starcam.com Εγχειρίδιο Χρήσης

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "starcam.com Εγχειρίδιο Χρήσης"

Transcript

1 starcam.com Εγχειρίδιο Χρήσης

2 1. Software download 1 Κατεβάστε την εφαρμογή στο ή 2 Αναζητήστε Eye4 στο APP Store ή Android market, ή 3 Σκανάρετε το παρακάτω QR code για να την κατεβάσετε 2. Εγγραφή (Register) 1Για Android και ios APP, πατήστε στο Register now", και επιλέξτε User Name και Password για να ολοκληρώσετε την εγγραφή. * Υπάρχει δυνατότητα χρήσης και χωρίς Registration (Free Login) αλλά δεν προτείνεται σε καμία περίπτωση.

3 3. Προσθήκη καμερών στο δίκτυο Σημείωση: Αν αποτύχει η διαδικασία 'Scan QR code', τότε επιλέξτε την «Δεύτερη μέθοδο», η οποία αναφέρεται στην παράγραφο «3.2 Άλλοι τρόποι προσθήκης κάμερας». 3.1 Με σκανάρισμα του QR Code Τροφοδοτήστε την κάμερα με το τροφοδοτικό της συσκευασίας και αναμείνατε μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία εκκίνησης (συνήθως διαρκεί ~30sec). Κατόπιν, θα ακούσετε από την κάμερα "Please use APP for wifi configuration" ή "WiFi configuration is waiting" (αν η κάμερα δε αναφέρει κάτι, κάντε Reset την κάμερα στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, πατώντας το πλήκτρο Reset για 10 δευτ., και τότε θα ακούσετε "Reset completed, device will reboot soon" ).

4 1 Μπείτε στην εφαρμογή, πατήστε το εικονίδιο "+" στην πάνω δεξιά γωνία για να κάνετε προσθήκη κάμερας, και μετά πατήστε στο "Scan QR Code", για να σκανάρετε το QR code που βρίσκεται πάνω στην κάμερα. 2 Μόλις η κάμερα αναφέρει "Please use APP for wifi configuration" για πρώτη φορά, πατήστε την επιλογή "Heard voice prompt" και εισάγετε το Password του δικτύου WiFi στο οποίο είναι συνδεδεμένο το κινητό σας, και πατήστε Confirm για να πάτε στο επόμενο βήμα.

5 3 Κατά την διάρκεια της εγκατάστασης, κρατήστε την συσκευή του τηλεφώνου σας και της κάμερας σε απόσταση μικρότερη των 30 εκατοστών μεταξύ τους (σε αυτή τη φάση αυξήστε την ένταση του ακουστικού της συσκευής του τηλεφώνου σας). Πατήστε στο πλήκτρο Send πάνω στην εφαρμογή, ώστε να στείλει σήμα παραμετροποίησης στην κάμερα. 4 Αφού η κάμερα αναφέρει "Wireless configuration succeed" περιμένετε περίπου 10 δευτερόλεπτα, η εφαρμογή θα εμφανίσει την σελίδα "Add Camera" και πατήστε πάνω σε αυτό ώστε να ολοκληρωθεί η προσθήκη της. Σημείωση: Για την παραπάνω διαδικασία, τοποθετήστε το τηλέφωνο σας κοντά στην κάμερα και ρυθμίστε την ένταση του ακουστικού του τηλεφώνου σας στο μέγιστο

6 Σημείωση: Αν κατά την διάρκεια αυτής της διαδικασίας, η κάμερα σας αναφέρει ότι Wifi configured successfully but the binding page does not pop up τότε γυρίστε στην σελίδα προσθήκης κάμερας (Add Camera) και επιλέξτε 'Others' 'IP Camera' 'Search in LAN' ή "Manually add" (χειροκίνητη προσθήκη) για να συνδέσετε την κάμερα. 3.2 Άλλοι τρόποι προσθήκης κάμερας Αν δεν βρίσκετε το QR code πάνω στην κάμερα, τότε επιλέξτε την επιλογή Others για να προσθέσετε την κάμερα σας.

7 Μέθοδος Πρώτη: Wireless Installation 1 Μπείτε στην εφαρμογή, πατήστε το "+" στην πάνω δεξιά γωνία, επιλέξτε Others IP Camera. 2 Επιλέξτε ασύρματη εγκατάσταση Wireless Installation, θα ακούσετε φωνητική επιβεβαίωση, κατόπιν πατήστε OK, βάλτε τροφοδοσία στην κάμερα, περιμένετε περίπου 30 δευτ. να ολοκληρωθεί η εκκίνηση της κάμερας (Boot) και στην συνέχεια πατήστε There is voice Prompt.

8 Στην επόμενη οθόνη εμφανίζεται το τοπικό δίκτυο που είναι συνδεδεμένο το κινητό σας (WiFi) και σας ζητάει να δώσετε τον κωδικό του WiFi. Μετά, κρατήστε το κινητό σας κοντά στην κάμερα και πατήστε το πλήκτρο Send για αποστολή και λήψη πληροφοριών από την κάμερα και κατόπιν πατήστε ΟΚ για αναζήτηση της κάμερας. Μόλις η εφαρμογή εντοπίσει την κάμερα, θα σας εμφανίζει το UID της για επιβεβαίωση και θα σας ζητήσει να δώσετε το password της κάμερας (εργοστασιακός κωδικός: ). Κατόπιν πατήστε Add και η προσθήκη της κάμερας ολοκληρώθηκε! (Στην εικόνα της κάμερας, κατά την πρώτη εγκατάσταση, εμφανίζεται ένα θαυμαστικό. Πατώντας πάνω του, σας προτρέπει να αλλάξετε τον κωδικό της κάμερας με άλλον δικής σας επιλογής (από 8 ως 31 χαρακτήρες). Η αλλαγή του Password κρίνεται απαραίτητη. Μέθοδος Δεύτερη: Με την δεύτερη μέθοδο, θα δούμε πως μπορούμε να εγκαταστήσουμε την κάμερα με ένα από τους 2 παρακάτω τρόπους: a. Search in Lan: Με Αναζήτηση της κάμερας στο τοπικό δίκτυο b. Manually Add: Χειροκίνητη προσθήκη της κάμερας με το UID (User ID) Και για τις 2 παραπάνω περιπτώσεις, φροντίστε να:

9 1 Τροφοδοτήσετε την κάμερα και να την συνδέσετε με καλώδιο δικτύου με το Router σας 2 Κάνετε Login στην εφαρμογή, να πατήστε το + στην πάνω δεξιά γωνία, και επιλέξτε Others IP Camera.

10 a. Αναζήτηση της κάμερας στο τοπικό δίκτυο (LAN): 1 Πατήστε στην επιλογή "Search in LAN" (αναζήτηση στο τοπικό δίκτυο), και βρείτε όλες τις συνδεδεμένες κάμερες στο δίκτυο σας, κάνοντας προσθήκη (Add) αυτής που επιθυμείτε (δίνοντας το password της κάμερας). Αν η κάμερα προστεθεί επιτυχώς, μπορεί επίσης να την προσθέσει και άλλος χρήστης (με διαφορετικό account). (Σημειώστε ότι αν έχετε ήδη προσθέσει την κάμερα, τότε δεν θα την φέρει πάλι στα αποτελέσματα της αναζήτησης).

11 2 H σελίδα επιτυχούς σύνδεσης θα εμφανιστεί εντός 10 δευτερολέπτων. Αν δεν εμφανιστεί, τότε επιστρέψτε στην σελίδα προσθήκης κάμερας (Add camera) και επιλέξτε "Manually add" (χειροκίνητη μέθοδος προσθήκες κάμερας. b. Χειροκίνητη προσθήκη κάμερας (Manually Add): Αφού επιλέξετε "Manually add", πατήστε ΟΚ στην επόμενη οθόνη και μετά σας ζητά να εισάγετε το User ID της κάμερας (UID: μοναδικός 15-ψήφιος κωδικός που βρίσκεται πάνω στο σώμα της κάμερας), ή να σκανάρετε το QR code που βρίσκεται πάνω στο αυτοκόλλητο, ώστε να συμπληρωθεί αυτόματα το UID

12 και κατόπιν να εισάγετε το Password της κάμερας ώστε να ολοκληρωθεί η προσθήκη της. Σημείωση: Αφού έχετε συνδέσει την κάμερα με την δεύτερη μέθοδο, για να την συνδέσετε και μέσω WiFi ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα: 1 Στην κεντρική σελίδα της εφαρμογής, πατήστε πάνω στο" " στην πάνω δεξιά γωνία, επιλέξτε Parameter Settings, μετά WiFi Setting", επιλέξτε το δίκτυο WiFi στο οποίο είναι συνδεδεμένο το κινητό ή το Tablet σας, εισάγετε τον κωδικό του WiFi της εκγατάστασης σας και πατήστε "done".

13 2 Αναμείνατε μέχρι η κάμερα να αναφέρει Please remove the network cable, camera will restart (μετάφραση: αφαιρέστε το καλώδιο δικτύου, η κάμερα θα επανεκκινήσει), και κατόπιν αφαιρέστε το καλώδιο δικτύου (Keep the camera powered on). Unplug the network cable, camera will reboot automatically...

14 4. Ρύθμιση παραμέτρων κάμερας Στην κεντρική σελίδα της εφαρμογής, πατήστε στο στην πάνω δεξιά γωνία, πηγαίνετε στο "Parameter Settings", και έχετε τις παρακάτω επιλογές: 1 Βasic Parameters: Δείτε τις βασικές πληροφορίες της κάμερας, να κάνετε την ασύρματη εγκατάσταση της, να τροποποιήσετε το password, να κάνετε Firmware Upgrade, επανεκκίνηση ή διαγραφή της. 2 Video Viewing: Μπορείτε να ρυθμίσετε το night vision mode, την οριζόντια και κατακόρυφη περιστροφή της κάμερας (mirror view), το Mode φωτισμού, την φωτεινότητα και την αντίθεση της εικόνας. 3 SD Recording: Ελέγξτε την χωρητικότητα της κάρτας SD, ρυθμίστε το πρόγραμμα καταγραφής, την καταγραφή με ανίχνευση κίνησης, και επιλέξτε την καταγραφή ήχου ή όχι. (πάντα κάνουμε Format της κάρτας μνήμης πριν την πρώτη εγγραφή/χρήση). 4 Alarm: Ενεργοποιήστε /απενεργοποιήστε το Motion Detection Alarm, ρυθμίστε τις ειδοποιήσεις Alarm και τα χρονικά όρια του Alarm καθώς και την ευαισθησία του Motion Detection Alarm (επιλεγόμενη ευαισθησία σε 3 επίπεδα: "Low/Middle/High".

15 5. Online Υποστήριξη Αν έχετε ερωτήσεις ή δυσκολία κατά την χρήση του προϊόντος, ή υποδείξεις σχετικά με τα προϊόντα Vstarcam, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τον κατασκευαστή με τον παρακάτω τρόπο: Πατήστε στο "My" κάτω δεξιά στην εφαρμογή και πατήστε στο Online service, για απευθείας συμβουλές από της εταιρεία μας.

16 ΕΓΓΥΗΣΗ Η συσκευή καλύπτεται από εγγύηση δύο (2) ετών, από την ημερομηνία που αναγράφεται στο παραστατικό αγοράς. Για την εξάσκηση της εγγύησης, είναι απαραίτητο η προσκόμιση i. Του προϊόντος με όλα τα περιφερειακά του ii. Ενός αντιγράφου του παραστατικού αγοράς του προϊόντος. Η εγγύηση δεν ισχύει σε περίπτωση που: Δεν έχει γίνει χρήση σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης Υπάρχουν φυσικές φθορές από πτώση ή κρούση, όπως κατεστραμμένα μηχανικά μέρη Υπάρχουν ξένα αντικείμενα ή υγρά εντός της συσκευής Η συσκευή έχει ανοιχτεί από μη-εξουσιοδοτημένο τεχνικό. Έχει τροποποιηθεί το καλώδιο συσκευασίας ή έχει γίνει χρήση τροφοδοτικού άλλου από αυτό της συσκευασίας. Υπήρξε βλάβη λόγω υπέρτασης του δικτύου της ΔΕΗ ή κεραυνού ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Για θέματα τεχνικής υποστήριξης ή βλαβών, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με έναν από τους παρακάτω τρόπους: Τηλεφωνικά: Fax: /53/ΕΕ Με την παρούσα ο κατασκευαστής "Shenzhen VStarcam Technology Co., Ltd." δηλώνει ότι η παρούσα IP κάμερα (VStarcam) συμμορφώνεται με την οδηγία 2014/53/ΕΕ. Το πλήρες κείμενο της δήλωσης συμμόρφωσης ΕΕ διατίθεται στην ακόλουθη ιστοσελίδα στο διαδίκτυο:

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD περιστροφής / κλισης για εσωτερικούς χώρους v3.14

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD περιστροφής / κλισης για εσωτερικούς χώρους v3.14 Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD περιστροφής / κλισης για εσωτερικούς χώρους v3.14 Περιεχόμενα συσκευασίας 1 Εισαγωγή στο υλικό Εξωτερική περιγραφή ΔΙΑΦΟΡΕΣ Μοντέλο

Διαβάστε περισσότερα

Interfox.gr. Κωδικοποίηση Κάμερας

Interfox.gr. Κωδικοποίηση Κάμερας Κωδικοποίηση Κάμερας 1. Κατεβάζουμε την εφαρμογή yoosee από το App store (IOS) ή από την σελίδα www.yoosee.co (Android) 2. Κάνουμε register με χρήση του e-mail μας και με εναν κωδικό. Θα εμφανιστεί μήνυμα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ KA-DM0 ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΈΞΑΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ, ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΉ ΤΟ ΠΑΡΌΝ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΠΡΟΤΟΎ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ ΚΑΙ ΦΥΛΆΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΉ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης Εφαρμογής VR Camera (Συμβατό με το μοντέλο AQ-7102VFW)

Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης Εφαρμογής VR Camera (Συμβατό με το μοντέλο AQ-7102VFW) Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης Εφαρμογής VR Camera (Συμβατό με το μοντέλο AQ-7102VFW) 1 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ Ανοίξτε τη συσκευασία και βεβαιωθείτε πως η VR κάμερα είναι άθικτη και επιβεβαιώστε πως περιλαμβάνονται στη

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης EAP Controller Software

Οδηγίες Χρήσης EAP Controller Software Οδηγίες Χρήσης EAP Controller Software Designed by TP-Link Hellas Ltd. Professional Business Unit Επιμέλεια: Βαλάντης Οικονομόπουλος 1 Περιεχόμενα 1.1 Προσδιορισμός της Τοπολογίας του Δικτύου...2 1.2 Αρχική

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης YOOSEE & YYP2P

Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης YOOSEE & YYP2P Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης YOOSEE & YYP2P (Συμβατό με τα μοντέλα AQ-7101VKW, AQ-7103VSW, AQ-7104VBW, AQ-7105VSW) Συνοπτική απλοποιημένη παρουσίαση της λειτουργικής διαδικασίας I. Γνωρίστε την κάµερά σας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD για εξωτερικούς χώρους v3.14

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD για εξωτερικούς χώρους v3.14 Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD για εξωτερικούς χώρους v3.14 Περιεχόμενα συσκευασίας 1 Εισαγωγή στο υλικό Εξωτερική περιγραφή ΔΙΑΦΟΡΕΣ Μοντέλο Κεραία PoE Alarm

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. Ασύρματη κάμερα. IP MJPEGγια εξωτερικούς χώρους V3.14

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. Ασύρματη κάμερα. IP MJPEGγια εξωτερικούς χώρους V3.14 Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης Ασύρματη κάμερα IP MJPEGγια εξωτερικούς χώρους V3.14 Περιεχόμενα συσκευασίας 1 Εισαγωγή στο υλικό Εξωτερική περιγραφή ΔΙΑΦΟΡΕΣ Μοντέλο Pan/Tilt Κεραία POE FI8904W FI8905W FI8905E

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές οδηγίες εγκατάστασης. Δικτυακή κάμερα με συνδεσιμότητα Wi-Fi. Real Safe FC5415P. FC5415

Βασικές οδηγίες εγκατάστασης. Δικτυακή κάμερα με συνδεσιμότητα Wi-Fi. Real Safe FC5415P.  FC5415 Βασικές οδηγίες εγκατάστασης. Δικτυακή κάμερα με συνδεσιμότητα Wi-Fi. Real Safe P Εγκατάσταση Στερεώστε την κάμερα στο τοίχο χρησιμοποιώντας βίδες & ούπατ για να στερεώσετε την βάση της. Σημείωση Βεβαιωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές οδηγίες εγκατάστασης. Δικτυακή κάμερα με συνδεσιμότητα Wi-Fi. Real Safe FC1405P & FC1405PC. FC1405P&1405PC

Βασικές οδηγίες εγκατάστασης. Δικτυακή κάμερα με συνδεσιμότητα Wi-Fi. Real Safe FC1405P & FC1405PC.  FC1405P&1405PC Βασικές οδηγίες εγκατάστασης. Δικτυακή κάμερα με συνδεσιμότητα Wi-Fi. Real Safe FC1405P & FC1405PC Εγκατάσταση Στερεώστε την κάμερα στο τοίχο χρησιμοποιώντας βίδες & ούπατ για να στερεώσετε την βάση της

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης Εφαρμογής CamHi (Συμβατό με το μοντέλο AQ-7107VBW)

Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης Εφαρμογής CamHi (Συμβατό με το μοντέλο AQ-7107VBW) Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης Εφαρμογής CamHi (Συμβατό με το μοντέλο AQ-7107VBW) 1. Συνδέστε την κάμερα στο ρεύμα. 2. Συνδέστε το κινητό σας τηλέφωνο σε ένα δίκτυο WiFi και κάντε λήψη ενός λογισμικού παρακολούθησης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για εφαρμογή WiFi ΑC

Οδηγίες χρήσης για εφαρμογή WiFi ΑC Οδηγίες χρήσης για εφαρμογή WiFi ΑC Σκανάρετε τον παραπάνω κωδικο QR με το κινητό σας για να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στο κινητό σας. Σημείωση: Το κινητό σας θα πρέπει να διαθέτει εφαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για εφαρμογή WiFi ΑC

Οδηγίες χρήσης για εφαρμογή WiFi ΑC Οδηγίες χρήσης για εφαρμογή WiFi ΑC Σκανάρετε τον παραπάνω κωδικο QR με το κινητό σας για να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στο κινητό σας. Σημείωση: Το κινητό σας θα πρέπει να διαθέτει εφαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ενεργοποιήστε το WiFi του κινητού σας τηλεφώνου. Συνδέστε το κινητό σας σε κάποιο δίκτυο.

Εγχειρίδιο χρήσης. Ενεργοποιήστε το WiFi του κινητού σας τηλεφώνου. Συνδέστε το κινητό σας σε κάποιο δίκτυο. Εγχειρίδιο χρήσης Ενεργοποιήστε το WiFi του κινητού σας τηλεφώνου. Συνδέστε το κινητό σας σε κάποιο δίκτυο. Κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή «Amaryllo». Συνδέστε το micro USB καλώδιο στην πρίζα.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΚΑΜΕΡΩΝ ΣΕΙΡΑΣ ΧΜ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΚΑΜΕΡΩΝ ΣΕΙΡΑΣ ΧΜ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΚΑΜΕΡΩΝ ΣΕΙΡΑΣ ΧΜ ΒΑΣΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Η εγγύηση παύει να ισχύει αν η συσκευή χρησιμοποιηθεί με τρόπο ή σκοπό διαφορετικό από αυτόν που αναφέρεται στις

Διαβάστε περισσότερα

HUC series. Σύντομος Οδηγός

HUC series. Σύντομος Οδηγός HUC series Σύντομος Οδηγός Διαβάστε και κατανοήστε καλά αυτό το εγχειρίδιο ασφάλειας & χρήσης πριν από τη χρήση του προϊόντος και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά 1 Συσκευασία Παρακαλώ βεβαιωθείτε πως

Διαβάστε περισσότερα

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη 1.1 Σύνδεση Βήμα 1. Συνδέστε το φορτισή στην πρίζα και το καλώδιο στο tvbox Βήμα 2. Συνδέστε το καλώδιο HDMI στην τηλεόραση Βήμα 3. Συνδέστε το δικτύου στο Ethernet 01

Διαβάστε περισσότερα

MIDEA Smart Χρήση για Air Conditions

MIDEA Smart Χρήση για Air Conditions MIDEA Smart Χρήση για Air Conditions Εισαγωγή Παλαιότερα Το Air condition μπορεί να ελέγχεται από smart phones Εισαγωγή Τι είναι το WιFι air-condition? τα Air condition μπορούν να ελέγχονται μέσω smart

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DVR KTEC

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DVR KTEC ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DVR KTEC 1) Πατάμε δεξί κλικ Μενού 2) Όνομα Χρήστη βάζουμε «admin» 3) Κωδικός Πρόσβασης το αφήνουμε «κενό» 4) Πατάμε OK και μπαίνουμε στο Μενού Είσοδος στο μενού Στην πρώτη εκκίνηση μετά

Διαβάστε περισσότερα

TV-288ZD-2MP, Ασύρματη Κάμερα Με Ανίχνευση Κίνησης Και Νυχτερινή Λειτουργία

TV-288ZD-2MP, Ασύρματη Κάμερα Με Ανίχνευση Κίνησης Και Νυχτερινή Λειτουργία TV-288ZD-2MP, Ασύρματη Κάμερα Με Ανίχνευση Κίνησης Και Νυχτερινή Λειτουργία 1. Κύρια λειτουργία 2. Πως να κατεβάσετε την εφαρμογή Αναζητήστε YCC365 στο Apple store ή στο Android app store και κατεβάστε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης εφαρμογής

Οδηγός Χρήσης εφαρμογής Οδηγός Χρήσης εφαρμογής Περιεχόμενα 1. Ενεργοποίηση εφαρμογής σελ. 3 2. Σύνδεση εφαρμογής με συσκευή mpos σελ. 4 3. Πώληση σελ. 5 4. Κατάσταση... σελ. 9 5. Συναλλαγές.. σελ. 10 6. Κλείσιμο πακέτου σελ.

Διαβάστε περισσότερα

ICAM-WRHD-01 ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ROTATING HD WIFI CAMERA HD SMART WIFI IP-CAM

ICAM-WRHD-01 ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ROTATING HD WIFI CAMERA HD SMART WIFI IP-CAM ICAM-WRHD-01 ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ROTATING HD WIFI CAMERA HD SMART WIFI IP-CAM ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Εσωτερική WiFi IP κάμερα HD 720p με ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο Λειτουργία WiFi - συνδέστε εύκολα την κάμερα

Διαβάστε περισσότερα

Κουμπί επαναφοράς (RESET BUTTON) Οπές εγκατάστασης συσκευής στην επιτοίχια βάση

Κουμπί επαναφοράς (RESET BUTTON) Οπές εγκατάστασης συσκευής στην επιτοίχια βάση Οδηγός Εγκατάστασης και Λειτουργίας Έξυπνου Ασύρματου κουδουνιού πόρτας ZV400V Εμπρόσθια Όψη Συσκευής Οπίσθια Όψη Συσκευής Οπές εγκατάστασης συσκευής στην επιτοίχια βάση Αισθητήρας κίνησης Κάμερα Θύρα

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή Yoosee Πρόγραμμα Υπολογιστή-Laptop CMS

Εφαρμογή Yoosee Πρόγραμμα Υπολογιστή-Laptop CMS Οδηγίες Εγκατάστασης- Λειτουργίας IP Καμερών/Συστημάτων Συναγερμού Εφαρμογή Yoosee Πρόγραμμα Υπολογιστή-Laptop CMS Σημείωση: Οι δυνατότητες οριζόντιας- κατακόρυφης περιστροφής κάμερας, επικοινωνίας με

Διαβάστε περισσότερα

User Name : admin. XMEYE AHD_GN_AHR_short_manual_gr

User Name : admin.  XMEYE AHD_GN_AHR_short_manual_gr Σύντοµες οδηγίες χρήσης καταγραφικών που χρησιµοποιούν την εφαρµογή XMEYE. Σηµείωση: Όλα τα απαραίτητα προγράµµατα για την αποµακρυσµένη σύνδεση µε το καταγραφικό σας ή την IP κάµερα (που λειτουργούν µέσω

Διαβάστε περισσότερα

interfox.gr Χαρακτηριστικά Κάμερας P2P

interfox.gr Χαρακτηριστικά Κάμερας P2P Χαρακτηριστικά Κάμερας P2P 1. H συσκευή δύναται να λειτουργήσει ταυτόχρονα ως κάμερα με ανίχνευση κίνησης, ως παρελκόμενο στα συστήματα G90B και WIFI2WS ή ως αυτόνομο σύστημα συναγερμού. 2. Συνδέεται ενσύρματα

Διαβάστε περισσότερα

Κατάσταση: Έτοιμο. Ψάχνει για σύνδεση στο internet.

Κατάσταση: Έτοιμο. Ψάχνει για σύνδεση στο internet. ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 1. Εγκατάσταση κεντρικής μονάδας Σύνδεση της κεντρικής μονάδας a) Συνδέστε το τροφοδοτικό στην κεντρική μονάδα, b) Συνδέστε το καλώδιο LAN στην κεντρική μονάδα και το router

Διαβάστε περισσότερα

CJB1JM0LCAKA. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

CJB1JM0LCAKA. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης CJB1JM0LCAKA Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Γνωριμία με το ρολόι σας Ηχείο Θύρα φόρτισης Πλήκτρο λειτουργίας Πιέστε παρατεταμένα για 3 δευτ. για ενεργοποίηση/ απενεργοποίηση. Πιέστε παρατεταμένα για 10 δευτ.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Ασύρματης Φορητής WiFi Κάμερας

Οδηγίες Χρήσης Ασύρματης Φορητής WiFi Κάμερας Οδηγίες Χρήσης Ασύρματης Φορητής WiFi Κάμερας Κομβίο Επαναφοράς RESET Θύρα κάρτας SD Πίσω κάλυμμα Διακόπτης λειτουργίας Θυρα Φόρτισης Οπή Βάσης στήριξης Ένδειξη λειτουργίας Μικρόφωνο Αισθητήρας στάθμης

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά Κάμερας IPC 312AX

Χαρακτηριστικά Κάμερας IPC 312AX Χαρακτηριστικά Κάμερας IPC 312AX 1. H συσκευή μπορεί να λειτουργήσει ταυτόχρονα ως κάμερα ή ως αυτόνομο σύστημα συναγερμού. 2. Συνδέεται ασύρματα (wifi) με δίκτυο internet και δύναται να γίνει απομακρυσμένη

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. Χαρακτηριστικά προϊόντος. Φόρτιση: Οδηγίες Λειτουργίας. Εναλλαγή λειτουργιών. Κουμπιά Λειτουργιών

Εγχειρίδιο Χρήσης. Χαρακτηριστικά προϊόντος. Φόρτιση: Οδηγίες Λειτουργίας. Εναλλαγή λειτουργιών. Κουμπιά Λειτουργιών Εγχειρίδιο Χρήσης Χαρακτηριστικά προϊόντος Με / Χωρίς έξοδο βίντεο HDMI 2,4 ίντσες LTPS TFT LCD οθόνη 4 μέρη του κυρίως φακού. Το εύρος εστίασης είναι 12 εκ. εώς άπειρο Φακοί HD ευρείας γωνίας 4x ψηφιακό

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Εγκατάστασης και Λειτουργίας Έξυπνου Ασύρματου κουδουνιού πόρτας ZV400P. Εμπρόσθια Όψη Κουδουνιού. Ανιχνευτής κίνησης. Υπέρυθρος ανιχνευτής

Οδηγός Εγκατάστασης και Λειτουργίας Έξυπνου Ασύρματου κουδουνιού πόρτας ZV400P. Εμπρόσθια Όψη Κουδουνιού. Ανιχνευτής κίνησης. Υπέρυθρος ανιχνευτής Οδηγός Εγκατάστασης και Λειτουργίας Έξυπνου Ασύρματου κουδουνιού πόρτας ZV400P Εμπρόσθια Όψη Κουδουνιού Υπέρυθρος ανιχνευτής Ανιχνευτής κίνησης Κάμερα γωνίας ανίχνευσης 166 μοιρών Μικρόφωνο Ηχείο LED υπέρυθρου

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ K10

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ K10 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ K10 1.Τοποθετήστε την κάρτα sim στο πίσω μέρος της συσκευής ξεβιδώνοντας την υποδοχή χρησιμοποιώντας το κατσαβίδι που υπάρχει στην συσκευασία. 2. Τοποθετήστε στην συσκευή μια κάρτα

Διαβάστε περισσότερα

Sricam R CONCEPTUM. SricamPC. Εγχειρίδιο εφαρμογής

Sricam R CONCEPTUM. SricamPC. Εγχειρίδιο εφαρμογής Sricam Sricam Sricam Sricam Εγχειρίδιο εφαρμογής SricamPC 1. Τι μπορείτε να κάνετε με το SricamPC Το SricamPC είναι δωρεάν λογισμικό συμβατό με Microsoft Windows 7, 8 και 10. Το SricamPC σας επιτρέπει:

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης του SMART AC

Οδηγίες Χρήσης του SMART AC Οδηγίες Χρήσης του SMART AC GR Δήλωση Συμμόρφωσης Δια του παρόντος, δηλώνουμε ότι αυτό το A/C είναι εναρμονισμένο με τις απαραιτητες απαιτήσεις και άλλες σχετικές διατάξεις της Directive 1999/5/EC. Σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή Yoosee Πρόγραμμα Υπολογιστή-Laptop CMS

Εφαρμογή Yoosee Πρόγραμμα Υπολογιστή-Laptop CMS Οδηγίες Εγκατάστασης- Λειτουργίας IP Καμερών/Συστημάτων Συναγερμού Εφαρμογή Yoosee Πρόγραμμα Υπολογιστή-Laptop CMS Σημείωση: Οι δυνατότητες οριζόντιας- κατακόρυφης περιστροφής κάμερας, επικοινωνίας με

Διαβάστε περισσότερα

Smart TV stick D2. GR Εγχειρίδιο χρήστη. Android HDMI SmartTV dongle

Smart TV stick D2. GR Εγχειρίδιο χρήστη. Android HDMI SmartTV dongle Smart TV stick D2 Android HDMI SmartTV dongle Διπύρηνο έως 1.6 GHz - RAM: 1 GB, ROM: 4 GB - Android JellyBean 4.2 - WiFi 802.11 b/g/n - Υποστήριξη για κάρτα microsdhc - Google Play - Υποστήριξη ασύρματου

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΔΙΚΤΥΟ eduroam

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΔΙΚΤΥΟ eduroam ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΚΤΥΩΝ Πατησίων 76, ΑΘΗΝΑ 104 34 - Tηλ.. 210 8203900 - Fax. 210 8203909 e-mail: noc@aueb.gr ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΔΙΚΤΥΟ eduroam To eduroam είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ KA-PT04 ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΈΞΑΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ, ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΉ ΤΟ ΠΑΡΌΝ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΠΡΟΤΟΎ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ ΚΑΙ ΦΥΛΆΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΉ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ HX-GO02 & HX-GO1

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ HX-GO02 & HX-GO1 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ HX-GO02 & HX-GO1 ΜΕΣΩ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ SMART PHONES 1 Αναζητήστε στο Google Play ή στο App Store την εφαρμογή ΗΧ-GO2 και εγκαταστήστε την στο κινητό σας (με λειτουργικό Android

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες ρύθμισης για σύνδεση των μετατροπέων Fronius στο online portal Fronius Solar.web (με χρήση smartphone/tablet)

Οδηγίες ρύθμισης για σύνδεση των μετατροπέων Fronius στο online portal Fronius Solar.web (με χρήση smartphone/tablet) Οδηγίες ρύθμισης για σύνδεση των μετατροπέων Fronius στο online portal Fronius Solar.web (με χρήση smartphone/tablet) 1. Πριν Ξεκινήσετε Δημιουργήστε λογαριασμό στο online portal Fronius Solar.web Σε περίπτωση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες ενεργοποίησης WiFi

Οδηγίες ενεργοποίησης WiFi Λειτουργία ενεργοποίησης Βεβαιωθείτε ότι η «έξυπνη» συσκευή σας χρησιμοποιεί λειτουργικό σύστημα Android ή IOS. Η κλιματιστική μονάδα μπορεί να συνδεθεί το πολύ με 4 συσκευές. Μέθοδος 1: Στο επίσημο site

Διαβάστε περισσότερα

Επικοινωνήστε με την Τράπεζα Πειραιώς

Επικοινωνήστε με την Τράπεζα Πειραιώς Χρήσης 1 Επικοινωνήστε με την Τράπεζα Πειραιώς Kαταγράψτε εδώ τους κωδικούς που βρίσκονται στο email ενεργοποίησης της υπηρεσίας που έχετε παραλάβει από την Τράπεζα Πειραιώς. Θα τους χρειαστείτε σε κάθε

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομος οδηγός. Smart Thermostat RDS110, RDS120

Σύντομος οδηγός. Smart Thermostat RDS110, RDS120 Σύντομος οδηγός Smart Thermostat RDS110, RDS120 el Καλωσορίσατε! Αυτός ο Σύντομος οδηγός σας καθοδηγεί ώστε: o Να συνδέσετε το θερμοστάτη στο Internet. o Να ρυθμίσετε το θερμοστάτη ώστε να λειτουργεί με

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ K10

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ K10 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ K10 Α. Τοποθετήστε στην συσκευή μια κάρτα sim (Νάνο κάρτα) αφού πρώτα πρέπει να απενεργοποιήσετε το Pin της κάρτας sim σε κάποιο κινητό τηλέφωνο. Β. Για να ανοίξετε την συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήστη για Wi-Fi Εφαρμογή κλιματιστικών APP

Εγχειρίδιο Χρήστη για Wi-Fi Εφαρμογή κλιματιστικών APP Εγχειρίδιο Χρήστη για Wi-Fi Εφαρμογή κλιματιστικών APP Σαρώστε τον Κωδικό Γρήγορης Αναγνώρισης (QRC) με το κινητό σας τηλέφωνο για να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την Wi-Fi Εφαρμογή κλιματιστικού APP.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Λειτουργίας Εφαρμογής S-HOME

Οδηγίες Λειτουργίας Εφαρμογής S-HOME 1. Εγκατάσταση Eφαρμογής- Εγγραφή Οδηγίες Λειτουργίας Εφαρμογής S-HOME α. Κατεβάζετε την δωρεάν εφαρμογή από το Google play (Android) ή από το App Store (ΙOS) και εκτελείτε εγκατάσταση στο smartphone.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WΜ2FX

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WΜ2FX Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WΜ2FX Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής Η ορθή εκκινηση του συστήματος συναγερμού είναι σημαντική για την σωστή λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

ABUS-SERVER.com. ABUS Security Center. Οδηγίες τεχνικού για την υπηρεσία DynDNS. Τεχνικές Πληροφορίες. By Technischer Support

ABUS-SERVER.com. ABUS Security Center. Οδηγίες τεχνικού για την υπηρεσία DynDNS. Τεχνικές Πληροφορίες. By Technischer Support ABUS Security Center Τεχνικές Πληροφορίες ABUS-SERVER.com Οδηγίες τεχνικού για την υπηρεσία DynDNS Address By Technischer Support ABUS Security-Center GmbH & Co.KG Linker Kreuthweg 5 86444 Affing (Germany)

Διαβάστε περισσότερα

ALTEAS X ARISTON NET

ALTEAS X ARISTON NET ACTIVATION PROCEDURE ALTEAS X ARISTON NET Ο ΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ HOT WATER I HEATING I RENEWABLE I AIR CONDITIONING / 1 ΣΥΝΟΨΗ Ευχαριστούμε που επιλέξατε το Ariston Net, το σύστημα που έχει σχεδιαστεί

Διαβάστε περισσότερα

Superlive Plus. Oδηγίες Χρήσης

Superlive Plus. Oδηγίες Χρήσης Superlive Plus Oδηγίες Χρήσης Περιεχόµενα 1 Ρυθµίσεις Δικτύου... 1 1.1 Σύνδεση µέσω WLAN...1 1.2 Σύνδεση µέσω δικτύου 3G...1 2 Για τηλέφωνα µε λειτουργικό Android... 1 2.1 Οδηγίες εγκατάστασης...1 2.2

Διαβάστε περισσότερα

mybigo app - Οδηγός Εγκατάστασης Android

mybigo app - Οδηγός Εγκατάστασης Android mybigo app - Οδηγός Εγκατάστασης Android Εγκατάσταση εφαρμογής BigO στο κινητό τηλέφωνο Προϋποθέσεις Android OS 5.0 και νεότερο Λογαριασμό Google για πρόσβαση στο Play Store Ενεργοποιημένο Bluetooth Σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

GPS Tracker ΤRΑΚΚΥ Personal

GPS Tracker ΤRΑΚΚΥ Personal GPS Tracker ΤRΑΚΚΥ Personal Σας ευχαριστούμε που προτιμήσατε το σύστημα εντοπισμού / παρακολούθησης πορείας Trakky Personal. Ενσωματώνει τις τελευταίες τεχνολογίες στον τομέα του επιτρέποντάς σας να εντοπίσετε

Διαβάστε περισσότερα

Siemens CL-110 & CL-110i - Συνδεσμολογία μέσω θύρας ETHERNET

Siemens CL-110 & CL-110i - Συνδεσμολογία μέσω θύρας ETHERNET Siemens CL-110 & CL-110i - Συνδεσμολογία μέσω θύρας ETHERNET Το Siemens CL-110 είναι ADSL2+ router. Για την εγκατάσταση του router στον υπολογιστή σας ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα. Προτείνουμε να ακολουθήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή Yoosee Πρόγραμμα Υπολογιστή-Laptop CMS

Εφαρμογή Yoosee Πρόγραμμα Υπολογιστή-Laptop CMS Οδηγίες Εγκατάστασης- Λειτουργίας IP Καμερών/Συστημάτων Συναγερμού Εφαρμογή Yoosee Πρόγραμμα Υπολογιστή-Laptop CMS Σημείωση: Οι δυνατότητες οριζόντιας- κατακόρυφης περιστροφής κάμερας, επικοινωνίας με

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΑΡΜΟΓΗ HOME+CONTROL

ΕΦΑΡΜΟΓΗ HOME+CONTROL ΕΦΑΡΜΟΓΗ HOME+CONTROL Celiane TM ΕΦΑΡΜΟΓΗ HOME + CONTROL 1 ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ HOME + CONTROL Προϋπόθεση: να διαθέτετε ένα Wi-Fi router. Αφού κατεβάσετε την εφαρμογή, ακολουθήστε

Διαβάστε περισσότερα

Start me quick! Ελληνικά

Start me quick! Ελληνικά Start me quick! Ελληνικά Περιγραφή:συσκευής Περιεχόμενο συσκευασίας: Για την εγκατάσταση κάμερας, ακολουθείτε τα παρακάτω βήματα: Αισθητήρας φωτός Δείκτης φωτός Φακός κάμερας Λαμπτήρες υπερύθρου φωτισμού

Διαβάστε περισσότερα

BEYOND: Two Souls Εφαρμογή BEYOND Touch

BEYOND: Two Souls Εφαρμογή BEYOND Touch BEYOND: Two Souls Εφαρμογή BEYOND Touch ΕΦΑΡΜΟΓΗ BEYOND Touch Για να απολαύσετε μια πλήρη, χωρίς προβλήματα εμπειρία στο BEYOND: Two Souls, συνιστούμε να παίξετε το παιχνίδι χρησιμοποιώντας το ασύρματο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Γρήγορης Λειτουργίας DVR Έκδοση 1.0

Οδηγός Γρήγορης Λειτουργίας DVR Έκδοση 1.0 Οδηγός Γρήγορης Λειτουργίας DVR Έκδοση 1.0 Δήλωση Ο παρών οδηγός αποτελεί μία εισαγωγή στις βασικές λειτουργίες του DVR που έχετε στα χέρια σας. Για λεπτομερείς οδηγίες χρήσης, ανατρέξτε στο CD για το

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές. Πρόσθετες τεχνικές προδιαγραφές

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές. Πρόσθετες τεχνικές προδιαγραφές BT210 - Sweex Bluetooth 2.0 Class I Adapter USB Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex Bluetooth 2.0 Adapter. Με αυτό τον προσαρμογέα μπορείτε να συνδεθείτε εύκολα σε μια άλλη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Εγχειρίδιο Χρήστη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Εγχειρίδιο Χρήστη ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Οδηγίες διασύνδεσης με tablet Android μέσω Bluetooth 0 Οδηγίες διασύνδεσης με tablet Android μέσω Καλωδίου 0 Οδηγίες διασύνδεσης με Κινητό Android μέσω Bluetooth 0 Οδηγίες διασύνδεσης με Κινητό

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. 1. Ανοίξτε το App Store στην IOS ή Android συσκευή σας. 2. Αναζητήστε την εφαρμογή «LockSmart» και εγκαταστήστε την.

Εγχειρίδιο χρήσης. 1. Ανοίξτε το App Store στην IOS ή Android συσκευή σας. 2. Αναζητήστε την εφαρμογή «LockSmart» και εγκαταστήστε την. Εγχειρίδιο χρήσης Πώς να κατεβάσετε την εφαρμογή? 1. Ανοίξτε το App Store στην IOS ή Android συσκευή σας. 2. Αναζητήστε την εφαρμογή «LockSmart» και εγκαταστήστε την. Εγγραφή 1. Πατήστε δημιουργία λογαριασμού

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές BT100. Πρόσθετες τεχνικές προδιαγραφές ΒΤ100 S W E E X.

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές BT100. Πρόσθετες τεχνικές προδιαγραφές ΒΤ100 S W E E X. BT100 - Sweex Bluetooth Class II Adapter USB BT110 - Sweex Bluetooth Class I Adapter USB Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex Bluetooth Adapter. Με αυτό τον προσαρμογέα μπορείτε να

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ TD-2300 SERIES SIGMA SECURITY

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ TD-2300 SERIES SIGMA SECURITY 2011 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ TD-2300 SERIES SIGMA SECURITY 1 Oδηγίες χρήσης TD-2304SE, TD-2308SE, TD-2316ME 2 1. Συνδέσεις 1.1 Πίσω πλευρά TD-2304SE Σχήμα.2.1 πίσω πλευρά καταγραφικού 4 καναλιών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΟΥ ΕΞΥΠΝΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΟΥ ΕΞΥΠΝΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΟΥ ΕΞΥΠΝΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η εταιρεία δεν θα ευθύνεται για οποιαδήποτε ζητήματα και προβλήματα που προκαλούνται από το Internet, δρομολογητές (router) Wi-Fi και έξυπνες συσκευές.

Διαβάστε περισσότερα

A B C D. 3 εν απαιτείται καµία ενέργεια 4 MD-3100 USB ADSL MODEM

A B C D. 3 εν απαιτείται καµία ενέργεια 4 MD-3100 USB ADSL MODEM MD-300 USB ADSL MODEM Πληροφορίες προϊόντος A B C D A. Λυχνία ισχύος (on:) συνδεδεµένο σε USB και ανοιχτός υπολογιστής / off: αποσυνδεδεµένο ή κλειστός υπολογιστής B. Ένδειξη ADSL LINK (αναβοσβήνει: αναζήτηση

Διαβάστε περισσότερα

HD CCTV DVR ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ 1080P

HD CCTV DVR ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ 1080P HD CCTV DVR ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ 1080P Video Recording Διαβάστε αυτές τις οδηγίες πριν την λειτουργία και κρατήστε τις για τυχόν μελλοντική αναφορά. Κατεβάστε τις πλήρεις οδηγίες χρήσεις σαρώνοντας το QR code

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο. Bluetooth/ Password El Cylinder

Εγχειρίδιο. Bluetooth/ Password El Cylinder Εγχειρίδιο Bluetooth/ Password El Cylinder Password Bluetooth ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Παράμετροι Εξαρτήματα Λειτουργια Εγκατάσταση Ρύθμιση του εξωτερικού κυλίνδρου Κατέβασμα εφαρμογής Λειτουργία εφαρμογής F.A.Q 02 03

Διαβάστε περισσότερα

Boingo Wi-Fi για Κατόχους Platinum Bonus Mastercard. Οδηγίες χρήσης

Boingo Wi-Fi για Κατόχους Platinum Bonus Mastercard. Οδηγίες χρήσης Boingo Wi-Fi για Κατόχους Platinum Bonus Mastercard Οδηγίες χρήσης Τι είναι το Boingo Wi-Fi Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με απεριόριστη, γρήγορη και υψηλής ποιότητας πρόσβαση σε ασύρματο δίκτυο Wi-Fi.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Σύνδεσης στο Ασύρµατο ίκτυο cs-wifi του Τµήµατος Πληροφορικής του Πανεπιστηµίου Κύπρου για Windows XP

Οδηγός Σύνδεσης στο Ασύρµατο ίκτυο cs-wifi του Τµήµατος Πληροφορικής του Πανεπιστηµίου Κύπρου για Windows XP 12 Νοεµβρίου 2013 Οδηγός Σύνδεσης στο Ασύρµατο ίκτυο cs-wifi του Τµήµατος Πληροφορικής του Πανεπιστηµίου Κύπρου για Windows XP Πανεπιστήµιο Κύπρου, Τµήµα Πληροφορικής Σάββας Νικηφόρου Version Number 1.0

Διαβάστε περισσότερα

GK7211 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Transformer TF201

GK7211 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Transformer TF201 GK7211 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Transformer TF201 Διαχείριση αρχείων... 2 Πώς να μπω στα δεδομένα μου που είναι αποθηκευμένα στο microsd, στην κάρτα SD και τη συσκευή USB;... 2 Πώς να μετακινήσω το

Διαβάστε περισσότερα

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 MASTER-MID GPS Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 Εγχειρίδιο GR Εισαγωγή...2 Περιεχόμενα συσκευασίας...2 Επισκόπηση...2 Κουμπιά...3 Ενεργοποίηση συσκευής...3 Απενεργοποίηση συσκευής...3 Κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟ ΚYΠΡΟΥ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟ ΚYΠΡΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟ ΚYΠΡΟΥ Ο ΗΓΟΣ ΣΥΝ ΕΣΗΣ ΣΤO ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ WINDOWS Το ασύρματο δίκτυο του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου CUTedu ασφαλίζεται

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WP1 Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WP1 Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WP1 Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής Η ορθή εκκινηση του συστήματος συναγερμού είναι σημαντική για την σωστή λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WS1N

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WS1N Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WS1N Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής Κουμπί ON/OFF Θύρα φορτιστή Θύρα ενσύρματης σειρήνας Κομβίο Επανανφοράς εργοστασιακών

Διαβάστε περισσότερα

Ρύθμιση Stylitis-10+ WiFi

Ρύθμιση Stylitis-10+ WiFi Ρύθμιση Stylitis-10+ WiFi Ο Stylitis-10+WiFi για να λειτουργήσει, πρέπει να συνδεθεί σε ένα access point. Η μονάδα WiFi έχει την προκαθορισμένη IP: 169.254.228.4. Για να είναι στο ίδιο υποδίκτυο με το

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Μην τροφοδοτείτε το καταγραφικό με διαφορετική παροχή ισχύος από αυτή που αναγράφεται στο τροφοδοτικό του.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Μην τροφοδοτείτε το καταγραφικό με διαφορετική παροχή ισχύος από αυτή που αναγράφεται στο τροφοδοτικό του. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 1. ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Μην τροφοδοτείτε το καταγραφικό με διαφορετική παροχή ισχύος από αυτή που αναγράφεται στο τροφοδοτικό του. Μην εισάγετε μεταλλικά αντικείμενα στο κουτί του

Διαβάστε περισσότερα

Απαιτήσεις Ασύρματο δίκτυο (WiFi) με καλό σήμα Τηλέφωνο iphone με ios 8.0 ή μεταγενέστερο Τηλέφωνο Android με Android 4.

Απαιτήσεις Ασύρματο δίκτυο (WiFi) με καλό σήμα Τηλέφωνο iphone με ios 8.0 ή μεταγενέστερο Τηλέφωνο Android με Android 4. Οδηγίες Χρήσης Περιεχόμενα Βασικές Απαιτήσεις 1. Βασικές Απαιτήσεις 2. Επισκόπηση Προϊόντος 3. Σύνδεση με συσκευές ios / Mac 4. Σύνδεση με συσκευές Android 5. Ασύρματη Προβολή μέσω DLNA 6. Σύνδεση σε ios

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Σύνδεσης στο Ασύρματο Δίκτυο cs-wifi του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Κύπρου για Windows 7, CentOS 6, Mac OS, IOS, και Android

Οδηγός Σύνδεσης στο Ασύρματο Δίκτυο cs-wifi του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Κύπρου για Windows 7, CentOS 6, Mac OS, IOS, και Android 4 Δεκεμβρίου 2012 Οδηγός Σύνδεσης στο Ασύρματο Δίκτυο cs-wifi του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Κύπρου για Windows 7, CentOS Πανεπιστήμιο Κύπρου, Τμήμα Πληροφορικής Σάββας Νικηφόρου Version 0.1

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Σύνδεσης (για KeyMission 80)

Οδηγός Σύνδεσης (για KeyMission 80) Οδηγός Σύνδεσης (για KeyMission 80) Πίνακας Περιεχομένων Εγκατάσταση της εφαρμογής SnapBridge...2 Σύνδεση της Φωτογραφικής Μηχανής με μια Έξυπνη Συσκευή... 3 Αποστολή Εικόνων και Φωτογράφιση με Τηλεχειρισμό...7

Διαβάστε περισσότερα

1. Πηγαίνετε στη σελίδα και κάντε κλικ στο «ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ» ή «Γραφτείτε τώρα».

1. Πηγαίνετε στη σελίδα  και κάντε κλικ στο «ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ» ή «Γραφτείτε τώρα». Εγκατάσταση λογαριασμού και προσθήκη χρημάτων Ο ΗΓΙΕΣ 1. Πηγαίνετε στη σελίδα www.moneybookers.com και κάντε κλικ στο «ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ» ή «Γραφτείτε τώρα». 1 2. Στις επόμενες τέσσερεις σελίδες θα πρέπει να

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Σύνδεσης (για Φωτογραφικές Μηχανές D-SLR)

Οδηγός Σύνδεσης (για Φωτογραφικές Μηχανές D-SLR) SB7J01(1J)/ 6MB4121J-01 Οδηγός Σύνδεσης (για Φωτογραφικές Μηχανές D-SLR) Gr Πίνακας περιεχομένων Εισαγωγή...2 Το Περιβάλλον Εργασίας...2 Προβλήματα με τη Σύνδεση;...2 Περισσότερα για το SnapBridge...2

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DVR TVT

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DVR TVT ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DVR TVT ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ Στην πρώτη εκκίνηση του καταγραφικού πατάμε ΕΞΟΔΟΣ στο παράθυρο με τον «ΟΔΗΓΟ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ» 1) Κάνουμε δεξί κλικ και εμφανίζεται στο κάτω μέρος της οθόνης η μπάρα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Ρύθμισης ΖΤΕ ΖΧΗΝ Η108Ν

Οδηγίες Ρύθμισης ΖΤΕ ΖΧΗΝ Η108Ν Οδηγίες Ρύθμισης ΖΤΕ ΖΧΗΝ Η108Ν ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΑΣ. Πριν ξεκινήσετε την εγκατάσταση του εξοπλισμού βεβαιωθείτε για τα παρακάτω: 1. Ο υπολογιστής

Διαβάστε περισσότερα

BT180 CLASS I USB BLUETOOTH ADAPTER. Πληροφορίες προϊόντος A

BT180 CLASS I USB BLUETOOTH ADAPTER. Πληροφορίες προϊόντος A Πληροφορίες προϊόντος A C B D A: Βύσµα USB B: Προστατευτική θήκη C: LED σύνδεσης [αναβοσβήνει αργά = έτοιµο για χρήση] [αναβοσβήνει γρήγορα = λειτουργία Bluetooth] D: Καλώδιο προέκτασης USB Εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση του PiNet για διαχείριση εργαστηρίου με Raspberry Pi. Συγγραφέας: Τριχόπουλος Γιώργος Δεκέμβριος 2016

Εγκατάσταση του PiNet για διαχείριση εργαστηρίου με Raspberry Pi. Συγγραφέας: Τριχόπουλος Γιώργος Δεκέμβριος 2016 Εγκατάσταση του PiNet για διαχείριση εργαστηρίου με Raspberry Pi Συγγραφέας: Τριχόπουλος Γιώργος Δεκέμβριος 2016 Το σύστημα PiNet εξυπηρετεί στη διαχείριση των υπολογιστών Raspberry Pi σε μία σχολική τάξη.

Διαβάστε περισσότερα

MD-4100 ADSL MODEM-ROUTER. Πληροφορίες προϊόντος I J K L M N O ADSL

MD-4100 ADSL MODEM-ROUTER. Πληροφορίες προϊόντος I J K L M N O ADSL Πληροφορίες προϊόντος A B C D E F G H I J K L M N O P A: Ένδειξη ισχύος B: Λυχνία θύρας LAN C: Λυχνία θύρας LAN D: Λυχνία θύρας LAN E: Λυχνία θύρας LAN 4 F: Λυχνία δεδοµένων ADSL G: Λυχνία σύνδεσης ADSL

Διαβάστε περισσότερα

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Περιεχόμενα πακέτου Ξεκινώντας Περιγραφή συσκευής Εισαγωγή κάρτας SIM & MicroSD Συνδέσεις 3G και Wi-Fi Το περιβάλλον Android Εργασία με το Android Επίλυση προβλημάτων για περισσότερες

Διαβάστε περισσότερα

Special edition of the Technical Chamber of Greece on Video Conference Services on the Internet, 2000 WEBPHONE

Special edition of the Technical Chamber of Greece on Video Conference Services on the Internet, 2000 WEBPHONE WEBPHONE A.S. DRIGAS Applied Technologies Department NCSR DEMOKRITOS Ag. Paraskevi GREECE dr@imm.demokritos.gr http://imm.demokritos.gr Το WebPhone είναι ένα εύκολο και ευχάριστο πρόγραµµα µετάδοσης ήχου

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης. Smart TV box

Οδηγός χρήσης. Smart TV box Smart TV box CPU: Τετραπύρηνη έως 1.6 GHz RAM: 2 GB, ROM: 8 GB μνήμη flash Android Jelly Bean 4.2 OS Wi-Fi 802.11b/g/n + LAN RJ45 Τηλεχειριστήριο υπερύθρων Υποστήριξη για κάρτα microsdhc Google Play Υποστήριξη

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΣΥΡΜΑΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ucywifi ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑ ΧΡΗΣΤΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Windows 7 ΥΠΣ

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε περισσότερα. Δρομολογητής Smart WiFi Nighthawk X10 AD7200. Μοντέλο R9000

Κάντε περισσότερα. Δρομολογητής Smart WiFi Nighthawk X10 AD7200. Μοντέλο R9000 Κάντε περισσότερα Δρομολογητής Smart WiFi Nighthawk X10 AD7200 Μοντέλο R9000 Όνομα και κωδικός πρόσβασης δικτύου WiFi Το προκαθορισμένο όνομα δικτύου WiFi (SSID) και το κλειδί δικτύου (κωδικός πρόσβασης)

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Σύνδεσης στο Ασύρματο Δίκτυο cs-wifi του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Κύπρου για Windows 7

Οδηγός Σύνδεσης στο Ασύρματο Δίκτυο cs-wifi του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Κύπρου για Windows 7 16 Νοεμβρίου 2012 Οδηγός Σύνδεσης στο Ασύρματο Δίκτυο cs-wifi του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Κύπρου για Windows 7 Πανεπιστήμιο Κύπρου, Τμήμα Πληροφορικής Σάββας Νικηφόρου Version Number Πίνακας

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομος οδηγός. Smart Thermostat RDS110

Σύντομος οδηγός. Smart Thermostat RDS110 Σύντομος οδηγός Smart Thermostat RDS110 el Καλωσορίσατε! Αυτός ο Σύντομος οδηγός σας καθοδηγεί ώστε: o Να συνδέσετε το θερμοστάτη στο Internet. o Να ρυθμίσετε το θερμοστάτη ώστε να λειτουργεί με το σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Βήμα-Βήμα για να εγκαταστήσετε τα Windows 7 στον Η/Υ σας

Οδηγός Βήμα-Βήμα για να εγκαταστήσετε τα Windows 7 στον Η/Υ σας Οδηγός Βήμα-Βήμα για να εγκαταστήσετε τα Windows 7 στον Η/Υ σας ΒΗΜΑ 1 Εφεδρικό Αντίγραφο Ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ: Πριν εφαρμόσουμε τον οδηγό εγκατάστασης στον Η/Υ μας κρατούμε αντίγραφα ασφαλείας των σημαντικών

Διαβάστε περισσότερα

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω;

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Ερωτήσεις 1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Απαντήσεις Υπάρχουν 3 κύριοι πιθανοί λόγοι για αυτό το πρόβλημα: κακή σύνδεση, ακατάλληλη θερμοκρασία, κατεστραμμένη μπαταρία ή τροφοδοτικό. Σε

Διαβάστε περισσότερα

MultiBoot Οδηγός χρήσης

MultiBoot Οδηγός χρήσης MultiBoot Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Συνδέστε την οικιακή συσκευή σας - με το μέλλον.

Συνδέστε την οικιακή συσκευή σας - με το μέλλον. Συνδέστε την οικιακή συσκευή σας - με το μέλλον. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης el_pcg_kochfeld_tft_se_9001296415.indd 1 08.06.17 07:59 Το μέλλον τώρα ξεκινά στο σπίτι σας! Σας συγχαίρουμε που επιλέξατε το

Διαβάστε περισσότερα

Kitvision KVESCAPE 4KWC ACTION CAMERA. Εγχειρίδιο Χρήσης

Kitvision KVESCAPE 4KWC ACTION CAMERA. Εγχειρίδιο Χρήσης Kitvision KVESCAPE 4KWC ACTION CAMERA Εγχειρίδιο Χρήσης Περιεχόμενα Συσκευασίας Kitvision KVESCAPE4KWC Action Camera Αδιάβροχη θήκη 30 m Αξεσουάρ ποδηλάτου Αξεσουάρ σύνδεσης κλιπ Επίπεδο αυτοκόλλητο αξεσουάρ

Διαβάστε περισσότερα