ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ 26 ου ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ ΕΝΟΠΛΩΝ ΥΝΑΜΕΩΝ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ 26 ου ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ ΕΝΟΠΛΩΝ ΥΝΑΜΕΩΝ"

Transcript

1 26 Ο ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕ ΡΙΟ ΕΝΟΠΛΩΝ ΥΝΑΜΕΩΝ 424 ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Ο ΟΣ Ν. ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ Τ.Κ , ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΛ , FAX : ised@otenet.gr ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ 26 ου ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ ΕΝΟΠΛΩΝ ΥΝΑΜΕΩΝ Η Οργανωτική Επιτροπή (ΟΕ) του 26 ο Ιατρικού Συνεδρίου Ενόπλων υνάµεων (ΙΣΕ ) διενεργεί ανοικτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή Εταιρείας/Γραφείου ιοργάνωσης Συνεδρίων (PCO), που θα αναλάβει τη διοργάνωση του Συνεδρίου (γραµµατειακή υποστήριξη,συνεδριακοί -εκθεσιακοί χώροι, επικοινωνίαπροβολή, κοινωνικές εκδηλώσεις, φιλοξενία (ξενοδοχεία), οικονοµική διαχείριση). Όσοι επιθυµούν να λάβουν µέρος στο διαγωνισµό πρέπει να υποβάλλουν προσφορές, σύµφωνα µε τα οριζόµενα στην παρούσα προκήρυξη, µέσα σε αποκλειστική προθεσµία δέκα (10) συνολικά ηµερών από την εποµένη της δηµοσίευσης της παρούσας και µέχρι ώρα 12:00 στα Γραφεία του ΙΣΕ. Ο επιλογή θα διενεργηθεί µετά από την ολοκλήρωση κατάθεσης των προσφορών. Μετά την πρώτη αξιολόγηση, αν απαιτηθεί, οι επικρατέστεροι συµµετέχοντες θα κληθούν να υποβάλλουν διευκρινήσεις επί της προσφοράς των. Προσφορές που κατατίθενται µετά τις παραπάνω προθεσµίες θα είναι εκπρόθεσµες Απαιτούµενες προϋποθέσεις- κριτήρια για την ανάθεση Οι προϋποθέσεις, προκειµένου να ληφθεί υπόψη η πρόταση κάθε υποψήφιας εταιρείας είναι οι εξής: Να διαθέτει αποδεδειγµένη εµπειρία στην διοργάνωση µεγάλων εκδηλώσεων-συνεδρίων υγειονοµικού ενδιαφέροντος µε συµµετοχή εκθετών µε περίπτερα. Nα έχει έδρα στη Θεσσαλονίκη ή να έχει µόνιµο παράρτηµα στην πόλη ή να έχει διοργανώσει τουλάχιστον τρία συνέδρια, αντίστοιχα του ΙΣΕ, στη Θεσσαλονίκη την τελευταία διετία - Να είναι µε βάση το καταστατικό της και τους κανονισµούς του ΕΟΦ «Οργανωτής Επιστηµονικών Συνεδρίων» ( PCO ). - Να διαθέτει τη σχετική άδεια ως Γραφείο Γενικού Τουρισµού από τον ΕΟΤ. - Η Πιστοποίηση κατά ISO και η συµµετοχή της εταιρίας ως µέλος της HAPCO ή HATTA θα ληφθούν υπόψη κατά την αξιολόγηση. Να αναλαµβάνει τα οικονοµικά, πρακτικά και τεχνικά ζητήµατα και όλα τα εµπορικά θέµατα τα σχετικά µε την διοργάνωση και να αναλάβει τον υπολογισµό, εκ των προτέρων, της ωφελείας η οποία ύστερα από την εκτίµηση των δεδοµένων (όπως αναλύονται παρακάτω) θα προκύψει µε το πέρας του ΙΣΕ.

2 Η προσφορά των ενδιαφεροµένων πρέπει να συµπεριλαµβάνει όλες τις εναλλακτικές λύσεις ως προς τον χώρο διεξαγωγής του συνεδρίου (όλοι οι διατιθέµενοι ξενοδοχειακοί και συνεδριακοί χώροι της Θεσσαλονίκης) Μαζί µε την υποβολή της οικονοµικής σας προσφοράς παρακαλούµε όπως συµπεριλάβετε και : Αναλυτικό βιογραφικό της εταιρείας σας που να αναφέρεται η εµπειρία σας στη διοργάνωση Ιατρικών Συνεδρίων. Αποδεικτικά στοιχεία της εµπειρίας αυτής, ιδιαίτερα στην πρόσβαση - ανταπόκριση και συµµετοχή χορηγών αποδεικνυόµενη από προηγούµενες αντίστοιχες διοργανώσεις σας (συστατικές επιστολές). Τους δηµοσιευµένους ισολογισµούς της εταιρείας σας των δύο τελευταίων ετών. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986/A' 75, στην οποία να αναγράφονται τα στοιχεία του διαγωνισµού και ότι η εταιρία υποψήφιος δεν τελεί σε πτώχευση και επίσης δεν τελεί σε διαδικασία κήρυξης σε πτώχευση, δεν τελεί υπό διαδικασία έκδοσης απόφασης κοινής ή ειδικής εκκαθάρισης και είναι φορολογικά και ασφαλιστικά ενήµερη ως προς τις υποχρεώσεις της. Αντίγραφο αδείας λειτουργίας του υποψηφίου αναδόχου ως Γραφείο Γενικού Τουρισµού ή ιοργανωτή Συνεδρίων από τον ΕΟΤ. Με βάση τις παραπάνω προϋποθέσεις, παρακαλούµε κατόπιν ραντεβού, να µας υποβάλλετε την οικονοµική σας προσφορά σφραγισµένη, εντός της προθεσµίας, στη µόνιµη Γραµµατεία του Ιατρικού Συνεδρίου Ενόπλων υνάµεων (424 ΓΣΝΕ -1 ος όροφος- τηλ και ). Η ανάδειξη του αναδόχου του έργου θα γίνει µε κριτήριο την πλέον συµφέρουσα, από οικονοµικής άποψης προσφορά και λαµβάνοντας υπόψη τα κάτωθι: - Την επιλογή του καταλληλότερου χώρου διεξαγωγής του Συνεδρίου (ποιότητα, τοποθεσία, επάρκεια και ασφάλεια). - Την πληρότητα υποστήριξης των αναγκών του Συνεδρίου όπως περιγράφονται παρακάτω. Μετά την αξιολόγηση και την οριστικοποίηση της επιλογής, η εταιρεία θα κληθεί να υπογράψει σύµβαση για τη διεξαγωγή του Συνεδρίου και της παράλληλης έκθεσης, σύµφωνα µε τις αποφάσεις περί διοργάνωσης επιστηµονικών συνεδρίων του ΕΟΦ. ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ-ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ - Προσυνεδριακή Γραµµατεία - Υπηρεσίες Ξενοδοχειακές Τουριστικές Ταξιδιωτικές - Οργάνωση Εµπορικής Έκθεσης Καταχωρήσεων - Οργάνωση και λειτουργία της Γραµµατείας κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου - Οικονοµική Οργάνωση Οικονοµικός Απολογισµός Μετασυνεδριακή Γραµµατεία ΧΡΟΝΟΣ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ Νοέµβριος 2016 (24,25,26/11 εναλλακτικά 3,4,5/11)

3 ΤΟΠΟΣ Θεσσαλονίκη ΙΑΡΚΕΙΑ Τρεις ηµέρες (Πέµπτη, Παρασκευή, Σάββατο) ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕ ΡΩΝ (εκτιµώµενος) 450 και άνω ΣΥΝΕ ΡΙΑΚΟΙ ΧΩΡΟΙ Επιλογή Συνεδριακού και Εκθεσιακού χώρου κατόπιν προσφορών από ξενοδοχεία η συνεδριακούς χώρους της Θεσσαλονίκης µε εκτιµώµενες απαιτήσεις : - Μια (1) κυρία αίθουσα 400 ατόµων - ύο(2) αίθουσες 200 ατόµων - Αίθουσα ελεύθερων ανακοινώσεων ή/και αίθουσα ηλεκτρονικών ανακοινώσεων - Χώρος για έλεγχο και δοκιµή παρουσιάσεων των οµιλητών - Γραφείο οργανωτικής επιτροπής Σηµατοδότηση συνεδριακών χώρων ιακόσµηση Συνεδριακών χώρων ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ Μέριµνα και προτάσεις στην επιτροπή για πιθανή ανάγκη µεταφορικών µέσων των συνέδρων ανάλογα µε την επιλογή του συνεδριακού χώρου (µία µεταφορά προς/από 424 ΓΣΝΕ) ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ - Επιλογή σε συνεργασία µε την Οργανωτική Επιτροπή, ειδικού γραφείου για οπτικοακουστικές εγκαταστάσεις, προβολές διαφανειών, video, εγκατάσταση ηλεκτρονικών υπολογιστών, προβολή e-posters, για την εξασφάλιση υψηλής ποιότητας εξοπλισµού. - Σε όλες τις αίθουσες θα υπάρχει τεχνική κάλυψη - υποστήριξη κατά τη διάρκεια του επιστηµονικού προγράµµατος µε όλο τον απαραίτητο εξοπλισµό (ακουστική εγκατάσταση, πόντιουµ, οθόνη, video projector, dvd, δείκτες, οθόνη στο πάνελ των οµιλητών και των συντονιστών,ασύρµατα µικρόφωνα,οθόνες στο χώρο της υποδοχής και στον εκθεσιακό χώρο). - Προετοιµασία- έλεγχος και δοκιµή παρουσιάσεων των οµιλητών ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ Προσυνεδριακή Γραµµατειακή υποστήριξη σε καθηµερινή βάση από την ανάληψη του Συνεδρίου, κατά τη διάρκεια αυτού έως και την παράδοση του υλικού και του αρχείου. - ιεκπεραίωση όλης της αλληλογραφίας του Συνεδρίου, συµπεριλαµβανοµένης και της αλληλογραφίας µε όλους τους προσκεκληµένους ξένους και Έλληνες οµιλητές. -Προετοιµασία και επιµέλεια πρώτης ανακοίνωσης, προκαταρκτικού, τελικού προγράµµατος, φορµών περιλήψεων, εντύπων οδηγιών και δελτίων εγγραφής, των αφισών, του τόµου περιλήψεων και του τόµου πρακτικών σε ψηφιακή µορφή (CD) και γενικότερα όλου του έντυπου ή ψηφιακής µορφής υλικού του Συνεδρίου.

4 - Ηλεκτρονική αποστολή ή/και επιλεκτική ταχυδρόµηση α ανακοίνωσης και προκαταρκτικού προγράµµατος σε αριθµό αποδεκτών που θα κρίνει η Οργανωτική Επιτροπή. - Αρχειοθέτηση σε ειδικό πλήρες πρόγραµµα ηλεκτρονικού υπολογιστή του καταλόγου των συµµετεχόντων. - Ηλεκτρονική παραλαβή των περιλήψεων, ταξινόµηση ανά θέµα για απόδοση στην Επιστηµονική επιτροπή προς κρίση. - Εγγραφές Συνέδρων, παραλαβή δελτίων εγγραφής, απάντηση επιβεβαίωσης συµµετοχή και αποστολή της σχετικής απόδειξης εγγραφής. - Μετά την κρίση των εργασιών από την Επιστηµονική Επιτροπή και την οριστικοποίηση του τελικού προγράµµατος, απάντηση σχετικά µε τις υποβληθείσες εργασίες που θα αφορούν την ηµέρα, την αίθουσα και την ώρα ανακοίνωσης τους στο Συνέδριο. - Προετοιµασία και επιµέλεια εκτυπώσεως σηµάτων, πινακίδων και επιγραφών του Συνεδρίου. - Προτάσεις για την επιλογή τσαντών και αναµνηστικών δώρων του Συνεδρίου. - Οργάνωση Γραµµατείας που θα λειτουργεί στο χώρο του Συνεδρίου καθ όλη τη διάρκεια του Συνεδρίου (παράδοση συνεδριακού υλικού, παράδοση βεβαιώσεων συµµετοχής κλπ). - Συµµετοχή ικανού αριθµού ατόµων (3-5 άτοµα στην αιχµή). - Επίβλεψη πιστής τήρησης των υποχρεώσεων όλων των φορέων (Ξενοδοχείων, υπευθύνων οπτικοακουστικών µέσων, κατασκευής περιπτέρων, χώρων εκδηλώσεων κλπ). - Επίβλεψη Cocktails, δείπνων, γευµάτων, διαλείµµατα καφέδων, δεξιώσεων και λοιπών εκδηλώσεων. - Εισπράξεις από µεµονωµένους Συνέδρους ή Εταιρείες για λογαριασµό της Οργανωτικής Επιτροπής Παράδοση πλήρους οικονοµικού απολογισµού στην Οργανωτική Επιτροπή (µε όλα τα απαραίτητα τιµολόγια-µπλοκ εγγραφών κλπ), ένα µήνα µετά τη λήξη του Συνεδρίου Απόδοση κατάστασης εγγεγραµµένων στο Συνέδριο και πλήρης απογραφική αποτύπωση του συνεδρίου. ΙΣΤΟΣΕΛΙ Α Το Γραφείο αναλαµβάνει να προτείνει τη δηµιουργία ειδικής ιστοσελίδας για το Συνέδριο, προκειµένου να υπάρχει συνεχής ενηµέρωση των Συνέδρων, και δυνατότητα υποβολής και επεξεργασίας των εργασιών που θα παρουσιαστούν στο Συνέδριο, αλλά και επικοινωνίας της Γραµµατείας µαζί τους. ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ - Χώρος εκθετών. - Αριθµός στο µέγιστο της εκµετάλλευσης του εκθεσιακού χώρου (όχι λιγότεροι από 20 εκθέτες). - Επαφές µε Εταιρείες για αναζήτηση παντός είδους χορηγιών. - Οι προσφορές και οι χορηγίες υπέρ του συνεδρίου γνωστοποιούνται στην ΟΕ. - Οργάνωση εµπορικής έκθεσης-καταχωρήσεων µε εκτύπωση ειδικών πληροφοριακών εντύπων για την έκθεση µε όλα τα σχετικά στοιχεία για τις οικονοµικές υποχρεώσεις των εκθετών και τον τρόπο πληρωµής, για την ενοικίαση των περιπτέρων και των διαφηµιστικών καταχωρήσεων στα έντυπα. - ιεκπεραίωση όλης της αλληλογραφίας, επαφές και επικοινωνία µε τους υπεύθυνους των εταιρειών για τη διάθεση των περιπτέρων και των διαφηµίσεων.

5 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ Πρόβλεψη -Επιλογή διερµηνέων για τυχόν ξενόγλωσσους προσκεκληµένους ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ - Αποστολή σε Νοσοκοµεία της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Επαρχίας (Νοσηλευτικά Ιδρύµατα-ΙΚΑ-Κέντρα Υγείας κλπ), αφισών και έντυπου υλικού ιαφήµιση του Συνεδρίου στον έντυπο Ιατρικό τύπο - Συνεργασία µε ειδικό επαγγελµατία για οργάνωση Γραφείου Τύπου του Συνεδρίου, οργανώνοντας press conference µία εβδοµάδα περίπου πριν την έναρξη του Συνεδρίου και καθηµερινή έκδοση δελτίου τύπου κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου. - Επιδιώκονται επίσης διάφορες συνεντεύξεις σε ραδιοτηλεοπτικούς σταθµούς ενώ µε τη λήξη του Συνεδρίου παράδοση στην Οργανωτική επιτροπή η αποδελτίωση δηµοσιευµάτων σχετικών µε το Συνέδριο και υποβολή αρχείου µε το σύνολο της δηµοσιογραφικής κάλυψης του Συνεδρίου. - Φωτογραφική κάλυψη του συνεδρίου και των εκδηλώσεων. ΙΑΜΟΝΗ. Κρατήσεις δωµατίων σε διάφορα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης (µε προτεραιότητα στο ξενοδοχείο διεξαγωγής του συνεδρίου -εφόσον προκριθεί ξενοδοχείο και όχι άλλος συνεδριακός χώρος) µε τις καλύτερες δυνατές τιµές (χαµηλότερες αυτών που είναι προσπελάσιµες µέσω διαδικτύου) και σε διάφορες οικονοµικές κατηγορίες. Έκδοση εισιτηρίων για επίσηµους φιλοξενούµενους µε τις υποδείξεις της Οργανωτικής Επιτροπής ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚ ΗΛΩΣΕΙΣ - Σχεδιασµός σε συνεργασία µε την Οργανωτική Επιτροπή καλλιτεχνικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου - Προγραµµατισµός, επιµέλεια οργάνωσης και εξεύρεση χώρων κοινωνικών εκδηλώσεων (δεξιώσεις-καφέδες-γεύµατα) ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ- ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ Το γραφείο αναλαµβάνει την δηµιουργία εικαστικού του Συνεδρίου, το οποίο θα συνοδεύει όλα τα έντυπά του : - 1η ανακοίνωση, προκαταρκτικό πρόγραµµα και φάκελοι, τελικό πρόγραµµα, συµπτυγµένο τελικό πρόγραµµα, διπλώµατα συµµετοχής Συνεδρίου και κλινικών φροντιστηρίων, προσκλήσεις και επιστολόχαρτα. - Όλα τα έντυπα θα είναι τετράχρωµα στο σύνολό τους, µε εξαίρεση τους τόµους των περιλήψεων των εργασιών που εσωτερικά θα είναι µονόχρωµοι. - Ο τελικός σχεδιασµός και µορφή των εντύπων θα καθορίζεται σε συνεργασία µε την οργανωτική επιτροπή. - Οι εισηγήσεις του Συνεδρίου, θα δοθούν σε ηλεκτρονική µορφή (CD-Rom). - Ο αριθµός των εντύπων φάκελοι/επιστολόχαρτα, προγράµµατα, προσκλήσεις, βεβαιώσεις συµµέτοχής, κάρτες συµµετοχής, αφίσες, κουπόνια θα αποφασισθούν σε συνεργασία µε την ΟΕ ανάλογα µε την συµµετοχή και τις ανάγκες προβολής του συνεδρίου

27 Ο ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ 424 ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ

27 Ο ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ 424 ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ 27 Ο ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ 424 ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΔΟΣ Ν. ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ Τ.Κ. 564 29, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΛ.2310 207711, 2310 382013 FAX : 2310 207711 e-mail: ised@otenet.gr

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα : Προκήρυξη διαγωνισμού για την επιλογή Οργανωτικού Γραφείου Συνεδρίων για τις εκδηλώσεις της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Ήπατος

Θέμα : Προκήρυξη διαγωνισμού για την επιλογή Οργανωτικού Γραφείου Συνεδρίων για τις εκδηλώσεις της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Ήπατος Αθήνα, 17.06.2013 Α.Π. 342/2013 Θέμα : Προκήρυξη διαγωνισμού για την επιλογή Οργανωτικού Γραφείου Συνεδρίων για τις εκδηλώσεις της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Ήπατος Η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Ήπατος,

Διαβάστε περισσότερα

Απαιτούμενα για την οργάνωση του 36 Π.Ο.Σ.

Απαιτούμενα για την οργάνωση του 36 Π.Ο.Σ. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α Απαιτούμενα για την οργάνωση του 36 Π.Ο.Σ. Α. Γραμματειακή κάλυψη του συνεδρίου πριν και κατά την διάρκειά του. 1) Διάθεση υπαλλήλου που θα παρίσταται στις συνεδριάσεις της Ο. Ε. και θα διεκπεραιώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ Θέμα: Προκήρυξη Ανοικτού Πλειοδοτικού Διαγωνισμού Για Την Ανάληψη Οργάνωσης Και Γραμματειακής Υποστήριξης Εκδηλώσεων (Διήμερων Συμποσίων) Περιφερικών Τμημάτων ΕΛΕΓΕΙΑ* Λήξη προθεσμίας υποβολής προσφορών

Διαβάστε περισσότερα

Απαιτούμενα για την οργάνωση του 38 Π.Ο.Σ. 1. Γραμματειακή κάλυψη του συνεδρίου πριν και κατά την διάρκειά του.

Απαιτούμενα για την οργάνωση του 38 Π.Ο.Σ. 1. Γραμματειακή κάλυψη του συνεδρίου πριν και κατά την διάρκειά του. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α Απαιτούμενα για την οργάνωση του 38 Π.Ο.Σ. 1. Γραμματειακή κάλυψη του συνεδρίου πριν και κατά την διάρκειά του. 1) Διάθεση υπαλλήλου που θα παρίσταται στις συνεδριάσεις της Ο. Ε. και θα διεκπεραιώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Συνεδριακοί χώροι : Μία αίθουσα 800 ατόμων με οπτικοακουστική κάλυψη. Υπολογιζόμενος αριθμός υποβαλλόμενων περιλήψεων :

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Συνεδριακοί χώροι : Μία αίθουσα 800 ατόμων με οπτικοακουστική κάλυψη. Υπολογιζόμενος αριθμός υποβαλλόμενων περιλήψεων : ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 5 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ & 4 ο ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΕΥΡΩ (ΠΛΕΟΝ 24% ΦΠΑ) ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ * 5.500,00

ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΕΥΡΩ (ΠΛΕΟΝ 24% ΦΠΑ) ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ * 5.500,00 ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΕΥΡΩ (ΠΛΕΟΝ 24% ΦΠΑ) ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ * 5.500,00 ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ * 3.500,00 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 3.000,00

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΕΥΡΩ (ΠΛΕΟΝ 24% ΦΠΑ) ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΕΥΡΩ (ΠΛΕΟΝ 24% ΦΠΑ) ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΕΥΡΩ (ΠΛΕΟΝ 24% ΦΠΑ) ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ 6.000,00 ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ 4.000,00 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 3.000,00 ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 1. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ROLL UP/ ΑΡΑΧΝΗΣ Ενοικίαση εκθεσιακού χώρου (αράχνη-banner) 6 τμ.. Οι εταιρείες μπορούν να συμμετέχουν με τη δυνατότητα τοποθέτησης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 1. ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Ενοικίαση εκθεσιακού χώρου (αράχνη-banner) 6 τμ. Το παραπάνω κόστος αναφέρεται μόνο σε κόστος ενοικίασης χώρου και δεν περιλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

21 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕ ΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ

21 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕ ΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ 21 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕ ΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ 31 Οκτωβρίου έως 3 Νοεµβρίου 2018 ΑΘΗΝΑ, Ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL Αγαπητές κυρίες, Αγαπητοί κύριοι, Αθήνα, Μάρτιος 2018 H ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ 1 ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ Ημερομηνία αποστολής προκαταρκτικού προγράμματος: 30 Δεκεμβρίου 2014 Ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή με ένα από τα χορηγικά πακέτα:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ Ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή με ένα από τα χορηγικά πακέτα Α Β Γ : 30 Απριλίου 2018 Ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή έως χορηγός: 15 Ιανουαρίου 2018 Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή ως χορηγός με δορυφορική διάλεξη: 15 Δεκεμβρίου 2017 1 ΓΕΝΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

α. Κύριος Χορηγός Αξία κύριας χορηγίας: ,00 µέχρι τρεις (3) χορηγοί

α. Κύριος Χορηγός Αξία κύριας χορηγίας: ,00 µέχρι τρεις (3) χορηγοί α. Κύριος Χορηγός Αξία κύριας χορηγίας: 15.000,00 µέχρι τρεις (3) χορηγοί Προνόµια χορηγού ικτυακός τόπος συνεδρίου Το λογότυπο του Χορηγού (πλάτους 120 px) θα εµφανίζεται σε κάθε σελίδα του δικτυακού

Διαβάστε περισσότερα

1. Χώρος: Ο τόπος διεξαγωγής της Διημερίδας θα είναι στον Δήμο Διονύσου.

1. Χώρος: Ο τόπος διεξαγωγής της Διημερίδας θα είναι στον Δήμο Διονύσου. Άλιμος, 08/09/2015 Αρ. Πρωτ. 442 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗN ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΙΑΣ (1) ΔΙΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ «ΖΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ»

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ Ημερομηνία αποστολής προκαταρκτικού προγράμματος: 31 Δεκεμβρίου 2016 Ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή με ένα από τα χορηγικά πακέτα:

Διαβάστε περισσότερα

Προτάσεις ιαφήµισης & Προβολής

Προτάσεις ιαφήµισης & Προβολής Προτάσεις ιαφήµισης & Προβολής Ενέργειες προώθησης και προβολής Παρουσία στο Internet ικτυακός τόπος συνεδρίου. Αναλυτική παρουσίαση των πληροφοριών για το συνέδριο στη διεύθυνση http://gi-oncology2007.conferences.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΕΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε.

ΠΙΕΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. ΠΙΕΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΙΕΡΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ Α.Ε. Κωδικός : ΚΕ Έκδοση : 1 Ημερομηνία : 26/11/2007 U:\ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ-ISO\ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ-ISO\ΠΙΕΡΙΚΗ\Α. ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΙΣΧΥ\ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ\ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΕΚΘΕΣΗΣ «PHARMA POINT 2014»

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΕΚΘΕΣΗΣ «PHARMA POINT 2014» ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΕΚΘΕΣΗΣ «PHARMA POINT 2014» Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (Φ.Σ.Θ.) ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ διαγωνισμό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Αγαπητοί Κύριοι,

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Αγαπητοί Κύριοι, ΕΚΘΕΣΗ - ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Αγαπητοί Κύριοι, Συνεχίζοντας τον θεσμό των Πανελληνίων Συνεδρίων Υαλοειδούς- Αμφιβληστροειδούς που γίνονται κάθε χρόνο την ίδια εποχή, σας ανακοινώνουμε ότι το 2015 θα γίνει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ EKΘΕΣΗ - ΧΟΡΗΓΙΕΣ Ξενοδοχείο ALDEMAR Ολυμπία Αγαπητοί Κύριοι, Η εταιρεία μας ERA Ltd έχει αναλάβει την πλήρη διοργάνωση του 47 ου Πανελληνίου Οφθαλμολογικού Συνεδρίου, το οποίο θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη,

Διαβάστε περισσότερα

Τιμολόγηση H τιμολόγηση των χορηγιών γίνεται μετά το τέλος του Συνεδρίου. Στις τιμές που αναφέρονται δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%.

Τιμολόγηση H τιμολόγηση των χορηγιών γίνεται μετά το τέλος του Συνεδρίου. Στις τιμές που αναφέρονται δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%. Έντυπο Συμμετοχής Για την καλύτερη συνεργασία μας και την αποφυγή λαθών είναι απαραίτητη η συμπλήρωση του εντύπου συμμετοχής που θα βρείτε στο τέλος του προγράμματος χορηγιών. Η αποστολή του εντύπου συμμετοχής

Διαβάστε περισσότερα

3 Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΓΕΝΙΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ (Ε.ΚΟ.ΓΕΝ.ΙΑ.)

3 Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΓΕΝΙΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ (Ε.ΚΟ.ΓΕΝ.ΙΑ.) 3 Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΓΕΝΙΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ (Ε.ΚΟ.ΓΕΝ.ΙΑ.) ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 6 έως 9 Ιουνίου 2014 ΤΟΠΟΣ Πόρτο Χέλι ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ 400 ιατροί ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ Ξενοδοχείου AKS HINITSA

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ Ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή με ένα από τα χορηγικά πακέτα: 31 Μάϊου 2018 Ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή με

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή έως χορηγός: 30 Ιουνίου 2018 Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή ως χορηγός με δορυφορικό συμπόσιο ή διάλεξη: 15 Ιουνίου 2018 * *(Η

Διαβάστε περισσότερα

ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ Προληπτική Καρδιολογία Καρδιακή Ανεπάρκεια. Από το Α στο Ω 22-24 Νοεμβρίου 2018 Ξενοδοχείο Royal Olympic, Αθήνα ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Πανελλήνιος Επιστημονικός Σύλλογος κατά της Επιληψίας (Π.Ε.Σ.Ε.) 1 ΤΟΠΟΣ Ξενοδοχείο Grand Serai Δωδώνης 33, 45332, Ιωάννινα, Ελλάδα Τηλ.: +30 26510 90550 Φαξ: +30

Διαβάστε περισσότερα

2 Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΓΕΝΙΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ (Ε.ΚΟ.ΓΕΝ.ΙΑ.)

2 Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΓΕΝΙΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ (Ε.ΚΟ.ΓΕΝ.ΙΑ.) 2 Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΓΕΝΙΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ (Ε.ΚΟ.ΓΕΝ.ΙΑ.) ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 31Μαίου έως 2 Ιουνίου 2013 ΤΟΠΟΣ Πύλος, Μεσσηνίας ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ 900 ιατροί ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ Ξενοδοχείου

Διαβάστε περισσότερα

13 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

13 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 13 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 27-31 Μαρτίου 2013 ΑΘΗΝΑ, Ξενοδοχείο HILTON ΑΤΗΕNS Αγαπητές κυρίες, Αγαπητοί κύριοι, Αθήνα, 6 Σεπτεμβρίου 2012 H ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ επιθυμεί να σας ενημερώσει

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ 2016"

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ 2016 ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ 2016" Ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Θεσσαλονίκης (ΣΥ.ΦΑ.Θ.) ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ διαγωνισμό

Διαβάστε περισσότερα

Οι ενδιαφερόμενες Εταιρείες μπορούν να συμμετάσχουν ανεξάρτητα ή και σε συνδυασμό με ένα ή και περισσότερους από τους κατωτέρω τρόπους Χορηγίας:

Οι ενδιαφερόμενες Εταιρείες μπορούν να συμμετάσχουν ανεξάρτητα ή και σε συνδυασμό με ένα ή και περισσότερους από τους κατωτέρω τρόπους Χορηγίας: ΤΡΟΠΟΙ ΧΟΡΗΓΙΑΣ 1 Οι ενδιαφερόμενες Εταιρείες μπορούν να συμμετάσχουν ανεξάρτητα ή και σε συνδυασμό με ένα ή και περισσότερους από τους κατωτέρω τρόπους Χορηγίας: ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΧΟΡΗΓΩΝ ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ:

Διαβάστε περισσότερα

Προτάσεις Διαφήμισης & Προβολής

Προτάσεις Διαφήμισης & Προβολής Προτάσεις Διαφήμισης & Προβολής Ενέργειες προώθησης και προβολής Παρουσία στο Internet Δικτυακός τόπος Αναλυτική παρουσίαση των πληροφοριών για το συνέδριο στη διεύθυνση http://gioncology2007.conferences.gr

Διαβάστε περισσότερα

4 Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΓΕΝΙΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ (Ε.ΚΟ.ΓΕΝ.ΙΑ.)

4 Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΓΕΝΙΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ (Ε.ΚΟ.ΓΕΝ.ΙΑ.) 4 Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΓΕΝΙΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ (Ε.ΚΟ.ΓΕΝ.ΙΑ.) ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 29 Maΐου έως 01 Ιουνίου 2015 ΤΟΠΟΣ Καλαμάτα ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ 600 ιατροί ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ Ξενοδοχείου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ: «Ελληνικό Δίκτυο για την Ευρωπαϊκή Ερευνητική υποδομή / HiPER»

ΕΡΓΟ: «Ελληνικό Δίκτυο για την Ευρωπαϊκή Ερευνητική υποδομή / HiPER» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΕΡΕΥΝΩΝ Ταχ. Δ/νση : Εσταυρωμένος 71004 Ηράκλειο, Κρήτης Πληροφορίες : Τσίτου

Διαβάστε περισσότερα

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ 2ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ 2ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ 2ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (Φ.Σ.Θ.) ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ μειοδοτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ 3: ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΦΟΡΕΩΝ Α.Σ. ΜΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ 3: ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΦΟΡΕΩΝ Α.Σ. ΜΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ 3: ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΦΟΡΕΩΝ Α.Σ. ΜΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ (ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΙΛΕΞΙΜΗΣ ΔΡΑΣΗΣ: 30) ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ «Τοπικό Σχέδιο Δράσης

Διαβάστε περισσότερα

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στην αίθουσα ΙΛΙΣΣΟΣ, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, από τις 5-8 Δεκεμβρίου 2013.

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στην αίθουσα ΙΛΙΣΣΟΣ, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, από τις 5-8 Δεκεμβρίου 2013. Οι ενδιαφερόμενες Εταιρείες μπορούν να συμμετάσχουν ανεξάρτητα ή και σε συνδυασμό με ένα ή και περισσότερους από τους κατωτέρω τρόπους Χορηγίας. 1. ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στην αίθουσα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ. Δράσης Νέας Σμύρνης»

ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ. Δράσης Νέας Σμύρνης» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ 9: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ (ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΙΛΕΞΙΜΗΣ ΔΡΑΣΗΣ: 351) ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ «Τοπικό

Διαβάστε περισσότερα

Επιστημονική Εκδήλωση ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «Σακχαρώδης Διαβήτης»

Επιστημονική Εκδήλωση ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «Σακχαρώδης Διαβήτης» Επιστημονική Εκδήλωση ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «Σακχαρώδης Διαβήτης» 20-22 Μαρτίου 2014 ΑΘΗΝΑ, Ξενοδοχείο HILTON ΑΤΗΕNS Αγαπητές κυρίες, Αγαπητοί κύριοι, Αθήνα, 18 Σεπτεμβρίου 2013 H ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΟΠΟΙ ΧΟΡΗΓΙΑΣ Μοριακή Αντιμετώπιση του Καρκίνου: Πολεμώντας την Αντίσταση»

ΤΡΟΠΟΙ ΧΟΡΗΓΙΑΣ Μοριακή Αντιμετώπιση του Καρκίνου: Πολεμώντας την Αντίσταση» ΤΡΟΠΟΙ ΧΟΡΗΓΙΑΣ Μοριακή Αντιμετώπιση του Καρκίνου: Πολεμώντας την Αντίσταση» Οι ενδιαφερόμενες Εταιρείες μπορούν να συμμετάσχουν ανεξάρτητα ή και σε συνδυασμό με ένα ή και περισσότερους από τους κατωτέρω

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 14 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 18-21 Μαρτίου 2015 ΑΘΗΝΑ, Ξενοδοχείο HILTON ΑΤΗΕNS Αγαπητές κυρίες, Αγαπητοί κύριοι, Αθήνα, 30 Σεπτεμβρίου 2014 H ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ Γραμματεία Συνεδρίου ERA ΕΠΕ Υπεύθυνη Επικοινωνίας Τηλ: Ε- mail:

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ Γραμματεία Συνεδρίου ERA ΕΠΕ Υπεύθυνη Επικοινωνίας Τηλ: Ε- mail: ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ Γραμματεία Συνεδρίου ERA ΕΠΕ Ασκληπιού 17, 106 80 Αθήνα Υπεύθυνη Επικοινωνίας: κα Έφη Στάμενα Τηλ: 210 3634944 Ε-mail: estamena@era.gr ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Αγαπητοί Κύριοι, Συνεχίζοντας τον θεσμό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ. Α. ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ αποκλειστικός χορηγός γεύµατος / δείπνου. 35.000 Ευρώ (+ Φ.Π.Α.)

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ. Α. ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ αποκλειστικός χορηγός γεύµατος / δείπνου. 35.000 Ευρώ (+ Φ.Π.Α.) ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ Α. ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ αποκλειστικός χορηγός γεύµατος / δείπνου 35.000 Ευρώ (+ Φ.Π.Α.) Η εταιρία σας γίνεται αποκλειστικός χορηγός ενός εκ των γευµάτων/δείπνων µε έναν διακεκριµένο

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγικό σημείωμα. Αγαπητές κυρίες, κύριοι

Εισαγωγικό σημείωμα. Αγαπητές κυρίες, κύριοι Εισαγωγικό σημείωμα Αγαπητές κυρίες, κύριοι Σας αποστέλλουμε την πρόταση χορηγίας για το 33 ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης & Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη (πρώην ΔΕΒΕ), το

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ 12ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗΣ & ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ Η Ελληνική Εταιρεία Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής (Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ.) ως οργανωτικός φορέας διενεργεί

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί μας συνεργάτες,

Αγαπητοί μας συνεργάτες, ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΕΚΘΕΣΗ Αγαπητοί μας συνεργάτες, Εκ μέρους του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Υαλοειδούς Αμφιβληστροειδούς σας καλωσορίζουμε στο 12o Πανελλήνιο Συνέδριό μας που θα διεξαχθεί στην Αθήνα, στις 12-14

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή έως χορηγός: 15 Ιανουαρίου 2019 Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή ως χορηγός με δορυφορική διάλεξη: 15 Δεκεμβρίου 2018 1 ΓΕΝΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή έως χορηγός: 10 Οκτωβρίου 2018 Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή ως χορηγός με δορυφορικό συμπόσιο ή διάλεξη: 30 Σεπτεμβρίου 2018

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ICE Δεκεμβρίου 2017, Ηράκλειο Κρήτης Ξενοδοχείο Atlantis ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ICE Δεκεμβρίου 2017, Ηράκλειο Κρήτης Ξενοδοχείο Atlantis ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ημερομηνίες & τόπος διεξαγωγής του Συνεδρίου Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως τις 17 Δεκεμβρίου 2017, στο Ηράκλειο Κρήτης, στο ξενοδοχείο Atlantis. Η απαράμιλλη ποιότητα

Διαβάστε περισσότερα

Προτάσεις Διαφήμισης & Προβολής

Προτάσεις Διαφήμισης & Προβολής Ενέργειες προώθησης και προβολής Πριν το συνέδριο Παρουσία στο Internet Επίσημος δικτυακός τόπος συνεδρίου. Αναλυτική παρουσίαση των πληροφοριών για το συνέδριο στη διεύθυνση cretacert2008.conferences.gr

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγικό σημείωμα. Αγαπητές κυρίες, κύριοι

Εισαγωγικό σημείωμα. Αγαπητές κυρίες, κύριοι Εισαγωγικό σημείωμα Αγαπητές κυρίες, κύριοι Σας αποστέλλουμε την πρόταση χορηγίας για το 33 ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης & Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη (πρώην ΔΕΒΕ), το

Διαβάστε περισσότερα

Αναμένουμε την από μέρους σας εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη στήριξη της σημαντικής αυτής εκπαιδευτικής δραστηριότητας. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Αναμένουμε την από μέρους σας εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη στήριξη της σημαντικής αυτής εκπαιδευτικής δραστηριότητας. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 1 Πρόσκληση Εκ μέρους της Ακαδημίας Νευροεπιστημών σας ανακοινώνουμε τη διοργάνωση του 7 ου σε σειρά Χειμερινού Κλινικού Φροντιστηρίου στις Κινητικές Διαταραχές που θα πραγματοποιηθεί στις 24-26 Νοεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

27o Πανελλήνιο Συνέδριο Γενικής Ιατρικής ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ. Συνεδριακό Κέντρο Terra Maris 15 18 Απριλίου 2015 Χερσόνησος Ηρακλείου - Κρήτη

27o Πανελλήνιο Συνέδριο Γενικής Ιατρικής ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ. Συνεδριακό Κέντρο Terra Maris 15 18 Απριλίου 2015 Χερσόνησος Ηρακλείου - Κρήτη 27o Πανελλήνιο Συνέδριο Γενικής Ιατρικής ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ Συνεδριακό Κέντρο Terra Maris 15 18 Απριλίου 2015 Χερσόνησος Ηρακλείου - Κρήτη 2 ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Η Ελληνική Εταιρεία Γενικής Ιατρικής σε συνεργασία

Διαβάστε περισσότερα

27o Πανελλήνιο Συνέδριο Γενικής Ιατρικής ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ. Συνεδριακό Κέντρο Terra Maris 15 18 Απριλίου 2015 Χερσόνησος Ηρακλείου - Κρήτη

27o Πανελλήνιο Συνέδριο Γενικής Ιατρικής ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ. Συνεδριακό Κέντρο Terra Maris 15 18 Απριλίου 2015 Χερσόνησος Ηρακλείου - Κρήτη 27o Πανελλήνιο Συνέδριο Γενικής Ιατρικής ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ Συνεδριακό Κέντρο Terra Maris 15 18 Απριλίου 2015 Χερσόνησος Ηρακλείου - Κρήτη 2 ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Η Ελληνική Εταιρεία Γενικής Ιατρικής σε συνεργασία

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ο.Β.Ε.Α.Μ.Μ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Ε.Ο.Β.Ε.Α.Μ.Μ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ 6: ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ (ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΙΛΕΞΙΜΗΣ ΔΡΑΣΗΣ: 327) ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ «Τοπικό Σχέδιο

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, Ξενοδοχείο Athens Hilton, Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Αθήνα, Ξενοδοχείο Athens Hilton, Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014 ΤΡΟΠΟΙ ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ Αγαπητοί κύριοι, Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούµε στην Ετήσια Μετεκπαιδευτική Ηµερίδα της Επιστηµονικής Εταιρείας Συνεχιζόµενης Παιδιατρικής Εκπαίδευσης και της Α Παιδιατρικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Αναμένουμε την από μέρους σας εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη στήριξη της σημαντικής αυτής εκπαιδευτικής δραστηριότητας. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Αναμένουμε την από μέρους σας εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη στήριξη της σημαντικής αυτής εκπαιδευτικής δραστηριότητας. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Εκ μέρους της Ακαδημίας Νευροεπιστημών σας ανακοινώνουμε τη διοργάνωση του 8 ου σε σειρά Χειμερινού Κλινικού Φροντιστηρίου στις Κινητικές Διαταραχές που θα πραγματοποιηθεί στις 16-18 Νοεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγικό σημείωμα. Αγαπητές κυρίες, κύριοι

Εισαγωγικό σημείωμα. Αγαπητές κυρίες, κύριοι Εισαγωγικό σημείωμα Αγαπητές κυρίες, κύριοι Σας αποστέλλουμε την πρόταση χορηγίας για το 32 ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης & Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη (πρώην ΔΕΒΕ), το

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ IΔPΥΜA TEXNOΛOΓIAΣ KAI EPEYNAΣ Ινστιτούτο Πληροφορικής Εργαστήριο Υπολογιστικής Όρασης και Ρομποτικής Ν. Πλαστήρα 100, BAΣIΛIKA BOYTΩN HPAKΛEIO 70013 Πληροφορίες: κ. Χρυσούλα Ηλιάκη E-mail: chrys@ics.forth.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Αξιότιμοι κύριοι, Η Εταιρεία Μελέτης Παραγόντων Κινδύνου για Αγγειακά Νοσήματα (Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν.) διοργανώνει το 11 ο Πανελλήνιο Συνέδριο Καρδιομεταβολικών

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ Ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοή με ένα από τα ορηγικά πακέτα Α & Β 30 Ιουνίου 2018 Ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοή με μεμονωμένες ορηγικές δραστηριότητες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΟΝΙΤΣΙΩΤΗΣ Καθηγητής Νευρολογίας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΤΑΘΗΣ Νευρολόγος, Συν/στης Δ/ντης Νευρολογικού Τμήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΘΕΜΑ: 9ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΤΟΥ HERNY DYNANT HOSPITAL CENTER Αγαπητοί Συνάδελφοι, Στην προσπάθεια της σύγχρονης ιατρικής ενημέρωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΟΠΟΙ ΧΟΡΗΓΙΑΣ. Το όνομα της χορηγού Εταιρείας θα τυπωθεί στο Τελικό Πρόγραμμα.

ΤΡΟΠΟΙ ΧΟΡΗΓΙΑΣ. Το όνομα της χορηγού Εταιρείας θα τυπωθεί στο Τελικό Πρόγραμμα. ΤΡΟΠΟΙ ΧΟΡΗΓΙΑΣ Οι ενδιαφερόμενες Εταιρείες μπορούν να συμμετάσχουν ανεξάρτητα ή και σε συνδυασμό με ένα ή και περισσότερους από τους κατωτέρω τρόπους Χορηγίας: 1. ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ Η Έκθεση θα λάβει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ. Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή:

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ. Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή: ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή: Με δορυφορικό: 28/2/2018 Με άλλη δραστηριότητα: 31/3/2018 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Γενικές Πληροφορίες 3 Χορηγικές δραστηριότητες 4-8 1. ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

VOYAGER COMPLETE TRAVEL SERVICES

VOYAGER COMPLETE TRAVEL SERVICES Αγαπητοί Κυρίες/Κύριοι, Φίλοι και συνεργάτες, Θα θέλαμε να σας ενημερώνουμε ότι το «10 ο Μακεδονικό Ουρολογικό Συμπόσιο» που διοργανώνεται από την Ουρολογική Εταιρεία Βόρειας Ελλάδας, θα διεξαχθεί από

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 1 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Εντυπο Συμμετοχής Για την καλύτερη συνεργασία μας και την αποφυγή λαθών είναι απαραίτητη η συμπλήρωση του εντύπου συμμετοχής που θα βρείτε στο τέλος του προγράμματος χορηγιών.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4 ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ 5 ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 5 ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ 6 ΚΑΤΟΨΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ 7

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4 ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ 5 ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 5 ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ 6 ΚΑΤΟΨΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ 7 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4 ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ 5 ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 5 ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ 6 ΚΑΤΟΨΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ 7 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 8 EΝΤΥΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 10 2 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

42 ο Πανελλήνιο Παιδοδοντικό Συνέδριο

42 ο Πανελλήνιο Παιδοδοντικό Συνέδριο 42 ο Πανελλήνιο Παιδοδοντικό Συνέδριο Θεσσαλονίκη 25-27 Σεπτεμβρίου 2015 Ελληνική Παιδοδοντική Εταιρεία Η Ελληνική Παιδοδοντική Εταιρεία (ΕΠΕ) ιδρύθηκε το 1961 και αποτελεί μια από τις παλαιότερες και

Διαβάστε περισσότερα

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΕΚΘΕΣΗΣ «PHARMA POINT 2017»

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΕΚΘΕΣΗΣ «PHARMA POINT 2017» ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΕΚΘΕΣΗΣ «PHARMA POINT 2017» Ο Φαρµακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (Φ.Σ.Θ.) ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ διαγωνισµό

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. Χώρος Διεξαγωγής. Ξενοδοχείο Athens Hilton, Αθήνα Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας Αθήνα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. Χώρος Διεξαγωγής. Ξενοδοχείο Athens Hilton, Αθήνα Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας Αθήνα ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Χώρος Διεξαγωγής Ξενοδοχείο Athens Hilton, Αθήνα Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 46 11528 Αθήνα www.hiltonathens.gr Ημερομηνία Διεξαγωγής Πέμπτη 26 Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 Γραμματεία

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ. Αξιότιμοι κύριοι,

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ. Αξιότιμοι κύριοι, 7 ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ Αξιότιμοι κύριοι, Με περισσή χαρά και ιδιαίτερη υπερηφάνεια, η οργανωτική επιτροπή και εγώ προσωπικά, σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στις εργασίες του 27ου Ιατρικού Συνεδρίου

Διαβάστε περισσότερα

3. ΠΡΟΒΟΛΗ ΧΟΡΗΓΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ Ένα μεσημεριανό Γεύμα θα προσφερθεί στους συμμετέχοντες το Σάββατο 1 Απριλίου 2017 (έως 100 άτομα).

3. ΠΡΟΒΟΛΗ ΧΟΡΗΓΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ Ένα μεσημεριανό Γεύμα θα προσφερθεί στους συμμετέχοντες το Σάββατο 1 Απριλίου 2017 (έως 100 άτομα). 1. ΠΡΟΒΟΛΗ ΧΟΡΗΓΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΩΝ ΚΑΦΕ Τρία (2) διαλείμματα καφέ (Καφές, τσάι, χυμοί, αλμυρά και γλυκά εδέσματα) θα προσφερθούν στους συμμετέχοντες. Κόστος χορηγίας: 1.500 + 24% Φ.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

THEMA team Τηλ.210 6107213, Φαξ. 210 6107864 e-mail: info@themateam.gr

THEMA team Τηλ.210 6107213, Φαξ. 210 6107864 e-mail: info@themateam.gr Ε Ν Τ Υ Π Ο Χ Ο Ρ Η Γ Ι Ω Ν 1 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Αξιότιμοι κύριοι, Η Εταιρεία Μελέτης Παραγόντων Κινδύνου για Αγγειακά Νοσήματα (Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν.) διοργανώνει το 7 ο Πανελλήνιο Συνέδριο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΕΚΘΕΣΗ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Έντυπο Συμμετοχής Για την καλύτερη συνεργασία μας και την αποφυγή λαθών είναι απαραίτητη η συμπλήρωση του εντύπου που θα βρείτε στο τέλος του προγράμματος χορηγιών.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 Μαΐου 2017 ΑΙΘΟΥΣΑ A ΑΙΘΟΥΣΑ B ΑΙΘΟΥΣΑ Γ ΑΙΘΟΥΣΑ Δ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 Μαΐου 2017 ΑΙΘΟΥΣΑ A ΑΙΘΟΥΣΑ B ΑΙΘΟΥΣΑ Γ ΑΙΘΟΥΣΑ Δ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 50ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΠΕΜΠΤΗ 18 Μαΐου 2017 ΑΙΘΟΥΣΑ A ΑΙΘΟΥΣΑ B ΑΙΘΟΥΣΑ Γ ΑΙΘΟΥΣΑ Δ 09:00-10:00 ΟΦΘΑΛΜΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Οι ενδιαφερόμενες Εταιρείες μπορούν να συμμετάσχουν ανεξάρτητα ή και σε συνδυασμό με έναν ή και περισσότερους από τους κατωτέρω τρόπους Χορηγίας:

Οι ενδιαφερόμενες Εταιρείες μπορούν να συμμετάσχουν ανεξάρτητα ή και σε συνδυασμό με έναν ή και περισσότερους από τους κατωτέρω τρόπους Χορηγίας: ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΤΡΟΠΟΙ ΧΟΡΗΓΙΑΣ Κόστος χορηγίας: 3.500 Οι ενδιαφερόμενες Εταιρείες μπορούν να συμμετάσχουν ανεξάρτητα ή και σε συνδυασμό με έναν ή και περισσότερους από τους κατωτέρω τρόπους Χορηγίας:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1 ΜΑΪΟΥ 2017

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1 ΜΑΪΟΥ 2017 ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1 ΜΑΪΟΥ 2017 ERA ΕΠΕ Γραμματεία Συνεδρίου Ασκληπιού 17, 106 80 Αθήνα Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Ράνια Λάμπου Ε-mail: rlambu@era.gr Τηλ: 210 3634944 Fax: 210 3631690 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Αγαπητοί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ Γενικές Πληροφορίες Χαιρετισμός Κατάλογος Χορηγιών Πληροφορίες προς Χορηγούς Πληροφορίες Έγγραφής - Διαμονής Διατροφής ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: Έναρξη Εργασιών:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕ ΡΟΥ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕ ΡΟΥ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕ ΡΟΥ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Αθήνα, 15 Οκτωβρίου 2013 Αγαπητοί συνεργάτες, Σας ενημερώνουμε ότι η Εταιρεία Μελέτης Παραγόντων Κινδύνου για Αγγειακά Νοσήματα (Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν.) διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ηράκλειο 03/11/2015 Αρ, Πρωτ. : 1255 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου

Διαβάστε περισσότερα

Τηλ. 2310 279 172, Fax 2310 256 839 Email: info@eabe.org Ιστοσελίδα www.eabe.org

Τηλ. 2310 279 172, Fax 2310 256 839 Email: info@eabe.org Ιστοσελίδα www.eabe.org Επιστολή προέδρου Αγαπητές και Αγαπητοί Συνεργάτες, Είναι γνωστό στην Ιατρική κοινότητα και την Πολιτεία ότι το 50% των θανάτων και της αναπηρίας, και εποµένως ένα µεγάλο ποσοστό της συνταξιοδότησης στη

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα,15/01/2014 Αρ. Πρωτ. 16

Αθήνα,15/01/2014 Αρ. Πρωτ. 16 Μ.Κ.Ο ΑΘΗΝΑ «Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ» ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΥΨΕΛΗΣ 16-ΑΘΗΝΑ 113 62 Κυψέλη Τηλ.: 210 8215853 Fax : 210 8215853 Email: athina.geitonia.mas2010@gmail.com Αθήνα,15/01/2014 Αρ. Πρωτ. 16 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ. Αγαπητοί συνεργάτες,

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ. Αγαπητοί συνεργάτες, ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ Αγαπητοί συνεργάτες, Εκ μέρους της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής έχω τη τιμή και τη χαρά να σας προσκαλέσω στο 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Φυσικής

Διαβάστε περισσότερα

47 ο Πανελλήνιο Οφθαλμολογικό Συνέδριο EKΘΕΣΗ - ΧΟΡΗΓΙΕΣ

47 ο Πανελλήνιο Οφθαλμολογικό Συνέδριο EKΘΕΣΗ - ΧΟΡΗΓΙΕΣ EKΘΕΣΗ - ΧΟΡΗΓΙΕΣ Διοικητικό Συμβούλιο Ελληνικής Εταιρείας Μεταγγισιοθεραπείας & Οργανωτική Επιτροπή Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Σταμούλης Αντιπρόεδρος: Σταυρούλα Λακουμέντα Γραμματέας: Μαριάννα Πολίτου Αγαπητοί

Διαβάστε περισσότερα

Β ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Β ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Β ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ KΑΡΔΙΑΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ - ΠΝΕΥΜΟΝΙΚΗ ΥΠΕΡΤΑΣΗ 2 & 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΕΠ. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ: Λ. ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΠΟΣ: Ξενοδοχείο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Πρόσκληση Επιτροπές συνεδρίου Γενικές Πληροφορίες / Εγγραφές Όροι Συμμετοχής Χορηγών Χορηγίες 7-8 Έκθεση

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Πρόσκληση  Επιτροπές συνεδρίου Γενικές Πληροφορίες / Εγγραφές Όροι Συμμετοχής Χορηγών Χορηγίες 7-8 Έκθεση ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Πρόσκληση 3 Επιτροπές συνεδρίου 4 Γενικές Πληροφορίες / Εγγραφές 5 Όροι Συμμετοχής Χορηγών 6 Χορηγίες 7-8 Έκθεση 9-10 Πολιτική Ακυρώσεων & Πληρωμών 11 Έντυπο Συμμετοχής 12 2

Διαβάστε περισσότερα

ANDROLOGY ENDOMETRIOSIS ENDOMETRIUM FERTILITY PRESERVATION HPV AND IΝFERTILITY HYSTEROSCOPY IMMUNOLOGY OF IMPLANTATION IMPLANTATION LAPAROSCOPY

ANDROLOGY ENDOMETRIOSIS ENDOMETRIUM FERTILITY PRESERVATION HPV AND IΝFERTILITY HYSTEROSCOPY IMMUNOLOGY OF IMPLANTATION IMPLANTATION LAPAROSCOPY ANDROLOGY ENDOMETRIOSIS ENDOMETRIUM FERTILITY PRESERVATION HPV AND IΝFERTILITY HYSTEROSCOPY IMMUNOLOGY OF IMPLANTATION IMPLANTATION LAPAROSCOPY ORAL CONTRACEPTIVES OVARIAN STIMULATION P.O.F PCOS REPETEAD

Διαβάστε περισσότερα

Τόπος κατάθεσης των προσφορών Επιμελητήριο Καστοριάς

Τόπος κατάθεσης των προσφορών Επιμελητήριο Καστοριάς ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Καστοριά, 16 Οκτωβρίου 2015 Μητροπόλεως 60, 52100 Αρ. Πρωτ. 2512 Καστοριά Τηλ:2467028981 URL:www.kastoriachamber.gr Email:kastcham@otenet.gr ΘΕΜΑ: Πρόσκληση εκδήλωση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΘΕΜΑΤΑ ΟΡΟΙ Σ ΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΘΕΜΑΤΑ ΟΡΟΙ Σ ΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΡΟΙ Σ ΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ANDROLOGY ENDOMETRIOSIS ENDOMETRIUM FERTILITY PRESERVATION HPV AND IΝFERTILITY HYSTEROSCOPY IMMUNOLOGY OF IMPLANTATION IMPLANTATION LAPAROSCOPY ORAL CONTRACEPTIVES

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι, Το 40ο Πανελλήνιο Ενδοκρινολογικό Συνέδριο δεν αποτελεί απλά μια ακόμα επιστημονική εκδήλωση που έρχεται να προστεθεί στο μακρύ κατάλογο των γνωστών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά σας αναγγέλλουμε τη διοργάνωση του Πανελλήνιου Συνεδρίου «ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ 2019-28 ο Έτος», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 11-14 Απριλίου 2019, στο

Διαβάστε περισσότερα

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Επιστημόνων Μαιών-Μαιευτών Αθηνών, έχοντας υπόψη: ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Επιστημόνων Μαιών-Μαιευτών Αθηνών, έχοντας υπόψη: ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Αθήνα, 13 Σεπτεμβρίου 2017 Αρ. πρωτ: 197 Θέμα: Επανάληψη Πρόσκλησης για την διοργάνωση του 14 ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Μαιών- Μαιευτών Αθήνας & General Meeting of European Midwives Association Απόφαση

Διαβάστε περισσότερα

29o Πανελλήνιο Συνέδριο Γενικής Ιατρικής. Ξενοδοχείο Corfu Imperial & Eva Palace Πέμπτη 20 Κυριακή 23 Απριλίου 2017 Κέρκυρα

29o Πανελλήνιο Συνέδριο Γενικής Ιατρικής. Ξενοδοχείο Corfu Imperial & Eva Palace Πέμπτη 20 Κυριακή 23 Απριλίου 2017 Κέρκυρα Ξενοδοχείο Corfu Imperial & Eva Palace Πέμπτη 20 Κυριακή 23 Απριλίου 2017 Κέρκυρα 29o Πανελλήνιο Συνέδριο Γενικής Ιατρικής ΚΟΣΤΗ ΔΙΑΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ 2 ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Η Ελληνική Εταιρεία Γενικής

Διαβάστε περισσότερα

6o ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ 6-8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ GRECOTEL, ASTIR HOTEL ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ 3

6o ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ 6-8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ GRECOTEL, ASTIR HOTEL ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ 3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ 3 ΧΟΡΗΓΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ 4 ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΣΥΜΠΟΣΙΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ 6 ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ 6 ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΧΟΡΗΓΙΑΣ 7 ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ 8 ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Κοινοτική Πρωτοβουλία. Leader +

Κοινοτική Πρωτοβουλία. Leader + Κοινοτική Πρωτοβουλία Leader + ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΚ ΟΣΗ ΕΝΤΥΠΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ Τ.Π. Κ.Π. LEADER+ Η Ανώνυµη Αναπτυξιακή Εταιρία ΟΤΑ «ηµοσυνεταιριστική

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 15/01/2014 Αρ. Πρωτ.15

Αθήνα, 15/01/2014 Αρ. Πρωτ.15 Μ.Κ.Ο ΑΘΗΝΑ «Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ» ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΥΨΕΛΗΣ 16-ΑΘΗΝΑ 113 62 Κυψέλη Τηλ.: 210 8215853 Fax : 210 8215853 Email: athina.geitonia.mas2010@gmail.com Αθήνα, 15/01/2014 Αρ. Πρωτ.15 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή: 31 Ιανουαρίου 2019 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Οργάνωση... 3 Γενικές Πληροφορίες... 4 Χορηγικές δραστηριότητες... 5-7 1. Δορυφορικό Συμπόσιο / Δορυφορική

Διαβάστε περισσότερα