HaynesPro WorkshopData. περιέχει όλα τα τεχνικά στοιχεία που θα χρειαστείτε. Powered by: Clearly better data.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "HaynesPro WorkshopData. περιέχει όλα τα τεχνικά στοιχεία που θα χρειαστείτε. Powered by: Clearly better data."

Transcript

1 περιέχει όλα τα τεχνικά στοιχεία που θα χρειαστείτε Powered by: Clearly better data. HaynesPro WorkshopData Εξουσιοδοτημένος Διανομέας για την Ελλάδα:

2 HaynesPro Το WorkshopData TM προσφέρει την τέλεια λύση, δίνοντας τη δυνατότητα στον επαγγελματία μηχανικό να κάνει διάγνωση, συντήρηση και επισκευή στα σύγχρονα οχήματα. Εξουσιοδοτημένος Διανομέας για την Ελλάδα Adjustment data Το HaynesPro έχει κατηγοριοποιήσει τα Workshop Data TM (Στοιχεία Συνεργείου) σε επτά κύριες κατηγορίες: Συντήρηση, Κινητήρας, Κιβώτιο Ταχυτήτων, Διεύθυνση & Ανάρτηση, Φρένα, Εξωτερικό/εσωτερικό οχήματος και Ηλεκτρονικά. Technical drawings Για την καθεμία από αυτές τις κατηγορίες έχουμε συμπεριλάβει όπου είναι δυνατόν τα παρακάτω στοιχεία: Στοιχεία Ρύθμισης, Τεχνικά Σχέδια, Ασφάλειες & Ρελέ, Εγχειρίδια και Διαδικασίες, Χρόνους Επισκευής, Ηλεκτρικά Διαγράμματα και Διάγνωση. Μία επιπλέον καρτέλα που περιλαμβάνει Ανακλήσεις, Τεχνικές Αναφορές του Service και Περιπτώσεις ενεργοποιείται κάθε φορά που διατίθεται αυτό το είδος των βασικών πληροφοριών για το επιλεγμένο όχημα. SmartLINKS Τα SmartLINKS (Έξυπνοι Σύνδεσμοι) έχουν προστεθεί στο WorkshopData ΤΜ σε διάφορα επίπεδα. Αυτές οι έξυπνες συντομεύσεις επιτρέπουν στους χρήστες να μεταβούν απ ευθείας στις σχετικές πληροφορίες. Τα SmartLINKS αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της βάσης δεδομένων μας και μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτόνομα, καθώς επίσης και σε ολοκληρωμένες λύσεις.

3 Manuals & procedures Fuses & Relays Repair times Diagnostics Εργαλεία για τη χρήση των στοιχείων Για να μεγιστοποιηθεί η χρησιμότητα των στοιχείων μας, έχουμε αναπτύξει αρκετές τελείως ολοκληρωμένες ενότητες προγραμμάτων και εργαλεία για να συμπληρώνουν τα WorkshopData. Μερικές είναι προαιρετικές (Δείτε Προαιρετικά Προγράμματα) ενώ άλλες είναι μέρος της εφαρμογής. Το καινούργιο μας εργαλείο εκτίμησης του κόστους, OrganiserXpress, δημιουργεί μία γρήγορη επισκόπηση των χρόνων της επισκευής και της συντήρησης και μία λίστα ανταλλακτικών. ORGANISER Xpress Το SmartCART, το εικονικό καλάθι αγορών, δημιουργεί ένα αποτελεσματικό σύνδεσμο Smart CART μεταξύ όλων των πληροφοριών που έχουν σχέση με τα ανταλλακτικά μέσα στο WorkshopData και τον online κατάλογο ανταλλακτικών μας, το διαγνωστικό εργαλείο ή το σύστημα ERP. *Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στους ξεχωριστούς φακέλους των προϊόντων.

4 Εξουσιοδοτημένος Διανομέας για την Ελλάδα Υπηρεσίες ανταλλαγής στοιχείων Όταν πρόκειται για υπηρεσίες web, είμαστε ηγέτες στον τομέα. Εάν ψάχνετε για έναν προμηθευτή τεχνικών στοιχείων με αποδεδειγμένη εμπειρία στην ενσωμάτωση των δεδομένων, μην ψάξετε περισσότερο. Ενσωμάτωση και σύνδεση δεδομένων Οι περισσότεροι από τους πελάτες μας εμπλουτίζουν τους καταλόγους των ανταλλακτικών τους προσθέτοντας στοιχεία στα διαστήματα των service και χρόνους επισκευής μέσω των υπηρεσιών web. Οι κατασκευαστές του εξοπλισμού διάγνωσης και ελέγχου έχουν υιοθετήσει μία παρόμοια προσέγγιση συνδέοντας το VESA στο τέστερ τους, τόσο στο επίπεδο του συστήματος, όσο και στο επίπεδο του κωδικού της βλάβης. Συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας για να καταλήξουμε σε μία λειτουργική, αποδοτική λύση. Προσφέρουμε αρκετές επιλογές ενσωμάτωσης, που κυμαίνονται από τους απλούς συνδέσμους από πύλη σε πύλη (portal-to-portal), μέχρι την πλήρη ενσωμάτωση των τεχνικών μας στοιχείων μέσα στο δικό σας online μέσο. Μέσα Δεν υπάρχουν στοιχεία που δεν έχουμε... Πρόσφατες βελτιώσεις στη δομή της βάσης δεδομένων μας, μας επιτρέπουν να περιλάβουμε ακόμη και το παραμικρό σετ στοιχείων στις υπηρεσίες ανταλλαγής των δεδομένων μας. Για να το επιτύχουμε αυτό, είμαστε στη διαδικασία της μετατροπής του κειμένου σε τιμές, επεκτείνοντας το εύρος των επιλογών υπολογισμού. Προσθέτοντας επιπλέον κριτήρια μας δίνει επίσης τη δυνατότητα να φιλτράρουμε τα στοιχεία και να τα κάνουμε ολοένα και πιο συγκεκριμένα για τον επιλεγμένο τύπο του οχήματος (4WD, Ντίζελ, Hatchback, κλπ.) Σας βοηθάμε να βρείτε τη λύση που καλύπτει όλες τις ανάγκες σας! Powered by: Clearly better data. HaynesPro WorkshopData ΤΜ (Online) - η στάνταρτ εφαρμογή μας online Έτοιμη για χρήση Ελεύθερη χρήση του συστήματος διαχείρισης αδειών Ανταλλαγή Δεδομένων Υπηρεσίες web Μερική ή πλήρης ενσωμάτωση δεδομένων (προαιρετικά) Πλήρης ελευθερία σχεδίασης και διάταξης Όλα τα στάνταρτ SmartLINKS και οι λύσεις ανταλλαγής δεδομένων Γλώσσες και στα Ελληνικά Αγγλικά Σουηδικά Ρουμανικά Ρωσικά Γερμανικά Φινλανδικά Ουγγρικά Τουρκικά Γαλλικά Δανικά Τσεχικά Κροατικά Ιταλικά Ισπανικά Σλοβένικα Σερβικά Ολλανδικά Πορτογαλικά Πολωνικά Βουλγαρικά Νορβηγικά Πολωνικά Σλοβακικά

5 VESA - Ο δικός σας βοηθός των ηλεκτρονικών! Ο Έξυπνος Βοηθός Ηλεκτρονικών του Οχήματος (Vehicle Electronics Smart Assistant) για συντομία VESA είναι ένα μοναδικό διαγνωστικό εργαλείο των ηλεκτρονικών. Χρησιμοποιώντας δεδομένα που έχουν ληφθεί από το σύστημα του Διαύλου CAN του οχήματος, το VESA βοηθά τους χρήστες να κάνουν διάγνωση σφαλμάτων των συστημάτων και των εξαρτημάτων. Το πρόγραμμα επωφελείται από τα έξυπνα -βήμα προς βήμαδιαγνωστικά, δημιουργεί τοπικά διαγράμματα των εξαρτημάτων από μία «λίστα του δικτύου» και δείχνει αυτόματα τις σχέσεις μεταξύ των αισθητήρων, των ενεργοποιητών και των επεξεργαστών στην επισκόπηση του Διαύλου CAN. * *Παρακαλούμε ανατρέξτε στο λεπτομερές φυλλάδιο του VESA VESA Όπου τα δεδομένα είναι μόνο η αρχή To VESA προσφέρει πολλά περισσότερα από τα άλλα προγράμματα ηλεκτρονικών στην αγορά. Απλοποιώντας τη διαδικασία της διάγνωσης, το VESA καθοδηγεί το χρήστη βήμα προς βήμα σε μία λύση. Άλλα μοναδικά χαρακτηριστικά είναι: Επισκόπηση του δικτύου του Διαύλου CAN (CAN-Bus) Οι θέσεις βρίσκονται όλες σε ένα μέρος: Ακροδέκτες, Σημεία γείωσης, Φις EOBD, Ασφάλειες & Ρελέ και Μονάδες ελέγχου (εγκέφαλοι) Τοπικά ηλεκτρικά διαγράμματα, (με βάση μία λίστα δικτύου), που τονίζουν τις σχέσεις μεταξύ των αισθητήρων και των ενεργοποιητών Εικόνες παλμογραφημάτων Όλα τα βήματα της διάγνωσης συνδέονται με μία εκτενή λίστα ηλεκτρονικών ανταλλακτικών γενικής χρήσης

6 Εξουσιοδοτημένος Διανομέας για την Ελλάδα Προαιρετικά Χρόνοι Επισκευής Το πρόγραμμά μας των χρόνων επισκευής περιέχει λεπτομερείς περιγραφές όλων των εργασιών συντήρησης και επισκευής, συμπεριλαμβανομένων και των πρότυπων εργατοωρών Το πρόγραμμα προσδιορίζει μεμονωμένα αντικείμενα επισκευής και υπολογίζει το κόστος τους. Επειδή λαμβάνει υπόψη την παρακολούθηση (follow-up) καθώς επίσης και την πρόσθετη εργασία, δεν παραβλέπονται στοιχεία της εργασίας ούτε στην προδιαγραφή του κόστους, ούτε στο τιμολόγιο. Αυτό με τη σειρά του, βοηθά στη μεγιστοποίηση των εσόδων του συνεργείου. Για να ολοκληρωθεί η εικόνα, οι έξυπνοι σύνδεσμοι στο πρόγραμμα των στοιχείων συντήρησης & των χρόνων επισκευής, επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν μια λεπτομερή εκτίμηση του κόστους σε λίγα μόνο λεπτά. Ηλεκτρικά Διαγράμματα Το πρόγραμμα comfort wiring diagrams περιλαμβάνει διαγράμματα για μία γκάμα η- λεκτρονικών συστημάτων, συμπεριλαμβανομένων του ελέγχου του κλιματισμού, του ραδιοφώνου, των κλειδαριών των πορτών, των ηλεκτρικών παραθύρων, της ασφάλειας, του ABS και του ελέγχου του πίνακα οργάνων, για να αναφέρουμε μόνο μερικά. Όλα τα διαγράμματα χρησιμοποιούν τυποποιημένα σύμβολα, διατίθενται σαν πλήρως έγχρωμα διανυσματικά γραφικά και είναι εύκολα εκτυπώσιμα. Αυτή τη στιγμή παρέχουμε τα πιο ολοκληρωμένα σετ ηλεκτρικών διαγραμμάτων στην αγορά. Πολλοί από τους πελάτες μας έχουν ήδη συμπεριλάβει αυτό το πρόγραμμα στη λύση τους της HaynesPro WorkshopData. Workshop Organiser Με το Workshop Organiser (Organiser Συνεργείου) προσφέρουμε ένα απλό εργαλείο διαχείρισης για τη δημιουργία λεπτομερών εντολών εργασίας συνδεδεμένων σε μία βάση δεδομένων πελατών και οχημάτων, ημερολογιακό προγραμματισμό και ενσωμάτωση με τον κατάλογο των ανταλλακτικών σας. Εάν επιθυμείτε το OrganiserXpress και χρειάζεστε την επιλογή της αποθήκευσης των εκτιμήσεών σας ή να τις χρησιμοποιείτε για να προγραμματίζετε τις εντολές εργασίας για τους μηχανικούς σας, το Workshop Organiser προσφέρει την τέλεια λύση η οποία είναι συνδεδεμένη με τη βάση δεδομένων των πελατών σας.

7 SmartFIX Smart FIX Το SmartFIX περιέχει και τις Τεχνικές Αναφορές του Service (TSBs) και τα δεδομένα των ανακλήσεων, διατηρώντας τους πελάτες ενημερωμένους για την εργασία συντήρησης και επισκευής που προτείνεται από τον κατασκευαστή. Οι αναφορές περιέχουν λίστες ελέγχου των στοιχείων που απαιτούν επιθεώρηση ή επισκευή. Αυτά προσδιορίζουν επίσης τα απαιτούμενα ανταλλακτικά αντικατάστασης και τις εργατοώρες. Προσφέροντας βασικά στοιχεία του κατασκευαστή, το Smartfix είναι το τέλειο συμπλήρωμα για την τεχνική βάση δεδομένων του HaynesPro WorkshopData μας. SmartCASE Το SmartCASE, το οποίο είναι η νέα ανά περίπτωση τεχνική βάση δεδομένων μας, προσφέρει έτοιμες για χρήση λύσεις σε γνωστά προβλήματα που αντιμετωπίζονται από τα συνεργεία και λεπτομέρειες των επαληθευμένων επιδιορθώσεων. Η βάση δεδομένων βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του συνεργείου και σε πραγματικές αποδεδειγμένες λύσεις. Smart CASE A Μία case περίπτωση is composed αποτελείται of the following από τα παρακάτω components στοιχεία Μία περιγραφή του προβλήματος, που περιλαμβάνει τη μάρκα, το μοντέλο, τον τύπο και τον πιθανό κωδικό βλάβης ή την περιοχή του σχετικού προβλήματος. Την αιτία (μία ανά περίπτωση) Τη λύση με αναφορές στο HaynesPro WorkshopData (σύνδεσμος που έχει σχέση με τα τεχνικά στοιχεία), όπου υπάρχει Ανταλλακτικά αντικατάστασης - ένας σύνδεσμος GenArt σε όλα τα διαθέσιμα ανταλλακτικά, με βάση την αναγνώριση του τύπου.

8 Τι κάνει το HaynesPro WorkshopData ΤΜ να ξεχωρίζει; Η καλύτερη σχέση τιμής/ποιότητας στην αγορά. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά συμμορφώνονται με τα ΟΕΜ στάνταρς εκτός και αν έχουν δηλωθεί διαφορετικά - κάθε κανονική συντήρηση ή επισκευή δεν θα επηρεάσει την εγγύηση του αυτοκινήτου. Εξαιρετική κάλυψη όλων των οχημάτων κορυφαίων κατασκευαστών που πωλούνται στην ευρωπαϊκή αγορά. Ενσωμάτωση καταλόγων ανταλλακτικών, διαγνωστικών εργαλείων και συστημάτων ERP. Πρόσθετα εργαλεία και δεδομένα μοναδικών εφαρμογών που δίνουν λύσεις και συμπεριλαμβάνουν κάθε τεχνική πληροφορία. Τα ηλεκτρονικά δεδομένα περιλαμβάνουν τυποποιημένα (στάνταρ) διαγράμματα και προδιαγραφές εξαρτημάτων υψηλής ποιότητας. Σύνδεσμοι (links) σε ανταλλακτικά γενικής χρήσης από τα περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένων και Τεχνικών Διαγραμμάτων. Διαθέσιμο σε 24 γλώσσες. Σας βοηθάμε να βρείτε τη λύση που καλύπτει όλες τις ανάγκες σας! Powered by: Η μετάφραση των κειμένων του παρόντος ενημερωτικού φυλλαδίου έχει γίνει αποκλειστικά από την ΜΗΧΑΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ Clearly better data. Εξουσιοδοτημένος Διανομέας για την Ελλάδα: ΜΗΧΑΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ-ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ Σαρανταπόρου 70, Χαλάνδρι, Τηλ.: , Fax: Web:

Welcome. Laipni ludzam. Vitáme tě. Bemvindo. Καλωσορίσατε. Willkommen. Πώς να γίνετε KNX Μέλος

Welcome. Laipni ludzam. Vitáme tě. Bemvindo. Καλωσορίσατε. Willkommen. Πώς να γίνετε KNX Μέλος Welcome Vitáme tě Καλωσορίσατε Laipni ludzam Bemvindo Willkommen Πώς να γίνετε KNX Μέλος Was ist ein Scientific Partner? Εισαγωγή Περισσότερη άνεση, περισσότερη ασφάλεια, μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΛΑΜΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΛΑΜΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΛΑΜΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΘΕΜΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ: Δημιουργία διαδραστικής ιστοσελίδας για το μάθημα της νανοηλεκτρονικής Υπεύθυνος : Δρ. Καναπίτσας

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Atego. Διανομές. 6,5 16 τόνοι.

Το νέο Atego. Διανομές. 6,5 16 τόνοι. Το νέο Atego. Διανομές. 6,5 16 τόνοι. Το νέο Atego. Το νέο σημείο αναφοράς στις διανομές. Περιεχόμενα Αξία 6 7 Χρήσεις 8 17 Καμπίνα, εξοπλισμός 10 13 Κινητήρες, κιβώτιο ταχυτήτων 14 15 Οδηγική άνεση,

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης IBSHOP

Εγχειρίδιο Χρήσης IBSHOP Εγχειρίδιο Χρήσης IBSHOP : 210 88 12 784, : 210 88 33 852, : info@ibhellas.gr, Url: www.ibhellas.gr Page 1 Περιεχόμενα ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ... 4 Τμήμα Υποστήριξης (Help Desk and Client Support)... 4 ΕΙΣΑΓΩΓΗ...

Διαβάστε περισσότερα

Το ηλεκτρονικό σύστημα πληροφόρησης για την εσωτερική αγορά. Δημιουργία του IMI: οδηγός για τον πρώτο χρήστη σε μια αρχή

Το ηλεκτρονικό σύστημα πληροφόρησης για την εσωτερική αγορά. Δημιουργία του IMI: οδηγός για τον πρώτο χρήστη σε μια αρχή Το ηλεκτρονικό σύστημα πληροφόρησης για την εσωτερική αγορά Δημιουργία του IMI: οδηγός για τον πρώτο χρήστη σε μια αρχή EL Η Άμεση Ευρώπη είναι μια υπηρεσία που σας βοηθά να βρείτε απαντήσεις στα ερωτήματά

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Πληρωμών. Έκδοση 2.0 Σεπτέμβριος 2009. Η πρωτοβουλία είναι δική σας! ΤΩΡΑ. Πληροφορίες για τον ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ

Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Πληρωμών. Έκδοση 2.0 Σεπτέμβριος 2009. Η πρωτοβουλία είναι δική σας! ΤΩΡΑ. Πληροφορίες για τον ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Πληρωμών Έκδοση 2.0 Σεπτέμβριος 2009 Η πρωτοβουλία είναι δική σας! ΤΩΡΑ Πληροφορίες για τον ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε για τον SEPA Ενημερωτικά φυλλάδια του EPC* Making

Διαβάστε περισσότερα

CardioPerfect Workstation Υπομονάδα ECG κόπωσης Εγχειρίδιο χρήστη

CardioPerfect Workstation Υπομονάδα ECG κόπωσης Εγχειρίδιο χρήστη Αντιπρόσωπος ρυθμιστικών υποθέσεων Welch Allyn Limited Navan Business Park Dublin Road Navan, County Meath, Republic of Ireland Welch Allyn 4341 State Street Road Skaneateles Falls, NY 13153-0220 USA www.welchallyn.com

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Vito. Θέλει, μπορεί και το πετυχαίνει.

Το νέο Vito. Θέλει, μπορεί και το πετυχαίνει. Το νέο Vito. Van. Το νέο Vito. Θέλει, μπορεί και το πετυχαίνει. Βρίσκεστε πάντα σε ετοιμότητα; Είστε αποφασιστικός στην εργασία σας; Σας αρέσουν οι προκλήσεις; Εάν ναι, τότε αξίζετε ένα όχημα που έχει

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερική φορητή μονάδα. My Passport. Φορητή μονάδα σκληρού δίσκου. Εγχειρίδιο χρήστη. Εγχειρίδιο χρήστη μονάδας My Passport

Εξωτερική φορητή μονάδα. My Passport. Φορητή μονάδα σκληρού δίσκου. Εγχειρίδιο χρήστη. Εγχειρίδιο χρήστη μονάδας My Passport My Passport Φορητή μονάδα σκληρού δίσκου Εγχειρίδιο χρήστη Εγχειρίδιο χρήστη μονάδας My Passport Εξωτερική φορητή μονάδα Εξυπηρέτηση και υποστήριξη από τη WD Εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα, παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσία Επιτόπιας Υποστήριξης Υλικού HP

Υπηρεσία Επιτόπιας Υποστήριξης Υλικού HP Φύλλο δεδομένων Υπηρεσία Επιτόπιας Υποστήριξης Υλικού HP Υπηρεσίες HP Care Pack Κύρια χαρακτηριστικά της υπηρεσίας Διάγνωση προβλημάτων και απομακρυσμένη υποστήριξη Επιτόπια υποστήριξη υλικού Περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιασμός και Τεχνολογία Μέση Γενική Εκπαίδευση. Διαδίκτυο

Σχεδιασμός και Τεχνολογία Μέση Γενική Εκπαίδευση. Διαδίκτυο Επιμορφωτικό Υποστηρικτικό Υλικό για την ενσωμάτωση των ΤΠΕ στη μαθησιακή διαδικασία Θέμα Σχεδιασμός και Τεχνολογία Μέση ενική Εκπαίδευση Εργαλείο Διαδίκτυο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου Τομέας Εκπαιδευτικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ» 2000-2006 Γ Κ.Π.Σ.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ» 2000-2006 Γ Κ.Π.Σ. @ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ» 2000-2006 Γ Κ.Π.Σ. ΑΞΟΝΑΣ 2: «ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ» ΜΕΤΡΟ 2.4 «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός για το Σύστημα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης Moodle

Οδηγός για το Σύστημα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης Moodle Οδηγός για το Σύστημα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης Moodle (Έκδοση Moodle 1.9.5) Σουλτάνα Κάργα, Msc. Κατερίνα Κατσάνα, Msc. Φωτεινή Τρίμμη, Msc Άδεια Χρήσης: Creative Commons Το υλικό διατίθεται υπό την άδεια:

Διαβάστε περισσότερα

ETS Εφαρμογές Λειτουργικές Ευέλικτες Εξατομικευμένες

ETS Εφαρμογές Λειτουργικές Ευέλικτες Εξατομικευμένες ETS Εφαρμογές Λειτουργικές Ευέλικτες Εξατομικευμένες Νέες εφαρμογές κάνουν το ETS4 ακόμη πιο ευέλικτο Πρόσθετες λειτουργίες και περισσότερη ευελιξία: προσαρμοσμένο ETS με νέες εφαρμογές Υπάρχουν εφαρμογές

Διαβάστε περισσότερα

ETS Εφαρμογές Λειτουργικές Ευέλικτες Εξατομικευμένες

ETS Εφαρμογές Λειτουργικές Ευέλικτες Εξατομικευμένες ETS Εφαρμογές Λειτουργικές Ευέλικτες Εξατομικευμένες Νέες εφαρμογές κάνουν το ETS4 ακόμη πιο ευέλικτο Πρόσθετες λειτουργίες και περισσότερη ευελιξία: προσαρμοσμένο ETS με νέες εφαρμογές Υπάρχουν εφαρμογές

Διαβάστε περισσότερα

Πόσο μπορείτε να εξοικονομήσετε;

Πόσο μπορείτε να εξοικονομήσετε; Intelligent Energy Έξυπνες και αποδοτικές λύσεις διαχείρισης ενέργειας από την παραγωγή έως την τελική διανομή Σεπτέμβριος 2011 Κοιτάξτε εντός για να ξεκινήσετε να εξοικονομείτε ενέργεια! Ενεργειακό κόστος:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΑΓΧΟΥΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΑΓΧΟΥΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΑΓΧΟΥΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Οδηγός εκπαιδευτή 1.1. Εισαγωγή 1.2. Εκπαιδευτικό υλικό για τις δραστηριότητες πρόληψης του άγχους 1.3. Περιγραφή του οδηγού εκπαιδευτή

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα 9 (κεφάλαιο 24) Διαχείριση Ποιότητας

Ενότητα 9 (κεφάλαιο 24) Διαχείριση Ποιότητας ΕΠΛ362: Τεχνολογία Λογισμικού ΙΙ (μετάφραση στα ελληνικά των διαφανειών του βιβλίου Software Engineering, 9/E, Ian Sommerville, 2011) Ενότητα 9 (κεφάλαιο 24) Διαχείριση Ποιότητας Οι διαφάνειες αυτές έχουν

Διαβάστε περισσότερα

Λογισμικό WD SmartWare Εγχειρίδιο χρήστη Έκδοση 2.4.x

Λογισμικό WD SmartWare Εγχειρίδιο χρήστη Έκδοση 2.4.x Λογισμικό WD SmartWare Εγχειρίδιο χρήστη Έκδοση 2.4.x Εγχειρίδιο χρήστη λογισμικού WD SmartWare, έκδοση 2.4.x Λογισμικό λήψης αντιγράφων ασφαλείας Εξυπηρέτηση και υποστήριξη από την WD Αν αντιμετωπίσετε

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφοριακό σύστημα για online βιβλιοθήκη

Πληροφοριακό σύστημα για online βιβλιοθήκη Πληροφοριακό σύστημα για online βιβλιοθήκη Αναγνωστόπουλος Βασίλης - Θάνος (ΜΠΠΛ 13002) Βιδάλης Γιάννης (ΜΠΠΛ 13085) Λιόλης Γιώργος (ΜΠΠΛ 13049) Χρόνη Ειρήνη (ΜΠΠΛ 13083) Αθήνα, 2015 Περιεχόμενα 1 Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Γ. GUIDED TOUR... 1

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Γ. GUIDED TOUR... 1 WinEra GUIDED TOUR ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Γ. GUIDED TOUR... 1 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1 2. ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ACADEMIA FINANCIALS ΓΕΝΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ 1 3. ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ACADEMIA FINANCIALS ΓΕΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΈΚΔΟΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ Ν. ΧΙΟΥ ΑΕ Αναθέτουσα Αρχή: ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Ν. ΧΙΟΥ ΑΕ

Διαβάστε περισσότερα

Λογισμικό διαχείρισης καμερών SeeTec 5

Λογισμικό διαχείρισης καμερών SeeTec 5 Βιντεοπαρακολούθηση βάσει δικτύου με το SeeTec : Σημαντικοί λόγοι για να προχωρήσετε σε αλλαγή του συστήματός σας. «Θέλω να γίνει αλλαγή του υπάρχοντος συστήματος της εταιρείας μας σε βιντεοπαρακολούθηση

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Page 1 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ IBCALLCENTER

Περιεχόμενα. Page 1 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ IBCALLCENTER Περιεχόμενα Μεθοδολογία Υλοποίησης... 3 Φάση 1: Ανάλυση Απαιτήσεων... 4 Φάση 2: Σχεδιασμός της Εφαρμογής (Εμφάνιση, Λειτουργικότητα, Περιεχόμενο)... 6 Φάση 3: Τεχνικός Σχεδιασμός... 7 Φάση 4: Ανάπτυξη

Διαβάστε περισσότερα

V2.5. Οδηγός χρήσης. Logitech Digital Video Security System

V2.5. Οδηγός χρήσης. Logitech Digital Video Security System V2.5 Οδηγός χρήσης Logitech Digital Video Security System 2008 Logitech. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Η επωνυμία Logitech, το λογότυπο Logitech και τα άλλα σήματα της Logitech είναι ιδιοκτησία

Διαβάστε περισσότερα

Πτυχιακή εργασία του

Πτυχιακή εργασία του ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΛΥΓΛΩΣΣΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ Πτυχιακή

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Alpine Navigation System. Λογισμικό πλοήγησης για το Alpine Navigation System. Ελληνική Μάρτιος 2015, έκδ. 1.0

Εγχειρίδιο χρήσης. Alpine Navigation System. Λογισμικό πλοήγησης για το Alpine Navigation System. Ελληνική Μάρτιος 2015, έκδ. 1.0 Εγχειρίδιο χρήσης Alpine Navigation System Λογισμικό πλοήγησης για το Alpine Navigation System Ελληνική Μάρτιος 2015, έκδ. 1.0 Πίνακας περιεχομένων 1 Προειδοποιήσεις και πληροφορίες ασφάλειας... 5 2 Πώς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. «Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδας για σχολή χορού» «Design and construction of website for a dance studio»

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. «Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδας για σχολή χορού» «Design and construction of website for a dance studio» ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδας για σχολή χορού» «Design and construction of website for a

Διαβάστε περισσότερα

www.clarion.com Ο αντιπρόσωπος της Clarion μπορεί να σας πει περισσότερα.

www.clarion.com Ο αντιπρόσωπος της Clarion μπορεί να σας πει περισσότερα. 2009 2010 ΕΛΛΑΔΑ Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. Car Audio & Visual Division Λεωφ. Αθηνών 169 104 47 Αθήνα el.: +30 210 34 79 700 Fax: +30 210 34 51 949 e-mail: info@clarion.gr GREECE NIC. J. HEOCARAKIS S.A. Car

Διαβάστε περισσότερα

2_ Επισκόπηση και δημιουργία προγράμματος σε Visual Basic

2_ Επισκόπηση και δημιουργία προγράμματος σε Visual Basic 2_ Επισκόπηση και δημιουργία προγράμματος σε Visual Basic Σκοπός Κεφαλαίου προσδοκωμενα αποτελεσματα διδακτικοι στοχοι Σκοπός του κεφαλαίου είναι να σας εισάγει σε έννοιες του προγραμματισμού και του περιβάλλοντος

Διαβάστε περισσότερα