ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΟΥ ΕΞΥΠΝΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΟΥ ΕΞΥΠΝΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ"

Transcript

1 ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΟΥ ΕΞΥΠΝΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η εταιρεία δεν θα ευθύνεται για οποιαδήποτε ζητήματα και προβλήματα που προκαλούνται από το Internet, δρομολογητές (router) Wi-Fi και έξυπνες συσκευές. Για περαιτέρω βοήθεια, επικοινωνήστε με τον αρχικό πάροχο. CS375U-APP(OSK103)

2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ...1 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ... 1 ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ... 1 ΤΕΧΝΙΚΗ ΛΥΣΗ... 2 Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ... 4 ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΙ ΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ιά του παρόντος, δηλώνουμε ότι αυτό το έξυπνο κλιματιστικό συμμορφώνεται με τις βασικές απαιτήσεις και άλλες σχετικές διατάξεις της οδηγίας 1999/5/ΕΚ. Μπορείτε να αποτανθείτε στον εκπρόσωπο πωλήσεων για τη δήλωση συμμόρφωσης. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Μοντέλο: OSK103 Πρότυπο:IEEE b/g/n Τύπος κεραίας:εξωτερική παντοκατευθυντική κεραία, Συχνότητα:WIFI: 2.4G Μέγιστη μεταδιδόμενη ισχύς: 15dBm Μέγ. θερμοκρασία λειτουργίας:0 O C~45 O C/32 O F~113 O F. Υγρασία λειτουργίας:10%~85% Ισχύς εισόδου:dc 5V/300Ma ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Εξυπηρετούμενο σύστημα: IOS, Android. (Υπόδειξη:IOS 7.0 ή μεταγενέστερη έκδοση Android 4.0 ή μεταγενέστερη έκδοση) Λόγω ειδικής κατάστασης που μπορεί να εκδηλωθεί, ορίζουμε ρητά τα παρακάτω: εν είναι όλα τα συστήματα Andriod και IOS συμβατά με το Midea Air APP. εν φέρουμε ευθύνη για οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει συνεπεία ασυμβατότητας. Στρατηγική ασφαλείας ασύρματης επικοινωνίας Το Smart kit υποστηρίζει μόνο κρυπτογράφηση WPA-PSK/WPA2- PSK και ουδεμία κρυπτογράφηση. Συνιστάται κρυπτογράφηση WPA-PSK/WPA2-PSK. Για περισσότερες πληροφορίες ελέγξτε την ιστοσελίδα εξυπηρέτησης.

3 Η κάμερα του Smart Phone πρέπει να έχει ανάλυση 5 million pixel ή περισσότερα για να γίνει καλή σάρωση του κωδικού QR. Λόγω των διαφορετικών συνθηκών του δικτύου, ωστόσο, μερικές φορές μπορεί να εμφανιστεί εξάντληση του χρονικού ορίου αίτησης, συνεπώς είναι αναγκαίο να γίνει ξανά η διαμόρφωση δικτύου. Λόγω των διαφόρων χαρακτηριστικών του δικτύου, μερικές φορές η διεργασία ελέγχου μπορεί να επιστρέψει λήξη του χρονικού ορίου. Εάν σημειωθεί μια τέτοια κατάσταση, μη νομίσετε ότι έχει γίνει κάποιο σφάλμα, η οθόνη επί της συσκευής και το APP ενδέχεται να μην είναι τα ίδια. ΤΕΧΝΙΚΗ ΛΥΣΗ Απαραίτητες συσκευές για τη χρήση του έξυπνου κλιματιστικού 1) Smart Phone 2) Έξυπνο κλιματιστικό (Smart) 3) ρομολογητής WIFI Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 1. Εγκατάσταση εφαρμογής 1) Χρήστες Iphone:σκανάρετε τον κωδικό QR ή μεταβείτε στο App Store και αναζητήστε την εφαρμογή Midea Air και κατεβάστε την. 2).Χρήστες Android:σκανάρετε τον κωδικό QR ή μεταβείτε στο Google Play, αναζητήστε την εφαρμογή Midea Air και κατεβάστε την 2. Ορισμός κλιματιστικού σε λειτουργία AP Η διαδικασία περιλαμβάνει τα εξής βήματα: 1) Συνδέστε την τροφοδοσία ρεύματος στο AC και πατήστε το πλήκτρο ' + ' και το πλήκτρο EYE ταυτόχρονα για ένα δευτερόλεπτο για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία AP. 2) Όταν στο κλιματιστικό εμφανιστεί το < AP', αυτό σημαίνει ότι το AC WIFI έχει ήδη περάσει στη ρύθμιση δικτύου WIFI. Φιλική υπενθύμιση: Όταν το AC WIFI έχει εισέλθει σε λειτουργία ρύθμισης δικτύου WIFI, το τηλεχειριστήριο του κλιματιστικού δεν μπορεί να ανοίξει το AC. Θα πρέπει να περιμένει 8 λεπτά ή όταν το κλιματιστικό τελειώσει τη διαμόρφωση δικτύου, το ασύρματο τηλεχειριστήριο μπορεί να ρυθμίζει κανονικά το κλιματιστικό.

4 3. Καταχώρηση χρήστη και διαμόρφωση δικτύου Βεβαιωθείτε ότι η κινητή συσκευή σας είναι συνδεδεμένη με το δρομολογητή Wifi. Ακόμα, ο δρομολογητής Wifi έχει ήδη συνδεθεί στο Internet προτού γίνει η εγγραφή του χρήστη και η διαμόρφωση του δικτύου. ΠΡΟΣΟΧΗ: Είναι προτιμότερο να συνδεθείτε στα εισερχόμενα του σας και να ενεργοποιήσετε το λογαριασμό εγγραφής σας κάνοντας κλικ στη σύνδεση, στην περίπτωση που ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασης. Είναι αναγκαίο να ξεχάσετε οποιοδήποτε άλλο δίκτυο βρίσκεται τριγύρω και να φροντίσετε η συσκευή Android ή IOS απλά να συνδέεται στο δίκτυο WIFI που θέλετε να διαμορφώσετε. Βεβαιωθείτε ότι η λειτουργία WIFI της συσκευής Android ή IOS λειτουργεί κανονικά και μπορεί αυτόματα να συνδεθεί ξανά στο αρχικό σας δίκτυο WIFI. Χρήση της συσκευής Android για την εκτέλεση της ιαμόρφωσης δικτύου Κάντε κλικ στο «ημιουργία Λογαριασμού» Εισαγάγετε τη διεύθυνση σας και τον κωδικό πρόσβασης και κατόπιν κάντε κλικ στο «Εγγραφή». 3 Πατήστε "+" 4 Σκανάρετε τον κωδικό QR

5 Χρήση της συσκευής IOS για την εκτέλεση της ιαμόρφωσης δικτύου Επιλέξτε το δικό σας δίκτυο WiFi, για παράδειγμα My Home (η εικόνα είναι μόνο ενδεικτική) Η διαμόρφωση έγινε με επιτυχία, μπορείτε να δείτε τη συσκευή στη λίστα. Σκανάρετε τον κωδικό QR Πατήστε "+" Εισάγετε το δικό σας κωδικό πρόσβασης του δρομολογητή WiFi και κάντε κλικ στο OK

6 ιαβάστε την παραπάνω οδηγία και πατήστε το πλήκτρο "Home" για να επιστρέψετε στη διεπαφή της συσκευής. Κάντε κλικ στις ρυθμίσεις για να εισέλθετε στη σελίδα ρυθμίσεων, επιλέξτε WLAN/WIFI. Επιλέξτε το δίκτυο ac XXXX Εισαγάγετε τον προεπιλεγμένο κωδικό πρόσβασης: και κάντε κλικ στο «Σύνδεση»

7 Η διαμόρφωση έγινε με επιτυχία, μπορείτε να δείτε τη συσκευή στη λίστα. Επιστρέψτε στην εφαρμογή "Midea Air" και κάντε κλικ στο Επόμενο Επιλέξτε το δικό σας δίκτυο WiFi, για παράδειγμα My Home (η εικόνα είναι μόνο ενδεικτική) Εισάγετε το δικό σας κωδικό πρόσβασης του δρομολογητή WiFi και κάντε κλικ στο OK ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κατά την ολοκλήρωση της διαμόρφωσης δικτύου, η εφαρμογή θα εμφανίσει τις λέξεις ένδειξης επιτυχίας στην οθόνη. Λόγω των διαφορών σε κάθε περιβάλλον Internet, είναι πιθανόν η κατάσταση της συσκευής να δείχνει «offline». Εάν σημειωθεί αυτή η κατάσταση, ο χρήστης θα πρέπει να σβήσει το κλιματιστικό και να το ανάψει ξανά. Μετά από μερικά λεπτά, θα χρειαστεί η εκτέλεση λειτουργίας ανανέωσης προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι η κατάσταση της συσκευής γίνεται «online».

8 ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ Φροντίστε τόσο η κινητή συσκευή σας όσο και το κλιματιστικό να συνδέονται στο Internet πριν από τη χρήση της εφαρμογής για τον έλεγχο του κλιματιστικού μέσω Internet, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα: Εισαγάγετε το λογαριασμό και τον κωδικό πρόσβασής σας, κάντε κλικ στο «Σύνδεση» Επιλέξτε το επιθυμητό κλιματιστικό για να εισέλθετε στην κύρια διεπαφή ελέγχου. Έτσι, ο χρήστης μπορεί να έχει τον έλεγχο της κατάστασης on/off των κλιματιστικών, της θέσης λειτουργίας, της θερμοκρασίας, της ταχύτητας ανεμιστήρα κλπ. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάντε κλικ στο «Ανακάλυψη» και κατόπιν ο χρήστης μπορεί να ανακαλύψει τα διάφορα προϊόντα. εν είναι όλες οι λειτουργίες της εφαρμογής διαθέσιμες επάνω στο κλιματιστικό. Για παράδειγμα: Οι λειτουργίες ECO, Turbo, Left και Right Swing, Up και Down swing, συμβουλευθείτε το εγχειρίδιο χρήστη για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες.

9 ΕΙ ΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ Συμπεριλαμβανομένων των εξής: Timer on, Timer off, Sleep, Check. Timer on/ Timer off Σε εβδομαδιαία βάση, ο χρήστης μπορεί να προγραμματίζει το άναμμα ή κλείσιμο του κλιματιστικού σε συγκεκριμένη ώρα. Ο χρήστης μπορεί να επιλέγει επίσης την κυκλοφορία έτσι ώστε το κλιματιστικό να βρίσκεται υπό προγραμματισμένο έλεγχο σε εβδομαδιαία βάση. Κάνοντας κλικ στο «Me» ο χρήστης μπορεί να ελέγξει και να κάνει επεξεργασία των προσωπικών πληροφοριών του.

10 Ύπνος (Sleep) Ο χρήστης μπορεί να ρυθμίζει τον άνετο ύπνο του με τη ρύθμιση της επιθυμητής θερμοκρασίας.

11 Έλεγχος (Check) Ο χρήστης μπορεί να ελέγξει απλά την κατάσταση λειτουργίας του κλιματιστικού με αυτή τη λειτουργία. Όταν ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, μπορεί να εμφανίζει τις κανονικές τιμές, τις μη-κανονικές τιμές και λεπτομερείς πληροφορίες.

12 ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Αυτή η συσκευή συμμορφώνεται με το Μέρος 15 των Κανόνων FCC και το RSS 210 του «Industry & Science Canada». Η λειτουργία υπόκειται στις παρακάτω δυο προϋποθέσεις: (1) Η συσκευή αυτή δεν επιτρέπεται να προκαλεί επιζήμιες παρεμβολές και (2) η συσκευή αυτή πρέπει να δέχεται τυχόν παρεμβολές που ενδεχομένως θα λάβει, περιλαμβανομένων παρεμβολών που ενδεχομένως να προκαλέσουν ανεπιθύμητη λειτουργία. Να χειρίζεστε τη συσκευή μόνο σύμφωνα με τις παρεχόμενες οδηγίες. Αυτή η συσκευή συμμορφώνεται με τα όρια έκθεσης σε ακτινοβολία κατά FCC και IC που προβλέπονται για μη ελεγχόμενο περιβάλλον. Προκειμένου να αποφευχθεί η πιθανότητα υπέρβασης των ορίων έκθεσης σε ασύρματη ακτινοβολία των FCC και IC, τα άτομα δεν πρέπει να πλησιάζουν την κεραία πλησιέστερα από 20 cm (8 ίντσες) κατά την κανονική λειτουργία. Αλλαγές ή μετατροπές που δεν είναι ρητά εγκεκριμένες από τον υπεύθυνο για την συμβατότητα φορέα μπορεί να ακυρώσουν το δικαίωμα του χρήστη να λειτουργεί την συσκευή.

Οδηγίες Χρήσης του SMART AC

Οδηγίες Χρήσης του SMART AC Οδηγίες Χρήσης του SMART AC GR Δήλωση Συμμόρφωσης Δια του παρόντος, δηλώνουμε ότι αυτό το A/C είναι εναρμονισμένο με τις απαραιτητες απαιτήσεις και άλλες σχετικές διατάξεις της Directive 1999/5/EC. Σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

AIR CONDITIONING SYSTEMS WiFi FUNCTION. AIR CONDITIONING SYSTEMS WiFi FUNCTION ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

AIR CONDITIONING SYSTEMS WiFi FUNCTION. AIR CONDITIONING SYSTEMS WiFi FUNCTION ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Scan here to download the latest version of this manual. AIR CONDITIONING SYSTEMS WiFi FUNCTION AIR CONDITIONING SYSTEMS WiFi FUNCTION ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Σαρώστε εδώ για να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήστη για Wi-Fi Εφαρμογή κλιματιστικών APP

Εγχειρίδιο Χρήστη για Wi-Fi Εφαρμογή κλιματιστικών APP Εγχειρίδιο Χρήστη για Wi-Fi Εφαρμογή κλιματιστικών APP Σαρώστε τον Κωδικό Γρήγορης Αναγνώρισης (QRC) με το κινητό σας τηλέφωνο για να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την Wi-Fi Εφαρμογή κλιματιστικού APP.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες ενεργοποίησης WiFi

Οδηγίες ενεργοποίησης WiFi Λειτουργία ενεργοποίησης Βεβαιωθείτε ότι η «έξυπνη» συσκευή σας χρησιμοποιεί λειτουργικό σύστημα Android ή IOS. Η κλιματιστική μονάδα μπορεί να συνδεθεί το πολύ με 4 συσκευές. Μέθοδος 1: Στο επίσημο site

Διαβάστε περισσότερα

MIDEA Smart Χρήση για Air Conditions

MIDEA Smart Χρήση για Air Conditions MIDEA Smart Χρήση για Air Conditions Εισαγωγή Παλαιότερα Το Air condition μπορεί να ελέγχεται από smart phones Εισαγωγή Τι είναι το WιFι air-condition? τα Air condition μπορούν να ελέγχονται μέσω smart

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. 3 Επιλέξτε χώρα. 1 Πατήστε Register (Εγγραφή) 4 Εισαγάγετε όνομα χρήστη. 2 Εισαγάγετε διεύθυνση

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. 3 Επιλέξτε χώρα. 1 Πατήστε Register (Εγγραφή) 4 Εισαγάγετε όνομα χρήστη. 2 Εισαγάγετε διεύθυνση 1120490401 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Toshiba Home AC Control Επισκεφτείτε το κατάστημα εφαρμογών στη συσκευή σας για να πραγματοποιήσετε λήψη καινα εγκαταστήσετε την εφαρμογή Toshiba Home AC Control. Υποστήριξη

Διαβάστε περισσότερα

mybigo app - Οδηγός Εγκατάστασης Android

mybigo app - Οδηγός Εγκατάστασης Android mybigo app - Οδηγός Εγκατάστασης Android Εγκατάσταση εφαρμογής BigO στο κινητό τηλέφωνο Προϋποθέσεις Android OS 5.0 και νεότερο Λογαριασμό Google για πρόσβαση στο Play Store Ενεργοποιημένο Bluetooth Σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για εφαρμογή WiFi ΑC

Οδηγίες χρήσης για εφαρμογή WiFi ΑC Οδηγίες χρήσης για εφαρμογή WiFi ΑC Σκανάρετε τον παραπάνω κωδικο QR με το κινητό σας για να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στο κινητό σας. Σημείωση: Το κινητό σας θα πρέπει να διαθέτει εφαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για εφαρμογή WiFi ΑC

Οδηγίες χρήσης για εφαρμογή WiFi ΑC Οδηγίες χρήσης για εφαρμογή WiFi ΑC Σκανάρετε τον παραπάνω κωδικο QR με το κινητό σας για να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στο κινητό σας. Σημείωση: Το κινητό σας θα πρέπει να διαθέτει εφαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομος οδηγός. Smart Thermostat RDS110, RDS120

Σύντομος οδηγός. Smart Thermostat RDS110, RDS120 Σύντομος οδηγός Smart Thermostat RDS110, RDS120 el Καλωσορίσατε! Αυτός ο Σύντομος οδηγός σας καθοδηγεί ώστε: o Να συνδέσετε το θερμοστάτη στο Internet. o Να ρυθμίσετε το θερμοστάτη ώστε να λειτουργεί με

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομος οδηγός. Smart Thermostat RDS110

Σύντομος οδηγός. Smart Thermostat RDS110 Σύντομος οδηγός Smart Thermostat RDS110 el Καλωσορίσατε! Αυτός ο Σύντομος οδηγός σας καθοδηγεί ώστε: o Να συνδέσετε το θερμοστάτη στο Internet. o Να ρυθμίσετε το θερμοστάτη ώστε να λειτουργεί με το σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ενεργοποιήστε το WiFi του κινητού σας τηλεφώνου. Συνδέστε το κινητό σας σε κάποιο δίκτυο.

Εγχειρίδιο χρήσης. Ενεργοποιήστε το WiFi του κινητού σας τηλεφώνου. Συνδέστε το κινητό σας σε κάποιο δίκτυο. Εγχειρίδιο χρήσης Ενεργοποιήστε το WiFi του κινητού σας τηλεφώνου. Συνδέστε το κινητό σας σε κάποιο δίκτυο. Κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή «Amaryllo». Συνδέστε το micro USB καλώδιο στην πρίζα.

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης

Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης Σύστημα οικιακού κινηματογράφου Blu-ray Disc /DVD BDV-NF7220 EL Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης BDV-NF7220 1 Περιεχόμενα συσκευασίας/ρύθμιση των ηχείων BDV-NF7220 2 Σύνδεση της τηλεόρασης Κύρια μονάδα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης YOOSEE & YYP2P

Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης YOOSEE & YYP2P Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης YOOSEE & YYP2P (Συμβατό με τα μοντέλα AQ-7101VKW, AQ-7103VSW, AQ-7104VBW, AQ-7105VSW) Συνοπτική απλοποιημένη παρουσίαση της λειτουργικής διαδικασίας I. Γνωρίστε την κάµερά σας

Διαβάστε περισσότερα

1. Κάντε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής στο κινητό σας.

1. Κάντε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής στο κινητό σας. 1. Κάντε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής στο κινητό σας. Efergy Aircontrol Βεβαιωθείτε ότι το κινητό σας έχει σύνδεθει στο ίδιο WiFi δίκτυο, που είναι τοποθετημένη η συσκευή AirControl. Κάντε λήψη της

Διαβάστε περισσότερα

WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 2Η

WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 2Η ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 2Η 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ WiFi V-Timer... 3 2. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ WiFi V-Timer... 4 3. ΤΟΠΙΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ WiFi V-Timer... 5 4. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ AHI CARRIER ΝΟΤΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΟΥ 18, ΑΘΗΝΑ 10442, ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΛ: +30-210-6796300.

Διαβάστε περισσότερα

Για τους Χρήστες του RICOH Smart Device Connector: Διαμόρφωση του Μηχανήματος

Για τους Χρήστες του RICOH Smart Device Connector: Διαμόρφωση του Μηχανήματος Για τους Χρήστες του RICOH Smart Device Connector: Διαμόρφωση του Μηχανήματος ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. Για όλους τους χρήστες Εισαγωγή... 3 Τρόπος ανάγνωσης του παρόντος εγχειριδίου...3 Εμπορικά σήματα...4

Διαβάστε περισσότερα

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη 1.1 Σύνδεση Βήμα 1. Συνδέστε το φορτισή στην πρίζα και το καλώδιο στο tvbox Βήμα 2. Συνδέστε το καλώδιο HDMI στην τηλεόραση Βήμα 3. Συνδέστε το δικτύου στο Ethernet 01

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Smart Access Διαδικασία λειτουργίας

Smart Access Διαδικασία λειτουργίας Smart Access Διαδικασία λειτουργίας A. Προϋποθέσεις... 2 1. Συμβατότητα smartphone... 2 2. Επιλογή καλωδίων... 2 a. Συσκευές Apple (iphone 4/4S)... 2 b. Συσκευές Apple (iphone 5/5c/5s)... 2 c. Συσκευές

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD για εξωτερικούς χώρους v3.14

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD για εξωτερικούς χώρους v3.14 Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD για εξωτερικούς χώρους v3.14 Περιεχόμενα συσκευασίας 1 Εισαγωγή στο υλικό Εξωτερική περιγραφή ΔΙΑΦΟΡΕΣ Μοντέλο Κεραία PoE Alarm

Διαβάστε περισσότερα

Επικοινωνήστε με την Τράπεζα Πειραιώς

Επικοινωνήστε με την Τράπεζα Πειραιώς Χρήσης 1 Επικοινωνήστε με την Τράπεζα Πειραιώς Kαταγράψτε εδώ τους κωδικούς που βρίσκονται στο email ενεργοποίησης της υπηρεσίας που έχετε παραλάβει από την Τράπεζα Πειραιώς. Θα τους χρειαστείτε σε κάθε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εγκατάστασης

Οδηγίες εγκατάστασης Οδηγίες εγκατάστασης Σύστημα momit Home Παρουσίαση προιόντων Χαρακτηριστικά Πιθανοί συνδυασμοί Εγκατάσταση Παρελκόμενα Μονάδα επικοινωνίας Θερμοστάτης Μονάδα ασύρματης λειτουργίας Εξατομίκευση θερμοστάτη

Διαβάστε περισσότερα

Συνδέστε την οικιακή συσκευή σας - με το μέλλον.

Συνδέστε την οικιακή συσκευή σας - με το μέλλον. Συνδέστε την οικιακή συσκευή σας - με το μέλλον. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης el_pcg_koch_induction_lightslider_se_9001296414.indd 1 06.04.17 16:55 Το μέλλον τώρα ξεκινά στο σπίτι σας! Σας συγχαίρουμε που

Διαβάστε περισσότερα

Συνδέστε την οικιακή συσκευή σας με το μέλλον.

Συνδέστε την οικιακή συσκευή σας με το μέλλον. Συνδέστε την οικιακή συσκευή σας με το μέλλον. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης 1 OT-eileger_EU-DE_Siemens_el-GR.indd 1 06.02.17 09:40 Το μέλλον τώρα ξεκινά στο σπίτι σας! Σας συγχαίρουμε που επιλέξατε το Home

Διαβάστε περισσότερα

Κατάσταση: Έτοιμο. Ψάχνει για σύνδεση στο internet.

Κατάσταση: Έτοιμο. Ψάχνει για σύνδεση στο internet. ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 1. Εγκατάσταση κεντρικής μονάδας Σύνδεση της κεντρικής μονάδας a) Συνδέστε το τροφοδοτικό στην κεντρική μονάδα, b) Συνδέστε το καλώδιο LAN στην κεντρική μονάδα και το router

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ KA-PT04 ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΈΞΑΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ, ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΉ ΤΟ ΠΑΡΌΝ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΠΡΟΤΟΎ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ ΚΑΙ ΦΥΛΆΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΉ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi

Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi Συνδέσεις Wi-Fi με τον Εκτυπωτή Σύνδεση με έναν υπολογιστή μέσω δρομολογητή Wi-Fi Σύνδεση με ένα υπολογιστή απευθείας Σύνδεση με μια έξυπνη συσκευή μέσω δρομολογητή Wi-Fi Σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Συνδέστε την οικιακή συσκευή σας - με το μέλλον.

Συνδέστε την οικιακή συσκευή σας - με το μέλλον. Συνδέστε την οικιακή συσκευή σας - με το μέλλον. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης el_pcg_kochfeld_tft_se_9001296415.indd 1 08.06.17 07:59 Το μέλλον τώρα ξεκινά στο σπίτι σας! Σας συγχαίρουμε που επιλέξατε το

Διαβάστε περισσότερα

Smart TV stick D2. GR Εγχειρίδιο χρήστη. Android HDMI SmartTV dongle

Smart TV stick D2. GR Εγχειρίδιο χρήστη. Android HDMI SmartTV dongle Smart TV stick D2 Android HDMI SmartTV dongle Διπύρηνο έως 1.6 GHz - RAM: 1 GB, ROM: 4 GB - Android JellyBean 4.2 - WiFi 802.11 b/g/n - Υποστήριξη για κάρτα microsdhc - Google Play - Υποστήριξη ασύρματου

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. Ασύρματη κάμερα. IP MJPEGγια εξωτερικούς χώρους V3.14

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. Ασύρματη κάμερα. IP MJPEGγια εξωτερικούς χώρους V3.14 Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης Ασύρματη κάμερα IP MJPEGγια εξωτερικούς χώρους V3.14 Περιεχόμενα συσκευασίας 1 Εισαγωγή στο υλικό Εξωτερική περιγραφή ΔΙΑΦΟΡΕΣ Μοντέλο Pan/Tilt Κεραία POE FI8904W FI8905W FI8905E

Διαβάστε περισσότερα

CJB1JM0LCAKA. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

CJB1JM0LCAKA. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης CJB1JM0LCAKA Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Γνωριμία με το ρολόι σας Ηχείο Θύρα φόρτισης Πλήκτρο λειτουργίας Πιέστε παρατεταμένα για 3 δευτ. για ενεργοποίηση/ απενεργοποίηση. Πιέστε παρατεταμένα για 10 δευτ.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD περιστροφής / κλισης για εσωτερικούς χώρους v3.14

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD περιστροφής / κλισης για εσωτερικούς χώρους v3.14 Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD περιστροφής / κλισης για εσωτερικούς χώρους v3.14 Περιεχόμενα συσκευασίας 1 Εισαγωγή στο υλικό Εξωτερική περιγραφή ΔΙΑΦΟΡΕΣ Μοντέλο

Διαβάστε περισσότερα

Boingo Wi-Fi για Κατόχους Platinum Bonus Mastercard. Οδηγίες χρήσης

Boingo Wi-Fi για Κατόχους Platinum Bonus Mastercard. Οδηγίες χρήσης Boingo Wi-Fi για Κατόχους Platinum Bonus Mastercard Οδηγίες χρήσης Τι είναι το Boingo Wi-Fi Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με απεριόριστη, γρήγορη και υψηλής ποιότητας πρόσβαση σε ασύρματο δίκτυο Wi-Fi.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Σύνδεσης (για Φωτογραφικές Μηχανές D-SLR)

Οδηγός Σύνδεσης (για Φωτογραφικές Μηχανές D-SLR) SB7J01(1J)/ 6MB4121J-01 Οδηγός Σύνδεσης (για Φωτογραφικές Μηχανές D-SLR) Gr Πίνακας περιεχομένων Εισαγωγή...2 Το Περιβάλλον Εργασίας...2 Προβλήματα με τη Σύνδεση;...2 Περισσότερα για το SnapBridge...2

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ Ο σχεδιασμός και τα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση, για λόγους βελτίωσης του προϊόντος. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο EX2700

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο EX2700 Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργοποιηθείτε. Κινηθείτε. Παρακολουθήστε τις επιδόσεις σας

Ενεργοποιηθείτε. Κινηθείτε. Παρακολουθήστε τις επιδόσεις σας Ενεργοποιηθείτε. Κινηθείτε. Παρακολουθήστε τις επιδόσεις σας 6000 ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΣΑΣ Είναι η συσκευή του κινητού σας συμβατή; Επισκεφθείτε το δικτυακό τόπο www.ihealthlabs.com για να το διαπιστώσετε!

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Τα Windows 8.1 και τα Windows RT 8.1 είναι βασισμένα στα Windows 8 και στα Windows RT, για να σας προσφέρουν βελτιώσεις στην εξατομίκευση, την αναζήτηση, τις εφαρμογές,

Διαβάστε περισσότερα

QUICK INSTALLATION GUIDE

QUICK INSTALLATION GUIDE Wireless AC1200 Dual Band ACCess Point QUICK INSTALLATION GUIDE ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ Wireless AC1200 Dual Band Access Point Σημείωση: Με δύο αποσπώμενες κεραίες. ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ KA-DM0 ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΈΞΑΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ, ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΉ ΤΟ ΠΑΡΌΝ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΠΡΟΤΟΎ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ ΚΑΙ ΦΥΛΆΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΉ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης

Εγχειρίδιο εγκατάστασης 4P359542-2S Προσαρμογέας σύνδεσης ασύρματου LAN Εγχειρίδιο εγκατάστασης Προσαρμογέας σύνδεσης ασύρματου LAN Παρελκόμενα Εγχειρίδιο εγκατάστασης Αρχική σελίδα: http://www.onlinecontroller.daikineurope.com

Διαβάστε περισσότερα

ICAM-WRHD-01 ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ROTATING HD WIFI CAMERA HD SMART WIFI IP-CAM

ICAM-WRHD-01 ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ROTATING HD WIFI CAMERA HD SMART WIFI IP-CAM ICAM-WRHD-01 ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ROTATING HD WIFI CAMERA HD SMART WIFI IP-CAM ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Εσωτερική WiFi IP κάμερα HD 720p με ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο Λειτουργία WiFi - συνδέστε εύκολα την κάμερα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΚΑΜΕΡΩΝ ΣΕΙΡΑΣ ΧΜ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΚΑΜΕΡΩΝ ΣΕΙΡΑΣ ΧΜ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΚΑΜΕΡΩΝ ΣΕΙΡΑΣ ΧΜ ΒΑΣΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Η εγγύηση παύει να ισχύει αν η συσκευή χρησιμοποιηθεί με τρόπο ή σκοπό διαφορετικό από αυτόν που αναφέρεται στις

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης V3.0

Εγχειρίδιο Χρήσης V3.0 ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ Εγχειρίδιο Χρήσης V3.0 Πίνακας Περιεχομένων: 1. Σύνδεση με την συσκευή 3 1.1 Σύνδεση μέσω Wi-Fi Direct.... 3 1.2 Ενσύρματη σύνδεση (LAN) 3 1.3 Ασύρματη σύνδεση (WiFi).

Διαβάστε περισσότερα

Έλεγχος μέσω Ασύρματου LAN

Έλεγχος μέσω Ασύρματου LAN ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Έλεγχος μέσω Ασύρματου LAN για κλιματιστικά ΑΡ. ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΟΣ 9382385002-04 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε το κλιματιστικό σας (ως «A/C») ενώ βρίσκεστε έξω από τον χώρο στον

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης AE6000. Ασύρματος προσαρμογέας Mini USB AC580 Dual Band

Οδηγός χρήσης AE6000. Ασύρματος προσαρμογέας Mini USB AC580 Dual Band Οδηγός χρήσης AE6000 Ασύρματος προσαρμογέας Mini USB AC580 Dual Band a Περιεχόμενα Επισκόπηση προϊόντος Χαρακτηριστικά 1 Εγκατάσταση Εγκατάσταση 2 Ρύθμιση παραμέτρων ασύρματου δικτύου Wi-Fi Protected Setup

Διαβάστε περισσότερα

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα του λογισμικού με άλλα λειτουργικά συστήματα, επικοινωνήστε με το τμήμα υποστήριξης πελατών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα του λογισμικού με άλλα λειτουργικά συστήματα, επικοινωνήστε με το τμήμα υποστήριξης πελατών. Σελίδα 1 από 5 Οδηγός σύνδεσης Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα Μπορείτε να πραγματοποιήσετε εγκατάσταση του λογισμικού του εκτυπωτή χρησιμοποιώντας το CD Λογισμικό και τεκμηρίωση για τα ακόλουθα λειτουργικά

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο WN3000RPv3

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο WN3000RPv3 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο WN3000RPv3 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας

Περιεχόμενα συσκευασίας Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης. Linksys PLEK500. Προσαρμογέας δικτύου Powerline

Οδηγός χρήσης. Linksys PLEK500. Προσαρμογέας δικτύου Powerline Οδηγός χρήσης Linksys PLEK500 Προσαρμογέας δικτύου Powerline Πίνακας περιεχομένων Επισκόπηση.............. 3 Χαρακτηριστικά.................. 3 Πώς λειτουργεί το δίκτυο Powerline........... 4 Παράδειγμα

Διαβάστε περισσότερα

starcam.com Εγχειρίδιο Χρήσης

starcam.com Εγχειρίδιο Χρήσης www.v starcam.com Εγχειρίδιο Χρήσης 1. Software download 1 Κατεβάστε την εφαρμογή στο www.eye4.so, ή 2 Αναζητήστε Eye4 στο APP Store ή Android market, ή 3 Σκανάρετε το παρακάτω QR code για να την κατεβάσετε

Διαβάστε περισσότερα

ALTEAS X ARISTON NET

ALTEAS X ARISTON NET ACTIVATION PROCEDURE ALTEAS X ARISTON NET Ο ΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ HOT WATER I HEATING I RENEWABLE I AIR CONDITIONING / 1 ΣΥΝΟΨΗ Ευχαριστούμε που επιλέξατε το Ariston Net, το σύστημα που έχει σχεδιαστεί

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WS1N

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WS1N Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WS1N Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής Κουμπί ON/OFF Θύρα φορτιστή Θύρα ενσύρματης σειρήνας Κομβίο Επανανφοράς εργοστασιακών

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές οδηγίες ασύρματης δικτύωσης

Βασικές οδηγίες ασύρματης δικτύωσης Βασικές οδηγίες ασύρματης δικτύωσης Το εγχειρίδιο αυτό σας βοηθά να εγκαταστήσετε μια ασύρματη σύνδεση μεταξύ του εκτυπωτή και των υπολογιστών σας. Ανατρέξτε στον "Οδηγό Δικτύωσης" στις ηλεκτρονικές Οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές BT100. Πρόσθετες τεχνικές προδιαγραφές ΒΤ100 S W E E X.

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές BT100. Πρόσθετες τεχνικές προδιαγραφές ΒΤ100 S W E E X. BT100 - Sweex Bluetooth Class II Adapter USB BT110 - Sweex Bluetooth Class I Adapter USB Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex Bluetooth Adapter. Με αυτό τον προσαρμογέα μπορείτε να

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες ρύθμισης για σύνδεση των μετατροπέων Fronius στο online portal Fronius Solar.web (με χρήση smartphone/tablet)

Οδηγίες ρύθμισης για σύνδεση των μετατροπέων Fronius στο online portal Fronius Solar.web (με χρήση smartphone/tablet) Οδηγίες ρύθμισης για σύνδεση των μετατροπέων Fronius στο online portal Fronius Solar.web (με χρήση smartphone/tablet) 1. Πριν Ξεκινήσετε Δημιουργήστε λογαριασμό στο online portal Fronius Solar.web Σε περίπτωση

Διαβάστε περισσότερα

Κρατήστε τα πράγματά σας ασφαλή. Findlapa.com. Lapa Μπαταρία CR1632 Αυτοκόλλητο Οδηγίες

Κρατήστε τα πράγματά σας ασφαλή. Findlapa.com. Lapa Μπαταρία CR1632 Αυτοκόλλητο Οδηγίες Κρατήστε τα πράγματά σας ασφαλή Findlapa.com Περιεχόμενα συσκευασίας: Lapa Μπαταρία CR1632 Αυτοκόλλητο Οδηγίες Τεχνικά χαρακτηριστικά: Bluetooth 4.0 υποστήριξη χαμηλής ενέργειας Εύρος μέχρι 60m με οπτική

Διαβάστε περισσότερα

HUC series. Σύντομος Οδηγός

HUC series. Σύντομος Οδηγός HUC series Σύντομος Οδηγός Διαβάστε και κατανοήστε καλά αυτό το εγχειρίδιο ασφάλειας & χρήσης πριν από τη χρήση του προϊόντος και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά 1 Συσκευασία Παρακαλώ βεβαιωθείτε πως

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική έκδoση. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Κατάλογος ορολογίας. Powerline Adapter

Ελληνική έκδoση. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Κατάλογος ορολογίας. Powerline Adapter Powerline Adapter Παρακαλούμε σημειώστε! Μην εκθέτετε τον Powerline Adapter σε ακραίες θερμοκρασίες. Μην τοποθετείτε τη συσκευή σε άμεση επαφή με το φως του ηλίου ή σε άμεση εγγύτητα με συσκευές ακτινοβολίας.

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας

Περιεχόμενα συσκευασίας Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi AC1200. Μοντέλο EX6150

Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi AC1200. Μοντέλο EX6150 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi AC1200 Μοντέλο EX6150 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης

Εγχειρίδιο εγκατάστασης 4P359542-2G Προσαρμογέας σύνδεσης ασύρματου LAN Εγχειρίδιο εγκατάστασης Προσαρμογέας σύνδεσης ασύρματου LAN Παρελκόμενα Εγχειρίδιο εγκατάστασης Αρχική σελίδα: http://www.onlinecontroller.daikineurope.com

Διαβάστε περισσότερα

BEYOND: Two Souls Εφαρμογή BEYOND Touch

BEYOND: Two Souls Εφαρμογή BEYOND Touch BEYOND: Two Souls Εφαρμογή BEYOND Touch ΕΦΑΡΜΟΓΗ BEYOND Touch Για να απολαύσετε μια πλήρη, χωρίς προβλήματα εμπειρία στο BEYOND: Two Souls, συνιστούμε να παίξετε το παιχνίδι χρησιμοποιώντας το ασύρματο

Διαβάστε περισσότερα

ŠKODA CONNECT ΕΓΓΡΑΦΗ & ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ

ŠKODA CONNECT ΕΓΓΡΑΦΗ & ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ŠKODA CONNECT ΕΓΓΡΑΦΗ & ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ Connect Portal Για τη χρήση των online υπηρεσιών ŠKODA Connect απαιτείται προηγούμενη εγγραφή του χρήστη και του οχήματος στον ιστότοπο Connect Portal καθώς και η ενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Δρομολογητής Wifi Smart R6300v2 Οδηγός εγκατάστασης

Δρομολογητής Wifi Smart R6300v2 Οδηγός εγκατάστασης Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο WN2000RPTv3

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο WN2000RPTv3 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο WN2000RPTv3 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

ZEROUND DIVITEC AE ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ 4 ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΤΚ ΤΗΛ

ZEROUND DIVITEC AE ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ 4 ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΤΚ ΤΗΛ ZEROUND DIVITEC AE ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ 4 ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΤΚ 15354 ΤΗΛ 2102855080 WWW.DIVITEC.GR ΦΟΡΤΙΣΗ 06 ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ 14 ΥΠΝΟΥ ΑΡΧΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ 07 ΕΥΡΕΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ 15 ΚΛΗΣΕΙΣ 09 ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ 15 ΚΑΜΕΡΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΛΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N Ελληνικά Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N 1 Ελληνικά Ευρετήριο 1. Επισκόπηση....3 2. Έναρξη χρήσης...5 3. Σύνδεση του κεφαλόφωνου Bluetooth.....6 4. Χρήση του κεφαλόφωνου Bluetooth... 9 5. Τεχνικές προδιαγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

LIGHTIFY Home Συχνές Ερωτήσεις - Απαντήσεις (FAQs) Light is OSRAM

LIGHTIFY Home Συχνές Ερωτήσεις - Απαντήσεις (FAQs) Light is OSRAM www.osram.gr LIGHTIFY Home Συχνές Ερωτήσεις - Απαντήσεις (FAQs) Light is OSRAM Υπάρχουν τεχνικές απαιτήσεις? Ναι, υπάρχουν τεχνικές απαιτήσεις: Πρέπει να έχετε IOS 7 (ή νεότερο) / Android (4.1 ή νεότερο)

Διαβάστε περισσότερα

-ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ-

-ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ- -ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ- ΦΟΡΤΙΣΗ 07 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 15 ΣΥΖΕΥΞΗ 08 ΥΠΝΟΣ 16 ΟΘΟΝΕΣ 10 ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ 17 ΚΛΗΣΕΙΣ 12 ΣΤΟΧΟΙ & ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ 18 ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ 13 APPS 19 SMS 13 ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ 20 ΦΩΝΗΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ 14 ΤΕΧΝΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση του Firmware για Φωτογραφικές Μηχανές Mirrorless, Φακούς NIKKOR Z και Συμβατά Εξαρτήματα

Ενημέρωση του Firmware για Φωτογραφικές Μηχανές Mirrorless, Φακούς NIKKOR Z και Συμβατά Εξαρτήματα Ενημέρωση του Firmware για Φωτογραφικές Μηχανές Mirrorless, Φακούς NIKKOR Z και Συμβατά Εξαρτήματα Σας ευχαριστούμε που διαλέξατε ένα προϊόν της Nikon. Αυτός ο οδηγός περιγράφει τον τρόπο ενημέρωσης του

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750. Μοντέλο EX3700

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750. Μοντέλο EX3700 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750 Μοντέλο EX3700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

MyAlarm ifob Control Οδηγίες Χρήσης V1.4

MyAlarm ifob Control Οδηγίες Χρήσης V1.4 Διάγραμμα Διαδικασίας Το παρακάτω διάγραμμα, δείχνει τα βασικά βήματα που απαιτούνται για να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό MyAlarm και να ρυθμίσετε την εφαρμογή ifob Control για κινητά τηλέφωνα και έξυπνες

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WP1 Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WP1 Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WP1 Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής Η ορθή εκκινηση του συστήματος συναγερμού είναι σημαντική για την σωστή λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWN5001 Οδηγός εγκατάστασης

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWN5001 Οδηγός εγκατάστασης Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWN5001 Οδηγός εγκατάστασης Τεχνική υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον αριθμό σειράς στην

Διαβάστε περισσότερα

Γενικός αναμεταδότης WiFi - Έκδοση Powerline (XAVNB2001) Οδηγός εγκατάστασης

Γενικός αναμεταδότης WiFi - Έκδοση Powerline (XAVNB2001) Οδηγός εγκατάστασης Γενικός αναμεταδότης WiFi - Έκδοση Powerline (XAVNB2001) Οδηγός εγκατάστασης Τεχνική υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον αριθμό

Διαβάστε περισσότερα

Συνδέστε το ψυγείο σας με το μέλλον.

Συνδέστε το ψυγείο σας με το μέλλον. Συνδέστε το ψυγείο σας με το μέλλον. Αξιοποιήστε τώρα με το Home onnect στο έπαρκο το ψυγείο σας. Με το Home onnect μπορείτε από τώρα με το Smartphone σας να ρίξετε μια ματιά στο ψυγείο σας - οπουδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης Pogo> Για Android Συσκευές (Για Εμπόρους)

Οδηγός Χρήσης Pogo> Για Android Συσκευές (Για Εμπόρους) Οδηγός Χρήσης Pogo> Για Android Συσκευές (Για Εμπόρους) Εισαγωγή στην εφαρμογή Pogo> Αυτό το έντυπο παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες για το πώς να χρησιμοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εφαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση MLS Updater Σύντομος οδηγός

Χρήση MLS Updater Σύντομος οδηγός Χρήση MLS Updater Σύντομος οδηγός Ο MLS Updater είναι μια υπηρεσία της MLS η οποία έρχεται προεγκατεστημένη σε όλες τις συσκευές της MLS. Ο MLS Updater φροντίζει ώστε στη συσκευή σας να υπάρχουν πάντα

Διαβάστε περισσότερα

Πλήκτρα του τηλεχειριστηρίου

Πλήκτρα του τηλεχειριστηρίου Περιεχόμενα 1. Πλήκτρα του τηλεχειριστηρίου...01 2. Οθόνη LCD...04 3. Βασικές λειτουργίες...05 4. Αντιμετώπιση προβλημάτων του τηλεχειριστηρίου σας... 15 Πλήκτρα του τηλεχειριστηρίου ΠΛΗΚΤΡΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης

Εγχειρίδιο εγκατάστασης 4P359542-1H Προσαρμογέας σύνδεσης ασύρματου LAN Εγχειρίδιο εγκατάστασης Προσαρμογέας σύνδεσης ασύρματου LAN Εγχειρίδιο εγκατάστασης Αρχική σελίδα: http://www.onlinecontroller.daikineurope.com

Διαβάστε περισσότερα

Έλεγχος μέσω Ασύρματου LAN

Έλεγχος μέσω Ασύρματου LAN ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Έλεγχος μέσω Ασύρματου LAN για κλιματιστικά ΑΡ. ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΟΣ 9382385002-02 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε το κλιματιστικό σας (ως «A/C») ενώ βρίσκεστε έξω από τον χώρο στον

Διαβάστε περισσότερα

Συνδέστε την οικιακή συσκευή σας - με το μέλλον. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Συνδέστε την οικιακή συσκευή σας - με το μέλλον. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Συνδέστε την οικιακή συσκευή σας - με το μέλλον. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Το μέλλον τώρα ξεκινά στο σπίτι σας! Σας συγχαίρουμε που επιλέξατε το Home onnect * Συγχαρητήρια για την πλήρως αυτόματη μηχανή

Διαβάστε περισσότερα

ENGLISH. ΠΡΟΣΟΧΗ! Κίνδυνος τραυματισμού λόγω ακούσιας κίνησης πύλης

ENGLISH. ΠΡΟΣΟΧΗ! Κίνδυνος τραυματισμού λόγω ακούσιας κίνησης πύλης Συγχαρητήρια για την αγορα του προϊόντος iblue Smart Gate. Παρακαλούμε να διαβάσετε το Εγχειρίδιο Χρήστη πριν την εγκατάσταση και έναρξη του προϊόντος. Το πακέτο του προϊόντος περιέχει 1 iblue Smart Gate

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης

Εγχειρίδιο εγκατάστασης 4P359542-1S Προσαρμογέας σύνδεσης ασύρματου LAN Εγχειρίδιο εγκατάστασης Προσαρμογέας σύνδεσης ασύρματου LAN Εγχειρίδιο εγκατάστασης Αρχική σελίδα: http://www.onlinecontroller.daikineurope.com

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N600. Μοντέλο WN3500RP

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N600. Μοντέλο WN3500RP Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N600 Μοντέλο WN3500RP Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Connection Manager

Οδηγός χρήσης Connection Manager Οδηγός χρήσης Connection Manager Τεύχος 1.0 2 Περιεχόμενα Σχετικά με την εφαρμογή διαχείρισης συνδέσεων 3 Ξεκινώντας 3 Άνοιγμα της εφαρμογής διαχείρισης συνδέσεων 3 Προβολή της τρέχουσας κατάστασης σύνδεσης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός σύνδεσης. Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα. Σελίδα 1 από 5

Οδηγός σύνδεσης. Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα. Σελίδα 1 από 5 Σελίδα 1 από 5 Οδηγός σύνδεσης Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα Μπορείτε να πραγματοποιήσετε εγκατάσταση του λογισμικού του εκτυπωτή χρησιμοποιώντας το CD Λογισμικό και τεκμηρίωση για τα ακόλουθα λειτουργικά

Διαβάστε περισσότερα

ρομολογητής WiFi N300 (N300R)

ρομολογητής WiFi N300 (N300R) Easy, Reliable & Secure Οδηγός εγκατάστασης ρομολογητής WiFi N300 (N300R) Εμπορικά σήματα Οι επωνυμίες και τα ονόματα προϊόντων είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων κατόχων τους.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 1 Απαιτήσεις συστήματος 2 Γενική επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Εγκατάσταση του εξοπλισμού. Ελληνική έκδοση. LC202 Sweex - Προσαρμογέας Ethernet γραμμής ρεύματος 200 Mbps

Εισαγωγή. Εγκατάσταση του εξοπλισμού. Ελληνική έκδοση. LC202 Sweex - Προσαρμογέας Ethernet γραμμής ρεύματος 200 Mbps LC202 Sweex - Προσαρμογέας Ethernet γραμμής ρεύματος 200 Mbps Εισαγωγή Μην εκθέτετε τον Προσαρμογέα Ethernet γραμμής ρεύματος 200 Mbps της Sweex σε ακραίες θερμοκρασίες. Μην τοποθετείτε το προϊόν σε άμεση

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο WN3100RPv2

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο WN3100RPv2 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο WN3100RPv2 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Air A1. Τί είναι το ibaby Air;

Air A1. Τί είναι το ibaby Air; Air A1 Τί είναι το ibaby Air; Το ibaby Air αποτελεί μία έξυπνη συσκευή παρακολούθησης και καθαρισμού της ατμόσφαιρας ενός εσωτερικού χώρου. Διαθέτει τεχνολογικά προηγμένους αισθητήρες και παρέχει πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές. Πρόσθετες τεχνικές προδιαγραφές

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές. Πρόσθετες τεχνικές προδιαγραφές BT210 - Sweex Bluetooth 2.0 Class I Adapter USB Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex Bluetooth 2.0 Adapter. Με αυτό τον προσαρμογέα μπορείτε να συνδεθείτε εύκολα σε μια άλλη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

GPS Tracker ΤRΑΚΚΥ Personal

GPS Tracker ΤRΑΚΚΥ Personal GPS Tracker ΤRΑΚΚΥ Personal Σας ευχαριστούμε που προτιμήσατε το σύστημα εντοπισμού / παρακολούθησης πορείας Trakky Personal. Ενσωματώνει τις τελευταίες τεχνολογίες στον τομέα του επιτρέποντάς σας να εντοπίσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήστη πριν τη λειτουργία. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά.

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήστη πριν τη λειτουργία. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήστη πριν τη λειτουργία. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά. CS322-R 2020323B1656 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Τεχνικά χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα