Με τον υπολογιστή εξοικονόμησης ενέργειας της STYLETECH.sa μπορείτε να το ανακαλύψετε άμεσα.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Με τον υπολογιστή εξοικονόμησης ενέργειας της STYLETECH.sa μπορείτε να το ανακαλύψετε άμεσα."

Transcript

1 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ Κατ' αυτόν τον τρόπο η εξοικονόμηση ενέργειας γίνεται παιχνίδι Δυστυχώς η συνεχής αύξηση στις τιμές ενέργειας δεν μπορεί εύκολα να αποτραπεί, ωστόσο μπορεί να διαμορφωθεί το ποσοστό ενέργειας που εσείς καταναλώνετε. Μέσω των κουφωμάτων, τα οποία δεν είναι σωστά μονωμένα, αφήνεται να χαθεί αξιόλογη ενέργεια, ενώ τα έξοδα που προκύπτουν από την κατανάλωση ενέργειας παραμένουν. Με τα συστήματα παραθύρων της STYLETECH.sa ορίζετε εσείς το ποσό κατανάλωσης θερμότητας. Τα υψηλότερα ποσοστά θερμομόνωσης σημαίνουν χαμηλότερη ενεργειακή κατανάλωση -έως και 76% λιγότερη ενέργεια σε σχέση με αυτή που καταναλώνατε με τα παλιά παράθυρα σας,κάτι που συνεπάγεται σε όφελος για το πορτοφόλι σας! Πάρτε εγκαίρως τη σωστή απόφαση, τοποθετώντας τα νέα ενεργειακά παράθυρα από τη STYLETECH.sa. Έτσι θα μειώσετε την κατανάλωση ενέργειας και θα εξοικονομήσετε χρήματα. Πόση ενέργεια μπορείτε να εξοικονομήσετε; Με τον υπολογιστή εξοικονόμησης ενέργειας της STYLETECH.sa μπορείτε να το ανακαλύψετε άμεσα.

2 Πως μπορείτε να διακρίνετε τα παράθυρα με καλή θερμομόνωση; Όταν πρόκειται για ενεργειακά αποδοτικά παράθυρα, εξετάζεται ο δείκτης U των παραθύρων. Η τιμή U είναι ο συντελεστής μεταφοράς θερμότητας, χαρακτηρίζει τη θερμομόνωση ενός παραθύρου και εκφράζει την ποσότητα ενέργειας, η οποία απορρέει σε μια ώρα μέσω μιας επιφάνειας 1 m². Όσο χαμηλότερη είναι αυτή η τιμή, τόσο υψηλότερη είναι η θερμομόνωση. Σε σύγκριση με τα συμβατικά, μονοθαλαμικά παράθυρα, με τιμές U κατά μέσο όρο γύρω στα 5,8 W/m²K, τα παράθυρα της STYLETECH.sa έχουν τιμές θερμομόνωσης γύρω στα 0,85 W/m²K. Η εγκατάσταση από ένα εξειδικευμένο συνεργείο είναι ιδιαίτερα σημαντική για τα παράθυρά σας. Μόνο όταν τα παράθυρά σας είναι απόλυτα σφραγισμένα μπορούν να αποφευχθούν ζημιές, όπως εμφάνιση υγρασίας και μούχλας. Ο πλησιέστερος εξειδικευμένος συνεργάτης για τα παράθυρα θα σας συμβουλέψει αναλυτικά για τις δυνατότητες εξοικονόμησης ενέργειας στο χώρο σας. Τα παράθυρα της STYLETECH.sa έχουν περισσότερα πλεονεκτήματα. Μη μένετε μόνο στην Εξοικονόμηση Ενέργειας, αλλά δείτε και περισσότερα πλεονεκτήματα όπως Αντιδιαρρηκτική προστασία Ηχομόνωση Ποικιλία σχεδιασμού για κάθε μονάδα είτε μικρή είτε μεγάλη Άνεση και ευκολία στη χρήση χάρη μηχανισμού ευρωπαϊκών προδιαγραφών Λειτουργία κλιματιστικού μόνο με κλειστά παράθυρα Χωρίς συντήρηση και βλάβες Εύκολη αντικατάσταση χωρίς προβλήματα ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,WITH KIND REGARDS. Mit freundlichen Gruessen Windows and Curtain Walling Technology STYLETECH.s.a. ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ- PVC- ΣΙΔΗΡΟΥ-ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΖΑΜΙΑ. 25 ης ΜΑΡΤΙΟΥ 54 ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ & ΕΚΘΕΣΗ- ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ info@styletech.gr styletec@otenet.gr Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε λεπτομέρεια. Please contact us for detail.

3 Τα ανοιγόμενα παντζούρια αλουμινίου συνιστώνται σε νέες παραδοσιακές κατασκευές ή σε αντικαταστάσεις όπου έχουμε τον ίδιο τύπου πατζουριού ώστε να μην αλλοιώσουμε την εξωτερική όψη της οικίας. Το σύστημα κλειδώματος τους αποτελείται από την κλασική πατζουρόβεργα και έχει την δυνατότητα ενδιάμεσης σταθεροποίησης των φύλλων για περισσότερο αερισμό (κουφωτό). Έχουμε την δυνατότητα να κατασκευάσουμε μονόφυλλα, δίφυλλα, τρίφυλλα ή και τετράφυλλα πατζούρια. Επίσης μπορούμε να επιλέξουμε αν το πατζούρι θα έχει χωρίσματα, σταθερή ή ρυθμιζόμενη περσίδα, ραμποτέ αλουμινίου, κλειστά panels ή συνδυασμό αυτών. Οι ανάγκες και οι προσδοκίες των καταναλωτών, καθώς και οι σύγχρονοι προβληματισμοί για περιβαλλοντικά θέματα και ζητήματα ασφαλείας, επηρέασαν τον σχεδιασμό των προϊόντων της εταιρίας STYLETECH.sa, οδηγώντας την στην βελτιωτική καινοτομία των πατζουριών αλουμινίου. Ο σεβασμός στην παράδοση οδήγησε στην αναπαραγωγή των παλαιών ξύλινων παντζουριών, με αλουμίνιο σε αποχρώσεις ξύλου ή κλασσικές μονοχρωμίες, εναρμονίζοντάς τα στο οικιστικό σύνολο από την μία και προσφέροντας όλα τα πλεονεκτήματα του υλικού από την άλλη. Η βασική διαφοροποίηση του παραδοσιακού πατζουριού της STYLETECH.sa έγκειται στο πλάτος του κάθε φύλλου, η διάσταση του οποίου καθορίζεται από τις ανάγκες του χρήστη σε κατασκευές από δίφυλλες έως εξάφυλλες. Η παραδοσιακή αισθητική καλύπτεται εκτός από την τοποθέτηση του μεντεσέ μέσα στον λαμπά και ανάλογα με τον τρόπο κατασκευής που θα επιλέξει ο πελάτης. Ανάμεσα στις επιλογές που προσφέρονται είναι: Η δυνατότητα κουφώματος του πατζουριού ικανοποιεί τις απαιτήσεις μερικού αερισμού και σκίασης Με οβαλίνα 36x7 mm Με αεριζόμενη περσίδα Με σκαλιέρα αλουμινίου και Με ταμπλά διακοσμητικό σε οποιοδήποτε σχέδιο και διάσταση και τοποθετημένο σε οποιοδήποτε σημείο επιλέξει ο πελάτης (πάνω, κάτω, ενδιάμεσα). Η ασφάλεια διασφαλίζεται εκτός από το υλικό και την άριστη κατασκευή, με την χρήση ποιοτικών εξαρτημάτων όπως τα μάσκουλα της ROTO u-pvc που διαθέτουν και ανεμοπαγίδα για άνοιγμα και στερέωμα στις 180 o και την πατζουρόβεργα ROTO που επιτρέπει το κούφωμα των φύλλων για τον μερικό αερισμό και την μερική σκίαση. Ενισχύεται δε από τους σύρτες που ασφαλίζουν κάθε φύλλο. Η STYLETECH.sa προσδιορίζοντας τις ανάγκες των χρηστών και τους στόχους των κατασκευαστών, διαθέτει σε χονδρική πώληση, με προσιτή τιμή για τους επαγγελματίες και στις επιθυμητές διαστάσεις τα παραδοσιακά πατζούρια με την εγγύηση που απορρέει από την εμπειρία της και την τεχνογνωσία της. Η ανταπόκριση δε της αγοράς το τελευταίο διάστημα που διατίθεται το προϊόν, είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική. Η STYLETECH.sa σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε από μιά μεγάλη γκάμα τύπων

4 παντζουριών ανάλογα το ύφος που θέλεται να δώσεται στην εξωτερική όψη της κατοικία σας. Μπορείτε να κάνετε το σπίτι σας να μοιάζει πιο παραδοσιακό και πιο μοντέρνο ταυτόχρονα. Τα παντζούρια αποτελούν σύστημα σκίασης και ασφάλειας της κατοικία σας. Κατασκευάζονται με υλικά αρίστης ποιότητας από εξειδικευμένους τεχνίτες για να παρέχουν την μέγιστη λειτουργικότητα & ασφάλεια. Είδη παντζουριών Παραδοσιακά ανοιγόμενα προς τα έξω PVC. Παραδοσιακά ανοιγόμενα προς τα έξω Αλουμινίου. Συρόμενα Αλουμινίου χωνευτά ή εξωτερικά στον τοίχο. Ρυθμιζόμενα μασκουλα με προστασία κατά της διάβρωσης σε Μαύρο χρώμα. Σύστημα κλειδώματος με παντζουρόβεργα παραδοσιακού τύπου με ενσωματωμένη ασφάλεια. Ανεμοστηρίγματα τοίχου απλα ή αυτόματα ανάλογα τον τύπο παντζουριού που προφυλάσσουν τα παντζούρια από τον αέρα. Δυνατότητα κατασκευής μονόφυλλων, δίφυλλων, τρίφυλλων και τετράφυλλων παντζουριών, με επιλογή τύπου γεμίσματος όπως οβαλίνα, αχλαδάκι, καμπανάκι, ραμποτέ & πάνελ ή συνδυασμός αυτών και σύμφωνα με την αισθητική που επιθυμείτε. Τα PVC παντζούρια διατίθονται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και υφής ξύλου με ακρυλικές επενδύσεις (Folie). Τα παντζούρια αλουμινίου διατίθονται βαμμένα με ηλεκτροστατική βαφή σε οποιοδήποτε χρώμα Ral, μάτ αποχρώσεις, μεταλλικά χρώματα, ειδικά χρώματα, σε απομίμηση ξύλου αλλά και με ακρυλικές επενδύσεις (Folie).

5 Τα παντζούρια συμβάλλουν στο στυλ της πρόσοψης ενός κτιρίου. Προσωπικές επιλογές και αρχιτεκτονικές απαιτήσεις μπορούν να κατασκευαστούν επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη πληθώρα πιθανών συνδυασμών. (μονόφυλλα, δίφυλλα, τρίφυλλα κλπ.) Με τα παντζούρια μπορεί το φως, η σκίαση και η θέα να ρυθμιστεί, επίσης με τα παντζούρια κλειστά βελτιώνεται η ασφάλεια, η θερμομόνωση και ηχομόνωση. Στην STYLETECH.sa ανάλογα με τις απαιτήσεις σας μπορούμε να κατασκευάσουμε παντζούρια (συρόμενα ή ανοιγόμενα) αλουμινίου ή PVC επιλέγοντας τον χρωματισμό που ταιριάζει στις αισθητικές και αρχιτεκτονικές ανάγκες σας.

6 Το πρωτοποριακό σύστημα παντζουριού για σύγχρονο και παραδοσιακό Design Τα παντζούρια προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα σε δυνατότητες τοποθέτησης: Ως ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό στο σπίτι, ως προστασία από περίεργα βλέμματα, ως προστασία από τον ήλιο και για τη ρύθμιση της θερμοκρασίας εσωτερικού χώρου. Τα πρωτοποριακά παντζούρια SOL-Design, μπορούν να συνδυαστούν με οποιαδήποτε αρχιτεκτονική, χάρη στην ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων. Το σύστημα είναι κατάλληλο για όλα τα ανοίγματα. Η υψηλή ποιότητα των παντζουριών SOL- Design, επιβεβαιώθηκε από εξωτερικούς ελέγχους στο ινστιτούτο IFT Rosenheim. Σε πρωτοποριακό σχεδιασμό η STYLETECH.sa ενισχύει εσωτερικά τις περσίδες των παντζουριών της με αλουμίνιο για μεγαλύτερη αντοχή και αντικλεπτική προστασία. Διατίθενται διάφοροι τύποι πχ με ταμπλά ή περσίδες για παραδοσιακό ή σύγχρονο design καθώς επίσης υπάρχει η δυνατότητα κίνησης των περσίδων. Επίσης υπάρχει δυνατότητα επιλογής INOX μάσκουλων. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και συνδυάζουν άριστη τεχνολογία και αισθητική. Pvc Παντζούρια σε τιμές πολύ οικονομικές. Γαλλικό σύστημα σε Παντζούρια Pvc με κινητές ή σταθερές περσίδες σε τιμές πολύ οικονομικές. Εξαιρετικά σταθερό λόγο του ενισχυμένου πτυσσόμενου μεταλλικού σκελετού ο οποίος μοντάρετε με πλαστικές γωνίες συνδετήρια που θυροκολλούνται στίς γωνίες, έτσι εγγυώμαστε την στατική του κατασκευή. Όλα τα εξαρτήματα είναι του γερμανικού οίκου ROTO με ειδικές sea side class βαφές. Όλα τα προφίλ παράγονται από μάζα PVC-U με μεγάλη αντοχή ακόμη και σε παραθαλάσσιες περιοχές.

7 Παντζούρια τιμές εξαιρετικές και με ελάχιστη συντήρηση! Διατίθεται ως αναδιπλούμενο με ένα-δυο-τρία ή τέσσερα φύλλα για παλαιά ή νέα κτίρια. Μία κλειστή έκδοση (ραμποτέ) είναι επίσης διαθέσιμη για μέγιστο σκοτάδι. Ο χρωματισμός των κουφωμάτων αναβαθμίζει αισθητικά το τελικό προϊόν και βέβαια επηρεάζει και το κόστος του. PVC: Ακρυλικά χρώματα ακολουθούν την τυπολογία RAL (ως συνήθως περιορισμένος αριθμός επιλογών) Απολαύστε τέλεια θέα, ήλιο και προστασία από την κακοκαιρία. Πέρα από τις εξαιρετικές σε παντζούρια τιμές, είναι επίσης διαθέσιμα και σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, μονόχρωμα αλλά και απομιμήσεις ξύλου. Επίσης έχει ιδιαίτερα χαμηλές απαίτησης σε φροντίδα και συντήρηση. Η σταθερότητα στήριξης, η ποικιλία σε σχέδια και χρωματισμούς, οι ειδικοί μηχανισμοί και οι ιδιότητες του συνθετικού υλικού με το οποίο έχουν κατασκευαστεί μετατρέπουν τα συνθετικά παντζούρια STYLETECH.sa σε μία εξαιρετικά ασφαλή επιλογή για κάθε κτίριο, ανεξάρτητα από την αρχιτεκτονική του γραμμή. Επιπλέον πλεονέκτημα, τα μάσκουλα των παντζουριών (εξαρτήματα που συντελούν στη στήριξη του παντζουριού), κατασκευασμένα στη Γερμανία από την εταιρία Roto.

8 Για την τοποθέτηση των παντζουριών 1. Όταν έχουμε ένα μονόφυλλο παντζούρι, μπαίνει μάσκουλο Νο 1 που σημαίνει ότι το παντζούρι τοποθετείται 8 cm από την έξω πλευρά του τοίχου. 2. Όταν έχουμε ένα δίφυλλο παντζούρι μπαίνει μάσκουλο Νο 1 που σημαίνει ότι το παντζούρι τοποθετείται 8 cm από την έξω πλευρά του τοίχου. 3. Όταν έχουμε ένα τετράφυλλο παντζούρι μπαίνει μάσκουλο Νο 2 που σημαίνει ότι το παντζούρι τοποθετείται 8 cm από την έξω πλευρά του τοίχου Όταν έχουμε ένα δίφυλλο σπαστό παντζούρι, μπαίνει μάσκουλο Νο 2 που σημαίνει ότι το παντζούρι τοποθετείται 8 cm από την έξω πλευρά του τοίχου. 5. Όταν έχουμε ένα τρίφυλλο παντζούρι μπαίνει μάσκουλο Νο 1 στο μονό φύλλο και μάσκουλο Νο 2 στην μεριά με τα δύο φύλλα και τοποθετείται 8 cm από την έξω πλευρά του τοίχου. 6. Όταν οι λαμπάδες είναι πάρα πολύ μεγάλοι π.χ cm καλό είναι το παντζούρι να κολλάει στη κάσα του κουφώματος και να τοποθετείται με μάσκουλο Νο 0 (90ο) II II Il

9 Σημειώσεις 1. Δεν είναι δυνατόν σε μεγάλους λαμπάδες να προσπαθήσουμε να τους καλύψουμε με διακοσμητικές. Επίσης δεν είναι δυνατόν να φτάσουμε στα όρια τοποθετώντας μεγάλα μάσκουλα (π.χ. Νο 3). Στην προσπάθεια μας να ενώσουμε κουφώματα και παντζουρόκασα μαζί, τα παραπάνω θέτουν εκτός προδιαγραφών την λειτουργία των παντζουριών και ανεβάζουν τα κοστολόγια. Για τους παραπάνω λόγους παρακαλούνται οι συνεργάτες πωλητές να ενημερώνουν ανάλογα τους τελικούς πελάτες για τον τρόπο τοποθέτησης των παντζουριών, για να μην υπάρχουν τυχόν μελλοντικές παρεξηγήσεις και στην συνέχεια αναστατώσεις των ιδίων. Σε περίπτωση που ο πελάτης επιμένει, παρακαλούμε να έρθετε σε επαφή με το τμήμα τεχνικών προδιαγραφών έτσι ώστε να παρθεί μια κοινή λύση Η προτείνει για περιοχές με δυνατούς ανέμους (π.χ. Νησιά) να βάζετε Stopper τοίχου. 3.Εφόσον δεν μας ζητηθεί στην παραγγελία σαν Στάνταρ χρώμα για τα μάσκουλα θεωρούμε το μαύρο. Άλλες επιλογές είναι το λευκό και το ασημί με την ανάλογη χρονική καθυστέρηση και επιβάρυνση. Ανατρέξτε στην σελίδα με τα αξεσουάρ παντζουριών. Οριζόντια ταφ 1. Όταν το ύψος του παραθύρου είναι από 150cm έως 180cm μπαίνει υποχρεωτικά οριζ. ταφ στα 63,80cm (κέντρο ταφ). Το κέντρο ταφ ορίζεται από κάτω προς τα πάνω. 2. Όταν το ύψος της μπαλκονόπορτας είναι από 190cm έως 260cm μπαίνει υποχρεωτικά οριζ. ταφ στα107,80cm (κέντρο ταφ). Το κέντρο ταφ ορίζεται από κάτω προς τα πάνω. Κάθετα ταφ 1. Στα μονόφυλλα όταν το φάρδος της κάσας είναι πάνω από 64,70cm μπαίνει κάθετο ταφ. 2. Στα δίφυλλα όταν το φάρδος της κάσας είναι πάνω από 121,00cm μπαίνει κάθετο ταφ. 3. Στα δίφυλλα σπαστά όταν το φάρδος της κάσας είναι πάνω από 118,00cm μπαίνει κάθετο ταφ. 4. Στα τρίφυλλα όταν το φάρδος της κάσας είναι πάνω από 173,00cm μπαίνει κάθετο ταφ. 5. Στα τετράφυλλα όταν το φάρδος της κάσας είναι πάνω από 227,00cm μπαίνει κάθετο ταφ. Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας στα προϊόντα της εταιρίας μας. H STYLETECH.sa είναι μια κατασκευαστική εταιρία κουφωμάτων αλουμινίου. Ιδρύθηκε το 1992 και είναι από τις πιο ραγδαία αναπτυσσόμενες του κλάδου. Πέρα από τον άρτιο και σύγχρονο μηχανολογικό μας εξοπλισμό αλλά και το εξειδικευμένο προσωπικό, έχουμε αποκτήσει τα απαιτούμενα πιστοποιητικά ποιότητος. Παράγουμε και τοποθετούμε κουφώματα αλουμινίου σιδήρου και συνθετικά κλασσικής μορφής (ανοιγόμενα, συρόμενα, επάλληλα) ή ειδικής μορφής (φυσαρμόνικες, συρόμενα/ανακλινόμενα, θερμοδιακοπτόμενα και συνδυασμούς αλουμινίου-ξύλου) σε πολλούς χρωματισμούς, απλούς, μεταλλικούς ή απομίμησης ξύλου. Στα πατζούρια έχουμε την δυνατότητα να παράγουμε δικό μας προφίλ το οποίο είναι πιστοποιημένος με αποκλειστικότητα σε 9 μποφόρ και class 6. Μπορεί να κατασκευαστεί σε μονόφυλλο, δίφυλλο, τρίφυλλο, τετράφυλλο και εξάφυλλο. Δίνουμε μεγάλη σημασία στην λεπτομέρεια και την λειτουργικότητα της κατασκευής, για αυτό οι συνδέσεις κουφωμάτων βαρέων προφίλ και Θέρμο γίνονται με δέσιμο πρέσας,

10

11 ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ REHAU ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ Τα παράθυρα με προφίλ REHAU χαρακτηρίζονται από την ποιότητα, τα σύγχρονα τεχνολογικά πρότυπα, τον πρακτικό χειρισμό και τη μεγάλη ευκολία στη φροντίδα χάρη στην λεία τους επιφάνεια. Παράθυρα από προφίλ REHAU γνωστά και εγγυημένα λόγω των αξιόπιστων χαρακτηριστικών τους: - Απαιτητικός σχεδιασμός σε σχήμα και χρώμα - Εύκολος καθαρισμός και φροντίδα χάρη στις υψηλής ποιότητας επιφάνειες των προφίλ - Ιδιαίτερη αντοχή στις καιρικές συνθήκες - Σταθερή αξία - Εξειδικευμένη ηχομόνωση - Θερμομόνωση στα μέτρα σας - Αντιδιαρρηκτική Προστασία Σε αυτό το έντυπο σας δίνουμε αξιόλογες συμβουλές και πληροφορίες για τη σωστή προστασία, τη συντήρηση και τον χειρισμό των παραθύρων σας από προφίλ REHAU. Επιπλέον, σας δίνουμε οδηγίες για σωστό και ενεργειακά οικονομικό αερισμό, έτσι ώστε στο σπίτι σας να επικρατεί ένα ευχάριστο κλίμα. Το έχετε δει; Η REHAU σας προσφέρει το ιδανικό συμπληρωματικό πρόγραμμα, ταιριαστό με τα παράθυρά σας από προφίλ REHAU. Η εταιρεία με χαρά θα σας προτείνει: - Εισόδους σπιτιού - Συρόμενες πόρτες - Παντζούρια - Αίθρια με προφίλ REHAU 2

12 3

13 ΑΠΛΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ Τι πρέπει να κάνω αρχικά; Αφαιρέστε την ταινία προστασίας αμέσως μετά την τοποθέτηση του κουφώματος. Πώς γίνεται η τακτική φροντίδα του πλαισίου; Για να απομακρύνετε τις βρωμιές που υπάρχουν λόγω σκόνης ή βροχής, απλώς χρησιμοποιήστε ένα κοινό καθαριστικό του εμπορίου ή το καθαριστικό REHAU* και ένα μαλακό πανί. Πώς γίνεται η τακτική φροντίδα του τζαμιού; Τα τζάμια του παραθύρου καθαρίζονται καλύτερα με καθαρό, ζεστό νερό και ένα κομμάτι δέρμα σαμουά. Προσοχή: - Μη χρησιμοποιείτε ισχυρά, διαλυτικά και γυαλιστικά μέσα ή διαλυτικά καθαριστικά όπως π.χ. ρητίνη, ασετόν κλπ. - Μη χρησιμοποιείτε λειαντικά μέσα. - Μη χρησιμοποιείτε σκληρά αντικείμενα όπως π.χ. σπάτουλες, βούρτσες, σκληρά σφουγγάρια κλπ. Τι πρέπει να προσέχετε σε περίπτωση επίμονης βρωμιάς; Λόγω επιβάρυνσης του αέρα (σκουριά, βιομηχανική σκόνη, καυσαέρια βενζίνης), για παράδειγμα κοντά σε βιομηχανίες και σιδηροδρόμους, μπορεί να δημιουργηθεί συσσώρευση βρωμιάς που δύσκολα αφαιρείται. Σας προτείνουμε να κάνετε τακτικό καθαρισμό με το καθαριστικό REHAU* για την απομάκρυνση και τη μείωση της συσσώρευσης αυτής. * Το καθαριστικό REHAU διατίθεται για: - λευκά/έγχρωμα προφίλ - προφίλ ντυμένα με φόιλ 4

14 Συμβουλή: Για τη σωστή φροντίδα των παραθύρων σας χρησιμοποιήστε καθαριστικό REHAU. 5

15 ΣΩΣΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ Πώς γίνεται η συντήρηση των μηχανισμών; Τουλάχιστον μία φορά το χρόνο θα πρέπει να βάζετε μια σταγόνα λάδι στους μηχανισμούς που κινούνται, έτσι ώστε τα παράθυρά σας να συνεχίζουν να ανοίγουν και να κλείνουν χωρίς προστριβές. Πρόταση: Για συνεχή λειτουργία χωρίς προβλήματα, σας προτείνουμε να απευθύνεστε για τη συντήρηση των μηχανισμών όσον αφορά τη σταθερότητα, την κινητικότητα και τη λειτουργικότητά τους σε κάποιον συνεργάτη της REHAU. 6

16 Πώς γίνεται η συντήρηση των λάστιχων; Καθαρίζετε τα λάστιχα με νερό και να τα περνάτε τακτικά με σιλικόνη. Τι χρειάζεστε για τη φροντίδα και τη συντήρηση των κουφωμάτων σας: - Κοινό καθαριστικό του εμπορίου για τον τακτικό καθαρισμό των τζαμιών και των πλαισίων από εύκολες βρωμιές. - Δέρμα σαμουά για διάφανη ορατότητα. - Καθαριστικό REHAU για επαγγελματικό καθαρισμό και φροντίδα των πλαισίων, κυρίως σε σκληρές βρωμιές και σε βρωμιές που οφείλονται στις συνθήκες του περιβάλλοντος χώρου. Διατίθεται από την εταιρεία κουφωμάτων. - Λάδι για τους μηχανισμούς. - Μαλακά πανιά για τη διατήρηση της όμορφης και στιλπνής επιφάνειας των προφίλ REHAU. - Σιλικόνη για τη λίπανση των λάστιχων. Διατίθεται από την εταιρεία κουφωμάτων. 7

17 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ Τα σύγχρονα παράθυρα και πόρτες κλείνουν αεροστεγώς και εξοικονομούν θερμική ενέργεια. Ακόμα και στα παλιά κτίρια, η αλλαγή του αέρα μειώνεται αισθητά με τη χρήση των σύγχρονων υλικών και τεχνολογιών. Λόγω αυτής της στεγανότητας, ο τακτικός αερισμός των κουφωμάτων είναι απαραίτητος. Μέσω της συνεχούς αλλαγής αέρα ρυθμίζεται η υγρασία του δωματίου και εμποδίζονται οι ζημιές στην κατασκευή, η δημιουργία μούχλας και το δυσάρεστο κλίμα μέσα στο σπίτι. 8

18 Στον κατοικισμένο χώρο παράγονται πάντα υδρατμοί. Υπολογίζεται ότι: Αναπνοή ανθρώπου 1-2 λίτρα ανά ημέρα και άτομο Μαγειρική (μέχρι 4 άτομα) 1-2 λίτρα ανά ημέρα Σε ένα σπίτι με 4 άτομα απελευθερώνονται κατά τη διάρκεια της ημέρας περίπου 10 λίτρα νερού στον αέρα του δωματίου. Γι αυτό: Φροντίστε για καθαρό αέρα στα δωμάτιά σας και αντικαταστήστε τον υγρό αέρα δωματίου με φρέσκο, ξηρό εξωτερικό αέρα. Στεγνωτήριο 1,5 2,5 λίτρα ανά ημέρα Φυτά και φυτά σε γλάστρες 0,5 2 λίτρα ανά ημέρα Ντους και μπάνιο 0,5-1 λίτρα ανά ημέρα και άτομο Τι μπορεί να συμβεί σε περίπτωση ανεπαρκούς αερισμού; - Αύξηση της υγρασίας δωματίου - Υγρασία στους τοίχους - Ζημιές στη δομή του κτιρίου - Σχηματισμός Μούχλας 9

19 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΑΕΡΙΣΜΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Συνεχόμενος αερισμός: Με αυτόν τον τρόπο αερισμού, το παράθυρο είναι σε θέση ανάκλισης με αποτέλεσμα τη μικρή ανταλλαγή αέρα και άρα θα πρέπει να μείνει ανοιχτό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Γρήγορος αερισμός: Ανοίγοντας συγχρόνως όλα τα παράθυρα και τις πόρτες, δημιουργείται ένα ρεύμα που ανανεώνει πλήρως τον αέρα του σπιτιού μέσα σε δύο έως τέσσερα λεπτά μονάχα. Σε αυτό το χρονικό διάστημα τα τμήματα του κτιρίου δεν παγώνουν. Ένας αποτελεσματικός τρόπος αερισμού που ελαχιστοποιεί την απώλεια ενέργειας και τα έξοδα θέρμανσης. Γιατί είναι σημαντικός ο τακτικός αερισμός; - Ρύθμιση της υγρασίας και της θερμοκρασίας του αέρα δωματίου - Αντικατάσταση του χρησιμοποιημένου αέρα αναπνοής με μη χρησιμοποιημένο φρέσκο αέρα - Μείωση συμπυκνώματος νερού και μούχλας - Προϋπόθεση για υγιές κλίμα και ευχάριστες συνθήκες ζωής Μόνιμος αερισμός Γρήγορος αερισμός 10

20 ΣΩΣΤΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ Άνοιγμα-Ανάκλιση Λάθος χειρισμός τι κάνουμε; Ανάκλιση παραθύρου Λαβή κάθετα επάνω Άνοιγμα παραθύρου Λαβή οριζόντια Θέση ανάκλισης Με ανοιχτό το παράθυρο φέρετε τη λαβή στη θέση ανάκλισης. Το φύλλο απελευθερώνεται από την ασφάλισή του. Ακολουθήστε την εξής διαδικασία: Κλείσιμο παραθύρου Λαβή κάθετα κάτω Θέση ανοίγματος Άνοιγμα Κλείσιμο παραθύρου Λαβή κάθετα κάτω Ανάκλιση Είτε: Ανάκλιση παραθύρου Λαβή κάθετα επάνω Κλείσιμο παραθύρου Λαβή κάθετα κάτω Άνοιγμα παραθύρου Λαβή οριζόντια είτε: Ανάκλιση παραθύρου Λαβή οριζόντια Θέση ανοίγματος Θέση ανάκλισης 1. Αφήστε τη λαβή στη θέση ανάκλισης. 2. Πιέστε πλήρως το φύλλο στο πλαίσιο. 3. Περιστρέψτε τη λαβή κατά 180 προς τα κάτω στη θέση ασφάλισης. 4. Τώρα μπορείτε ξανά να χειριστείτε το παράθυρο κανονικά. 11

21 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΘΥΡΟΥ Κίνδυνος πιασίματος Υπάρχει κίνδυνος να πιαστείτε στο άνοιγμα μεταξύ φύλλου και πλαισίου. Όταν το παράθυρο είναι ανοιχτό, υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού λόγω ρεύματος αέρα. Κλείνετε το παράθυρο όταν έχει αέρα. Κίνδυνος πτώσης Ειδικά αν υπάρχουν παιδιά στο σπίτι, προσέξτε να μην μένει ποτέ το παράθυρο ανοιχτό χωρίς να τα επιτηρείτε. Μην επιβαρύνετε το παράθυρο Μη χρησιμοποιείτε το φύλλο του παραθύρου ως κρεμάστρα ή σκάλα. 12

22 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ Αν παρά τις φροντίδες σας υπάρξουν δυσλειτουργίες στα παράθυρά σας, ο εξειδικευμένος συνεργάτης της REHAU θα χαρεί να σας βοηθήσει. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι ζημιές στην επιφάνεια που οφείλονται σε μη τήρηση της απαιτούμενης φροντίδας ή έχουν προκληθεί από πρόθεση δεν καλύπτονται από την εγγύηση. Αυτό ισχύει κυρίως για σκληρές και επίμονες βρωμιές. Ζημιές στην επιφάνεια που οφείλονται σε ισχυρά ή/και γυαλιστικά καθαριστικά επίσης δεν καλύπτονται από την εγγύηση. Θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο τα καθαριστικά που προτείνονται. 13

23 ΕΠΩΝΥΜΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΥΠΕΡΑΞΙΑΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΦΙΛ REHAU Με περισσότερα από 40 χρόνια πείρας, η εταιρεία REHAU είναι πρωτοπόρος στην κατασκευή συστημάτων προφίλ για κουφώματα. Πάντοτε επικεντρωμένα στον τέλειο συνδυασμό γνώσης και εξέλιξης, τα προφίλ κουφωμάτων της REHAU αποτελούν σύμβολο για τις μελλοντικές λύσεις ποιότητας που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Με παράθυρα κατασκευασμένα και προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις του σπιτιού σας, η εξειδικευμένη εταιρεία παραθύρων φροντίζει και για την ποιότητα της τοποθέτησης: εκπαιδευμένοι συνεργάτες που στηρίζονται στη σύγχρονη τεχνολογία δεσμεύονται να σας δώσουν το καλύτερο αποτέλεσμα και στο σπίτι σας. Οι προϋποθέσεις για την επιτυχία δημιουργούνται εξαρχής. Η εταιρεία σας συμβουλεύει επαγγελματικά για όλα τα θέματα που έχουν σχέση με τα παράθυρα, από το σχεδιασμό και την ασφάλεια μέχρι τη θερμομόνωση και την ηχομόνωση και βρίσκεται στο πλάι σας πριν και μετά την τοποθέτηση. Ποιότητα από κάθε άποψη και προοπτική! Ρωτήστε τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας για τα οικονομικά και πολύπλευρα κουφώματα με συστήματα προφίλ REHAU και χαρείτε την επώνυμη ποιότητα που σας προσφέρουμε!

ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ REHAU

ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ REHAU ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ REHAU ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ Τα παράθυρα με προφίλ REHAU χαρακτηρίζονται από την ποιότητα, τα σύγχρονα τεχνολογικά πρότυπα, τον πρακτικό χειρισμό και τη μεγάλη ευκολία στη

Διαβάστε περισσότερα

Συνεχώς αναβαθμίζουμε τον στόλο των μηχανημάτων, για να μπορούμε να παράγουμε κουφώματα και κατασκευές που πρώτα θα αρέσουν σε εμάς, για να είμαστε

Συνεχώς αναβαθμίζουμε τον στόλο των μηχανημάτων, για να μπορούμε να παράγουμε κουφώματα και κατασκευές που πρώτα θα αρέσουν σε εμάς, για να είμαστε Συνεχώς αναβαθμίζουμε τον στόλο των μηχανημάτων, για να μπορούμε να παράγουμε κουφώματα και κατασκευές που πρώτα θα αρέσουν σε εμάς, για να είμαστε σίγουροι πως θα αρέσουν και σε εσάς. H STYLETECH είναι

Διαβάστε περισσότερα

STYLETECH.sa.

STYLETECH.sa. Σε συνδυασμό με το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό της, δημιουργεί και τοποθετεί πόρτες και παράθυρα υψηλής ποιότητας και αντοχής που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα απαιτήσεων και δίνουν ιδιαίτερο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χειρισμού, συντήρησης και επισκευής των ξύλινων παραθύρων και πορτών

Οδηγίες χειρισμού, συντήρησης και επισκευής των ξύλινων παραθύρων και πορτών Αξιότιμες κυρίες και αξιότιμοι κύριοι, Καλορίζικα τα καινούρια σας παράθυρα και σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας. Συντάξαμε τις οδηγίες χειρισμού, συντήρησης και επισκευής για να διατηρήσετε τα

Διαβάστε περισσότερα

Εμπειρία. υψηλών επιδόσεων. U w μέχρι. W/(m 2 K) KBE 76 Centre seal system. Κουφωμάτων

Εμπειρία. υψηλών επιδόσεων. U w μέχρι. W/(m 2 K) KBE 76 Centre seal system. Κουφωμάτων Εμπειρία υψηλών επιδόσεων U w μέχρι 0.73 W/(m 2 K) KBE 76 Centre seal system Κουφωμάτων KBE 76: Απλετο φως και ενεργειακή Χάρη στη νέα τεχνολογία των προφίλ, μπορεί να κατασκευαστούν παράθυρα με μεγάλες

Διαβάστε περισσότερα

Απολαύστε τις καλοκαιρινές σας βραδιές ήσυχοι και χωρίς την ενοχλητική παρουσία των εντόμων, σε ένα σωστά αεριζόμενο χώρο.

Απολαύστε τις καλοκαιρινές σας βραδιές ήσυχοι και χωρίς την ενοχλητική παρουσία των εντόμων, σε ένα σωστά αεριζόμενο χώρο. Οι σίτες της ΑΜΠΑΤΖΗΣ έρχονται να αναδείξουν κάθε κατασκευή που αναζητά καινοτομία και μια σειρά από πλεονεκτήματα χρήσης. Οεξειδικευμένος σχεδιασμός των σιτών που σας παρέχουμε σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΩΝ. Roto Fentro. Σύγχρονος σχεδιασµός Τέλεια λειτουργία.

ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΩΝ. Roto Fentro. Σύγχρονος σχεδιασµός Τέλεια λειτουργία. ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΩΝ Roto Fentro Σύγχρονος σχεδιασµός Τέλεια λειτουργία. FENTRO ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΩΝ. Fentro : Eνα ευέλικτο πρόγραµµα µηχανισµών παντζουριών πολλαπλών

Διαβάστε περισσότερα

ΜΈΓΙΣΤΗ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΉ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ STYLETECH.SA

ΜΈΓΙΣΤΗ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΉ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ STYLETECH.SA ΜΈΓΙΣΤΗ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΉ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ STYLETECH.SA ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ ΕΜΆΣ ΕΊΝΑΙ ΧΑΡΆ ΚΑΙ ΤΙΜΉ ΚΆΘΕ ΦΟΡΆ ΠΟΎ ΚΆΠΟΙΟΣ ΕΠΙΛΈΓΕΙ ΠΡΟΪΌΝΤΑ STYLETECH.SA ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΕΙΚΟΣΑΕΤΉ ΠΕΊΡΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΑΝΤΙΚΕΊΜΕΝΟ ΜΠΟΡΟΎΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων με Συστήματα Αλουμινίου Europa

Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων με Συστήματα Αλουμινίου Europa Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων με Συστήματα Αλουμινίου Europa Κατηγορίες Κατασκευών Τα Συστήματα Αλουμινίου Europa πρωτοπορούν και στην αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων, με σειρές που ικανοποιούν

Διαβάστε περισσότερα

Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων με Συστήματα Αλουμινίου Europa

Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων με Συστήματα Αλουμινίου Europa Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων με Συστήματα Αλουμινίου Europa Κατηγορίες Κατασκευών Τα Συστήματα Αλουμινίου Europa πρωτοπορούν και στην αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων, με σειρές που ικανοποιούν

Διαβάστε περισσότερα

περιεχόμενα προφίλ εταιρείας χυτά πάνελ αλουμινίου / ψάθες κάγκελα αλουμινίου KIT-SYSTEM πάνελ από προφίλ αλουμινίου / ψάθες σκάλες

περιεχόμενα προφίλ εταιρείας χυτά πάνελ αλουμινίου / ψάθες κάγκελα αλουμινίου KIT-SYSTEM πάνελ από προφίλ αλουμινίου / ψάθες σκάλες κατάλογος 2010 περιεχόμενα προφίλ εταιρείας 04 χυτά πάνελ αλουμινίου / ψάθες 09 κάγκελα αλουμινίου KIT-SYSTEM 17 πάνελ από προφίλ αλουμινίου / ψάθες 27 σκάλες 35 περίφραξη αλουμινίου 39 καγκελόπορτες αλουμινίου

Διαβάστε περισσότερα

ALUMINIUM DOOR SYSTEMS

ALUMINIUM DOOR SYSTEMS ALUMINIUM DOOR SYSTEMS ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΜΕ ΠΡΟΦΙΛ SCHÜCO ADS 90.SI ADS 75.SI 2 Aluminium Door Systems Η ενεργειακή απόδοση και ο θερμικός συντελεστής διαδραματίζουν ολοένα και σημαντικότερο

Διαβάστε περισσότερα

MACO RUSTICO. Μηχανισμοί πατζουριών. Οδηγίες τοποθέτησης. Τεχνολογία σε κίνηση

MACO RUSTICO. Μηχανισμοί πατζουριών. Οδηγίες τοποθέτησης. Τεχνολογία σε κίνηση MACO RUSTICO Μηχανισμοί πατζουριών Οδηγίες τοποθέτησης! Προσοχή!!! Ακολουθείστε πιστά τις οδηγίες συναρμολόγησης. Σε αντίθετη περίπτωση, υπάρχει κίνδυνος για την ασφάλειά σας! Υπολογισμός και συναρμολόγηση

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικής Αντιστάσεως 85, Καλαμαριά SMARTIA. Classic Line MULTISLIDING 80

Εθνικής Αντιστάσεως 85, Καλαμαριά SMARTIA. Classic Line MULTISLIDING 80 Εθνικής Αντιστάσεως 85, Καλαμαριά SMARTIA Classic Line MULTISLIDING 80 Uw

Διαβάστε περισσότερα

Κουφώματα αλουμινίου και ο ρόλος τους στην ενεργειακή αναβάθμιση των κατοικιών

Κουφώματα αλουμινίου και ο ρόλος τους στην ενεργειακή αναβάθμιση των κατοικιών Κουφώματα αλουμινίου και ο ρόλος τους στην ενεργειακή αναβάθμιση των κατοικιών Θεόφιλος Παγιάτης Γ.Γ. ΠΟΒΑΣ Σύμφωνα με τα έως τώρα στατιστικά στοιχεία από τα Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) που

Διαβάστε περισσότερα

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. Συστήματα Γερμανικών Ξύλινων Κουφωμάτων

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. Συστήματα Γερμανικών Ξύλινων Κουφωμάτων www.ergomasif.gr ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ISARHOLZ INO 68 ΠΡΟΦΙΛ 68Χ82 ΧΙΛ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.διαστάσεις και προφίλ κατοπιν DIN 68121.Μόρσα διπλά και τριπλά, ενώσεις γωνιών με κόλληση D4 κατόπιν ΕΝ 204

Διαβάστε περισσότερα

2 Schüco. Περιεχόμενα

2 Schüco. Περιεχόμενα 2 Schüco Περιεχόμενα Περιεχόμενα Schüco 3 Πληροφορίες ασφάλειας Απρόσκοπτη θέα - Σταθερές αξίες 5 Πληροφορίες ασφάλειας 6 Σφάλματα χρήσης 8 Καθαρισμός και συντήρηση 10 Γενικές υποδείξεις Υλικά καθαρισμού

Διαβάστε περισσότερα

Εξοικονομήστε ενέργεια. Εξασφαλίστε καλύτερη ποιότητα ζωής! / 1

Εξοικονομήστε ενέργεια. Εξασφαλίστε καλύτερη ποιότητα ζωής! / 1 Εξοικονομήστε ενέργεια. Εξασφαλίστε καλύτερη ποιότητα ζωής! / 1 Η EXALCO, με υπευθυνότητα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, δημιούργησε τη σειρά EXALCO ECONOMY Σχεδιάζοντας τις ιδανικές λύσεις για την

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ALOUSYSTEM. Alousystem 100inox

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ALOUSYSTEM. Alousystem 100inox ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ALOUSYSTEM Alousystem 100inox Το σύστημα αλουμινίου Alousystem 100inox αποτελεί ένα από τα πιο αξιόπιστα συρόμενα συστήματα της αγοράς. Διαθέτει ανοξείδωτο οδηγό για ομαλή, αθόρυβη και χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΜΗΧ/ΣΜΟΥΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΜΗΧ/ΣΜΟΥΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ 1/2/2017 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΜΗΧ/ΣΜΟΥΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ ΣΤΑΝΤΟΡ.ΕΠΕ Βιομηχανία Kουφωμάτων Aλουμινίου & Pvc 70km Αθηνών Λαμίας,Θέση Βρύσες Αυλίδος ΤΚ.32009 (ΤΘ.210)

Διαβάστε περισσότερα

Επειδή η κλοπή έγινε καθημερινότητα...

Επειδή η κλοπή έγινε καθημερινότητα... Επειδή η κλοπή έγινε καθημερινότητα... Κοιμηθείτε άφοβα με ανοικτές τις μπαλκονόπορτες Πτυσσόμενο Παντζούρι Ασφαλείας Ασφάλεια και Λειτουργικότητα. Δυνατότητα κλειδώματος με 4 έως 8 κρυφούς πείρους Φ

Διαβάστε περισσότερα

Πασχαλίδης ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΞΥΛΟΥ

Πασχαλίδης ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΞΥΛΟΥ Πασχαλίδης Ξύλινα κουφώματα Εξώπορτες // Εσώπορτες // Παράθυρα // Μπαλκονόπορτες // Παντζούρια // Ειδικές Κατασκευές // Διακοσμητικά // Αυλόπορτες // Κάγκελα Εξοχική κατοικία, σαλόνι. Εξοχική κατοικία,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΜΗΧ/ΣΜΟΥΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΜΗΧ/ΣΜΟΥΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ 1/2/2017 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΜΗΧ/ΣΜΟΥΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ ΣΤΑΝΤΟΡ.ΕΠΕ Βιομηχανία Kουφωμάτων Aλουμινίου & Pvc 70km Αθηνών Λαμίας,Θέση Βρύσες Αυλίδος ΤΚ.32009 (ΤΘ.210)

Διαβάστε περισσότερα

Τώρα Οικονομία & Ποιότητα πάνε Μαζί

Τώρα Οικονομία & Ποιότητα πάνε Μαζί ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Τώρα Οικονομία & Ποιότητα πάνε Μαζί Νέο σύστημα σήτας PLISSE www.primasystems.gr Μια νέα πρόταση για την αγορά, που επιζητά την πραγματικά ποιοτική επώνυμη πρόταση στο

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α Τ Α Λ Ο Γ Ο Σ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Ω Ν

Κ Α Τ Α Λ Ο Γ Ο Σ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Ω Ν Κ Α Τ Α Λ Ο Γ Ο Σ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Ω Ν 1011 Σελ. 6 1010 Σελ. 6 1015 Σελ. 6 1020 Σελ. 7 1031 Σελ. 8 1030 Σελ. 8 1035 Σελ. 8 1071 Σελ. 12 1070 Σελ. 12 1075 Σελ. 12 1080 Σελ. 13 SP 3112 Σελ. 16 SP 3102

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΑ ΠΑΤΖΟΥΡΙΑ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΑ ΠΑΤΖΟΥΡΙΑ 1/3/2013 1 1/1/2012 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΑ ΠΑΤΖΟΥΡΙΑ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ 2 1/3/2013 ΣΕΛΙΔΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1 Εξώφυλλο 2 Ευρετήριο 3 Μονόφυλλο ανοιγομενο πατζούρι αλουμινίου 4 Μονόφυλλο ανοιγομενο

Διαβάστε περισσότερα

TROCAL, ETEM, SALAMANDER,

TROCAL, ETEM, SALAMANDER, Επώνυμα πιστοποιημένα συστήματα υψηλών προδιαγραφών εταιριών TROCAL, ETEM, SALAMANDER, KOMMERLING,Schuco για τα οποία σας δίνουμε ΧΡΥΣΗ ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ 10 ΕΤΩΝ και κατασκευάζονται με τα πιο σύγχρονα αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί κύριοι, Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την εισαγωγή νέων προϊόντων στην γκάμα της FAKRO : Κάθετα και συρόμενα κουφώματα.

Αγαπητοί κύριοι, Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την εισαγωγή νέων προϊόντων στην γκάμα της FAKRO : Κάθετα και συρόμενα κουφώματα. ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ Αγαπητοί κύριοι, Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την εισαγωγή νέων προϊόντων στην γκάμα της FAKRO : Κάθετα και συρόμενα κουφώματα. Η δυναμική ανάπτυξη της εταιρείας,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΦΝΙΚΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΥΕ ΞΤΛΙΝΩΝ ΚΟΤΥΩΜΑΣΩΝ

ΣΕΦΝΙΚΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΥΕ ΞΤΛΙΝΩΝ ΚΟΤΥΩΜΑΣΩΝ ΣΕΦΝΙΚΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΥΕ ΞΤΛΙΝΩΝ ΚΟΤΥΩΜΑΣΩΝ Η Dr. DOM διαθέτει ξύλινα κουφώματα τα οποία είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με την προδιαγραφή DIN 18545 T2, βάσει της τεχνολογίας EURO J68 με τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

Διαβάστε περισσότερα

Κουφώµατα Κουφώµατα Συρώµενα Φυσαρµόνικα (Σπαστά) OÀºøª π OÀºøª π

Κουφώµατα Κουφώµατα Συρώµενα Φυσαρµόνικα (Σπαστά) OÀºøª π OÀºøª π Κουφώµατα Συρώµενα Κουφώµατα Φυσαρµόνικα (Σπαστά) ΣΧΕΔΙΟ 330 ΣΧΕΔΙΟ 321 ΣΧΕΔΙΟ 431 ΣΧΕΔΙΟ 532 ΣΧΕΔΙΟ 541 ΣΧΕΔΙΟ 550 ΣΧΕΔΙΟ 633 ΣΧΕΔΙΟ 651 ΣΧΕΔΙΟ 743 ΣΧΕΔΙΟ 761 ΣΧΕΔΙΟ 1 ΣΧΕΔΙΟ 5 ΣΧΕΔΙΟ 2 ΣΧΕΔΙΟ 3 ΣΧΕΔΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Παράλληλα συρόμενοι - ανακλινόμενοι μηχανισμοί, Φυσούνες. Το πρόγραμμα της G.U για παράθυρα και μπαλκονόπορτες ξύλου, PVC, και αλουμινίου

Παράλληλα συρόμενοι - ανακλινόμενοι μηχανισμοί, Φυσούνες. Το πρόγραμμα της G.U για παράθυρα και μπαλκονόπορτες ξύλου, PVC, και αλουμινίου Παράλληλα συρόμενοι - ανακλινόμενοι μηχανισμοί, Φυσούνες Το πρόγραμμα της G.U για παράθυρα και μπαλκονόπορτες ξύλου, PVC, και αλουμινίου Τα παράλληλα συρόμενα ανακλινόμενα Οι παράλληλα συρόμενοι ανακλινόμενοι

Διαβάστε περισσότερα

K MMERLING 88plus. To απόλυτο σύστημα κουφωμάτων με τις καλύτερες επιδόσεις

K MMERLING 88plus. To απόλυτο σύστημα κουφωμάτων με τις καλύτερες επιδόσεις K MMERLING 88plus To απόλυτο σύστημα κουφωμάτων με τις καλύτερες επιδόσεις Η επιχείρηση ιδρύθηκε από τον Karl K mmerling το 1897 ως εμπορική εταιρεία. Η πορεία προς την κατασκευή συνθετικών προφίλ πέρασε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΥ Η 1η κάθετη στήλη του κάθε πίνακα αφορά την διάσταση του κουφώματος και η 1η οριζόντια γραμμή το πλάτος του κουφώματος. Η τιμή του κουφώματος για τις διαστάσεις που ζητάμε

Διαβάστε περισσότερα

EXCLUSIVE DOOR PANELS

EXCLUSIVE DOOR PANELS EXCLUSIVE DOOR PANELS Quality Panels Ασφάλεια Η ασφάλεια της πόρτας είναι ένα σημαντικό κριτήριο για την επιλογή της. Τα panels exclusive κατασκευάζονται με εξωτερική λαμαρίνα αλουμινίου πάχους 3mm και

Διαβάστε περισσότερα

SUPERTHERM ST.77. Quality Products ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ME PANEL EXCLUSIVE.

SUPERTHERM ST.77. Quality Products ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ME PANEL EXCLUSIVE. ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ME PANE EXCUSIVE Quality Products www.thiral.gr 2 Aluminium Door Systems Quality Products Η νέα ολοκληρωμένη πρόταση της THIRA Supertherm ST.77 που συνδυάζει το σύστημα της EVIA 88 με

Διαβάστε περισσότερα

WWW.ERGON.COM.GR ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΙΝΑ - ΞΥΛΑΛΟΥΜΙΝΙΑ

WWW.ERGON.COM.GR ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΙΝΑ - ΞΥΛΑΛΟΥΜΙΝΙΑ WWW.ERGON.COM.GR ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΙΝΑ - ΞΥΛΑΛΟΥΜΙΝΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΩΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ APOLYTON : ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΥΨΗΛΗΣ Θ * ΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ & ΨΥΞΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

FUHR FUHR MULTISAFE. Αυτόμ ατη προστασία για αίσθηση ασφάλειας. Ο αυτόματος μηχανισμός κλειδώματος, που δεν αντιγράφεται

FUHR FUHR MULTISAFE. Αυτόμ ατη προστασία για αίσθηση ασφάλειας. Ο αυτόματος μηχανισμός κλειδώματος, που δεν αντιγράφεται Αυτόμ ατη προστασία για αίσθηση ασφάλειας Ο αυτόματος μηχανισμός κλειδώματος, που δεν αντιγράφεται FUHR Αυξημένη ασφάλεια και ευκολία για μονόφυλλες και δίφυλλες πόρτες από προφίλ αλουμινίου, ξύλου και

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ. έκδοση 2.3

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ. έκδοση 2.3 ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ έκδοση 2.3 Τι είναι το συνθετικό; Το προφίλ των συνθετικών κουφωµάτων της Εταιρείας TECON παράγεται από πολυχλωριούχο βινύλιο (pvc), το οποίο αποτελεί το τελικό

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα σκίασης Ρόλερ

Συστήματα σκίασης Ρόλερ Εσωτερική σκίαση Συστήματα σκίασης Ρόλερ Model 250A Ρόλερ με πλευρικό μηχανισμό αλυσίδας 250Α Συστήματα σκίασης Ρόλερ με πλευρικό μηχανισμό αλυσίδας ή ηλεκτροκίνησης. Τα συστήματα σκίασης ρόλερ Optima

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΜΗΧ/ΣΜΟΥΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΜΗΧ/ΣΜΟΥΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ 1/5/2015 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΜΗΧ/ΣΜΟΥΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ ΣΤΑΝΤΟΡ.ΕΠΕ Βιομηχανία Kουφωμάτων Aλουμινίου & Pvc 70km Αθηνών Λαμίας,Θέση Βρύσες Αυλίδος

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΥ Η 1η κάθετη στήλη του κάθε πίνακα αφορά την διάσταση του κουφώματος και η 1η οριζόντια γραμμή το πλάτος του κουφώματος. Η τιμή του κουφώματος για τις διαστάσεις που ζητάμε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΜΗΧ/ΣΜΟΥΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΜΗΧ/ΣΜΟΥΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ 1/3/2016 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΜΗΧ/ΣΜΟΥΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ ΣΤΑΝΤΟΡ.ΕΠΕ Βιομηχανία Kουφωμάτων Aλουμινίου & Pvc 70km Αθηνών Λαμίας,Θέση Βρύσες Αυλίδος ΤΚ.32009 (ΤΘ.210)

Διαβάστε περισσότερα

Αντικατάσταση κουφωμάτων με θερμομονωτικά συστήματα αλουμινίου

Αντικατάσταση κουφωμάτων με θερμομονωτικά συστήματα αλουμινίου Αντικατάσταση κουφωμάτων με θερμομονωτικά συστήματα αλουμινίου Εξοικονόμηση ενέργειας & χρημάτων Αναβάθμιση ενεργειακής κλάσης Υψηλή ποιότητα και ασφάλεια Προστασία του περιβάλλοντος Στηρίζουμε ό,τι αγαπάτε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΜΗΧ/ΣΜΟΥΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΜΗΧ/ΣΜΟΥΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ 1/3/2016 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΜΗΧ/ΣΜΟΥΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ ΣΤΑΝΤΟΡ.ΕΠΕ Βιομηχανία Kουφωμάτων Aλουμινίου & Pvc 70km Αθηνών Λαμίας,Θέση Βρύσες Αυλίδος ΤΚ.32009 (ΤΘ.210)

Διαβάστε περισσότερα

green Τhink Η ενέργεια που επιστρέφει στον άνθρωπο

green Τhink Η ενέργεια που επιστρέφει στον άνθρωπο Η ενέργεια που επιστρέφει στον άνθρωπο Τhink green Υλικά, μέσα και τρόποι που σέβονται το κλίμα και το περιβάλλον σέβονται τον άνθρωπο. Εμείς στην ΤΕΧΝΑΛΟΥΜΙΝ φροντίζουμε για την ιδανική σχέση υλικών και

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΜΗΧ/ΣΜΟΥΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΜΗΧ/ΣΜΟΥΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ 1/3/2016 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΜΗΧ/ΣΜΟΥΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ ΣΤΑΝΤΟΡ.ΕΠΕ Βιομηχανία Kουφωμάτων Aλουμινίου & Pvc 70km Αθηνών Λαμίας,Θέση Βρύσες Αυλίδος ΤΚ.32009 (ΤΘ.210)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 16.05.2011 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ. Οικ. 33131 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση : Λ. Συγγρού 80-88

Διαβάστε περισσότερα

Ο διαχωρισμός των κουφωμάτων γίνεται βάση του τρόπου. ανοίγματος τους. Οι κύριοι τύποι κουφωμάτων είναι τα

Ο διαχωρισμός των κουφωμάτων γίνεται βάση του τρόπου. ανοίγματος τους. Οι κύριοι τύποι κουφωμάτων είναι τα Παρουσίαση ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΡΝΑΟΥΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ Εκπαιδευτές ΚΕ.ΠΑ Ο διαχωρισμός των κουφωμάτων γίνεται βάση του τρόπου ανοίγματος τους. Οι κύριοι τύποι κουφωμάτων είναι τα ανοιγόμενα, τα συρόμενα και τα

Διαβάστε περισσότερα

MegaPlast - Al. Ο κόσμος του PVC και του Αλουμινίου

MegaPlast - Al. Ο κόσμος του PVC και του Αλουμινίου Ο κόσμος του PVC και του Αλουμινίου Ποιοί είμαστε Η MegaPlast AL είναι μια εταιρία που ασχολείται με την εισαγωγή προφίλ και την παραγωγή κουφωμάτων αλουμινίου και PVC. Συνεργαζεται με τον όμιλο Lenox

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΑ ΠΑΤΖΟΥΡΙΑ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΑ ΠΑΤΖΟΥΡΙΑ 1/5/2015 1 1/1/2012 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΑ ΠΑΤΖΟΥΡΙΑ ΣΤΑΝΤΟΡ.ΕΠΕ Βιομηχανία Kουφωμάτων Aλουμινίου & Pvc 70km Αθηνών Λαμίας,Θέση Βρύσες Αυλίδος ΤΚ.32009 (ΤΘ.210) Σχηματάρι Τηλ 2262071014-71268

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΜΗΧ/ΣΜΟΥΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΜΗΧ/ΣΜΟΥΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ 1/3/2016 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΜΗΧ/ΣΜΟΥΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ ΣΤΑΝΤΟΡ.ΕΠΕ Βιομηχανία Kουφωμάτων Aλουμινίου & Pvc 70km Αθηνών Λαμίας,Θέση Βρύσες Αυλίδος

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικά περβάζια διατομής: 12m x 55mm. Εξωτερικά αρμοκάλυπτρα διατομής: 12mm x 35mm.

Εσωτερικά περβάζια διατομής: 12m x 55mm. Εξωτερικά αρμοκάλυπτρα διατομής: 12mm x 35mm. l l l Ξυλεία: ΜΕΡΑΝΤΙ αντικολλητό ή ΝΙΑΓΚΟΝ, ξηραμένο σε 11-13 βαθμούς υγρασίας. Κάσα & φύλλο διατομής: 68mm x 84mm. Μηχανισμοί: SIEGENIA, τύπος Ε-Look, ανοιγόμενης και ανακλινόμενης λειτουργίας με αυτόματη

Διαβάστε περισσότερα

Company Profile. Πίνακας Περιεχομένων

Company Profile. Πίνακας Περιεχομένων Πίνακας Περιεχομένων Σύντομη Περιγραφή... 3 Στόχος... 3 Υπηρεσίες... 4 Μελέτες... 4 Κατασκευές / Ανακαινίσεις... 4 Συντηρήσεις / Επισκευές... 4 Υποστήριξη... 4 Προϊόντα... 5 Εφαρμογές Αλουμινίου... 5 Εφαρμογές

Διαβάστε περισσότερα

Νέα προϊόντα 2011. SUPREME systems. INTERNATIONAL BUILDING Systems. SECURITY Systems

Νέα προϊόντα 2011. SUPREME systems. INTERNATIONAL BUILDING Systems. SECURITY Systems ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ 2011 Νέα προϊόντα 2011 SUPREME systems INTERNATIONAL BUILDING Systems SECURITY Systems Supreme S700 Ανυψούμενο συρόμενο βαρέως τύπου έως 400 Kg ανά φύλλο Πλάτος φύλλου 70 mm Σχεδιασμένο βάση

Διαβάστε περισσότερα

Roto Patiο Ιnowa. Καινοτόμος τεχνολογία για συρόμενα κουφώματα

Roto Patiο Ιnowa. Καινοτόμος τεχνολογία για συρόμενα κουφώματα Καινοτόμος τεχνολογία για συρόμενα κουφώματα Roto Patiο Ιowa Ο έξυπνος μηχανισμός που εξασφαλίζει απόλυτο σφράγισμα και υψηλό επίπεδο ασφάλειας σε συρόμενα κουφώματα Πλήρης στεγανότητα Συρόμενα κουφώματα

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ - ΠΟΡΤΕΣ ΓΚΑΡΑΖ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΑΥΛΟΠΟΡΤΕΣ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ - ΠΟΡΤΕΣ ΓΚΑΡΑΖ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΑΥΛΟΠΟΡΤΕΣ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ - ΠΟΡΤΕΣ ΓΚΑΡΑΖ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΑΥΛΟΠΟΡΤΕΣ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ Γκαραζόπορτες για υψηλές απαιτήσεις Ένα όμορφο σπίτι χρειάζεται μία τελευταία πινελιά που τη δίνει μία ωραία και πρακτική γκαραζόπορτα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΥ Η 1η κάθετη στήλη του κάθε πίνακα αφορά την διάσταση του κουφώματος και η 1η οριζόντια γραμμή το πλάτος του κουφώματος. Η τιμή του κουφώματος για τις διαστάσεις που ζητάμε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΜΗΧ/ΣΜΟΥΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΜΗΧ/ΣΜΟΥΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ 1/2/2017 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΜΗΧ/ΣΜΟΥΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ ΣΤΑΝΤΟΡ.ΕΠΕ Βιομηχανία Kουφωμάτων Aλουμινίου & Pvc 70km Αθηνών Λαμίας,Θέση Βρύσες Αυλίδος

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΑ ΠΑΤΖΟΥΡΙΑ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΑ ΠΑΤΖΟΥΡΙΑ 1/3/2016 1 1/1/2012 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΑ ΠΑΤΖΟΥΡΙΑ ΣΤΑΝΤΟΡ.ΕΠΕ Βιομηχανία Kουφωμάτων Aλουμινίου & Pvc 70km Αθηνών Λαμίας,Θέση Βρύσες Αυλίδος ΤΚ.32009 (ΤΘ.210) Σχηματάρι Τηλ 2262071014-71268

Διαβάστε περισσότερα

Παθητικό Κτίριο. Passive House

Παθητικό Κτίριο. Passive House Παθητικό Κτίριο Passive House Το Παθητικό Κτίριο (Passiv Haus στα γερμανικά και Passive House στα αγγλικά) είναι ένα πρότυπο κτιρίου, ένα υπολογιστικό μοντέλο που βασίζεται αποκλειστικά στις αρχές βιοκλιματικού

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΙNOX ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΙNOX ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ 1/3/2016 Classic ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΙNOX ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ ΣΤΑΝΤΟΡ.ΕΠΕ Βιομηχανία Kουφωμάτων Aλουμινίου & Pvc 70km Αθηνών Λαμίας,Θέση Βρύσες Αυλίδος ΤΚ.32009 (ΤΘ.210) Σχηματάρι

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΙNOX & ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΑΡΜΟΚΑΛΥΠΤΡΑ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΙNOX & ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΑΡΜΟΚΑΛΥΠΤΡΑ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ 1/3/2016 PLus ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΙNOX & ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΑΡΜΟΚΑΛΥΠΤΡΑ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ ΣΤΑΝΤΟΡ.ΕΠΕ Βιομηχανία Kουφωμάτων Aλουμινίου & Pvc 70km Αθηνών Λαμίας,Θέση Βρύσες Αυλίδος

Διαβάστε περισσότερα

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ-ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Δόμηση Επαγγελματισμός Όραμα Άνθρωπος Εμπειρία Αξιοπιστία Αναζητούμε τους τρόπους, τα υλικά, τις προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

:: Υδατοστεγές σύστημα σκίασης με οριζόντια συστήματα Topscreen και κατακόρυφα συστήματα τύπου zip με μοτερ και τηλεχειρισμό Somfy

:: Υδατοστεγές σύστημα σκίασης με οριζόντια συστήματα Topscreen και κατακόρυφα συστήματα τύπου zip με μοτερ και τηλεχειρισμό Somfy Β400 {pgslideshow id=61 width=640 height=480 delay=3000 image=l} :: Υδατοστεγές σύστημα σκίασης με οριζόντια συστήματα Topscreen και κατακόρυφα συστήματα τύπου zip με μοτερ και τηλεχειρισμό Somfy - Τα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΙNOX & ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΑΡΜΟΚΑΛΥΠΤΡΑ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΙNOX & ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΑΡΜΟΚΑΛΥΠΤΡΑ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ 1/5/2015 PLus ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΙNOX & ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΑΡΜΟΚΑΛΥΠΤΡΑ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ ΣΤΑΝΤΟΡ.ΕΠΕ Βιομηχανία Kουφωμάτων Aλουμινίου & Pvc 70km Αθηνών Λαμίας,Θέση Βρύσες Αυλίδος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Μodus Ευ Ζην: ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΡΜΑ ΝΣΗ & ΨΥΞΗ ERGON ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ERGON φαίνεται! Κουφώματα Νέας Τεχνολογίας από

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλεια & αισθητική...

Ασφάλεια & αισθητική... Ασφάλεια & αισθητική... [ Κλειστού τύπου [ Ανοιχτού τύπου > Ρ ο λ ά > Γκαραζόπορτες > Βιομηχανικές Πόρτες > Α υ τ ο μ α τ ι σ μ ο ί > ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ N-140 Προφίλ ρολού κοίλης διατομής από γαλβανισμένη/ανοξείδωτη

Διαβάστε περισσότερα

υψηλής ενεργειακής απόδοσης

υψηλής ενεργειακής απόδοσης α γ Συστήματα Συνθετικών Κουφωμάτων υψηλής ενεργειακής απόδοσης Uw μέχρι 0.762 W/(m K) 76AD ίω με ή κ τι ν μ ση σ η σ τ η ν κα τ α ν άλ ιδανικές λύσεις Κουφωμάτων ω σ η εν έ ρ ει α ς για «παθητικές κατοικίες»

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ η ΑΝΑΣΗΚΟΥΜΕΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΙNOX ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ η ΑΝΑΣΗΚΟΥΜΕΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΙNOX ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ 1/3/2016 Classic ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ η ΑΝΑΣΗΚΟΥΜΕΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΙNOX ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ ΣΤΑΝΤΟΡ.ΕΠΕ Βιομηχανία Kουφωμάτων Aλουμινίου & Pvc 70km Αθηνών Λαμίας,Θέση

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή

Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή Σύστημα διπλών υαλοπινάκων από την Θερμοπλαστική Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή Μειώστε δραστικά τους λογαριασμούς για θέρμανση και δροσισμό και βελτιώστε την ενεργειακή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε. μέσα από την καθημερινή επαφή, την πολυετή πείρα και έρευνα με τους κατασκευαστές αλουμινίου, και τους τελικούς χρήστες καταναλωτές,

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα Σκίασης Οριζόντιων Περσίδων

Συστήματα Σκίασης Οριζόντιων Περσίδων Εσωτερική σκίαση Συστήματα Σκίασης Οριζόντιων Περσίδων Model Classic Οριζόντιες περσίδες Classic 16, 25 mm Συστήματα σκίασης οριζοντιών περσίδων με πλευρικό μηχανισμό κορδόνι, μπαστουνι ή ηλεκτροκίνησης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ - ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Επειδή η ασφάλεια πρέπει να είναι πιστοποιημένη

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ - ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Επειδή η ασφάλεια πρέπει να είναι πιστοποιημένη ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ - ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Επειδή η ασφάλεια πρέπει να είναι πιστοποιημένη Πάρου & Μπενάκη 01 Βάρη Αθήνα Τ.Κ. 16672, Τηλ: 211 4067307 FAX: 211 4067307 e mail: info@alutrust.com www.alutrust.com

Διαβάστε περισσότερα

GIESSE PROVENCE. Η σπανιολέτα που προσαρμόζεται στο κλασικό ύφος των παραθύρων σας

GIESSE PROVENCE. Η σπανιολέτα που προσαρμόζεται στο κλασικό ύφος των παραθύρων σας Η σπανιολέτα που προσαρμόζεται στο κλασικό ύφος των παραθύρων σας Τι είναι η Provence? Η Provence είναι μια σειρά προϊόντων με παραδοσιακό χαρακτήρα που έχει αναπτύξει η GIESSE για το κλείσιμο των παραθύρων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΟΔΙΩΜΕΝΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ

ΑΝΟΔΙΩΜΕΝΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΟΔΙΩΜΕΝΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ WWW.PANIDIS-SA.COM ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Η «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΠΑΝΙΔΗΣ» ιδρύθηκε το 1974 και αποτελεί μία από τις πλέον δυναμικές και αξιόπιστες ελληνικές βιομηχανικές

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΙNOX & ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΑΡΜΟΚΑΛΥΠΤΡΑ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΙNOX & ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΑΡΜΟΚΑΛΥΠΤΡΑ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ 1/3/2016 Plus ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΙNOX & ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΑΡΜΟΚΑΛΥΠΤΡΑ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ ΣΤΑΝΤΟΡ.ΕΠΕ Βιομηχανία Kουφωμάτων Aλουμινίου & Pvc 70km Αθηνών Λαμίας,Θέση Βρύσες Αυλίδος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΙΑΔΙΑ PD-DOORS ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Νέα, Μοντέρνα, Κομψά

ΣΚΙΑΔΙΑ PD-DOORS ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Νέα, Μοντέρνα, Κομψά ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2018 Νέα, Μοντέρνα, Κομψά Από το απλό παράθυρο του σπιτιού ή του διαμερίσματος σας ως και για το γραφείο, η PD-Doors σας προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία σκιαδίων για κάθε σχεδιασμό και χρώμα. ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ξύλινα κουφώματα τεχνικές προδιαγραφές ποιότητα πιστοποιήσεις

ξύλινα κουφώματα τεχνικές προδιαγραφές ποιότητα πιστοποιήσεις ξύλινα κουφώματα τεχνικές προδιαγραφές ποιότητα πιστοποιήσεις Π αράθυρα και μπαλκονόπορτες σειρά I.V. mm Το εργοστάσιο κατασκευής επίπλων Αλιφιεράκης έχει ιδρυθεί το 1965. Έκτοτε έχουμε αναλάβει μικρά

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΙNOX & ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΑΡΜΟΚΑΛΥΠΤΡΑ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΙNOX & ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΑΡΜΟΚΑΛΥΠΤΡΑ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ 1/3/2016 PLus ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΙNOX & ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΑΡΜΟΚΑΛΥΠΤΡΑ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ ΣΤΑΝΤΟΡ.ΕΠΕ Βιομηχανία Kουφωμάτων Aλουμινίου & Pvc 70km Αθηνών Λαμίας,Θέση Βρύσες Αυλίδος

Διαβάστε περισσότερα

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι. Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις προσφορά

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι. Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις προσφορά Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις προσφορά Επιλέγεις την προσφορά που σε ικανοποιεί χωρίς καμία δέσμευση Η επιλογή τοποθέτησης κουφωμάτων αλουμινίου στο

Διαβάστε περισσότερα

ROLLING SHUTTERS - GARAGE DOORS - AUTOMATIONS ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΠΙΤΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ISSUED:

ROLLING SHUTTERS - GARAGE DOORS - AUTOMATIONS ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΠΙΤΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ISSUED: ROLLING SHUTTERS - GARAGE DOORS - AUTOMATIONS 2019 ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΠΙΤΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ISSUED: 2019.04.12 + 30 23510 41860 info@biorol.gr www.biorol.com ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΕΣ ΜΠΑΡΕΣ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΥ Η 1η κάθετη στήλη του κάθε πίνακα αφορά την διάσταση του κουφώματος και η 1η οριζόντια γραμμή το πλάτος του κουφώματος. Η τιμή του κουφώματος για τις διαστάσεις που ζητάμε

Διαβάστε περισσότερα

D O O R PANELS CATALOGUE 2009

D O O R PANELS CATALOGUE 2009 DOOR PANELS CATALOGUE 2009 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εισαγωγή 2-3 Ευρετήριο 4-7 P100 8-29 INOX 30-41 E2000 42-123 P6000 124-143 Προϊόντα 144 ALUMINCO Χρώματα 145 Ταμπλαδάκια 146 Χειρολαβές 147 H ALUMINCO A.E., από το

Διαβάστε περισσότερα

Quality Products ΠΟΡΤΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕDITION 8

Quality Products ΠΟΡΤΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕDITION 8 Quality Products ΠΟΡΤΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕDITION 8 Η Thiral γνωρίζει να καλύπτει με τον πλέον ολοκληρωμένο τρόπο τις ανάγκες για ασφάλεια και μόνωση της κεντρικής εισόδου από αλουμίνιο, προσφέροντας

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα Σκίασης. Πέργκολες Στέγαστρα. www.aluminco.com

Συστήματα Σκίασης. Πέργκολες Στέγαστρα. www.aluminco.com Συστήματα Σκίασης Πέργκολες Στέγαστρα www.aluminco.com www.aluminco.com 3 4-5 6-7 8-11 12-19 20-21 22-26 27 28-29 30-33 34 35 Περιεχόμενα Εταιρικό Προφίλ Συστήματα Σκίασης Classic - Παραδοσιακή Πέργκολα

Διαβάστε περισσότερα

íôõðï Èåñìéêþí Áðïäüóåùí Èåñìïìïíùôéêþí ÓõóôçìÜôùí ALUMIL

íôõðï Èåñìéêþí Áðïäüóåùí Èåñìïìïíùôéêþí ÓõóôçìÜôùí ALUMIL íôõðï Èåñìéêþí Áðïäüóåùí Èåñìïìïíùôéêþí ÓõóôçìÜôùí ALUMIL ç êäïóç ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ.. ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ALUMIL..... ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΑ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ... ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ.... ΒΑΣΙΚΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

Καμπίνες και πόρτες για ντουζιέρα και δάπεδο 2015

Καμπίνες και πόρτες για ντουζιέρα και δάπεδο 2015 SHOWER AND SOUL Καμπίνες και πόρτες για ντουζιέρα και δάπεδο 2015 Ευρετήριο 2 Ορθογώνιες καμπίνες Ορθογώνιες καμπίνες με ανοιγόμενα φύλλα με συρόμενα φύλλα και γωνιακή είσοδο και γωνιακή είσοδο 8-11 12-16

Διαβάστε περισσότερα

www.alumil.com Καινοτόμες Εφαρμογές Αλουμινίου στη Σύγχρονη Κατασκευή Εξελίξεις Προϊόντων σε θέματα Εξοικονόμησης Ενέργειας

www.alumil.com Καινοτόμες Εφαρμογές Αλουμινίου στη Σύγχρονη Κατασκευή Εξελίξεις Προϊόντων σε θέματα Εξοικονόμησης Ενέργειας www.alumil.com Καινοτόμες Εφαρμογές Αλουμινίου στη Σύγχρονη Κατασκευή Εξελίξεις Προϊόντων σε θέματα Εξοικονόμησης Ενέργειας Περιεχόμενα Εξοικονόμηση Ενέργειας & Αλουμίνιο Συστήματα Αλουμινίου για εξοικονόμηση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΥ Η 1η κάθετη στήλη του κάθε πίνακα αφορά την διάσταση του κουφώματος και η 1η οριζόντια γραμμή το πλάτος του κουφώματος. Η τιμή του κουφώματος για τις διαστάσεις που ζητάμε

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργειακά Συστήματα Αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και αισθητικής

Ενεργειακά Συστήματα Αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και αισθητικής Ενεργειακά Συστήματα Αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και αισθητικής Εξοικονόμηση ενέργειας & χρημάτων Αναβάθμιση ενεργειακής κλάσης Αυξημένες επιδόσεις ασφάλειας και ηχομόνωσης Προστασία του περιβάλλοντος

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργειακά Συστήματα Αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και αισθητικής

Ενεργειακά Συστήματα Αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και αισθητικής Ενεργειακά Συστήματα Αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και αισθητικής Εξοικονόμηση ενέργειας & χρημάτων Αναβάθμιση ενεργειακής κλάσης Αυξημένες επιδόσεις ασφάλειας και ηχομόνωσης Προστασία του περιβάλλοντος

Διαβάστε περισσότερα

Εξοικονόμηση ενέργειας 40%

Εξοικονόμηση ενέργειας 40% Made in Norway Θερμοπομποί Νορβηγίας Εξοικονόμηση ενέργειας 40% Από τον επίσημο αντιπρόσωπο Sani hellas Ασφάλεια και υγιεινή θέρμανση Φιλικό για τα παιδιά Ο θερμοπομπός NOBØ εξοικονόμησης ενέργειας είναι

Διαβάστε περισσότερα

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως PHILIPS InStyle Κρεμαστό φωτιστικό Attilio ματ χρώμιο LED Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως Αυτά τα λεπτά, φουτουριστικά, επίπεδα κρεμαστά φωτιστικά αιωρούνται κομψά από ένα λεπτό καλώδιο και είναι απόλυτα

Διαβάστε περισσότερα

ΥΑΛΟΠΕΤΑΣΜΑΤΩΝ E85 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. ΑΝΤΙΔΙΑΡΡΗΚΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Τα συστήματα με το εικονίδιο λουκέτο, είναι διαθέσιμα και σε αντιδιαρρηκτική έκδοση.

ΥΑΛΟΠΕΤΑΣΜΑΤΩΝ E85 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. ΑΝΤΙΔΙΑΡΡΗΚΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Τα συστήματα με το εικονίδιο λουκέτο, είναι διαθέσιμα και σε αντιδιαρρηκτική έκδοση. p. 08 09 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΑΛΟΠΕΤΑΣΜΑΤΩΝ ΑΝΤΙΔΙΑΡΡΗΚΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Τα συστήματα με το εικονίδιο λουκέτο, είναι διαθέσιμα και σε αντιδιαρρηκτική έκδοση. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΑΛΟΠΕΤΑΣΜΑΤΩΝ E99 Τύπος συστήματος: Σύστημα προσόψεων

Διαβάστε περισσότερα

Η ιδέα της συντήρησης των κουφωμάτων

Η ιδέα της συντήρησης των κουφωμάτων Του Χριστόδουλου Ράντη, δ/ντή marketing της ALUMIL Η ιδέα της συντήρησης των κουφωμάτων Η ALUMIL ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ Ι ΕΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ Προτροπή και σκοπός της ALUMIL, είναι

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο συντήρησης των

Εγχειρίδιο συντήρησης των Εγχειρίδιο συντήρησης των κουφωμάτων: Για τη διασφάλιση της διαχρονικά καλής λειτουργίας αλλά και της αψεγάδιαστης εμφάνισης των κουφωμάτων σας για πολλά χρόνια, αρκεί να εφαρμόσετε τις παρακάτω οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ (upvc) ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΥΨΟΥΜΕΝΑ - ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΣΥΡΟΜΕΝΑ-ΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΕΞΩΠΟΡΤΕΣ

ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ (upvc) ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΥΨΟΥΜΕΝΑ - ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΣΥΡΟΜΕΝΑ-ΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΕΞΩΠΟΡΤΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ (upvc) ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΥΨΟΥΜΕΝΑ - ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΣΥΡΟΜΕΝΑ-ΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΕΞΩΠΟΡΤΕΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Εισαγωγή 4 Ανοιγοανακλινόμενα 6 Συρόμενα & συρόμενα/ανακλινόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Απολαύστε έναν όμορφο κήπο με φως

Απολαύστε έναν όμορφο κήπο με φως PHILIPS mygarden Φωτιστικό τοίχου Stratosphere ανθρακί LED Απολαύστε έναν όμορφο κήπο με φως Η απλίκα Philips Stratosphere LED για εξωτερικούς χώρους, σε γκρι-ανθρακί χρώμα, είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΥΦΑΝΤΙΚΑ ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΒΟΥΡΤΣΑΚΙ ΓΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ "NEΑ EΛΒIΣ Α.Ε."

ΥΦΑΝΤΙΚΑ ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΒΟΥΡΤΣΑΚΙ ΓΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ NEΑ EΛΒIΣ Α.Ε. ΥΦΑΝΤΙΚΑ ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΒΟΥΡΤΣΑΚΙ ΓΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ "NEΑ EΛΒIΣ Α.Ε." Θέση ΑΥΓΟ ΣOΥΦΛI EΒΡOΥ 684 00 Πωλήσεις: Tηλ: 2554 023522 Φaξ: 2554 020049 E-mail: info@weatherstrip.gr WEB-SITE:www.weatherstrip.gr WEB-SITE:

Διαβάστε περισσότερα

Σήµανση. Από 1η Φεβρουαρίου η περίοδος συνύπαρξης του προτύπου ΕΝ 14351-1

Σήµανση. Από 1η Φεβρουαρίου η περίοδος συνύπαρξης του προτύπου ΕΝ 14351-1 Σήµανση Από 1η Φεβρουαρίου η περίοδος συνύπαρξης του προτύπου ΕΝ 14351-1 Η προβλεπόµενη µεταβατική περίοδος θα διαρκέσει µέχρι 1η Φεβρουαρίου 2009, όπου η σήµανση θα γίνει πλέον υποχρεωτική για τα κουφώµατα.

Διαβάστε περισσότερα