Ηλεκτρονική κονσόλα 5.7e

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ηλεκτρονική κονσόλα 5.7e"

Transcript

1 Ηλεκτρονική κονσόλα 5.7e COMPUTER MANUAL Reebok C/B 5.7e

2

3 ! Πριν συναρμολογήσετε ή χρησιμοποιήσετε τον εξοπλισμό σας, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις προφυλάξεις που περιλαμβάνονται στις οδηγίες συναρμολόγησης. ΟΘΟΝΗ Για να αλλάξετε από Μετρικό σε Αγγλικό σύστημα, διαβάστε το κεφάλαιο «Αλλαγή μετρικού σε Αγγλικό» (2) ΚΩΔΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΗ (8) Πιέστε το πλήκτρο UP/DOWN για να επιλέξετε τον ΚΩΔΙΚΟ ΧΡΗΣΤΗ από U1 έως U9. ΥΨΟΣ (7) Η οθόνη HEIGHT δείχνει το εύρος από 50 έως 250 cm. Το αρχικό ΥΨΟΣ είναι 170 cm. Η οθόνη HEIGHT δείχνει το εύρος από 20 έως 100 inch. Το αρχικό ΥΨΟΣ είναι 67 inch. ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ (8) Το εύρος του ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ είναι από L1 έως L8, το αρχικό επίπεδο είναι L1. Ο χρήστης μπορεί να το επιλέξει κυκλικά και να το τοποθετήσει. Το διάγραμμα του προγράμματος θα εμφανιστεί αμέσως μετά την τοποθέτηση. Κάθε επίπεδο αντιπροσωπεύει δύο βήματα αντίστασης. ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ (9;16) Το εύρος του ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ είναι από ΒΑΡΟΣ (6) Η οθόνη WEIGHT δείχνει το εύρος από 20 έως 200 kg. Το αρχικό ΒΑΡΟΣ είναι 68 kg. Η οθόνηweight δείχνει το εύρος από 44 έως 440 lbs. Το αρχικό ΒΑΡΟΣ είναι 150 lbs. ΗΛΙΚΙΑ (5) Το εύρος της ΗΛΙΚΙΑΣ είναι από 10 έως 99. Η αρχική ΗΛΙΚΙΑ είναι 35. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ (11) Το εύρος των ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ είναι από P1 έως P9, το αρχικό ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ είναι το P1. ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ RPM (15) Το εύρος του διαγράμματος RPM είναι από 0 έως150. Το διάγραμμα των RPM θα εμφανιστεί σε ακέραιο αριθμό. Για παράδειγμα: οι RPM είναι μεταξύ 30 και 39, η LCD θα δείξει 30. ΤΑΧΥΤΗΤΑ (8) Το εύρος της ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ είναι από 0.0 έως 99.9 km/h; Mph. WATT (13) Το εύρος ένδειξης των WATT είναι από 0 έως 999.

4 ΚΑΡΔΙΑΚΟΣ ΣΦΥΓΜΟΣ (PULSE) (10) Το εύρος του ΚΑΡΔΙΑΚΟΥ ΣΦΥΓΜΟΥ είναι από 0 έως 199 BPM. ΘΕΡΜΙΔΕΣ (12) Το εύρος των θερμίδων είναι από 0 έως 999. RPM (1) Το εύρος των RPM είναι από 0 έως 999. ΑΠΟΣΤΑΣΗ /ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ (11) Το εύρος της ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ είναι από 0.0 έως 99 km/h; Mph. Το εύρος των ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ είναι από P1 έως P9. ΧΡΟΝΟΣ (14) Το εύρος του ΧΡΟΝΟΥ είναι από 0:00 έως 99:00. Ο αρχικός ΧΡΟΝΟΣ είναι 32:00 ΦΥΛΟ (3) Πιέστε το πλήκτρο UP/DOWN για να επιλέξετε το φύλο. ΠΟΣΟΣΤΟ (2) Δείχνει το ποσοστό της ζώνης στόχου προγράμματος. ΠΛΗΚΤΡΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ Πλήκτρο START Πιέστε το πλήκτρο START για να ξεκινήσετε την άσκηση. Πλήκτρο STOP Πιέστε το πλήκτρο STOP για να παύσετε τις λειτουργίας κατά την διάρκεια του προγράμματος. Πιέστε το πλήκτρο STOP δύο φορές για να επανέλθετε στην αρχική οθόνη. Πλήκτρο RESISTANCE up Πιέστε το πλήκτρο για να αυξήσετε το επίπεδο αντίστασης ή για να τοποθετήσετε ένα πρόγραμμα. Πλήκτρο RESISTANCE down button Πιέστε το πλήκτρο για να μειώσετε το επίπεδο αντίστασης ή για να τοποθετήσετε ένα πρόγραμμα. Πλήκτρο ENTER Πιέστε το πλήκτρο ENTER για να επιβεβαιώσετε την τοποθέτηση του προγράμματος. Πλήκτρο Mode Πιέστε το πλήκτρο για να αλλάξετε τις ενδείξεις.

5 ΑΝΟΙΓΜΑ Μετά την σύνδεση της παροχής, ανοίξτε τον κεντρικό διακόπτη. Η LCD οθόνη, ανάβει. Για να επανέλθετε στην αρχική οθόνη μετά την χρήση του διαδρόμου πιέστε το πλήκτρο STOP δύο φορές. ΑΜΕΣΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ Όταν η κονσόλα είναι στην αρχική οθόνη πιέστε το πλήκτρο START για να ενεργοποιήσετε την ΑΜΕΣΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ. Ο ΧΡΟΝΟΣ, η ΑΠΟΣΤΑΣΗ και οι ΘΕΡΜΙΔΕΣ θα μετρηθούν προς τα επάνω μόλις ξεκινήσετε την άσκηση. ΑΝΑΜΟΝΗ Μόλις ο διάδρομος ανοίξει, αν για 3 λεπτά η κονσόλα δεν λάβει καμία εντολή αυτόματα εισάγεται στην επιλογή της ΑΝΑΜΟΝΗΣ, όταν είστε σε κατάσταση ΑΝΑΜΟΝΗΣ, πιέστε οποιοδήποτε πλήκτρο για να επιστρέψετε στην αρχική οθόνη. ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΥΣΗΣ Ενώ είστε στην επιλογή ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, χωρίς να ξεκινήσετε την λειτουργία για 30 δευτερόλεπτα, ο αισθητήρας ταχύτητας που βρίσκεται μέσα στον διάδρομο δεν μπορεί να ανιχνεύσει οποιοδήποτε σήμα περιστροφής/λεπτό, η κονσόλα θα εισαγάγει την ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΥΣΗΣ. Κατά την διάρκεια τηε ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΑΥΣΗΣ, αν πιέσετε το πλήκτρο START, η κονσόλα θα επιστρέψει στην ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ και θα συνεχίσει το αρχικό προγραμμα. Πιέστε το πλήκτρο STOP για να ΠΑΥΣΕΤΕ το πρόγραμμα, πιέστε το πλήκτρο STOP δύο φορές και η LCD οθόνη θα επανέλθει στην αρχική οθόνη.

6 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Για να επιλέξετε ένα από τα προγράμματα χρηστών, θα πρέπει να επιλέξετε πρώτα τον ΚΩΔΙΚΟ ΧΡΗΣΤΗ, πιέστε τα πλήκτρα UP/DOWN για να επιλέξετε τον ΚΩΔΙΚΟ ΧΡΗΣΤΗ από U1 έως U9. Αυτό θα φανεί στην SPEED οθόνη. Πιέστε το πλήκτρο ENTER για να επιβεβαιώσετε τον ΚΩΔΙΚΟ ΧΡΗΣΤΗ. Αν οι πληροφορίες χρηστών έχουν εισαχθεί προηγουμένως, πιέστε το πλήκτρο ENTER και κρατήστε το για 5 δευτερόλεπτα. Η κονσόλα θα εισαχθεί στην διαδικασία τοποθέτησης πληροφοριών χρήστη και θα εισαχθεί η επίλεκτη διαδικασία προγράμματος. Για να εισαγάγετε τις νέες πληροφορίες, παρακαλώ ακολουθήστε την κάτωθι διαδικασία. ΥΨΟΣ ΧΡΗΣΤΗ Μετά την επιλογή του ΚΩΔΙΚΟΥ ΧΡΗΣΤΗ και την επιβεβαίωση της ένδειξης, στην SPEED οθόνη θα φανεί η ένδειξη του ΥΨΟΥΣ ή η προηγούμενη ρύθμιση και θα αναβοσβήνει. Πιέστε τα πλήκτρα UP/DOWN για να ρυθμίσετε το ύψος του χρήστη, και πιέστε ENTER για επιβεβαίωση. ΒΑΡΟΣ ΧΡΗΣΤΗ Μετά την τοποθέτηση του ΥΨΟΥΣ και την επιβεβαίωση, στην TIME οθόνη θα φανεί η ένδειξη του ΒΑΡΟΥΣ ή η προηγούμενη ρύθμιση και θα αναβοσβήνει. Πιέστε τα πλήκτρα UP/DOWN για να ρυθμίσετε το βάρος του χρήστη, και πιέστε ENTER για επιβεβαίωση.

7 ΗΛΙΚΙΑ ΧΡΗΣΤΗ Μετά την τοποθέτηση του ΒΑΡΟΥΣ και την επιβεβαίωση, στην SPEED οθόνη θα εμφανιστεί η ένδειξη της ΗΛΙΚΙΑΣ ή η προηγούμενη ρύθμιση και θα αναβοσβήνει. Πιέστε τα πλήκτρα UP/DOWN για τα ρυθμίσετε την ηλικία του χρήστη, και πιέστε ENTER για επιβεβαίωση. Μόλις η ΗΛΙΚΙΑ τοποθετηθεί, η πληροφορία του καρδιακού σφυγμού θα ρυθμιστεί αυτόματα την ίδια στιγμή. Κατ' εκτίμηση κανονικό ποσοστό καρδιακού σφυγμού = (220 ΗΛΙΚΙΑ) X 65% Κατ' εκτίμηση μέγιστο ποσοστό καρδιακού σφυγμού = (220 ΗΛΙΚΙΑ) X 85% ΦΥΛΟ ΧΡΗΣΤΗ Μετά τον ορισμό του χρήστη, το εικονίδιο του ΦΥΛΟΥ θα φανεί στην LCD οθόνη, πιέστε τα πλήκτρα UP/DOWN για να αλλάξετε το εικονίδιο μεταξύ άρρεν και θύλη, μετά πιέστε ENTER για να επιλέξετε το ΦΥΛΟ σας. P 1- P9 Πρόγραμμα επιλογής διαδικασίας Μετά την τοποθέτηση του φύλου και πιέσετε το πλήκτρο ENTER για επιβεβαίωση, η LCD οθόνη θα δείξει και θα αναβοσβήνει η ένδειξη P1, πιέστε τα πλήκτρα UP και DOWN για να επιλέξετε. Μετά πιέστε το πλήκτρο ENTER για επιβεβαίωση και αποθήκευση.

8 P1: Πρόγραμμα με χρονικό στόχο Μετά την επιλογή του P1-Πρόγραμμα με χρονικό στόχο, πιέστε το πλήκτρο ENTER. Η TIME οθόνη θα σας δείξει 32:00, πιέστε τα πλήκτρα UP ή DOWN για να ρυθμίσετε τον χρονικό στόχο σας, μετά πιέστε το πλήκτρο ENTER για επιβεβαίωση. Πιέστε το πλήκτρο START για να ξεκινήσετε το πρόγραμμα άσκησης. Για να αυξήσετε ή να μειώσετε την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ της άσκησης, πιέστε τα πλήκτρα UP /DOWN. Το πρόγραμμα θα μετρήσει αντίστροφα τον τοποθετημένο χρόνο, η ΑΠΟΣΤΑΣΗ και οι ΘΕΡΜΙΔΕΣ θα μετρηθούν προς τα επάνω. Για να σταματήσετε προσωρινά το πρόγραμμα άσκησης, πιέστε το πλήκτρο STOP. Για να επανέλθετε στην άσκηση, πιέστε το πλήκτρο START. Ο χρόνος θα μετρηθεί αντίστροφα και στο τέλος του προγράμματος η κονσόλα θα ηχήσει. P2: Πρόγραμμα με στόχο απόστασης Μετά την επιλογή του P2- Πρόγραμμα με στόχο απόστασης, η DISTANCE οθόνη θα σας δείξει την τοποθετημένη ΑΠΟΣΤΑΣΗ των 5, πιέστε τα πλήκτρα UP και DOWN για να ρυθμίσετε τον στόχο της ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ, μετά πιέστε ENTER για επιβεβαίωση. Πιέστε το πλήκτρο START για να ξεκινήσετε το πρόγραμμα. Για να αυξήσετε ή να μειώσετε την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ της άσκησης, πιέστε τα πλήκτρα UP /DOWN. Το πρόγραμμα θα μετρήσει αντίστροφα την τοποθετημένη ΑΠΟΣΤΑΣΗ, ο ΧΡΟΝΟΣ και οι ΘΕΡΜΙΔΕΣ θα μετηθούν προς τα επάνω. Για να σταματήσετε προσωρινά το πρόγραμμα άσκησης, πιέστε το πλήκτρο STOP. Για να επανέλθετε στην άσκηση, πιέστε το πλήκτρο START. Η απόσταση θα μετρηθεί αντίστροφα και στο τέλος του προγράμματος η κονσόλα θα ηχήσει.

9 P3: Πρόγραμμα με στόχο θερμίδων Μετά την επιλογή του P3- Πρόγραμμα με στόχο θερμίδων, η CALORIES οθόνη θα σας δείξει τις τοποθετημένες ΘΕΡΜΙΔΕΣ των 50, πιέστε τα πλήκτρα UP/DOWN για να ρυθμίσετε τον στόχο θερμίδων, μετά πιέστε ENTER για επιβεβαίωση. Πιέστε το πλήκτρο START για να ξεκινήσετε το πρόγραμμα. Για να αυξήσετε ή να μειώσετε την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ της άσκησης, πιέστε τα πλήκτρα UP /DOWN. Το πρόγραμμα θα μετρήσει αντίστροφα τις τοποθετημένες ΘΕΡΜΙΔΕΣ. Ο ΧΡΟΝΟΣ και η ΑΠΟΣΤΑΣΗ θα μετρηθούν προς τα επάνω. Για να σταματήσετε προσωρινά το πρόγραμμα άσκησης, πιέστε το πλήκτρο STOP. Για να εγκαταλείψετε το πρόγραμμα, πιέστε το πλήκτρο STOP δύο φορές. Στο τέλος του προγράμματος όταν επιτευχθεί ο προετοιμασμένος στόχος, η κονσόλα θα ηχήσει. P4: Πρόγραμμα RANDOM Μετά την επιλογή του P4- Πρόγραμμα RANDOM, η TIME οθόνη δείχνει τον τοποθετημένο χρόνο άσκησης των 32:00, πιέστε τα πλήκτρα UP /DOWN για να ρυθμίσετε τον χρόνο άσκησης, μετά πιέστε ENTER για επιβεβαίωση. Πιέστε το πλήκτρο START για να ξεκινήσετε το πρόγραμμα. Η resistance οθόνη δείχνει 1. Για να αυξήσετε ή να μειώσετε την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ της άσκησης, πιέστε τα πλήκτρα UP /DOWN. Ο χρόνος θα μετρηθεί αντίστροφα, η ΑΠΟΣΤΑΣΗ και οι ΘΕΡΜΙΔΕΣ θα μετρηθούν προς τα επάνω. Για να σταματήσετε προσωρινά το πρόγραμμα άσκησης, πιέστε το πλήκτρο STOP. Για να εγκαταλείψετε το πρόγραμμα, πιέστε το πλήκτρο STOP δύο φορές. Στο τέλος του προγράμματος όταν επιτευχθεί ο προετοιμασμένος στόχος, η κονσόλα θα ηχήσει. P5: Πρόγραμμα Fat burning Μετά την επιλογή του P5 Πρόγραμμα Fat burning, η TIME οθόνη θα σας δείξει τον τοποθετημένο χρόνο άσκησης των 32:00, πιέστε τα πλήκτρα UP /DOWN για να ρυθμίσετε τον χρόνο άσκησης, μετά πιέστε ENTER για επιβεβαίωση. Πιέστε το πλήκτρο START για να ξεκινήσετε το Fat burning πρόγραμμα. Ο στόχος του προγράμματος FAT BURNING είναι να ασκήσει για μια μακρύτερη χρονική περίοδο σε μειωμένο επίπεδο έντασης. Αυτό θα επιτρέψει σε σας για να καταναλώσετε περισσότερες θερμίδες από το αν χρησιμοποιούσατε ένα πρόγραμμα που έχει τα πιό υψηλά επίπεδα αντίστασης κατά τη διάρκεια μιας μικρότερης χρονικής περιόδου. Η RESISTANCE οθόνη δείχνει 1. Για να αυξήσετε ή να μειώσετε την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ της άσκησης, πιέστε τα πλήκτρα UP /DOWN. Ο χρόνος θα μετρηθεί αντίστροφα, η ΑΠΟΣΤΑΣΗ και οι ΘΕΡΜΙΔΕΣ θα μετρηθούν προς τα επάνω.

10 Για να σταματήσετε προσωρινά το πρόγραμμα άσκησης, πιέστε το πλήκτρο STOP. Για να εγκαταλείψετε το πρόγραμμα, πιέστε το πλήκτρο STOP δύο φορές. Στο τέλος του προγράμματος όταν επιτευχθεί ο προετοιμασμένος στόχος, η κονσόλα θα ηχήσει. P6: Πρόγραμμα INTERVAL ΕΠΙΠΕΔΟ Μετά την επιλογή του P6- Πρόγραμμα INTERVAL, η SPEED οθόνη θα σας δείξει την ένδειξη L1. Πιέστε τα πλήκτρα UP και DOWN για να ρυθμίσετε το επίπεδο από L1 έως L8, πιέστε το πλήκτρο ENTER για να συνεχίσετε το πρόγραμμα. ΧΡΟΝΟΣ Μετά την τοποθέτηση του επιπέδου, πιέστε το πλήκτρο ENTER, η TIME οθόνη θα σας δείξει τον χρόνο άσκησης των 32:00, πιέστε τα πλήκτρα UP και DOWN για να ρυθμίσετε τον ΧΡΟΝΟ, πιέστε το πλήκτρο ENTER για επιβεβαίωση. Πιέστε το πλήκτρο START για να ξεκινήσετε το πρόγραμμα. Η RESISTANCE οθόνη θα σας δείξει το επίπεδο που τοποθετήσατε. Για να αυξήσετε ή να μειώσετε την αντίσταση κατά την διάρκεια της άσκησης, πιέστε τα πλήκτρα UP/DOWN. Ο χρόνος θα μετρηθεί αντίστροφα. Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ και οι ΘΕΡΜΙΔΕΣ θα μετρηθούν προς τα επάνω. Για να σταματήσετε προσωρινά το πρόγραμμα άσκησης, πιέστε το πλήκτρο STOP. Για να εγκαταλείψετε το πρόγραμμα, πιέστε το πλήκτρο STOP δύο φορές. Στο τέλος του προγράμματος όταν επιτευχθεί ο προετοιμασμένος στόχος, η κονσόλα θα ηχήσει. P7: Πρόγραμμα ENDURANCE ΕΠΙΠΕΔΟ Μετά την επιλογή του P7- Πρόγραμμα ENDURANCE, η SPEED οθόνη θα σας δείξει την ένδειξη L1. Πιέστε τα πλήκτρα UP και DOWN για να ρυθμίσετε το επίπεδο από L1 έως L8, πιέστε το πλήκτρο ENTER για να συνεχίσετε το πρόγραμμα. ΧΡΟΝΟΣ Μετά την τοποθέτηση του επιπέδου, πιέστε το πλήκτρο ENTER, η TIME οθόνη θα σας δείξει τον χρόνο άσκησης των 32:00, πιέστε τα πλήκτρα UP και DOWN για να ρυθμίσετε τον ΧΡΟΝΟ, πιέστε το πλήκτρο ENTER για επιβεβαίωση. Πιέστε το πλήκτρο START για να ξεκινήσετε το πρόγραμμα. Η RESISTANCE οθόνη θα σας δείξει το επίπεδο που τοποθετήσατε. Για να αυξήσετε ή να μειώσετε την αντίσταση κατά την διάρκεια της άσκησης, πιέστε τα πλήκτρα UP/DOWN. Ο χρόνος θα μετρηθεί αντίστροφα. Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ και οι ΘΕΡΜΙΔΕΣ θα μετρηθούν προς τα επάνω.

11 Για να σταματήσετε προσωρινά το πρόγραμμα άσκησης, πιέστε το πλήκτρο STOP. Για να εγκαταλείψετε το πρόγραμμα, πιέστε το πλήκτρο STOP δύο φορές. Στο τέλος του προγράμματος όταν επιτευχθεί ο προετοιμασμένος στόχος, η κονσόλα θα ηχήσει. P8: C1 - C5 ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΌΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Μόλις ο χρήστης επιλέξει το P8 CUSTOM program και πιέσει το πλήκτρο ENTER, η ένδειξη C1 θα αναβοσβήνει στην LCD οθόνη. Το πρόγραμμα επιτρέπει στον χρήστη να δημιουργήσει 5 μεμονωμένα προσαρμοζόμενα προγράμματα και να αποθηκεύσει τις τοποθετήσεις για επαναλαμβανόμενες ασκήσεις. Για να επιλέξετε ένα πρόγραμμα από C1 έως C5, πιέστε το πλήκτρο UP/DOWN. Πιέστε το πλήκτρο ENTER για επιβεβαίωση της επιλογής σας και για να συνεχίσετε την τοποθέτηση. Μόλις επιλέξετε ένα προσαρμοζόμενο πρόγραμμα, η LCD οθόνη θα σας δείξει το προεγκατεστημένο γραφικό. Ο μέγιστος χρόνος άσκησης για κάθε χρήστη είναι 60 λεπτά. Ο χρόνος θα μετρηθεί αντίστροφα από τον εμφανιζόμενο χρόνο. Για να παραιτηθείτε από το πρόγραμμα, πιέστε το το πλήκτρο STOP δύο φορές. Για να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα, πιέστε το πλήκτρο START. Κύριο μεμονωμένο σύνηθες πρόγραμμα Μόλις ο χρήστης επιλέξει ένα πρόγραμμα και πιέσει το πλήκτρο ENTER για τοποθέτηση, ο χρήστης εισάγεται στην επιλογή τοποθέτησης WATT και Χρόνου. Στην οθόνη η ένδειξη των 5 λεπτών αναβοσβήνει. Για να ρυθμίσετε τα WATT, πιέστε το πλήκτρο UP και DOWN. Μετά πιέστε το πλήκτρο ENTER για επιβεβαίωση και συνέχιση της τοποθέτησης του επόμενου μονόλεπτου κ.λ.π. Για να επιστρέψετε στην προηγούμενη τοποθέτηση, πιέστε το πλήκτρο MODE για να αλλάξετε. Μετά την τοποθέτηση του Χρόνου και των WATT, πιέστε το πλήκτρο START για να ξεκινήσετε.

12 Πιέστε το πλήκτρο START για να ξεκινήσετε το πρόγραμμα άσκησης. Η LCD δείχνει την ένδειξη των WATT που ο χρήστης τοποθέτησε. Για να αυξήσετε ή να μειώσετε τα WATT ενώ ξεκινήσατε την άσκηση, πιέστε το πλήκτρο UP /DOWN. Ο χρονικός στόχος του προγράμματος θα μετρήσει αντίστροφα από τον τοποθετημένο χρόνο. Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ και οι ΘΕΡΜΙΔΕΣ θε μετρηθούν από το 0. Για να παύσετε το πρόγραμμα κατά την διάρκεια της άσκησης, πιέστε το πήκτρο STOP. Για να σταματήσετε το πρόγραμμα, πιέστε το πλήκτρο STOP δύο φορές. Στο τέλος του προγράμματος μόλις ο στόχος έχει ολοκληρωθεί, η κονσόλα θα ηχήσει. P 9: Πρόγραμμα με στόχο καρδιακό σφυγμό Τοποθέτηση καρδιακού σφυγμού Μετά την επίλογή του P9- Πρόγραμμα με στόχο καρδιακό σφυγμό. Η PULSE οθόνη θα δείξει και θα αναβοσβήνει την ένδειξη 157. Πιέστε τα πλήκτρα UP/DOWN για να ρυθμίσετε τον ΚΑΡΔΙΑΚΟ ΣΦΥΓΜΟ, μετά την τοποθέτηση του ΚΑΡΔΙΑΚΟΥ ΣΦΥΓΜΟΥ, πιέστε το πλήκτρο ENTER για να συνεχίσετε την τοποθέτηση του προγράμματος. Χρόνος Μετά την επιλογή του P9- Πρόγραμμα με στόχο καρδιακό σφυγμό, η TIME οθόνη θα σας δείξει τον χρόνο άσκησης ως 32:00. Πιέστε τα πλήκτρα UP/DOWN για να ρυθμίσετε τον χρόνο άσκησης και πιέστε το πλήκτρο ENTER για επιβεβαίωση. Πιέστε το START για να ξεκινήσετε το πρόγραμμα άσκησης. Για να σταματήσετε προσωρινά το πρόγραμμα άσκησης, πιέστε το πλήκτρο STOP. Για να εγκαταλείψετε το πρόγραμμα, πιέστε το πλήκτρο STOP δύο φορές. Στο τέλος του προγράμματος όταν επιτευχθεί ο προετοιμασμένος στόχος, η κονσόλα θα ηχήσει. ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ Πρόγραμμα με στόχο καρδιακό σφυγμό Μετά την ολοκλήρωση τοποθέτησης του ΧΡΟΝΟΥ και την εκκίνηση του προγράμματος, υπάρχει ένα 3λεπτο προθερμανσης. Το 3λεπτο τμήμα της ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗΣ θα κλείσει. Το τμήμα της ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗΣ είναι σχεδιασμένο για να σας βοηθήσει να πιάσετε τον στόχο του ΚΑΡΔΙΑΚΟΥ ΣΦΥΓΜΟΥ. Η αντίσταση θα αρχίσει από το 2. Μόλις το τμήμα της ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ξεκινήσει, η LCD οθόνη θε δείξει τρεις φορές την ένδειξη WARM UP. Όταν ο χρήστης είναι στο τμήμα της προθέρμανσης, η κονσόλα θα ανιχνεύσει τον ΚΑΡΔΙΑΚΟ ΣΦΥΓΜΟ του χρήστη και θα συγκρίνει την τοποθετημένη εκτίμηση των ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΣΦΥΓΜΩΝ κάθε 15 δευτερόλεπτα. Για να αυξήσετε ή να μειώσετε τους τοποθετημένους καρδιακούς σφυγμούς άσκησης, πιέστε τα πλήκτρα UP και DOWN. Αν κατά την διάρκεια της προθερμανσης ο πραγματικός ΚΑΡΔΙΑΚΟΣ ΣΦΥΓΜΟΣ δεν πιάνει το στόχο ΚΑΡΔΙΑΚΟΥ ΣΦΥΓΜΟΥ, η αντίσταση θα αυξήσει ένα επίπεδο κάθε 15 δευτερόλεπτα. Αν η κονσόλα δεν ανιχνεύει τον πραγματικό ΚΑΡΔΙΑΚΟ ΣΦΥΓΜΟ, η κονσόλα θα περάσει στη λειτουργία προσωρινής παύσης και θα σταματήσει να αυξάνει την αντίσταση. Η LCD οθόνη θα σας δείξει την ένδειξη NO PULSE. Μόλις η κονσόλα ανιχνεύσει ότι ο πραγματικός καρδιακός σφυγμός έφασε στο ελάχιστο όριο στόχου καρδιακού σφυγμού κατά την διάρκεια της προθέρμανσης, η αντίσταση θα σταματήσει να αυξάνει και θα συνεχίσει με την ίδια αντίσταση, μέχρι η 3λεπτη λειτουργία της προθέρμανσης ολοκληρωθεί και μετά θα εισαχθεί στο βασικό πρόγραμμα καρδιακού σφυγμού. Αν δεν μπορείτε να πιάσετε το ελάχιστο όριο καρδιακού σφυγμού στο 3λεπτο, το πρόγραμμα θα επαναλάβει ένα ακόμα 3λεπτο πρόγραμμα ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗΣ. Αν και μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου τμήματος ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗΣ δεν μπορέσετε να πιάσετε το

13 ελάχιστο όριο καρδιακού σφυγμού, η κονσόλα θα το επαναλάβει για τρίτη φορά. Αν για τρίτη φορά στο τμήμα της ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗΣ δεν πιάσει ο πραγματικός καρδιακός σφυγμός το ελάχιστο όριο ΚΑΡΔΙΑΚΟΥ ΣΦΥΓΜΟΥ, η κονσόλα θα ηχήσει, και σε λίγο το πρόγραμμα θα ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ, και η TIME οθόνη θα σας δείξει FAIL, 10 δευτερόλεπτα μετά, το πρόγραμμα θα επιστρέψει στην αρχική οθόνη. Βασικό πρόγραμμα στόχου καρδιακού σφυγμού Αφού καταφέρετε ο πραγματικός καρδιακός σφυγμός να πιάσει το ελάχιστο όριο καρδιακού σφυγμού και ολοκληρώσετε το τμήμα της προθέρμανσης, η κονσόλα θα εισαχθεί στο βασικό πρόγραμμα και ο χρόνος θα μετρήσει αντίστροφα από την τοποθετημένη αξία. Κατά την διάρκεια του βασικού προγράμματος, η κονσόλα θα ανιχνεύει τον καρδιακό σφυγμό κάθε 15 δευτερόλεπτα. Η ΑΝΤΊΣΤΑΣΗ, η ΑΠΟΣΤΑΣΗ και οι ΘΕΡΜΙΔΕΣ θα μετρούν προς τα επάνω. Για να αυξήσετε ή να μειώσετε τους επιλεγμένους καρδιακούς σφυγμού που υπάρχουν, πιέστε τα πλήκτρα UP και DOWN. Αν η κονσόλα δεν ανιχνεύει τον πραγματικό καρδιακό σφυγμό του χρήστη, θα σταματήσει να συγκρίνει τη λειτουργία και θα σταματήσει την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. Η LCD θα σας δείξει NO PULSE. Αν ο πραγματικός καρδιακός σφυγμός δεν μπορεί να πιάσει το μέγιστο όριο καρδιακού σφυγμού, η αντίσταση θα αυξάνεται κατά 1 επίπεδο κάθε 15 δευτερόλεπτα, μέχρι οι καρδιακοί σφυγμοί φτάσουν το μέγιστο όριο καρδιακού σφυγμού. Το πιό υψηλό επίπεδο αντίστασης είναι το επίπεδο 16. Αν ο πραγματικός καρδιακός σφυγμός πιάσει το μέγιστο όριο καρδιακού σφυγμού, η αντίσταση θα μειώνεται κατά 1 επίπεδο κάθε 15 δευτερόλεπτα, μέχρι οι καρδιακοί σφυγμοί φτάσουν το μέγιστο όριο καρδιακού σφυγμού. Το χαμηλότερο επίπεδο αντίστασης είναι το επίπεδο 1. Αν ο πραγματικός καρδιακός σφυγμός πιάσει το μέγιστο όριο καρδιακού σφυγμού για 3 λεπτά ή και περισσότερο, ή αν ο τοποθετημένος χρόνος ολοκληρωθεί, η κονσόλα θα σταματήσει το Βασικό πρόγραμμα στόχου καρδιακού σφυγμού και θα ξεκινήσει την λειτουργία ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ. ΧΑΛΑΡΩΣΗ Πρόγραμμα στόχου καρδιακού σφυγμού Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος Στόχου Καρδιακού Σφυγμού και την ολοκλήρωση του ΧΡΟΝΟΥ, ένα, ενός λεπτού πρόγραμμα ΧΑΛΡΩΣΗΣ θα ξεκινήσει. Η TIME οθόνη θα σας δείξει COOL για 10 δευτερόλεπτα και θα ξεκινήσει να αναβοσβήνει. Η αντίσταση θα επιστρέψει στο επίπεδο 1 μόλις ο χρόνος ξεκινήσει να μετράει αντίστροφα από το 1:00 (συμπεριλαμβανομένου του χρόνου των 10 δευτερολέπτων της COOL οθόνης). Μόλις η κονσόλα ξεκινήσει το πρόγραμμα ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ, η αντίσταση θα επιστρέψει στο επίπεδο 1, η ΑΠΟΣΤΑΣΗ και οι ΘΕΡΜΙΔΕΣ θε μετρηθούν προς τα επάνω. Για να σταματήσετε προσωρινά το πρόγραμμα, πιέστε το πλήκτρο STOP. Πιέστε το πλήκτρο STOP δύο φορέςγια να επιστρέψετε στην αρχική οθόνη. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πλήκτρα UP, DOWN, START, MODE στο πρόγραμμα ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ.

14 P 10: Πρόγραμμα ζώνης στόχων Μέγιστος Στόχος Σφυγμού % έχει 3 κανονικούς τοποθετημένους τρόπους στο πρόγραμμα ζώνης στόχων. Μόλις ο χρήστης τοποθετήσει την ΗΛΙΚΙΑ του, το πρόγραμμα αυτόματα θα τοποθετήσει το κατ εκτίμηση μέγιστο ποσοστό σφυγμού. Μόλις ο χρήστης επιλέξει το P10 Πρόγραμμα ζώνης στόχων και πιέσει το πλήκτρο ENTER, η LCD θα δείξει και θα αναβοσβήνει την ένδειξη 65%. Πιέστε το πλήκτρο UP/DOWN για να επιλέξετε και να τοποθετήσετε το Ανώτατο ποσοστό στόχων που είναι είτε το 65%, 75% ή 85%. Μετά από την τοποθέτηση του ανώτατου ποσοστού στόχων, πιέστε το πλήκτρο ENTER για να συνεχίσετε την τοποθέτηση του προγράμματος. Ζώνη Στόχου: 65%: Υγεία / Κάυση Λίπους 75%: Ικανότητα / Διαμόρφωση σώματος 85%: Απόδοση Αφότου τοποθετήσετε το ανώτατο ποσοστό στόχων και πιέσετε το πλήκτρο ENTER, η οθόνη TIME θα σας δείξει το χρόνο άσκησης των 32:00. Πιέστε το πλήκτρο UP/DOWN για να ρυθμίσετε το χρόνο της άσκησης και πιέστε ENTER για επιβεβαίωση. Πιέστε το START tγια να ξεκινήσετε το πρόγραμμα άσκησης. ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ (WARM UP) Πρόγραμμα Ζώνης Στόχου Μετά την ολοκλήρωση της τοποθέτησης του ΧΡΟΝΟΥ, πιέστε το πλήκτρο START για να ξεκινήσετε το πρόγραμμα. Υπάρχει ένα 3λεπτο τμήμα προθέρμανσης. Το τμήμα ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗΣ θα μετρήσει αντίστροφα από τα 3 λεπτά. Το τμήμα ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗΣ θα σας βοηθήσει να φτάσετε τον ελάχιστο στόχο καρδιακού σφυγμού άσκησης. Μόλις ξεκινήσετε το τμήμα ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗΣ, η LCD οθόνη θα σας δείξει την λέξη WARM UP τρεις φορές. Η οθόνη TIME θα μετρήσει αντίστροφα από τον τοποθετημένο χρόνο, οι οθόνες DISTANCE και CALORIES θα μετρήσουν από το 0. Η κονσόλα θα ανιχνεύσει το ποσοστό σφυγμού του χρήστη και θα συγκρίνει με το τοποθετημένο κανονικό ποσοστό σφυγμού εκτίμησης κάθε 15 δευτερόλεπτα. Κατά την διάρκεια του 3λεπτου τμήματος προθέρμανσης ο χρόνος θα μετρηθεί αντίστροφα και η ΑΠΟΣΤΑΣΗ και οι ΘΕΡΜΙΔΕΣ θα μετρηθούν από το 0. Αν το πραγματικό ποσοστό σφυγμού δεν φθάνει στο ποσοστό σφυγμού στόχων άσκησης, η αντίσταση θα αυξήθει 1 επίπεδο κάθε 15 δευτερόλεπτα. Αν η κονσόλα δεν ανιχνεύσει το πραγματικό ποσοστό σφυγμού, θα σταματήσει να συγκρίνει τη λειτουργία και θα σταματήσει την αντίσταση. Η LCD θα σας δείξει NO PULSE. Όταν η κονσόλα ανιχνεύει ότι το πραγματικό ποσοστό σφυγμού που φθάνει στο ελάχιστο ποσοστό στόχων σφυγμού άσκησηςστην διαδικασία Προθερμανσης, η αντίσταση θα σταματήσει και θα συνεχιστεί στην ίδια αντίσταση έως ότου η 3 λεπτη προθέρμανση να είναι πλήρης και πηγαίνει έπειτα στο κύριο πρόγραμμα ζώνης στόχων. Αν δεν μπορέσετε να φθάσετε στο ελάχιστο ποσοστό σφυγμού στόχων άσκησης σε 3 λεπτά, το πρόγραμμα θα συνεχίσει ένα δεύτερο τμήμα ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗΣ. Αν κατά την διάρκεια του δεύτερου τμήματος ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗΣIf ο χρήστης δεν μπορεί να φτάσει το ελάχιστο ποσοστό σφυγμών στόχου άσκησης, η κονσόλα θα προχωρήσει σε τρίτο τμήμα ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗΣ για 3 λεπτά. Αν αφότου δεν μπορείτε με το τρίτο πρόγραμμα ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗΣ να φτάσετε το πραγματικό ποσοστό σφυγμού στο ελάχιστο ποσοστό σφυγμού στόχων άσκησης, η κονσόλα θα ηχήσει, εν τω μεταξύ το πρόγραμμα θα σταματήσει και η οθόνη TIME θα σας δείξει FAIL. 10 δευτερόλεπτα μετά το πρόγραμμα θα επανέλθει στην αρχική οθόνη.

15 Βασικό πρόγραμμα στόχου καρδιακού σφυγμού Αφού καταφέρετε ο πραγματικός καρδιακός σφυγμός να πιάσει το ελάχιστο όριο καρδιακού σφυγμού και ολοκληρώσετε το τμήμα της προθέρμανσης, η κονσόλα θα εισαχθεί στο βασικό πρόγραμμα και ο χρόνος θα μετρήσει αντίστροφα από την τοποθετημένη αξία. Κατά την διάρκεια του βασικού προγράμματος, η κονσόλα θα ανιχνεύει τον καρδιακό σφυγμό κάθε 15 δευτερόλεπτα. Η ΑΝΤΊΣΤΑΣΗ, η ΑΠΟΣΤΑΣΗ και οι ΘΕΡΜΙΔΕΣ θα μετρούν προς τα επάνω. Για να αυξήσετε ή να μειώσετε τους επιλεγμένους καρδιακούς σφυγμού που υπάρχουν, πιέστε τα πλήκτρα UP και DOWN. Αν η κονσόλα δεν ανιχνεύει τον πραγματικό καρδιακό σφυγμό του χρήστη, θα σταματήσει να συγκρίνει τη λειτουργία και θα σταματήσει την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. Η LCD θα σας δείξει NO PULSE. Αν ο πραγματικός καρδιακός σφυγμός δεν μπορεί να πιάσει το μέγιστο όριο καρδιακού σφυγμού, η αντίσταση θα αυξάνεται κατά 1 επίπεδο κάθε 15 δευτερόλεπτα, μέχρι οι καρδιακοί σφυγμοί φτάσουν το μέγιστο όριο καρδιακού σφυγμού. Το πιό υψηλό επίπεδο αντίστασης είναι το επίπεδο 16. Αν ο πραγματικός καρδιακός σφυγμός πιάσει το μέγιστο όριο καρδιακού σφυγμού, η αντίσταση θα μειώνεται κατά 1 επίπεδο κάθε 15 δευτερόλεπτα, μέχρι οι καρδιακοί σφυγμοί φτάσουν το μέγιστο όριο καρδιακού σφυγμού. Το χαμηλότερο επίπεδο αντίστασης είναι το επίπεδο 1. Αν ο πραγματικός καρδιακός σφυγμός πιάσει το μέγιστο όριο καρδιακού σφυγμού για 3 λεπτά ή και περισσότερο, ή αν ο τοποθετημένος χρόνος ολοκληρωθεί, η κονσόλα θα σταματήσει το Βασικό πρόγραμμα στόχου καρδιακού σφυγμού και θα ξεκινήσει την λειτουργία ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ. ΧΑΛΑΡΩΣΗ Πρόγραμμα στόχου καρδιακού σφυγμού Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος Στόχου Καρδιακού Σφυγμού και την ολοκλήρωση του ΧΡΟΝΟΥ, ένα, ενός λεπτού πρόγραμμα ΧΑΛΡΩΣΗΣ θα ξεκινήσει. Η TIME οθόνη θα σας δείξει COOL για 10 δευτερόλεπτα και θα ξεκινήσει να αναβοσβήνει. Η αντίσταση θα επιστρέψει στο επίπεδο 1 μόλις ο χρόνος ξεκινήσει να μετράει αντίστροφα από το 1:00 (συμπεριλαμβανομένου του χρόνου των 10 δευτερολέπτων της COOL οθόνης). Μόλις η κονσόλα ξεκινήσει το πρόγραμμα ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ, η αντίσταση θα επιστρέψει στο επίπεδο 1, η ΑΠΟΣΤΑΣΗ και οι ΘΕΡΜΙΔΕΣ θε μετρηθούν προς τα επάνω. Για να σταματήσετε προσωρινά το πρόγραμμα, πιέστε το πλήκτρο STOP. Πιέστε το πλήκτρο STOP δύο φορέςγια να επιστρέψετε στην αρχική οθόνη. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πλήκτρα UP, DOWN, START, MODE στο πρόγραμμα ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ.

16 GR P11: 30 ΛΕΠΤΩΝ Εντατικό πρόγραμμα διαστήματος Μόλις ο χρήστης επιλέξει το P11-30 ΛΕΠΤΩΝ Εντατικό πρόγραμμα διαστήματος και πιέσει το πλήκτρο ENTER, η LCD οθόνη θα δείξει αρχικά L-1. Για να επιλέξετε το επίπεδο του προγράμματος από L1 έως L3, πιέστε το πλήκτρο UP/DOWN, μετά πιέστε το πλήκτρο ENTER για να αποθηκεύσετε τις τοποθετήσεις ώστε να συνεχίσει για να οργανώσετε το πρόγραμμα. 300 Watts Level 1 Level 2 Level Time/Min Μόλις ο χρήστης πιέσει το πλήκτρο START, η LCD οθόνη δείχνει το σχεδιάγραμμα των WATT βασισμένο στις μεμονωμένες τοποθετήσεις χρηστών. Για να ρυθμίσετε τα WATT, πιέστε τα πλήκτρα UP και DOWN, το πρόγραμμα θα μετρήσει αντίστροφα από τον τοποθετημένο χρόνο, και η ΑΠΟΣΤΑΣΗ και οι ΘΕΡΜΙΔΕΣ θα μετρηθούν από το μηδέν. Μόλις ξεκινήσετε το πρόγραμμα, πιέστε το πλήκτρο STOP για να παύσετε το πρόγραμμα, το πρόγρμμα θα περάσει στην αρχική οθόνη μόλις ο χρήστης πιέσει το πλήκτρο STOP για δεύτερη φορά. Όταν η αντίστροφη μέτρηση ολοκληρωθεί, η LCD οθόνη θα σταματήσει το πρόγραμμα και θα ηχήσει. P 12: 45 ΛΕΠΤΩΝ Πρόγραμμα άσκησης καρδιάς Μόλις ο χρήστης επιλέξει το P12-45 ΛΕΠΤΩΝ Πρόγραμμα άσκησης καρδιάς και πιέσει το πλήκτρο ENTER, η LCD οθόνη θα δείξει αρχικά L-1. Για να επιλέξετε το επίπεδο του προγράμματος από L1 έως L3, πιέστε το πλήκτρο UP/DOWN, μετά πιέστε το πλήκτρο ENTER για να αποθηκεύσετε τις τοποθετήσεις ώστε να συνεχίσει για να οργανώσετε το πρόγραμμα.

17 GR 250 Watts Level 1 Level 2 Level Time/Min Μόλις ο χρήστης πιέσει το πλήκτρο START, η LCD οθόνη δείχνει το σχεδιάγραμμα των WATT βασισμένο στις μεμονωμένες τοποθετήσεις χρηστών. Για να ρυθμίσετε τα WATT, πιέστε τα πλήκτρα UP και DOWN, το πρόγραμμα θα μετρήσει αντίστροφα από τον τοποθετημένο χρόνο, και η ΑΠΟΣΤΑΣΗ και οι ΘΕΡΜΙΔΕΣ θα μετρηθούν από το μηδέν. Μόλις ξεκινήσετε το πρόγραμμα, πιέστε το πλήκτρο STOP για να παύσετε το πρόγραμμα, το πρόγρμμα θα περάσει στην αρχική οθόνη μόλις ο χρήστης πιέσει το πλήκτρο STOP για δεύτερη φορά. Όταν η αντίστροφη μέτρηση ολοκληρωθεί, η LCD οθόνη θα σταματήσει το πρόγραμμα και θα ηχήσει. Μετατροπή Μετρικού Συστήματος (KM) σε Αγγλικό (ML) Η κονσόλα μπορεί να σας δείξει τις πληροφορίες και σε Μετρικό και σε Αγγλικό σύστημα, αν θέλετε να αλλάξετε από Μετρικό σε Αγγλικό, παρακαλούμς ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία: Όταν η κονσόλα είναι στην αρχική οθόνη. Πιέστε και κρατήστε το πλήκτρο STOP και μετά πιέστε το πλήκτρο UP. Η LCD οθόνη θα σας δείξει E-I και το νούμερο 1, μπορείτε να επιλέξετε το νούμερο 2 πιέζοντας το πλήκτρο UP/DOWN. Πιέστε το πλήκτρο START κατά τη διάρκεια του τρόπου επιλογής, η LCD οθόνη θα σας δείξει την ένδειξη KM/H ή MPH. Επιλέξτε την τοποθέτηση των KM/H ή MPH πιέζοντας τα πλήκτρα UP/DOWN, και πιέστε το πλήκτρο ENTER για επιβεβαίωση. Η οθόνη παρουσιάζει KM/H αν ο χρήστης δεν τοποθετήσει το πρόγραμμα. Η κονσόλα θα παρουσιάζει την απόσταση ανάογα με την επιλογή του χρήστη. Στην κονσόλα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πλήκτρα UP, DOWN και STOP κατά την τοποθέτηση του προγράμματος.

18 Λειτουργία Καρδιακού Σφυγμού Ο διάδρομος παρέχεται με αισθητήρες καρδιακού σφυγμού που βρίσκονται στις χειρολαβές. Για να λειτουργήσετε τη λειτουργία ποσοστού καρδιακού σφυγμού, τοποθετήστε τις παλάμες σας στους αισθητήρες. Θα διαρκέσει μερικά δευτερόλεπτα για το ποσοστό σφυγμού σας που θα επιδεικνύεται στην κονσόλα. Για να συνεχίσει, συνεχίστε να κρατάτε τους αισθητήρες, αν οι αναγνώσεις είναι διαλείπουσες μπορεί να μην έχετε πλήρη επαφή με τους αισθητήρες ή όχι καλά τοποθετημένες τις παλάμες σας στους αισθητήρες. Αφαιρέστε τα χέρια σας και τοποθετήστε τα πάλι στους αισθητήρες. Κατάρτιση ποσοστού καρδιακού σφυγμού Για να μεγιστοποιήσετε τα αποτελέσματά σας από την άσκηση είναι ουσιαστικό να ελεγχθεί η ένταση της άσκησής σας μέσω του ποσοστού καρδιακών σφυγμών σας. Είναι επιτακτικό ότι καθορίζετε ακριβώς το στόχο του ποσοστού καρδιακού σφυγμού μέσα στο οποίο να εκπαιδευτείτε για μπορείτε να βελτιώσετε την ικανότητά σας σε ασφαλές, άνετο και βιώσιμο επίπεδο. Ο ακόλουθος πίνακας στην επόμενη σελίδα είναι ένας ευρύς οδηγός για να καθορίσετε το επίπεδο στο οποίο πρέπει να ασκηθείτε βασίζόμενοι στο μέγιστο ποσοστό καρδιακών σφυγμών σας (MHR). Αντίσταση Επίπεδο Watt Table B 5.7e: RPM L1 L2 L3 L4 L5 L6 L7 L8 L9 L10 L11 L12 L13 L14 L15 L Αντίσταση Επίπεδο Watt Table C 5.7e: RPM L1 L2 L3 L4 L5 L6 L7 L8 L9 L10 L11 L12 L13 L14 L15 L

19 Διάγραμμα Καρδιακού Σφυγμού Μπορείτε να υπολογίσετε το στόχο καρδιακού σφυγμού για την άσκησή σας ως εξής: Μέγιστος καρδιακός σφυγμός = 220 μείον την ηλικία Για τους διαφορετικούς στόχους άσκησης πρέπει να εκπαιδεύτείτε με το ακόλουθο ποσοστό μέγιστού καρδιακού σφυγμού σας: Υγεία/Απώλεια Λίπους: 50 70% του μέγιστου καρδιακού σφυγμού Ικανότητα / διαμόρφωση σώματος: 70 80% του μέγιστου καρδιακού σφυγμού Απόδοση: 80-90% του μέγιστου καρδιακού σφυγμού Παράδειγμα: Είστε 25 ετών και θέλετε να εκπαιδεύτείτε για την ικανότητα και την διαμόρφωση σώματος: = % of 195 = 136,5 80% of 195 = 156 Το μέγιστο όριο καρδιακού σφυγμού, πρέπει να είναι μεταξύ 136,5 και 156 σφυγμούς ανά λεπτό.! Αυτές οι πληροφορίες είναι για την αναφορά σας μόνο. Για να καθορίσετε τη μεμονωμένη ένταση της άσκησή σας ή σε περίπτωση που να έχετε περιορισμούς υγείας παρακαλώ συμβουλεύετείτε τον παθολόγο σας πρίν αρχίσετε την άσκηση.

20 Εξυπηρέτηση Πελατών Παραγγελία ανταλλακτικών: Δίνοντας τον αύξοντα αριθμό του προϊόντος σας μπορείτε να παραγγείλετε τα ανταλλακτικά στο τηλέφωνο: (210) ή επικοινωνήστε μαζί μας στο Επαφή ΜΕΚΜΑ Α.Ε. Τηλέφωνo: (210) Fax: (210) web: Τεχνική υποστήριξη: Τηλ.: (210) Συμβουλή Το εγχειρίδιο χρήσης είναι μόνο για την αναφορά του πελάτη. Η Reebok δεν μπορεί να εγγυηθεί για τα λάθη που εμφανίζονται λόγω της μετάφρασης ή της αλλαγής στις τεχνικές προδιαγραφές του προϊόντος

Διάδρομος ALPINE LOHAS T4 - σελ. 2

Διάδρομος ALPINE LOHAS T4 - σελ. 2 Διάδρομος LOHAS T µ. µ µ, µ µ µ. µ µ µ. µ µ., µ. Διάδρομος ALPINE LOHAS T - σελ. LOHAS T ΧΡΗΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ Διάδρομος ALPINE LOHAS T - σελ. LOHAS T ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΟΝΣΟΛΑΣ Περιγραφή Πλήκτρων START / STOP: Αυτό

Διαβάστε περισσότερα

LOHAS T5, T6 LOHAS T5 LOHAS T6

LOHAS T5, T6 LOHAS T5 LOHAS T6 LOHAS T5, T6 LOHAS T5 LOHAS T6 µ. µ µ, µ µ µ. µ µ µ. µ µ., µ. LOHAS T5 LOHAS T6 Διάδρομος ALPINE LOHAS T5, Τ6 - σελ. 2 LOHAS T5-T6 ΧΡΗΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ Διάδρομος ALPINE LOHAS T5, Τ6 - σελ. 3 LOHAS T5/Τ6 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ SE155 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ!

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ SE155 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ! ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ SE155 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ! Συμβουλές ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ - Διαβάστε όλες τις οδηγίες πριν από

Διαβάστε περισσότερα

SU ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΟΡΘΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ!

SU ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΟΡΘΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ! SU135-30 ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΟΡΘΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ! Συμβουλές ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ - Διαβάστε όλες τις οδηγίες πριν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΙΣΤΟ ΣΑΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟ

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΙΣΤΟ ΣΑΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟ SR146-40 ΚΑΘΙΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΙΣΤΟ ΣΑΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟ! Συμβουλές Ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ Διαβάστε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ

ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Αγαπητοί πελάτες, Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το ELITE 7 και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση και η επιτυχία κατά τη διάρκεια της άσκησης. Προσέξτε και ακολουθήστε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΙΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ SR-146

ΚΑΘΙΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ SR-146 ΚΑΘΙΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ SR-146 Εγχειρίδιο Χρήσης Συμβουλές Ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ - Διαβάστε όλες τις οδηγίες πριν από τη χρήση αυτής της συσκευής. Μη χρησιμοποιείτε το καθιστό ποδήλατο σε χαλί με βαθιά επένδυση,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΙΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ: R60. Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή

ΚΑΘΙΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ: R60. Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή ΚΑΘΙΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ: R60 R Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή ΕΛΛΗΝΙΚΑ Λίστα Μερών 1 A Κυρίως Πλαίσιο B Πόδι Πίσω E Λαβή Στοπ F Κονσόλα C Πόδι Εμπρός D Κεντρικός Ορθοστάτης G Κάθισμα H Πλάτη Εργαλεία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ: E60. Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ: E60. Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ: E60 R Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή ΕΛΛΗΝΙΚΑ Συναρμολόγηση A Κυρίως Πλαίσιο E Κονσόλα C Πίσω πόδι B Κεντρικός Ορθοστάτης (F3)Σταθερή Λαβή D Εμπρός πόδι (H7)Δοχείο Νερού (F1) Αριστερή

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρομαγνητικό Ελλειπτικό Κ-8703ΗΡ

Ηλεκτρομαγνητικό Ελλειπτικό Κ-8703ΗΡ Ηλεκτρομαγνητικό Ελλειπτικό Κ-8703ΗΡ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά όλες τις οδηγίες πριν από τη χρήση αυτού του προϊόντος. Φυλάξτε αυτό το εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες προγραμματισμού MOTORLINE EVO 60 & 100 Μηχανισμός για γκαραζόπορτες οροφής

Οδηγίες προγραμματισμού MOTORLINE EVO 60 & 100 Μηχανισμός για γκαραζόπορτες οροφής Οδηγίες προγραμματισμού MOTORLINE EVO 60 & 100 Μηχανισμός για γκαραζόπορτες οροφής Τοποθέτηση μηχανισμού Εγκαταστήστε το μηχανισμό σύμφωνα με τα σχέδια του αγγλικού φυλλαδίου δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ AHI CARRIER ΝΟΤΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΟΥ 18, ΑΘΗΝΑ 10442, ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΛ: +30-210-6796300.

Διαβάστε περισσότερα

EXTENDED STRIDE ELLIPTICAL

EXTENDED STRIDE ELLIPTICAL EXTENDED STRIDE ELLIPTICAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Η άσκηση μπορεί να παρουσιάσει κίνδυνο για την υγεία. Συμβουλευθείτε ένα γιατρό προτού ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα άσκησης με αυτό το μηχάνημα.

Διαβάστε περισσότερα

E850. Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή

E850. Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή E850 Λίστα Μερών Κεντρικό Πλαίσιο Κεντρικός Ορθοστάτης Εμπρός Χειρολαβή Πλαϊνές Χειρολαβές Πόδι Εμπρός Πόδι Πίσω Εργαλεία Πεντάλ Ποτηροθήκη Δοχείο Νερού N Βίδα N Παξιμάδι

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ PK-07

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ PK-07 PowerKing ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ PK-07 ΠΡΟΣΟΧΗ Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις προφυλάξεις και τις οδηγίες σε αυτό το εγχειρίδιο πριν από την χρήση αυτού του εξοπλισμού. Εγχειρίδιο Χρήσης ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Εγχειρίδιο Χρήστη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Εγχειρίδιο Χρήστη ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Οδηγίες διασύνδεσης με tablet Android μέσω Bluetooth 0 Οδηγίες διασύνδεσης με tablet Android μέσω Καλωδίου 0 Οδηγίες διασύνδεσης με Κινητό Android μέσω Bluetooth 0 Οδηγίες διασύνδεσης με Κινητό

Διαβάστε περισσότερα

ELLIPTICAL TRAINER. Μοντέλο : VST60. Ελληνικά. Εγχειρίδιο Χρήστη

ELLIPTICAL TRAINER. Μοντέλο : VST60. Ελληνικά. Εγχειρίδιο Χρήστη ELLIPTICAL TRAINER Μοντέλο : VST60 Εγχειρίδιο Χρήστη Ελληνικά Προειδοποίηση: Προσοχή κατά την αποσυσκευασία: Ακουμπήστε το πακέτο στο έδαφος έτσι ώστε το καπάκι να μπορεί να αφαιρεθεί. Αποσυσκευάστε τις

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ

ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Αγαπητοί πελάτες, Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το ELLIPTICAL TRAINER VEKTOR ELITE5 και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση και η επιτυχία κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Κατασκευαστή

Οδηγίες Κατασκευαστή Οδηγίες Κατασκευαστή Stepper SPR-5009A Οδηγίες Ασφαλείας Προτού να αρχίσετε την άσκησή σας, παρακαλούμε διαβάστε τις οδηγίες προσεκτικά. Κρατήστε τις οδηγίες για πληροφορίες, σε περίπτωση επισκευής και

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο ενημέρωσης λογισμικού Bluetooth CDE-177BT / CDE-178BT / ide-178bt

Εγχειρίδιο ενημέρωσης λογισμικού Bluetooth CDE-177BT / CDE-178BT / ide-178bt Εγχειρίδιο ενημέρωσης λογισμικού Bluetooth CDE-177BT / CDE-178BT / ide-178bt 1 Οδηγία Αυτό το εγχειρίδιο περιγράφει τα βήματα που απαιτούνται για την ενημέρωση του Bluetooth firmware της μονάδας. Διαβάστε

Διαβάστε περισσότερα

GR RO BG SI HR BA CS TR E-103. Exercise Monitor. Woelflistrasse 2 CH-3006 Bern Switzerland Instruction Manual ENERGETICS 2008 All rights reserved

GR RO BG SI HR BA CS TR E-103. Exercise Monitor. Woelflistrasse 2 CH-3006 Bern Switzerland Instruction Manual ENERGETICS 2008 All rights reserved GR RO BG SI HR BA CS TR Exercise Monitor E-103 Woelflistrasse 2 CH-3006 Bern Switzerland Instruction Manual ENERGETICS 2008 All rights reserved E-103_cover coatet_group 1.indd 1 Hinten - Außen Vorne -

Διαβάστε περισσότερα

LANDCO ΕΠΕ Τ , .

LANDCO ΕΠΕ Τ ,  . 1 2 Ξεκινώντας Χαρακτηριστικά Πάνω από 3 ενάρξεις ημερησίως Τροφοδοσία με μπαταρία Εύκολη εγκατάσταση Πλήρως αδιάβροχος Εύκολος προγραμματισμός Μέρη λειτουργίας 1. Καπάκι οθόνης 2. Οθόνη 3. Πηνίο 4. Κυρίως

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης.

Οδηγίες Χρήσης. www.geomechaniki.gr email info@geomechaniki.gr Οδηγίες Χρήσης 2 Για τη σωστή λειτουργία του προγραµµατιστή πρέπει να τοποθετήσετε την µπαταρία των 9V. Η µπαταρία των 9 Volt ενεργοποιεί την οθόνη LCD. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου

Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου Ανοίγει η παρουσίαση και εμφανίζεται η διαφάνεια τίτλου, "Πειράματα με αρχεία ήχου". Άσκηση 1: Εισαγωγή ήχου για συνεχή αναπαραγωγή Βήμα 1: Εισαγωγή ήχου Στη διαφάνεια 1, με

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα.1/1 www.1999.gr

Σελίδα.1/1 www.1999.gr Σελίδα.1/1 LXT-4 WATCH GPS GSM TRACKER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κεφάλαιο 1 γενική εισαγωγή 1.1 Εμφάνιση 1.2 Λειτουργίες Ο κάθε επιλεγμένος αριθμός μπορεί να πάρει τις πληροφορίες θέσης άμεσα μέσω της ερώτησης SMS,

Διαβάστε περισσότερα

Ζυγαριά μέτρησης και ανάλυσης σωματικού λίπους, μυϊκής μάζας και νερού. Οδηγίες χρήσης

Ζυγαριά μέτρησης και ανάλυσης σωματικού λίπους, μυϊκής μάζας και νερού. Οδηγίες χρήσης Ζυγαριά μέτρησης και ανάλυσης σωματικού λίπους, μυϊκής μάζας και νερού Οδηγίες χρήσης Οι λειτουργίες οι οποίες περιγράφονται σε αυτό το εγχειρίδιο, υπόκεινται σε μελλοντικές αλλαγές. 1 Πριν από την πρώτη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν. Κρατήστε το εγχειρίδιο για μελλοντική χρήση. Οι προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. Ασύρματο ραντάρ οπισθοπορείας TL-3036

Εγχειρίδιο Χρήσης. Ασύρματο ραντάρ οπισθοπορείας TL-3036 Εγχειρίδιο Χρήσης Ασύρματο ραντάρ οπισθοπορείας TL-3036 Περιεχόμενα Περιεχόμενα...1 Εισαγωγή...2 Χαρακτηριστικά...3 Τεχνικές Προδιαγραφές...3 Εγκατάσταση...4 Συμβουλές Εγκατάστασης Αισθητήρων...5 Τοποθέτηση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 2 ΚΑΛΩΔΙΩΝ FC 35 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΨΗΦΕΙΑΚΗ TFT LCD ΟΘΟΝΗ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΕΝΔΕΙΞΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ ΟΜΙΛΙΑ ΜΕΝΟΥ ΑΓΚΥΣΤΡΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΜΕΓΑΦΩΝΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Galcon 7001D. Ηλεκτρονικός Προγραμματιστής Ποτίσματος Οδηγίες Εγκατάστασης και Προγραμματισμού 7001D INSTALL 2004.DOC

Galcon 7001D. Ηλεκτρονικός Προγραμματιστής Ποτίσματος Οδηγίες Εγκατάστασης και Προγραμματισμού 7001D INSTALL 2004.DOC Galcon 7001D Ηλεκτρονικός Προγραμματιστής Ποτίσματος Οδηγίες Εγκατάστασης και Προγραμματισμού 7001D INSTALL 2004.DOC Κύρια Χαρακτηριστικά: Οθόνη LCD. Εβδομαδιαίο ή κυκλικό πρόγραμμα. ποτίσει 8 φορές ακόμα,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ GR.10.2018.Rv1 ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Η ηλεκτρική πετσετοκρεμάστρα electro έχει IP44 και μπορεί να εγκατασταθεί σε χώρους με υγρασία, όπως είναι το λουτρό, στις ζώνες όγκου

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Ελληνικός οδηγός χρήσης PRO CS-80E... 2 Κύριες λειτουργίες και διακριτικά χαρακτηριστικά... 2 Εμφάνιση... 2 Προδιαγραφές...

Περιεχόμενα. Ελληνικός οδηγός χρήσης PRO CS-80E... 2 Κύριες λειτουργίες και διακριτικά χαρακτηριστικά... 2 Εμφάνιση... 2 Προδιαγραφές... Περιεχόμενα. Ελληνικός οδηγός χρήσης PRO CS-80E.... 2 Κύριες λειτουργίες και διακριτικά χαρακτηριστικά.... 2 Εμφάνιση.... 2 Προδιαγραφές.... 2 Χρήση πίνακα ελέγχου.... 3 Προφυλάξεις ασφαλείας και κανόνες

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ

ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ. Διατηρήστε αυτό το εγχειρίδιο για τη μελλοντική αναφορά. Σημαντικές

Διαβάστε περισσότερα

Ελέγξτε την ταινία σας

Ελέγξτε την ταινία σας Ελέγξτε την ταινία σας Σε αυτές τις ασκήσεις, θα κάνετε εισαγωγή μιας ταινίας και θα χρησιμοποιήσετε τις επιλογές που παρουσιάστηκαν στο μάθημα. Άσκηση 1: Εισαγωγή αρχείου ταινίας 1. Κάντε κλικ στη μικρογραφία

Διαβάστε περισσότερα

Εξαρτήματα προγραμματιστή

Εξαρτήματα προγραμματιστή Εξαρτήματα προγραμματιστή 1 Οθόνη LCD Α Έναρξη Το ρολόι εμφανίζεται όταν μπαίνουν οι ώρες έναρξη των προγραμμάτων. Β - Καθυστέρηση Η ένδειξη αυτή εμφανίζεται όταν η λειτουργία καθυστέρησης είναι σε χρήση.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ AIR COOLER

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ AIR COOLER www.colorato.net ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ AIR COOLER ΜΟΝΤΕΛΟ: CLAC-600N Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν τη χρήση της συσκευής Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη στην επιλογή του Evaporative

Διαβάστε περισσότερα

VENUS VHS-704 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ 2 ΚΑΛΩΔΙΩΝ

VENUS VHS-704 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ 2 ΚΑΛΩΔΙΩΝ VENUS VHS-704 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ 2 ΚΑΛΩΔΙΩΝ 1.Εξαρτήματα και λειτουργίες Οι κωδικοί 8200 έως 8231 χρησιμοποιούνται για να ορίσουν την διεύθυνση της κάθε θυροτηλεόραση από 00 έως 31.

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Οδηγίες Ασφαλείας. Γενικές Οδηγίες.. 2. Οδηγίες Προπόνησης Γλωσσάριο... 4

Περιεχόμενα. Οδηγίες Ασφαλείας. Γενικές Οδηγίες.. 2. Οδηγίες Προπόνησης Γλωσσάριο... 4 ELYX 5 (7655-000) Περιεχόμενα Γενικές Οδηγίες.. 2 Οδηγίες Προπόνησης.. 2-3 Γλωσσάριο.............. 4 Λειτουργίες και Χειρισμός του Κομπιούτερ Προπόνησης... 7-10 Προπόνηση............ 11-17 Αυτό το σύμβολο

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας περιεχομένων. Γενικές υποδείξεις. Περιγραφή. Πληροφορίες. Λειτουργία

Πίνακας περιεχομένων. Γενικές υποδείξεις. Περιγραφή. Πληροφορίες. Λειτουργία Πίνακας περιεχομένων Πίνακας περιεχομένων...... EL 1 Γενικές υποδείξεις.......... EL 1 Παραλλαγές εκδόσεων / Πληροφορίες......... EL 1 Περιγραφή................ EL 1 Λειτουργία........... EL 1 Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ Η εξωτερική εμφάνιση κα μερικές λειτουργίες μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση για την βελτίωση του προϊόντος. Επικοινωνήστε με το κατάστημα πώλησης ή με τον

Διαβάστε περισσότερα

Θερμοστάτης χώρου touch με οθόνη LCD

Θερμοστάτης χώρου touch με οθόνη LCD Θερμοστάτης χώρου touch με οθόνη LCD ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ O ΗΤ 300 touch θερμοστάτης χώρου έχει χωριστές εξόδους για εντολή μόνο θέρμανσης και μόνο ψύξης. Ο χρήστης μπορεί να προσαρμόσει τον θερμοστάτη

Διαβάστε περισσότερα

Μαγνητικό ποδήλατο AMILA

Μαγνητικό ποδήλατο AMILA Μαγνητικό ποδήλατο AMILA # 43261 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

β) Όταν ο συναγερμός είναι στο on, πατήστε το πλήκτρο «alarm pause button». O συναγερμός θα σταματήσει και σε 60 δευτερόλεπτα θα ενεργοποιηθεί ξανά.

β) Όταν ο συναγερμός είναι στο on, πατήστε το πλήκτρο «alarm pause button». O συναγερμός θα σταματήσει και σε 60 δευτερόλεπτα θα ενεργοποιηθεί ξανά. Οδηγίες Λειτουργίας Α. Εγκαταστήστε το περικάρπιο σύμφωνα με τις οδηγίες. α) τοποθετήστε τον κατάλληλο αισθητήρα στην υποδοχή στην δεξιά πλευρά του οξύμετρου ( ο αισθητήρας παράγεται αποκλειστικά από την

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτικές Οδηγίες Χρήσεως

Συνοπτικές Οδηγίες Χρήσεως Συνοπτικές Οδηγίες Χρήσεως HKΧ-740 "Teka" ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΗKΧ-740 1. Πλήκτρο πρόσβασης στα προγράμματα μαγειρέματος 3. Πλήκτρο επιλογής θερμοκρασίας 2. Ηλεκτρονικό ρολόι 2 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΟΥ Απενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΟΝΗΣΗΣ EXECUTING STANDARD GB4706.1-2005/GB4706.10-2003

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΟΝΗΣΗΣ EXECUTING STANDARD GB4706.1-2005/GB4706.10-2003 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΟΝΗΣΗΣ EXECUTING STANDARD GB4706.1-2005/GB4706.10-2003 Σας ευχαριστούμε για την αγορά του VEKTOR FINLO. Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες προτού να χρησιμοποιήσετε το μηχάνημα

Διαβάστε περισσότερα

TRACK MOTION (7881-300)

TRACK MOTION (7881-300) TRACK MOTION (7881-300) Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ Οδηγίες προπόνησης Το τρέξιµο είναι µια πολύ αποδοτική µορφή άσκησης για να διατηρήστε σε φόρµα. Με το διάδροµο, µπορείτε να εκτελείτε ελεγχόµενες και ρυθµιζόµενες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: Ε1000P Εγχειρίδιο λειτουργίας Οδηγίες συναρμολόγησης του FB1032M Εντοπίστε το μπροστινό πόδι [2], το οποίο διαθέτει ένα κάλυμμα μπροστινού ποδιού [3] στο άκρο

Διαβάστε περισσότερα

BDM9500 Μετρητής Αποστάσεων. Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

BDM9500 Μετρητής Αποστάσεων. Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης BDM9500 Μετρητής Αποστάσεων Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Art Nr: 018957 WWW.BORMANNTOOLS.COM Εγχειρίδιο χρήσης και ασφάλειας για μετρητή αποστάσεων με Laser Χρήση μηχανήματος

Διαβάστε περισσότερα

GR RO BG SI HR BA CS TR E-104. Exercise Monitor. Woelflistrasse 2 CH-3006 Bern Switzerland. Instruction Manual. ENERGETICS 2008 All rights reserved

GR RO BG SI HR BA CS TR E-104. Exercise Monitor. Woelflistrasse 2 CH-3006 Bern Switzerland. Instruction Manual. ENERGETICS 2008 All rights reserved GR RO BG SI HR BA CS TR Exercise Monitor E-104 Woelflistrasse 2 CH-3006 Bern Switzerland ENERGETICS 2008 All rights reserved E-104_cover coatet_group 1.indd 1 Instruction Manual 07.06.2008 11:34:55 (D1)

Διαβάστε περισσότερα

E850P. Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή

E850P. Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή E850P Λίστα Μερών Κεντρικό Πλαίσιο Κεντρικός Ορθοστάτης Εμπρός Χειρολαβή Πλαϊνές Χειρολαβές Πόδι Εμπρός Πόδι Πίσω Εργαλεία Πεντάλ Ποτηροθήκη Δοχείο Νερού Μετασχηματιστής

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες VTC Απενεργοποίηση και ενεργοποιηση του θερμοστατη

Οδηγίες VTC Απενεργοποίηση και ενεργοποιηση του θερμοστατη Οδηγίες VTC 770 Ο μοναδικός σχεδιασμός των ρυθμιστικών αρχών AURA σειρά VTC που επιτρέπει σε λίγα λεπτά αναβάθμιση θερμοστάτη σας από το ένα μοντέλο στο άλλο, 1. Πλήκτρο ON / OFF του θερμοστάτη 2. Κουμπί

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό ενχειρίδιο προγραμματιζόμενου θερμοστατη AutoHeat

Τεχνικό ενχειρίδιο προγραμματιζόμενου θερμοστατη AutoHeat Τεχνικό ενχειρίδιο προγραμματιζόμενου θερμοστατη AutoHeat Επτά τρόποι λειτουργίας: Άνεση, Νυχτερινή, Αντιπαγωτική, Fil-Pilote, Chrono, Χρονοδιακόπτης-2h, Stand-by. - Λειτουργία "Άνεσης": Ο θερμοστάτης

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία κατασκευαστή SHENZHEN SHENKINHAO ELECTRONICS CO.,LTD Διεύθυνση: 4/F, D Block NO.28,2nd Road,Liantangwei Industrial Zone,He ao

Στοιχεία κατασκευαστή SHENZHEN SHENKINHAO ELECTRONICS CO.,LTD Διεύθυνση: 4/F, D Block NO.28,2nd Road,Liantangwei Industrial Zone,He ao Οδηγίες χρήσης Τηλεφωνική συσκευή SKH-400 Λειτουργικά χαρακτηριστικά Συµβατό µε συστήµατα FSK&DTMF 10 µνήµες εξερχοµένων αριθµών µε απεικόνιση ηµεροµηνίας και ώρας. 35 µνήµες εισερχοµένων αριθµών µε απεικόνιση

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Ελλειπτικού AL626EP

Εγχειρίδιο Ελλειπτικού AL626EP Εγχειρίδιο Ελλειπτικού AL626EP ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ! Απαραίτητες Οδηγίες Ασφαλείας Σας ευχαριστούμε για την επιλογή των προϊόντων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Εγχειρίδιο λειτουργίας ΜΟΝΤΕΛΟ: Β800P

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Εγχειρίδιο λειτουργίας ΜΟΝΤΕΛΟ: Β800P ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: Β800P Εγχειρίδιο λειτουργίας ΕΛΛΗΝΙΚΑ Λίστα Εξαρτημάτων A Βασικό πλαίσιο Β Μπροστινός σταθεροποιητής Γ Πίσω σταθεροποιητής Ε Λαβή τιμονιού Κεντρικός σωλήνας στήριξης ΣΤ Σέλα

Διαβάστε περισσότερα

ELLIPTICAL TRAINER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

ELLIPTICAL TRAINER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ELLIPTICAL TRAINER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Αγαπητοί πελάτες, Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον F5 (ELLIPTICAL TRAINER) και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση και η επιτυχία κατά τη διάρκεια της άσκησης. Προσέξτε και

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ 2 ΚΑΛΩΔΙΩΝ. Παρακαλώ διαβάστε προσεχτικά το παρών φυλλάδιο πριν την χρήση του προιόντος.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ 2 ΚΑΛΩΔΙΩΝ. Παρακαλώ διαβάστε προσεχτικά το παρών φυλλάδιο πριν την χρήση του προιόντος. ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ 2 ΚΑΛΩΔΙΩΝ Εγχειρίδιο Χρήσης Παρακαλώ διαβάστε προσεχτικά το παρών φυλλάδιο πριν την χρήση του προιόντος. Υποκατάστημα στη Θεσσαλο νίκη: Θεσσαλο νίκης 18, Νέα Ευκ αρπία, ΤΚ. 56429

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ CD-PLUS/4+N

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ CD-PLUS/4+N ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ CD-PLUS/4+N ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ : Με ΙΤ-4Ν Με τηλέφωνο συνδεδεμένο στις εξόδους τηλεφωνικής γραμμής του ΙΤ-4Ν. Μπείτε στο μενού προγραμματισμού. Αν έχετε μπουτονιέρα στο σύστημα, τοποθετείστε

Διαβάστε περισσότερα

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η Ελλειπτικό C-140 Περιεχόμενα Οδηγίες Λειτουργίας.......... 2 Ασκήσεις Προθέρμανσης. 3-4 ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ 1) Διαβάστε όλες τις οδηγίες στο παρόν εγχειρίδιο και κάντε ασκήσεις προθέρμανσης πριν χρησιμοποιήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τις για πιθανή μελλοντική χρήση.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τις για πιθανή μελλοντική χρήση. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τις για πιθανή μελλοντική χρήση. ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙΚΤΕΣ 1. Κουμπί "SNOOZE / SLEEP / DIM" 2. Κουμπί"ON / OFF / ΝΑΡ" 3. Κουμπί "P-" 4. Κουμπί"ALARM

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ FORUS FSV. Ένδειξη καταγραφής με φωνή (VOR) Πλήκτρο μενού. και μνήμης που απομένει. Πλήκτρο εκκίνησης/παύσης.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ FORUS FSV. Ένδειξη καταγραφής με φωνή (VOR) Πλήκτρο μενού. και μνήμης που απομένει. Πλήκτρο εκκίνησης/παύσης. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ FORUS FSV Ένδειξη καταγραφής Οθόνη LCD Πλήκτρο μενού Ένδειξη μνήμης που απομένει Πλήκτρο εκκίνησης/παύσης Πλήκτρο REW/FF Πλήκτρο Rec/Stop Ενσωματωμένο μικρόφωνο Είσοδος μικροφώνου Έξοδος ακουστικού

Διαβάστε περισσότερα

Αλλαγή μεταξύ τρόπων εμφάνισης της σελίδας

Αλλαγή μεταξύ τρόπων εμφάνισης της σελίδας 1. 3.1.2.1. Αλλαγή μεταξύ τρόπων εμφάνισης της σελίδας 2. Πλήρης οθόνη Εάν επιθυμείτε να εργάζεστε σε ένα έγγραφο, το οποίο δε θα εμφανίζει τη γραμμή μενού, τις γραμμές εργαλείων και αντικειμένων ή τις

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης πίνακα ελέγχου λεβήτων pellet - βιομάζας

Οδηγίες χρήσης πίνακα ελέγχου λεβήτων pellet - βιομάζας Ο ηλεκτρικός πίνακας ελέγχου pellets-βιομάζας με κοχλία χρησιμοποιείται σε κατοικίες με λέβητα στερεών καυσίμων και ελέγχει τον ηλεκτρομειωτήρα (κοχλία) και τον φυσητήρα του λέβητα για παροχή θέρμανσης.

Διαβάστε περισσότερα

UTH 150 A UTH 150 B GR Οδηγίες Χρήσης

UTH 150 A UTH 150 B GR Οδηγίες Χρήσης ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΕΣ UTH 150 A UTH 150 B GR Οδηγίες Χρήσης Ο θερμοστάτης UTH 150 προορίζεται για έλεγχο της ενδοδαπέδιας υπέρυθρης θέρμανσης HEAT PLUS. Ο σωστός έλεγχος και προγραμματισμός του θερμοστάτη, σε συνδυασμό

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT 1. Ασφάλεια 1.1 Χρήση Η συσκευή αυτή λειτουργεί ως φορητό Ράδιο/CD. Αναπαράγει μουσική (MP3) μέσω CD και USB. Μπορεί επίσης να αναπαράγει μουσική

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο λειτουργίας

Εγχειρίδιο λειτουργίας Εγχειρίδιο λειτουργίας I.Ελεγκτής 1. Βασικές λειτουργίες 1.1 Ενεργοποίηση / απενεργοποίηση 1.1.1 Όταν η κύρια μονάδα δεν είναι εξοπλισμένη με θερμοστάτη, η λειτουργία ON / OFF του συστήματος ελέγχεται

Διαβάστε περισσότερα

Τα χαρακτηριστικά της λειτουργίας της Ατμοκαμπίνας

Τα χαρακτηριστικά της λειτουργίας της Ατμοκαμπίνας Τα χαρακτηριστικά της λειτουργίας της Ατμοκαμπίνας Το ηλεκτρονικό πάνελ της Ατμοκαμπίνας-Υδρομασάζ Perseo-Circe - Danae BF0-K Δέκτης του σήματος του τηλεκοντρόλ. Διακόπτης ενεργοποίησης / απενεργοποίησης

Διαβάστε περισσότερα

Microcomputer Automatic Alarm device CCTV SECURITY AUTOMATIC ALARM SYSTEΜ

Microcomputer Automatic Alarm device CCTV SECURITY AUTOMATIC ALARM SYSTEΜ AUTO-DIALER 911 Microcomputer Automatic Alarm device CCTV SECURITY AUTOMATIC ALARM SYSTEΜ Χαρακτηριστικά: Τάση Λειτουργίας: DC11V TO 15V Στατικό Ρεύµα: 20mA (MAX) Ρεύµα Λειτουργίας: 150mA (MAX) Καταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα 1 Υποστηριζόμενοι δέκτες αυτοκινήτου της JVC Αυτός ο προσαρμογέας υποστηρίζει τους παρακάτω δέκτες

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο. Bluetooth/ Password El Cylinder

Εγχειρίδιο. Bluetooth/ Password El Cylinder Εγχειρίδιο Bluetooth/ Password El Cylinder Password Bluetooth ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Παράμετροι Εξαρτήματα Λειτουργια Εγκατάσταση Ρύθμιση του εξωτερικού κυλίνδρου Κατέβασμα εφαρμογής Λειτουργία εφαρμογής F.A.Q 02 03

Διαβάστε περισσότερα

Be.Be.Be.Be. ήχος, ραδιόφωνο ( FM / AM )

Be.Be.Be.Be. ήχος, ραδιόφωνο ( FM / AM ) AKAI AR321 S ΘΕΣΗ ΠΛΗΚΤΡΩΝ 1. Πλήκτρο τροφοδοσίας 2. Πλήκτρο χρονοδιακόπτη 3. Πλήκτρο λειτουργίας 4. Πλήκτρο ήχου 5. Έλεγχος περιστροφής 6. Ρύθμιση φωτισμού 7. Οθόνη LCD 8. Κλίμακα περιστροφής 9. Πλήκτρο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ Περιγραφή Προϊόντος Το ψηφιακό χειριστήριο/θερμοστάτης JH χρησιμοποιείται κυρίως στην ηλεκτροθερμική θέρμανση για τον έλεγχο της θερμοκρασίας. Μπορεί να εγκατασταθεί τόσο

Διαβάστε περισσότερα

Motorola O1. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104. Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση.

Motorola O1. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104. Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. Motorola O1 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104 Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Ώρα και Ημερομηνία 3 1.1 Ημερομηνία 3 1.2 Ώρα.

Διαβάστε περισσότερα

flï flè flá fló flì fi Ì - 2 -

flï flè flá fló flì fi Ì - 2 - B600 - - flï flè fló flì flá fl fl fi Ì Ó Ô - - ΕΙΚΟΝΑ 3 ΕΙΚΟΝΑ 3 ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΜΠΡΟΣ ΠΟΔΙΟΥ Σταθεροποιήστε το πίσω πόδι (C) στο κεντρικό πλαίσιο (Α), χρησιμοποιώντας δύο βίδες (Ν), τις ροδέλες (Ν3) και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡ ΕΥΣΗΣ ΜΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡ ΕΥΣΗΣ ΜΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ. NETAFIM AQUA PRO. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡ ΕΥΣΗΣ ΜΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ. 1) Γενικά : Εύκολο στη χρήση προγραµµατιστή άρδευσης µπαταρίας. ύο σε ένα : προγραµµατιστής άρδευσης

Διαβάστε περισσότερα

Η Εγκατάσταση της Μονάδας AVerMedia και του Δέκτη TV στο Windows Media Center

Η Εγκατάσταση της Μονάδας AVerMedia και του Δέκτη TV στο Windows Media Center Εγχειρίδιο Χρήστη Η Εγκατάσταση της Μονάδας AVerMedia και του Δέκτη TV στο Windows Media Center Ελληνική ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ Όλες οι οθόνες σε αυτήν την τεκμηρίωση αποτελούν εικόνες παραδείγματα. Οι εικόνες

Διαβάστε περισσότερα

Ελλειπτικό DE E-RIVAL

Ελλειπτικό DE E-RIVAL ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Ελλειπτικό DE E-RIVAL ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Γενικές οδηγίες & συµβουλές 2 Οδηγίες λειτουργίας κοµπιούτερ 11 Σχεδιάγραµµα ελλειπτικού 4 Συµβουλές προπόνησης 17 Λίστα εξαρτηµάτων 5 Εγγύηση 18 Βήµατα

Διαβάστε περισσότερα

E850P. Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή

E850P. Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή E850P Λίστα Μερών Κεντρικό Πλαίσιο Κεντρικός Ορθοστάτης Εμπρός Χειρολαβή Πλαϊνές Χειρολαβές Πόδι Εμπρός Πόδι Πίσω Εργαλεία Πεντάλ Ποτηροθήκη Δοχείο Νερού Μετασχηματιστής

Διαβάστε περισσότερα

GR RO BG SI HR BA CS TR E-105. Exercise Monitor. Woelflistrasse 2 CH-3006 Bern Switzerland. Instruction Manual. ENERGETICS 2008 All rights reserved

GR RO BG SI HR BA CS TR E-105. Exercise Monitor. Woelflistrasse 2 CH-3006 Bern Switzerland. Instruction Manual. ENERGETICS 2008 All rights reserved GR RO BG SI HR BA CS TR Exercise Monitor E-0 Woelflistrasse CH-00 Bern Switzerland ENERGETICS 008 All rights reserved E-0_cover coatet_group.indd Instruction Manual 07.0.008 :: (D) (D) (D) (D) (D) (D)

Διαβάστε περισσότερα

ήχου υψηλής ποιότητας)

ήχου υψηλής ποιότητας) Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 1. Μικρόφωνο 2. Οθόνη LCD 3. κουµπί REPEAT / φακέλων, λειτουργία επανάληψης, η επιλογή φακέλους 4. Back3Tasto, κοµµάτι-παράλειψη προηγούµενης εγγραφής / Rewind Next4 κουµπί, κοµµάτι-παράλειψη

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες προπόνησης / άσκησης Οδηγίες Άσκησης Κατευθυντήριες τιμές για άσκηση αντοχής Φορτίο έντασης / επιβάρυνσης

Οδηγίες προπόνησης / άσκησης Οδηγίες Άσκησης Κατευθυντήριες τιμές για άσκηση αντοχής Φορτίο έντασης / επιβάρυνσης UNIX P/PX ELYX 3 Οδηγίες προπόνησης / άσκησης Οδηγίες Άσκησης Οι ειδικοί και οι επαγγελματίες προπονητές χρησιμοποιούν το εργομετρικό ποδήλατο για εκτίμηση και αξιολόγηση του καρδιακού, κυκλοφορικού και

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 Γενική περιγραφή - HARDWARE 2 1.1 Εισαγωγή 2 1.2 Δοχεία αποθήκευσης μπαχαρικών 2 1.3 Κινούμενη ζυγαριά 2 1.4 Εγκέφαλος συστήματος 2 1.5

Διαβάστε περισσότερα

Οι προδιαγραφές αυτού του προϊόντος μπορεί να διαφέρουν από την εικόνα και μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Οι προδιαγραφές αυτού του προϊόντος μπορεί να διαφέρουν από την εικόνα και μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Καθιστό Ποδήλατο X-FIT 202 SELF-GENERATION ERGOMETER Εγχειρίδιο Χρήσης Οι προδιαγραφές αυτού του προϊόντος μπορεί να διαφέρουν από την εικόνα και μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. 1 Πριν την χρήση

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικός Προγραμματιζόμενος Θερμοστάτης Διπλού Αισθητηρίου

Ηλεκτρονικός Προγραμματιζόμενος Θερμοστάτης Διπλού Αισθητηρίου OCD4/OCC4 Ηλεκτρονικός Προγραμματιζόμενος Θερμοστάτης Διπλού Αισθητηρίου Εισαγωγή Ελληνικά Ο θερμοστάτης διπλού αισθητηρίου OCD4/OCC4 προορίζεται για έλεγχο και προγραμματισμό της ενδοδαπέδιας θέρμανσης

Διαβάστε περισσότερα

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Motorola S2000 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Ώρα και Ημερομηνία... 3 1.1 Ημερομηνία...

Διαβάστε περισσότερα

81722 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Μαζί με το BC-228 ένας ενήλικας θα πρέπει να ελέγχει το βρέφος σε τακτά διαστήματα. Παροχή ρεύματος (Α) Πομπός

81722 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Μαζί με το BC-228 ένας ενήλικας θα πρέπει να ελέγχει το βρέφος σε τακτά διαστήματα. Παροχή ρεύματος (Α) Πομπός 81722 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το baby phone της Hama BC-228. Αυτή η συσκευή κατασκευάστηκε σύμφωνα με τα πιο αυστηρά ποιοτικά πρότυπα ελέγχου. Ελέγχθηκε και έφυγε από το εργοστάσιο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗΣ Memo 1/12

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗΣ Memo 1/12 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗΣ Memo 1/12 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Η εγκατάσταση και η λειτουργία του οργάνου, πρέπει να είναι σύμφωνες με τις παρακάτω οδηγίες: 1) Το όργανο θα πρέπει να εγκατασταθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ AL-622Ε ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ AL-622Ε ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ AL-622Ε ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ Απαραίτητο! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο πριν την χρήση! Απαραίτητες Οδηγίες ασφαλείας Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το προϊόν μας. Παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

AKAI APW20 AKAI PA IO ΠAΓKOΣMIOΣ EKTHΣ 4-BAND

AKAI APW20 AKAI PA IO ΠAΓKOΣMIOΣ EKTHΣ 4-BAND AKAI APW20 AKAI PA IO ΠAΓKOΣMIOΣ EKTHΣ 4-BAND ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΠΛΗΚΤΡΩΝ Κεραία οθόνη ON/OFF Αλλαγή ταχύτητας συντονισµού Σίγαση Αύξηση έντασης φωνής Πλήκτρο FM ιαγραφή/επιστροφή Μείωση έντασης φωνής Εναλλακτική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ Ο σχεδιασμός και τα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση, για λόγους βελτίωσης του προϊόντος. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ 2. ΒΑΣΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ 3. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 4. ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΗΧΩΝ ΚΛΗΣΗΣ 5. ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΟΘΟΝΗΣ 6. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΝΗΜΗΣ ΕΙΚΟΝΩΝ(ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ) 7. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις παρακάτω παρατηρήσεις προκειμένου αφενός μεν να αποφευχθούν ατυχήματα από κακή λειτουργία αφετέρου δε να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα. 1. Βεβαιωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. Καταμετρητής χαρτονομισμάτων EasyCount EC960

Εγχειρίδιο Χρήσης. Καταμετρητής χαρτονομισμάτων EasyCount EC960 Εγχειρίδιο Χρήσης Καταμετρητής χαρτονομισμάτων EasyCount EC960 ΠΡΟΣΟΧΗ Προτού θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν αντικείμενα που παρεμποδίζουν τον τροφοδότη χαρτονομισμάτων κατά

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ Αγαπητέ Πελάτη, Ευχαριστούμε που επιλέξατε την ηλεκτρονική ζυγαριά κουζίνας UMA της Casa Bugatti. Όπως κάθε άλλη οικιακή συσκευή έτσι και αυτή η ζυγαριά πρέπει να χρησιμοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα

HX-TEL 999. ΗΧ-TEL999 rev1_1 www.tele.gr

HX-TEL 999. ΗΧ-TEL999 rev1_1 www.tele.gr ΜΟΝΑ Α ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ HX-TEL 999 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 1 ΒΑΣΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ Χρησιµοποιείτε πάντα µόνο το τροφοδοτικό που συνοδεύει

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΙΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΣΑΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟ! Περιεχόμενα Εγγραφή Προϊόντος..2 Σημαντικές Οδηγίες Ασφάλειας.. 3 Σημαντικές Ηλεκτρικές Πληροφορίες..

Διαβάστε περισσότερα

ΚΙΤ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΛΥΧΝΙΩΝ ΜΟΝΑΔΑ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ

ΚΙΤ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΛΥΧΝΙΩΝ ΜΟΝΑΔΑ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ gr ΚΙΤ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΛΥΧΝΙΩΝ ΜΟΝΑΔΑ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Ηλεκτρική παροχή: Ο.Τ. (Open Therm protocol) για τον πομπό και μπαταρίες ΑΑ LR06 για το δέκτη

Διαβάστε περισσότερα

UTH 200 GR Οδηγίες Χρήσης

UTH 200 GR Οδηγίες Χρήσης ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ UTH 200 GR Οδηγίες Χρήσης Ο θερμοστάτης UTH 200 προορίζεται για έλεγχο της ενδοδαπέδιας υπέρυθρης θέρμανσης HEAT PLUS. Ο σωστός έλεγχος και προγραμματισμός του θερμοστάτη, σε συνδυασμό με την

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση του 1992 OpenHome

Εγκατάσταση του 1992 OpenHome 1 Εγκατάσταση του 1992 OpenHome Εγκατάσταση του 1992 OpenHome Απαιτήσεις συστήματος Η εγκατάσταση του 1992 έχει αλλάξει ολοκληρωτικά στην έκδοση 10 του προγράμματος. Πριν ξεκινήσει η εγκατάσταση, πρέπει

Διαβάστε περισσότερα