MyAlarm ifob Control Οδηγίες Χρήσης V1.4

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "MyAlarm ifob Control Οδηγίες Χρήσης V1.4"

Transcript

1 Διάγραμμα Διαδικασίας Το παρακάτω διάγραμμα, δείχνει τα βασικά βήματα που απαιτούνται για να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό MyAlarm και να ρυθμίσετε την εφαρμογή ifob Control για κινητά τηλέφωνα και έξυπνες συσκευές. Θα πρέπει να έχετε εγκατεστημένο έναν πίνακα συναγερμού VISION που να πληροί τις ελάχιστες προδιαγραφές που βρίσκονται στην επόμενη σελίδα.

2 Απαιτήσεις ifob Control Vision X Πίνακας με firmware 2.22 ή νεότερη. Συσκευή Ethernet CM 751 εγκατεστημένη στην μονάδα με firmware 2.16 ή νεότερη. Εφαρμογή ifob εγκατεστημένη Διαθέσιμη για ios και Android. Θα πρέπει να γνωρίζετε τον σειριακό αριθμό του συναγερμού σας, γιατί θα σας χρειαστεί για την ρύθμιση της «Τοποθεσίας» στην εφαρμογή ifob. O πίνακας και η συσκευή Ethernet θα πρέπει να είναι εγκατεστημένα και ρυθμισμένα, ώστε να έχουν συνδεσιμότητα με το internet. Ρύθμιση εφαρμογής ifob Control Αυτή είναι μια διαδικασία δύο σταδίων, για τον ιδιοκτήτη του συναγερμού, διότι θα χρειαστεί να δημιουργήσει ένα λογαριασμό στο προτού ρυθμιστεί η εφαρμογή ifob Control. Η διαδικασία αυτή παρέχει όχι μόνο μεγαλύτερη ασφάλεια αλλά και επιτρέπει στον ιδιοκτήτη του συναγερμού εύκολα την αλλαγή, την τροποποίηση ή ακόμη και την διαγραφή της πρόσβασης ενός χρήστη στον συναγερμό μέσω της εφαρμογής ifob Control, από την ιστοσελίδα της MyAlarm. Οι πελάτες μπορούν να προσθέσουν πολλαπλές τοποθεσίες κάτω από τον λογαριασμό τους, στην MyAlarm π.χ. Συναγερμός σπιτιού, γραφείου, εξοχικού κτλ.

3 Βήμα 1: Δημιουργία Λογαριασμού Πελάτη και Τοποθεσίας. Επιλέξτε την δημιουργία λογαριασμού πελάτη και συμπληρώστε τη φόρμα δημιουργίας λογαριασμού. Στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί «Δημιουργία Λογαριασμού». Θα λάβετε ένα καλωσορίσματος / επιβεβαίωσης, που θα περιέχει έναν σύνδεσμο επαλήθευσης. Θα πρέπει, είτε να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο είτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε τον σύνδεσμο στον browser σας, για να ολοκληρώσετε την εγγραφή. Αφότου έχετε επιβεβαιώσει το λογαριασμό σας, επιστρέψτε στην αρχική σελίδα του πελάτη και από εκεί θα είστε πλέον σε θέση να δημιουργήσετε μια νέα «Τοποθεσία». Δώστε ένα όνομα για τον χώρο «Τοποθεσία» και τον σειριακό αριθμό του πίνακα, πριν την αποθήκευση. Η νέα Τοποθεσία θα είναι σε κατάσταση αναμονής, περιμένοντας από τον πίνακα να ολοκληρώσει τη διαδικασία.

4 Θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που επιβεβαιώνει τη δημιουργία της Τοποθεσίας. Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα εξηγεί τα βήματα που απαιτούνται για την ολοκλήρωση της εγγραφής. Το θα μοιάζει με αυτό που φαίνεται παρακάτω. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στο μήνυμα για να εισάγετε το ID Πελάτη στον πίνακα. Αυτός ο 11-ψήφιος αριθμός θα πρέπει να καταχωρηθεί στο MENU Πατήστε OK όταν τελειώσετε και ο πίνακας θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής. Αν για οποιοδήποτε λόγο ο πίνακας δεν είναι σε θέση να κάνει μια εξερχόμενη σύνδεση, τότε η διαδικασία αυτή θα αποτύχει. Όταν η καταχώρηση της Τοποθεσίας ολοκληρωθεί, το εικονίδιο θα αλλάξει από γκρι εκκρεμούς Τοποθεσίας σε μπλε εικονίδιο καταχωρημένης Τοποθεσίας. Η Τοποθεσία θα πρέπει να έχει καταχωρηθεί επιτυχώς, προτού μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή ifob Control. Βήμα 2: Ρύθμιση Δικαιωμάτων Χρηστών Εφαρμογής. Ο ιδιοκτήτης της Τοποθεσίας έχει τον απόλυτο έλεγχο πάνω στους χρήστες του συναγερμού, όσον αφορά την πρόσβαση και τη χρήση της εφαρμογής ifob Control. Καθώς και για τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες που μπορούν να εκτελέσουν χρησιμοποιώντας την εφαρμογή. Οι χρήστες δεν μπορούν να εκτελέσουν λειτουργίες με την εφαρμογή ifob Control,εφόσον δεν έχουν αυτό το δικαίωμα και από το πληκτρολόγιο του συστήματος.

5 Για να δημιουργήσετε ένα χρήστη κινητού: Κάντε κλικ στο εικονίδιο της Τοποθεσίας. Στη συνέχεια, επιλέξτε τις ρυθμίσεις, για τους χρήστες των κινητών, από την μπάρα. Ως ιδιοκτήτης της Τοποθεσίας, είστε υπεύθυνος για τη δημιουργία και τη ρύθμιση των επιλογών για όλους τους χρήστες της εφαρμογής ifob Control. Επί του παρόντος, έως και δέκα ifob χρήστες μπορούν να ρυθμιστούν/δημιουργηθούν για κάθε Τοποθεσία.

6 Για να δημιουργήσετε έναν ifob χρήστη πρέπει πρώτα, να εισάγετε ένα μοναδικό όνομα στο πεδίο «Όνομα Συσκευής». Αυτό θα μπορούσε να είναι το όνομα του χρήστη ή το είδος της συσκευής που θα χρησιμοποιεί. Επιλέξτε ένα όνομα που έχει νόημα για εσάς, ως ιδιοκτήτης της Τοποθεσίας. Έπειτα, χρησιμοποιώντας τα κουτιά επιλογών (Check Boxes), ρυθμίστε τις επιλογές και τους περιορισμούς που επιθυμείτε, γι αυτόν τον χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορετικές επιλογές, που είναι διαθέσιμες, πατήστε στο κουμπί «Βοήθεια». Όταν τελειώσετε, αποθηκεύστε τις αλλαγές σας και πατήστε το κουμπί «Λήψη Κωδικού Εφαρμογής» (Get App Code) για να ανακτήσετε τον μοναδικό κωδικό εφαρμογής, γι αυτόν τον χρήστη. Ο κωδικός εφαρμογής και ο σειριακός αριθμός του πίνακα χρειάζονται κατά τη δημιουργία της Τοποθεσίας στο κινητό τηλέφωνο και θα πρέπει να παρέχετε αυτές τις πληροφορίες στο χρήστη, έτσι ώστε να μπορέσει να ρυθμίσει τη συσκευή του. Αν θέλετε, μπορείτε να στείλετε αυτά τα στοιχεία μέσω μηνύματος SMS στο χρήστη, εισάγοντας τον αριθμό του κινητού του, στο πεδίο που παρέχεται και πατώντας το κουμπί «Αποστολή SMS» (Send SMS).

7 Η κατάσταση συσκευής θα συνεχίσει να εμφανίζει τον σειριακό αριθμό του πίνακα και τον κωδικό εφαρμογής, έως ότου ο χρήστης ολοκληρώσει την εγκατάσταση της εφαρμογής, στη συσκευή του. Ανατρέξτε στο βήμα 4. Για να αφαιρέσετε ένα χρήστη και να του αποτρέψετε τη χρήση της εφαρμογής ifob γι αυτή την Τοποθεσία στο μέλλον, επιλέξτε το κινητό του χρήστη και πατήστε το πλήκτρο «Διαγραφή». Αυτή η λειτουργία δεν μπορεί να αναιρεθεί! Μπορείτε να αλλάξετε τις άλλες επιλογές για τον χρήστη ανά πάσα στιγμή, επιλέγοντας το κατάλληλο κουτί επιλογής (Check Box) και κατόπιν αποθηκεύοντας τις αλλαγές σας. Οι αλλαγές θα τεθούν σε ισχύ την επόμενη φορά που ο χρήστης θα συνδεθεί στον πίνακα συναγερμού. Βήμα 3: Λήψη της Εφαρμογής ifob Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό QR για να εντοπίσει εύκολα την εφαρμογή ifob Control στο Store. Σαρώστε την εικόνα με τη συσκευή σας και ακολουθήστε το σύνδεσμο.

8 Βήμα 4: Εγκατάσταση και Ρύθμιση της Εφαρμογής ifob Εκκινήστε την εφαρμογή ifob Control και στη συνέχεια πατήστε «Νέα Τοποθεσία». Πληκτρολογήστε ένα μοναδικό όνομα για να προσδιορίσετε την τοποθεσία, σε αυτή τη συσκευή. Για να επεξεργαστείτε ή να διαγράψετε μια υπάρχουσα Τοποθεσία, πατήστε το εικονίδιο με το γρανάζι. Εισάγετε τον σειριακό αριθμό του πίνακα στο πεδίο που παρέχεται. Στη συνέχεια, εισάγετε τον κωδικό εφαρμογής, τον οποίο μπορείτε να βρείτε κάτω από την καρτέλα των χρηστών κινητών τηλεφώνων, στην σελίδα ή μπορεί να σας έχει σταλεί, μέσω μηνύματος SMS. Και οι δύο αυτοί αριθμοί θα πρέπει να εισαχθούν σωστά, ειδάλλως η δημιουργία θα αποτύχει. Τέλος, εισάγετε τον κωδικό PIN που χρησιμοποιείτε στο πληκτρολόγιο του συναγερμού σας, στο πεδίο που παρέχεται και πιέστε το εικονίδιο «Αποθήκευση» στην επάνω δεξιά γωνία της εφαρμογής. Εάν αλλάξετε τον κωδικό PIN σας, θα πρέπει να ενημερώσετε επίσης και την εφαρμογή ifob Control. Μια σειρά από πρόσθετες επιλογές, μπορούν να ρυθμιστούν από τη σελίδα ρύθμισης της Τοποθεσίας. Η ενεργοποίηση του Auto Connect (Αυτόματη Σύνδεση) στις επιλογές Wi-Fi, σας επιτρέπει να συνδέεστε αυτόματα στον συναγερμό όταν είστε εντός της εμβέλειας του Wi-Fi σας. Εάν αλλάξετε το Wi-Fi SSID σας, θα πρέπει να ενημερώσετε και την εφαρμογή. Ο ιδιοκτήτης του συστήματος μπορεί να έχει περιορίσει την πρόσβασή σας, σε κάποιες από τις διαθέσιμες επιλογές WiFi. Μπορεί επίσης, να σας έχει περιορίσει ώστε η εφαρμογή ifob control να δουλεύει μόνο μέσω συγκεκριμένου Wi-Fi δικτύου. Η εφαρμογή ifob Control περιλαμβάνει τη δυνατότητα να ρυθμίσετε έως τέσσερα κουμπιά συντόμευσης, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον έλεγχο θυρών ή άλλων εξόδων από τις οποίες έχετε συχνά πρόσβαση. Οι συντομεύσεις μπορούν να δημιουργηθούν μόνο μέσα από την εφαρμογή όταν είναι ήδη συνδεδεμένη με το σύστημα συναγερμού. Η επιλογή διαγραφής συντόμευσης, επιτρέπει να διαγράψετε μια συντόμευση που δεν είναι πλέον απαραίτητη. Η εφαρμογή ifob Control περιλαμβάνει φωνητική επιβεβαίωση όταν οπλίζετε/αφοπλίζετε το σύστημα ή το υποσύστημα. Αν θέλετε, μπορείτε να τις απενεργοποιήσετε εδώ. Ο εγκαταστάτης σας μπορεί να έχει συμπεριλάβει τα στοιχεία επικοινωνίας του στην εφαρμογή ifob ως μέρος της εγκατάστασης του συστήματος. Εσείς μπορείτε να δείτε αυτές τις πληροφορίες, πατώντας το πλήκτρο «Πληροφορίες Εγκαταστάτη».

9 Νέες επιλογές για μελλοντικές εκδόσεις της εφαρμογής ifob, θα εμφανιστούν στη σελίδα ρυθμίσεων. Πατήστε το κουμπί σύνδεσης για να συνδεθείτε με τον πίνακα. Εάν η συσκευή είναι συνδεδεμένη σε ένα δίκτυο Wi-Fi κατά τη σύνδεση με τον πίνακα, η εφαρμογή μπορεί να ζητήσει από το χρήστη, αν θέλει, να θυμάται αυτό το δίκτυο Wi-Fi γι αυτή την Τοποθεσία. Αν επιλέξετε να θυμάται αυτό το δίκτυο, αυτό μπορεί να σας βοηθήσει όταν η επιλογή «Αυτόματης Σύνδεσης στο Wi-Fi» έχει ενεργοποιηθεί. Μόλις συνδεθείτε, η σελίδα των Υποσυστημάτων θα φορτώσει και σας επιτρέπει γρήγορα να οπλίσετε ή να αφοπλίσετε το σύστημά σας. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία κύλισης για να δείτε όλα τα Υποσυστήματα, εάν είναι απαραίτητο. Θα εμφανιστούν τα ονόματα και η κατάσταση όλων των Υποσυστημάτων. Στο παράδειγμα της φωτογραφίας, υπάρχουν 3 Υποσυστήματα, με 2 τρόπους περιμετρικού οπλισμού, για το υποσύστημα του σπιτιού (Home). Η λειτουργία πανικού είναι ενεργοποιημένη και τέσσερα πλήκτρα συντόμευσης έχουν δημιουργηθεί, Ρολό Σαλονιού, Γκαραζόπορτα, Φώτα Εισόδου, Φώτα Κήπου. Το σύστημά σας θα έχει διαφορετική εμφάνιση με βάση τη διαμόρφωση και τις επιλογές που ορίζονται από τον εγκαταστάτη σας ή τον ιδιοκτήτη του συστήματος. Τα κουμπιά ελέγχου Υποσυστήματος σας δείχνουν την τρέχουσα κατάσταση του Υποσυστήματος. Πράσινο χρώμα για τον αφοπλισμό, κόκκινο για τον πλήρη οπλισμό και πορτοκαλί για τον περιμετρικό οπλισμό. Για να αλλάξετε την κατάσταση του Υποσυστήματος απλά πατήστε το κουμπί ελέγχου. Για να οπλίσετε ή να αφοπλίσετε όλα τα Υποσυστήματα, ταυτόχρονα, πατήστε και κρατήστε πατημένο το αντίστοιχο κουμπί ελέγχου για δύο δευτερόλεπτα. Αγγίξτε και κρατήστε πατημένο το κουμπί πανικού για τρία δευτερόλεπτα για να προκαλέσετε ένα συναγερμό πανικού. Πατήστε τις συντομεύσεις για να ενεργοποιήσετε τις λειτουργίες τους. Οι Συναγερμοί, τα προβλήματα και οι ζώνες του συστήματος εμφανίζονται επίσης για κάθε Υποσύστημα. Οι σελίδες των ζωνών, σας επιτρέπουν να ελέγξετε την κατάσταση όλων των ζωνών στο σύστημα. Οι ζώνες που είναι ανοικτές ή σε συναγερμό ή σε πρόβλημα ή παραβιασμένες, θα εμφανίζονται με κόκκινο χρώμα για εύκολη ταυτοποίηση. Για να παρακάμψετε ή να εξαιρέσετε μια ζώνη, πατήστε το κουτάκι παράκαμψης, δίπλα από τη ζώνη. Χρησιμοποιήστε τα βελάκια αριστερά και δεξιά στο κάτω μέρος της σελίδας για να δείτε άλλες ζώνες. Οι επιλογές που παρέχονται, σας επιτρέπουν επίσης να φιλτράρετε τον τρόπο με τον οποίο οι ζώνες θα είναι ταξινομημένες.

10 Οι σελίδες των θυρών, σας επιτρέπουν να δείτε την κατάσταση και να ελέγξετε τις επιλεγμένες θύρες στο σύστημα. Μόνο οι θύρες που έχουν οριστεί από τον εγκαταστάτη σας θα είναι διαθέσιμες στην εφαρμογή ifob. Ο ιδιοκτήτης του συστήματος μπορεί να περιορίσει τους χρήστες της εφαρμογής ifob από τυχόν λειτουργίες ελέγχου θυρών, αν απαιτείται, από την ιστοσελίδα της MyAlarm. Οι χρήστες θα λάβουν ένα προειδοποιητικό μήνυμα, εάν εφαρμοστεί αυτός ο περιορισμός. Η εφαρμογή ifob Control σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έως 4 συντομεύσεις για τις θύρες που χρησιμοποιείτε συχνά. Για να δημιουργήσετε μια συντόμευση, αγγίξτε παρατεταμένα το όνομα της θύρας ή το όνομα της εξόδου για 2 δευτερόλεπτα. Οι συντομεύσεις μπορούν να διαγραφούν στη σελίδα ρυθμίσεων της τοποθεσίας. Ένα βίντεο επίδειξης και εκπαιδευτικό υλικό είναι διαθέσιμα για να βοηθήσουν τους χρήστες να πάρουν τα μέγιστα από την εφαρμογή ifob. Κάντε κλικ στα κουμπιά παρακάτω ή πληκτρολογήστε τους συνδέσμους στον browser σας.

11 Συχνές Ερωτήσεις Ε: Τι είναι η MyAlarm; A: Η MyAlarm είναι μια υπηρεσία που βασίζεται σε cloud και επιτρέπει στους ιδιοκτήτες των συστημάτων συναγερμού να ρυθμίζουν και να ελέγχουν τους χρήστες του συστήματος που χρησιμοποιούν την εφαρμογή ifob. Ε: Πόσοι Χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή ifob στο σύστημα συναγερμού μου; Α: Έως 10 συσκευές κινητών μπορούν να ρυθμιστούν να λειτουργούν την εφαρμογή ανά σύστημα. Ε: Τι θα συμβεί αν αλλάξω το τηλέφωνό μου ή την έξυπνη συσκευή μου; A: Εάν αλλάξετε το κινητό σας, θα πρέπει να διαγράψετε τον προηγούμενο χρήστη εφαρμογής από την ιστοσελίδα της MyAlarm και στη συνέχεια να προσθέστε τη νέα συσκευή. Ε: Μπορώ να χρησιμοποιήσω τον ίδιο κωδικό εφαρμογής σε πολλές έξυπνες συσκευές ή κινητά τηλέφωνα; A: Όχι! Οι κωδικοί εφαρμογής μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο μία φορά. Ε: Τι πρέπει να κάνω σε περίπτωση που ξεχάσω το όνομα χρήστη ή τον κωδικό πρόσβασής μου στην ιστοσελίδα της MyAlarm; A: Μπορείτε να ανακτήσετε το όνομα χρήστη ή να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας, ακολουθώντας τους συνδέσμους στη σελίδα σύνδεσης. Ε: Τι πρέπει να κάνω εάν δεν μπορώ να βρω το σειριακό αριθμό του πίνακά μου ή αν ο συναγερμός μου δεν πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις ; A: Και στις δύο περιπτώσεις το καλύτερο είναι να επικοινωνήσετε με τον εγκαταστάτη σας. Υπάρχουν οδηγίες στην σελίδα της εφαρμογής ifob που εξηγούν πώς να εντοπίσετε το σειριακό αριθμό του πίνακά σας. Ε: Πώς μπορώ να βρω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επιλογές που είναι διαθέσιμες στη σελίδα χρήστη κινητού; Α: Λεπτομερείς περιγραφές της κάθε επιλογής μπορείτε να βρείτε πατώντας το κουμπί «Βοήθεια» στη σελίδα χρήστη κινητού. Ε: Γιατί δεν μπορώ να δω όλα τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής ifob; Α: Ο ιδιοκτήτης της Τοποθεσίας είναι το μόνο πρόσωπο που μπορεί να διαθέσει πρόσβαση στους χρήστες της εφαρμογής ifob μέσω της ιστοσελίδας της MyAlarm. Μπορεί να έχει επιλεγεί να σας περιορίσουν από ορισμένα χαρακτηριστικά. Επικοινωνήστε με τον ιδιοκτήτη της Τοποθεσίας σας, αν νομίζετε ότι αυτό μπορεί να έχει γίνει από λάθος. Ε: Πώς μπορώ να πάρω ένα κωδικό εφαρμογής; A: Μόνο ο ιδιοκτήτης της Τοποθεσίας είναι σε θέση να δημιουργήσει χρήστες κινητών και κωδικούς εφαρμογής. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο από την ιστοσελίδα Ε: Γιατί δεν μπορώ να δω ή να ελέγξω τις εξόδους / θύρες του συστήματος; A: Ο ιδιοκτήτης της Τοποθεσίας μπορεί να έχει περιορίσει την πρόσβασή σας σε αυτές τις λειτουργίες. Οι έξοδοι και οι θύρες πρέπει επίσης να έχουν ρυθμιστεί από τον εγκαταστάτη έτσι ώστε, να είναι διαθέσιμες στην εφαρμογή. Ε: Γιατί μπορώ να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή ifob μόνο στην τοπική ζώνη Wi-Fi; A: Ο ιδιοκτήτης της Τοποθεσίας μπορεί να περιορίσει τη χρήση της εφαρμογής, έτσι ώστε να επιτρέπεται η πρόσβαση μόνο από την τοπική ζώνη Wi-Fi. Επικοινωνήστε με τον ιδιοκτήτη της Τοποθεσίας για να δείτε αν αυτή η επιλογή έχει οριστεί για εσάς.

12 Ε: Γιατί το κουμπί στη σελίδα των Τοποθεσιών μου γράφει Εγγραφή αντί για Σύνδεση; A: Αυτό συμβαίνει όταν μια νέα Τοποθεσία έχει δημιουργηθεί στην εφαρμογή, αλλά ο σειριακός αριθμός του πίνακα ή ο κωδικός της εφαρμογής ήταν λανθασμένοι. Παρακαλώ ελέγξτε τις πληροφορίες αυτές και επεξεργαστείτε τες αν είναι απαραίτητο και στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί «Εγγραφή». Ε: Γιατί δεν υπάρχει κωδικός πρόσβασης για να ανοίξω την εφαρμογή ifob; A: Όλες οι έξυπνες συσκευές έχουν τη δυνατότητα να ορίσετε ένα κωδικό πρόσβασης στην οθόνη κλειδώματος που ασφαλίζει την πρόσβαση στην εφαρμογή. E: Γιατί πάντα πρέπει να εισάγω τον κωδικό PIN μου για να εκτελεστούν κάποιες λειτουργίες στην εφαρμογή ifob; A: Ο ιδιοκτήτης της Τοποθεσίας μπορεί να έχει ορίσει την επιλογή, μέσω της ιστοσελίδας της MyAlarm, που απαιτεί από εσάς να εισάγετε το PIN σας. Επικοινωνήστε με τον ιδιοκτήτη της Τοποθεσίας σας, αν νομίζετε ότι αυτό μπορεί να έχει γίνει από λάθος. Ε: Γιατί μερικές φορές βλέπω μια προειδοποίηση να μου λέει ότι έχετε υπερβεί το όριο σύνδεσης; A: Μόνο δύο χρήστες μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα και να ελέγχουν το σύστημα μέσω της εφαρμογής ifob. Αν δείτε αυτό το μήνυμα περιμένετε λίγα λεπτά πριν προσπαθήσετε ξανά. Ε: Γιατί μερικές φορές βλέπω μια προειδοποίηση αναφέροντας μου Δεν Υπάρχει Σύνδεση Δικτύου; A: Η εφαρμογή ifob χρησιμοποιεί την υπηρεσία δεδομένων της συσκευής σας για να παρέχει τη σύνδεση με το σύστημα συναγερμού σας. Εάν η ποιότητα της σύνδεσης με το δίκτυο είναι κακή, μπορεί να δείτε αυτή την προειδοποίηση. Δοκιμάστε να μετακινηθείτε σε μια διαφορετική θέση για τη βελτίωση του σήματος πριν προσπαθήσετε ξανά. Ε: Πού μπορώ να βρω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις της MyAlarm και την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων; Α: Όροι και Προϋποθέσεις για τις πολιτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων είναι διαθέσιμα μέσω της ιστοσελίδας MyAlarm. Ε: Γιατί βλέπω σε καραντίνα ένα χρήστη στη σελίδα χρηστών της Myalarm; A: Αν ένας χρήστης προσπαθήσει να συνδεθεί πολλές φορές, χρησιμοποιώντας έναν εσφαλμένο κωδικό PΙΝ χρήστη, το σύστημα θα βάλει σε καραντίνα το προφίλ του χρήστη και θα αποτρέψει μελλοντικές συνδέσεις. Για να το διορθώσετε αυτό, βεβαιωθείτε ότι ο χρήστης χρησιμοποιεί ένα έγκυρο PIN χρήστη, που λειτουργεί στον πίνακα και στη συνέχεια, αφαιρέστε την κατάσταση καραντίνας από την σελίδα των χρηστών της Myalarm. Ε: Τι είναι το υποσύστημα, η ζώνη και η τοποθεσία? A: Τοποθεσία είναι ο φυσικός χώρος τοποθέτησης ενός συναγερμού. Πχ το σπίτι, το γραφείο κτλ Υποσύστημα είναι κάποια περιοχή της τοποθεσίας.πχ γκαράζ, Σαλόνι κτλ Η Ζώνη είναι ένα σύνολο ανιχνευτών. Κάθε περιοχή μπορεί να έχει μία ή πολλές ζώνες.

WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 2Η

WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 2Η ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 2Η 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ WiFi V-Timer... 3 2. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ WiFi V-Timer... 4 3. ΤΟΠΙΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ WiFi V-Timer... 5 4. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

CJB1JM0LCAKA. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

CJB1JM0LCAKA. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης CJB1JM0LCAKA Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Γνωριμία με το ρολόι σας Ηχείο Θύρα φόρτισης Πλήκτρο λειτουργίας Πιέστε παρατεταμένα για 3 δευτ. για ενεργοποίηση/ απενεργοποίηση. Πιέστε παρατεταμένα για 10 δευτ.

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομη περιγραφή 5. Για να ξεκινήσετε 6. Οι οθόνες του προγράμματος 8. Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7

Σύντομη περιγραφή 5. Για να ξεκινήσετε 6. Οι οθόνες του προγράμματος 8. Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7 Σύντομη περιγραφή 5 Για να ξεκινήσετε 6 Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7 Οι οθόνες του προγράμματος 8 Αρχική οθόνη 8 Στοιχεία ασθενή 9 Εργασίες - Ραντεβού 10 Εικόνες 11 Ημερολόγιο

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο EX2700

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο EX2700 Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Συνδέστε την οικιακή συσκευή σας - με το μέλλον.

Συνδέστε την οικιακή συσκευή σας - με το μέλλον. Συνδέστε την οικιακή συσκευή σας - με το μέλλον. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης el_pcg_kochfeld_tft_se_9001296415.indd 1 08.06.17 07:59 Το μέλλον τώρα ξεκινά στο σπίτι σας! Σας συγχαίρουμε που επιλέξατε το

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ. WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 1 Η

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ. WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 1 Η ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 1 Η 1 Δυνατότητες του WiFi V-Timer To WiFi V-Timer είναι ένα V-Timer με διπλή λειτουργικότητα 1. Δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης στο Ίντερνετ μέσω

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ "PROΩΘΗΣΗ" PROώθηση

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ PROΩΘΗΣΗ PROώθηση ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ "PROΩΘΗΣΗ" PROώθηση Περιεχόμενα Εγκατάσταση ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ... 3 ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ... 3 ΡΥΘΜΙΣΗ Wi-Fi... 4 ΕΙΣΟΔΟΣ ΧΡΗΣΤΗ... 6 ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΝΕΑΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ... 6 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ...

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android

Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το τηλέφωνο Android για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του Office

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΔΗΓΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΔΗΓΟΣ ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΔΗΓΟΣ Πίνακας Περιεχομένων Ενεργοποίηση και Αρχικοποίηση Συσκευής... 4 1 Περιεχόμενα συσκευασίας ipad... 5 2 Εξοικείωση με την συσκευή... 6 3 Αρχικοποίηση και ρυθμίσεις ipad... 7 4

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750. Μοντέλο EX3700

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750. Μοντέλο EX3700 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750 Μοντέλο EX3700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο WN3000RPv3

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο WN3000RPv3 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο WN3000RPv3 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

BlackBerry Internet Service. Οδηγός χρήστη

BlackBerry Internet Service. Οδηγός χρήστη BlackBerry Internet Service Οδηγός χρήστη Δημοσίευση: 2014-01-08 SWD-20140108171026083 Περιεχόμενα 1 Γρήγορα αποτελέσματα... 7 Πληροφορίες για τα σχέδια υπηρεσίας ανταλλαγής μηνυμάτων της υπηρεσίας BlackBerry

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης Πώς να χρησιμοποιήσετε το FastBanner

Οδηγίες χρήσης Πώς να χρησιμοποιήσετε το FastBanner Οδηγίες χρήσης Πώς να χρησιμοποιήσετε το FastBanner 1 P a g e Περιεχόμενα Περιεχόμενα... 2 1. Τι είναι το FastBanner... 3 2. Χειρισμός του FastBanner... 3 3. Πώς να χρησιμοποιήσετε το FastBanner... 5 3.1.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένες Δράσεις προβολής δημοσιότητας για το Δήμο Αρχανών Αστερουσίων Εγχειρίδιο Χρήσης - Παρουσίαση

Ολοκληρωμένες Δράσεις προβολής δημοσιότητας για το Δήμο Αρχανών Αστερουσίων Εγχειρίδιο Χρήσης - Παρουσίαση Novel Tech «Μέλος του Επιστημονικού & Τεχνολογικού Πάρκου Κρήτης» http://www.noveltech.gr info@noveltech.gr Ολοκληρωμένες Δράσεις προβολής δημοσιότητας για το Δήμο Αρχανών Αστερουσίων Εγχειρίδιο Χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές οδηγίες ασύρματης δικτύωσης

Βασικές οδηγίες ασύρματης δικτύωσης Βασικές οδηγίες ασύρματης δικτύωσης Το εγχειρίδιο αυτό σας βοηθά να εγκαταστήσετε μια ασύρματη σύνδεση μεταξύ του εκτυπωτή και των υπολογιστών σας. Ανατρέξτε στον "Οδηγό Δικτύωσης" στις ηλεκτρονικές Οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Συνδέστε την οικιακή συσκευή σας - με το μέλλον.

Συνδέστε την οικιακή συσκευή σας - με το μέλλον. Συνδέστε την οικιακή συσκευή σας - με το μέλλον. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης el_pcg_koch_induction_lightslider_se_9001296414.indd 1 06.04.17 16:55 Το μέλλον τώρα ξεκινά στο σπίτι σας! Σας συγχαίρουμε που

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Τα Windows 8.1 και τα Windows RT 8.1 είναι βασισμένα στα Windows 8 και στα Windows RT, για να σας προσφέρουν βελτιώσεις στην εξατομίκευση, την αναζήτηση, τις εφαρμογές,

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο WN3100RPv2

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο WN3100RPv2 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο WN3100RPv2 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Σύνδεσης (για Φωτογραφικές Μηχανές D-SLR)

Οδηγός Σύνδεσης (για Φωτογραφικές Μηχανές D-SLR) SB7J01(1J)/ 6MB4121J-01 Οδηγός Σύνδεσης (για Φωτογραφικές Μηχανές D-SLR) Gr Πίνακας περιεχομένων Εισαγωγή...2 Το Περιβάλλον Εργασίας...2 Προβλήματα με τη Σύνδεση;...2 Περισσότερα για το SnapBridge...2

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Εγχειρίδιο Χρήστη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Εγχειρίδιο Χρήστη ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Οδηγίες διασύνδεσης με tablet Android μέσω Bluetooth 0 Οδηγίες διασύνδεσης με tablet Android μέσω Καλωδίου 0 Οδηγίες διασύνδεσης με Κινητό Android μέσω Bluetooth 0 Οδηγίες διασύνδεσης με Κινητό

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες για smartphone ή tablet με λογισμικό ios

Οδηγίες για smartphone ή tablet με λογισμικό ios Οδηγίες για smartphone ή tablet με λογισμικό ios Οδηγίες εγκατάστασης της εφαρμογής Gitden Reader για την ανάγνωση βιβλίων epub σε smartphone ή tablet. Βήμα 1ο: Εγκατάσταση της εφαρμογής ανάγνωσης epub

Διαβάστε περισσότερα

Field Service Management ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

Field Service Management ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Field Service Management ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕΝΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ... 4 2. ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΜΕΝΟΥ ΚΑΡΤΕΛΑΣ... 5 3. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΕΛΑΤΗ... 6 4. ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΗ... 6 5. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ/ΔΙΑΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο WN2000RPTv3

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο WN2000RPTv3 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο WN2000RPTv3 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

(Αντιγραφή) ή χρησιμοποιήστε το πληκτρολόγιο για να καταχωρίσετε τους αριθμούς των αντιγράφων. Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης

(Αντιγραφή) ή χρησιμοποιήστε το πληκτρολόγιο για να καταχωρίσετε τους αριθμούς των αντιγράφων. Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης Σύντομη αναφορά Αντιγραφή Δημιουργία αντιγράφων Γρήγορη δημιουργία αντιγράφου 3 Στον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή πατήστε το κουμπί αντίγραφο 4 Εάν τοποθετήσατε το έγγραφο στη γυάλινη επιφάνεια σάρωσης

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας περιεχομένων. Περιεχόμενα ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ ΧΡΗΣΤΗ 1 ΣΥΝΔΕΣΗ ΧΡΗΣΤΗ 4 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ 5 ΝΕΑ ΑΙΤΗΣΗ 6

Πίνακας περιεχομένων. Περιεχόμενα ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ ΧΡΗΣΤΗ 1 ΣΥΝΔΕΣΗ ΧΡΗΣΤΗ 4 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ 5 ΝΕΑ ΑΙΤΗΣΗ 6 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το παρόν εγχειρίδιο και τις σύντομες οδηγίες για την ομαλή λειτουργία της πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης του προγράμματος «Θεαίτητος». Πίνακας περιεχομένων

Διαβάστε περισσότερα

MANAGER SIDE BAR. Μία άλλη λειτουργία είναι το ξυπνητήρι. Μπορείτε να ορίσετε τον χρόνο υπενθύμισης. Μετά την λήξη του χρόνου θα ειδοποιηθείτε ηχητικά

MANAGER SIDE BAR. Μία άλλη λειτουργία είναι το ξυπνητήρι. Μπορείτε να ορίσετε τον χρόνο υπενθύμισης. Μετά την λήξη του χρόνου θα ειδοποιηθείτε ηχητικά MANAGER SIDE BAR Η Manager side bar είναι μία εφαρμογή σχεδιασμένη να προσφέρει μια σειρά από λειτουργίες και ευκολίες σε κάθε χρήστη Η/Υ προχωρημένο ή αρχάριο. Βασική λειτουργία της εφαρμογής είναι ότι

Διαβάστε περισσότερα

Λεπτομέριες τοιχοποιίας Σχεδίαση κάτοψης

Λεπτομέριες τοιχοποιίας Σχεδίαση κάτοψης 1 Λεπτομέριες τοιχοποιϊας Σχεδίαση κάτοψης Λεπτομέριες τοιχοποιίας Σχεδίαση κάτοψης Ξεκινώντας το πρόγραμμα εμφανίζονται οι επιλογές σχετικά με το τι θέλετε να κάνετε. Δημιουργώντας Νέο Δωμάτιο Όταν ο

Διαβάστε περισσότερα

Vodafone Business Connect

Vodafone Business Connect Vodafone Business Connect Vodafone Business WebHosting Αναλυτικός Οδηγός Χρήσης EasyStore Maker Αναλυτικός οδηγός χρήσης: EasyStore Maker Vodafone Business Connect - Υπηρεσίες φιλοξενίας εταιρικού e-mail

Διαβάστε περισσότερα

Sricam R CONCEPTUM. SricamPC. Εγχειρίδιο εφαρμογής

Sricam R CONCEPTUM. SricamPC. Εγχειρίδιο εφαρμογής Sricam Sricam Sricam Sricam Εγχειρίδιο εφαρμογής SricamPC 1. Τι μπορείτε να κάνετε με το SricamPC Το SricamPC είναι δωρεάν λογισμικό συμβατό με Microsoft Windows 7, 8 και 10. Το SricamPC σας επιτρέπει:

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομος οδηγός. Smart Thermostat RDS110

Σύντομος οδηγός. Smart Thermostat RDS110 Σύντομος οδηγός Smart Thermostat RDS110 el Καλωσορίσατε! Αυτός ο Σύντομος οδηγός σας καθοδηγεί ώστε: o Να συνδέσετε το θερμοστάτη στο Internet. o Να ρυθμίσετε το θερμοστάτη ώστε να λειτουργεί με το σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

Επικοινωνήστε με την Τράπεζα Πειραιώς

Επικοινωνήστε με την Τράπεζα Πειραιώς Χρήσης 1 Επικοινωνήστε με την Τράπεζα Πειραιώς Kαταγράψτε εδώ τους κωδικούς που βρίσκονται στο email ενεργοποίησης της υπηρεσίας που έχετε παραλάβει από την Τράπεζα Πειραιώς. Θα τους χρειαστείτε σε κάθε

Διαβάστε περισσότερα

Ορισμός Νέου Κωδικού URegister

Ορισμός Νέου Κωδικού URegister Ορισμός Νέου Κωδικού URegister H Υπηρεσία Διαχείρισης Kωδικού χρήστη σας παρέχει τη δυνατότητα Ορισμού Νέου Κωδικού και Αλλαγής του Κωδικού σας με ασφαλή τρόπο σε περίπτωση που τον έχετε ξεχάσει. Στο έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης V3.0

Εγχειρίδιο Χρήσης V3.0 ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ Εγχειρίδιο Χρήσης V3.0 Πίνακας Περιεχομένων: 1. Σύνδεση με την συσκευή 3 1.1 Σύνδεση μέσω Wi-Fi Direct.... 3 1.2 Ενσύρματη σύνδεση (LAN) 3 1.3 Ασύρματη σύνδεση (WiFi).

Διαβάστε περισσότερα

ŠKODA CONNECT ΕΓΓΡΑΦΗ & ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ

ŠKODA CONNECT ΕΓΓΡΑΦΗ & ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ŠKODA CONNECT ΕΓΓΡΑΦΗ & ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ Connect Portal Για τη χρήση των online υπηρεσιών ŠKODA Connect απαιτείται προηγούμενη εγγραφή του χρήστη και του οχήματος στον ιστότοπο Connect Portal καθώς και η ενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Bee Group Α.Ε. [Type the company name] [Pick the date] Εγχειρίδιο λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Αρχική Σελίδα... 3 2. Δημιουργία Λογαριασμού... 3 3.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης εφαρμογής

Οδηγός Χρήσης εφαρμογής Οδηγός Χρήσης εφαρμογής Περιεχόμενα 1. Ενεργοποίηση εφαρμογής σελ. 3 2. Σύνδεση εφαρμογής με συσκευή mpos σελ. 4 3. Πώληση σελ. 5 4. Κατάσταση... σελ. 9 5. Συναλλαγές.. σελ. 10 6. Κλείσιμο πακέτου σελ.

Διαβάστε περισσότερα

mybigo app - Οδηγός Εγκατάστασης Android

mybigo app - Οδηγός Εγκατάστασης Android mybigo app - Οδηγός Εγκατάστασης Android Εγκατάσταση εφαρμογής BigO στο κινητό τηλέφωνο Προϋποθέσεις Android OS 5.0 και νεότερο Λογαριασμό Google για πρόσβαση στο Play Store Ενεργοποιημένο Bluetooth Σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WΜ2FX

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WΜ2FX Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WΜ2FX Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής Η ορθή εκκινηση του συστήματος συναγερμού είναι σημαντική για την σωστή λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικά Φύλλα Μισθοδοσίας

Αναλυτικά Φύλλα Μισθοδοσίας Αναλυτικά Φύλλα Μισθοδοσίας Εγχειρίδιο Χρήσης ΚΕΠΥΕΣ 1 Περιεχόμενα ` ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ... 3 ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ... 3 ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΝΑΛΥΤΙΚΩΝ ΦΥΛΛΩΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ... 8 ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΤΗΣΕΙΣ... 12 Αλλαγή Email...

Διαβάστε περισσότερα

Samsung PC Studio 3.0 Οδηγός χρήστη

Samsung PC Studio 3.0 Οδηγός χρήστη Samsung PC Studio 3.0 Οδηγός χρήστη Πνευματικά Δικαιώματα 2005 Samsung Electronics Co., Ltd. Περιεχόμενα 1. Samsung PC Studio...4 1.1. Απαιτήσεις συστήματος...4 1.2. Χαρακτηριστικά του PC Studio...4 2.

Διαβάστε περισσότερα

Vodafone Business Connect

Vodafone Business Connect Vodafone Business Connect Vodafone Business WebHosting Αναλυτικός Οδηγός Χρήσης MSSQL Manager Αναλυτικός οδηγός χρήσης: MS SQL Manager Vodafone Business Connect - Υπηρεσίες φιλοξενίας εταιρικού e-mail

Διαβάστε περισσότερα

HP Workspace. Οδηγός χρήσης

HP Workspace. Οδηγός χρήσης HP Workspace Οδηγός χρήσης Copyright 2016 HP Development Company, L.P. 2016 Google Inc. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος. Η ονομασία Google Drive είναι εμπορικό σήμα της Google Inc. Η ονομασία Windows είναι

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi AC1200. Μοντέλο EX6150

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi AC1200. Μοντέλο EX6150 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi AC1200 Μοντέλο EX6150 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N600. Μοντέλο WN3500RP

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N600. Μοντέλο WN3500RP Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N600 Μοντέλο WN3500RP Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόµενα 1. Εγκατάσταση 2. Εισαγωγή 3. Σύνδεση 4. Ρυθµίσεις 2.1 Περιοχή εργασιών και πλοήγησης 2.2 Περιοχή απεικόνισης "Λεπτοµέρειες" 2.3 Περιοχή απεικόνισης "Στατιστικά" 4.1 Προφίλ 4.2 ίκτυο 4.2.1

Διαβάστε περισσότερα

Pylon Entry. Πόροι. Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή Αναζήτηση Πόρων

Pylon Entry. Πόροι. Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή Αναζήτηση Πόρων Pylon Entry Πόροι Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή Αναζήτηση Πόρων Περιεχόμενα Δημιουργία Νέου Πόρου... 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία... 4 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία... 4 Καρτέλα

Διαβάστε περισσότερα

Ανάκτηση Κωδικού URegister για Νεοεισαχθέντες Φοιτητές

Ανάκτηση Κωδικού URegister για Νεοεισαχθέντες Φοιτητές Ανάκτηση Κωδικού URegister για Νεοεισαχθέντες Φοιτητές H Υπηρεσία Διαχείρισης Kωδικού χρήστη σας παρέχει τη δυνατότητα Ανάκτησης του Κωδικού και Αλλαγής του Κωδικού σας με ασφαλή τρόπο σε περίπτωση που

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγγραφής και σύνδεσης χρήστη

Εγχειρίδιο εγγραφής και σύνδεσης χρήστη Εγχειρίδιο εγγραφής και σύνδεσης χρήστη Μέσω της ηλεκτρονικής πύλης www.step.gov.gr δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να εγγραφούν στην υπηρεσία προσωποποιημένης πληροφόρησης, μέσω της οποίας μπορούν

Διαβάστε περισσότερα

Εργαλεία. Επικοινωνίας & Συνεργασίας Πανεπιστήμιο Κύπρου

Εργαλεία. Επικοινωνίας & Συνεργασίας Πανεπιστήμιο Κύπρου Εργαλεία Επικοινωνίας & Συνεργασίας Πανεπιστήμιο Κύπρου Ιούλιος 2017 Copyright 2017 Πανεπιστήμιο Κύπρου. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα κατοχυρωμένα. Δημιουργός: Λευτέρης Γ. Ζαχαρία Σ ε λ ί δ α 1 Πίνακας

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στο Dir Me Up

Εισαγωγή στο Dir Me Up Εισαγωγή στο Dr Me Up V2.00 / 2013-05-18 [Τα νέα χαρακτηριστικά από την προηγούμενη 1.30 έκδοση εμφανίζονται με μπλέ χρώμα] Bong Atttude 2013 Εισαγωγή 1/ Επιστρέψτε στην προηγούμενη τοποθεσία. 2/ Πηγαίνετε

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad

Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το iphone ή το ipad για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του Office

Διαβάστε περισσότερα

Marmitek UltraViewPro 1

Marmitek UltraViewPro 1 IP CAMERA SERIES IP Eye Anywhere 10 11 20 21 470 IP RoboCam 10 11 21 541 641 ULTRAVIEW PRO ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1..1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ....1 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2.. 2 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 2 ΚΕΦΑΛΑΙΟ......3 ΧΡΗΣΗ MARMITEK Ultraview

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ WEBCAM STATION EVOLUTION

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ WEBCAM STATION EVOLUTION ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ WEBCAM STATION EVOLUTION ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Κάνοντας κλικ σε έναν τίτλο σε αυτόν τον πίνακα περιεχομένων, θα εμφανιστεί η αντίστοιχη παράγραφος 1. 2. 3. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 3 ΡΥΘΜΙΣΗ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ 4 ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες ρύθμισης για σύνδεση των μετατροπέων Fronius στο online portal Fronius Solar.web (με χρήση smartphone/tablet)

Οδηγίες ρύθμισης για σύνδεση των μετατροπέων Fronius στο online portal Fronius Solar.web (με χρήση smartphone/tablet) Οδηγίες ρύθμισης για σύνδεση των μετατροπέων Fronius στο online portal Fronius Solar.web (με χρήση smartphone/tablet) 1. Πριν Ξεκινήσετε Δημιουργήστε λογαριασμό στο online portal Fronius Solar.web Σε περίπτωση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Εγκατάστασης και Χρήσης του Arebas Easy

Οδηγός Εγκατάστασης και Χρήσης του Arebas Easy Σ ε λ ί δ α 1 Οδηγός Εγκατάστασης και Χρήσης του Arebas Easy Περιεχόμενα 1. Download Arebas Easy... 2 2. Εγκατάσταση Arebas Easy... 3 3. Εγγραφή στον Arebas Server... 7 4. Παραμετροποίηση Arebas Easy...

Διαβάστε περισσότερα

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω;

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Ερωτήσεις 1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Απαντήσεις Υπάρχουν 3 κύριοι πιθανοί λόγοι για αυτό το πρόβλημα: κακή σύνδεση, ακατάλληλη θερμοκρασία, κατεστραμμένη μπαταρία ή τροφοδοτικό. Σε

Διαβάστε περισσότερα

Vodafone Business Connect

Vodafone Business Connect Vodafone Business Connect Vodafone Business WebHosting Αναλυτικός Οδηγός Χρήσης Photo Album Αναλυτικός οδηγός χρήσης: Photo Album Vodafone Business Connect - Υπηρεσίες φιλοξενίας εταιρικού e-mail & web

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WS1N

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WS1N Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WS1N Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής Κουμπί ON/OFF Θύρα φορτιστή Θύρα ενσύρματης σειρήνας Κομβίο Επανανφοράς εργοστασιακών

Διαβάστε περισσότερα

Στο παράθυρο που θα εµφανιστεί πατήστε το κουµπί Unzip.

Στο παράθυρο που θα εµφανιστεί πατήστε το κουµπί Unzip. Το αρχείο EstateWeb 4.0.2.exe περιέχει την εγκατάσταση της εφαρµογής σε συµπιεσµένη µορφή. Για αυτό το λόγο θα πρέπει πρώτα να αποσυµπιέσετε τα αρχεία της εγκατάστασης στον σκληρό σας δίσκο. Κάντε διπλό

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ(ΜΑΝUΑL) ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ-ΧΡΗΣΤΗ.

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ(ΜΑΝUΑL) ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ-ΧΡΗΣΤΗ. ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ(ΜΑΝUΑL) ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ-ΧΡΗΣΤΗ. Οδηγός Διαχειριστή Το m-learning Toolkit είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης που έχει σχεδιαστεί για να υπάρχει η δυνατότητα της πρόσβασης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ 1 Α. ΛΗΨΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (EXPORT) ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ 3 1. ΜΕ ΧΡΗΣΗ INTERNET EXPLORER 3 2. ΜΕ ΧΡΗΣΗ MOZILLA FIREFOX 10 Β. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Σενάριο Χρήσης Moodle

Σενάριο Χρήσης Moodle Σενάριο Χρήσης Moodle Άσκηση 1 Μπείτε στη σελίδα http://pileas.com/m και συνδεθείτε με έναν από τους διαθέσιμους χρήστες σύμφωνα με τους κωδικούς που σας έχουν δοθεί. Αφού εισάγουμε το url του Moodle (π.χ.

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi AC1200. Μοντέλο EX6150

Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi AC1200. Μοντέλο EX6150 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi AC1200 Μοντέλο EX6150 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Interfox.gr. Κωδικοποίηση Κάμερας

Interfox.gr. Κωδικοποίηση Κάμερας Κωδικοποίηση Κάμερας 1. Κατεβάζουμε την εφαρμογή yoosee από το App store (IOS) ή από την σελίδα www.yoosee.co (Android) 2. Κάνουμε register με χρήση του e-mail μας και με εναν κωδικό. Θα εμφανιστεί μήνυμα

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας

Περιεχόμενα συσκευασίας Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ LIVETRIP TRAVELLER

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ LIVETRIP TRAVELLER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ LIVETRIP TRAVELLER Η εφαρμογή LiveTripTraveller διατίθεται για κινητά τηλέφωνα με λειτουργικό σύστημα Android. Στο υπο-ιστοσελίδα www.livetrips.com/sources μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

Τσέκαρέ το! Facebook Check

Τσέκαρέ το! Facebook Check Facebook Check Ξέρεις καλά όλους τους «φίλους» σου; Ποιος μπορεί να δει τι κοινοποιείς στο Facebook; Διατήρησε τον έλεγχο των δημοσιεύσεών σου! Πώς διαχειρίζεσαι τις λίστες των «φίλων» σου; Πώς μπορείς

Διαβάστε περισσότερα

1. Βασικές Λειτουργίες των Windows

1. Βασικές Λειτουργίες των Windows 1. Βασικές Λειτουργίες των Windows Α - Εκκίνηση του Υπολογιστή και των Windows XP Για να εκκινήσουμε τον υπολογιστή μας πατάμε το κουμπί ανοίγματος της μονάδας συστήματος και το αντίστοιχο κουμπί της οθόνης.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Ανάκτησης Password λογαριασμού URegister

Οδηγίες Ανάκτησης Password λογαριασμού URegister Οδηγίες Ανάκτησης Password λογαριασμού Uregister v1.1 Οδηγίες Ανάκτησης Password λογαριασμού URegister (ισχύει για λογαριασμούς Φοιτητών και Προσωπικού) Η Υπηρεσία Διαχείρισης Κωδικού χρήστη σας παρέχει

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ Εισαγωγή γνωματεύσεων διαβητικών υλικών στο internet (eδαπυ) 1. Εισάγουμε τον κωδικό χρήστη και το συνθηματικό για να εισέλθουμε στην εφαρμογή https://apps.ika.gr/econsummedsuppl/faces/login.xhtml.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας Wi-Fi N300RE

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας Wi-Fi N300RE Easy, Reliable & Secure Οδηγός εγκατάστασης Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας Wi-Fi N300RE Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας Wi-Fi επεκτείνει το δίκτυο Wi-Fi, ώστε να περιλαμβάνει την περιοχή

Διαβάστε περισσότερα

Συνδέστε την οικιακή συσκευή σας με το μέλλον.

Συνδέστε την οικιακή συσκευή σας με το μέλλον. Συνδέστε την οικιακή συσκευή σας με το μέλλον. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης 1 OT-eileger_EU-DE_Siemens_el-GR.indd 1 06.02.17 09:40 Το μέλλον τώρα ξεκινά στο σπίτι σας! Σας συγχαίρουμε που επιλέξατε το Home

Διαβάστε περισσότερα

Bitdefender Mobile Security for ios Οδηγίες χρήστη

Bitdefender Mobile Security for ios Οδηγίες χρήστη ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΤΗ Bitdefender Mobile Security for ios Οδηγίες χρήστη Publication date 09/08/2017 Πνευματικά Δικαιώματα 2017 Bitdefender Νομική σημείωση Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Δεν επιτρέπεται

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε μόνο την τροφοδοσία ρεύματος που αναγράφεται στα τεχνικά στοιχεία. Μην αφήνετε το προϊόν να έρχεται σε επαφή με υγρά. Εάν η μπαταρία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ JustAlert SPOTIT. Οδηγίες για την εγκατάσταση της εφαρμογής στο κινητό σας

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ JustAlert SPOTIT. Οδηγίες για την εγκατάσταση της εφαρμογής στο κινητό σας ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ JustAlert SPOTIT Συγχαρητήρια για την επιλογή σας να προμηθευτείτε την υπηρεσία JustAlert SPOTIT Μετά την ενεργοποίηση της υπηρεσίας, θα έχετε δωρεάν πρόσβαση στην προσωπική σας σελίδα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ HX-GO02 & HX-GO1

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ HX-GO02 & HX-GO1 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ HX-GO02 & HX-GO1 ΜΕΣΩ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ SMART PHONES 1 Αναζητήστε στο Google Play ή στο App Store την εφαρμογή ΗΧ-GO2 και εγκαταστήστε την στο κινητό σας (με λειτουργικό Android

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi

Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi Συνδέσεις Wi-Fi με τον Εκτυπωτή Σύνδεση με έναν υπολογιστή μέσω δρομολογητή Wi-Fi Σύνδεση με ένα υπολογιστή απευθείας Σύνδεση με μια έξυπνη συσκευή μέσω δρομολογητή Wi-Fi Σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Περιεχόμενα πακέτου Ξεκινώντας Περιγραφή συσκευής Εισαγωγή κάρτας SIM & MicroSD Συνδέσεις 3G και Wi-Fi Το περιβάλλον Android Εργασία με το Android Επίλυση προβλημάτων για περισσότερες

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 1 Απαιτήσεις συστήματος 2 Γενική επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα

Διαβάστε περισσότερα

Ανάκτηση Κωδικού URegister για Εκπαιδευτικό & Διοικητικό Προσωπικό

Ανάκτηση Κωδικού URegister για Εκπαιδευτικό & Διοικητικό Προσωπικό Ανάκτηση Κωδικού URegister για Εκπαιδευτικό & Διοικητικό Προσωπικό H Υπηρεσία Διαχείρισης Kωδικού χρήστη σας παρέχει τη δυνατότητα Ανάκτησης του Κωδικού και Αλλαγής του Κωδικού σας με ασφαλή τρόπο σε περίπτωση

Διαβάστε περισσότερα

Η εφαρμογή είναι βελτιστοποιημένη για όλες τις συσκευές ios και Android, με ios 9.x ή νεότερη έκδοση και Android 4.4 ή νεότερη έκδοση.

Η εφαρμογή είναι βελτιστοποιημένη για όλες τις συσκευές ios και Android, με ios 9.x ή νεότερη έκδοση και Android 4.4 ή νεότερη έκδοση. Οδηγίες βήμα προς βήμα για την εφαρμογή Με την εφαρμογή αυτή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ψηφιακά βιβλία (e-books) σε μορφή «Adobe Digital Editions epub» και «Adobe Digital Editions PDF», αρχεία ήχου (e-audios),

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΤΗ. Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.Δ.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΤΗ. Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.Δ. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΤΗ Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.Δ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1) Είσοδος στην εφαρμογή 2) Δημιουργία Περιόδου Υποβολής 2.α) Ακύρωση Περιόδου Υποβολής 3) Μέθοδος Υποβολής: Συμπλήρωση Φόρμας 3.α) Συμπλήρωση

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Φοιτητή. Course Management Platform. Εισαγωγή. for Universities Ομάδα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης Παν. Μακεδονίας Σεπτέμβριος 2004

Εγχειρίδιο Φοιτητή. Course Management Platform. Εισαγωγή. for Universities Ομάδα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης Παν. Μακεδονίας Σεπτέμβριος 2004 Εγχειρίδιο Φοιτητή Εισαγωγή Η ηλεκτρονική πλατφόρμα, αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης. Στόχος της είναι η παροχή υποδομών εκπαίδευσης και κατάρτισης ανεξάρτητα από τους περιοριστικούς

Διαβάστε περισσότερα

VOICE MODULE Πλακέτα χειρισμού / τηλεφωνητή Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ. ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ IDS HELLAS www.idshellas.

VOICE MODULE Πλακέτα χειρισμού / τηλεφωνητή Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ. ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ IDS HELLAS www.idshellas. ΑΣΦΑΛΕΙΑ HELLAS ΕΓΓΥΗΣΗ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΛΥΣΕΙΣ ΕΞΕΛΙΞΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ VOICE MODULE Πλακέτα χειρισμού / τηλεφωνητή Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Παραθέσεις Μελετητή Google

Παραθέσεις Μελετητή Google Παραθέσεις Μελετητή Google http://scholar.google.gr/intl/el/scholar/citations.html Οι Παραθέσεις Μελετητή Google παρέχουν στους συγγραφείς έναν απλό τρόπο για να παρακολουθούν τις παραθέσεις που περιέχονται

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομος οδηγός. Smart Thermostat RDS110, RDS120

Σύντομος οδηγός. Smart Thermostat RDS110, RDS120 Σύντομος οδηγός Smart Thermostat RDS110, RDS120 el Καλωσορίσατε! Αυτός ο Σύντομος οδηγός σας καθοδηγεί ώστε: o Να συνδέσετε το θερμοστάτη στο Internet. o Να ρυθμίσετε το θερμοστάτη ώστε να λειτουργεί με

Διαβάστε περισσότερα

http://www.advanced-ip-scanner.com/gr/ Σο Advanced IP Scanner είναι μια γρήγορη και αξιόπιστη λύση σάρωσης δικτύου. ας επιτρέπει εύκολα και γρήγορα να ανακτήσετε όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες για τους

Διαβάστε περισσότερα

Copyright 2017 HP Development Company, L.P.

Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Οδηγός χρήσης Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της HP είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ CLAROLINE Κατάλογος περιεχομένων Εγγραφή μαθητή στο Claroline...2 Εγγραφή σε μάθημα...3 Τα μαθήματά μου...4 Αλλαγή του προφίλ μου (Manage my account)...4

Διαβάστε περισσότερα

DIGIPASS APP Εγχειρίδιο Χρήσης

DIGIPASS APP Εγχειρίδιο Χρήσης DIGIPASS APP Εγχειρίδιο Χρήσης Ακολουθούν οδηγίες στις οποίες επεξηγείται ο τρόπος αγοράς Digipass APP, η διαδικασία εγκατάστασης του στην κινητή συσκευή σας και ενεργοποίησης του. Το εγχειρίδιο περιλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

"APOLLO RTM-1" ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ "RTM-1"

APOLLO RTM-1 ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ RTM-1 "APOLLO RTM-1" Το "RTM-1" είναι μία συσκευή η οποία συνεργάζεται με τον πίνακα Apollo και σας δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνείτε και να ελέγχετε το σύστημα συναγερμού με ασφάλεια, από οποιαδήποτε απόσταση,

Διαβάστε περισσότερα

Ελέγξτε την ταινία σας

Ελέγξτε την ταινία σας Ελέγξτε την ταινία σας Σε αυτές τις ασκήσεις, θα κάνετε εισαγωγή μιας ταινίας και θα χρησιμοποιήσετε τις επιλογές που παρουσιάστηκαν στο μάθημα. Άσκηση 1: Εισαγωγή αρχείου ταινίας 1. Κάντε κλικ στη μικρογραφία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης YOOSEE & YYP2P

Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης YOOSEE & YYP2P Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης YOOSEE & YYP2P (Συμβατό με τα μοντέλα AQ-7101VKW, AQ-7103VSW, AQ-7104VBW, AQ-7105VSW) Συνοπτική απλοποιημένη παρουσίαση της λειτουργικής διαδικασίας I. Γνωρίστε την κάµερά σας

Διαβάστε περισσότερα

Εύδοξος - Δήλωση Συγγραμμάτων

Εύδοξος - Δήλωση Συγγραμμάτων Εύδοξος - Δήλωση Συγγραμμάτων Το πρόγραμμα «Εύδοξος» αφορά στη διανομή Συγγραμμάτων των Τεχνολογικών και Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων της Επικράτειας. Στόχος του Πληροφοριακού Συστήματος (ΠΣ) της Δράσης είναι

Διαβάστε περισσότερα

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα του λογισμικού με άλλα λειτουργικά συστήματα, επικοινωνήστε με το τμήμα υποστήριξης πελατών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα του λογισμικού με άλλα λειτουργικά συστήματα, επικοινωνήστε με το τμήμα υποστήριξης πελατών. Σελίδα 1 από 5 Οδηγός σύνδεσης Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα Μπορείτε να πραγματοποιήσετε εγκατάσταση του λογισμικού του εκτυπωτή χρησιμοποιώντας το CD Λογισμικό και τεκμηρίωση για τα ακόλουθα λειτουργικά

Διαβάστε περισσότερα

INSTAGRAM. Όσα πρέπει να γνωρίζω! Γραμμή βοηθείας Ενημέρωση-Επαγρύπνηση Γραμμή παράνομου περιεχομένου

INSTAGRAM. Όσα πρέπει να γνωρίζω! Γραμμή βοηθείας Ενημέρωση-Επαγρύπνηση Γραμμή παράνομου περιεχομένου INSTAGRAM Όσα πρέπει να γνωρίζω! 210 6007686 www.safeline.gr Γραμμή βοηθείας Ενημέρωση-Επαγρύπνηση Γραμμή παράνομου περιεχομένου Τι είναι το Instagram; Το Instagram είναι μια δωρεάν εφαρμογή κοινοποίησης

Διαβάστε περισσότερα

Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης

Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης Γρήγορη αναφορά Αντιγραφή Δημιουργία αντιγράφων Γρήγορη δημιουργία αντιγράφου 3 Στον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή πατήστε το κουμπί αντίγραφο 4 Εάν τοποθετήσατε το έγγραφο στη γυάλινη επιφάνεια σάρωσης

Διαβάστε περισσότερα