Ηλεκτρικός Διάδρομος QT-450 Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ηλεκτρικός Διάδρομος QT-450 Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης"

Transcript

1 Ηλεκτρικός Διάδρομος QT-450 Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης Ειδικές Συμβουλές: Πριν από την εγκατάσταση και λειτουργία, διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο προσεκτικά και φυλάξτε το για μελλοντική χρήση.

2 Περιεχόμενα Σελίδα 1. Εγγύηση 1 2. Συμβουλές Ασφαλείας 3 3. Ειδικές Συμβουλές Ασφαλείας 4 4. Λεπτομέρειες Συσκευασίας 4 5. Σχεδιάγραμμα 6 6. Κατάλογος Εξαρτημάτων 7 7. Δομή Διαδρόμου 8 8. Συναρμολόγηση 9 9. Χρήση Οδηγίες Λειτουργίας Κονσόλας Αναλυτικές Οδηγίες Συντήρηση Οδηγίες για Δυσλειτουργία 18

3 1. Εγγύηση ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΥΤΗΣ Η MEKMA Α.Ε. εγγυάται όλα τα μέρη του διαδρόμου, για μια χρονική περίοδο που αναφέρεται κατωτέρω, από την ημερομηνία αγοράς, όπως καθορίζεται από το παραστατικό πώλησης. Η MEKMA Α.Ε. αναλαμβάνει να επισκευάσει το μηχάνημα δωρεάν σε περίπτωση βλάβης που οφείλεται αποκλειστικά σε σφάλμα κατασκευής. Η εγγύηση καλύπτει το κόστος των ανταλλακτικών και την εργασία αποκατάστασης της βλάβης. Ο έλεγχος και η ρύθμιση του μηχανήματος βαραίνει τον πελάτη. Η ευθύνη της ΜΕΚΜΑ Α.Ε. περιλαμβάνει νέα ή ανακατασκευασμένα μέρη, στην επιλογή της, και τεχνική υποστήριξη στην αντιπροσωπεία και στους εμπόρους της για τη συντήρηση του μηχανήματος. Εν τη απουσία ενός εμπόρου, της αντιπροσωπείας ή της παροχής υπηρεσιών επισκευής, αυτές οι εγγυήσεις θα αντιμετωπιστούν άμεσα από την ΜΕΚΜΑ Α.Ε.. Η περίοδος εξουσιοδότησης ισχύει ως ακολούθως: Η χρονική διάρκεια της ΕΓΓΥΗΣΗΣ για οικιακή χρήση είναι: Πλαίσιο 5 έτη, Μοτέρ 3 έτη, Ηλεκτρονικά μέρη 2 έτη, Λοιπά μέρη 2 έτη ΟΡΟΙ ΕΓΓΥΗΣΗΣ Η παρούσα εγγύηση ισχύει μόνο εφ όσον: 1. Επιδειχθεί από τον αγοραστή η νόμιμη απόδειξη αγοράς του μηχανήματος (Τιμολόγιο, Δελτίο Αποστολής ή Δελτίο Λιανικής Πώλησης) που αναφέρει την ημερομηνία αγοράς, τον τύπο του μηχανήματος και τον αριθμό κατασκευής (serial number) αν υπάρχει. Η εγγύηση ισχύει μόνο για τον πρώτο αγοραστή και οπωσδήποτε αποκλείεται η μεταβίβαση της εγγύησης σε τρίτο. 2. Κατάλληλη χρήση του διαδρόμου σύμφωνα με τις οδηγίες που παρέχονται σε αυτό το εγχειρίδιο. 3. Κατάλληλη εγκατάσταση από μια εξουσιοδοτημένη επιχείρηση υπηρεσιών σύμφωνα με τις οδηγίες που παρέχονται στον διάδρομο και όλους τους τοπικούς ηλεκτρικούς κώδικες. 4. Κατάλληλη σύνδεση σε μια γειωμένη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος ικανοποιητικής τάσης, αντικατάσταση των κατεστραμμένων ασφαλειών, επισκευή των χαλαρών συνδέσεων ή των ατελειών που συνδέονται με καλώδιο σε σπίτι. 5. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να καθορίζει αυτή και κατά την κρίση της, την αντικατάσταση ή την επισκευή των ανταλλακτικών, καθώς επίσης, τον τόπο, τον χρόνο και τον τρόπο επισκευής. Ρητώς αναφέρεται ότι αποκλείεται κάθε είδους απαίτηση για αποζημίωση, λόγω προσωρινής έλλειψης ανταλλακτικών και καθυστέρησης αποκατάστασης της βλάβης. 6. Οι ζημίες του διαδρόμου τελειώνουν κατά τη διάρκεια της μεταφοράς και της εγκατάστασης. ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ Η επισκευή του μηχανήματος μπορεί να γίνει: 1. Στο τμήμα service της εταιρείας μας. Η μεταφορά του μηχανήματος από και προς το τμήμα επισκευών, γίνεται με ευθύνη και έξοδα του πελάτη, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την σωστή συσκευασία κατά την μεταφορά στην αντιπροσωπεία. Η εταιρεία δεν ευθύνεται για τυχόν ζημιές κατά την μεταφορά από τρίτο. 2. Με μετάβαση του τεχνικού της εταιρείας στο χώρο του πελάτη. Ο χρόνος μετάβασης και τα έξοδα κίνησής του τεχνικού βαραίνουν τον πελάτη και καθορίζονται από τον ισχύοντα τιμοκατάλογο επισκευών της εταιρείας μας. ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ Η παρούσα εγγύηση δεν καλύπτει:

4 1. Πλαστικά ή ελαστικά μέρη (π.χ. ταπέτο, προστατευτικά καλύμματα). 2. Επακόλουθες, παράλληλες ή τυχαίες ζημιές όπως ζημιές ιδιοκτησίας. 3. Αποζημίωση υπηρεσιών στον καταναλωτή για όσο χρόνο δεν λειτουργεί το μηχάνημα. ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ οπωσδήποτε η παρούσα εγγύηση, στις παρακάτω περιπτώσεις: 1. Όταν η βλάβη είναι αποτέλεσμα μετατροπών, κακής χρήσης, κακής συντήρησης. 2. Όταν το μηχάνημα ανοιχτεί ή επισκευαστεί από τρίτους. 3. Όταν η βλάβη προέρχεται από αμέλεια του χρήστη. 4. Όταν έχει χρησιμοποιηθεί ρεύμα διαφορετικής τάσης και όταν δεν έχει γίνει κατάλληλη σύνδεση σε μία γειωμένη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος ικανοποιητικής τάσης, αντικατάσταση των κατεστραμμένων ασφαλειών, επισκευή των χαλαρών συνδέσεων ή των ατελειών που συνδέονται με καλώδιο σε σπίτι. 5. Όταν γενικώς δεν έχουν ακολουθηθεί οι οδηγίες χρήσης που αναγράφονται στο εγχειρίδιο. 6. Όταν η συσκευή χρησιμοποιείται σε γυμναστήρια, γυμναστικούς συλλόγους, studios, ή άλλη εμπορική ή επαγγελματική χρήση. ΕΠΙΣΚΕΥΗ Κρατήστε την απόδειξη αγοράς σας (ή αντίγραφό της). Αν η υπηρεσία επισκευής εκτελείται, είναι στο συμφέρον σας να λάβετε και να κρατάτε όλες τις αποδείξεις. Αυτή η γραπτή εγγύηση σας δίνει τα συγκεκριμένα νόμιμα δικαιώματα. Μπορείτε επίσης να έχετε άλλα δικαιώματα που ποικίλλουν από κράτος σε κράτος. Η υπηρεσία επισκευής κάτω από αυτήν την εγγύηση πρέπει να ληφθεί με την ακολουθία αυτών των βημάτων, σε εντολή: 1. Επικοινωνήστε με τον εξουσιοδοτημένο έμπορο. Ή 2. Ελάτε σε επαφή με το τμήμα service (210) ΜΗ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΓΚΡΙΣΗ. Όλοι οι διάδρομοι που φθάνουν χωρίς έγκριση θα απορρίπτονται. Για περισσότερες πληροφορίες, ή για να έρθει σε επαφή μαζί σας το τμήμα service, επικοινωνήστε στο: ΜΕΚΜΑ Α.Ε. Γρ. Λαμπράκη 21 Λυκόβρυση Τ.Κ Τηλ. (210) Fax (210) Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ή οι προδιαγραφές προϊόντων όπως περιγράφονται ή επεξηγούνται υπόκεινται σε αλλαγή από τον κατασκευαστή χωρίς ειδοποίηση. Προϊόν: Ημερομηνία αγοράς: Σφραγίδα και υπογραφή καταστήματος

5 2. Συμβουλές Ασφαλείας Έχουμε προσέξει πολλά για την ασφάλεια όταν σχεδιάσαμε και θέσαμε σε παραγωγή αυτό το προϊόν. Ωστόσο, σε περίπτωση οποιουδήποτε συμβάντος, παρακαλούμε να δώσετε προσοχή σε αυτές τις συμβουλές. Δεν αναλαμβάνουμε τυχόν ευθύνη για ατύχημα που συνέβη γιατί δεν ακολουθήθηκαν οι συμβουλές Σύμφωνα με την κατάσταση της υγείας σας, παρακαλούμε να ασκείστε σωστά. Υπερβολική ή καταχρηστική άσκηση θα βλάψει την υγεία σας. Όταν τρέχετε, θα πρέπει να ντύνεστε σωστά. Μη φοράτε χαλαρά ρούχα που μπορεί να εμπλακούν από το μηχάνημα. Να φοράτε πάντα αθλητικά παπούτσια. Μην αφήνετε παιδιά ή κατοικίδια κοντά στο μηχάνημα, για να αποφύγετε πιθανό τραυματισμό. Ο διάδρομος δεν συνίσταται για ασθενείς και παιδιά. Για να αποφευχθεί η χρήση, θα πρέπει να ακολουθηθούν οι οδηγίες από τους κηδεμόνες ή τους γιατρούς τους. Μη χρησιμοποιείτε το μηχάνημα σε εξωτερικούς χώρους, συνθήκες υψηλής υγρασίας ή μεγάλης έκθεσης στον ήλιο. Παρακαλούμε να αφαιρείτε το φις από την πρίζα και να κρατάτε σε ασφαλές μέρος το κλειδί ασφαλείας, όταν ο διάδρομος δε χρησιμοποιείται. Αυτό το μηχάνημα προορίζεται για οικιακή χρήση. Δεν είναι κατάλληλο για επαγγελματική άσκηση, και επίσης δεν είναι κατάλληλο για ιατρικό σκοπό. Ο καρδιακός παλμός σε αυτό το μηχάνημα δεν είναι ιατρική συσκευή. Αν υπάρχει οποιαδήποτε ζημιά στο καλώδιο τροφοδοσίας, ρωτήστε την αντιπροσωπεία για την αντικατάστασή του ώστε να αποφύγετε τον κίνδυνο ηλεκτροπληξίας. Παρακαλούμε ελέγξτε όλα τα εξαρτήματα πριν από την χρήση. Βεβαιωθείτε ότι όλες οι βίδες είναι βιδωμένες σωστά. Τοποθετήστε τον διάδρομο σε μία καθαρή, επίπεδη και σταθερή επιφάνεια. Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν αιχμηρά αντικείμενα κοντά στον διάδρομο, ή υγρασία, ή πηγή θερμότητας. Παρακαλούμε σταματήστε την άσκηση και συμβουλευθείτε τον γιατρό σας αν αισθανθείτε ζάλη, πόνο στο στήθος ή άλλα συμπτώματα. Κρατήστε τα χέρια σας μακριά από τα κινούμενα μέρη. Μην βάζετε τα χέρια ή τα πόδια σας κάτω από το ταπέτο.

6 Κατά την χρήση, μόνο ένα άτομο μπορεί να τον χρησιμοποιεί! Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε γνήσια ανταλλακτικά. Μη χρησιμοποιείτε μέρη από άλλους προμηθευτές. Το μέγιστο βάρος χρήστη πρέπει να είναι λιγότερο από 125 kg. Παρακαλούμε συμβουλευθείτε τον γιατρό σας πριν ξεκινήσετε την άσκηση, αν έχετε μία από τις ακόλουθες ασθένειες. 1) Καρδιοπάθεια, υπέρταση, σακχαρώδη διαβήτη, ασθένειες αναπνευστικού, αν καπνίζετε και άλλες χρόνιες ασθένειες. 2) Αν είστε πάνω από 35 ετών και είστε βαρύτεροι από το κανονικό βάρος. 3) Αν είστε γυναίκα έγκυος ή σε έμμηνο ρήση. 3. Ειδικές Συμβουλές Ασφαλείας Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε κατάλληλη πρίζα. Αν το φις και η πρίζα δεν είναι συμβατή, ρωτήστε έναν ηλεκτρολόγο. Μην τροποποιείτε το φις. Η τάση γι αυτό το μηχάνημα είναι 220V-240V AC. Μην αφήνετε το καλώδιο τροφοδοσίας τυλιγμένο σε ρολό και την το αφήνετε απάνω στο ταπέτο. Μη χρησιμοποιείτε κατεστραμμένη πρίζα. Πριν τον καθαρισμό, τη μετακίνηση και τη συντήρηση του μηχανήματος, παρακαλούμε αφαιρέστε το φις από την πρίζα. Προσοχή: Αν δεν αφαιρέσετε το φις από την πρίζα μπορεί να προκληθεί τραυματισμός ή βλάβη του μηχανήματος. 4. Λεπτομέρειες Συσκευασίας Προσοχή: Συναρμολογήστε προσεκτικά το προϊόν, αποφύγετε οποιαδήποτε ζημιά. Σημείωση: 1) Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν την συναρμολόγηση. Λειτουργείτε σύμφωνα με τις οδηγίες. 2) Ελέγξτε τα μέρη στη συσκευασία. 3) Αφαιρέστε όλα τα χαρτοκιβώτια που χρησιμοποιούνται για προστασία των μερών. 4) Ελέγξτε όλα τα παρακάτω μέρη. Αν λείπουν ή είναι προβληματικά εξαρτήματα, επικοινωνήστε με την αντιπροσωπεία ή το κατάστημα πώλησης.

7 Πλαίσιο Κονσόλα Διακοσμητικά Συσκευασία εργαλείων καλύμματα βάσης Διακοσμητικά καλύμματα κονσόλας Συσκευασία εργαλείων Πολύ-εργαλείο 1 τεμ. Κλειδί 1 τεμ. Παξιμάδια 4 τεμ. Βίδα allen κεφαλής M8*20 6 τεμ. Βίδα allen κεφαλής M8*60*15 2 τεμ. Βίδα σταυρωτής κεφαλής M4.2*15 4 τεμ. Ροδέλα 8 τεμ. Λιπαντικό Κλειδί ασφαλείας Καλώδιο υποδοχής MP3 1 τεμ. Βίδα allen κεφαλής M4*20 4τεμ.

8 5. Σχεδιάγραμμα: Αυτά είναι όλα τα μέρη που χρησιμοποιούνται στην συναρμολόγηση. Όλα τα μέρη παρατίθενται στον παρακάτω πίνακα.

9 6. Κατάλογος Εξαρτημάτων No. Κομμάτι Ποσότ. No. Κομμάτι Ποσότ. 1 Base frame 1 28 Long bumper 4 2 frame 1 29 Locating pad for decorative bead 8 3 Left pillar accessory 1 30 Rubber wheel 2 4 Right pillar accessory 1 31 Upper cover of meter 1 5 Dashboard frame 1 32 Meter panel 1 6 Incline frame 1 33 Right decorative cover for upright 1 7 pressure rod 1 34 Left decorative cover for upright 1 8 Motor stator 1 35 Lower cover of meter 1 9 Front roller 1 36 Surface paster 1 10 Back roller 1 37 Safety key 1 11 Motor 1 38 Sponge sheath 2 12 PCB 1 39 Heart rate sensor 2 13 Incline motor 1 40 Upper control board 1 14 Running belt 1 41 Loudspeaker 2 15 Running board 1 42 Photoelectric line 1 16 Multislot belt 1 43 Upper line of communication 1 17 Upper cover of motor 1 44 Lower line of communication 1 18 Decorative bead 2 45 Red connecting line 1 19 Left running belt adjustor 1 46 Red connecting line 1 20 Right running belt adjustor 1 47 Green connecting line 1 21 Safety brace for base frame and frame 1 48 Power connector 1 22 Regulation mat 2 49 Reed pipe for safety key 1 23 Left decorative cover at base 1 50 MP3 module 1 24 Right decorative cover at base 1 51 Power switch 1 25 Base handling wheel set 2 52 Overload protector 1 26 Lower cover of motor 1 27 Bumper 4

10 7. Δομή Διαδρόμου Κονσόλα Πλήκτρα στη χειρολαβή Χειρολαβή Ορθοστάτης Κλειδί ασφαλείας Κάλυμμα κινητήρα Πλαϊνό παραπέτι Ταπέτο Διακοσμητικό κάλυμμα βάσης Βάση πλαισίου Πίσω κάλυμμα

11 8. Βήματα Συναρμολόγησης Βήμα 1: Τοποθετήστε την κονσόλα στο πλαίσιο. Καλώδιο επικοινωνίας Βίδα M8*60 Ροδέλα Ø8 x Ø16xT1.5 Βίδα M8*20 a) Περάστε το καλώδιο επικοινωνίας μέσα από τον ορθοστάτη. Παξιμάδι M8 b) Τοποθετήστε την κονσόλα στο πλαίσιο. Χρησιμοποιήστε 2 βίδες M8*20 με 2 ροδέλες και 2 βίδες M8*60 με 2 παξιμάδια, 2 κομμάτια για τον ορθοστάτη (Μη βιδώνετε πλήρως τις βίδες στην αρχή). Βήμα 2: Τοποθετήστε την κονσόλα στους ορθοστάτες. Βίδα M8*20 Ροδέλα Ø8 x Ø16xT1.5 Παξιμάδι M8 Βίδα ST4.2*15 a) Βάλτε τα διακοσμητικά καλύμματα της κονσόλας στους ορθοστάτες. b) Βεβαιωθείτε ότι το καλώδιο επικοινωνίας έχει συνδεθεί σωστά. c) Βάλτε την κονσόλα στους ορθοστάτες. Χρησιμοποιήστε 4 βίδες M8*20 με 4 ροδέλες, 2 παξιμάδια για να σταθεροποιήσετε την κονσόλα (Μην βιδώνετε πλήρως τις βίδες στην αρχή). d) Μόλις ο διάδρομος είναι στην πρίζα, πιέστε το Start, αν όλα είναι εντάξει, τότε σφίξτε τις βίδες που αναφέρονται στα προηγούμενα βήματα.

12 e) Χρησιμοποιήστε 4 βίδες ST4.2*15 για να τοποθετήσετε τα διακοσμητικά καλύμματα της κονσόλας. Βήμα 3: Τοποθετήστε τα διακοσμητικά καλύμματα στη βάση του πλαισίου. Βίδα M4*20 Χρησιμοποιήστε 4 βίδες M4*20 για να σταθεροποιήσετε το αριστερό και το δεξί διακοσμητικό κάλυμμα της βάσης. Βήμα 4: Αποσυναρμολογήστε την βίδα σύνδεσης για τη βάση πλαισίου. Αποσυναρμολογήστε αυτή τη βίδα

13 9. Χρήση Εισάγετε το καλώδιο τροφοδοσίας στην πρίζα και ανοίξτε τον διακόπτη στο διάδρομο. Ο διακόπτης ανάβει και θα ακούσετε ένα ηχητικό σήμα Di. Θα δείτε τις λυχνίες τις κονσόλας να ανάβουν. Κλειδί ασφαλείας: Ο διάδρομος λειτουργεί ΜΟΝΟ όταν τοποθετήσετε το κλειδί ασφαλείας στην ανάλογη θέση. Βεβαιωθείτε ότι η άλλη άκρη του κλειδιού ασφαλείας είναι τοποθετημένη στα ρούχα σας. Με αυτό τον τρόπο ο διάδρομος θα σταματήσει κάτω από επικίνδυνες καταστάσεις. Έτσι δε θα τραυματιστείτε. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ξανά τον διάδρομο, θα πρέπει να τοποθετήσετε ξανά το κλειδί ασφαλείας στη θέση του. Δίπλωση: Δίπλωση: Η δίπλωση του διαδρόμου θα βοηθήσει να εξοικονομήσετε χώρο. Πριν το δίπλωμα, παρακαλούμε κλείστε τον διακόπτη και αφαιρέστε το φις από την πρίζα. Χρησιμοποιήστε το χέρι σας για να σηκώσετε το δάπεδο μέχρι να κλειδώσει. Αναδίπλωση: Πιέστε απαλά το αμορτισέρ υποστήριξης και τραβήξτε το δάπεδο του διαδρόμου με τα χέρια σας. Το δάπεδο θα κατέβει στο έδαφος σιγά-σιγά..

14 10. Οδηγίες για τη Λειτουργία της Κονσόλας Τεχνικές πληροφορίες Χρόνος (Time) Ταχύτητα (Speed) 00:00-99:59 Min km/h Κλίση (Incline) 0-20 Απόσταση (Distance) Θερμίδες (Calorie) Καρδιακός ρυθμός (Heart rate) km KCAL / Min Προγράμματα Προσαρμοζόμενα προγράμματα Έλεγχος Body fat Προ-εγκατεστημένα προγράμματα U1-U3 BMI P1-P99

15 10.1. Πλήκτρα και Λειτουργίες Πλήκτρο START: Πιέστε το πλήκτρο "Start", θα υπάρχει τριών δευτερολέπτων αντίστροφη μέτρηση στην οθόνη! Στη συνέχεια ο διάδρομος θα ξεκινήσει με ταχύτητα 1.0km/h. Πλήκτρο STOP: Κατά την άσκηση, πιέστε το πλήκτρο stop, ο διάδρομος θα επιβραδύνει και θα σταματήσει. Reset: Πιέστε το πλήκτρο "Stop" δύο φορές συνεχόμενα. Ο διάδρομος θα μηδενίσει και θα ξεκινήσει ξανά μόλις πιέσετε το πλήκτρο "Start ". Πλήκτρο PROG. Σε κατάσταση αναμονής, πιέστε το "PROG.", για να επιλέξετε κάποιο πρόγραμμα (P1-P99 και FAT). Τα P1-P99 είναι ενσωματωμένα προγράμματα, το FAT είναι πρόγραμμα ελέγχου σωματικού λίπους (body fat test). Όταν επιλέξετε, πιέστε το start για να ξεκινήσετε! Πλήκτρο MODE Σε κατάσταση αναμονής, πιέστε το "MODE.". Μπορείτε να επιλέξετε 30:00, 1.0 ή :00 είναι αντίστροφη μέτρηση χρόνου, 1.0 είναι αντίστροφη μέτρηση απόστασης, 50 είναι αντίστροφη μέτρηση θερμίδων. Όταν επιλέξετε, πιέστε το start για να ξεκινήσετε! Πλήκτρο SPEED + - Σε κατάσταση αναμονής, χρησιμοποιείται για τον καθορισμό κάποιων δεδομένων. Σύμφωνα με την κατάσταση λειτουργίας, χρησιμοποιείται για την ρύθμιση της ταχύτητας. Αλλάζει την ταχύτητα κατά 0.1 km/h σε κάθε πάτημα. Όταν το πατήσετε για πάνω από 0.5 δευτερόλεπτα, θα προσαρμόσει αυτόματα σταδιακή αύξηση ή μείωση της ταχύτητας. Πλήκτρο INCLINE Σε κατάσταση αναμονής, χρησιμοποιείται για τον καθορισμό κάποιων δεδομένων. Σύμφωνα με την κατάσταση λειτουργίας, χρησιμοποιείται για την ρύθμιση της κλίσης. Αλλάζει την κλίση κατά 1%h σε κάθε πάτημα. Όταν το πατήσετε για πάνω από 0.5 δευτερόλεπτα, θα προσαρμόσει αυτόματα σταδιακή αύξηση ή μείωση της κλίσης.

16 Πλήκτρο SPEED direct Χρησιμοποιήστε αυτά τα πλήκτρα για να τοποθετήσετε άμεσα τις ταχύτητες 3 km/h, 6km/h, 9km/h. Πλήκτρο INCLINE direct Χρησιμοποιήστε αυτά τα πλήκτρα για να τοποθετήσετε άμεσα τις κλίσεις 3%,6%,9% Οθόνες Ενδείξεων A B C D E F G H A B C D E F G H INCLINE: Εμφανίζει τα δεδομένα της κλίσης DISTANCE: Εμφανίζει τα δεδομένα της απόστασης TIME: Εμφανίζει τα δεδομένα του χρόνου SPEED: Εμφανίζει τα δεδομένα της ταχύτητας PULSE: Εμφανίζει τα δεδομένα του καρδιακού ρυθμού Εμφανίζει τα δεδομένα του γύρου σταδίου Εμφανίζει την εικόνα του προγράμματος Εμφανίζει τα δεδομένα των Θερμίδων (Calorie), Βάρους (WEIGHT), Ηλικίας (AGE), Ύψους (HEIGHT), Τμήματος (SEG), Άντρα (MEN), Γυναίκα (WOMEN), Δείκτη Μάζας Σώματος (BMI), Ημερομηνία (DATE).

17 11. Αναλυτικές Οδηγίες A. Άμεση Εκκίνηση (για χειροκίνητη λειτουργία (manual)) Ανοίξτε τον διακόπτη και τοποθετήστε το κλειδί ασφαλείας στην ανάλογη θέση. Πιέστε το πλήκτρο START, θα εμφανιστεί στην οθόνη μία 5 δευτερολέπτων αντίστροφη μέτρηση! Μετά την αντίστροφη μέτρηση, ο διάδρομος θα ξεκινήσει με ταχύτητα 1.0km/h. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα SPEED+, SPEED- για να αλλάξετε την ταχύτητα. Χρησιμοποιήστε τα INCLINE, INCLINE για να αλλάξετε κλίση. Όταν τοποθετήσετε τις παλάμες σας στους αισθητήρες καρδιακού παλμού για 5-6 δευτερόλεπτα. Θα εμφανιστεί ο ρυθμός στην οθόνη. B. Χειροκίνητη λειτουργία (Manual): Σε κατάσταση αναμονής, πιέστε το πλήκτρο " Start ". Ο διάδρομος θα ξεκινήσει με ταχύτητα 1.0km/h και κλίση 0%. Οι υπόλοιπες οθόνες θα μετρήσουν προς τα επάνω από το 0. Πιέστε τα πλήκτρα INCLINE direct, SPEED direct, INCLINE, INCLINE, SPEED+, SPEED-, για να αλλάξετε την ταχύτητα και την κλίση. Σε κατάσταση αναμονής πιέστε το MODE για να τεθεί λειτουργία αντίστροφης μέτρησης χρόνου. Η οθόνη Time εμφανίζει 30:00 και αναβοσβήνει. Μπορείτε να πιέσετε τα πλήκτρα INCLINE, INCLINE, SPEED+, SPEED- για να τοποθετήσετε τον χρόνο άσκησης από 5:00 99:00. Όταν είστε στην αντίστροφη μέτρηση απόστασης, πιέστε το MODE για να εισαχθείτε. Η οθόνη DIST εμφανίζει 1.0 και αναβοσβήνει. Μπορείτε να πιέσετε τα πλήκτρα INCLINE, INCLINE, SPEED+, SPEED- για να τοποθετήσετε την απόσταση από Όταν είστε στην αντίστροφη μέτρηση θερμίδων, πιέστε το MODE για να εισαχθείτε. Η οθόνη CAL εμφανίζει 50 και αναβοσβήνει. Μπορείτε να πιέσετε τα πλήκτρα INCLINE, INCLINE, SPEED+, SPEED- για να τοποθετήσετε τις θερμίδες από Μετά την τοποθέτηση του χρόνου, της απόστασης ή των θερμίδων, μπορείτε να πιέσετε το πλήκτρο start για να ξεκινήσετε τον διάδρομο. Μετά θα εμφανιστεί η 3 δευτερολέπτων αντίστροφη μέτρηση στην οθόνη! Μετά την αντίστροφη μέτρηση ο διάδρομος θα ξεκινήσει με την ταχύτητα του 1.0km/h. Μπορείτε να πιέσετε τα πλήκτρα INCLINE, INCLINE,

18 SPEED+, SPEED- για να ρυθμίσετε την ταχύτητα και την κλίση. Πιέστε το πλήκτρο stop και ο διάδρομος θα σταματήσει αργά. C. Προκαθορισμένο πρόγραμμα: Υπάρχουν 99 προκαθορισμένα προγράμματα από P1-P99. Σε κατάσταση αναμονής, πιέστε το P1-P99 είναι προκαθορισμένα προγράμματα. Μετά την επιλογή συγκεκριμένου προγράμματος, πιέστε το MODE. Η οθόνη Time εμφανίζει 30:00 και αναβοσβήνει. Μπορείτε να πιέσετε τα πλήκτρα INCLINE, INCLINE, SPEED+, SPEED- για να ρυθμίσετε τον χρόνο από 5:00 99:00. Μετά την τοποθέτηση, πιέστε το START για να ξεκινήσετε τον διάδρομο. Τα προκαθορισμένα προγράμματα έχουν 18 τμήματα. Ο χρόνος κάθε τμήματος είναι = τοποθετημένο χρόνο / 18. Όταν ο διάδρομος πηγαίνει στο επόμενο τμήμα, θα ακούσετε ένα ηχητικό σήμα Bi-Bi-Bi-Bi για υπενθύμιση, και η ταχύτητα και η κλίση θα αλλάξει ανάλογα με το προκαθορισμένο πρόγραμμα. Δεν έχει σημασία αν πιέσετε τα πλήκτρα INCLINE, INCLINE, SPEED+, SPEED- για να αλλάξετε ταχύτητα και κλίση τμήματος. Μετά την ολοκλήρωση ενός προγράμματος θα ακούσετε ένα ηχητικό σήμα Bi-Bi- Bi, ο διάδρομος θα σταματήσει αργά και το μήνυμα End θα εμφανιστεί στην οθόνη. 5 δευτερόλεπτα μετά ο διάδρομος θα περάσει σε κατάσταση αναμονής. D. Καθορισμένο πρόγραμμα (χρήστη) Τοποθετώντας το καθορισμένο πρόγραμμα (χρήστη) Σε κατάσταση αναμονής πιέστε το πλήκτρο PROG. Συνεχώς. Η οθόνη PROGRAM θα εμφανίσει P1-P99, U1-U2 και FAT κυκλικά. Τα U1-U2 είναι καθορισμένα προγράμματα (χρήστη). Μετά την επιλογή U1 ή U2, πιέστε το MODE για να το τοποθετήσετε, SPEED+ και SPEED- για να τοποθετήσετε την ταχύτητα, INCLINE, INCLINE για να τοποθετήσετε την κλίση. Μετά την τοποθέτηση πιέστε το πλήκτρο MODE για να ολοκληρώσετε το πρώτο τμήμα. Μετά την ολοκλήρωση των 20 τμημάτων, πιέστε το start για να ξεκινήσετε τον διάδρομο. Τα καθορισμένα προγράμματα αποθηκεύονται στον διάδρομο εκτός κι αν τα τροποποιήσετε. Αυτά τα προγράμματα διαγράφονται μετά την διακοπή τροφοδοσίας ρεύματος. Ειδικές επεξηγήσεις Κάθε επιλογή έχει 20 τμήματα. Μπορείτε να πιέσετε μόνο το πλήκτρο START για να ξεκινήσετε

19 τον διάδρομο μετά την ολοκλήρωση όλων των τμημάτων και την τοποθέτηση του χρόνου άσκησης. Εύρος δεδομένων Παράμετρος Τοποθετημένο εύρος Εύρος ενδείξεων Time (minute/second) 5:00-99:00 0:00-99:59 Incline(%) Speed(KM/H) Distance(KM) Heart rate(time/minute) N/A calorie(cal) E. Έλεγχος Σωματικού Λίπους (Body fat test): Σε κατάσταση αναμονής, πιέστε το πλήκτρο PROG. συνεχώς μέχρι να δείτε το BMI. Πιέστε το πλήκτρο MODE. Θα δείτε τα HEIGHT, WEIGHT, AGE, SEG, BMI να εμφανίζονται στην οθόνη. Πιέστε τα πλήκτρα SPEED+ και SPEED- για να τα τοποθετήσετε. Μετά την τοποθέτηση, πιέστε το MODE για να εισέλθετε στο BMI. Αυτή τη στιγμή, τοποθετήστε τις παλάμες σας στους αισθητήρες καρδιακού παλμού για 5-6 δευτερόλεπτα. Θα εμφανιστεί η μέτρηση του σωματικού λίπους στην οθόνη. Θα μπορείτε να δείτε αν το βάρος σας ταιριάζει με το ύψος σας. (Αυτά τα δεδομένα είναι μόνο για αναφορά. Δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ιατρικά δεδομένα). Φύλο ΑΝΤΡΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑ Ηλικία Ύψος Βάρος Λιποβαρής BMI =( ) Κανονικό βάρος =( ) Υπέρβαρος 30 Παχύσαρκος F. Λειτουργία Εξοικονόμησης Ενέργειας: Ο διάδρομος έχει λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας. Όταν ενεργοποιηθεί ο διακόπτης τροφοδοσίας και για 10 λεπτά δεν πιέσετε οποιοδήποτε πλήκτρο, ο διάδρομος θα τεθεί σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας και η κονσόλα θα σβήσει. Μπορείτε να πιέσετε οποιοδήποτε πλήκτρο για να τεθεί ο διάδρομος σε κατάσταση αναμονής

20 12. Συντήρηση 12.1 Τρόποι ρύθμισης του ταπέτου και του ιμάντα κίνησης (V-belt). Όταν το ταπέτο κολλάει, ακολουθήστε τα επόμενα βήματα για να βεβαιωθείτε ότι το ταπέτο ή ο ιμάντας κίνησης θα πρέπει να προσαρμοστεί. a) Αποσυνδέστε κάθε παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, ξεβιδώστε και αφαιρέστε το προστατευτικό καπάκι του κινητήρα. b) Ρυθμίστε την ταχύτητα περίπου στα 3km/h, πιέστε τον τάπητα και προσπαθήστε να τον κάνετε να σταματήσει. Αν ο τάπητας σταματήσει μαζί με τον μπροστινό κύλινδρο, αλλά ο κινητήρας εξακολουθεί να λειτουργεί υπό αυτές τις συνθήκες, αυτό σημαίνει ότι ο ιμάντας κίνησης πρέπει να ρυθμιστεί. Συνδέστε και πάλι την παροχή και ρυθμίστε την ταχύτητα περίπου στα 3km/h, ανεβείτε στο ταπέτο πιέζοντάς το προσπαθώντας να το σταματήσετε. Αν το ταπέτο σταματά, μαζί με τον μπροστινό κύλινδρο, αλλά ο κινητήρας εξακολουθεί να λειτουργεί, αυτό σημαίνει ότι ο ιμάντας κίνησης πρέπει να ρυθμιστεί. c) Ρυθμίστε την ταχύτητα περίπου στα 3km/h, ανεβείτε στο ταπέτο πιέζοντάς το προσπαθώντας να το σταματήσετε. Αν το ταπέτο σταματά, αλλά ο μπροστινός κύλινδρος εξακολουθεί να γυρίζει, αυτό σημαίνει ότι το ταπέτο θέλει προσαρμογή Βήματα προσαρμογής ιμάντα κίνησης (V-belt) a) Αποσυνδέστε κάθε παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, ξεβιδώστε και αφαιρέστε το προστατευτικό καπάκι του κινητήρα. b) Χαλαρώστε τις τέσσερις βίδες του κινητήρα, ρυθμίστε την ένταση του ιμάντα κίνησης σε δεξιόστροφη κατεύθυνση και στη συνέχεια σφίξτε τις τέσσερις βίδες του κινητήρα Ρύθμιση του ταπέτου a) Γυρίστε την ταχύτητα στα 6km/h. Για τρέξιμο. b) Περιστρέψτε και τις δύο βίδες που βρίσκονται στους ρεγουλατόρους ταπέτου στο τέλος του διαδρόμου στην δεξιά και την αριστερή πλευρά, μισή περιστροφή προς τα δεξιά, χρησιμοποιώντας το κλειδί Allen. (Διάγραμμα 1 και Διάγραμμα 2). c) Μετά την ρύθμιση, αν το ταπέτο εξακολουθεί να γλιστρά, παρακαλούμε επαναλάβετε τα παραπάνω βήματα.

21 Σφίξτε το ταπέτο (Διάγραμμα 1) Χαλαρώστε το ταπέτο (Διάγραμμα 2) 12.4 Βήματα ρύθμισης εκτροπής ταπέτου Το ταπέτο θα εκτρέπεται λίγο ή περισσότερο κατά την χρήση. Τότε θα πρέπει να προσαρμοστεί. Τα βήματα είναι τα ακόλουθα: a) Τοποθετήστε τον διάδρομο σε μία επίπεδη επιφάνεια, ρυθμίστε την ταχύτητα στα 6 km/h για τρέξιμο. b) Αν το ταπέτο εκτρέπεται προς τα δεξιά, ρυθμίστε τη βίδα στο δεξί ρεγουλατόρο, στρέφοντάς τη δεξιόστροφα για μισή περιστροφή και ρυθμίστε την αριστερή βίδα περιστρέφοντάς τη μισή περιστροφή αριστερόστροφα (βλέπε Διάγραμμα 3). c) Αν το ταπέτο εκτρέπεται προς τα αριστερά, ρυθμίστε τη βίδα στον αριστερό ρεγουλατόρο, στρέφοντάς τη δεξιόστροφα για μισή περιστροφή και ρυθμίστε τη δεξιά περιστρέφοντάς την μισή περιστροφή αριστερόστροφα (βλέπε Διάγραμμα 4). d) Μετά τη ρύθμιση, αν το ταπέτο συνεχίζει να εκτρέπεται, παρακαλούμε επαναλάβετε τα παραπάνω βήματα. Το ταπέτο εκτρέπεται προς τα δεξιά Το ταπέτο εκτρέπεται προς τα αριστερά Ρύθμιση της δεξιάς εκτροπής (Διάγραμμα 3). Ρύθμιση της αριστερής εκτροπής (Διάγραμμα 4) Λίπανση δαπέδου με παρεχόμενο λιπαντικό σιλικόνης παρέχεται (λευκό δοχείο). Ο διάδρομος έχει λιπανθεί από το εργοστάσιο κατασκευής. Η λίπανση δεν είναι απαραίτητη άμεσα μετά την αγορά. Λίπανση χρειάζεται σε συνεχή συντήρηση περιοδικά μετά την αγορά. Η τριβή μεταξύ δαπέδου και ταπέτου έχει μεγάλη επίδραση στη ζωή του διαδρόμου. Επομένως, παρακαλούμε να λιπαίνετε το δάπεδο περιοδικά. Τα βήματα είναι τα εξής: Βήμα 1. Παρακαλούμε αποσυνδέστε τον διάδρομο από την πρίζα και χαλαρώστε το ταπέτο (Οι βίδες ρύθμισης βρίσκονται στο τέλος του διαδρόμου). Βήμα 2. Μετά τη χαλάρωση των βιδών, σηκώστε το ταπέτο και καθαρίστε το δάπεδο. Πιέστε το μικρό λευκό μπουκάλι λιπαντικού, το οποίο παρέχεται με την αγορά του διαδρόμου, και απλώστε ομοιόμορφα σε όλους τους τομείς του δαπέδου. Βήμα 3. Μετά την λίπανση του δαπέδου, βιδώστε τις βίδες του ταπέτου στη σωστή ένταση. Σφίξτε

22 ομοιόμορφα και τις δύο πλευρές. Όταν είναι σχεδόν τεντωμένο, συνδέστε και ανοίξτε τον διάδρομο χωρίς φορτίο. Ρυθμίστε το ταπέτο με τις δύο βίδες μέσω του πίσω κυλίνδρου. Τρέξτε τον διάδρομο με ταχύτητα 5km/h για 3 λεπτά. Βήμα 4. Σταματήστε τον διάδρομο και ξεκινήστε την άσκηση με ταχύτητα περίπου στα 5km/h. Τέλος ελέγξτε την ένταση του ταπέτου και την ομαλή λειτουργία του με το βάρος σας Καθαρισμός a) Παρακαλούμε απενεργοποιήστε και αφαιρέστε το φις από την πρίζα πριν τον καθαρισμό. b) Σκουπίστε τακτικά την σκόνη που έχει κολλήσει στην επιφάνεια του διαδρόμου. c) Παρακαλούμε καθαρίστε την επιφάνεια του πλαισίου και το ταπέτο με μαλακό πανί και ήπιο καθαριστικό. Μη χρησιμοποιείτε επιθετικά καθαριστικά (μετά τον καθαρισμό, παρακαλούμε αφήστε τον να στεγνώσει για να τον χρησιμοποιήσετε). d) Να αφαιρείτε το προστατευτικό κάλυμμα ανά δύο μήνες, και χρησιμοποιώντας σκούπα, αφαιρέστε την σκόνη που παραμένει στο εσωτερικό του προστατευτικού καλύμματος (η σκόνη θα βραχυκυκλώσει τα στοιχεία της πλακέτας) Προφυλάξεις, Προσοχή Προφυλάξεις Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι το φις έχει αφαιρεθεί πριν τον καθαρισμό ή την συντήρηση Προσοχή Ο διάδρομος θα πρέπει να τοποθετηθεί σε εσωτερικό χώρο χωρίς την ύπαρξη υγρασίας. Νερό ή υγρασία δεν πρέπει να εισαχθεί στον διάδρομο. Παρακαλούμε κρατήστε τον αέρα λίγο υγρό τον χειμώνα. Παρακαλούμε αποφύγετε το στατικό ηλεκτρισμό που μπορεί να διαταράξει τη λειτουργία της κονσόλας ή ακόμα και να την καταστρέψει.

23 13. Οδηγίες Δυσλειτουργίας 13.1 Ανάλυση και εξάλειψη δυσλειτουργίας Α/Α Δυσλειτουργία Αιτία Λύση Το κλειδί ασφαλείας δεν είναι Βάλτε το κλειδί ασφαλείας στη Ο διάδρομος δεν στη σωστή θέση σωστή θέση 1 ξεκινάει Ο κεντρικός διακόπτης είναι Ανοίξτε τον κεντρικό διακόπτη κλειστός Ελέγξτε το καλώδιο τροφοδοσίας Ελέγξτε αν το μηχάνημα είναι Η κονσόλα δεν αν είναι συνδεδεμένο και ο Ανοικτό. 2 εμφανίζει κανένα διακόπτης ανοικτός. δεδομένο Το επάνω καλώδιο επικοινωνίας έχει ζημιά. Αντικαταστήστε το! Οι αισθητήρες παλμού δεν είναι Υγράνετε τους αισθητήρες με νερό 3 Δεν εμφανίζεται ο αρκετά υγροί. για καλύτερη επαφή. καρδιακός παλμός Διαταραχή από Μείνετε μακριά από Ηλεκτρομαγνητισμό. ηλεκτρομαγνητικό κύκλωμα. 4 Η κλίση δεν Ο κινητήρας κλίσης δεν είναι Ανοίξτε το κάλυμμα κινητήρα και λειτουργεί συνδεδεμένος σωστά. συνδέστε σωστά. 5 Το ταπέτο κινείται πιο γρήγορα ή πιο αργά από την Χρειάζεται ρύθμιση Ρυθμίστε το ταχύτητα που εμφανίζεται 6 Το ταπέτο ολισθαίνει Το ταπέτο δεν έχει τεντώσει Διαβάστε την παράγραφο 6.3 αρκετά. Βήματα ρύθμισης ταπέτου. 7 Το ταπέτο εκτρέπεται Το ταπέτο δεν έχει ρυθμιστεί Διαβάστε την παράγραφο 6.4 σωστά. Βήματα ρύθμισης ταπέτου. 8 Ελέγξτε το κλειδί ασφαλείας ή Εμφανίζει E0 στην Πρόβλημα με το κλειδί ασφαλείας. αντικαταστήστε την μαγνητική οθόνη επαφή. 9 Αφαιρέστε το κάλυμμα του Εμφανίζει E01 στην Κανένα σήμα από τον αισθητήρα. κινητήρα και ελέγξτε ή αλλάξτε τον οθόνη αισθητήρα. 10 Εμφανίζει E02 στην Οθόνη. Πρόβλημα στο τροφοδοτικό. Αλλάξτε το τροφοδοτικό. Αν το πρόβλημα υπάρχει όταν η ταχύτητα υπερβαίνει τα 8km/h, είστε υπέρβαροι ή έχει σπάσει το δάπεδο ή έχει χαλάσει το ταπέτο. 11 Εμφανίζει E03 στην Πρόβλημα στην ταχύτητα Ελέγξτε το δάπεδο και το ταπέτο. οθόνη Αν το πρόβλημα είναι στο ταπέτο, λιπάνετε αρχικά. Αν δεν έχετε υπερβεί τα 8km/h, αλλάξτε τον κινητήρα ή το

24 τροφοδοτικό και ελέγξτε. Ελέγξτε την καλωδίωση από την 12 Εμφανίζει E04 στην οθόνη Πρόβλημα επικοινωνίας. κονσόλα ως το τροφοδοτικό. Αν έχουν ζημιά, αλλάξτε την καλωδίωση. Ελέγξτε την προέλευση της υπέρτασης Ελέγξτε αν ο κινητήρας λειτουργεί 13 Εμφανίζει E05 στην οθόνη Πρόβλημα υπέρτασης σωστά. Αν όχι, αλλάξτε τον. Ελέγξτε το τροφοδοτικό. Αν έχει ζημιά, αλλάξτε το. Ελέγξτε την παροχή ρεύματος. Χρησιμοποιήστε την σωστή τάση. Ελέγξτε την καλωδίωση του 14 Εμφανίζει E06 στην οθόνη Πρόβλημα κινητήρα κινητήρα. Αν είναι συνδεδεμένα σωστά, αλλάξτε τον κινητήρα και τροφοδοτικό. Αν δεν υπάρχει υπέρταση, 15 Εμφανίζει E08 στην οθόνη Προστασία υπέρτασης λιπάνετε το ταπέτο, αλλάξτρε το ταπέτο ή το δάπεδο και ελέγξτε το τροφοδοτικό! Σταματήστε τον διάδρομο και 16 Εμφανίζει E09 στην οθόνη Προστασία υπέρτασης αφήστε τον κινητήρα να κρυώσει. Αν η θερμοκρασία είναι κανονική, αλλάξτε το τροφοδοτικό. 17 Εμφανίζει E10 στην οθόνη Προστασία υπέρτασης Ελέγξτε αν η τάση είναι κανονική! 18 Εμφανίζει E12 στην οθόνη Πρόβλημα κλίσης Το καλώδιο του κινητήρα κλίσης δεν είναι συνδεδεμένο σωστά ή ο κινητήρας κλίσης έχει ζημιά Αν και πάλι δεν μπορείτε να λύσετε το πρόβλημα μετά τις παραπάνω επεξηγήσεις, επικοινωνήστε με την αντιπροσωπεία ή το κατάστημα πώλησης όσο το δυνατόν συντομότερα.

QT-845 HERMES. Ηλεκτρικός Διάδρομος - Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης

QT-845 HERMES. Ηλεκτρικός Διάδρομος - Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης QT-845 HERMES Ηλεκτρικός Διάδρομος - Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης Ειδικές Συμβουλές: 1. Πριν από την εγκατάσταση και λειτουργία, διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο χρήσης προσεκτικά. 2. Παρακαλούμε φυλάξτε αυτές

Διαβάστε περισσότερα

QF-36 EVOLON. Ηλεκτρικός Διάδρομος Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης

QF-36 EVOLON. Ηλεκτρικός Διάδρομος Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης QF-36 EVOLON Ηλεκτρικός Διάδρομος Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ... 3 ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ... 4 ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ... 5 ΛΙΣΤΑ ΜΕΡΩΝ... Σφάλμα! Δεν έχει οριστεί σελιδοδείκτης. ΔΟΜΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικός Διάδρομος QT-848 Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης

Ηλεκτρικός Διάδρομος QT-848 Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης Ηλεκτρικός Διάδρομος QT-848 Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης Ειδικές Συμβουλές: Πριν από την εγκατάσταση και λειτουργία, διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο προσεκτικά και φυλάξτε το για μελλοντική χρήση. Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικός Διάδρομος PX-109

Ηλεκτρικός Διάδρομος PX-109 Ηλεκτρικός Διάδρομος PX-109 Οδηγίες Χρήσης Σημείωση: Όλες οι λειτουργίες, τα χαρακτηριστικά, οι προδιαγραφές και οι λοιπές πληροφορίες για το προϊόν που παρουσιάζονται στο παρόν έγγραφο, μπορούν να αλλάξουν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ: E60. Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ: E60. Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ: E60 R Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή ΕΛΛΗΝΙΚΑ Συναρμολόγηση A Κυρίως Πλαίσιο E Κονσόλα C Πίσω πόδι B Κεντρικός Ορθοστάτης (F3)Σταθερή Λαβή D Εμπρός πόδι (H7)Δοχείο Νερού (F1) Αριστερή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Κατασκευαστή

Οδηγίες Κατασκευαστή Οδηγίες Κατασκευαστή Stepper SPR-5009A Οδηγίες Ασφαλείας Προτού να αρχίσετε την άσκησή σας, παρακαλούμε διαβάστε τις οδηγίες προσεκτικά. Κρατήστε τις οδηγίες για πληροφορίες, σε περίπτωση επισκευής και

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΙΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ: R60. Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή

ΚΑΘΙΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ: R60. Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή ΚΑΘΙΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ: R60 R Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή ΕΛΛΗΝΙΚΑ Λίστα Μερών 1 A Κυρίως Πλαίσιο B Πόδι Πίσω E Λαβή Στοπ F Κονσόλα C Πόδι Εμπρός D Κεντρικός Ορθοστάτης G Κάθισμα H Πλάτη Εργαλεία

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικός Διάδρομος PX-900

Ηλεκτρικός Διάδρομος PX-900 Οδηγίες Χρήσης Ηλεκτρικός Διάδρομος PX-900 Σημείωση: Όλες οι λειτουργίες, τα χαρακτηριστικά, οι προδιαγραφές και οι λοιπές πληροφορίες για το προϊόν που παρουσιάζονται στο παρόν έγγραφο, μπορούν να αλλάξουν

Διαβάστε περισσότερα

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η LOHAS T5, T6

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η LOHAS T5, T6 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η LOHAS T5, T6 LOHAS T5 LOHAS T6 µ. µ µ, µ µ µ. µ µ µ. µ µ., µ. LOHAS T5 LOHAS T6 Διάδρομος ALPINE LOHAS T5, Τ6 - Εγχειρίδιο Χρήστη σελ. 2 αριστερά εμπρός δεξιά Διάδρομος

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ

ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ. Διατηρήστε αυτό το εγχειρίδιο για τη μελλοντική αναφορά. Σημαντικές

Διαβάστε περισσότερα

flï flè flá fló flì fi Ì - 2 -

flï flè flá fló flì fi Ì - 2 - B600 - - flï flè fló flì flá fl fl fi Ì Ó Ô - - ΕΙΚΟΝΑ 3 ΕΙΚΟΝΑ 3 ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΜΠΡΟΣ ΠΟΔΙΟΥ Σταθεροποιήστε το πίσω πόδι (C) στο κεντρικό πλαίσιο (Α), χρησιμοποιώντας δύο βίδες (Ν), τις ροδέλες (Ν3) και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ SE155 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ!

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ SE155 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ! ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ SE155 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ! Συμβουλές ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ - Διαβάστε όλες τις οδηγίες πριν από

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828

Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828 Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828 Περιγραφή Συσκευών R-826/R-827/R-828 1. ΦΤΕΡΩΤΗ 2. ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ 3. ΚΛΙΠ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ 4. ΒΑΣΗ 5. ΠΙΣΩ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΛΥΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

SU ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΟΡΘΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ!

SU ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΟΡΘΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ! SU135-30 ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΟΡΘΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ! Συμβουλές ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ - Διαβάστε όλες τις οδηγίες πριν

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ PK-07

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ PK-07 PowerKing ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ PK-07 ΠΡΟΣΟΧΗ Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις προφυλάξεις και τις οδηγίες σε αυτό το εγχειρίδιο πριν από την χρήση αυτού του εξοπλισμού. Εγχειρίδιο Χρήσης ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικός Διάδρομος LT-615 Οδηγίες Χρήσης

Ηλεκτρικός Διάδρομος LT-615 Οδηγίες Χρήσης Ηλεκτρικός Διάδρομος LT-615 Οδηγίες Χρήσης Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις προφυλάξεις και τις οδηγίες σε αυτό το εγχειρίδιο πριν χρησιμοποιήσετε την συσκευή. Όλες οι λειτουργίες, τα χαρακτηριστικά, οι προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική κονσόλα 5.7e

Ηλεκτρονική κονσόλα 5.7e Ηλεκτρονική κονσόλα 5.7e COMPUTER MANUAL Reebok C/B 5.7e-20090219 ! Πριν συναρμολογήσετε ή χρησιμοποιήσετε τον εξοπλισμό σας, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις προφυλάξεις που περιλαμβάνονται στις οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ

Εγχειρίδιο Χρήσης ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ Εγχειρίδιο Χρήσης ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ Απαραίτητες Οδηγίες Ασφαλείας Σας ευχαριστούμε για την επιλογή των προϊόντων μας. Για την

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 Ευχαριστούμε για την αγορά του ανεμιστήρα. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή. Αγαπητέ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ FT-300

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ FT-300 ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ FT-300 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Χαρακτηριστικά του διαδρόμου ------------------------------- P1 2. Προσοχή και προφυλάξεις ---------------------------- P1-2 3. Οδηγίες συναρμολόγησης

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικός Διάδρομος PX-588 Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης

Ηλεκτρικός Διάδρομος PX-588 Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης Ηλεκτρικός Διάδρομος PX-588 Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης Σημείωση: Πριν από την εγκατάσταση και λειτουργία, διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο προσεκτικά. Παρακαλούμε φυλάξτε αυτές τις οδηγίες για μελλοντική αναφορά.

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικός Διάδρομος PX-568 Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης

Ηλεκτρικός Διάδρομος PX-568 Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης Ηλεκτρικός Διάδρομος PX-568 Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης Σημείωση: Πριν από την εγκατάσταση και λειτουργία, διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο προσεκτικά. Παρακαλούμε φυλάξτε αυτές τις οδηγίες για μελλοντική αναφορά.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ:

Οδηγίες ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ: Οδηγίες ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ: Προκειμένου να μειωθεί ο κίνδυνος πρόκλησης σοβαρών τραυματισμών, διαβάστε τις ακόλουθες οδηγίες ασφαλείας πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν. 1. Συναρμολογήστε το μηχάνημα σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικός Διάδρομος PX-628 Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης

Ηλεκτρικός Διάδρομος PX-628 Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης Ηλεκτρικός Διάδρομος PX-628 Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης Σημείωση: Πριν από την εγκατάσταση και λειτουργία, διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο προσεκτικά. Παρακαλούμε φυλάξτε αυτές τις οδηγίες για μελλοντική αναφορά.

Διαβάστε περισσότερα

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Εγχειρίδιο χρήσης Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας: 1. Ελέγξτε αν η τάση της ηλεκτρικής σας εγκατάστασης είναι συμβατή με τη συσκευή αυτή, όπως φαίνεται πάνω στη συσκευή.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΟΝΗΣΗΣ EXECUTING STANDARD GB4706.1-2005/GB4706.10-2003

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΟΝΗΣΗΣ EXECUTING STANDARD GB4706.1-2005/GB4706.10-2003 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΟΝΗΣΗΣ EXECUTING STANDARD GB4706.1-2005/GB4706.10-2003 Σας ευχαριστούμε για την αγορά του VEKTOR FINLO. Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες προτού να χρησιμοποιήσετε το μηχάνημα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΙΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ SR-146

ΚΑΘΙΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ SR-146 ΚΑΘΙΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ SR-146 Εγχειρίδιο Χρήσης Συμβουλές Ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ - Διαβάστε όλες τις οδηγίες πριν από τη χρήση αυτής της συσκευής. Μη χρησιμοποιείτε το καθιστό ποδήλατο σε χαλί με βαθιά επένδυση,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Εγχειρίδιο λειτουργίας ΜΟΝΤΕΛΟ: Β800P

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Εγχειρίδιο λειτουργίας ΜΟΝΤΕΛΟ: Β800P ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: Β800P Εγχειρίδιο λειτουργίας ΕΛΛΗΝΙΚΑ Λίστα Εξαρτημάτων A Βασικό πλαίσιο Β Μπροστινός σταθεροποιητής Γ Πίσω σταθεροποιητής Ε Λαβή τιμονιού Κεντρικός σωλήνας στήριξης ΣΤ Σέλα

Διαβάστε περισσότερα

LOHAS T5, T6 LOHAS T5 LOHAS T6

LOHAS T5, T6 LOHAS T5 LOHAS T6 LOHAS T5, T6 LOHAS T5 LOHAS T6 µ. µ µ, µ µ µ. µ µ µ. µ µ., µ. LOHAS T5 LOHAS T6 Διάδρομος ALPINE LOHAS T5, Τ6 - σελ. 2 LOHAS T5-T6 ΧΡΗΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ Διάδρομος ALPINE LOHAS T5, Τ6 - σελ. 3 LOHAS T5/Τ6 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικός Διάδρομος PX-669. Εγχειρίδιο Οδηγιών

Ηλεκτρικός Διάδρομος PX-669. Εγχειρίδιο Οδηγιών Ηλεκτρικός Διάδρομος PX-669 Εγχειρίδιο Οδηγιών Σημείωση: Όλες οι λειτουργίες, τα χαρακτηριστικά, οι προδιαγραφές και οι λοιπές πληροφορίες για το προϊόν που παρουσιάζονται στο παρόν έγγραφο, μπορούν να

Διαβάστε περισσότερα

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η MI 080, MI 100, MI 150

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η MI 080, MI 100, MI 150 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η MI 080, MI 100, MI 150 Συγχαρητήρια για την απόκτηση του νέου σας διαδρόµου. Για να τον ευχαριστηθείτε και για να γυµναστείτε αποδοτικά και χωρίς προβλήµατα, παρακαλούµε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΙΣΤΟ ΣΑΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟ

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΙΣΤΟ ΣΑΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟ SR146-40 ΚΑΘΙΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΙΣΤΟ ΣΑΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟ! Συμβουλές Ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ Διαβάστε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

TWIST N SHAPE ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

TWIST N SHAPE ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κωδ: ΤΟΥΙΣΤΣΕΙΠ TWIST N SHAPE ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης του προϊόντος πριν το χρησιμοποιήσετε. Μέγιστο βάρος χρήστη: 150 kg ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ 1. Πριν ξεκινήσετε

Διαβάστε περισσότερα

MS80 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

MS80 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ MS80 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο πριν την συναρμολόγηση του μηχανήματος και πριν την άσκησή σας. Βεβαιωθείτε ότι το έχετε διαβάσει,

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή

Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή E7000P PLUS Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή Κυρίως Πλαίσιο Κονσόλα ΕΡΓΑΛΕΙΑ Πίσω πόδι Κεντρικός ορθοστάτης Εμπρός χειρολαβή Πλαϊνές χειρολαβές Εμπρός πόδι Δοχείο νερού Κάλυμμα συνδέσμου λαβής Κάλυμμα συνδέσμου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ. Απαραίτητες Οδηγίες Ασφαλείας Σας ευχαριστούμε για την επιλογή των προϊόντων μας. Για

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Υγιεινή ζωή κάθε μέρα! Διαβάστε τις οδηγίες προσεκτικά προτού να λειτουργήσετε το μηχάνημα και κρατήστε τις για μελλοντική χρήση. Σημείωση: διατηρούμε το δικαίωμα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ BION EXECUTING STANDAR: 6B /6B

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ BION EXECUTING STANDAR: 6B /6B ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ BION EXECUTING STANDAR: 6B4706.1-2005/6B4706.10-2003 Ευχαριστούμε για την αγορά σας. Διαβάστε αυτές τις οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε κυρίως τις οδηγίες ασφαλείας για να γίνεται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Οδηγίες Συναρμολόγησης 1. Προειδοποιητικά Αυτοκόλλητα 2. Σιωπηρή Εγγύηση 3. Γενικές Πληροφορίες Ασφαλείας 4. Συναρμολόγηση 5. Αναδίπλωση και μετακίνηση του διαδρόμου 6. Πλήκτρα 7.

Διαβάστε περισσότερα

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας: 1. Ελέγξτε αν η τάση της ηλεκτρικής σας εγκατάστασης είναι συμβατή με τη συσκευή αυτή, όπως φαίνεται πάνω στη συσκευή.

Διαβάστε περισσότερα

E850. Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή

E850. Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή E850 Λίστα Μερών Κεντρικό Πλαίσιο Κεντρικός Ορθοστάτης Εμπρός Χειρολαβή Πλαϊνές Χειρολαβές Πόδι Εμπρός Πόδι Πίσω Εργαλεία Πεντάλ Ποτηροθήκη Δοχείο Νερού N Βίδα N Παξιμάδι

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ FT-212

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ FT-212 ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ FT-212 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Χαρακτηριστικά του διαδρόμου ------------------------------- P1 2. Προσοχή και προφυλάξεις ---------------------------- P1-2 3. Οδηγίες συναρμολόγησης

Διαβάστε περισσότερα

Παρακαλούμε φυλάξτε το εγχειρίδιο του κατασκευαστή για μελλοντική αναφορά. Διαβάστε και ακολουθήστε όλες τις οδηγίες σε αυτό το εγχειρίδιο πριν την

Παρακαλούμε φυλάξτε το εγχειρίδιο του κατασκευαστή για μελλοντική αναφορά. Διαβάστε και ακολουθήστε όλες τις οδηγίες σε αυτό το εγχειρίδιο πριν την Παρακαλούμε φυλάξτε το εγχειρίδιο του κατασκευαστή για μελλοντική αναφορά. Διαβάστε και ακολουθήστε όλες τις οδηγίες σε αυτό το εγχειρίδιο πριν την χρήση του διαδρόμου. Περιεχόμενα Είδος Σελίδα 1. Οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικός Διάδρομος MT-348 Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης

Ηλεκτρικός Διάδρομος MT-348 Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης Ηλεκτρικός Διάδρομος MT-348 Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης Ειδικές Συμβουλές: 1. Πριν από την εγκατάσταση και λειτουργία, διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο προσεκτικά. 2. Παρακαλούμε φυλάξτε αυτές τις οδηγίες για

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικός Διάδρομος T-340 Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης

Ηλεκτρικός Διάδρομος T-340 Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης Ηλεκτρικός Διάδρομος T-340 Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης Ειδικές Συμβουλές: 1. Πριν από την εγκατάσταση και λειτουργία, διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο προσεκτικά. 2. Παρακαλούμε φυλάξτε αυτές τις οδηγίες για

Διαβάστε περισσότερα

Διάδρομος ALPINE LOHAS T4 - σελ. 2

Διάδρομος ALPINE LOHAS T4 - σελ. 2 Διάδρομος LOHAS T µ. µ µ, µ µ µ. µ µ µ. µ µ., µ. Διάδρομος ALPINE LOHAS T - σελ. LOHAS T ΧΡΗΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ Διάδρομος ALPINE LOHAS T - σελ. LOHAS T ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΟΝΣΟΛΑΣ Περιγραφή Πλήκτρων START / STOP: Αυτό

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Ελληνικός οδηγός χρήσης PRO CS-80E... 2 Κύριες λειτουργίες και διακριτικά χαρακτηριστικά... 2 Εμφάνιση... 2 Προδιαγραφές...

Περιεχόμενα. Ελληνικός οδηγός χρήσης PRO CS-80E... 2 Κύριες λειτουργίες και διακριτικά χαρακτηριστικά... 2 Εμφάνιση... 2 Προδιαγραφές... Περιεχόμενα. Ελληνικός οδηγός χρήσης PRO CS-80E.... 2 Κύριες λειτουργίες και διακριτικά χαρακτηριστικά.... 2 Εμφάνιση.... 2 Προδιαγραφές.... 2 Χρήση πίνακα ελέγχου.... 3 Προφυλάξεις ασφαλείας και κανόνες

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικός Διάδρομος PX-928. Οδηγίες Χρήσης

Ηλεκτρικός Διάδρομος PX-928. Οδηγίες Χρήσης Ηλεκτρικός Διάδρομος PX-928 Οδηγίες Χρήσης Σημείωση: Όλες οι λειτουργίες, τα χαρακτηριστικά, οι προδιαγραφές και οι λοιπές πληροφορίες για το προϊόν που παρουσιάζονται στο παρόν έγγραφο, μπορούν να αλλάξουν

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΞΥΛΟΥ ΔΥΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ BORMANN BDX

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΞΥΛΟΥ ΔΥΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ BORMANN BDX ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΞΥΛΟΥ ΔΥΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ BORMANN BDX 2500 2 3 4 5 6 Τεχνικά χαρακτηριστικά Τάση 230V/50Hz Ισχύς 1800W Ταχύτητα 4500rpm Δυνατότητα κοπής 43mm Διάμετρος δίσκου 250mm Διαστάσεις Τραπεζιού

Διαβάστε περισσότερα

Panels PM. Ηλεκτρική σύνδεση Τα πάνελ παρέχονται με ένα εύκαμπτο καλώδιο με φις.

Panels PM. Ηλεκτρική σύνδεση Τα πάνελ παρέχονται με ένα εύκαμπτο καλώδιο με φις. 1 2 3 Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά ή επικίνδυνες καταστάσεις. Κάθε χρήση του προϊόντος εκτός των Panels PM προδιαγραφών

Διαβάστε περισσότερα

Bfn8000 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ 3 ΣΕ 1. Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

Bfn8000 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ 3 ΣΕ 1.   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Bfn8000 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ 3 ΣΕ 1 Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual GR Οδηγίες ασφαλείας Για την ορθή χρήση του ανεμιστήρα, την μείωση των πιθανοτήτων εκδήλωσης πυρκαγιάς, ηλεκτροπληξίας

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ FT-400

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ FT-400 ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ FT-400 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Χαρακτηριστικά του διαδρόμου 2. Προσοχή και προφυλάξεις 3. Οδηγίες συναρμολόγησης 4. Λειτουργίες κονσόλας 5. Φροντίδα και συντήρηση 6. Οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

BCG1500 Λειαντήρας Δομικών Υλικών. Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

BCG1500 Λειαντήρας Δομικών Υλικών.   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης BCG1500 Λειαντήρας Δομικών Υλικών Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Οδηγίες χρήσης και ασφαλείας Σημαντικές οδηγίες Σημαντικές οδηγίες και προφυλάξεις είναι πάνω στο εργαλείο σας

Διαβάστε περισσότερα

ιαβάστε όλες τις οδηγίες πρ οσεκτικά πριν χρησ ιµοπ οιήσ ετε αυτό το πρ οϊόν. Φυλάξ τε αυτό το εγχε ιρίδιο χρήσ ης για µελλοντική αναφ ορά.

ιαβάστε όλες τις οδηγίες πρ οσεκτικά πριν χρησ ιµοπ οιήσ ετε αυτό το πρ οϊόν. Φυλάξ τε αυτό το εγχε ιρίδιο χρήσ ης για µελλοντική αναφ ορά. ! ιαβάστε όλες τις οδηγίες πρ οσεκτικά πριν χρησ ιµοπ οιήσ ετε αυτό το πρ οϊόν. Φυλάξ τε αυτό το εγχε ιρίδιο χρήσ ης για µελλοντική αναφ ορά. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΟΧΗ Παρακαλούμε διαβάστε

Διαβάστε περισσότερα

PD 625 ΑΘΟΡΥΒΟΣ ΜΙΝΙ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

PD 625 ΑΘΟΡΥΒΟΣ ΜΙΝΙ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Puredry ΑΘΟΡΥΒΟΣ ΜΙΝΙ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ PUREDRY HELLAS 2015, PD-GR Σας ευχαριστούμε για την αγορά του καινοτόμου Puredry Μίνι Αφυγραντήρα. Σάς ευχόμαστε πολλά χρόνια υγιεινού καθαρού αέρα

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικός Διάδρομος MT-341 Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης

Ηλεκτρικός Διάδρομος MT-341 Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης Ηλεκτρικός Διάδρομος MT-341 Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης Ειδικές Συμβουλές: 1. Πριν από την εγκατάσταση και λειτουργία, διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο προσεκτικά. 2. Παρακαλούμε φυλάξτε αυτές τις οδηγίες για

Διαβάστε περισσότερα

www.kinissis.eu μ ALPINE MF100 MF210 - Οδηγός Άσκησης

www.kinissis.eu μ ALPINE MF100 MF210 - Οδηγός Άσκησης MF100 / F210 μ μ μ μ, μ, μ,. ......3 μ μ...4 μμ...5 μ μ...5 μ...5 μ...7... μ / μ...8...9 /... 10... 11... μ...14 μ...15 μμ...16 MF100 μ μμ (Km/h)...16 MF210 μ μμ (Km/h)...17 μ μμ [Custom User Programs]...18

Διαβάστε περισσότερα

Personal Sports Blender D1202

Personal Sports Blender D1202 Personal Sports Blender D1202 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν. Φυλάξτε τες για πιθανή μελλοντική χρήση. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ 1. Αυτή

Διαβάστε περισσότερα

FM1100 FM2000 FM3000 Μύλος Ζωοτροφών

FM1100 FM2000 FM3000 Μύλος Ζωοτροφών FM1100 FM2000 FM3000 Μύλος Ζωοτροφών Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Οδηγίες χρήσης για μύλο ζωοτροφών Διαβάστε προσεχτικά τις οδηγίες χρήσης. Η μη τήρηση των οδηγιών μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΤΑΤΙΚΟ AL-908B ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΤΑΤΙΚΟ AL-908B ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΤΑΤΙΚΟ AL-908B ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ Απαραίτητο! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο πριν την χρήση. Απαραίτητες Οδηγίες Ασφαλείας Παρακαλούμε κρατήστε το εγχειρίδιο για μελλοντική

Διαβάστε περισσότερα

ιαβάστε όλες τις οδηγίες πρ οσεκτικά πριν χρησ ιµοπ οιήσ ετε αυτό το πρ οϊόν. Φυλάξ τε αυτό το εγχειρίδιο χρήσης για µελλοντική αναφ ορά.

ιαβάστε όλες τις οδηγίες πρ οσεκτικά πριν χρησ ιµοπ οιήσ ετε αυτό το πρ οϊόν. Φυλάξ τε αυτό το εγχειρίδιο χρήσης για µελλοντική αναφ ορά. ! ιαβάστε όλες τις οδηγίες πρ οσεκτικά πριν χρησ ιµοπ οιήσ ετε αυτό το πρ οϊόν. Φυλάξ τε αυτό το εγχειρίδιο χρήσης για µελλοντική αναφ ορά. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΟΧΗ Παρακαλούμε διαβάστε όλες

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΜΟΝΤΕΛΑ: CLF-20WRC, CLF-26WRC, CLF-26SE

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΜΟΝΤΕΛΑ: CLF-20WRC, CLF-26WRC, CLF-26SE www.colorato.net ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΜΟΝΤΕΛΑ: CLF-20WRC, CLF-26WRC, CLF-26SE ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΔΑΠΕΔΟΥ 18'' ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΔΑΠΕΔΟΥ 18'' ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΔΑΠΕΔΟΥ 18'' ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ: USF-780 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές, πρέπει να τηρείτε τους βασικούς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 1 Προειδοποιήσεις ασφαλείας. 2 Σωστή χρήση. 3 Μέρη και λειτουργίες. 4 Συντήρηση και φροντίδα του ψυγείου. 5 Αντιμετώπιση προβλημάτων

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 1 Προειδοποιήσεις ασφαλείας. 2 Σωστή χρήση. 3 Μέρη και λειτουργίες. 4 Συντήρηση και φροντίδα του ψυγείου. 5 Αντιμετώπιση προβλημάτων ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 Προειδοποιήσεις ασφαλείας 1.1 Προειδοποίηση. 1 1.2 Σημασία των συμβόλων προειδοποίησης 2 1.3 Προειδοποιήσεις για το ηλεκτρικό ρεύμα 2 1.4 Προειδοποιήσεις για τη χρήση 3 1.5 Προειδοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικός Διάδρομος MT-540 Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης

Ηλεκτρικός Διάδρομος MT-540 Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης Ηλεκτρικός Διάδρομος MT-540 Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης Ειδικές Συμβουλές: 1. Πριν από την εγκατάσταση και λειτουργία, διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο προσεκτικά. 2. Παρακαλούμε φυλάξτε αυτές τις οδηγίες για

Διαβάστε περισσότερα

Ατμοκαθαριστής FA Εγχειρίδιο χρήσης [1]

Ατμοκαθαριστής FA Εγχειρίδιο χρήσης [1] Ατμοκαθαριστής FA-5141-1 Εγχειρίδιο χρήσης [1] ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας πρέπει να τηρούνται βασικές προφυλάξεις, συμπεριλαμβανομένου των παρακάτω: Διαβάστε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

...3... 5 ... 21 ... 16 ... 20 ... 28 ... 31

...3... 5 ... 21 ... 16 ... 20 ... 28 ... 31 MF100 / F210 μ μ μ μ, μ, μ,. ...3...5... 5 μ μ... 6 μμ... 7 μ ( μ )... 7 μ μ... 8 μ... 8 μ... 10... 11 μ / μ... 11... 12 /... 13... 14... 16 μ... 20... 20... 20... 21 μ... 22 μ... 23 μμ... 24 MF100 μ μμ

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε όλες τις οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν. Φυλάξτε αυτό το εγχειρίδιο χρήσης για μελλοντική αναφορά.

Διαβάστε όλες τις οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν. Φυλάξτε αυτό το εγχειρίδιο χρήσης για μελλοντική αναφορά. ! Διαβάστε όλες τις οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν. Φυλάξτε αυτό το εγχειρίδιο χρήσης για μελλοντική αναφορά. 0 ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΟΧΗ Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ Εγχειρίδιο Χρήσης T-459

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ Εγχειρίδιο Χρήσης T-459 ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ Εγχειρίδιο Χρήσης T-459 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Προφυλάξεις....2 Υλικά και εργαλεία... 3 Σχεδιάγραμμα...... 4 Λίστα Μερών........5 Οδηγίες Συναρμολόγησης..... 6 Οδηγίες Ηλεκτρονικής Κονσόλας......8

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ V 10. Oδηγίες χρήσης. Περιεχόμενα

ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ V 10. Oδηγίες χρήσης. Περιεχόμενα ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ V 10 Oδηγίες χρήσης Περιεχόμενα Σύντομη εισαγωγή 2 Εξαρτήματα, κουμπιά ελέγχου και ενδεικτικά της συσκευής 2 Σημαντικές οδηγίες για την ασφάλεια σας 3 Λειτουργίες καταμέτρησης

Διαβάστε περισσότερα

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η. Διάδρομος MI 260

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η. Διάδρομος MI 260 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η Διάδρομος MI 260 Συγχαρητήρια για την απόκτηση του νέου σας διαδρόμου. Για να τον ευχαριστηθείτε και για να γυμναστείτε αποδοτικά και χωρίς προβλήματα, παρακαλούμε να μελετήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Οι προδιαγραφές αυτού του προϊόντος μπορεί να διαφέρουν από τη φωτογραφία και να γίνουν αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.

Οι προδιαγραφές αυτού του προϊόντος μπορεί να διαφέρουν από τη φωτογραφία και να γίνουν αλλαγές χωρίς προειδοποίηση. X-FIT 201 SPEEDING BIKE Εγχειρίδιο Χρήσης Οι προδιαγραφές αυτού του προϊόντος μπορεί να διαφέρουν από τη φωτογραφία και να γίνουν αλλαγές χωρίς προειδοποίηση. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Διαβάστε

Διαβάστε περισσότερα

BID3333 SET Angle grinder Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual www.bormanntools.com Πληροφορίες ασφαλείας Το μηχάνημα είναι σύμφωνο με τους κανονισμούς ασφαλείας των ηλεκτρικών εργαλείων.

Διαβάστε περισσότερα

Μοντέλο R-539 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την συσκευή και αποθηκεύστε για μελλοντική χρήση

Μοντέλο R-539 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την συσκευή και αποθηκεύστε για μελλοντική χρήση BLENDER Οδηγίες χρήσης Μοντέλο R-539 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την συσκευή και αποθηκεύστε για μελλοντική χρήση Σημαντικές οδηγίες προφύλαξης Όταν χρησιμοποιείτε την ηλεκτρική

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ

ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας στο προϊόν μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες αυτές και φυλάξτε τις για μελλοντική χρήση. Παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

Επιδαπέδιος ανεμιστήρας Εγχειρίδιο χρήσης. Μοντέλα: MFS / MFS Διαβάστε και φυλάξτε τις οδηγίες για μελλοντική αναφορά

Επιδαπέδιος ανεμιστήρας Εγχειρίδιο χρήσης. Μοντέλα: MFS / MFS Διαβάστε και φυλάξτε τις οδηγίες για μελλοντική αναφορά Επιδαπέδιος ανεμιστήρας Εγχειρίδιο χρήσης Μοντέλα: MFS-16216 / MFS-16217 Διαβάστε και φυλάξτε τις οδηγίες για μελλοντική αναφορά 1 ΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κατά τη χρήση οποιασδήποτε ηλεκτρικής συσκευής θα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΑΠΙΕΡΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΑΠΙΕΡΑΣ www.colorato.net ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΑΠΙΕΡΑΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLDM-400A Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν τη χρήση της συσκευής και διατηρήστε τις για μελλοντική χρήση H COLORATO συνιστά

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: Διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο περιέχει σημαντικές οδηγίες για την ασφαλή τοποθέτηση, χρήση και συντήρηση. Σημαντικές οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-600

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-600 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-600 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 500VA/600VA/650VA 800VA/850VA Τάση Εισόδου Τάση Εξόδου Κυματομορφή Εξόδου Συχνότητα Εξόδου 145VAC~290VAC 195VAC~255VAC PWM/DC 50Hz ή 60Hz

Διαβάστε περισσότερα

BEAUTY MASSAGER ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ

BEAUTY MASSAGER ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ BEAUTY MASSAGER ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 2 ΠΡΟΣΟΧΗ 3 ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ & ΛΙΣΤΑ ΜΕΡΩΝ 6-8 ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ 9 ΧΡΗΣΗ ΖΩΝΩΝ 11-14 ΕΓΓΥΗΣΗ 15-16 Αγαπητέ πελάτη, Παρακαλούμε διαβάστε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΕΝΙΣΤΗΡΑ ΣΤΗΛΗ 47

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΕΝΙΣΤΗΡΑ ΣΤΗΛΗ 47 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΕΝΙΣΤΗΡΑ ΣΤΗΛΗ 47 Μοντέλο: MTF-16229 Διαβάστε προσεκτικά και κρατήστε τις οδηγίες για μελλοντική αναφορά ΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κατά τη χρήση οποιασδήποτε ηλεκτρικής συσκευής θα πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

V-8252 Ηλεκτρική Σκούπα Οδηγίες Χρήσεως

V-8252 Ηλεκτρική Σκούπα Οδηγίες Χρήσεως V-8252 Ηλεκτρική Σκούπα Οδηγίες Χρήσεως www.zampa.gr Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Η χρήση οποιασδήποτε ηλεκτρικής συσκευής απαιτεί τους ακόλουθους βασικούς κανόνες ασφαλείας, καθώς υπάρχει κίνδυνος τραυµατισµού ή

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις παρακάτω παρατηρήσεις προκειμένου αφενός μεν να αποφευχθούν ατυχήματα από κακή λειτουργία αφετέρου δε να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα. 1. Βεβαιωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

οδηγίες χρήσεως θερμαντικό σώμα με εφέ φλόγας

οδηγίες χρήσεως θερμαντικό σώμα με εφέ φλόγας οδηγίες χρήσεως θερμαντικό σώμα με εφέ φλόγας Θερμαντικό σώμα με οπτικό εφέ φλόγας Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Παρακαλούμε φυλάξτε το φυλλάδιο που κρατάτε στα χέρια σας σε ασφαλές μέρος, μαζί με την απόδειξη

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ FT-522

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ FT-522 ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ FT-522 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Χαρακτηριστικά του διαδρόμου 2. Προσοχή και προφυλάξεις 3. Οδηγίες συναρμολόγησης 4. Λειτουργίες κονσόλας 5. Φροντίδα και συντήρηση 6. Οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Το συγκεκριμένο όχημα πληρεί τις παρακάτω προδιαγραφές: GB6675-2003/EN71 GB19865/EN62115 Ιδανικό για ηλικία: 4-8 ετών Κωδ./Code: 412154 Τηλεχειριστήριο τεσσάρων

Διαβάστε περισσότερα

DM-RBRD (Greek) Εγχειρίδιο αντιπροσώπου. ΔΡΟΜΟΥ MTB Τρέκινγκ. City Touring/ Απλό Ποδήλατο. Πίσω εκτροχιαστής

DM-RBRD (Greek) Εγχειρίδιο αντιπροσώπου. ΔΡΟΜΟΥ MTB Τρέκινγκ. City Touring/ Απλό Ποδήλατο. Πίσω εκτροχιαστής (Greek) DM-RBRD001-00 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου ΔΡΟΜΟΥ MTB Τρέκινγκ City Touring/ Απλό Ποδήλατο URBAN SPORT E-BIKE Πίσω εκτροχιαστής CLARIS RD-R2000 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ... 3 ΓΙΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ FASHION N1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ FASHION N1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ FASHION N1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Φυλάξτε το εγχειρίδιο του κατασκευαστή για μελλοντική αναφορά. Διαβάστε και ακολουθήστε όλες τις οδηγίες σε αυτό το εγχειρίδιο. Έκδοση 2 Ευχαριστούμε!

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης

Οδηγίες συναρμολόγησης Οδηγίες συναρμολόγησης ΒΗΜΑ 1 1. Τοποθετήστε το κάλυμμα άκρου (12) στον κάτω σωλήνα (1). 2. Συνδέστε το πλαίσιο σύνδεσης (2) με τον κάτω σωλήνα (1) χρησιμοποιώντας τις εξαγωνικές βίδες 2*M8*80 (16), τις

Διαβάστε περισσότερα

Καλοριφέρ Λαδιού ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Καλοριφέρ Λαδιού ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Καλοριφέρ Λαδιού ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο UHR-835 ΜΗΝ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ. ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ Αφαιρέστε το καλοριφέρ και όλα τα παρελκόμενα από τη συσκευασία. 1. Γυρίστε το καλοριφέρ

Διαβάστε περισσότερα

BDS8000 ΤΡΙΒΕΙΟ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ. Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

BDS8000 ΤΡΙΒΕΙΟ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ.   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης BDS8000 ΤΡΙΒΕΙΟ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ 1. Οδηγίες ασφαλείας Σημείωση: Για να μειώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Ελλειπτικό AL402E-S11

Ελλειπτικό AL402E-S11 Ελλειπτικό AL402E-S11 ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ Απαραίτητες Οδηγίες Ασφαλείας Παρακαλούμε κρατήστε αυτό το εγχειρίδιο για μελλοντική χρήση! Σας ευχαριστούμε για την

Διαβάστε περισσότερα

E850P. Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή

E850P. Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή E850P Λίστα Μερών Κεντρικό Πλαίσιο Κεντρικός Ορθοστάτης Εμπρός Χειρολαβή Πλαϊνές Χειρολαβές Πόδι Εμπρός Πόδι Πίσω Εργαλεία Πεντάλ Ποτηροθήκη Δοχείο Νερού Μετασχηματιστής

Διαβάστε περισσότερα

Bfn2000 ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ. Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

Bfn2000 ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ.   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Bfn2000 ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Οδηγίες ασφαλείας Για την ορθή χρήση του ανεμιστήρα, την μείωση των πιθανοτήτων εκδήλωσης πυρκαγιάς, ηλεκτροπληξίας

Διαβάστε περισσότερα

CC 601. Εγχειρίδιο Χρήσης

CC 601. Εγχειρίδιο Χρήσης Εγχειρίδιο Χρήσης Οδέσους Α.Ε. www.odesus.gr Ανθ.Σταµ.Ρεγκούκου 17 - Τρείς Γέφυρες, 111 45 - Αθήνα τηλ. 210.32.27.140, 210.32.29.592, φαξ. 210.32.26.808 Μυκόνου 7 & Υδρας 41, 546 38 - Θεσσαλονίκη τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν. Κρατήστε το εγχειρίδιο για μελλοντική χρήση. Οι προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

Bfn7000 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΟΡΘΟΣΤΑΤΗΣ. Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

Bfn7000 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΟΡΘΟΣΤΑΤΗΣ.   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Bfn7000 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΟΡΘΟΣΤΑΤΗΣ Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual GR Οδηγίες ασφαλείας Για την ορθή χρήση του ανεμιστήρα, την μείωση των πιθανοτήτων εκδήλωσης πυρκαγιάς, ηλεκτροπληξίας

Διαβάστε περισσότερα

www.kinissis.eu, μ μ μ ALPINE TR800- R1200-3

www.kinissis.eu, μ μ μ ALPINE TR800- R1200-3 TR800 / TR1200 μ μ μ μ, μ, μ,. 3 5 μμ 6 μ μ 7 μ 1: μ 7 μ 2: μ 7 μ 3: μ μ μ 8 μ 4: μ - 8 μ 5: μ μμ 9 μ 6: 9 10 10 μ 10 11 μ μ 11 μ μ 12 13 μ 14 μμ μ 14 μ μ, μ μ, μ μ μ : μ μ μ. μ μ, μ μμ,, μ μ, μ. μ, μ

Διαβάστε περισσότερα

www.kinissis.eu μ μ. μ μ ALPINE MF100 MF210-3

www.kinissis.eu μ μ. μ μ ALPINE MF100 MF210-3 MF100 / F210 μ μ μ μ, μ, μ,. ...3... μ........................ 3 μ -... μ... μ... μμ μ... μ μ, μ μ, μ μ μ : μ μ μ. μ μ, μ μμ,, μ μ, μ. μ, μ μ, μ. μ μ. μ, μ μ μ., μ μ, μ μ μ μ. μ μ. μ μ / μ ( 1 μ ) μ. μ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ IS901

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ IS901 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ IS901 LEG PRESS & HACK SQUAT ΠΡΟΣΟΧΗ! Διαβάστε προσεκτικά όλες τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν! ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ...1 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ... 2 ΒΑΣΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα