λονίζει: το βλέμμα σας, την καρδιά σας, τις προσδοκίες σας από την Mercedes-Benz. Η α και δεν συμβιβάζεται. Σχεδίαση εμπνευσμένη από το μέλλον:

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "λονίζει: το βλέμμα σας, την καρδιά σας, τις προσδοκίες σας από την Mercedes-Benz. Η α και δεν συμβιβάζεται. Σχεδίαση εμπνευσμένη από το μέλλον:"

Transcript

1 Η A-Class.

2 λονίζει: το βλέμμα σας, την καρδιά σας, τις προσδοκίες σας από την Mercedes-Benz. Η α και δεν συμβιβάζεται. Σχεδίαση εμπνευσμένη από το μέλλον: Δεδομένη. Ασυγκράτητ όβει την ανάσα. Επιβιβαστείτε και ζήστε την εμπειρία. Δυνατότητες εξοπλισμού που σ θείτε τον παλμό μιας νέας γενιάς. Είτε σας αρέσει είτε όχι, σίγουρα δεν μπορεί να σας η και ευκολία κάνει τη μονότονη οδήγηση παρελθόν. Υπερσύγχρονη: προφανώς. Ασφα αυτόχρονα εντελώς διαφορετική. Καλωσόρισες A-Class! Ακόμη και το προφίλ της παρα ματα σε συνδυασμό με γλυπτές επιφάνειες κοίλες καμπύλες, κυρτές, ρευστές γραμμ oupé. Σχεδιασμένη για να σας συναρπάσει: Αυτό είναι το πορτραίτο της A-Class. Η λο διαφορετικές δηλώσεις: αθλητική και συνειδητοποιημένη με τις γραμμές Urban και S ένη διαμόρφωση: για εντυπωσιακή εμφάνιση με το πακέτο Night, υψηλής ποιότητας λε ss: μπορεί να έχει τα γονίδια μιας Mercedes-Benz, σίγουρα όμως σας μοιάζει. Από τη θέ ν κόσμο. Σερφάρετε με τον browser, κάνετε αναζητήσεις στο Google, μοιραστείτε στο

3 A-Class είναι το αυτοκίνητο μιας νέας εποχής και μιας νέας γενιάς. Ένα αυτοκίνητο π η ευελιξία και αποδοτικότητα: Λογικός συνδυασμός. Συμβίωση της άνεσης και της τεχν ας εκφράζουν απόλυτα: Εμπνευστείτε από το στυλ της. Και όταν οδηγήσετε τη A-Class αφήσει αδιάφορους. Ασυναγώνιστη εξωτερικά και απόλυτα εμβληματική εσωτερικά. Μ λής: αναμφισβήτητα. Αποδοτική: φυσικά. Είναι μια απόλυτα αντιπροσωπευτική Merce πέμπει στο μέλλον. Εμφάνιση απόλυτα ταιριαστή με τους έντονους ρυθμούς της ζωής: ές τέλεια εναρμονισμένες για να αντανακλούν το φως. Ταυτόχρονα, μυώδης και σπορ γική σας, το στυλ σας, η προσωπικότητά σας. Η δική σας A-Class. Τρεις γραμμές εξοπλ tyle ή δυναμική με την AMG Line. Προαιρετικά, τρία πακέτα σχεδίασης για ακόμα πιο πτομέρειες στο πακέτο Exclusive ή καθαρά sport εμφάνιση στο πακέτο AMG Exclusive ση του οδηγού The pulse of a new generation. περιηγηθείτε σε ολόκληρο τον κόσμο. Π Facebook και μείνετε διαθέσιμοι παντού και πάντα. Και στην πραγματική ζωή δεν είσ

4 Μαγεία. Συγκλονίζει: το βλέμμα σας, την καρδιά σας, τις προσδοκίες σας από την Mercedes-Benz. Η A-Class είναι το αυτοκίνητο μιας νέας εποχής και μιας νέας γενιάς. Ένα αυτοκίνητο που θέλει τα πάντα και δεν συμβιβάζεται. Σχεδίαση εμπνευσμένη από το μέλλον: Δεδομένη. Ασυγκράτητη ευελιξία και αποδοτικότητα: Λογικός συνδυασμός. Συμβίωση της άνεσης και της τεχνολογίας που κόβει την ανάσα. Επιβιβαστείτε και ζήστε την εμπειρία. Δυνατότητες εξοπλισμού που σας εκφράζουν απόλυτα: Εμπνευστείτε από το στυλ της. Και όταν οδηγήσετε τη A-Class, θα αισθανθείτε τον παλμό μιας νέας γενιάς. Επισκόπηση από σελίδα 4 Σύνοψη από σελίδα 26 Τα εικονιζόμενα μοντέλα: A 250 Ασημί «Polar» μεταλλικό Εξώφυλλο και από σελίδα 4 Γραμμή εξοπλισμού AMG Line Ζάντες αλουμινίου AMG σχεδίασης διπλών ακτίνων, επενδύσεις ARTICO/ύφασμα μικροϊνών DINAMICA σε μαύρο, διάκοσμος σε εμφάνιση ανθρακονημάτων A 200 Κόκκινο «Jupiter» ακρυλικό από σελίδα 12 Γραμμή εξοπλισμού Style Ζάντες αλουμινίου σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, επενδύσεις από ύφασμα/artico σε μαύρο/λευκό, διάκοσμος με εμφάνιση matrix σε μαύρο A 250 Sport engineered by AMG Ασημί «Polar» μεταλλικό Σελίδα 2 και από σελίδα 18 Γραμμή εξοπλισμού AMG Line Ζάντες αλουμινίου AMG σχεδίασης 5 ακτίνων, επενδύσεις από μαύρο δέρμα, διάκοσμος σε εμφάνιση ανθρακονημάτων A 45 AMG 4MATIC I Λευκό «Cirrus» I από σελίδα 22 Ζάντες αλουμινίου AMG σχεδίασης πολλαπλών ακτίνων, πακέτο Night, επενδύσεις ARTICO/ύφασμα μικροϊνών DINAMICA σε μαύρο, διάκοσμος σε εμφάνιση ανθρακονημάτων Οι εικόνες μπορεί να περιέχουν αξεσουάρ και εξαρτήματα που δεν ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό.

5 Δεδομένα. Για οδηγική απόλαυση: Mercedes-Benz Intelligent Drive, BlueEFFICIENCY, πετρελαιοκινητήρες και βενζινοκινητήρες, κιβώτιο ταχυτήτων και ανάρτηση. Κινητήρες & ανάρτηση από σελίδα 32 Γι α ασ φ ά λ ε ι α: συστήματα υποβοήθησης που συμβάλλουν στην αποτροπή ατυχημάτων και μετριάζουν τις συνέπειές τους, π.χ. ATTENTION ASSIST, COLLISION PREVENTION ASSIST, σύστημα ρύθμισης απόστασης DISTRONIC PLUS και PRE-SAFE. Ασφάλεια από σελίδα 38 Γι α ξέγ νο ι ασ τ η ο δήγ η σ η: βασικός και προαιρετικός εξοπλισμός άνεσης, π. χ. συστήματα πολυμέσων και υποβοήθησης, κλιματισμός και καθίσματα. Άνεση από σελίδα 42 Γι α s p o r t δ ι α θ έ σ ε ι ς : τα πάντα σχετικά με το sport μοντέλο engineered by AMG. Εκδόσεις μοντέλων από σελίδα 48 Για διάθεση αυτοέκφρασης: A 45 AMG 4MATIC εξωτερικό, εσωτερικό, τεχνολογία και Performance Studio. AMG από σελίδα 50 Γι α ε ξα τ ο μ ι κε υ μ έ ν η δ ι α μ ό ρ φ ω σ η: μεγάλη γκάμα σε δυνατότητες βασικού εξοπλισμού, γραμμές εξοπλισμού Style, Urban ή AMG Line, καθώς και πακέτα Night, Exclusive και AMG Exclusive, ζάντες και γνήσια αξεσουάρ. Εξοπλισμός από σελίδα 58 Γι α ο λ ο κ λ η ρ ω μ έ ν ε ς υ π η ρ ε σ ί ε ς : κάρτα MercedesCard, Mercedes-Benz Financial, κινητικότητα Mercedes-Benz, Μουσείο Mercedes-Benz, δοκιμαστική οδήγηση, διαδραστικές οδηγίες χρήσεως και Mercedes-Benz Guides, Mobile Internet, πακέτα υπηρεσιών, επισκευή μετά από ατύχημα. Υπηρεσίες από σελίδα 84 Για λάτρεις της λεπτομέρειας: διαστάσεις, τεχνικά χαρακτηριστικά και βαφές. Δεδομένα & Χρώματα από σελίδα 86

6 4

7 Επισκόπηση 5 1 ματιά * *Αρκεί να σας εντυπωσιάσει: τι Mercedes! Είτε σας αρέσει είτε όχι, σίγουρα δε θα σας αφήσει αδιάφορους. Ασυναγώνιστη εξωτερικά και απόλυτα εμβληματική εσωτερικά. Με μεγάλη άνεση και ευκολία κάνει τη μονότονη οδήγηση παρελθόν. Υπερσύγχρονη: προφανώς. Ασφαλής: αναμφισβήτητα. Αποδοτική: φυσικά. Είναι μια απόλυτα αντιπροσωπευτική Mercedes, αλλά και ταυτόχρονα εντελώς διαφορετική. Καλωσόρισες νέα A-Class!

8 6 130 bpm * * Όταν η εικόνα μιλάει από μόνη της. Εμφάνιση απόλυτα ταιριαστή με τους έντονους ρυθμούς της ζωής: σαφή περιγράμματα σε συνδυασμό με γλυπτές επιφάνειες κοίλες καμπύλες, κυρτές, ρευστές γραμμές τέλεια εναρμονισμένες για να αντανακλούν το φως. Ταυτόχρονα, μυώδης και σπορτίφ όπως ένα coupé. Σχεδιασμένη για να σας συναρπάσει: Αυτό είναι το πορτραίτο της νέας A-Class.

9 7

10 8

11 1 * 9 *Απεριόριστες δυνατότητες εξοπλισμού. Μία μόνο που δίνει το ρυθμό. Η λογική σας, το στυλ σας, η προσωπικότητά σας. Η δική σας A-Class. Τρεις γραμμές εξοπλισμού, τρεις διαφορετικές δηλώσεις: σπορτίφ και συνειδητοποιημένη στις εκδόσεις Urban και Style, ή δυναμική στην έκδοση AMG Line. Προαιρετικά, τρία πακέτα σχεδίασης για ακόμα πιο εξατομικευμένη διαμόρφωση: πακέτο Night για εντυπωσιακή εμφάνιση, πακέτο Exclusive για υψηλής ποιότητας λεπτομέρειες, πακέτο AMG Exclusive για καθαρά sport εμφάνιση. Η Α-Class: μπορεί να έχει τα γονίδια μιας Mercedes-Benz, σίγουρα όμως σας μοιάζει.

12 10

13 x 480 * * Για να μην είστε off-line: το COMAND Online. Από τη θέση του οδηγού περιηγηθείτε σε ολόκληρο τον κόσμο. Πλήρης οθόνη 17,8 cm: το παράθυρό σας στον κόσμο. Σερφάρισμα με τον browser, αναζήτηση με το Google, μηνύματα στο Twitter, αναρτήσεις στο Facebook και διαθεσιμότητα όπου κι αν βρίσκεστε. Και στην πραγματική ζωή δεν είστε ποτέ μόνοι σας: το ηλεκτρικό φρένο στάθμευσης, η ενεργή υποβοήθηση στάθμευσης, η κάμερα οπισθοπορείας και η λειτουργία HOLD υποστηρίζουν την οδηγική σας απόλαυση. Τεχνολογία που διευκολύνει τη ζωή μας.

14 12 > 1000 km * * Κάθε στάση για ανεφοδιασμό ωφελεί την πρόοδο και την τσέπη σας. Η A-Class είναι καλά «προπονημένη». Με κατανάλωση που ξεκινάει από 3,6 λίτρα στα 100 χλμ., «αντέχει» περισσότερο από όσο φαντάζεστε. Χάρη στους αποδοτικούς κινητήρες με σύστημα άμεσου ψεκασμού και υπερτροφοδότηση (turbo), αλλά και χάρη στη λειτουργία ECO Start-Stop του βασικού εξοπλισμού, που μειώνει την κατανάλωση στην κίνηση. Και φυσικά, με τις τεχνολογίες BlueEFFICIENCY.

15 13

16 14

17 * *Καλύτερη αντίληψη και λιγότεροι κίνδυνοι. Αναλαμβάνουν όταν οι 5 αισθήσεις φτάνουν στα όριά τους: 11 συστήματα υποβοήθησης. Στο βασικό εξοπλισμό της A-Class: σύστημα υποβοήθησης με ραντάρ COLLISION PREVENTION ASSIST, σύστημα εφίστασης προσοχής ATTENTION ASSIST και υποβοήθηση εκκίνησης σε ανηφόρα. Προαιρετικά, περισσότερη ασφάλεια: σύστημα ρύθμισης απόστασης DISTRONIC PLUS και σύστημα PRE-SAFE. Τεχνολογίες που φροντίζουν, ώστε να μένετε ανέπαφοι από τους κινδύνους.

18 16

19 17

20 18 6,6 δευτ. * * Εκπληκτική επιτάχυνση: km/h στον καλύτερο χρόνο. Σταθερά εντυπωσιακή σε όλα τα επίπεδα. Το σύστημα κίνησης είναι μια καλά «προπονημένη» καρδιά: αποδοτικοί, ισχυροί 4κύλινδροι βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες, με το προαιρετικό κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7G-DCT, χωρίς καθυστέρηση στις αλλαγές σχέσεων. Νιώστε τον παλμό της ασφάλτου: το προαιρετικό πακέτο δυναμικής οδήγησης, με άμεσο σύστημα διεύθυνσης (DIRECT STEERING) και sport ανάρτηση. Αθλητική εμφάνιση προσδίδουν, επίσης, η μάσκα diamond και τα sport καθίσματα, τα οποία έχουν κερδίσει επάξια το όνομά τους. Μη συμβιβάζεστε με λιγότερη οδηγική απόλαυση.

21 19

22 20

23 21 c w = 0,27 * *Χαμηλότερη αεροδυναμική αντίσταση για χαμηλότερη κατανάλωση. Η Α-Class: με αμάξωμα βελτιστοποιημένης αεροδυναμικής σχεδίασης, που κόβει την ανάσα. Το αποτέλεσμα: ο χαμηλότερος συντελεστής αεροδυναμικής στην κατηγορία της. Το πλεονέκτημα αυτής της μείωσης: λιγότερη κατανάλωση καυσίμου, λιγότερες στάσεις για ανεφοδιασμό και επιπλέον, λιγότεροι αεροδυναμικοί θόρυβοι και, επιπλέον, καλύτερες επιδόσεις.

24 22

25 Nm * *Φρεσκάρετε τις γνώσεις φυσικής σε 4,6 δευτερόλεπτα. Η A 45 AMG αντιπροσωπεύει τον σπορτίφ χαρακτήρα, το δυναμισμό, την ισχύ και πάνω από όλα τον ίδιο τον εαυτό της. Με τον 2λιτρο, τετρακύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα της με τους 360 ίππους βρίσκεται αναμφισβήτητα κορυφή της κατηγορίας της. Αυτό σημαίνει: περισσότερη ιπποδύναμη, περισσότερη ροπή και επιδόσεις που ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη.

26 24 6,9 λίτρα * *Ασυναγώνιστη στις προσπεράσεις... πρατηρίων βενζίνης. Η A 45 AMG, μαζί με με ισχύ 360 hp και ροπή 450 Nm, καταναλώνει μόλις 6,9 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα. Άλλωστε, για τα sport αυτοκίνητα από το Affalterbach δεν μετρά μόνο κάθε δέκατο του δευτερολέπτου αλλά και κάθε σταγόνα καυσίμου.

27 25

28 26 California Think Tank. Στο Palo Alto ο αέρας έχει κάτι το διαφορετικό. Μοιάζει να πάλλεται κάθε φορά που ο καλιφορνέζικος ήλιος φέρνει στο φως μία καινούρια μέρα γεμάτη μεγαλοφυείς ιδέες στους λόφους του Silicon Valley. Αναγνωρισμένου κύρους πανεπιστήμια, νέοι επιστήμονεςοραματιστές εμπνέονται με στόχο τις υψηλότερες επιδόσεις ανταλλάσσουν συνεχώς πληροφορίες μεταξύ τους, όπως τα διαμερίσματα ενός σκληρού δίσκου. Στο κέντρο αυτού του λίκνου της προόδου, βρίσκεται το Mercedes-Benz Research and Development Center North America, Inc. (MBRDNA). Εκεί, επιστήμονες από διάφορους κλάδους ερευνούν τις καινοτομίες του αύριο: Εμπειρογνώμονες, όπως σχεδιαστές διεπαφών και μηχανικοί λογισμικού, δικτυώνουν το Digital Lifestyle με το Digital Drive Style. Θεμέλιος λίθος της συνεργασίας τους είναι μια διαλειτουργική συνύπαρξη, χάρη στην οποία η δημιουργικότητά τους δεν κάμπτεται ούτε από τους τοίχους του Κέντρου ανάπτυξης στην Καλιφόρνια. Γι αυτό, έχουν βαφεί με ένα ειδικό χρώμα, που επιτρέπει στους επιστήμονες να γράφουν πάνω τους με στυλό. Έτσι, η διαδικασία της δημιουργίας επιταχύνεται, εξοικονομείται χαρτί και διευκολύνεται η ανάπτυξη ιδεών προς όλες τις κατευθύνσεις. Μια ικανότητα, χωρίς την οποία το αυτοκίνητο δεν θα είχε εφευρεθεί και που αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη μελλοντική του εξέλιξη.

29 Σύνοψη 27

30 ωτερικό. Αερόσακοι. Φώτα πορείας ημέρας LED. Βαφές. Συνολικός κυβισμός. Δεδομέν τα. Βενζινοκινητήρες. AMG. Επιτάχυνση. Σχεδίαση. Κατηγορία εκπομπών. Δοκιμαστικ λισμός. Κατανάλωση καυσίμου. Εσωτερικό. Ασφάλεια. Φώτα πορείας ημέρας LED. Κινη τα. ESP. Διαστάσεις. Βασικός εξοπλισμός. Φώτα. Σύστημα πολυμέσων. Σύστημα μετάδ χυτήτων. Ηχοσύστημα surround. Ζάντες. Δοκιμαστική οδήγηση. Εσωτερικό. Εκπομπές οσμος. Συστήματα υποβοήθησης. Ασφάλεια. Μεταλλικές βαφές. Βενζινοκινητήρες. Ηχο άρτηση. Προαιρετικός εξοπλισμός. Κατανάλωση καυσίμου. Εσωτερικό. Αερόσακοι. Φώτ μός. Καθίσματα. ESP. Διαστάσεις. Βασικός εξοπλισμός. Φώτα. Συστήματα πολυμέσων χυτήτων. Ηχοσύστημα surround. Ζάντες. Εσωτερικό. Επιτάχυνση. Εκπομπές CO 2. Δοκιμ ση. Υπηρεσίες. Ασφάλεια. Συστήματα υποβοήθησης. Επενδύσεις και διάκοσμος. Μεταλ ση. Σχεδίαση. Κατηγορία εκπομπών. Ζάντες αλουμινίου. Τελική ταχύτητα. Προαιρετικ λισμός. Φώτα. Συστήματα πολυμέσων. Σύστημα μετάδοσης. Γνήσια αξεσουάρ. Δοκιμασ

31 α και χρώματα. Μεταλλικές βαφές. Κλιματισμός. Καθίσματα. ESP. Διαστάσεις. Βασικό ή οδήγηση. Ζάντες αλουμινίου. Τελική ταχύτητα. Ανάρτηση. Δεδομένα και χρώματα. Π τήρες. Μεταλλικές βαφές. Βαφές. Συνολικός κυβισμός. Δεδομένα και χρώματα. Κλιμα οσης. Αερόσακοι. Εξοπλισμός. Δοκιμαστική οδήγηση. Ζάντες αλουμινίου. Λειτουργία μ CO 2. Επενδύσεις. Κύλινδροι. Ασφάλεια. Τεχνικά χαρακτηριστικά. Άνεση. Υπηρεσίες. Επ σύστημα. AMG. Επιτάχυνση. Σχεδίαση. Κατηγορία εκπομπών. Ζάντες αλουμινίου. Τελι α πορείας ημέρας LED. Βαφές. Συνολικός κυβισμός. Δεδομένα και χρώματα. Μεταλλικ. Σύστημα μετάδοσης. Δοκιμαστική οδήγηση. Εξοπλισμός. Εκπομπές CO 2. Λειτουργία μν αστική οδήγηση. Περιβάλλον. Δέρμα. Άνεση. Κύλινδροι. Τεχνικά χαρακτηριστικά. Εσω λικές βαφές. Βενζινοκινητήρες. Δεδομένα και χρώματα. Επιτάχυνση. Ηχοσύστημα. AM ός εξοπλισμός. Τα στοιχεία. Βαφές. Συνολικός κυβισμός. Κλιματισμός. Καθίσματα. Ζάντ τική οδήγηση. Εξοπλισμός. Ζάντες αλουμινίου. Λειτουργία μνήμης. Κιβώτια ταχυτήτων

32 30 Κινητήρες & ανάρτηση Ασφάλεια Άνεση Εκδόσεις μοντέλων 32 Mercedes-Benz Intelligent Drive 33 BlueEFFICIENCY 34 Πετρελαιοκινητήρες 4 κ ύ λ ι ν δ ρ ο ι 35 Βενζινοκινητήρες 4 κ ύ λ ι ν δ ρ ο ι 36 Κιβώτια ταχυτήτων Μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων Κιβώτιο 7 σχέσεων διπλού συμπλέκτη 7G - D CT 37 Ανάρτηση Ανάρτηση και σύστημα διεύθυνσης S p o r t α ν ά ρ τ η σ η Direct Steer 4M AT I C 38 Ολοκληρωμένη φιλοσοφία ασφάλειας ATTENTION ASSIST COLLISION PREVENTION ASSIST ADAPTIVE BRAKE Σύστημα ρύθμισης της απόστασης DISTRONIC PLUS Υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας/ νεκρής γωνίας ορατότητας Σύστημα Intelligent Light Σύστημα PRE-SAFE Ενεργό εμπρόσθιο τμήμα Συστήματα συγκράτησης Σύστημα κλήσης έκτακτης ανάγκης Mercedes-Benz Μέτρα μετά από ατύχημα 42 Συστήματα πολυμέσων C O M A N D O n l i n e Drive Kit για το iphone Η χ ο σ ύ σ τ η μ α A u d i o 20 C D Becker MAP PILOT Harman Kardon Logic 7 Η χ ο σ ύ σ τ η μ α s u r r o u n d 44 Συστήματα υποβοήθησης Κάμερα ελέγχου οπισθοπορείας Ε ν ερ γ ή υ π ο β ο ή θ η σ η σ τ ά θ μ ευ σ η ς με PARKTRONIC Υποβοήθηση τήρησης ορίων ταχύτητας 45 Φώτα και κλιματισμός Πακέτο διευρυμένου εσωτερικού φωτισμού THERMOTRONIC 46 Καθίσματα Π α κ έ τ ο ά ν εσ η ς κα θ ι σ μ ά τ ω ν Οσφυική στήριξη 4 δρόμων Ηλεκτρική ρύθμιση καθισμάτων με λειτουργία μνήμης 48 Sport μοντέλο A 250 Sport engineered by AMG. 47 Οροφή και χώρος Πανοραμική γυάλινη ηλιοροφή Χώρος αποσκευών Πακέτο αποθηκευτικών χώρων

33 AMG Εξοπλισμός Υπηρεσίες Δεδομένα & Χρώματα A 45 AMG 4MATIC εξωτερικά 52 A 45 AMG 4MATIC εσωτερικά 54 A 45 AMG 4MATIC τεχνολογία 2λιτρος 4κύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας AMG Σύστημα πέδησης υψηλών επιδόσεων AMG Sport κιβώτιο 7 σχέσεων AMG SPEEDSHIFT DCT Σύστημα τετρακίνησης 4MATIC AMG Performance Sport παραμετρικό σύστημα διεύθυνσης AMG και sport ανάρτηση AMG 56 AMG Performance Studio 58Πακέτα εξοπλισμού, με επενδύσεις και διάκοσμο Βασικός εξοπλισμός. Γραμμή εξοπλισμού Style Γραμμή εξοπλισμού Urban Γρ α μ μή εξο π λ ι σ μ ο ύ A M G L i n e Πακέτο Night Πακέτο Exclusive Πακέτο AMG Exclusive 78 Βασικός εξοπλισμός 79 Προαιρετικός εξοπλισμός 80 Ζάντες Ζά ν τ ες β α σ ι κο ύ εξο π λ ι σ μ ο ύ Ζάντες προαιρετικού εξοπλισμού Ζάντες AMG 84 Υπηρεσίες Κά ρ τ α M e r c e d e s C a r d Mercedes-Benz Financial Κινητικότητα Mercedes-Benz Μουσείο Mercedes-Benz Δοκιμαστική οδήγηση Διαδραστικές οδηγίες χρήσεως και Mercedes-Benz Guides Mobile Internet Πακέτα υπηρεσιών Επισκευή μετά από ατύχημα 86 Διαστάσεις Χρώματα εξωτερικής βαφής 87 Τεχνικά χαρακτηριστικά 82 Γνήσια αξεσουάρ

34 32 Κινητήρες & ανάρτηση Ασφάλεια Άνεση Εκδόσεις μοντέλων Mercedes-Benz Intelligent Drive μία νέα εποχή στις μετακινήσεις. Οι μηχανικοί μας ενδιαφέρονται για το μέλλον και το αποδεικνύουν καθημερινά, προσπαθώντας να κάνουν τις καινοτόμες τεχνολογίες πραγματικότητα. Με αυτή την επιδίωξη έχουμε επιφέρει εξελίξεις, οι οποίες έχουν επηρεάσει καθοριστικά την αυτοκίνηση. Με άλλα λόγια: εργαζόμαστε, ώστε κάθε Mercedes-Benz να είναι μπροστά από την εποχή της. Έχουμε επανειλημμένα αναπτύξει πρωτοποριακές λύσεις, για να έρθουμε πιο κοντά στο όραμά μας για ασφαλή οδήγηση χωρίς ατυχήματα. Καινοτόμες τεχνολογίες, όπως το προνοητικό σύστημα προστασίας επιβατών PRE-SAFE και το σύστημα ρύθμισης απόστασης DISTRONIC PLUS, έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στο δρόμο μέσα σε μία Mercedes-Benz, θέτοντας νέα πρότυπα ασφάλειας για το αυτοκίνητο. Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκαν συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, για μεγαλύτερη προστασία και οδηγική άνεση. Με το Mercedes-Benz Intelligent Drive κάνουμε άλλο ένα βήμα, συνδυάζοντας έξυπνα τους αισθητήρες των συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης. Για εμάς είναι μία λογική εξέλιξη, καθώς οι συνθήκες κυκλοφορίας έχουν αλλάξει. Τα αυτοκίνητα στους δρόμους αυξάνονται, ο οδηγός καλείται να ανταποκριθεί σε πιο περίπλοκες απαιτήσεις και οι πιθανότητες διάσπασης της προσοχής αυξάνονται. Για να υποστηρίζουμε τον οδηγό καλύτερα και ανάλογα με τις συνθήκες, έχουμε φέρει άλλη μια φορά την επανάσταση στο αυτοκίνητο: μία Mercedes-Benz μπορεί πλέον να επιτηρεί καλύτερα το χώρο. Παρακολουθεί το δρόμο και την κυκλοφορία και μπορεί να αντιδρά κατάλληλα. Έχουμε αναπτύξει ένα σύστημα στερεοσκοπικής κάμερας, η οποία «βλέπει» τρισδιάστατα. Σε συνδυασμό με αισθητήρες, δημιουργείται έτσι περιμετρική όραση 360, αποτυπώνοντας την ακριβή εικόνα του περιβάλλοντος. Εάν τα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης και ασφάλειας αναγνωρίσουν κάποιον κίνδυνο, μπορούν να αντιδράσουν σε κλάσματα του δευτερολέπτου και να υποστηρίξουν το οδηγό κατά περίπτωση: για παράδειγμα, επιβραδύνοντας το αυτοκίνητο σε περίπτωση κινδύνου ή μειώνοντας την ένταση της μεγάλης σκάλας των φώτων όταν υπάρχουν αυτοκίνητα στο αντίθετο ρεύμα. Πρωτοπόρος στις καινοτομίες το σύστημα Intelligent Drive της Mercedes-Benz επιβεβαιώνει άλλη μία φορά τη δέσμευσή μας να είμαστε ηγέτες, και ανοίγει το δρόμο για την αυτόνομη οδήγηση χωρίς ατυχήματα. Στις παρακάτω σελίδες, θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα συστήματα ασφάλειας και άνεσής μας. Ανάλογα με το επίπεδο εξοπλισμού, οι τεχνολογίες περιλαμβάνονται στο βασικό εξοπλισμό ή διατίθενται προαιρετικά για την A-Class. Αναλυτικότερες πληροφορίες θα βρείτε στις σελίδες και 44.

35 AMG Εξοπλισμός Υπηρεσίες Δεδομένα & Χρώματα 33 BlueEFFICIENCY ταχύτερα από το σήμερα στο αύριο. Η Mercedes-Benz φέρνει τις τεχνολογίες αυτοκινήτου του μέλλοντος γρηγορότερα στο σήμερα. Με συνεχώς αποδοτικότερα αυτοκίνητα, τα οποία κατασκευάζουμε ολοένα πιο φιλικά προς το περιβάλλον. Αυτή η ολοκληρωμένη προσέγγιση ονομάζεται BlueEFFICIENCY. Έτσι, για παράδειγμα, με την τεχνολογία BlueTEC τα οξείδια αζώτου στα καυσαέρια των πετρελαιοκινητήρων μειώνονται κατά έως 90 %. Το σύστημα κίνησης φυσικού αερίου NGT εξασφαλίζει σημαντικά χαμηλότερες τιμές εκπομπών και κατανάλωσης καυσίμου. Τα υβριδικά μοντέλα, τα οποία συνδυάζουν έξυπνα κινητήρα εσωτερικής καύσης και ηλεκτροκινητήρα, μπορούν να μειώσουν αποφασιστικά την κατανάλωση. Και με την SLS AMG Coupé Electric Drive φέρνουμε μια νέα διάσταση στην ηλεκτροκίνητη οδήγηση. Χάρη στις ενδελεχείς τεχνολογικές και αεροδυναμικές βελτιώσεις, οι εκδόσεις BlueEFFICIENCY επιλεγμένων μοντέλων γίνονται πρωταθλητές αποδοτικότητας. Πράγματι, κάθε μοντέλο της A-Class διαθέτει πολυάριθμα μέτρα BlueEFFICIENCY. Πρόκειται για ολοκληρωμένες βελτιώσεις του αυτοκινήτου, οι οποίες σχεδιάστηκαν ειδικά για αυτή τη σειρά μοντέλου Ρυθμιζόμενα βοηθητικά συστήματα για εξοικονόμηση ενέργειας. 2 Ρυθμιζόμενη μάσκα ψυγείου (Α 180) και ελεγχόμενη αντλία λαδιού. 3 Ιδιαίτερα αποδοτικό δυναμό. 4 Νέοι κινητήρες με άμεσο ψεκασμό βενζίνης και βελτιστοποιημένοι πετρελαιοκινητήρες. 5 Εκπληκτική αεροδυναμική με συντελεστή αεροδυναμικής αντίστασης c w = 0,27. 6 Λειτουργία ECO Start-Stop στο βασικό εξοπλισμό. 7 Ένδειξη ECO στο βασικό εξοπλισμό. 8 Κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη 7G-DCT (προαιρετικά). 9 Μειωμένη αντίσταση κύλισης τροχών και ελαστικών. 10 Έξυπνη μείωση βάρους χάρη στο αλουμίνιο (μπροστινά φτερά, καπό κινητήρα και άλλα εξαρτήματα).

36 34 Κινητήρες & ανάρτηση Ασφάλεια Άνεση Εκδόσεις μοντέλων Πετρελαιοκινητήρες. Οικονομικότερη, καθαρότερη, δυνατότερη: στη νέα A-Class έχει ενσωματωθεί η πλέον σύγχρονη τεχνολογία πετρελαιοκινητήρων της Mercedes-Benz. Οι κινητήρες είναι ισχυροί, αθόρυβοι και ενθουσιάζουν με τις χαμηλές τιμές κατανάλωσης και εκπομπών ρύπων. 4κύλινδροι εν σειρά κινητήρες. Οι 4κύλινδροι πετρελαιοκινητήρες παρουσιάζουν χαρακτηριστικά αντιπροσωπευτικά της Mercedes: πείθουν με τη μεγάλη τους ροπή, ενώ ανταποκρίνονται άμεσα και στο χαμηλό φάσμα στροφών. Ταυτόχρονα, οι πετρελαιοκινητήρες είναι εξαιρετικά συγκρατημένοι ως προς την κατανάλωση καυσίμου, έχουν χαμηλές εκπομπές και επιδεικνύουν σημαντικά βελτιωμένη αθόρυβη λειτουργία Nm A 200 CDI 100 kw καθώς και μειωμένους κραδασμούς. Η νέα γενιά πετρελαιοκινητήρων Common-Rail διαθέτει αυξημένη πίεση ψεκασμού στα 1800 bar, βελτιστοποιημένους θαλάμους καύσης και ιδιαίτερα ακριβείς ηλεκτρομαγνητικές βαλβίδες ψεκασμού. Η βελτιωμένη πίεση ανάφλεξης και η υπερτροφοδότηση με μεταβλητή γεωμετρία στροβίλου εξασφαλίζουν υψηλή ροπή σε όλο το φάσμα στροφών. Τα έξυπνα ελεγχόμενα βοηθητικά συστήματα συμβάλλουν στην περαιτέρω αύξηση της αποδοτικότητας. Όλοι οι πετρελαιοκινητήρες διαθέτουν λειτουργία ECO Start-Stop, η οποία απενεργοποιεί προσωρινά τον κινητήρα κατά την ακινητοποίηση του αυτοκινήτου. Οι πετρελαιοκινητήρες διατίθενται πλέον τις εξής βαθμίδες απόδοσης ισχύος: στην A 180 CDI με 80 kw (109 hp) και μέγιστη ροπή στρέψης 260 Nm (διαθέσιμη και ως έκδοση A 180 CDI BlueEFFICIENCY) και στην A 200 CDI με 100 kw (136 hp) και μέγιστη ροπή στρέψης 300 Nm. Η νέα έκδοση A 220 CDI με 125 kw (170 hp) και μέγιστη ροπή στρέψης 350 Nm πληροί ήδη την προδιαγραφή εκπομπών Euro Poπή (Nm) Στροφές (σ.α.λ.) lσχύς (kw) Η A 200 CDI επιτυγχάνει τη μέγιστη ροπή των 300 Nm ήδη από τις 1600 έως 3000 σ.α.λ. Ο 4κύλινδρος πετρελαιοκινητήρας της A 200 CDI συνδυάζει υψηλή ισχύ με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και χαμηλές εκπομπές.

37 AMG Εξοπλισμός Υπηρεσίες Δεδομένα & Χρώματα 35 Βενζινοκινητήρες. Οι βενζινοκινητήρες αναπτύχθηκαν με στόχο τη σημαντική μείωση της κατανάλωσης και των εκπομπών, χωρίς συμβιβασμούς σε ό,τι αφορά το δυναμισμό και την οδηγική άνεση. 4κύλινδροι εν σειρά κινητήρες. Οι 4κύλινδροι κινητήρες κυβισμού 1,6 l και 2,0 l με άμεσο ψεκασμό καυσίμου, μεταβλητό χρονισμό βαλβίδων και υπερτροφοδότηση προσφέρουν κορυφαίες επιδόσεις σε ροπή και ισχύ, υποδειγματικά αθόρυβη λειτουργία ενώ, ταυτόχρονα, έχουν χαμηλή κατανάλωση και χαμηλές εκπομπές ρύπων. Ο ψεκασμός υψηλής πίεσης μέσω πιεζοηλεκτρικών μπεκ ακριβείας και η εξελιγμένη διαδικασία καύσης επιτρέπουν τη σχεδόν τέλεια καύση και, συνεπώς, υψηλότερο βαθμό απόδοσης, αξιοποιώντας αποτελεσματικότερα το καύσιμο. Ο μεταβλητός χρονισμός βαλβίδων εξασφαλίζει βέλτιστη πλήρωση των κυλίνδρων και, άρα, όφελος στην κατανάλωση, η οποία βελτιώνεται ακόμη περισσότερο χάρη στο μειωμένο βάρος, τις χαμηλές εσωτερικές τριβές και τα ρυθμιζόμενα βοηθητικά συστήματα με βάση τις ανάγκες. Και, βέβαια, η οικονομική λειτουργία των κινητήρων εντείνεται με τη λειτουργία ECO Start-Stop του βασικού εξοπλισμού. Οι 4κύλινδροι βενζινοκινητήρες διατίθενται πλέον στις εξής βαθμίδες ισχύος: στην A 180 με ισχύ 90 kw (122 hp) και μέγιστη ροπή 200 Nm (επίσης, στην έκδοση A 180 BlueEFFICIENCY), στην A 200 με ισχύ 115 kw (156 hp) και μέγιστη ροπή 250 Nm καθώς και στην A 250 με ισχύ 155 kw (211 hp) και μέγιστη ροπή 350 Nm (διατίθεται και ως A 250 Sport και A 250 4MATIC). Η νέα A 45 AMG 4MATIC αποδίδει 265 kw (360 hp) με μέγιστη ροπή 450 Nm. Όλοι οι βενζινοκινη τήρες παράγουν εξαιρετικά χαμηλές εκπομπές και πληρούν ήδη σήμερα τις απαιτήσεις της κατηγορίας εκπομπών Euro Nm A kw Poπή (Nm) Στροφές (σ.α.λ.) lσχύς (kw) Ο 4κύλινδρος βενζινοκινητήρας A 180 διαθέτει άμεσο ψεκασμό μέσω πιεζοηλεκτρικών μπεκ και υπερτροφοδότηση. Η A 180 αποδίδει μέγιστη ροπή 200 Nm από τις 1250 έως 4000 σ.α.λ.

38 36 Κινητήρες & ανάρτηση Ασφάλεια Άνεση Εκδόσεις μοντέλων Κιβώτια ταχυτήτων. Μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων ή προαιρετικό κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη 7G-DCT, οικονομικός ή sport τρόπος οδήγησης και τα δύο κιβώτια ταχυτήτων για την A-Class είναι άψογα εναρμονισμένα με τους κινητήρες της. Θέτουν τα πρότυπα ως προς την άνεση αλλαγών, την απόδοση και τη μείωση βάρους. Μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων (βασικός εξοπλισμός για A 180 CDI, A 200 CDI, A 180 και A 200). Το μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων προσφέρει γρήγορες αλλαγές ταχυτήτων χάρη στις σύντομες διαδρομές. Η λειτουργία ECO Start-Stop του βασικού εξοπλισμού απενεργοποιεί τον κινητήρα όταν το αυτοκίνητο ακινητοποιείται σε φανάρια ή μποτιλιάρισμα, εξοικονομώντας καύσιμο. Επιπλέον, η ένδειξη ECO στο όργανο πολλαπλών ενδείξεων, που επίσης περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό, υποστηρίζει ένα αποδοτικό στυλ οδήγησης. Η A 180 CDI και η A 180 στην έκδοση BlueEFFICIENCY εξοπλίζονται με ένα μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων βελτιωμένης αποδοτικότητας. Κιβώτιο 7 σχέσεων διπλού συμπλέκτη 7G-DCT (βασικός εξοπλισμός για A 180 CDI [7G-DCT], A 220 CDI, A 250, A 250 Sport και τη νέα τετρακίνητη έκδοση A 250 4MATIC και A 45 AMG). Το κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη με επτά σχέσεις εμπροσθοπορείας και μία οπισθοπορείας συνδυάζει μοναδικά την άνεση, τις sport επιδόσεις και την οικονομική λειτουργία. Αποτελείται από δύο τμήματα κιβωτίου, τα οποία διαθέτουν από ένα συμπλέκτη, όπου το ένα αναλαμβάνει τις «μονές» σχέσεις και το άλλο τις «ζυγές». Κατά τις επιταχύνσεις ή τις επιβραδύνσεις, το τμήμα του κιβωτίου που δεν χρησιμοποιείται επιλέγει την αμέσως μεγαλύτερη ή μικρότερη σχέση.κατά την αλλαγή σχέσεων γίνεται εναλλαγή στο άλλο τμήμα του κιβωτίου. Με αυτό τον τρόπο, οι αλλαγές γίνονται χωρίς καμία καθυστέρηση ούτε απώλεια ισχύος. Τόσο η ενεργοποίηση του συμπλέκτη όσο και η αλλαγή ταχυτήτων γίνονται Το 7G-DCT εξασφαλίζει αλλαγές ταχυτήτων σχεδόν χωρίς διακοπή ισχύος. πλήρως αυτόματα, επιτρέποντας ιδιαίτερα μαλακές διαδικασίες αλλαγής χωρίς διακοπές ισχύος. Ο οδηγός μπορεί να επιλέγει μεταξύ των προγραμμάτων αλλαγής σχέσεων «Economy», «Sport» και «Manual» μέσω ενός διακόπτη στην κεντρική κονσόλα. Τα προγράμματα διαφέρουν μεταξύ τους ως προς τα χαρακτηριστικά και την ταχύτητα αλλαγής ταχυτήτων. Έτσι, στο πρόγραμμα «Sport» το ανέβασμα ταχύτητας γίνεται σε υψηλότερες στροφές από ό,τι στο πρόγραμμα «Economy», ενώ το κατέβασμα ταχύτητας γίνεται νωρίτερα. Το πρόγραμμα «Manual» επιτρέπει στους οδηγούς που αγαπούν την sport οδήγηση, να πραγματοποιούν τις αλλαγές χειροκίνητα μέσω των χειριστηρίων αλλαγής στο τιμόνι που περιλαμβάνονται στο πακέτο. Ενσωματώνονται επίσης η λειτουργία ECO Start-Stop, η οποία μειώνει την κατανάλωση, και η νέα ένδειξη σύστασης αλλαγής σχέσης στο τρόπο πρόγραμμα «Manual», για αποδοτική οδήγηση. Επιπλέον, η επιλεγμένη σχέση εμφανίζεται πάντα στο όργανο πολλαπλών ενδείξεων. Με το 7G-DCT παραδίδονται μαζί ο εργονομικός επιλογέας DIRECT SELECT, καθώς και οι λειτουργίες CRUISE CONTROL 1 και SPEEDTRONIC 1. 1 Περιλαμβάνεται στο σύστημα Mercedes-Benz Intelligent Drive. Περισσότερα στη σελίδα 32.

39 AMG Εξοπλισμός Υπηρεσίες Δεδομένα & Χρώματα 37 Ανάρτηση. Η οδική συμπεριφορά της Α-Class μπορεί να προσαρμόζεται άψογα στις ιδιαίτερες επιθυμίες του οδηγού με την ανάρτηση και το σύστημα διεύθυνσης του βασικού εξοπλισμού ή με τον προαιρετικά διαθέσιμο συνδυασμό sport ανάρτησης και συστήματος διεύθυνσης Direct Steering. Ανάρτηση και σύστημα διεύθυνσης. Η ανάρτηση επιτρέπει μέγιστη οδηγική ευστάθεια και βέλτιστη άνεση χάρη στην έξυπνη κατανομή βάρους, τον μπροστινό άξονα McPherson και τον πίσω άξονα τεσσάρων συνδέσμων. Το σύστημα διεύθυνσης με κρεμαγιέρα και ενσωματωμένη μεταβαλλόμενη υποβοήθηση διεύθυνσης STEER CONTROL εξασφαλίζει την άψογη οδική συμπεριφορά σε κρίσιμες καταστάσεις. των κινήσεων του τιμονιού. Με τον τρόπο αυτό μειώνει σημαντικά τις απαραίτητες κινήσεις με το τιμόνι, ιδιαίτερα σε κλειστές στροφές ή κατά τη στάθμευση. Η οδήγηση σε ευθεία πορεία είναι ιδιαίτερα σταθερή σε υψηλές ταχύτητες και η απόκριση ανάλογα με τις οδικές συνθήκες πολύ ακριβής. 4MATIC. Στην πιο πρόσφατη έκδοσή του, το σύστημα μόνιμης τετρακίνησης 4MATIC προσφέρει μεταβαλλόμενη κατανομή της ροπής μεταξύ του μπροστινού και του πίσω άξονα. Με αυτό τον τρόπο, εξασφαλίζονται σπορτίφ χαρακτηριστικά οδήγησης με βέλτιστη πρόσφυση σε διάφορες συνθήκες οδήγησης. Sport ανάρτηση (περιλαμβάνεται στην προαιρετική γραμμή εξοπλισμού AMG Line και το προαιρετικό πακέτο δυναμικής οδήγησης). Η sport ανάρτηση συνδυάζει ευελιξία και οδηγική ασφάλεια με άνεση κύλισης. Tα ελατήρια και οι αποσβεστήρες κραδασμών διαθέτουν sport σκληρή ρύθμιση και το ύψος του αυτοκινήτου είναι 15 mm χαμηλότερο, μειώνοντας τις στρεπτικές κινήσεις και αυξάνοντας την ευστάθεια. Σύστημα διεύθυνσης Direct Steering (περιλαμβάνεται στην προαιρετική γραμμή εξοπλισμού AMG Line και το προαιρετικό πακέτο δυναμικής οδήγησης). Το σύστημα διεύθυνσης Direct Steering εξασφαλίζει αμεσότερη μετάδοση Ευελιξία σε συνδυασμό με υψηλά επίπεδα άνεσης:

40 38 Κινητήρες & ανάρτηση Ασφάλεια Άνεση Εκδόσεις μοντέλων Ολοκληρωμένη φιλοσοφία ασφάλειας. Μας κινητοποιεί το όραμα για οδήγηση χωρίς ατυχήματα. Με την ολοκληρωμένη φιλοσοφία ασφάλειας ερχόμαστε ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο μας μια ολοκληρωμένη προσέγγιση, που μπορεί να αυξάνει την ασφάλεια σε όλες τις περιπτώσεις. Ως εφευρέτες του αυτοκινήτου, αισθανόμαστε ακόμη περισσότερο υπεύθυνοι για την κυκλοφοριακή ασφάλεια. Για το λόγο αυτό, ως ο πρώτος κατασκευαστής αυτοκινήτων, αναπτύξαμε μια ολοκληρωμένη φιλοσοφία ασφάλειας, που συνδυάζει αρμονικά τα μέτρα για την ενεργητική και παθητική ασφάλεια, με στόχο την πλήρη προστασία. Η ολοκληρωμένη προσέγγιση χωρίζεται σε τέσσερις φάσεις και προσφέρει λύσεις για την ασφάλεια σε κάθε περίσταση. Περιλαμβάνει συστήματα για ασφαλή οδήγηση, που συμβάλλουν στην αποφυγή κινδύνων, καθώς προειδοποιούν εγκαίρως και υποβοηθούν. Το μοναδικό σύστημά μας PRE-SAFE 1 επεμβαίνει σε περίπτωση κινδύνου και λαμβάνει προληπτικά μέτρα για την προστασία των επιβατών. Εάν, ωστόσο, παρά τα προληπτικά μέτρα, προκύψει σύγκρουση, περαιτέρω τεχνολογίες φροντίζουν για την κατάλληλη προστασία. Έχουμε μεριμνήσει ακόμη και τις πρώτες στιγμές αμέσως μετά το ατύχημα και έχουμε σχεδιάσει λύσεις, ώστε να αποτρέπεται το χειρότερο και να παρέχεται άμεση βοήθεια. Στις παρακάτω σελίδες παρουσιάζεται μία επιλογή αυτών των τεχνολογιών για τις φάσεις «Ασφαλής οδήγηση», «Σε περίπτωση κινδύνου», «Σε περίπτωση ατυχήματος» και «Μετά από ατύχημα». 1 Περιλαμβάνεται στο σύστημα Mercedes-Benz Intelligent Drive. Περισσότερα στη σελίδα 32. Ασφαλής οδήγηση: Σύστημα ATTENTION ASSIST 1 (βασικός εξοπλισμός). Αυτό το σύστημα αναγνώρισης κόπωσης είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε μεγάλες διαδρομές. Σε ταχύτητες μεταξύ 80 και 180 km/h το ATTENTION ASSIST προειδοποιεί τον οδηγό μόλις αναγνω ρίσει σημάδια κόπωσης. Αισθητήρες αναλύουν την οδική συμπεριφορά του οδηγού και αναγνωρίζουν μεταβολές σε αυτήν. Μόλις εμφανιστούν σημάδια κόπωσης του οδηγού το ATTENTION ASSIST συνιστά ένα διάλειμμα. Ασφαλής οδήγηση: Σύστημα COLLISION PREVENTION ASSIST1 (βασικός εξοπλισμός). Το σύστημα μπορεί να αναγνωρίζει εάν είναι υπερβολικά μικρή η απόσταση μεταξύ του αυτοκινήτου σας και αντικειμένων ή στατικών εμποδίων μπροστά σας όταν κινήστε με ταχύτητες άνω των 7 km/h. Εάν εντοπίσει κίνδυνο, προειδοποιεί τον οδηγό οπτικά και ηχητικά. Εάν ταυτόχρονα φρενάρει ο οδηγός, η προσαρμοζόμενη υποβοήθηση πέδησης BAS μπορεί να εξασφαλίσει την αναγκαία ισχύ πέδησης, ώστε να αποτραπεί μια επικείμενη σύγκρουση. Το σύστημα COLLISION PREVENTION ASSIST μπορεί να ανιχνεύσει την ανεπαρκή απόσταση ασφαλείας και να προειδοποιήσει τον οδηγό.

41 AMG Εξοπλισμός Υπηρεσίες Δεδομένα & Χρώματα 39 Ασφαλής οδήγηση: ADAPTIVE BRAKE (βασικός εξοπλισμός). Ένα αρθρωτά διαμορφωμένο σύστημα ελέγχου δυναμικής οδήγησης, το οποίο εκτός από τη βασική λειτουργία, όπως το σύστημα αντιμπλοκαρίσματος των τροχών (ABS) 1, προσφέρει κι άλλες λειτουργίες ασφάλειας και άνεσης. Η λειτουργία «στεγνώματος φρένων» βοηθά στην απομάκρυνση του νερού από τα δισκόφρενα όταν βρέχει μειώνοντας έτσι το χρόνο απόκρισης των φρένων και συνεπώς την απόσταση ακινητοποίησης. Η «προπλήρωση» φροντίζει ώστε τα τακάκια των φρένων να επενεργούν στα δισκόφρενα αμέσως μόλις ο οδηγός πατήσει απότομα το πεντάλ το φρένου. Έτσι μειώνεται ο χρόνος απόκρισης των φρένων. Κατά την εκκίνηση σε ανωφέρεια, αποτρέπεται η αθέλητη κύλιση του αυτοκινήτου προς τα πίσω στο χρόνο που μεσολαβεί μέχρι να μετακινήσει ο οδηγός το πόδι του από πεντάλ φρένου στο πεντάλ γκαζιού. Εάν πατήσετε λίγο πιο έντονα το πεντάλ του φρένου, ενώ το αυτοκίνητο είναι ακινητοποιημένο, η λειτουργία HOLD κρατά το αυτοκίνητο ακίνητο ακόμη κι όταν ο οδηγός απομακρύνει το πόδι του από το πεντάλ του φρένου. Ασφαλής οδήγηση: Σύστημα ρύθμισης απόστασης DISTRONIC PLUS 1 (προαιρετικός εξοπλισμός). Το σύστημα ρύθμισης απόστασης βοηθάει στη διατήρηση απόστασης ασφαλείας από το προπορευόμενο όχημα με τη βοήθεια ραντάρ βραχείας και μακράς ακτίνας. Το σύστημα λειτουργεί σε ταχύτητες μεταξύ 0 και 200 km/h και είναι χρήσιμο και στην κυκλοφορία της πόλης, αφού ο αισθητήρας λειτουργεί σε αποστάσεις από 0,2 έως 200 μέτρα. Μπορεί να επιβραδύνει αυτόματα το αυτοκίνητο και να το επιταχύνει ξανά. Το σύστημα ρύθμισης απόστασης DISTRONIC PLUS διατίθεται μόνο σε συνδυασμό με το προαιρετικό κιβώτιο 7 σχέσεων διπλού συμπλέκτη 7G-DCT. Ασφαλής οδήγηση: Υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας/ νεκρής γωνίας ορατότητας 1 (προαιρετικά, περιλαμβάνεται στο προαιρετικό πακέτο διατήρησης λωρίδας 1 ). Η υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας αναγνωρίζει τις λωρίδες κυκλοφορίας με βάση τις άσπρες διαγραμμίσεις στο οδόστρωμα και προειδοποιεί τον οδηγό, εφόσον τείνει να ξεφύγει από τη λωρίδα του χωρίς πρόθεση, ασκώντας μία μικρή δόνηση στο τιμόνι. Η υποβοήθηση νεκρής γωνίας ορατότητας επιτηρεί με τη βοήθεια δύο αισθητήρων ραντάρ την μη ορατή περιοχή πίσω και γύρω από το αυτοκίνητο. Εάν το σύστημα αναγνωρίσει κίνδυνο σύγκρουσης με άλλο όχημα κατά την αλλαγή λωρίδας, προειδοποιεί τον οδηγό οπτικά και ηχητικά σε ταχύτητες άνω των 30 km/h. Το σύστημα ρύθμισης απόστασης DISTRONIC PLUS βοηθά τον οδηγό να διατηρεί αυτόματα την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα.

42 40 Κινητήρες & ανάρτηση Ασφάλεια Άνεση Εκδόσεις μοντέλων Ασφαλής οδήγηση: Σύστημα Intelligent Light 1 (προαιρετικός εξοπλισμός). Το σύστημα διαθέτει έξι λειτουργίες: φωτισμό επαρχιακών δρόμων, φωτισμό αυτοκινητόδρομων, εξελιγμένα φώτα ομίχλης, φωτισμό στροφών και φωτισμό κατεύθυνσης. Η προσαρμοζόμενη υποβοήθηση φώτων πορείας1 εξασφαλίζει αυτόματα τη μέγιστη εμβέλεια φωτισμού ανάλογα με τις συνθήκες. Οι προβολείς ρυθμίζονται αυτόματα, μόλις το σύστημα αντιληφθεί φώτα από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Τα ενσωματωμένα στον προβολέα φώτα ημέρας LED, καθώς και το πίσω φως LED φροντίζουν για αυξημένη ενεργητική ασφάλεια στη διάρκεια της μέρας. και υπερστροφές καθώς και φρεναρίσματα πανικού. Εάν ανιχνευθεί κρίσιμη οδική κατάσταση, σε κλάσματα του δευτερολέπτου μπορούν να συσφιχθούν οι ζώνες ασφαλείας των μπροστινών καθισμάτων, καθώς και να κλείσουν τα πλαϊνά παράθυρα και η προαιρετική ηλιοροφή, ώστε οι ζώνες ασφαλείας και οι αερόσακοι να μπορούν να αποδώσουν πλήρως σε περίπτωση σύγκρουσης. Σε περίπτωση ατυχήματος: Ενεργό καπό κινητήρα (βασικός εξοπλισμός). Το ενεργό καπό κινητήρα μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο τραυματισμού πεζών ή ποδηλατιστών σε περίπτωση σύγκρουσης με ταχύτητα μεταξύ 25 και 55 km/h. Για να απορροφήσει ενέργεια της σύγκρουσης, το πίσω τμήμα του καπό ανασηκώνεται μέσω ελατηρίων κατά 6 εκατοστά. Σε περίπτωση κινδύνου: Σύστημα PRE-SAFE 1 (προαιρετικά). Το προληπτικό σύστημα προστασίας επιβατών PRE- SAFE μπορεί να αναγνωρίσει έγκαιρα κρίσιμες οδηγικές καταστάσεις και, σε περίπτωση ανάγκης, να ενεργοποιήσει προληπτικά τα συστήματα ασφαλείας, τα οποία μειώνουν τον κίνδυνο τραυματισμών των επιβατών. Για το σκοπό αυτό, το PRE-SAFE αξιολογεί συνεχώς τα δεδομένα από τους αισθητήρες των συστημάτων όπως το ESP 1 και BAS 1, και μπορεί π.χ. να αναγνωρίσει έντονες υποστροφές 1 Περιλαμβάνεται στο σύστημα Mercedes-Benz Intelligent Drive. Περισσότερα στη σελίδα 32. Το σύστημα PRE-SAFE μπορεί να αναγνωρίζει κρίσιμες οδηγικές καταστάσεις και να λαμβάνει προληπτικά μέτρα για την προστασία των επιβατών. Το ενεργό καπό κινητήρα συμβάλλει στον περιορισμό του κινδύνου τραυματισμού τόσο για πεζούς όσο και για ποδηλάτες σε περίπτωση σύγκρουσης.

43 AMG Εξοπλισμός Υπηρεσίες Δεδομένα & Χρώματα 41 Σε περίπτωση ατυχήματος: Συστήματα συγκράτησης (βασικός εξοπλισμός). Οι ζώνες ασφαλείας 3 σημείων, οι προεντατήρες ζωνών ασφαλείας, οι περιοριστές ισχύος και οι αερόσακοι συνεργάζονται άψογα μεταξύ τους στη Mercedes-Benz, για να αποτρέπουν σοβαρούς τραυματισμούς. Εκτός από τη στιβαρή κατασκευή του σκελετού και τον υψηλής αντοχής κλωβό ασφαλείας, βέλτιστη προστασία προσφέρουν οι επτά αερόσακοι του βασικού εξοπλισμού: οι Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνεις αερόσακους παραθύρων μπροστά και πίσω, μετωπικούς και πλευρικούς αερόσακους μπροστά και αερόσακο γονάτων οδηγού. μετωπικοί αερόσακοι με δύο βαθμίδες ενεργοποίησης, οι αερόσακοι παραθύρων μεταξύ των κολώνων Α και C και οι πλευρικοί αερόσακοι για οδηγό και συνοδηγό. Ο αερόσακος γονάτων μειώνει ακόμη περισσότερο την καταπόνηση του οδηγού από ατύχημα. Προαιρετικά, διατίθενται πλευρικοί αερόσακοι πίσω αριστερά και δεξιά. Μόλις οι αισθητήρες σύγκρουσης αναγνωρίσουν ατύχημα, οι ζώνες ασφαλείας τεντώνουν σε χιλιοστά του δευτερολέπτου, για να συγκρατήσουν τους επιβάτες στο κάθισμά τους και ο περιοριστής ισχύος ζώνης ασφαλείας χαλαρώνει τη ζώνη κατάλληλα, ώστε να μην καταπονηθεί έντονα ο θώρακάς τους. Μετά το ατύχημα: Σύστημα κλήσης έκτακτης ανάγκης Mercedes-Benz (περιλαμβάνεται στο COMAND Online). Το σύστημα μπορεί να πραγματοποιήσει μια αυτόματη κλήση έκτακτης ανάγκης μέσω ενός ενεργοποιημένου και συνδεδεμένου με το όχημα τηλεφώνου, μόλις το σύστημα συγκράτησης αναγνωρίσει ατύχημα. Ταυτόχρονα μεταδίδονται στο κέντρο κλήσεων έκτακτης ανάγκης της Mercedes-Benz δεδομένα θέσης GPS, καθώς και άλλες πληροφορίες σχετικά με το αυτοκίνητο. Στη συνέχεια δημιουργείται μια φωνητική σύνδεση. Το σύστημα κλήσης έκτακτης ανάγκης μπορεί επίσης να ενεργοποιηθεί χειροκίνητα. Μέτρα μετά από ατύχημα. Για τη μείωση των επακόλουθων ζημιών και την υποστήριξη της διάσωσης των επιβατών εάν χρειάζεται, η Mercedes-Benz έχει σχεδιάσει περαιτέρω μέτρα. Σε αυτά περιλαμβάνονται, για παράδειγμα, η αυτόματη απενεργοποίηση του κινητήρα ή η ενεργοποίηση των αλάρμ και του εσωτερικού φωτισμού έκτακτης ανάγκης. Επιπλέον, το κεντρικό κλείδωμα ανοίγει αυτόματα διευκολύνοντας έτσι το άνοιγμα των θυρών μετά από ατύχημα. Επιπρόσθετα, η Mercedes-Benz έχει εκδώσει οδηγίες διάσωσης, τις οποίες μπορούν να βρουν οι διασώστες στο διαδίκτυο στη διεύθυνση σε όλες τις χώρες και σε πολλές γλώσσες. Βλέπετε λοιπόν ότι η Mercedes-Benz σκέφτεται την ασφάλεια σε κάθε περίσταση.

44 42 Κινητήρες & ανάρτηση Ασφάλεια Άνεση Εκδόσεις μοντέλων Συστήματα πολυμέσων. Η A-Class προσφέρει ένα πλήρες πρόγραμμα ψυχαγωγίας, αρχής γενομένης με το Audio 5 USB και το προαιρετικό Audio 20 CD με Becker MAP PILOT μέχρι το προαιρετικό σύστημα πολυμέσων COMAND Online. COMAND Online (προαιρετικά). Στην πιο πρόσφατη έκδοσή του, το σύστημα προσφέρει, μεταξύ άλλων, μεγάλη μνήμη για δεδομένα πλοήγησης και τοπογραφική απεικόνιση χαρτών. Το σύστημα πολυμέσων διαθέτει μεγάλη έγχρωμη οθόνη 17,8 cm υψηλής ανάλυσης η οποία μπορεί πλέον να προβάλλει μορφές εικόνων BMP και PNG. Άλλες λειτουργίες: Music Register με σκληρό δίσκο 10 GB, λειτουργία Cover Flow, DVD drive για DVD εικόνας και ήχου, CD και αρχεία MP3. Το πρόγραμμα περιήγησης online επιτρέπει την πρόσβαση στο διαδίκτυο και τις διάφορες mobile υπηρεσίες της Mercedes-Benz μέσω κινητού τηλεφώνου με διαδικτυακή σύνδεση. Μια θύρα USB, μια υποδοχή για κάρτες μνήμης SD Memory και μια διεπαφή Bluetooth επιτρέπουν τη σύνδεση εξωτερικών συσκευών δεδομένων και κινητών τηλεφώνων. Ο έλεγχος του συστήματος γίνεται εύκολα από ένα χειριστήριο καθώς και μέσω των πλήκτρων στο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών. Το LINGUATRONIC επιτρέπει το χειρισμό του COMAND Online μέσω φωνητικών εντολών. Το COMAND Online επιτρέπει τον εύκολο χειρισμό όλων των σημαντικών λειτουργιών επικοινωνίας και πληροφόρησης μέσω μιας έγχρωμης οθόνης υψηλής ανάλυσης με διαγώνιο 17,8 cm.

45 AMG Εξοπλισμός Υπηρεσίες Δεδομένα & Χρώματα 43 Drive Kit για το iphone (προαιρετικός εξοπλισμός). Με το Drive Kit που περιλαμβάνει βάση για το κινητό μπορείτε να συνδέσετε στο ηχοσύστημα Audio 5 USB ένα iphone 4/4S. Η εφαρμογή MB Drive εναρμονίζει το iphone άψογα με την A-Class από άποψη λειτουργιών και σχεδίασης και προσφέρει όλες τις σημαντικές λειτουργίες στη διάρκεια της οδήγησης: τηλεφωνικές κλήσεις μέσω ανοικτής ακρόασης, χειρισμό συλλογών μουσικής και διαδικτυακού ραδιοφώνου καθώς και έξυπνη πλοήγηση. Επιπλέον υπάρχει και ένα Car Finder που σας βοηθά να βρίσκετε πάντα το σταθμευμένο σας αυτοκίνητο. Σε συνδυασμό με το ηχοσύστημα Audio 20 CD και το COMAND Online, διατίθεται προαιρετικά το συμβατό Drive Kit Plus για το iphone 4/4S. Audio 20 CD (προαιρετικός εξοπλισμός). Το σύστημα πολυμέσων διαθέτει οθόνη TFT με διαγώνιο 14,7 cm. Το ενσωματωμένο CD player αναπαράγει αρχεία MP3, WMA και AAC, και μπορεί κατ επιλογή να επεκταθεί με ένα CD-Changer 6 δίσκων. Μπορείτε να χειρίζεστε άνετα το Audio 20 CD από το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών ή το χειριστήριο στην κεντρική κονσόλα. Επίσης διαθέτει ενσωματωμένο πληκτρολόγιο τηλεφώνου, διεπαφή, Bluetooth με λειτουργία ανοικτής ακρόασης καθώς και θύρα USB στο ντουλαπάκι της κεντρικής κονσόλας. Τα έξι ηχεία προσφέρουν άριστο αποτέλεσμα ήχου. Becker MAP PILOT (προαιρετικός εξοπλισμός). Ο χειρισμός του Becker MAP PILOT με τρισδιάστατο σύστημα πλοήγησης γίνεται μέσω φωνητικών εντολών, του controller ή του τιμονιού πολλαπλών λειτουργιών. Μέσω της λήψης ενημερωμένων δεδομένων χαρτών και πρόσθετων λειτουργιών μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας με μια απλή κίνηση. Με το Drive-Kit για το iphone και την εφαρμογή MB Drive μπορείτε να ενσωματώνετε στο αυτοκίνητο τις λειτουργίες του smartphone σας ήδη με το Audio 5 USB. Οι ενδείξεις του Becker MAP PILOT προβάλλονται στην οθόνη του Audio 20 CD καθώς και στην οθόνη πολυλειτουργικών ενδείξεων του πίνακα οργάνων. Ηχοσύστημα surround Harman Kardon Logic 7 (προαιρετικός εξοπλισμός). Με 12 ηχεία, μαζί με το ηχείο μπάσων, και 9κάναλο ενισχυτή DSP, αυτό το σύστημα Dolby Digital 5.1 ισχύος 450 Watt εξασφαλίζει σε συνδυασμό με το Audio 20 (που θα περιλαμβάνει CD-Changer 6 δίσκων) ή το COMAND Online τέλεια ποιότητα ήχου. Η αναπαραγωγή surround ρυθμίζεται σε όλη την καμπίνα επιβατών, ή εναλλακτικά στο μπροστινό, μεσαίο ή πίσω τμήμα.

46 44 Κινητήρες & ανάρτηση Ασφάλεια Άνεση Εκδόσεις μοντέλων Συστήματα υποβοήθησης. Εκτός από τα πολυάριθμα συστήματα ασφαλείας, διατίθενται επίσης στην Α-Class, διάφορα συστήματα υποβοήθησης άνεσης. Είναι συστήματα που προειδοποιούν έγκαιρα για τυχόν κρίσιμες καταστάσεις και υποστηρίζουν τον οδηγό, ώστε να αποφεύγει κινδύνους. Κάμερα οπισθοπορείας 1 (προαιρετικός εξοπλισμός, σε συνδυασμό με το Audio 20 CD ή το COMAND Online). Η κάμερα οπισθοπορείας με ευρυγώνιο φακό και βοηθητικές γραμμές ενεργοποιείται κατά την επιλογή της ταχύτητας οπισθοπορείας και προσφέρει στον οδηγό επιπλέον βοήθεια, προβάλλοντας στην οθόνη την περιοχή ακριβώς πίσω από το όχημα. Ενεργή υποβοήθηση στάθμευσης 1 με PARKTRONIC 1 (προαιρετικός εξοπλισμός). Με την ενεργή υποβοήθηση στάθμευσης, το αυτοκίνητο αναζητά κατάλληλη θέση στάθμευσης εφόσον κινείται με ταχύτητα έως 35 km/h. Μόλις ο οδηγός επιβεβαιώσει κάποια προτεινόμενη θέση στάθμευσης και επιλέξει την όπισθεν, η ενεργή υποβοήθηση στάθμευσης παρκάρει το αυτοκίνητο αυτόματα με το πάτημα ενός κουμπιού. Ο οδηγός χειρίζεται απλώς τον επιλογέα και τα πεντάλ γκαζιού και φρένου. Οι απαραίτητες διευθυντικές κινήσεις εκτελούνται εντελώς αυτόματα από την ενεργή υποβοήθηση στάθμευσης. Επιπλέον, το σύστημα λειτουργεί με εξαιρετική ακρίβεια: για τη διαδικασία αυτόματης στάθμευσης, αρκεί ο χώρος στάθμευσης να έχει μήκος 1,00 μέτρo μεγαλύτερο από το αυτοκίνητο. Υποβοήθηση τήρησης ορίων ταχύτητας (περιλαμβάνεται στο προαιρετικό COMAND Online). Αναγνωρίζει τις πινακίδες ορίων ταχύτητας με τη βοήθεια μιας κάμερας στο μπροστινό παρμπρίζ και των δεδομένων πλοήγησης, και προβάλλει το αντίστοιχο σύμβολο στο όργανο πολλαπλών ενδείξεων. Αν αλλάξει το όριο ταχύτητας, η ένδειξη στην οθόνη προσαρμόζεται ανάλογα. Για το σκοπό αυτό, η κάμερα παρακολουθεί την περιοχή μπροστά από το αυτοκίνητο και φιλτράρει τις στρογγυλές πινακίδες όπου και αν βρίσκονται, στην άκρη του δρόμου ή σε γέφυρες πάνω από το δρόμο. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε διαδρομές που οι πινακίδες αλλάζουν συνεχώς ή σε εργοτάξια. Η κεντρική οθόνη του COMAND Online προβάλλει την περιοχή πίσω από το αυτοκίνητο στη διάρκεια της διαδικασίας στάθμευσης. Η οθόνη στο όργανο πολλαπλών ενδείξεων ενημερώνει για τη διαδικασία στάθμευσης που βρίσκεται σε εξέλιξη. Η ένδειξη της υποβοήθησης τήρησης ορίων ταχύτητας εμφανίζεται τόσο στο όργανο πολλαπλών ενδείξεων όσο και στην κεντρική οθόνη του COMAND Online. 1 Περιλαμβάνεται στο σύστημα Mercedes-Benz Intelligent Drive. Περισσότερα στη σελίδα 32.

47 AMG Εξοπλισμός Υπηρεσίες Δεδομένα & Χρώματα 45 Φώτα και κλιματισμός. Το προαιρετικό πακέτο φωτισμού και ορατότητας υπογραμμίζει τις απαιτήσεις της A-Class στον τομέα της ασφάλειας και εξασφαλίζει ατμοσφαιρικό εσωτερικό φωτισμό. Στην ευχάριστη ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου συμβάλλει επίσης το αυτόματο σύστημα κλιματισμού THERMOTRONIC. Πακέτο φωτισμού και ορατότητας (προαιρετικός εξοπλισμός). Αυξάνει την ασφάλεια και επιτρέπει στον οδηγό να αντιλαμβάνεται καλύτερα την κυκλοφορία ιδιαίτερα στο σκοτάδι ή στην κακοκαιρία, με υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρα βροχής, μεγαλύτερο δοχείο νερού για τους υαλοκαθαριστήρες, φώτα αποβίβασης και προειδοποίησης για την πόρτα οδηγού και συνοδηγού, καθώς και προειδοποιητικά φώτα περιβάλλοντος για το καπό του χώρου αποσκευών. Ο ενσωματωμένος στα πλαίσια και τις χειρολαβές των θυρών ατμοσφαιρικός φωτισμός δημιουργεί μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στο εσωτερικό της A-Class. Σε συνδυασμό με τα sport καθίσματα το κενό ανάμεσα στο προσκέφαλο και την πλάτη των καθισμάτων φωτίζεται διακριτικά. Η ευχάριστη συνολική εντύπωση βελτιώνεται επίσης χάρη στα αλεξήλια με ενσωματωμένο φωτιζόμενο καθρεπτάκι, το φωτισμό χώρου ποδιών οδηγού και συνοδηγού, τα φωτιζόμενα μαρσπιέ επιβίβασης μπροστά, τα ξεχωριστά φώτα ανάγνωσης στην αριστερή και στην δεξιά πλευρά των πίσω καθισμάτων και, βέβαια, χάρη στο φως οροφής για το χώρο των πίσω επιβατών. THERMOTRONIC (προαιρετικά). Το αυτόματο σύστημα κλιματισμού THERMOTRONIC ρυθμίζει τη θερμοκρασία ξεχωριστά σε κάθε πλευρά του εσωτερικού. Έτσι, ο οδηγός και ο συνοδηγός μπορούν να ταξιδεύουν με την επιθυμητή θερμοκρασία. Το διζωνικό σύστημα λειτουργεί πλήρως αυτοματοποιημένα με ενσωματωμένο φίλτρο ενεργού άνθρακα κατά της σκόνης, της γύρης και των οσμών. Στο πίσω άκρο της κεντρικής κονσόλας βρίσκονται επίσης δύο στόμια εξόδου αέρα για τους πίσω επιβάτες. Το THERMOTRONIC διατηρεί σταθερή την επιλεγμένη θερμοκρασία και αντλεί πληροφορίες από αισθητήρες για εξωτερικούς παράγοντες, όπως η ηλιακή ακτινοβολία, η ποιότητα και η υγρασία του αέρα. Έτσι το κλίμα στην A-Class είναι πάντα ευχάριστο. Το προαιρετικό πακέτο φωτισμού και ορατότητας υπογραμμίζει τη σχεδίαση του εσωτερικού πρακτικά και κομψά. Το προαιρετικό αυτόματο σύστημα κλιματισμού THERMOTRONIC εξασφαλίζει ευχάριστες θερμοκρασίες στο εσωτερικό.

48 46 Κινητήρες & ανάρτηση Ασφάλεια Άνεση Εκδόσεις μοντέλων Καθίσματα. Για να ικανοποιούν κάθε ιδιαίτερη επιθυμία στον τομέα της εργονομίας, της άνεσης και της ασφάλειας, τα καθίσματα διατίθενται σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις. Τα καθίσματα του βασικού εξοπλισμού διαθέτουν υψηλή πλάτη, καλή πλευρική στήριξη και μαύρη υφασμάτινη επένδυση. Τα προαιρετικά καθίσματα τύπου saloon, με τρεις οριζόντιες αυλακώσεις στο τμήμα των ώμων, που επιπλέον είναι πιο φαρδύ, διατίθενται κατ επιλογή με επένδυση από ύφασμα ή συνθετικό δέρμα ARTICO σε μαύρο ή γκρι «Crystal». Τα προαιρετικά, υψηλής ποιότητας sport καθίσματα με ενσωματωμένα προσκέφαλα, που εξασφαλίζουν υψηλά επίπεδα άνεσης, περιλαμβάνονται σε όλες τις γραμμές εξοπλισμού, καθώς και στο πακέτο Exclusive. Προαιρετικά, διατίθενται περισσότερες επενδύσεις, ανάμεσα στις οποίες καλύμματα καθισμάτων σε ARTICO/ύφασμα, καθώς και ARTICO/ DINAMICA ή δέρμα, στις αποχρώσεις μαύρο, γκρι «Crystal» ή καφέ «Hazelnut», ανάλογα με τον εξοπλισμό. Πακέτο καθισμάτων άνεσης (προαιρετικός εξοπλισμός). Τα καθίσματα του πακέτου καθισμάτων άνεσης διαθέτουν έδρα ειδικής σχεδίασης με πιο φαρδύ τμήμα στο ύψος των ώμων, εξασφαλίζοντας ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα άνεσης για τον οδηγό και τον οδηγό σε μεγάλες διαδρομές. Επίσης, το πακέτο περιλαμβάνει ρύθμιση καθ ύψος, καθώς και δυνατότητα ρύθμισης της κλίσης της έδρας του καθίσματος για τα δύο μπροστινά καθίσματα. Οι πολυάριθμες δυνατότητες εργονομικής ρύθμισης και προσαρμογής στην επιθυμητή θέση συντελούν σε ακόμη περισσότερη άνεση. Οσφυϊκή στήριξη 4 δρόμων για οδηγό και συνοδηγό (προαιρετικός εξοπλισμός). Η οσφυϊκή στήριξη προσαρμόζεται εξατομικευμένα στις ανάγκες του οδηγού και του συνοδηγού. Στις πλάτες και των δύο μπροστινών καθισμάτων είναι ενσωματωμένοι από δύο αεροθάλαμοι, οι οποίοι φουσκώνουν και ξεφουσκώνουν με τη βοήθεια δύο βαλβίδων προσφέροντας έτσι ειδικά προσαρμοσμένη στήριξη για την σπονδυλική στήλη. Επιπλέον, οι αεροθάλαμοι μπορούν να ρυθμιστούν και καθ ύψος. Τα αναπαυτικά μπροστινά καθίσματα της A-Class εντυπωσιάζουν με την εργονομία και τις πολυάριθμες δυνατότητες ρύθμισής τους. Στην A-Class απολαμβάνουν υψηλά επίπεδα άνεσης και οι πίσω επιβάτες. Ηλεκτρική ρύθμιση καθισμάτων με λειτουργία μνήμης (προαιρετικός εξοπλισμός). Τα καθίσματα του οδηγού και του συνοδηγού ρυθμίζονται κατ επιλογή ηλεκτρικά. Με τη λειτουργία μνήμης μπορείτε να αποθηκεύσετε και να χρησιμοποιήσετε όποτε θέλετε τρεις διαφορετικές ρυθμίσεις για τη θέση του καθίσματος, του προσκέφαλου (όχι στα sport καθίσματα) και των εξωτερικών καθρεπτών.

49 AMG Εξοπλισμός Υπηρεσίες Δεδομένα & Χρώματα 47 Οροφή και χώρος. Εάν και η A-Class είναι ιδιαίτερα ευρύχωρη για compact αυτοκίνητο, η πανοραμική συρόμενη ηλιοροφή ενισχύει την αίσθηση της ευρυχωρίας, φροντίζοντας για άπλετο φως στο εσωτερικό. Επίσης, υπάρχει άφθονος χώρος για αποσκευές. Πανοραμική συρόμενη ηλιόροφη (προαιρετικός εξοπλισμός). Η πανοραμική συρόμενη ηλιοροφή, με ηλεκτρική, εξωτερική γυάλινη οροφή, φροντίζει για απρόσκοπτη ορατότητα μέσα από την οροφή του αυτοκινήτου και για άπλετο φως στο εσωτερικό, εξασφαλίζοντας ιδιαίτερα ευχάριστη ατμόσφαιρα. Ένα ηλεκτρομηχανικό ρολό προστατεύει τους επιβάτες από την ενοχλητική ακτινοβολία του ήλιου. Συγχρόνως, οι αεροτομές τύπου πλέγματος φροντίζουν για όσο το δυνατόν λιγότερους θορύβους κατά την οδήγηση με ανοιχτή οροφή. Σε συνδυασμό με το προαιρετικό πακέτο φωτισμού και ορατότητας, η οροφή κλείνει αυτόματα στη βροχή. Χώρος αποσκευών. Εάν χρειάζεται, οι πλάτες των πίσω καθισμάτων διπλώνουν σε αναλογία 1/3 : 2/3, δημιουργώντας έτσι έναν αποθηκευτικό χώρο έως 1157 λίτρων με σχεδόν επίπεδη επιφάνεια φόρτωσης μήκους 1,24 μέτρων. Όταν η A-Class χρησιμοποιείται ως 5θέσια, ο χώρος αποσκευών φτάνει τα 341 λίτρα. Πακέτο αποθηκευτικών χώρων (προαιρετικός εξοπλισμός). Προσφέρει διάφορες δυνατότητες φύλαξης και αποθήκευσης, για περισσότερη τάξη. Περιλαμβάνει θήκη για γυαλιά στη μονάδα χειρισμού της οροφής, αποθηκευτική θήκη κάτω από τα μπροστινά καθίσματα, δίχτυα αποσκευών στην πλάτη του καθίσματος οδηγού και συνοδηγού, στο χώρο ποδιών του συνοδηγού και στο πλαϊνό τοίχωμα του χώρου αποσκευών, καθώς και κάτω από την εταζέρα και μια πρακτική πρίζα 12 V στο χώρο αποσκευών. Χάρη στην πανοραμική συρόμενη ηλιοροφή, το εσωτερικό της A-Class δείχνει ακόμη πιο φωτεινό και ευρύχωρο. Με λίγες μόνο κινήσεις, το εσωτερικό μετατρέπεται σε μια μεγάλη επιφάνεια φόρτωσης. Το πρακτικό πακέτο αποθηκευτικών χώρων αυξάνει τον αποθηκευτικό χώρο της A-Class.

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική 205.040.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 24 993,27 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση: 001

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή B 180 d Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μαύρο "night" Τροχός Ζάντες αλουμινίου[ 16"] 40.6 cm, 10 ακτινών Επένδυση Ύφασμα venlo μαύρο Διακοσμητικά

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180 Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή C 180 Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μεταλλικό ασημί "diamond" Τροχός Ζάντες αλουμινίου [17"] 43.2 cm, σχεδιασμός 5 διπλών ακτινών Επένδυση

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό obsidian μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος C 200 d Κατασκευαστική 205.037.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 31 049,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική 213.004.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 39 724,38 Χρώμα βαφής: 149 Μη μεταλλικό "polar" λευκό 0,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKWAGEN ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) Polo

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική 253.909.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 36 061,63 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου 1 Βασικός Εξοπλισμός Οχήματος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0411 0440 0442 0474 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0913 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ

Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ Το απόλυτο φορτηγό μεγάλων αποστάσεων Όταν πρόκειται για οικονομία καυσίμου, το θέμα δεν είναι μόνο πόση οικονομία μπορείτε να κάνετε

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο cosmos 0,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος GLA 180 d Κατασκευαστική 156.912.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 23 047,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση: 378

Διαβάστε περισσότερα

On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα.

On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα. Η M-Class. On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα. Η M-Class μπαίνει σε «λειτουργία άνεσης» πριν ακόμη εκκινήσετε τον κινητήρα. Χάρη στη μεγάλη ευρυχωρία και τα πολυτελή υλικά, νιώθετε αμέσως την αίσθηση άνεσης.

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Νέο Yaris 2017 Σύντομος οδηγός Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Nέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων Το σωστό μέγεθος για το μέλλον Ο νέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων συμβαδίζει με την τάση της βιομηχανίας προς κινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Polo BlueMotion

Το νέο Polo BlueMotion Το νέο Polo BlueMotion ΣΕ ΠΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ. TO NEO POLO BLUEMOTION ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ CO₂.

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. Το νέο Golf Variant 02 ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT 03 TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. 100% Golf. Μεγαλύτερη φιλοφρόνηση δεν μπορεί να υπάρξει για ένα μοντέλο της κατηγορίας.

Διαβάστε περισσότερα

13.350 900 300 12.150

13.350 900 300 12.150 ΜΟΝΤΕΛΟ/ΕΚΔΟΣΗ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ RENAULT ΔΩΡΕΑΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤ. ΤΙΜΗ NEO CLIO Βενζίνη 0.9 TCe Energy 90hp Ecoleader Stop&Start Ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO PRO LUDO Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Δύο ασύμμετρα ανοιγόμενες πίσω πόρτες με παράθυρο Αντιθαμβωτικό πίσω παράθυρο Πίσω υαλοκαθαριστήρας Φιμέ πλευρικά κρύσταλλα και κρύσταλλα

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα γενιά B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν.

Η νέα γενιά B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν. Η B-Class. Προσωπική απόδραση, οικογενειακή εκδρομή ή οδηγική απόλαυση στη νέα γενιά της B-Class τα πάντα βρίσκουν άψογα τη θέση τους. Εμπνευστείτε από τις καινοτόμες τεχνολογίες. Εντυπωσιαστείτε από τις

Διαβάστε περισσότερα

Katakis Επικοινωνία: More info 1 / 24

Katakis   Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Skoda - Fabia Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

CLA-Class. Shooting Brake.

CLA-Class. Shooting Brake. CLA-Class. Shooting Brake. Designed for urban hunting. Η νέα CLA Shooting Brake. Η ζωή στη μεγαλούπολη είναι μια περιπέτεια. Τα κτίρια φτάνουν μέχρι τον ουρανό. Νέες περιοχές ξεπετιούνται ξαφνικά, και

Διαβάστε περισσότερα

Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» ενημερώνουν για τα οφέλη της Οικολογικής Οδήγησης

Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» ενημερώνουν για τα οφέλη της Οικολογικής Οδήγησης Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» ενημερώνουν για τα οφέλη της Οικολογικής Οδήγησης Γιατί Οικολογική Οδήγηση; Η έννοια της αυτοκίνησης είναι συνδεδεμένη

Διαβάστε περισσότερα

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ drive the change ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ροζ μποεμ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ζαντες amperatrice 15" μαυρο nacre ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1.2 16V Σύστημα μετάδοσης κίνησης/κιβώτιο

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0420 0440 0442 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης & Συντήρησης"

Διαβάστε περισσότερα

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή Περιγραφή S 411 HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος 10.160 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.760 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο 4.985 mm Εμπρόσθιος πρόβολος 2.215 mm Οπίσθιος

Διαβάστε περισσότερα

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA ΝΕΟ ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA Το νέο Toyota Corolla σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας συναρπαστικής εποχής για το Νο 1 σε πωλήσεις αυτοκίνητο στον κόσμο. Με τη μοναδική υβριδική τεχνολογία 4ης γενιάς διαθέσιμη σε

Διαβάστε περισσότερα

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 417 HDH Τεχνικά στοιχεία Μήκος 14.050 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.860 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός 7.110 mm Μεταξόνιο πίσω 1.350 mm

Διαβάστε περισσότερα

Νέα CLA. Μη συμβιβάζεσαι!

Νέα CLA. Μη συμβιβάζεσαι! CLA-Class. Νέα CLA. Μη συμβιβάζεσαι! Ξεχάστε όσα έχετε συνηθίσει να βλέπετε: η νέα CLA καταργεί όλους τους κανόνες, εκτός από τους κανόνες αισθητικής. Η επιβλητική μάσκα ψυγείου, η γεμάτη ενέργεια σιλουέτα

Διαβάστε περισσότερα

Visia (Pro) STD SPECS

Visia (Pro) STD SPECS Visia (Pro) Εξοπλισµός Ατσάλινες ζάντες 16" µε ελαστικά 205 R16C (Chassis, KC), 255/70 R16 (DC) Μαύρος εµπρός προφυλακτήρας (KC, DC Chassis) Εµπρός προφυλακτήρας στο χρώµα του αµαξώµατος (DC) Μη προεξέχοντα

Διαβάστε περισσότερα

Touareg Hybrid Οδηγός συμπεριφοράς υβριδικού συστήματος

Touareg Hybrid Οδηγός συμπεριφοράς υβριδικού συστήματος Touareg Hybrid Οδηγός συμπεριφοράς υβριδικού συστήματος Πίνακας περιεχομένων 1 Συμπεριφορά υβριδικού συστήματος σε διαφορετικές θέσεις του επιλογέα ταχυτήτων...3 2 Συμπεριφορά του αυτοκινήτου στην επιτάχυνση...4

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟ TOYOTA ΝΕΟ TOYOTA YARIS ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΟΤΑ YARIS ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΦΥΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Η ΕΥΦΥΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ, ΓΕΜΑΤΗ ΣΤΥΛ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Μεγαλειώδες. Μοναδικό.

Μεγαλειώδες. Μοναδικό. V-Class. Μεγαλειώδες. Μοναδικό. Δυναμικό μπροστινό τμήμα και υποδειγματική σχεδίαση. Έχοντας αναπτυχθεί με πάθος για τις χαρές και τις απαιτήσεις της ζωής, η νέα V-Class προσφέρει έναν πολυμορφικό σχεδιασμό

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 431 DT Τεχνικά στοιχεία Μήκος Φάρδος Ύψος Εσ. ύψος διαδρόμου κάτω Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Η BMW τόλμησε και μετονόμασε την ανοικτή έκδοση, την Coupe και την Gran Coupe, της σειράς 3, σε σειρά 4 το 2013. Η ιστορική αυτή επιλογή, μόνο σαν θετική μπορεί να κριθεί, μιας

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE SANDERO WLTP 1.0 75hp LIFE 1.0 75hp STYLE ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH * 9.980 10.780 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΜΩΝ * 7.772,59 8.395,64 Κατανάλωση (μικτή) lt/100χλμ Εκπομπές CO 2 (g/χλμ)

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδόν ένα στα τέσσερα νέα μοντέλα οχημάτων διαθέτουν σύστημα αναγνώρισης κόπωσης οδηγού.

Σχεδόν ένα στα τέσσερα νέα μοντέλα οχημάτων διαθέτουν σύστημα αναγνώρισης κόπωσης οδηγού. Σχεδόν ένα στα τέσσερα νέα μοντέλα οχημάτων διαθέτουν σύστημα αναγνώρισης κόπωσης οδηγού. To νέο σύστημα αξιολόγησης του Euro NCAP πιέζει για την υιοθέτηση των συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης Η Bosch εκτιμά

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή S 416 GT HD

Περιγραφή S 416 GT HD Περιγραφή S 416 GT HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος Φάρδος Ύψος Εσωτερικό ύψος διαδρόμου Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Κυβισμός

Διαβάστε περισσότερα

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωµα τροποποίησης των προδιαγραφών και του εξοπλισµού λόγω της εξελισσόµενης ανάπτυξης της παραγωγής. Τα χρώµατα και τα δείγµατα των διακοσµητικών του φυλλαδίου µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Μαγνήτης! Δεν έχει νόημα να αντιστέκεστε!

Μαγνήτης! Δεν έχει νόημα να αντιστέκεστε! E - Class Coupé. Μαγνήτης! Δεν έχει νόημα να αντιστέκεστε! Η μηχανή ξύπνησε. Η νέα E - Class Coupé δείχνει το πρόσωπό της. Επιδεικνύει την ομορφιά της. Τεντώνει τους μύες της. Επαναπροσδιορίζει την κομψότητα.

Διαβάστε περισσότερα

Η ευτυχία κρύβεται στην οδήγηση.

Η ευτυχία κρύβεται στην οδήγηση. E-Class. Saloon. Προσωπικός απολογισμός: Η ευτυχία κρύβεται στην οδήγηση. Από την εντύπωση της πρώτης ματιάς μέχρι το ρίγος στις άκρες των δαχτύλων από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο της γνωριμίας

Διαβάστε περισσότερα

Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ

Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ > Καθαρό συναίσθημα Η νέα ŠKODA Octavia RS > Τέλειος συνδυασμός του σπορτίφ χαρακτήρα, με την ευρυχωρία και τη λειτουργικότητα. > Από 0

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180 Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180 Πόσο πιο όμορφη, αναρωτιέσαι μόλις την πρωτοδείς. Είχαμε τη χαρά να οδηγήσουμε πέρυσι, παρόμοια εποχή, μια SLC και τώρα, στη μέση του καλοκαιριού ζούμε ξανά με μια

Διαβάστε περισσότερα

Νέα CLA. Μη συμβιβάζεσαι!

Νέα CLA. Μη συμβιβάζεσαι! CLA-Class. Νέα CLA. Μη συμβιβάζεσαι! Ξεχάστε όσα έχετε συνηθίσει να βλέπετε: η νέα CLA καταργεί όλους τους κανόνες, εκτός από τους κανόνες αισθητικής. Η επιβλητική μάσκα ψυγείου, η γεμάτη ενέργεια σιλουέτα

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Skoda - Karoq

Καινούργια - Skoda - Karoq Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Skoda - Karoq Condition: Καινούργιο Body Type: 4X4/τζιπ/SUV Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Πετρέλαιο Exterior

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Επίσηµος ιανοµέας... ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ Όνοµα Πωλητη... ΣΕΒΒΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ VSQ

Προσφορά Επιβατικού. Επίσηµος ιανοµέας... ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ Όνοµα Πωλητη... ΣΕΒΒΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ VSQ 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 014B 0258 0294 0440 0474 0475 0520 058U 0620 0682 0913 0919 0968 0B03 0B51 0B59 0K11 0L 0P75 0P76 0R05 0U01 0U10 0U60 0U77 0U98 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης & Συντήρησης"

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S Νέο Golf Design Generation Highline 4MOTION BLUEMOTION Ατσάλινες ζάντες 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 Ζάντες αλουμινίου ''Lyon'' 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 με αντικλεπτικά μπουλόνια ασφαλείας.

Διαβάστε περισσότερα

Επαναστατικό στυλ: η σχεδίαση του εξωτερικού

Επαναστατικό στυλ: η σχεδίαση του εξωτερικού H CLA έρχεται να δημιουργήσει μια νέα κατηγορία, με παγκοσμίως κορυφαία αεροδυναμικά χαρακτηριστικά (αεροδυναμικός συντελεστής Cd 0,22 στην έκδοση BlueEFFICIENCY), πρωτοποριακή σχεδίαση coupe και (προαιρετικά)

Διαβάστε περισσότερα

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154 TIVOLI GA ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ & ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗ BAE FWD TD FWD DLX FWD DLX FWD A/T DLX 2 TONE FWD DLX 2 TONE FWD A/T ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 17.900 18.900 20.200 21.800 21.800 23.400 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 15 Επικοινωνία: 2 / 15 Επικοινωνία:

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>>

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> The new Kia Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> Επαναπροσδιορίστε τη σκέψη σας! Διαγράψτε την παλιά νοοτροπία. Αποκτήστε την τελευταία έκδοση της οικογένειας του Kia Cee d. Το

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική.

Η νέα GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική. GLA-Class. Η νέα GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική. Με την πρώτη ματιά, η νέα GLA αποκαλύπτει τις δυνατότητές της. Από πού ν αρχίσει κανείς; Καλύτερα ίσως από την παρόρμηση για κίνηση που προκαλεί η μυώδης

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές.

Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές. Mercedes-AMG GT. T Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές. S Ήρθε για να σας απογειώσει. Είναι εδώ. Η δήλωση από το Affalterbach: μακρύ καπό, θέση οδηγού τοποθετημένη αρκετά πίσω, φαρδύ και

Διαβάστε περισσότερα

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα Θυμόμαστε πριν περίπου δέκα χρόνια σε μια παρουσίαση Ιαπωνικής εταιρίας, που μας είχε τονίσει ο υπεύθυνος τεχνικού τμήματος το πόσο δύσκολο

Διαβάστε περισσότερα

Ο ήλιος θα λάμψει περισσότερο. Δυναμική ακόμη και εν στάσει: η sport σχεδίαση του εμπρόσθιου τμήματος εκτείνεται από τη μάσκα σε όλο το καπό.

Ο ήλιος θα λάμψει περισσότερο. Δυναμική ακόμη και εν στάσει: η sport σχεδίαση του εμπρόσθιου τμήματος εκτείνεται από τη μάσκα σε όλο το καπό. E-Class Cabrio. Ο ήλιος θα λάμψει περισσότερο. Δυναμική ακόμη και εν στάσει: η sport σχεδίαση του εμπρόσθιου τμήματος εκτείνεται από τη μάσκα σε όλο το καπό. Προκαλεί δέος και ξυπνάει όλες τις αισθήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 18 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup)

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Κωδικός Τύπου 4533421. Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1)

Προσφορά Επιβατικού. Κωδικός Τύπου 4533421. Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 001U 0213 0240 0268 0294 0410 0440 04U5 050U 0584 0840 0916 0927 09U6 0B01 0B03 0B51 0B80 0B90 0C65 0E18 0E23 0I09 0I15 0I16 0I22 0I34 0I39 0I60 0J36 0J56 0J60

Διαβάστε περισσότερα

PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 301 - ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1.2 PureTech 82hp 1.6 VTi 115hp EAT6 1.6 BlueHDi 100hp Καύσιμο Πετρέλαι ο Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ DOBLO CARGO.

ΝΕΟ DOBLO CARGO. ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr ΝΕΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΝΕΟ ΤΙΜΟΝΙ ΜΕ ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ UCONNECT ΜΕ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΌ ΚΆΘΙΣΜΑ ΤΡΙΏΝ ΘΈΣΕΩΝ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΠΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

E-Class. Saloon και Estate.

E-Class. Saloon και Estate. E-Class. Saloon και Estate. Μαγεία. Saloon. Σκοπός της νέας E-Class είναι να σας διευκολύνει. Ο βασικός εξοπλισμός της έκδοσης Saloon εντυπωσιάζει από όλες τις απόψεις. Ενώ η γραμμή εξοπλισμού ELEGANCE,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM!

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! Με τη δυναμική σχεδίαση, το ελαφρύ πλαίσιο και το καθαρόαιμο DNA του Yamaha X-MAX, αυτό το σκούτερ γενικής χρήσης και υψηλής απόδοσης έχει κατασκευαστεί για μια συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

The pulse of a new generation

The pulse of a new generation Η νέα A-Class The pulse of a new generation Με τη νέα A-Class, η Mercedes-Benz ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην κατηγορία compact: σχεδιασμός που προκαλεί έντονη συγκίνηση, με ισχυρούς κινητήρες από 80 kw

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Leon

Καινούργια - Seat - Leon Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Seat - Leon Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Βενζίνη Mileage: 562

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση!

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση! Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση! Οι επιλογές σας είναι οι εξής: Μπορείτε να περνάτε το χρόνο σας καθηλωμένοι στη στάση του λεωφορείου, μέσα στο μετρό, αναζητώντας θέση να παρκάρετε ή μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά.

H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά. C-Class. H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά. Δίνει τον ορισμό της προόδου και κυριαρχεί. Με αεροδυναμική που καταλύει την έννοια της αντίστασης. Βασισμένη σε ένα πλαίσιο που ακολουθεί μόνο τα υψηλότερα

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ DRIVE-E

ΝΕΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ DRIVE-E Κινητήρες εξελιγμένοι από λευκό χαρτί. Γιατί όμως χρειάζονται νέοι κινητήρες; 1. όλο και πιο αυστηρά όρια εκπομπής ρύπων 2. ανάγκη μείωσης κατανάλωσης. 3. οι παλιοί τείνουν στα όριά τους και η όποια βελτίωση,

Διαβάστε περισσότερα

DUCATO NATURAL POWER

DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER Το όχημα έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί κανονικά με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει αυτόματο σύστημα εναλλαγής σε βενζίνη όταν το φυσικό αέριο πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

Κατακτήστε το μέλλον.

Κατακτήστε το μέλλον. Η S-Class. Κατακτήστε το μέλλον. Ο χρόνος αρχίζει να μετρά μόλις αφήσετε τη θέση στάθμευσης. Η επιβλητική μάσκα της νέας S-Class ξεπροβάλλει και οι ακτίνες του ήλιου αντανακλώνται πάνω στο μυώδες καπό

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα γενιά GL - Class.

Η νέα γενιά GL - Class. Η νέα γενιά GL - Class. Φροντίζει τις αισθήσεις, οξύνει την αντίληψη. Η νέα GL - Class συνδυάζει την ελευθερία και την πολυτέλεια με έναν ανεπανάληπτο τρόπο. Πολυτελή υλικά και λαμπερές λεπτομέρειες χρωμίου

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικά ελεγχόμενη πνευματική (:με αέρα) ανάρτηση. Στη φωτό δεξιά φαίνεται ο κινητήρας που τροφοδοτεί με αέρα τις αναρτήσεις.

Ηλεκτρικά ελεγχόμενη πνευματική (:με αέρα) ανάρτηση. Στη φωτό δεξιά φαίνεται ο κινητήρας που τροφοδοτεί με αέρα τις αναρτήσεις. Ηλεκτρικά ελεγχόμενη πνευματική (:με αέρα) ανάρτηση. Στη φωτό δεξιά φαίνεται ο κινητήρας που τροφοδοτεί με αέρα τις αναρτήσεις. Άλλη ονομασία του συστήματος υποβοήθησης σε περίπτωση απότομου φρεναρίσματος.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΝΕΟΥ VOLKSWAGEN Golf Variant GOLF VARIANT 1.0 TSI 110PS COMFORTLINE 999 / 110 /

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΝΕΟΥ VOLKSWAGEN Golf Variant GOLF VARIANT 1.0 TSI 110PS COMFORTLINE 999 / 110 / ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΝΕΟΥ VOLKWAGEN Golf Variant ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 014B 0258 0280 02U1 02U8 03U1 0421 0474 0475 0502 0513 051U 0531 0581 0682 06P5 0724 0807 0815 0877 0887 08U8 0913 0927 0968 099B 0B03 0B09 0B51 0K11 0K13 0L 0LS2

Διαβάστε περισσότερα

Περισσότερη ευρυχωρία. Το Sedan γίνεται A-Class.

Περισσότερη ευρυχωρία. Το Sedan γίνεται A-Class. A-Class Sedan Περισσότερη ευρυχωρία. Το Sedan γίνεται A-Class. Μία από τις κλασικότερες μορφές αυτοκινήτου γίνεται πλέον μία από τις πιο μοντέρνες. Η νέα A-Class Sedan δίνει μια άκρως σπορτίφ ερμηνεία

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 16 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza

Διαβάστε περισσότερα

Μία νέα εποχή ανατέλλει στην κατηγορία compact 10 Νοεµβρίου 2011

Μία νέα εποχή ανατέλλει στην κατηγορία compact 10 Νοεµβρίου 2011 Compact sports tourer: η νέα B-Class από τη Mercedes-Benz ελτίο Τύπου Μία νέα εποχή ανατέλλει στην κατηγορία compact 10 Νοεµβρίου 2011 Ευελιξία: χώρος και δυναμική σε αφθονία Αποδοτικότητα: σύστημα κίνησης

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ THE ALL NEW KIA ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ Ας δημιουργήσουμε ένα αντικείμενο πόθου, είπε ο Υπεύθυνος Σχεδιασμού της Kia, Peter Schreyer, στην ομάδα διεθνών σχεδιαστών του. Το σχέδιό του

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε το νέο προσιτό SUV της Opel (vid.)

Οδηγούμε το νέο προσιτό SUV της Opel (vid.) Οδηγούμε το νέο προσιτό SUV της Opel (vid.) Τα crossover στην κατηγορία B συνεχώς αυξάνονται, κερδίζοντας έδαφος, στην πίτα των πωλήσεων. Η εξήγηση απλή. Ο κόσμος θέλει τα πλεονεκτήματα ενός SUV με compact

Διαβάστε περισσότερα

Kιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη Porsche Doppelkupplung. Η ιστορία επιτυχίας του PDK: ένα bestseller σε μόλις πέντε χρόνια

Kιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη Porsche Doppelkupplung. Η ιστορία επιτυχίας του PDK: ένα bestseller σε μόλις πέντε χρόνια Kιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη Porsche Doppelkupplung Η ιστορία επιτυχίας του PDK: ένα bestseller σε μόλις πέντε χρόνια Στουτγάρδη. Στη δεκαετία του '80 η Porsche ανέπτυξε μια παγκόσμια τεχνολογική

Διαβάστε περισσότερα

Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία.

Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία. GLE. Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία. Δυναμισμός. Πυγμή. Η τέχνη της ανεξαρτησίας. Όποιος συνδυάζει αυτά τα χαρακτηριστικά αποπνέει μία ηρεμία, ξέρει να εκτιμά όσα έχει καταφέρει και να απολαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

Η CLS-Class. Coupé και Shooting Brake.

Η CLS-Class. Coupé και Shooting Brake. Η CLS-Class. Coupé και Shooting Brake. εί τους κανόνες, μένει πίσω από τις τάσεις. Όποιος υιοθετεί το κατεστημένο, δεν πρόκε Brake που σαρώνει το δρόμο στο πέρασμά της. Γίνετε κι εσείς κυνηγοί. Με ελαστικούς

Διαβάστε περισσότερα

THE ALL NEW BMW X7 PRODUCT HIGHLIGHTS. Δημοσιογραφική Παρουσίαση Ιούνιος 2019

THE ALL NEW BMW X7 PRODUCT HIGHLIGHTS. Δημοσιογραφική Παρουσίαση Ιούνιος 2019 THE ALL NEW BMW X7 PRODUCT HIGHLIGHTS Δημοσιογραφική Παρουσίαση Ιούνιος 2019 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ F40 VS F20. BMW F40 2019 BMW F20 (2011) Ύψος +13mm 1434 1421 +13 Χώρος πίσω επιβατών +33mm Πλάτος +34mm (1.799mm)

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 17 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά Porter. euro

Νέα σειρά Porter. euro Νέα σειρά Porter euro 6 euro 6 euro 6 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΧΥΣ* ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΡΟΠΗ* Νέος Κινητήρας Ο νέος κινητήρας MultiTech Euro 6 είναι η τέλεια απάντηση της Piaggio στον τομέα των βενζινοκίνητων οχημάτων επαγγελματικής

Διαβάστε περισσότερα

Golf ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙΣ. Active Advance Allstar Exclusive R-Line BLUEMOTION ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. Ισχύει από 23/12/2016

Golf ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙΣ. Active Advance Allstar Exclusive R-Line BLUEMOTION ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. Ισχύει από 23/12/2016 Golf Active Advance Allstar Exclusive R-Line BLUEMOTION Ζάντες αλουμινίου ''Lyon'' 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15. Ζάντες αλουμινίου ''Toronto'' 6 1/2 J X 16 με ελαστικά 205 /55 / R16 με αντικλεπτικά

Διαβάστε περισσότερα

GLC Sport Utility Vehicle

GLC Sport Utility Vehicle GLC Sport Utility Vehicle Από σοβαρή μέχρι περιπετειώδης. Η Mercedes-Benz GLC είναι το SUV που θέλετε για κάθε περίσταση. Και πάντα με εξαιρετική άνεση και κορυφαία ποιότητα. Μπροστά μοντέρα πολυτέλεια.

Διαβάστε περισσότερα

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle T-Modell Πιο ψηλά. Πιο μακριά. Ζήστε κάθε διαδρομή σας σε ένα νέο επίπεδο: με τη νέα GLC. Πιο προηγμένη και πιο αθλητική από ποτέ και ταυτόχρονα σχεδόν αθόρυβη και αποδοτική

Διαβάστε περισσότερα

Εδώ μπορείτε να είστε ο εαυτός σας.

Εδώ μπορείτε να είστε ο εαυτός σας. B-Class Είναι δικαίωμά σου. Όταν όλα αποπνέουν μία αίσθηση τελειότητας, δεν χρειάζονται εξηγήσεις, ούτε για τον τρόπο ζωής, ούτε για το προσωπικό στυλ. Πολύ λιγότερο για ένα αυτοκίνητο με υποδειγματική

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό.

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό. Mazda2 Mazda2. 5 Αποκτήστε το καλύτερο κι από τους δύο κόσμους. Ευέλικτοι χώροι σε ένα κομψό εξωτερικό. 6 Γνωρίστε τον άλλο σας εαυτό. Προετοιμαστείτε για μια δυναμική οδηγική εμπειρία. 8 Χώροι και ευελιξία

Διαβάστε περισσότερα

Στο στοιχείο της σε κάθε έδαφος.

Στο στοιχείο της σε κάθε έδαφος. GLE Coupé Στο στοιχείο της σε κάθε έδαφος. Η Mercedes-Benz GLE Coupé συνδυάζει το παράστημα ενός SUV με τη δυναμική και την ευελιξία ενός coupé. Ανακαλύψτε τα στοιχεία SUV και coupé σε ένα αυτοκίνητο,

Διαβάστε περισσότερα

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012 ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GLF Ισχύει από 17/10/2012 ΚΩΔΙΚΟΣ MΟΝΤΕΛΟ CC / P / KW ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ & ΤΕΛΟΣ ΤΑΞ/ΣΗΣ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΑΠΟΣΥΡΣΗ C2 (g/km) ΜΕΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1.6 BlueHDi 95hp ETG6 S&S L2H1 1.6 BlueHDi 95hp ETG6 S&S L3H1 1.6 BlueHDi 115hp S&S L2H1 1.6 BlueHDi 115hp S&S L3H1 Τροφοδοσία Τύπος καυσίμου Αρ. Κυλίνδρων Κυβισμός (cm3) Αμεσος ψεκασμός, Turbo,

Διαβάστε περισσότερα

1.4 T-Jet 180hp Rivale 175th Anniversary

1.4 T-Jet 180hp Rivale 175th Anniversary 6 8 9 Μοντέλο Περιγραφή 595 1.4 T-Jet 145hp 595 595 1.4 T-Jet 160hp Pista 595 1.4 T-Jet 165hp Turismo 595 1.4 T-Jet 180hp Competizione 695 1.4 T-Jet 180hp Rivale 695 1.4 T-Jet 180hp Rivale 175th Anniversary

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder.

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Κορυφαία ισχύς για υψηλές απαιτήσεις. Το Arocs Loader και το Arocs Grounder. Για ιδιαίτερα υψηλό ωφέλιμο φορτίο και ακραία φορτία. Με το Arocs Loader και το

Διαβάστε περισσότερα

10 σημεία για μια πιο οικολογική οδήγηση

10 σημεία για μια πιο οικολογική οδήγηση Η εκστρατεία ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΙΟ ΠΡΑΣΙΝΑ (Make Cars Green) στοχεύει στη μείωση των περιβαλλοντικών συνεπειών από την κίνηση των αυτοκινήτων και στο να βοηθήσει τους οδηγούς να σκεφτούν οικολογικά

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ Το IDROFAN εναρμονίζεται άριστα με τα νέα πρότυπα για κτίρια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης,

Διαβάστε περισσότερα

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ.

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TO TOUAREG. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ. Έκδοση Κυβισμός, Lt Ιπποδύναμη, PS Κατανάλωση, lt/100 km Εκπομπές CO2, gr/km Κιβώτιο Ταχυτήτων, σχέσεις Λιανική Τιμή V6 TDI BlueMotion

Διαβάστε περισσότερα

Εδώ μπορείτε να είστε ο εαυτός σας.

Εδώ μπορείτε να είστε ο εαυτός σας. B-Class Justify nothing. Όταν όλα αποπνέουν μία αίσθηση τελειότητας, δεν χρειάζονται εξηγήσεις, ούτε για τον τρόπο ζωής, ούτε για το προσωπικό στυλ. Πολύ λιγότερο για ένα αυτοκίνητο με υποδειγματική ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα