Επιλογή µιας µορφής εικόνας, Οδηγός σελ. 11 Home theatre Γεµίζοντας την οθόνη µε εικόνα, Οδηγός σελ. 11 Επιλογή ηχείων για κινηµατογραφικό ήχο, Οδηγός σελ. 10 Master Link Ηχοσύστηµα µε την τηλεόρασή σας, Ρύθµιση επιλογών, 10 Σύνδεση του ηχοσυστήµατός σας, 10 Χρήση ολοκληρωµένου συστήµατος ήχου/εικόνας, 11 Set-top box Set-top box ποµπός υπερύθρων, 7 Set-top box Σύνδεση AV, 7 Εναλλακτική σύνδεση Set-top box, 8 Μενού Set-top Box Controller, Οδηγός σελ. 23 Χειρισµός του Set-top Box, Οδηγός σελ. 22 Teletext Teletext µεγάλο µέγεθος, µίξη και αποκάλυψη, Οδηγός σελ. 16 Αµεση πρόσβαση σε µία σελίδα µέσω του Fastext, Οδηγός σελ. 19 Αποθήκευση αγαπηµένων σελίδων Teletext σελίδες µνήµης, Οδηγός σελ. 12 Βασικές λειτουργίες Teletext, Οδηγός σελ. 12 Ενεργοποίηση υποτίτλων από Teletext, Οδηγός σελ. 13 Ενηµερωµένες σελίδες Teletext, Οδηγός σελ. 16 Ακουστικά Σύνδεση στις υποδοχές στην πρόσοψη, Οδηγός σελ. 48 Αποκωδικοποιητής Σύνδεση αποκωδικοποιητή AV ή RF, 9 Σύνδεση δύο αποκωδικοποιητών, 9 Υποδοχές, Οδηγός σελ. 41 Βιντεοκάµερα Αντιγραφή από βιντεοκάµερα σε βίντεο, Οδηγός σελ. 49 Παρακολούθηση εγγραφών βιντεοκάµερας, Οδηγός σελ. 49 Σύνδεση µιας βιντεοκάµερας, Οδηγός σελ. 48 Γλώσσα Αλλαγή του τύπου του ήχου ή της γλώσσας, Οδηγός σελ. 9 Εικόνα Γεµίζοντας την οθόνη µε εικόνα, Οδηγός σελ. 11 ιπλή οθόνη, Οδηγός σελ. 14 Ρύθµιση φωτεινότητας, χρώµατος ή αντίθεσης, Οδηγός σελ. 36 Τι υπάρχει στο µενού 'Picture', 22 Ενδείξεις και µενού Εµφανιζόµενες πληροφορίες και µενού, Οδηγός σελ. 5 Ενδείξεις στην οθόνη, Οδηγός σελ. 5 Μενού στην οθόνη ευρετήριο, 18 Επικοινωνία Επικοινωνία µε την Bang & Olufsen, Οδηγός σελ. 52 Ηχεία Επιλογή ηχείων για κινηµατογραφικό ήχο, Οδηγός σελ. 10 Ρύθµιση της απόστασης των ηχείων, 5 Ρύθµιση της έντασης του ήχου, 6 Σύνδεση ηχείων, 4 Τι υπάρχει στο µενού 'Speaket distance', 23 Τι υπάρχει στο µενού 'Speaket level', 23 Τι υπάρχει στο µενού 'Speaket type', 23 Τοποθέτηση εξωτερικών ηχείων, 3 Ήχος Αλλαγή της έντασης ήχου, των µπάσων, των πρίµων ή της ισορροπίας, Οδηγός σελ. 38 Αλλαγή του τύπου του ήχου ή της γλώσσας, Οδηγός σελ. 9 Επιλογή ηχείων για κινηµατογραφικό ήχο, Οδηγός σελ. 10 Επιλογή συνδυασµού ηχείων, Οδηγός σελ. 10 Προβολή του ονόµατος του συστήµατος ενεργού ήχου, Οδηγός σελ. 38 Ρύθµιση ή σίγαση της έντασης του ήχου, Οδηγός σελ. 9 Ρύθµιση της έντασης του ήχου, 6 Σίγαση του ήχου, Οδηγός σελ. 9 Τι υπάρχει στο µενού 'Sound Adjustment', 22 Ήχος Surround ιάταξη ηχείων ήχος surround, 3 6 Επιλογή ηχείων για κινηµατογραφικό ήχο, Οδηγός σελ. 10 Υποδοχές ηχείων και ψηφιακής εισόδου, Οδηγός σελ. 44

25 >> Ευρετήριο 26 Θέση της τηλεόρασης Προρύθµιση θέσεων βάσης, Οδηγός σελ. 35 Ρύθµιση της θέσης παρακολούθησης, Οδηγός σελ. 9 Τι υπάρχει στο µενού 'Stand', 24 Κωδικός PIN Αλλαγή ή διαγραφή του κωδικού pin, Οδηγός σελ. 20 Ενεργοποίηση του συστήµατος κωδικού pin, Οδηγός σελ. 20 Ξεχάσατε τον κωδικό PIN;, Οδηγός σελ. 21 Χρήση του κωδικού PIN, Οδηγός σελ. 21 Ρολόι Εισαγωγή ρυθµίσεων για το ενσωµατωµένο ρολόι, Οδηγός σελ. 34 Τι υπάρχει στο µενού 'Clock', 24 Συνδέσεις Set-top box Εναλλακτική σύνδεση set-top box, 8 Set-top box ποµπός υπερύθρων, 7 Set-top box Σύνδεση AV, 7 Ακουστικά, Οδηγός σελ. 48 Αποκωδικοποιητής αποκωδικοποιητής AV ή RF, Οδηγός σελ. 45 Αποκωδικοποιητής ύο αποκωδικοποιητές, 9 Ηχοσύστηµα, σύνδεση µε την τηλεόρασή σας, 10, Οδηγός σελ. 43 Καταχώρηση πρόσθετων συσκευών βίντεο, Οδηγός σελ. 32 Πρόσθετες συσκευές βίντεο, Οδηγός σελ. 43 DVD player, AV 2 Expander, Βίντεο, Set-top box, Video Game, Βιντεοκάµερα, κλπ. Συνδέσεις διασυνδεδεµένου δωµατίου, 14 Σύνδεση ηχείων, 4 Σύνδεση ρεύµατος και κεραίας, Οδηγός σελ. 42 Σύνδεση της τηλεόρασής σας, Οδηγός σελ. 42 Υποδοχές, Οδηγός σελ. 41 και 48 Υποδοχές στην πρόσοψη, Οδηγός σελ. 48 Τι υπάρχει στο µενού 'Connections', 24 Συντήρηση Αντικατάσταση των µπαταριών του Beo4, Οδηγός σελ. 47 Συντήρηση της τηλεόρασής σας, Οδηγός σελ. 46 Χειρισµός της τηλεόρασής σας, Οδηγός σελ. 40 Συντονισµός ιαγραφή συντονισµένων καναλιών, Οδηγός σελ. 31 Εύρεση διαθέσιµων τηλεοπτικών καναλιών, Οδηγός σελ. 26 Μετακίνηση συντονισµένων καναλιών, Οδηγός σελ. 29 Ονοµασία συντονισµένων καναλιών, Οδηγός σελ. 30 Προσθήκη νέων τηλεοπτικών καναλιών, Οδηγός σελ. 27 Ρύθµιση συντονισµένων τηλεοπτικών καναλιών, Οδηγός σελ. 28 Τι υπάρχει στο µενού 'Add program', 20 Τι υπάρχει στο µενού 'Auto tuning', 20 Τι υπάρχει στο µενού 'first TV manual tuning', 21 Τι υπάρχει στο µενού 'second TV manual tuning', 21 Τηλεοπτικά κανάλια ιαγραφή συντονισµένων καναλιών, Οδηγός σελ. 31 Επιλογή ενός τηλεοπτικού καναλιού, Οδηγός σελ. 8 Εύρεση διαθέσιµων καναλιών, Οδηγός σελ. 26 Μετακίνηση συντονισµένων καναλιών, Οδηγός σελ. 29 Ονοµασία συντονισµένων καναλιών, Οδηγός σελ. 30 Προβολή της λίστας καναλιών, Οδηγός σελ. 8 Προσθήκη νέων τηλεοπτικών καναλιών, Οδηγός σελ. 27 Ρύθµιση συντονισµένων τηλεοπτικών καναλιών, Οδηγός σελ. 28 Τι υπάρχει στο µενού 'Edit TV list', 20 Τηλεχειριστήριο Beo4 Αντικατάσταση των µπαταριών του Beo4, Οδηγός σελ. 47 Γνωριµία µε το Beo4, Οδηγός σελ. 4 Κατάργηση ενός 'πλήκτρου' από τη λίστα Beo4, 17 Μετακίνηση επιπλέον 'πλήκτρων', 17 Πρόσβαση σε επιπλέον συσκευές µέσω του Beo4, Οδηγός σελ. 33 Προσθήκη ενός 'πλήκτρου' στη λίστα Beo4, 16 Ρύθµιση του Beo4, Χρήση του Beo4, Οδηγός σελ. 4 5 Τοποθέτηση Τοποθέτηση εξωτερικών ηχείων, 3 Τοποθέτηση της τηλεόρασής σας, Οδηγός σελ. 40 Υποδοχές Υποδοχές AV και κεραίας, Οδηγός σελ. 45 Υποδοχές ηχείων και ψηφιακής εισόδου, Οδηγός σελ. 44 Υποδοχές, Οδηγός σελ. 41 Σύνδεση πρόσθετων συσκευών, Οδηγός σελ. 43 Υποδοχές στην πρόσοψη, Οδηγός σελ. 48 Υπότιτλοι Υπότιτλοι από Teletext, Οδηγός σελ. 13 Χρονοδιακόπτης Αυτόµατη έναρξη και στάση της τηλεόρασής σας, Οδηγός σελ. 18 Εισαγωγή ρυθµίσεων για το ενσωµατωµένο ρολόι, Οδηγός σελ. 34 Ενεργοποίηση της λειτουργίας αναπαραγωγής µε χρονοδιακόπτη, Οδηγός σελ. 19 Προβολή, επεξεργασία ή διαγραφή ενός χρονοδιακόπτη, Οδηγός σελ. 19 Τι υπάρχει στο µενού 'Activate Timer', 19

Μενού, 25 Επισκόπηση των µενού στην οθόνη.

Μενού, 25 Επισκόπηση των µενού στην οθόνη. Περιεχόµενα 2 Σύνδεση επιπλέον συσκευών, 3 Μάθετε για τον τρόπο σύνδεσης ενός set-top box, ενός αποκωδικοποιητή, του βίντεο BeoCord V 8000 ή ενός DVD 1 µε την τηλεόρασή σας, όπως και για τον τρόπο καταχώρησης

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision 4. Βιβλίο Αναφοράς

BeoVision 4. Βιβλίο Αναφοράς BeoVision 4 Βιβλίο Αναφοράς Η BeoVision 4 περιλαμβάνει τα προϊόντα τα οποία φαίνονται δίπλα. Τα μεμονωμένα εξαρτήματα αναφέρονται με τα αντίστοιχα ονόματά τους στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς. Η πλήρης

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Beo4 Οδηγός Περιεχόμενα Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3 Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Εξατομίκευση του Beo4, 5 Προσθήκη ενός πρόσθετου

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision 8. Νέο λογισμικό Συμπλήρωμα

BeoVision 8. Νέο λογισμικό Συμπλήρωμα BeoVision 8 Νέο λογισμικό Συμπλήρωμα Μενού στην οθόνη Η τηλεόρασή σας έχει εφοδιαστεί με νέο λογισμικό και πιθανώς με νέο υλικό εξοπλισμό. Σαν αποτέλεσμα υπάρχουν νέες λειτουργίες και χαρακτηριστικά που

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision Avant Οδηγ ς

BeoVision Avant Οδηγ ς BeoVision Avant Οδηγός BeoVision Avant Guide BeoVision Avant Reference book Περιεχόµενα του Οδηγού 3 Υπάρχουν δύο οδηγοί στη διάθεση σας, για να γνωρίσετε τη δική σας συσκευή Bang & Olufsen. Ο οδηγός

Διαβάστε περισσότερα

Beo4. Λεξιλόγιο πρόσθετων πλήκτρων

Beo4. Λεξιλόγιο πρόσθετων πλήκτρων Beo4 Λεξιλόγιο πρόσθετων πλήκτρων ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Τα πλήκτρα που φέρουν αστερίσκο (*) ισχύουν μόνο σε παλαιότερες εκδόσεις του τηλεχειριστηρίου Beo4. A A.AUX (βοηθητική πηγή ήχου) Για την ενεργοποίηση οποιασδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς περιέχουν ευρετήριο, το οποίο σας βοηθά να βρίσκετε συγκεκριµένα θέµατα, για τα οποία θέλετε να µάθετε περισσότερα.

Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς περιέχουν ευρετήριο, το οποίο σας βοηθά να βρίσκετε συγκεκριµένα θέµατα, για τα οποία θέλετε να µάθετε περισσότερα. BeoSystem 1 Οδηγός BeoSound 3000 Guide BeoSound 3000 Reference book Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς Επεξήγηση των συµβόλων που χρησιµοποιούνται στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς Πλήκτρα στο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς

Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς BeoVision 4 Οδηγός Η BeoVision 4 περιλαμβάνει τα προϊόντα τα οποία φαίνονται δίπλα. Τα μεμονωμένα εξαρτήματα αναφέρονται με τα αντίστοιχα ονόματά τους στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς. Η πλήρης διάταξη

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision 7. Συμπλήρωμα

BeoVision 7. Συμπλήρωμα BeoVision 7 Συμπλήρωμα Μενού στην οθόνη Το παρόν συμπλήρωμα περιέχει διορθώσεις στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς. Οι βασικές διορθώσεις αναφέρονται στα μενού στην οθόνη, στο μενού CONNECTIONS και στους

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Beo4 Οδηγός Περιεχόμενα Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3 Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Εξατομίκευση του Beo4, 5 Προσθήκη ενός πρόσθετου

Διαβάστε περισσότερα

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN BeoVision 8 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision 8. Βιβλίο Αναφοράς

BeoVision 8. Βιβλίο Αναφοράς BeoVision 8 Βιβλίο Αναφοράς 3 Πίνακες περιεχόμενων στο Βιβλίο Αναφοράς Τα περιεχόμενα αυτού του Βιβλίου Αναφοράς χωρίζονται σε ενότητες. Κάθε ενότητα ξεκινά με το δικό της αναλυτικό πίνακα περιεχομένων

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 4. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 6 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 4. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 6 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Beo4 Οδηγός Περιεχόμενα 3 Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 4 Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 6 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Εξατομίκευση του Beo4, 9 Ρύθμιση του

Διαβάστε περισσότερα

Λεζάντα για τη χρήση της BeoVision 1. Παρακολούθηση τηλεόρασης

Λεζάντα για τη χρήση της BeoVision 1. Παρακολούθηση τηλεόρασης BeoVision 1 Οδηγός Περιεχόµενα του Οδηγού 3 Τα παρακάτω είναι ένα ευρετήριο των περιεχοµένων του Βιβλίου Αναφοράς µε παραποµπές σε σελίδες: Πώς να ρυθµίσετε την BeoVision 1, 4 Σύνδεση των καλωδίων της

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision 6. Βιβλίο Αναφοράς

BeoVision 6. Βιβλίο Αναφοράς BeoVision 6 Βιβλίο Αναφοράς 3 Πίνακες περιεχόμενων στο Βιβλίο Αναφοράς Τα περιεχόμενα αυτού του Βιβλίου Αναφοράς χωρίζονται σε ενότητες. Κάθε ενότητα ξεκινά με το δικό της αναλυτικό πίνακα περιεχομένων

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision 10. Οδηγός

BeoVision 10. Οδηγός BeoVision 10 Οδηγός Περιεχόμενα Επισκόπηση μενού, 3 Δείτε μία επισκόπηση των μενού οθόνης. Πλοήγηση στα μενού, 4 Δείτε πώς να χρησιμοποιείτε τα διάφορα τηλεχειριστήρια για το χειρισμό των μενού. Αρχική

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision Οδηγός

BeoVision Οδηγός BeoVision 8-40 Οδηγός Περιεχόμενα Επισκόπηση μενού, 3 Δείτε μία επισκόπηση των μενού οθόνης. Πλοήγηση στα μενού, 4 Δείτε πώς να χρησιμοποιείτε τα διάφορα τηλεχειριστήρια για το χειρισμό των μενού. Αρχική

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound 9000 Οδηγ ς

BeoSound 9000 Οδηγ ς BeoSound 9000 Οδηγός BeoVision Avant Guide BeoVision Avant Reference book Περιεχόµενα του Οδηγού 3 Υπάρχουν δύο οδηγοί στη διάθεση σας, για να γνωρίσετε τη δική σας συσκευή Bang & Olufsen. Ο οδηγός Το

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Ρύθμιση της τηλεόρασης 3D, 33 Πώς να πραγματοποιήστε ρυθμίσεις για την παρακολούθηση τηλεόρασης 3D.

Περιεχόμενα. Ρύθμιση της τηλεόρασης 3D, 33 Πώς να πραγματοποιήστε ρυθμίσεις για την παρακολούθηση τηλεόρασης 3D. BeoSystem 3 Περιεχόμενα Επισκόπηση μενού, 3 Δείτε μία επισκόπηση των μενού οθόνης. Πλοήγηση στα μενού, 4 Δείτε πώς να χρησιμοποιείτε τα διάφορα τηλεχειριστήρια για το χειρισμό των μενού. Αρχική ρύθμιση,

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision MX 8000 Οδηγ ς

BeoVision MX 8000 Οδηγ ς BeoVision MX 8000 Οδηγός BeoVision Avant Guide Σε περίπτωση απώλειας ή ζηµιάς του BeoVision MX 8000 CD-ROM, οι πληροφορίες βρίσκονται και στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Bang & Olufsen: www.bang-olufsen.com

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound 3200 Οδηγ ς

BeoSound 3200 Οδηγ ς BeoSound 3200 Οδηγός Περιεχόµενα 3 Γνωριµία µε το µουσικό σας σύστηµα Bang & Olufsen, 4 Γνωρίστε το µουσικό σας σύστηµα, δείτε πως είναι οργανωµένα τα πλήκτρα στο ταµπλό χειρισµού, κατανοήστε και αλλάξετε

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision 10. Οδηγός

BeoVision 10. Οδηγός BeoVision 10 Οδηγός Σημεία προσοχής Βεβαιωθείτε ότι η τηλεόραση έχει τοποθετηθεί, ρυθμιστεί και συνδεθεί σύμφωνα µε τις οδηγίες αυτού του Οδηγού. Τοποθετήστε την τηλεόρασή σας σε μία ανθεκτική, σταθερή

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision 7. Βιβλίο Αναφοράς

BeoVision 7. Βιβλίο Αναφοράς BeoVision 7 Βιβλίο Αναφοράς Πίνακες περιεχόμενων στο Βιβλίο Αναφοράς ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Όλες οι αναφορές στο χειρισμό του DVD ισχύουν μόνο εάν η τηλεόρασή σας διαθέτει DVD player. Τα περιεχόμενα αυτού του Βιβλίου

Διαβάστε περισσότερα

Μια κινητή αίθουσα συναυλιών

Μια κινητή αίθουσα συναυλιών BeoSound 1 Οδηγός Μια κινητή αίθουσα συναυλιών 3 Τοποθετήστε το BeoSound 1 όπου θέλετε. Ο συμπαγής σχεδιασμός του σας επιτρέπει να το μεταφέρετε παντού. Το BeoSound 1 σας προσφέρει μια εξαιρετική ηχητική

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound 3000 Οδηγ ς

BeoSound 3000 Οδηγ ς BeoSound 3000 Οδηγός BeoSound 3000 Guide BeoSound 3000 Reference book Περιεχόµενα του Οδηγού 3 Υπάρχουν δύο οδηγοί στη διάθεση σας, για να γνωρίσετε τη δική σας συσκευή Bang & Olufsen. Ο Οδηγός Το Βιβλίο

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Ρύθμιση της τηλεόρασης 3D, 35 Πώς να πραγματοποιήστε ρυθμίσεις για την παρακολούθηση τηλεόρασης 3D.

Περιεχόμενα. Ρύθμιση της τηλεόρασης 3D, 35 Πώς να πραγματοποιήστε ρυθμίσεις για την παρακολούθηση τηλεόρασης 3D. BeoVision 7 Περιεχόμενα Επισκόπηση μενού, 3 Δείτε μία επισκόπηση των μενού οθόνης. Επισκόπηση μενού Blu-ray, 4 Δείτε μία επισκόπηση του μενού Blu-ray. Πλοήγηση στα μενού, 5 Δείτε πώς να χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound Βιβλίο Αναφοράς

BeoSound Βιβλίο Αναφοράς BeoSound 3000 Βιβλίο Αναφοράς BeoSound 3000 το πλήρως ολοκληρωµένο µουσικό σύστηµα Κάθε φορά που απλώνετε το χέρι σας για να χειριστείτε το BeoSound 3000, οι συρόµενες γυάλινες πόρτες ανοίγουν ως δια

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision MX 4200 Οδηγ ς

BeoVision MX 4200 Οδηγ ς BeoVision MX 4200 Οδηγός BeoVision Avant Guide Οι πληροφορίες στο CD-rom βρίσκονται και στις ιστοσελίδες της Bang & Olufsen µε διεύθυνση www.bang-olufsen.com ή µπορείτε να επικοινωνήσετε µε ένα κατάστηµα

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound 4. Συμπλήρωμα

BeoSound 4. Συμπλήρωμα BeoSound 4 Συμπλήρωμα Σύστημα μενού Το παρόν συμπλήρωμα περιέχει διορθώσεις στον Οδηγό του BeoSound 4. Λόγω νέου λογισμικού, το μουσικό σας σύστημα έχει εξοπλιστεί με νέα χαρακτηριστικά. Το σύστημα μενού

Διαβάστε περισσότερα

Επεξήγηση των συμβόλων που χρησιμοποιούνται στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς. Πλήκτρα στο τηλεχειριστήριο Beo4. Ένδειξη στο τηλεχειριστήριο Beo4

Επεξήγηση των συμβόλων που χρησιμοποιούνται στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς. Πλήκτρα στο τηλεχειριστήριο Beo4. Ένδειξη στο τηλεχειριστήριο Beo4 BeoVision 8 Οδηγός Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς Αυτός ο Οδηγός περιέχει πληροφορίες σχετικά με την καθημερινή χρήση της συσκευής σας Bang & Olufsen. Το Βιβλίο Αναφοράς περιέχει πληροφορίες σχετικά με

Διαβάστε περισσότερα

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN BeoLab 3500 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα

Διαβάστε περισσότερα

Η εισαγωγή σας στη χρήση της BeoCenter 1. Παρακολούθηση τηλεόρασης. Ρύθµιση της έντασης ήχου

Η εισαγωγή σας στη χρήση της BeoCenter 1. Παρακολούθηση τηλεόρασης. Ρύθµιση της έντασης ήχου BeoCenter 1 Οδηγός Περιεχόµενα του Οδηγού 3 Τα παρακάτω είναι ένα ευρετήριο των περιεχοµένων του ξεχωριστού Βιβλίου Αναφοράς µε παραποµπές σε σελίδες: Πώς να ρυθµίσετε την BeoCenter 1, 4 Σύνδεση των καλωδίων

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Πώς να χρησιμοποιείτε το μουσικό σας σύστημα, 4 Μάθετε τον τρόπο ενεργοποίησης και χειρισμού πηγών μέσω του ταμπλό χειρισμού από κοντά

Περιεχόμενα. Πώς να χρησιμοποιείτε το μουσικό σας σύστημα, 4 Μάθετε τον τρόπο ενεργοποίησης και χειρισμού πηγών μέσω του ταμπλό χειρισμού από κοντά BeoCenter 2 Οδηγός Περιεχόμενα 3 Αυτός ο Οδηγός επεξηγεί τον τρόπο χειρισμού του BeoCenter 2. Περιγράφει το χειρισμό του BeoCenter 2 με και χωρίς τη λειτουργία DVD. Αυτό σημαίνει ότι ο Οδηγός περιλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

Επεξήγηση των συμβόλων που χρησιμοποιούνται στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς. Πλήκτρα στο τηλεχειριστήριο Beo4 TV LIST

Επεξήγηση των συμβόλων που χρησιμοποιούνται στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς. Πλήκτρα στο τηλεχειριστήριο Beo4 TV LIST BeoVision 6 Οδηγός Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς Αυτός ο Οδηγός περιέχει πληροφορίες σχετικά με την καθημερινή χρήση της συσκευής σας Bang & Olufsen. Το Βιβλίο Αναφοράς περιέχει πληροφορίες για πιο προηγμένη

Διαβάστε περισσότερα

BeoCenter Βιβλίο Αναφοράς

BeoCenter Βιβλίο Αναφοράς BeoCenter 6 23 Βιβλίο Αναφοράς Πίνακες περιεχόμενων στο Βιβλίο Αναφοράς Τα περιεχόμενα αυτού του Βιβλίου Αναφοράς χωρίζονται σε ενότητες. Κάθε ενότητα ξεκινά με το δικό της αναλυτικό πίνακα περιεχομένων

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση του τηλεχειριστηρίου Beo4, 21 Μάθετε τον τρόπο χρήσης του τηλεχειριστηρίου Beo4 και χειρισμού του μουσικού σας συστήματος από απόσταση

Χρήση του τηλεχειριστηρίου Beo4, 21 Μάθετε τον τρόπο χρήσης του τηλεχειριστηρίου Beo4 και χειρισμού του μουσικού σας συστήματος από απόσταση BeoSound 4 Οδηγός Περιεχόμενα Γνωριμία με το μουσικό σας σύστημά Γνωριμία με το μουσικό σας σύστημα, 4 Σύστημα μενού, 5 Πώς να χρησιμοποιείτε το μουσικό σας σύστημα, 6 Μάθετε τον τρόπο ενεργοποίησης και

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Μενού οθόνης, 42 Επισκόπηση των μενού στην οθόνη.

Περιεχόμενα. Μενού οθόνης, 42 Επισκόπηση των μενού στην οθόνη. HDR 2 Οδηγός Περιεχόμενα 3 Γνωριμία με τη συσκευή εγγραφής σκληρού δίσκου και το Beo4, 4 Μάθετε για τον τρόπο χρήσης της συσκευής εγγραφής σκληρού δίσκου με το τηλεχειριστήριο Beo4 και εμφάνισης των μενού

Διαβάστε περισσότερα

BeoCenter 2. Οδηγός - Μονάδα Υποδοχών

BeoCenter 2. Οδηγός - Μονάδα Υποδοχών BeoCenter 2 Οδηγός - Μονάδα Υποδοχών CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται

Διαβάστε περισσότερα

BeoLink Wireless 1. Οδηγός

BeoLink Wireless 1. Οδηγός BeoLink Wireless 1 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα

Διαβάστε περισσότερα

Δέκτης AV Πολλαπλών Καναλιών. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης

Δέκτης AV Πολλαπλών Καναλιών. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης Δέκτης AV Πολλαπλών Καναλιών STR-DN1020 Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης 1 Ρύθμιση των ηχείων 2 Σύνδεση τηλεόρασης και άλλων συσκευών 3 Άλλες συνδέσεις 4 Επιλογή ηχείων και

Διαβάστε περισσότερα

Σύνδεση για το σήµα εισόδου βίντεο. Σύνδεση για το σήµα εισόδου S-VIDEO. Μετακινηθείτε προς τα κάτω ανά µενού και ανά κανάλι.

Σύνδεση για το σήµα εισόδου βίντεο. Σύνδεση για το σήµα εισόδου S-VIDEO. Μετακινηθείτε προς τα κάτω ανά µενού και ανά κανάλι. Πληροφορίες προϊόντος Συνδέσεις Σύνδεση VGA IN PC AUDIO IN VGA OUT STEREO OUT TV OUT ANTENNA DC-IN AUDIO-L IN AUDIO-R IN VIDEO IN S-VIDEO IN Πίνακας ελέγχου CH+/UP CH-/DOWN VOL- VOL+/ENTER MENU/ESC FINE

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound Βιβλίο Αναφοράς

BeoSound Βιβλίο Αναφοράς BeoSound 9000 Βιβλίο Αναφοράς BeoSound 9000 Το µουσικό ψυχαγωγικό κέντρο 3 Το BeoSound 9000 είναι ένα εξαιρετικό CD player µε ενσωµατωµένο ραδιόφωνο. Το BeoSound 9000 σας προσφέρει άψογη αναπαραγωγή ήχου

Διαβάστε περισσότερα

Σημεία προσοχής Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή είναι εγκατεστημένη, τοποθετημένη και συνδεδεμένη σύμφωνα µε τις οδηγίες αυτού του Οδηγού.

Σημεία προσοχής Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή είναι εγκατεστημένη, τοποθετημένη και συνδεδεμένη σύμφωνα µε τις οδηγίες αυτού του Οδηγού. BeoVision 9 Οδηγός Σημεία προσοχής Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή είναι εγκατεστημένη, τοποθετημένη και συνδεδεμένη σύμφωνα µε τις οδηγίες αυτού του Οδηγού. Τοποθετείτε πάντοτε τη συσκευή σας σε σταθερή και

Διαβάστε περισσότερα

Πολυκάναλος Δέκτης AV. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης

Πολυκάναλος Δέκτης AV. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης Πολυκάναλος Δέκτης AV STR-DN1030 Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης 1 Ρύθμιση των ηχείων 2 Σύνδεση τηλεόρασης και άλλων συσκευών 3 Άλλες συνδέσεις 4 Επιλογή ηχείων και βελτιστοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Μενού, 44 Επισκόπηση των μενού στην οθόνη. Ευρετήριο, 51

Περιεχόμενα. Μενού, 44 Επισκόπηση των μενού στην οθόνη. Ευρετήριο, 51 HDR 1 Οδηγός Περιεχόμενα 3 Γνωριμία με το HDR 1, 4 Μάθετε για τον τρόπο χρήσης της συσκευής εγγραφής σκληρού δίσκου με το τηλεχειριστήριο Beo4 και εμφάνισης των μενού στην οθόνη της τηλεόρασής σας. Καθημερινή

Διαβάστε περισσότερα

BeoCenter Οδηγός

BeoCenter Οδηγός BeoCenter 6 26 Οδηγός Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς Αυτός ο Οδηγός περιέχει πληροφορίες σχετικά με την καθημερινή χρήση της συσκευής σας Bang & Olufsen. Το Βιβλίο Αναφοράς περιέχει πληροφορίες σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido s_2 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Το προϊόν απενεργοποιείται πλήρως μόνο όταν αποσυνδέεται από την πρίζα. Η πρόσβαση στην πρίζα πρέπει να είναι πάντα ελεύθερη.

Το προϊόν απενεργοποιείται πλήρως μόνο όταν αποσυνδέεται από την πρίζα. Η πρόσβαση στην πρίζα πρέπει να είναι πάντα ελεύθερη. BeoLab 5 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Για την αποφυγή πρόκλησης πυρκαγιάς ή ηλεκτροπληξίας, μην εκθέτετε τη συσκευή σε βροχή ή υγρασία. Μην εκθέσετε τη συσκευή σε τυχόν σταξίματα ή πιτσιλίσματα και εξασφαλίστε ότι δεν

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινώντας NSZ-GS7. Network Media Player. Οι εικόνες επί της οθόνης, οι λειτουργίες και οι προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Ξεκινώντας NSZ-GS7. Network Media Player. Οι εικόνες επί της οθόνης, οι λειτουργίες και οι προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Ξεκινώντας EL Network Media Player NSZ-GS7 Οι εικόνες επί της οθόνης, οι λειτουργίες και οι προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Ξεκινώντας: ON/STANDBY Ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί τη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

BeoCenter Οδηγός _0604GRC UG BeoCenter 6-23.indd 1 05/04/06 14:20:28

BeoCenter Οδηγός _0604GRC UG BeoCenter 6-23.indd 1 05/04/06 14:20:28 BeoCenter 6 23 Οδηγός 3507798_0604GRC UG BeoCenter 6-23.indd 1 05/04/06 14:20:28 Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς Αυτός ο Οδηγός περιέχει πληροφορίες σχετικά με την καθημερινή χρήση της συσκευής σας Bang

Διαβάστε περισσότερα

'Ελληνικά' (Greek) Περιεχόμενα

'Ελληνικά' (Greek) Περιεχόμενα 'Ελληνικά' (Greek) Περιεχόμενα Εισαγωγή Αρχές λειτουργίας Τηλεχειριστήριο Διαθεσιμότητα μουσικής Εξώφυλλο Διαθεσιμότητα φωτογραφιών Διαθεσιμότητα ιστοσελίδων Καθημερινή χρήση του BeoPlayer Οργάνωση του

Διαβάστε περισσότερα

Το παρόν προϊόν συμμορφώνεται με τις διατάξεις των Οδηγιών 2004/108/EC και 2006/95/EC.

Το παρόν προϊόν συμμορφώνεται με τις διατάξεις των Οδηγιών 2004/108/EC και 2006/95/EC. BeoTime Οδηγός Το παρόν προϊόν συμμορφώνεται με τις διατάξεις των Οδηγιών 2004/108/EC και 2006/95/EC. Οι τεχνικές προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και η χρήση τους υπόκεινται σε μεταβολή χωρίς προειδοποίηση!

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΤΗΣ DVB-T MPEG-4 ReDi 100

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΤΗΣ DVB-T MPEG-4 ReDi 100 ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΤΗΣ DVB-T MPEG-4 ReDi 100 Σύντοµος οδηγός για να ξεκινήσετε αµέσως, να παρακολουθείτε ψηφιακή τηλεόραση Περιλαµβάνει: Σύνδεση µε την τηλεόραση, Εκκίνηση για πρώτη φορά & Αναζήτηση καναλιών,

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα. Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα. Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης

Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης Σύστημα οικιακού κινηματογράφου Blu-ray Disc /DVD BDV-NF7220 EL Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης BDV-NF7220 1 Περιεχόμενα συσκευασίας/ρύθμιση των ηχείων BDV-NF7220 2 Σύνδεση της τηλεόρασης Κύρια μονάδα

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα 1 Υποστηριζόμενοι δέκτες αυτοκινήτου της JVC Αυτός ο προσαρμογέας υποστηρίζει τους παρακάτω δέκτες

Διαβάστε περισσότερα

Καθημερινή χρήση. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος των ηχείων!

Καθημερινή χρήση. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος των ηχείων! BeoLab 8002 Οδηγός Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την εγκατάσταση των ηχείων όπως περιγράφεται στις παρακάτω σελίδες, συνδέστε ολόκληρο το σύστημα στο ρεύμα. Η ενδεικτική λυχνία ανάβει κόκκινη,

Διαβάστε περισσότερα

MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ

MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ 1. Καπάκι Μπαταρίας 2. Διακόπτης Κλειδώματος 3. Καπάκι Συνδετήρα USB 4. Συνδετήρας USB 5. Άναμμα/Σβήσιμο και Αναπαραγωγή/Παύση (Play/Pause) 6. Ένταση φωνής 7. MENU 8. Fn A->B

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N Ελληνικά Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N 1 Ελληνικά Ευρετήριο 1. Επισκόπηση....3 2. Έναρξη χρήσης...5 3. Σύνδεση του κεφαλόφωνου Bluetooth.....6 4. Χρήση του κεφαλόφωνου Bluetooth... 9 5. Τεχνικές προδιαγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο TVGo DVB-T02PRO

Ελληνικά. Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο TVGo DVB-T02PRO Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο TVGo DVB-T02PRO Ελληνικά 1.1 Εισαγωγή Το TVGo DVB-T02PRO μπορεί να μετατρέψει τον φορητό ή επιτραπέζιο υπολογιστή σας σε μία προσωπική ψηφιακή τηλεόραση και σας επιτρέπει να παρακολουθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Μόντεµ και τοπικό δίκτυο Οδηγός χρήσης

Μόντεµ και τοπικό δίκτυο Οδηγός χρήσης Μόντεµ και τοπικό δίκτυο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 12. BeoLab 12 1

BeoLab 12. BeoLab 12 1 BeoLab 12 BeoLab 12 1 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε σταγόνες ή πιτσιλιές και βεβαιωθείτε ότι δεν τοποθετείτε αντικείμενα με υγρά, όπως ανθοδοχεία, πάνω στη συσκευή. Το προϊόν απενεργοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido m_2 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 12. BeoLab 12 2 BeoLab 12 3

BeoLab 12. BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 BeoLab 12 BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 Οι τεχνικές προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και η χρήση τους υπόκεινται σε μεταβολή χωρίς προειδοποίηση. 3511053 Έκδοση 1.0 1201 Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido m_8 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido m_8 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido m_8 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido m_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido m_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido m_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

INNOVATOR S51324 Σετ 5.1 Ηχείων Οικιακού Κινηματογράφου

INNOVATOR S51324 Σετ 5.1 Ηχείων Οικιακού Κινηματογράφου INNOVATOR S51324 Σετ 5.1 Ηχείων Οικιακού Κινηματογράφου Εγχειρίδιο Χρήσης ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που επιλέξατε τα ηχεία Innovator S51324 5.1. Με τα ηχεία αυτά μπορείτε να απολαύσετε ήχο 5.1 καναλιών από

Διαβάστε περισσότερα

ILLUSION F1S FREE TO AIR

ILLUSION F1S FREE TO AIR ILLUSION F1S FREE TO AIR ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΔΕΚΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Η Εγκατάσταση της Μονάδας AVerMedia και του Δέκτη TV στο Windows Media Center

Η Εγκατάσταση της Μονάδας AVerMedia και του Δέκτη TV στο Windows Media Center Εγχειρίδιο Χρήστη Η Εγκατάσταση της Μονάδας AVerMedia και του Δέκτη TV στο Windows Media Center Ελληνική ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ Όλες οι οθόνες σε αυτήν την τεκμηρίωση αποτελούν εικόνες παραδείγματα. Οι εικόνες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ TV ANYWHERE

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ TV ANYWHERE ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Για την αποφυγή βραχυκυκλωμάτων, το προϊόν αυτό πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο σε εσωτερικό και σε ξηρό χώρο. Μην εκθέτετε τα εξαρτήματα σε βροχή ή υγρασία. Μην χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

INNOVATOR S51337 ΗΧΕΙΑ HOME THEATER 5.1 SURROUND ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

INNOVATOR S51337 ΗΧΕΙΑ HOME THEATER 5.1 SURROUND ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ INNOVATOR S51337 ΗΧΕΙΑ HOME THEATER 5.1 SURROUND ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε για την επιλογή του συστήματος Home Theater Innovator S51337. Το σύστημα αυτό συνδέεται με το PC, DVD Player, CD/MP3,

Διαβάστε περισσότερα

Το προσωπικό σας τηλεχειριστήριο

Το προσωπικό σας τηλεχειριστήριο Beo5 Οδηγός Το προσωπικό σας τηλεχειριστήριο Το τηλεχειριστήριο Beo5 έχει εξατομικευτεί για να προσφέρει εύκολη πρόσβαση στα προϊόντα Bang & Olufsen που διαθέτετε σπίτι σας. Όταν αγοράζετε ένα Beo5, το

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 6000 Οδηγ ς BEOL B 6000 GB OMSL

BeoLab 6000 Οδηγ ς BEOL B 6000 GB OMSL BeoLab 6000 Οδηγός ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να µειώσετε τον κίνδυνο ηλεκτροπληξίας, µην αφαιρείτε το κάλυµµα (ή το πίσω µέρος). Στο εσωτερικό της συσκευής δεν υπάρχουν εξαρτήµατα που µπορούν να επισκευαστούν από το

Διαβάστε περισσότερα

Μόντεµ και τοπικό δίκτυο

Μόντεµ και τοπικό δίκτυο Μόντεµ και τοπικό δίκτυο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα οικιακού κινηματογράφου. Οδηγός έναρξης HT-XT1

Σύστημα οικιακού κινηματογράφου. Οδηγός έναρξης HT-XT1 Σύστημα οικιακού κινηματογράφου Οδηγός έναρξης HT-XT1 Πίνακας περιεχομένων Εγκατάσταση 1 Περιεχόμενα συσκευασίας 3 2 Εγκατάσταση 4 3 Σύνδεση 6 4 Ενεργοποίηση του συστήματος 8 5 Ακρόαση ήχου 9 Βασικοί χειρισμοί

Διαβάστε περισσότερα

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη 1.1 Σύνδεση Βήμα 1. Συνδέστε το φορτισή στην πρίζα και το καλώδιο στο tvbox Βήμα 2. Συνδέστε το καλώδιο HDMI στην τηλεόραση Βήμα 3. Συνδέστε το δικτύου στο Ethernet 01

Διαβάστε περισσότερα

Modem και τοπικό δίκτυο

Modem και τοπικό δίκτυο Modem και τοπικό δίκτυο Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα. Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα. Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ EDCAST ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΥΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ NOVA

ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ EDCAST ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΥΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ NOVA ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ EDCAST ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΥΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ NOVA 1 1.1 Εισαγωγή Για να λάβετε τα δεδομένα του Υπ.Παιδείας

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης Μεγάφωνο HP UC Οδηγός χρήσης Copyright 2014, 2015 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard

Διαβάστε περισσότερα

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

A box filled with epic moments

A box filled with epic moments A box filled with epic moments υπηρεσία τηλεόρασης www.epic.com.cy υπηρεσία τηλεόρασης Λειτουργίες με μια ματιά. Η Υπηρεσία Τηλεόρασης της epic σου δίνει τον απόλυτο έλεγχο της τηλεοπτικής σου εμπειρίας

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Εάν το subwoofer σιγήσει τον ήχο, η ενδεικτική λυχνία γίνεται πορτοκαλί.

Εάν το subwoofer σιγήσει τον ήχο, η ενδεικτική λυχνία γίνεται πορτοκαλί. BeoLab 11 Οδηγός ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος πυρκαγιάς ή ηλεκτροπληξίας, μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε βροχή ή υγρασία. Μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε σταγόνες ή πιτσιλιές και βεβαιωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΠΙΛΟΓΕΑΣ ΣΗΜΑΤΩΝ AUDIO & VIDEO

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΠΙΛΟΓΕΑΣ ΣΗΜΑΤΩΝ AUDIO & VIDEO Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΠΙΛΟΓΕΑΣ ΣΗΜΑΤΩΝ AUDIO & VIDEO 2263 ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟΝ ΚΙΝ ΥΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑΣ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ. ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης HyperMedia Center. Περιεχόμενα

Εγχειρίδιο Χρήσης HyperMedia Center. Περιεχόμενα Εγχειρίδιο Χρήσης HyperMedia Center Περιεχόμενα V1.5 ΕΙΣΑΓΩΓΗ...2 ΈΛΕΓΧΟΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ...2 ΓΡΑΜΜΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ...3 ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ (TV)...4 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΗΓΗΣ...4 ΛΙΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΩΝ...4 ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ...5 SOURCE

Διαβάστε περισσότερα

Μόντεµ και τοπικό δίκτυο

Μόντεµ και τοπικό δίκτυο Μόντεµ και τοπικό δίκτυο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

HX-TEL 999. ΗΧ-TEL999 rev1_1 www.tele.gr

HX-TEL 999. ΗΧ-TEL999 rev1_1 www.tele.gr ΜΟΝΑ Α ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ HX-TEL 999 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 1 ΒΑΣΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ Χρησιµοποιείτε πάντα µόνο το τροφοδοτικό που συνοδεύει

Διαβάστε περισσότερα

Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς

Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς BeoVision 7 Οδηγός Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Όλες οι αναφορές στο χειρισμό του DVD ισχύουν μόνο εάν η τηλεόρασή σας διαθέτει DVD player. Αυτός ο Οδηγός περιέχει πληροφορίες σχετικά με

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β ΟΔΗΓΟΣ ΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ EDCAST

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β ΟΔΗΓΟΣ ΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ EDCAST ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β ΟΔΗΓΟΣ ΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ EDCAST 1 1.1 Εισαγωγή Για να λάβετε τα δεδομένα του Υπ. Παιδείας μέσω του επίγειου ψηφιακού σήματος της ΕΡΤ θα πρέπει, εάν δεν διαθέτετε ήδη, να προμηθευτείτε, να

Διαβάστε περισσότερα

2. Για να σβήσετε το MEGA STICK,

2. Για να σβήσετε το MEGA STICK, Tοποθέτηση Μπαταρίας 1. Αφαιρέστε το καπάκι του συνδετήρα USB. 2. Ανοίξτε το καπάκι της µπαταρίας. 3. Τοποθετήστε µια µπαταρία ΑΑΑ και βεβαιωθείτε ότι η µπαταρία έχει τοποθετηθεί στη σωστή θέση. 4. Κλείστε

Διαβάστε περισσότερα

Ράβδος ήχου. Οδηγός έναρξης HT-CT370

Ράβδος ήχου. Οδηγός έναρξης HT-CT370 Ράβδος ήχου Οδηγός έναρξης HT-CT370 Πίνακας περιεχομένων Εγκατάσταση 1 Περιεχόμενα συσκευασίας 4 2 Εγκατάσταση 5 3 Σύνδεση 6 4 Ενεργοποίηση του συστήματος 8 5 Ακρόαση ήχου 9 Βασικοί χειρισμοί Απόλαυση

Διαβάστε περισσότερα

Ράβδος ήχου. Οδηγός έναρξης HT-CT770

Ράβδος ήχου. Οδηγός έναρξης HT-CT770 Ράβδος ήχου Οδηγός έναρξης HT-CT770 Πίνακας περιεχομένων Εγκατάσταση 1 Περιεχόμενα συσκευασίας 4 2 Εγκατάσταση 5 3 Σύνδεση 6 4 Ενεργοποίηση του συστήματος 8 5 Ακρόαση ήχου 9 Βασικοί χειρισμοί Απόλαυση

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα