«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που ψάχνουν το τέλειο.» Dr. Dieter Zetsche

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που ψάχνουν το τέλειο.» Dr. Dieter Zetsche"

Transcript

1 H B - Class.

2

3 «Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που ψάχνουν το τέλειο.» Dr. Dieter Zetsche

4 Περιεχόμενα. H B-Class. 1 Εξωτερική σχεδίαση 4 Ευελιξία 14 Αποδοτικότητα 14 BlueEFFICIENCY 16 Εναλλακτικοί κινητήρες 18 Βενζινοκινητήρες 20 Πετρελαιοκινητήρες 22 AUTOTRONIC 24 Ασφάλεια 26 Φιλοσοφία ενιαίας ασφάλειας 26 Άνεση 34 Πολυμορφικότητα 34 Σύστημα EASY-VARIO 36 Σχεδίαση εσωτερικού 38 Συστήματα ήχου και επικοινωνίας 42 Συστήματα υποβοήθησης οδήγησης 44 Πακέτο διευρυμένου εσωτερικού φωτισμού 45 H δική σας B-Class. 46 Εξοπλισμός 46 Sport πακέτο 56 Εξωτερικό πακέτο χρωμίου 60 Ζάντες αλουμινίου 62 Βασικός εξοπλισμός 64 Προαιρετικός εξοπλισμός 66 designo 68 Γνήσια αξεσουάρ 70 Χρωματισμοί και υλικά επενδύσεων 72 Βαφές 72 Υφάσματα, δέρμα και διάκοσμος 73 Δυνατότητες συνδυασμών 75 Τεχνολογία 76 Υπηρεσίες 78

5 Προηγείται της κατηγορίας της. H B - Class. Οι αντιφάσεις αποτελούν την τροφή κάθε νέας τάσης και κίνητρο για ξεχωριστές ιδέες. Πώς μπορεί να εξελιχθεί ένα αυτοκίνητο μικρών εξωτερικών διαστάσεων με ευρύχωρο εσωτερικό ; Πώς συνδυάζονται η οδηγική άνεση με το sport δυναμισμό ; Πώς γίνεται ένα όχημα να είναι λειτουργικό και ταυτόχρονα κομψό ; Η B - Class έχει την πιο δροσερή απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα, διότι συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία των τελευταίων σχεδιαστικών τάσεων. Το αποτέλεσμα είναι ένα Sports Tourer με εκπληκτική σχεδίαση και πολύπλευρο χαρακτήρα, κάτι που της εξασφαλίζει μία ιδιαίτερη θέση στην κατηγορία της.

6 Η λογική συναντά το συναίσθημα.

7

8

9 Εξωτερική σχεδίαση 7 H ιδανική γραμμή είναι δεδομένη στη B - Class. Παρά τις μικρές της εξωτερικές διαστάσεις, η B - Class δεν περνά απαρατήρητη. Διότι ο ιδιαίτερος τρόπος κατασκευής της παρουσιάζεται με μία εντυπωσιακή σχεδίαση. Η σφηνοειδής σχεδίαση του καπό καταλήγει στην πλατιά μάσκα ψυγείου, ενώ οι μεγάλοι αεραγωγοί στον εμπρό - σθιο προφυλακτήρα και οι τονισμένοι θόλοι των τροχών υπογραμμίζουν τη sport εμφάνισή της. Οι μεγάλοι εξωτερικοί καθρέπτες, βαμμένοι στο χρώμα του αμαξώματος προσφέρουν ιδανική ορατότητα.

10

11

12 10 Εξωτερική σχεδίαση Οι λόγοι, για τους οποίους η σχεδίαση του πρόβολου είναι «μπροστά». Η B - Class έχει σχεδιαστεί για να προηγείται και να αφήνει πάντα μία άριστη εντύπωση. Έτσι ο κομψός προφυλακτήρας εντυπωσιάζει ενώ, αρμονικά με τη sport σχεδίαση της B - Class, δένει και η κοντή κεραία. Τα πίσω φωτιστικά σώματα ενθουσιάζουν με τη sport σχεδίαση «Brillant» και μία καταπληκτική ιδέα : το standard προσαρμοζόμενο φωτισμό πέδησης. Σε ένα φρενάρισμα πανικού με ταχύτητα άνω των 50 km / h, ο φωτισμός πέδησης αναβοσβήνει πολλές φορές ανά δευτερόλεπτο, προειδοποιώντας τα επερχόμενα οχήματα. Εάν η B - Class ακινητοποιηθεί από μία ταχύτητα άνω των 70 km / h, ενεργοποιούνται αυτόματα τα alarm, προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια.

13

14

15 Εξωτερική σχεδίαση 13 Το Compact Sports Tourer που εκπληρώνει τις μεγάλες προσδοκίες σας. Το εμπρόσθιο τμήμα της B - Class αποκαλύπτει την πρόθεσή της : θέλει να προηγείται. Έτσι, οι τρεις μεγάλες γρίλιες της μάσκας ψυγείου λάμπουν με sport - κομψές λεπτομέρειες χρωμίου. Εάν επιλέξετε ένα από τα προαιρετικά πακέτα εξοπλισμού, το εξωτερικό πακέτο χρωμίου ή το Sport πακέτο, η μάσκα ψυγείου θα έχει απόχρωση ματ ασημί «Brillant», αντί για το γκρι «Atlas» του βασικού εξοπλισμού. Χαρακτηριστικοί, μεγάλοι αεραγωγοί και μία αρμονική μετάβαση του καπό στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα αποτελούν περαιτέρω χαρακτηριστικά της B - Class. Οι προαιρετικοί προβολείς ομίχλης προσφέρουν ακόμη πιο δυναμική εμφάνιση, διότι διαθέτουν πλαί σιο χρωμίου. Sport πακέτο, το πλαίσιο των προ βολέων ομίχλης εμπλουτίζεται με μία οριζόντια λωρίδα χρωμίου. Εάν η sport εμφάνιση κάνει το αίμα σας να βράζει, τότε σας χρειάζεται η προαιρετική, πανοραμική συρόμενη ηλιοροφή : με το πάτημα ενός διακόπτη η διάφανη συρόμενη ηλιοροφή ανοίγει και σας δροσίζει άμεσα.

16 14 Καινοτομίες για αποδοτική κινητικότητα. Οι κλιματικές αλλαγές αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του 21 ου αιώνα. Η διαρκώς αυξανόμενη κατανάλωση πρώτων υλών αλλάζει τον πλανήτη μας δραστικά. Ως εφευρέτης του αυτοκινήτου, η Mercedes - Benz αισθάνεται υπεύθυνη να συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων, εξελίσσοντας πρωτοποριακές τεχνολογίες που δεν θα απαιτούν συμβιβασμούς στην ασφάλεια, την άνεση και την οδηγική απόλαυση. Ο στόχος μας είναι η αντιρρυπαντική κινητικότητα. Για να τον πετύχουμε, εξελίξαμε διάφορες τεχνολογίες, όπως για παράδειγμα τις τεχνολογίες BlueEFFICIENCY. Αυτά το προσαρμοσμένα πακέτα μέτρων μπορούν να μειώσουν την κατανάλωση καυσίμου έως και 12 % : σε κάθε μοντέλο εφαρμόζονται διαφορετικές βελτιώσεις της αεροδυναμικής και της διαχείρισης ενέργειας, για να επιτύχουμε τη μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση καυσίμου. Σε αυτές περιλαμβάνονται ελαστικά με χαμηλό συντελεστή αντίστασης κύλισης, ελαφριά υλικά κατασκευής, αεροδυναμικές αλλαγές του αμαξώματος και η αυτόματη λειτουργία ECO Start-Stop. Στους κινητήρες diesel, η Mercedes - Benz εισήγαγε στην αγορά την τεχνολογία BlueTEC, η οποία βασίζεται στον άμεσο ψεκασμό Common - Rail ( CDI ). Η τεχνολογία αυτή αποτελεί τον ορισμό της καθαρότερης τεχνολογίας πετρελαιοκινητήρων στον κόσμο, διότι μειώνει τα οξείδια του αζώτου έως και 95 %. Πολλά υποσχόμενη είναι και η τεχνολογία HYBRID, ο συνδυασμός ενός αποδοτικότατου κινητήρα εσωτερικής καύσης με ηλεκτροκινητήρα. Οχήματα με αυτήν την τεχνολογία φθάνουν ένα νέο επίπεδο σε θέματα εκπομπών BlueTEC. Η καθαρότερη τεχνολογία πετρελαιοκινητήρων στον κόσμο. Από το Φθινόπωρο 2009 διαθέσιμη στις M -, R- και GL - Class. ρύπων και κατανάλωσης καυσίμου, όπως θα αποδείξει από το 2009 η S - Class. BlueTEC HYBRID ονομάζεται στη Mercedes - Benz η αντίστοιχη τεχνολογία για πετρελαιοκινητήρες. Με αυτήν μπορούμε να συνδυάσουμε τα πλεονεκτήματα ενός υβριδικού οχήματος με αυτά της τεχνολογίας BlueTEC : έξυπνη διαχείριση ενέργειας και μειωμένες εκπομπές ρύπων. Μεγάλες δυνατότητες βλέπουμε και στην έρευνα ηλεκτροκινητήρων καθημερινής χρήσης βασισμένους σε μπαταρίες υψηλής τάσης Volt ιόντων λιθίου. Με την τεχνολογία Concept BlueZERO η Mercedes - Benz παρουσιάζει τρεις συνδυασμούς κινητήρων : Τεχνολογίες BlueEFFICIENCY. Διάφορα μοντέλα, διαφορετικά μέτρα, ένας στόχος : η μέγιστη δυνατή αποδοτικότητα.

17 Ευελιξία Αποδοτικότητα 15 ηλεκτροκινητήρας μπαταρίας, ηλεκτροκινητήρας μπαταρίας με κινητήρα εσωτερικής καύσης για την παραγωγή ρεύματος και με ενεργειακές κυψέλες ο οποίος θα διατίθεται στην B - Class F - CELL από το 2010 στα πλαίσια μίας μικρής παραγωγής. Τα ολοκληρωτικά μέτρα αποδοτικότητας για την προστασία του περιβάλλοντος δεν περιλαμβάνουν μόνο νέες κινητήριες τεχνολογίες. Με τον όρο Design for Environment ( σχεδιασμός για το περιβάλλον ) μελετάμε ολόκληρο τον κύκλο ζωής ενός οχήματος από τη σχεδίαση έως και την ανακύκλωση. Το ίδιο ισχύει για την κατασκευή και λειτουργία νέων εργοστασίων. Εξοικονομούμε ενέργεια, αποφεύγουμε τις ρυπογόνες ουσίες και χρησιμοποιούμε αυξανόμενα, ανακυκλώσιμες πρώτες ύλες. Επίσης η Mercedes - Benz είναι ο μοναδικός κατασκευαστής αυτοκινήτων στον κόσμο που διαθέτει περιβαλλοντικά πιστοποιητικά από τον ανεξάρτητο φορέα TÜV 1. H TrueBlueSolutions περιλαμβάνει και την ενεργή συμβολή της εταιρείας και των συνεργατών σε μέτρα προστασίας του περιβάλλοντος μέσα και έξω από τα εργοστάσια. Ή και την συμμετοχή στην εξέλιξη εναλλακτικών καυσίμων δεύτερης γενιάς ( BTL - / Bio mass - to - Liquid ) όπως το SunDiesel, το οποίο δεν βρίσκεται σε ανταγωνισμό με την παραγωγή τροφίμων. Μία ακόμη πτυχή της φιλοσοφίας TrueBlueSolutions αποτελεί ο ερευνητικός τομέας της βιονικής, η οποία, μελετώντας τις δομές και τους τρόπους κατασκευής στη φύση, βγάζει συμπεράσματα, π.χ. για την αεροδυναμική και τη μείωση βάρους στην κατασκευή αμαξωμάτων. 1 TÜV SÜD Management Service Ε.Π.Ε., Mόναχο. Τεχνολογία HYBRID. Από το Καλοκαίρι του 2009 στην S - Class. Απολαύστε ένα από τα πιο οικονομικά πολυτελή αυτοκίνητα στον κόσμο. Concept BlueZERO. Τρεις τρόποι για οχήματα μηδενικών ρύπων στην καθημερινότητα του μέλλοντος. F - CELL. Αντιρρυπαντική κινητικότητα με την κινητήρια τεχνολογία του μέλλοντος : από το 2010 η B - Class F - CELL μπαίνει στην παραγωγή.

18

19 Ευελιξία BlueEFFICIENCY 17 Όταν σταματάτε, συμβάλλετε ακόμη περισσότερο στην προστασία του περιβάλλοντος. Οι εκδόσεις B 160 BlueEFFICIENCY και B 180 BlueEFFICIENCY εξελίχθηκαν με τέτοιο τρόπο, ώστε να απαιτούν όσο το δυνατόν λιγότερη ενέργεια. Αυτό ακριβώς εκφράζει ο όρος BlueEFFICIENCY. Αυτή η τεχνολογία περιλαμβάνει πολυάριθμα μέτρα βελτίωσης του οχήματος. Για παράδειγμα τη χρήση ελαστικών με χαμηλό συντελεστή αντίστασης κύλησης, την έξυπνη διαχείριση λειτουργίας δυναμό και ένα ενεργειακά αποδοτικό σύστημα διεύθυνσης. Έτσι μπορέσαμε να μειώσουμε την κατανάλωση καυσίμου έως και δώδεκα τις εκατό και τις εκπομπές CO 2 σημαντικά. Σε αυτά συμβάλλει και ένα ακόμη δομικό στοιχείο της τεχνολογίας BlueEFFICIENCY : η λειτουργία ECO Start - Stop. Με αυτήν εξοικονομείτε καύσιμο στο φανάρι ή στο μποτιλιάρισμα, επιβαρύνοντας λιγότερο το περιβάλλον. Η λειτουργία αναγνωρίζει πότε δεν χρειάζεται ο κινητήρας και τον απενεργοποιεί αυτόματα. Μόλις βάλετε ταχύτητα ή πάρετε το πόδι σας από το pedal φρένου, εκκινεί τον κινητήρα γρήγορα και αθόρυβα. Δεν θα καταλάβετε τίποτα από όλα αυτά. Μόνο η χαμηλή κατανάλωση καυσίμου θα σας υπενθυμίζει την ύπαρξη αυτής της υπερσύγχρονης τεχνολογίας στο όχημά σας.

20 18 Ευελιξία Εναλλακτικοί κινητήρες Πατήστε κυριολεκτικά το γκάζι στο πάτωμα. Η προστασία του περιβάλλοντος συμφέρει με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο. Χρησιμοποιώντας φυσικό αέριο ως καύσιμο, δεν μειώνετε μόνο τις εκπομπές ρύπων αλλά και τα έξοδα. Η B - Class Β 180 NGT BlueEFFICIENCY κινείται τόσο με βενζίνη όσο και με φυσικό αέριο. Με το πάτημα ενός διακόπτη στο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών μπορείτε να εναλλάσσετε από τη μία λειτουργία στην άλλη ακόμη και εν κινήσει. Τα οικονομικά και οικολογικά οφέλη είναι απτά : τα φυσικό αέριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως καύσιμο χω- ρίς επιβλαβείς για το περιβάλλον διαδικασίες επεξεργασίας. Στη λειτουργία φυσικού αερίου δεν υπάρχουν εκπομπές σωματιδίων, ενώ οι εκπομπές CO 2 είναι περίπου 23 % χαμηλότερες από ό,τι στη λειτουργία βενζίνης. Όμως, εργαζόμαστε εντατικά και στην κινητικότητα χωρίς ρύπους. Ήδη το 2010 θα παραδωθούν τα πρώτα οχήματα της B - Class F - CELL. Ένα όχημα ενεργειακών κυ ψελών, το οποίο κινείται χωρίς ορυκτά καύσιμα και εκπέμπει, αντί για CO 2, υδρατμούς. Η ένδειξη πληρότητας καυσίμου στην Β 180 NGT BlueEFFICIENCY. H διπλή εισαγωγή πλήρωσης καυσίμου.

21

22

23 Ευελιξία Βενζινοκινητήρες 21 Εδώ το καύσιμο γίνεται πανίσχυρο. Η B - Class δεν καταναλώνει πολύ καύσιμο, παρά την ευκολία με την οποία διανύει αποστάσεις. Αυτό οφείλεται, κατά κύριο λόγο, στους σύγχρονους βενζινοκινητήρες μας. Η δύναμή τους δεν έγκειται μόνο στην ισχύ, αλλά και στον οικονομικό και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο λειτουργίας τους. Έτσι, για παράδειγμα, οι μειωμένες απώλειες από τριβές και η βελτιωμένη διαδικασία καύσης μειώνουν την κατανάλωση και τις εκπομπές ρύπων. Περαιτέρω πληροφορίες για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO 2 θα βρείτε στις σελίδες 76 και 77. Η κορυφαία βενζινοκίνητη έκδοση είναι η Β 200 TURBO με υπερσυμπιεστή καυσαερίων. Εξωτερικά θα την αναγνωρίσετε από τη χαρακτηριστική διπλή απόληξη της εξάτμισης, εσωτερικά από την καθηλωτική αίσθηση την ώρα της επιτάχυνσης. Με 193 hp και ροπή 280 Nm επιταχύνει σε μόλις 7,6 δεύτερα στα 100 km / h, έχοντας τελική ταχύτητα 225 km / h. Αλλά και με τις άλλες τρεις βενζινοκίνητες εκδόσεις, Β 160 BlueEFFICIENCY, Β 180 BlueEFFICIENCY και Β 200 θα απολαύσετε στο έπακρο τη δυναμική οδήγηση. Β 200 TURBO Nm 142 kw Στροφές (σ.α.λ.) Poπή (Nm) lσχύς (kw) Η Β 200 TURBO με υπερ - συμπιεστή καυσαερίων προσφέρει υψηλές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση ταυτόχρονα.

24 22 Ευελιξία Πετρελαιοκινητήρες Επενδύστε στο περιβάλλον και όχι σε περισσότερο καύσιμο. Οι μηχανικοί μας εργάζονται κυριολεκτικά υπό πίεση για την ανεύρεση ακόμη πιο οικολογικών λύσεων για τους πετρελαιοκινητήρες : στους δύο πετρελαιοκινητήρες της B - Class το καύσιμο ψεκάζεται, χάρη στη τεχνολογία Common - Rail, υπό υψηλή πίεση στους θαλάμους καύσης και μάλιστα σε όλο το φάσμα των στροφών με μεγάλη ακρίβεια. Έτσι μειώνονται η κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές ρύπων, ενώ εξασφαλίζεται και υψηλή ροπή στρέψης : έως και 250 Nm στην Β 180 CDI ( 109 hp ) και έως και 300 Nm στην Β 200 CDI ( 140 hp ) προσφέρουν δύναμη και οδηγική απόλαυση. Είναι αυτονόητο πως και οι δύο πετρελαιοκινητήρες εξοπλίζονται προαιρετικά και με φίλτρο μικροσωματιδίων. Ένα ειδικό σύστημα φίλτρων εξασφαλίζει την τήρηση των τωρινών προδιαγραφών εκπομπών ρύπων, και μάλιστα με τιμές πολύ χαμηλότερες του επιβεβλημένου ορίου. Β 180 CDI Β 200 CDI Nm 103 kw Nm 80 kw Στροφές (σ.α.λ.) Poπή (Nm) lσχύς (kw) Εξοπλισμένοι με τεχνολογία Common-Rail-Diesel τελευταίας γενιάς, και οι δύο κινητήρες διαθέτουν υψηλή ροπή, ακόμη και από χαμηλές στροφές.

25

26 24 Ευελιξία AUTOTRONIC Για να νιώθετε μόνο την επιτάχυνση, την ώρα που επιταχύνετε. Το μεγάλο μεταξόνιο και το ιδιαίτερα φαρδύ μετατρόχιο της B - Class εξασφαλίζουν δυναμική οδήγηση με τη μεγαλύτερη δυνατή άνεση. Η άνεση επεκτείνεται με το προαιρετικό αδιαβάθμητο αυτόματο κιβώτιο AUTOTRONIC με TEMPOMAT και SPEEDTRONIC. Το AUTOTRONIC αναγνωρίζει το προσωπικό σας οδηγικό στιλ και προσαρμόζει ανάλογα τις στροφές. Χάρη στην αδιαβάθμητη μετάδοση επιταχύνει το όχημα χωρίς διακοπές στην μετάδοση ισχύος. Με το άγγιγμα του επιλογέα ή με τα προαιρετικά χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι μπορείτε να κάνετε και χειροκίνητες αλλαγές για ακόμη πιο sport οδήγηση. Ο επιλογέας του αδιαβάθμητου αυτόματου κιβωτίου. Τα προαιρετικά χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι.

27

28 26 Ασφάλεια Φιλοσοφία ενιαίας ασφάλειας Η έκτη αίσθησή μας ονομάζεται ενιαία φιλοσοφία ασφάλειας. Η πρόληψη είναι προτιμότερη της θεραπείας. Για αυτόν τον λόγο στη B - Class πολυάριθμα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας συμβάλλουν στην αποφυγή συγκρούσεων. Για την σταθεροποίηση του οχήματος, για παράδειγμα, σε περίπτωση υπερ- ή υποστροφής, το ηλεκτρονικό πρόγραμμα ευστάθειας ESP επιβραδύνει μεμονωμένους τροχούς και προσαρμόζει, εν ανάγκη, τη ροπή του κινητήρα. Επιπλέον βοήθεια προσφέρει το σύστημα διεύθυνσης με μεταβαλλόμενη υποβοήθηση STEER CONTROL, δίνοντας μία αισθητή ώθηση στο τιμόνι, προς την πλευρά που θα πρέπει να το γυρίσετε. Στα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας περιλαμβάνεται και η standard υποβοήθηση πέδησης BAS αναγνωρίζει από την ταχύτητα με την οποία πατάτε το pedal φρένου, εάν πρόκειται για ένα φρενάρισμα πανικού. Αστραπιαία αναπτύσσει τη μέγιστη ισχύ πέδησης και συμβάλλει στην μείωση της απόστασης ακινητοποίησης. Βασικό εξοπλισμό αποτελούν επίσης το σύστημα προειδοποίησης απώλειας πίεσης ελαστικών και το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης ASR. ESP : πεδητικές επεμβάσεις σε περίπτωση υποστροφής. ESP : πεδητικές επεμβάσεις σε περίπτωση υπερστροφής.

29

30

31 Ασφάλεια Φιλοσοφία ενιαίας ασφάλειας 29 Ελπίζουμε να είναι αυτή η μοναδική φορά που θα δείτε τους αερόσακους. Οι έξυπνες ιδέες αποτελούν την ειδικότητα των μηχανικών μας. Για αυτόν τον λόγο η B - Class διαθέτει έναν μεγάλο αριθμό αερόσακων, οι οποίοι σας προστατεύουν στην περίπτωση μίας σύγκρουσης. Οι μετωπικοί αερόσακοι οδηγού / συνοδηγού διαθέτουν πλήρωση δύο βαθμίδων. Αισθητήρες αναγνωρίζουν τη σφοδρότητα της σύγκρουσης και ενεργοποιούν, εν ανάγκη, μόνο την μία βαθμίδα ο αερόσακος δέχεται μικρότερη πλήρωση και προσαρμόζεται στη σφοδρότητα της σύγκρουσης. Επιπλέον, πλευρικοί αερόσακοι κεφαλής / θώρακα ή ο ιδανικός συνδυασμός από πλευρικούς αερόσακους και αερόσακους παραθύρων μπορούν να προστατεύσουν τους επιβαίνοντες.

32

33 Ασφάλεια Φιλοσοφία ενιαίας ασφάλειας 31 Ο φωτισμός που στρίβει πριν από εσάς. Για να μην σας ξεφεύγει τίποτα, «ρίχνουμε φως» σε όλες τις περιοχές αναζήτησης νέων λύσεων ασφάλειας. Και ακριβώς αυτό κάνει και η B - Class : οι προαιρετικοί προβολείς Bi - Xenon έχουν μεγαλύτερη ένταση φωτισμού από ό,τι οι κοινοί προβολείς αλογόνου. Έτσι, τα φώτα διασταυρώσεως των προβολέων Bi - Xenon φωτίζουν καλύτερα το οδόστρωμα, ενώ τα φώτα πορείας έχουν μεγαλύτερη εμβέλεια. Ορατά πλεο- νεκτήματα προσφέρει και ο ενεργός φωτισμός στροφών, ο οποίος ακολουθεί την κίνηση του τιμονιού. Έτσι, οι στροφές φωτίζονται έως και 90 % καλύτερα, δηλαδή 25 μέτρα μακρύτερα. Μόλις αλλάξετε κατεύθυνση, ο φωτισμός κατεύθυνσης ενεργοποιείται και η διαδρομή σας δεν θα μπορεί να διακοπεί, πλέον, από δυσάρεστες εκπλήξεις.

34 32 Ασφάλεια Φιλοσοφία ενιαίας ασφάλειας Για την χείριστη των περιπτώσεων δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Όταν κάθεστε στην B - Class σάς περιβάλλει μία πλειάδα τέλεια συντονισμένων συστημάτων ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας. Η ενιαία φιλοσοφία ασφάλειας της εταιρείας μας βασίζεται στις πιο σύγχρονες τεχνολογίες κάτι που απαιτείται από μία Mercedes - Benz. Η υπερυψωμένη θέση οδήγησης σάς εξασφαλίζει καλύτερη ορατότητα σε συνθήκες κυκλοφορίας και μεγαλύτερη ασφάλεια στην περίπτωση μίας μετωπικής σύγκρουσης. Χάρη στην ειδική τους τοποθέτηση, κινητήρας και κιβώτιο ταχυτήτων γλι στρούν στο κεκλιμένο δάπεδο κάτω από την καμπίνα επι βατών ο κίν δυνος τραυματισμών των επιβαινόντων μειώνεται σημαντικά. Στο βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται, επιπλέον, φωτισμός έκτακτης ανάγκης μετά από σύ γ- κρουση. Στην περίπτωση που ένα ατύχημα ενεργοποιήσει συστήματα ασφάλειας όπως αερόσακους ή εντατήρες ζωνών ασφαλείας, ενεργοποιούνται αυτόματα τα alarm και, εφόσον είναι ενεργοποιημένη η αυτόματη λειτουργία, ο εσωτερικός φωτισμός. Σε συνδυασμό με το προαιρετικό πακέτο φωτισμού ορατότητας και οπτικής αντίληψης, ενεργοποιείται και ο φωτισμός του χώρου ποδιών. Έτσι μπορείτε να κινηθείτε πιο εύκολα σε περίπτωση ανάγκης.

35

36

37 Άνεση Πολυμορφικότητα 35 Μεταβλητότητα. Μία σταθερή αξία. Η B-Class. Ειδική στις μεταμφιέσεις. Η B - Class είναι ένα θαύμα ευρυχωρίας. Ακόμη και όταν έχετε επιβάτες πίσω, ο χώρος αποσκευών διαθέτει εκπληκτικούς χώρους : με βάθος φόρτωσης 89,8 cm και χωρητικότητα 544 λίτρα μπορείτε να μεταφέρετε, για παράδειγμα, τουλάχιστον έξι μεγάλα κιβώτια αναψυκτικών. Και στις B - Class F - CELL, Β 180 NGT BlueEFFICIENCY, χάρη στην έξυπνη τοποθέτηση των πρόσθετων τμημάτων και των φιαλών αερίου θα έχετε στη διάθεσή σας μία επίπεδη επιφάνεια φόρτωσης, με χωρητικότητα χώρου αποσκευών 422 λίτρα. Επιπλέον, στο βασικό εξοπλισμό η πλάτη του πίσω καθίσματος είναι αναδιπλούμενη σε σχέση 1 / 3 ή / και 2 / 3. Αναδιπλώνοντας την πλάτη του πίσω καθίσματος, θα έχετε άμεσα μία εντελώς επίπεδη επιφάνεια φόρτωσης. Ο ευρύχωρος χώρος αποσκευών. Το προαιρετικό αναδιπλούμενο και αποσπώμενο πίσω υποβραχιόνιο με ποτηροθήκη.

38 3 6 Άνεση Σύστημα EASY - VARIO Ταιριάζει στις επιθυμίες σας, όχι στα κλισέ. Κάντε αυτό που θέλετε : η B - Class προσφέρει, χάρη στην μεγάλη μεταβλητότητά της, ανά πάσα στιγμή την ιδανική λύση. Με το προαιρετικό σύστημα EASY - VARIO μπορείτε να αναδιπλώσετε εύκολα το κάθισμα συνοδηγού προς τα εμπρός ή να το αφαιρέσετε όπως και το πίσω κάθισμα. Έτσι δημιουργείται μία εντελώς επίπεδη επιφάνεια φόρτωσης έως και 2,95 μέτρα μήκος και χωρητικότητα έως και 2245 λίτρων. Αυτό αντιστοιχεί στον όγκο από 18 γεμάτα καροτσάκια σούπερ μάρκετ. Το προαιρετικό πίσω υποβραχιόνιο είναι αναδιπλούμενο και αποσπώμενο. Έτσι μπορείτε σε μηδέν χρόνο να έχετε τη δυνατότητα φόρτωσης επιμήκων αντικειμένων, όπως για παράδειγμα χιονοπέδιλα. Standard αποθηκευτικοί χώροι στο χώρο αποσκευών προσφέρουν έναν εύκολα και γρήγορα προσβάσιμο χώρο για μικροαντικείμενα.

39

40

41 Άνεση Εσωτερική σχεδίαση 39 Ο ωραιότερος χώρος εξυπηρέτησης σας περιμένει στο εσωτερικό. Στην B - Class σάς περιμένει μία υποδοχή υψηλού επιπέδου, όχι μόνο χάρη στην υπερυψωμένη και πολύ άνετη θέση οδήγησης, αλλά και χάρη στα υψηλής ποιότητας επιλεγμένα υλικά και στη δυναμική σχεδίαση που προσφέρουν μία ιδιαίτερη νότα στο εσωτερικό. Έτσι, ο διάκοσμος της επένδυσης του tunnel στην κεντρική κονσόλα καθώς και οι διακοσμητικές λωρίδες στις επενδύσεις των θυρών διατίθενται σε sport εμφάνιση με αλουμίνιο ή προαιρετικά, σε πολυτελή εμφάνιση με ξύλο μυρτιάς. Όμως η σχεδίαση του εσωτερικού δεν βασίστηκε μόνο σε αισθητικές απαιτήσεις. Δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση και στην εργονομία. Ένα παράδειγμα : ο εργονομικά σχεδιασμένος πίνακας οργάνων με κομψές λεπτομέρειες χρωμίου. Το τιμόνι ρυθμίζεται καθ' ύψος και μήκος, δίνοντας τη δυνατό- τητα σε κάθε οδηγό να βρει την ιδανική θέση οδήγησης. Ιδιαίτερα πρακτικές είναι οι πολ υάριθμες αποθηκευτικές λύσεις στην B - Class. Χάρη στους αποθηκευτικούς χώρους κάτω από τα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού, σε έναν αποθηκευτικό χώρο στην κεντρική κονσόλα σε μία θήκη γυαλιών πάνω από την πόρτα οδηγού, μπορείτε άνετα και γρήγορα να αποθηκεύσετε μικροπράγματα για τις καθημερινές σας ανάγκες. Για να μπορείτε να δροσίζεστε σε μεγάλες διαδρομές με δροσερά αναψυκτικά, το ντουλαπάκι συνοδηγού διατίθεται και με ενσωματωμένο κλιματισμό. Με το προαιρετικό, προηγμένο σύστημα αυτόματου κλιματισμού THERMOTRONIC μπορείτε να ρυθμίσετε την θερμοκρασία για οδηγό και συνοδηγό ξεχωριστά. Το κλιματιζόμενο ντουλαπάκι συνοδηγού. Ο προαιρετικός αποθηκευτικός χώρος του καθίσματος συνοδηγού.

42 Εδώ κάθεστε στην 1 η θέση. Καλό ταξίδι. Μία ευχή, η οποία πραγματοποιείται πάντα στην B - Class. Διότι, παρά τις μικρές εξωτερικές διαστάσεις, το εσωτερικό διαθέτει άπλετο χώρο. Τα άνετα καθίσματα διαθέτουν standard επένδυση υφάσματος «Groningen» ανάλογα με τις επιθυμίες σας σε μπεζ «Orient», μαύρο ή γκρι «Alpaca». Προαιρετικά διατίθεται ο υψηλής ποιότητας συνδυασμός συνθετικού δέρματος ARTICO / υφάσματος «Bastogne» που αποτελεί και εξοπλισμό του Sport πακέτου. Εάν θέλετε, μπορείτε να εξοπλίσετε την B - Class και με δέρμα. Ο διάκοσμος αλουμινίου αποτελεί βασικό εξοπλισμό. Το κάθισμα οδηγού ρυθμίζεται standard ως προς το ύψος ενώ, αν επιλέξετε το πακέτο διευρυμένης άνεσης καθισμάτων, τότε θα ρυθμίζεται και το κάθισμα συνοδηγού ως προς το ύψος. Επιπλέον, το πακέτο περιλαμβάνει ρύθμιση κλίσης της έδρας και οσφυϊκή στήριξη οδηγού / συνοδηγού, η οποία ξεκουράζει ακόμη περισσότερο την πλάτη σας.

43

44

45 Άνεση Συστήματα ήχου και επικοινωνίας 43 Κινηθείτε με υψηλές ταχύτητες, ακόμη και στην ανταλλαγή πληροφοριών. Μία προσφορά που σίγουρα θα προκαλέσει εντύπωση : στη B - Class έχετε έναν μεγάλο αριθμό επιλο γών σε συστήματα ήχου και επικοινωνίας. Οι δυνατότητες που προσφέρουν ξεπερνούν την απλή ακουστική απόλαυση. Με το προαιρετικό σύστημα κεντρικού ελέγχου και ενδείξεων COMAND APS μπορείτε να χειριστείτε το ραδιόφωνο, το CD- και DVD-Player, ένα απλό κινητό τηλέφωνο και το ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης. Η πλοήγηση* με το COMAND APS και το προαιρετικό Audio 50 APS βελτιώθηκε ακόμη περισσότερο. Χάρη στη χρήση DVD ή / και σκληρού δίσκου, μπορείτε να αποθηκεύσετε μεγαλύτερο όγκο δεδομένων πλοήγησης και να τα επεξεργαστείτε ακόμη ταχύτερα. Στη προαιρετική θύρα σύνδεσης εξωτερικών πηγών ήχου μπορείτε να συνδέσετε, για παράδειγμα, ένα ΜΡ3 - Player, ένα ipod ή έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο. Ο έλεγχος της θύρας σύνδεσης γίνεται πολύ εύκολα από το τιμόνι. Μία θύρα ανάγνωσης καρτών μνήμης SD για μουσική MP3 και WMA διατί θεται standard σε συνδυασμό με το COMAND APS. Μεγάλα πλεονεκτήματα προσφέρει και το σύστημα φωνητικών εντολών LINGUATRONIC. Μία εξελιγμένη λειτουργία φωνητικού ελέγχου και πολλές πρακτικές λειτουργίες αυξάνουν την άνεση χειρισμού. * Χαρτογράφηση με σημαντική κάλυψη της Αττικής και των κύριων εθνικών οδών. Το σύστημα φωνητικών εντολών LINGUATRONIC.

46 4 4 Άνεση Συστήματα υποβοήθησης οδήγησης Να σας συστήσουμε τους βοηθούς σας; Ακόμη και όταν οδηγείτε μόνοι σας την B-Class, σας συνοδεύουν διαρκώς πολλοί και χρήσιμοι βοηθοί. Για παράδειγμα, την στάθμευση μπορεί να αναλάβει κάποιος άλλος το προαιρετικό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης. Μόλις το όχημα αναγνωρίσει ένα χώρο στάθμευσης, μπορείτε να επιλέξετε την όπισθεν και να επιβεβαιώσετε την επιθυμία στάθμευσης. Τότε, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ελέγχετε την ταχύτητα με τα pedal γκαζιού και φρένου. Το σύστημα αναλαμβάνει αυτόματα την κατεύθυνση του τιμονιού και μετά από λίγους ελιγμούς το όχημα σας είναι σταθμευμένο παράλληλα στον δρόμο. Πολύ πρακτική είναι και η υποβοήθηση εκκίνησης σε κεκλιμένο οδόστρωμα, η οποία διευκολύνει την εκκίνηση σε ανηφόρες και δεν επιτρέπει την κύλιση του οχήματος, όταν μετακινείτε το πόδι σας από το φρένο στο γκάζι. Ο τρόπος λειτουργίας της ενεργής υποβοήθησης στάθμευσης.

47 Άνεση Πακέτο διευρυμένου εσωτερικού φωτισμού 4 5 Για μία ωραία λάμψη. Ένα λαμπερό παράδειγμα εκτεταμένης άνεσης αποτελεί το προαιρετικό πακέτο διευρυμένου εσωτερικού φωτισμού. Για να μην κουράζετε τα μάτια σας στην B - Class, υπάρχουν δύο φώτα ανάγνωσης πίσω και ένα επιπλέον φως ανάγνωσης οδηγού. Περισσότερο φως στο σκοτάδι προσφέρουν τα αλεξήλια με φωτιζόμενο καθρέπτη make - up, ο φωτισμός χώρου ποδιών εμπρός καθώς και φώτα εισόδου / εξόδου στις εμπρόσθιες πόρτες. Περαιτέρω χαρακτηριστικά του πακέτου είναι ο εσωτερικός καθρέπτης με αυτόματη αντιθαμβωτική λειτουργία, ο αισθητήρας βροχής, η λειτουργία Coming Home καθώς και ο φωτισμός ανεύρεσης. Το πακέτο διευρυμένου εσωτερικού φωτισμού. Ο εσωτερικός καθρέπτης με αυτόματη αντιθαμβωτική λειτουργία και αισθητήρα βροχής.

48

49 Εξοπλισμός COMAND APS 47 Εργονομία όπου κι αν κοιτάξετε, ότι κι αν αγγίξετε. Το προαιρετικό σύστημα κεντρικού ελέγχου και ενδείξεων COMAND APS εξασφαλίζει την καλύτερη ψυχαγωγία. Μέσω της μεγάλης έγχρωμης κεντρικής οθόνης μπορείτε να χειριστείτε, εκτός από το σύστημα πλοήγησης *, το ραδιόφωνο, το CD - Player, το κινητό τηλέφωνο και τη λειτουργία μηνυμάτων SMS. Και το προαιρετικό ηχοσύστη μα Audio 50 APS διαθέτει ενσωματωμένο ένα σύστη - μα πλοήγη σης *. Η αποκλειστική χρήση DVD ή / και σκληρού δίσκου ως αποθηκευτικό μέσο καθι στά και τα δύο συστήματα ταχύτερα εν συγκρίσει με παρόμοια συστήματα με CD - ROM. Στις ιδιαίτερες υπηρεσίες πλοήγησης περιλαμβάνονται η δυναμική ανεύρεση διαδρομής που σας κατευθύνει γύρω από ένα μποτιλιάρισμα και ο standard υπολογιστής ταξιδίου στην οθόνη πολυλειτουργικών ενδείξεων - σας ενημερώνει, λόγου χάρη, για τη μέση κατανάλωση ή τα διανυθέντα χιλιόμετρα. Τον απόλυτο έλεγχο όλων έχετε μέσω του τιμονιού πολλαπλών λειτουργιών που διατίθεται στο βασικό εξοπλισμό. Ρυθμίζεται σε καθ' ύψος και μήκος ενώ τα πολυλειτουργικά πλήκτρα του σάς επιτρέπουν το χειρισμό πολυάριθμων λειτουργιών. Έτσι τα χέρια σας δεν απομακρύνονται από το τιμόνι και τα μάτια σας παραμένουν στραμμένα στο δρόμο. * Χαρτογράφηση με σημαντική κάλυψη της Αττικής και των κύριων εθνικών οδών. Το σύστημα πολυμέσων COMAND APS.

50 48 Εξοπλισμός Άνεση εσωτερικού Οι μακρινές διαδρομές θα φαίνονται μόνο στα χιλιόμετρα που διανύσατε. Καθίστε παρακαλώ. Αυτήν την πρόσκληση αποδέχονται ευχάριστα ακόμη και οι πίσω επιβάτες. Διότι οι τρεις άνετες θέσεις είναι ξεκούραστες, ακόμη και σε μεγάλες διαδρομές. Για μικρά παιδιά η B - Class διαθέτει standard βάση προσάρτησης ISOFIX με Top Tether πίσω. Αυτό το σύστημα εξασφαλίζει την ιδανική ασφάλεια με την εύκολη χρήση του και την άμεση προσάρτηση του παιδικού καθίσματος στο αμάξωμα. Παιδιά από 6 ετών μπορούν να καθίσουν στα προαιρετικά, ενσωματωμένα παιδικά καθίσματα στο πίσω κάθισμα. τον sport - κομψό χαρακτήρα της B - Class. Αν θέλετε να τον υπογραμμίσετε ακόμη περισσότερο, επιλέξτε την προαιρετική δερμάτινη επένδυση σε μία από τις τρεις διαθέσιμες αποχρώσεις : γκρι «Alpaca», μαύρο ή μπεζ «Orient». Εμπρόσθιες και πίσω πόρτες με μεγάλη επιφάνεια εξασφαλίζουν την εύκολη επι- και αποβίβαση. Εντύπωση θα σας προκαλέσουν τα πολυτελή εμπρόσθια μαρσπιέ επιβίβασης με επιγραφή «Mercedes - Benz». Μαζί με την υψηλής ποιότητας επένδυση των θυρών υπογραμμίζουν Τα υλικά υψηλής ποιότητας στο εσωτερικό.

51

52

53 Εξοπλισμός Άνεση εσωτερικού 51 Βελτιώστε τη θέα σας. Η συρόμενη πανοραμική οροφή. Εάν θέλετε να βλέπετε τα πάντα, τότε η προαιρετική πανοραμική συρόμενη ηλιοροφή αποτελεί την ιδανική επιλογή. Με το απλό πάτημα ενός διακόπτη εξασφαλίζετε μία σίγουρη θέση στον ήλιο. Ανοίγοντας την ηλιοροφή, η εμπρόσθια λωρίδα παίρνει θέση αλεξήνεμου, ενώ οι υπόλοιπες τέσσερις κινούνται αδιαβάθμητα προς τα πίσω. Η εμπειρία της ανοικτής οδήγησης θα σας συναρπάσει, μιας και η πανοραμική συρόμενη ηλιοροφή ανοίγει πολύ περισσότερο από ό,τι οι κοινές ηλιοροφές. Ακόμη όμως και όταν ο ήλιος έχει κρυφτεί εσείς θα συνεχίσετε να απολαμβάνετε: η αντιχαρακτική διάφανη επιφάνεια της πανοραμικής οροφής διευρύνει τους ορίζοντές σας και προστατεύει από τον καιρό. Εάν είδατε αρκετά, μπορείτε απλά να κλείσετε το χειροκίνητο σύστημα διπλής κουρτίνας. Με κλειστή πανοραμική ηλιοροφή λειτουργεί ως αλεξήλιο, ενώ με ανοικτή ηλιοροφή ως αλεξήνεμο.

54 Θέλετε κάτι δροσιστικό ; Ιδανικό κλίμα χάρη στα συστήματα THERMATIC και THERMOTRONIC.

55 Με την B - Class η ευχάριστη ατμόσφαιρα είναι εγγυημένη. Το standard σύστημα αυτόματου κλιματισμού THERMATIC ρυθμίζεται σε πέντε διαβαθμίσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας. Με το προαιρετικό προηγ μένο σύστημα αυτόματου κλιματισμού άνεσης THERMOTRONIC, οδηγός και συνοδηγός μπορούν να ρυθμίσουν ξεχωριστά τη θερμοκρασία που επιθυμούν. Εξωτερικοί παράγοντες όπως θερμοκρασία, υγρασία, ένταση και γωνία των ηλιακών ακτίνων συνυπολογίζο νται σε αυτό. Επιπλέον, το THERMOTRONIC διαθέτει σύστημα εκμετάλλευσης της θερμότητας του κινητήρα.

56 54 Εξοπλισμός Ηχοσύστημα surround Δυναμικός ήχος. Το προηγμένο ηχοσύστημα surround Harman Kardon Logic 7. Δημιουργήστε μία συναρπαστική ατμόσφαιρα στο εσωτερικό της B - Class με ένα εντυπωσιακό ηχητικό πέπλο. Με 12 ηχεία υψηλής απόδοσης το προαιρετικό ηχοσύστημα surround Harman Kardon Logic 7 εξασφαλίζει μία αυθεντική ηχητική πανδαισία και μία εξαιρετική ποιότητα ήχου. Και μάλιστα όχι μόνο για stereo, αλλά σε συνδυασμό με το σύστημα πολυμέσων COMAND APS και για αναπαραγωγή Dolby - Digital-5.1. DSP μετατρέπουν την B - Class σε έναν κινητό συναυλιακό χώρο. Η μεγαλύτερη ισχύς των 450 αντί 320 Watt εξασφαλίζει περίσσευμα ισχύος για τον απόλυτο δυναμικό ήχο. Ποικιλία στις μουσικές σας επιλογές εξασφαλίζει η προαιρετική θύρα σύνδεσης εξωτερικών πηγών ήχου. Σε αυτήν μπορείτε να συνδέσετε, για παράδειγμα, ένα MP3 - Player*, ένα ipod ή έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο. Υπερσύγχρονες τεχνολογίες όπως ο πολυκάναλος ήχος Logic 7 και ένα 9κάναλος ενισχυτής *Για την βέλτιστη ποιότητα ήχου, τα αρχεία ΜΡ3 θα πρέπει να έχουν ρυθμό μετάδοσης τουλάχιστον 128 kbit/s.

57

58 5 6 Εξοπλισμός Sport πακέτο Και τώρα οι εξελίξεις στα sport. Οι ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών του Sport πακέτου. Δείξτε τη δύναμή σας. Με το προαιρετικό Sport πακέτο η B - Class θα αποκτήσει μία ακόμη πιο δυναμική εμφάνιση. Στο εμπρόσθιο τμήμα, οι χαρακτηριστικές λεπτομέρειες χρωμίου στους προβολείς μαρτυρούν τον επιθετικό χαρακτήρα της. Αλλά και οι ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, σχεδίασης 10 ακτίνων ξεκαθαρίζουν αμέσως τη δική σας πρόθεση : να κινηθείτε δυναμικά. Αυτήν τη δυνατότητα θα την έχετε πάντα, διότι η ιδανικά ρυθμισμένη sport ανάρτηση ξυπνάει στον οδηγό την επιθυμία για κάτι παραπάνω. Όσοι σας ακολουθούν θα έχουν θέα τη μεγάλη απόληξη εξάτμισης ( διπλή στην Β 200 TURBO ) από ανοξείδωτο ατσάλι. Οι πίσω προφυλακτήρες με διακοσμητική λωρίδα με ανακλαστήρα είναι χάρμα οφθαλμών. Και φυσικά : ο εξοπλισμός του εξωτερικού πακέτου χρωμίου περιλαμβάνεται ήδη στο Sport πακέτο.

59

60

61 Εξοπλισμός Sport πακέτο 59 Έτσι, κάθε διαδρομή θα είναι μία νίκη σε αγώνα ταχύτητας. Με το προαιρετικό Sport πακέτο θα αποκτήσει και το εσωτε ρικό της B - Class μία πραγματική sport ατμόσφαιρα. Αυτή γίνεται ήδη αντιληπτή με την επιβίβαση : τα καθίσματα με επένδυση «Bastogne» με πλευρική στήριξη σε συνθετικό δέρμα ARTICO ( αριστερά στην εικόνα : η προαιρετική δερμάτινη επένδυση ) διατίθενται σε τρεις αποχρώσεις. Δυναμισμό προσδίδει η οθόνη πολυλειτουργικών ενδείξεων με λευκό φωτισμό ψηφίων και ο δερμάτινος επιλογέας με καπάκι αλουμινίου. Περαιτέρω χαρακτηριστικά του πακέτου είναι το δερμάτινο τιμόνι με δύο λωρίδες αλουμινίου. Τα αντιολισθητικά pedals από ανοξείδωτο ατσάλι σάς προδιαθέτουν για δυναμική οδήγηση.

62

63 Εξοπλισμός Εξωτερικό πακέτο χρωμίου 61 Δίνει λάμψη στο βλέμμα : το πακέτο χρωμίου. Με το προαιρετικό εξωτερικό πακέτο χρωμίου ( βασικός εξοπλισμός στις Β 200 CDI και Β 200 ΤURBO ), η Β - Class κλέβει την παράσταση, ακόμη και εν στάσει. Οι προβολείς ομίχλης με κομψά πλαίσια χρωμίου, η απόληξη εξάτμισης από ανοξείδωτο ατσάλι καθώς και η εξωτερική προστατευ- τική λωρίδα από ανοξείδωτο ατσάλι για το δάπεδο του χώρου αποσκευών είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του εξοπλιστικού πακέτου. Sport κομψότητα αντικατο πτρίζουν οι λωρίδες χρωμίου στους προφυλακτήρες, περιμετρικά στο ύψος των παραθύρων και στα προστατευτικά. Δίνει λάμψη στο βλέμμα : το εξωτερικό πακέτο χρωμίου. Ο πολυτελής διάκοσμος στον πίσω προφυλακτήρα.

64 62 Εξοπλισμός Ζάντες αλουμινίου Με αυτούς τους τροχούς θα κάνετε τη διαφορά. Βασικός εξοπλισμός : ζάντες ελαφρού κράματος με τάσια διαστάσεων 195/65 R 15 1 και 205/55 R Προαιρετικός εξοπλισμός : ζάντες αλουμινίου σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, διαστάσεων 205/55 R 16. Προαιρετικός εξοπλισμός : ζάντες αλουμινίου σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, σε ασημί «Titan», διαστάσεων 215/45 R Προαιρετικός εξοπλισμός : ζάντες αλουμινίου, σχεδίασης 5 ακτίνων με στιλβωμένο χρώμιο, διαστάσεων 215/45 R Προαιρετικός εξοπλισμός : ζάντες αλουμινίου, σχεδίασης Sport πακέτο : ζάντες αλουμινίου σχεδίασης 10 ακτίνων, 5 ακτίνων, διαστάσεων 205/55 R διαστάσεων 215/45 R 17.

65 Εξοπλισμός Ζάντες αλουμινίου 63 Οι ζάντες αλουμινίου αποτελούν μία από τις κορυφαίες προτιμήσεις πολλών οδηγών μίας B - Class. Η μεγάλη γκάμα περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου σχεδίασης 5 ακτίνων, ζάντες αλουμινίου ειδικής σχεδίασης 10 ακτίνων, για να αναφέρουμε ενδεικτικά κάποιες επιλογές. Με διαμέτρους από 16 έως 18 ίντσες όπως στις δυναμικές ζάντες αλουμινίου AMG καμία επιθυμία δεν θα μείνει ανεκπλήρωτη. 1 Για Β 160, Β 160 ΒlueΕFFICIENCY, Β 180 και B 180 ΒlueΕFFICIENCY. 2 Για Β 180 CDI, B 200 και Β 180 NGT ΒlueΕFFICIENCY. AMG 4 : ζάντες σχεδίασης 5 ακτίνων, σε ασημί «Titan», διαστάσεων 215/40 R Βασικός εξοπλισμός Β 200 CDI και Β 200 TURBO (δεν διατίθεται με Sport πακέτο). 4 Διατίθενται προαιρετικά και σε συνδυασμό με Sport πακέτο.

66 64 Εξοπλισμός Βασικός εξοπλισμός ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ( επιλογές ) Adaptive Brake Lights προσαρμοζόμενος φωτισμός πέδησης Immobilizer ηλεκτρονικό με τηλεχειριστήριο και οπτική ενημέρωση κλειδώματος ( αναγνωρισμένο από AZT και TÜV ) Αισθητήρας φώτων ( αυτόματη ενεργοποίηση φώτων ) Αναγνώριση κατειλημμένης θέσης στο κάθισμα συνοδηγού Βάσεις προσάρτησης παιδικού καθίσματος ISOFIX και Top Tether στο πίσω κάθισμα Γρύλος ανύψωσης, μονωτικό ελαστικών TIREFIT με ηλεκτρική αντλία, κιτ πρώτων βοηθειών, προειδοποιητικό τρίγωνο Δάπεδο χώρου αποσκευών με ρύθμιση δύο επιπέδων Διακοσμητικά αλουμινίου στις επενδύσεις των θυρών, στην κεντρική κονσόλα και στην επένδυση του tunnel Εμπρόσθιο υποβραχιόνιο και δίχτυ στον χώρο ποδιών συνοδηγού Ένδειξη διαστημάτων συντήρησης ASSYST Ένδειξη εξωτερικής θερμοκρασίας Ένδειξη χρήσης ζωνών ασφαλείας για τις πίσω θέσεις Ενεργά προσκέφαλα οδηγού / συνοδηγού, ρυθμιζόμενα καθ' ύψος και κλίση Εξωτερικοί θερμαινόμενοι και αναδιπλούμενοι καθρέπτες στο χρώμα του αμαξώματος ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι, με κοίλο και ασφαιρικό κάτοπτρο Ζώνες ασφαλείας 3 σημείων, 5, εμπρόσθιες καθ ύψος ρυθμιζόμενες με εντατήρες και περιοριστή ισχύος, πίσω εξωτερικές με εντατήρες αυτόματη προσαρμογή ύψους Ηλεκτρικά παράθυρα, 4, εμπρός και πίσω, με αυτόματη λειτουργεία ανοίγματος/κλεισίματος και λειτουργία άνεσης Ηχητική ένδειξη λειτουργίας φωτών πορείας Ηχοσύστημα Audio 5 CD Κάθισμα οδηγού με μηχανική ρύθμιση ύψους 1 Standard στις B 160 BlueEFFICIENCY, B 180 BlueEFFICIENCY, B 180 NGT BlueEFFICIENCY και B Standard στις Β 180 CDI, Β 200 CDI και B 200 TURBO. 3 Στην B 180 NGT BlueEFFICIENCY διαθέσιμο από 09/2009. Τα προσκέφαλα στο χώρο επιβατών. Η ένδειξη χρήσης ζωνών ασφαλείας για τις πίσω θέσεις.

67 Εξοπλισμός Βασικός εξοπλισμός 65 ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ (επιλογές) Κάλυμμα χώρου αποσκευών Κεντρικό κλείδωμα με εσωτερικό διακόπτη, αυτόματη ασφάλιση θυρών και αισθητήρα σύγκρουσης Κολώνα τιμονιού μηχανικά ρυθμιζόμενη καθ ύψος και μήκος Μαρσπιέ με στοιχεία αλουμινίου, εμπρόσθια με επιγραφή «Mercedes-Benz» Μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων 1 ή 6 σχέσεων 2 Παιδική ασφάλεια στις πίσω πόρτες, μηχανική Παραμετρικό σύστημα διεύθυνσης με μεταβλητή υποβοήθηση STEER CONTROL Πίσω κάθισμα διαιρούμενο κατά 1/3 : 2/3, αναδιπλούμενο, με αποσπώμενες έδρες Πλαφονιέρα με φως ανάγνωσης συνοδηγού, ξεχωριστή ενεργοποίηση φωτισμού χώρου επιβατών Πλευρικές ποδιές και χειρολαβές στο χρώμα του αμαξώματος Προσαρμοζόμενο σύστημα απόσβεσης Προσαρμοζόμενοι εμπρόσθιοι αερόσακοι και πλευρικοί αερόσακοι κεφαλής/θώρακα για οδηγό και συνοδηγό (πλευρικοί αερόσακοι στις πλάτες των καθισμάτων με επιπλέον προστασία κεφαλής) Προσκέφαλα πίσω, 3, ρυθμιζόμενα ως προς το ύψος και την κλίση, βυθιζόμενα Προστατευτικές λωρίδες περιμέτρου εμπρός και πίσω, στο χρώμα του αμαξώματος Σύστημα αντιμπλοκαρίσματος τροχών ABS, υποβοήθηση πέδησης BAS, ηλεκτρονικό πρόγραμμα ευστάθειας ESP και υποβοήθηση εκκίνησης σε κεκλιμένο οδόστρωμα Σύστημα αυτόματου κλιματισμού THERMATIC με φίλτρο αιωρουμένων σωματιδίων, λειτουργία ανακύκλωσης και κλιματιζόμενο ντουλαπάκι Σύστημα προειδοποίησης απώλειας πίεσης ελαστικών Τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών και υπολογιστής ταξιδίου με ένδειξη στιγμιαίας κατανάλωσης 3 Υαλοκαθαριστήρας πίσω με λειτουργία άνεσης και αδιαβάθμητων διαστημάτων Φίλτρο Καύσης Σωματιδίων Diesel (μόνο για πετρελαιοκίνητες εκδόσεις) Φωτισμός έκτακτης ανάγκης μετά από σύγκρουση Φωτισμός χώρου αποσκευών και πόρτα χώρου αποσκευών με ενσωματωμένο φωτισμό περιμέτρου και οπτικής αντίληψης Το σύστημα αυτόματου κλιματισμού THERMATIC. Τα ηλεκτρικά παράθυρα με λειτουργία άνεσης.

68 66 Εξοπλισμός Προαιρετικός εξοπλισμός ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ (επιλογές) AUTOTRONIC αδιαβάθμητο αυτόματο κιβώτιο, σύστημα μεταβλητού περιοριστή ταχύτητας SPEEDTRONIC Sport εμπρόσθια καθίσματα Sport πακέτο Αερόσακοι παραθύρων Ανατομική πλάτη καθίσματος οδηγού Αντικλεπτικό σύστημα EDW με προστασία κατά της ρυμούλκησης και ασφάλιση εσωτερικού Εμπρόσθια θερμαινόμενα καθίσματα Ενεργή υποβοήθηση στάθμευσης PARKTRONIC Ενσωματωμένα παιδικά καθίσματα Εξωτερικό πακέτο χρωμίου Ζάντες αλουμινίου AMG 18 ιντσών, σχεδίασης 5 ακτίνων Ηλεκτρική ρύθμιση καθισμάτων Ηχοσύστημα Audio 20 CD, MP3, οθόνη 5 ιντσών, Bluetooth και θύρα σύνδεσης Aux-in Ηχοσύστημα Audio 50 APS με σύστημα πλοήγησης DVD* Ηχοσύστημα surround Harman Kardon Logic 7 Κοτσαδόρος Πίσω πλευρικοί αερόσακοι * Χαρτογράφηση με σημαντική κάλυψη της Αττικής και των κύριων εθνικών οδών. Το σύστημα προηγμένου αυτόματου κλιματισμού THERMOTRONIC. Η ένδειξη της ενεργής υποβοήθησης στάθμευσης στην οθόνη πολυλειτουργικών ενδείξεων.

69 Εξοπλισμός Προαιρετικός εξοπλισμός 67 ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ (επιλογές) Πίσω υποβραχιόνιο αναδιπλούμενο και αποσπώμενο, με ποτηροθήκη και δυνατότητα φόρτωσης επιμήκων αντικειμένων Πακέτο άνεσης εμπρόσθιων καθισμάτων αποτελούμενο από : ρύθμιση καθ ύψος του καθίσματος συνοδηγού, ρύθμιση κλίσης των καθισμάτων οδηγού / συνοδηγού και οσφυϊκή στήριξη Πακέτο φωτισμού και ορατότητας αποτελούμενο από : υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρα βροχής, φωτισμός εντοπισμού οχήματος, καθυστέρηση σβησίματος προβολέων, έλεγχο λειτουργίας λαμπτήρων, φως ανάγνωσης οδηγού / πίσω επιβατών, φωτισμός στα πόδια / οδηγού / συνοδηγού, αλεξήλια με φωτιζόμενο καθρέπτη, αυτόματα αντιθαμβωτικό καθρέπτη, φωτισμό εξόδου Πανοραμική ηλιοροφή, ηλεκτρικά ανοιγόμενη (με περσίδες) Πανοραμική σταθερή οροφή Προβολείς Bi - Xenon με ενεργό φωτισμό στροφών και λειτουργία φωτισμού κατεύθυνσης καθώς και σύστημα πλύσης προβολέων Προβολείς ομίχλης Σύστημα EASY - VARIO - PLUS αποτελούμενο από : αποσπώμενες πλάτες πίσω καθίσματος ( 1 / 3 και 2 / 3 ), αποσπώμενη θέση συνοδηγού και προς τα εμπρός αναδιπλούμενη πλάτη καθίσματος συνοδηγού Σύστημα κεντρικού ελέγχου και ενδείξεων COMAND APS με πλοήγηση* σκληρού δίσκου, LINGUATRONIC κτλ. Σύστημα προηγμένου αυτόματου κλιματισμού THERMOTRONIC Ο εξοπλισμός της Β-Class μπορεί να διαφοροποιείται ανάλογα με τη χώρα ή την περιοχή. Για περισσότερες λεπτομέρειες απευθυνθείτε στον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Διανομέα Mercedes-Benz. *Χαρτογράφηση με σημαντική κάλυψη της Αττικής και των κύριων εθνικών οδών. Το προηγμένο ηχοσύστημα surround Harman Kardon Logic 7. Η συρόμενη πανοραμική οροφή.

70 68 designo Μόνο τα καλύτερα από τη Mercedes-Benz. Αισθανθείτε σαν στο σπίτι σας. Με τα πακέτα εξοπλισμού designo μπορείτε να συνθέσετε το εσωτερικό της B - Class σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις. Για τα καθίσματα διατίθενται συνολικά 4 διαφορετικοί συνδυασμοί designo δέρματος / Alcantara. Τα διακοσμητικά στοιχεία αποτελούνται από υψηλής ποιότητας ξύλο, σε designo ανθρακί «Pappel» ή designo καφέ «Pappel», συνδυασμένα με designo «Piano black». Το ξύλο της επιλογής σας σε συνδυασμό με πολυτελές δέρμα βρίσκεται και στον επιλογέα designo. Τα πατάκια είναι από κομψό και υψηλής ποιότητας ύφασμα «Velour» με περίγραμμα δέρματος designo. Περαιτέρω πληροφορίες θα βρείτε στον κατάλογο designo. Ο διάκοσμος σε designo καφέ «Pappel». Το πολυτελές designo «Piano black».

71

72

73 Γνήσια αξεσουάρ 71 Για τις ιδιαίτερες διαδρομές σας. Ένα πραγματικό πλεονέκτημα, αποτελούν τα γνήσια αξεσουάρ Mercedes - Benz. Ανεξάρτητα από το τι θέλετε να κάνετε με την B - Class απλά κάντε το. Τι θα λέγατε, για παράδειγμα, για μία αυθόρμητη εκδρομή με ποδήλατα ; Με το εσωτερικό xταφέρετε άνετα έως και 2 κανονικά ποδήλατα. Επιπλέον αποθηκευτικό χώρο εξασφαλίζουν οι βαλίτσες οροφής Mercedes - Benz, οι οποίες διατί θενται σε τρία μεγέθη ( χωρητικότητα : λίτρα ) και στις αποχρώσεις «Titan» μεταλλικό και ασημί matt. Η βαλίτσα οροφής Mercedes - Benz XL διατίθεται, πλέον, και σε λευκό «Calcite». Οι εκδρομές όμως απαιτούν και την ανάλογη διασκέδαση. Ακούστε εύκολα και γρήγορα την αγαπημένη σας μουσική στην B - Class. Είτε MP3 - Player είτε ipod από την θύρα σύνδεσης του Media Interface συνδυάζετε πολύ εύκολα τις μουσικές σας επιλογές με το ηχοσύστημα. Εύκολα και με ασφάλεια μπορείτε να χειριστείτε την αναπαραγωγή μουσικής από το ηχοσύστημα και από τα αντίστοιχα πλήκτρα στο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών. Οι οδηγοί με sport φιλοδοξίες που θέλουν να τονίσουν τον δυναμικό χαρακτήρα της B - Class, θα επιλέξουν την αεροτομή οροφής, τους χρωμιωμένους εξωτερικούς καθρέπτες ή τις χρωμιωμένες εξωτερικές χειρολαβές. Περαιτέρω πληροφορίες και επιλογές θα βρείτε στον κατάλογο αξεσουάρ. Προσοχή: εξαιτίας του μεγάλου αριθμού μοντέλων ποδηλάτων πιθανόν να χρειαστεί η ρύθμιση ή και αποσυναρμολόγηση της σέλας, του τιμονιού ή των προστατευτικών. Για αυτό το λόγο σας συνιστούμε μία δοκιμαστική τοποθέτηση.

74 72 Χρωματισμοί και υλικά επενδύσεων Βαφές ΑΚΡΥΛΙΚΕΣ ΒΑΦΕΣ 1 ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΒΑΦΕΣ Κόκκινο «Jupiter» 191 Μαύρο «Cosmos» 490 Καφέ «Steppe» 650 Λευκό «Cirrus» 240 Μπλε «Lotus» 597 Κόκκινο «Saturn» 696 Μαύρο «Night» 391 Μπλε «Horizon» 761 Ασημί «Polar» Η βαφή της Β - Class αποτελεί τον λαμπερό επίλογο του προηγμένης αντισκωριακής προστασίας της Mercedes - Benz. Για την προστασία του περιβάλλοντος παράγεται αποκλειστικά από στοιχεία υδατικής βάσης. 478 Πράσινο «Delta» 787 Γκρι «Mountain»

75 Χρωματισμοί και υλικά επενδύσεων Υφάσματα, δέρμα και διάκοσμος 73 ΥΦΑΣΜΑ GRONINGEN1 ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΔΕΡΜΑ ARTICO / ΥΦΑΣΜΑ BASTOGNE 3 ΔΕΡΜΑ Μαύρο 721 Μαύρο 801 Μαύρο 475 Μπεζ «Orient» 725 Μπεζ «Orient» 805 Μπεζ «Orient» 478 Γκρι «Alpaca» 728 Γκρι «Alpaca» 808 Γκρι «Alpaca» 1 Βασικός εξοπλισμός. 2 Προαιρετικός εξοπλισμός. 3 Προαιρετικός εξοπλισμός και μέρος του Sport πακέτου.

76 74 Χρωματισμοί και υλικά επενδύσεων Υφάσματα, δέρμα και διάκοσμος SPORT ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΔΕΡΜΑ ARTICO/ΥΦΑΣΜΑ ZΑΝDVOORT 1 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ designo ΔΕΡΜΑ/ALCANTARA 1 designo ΔΙΑΚΟΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ 1,3 751 Μαύρο X20 μαύρο designo W62 designo ανθρακί «Pappel» ΔΙΑΚΟΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ X90 designo γκρι «Alpaca» W68 designo καφέ «Pappel» Αλουμίνιο ασημί μουντό, λοξά βουρτσισμένο 2 X91 designo Java 727 Ξύλο μυρτιάς 1 X93 designo κόκκινο «Ιmperial» 1 Προαιρετικός εξοπλισμός. 2 Βασικός εξοπλισμός. 3 Στο πακέτο designo περιλαμβάνεται Δερμα/Alcantara, η έκδοση είναι επιλέξιμη.

77 Χρωματισμοί και υλικά επενδύσεων Δυνατότητες συνδυασμών 75 ΥΦΑΣΜΑ GRONINGEN Μαύρο Μπεζ «Pebble» Γκρι «Alpaca» ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΔΕΡΜΑ ARTICO/ΥΦΑΣΜΑ BASTOGNE Μαύρο 1 Mπεζ «Οrient» 1 Γκρι «Alpaca» 1 ΔΕΡΜΑ Μαύρο 2 Μπεζ «Pebble» 2 Γκρι «Alpaca» 2 SPORT ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΔΕΡΜΑ ARTICO/ΥΦΑΣΜΑ ZΑΝDVOORT Μαύρο 2 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ designo ΔΕΡΜΑ/ ALCANTARA Μαύρο 2 Γκρι «Alpaca» 2 «Java» 2 Κόκκινο «Imperial» 2 ΑΚΡΥΛΙΚΕΣ ΒΑΦΕΣ x Κόκκινο «Jupiter» O o O O o O O o O O O o t o Λευκό «Cirrus» O o O O o O O o O O O o o O Μαύρο «Night» O O O O O O O O O O O O O O ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΒΑΦΕΣ Μαύρο «Cosmos» O O O O O O O O O O O O O O Μπλε «Lotus» O t O O t O O t O O O O o t Μπλε «Horizon» O t o O t o O t o O O t t o Πράσινο «Delta» O O o O O o O O o O O O O t Καφέ «Steppe» O O t O O t O O t O O o O t Κόκκινο «Saturn» O O O O O O O O O O O O O O Ασημί «Polar» O t O O t O O t O O O O t O Γκρι «Mountain» O t O O t O O t O O O O t O O Προτείνεται o Πιθανός συνδυασμός t Δεν προτείνεται 1 Προαιρετικός εξοπλισμός και μέρος του Sport πακέτου. 2 Προαιρετικός εξοπλισμός.

78 76 Τεχνολογία Τεχνικά χαρακτηριστικά Β 180 CDI Β 200 CDI B 160 BlueEFFICIENCY 4 B 180 BlueEFFICIENCY 5 Αριθμός κυλίνδρων / διάταξη 4 εν σειρά 4 εν σειρά 4 εν σειρά 4 εν σειρά Κυβισμός ( cm 3 ) Ονομαστική ισχύς ( hp σε 1 / min ) / / / / 5500 Ονομαστική ροπή στρέψης 1 ( Nm σε σ.α.λ. ) 250 / ( 280 )/ / / Συμπίεση Επιτάχυνση km / h ( sec ) 11,3 ( 11,8 ) 9,6 ( 9,7 ) 13,2 ( 14,2 ) 11,3 ( 12,0 ) Τελική ταχύτητα ( km / h ) 183 ( 178 ) 200 ( 195 ) 174 ( 168 ) 184 ( 180 ) Διαστάσεις ελαστικών 205 / 55 R / 55 R / 65 R / 65 R 15 Καύσιμο Diesel Diesel Aμόλυβδη Aμόλυβδη Κατανάλωση καυσίμου 2 ( lt / 100 km ) Αστικός κύκλος ( αυτόματο κιβώτιο ) Υπεραστικός κύκλος ( αυτόματο κιβώτιο ) Μικτός κύκλος ( αυτόματο κιβώτιο ) 6,7 ( 6,9 7,3 ) 4,4 4,5 ( 4,9 5,3 ) 5,2 5,3 ( 5,6 6,0 ) 6,6 ( 7,6 8,0 ) 4,5 4,6 ( 5,0 5,3 ) 5,2 5,3 ( 6,0 6,3 ) 8,1 8,2 ( 8,5 8,7 ) 6 5,4 5,6 ( 6,0 6,2 ) 6 6,4 6,6 ( 6,9 7,1 ) 6 8,0 8,2 ( 9,0 9,2 ) 6 5,3 5,7 ( 6,0 6,2 ) 6 6,3 6,6 ( 7,1 7,3 ) 6 Εκπομπές 2 CO 2 ( g / km ) μικτές ( ) ( ) ( ) ( ) 6 Xωρητικότητα ρεζερβουάρ / ρεζέρβα περ. ( l ) 54 / 6 54 / 6 54 / 6 54 / 6 Περιεχόμενο δοχείου φυσικού αερίου ( kg / ρεζέρβα περ. ) Κενό βάρος 7 ( kg ) [αυτόματο]1435 [1470]1435 [1470]1320 [13506 ] 1330 [13606 ] Μικτό βάρος ( kg ) Oι τιμές στις παρενθέσεις ισχύουν για οχήματα με αυτόματο κιβώτιο. 1 Στοιχεία σύμφωνα με την Οδηγία 80 / 1269 / ΕΟΚ στην ισχύουσα έκδοση. 2 Στοιχεία σύμφωνα με την Οδηγία 80 / 1269 / ΕΟΚ στην ισχύουσα έκδοση. Οι μετρήσεις έγιναν με την καθορισμένη διαδικασία μέτρησης ( Οδηγία 80 / 1268 / ΕΟΚ στην ισχύουσα έκδοση ). Τα στοιχεία δεν αναφέρονται σε ένα συγκεκριμένο όχημα και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς, αλλά εξυπηρετούν στη σύγκριση μεταξύ διαφορετικών οχημάτων. 3 Οι τιμές ισχύουν αποκλειστικά για λειτουργία φυσικού αερίου σε χιλιόγραμμα ανά 100 km. 4 Standard με μηχανικό κιβώτιο και λειτουργία ECO Start - Stop. Προαιρετικά ως B 160 με αυτόματο κιβώτιο. 5 Standard με μηχανικό κιβώτιο και λειτουργία ECO Start - Stop. Προαιρετικά ως B 180 με αυτόματο κιβώτιο.

79 Τεχνολογία Διαστάσεις 77 B 180 NGT BlueEFFICIENCY Β 200 Β 200 TURBO 4 εν σειρά 4 εν σειρά 4 εν σειρά / / / / / / ,4 ( 13,2 ) 10,1 ( 10,2 ) 7,6 ( 7,4 ) 184 ( 180 ) 196 ( 190 ) 225 ( 218 ) 205 / 55 R / 55 R / 55 R 16 Φυσικό αέριο Aμόλυβδη Aμόλυβδη Super plus αμόλυβδη ,4 ( 6,5) 3 4,1 ( 4,3 ) 3 4,9 ( 5,1 ) 3 9,7 ( 9,8 ) 6,0 ( 6,3) 7,3 ( 7,6) 8,8 9,1 ( 9,5 9,7 ) 5,5 5,7 ( 6,0 6,2 ) 6,7 7,0 ( 7,3 7,5 ) 10,3 10,6 ( 10,5 10,7 ) 6,2 6,3 ( 6,7 6,8 ) 7,7 7,9 ( 8,1 8,2 ) (139 ) 175 (181 ) ( ) ( ) / 6 54 / 6 54 / 6 16 / 1, [ ]1.345 [1.390 ]1.370 [ ] Τα στοιχεία ισχύουν για τις βενζινοκίνητες εκδόσεις Β 160 και Β Στοιχεία σύμφωνα με την Οδηγία 92 / 21 / ΕΕ στην έκδοση 95 / 48 / ΕΕ ( όχημα σε κατάσταση εκκίνησης, πλήρωση δοχείου καυσίμου κατά 90 %, με οδηγό 68 κιλών και αποσκευές 7 κιλών ) για οχήματα με βασικό εξοπλισμό. Ο προαιρετικός εξοπλισμός και τα αξεσουάρ 8 Πληροί την Οδηγία EU5. Όλα τα στοιχεία σε χιλιοστά. Οι απεικονιζόμενες τιμές αποτελούν μέσους όρους. Ισχύουν για οχήματα με βασικό εξοπλισμό και χωρίς φορτίο.

80

81 Υπηρεσίες 79 Επιλέγοντας μία Mercedes, δεν αποκτάτε απλά ένα αυτοκίνητο. Οι παροχές υπηρεσιών από τη Mercedes-Benz. Mercedes - Benz Mobility. Στη νέα σας Mercedes αισθάνεστε εξαρχής ευχάριστα και ασφαλής.στην απίθανη περίπτωση μίας βλάβης, το Mercedes - Benz Service24h βρίσκεται στη διάθεσή σας στον αριθμό Ακόμη κα λύτερη εξυπηρέτηση εγγυάται η νέα ενσωματωμένη υπηρεσία τηλεματικής Mercedes - Benz Contact 1. Με το πάτημα ενός πλήκτου εξασφαλίζει άμεση τηλεφωνική σύνδεση με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών Mercedes - Benz. Προαιρετικά μεταφέρονται αυτόματα όλα τα στοιχεία του οχήματος και της τοποθεσίας στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών. Έτσι εγγυόμαστε ταχύτερη εξυπηρέτηση, εξατομικευμένο Service και ταχύτερη βοήθεια επί τόπου. Stan dard και χωρίς επιπλέον χρέωση : το πακέτο κινητικότητας Mercedes - Benz Mobilo 2. Η απώλεια ενός κλειδιού ή προβλήματα εκκίνησης έως και μία βλάβη - το Mobilo σάς εγγυάται την ασφαλή άφιξη στον προορισμό σας. Και μάλιστα σε όλη την Ευρώπη. Ακόμη και σε περιπτώσεις ζημιών από ένα ατύχημα ή βανδαλισμούς. Ότι πρόβλημα και αν έχετε, ένα είναι σίγουρο : θα συνεχίσετε ευχαριστημένοι και ιδιαίτερα σύντομα το ταξίδι σας. Mercedes - Benz Bank. Αν έχετε ήδη επιλέξει το αυτοκίνητο των ονείρων σας και θέλετε να παραμείνετε χρηματοοικονομικά ευέλικτοι, τότε οι προσφορές μας για Leasing, χρηματοδότηση και ασφάλιση αποτελούν την πιο σωστή λύση. Με το Private - Leasing plus έχετε στη διάθεσή σας ένα πλήρες πακέτο χρονομίσθωσης, ασφάλισης και επιλογής αγοράς. Και με τη χρηματοδότηση Plus3 συνδυάζετε μικρές δόσεις με μεγάλη ευελιξία. Διότι στο τέλος του συμβολαίου αποφασίζετε εσείς εάν θα κρατήσετε το όχημα, θα το πουλήσετε ή θα το επιστρέψετε έναντι της εγγυημένης αξίας. Επιπλέον σάς προσφέρουμε ενδιαφέροντα επενδυτικά προϊόντα. Περαιτέρω πληροφορίες στο διαδίκτυο στη σελίδα - benz.gr / mb - bank 1 Προϋπόθεση: εργοστασιακό ηχοσύστημα σε συνδυασμό με ενεργοποιημένο κινητό τηλέφωνο. Χρέωση κλήσης από κινητό σε σταθερό. 2 Η εγγύηση Mobilo μπορεί να ανανεώνεται κάθε φορά μετά τη λήξη της για ένα χρόνο. Μέγιστη διάρκεια 30 χρόνια. Προϋπόθεση: τακτική συντήρηση σε Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική 205.040.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 24 993,27 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση: 001

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή B 180 d Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μαύρο "night" Τροχός Ζάντες αλουμινίου[ 16"] 40.6 cm, 10 ακτινών Επένδυση Ύφασμα venlo μαύρο Διακοσμητικά

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό obsidian μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος C 200 d Κατασκευαστική 205.037.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 31 049,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180 Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή C 180 Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μεταλλικό ασημί "diamond" Τροχός Ζάντες αλουμινίου [17"] 43.2 cm, σχεδιασμός 5 διπλών ακτινών Επένδυση

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική 253.909.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 36 061,63 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική 213.004.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 39 724,38 Χρώμα βαφής: 149 Μη μεταλλικό "polar" λευκό 0,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου 1 Βασικός Εξοπλισμός Οχήματος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0411 0440 0442 0474 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0913 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKWAGEN ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) Polo

Διαβάστε περισσότερα

13.350 900 300 12.150

13.350 900 300 12.150 ΜΟΝΤΕΛΟ/ΕΚΔΟΣΗ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ RENAULT ΔΩΡΕΑΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤ. ΤΙΜΗ NEO CLIO Βενζίνη 0.9 TCe Energy 90hp Ecoleader Stop&Start Ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο cosmos 0,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος GLA 180 d Κατασκευαστική 156.912.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 23 047,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση: 378

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO PRO LUDO Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Δύο ασύμμετρα ανοιγόμενες πίσω πόρτες με παράθυρο Αντιθαμβωτικό πίσω παράθυρο Πίσω υαλοκαθαριστήρας Φιμέ πλευρικά κρύσταλλα και κρύσταλλα

Διαβάστε περισσότερα

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ.

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TO TOUAREG. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ. Έκδοση Κυβισμός, Lt Ιπποδύναμη, PS Κατανάλωση, lt/100 km Εκπομπές CO2, gr/km Κιβώτιο Ταχυτήτων, σχέσεις Λιανική Τιμή V6 TDI BlueMotion

Διαβάστε περισσότερα

«Η φιλοσοφία μας είναι απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που ψάχνουν το τέλειο.» Dr. Dieter Zetsche

«Η φιλοσοφία μας είναι απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που ψάχνουν το τέλειο.» Dr. Dieter Zetsche H A - Class. «Η φιλοσοφία μας είναι απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που ψάχνουν το τέλειο.» Dr. Dieter Zetsche Περιεχόμενα. H A - Class. 1 Εξωτερική σχεδίαση 6 Ευελιξία 14 Αποδοτικότητα

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα γενιά GL - Class.

Η νέα γενιά GL - Class. Η νέα γενιά GL - Class. Φροντίζει τις αισθήσεις, οξύνει την αντίληψη. Η νέα GL - Class συνδυάζει την ελευθερία και την πολυτέλεια με έναν ανεπανάληπτο τρόπο. Πολυτελή υλικά και λαμπερές λεπτομέρειες χρωμίου

Διαβάστε περισσότερα

Μαγνήτης! Δεν έχει νόημα να αντιστέκεστε!

Μαγνήτης! Δεν έχει νόημα να αντιστέκεστε! E - Class Coupé. Μαγνήτης! Δεν έχει νόημα να αντιστέκεστε! Η μηχανή ξύπνησε. Η νέα E - Class Coupé δείχνει το πρόσωπό της. Επιδεικνύει την ομορφιά της. Τεντώνει τους μύες της. Επαναπροσδιορίζει την κομψότητα.

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ DOBLO CARGO.

ΝΕΟ DOBLO CARGO. ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr ΝΕΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΝΕΟ ΤΙΜΟΝΙ ΜΕ ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ UCONNECT ΜΕ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΌ ΚΆΘΙΣΜΑ ΤΡΙΏΝ ΘΈΣΕΩΝ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΠΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Νέο Yaris 2017 Σύντομος οδηγός Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Nέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων Το σωστό μέγεθος για το μέλλον Ο νέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων συμβαδίζει με την τάση της βιομηχανίας προς κινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE SANDERO WLTP 1.0 75hp LIFE 1.0 75hp STYLE ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH * 9.980 10.780 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΜΩΝ * 7.772,59 8.395,64 Κατανάλωση (μικτή) lt/100χλμ Εκπομπές CO 2 (g/χλμ)

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0420 0440 0442 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης & Συντήρησης"

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. Το νέο Golf Variant 02 ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT 03 TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. 100% Golf. Μεγαλύτερη φιλοφρόνηση δεν μπορεί να υπάρξει για ένα μοντέλο της κατηγορίας.

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ drive the change ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ροζ μποεμ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ζαντες amperatrice 15" μαυρο nacre ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1.2 16V Σύστημα μετάδοσης κίνησης/κιβώτιο

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Polo BlueMotion

Το νέο Polo BlueMotion Το νέο Polo BlueMotion ΣΕ ΠΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ. TO NEO POLO BLUEMOTION ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ CO₂.

Διαβάστε περισσότερα

Χρωματισμοί και υλικά 28 Χρώματα εξωτερικής βαφής 28 Επενδύσεις και διάκοσμοι εσωτερικού 29 Δυνατότητες συνδυασμών 30. Τεχνικά χαρακτηριστικά 31

Χρωματισμοί και υλικά 28 Χρώματα εξωτερικής βαφής 28 Επενδύσεις και διάκοσμοι εσωτερικού 29 Δυνατότητες συνδυασμών 30. Τεχνικά χαρακτηριστικά 31 GLK - Class. Περιεχόμενα. H GLK. 1 Σχεδίαση 2 Άνεση 6 Cockpit 6 Εσωτερικό 8 Ευελιξία 10 Δυνατότητες εκτός δρόμου 10 Αποδοτικότητα 12 Κινητήρες 14 Ασφάλεια 16 Εξοπλισμός 18 Οπτικό πακέτο Off - road 18 Εξωτερικό

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA ΝΕΟ ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA Το νέο Toyota Corolla σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας συναρπαστικής εποχής για το Νο 1 σε πωλήσεις αυτοκίνητο στον κόσμο. Με τη μοναδική υβριδική τεχνολογία 4ης γενιάς διαθέσιμη σε

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Επίσηµος ιανοµέας... ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ Όνοµα Πωλητη... ΣΕΒΒΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ VSQ

Προσφορά Επιβατικού. Επίσηµος ιανοµέας... ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ Όνοµα Πωλητη... ΣΕΒΒΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ VSQ 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 014B 0258 0294 0440 0474 0475 0520 058U 0620 0682 0913 0919 0968 0B03 0B51 0B59 0K11 0L 0P75 0P76 0R05 0U01 0U10 0U60 0U77 0U98 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης & Συντήρησης"

Διαβάστε περισσότερα

DUCATO NATURAL POWER

DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER Το όχημα έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί κανονικά με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει αυτόματο σύστημα εναλλαγής σε βενζίνη όταν το φυσικό αέριο πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα.

On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα. Η M-Class. On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα. Η M-Class μπαίνει σε «λειτουργία άνεσης» πριν ακόμη εκκινήσετε τον κινητήρα. Χάρη στη μεγάλη ευρυχωρία και τα πολυτελή υλικά, νιώθετε αμέσως την αίσθηση άνεσης.

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04 ΑΞΕΣΟΥΑΡ SPLASH SPORT Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Έτοιμη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,3h Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Έτοιμες για βαφή, δεν απαιτείται προεργασία. 0,5h Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Διαβάστε περισσότερα

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωµα τροποποίησης των προδιαγραφών και του εξοπλισµού λόγω της εξελισσόµενης ανάπτυξης της παραγωγής. Τα χρώµατα και τα δείγµατα των διακοσµητικών του φυλλαδίου µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή Περιγραφή S 411 HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος 10.160 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.760 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο 4.985 mm Εμπρόσθιος πρόβολος 2.215 mm Οπίσθιος

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 15 Επικοινωνία: 2 / 15 Επικοινωνία:

Διαβάστε περισσότερα

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154 TIVOLI GA ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ & ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗ BAE FWD TD FWD DLX FWD DLX FWD A/T DLX 2 TONE FWD DLX 2 TONE FWD A/T ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 17.900 18.900 20.200 21.800 21.800 23.400 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Katakis Επικοινωνία: More info 1 / 24

Katakis   Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Skoda - Fabia Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο

Διαβάστε περισσότερα

Ο ήλιος θα λάμψει περισσότερο. Δυναμική ακόμη και εν στάσει: η sport σχεδίαση του εμπρόσθιου τμήματος εκτείνεται από τη μάσκα σε όλο το καπό.

Ο ήλιος θα λάμψει περισσότερο. Δυναμική ακόμη και εν στάσει: η sport σχεδίαση του εμπρόσθιου τμήματος εκτείνεται από τη μάσκα σε όλο το καπό. E-Class Cabrio. Ο ήλιος θα λάμψει περισσότερο. Δυναμική ακόμη και εν στάσει: η sport σχεδίαση του εμπρόσθιου τμήματος εκτείνεται από τη μάσκα σε όλο το καπό. Προκαλεί δέος και ξυπνάει όλες τις αισθήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 417 HDH Τεχνικά στοιχεία Μήκος 14.050 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.860 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός 7.110 mm Μεταξόνιο πίσω 1.350 mm

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03 ΝΕΟ FIESTA FORD FIESTA Παρουσίαση των μοντέλων Επιλέξτε το Fiesta που σας ταιριάζει. Διαθέσιμο σε μια σειρά από διαφορετικές σχεδιαστικές επιλογές, το νέο Ford Fiesta μπορεί να σας ικανοποιήσει, όποιες

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S Νέο Golf Design Generation Highline 4MOTION BLUEMOTION Ατσάλινες ζάντες 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 Ζάντες αλουμινίου ''Lyon'' 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 με αντικλεπτικά μπουλόνια ασφαλείας.

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά Porter. euro

Νέα σειρά Porter. euro Νέα σειρά Porter euro 6 euro 6 euro 6 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΧΥΣ* ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΡΟΠΗ* Νέος Κινητήρας Ο νέος κινητήρας MultiTech Euro 6 είναι η τέλεια απάντηση της Piaggio στον τομέα των βενζινοκίνητων οχημάτων επαγγελματικής

Διαβάστε περισσότερα

«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το τέλειο.» Δρ. Dieter Zetsche

«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το τέλειο.» Δρ. Dieter Zetsche Η CLC - Class. «Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το τέλειο.» Δρ. Dieter Zetsche Περιεχόμενα. H CLC. 1 Σχεδίαση 4 Ευελιξία 12 Πετρελαιοκινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

Ολότελα νέο Toyota PROACE

Ολότελα νέο Toyota PROACE ALWAYS A BETTER WAY Ολότελα νέο Toyota PROACE Ο Επαγγελματίας Συνεργάτης σας! Εξοπλισμός Comfort Grade: Ατσάλινες ζάντες 16 ή 17 στο Αυτόματο (additional to Comfort): Αυτόματος πιλότος Ζάντες αλουμινίου

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 16 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza

Διαβάστε περισσότερα

Από την παραγωγή ονείρων της Mercedes - Benz.

Από την παραγωγή ονείρων της Mercedes - Benz. SLK - Class. Από την παραγωγή ονείρων της Mercedes - Benz. Περιεχόμενα. H SLK.4 Ευελιξία6 Σχεδίαση εξωτερικού6 Δυναμική οδήγησης14 Μεταλλική οροφή16 Αποδοτικότητα18 Βενζινοκινητήρες20 Κιβώτια ταχυτήτων24

Διαβάστε περισσότερα

Visia (Pro) STD SPECS

Visia (Pro) STD SPECS Visia (Pro) Εξοπλισµός Ατσάλινες ζάντες 16" µε ελαστικά 205 R16C (Chassis, KC), 255/70 R16 (DC) Μαύρος εµπρός προφυλακτήρας (KC, DC Chassis) Εµπρός προφυλακτήρας στο χρώµα του αµαξώµατος (DC) Μη προεξέχοντα

Διαβάστε περισσότερα

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012 ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GLF Ισχύει από 17/10/2012 ΚΩΔΙΚΟΣ MΟΝΤΕΛΟ CC / P / KW ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ & ΤΕΛΟΣ ΤΑΞ/ΣΗΣ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΑΠΟΣΥΡΣΗ C2 (g/km) ΜΕΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 431 DT Τεχνικά στοιχεία Μήκος Φάρδος Ύψος Εσ. ύψος διαδρόμου κάτω Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος

Διαβάστε περισσότερα

NEO TOUAREG. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ.

NEO TOUAREG. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. NEO TOUAREG. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Ιπποδύναμη, PS Μέση Κατανάλωση, lt/100 km Εκπομπές CO2, g/km Λιανική Τιμή ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ. NEO TOUAREG. TERRAIN TECH 3,0lt V6 TDI SCR BMT Tiptronic,

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟ TOYOTA ΝΕΟ TOYOTA YARIS ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΟΤΑ YARIS ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΦΥΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Η ΕΥΦΥΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ, ΓΕΜΑΤΗ ΣΤΥΛ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

PUNTO ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.269hp 1.269hp 1.242 1.242

PUNTO ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.269hp 1.269hp 1.242 1.242 1.269hp 1.269hp 1.242 1.242 3ΘΥΡΟ ΧΧΧ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΙ ΒΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ STD STD ΧΧΧ ΦΩΤΑ ΗΜΕΡΑΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ STD

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Skoda - Karoq

Καινούργια - Skoda - Karoq Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Skoda - Karoq Condition: Καινούργιο Body Type: 4X4/τζιπ/SUV Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Πετρέλαιο Exterior

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 18 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup)

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Leon

Καινούργια - Seat - Leon Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Seat - Leon Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Βενζίνη Mileage: 562

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικό designo 24. Εξοπλισμός 26 Βασικός εξοπλισμός 26 Προαιρετικός εξοπλισμός 28 Ζάντες αλουμινίου 32

Εσωτερικό designo 24. Εξοπλισμός 26 Βασικός εξοπλισμός 26 Προαιρετικός εξοπλισμός 28 Ζάντες αλουμινίου 32 CLS - Class. Περιεχόμενα. H CLS - Class 1 Εξωτερική σχεδίαση 4 Ευελιξία 6 Αποδοτικότητα 6 Πετρελαιοκινητήρες 8 Βενζινοκινητήρες 10 AIRMATIC 12 Κιβώτια ταχυτήτων 14 Ασφάλεια 16 Σύστημα φωτισμού στροφών

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050 20.050 Κυβισμός (κ.εκ.)

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή S 416 GT HD

Περιγραφή S 416 GT HD Περιγραφή S 416 GT HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος Φάρδος Ύψος Εσωτερικό ύψος διαδρόμου Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Κυβισμός

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Κωδικός Τύπου 4533421. Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1)

Προσφορά Επιβατικού. Κωδικός Τύπου 4533421. Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 001U 0213 0240 0268 0294 0410 0440 04U5 050U 0584 0840 0916 0927 09U6 0B01 0B03 0B51 0B80 0B90 0C65 0E18 0E23 0I09 0I15 0I16 0I22 0I34 0I39 0I60 0J36 0J56 0J60

Διαβάστε περισσότερα

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό.

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό. Mazda2 Mazda2. 5 Αποκτήστε το καλύτερο κι από τους δύο κόσμους. Ευέλικτοι χώροι σε ένα κομψό εξωτερικό. 6 Γνωρίστε τον άλλο σας εαυτό. Προετοιμαστείτε για μια δυναμική οδηγική εμπειρία. 8 Χώροι και ευελιξία

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Κωδικός Εικόνα Αξεσουάρ Νέου ALTO. Χρόνος Τοποθέτησης

Περιγραφή Κωδικός Εικόνα Αξεσουάρ Νέου ALTO. Χρόνος Τοποθέτησης Αξεσουάρ Νέου ALTO Εξωτερικό Στυλ Εµπρός κάτω αεροτοµή 990E0-68K02 Έτοιµη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,5 h Πίσω κάτω αεροτοµή 990E0-68K04 Έτοιµη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,5 h * εν µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM!

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! Με τη δυναμική σχεδίαση, το ελαφρύ πλαίσιο και το καθαρόαιμο DNA του Yamaha X-MAX, αυτό το σκούτερ γενικής χρήσης και υψηλής απόδοσης έχει κατασκευαστεί για μια συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180 Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180 Πόσο πιο όμορφη, αναρωτιέσαι μόλις την πρωτοδείς. Είχαμε τη χαρά να οδηγήσουμε πέρυσι, παρόμοια εποχή, μια SLC και τώρα, στη μέση του καλοκαιριού ζούμε ξανά με μια

Διαβάστε περισσότερα

H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά.

H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά. C-Class. H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά. Δίνει τον ορισμό της προόδου και κυριαρχεί. Με αεροδυναμική που καταλύει την έννοια της αντίστασης. Βασισμένη σε ένα πλαίσιο που ακολουθεί μόνο τα υψηλότερα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ (1) ΕΠΙΒΑΤΗΓΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ (1) ΕΠΙΒΑΤΗΓΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Ταχ. Δ/νση: Κυδωνίας 29, Χανίαα Κρήτηατήτης Ταχ. Κώδικας: 73135

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

Χρώμα αμαξώματος Bi-tone Cyan Μεταλλικό 460,00. Έκπτωση Προωθητικό Όφελος 800,00. Εσωτερική επένδυση καθισμάτων σε μαύρο χρώμα με γκρι ραφές (FC21)

Χρώμα αμαξώματος Bi-tone Cyan Μεταλλικό 460,00. Έκπτωση Προωθητικό Όφελος 800,00. Εσωτερική επένδυση καθισμάτων σε μαύρο χρώμα με γκρι ραφές (FC21) Yaris Hybrid e-nergy Μοντέλο Yaris Hybrid e-nergy 19.330,00 Χρώμα αμαξώματος Bi-tone Cyan Μεταλλικό 460,00 Έκπτωση Προωθητικό Όφελος 800,00 Ταπετσαρίες Εσωτερική επένδυση καθισμάτων σε μαύρο χρώμα με γκρι

Διαβάστε περισσότερα

NISSAN NV300 VAN COMBI

NISSAN NV300 VAN COMBI NISSAN NV300 NISSAN NV300 VAN COMBI NV300 COMBI ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ L2H1 Αριθµός επιβατών 9 ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Μήκος mm 5399 Πλάτος / Πλάτος µε καθρέπτες mm 1956/2283 Ύψος mm 1971 Μεταξόνιο mm 3498

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 014B 0258 0280 02U1 02U8 03U1 0421 0474 0475 0502 0513 051U 0531 0581 0682 06P5 0724 0807 0815 0877 0887 08U8 0913 0927 0968 099B 0B03 0B09 0B51 0K11 0K13 0L 0LS2

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1.6 BlueHDi 95hp ETG6 S&S L2H1 1.6 BlueHDi 95hp ETG6 S&S L3H1 1.6 BlueHDi 115hp S&S L2H1 1.6 BlueHDi 115hp S&S L3H1 Τροφοδοσία Τύπος καυσίμου Αρ. Κυλίνδρων Κυβισμός (cm3) Αμεσος ψεκασμός, Turbo,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ DOBLO` CARGO FIAT PROFESSIONAL 1.4 B EURO 6 ABS 009 Ρυθµιζόµενο τιµόνι ως προς το ύψος 011 Υδραυλικό τιµόνι 014 Ηλεκτρικά παράθυρα 028 Εσωτερικά ρυθµιζόµενοι καθρέπτες 043 Πίνακας οργάνων µε στροφόµετρο

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα γενιά B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν.

Η νέα γενιά B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν. Η B-Class. Προσωπική απόδραση, οικογενειακή εκδρομή ή οδηγική απόλαυση στη νέα γενιά της B-Class τα πάντα βρίσκουν άψογα τη θέση τους. Εμπνευστείτε από τις καινοτόμες τεχνολογίες. Εντυπωσιαστείτε από τις

Διαβάστε περισσότερα

«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το τέλειο.» Δρ. Dieter Zetsche

«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το τέλειο.» Δρ. Dieter Zetsche Η CLC - Class. «Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το τέλειο.» Δρ. Dieter Zetsche Περιεχόμενα. H CLC. 3 Σχεδίαση 4 Ευελιξία 12 Βενζινοκινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA6 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ATTRACTION Θερμαινόμενα καθίσματα μπροστά Θερμαινόμενο τιμόνι Αισθητήρες παρκαρίσματος (Εμπρός/Πίσω) Σύστημα προσαρμοστικών προβολέων μπροστά Κάμερα οπισθοπορείας

Διαβάστε περισσότερα

PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 301 - ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1.2 PureTech 82hp 1.6 VTi 115hp EAT6 1.6 BlueHDi 100hp Καύσιμο Πετρέλαι ο Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 101/2016

ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 101/2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 101/2016 Προμήθεια αυτοκινήτων Δήμου Αγράφων Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η Με την παρούσα μελέτη προβλέπεται η προμήθεια

Διαβάστε περισσότερα

Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία.

Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία. GLE. Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία. Δυναμισμός. Πυγμή. Η τέχνη της ανεξαρτησίας. Όποιος συνδυάζει αυτά τα χαρακτηριστικά αποπνέει μία ηρεμία, ξέρει να εκτιμά όσα έχει καταφέρει και να απολαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 17 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική.

Η νέα GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική. GLA-Class. Η νέα GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική. Με την πρώτη ματιά, η νέα GLA αποκαλύπτει τις δυνατότητές της. Από πού ν αρχίσει κανείς; Καλύτερα ίσως από την παρόρμηση για κίνηση που προκαλεί η μυώδης

Διαβάστε περισσότερα

Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» ενημερώνουν για τα οφέλη της Οικολογικής Οδήγησης

Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» ενημερώνουν για τα οφέλη της Οικολογικής Οδήγησης Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» ενημερώνουν για τα οφέλη της Οικολογικής Οδήγησης Γιατί Οικολογική Οδήγηση; Η έννοια της αυτοκίνησης είναι συνδεδεμένη

Διαβάστε περισσότερα

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωμα να παρουσιάσει αλλαγές στις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά του εξοπλισμού λόγω της συνεχούς εξέλιξης των προϊόντων της. Οι φωτογραφίες που περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123

http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123 Τιμοκατάλογος ογος 2014 http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩ Προτεινόμενη Τιμή Πώλησης ŠKODA Octavia G-TEC 5E32K5

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση!

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση! Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση! Οι επιλογές σας είναι οι εξής: Μπορείτε να περνάτε το χρόνο σας καθηλωμένοι στη στάση του λεωφορείου, μέσα στο μετρό, αναζητώντας θέση να παρκάρετε ή μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

C - Class Saloon και Estate.

C - Class Saloon και Estate. C - Class Saloon και Estate. «Οδηγική απόλαυση, σχεδίαση, ασφάλεια. Η C - Class είναι μία πραγματική Mercedes. Ζήστε την εμπειρία.» Dr. Dieter Zetsche Περιεχόμενα. H C - Class. 3 Ευελιξία 12 Αποδοτικότητα

Διαβάστε περισσότερα

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune Το eetle Dune Το eetle Cabriolet Dune Stage driving. Το eetle Dune και το eetle Cabriolet Dune μετατρέπουν τον δρόμο σε θεαματική πίστα, χάρη στις σπορ αναρτήσεις και το διευρυμένο μετατρόχιο αλλά και

Διαβάστε περισσότερα

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP Φτιαγμένο στα μέτρα της δουλειάς σας. Φτιαγμένο στα μέτρα της πόλης σας. Ο κατάλληλος σύμμαχος για τη δουλειά σας, το νέο Doblò Work Up είναι η ιδανική λύση για όσους χρειάζονται περισσότερο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ THE ALL NEW KIA ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ Ας δημιουργήσουμε ένα αντικείμενο πόθου, είπε ο Υπεύθυνος Σχεδιασμού της Kia, Peter Schreyer, στην ομάδα διεθνών σχεδιαστών του. Το σχέδιό του

Διαβάστε περισσότερα

Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ

Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ > Καθαρό συναίσθημα Η νέα ŠKODA Octavia RS > Τέλειος συνδυασμός του σπορτίφ χαρακτήρα, με την ευρυχωρία και τη λειτουργικότητα. > Από 0

Διαβάστε περισσότερα

Πολυαξονικά Φορτηγά DAF. Ανθεκτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα

Πολυαξονικά Φορτηγά DAF. Ανθεκτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα Πολυαξονικά Φορτηγά DAF Ανθεκτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα Πολυαξονικά οχήματα CF Σχεδιασμένα για σκληρή δουλειά Το CF αποτελεί ένα όχημα πολλαπλών εφαρμογών, σχεδιασμένο για βαριές δουλειές. Τα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ PANDA NATURAL POWER. * Οι τιμές κατανάλωσης, όταν χρησιμοποιείται καύσιμο φυσικού αερίου, υπολογίζονται σε Kg/100km

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ PANDA NATURAL POWER. * Οι τιμές κατανάλωσης, όταν χρησιμοποιείται καύσιμο φυσικού αερίου, υπολογίζονται σε Kg/100km PANDA NATURAL POWER PANDA NATURAL POWER PANDA NATURAL POWER Το όχημα έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί κανονικά με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει αυτόματο σύστημα εναλλαγής σε βενζίνη, όταν το φυσικό αέριο πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

1.4 T-Jet 180hp Rivale 175th Anniversary

1.4 T-Jet 180hp Rivale 175th Anniversary 6 8 9 Μοντέλο Περιγραφή 595 1.4 T-Jet 145hp 595 595 1.4 T-Jet 160hp Pista 595 1.4 T-Jet 165hp Turismo 595 1.4 T-Jet 180hp Competizione 695 1.4 T-Jet 180hp Rivale 695 1.4 T-Jet 180hp Rivale 175th Anniversary

Διαβάστε περισσότερα

CLA-Class. Shooting Brake.

CLA-Class. Shooting Brake. CLA-Class. Shooting Brake. Designed for urban hunting. Η νέα CLA Shooting Brake. Η ζωή στη μεγαλούπολη είναι μια περιπέτεια. Τα κτίρια φτάνουν μέχρι τον ουρανό. Νέες περιοχές ξεπετιούνται ξαφνικά, και

Διαβάστε περισσότερα

Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ

Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ Το απόλυτο φορτηγό μεγάλων αποστάσεων Όταν πρόκειται για οικονομία καυσίμου, το θέμα δεν είναι μόνο πόση οικονομία μπορείτε να κάνετε

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα γενιά S - Class.

Η νέα γενιά S - Class. Η νέα γενιά S - Class. Ισχύς Χαρακτηριστικό μίας ανώτερης κλάσης. Εντύπωση προκαλεί η επίτευξη υψηλών στόχων με μικρή προσπάθεια κάτι το οποίο στο άμεσο μέλλον θα αποτελεί μέτρο σύγκρισης και για την κινητικότητα.

Διαβάστε περισσότερα

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα Θυμόμαστε πριν περίπου δέκα χρόνια σε μια παρουσίαση Ιαπωνικής εταιρίας, που μας είχε τονίσει ο υπεύθυνος τεχνικού τμήματος το πόσο δύσκολο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA MXḅ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ EMOTION CHALLENGE ATTRACTION Κινητήρες Χωρητικότητα 1.496 1.496 1.998 1.998 1.759 /AT Μέγιστη Ισχύς [kw (PS) / rpm] 97 (132) / 7.000 97 (132) / 7.000 135 (184)

Διαβάστε περισσότερα