DCD DCD (AU02100) DCD (AU02124) Πληκτρολόγιο ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "DCD DCD 100 - (AU02100) DCD 200 - (AU02124) Πληκτρολόγιο ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ"

Transcript

1 DCD DCD (AU02100) DCD (AU02124) Πληκτρολόγιο ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

2 2 DCD Η εταιρία Gi.Bi.Di. S.r.l. έχει ελέγξει αυτό το προιόν όσον αφορά την τέλεια προσαρμογή των χαρακτηριστικών του στην ισχύουσα νομοθεσία. Η εταιρία Gi.Bi.Di. S.r.l διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των τεχνικών προδιαγραφών χωρίς προειδοποίηση, όσον αφορά ανάπτυξη των προιόντων της. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

3 DCD 3 ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Μοντέλο / Είδος Συχνότητα εργασίας Τροφοδοσία Απορρόφηση Θερμοκρασία χρήσης Βαθμός προστασίας DCD 100 / AU02100 DCD 200 / AU ,92 MHz (AU02100) 2.4 GHz (AU02124) 12/24 Vac/dc 30 ma στη μετάδοση C IP 54 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Πραγματοποιήστε τις συνδέσεις σύμφωνα με τους πίνακες και τα συνημμένα σχεδιαγράμματα. Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί συνδέοντας σε σειρά όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στην ίδια N.C. είσοδο και παράλληλα όλες αυτές που μοιράζονται την ίδια Ν.Ο. είσοδο. Εσφαλμένη εγκατάσταση ή μη ορθή χρήση του προϊόντος μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια του συστήματος. Κρατήστε όλα τα υλικά που περιέχονται στην συσκευασία μακριά απο τα παιδιά καθότι αποτελούν πιθανό κίνδυνο. Ο κατασκευαστής αρνείται οποιαδήποτε ευθύνη για εσφαλμένη λειτουργία της αυτόματης συσκευής στην περίπτωση που δεν χρησιμοποιούνται τα γνήσια ανταλακτικά και εξαρτήματα κατάλληλα για την συγκεκριμένη εφαρμογή. Μετά την εγκατάσταση ελέγχετε πάντα την ορθή λειτουργία του συστήματος και των χρησιμοποιούμενων συσκευών. Αυτό το εγχειρίδιο απευθύνεται σε εξειδικευμένα άτομα με άδεια εγκατάστασης "ηλεκτροφόρου εξοπλισμού". Για το λόγο αυτό απαιτείται καλή τεχνική κατάρτηση και επαγγελματική εμπειρία σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς. Η συντήρηση πρέπει να πραγματοποιείται απο εξειδικευμένο προσωπικό. ΔΙΑΘΕΣΗ Η GI.BI.DI. σας συμβουλεύει να ανακυκλώσετε τα πλαστικά εξαρτήματα και να διαθέσετε τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα μετά την απαξίωση τους, σε εξειδικεύμενα κέντρα που υπάρχουν για τον σκοπό αυτό,συμβάλοντας έτσι στην προστασία του περιβάλλοντος απο τις παρενέργειες της μόλυνσης.

4 4 DCD ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Το αριθμητικό πληκτρολόγιο GBD επιτρέπει τη μετάδοση μέχρι 9 διαφορετικών κωδικών προς ένα ραδιοδέκτη κατάλληλο για τη λήψη των κωδικών. Μπορείτε να αποθηκεύσετε στο εσωτερικό του συστήματος το πολύ 999 χρήστες. Το πληκτρολόγιο μπορεί να λειτουργεί με 2 διαφορετικούς τρόπους ανάλογα με την αρχική ρύθμιση: Τρόπος ΒΑΣΙΚΟΣ με απλοποιημένη λειτουργία και με την οποία δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πληκτρολόγιο σε συνδυασμό με το Σύστημα MANAGER. Τρόπος ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΣ με πλήρη λειτουργία και με την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πληκτρολόγιο με ή χωρίς το Σύστημα MANAGER. ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ JUMPER JP1 ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ 12/24 Vac/dc Επιλέξτε σε συνάρτηση της τάσης τροφοδοσίας. Θέση ανοιχτού = 24 Vac/dc Θέση κλειστού = 12 Vac/dc ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑ Χρησιμοποιήστε μπαταρίες των 7.2V Το σύστημα αναγνωρίζει αυτόματα αν η τροφοδοσία προέρχεται από δίκτυο ή από μπαταρία. Στην περίπτωση τροφοδοσίας από δίκτυο τα LED επισήμανσης θα είναι πάντα αναμμένα. Στην περίπτωση τροφοδοσίας με μπαταρία τα LED επισήμανσης θα ανάψουν μόνο με το πάτημα ενός πλήκτρου και θα παραμείνουν αναμμένα μέχρις ότου το σύστημα εκτελέσει τη διαδικασία Esc. ΠΙΝΑΚΕΣ D20 033G1 0 U2 D19 24V D18 035G1 D16 12V D17 J1 JP1 J4 D15

5 DCD 5 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

6 6 DCD ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Κάθε εκτελούμενη διεργασία συνοδεύεται από μια ηχητική επισήμανση που δείχνει την κατάσταση της διεργασίας: ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΟ OK Err SuccProc ErrProc ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Διεργασία εκτελεσθείσα επιτυχώς Διεργασία εσφαλμένη Διαδικασία ολοκληρωθείσα επιτυχώς Διαδικασία εσφαλμένη ΗΧΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 1 μπιπ των 300 ms 3 μπιπ των 100 ms 1 μπιπ του 1 s 5 μπιπ των 200 ms ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ESC Οποιαδήποτε στιγμή, αν πληκτρολογήσετε την ακολουθία * # ακυρώνεται η σε εξέλιξη διαδικασία και το σύστημα απαντάει με την επισήμανση ErrProc. Μην πατώντας κανένα πλήκτρο του πληκτρολογίου για 20 s το σύστημα εκτελεί τη διαδικασία Esc αυτόματα. Αν η τροφοδοσία είναι με μπαταρία τα LED σβήνουν και για να τα ανάψετε εκ νέου θα χρειαστεί να πατήσετε ένα οποιοδήποτε κουμπί. Αν η τροφοδοσία είναι από δίκτυο τα LED θα είναι πάντα αναμμένα. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ Μετά από 25 πατήματα των πλήκτρων χωρίς τη σωστή εκτέλεση τουλάχιστον μιας διαδικασίας ή μετά από ένα συνεχές πάτημα ενός οποιουδήποτε πλήκτρου για περισσότερο από 20 s το σύστημα μπλοκάρει για 2 λεπτά. Το τέλος του μπλοκαρίσματος επισημαίνεται με ErrProc. Αν η τροφοδοσία είναι με μπαταρία το σύστημα σβήνει και για να το ενεργοποιήσετε θα χρειαστεί να πατήσετε ένα οποιοδήποτε κουμπί. Αν η τροφοδοσία είναι από δίκτυο θα ακολουθήσει ένα reset και το σύστημα θα είναι έτοιμο για μια νέα διαδικασία. ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΡΟΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Στην πρώτη εγκατάσταση η διάταξη βρίσκεται σε μια κατάσταση ΠΡΟΣ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ και θα πρέπει να επιλέξετε τον επιθυμητό τρόπο λειτουργίας: ΤΡΟΠΟΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΒΑΣΙΚΟΣ Κάθε χρήστης, για να χρησιμοποιήσει τη συσκευή, θα πρέπει να εισάγει ένα μυστικό κωδικό (password) 4 ψηφίων. Το password θα είναι κοινό σε όλους τους χρήστες του συστήματος. Ο ΤΡΟΠΟΣ ΒΑΣΙΚΟΣ μπορεί να τεθεί ή διατηρώντας το προεπιλεγμένο password (9999) ή εκτελώντας ως πρώτη ενέργεια τη ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ PASSWORD.

7 DCD 7 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τροποσ ΒΑΣΙΚΟΣ 1. Πληκτρολογήστε το προεπιλεγμένο password Αν το password δεν έχει τροποποιηθεί το πληκτρολόγιο θα απαντήσει με OK. Αν το password έχει τροποποιηθεί δεν θα υπάρχει καμία επισήμανση και το πληκτρολόγιο θα παραμείνει εν αναμονή του σωστού password. 3. Πατώντας ένα οποιοδήποτε κουμπί από 1 έως 9 το πληκτρολόγιο τίθεται σε ΤΡΟΠΟ ΒΑΣΙΚΟ και θα μεταδώσει τον κωδικό το σχετικό με το κουμπί που πατήθηκε για 1 λεπτό. Ταυτόχρονα τα LED αρχίζουν να αναβοσβήνουν. 4. Στο τέλος της μετάδοσης θα υπάρξει η επισήμανση SuccProc. Αν το προεπιλεγμένο password έχει τροποποιηθεί (βλέπε επόμενη παράγραφο ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ PASSWORD): 1. Πληκτρολογήστε το νέο password. 2. Το πληκτρολόγιο θα απαντήσει με OK. 3. Πατώντας ένα οποιοδήποτε κουμπί από 1 έως 9 το πληκτρολόγιο θα μεταδώσει τον κωδικό το σχετικό με το κουμπί που πατήθηκε μόνο για 2-3 s. Ταυτόχρονα, τα LED θα αρχίσουν να αναβοσβήνουν. 4. Στο τέλος της μετάδοσης θα υπάρξει η επισήμανση SuccProc. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ PASSWORD τροποσ ΒΑΣΙΚΟΣ 1. Πληκτρολογήστε το τρέχον password και επιβεβαιώστε με #. 2. Αν ο κωδικός είναι σωστός επισημαίνεται με OK, διαφορετικά θα υπάρξει η επισήμανση ErrProc. 3. Πληκτρολογήστε το νέο password και επιβεβαιώστε με #. Αν πληκτρολογηθούν περισσότερα από 4 ψηφία το πληκτρολόγιο απαντάει με την επισήμανση ErrProc. 4. Επαναλάβετε το νέο password και επιβεβαιώστε με #. Αν πληκτρολογηθούν περισσότερα από 4 ψηφία το πληκτρολόγιο απαντάει με την επισήμανση ErrProc. 5. Αν η διαδικασία είναι σωστή θα προκύψει η επισήμανση SuccProc, το νέο password αποθηκεύεται στη μνήμη και αν αυτή είναι η πρώτη ενέργεια που γίνεται, το σύστημα τίθεται σε ΤΡΟΠΟ ΒΑΣΙΚΟ. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ RESET τροποσ ΒΑΣΙΚΟΣ ή ΠΡΟΣ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ 1. Πατήστε και κρατήστε πατημένα ταυτόχρονα τα πλήκτρα και #. * 2. Το πληκτρολόγιο αρχίζει να αναβοσβήνει μέχρι την επισήμανση SuccProc. 3. Το σύστημα επανέρχεται εξ ολοκλήρου και επιστρέφει σε τρόπο ΠΡΟΣ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ.

8 8 DCD ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ Ο ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ μπορεί να τεθεί ή μέσω ενός login Διαχειριστή ή μέσω μιας σύνδεσης με τον προγραμματιστή MANAGER. Μόνο ένα ολικό reset της μνήμης μπορεί να διαγράψει τη ρύθμιση αυτή και να προκαλέσει την επιστροφή του πληκτρολογίου σε τρόπο ΠΡΟΣ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ. Κάθε χρήστης, για να χρησιμοποιήσει τη συσκευή, θα πρέπει να εισάγει ένα μυστικό κωδικό 7 ψηφίων αποτελούμενο από ID + PW: ID = αναγνωριστικό της θέσης στη μνήμη αποτελούμενο από 3 ψηφία. PW = password αποτελούμενο από 4 ψηφία. Απαιτείται εισαγωγή ενός Διαχειριστή του συστήματος που θα μπορεί: να εισάγει νέους χρήστες; να τροποποιεί υπάρχοντα χρήστη; να καθορίζει για κάθε χρήστη τα κανάλια που θα είναι ενεργά; να εισάγει διαφορετικά range χρηστών εξουσιοδοτημένων για τη χρήση του συστήματος; να προσθέτει κανάλια κοινά σε όλους τους χρήστες; να διαγράφει ένα διακριτό χρήστη; να διαγράφει όλους τους χρήστες; να μπαίνει σε Τρόπο Εκμάθησης; να ενεργοποιεί ή να απενεργοποιεί τον Τρόπο Ταχείας Εκμάθησης; να ενεργοποιεί την μακρά μετάδοση για την αποθήκευση των κωδικών σε ένα δέκτη; να επαναφέρει τελείως στις αρχικές ρυθμίσεις (reset) τη συσκευή. Το ID του Διαχειριστή του συστήματος είναι πάντα 000 και δεν μπορεί να τροποποιηθεί. Στο πρώτο άναμμα του συστήματος θα πρέπει υποχρεωτικά να αλλάξετε το password του Διαχειριστή. Βλέπε παράγραφο ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ. Κάθε ατομικός χρήστης που δεν είναι Διαχειριστής μπορεί να τροποποιήσει το δικό του Password (τελευταία 4 ψηφία του κωδικού χρήστη) αλλά δεν μπορεί να τροποποιήσει τη θέση στη μνήμη (ID) και την ενεργοποίηση των καναλιών. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΕ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΝΑΜΜΑ Στο πρώτο άναμμα όταν το πληκτρολόγιο είναι σε τρόπο ΠΡΟΣ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ μπορείτε να θέσετε το πληκτρολόγιο σε τρόπο εκμάθησης μέσω της ακόλουθης διαδικασίας: 1. Πατήστε και κρατήστε πατημένα ταυτόχρονα τα πλήκτρα και #. * 2. Τα LED αρχίζουν να αναβοσβήνουν. 3. Μέσα σε 10 s, αφήστε τα πλήκτρα, το σύστημα απαντάει με την επισήμανση SuccProc, εισέρχεται σε τρόπο Εκμάθησης και περιμένει να τεθεί σε επικοινωνία με τον προγραμματιστή MANAGER. 4. Αν εντός 20 s δεν αποκατασταθεί η σύνδεση με τον προγραμματιστή, το σύστημα βγαίνει από τον τρόπο Εκμάθησης και επισημαίνεται με ErrProc.

9 DCD 9 ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ (γίνεται υποχρεωτικά στο πρώτο άναμμα του συστήματος) 1. Πληκτρολογήστε τον default κωδικό Διαχειριστή ( ) και επιβεβαιώστε με. Αν πληκτρολογηθούν * περισσότερα από 7 ψηφία το σύστημα λαμβάνει υπόψη μόνο τα τελευταία Αν ο κωδικός είναι σωστός επισημαίνεται με OK, διαφορετικά θα υπάρξει η επισήμανση ErrProc. 3. Πληκτρολογήστε το νέο password (δεν μπορείτε να εισάγετε εκ νέου το password 1234) και επιβεβαιώστε με #. Αν πληκτρολογηθούν περισσότερα από 4 ψηφία το σύστημα απαντάει με την επισήμανση ErrProc. 4. Επαναλάβετε το νέο password και επιβεβαιώστε με #. Αν πληκτρολογηθούν περισσότερα από 4 ψηφία το σύστημα απαντάει με την επισήμανση ErrProc. 5. Αν η διαδικασία είναι σωστή θα υπάρξει η επισήμανση SuccProc και το σύστημα θα παραμείνει σε αναμονή της επιλογής ενός από τα μενού Διαχειριστή. Αν η διαδικασία δεν είναι σωστή θα υπάρξει η επισήμανση ErrProc και ξεκινάει από την αρχή. 6. Αν επιθυμείτε να αλλάξετε εκ νέου το password Διαχειριστή ανατρέξτε στην παράγραφο ΑΛΛΑΓΗ PASSWORD ΧΡΗΣΤΗ/ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ. LOGIN ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ 1. Πληκτρολογήστε τον κωδικό Διαχειριστή (ID + PW) και επιβεβαιώστε με #. Αν πληκτρολογηθούν περισσότερα από 7 ψηφία το σύστημα λαμβάνει υπόψη μόνο τα τελευταία Μια επισήμανση OK δείχνει ότι αναγνωρίστηκε ο Διαχειριστής. Η επισήμανση Err Err δείχνει ότι το password δεν άλλαξε και το σύστημα μεταβαίνει αυτόματα στο σημείο 3 της προηγούμενης παραγράφου ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ. ΕΠΙΛΟΓΉ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΏΝ Ο Διαχειριστής μπορεί να επιλέξει μεταξύ των ακόλουθων λειτουργιών: 1 # ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ DEFAULT ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΛΗΚΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ 2 # ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΜΕ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΚΩΔΙΚΟΥ ΚΟΥΜΠΙΟΥ 3 # ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΜΕ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΚΩΔΙΚΟΥ ΚΟΥΜΠΙΟΥ 4 # ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΝΕΟΥ ΧΡΗΣΤΗ 5 # ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΟΣ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΧΡΗΣΤΗ 6 # ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΝΟΣ RANGE ΧΡΗΣΤΩΝ 7 # ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΧΡΗΣΤΗ 8 # ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ 9 # ΠΡΟΣΘΗΚΗ DEFAULT ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ

10 10 DCD 10 # LOGIN ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΩΣ ΧΡΗΣΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ ΕΝΕΡΓΑ 11 # ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΤΡΟΠΟ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ 12 # ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΑΧΕΙΑΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΕ ΤΡΟΠΟ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ 13 # ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΑΧΕΙΑΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΕ ΤΡΟΠΟ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ 14 # ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΚΡΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΣΕ ΔΕΚΤΗ 15 # ΟΛΙΚΟ RESET ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Αν επιλεγεί μια από τις παρατιθέμενες δυνατότητες το σύστημα επιβεβαιώνει με μια επισήμανση OK, διαφορετικά θα ακολουθήσει η επισήμανση ErrProc. 1 # Διαμορφωση default ενεργων πληκτρων για τουσ χρηστεσ Επιτρέπει τον καθορισμό των πλήκτρων που θα είναι ενεργά για όλους τους εισαγμένους χρήστες. Ο μεταδοθείς κωδικός θα είναι ίδιος με το πατημένο κουμπί. Για παράδειγμα: πάτημα κουμπιού 1 = μετάδοση κωδικού καναλιού 1 πάτημα κουμπιού 2 = μετάδοση κωδικού καναλιού 2 πάτημα κουμπιού 9 = μετάδοση κωδικού καναλιού 9 Από default όλα τα πλήκτρα είναι ενεργά. 2. Πατήστε το πλήκτρο 1 του πληκτρολογίου και επιβεβαιώστε με #. 3. Αν η διεργασία εκτελέστηκε σωστά το σύστημα θα απαντήσει με την επισήμανση OK, διαφορετικά ErrProc. 4. Πατήστε τα πλήκτρα (1, 2,..., 9) που αντιστοιχούν στα κανάλια που θέλετε να default ενεργοποιήσετε για όλους τους χρήστες. 5. Επιβεβαιώστε με #. 6. Το σύστημα αποθηκεύει την τεθείσα διαμόρφωση, απαντάει με μια επισήμανση SuccProc και επιστρέφει στο μενού Διαχειριστή. 2 # Ενεργοποιηση κουμπιων με επαναφορα κωδικου κουμπιου Επιτρέπει την ενεργοποίηση των κουμπιών, μετά από μια προηγούμενη απενεργοποίηση, επαναφέροντας αυτόματα τον κωδικό κουμπιού που αποδόθηκε προηγουμένως. 2. Πατήστε το πλήκτρο 2 του πληκτρολογίου και επιβεβαιώστε με #. 3. Αν η διεργασία εκτελέστηκε σωστά το σύστημα θα απαντήσει με την επισήμανση OK, διαφορετικά ErrProc.

11 DCD Πατήστε τα κουμπιά (1, 2,..., 9) που αντιστοιχούν στα κανάλια που θέλετε να απενεργοποιήσετε. Αν πατηθεί το κουμπί 0 ή το κουμπί το σύστημα θα απαντήσει με την επισήμανση Err. * 5. Επιβεβαιώστε με #. 6. Το σύστημα αποθηκεύει την τεθείσα διαμόρφωση, απαντάει με μια επισήμανση SuccProc και επιστρέφει στο μενού Διαχειριστή. 3 # Απενεργοποιηση κουμπιων με διατηρηση μνημησ κωδικου κουμπιου Επιτρέπει την απενεργοποίηση των κουμπιών διατηρώντας στη μνήμη τον κωδικό καναλιού που αποδόθηκε στα κουμπιά. 2. Πατήστε το πλήκτρο 3 του πληκτρολογίου και επιβεβαιώστε με #. 3. Αν η διεργασία εκτελέστηκε σωστά το σύστημα θα απαντήσει με την επισήμανση OK, διαφορετικά ErrProc. 4. Πατήστε τα κουμπιά (1, 2,..., 9) που αντιστοιχούν στα κανάλια που θέλετε να ενεργοποιήσετε πάλι. Αν πατηθεί το κουμπί 0 ή το κουμπί * το σύστημα θα απαντήσει με την επισήμανση Err. 5. Επιβεβαιώστε με #. 6. Το σύστημα αποθηκεύει την τεθείσα διαμόρφωση, απαντάει με μια επισήμανση SuccProc και επιστρέφει στο μενού Διαχειριστή. 4 # Εισαγωγη νεου χρηστη Επιτρέπει την εισαγωγή ενός νέου χρήστη στο σύστημα. 2. Πατήστε το πλήκτρο 4 του πληκτρολογίου και επιβεβαιώστε με #. 3. Αν η διεργασία εκτελέστηκε σωστά το σύστημα θα απαντήσει με την επισήμανση OK, διαφορετικά ErrProc. 4. Για να εισάγετε ένα νέο χρήστη θα πρέπει να αναγνωριστεί η πρώτη ελεύθερη θέση στη μνήμη μέσω της ακόλουθης διαδικασίας: a. Αν είναι γνωστή η πρώτη ελεύθερη θέση στη μνήμη, μεταπηδήστε στο σημείο 5; b. αν δεν είναι γνωστή η ελεύθερη θέση στη μνήμη θα πρέπει να πληκτρολογήσετε 000 και να επιβεβαιώσετε με #. Η σωστή διεργασία επισημαίνεται με OK, διαφορετικά ErrProc;

12 12 DCD c. Το σύστημα θα απαντήσει με την ακόλουθη διαδικασία: i. ΣΒΗΣΙΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ LED; ii. ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΨΗΦΙΟΥ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ: 1 αναβοσβήσιμο των LED ακολουθούμενο από την επισήμανση OK τόσες φορές όσο είναι ο αριθμός του πρώτου ψηφίου. iii.ενδειξη ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΨΗΦΙΟΥ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ: 2 αναβοσβησίματα των LED ακολουθούμενα από την επισήμανση OK τόσες φορές όσο είναι ο αριθμός του δεύτερου ψηφίου. iv.ενδειξη ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΨΗΦΙΟΥ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ: 3 αναβοσβησίματα των LED ακολουθούμενα από την επισήμανση OK τόσες φορές όσο είναι ο αριθμός του τρίτου ψηφίου. v. Το σύστημα θα παραμείνει σε αναμονή του ID που θέλετε να εισάγετε. Αν δεν εισαχθεί κανένας κωδικό μετά από 20 s το σύστημα εκτελεί τη διαδικασία Esc αυτόματα. 5. Πληκτρολογήστε τα 3 ψηφία του ID που αντιστοιχεί στη θέση και επιβεβαιώστε με #. 6. Αν η θέση είναι ελεύθερη το σύστημα θα απαντήσει με την επισήμανση OK. Αν η θέση είναι κατειλημμένη το σύστημα θα απαντήσει με την επισήμανση Err. Στη περίπτωση αυτή ξεκινήστε πάλι από το σημείο 5 εισάγοντας ένα νέο ID χρήστη. 7. Πληκτρολογήστε το password (τελευταία 4 ψηφία του κωδικού χρήστη) και επιβεβαιώστε με #. Αν δεν εισαχθεί καμία τιμή και επιβεβαιωθεί απλά με # διατηρείται το default password 0000 και η ακολουθία συνεχίζει με το βήμα αρ Το σύστημα θα απαντήσει με OK ή ErrProc. 9. Επαναλάβετε το password και επιβεβαιώστε με #. 10. Το σύστημα θα απαντήσει με OK ή ErrProc. 11. Συνεχίστε με την ενεργοποίηση των καναλιών που θα μπορεί να χρησιμοποιεί ο χρήστης. Αν δεν εισαχθεί κανένα δεδομένο, μετά από 20 s το σύστημα θα εκτελέσει τη διαδικασία Esc αυτόματα. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΝΑΛΙΩΝ I. Πληκτρολογώντας # αποδίδονται τα default τεθέντα κανάλια στο σύστημα (βλέπε παράγραφο 1 # ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ DEFAULT ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΛΗΚΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ). Το σύστημα θα απαντήσει με SuccProc ή ErrProc. ή II. Πατήστε διαδοχικά τα πλήκτρα 1, 2, 3,..., 9 για την ενεργοποίηση των καναλιών που θα μπορεί να χρησιμοποιεί ο χρήστης. III. Επιβεβαιώστε με #. IV. Το σύστημα θα απαντήσει με την επισήμανση SuccProc ή ErrProc. ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσο δεν ολοκληρώνεται η διαδικασία επιτυχώς τα εισαχθέντα δεδομένα δεν αποθηκεύονται στη μνήμη. Ο Διαχειριστής μπορεί να συνεχίσει να εισάγει χρήστες ή μπορεί να διενεργήσει τη διαδικασία Esc ή μετά από 20 δευτερόλεπτα χωρίς να πατήσει κανένα πλήκτρο, το σύστημα θα εκτελέσει τη διαδικασία Esc αυτόματα.

13 DCD 13 5 # Τροποποιηση ενοσ ηδη υπαρχοντοσ χρηστη Επιτρέπει την τροποποίηση των ιδιοτήτων (password και ενεργοποίηση καναλιών) ενός χρήστη ήδη εισαγμένου στο σύστημα. 2. Πατήστε το πλήκτρο 5 του πληκτρολογίου και επιβεβαιώστε με #. 3. Αν η διεργασία εκτελέστηκε σωστά θα ακουστεί μια επισήμανση OK, διαφορετικά ErrProc. 4. Πληκτρολογήστε τα 3 ψηφία του ID που θέλετε να αλλάξετε και επιβεβαιώστε με #. 5. Το σύστημα θα απαντήσει με OK αν η θέση αντιστοιχεί σε ένα χρήστη ήδη εισαγμένο, διαφορετικά θα απαντήσει με Err αν η θέση προκύπτει ελεύθερη. 6. Πληκτρολογήστε το password (τελευταία 4 ψηφία του κωδικού χρήστη) και επιβεβαιώστε με #. Αν δεν εισαχθεί καμία τιμή και επιβεβαιωθεί απλά με # επιβεβαιώνεται το ήδη υπάρχον password και η ακολουθία συνεχίζει με το βήμα αρ Το σύστημα θα απαντήσει με OK ή ErrProc. 8. Επαναλάβετε το password και επιβεβαιώστε με #. 9. Το σύστημα θα απαντήσει με OK ή ErrProc. 10. Συνεχίστε με την ενεργοποίηση των καναλιών που θα μπορεί να χρησιμοποιεί ο χρήστης. Αν δεν εισαχθεί κανένα δεδομένο, μετά από 20 s το σύστημα θα εκτελέσει τη διαδικασία Esc αυτόματα. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΝΑΛΙΩΝ I. Πληκτρολογώντας # επιβεβαιώνεται η προηγούμενη διαμόρφωση (κανάλια ήδη ενεργά από πριν). ή II. Πατήστε διαδοχικά τα πλήκτρα 1, 2, 3,..., 9 για την ενεργοποίηση των καναλιών που θα μπορεί να χρησιμοποιεί ο χρήστης. III. Επιβεβαιώστε με #. IV. Το σύστημα θα απαντήσει με την επισήμανση SuccProc ή ErrProc. ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσο δεν ολοκληρώνεται η διαδικασία επιτυχώς τα δεδομένα δεν αποθηκεύονται στη μνήμη. Ο Διαχειριστής μπορεί να συνεχίσει να εισάγει χρήστες ή μπορεί να διενεργήσει τη διαδικασία Esc ή μετά από 20 δευτερόλεπτα χωρίς να πατήσει κανένα πλήκτρο, το σύστημα θα εκτελέσει τη διαδικασία Esc αυτόματα. 6 # Εισαγωγη ενοσ range χρηστων Επιτρέπει την εισαγωγή ενός αριθμού χρηστών που θα μπορούν να χρησιμοποιούν το σύστημα. 2. Πατήστε το πλήκτρο 6 του πληκτρολογίου και επιβεβαιώστε με #. 3. Αν η διεργασία εκτελέστηκε σωστά θα ακουστεί μια επισήμανση OK, διαφορετικά ErrProc.

14 14 DCD 4. Εισάγετε το ID εκκίνησης του range ενεργών χρηστών για τη χρησιμοποίηση του συστήματος πληκτρολογώντας XXX. 5. Εισάγετε το ID άφιξης του range ενεργών χρηστών για τη χρησιμοποίηση του συστήματος πληκτρολογώντας YYY. Με τον τρόπο αυτόν ενεργοποιούνται όλα τα ID από XXX έως YYY. 6. Επιβεβαιώστε με #. Το σύστημα απαντάει με την επισήμανση OK ή με την επισήμανση Err στην περίπτωση που οι θέσεις μνήμης του range προκύπτουν ήδη κατειλημμένες. 7. Συνεχίστε με τη φάση τροποποίησης password και ενεργοποίησης των καναλιών. Αν δεν διενεργηθεί καμία ενέργεια, μετά από 20 s το σύστημα εκτελεί τη διαδικασία Esc αυτόματα. ΕΙΣΑΓΩΓΗ PASSWORD I. Επαναλάβετε το password και επιβεβαιώστε με #. Αν δεν εισαχθεί καμία τιμή και επιβεβαιωθεί απλά με # διατηρείται το default password 0000 και η ακολουθία μεταπηδάει στο βήμα IV. II. Το σύστημα θα απαντήσει με OK ή ErrProc. III. Επαναλάβετε το password και επιβεβαιώστε με #. IV. Το σύστημα θα απαντήσει με OK ή ErrProc. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΝΑΛΙΩΝ I. Πληκτρολογώντας # ενεργοποιούνται όλα τα default κανάλια για όλους τους χρήστε του range και η διεργασία συνεχίζει από το σημείο 8. ή II. Πατήστε διαδοχικά τα πλήκτρα 1, 2, 3,,..., 9 για την ενεργοποίηση των καναλιών που θα μπορούν να χρησιμοποιούν οι χρήστες. III. Επιβεβαιώστε με #. 8. Το σύστημα αποθηκεύει τις ρυθμίσεις, δημιουργεί όλους τους χρήστες και ειδοποιεί για τη δημιουργία με πολλές επισημάνσεις τόσες όσοι είναι οι χρήστες του δημιουργηθέντος range. 9. Αν η διεργασία έχει επιτυχή έκβαση, θα ακολουθήσει η επισήμανση SuccProc, αν η διεργασία δεν έχει καλό τέλος, επειδή οι θέσεις του range δεν είναι όλες ελεύθερες, θα ακολουθήσει η επισήμανση Err και το σύστημα θα παραμείνει σε αναμονή ενός νέου range. 7 # Cancellazione singolo utente Permette di cancellare un singolo utente dal tastiera. 2. Πατήστε το πλήκτρο 7 του πληκτρολογίου και επιβεβαιώστε με #. 3. Αν η διεργασία εκτελέστηκε σωστά το σύστημα θα απαντήσει με την επισήμανση OK, διαφορετικά ErrProc.

15 DCD Πληκτρολογήστε XXX όπου XXX είναι το ID χρήστη προς διαγραφή και επιβεβαιώστε με #. Αν πληκτρολογηθεί 000 ακολουθούμενο απόe # η διεργασία δεν διενεργείται, επισημαίνεται με Err και ξεκινάει πάλι από τοσημείο Αν η διεργασία εκτελέστηκε σωστά το σύστημα θα απαντήσει με την επισήμανση SuccProc, διαφορετικά ErrProc. Ο Διαχειριστής τώρα μπορεί να συνεχίσει τη διαγραφή χρηστών ή τη διενέργεια της διαδικασίας Esc ή να περιμένει να την εκτελέσει το σύστημα αυτόματα. 8 # Διαγραφη ολων των χρηστων Επιτρέπει τη διαγραφή όλων των χρηστών από το σύστημα εκτός του Διαχειριστή. 2. Πατήστε το πλήκτρο 8 και επιβεβαιώστε με #. Διαγράφονται όλοι οι χρήστε πλην του Διαχειριστή. 3. Το σύστημα απαντάει με την επισήμανση SuccProc και με ένα αναβοσβήσιμο των led για 400 ms, μετά το οποίο επιστρέφει στο μενού Διαχειριστή. 9 # Προσθηκη default ενεργου καναλιου για ολουσ τουσ χρηστεσ Προσθέτει ένα κανάλι σε εκείνα που έχουν ήδη εισαχθεί ως default, το οποίο θα είναι ενεργό για όλους τους χρήστες. 2. Πατήστε το πλήκτρο 9 του πληκτρολογίου και επιβεβαιώστε με #. 3. Πατήστε το πλήκτρο που αντιστοιχεί στο κανάλι που θέλετε να προσθέσετε και επιβεβαιώστε με #. Με τον τρόπο αυτόν το κανάλι που αντιστοιχεί στο πλήκτρο θα προστεθεί στο σύνολο εκείνων που ήδη αναγνωρίστηκαν ως κανάλια default και θα είναι ενεργό για όλους τους χρήστες. 4. Το σύστημα απαντάει με SuccProc και επιστρέφει στο μενού Διαχειριστή. ΠΡΟΣΟΧΗ: αν στο σημείο 3 πατηθεί το 0 θα ακουστεί η επισήμανση ErrProc. 10 # Login Διαχειριστη ωσ χρηστη με ολα τα πληκτρα ενεργα Επιτρέπει στο Διαχειριστή να εισέλθει ως κοινός χρήστης, αλλά με όλα τα πλήκτρα ενεργά. 2. Πατήστε το πλήκτρο 10 του πληκτρολογίου και επιβεβαιώστε με #.

16 16 DCD 3. Πατήστε διαδοχικά τα πλήκτρα που θέλετε να ενεργοποιήσετε και επιβεβαιώστε με #. 4. Το σύστημα απαντάει με την επισήμανση SuccProc και επιστρέφει στο μενού Διαχειριστή. ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν στο σημείο 3 πατηθεί το 0 θα ακουστεί το σύστημα στέλνει τον κωδικό που οδηγεί σε προ-εκμάθηση τον ραδιοδέκτη στον οποίο είναι αποθηκευμένο το πληκτρολόγιο. Μετά θα πρέπει να πατήσετε ένα πλήκτρο ήδη αποθηκευμένο στο δέκτη, για να τον κάνετε να μπει σε τρόπο εκμάθησης. 11 # Εισοδοσ σε τροπο Εκμαθησησ Επιτρέπει τη διαμόρφωση του πληκτρολογίου έτοιμου για σύνδεση με τον προγραμματιστή MANAGER. 2. Πατήστε το πλήκτρο 11 του πληκτρολογίου και επιβεβαιώστε με #. 3. Το σύστημα απαντάει με την επισήμανση SuccProc, εισέρχεται σε τρόπο Εκμάθησης και προσπαθεί να τεθεί σε επικοινωνία με τον προγραμματιστή MANAGER. 4. Αν εντός 20 s δεν αποκατασταθεί η σύνδεση με τον προγραμματιστή, το σύστημα βγαίνει από τον τρόπο Εκμάθησης και επισημαίνεται με ErrProc. 12 # Ενεργοποιηση ταχειασ εισοδου σε τροπο Εκμαθησησ Επιτρέπει την ενεργοποίηση της ταχείας διαδικασίας για τη σύνδεση με τον προγραμματιστή MANAGER. 2. Πατήστε το πλήκτρο 12 του πληκτρολογίου και επιβεβαιώστε με #. 3. Το σύστημα απαντάει με την επισήμανση SuccProc για να δείξει ότι ο τρόπος ταχείας Εκμάθησης είναι ενεργός. Βλέπε παράγραφο ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΑΧΕΙΑΣ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ. 4. Το σύστημα επιστρέφει στο μενού Διαχειριστή. 13 # Απενεργοποιηση ταχειασ εισοδου σε τροπο Εκμαθησησ Επιτρέπει την απενεργοποίηση της ταχείας διαδικασίας για τη σύνδεση με τον προγραμματιστή MANAGER. 2. Πατήστε το πλήκτρο 13 του πληκτρολογίου και επιβεβαιώστε με #.

17 DCD Το σύστημα απαντάει με την επισήμανση SuccProc για να δείξει ότι ο τρόπος ταχείας Εκμάθησης είναι ανενεργός (κατάσταση default). 4. Το σύστημα επιστρέφει στο μενού Διαχειριστή. 14 # Ενεργοποιηση μακρασ μεταδοσησ για αποθηκευση συσκευησ σε δεκτη Ενεργοποιεί την αδιάλειπτη μετάδοση των κωδικών για την αποθήκευση στο ραδιοδέκτη. 2. Πατήστε το πλήκτρο 14 του πληκτρολογίου και επιβεβαιώστε με #. Αν η διεργασία είναι σωστή επισημαίνεται με OK διαφορετικά ErrProc. 3. Πατήστε το πλήκτρο που θέλετε να αποθηκεύσετε στο δέκτη. 4. Αν το πλήκτρο δεν είναι ενεργό θα υπάρχει η επισήμανση Err και το σύστημα θα παραμείνει εν αναμονή του πατήματος ενεργού πλήκτρου. 5. Αν το πλήκτρο είναι ενεργό θα υπάρχει η επισήμανση OK και το σύστημα θα αρχίσει μια διαρκή μετάδοση 4 μεταδόσεων ανά δευτερόλεπτο του κωδικού του πλήκτρου. Η μετάδοση του κωδικού επισημαίνεται από το αναβοσβήσιμο των LED. 6. Ενεργοποιήστε τον τρόπο εκμάθησης κωδικών στο δέκτη. 7. Αφού ο κωδικός του πλήκτρου αποθηκευτεί εντός του δέκτη, σταματήστε τη συνεχή μετάδοση πατώντας #. 8. Το σύστημα απαντάει με SuccProc και επιστρέφει στο μενού Διαχειριστή. 15 # Ολικο reset τησ συσκευησ Διαγράφει όλα τα δεδομένα της συσκευής, συμπεριλαμβανομένου του PW του Διαχειριστή και ξαναφορτώνει τις default τιμές. 2. Πατήστε το πλήκτρο 15 του πληκτρολογίου και επιβεβαιώστε με #. Αν η διεργασία είναι σωστή επισημαίνεται με OK διαφορετικά ErrProc. 3. Εντός 5 s πατήστε ταυτόχρονα τα πλήκτρα και #, θα ακουστεί η επισήμανση OK και τα LED θα * αρχίσουν να αναβοσβήνουν. 4. Αν τα πλήκτρα * και # πατηθούν μετά την επισήμανση Err το πληκτρολόγιο πηγαίνει σε ErrProc. 5. Διατηρήστε πατημένα αμφότερα τα πλήκτρα μέχρι την επόμενη επισήμανση SuccProc.

18 18 DCD 6. Το σύστημα κάνει reset. 7. Αν η διαδικασία δεν εκτελεστεί σωστά θα υπάρξει επισήμανση Err και το σύστημα επιστρέφει στο μενού Διαχειριστή. ΑΛΛΑΓΗ PASSWORD ΧΡΗΣΤΗ Ή ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ 1. Πληκτρολογήστε τα 7 ψηφία (ID + PW) του μυστικού κωδικού. Αν πληκτρολογηθούν περισσότερα το σύστημα λαμβάνει υπόψη μόνο τα τελευταία Επιβεβαιώστε με. * 3. Αν ο κωδικός είναι σωστός επισημαίνεται με OK, διαφορετικά θα υπάρξει η επισήμανση ErrProc. 4. Πληκτρολογήστε το νέο password και επιβεβαιώστε με #. Αν πληκτρολογηθούν περισσότερα από 4 ψηφία το σύστημα απαντάει με ErrProc. 5. Επαναλάβετε το νέο password και επιβεβαιώστε με #. Αν πληκτρολογηθούν περισσότερα από 4 ψηφία το σύστημα απαντάει με ErrProc. 6. Αν η διαδικασία είναι σωστή θα υπάρξει η επισήμανση SuccProc. Αν η διαδικασία δεν είναι σωστή θα υπάρξει η επισήμανση ErrProc και ξεκινάει από την αρχή. LOGIN ΧΡΗΣΤΗ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΝΑΛΙΩΝ 1. Πληκτρολογήστε τα 7 ψηφία (ID + PW) του μυστικού κωδικού. Αν πληκτρολογηθούν περισσότερα το σύστημα λαμβάνει υπόψη μόνο τα τελευταία Επιβεβαιώστε με #. 3. Αν ο κωδικός είναι σωστός επισημαίνεται με OK, διαφορετικά θα υπάρξει η επισήμανση ErrProc. 4. Πληκτρολογήστε διαδοχικά τα κανάλια που θέλετε να ενεργοποιήσετε. 5. Αν ο χρήστης είναι ενεργός θα επισημανθεί με OK και θα σταλεί ο κωδικός ο σχετικός με το πλήκτρο που πατήθηκε, αν ο χρήστης δεν είναι ενεργός τα πλήκτρα δεν θα λειτουργούν και δεν θα υπάρξει μετάδοση. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΑΧΕΙΑΣ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ 1. Ενεργοποιήστε τη διαδικασία από το μενού 12 #. 2. Πατήστε και κρατήστε πατημένα ταυτόχρονα τα πλήκτρα και #. * 3. Τα LED αρχίζουν να αναβοσβήνουν.

19 DCD Μέσα σε 10 s, αφήστε τα πλήκτρα, το σύστημα απαντάει με την επισήμανση SuccProc, εισέρχεται σε τρόπο Εκμάθησης και περιμένει να τεθεί σε επικοινωνία με τον προγραμματιστή MANAGER. 5. Αν εντός 20 s δεν αποκατασταθεί η σύνδεση με τον προγραμματιστή, το σύστημα βγαίνει από τον τρόπο Εκμάθησης και επισημαίνεται με ErrProc. Δήλωση συμμόρφωσης CE Ο κατασκευαστής: GI.BI.DI. S.r.l. Via Abetone Brennero, 177/B, Poggio Rusco (MN) ITALY δηλώνει ότι τα προιόντα: DCD 100 έγιναν σύμφωνα με τις τεχνικές απαιτήσεις των ακόλουθων προτύπων και / ή τεχνικές προδιαγραφές: EN V1.4.1 ( ) & EN V1.4.1 ( ) EN V2.1.2 (2007), EN (2002) EN (2006) η οποία παρέχει τεκμήριο συμμόρφωσης με τις κοινοτικές οδηγίες n. 1999/5/EC, 2004/108/CE e 2006/95/CE. Ημερομηνία 19/04/2011 Ο Διευθύνων σύμβουλος Oliviero Arosio

20 Cod. AIC / Rev. 00 GI.BI.DI. S.r.l. Via Abetone Brennero, 177/B Poggio Rusco (MN) - ITALY Tel Fax comm@gibidi.com Numero Verde: w w w. g i b i d i. c o m

Εγχειρίδιο τεχνικού εγκατάστασης. ECRU.1 Δέκτης 2 καναλιών 12/24 V 433 Mhz

Εγχειρίδιο τεχνικού εγκατάστασης. ECRU.1 Δέκτης 2 καναλιών 12/24 V 433 Mhz Εγχειρίδιο τεχνικού εγκατάστασης Δέκτης καναλιών /4 V 4 Mhz Περιεχόμενα:...Σελίδα Χαρακτηριστικά προϊόντος... Τροφοδοσία... Σύνδεση κεραίας... Διαμόρφωση εξόδων και προγραμματισμός χρόνου ενεργοποίησης...

Διαβάστε περισσότερα

ICP-CP508. Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP508

ICP-CP508. Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP508 ICP-CP508 EL Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP508 ICP-CP508 Οδηγός χρήστη 1.0 Επισκόπηση πληκτρολογίων της σειράς ICP-CP508 EL 2 1.0 Επισκόπηση πληκτρολογίων της σειράς ICP-CP508 Το πληκτρολόγιο είναι

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας περιεχομένων. Γενικές υποδείξεις. Περιγραφή. Πληροφορίες. Λειτουργία

Πίνακας περιεχομένων. Γενικές υποδείξεις. Περιγραφή. Πληροφορίες. Λειτουργία Πίνακας περιεχομένων Πίνακας περιεχομένων...... EL 1 Γενικές υποδείξεις.......... EL 1 Παραλλαγές εκδόσεων / Πληροφορίες......... EL 1 Περιγραφή................ EL 1 Λειτουργία........... EL 1 Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

SR100 SR100 - ( AS05730) Μονάδα ελέγχου ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

SR100 SR100 - ( AS05730) Μονάδα ελέγχου ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ SR100 SR100 - ( AS05730) Μονάδα ελέγχου ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 2 SR100 Η εταιρία Gi.Bi.Di. S.r.l. έχει ελέγξει αυτό το προιόν όσον αφορά την τέλεια προσαρμογή των χαρακτηριστικών του στην ισχύουσα

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ LRX 2150

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ LRX 2150 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ LRX 2150 Ηλεκτρονικό κέντρο μονοφασικό, για τον αυτοματισμό κιγκλιδωμάτων με πορτόφυλλα με ενσωματωμένο ραδιοδέκτη. - Mod. LG 2150 : Χωρίς ραδιοδέκτη - Mod. ( LR 2150 ) : 306 MHz -

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο τεχνικού εγκατάστασης. ECRU.W Δέκτης 2+2 καναλιών 12/24V 433 MHz

Εγχειρίδιο τεχνικού εγκατάστασης. ECRU.W Δέκτης 2+2 καναλιών 12/24V 433 MHz Εγχειρίδιο τεχνικού εγκατάστασης ECRU.W Δέκτης + καναλιών /4V 4 MHz Περιεχόμενα:...Σελίδα Χαρακτηριστικά προϊόντος... Τροφοδοσία... Σύνδεση κεραίας... Επέκταση του αριθμού των εξόδων... Διαμόρφωση των

Διαβάστε περισσότερα

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Motorola S2000 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Ώρα και Ημερομηνία... 3 1.1 Ημερομηνία...

Διαβάστε περισσότερα

ICP-CP500. Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP500

ICP-CP500. Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP500 ICP-CP500 EL Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP500 ICP-CP500 Οδηγός χρήστη 1.0 Επισκόπηση σειράς πληκτρολογίων ICP-CP500 EL 2 1.0 Επισκόπηση σειράς πληκτρολογίων ICP- CP500 Το πληκτρολόγιο είναι το μέσο

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido s_2 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Display keypad. Εγχειρίδιο χρήστη 11/09-01 PC

Display keypad. Εγχειρίδιο χρήστη 11/09-01 PC Display keypad Εγχειρίδιο χρήστη 675 07 11/09-01 PC Περιεχόμενα 1. Εισαγωγή 5 Ο Συνδετήρας πληκτρολογίου με οθόνη 6 Το πληκτρολόγιο 7 Πλήκτρα περιήγησης 7 Η οθόνη 7 Κύρια οθόνη 7 Σε περίπτωση συναγερμού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ CD-PLUS/4+N

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ CD-PLUS/4+N ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ CD-PLUS/4+N ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ : Με ΙΤ-4Ν Με τηλέφωνο συνδεδεμένο στις εξόδους τηλεφωνικής γραμμής του ΙΤ-4Ν. Μπείτε στο μενού προγραμματισμού. Αν έχετε μπουτονιέρα στο σύστημα, τοποθετείστε

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ Μπλε Πράσινο Βομβητής Κανονική λειτουργία On Κατάσταση προγραμματισμού είσοδος Κατάσταση On προγραμματισμού Ανάγνωση κάρτας On Παρατεταμένος ήχος Ανάγνωση καταχωρημένης On

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido m_2 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ACCEESS CONTROL FD-060-011

ΝΕΟ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ACCEESS CONTROL FD-060-011 ΝΕΟ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ACCEESS CONTROL FD-060-011 1. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ Στην συσκευασία περιλαμβάνονται και 7 κλειδιά. Το πληκτρολόγιο FD-060-011 είναι σχεδιασμένο για να ελέγχει αλλά και για να προστατεύει

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ LRX 2102R ++

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ LRX 2102R ++ GR ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ LRX 2102R ++ Ηλεκτρονικό μονοφασικό κέντρο, για τον αυτοματισμό συρόμενων κιγκλιδωμάτων με ενσωματωμένο ραδιοδέκτη. - Μοντ. LG 2102R ++ : Χωρίς Ραδιοδέκτη - Μοντ. (LRQ 2102R ++

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα.1/1 www.1999.gr

Σελίδα.1/1 www.1999.gr Σελίδα.1/1 LXT-4 WATCH GPS GSM TRACKER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κεφάλαιο 1 γενική εισαγωγή 1.1 Εμφάνιση 1.2 Λειτουργίες Ο κάθε επιλεγμένος αριθμός μπορεί να πάρει τις πληροφορίες θέσης άμεσα μέσω της ερώτησης SMS,

Διαβάστε περισσότερα

Motorola O1. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104. Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση.

Motorola O1. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104. Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. Motorola O1 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104 Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Ώρα και Ημερομηνία 3 1.1 Ημερομηνία 3 1.2 Ώρα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός

Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός Εγχειρίδιο χρήσης Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την κάμερα ρολόι χειρός της εταιρείας μας. Προκειμένου να εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο τις λειτουργίες που σας προσφέρει

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ "PROΩΘΗΣΗ" PROώθηση

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ PROΩΘΗΣΗ PROώθηση ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ "PROΩΘΗΣΗ" PROώθηση Περιεχόμενα Εγκατάσταση ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ... 3 ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ... 3 ΡΥΘΜΙΣΗ Wi-Fi... 4 ΕΙΣΟΔΟΣ ΧΡΗΣΤΗ... 6 ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΝΕΑΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ... 6 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ...

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης

Οδηγίες συναρμολόγησης Οδηγίες συναρμολόγησης εντοιχιζόμενου ραδιοφώνου 0315.. 1 Χειρισμός Εικόνα 1: Στοιχείο χειρισμού Ο έλεγχος των λειτουργιών του εντοιχιζόμενου ραδιοφώνου πραγματοποιείται μέσω των πλήκτρων του στοιχείου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗΣ Memo 1/12

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗΣ Memo 1/12 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗΣ Memo 1/12 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Η εγκατάσταση και η λειτουργία του οργάνου, πρέπει να είναι σύμφωνες με τις παρακάτω οδηγίες: 1) Το όργανο θα πρέπει να εγκατασταθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΡΥΘΜΙΣΗ ΚΩΔΙΚΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ...30 ΚΟΥΜΠΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ...10 ΔΕΚΤΗΣ...11 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ...11 ΚΟΥΜΠΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ...13 UTILITY...14 TRANSPONDER...

ΡΥΘΜΙΣΗ ΚΩΔΙΚΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ...30 ΚΟΥΜΠΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ...10 ΔΕΚΤΗΣ...11 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ...11 ΚΟΥΜΠΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ...13 UTILITY...14 TRANSPONDER... 1 Οδηγίες GR 2 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ...3 ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ...3 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ...4 ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ...4 ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ...5 ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΥΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ...5 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο ανάκτησης, δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και αντιμετώπισης προβλημάτων

Εγχειρίδιο ανάκτησης, δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και αντιμετώπισης προβλημάτων Εγχειρίδιο ανάκτησης, δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και αντιμετώπισης προβλημάτων Συνιστούμε να δημιουργείτε μέσα ανάκτησης αμέσως μετά την εγκατάσταση. Περιεχόμενα Εισαγωγή... 3 Σχετικά με την ανάκτηση...

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για

Διαβάστε περισσότερα

www.tridimas.gr E-mail: info@tridimas.gr

www.tridimas.gr E-mail: info@tridimas.gr Κεντρικό: Ν. Πλαστήρα 257 & Αιόλου 36, ΤΚ: 135 62, Αγ. Ανάργυροι Αθήνα, Τηλ. Κέντρο: 210 26 20 250, Fax: 210 26 23 805 Υποκατάστημα: Σμύρνης 31, Τ.Κ.: 143 41, Ν. Φιλαδέλφεια, Αθήνα Τηλ: 210 25 25 534-210

Διαβάστε περισσότερα

Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote

Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote Αρχικό τηλεχειριστήριο αυτοκινήτου Οδηγός ρύθμισης - Greek Αγαπητέ πελάτη, Στο εγχειρίδιο αυτό θα βρείτε τις πληροφορίες που χρειάζονται για να ενεργοποιήσετε/

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεφωνικό Σύστημα Έκτακτης Αναγκης με Μπουτόν Βοηθείας. U R Safe DAS1100

Τηλεφωνικό Σύστημα Έκτακτης Αναγκης με Μπουτόν Βοηθείας. U R Safe DAS1100 Τηλεφωνικό Σύστημα Έκτακτης Αναγκης με Μπουτόν Βοηθείας U R Safe DAS1100 Οδηγίες Χρήσης Σύστημα Συναγερμού Κινδύνου - Ειδοποιεί φίλους και οικογένεια με το πάτημα ενός κουμπιού - Προσφέρει ανεξαρτησία

Διαβάστε περισσότερα

KARAGIANNIS-SECURITY.GR

KARAGIANNIS-SECURITY.GR KARAGIANNIS-SECURITY.GR Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ARTEC AR-64 ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΠΛΗΚΤΡΩΝ ΚΑΙ LED ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ POWER : TROUBLE : ARM DISARM : Είναι αναμμένο όταν έχουμε τροφοδοσία 220V και μπαταρία. Αναβοσβήνει όταν δεν

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικό Κέντρο LRX 2215

Ηλεκτρονικό Κέντρο LRX 2215 Ηλεκτρονικό Κέντρο LRX 2215 Ηλεκτρονικό κέντρο για τον αυτοµατισµό των ρολών και τεντών, µε δυνατότητα σύνδεσης των Αισθητήρων Ανέµου και λειτουργία µέσω πληκτρολογίου και ραδιοχειριστηρίου, για ατοµικό

Διαβάστε περισσότερα

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω;

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Ερωτήσεις 1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Απαντήσεις Υπάρχουν 3 κύριοι πιθανοί λόγοι για αυτό το πρόβλημα: κακή σύνδεση, ακατάλληλη θερμοκρασία, κατεστραμμένη μπαταρία ή τροφοδοτικό. Σε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ AR-64

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ AR-64 ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ AR-64 ARTEC Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ARTEC AR-64 ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΠΛΗΚΤΡΩΝ ΚΑΙ LED ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ POWER : TROUBLE : ARM DISARM : Είναι αναμμένο όταν έχουμε τροφοδοσία 220V και μπαταρία. Αναβοσβήνει όταν

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης. Πληκτρολόγιο Κωδικού 2605..

Οδηγίες χρήσης. Πληκτρολόγιο Κωδικού 2605.. Οδηγίες χρήσης Πληκτρολόγιο Κωδικού 605.. Περιεχόμενα Περιγραφή συσκευής... 4 Παρουσίαση συσκευής... 5 Πεδία εφαρμογής... 6 Χειρισμός... 8 Σήματα επιβεβαίωσης... 10 Διαδικασία έναρξης λειτουργίας... 11

Διαβάστε περισσότερα

AC-10S, AC- 10F. Πληκτρολόγια Access Control Για αυτόνοµη (stand alone) λειτουργία.

AC-10S, AC- 10F. Πληκτρολόγια Access Control Για αυτόνοµη (stand alone) λειτουργία. AC-10S, AC- 10F Πληκτρολόγια Access Control Για αυτόνοµη (stand alone) λειτουργία. ΕΠΙΤΟΙΧΟ ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΟ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 1. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: Ένας τόνος (beep) και το πράσινο LED να ανάβει

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido m_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido m_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido m_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης ηλεκτρονικής κλειδαριάς TSE 4001

Οδηγίες χρήσης ηλεκτρονικής κλειδαριάς TSE 4001 Οδηγίες χρήσης ηλεκτρονικής κλειδαριάς TSE 4001 Χρήσιμες συμβουλές Σημεία προσοχής - Συμβουλές ασφαλείας Α: Πλήκτρο "On" Β: Πλήκτρο "Enter" C: H διαδικασία ολοκληρώθηκε με επιτυχία Τα δεδομένα αποθηκεύτηκαν

Διαβάστε περισσότερα

ILLUSION F1S FREE TO AIR

ILLUSION F1S FREE TO AIR ILLUSION F1S FREE TO AIR ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΔΕΚΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

NEO ΟΔΗΓOΣ ΧΡHΣΗΣ. 6 2 Επιθυμητή (προγραμματισμένη) θερμοκρασία. 7 6 Θερμοκρασία ημέρας μείωση (5 ημέρες)

NEO ΟΔΗΓOΣ ΧΡHΣΗΣ. 6 2 Επιθυμητή (προγραμματισμένη) θερμοκρασία. 7 6 Θερμοκρασία ημέρας μείωση (5 ημέρες) NEO ΟΔΗΓOΣ ΧΡHΣΗΣ 1 5 2 3 4 1 Hμέρα 6 2 Επιθυμητή (προγραμματισμένη) θερμοκρασία 3 Θέρμανση ανοικτή / κλειστή 4 Νύχτα 5 Κλειδί λειτουργίας 7 6 Θερμοκρασία ημέρας μείωση (5 ημέρες) 7 Θερμοκρασία νύχτας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DB -10

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DB -10 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DB -10 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ MENU 1. Είστε σε κατάσταση αναμονής με ανοικτό τον πομποδέκτη και πατάτε το πλήκτρο ώστε να μπείτε σε κατάσταση MENU, όπου και θα εμφανιστεί στην οθόνη. 2.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες EQL Desktop (rev.1.0.23) ΣΥΝ ΕΣΗ S-710 ΜΕ ΚΑΛΩ ΙΟ USB ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Οδηγίες EQL Desktop (rev.1.0.23) ΣΥΝ ΕΣΗ S-710 ΜΕ ΚΑΛΩ ΙΟ USB ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ Οδηγίες EQL Desktop (rev.1.0.23) Πρόγραμμα για τον Προγραμματισμό των Μηχανών D.P.S. S-800, Open Cash και S-710 μέσω Ηλεκτρονικού Υπολογιστή ΣΥΝ ΕΣΗ S-710 ΜΕ ΚΑΛΩ ΙΟ USB Εγκατάσταση ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο. Bluetooth/ Password El Cylinder

Εγχειρίδιο. Bluetooth/ Password El Cylinder Εγχειρίδιο Bluetooth/ Password El Cylinder Password Bluetooth ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Παράμετροι Εξαρτήματα Λειτουργια Εγκατάσταση Ρύθμιση του εξωτερικού κυλίνδρου Κατέβασμα εφαρμογής Λειτουργία εφαρμογής F.A.Q 02 03

Διαβάστε περισσότερα

ήχου υψηλής ποιότητας)

ήχου υψηλής ποιότητας) Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 1. Μικρόφωνο 2. Οθόνη LCD 3. κουµπί REPEAT / φακέλων, λειτουργία επανάληψης, η επιλογή φακέλους 4. Back3Tasto, κοµµάτι-παράλειψη προηγούµενης εγγραφής / Rewind Next4 κουµπί, κοµµάτι-παράλειψη

Διαβάστε περισσότερα

ΗΧ-GD30. Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού. Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN. Εγκατάσταση

ΗΧ-GD30. Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού. Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN. Εγκατάσταση ΗΧ-GD30 Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού Εγκατάσταση Ξεβιδώστε την βίδα που υπάρχει στο κάτω μέρος της συσκευής και αφαιρέστε το πίσω κάλυμμα. Πριν τοποθετήσετε την

Διαβάστε περισσότερα

2-κάναλος Εβδομαδιαίος Χρονοδιακόπτης Οδηγίες χρήσης

2-κάναλος Εβδομαδιαίος Χρονοδιακόπτης Οδηγίες χρήσης Αρ. παραγγελίας: 1073 00 Περιεχόμενα 1.0 Περιγραφή 1.1 Χρήση σύμφωνα με τους κανονισμούς 1.2 Χαρακτηριστικά 1.3 Τεχνικά χαρακτηριστικά 1.4 Σχήμα διαστάσεων 2.0 Υποδείξεις συναρμολόγησης 2.1 Υποδείξεις

Διαβάστε περισσότερα

Αctive. electronic systems FIRE USER S MANUAL. Εγχειρίδιο Χειρισμού FIRE FP102/104/106PA

Αctive. electronic systems FIRE USER S MANUAL. Εγχειρίδιο Χειρισμού FIRE FP102/104/106PA FIRE USER S MANUAL Συστήματα ασφαλείας GR Εγχειρίδιο Χειρισμού FIRE FP102/104/106PA BOSCH FIRE PANEL FP 102 / FR 104 / FR 106 GB ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ 1. Με την τροφοδότηση του πίνακα ανάβουν

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό ενχειρίδιο προγραμματιζόμενου θερμοστατη AutoHeat

Τεχνικό ενχειρίδιο προγραμματιζόμενου θερμοστατη AutoHeat Τεχνικό ενχειρίδιο προγραμματιζόμενου θερμοστατη AutoHeat Επτά τρόποι λειτουργίας: Άνεση, Νυχτερινή, Αντιπαγωτική, Fil-Pilote, Chrono, Χρονοδιακόπτης-2h, Stand-by. - Λειτουργία "Άνεσης": Ο θερμοστάτης

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογής Συστήματος Διαχείρισης Λογισμικού

Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογής Συστήματος Διαχείρισης Λογισμικού Πανεπιστήμιο Αιγαίου Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογής Συστήματος Διαχείρισης Λογισμικού Έκδοση 1.2 Περιεχόμενα 1. Είσοδος και Έξοδος από το Σύστημα... 3 2. Βοήθεια... 3 3. Αλλαγή Συνθηματικού... 3 4. Διαχείριση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες προγραμματισμού MOTORLINE EVO 60 & 100 Μηχανισμός για γκαραζόπορτες οροφής

Οδηγίες προγραμματισμού MOTORLINE EVO 60 & 100 Μηχανισμός για γκαραζόπορτες οροφής Οδηγίες προγραμματισμού MOTORLINE EVO 60 & 100 Μηχανισμός για γκαραζόπορτες οροφής Τοποθέτηση μηχανισμού Εγκαταστήστε το μηχανισμό σύμφωνα με τα σχέδια του αγγλικού φυλλαδίου δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή

Διαβάστε περισσότερα

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Copyright Huawei Technologies Co., Ltd. 2011. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή και η μετάδοση οποιουδήποτε τμήματος της παρούσας, σε οποιαδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τις για πιθανή μελλοντική χρήση.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τις για πιθανή μελλοντική χρήση. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τις για πιθανή μελλοντική χρήση. ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙΚΤΕΣ 1. Κουμπί "SNOOZE / SLEEP / DIM" 2. Κουμπί"ON / OFF / ΝΑΡ" 3. Κουμπί "P-" 4. Κουμπί"ALARM

Διαβάστε περισσότερα

ΗΧ-GD30+ Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN

ΗΧ-GD30+ Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN ΗΧ-GD30+ Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού Εγκατάσταση Ξεβιδώστε την βίδα που υπάρχει στο κάτω μέρος της συσκευής και αφαιρέστε το πίσω κάλυμμα. Πριν τοποθετήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ TEXNIKOY. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ 251 Α ΛΑΡΙΣΑ ΤΗΛ: 2410 555777, ΦΑΞ: 2410 287392 Email: info@dgnet.gr Web: www.dgnet.

Ο ΗΓΙΕΣ TEXNIKOY. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ 251 Α ΛΑΡΙΣΑ ΤΗΛ: 2410 555777, ΦΑΞ: 2410 287392 Email: info@dgnet.gr Web: www.dgnet. Ο ΗΓΙΕΣ TEXNIKOY ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ 251 Α ΛΑΡΙΣΑ ΤΗΛ: 2410 555777, ΦΑΞ: 2410 287392 Email: info@dgnet.gr Web: www.dgnet.gr 1 1. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ RESET Η διαδικασία RESET περιγράφεται στον παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ (Υπομονάδα πρόσβασης με επιμέρους τμήματα)

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ (Υπομονάδα πρόσβασης με επιμέρους τμήματα) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ (Υπομονάδα πρόσβασης με επιμέρους τμήματα) Για τον έλεγχο και την ένδειξη κατάστασης με τον πρακτικότερο τρόπο, το σύστημα JABLOTRON 100 προσφέρει διάφορους τύπους υπομονάδων πρόσβασης.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Κ3-3 ΜΟΝΑΔΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Κ3-3 ΜΟΝΑΔΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Κ3-3 ΜΟΝΑΔΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ 1.Εισαγωγή, χαρακτηριστικά και προδιαγραφές 1.1 Εισαγωγή Ο Κ3-3 είναι ένας αυτόνομος, αναγνώστης ή access control. Μπορεί να ελέγξει ηλεκτρονική κλειδαριά,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ IDS XSERIES // XSERIES ζώνες // 128 χρήστες 1000 γεγονότα μνήμης

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ IDS XSERIES // XSERIES ζώνες // 128 χρήστες 1000 γεγονότα μνήμης ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ IDS XSERIES www.idshellas.gr 8-64 XSERIES 8-64 ζώνες 8 χρήστες 000 γεγονότα μνήμης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Όπλιση του συστήματος συναγερμού... Παράκαμψη ζώνης... 3 Μνήμη παραβίασης ζωνών συστήματος...

Διαβάστε περισσότερα

Copyright 2017 HP Development Company, L.P.

Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Οδηγός χρήσης Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της HP είναι

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για προγραμματιστή ποτίσματος ΝΑ4000

Οδηγίες χρήσης για προγραμματιστή ποτίσματος ΝΑ4000 Οδηγίες χρήσης για προγραμματιστή ποτίσματος ΝΑ4000 Τεχνικά χαρακτηριστικά. 1. Ελάχιστη πίεση λειτουργίας 0,5bar Μέγιστη πίεση λειτουργίας 12bar 2. Μέγιστη θερμοκρασία νερού 40 ο C. Τοποθέτηση: 1. Αφαιρέστε

Διαβάστε περισσότερα

APW10 AKAI ΡΑΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΕΚΤΗΣ 4-BAND

APW10 AKAI ΡΑΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΕΚΤΗΣ 4-BAND APW10 AKAI ΡΑΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΕΚΤΗΣ 4-BAND 1. Ένδειξη συχνότητας/ ώρας 2. Ένδειξη μπάσου 3. Ένδειξη FM 4. Ένδειξη έντασης σήματος 5. Ένδειξη λειτουργίας για το ξυπνητήρι 6. Ένδειξη λειτουργίας αυτόματης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα 1 Υποστηριζόμενοι δέκτες αυτοκινήτου της JVC Αυτός ο προσαρμογέας υποστηρίζει τους παρακάτω δέκτες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ BLUETOOTH PBL-300 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ BLUETOOTH PBL-300 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ BLUETOOTH PBL-300 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 1 Περιεχόμενα Περιεχόμενα... 2 Εισαγωγή... 3 Φόρτιση της συσκευής... 4 Αλλαγή προστατευτικού... 5 Ενεργοποίηση/ απενεργοποίηση ακουστικού... 6 Σύνδεση ακουστικού

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ IDS 805 //

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ IDS 805 // ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ IDS 0 www.idshellas.gr 0 ζώνες χρήστες 00 γεγονότα μνήμης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Όπλιση του συστήματος συναγερμού... Παράκαμψη ζώνης... Μνήμη παραβίασης ζωνών συστήματος... Προγραμματισμός κωδικού

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ LRX 2102R ++

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ LRX 2102R ++ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ LRX 2102R ++ Ηλεκτρονικό µονοφασικό κέντρο, για τον αυτοµατισµό συρόµενων κιγκλιδωµάτων µε ενσωµατωµένο ραδιοδέκτη. - Μοντ. LG 2102R ++ : Χωρίς Ραδιοδέκτη - Μοντ. (LRQ 2102R ++ ) :

Διαβάστε περισσότερα

Έξυπνο Σύστηµα Συναγερµού Ασφαλείας

Έξυπνο Σύστηµα Συναγερµού Ασφαλείας Έξυπνο Σύστηµα Συναγερµού Ασφαλείας Οδηγίες Λειτουργίας Σας ευχαριστούµε που χρησιµοποιείτε το έξυπνο σύστηµα συναγερµού της εταιρίας µας. Τα προϊόντα µας είναι ιδανικά για οικογένειες, τράπεζας, µικρές

Διαβάστε περισσότερα

AL-02 Emergency Button Standalone

AL-02 Emergency Button Standalone Κ. ΝΙΣΣΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. Εγχειρίδιο Χρήσης AL-02 Emergency Button Standalone V1.0 AL-02 Emergency Button Standalone Εγχειρίδιο Χρήσης Version 1.0 Κ. ΝΙΣΣΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. Σελίδα 1 από 17 Περιεχόμενα 1. Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

www.tele.gr ΗΧ-GSM02 rev1.2 www.tele.gr

www.tele.gr ΗΧ-GSM02 rev1.2 www.tele.gr ΗΧ -GSM02 Β/W Ασύρµατο σύστηµα συναγερµού µε ειδοποίηση µέσω GSM Οδηγίες χρήσης H δήλωση συµµόρφωσης CE της συσκευής είναι αναρτηµένη στην ιστοσελίδα Λειτουργία και συνδεσµολογία ακροδεκτών Στο πίσω µέρος

Διαβάστε περισσότερα

PC585/PC1616 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

PC585/PC1616 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ An ISO 9001 certified Company Made In Canada PC585/PC1616 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΕ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ PK1555 ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΙ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΩΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ 2 ΧΡΟΝΩΝ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε μόνο την τροφοδοσία ρεύματος που αναγράφεται στα τεχνικά στοιχεία. Μην αφήνετε το προϊόν να έρχεται σε επαφή με υγρά. Εάν η μπαταρία

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ενεργοποιήστε το WiFi του κινητού σας τηλεφώνου. Συνδέστε το κινητό σας σε κάποιο δίκτυο.

Εγχειρίδιο χρήσης. Ενεργοποιήστε το WiFi του κινητού σας τηλεφώνου. Συνδέστε το κινητό σας σε κάποιο δίκτυο. Εγχειρίδιο χρήσης Ενεργοποιήστε το WiFi του κινητού σας τηλεφώνου. Συνδέστε το κινητό σας σε κάποιο δίκτυο. Κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή «Amaryllo». Συνδέστε το micro USB καλώδιο στην πρίζα.

Διαβάστε περισσότερα

MOTOROLA. TLKR-T80 Extreme. Εγχειρίδιο χρήστη

MOTOROLA. TLKR-T80 Extreme. Εγχειρίδιο χρήστη MOTOROLA TLKR-T80 Extreme Εγχειρίδιο χρήστη Ενδείξεις Οθόνης 1. Δείκτης έντασης ήχου 2. Δείκτης εκπομπής 3. Δείκτης λήψης 4. Δείκτης dual watch 5. Δείκτης αυτόματης απενεργοποίησης λειτουργίας 6. Δείκτης

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι

Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι WL200 Εγχειρίδιο Χρήσης Όλα τα ονόματα εταιρειών και προϊόντων ανήκουν στους αντίστοιχους ιδιοκτήτες τους. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

BOSCH FIRE PANEL FP 102 / FR 104 / FR 106 GB

BOSCH FIRE PANEL FP 102 / FR 104 / FR 106 GB BOSCH FIRE PANEL FP 102 / FR 104 / FR 106 GB ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ 1. Με την τροφοδότηση του πίνακα ανάβουν τα εξής LED: το πράσινο της τροφοδοσίας (power on) το κίτρινο (disabled zones) και

Διαβάστε περισσότερα

WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 2Η

WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 2Η ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 2Η 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ WiFi V-Timer... 3 2. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ WiFi V-Timer... 4 3. ΤΟΠΙΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ WiFi V-Timer... 5 4. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

4. Όταν τερματίσετε την κλήση, βαλτε το ακουστικό στη βάση.

4. Όταν τερματίσετε την κλήση, βαλτε το ακουστικό στη βάση. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ξεκινώντας 1. Χρήση 3 x 1.5V μπαταρίες AA. Ανοίξτε τη θήκη των μπαταριών και τοποθετήστε τις μπαταρίες σύμφωνα με τη σωστή πολικότητα, κλείστε το πορτάκι (προτείνεται να χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικό Κέντρο BeWeather

Ηλεκτρονικό Κέντρο BeWeather Ηλεκτρονικό Κέντρο BeWeather Ηλεκτρονικό κέντρο ενσωματωμένο στη θήκη των Αισθητήρων Ανέμου, Ήλιου και Βροχής, για τον αυτοματισμό των ρολών και τεντών, με δυνατότητα λειτουργίας με το ραδιοχειριστήριο,

Διαβάστε περισσότερα

AMAX panel 2000 / AMAX panel 2000 EN F.01U Εγχειρίδιο χρήσης

AMAX panel 2000 / AMAX panel 2000 EN F.01U Εγχειρίδιο χρήσης AMAX panel 2000 / AMAX panel 2000 EN F.01U.249.500 el Εγχειρίδιο χρήσης AMAX panel 2000 / AMAX panel 2000 EN Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Εισαγωγή 4 2 Όπλιση και αφόπλιση του συστήματος

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris

Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris Πρώτα βήματα με το φωτιστικό LivingColors LivingColors Αφαίρεση συσκευασίας και εγκατάσταση Όταν αφαιρείτε τη συσκευασία του φωτιστικού LivingColors, το φωτιστικό είναι

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προγραμματισμού Ασύρματης Σειρήνας Εξωτερικού Χώρου LBW-05. Εφεδρική μπαταρία 12V. Βίδα εξωτερικού. καλύμματος LED 2-3

Οδηγίες Προγραμματισμού Ασύρματης Σειρήνας Εξωτερικού Χώρου LBW-05. Εφεδρική μπαταρία 12V. Βίδα εξωτερικού. καλύμματος LED 2-3 Οδηγίες Προγραμματισμού Ασύρματης Σειρήνας Εξωτερικού Χώρου LBW-05 Άνω εξωτερικό κάλυμμα Εφεδρική μπαταρία 12V Σειρήνες 120dB Διακόπτης αποξήλωσης σειρήνας (tamper) Κάλυμμα Βίδας εξωτερικού καλύμματος

Διαβάστε περισσότερα

PC1616/PC1832/PC1864 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

PC1616/PC1832/PC1864 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ An ISO 9001 certified Company Made In Canada PC1616/PC1832/PC1864 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΕ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ LED PK και RFK ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΙ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΩΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ 2 ΧΡΟΝΩΝ,

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft και Windows είναι σήματα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (HARDWARE TOKEN) ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (HARDWARE TOKEN) ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (HARDWARE TOKEN) ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Αγαπητέ Πελάτη, Καλώς ήλθατε στην νέα εποχή της Attica Bank! H συσκευή Κωδικών Μίας Χρήσης (Hardware Token) που προμηθευτήκατε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο οδηγιών. Θερμοστάτης 02950 Εγχειρίδιο χρήστη

Εγχειρίδιο οδηγιών. Θερμοστάτης 02950 Εγχειρίδιο χρήστη Εγχειρίδιο οδηγιών Θερμοστάτης 02950 Εγχειρίδιο χρήστη Πίνακας περιεχομένων 1. Θερμοστάτης 02950 2 2. Οθόνη 2 2.1 Λειτουργίες πλήκτρων 2 2.2 Σύμβολα 3 2.3 Ecometer 3 2.4 Κλείδωμα interface μέσω PIN 4

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Εγγράψτε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη στη διεύθυνση www.philips.com/welcome CD250 CD255 SE250 SE255 Οδηγός γρήγορης εκκίνησης 1 Σύνδεση 2 Τοποθέτηση 3 Ευχάριστη χρήση Τί περιέχει το κουτί Σταθμός

Διαβάστε περισσότερα

PowerTel Οδηγίες χρήσης

PowerTel Οδηγίες χρήσης PowerTel 30 PowerTel Οδηγίες χρήσης User Guide Με Übersicht μια ματιά Bitte klappen Sie diese Seite aus U2 3 me mia matia +30dB 1 Πλήκτρο επιστροφής κλήσης 2 Άμεση κλήση αποθηκευμένου αριθμού Μ1 3 Διαγραφή

Διαβάστε περισσότερα

HX-TEL 999. ΗΧ-TEL999 rev1_1 www.tele.gr

HX-TEL 999. ΗΧ-TEL999 rev1_1 www.tele.gr ΜΟΝΑ Α ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ HX-TEL 999 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 1 ΒΑΣΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ Χρησιµοποιείτε πάντα µόνο το τροφοδοτικό που συνοδεύει

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P 1. Χρήση Το AR280P λειτουργεί ως Ράδιο/ρολόι. Έχει λειτουργία FM ραδιόφωνου, λειτουργία προβολής της ώρας με προβολέα και περιλαμβάνει μία λάμπα. Εμφανίζει επίσης τη θερμοκρασία

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM Εισαγωγή IP001 Sweex USB Internet Phone with Display Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex USB Internet Phone with Display. Με αυτό το τηλέφωνο εύκολης σύνδεσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις

Διαβάστε περισσότερα

BT-DRF/ Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης

BT-DRF/ Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης BT-DRF/ Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης Για περισσότερες πληροφορίες, χρησιμοποιήστε τον κωδικό QR ή το σύνδεσμο Περιγραφή A- Κουμπί μείον (-) B- Κουμπί συν (+) C- Ενδ. λυχνία κατάστασης D- Κουμπί επιβεβαίωσης

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. GSC-SJ1 Ηλιακή Φαροσειρήνα

Εγχειρίδιο Χρήσης. GSC-SJ1 Ηλιακή Φαροσειρήνα Εγχειρίδιο Χρήσης GSC-SJ1 Ηλιακή Φαροσειρήνα ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Ενσωματωμένο με μία ασύρματη σειρήνα strobe και μία κεντρική μονάδα, το σύστημα μπορεί να λειτουργήσει όχι μόνο ως μία ασύρματη σειρήνα

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο ποντίκι laser μεσαίου μεγέθους. Εγχειρίδιο χρήσεως

Ασύρματο ποντίκι laser μεσαίου μεγέθους. Εγχειρίδιο χρήσεως Ασύρματο ποντίκι laser μεσαίου μεγέθους Εγχειρίδιο χρήσεως Εισαγωγή Συγχαρητήρια για την αγορά αυτού του καινοτόμου ασύρματου ποντικιού. Με εξαιρετική ακρίβεια ως προς τις λεπτομέρειες της επιφάνειας και

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N600. Μοντέλο WN3500RP

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N600. Μοντέλο WN3500RP Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N600 Μοντέλο WN3500RP Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Energy Under Control

Energy Under Control ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Energy Under Control D.MITSOTAKIS & Co Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Περιγραφή Το τηλεχειριστήριο ZEFIRO περιλαµβάνει: Τον ποµποδέκτη υπέρυθρης ακτινοβολίας. 4 κουµπιά ελέγχου λειτουργίας ενεργοποίησης/

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido m_8 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido m_8 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido m_8 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Κεραία Ένδειξη εκπομπής και λήψης. Οθόνη (display) πληκτρολόγιο. κλειδώματος ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ & ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΜΟΝΙΤΟΡ LED (ΦΑΚΟΣ)

Κεραία Ένδειξη εκπομπής και λήψης. Οθόνη (display) πληκτρολόγιο. κλειδώματος ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ & ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΜΟΝΙΤΟΡ LED (ΦΑΚΟΣ) ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ LED (λυχνία) Ρότορας ΟΝ/ΟFF Κεραία Ένδειξη εκπομπής και λήψης Οθόνη (display) Επιλογή συχνότητας α/β Πλήκτρο μπάντας πληκτρολόγιο Πάνω-Κατω Πλήκτρο κλειδώματος PTT ΜΟΝΙΤΟΡ ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεφωνικό Σύστηµα Έκτακτης Αναγκης µε Μπουτόν Βοηθείας YALE DAS1100

Τηλεφωνικό Σύστηµα Έκτακτης Αναγκης µε Μπουτόν Βοηθείας YALE DAS1100 Τηλεφωνικό Σύστηµα Έκτακτης Αναγκης µε Μπουτόν Βοηθείας YALE DAS1100 Οδηγίες Χρήσης Σύστηµα Συναγερµού Κινδύνου - Ειδοποιεί φίλους και οικογένεια µε το πάτηµα ενός κουµπιού - Προσφέρει ανεξαρτησία και

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750. Μοντέλο EX3700

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750. Μοντέλο EX3700 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750 Μοντέλο EX3700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

1. Κάντε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής στο κινητό σας.

1. Κάντε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής στο κινητό σας. 1. Κάντε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής στο κινητό σας. Efergy Aircontrol Βεβαιωθείτε ότι το κινητό σας έχει σύνδεθει στο ίδιο WiFi δίκτυο, που είναι τοποθετημένη η συσκευή AirControl. Κάντε λήψη της

Διαβάστε περισσότερα

INTD1001 Key lock. Εγχειρίδιο χρήσης INTD1001. Πληκτρολόγιο έλεγχου πρόσβασης και επιλογής ορόφων

INTD1001 Key lock.  Εγχειρίδιο χρήσης INTD1001. Πληκτρολόγιο έλεγχου πρόσβασης και επιλογής ορόφων Reference Manual Εγχειρίδιο χρήσης INTD1001 Πληκτρολόγιο έλεγχου πρόσβασης και επιλογής ορόφων Σελ. 2 Γενική Περιγραφή - Δυνατότητες Σελ. 3 Τεχνικά Χαρακτηριστικά - Συνδεσμολογία Σελ. 4, 5 Προγραμματισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (HARDWARE TOKEN) ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (HARDWARE TOKEN) ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (HARDWARE TOKEN) ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Αγαπητέ Πελάτη, Καλώς ήλθατε στην νέα εποχή της Attica Bank! H συσκευή Κωδικών Μίας Χρήσης (Hardware Token) που προμηθευτήκατε

Διαβάστε περισσότερα