«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το τέλειο.» Δρ. Dieter Zetsche

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το τέλειο.» Δρ. Dieter Zetsche"

Transcript

1 Η CLC - Class.

2

3 «Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το τέλειο.» Δρ. Dieter Zetsche

4 Περιεχόμενα. H CLC. 1 Σχεδίαση 4 Ευελιξία 12 Πετρελαιοκινητήρες 14 Βενζινοκινητήρες 18 Κιβώτια ταχυτήτων 20 Ανάρτηση και σύστημα διεύθυνσης 22 Ασφάλεια 24 Ενεργητική ασφάλεια 24 Παθητική ασφάλεια 26 Άνεση 28 Εσωτερικό 28 Άνεση καθισμάτων 30 Άνεση εσωτερικού 32 Ήχος 34 H δική σας CLC. 36 Εξοπλισμός 40 Sport πακέτο 40 Πακέτα εξοπλισμού 44 Βασικός εξοπλισμός 46 Προαιρετικός εξοπλισμός 48 Ζάντες αλουμινίου 50 Γνήσια αξεσουάρ 52 Χρωματισμοί και υλικά επενδύσεων 54 Xρώματα εξωτερικής βαφής 54 Eπενδύσεις και διάκοσμοι εσωτερικού 56 Δυνατότητες συνδυασμών 57 Τεχνολογία 58 Τεχνικά χαρακτηριστικά 58 Διαστάσεις 60 Υπηρεσίες 62

5 H CLC 3 Εκκεντρική σχεδίαση για εμπειρίες γεμάτες ( συγ )κινήσεις. Η CLC Sports Coupé. Εκφραστικές γραμμές και ορατός δυναμισμός ενθουσιάζουν την καρδιά και την λογική σας και συγκινούν, ακόμη και όταν η CLC βρίσκεται εν στάσει.

6 4 Σχεδίαση Ιδιαίτερη σχεδίαση. Έντονος χαρακτήρας. Σας προσφέρει οδηγική απόλαυση και άνεση. Μαζί της δεν έχετε κανένα λόγο ανίας. Με την πρώτη ματιά ξεχνάτε τα πάντα. Η σχεδίαση της CLC ακολουθεί πιστά την παράδοση των Coupé της Mercedes - Benz στην πιο σύγχρονη μορφή της. Κοίλες και καμπύλες επιφάνειες σε συνδυασμό με έντονες και δυναμικές γραμμές, συνθέτουν ένα εντυπωσιακό σύνολο. Έτσι δημιουργείται η χαρακτηριστική αιχμή του αμαξώματος που κλείνει με τον εκπληκτικό πρόβολο. Εκεί, δίχρωμα φωτιστικά σώματα και προφυλακτήρας με νέα σχεδίαση με αεροδυναμικό διαχύτη προσδίδουν επιβλητική sport εμφάνιση. Την εκφραστική εμφάνιση της CLC ολοκληρώνουν οι ζάντες αλουμινίου προαιρετικά και με ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών.

7

8

9 Σχεδιασμός 7 Ήρθε η ώρα για θυελλώδη ώθηση. Η νέα CLC της Mercedes - Benz απο πνέει ενέργεια, επιδεικνύει αυτοπεποίθηση και δυναμισμό με την πρώτη ματιά, χάρη στη βελο ειδή σχεδίαση και το φαρδύ μετατρόχιο. Ο sport εμπρόσθιος προφυλακτήρας με πλευρικούς αεραγωγούς και το μεγάλο αστέρι στο κέντρο της μάσκας του ψυγείου ταιριάζουν απόλυτα στην εικόνα της. Ένα ακόμη πιο εκφραστικό Coupé είναι η CLC με το προαιρετικό Sport πακέτο.

10

11

12

13

14 12 Ευελιξία Οι επιδόσεις της θα ανταποκριθούν στις μεγαλύτερες προσδοκίες σας. 7 μηχανικά σύνολα, 2 πετρελαίου και 5 βενζίνης, εκ των οποίων μία έκδοση BlueEFFICIENCY με βελτιωμένα χαρακτηριστικά κατανάλωσης, εξασφαλίζουν την κινητήριο δύναμή σας. Tο προηγμένο παραμετρικό σύστημα διεύθυνσης και η sport ανάρτηση εγγυώνται δυναμική και ευελιξία έως τα όρια των Νόμων της Φυσικής. Και τα δύο περιλαμβάνονται στο προαιρετικό Sport πακέτο. H CLC δεν θα ήταν μία Mercedes, εάν εκτός από sport επιδόσεις δεν προσέφερε και άνεση. Αυτή εξασφαλίζεται με ταχύτατα κιβώτια ταχυτήτων, στάνταρτ sport καθίσματα και πολυτελές εσωτερικό.

15

16

17 Ευελιξία Πετρελαιοκινητήρες 15 Δυναμικές επιδόσεις, οικονομία στην κατανάλωση καυσίμου. Δυναμική ακόμη και στην κατανάλωση καυσίμου η τεχνολογία πετρελαιοκινητήρων Common - Rail. Σύγχρονη τεχνολογία πετρελαιο κινητήρων Common - Rail με Φίλτρο Μικροσωματιδίων Diesel ( προαιρετικά ) συμβάλλουν θετικά στην οικολογική συνείδηση και την κατανάλω ση καυσίμου των CLC 200 CDI με 122 hp και CLC 220 CDI με 150 hp. Και το πιο ευχάριστο είναι πως τόσο η ισχύς όσο και η πολιτισμένη λειτουργία τους παραμένουν στα ίδια υψηλά επίπεδα. Όλοι οι κύλινδροι του κινητήρα τεχνολογίας Common - Rail τροφοδοτούνται με καύσιμο από έναν κοινό αγωγό. Ο ψεκασμός γίνεται με ακρίβεια χιλιοστόλιτρου ενώ η εφαρμοζόμενη πίεση είναι ιδιαίτερα υψηλή. Κατά συνέπεια, η μέγιστη ροπή στρέψης διατίθεται λίγο πιο πάνω από τις στροφές ρελαντί. CLC 220 CDI Nm Στροφές κινητήρα ( 1 / min ) 110 kw Poπή ( Nm ) lσχύς ( kw ) Εξοπλισμένη με τεχνολογία Common - Rail - Diesel, η CLC 220 CDI διαθέτει υψηλή ροπή, ακόμη και από χαμηλές στροφές.

18

19

20

21 Ευελιξία Βενζινοκινητήρες 19 Κινητήρες που εκτινάσσουν τον ενθουσιασμό των οδηγών. Οι βενζινοκινητήρες μέγιστη ροπή στρέψης ήδη από το χαμηλό φάσμα στροφών. Οι επιδόσεις και η φιλικότητα προς το περιβάλλον χαρακτηρίζουν τους βενζινοκινητήρες της CLC Sports Coupé. Δυναμικοί και αυθόρμητοι είναι οι δύο 6κύλινδροι κινητήρες η CLC 250 με 204 hp και η CLC 350 με 272 hp, η οποία επιταχύνει από τα 0 στα 100 km / h σε 6,3 δεύτερα. Ιδιαί τερα οικονομικές αλλά και πολύ δυναμικές : η CLC 180 KOMPRESSOR με 143 hp και η CLC 200 KOMPRESSOR με 184 hp. Όλες οι εκδόσεις της CLC διαθέτουν ένδειξη στιγμιαίας κατανάλωσης. Διότι η δέσμευσή μας για την αντιρρυπαντική τεχνολογία και την προστασία του περιβάλλοντος είναι παροιμιώδης. Το νεότερο αποτέλεσμα αυτής της δέσμευσης είναι η CLC 160 BlueEFFICIENCY με 129 hp που συνδυάζει οδηγική απόλαυση με ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση και μειωμένες εκπομπές ρύπων. Κλασσική περίπτωση Mercedes. CLC 200 KOMPRESSOR CLC 250 CLC kw 350 Nm 200 kw kw Nm Nm Στροφές κινητήρα ( 1 / min ) Στροφές κινητήρα ( 1 / min ) Στροφές κινητήρα ( 1 / min ) Πολυάριθμα μέτρα βελτίωσης στις εκδόσεις BlueEFFICIENCY εξασφαλίζουν χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου καθώς και μειωμένες εκπομπές CO2. Poπή ( Nm ) lσχύς ( kw ) Poπή ( Nm ) lσχύς ( kw ) Poπή ( Nm ) lσχύς ( kw )

22 20 Ευελιξία Κιβώτια ταχυτήτων Ένα καλό κιβώτιο ταχυτήτων κάνει ανεπαίσθητες αλλαγές. Γρήγορα, με ακρίβεια, εκπληκτικά : τα μηχανικά και αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων. Η δύναμη δεν είναι το παν, αλλά ο έλεγχός της. Με αυτό το σκοπό τα ταχύτατα κιβώτια ταχυτήτων της CLC συνεργάζονται άψογα μαζί σας. Το μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων DIRECT CONTROL μεταφέρει με ακρίβεια την ισχύ του κινητήρα στο δρόμο. Ταχύτατες αλλαγές εγγυώνται και το προαιρετικό αυτόματο κιβώτιο 5 σχέσεων, καθώς και το προαιρετικό για τις 6κύλινδρες εκδόσεις αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων 7G - TRONIC, το οποίο έχει στα γονίδιά του τις δυναμικές επιταχύνσεις εν κινήσει, χάρη στη λειτουργία υπερπήδησης σχέσεων στο κατέβασμα. Ακριβώς επειδή οι χρόνοι αλλαγής σχέσεων έχουν μειωθεί τόσο πολύ στη CLC, όσο μεγάλη και αν είναι μία διαδρομή θα σας φαίνεται μικρή. Διότι όσο γρήγορες και αν είναι οι αλλαγές, είναι προπάντων άνετες.

23 7G - TRONIC : εξελίχθηκε με την εμπειρία της κατασκευής 11 εκατομμυρίων αυτόματων κιβωτίων ταχυτήτων σε περισσότερα από 40 χρόνια.

24

25 Ευελιξία Ανάρτηση και σύστημα διεύθυνσης 23 Μόνο η σκέψη είναι αμεσότερη. Ιδιαίτερα sport και αναπάντεχα άμεσα : ανάρτηση και σύστημα διεύθυνσης. Με τα χέρια κρατάτε σταθερά το τιμόνι. Η επόμενη στροφή ξυπνάει το παιδί που κρύβετε μέσα σας. Με την ανάρτηση DIRECT CONTROL, το φαρδύ μετατρόχιο και τη σφικτή ρύθμιση της ανάρτησης, η CLC κινείται με αγωνιστικούς ρυθμούς σε κάθε στροφή. Η sport χαμηλωμένη ανάρτηση διατίθεται προαι ρετικά και με ιδιαίτερα δυναμικά χαρακτηριστικά δικαιολογεί απόλυτα τη φήμη της. Με το προηγμένο και άμεσο παραμετρικό σύστημα διεύθυνσης του προαιρετικού Sport πακέτου θα είστε σε άμεση επαφή με το δρόμο. Το σύστημα αυτό αυξάνει ακόμη περισσότερο την ευελιξία αλλά και την άνεση της CLC, προσαρμόζοντας την μετάδοση στην κίνηση του τιμονιού. Έτσι, ακόμη και η συντομότερη διαδρομή θα μετατραπεί σε μία μόνιμη απόλαυση μέτρο με μέτρο.

26 24 Ασφάλεια Ενεργητική ασφάλεια Σίγουρα εντυπωσιακή. Εντυπωσιακά σίγουρη. Η ενεργητική προστασία επιβαινόντων της CLC. Η CLC στο δρόμο βρίσκεται στο στοιχείο της. Για να μην βρεθεί έξω από το στοιχείο της, έχει την κατάλληλη βοήθεια : συστήματα, τα οποία βοηθούν στην πρόληψη κάποιου ανεπιθύμητου συμβάντος. Το ηλεκτρονικό πρόγραμμα ευστάθειας ESP μπορεί να επιβραδύνει μεμονωμένα τους ολισθαίνοντες τροχούς σε περίπτωση υπερστροφής ή υποστροφής. Η υποβοήθηση πέδησης BAS βοηθάει στην πιο γρήγορη ακινητοποίηση της CLC μετά από ένα φρενάρισμα πανικού. Περαιτέρω συστήματα της ενεργητικής ασφάλειας είναι το σύστημα αντιμπλοκαρίσματος τροχών ABS και οι προαιρετικοί προβολείς Bi - Xenon με λειτουργία φωτισμού των στροφών. Φωτίζουν αποτελεσματικότερα το οδόστρωμα και όταν αλλάζετε κατεύθυνση ενεργοποιούν τον προβολέα ομίχλης προς την κατεύθυνση που στρίβετε. Έτσι μπορείτε να αναγνωρίσετε εγκαίρως τυχόν εμπόδια που βρίσκονται στο δρόμο που κινείστε.

27

28 26 Ασφάλεια Παθητική ασφάλεια Ότι βλέπετε εδώ, ευχόμαστε να μην τα χρειαστείτε. Η παθητική ασφάλεια της CLC. Η ωραιότερη δυναμική είναι αυτή που ελέγχεται. Στη CLC θα έχετε πάντα αυτό το άνετο συναίσθημα. Το αμάξωμα με το στιβαρό κλωβό ασφαλείας, πολύ ανθεκτικά φέροντα τμήματα, καθώς και ζώνες παραμόρφωσης που απορροφούν ενέργεια, αποτελούν τον πυρήνα της φιλοσοφίας ασφαλείας. Ιδανική προστασία εξασφαλίζουν και οι αερόσακοι. Η CLC εξοπλίζεται με μετωπικούς αερόσακους δύο βαθμίδων, εμπρόσθιους πλευρικούς αερόσακους καθώς και αερόσακους παραθύρων. Όλες οι θέσεις της CLC διαθέτουν ζώνες ασφαλείας 3 σημείων. Αποδοτικοί εντατήρες και έξυπνοι περιοριστές έντασης συμβάλλουν με τη σειρά τους στην εξαιρετική ασφάλεια επιβαινόντων της CLC.

29

30

31 Άνεση Εσωτερικό 29 Πολυτέλεια για τις πέντε αισθήσεις. Φιλοσοφία χειρισμών, σχεδιασμένη για την έκτη. Ο εξοπλισμός του cockpit. Ανοίγοντας την πόρτα του οδηγού θα βρείτε χώρους που δεν περιμένατε. Όχι μόνο σε θέμα διαστάσεων, αλλά ιδιαίτερα στη συνεπή σύζευξη της πολυτέλειας και της ποιότητας των υλικών με τη sport σχεδίαση. Επιπλέον, εξοπλισμός όπως το standard σύστημα αυτόματου κλιματισμού THERMATIC, αυξάνει την οδηγική άνεση. Εντυπωσιακά δυναμική : η sport οθόνη πολυλειτουργικών ενδείξεων με χρωμιωμένο περίγραμμα και χαρακτηριστικούς λευκούς δείκτες. Ιδιαίτερα ενστικτώδης : ο χειρισμός σημαντικών λειτουργιών. Τόσο στη διάταξη των διακοπτών όσο και των οργάνων. Όλα βρίσκονται εκεί που σας οδηγεί το ένστικτό σας, χωρίς να πρέπει να κοιτάξετε δεύτερη φορά. Αυτό δεν αυξάνει μόνο την ασφάλεια αλλά και την άνεση κατά τις μετακινήσεις σας. Το sport 3άκτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών μετατρέπει το χειρι σμό κεντρικών λειτουργιών σε μία γρήγορη απόλαυση με ή χωρίς χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων.

32 30 Άνεση Άνεση καθισμάτων Sport όσο ένα γυμναστήριο. Κομψό όσο μία σουίτα. Χάρμα οφθαλμών το εσωτερικό του νέου Sports Coupé. Πιστεύετε πως ευελιξία και άνεση έρχονται σε αντίθεση ; Τότε απλά καθίστε. Και μάλιστα στα standard sport καθίσματα, τα οποία προσφέρουν ιδανική πλευρική στήριξη και ταυτόχρονα συμβάλλουν στην όμορφη ατμόσφαιρα του εσωτερικού. Μπορούν να σας βοηθήσουν ακόμη και στην επιβίβαση στο χώρο των πίσω επιβατών. Απλά αναδιπλώστε την πλάτη και το σύστημα EASY - ENTRY μετακινεί τα εμπρόσθια καθίσματα προς τα εμπρός. Το εσωτερικό της CLC δεν προσφέρει μόνο στην άνεσή σας αλλά και στην τέρψη των οφθαλμών. Έντονες αντιθέσεις και υψηλής ποιότητας υλικά όπως η προαιρετική δερμάτινη επένδυση σε γκρι «Alpaca» δημιουργούν μία πολυτελή ατμόσφαιρα. Διάκοσμος από αλουμίνιο ή, προαιρετικά, από μαύρο ξύλο σφένδαμου συνδυάζονται με μαύρη μοκέτα, ανοιχτόχρωμα καθίσματα και κεντρικές επενδύσεις θυρών. Όλα αυτά θα σας κάνουν να αισθάνεστε πως βρίσκεστε σε μία σουίτα, πριν καν φθάσετε σε αυτήν.

33

34

35 Άνεση Άνεση εσωτερικού 33 Χάρμα οφθαλμών από μέσα και από έξω. Η πανοραμική συρόμενη ηλιοροφή παντός καιρού. Γύρω σας η πολυτέλεια με το αστέρι. Από πάνω σας ο έναστρος ουρανός. Η προαιρετική πανοραμική συρόμενη ηλιοροφή για τη CLC σας προσφέρει νέες αντιλήψεις, λίγο από ατμόσφαιρα ανοικτής οδήγησης και φωτίζει ακόμη περισσότερο το εσωτερικό. Διότι κάτω από την πανοραμική ηλιοροφή, η οποία εκτείνεται σε όλη την επιφάνεια της οροφής, θα έχετε θέα τον ουρανό της επιλογής σας. Με το πάτημα ενός διακόπτη θα μπορείτε να έρθετε ακόμη πιο κοντά σε αυτόν. Το εμπρόσθιο τμήμα της ηλιοροφής οδηγείται προς τα πίσω, χωρίς να περιορίζει το ύψος του χώρου επιβατών. Η πανοραμική ηλιοροφή τελειώνει με μία μεγάλη πόρτα χώρου αποσκευών. Η φόρτωση βαρέων και επιμήκων αντικειμένων γίνεται με χαρακτηριστική άνεση, ενώ ακόμη πιο άνετη είναι η αποθήκευσή τους, χάρη στη χωρητικότητα 310 λίτρων με κάλυμμα χώρου αποσκευών και έως 1100 λίτρων με αναδιπλωμένα τα πίσω καθίσματα. Σίγουρα δεν θα μείνει τίποτε απ έξω.

36 34 Άνεση Ήχος Infotainment για την κοινωνία της πληροφορίας. Ελευθερία πολυμέσων με Bluetooth, Media Interface και ήχο Dolby Digital 5.1 surround. Καλώς ήλθατε στην κοινωνία της πληροφορίας : η CLC προσφέρει τις πιο σύγχρονες λύσεις ήχου και επικοινωνίας, οι οποίες διαθέτουν στάνταρτ εύχρηστες έγχρωμες οθόνες και σύνδεση Bluetooth, από την οποία μπορείτε να συνδέσετε ασύρματα το κινητό σας με το σύστημα ανοικτής ακρόασης. Απλός ενστικτώδης χειρισμός. Αρχής γενομένης διατίθεται το Audio 20 CD με ενσωματωμένο CD - Player συμβατό με ΜΡ3 ή, κατ επιλογήν, και με ενσωματωμένο CD - Changer 6 δίσκων, οθόνη 5 ιντσών και θύρα σύνδεσης εξωτερικών πηγών ήχου Aux - in στο ντουλαπάκι συνοδηγού. Το Audio 50 APS σας προσφέρει, επιπλέον, ένα άνετο σύστημα πλοήγησης* μέσω DVD με σχηματική απεικόνιση και μεγέθυνση, καθώς και αυτόματη αποφυγή κυκλοφοριακής συμφόρησης (TMC). για αποθήκευση μουσικών αρχείων ( MUSIC REGISTER ) και η θύρα ανάγνωσης καρτών μνήμης SD. Με το προαιρετικό Media Interface μπορείτε να συνδέσετε στο σύστημα κεντρικού ελέγχου της CLC εξωτερικές πηγές ήχου όπως ipod, USB - Stick και άλλες συσκευές. Οι πληροφορίες των αρχείων προβάλλονται στην οθόνη και ο έλεγχος της συσκευής μπορεί να γίνει από τα πλήκτρα στο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών. Οθόνη θύρας Bluetooth. Το σύστημα κεντρικού ελέγχου και ενδείξεων COMAND APS εντυπωσιάζει με την πλοήγηση* μέσω σκληρού δίσκου, την απεικόνιση «birdview» ( τρισδιάστατη κάτοψη της πε ριοχής ) και την υψηλής ευκρίνειας οθόνη 6,5 ιντσών. Περαιτέρω χαρακτηριστικά αποτελούν το σύστημα φωνητικών εντολών LINGUATRONIC, η μνήμη 4 GB Η CLC είναι ο νέος τρόπος ψυχαγωγίας. Εδώ σας διασκεδάζει, το προαιρετικό ηχοσύστημα surround Harman Kardon Logic 7 με συνολική ισχύ 450 Watt και ιδανικά προσαρμοσμένο στο εσωτερικό ήχο σε Dolby Digital 5.1 και τεχνολογία DTS. * Χαρτογράφηση με σημαντική κάλυψη της Αττικής και των κύριων εθνικών οδών.

37

38

39 H δική σας CLC.

40

41

42 4 0 Εξοπλισμός Sport πακέτο Sport de luxe. Το Sport πακέτο για τη CLC σας. Οι νέες τάσεις δημιουργούνται με τέσσερις τροχούς. Η CLC με Sport πακέτο αποτελεί έναν ιδιαίτερα εξεζητημένο τρόπο έκφρασης του δυναμισμού. Xάρη στη sport ανάρτηση, το αμάξωμά της είναι αισθητά χαμηλωμένο ενώ το πρωτοποριακό παραμετρικό σύστημα διεύθυνσης με μεταβλητή σκληρότητα διατίθεται ως βασικός εξοπλισμός του Sport πακέτου. Ο χειρισμός της CLC γίνεται ακόμη πιο άμεσος και η ευελιξία της μεγαλύτερη. Ο sport χαρακτήρας της CLC θα σας ενθουσιάσει, ιδιαί τερα χάρη στις ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων. Οι φυμέ εμπρόσθιοι προβολείς, καθώς και η μάσκα ψυγείου με μαύρες γρίλιες και λεπτομέρειες χρωμίου τονίζουν την ιδιαιτερότητά της. Το πλέγμα αεραγωγού σε γκρι «Atlas». Το σύστημα εξάτμισης με χαρακτηριστικά βαρύτονο ήχο.

43

44

45 Εξοπλισμός Sport πακέτο 4 3 Στο εσωτερικό, o δυναμισμός του Sport πακέτου της CLC ξεκινά από το σπορ 3άκτινο δερμάτινο τιμόνι. Διάκοσμος από σκούρο αλουμίνιο και οθόνη πολυλειτουργικών ενδείξεων με κόκκινους δείκτες και φόντο καρό σημαίας εκφράζουν sport προδιάθεση. Μόλις γυρίσετε το κλειδί στην μίζα, οι δείκτες μετακινούνται σε ολόκληρο το φάσμα των οργάνων και επιστρέφουν σε κλάσματα του δευτερολέπτου στην αρχική τους θέση. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά του πακέτου Sport. Τα standard καθίσματα σε συνθετικό δέρμα ARTICO με διάτρητη επιφάνεια έδρας είναι ακόμη ένα. Για ιδι αίτερες απαιτήσεις διατίθεται προαιρετικά και αποκλειστικά για το Sport πακέτο η δερμάτινη επένδυση σε καφέ «Cognac». Διότι, εντέλει, η ιδιαιτερότητα της CLC με Sport πακέτο είναι κάτι φυσιολογικό. Το sport δερμάτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών. Τα αντιολισθητικά sport pedals από ανοξείδωτο ατσάλι.

46 4 4 Η πολυτέλεια δεν είναι μόνο θέμα εμφάνισης. Για υψηλές απαιτήσεις : πακέτα εξοπλισμού Exclusive και Comfort. Εάν η καθημερινή πολυτέλεια σας φαίνεται πολύ συνηθισμένη, τότε θα ενθουσιαστείτε με τον εξοπλισμό του πακέτου Exclusive. Με αυτό μπορείτε να προσαρμόσετε τη CLC ακόμη περισσότερο στις ανάγκες σας. Για παράδειγμα με τη λειτουργία μνήμης για τα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού ή το προηγμένο σύστημα αυτόματου κλιματισμού THERMOTRONIC. Όποιος περνάει πολύ χρόνο στο δρόμο θα εκτιμήσει την άνεση της CLC με πακέτο εξοπλισμού Comfort. Ένας αισθητήρας βροχής, ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέπτες με αυτόματη αντιθαμβωτική λειτουργία, και σύστημα προειδοποίησης απώλειας πίεσης ελαστικών είναι χρήσιμα χαρακτηριστικά αυτού του πακέτου εξοπλισμού που προσφέρει αυξημένη άνεση και ασφάλεια εις τη νιοστή. Ηλεκτρική ρύθμιση των καθισμάτων με λειτουργία μνήμης. Το προηγμένο σύστημα αυτόματου κλιματισμού άνεσης THERMOTRONIC.

47 Εξοπλισμός Πακέτα εξοπλισμού 4 5 Σύστημα προειδοποίησης απώλειας πίεσης ελαστικών. Αισθητήρας βροχής. Εξωτερικός καθρέπτης με αεροδυναμική σχεδίαση. Ο εξωτερικός καθρέπτης αναδιπλωμένος.

48 4 6 BΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ (ΕΠΙΛΟΓΕΣ) Cruise Control με ρυθμιζόμενο περιοριστή ταχύτητας SPEEDTRONIC DIRECT CONTROL ανάρτηση DIRECT CONTROL μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων DIRECT CONTROL υδραυλικό σύστημα διεύθυνσης με υδραυλικά υποβοηθούμενη κολόνα ασφαλείας Immobilizer με σύστημα ασφάλισης ELCODE και τηλεχειρισμό υπερύθρων Αισθητήρας φώτων Αναγνώριση κατάληψης θέσεως συνοδηγού Διάκοσμος σε ανοιχτόχρωμο αλουμίνιο Δυνατότητα φόρτωσης επιμηκών αντικειμένων, διαιρούμενο πίσω κάθισμα σε σχέση 1 / 3 : 2 / 3 Εμπρόσθια sport καθίσματα με ενισχυμένη πλευρική στήριξη Εμπρόσθιο υποβραχιόνιο με αποθηκευτικό χώρο και ποτηροθήκη Ένδειξη εξωτερικής θερμοκρασίας Ένδειξη διαστημάτων συντήρησης ASSYST Ενσωματωμένη προστασία από πλευρικές συγκρούσεις Εντατήρες με περιοριστές έντασης για όλες τις θέσεις Εξωτερικοί καθρέπτες με ενσωματωμένα flash LED Επένδυση σε συνδυασμό υφάσματος / συνθετικού δέρματος ARTICO Ζώνες ασφαλείας, εμπρόσθιες ρυθμιζόμενες καθ ύψος, πίσω με αυτόματη προσαρμογή ύψους Ηλεκτρικά παράθυρα, 2, με λειτουργία άνεσης και προστασίας Hλεκτρονικό πρόγραμμα ευστάθειας ESP Ηχοσύστημα Audio 20 CD με CD player, συμβατό με MP3, Bluetooth με λειτουργία ανοιχτής ακρόασης, AUX-IN Θερμαινόμενο κρύσταλλο πίσω ανεμοθώρακα Θερμομονωτικά κρύσταλλα Κεντρικό κλείδωμα με εσωτερικό διακόπτη και αισθητήρα σύγκρουσης Η πλατιά μάσκα ψυγείου Coupé με λεπτομέρειες χρωμίου. Τα δίχρωμα πίσω φωτιστικά σώματα και το τρίτο φως φρένων. Ο εξωτερικός καθρέπτης με ενσωματωμένο flash.

49 Εξοπλισμός Βασικός εξοπλισμός 47 ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ (ΕΠΙΛΟΓΕΣ) Κλειδί ειδικού σχεδιασμού ( με λεπτομέρειες χρωμίου ) Κολόνα τιμονιού μηχανικά ρυθμιζόμενη καθ ύψος και μήκος Λεπτομέρειες χρωμίου στους προφυλακτήρες και τα προστατευτικά περιμέτρου Μαρσπιέ εισόδου θυρών χρωμιωμένα με επιγραφή Mercedes - Benz Μετωπικοί αερόσακοι οδηγού / συνοδηγού πολλαπλής διαβάθμισης, πλευρικοί αερόσακοι οδηγού / συνοδηγού καθώς και αερόσακοι παραθύρων για όλες τις σειρές καθισμάτων Προβολείς, flash και οπίσθια φωτιστικά σώματα με καθαρό κρύσταλλο Προβολείς ομίχλης Προειδοποιητικός ήχος για μη απενεργοποιημένα φώτα και ενεργοποιημένο χειρόφρενο Σετ πρώτων βοηθειών Σκιάδια με φωτιζόμενο καθρέπτη Σύστημα αδιαβάθμητης συγκράτησης ανοιχτών θυρών Σύστημα αυτόματου κλιματισμού THERMATIC, ξεχωριστή ρύθμιση θερμοκρασίας οδηγού / συνοδηγού, φίλτρο γύρης και ενεργού άνθρακα καθώς και λειτουργία ανακύκλωσης με λειτουργία άνεσης και αεραγωγούς στο χώρο επιβατών Σύστημα διευκόλυνσης επιβίβασης πίσω επιβατών EASY - ΕΝΤRY Σύστημα υποβοήθησης πέδησης ΒΑS Τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, σχεδιασμού 3 ακτινών Υαλοκαθαριστήρες με λειτουργία TOUCH - GO Υπολογιστής ταξιδίου στην οθόνη πολυλειτουργικών ενδείξεων Ρύθμιση δέσμης φωτός Το σύστημα αυτόματου κλιματισμού με διάκοσμο αλουμινίου. Ο αισθητήρας φώτων. Το κλειδί ειδικού σχεδιασμού.

50 4 8 ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ (ΕΠΙΛΟΓΕΣ) CLC 200 CDI CLC 220 CDI CLC 160 BlueEFFICIENCY CLC 180 KOMPRESSOR CLC 200 KOMPRESSOR CLC 250 CLC 350 COMAND APS, σύστημα πολυμέσων O O O O O O O Sport ανάρτηση O O O O O O O Aυτόματο κιβώτιο 7G - TRONIC O O Διάκοσμος από ξύλο σφενδάμου O O O O O O O Ενεργό σύστημα προβολέων Bi - Xenon με δυναμική ρύθ μιση δέσμης και λειτουργία φωτισμού στροφών Θερμομονωτικά φυμέ κρύσταλλα για πίσω πλευρικά παράθυρα και πίσω ανεμοθώρακα Πανοραμική συρόμενη ηλιοροφή και σκιάδια με φωτιζόμενο καθρέπτη make - up O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O Πίσω πλευρικοί αερόσακοι O O O O O O O Ηχοσύστημα surround Harman Kardon Logic 7 O O O O O O O Τιμόνι και επιλογέας με δερμάτινη επένδυση O O O O O O O O Προαιρετικός εξοπλισμός o Βασικός εξοπλισμός - Δεν διατίθεται Το φυμέ θερμομονωτικό κρύσταλλο πίσω. H πανοραμική συρόμενη ηλιοοροφή. Οι προβολείς Bi - Xenon με λειτουργία φωτισμού κατεύθυνσης.

51 Εξοπλισμός Προαιρετικός εξοπλισμός 49 ΠΑΚΕΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ (ΕΠΙΛΟΓΕΣ) CLC 200 CDI CLC 220 CDI CLC 160 BlueEFFICIENCY CLC 180 KOMPRESSOR CLC 200 KOMPRESSOR CLC 250 CLC 350 Sport πακέτο: Προηγμένο παραμετρικό σύστημα διεύθυνσης, sport ανάρτηση, ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, επένδυση σε συνθετικό δέρμα ARTICO σε δύο εκδόσεις, sport 3άκτινο δερμάτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών Πακέτο Comfort: αισθητήρας βροχής, εσωτερικός και εξωτερικός καθρέπτης οδηγού με αυτόματη αντιθαμβωτική λειτουργία, εξωτερικοί καθρέπτες ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι, σύστημα προειδοποίησης απώλειας πίεσης ελαστικών Πακέτο Exclusive: λειτουργία μνήμης για κάθισμα οδηγού/συνοδηγού, κολόνα τιμονιού και εξωτερικών καθρεπτών καθώς και προηγμένο σύστημα αυτόματου κλιματισμού THERMOTRONIC O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O Προαιρετικός εξοπλισμός o Βασικός εξοπλισμός - Δεν διατίθεται Το ηχοσύστημα Audio 50 APS με σύστημα πλοήγησης με DVD. Το σύστημα φωνητικών εντολών LINGUATRONIC. Το PARKTRONIC με ένδειξη LED.

52 50 Δημιουργήστε ακόμη μεγαλύτερες εντυπώσεις οι τροχοί της CLC. Με τις ζάντες αλουμινίου μπορείτε να δώσετε στη CLC σας την εντελώς προσωπική σας νότα. Ανάλογα με την έκδοση κινητήρα έχετε να επιλέξετε μέσα από μία μεγάλη γκάμα sport σχεδιασμών. Προαιρετικός εξοπλισμός : ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, σχεδίασης 5 ακτίνων ( standard CLC 200 και CLC 250 ). Προαιρετικός εξοπλισμός : ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, σχεδίασης 10 ακτίνων. Προαιρετικός εξοπλισμός : ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων ( standard CLC 350 ). Προαιρετικός εξοπλισμός: ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων. Προαιρετικός εξοπλισμός : ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, σχεδίασης 6 ακτίνων.

53 Εξοπλισμός Ζάντες αλουμινίου 51 Βασικός εξοπλισμός στο Sport πακέτο: ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων. Προαιρετικά για το Sport πακέτο: ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, σχεδίασης πολλαπλών ακτίνων. Προαιρετικός εξοπλισμός : ζάντες αλουμινίου AMG 18 ιντσών, σχεδίασης 5 ακτίνων. Γνήσια αξεσουάρ : ζάντες 18 ιντσών incenio «Almuredin», απόχρωσης ασημί «Titan», στιλβωμένες. Ανεξάρτητα από το εάν επιλέξετε 16, 17 ή 18 ιντσών ζάντες. Όλες υπογραμμίζουν την εκφραστική απαίτηση του Sports Coupé για την απόλυτη αισθητική.

54

55 Γνήσια αξεσουάρ 5 3 Πρώτης τάξεως αφετηρία τα γνήσια αξεσουάρ. Η οδήγηση μίας Mercedes δεν είναι απλώς ωραία μέχρι την τελευταία της λεπτομέρεια. Μπορεί να είναι και πρακτική. Χάρη σε χρήσιμα αξεσουάρ, όπως την αεροδυναμι κή βαλίτσα οροφής ή το περιστρεφόμενο σύστημα μεταφοράς χιονοπέδιλων και snowboard. Μπορείτε πλέον να αποθηκεύσετε με ασφάλεια τον εξοπλισμό σας και να τον μεταφέρετε άνετα στον προορισμό σας, όπως και να τον φορτώσετε ή να τον εκφορτώσετε. Με πρακτικά δίχτυα αποσκευών μπορείτε, επιπλέον, να ασφαλίσετε στο χώρο αποσκευών όλα αυτά, τα οποία δεν πρέπει μετακινούνται κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Για παράδειγμα παιδικά παιχνίδια, μπάλες ή αθλητικά παπούτσια. Έτσι θα έχουν όλα τα αντικείμενα τη δική τους σίγουρη θέση. Σίγουρο είναι επίσης πως σε μία Mercedes μόνο ένα ταιριάζει απόλυτα αξεσουάρ από την Mercedes. Σύστημα μεταφοράς για χιονοπέδιλα και snowboard. Δίχτυα αποσκευών για το δάπεδο και το σκαλοπάτι χώρου αποσκευών.

56 5 4 ΑΚΡΥΛΙΚΕΣ ΒΑΦΕΣ Η βαφή της CLC σχηματίζει το λαμπερό επίλογο του «έξυπνου» συστήματος αντισκω ριακής προστασίας της Mercedes - Benz. Έτσι, το αμάξωμα βάφεται εκτός των άλλων με φωσφορικό ψευδάργυρο και ηλεκτροφόρτιση, τεχνικές, οι οποίες προσφέρουν αντισκωριακή προστασία μεγάλης χρονικής διάρκειας. Εκτός αυτού, για περιβαλλοντολογικούς λόγους, χρησιμοποιούνται στο μεγαλύτερο μέρος τους βαφές υδατικής βάσης. 040 Μαύρο 590 Κόκκινο «Fireopal» 650 Λευκό «Calcite»

57 Χρωματισμοί και υλικά επενδύσεων Χρώματα εξωτερικής βαφής 5 5 ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΒΑΦΕΣ 112 Μαύρο «Chromite» 359 Μπλε «Tansanite» 775 Ασημί «Iridium» 197 Μαύρο «Obsidian» 544 Κόκκινο «Carneol» 792 Ασημί «Palladium» 230 Μπλε «Indigolithe» 755 Γκρι «Tenorite»

58 5 6 Χρωματισμοί και υλικά επενδύσεων Eπενδύσεις και διάκοσμοι εσωτερικού ΥΦΑΣΜΑ / ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΔΕΡΜΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΔΕΡΜΑ ΔΕΡΜΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΔΙΑΚΟΣΜΟΣ ARTICO ARTICO Μαύρο / μαύρο 171 Μαύρο Mαύρο Αλουμίνιο βουρτσισμένο, ανοικτό 728 Γκρι «Alpaca» / γκρι «Alpaca» 178 Γκρι «Alpaca»3 244 Καφέ «Cognac»1 1 Αλουμίνιο βουρτσισμένο, σκούρο 767 Μαύρο - κόκκινο / μαύρο 248 Γκρι «Alpaca» Ξύλο, σφένδαμος μαύρο 1 Διατίθεται μόνο για το Sport πακέτο. 2 Κεντρική κονσόλα, επενδύσεις θυρών, πλευρικές επενδύσεις χώρου επιβατών και μοκέτα σε μαύρο, καθίσματα σε γκρι «Alpaca» / μαύρο. 3 Κεντρική κονσόλα, επνεδύσεις θυρών και πλευρικές επενδύσεις χώρου επιβατών σε γκρι «Alpaca», μοκέτα σε μαύρο, καθίσματα σε γκρι «Alpaca» / μαύρο.

59 Χρωματισμοί και υλικά επενδύσεων Δυνατότητες συνδυασμών 57 ΥΦΑΣΜΑ/ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΔΕΡΜΑ ARTICO Μαύρο/μαύρο Γκρι «Alpaca»/γκρι «Alpaca» Μαύρο-κόκκινο/μαύρο ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΔΕΡΜΑ ΑRTICO Μαύρο Γκρι «Alpaca» Μαύρο Καφέ «Cognac» Γκρι «Alpaca» ΔΕΡΜΑ 1 ΑΚΡΥΛΙΚΕΣ ΒΑΦΕΣ Μαύρο O O O O O O O O Κόκκινο «Fireopal» O O o O O O t O Λευκό «Calcite» O O O O O O O O ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΒΑΦΕΣ Μαύρο «Chromite» O O O O O O t O Μαύρο «Obsidian» O O O O O O O O Μπλε «Indigolithe» O o t O o O t o Μπλε «Tansanite» O O o O O O o O Κόκκινο «Carneol» O O O O O O t O Γκρι «Tenorite» O O o O O O o O Ασημί «Iridium» O O O O O O O O Ασημί «Palladium» O O t O O O o O O Προτείνεται o Πιθανός συνδυασμός t Δεν προτείνεται

60 5 8 CLC 200 CDI CLC 220 CDI CLC 160 BlueEFFICIENCY 1 CLC 180 KOMPRESSOR Αριθμός κυλίνδρων / διάταξη 4 εν σειρά 4 εν σειρά 4 εν σειρά 4 εν σειρά Κυβισμός ( cm 3 ) Ονομαστική ισχύς ( hp σε σ.α.λ. ) / / / / 5200 Ονομαστική ροπή στρέψης ( Nm σε σ.α.λ. ) / ( 340 / 2000 ) 220 / / Συμπίεση 18,0 18,0 9,3 9,3 Επιτάχυνση km / h ( s ) ( αυτόματο κιβώτιο ) 11,3 ( 11,1 ) 9,7 ( 9,4 ) 11,2 ( 11,5 ) 9,7 ( 9,9 ) Τελική ταχύτητα περ. ( km / h ) ( αυτόματο κιβώτιο ) 206 ( 205 ) 224 ( 219 ) 210 ( 206 ) 220 ( 215 ) Διαστάσεις ελαστικών Εμπρόσθιος άξονας Οπίσθιος άξονας 205 / 55 R / 55 R / 55 R / 55 R / 55 R / 55 R / 55 R / 55 R 16 Καύσιμο Diesel Diesel Aμόλυβδη Aμόλυβδη Κατανάλωση καυσίμου 4 ( l / 100 km ) Αστικός κύκλος ( αυτόματο κιβώτιο ) Υπεραστικός ( αυτόματο κιβώτιο ) Μικτός κύκλος ( αυτόματο κιβώτιο ) 7,7 7,9 ( 8,8 8,9 ) 4,7 5,1 ( 5,4 6,1 ) 5,8 6,1 ( 6,6 7,1 ) 7,8 8,1 ( 8,8 8,9 ) 4,8 5,2 ( 5,2 5,6 ) 5,9 6,3 ( 6,6 6,8 ) 9,7 10,2 ( 10,5 10,9 ) 5,3 5,9 ( 5,8 6,2 ) 6,9 7,5 ( 7,5 7,9 ) 11,0 11,3 ( 11,1 11,7 ) 5,7 6,2 ( 5,9 6,4 ) 7,7 8,1 ( 7,8 8,3 ) Εκπομπές CO2 ( g / km ) μικτές 4 ( αυτόματο κιβώτιο ) ( ) ( ) ( ) ( ) Χωρητικότητα ρεζερβουάρ ( l )/ ρεζέρβα περ. 62 / 8 62 / 8 62 / 8 62 / 8 Όγκος χώρου αποσκευών ( l ) Κύκλος στροφής ( m ) 10,77 10,77 10,77 10,77 Κενό βάρος 5 ( kg ) ( αυτόματο κιβώτιο ) 1505 ( 1525 ) 1530 ( 1550 ) 1470 ( 1490 ) 1475 ( 1495 ) Μικτό βάρος ( kg ) ( αυτόματο κιβώτιο ) 1960 ( 1960 ) 1985 ( 1985 ) 1940 ( 1940 ) 1945 ( 1945 ) 1 Ενδεικτικά διαθέσιμο από Χειμώνα Στοιχεία σύμφωνα με την Οδηγία 80/1269/ΕΟΚ στην ισχύουσα έκδοση.

61 Τεχνολογία Τεχνικά χαρακτηριστικά 59 CLC 200 KOMPRESSOR CLC 250 CLC 350 Αριθμός κυλίνδρων / διάταξη 4 εν σειρά 6/V 6/V Κυβισμός ( cm 3 ) Ονομαστική ισχύς ( hp σε σ.α.λ. ) 2 184/ / /6000 Ονομαστική ροπή στρέψης ( Nm σε σ.α.λ. ) 2 250/ / / Συμπίεση 8,5 11,2 10,7 Επιτάχυνση km / h ( s ) ( αυτόματο κιβώτιο ) 8,6 (8,7) 8,4 (8,6) 6,3 (6,3) Τελική ταχύτητα περ. ( km / h ) ( αυτόματο κιβώτιο ) 235 (231) 240 (234) (250 3 ) Διαστάσεις ελαστικών Εμπρόσθιος άξονας Οπίσθιος άξονας 205/55 R /55 R /55 R /55 R /45 R /45 R 17 Καύσιμο Aμόλυβδη Aμόλυβδη Aμόλυβδη Κατανάλωση καυσίμου 4 ( l / 100 km ) Αστικός κύκλος ( αυτόματο κιβώτιο ) Υπεραστικός ( αυτόματο κιβώτιο ) Μικτός κύκλος ( αυτόματο κιβώτιο ) 11,0 11,4 (11,6 11,9) 5,9 6,4 (6,2 6,7) 7,8 8,2 (8,1 8,6) 13,3 13,6 (13,2 13,4) 6,7 7,1 (6,8 7,3) 9,2 9,5 (9,1 9,5) 13,7 14,0 (13,9 14,2) 7,0 7,3 (7,3 7,6) 9,5 9,8 (9,7 10,0) Εκπομπές CO2 ( g / km ) μικτές 4 ( αυτόματο κιβώτιο ) ( ) ( ) ( ) Χωρητικότητα ρεζερβουάρ ( l )/ ρεζέρβα περ. 62/8 62/8 62/8 Όγκος χώρου αποσκευών ( l ) Κύκλος στροφής ( m ) 10,77 10,77 10,77 Κενό βάρος 5 ( kg ) ( αυτόματο κιβώτιο ) 1480 (1500) 1525 (1545) 1550 (1570) Μικτό βάρος ( kg ) ( αυτόματο κιβώτιο ) 1950 (1950) 1995 (1995) 2020 (2020) 3 Ηλεκτρονικός περιορισμός. 4 Στοιχεία σύμφωνα με την Οδηγία 80/1269/ΕΟΚ στην ισχύουσα έκδοση. Οι μετρήσεις έγιναν με την καθορισμένη διαδικασία μέτρησης (Οδηγία 80/1268/ΕΟΚ στην ισχύουσα έκδοση). Τα στοιχεία δεν αναφέρονται σε ένα συγκεκριμένο όχημα και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς, αλλά εξυπηρετούν στη σύγκριση μεταξύ διαφορετικών οχημάτων. 5 Στοιχεία σύμφωνα με την Οδηγία 92/21/ΕΕ στην έκδοση 95/48/ΕΕ (όχημα προετοιμασμένο για οδήγηση, πλήρωση δοχείου καυσίμου κατά 90 %, με οδηγό βάρους 68 kg και αποσκευές βάρους 7 kg) για οχήματα με βασικό εξοπλισμό. Ο πρόσθετος εξοπλισμός επιβαρύνει κατά κανόνα αυτή τη τιμή, με συνέπεια να μειώνεται ανάλογα το ωφέλιμο φορτίο.

62 6 0 Τόσο χώρο θέλει από τη ζωή σας. Οι διαστάσεις της CLC με μία ματιά. Θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλά για τις ικανότητές της. Ή για το ότι οδηγείτε ένα από το χαμηλότερα οχήματα από τη Mercedes - Benz. Κατά τη γνώμη μας, όμως, θα πρέπει πρώτα να την οδηγήσετε. Τα υπόλοιπα τα βλέπετε στις παρακάτω εικόνες * * 2715* *

63 Τεχνολογία Διαστάσεις * 2078 Όλα τα στοιχεία δίδονται σε χιλιοστά. Οι απεικονιζόμενες διαστάσεις αποτελούν μέσους όρους. Ισχύουν για οχήματα με βασικό εξοπλισμό και χωρίς φορτίο. * Με φορτίο 3 ατόμων 68 κιλών έκαστο.

«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το τέλειο.» Δρ. Dieter Zetsche

«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το τέλειο.» Δρ. Dieter Zetsche Η CLC - Class. «Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το τέλειο.» Δρ. Dieter Zetsche Περιεχόμενα. H CLC. 3 Σχεδίαση 4 Ευελιξία 12 Βενζινοκινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό obsidian μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος C 200 d Κατασκευαστική 205.037.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 31 049,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική 205.040.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 24 993,27 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση: 001

Διαβάστε περισσότερα

Μαγνήτης! Δεν έχει νόημα να αντιστέκεστε!

Μαγνήτης! Δεν έχει νόημα να αντιστέκεστε! E - Class Coupé. Μαγνήτης! Δεν έχει νόημα να αντιστέκεστε! Η μηχανή ξύπνησε. Η νέα E - Class Coupé δείχνει το πρόσωπό της. Επιδεικνύει την ομορφιά της. Τεντώνει τους μύες της. Επαναπροσδιορίζει την κομψότητα.

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή B 180 d Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μαύρο "night" Τροχός Ζάντες αλουμινίου[ 16"] 40.6 cm, 10 ακτινών Επένδυση Ύφασμα venlo μαύρο Διακοσμητικά

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKWAGEN ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) Polo

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα γενιά GL - Class.

Η νέα γενιά GL - Class. Η νέα γενιά GL - Class. Φροντίζει τις αισθήσεις, οξύνει την αντίληψη. Η νέα GL - Class συνδυάζει την ελευθερία και την πολυτέλεια με έναν ανεπανάληπτο τρόπο. Πολυτελή υλικά και λαμπερές λεπτομέρειες χρωμίου

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική 213.004.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 39 724,38 Χρώμα βαφής: 149 Μη μεταλλικό "polar" λευκό 0,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180 Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή C 180 Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μεταλλικό ασημί "diamond" Τροχός Ζάντες αλουμινίου [17"] 43.2 cm, σχεδιασμός 5 διπλών ακτινών Επένδυση

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική 253.909.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 36 061,63 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO PRO LUDO Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Δύο ασύμμετρα ανοιγόμενες πίσω πόρτες με παράθυρο Αντιθαμβωτικό πίσω παράθυρο Πίσω υαλοκαθαριστήρας Φιμέ πλευρικά κρύσταλλα και κρύσταλλα

Διαβάστε περισσότερα

Ο ήλιος θα λάμψει περισσότερο. Δυναμική ακόμη και εν στάσει: η sport σχεδίαση του εμπρόσθιου τμήματος εκτείνεται από τη μάσκα σε όλο το καπό.

Ο ήλιος θα λάμψει περισσότερο. Δυναμική ακόμη και εν στάσει: η sport σχεδίαση του εμπρόσθιου τμήματος εκτείνεται από τη μάσκα σε όλο το καπό. E-Class Cabrio. Ο ήλιος θα λάμψει περισσότερο. Δυναμική ακόμη και εν στάσει: η sport σχεδίαση του εμπρόσθιου τμήματος εκτείνεται από τη μάσκα σε όλο το καπό. Προκαλεί δέος και ξυπνάει όλες τις αισθήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

13.350 900 300 12.150

13.350 900 300 12.150 ΜΟΝΤΕΛΟ/ΕΚΔΟΣΗ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ RENAULT ΔΩΡΕΑΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤ. ΤΙΜΗ NEO CLIO Βενζίνη 0.9 TCe Energy 90hp Ecoleader Stop&Start Ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Leon

Καινούργια - Seat - Leon Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Seat - Leon Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Βενζίνη Mileage: 562

Διαβάστε περισσότερα

H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά.

H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά. C-Class. H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά. Δίνει τον ορισμό της προόδου και κυριαρχεί. Με αεροδυναμική που καταλύει την έννοια της αντίστασης. Βασισμένη σε ένα πλαίσιο που ακολουθεί μόνο τα υψηλότερα

Διαβάστε περισσότερα

Χρωματισμοί και υλικά 28 Χρώματα εξωτερικής βαφής 28 Επενδύσεις και διάκοσμοι εσωτερικού 29 Δυνατότητες συνδυασμών 30. Τεχνικά χαρακτηριστικά 31

Χρωματισμοί και υλικά 28 Χρώματα εξωτερικής βαφής 28 Επενδύσεις και διάκοσμοι εσωτερικού 29 Δυνατότητες συνδυασμών 30. Τεχνικά χαρακτηριστικά 31 GLK - Class. Περιεχόμενα. H GLK. 1 Σχεδίαση 2 Άνεση 6 Cockpit 6 Εσωτερικό 8 Ευελιξία 10 Δυνατότητες εκτός δρόμου 10 Αποδοτικότητα 12 Κινητήρες 14 Ασφάλεια 16 Εξοπλισμός 18 Οπτικό πακέτο Off - road 18 Εξωτερικό

Διαβάστε περισσότερα

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE SANDERO WLTP 1.0 75hp LIFE 1.0 75hp STYLE ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH * 9.980 10.780 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΜΩΝ * 7.772,59 8.395,64 Κατανάλωση (μικτή) lt/100χλμ Εκπομπές CO 2 (g/χλμ)

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές.

Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές. Mercedes-AMG GT. T Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές. S Ήρθε για να σας απογειώσει. Είναι εδώ. Η δήλωση από το Affalterbach: μακρύ καπό, θέση οδηγού τοποθετημένη αρκετά πίσω, φαρδύ και

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Katakis Επικοινωνία: More info 1 / 24

Katakis   Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Skoda - Fabia Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο cosmos 0,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος GLA 180 d Κατασκευαστική 156.912.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 23 047,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση: 378

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Polo BlueMotion

Το νέο Polo BlueMotion Το νέο Polo BlueMotion ΣΕ ΠΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ. TO NEO POLO BLUEMOTION ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ CO₂.

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου 1 Βασικός Εξοπλισμός Οχήματος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0411 0440 0442 0474 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0913 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Νέο Yaris 2017 Σύντομος οδηγός Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Nέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων Το σωστό μέγεθος για το μέλλον Ο νέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων συμβαδίζει με την τάση της βιομηχανίας προς κινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder.

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Κορυφαία ισχύς για υψηλές απαιτήσεις. Το Arocs Loader και το Arocs Grounder. Για ιδιαίτερα υψηλό ωφέλιμο φορτίο και ακραία φορτία. Με το Arocs Loader και το

Διαβάστε περισσότερα

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή Περιγραφή S 411 HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος 10.160 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.760 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο 4.985 mm Εμπρόσθιος πρόβολος 2.215 mm Οπίσθιος

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ DOBLO CARGO.

ΝΕΟ DOBLO CARGO. ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr ΝΕΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΝΕΟ ΤΙΜΟΝΙ ΜΕ ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ UCONNECT ΜΕ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΌ ΚΆΘΙΣΜΑ ΤΡΙΏΝ ΘΈΣΕΩΝ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΠΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 417 HDH Τεχνικά στοιχεία Μήκος 14.050 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.860 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός 7.110 mm Μεταξόνιο πίσω 1.350 mm

Διαβάστε περισσότερα

Visia (Pro) STD SPECS

Visia (Pro) STD SPECS Visia (Pro) Εξοπλισµός Ατσάλινες ζάντες 16" µε ελαστικά 205 R16C (Chassis, KC), 255/70 R16 (DC) Μαύρος εµπρός προφυλακτήρας (KC, DC Chassis) Εµπρός προφυλακτήρας στο χρώµα του αµαξώµατος (DC) Μη προεξέχοντα

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. Το νέο Golf Variant 02 ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT 03 TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. 100% Golf. Μεγαλύτερη φιλοφρόνηση δεν μπορεί να υπάρξει για ένα μοντέλο της κατηγορίας.

Διαβάστε περισσότερα

On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα.

On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα. Η M-Class. On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα. Η M-Class μπαίνει σε «λειτουργία άνεσης» πριν ακόμη εκκινήσετε τον κινητήρα. Χάρη στη μεγάλη ευρυχωρία και τα πολυτελή υλικά, νιώθετε αμέσως την αίσθηση άνεσης.

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟ TOYOTA ΝΕΟ TOYOTA YARIS ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΟΤΑ YARIS ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΦΥΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Η ΕΥΦΥΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ, ΓΕΜΑΤΗ ΣΤΥΛ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικό designo 24. Εξοπλισμός 26 Βασικός εξοπλισμός 26 Προαιρετικός εξοπλισμός 28 Ζάντες αλουμινίου 32

Εσωτερικό designo 24. Εξοπλισμός 26 Βασικός εξοπλισμός 26 Προαιρετικός εξοπλισμός 28 Ζάντες αλουμινίου 32 CLS - Class. Περιεχόμενα. H CLS - Class 1 Εξωτερική σχεδίαση 4 Ευελιξία 6 Αποδοτικότητα 6 Πετρελαιοκινητήρες 8 Βενζινοκινητήρες 10 AIRMATIC 12 Κιβώτια ταχυτήτων 14 Ασφάλεια 16 Σύστημα φωτισμού στροφών

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα γενιά S - Class.

Η νέα γενιά S - Class. Η νέα γενιά S - Class. Ισχύς Χαρακτηριστικό μίας ανώτερης κλάσης. Εντύπωση προκαλεί η επίτευξη υψηλών στόχων με μικρή προσπάθεια κάτι το οποίο στο άμεσο μέλλον θα αποτελεί μέτρο σύγκρισης και για την κινητικότητα.

Διαβάστε περισσότερα

Από την παραγωγή ονείρων της Mercedes - Benz.

Από την παραγωγή ονείρων της Mercedes - Benz. SLK - Class. Από την παραγωγή ονείρων της Mercedes - Benz. Περιεχόμενα. H SLK.4 Ευελιξία6 Σχεδίαση εξωτερικού6 Δυναμική οδήγησης14 Μεταλλική οροφή16 Αποδοτικότητα18 Βενζινοκινητήρες20 Κιβώτια ταχυτήτων24

Διαβάστε περισσότερα

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA ΝΕΟ ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA Το νέο Toyota Corolla σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας συναρπαστικής εποχής για το Νο 1 σε πωλήσεις αυτοκίνητο στον κόσμο. Με τη μοναδική υβριδική τεχνολογία 4ης γενιάς διαθέσιμη σε

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 431 DT Τεχνικά στοιχεία Μήκος Φάρδος Ύψος Εσ. ύψος διαδρόμου κάτω Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Skoda - Karoq

Καινούργια - Skoda - Karoq Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Skoda - Karoq Condition: Καινούργιο Body Type: 4X4/τζιπ/SUV Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Πετρέλαιο Exterior

Διαβάστε περισσότερα

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ drive the change ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ροζ μποεμ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ζαντες amperatrice 15" μαυρο nacre ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1.2 16V Σύστημα μετάδοσης κίνησης/κιβώτιο

Διαβάστε περισσότερα

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154 TIVOLI GA ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ & ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗ BAE FWD TD FWD DLX FWD DLX FWD A/T DLX 2 TONE FWD DLX 2 TONE FWD A/T ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 17.900 18.900 20.200 21.800 21.800 23.400 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012 ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GLF Ισχύει από 17/10/2012 ΚΩΔΙΚΟΣ MΟΝΤΕΛΟ CC / P / KW ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ & ΤΕΛΟΣ ΤΑΞ/ΣΗΣ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΑΠΟΣΥΡΣΗ C2 (g/km) ΜΕΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S Νέο Golf Design Generation Highline 4MOTION BLUEMOTION Ατσάλινες ζάντες 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 Ζάντες αλουμινίου ''Lyon'' 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 με αντικλεπτικά μπουλόνια ασφαλείας.

Διαβάστε περισσότερα

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ.

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TO TOUAREG. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ. Έκδοση Κυβισμός, Lt Ιπποδύναμη, PS Κατανάλωση, lt/100 km Εκπομπές CO2, gr/km Κιβώτιο Ταχυτήτων, σχέσεις Λιανική Τιμή V6 TDI BlueMotion

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή S 416 GT HD

Περιγραφή S 416 GT HD Περιγραφή S 416 GT HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος Φάρδος Ύψος Εσωτερικό ύψος διαδρόμου Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Κυβισμός

Διαβάστε περισσότερα

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωμα να παρουσιάσει αλλαγές στις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά του εξοπλισμού λόγω της συνεχούς εξέλιξης των προϊόντων της. Οι φωτογραφίες που περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

DUCATO NATURAL POWER

DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER Το όχημα έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί κανονικά με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει αυτόματο σύστημα εναλλαγής σε βενζίνη όταν το φυσικό αέριο πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050 20.050 Κυβισμός (κ.εκ.)

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά Porter. euro

Νέα σειρά Porter. euro Νέα σειρά Porter euro 6 euro 6 euro 6 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΧΥΣ* ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΡΟΠΗ* Νέος Κινητήρας Ο νέος κινητήρας MultiTech Euro 6 είναι η τέλεια απάντηση της Piaggio στον τομέα των βενζινοκίνητων οχημάτων επαγγελματικής

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Leon

Καινούργια - Seat - Leon Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Seat - Leon Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2018 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Βενζίνη Exterior Color:

Διαβάστε περισσότερα

PUNTO ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.269hp 1.269hp 1.242 1.242

PUNTO ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.269hp 1.269hp 1.242 1.242 1.269hp 1.269hp 1.242 1.242 3ΘΥΡΟ ΧΧΧ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΙ ΒΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ STD STD ΧΧΧ ΦΩΤΑ ΗΜΕΡΑΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ STD

Διαβάστε περισσότερα

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωµα τροποποίησης των προδιαγραφών και του εξοπλισµού λόγω της εξελισσόµενης ανάπτυξης της παραγωγής. Τα χρώµατα και τα δείγµατα των διακοσµητικών του φυλλαδίου µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Κατακτήστε το μέλλον.

Κατακτήστε το μέλλον. Η S-Class. Κατακτήστε το μέλλον. Ο χρόνος αρχίζει να μετρά μόλις αφήσετε τη θέση στάθμευσης. Η επιβλητική μάσκα της νέας S-Class ξεπροβάλλει και οι ακτίνες του ήλιου αντανακλώνται πάνω στο μυώδες καπό

Διαβάστε περισσότερα

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune Το eetle Dune Το eetle Cabriolet Dune Stage driving. Το eetle Dune και το eetle Cabriolet Dune μετατρέπουν τον δρόμο σε θεαματική πίστα, χάρη στις σπορ αναρτήσεις και το διευρυμένο μετατρόχιο αλλά και

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180 Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180 Πόσο πιο όμορφη, αναρωτιέσαι μόλις την πρωτοδείς. Είχαμε τη χαρά να οδηγήσουμε πέρυσι, παρόμοια εποχή, μια SLC και τώρα, στη μέση του καλοκαιριού ζούμε ξανά με μια

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0420 0440 0442 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης & Συντήρησης"

Διαβάστε περισσότερα

«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το καλύτερο.» Δр. Dieter Zetsche

«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το καλύτερο.» Δр. Dieter Zetsche Η M - Class. «Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το καλύτερο.» Δр. Dieter Zetsche Περιεχόμενα. H νέα γενιά M - Class. 4 Εξωτερική σχεδίαση 8 Ευελιξία

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM!

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! Με τη δυναμική σχεδίαση, το ελαφρύ πλαίσιο και το καθαρόαιμο DNA του Yamaha X-MAX, αυτό το σκούτερ γενικής χρήσης και υψηλής απόδοσης έχει κατασκευαστεί για μια συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

Υποκλινόμαστε στη δυναμική της.

Υποκλινόμαστε στη δυναμική της. GLE. Coupé. Έντονο στυλ με πολιστισμένο σπορτίφ χαρακτήρα. Γνωρίστε ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει ο κόσμος της αυτοκίνησης σε μία νέα συναρπαστική μορφή: τη μοντέρνα πολυτέλεια μιας Mercedes-Benz. Το

Διαβάστε περισσότερα

Μεγαλειώδες. Μοναδικό.

Μεγαλειώδες. Μοναδικό. V-Class. Μεγαλειώδες. Μοναδικό. Δυναμικό μπροστινό τμήμα και υποδειγματική σχεδίαση. Έχοντας αναπτυχθεί με πάθος για τις χαρές και τις απαιτήσεις της ζωής, η νέα V-Class προσφέρει έναν πολυμορφικό σχεδιασμό

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Η BMW τόλμησε και μετονόμασε την ανοικτή έκδοση, την Coupe και την Gran Coupe, της σειράς 3, σε σειρά 4 το 2013. Η ιστορική αυτή επιλογή, μόνο σαν θετική μπορεί να κριθεί, μιας

Διαβάστε περισσότερα

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό.

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό. Mazda2 Mazda2. 5 Αποκτήστε το καλύτερο κι από τους δύο κόσμους. Ευέλικτοι χώροι σε ένα κομψό εξωτερικό. 6 Γνωρίστε τον άλλο σας εαυτό. Προετοιμαστείτε για μια δυναμική οδηγική εμπειρία. 8 Χώροι και ευελιξία

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα γενιά B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν.

Η νέα γενιά B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν. Η B-Class. Προσωπική απόδραση, οικογενειακή εκδρομή ή οδηγική απόλαυση στη νέα γενιά της B-Class τα πάντα βρίσκουν άψογα τη θέση τους. Εμπνευστείτε από τις καινοτόμες τεχνολογίες. Εντυπωσιαστείτε από τις

Διαβάστε περισσότερα

Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία.

Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία. GLE. Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία. Δυναμισμός. Πυγμή. Η τέχνη της ανεξαρτησίας. Όποιος συνδυάζει αυτά τα χαρακτηριστικά αποπνέει μία ηρεμία, ξέρει να εκτιμά όσα έχει καταφέρει και να απολαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 1.3L COMFORT PLUS

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 1.3L COMFORT PLUS MAZDA2 3HB 1.3L COMFORT PLUS 1.3L TOURING 1.3L TOURING ALLOY 1.3L EXCLUSIVE 1.5L EXCLUSIVE ΚΥΒΙΣΜΟΣ/CC 1.349 1.349 1.349 1.349 1.498 ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ (PS / σ.α.λ) 75 / 6.000 86 / 6.000 86 / 6.000 86 / 6.000

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 2017.

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 2017. ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 2017. ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ BMW / MINΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΙΜΑΚΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ < 17.000 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ < 20.000 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ < 25.000 BMW 114d 5ΘΥΡΗ:

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Κωδικός Τύπου 4533421. Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1)

Προσφορά Επιβατικού. Κωδικός Τύπου 4533421. Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 001U 0213 0240 0268 0294 0410 0440 04U5 050U 0584 0840 0916 0927 09U6 0B01 0B03 0B51 0B80 0B90 0C65 0E18 0E23 0I09 0I15 0I16 0I22 0I34 0I39 0I60 0J36 0J56 0J60

Διαβάστε περισσότερα

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11.

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο Διαμορφωμένο 04/07/2018 Σύνολο 11.950 με ΦΠΑ /μήνα Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση 11.950 με ΦΠΑ /μήνα Εμφάνιση C3 Hatchback 5 θυρο συμπεριλαμβανόμενα Επίπεδο

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV. Διαμορφωμένο 07/07/2018. Σύνολο 15.

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV. Διαμορφωμένο 07/07/2018. Σύνολο 15. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV Διαμορφωμένο 07/07/2018 Σύνολο 15.300 με ΦΠΑ /μήνα Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση 15.300 με ΦΠΑ /μήνα Εμφάνιση C3 AIRCROSS SUV συμπεριλαμβανόμενα Επίπεδο έκδοσης

Διαβάστε περισσότερα

«Η φιλοσοφία μας είναι απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που ψάχνουν το τέλειο.» Dr. Dieter Zetsche

«Η φιλοσοφία μας είναι απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που ψάχνουν το τέλειο.» Dr. Dieter Zetsche H A - Class. «Η φιλοσοφία μας είναι απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που ψάχνουν το τέλειο.» Dr. Dieter Zetsche Περιεχόμενα. H A - Class. 1 Εξωτερική σχεδίαση 6 Ευελιξία 14 Αποδοτικότητα

Διαβάστε περισσότερα

«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που ψάχνουν το τέλειο.» Dr. Dieter Zetsche

«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που ψάχνουν το τέλειο.» Dr. Dieter Zetsche H B - Class. «Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που ψάχνουν το τέλειο.» Dr. Dieter Zetsche Περιεχόμενα. H B-Class. 1 Εξωτερική σχεδίαση 4 Ευελιξία 14 Αποδοτικότητα

Διαβάστε περισσότερα

PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 301 - ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1.2 PureTech 82hp 1.6 VTi 115hp EAT6 1.6 BlueHDi 100hp Καύσιμο Πετρέλαι ο Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩ 1.3L COMFORT PLUS

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩ 1.3L COMFORT PLUS ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩ MAZDA2 5HB 1.3L COMFORT PLUS 1.3L TOURING 1.3L TOURING ALLOY 1.3L EXCLUSIVE 1.5L EXCLUSIVE ΚΥΒΙΣΜΟΣ/CC 1.349 1.349 1.349 1.349 1.498

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Επίσηµος ιανοµέας... ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ Όνοµα Πωλητη... ΣΕΒΒΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ VSQ

Προσφορά Επιβατικού. Επίσηµος ιανοµέας... ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ Όνοµα Πωλητη... ΣΕΒΒΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ VSQ 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 014B 0258 0294 0440 0474 0475 0520 058U 0620 0682 0913 0919 0968 0B03 0B51 0B59 0K11 0L 0P75 0P76 0R05 0U01 0U10 0U60 0U77 0U98 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης & Συντήρησης"

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03 ΝΕΟ FIESTA FORD FIESTA Παρουσίαση των μοντέλων Επιλέξτε το Fiesta που σας ταιριάζει. Διαθέσιμο σε μια σειρά από διαφορετικές σχεδιαστικές επιλογές, το νέο Ford Fiesta μπορεί να σας ικανοποιήσει, όποιες

Διαβάστε περισσότερα

Golf ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙΣ. Active Advance Allstar Exclusive R-Line BLUEMOTION ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. Ισχύει από 23/12/2016

Golf ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙΣ. Active Advance Allstar Exclusive R-Line BLUEMOTION ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. Ισχύει από 23/12/2016 Golf Active Advance Allstar Exclusive R-Line BLUEMOTION Ζάντες αλουμινίου ''Lyon'' 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15. Ζάντες αλουμινίου ''Toronto'' 6 1/2 J X 16 με ελαστικά 205 /55 / R16 με αντικλεπτικά

Διαβάστε περισσότερα

NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO

NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO NV200 NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Μαύρες εξωτερικές χειρολαβές Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Μεγάλα τάσια τροχών Ζάντες ατσάλινες 14 µε ελαστικά 175/70

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 15 Επικοινωνία: 2 / 15 Επικοινωνία:

Διαβάστε περισσότερα

Χρώμα αμαξώματος Bi-tone Cyan Μεταλλικό 460,00. Έκπτωση Προωθητικό Όφελος 800,00. Εσωτερική επένδυση καθισμάτων σε μαύρο χρώμα με γκρι ραφές (FC21)

Χρώμα αμαξώματος Bi-tone Cyan Μεταλλικό 460,00. Έκπτωση Προωθητικό Όφελος 800,00. Εσωτερική επένδυση καθισμάτων σε μαύρο χρώμα με γκρι ραφές (FC21) Yaris Hybrid e-nergy Μοντέλο Yaris Hybrid e-nergy 19.330,00 Χρώμα αμαξώματος Bi-tone Cyan Μεταλλικό 460,00 Έκπτωση Προωθητικό Όφελος 800,00 Ταπετσαρίες Εσωτερική επένδυση καθισμάτων σε μαύρο χρώμα με γκρι

Διαβάστε περισσότερα

Ολότελα νέο Toyota PROACE

Ολότελα νέο Toyota PROACE ALWAYS A BETTER WAY Ολότελα νέο Toyota PROACE Ο Επαγγελματίας Συνεργάτης σας! Εξοπλισμός Comfort Grade: Ατσάλινες ζάντες 16 ή 17 στο Αυτόματο (additional to Comfort): Αυτόματος πιλότος Ζάντες αλουμινίου

Διαβάστε περισσότερα

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP Φτιαγμένο στα μέτρα της δουλειάς σας. Φτιαγμένο στα μέτρα της πόλης σας. Ο κατάλληλος σύμμαχος για τη δουλειά σας, το νέο Doblò Work Up είναι η ιδανική λύση για όσους χρειάζονται περισσότερο

Διαβάστε περισσότερα

1.4 T-Jet 180hp Rivale 175th Anniversary

1.4 T-Jet 180hp Rivale 175th Anniversary 6 8 9 Μοντέλο Περιγραφή 595 1.4 T-Jet 145hp 595 595 1.4 T-Jet 160hp Pista 595 1.4 T-Jet 165hp Turismo 595 1.4 T-Jet 180hp Competizione 695 1.4 T-Jet 180hp Rivale 695 1.4 T-Jet 180hp Rivale 175th Anniversary

Διαβάστε περισσότερα

CLA-Class. Shooting Brake.

CLA-Class. Shooting Brake. CLA-Class. Shooting Brake. Designed for urban hunting. Η νέα CLA Shooting Brake. Η ζωή στη μεγαλούπολη είναι μια περιπέτεια. Τα κτίρια φτάνουν μέχρι τον ουρανό. Νέες περιοχές ξεπετιούνται ξαφνικά, και

Διαβάστε περισσότερα

NISSAN NV300 VAN COMBI

NISSAN NV300 VAN COMBI NISSAN NV300 NISSAN NV300 VAN COMBI NV300 COMBI ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ L2H1 Αριθµός επιβατών 9 ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Μήκος mm 5399 Πλάτος / Πλάτος µε καθρέπτες mm 1956/2283 Ύψος mm 1971 Μεταξόνιο mm 3498

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1.6 BlueHDi 95hp ETG6 S&S L2H1 1.6 BlueHDi 95hp ETG6 S&S L3H1 1.6 BlueHDi 115hp S&S L2H1 1.6 BlueHDi 115hp S&S L3H1 Τροφοδοσία Τύπος καυσίμου Αρ. Κυλίνδρων Κυβισμός (cm3) Αμεσος ψεκασμός, Turbo,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΝΕΟ ACTYON SPORTS ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ

ΤΟ ΝΕΟ ACTYON SPORTS ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ACTYON SPORTS ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ Ένας νέος ισχυρότερος κινητήρας, δυναμική σχεδίαση και μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου, είναι μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματα του νέου SUT της SsangYong. Το νέο Actyon

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA6 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ATTRACTION Θερμαινόμενα καθίσματα μπροστά Θερμαινόμενο τιμόνι Αισθητήρες παρκαρίσματος (Εμπρός/Πίσω) Σύστημα προσαρμοστικών προβολέων μπροστά Κάμερα οπισθοπορείας

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση

Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση 29 Ιουνίου 2017 110 VARIO 125 BEAT 110 Το απλό δεν ήταν ποτέ τόσο εντυπωσιακό Κυβισμός: 125κ.εκ. Μέγιστη Ισχύς: 8,9 hp / 7.250 σ.α.λ. Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 16 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 18 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup)

Διαβάστε περισσότερα

Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ

Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ > Καθαρό συναίσθημα Η νέα ŠKODA Octavia RS > Τέλειος συνδυασμός του σπορτίφ χαρακτήρα, με την ευρυχωρία και τη λειτουργικότητα. > Από 0

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ (1) ΕΠΙΒΑΤΗΓΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ (1) ΕΠΙΒΑΤΗΓΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Ταχ. Δ/νση: Κυδωνίας 29, Χανίαα Κρήτηατήτης Ταχ. Κώδικας: 73135

Διαβάστε περισσότερα

C - Class Saloon και Estate.

C - Class Saloon και Estate. C - Class Saloon και Estate. «Οδηγική απόλαυση, σχεδίαση, ασφάλεια. Η C - Class είναι μία πραγματική Mercedes. Ζήστε την εμπειρία.» Dr. Dieter Zetsche Περιεχόμενα. H C - Class. 3 Ευελιξία 12 Αποδοτικότητα

Διαβάστε περισσότερα