ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ"

Transcript

1 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ Η ΠΛΟΥΣΙΑ ΓΚΑΜΑ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ GRECO STROM ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΩΣΤΗΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗΣ.ΤΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΗ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ,ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΛΙΚΑ ΑΨΟΓΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ,ΠΛΗΡΩΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΩΤΥΠΑ ΕΛΕΓΧΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΑΓΡΑΦΩΝ. ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΤΕ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΥΠΝΟ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΛΕΣ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΤΗΣ GRECO STROM, ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ ΣΤΡΩΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ. Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ,ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΙΣ ΦΘΟΡΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΟΥΝ ΣΤΑ ΕΝΘΕΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΤΙΣ ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΥΠΝΟΥ. ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ GRECO STROM ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΥΛΙΚΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ. ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΕ ΑΝΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΤΑΒΛΩΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΗ ΔΙΑΜΕΤΡΟ ΤΩΝ ΕΛΑΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΣΑΣ. (ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 2-3cm). ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΑΒΛΕΣ,ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΕΤΕΝΕΙΣ, ΜΕ ΛΕΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ,ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΗ ΔΙΑΜΕΤΡΟ ΤΩΝ ΕΛΑΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ. (ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 2-3cm). ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ Η ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΤΙΣΤΗ ΒΑΣΗ ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΑΕΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΣΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟΙΚΙΑ ΜΕ ΜΥΚΗΤΕΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΜΟΥΧΛΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ. ΣΩΣΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΘΕ ΣΤΡΩΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ.

2 ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΠΛΩΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΑΣΑΝΣΕΡ Η ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΣΤΕΝΗ ΣΚΑΛΑ Η ΝΑ ΔΕΘΕΙ ΜΕ ΙΜΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΛΥΜΑ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΣΤΡΩΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΛΥΜΑΤΤΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ. ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ GRECO STROM ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΤΟΥ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΑΡΑΤΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΖΩΗΣ ΤΟΥ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ ΝΙΦΑΔΕΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ,ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΚΡΙΣΕΙΣ ΕΥΝΟΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ. Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΥΓΙΕΙΝΟ, ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΥΠΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ. Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΟΤΕ ΕΝΑ ΛΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΡΩΜΑ. ΣΩΣΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΓΥΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΑΚΤΙΚΑ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΛΥΓΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΛΗΘΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ (ΣΗΜΑΝΣΗ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ) ΑΕΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΣΑΣ,ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΑΚΑΛΥΠΤΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ. ΜΗΝ ΣΙΔΕΡΩΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΤΡΩΜΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΟ ΥΦΑΣΜΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ Ο ΑΤΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΜΟΥΧΛΑ. ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΣΑΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΕΓΝΟ. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΧΕΤΕ Η ΝΑ ΠΛΕΝΕΤΕ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΣΑΣ. ΑΝ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΥΧΕΣ ΣΥΜΒΑΝ, ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΣΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ, ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΤΜΟΥ.

3 ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΧΟΡΟΠΗΔΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΤΡΩΜΑ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ,Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΥΤΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΣΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΣΑΣ,ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΕΝΑ ΣΤΡΩΜΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΝΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΚΛΙΣΗΣ.ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΨΗ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟ. ΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ,ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΥΨΕΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ. ΜΙΚΡΑ TIPS ΓΙΑ ΣΤΙΓΜΕΣ ΗΡΕΜΙΑΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΛΗΞΑΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΟ ΤΥΠΟ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ GRECO STROM ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΗΜΕΙΑ : ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ. (ΑΠΟΚΛΙΣΗ +/- 1CM ΛΟΓΩ ΧΡΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ) ΩΣΤΟΣΟ ΕΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΑΣ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΠΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΦΑΛΜΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΤΜΗΜΑ AFTER SALES SERICE ΤΗΣ GRECO STROM, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΑΣ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ (ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΜΗΝΑΣ) ΩΣΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ ΣΤΡΩΜΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΥΠΝΟΥ.

4 ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΑΠΛΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ GRECO STROM ΜΗΝ ΘΟΡΥΒΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ. ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΣΑΣ ΑΚΑΛΥΠΤΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΘΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΑΦΡΩΔΗ(ΚΑΠΙΤΟΝΕ) ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΘΕΙ Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΠΙΤΟΝΕ ΤΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ GRECO STROM (ΥΠΟΑΛΛΕΡΙΚΗ ΒΑΤΑ,ΑΓΝΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΜΑΛΛΙ,ΑΦΡΩΔΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ) ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΠΙΟ ΒΑΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ (ΩΜΟΙ,ΠΛΑΤΗ,ΓΟΦΟΙ). ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥ ΞΕΦΟΥΣΚΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΟΝΕ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗ Η ΑΝΟΜΟΙΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΛΛΑΤΩΜΑ ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΩ ΥΛΙΚΩΝ. ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ GRECO STROM Η ΕΓΓΥΣΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ Η ΤΟΥ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ ΑΓΟΡΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΤΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ on line εγγύηση. ΠΟΤΕ ΙΣΧΥΕΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ GRECO STROM ΣTHN GRECO STROM Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ:ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ,ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΥΓΙΕΙΝΟ, ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ, ΑΝΕΤΟ ΚΑΙ ΗΡΕΜΟ ΥΠΝΟ. ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ. ΕΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ ΣΤΡΩΜΑ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΤΕ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΗΣ ΕΓΓΥΣΗΣ ΤΟΥ. - ΝΑ ΤΗΡΕΙΤΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΤΙΣ ΑΠΛΕΣ, ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙ. - ΝΑ ΦΥΛΑΣΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ - ΝΑ ΦΥΛΑΣΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΟΛΙΝΑ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ.

5 - ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ GRECO STROM Η ΑΠΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΓΓΥΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ. - ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΒΑΛΕΤΕ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΣΑΣ ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ Η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ. - ΣΤΗΝ GRECO STROM ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ : ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΔΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ. ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΩ ΑΥΤΟ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΘΩΣ ΔΙΑΡΚΩΣ ΕΞΕΛΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑΣ ΜΑΣ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ,ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΣΑΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ Η GRECO STROM ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ, ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ. ΤΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ AFTER SALES SERICE Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ GRECO STROM ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΤΗ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΠΙΘΑΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΠΑΝΙΕΣ ΑΣΤΟΧΙΕΣ ΚΑΤΑΣΕΚΥΗΣ Η ΥΛΙΚΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΒΛΑΒΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΦΘΟΡΑ ΛΟΓΩ ΧΡΗΣΗΣ Η ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ. ΑΝ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ,ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΣΑΣ,ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΚΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ AFTER SALES SERICE ΤΗΣ GRECO STROM. H GRECO STROM ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΙΔΕΙΚΕΥΜΕΝΟ ΤΜΗΜΑ AFTER SALES SERICE ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΣΑΣ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΘΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ : aftersales@grecostrom.gr ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΕΑΝ ΔΑΠΙΣΤΩΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΣΦΑΛΜΑ, Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 4-7 ΕΡΓΑΣΙΜΩΝ ΗΜΕΡΩΝ. ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

6 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ AFTER SALES SERICE ΕΚΤΟΣ ΑΤΙΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,Η ΔΙΑΔΙΑΚΑΣΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ. ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΙΩΡΟΥΜΕΝΟ.ΤΟ ΤΜΗΜΑ AFTER SALES ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙ ΜΕ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ. ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ, ΩΣΤΕ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΦΘΟΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ: 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ Η ΣΤΡΩΜΑΤΟΠΟΙΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΕ GRECO STROM EINAI ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΕΙ Η ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ Η ΠΑΡΟΜΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ 1 ΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΕΠΙΣΚΕΥΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΥΤΗ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑΣ ΤΟΥ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ ΑΓΟΡΑΣ Η ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ. ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΓΥΥΗΣΕΩΣ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ AFTER SALES ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ aftersales@grecostrom.gr 5, 7, 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ Η ΣΤΡΩΜΑΤΟΠΟΙΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΕ GRECO STROM EINAI ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ, ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΕΙ Η ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ Η ΠΑΡΟΜΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ 2 ΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΕΠΙΣΚΕΥΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.

7 ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΥΤΗ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑΣ ΤΟΥ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ ΑΓΟΡΑΣ Η ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ. ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΓΥΥΗΣΕΩΣ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ AFTER SALES ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΝΑ ΤΥΠΟ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ 3ΕΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗ 5ΕΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗ 7ΕΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗ 10ΕΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗ JUBILEE JONKER EXCELSIOR TRILLION EMERALD UNIQUE ABSOLUTE FRESH INTERFLEX MUST ESSENTIAL TEMPUS 7 WAE PRIILEGE ISCOLAT COOL MISTRAL LATEX STAR LIFE PERLA EXTRA PERLA DREAM DELUXE SMART

ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ. Με τα στρώματα της Media Strom, θα απολαύσετε ξεκούραση, ευεξία και αναζωογόνηση! Οδηγίες φροντίδας και σωστής χρήσης

ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ. Με τα στρώματα της Media Strom, θα απολαύσετε ξεκούραση, ευεξία και αναζωογόνηση! Οδηγίες φροντίδας και σωστής χρήσης ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ Με τα στρώματα της Media Strom, θα απολαύσετε ξεκούραση, ευεξία και αναζωογόνηση! Οδηγίες φροντίδας και σωστής χρήσης Το στρώμα της Media Strom θα γίνει ο καλύτερος σύντροφός σας. Το

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ. Με τα στρώματα της Media Strom, θα απολαύσετε ξεκούραση, ευεξία και αναζωογόνηση! Οδηγίες φροντίδας και σωστής χρήσης

ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ. Με τα στρώματα της Media Strom, θα απολαύσετε ξεκούραση, ευεξία και αναζωογόνηση! Οδηγίες φροντίδας και σωστής χρήσης ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ Με τα στρώματα της Media Strom, θα απολαύσετε ξεκούραση, ευεξία και αναζωογόνηση! Οδηγίες φροντίδας και σωστής χρήσης Το στρώμα της Media Strom θα γίνει ο καλύτερος σύντροφός σας. Το

Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστούμε που εμπιστευτήκατε τον ύπνο σας στην elite strom.

Ευχαριστούμε που εμπιστευτήκατε τον ύπνο σας στην elite strom. Ευχαριστούμε που εμπιστευτήκατε τον ύπνο σας στην elite strom. Δεν υπάρχει πλέον καμιά αμφιβολία ότι ο σωστός ύπνος είναι απαραίτητη προϋπόθεση της καλής υγείας. Η σωματική και ψυχική ευεξία, εξαρτάται

Διαβάστε περισσότερα

Στρώματα ΔΩΡΕΑΝ. 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

Στρώματα ΔΩΡΕΑΝ. 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Στρώματα ΔΩΡΕΑΝ 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Η καθημερινή ζωή στο σπίτι θέτει υψηλές απαιτήσεις στα στρώματα και στις βάσεις στρωμάτων. Τα στρώματα και οι βάσεις στρωμάτων ΙΚΕΑ υπόκεινται σε αυστηρές δοκιμές και

Διαβάστε περισσότερα

Τα στρώματα και οι βάσεις στρωμάτων ΙΚΕΑ περνούν από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε να είναι σύμφωνα με τα πρότυπα ΙΚΕΑ για την ποιότητα και

Τα στρώματα και οι βάσεις στρωμάτων ΙΚΕΑ περνούν από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε να είναι σύμφωνα με τα πρότυπα ΙΚΕΑ για την ποιότητα και Στρώματα Τα στρώματα και οι βάσεις στρωμάτων ΙΚΕΑ περνούν από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε να είναι σύμφωνα με τα πρότυπα ΙΚΕΑ για την ποιότητα και ανθεκτικότητα, καθώς και τα υψηλότερα πρότυπα

Διαβάστε περισσότερα

UPPLEVA Τηλεόραση και ηχοσύστημα ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

UPPLEVA Τηλεόραση και ηχοσύστημα ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ UPPLEVA Τηλεόραση και ηχοσύστημα ΔΩΡΕΑΝ 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Η καθημερινή ζωή στο σπίτι θέτει υψηλές απαιτήσεις στις τηλεοράσεις και τα ηχοσυστήματα. Η σειρά UPPLEVA έχει υποστεί αυστηρές δοκιμές και ελέγχους

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χειρισμού, συντήρησης και επισκευής των ξύλινων παραθύρων και πορτών

Οδηγίες χειρισμού, συντήρησης και επισκευής των ξύλινων παραθύρων και πορτών Αξιότιμες κυρίες και αξιότιμοι κύριοι, Καλορίζικα τα καινούρια σας παράθυρα και σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας. Συντάξαμε τις οδηγίες χειρισμού, συντήρησης και επισκευής για να διατηρήσετε τα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΑΠΕΣ - ΚΡΕΒΑΤΙ KERN. Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης

ΚΑΝΑΠΕΣ - ΚΡΕΒΑΤΙ KERN. Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης ΚΑΝΑΠΕΣ - ΚΡΕΒΑΤΙ KERN Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650100177 2 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως όλα τα προϊόντα PRAKTIKER έτσι και αυτό

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΑΠΕΣ - ΚΡΕΒΑΤΙ PORTO

ΚΑΝΑΠΕΣ - ΚΡΕΒΑΤΙ PORTO ΚΑΝΑΠΕΣ - ΚΡΕΒΑΤΙ PORTO Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650207982 / 5202650208231 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως όλα τα προϊόντα PRAKTIKER

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΑΠΕΣ - ΚΡΕΒΑΤΙ LECCE

ΚΑΝΑΠΕΣ - ΚΡΕΒΑΤΙ LECCE ΚΑΝΑΠΕΣ - ΚΡΕΒΑΤΙ LECCE Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650104854 / 5202650104861 ΙΜ_2017_01 Σελ. 1 από 8 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως

Διαβάστε περισσότερα

Φροντίστε το περιβάλλον όπου κοιμάστε να είναι εντελώς ήσυχο, σκοτεινό, άνετο και με την κατάλληλη για σας θερμοκρασία.

Φροντίστε το περιβάλλον όπου κοιμάστε να είναι εντελώς ήσυχο, σκοτεινό, άνετο και με την κατάλληλη για σας θερμοκρασία. Οδηγός καλού ύπνου 2 Συμβουλές Είναι σημαντικό να κοιμάστε το βράδυ και να ξυπνάτε το πρωί περίπου την ίδια ώρα κάθε μέρα. Έτσι, το σώμα σας συντονίζεται με το ωράριο ύπνου και απολαμβάνετε έναν επαρκή

Διαβάστε περισσότερα

EUROMATTRESS. Τι σημαίνει ποιοτικός ύπνος?

EUROMATTRESS. Τι σημαίνει ποιοτικός ύπνος? Τι σημαίνει ποιοτικός ύπνος? EUROMATTRESS Ένας ποιοτικός ύπνος χαρακτηρίζετε ως ένας ήρεμος και αδιάκοπος ύπνος! Προκειμένου να το επιτύχουμε αυτό, θα πρέπει να διασφαλίσουμε την παροχή του πιο άνετου

Διαβάστε περισσότερα

Στρώμα Antistress. pocket spring. αεριζόμενο. μέτρια σκληρότητα. cotton. ανεξάρτητα σημεία. διπλής όψης χειμώνα/καλοκαίρι

Στρώμα Antistress. pocket spring. αεριζόμενο. μέτρια σκληρότητα. cotton. ανεξάρτητα σημεία. διπλής όψης χειμώνα/καλοκαίρι Στρώμα Antistress pocket spring ανεξάρτητα σημεία 10 Υψος στρώματος 25cm 10 10 Antistress είναι ένας συνδυασμός ενός νέου συστήματος ελατηρίου, μια νέα μορφή της υψηλής ελαστικότητας αφρoλέξ που έχει αναβαθμιστεί

Διαβάστε περισσότερα

Τα μαχαίρια IKEA 365+ περνούν από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι αντέχουν την καθημερινή χρήση. Γι αυτό συνοδεύονται από

Τα μαχαίρια IKEA 365+ περνούν από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι αντέχουν την καθημερινή χρήση. Γι αυτό συνοδεύονται από IKEA 365+ μαχαίρια Τα μαχαίρια IKEA 365+ περνούν από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι αντέχουν την καθημερινή χρήση. Γι αυτό συνοδεύονται από 5 χρόνια δωρεάν εγγύηση που καλύπτει

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ LIFE

ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ LIFE ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ LIFE Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650179340 / 5202650179180 2 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως όλα τα προϊόντα PRAKTIKER

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΥΚΕΤΑ ΚLAUS. Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης

ΚΟΥΚΕΤΑ ΚLAUS. Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης ΚΟΥΚΕΤΑ ΚLAUS Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650139733 Συγχαρητήρια! Έχετε αγοράσει ένα προϊόν κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας. Παρακαλούμε ακολουθήστε τις οδηγίες συναρμολόγησης όπως

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΙΑΚΗ ΣΚΑΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ KRYSAL 5 ΧΡΟΝΙΑ 100% SATISFACTION GUARANTEE

ΟΙΚΙΑΚΗ ΣΚΑΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ KRYSAL 5 ΧΡΟΝΙΑ 100% SATISFACTION GUARANTEE ALUMINIUM STEPLADDER ΟΙΚΙΑΚΗ ΣΚΑΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΙΜΑΝΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ KRYSAL ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΟ ΠΑΤΗΜΑ 100% SATISFACTION GUARANTEE 150 KG τύπος S h cm h1 cm h2

Διαβάστε περισσότερα

Η εγγύηση της Schneider Electric στα φωτοβολταϊκά συστήµατα. 1. Όροι Εγγύησης

Η εγγύηση της Schneider Electric στα φωτοβολταϊκά συστήµατα. 1. Όροι Εγγύησης Η εγγύηση της Schneider Electric στα φωτοβολταϊκά συστήµατα 1. Όροι Εγγύησης Η Schneider Electric αναλαµβάνει να αντικαταστήσει τυχόν ελαττωµατική λειτουργία των προϊόντων που προέρχεται από σφάλµα στο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ TORTOLI

ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ TORTOLI ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ TORTOLI Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650018656 / 5202650018663 / 5202650018670 2 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως όλα

Διαβάστε περισσότερα

Τα μαχαίρια GYNNSAM περνούν από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι αντέχουν την καθημερινή χρήση. Γι αυτό συνοδεύονται από 5

Τα μαχαίρια GYNNSAM περνούν από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι αντέχουν την καθημερινή χρήση. Γι αυτό συνοδεύονται από 5 GYNNSAM μαχαίρια Τα μαχαίρια GYNNSAM περνούν από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι αντέχουν την καθημερινή χρήση. Γι αυτό συνοδεύονται από 5 χρόνια δωρεάν εγγύηση που καλύπτει

Διαβάστε περισσότερα

SLITBAR μαχαίρια ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

SLITBAR μαχαίρια ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ SLITBAR μαχαίρια ΔΩΡΕΑΝ 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Η καθημερινή ζωή στο σπίτι θέτει υψηλές απαιτήσεις στα μαχαίρια κουζίνας. Τα μαχαίρια SLITBAR είναι μαχαίρια υψηλής ποιότητας σε κάθε λεπτομέρεια και με σχεδιασμό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ JACOB ΜΕ ΥΠΟΠΟΔΙΟ

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ JACOB ΜΕ ΥΠΟΠΟΔΙΟ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ JACOB ΜΕ ΥΠΟΠΟΔΙΟ Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650058645 ΙΜ_2017_01 Σελ. 1 από 8 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως όλα τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη : 5X9 m, 5X7 m, 5X5 m, 4X4 m, 2,5X3 m.

Διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη : 5X9 m, 5X7 m, 5X5 m, 4X4 m, 2,5X3 m. ΣΚΗΝΕΣ ΣΑΦΑΡΙ ΣΚΗΝΕΣ ΣΑΦΑΡΙ Οι σκηνές σαφάρι είναι μοναδικές, καθώς συνδυάζουν την ανθεκτικότητα με την πολυτέλεια. Διαθέτουν δομή από υψηλής ποιότητας αειφόρο ξύλο και συνδετήρες γαλβανισμένου χάλυβα,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ TRIESTE

ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ TRIESTE ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ TRIESTE Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650077585 ΙΜ_2017_01 Σελ. 1 από 12 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως όλα τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Μπάνιο IKEA. Σύστημα μπάνιου GODMORGON, νιπτήρες και μείκτες

Μπάνιο IKEA. Σύστημα μπάνιου GODMORGON, νιπτήρες και μείκτες Μπάνιο IKEA Σύστημα μπάνιου GODMORGON, νιπτήρες και μείκτες Τα μπάνια μας περνούν από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους ώστε να είναι σύμφωνα με τις υψηλές απαιτήσεις ΙΚΕΑ για την ποιότητα, την αντοχή και

Διαβάστε περισσότερα

Βελτιώστε την απόδοση, εξασφαλίστε το κέρδος.

Βελτιώστε την απόδοση, εξασφαλίστε το κέρδος. Βελτιώστε την απόδοση, εξασφαλίστε το κέρδος. Υπηρεσίες λειτουργίας και συντήρησης για Φωτοβολταϊκά συστήματα Όλα όσα χρειάζεστε για την ομαλή λειτουργία της μονάδας σας. Σας προσφέρουμε ασφαλείς λύσεις

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Κατασκευαστή

Οδηγίες Κατασκευαστή Οδηγίες Κατασκευαστή Stepper SPR-5009A Οδηγίες Ασφαλείας Προτού να αρχίσετε την άσκησή σας, παρακαλούμε διαβάστε τις οδηγίες προσεκτικά. Κρατήστε τις οδηγίες για πληροφορίες, σε περίπτωση επισκευής και

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ NITRO

ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ NITRO ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ NITRO Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650017390 / 5202650017406 ΙΜ_2017_01 Σελ. 1 από 8 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως

Διαβάστε περισσότερα

ΜΈΓΙΣΤΗ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΉ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ STYLETECH.SA

ΜΈΓΙΣΤΗ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΉ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ STYLETECH.SA ΜΈΓΙΣΤΗ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΉ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ STYLETECH.SA ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ ΕΜΆΣ ΕΊΝΑΙ ΧΑΡΆ ΚΑΙ ΤΙΜΉ ΚΆΘΕ ΦΟΡΆ ΠΟΎ ΚΆΠΟΙΟΣ ΕΠΙΛΈΓΕΙ ΠΡΟΪΌΝΤΑ STYLETECH.SA ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΕΙΚΟΣΑΕΤΉ ΠΕΊΡΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΑΝΤΙΚΕΊΜΕΝΟ ΜΠΟΡΟΎΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

SENIOR Κατσαρόλες & τηγάνια

SENIOR Κατσαρόλες & τηγάνια SENIOR Κατσαρόλες & τηγάνια Η σειρά των σκευών SENIOR περνάει από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους ώστε να είναι σύμφωνη με τις υψηλές μας απαιτήσεις όσον αφορά την ποιότητα, την ασφάλεια και την ανθεκτικότητα,

Διαβάστε περισσότερα

Μείκτες μπάνιου ΔΩΡΕΑΝ. 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

Μείκτες μπάνιου ΔΩΡΕΑΝ. 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Μείκτες μπάνιου ΔΩΡΕΑΝ 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Η καθημερινή ζωή στο σπίτι θέτει υψηλές απαιτήσεις στους μείκτες του μπάνιου. Για να είμαστε σίγουροι ότι οι μείκτες μπάνιου μας είναι σύμφωνοι με τις υψηλές προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα - Seat - Leon

Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα - Seat - Leon Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα - Seat - Leon Condition: Μεταχειρισμένο Year: 2011 Mileage: 104975 km Exterior Color: Μαύρο Price: 8,400 Το αυτοκίνητο που βλέπετε έχει εισαχθεί

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδικές υπηρεσίες και εξυπηρέτηση

Μοναδικές υπηρεσίες και εξυπηρέτηση Μοναδικές υπηρεσίες και εξυπηρέτηση Πώς θα χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες της Anytime Η ποιότητα, η εξυπηρέτηση και η ασφάλεια της Anytime σάς συνοδεύουν παντού και πάντα. Η Anytime βρίσκεται κοντά σας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΛΥMΜΑΤΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ (ΗΛΕΚ. ΚΟΥΒΕΡΤΑ) Η συσκευή θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο ως υπόστρωμα και για την πρόληψη ζαρωμάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΑΠΕΖΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ARIEL

ΤΡΑΠΕΖΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ARIEL ΤΡΑΠΕΖΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ARIEL Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650135414 / 5202650135421 5202650135438 / 5202650135445 / 5202650135452 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Apostol [Πληκτρολογήστε την επωνυμία της εταιρείας] [Ημερομηνία] Αξιότιμε Πελάτη, Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την ΤΣΙΑΝΑΚΑΣ ΑΒΕΤΕ ως προμηθευτή σας για την αγορά

Διαβάστε περισσότερα

BEKANT και GALANT. Γραφεία και συστήματα αποθήκευσης ΔΩΡΕΑΝ. 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

BEKANT και GALANT. Γραφεία και συστήματα αποθήκευσης ΔΩΡΕΑΝ. 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ BEKANT και GALANT Γραφεία και συστήματα αποθήκευσης ΔΩΡΕΑΝ 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Η καθημερινή ζωή στο σπίτι και την εργασία δημιουργεί υψηλές απαιτήσεις για τα έπιπλα γραφείου. Η σειρά γραφείων BEKANT και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΓΝΗΣΙΑ CUMMINS ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ. Μια καλύτερη εγγύηση που ισχύει διαρκώς. Δεν κατασκευάζονται όλα τα εξαρτήματα με τον ίδιο τρόπο.

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΓΝΗΣΙΑ CUMMINS ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ. Μια καλύτερη εγγύηση που ισχύει διαρκώς. Δεν κατασκευάζονται όλα τα εξαρτήματα με τον ίδιο τρόπο. Δεν κατασκευάζονται όλα τα εξαρτήματα με τον ίδιο τρόπο. Καλύτερα εξαρτήματα. Καλύτερη διαθεσιμότητα. Μια καλύτερη εγγύηση που ισχύει διαρκώς. Συχνά, αυτό που δεν μπορείτε να δείτε κάνει όλη τη διαφορά.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Ραβδωτού Αεροστρώματος Κατακλίσεως

Οδηγίες Χρήσης Ραβδωτού Αεροστρώματος Κατακλίσεως Οδηγίες Χρήσης Ραβδωτού Αεροστρώματος Κατακλίσεως 0806591 - ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ Τα αεροστρώματα µπορούν να περιορίσουν & να θεραπεύσουν τα έλκη κατάκλισης σε χρόνια κατακλιμένους ασθενείς ή σε άτοµα µε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ

ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ SERVICE ΤΗΣ HACH Αυξήστε τη σιγουριά, χωρίς έγνοια, γνωρίζοντας ότι έχετε αφήσει τη και τις του εξοπλισμού σας στα χέρια των ειδικών. ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα - Volkswagen - UP

Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα - Volkswagen - UP Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα - Volkswagen - UP Condition: Μεταχειρισμένο Body Type: Κόμπακτ Year: 2013 Fuel: Φυσικό Αέριο Mileage: 101467 km Exterior Color: Λευκό Price:

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ CUBE ΜΕ 4 ΡΑΦΙΑ

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ CUBE ΜΕ 4 ΡΑΦΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ CUBE ΜΕ 4 ΡΑΦΙΑ Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650135506 / 5202650135513 2 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως όλα τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών Τμήμα Μηχανολογίας ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ Κώστας Κιτσάκης Μηχανολόγος Μηχανικός ΤΕ MSc Διασφάλιση ποιότητας Επιστημονικός Συνεργάτης Στάδιο Σχεδιομελέτης Κατευθυντήριες

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΕΒΑΤΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ AMELIE

ΚΡΕΒΑΤΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ AMELIE ΚΡΕΒΑΤΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ AMELIE Οδηγίες συναρμολόγησης 5202650134295 / 5202650134301 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος BUDGET. Όπως όλα τα προϊόντα BUDGET έτσι και αυτό

Διαβάστε περισσότερα

Στραμμένο προς τα πίσω ECE R44 04. 0 + 0-13 kg 0-12 μήνες

Στραμμένο προς τα πίσω ECE R44 04. 0 + 0-13 kg 0-12 μήνες Στραμμένο προς τα πίσω Εγχειρίδιο χρήστη ECE R44 04 Ομάδα Βάρος Ηλικία 0 + 0-13 kg 0-12 μήνες 1 Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το BeSafe izi Sleep ISOfix Η BeSafe έχει αναπτύξει αυτό το κάθισμα με μεγάλη

Διαβάστε περισσότερα

Νοσοκομειακή Κλίνη Μονόσπαστη με ρόδες AC-403W

Νοσοκομειακή Κλίνη Μονόσπαστη με ρόδες AC-403W Νοσοκομειακή Κλίνη Μονόσπαστη με ρόδες Εγχειρίδιο Χρήσης AC-403W Περιεχόμενα 1. Εισαγωγή 2. Περιγραφή Εξαρτημάτων 3. Οδηγίες Συναρμολόγησης Κλίνης 4. Χρήση της Μανιβέλας 5. Φροντίδα και Συντήρηση 6. Χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

Μεταχειρισμένα - Volkswagen - Golf

Μεταχειρισμένα - Volkswagen - Golf Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Μεταχειρισμένα - Volkswagen - Golf Condition: Μεταχειρισμένο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2012 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Βενζίνη

Διαβάστε περισσότερα

Katakis https://katakiscars.gr/ Επικοινωνία: More info 1 / 30

Katakis https://katakiscars.gr/ Επικοινωνία: More info 1 / 30 Επικοινωνία: More info 1 / 30 Επικοινωνία: More info 2 / 30 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Μεταχειρισμένα - Nissan - Micra Condition: Μεταχειρισμένο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο

Διαβάστε περισσότερα

bugaboo bee bugaboo cameleon bugaboo gecko bugaboo frog επένδυση καθίσματος

bugaboo bee bugaboo cameleon bugaboo gecko bugaboo frog επένδυση καθίσματος bugaboo bee bugaboo cameon bugaboo gecko bugaboo frog επένδυση καθίσματος χρήση του παρόντος οδηγού Η επένδυση καθίσματος μπορεί να τοποθετηθεί στο κάθισμα Bugaboo απλά και σε ελάχιστο χρόνο. Σας παρέχουμε

Διαβάστε περισσότερα

SENSUELL Κατσαρόλες & τηγάνια

SENSUELL Κατσαρόλες & τηγάνια SENSUELL Κατσαρόλες & τηγάνια Η σειρά των σκευών SENSUELL περνάει από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους ώστε να είναι σύμφωνη με τις υψηλές μας απαιτήσεις όσον αφορά την ποιότητα, την ασφάλεια και την ανθεκτικότητα,

Διαβάστε περισσότερα

TERZOSTROM 45 χρόνια πείρας στο ποιοτικό ορθοπεδικό στρώμα

TERZOSTROM 45 χρόνια πείρας στο ποιοτικό ορθοπεδικό στρώμα H TERZOSTROM είναι γνωστή για την εγγυημένη ποιότητα των προϊόντων και των στρωμάτων της. Εδρεύει στο νομό Θεσσαλονίκης (Περιοχή αεροδρομίου) και αποτελεί μία από τις πρωτοπόρους Ελληνικές παραγωγικές

Διαβάστε περισσότερα

www.kinissis.eu μ μ. μ μ ALPINE MF100 MF210-3

www.kinissis.eu μ μ. μ μ ALPINE MF100 MF210-3 MF100 / F210 μ μ μ μ, μ, μ,. ...3... μ........................ 3 μ -... μ... μ... μμ μ... μ μ, μ μ, μ μ μ : μ μ μ. μ μ, μ μμ,, μ μ, μ. μ, μ μ, μ. μ μ. μ, μ μ μ., μ μ, μ μ μ μ. μ μ. μ μ / μ ( 1 μ ) μ. μ

Διαβάστε περισσότερα

Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα - Volkswagen - UP

Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα - Volkswagen - UP Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα - Volkswagen - UP Condition: Μεταχειρισμένο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2013 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel:

Διαβάστε περισσότερα

MARKUS Περιστρεφόμενες καρέκλες ΔΩΡΕΑΝ. 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

MARKUS Περιστρεφόμενες καρέκλες ΔΩΡΕΑΝ. 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ MARKUS Περιστρεφόμενες καρέκλες ΔΩΡΕΑΝ 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Η καθημερινή ζωή στο σπίτι και την εργασία θέτει υψηλές απαιτήσεις στις καρέκλες μας. Η περιστρεφόμενη καρέκλα MARKUS έχει υποστεί αυστηρές δοκιμές

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι η κάρτα Dental Card

Τι είναι η κάρτα Dental Card Τι είναι η κάρτα Dental Card Στα πλαίσια της παροχής υπηρεσιών που εξυπηρετούν την αρχή του υγιούς ανταγωνισμού, η οποία σήμερα είναι ιδιαίτερα σημαντική λόγω της οικονομικής κρίσης, αλλά και της αυξημένης

Διαβάστε περισσότερα

Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα - Suzuki - Jimny

Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα - Suzuki - Jimny Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα - Suzuki - Jimny Condition: Μεταχειρισμένο Body Type: 4X4/τζιπ/SUV Transmission: Χειροκίνητο Year: 2015 Drive: Τετρακίνητο (4x4)

Διαβάστε περισσότερα

PAX ντουλάπες και εσωτερικά εξαρτήματα ΔΩΡΕΑΝ. 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

PAX ντουλάπες και εσωτερικά εξαρτήματα ΔΩΡΕΑΝ. 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ PAX ντουλάπες και εσωτερικά εξαρτήματα ΔΩΡΕΑΝ 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Η καθημερινή ζωή στο σπίτι θέτει υψηλές απαιτήσεις στις ντουλάπες. Οι ντουλάπες PAX και τα εσωτερικά εξαρτήματα KOMPLEMENT υπόκεινται σε

Διαβάστε περισσότερα

Κουζίνα IKEA. Σύστημα Κουζίνας νεροχύτες, πάγκοι, σκελετοί, προσόψεις και σταθερά εσωτερικά εξαρτήματα. Μείκτες. Ηλεκτρικές συσκευές

Κουζίνα IKEA. Σύστημα Κουζίνας νεροχύτες, πάγκοι, σκελετοί, προσόψεις και σταθερά εσωτερικά εξαρτήματα. Μείκτες. Ηλεκτρικές συσκευές Κουζίνα IKEA Σύστημα Κουζίνας νεροχύτες, πάγκοι, σκελετοί, προσόψεις και σταθερά εσωτερικά εξαρτήματα Μείκτες Ηλεκτρικές συσκευές Οι κουζίνες μας περνούν από αυστηρούς ελέγχους ποιότητας και αντοχής σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΑ FA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Εγκατάσταση Λειτουργία Συντήρηση

ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΑ FA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Εγκατάσταση Λειτουργία Συντήρηση ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΑ FA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Εγκατάσταση Λειτουργία Συντήρηση CE & TUV Σημαντικές οδηγίες για την ασφάλεια Διαβάστε αυτές τις οδηγίες πριν από τη συναρμολόγηση,εγκατάσταση ή τη λειτουργία του προϊόντος.

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ: ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ, ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ, ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΟΣΗ

ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ: ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ, ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ, ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΟΣΗ 1. ΣΚΟΠΟΣ Η διαδικασία αυτή περιγράφει τον τρόπο µε τον οποίο γίνεται ο χειρισµός, η συσκευασία, η αποθήκευση και η παράδοση των προϊόντων στους Πελάτες της εταιρείας, έτσι ώστε να προστατεύεται η ποιότητά

Διαβάστε περισσότερα

Μεταχειρισμένα - Skoda - Superb

Μεταχειρισμένα - Skoda - Superb Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Μεταχειρισμένα - Skoda - Superb Condition: Μεταχειρισμένο Body Type: Λιμουζίνα/Sedan Transmission: Χειροκίνητο Year: 2017 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel:

Διαβάστε περισσότερα

Oδηγίες χρήσεως. Σεσουάρ μαλλιών

Oδηγίες χρήσεως. Σεσουάρ μαλλιών Oδηγίες χρήσεως Σεσουάρ μαλλιών GR 8 1 7 6 2 3 4 5 2 GR Σεσουάρ μαλλιών Σύνδεση με την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος Η συσκευή αυτή πρέπει να συνδέεται μόνο με γειωμένη πρίζα, εγκατεστημένη σύμφωνα με τις

Διαβάστε περισσότερα

Μεταχειρισμένα - BMW - 116

Μεταχειρισμένα - BMW - 116 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Μεταχειρισμένα - BMW - 116 Condition: Μεταχειρισμένο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2005 Drive: Πισωκίνητο (RWD) Fuel: Βενζίνη Mileage:

Διαβάστε περισσότερα

Γενικές υποδείξεις επισκευής και ελέγχου. Ασφαλής επισκευή και έλεγχος των συσκευών WABCO

Γενικές υποδείξεις επισκευής και ελέγχου. Ασφαλής επισκευή και έλεγχος των συσκευών WABCO Γενικές υποδείξεις επισκευής και ελέγχου Ασφαλής επισκευή και έλεγχος των συσκευών WABCO Γενικές υποδείξεις επισκευής και ελέγχου Ασφαλής επισκευή και έλεγχος των συσκευών WABCO Έκδοση 2 Το παρόν έντυπο

Διαβάστε περισσότερα

PAX/ KOMPLEMENT. ντουλάπες και εσωτερικά εξαρτήματα οργάνωσης

PAX/ KOMPLEMENT. ντουλάπες και εσωτερικά εξαρτήματα οργάνωσης PAX/ KOMPLEMENT ντουλάπες και εσωτερικά εξαρτήματα οργάνωσης Οι ντουλάπες PAX και τα εσωτερικά εξαρτήματα οργάνωσης KOMPLEMENT περνούν από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους ώστε να είναι σύμφωνα με τις υψηλές

Διαβάστε περισσότερα

ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΦΑΒΟΡΙΤΕΣ-ΜΥΤΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΦΑΒΟΡΙΤΕΣ-ΜΥΤΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΦΑΒΟΡΙΤΕΣ-ΜΥΤΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Λεπίδα για τη μύτη Διακόπτης ON/OFF Κυρίως σώμα Λεπίδα για φαβορίτες Κεφαλή Βούρτσα Σχ.1 Θέση μπαταρίας Θήκη ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Inter IKEA Systems B.V. 2005/2017. PAX/KOMPLEMENT ντουλάπες και εσωτερικά εξαρτήματα

Inter IKEA Systems B.V. 2005/2017. PAX/KOMPLEMENT ντουλάπες και εσωτερικά εξαρτήματα Inter IKEA Systems B.V. 2005/2017 PAX/KOMPLEMENT ντουλάπες και εσωτερικά εξαρτήματα Η καθημερινή ζωή στο σπίτι θέτει υψηλές απαιτήσεις στις ντουλάπες. Οι ντουλάπες PAX και τα εσωτερικά εξαρτήματα KOMPLEMENT

Διαβάστε περισσότερα

Cupa Οδηγός χρήσης User s guide Manual de utilizare

Cupa Οδηγός χρήσης User s guide Manual de utilizare Οδηγός χρήσης User s guide Manual de utilizare www.nobacco.gr GR 2 Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ατμοποιητή NOBACCO Cupa. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και βεβαιωθείτε ότι τις

Διαβάστε περισσότερα

Καναπέδες και πολυθρόνες ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

Καναπέδες και πολυθρόνες ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Καναπέδες και πολυθρόνες ΔΩΡΕΑΝ 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Οι καναπέδες και οι πολυθρόνες μας περνάνε από αυστηρούς ελέγχους ποιότητας και αντοχής σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και δοκιμάζονται σε ρεαλιστικές συνθήκες

Διαβάστε περισσότερα

GODMORGON. Έπιπλα μπάνιου. Νιπτήρες GODMORGON. ODENSVIK, TÖRNVIKEN, BRÅVIKEN και EDEBOVIKEN

GODMORGON. Έπιπλα μπάνιου. Νιπτήρες GODMORGON. ODENSVIK, TÖRNVIKEN, BRÅVIKEN και EDEBOVIKEN GODMORGON Έπιπλα μπάνιου GODMORGON Νιπτήρες ODENSVIK, TÖRNVIKEN, BRÅVIKEN και EDEBOVIKEN Τα έπιπλα και οι μονάδες αποθήκευσης GODMORGON, καθώς και οι νιπτήρες ODENSVIK, BRÅVIKEN, EDEBOVIKEN και TÖRNVIKEN

Διαβάστε περισσότερα

Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα - Hyundai - i 10

Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα - Hyundai - i 10 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα - Hyundai - i 10 Condition: Μεταχειρισμένο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2015 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ: Συντήρηση φωτοτυπικών µηχανηµάτων Δήµου Κατερίνης ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ Α. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

ΕΡΓΟ: Συντήρηση φωτοτυπικών µηχανηµάτων Δήµου Κατερίνης ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ Α. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΕΡΓΟ: Συντήρηση φωτοτυπικών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΛΑΤΟΔΙΑΝΟΜΕΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΛΑΤΟΔΙΑΝΟΜΕΑ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΛΑΤΟΔΙΑΝΟΜΕΑ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ 1/2017 ΚΑ 35.7131.0010 ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 8.680,00 ΕΥΡΩ ΜΕ ΦΠΑ 24% ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΑΣΦΑΛΕΙΑ... 10 Βασικές προειδοποιήσεις ασφαλείας... 10

ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΑΣΦΑΛΕΙΑ... 10 Βασικές προειδοποιήσεις ασφαλείας... 10 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ... 10 Βασικές προειδοποιήσεις ασφαλείας... 10 ΣΥΜΒΑΤΗ ΧΡΗΣΗ... 11 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ... 11 Χειριστήρια... 11 Σίδερο επαγγελματικού τύπου... 11... 11 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ... 12...

Διαβάστε περισσότερα

Deep House ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Deep House ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Deep House Σας ευχαριστούμε για την επιλογή των προϊόντων Turbo-X. Τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα από υλικά και εξαρτήματα υψηλής ποιότητας, τα οποία συμμορφώνονται με όλα τα ισχύοντα διεθνή πρότυπα.

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ

ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας στο προϊόν μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες αυτές και φυλάξτε τις για μελλοντική χρήση. Παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά εκτυπωτών HP Designjet L Περιορισμένη εγγύηση

Σειρά εκτυπωτών HP Designjet L Περιορισμένη εγγύηση Σειρά εκτυπωτών HP Designjet L28500 Περιορισμένη εγγύηση 2011 Hewlett-Packard Development Company, L.P. 1η έκδοση Νομικές σημειώσεις Οι πληροφορίες που παρέχονται στο παρόν έγγραφο υπόκεινται σε αλλαγή

Διαβάστε περισσότερα

Katakis Επικοινωνία: More info 1 / 15

Katakis   Επικοινωνία: More info 1 / 15 1 / 15 2 / 15 3 / 15 4 / 15 5 / 15 6 / 15 7 / 15 G katakis ( Autogroup) 2310455811 Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα - Suzuki - Swift Condition: Μεταχειρισμένο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year:

Διαβάστε περισσότερα

CRYSTAL SPEAKERS. Εγχειρίδιο Χρήσης

CRYSTAL SPEAKERS. Εγχειρίδιο Χρήσης CRYSTAL SPEAKERS Εγχειρίδιο Χρήσης Σύνδεση Έλεγχος έντασης Σχεδιάγραμμα Το καλώδιο ήχου συνδέεται στην έξοδο ήχου Το καλώδιο USB συνδέεται σε υποδοχή USB του υπολογιστή ή σε τροφοδοτικό ρεύματος AC 5V

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ NOKIA ΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ NOKIA ΜΕ WINDOWS PHONE

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ NOKIA ΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ NOKIA ΜΕ WINDOWS PHONE ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ NOKIA ΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ NOKIA ΜΕ WINDOWS PHONE ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Η παρούσα Περιορισμένη εγγύηση κατασκευαστή ( Εγγύηση ) ισχύει μόνο για τα γνήσια προϊόντα Nokia με Windows Phone τα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ 1. 1. ΕΓΓΥΗΣΗ 1.1 Οι ευθύνες εγγύησης της εταιρίας CAT Phones για αυτό το προϊόν περιορίζονται στους όρους που διατυπώθηκαν όπως

Διαβάστε περισσότερα

αντάπτορας προστασίας υπέρτασης δικτύου λευκός μαύρος

αντάπτορας προστασίας υπέρτασης δικτύου λευκός μαύρος αντάπτορας προστασίας υπέρτασης δικτύου λευκός 100-15-030 μαύρος 100-15-031 ηλεκτρικές προδιαγραφές προδιαγραφές λειτουργίας θερμοκρασία λειτουργίας 0 έως 40 C σχετική υγρασία λειτουργίας 0 έως 95% ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

HP 104-in Dual Roll Kit. Νομικές πληροφορίες

HP 104-in Dual Roll Kit. Νομικές πληροφορίες HP 104-in Dual Roll Kit Νομικές πληροφορίες 2010 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Πρώτη έκδοση Νομικές σημειώσεις Οι πληροφορίες που παρέχονται στο παρόν έγγραφο υπόκεινται σε αλλαγή χωρίς ειδοποίηση.

Διαβάστε περισσότερα

Στη Λάρισα σήμερα την , ημέρα Δευτέρα, οι κάτωθι συμβαλλόμενοι :

Στη Λάρισα σήμερα την , ημέρα Δευτέρα, οι κάτωθι συμβαλλόμενοι : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ 1, Τ.Κ. : 412 22 ΛΑΡΙΣΑ 31/08/2015 ΑΡ. ΠΡΩΤ. : 61671 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ & ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΑΡΜΟΔΙΑ : ΧΡ. ΜΑΚΡΟΓΙΑΝΝΟΥΔΗ

Διαβάστε περισσότερα

SMA Πρόγραμμα Εγγύησης Medium Power Solutions

SMA Πρόγραμμα Εγγύησης Medium Power Solutions SMA Πρόγραμμα Εγγύησης Medium Power Solutions ΕΥΕΛΙΞΙΑ. ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΤΗΣ SMA Καθώς η αγορά φωτοβολταϊκών αλλάζει οι εγκαταστάτες αντιμετωπίζουν νέες προκλήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΣΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΜΕΣΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ ΜΕΣΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΤΖΙΝΙ ΟΥ ΜΑΡΙΑ Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ. ΜSc Προστασία Περιβάλλοντος και Βιώσιµη Ανάπτυξη Α.Π.Θ. Επιθεωρήτρια Ασφάλειας & Υγείας στην Εργασία ΜΕΣΑ ΑΤΟΜΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

GLAUNACH. Γενικές Οδηγίες Λειτουργίας Σιγαστήρων Εξαγωγής GLAUNACH GMBH Ausgabe Seite 1 von 8

GLAUNACH. Γενικές Οδηγίες Λειτουργίας Σιγαστήρων Εξαγωγής GLAUNACH GMBH Ausgabe Seite 1 von 8 GLAUNACH Γενικές Οδηγίες Λειτουργίας Σιγαστήρων Εξαγωγής Seite 1 von 8 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελίδα 1. ΓΕΝΙΚΑ 3 1.1 ιευκρινιστική παρατήρηση 3 1.2 Πεδίο ισχύος 3 2. ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΟ ΕΙΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 3 2.1 Υποδείξεις

Διαβάστε περισσότερα

Μπάνιο IKEA. Σύστημα μπάνιου GODMORGON, νιπτήρες, μείκτες, μείκτες ντους και αξεσουάρ

Μπάνιο IKEA. Σύστημα μπάνιου GODMORGON, νιπτήρες, μείκτες, μείκτες ντους και αξεσουάρ Μπάνιο IKEA Σύστημα μπάνιου GODMORGON, νιπτήρες, μείκτες, μείκτες ντους και αξεσουάρ Inter IKEA Systems B.V. 2016/2018 Τα μπάνια μας περνούν από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους ώστε να είναι σύμφωνα με τις

Διαβάστε περισσότερα

Energy Under Control

Energy Under Control ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΣΥΝ ΕΣΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Energy Under Control D.MITSOTAKIS & Co Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Για την ασφάλειά σας Η συσκευή έχει δύο λειτουργίες: θέρµανσης/ στεγνώµατος πετσετών και συµπληρωµατικής θέρµανσης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή για επαγγελματική χρήση

Οδηγίες Χρήσης Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή για επαγγελματική χρήση Οδηγίες Χρήσης Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή για επαγγελματική χρήση Αρ. μοντέλου ER140/ER1410 Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης. ER140_EU.indb 1

Διαβάστε περισσότερα

πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τη μέση σας

πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τη μέση σας πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τη μέση σας Αυτά τα συμπτώματα είναι πολύ σπάνια αλλά πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα με τον γιατρό σας εάν τα αισθανθείτε Αισθάνεστε δυσφορία με τον πόνο στην μέση

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά εκτυπωτών DesignJet T900 και T1500. Περιορισμένη εγγύηση

Σειρά εκτυπωτών DesignJet T900 και T1500. Περιορισμένη εγγύηση Σειρά εκτυπωτών DesignJet T900 και T1500 Περιορισμένη εγγύηση Περιορισμένη εγγύηση HP Προϊόν HP Εκτυπωτής Λογισμικό Κεφαλή εκτύπωσης Δοχείο μελανιού Διάρκεια περιορισμένης εγγύησης 1 έτος 90 ημέρες από

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΦΕΙΟ TOP. Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης

ΓΡΑΦΕΙΟ TOP. Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης ΓΡΑΦΕΙΟ TOP Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650139542 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως όλα τα προϊόντα PRAKTIKER έτσι και αυτό κατασκευάστηκε

Διαβάστε περισσότερα

Μεταχειρισμένα - Ford - Mondeo

Μεταχειρισμένα - Ford - Mondeo Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Μεταχειρισμένα - Ford - Mondeo Condition: Μεταχειρισμένο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2003 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Βενζίνη

Διαβάστε περισσότερα

Πιστοποιητικό Γνησιότητας & Εγγύησης

Πιστοποιητικό Γνησιότητας & Εγγύησης Ν.ΚΡΗΤΙΚΟΣ-Α. ΚΡΗΤΙΚΟΣ Ο.Ε Κατασκευή -Εμπορία Ειδών Ξύλου Πιστοποιητικό Γνησιότητας & Εγγύησης Ημερομηνίας Αγοράς: Ημερομηνία Λήξης Εγγύησης: Ειδικός Αριθμός Παραγωγής: Σφραγίδα καταστήματος Ο Αγοραστής:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΟΝΗΣΗΣ VIBRATION TRAINER VX 200

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΟΝΗΣΗΣ VIBRATION TRAINER VX 200 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΟΝΗΣΗΣ VIBRATION TRAINER VX 200 Παρόµοια Απεικόνιση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑ ΑΣ & ΚΥΠΡΟΥ Συγχαρητήρια για την απόκτηση του νέου σας µηχανήµατος. Για να το

Διαβάστε περισσότερα

τώρα μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι...

τώρα μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι... τώρα μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι... ΕΙΣΑΓΩΓΗ Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε έναν καυστήρα του οίκου RIELLO. Σας εγγυόμαστε ότι έχετε εξασφαλίσει τη μέγιστη ικανοποίηση σας στον τομέα της ασφάλειας και

Διαβάστε περισσότερα

Yπηρεσίες Βοήθειας 24 ώρες το 24ωρο

Yπηρεσίες Βοήθειας 24 ώρες το 24ωρο Yπηρεσίες Βοήθειας 24 ώρες το 24ωρο Ο νέος, σύγχρονος τρόπος ασφάλισης! Η Anytime αντιπροσωπεύει τη νέα εποχή στην ιδιωτική ασφάλιση. Πρόκειται για έναν νέο μοναδικό τρόπο να ασφαλιστείτε εύκολα, σίγουρα

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΛΛΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ,00 (χωρίς Φ.Π.Α. 24%)

ΦΥΛΛΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ,00 (χωρίς Φ.Π.Α. 24%) ΦΥΛΛΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ - ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 25.000,00 (χωρίς Φ.Π.Α. 24%) ΕΚΤΕΛΕΣΗ: - ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ (ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΙΑΣΙΚΑΣΙΑ) - - ΚΡΙΤΗΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα