Copy guide (Οδηγός αντιγραφής)

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Copy guide (Οδηγός αντιγραφής)"

Transcript

1 Σελίδα 1 από 5 Copy guide (Οδηγός αντιγραφής) Γρήγορη δημιουργία αντιγράφου 1 Τοποθετήστε ένα πρωτότυπο έγγραφο με την όψη προς τα επάνω, και τη μικρή πλευρά του πρώτη στον αυτόματο τροφοδότη εγγράφων ή με την όψη προς τα κάτω στη γυάλινη επιφάνεια σάρωσης. Σημείωση: Μην τοποθετείτε ταχυδρομικές κάρτες, φωτογραφίες, μικρά αντικείμενα, διαφάνειες, φωτογραφικό χαρτί ή λεπτά μέσα (όπως αποκόμματα περιοδικών) στον ADF. Τοποθετήστε αυτά τα αντικείμενα στη γυάλινη επιφάνεια του σαρωτή. 2 Προσαρμόστε τους οδηγούς χαρτιού κατά τη φόρτωση ενός εγγράφου στον Αυτόματο τροφοδότη εγγράφων (ADF). Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι το μέγεθος του πρωτότυπου εγγράφου και το μέγεθος του χαρτιού αντιγραφής είναι τα ίδια. Η αποτυχία ορισμού του κατάλληλου μεγέθους ενδέχεται να έχει ως αποτέλεσμα την περικοπή της εικόνας. 3 Από τον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή, πατήστε για να ξεκινήσει η αντιγραφή. Αντιγραφή με χρήση του αυτόματου τροφοδότη εγγράφων (ADF) 1 Τοποθετήστε το πρωτότυπο έγγραφο με την όψη προς τα επάνω και τη μικρή πλευρά να εισέρχεται πρώτη στον αυτόματο τροφοδότη εγγράφων. Σημείωση: Μην τοποθετείτε ταχυδρομικές κάρτες, φωτογραφίες, μικρά αντικείμενα, διαφάνειες, φωτογραφικό χαρτί ή λεπτά μέσα (όπως αποκόμματα περιοδικών) στον ADF. Τοποθετήστε αυτά τα αντικείμενα στη γυάλινη επιφάνεια του σαρωτή. 2 Ρυθμίστε τους οδηγούς χαρτιού. 3 Από την αρχική οθόνη, μεταβείτε στην επιλογή: Copy (Αντιγραφή) > αλλάξτε τις ρυθμίσεις αντιγραφής > και Copy It (Αντιγράψτε το) Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης 1 Τοποθετήστε το πρωτότυπο έγγραφο στη γυάλινη επιφάνεια σάρωσης με την όψη προς τα κάτω στην επάνω αριστερή γωνία της. 2 Από την αρχική οθόνη, μεταβείτε στην επιλογή: Copy (Αντιγραφή) > αλλάξτε τις ρυθμίσεις αντιγραφής > Copy It (Αντιγράψτε το) 3 Εάν έχετε περισσότερες σελίδες για σάρωση, τοποθετήστε το επόμενο έγγραφο στη γυάλινη επιφάνεια του σαρωτή και επιλέξτε Scan the Next Page (Σάρωση της επόμενης σελίδας). 4 Επιλέξτε Finish the Job (Ολοκλήρωση της εργασίας) για να επανέλθετε στην αρχική οθόνη. Αντιγραφή φωτογραφιών φιλμ 1 Τοποθετήστε μια φωτογραφία, με την όψη στραμμένη προς τα κάτω, στην επάνω αριστερή γωνία της γυάλινης επιφάνειας του σαρωτή. 2 Από την αρχική οθόνη, μεταβείτε στην επιλογή: Copy (Αντιγραφή) > Content (Περιεχόμενο) > Photo (Φωτογραφία) > > Photo/Film (Φωτογραφία/Φιλμ) > > Copy It (Αντιγράψτε την) > Scan the Next Page (Σάρωση της επόμενης σελίδας) ή Finish the Job (Ολοκλήρωση της εργασίας)

2 Σελίδα 2 από 5 Κατανόηση των οθονών και των επιλογών αντιγραφής Αντιγραφή από Αυτή η επιλογή ανοίγει μια οθόνη, όπου μπορείτε να καταχωρήσετε το μέγεθος των εγγράφων που πρόκειται να αντιγράψετε. Πατήστε ένα κουμπί μεγέθους χαρτιού, για να το επιλέξετε, όπως στη ρύθμιση Copy from (Αντιγραφή από). Εμφανίζεται η οθόνη αντιγραφής με τη νέα ρύθμιση. Όταν η ρύθμιση Copy from (Αντιγραφή από) έχει οριστεί σε Mixed Sizes (Συνδυασμό μεγεθών), μπορείτε να αντιγράψετε ένα πρωτότυπο έγγραφο που περιέχει συνδυασμούς μεγεθών χαρτιού. Όταν η ρύθμιση Copy from (Αντιγραφή από) έχει οριστεί σε Auto Size Sense (Αυτόματη ανίχνευση μεγέθους), ο σαρωτής προσδιορίζει αυτόματα το μέγεθος του πρωτότυπου εγγράφου. Αντιγραφή σε Αυτή η επιλογή ανοίγει μια οθόνη, όπου μπορείτε να καταχωρήσετε το μέγεθος και τον τύπο χαρτιού στο οποίο θα εκτυπωθούν τα αντίγραφά σας. Επιλέξτε το μέγεθος και τον τύπο χαρτιού που ταιριάζουν με το χαρτί που τοποθετείται. Εάν η ρύθμιση μεγέθους χαρτιού για τις επιλογές Copy from (Αντιγραφή από) και Copy to (Αντιγραφή σε) είναι διαφορετικές, ο εκτυπωτής προσαρμόζει αυτόματα τη ρύθμιση κλιμάκωσης, ώστε να διευθετήσει τη διαφορά. Κλίμακα Η επιλογή αυτή δημιουργεί μια εικόνα του αντιγράφου σας που έχει αναλογική κλιμάκωση μεταξύ 25% και 400%. Η επιλογή Scale (Κλιμάκωση) μπορεί επίσης να ρυθμίζεται αυτόματα. Όταν θέλετε να αντιγράψετε από ένα μέγεθος χαρτιού σε άλλο, όπως από το μέγεθος legal στο μέγεθος letter, οι ρυθμίσεις Copy from (Αντιγραφή από) και Copy to (Αντιγραφή σε) αλλάζουν αυτόματα την κλιμάκωση για να διατηρηθούν όλες οι πληροφορίες του πρωτότυπου εγγράφου στο αντίγραφό σας. Πατήστε το αριστερό βέλος για να μειώσετε την τιμή κατά 1%. Πατήστε το δεξί βέλος για να αυξήσετε την τιμή κατά 1%. Κρατήστε το βέλος πατημένο για να προχωρήσετε σε συνεχή αλλαγή της τιμής. Κρατήστε το βέλος πατημένο για δύο δευτερόλεπτα για να αυξήσετε το ρυθμό της αλλαγής. Φωτεινότητα Αυτή η επιλογή προσαρμόζει το βαθμό της σκουρότητας ή φωτεινότητας των αντιγράφων σε σχέση με το πρωτότυπο έγγραφο. Αντίγραφα Αυτή η επιλογή σας επιτρέπει να ορίσετε τον αριθμό των αντιγράφων προς εκτύπωση. Πλευρές (εκτύπωση δύο όψεων) Χρησιμοποιήστε αυτή την επιλογή για να επιλέξετε τις ρυθμίσεις εκτύπωσης διπλής όψης. Μπορείτε να εκτυπώσετε αντίγραφα μίας ή δύο όψεων, να κάνετε αντίγραφα διπλής όψης πρωτότυπων εγγράφων δύο όψεων, να κάνετε αντίγραφα διπλής όψης πρωτότυπων εγγράφων μονής όψης ή να κάνετε αντίγραφα μονής όψης πρωτότυπων εγγράφων διπλής όψης.

3 Σελίδα 3 από 5 Περιεχόμενο Αυτή η επιλογή σας επιτρέπει να ορίσετε τον τύπο και την προέλευση του πρωτότυπου εγγράφου. Επιλέξτε τον τύπο περιεχομένου από τις επιλογές Text (Κείμενο), Text/Photo (Κείμενο/Φωτογραφία), Photo (Φωτογραφία) ή Graphics (Γραφικά). Text (Κείμενο) - Χρησιμοποιήστε το όταν το περιεχόμενο του πρωτότυπου εγγράφου είναι κυρίως κείμενο ή γραμμικό σχέδιο. Graphics (Γραφικά) - Χρησιμοποιήστε το όταν το πρωτότυπο έγγραφο είναι κυρίως γραφικά επαγγελματικού τύπου όπως κυκλικά διαγράμματα, ραβδογράμματα και γραφήματα με κίνηση. Text/Photo (Κείμενο/Φωτογραφία) - Χρησιμοποιήστε το όταν το πρωτότυπο έγγραφο είναι συνδυασμός κειμένου, γραφικών και φωτογραφιών. Photo (Φωτογραφία) - Χρησιμοποιήστε το όταν το πρωτότυπο έγγραφο είναι κυρίως φωτογραφία ή εικόνα. Επιλέξτε την προέλευση του περιεχομένου από τις επιλογές Color Laser (Έγχρωμο λέιζερ), Black/White Laser (Ασπρόμαυρο λέιζερ), Inkjet, Photo/Film (Φωτογραφία/Φιλμ), Magazine (Περιοδικό), Newspaper (Εφημερίδα), Press (Τυπογραφείο) ή Other (Άλλο). Color Laser (Έγχρωμο λέιζερ) - Χρησιμοποιήστε το όταν το πρωτότυπο έγγραφο έχει εκτυπωθεί από έγχρωμο εκτυπωτή λέιζερ. Black/White Laser (Ασπρόμαυρο λέιζερ) - Χρησιμοποιήστε το όταν το πρωτότυπο έγγραφο έχει εκτυπωθεί από μονόχρωμο εκτυπωτή λέιζερ. Inkjet - Χρησιμοποιήστε το όταν το πρωτότυπο έγγραφο έχει εκτυπωθεί από εκτυπωτή inkjet. Photo/Film (Φωτογραφία/Φιλμ) - Χρησιμοποιήστε το όταν το πρωτότυπο έγγραφο είναι φωτογραφία εκτυπωμένη από φιλμ. Magazine (Περιοδικό) - Χρησιμοποιήστε το όταν το πρωτότυπο έγγραφο προέρχεται από περιοδικό. Newspaper (Εφημερίδα) - Χρησιμοποιήστε το όταν το πρωτότυπο έγγραφο προέρχεται από εφημερίδα. Press (Τυπογραφείο) - Χρησιμοποιήστε το όταν το πρωτότυπο έγγραφο εκτυπώθηκε από τυπογραφική μηχανή. Other (Άλλο) - Χρησιμοποιήστε το όταν το πρωτότυπο έγγραφο εκτυπώθηκε από εναλλακτικό ή άγνωστο εκτυπωτή. Σελιδοποίηση Αυτή η επιλογή διατηρεί τις σελίδες μιας εργασίας εκτύπωσης με τη σειρά κατά την εκτύπωση πολλών αντιγράφων του εγγράφου. Η προεπιλεγμένη εργοστασιακή ρύθμιση για τη Σελιδοποίηση είναι ενεργοποίηση. Οι σελίδες αποτελεσμάτων των αντιγράφων σας θα έχουν την εξής σειρά (1,2,3) (1,2,3) (1,2,3). Εάν θέλετε όλα τα αντίγραφα της κάθε σελίδας να παραμείνουν μαζί, απενεργοποιήστε τη Σελιδοποίηση και η ταξινόμηση των αντιγράφων θα γίνει ως εξής (1,1,1) (2,2,2) (3,3,3). Έγχρωμη Η επιλογή αυτή ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί το χρώμα για τη σαρωμένη εικόνα.

4 Σελίδα 4 από 5 Σύνθετες επιλογές Με το πάτημα του κουμπιού Advanced Options (Σύνθετες επιλογές) ανοίγει μια οθόνη στην οποία μπορείτε να αλλάξετε τις ακόλουθες ρυθμίσεις: Advanced Duplex (Σύνθετη εκτύπωση διπλής όψης) - Χρησιμοποιήστε το για να καθορίσετε τον προσανατολισμό του εγγράφου, το εάν τα έγγραφα είναι μονής ή διπλής όψης και το πώς δένονται οι σελίδες μεταξύ τους. Σημείωση: Ορισμένες επιλογές σύνθετης εκτύπωσης διπλής όψης είναι διαθέσιμες σε επιλεγμένους εκτυπωτές. Advanced Imaging (Σύνθετη απεικόνιση) - Χρησιμοποιήστε το για αλλαγή ή προσαρμογή των ρυθμίσεων Auto Center (Αυτόματο κεντράρισμα), Background Removal (Κατάργηση φόντου), Color Balance (Ισορροπία χρωμάτων), Color Dropout (Χρώμα απόρριψης), Contrast (Αντίθεση), Mirror Image (Είδωλο αντικατοπτρισμού), Negative Image (Αρνητικό εικόνας), Scan Edge to Edge (Σάρωση από άκρη σε άκρη), Shadow Detail (Λεπτομέρεια σκίασης), Sharpness (Ευκρίνεια) και Temperature (Θερμοκρασία) πριν την αντιγραφή του εγγράφου. Create Booklet (Δημιουργία φυλλαδίου) - Χρησιμοποιήστε το για τη δημιουργία φυλλαδίου. Μπορείτε να επιλέξετε 1 όψης ή 2 όψεων. Σημείωση: Η επιλογή αυτή εμφανίζεται μόνο έχει εγκατασταθεί μονάδα εκτύπωσης διπλής όψης και σκληρός δίσκος εκτυπωτή. Cover Page Setup (Ρύθμιση συνοδευτικής σελίδας) - Χρησιμοποιήστε το για να ρυθμίσετε τη συνοδευτική σελίδα του αντιγράφου ή του φυλλαδίου. Custom Job (Προσαρμοσμένη εργασία) - Χρησιμοποιήστε το για να συνδυάσετε πολλαπλές εργασίες σάρωσης σε μια μόνο εργασία. Edge Erase (Διαγραφή άκρων) - Χρησιμοποιήστε το για να αφαιρέσετε μουτζούρες ή πληροφορίες που υπάρχουν στα άκρα ενός εγγράφου. Μπορείτε να επιλέξετε να αφαιρέσετε μια ίση περιοχή και από τις τέσσερις πλευρές του χαρτιού ή να διαλέξετε ένα συγκεκριμένο άκρο. Με την επιλογή Edge Erase (Διαγραφή άκρων) διαγράφεται ό,τι βρίσκεται εντός της επιλεγμένης περιοχής, αφήνοντας κενό αυτό το τμήμα της σκαναρισμένης εικόνας. Header/Footer (Κεφαλίδα/Υποσέλιδο) - Χρησιμοποιήστε το για να εμφανίσετε τις επιλογές Date/Time (Ημερομηνία/Ώρα), Page number (Αριθμό σελίδων), Bates number (Αριθμός Bates) ή Custom text (Προσαρμοσμένο κείμενο) και να τις εκτυπώσετε στην καθορισμένη θέση της κεφαλίδας ή του υποσέλιδου. Margin Shift (Αλλαγή περιθωρίων) - Χρησιμοποιήστε το για να αυξήσετε το μέγεθος του περιθωρίου μιας καθορισμένης απόστασης μετατοπίζοντας τη σκαναρισμένη εικόνα. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο για την εξασφάλιση χώρου για το δέσιμο ή τη διάτρηση των αντιγράφων. Χρησιμοποιήστε τα βέλη αυξομείωσης για να ορίσετε πόσο περιθώριο θέλετε. Εάν το επιπλέον περιθώριο είναι πολύ μεγάλο, θα περικοπεί το αντίγραφο. Overlay (Επικάλυψη) - Η επικάλυψη δημιουργεί ένα υδατογράφημα (ή ένα μήνυμα) που επικαλύπτει το περιεχόμενο του αντιγράφου σας. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των κειμένων Urgent (Επείγον), Confidential (Εμπιστευτικό), Copy (Αντίγραφο) και Draft (Πρόχειρο) ή μπορείτε να εισαγάγετε ένα προσαρμοσμένο μήνυμα στο πεδίο Enter custom text (Εισαγάγετε προσαρμοσμένο κείμενο). Η λέξη που θα επιλέξετε θα εμφανιστεί αχνά, σε μεγάλο μέγεθος κατά μήκος κάθε σελίδας. Σημείωση: Η προσαρμοσμένη επικάλυψη μπορεί επίσης να δημιουργηθεί από τον υπεύθυνο υποστήριξης συστήματος. Όταν δημιουργηθεί μια προσαρμοσμένη επικάλυψη, θα είναι διαθέσιμο ένα κουμπί με το εικονίδιο αυτής της επικάλυψης. Paper Saver (Εξοικονόμηση χαρτιού) - Χρησιμοποιήστε το για να εκτυπώσετε δύο ή περισσότερες σελίδες του πρωτότυπου εγγράφου στην ίδια σελίδα. Η επιλογή Paper Saver (Εξοικονόμηση χαρτιού) ονομάζεται επίσης και N-up printing (Ν σελίδες σε ένα φύλλο). Το N είναι ο αριθμός. Για παράδειγμα, η επιλογή 2-up εκτυπώνει δύο σελίδες του εγγράφου σας σε μία σελίδα και η επιλογή 4-up εκτυπώνει τέσσερις σελίδες του εγγράφου σας σε μία σελίδα. Με το πάτημα της επιλογής Print Page Borders (Εκτύπωση περιγράμματος σελίδας) προσθέτετε ή αφαιρείτε το περίγραμμα γύρω από το πρωτότυπο έγγραφο στη σελίδα εξόδου. Separator Sheets(Διαχωριστικά φύλλα) - Χρησιμοποιείστε το για να τοποθετήσετε ένα κενό φύλλο μεταξύ των αντιγράφων, των σελίδων ή των εργασιών εκτύπωσης. Τα διαχωριστικά φύλλα μπορούν να τοποθετηθούν από μια θήκη που περιέχει έναν τύπο ή χρώμα χαρτιού που είναι διαφορετικό από το χαρτί στο οποίο εκτυπώνονται τα αντίγραφά σας.

5 Σελίδα 5 από 5 Save As Shortcut (Αποθήκευση ως συντόμευση) Η επιλογή αυτή σας επιτρέπει να αποθηκεύετε τις τρέχουσες ρυθμίσεις ως συντόμευση εκχωρώντας έναν αριθμό.

Αντιγραφή με χρήση του αυτόματου τροφοδότη εγγράφων (ADF)

Αντιγραφή με χρήση του αυτόματου τροφοδότη εγγράφων (ADF) Σελίδα 1 από 5 Οδηγός αντιγραφής Σημείωση: Μπορείτε να φορτώνετε μεγέθη χαρτιού με προσανατολισμό τοποθέτησης με τη μικρή πλευρά πρώτα. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε την ενότητα "Μεγέθη χαρτιού,

Διαβάστε περισσότερα

Αντιγραφή με χρήση του αυτόματου τροφοδότη εγγράφων (ADF)

Αντιγραφή με χρήση του αυτόματου τροφοδότη εγγράφων (ADF) Σελίδα 1 από 5 Οδηγός αντιγραφής Γρήγορη δημιουργία αντιγράφου 1 Τοποθετήστε ένα πρωτότυπο έγγραφο με την όψη προς τα επάνω, και τη μικρή πλευρά του πρώτη στη θήκη του αυτόματου τροφοδότη εγγράφων ή με

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός φαξ. Αποστολή φαξ με χρήση του πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή. Αποστολή φαξ χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή

Οδηγός φαξ. Αποστολή φαξ με χρήση του πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή. Αποστολή φαξ χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή Σελίδα 1 από 5 Οδηγός φαξ Μπορείτε να στείλετε φαξ από τον εκτυπωτή πληκτρολογώντας τον αριθμό φαξ, χρησιμοποιώντας έναν αριθμό συντόμευσης ή χρησιμοποιώντας το βιβλίο διευθύνσεων. Σημείωση: Για να παρεμβάλετε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός φαξ. Αποστολή φαξ μέσω της οθόνης αφής. Αποστολή φαξ χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή

Οδηγός φαξ. Αποστολή φαξ μέσω της οθόνης αφής. Αποστολή φαξ χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή Σελίδα 1 από 5 Οδηγός φαξ Η λειτουργία φαξ σάς επιτρέπει να σαρώνετε αντικείμενα και να τα αποστέλλετε με φαξ σε έναν ή περισσότερους παραλήπτες. Μπορείτε να στείλετε φαξ από τον εκτυπωτή πληκτρολογώντας

Διαβάστε περισσότερα

(Αντιγραφή) ή χρησιμοποιήστε το πληκτρολόγιο για να καταχωρίσετε τους αριθμούς των αντιγράφων. Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης

(Αντιγραφή) ή χρησιμοποιήστε το πληκτρολόγιο για να καταχωρίσετε τους αριθμούς των αντιγράφων. Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης Σύντομη αναφορά Αντιγραφή Δημιουργία αντιγράφων Γρήγορη δημιουργία αντιγράφου 3 Στον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή πατήστε το κουμπί αντίγραφο 4 Εάν τοποθετήσατε το έγγραφο στη γυάλινη επιφάνεια σάρωσης

Διαβάστε περισσότερα

Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης

Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης Γρήγορη αναφορά Αντιγραφή Δημιουργία αντιγράφων Γρήγορη δημιουργία αντιγράφου 3 Στον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή πατήστε το κουμπί αντίγραφο 4 Εάν τοποθετήσατε το έγγραφο στη γυάλινη επιφάνεια σάρωσης

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575

LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575 LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575 Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη στη μνήμη

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M525

LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M525 LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης 2 M525 Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη στη μνήμη

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 2.3: Ρυθμίσεις των Windows

Κεφάλαιο 2.3: Ρυθμίσεις των Windows Κεφάλαιο 2.3: Ρυθμίσεις των Windows 2.3.1 Βασικές πληροφορίες συστήματος Για να δούμε βασικές πληροφορίες για τον υπολογιστή μας, πατάμε το κουμπί «Έναρξη» και επιλέγουμε διαδοχικά «Πίνακας Ελέγχου», «Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

LASERJET ENTERPRISE MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης LASERJET ENTERPRISE MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M725dn M725f M725z M725z+ Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη

Διαβάστε περισσότερα

Αποστολή/λήψη φαξ. Χρήση του πίνακα ελέγχου. 1 Τοποθετήστε το πρωτότυπο έγγραφο στη θήκη του ADF ή στη γυάλινη επιφάνεια του σαρωτή.

Αποστολή/λήψη φαξ. Χρήση του πίνακα ελέγχου. 1 Τοποθετήστε το πρωτότυπο έγγραφο στη θήκη του ADF ή στη γυάλινη επιφάνεια του σαρωτή. Σύντομη αναφορά Αντιγραφή Δημιουργία αντιγράφων 1 Τοποθετήστε ένα πρωτότυπο έγγραφο στη θήκη του αυτόματου τροφοδότη εγγράφων (ADF) ή στη γυάλινη επιφάνεια του σαρωτή. Σημ.: Για να αποφύγετε τυχόν περικοπή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ποιότητας χρωμάτων

Οδηγός ποιότητας χρωμάτων Σελίδα 1 από 5 Οδηγός ποιότητας χρωμάτων Μενού Ποιότητα Χρήση Print Mode (Λειτουργία εκτύπωσης) Έγχρωμο Μόνο μαύρο Διόρθωση χρώματος Αυτόματη Manual (Μη αυτόματη) Ανάλυση εκτύπωσης 1200 dpi 4800 CQ Σκουρότητα

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET PRO 200 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M276

LASERJET PRO 200 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M276 LASERJET PRO 200 COLOR MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M276 Βελτιστοποίηση ποιότητας αντιγραφής Διατίθενται οι ακόλουθες ρυθμίσεις ποιότητας αντιγράφων: Αυτόματη επιλογή: Χρησιμοποιήστε τη ρύθμιση αυτή όταν

Διαβάστε περισσότερα

Card Copy. Έκδοση 4.2. Οδηγός διαχειριστή

Card Copy. Έκδοση 4.2. Οδηγός διαχειριστή Card Copy Έκδοση 4.2 Οδηγός διαχειριστή Αύγουστος 2017 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Διαμόρφωση της εφαρμογής... 5 Πρόσβαση στον Embedded Web Server...5

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET PRO M1530 ΣΕΙΡΑ MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

LASERJET PRO M1530 ΣΕΙΡΑ MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης LASERJET PRO M1530 ΣΕΙΡΑ MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης Εκτύπωση σε ειδικό χαρτί, ετικέτες ή διαφάνειες 1. Στο μενού File (Αρχείο) του προγράμματος λογισμικού, κάντε κλικ στο Print (Εκτύπωση). 2. Επιλέξτε

Διαβάστε περισσότερα

COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP SERIES. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP SERIES. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP SERIES Συνοπτικές οδηγίες χρήσης HP Color LaserJet Enterprise CM4540 MFP Series Συνοπτικές οδηγίες χρήσης Πίνακας περιεχομένων Συνοπτικές οδηγίες χρήσης... 1 Σμίκρυνση

Διαβάστε περισσότερα

Σαρωτής i1120. Οδηγός ρύθμισης σάρωσης για το πρόγραμμα οδήγησης ISIS. A-61809_el

Σαρωτής i1120. Οδηγός ρύθμισης σάρωσης για το πρόγραμμα οδήγησης ISIS. A-61809_el Σαρωτής i1120 Οδηγός ρύθμισης σάρωσης για το πρόγραμμα οδήγησης ISIS A-61809_el Οδηγός ρύθμισης σάρωσης για το πρόγραμμα οδήγησης ISIS Περιεχόμενα Εκκίνηση του Εργαλείου επικύρωσης σάρωσης... 2 Παράθυρο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ποιότητας χρωμάτων

Οδηγός ποιότητας χρωμάτων Σελίδα 1 από 6 Οδηγός ποιότητας χρωμάτων Ο οδηγός ποιότητας χρωμάτων βοηθά τους χρήστες να κατανοήσουν πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι λειτουργίες που διατίθενται για τη ρύθμιση και προσαρμογή της έγχρωμης

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET PRO CM1410 COLOR ΣΕΙΡΑ MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

LASERJET PRO CM1410 COLOR ΣΕΙΡΑ MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης LASERJET PRO CM1410 COLOR ΣΕΙΡΑ MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης Εκτύπωση σε ειδικό χαρτί, ετικέτες ή διαφάνειες 1. Στο μενού File (Αρχείο) του προγράμματος λογισμικού, κάντε κλικ στο Print (Εκτύπωση). 2.

Διαβάστε περισσότερα

Αντιγραφή πολλών σελίδων σε ένα φύλλο. Αποστολή/λήψη φαξ. Χρήση του πίνακα ελέγχου

Αντιγραφή πολλών σελίδων σε ένα φύλλο. Αποστολή/λήψη φαξ. Χρήση του πίνακα ελέγχου Σύντομη αναφορά Αντιγραφή Δημιουργία αντιγράφων 1 Τοποθετήστε ένα πρωτότυπο έγγραφο στη θήκη του αυτόματου τροφοδότη εγγράφων (ADF) ή στη γυάλινη επιφάνεια του σαρωτή. Σημειώσεις: Για να αποφύγετε την

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES Συνοπτικές οδηγίες χρήσης Σμίκρυνση ή μεγέθυνση εικόνας αντιγράφου 1. Στην αρχική οθόνη, πατήστε το κουμπί Αντιγραφή. 2. Πατήστε το κουμπί Σμίκρυνση/Μεγέθυνση. 3. Επιλέξτε

Διαβάστε περισσότερα

Διακοπή κάθε δραστηριότητας του εκτυπωτή. 8 Κουμπί υποβολής Υποβάλετε αλλαγές που έγιναν στις ρυθμίσεις του εκτυπωτή.

Διακοπή κάθε δραστηριότητας του εκτυπωτή. 8 Κουμπί υποβολής Υποβάλετε αλλαγές που έγιναν στις ρυθμίσεις του εκτυπωτή. Σύντομη αναφορά Γνωριμία με τον εκτυπωτή Χρήση του πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή Στοιχείο 1 Σκοπός 2 3 4 5 9 8 6 7 Στοιχείο 7 Κουμπί Διακοπή ή Άκυρο Σκοπός Διακοπή κάθε δραστηριότητας του εκτυπωτή. 8 Κουμπί

Διαβάστε περισσότερα

Λίγα λόγια από το συγγραφέα Κεφάλαιο 1: PowerPoint Κεφάλαιο 2: Εκκίνηση του PowerPoint... 13

Λίγα λόγια από το συγγραφέα Κεφάλαιο 1: PowerPoint Κεφάλαιο 2: Εκκίνηση του PowerPoint... 13 Περιεχόμενα Λίγα λόγια από το συγγραφέα... 7 Κεφάλαιο 1: PowerPoint... 9 Κεφάλαιο 2: Εκκίνηση του PowerPoint... 13 Κεφάλαιο 3: Δημιουργία νέας παρουσίασης... 27 Κεφάλαιο 4: Μορφοποίηση κειμένου παρουσίασης...

Διαβάστε περισσότερα

Οι χαρακτήρες εμφανίζουν ακανόνιστες ή ανομοιόμορφες άκρες

Οι χαρακτήρες εμφανίζουν ακανόνιστες ή ανομοιόμορφες άκρες Σελίδα 1 από 13 Οδηγός ποιότητας εκτύπωσης Εάν οι λύσεις που παρατίθενται εδώ δεν επιλύουν το πρόβλημα, επικοινωνήστε με την υποστήριξη πελατών. Πιθανόν είναι απαραίτητη η προσαρμογή ή η αντικατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Παράδειγμα Σάρωσης εγγράφου με ένα σαρωτή Epson (Epson Scan)

Παράδειγμα Σάρωσης εγγράφου με ένα σαρωτή Epson (Epson Scan) Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013 Παράδειγμα Σάρωσης εγγράφου με ένα σαρωτή Epson (Epson Scan) 1. Εισαγωγή Όταν εκκινείτε το Epson Scan για πρώτη φορά, αυτό εκτελείται σε λειτουργία Full

Διαβάστε περισσότερα

HP DeskJet 2130 All-in-One series

HP DeskJet 2130 All-in-One series HP DeskJet 2130 All-in-One series Πίνακας περιεχομένων 1 Βοήθεια για το HP DeskJet 2130 series... 1 2 Έναρξη χρήσης... 3 Εξαρτήματα του εκτυπωτή... 4 Λειτουργίες πίνακα ελέγχου... 5 Φωτεινές ενδείξεις

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Το Microsoft Word 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης. Γραμμή

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο

Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο Ευθυγράµµιση των κασετών εκτύπωσης χωρίς υπολογιστή Ολοκληρώστε την εγκατάσταση του υλικού εξοπλισµού σύµφωνα µε τα βήµατα που περιγράφονται στο Φυλλάδιο εγκατάστασης. Συνεχίστε

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικές οδηγίες για την Επεξεργασία Κειμένου

Πρακτικές οδηγίες για την Επεξεργασία Κειμένου 11 Εργαλεία έκφρασης και δημιουργίας Επεξεργασία Κειμένου Α Γυμνασίου Πρακτικές οδηγίες για την Επεξεργασία Κειμένου Ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου μας προσφέρει τη δυνατότητα να: προσθέτουμε, να

Διαβάστε περισσότερα

Μορφοποίηση εικόνων. Εισαγωγή. Στόχος κεφαλαίου

Μορφοποίηση εικόνων. Εισαγωγή. Στόχος κεφαλαίου Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1: Προετοιμασία παρουσίασης...1 Κεφάλαιο 2: Διαχείριση διαφανειών...18 Κεφάλαιο 3: Διαχείριση γραφικών...31 Κεφάλαιο 4: Επεξεργασία εικόνων με το Adobe Photoshop...56 Κεφάλαιο 5: Μορφοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία ενός κενού πίνακα

Δημιουργία ενός κενού πίνακα 3.4.1.1 Δημιουργία ενός κενού πίνακα Ένας πίνακας αποτελείται από έναν αριθμό γραμμών και στηλών που δημιουργούν ένα πλέγμα. Σε αυτό το πλέγμα είναι πιθανή η ύπαρξη ή μη περιθωρίων. Κάθε κελί του πίνακα

Διαβάστε περισσότερα

HP CM8060/CM8050 Color MFP με Edgeline Technology

HP CM8060/CM8050 Color MFP με Edgeline Technology HP CM8060/CM8050 Color MFP με Edgeline Technology Οδηγός γρήγορης αναφοράς Βασικές δυνατότητες... ii Επισκόπηση προϊόντος... ii Αντιγραφή... 1 Ψηφιακή αποστολή... 5 Εκτύπωση από υπολογιστή... 7 Έλεγχος

Διαβάστε περισσότερα

Κεφαλίδες και υποσέλιδα

Κεφαλίδες και υποσέλιδα Κεφαλίδες και υποσέλιδα Διασκεδάστε με τις επιλογές κεφαλίδων και υποσέλιδων δοκιμάζοντας τις ασκήσεις που ακολουθούν. Άσκηση 1: Εισαγωγή υποσέλιδων σε διαφάνειες Η παρουσίαση αποτελείται από πέντε διαφάνειες.

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET PRO 400 MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M425

LASERJET PRO 400 MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M425 LASERJET PRO 400 MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M425 Βελτιστοποίηση ποιότητας αντιγραφής Διατίθενται οι ακόλουθες ρυθμίσεις ποιότητας αντιγράφων: Αυτόματη επιλογή: Χρησιμοποιήστε τη ρύθμιση αυτή όταν δεν

Διαβάστε περισσότερα

Microsoft PowerPoint 2007

Microsoft PowerPoint 2007 Information Technology Services and Solutions Σύμβουλοι Μηχανογράφησης και Εκπαίδευσης Στεφ. Σκουλούδη 27, Καλλίπολη, Πειραιάς 210 45 38 177 http://www.itss.gr/ Microsoft PowerPoint 2007 Κωνσταντίνος Κωβαίος

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες για το παρόν εγχειρίδιο

Πληροφορίες για το παρόν εγχειρίδιο - 1 - Πληροφορίες για το παρόν εγχειρίδιο Όροι στο παρόν έγγραφο Οι ακόλουθοι όροι χρησιμοποιούνται στο παρόν εγχειρίδιο. Υποδεικνύει σημαντικές πληροφορίες για τις λειτουργίες. Βεβαιωθείτε να διαβάσετε

Διαβάστε περισσότερα

Xerox ColorQube 8700 / 8900 Πίνακας ελέγχου

Xerox ColorQube 8700 / 8900 Πίνακας ελέγχου Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε στον Oδηγό χρήσης. 3 5 Απασφάλιση

Διαβάστε περισσότερα

Εκτυπωτής HP LaserJet σειρά P2050 Οδηγός χαρτιού και μέσων εκτύπωσης

Εκτυπωτής HP LaserJet σειρά P2050 Οδηγός χαρτιού και μέσων εκτύπωσης Εκτυπωτής HP LaserJet σειρά P2050 Οδηγός χαρτιού και μέσων εκτύπωσης Πνευματικά δικαιώματα και άδεια χρήσης 2008 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, η προσαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργοποίηση λειτουργίας Αδράνειας ή Αδρανοποίησης.

Ενεργοποίηση λειτουργίας Αδράνειας ή Αδρανοποίησης. Σύντομη αναφορά Γνωριμία με τον εκτυπωτή Χρήση του πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή 3 4 5 Στοιχείο 5 Κουμπί Αναστολή λειτουργίας Σκοπός Ενεργοποίηση λειτουργίας Αδράνειας ή Αδρανοποίησης. Εάν πατήσετε οποιουδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

1 Εκτυπωτής HP Deskjet 3840 series

1 Εκτυπωτής HP Deskjet 3840 series 1 Εκτυπωτής HP Deskjet 3840 series Για να βρείτε την απάντηση σε μια ερώτηση, επιλέξτε ένα από τα παρακάτω θέματα: Ανακοινώσεις Ειδικά χαρακτηριστικά Για να ξεκινήσετε Σύνδεση του εκτυπωτή Εκτύπωση φωτογραφιών

Διαβάστε περισσότερα

Αλλαγή προσανατολισμού εγγράφου σε κατακόρυφο ή οριζόντιο, αλλαγή μεγέθους σελίδας

Αλλαγή προσανατολισμού εγγράφου σε κατακόρυφο ή οριζόντιο, αλλαγή μεγέθους σελίδας 3.3.3.1 Αλλαγή προσανατολισμού εγγράφου σε κατακόρυφο ή οριζόντιο, αλλαγή μεγέθους σελίδας Συνήθως εκτυπώνουμε κατά τη μακρόστενη μεριά της σελίδας. Αυτού του είδους ο προσανατολισμός ονομάζεται κατακόρυφος.

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα 17 Εκτύπωση Φύλλων Εργασίας και Γραφικών Παραστάσεων

Ενότητα 17 Εκτύπωση Φύλλων Εργασίας και Γραφικών Παραστάσεων Ενότητα 17 Εκτύπωση Φύλλων Εργασίας και Γραφικών Παραστάσεων 17.1 Το παράθυρο Print Preview Θέλουμε να τυπώσουμε το φύλλο εργασίας μας. Πρέπει όμως να σιγουρευτούμε ότι οι σωστές γραμμές και στήλες θα

Διαβάστε περισσότερα

Xerox WorkCentre 3655 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Πίνακας ελέγχου

Xerox WorkCentre 3655 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Πίνακας ελέγχου Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη διαμόρφωση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης. 3 4 5 Οθόνη

Διαβάστε περισσότερα

Δώστε χρώμα και σύσταση στις διαφάνειες

Δώστε χρώμα και σύσταση στις διαφάνειες Δώστε χρώμα και σύσταση στις διαφάνειες Άσκηση 1: Επιλέξτε ένα πρότυπο σχεδίασης Τώρα μπορείτε να προσθέσετε χρώματα. Ακολουθώντας αυτά τα βήματα, ανοίξτε το παράθυρο εργασιών Σχεδίαση διαφάνειας και επιλέξτε

Διαβάστε περισσότερα

5 Κουμπί "Έναρξη" Εκκίνηση μιας εργασίας, ανάλογα με τη λειτουργία που έχει επιλεγεί.

5 Κουμπί Έναρξη Εκκίνηση μιας εργασίας, ανάλογα με τη λειτουργία που έχει επιλεγεί. Σύντομη αναφορά Γνωριμία με τον εκτυπωτή Χρήση του πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή Χρησιμοποιήστε το 1 2 3 Για 1 @!. 2 A B C 3 D E F 4 G H I 5 J K L 6 M N O 7 P Q R S 8 T U V 9 W X Y Z * 0 # C 8 7 6 1 Εμφάνιση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ στην επεξεργασία κειμένου (Word)

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ στην επεξεργασία κειμένου (Word) 1. Πώς δημιουργούμε ένα νέο έγγραφο; 2. Πώς αποθηκεύουμε ένα έγγραφο στη δισκέτα μας; 3. Μπορείτε να περιγράψετε τη βασική οθόνη του Word;. 4. Τι ακριβώς κάνει το εργαλείο ζουμ; 5. Ποιους κανόνες ακολουθεί

Διαβάστε περισσότερα

HP LaserJet σειρά P2030. Οδηγός χαρτιού και μέσων εκτύπωσης

HP LaserJet σειρά P2030. Οδηγός χαρτιού και μέσων εκτύπωσης HP LaserJet σειρά P2030 Οδηγός χαρτιού και μέσων εκτύπωσης Εκτυπωτής HP LaserJet σειρά P2030 Οδηγός χαρτιού και μέσων εκτύπωσης Πνευματικά δικαιώματα και άδεια χρήσης 2016 Copyright HP Development Company,

Διαβάστε περισσότερα

Επαναφέρετε τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις μιας λειτουργίας, όπως αντιγραφή, αποστολή φαξ ή σάρωση. Ακυρώνει κάθε δραστηριότητα του εκτυπωτή.

Επαναφέρετε τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις μιας λειτουργίας, όπως αντιγραφή, αποστολή φαξ ή σάρωση. Ακυρώνει κάθε δραστηριότητα του εκτυπωτή. Σύντομη αναφορά Χρησιμοποιήστε το 6 Κουμπί Αφαίρεση όλων / Επαναφορά Για Επαναφέρετε τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις μιας λειτουργίας, όπως αντιγραφή, αποστολή φαξ ή σάρωση. Αγγίξτε το κουμπί Για 4 E-mail

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομη περιγραφή 5. Για να ξεκινήσετε 6. Οι οθόνες του προγράμματος 8. Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7

Σύντομη περιγραφή 5. Για να ξεκινήσετε 6. Οι οθόνες του προγράμματος 8. Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7 Σύντομη περιγραφή 5 Για να ξεκινήσετε 6 Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7 Οι οθόνες του προγράμματος 8 Αρχική οθόνη 8 Στοιχεία ασθενή 9 Εργασίες - Ραντεβού 10 Εικόνες 11 Ημερολόγιο

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας ελέγχου. Έγχρωμος πολυλειτουργικός εκτυπωτής Xerox WorkCentre 6655 Τεχνολογία Xerox ConnectKey 2.0

Πίνακας ελέγχου. Έγχρωμος πολυλειτουργικός εκτυπωτής Xerox WorkCentre 6655 Τεχνολογία Xerox ConnectKey 2.0 Τεχνολογία Xerox ConnectKey.0 Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε

Διαβάστε περισσότερα

Έκδοση 2.0 Δεκέμβριος Xerox WorkCentre 5735/5740/5745/5755/5765/5775/ 5790 Γνωριμία με το μηχάνημα

Έκδοση 2.0 Δεκέμβριος Xerox WorkCentre 5735/5740/5745/5755/5765/5775/ 5790 Γνωριμία με το μηχάνημα Έκδοση 2.0 Δεκέμβριος 2010 Xerox WorkCentre 5735/5740/5745/5755/5765/5775/ 5790 2011 Xerox Corporation. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Με επιφύλαξη των μη δημοσιευμένων δικαιωμάτων δυνάμει της νομοθεσίας

Διαβάστε περισσότερα

Αντιγραφή κάρτας. Έκδοση 4.1. Οδηγός διαχειριστή

Αντιγραφή κάρτας. Έκδοση 4.1. Οδηγός διαχειριστή Αντιγραφή κάρτας Έκδοση 4.1 Οδηγός διαχειριστή Ιούλιος 2016 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Ρύθμιση παραμέτρων της εφαρμογής... 5 Πρόσβαση στον Embedded Web

Διαβάστε περισσότερα

MICROSOFT OFFICE 2003 MICROSOFT WORD 2003

MICROSOFT OFFICE 2003 MICROSOFT WORD 2003 MICROSOFT OFFICE 2003 MICROSOFT WORD 2003 ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ Πληροφορίες για την εφαρµογή της µορφοποίησης Μπορείτε εύκολα να εφαρµόσετε µορφοποίηση για να δώσετε στα έγγραφά σας µια συνεπή εµφάνιση.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΚΗΣΗ WORD. 3. Στην ΚΕΦΑΛΙΔΑ της σελίδας εισάγετε το παρακάτω κείμενο: 5. Στην αρχή της σελίδας γράψτε το παρακάτω κείμενο:

ΑΣΚΗΣΗ WORD. 3. Στην ΚΕΦΑΛΙΔΑ της σελίδας εισάγετε το παρακάτω κείμενο: 5. Στην αρχή της σελίδας γράψτε το παρακάτω κείμενο: ΑΣΚΗΣΗ WORD 1. Ρυθμίστε τα περιθώρια της σελίδας ως εξής: Δεξιά 2,5 εκ., Αριστερά 2,5 εκ., Πάνω 3 εκ. και Κάτω 3 εκ. 2. Εισάγετε υδατογράφημα και χρώμα σελίδας όπως φαίνεται στο παρόν έγγραφο. 3. Στην

Διαβάστε περισσότερα

Σαρωτής i2900. Οδηγός ρύθμισης σάρωσης για εφαρμογές ISIS A-61776_EL

Σαρωτής i2900. Οδηγός ρύθμισης σάρωσης για εφαρμογές ISIS A-61776_EL Σαρωτής i2900 Οδηγός ρύθμισης σάρωσης για εφαρμογές ISIS A-61776_EL Χρήση του προγράμματος οδήγησης ISIS Περιεχόμενα Εκκίνηση του εργαλείου επικύρωσης σάρωσης... 2 Διαμόρφωση ρυθμίσεων εικόνας... 4 Καρτέλα

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕXCEL

ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕXCEL ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕXCEL 1. Εισαγωγή δεδομένων σε φύλλο εργασίας του Microsoft Excel Για να τοποθετήσουμε τις μετρήσεις μας σε ένα φύλλο Excel, κάνουμε κλικ στο κελί στο οποίο θέλουμε να τοποθετήσουμε

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικές συμβουλές κατά την πληκτρολόγηση ., ; :! ( ) " " Άνοιγμα και αποθήκευση εγγράφου Αρχείο, Άνοιγμα. Αρχείο / Αποθήκευση

Πρακτικές συμβουλές κατά την πληκτρολόγηση ., ; :! ( )   Άνοιγμα και αποθήκευση εγγράφου Αρχείο, Άνοιγμα. Αρχείο / Αποθήκευση Επεξεργαστής κειμένου Word 2003 Πρακτικές συμβουλές κατά την πληκτρολόγηση Για να αλλάξουμε παράγραφο πατάμε Enter. Για να αφήσουμε μία κενή γραμμή, πατάμε μία φορά το Enter. Για να γράψουμε την επόμενη

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση με το AutoCAD

Σχεδίαση με το AutoCAD Σχεδίαση με το AutoCAD Δημιουργία Αποθήκευση Αρχείων, Σχεδίαση & Επεξεργασία Γεωμετρικών Σχημάτων. Το παράθυρο του AutoCAD Δημιουργία - Αποθήκευση Νέου Σχεδίου Από το menu εφαρμογής επιλέγετε New και εμφανίζεται

Διαβάστε περισσότερα

Σαρωτής. ScanMate. i940m. Οδηγός ρύθμισης σάρωσης για υπολογιστές MACINTOSH. A-61806_el

Σαρωτής. ScanMate. i940m. Οδηγός ρύθμισης σάρωσης για υπολογιστές MACINTOSH. A-61806_el Σαρωτής ScanMate i940m Οδηγός ρύθμισης σάρωσης για υπολογιστές MACINTOSH A-61806_el Οδηγός ρύθμισης σάρωσης για υπολογιστές Macintosh Χρήση των δυνατοτήτων σάρωσης... 2 Πώς ξεκινάω;... 2 Επιλογή ρυθμίσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ. Κειμενογράφος WORD

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ. Κειμενογράφος WORD ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ Κειμενογράφος WORD ΣΚΟΠΟΣ Η ανάπτυξη δεξιοτήτων επεξεργασίας κειμένου ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ Άνω περιθώριο (top margin) : 2.49cm Κάτω περιθώριο (bottom margin) :5.99cm Αριστερό περιθώριο

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτική Άσκηση Για να αντιγράψουμε τη μορφοποίηση μιας λέξης ποιο εργαλείο από τα παρακάτω χρησιμοποιούμε;

Πρακτική Άσκηση Για να αντιγράψουμε τη μορφοποίηση μιας λέξης ποιο εργαλείο από τα παρακάτω χρησιμοποιούμε; Πρακτική Άσκηση 2 ΑΣΠΑΙΤΕ Α Ημερομηνία :. Τμήμα : Ονοματεπώνυμο :. Για να αντιγράψουμε τη μορφοποίηση μιας λέξης ποιο εργαλείο από τα παρακάτω χρησιμοποιούμε; Ποιο από τα παρακάτω προγράμματα θα χρησιμοποιήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ I. 3o ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ WORD

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ I. 3o ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ WORD ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ I 3o ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ WORD 1. Προσθήκη στηλών σε τμήμα εγγράφου 2. Εσοχή παραγράφου 3. Εισαγωγή Κεφαλίδας, Υποσέλιδου και Αριθμού Σελίδας 4. Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

Xerox WorkCentre 5845 / 5855 / 5865 / 5875 / 5890 Πίνακας ελέγχου

Xerox WorkCentre 5845 / 5855 / 5865 / 5875 / 5890 Πίνακας ελέγχου 8 / 8 / 86 / 87 / 890 Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε στον Oδηγό

Διαβάστε περισσότερα

1. Βασικές Λειτουργίες του MS- Word

1. Βασικές Λειτουργίες του MS- Word 1. Βασικές Λειτουργίες του MS- Word Το MS-Word, που είναι και αντικείμενο αυτών των σημειώσεων είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου, που στις σελίδες του μπορεί να περιέχει εκτός από κείμενο, εικόνες

Διαβάστε περισσότερα

Τοποθέτηση τυπικής θήκης 250 φύλλων

Τοποθέτηση τυπικής θήκης 250 φύλλων Γρήγορη αναφορά Τοποθέτηση χαρτιού και ειδικών μέσων εκτύπωσης Σε αυτήν την ενότητα περιγράφεται ο τρόπος τοποθέτησης χαρτιού σε θήκες 250 και 550 φύλλων καθώς και στον μη αυτόματο τροφοδότη. Περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

Stellarium Εγχειρίδιο Οδηγιών

Stellarium Εγχειρίδιο Οδηγιών Προϋποθέσεις συστήματος: Windows (XP, Vista, 7) με DirectX 9.x και τελευταίες ServicePack ή MacOS X 10.3.x (ή υψηλότερη), κάρτα γραφικών 3D με υποστήριξη OpenGL, ελάχ. 512 MB RAM, 1 GB διαθέσιμος χώρος

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET PROFESSIONAL M1130/M1210 ΣΕΙΡΑ MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

LASERJET PROFESSIONAL M1130/M1210 ΣΕΙΡΑ MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης LASERJET PROFESSIONAL M1130/M1210 ΣΕΙΡΑ MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης Εκτύπωση σε ειδικό χαρτί, ετικέτες ή διαφάνειες στα Windows 1. Από το μενού Αρχείο της εφαρμογής λογισμικού, κάντε κλικ στο κουμπί

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στο πρόγραμμα Microsoft word 2003

Εισαγωγή στο πρόγραμμα Microsoft word 2003 Εισαγωγή στο πρόγραμμα Microsoft word 2003 Έναρξη 1. Εκκίνηση του προγράμματος Για να ξεκινήσουμε το Word, πατάμε στο κουμπί Εναρξη και από το μενού που εμφανίζεται επιλέγουμε Προγράμματα και Microsoft

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Λίγα λόγια από το συγγραφέα Windows Vista Επιφάνεια εργασίας Γραμμή εργασιών... 31

Περιεχόμενα. Λίγα λόγια από το συγγραφέα Windows Vista Επιφάνεια εργασίας Γραμμή εργασιών... 31 Περιεχόμενα Λίγα λόγια από το συγγραφέα... 7 91 Windows Vista... 9 92 Επιφάνεια εργασίας... 18 93 Γραμμή εργασιών... 31 94 Χειρισμός παραθύρων... 53 95 Το παράθυρο Υπολογιστής... 77 96 Το μενού Έναρξη...

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΗΜΑΤΑ-ΕΙΚΟΝΕΣ-ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ

ΣΧΗΜΑΤΑ-ΕΙΚΟΝΕΣ-ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ ΤΕΙ Ηρακλείου Τμήμα Λογιστικής Πληροφορική I 5 η Εργαστηριακή άσκηση (WORD) ΣΧΗΜΑΤΑ-ΕΙΚΟΝΕΣ-ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑ 5 ο : ΣΧΗΜΑΤΑ-ΕΙΚΟΝΕΣ-ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ 1 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΗΜΑΤΩΝ Για τη δημιουργία σχημάτων στο WORD χρησιμοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

ιαµόρφωση σελίδας Προεπισκόπηση Εκτύπωση

ιαµόρφωση σελίδας Προεπισκόπηση Εκτύπωση ιαµόρφωση σελίδας Προεπισκόπηση Εκτύπωση Η µορφοποίηση των σελίδων ενός εγγράφου Πριν ξεκινήσετε να δηµιουργείτε ένα έγγραφο, είναι χρήσιµο να έχετε σχεδιάσει ή να έχετε κατά νου πώς περίπου θέλετε να

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Ηλεκτρονικής Καταγραφής Μηνιαίων Αναφορών Αλιευτικής Δραστηριότητας Για Σκάφη Κάτω των 10 μέτρων

Σύστημα Ηλεκτρονικής Καταγραφής Μηνιαίων Αναφορών Αλιευτικής Δραστηριότητας Για Σκάφη Κάτω των 10 μέτρων Οδηγίες χρήσεως ηλεκτρονικής καταγραφής μηνιαίων αναφορών αλιευτικής δραστηριότητας Σελίδα: 1 Πίνακας περιεχομένων Ρύθμιση Σαρωτή...3 Αλλαγή 1η - Ρύθμιση του Driver της συσκευής...4 Αλλαγή 2η Διόρθωση

Διαβάστε περισσότερα

5 Κουμπί "Έναρξη" Εκκίνηση μιας εργασίας, ανάλογα με τη λειτουργία που έχει επιλεγεί.

5 Κουμπί Έναρξη Εκκίνηση μιας εργασίας, ανάλογα με τη λειτουργία που έχει επιλεγεί. Σύντομη αναφορά Γνωριμία με τον εκτυπωτή Χρήση του πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή Χρησιμοποιήστε το 1 2 3 Για 1 @!. 2 A B C 3 D E F 4 G H I 5 J K L 6 M N O 7 P Q R S 8 T U V 9 W X Y Z * 0 # C 8 7 6 1 Εμφάνιση

Διαβάστε περισσότερα

Xerox ColorQube 9301 / 9302 / 9303 Πίνακας ελέγχου

Xerox ColorQube 9301 / 9302 / 9303 Πίνακας ελέγχου Xerox ColorQube 90 / 90 / 90 Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε στον

Διαβάστε περισσότερα

[συνέχεια του εγγράφου Word 2]

[συνέχεια του εγγράφου Word 2] [συνέχεια του εγγράφου Word 2] Συνεχίζουμε την πρακτική μας άσκηση πάνω στο έγγραφο που δημιουργήσαμε την προηγούμενη εβδομάδα και το οποίο αποθηκεύσαμε στον φάκελο με το όνομά μας, με το όνομα: Word 2x.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ποιότητας εκτύπωσης

Οδηγός ποιότητας εκτύπωσης Σελίδα 1 από 20 Οδηγός ποιότητας εκτύπωσης Οι χαρακτήρες εμφανίζουν ακανόνιστες ή ανομοιόμορφες άκρες α Εκτυπώστε μια λίστα δειγμάτων γραμματοσειρών για να βεβαιωθείτε ότι οι γραμματοσειρές που χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΜΑΘΗΜΑ: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΜΑΘΗΜΑ: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΜΑΘΗΜΑ: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ (Σημειώσεις Word) ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ: ΒΑΡΕΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΠΟΖΟΥΚΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ MICROSOFT WORD (ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Τα Windows 8.1 και τα Windows RT 8.1 είναι βασισμένα στα Windows 8 και στα Windows RT, για να σας προσφέρουν βελτιώσεις στην εξατομίκευση, την αναζήτηση, τις εφαρμογές,

Διαβάστε περισσότερα

Σημειώσεις για το Microsoft Excel 2010

Σημειώσεις για το Microsoft Excel 2010 Σημειώσεις για το Microsoft Excel 2010 2014 Περιεχόμενα Δημήτρης Χατζηιωαννίδης ECDL CTP & CISCO INSTRUCTOR Εισαγωγή στο Excel.... 3 Ανοίξτε το Excel με το κουμπί "Έναρξη" των Windows..... 3 Δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

PowerPoint Ένα εργαλείο παρουσίασης

PowerPoint Ένα εργαλείο παρουσίασης Εργασία 7η 2 Αρκετοί πιστεύουν πως η επιτυχία μιας παρουσίασης είναι δεδομένη εάν ο παρουσιαστής κατέχει το θέμα που πρόκειται να παρουσιάσει και είναι σε θέση να χειρίζεται ί ά άνετα έ ένα πρόγραμμα ό

Διαβάστε περισσότερα

Εκτυπωτής HP Color LaserJet σειρά CP1510 Οδηγός χρήσης χαρτιού και μέσων εκτύπωσης

Εκτυπωτής HP Color LaserJet σειρά CP1510 Οδηγός χρήσης χαρτιού και μέσων εκτύπωσης Εκτυπωτής HP Color LaserJet σειρά CP1510 Οδηγός χρήσης χαρτιού και μέσων εκτύπωσης Πνευματικά δικαιώματα και άδεια χρήσης 2007 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή,

Διαβάστε περισσότερα

HP Deskjet 2640 series

HP Deskjet 2640 series HP Deskjet 2640 series Πίνακας περιεχομένων 1 Βοήθεια για το HP Deskjet 2640 series... 1 2 Εξοικείωση με τον εκτυπωτή HP Deskjet 2640 series... 3 Εξαρτήματα του εκτυπωτή... 4 Φωτεινές ενδείξεις πίνακα

Διαβάστε περισσότερα

HP DeskJet 3630 All-in-One series

HP DeskJet 3630 All-in-One series HP DeskJet 3630 All-in-One series Πίνακας περιεχομένων 1 Βοήθεια για το HP DeskJet 3630 series... 1 2 Έναρξη χρήσης... 3 Εξαρτήματα του εκτυπωτή... 4 Λειτουργίες πίνακα ελέγχου... 5 Φωτεινές ενδείξεις

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας περιεχοµένων. Μέρη του προϊόντος. Πρόσοψη... 3 Πίσω όψη... 3 Το εσωτερικό του προϊόντος... 4 Μέρη του σαρωτή... 4 Πίνακας ελέγχου...

Πίνακας περιεχοµένων. Μέρη του προϊόντος. Πρόσοψη... 3 Πίσω όψη... 3 Το εσωτερικό του προϊόντος... 4 Μέρη του σαρωτή... 4 Πίνακας ελέγχου... Πίνακας περιεχοµένων Μέρη του προϊόντος Πρόσοψη................................................................... 3 Πίσω όψη................................................................... 3 Το εσωτερικό

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ GOOGLE EARTH [ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ]

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ GOOGLE EARTH [ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ] ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ GOOGLE EARTH [ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ] Τι είναι το Google Earth Το Google Earth είναι λογισμικό-εργαλείο γραφικής απεικόνισης, χαρτογράφησης και εξερεύνησης

Διαβάστε περισσότερα

MultiBoot Οδηγός χρήσης

MultiBoot Οδηγός χρήσης MultiBoot Οδηγός χρήσης Copyright 2006, 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

1 Οθόνη Προβολή των επιλογών εκτύπωσης, , αντιγραφής και φαξ, καθώς και των μηνυμάτων κατάστασης και σφάλματος.

1 Οθόνη Προβολή των επιλογών εκτύπωσης,  , αντιγραφής και φαξ, καθώς και των μηνυμάτων κατάστασης και σφάλματος. ABC 3 DEF GHI 5 JKL 6 MNO Σύντομη αναφορά Γνωριμία με τον εκτυπωτή Χρήση του πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή 0 9 8 4 7 PQR 8 STU 9WXYZ 0 7 3 4 5 6 Στοιχείο Σκοπός Οθόνη Προβολή των επιλογών εκτύπωσης, e-mail,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ:

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ: Σελίδα 1 από 19 Οδηγός εκτύπωσης Τοποθέτηση μέσων στη θήκη 250 ή 550 φύλλων ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος από την αστάθεια του εξοπλισμού, η τοποθέτηση χαρτιού πρέπει να πραγματοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Σκοπός. Εάν πατήσετε το κουμπί αναστολής λειτουργίας ή το διακόπτη τροφοδοσίας, γίνεται επαναφορά του εκτυπωτή από τη λειτουργία αδρανοποίησης.

Σκοπός. Εάν πατήσετε το κουμπί αναστολής λειτουργίας ή το διακόπτη τροφοδοσίας, γίνεται επαναφορά του εκτυπωτή από τη λειτουργία αδρανοποίησης. Σύντομη αναφορά Γνωριμία με τον εκτυπωτή Χρήση του πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή 7 Χρησιμοποιήστε το 3 4 Σκοπός 6 5 Οθόνη Προβολή της κατάστασης του εκτυπωτή. Κουμπί αρχικής οθόνης Ρύθμιση και χειρισμός

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία παρουσιάσεων με το PowerPoint

Δημιουργία παρουσιάσεων με το PowerPoint Δημιουργία παρουσιάσεων με το PowerPoint Οι νέες Τεχνολογίες αλλάζουν ριζικά το τοπίο της εκπαίδευσης. Αλλάζουν τον τρόπο διδασκαλίας και μάθησης, τον τρόπο μελέτης αλλά και τον τρόπο έρευνας και αξιολόγησης,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΗΜΑΤΩΝ. 1) Προβολή Γραμμές εργαλείων Σχεδίαση. ΜΑΘΗΜΑ 5 ο : ΣΧΗΜΑΤΑ-ΕΙΚΟΝΕΣ-ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ 1

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΗΜΑΤΩΝ. 1) Προβολή Γραμμές εργαλείων Σχεδίαση. ΜΑΘΗΜΑ 5 ο : ΣΧΗΜΑΤΑ-ΕΙΚΟΝΕΣ-ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ 1 ΣΧΗΜΑΤΑ-ΕΙΚΟΝΕΣ-ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΗΜΑΤΩΝ Για τη δημιουργία σχημάτων στο WORD χρησιμοποιείται η γραμμή εργαλείων της σχεδίασης. Τα βήματα που μπορεί να ακολουθήσετε για να εμφανίσετε τη γραμμή εργαλείων

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Περιβάλλον ηλεκτρονικού υπολογιστή...9 Επιφάνεια εργασίας...12 Διαχείριση αρχείων...15 Ιοί Η/Υ...21 Διαχείριση εκτυπώσεων...

Περιεχόμενα. Περιβάλλον ηλεκτρονικού υπολογιστή...9 Επιφάνεια εργασίας...12 Διαχείριση αρχείων...15 Ιοί Η/Υ...21 Διαχείριση εκτυπώσεων... Περιεχόμενα Περιβάλλον ηλεκτρονικού υπολογιστή...9 Επιφάνεια εργασίας...12 Διαχείριση αρχείων...15 Ιοί Η/Υ...21 Διαχείριση εκτυπώσεων...22 Περιβάλλον ηλεκτρονικού υπολογιστή...23 Επιφάνεια εργασίας...26

Διαβάστε περισσότερα

Εργασία-3: Παρουσίαση Εργασίας. Ομάδα Α. Προετοιμασία Αναφοράς

Εργασία-3: Παρουσίαση Εργασίας. Ομάδα Α. Προετοιμασία Αναφοράς Εργασία-3: Παρουσίαση Εργασίας Ομάδα Α. Προετοιμασία Αναφοράς Αρκετοί πιστεύουν πως η επιτυχία μιας παρουσίασης είναι δεδομένη εάν ο παρουσιαστής κατέχει το θέμα που πρόκειται να παρουσιάσει και είναι

Διαβάστε περισσότερα

Επεξεργασία πολλαπλών φύλλων εργασίας - Γραφημάτων Excel

Επεξεργασία πολλαπλών φύλλων εργασίας - Γραφημάτων Excel Επεξεργασία πολλαπλών φύλλων εργασίας - Γραφημάτων Excel 11.1. Πολλαπλά φύλλα εργασίας Στο προηγούμενο κεφάλαιο δημιουργήσαμε ένα φύλλο εργασίας με τον προϋπολογισμό δαπανών του προσωπικού που θα συμμετάσχει

Διαβάστε περισσότερα

Λίγα λόγια από το συγγραφέα Κεφάλαιο 1: Microsoft Excel Κεφάλαιο 2: Η δομή ενός φύλλου εργασίας... 26

Λίγα λόγια από το συγγραφέα Κεφάλαιο 1: Microsoft Excel Κεφάλαιο 2: Η δομή ενός φύλλου εργασίας... 26 Περιεχόμενα Λίγα λόγια από το συγγραφέα... 7 Κεφάλαιο 1: Microsoft Excel 2002... 9 Κεφάλαιο 2: Η δομή ενός φύλλου εργασίας... 26 Κεφάλαιο 3: Δημιουργία νέου βιβλίου εργασίας και καταχώριση δεδομένων...

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορες οδηγίες χρήσης NPD4499-00 EL

Γρήγορες οδηγίες χρήσης NPD4499-00 EL NPD4499-00 EL Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την αγορά αυτής της συσκευής. Οι Quick Guide (Γρήγορες οδηγίες χρήσης) παρέχουν εισαγωγικές παρατηρήσεις και απεικονίσεις που αφορούν

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. 1 Προετοιμασία βιβλίου εργασίας 47. 2 Εργασία με δεδομένα και πίνακες Excel 75. Ευχαριστίες...11. Εισαγωγή στο Microsoft Excel 2010...

Περιεχόμενα. 1 Προετοιμασία βιβλίου εργασίας 47. 2 Εργασία με δεδομένα και πίνακες Excel 75. Ευχαριστίες...11. Εισαγωγή στο Microsoft Excel 2010... Περιεχόμενα Ευχαριστίες...11 Εισαγωγή στο Microsoft Excel 2010...13 Τροποποίηση της εμφάνισης της Κορδέλας...29 Χαρακτηριστικά και συμβάσεις του βιβλίου...35 Χρήση των αρχείων εξάσκησης...37 Βοήθεια...41

Διαβάστε περισσότερα

Xerox ColorQube 9201/9202/9203 Οδηγός άμεσης χρήσης 604P19530

Xerox ColorQube 9201/9202/9203 Οδηγός άμεσης χρήσης 604P19530 Xerox ColorQube 9201/9202/9203 604P19530 2009 Xerox Corporation. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Τα μη δημοσιευμένα δικαιώματα προστατεύονται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας των Ηνωμένων

Διαβάστε περισσότερα

Επιλογή ενός στοιχείου γραφήματος από μια λίστα στοιχείων γραφήματος

Επιλογή ενός στοιχείου γραφήματος από μια λίστα στοιχείων γραφήματος - 217 - Το στοιχείο που θέλετε να επιλέξετε επισημαίνεται ξεκάθαρα με λαβές επιλογής. Συμβουλή: Για να σας βοηθήσει να εντοπίσετε το στοιχείο γραφήματος που θέλετε να επιλέξετε, το Microsoft Office Excel

Διαβάστε περισσότερα

7.Α.1 Παρουσιάσεις. 7.Α.2 Περιγραφή περιεχομένων της εφαρμογής

7.Α.1 Παρουσιάσεις. 7.Α.2 Περιγραφή περιεχομένων της εφαρμογής Μάθημα 7ο Πολυμέσα 7.Α.1 Παρουσιάσεις Οι παρουσιάσεις είναι μια εφαρμογή που χρησιμεύει στην παρουσίαση των εργασιών μας. Αποτελούν μια συνοπτική μορφή των εργασιών μας. Μέσω δημιουργίας διαφανειών, μορφοποιήσεων

Διαβάστε περισσότερα