Mazda Σειρά-B. Οι εγγυήσεις της Mazda. 3 χρόνια εγγύηση αυτοκινήτου µέχρι τα χιλιόµετρα. 6 χρόνια εγγύηση κατά της διάτρησης

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Mazda Σειρά-B. Οι εγγυήσεις της Mazda. 3 χρόνια εγγύηση αυτοκινήτου µέχρι τα 100.000 χιλιόµετρα. 6 χρόνια εγγύηση κατά της διάτρησης"

Transcript

1 Οι εγγυήσεις της Mazda 3 χρόνια εγγύηση αυτοκινήτου µέχρι τα χιλιόµετρα Η εγγύηση ενός καινούριου αυτοκινήτου MAZDA έχει διάρκεια 3 χρόνια ή χιλιόµετρα, όποιο επέλθει πρώτο. Ο χιλιοµετρικός περιορισµός δεν ισχύει για τον πρώτο χρόνο. Υλικά φθοράς και αναλώσιµα δεν καλύπτονται από αυτήν την εγγύηση. 6 χρόνια εγγύηση κατά της διάτρησης Η εγγύηση για τη διάτρηση του αµαξώµατος έχει ισχύ για 6 χρόνια, ανεξάρτητα από τα διανυθέντα χιλιόµετρα. Το συνεργείο του εξουσιοδοτηµένου ιανοµέα / Επισκευαστή θα εκτελεί χωρίς χρέωση οπτικό έλεγχο µία φορά τον χρόνο. Mazda Σειρά-B 3 χρόνια εγγύηση βαφής και διάβρωσης. Η εγγύηση βαφής και διάβρωσης έχει διάρκεια 3 χρόνια, ανεξάρτητα από τα διανυθέντα χιλιόµετρα. Εάν παρουσιαστεί οποιοδήποτε πρόβληµα στη βαφή κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου, θα αντιµετωπίζεται από το συνεργείο του εξουσιοδοτηµένου ιανοµέα / Επισκευαστή, εφόσον ο κατασκευαστής ευθύνεται για το πρόβληµα. ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ Κεντρική ιεύθυνση ΠΟΛΥΚΡΑΤΟΥΣ 41, ΑΘΗΝΑ Τηλ.: , Fax: Τεχνική Εξυπηρέτηση - Ανταλλακτικά - Αξεσουάρ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 23-25, ΚΑΛΥΦΤΑΚΗ Τηλ.: Υποκαταστήµατα Βορείου Ελλάδος ΒΑΣ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2-4, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Τηλ.: , ο χλµ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΜΟΥ ΑΝΙΩΝ, ΘΕΡΜΗ Τηλ.: , Υποκατάστηµα Θεσσαλίας 3 ο χλµ. ΠΑΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ Ο ΟΥ ΛΑΡΙΣΗΣ-ΑΘΗΝΩΝ, ΛΑΡΙΣΑ Τηλ.: , H Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωµα τροποποίησης των προδιαγραφών και του εξοπλισµού λόγω της εξελισσόµενης ανάπτυξης της παραγωγής. Τα χρώµατα και τα δείγµατα των διακοσµητικών του φυλλαδίου µπορεί να διαφέρουν από τα πραγµατικά εξαιτίας περιορισµών κατά τη διαδικασία εκτύπωσης. Συστήνεται να συµβουλεύεστε τον Εξουσιοδοτηµένο ιανοµέα / Επισκευαστή της Mazda όταν αναφέρεστε σε αυτά. Απρίλιος 2005 BJN /GR/V4 elma@mazda.gr web site:

2 4 Η ζωή δεν είναι µόνο εργασία, εργασία, εργασία. Η έκδοση Regular Cab. Mazda Σειρά-Β: Σκληρή δουλειά διασκεδάζοντας. Βάζοντας τον εαυτό σας πίσω από το τιµόνι του νέου Μazda Σειρά-Β κάνετε µια δήλωση - ότι είστε επαγγελµατίας. Προσαρµοστικό και σκληρό, γίνεται τέλειο για όλες σας τις επιθυµίες. Είτε µέσα στα πλαίσια της σκληρής δουλειάς, είτε στην εξόρµηση του Σαββατοκύριακου, απλά σας προσφέρει οτιδήποτε χρειαστείτε. Για αρχή υπάρχει το Regular Cab µε την ξεχωριστή για την κατηγορία του καρότσα. Έπειτα το Stretch Cab µε επαρκή χώρο για τέσσερις ενήλικες, καθώς και το εξίσου ευρύχωρο Freestyle Cab, µε το µοναδικό άνοιγµα θυρών. Τέλος, θα βρείτε το Double Cab µε ακόµα µεγαλύτερο χώρο στο εσωτερικό, για µέχρι και πέντε ενήλικες. Η τροφοδότηση γίνεται από επιλογή ανάµεσα σε δύο τύπους πετρελαιοκινητήρων, 2.5 λίτρων ο καθένας. Ο δυνατός και οικονοµικός απόδοσης 62 kw (84 ps) και ο υψηλής απόδοσης υπερτροφοδοτούµενος κινητήρας 80 kw (109 ps). Και οι δύο προσφέρουν υψηλή ροπή και εξαίρετη απόδοση. Το Mazda Σειρά-Β, θα το βρείτε διαθέσιµο µε δύο τύπους µετάδοσης ισχύος (µόνο µε πίσω κίνηση 2WD ή µε ελεγχόµενη κατ επιλογή τετρακίνηση 4WD), έτσι ώστε να αντιµετωπίζει και να αντεπεξέρχεται σε οποιαδήποτε πρόκληση. 6 Σκληρή δουλειά. Σκληρό παιχνίδι. Η έκδοση Strech Cab. 8 Σκληρό αλλά ωραίο στο µάτι. Η έκδοση Freestyle Cab. 10 Ζήστε την ελευθερία και την ευελιξία. Η έκδοση Double Cab. 12 Ποιος λέει ότι το σκληρό και το έµπιστο δεν µπορεί να είναι πολυτελές και κοµψό; Εσωτερικό επιβατικού αυτοκινήτου για άνετη οδήγηση. 14 Οµαλό, εκλεπτυσµένο και ασφαλές. Από την άσφαλτο µέχρι και τη ρυµούλκηση. Ασφάλεια σε κάθε περιπέτεια. 16 Κάντε το προσωπικό. Φτιάξτε το όπως εσείς θέλετε µε µια µεγάλη γκάµα αξεσουάρ. 17 Mazda. Το αυτοκίνητο του αύριο, σήµερα. Υπηρεσίες Mazda. Στο εξώφυλλο και στην παραπάνω φωτογραφία απεικονίζεται η Σειρά-Β 4X4 Double Cab (πλούσια έκδοση), µε προαιρετικό το διπλό χρωµατισµό και τα ακόλουθα αξεσουάρ: πλευρικά σκαλοπάτια, roll-bar και προστατευτικό κάλυµµα χώρου φόρτωσης.

3 Η ζωή δεν είναι µόνο εργασία, εργασία, εργασία. Η έκδοση Regular Cab. Σήµερα, είναι τα βαριά υλικά της δουλειάς. Αύριο ποιος ξέρει; Μπορεί να είναι ο εξοπλισµός της κατασκήνωσης ή τα ποδήλατα βουνού. Η κάθε µέρα είναι τόσο ξεχωριστή όσο κι εσείς. Έτσι, υπάρχει ένα µοντέλο Σειράς-Β της Mazda που ταιριάζει στις προσωπικές σας ανάγκες φόρτωσης και αµαξώµατος. Σχεδιασµένο για τη µέγιστη χωρητικότητα φόρτωσης, η έκδοση Regular Cab διαθέτει το µεγαλύτερο χώρο φόρτωσης και τη µικρότερη απόσταση από το έδαφος για εύκολη φόρτωση (2WD). Μπορεί να µεταφέρει βάρος τουλάχιστον ενός τόνου και αντικείµενα µήκους έως και 2,28 µέτρα. Αλλά δεν είναι µόνο η ισχυρή ιπποδύναµη είναι επίσης ένα εξαιρετικά άνετο και κοµψό αυτοκίνητο δυο ατόµων. Οποιαδήποτε εργασία έχετε κατά νου, το Regular Cab µπορεί να τη φέρει εις πέρας µε την επιλογή δυο κινητήρων. Ενός 2WD µε 62 kw (84 PS) και ενός 4WD µε 80 kw (109 PS) για µεγαλύτερες απαιτήσεις. Οι φωτογραφίες απεικονίζουν τη Σειρά-Β 4X2 Regular Cab (βασική έκδοση) µε προαιρετικό το µεταλλικό χρώµα.

4 Σκληρή δουλειά. Σκληρό παιχνίδι. Η έκδοση Stretch Cab. Η ζωή δεν είναι µόνο σκληρή δουλειά. Είναι και χαλάρωση. Είναι και καθαρός αέρας. Γι αυτό λοιπόν, δηµιουργήσαµε τη Σειρά-Β της Mazda. Για να επιτυγχάνετε την ιδανική ισορροπία µεταξύ δουλειάς και διασκέδασης. Με ένα Mazda της Σειράς-Β, οι δύσκολες οικοδοµικές εργασίες και οι µεταφορές εξοπλισµού µεγάλου βάρους, γίνονται παιχνίδι. ιαθέσιµο µε πίσω κίνηση (2WD) και κινητήρα απόδοσης 62 kw (84 ps), το Stretch Cab δυο πορτών είναι ο τέλειος συνδυασµός επιβατών και χώρου φόρτωσης. Εσωτερικά υπάρχει επαρκής χώρος για ένα άνετο ταξίδι τεσσάρων ενηλίκων, µε αναδιπλούµενα πίσω καθίσµατα όταν δεν χρησιµοποιούνται. Επιπλέον, υπάρχει αποθηκευτικός χώρος για οικογενειακές αποδράσεις, που συµπεριλαµβάνει θήκες στις εµπρός πόρτες και στο πίσω µέρος και µία ευρύχωρη κεντρική κονσόλα δυο επιπέδων. Αν συνδυάσετε και το ευρύχωρο πάτωµα καρότσας συνολικού µήκους 1.75 µ., θα καταλάβετε πως µπορείτε να µεταφέρετε οτιδήποτε θελήσετε. Η φωτογραφία απεικονίζει το Mazda Σειρά-Β 4x2 Stretch Cab low, µε προαιρετικό το µεταλλικό χρώµα και τις ζάντες αλουµινίου 16.

5 Σκληρό αλλά ωραίο στο µάτι. Η έκδοση Freestyle Cab. Αν χρειάζεστε ευέλικτο χώρο επιβατών χωρίς να κάνετε συµβιβασµούς στη χωρητικότητα φορτίου επιλέξτε το Freestyle Cab. Όπως και στο Stretch Cab, δυο άνετα πίσω καθίσµατα µπορούν να τοποθετηθούν γρήγορα στη θέση τους και να δηµιουργήσουν ένα άνετο εσωτερικό για τέσσερις ενήλικες µε πρωτότυπες αποθηκευτικές λύσεις για σχεδόν τα πάντα. Αλλά εδώ βρίσκεται η µοναδική διαφορά. Η είσοδος και η έξοδος στην καµπίνα γίνεται παιχνίδι µέσω του µοναδικού σχεδιασµού ανοίγµατος των πίσω πορτών χωρίς µεσαία κολώνα. H άγρια εµφάνιση του Freestyle Cab, έχοντας 205χιλ. απόσταση από το έδαφος, µπορεί να συµπληρωθεί µε προσωπικές πινελιές όπως χρωµιωµένους καθρέπτες, εξωτερικές πετούγιες, εµπρόσθιο προφυλακτήρα (standard στην έκδοση High) και φινετσάτο διπλό χρωµατισµό (προαιρετικό στην έκδοση High). ιαθέσιµο µε τετρακίνηση (4WD) και κινητήρα απόδοσης 80 KW (109 ps), το Freestyle Cab είναι ο τέλειος συνδυασµός δύναµης, φορτίου και χώρου επιβατών. Οι φωτογραφίες απεικονίζουν τη Σειρά-Β 4X4 Freestyle Cab (βασική έκδοση), µε προαιρετικό το µεταλλικό χρώµα και τα ακόλουθα αξεσουάρ: Ζάντες αλουµινίου 16 και προστατευτικό κάλυµµα χώρου φόρτωσης.

6 Ζήστε την ελευθερία και την ευελιξία. Η έκδοση Double Cab. Εργάζεστε για να ζείτε. εν ζείτε για να εργάζεστε. Γι αυτόν το λόγο, µε την πολλαπλών χρήσεων σχεδίαση της Σειράς-Β της Mazda, µετά το τέλος µιας εβδοµάδας στη δουλειά, είστε έτοιµοι για να παίξετε. Εσείς, η οικογένειά σας και οι φίλοι, επωφελείστε από τους πλούσιους χώρους, τη δυναµική απόδοση και την εξαιρετική άνεση. Από τη µία, το 4-θυρο Double Cab διαθέτει το µεγαλύτερο εσωτερικό χώρο για µέχρι και πέντε ενήλικες. Υπάρχει περισσότερος χώρος για τα κεφάλια, τους ώµους και τα πόδια, τόσο µπροστά όσο και πίσω. Από την άλλη, τα ευέλικτα καθίσµατα σε σχήµα καναπέ, αναδιπλώνονται και δηµιουργούν επιπλέον χώρο φόρτωσης. Συνδυάστε αυτό µε µια γκάµα καινοτοµικών αποθηκευτικών λύσεων και το Double Cab είναι το ιδανικό αυτοκίνητο για οικογενειακές περιπέτειες. Κοµψά σχεδιαστικά στοιχεία, όπως τόξα στους θόλους και ελαστικά διαστάσεων 265/R15 µε ζάντες αλουµινίου (στην πλούσια έκδοση), θα κάνουν τα κεφάλια να γυρίζουν. Επίσης, τα αξεσουάρ χρωµίου όπως το roll bar, τα πλαϊνά σκαλοπάτια και ο πίσω προφυλακτήρας κάνουν το Double Cab να δείχνει πιο πολυτελές. Οι φωτογραφίες απεικονίζουν τη Σειρά-Β Mazda 4x4 Double Cab (µεσαία έκδοση), µε προαιρετικό το µεταλλικό χρώµα και τα ακόλουθα αξεσουάρ: Ζάντες αλουµινίου 16, µπάρα ρυµούλκησης και προστατευτικό κάλυµµα χώρου φόρτωσης.

7 Ποιος λέει ότι το σκληρό και το έµπιστο δεν µπορεί να είναι πολυτελές και κοµψό; Με την ισχυρή και αποφασιστική εξωτερική εµφάνιση, η Σειρά-Β της Mazda εργάζεται τόσο σκληρά όσο θα περιµένατε από ένα πρωτοκλασάτο ελαφρύ φορτηγό. Μόλις µπείτε στη θέση του οδηγού θα εκπλαγείτε. Θα βρείτε ένα κοµψό και άνετο εσωτερικό, παρόµοιο µε εκείνο ενός επιβατικού αυτοκινήτου. Ο δυναµικός, καλαίσθητος πίνακας οργάνων µε ασηµένιες επιφάνειες και λευκά ψηφία, το ρυθµιζόµενο στο ύψος τιµόνι και τα εργονοµικά καθίσµατα, εξασφαλίζουν τη µέγιστη οδηγική απόλαυση, µειώνοντας παράλληλα την κόπωση των µεγάλων αποστάσεων. Και για να ταιριάξει στα γούστα και τις ανάγκες σας, υπάρχει µια γκάµα χρωµάτων και αξεσουάρ που θα κάνουν ακόµα και την πιο δύσκολη µέρα στη δουλειά να κυλίσει οµαλά. Η κύρια φωτογραφία απεικονίζει τη Σειρά-Β της Mazda µε σύστηµα πλοήγησης Becker (για τις χώρες που διαθέτουν σύστηµα δορυφορικής χαρτογράφησης).

8 Οµαλό, εκλεπτυσµένο και ασφαλές. Από την άσφαλτο µέχρι και τη ρυµούλκηση. Στιβαρό. Ανθεκτικό. Ασφαλές. Η Σειρά-Β της Mazda κάνει απολαυστική την οδήγηση, την παίρνει όµως και στα σοβαρά. Ο πανίσχυρος πετρελαιοκινητήρας των 2,5 λίτρων προσφέρει ικανοποιητική οδήγηση, ενώ το προαιρετικό σύστηµα τετρακίνησης προσφέρει ευελιξία σε συνθήκες εντός και εκτός δρόµου. Το ελεύθερο σύστηµα τροχασµού (RFW) επιτρέπει την αλλαγή µεταξύ της κίνησης από 2 τροχούς σε 4 κατά την οδήγηση ή την όπισθεν. Επιλέξτε τη σχέση 4WD-Low σε ακραίες συνθήκες όπως τη ρυµούλκηση µεγάλων φορτίων σε ανηφόρες ή τη σχέση 4WD-High σε πιο φυσιολογικές συνθήκες. Και για ακόµα σκληρότερες περιπτώσεις, το σύστηµα ελεύθερου τροχασµού (RFW) και το διαφορικό περιορισµένης ολίσθησης σάς δίνουν τέτοια ισχύ ώστε να αντιµετωπίσετε ακόµα και τις πιο δύσκολες συνθήκες εκτός δρόµου. Κανένα µοντέλο της Σειράς-Β της Mazda δεν συµβιβάζεται µε την ασφάλεια. Το προαιρετικό Σύστηµα Αντί-Μπλοκαρίσµατος των Φρένων (ABS) µε Ηλεκτρονική Κατανοµή ύναµης της Πέδησης (EBD) παρέχει εξαιρετική ευστάθεια. Επιπλέον, όλα τα µοντέλα διαθέτουν µεγάλα αεριζόµενα δισκόφρενα µπροστά και ταµπούρα πίσω, παρέχοντας εξαιρετική απόδοση πέδησης ακόµα και µε τα πιο µεγάλα φορτία. Συνδυάζοντας όλα αυτά µε τους αερόσακους µπροστά και την κολόνα τιµονιού Ελεγχόµενης Παραµόρφωσης, µπορείτε να βεβαιωθείτε ότι είστε σε ασφαλή χέρια σε περίπτωση σύγκρουσης. Κινητήρας: Επιλέξτε πετρελαιοκινητήρα µεταξύ της βασικής έκδοσης κ. εκ. µε 62 kw (84 PS) και 195 Nm ροπής και της πλούσιας έκδοσης κ. εκ. µε 80 kw (109 PS) και 266 Nm ροπής. 4WD: Το σύστηµα ελεύθερου τροχασµού (RFW) εµπλέκεται αυτόµατα όταν έχει επιλεχθεί η τετρακίνηση και επιτρέπει στον οδηγό να επιλέξει µεταξύ κίνησης σε 2 ή 4 τροχούς. Ασφάλεια: Η ασφάλεια προέρχεται από τη στιβαρή κατασκευή του αµαξώµατος, τους αερόσακους µπροστά, το προαιρετικό σύστηµα ABS µε EBD, τους µεγάλους αεριζόµενους δίσκους µπροστά και τα ταµπούρα πίσω. Ικανότητα ρυµούλκησης: Μια µπάρα ρυµούλκησης διατίθεται ως αξεσουάρ στις εκδόσεις µε κίνηση σε 2 ή 4 τροχούς. Μπορεί να µεταφέρει φορτία µέχρι 750 κιλά και µέχρι 2800 κιλά µε φρένα σε επιλεγµένα µοντέλα. Η φωτογραφία απεικονίζει τη Σειρά-Β της Mazda Double Cab (πλούσια έκδοση), µε προαιρετικό το διπλό χρωµατισµό και τα ακόλουθα αξεσουάρ: πλευρικά σκαλοπάτια, roll-bar και προστατευτικό κάλυµµα χώρου φόρτωσης.

9 Κάντε το προσωπικό. Η χαρακτηριστική µάσκα 5 σηµείων της Mazda και τα φώτα ανάκλασης φανερώνουν έναν συνδυασµό σύγχρονου στυλ και άγριας οµορφιάς. Είναι πραγµατικά ένα αξιοπρόσεκτο ελαφρύ φορτηγό. Αλλά για να σας εκφράζει καλύτερα, επιλέξτε από την αποκλειστική γκάµα των αξεσουάρ της Mazda. Κάντε τα κεφάλια να γυρίζουν µε τις ζάντες αλουµινίου, τα φώτα οµίχλης µπροστά ή το roll-bar χρωµίου και τα πλευρικά σκαλοπάτια. Συµπληρώστε την κοµψή εµφάνιση µε στοιχεία πολλαπλών εφαρµογών όπως το προστατευτικό κάλυµµα χώρου φόρτωσης και τη µπάρα ρυµούλκησης. Οτιδήποτε και να επιλέξετε, το Mazda σας θα δείχνει και θα δουλεύει όπως εσείς θέλετε. 1. Σύστηµα πλοήγησης Becker. (για τις χώρες που διαθέτουν σύστηµα δορυφορικής χαρτογράφησης). 2. Roll-bar χρωµίου. 3. Πίσω προφυλακτήρας χρωµίου. 4. Πλευρικά σκαλοπάτια χρωµίου και µασπιέ. 5. Ζάντες αλουµινίου Ζάντες αλουµινίου Φώτα οµίχλης µπροστά. 8. Προστατευτικό κάλυµµα χώρου φόρτωσης. Η φωτογραφία απεικονίζει τη Σειρά-Β της Mazda Freestyle Cab (βασική έκδοση), µε προαιρετικό το µεταλλικό χρώµα και ζάντες αλουµινίου 16.

10 Mazda. Το αυτοκίνητο του αύριο, σήµερα. Η µετακίνησή σας είναι η µεγαλύτερη φροντίδα µας. Με κάθε σεβασµό. Εµµονές δεν έχουµε µόνο για την τελειότητα των αυτοκινήτων µας µέχρι και την τελευταία λεπτοµέρεια. Για µας είναι πολύ σηµαντικό οι παρεχόµενες υπηρεσίες του αντιπροσώπου Mazda να σας αφήνουν απόλυτα ικανοποιηµένους. Γιατί ένα είναι µόνο πιο σηµαντικό από το Mazda σας: Εσείς. Οι εξουσιοδοτηµένοι διανοµείς της Mazda σάς προσφέρουν τα υψηλότερα επίπεδα υπηρεσιών, όπου και όποτε χρειαστείτε. Έτσι το Mazda σας διατηρείται σε άψογή κατάσταση και εσείς µένετε απόλυτα ικανοποιηµένοι. Ανταγωνιστικά, άµεσα και όχι γραφειοκρατικά. Έτσι ώστε να µπορείτε να επικεντρωθείτε σε ένα µόνο πράγµα: Την οδήγηση του νέου σας Mazda.

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωµα τροποποίησης των προδιαγραφών και του εξοπλισµού λόγω της εξελισσόµενης ανάπτυξης της παραγωγής. Τα χρώµατα και τα δείγµατα των διακοσµητικών του φυλλαδίου µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό.

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό. Mazda2 Mazda2. 5 Αποκτήστε το καλύτερο κι από τους δύο κόσμους. Ευέλικτοι χώροι σε ένα κομψό εξωτερικό. 6 Γνωρίστε τον άλλο σας εαυτό. Προετοιμαστείτε για μια δυναμική οδηγική εμπειρία. 8 Χώροι και ευελιξία

Διαβάστε περισσότερα

Το Mazda Tribute. Το πάθος της Mazda σε νέα ύψη.

Το Mazda Tribute. Το πάθος της Mazda σε νέα ύψη. Mazda Tribute Το Mazda Tribute. Το πάθος της Mazda σε νέα ύψη. Το Mazda Tribute δίνει στην τετρακίνηση µια νέα δυναµική διάσταση εντός και εκτός δρόµου. ιαθέτοντας τα κρατήµατα και την ευελιξία ενός οχήµατος

Διαβάστε περισσότερα

Ένα απλό όχημα Pick-up ή κάτι παραπάνω; Το νέο Mazda BT-50. Αυτό θα πει «Zoom-Zoom»

Ένα απλό όχημα Pick-up ή κάτι παραπάνω; Το νέο Mazda BT-50. Αυτό θα πει «Zoom-Zoom» Mazda BT-50 Ένα απλό όχημα Pick-up ή κάτι παραπάνω; Ακόμα και μία γρήγορη ματιά στο νέο Mazda BT-50, αρκεί για να σας πείσει πως είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένα απλό όχημα pick-up. Η ακαταμάχητη σχεδίαση,

Διαβάστε περισσότερα

Οι εγγυήσεις τής Mazda.

Οι εγγυήσεις τής Mazda. Οι εγγυήσεις τής Mazda. 3 χρόνια εγγύηση αυτοκινήτου μέχρι τα 100.000 χιλιόμετρα Η εγγύηση ενός καινούριου αυτοκινήτου MAZDA έχει διάρκεια 3 χρόνια ή 100.000 χιλιόμετρα, όποιο επέλθει πρώτο. Ο χιλιομετρικός

Διαβάστε περισσότερα

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωμα να παρουσιάσει αλλαγές στις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά του εξοπλισμού λόγω της συνεχούς εξέλιξης των προϊόντων της. Οι φωτογραφίες που περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM!

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! Με τη δυναμική σχεδίαση, το ελαφρύ πλαίσιο και το καθαρόαιμο DNA του Yamaha X-MAX, αυτό το σκούτερ γενικής χρήσης και υψηλής απόδοσης έχει κατασκευαστεί για μια συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

Jinba Ittai. Το πάθος για το νέο Mazda MX-5 µάς οδήγησε στη δηµιουργία ενός ισχυρού δεσµού ανάµεσα στον οδηγό και στο αυτοκίνητο.

Jinba Ittai. Το πάθος για το νέο Mazda MX-5 µάς οδήγησε στη δηµιουργία ενός ισχυρού δεσµού ανάµεσα στον οδηγό και στο αυτοκίνητο. Mazda MX-5 Yasushi Nakamuta, ο αρχισχεδιαστής του νέου Mazda MX-5 Το Mazda MX-5 πρώτης γενιάς επαναπροσδιόρισε τον όρο roadster και ολόκληρη την κατηγορία αυτοκινήτων αυτού του τύπου. Τώρα το νέο Mazda

Διαβάστε περισσότερα

Mazda MPV. Τεχνικά Στοιχεία, Εξοπλισµοί και Χρώµατα

Mazda MPV. Τεχνικά Στοιχεία, Εξοπλισµοί και Χρώµατα Mazda MPV Τεχνικά Στοιχεία, Εξοπλισµοί και Χρώµατα Μηχανικά Χαρακτηριστικά. Κινητήρες: 2.3 l MZR Τετρακύλινδρος σε σειρά χωρητικότητας (βενζινοκι- 2260 κ.εκ, 16 βαλβίδων, DOHC, νητήρας) τοποθετηµένος µπροστά,

Διαβάστε περισσότερα

Mazda2. Οι εγγυήσεις της Mazda. e-mail: elma@mazda.gr. web site: http://www.mazda.gr

Mazda2. Οι εγγυήσεις της Mazda. e-mail: elma@mazda.gr. web site: http://www.mazda.gr Οι εγγυήσεις της Mazda. 3 χρόνια εγγύηση του αυτοκινήτου ή μέχρι τα 100.000 χιλιόμετρα. Η εγγύηση ενός καινούριου αυτοκινήτου MAZDA έχει διάρκεια 3 χρόνια ή 100.000 χιλιόμετρα, όποιο επέλθει πρώτο. Ο χιλιομετρικός

Διαβάστε περισσότερα

8. Δυναμικό, ευκίνητο και έτοιμο για δράση. 14. Ευέλικτο, άνετο και έτοιμο για όλες τις διαδρομές. 16. Σχεδιασμένο για την τελειότητα.

8. Δυναμικό, ευκίνητο και έτοιμο για δράση. 14. Ευέλικτο, άνετο και έτοιμο για όλες τις διαδρομές. 16. Σχεδιασμένο για την τελειότητα. Mazda6 Mazda6 4. Mazda6. Ένα καθαρόαιμο σπορ αυτοκίνητο. Το στιλ που κόβει την ανάσα είναι μόνο η αρχή. 8. Δυναμικό, ευκίνητο και έτοιμο για δράση. Έτοιμο να οδηγηθεί σε όλες τις συνθήκες. 10. Συντονισμένο

Διαβάστε περισσότερα

Maz5_bro_aw_302009_GR_V3.qxd 26/4/06 9:11 AM Page 1. Mazda5

Maz5_bro_aw_302009_GR_V3.qxd 26/4/06 9:11 AM Page 1. Mazda5 Maz5_bro_aw_302009_GR_V3.qxd 26/4/06 9:11 AM Page 1 Mazda5 Maz5_bro_aw_302009_GR_V3.qxd 26/4/06 9:11 AM Page 2 Το νέο 4 Επιβλητική παρουσία. Εκφραστική εξωτερική σχεδίαση. 6 Πάθος για οδήγηση. Πληθώρα

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

Mazda2. Τεχνικά Χαρακτηριστικά, Εξοπλισμός και Χρώματα.

Mazda2. Τεχνικά Χαρακτηριστικά, Εξοπλισμός και Χρώματα. Mazda2 Τεχνικά Χαρακτηριστικά, Εξοπλισμός και Χρώματα. Τεχνικά Χαρακτηριστικά και Διαθεσιμότητα Μοντέλου Κινητήρες: 1.25 MZI Τετρακύλινδρος σε σειρά, χωρητικότητας Βενζινο- 1242 κ.εκ., 16 βαλβίδων, DOHC,

Διαβάστε περισσότερα

Renault ΕΠΑΓΓΕλΜΑΤΙκΑ ΟχήΜΑΤΑ

Renault ΕΠΑΓΓΕλΜΑΤΙκΑ ΟχήΜΑΤΑ Renault Επαγγελματικά Οχήματα Renault Pro+ Το + του επαγγελματία Η Renault, με παρουσία στην αγορά Επαγγελματικών Οχημάτων για πάνω από έναν αιώνα, παρέχει στους επαγγελματίες πελάτες της καινοτόμες λύσεις

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

3 χρόνια εγγύηση του αυτοκινήτου ή µέχρι τα 100.000 χιλιόµετρα.

3 χρόνια εγγύηση του αυτοκινήτου ή µέχρι τα 100.000 χιλιόµετρα. Χρώµατα αµαξώµατος και καθισµάτων Έκδοση Base Touring Sport Ταπετσαρία Μαύρη Μαύρη Μπεζ Μαύρη (GK6) (GK6) (GL5) ερµάτινη* (GK6) Χρώµατα αµαξώµατος µονής επίστρωσης Arctic White (A4D) Χρώµατα αµαξώµατος

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά Porter. euro

Νέα σειρά Porter. euro Νέα σειρά Porter euro 6 euro 6 euro 6 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΧΥΣ* ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΡΟΠΗ* Νέος Κινητήρας Ο νέος κινητήρας MultiTech Euro 6 είναι η τέλεια απάντηση της Piaggio στον τομέα των βενζινοκίνητων οχημάτων επαγγελματικής

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός & Πληροφορίες για το καρότσι: Thule Urban Glide

Οδηγός & Πληροφορίες για το καρότσι: Thule Urban Glide Οδηγός & Πληροφορίες για το καρότσι: Thule Urban Glide Eαν είσαι στην αναζήτηση για ένα καινούργιο καρότσι και ψάχνεις για το τέλειο υβριδικό καρότσι βόλτας στην πόλη, στο έχουμε ήδη βρει! Το Thule Urban

Διαβάστε περισσότερα

Πολυαξονικά Φορτηγά DAF. Ανθεκτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα

Πολυαξονικά Φορτηγά DAF. Ανθεκτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα Πολυαξονικά Φορτηγά DAF Ανθεκτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα Πολυαξονικά οχήματα CF Σχεδιασμένα για σκληρή δουλειά Το CF αποτελεί ένα όχημα πολλαπλών εφαρμογών, σχεδιασμένο για βαριές δουλειές. Τα

Διαβάστε περισσότερα

Nissan: Παρουσιάστηκε το Navara στην Ελλάδα (vid.)

Nissan: Παρουσιάστηκε το Navara στην Ελλάδα (vid.) Nissan: Παρουσιάστηκε το Navara στην Ελλάδα (vid.) Τοόνομα της Nissan στην χώρα μας είναι βαρύ και αυτό ισχύει εκτός από τα επιβατικά και στα επαγγελματικά μοντέλα. Ίσως το σημαντικότερο από αυτά είναι

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγήστε την επανάσταση.

Οδηγήστε την επανάσταση. Mazda RX-8 Οδηγήστε την επανάσταση. Θυµάστε τι χαρά νιώσατε την πρώτη φορά που περπατήσατε; Θυµάστε εκείνο το πρωτόγνωρο συναίσθηµα ελευθερίας; Στη Mazda εµείς αυτό το συναίσθηµα το ονοµάζουµε Zoom-Zoom!

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση

Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση 29 Ιουνίου 2017 110 VARIO 125 BEAT 110 Το απλό δεν ήταν ποτέ τόσο εντυπωσιακό Κυβισμός: 125κ.εκ. Μέγιστη Ισχύς: 8,9 hp / 7.250 σ.α.λ. Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙ ΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΕΙ ΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Υ ΡΕΥΣΗΣ- ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (.Ε.Υ.Α.Α.Ν.) Ταχ. /νση: Λατούς 8 72 100 Άγιος Νικόλαος Πληροφορίες: Πεδιαδίτης Γεώργιος τηλ.: 28410 91219 fax: 28410 91211 Αριθµός Μελέτης : 17_2016

Διαβάστε περισσότερα

www.facebook.com/hondamotogreece ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ ΑΕΒΜΕ Λ. ΑΘΗΝΩΝ 71, 101 73 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ.: 210 3483.300, FAX: 210 3477.003 www.honda.gr Κ λ α σ σ ι κ ή γ ο η τ

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04 ΑΞΕΣΟΥΑΡ SPLASH SPORT Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Έτοιμη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,3h Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Έτοιμες για βαφή, δεν απαιτείται προεργασία. 0,5h Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO PRO LUDO Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Δύο ασύμμετρα ανοιγόμενες πίσω πόρτες με παράθυρο Αντιθαμβωτικό πίσω παράθυρο Πίσω υαλοκαθαριστήρας Φιμέ πλευρικά κρύσταλλα και κρύσταλλα

Διαβάστε περισσότερα

NV400 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ

NV400 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ NISSAN NV400 NV400 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ Γενικά χαρακτηριστικά κινητήρα hp 130 TCS Οδηγία καυσαερίων Euro 6b ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Τύπος κινητήρα M9T C7 (gen4 Single Turbo) Κυβισμός cc 2299 Τύπος ψεκασμού

Διαβάστε περισσότερα

Σφραγίδα Εξουσιοδοτηµένου Επισκευαστή ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΟ PEUGEOT 208

Σφραγίδα Εξουσιοδοτηµένου Επισκευαστή ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΟ PEUGEOT 208 Απευθυνθείτε στο ίκτυο Εξουσιοδοτηµένων Επισκευαστών PEUGEOT ώστε να ενηµερωθείτε για τη συµβατότητα των Αξεσουάρ µε την έκδοση του δικού σας αυτοκινήτου. Τα αξεσουάρ που παρουσιάζονται ισχύουν µέχρι εξαντλήσεως

Διαβάστε περισσότερα

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA ΝΕΟ ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA Το νέο Toyota Corolla σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας συναρπαστικής εποχής για το Νο 1 σε πωλήσεις αυτοκίνητο στον κόσμο. Με τη μοναδική υβριδική τεχνολογία 4ης γενιάς διαθέσιμη σε

Διαβάστε περισσότερα

Η επιθυμία εξισώνεται με την ανάγκη

Η επιθυμία εξισώνεται με την ανάγκη Η επιθυμία εξισώνεται με την ανάγκη Κατασκευασμένο με το πραγματικό DNA του TMAX, το σάς προσφέρει το στυλ, το γόητρο και την υψηλή ποιότητα ενός maxi σκούτερ σε συνδυασμό με την άνεση και την οικονομική

Διαβάστε περισσότερα

Οι Εγγυήσεις της Mazda

Οι Εγγυήσεις της Mazda Οι Εγγυήσεις της Mazda 3 χρόνια εγγύηση του αυτοκινήτου ή µέχρι τα 100.000 χιλιόµετρα. Η εγγύηση ενός καινούριου αυτοκινήτου MAZDA έχει διάρκεια 3 χρόνια ή 100.000 χιλιόµετρα, όποιο συπληρωθεί πρώτο. Ο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA6 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ATTRACTION Θερμαινόμενα καθίσματα μπροστά Θερμαινόμενο τιμόνι Αισθητήρες παρκαρίσματος (Εμπρός/Πίσω) Σύστημα προσαρμοστικών προβολέων μπροστά Κάμερα οπισθοπορείας

Διαβάστε περισσότερα

σειρά Ape ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

σειρά Ape ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ σειρά Ape Ε Ω ΚΑΙ ΕΞΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥΧΡΗΣΤΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Από το δεύτερο παγκόσµιο πόλεµο και µέχρι σήµερα οι τροχοί του έχουν ταξιδέψει στους δρόµους ολόκληρου του κόσµου,

Διαβάστε περισσότερα

Τηλ:

Τηλ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αρ. µελέτης : 26η/ 2016 ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Προµήθεια επιβατικών αυτοκινήτων για ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ την κάλυψη των αναγκών της /νσης /ΝΣΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

2 3 4 5 8 9 10 112 12 13 14 17 18 19 20 4 5 8 9 21 4 1 3 5 6 7 2 24 25 26 27 28 30 31 Trend Το Transt Mnbus διαθέτει ηλεκτρονικό σύστημα ευστάθειαςø1) ως στάνταρ εξοπλισμό. Το προηγμένο αυτό σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

Visia (Pro) STD SPECS

Visia (Pro) STD SPECS Visia (Pro) Εξοπλισµός Ατσάλινες ζάντες 16" µε ελαστικά 205 R16C (Chassis, KC), 255/70 R16 (DC) Μαύρος εµπρός προφυλακτήρας (KC, DC Chassis) Εµπρός προφυλακτήρας στο χρώµα του αµαξώµατος (DC) Μη προεξέχοντα

Διαβάστε περισσότερα

Κινητήρας Διαστάσεις

Κινητήρας Διαστάσεις MAZDA2 Επίπεδα Εξοπλισμού Τεχνικά Χαρακτηριστικά EMOTION CHALLENGE ATTRACTION Κινητήρας G75 Χωρητικότητα 1.496 1.496 1.496 1.496 /AT G115 Μέγιστη Ισχύς [kw (PS) / rpm] 55 (75) / 6,000 66 (90) / 6,000 66

Διαβάστε περισσότερα

08/2018. Επίσημος Εισαγωγέας - Διανομέας Ελλάδος

08/2018. Επίσημος Εισαγωγέας - Διανομέας Ελλάδος Σκοπός αυτού του ενημερωτικού φυλλαδίου είναι να σας κάνει μία πρώτη, συνοπτική παρουσίαση του νέου CR-V. Για πληροφορίες σχετικά με το μοντέλο μπορείτε να απευθυνθείτε στο επίσημο δίκτυο επιβατικών αυτοκινήτων

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Γενιά. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.newgrandvitara.gr

Νέα Γενιά. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.newgrandvitara.gr Νέα Γενιά 09/2008 99000-GVITA-008 ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ SUZUKI ΦΥΤΕΥΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ! Η Suzuki Motor Corporation και η Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε. διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιούν, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση,

Διαβάστε περισσότερα

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune Το eetle Dune Το eetle Cabriolet Dune Stage driving. Το eetle Dune και το eetle Cabriolet Dune μετατρέπουν τον δρόμο σε θεαματική πίστα, χάρη στις σπορ αναρτήσεις και το διευρυμένο μετατρόχιο αλλά και

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>>

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> The new Kia Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> Επαναπροσδιορίστε τη σκέψη σας! Διαγράψτε την παλιά νοοτροπία. Αποκτήστε την τελευταία έκδοση της οικογένειας του Kia Cee d. Το

Διαβάστε περισσότερα

Mazda BT-50. Διαμορφώστε το δικό σας Mazda BT-50

Mazda BT-50. Διαμορφώστε το δικό σας Mazda BT-50 Mazda BT-50 ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ Κεντρική Διεύθυνση ΠΟΛΥΚΡΑΤΟΥΣ 41, 104 42 ΑΘΗΝΑ Τηλ.: 210 5156000, Fax: 210 5156095 Τεχνική Εξυπηρέτηση - Ανταλλακτικά - Αξεσουάρ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 23-25, 145 64 ΚΑΛΥΦΤΑΚΗ Τηλ.: 210

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ

ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΗΣ VESPA ΜΕ ΤΗ ΣΠΟΡ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ, Η VESPA SPRINT ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΝΕΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA CX-5 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ EMOTION Ζάντες 17'' Μπροστά φώτα LED Cruise Control Ηλεκτρικά παράθυρα (Ε/Π) Εξυπνη υποβοήθηση πέδησης πόλης (SCBS) Tire Pressure Monitoring System (TPMS) Εξελιγμένο

Διαβάστε περισσότερα

NISSAN. e-nv200 EVALIA

NISSAN. e-nv200 EVALIA NISSAN e-nv200 EVALIA 40-60 min* ΤΑΧΕΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΙΚΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ 200 KM ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΛΗΣ 301 KM (ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΥΠΟΥ WLTP) 7H 30min WALLBOX 21H 30min ΦΟΡΤΙΣΗ ΣΕ ΟΙΚΙΑΚΗ ΠΡΙΖΑ *Ο χρόνος εξαρτάται από τις συνθήκες

Διαβάστε περισσότερα

σειρά Ape ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ Ape.indd 1 18/3/2009 1:00:36 µµ

σειρά Ape ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ Ape.indd 1 18/3/2009 1:00:36 µµ σειρά Ape ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ Ape.indd 1 18/3/2009 1:00:36 µµ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΞΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥΧΡΗΣΤΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και μέχρι σήμερα οι τροχοί

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή B 180 d Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μαύρο "night" Τροχός Ζάντες αλουμινίου[ 16"] 40.6 cm, 10 ακτινών Επένδυση Ύφασμα venlo μαύρο Διακοσμητικά

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟ TOYOTA ΝΕΟ TOYOTA YARIS ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΟΤΑ YARIS ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΦΥΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Η ΕΥΦΥΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ, ΓΕΜΑΤΗ ΣΤΥΛ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ολότελα νέο Toyota PROACE

Ολότελα νέο Toyota PROACE ALWAYS A BETTER WAY Ολότελα νέο Toyota PROACE Ο Επαγγελματίας Συνεργάτης σας! Εξοπλισμός Comfort Grade: Ατσάλινες ζάντες 16 ή 17 στο Αυτόματο (additional to Comfort): Αυτόματος πιλότος Ζάντες αλουμινίου

Διαβάστε περισσότερα

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV. Διαμορφωμένο 07/07/2018. Σύνολο 15.

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV. Διαμορφωμένο 07/07/2018. Σύνολο 15. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV Διαμορφωμένο 07/07/2018 Σύνολο 15.300 με ΦΠΑ /μήνα Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση 15.300 με ΦΠΑ /μήνα Εμφάνιση C3 AIRCROSS SUV συμπεριλαμβανόμενα Επίπεδο έκδοσης

Διαβάστε περισσότερα

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP Φτιαγμένο στα μέτρα της δουλειάς σας. Φτιαγμένο στα μέτρα της πόλης σας. Ο κατάλληλος σύμμαχος για τη δουλειά σας, το νέο Doblò Work Up είναι η ιδανική λύση για όσους χρειάζονται περισσότερο

Διαβάστε περισσότερα

Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ

Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ Το απόλυτο φορτηγό μεγάλων αποστάσεων Όταν πρόκειται για οικονομία καυσίμου, το θέμα δεν είναι μόνο πόση οικονομία μπορείτε να κάνετε

Διαβάστε περισσότερα

Mazda RX-8. Τεχνικά Χαρακτηριστικά, Εξοπλισμός και Χρώματα.

Mazda RX-8. Τεχνικά Χαρακτηριστικά, Εξοπλισμός και Χρώματα. Mazda RX-8 Τεχνικά Χαρακτηριστικά, Εξοπλισμός και Χρώματα. Τεχνικά Χαρακτηριστικά και Διαθεσιμότητα Μοντέλου Κινητήρες: Περιστροφικός κινητήρας RENESIS, 192 (141 kw) και 231 (170 kw) ίππων Δύο ρότορες

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση!

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση! Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση! Οι επιλογές σας είναι οι εξής: Μπορείτε να περνάτε το χρόνο σας καθηλωμένοι στη στάση του λεωφορείου, μέσα στο μετρό, αναζητώντας θέση να παρκάρετε ή μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

START κωδ.: 641006 MOUNTAIN BIKE START 26. Σκελετός C-T: 19 Hi-Ten Steel. Δισκοβραχίονας 42/34/24Τ. Φρένα V-Brakes. Πίσω ντεραγιέρ SHIMANO Tourney TZ

START κωδ.: 641006 MOUNTAIN BIKE START 26. Σκελετός C-T: 19 Hi-Ten Steel. Δισκοβραχίονας 42/34/24Τ. Φρένα V-Brakes. Πίσω ντεραγιέρ SHIMANO Tourney TZ START 26 MOUNTAIN BIKE Ξεκινήστε την ποδηλασία με το οικονομικότερο μοντέλο της UNIMAC. Ένα mountain bike 26, με χειριστήρια και πίσω σασμάν SHIMANO. Κατάλληλο για διαδρομές εκτός δρόμου ή στην πόλη. START

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Κωδικός Εικόνα Αξεσουάρ Νέου ALTO. Χρόνος Τοποθέτησης

Περιγραφή Κωδικός Εικόνα Αξεσουάρ Νέου ALTO. Χρόνος Τοποθέτησης Αξεσουάρ Νέου ALTO Εξωτερικό Στυλ Εµπρός κάτω αεροτοµή 990E0-68K02 Έτοιµη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,5 h Πίσω κάτω αεροτοµή 990E0-68K04 Έτοιµη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,5 h * εν µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική 205.040.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 24 993,27 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση: 001

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050 20.050 Κυβισμός (κ.εκ.)

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

Ανοίξτε δρόμο στον μύθο

Ανοίξτε δρόμο στον μύθο Racer Special Stone Ανοίξτε δρόμο στον μύθο Αρχικά ήταν το μέλλον Κομψή, Ιταλίδα, δικύλινδρη, με μια μοναδική ιστορία. Το πάθος, η συγκίνηση και η περιπέτεια χρόνο με το χρόνο δυναμώνουν... Η αναζήτηση

Διαβάστε περισσότερα

NISSAN NV300 VAN COMBI

NISSAN NV300 VAN COMBI NISSAN NV300 NISSAN NV300 VAN COMBI NV300 COMBI ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ L2H1 Αριθµός επιβατών 9 ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Μήκος mm 5399 Πλάτος / Πλάτος µε καθρέπτες mm 1956/2283 Ύψος mm 1971 Μεταξόνιο mm 3498

Διαβάστε περισσότερα

Ξεσηκώστε τη σκοτεινή πλευρά σας

Ξεσηκώστε τη σκοτεινή πλευρά σας Ξεσηκώστε τη σκοτεινή πλευρά σας Η έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει διασκέδαση, εξοικονόμηση χρημάτων και πραγματική απόλαυση! Τα πάντα σε αυτή την ευέλικτη naked μοτοσυκλέτα, από τη μεγάλη ροπή της μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνογνωσία Έμπειροι και πλήρως καταρτισμένοι τεχνικοί, με ειδικότητα στα Toyota και στα υβριδικά οχήματα.

Τεχνογνωσία Έμπειροι και πλήρως καταρτισμένοι τεχνικοί, με ειδικότητα στα Toyota και στα υβριδικά οχήματα. ALWAYS A BETTER WAY ΛΟΓΟΙ Χρηματοδοτικές λύσεις Ένα πλήρες πακέτο χρηματοδοτικών λύσεων, μέσω του προγράμματος ToyotaFlex με ευέλικτες επιλογές ή άλλων τυποποιημένων χρηματοδοτικών λύσεων μέσω εμπορικών

Διαβάστε περισσότερα

Οι εγγυήσεις της Mazda

Οι εγγυήσεις της Mazda Οι εγγυήσεις της Mazda 3 - χρόνια εγγύηση καινούριου αυτοκινήτου µέχρι τα 100.000 χιλιόµετρα Η εγγύηση καινούριου αυτοκινήτου της Mazda έχει διάρκεια 3 χρόνια µέχρι τα 100.000 χιλιόµετρα. Ο χιλιοµετρικός

Διαβάστε περισσότερα

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154 TIVOLI GA ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ & ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗ BAE FWD TD FWD DLX FWD DLX FWD A/T DLX 2 TONE FWD DLX 2 TONE FWD A/T ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 17.900 18.900 20.200 21.800 21.800 23.400 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

«Προµήθεια τεσσάρων (4) ηλεκτροκίνητων οχηµάτων για την.ε.υ.α. Καλαµάτας»

«Προµήθεια τεσσάρων (4) ηλεκτροκίνητων οχηµάτων για την.ε.υ.α. Καλαµάτας» Η Μ Ο Τ Ι Κ Η Ε Π Ι Χ Ε Ι Ρ Η Σ Η Υ Ρ Ε Υ Σ Η Σ - Α Π Ο Χ Ε Τ Ε Υ Σ Η Σ Κ Α Λ Α Μ Α Τ Α Σ. Ε. Υ. Α. Κ. «Προµήθεια τεσσάρων (4) ηλεκτροκίνητων οχηµάτων για την.ε.υ.α. Καλαµάτας» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 20.000,00

Διαβάστε περισσότερα

σειρά Ape ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

σειρά Ape ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ σειρά Ape Ε Ω ΚΑΙ ΕΞΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥΧΡΗΣΤΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Από το δεύτερο παγκόσµιο πόλεµο και µέχρι σήµερα οι τροχοί του έχουν ταξιδέψει στους δρόµους ολόκληρου του κόσµου,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKWAGEN ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) Polo

Διαβάστε περισσότερα

DUCATO NATURAL POWER

DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER Το όχημα έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί κανονικά με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει αυτόματο σύστημα εναλλαγής σε βενζίνη όταν το φυσικό αέριο πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM

MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM 300 IE ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΥΛ: Η VESPA GTS ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ. Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 300 cc, Ο ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΤΗ ΓΚΑΜΑ VESPA, ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Quargo ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΜΕΝΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

Quargo ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΜΕΝΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ σειρά Quargo Quargo QUARGO, Ο ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ Ευέλικτο, συμπαγές και αξιόπιστο: Το Quargo είναι το πιο ανταγωνιστικό επαγγελματικό όχημα που υπάρχει σήμερα στην αγορά. Το Quargo

Διαβάστε περισσότερα

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ drive the change ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ροζ μποεμ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ζαντες amperatrice 15" μαυρο nacre ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1.2 16V Σύστημα μετάδοσης κίνησης/κιβώτιο

Διαβάστε περισσότερα

MP3 YOURBAN: ΚΟΜΨΟ, ΣΥΜΠΑΓΕΣ, ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗ

MP3 YOURBAN: ΚΟΜΨΟ, ΣΥΜΠΑΓΕΣ, ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗ MP3 YOURBAN LT MP3 YOURBAN MP3 YOURBAN: ΚΟΜΨΟ, ΣΥΜΠΑΓΕΣ, ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11.

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο Διαμορφωμένο 04/07/2018 Σύνολο 11.950 με ΦΠΑ /μήνα Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση 11.950 με ΦΠΑ /μήνα Εμφάνιση C3 Hatchback 5 θυρο συμπεριλαμβανόμενα Επίπεδο

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder.

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Κορυφαία ισχύς για υψηλές απαιτήσεις. Το Arocs Loader και το Arocs Grounder. Για ιδιαίτερα υψηλό ωφέλιμο φορτίο και ακραία φορτία. Με το Arocs Loader και το

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03 ΝΕΟ FIESTA FORD FIESTA Παρουσίαση των μοντέλων Επιλέξτε το Fiesta που σας ταιριάζει. Διαθέσιμο σε μια σειρά από διαφορετικές σχεδιαστικές επιλογές, το νέο Ford Fiesta μπορεί να σας ικανοποιήσει, όποιες

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ DOBLO` CARGO FIAT PROFESSIONAL 1.4 B EURO 6 ABS 009 Ρυθµιζόµενο τιµόνι ως προς το ύψος 011 Υδραυλικό τιµόνι 014 Ηλεκτρικά παράθυρα 028 Εσωτερικά ρυθµιζόµενοι καθρέπτες 043 Πίνακας οργάνων µε στροφόµετρο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΝΕΟ ACTYON SPORTS ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ

ΤΟ ΝΕΟ ACTYON SPORTS ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ACTYON SPORTS ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ Ένας νέος ισχυρότερος κινητήρας, δυναμική σχεδίαση και μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου, είναι μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματα του νέου SUT της SsangYong. Το νέο Actyon

Διαβάστε περισσότερα

NISSAN NV300 NV300 COMBI & VAN VAN COMBI. Επιδόσεις & Στοιχεία καυσίµου (EURO6B)

NISSAN NV300 NV300 COMBI & VAN VAN COMBI. Επιδόσεις & Στοιχεία καυσίµου (EURO6B) NISSAN NV300 NISSAN NV300 VAN NV300 COMBI & VAN Επιδόσεις & Στοιχεία καυσίµου (EURO6B) NC ΕΚ ΟΣΕΙΣ 1.6ltr ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΑΜΑΞΩΜΑ ΟΧΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΣ ΡΥΠΩΝ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ ΕΠΙ ΟΣΕΙΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ VAN Τύπος Combi Τύπος καυσίµου

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA MXḅ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ EMOTION CHALLENGE ATTRACTION Κινητήρες Χωρητικότητα 1.496 1.496 1.998 1.998 1.759 /AT Μέγιστη Ισχύς [kw (PS) / rpm] 97 (132) / 7.000 97 (132) / 7.000 135 (184)

Διαβάστε περισσότερα

Renault Laguna

Renault Laguna Renault Laguna 2000 1.CREDITLINE ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΕ ΔΟΣΕΙΣ! ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ευέλικτοι με σύντομες διαδικασίες, δεκτά γραμμάτια

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Opel Agila: Φιλικό, Δυναμικό, Ευέλικτο

Νέο Opel Agila: Φιλικό, Δυναμικό, Ευέλικτο Μάρτιος 2008 Η Opel στο 78 ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης Νέο Opel Agila: Φιλικό, Δυναμικό, Ευέλικτο Φιλοσοφία: Πεντάθυρο όχημα ενός όγκου με πέντε κανονικά καθίσματα Λειτουργικότητα: Πολυμορφικό

Διαβάστε περισσότερα

Σκοτεινή αχτίδα. MT-10

Σκοτεινή αχτίδα. MT-10 Σκοτεινή αχτίδα Ισχύς. Ροπή. Ευελιξία. Η MT-10 είναι η μοτοσυκλέτα που περιμένατε. Είναι η πιο ισχυρή MT που δημιουργήθηκε ποτέ. Και ήρθε η ώρα να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο του σκότους. Έχετε οδηγήσει

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Η BMW τόλμησε και μετονόμασε την ανοικτή έκδοση, την Coupe και την Gran Coupe, της σειράς 3, σε σειρά 4 το 2013. Η ιστορική αυτή επιλογή, μόνο σαν θετική μπορεί να κριθεί, μιας

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά 5GL. Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC)

Σειρά 5GL. Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC) Σειρά 5GL Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC) 2 Τρακτέρ σειράς 5GL Επισκόπηση 5G Χαμηλού προφίλ Μια καινούργια λύση από την John Deere Μπορεί να είναι μικρό σε μεγεθος και ευέλικτο,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ THE ALL NEW KIA ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ Ας δημιουργήσουμε ένα αντικείμενο πόθου, είπε ο Υπεύθυνος Σχεδιασμού της Kia, Peter Schreyer, στην ομάδα διεθνών σχεδιαστών του. Το σχέδιό του

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό obsidian μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος C 200 d Κατασκευαστική 205.037.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 31 049,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0420 0440 0442 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης & Συντήρησης"

Διαβάστε περισσότερα

Αποκτήστε μια μεγάλη ιδέα για την επιχείρησή σας. Νέο YarisVan.

Αποκτήστε μια μεγάλη ιδέα για την επιχείρησή σας. Νέο YarisVan. Νέο YarisVan Αποκτήστε μια μεγάλη ιδέα για την επιχείρησή σας. Νέο YarisVan. Βάλτε μπρος στην επιχείρησή σας με οδηγό το νέο YarisVan. Μια μεγάλη ιδέα που γεμίζει την επαγγελματική σας ζωή με έξυπνες λύσεις

Διαβάστε περισσότερα

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE SANDERO WLTP 1.0 75hp LIFE 1.0 75hp STYLE ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH * 9.980 10.780 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΜΩΝ * 7.772,59 8.395,64 Κατανάλωση (μικτή) lt/100χλμ Εκπομπές CO 2 (g/χλμ)

Διαβάστε περισσότερα

NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO

NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO NV200 NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Μαύρες εξωτερικές χειρολαβές Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Μεγάλα τάσια τροχών Ζάντες ατσάλινες 14 µε ελαστικά 175/70

Διαβάστε περισσότερα

RADT-AR Υψηλό RADT-GR Υψηλό 43 43, RAPDT-GR Υψηλό Μεσαίο

RADT-AR Υψηλό RADT-GR Υψηλό 43 43, RAPDT-GR Υψηλό Μεσαίο ΔΙΑΤΑΞΗ / ΥΨΟΣ ΣΑΣΙ / ΜΕΤΑΞΟΝΙΟ (διαστάσεις σε dm) Πλαίσιο RAD-L90 X-High 34 37 40 46 Υψηλό 34 35 37 40 43 46 49 52 56 60 RAD-GR Υψηλό 34 37 40 43 46 49 52 56 60 63 65 67 Μεσαίο 37 40 43 46 49 52 56 60

Διαβάστε περισσότερα

Ζάκυνθος 27/11/ 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Ζάκυνθος 27/11/ 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ζάκυνθος 27/11/ 2013 Αρ. πρωτ.: OIK 67868/8956 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Μάργαρη Ιωάννα Τηλ:

Διαβάστε περισσότερα

Seat 1500 (1963) Written by cordova

Seat 1500 (1963) Written by cordova Το 1965 η Seat παρουσίασε στην αγορά το Seat 1500 (δύο χρόνια πριν -1963- είχε παρουσιαστεί στην έκθεση αυτοκινήτου της Βαρκελώνης). Λόγω του μεγαλύτερου και ισχυρότερου κινητήρα, των χώρων που πρόσφερε

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑ NV200 NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Μαύρες εξωτερικές χειρολαβές Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Μεγάλα τάσια τροχών Ζάντες ατσάλινες 14 µε ελαστικά 175/70

Διαβάστε περισσότερα