ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΟΔΟΥ Α' ΕΞΑΜΗΝΟΥ 25/11/2014

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΟΔΟΥ Α' ΕΞΑΜΗΝΟΥ 25/11/2014"

Transcript

1 ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΟΔΟΥ Α' ΕΞΑΜΗΝΟΥ 25/11/2014 Θέμα Εργασίας: Κινητά Τηλέφωνα (Mobile Phones) «Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε» Γιάννης Σιδερόπουλος

2 Περιεχόμενα Εισαγωγή... 3 Από τι αποτελείται ένα κινητό τηλέφωνο... 4 Η εφεύρεση του κινητού τηλεφώνου... 5 Τα κινητά τηλέφωνα σήμερα(smartphones)... 6 Οι 5 πιο χρήσιμες συμβουλές για την αγορά smartphone... 7 Ποια είναι τα καλύτερα smarthphones της αγοράς... 8 Τα θετικά & αρνητικά των κινητών τηλεφώνων... 9 Πηγές... 11

3 Εισαγωγή Το κινητό τηλέφωνο ανήκει στην κατηγορία των Επικοινωνιών. Η επικοινωνία των ανθρώπων από το κινητό, ονομάζεται τηλεπικοινωνία και η λέξη αυτή προέρχεται από τα συνθετικά των λέξεων τηλέ-(από το τηλέφωνο) και επικοινωνία. Τα κινητά τηλέφωνα είναι φορητές ηλεκτρονικές συσκευές μεγάλης εμβέλειας που χρησιμοποιούν την τεχνολογία των κυψελών(cell). Ειδικότερα χρησιμοποιούν ένα δίκτυο από ειδικευμένες βάσεις σταθμών γνωστές ως cell sites. Η ανάγκη για άμεση επικοινωνία οδήγησε τον άνθρωπο στην ανακάλυψη του κινητού τηλεφώνου που τελικά πραγματοποιήθηκε με επιτυχία. Στις μέρες μας το κινητό έχει γίνει για αρκετούς από εμάς μέσο χρήσιμο και πολύτιμο. Έτσι λοιπόν μπορούμε να επικοινωνούμε όπου και αν βρισκόμαστε με άλλους από τη μια στην άλλη πλευρά της Ελλάδας - και όχι μόνο. Μπορούμε να ακούμε τη μουσική που θέλουμε ότι ώρα θέλουμε χωρίς να ενοχλούμαστε από τις διαφημίσεις που έχει το ραδιόφωνο. Μπορούμε να σερφάρουμε στο διαδίκτυο και στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης χωρίς να χρειαζόμαστε υπολογιστή. Σε γενικές γραμμές το κινητό είναι πολύ σημαντικό για όλους μας ιδιαίτερα όταν προκύψει κάποια σοβαρή ανάγκη και είμαστε μακριά από το σπίτι μας.

4 Από τι αποτελείται ένα κινητό τηλέφωνο Ένα κινητό τηλέφωνο αποτελείται από: *Μία μπαταρία που είναι απαραίτητη για την παροχή ενέργειας στον κινητό και στα υπόλοιπα εξαρτήματα του. *Μια ψηφιακή οθόνη για να μπορούν να απεικονίζονται οι πληροφορίες. Στα πιο ακριβά τηλέφωνα υπάρχει μια έγχρωμη υψηλής ανάλυσης οθόνη αφής για την προβολή εικόνων, αρχείων βίντεο κ.τ.λ. *Ένα μηχανισμό για την εισαγωγή αριθμών, γραμμάτων, συμβόλων κτλ. Όπως την οθόνη αφής ή ένα πληκτρολόγιο με αριθμούς, γράμματα, σύμβολα κτλ. Στα παλαιότερα κινητά. Εσωτερικά αποτελούνται από: *Έναν μικροεπεξεργαστή που είναι απαραίτητος για να μπορεί να γίνει η επεξεργασία των δεδομένων (είτε αυτά είναι κλήσεις, είτε γραπτά μηνύματα, είτε ψηφιακά αρχεία πολυμέσων όπως είναι για παράδειγμα τα παιχνίδια, τα βίντεο, η μουσική και άλλα. *Τα κινητά που είναι πιο εξελιγμένα και καινούργια διαθέτουν ακόμα μνήμη για την αποθήκευση των δεδομένων και αρχείων πολυμέσων αλλά ακόμη και μνήμη τυχαίας προσπέλασης (που είναι αντίστοιχο με την μνήμη RAM των ηλεκτρονικών υπολογιστών). *Τα κινητά χρησιμοποιούν μια κάρτα SIM που είναι απαραίτητη για την λειτουργία του λογαριασμού του χρήστη και περιλαμβάνει τον αριθμό του τηλεφώνου που είναι αναγκαίος για την κλήση του χρήστη από άλλους κατόχους τηλεφώνων. Η κάρτα αυτή λειτουργεί και ως μέσο αποθήκευσης επαφών.

5 Η εφεύρεση του κινητού τηλεφώνου Θεωρείται ως η πιο σύγχρονη εφεύρεση. Το πρώτο κινητό εφευρέθηκε πριν από 25 σχεδόν χρόνια. Φυσικά δεν είχε τη μορφή που έχει σήμερα. Το 1972 ο εφευρέτης της κινητής τηλεφωνίας, Αμερικανός Μάρτιν Κούπερ, δούλευε στη Motorola στο Σικάγο και ανέπτυξε ένα τηλέφωνο χωρίς καλώδια, με το οποίο μπορούσε κάποιος να τηλεφωνήσει παντού. Το υβριδικό αυτό κινητό τηλέφωνο ήταν 33 εκατοστά, τεράστιο για τα σημερινά δεδομένα, και ζύγιζε ένα κιλό, βαρύ και ασήκωτο. Η δε μπαταρία του έφτανε για συνδιαλέξεις το πολύ 20 λεπτών. Επομένως δεν ήταν καθόλου εύχρηστο. Ο Μάρτιν Κούπερ, 72 ετών σήμερα, δηλώνει ότι επρόκειτο για μια ανάγκη, ανάγκη να απελευθερωθεί αυτός και όλοι μας από τα ενοχλητικά καλώδια του τηλεφώνου: «Η ανάγκη είναι η μητέρα κάθε εφεύρεσης. Είχα την ιδέα τον Δεκέμβριο του 1972». Η εφεύρεση κόστισε δολάρια και επισήμως ονομαζόταν Dynatec Σιγά σιγά η ιδέα της μαζικής του παραγωγής επηρέασε τη βελτίωσή του, τόσο στις λειτουργίες, όσο και στο μέγεθός του. Έτσι έχουμε πια τις σημερινές εύχρηστες και απαραίτητες συσκευές σε όλους μας. Στην ερώτηση τι τον ενοχλεί ακόμη στην κινητή τηλεφωνία που χρειάζεται βελτίωση, ο εφευρέτης του πρώτου κινητού απαντά: «Οι χρήστες»! Και διευκρινίζει: «Είναι αρνητικό μέχρι σήμερα να μην έχουμε μάθει ακόμη πώς μπορεί κανείς να τηλεφωνεί ευγενικά». (Μάλλον έχει δίκιο. Ακόμη και στα πολιτισμένα έθνη το κινητό τηλέφωνο έχει καταντήσει μία από τις καθημερινές ενοχλήσεις στις δημόσιες συγκοινωνίες ή το χειρότερο η χρήση του είναι πολλές φορές αιτία δυστυχημάτων.)

6 Τα κινητά τηλέφωνα σήμερα (smartphones) Το έξυπνο τηλέφωνο (αγγλικά: smartphone) είναι ένα κινητό τηλέφωνο βασισμένο σε ένα λειτουργικό σύστημα κινητής τηλεφωνίας με περισσότερη προηγμένη υπολογιστική ικανότητα και συνδεσιμότητα σε σχέση με ένα απλό κινητό τηλέφωνο.τα πρώτα smartphones συνδύαζαν τις λειτουργίες ενός προσωπικού ψηφιακού βοηθού (PDA) και ενός κινητού τηλεφώνου. Σε μεταγενέστερα μοντέλα προστέθηκαν οι λειτουργίες των φορητών media players,ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, βιντεοκάμερες τσέπης, καθώς και μονάδες πλοήγησης GPS, με αποτέλεσμα να διαμορφωθεί μια πολυχρηστική συσκευή. Πολλά σύγχρονα smartphones περιλαμβάνουν επίσης οθόνες αφής υψηλής ανάλυσης και web browsers που εμφανίζουν τυποποιημένες ιστοσελίδες, καθώς και βελτιστοποιημένες ιστοσελίδες για κινητά. Η πρόσβαση σε δεδομένα υψηλής ταχύτητας παρέχεται μέσω Wi-Fi και μέσω κινητών ευρυζωνικών υπηρεσιών. Τα Smartphone αποτελούν πλέον μέρος της καθημερινότητας μας και όλο και περισσότεροι χρήστες τα προτιμούν έναντι των συμβατικών τηλεφώνων. Τα Smartphone, λόγω της πολύ μεγάλης ποικιλίας λειτουργιών που προσφέρουν όπως το σερφάρισμα στο Internet, η δορυφορική πλοήγηση, η χρήση εφαρμογών και πολλά άλλα, έχουν γίνει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος των χρηστών κινητής τηλεφωνίας. Είναι όμως σημαντικό να είμαστε σε θέση να κάνουμε σωστή χρήση και ρύθμιση του Smartphone μας. Τι πρέπει να γνωρίζω Τα Smartphone, σου προσφέρουν απεριόριστες δυνατότητες όπως πρόσβαση σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης (πχ. Facebook ή Twitter), χρήση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, video streaming, download τραγουδιών και πολλά άλλα. Κύριο χαρακτηριστικό των Smartphone είναι ότι προσφέρουν εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στο internet. Τα περισσότερα από αυτά είναι ρυθμισμένα να συνδέονται αυτόματα στο internet μέσω των διάφορων εγκατεστημένων εφαρμογών τους. Αυτές οι εφαρμογές ενεργοποιούνται αυτόματα, και έτσι η γραμμή σας συνδέεται με το internet και ξεκινά τη διαμεταγωγή δεδομένων και συνεπώς προκύπτουν και οι ανάλογες χρεώσεις για πρόσβαση στο internet. Η διαμεταγωγή δεδομένων και η σύνδεση στο internet προκαλούν χρεώσεις ανάλογα με το πλάνο mobile internet του κάθε χρήστη. Οι χρεώσεις που δημιουργούνται υπολογίζονται με βάση τον όγκο των διακινούμενων δεδομένων (download και upload). Ο όγκος αυτών των δεδομένων εξαρτάται πάντα από τις εφαρμογές, τη διάρκεια σύνδεσης, τη συσκευή, καθώς και από το είδος των δεδομένων που διακινούνται (τραγούδια, αρχεία, κλπ)

7 Οι 5 πιο χρήσιμες συμβουλές για την αγορά smartphone 1. Καταγράψτε τα επιθυμητά χαρακτηριστικά Φτιάξτε μια λίστα με τα βασικά χαρακτηριστικά που θέλετε να έχει το κινητό σας τηλέφωνο. Δυνατή μπαταρία, κάμερα με υψηλή ψηφιακή ανάλυση, μεγάλη μνήμη για φωτογραφίες και βίντεο, μεγάλη οθόνη, bluetooth, WiFi, συνδεσιμότητα στο διαδίκτυο, GPS, MMS είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να σας ενδιαφέρουν. Βάλτε τα σε μια σειρά προτεραιότητας και μετά περιορίστε τα σε τρεις βασικές προδιαγραφές. Αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε συγκρίσεις στη μετέπειτα έρευνα αγοράς. 2. Καταγράψτε τις πραγματικές σας ανάγκες Σκεφθείτε, τί είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεστε από ένα κινητό. Για παράδειγμα, το θέλετε για να ακούτε μουσική, να σερφάρετε στο διαδίκτυο ή να το χρησιμοποιείτε για μια συγκεκριμένη εφαρμογή. Στη συνέχεια, συγκρίνετε τις βασικές σας προδιαγραφές με τις πραγματικές σας ανάγκες. Είναι σημαντικό να ξέρετε τι είναι αυτό που ζητάτε, για να μην αγοράσετε κινητό με δυνατότητες που δε θα σας χρειαστούν ποτέ. 3. Έρευνα Αγοράς Επισκεφθείτε κάποια forum και πάρτε ιδέες και συμβουλές για διάφορα μοντέλα κινητής τηλεφωνίας. Μ αυτό τον τρόπο θα είστε διαβασμένοι όταν επισκεφθείτε τα καταστήματα για να κάνετε την έρευνα αγοράς σας. Μην διστάσετε να ρωτήσετε τον πωλητή για οτιδήποτε δεν γνωρίζετε. Στόχος σας είναι να αγοράσετε το κινητό που σας ταιριάζει, στην καλύτερη τιμή! 4. Αναζητήστε Reviews στη Google και το YouTube Ψάξτε χρησιμοποιώντας για λέξεις κλειδιά τα ίδια τα ονόματα/μοντέλα των επιλογών σας. Αναζητήστε παρουσιάσεις, αξιολογήσεις και reviews χρηστών στη μηχανή αναζήτησης της Google και το YouTube. Οι πραγματικοί χρήστες είναι και αυτοί αγοραστές, δεν έχουν λόγο να χαϊδέψουν κανένα αυτί! Επίσης, μπορείτε να αναζητήσετε αντίστοιχα και ανάστροφα, για τυχόν αρνητικές αξιολογήσεις, χρησιμοποιώντας ανάλογες συνοδευόμενες λέξεις κλειδιά. 5. Αγορά κινητού από το διαδίκτυο Ο μύθος, ότι οι αγορές μέσω διαδικτύου δεν είναι ασφαλείς ή κοστίζουν περισσότερο, ανήκει πια στο παρελθόν! Η πραγματικότητα είναι ότι στο διαδίκτυο μπορείς να βρεις πολύ καλές ευκαιρίες και πιο χαμηλές τιμές απ ότι στα συμβατικά καταστήματα. Αυτό που χρειάζεστε είναι σωστή ενημέρωση και μετά δε θα σας φαίνεται λαβύρινθος. Επίσης, εκτός από τα χρήματα εξοικονομείται και χρόνο. Βέβαια, να ελέγχετε πάντα την πολιτική επιστροφής χρημάτων ή αλλαγής σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος.

8 Ποια είναι τα καλύτερα smarthphones της αγοράς Τα καλύτερα κινητά από όλες τις εταιρείες με τιμές που ξεκινούν από 400 ευρώ και φτάνουν μέχρι τα 700 ευρώ. Είναι η κορυφαία κατηγορία των κινητών τηλεφώνων, η καλύτερη κατηγορία συσκευών. Τα περισσότερα τηλέφωνα είναι τετραπύρηνα και με εξαιρετικές επιδόσεις ενώ η χαμηλότερη κάμερα που θα βρούμε είναι 8MP (και του HTC One M8 4MP). Το πρόβλημα στη σύγκριση βέβαια δεν είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά καθώς αυτά είναι μετρήσιμα, το πρόβλημα είναι στο λειτουργικό σύστημα. Τα κινητά που επιλέξαμε έχουν Android, ios και Windows Phone 8. Ως προς το Android υπάρχουν διαφορετικές εκδόσεις, από το τελευταίο Android 4.4 Kit Kat μέχρι το εξαιρετικά δημοφιλές Android 4.2. Στο αφιέρωμα θα βρούμε επίσης 1 τηλέφωνο με Windows Phone 8 καθώς και το iphone με ios8. Τα λειτουργικά συστήματα είναι δύσκολο να τα συγκρίνεις έτσι απλά οπότε δεν υπάρχει απάντηση για το ποιο είναι το καλύτερο. Το Android σου δίνει πολλές επιλογές, το ios και το Windows Phone είναι πιο απλά. Για το αφιέρωμα έχουμε επιλέξει τις καλύτερες συσκευές της αγοράς σήμερα. (Έρευνα Οκτωβρίου 2014) HTC One M8 Sony Xperia Z2 iphone 6 Nokia Lumia 1520 Samsung Galaxy S5 Samsung Galaxy Note 3 Sony Xperia Z Ultra LG G3 Sony Xperia Z1 LG LG G Flex LG Nexus 5

9 Τα θετικά & αρνητικά των κινητών τηλεφώνων Σας έχει συμβεί ποτέ να ξεχάσετε το κινητό σας στο σπίτι και να μην νιώθετε ολοκληρωμένοι? Είναι αυτή η αίσθηση ότι σας λείπει κάτι και μερικές φορές επικρατεί αυτό το αίσθημα της ανασφάλειας. καλώς ήρθατε στον κόσμο της εξάρτησης από τα κινητά τηλέφωνα!!! Οι συσκευές αυτές έχουν πολύ μεγάλη επιρροή στη ζωή μας καθώς προσφέρουν έναν ταχύτερο και πιο αποτελεσματικό τρόπο για την μεταφορά πληροφοριών ενώ ταυτόχρονα είναι πολύ βολικά για να τα κουβαλάτε παντού μαζί σας. Πράγματι είναι μια πηγή η οποία προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα στους χρήστες της. Όμως όπως είναι φυσικό, ότι προσφέρει μεγάλη χρησιμότητα σίγουρα θα έχει και τα δικά του προβλήματα. Τα κινητά τηλέφωνα δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση. Παλαιότερα τα κινητά χρησιμοποιούνταν ως σύμβολο χρημάτων και επιτυχίας, όμως στις μέρες μας ακόμα και τα παιδιά θεωρούν τη συσκευή αυτή ανάγκη ζωής. Έτσι θα θέλαμε να σας δείξουμε μερικά από τα θετικά και τα αρνητικά των τηλεφώνων. Τα πλεονεκτήματα: Όσο περισσότερο μιλάτε στο τηλέφωνο τόσο περισσότερο βελτιώνετε τις ικανότητες επικοινωνίας σας Είναι απίστευτα χρήσιμο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης (σε κάποιο αυτοκινητιστικό ατύχημα το τηλέφωνο είναι που θα σας σώσει, ακόμη και όταν έχετε χαθεί κάπου, μέσω του κινητού θα λάβετε τις οδηγίες κατεύθυνσης). Οι γονείς είναι λιγότερο ανήσυχοι για τα παιδιά τους όταν βρίσκονται σε συνεχή επαφή μαζί τους μέσω του τηλεφώνου. Εάν είστε συνειδητοποιημένοι στο διαδίκτυο, μπορείτε να έχετε internet όλη την ώρα οπουδήποτε και αν βρίσκεστε. Τα κομψά και trendy κινητά, καθώς είναι μέρος της μόδας, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να τραβήξετε την προσοχή. Στις μέρες μας τα κινητά τηλέφωνα δεν χρησιμεύουν μόνο για τηλεφωνικές κλήσεις αλλά στέλνουν και μηνύματα, αναπαράγουν βίντεο, τραγούδια, σας δίνουν τη δυνατότητα να παίζετε μέσα από αυτά, λειτουργούν ως σημειωματάριο, ξυπνητήρι, ημερολόγιο κ.α. Έτσι με μία μόνο συσκευή αποκτάτε τόσες πολλές χρήσεις.

10 Τα μειονεκτήματα: Μερικοί άνθρωποι (κυρίως έφηβοι) εθίζονται τόσο πολύ στα κινητά χάρη στα παιχνίδια, μηνύματα, κοινωνικές σελίδες κ.α., που ξεχνούν τον πραγματικό σκοπό του τηλεφώνου ξοδεύοντας έτσι το χρόνο τους σε ανούσιες αλληλεπιδράσεις με τη συσκευή τους. Τίποτα δεν μπορεί να εκνευρίσει περισσότερο τους καθηγητές από τον ήχο ενός κινητού που χτυπάει και δεν έχουν άδικο καθώς τα κινητά έχουν γίνει μέσο εξαπάτησης και αντιγραφών κατά την διάρκεια των εξετάσεων και άλλων δοκιμών ικανότητας. Οι πύργοι κινητής τηλεφωνίας έχουν γίνει μία αυξανόμενη ανησυχία για αυτούς που ζουν στις γύρο περιοχές διότι εκπέμπουν ισχυρά ηλεκτρομαγνητικά σήματα τα οποία μπορεί να είναι επικίνδυνα για αυτούς που εκτίθενται σε αυτές τις ακτινοβολίες για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αν και σπάνια, έχουν υπάρξει περιπτώσεις εκρήξεων λόγο της υπερβολικής θέρμανσης της μπαταρίας. Η χρήση του κινητού ενώ οδηγείτε μπορεί να προκαλέσει ατυχήματα. Στις μέρες μας οι περισσότεροι κρατούν τα hands-free κολλημένα στα αυτιά τους όλη μέρα για να ακούνε τα αγαπημένα τους τραγούδια. Όμως η πολύ δυνατή και συνεχόμενη μουσική μέσα στο αυτί για πολύ ώρα μπορεί να αποδυναμώσει τα τύμπανα και να επηρεάσει την ακοή. Λόγο του περιορισμένου μεγέθους, τα κουμπιά και το πληκτρολόγιο του κινητού δεν έχουν το κατάλληλο μέγεθος για τα ανθρώπινα χέρια. Έτσι η υπερβολική και παρατεταμένη πληκτρολόγηση μπορεί να αποβεί μοιραία για τα δάχτυλα και τις αρθρώσεις των δαχτύλων σας. Έχοντας αναλύσει τα προ και τα κατά των κινητών τηλεφώνων πιστεύουμε πως η εφεύρεση των κινητών ήταν ένα μεγάλο κατόρθωμα για την ανθρωπότητα και εάν χρησιμοποιηθεί σωστά και συνετά, τα περισσότερα μειονεκτήματα θα είναι απλά ασήμαντα.

11 Πηγές s/antennas_emr/health/mobilesrdt/mobileoper/ efevreseis.htm

Κινητό Τηλέφωνο. Δέσποινα-Μαλεβή. Μαθήτρια Α1 Γυμνασίου, Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης. Επιβλέπων Καθηγητής: Κωνσταντίνος Παρασκευόπουλος

Κινητό Τηλέφωνο. Δέσποινα-Μαλεβή. Μαθήτρια Α1 Γυμνασίου, Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης. Επιβλέπων Καθηγητής: Κωνσταντίνος Παρασκευόπουλος Κινητό Τηλέφωνο Δέσποινα-Μαλεβή Μαθήτρια Α1 Γυμνασίου, Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης Επιβλέπων Καθηγητής: Κωνσταντίνος Παρασκευόπουλος Καθηγητής Πληροφορικής Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης 1.Περίληψη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Κινητό τηλέφωνο κινητό

ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Κινητό τηλέφωνο κινητό ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Κινητό τηλέφωνο ή απλά κινητό, ονομάζεται κατά κύριο λόγο το τηλέφωνο που δεν εξαρτάται από φυσική καλωδιακή σύνδεση με δίκτυο παροχέα τηλεφωνίας και δεν εξαρτάται από κάποια τοπική ασύρματη

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογές & Υπηρεσίες Του Κινητού Τηλεφώνου Και Οι Χρήσεις Του Από τους Νέους

Εφαρμογές & Υπηρεσίες Του Κινητού Τηλεφώνου Και Οι Χρήσεις Του Από τους Νέους Εφαρμογές & Υπηρεσίες Του Κινητού Τηλεφώνου Και Οι Χρήσεις Του Από τους Νέους Ά Λυκείου 1 ου ΓΕΛ Άνω Λιοσίων The Bhta Team Άνω Λιόσια Έτος : 211-212 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ.. 2 ΠΡΟΛΟΓΟΣ 3 ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Το κινητό τηλέφωνο. Θάνος Ψαρράς. Μαθητής Β4 Γυμνασίου, Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης. Επιβλέπων Καθηγητής: Κωνσταντίνος Παρασκευόπουλος

Το κινητό τηλέφωνο. Θάνος Ψαρράς. Μαθητής Β4 Γυμνασίου, Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης. Επιβλέπων Καθηγητής: Κωνσταντίνος Παρασκευόπουλος Το κινητό τηλέφωνο Θάνος Ψαρράς Μαθητής Β4 Γυμνασίου, Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης Επιβλέπων Καθηγητής: Κωνσταντίνος Παρασκευόπουλος Καθηγητής Πληροφορικής Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης Η παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

Εσαγωγή. Στο Πλαίσιο της Ερευνητκής Εργασίας του Α' τετραµήνου η οµάδα µας αποφάσισε να ασχοληθεί µε τα Χαρακτηριστικά του Κινητού Τηλεφώνου.

Εσαγωγή. Στο Πλαίσιο της Ερευνητκής Εργασίας του Α' τετραµήνου η οµάδα µας αποφάσισε να ασχοληθεί µε τα Χαρακτηριστικά του Κινητού Τηλεφώνου. Εσαγωγή Στο Πλαίσιο της Ερευνητκής Εργασίας του Α' τετραµήνου η οµάδα µας αποφάσισε να ασχοληθεί µε τα Χαρακτηριστικά του Κινητού Τηλεφώνου. Μαθητές : Κόκκου Σοφία Εµόγλου Πασχαλία Ζίχναλης Μαριος Κωνσταντινήδης

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή Skype Μαθησιακά Αποτελέσματα

Εφαρμογή Skype Μαθησιακά Αποτελέσματα ΕΦΑΡΜΟΓΗ SKYPE Εφαρμογή Skype Μαθησιακά Αποτελέσματα Κατανόηση της εφαρμογής Skype και της χρησιμότητάς του. Εφαρμογή στην καθημερινότητά μας. Να κάνουμε δωρεάν κλήσεις εσωτερικού και εξωτερικού. Να δεχόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Κινητή Τηλεφωνία. Ερευνητική Εργασία Β Τάξη Τμήμα 2 Ιανουάριος 2014

Κινητή Τηλεφωνία. Ερευνητική Εργασία Β Τάξη Τμήμα 2 Ιανουάριος 2014 Κινητή Τηλεφωνία Ερευνητική Εργασία Β Τάξη Τμήμα 2 Ιανουάριος 2014 Τι θα παρακολουθήσουμε Ιστορική αναδρομή Τι είναι το κινητό Πότε Από ποιον Και γιατί Γενιές Πως λειτουργεί Οικονομικά στοιχεία Επιπτώσεις

Διαβάστε περισσότερα

Κινητό τηλέφωνο. Κινητό τηλέφωνο

Κινητό τηλέφωνο. Κινητό τηλέφωνο Κινητό τηλέφωνο ονομάζεται κατά κύριο λόγο το τηλέφωνο που δεν εξαρτάται από καλωδιακή σύνδεση με δίκτυο παροχής και δεν εξαρτάται από κάποια τοπική ασύρματη συσκευή. Κινητό τηλέφωνο Πως λειτουργεί η κινητή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΙΝΗΤΩΝ ANTIKΕΙΜΕΝΟ ΟΜΑΔΑΣ : ΚΙΝΗΤΑ ΜΑΡΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΑ

ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΙΝΗΤΩΝ ANTIKΕΙΜΕΝΟ ΟΜΑΔΑΣ : ΚΙΝΗΤΑ ΜΑΡΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΙΝΗΤΩΝ ANTIKΕΙΜΕΝΟ ΟΜΑΔΑΣ : ΚΙΝΗΤΑ ΜΑΡΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΑ Το smartphones «αντικαθιστούν» τις τηλεοράσεις στην Ινδία Νέα έρευνα της Google αποκαλύπτει πως οι Ινδοί προτιμούν για την ψυχαγωγία τους

Διαβάστε περισσότερα

ομή οθόνη 3 Αισθητήρας εγγύτητας 2 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 9 Φλας 4 Μπροστινή κάμερα 10 Κάμερα 5 Πλήκτρο ενεργοποίησης/κλειδώματος 11 Ηχείο 6 Menu

ομή οθόνη 3 Αισθητήρας εγγύτητας 2 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 9 Φλας 4 Μπροστινή κάμερα 10 Κάμερα 5 Πλήκτρο ενεργοποίησης/κλειδώματος 11 Ηχείο 6 Menu Γρήγορος Οδηγός, ομή 1 2 3 4 5 9 10 6 7 8 11 12 13 1 Πλήκτρο αυξομείωσης έντασης ήχου 8 Επιστροφή στην προηγούμενη 2 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm οθόνη 3 Αισθητήρας εγγύτητας 9 Φλας 4 Μπροστινή κάμερα 10 Κάμερα

Διαβάστε περισσότερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα Γρήγορος Οδηγός, Δομή 1 2 3 4 5 6 7 7 8 6 10 11 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB 9 Είσοδος Κάρτας SD 4 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 10 Πίσω κάμερα 5

Διαβάστε περισσότερα

Στη συνέχεια θα απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με τα ψηφιακά μέσα και τις ψηφιακές συσκευές, που περιλαμβάνουν επιτραπέζιους υπολογιστές (desktop

Στη συνέχεια θα απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με τα ψηφιακά μέσα και τις ψηφιακές συσκευές, που περιλαμβάνουν επιτραπέζιους υπολογιστές (desktop Στη συνέχεια θα απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με τα ψηφιακά μέσα και τις ψηφιακές συσκευές, που περιλαμβάνουν επιτραπέζιους υπολογιστές (desktop computers), φορητούς υπολογιστές (laptops ή notebooks),

Διαβάστε περισσότερα

Smartphones και πολυμέσα

Smartphones και πολυμέσα Smartphones και πολυμέσα Λογοθέτης Σωτήρης ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ/ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΡΑΣ Θεσσαλονίκη, 1 Νοεμβρίου 2009 Περιεχόμενα Ορισμοί Smartphones - Πολυμέσα Ιστορική Αναδρομή Τελευταίας τεχνολογίας Smartphones

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας microsιμ

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας microsιμ Γρήγορος Οδηγός ομή 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 1 Reset 2 Θήρα Micro USB 3 Προστατευτιό κάλυμμα καρτών 4 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 5 Ακουστικό 6 Μπροστινή κάμερα 7 Πίσω Κάμερα 8 Φλας 13 14 9 Πλήκτρα αυξομείωσης

Διαβάστε περισσότερα

Καλώς ήρθατε στη Cyta Κινητή!

Καλώς ήρθατε στη Cyta Κινητή! Καλώς ήρθατε στη Cyta Κινητή! Σύντομος Οδηγός Νέα εποχή με Cyta Κινητή Η Cyta Κινητή σάς καλωσορίζει και σας δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνετε οφέλη καρτοκινητής σε κινητή συμβολαίου: ευελιξία, ελευθερία,

Διαβάστε περισσότερα

H διασύνδεση του αυτοκινήτου με τον έξω κόσμο είναι ο πιο γρήγορα αναπτυσσόμενος τομέας στη σύγχρονη αυτοκινητοβιομηχανία. Με το Sensus η Volvo παρείχ

H διασύνδεση του αυτοκινήτου με τον έξω κόσμο είναι ο πιο γρήγορα αναπτυσσόμενος τομέας στη σύγχρονη αυτοκινητοβιομηχανία. Με το Sensus η Volvo παρείχ H διασύνδεση του αυτοκινήτου με τον έξω κόσμο είναι ο πιο γρήγορα αναπτυσσόμενος τομέας στη σύγχρονη αυτοκινητοβιομηχανία. Με το Sensus η Volvo παρείχε λύσεις σε ότι έχει σχέση με την πληροφορία, τη διασκέδαση

Διαβάστε περισσότερα

Οι τιμές είναι ενδεικτικές και πέφτουν συνέχεια. ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ. MTN SMS Bundle. Μηνιαία Χρέωση 250 SMS 3.51 500 SMS 5.85 1000 SMS 11.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές και πέφτουν συνέχεια. ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ. MTN SMS Bundle. Μηνιαία Χρέωση 250 SMS 3.51 500 SMS 5.85 1000 SMS 11. Οι τιμές είναι ενδεικτικές και πέφτουν συνέχεια. ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ MTN SMS Bundle Μηνιαία Χρέωση 250 SMS 3.51 500 SMS 5.85 1000 SMS 11.00 Πακέτο Μηνιαίο Τέλος* Χρέωση φωνητικών κλήσεων* Χρέωση ανά λεπτό 8.19

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R207

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R207 Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R207 Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 2 Επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα 5 Εφαρμογή Mobile Wi-Fi Web 6 Επισκόπηση εφαρμογής

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R209-Z

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R209-Z Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R209-Z Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 2 Επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα 5 Εφαρμογή Mobile Wi-Fi Web 6 Επισκόπηση εφαρμογής

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R216-Z

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R216-Z Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R216-Z Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 2 Επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα 5 Εφαρμογή Mobile Wi-Fi Web 6 Επισκόπηση εφαρμογής

Διαβάστε περισσότερα

2

2 1 2 1.1 1.2 3 2.1 2.2 2.3 4 3.1 3.2 5 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Μάθετε για τα κουµπιά, την οθόνη και τα εικονίδια του νέου σας τηλεφώνου. Κουµπιά Στην µπροστινή όψη του τηλεφώνου σας θα παρατηρήσετε

Διαβάστε περισσότερα

CHEVROLET MYLINK. Συνοπτικός οδηγός

CHEVROLET MYLINK. Συνοπτικός οδηγός CHEVROLET MYLINK Συνοπτικός οδηγός Το Chevrolet MyLink είναι ένα σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που ενισχύει την οδηγική σας εμπειρία. Λειτουργεί με απλή συνδεσιμότητα, ένα smartphone και μια υπέροχη

Διαβάστε περισσότερα

Gmail: Η προσέγγιση της Google στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Gmail: Η προσέγγιση της Google στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Gmail: Η προσέγγιση της Google στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (Από την ομάδα εργασίας του Gmail) Το Gmail κάνει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο εύκολο και αποτελεσματικό.. Οι 10 κυριότεροι λόγοι για να χρησιμοποιήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Στη συνέχεια θα απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με τα ψηφιακά μέσα και τις ψηφιακές συσκευές, που περιλαμβάνουν επιτραπέζιους υπολογιστές (desktop

Στη συνέχεια θα απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με τα ψηφιακά μέσα και τις ψηφιακές συσκευές, που περιλαμβάνουν επιτραπέζιους υπολογιστές (desktop Στη συνέχεια θα απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με τα ψηφιακά μέσα και τις ψηφιακές συσκευές, που περιλαμβάνουν επιτραπέζιους υπολογιστές (desktop computers), φορητούς υπολογιστές (laptops ή notebooks),

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM

Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM 1 Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM 1. Πατήστε το Πλήκτρο Κεντρικής Σελίδας > > Επαφές. 2. Πατήστε το Πλήκτρο Μενού > Εισαγωγή / Εξαγωγή > Εισαγωγή από κάρτα SIM. Η συσκευή σας ZTE-RACER θα διαβάσει αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

Γονείς, παιδιά και μέσα προώθησης της κινητής τηλεφωνίας

Γονείς, παιδιά και μέσα προώθησης της κινητής τηλεφωνίας Γονείς, παιδιά και μέσα προώθησης της κινητής τηλεφωνίας Ορισμός της διαφήμισης Ως διαφήμιση νοείται η μονομερής επικοινωνία και μετάδοση πληροφοριών με πειστικό τρόπο για προϊόντα και υπηρεσίες ή ιδέες

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας microsιμ

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας microsιμ Γρήγορο Οδηγό ομή 1 2 3 4 5 6 7 8 15 9 10 11 1 Είσοδο κάρτα SIM 2 Μπροστινή κάμερα 3 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 4 Ακουστικό 5 Μικρόφωνο 6 Πίσω Κάμερα 7 Φλα 8 Πλήκτρα αυξομείωση ένταση ήχου 9 Menu 10 Πλήκρο

Διαβάστε περισσότερα

Πολυμέσα. παρέχουν ένα περιβάλλον πρόσβασης στα τμήματα, μέσω συνδέσεων με οποιονδήποτε τρόπο

Πολυμέσα. παρέχουν ένα περιβάλλον πρόσβασης στα τμήματα, μέσω συνδέσεων με οποιονδήποτε τρόπο Περιεχόμενα Ορισμοί Smartphone-Πολυμέσα Η εξέλιξη Τελευταίας τεχνολογίας Smartphones Χαρακτηριστικά των smartphones Λειτουργικά Συστήματα στα Smartphones Στάδια παραγωγής πολυμεσικής εφαρμογής Κατηγορίες

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Προφυλάξεις ασφαλείας Πριν ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας, διαβάστε προσεκτικά αυτές τις προφυλάξεις ασφαλείας. Διαβάστε τον οδηγό "Πληροφορίες ασφαλείας"

Διαβάστε περισσότερα

Η Ελλάδα στην ψηφιακή εποχή

Η Ελλάδα στην ψηφιακή εποχή ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ (ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΣΤΑΘΜΗΣΕΙΣ) Η Ελλάδα στην ψηφιακή εποχή ΜΑΡΤΙΟΣ 2018 Επωνυμία εταιρείας ΚΑΠΑ RESEARCH A.E. ΑΡ. ΜΗΤΡ : 5 Εντολέας Σκοπός Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

Αρχίστε εδώ BlackBerry Torch 9800 Smartphone

Αρχίστε εδώ BlackBerry Torch 9800 Smartphone Καλωσήρθατε στο BlackBerry! Γνωρίστε το νέο σας smartphone BlackBerry Torch 9800. Εξερεύνηση πλήκτρων 2010 Research In Motion Limited. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Τα BlackBerry, RIM, Research In Motion,

Διαβάστε περισσότερα

etailer Kit Lenovo K Lenovo Internal. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

etailer Kit Lenovo K Lenovo Internal. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. etailer Kit Lenovo K5 Πόροι που περιλαμβάνονται στο etailer Kit του Lenovo K5 Προτεινόμενο αντίγραφο (Σύνοψη, Επισκόπηση, Βασικά χαρακτηριστικά) Οδηγός φωτογραφιών 2 Προτεινόμενο αντίγραφο Σύνοψη Χρησιμοποιήστε

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας SΙΜ

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας SΙΜ Γρήγορο Οδηγό 4G ομή Ε 1 2 3 4 5 6 7 Γ χ σ ε η Γ α Ε 8 9 10 11 12 13 14 15 1 Συρτάρι υποδοχή SIM 2 Πίσω Κάμερα 3 Πίσω Φλα 4 Μπροστά Φλα 5 Ακουστικό 6 Μπροστινή κάμερα 7 Πλήκτρα αυξομείωση ένταση ήχου 8

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Xperia SmartTags NT1/NT2

Οδηγός χρήστη. Xperia SmartTags NT1/NT2 Οδηγός χρήστη Xperia SmartTags NT1/NT2 Περιεχόμενα Εισαγωγή...3 Οδηγός έναρξης...4 Ενεργοποίηση της λειτουργίας NFC...4 Περιοχή εντοπισμού NFC...4 Χρήση του Smart Connect για τη διαχείριση των ετικετών

Διαβάστε περισσότερα

Η ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ SOCIAL MEDIA

Η ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ SOCIAL MEDIA Η ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ SOCIAL MEDIA ΤΑΞΗ Α 2 ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ: ΦΙΟΝΑ ΤΖΟΥΜΑΚΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΧΑΤΖΗΠΟΥΦΛΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ Η ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ O όρος Κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης αναφέρεται

Διαβάστε περισσότερα

8o Γενικό Λύκειο Πάτρας ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Α` ΛΥΚΕΙΟΥ Τα κοινωνικά δίκτυα στη καθημερινότητα των έφηβων

8o Γενικό Λύκειο Πάτρας ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Α` ΛΥΚΕΙΟΥ Τα κοινωνικά δίκτυα στη καθημερινότητα των έφηβων 8o Γενικό Λύκειο Πάτρας ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Α` ΛΥΚΕΙΟΥ Τα κοινωνικά δίκτυα στη καθημερινότητα των έφηβων Τάξη: Α Τμήμα: Α1 Ομάδα - Βασίλης Κατσιδήμας - Νίκος Βγενόπουλος - Σωκράτης Ηλιόπουλος - Διονύσης

Διαβάστε περισσότερα

10 Νέα χαρακτηριστικά του Facebook που (πιθανόν) δεν γνωρίζεις

10 Νέα χαρακτηριστικά του Facebook που (πιθανόν) δεν γνωρίζεις 10 Νέα χαρακτηριστικά του Facebook που (πιθανόν) δεν γνωρίζεις 6 Μαρτίου 2016 Παναγιώτης Σακαλάκης Αν υπάρχει κάτι που γνωρίζει ο περισσότερος κόσμος για το Facebook, αυτό είναι πως κατέχει την πρώτη θέση

Διαβάστε περισσότερα

TABLETS. *Αφορά πωλήσεις σε τεμάχια το πρώτο εξάμηνο του 2014

TABLETS. *Αφορά πωλήσεις σε τεμάχια το πρώτο εξάμηνο του 2014 TABLETS * *Αφορά πωλήσεις σε τεμάχια το πρώτο εξάμηνο του 2014 Για 1η φορά στον κλάδο της τεχνολογίας, ένα ελληνικό brand, ξεπέρασε σε πωλήσεις διεθνείς κολοσσούς No1 BRAND ΣΤΑ TABLETS Δες τι κρύβεται

Διαβάστε περισσότερα

Το Κινητό Τηλέφωνο. Τριφτούδης Ισίδωρος. Μαθητής Α2 Γυμνασίου, Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης. Επιβλέπων Καθηγητής: Κωνσταντίνος Παρασκευόπουλος

Το Κινητό Τηλέφωνο. Τριφτούδης Ισίδωρος. Μαθητής Α2 Γυμνασίου, Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης. Επιβλέπων Καθηγητής: Κωνσταντίνος Παρασκευόπουλος Το Κινητό Τηλέφωνο Τριφτούδης Ισίδωρος Μαθητής Α2 Γυμνασίου, Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης Επιβλέπων Καθηγητής: Κωνσταντίνος Παρασκευόπουλος Καθηγητής Πληροφορικής Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης Η Τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

Internet 1. Ρυθµίσεις ικτύου Η MID διαθέτει ενσωµατωµένο Wi-Fi module. Κάντε κλικ στο, στο µενού ρυθµίσεων θα εµφανιστεί στο MID.

Internet 1. Ρυθµίσεις ικτύου Η MID διαθέτει ενσωµατωµένο Wi-Fi module. Κάντε κλικ στο, στο µενού ρυθµίσεων θα εµφανιστεί στο MID. 1 2 9 4 3 5 6 7 8 Internet 1. Ρυθµίσεις ικτύου Η MID διαθέτει ενσωµατωµένο Wi-Fi module. Κάντε κλικ στο, στο µενού ρυθµίσεων θα εµφανιστεί στο MID. 6.3 Επιλέξτε µια εικόνα. Κάντε κλικ στο "Wallpaper"

Διαβάστε περισσότερα

Κοιτάζοντας Πιο Λεπτομερώς. Ανδρεάκης Σωτήρης Καραμολέγκος Χρήστος Καλαματιανός Βασίλης

Κοιτάζοντας Πιο Λεπτομερώς. Ανδρεάκης Σωτήρης Καραμολέγκος Χρήστος Καλαματιανός Βασίλης Κοιτάζοντας Πιο Λεπτομερώς Ανδρεάκης Σωτήρης Καραμολέγκος Χρήστος Καλαματιανός Βασίλης Στην έρευνα που κάναμε ασχοληθήκαμε με την λεπτομερή λειτουργία των κινητών τηλεφώνων και πως αυτά μπορούν να επηρεάσουν

Διαβάστε περισσότερα

Τι ακτινοβολία (SAR) εκπέμπει το κινητό σας ;

Τι ακτινοβολία (SAR) εκπέμπει το κινητό σας ; Τι ακτινοβολία (SAR) εκπέμπει το κινητό σας ; Στις μέρες μας η επιλογή ενός κινητού τηλεφώνου είναι ένα φαινόμενο που συμβαίνει αρκετά συχνά, ειδικά όταν έχουμε απώλειες όπως να μας χαλάσει το προηγούμενο

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα 2: Ενθάρρυνση προς ηλικιωμένους για μάθηση της τεχνολογίας

Ενότητα 2: Ενθάρρυνση προς ηλικιωμένους για μάθηση της τεχνολογίας Ενότητα 2: Ενθάρρυνση προς ηλικιωμένους για μάθηση της τεχνολογίας Καθορίζοντας το Πλαίσιο Ο πληθυσμός των ηλικιωμένων (οι δημογραφικές αλλαγές)) Η οικονομική κρίση που επηρέασε την Ευρώπη και η προσπάθειά

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ 1: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ 1: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ 1: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ Περιγραφή Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους μαθητές να γνωρίσουν τις υπηρεσίες και τις εφαρμογές του διαδικτύου καθώς και τους

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΘΙΑΤΗ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΘΙΑΤΗ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΘΙΑΤΗ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «Η θέση του κινητού τηλεφώνου στη ζωή των παιδιών σχολικής ηλικίας (6-12 χρονών) Χρήση Πληροφόρηση Ασφάλεια» Σκοπός Να διαπιστωθoύν: η έκταση χρήσης του κινητού

Διαβάστε περισσότερα

BEYOND: Two Souls Εφαρμογή BEYOND Touch

BEYOND: Two Souls Εφαρμογή BEYOND Touch BEYOND: Two Souls Εφαρμογή BEYOND Touch ΕΦΑΡΜΟΓΗ BEYOND Touch Για να απολαύσετε μια πλήρη, χωρίς προβλήματα εμπειρία στο BEYOND: Two Souls, συνιστούμε να παίξετε το παιχνίδι χρησιμοποιώντας το ασύρματο

Διαβάστε περισσότερα

Εργασία Τεχνολογίας Α Γυμνασίου: ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ. Αβανίδης Βασίλης

Εργασία Τεχνολογίας Α Γυμνασίου: ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ. Αβανίδης Βασίλης Εργασία Τεχνολογίας Α Γυμνασίου: ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Αβανίδης Βασίλης Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Premium ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Επικοινωνία είναι η διαδικασία της ανταλλαγής πληροφορίας μεταξύ δύο ή περισσοτέρων μερών

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτήριο TO ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΝ Σχολικό Έτος 2007-2008 Συνθετικές εργασίες στο μάθημα Πληροφορική Τεχνολογία της Β Γυμνασίου: Όψεις της Τεχνολογίας

Εκπαιδευτήριο TO ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΝ Σχολικό Έτος 2007-2008 Συνθετικές εργασίες στο μάθημα Πληροφορική Τεχνολογία της Β Γυμνασίου: Όψεις της Τεχνολογίας Εκπαιδευτήριο TO ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΝ Σχολικό Έτος 2007-2008 Συνθετικές εργασίες στο μάθημα Πληροφορική Τεχνολογία της Β Γυμνασίου: Όψεις της Τεχνολογίας Θέμα: Κινητά Τηλέφωνα Τμήμα: ΗΥ: Ομάδα: Β2 pc26 Βλασσόπουλος

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ DELL ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ DELL ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ DELL ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΟΡΗΤΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ Θέλετε ένα φορητό υπολογιστή χωρίς συμβιβασμούς. Θέλετε να μειώσετε το χρόνο εκτός λειτουργίας με συστήματα τα οποία

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Δημιουργία σύνδεσης... 27 5. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΙΣΤΟΥ... 37. Γνωριμία με μια ιστοσελίδα:... 38

Περιεχόμενα. Δημιουργία σύνδεσης... 27 5. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΙΣΤΟΥ... 37. Γνωριμία με μια ιστοσελίδα:... 38 Περιεχόμενα ΠΡΟΛΟΓΟΣ... 11 ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ... 13 1. ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ... 15 2. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ INTERNET;... 16 3. ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ... 19 4. ΤΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

11:56 AM. Έξυπνες συσκευές. έξυπνοι χρήστες. Password:

11:56 AM. Έξυπνες συσκευές. έξυπνοι χρήστες. Password: 11:56 AM Έξυπνες συσκευές έξυπνοι χρήστες Password: Τ Κυπριακό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου ο Κυπριακό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου «CyberEthics» υλοποιείται με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης στα

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΖΕΦΥΡΙΟΥ. Τεχνικά Χαρακτηριστικά και επιρροή στην κοινωνική ζωή

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΖΕΦΥΡΙΟΥ. Τεχνικά Χαρακτηριστικά και επιρροή στην κοινωνική ζωή ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΖΕΦΥΡΙΟΥ Τεχνικά Χαρακτηριστικά και επιρροή στην κοινωνική ζωή Ερευνητική εργασία με θέμα: Χαρακτηριστικά των κινητών και η επιρροή τους στην κοινωνική ζωή των ανθρώπων Οι μαθητές που εργάστηκαν

Διαβάστε περισσότερα

Τα κορυφαία smartphones χωρίς να πληρώσεις τίποτα αρχικά!

Τα κορυφαία smartphones χωρίς να πληρώσεις τίποτα αρχικά! Τα κορυφαία smartphones χωρίς να πληρώσεις τίποτα αρχικά! /MTNCyprus Έλα χωρίς το πορτοφόλι σου! Τα κορυφαία smartphones χωρίς να πληρώσεις τίποτα αρχικά! Πάρε το iphone 5, το Samsung Galaxy SIII, το HTC

Διαβάστε περισσότερα

Κλαδική Έρευνα - 1ο Εξάμηνο τεχνολογία

Κλαδική Έρευνα - 1ο Εξάμηνο τεχνολογία Κλαδική Έρευνα - 1ο Εξάμηνο 2017 τεχνολογία ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ {06} Δείκτες αγοράς {09} Συνοπτική παρουσίαση {12} Είδη τεχνολογίας που έχουν στο νοικοκυριό τους {13} Πρόθεση αγοράς επιλεγμένων ηλεκτρονικών συσκευών

Διαβάστε περισσότερα

Θεσσαλονίκη Alert - Αναλυτική παρουσίαση εφαρμογής

Θεσσαλονίκη Alert - Αναλυτική παρουσίαση εφαρμογής Θεσσαλονίκη Alert - Αναλυτική παρουσίαση εφαρμογής Δεληγιαννίδης Θεόδωρος Περίληψη Η "Θεσσαλονίκη Alert" είναι μια εφαρμογή του τύπου crowdsourcing που αφορά το Δήμο Θεσσαλονίκης και τους πολίτες του.

Διαβάστε περισσότερα

Κοινωνική Αλληλεπίδραση

Κοινωνική Αλληλεπίδραση Κοινωνική Αλληλεπίδραση Τεχνολογία Σύγχρονης Επικοινωνίας Dirk Sommermeyer, IAQ e.v. Θέματα Τύποι Επικοινωνίας Προδιαγραφές σε μηχανήματα Υπολογιστών (hardware) Προδιαγραφές σε λογισμικό (software) Διαδικασίες

Διαβάστε περισσότερα

Λεπτομέρειες αναφοράς. Λεπτομέρειες συσκευής

Λεπτομέρειες αναφοράς. Λεπτομέρειες συσκευής Λεπτομέρειες αναφοράς Λεπτομέρειες αναφοράς Όνομα Διεύθυνση Όνομα ομάδας Αναγνωριστικό αναφοράς Δημιουργήθηκε Προϊόν CentralService ΙΩΝΙΑΣ 15 Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ support 15a697cf-a378-4223-b568-f5f226c13d1a 2019-08-27

Διαβάστε περισσότερα

11:56 AM. Έξυπνες συσκευές. έξυπνοι χρήστες. Password:

11:56 AM. Έξυπνες συσκευές. έξυπνοι χρήστες. Password: 11:56 AM Έξυπνες συσκευές έξυπνοι χρήστες Password: Τ Κυπριακό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου ο Κυπριακό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου «CyberEthics» υλοποιείται με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης στα

Διαβάστε περισσότερα

4η ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ (WORD & ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ)

4η ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ (WORD & ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ) 4η ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ (WORD & ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ) ΠΡΟΟΙΜΙΟ 4 η Ενότητα Στην 4 η Ενότητα ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ (WORD & ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ) έχουμε δημιουργήσει

Διαβάστε περισσότερα

Κλαδική Έρευνα - 2ο ΕΞΆΜΗΝΟ τεχνολογία

Κλαδική Έρευνα - 2ο ΕΞΆΜΗΝΟ τεχνολογία Κλαδική Έρευνα - 2ο ΕΞΆΜΗΝΟ 2017 τεχνολογία ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ {06} Δείκτες αγοράς {09} Συνοπτική παρουσίαση {12} Είδη τεχνολογίας που έχουν στο νοικοκυριό τους {13} Πρόθεση αγοράς επιλεγμένων ηλεκτρονικών συσκευών

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογία και Έφηβοι.

Τεχνολογία και Έφηβοι. Γενικό Λύκειο Βελεστίνου Τμήμα: Β2 Ερευνητική Εργασία Σχ. Έτος: 2014-2015 Τεχνολογία και Έφηβοι. Μαθητές 1) Πουτουρούδη Θεοδώρα 9) Μανούρα Μιχαέλα 2) Νατούδη Δήμητρα 10) Μπομπότης Φάνης 3) Μπαλαμώτη Σοφία

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ 2Ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ 2Ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ 2Ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ 1. Να αναφέρετε μερικές από τις σημαντικότερες εξελίξεις και εφευρέσεις στην ιστορία των συστημάτων επικοινωνίας. Η ανακάλυψη του κινητού τυπογραφικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ. ΔΡΑΣΗ 4: Εκπαίδευση και υποστήριξη προς τις τοπικές κοινωνίες

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ. ΔΡΑΣΗ 4: Εκπαίδευση και υποστήριξη προς τις τοπικές κοινωνίες ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ "ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ" «Στήριξη και Ανάδειξη Πολυνησιωτικών ΑΕΙ» ΔΡΑΣΗ 4: Εκπαίδευση και

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα Πώς να χρησιμοποιήσετε το βιβλίο... 7 Αντί προλόγου... 9 Κεφάλαιο 1: Κεφάλαιο 2: Κεφάλαιο 3: Κεφάλαιο 4: Κεφάλαιο 5: Πώς να δημιουργήσω το Προφίλ μου και να γίνω μέλος στο Facebook;... 15 Τι

Διαβάστε περισσότερα

VOYAGER2 DG310 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

VOYAGER2 DG310 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ VOYAGER2 DG310 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ VOYAGER2 DG310 Τα περιεχόμενα αυτού του οδηγού ενδέχεται να διαφέρουν λίγο από την περιγραφή της συσκευής σας ανάλογα με την έκδοση λογισμικού και τον πάροχό σας. Γνωριμία

Διαβάστε περισσότερα

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Ερευνητική Εργασία Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης 1 Ο ΕΠΑΛ ΚΟΡΩΠΙΟΥ Τμήμα Α6 Κορωπί, 2012-2013 (Α τετράμηνο) Συντελεστές: ΑΗΔΟΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΕΥΛΑΒΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΣΝΑΙ ΟΡΓΚΕΣΤΑ ΘΑΝΑΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΛΑΪΤΖΟΓΛΟΥ ΣΠΥΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αντί προλόγου. 1. Τι είναι το Twitter;

Αντί προλόγου. 1. Τι είναι το Twitter; Περιεχόμενα Αντί προλόγου...7 Πώς να χρησιμοποιήσετε το βιβλίο...13 Κεφάλαιο 1: Πώς να δημιουργήσω το Προφίλ μου και να γίνω μέλος στο Twitter;...15 Κεφάλαιο 2: Τι βλέπω στην οθόνη μου όταν ολοκληρώσω

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογίες & Εφαρμογές Πληροφορικής Ενότητα 10: Κινητή Τηλεφωνία

Τεχνολογίες & Εφαρμογές Πληροφορικής Ενότητα 10: Κινητή Τηλεφωνία ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΚΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Τεχνολογίες & Εφαρμογές Πληροφορικής Ενότητα 10: Κινητή Τηλεφωνία Ανδρέας Βέγλης, Αναπληρωτής Καθηγητής Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΙΟΥΛΙΟΣ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013. Αδιάβροχος σύντροφος για τους λάτρεις της περιπέτειας! /MTNCyprus. www.mtn.com.cy Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών: 136

ΙΟΥΛΙΟΣ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013. Αδιάβροχος σύντροφος για τους λάτρεις της περιπέτειας! /MTNCyprus. www.mtn.com.cy Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών: 136 ΙΟΥΛΙΟΣ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013 Αδιάβροχος σύντροφος για τους λάτρεις της περιπέτειας! /MTNCyprus www.mtn.com.cy Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών: 136 Έχει λήξει το συμβόλαιο σου και ζητάς περισσότερα από τον τηλεπικοινωνιακό

Διαβάστε περισσότερα

Το θέμα με το οποίο θα ασχοληθεί η ομάδα μας ονομάζεται εγώ και το κινητό μου. Τα ερωτήματα που μας απασχόλησαν και μας παρότρυναν να ασχοληθούμε με

Το θέμα με το οποίο θα ασχοληθεί η ομάδα μας ονομάζεται εγώ και το κινητό μου. Τα ερωτήματα που μας απασχόλησαν και μας παρότρυναν να ασχοληθούμε με Το θέμα με το οποίο θα ασχοληθεί η ομάδα μας ονομάζεται εγώ και το κινητό μου. Τα ερωτήματα που μας απασχόλησαν και μας παρότρυναν να ασχοληθούμε με το παραπάνω θέμα είναι τα εξής: Ποια είναι η σχέση μεταξύ

Διαβάστε περισσότερα

Επίλεξε το Πρόγραμμα που θες. 2play. 2play. 2play. 2play. 2play. 2play. 2play. 2play. 3play

Επίλεξε το Πρόγραμμα που θες. 2play. 2play. 2play. 2play. 2play. 2play. 2play. 2play. 3play Επίλεξε το Πρόγραμμα που θες Υπηρεσία Πρόγραμμα Σταθερής & Internet ή/και Τηλεόρασης Διάρκεια Συμβολαίου (σε μήνες) Μηνιαίο Πάγιο Μηνιαίο Πάγιο με VDSL VDSL 3play Πρόγραμμα Χρόνου Ομιλίας της επιλογής

Διαβάστε περισσότερα

Ετήσια πανελλήνια έρευνα Ελλήνων on-line καταναλωτών

Ετήσια πανελλήνια έρευνα Ελλήνων on-line καταναλωτών Ετήσια πανελλήνια έρευνα Ελλήνων on-line καταναλωτών Καινοτομία στις Πωλήσεις μέσω Internet Social Media Καθ. Γεώργιος Ι. Δουκίδης, Διευθυντής Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου-ELTRUN Τμήμα Διοικητικής

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης YouTube Κουστουμπάρδη Ερατώ ΤΕΙ Ιονίων Νήσων Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας Τι είναι το YouTube Το YouTube είναι ένα Κοινωνικό Μέσο με βασικές λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

2

2 1 2 1.1 1.2 3 2.1 2.2 2.3 4 3.1 3.2 5 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Μάθετε για τα κουµπιά, την οθόνη και τα εικονίδια του νέου σας τηλεφώνου. Κουµπιά Στην µπροστινή όψη του τηλεφώνου σας θα παρατηρήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Β ΛΥΚΕΙΟΥ Β ΑΡΣΑΚΕΙΟ ΤΟΣΙΤΣΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΚΑΛΗΣ ΤΙΤΛΟΣ: «ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ: ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΑΠΕΙΛΗ;»

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Β ΛΥΚΕΙΟΥ Β ΑΡΣΑΚΕΙΟ ΤΟΣΙΤΣΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΚΑΛΗΣ ΤΙΤΛΟΣ: «ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ: ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΑΠΕΙΛΗ;» ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Β ΛΥΚΕΙΟΥ Β ΑΡΣΑΚΕΙΟ ΤΟΣΙΤΣΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΚΑΛΗΣ ΤΙΤΛΟΣ: «ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ: ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΑΠΕΙΛΗ;» Κεφάλαιο Β : «Έρευνα Δημοσκόπησης» ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Β1. Έρευνα δημοσκόπησης στους νέους ( Άρης Καϊτατζίδης,

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στο απόρρητο

Εισαγωγή στο απόρρητο Εισαγωγή στο απόρρητο Οι συμμετέχοντες θα εξερευνήσουν την προσωπική τους αντίληψη για το απόρρητο και την επίδραση που αυτό έχει στη ζωή τους. Θα εξετάσουν τα είδη των πληροφοριών που θα ήθελαν να διατηρήσουν

Διαβάστε περισσότερα

Ερευνητική εργασία Β3 Λυκείου Μουσικού Σχολείου Βόλου. Σχολ. ετος ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ

Ερευνητική εργασία Β3 Λυκείου Μουσικού Σχολείου Βόλου. Σχολ. ετος ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ Ερευνητική εργασία Β3 Λυκείου Μουσικού Σχολείου Βόλου Σχολ. ετος 2015-16 ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ Υπεύθυνη καθ: Τσουκνικά Ελένη ΠΕ 11 Κινητά τηλέφωνα και η επίδραση τους στους νέους

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα Ηλεκτρονικού Εμπορίου 2015 Β-C στην Ελλάδα: Η Συμπεριφορά των Online Καταναλωτών Καθ. Γεώργιος Ι. Δουκίδης Δρ.

Έρευνα Ηλεκτρονικού Εμπορίου 2015 Β-C στην Ελλάδα: Η Συμπεριφορά των Online Καταναλωτών Καθ. Γεώργιος Ι. Δουκίδης Δρ. Έρευνα Ηλεκτρονικού Εμπορίου 2015 Β-C στην Ελλάδα: Η Συμπεριφορά των Online Καταναλωτών Καθ. Γεώργιος Ι. Δουκίδης Δρ. Κατερίνα Φραϊδάκη Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν και Εμπορίου Οικονομικό Πανεπιστήμιο

Διαβάστε περισσότερα

Internet Business Hellas

Internet Business Hellas Internet Business Hellas Περιεχόμενα Εισαγωγή email marketing IBNEWSLETTER Χαρακτηριστικά Πλεονεκτήματα Επικοινωνία Εισαγωγή email marketing «Το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συνίσταται στην

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ. Η Ελληνίδα στην Ψηφιακή Εποχή

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ. Η Ελληνίδα στην Ψηφιακή Εποχή ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ Η Ελληνίδα στην Ψηφιακή Εποχή ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018 Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα 5: Ηλεκτρονική Διάδραση

Ενότητα 5: Ηλεκτρονική Διάδραση Ενότητα 5: Ηλεκτρονική Διάδραση Ηλεκτρονική Διάδραση Χρήση του διαδικτύου στην καθημερινότητα Η χρήση του διαδικτύου είναι ευρέως διαδεδομένη στις μέρες μας, λόγω των πολλών πλεονεκτημάτων που προσφέρουν.

Διαβάστε περισσότερα

Στερεοφωνικό μικρόφωνο STM10

Στερεοφωνικό μικρόφωνο STM10 Οδηγός χρήστη Στερεοφωνικό μικρόφωνο STM10 Περιεχόμενα Βασικά στοιχεία...3 Επισκόπηση λειτουργίας...3 Επισκόπηση υλικού...3 Συναρμολόγηση...4 Χρήση του μικροφώνου σας...5 Ηχογράφηση...5 Ηχογράφηση για

Διαβάστε περισσότερα

2

2 1 2 1.1 1.2 3 2.1 2.2 2.3 4 3.1 3.2 5 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Μάθετε για τα κουµπιά, την οθόνη και τα εικονίδια του νέου σας τηλεφώνου. Κουµπιά Στην µπροστινή όψη του τηλεφώνου σας θα παρατηρήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. Ανάπτυξη εφαρμογής Android και IOS σε περιβάλλον Flash. ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. Ανάπτυξη εφαρμογής Android και IOS σε περιβάλλον Flash. ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Τ.Ε.Ι. ΗΠΕΙΡΟΥ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΏΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Ανάπτυξη εφαρμογής Android και IOS σε περιβάλλον Flash. ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ Μπουρσινός Ιωάννης A.M.:

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜΜΕ)

Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜΜΕ) Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜΜΕ) Γιώργος Μανής Επίκουρος Καθηγητής Τμήμα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Τι είναι οι Τεχνολογίες

Διαβάστε περισσότερα

Υ Π Η Ρ Ε Σ Ι Ε Σ Ε Ρ Ε Υ Ν Α Σ Α Γ Ο Ρ Α Σ

Υ Π Η Ρ Ε Σ Ι Ε Σ Ε Ρ Ε Υ Ν Α Σ Α Γ Ο Ρ Α Σ Υ Π Η Ρ Ε Σ Ι Ε Σ Ε Ρ Ε Υ Ν Α Σ Α Γ Ο Ρ Α Σ Οι Νέοι & Τα Media Μάιος 2010 Ξένια Κούρτογλου, Πρόεδρος & CEO ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΦΗΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟ & ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας COSMOS4U Web Site Pro Χαρακτηριστικά Επιπλέον Δυνατότητες Προφίλ Εταιρίας Παρουσίαση της εταιρίας σας με φωτογραφικό υλικό και κείμενα. Τήρηση προδιαγραφών και χρήση λέξεων κλειδιά

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Ενεργοποίησης Samsung Galaxy Watch

Οδηγός Ενεργοποίησης Samsung Galaxy Watch 1 Οδηγίες ενεργοποίησης με QR Code Πριν ξεκινήσεις Για να ενεργοποιήσεις το Galaxy Watch LTE, χρειάζεσαι ένα Android smartphone με έκδοση λειτουργικού 5.0 ή νεότερο και μνήμη RAM 1.5 GB ή μεγαλύτερη /

Διαβάστε περισσότερα

χαμηλότερο πάγιο /MTNCyprus

χαμηλότερο πάγιο /MTNCyprus έως 0 0 χαμηλότερο πάγιο /MTNCyprus έως 0 0 χαμηλότερο πάγιο Συνδέσου με MTN PayMonthly, κράτα το κινητό σου και πάρε έκπτωση στο μηνιαίο σου λογαριασμό μέχρι και 33% για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου

Διαβάστε περισσότερα

Έντυπος χάρτης νησιού και χρήση διαδραστικών τεχνολογιών για την προβολή σημείων ενδιαφέροντος.

Έντυπος χάρτης νησιού και χρήση διαδραστικών τεχνολογιών για την προβολή σημείων ενδιαφέροντος. Έντυπος χάρτης νησιού και χρήση διαδραστικών τεχνολογιών για την προβολή σημείων ενδιαφέροντος. Παπαδόπουλος Αθανάσιος Α.Μ.131276 email: std131276@ac.eap.gr ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Γραφικές Τέχνες

Διαβάστε περισσότερα

Καταγραφή του Ηλεκτρονικού Εμπορίου B-C στην Ελλάδα: Αντιλήψεις και συμπεριφορά των on-line καταναλωτών

Καταγραφή του Ηλεκτρονικού Εμπορίου B-C στην Ελλάδα: Αντιλήψεις και συμπεριφορά των on-line καταναλωτών Καταγραφή του Ηλεκτρονικού Εμπορίου B-C στην Ελλάδα: Αντιλήψεις και συμπεριφορά των on-line καταναλωτών Υπ. Διδ. Κ. Φραϊδάκη Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου-ELTRUN Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας

Διαβάστε περισσότερα

Η Samsung παρουσιάζει στην ελληνική αγορά την ολοκαίνουργια σειρά smartphones Galaxy J

Η Samsung παρουσιάζει στην ελληνική αγορά την ολοκαίνουργια σειρά smartphones Galaxy J Η Samsung παρουσιάζει στην ελληνική αγορά την ολοκαίνουργια σειρά smartphones Galaxy J Η Samsung Electronics Hellas ανακοινώνει τη διάθεση της νέας σειράς smartphones Galaxy J στην ελληνική αγορά. Τα νέα

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας COSMOS4U Web Portal Χαρακτηριστικά Επιπλέον Δυνατότητες Έως 10 κατηγορίες αρθρογραφίας και 10 υποκατηγορίες Δημιουργούμε έως 10 κατηγορίες αρθρογραφίας που η κάθε μια μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ Ηλεκτρονικές Καμπάνιες σελ. 1 Από πού ξεκινάω; Τι υπάρχει γύρω μου; Αφού έχετε αποκτήσει ενεργή παρουσία στο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ. Η Ελληνίδα στην Ψηφιακή Εποχή

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ. Η Ελληνίδα στην Ψηφιακή Εποχή ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ Η Ελληνίδα στην Ψηφιακή Εποχή ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018 ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ Πληθυσμός: χρήστες του διαδικτύου στην Ελλάδα (~70% του συνολικού

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση υπηρεσιών του διαδικτύου

Χρήση υπηρεσιών του διαδικτύου Χρήση υπηρεσιών του διαδικτύου Ερωτηματολόγιο Χρήσης Υπηρεσιών του Διαδικτύου * Απαιτείται 1. Φύλο * Άνδρας Γυναίκα 2. Ηλικία - Τάξη * Α Λυκείου Β Λυκείου Γ Λυκείου 3. Από ποια ηλικία χρησιμοποιείς το

Διαβάστε περισσότερα

Ως Διαδίκτυο (Internet) ορίζεται το παγκόσμιο (διεθνές) δίκτυο ηλεκτρονικών υπολογιστών (international network).

Ως Διαδίκτυο (Internet) ορίζεται το παγκόσμιο (διεθνές) δίκτυο ηλεκτρονικών υπολογιστών (international network). ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ Καλαμάτα, 2015 Το Διαδίκτυο Ως Διαδίκτυο (Internet) ορίζεται το παγκόσμιο (διεθνές) δίκτυο ηλεκτρονικών υπολογιστών (international network). Πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

Καλώς ήρθατε στον κόσµο της WIND για επαγγελµατίες και επιχειρήσεις! WIND business. Ό,τι χρειάζεσαι για την επιχείρησή σου είναι εδώ!

Καλώς ήρθατε στον κόσµο της WIND για επαγγελµατίες και επιχειρήσεις! WIND business. Ό,τι χρειάζεσαι για την επιχείρησή σου είναι εδώ! WIND business Ό,τι χρειάζεσαι για την επιχείρησή σου είναι εδώ! Ολοκληρωµένες λύσεις Κινητής, Σταθερής & Internet Μοναδικές προσφορές Mobile Broadband Τα πιο εξελιγµένα Smartphones & Tablet PC LW82664

Διαβάστε περισσότερα

Αναζήτηση στο Google Μαθησιακά Αποτελέσματα

Αναζήτηση στο Google Μαθησιακά Αποτελέσματα Αναζήτηση στο oogle Αναζήτηση στο Google Μαθησιακά Αποτελέσματα 1. Τί είναι το Διαδίκτυο και πώς λειτουργεί 2. Πώς αναζητάμε πληροφορίες μέσω Google 3. Οι βασικές λειτουργίες του Google 4. Τα πλεονεκτήματα

Διαβάστε περισσότερα

Advertising Options. Advertising Options

Advertising Options. Advertising Options Advertising Options Οι τρόποι διαφημιστικής προβολής που προσφέρονται μέσω της ιστοσελίδας του www.skroutz.gr είναι οι εξής: Front Page Sponsorhip Category Skin Flash Banner Στην επιλογή Front Page Sponsorship

Διαβάστε περισσότερα