CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN"

Transcript

1 BeoLab 3500 Οδηγός

2 CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα οποία μπορεί να επισκευάσει ο χρήστης. Για οποιαδήποτε επισκευή, απευθυνθείτε σε εξειδικευμένο προσωπικό σέρβις. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος πυρκαγιάς ή ηλεκτροπληξίας, μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε βροχή ή υγρασία. Μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε σταγόνες ή πιτσιλιές και βεβαιωθείτε ότι δεν τοποθετείτε αντικείμενα με υγρά, όπως ανθοδοχεία, πάνω στη συσκευή. Για να αποσυνδέσετε πλήρως αυτή τη συσκευή από το ρεύμα, αφαιρέστε το φις τροφοδοσίας από την πρίζα του τοίχου. Η αποσυνδεμένη συσκευή θα παραμείνει σε άμεση κατάσταση λειτουργίας. Το εικονίδιο του κεραυνού με αιχμή βέλους μέσα σε ισόπλευρο τρίγωνο προειδοποιεί το χρήστη για την παρουσία μη μονωμένης επικίνδυνης τάσης εντός του περιβλήματος του προϊόντος που μπορεί να είναι επαρκούς μεγέθους ώστε να συνιστά κίνδυνο ηλεκτροπληξίας σε άτομα. Το εικονίδιο του θαυμαστικού μέσα σε ισόπλευρο τρίγωνο προειδοποιεί το χρήστη για την παρουσία σημαντικών οδηγιών λειτουργίας και συντήρησης (επισκευής) στα συνοδευτικά έγγραφα του προϊόντος.

3 Περιεχόμενα 3 Γνωριμία με το BeoLab 3500, 4 Το κεφάλαιο αυτό σας παρέχει μία γενική εικόνα σχετικά με τον τρόπο χρήσης των πηγών του συστήματος ήχου ή εικόνας του κύριου δωματίου και ακρόασής τους από το BeoLab 3500 που βρίσκεται σε κάποιο άλλο δωμάτιο. Χειρισμός από κοντά, 6 Μάθετε να ενεργοποιείτε τη λειτουργία Timer Play και να ακούτε μία πηγή που αναπαράγεται στο σύστημα του κύριου δωματίου. Χρήση του τηλεχειριστηρίου Beo4, 8 Μάθετε να χρησιμοποιείτε το τηλεχειριστήριο Beo4 για πρόσβαση στις πηγές του κύριου δωματίου από κάποιο διασυνδεδεμένο δωμάτιο, ρύθμιση του ήχου και προγραμματισμό ενός Χρονοδιακόπτη Αφύπνισης. Πληροφορίες στην οθόνη, 14 Μάθετε για την προβολή των πληροφοριών και τον τρόπο ρύθμισης της οθόνης. Το κεφάλαιο αυτό παρέχει επίσης μία επισκόπηση σχετικά με τους τύπους των πληροφοριών που εμφανίζονται στην οθόνη του BeoLab Εγκατάσταση του BeoLab 3500, 16 Πληροφορίες σχετικά με την εγκατάσταση, τις συνδέσεις και την προετοιμασία του BeoLab 3500 για χρήση. Επιπλέον, εδώ θα βρείτε οδηγίες καθαρισμού.

4 4 Γνωριμία με το BeoLab 3500 Το BeoLab 3500 προσδίδει στο κυρίως σύστημα Bang & Olufsen μια επιπλέον διάσταση. Είναι δυνατό να αναπαράγετε οποιαδήποτε πηγή επιθυμείτε από το σύστημα ήχου ή εικόνας του κύριου δωματίου σας και να την ακούτε μέσω της εγκατάστασης BeoLink στο δωμάτιο όπου βρίσκεται το BeoLab Ο χειρισμός του BeoLab 3500 είναι εφικτός τόσο από το ταμπλό χειρισμού όσο και μέσω τηλεχειριστηρίου Beo4. Ωστόσο, το τηλεχειριστήριο Beo4 σας προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα του συστήματος σύνδεσης. Μέσω του τηλεχειριστηρίου Beo4, μπορείτε να ελέγξετε τις λειτουργίες αναπαραγωγής του συστήματος του κυρίως δωματίου, καθώς και να ρυθμίσετε το BeoLab 3500 να σας ξυπνάει το πρωί. Χειρισμός από κοντά Ενεργοποιήστε το ραδιόφωνο του συστήματος του κυρίως δωματίου, ή ακούστε την πηγή που αναπαράγεται εκείνη τη στιγμή. Συμπεριλάβετε το BeoLab 3500 στον προγραμματισμό ενός Χρονοδιακόπτη Αναπαραγωγής που έχετε δημιουργήσει στο σύστημα του κυρίως δωματίου. Ο Χρονοδιακόπτης Αναπαραγωγής ενεργοποιεί το σύστημά σας μία συγκεκριμένη στιγμή σε συγκεκριμένη πηγή, και προγραμματίζεται στο σύστημα του κυρίως δωματίου. Χρήση του Beo4 Ενεργοποιήστε οποιαδήποτε πηγή επιθυμείτε στο σύστημα του κυρίως δωματίου μέσω του BeoLab Χειριστείτε όλες τις καθημερινές λειτουργίες αναπαραγωγής για την πηγή που αναπαράγεται εκείνη τη στιγμή μέσω του BeoLab Ρυθμίσετε τον ήχο στο BeoLab Ρυθμίσετε ένα Χρονοδιακόπτη Αφύπνισης στο BeoLab 3500.

5 5 Κυρίως δωμάτιο Διασυνδεδεμένο δωμάτιο Το κυρίως δωμάτιο είναι το δωμάτιο στο οποίο έχετε τοποθετήσει το ηχοσύστημα και/ή το σύστημα βίντεο μαζί με τις διάφορες πηγές (το κυρίως σύστημα). Το διασυνδεδεμένο δωμάτιο είναι ο χώρος όπου έχετε τοποθετήσει το BeoLab Από αυτό το δωμάτιο μπορείτε να ελέγχετε και να ακούτε τις πηγές από το κεντρικό σας σύστημα. Υπάρχουν διαθέσιμα δύο διαφορετικά συστήματα διανομής BeoLink: Ένα ενσύρματο σύστημα Master Link (ML). Ένα ασύρματο σύστημα που βασίζεται στο BeoLink Wireless 1. Το BeoLab 3500 μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε από τα δύο συστήματα. Για πληροφορίες σχετικά με την εγκατάσταση, ανατρέξτε στην ενότητα Τοποθέτηση του BeoLab 3500 (σελ ) αυτού του Οδηγού. Σημείωση: Μολονότι το BeoLab 3500 διαθέτει μία υποδοχή Power Link, δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα συνηθισμένο ηχείο Power Link σε ένα σύστημα ήχου ή εικόνας!

6 6 Χειρισμός από κοντά Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ταμπλό χειρισμού από κοντά για να συμπεριλάβετε ή να εξαιρέσετε το BeoLab 3500 σε ένα Χρονοδιακόπτη Αναπαραγωγής που έχετε προγραμματίσει στο κυρίως σύστημα σας ήχου ή εικόνας. Μπορείτε ακόμη να ακούσετε την πηγή που αναπαράγεται εκείνη τη στιγμή στο σύστημα του κυρίως δωματίου. Η λειτουργία Χρονοδιακόπτη Αναπαραγωγής δεν είναι διαθέσιμη σε όλα τα συστήματα της Bang & Olufsen. Παρακαλούμε ανατρέξτε στον Οδηγό του κυρίως συστήματος. TIMER BANG & OLUFSEN MUTE Πλήκτρο TIMER Η οθόνη και το ταμπλό χειρισμού από κοντά του BeoLab Εάν το BeoLab 3500 έχει συμπεριληφθεί στη λειτουργία Χρονοδιακόπτη Αναπαραγωγής, αυτό υποδεικνύεται από μια κόκκινη ενδεικτική λυχνία στο πλήκτρο TIMER στα αριστερά της οθόνης. Ακρόαση και προσωρινή διακοπή του ήχου Το πλήκτρο με την ένδειξη MUTE σας επιτρέπει να ακούτε την πηγή που αναπαράγεται εκείνη τη στιγμή στο κυρίως σύστημα. Όταν ενεργοποιείτε το BeoLab 3500 με αυτό τον τρόπο, θα έχετε ήχο μόνο στο BeoLab 3500 τα ηχεία στο κυρίως σύστημα δε θα ενεργοποιούνται. Πλήκτρο MUTE Εάν δεν αναπαράγεται καμία πηγή όταν αγγίξετε το MUTE, το BeoLab 3500 θα ενεργοποιήσει το ραδιόφωνο στο κυρίως σύστημα. Αγγίξτε και πάλι για λίγο το MUTE, και το BeoLab 3500 απενεργοποιείται (στην οθόνη εμφανίζεται μια κόκκινη ένδειξη αναμονής). Εάν συνεχίσετε να πιέζετε το πλήκτρο για δύο δευτερόλεπτα, θα απενεργοποιήσετε ταυτόχρονα τόσο το BeoLab 3500 όσο και το κυρίως σύστημα.

7 7 Χειρισμός Χρονοδιακόπτη Αναπαραγωγής Εάν έχετε προγραμματίσει το κυρίως σύστημα να ξεκινήσει αυτόματα την αναπαραγωγή (Χρονοδιακόπτης Αναπαραγωγής), το BeoLab 3500 μπορεί επίσης να συμπεριληφθεί. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία του Χρονοδιακόπτη Αναπαραγωγής από το ταμπλό χειρισμού από κοντά. > Αγγίξτε το πλήκτρο TIMER και θα δείτε την τρέχουσα ρύθμιση του χρονοδιακόπτη του BeoLab 3500 στην οθόνη. > Ενώ εμφανίζεται η τρέχουσα ρύθμιση χρονοδιακόπτη, αγγίξτε και πάλι το πλήκτρο TIMER για να αλλάξετε τη λειτουργία από TIMER (Χρονοδιακόπτης Αναπαραγωγής) σε NO TIMER (όχι Χρονοδιακόπτης Αναπαραγωγής), ή το αντίστροφο. Τηλεχειρισμός του Χρονοδιακόπτη Αναπαραγωγής Όταν το BeoLab 3500 βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Beo4 για να εξαιρέσετε ή να συμπεριλάβετε το BeoLab 3500 σε ένα πρόγραμμα Χρονοδιακόπτη Αναπαραγωγής. > Πιέστε επανειλημμένα LIST μέχρι να εμφανιστεί η ένδειξη SHIFT στην οθόνη. > Πιέστε 0 για εναλλαγή μεταξύ TIMER ON και NO TIMER. Για να εμφανιστεί η ένδειξη SHIFT, πρέπει πρώτα να την προσθέσετε στη λίστα λειτουργιών του Beo4. Παρακαλούμε ανατρέξτε στο κεφάλαιο Προσαρμογή του Beo4 του Οδηγού χρήσης του Beo4. Πληροφορίες στην οθόνη του BeoLab 3500 TIMER ON Η οθόνη δείχνει ότι το BeoLab 3500 έχει συμπεριληφθεί στον προγραμματισμό ενός Χρονοδιακόπτη αναπαραγωγής. NO TIMER Η οθόνη δείχνει ότι το BeoLab 3500 έχει εξαιρεθεί από τον προγραμματισμό ενός Χρονοδιακόπτη Αναπαραγωγής δε θα ενεργοποιηθεί αυτόματα όπως προγραμματίστηκε στο κυρίως σύστημα.

8 8 Χρήση του τηλεχειριστηρίου Beo4 Το τηλεχειριστήριο Beo4 σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε την πηγή που επιθυμείτε να ακούσετε από το σύστημα ήχου ή εικόνας του κυρίως δωματίου, και να ελέγξετε τις λειτουργίες για την πηγή αυτή - ακριβώς όπως όταν χειρίζεστε απευθείας το σύστημα του κυρίως δωματίου. Με το Beo4, μπορείτε να προγραμματίσετε έναν ξεχωριστό Χρονοδιακόπτη Αφύπνισης στο BeoLab 3500, και να ρυθμίσετε τον ήχο για το διασυνδεδεμένο ηχείο. Οι λειτουργίες που αναφέρονται σε αυτές τις σελίδες είναι διαθέσιμες μόνο μέσω του BeoLab 3500 εφόσον η αντίστοιχη πηγή βρίσκεται στη λίστα του συστήματος Bang & Olufsen και η πηγή υποστηρίζει τη λειτουργία. Ενεργοποίηση μίας πηγής ήχου > Πιέστε RADIO για να ακούσετε ένα ραδιοφωνικό πρόγραμμα. > Πιέστε CD για να ακούσετε ένα CD. > Πιέστε A MEM (A TAPE) για να ακούσετε μία ηχογράφηση. Ενεργοποίηση μίας πηγής εικόνας > Πιέστε TV για να παρακολουθήσετε τηλεόραση. > Πιέστε DTV (SAT) για να παρακολουθήσετε ψηφιακή τηλεόραση. > Πιέστε V MEM (V TAPE) για να παρακολουθήσετε μία εγγραφή εικόνας. > Πιέστε DVD για να παρακολουθήσετε ένα DVD. Ενεργοποίηση πρόσθετων πηγών > Πιέστε LIST για να εμφανίσετε πρόσθετες πηγές, όπως για παράδειγμα N.MUSIC (μουσική αποθηκευμένη σε ένα PC), και στη συνέχεια πιέστε GO για να ενεργοποιήσετε μία πηγή. Το τηλεχειριστήριο Beo4 διατίθεται σαν προαιρετικός εξοπλισμός από τα καταστήματα της Bang & Olufsen.

9 9 Παραδείγματα λειτουργιών που σχετίζονται με πηγές Πιέστε τα αριθμητικά πλήκτρα για να εισάγετε τον αριθμό του προγράμματος, του κομματιού ή του δίσκου που θέλετε να ακούσετε. Πιέστε ή για να μετακινηθείτε μεταξύ των προγραμμάτων, των εγγραφών ή των κομματιών. Πιέστε ή για να κάνετε αναζήτηση σε ένα CD σε μονό CD player, ή για να μετακινηθείτε μεταξύ των CD σε πολλαπλό CD player. Πιέστε το κίτρινο πλήκτρο για αναζήτηση προς τα εμπρός σε ένα CD σε πολλαπλό CD player. Πιέστε το πράσινο πλήκτρο για αναζήτηση προς τα πίσω σε ένα CD σε πολλαπλό CD player. Πιέστε STOP για παύση της αναπαραγωγής. Πιέστε δεύτερη φορά για να διακόψετε τελείως την αναπαραγωγή. Πιέστε GO για να συνεχίσετε την αναπαραγωγή. Πιέστε για να απενεργοποιήσετε το διασυνδεδεμένο ηχείο. Πιέστε και κρατήστε πιεσμένο για να απενεργοποιήσετε και το σύστημα Bang & Olufsen. Πρόσθετες λειτουργίες με το Beo4 Σίγαση του ήχου Πιέζοντας στο μέσο το πλήκτρο έντασης του ήχου ενώ το BeoLab 3500 βρίσκεται σε αναμονή, αντιστοιχεί με την πίεση του MUTE απευθείας στο BeoLab 3500 (δείτε σελ. 13). Αναπαραγωγή Για να ξεκινήσει η αναπαραγωγή σε ένα δευτερεύον βίντεο ή DVD player στο κύριο σύστημα, πιέστε LIST για να εμφανιστεί το DVD2* (V.TAPE2) και στη συνέχεια πιέστε GO. Το BeoLab 3500 και το κυρίως σύστημα σε ένα δωμάτιο Όταν το BeoLab 3500 έχει τοποθετηθεί στο ίδιο δωμάτιο με το κυρίως σύστημα, και πιέσετε ένα πλήκτρο επιλογής πηγής, όπως RADIO, CD ή TV, ο ήχος αναπαράγεται μέσω των ηχείων του κυρίως συστήματος. Ωστόσο, εάν θέλετε ο ήχος να αναπαράγεται μέσω του BeoLab 3500, πιέστε LIST για να εμφανιστεί το LINK* και στη συνέχεια ένα πλήκτρο επιλογής πηγής, όπως RADIO, CD ή TV. Το BeoLab 3500 θα πρέπει να έχει ρυθμιστεί στο Option 4 όπως περιγράφεται στην παράγραφο Έτοιμο για χρήση (σελ. 22). Ανατρέξτε στον Οδηγό που συνοδεύει το κυρίως σύστημά σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λειτουργίες που αφορούν τις πηγές. *ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Για να εμφανιστούν οι λειτουργίες αυτές, πρέπει πρώτα να τις προσθέσετε στη λίστα λειτουργιών του Beo4. Παρακαλούμε ανατρέξτε στο κεφάλαιο Προσαρμογή του Beo4 του Οδηγού χρήσης του Beo4.

10 10 Ρύθμιση του ήχου με το Beo4 Με το τηλεχειριστήριο Beo4 μπορείτε να ρυθμίσετε τον ήχο εξόδου του BeoLab Όλες οι ρυθμίσεις του ήχου θα επανέλθουν στις αρχικές τους τιμές όταν απενεργοποιήσετε το BeoLab 3500 εκτός εάν τις αποθηκεύσετε μόνιμα. Όλες οι τρέχουσες ρυθμίσεις ήχου, συμπεριλαμβανομένης της έντασης ήχου, αποθηκεύονται ταυτόχρονα. Ο ήχος του BeoLab 3500 ρυθμίζεται εντελώς ανεξάρτητα από το κυρίως σύστημα ήχου ή εικόνας. Ρύθμιση της έντασης του ήχου ή σίγαση του ήχου > Πιέστε ή για να αυξήσετε ή να μειώσετε την ένταση του ήχου. > Πιέστε το μέσο του πλήκτρου για να διακόψετε προσωρινά τον ήχο, και πιέστε ή για επαναφορά του ήχου. Ρύθμιση της ισορροπίας των ηχείων > Πιέστε επανειλημμένα LIST μέχρι να εμφανιστεί η ένδειξη SPEAKER* στην οθόνη. > Πιέστε ή για να ρυθμίσετε την ισορροπία μεταξύ του αριστερού και δεξιού ηχείου. Ρύθμιση μπάσων, πρίμων ή loudness > Πιέστε επανειλημμένα LIST μέχρι να εμφανιστεί η ένδειξη A.SETUP* (ή V.SETUP* για πηγή εικόνας) στην οθόνη. > Πιέστε GO για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τις ρυθμίσεις. > Πιέστε επανειλημμένα LIST μέχρι να εμφανιστεί η ένδειξη BASS, TREBLE ή LOUDNESS στην οθόνη. > Πιέστε ή για να προσαρμόσετε τη ρύθμιση. > Πιέστε GO για να επιλέξετε τη ρύθμιση. Μόνιμη αποθήκευση των ρυθμίσεων ήχου νέα προρύθμιση ήχου εκκίνησης > Πιέστε επανειλημμένα LIST μέχρι να εμφανιστεί η ένδειξη S.STORE* στην οθόνη. > Πιέστε GO για να αποθηκεύσετε μόνιμα τις ρυθμίσεις. *ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Για να εμφανιστούν οι λειτουργίες αυτές, πρέπει πρώτα να τις προσθέσετε στη λίστα λειτουργιών του Beo4. Παρακαλούμε ανατρέξτε στο κεφάλαιο Προσαρμογή του Beo4 του Οδηγού χρήσης του Beo4.

11 11 Πληροφορίες στην οθόνη VOL 36 Η τρέχουσα ένταση του ήχου. Η ένταση του ήχου μπορεί να ρυθμιστεί ανά δύο βήματα σε ένα εύρος τιμών από 00 μέχρι 72. TREBLE 0 Η τρέχουσα ρύθμιση πρίμων εδώ ουδέτερη. Τα πρίμα μπορούν να ρυθμιστούν σε ένα εύρος από -7 μέχρι +7. BALANCE Η τρέχουσα ρύθμιση ισορροπίας εδώ ουδέτερη. Η ισορροπία μπορεί να ρυθμίζεται μέχρι το 7 σε κάθε κανάλι. BASS 0 Η τρέχουσα ρύθμιση μπάσων εδώ ουδέτερη. Τα μπάσα μπορούν να ρυθμιστούν σε ένα εύρος από -7 μέχρι +7. LOUDNESS Όταν η λειτουργία loudness είναι ενεργοποιημένη, στην οθόνη εμφανίζεται συνεχώς η λέξη LOUDNESS, ενώ όταν είναι απενεργοποιημένη, η οθόνη εμφανίζει εναλλάξ LOUDNESS και OFF.

12 12 Ρύθμιση ενός Χρονοδιακόπτη Αφύπνισης Ένας Χρονοδιακόπτης Αφύπνισης δεν επαναλαμβάνεται, και διαγράφεται μετά την εκτέλεσή του. Μπορείτε επίσης να διαγράψετε έναν Χρονοδιακόπτη Αφύπνισης μόνοι σας. Επιλέξτε την ώρα και μία συγκεκριμένη πηγή, όπως για παράδειγμα CD, για το Χρονοδιακόπτη Αφύπνισης. Εκτός και εάν καθορίσετε διαφορετικά, ο Χρονοδιακόπτης Αφύπνισης ξεκινά στο ραδιοφωνικό σταθμό που αναπαραγόταν την τελευταία φορά. Για να ρυθμίσετε το BeoLab 3500 να σας ξυπνάει κάθε πρωί, για παράδειγμα, προγραμματίστε το κυρίως σύστημα ήχου ή εικόνας για Αναπαραγωγή με Χρονοδιακόπτη. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στον Οδηγό που συνοδεύει το κυρίως σύστημα και στη σελίδα 7 αυτού του Οδηγού. Ρύθμιση ενός Χρονοδιακόπτη Αφύπνισης > Πιέστε MENU στο Beo4. > Πιέστε το πλήκτρο για την πηγή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, όπως για παράδειγμα RADIO ή CD. Εάν επιλέξετε CD ως την πηγή σας, βεβαιωθείτε ότι υπάρχει φορτωμένο CD στο ηχοσύστημα. > Εάν είναι απαραίτητο, χρησιμοποιήστε τα αριθμητικά πλήκτρα για να εισάγετε έναν αριθμό προγράμματος και πιέστε GO. > Εισάγετε την ώρα αφύπνισης χρησιμοποιώντας τα αριθμητικά πλήκτρα. > Αν αλλάξετε γνώμη, πιέστε EXIT για να ακυρώσετε τη λειτουργία του Χρονοδιακόπτη Αφύπνισης. Διαφορετικά > πιέστε GO για να αποθηκεύσετε το Χρονοδιακόπτη Αφύπνισης. Αφού χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά το χρονοδιακόπτη αφύπνισης, την επόμενη φορά που θα εισάγετε μια ώρα, το BeoLab 3500 προτείνει αυτόματα στην οθόνη την ώρα που εισάγατε την τελευταία φορά. Για διαγραφή ενός Χρονοδιακόπτη Αφύπνισης > Πιέστε MENU για να εμφανίσετε το Χρονοδιακόπτη Αφύπνισης. > Πιέστε STOP για να διαγράψετε το Χρονοδιακόπτη. > Πιέστε GO για επιβεβαίωση.

13 13 Πληροφορίες στην οθόνη ON : Το BeoLab 3500 είναι έτοιμο να δεχθεί την ώρα που θα πληκτρολογήσετε για την αφύπνισή σας. STORED Έχετε τώρα αποθηκεύσει το Χρονοδιακόπτη Αφύπνισής σας. DELETED Έχετε τώρα διαγράψει το Χρονοδιακόπτη Αφύπνισής σας. ILLEGAL Η ώρα που πληκτρολογήσατε δεν είναι σωστή, απλά πληκτρολογήστε μία άλλη ώρα. Σχετικά με το Χρονοδιακόπτη Αφύπνισης και το Χρονοδιακόπτη Αναπαραγωγής Ο Χρονοδιακόπτης Αφύπνισης που έχετε προγραμματίσει στο BeoLab 3500 μπορεί να υπερισχύσει ενός Χρονοδιακόπτη Αναπαραγωγής που έχετε προγραμματίσει στο σύστημα του κυρίως δωματίου. Για παράδειγμα: Εάν ο Χρονοδιακόπτης Αναπαραγωγής έχει ρυθμιστεί για τις επτά το πρωί και ρυθμίσετε το Χρονοδιακόπτη Αφύπνισης για τις εννέα το πρωί, τότε θα υπερισχύσει ο Χρονοδιακόπτης Αφύπνισης. Ωστόσο, εάν ρυθμίσετε το Χρονοδιακόπτη Αφύπνισης να ξεκινήσει στις πέντε το πρωί και το Χρονοδιακόπτη Αναπαραγωγής για τις επτά, τότε θα εκτελεστούν και οι δύο χρονοδιακόπτες.

14 14 Πληροφορίες στην οθόνη Η κόκκινη οθόνη στο BeoLab 3500 προσαρμόζεται αυτόματα στον περιβάλλοντα φωτισμό. Αυτό διευκολύνει την ανάγνωση της οθόνης σε όλες τις συνθήκες φωτισμού. Η οθόνη μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να σας παρέχει πληροφορίες σχετικά με την πηγή που ακούτε. Επιπλέον, εάν το κυρίως σύστημα διαθέτει λειτουργία ρολογιού, το BeoLab 3500 μπορεί να ρυθμιστεί για να εμφανίζει την ώρα. Ρυθμίσεις οθόνης NO CLOCK Δεν υπάρχει ένδειξη ώρας στην οθόνη κατά την αναμονή, στην οθόνη εμφανίζεται μόνο η κόκκινη ενδεικτική λυχνία αναμονής. Όταν το BeoLab 3500 χρησιμοποιείται, η οθόνη εμφανίζει την τρέχουσα πηγή. Πραγματοποιήστε αυτή την επιλογή εάν το κύριο σύστημά σας δεν υποστηρίζει τη λειτουργία ρολογιού. CLOCK 1 Κατά την αναμονή, στην οθόνη εμφανίζεται η ώρα και η κόκκινη ενδεικτική λυχνία αναμονής. Όταν το BeoLab 3500 χρησιμοποιείται, η οθόνη εμφανίζει την τρέχουσα πηγή. CLOCK 2 Κατά την αναμονή, στην οθόνη εμφανίζεται η ώρα και η κόκκινη ενδεικτική λυχνία αναμονής. Η ένδειξη της ώρας παραμένει και όταν το BeoLab 3500 χρησιμοποιείται, αλλά όποτε εκτελείτε κάποιο χειρισμό του BeoLab 3500 (είτε από κοντά είτε από το τηλεχειριστήριο), η οθόνη θα σας δίνει μια σύντομη ένδειξη κατάστασης για τη λειτουργία. Αυτή είναι η εργοστασιακή ρύθμιση. Επιλογή ρύθμισης οθόνης > Ενώ αγγίζετε το πλήκτρο TIMER, αγγίξτε για λίγο το πλήκτρο MUTE. Η οθόνη πρώτα εμφανίζει την ένδειξη για την τρέχουσα ρύθμιση. > Αγγίξτε και πάλι το MUTE και η ένδειξη στην οθόνη αλλάζει. > Συνεχίστε να αγγίζετε το MUTE με αυτόν τον τρόπο μέχρι να εμφανιστεί η ένδειξη για τη ρύθμιση που επιθυμείτε. > Απελευθερώστε και τα δύο πλήκτρα. Εάν σε μία διάταξη Wireless 1 επιλέξετε είτε CLOCK 1, είτε CLOCK 2, στη συνέχεια ρυθμίστε την ώρα στο κυρίως σύστημα με σκοπό να προκαλέσετε την ενημέρωση της προβολής της ώρας.

15 15 Πρόσθετες ενδείξεις κατάστασης A.MEM 1 Ακούτε το κομμάτι με αριθμό 1 από το κασετόφωνο. DTV 12 Ακούτε το ψηφιακό τηλεοπτικό πρόγραμμα αριθμός 12. RADIO 3 Ακούτε το ραδιοφωνικό πρόγραμμα αριθμός 3. A.MEM < > Τα δύο βέλη προς τα αριστερά και δεξιά (< >) υποδεικνύουν ότι η πηγή έχει σταματήσει. Εμφανίζονται επίσης με V.MEM και CD. A.MEM << Το διπλό βέλος που δείχνει προς τα αριστερά (<<) υποδεικνύει ότι η εγγραφή τυλίγεται προς τα πίσω. Εμφανίζονται επίσης με V.MEM και CD. A.MEM >> Το διπλό βέλος που δείχνει προς τα δεξιά (>>) υποδεικνύει ότι η εγγραφή τυλίγεται προς τα εμπρός. Εμφανίζονται επίσης με V.MEM και CD. CD 12 Ακούτε το κομμάτι αριθμός 12 από ένα CD σε μονό CD player. DVD 1 Ακούτε το κεφάλαιο αριθμός 1 από το DVD. DVD2 1 Ακούτε το κεφάλαιο αριθμός 1 από το DVD2. LOAD Εάν δεν υπάρχει δίσκος στο CD player, DVD player, κασετόφωνο ή βίντεο όταν πιέσετε το πλήκτρο πηγής, η οθόνη σας υπενθυμίζει να τοποθετήσετε έναν αναβοσβήνοντας την ένδειξη LOAD τρεις φορές. N.MUSIC Ακούτε N.MUSIC όρο που χρησιμοποιεί η Bang & Olufsen για τη μουσική που αποθηκεύεται σε PC από το BeoLink PC2/BeoPort. RECORD Η ένδειξη RECORD αναβοσβήνει τρεις φορές στην οθόνη για να σας πληροφορήσει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια εγγραφή. Για να μη χαλάσει η εγγραφή, το σύστημα αυτόματα μεταβαίνει στην πηγή από την οποία γίνεται η εγγραφή και θα την ακούτε από το διασυνδεδεμένο ηχείο. TV 3 Ακούτε το τηλεοπτικό πρόγραμμα αριθμός 3. V.MEM 1 Παρακολουθείτε την εγγραφή αριθμός 1 από το βίντεο. CD3 4 Ακούτε το δίσκο αριθμός 3 και το κομμάτι αριθμός 4 από ένα CD σε πολλαπλό CD player. N.RADIO Ακούτε N.RADIO όρο που χρησιμοποιεί η Bang & Olufsen για τα προγράμματα ραδιοφώνου μέσω Internet από το BeoLink PC2/ BeoPort.

16 16 Τοποθέτηση του BeoLab 3500 Στις επόμενες σελίδες εξηγείται ο τρόπος εγκατάστασης του BeoLab 3500 σε ένα ενσύρματο ή ασύρματο σύστημα Master Link. Σας συνιστούμε να ακολουθήσετε αυτή τη διαδικασία: Αποσυνδέστε ολόκληρο το σύστημα από το ρεύμα. Περάστε ένα καλώδιο Master Link από το κυρίως σύστημα στο διασυνδεδεμένο δωμάτιο (ή εγκαταστήστε το BeoLink Wireless 1 όπως επεξηγείται στον Οδηγό που εσωκλείεται με το Wireless 1). Συνδέστε το BeoLab 3500 όπως εξηγείται στην παράγραφο Συνδέσεις καλωδίων (σελ ). Συνδέστε ξανά ολόκληρο το σύστημα στο ρεύμα, και πραγματοποιήστε την κατάλληλη ρύθμιση επιλογής για το BeoLab Αυτή η ρύθμιση εξηγείται στην παράγραφο Έτοιμο για χρήση (σελ. 22). Το BeoLab 3500 πρέπει να τοποθετηθεί οριζόντια στον τοίχο, ή να στερεώνεται στην προαιρετική βάση τραπεζιού. Συνδέστε τα καλώδια προτού στερεώσετε το BeoLab 3500 στον τοίχο ή τη βάση τραπεζιού. Προφυλάξεις Βεβαιωθείτε ότι το BeoLab 3500 έχει τοποθετηθεί και συνδεθεί σύμφωνα με τις οδηγίες που παρέχονται σ αυτόν τον Οδηγό. Για την αποφυγή τραυματισμού, χρησιμοποιήστε μόνο βάσεις και προσαρτήματα τοίχου εγκεκριμένα από την Bang & Olufsen. To BeoLab 3500 μπορεί να σβήσει εντελώς μόνο αποσυνδέοντάς τo από την πρίζα! Μην προσπαθήσετε να ανοίξετε το BeoLab Αφήστε τέτοιου είδους εργασίες στο εξειδικευμένο προσωπικό σέρβις! Το BeoLab 3500 είναι σχεδιασμένο μόνο για χρήση σε εσωτερικό χώρο, σε ξηρά, οικιακά περιβάλλοντα και σε περιοχή θερμοκρασιών C. Μην τοποθετείτε το BeoLab 3500 σε άμεσο ηλιακό ή τεχνητό φως (π.χ. έναν προβολέα) ή κοντά σε αντικείμενα που παράγουν ηλεκτρικό θόρυβο (π.χ. ντίμερ), διότι ελαττώνεται η ευαισθησία του δέκτη του τηλεχειριστηρίου. Για βέλτιστη ποιότητα ήχου, μην τοποθετείτε το BeoLab 3500 σε περιορισμένο χώρο, όπως για παράδειγμα σε μια μικρή βιβλιοθήκη. Αφήστε απόσταση τουλάχιστον 20 cm στις πλευρές των ηχείων, και μην τοποθετήσετε ποτέ αντικείμενα εμπρός από το BeoLab 3500.

17 17 Προσάρτημα τοίχου: Στη συσκευασία περιλαμβάνεται ένα προσάρτημα τοίχου για την τοποθέτηση του BeoLab 3500 στον τοίχο. Συνιστούμε να τοποθετήσετε το BeoLab 3500 σε κατάλληλο ύψος πάνω από το δάπεδο ώστε να διευκολύνεται ο χειρισμός από κοντά και η χρήση της οθόνης κατάστασης. Για να είναι δυνατή η τοποθέτηση σε διαφορετικά ύψη, το BeoLab 3500 έχει τη δυνατότητα κλίσης ώστε ο ήχος να κατευθύνεται στη θέση ακρόασής σας (δηλ. εάν το BeoLab 3500 είναι τοποθετημένο ψηλά, δώστε του κλίση προς τα κάτω). Βάση τραπεζιού: Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την προαιρετική βάση η οποία καθιστά την τοποθέτηση του BeoLab 3500 ακόμη πιο ευέλικτη. Για να μπορεί να τοποθετείται η βάση σε διαφορετικά ύψη, υπάρχουν σε αυτή δύο σετ οπών. Χρησιμοποιώντας το κάτω σετ οπών το BeoLab 3500 αποκτά κλίση προς τα επάνω και αντίστροφα. Στη σελίδα 19 εξηγείται ο τρόπος τοποθέτησης του BeoLab 3500 στη βάση τραπεζιού. Στις σελίδες εξηγείται ο τρόπος τοποθέτησης του BeoLab 3500 στον τοίχο.

18 18 >> Τοποθέτηση του BeoLab 3500 Για να στερεωθεί το BeoLab 3500 σε συμπαγή τοίχο: Σημαδέψτε και ανοίξτε τις οπές 56 cm 22" 56 cm 22" στον τοίχο χρησιμοποιώντας το βραχίονα σα γνώμονα. Στερεώστε το προσάρτημα στον τοίχο. Χρησιμοποιήστε το σωστό μέγεθος και τύπο βιδών και ούπα λαμβάνοντας υπόψη την κατασκευή A και την κατάσταση του τοίχου. Χρησιμοποιήστε τρεις βίδες και ούπα, κάθε ένα με ελάχιστη ικανότητα φορτίου 13 kg. Αλφαδιάστε το εξάρτημα στερέωσης πριν σφίξετε τις βίδες (A). Αφαιρέστε το γκρίζο πλαστικό κάλυμμα (B) από το προσάρτημα τοίχου και συνδέστε τα καλώδια. B C C Κρεμάστε το BeoLab 3500 στο προσάρτημα τοίχου εισάγοντάς τους δύο πλαστικούς πείρους στις οπές του πάνω άκρου του επίτοιχου εξαρτήματος στερέωσης. Ασφαλίστε το BeoLab 3500 στο προσάρτημα με τις δύο βίδες (C), και συνδέστε ξανά το γκρίζο πλαστικό κάλυμμα (B).

19 19 Για να στερεωθεί το προσάρτημα σε τοίχο ελαφρού τύπου: Οι διαχωριστικοί τοίχοι ελαφρού τύπου κατασκευάζονται συνήθως από γυψοσανίδες που στηρίζονται σε ορθοστάτες. Η γυψοσανίδα δεν είναι ικανοποιητικό υλικό για τη στήριξη του BeoLab 3500! Εάν θέλετε να στηρίξετε το BeoLab 3500 σε τοίχο από γυψοσανίδα, χρησιμοποιώντας το στάνταρ προσάρτημα τοίχου, χρησιμοποιήστε μία μονωμένη βίδα στρογγυλής κεφαλής (ø 4.5 mm), οι οποίες θα τρυπήσουν τη γυψοσανίδα και θα βιδωθούν τουλάχιστον κατά 25 mm σε έναν ορθοστάτη. Επιπλέον, χρησιμοποιήστε δύο πρόσθετες βίδες ειδικού τύπου για γυψοσανίδες. Εάν επιθυμείτε να τοποθετήσετε το BeoLab 3500 μεταξύ ορθοστατών, ασφαλίστε την πρόσθετη επίτοιχη πλάκα με έναν ορθοστάτη σε κάθε άκρο, χρησιμοποιώντας τον κατάλληλο τύπο βίδας. Στη συνέχεια συνδέστε το στάνταρ προσάρτημα τοίχου στην πλάκα, χρησιμοποιώντας τις τρεις παρεχόμενες βίδες. Οι διαστάσεις της πρόσθετης επίτοιχης πλάκας είναι προσαρμοσμένες ειδικά για χρήση στις ΗΠΑ. Για να στερεωθεί το BeoLab 3500 σε βάση τραπεζιού: Ξεβιδώστε τις ελατηριωτές βίδες στο πίσω μέρος του BeoLab 3500 ώστε να αφαιρεθεί το γκρίζο πλαστικό προσάρτημα τοίχου. Συνδέστε το BeoLab 3500 στη βάση χρησιμοποιώντας τις δύο μικρές βίδες που παρέχονται με τη βάση.

20 20 Συνδέσεις καλωδίων Σε ένα ενσύρματο σύστημα Master Link Ακολουθήστε τις οδηγίες σε αυτή τη σελίδα, εάν πρόκειται να συνδέσετε το BeoLab 3500 στο κυρίως δωμάτιο μέσω καλωδίου Master Link. Στο διασυνδεδεμένο δωμάτιο: Συνδέστε το καλώδιο Master Link (επίπεδο βύσμα πολλαπλών ακίδων) στην υποδοχή Master Link στο BeoLab 3500 και περάστε το καλώδιο στο κουτί συνδεσμολογίας ML. Σύνδεση Master Link με το σύστημα του κυρίως δωματίου Κυρίως δωμάτιο Διασυνδεδεμένο δωμάτιο Στο κυρίως δωμάτιο: Συνδέστε το καλώδιο Master Link (επίπεδο βύσμα πολλαπλών ακίδων) στην υποδοχή Master Link στο κυρίως σύστημα και στη συνέχεια περάστε το καλώδιο στο κουτί συνδεσμολογίας ML. MASTER LINK Μέσα στο κουτί συνδεσμολογίας, ενώστε τα καλώδια όπως εξηγείται στον οδηγό που εσωκλείεται στο κουτί. Αυτός ο οδηγός περιέχει όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις πολλές δυνατότητες του κουτιού και με το πώς να ενώσετε τα καλώδια. MASTER LINK Τελικά συνδέστε το BeoLab 3500 στο ρεύμα και ενεργοποιήστε το κυρίως σύστημα. Κουτί συνδεσμολογίας ML Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με άλλα αξεσουάρ, καλώδια, καλύμματα καλωδίων, κλπ., επικοινωνήστε με ένα κατάστημα της Bang & Olufsen.

21 21 BeoLink Wireless 1 R ML Σε ένα ασύρματο σύστημα Master Link Ακολουθήστε τις οδηγίες που παρέχονται σε αυτή τη σελίδα, εάν πρόκειται να συνδέσετε το BeoLab 3500 στο κυρίως δωμάτιο μέσω ενός συστήματος BeoLink Wireless 1. Κυρίως δωμάτιο Διασυνδεδεμένο δωμάτιο Στο κυρίως δωμάτιο: Συνδέστε τη μονάδα Wireless 1 που έχετε καταχωρήσει ως πομπό στην υποδοχή Master Link στο κυρίως σύστημα. MASTER LINK Στο διασυνδεδεμένο δωμάτιο: Συνδέστε το Wireless 1 που έχετε καταχωρήσει ως δέκτη στην υποδοχή Master Link στο BeoLab Συνδέστε και το BeoLab 3500 και το Wireless 1 στο ρεύμα. BeoLink Wireless 1 T MASTER LINK R BeoLink Wireless 1 Για πληροφορίες σχετικά με την εγκατάσταση των μονάδων BeoLink Wireless 1, ανατρέξτε στον Οδηγό που συνοδεύει το Wireless 1.

22 22 Έτοιμο για χρήση TIMER BANG & OLUFSEN MUTE Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την οθόνη, ανατρέξτε στην παράγραφο Πληροφορίες στην οθόνη (σελ ) αυτού του Οδηγού. Option 4 Option 5 Option 6 Όταν ολοκληρώσετε την εγκατάσταση του BeoLab 3500, συνδέστε το στο ρεύμα. Στη συνέχεια ενεργοποιήστε το κυρίως σύστημα. Όταν ενεργοποιηθεί για πρώτη φορά, στην οθόνη του θα ανάψει η κόκκινη ενδεικτική λυχνία αναμονής και μετά από λίγο θα εμφανιστεί το ρολόι. Ωστόσο, εάν το κυρίως σύστημα είναι τύπου που δεν υποστηρίζει την επιλογή του ρολογιού, στην οθόνη θα εμφανιστεί μόνο : Ρυθμίσεις επιλογών Μπορούν να πραγματοποιηθούν οι εξής επιλογές για το BeoLab 3500: Option 0: Χρησιμοποιείται όταν επιθυμείτε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία τηλεχειρισμού. Option 4: Χρησιμοποιείται εάν τοποθετήσετε το BeoLab 3500 στο ίδιο δωμάτιο με το κυρίως σας σύστημα (π. χ. σε ένα μεγάλο καθιστικό σχήματος Γ με δύο ξεχωριστές θέσεις ακρόασης). Option 5: Χρησιμοποιείται εάν τοποθετήσετε μία τηλεόραση Bang & Olufsen στο ίδιο δωμάτιο με το BeoLab Option 6: Χρησιμοποιείται σε διάταξη με το κυρίως σύστημα σε ένα δωμάτιο και το BeoLab 3500 σε κάποιο άλλο όπως περιγράφεται σε αυτόν τον οδηγό (αυτή είναι η εργοστασιακή ρύθμιση). Χρησιμοποιήστε το τηλεχειριστήριο Beo4 για να ρυθμίσετε την επιλογή. Ολόκληρο το σύστημα θα πρέπει να τεθεί σε κατάσταση αναμονής. > Κρατώντας πιεσμένο το πλήκτρο, πιέστε LIST. > Απελευθερώστε και τα δύο πλήκτρα. > Πιέστε LIST επανειλημμένα μέχρι να εμφανιστεί το OPTION? στην οθόνη του Beo4 και πιέστε GO. > Πιέστε επανειλημμένα LIST μέχρι να εμφανιστεί η ένδειξη L.OPT στην οθόνη του Beo4 και στη συνέχεια πληκτρολογήστε το σωστό νούμερο (0, 4, 5 ή 6).

23 Καθαρισμός του BeoLab Μη χρησιμοποιήσετε ποτέ οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος της BeoLab Καθαρίστε τις μεταλλικές επιφάνειες που σκονίζονται με ένα στεγνό, μαλακό πανί. Εάν είναι απαραίτητο, αφαιρέστε τους λεκέδες ή τις δύσκολες βρωμιές με ένα πολύ καλά στυμμένο πανί χωρίς χνούδια, βουτηγμένο σε διάλυμα νερού που περιέχει μόνο λίγες σταγόνες ήπιου απορρυπαντικού, όπως υγρό πιάτων. Η μπροστινή σχάρα μπορεί να καθαριστεί χρησιμοποιώντας ηλεκτρική σκούπα με ακροφύσιο μαλακής βούρτσας και ρυθμισμένη στην ελάχιστη ένταση. Το κεντρικό τμήμα του BeoLab 3500 (η οθόνη και τα πλήκτρα), διαθέτουν μια ειδική επίστρωση αυτοεπισκευαζόμενου προστατευτικού βερνικιού. Αυτό σημαίνει ότι μικρά γδαρσίματα επισκευάζονται από μόνα τους. Για τον καθαρισμό αυτού τυ τμήματος πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο ένα στεγνό πανί.

24 24 Απόρριψη Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (Waste Electrical and Electronic Equipment ή WEEE) Προστασία περιβάλλοντος Το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και η Τα προϊόντα και οι εξοπλισμοί που επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν εκδώσει την οδηγία περί απόρριψης Ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού. Σκοπός της οδηγίας είναι η πρόληψη απόρριψης ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού και η προώθηση της επαναχρησιμοποίησης και ανακύκλωσης καθώς και άλλων μορφών περισυλλογής τέτοιων απορριμμάτων. Συνεπώς η οδηγία αφορά κατασκευαστές, αντιπροσώπους και καταναλωτές. Η οδηγία WEEE (περί απόρριψης ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού) απαιτεί τόσο οι κατασκευαστές όσο και οι τελικοί χρήστες να διαθέτουν τον ηλεκτρικό και ηλεκτρονικό εξοπλισμό και εξαρτήματα με περιβαλλοντικά φιλικό και ασφαλή τρόπο, και ο εξοπλισμός και τα απορρίμματα να επαναχρησιμοποιούνται ή περισυλλέγονται για τα υλικά τους ή την ενέργεια. Ο ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός και τα εξαρτήματα δεν πρέπει να απορρίπτονται μαζί με τα συνηθισμένα οικιακά απορρίμματα, όλος ο ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός και τα εξαρτήματα πρέπει να συλλέγονται και να απορρίπτονται χωριστά. πρέπει να συλλέγονται για επαναχρησιμοποίηση, ανακύκλωση και άλλες μορφές περισυλλογής φέρουν τη σήμανση του εικονογράμματος που φαίνεται. Όταν απορρίπτετε ηλεκτρικό και ηλεκτρονικό εξοπλισμό χρησιμοποιώντας τα συστήματα συλλογής που είναι διαθέσιμα στη χώρα σας, προστατεύετε το περιβάλλον, την ανθρώπινη υγεία και συμβάλλετε στη λογική χρήση των φυσικών πόρων. Η συλλογή ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού και απορριμμάτων προστατεύει από τον κίνδυνο μόλυνσης της φύσης με τις επικίνδυνες ουσίες οι οποίες μπορεί να υπάρχουν σε ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά προϊόντα και εξοπλισμούς. Το κατάστημα πώλησης της Bang & Olufsen θα σας βοηθήσει και θα σας συμβουλεύσει σχετικά με το σωστό τρόπο απόρριψης για τη χώρα σας.

25 25 Το παρόν προϊόν ικανοποιεί τις απαιτήσεις που αναφέρονται στις οδηγίες ΕΕ 89/336/EEC και 73/23/EEC. Οι τεχνικές προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και η χρήση τους υπόκεινται σε μεταβολή χωρίς προειδοποίηση! Μόνο για την αγορά των ΗΠΑ! ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο παρών εξοπλισμός έχει δοκιμαστεί και διαπιστωθεί ότι συμμορφώνεται με τα όρια που έχουν τεθεί για ψηφιακές συσκευές τάξης Β, σύμφωνα με το τμήμα 15 των Κανονισμών FCC. Αυτά τα όρια έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν εύλογη προστασία έναντι επιβλαβών παρεμβολών σε οικιακή εγκατάσταση. Ο παρών εξοπλισμός παράγει, χρησιμοποιεί και μπορεί να εκπέμψει ραδιοσυχνοτική ενέργεια και, εάν δεν εγκατασταθεί και χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με τις οδηγίες, ενδέχεται να προκαλέσει επιβλαβείς παρεμβολές στις ραδιοεπικοινωνίες. Ωστόσο, δεν εγγυάται ότι δεν θα δημιουργηθούν παρεμβολές σε μια συγκεκριμένη εγκατάσταση. Εάν ο παρών εξοπλισμός προκαλεί επιβλαβείς παρεμβολές στη ραδιοφωνική ή τηλεοπτική λήψη, οι οποίες μπορούν να διαπιστωθούν από την απενεργοποίηση και ενεργοποίηση του εξοπλισμού, συνιστάται στο χρήστη να προσπαθήσει να επιλύσει την παρεμβολή με ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα μέτρα: Αλλάξτε τον προσανατολισμό ή τη θέση της κεραίας λήψης. Αυξήστε την απόσταση ανάμεσα στον εξοπλισμό και το δέκτη. Συνδέστε τον εξοπλισμό σε πρίζα διαφορετικού κυκλώματος από αυτό στο οποίο έχει συνδεθεί ο δέκτης. Για βοήθεια, συμβουλευθείτε το κατάστημα πώλησης ή έναν έμπειρο τεχνικό ραδιοφώνου/ τηλεόρασης. Μόνο για την αγορά του Καναδά! Η παρούσα ψηφιακή συσκευή τάξης B πληροί όλες τις απαιτήσεις των Κανονισμών Σχετικά με Εξοπλισμούς που Προκαλούν Παρεμβολές του Καναδά.

26

27

28

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN BeoLab 7-6 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα

Διαβάστε περισσότερα

BeoLink Wireless 1. Οδηγός

BeoLink Wireless 1. Οδηγός BeoLink Wireless 1 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα

Διαβάστε περισσότερα

Σημεία προσοχής! ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται

Σημεία προσοχής! ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται BeoLab 10 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα οποία

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 12. BeoLab 12 1

BeoLab 12. BeoLab 12 1 BeoLab 12 BeoLab 12 1 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε σταγόνες ή πιτσιλιές και βεβαιωθείτε ότι δεν τοποθετείτε αντικείμενα με υγρά, όπως ανθοδοχεία, πάνω στη συσκευή. Το προϊόν απενεργοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 7-1 BeoLab 7-2. Οδηγός

BeoLab 7-1 BeoLab 7-2. Οδηγός BeoLab 7-1 BeoLab 7-2 Οδηγός Προφυλάξεις! Βεβαιωθείτε ότι το ηχείο είναι τοποθετημένο και συνδεδεμένο σύμφωνα με τις οδηγίες αυτού του Οδηγού. Μην επιχειρήσετε να ανοίξετε το ηχείο. Αφήστε τέτοιου είδους

Διαβάστε περισσότερα

Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος του ηχείου!

Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος του ηχείου! BeoLab 7 1 Οδηγός Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την εγκατάσταση του ηχείου όπως περιγράφεται στις παρακάτω σελίδες, συνδέστε ολόκληρο το σύστημα στο ρεύμα. Προστασία ηχείου Το ηχείο διαθέτει ένα

Διαβάστε περισσότερα

Εάν το subwoofer σιγήσει τον ήχο, η ενδεικτική λυχνία γίνεται πορτοκαλί.

Εάν το subwoofer σιγήσει τον ήχο, η ενδεικτική λυχνία γίνεται πορτοκαλί. BeoLab 11 Οδηγός ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος πυρκαγιάς ή ηλεκτροπληξίας, μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε βροχή ή υγρασία. Μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε σταγόνες ή πιτσιλιές και βεβαιωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN BeoLab 9 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα οποία

Διαβάστε περισσότερα

Το παρόν προϊόν συμμορφώνεται με τις διατάξεις των Οδηγιών 2004/108/EC και 2006/95/EC.

Το παρόν προϊόν συμμορφώνεται με τις διατάξεις των Οδηγιών 2004/108/EC και 2006/95/EC. BeoTime Οδηγός Το παρόν προϊόν συμμορφώνεται με τις διατάξεις των Οδηγιών 2004/108/EC και 2006/95/EC. Οι τεχνικές προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και η χρήση τους υπόκεινται σε μεταβολή χωρίς προειδοποίηση!

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 12. BeoLab 12 2 BeoLab 12 3

BeoLab 12. BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 BeoLab 12 BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 Οι τεχνικές προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και η χρήση τους υπόκεινται σε μεταβολή χωρίς προειδοποίηση. 3511053 Έκδοση 1.0 1201 Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την

Διαβάστε περισσότερα

Καθημερινή χρήση. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος των ηχείων!

Καθημερινή χρήση. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος των ηχείων! BeoLab 8002 Οδηγός Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την εγκατάσταση των ηχείων όπως περιγράφεται στις παρακάτω σελίδες, συνδέστε ολόκληρο το σύστημα στο ρεύμα. Η ενδεικτική λυχνία ανάβει κόκκινη,

Διαβάστε περισσότερα

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN BeoVision 4 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα

Διαβάστε περισσότερα

BeoCenter 2. Οδηγός - Μονάδα Υποδοχών

BeoCenter 2. Οδηγός - Μονάδα Υποδοχών BeoCenter 2 Οδηγός - Μονάδα Υποδοχών CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound 9000 Οδηγ ς

BeoSound 9000 Οδηγ ς BeoSound 9000 Οδηγός BeoVision Avant Guide BeoVision Avant Reference book Περιεχόµενα του Οδηγού 3 Υπάρχουν δύο οδηγοί στη διάθεση σας, για να γνωρίσετε τη δική σας συσκευή Bang & Olufsen. Ο οδηγός Το

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 6000 Οδηγ ς BEOL B 6000 GB OMSL

BeoLab 6000 Οδηγ ς BEOL B 6000 GB OMSL BeoLab 6000 Οδηγός ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να µειώσετε τον κίνδυνο ηλεκτροπληξίας, µην αφαιρείτε το κάλυµµα (ή το πίσω µέρος). Στο εσωτερικό της συσκευής δεν υπάρχουν εξαρτήµατα που µπορούν να επισκευαστούν από το

Διαβάστε περισσότερα

Μια κινητή αίθουσα συναυλιών

Μια κινητή αίθουσα συναυλιών BeoSound 1 Οδηγός Μια κινητή αίθουσα συναυλιών 3 Τοποθετήστε το BeoSound 1 όπου θέλετε. Ο συμπαγής σχεδιασμός του σας επιτρέπει να το μεταφέρετε παντού. Το BeoSound 1 σας προσφέρει μια εξαιρετική ηχητική

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 4. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 6 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 4. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 6 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Beo4 Οδηγός Περιεχόμενα 3 Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 4 Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 6 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Εξατομίκευση του Beo4, 9 Ρύθμιση του

Διαβάστε περισσότερα

Τo BeoLab 8000 έχει σχεδιασθεί για χρήση. Στη βάση θα πρέπει να τοποθετηθούν τα τέσσερα λαστιχένια πόδια

Τo BeoLab 8000 έχει σχεδιασθεί για χρήση. Στη βάση θα πρέπει να τοποθετηθούν τα τέσσερα λαστιχένια πόδια BeoLab 8000 Οδηγός Ε Τ Ο Ι Μ Ο Γ Ι Α Χ Ρ Η Σ Η... 3 Αφού έχετε συναρµολογήσει τα ηχεία είναι έτοιµα να συνδεθούν στο σύστηµα ήχου (ή εικόνας) και στο ρεύµα (δείτε τις οδηγίες συναρµολόγησης στο φυλλάδιο

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Beo4 Οδηγός Περιεχόμενα Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3 Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Εξατομίκευση του Beo4, 5 Προσθήκη ενός πρόσθετου

Διαβάστε περισσότερα

Το προϊόν απενεργοποιείται πλήρως μόνο όταν αποσυνδέεται από την πρίζα. Η πρόσβαση στην πρίζα πρέπει να είναι πάντα ελεύθερη.

Το προϊόν απενεργοποιείται πλήρως μόνο όταν αποσυνδέεται από την πρίζα. Η πρόσβαση στην πρίζα πρέπει να είναι πάντα ελεύθερη. BeoLab 5 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Για την αποφυγή πρόκλησης πυρκαγιάς ή ηλεκτροπληξίας, μην εκθέτετε τη συσκευή σε βροχή ή υγρασία. Μην εκθέσετε τη συσκευή σε τυχόν σταξίματα ή πιτσιλίσματα και εξασφαλίστε ότι δεν

Διαβάστε περισσότερα

Beo4. Λεξιλόγιο πρόσθετων πλήκτρων

Beo4. Λεξιλόγιο πρόσθετων πλήκτρων Beo4 Λεξιλόγιο πρόσθετων πλήκτρων ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Τα πλήκτρα που φέρουν αστερίσκο (*) ισχύουν μόνο σε παλαιότερες εκδόσεις του τηλεχειριστηρίου Beo4. A A.AUX (βοηθητική πηγή ήχου) Για την ενεργοποίηση οποιασδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Beo4 Οδηγός Περιεχόμενα Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3 Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Εξατομίκευση του Beo4, 5 Προσθήκη ενός πρόσθετου

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound 3000 Οδηγ ς

BeoSound 3000 Οδηγ ς BeoSound 3000 Οδηγός BeoSound 3000 Guide BeoSound 3000 Reference book Περιεχόµενα του Οδηγού 3 Υπάρχουν δύο οδηγοί στη διάθεση σας, για να γνωρίσετε τη δική σας συσκευή Bang & Olufsen. Ο Οδηγός Το Βιβλίο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΙ ΟΠΟΙΗΣΗ: Για την αποφυγή πρόκλησης πυρκαγιάς ή ηλεκτροπληξίας, µην εκθέτετε τη συσκευή σε βροχή ή υγρασία.

ΠΡΟΕΙ ΟΠΟΙΗΣΗ: Για την αποφυγή πρόκλησης πυρκαγιάς ή ηλεκτροπληξίας, µην εκθέτετε τη συσκευή σε βροχή ή υγρασία. Beoab 2 Οδηγός Τα DOBY, DOBY DIGITA, PO OGIC αποτελούν εµπορικά σήµατα της Dolby aboratories icensing Corporation. ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να µειώσετε τον κίνδυνο ηλεκτροπληξίας, µην αφαιρείτε το κάλυµµα (ή το πίσω

Διαβάστε περισσότερα

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN BeoVision 4 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα

Διαβάστε περισσότερα

MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306

MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306 MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306 1. Χρήση Το mini ηχοσύστημα αναπαράγει μουσική από CD και USB. Η μουσική μπορεί επίσης να αναπαραχθεί μέσω της θύρας LINE-IN. Η λειτουργία FM σας επιτρέπει να ακούτε

Διαβάστε περισσότερα

Επεξήγηση των συμβόλων που χρησιμοποιούνται στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς. Πλήκτρα στο τηλεχειριστήριο Beo4. Ένδειξη στο τηλεχειριστήριο Beo4

Επεξήγηση των συμβόλων που χρησιμοποιούνται στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς. Πλήκτρα στο τηλεχειριστήριο Beo4. Ένδειξη στο τηλεχειριστήριο Beo4 BeoVision 8 Οδηγός Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς Αυτός ο Οδηγός περιέχει πληροφορίες σχετικά με την καθημερινή χρήση της συσκευής σας Bang & Olufsen. Το Βιβλίο Αναφοράς περιέχει πληροφορίες σχετικά με

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound 3200 Οδηγ ς

BeoSound 3200 Οδηγ ς BeoSound 3200 Οδηγός Περιεχόµενα 3 Γνωριµία µε το µουσικό σας σύστηµα Bang & Olufsen, 4 Γνωρίστε το µουσικό σας σύστηµα, δείτε πως είναι οργανωµένα τα πλήκτρα στο ταµπλό χειρισµού, κατανοήστε και αλλάξετε

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT 1. Ασφάλεια 1.1 Χρήση Η συσκευή αυτή λειτουργεί ως φορητό Ράδιο/CD. Αναπαράγει μουσική (MP3) μέσω CD και USB. Μπορεί επίσης να αναπαράγει μουσική

Διαβάστε περισσότερα

Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec. Μοντέλο: Fantec SB-200BT. Εγχειρίδιο Αγγλικά

Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec. Μοντέλο: Fantec SB-200BT. Εγχειρίδιο Αγγλικά Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec Μοντέλο: Fantec SB-200BT Εγχειρίδιο Αγγλικά Τεχνικές προδιαγραφές: Διαστάσεις (Π x Υ x Β): 340 x 110 x 110 mm Ισχύς εξόδου: 24W (2 x 12W) RMS Έκδοση Bluetooth:

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound Βιβλίο Αναφοράς

BeoSound Βιβλίο Αναφοράς BeoSound 3000 Βιβλίο Αναφοράς BeoSound 3000 το πλήρως ολοκληρωµένο µουσικό σύστηµα Κάθε φορά που απλώνετε το χέρι σας για να χειριστείτε το BeoSound 3000, οι συρόµενες γυάλινες πόρτες ανοίγουν ως δια

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB

ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB Οδηγίες Χρήσης Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην ιστοσελίδα www.lenco.com Προσοχή! Σημαντικές Πληροφορίες Ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΟΡΑΤΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ

PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο πριν χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά τη συσκευή. Τοποθετήστε τη συσκευή σε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP6013. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP6013. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SRP6013 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Τηλεχειριστήριο γενικής

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP6011. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP6011. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SRP6011 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Τηλεχειριστήριο γενικής

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι

Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι WL200 Εγχειρίδιο Χρήσης Όλα τα ονόματα εταιρειών και προϊόντων ανήκουν στους αντίστοιχους ιδιοκτήτες τους. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 Ευχαριστούμε για την αγορά του ανεμιστήρα. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή. Αγαπητέ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ KA-PT04 ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΈΞΑΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ, ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΉ ΤΟ ΠΑΡΌΝ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΠΡΟΤΟΎ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ ΚΑΙ ΦΥΛΆΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΉ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΤ4000

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΤ4000 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΤ4000 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Μετά το πέρας της ζωής τους, ο δέκτης θα πρέπει να ανακυκλωθεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ισχύουν στην Ε.Ε. και όχι μαζί με τα κοινά οικιακά απορρίμματα.

Διαβάστε περισσότερα

Supported capacity: 16, 32, 64, 128, 256, 512Mb, 1Gb, 2Gb

Supported capacity: 16, 32, 64, 128, 256, 512Mb, 1Gb, 2Gb BeoSound 3 Οδηγός Supported file formats are: MP3 Sampling frequencies: 8, 11.025, 12, 16, 22.05, 24, 32, 44.1, and 48 khz Constant or variable bit rates: 8, 16, 24, 32, 40, 48, 56, 64, 80, 96, 112, 128,

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση. AD200. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση.  AD200. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome AD200 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 2 Το ηχείο σύνδεσης 3 Εισαγωγή 3 Περιεχόμενα συσκευασίας

Διαβάστε περισσότερα

INNOVATOR S51337 ΗΧΕΙΑ HOME THEATER 5.1 SURROUND ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

INNOVATOR S51337 ΗΧΕΙΑ HOME THEATER 5.1 SURROUND ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ INNOVATOR S51337 ΗΧΕΙΑ HOME THEATER 5.1 SURROUND ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε για την επιλογή του συστήματος Home Theater Innovator S51337. Το σύστημα αυτό συνδέεται με το PC, DVD Player, CD/MP3,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΕΛΕΓΚΤΗ HERCULES DJCONTROLWAVE Το Hercules DJControlWave είναι ένας ελεγκτής για DJ με 2 πλατό με ασύρματη τεχνολογία Bluetooth.

Διαβάστε περισσότερα

INNOVATOR S51324 Σετ 5.1 Ηχείων Οικιακού Κινηματογράφου

INNOVATOR S51324 Σετ 5.1 Ηχείων Οικιακού Κινηματογράφου INNOVATOR S51324 Σετ 5.1 Ηχείων Οικιακού Κινηματογράφου Εγχειρίδιο Χρήσης ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που επιλέξατε τα ηχεία Innovator S51324 5.1. Με τα ηχεία αυτά μπορείτε να απολαύσετε ήχο 5.1 καναλιών από

Διαβάστε περισσότερα

Θερμοστάτης LTC 530. Οδηγίες Ο θερμοστάτης διαθέτει οθόνη με «LED» φωτισμό, η οποία εμφανίζει την πραγματική θερμοκρασία

Θερμοστάτης LTC 530. Οδηγίες Ο θερμοστάτης διαθέτει οθόνη με «LED» φωτισμό, η οποία εμφανίζει την πραγματική θερμοκρασία Θερμοστάτης LTC 530 Οδηγίες Ο θερμοστάτης διαθέτει οθόνη με «LED» φωτισμό, η οποία εμφανίζει την πραγματική θερμοκρασία Ο θερμοστάτης έχει σχεδιαστεί για να διατηρήσει μια σταθερή θερμοκρασία. Ο θερμοστάτης

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση του τηλεχειριστηρίου Beo4, 21 Μάθετε τον τρόπο χρήσης του τηλεχειριστηρίου Beo4 και χειρισμού του μουσικού σας συστήματος από απόσταση

Χρήση του τηλεχειριστηρίου Beo4, 21 Μάθετε τον τρόπο χρήσης του τηλεχειριστηρίου Beo4 και χειρισμού του μουσικού σας συστήματος από απόσταση BeoSound 4 Οδηγός Περιεχόμενα Γνωριμία με το μουσικό σας σύστημά Γνωριμία με το μουσικό σας σύστημα, 4 Σύστημα μενού, 5 Πώς να χρησιμοποιείτε το μουσικό σας σύστημα, 6 Μάθετε τον τρόπο ενεργοποίησης και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ XPS DJ SET. 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το κουτί περιέχει Τεχνικές προδιαγραφές Συστάσεις... 3

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ XPS DJ SET. 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το κουτί περιέχει Τεχνικές προδιαγραφές Συστάσεις... 3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ XPS 2.0 60 DJ SET 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 2 1.1. Το κουτί περιέχει... 2 1.2. Τεχνικές προδιαγραφές... 2 1.3. Συστάσεις... 3 2. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΤ ΗΧΕΙΩΝ XPS 2.0 60 DJ SET... 3 2.1. Τοποθέτηση του κιτ

Διαβάστε περισσότερα

3 x 4. Illustration II. 8.Option 2. 7. Option 1 8.1 7.1 8.2 9.1. a SM3. 9.Option 3. Illustration I. Illustration III

3 x 4. Illustration II. 8.Option 2. 7. Option 1 8.1 7.1 8.2 9.1. a SM3. 9.Option 3. Illustration I. Illustration III BC m CZ SK EST 1 3 4 2 3 x 4 1 2 6 5 4 Illustration II 7. Option 1 8.Option 2 8.1 b 7.1 8.2 9.1 9.Option 3 a SM3 10 Illustration I Illustration III ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΑ Ι GR 1. Μονάδα

Διαβάστε περισσότερα

Το προσωπικό σας τηλεχειριστήριο

Το προσωπικό σας τηλεχειριστήριο Beo5 Οδηγός Το προσωπικό σας τηλεχειριστήριο Το τηλεχειριστήριο Beo5 έχει εξατομικευτεί για να προσφέρει εύκολη πρόσβαση στα προϊόντα Bang & Olufsen που διαθέτετε σπίτι σας. Όταν αγοράζετε ένα Beo5, το

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ XPS ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το κουτί περιέχει Τεχνικές προδιαγραφές Συστάσεις... 3

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ XPS ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το κουτί περιέχει Τεχνικές προδιαγραφές Συστάσεις... 3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ XPS 41 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 2 1.1. Το κουτί περιέχει... 2 1.2. Τεχνικές προδιαγραφές... 2 1.3. Συστάσεις... 3 2. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΤ ΗΧΕΙΩΝ XPS 41... 3 2.1. Τοποθέτηση του κιτ ηχείων... 3 2.2. Συνδέσεις...

Διαβάστε περισσότερα

Σύνδεση για το σήµα εισόδου βίντεο. Σύνδεση για το σήµα εισόδου S-VIDEO. Μετακινηθείτε προς τα κάτω ανά µενού και ανά κανάλι.

Σύνδεση για το σήµα εισόδου βίντεο. Σύνδεση για το σήµα εισόδου S-VIDEO. Μετακινηθείτε προς τα κάτω ανά µενού και ανά κανάλι. Πληροφορίες προϊόντος Συνδέσεις Σύνδεση VGA IN PC AUDIO IN VGA OUT STEREO OUT TV OUT ANTENNA DC-IN AUDIO-L IN AUDIO-R IN VIDEO IN S-VIDEO IN Πίνακας ελέγχου CH+/UP CH-/DOWN VOL- VOL+/ENTER MENU/ESC FINE

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z3. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Αγγίξτε τα «άκρα» με τη δική σας μουσική. Αισθανθείτε ελεύθερος

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound Βιβλίο Αναφοράς

BeoSound Βιβλίο Αναφοράς BeoSound 9000 Βιβλίο Αναφοράς BeoSound 9000 Το µουσικό ψυχαγωγικό κέντρο 3 Το BeoSound 9000 είναι ένα εξαιρετικό CD player µε ενσωµατωµένο ραδιόφωνο. Το BeoSound 9000 σας προσφέρει άψογη αναπαραγωγή ήχου

Διαβάστε περισσότερα

CAUTION. Η παρούσα ψηφιακή συσκευή τάξης B πληροί όλες τις απαιτήσεις των Κανονισμών Σχετικά με Εξοπλισμούς που Προκαλούν Παρεμβολές του Καναδά.

CAUTION. Η παρούσα ψηφιακή συσκευή τάξης B πληροί όλες τις απαιτήσεις των Κανονισμών Σχετικά με Εξοπλισμούς που Προκαλούν Παρεμβολές του Καναδά. BeoSound 6 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision 4. Βιβλίο Αναφοράς

BeoVision 4. Βιβλίο Αναφοράς BeoVision 4 Βιβλίο Αναφοράς Η BeoVision 4 περιλαμβάνει τα προϊόντα τα οποία φαίνονται δίπλα. Τα μεμονωμένα εξαρτήματα αναφέρονται με τα αντίστοιχα ονόματά τους στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς. Η πλήρης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα 1 Υποστηριζόμενοι δέκτες αυτοκινήτου της JVC Αυτός ο προσαρμογέας υποστηρίζει τους παρακάτω δέκτες

Διαβάστε περισσότερα

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Εγχειρίδιο χρήσης Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας: 1. Ελέγξτε αν η τάση της ηλεκτρικής σας εγκατάστασης είναι συμβατή με τη συσκευή αυτή, όπως φαίνεται πάνω στη συσκευή.

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision Avant Οδηγ ς

BeoVision Avant Οδηγ ς BeoVision Avant Οδηγός BeoVision Avant Guide BeoVision Avant Reference book Περιεχόµενα του Οδηγού 3 Υπάρχουν δύο οδηγοί στη διάθεση σας, για να γνωρίσετε τη δική σας συσκευή Bang & Olufsen. Ο οδηγός

Διαβάστε περισσότερα

Μενού, 18 Επισκόπηση των µενού στην οθόνη.

Μενού, 18 Επισκόπηση των µενού στην οθόνη. Περιεχόµενα 2 ιάταξη ηχείων ήχος surround, 3 Μάθετε τον τρόπο µεταµόρφωσης της τηλεόρασής σας σε ηχοσύστηµα surround. Σύνδεση ενός Set-top box ή αποκωδικοποιητή, 7 Μάθετε τον τρόπο σύνδεσης ενός set-top

Διαβάστε περισσότερα

CashConcepts CCE 112 NEO

CashConcepts CCE 112 NEO CashConcepts CCE 112 NEO Μπορείτε να κατεβάσετε το εγχειρίδιο δωρεάν και σε διάφορες γλώσσες από τη διεύθυνση www.cce.tm, από την καρτέλα FAQ. Περιγραφή Μπροστινή όψη 1 Γραμμή LED Πράσινη = Τα χαρτονομίσματα

Διαβάστε περισσότερα

Θέση των πλήκτρων της συσκευής

Θέση των πλήκτρων της συσκευής APRC9235 Προφύλαξη Παρακαλώ διαβάστε το εγχειρίδιο χρήστη προσεχτικά πριν τη χρήση της συσκευής, και κρατήστε το εγχειρίδιο για μελλοντική βοήθεια. Οι προειδοποιήσεις και οι προφυλάξεις στο εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

ήχου υψηλής ποιότητας)

ήχου υψηλής ποιότητας) Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 1. Μικρόφωνο 2. Οθόνη LCD 3. κουµπί REPEAT / φακέλων, λειτουργία επανάληψης, η επιλογή φακέλους 4. Back3Tasto, κοµµάτι-παράλειψη προηγούµενης εγγραφής / Rewind Next4 κουµπί, κοµµάτι-παράλειψη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ KA-DM0 ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΈΞΑΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ, ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΉ ΤΟ ΠΑΡΌΝ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΠΡΟΤΟΎ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ ΚΑΙ ΦΥΛΆΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΉ

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P 1. Χρήση Το AR280P λειτουργεί ως Ράδιο/ρολόι. Έχει λειτουργία FM ραδιόφωνου, λειτουργία προβολής της ώρας με προβολέα και περιλαμβάνει μία λάμπα. Εμφανίζει επίσης τη θερμοκρασία

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N Ελληνικά Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N 1 Ελληνικά Ευρετήριο 1. Επισκόπηση....3 2. Έναρξη χρήσης...5 3. Σύνδεση του κεφαλόφωνου Bluetooth.....6 4. Χρήση του κεφαλόφωνου Bluetooth... 9 5. Τεχνικές προδιαγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ XPS DJ CLUB

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ XPS DJ CLUB ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ XPS 2.030 DJ CLUB 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 2 1.1. Το κουτί περιέχει... 2 1.2. Τεχνικές προδιαγραφές... 2 1.3. Συστάσεις... 3 2. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΤ ΗΧΕΙΩΝ XPS 2.030 DJ CLUB... 3 2.1. Τοποθέτηση του κιτ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας TCI360/12. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας TCI360/12. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips TCI360/12 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Στερεοφωνικό μικρόφωνο STM10

Στερεοφωνικό μικρόφωνο STM10 Οδηγός χρήστη Στερεοφωνικό μικρόφωνο STM10 Περιεχόμενα Βασικά στοιχεία...3 Επισκόπηση λειτουργίας...3 Επισκόπηση υλικού...3 Συναρμολόγηση...4 Χρήση του μικροφώνου σας...5 Ηχογράφηση...5 Ηχογράφηση για

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Be.Be.Be.Be. ήχος, ραδιόφωνο ( FM / AM )

Be.Be.Be.Be. ήχος, ραδιόφωνο ( FM / AM ) AKAI AR321 S ΘΕΣΗ ΠΛΗΚΤΡΩΝ 1. Πλήκτρο τροφοδοσίας 2. Πλήκτρο χρονοδιακόπτη 3. Πλήκτρο λειτουργίας 4. Πλήκτρο ήχου 5. Έλεγχος περιστροφής 6. Ρύθμιση φωτισμού 7. Οθόνη LCD 8. Κλίμακα περιστροφής 9. Πλήκτρο

Διαβάστε περισσότερα

1 Πατήστε. 2 Αγγίξτε Audio Off. Εναλλαγή πηγής ήχου. Διακοπή της λειτουργίας ήχου. Εναλλαγή της πηγής ήχου. Προβολή της οθόνης λειτουργιών ήχου

1 Πατήστε. 2 Αγγίξτε Audio Off. Εναλλαγή πηγής ήχου. Διακοπή της λειτουργίας ήχου. Εναλλαγή της πηγής ήχου. Προβολή της οθόνης λειτουργιών ήχου Εναλλαγή πηγής ήχου Εναλλαγή της πηγής ήχου Διακοπή της λειτουργίας ήχου 1 Πατήστε. 1 Πατήστε. 2 Επιλέξτε τη λειτουργία ήχου που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. 2 Αγγίξτε Audio Off. Αγγίξτε το Audio Off και

Διαβάστε περισσότερα

MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ

MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ 1. Καπάκι Μπαταρίας 2. Διακόπτης Κλειδώματος 3. Καπάκι Συνδετήρα USB 4. Συνδετήρας USB 5. Άναμμα/Σβήσιμο και Αναπαραγωγή/Παύση (Play/Pause) 6. Ένταση φωνής 7. MENU 8. Fn A->B

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z1. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο με λειτουργία line-in και θύρα micro SD/SDHC

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης

Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης Σύστημα οικιακού κινηματογράφου Blu-ray Disc /DVD BDV-NF7220 EL Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης BDV-NF7220 1 Περιεχόμενα συσκευασίας/ρύθμιση των ηχείων BDV-NF7220 2 Σύνδεση της τηλεόρασης Κύρια μονάδα

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ 1) ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ -ΚΟΥΜΠΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ 2) ΠΤΕΡΎΓΙΟ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΣ ΑΕΡΑ 3) ΔΕΚΤΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ 4) ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΤΜΗΜΑ 5) ΛΑΒΕΣ 6) ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision 10. Οδηγός

BeoVision 10. Οδηγός BeoVision 10 Οδηγός Σημεία προσοχής Βεβαιωθείτε ότι η τηλεόραση έχει τοποθετηθεί, ρυθμιστεί και συνδεθεί σύμφωνα µε τις οδηγίες αυτού του Οδηγού. Τοποθετήστε την τηλεόρασή σας σε μία ανθεκτική, σταθερή

Διαβάστε περισσότερα

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

A box filled with epic moments

A box filled with epic moments A box filled with epic moments υπηρεσία τηλεόρασης www.epic.com.cy υπηρεσία τηλεόρασης Λειτουργίες με μια ματιά. Η Υπηρεσία Τηλεόρασης της epic σου δίνει τον απόλυτο έλεγχο της τηλεοπτικής σου εμπειρίας

Διαβάστε περισσότερα

FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ

FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ. ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Καθαρίστε τη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΙΤΟΡ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ 5W SB-AT34/D4

ΜΟΝΙΤΟΡ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ 5W SB-AT34/D4 Sambo Hellas www.sambo.gr Email: info@sambo.gr ΜΟΝΙΤΟΡ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ 5W SB-AT34/D4 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 5W SB-AT34/D4 Έκδοση 1.0 1. Μέρη και Λειτουργίες 1 13 7 8 9 2 3 4 5 6 13 Sambo Hellas 10 12 Μπροστά όψη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Τοποθετήστε το προϊόν κάθετα σε μια σταθερή, επίπεδη επιφάνεια, όσο το δυνατόν πιο κοντά σε παράθυρο, κρατώντας μια ελάχιστη απόσταση 50 cm από τοίχους ή άλλα εμπόδια. Συνδέστε το

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας. Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση SPA7355

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας. Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  SPA7355 Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SPA7355 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τις για πιθανή μελλοντική χρήση.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τις για πιθανή μελλοντική χρήση. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τις για πιθανή μελλοντική χρήση. ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙΚΤΕΣ 1. Κουμπί "SNOOZE / SLEEP / DIM" 2. Κουμπί"ON / OFF / ΝΑΡ" 3. Κουμπί "P-" 4. Κουμπί"ALARM

Διαβάστε περισσότερα

ENGEL AV-PLUS MV7298. ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΗΣ AUDIO/VIDEO ΣΤΑ 2,4 GHz ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ENGEL AV-PLUS MV7298. ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΗΣ AUDIO/VIDEO ΣΤΑ 2,4 GHz ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ENGEL AV-PLUS MV7298 ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΗΣ AUDIO/VIDEO ΣΤΑ 2,4 GHz ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Περιεχόμενα Γενικές Οδηγίες Ασφαλείας...3 Εισαγωγή...4 Περιεχόμενα Συσκευασίας...4 Εγκατάσταση...4 Εκκίνηση...4 Επίλυση Προβλημάτων...5

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ APRC-106. ΦΟΡΗΤΟ MP3 Player με USB/SD

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ APRC-106. ΦΟΡΗΤΟ MP3 Player με USB/SD ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ APRC-106 ΦΟΡΗΤΟ MP3 Player με USB/SD Είναι σημαντικό να διαβάσετε αυτό το εγχειρίδιο χρήσης πριν από τη χρήση του νέου προϊόντος σας για πρώτη φορά. Καλωσόρισμα Σας ευχαριστούμε για την

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SBM100. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SBM100. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SBM100 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 2 Φορητό

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΑΣ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΑΣ Εγχειρίδιο Οδηγιών ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΑΣ 1. Διαβάστε τις οδηγίες Όλες οι οδηγίες ασφάλειας και χειρισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΟΡΝΙΖΑ FDF 8423

ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΟΡΝΙΖΑ FDF 8423 ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΟΡΝΙΖΑ FDF 8423 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 3 ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 4 ΣΥΜΒΑΤΆ ΜΈΣΑ... 4 ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑΣ... 5 ΕΠΙΣΚΌΠΗΣΗ ΚΟΥΜΠΙΏΝ ΣΤΟ ΠΊΣΩ ΜΈΡΟΣ... 5 ΣΎΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΉ ΡΕΎΜΑΤΟΣ... 5 ΤΟΠΟΘΈΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΆΣΤΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ FM, USB/SD/MMC ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ CA-2786SU

ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ FM, USB/SD/MMC ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ CA-2786SU ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ FM, USB/SD/MMC ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ CA-2786SU www.fandu.gr Πρόσοψη Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση Επιλογή λειτουργίας Επόμ/Προηγ κομμάτι Επιλογή σταθμού Εισαγωγή κομματιών Αναπαράγει

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ : Blade ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΜΟΝΤΕΛΟ : Blade ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ : Blade ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Οι οδηγίες αυτές θα πρέπει να διαβαστούν προσεκτικά και να φυλαχθούν για μελλοντική χρήση. Δεν μπορούμε να είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε προβλήματα προκύψουν με την

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12.

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12. Α Τ Α Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Μοντέλα: L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12 Σ Υ Σ Τ Η Μ Τηλεχειριστήριο Εγχειρίδιο Χρήσης Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τη μονάδα κλιματισμού της INVENTOR. Για τη σωστή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ XPS ARC WHITE / BLACK. 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το κουτί περιέχει Τεχνικά χαρακτηριστικά Συστάσεις...

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ XPS ARC WHITE / BLACK. 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το κουτί περιέχει Τεχνικά χαρακτηριστικά Συστάσεις... ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ XPS 2.1 20 ARC WHITE / BLACK 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 2 1.1. Το κουτί περιέχει... 2 1.2. Τεχνικά χαρακτηριστικά... 2 1.3. Συστάσεις... 3 2. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΤ ΗΧΕΙΩΝ XPS 2.1 20 ARC WHITE / BLACK...

Διαβάστε περισσότερα

Swap Frame. 17.8cm/ 7 Ψηφιακή κορνίζα με λειτουργία αναπαραγωγής εικόνας και ήχου. Εγχειρίδιο Χρήσης

Swap Frame. 17.8cm/ 7 Ψηφιακή κορνίζα με λειτουργία αναπαραγωγής εικόνας και ήχου. Εγχειρίδιο Χρήσης Swap Frame 17.8cm/ 7 Ψηφιακή κορνίζα με λειτουργία αναπαραγωγής εικόνας και ήχου Εγχειρίδιο Χρήσης 1 Μη ρίξετε τη συσκευή στα οικιακά απορρίμματα. Αν θελήσετε να την πετάξετε, να απευθυνθείτε στην τοπική

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP3011. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP3011. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SRP3011 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Τηλεχειριστήριο γενικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 1 Προειδοποιήσεις ασφαλείας

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 1 Προειδοποιήσεις ασφαλείας ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 Προειδοποιήσεις ασφαλείας 1.1 Προειδοποίηση 1 1.2 Σημασία των συμβόλων προειδοποίησης ασφαλείας 2 1.3 Προειδοποιήσεις για το ηλεκτρικό ρεύμα 2 1.4 Προειδοποιήσεις για τη χρήση 3 1.5 Προειδοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΔΑΠΕΔΟΥ 18'' ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΔΑΠΕΔΟΥ 18'' ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΔΑΠΕΔΟΥ 18'' ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ: USF-780 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές, πρέπει να τηρείτε τους βασικούς

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Εγκατάσταση της εσωτερικής οθόνης

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Εγκατάσταση της εσωτερικής οθόνης Εισαγωγή Mε αυτό το έξυπνο σύστημα ενδοεπικοινωνίας με βίντεο είστε βέβαιοι ότι δεν θα βρεθείτε προ εκπλήξεως εάν κάποιος είναι στην πόρτα σας. Η εξωτερική μονάδα αποτελείται από ένα κουδούνι με πολύ μικρή

Διαβάστε περισσότερα

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN BeoVision 8 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα

Διαβάστε περισσότερα