Πανελλαδικές Εξετάσεις και στις εξετάσεις του IB DP του 2017

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Πανελλαδικές Εξετάσεις και στις εξετάσεις του IB DP του 2017"

Transcript

1 Βάρη, ΠΡΟΣ: Τους γονείς των μαθητών/τριών των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΙΤΟΝΑ ΘΕΜΑ: Παρουσίαση των αποτελεσμάτων των μαθητών/τριών μας στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και στις εξετάσεις του IB DP του 2017 Αγαπητοί γονείς, Σας αποστέλλουμε, όπως κάθε χρόνο, τεύχος που περιέχει στατιστικά και αναλυτικά στοιχεία του σχολικού έτους για τις επιτυχίες των μαθητών και μαθητριών μας που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2017 για την εισαγωγή στα Ελληνικά Πανεπιστήμια μέσω των Πανελλαδικών Εξετάσεων και στις εξετάσεις του Διεθνούς Απολυτηρίου (ΙΒ DP) για την εγγραφή τους σε ξένα Πανεπιστήμια. Είμαστε βέβαιοι ότι οι επιτυχίες των μαθητών μας οφείλονται στη φιλεργία τους, στη συνεργασία διδασκόντων και διδασκομένων σε όλες τις βαθμίδες του Σχολείου μας και στην υποστήριξη και φροντίδα της οικογένειας. Ο υψηλός δείκτης επιτυχίας των μαθητών μας αποδεικνύει ότι οι διδακτικές και οι οργανωτικές επιλογές του Σχολείου μας όλα αυτά τα χρόνια κινούνται στη σωστή κατεύθυνση. Οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου μας έχουν μεγάλη εκπαιδευτική εμπειρία και εξαιρετικές και εξειδικευμένες σπουδές. Οι προσπάθειές τους αποδίδουν καρπούς, όταν οι μαθητές εργάζονται συστηματικά και ακολουθούν τις υποδείξεις τους και όταν οι γονείς συμπαραστέκονται στις προσπάθειες των παιδιών τους και αναγνωρίζουν τις προσπάθειες και τις επιλογές του Σχολείου. Από τη διαδικασία ένταξης στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα παρακάτω στοιχεία: Το 81,8% των μαθητών μας που υπέβαλαν μηχανογραφικό εισήχθη σε ΑΕΙ έναντι του 50,4% που είναι ο αντίστοιχος πανελλαδικός δείκτης επιτυχίας. Αυτή η υπεροχή των μαθητών των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΙΤΟΝΑ κατά 31,4 ποσοστιαίες μονάδες (δηλαδή μια διαφορά της τάξεως του 62,3% επί των εισαχθέντων) είναι μια πολύ σημαντική διαφορά αναφορικά με το δείκτη ακαδημαϊκής αποτελεσματικότητας των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΙΤΟΝΑ έναντι του δείκτη των υπολοίπων σχολείων. Το 29,6% των μαθητών μας πέτυχε βαθμό πρόσβασης από 17 έως 20. Αντίστοιχος πανελλαδικός Δείκτης: 8,9%. Το 14,8% των μαθητών μας πέτυχε βαθμό πρόσβασης από 18 έως 20. Αντίστοιχος πανελλαδικός Δείκτης: 3,9%.

2 Σε Νομικές Σχολές εισάγονται 8 μαθητές μας, εκ των οποίων οι 6 στη Νομική Αθηνών. Σε Ιατρικές Σχολές εισάγονται 3 μαθητές μας, εκ των οποίων οι 2 στην Ιατρική Αθηνών. Σε σχολές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) εισάγονται 10 μαθητές μας. Σε Σχολές της Αθήνας και του Πειραιά πέτυχε την εισαγωγή του το 68,5% των μαθητών μας. Το 18,2% των μαθητών μας θα φοιτήσει σε TEI και Πανεπιστημιακά Ιδρύματα του Εξωτερικού. Το σύνολο των μαθητών (100%) του ΙΒ DP που υπέβαλαν αίτηση εγγραφής σε πανεπιστήμια του εξωτερικού έγιναν δεκτοί και απ αυτούς το 71% επέτυχε εγγραφή σε πανεπιστήμια πρώτης επιλογής. Ο μέσος όρος απόκτησης του Διπλώματος των μαθητών των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΙΤΟΝΑ είναι 34 στα 45 (σταθερά υψηλότερος από τον παγκόσμιο μέσο όρο τα τελευταία χρόνια) ενώ ο αντίστοιχος παγκόσμιος ήταν πέρυσι 30 στα 45. Αρκετοί μαθητές μας με την υποστήριξη του Γραφείου Σπουδών και Αιτήσεων των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΙΤΟΝΑ, επέτυχαν εγγραφή σε Πανεπιστήμια και Κολλέγια του εσωτερικού και του εξωτερικού. Οι μαθήτριες και οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΙΤΟΝΑ τόσο του Λυκείου όσο και του IB DP μαζί με τους καθηγητές τους και τις οικογένειες τους νοιώθουν υπερήφανοι για την αποτελεσματικότητά τους και τις επιτυχίες τους και είναι σίγουροι ότι ο δρόμος για τις σπουδές τους είναι ανοιχτός. Τη νίκη κέρδισαν μελετώντας, πονώντας, αγωνιώντας. Γι αυτό και η ικανοποίησή τους είναι μεγάλη, απερίγραπτη, μοναδική Εδώ αξίζει να επισημάνουμε για πολλοστή φορά ότι οι επιτυχίες των παιδιών μας στην καταληκτική τους στοχοθεσία, είναι αποτέλεσμα του μορφωσιογόνου κλίματος που έχει εμπεδωθεί στον Εκπαιδευτικό μας Οργανισμό από το τρίπτυχο Οικογένεια Παιδί Σχολείο. Είναι προϊόν της αγάπης και ειλικρινούς συνεργασίας μεταξύ διδασκομένων διδασκόντων και οικογένειας. Ο υψηλός και ποιοτικός δείκτης επιτυχιών των μαθητών μας επικυρώνει τις παιδαγωγικές, διδακτικές και οργανωτικές επιλογές των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΙΤΟΝΑ. Είναι γεγονός ότι οι προσπάθειες που καταβάλλουν οι εκπαιδευτικοί μας, με την εμπειρία τους και τις εξειδικευμένες σπουδές τους, αποδίδουν «γλυκείς καρπούς», όταν οι μαθητές μας εργάζονται συστηματικά και ακολουθούν από τον Παιδικό Σταθμό, το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό και το Γυμνάσιο με θρησκευτική ευλάβεια όλες τις υποδείξεις.

3 Και όταν στο Σχολείο μας μιλάμε για προσπάθειες και για τήρηση κανόνων και αρχών και αξιών, μιλάμε για κανόνες, αρχές και αξίες που δεν στοχεύουν μόνο στις ακαδημαϊκές επιδόσεις, αλλά και στην καλλιέργεια, την ισορροπημένη ανάπτυξή τους και στη διαμόρφωση του ήθους τους. Θέλουμε πολίτες «καλούς κ ἀγαθούς». Οι μαθητές που εμφορούνται από αρχές και αξίες σωστές και πιστεύουν στον άνθρωπο, πιστεύουν και στην πρόοδο που υπηρετεί τον άνθρωπο και τον εαυτό τους. Και «εις επίρρωσιν» των παραπάνω, παρακαλούμε να μελετήσετε για μια ακόμη φορά ( Υποτροφίες Εσωτερικοί Διαγωνισμοί Αριστείων και Επαίνων Βιωματικά Προγράμματα Βιβλιοδρομίες Συμμετοχή παιδιών σε Ελληνικούς, Ευρωπαϊκούς και Παγκόσμιους Διαγωνισμούς Πιστοποιήσεις ξένων γλωσσών και ηλεκτρονικών υπολογιστών «Κοινωνικοσυναισθηματική μάθηση», στο Δημοτικό και το Γυμνάσιο, «Σχολικός επαγγελματικός προσανατολισμός» στο Γυμνάσιο Λύκειο και ΙΒ, Διαχείρηση Άγχους στο Γενικό Λύκειο και το ΙΒ. Αυτό το πλέγμα των δράσεων διαμορφώνει την αναγωγική κλίμακα για μια πορεία προς τον άνθρωπο. Τον άνθρωπο που θέτει τη δύναμη των επιστημών στην υπηρεσία του ανθρώπου. Αυτή την ώρα, που ξεδιπλώνονται μπροστά σας οι επιτυχίες των παιδιών μας στατιστικά και ονομαστικά, προκειμένου να υπηρετήσουμε ως οφείλουμε τους κανόνες της διαφάνειας, νοιώθω την ανάγκη να σας αναφέρω εν συντομία έξι ακόμη προγράμματα που επιδρούν καθοριστικά στην εξελικτική πορεία των παιδιών μας. Στα Εκπαιδευτήρια ΓΕΙΤΟΝΑ εδώ και πολλά χρόνια είχαν σχεδιαστεί και εφαρμοστεί σημαντικές καινοτομίες: ετοιμότητα, τα ενδιαφέροντα, το ρυθμό και τον τρόπο που μαθαίνει κάθε παιδί, τις δεξιότητες αλλά και τις ανάγκες του, γνωστικές ή και συναισθηματικές. Το πρόγραμμα απευθύνεται στους μαθητές όλων των τάξεων του Δημοτικού και εφαρμόζεται δύο (2) φορές την εβδομάδα κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους.

4 Πρόγραμμα Εμβάθυνσης στο Δημοτικό Προκειμένου να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες κάθε παιδιού στο μέγιστο δυνατό βαθμό, δημιουργήσαμε το Πρόγραμμα Εμβάθυνσης στα μαθήματα των Ελληνικών και των Μαθηματικών του Δημοτικού. Με δεδομένο ότι κάθε μαθητής έχει το δικό του ρυθμό μάθησης ως προς τις δεξιότητες αλλά και τις ανάγκες, γνωστικές και συναισθηματικές, σχεδιάσαμε σελίδες διδασκαλίας με περιεχόμενο που να ανταποκρίνεται στη μαθησιακή ετοιμότητα, τα ενδιαφέροντα, το ρυθμό και τον τρόπο που μαθαίνει κάθε παιδί. Το πρόγραμμα απευθύνεται στους μαθητές όλων των τάξεων του Δημοτικού και εφαρμόζεται δύο (2) φορές την εβδομάδα καθόλη τη διάρκεια του σχολικού έτους. Τμήματα αυξημένων και κανονικών απαιτήσεων. Τα παιδιά μας από την Α Γυμνασίου ενημερώνονται για τον τρόπο με τον οποίο θα καταταγούν στα Τμήματα Αυξημένων και Κανονικών Απαιτήσεων,τα οποία στοχεύουν στη μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Τα τμήματα αυτά αρχίζουν να προετοιμάζονται από το Γυμνάσιο και λειτουργούν κανονικά στις τρεις τάξεις του Λυκείου. Στο Λύκειο οι μαθητές έχουν εννέα ευκαιρίες αλλαγής επιπέδου. Οι εννέα αυτές ευκαιρίες αλλαγής επιπέδου, ανοίγουν το δρόμο σε κάθε παιδί να αξιοποιήσει στο μέγιστο δυνατό τις προσωπικές του δυνατότητες και να εναρμονίσει την καθημερινή του προσπάθεια με τα προσωπικά του όνειρα και τις προσωπικές του φιλοδοξίες. Τμήματα Εμβάθυνσης για τη διδακτέα ύλη του Γενικού Λυκείου Τα μαθήματα εμβάθυνσης της διδακτέας ύλης προσφέρονται: Α) Σε επίπεδο βασικό, όπου οι μαθητές πραγματοποιούν επαναλήψεις σε δύσκολα σημεία της ύλης, έτσι ώστε να αποσαφηνίζουν και να κατανοούν σε βάθος διάφορες έννοιες και να επιλύουν δυσκολότερες ασκήσεις. Β) Σε επίπεδο υψηλό, για να μπορούν οι μαθητές να αναπτύσσουν τις γνώσεις τους σε βάθος και πλάτος και να αποκτούν γνώσεις και δεξιότητες, με τις οποίες θα μπορέσουν επιτυχώς να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Τα μαθήματα εμβάθυνσης προσφέρονται και στις τρεις τάξεις του Γενικού Λυκείου. Όμως ακόμη και τα καλύτερα σχεδιασμένα και καινοτόμα προγράμματα πρέπει να αξιολογούνται συνεχώς. Γι αυτό κατά τα σχολικά έτη , , , , και με τρόπο επιστημονικό, ομάδα εκπαιδευτικών μας πραγματοποίησε συστηματική αξιολόγηση της

5 αποτελεσματικότητας των τμημάτων εμβάθυνσης. Τα ευρήματα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. (Οι γονείς που ενδιαφέρονται για την έρευνα μπορούν να ενημερωθούν από την διεύθυνση του Λυκείου). Ερευνητικές εργασίες Projects Στην ίδια προγραμματική λογική εντάσσονται και τα Ερευνητικά Projects τα οποία διεξάγονται στο Σχολείο μας από το σχολικό έτος Κάθε μαθητής επιλέγει από το τέλος της Γ Γυμνασίου την επιστημονική έρευνα που θέλει να πραγματοποιήσει κατά τη διάρκεια της Α Λυκείου και από το τέλος της Α Λυκείου την επιστημονική έρευνα που θέλει να πραγματοποιήσει κατά τη διάρκεια της Β Λυκείου. Η πραγματοποίηση αυτών των ερευνητικών εργασιών είναι μια πολύτιμη εμπειρία για τους μαθητές του Λυκείου και πολύ χρήσιμη όχι μόνο για τη φοίτησή τους στο Γενικό Λύκειο, αλλά και για τη φοίτησή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Αξίζει να επισημάνουμε ότι σύμφωνα με την από αρ.97364/γ2 εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων οι ερευνητικές εργασίες εντάχθηκαν ως υποχρεωτικά μαθήματα στην Α Λυκείου και στη συνέχεια ως υποχρεωτικά μαθήματα στην Β Λυκείου. Έτσι για μια ακόμη φορά τα Εκπαιδευτήρια ΓΕΙΤΟΝΑ άνοιξαν το δρόμο για εξελίξεις στην εκπαίδευση. Δικαιολογημένα λοιπόν μπορούμε να υπερηφανευόμαστε εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς, ότι ανήκουμε στην εκπαιδευτική πρωτοπορία της Ελλάδας και της Ευρώπης. Ανίχνευση επαγγελματικών δυνατοτήτων και τάσεων στο Λύκειο Το τμήμα Ψυχολογίας των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΙΤΟΝΑ στηρίζει και καθοδηγεί τους μαθητές όλων των τάξεων και βαθμίδων μέσα από την πρόληψη, την ατομική ή ομαδική παρέμβαση και τη συναισθηματική τους ενίσχυση. Στο πλαίσιο αυτής της στήριξης, δίνεται μεγάλη έμφαση στην καθοδήγηση των μαθητών του Λυκείου ως προς τις επιστημονικές και επαγγελματικές αναζητήσεις μέσα από ολοκληρωμένα τεστ ανίχνευσης των επαγγελματικών τάσεων και δεξιοτήτων τους (επαγγελματικός προσανατολισμός). Γραφείο Σπουδών Το Γραφείο Σπουδών των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΙΤΟΝΑ έχει ως στόχο να ενημερώνει τους γονείς και τους μαθητές και τις μαθήτριες του Γενικού Λυκείου σε θέματα που αφορούν στη συνέχιση των σπουδών τους σε Ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Το Γραφείο Πληροφόρησης Σπουδών συνεργάζεται με τους μαθητές του Λυκείου λαμβάνοντας υπόψη τα γνωστικά φορτία και τις δεξιότητες του κάθε μαθητή και τις σύγχρονες τάσεις που επικρατούν στην αγορά εργασίας, παρέχοντας αξιόπιστες συμβουλευτικές υπηρεσίες σχετικά με τις σπουδές στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Κάθε χρόνο το

6 Γραφείο Σπουδών συνεργάζεται με όλους τους μαθητές και τους γονείς τους, συμβάλλοντας έτσι στην επιλογή του κλάδου σπουδών σε Πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού. Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι στο πλαίσιο της λειτουργίας του Γραφείου Πληροφόρησης Σπουδών και σε συνεργασία με το Σύλλογο Αποφοίτων, συστήσαμε «Παρατηρητήριο Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων ΓΕΙΤΟΝΑ», το οποίο θα έχει ως κύρια αποστολή την πραγματοποίηση μελετών σχετικών με την ακαδημαϊκή πορεία και την επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων μας. Όλα αυτά τα συμπληρωματικά προγράμματα μας κατατάσσουν στην Ευρωπαϊκή Πρωτοπορία και αναδεικνύουν την παιδαγωγική μας ποιότητα. Γι αυτό λοιπόν θέλουμε τους γονείς των μαθητών μας, συμμάχους και συνοδοιπόρους. Θέλουμε τους μαθητές μας φίλεργους, συνεργάσιμους, ακμαίους, ακούραστους, αισιόδοξους. Θέλουμε τους γονείς μας, που στο σύνολό τους πληρώνουν τα δίδακτρα μέσα από έναν αυστηρό οικογενειακό προϋπολογισμό, να σκέφτονται όχι πόσο κοστίζουν οι υπηρεσίες των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΙΤΟΝΑ, αλλά πόσο αποδίδουν. Με την ευκαιρία αυτή να υπογραμμίσουμε ότι οι προσπάθειες του Σχολείου μας δεν στοχεύουν μόνο στις ακαδημαϊκές επιδόσεις των μαθητών μας, αλλά και στη γενικότερη καλλιέργειά τους, στην ισορροπημένη ανάπτυξή τους, καθώς και στη διαμόρφωση του ήθους τους. Τα προαναφερθέντα πέρα από την αυτονόητη αξία τους φαίνεται ότι επηρεάζουν δραστικά και τις επιδόσεις των μαθητών μας. Για άλλη μια φορά θα θέλαμε λοιπόν να επισημάνουμε ότι η συναρμογή γονέων και Σχολείου, πολλαπλασιάζει τα οφέλη για τα παιδιά μας. Τέλος, θα θέλαμε να συγχαρούμε του μαθητές μας και τους γονείς τους για τις επιτυχίες τους και να εκφράσουμε την εκτίμησή μας προς όλους τους εκπαιδευτικούς των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΙΤΟΝΑ για τη συμβολή τους στην επίτευξη αυτών των εξαιρετικών αποτελεσμάτων. Εμείς όλοι είμαστε αποφασισμένοι να προσφέρουμε ό,τι πιο δημιουργικό και ανθρώπινο έχουμε. Ακόμη ευχόμαστε στους μαθητές και στις μαθήτριες της Γ Λυκείου και του IB DP 2 του σχολικού έτους να τιμήσουν τους εαυτούς τους, τις οικογένειές τους και το Σχολείο τους με τις πιο λαμπρές επιτυχίες. Με εκτίμηση Ελευθέριος Γείτονας

7 ΓΡΑΦΗΜΑ 1 Ποσοστά Επιτυχίας σε ΑΕΙ Πανελλαδικών Εξετάσεων , , Εκπαιδευτήρια ΓΕΙΤΟΝΑ Πανελλαδικός δείκτης Εκπαιδευτήρια ΓEITONA Πανελλαδικά Διαφορά ΑΕΙ 81,8% 50,4% 30,4% ΤΕΙ 10,9% 24,4% -14,5%

8 ΓΡΑΦΗΜΑ 2 Εξετάσεις IB DP 2017 Μέσος όρος βαθμολογίας απόκτησης Διπλώματος ΙΒ DP

9 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ Στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2017: Το 81,8% των μαθητών μας που υπέβαλαν μηχανογραφικό εισήχθη σε ΑΕΙ έναντι του 50,4% που είναι ο αντίστοιχος πανελλαδικός δείκτης επιτυχίας. Αυτή η υπεροχή των μαθητών των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΙΤΟΝΑ κατά 31,4 ποσοστιαίες μονάδες (δηλαδή μια διαφορά της τάξεως του 62,3% επί των εισαχθέντων) είναι πολύ σημαντική, όσον αφορά στο δείκτη ακαδημαϊκής αποτελεσματικότητας των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΙΤΟΝΑ, έναντι του δείκτη των υπόλοιπων σχολείων. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η διαφορά σε αυτό το δείκτη ακαδημαϊκής αποτελεσματικότητας, που υπερβαίνει το 30%, είναι διαρκής και σταθερή και δεν αναφέρεται μόνο στη φετινή χρονιά. Το 29,6% των μαθητών μας πέτυχε βαθμό πρόσβασης από 17 έως 20. Αντίστοιχος πανελλαδικός Δείκτης: 8,9%. Το 14,8% των μαθητών μας πέτυχε βαθμό πρόσβασης από 18 έως 20. Αντίστοιχος πανελλαδικός Δείκτης: 3,9%. Σε Νομικές Σχολές εισάγονται 8 μαθητές μας, εκ των οποίων οι 6 στη Νομική Αθηνών. Σε Ιατρικές Σχολές εισάγονται 3 μαθητές μας, εκ των οποίων οι 2 στην Ιατρική Αθηνών. Σε σχολές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) εισάγονται 10 μαθητές μας. Σε Σχολές της Αθήνας και του Πειραιά πέτυχε την εισαγωγή του το 68,5% των μαθητών μας. Είμαστε βέβαιοι ότι οι επιτυχίες των μαθητών μας οφείλονται στη φιλεργία τους, στη συνεργασία διδασκόντων και διδασκομένων σε όλες τις βαθμίδες του Σχολείου μας και στην υποστήριξη και φροντίδα της οικογένειας. Η επιδίωξη της αριστείας εκ μέρους του Σχολείου μας, των μαθητών μας και των γονέων συμβάλλει καθοριστικά στην επίτευξη αυτών των εξαιρετικών αποτελεσμάτων. Ο υψηλός δείκτης επιτυχίας των μαθητών μας αποδεικνύει ότι οι διδακτικές και οι οργανωτικές επιλογές του Σχολείου μας όλα αυτά τα χρόνια κινούνται στη σωστή κατεύθυνση. Οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου μας έχουν μεγάλη εκπαιδευτική εμπειρία και εξαιρετικές και εξειδικευμένες σπουδές. Οι προσπάθειές τους αποδίδουν καρπούς, όταν οι μαθητές εργάζονται συστηματικά και ακολουθούν τις υποδείξεις τους και όταν οι γονείς συμπαραστέκονται στις προσπάθειες των παιδιών τους και υποστηρίζουν τις προσπάθειες και τις επιλογές του Σχολείου.

10 ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΧΟΛΗΣ (ΑΕΙ) 1 Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ, ΝΟΜΙΚΩΝ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΝΟΜΙΚΗΣ 8 Φιλολογίας/Φιλοσοφίας 6 Γερμανικής Φιλολογίας 1 Κοινωνικών & Πολιτικών Επιστημών 2 Διεθνών & Ευρωπαϊκών/Μεσογειακών Σπουδών 2 Μουσικών Σπουδών 1 Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος 1 ΣΥΝΟΛΟ 21 2 Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΘΕΤΙΚΩΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ Μηχανολόγων Μηχανικών 2 Μηχανικών Υπολογιστών 1 Στατιστικής 1 3 Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ & ΖΩΗΣ ΣΥΝΟΛΟ 4 Ιατρικής 3 Χημείας/Περιβάλλοντος 2 Γεωπονικής 3 ΣΥΝΟΛΟ 8 5 Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Οικονομικών Επιστημών 2 Ναυτιλιακών Σπουδών 1 Οργάνωσης/Διοίκησης Επιχειρήσεων 5 Λογιστικής/Χρηματοοικονομικών 3 Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας 1 Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας 2 ΣΥΝΟΛΟ 14 ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 47

11 ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΧΟΛΗΣ (ΤΕΙ) 2 Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΘΕΤΙΚΩΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ 3 Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ & ΖΩΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 1 ΣΥΝΟΛΟ 1 Δημόσιας Υγείας 1 Διατροφής & Διαιτολογίας 1 Γεωπονικής 1 ΣΥΝΟΛΟ 3 5 Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Διοίκησης Επιχειρήσεων 3 ΣΥΝΟΛΟ 3 ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 7 * Περιλαμβάνεται και 1 απόφοιτος προηγούμενου έτους, ο οποίος εισήχθη εφέτος στα Τ.Ε.Ι. με την κατηγορία του 10%.

12 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΣΕ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ 1 Ανδρεανίδης Νικόλαος Νομικής 2 Ασπρούδης Δημοσθένης 3 Βαζάκα Μαρία Δέσποινα 4 Βανικιώτη Διονυσία Νομικής 5 Βαρβαρίγος Ιωάννης 6 Βασταρδή Μαρία Πολιτικών Μηχανικών Τ.Ε. & Μηχανικών Τοπογραφίας & Γεωπληροφικής Πολιτκών Μηχανικών Δημόσιας Υγείας & Κοινοτικής Υγείας Κοινοτικής Υγείας Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων & Γεωργικής Μηχανικής Νομικής Law (LLB) Law (LLB) 7 Βλαχοπούλου Ηλέκτρα Μεσογειακών Σπουδών ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ UNIVERSITY OF DUNDEE, Scotland, UK SWANSEA UNIVERSITY, Wales, UK ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΡΟΔΟΣ) 8 Βουτέρης Στέφανος Διοίκησης Επιχειρήσεων ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ 9 Βρεττός Ιωάννης Διοίκησης Επιχειρήσεων Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας 10 Γαβαλάς Κωνσταντίνος Περιβάλλοντος 11 Γεωργάκη Αθανασία 12 Γιαννάκη Φωτεινή Νομικής 13 Γιαννούλη Δήμητρα Κυριακή Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής & Ψυχολογίας Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής & Υδατοκαλλιεργειών Dental Medecine 14 Δεληβού Νικολέττα Δημόσιας Διοίκησης 15 Θεοχαρόπουλος Γρηγόριος Ιατρικής ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ (ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ MEDICAL UNIVERSITY, Sofia, Bulgaria ΠΑΝΤΕΙΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΟΙΝΩΝΩΝΙΚΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

13 16 Ζήνας Χρήστος 17 Ιωσηφίδης Κωνσταντίνος 18 Θεοδοσίου Ιωάννα 19 Κανελλοπούλου Βασιλεία 20 Καρασούλης Γεώργιος 21 Κάτσιου Ολίβια Χριστίνα 22 Κόλλιας Ηλίας Διοίκησης Επιχειρήσεων Business Administration Τεχνολόγων Γεωπόνων Agriculture English Literature & Creative Writing Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας Consumer Behavior and Marketing Businness Management (Marketing) Games Art and Design Art and Design (Foundation Studies) 23 Κόσμος Ευγενία Δημόσιας Διοίκησης 24 Κουρή Κατερίνα Design & Marketing ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΛΑΡΙΣΑ) UNIVERSITY OF NICOSIA, Nicosia, Cyprus ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΑΜΑΛΙΑΔΑ) UNIVERSITY OF READING, England, UK UNIVERSITY OF SURREY, England, UK ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ UNIVERSITY OF READING, England, UK UNIVERSITY OF SURREY, England, UK NORWICH UNIVERSITY OF THE ARTS, England, UK De MONTFORT UNIVERSITY, England, UK ΠΑΝΤΕΙΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΟΙΝΩΝΩΝΙΚΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ THE AMERICAN COLLEGE OF GREECE (DEREE), Athens, Greece 25 Κουτζή Ευαγγελία Φιλοσοφίας ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ 26 Κουτσουβέρης Αθανάσιος 27 Κωνιωτάκης Κωνσταντίνος Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής & Ψυχολογίας Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής του Ανθρώπου ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 28 Κωστόπουλος Κανιτάκης 29 Λαγαρία Κωνσταντίνος Αντώνιος Αντελίνα Ειρήνη Médecine Medicine Medicine Medicine UNIVERSITE de LYON, France CHARLES UNIVERSITY IN PRAGUE, Plsen, Czech Republic EUROPEAN UNIVERSITY CYPRUS, Nicosia, Cyprus UNIVERSITY OF NICOSIA, Nicosia, Cyprus

14 30 Λιαδής Κτιστάκης Ιωάννης Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων 31 Λυκιαρδοπούλου Άννα Κοινωνιολογίας 32 Μητρόπουλος Γεώργιος 33 Μιχαλοπούλου Μαρία Δέσποινα 34 Μπαντέκας Δημήτριος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών Νομικής Civil Engineering & Construction 35 Μπεκιάρης Κωνσταντίνος Οικονομικής Επιστήμης 36 Μπούκη Στέλλα Μουσικών Σπουδών 37 Μπουρδάρας Σωκράτης 38 Οικονομοπούλου 39 Παϊδούσης Βιολέττα Φανουρία Αριστείδης Μάρκελλος Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής & Ψυχολογίας Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Μηχανολόγων & Αεροναυπηγών Μηχανικών 40 Παναγιωτάκη Ευαγγελία Business Administration 41 Παναγιωτοπούλου Καλλιόπη Νομικής 42 Παναγιωτοπούλου Μαρία Νομικής 43 Παντελίδου Μαρία Medicine 44 Πάντου 45 Παπαδοπούλου Σταυρούλα Αγγελική Ελένη Κωνσταντίνα 46 Παπαδοπούλου Ιωάννα 47 Παυλάκης Παναγιώτης Ιατρικής Στατιστικής Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής & Ψυχολογίας Psychology Psychology Διοίκησης Επιχειρήσεων Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΝΤΕΙΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΟΙΝΩΝΩΝΙΚΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) METROPOLITAN COLLEGE (AMC), Athens, Greece ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΝΤΕΙΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΟΙΝΩΝΩΝΙΚΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ THE AMERICAN COLLEGE OF GREECE (DEREE), Athens, Greece Queen Mary University of London, England, UK ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ VU UNIVERSITY OF AMSTERDAM, The Netherlands UNIVERSITY OF TILBURG, The Netherlands ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ

15 48 Ράδογλου Ζωή Ρεβέκκα 49 Σάββα Μυρτώ 50 Σπυράκος Ξενοφών 51 Σπυρόπουλος Γεώργιος Δημήτριος 52 Σταθογιαννοπούλου Δήμητρα Business Administration Business Studies Global Business Finance 53 Σωτηροπούλου Μαργαρίτα Νομικής 54 Τασόπουλος Ιωάννης Business Management Business Administration Χρηματοοικονομικής & Τραπζικής Διοικητικής Hospitality and Tourism Management Ναυτιλίας & Επιχειρημτικών Υπηρεσιών Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων Economics and Business Economics Economics and Business Economics Economics and Business Economics International Βusiness Administration 55 Τζαρή Ευδοκία Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας BOSTON UNIVERSITY, Massachusetts, USA NEW YORK UNIVERSITY, New York, USA MANHATTAN COLLEGE, Riverdale New York, USA HOFSTRA UNIVERSITY, Long Island, New York, USA STONY BROOK UNIVERSITY, New York, USA LOYOLA MARYMOUNT UNIVERSITY, Los Angeles, California, USA ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ALPINE CENTER, Athens, Greece ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΧΙΟΣ) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ UNIVERSITY OF AMSTERDAM, The Netherlands MAASTRICHT UNIVERSITY, The Netherlands ERASMUS UNIVERSITY ROTTERDAM, The Netherlands KU LEUVEN, Belgium ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 56 Τζουανάκος Σταύρος Shipping BCA, Athens, Greece 57 Τράιος Αλέξανδρος Χημείας 58 Τσακρής Μάριος Φιλολογίας 59 Τσέτσου Μαρία Ελένη Liberal Studies ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) THE AMERICAN COLLEGE OF GREECE (DEREE), Athens, Greece

16 60 Τσιάκου Ιφιγένεια 61 Τσιγκούνης Κωνσταντίνος 62 Τσικνάκης Στυλιανός 63 Φουρίκη Χριστίνα Σοφία 64 Φρετζάγιας Ερμής 65 Φυτάλη Έλλη Διατροφής & Διαιτολογίας Biomedicine Studies Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών & Πληροφορικής Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος & Νέων Τεχνολογιών Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής Business Economics International Business Economics Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Economics ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΚΑΡΔΙΤΣΑ) EUROPEAN UNIVERSITY CYPRUS, Nicosia, Cyprus ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ (ΑΓΡΙΝΙΟ) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ RADBOUD UNIVERSITY NIJMEGEN, Nijmegen, The Netherlands MAASTRICHT UNIVERSITY, The Netherlands ΠΑΝΤΕΙΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΟΙΝΩΝΩΝΙΚΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ UNIVERSITY OF SURREY, England, UK Economics UNIVERSITY OF SUSSEX, England, UK 66 Χαιρετάκης Γεώργιος Ιατρικής ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ) * Περιλαμβάνονται 4 απόφοιτοι προηγούμενων ετών οι οποίοι εισάγονται με την κατηγορία του 10%.

17 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ IB DP Στις εξετάσεις του Μαΐου 2017 για την απόκτηση του Διπλώματος του International Baccalaureate: 100% των μαθητών μας πέτυχαν να εξασφαλίσουν το Δίπλωμα. Το αντίστοιχο παγκόσμιο ποσοστό απόκτησης του Διπλώματος για την περσινή εξεταστική περίοδο ήταν 79,3%. Ποσοστά Απόκτησης του Διπλώματος την τελευταία πενταετία Εξεταστική Περίοδος Παγκόσμιος Μέσος Όρος Εκπ/ρια «Γείτονα» May % 93,8% May % 98,46% May % 97,2% May % 97,1% May ,3% 100% May % Ο μέσος όρος απόκτησης του Διπλώματος είναι 34 στα 45 (σταθερά υψηλότερος από τον παγκόσμιο μέσο όρο τα τελευταία χρόνια) Ο μέσος όρος του σχολείου ανά μάθημα ήταν 5,33 ενώ ο περσινός αντίστοιχος παγκόσμιος ήταν 4,8 στα 7. Το 82% των μαθητών μας πέτυχαν συνολική επίδοση στις εξετάσεις για απόκτηση του Διπλώματος άνω του αντίστοιχου περσινού μέσου παγκοσμίου όρου 30/45 (δείτε το παράρτημα Α) Τις υψηλότερες επιδόσεις πέτυχαν οι μαθητές μας: Παπαδόπουλος Φίλιππος Γεώργιος 45/45 Βενέτη Καλλιόπη 43/45 Γεωργακοπούλου Ζωή 41/45 Μελισσηνού Αικατερίνη 40/45 Προτάσοφ Ηλίας 40/45 Ασπρούδης Ιωάννης 39/45 Γρηγοριάδης Γεώργιος 38/45 Κολοβού Κωνσταντίνα 38/45 1 Σύμφωνα με πληροφόρηση που πήραμε από τον Οργανισμό του ΙΒ, τα στατιστικά στοιχεία που αφορούν την πρόσφατη εξεταστική του Μαΐου 2017 θα αναρτηθούν στο διαδίκτυο εντός του Νοεμβρίου.

18 Εκπαιδευτήρια ΓΕΙΤΟΝΑ Βαθμολογία Μαθητών για το Δίπλωμα του IB DP στις Εξετάσεις του Μαΐου ,00% 35,00% 34,21% 30,00% 26,32% 25,00% 21,05% 20,00% 18,42% 15,00% 10,00% 5,00% 0,00% (Άριστα) (Λίαν Καλώς) (Καλώς) (Σχεδόν Καλώς)

19 UNIVERSITY PLACEMENTS MAY 2017 NAME UNIVERSITY COURSE CHOICE 1 Asproudis, Ioannis The University of Edinburgh Chemistry with Industrial Experience 2 Bougas, Angelos Boston College, U.S.A. Communications 3 Chalkos, Vasileios University of Bath Management 4 5 Chrysostomidou, Konstantina Dimitriadis Evgenidis, Michail Queen Mary University of London University of Surrey Law Electrical and Electronic Engineering 6 Evangelou, Sofia University of Kent Management 2nd 7 Georgakopoulou, Zoe University of Bristol Virology and Immunology 8 Gkagkatsis, Alexandros The University of Hull Chemistry 2nd 9 Glyptis, Georgios Newcastle University Marine Technology with Marine Engineering 10 Grigoriadis, Georgios University of Bath International Management 11 Kalogerakis, Michail Newcastle University 12 Kokmotou, Georgia 13 Kolokotroni, Eirini Sofia 14 Kolokotronis, Theodoros 15 Kolovou, Konstantina 16 Koutris, Dimitrios Queen Mary University of London Queen Mary University of London University of Southampton The University of Sheffield The University of Sheffield Electrical and Electronic Engineering Politics with Business Management Law Marine Biology with Oceanology Biomedical Sciences Chemical Engineering with Industrial Experience 17 Kyprianidis, Symeon University of Portsmouth Business Management 2nd 18 Lamprou, Amalia Eleni University of the Creative Arts (UCA) 19 Lekka, Danai University of Surrey Fashion Design Electrical and Electronic Engineering 2nd 2nd 2nd 2nd

20 20 Lekkas, Achilleas University of Southampton Marine Biology with Oceanology 21 Lekkas, Pavlos University of Surrey Computer Science 2nd 22 Leventakis, Dimitrios University of Sussex 23 Manias, Panagiotis University of Southampton 24 Melissinou, Aikaterini University of Bath 25 Moutsos, Alexandros University of Sussex 26 Oikonomakis, Georgios Panagiaris, Nikolaos Athanasios Papadooulos, Filippos Georgios 29 Paschalis, Iason Royal Holloway, University of London Business and Management Studies Mechanical Engineering Chemical Engineering (with placement) Economics and Management Studies Law University of Essex Film Studies 2nd King s College London (Univ. of London) Heriot Watt University, Edinburgh Medicine (5 years) Mechanical Engineering 30 Protasov, Ilias University of Edinburgh Economics and Politics Roussis, Dimitrios Stavros Stergiopoulos, Alexandros 33 Tatsis, Konstantinos 2nd University of Surrey Accounting and Finance 2nd University of Sussex Rochester Institute of Technology, N.Y.,USA Business, Management and Economics (with foundation year) International Business 34 Tyllianakis, Michail University of Sussex Economics and Finance 35 Vasileiou, Dimitrios Charalampos 36 Veneti, Kalliopi 37 Vrellou, Maria University of Surrey Computer Science London School of Economics and Political Science Aix Marseille Université (France) Environment and Development 38 Zacharis, Ioannis Coventry University Law Law

21

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ 2009 ΚΟΛΕΓΙΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ 2009 ΚΟΛΕΓΙΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ 2009 ΚΟΛΕΓΙΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Κατά το σχολικό έτος 2008-2009 αποφοίτησαν συνολικά 147 μαθητές από το Κολλέγιο Ψυχικού, εκ των οποίων 50 από το

Διαβάστε περισσότερα

Πρώτες θέσεις. έχουν επιλογές. Στα Πανεπιστήμια Κύπρου και Ελλάδας. Στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Στο ΤΕΠΑΚ. Σε Ελληνικά Πανεπιστήμια

Πρώτες θέσεις. έχουν επιλογές. Στα Πανεπιστήμια Κύπρου και Ελλάδας. Στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Στο ΤΕΠΑΚ. Σε Ελληνικά Πανεπιστήμια Οι απόφοιτοι του ΟΛΥΜΠΙΟΝ έχουν επιλογές Οι απόφοιτοι του σχολείου φοιτούν: Στο Πανεπιστήμιο Κύπρου Στο ΤΕΠΑΚ Σε Ελληνικά Πανεπιστήμια Σε Κορυφαία Αγγλικά, Ευρωπαϊκά και Αμερικάνικα Πανεπιστήμια Πρώτες

Διαβάστε περισσότερα

Γεώργιος Μπατζόλης. Γεώργιος Σύκας. Βασιλική Αηδονίδου

Γεώργιος Μπατζόλης. Γεώργιος Σύκας. Βασιλική Αηδονίδου Γεώργιος Μπατζόλης Ηλεκτρολόγων Μηx. & Μηχ. Υπολογιστών Θεσ/νίκης Μόρια 18.920 University Of Cambridge (UK) Durham University (UK) Ηλεκτρολόγων Μηx. & Μηχ. Υπολογιστών Θεσ/νίκης Μόρια 18.899 Γεώργιος Σύκας

Διαβάστε περισσότερα

Κατανομή των 183 επιτυχόντων

Κατανομή των 183 επιτυχόντων Κατανομή των 8 επιτυχόντων ανά Πρόγραμμα και Εξέταση Εξετάσεις Γενικού Λυκείου I.B. Σύνολο Αποφοίτων Πλήθος Ποσοστό Σύνολο Εισαχθέντων από Γενικό Λύκειο Πλήθος Ποσοστό 8,% Συμμετείχαν στις Πανελλήνιες,9%

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 2014 - ΒΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ (Οικονιμικό Κριτήριο)

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 2014 - ΒΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ (Οικονιμικό Κριτήριο) ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 2014 - ΒΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ (Οικονιμικό Κριτήριο) ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΧΟΛΗΣ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΘΕΣΕΩΝ ΒΑΣΗ (ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ- ) ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ Τ.Ε.Ι.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ ΥΠΟΤΡΟΦΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ

ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ ΥΠΟΤΡΟΦΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ ΥΠΟΤΡΟΦΟΙ 2017-18 ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ Διοικητική Λογιστική (Θεωρία) 1. ΔΗΜΗΤΟΓΛΟΥ ΑΡΓΥΡΩ Με σύμβαση αορίστου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.ΤΜΗΜΑ ΤΟΣ ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ 419 ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ 413

ΚΩΔ.ΤΜΗΜΑ ΤΟΣ ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ 419 ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ 413 ΙΔΡΥΜΑ ΚΩΔ.ΤΜΗΜΑ ΤΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ 419 ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ 413 ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΕΛΛΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 415 ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠ.Π.Ε.Θ. Δ/νση: (210) - Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. Β ΑΘΗΝΑΣ 1ο ΓΕΝ. ΛΥΚ. Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΤΑΔ (ΚΩΔ ) Επιτυχόντες Αποφοίτων Γενικού Λυκείου 2018.

ΥΠ.Π.Ε.Θ. Δ/νση: (210) - Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. Β ΑΘΗΝΑΣ 1ο ΓΕΝ. ΛΥΚ. Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΤΑΔ (ΚΩΔ ) Επιτυχόντες Αποφοίτων Γενικού Λυκείου 2018. 08008307 ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ. ΠΕΙΡΑΙΑ 11025350 ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ 16006742 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ 17006932 ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ & ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ. πριν το πανεπιστήμιο

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ & ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ. πριν το πανεπιστήμιο ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ & ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ πριν το πανεπιστήμιο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2018 ΣΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2018 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Διακρίσεις σε κορυφαία πανεπιστήμια του εξωτερικού

Διακρίσεις σε κορυφαία πανεπιστήμια του εξωτερικού Διακρίσεις σε κορυφαία πανεπιστήμια του εξωτερικού Studies Abroad Αμερικής Μαθητές Harvard 8 Stanford 1 Princeton 5 Yale 8 Columbia 1 Massachusetts Institute of Technology (ΜΙΤ) 3 Duke 4 California Institute

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ Α ΛΥΚΕΙΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ Α ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΝ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ Α ΛΥΚΕΙΟΥ ΔΕΥΤΕΡΑ, 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 Α ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΟΙΝΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΝ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ

ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΝ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΝ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ Α ΛΥΚΕΙΟΥ TO ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TOY ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΕΤΑΡΤΗ, 13

Διαβάστε περισσότερα

Επιτυχόντες Επιλογής Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. Ομάδας Β 2014 (90%)

Επιτυχόντες Επιλογής Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. Ομάδας Β 2014 (90%) Κωδ. Υποψηφ. Επώνυµο Όνοµα Όν. Πατρός Όν. Μητρός 14031981 ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 13032289 ΑΝΤΥΠΑ ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 14031982 ΒΑΒΑΤΣΙΚΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΦΩΤΕΙΝΗ 14031958

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ 2017

ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ 2017 ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ 2017 ΒΑΣΗ ΚΩΔ. ΕΠΙΤΥ- ΚΕΝΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΙΔΡΥΜΑ ΤΜΗΜΑ (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΜΗΧ. ΧΟΝΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ 413 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ/ΚΟΛΕΓΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ/ΚΟΛΕΓΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ «ΤΑΣΟΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ» Σχ. Χρονιά 2016-17 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ/ΚΟΛΕΓΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2017-18 Τα ακόλουθα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια και Κολέγια προσφέρουν στους τελειόφοιτους

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ)

ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) Κωδ. Υποψηφ. Επώνυμο Όνομα Όν. Πατρός Όν. Μητρός Σχολή Επιτυχίας Ίδρυμα 17036786 ΑΛΑΜΑΝΙΩΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ ΓΕΩΠ. ΠΑΝ. 17036806 ΒΕΜΜΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2013

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2013 ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2013 ΕΠΙΘΕΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 1 ΑΓΓΕΛΕΤΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΟΜΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) 2 ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΡΑΦΑΗΛ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) 3 ΑΛΕΞΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρολόγων Μηx. & Μηχ. Υπολογιστών Θεσ/νίκης 15ος Μόρια Harvard University (USA) ($73.930) Princeton University (USA) ($55.

Ηλεκτρολόγων Μηx. & Μηχ. Υπολογιστών Θεσ/νίκης 15ος Μόρια Harvard University (USA) ($73.930) Princeton University (USA) ($55. Ηλεκτρολόγων Μηx. & Μηχ. Υπολογιστών Θεσ/νίκης 15ος Μόρια 19.000 Harvard University (USA) ($73.930) Princeton University (USA) ($55.090) Συτιλίδης Φίλιππος - Ιλαρίων Dartmouth College (USA) ($64.948) University

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ. Θεωρητική 46 Θετική 30 Τεχνολογίας & Παραγωγής 24 Πληροφορικής & Υπηρεσιών 54

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ. Θεωρητική 46 Θετική 30 Τεχνολογίας & Παραγωγής 24 Πληροφορικής & Υπηρεσιών 54 ΚΟΛΛΕΓΙΟΝ ΑΘΗΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ATHENS COLLEGE Σεπτέμβριος, 2008 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 1. Κατά το σχολικό έτος 2007-2008 φοίτησαν στη Γ Λυκείου 154 μαθητές. Η κατανομή των μαθητών

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΡΙΑ ΑΠΟ ΜΟΡΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

ΜΟΡΙΑ ΑΠΟ ΜΟΡΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 413 417 420 414 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΩΤΟΥ ΜΟΡΙΑ ΑΠΌ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΜΟΡΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΜΟΡΙΑ ΑΠΟ ΜΟΡΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2011 ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2011 ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2011 ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΖΕΛΕΠΗ ΆΝΝΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΡΕΚΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΣΤΑΜΕΝΤΖΑΣ ΗΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

5ο ΓΕΛ ΒΥΡΩΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ 2018

5ο ΓΕΛ ΒΥΡΩΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ 2018 5ο ΓΕΛ ΒΥΡΩΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ 2018 1 ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ & ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΜΠ 2 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΜΠ 3 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΜΠ 4 ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ --ΕΠΙΛΟΓΗ 90% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ-- 2014 & 2013

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ --ΕΠΙΛΟΓΗ 90% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ-- 2014 & 2013 ΙΔΡΥΜΑ ΟΝΟΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 10,338 10,651-313 -2.9% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΕΣΠΕΡΙΝΑ 8,708 8,136

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνοαμερικανικόν Εκπαιδευτικόν Ίδρυμα ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ Λ Υ Κ Ε Ι Ο ΛΥΚΕΙΟ

Ελληνοαμερικανικόν Εκπαιδευτικόν Ίδρυμα ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ Λ Υ Κ Ε Ι Ο ΛΥΚΕΙΟ Ελληνοαμερικανικόν Εκπαιδευτικόν Ίδρυμα ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ Λ Υ Κ Ε Ι Ο ΛΥΚΕΙΟ Ενημερωτική Συνάντηση Γονέων Μαθητών Α Λυκείου Θέατρο Χωρέμη 6 Φεβρουαρίου 2013 1 Μετά την Α

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ 2018 ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ

ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ 2018 ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ 2018 ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΙΔΡΥΜΑ ΚΩΔ.Τ ΜΗΜ ΑΤΟΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΘΕΣΕΙ ΑΡΧ Σ ΙΚΕΣ ΚΑΛΥ ΘΕΣ ΦΘΗ ΕΙΣ ΚΑΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Προγράμματα με έγκριση ποιότητας από την ΕΑΙΠ. Σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών, Κοινωνικών Επιστημών και Νομικής

Προγράμματα με έγκριση ποιότητας από την ΕΑΙΠ. Σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών, Κοινωνικών Επιστημών και Νομικής Ενημέρωση: 11 Μαρτίου, 2015 Διευκρινίζεται ότι τα ΙΠ με «Άδεια Λειτουργίας» δικαιούνται να προσφέρουν προγράμματα, τα οποία αυτόματα αναγνωρίζονται από το κράτος, χωρίς να τα υποβάλουν στην αυστηρή διαδικασία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2010-2011

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2010-2011 ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2010-2011 α/α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 1 ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ 2 ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Επιτυχόντες Επιλογής Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. Ομάδας Β 2014 (90%)

Επιτυχόντες Επιλογής Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. Ομάδας Β 2014 (90%) Κωδ. Υποψηφ. Επώνυµο Όνοµα Όν. Πατρός Όν. Μητρός 14033805 ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑ 14033747 ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑ 14033748 ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ 14033795

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΔΟΧΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ, ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ.

ΕΙΣΔΟΧΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ, ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ. ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ Αξίες, Γνώση, Αγωγή ΕΙΣΔΟΧΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ, ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ. Αποτελέσματα Παγκύπριων Εισαγωγικών Εξετάσεων Από τον Ιούνιο του 2008, οπόταν και αποφοίτησαν

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ 2017

ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ 2017 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 129 ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 225 ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ 326 Τ.Ε.Ι. ΑΘΗΝΑΣ 637 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 639 ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 231 1ου 1ου ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ 2014. Το Φροντιστήριο Παλμός είναι το μοναδικό φροντιστήριο στο Ωραιόκαστρο με: Εκπληκτικά Ποσοστά Επιτυχίας!!!

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ 2014. Το Φροντιστήριο Παλμός είναι το μοναδικό φροντιστήριο στο Ωραιόκαστρο με: Εκπληκτικά Ποσοστά Επιτυχίας!!! ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ 2014 Την εισαγωγή τους σε σχολές υψηλής ζήτησης πέτυχαν οι μαθητές μας στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2014. Σε σύνολο 80 επιτυχόντων μαθητών 65 μαθητές πέτυχαν την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ (80%).

Διαβάστε περισσότερα

Διακρίσεις σε κορυφαία πανεπιστήμια του εξωτερικού

Διακρίσεις σε κορυφαία πανεπιστήμια του εξωτερικού Διακρίσεις σε κορυφαία πανεπιστήμια του εξωτερικού Πρόγραμμα STUDIES ABROAD Τμήματα προετοιμασίας για τις εξετάσεις PSAT, SAT I, SAT II, ACT Τμήματα προετοιμασίας για τις εξετάσεις TOEFL, IELTS Κέντρο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ Θεσσαλίας - Τεχνολογικών Εφαρμογών (ΣΤΕΦ) Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε.

ΤΕΙ Θεσσαλίας - Τεχνολογικών Εφαρμογών (ΣΤΕΦ) Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε. ΤΕΙ Θεσσαλίας - Τεχνολογικών Εφαρμογών (ΣΤΕΦ) Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε. Λάρισα 07/09/2015 Προκήρυξη Αριθμός Πρωτοκόλλου: 3332/16-6-2015(ΣΥΝ) ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ - Τομέας: Ενιαίος ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ Θεσσαλίας - Τεχνολογικών Εφαρμογών (ΣΤΕΦ) Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε.

ΤΕΙ Θεσσαλίας - Τεχνολογικών Εφαρμογών (ΣΤΕΦ) Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε. ΤΕΙ Θεσσαλίας - Τεχνολογικών Εφαρμογών (ΣΤΕΦ) Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε. Λάρισα 07/09/2015 Προκήρυξη Αριθμός Πρωτοκόλλου: 3339/16-6-2015 ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ - Τομέας: Ενιαίος ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2016-2017 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Προσφορά Υποτροφιών σε τελειόφοιτους μαθητές/τριες από Ιδιωτικά Πανεπιστήμια και Κολέγια στην Κύπρο

Διαβάστε περισσότερα

Επιτυχόντες Αποφοίτων Γενικού Λυκείου ΥΠ.Π.Ε.Θ. Δ/νση: (227) - Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΜΑΝΔΡΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΚΩΔ.

Επιτυχόντες Αποφοίτων Γενικού Λυκείου ΥΠ.Π.Ε.Θ. Δ/νση: (227) - Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΜΑΝΔΡΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΚΩΔ. Επώνυµο Όνοµα Όν. Πατρός Όν. Μητρός Σχολή Επιτυχίας ΑΓΑΘΗ ΕΛΕΝΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΓΟΡΙΤΣΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΣΙΜΕΛΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ (ΛΗΜΝΟΣ) ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015 ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ Α. Για σπουδές στην Ελλάδα, στην Κύπρο και σε άλλες χώρες προσφέρονται υποτροφίες από διάφορους φορείς. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο βιβλίο

Διαβάστε περισσότερα

Times και Guardian στα top 20 αποδέχτηκαν τους αποφοίτους. μας με γενικό βαθμό απολυτηρίου 19+ και σπουδών.

Times και Guardian στα top 20 αποδέχτηκαν τους αποφοίτους. μας με γενικό βαθμό απολυτηρίου 19+ και σπουδών. 3 μαθητές μας εξασφάλισαν ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΩΣ στην πρώτη επιλογή τους μέσα από τη διαδικασία των Παγκύπριων Εξετάσεων. 10 μαθητές μας εξασφάλισαν βαθμολογία πάνω από 19 στις Παγκύπριες εξετάσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Διανομή Οδηγού Καριέρας 2014

Διανομή Οδηγού Καριέρας 2014 Διανομή Οδηγού Καριέρας 2014 Ο Οδηγός Καριέρας εκδίδεται τα τελευταία χρόνια από το kariera.gr, αποτελώντας μέρος μιας συστηματικής και συνολικής προσπάθειας ώστε να έρθουν κοντά οι νέοι απόφοιτοι και

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. H ΓΣΘ ως ολοκληρωμένο σχολείο συνάντησης με εκπαιδευτικό στόχο το Γερμανικό Διεθνές Απολυτήριο (DIA)

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. H ΓΣΘ ως ολοκληρωμένο σχολείο συνάντησης με εκπαιδευτικό στόχο το Γερμανικό Διεθνές Απολυτήριο (DIA) ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ H ΓΣΘ ως ολοκληρωμένο σχολείο συνάντησης με εκπαιδευτικό στόχο το Γερμανικό Διεθνές Απολυτήριο (DIA) Τι προσδοκούν οι σύγχρονοι γονείς από το σχολείο που θα επιλέξουν για το

Διαβάστε περισσότερα

Κατανομή ως προς τον τρόπο εξέτασης

Κατανομή ως προς τον τρόπο εξέτασης Κατανομή ως προς τον τρόπο εξέτασης Εξετάσεις Πανελλήνιες Ενδοσχολικές Σύνολο Αποφοίτων Ποσοστό Σύνολο Αποφοίτων 45 9 8,% Ανθρωπιστικές Σπουδές 4 6 7,9% Θετικές Σπουδές 77 45 00,0% Σπουδές Οικονομίας και

Διαβάστε περισσότερα

5ο Επιστημονικό Πεδίο ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

5ο Επιστημονικό Πεδίο ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 3ο Επιστημονικό Πεδίο 3 5ο Επιστημονικό Πεδίο ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Οι πτυχιούχοι της Σχολής: Στατιστικής του Πειραιά εγγράφονται στο Οικονομικό Επιμελητήριο, ενώ του Αιγαίου (2ο Πεδίο) δεν

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015 ΟΝΟΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 90% ΓΕΛ/ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΗΜ. 9.848 9.337 511 5,5% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 90% ΓΕΛ/ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΕΣΠ. 7.196 7.154 42 0,6%

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015 ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015 ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 90% ΓΕΛ/ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΗΜ. 9.848 9.337 511 5,5% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός Κωδικός Τμήματος Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα Τμήμα/Σχολή Πανεπιστημίου / ΤΕΙ Εισακτέων 2016

Αριθμός Κωδικός Τμήματος Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα Τμήμα/Σχολή Πανεπιστημίου / ΤΕΙ Εισακτέων 2016 216 215 639 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ & ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ 125 12 5 61 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & 13 12 ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ 1 719 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

www.aoth.edu.gr ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015

www.aoth.edu.gr ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015 ΙΔΡΥΜΑ ΟΝΟΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 90% ΓΕΛ/ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΗΜ. 9.848 9.337 511 5,5% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 90% ΓΕΛ/ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΕΣΠ. 7.196 7.154

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ Κ.Ψ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΕΞΕΤΑΣΗΣ

ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ Κ.Ψ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ Κ.Ψ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΣΥΝΟΛΟ: 87 ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ: 36 ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ: 29 ΣΠΟΥΔΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ: 22 ΠΟΣΟΣΤΟ % ΠΛΗΘΟΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση Γονέων μαθητών Β και Γ Γυμνασίου

Ενημέρωση Γονέων μαθητών Β και Γ Γυμνασίου ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΝ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ Ενημέρωση Γονέων μαθητών Β και Γ Γυμνασίου Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2014 Αναπληρώτρια Διευθύντρια Αμαλία

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΟΣ - ΤΟ 8% ΕΓΙΝΕ 7% ΚΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΣΤΑ ΥΨΗ. Συντάχθηκε απο τον/την el.pi. Δευτέρα, 20 Ιούνιος :56 - Ο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΤΟ 8% ΕΓΙΝΕ 7% ΚΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΣΤΑ ΥΨΗ. Συντάχθηκε απο τον/την el.pi. Δευτέρα, 20 Ιούνιος :56 - Ο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Τόσο η ανάρτηση του συνολικού αριθμού των θέσεων που θα παραχωρήσει φέτος η Ελλάδα στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της στην ιστοσελίδα του ελληνικού Υπουργείου Παιδείας πριν από μερικές, όσο και η κατά

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Καλή επιτυχία! Προπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών. Σχολή Τεχνών και Επιστημών της Αγωγής. Γραφικές Τέχνες (BA) Δημοτική Εκπαίδευση (BA)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Καλή επιτυχία! Προπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών. Σχολή Τεχνών και Επιστημών της Αγωγής. Γραφικές Τέχνες (BA) Δημοτική Εκπαίδευση (BA) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ Τάξης μπορούν να διεκδικήσουν υποτροφία στις πιο κάτω πανεπιστημιακές σχολές. Επισυνάπτεται ο κατάλογος των ειδικοτήτων όπως και η αίτηση η οποία θα πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015 ΟΝΟΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 90% ΓΕΛ/ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΗΜ. 9.848 9.337 511 5,5% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 90% ΓΕΛ/ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΕΣΠ. 7.196 7.154 42 0,6%

Διαβάστε περισσότερα

Επιτυχόντες Επιλογής Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. Ομάδας Β 2014 (90%)

Επιτυχόντες Επιλογής Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. Ομάδας Β 2014 (90%) Κωδ. Υποψηφ. Επώνυµο Όνοµα Όν. Πατρός Όν. Μητρός 14034917 ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΗ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΑ 14034959 ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 14034918 ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ ΦΩΤΙΟΣ ΦΩΤΕΙΝΗ 14034961 ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ 2017

ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ 2017 ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ 2017 ΚΩΔ. ΣΧΟΛΗΣ ΤΜΗΜΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΛΥΦΘΗΚ ΑΝ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΦΘΗΚ ΑΝ 413 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΘΗΝΑΣ 10101 10302 9 9 0 417 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση γονέων μαθητών Α και Β Λυκείου. Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015 ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ

Ενημέρωση γονέων μαθητών Α και Β Λυκείου. Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015 ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΝ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ Ενημέρωση γονέων μαθητών Α και Β Λυκείου Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015 Αναπληρώτρια Διευθύντρια Αμαλία

Διαβάστε περισσότερα

384 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75 90 1 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 100 1

384 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75 90 1 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 100 1 Κωδικός τος 384 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75 90 1 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 100 1 129 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ --ΕΠΙΛΟΓΗ 90% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ-- 2014 & 2013

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ --ΕΠΙΛΟΓΗ 90% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ-- 2014 & 2013 ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 10.338 10.651-313 -2,9% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΕΣΠΕΡΙΝΑ 8.708 8.136 572 7,0% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικά οι Σχολές (αλφαβητική σειρά)

Αναλυτικά οι Σχολές (αλφαβητική σειρά) ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ-ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ Τάξη του 09 ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

http://sep4u.gr Oι συνολικές θέσεις εισακτέων το 2009 στα Ελληνικά ΑΕΙ: 4370 και το 2014 3.925

http://sep4u.gr Oι συνολικές θέσεις εισακτέων το 2009 στα Ελληνικά ΑΕΙ: 4370 και το 2014 3.925 1 ο Επιστημονικό Πεδίο Κοινά με άλλα Επιστημονικά Πεδία 1ο και 4ο - Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών (Αγρίνιο) -Πολιτισμικής Τεχ/γίας και Επικ/νίας (Μυτιλήνη) -Τεχνών Ήχου και

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ ΕΠΙΛΟΓΗ 90% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 2014 & 2013

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ ΕΠΙΛΟΓΗ 90% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 2014 & 2013 ΟΝΟΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 10.338 10.651 313 2,9% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΕΣΠΕΡΙΝΑ 8.708 8.136 572 7,0%

Διαβάστε περισσότερα

Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Δ/νση: (316) - Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. ΡΟΔΟΠΗΣ 2ο ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (ΚΩΔ )

Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Δ/νση: (316) - Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. ΡΟΔΟΠΗΣ 2ο ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (ΚΩΔ ) Κωδ. Υποψηφ. Σχολή Επιτυχίας Ίδρυμα 15072807 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗ ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ (ΛΑΜΙΑ) ΠΑΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 15072769 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) -ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΗΜ ΠΑΝ

Διαβάστε περισσότερα

Νέες αντιστοιχίες τμημάτων

Νέες αντιστοιχίες τμημάτων Νέες αντιστοιχίες τμημάτων Η γνώση του λαβυρίνθου των αντιστοιχιών είναι απαραίτητη για τους υποψηφίους, οι οποίοι στοχεύουν σε μετακινήσεις από μια πόλη σε άλλη αλλά και από ένα τμήμα σε άλλο μέσω μετεγγραφής.

Διαβάστε περισσότερα

Cambridge University (UK) Imperial College London (UK) University College London (UK) University of Warwick (UK) King s College, London (UK)

Cambridge University (UK) Imperial College London (UK) University College London (UK) University of Warwick (UK) King s College, London (UK) Ηλεκτρολόγων Μηχ. & Μηχ. Υπολογιστών Θεσ/νίκης μόρια 18.324 Columbia University (USA) (Δε ζητήθηκε οικονομική βοήθεια) Ιωάννης Κάουαρντ - Αμβροσιάδης Cambridge University (UK) Imperial College London (UK)

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τ.Ε.Ι. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Τ.Ε.Ι. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΣ 2018-2019 ΠΙΝΑΚΑΣ (α) άρθρου 2, παρ. 2, Π.Δ. 163, ΦΕΚ 149/26-06-2002, τεύχος Α

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΚΨ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΕΞΕΤΑΣΗΣ

ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΚΨ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΚΨ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΣΥΝΟΛΟ: 85 ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ: 23 ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ: 45 ΣΠΟΥΔΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ: 17 ΠΟΣΟΣΤΟ % ΠΛΗΘΟΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 81,2% 69 ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ - ΒΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ) - ΑΚ. ΕΤΟΣ 2014-15

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ - ΒΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ) - ΑΚ. ΕΤΟΣ 2014-15 ΒΑΣΗ ΣΧΟΛΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ - ΒΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ) - ΑΚ. ΕΤΟΣ 2014-15 (ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ- ) ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) - ΑΠΘ 0,00 ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΕΙΣ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ-ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ (ΕΥΡΩΠ. ΕΝΩΣΗΣ) -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2016

ΒΑΣΕΙΣ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ-ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ (ΕΥΡΩΠ. ΕΝΩΣΗΣ) -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2016 ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΧΟΛΗΣ ΒΑΣΕΙΣ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ-ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ (ΕΥΡΩΠ. ΕΝΩΣΗΣ) -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2016 ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΤ/ΤΕΣ ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΣ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟΥ Σ.Π. ΒΑΘΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΒΑΘΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Δ/νση: (249) - Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. ΑΧΑΪΑΣ 7ο ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΠΑΤΡΩΝ (ΚΩΔ. 0651080)

Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Δ/νση: (249) - Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. ΑΧΑΪΑΣ 7ο ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΠΑΤΡΩΝ (ΚΩΔ. 0651080) 7ο ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΠΑΤΡΩΝ (ΚΩΔ. 0651080) 13033310 ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΠΟΛΥΞΕΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ 13033317 ΛΙΒΑΘΗΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Δ/νση: (249) - Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. ΑΧΑΪΑΣ 5ο ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΠΑΤΡΩΝ (ΚΩΔ. 0651060)

Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Δ/νση: (249) - Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. ΑΧΑΪΑΣ 5ο ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΠΑΤΡΩΝ (ΚΩΔ. 0651060) 5ο ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΠΑΤΡΩΝ (ΚΩΔ. 0651060) 12030902 ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 13033088 ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΧΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ

ΑΡΧΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΙΔΡΥΜΑ ΚΩΔ. ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΑΡΧΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ 413 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ. Πανεπιστήμιο ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ. Γενική Σειρά ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2014. Τμήμα. Εισακτέοι 2013

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ. Πανεπιστήμιο ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ. Γενική Σειρά ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2014. Τμήμα. Εισακτέοι 2013 Κωδικός τος 384 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75 90 1 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 100 1 129 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ. Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2014. Εισακτέοι 2013 ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ. Γενική Σειρά. Τμήμα

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ. Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2014. Εισακτέοι 2013 ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ. Γενική Σειρά. Τμήμα 384 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75 90 1 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 100 1 129 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 155 150 1 227

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ - - ΕΠΙΛΟΓΗ 90% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ- - 2014 & 2013

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ - - ΕΠΙΛΟΓΗ 90% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ- - 2014 & 2013 ΟΝΟΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 10,338 10,651-313 - 2.9% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΕΣΠΕΡΙΝΑ 8,708 8,136 572 7.0% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ --ΕΠΙΛΟΓΗ 90% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ-- 2014 & 2013

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ --ΕΠΙΛΟΓΗ 90% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ-- 2014 & 2013 ΙΔΡΥΜΑ ΟΝΟΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 10.338 10.651-313 -2,9% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΕΣΠΕΡΙΝΑ 8.708 8.136 572 7,0% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΕΙ Ή ΙΣΟΤΙΜΩΝ ΠΡΟΣ ΑΥΤΑ ΣΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ

ΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΕΙ Ή ΙΣΟΤΙΜΩΝ ΠΡΟΣ ΑΥΤΑ ΣΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ Οι πτυχιούχοι των Τ.Ε.Ι μπορούν να καταταχθούν σε τμήματα Α.Ε.Ι. Αυτός είναι ένας άλλος πιο μακρύς δρόμος για το Πανεπιστήμιο, που όμως πρέπει να έχεις υπόψη σου συμπληρώνοντας το Μηχανογραφικό σου. Πιο

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2017-2018 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Προσφορά Υποτροφιών σε τελειόφοιτους μαθητές/τριες από Ιδιωτικά Πανεπιστήμια και Κολέγια στην Κύπρο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 100 1 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 155 150 1

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 100 1 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 155 150 1 384 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75 90 1 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 100 1 129 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 155 150 1 227

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ ΠΑΛΑΙΟ -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2016

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ ΠΑΛΑΙΟ -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2016 ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΗΜ. (ΠΑΛΑΙΟ) 9.544 9.848-304 -3,1% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΕΣΠ. (ΠΑΛΑΙΟ) 8.336 7.196 1.140

Διαβάστε περισσότερα

Τρεις παράγοντες θα καθορίσουν τις βάσεις

Τρεις παράγοντες θα καθορίσουν τις βάσεις Τρεις παράγοντες θα καθορίσουν τις βάσεις Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων, στις οποίες αναμένεται να συμμετάσχουν περίπου 110.000 υποψήφιοι. Λιγότερο από ένας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2013 ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2013 ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΠΑΣΤΑΜΕΝΤΖΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2013 ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΙΑΤΡΙΚΟ (Σ.Σ.Α.Σ.) ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ (8 ΟΣ ) ΤΣΕΤΣΟΥ ΗΛΙΑΝΝΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΒΟΣΙΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΦΡΑΓΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Επιτυχόντες Αποφοίτων Γενικού Λυκείου ΥΠ.Π.Ε.Θ. Δ/νση: (227) - Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΖΕΦΥΡΙΟΥ (ΚΩΔ )

Επιτυχόντες Αποφοίτων Γενικού Λυκείου ΥΠ.Π.Ε.Θ. Δ/νση: (227) - Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΖΕΦΥΡΙΟΥ (ΚΩΔ ) Επώνυµο Όνοµα Όν. Πατρός Όν. Μητρός Σχολή Επιτυχίας ΑΓΓΕΛΩΦ-ΑΓΓΕΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΦΥΣΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΒΑΛΒΗ ΙΩΑΝΝΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΙΔΕΥΣΗΣ (ΠΑΤΡΑ) ΒΛΑΧΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ/ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΑΕΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ - 2015. Πλήθος Υποψηφίων Σχολή / Τμήμα

ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ/ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΑΕΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ - 2015. Πλήθος Υποψηφίων Σχολή / Τμήμα ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ/ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΑΕΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ - 05 ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε. ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ 7 ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 59 97 ΙΑΤΡΙΚΗΣ 33 3

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ Κ.Ψ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΕΞΕΤΑΣΗΣ

ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ Κ.Ψ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ Κ.Ψ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΣΥΝΟΛΟ: 95 ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ: 26 ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ: 48 ΣΠΟΥΔΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ: 21 ΠΟΣΟΣΤΟ % ΠΛΗΘΟΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ 156, 54006 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΤΗΛ. 23320-52460 - FAX: 23320-52462 - website: http://www.uom.gr - e-mail: itsecr@uom.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2014. Εισακτέοι 2013 ΜΕΤΑΒΟΛΗ % Πανεπιστήμιο Τμήμα ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ. Γενική Σειρά ΜΕΤΑΒΟΛΗ. http://sep4u.gr.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2014. Εισακτέοι 2013 ΜΕΤΑΒΟΛΗ % Πανεπιστήμιο Τμήμα ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ. Γενική Σειρά ΜΕΤΑΒΟΛΗ. http://sep4u.gr. 384 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75 90 1 15 20% ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 100 1 15 18% 129 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Τμήμα ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ 613 ΑΣΤΕΡ. Κωδικός. Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ) ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ 614 ΑΣΤΕΚ

Τμήμα ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ 613 ΑΣΤΕΡ. Κωδικός. Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ) ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ 614 ΑΣΤΕΚ Κωδικός Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα Τμήμα ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΕΤΟΥΣ 2016 ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ 613 ΑΣΤΕΡ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ 90 ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ) ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ 614 ΑΣΤΕΚ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ 90 ΚΡΗΤΗΣ (ΑΣΤΕΚ) 637 ΤΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

Προγράμματα και ειδικότητες για το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Πρεσπών

Προγράμματα και ειδικότητες για το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Πρεσπών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΔΒΜ Πρεσπών, 2 Νοεμβρίου 2018 Προγράμματα και ειδικότητες για το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Πρεσπών Ενημερώνουμε

Διαβάστε περισσότερα

Επιτυχόντες Επιλογής Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. Ομάδας Β 2014 (90%)

Επιτυχόντες Επιλογής Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. Ομάδας Β 2014 (90%) Κωδ. Υποψηφ. Επώνυµο Όνοµα Όν. Πατρός Όν. Μητρός 14032660 ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 14032661 ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑ 14032662 ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ 14032719

Διαβάστε περισσότερα

Εισακ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ)

Εισακ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ) 129 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 170 160 127 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 223 210 227 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 124 110 225 ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΚΑ. ΕΤΟΣ 2017-2018 ΠΙΝΑΚΑΣ (α) άρθρου 2, παρ. 2, Π.. 163, ΦΕΚ 149/26-06-2002, τεύχος Α ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2013 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75

ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2013 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75 ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2013 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 155 ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠ.Π.Ε.Θ. Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. Β ΑΘΗΝΑΣ ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΑΜΕΡ.ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ. Επιτυχόντες Αποφοίτων Γενικού Λυκείου Σελίδα 1 από 6

ΥΠ.Π.Ε.Θ. Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. Β ΑΘΗΝΑΣ ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΑΜΕΡ.ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ. Επιτυχόντες Αποφοίτων Γενικού Λυκείου Σελίδα 1 από 6 Κωδ. Υποψηφ. Σχολή Επιτυχίας Ίδρυμα 17010302 ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ & ΓΕΩΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ 17010303 ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΧΙΟΣ) ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ 17010386 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ 17010387

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ «ΤΑΣΟΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ» Σχ. Χρονιά ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ/ΚΟΛΕΓΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ «ΤΑΣΟΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ» Σχ. Χρονιά ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ/ΚΟΛΕΓΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ «ΤΑΣΟΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ» Σχ. Χρονιά 2015-16 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ/ΚΟΛΕΓΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2015-16 Τα ακόλουθα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια και Κολέγια προσφέρουν στους τελειόφοιτους

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 80 ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 95

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 80 ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 95 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 80 ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 95 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 160 ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ, ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Β ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ----- Ταχ. Δ/νση: Α. Παπανδρέου 37 Τ.Κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ, ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (ΒΟΛΟΣ) ΠΑΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ, ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (ΒΟΛΟΣ) ΠΑΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Κωδ. Υποψηφ. Σχολή Επιτυχίας Ίδρυμα 13072361 ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ) 13072362 ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑΣ (ΒΟΛΟΣ) ΠΑΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 12064693

Διαβάστε περισσότερα

A/A ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 1 ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΑΙΓΑΛΕΩ) ΠΑΝ.ΔΥΤ.

A/A ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 1 ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΑΙΓΑΛΕΩ) ΠΑΝ.ΔΥΤ. A/A ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 1 ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΑΙΓΑΛΕΩ) ΠΑΝ.ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ 2 ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕ (ΛΑΜΙΑ)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ 2016 ΑΡΙΘΜΟΣ Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα

ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ 2016 ΑΡΙΘΜΟΣ Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα Κωδικός Τµήµατος 384 129 227 233 279 133 137 285 273 275 147 403 402 134 219 168 103 297 112 139 Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ Τμήμα ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ 2016 ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2014. Εισακτέοι 2015. Πανεπιστήμιο Τμήμα ΕΠ. ΠΕΔΙΟ ΜΕΤ % ΜΕΤ

ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2014. Εισακτέοι 2015. Πανεπιστήμιο Τμήμα ΕΠ. ΠΕΔΙΟ ΜΕΤ % ΜΕΤ % 384 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 80 90-10 -11% 1 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 95 100-5 -5% 1 129 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Το Εσπερινό Γενικό Λύκειο

Το Εσπερινό Γενικό Λύκειο Το Εσπερινό Γενικό Λύκειο Ενημέρωση μαθητών 2015-16 Σπουδές στο Εσπερινό Γενικό Λύκειο Ο δρόμος από το Εσπερινό Λύκειο στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Α ΤΑΞΗΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ Μαθήματα

Διαβάστε περισσότερα