«Η φιλοσοφία μας είναι απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που ψάχνουν το τέλειο.» Dr. Dieter Zetsche

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "«Η φιλοσοφία μας είναι απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που ψάχνουν το τέλειο.» Dr. Dieter Zetsche"

Transcript

1 H A - Class.

2

3 «Η φιλοσοφία μας είναι απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που ψάχνουν το τέλειο.» Dr. Dieter Zetsche

4 Περιεχόμενα. H A - Class. 1 Εξωτερική σχεδίαση 6 Ευελιξία 14 Αποδοτικότητα 14 Λειτουργία ECO Start - Stop 16 Βενζινοκινητήρες 18 Πετρελαιοκινητήρες 20 AUTOTRONIC 22 Ασφάλεια 24 Ενεργητική ασφάλεια 24 Παθητική ασφάλεια 26 Άνεση 28 Εσωτερικό 5θυρη έκδοση 28 Πολυμορφικότητα 30 Η δική σας Α - Class. 32 Εξοπλισμός 34 Βασικός εξοπλισμός 34 Έκδοση ELEGANCE 36 Έκδοση AVANTGARDE 38 Πακέτο Comfort 40 Sport πακέτο 42 Βασικός εξοπλισμός 44 Προαιρετικός εξοπλισμός 48 Ζάντες αλουμινίου 56 designo 58 Γνήσια αξεσουάρ 60 Χρωματισμοί και υλικά επενδύσεων 62 Βαφές 62 Υφάσματα, δέρμα και διάκοσμος 64 Δυνατότητες συνδυασμών 66 Τεχνικά χαρακτηριστικά 67 Υπηρεσίες 70

5 Μεγάλο μέγεθος με μικρές διαστάσεις : η A - Class. Συμπιέζοντας τον άνθρακα, δημιουργείται ένα πολύτιμο διαμάντι. Συμπιέζοντας την φιλοσοφία της Mercedes - Benz, δημιουργείται ένα όχημα σαν την A - Class. Η μεγάλη της αξία έγκειται στην μοναδική σχεδίασή της. Με μικρές εξωτερικές διαστάσεις η A - Class συνδυάζει όλα τα ξεχωριστά πλεονεκτήματα μίας Mercedes - Benz : αποδοτική εκμετάλλευση χώρων, μέγιστη δυνατή ασφάλεια, ασύγκριτη πολυμορφικότητα και ποιότητα έως την παραμικρή λεπτομέρεια. Ζήστε όλα αυτά που χαρακτηρίζουν μία Mercedes - Benz : ζήστε την Α - Class.

6

7 Η ουσία της οδήγησης.

8 6 Εξωτερική σχεδίαση Η αξιοπιστία φαίνεται με την πρώτη ματιά. Ποιότητα έως και την παραμικρή λεπτομέρεια. Η μεγαλύτερη επιτυχία ενός σχεδιαστή είναι να δημιουργήσει μία γέφυρα μεταξύ της λογικής και των συναισθημάτων, μεταξύ της αισθητικής απόλαυσης και των πρακτικών απαιτήσεων. Η χαρακτηριστική σχεδίαση ενός όγκου της A - Class με υπερυψωμένη θέση οδήγησης και μεγάλο, ευμετάβλητο εσωτερικό με μικρές εξωτερικές διαστάσεις θέτει τα μέτρα σύγκρισης σε αυτήν την κατηγορία. Η δυναμική σχεδίαση προσδίδει μέγεθος στην A - Class. Η δυναμική συνολική εντύπωση ολοκληρώνεται με τους χαρακτηριστικούς προφυλακτήρες και τους μεγάλους εξωτερικούς καθρέπτες στο χρώμα του αμαξώματος. Μία δυναμική μάσκα ψυγείου και η καμπυλωτή σχεδίαση σταγόνας των εμπρόσθιων φωτιστικών σωμάτων ολοκληρώνουν τη sport εμφάνιση και σηματοδοτούν πως η A - Class είναι έτοιμη. Εσείς πότε θα είστε ;

9

10

11 Εξωτερική σχεδίαση 9 Ένα αυτοκίνητο που ταξιδεύει ακόμη και την ματιά σας. Η κομψή σχεδίαση της A - Class. Μία όμορφη σιλουέτα : από το λοξά ανερχόμενο εμπρόσθιο τμήμα στη δυναμικά κυρτή οροφή έως και τον κοφτό πρόβολο η χαρακτηριστική εμφάνιση της A - Class ξεχωρίζει. Η μικρή κεραία εντυπωσιάζει όπως και οι εξωτερικοί καθρέπτες και οι χειρολαβές στο χρώμα του αμαξώματος. Παρατηρώντας την από κάθε οπτική γωνία, το σχεδιαστικό παιχνίδι εκπλήσσει με απαλές καμπύλες επιφάνειες και αιχμηρές γωνίες. Αλλά και η εμφάνιση του προβόλου της A - Class παρουσιάζει την ωραιότερη πλευρά της σύγχρονης σχεδίασης αυτοκινήτων. Χάρη στα επίπεδα φωτιστικά σώματα και στο δυναμικό προφυλακτήρα δείχνει πιο φαρδιά, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, έτοιμη να «ξεχυθεί» στους δρόμους. Ξεκινήστε και βιώστε μία ακραία οδηγική απόλαυση.

12 10 Εξωτερική σχεδίαση Επιλέξτε τη μεγαλύτερη ελευθερία επιλογών. Οι δυνατότητες συνδυασμών. Το τι θέλετε, το γνωρίζετε εσείς καλύτερα. Για αυτό το λόγο με την A - Class έχετε την επιλογή : θέλετε τη sport κομψότητα της Coupé με εντυπωσιακές, κυρτές πλευρικές γραμμές ; Ή προτιμάτε την άνεση και την πολυπλευρικότητα της 5θυρης Saloon ; Περαιτέρω επιλογές σάς προσφέρουν οι δυο εκδόσεις εξοπλισμού : απλά κάντε την επιλογή σας, η οποία θα είναι και η πιο σωστή. Άνεση στον βασικό εξοπλισμό, κομψότητα στην έκδοση ELEGANCE και sport εμφάνιση στην έκδοση AVANTGARDE όλα προσφέρονται και μάλιστα, χωρίς συμβιβασμούς.

13

14 12 Εξωτερική σχεδίαση Μία επένδυση στο μέλλον. Όχι μόνο το δικό σας. Η Α - Class : όλα όσα μπορεί ένα αυτοκίνητο σήμερα. Στην A - Class εξαϋλώνονται οι διαφαινόμενες αντιθέσεις. Οι μικρές εξωτερικές διαστάσεις της συνδυάζονται με άπλετους εσωτερικούς χώρους, με πρότυπη ασφάλεια και υψηλά επίπεδα άνεσης, θέτοντας τα μέτρα σύγκρισης στην κατηγορία. Η μοναδική σχεδίασή της ξεκινά από το εμπρόσθιο τμήμα και εκτείνεται έως και τον πρόβολο. Όποιος την οδηγεί, δεν προβάλλει μόνο τις υψηλές απαιτήσεις του από ένα αυτοκίνητο, αλλά αποδεικνύει και την σύγχρονη οικολογική του συνείδηση. Διότι η A - Class αποτελείται από ανακυκλώσιμα υλικά όπως ατσάλι, αλουμίνιο και πλαστικό και φυσικές πρώτες ύλες όπως ίνες καρύδας στα καθίσματα. Μέσα από διάφορες διαδικασίες μειώνονται σημαντικά οι εκπομπές ρύπων κατά την παραγωγή. Οικονομικοί, σύγχρονοι κινητήρες με χαμηλότερες εκπομπές CO 2 και η standard λειτουργία ECO Start - Stop στις εκδόσεις A 160 BlueEFFICIENCY και A 180 BlueEFFICIENCY ωφελούν το περιβάλλον.

15

16 14 Καινοτομίες για αποδοτική κινητικότητα. Οι κλιματικές αλλαγές αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του 21 ου αιώνα. Η διαρκώς αυξανόμενη κατανάλωση πρώτων υλών αλλάζει τον πλανήτη μας δραστικά. Ως εφευρέτης του αυτοκινήτου, η Mercedes - Benz αισθάνεται υπεύθυνη να συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων, εξελίσσοντας πρωτοποριακές τεχνολογίες που δεν θα απαιτούν συμβιβασμούς στην ασφάλεια, την άνεση και την οδηγική απόλαυση. Ο στόχος μας είναι η αντιρρυπαντική κινητικότητα. Για να τον πετύχουμε, εξελίξαμε διάφορες τεχνολογίες, όπως για παράδειγμα οι τεχνολογίες BlueEFFICIENCY. Αυτά το προσαρμοσμένα πακέτα μέτρων μπορούν να μειώσουν την κατανάλωση καυσίμου έως και 12 % : σε κάθε μοντέλο εφαρμόζονται διαφορετικές βελτιώσεις της αεροδυναμικής και της διαχείρισης ενέργειας, για να επιτύχουμε τη μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση καυσίμου. Σε αυτές περιλαμβάνονται ελαστικά με χαμηλό συντελεστή αντίστασης κύλισης, ελαφριά υλικά κατασκευής, αεροδυναμικές αλλαγές BlueTEC. Η καθαρότερη τεχνολογία πετρελαιοκινητήρων στον κόσμο. Από το Φθινόπωρο 2009 διαθέσιμη στις M -, R- και GL - Class. του αμαξώματος και η αυτόματη λειτουργία ECO Start-Stop. Στους κινητήρες diesel, η Mercedes - Benz εισήγαγε στην αγορά την τεχνολογία BlueTEC, η οποία βασίζεται στον άμεσο ψεκασμό Common - Rail ( CDI ). Η τεχνολογία αυτή αποτελεί τον ορισμό της καθαρότερης τεχνολογίας πετρελαιοκινητήρων στον κόσμο, διότι μει ώ- νει τα οξείδια του αζώτου έως και 95 %. Πολλά υποσχόμενη είναι και η τεχνολογία HYBRID, ο συνδυασμός ενός αποδοτικότατου κινητήρα εσωτερικής καύσης με ηλεκτροκινητήρα. Οχήματα με αυτήν την τεχνολογία φθάνουν ένα νέο επίπεδο σε θέματα εκπομπών ρύπων και κατανάλωσης καυσίμου, όπως θα αποδείξει από το 2009 η S - Class. BlueTEC HYBRID ονομάζεται στη Mercedes - Benz η αντίστοιχη τεχνολογία για πετρελαιοκινητήρες. Με αυτήν μπορούμε να συνδυάσουμε τα πλεονεκτήματα ενός υβριδικού οχήματος με αυτά της τεχνολογίας BlueTEC : έξυπνη διαχείριση ενέργειας και μειωμένες εκπομπές ρύπων. Μεγάλες δυνατότητες βλέπουμε και στην έρευνα ηλεκτροκινητήρων καθημερινής χρήσης βασισμένους σε μπαταρίες υψηλής τάσης Volt ιόντων λιθίου. Με την τεχνολογία Concept BlueZERO η Mercedes - Benz παρουσιάζει τρεις συνδυασμούς κινητήρων : ηλεκτροκινητήρας Τεχνολογίες BlueEFFICIENCY. Διάφορα μοντέλα, διαφορετικά μέτρα, ένας στόχος : η μέγιστη δυνατή αποδοτικότητα.

17 Ευελιξία Αποδοτικότητα 15 μπαταρίας, ηλεκτροκινητήρας μπαταρίας με κινητήρα εσωτερικής καύσης για την παραγωγή ρεύματος και με ενεργειακές κυψέλες ο οποίος θα διατίθεται στην B - Class F - CELL από το 2010 στα πλαίσια μίας μικρής παραγωγής. Τα ολοκληρωτικά μέτρα αποδοτικότητας για την προστασία του περιβάλλοντος δεν περιλαμβάνει μόνο νέες κινητήριες τεχνολογίες. Με τον όρο Design for Environment ( σχεδιασμός για το περιβάλλον ) μελετάμε ολόκληρο τον κύκλο ζωής ενός οχήματος από τη σχεδίαση έως και την ανακύκλωση. Το ίδιο ισχύει για την κατασκευή και λειτουργία νέων εργοστασίων. Εξοικονομούμε ενέργεια, αποφεύγουμε τις ρυπογόνες ουσίες και χρησιμοποιούμε αυξανόμενα, ανακυκλώσιμες πρώτες ύλες. Επίσης η Mercedes - Benz είναι ο μοναδικός κατασκευαστής αυτοκινήτων στον κόσμο που διαθέτει περιβαλλοντικά πιστοποιητικά από τον ανεξάρτητο φορέα TÜV 1. H TrueBlueSolutions εννοεί και την ενεργή συμβολή της εταιρείας και των συνεργατών σε μέτρα προστασίας του περιβάλλοντος μέσα και έξω από τα εργοστάσια. Ή και την συμμετοχή στην εξέλιξη εναλλακτικών καυσίμων της δεύτερης γενιάς ( BTL - / Biomass - to - Liquid ) όπως το SunDiesel, το οποίο δεν βρίσκεται σε ανταγωνισμό με την παραγωγή τροφίμων. Μία ακόμη πτυχή της φιλοσοφίας TrueBlueSolutions αποτελεί ο ερευνητικός τομέας της βιονικής, η οποία, μελετώντας τις δομές και τους τρόπους κατασκευής στη φύση, βγάζει συμπεράσματα, π.χ. για την αεροδυναμική και τη μείωση βάρους στην κατασκευή αμαξωμάτων. 1 TÜV SÜD Management Service Ε.Π.Ε., Mόναχο. Τεχνολογία HYBRID. Από το 2009 στην S - Class. Απολαύστε ένα από τα πιο οικονομικά πολυτελή αυτοκίνητα στον κόσμο. Concept BlueZERO. Τρεις τρόποι για οχήματα μηδενικών ρύπων στην καθημερινότητα του μέλλοντος. F - CELL. Αντιρρυπαντική κινητικότητα με την κινητήρια τεχνολογία του μέλλοντος : από το 2010 η B - Class F - CELL μπαίνει στην παραγωγή.

18

19 Ευελιξία Λειτουργία ECO Start - Stop 17 Όταν το φανάρι γίνει κόκκινο, ο κινητήρας σας πρασινίζει. Οικονομία ακόμη και εν στάσει : η λειτουργία ECO Start - Stop. Ακόμη και οι ισχυροί κινητήρες αποζητούν ένα διάλειμμα ιδιαίτερα όταν είναι προς όφελος του περιβάλλοντος. Οι κινητήρες των Α 160 BlueEFFICIENCYκαι Α 180 BlueEFFICIENCY διατίθενται standard με λειτουργία ECO Start - Stop. Στο φανάρι, στην κίνηση της πόλης ή στο μποτιλιάρισμα η λειτουργία αυτή μειώνει την κατανάλωση καυσίμου έως και 9 % και το πιο σημαντικό : όταν δεν λειτουργεί ο κινητήρας, δεν εκπέμπονται και ρύποι στο περιβάλλον. Έτσι, ο βενζινοκινητήρας στην Α 160 BlueEFFICIENCY με ονομαστική ισχύ 95 hp έχει μικτό κύκλο μόλις από 6,0 έως 6,2 l ανά 100 km, η Α 180 BlueEFFICIENCY με 116 hp μόλις από 6,3 έως 6,6 l ανά 100 km, κάτι που δεν προστατεύει μόνο το περιβάλλον αλλά και την τσέπη σας. A 160 BlueEFFICIENCY A 180 BlueEFFICIENCY Πολυάριθμα μέτρα βελτίωσης στις εκδόσεις BlueEFFICIENCY εξασφαλίζουν χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου καθώς και μειωμένες εκπομπές CO 2. Η αρχή λειτουργίας είναι απλή : όταν σε πολύ χαμηλές ταχύτητες επιλέξετε τη νεκρά στο κιβώτιο, η λειτουργία ECO Start - Stop απενεργοποιεί αυτόματα τον κινητήρα. Μόλις επιλέξετε μία ταχύτητα ή πάρετε το πόδι σας από το pedal φρένου, ο κινητήρας επανενεργοποιείται. Και μάλιστα τόσο αθόρυβα και γρήγορα που δεν θα αντιληφθείτε κάτι εκτός από τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου Στροφές ( σ.α.λ. ) Poπή ( Nm ) 140 Nm 70 kw lσχύς ( kw ) Nm 85 kw Στροφές ( σ.α.λ. )

20 A 200 A 200 TURBO kw Nm kw Nm Στροφές ( σ.α.λ. ) Στροφές ( σ.α.λ. ) Poπή ( Nm ) lσχύς ( kw )

21 Ευελιξία Βενζινοκινητήρες 19 Οι μηχανικοί μας έδωσαν τα πάντα για να έχετε χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου. Μεγάλη ευελιξία χαμηλή κατανάλωση. Οι βενζινοκινητήρες. Όλοι οι κινητήρες της A - Class προσαρμόστηκαν ιδανικά στη σχεδίαση και το μέγεθός της. Σε περιορισμένους χώρους οι ιπποδυνάμεις περιμένουν τη στιγμή της «απελευθέρωσης». Προπάντων η A 200 TURBO με 280 Nm ροπή από τις 1800 έως και τις 4850 σαλ. Το κορυφαίο μηχανικό σύνολο αποδίδει 193 hp. Εντυπωσιακές είναι και οι επιδόσεις της Α hp ισχύς και 185 Nm ροπή από τις 3500 έως και τις 4000 σαλ. εξασφαλίζουν ευέλικτες και γρήγορες μετακινήσεις. Οι κορυφαίοι κινητήρες της A - Class δεν κάνουν, λοιπόν, οικονομία δυνάμεων, αλλά οικονομία καυσίμου. Μειωμένες απώλειες από τριβές στον κινητήρα και υψηλή σχέση συμπίεσης συμβάλλουν στη χαμηλή κατανάλωση.

22 20 Ευελιξία Πετρελαιοκινητήρες Οι κινητήρες πρέπει να έχουν τη δύναμη να αναλάβουν ευθύνες. Περισσότερη ευελιξία, ακόμη και στην προστασία του περιβάλλοντος. Οι πετρελαιοκινητήρες. Η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί το μεγαλύτερο μας κίνητρο. Για αυτό το λόγο οι μηχανικοί μας εξελίσσουν διαρκώς τους αποδοτικούς και φιλικούς προς το περιβάλλον πετρελαιοκινητήρες. Στην A - Class έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρεις πετρελαιοκίνητες εκδόσεις : την Α 160 CDI BlueEFFICIENCY με 82 hp, την Α 180 CDI με 109 hp και την A 200 CDI με 140 hp. Όλες οι πετρελαιοκίνητες εκδόσεις μπορούν να εξοπλιστούν προαιρετικά με το Φίλτρο Καύσης Σωματιδίων Diesel ( DPF ), το οποίο μειώνει τις εκπομπές σωματιδίων αιθάλης έως και 95 %. H A 160 CDI με το αδιαβάθμητο αυτόματο κιβώτιο AUTOTRONIC ενθουσιάζει με τις πολύ καλές τιμές στην κατανάλωση καυσίμου, στις εκπομπές ρύπων και στο επίπεδο θορύβων. Η έκδοση αυτή καταναλώνει από 5,4 έως 5,8 λίτρα στα 100 km, κάτι που αντιστοιχεί σε εκπομπές CO 2 από 142 έως 154 g / km κορυφαίες τιμές για οχήματα με αυτόματο κιβώτιο. Ιδιαίτερα φιλικά προς το περιβάλλον είναι τα μοντέλα A - Class με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Χάρη σε πολυάριθμες βελτιώσεις σε ολόκληρο το όχημα μειώθηκε περαιτέρω η κατανάλωση καυσίμου της A 160 CDI BlueEFFICIENCY με χειροκίνητο κιβώτιο στα 4,5 λίτρα ανά 100 km ( εκπομπές CO 2 : 118 g / km ). Αλλά και η Α 200 CDI είναι πολύ οικονομική με μικτό κύκλο 5,1 λίτρα ανά 100 km, αποδίδοντας 140 hp και 300 Nm. A 160 CDI BlueEFFICIENCY Στροφές ( σ.α.λ. ) 180 Nm 60 kw Poπή ( Nm ) lσχύς ( kw ) A 180 CDI Στροφές ( σ.α.λ. ) 250 Nm 80 kw A 200 CDI Στροφές ( σ.α.λ. ) 300 Nm 103 kw

23

24 22 Ευελιξία AUTOTRONIC Δεν μας αρέσει να σας διακόπτουμε. Γρηγορότερες αλλαγές με υπερσύγχρονα κιβώτια ταχυτήτων. Είστε ένας οδηγός με sport προδιάθεση ή χαμηλών τόνων ; Ή σας αρέσουν πότε το ένα και πότε το άλλο ; Όποιο στιλ οδήγησης και αν προτιμάτε, στην A - Class θα κάνετε άνετες αλλαγές ταχυτήτων. Βασικό εξοπλισμό στις Α 160 BlueEFFICIENCY, Α 180 BlueEFFICIENCY, Α 200 και Α 160 CDI BlueEFFICIENCY αποτελεί ένα κιβώτιο 5 σχέσεων, το οποίο προσαρμόστηκε ιδανικά στους κινητήρες. Στις Α 180 CDI, A 200 CDI και Α 200 TURBO το standard μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων προσφέρει ευέλικτη οδηγική απόλαυση σε ολόκληρο το φάσμα στροφών. Εάν θέλετε, μπορείτε να επιλέξετε για περισσότερη άνεση το αδιαβάθμητο αυτόματο κιβώτιο AUTOTRONIC, το οποίο διατίθεται προαιρετικά. Αναγνωρίζει το προσωπικό σας οδηγικό στιλ και προσαρμόζει αναλόγως τις στροφές. Λόγω της αδιαβάθμητης μετάδοσης μπορείτε να επιταχύνετε χωρίς διακοπές ισχύος. Ο κινητήρας μπορεί να μεταδίδει, έτσι, συνεχώς την ισχύ του στους εμπρόσθιους τροχούς και λειτουργεί πάντα στο ωφέλιμο φάσμα στροφών. Sport επιδόσεις προσφέρει στο πρόγραμμα χειροκίνητων αλλαγών τότε μπορείτε να αλλάζετε τις επτά «εικονικές» ταχύτητες με το απλό άγγιγμα του επιλογέα.

25

26

27 Ασφάλεια Ενεργητική ασφάλεια 25 Πολλοί πιστεύουν σε φύλακες άγγελους. Εμείς σε σύγχρονη τεχνολογία ασφάλειας. Η τεχνολογία ενεργητικής ασφάλειας. Όποιος και αν είναι ο προορισμός σας, εμείς θέλουμε να φτάσετε εκεί σώοι και αβλαβείς. Για αυτό το λόγο οι μηχανικοί μας εργάζονται ακούραστα για να κάνουν ακόμη πιο ασφαλή την A - Class. Παρά τις μικρές εξωτερικές της διαστάσεις κρύβει στο εσωτερικό της υπερσύγχρονη τεχνολογία ασφάλειας από τη Mercedes - Benz. Πολυάριθμα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας σάς βοηθούν να αντιδράσετε καλύτερα σε επικίνδυνες οδηγικές καταστάσεις για παράδειγμα το ηλεκτρονικό πρόγραμμα ευστάθειας ESP ή το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης ASR. Σε φρεναρίσματα πανικού, κατά τα οποία πατάτε γρήγορα το pedal φρένου, αλλά όχι με τη δύναμη που πρέπει, η υποβοήθηση πέδησης BAS αναπτύσσει τη μέγιστη ισχύ πέδησης. Παρ όλο που η πέδηση είναι πλήρως αυτοματοποιημένη, οι τροχοί δεν μπλοκάρουν, διότι το πασίγνωστο σύστημα αντιμπλοκαρίσματος τροχών ABS κατανέμει με ακρίβεια την ισχύ πέδησης και το όχημα παραμένει ελέγξιμο. Εκτός αυτών, η A - Class διαθέτει πλέον στο βασικό της εξοπλισμό τον προσαρμοζόμενο φωτισμό πέδησης : σε ένα φρενάρισμα πανικού με πάνω από 50 km / h ESP Πεδητικές επεμβάσεις σε περίπτωση υποστροφής. ο φωτισμός πέδησης αναβοσβήνει πολλές φορές ανά δευτερόλεπτο, προειδοποιώντας τα επερ - χόμενα οχήματα. Εάν ακινητοποιήσετε την A - Class από μία ταχύτητα τουλάχιστον 70 km / h, ενεργοποιεί αυτόματα τα alarm, προσφέροντας επιπλέον ασφάλεια. ESP Πεδητικές επεμβάσεις σε περίπτωση υπερστροφής.

28 26 Ασφάλεια Παθητική ασφάλεια Μόλις καθίσετε στην A - Class, βρίσκεστε υπό την προστασία μας. Η παθητική τεχνολογία ασφάλειας. Στη χείριστη των περιπτώσεων μπορείτε φυσικά να βασιστείτε στην A - Class. Τα υψηλά επίπεδα ασφάλειας που προσφέρει προέρχονται και από τη σχεδίασή της : στην περίπτωση μίας μετωπικής σύγκρουσης, κινητήρας και κιβώτιο μπορούν να γλιστρήσουν στο υπό γωνία δάπεδο, κατά μήκος του κλωβού επιβατών. Αυτό το έξυπνο σύστημα ζώνης προστασίας μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο τραυματισμών των επιβαινόντων. Στην περίπτωση εκ των όπισθεν σύγκρουσης, τα προσκέφαλα στα εμπρόσθια καθίσματα ενεργοποιούνται, αποτρέποντας τραυματισμούς της αυχενικής περιοχής. Αυτό γίνεται μειώνοντας την απόσταση μεταξύ κεφαλής και προσκέφαλου, για να μειωθεί και η ταλάντωση της κεφαλής. Στο βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται, επιπλέον, o ενεργός φωτισμός έκτακτης ανάγκης μετά από σύγκρουση, δηλαδή όταν σε ατυχήματα ενεργοποιούνται συστήματα ασφάλει ας ( π.χ. αερόσακος ή εντατήρας ), ενεργο ποιείται αυτόματα ο εσωτερικός φωτισμός εφόσον είναι ενεργοποιημένη η αυτόματη λειτουργία του. Σε συνδυασμό με το πακέτο φωτισμού ορατότητας και οπτικής αντίληψης ενεργοποιείται, επιπλέον, και ο φωτισμός του χώρου ποδιών.

29

30

31 Σας ευχόμαστε καλή διαμονή. Το εσωτερικό. Σε όποια πλευρά της Α - Class και αν καθίσετε, θα γίνει η αγαπημένη σας θέση. Διότι καλομαθαίνει όλους τους επιβάτες με άπλετους χώρους άνεσης. Μέσα από τις μεγάλες γυάλινες επιφάνειες διαχέεται άφθονο φως στο εσωτερικό ενώ η προαιρετική πανοραμική συρόμενη ηλιοροφή σάς προσφέρει θέα στον ουρανό της επιλογής σας. Πολλές λεπτομέρειες εξασφαλίζουν τις ξεκούραστες μετακινήσεις σας, ακόμη και σε μεγάλες διαδρομές. Βασικό εξοπλισμό αποτελούν το σύστημα κλιματισμού και ο υπολογιστής ταξιδίου όπως και το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών και η υποβοήθηση εκκίνησης σε κεκλιμένο οδόστρωμα ( Hill Start Assist ). Με τη βοήθεια των τεσσάρων ευανάγνωστων κυκλικών οργάνων στο υψηλής ποιότητας cockpit έχετε ως οδηγός τον απόλυτο έλεγχο. Εργονομικά σχεδιασμένα καθίσματα ξεκουράζουν την οσφυϊκή χώρα και προλαμβάνουν την κόπωση. Τα υψηλής ποιότητας υλικά στην A - Class δημιουργούν την άνεση που απαιτείτε από μία Mercedes - Benz.

32 3 0 Τα σχέδια αλλάζουν, κάτι που εμείς το συνυπολογίσαμε. Χώρος για ιδέες : σύστημα EASY - VARIO και σύστημα EASY - VARIO - PLUS. Η μεταβλητότητα αποτελεί μία σταθερή αξία στην A - Class. Θέλετε μία εντελώς επίπεδη επιφάνεια χωρίς το ενοχλητικό σκαλοπάτι φόρτωσης ; Με το standard στη Saloon και προαιρετικό στην Coupé σύστημα EASY - VARIO απλά ανασηκώνετε τις έδρες των οπίσθιων καθισμάτων, αναδιπλώνετε τις πλάτες προς τα εμπρός και ανεβάζετε το ρυθμιζόμενο καθ' ύψος δάπεδο στην επάνω θέση. Στο βασικό εξοπλισμό τα πίσω καθίσματα διαιρούνται σε σχέση 1 : 2. Έτσι μπορείτε, για παράδειγμα, να αναδιπλώσετε μόνο τη δεξιά πλευρά και, παράλληλα, να μεταφέρετε και έναν επιβάτη. Εάν χρειάζεστε περισσότερο χώρο, τότε μπορείτε με το προαιρετικό σύστημα EASY - VARIO - PLUS για τη Saloon να αφαιρέσετε τα έδρανα των πίσω καθισμάτων και το κάθισμα συνοδηγού, δημιουργώντας χωρητικότητα έως και 1995 λίτρα. Όμως ακόμη και αν δεν σας αρέσει η διαδικασία αναδίπλωσης ή αφαίρεσης καθισμάτων, στη Saloon θα έχετε χώρο για πέντε επιβάτες, τέσσερις βαλίτσες, έναν αθλητικό σάκο και ένα βαλιτσάκι ομορφιάς.

33 Άνεση Πολυμορφικότητα 31

34

35 Η δική σας Α - Class.

36 3 4 O βασικός εξοπλισμός της A - Class. Η Α - Class σάς προσφέρει τη διαφορά που ζητούσατε σε θέματα άνεσης. Οι προφυλακτήρες και οι χειρολαβές στο χρώμα του αμαξώματος συνθέτουν μία εικόνα με υψηλή ποιότητα και στίλ, καθώς και οι καθρέπτες στο χρώμα του αμαξώματος με μεγαλύτερο κάτοπτρο. Στο εμπρόσθιο τμήμα, οι γρίλιες της μάσκας ψυγείου σε γκρι σκούρο υποδηλώνουν κομψή πολυτέλεια. Οι πολυμερείς προβολείς καθαρού κρυστάλλου συνεχίζουν αυτή την τάση. Οι ζάντες 15 ιντσών, σχεδίασης 7 οπών και οι προαιρετικές ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, σχεδίασης 7 ακτίνων ολοκληρώνουν την κλασική εμφάνιση. Στο εσωτερικό ο μαύρος διάκοσμος δημιουργεί αντίθεση με τα καθίσματα σε ύφασμα «Mechelen» ή «Namur». Τα εμπρόσθια ηλεκτρικά παράθυρα με αυτόματη λειτουργία βύθισης και ανύψωσης εξασφαλίζουν άνετο και γρήγορο χειρισμό. Από το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών μπορείτε να χειριστείτε εύκολα και γρήγορα ένα μεγάλο εύρος λειτουργιών.

37 Εξοπλισμός Βασικός εξοπλισμός 3 5

38 3 6 ELEGANCE. Η έκδοση ELEGANCE δηλώνει την ιδιαιτερότητά της με τις περιμετρικές διακοσμητικές λωρίδες χρωμίου, τους χρωμιωμένους προβολείς ομίχλης και τη χρωμιωμένη χειρολαβή στην πόρτα του χώρου αποσκευών. Στο εμπρόσθιο τμήμα της, οι γρίλιες της μάσκας ψυγείου σε γκρι «Atlas» με λωρίδα χρωμίου εντυπωσιάζουν, ενώ στον πρόβολο γυαλίζει η απόληξη εξάτμισης από ανοξείδωτο ατσάλι. Η εικόνα ολοκληρώνεται με τις κομψές ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, σχεδίασης 10 διπλών ακτίνων. Η εξωτερική εικόνα συνδυάζεται αρμονικά με το υψηλής ποιότητας εσωτερικό. Ο κομψός διάκοσμος από ξύλο μυρτιάς τονίζει την πολυτέλεια αυτής της έκδοσης, όπως και ο συνδυασμός υφάσματος «Bastogne» με συνθετικό δέρμα ARTICO. Η τάση συνεχίζεται με τη δερμάτινη επένδυση στο τιμόνι, το χειρόφρενο και τον επιλογέα ταχυτήτων. Ένα πρακτικό συμπλήρωμα αποτελεί το εμπρόσθιο υποβραχιόνιο με αποθηκευτικό χώρο καθώς και το standard πακέτο άνεσης καθισμάτων, αποτελούμενο από καθ' ύψος ρύθμιση του καθίσματος συνοδηγού, ρύθμιση κλίσης εδράνων και οσφυϊκή στήριξη για τα εμπρόσθια καθίσματα.

39 Εξοπλισμός Έκδοση ELEGANCE 37

40 3 8 AVANTGARDE. Η έκδοση AVANTGARDE αποκαλύπτει αμέσως τις sport φιλοδοξίες της. Χάρη στην πιο αιχμηρή σχεδίαση των προστατευτικών και τις γρίλιες της μάσκας ψυγείου σε ασημί «Iridium» ξεχωρίζει. Οι προφυλακτήρες στο χρώμα του αμαξώματος συνδυάζονται αρμονικά με τις περιμετρικές λωρίδες χρωμίου, οι οποίες προσφέρουν χαρακτήρα με στιλ. Αλλά και οι προβολείς ομίχλης δένουν αρμονικά στην συνολική εμφάνιση. Στον πρόβολο η οβάλ απόληξη εξάτμισης από ανοξείδωτο ατσάλι εντυπωσιάζει. Οι ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών με δυναμική σχεδίαση 5 ακτίνων υπογραμμίζουν τη δυναμική εμφάνιση της έκδοσης AVANTGARDE. Στο εσωτερικό ο διάκοσμος αλουμινίου συνθέτει μία sport ατμόσφαιρα. Η ταπετσαρία σε συνδυασμό υφάσματος «Bastogne» / συνθετικού δέρματος ARTICO καθώς και η υψηλής ποιότητας δερμάτινη επένδυση στο τιμόνι, στο χειρόφρενο και τον επιλογέα ταχυτήτων ταιριάζουν απόλυτα με την εικόνα του εσωτερικού. Πλέον μπορείτε να απολαύσετε τα πλεονεκτήματα του πακέτου άνεσης καθισμάτων και στο βασικό εξοπλισμό της έκδοσης AVANTGARDE. Η πρόσθετη ρύθμιση ύψους του καθίσματος συνοδηγού καθώς, η ρύθμιση κλίσης εδράνων και η οσφυϊκή στήριξη για οδηγό και συνοδηγό κάνουν ξεκούραστη, ακόμη και την πιο μεγάλη διαδρομή.

41 Εξοπλισμός Έκδοση AVANTGARDE 39

42 4 0 Εξοπλισμός Πακέτο Comfort Περισσότερη ιδιαιτερότητα. Το πακέτο Comfort. Συγχαρητήρια εφόσον ψάχνετε κάτι ξεχωριστό, μόλις το βρήκατε : το πακέτο Comfort για τις εκδόσεις ELEGANCE και AVANTGARDE με πρώτης τάξεως εξοπλισμό άνεσης. Στο εσωτερικό σάς υποδέχεται η υψηλής ποιότητας δερμάτινη επένδυση με εμπρόσθια θερμαινόμενα καθίσματα. Προπάντων σε μεγάλες διαδρομές, η για τη Saloon διαθέσιμη άνετη ηλεκτρική ρύθμιση του ύψους και της κλίσης των εδρών καθώς και της κλίσης των πλατών και του μήκους της θέσης οδήγησης για τα εμπρόσθια καθίσματα ξεκουράζει.

43

44 42 Εξοπλισμός Sport πακέτο Η «αθλητική ένδυση» για την A - Class σας. Το Sport πακέτο. Η άθληση είναι καλή για την εμφάνισή σας. Την καλύτερη απόδειξη αποτελεί το προαιρετικό Sport πακέτο για την A - Class. Η οθόνη πολυλειτουργικών ενδείξεων με λευκά ψηφία ξεχωρίζει από το ασημί φόντο και ολοκληρώνεται από έναν επιλογέα με δερμάτινη επένδυση και καπάκι αλουμινίου. Sport εμφάνιση προσδίδει και το sport δερμάτινο τιμόνι και τα αντιολισθητικά pedals αλουμινίου καθώς και τα sport καθίσματα με συνθετικό δέρμα ARTICO και ύφασμα «Zandvoort». Εξωτερικά εντυπωσιάζει με την οβάλ απόληξη εξάτμισης από ανοξείδωτο ατσάλι και τις δυναμικές ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, σχεδίασης 7 ακτίνων καθώς και τις γρίλιες μάσκας ψυγείου σε μεταλλικό ασημί «Iridium» με λεπτομέρειες χρωμίου. Όμως το Sport πακέτο δεν τονίζει μόνο την εμφάνιση της A - Class. Χάρη στη χαμηλωμένη sport ανάρτηση εξασφαλίζει μεγαλύτερη δυναμική σε γρήγορες διαδρομές με στροφές.

45

46 4 4 Τώρα όλα είναι στα χέρια σας. Τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών και βάσεις προσάρτησης παιδικού καθίσματος ISOFIX. Η ασφάλειά σας είναι ένα θέμα που μας κρατά σε εγρήγορση. Για αυτό το λόγο εξελίξαμε ένα τιμόνι, με το οποίο δεν χρειάζεται, πλέον, να απομακρύνετε τα χέρια σας από αυτό. Διότι εδώ είναι ενσωματωμένες όλες οι σημαντικές λειτουργίες και πληροφορίες, τις οποίες χρειάζεστε κατά τις μετακινήσεις σας. Με το standard τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών μπορείτε, για παράδειγμα, να ρυθμίσετε άνετα την ένταση του ηχοσυστήματος και να χειριστείτε την τηλεφωνία. Μέσω άλλων χειριστηρίων μπορείτε να προβάλλετε περαιτέρω πληροφορίες στην οθόνη πολυλειτουργικών ενδείξεων ή να κάνετε ρυθμίσεις, χωρίς να αποσπάται η προσοχή σας. Για να διατηρήσετε και την ασφάλεια των παι διών σας σε υψηλά επίπεδα, η A - Class διαθέτει στις πίσω εξωτερικές θέσεις standard βάση προσάρτησης παιδικού καθίσματος ISOFIX. Αυτό το universal σύστημα διευκολύνει την τοποθέτηση παιδικών καθισμάτων και μειώνει τον κίνδυνο μίας πιθανώς λάθους τοποθέτησης. Χάρη στην σταθερή σύνδεση του παιδικού καθίσματος με το αμάξωμα, το ISOFIX μειώνει ακόμη περισσότερο τον κίνδυνο τραυματισμών σε ένα ατύχημα. Ένα ακόμη πλεονέκτημα στην ασφάλεια του παιδιού σας : στην περίπτωση ενός φρεναρίσματος πανικού ή μίας σύγκρουσης, η ζώνη δεν πρέπει να συσφιχθεί. Χάρη στην ειδική σχεδίαση το κάθισμα συμμετέχει στην κίνηση επιβράδυνσης του οχήματος. Χάρη στις βάσεις προσάρτησης παιδικού καθίσματος ISOFIX πίσω με TopTether προσφέρετε στο παιδί σας την καλύτερη δυνατή προστασία, διότι το κάθισμα είναι σταθεροποιημένο στο αμάξωμα.

47 Εξοπλισμός Βασικός εξοπλισμός 4 5

48 4 6 Πιο μεγάλη λίστα δε γίνεται : ο βασικός εξοπλισμός της A - Class. Από το σύστημα κλιματισμού στα ηλεκτρικά παράθυρα έως και το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών χάρη στην ευρεία γκάμα βασικού εξοπλισμού της A - Class τίποτα δεν θα σας λείψει. Το σύστημα κλιματισμού εξασφαλίζει άνετη ατμόσφαιρα στο εσωτερικό. Ο προσαρμοζόμενος φωτισμός πέδησης ενημερώνει έγκαιρα για ένα φρενάρισμα πανικού.

49 Εξοπλισμός Βασικός εξοπλισμός 47 ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ( ΕΠΙΛΟΓΕΣ ) Adaptive Brake Lights προσαρμοζόμενος φωτισμός πέδησης AUTOTRONIC 3 ( αδιαβάθμητο αυτόματο κιβώτιο ) Αισθητήρας φώτων πορείας ( αυτόματη ενεργοποίηση φώτων πορείας ) Βάσεις προσάρτησης παιδικού καθίσματος ISOFIX πίσω με TopTether Δάπεδο χώρου αποσκευών ρυθμιζόμενο σε 2 επίπεδα, με αποθηκευτικό χώρο ( στην Coupé προαιρετικός εξοπλισμός ) Εμπρόσθια ενεργά προσκέφαλα, ρυθμιζόμενα ως προς το ύψος και την κλίση, πίσω προσκέφαλα, 3, βυθιζόμενα και ρυθμιζόμενα ως προς το ύψος και την κλίση Εμπρόσθιοι, πολυμερείς προβολείς καθαρού κρυστάλλου Ένδειξη διαστημάτων συντήρησης ASSYST Ηλεκτρικά παράθυρα, 2, εμπρός, με λειτουργία άνεσης Ηλεκτρονικό πρόγραμμα ευστάθειας ESP με ABS και ASR Ηχοσύστημα Audio 5 με ράδιο CD, mp3, AUX-IN, 6 ηχεία Θερμαινόμενο κρύσταλλο οπίσθιου ανεμοθώρακα με χρονοδιακόπτη Θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέπτες ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι, με κοίλο ασφαιρικό κάτοπτρο Κάθισμα οδηγού, ρυθμιζόμενο καθ ύψος Κάλυμμα χώρου αποσκευών Κολόνα τιμονιού, ρυθμιζόμενη καθ ύψος Μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων 1 ή 6 σχέσεων 2 Παραμετρικό σύστημα διεύθυνσης με μεταβλητή υποβοήθηση Πίσω κάθισμα διαιρούμενο κατά 1 / 3 : 2 / 3, αναδιπλούμενο, αποσπώμενες έδρες 2 / 3 ( στην Coupé μη αποσπώμενες ) Προσαρμοζόμενοι εμπρόσθιοι αερόσακοι και πλευρικοί αερόσακοι κεφαλής - θώρακα για οδηγό και συνοδηγό ( πλευρικοί αερόσακοι στις πλάτες των καθισμάτων με επιπλέον προστασία κεφαλής ) Σύστημα κλιματισμού THERMATIC Σύστημα προειδοποίησης απώλειας πίεσης ελαστικών Σύστημα υποβοήθησης πέδησης ΒΑS Τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών και υπολογιστή ταξιδίου με ένδειξη στιγμιαίας κατανάλωσης καυσίμου Υαλοκαθαριστήρας πίσω με λειτουργία άνεσης και αδιαβάθμητων διαστημάτων Υποβοήθηση εκκίνησης σε κεκλιμένο οδόστρωμα ( Hill Start Assist ) Φωτισμός χώρου αποσκευών και επιπλέον φωτισμός ορατότητας στην πόρτα χώρου αποσκευών 1 Standard στις A 160 BlueEFFICIENCY, A 180 BlueEFFICIENCY, A 200 και A 160 CDI BlueEFFICIENCY. 2 Standard στις Α 180 CDI, A 200 CDI και A 200 TURBO. 3 Standard στις A 160 CDI, A 160 και A 180.

50 4 8

51 Εξοπλισμός Προαιρετικός εξοπλισμός 49 Η A - Class θα χαρεί να σας βοηθήσει. Για παράδειγμα στην ανεύρεση θέσης στάθμευσης και στη στάθμευση. Η ενεργή υποβοήθηση στάθμευσης με ενσωματωμένο PARKTRONIC. Είναι ωραίο να έχετε λιγότερες εργασίες να διεκπεραιώσετε. Σε αυτό συμβάλλει και η ενεργή υποβοήθηση στάθμευσης PARKTRONIC. Το αξιόπιστο αυτό σύστημα, δεν σας ενημερώνει απλά για το χώρο μπροστά και πίσω από το όχημα. Οι αισθητήρες υπερήχων ελέγχουν μόλις περάσετε το χώρο στάθμευσης, αν το όχημα χωράει στο χώρο στάθμευσης που επιλέξατε. Μόλις επιλέξετε την όπισθεν και επιβεβαιώσετε την επιθυμία στάθμευσης, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να πατάτε τα pedal γκαζιού και φρένου. Το σύστημα αναλαμβάνει αυτόματα την κίνηση του τιμονιού, και με ελάχιστους ελιγμούς το αυτοκίνητό σας θα είναι σταθμευμένο παράλληλο προς το δρόμο. Και φυσικά θα διατηρείτε συνεχώς τον πλήρη έλεγχο της διαδικασίας. Οι αισθητήρες εγγύτητας στον εμπρόσθιο και πίσω προφυλακτήρα ελέγχουν τη διαδικασία στάθμευσης. Η ένδειξη στην οθόνη πολυλειτουργικών ενδείξεων σάς ενημερώνει διαρκώς.

52 5 0 Ακούγονται καλά. Τα συστήματα ήχου και επικοινωνίας. Η καλή διασκέδαση απαιτεί την πιο σύγχρονη τεχνολογία. Το highlight στην Α - Class : το σύστημα κεντρικού ελέγχου ενδείξεων COMAND APS. Με τη βελτιωμένη λειτουργικότητά του και τις πρόσθετες λειτουργίες χειρίζεστε άνετα το σύστημα πλοήγησης από σκληρό δίσκο ( APS ) ή το DVD - Player με ανα παραγωγή αρχείων ήχου και video. Στη μεγάλη έγχρωμη οθόνη 6,5 ιντσών εμφανίζονται όλες οι βασικές πληροφορίες. Τόσο το COMAND APS όσο και το Audio 50 APS διαθέτουν ραδιόφωνο και DVD - ROM. Το σύστημα φωνητικών εντολών LINGUATRONIC προσφέρει χρήσιμες λειτουργίες και ακόμη πιο αυξημένη λειτουργική άνεση στο χρήστη ( standard με COMAND APS και Audio 50 APS με DVD - Changer ). Όλα τα ηχοσυστήματα βελτιώθηκαν περαιτέρω, για παράδειγμα με ενσωματωμένο CD - Player, αναπαραγωγή ΜΡ3 / WMA καθώς και θύρα σύνδεσης Aux - in στο ντουλαπάκι συνοδηγού ( προαιρετικά και ένα Media Interface ) ήδη από το βασικό εξοπλισμό τους. Για άνετα τηλεφωνήματα διατίθεται η θύρα επικοινωνίας Bluetooth ( από το Audio 20 CD standard ). Από το Αudio 20 CD ( με ενσωματωμένο CD - Changer ) μπορείτε να συνδυάσετε τα ηχοσυστήματα προαιρετικά με το ηχοσύστημα surround Harman Kardon Logic 7. Δέκα ηχεία υψηλής απόδοσης στην Coupé και δώδεκα στη Saloon είναι προσαρμοσμένα στο εκάστοτε όχημα και προσφέρουν μία εντυπωσιακή ακουστική. Μαζί με subwoofer και τον ενισχυτή DSP 450 Watt δημιουργούν έναν εκπληκτικό ήχο Dolby 5.1*, ο οποίος μετατρέπει την A - Class σας σε ένα μέγαρο μουσικής. *Μόνο σε συνδυασμό με COMAND APS.

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή B 180 d Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μαύρο "night" Τροχός Ζάντες αλουμινίου[ 16"] 40.6 cm, 10 ακτινών Επένδυση Ύφασμα venlo μαύρο Διακοσμητικά

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική 205.040.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 24 993,27 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση: 001

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό obsidian μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος C 200 d Κατασκευαστική 205.037.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 31 049,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Μαγνήτης! Δεν έχει νόημα να αντιστέκεστε!

Μαγνήτης! Δεν έχει νόημα να αντιστέκεστε! E - Class Coupé. Μαγνήτης! Δεν έχει νόημα να αντιστέκεστε! Η μηχανή ξύπνησε. Η νέα E - Class Coupé δείχνει το πρόσωπό της. Επιδεικνύει την ομορφιά της. Τεντώνει τους μύες της. Επαναπροσδιορίζει την κομψότητα.

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180 Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή C 180 Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μεταλλικό ασημί "diamond" Τροχός Ζάντες αλουμινίου [17"] 43.2 cm, σχεδιασμός 5 διπλών ακτινών Επένδυση

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα γενιά GL - Class.

Η νέα γενιά GL - Class. Η νέα γενιά GL - Class. Φροντίζει τις αισθήσεις, οξύνει την αντίληψη. Η νέα GL - Class συνδυάζει την ελευθερία και την πολυτέλεια με έναν ανεπανάληπτο τρόπο. Πολυτελή υλικά και λαμπερές λεπτομέρειες χρωμίου

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική 213.004.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 39 724,38 Χρώμα βαφής: 149 Μη μεταλλικό "polar" λευκό 0,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKWAGEN ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) Polo

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου 1 Βασικός Εξοπλισμός Οχήματος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0411 0440 0442 0474 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0913 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική 253.909.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 36 061,63 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Ο ήλιος θα λάμψει περισσότερο. Δυναμική ακόμη και εν στάσει: η sport σχεδίαση του εμπρόσθιου τμήματος εκτείνεται από τη μάσκα σε όλο το καπό.

Ο ήλιος θα λάμψει περισσότερο. Δυναμική ακόμη και εν στάσει: η sport σχεδίαση του εμπρόσθιου τμήματος εκτείνεται από τη μάσκα σε όλο το καπό. E-Class Cabrio. Ο ήλιος θα λάμψει περισσότερο. Δυναμική ακόμη και εν στάσει: η sport σχεδίαση του εμπρόσθιου τμήματος εκτείνεται από τη μάσκα σε όλο το καπό. Προκαλεί δέος και ξυπνάει όλες τις αισθήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO PRO LUDO Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Δύο ασύμμετρα ανοιγόμενες πίσω πόρτες με παράθυρο Αντιθαμβωτικό πίσω παράθυρο Πίσω υαλοκαθαριστήρας Φιμέ πλευρικά κρύσταλλα και κρύσταλλα

Διαβάστε περισσότερα

13.350 900 300 12.150

13.350 900 300 12.150 ΜΟΝΤΕΛΟ/ΕΚΔΟΣΗ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ RENAULT ΔΩΡΕΑΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤ. ΤΙΜΗ NEO CLIO Βενζίνη 0.9 TCe Energy 90hp Ecoleader Stop&Start Ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο cosmos 0,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος GLA 180 d Κατασκευαστική 156.912.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 23 047,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση: 378

Διαβάστε περισσότερα

«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που ψάχνουν το τέλειο.» Dr. Dieter Zetsche

«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που ψάχνουν το τέλειο.» Dr. Dieter Zetsche H B - Class. «Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που ψάχνουν το τέλειο.» Dr. Dieter Zetsche Περιεχόμενα. H B-Class. 1 Εξωτερική σχεδίαση 4 Ευελιξία 14 Αποδοτικότητα

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE SANDERO WLTP 1.0 75hp LIFE 1.0 75hp STYLE ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH * 9.980 10.780 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΜΩΝ * 7.772,59 8.395,64 Κατανάλωση (μικτή) lt/100χλμ Εκπομπές CO 2 (g/χλμ)

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. Το νέο Golf Variant 02 ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT 03 TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. 100% Golf. Μεγαλύτερη φιλοφρόνηση δεν μπορεί να υπάρξει για ένα μοντέλο της κατηγορίας.

Διαβάστε περισσότερα

Katakis Επικοινωνία: More info 1 / 24

Katakis   Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Skoda - Fabia Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο

Διαβάστε περισσότερα

Χρωματισμοί και υλικά 28 Χρώματα εξωτερικής βαφής 28 Επενδύσεις και διάκοσμοι εσωτερικού 29 Δυνατότητες συνδυασμών 30. Τεχνικά χαρακτηριστικά 31

Χρωματισμοί και υλικά 28 Χρώματα εξωτερικής βαφής 28 Επενδύσεις και διάκοσμοι εσωτερικού 29 Δυνατότητες συνδυασμών 30. Τεχνικά χαρακτηριστικά 31 GLK - Class. Περιεχόμενα. H GLK. 1 Σχεδίαση 2 Άνεση 6 Cockpit 6 Εσωτερικό 8 Ευελιξία 10 Δυνατότητες εκτός δρόμου 10 Αποδοτικότητα 12 Κινητήρες 14 Ασφάλεια 16 Εξοπλισμός 18 Οπτικό πακέτο Off - road 18 Εξωτερικό

Διαβάστε περισσότερα

H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά.

H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά. C-Class. H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά. Δίνει τον ορισμό της προόδου και κυριαρχεί. Με αεροδυναμική που καταλύει την έννοια της αντίστασης. Βασισμένη σε ένα πλαίσιο που ακολουθεί μόνο τα υψηλότερα

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα γενιά S - Class.

Η νέα γενιά S - Class. Η νέα γενιά S - Class. Ισχύς Χαρακτηριστικό μίας ανώτερης κλάσης. Εντύπωση προκαλεί η επίτευξη υψηλών στόχων με μικρή προσπάθεια κάτι το οποίο στο άμεσο μέλλον θα αποτελεί μέτρο σύγκρισης και για την κινητικότητα.

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Νέο Yaris 2017 Σύντομος οδηγός Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Nέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων Το σωστό μέγεθος για το μέλλον Ο νέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων συμβαδίζει με την τάση της βιομηχανίας προς κινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA ΝΕΟ ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA Το νέο Toyota Corolla σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας συναρπαστικής εποχής για το Νο 1 σε πωλήσεις αυτοκίνητο στον κόσμο. Με τη μοναδική υβριδική τεχνολογία 4ης γενιάς διαθέσιμη σε

Διαβάστε περισσότερα

On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα.

On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα. Η M-Class. On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα. Η M-Class μπαίνει σε «λειτουργία άνεσης» πριν ακόμη εκκινήσετε τον κινητήρα. Χάρη στη μεγάλη ευρυχωρία και τα πολυτελή υλικά, νιώθετε αμέσως την αίσθηση άνεσης.

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0420 0440 0442 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης & Συντήρησης"

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180 Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180 Πόσο πιο όμορφη, αναρωτιέσαι μόλις την πρωτοδείς. Είχαμε τη χαρά να οδηγήσουμε πέρυσι, παρόμοια εποχή, μια SLC και τώρα, στη μέση του καλοκαιριού ζούμε ξανά με μια

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Polo BlueMotion

Το νέο Polo BlueMotion Το νέο Polo BlueMotion ΣΕ ΠΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ. TO NEO POLO BLUEMOTION ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ CO₂.

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές.

Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές. Mercedes-AMG GT. T Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές. S Ήρθε για να σας απογειώσει. Είναι εδώ. Η δήλωση από το Affalterbach: μακρύ καπό, θέση οδηγού τοποθετημένη αρκετά πίσω, φαρδύ και

Διαβάστε περισσότερα

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ.

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TO TOUAREG. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ. Έκδοση Κυβισμός, Lt Ιπποδύναμη, PS Κατανάλωση, lt/100 km Εκπομπές CO2, gr/km Κιβώτιο Ταχυτήτων, σχέσεις Λιανική Τιμή V6 TDI BlueMotion

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 15 Επικοινωνία: 2 / 15 Επικοινωνία:

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικό designo 24. Εξοπλισμός 26 Βασικός εξοπλισμός 26 Προαιρετικός εξοπλισμός 28 Ζάντες αλουμινίου 32

Εσωτερικό designo 24. Εξοπλισμός 26 Βασικός εξοπλισμός 26 Προαιρετικός εξοπλισμός 28 Ζάντες αλουμινίου 32 CLS - Class. Περιεχόμενα. H CLS - Class 1 Εξωτερική σχεδίαση 4 Ευελιξία 6 Αποδοτικότητα 6 Πετρελαιοκινητήρες 8 Βενζινοκινητήρες 10 AIRMATIC 12 Κιβώτια ταχυτήτων 14 Ασφάλεια 16 Σύστημα φωτισμού στροφών

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Skoda - Karoq

Καινούργια - Skoda - Karoq Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Skoda - Karoq Condition: Καινούργιο Body Type: 4X4/τζιπ/SUV Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Πετρέλαιο Exterior

Διαβάστε περισσότερα

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ drive the change ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ροζ μποεμ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ζαντες amperatrice 15" μαυρο nacre ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1.2 16V Σύστημα μετάδοσης κίνησης/κιβώτιο

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder.

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Κορυφαία ισχύς για υψηλές απαιτήσεις. Το Arocs Loader και το Arocs Grounder. Για ιδιαίτερα υψηλό ωφέλιμο φορτίο και ακραία φορτία. Με το Arocs Loader και το

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ DOBLO CARGO.

ΝΕΟ DOBLO CARGO. ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr ΝΕΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΝΕΟ ΤΙΜΟΝΙ ΜΕ ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ UCONNECT ΜΕ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΌ ΚΆΘΙΣΜΑ ΤΡΙΏΝ ΘΈΣΕΩΝ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΠΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012 ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GLF Ισχύει από 17/10/2012 ΚΩΔΙΚΟΣ MΟΝΤΕΛΟ CC / P / KW ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ & ΤΕΛΟΣ ΤΑΞ/ΣΗΣ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΑΠΟΣΥΡΣΗ C2 (g/km) ΜΕΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050 20.050 Κυβισμός (κ.εκ.)

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 18 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup)

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 16 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza

Διαβάστε περισσότερα

Visia (Pro) STD SPECS

Visia (Pro) STD SPECS Visia (Pro) Εξοπλισµός Ατσάλινες ζάντες 16" µε ελαστικά 205 R16C (Chassis, KC), 255/70 R16 (DC) Μαύρος εµπρός προφυλακτήρας (KC, DC Chassis) Εµπρός προφυλακτήρας στο χρώµα του αµαξώµατος (DC) Μη προεξέχοντα

Διαβάστε περισσότερα

«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το τέλειο.» Δρ. Dieter Zetsche

«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το τέλειο.» Δρ. Dieter Zetsche Η CLC - Class. «Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το τέλειο.» Δρ. Dieter Zetsche Περιεχόμενα. H CLC. 1 Σχεδίαση 4 Ευελιξία 12 Πετρελαιοκινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S Νέο Golf Design Generation Highline 4MOTION BLUEMOTION Ατσάλινες ζάντες 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 Ζάντες αλουμινίου ''Lyon'' 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 με αντικλεπτικά μπουλόνια ασφαλείας.

Διαβάστε περισσότερα

Κατακτήστε το μέλλον.

Κατακτήστε το μέλλον. Η S-Class. Κατακτήστε το μέλλον. Ο χρόνος αρχίζει να μετρά μόλις αφήσετε τη θέση στάθμευσης. Η επιβλητική μάσκα της νέας S-Class ξεπροβάλλει και οι ακτίνες του ήλιου αντανακλώνται πάνω στο μυώδες καπό

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

Από την παραγωγή ονείρων της Mercedes - Benz.

Από την παραγωγή ονείρων της Mercedes - Benz. SLK - Class. Από την παραγωγή ονείρων της Mercedes - Benz. Περιεχόμενα. H SLK.4 Ευελιξία6 Σχεδίαση εξωτερικού6 Δυναμική οδήγησης14 Μεταλλική οροφή16 Αποδοτικότητα18 Βενζινοκινητήρες20 Κιβώτια ταχυτήτων24

Διαβάστε περισσότερα

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή Περιγραφή S 411 HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος 10.160 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.760 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο 4.985 mm Εμπρόσθιος πρόβολος 2.215 mm Οπίσθιος

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03 ΝΕΟ FIESTA FORD FIESTA Παρουσίαση των μοντέλων Επιλέξτε το Fiesta που σας ταιριάζει. Διαθέσιμο σε μια σειρά από διαφορετικές σχεδιαστικές επιλογές, το νέο Ford Fiesta μπορεί να σας ικανοποιήσει, όποιες

Διαβάστε περισσότερα

Ολότελα νέο Toyota PROACE

Ολότελα νέο Toyota PROACE ALWAYS A BETTER WAY Ολότελα νέο Toyota PROACE Ο Επαγγελματίας Συνεργάτης σας! Εξοπλισμός Comfort Grade: Ατσάλινες ζάντες 16 ή 17 στο Αυτόματο (additional to Comfort): Αυτόματος πιλότος Ζάντες αλουμινίου

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Επίσηµος ιανοµέας... ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ Όνοµα Πωλητη... ΣΕΒΒΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ VSQ

Προσφορά Επιβατικού. Επίσηµος ιανοµέας... ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ Όνοµα Πωλητη... ΣΕΒΒΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ VSQ 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 014B 0258 0294 0440 0474 0475 0520 058U 0620 0682 0913 0919 0968 0B03 0B51 0B59 0K11 0L 0P75 0P76 0R05 0U01 0U10 0U60 0U77 0U98 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης & Συντήρησης"

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1.6 BlueHDi 95hp ETG6 S&S L2H1 1.6 BlueHDi 95hp ETG6 S&S L3H1 1.6 BlueHDi 115hp S&S L2H1 1.6 BlueHDi 115hp S&S L3H1 Τροφοδοσία Τύπος καυσίμου Αρ. Κυλίνδρων Κυβισμός (cm3) Αμεσος ψεκασμός, Turbo,

Διαβάστε περισσότερα

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωμα να παρουσιάσει αλλαγές στις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά του εξοπλισμού λόγω της συνεχούς εξέλιξης των προϊόντων της. Οι φωτογραφίες που περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 417 HDH Τεχνικά στοιχεία Μήκος 14.050 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.860 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός 7.110 mm Μεταξόνιο πίσω 1.350 mm

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟ TOYOTA ΝΕΟ TOYOTA YARIS ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΟΤΑ YARIS ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΦΥΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Η ΕΥΦΥΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ, ΓΕΜΑΤΗ ΣΤΥΛ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα γενιά B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν.

Η νέα γενιά B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν. Η B-Class. Προσωπική απόδραση, οικογενειακή εκδρομή ή οδηγική απόλαυση στη νέα γενιά της B-Class τα πάντα βρίσκουν άψογα τη θέση τους. Εμπνευστείτε από τις καινοτόμες τεχνολογίες. Εντυπωσιαστείτε από τις

Διαβάστε περισσότερα

CLA-Class. Shooting Brake.

CLA-Class. Shooting Brake. CLA-Class. Shooting Brake. Designed for urban hunting. Η νέα CLA Shooting Brake. Η ζωή στη μεγαλούπολη είναι μια περιπέτεια. Τα κτίρια φτάνουν μέχρι τον ουρανό. Νέες περιοχές ξεπετιούνται ξαφνικά, και

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική.

Η νέα GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική. GLA-Class. Η νέα GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική. Με την πρώτη ματιά, η νέα GLA αποκαλύπτει τις δυνατότητές της. Από πού ν αρχίσει κανείς; Καλύτερα ίσως από την παρόρμηση για κίνηση που προκαλεί η μυώδης

Διαβάστε περισσότερα

NEO TOUAREG. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ.

NEO TOUAREG. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. NEO TOUAREG. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Ιπποδύναμη, PS Μέση Κατανάλωση, lt/100 km Εκπομπές CO2, g/km Λιανική Τιμή ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ. NEO TOUAREG. TERRAIN TECH 3,0lt V6 TDI SCR BMT Tiptronic,

Διαβάστε περισσότερα

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωµα τροποποίησης των προδιαγραφών και του εξοπλισµού λόγω της εξελισσόµενης ανάπτυξης της παραγωγής. Τα χρώµατα και τα δείγµατα των διακοσµητικών του φυλλαδίου µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 17 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Leon

Καινούργια - Seat - Leon Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Seat - Leon Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Βενζίνη Mileage: 562

Διαβάστε περισσότερα

C - Class Saloon και Estate.

C - Class Saloon και Estate. C - Class Saloon και Estate. «Οδηγική απόλαυση, σχεδίαση, ασφάλεια. Η C - Class είναι μία πραγματική Mercedes. Ζήστε την εμπειρία.» Dr. Dieter Zetsche Περιεχόμενα. H C - Class. 3 Ευελιξία 12 Αποδοτικότητα

Διαβάστε περισσότερα

http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123

http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123 Τιμοκατάλογος ογος 2014 http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩ Προτεινόμενη Τιμή Πώλησης ŠKODA Octavia G-TEC 5E32K5

Διαβάστε περισσότερα

PUNTO ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.269hp 1.269hp 1.242 1.242

PUNTO ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.269hp 1.269hp 1.242 1.242 1.269hp 1.269hp 1.242 1.242 3ΘΥΡΟ ΧΧΧ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΙ ΒΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ STD STD ΧΧΧ ΦΩΤΑ ΗΜΕΡΑΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ STD

Διαβάστε περισσότερα

Μεγαλειώδες. Μοναδικό.

Μεγαλειώδες. Μοναδικό. V-Class. Μεγαλειώδες. Μοναδικό. Δυναμικό μπροστινό τμήμα και υποδειγματική σχεδίαση. Έχοντας αναπτυχθεί με πάθος για τις χαρές και τις απαιτήσεις της ζωής, η νέα V-Class προσφέρει έναν πολυμορφικό σχεδιασμό

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 431 DT Τεχνικά στοιχεία Μήκος Φάρδος Ύψος Εσ. ύψος διαδρόμου κάτω Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος

Διαβάστε περισσότερα

NISSAN NV300 VAN COMBI

NISSAN NV300 VAN COMBI NISSAN NV300 NISSAN NV300 VAN COMBI NV300 COMBI ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ L2H1 Αριθµός επιβατών 9 ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Μήκος mm 5399 Πλάτος / Πλάτος µε καθρέπτες mm 1956/2283 Ύψος mm 1971 Μεταξόνιο mm 3498

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Leon

Καινούργια - Seat - Leon Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Seat - Leon Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2018 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Βενζίνη Exterior Color:

Διαβάστε περισσότερα

«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το τέλειο.» Δρ. Dieter Zetsche

«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το τέλειο.» Δρ. Dieter Zetsche Η CLC - Class. «Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το τέλειο.» Δρ. Dieter Zetsche Περιεχόμενα. H CLC. 3 Σχεδίαση 4 Ευελιξία 12 Βενζινοκινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία.

Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία. GLE. Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία. Δυναμισμός. Πυγμή. Η τέχνη της ανεξαρτησίας. Όποιος συνδυάζει αυτά τα χαρακτηριστικά αποπνέει μία ηρεμία, ξέρει να εκτιμά όσα έχει καταφέρει και να απολαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ (1) ΕΠΙΒΑΤΗΓΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ (1) ΕΠΙΒΑΤΗΓΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Ταχ. Δ/νση: Κυδωνίας 29, Χανίαα Κρήτηατήτης Ταχ. Κώδικας: 73135

Διαβάστε περισσότερα

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11.

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο Διαμορφωμένο 04/07/2018 Σύνολο 11.950 με ΦΠΑ /μήνα Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση 11.950 με ΦΠΑ /μήνα Εμφάνιση C3 Hatchback 5 θυρο συμπεριλαμβανόμενα Επίπεδο

Διαβάστε περισσότερα

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα Θυμόμαστε πριν περίπου δέκα χρόνια σε μια παρουσίαση Ιαπωνικής εταιρίας, που μας είχε τονίσει ο υπεύθυνος τεχνικού τμήματος το πόσο δύσκολο

Διαβάστε περισσότερα

DUCATO NATURAL POWER

DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER Το όχημα έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί κανονικά με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει αυτόματο σύστημα εναλλαγής σε βενζίνη όταν το φυσικό αέριο πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό.

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό. Mazda2 Mazda2. 5 Αποκτήστε το καλύτερο κι από τους δύο κόσμους. Ευέλικτοι χώροι σε ένα κομψό εξωτερικό. 6 Γνωρίστε τον άλλο σας εαυτό. Προετοιμαστείτε για μια δυναμική οδηγική εμπειρία. 8 Χώροι και ευελιξία

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή S 416 GT HD

Περιγραφή S 416 GT HD Περιγραφή S 416 GT HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος Φάρδος Ύψος Εσωτερικό ύψος διαδρόμου Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Κυβισμός

Διαβάστε περισσότερα

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV. Διαμορφωμένο 07/07/2018. Σύνολο 15.

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV. Διαμορφωμένο 07/07/2018. Σύνολο 15. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV Διαμορφωμένο 07/07/2018 Σύνολο 15.300 με ΦΠΑ /μήνα Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση 15.300 με ΦΠΑ /μήνα Εμφάνιση C3 AIRCROSS SUV συμπεριλαμβανόμενα Επίπεδο έκδοσης

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Κωδικός Τύπου 4533421. Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1)

Προσφορά Επιβατικού. Κωδικός Τύπου 4533421. Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 001U 0213 0240 0268 0294 0410 0440 04U5 050U 0584 0840 0916 0927 09U6 0B01 0B03 0B51 0B80 0B90 0C65 0E18 0E23 0I09 0I15 0I16 0I22 0I34 0I39 0I60 0J36 0J56 0J60

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04 ΑΞΕΣΟΥΑΡ SPLASH SPORT Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Έτοιμη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,3h Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Έτοιμες για βαφή, δεν απαιτείται προεργασία. 0,5h Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>>

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> The new Kia Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> Επαναπροσδιορίστε τη σκέψη σας! Διαγράψτε την παλιά νοοτροπία. Αποκτήστε την τελευταία έκδοση της οικογένειας του Kia Cee d. Το

Διαβάστε περισσότερα

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154 TIVOLI GA ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ & ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗ BAE FWD TD FWD DLX FWD DLX FWD A/T DLX 2 TONE FWD DLX 2 TONE FWD A/T ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 17.900 18.900 20.200 21.800 21.800 23.400 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Χρώμα αμαξώματος Bi-tone Cyan Μεταλλικό 460,00. Έκπτωση Προωθητικό Όφελος 800,00. Εσωτερική επένδυση καθισμάτων σε μαύρο χρώμα με γκρι ραφές (FC21)

Χρώμα αμαξώματος Bi-tone Cyan Μεταλλικό 460,00. Έκπτωση Προωθητικό Όφελος 800,00. Εσωτερική επένδυση καθισμάτων σε μαύρο χρώμα με γκρι ραφές (FC21) Yaris Hybrid e-nergy Μοντέλο Yaris Hybrid e-nergy 19.330,00 Χρώμα αμαξώματος Bi-tone Cyan Μεταλλικό 460,00 Έκπτωση Προωθητικό Όφελος 800,00 Ταπετσαρίες Εσωτερική επένδυση καθισμάτων σε μαύρο χρώμα με γκρι

Διαβάστε περισσότερα

Η ευτυχία κρύβεται στην οδήγηση.

Η ευτυχία κρύβεται στην οδήγηση. E-Class. Saloon. Προσωπικός απολογισμός: Η ευτυχία κρύβεται στην οδήγηση. Από την εντύπωση της πρώτης ματιάς μέχρι το ρίγος στις άκρες των δαχτύλων από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο της γνωριμίας

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά Porter. euro

Νέα σειρά Porter. euro Νέα σειρά Porter euro 6 euro 6 euro 6 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΧΥΣ* ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΡΟΠΗ* Νέος Κινητήρας Ο νέος κινητήρας MultiTech Euro 6 είναι η τέλεια απάντηση της Piaggio στον τομέα των βενζινοκίνητων οχημάτων επαγγελματικής

Διαβάστε περισσότερα

«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το καλύτερο.» Δр. Dieter Zetsche

«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το καλύτερο.» Δр. Dieter Zetsche Η M - Class. «Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το καλύτερο.» Δр. Dieter Zetsche Περιεχόμενα. H νέα γενιά M - Class. 4 Εξωτερική σχεδίαση 8 Ευελιξία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Η BMW τόλμησε και μετονόμασε την ανοικτή έκδοση, την Coupe και την Gran Coupe, της σειράς 3, σε σειρά 4 το 2013. Η ιστορική αυτή επιλογή, μόνο σαν θετική μπορεί να κριθεί, μιας

Διαβάστε περισσότερα

Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ

Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ > Καθαρό συναίσθημα Η νέα ŠKODA Octavia RS > Τέλειος συνδυασμός του σπορτίφ χαρακτήρα, με την ευρυχωρία και τη λειτουργικότητα. > Από 0

Διαβάστε περισσότερα

500 C ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ XXX ΕΛΑΣΤΙΚΑ 175/65 R14 ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΤΡΟΧΩΝ STD ---- 500 C 500 C. 1.269hp 1.269hp

500 C ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ XXX ΕΛΑΣΤΙΚΑ 175/65 R14 ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΤΡΟΧΩΝ STD ---- 500 C 500 C. 1.269hp 1.269hp 1.269hp 1.269hp 1242 1242 POP XXX ΕΛΑΣΤΙΚΑ 175/65 R14 ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΤΡΟΧΩΝ ---- XXX ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ ΘΥΡΩΝ XXX ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΟΡΟΦΗ (SOFT TOP) 3 ΣΗΜΕΙΩΝ ΜΕ ΤΡΙΤΟ ΠΙΣΩ ΦΩΣ ΦΡΕΝΩΝ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ THE ALL NEW KIA ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ Ας δημιουργήσουμε ένα αντικείμενο πόθου, είπε ο Υπεύθυνος Σχεδιασμού της Kia, Peter Schreyer, στην ομάδα διεθνών σχεδιαστών του. Το σχέδιό του

Διαβάστε περισσότερα

Υποκλινόμαστε στη δυναμική της.

Υποκλινόμαστε στη δυναμική της. GLE. Coupé. Έντονο στυλ με πολιστισμένο σπορτίφ χαρακτήρα. Γνωρίστε ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει ο κόσμος της αυτοκίνησης σε μία νέα συναρπαστική μορφή: τη μοντέρνα πολυτέλεια μιας Mercedes-Benz. Το

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM!

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! Με τη δυναμική σχεδίαση, το ελαφρύ πλαίσιο και το καθαρόαιμο DNA του Yamaha X-MAX, αυτό το σκούτερ γενικής χρήσης και υψηλής απόδοσης έχει κατασκευαστεί για μια συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 301 - ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1.2 PureTech 82hp 1.6 VTi 115hp EAT6 1.6 BlueHDi 100hp Καύσιμο Πετρέλαι ο Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός

Διαβάστε περισσότερα