ECOLINE A.E. Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 91, ΖΩΓΡΑΦΟΥ, Τ: , F:

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ECOLINE A.E. Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 91, ΖΩΓΡΑΦΟΥ, 157 73 Τ: 2107713906, F:"

Transcript

1 Company profile ECOLINE A.E. Γ.ΠΠΝΔΡΕΥ 91, ΖΩΓΡΦΥ, Τ: , F:

2

3 ECOLINE A.E. Γ. ΠΠΝΔΡΕΥ 91, ΖΩΓΡΦΥ ΤΗΛ.: , FAX: Web Site: Η εταιρεία Η ECOLINE.Ε. ιδρύθηκε το 1996 με αντικείμενο εργασιών την εισαγωγή και εμπορία απορρυπαντικών, χαρτικών προϊόντων, εργαλείων καθαρισμού και επαγγελματικών μηχανημάτων καθαρισμού, καλύπτοντας όλο το φάσμα του εμπορικού και βιομηχανικού τομέα. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην περιοχή Ζωγράφου στην ττική σε κτίρια που καλύπτουν έκταση 650μ², και περιλαμβάνουν γραφεία, έκθεση, μέρος της αποθήκης και συνεργείο επισκευής των μηχανημάτων καθαρισμού. Στην οργανωτική δομή της εταιρείας περιλαμβάνονται τα τμήματα Πωλήσεων & Μάρκετινγκ, Τεχνικής Υποστήριξης και Service, ποθήκης και Λογιστηρίου. Η διακίνηση και παράδοση των εμπορευμάτων γίνεται από εξωτερικό Logistics. Η ECOLINE είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες ελληνικές εταιρείες, κερδίζοντας σημαντικό μερίδιο στην αγορά του επαγγελματικού καθαρισμού και την εμπιστοσύνη των πελατών της. Η φιλοσοφία μας Επενδύοντας στα προϊόντα καθαρισμού της Werner & Mertz και με υψηλή επαγγελματική συνείδηση, σας προσεγγίζουμε με μια νέα φιλοσοφία, που πρεσβεύει ότι οι υποχρεώσεις μιας μοντέρνας εταιρείας είναι αυτές που ακολουθούν ένα βιώσιμο περιβάλλον και έχει στόχο την εξυπηρέτηση οποιασδήποτε ανάγκης σε θέματα καθαρισμού των χώρων σας διατηρώντας παράλληλα την αξία σας! Επιθυμούμε όλοι οι πελάτες μας να μας θεωρούν έναν αξιόλογο σύμβουλο στα θέματα καθαρισμού, χάρη στην ποιότητα των προϊόντων μας, την εξειδίκευση στις επιλογές μας και την τεχνογνωσία στη δουλειά μας. Στόχος μας βασικός στόχος της εταιρείας για το άμεσο μέλλον είναι τόσο η διατήρηση των μεγάλων ρυθμών ανάπτυξης όσο και η αύξηση του κύκλου εργασιών μέσω : διεύρυνσης του δικτύου εμπόρων αύξησης πωλήσεων στη βιομηχανία απ ευθείας συνεργασιών με μεγάλους πελάτες (key accounts) στρατηγικών συμμαχιών για την ανάπτυξη νέων αγορών ι Συνεργάτες μας ι παγκοσμίου φήμης οίκοι που αντιπροσωπεύει αποκλειστικά η ECOLINE στην Ελλάδα είναι : WERNER & MERTZ - Γερμανίας λοκληρωμένη σειρά επαγγελματικών προϊόντων καθαρισμού ΤΝ Professional, που καλύπτουν την απολύμανση, καθαρισμό, συντήρηση και προστασία επιφανειών, χαλιών-μοκετών και υφασμάτων, χώρων κουζίνας, πλυντηρίου πιάτων, χώρων υγιεινής καθώς και απορρυπαντικά για πλυντήρια ρούχων. κόμη, εξειδικευμένα προϊόντα για ειδικές χρήσεις, όπως π.χ. καθαρισμός μηχανών (από γράσα κ.λ.π.), ανοξείδωτων επιφανειών, επίπλων, απόσμιση κάδων απορριμμάτων, αφαίρεση μελάνης κ.α.

4 Η Tana Professional, ως μέλος του ομίλου Werner & Mertz, πρωτοπορεί στη δημιουργία βιώσιμων προτύπων παραγωγής & κατανάλωσης στη βιομηχανία απορρυπαντικών ( Τα αειφόρα καθαριστικά της Tana Professional, της επιτυχημένης πρωτοποριακής σειράς προϊόντων GREEN CARE, αποτελούν τη μοναδική βιώσιμη πρόταση σήμερα στην Ελληνική αγορά. Τα προϊόντα GREEN CARE πρωτοπορούν, καινοτομούν και διευρύνουν συνεχώς τη γκάμα τους, καλύπτοντας όλο το φάσμα των αναγκών καθαρισμού. Η Ecoline ως αποκλειστικός συνεργάτης της Tana Professional είναι η πρώτη εταιρεία στην ελληνική αγορά, που μπορεί να σας προσφέρει πλήρη σειρά ECOLABEL προϊόντων για το καθαρισμό των χώρων και των επιφανειών του Housekeeping και της κουζίνας και η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα με πλήρη σειρά προϊόντων για τον καθαρισμό του ιματισμού (Laundry), (με πιστοποιήσεις Ecolabel και Nordic Swan). Ως πελάτες της κατηγορίας προϊόντων Green Care μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα προϊόντα καθαρισμού που επιλέξατε έχουν σχεδιαστεί και παραχθεί έχοντας λάβει υπ όψη ισότιμα τη συμβατότητα των πρώτων υλών με το περιβάλλον (οικολογία), την απόδοση των προϊόντων (οικονομία) και τους κοινωνικούς παράγοντες (π.χ. διαφάνεια). Με αυτόν τον τρόπο συμβάλετε ενεργά σε ένα καθαρό περιβάλλον και την υπεύθυνη διερεύνηση της μελλοντικής ανάπτυξης, για την προστασία των μελλουσών γενεών. Νέα λογότυπα W&M και ο διαχωρισμός της κατηγορίας Green Care από τα υπόλοιπα προϊόντα της Tana Professional, αποκτώντας δικό της λογότυπο. ι έμπιστες φίρμες της Werner & Mertz: Δυνατές φίρμες, στελεχωμένες από κινητοποιημένους υπαλλήλους με υψηλά προσόντα και συνεχώς αναζητώντας βιώσιμη τοποθέτηση για ολόκληρη την εταιρεία όλοι μαζί εξασφαλίζουν το μέλλον της Werner & Mertz Professional. Και οι δύο πλέον έμπιστες φίρμες έχουν διαφορετικό προφίλ, αλλά και οι δύο έχουν επίσης το ίδιο ισχυρές ρίζες στις αρχές της βιωσιμότητας. Werrnerr & Merrttzz Prroffessssi ionall Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο επισυναπτόμενο έντυπο.

5 Η νέα πιστοποίηση Cradle to Cradle Το Πρότυπο Πιστοποίησης Προϊόντων Cradle-to-Cradle είναι ένα πολυ-χαρακτηριστικό, συνεχούς βελτίωσης της μεθοδολογίας που αξιολογεί τα προϊόντα σε πέντε κατηγορίες της ανθρώπινης υγείας και του περιβάλλοντος. Διοικείται από το Cradle to Cradle Ινστιτούτο Καινοτομίας Προϊόντων. Πιστοποίηση προϊόντων απονέμεται σε πέντε επίπεδα: Basiic Brronze Siillverr Golld Pllattiinum με την προσδοκία ότι ο αιτών θα βελτιστοποιήσει κάθε πτυχή του προϊόντος του με την πάροδο του χρόνου. απώτερος στόχος είναι να ενθαρρύνει την καινοτομία και το σχεδιασμό των προϊόντων που αποτελεσματικά και θετικά θα επηρεάσει τους ανθρώπους και το περιβάλλον. Ένα πρότυπο πολυ-χαρακτηριστικό Ενώ πολλές πιστοποιήσεις στην αγορά απευθύνονται σε μια πτυχή του προϊόντος ή της παραγωγής της, το Πρότυπο προϊόντος Cradle to Cradle Certified απευθύνεται σε πέντε κατηγορίες ποιότητας, όσον αφορά την ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον. Προκειμένου να επιτύχει την πιστοποίηση, ένα προϊόν πρέπει να πληροί τις απαιτήσεις για ένα δεδομένο επίπεδο σε όλες τις πέντε κατηγορίες. Το Πρότυπο Πιστοποίησης προϊόντος Cradle-to-Cradle αξιολογεί τα προϊόντα και τους κατασκευαστές τους με βάση την επίτευξη σε 5 κατηγορίες: Επιπτώσεις του Προϊόντος στην Υγεία - Τα προϊόντα κατασκευάζονται με υλικά που είναι ασφαλή και υγιεινά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον Επαναχρησιμοποίηση Υλικού - Τα προϊόντα είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε όλα τα συστατικά να μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν με ασφάλεια, από τη φύση ή τη βιομηχανία νανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και Διαχείριση του άνθρακα - Τα προϊόντα συναρμολογούνται και κατασκευάζονται με ανανεώσιμες πηγές, μη ρυπογόνος ενέργεια Διαχείριση Υδάτινων Πόρων - Τα προϊόντα κατασκευάζονται κατά τρόπο που να προστατεύουν και να εμπλουτίζουν τα αποθέματα νερού Κοινωνική Δικαιοσύνη - Τα προϊόντα κατασκευάζονται με τρόπους που προάγουν την κοινωνική και περιβαλλοντική δικαιοσύνη Βάσει των ανωτέρω αρχών αξιολόγησης, απονεμήθηκε στη σειρά προϊόντων GREEN CARE η πιστοποίηση Cradle to Cradle GOLD Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε:

6 LUCART Group Professional Ιταλίας Η Lucart Group είναι η κορυφαία εταιρεία παραγωγής και πώλησης σε επαγγελματικά προϊόντα χαρτιού στην Ιταλία και μία από τις 5 κορυφαίες Ευρωπαϊκές εταιρείες παραγωγής επαγγελματικών προϊόντων χαρτιού. Με εμπειρία άνω των 50 ετών έχει αναπτύξει την απαραίτητη τεχνογνωσία και τεχνολογία για τη δημιουργία ποιοτικών προϊόντων, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς και των κανόνων προστασίας του περιβάλλοντος. ι κατευθυντήριες γραμμές στρατηγικής: Επαγγελματισμός, περιβάλλον, καινοτομία και ποιότητα. ΠΡΪΝΤ Hand Towels (χειροπετσέτες) Wipers (βιομηχανικά ρολά) Napkins (χαρτοπετσέτες) Other Products (άλλα προϊόντα) Toilet Paper (χαρτί υγείας) Kitchen Towel (ρολά κουζίνας) Handkerchiefs (χαρτομάντηλα) Dispensers (Συσκευές) ι εταιρείες του ομίλου LUCART είναι πιστοποιημένες με ISO 9001, ISO14000, PEFC (πιστοποίηση ορθής διαχείρισης των δασών που υλοτομούνται) και ECOLABEL (flower) για τα προϊόντα ECO και ECO-NATURAL. ι κατηγορίες προϊόντων LUCART (Brands) Strong Lucart Μεγάλη και πλήρης σειρά προϊόντων χαρτιού από καθαρό πολτό κυτταρίνης Υψηλή απόδοση και ποιότητα Πιστοποιημένη κατά PEFC forest certification (διαχείριση δασών) Eco Lucart Πλήρης σειρά προϊόντων από ανακυκλωμένο χαρτί Έχει υποστεί ειδική επεξεργασία de-ink (αφαίρεσης μελάνης) Με πιστοποίηση EU Ecolabel.

7 Eco Natural Lucart, καινοτομία και απόδοση. Νέα αποκλειστική τεχνολογία από πολτοποιημένες ίνες χάρτινων συσκευασιών ποτών Tetra Pak Ποιότητα συγκρίσιμη με τον καθαρό πολτό κυτταρίνης Εξαιρετικά φυσικά-μηχανικά τεχνικά χαρακτηριστικά (ιδιαίτερα σε αντίσταση και απορρόφηση) Τυπικό χρώμα μπεζ (του ξύλου) καθώς οι ίνες πολτού δεν έχουν υποστεί διαδικασία λεύκανσης Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο επισυναπτόμενο έντυπο, καθώς και στο επίσημο site: με απευθείας σύνδεση στη LUCART. Hygenius Το πιο έξυπνο σύστημα για τους χώρους υγιεινής κοινοχρήστων. Πλήρης και πρωτοποριακή σειρά συσκευών και συσκευασιών refill. Μέγιστη απόδοση και οικονομία. Airtech Η τεχνολογία στην υπηρεσία του προϊόντος Σειρά προϊόντων με την αποκλειστική τεχνολογία AIRLAID Χρήση αέρα αντί για νερό κατά τη διαδικασία παραγωγής των ινών καθαρής κυτταρίνης. Εξαιρετικά χαρακτηριστικά απορροφητικότητας, ανθεκτικότητας και απόδοσης, ακόμη και σε βρεγμένο χαρτί. Easy Προϊόντα από ανακυκλωμένο χαρτί, διαθέσιμα σε διάφορα χρώματα. Εξαιρετική ισορροπία ποιότητας τιμής. FATO Η πλήρης σειρά υψηλής ποιότητας προϊόντων για το τραπέζι σας. Μεγάλη ποικιλία επιλογής χρωμάτων και διακόσμησης, καθώς και λύσεις για εκτύπωση λογότυπου.

8 FILMOP S.r.l. - Ιταλίας λοκληρωμένη σειρά επαγγελματικών εργαλείων καθαρισμού: καρότσια σφουγγαρίσματος, σύνθετα καρότσια πολλαπλών χρήσεων, καρότσια απορ/μάτων, κάδοι απορ/μάτων, παρκετέζες, σφουγγαρίστρες, σκούπες κ.α. ETTORE - Η.Π.. λοκληρωμένη σειρά επαγγελματικών εργαλείων καθαρισμού τζαμιών & δαπέδων: υαλοκαθαριστήρες, κοντάρια, βρεκτήρες, ξύστρες, καθαριστήρες δαπέδου κ.λ.π. PRODIFA - Γαλλίας Επαγγελματικές συσκευές αυτόματου ψεκασμού αρωμάτων και αρώματα για ξενοδοχεία, εστιατόρια, καταστήματα κ.λ.π. Είδη εξοπλισμού χώρων HO.RE.CA. COLUMBUS Γερμανίας Επαγγελματικά μηχανήματα καθαρισμού: απορροφητήρες σκόνης, σκόνης-υγρών, περιστροφικές μηχανές καθαρισμού και γυαλίσματος δαπέδων, αυτόματα μηχανήματα πλύσεως-στεγνώσεως δαπέδων.

9 SANTOEMMA S.r.l. Ιταλίας Επαγγελματικά μηχανήματα πλύσεως-στεγνώσεως χαλιών, μοκετών και σαλονιών. CFR - Η.Π.. Επαγγελματικά μηχανήματα πλύσεως-στεγνώσεως χαλιών-μοκετών με τη μέθοδο spray-extraction. Σύστημα «πατέντα» ανακύκλωσης του καθαριστικού διαλύματος. IP CLEANING (IPC) Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους κατασκευαστών επαγγελματικών μηχανημάτων καθαρισμού στην Ευρώπη. Στον όμιλο αυτό ανήκουν οι παρακάτω εταιρείες που αντιπροσωπεύουμε στην Ελλάδα: IP GANSOW Ιταλίας & Γερμανίας λοκληρωμένη σειρά μηχανικών σαρώθρων και αυτόματων μηχανημάτων πλύσεως στεγνώσεως δαπέδων για τον καθαρισμό βιομηχανικών χώρων. PORTOTECNICA Ιταλίας Πιεστικά μηχανήματα καθαρισμού κρύου νερού ζεστού-κρύου νερού, καθώς και βενζινοκίνητα πιεστικά μηχανήματα κρύου νερού. 3Μ Πλήρης σειρά δίσκων καθαρισμού και συντήρησης δαπέδων. Πλήρης σειρά επαγγελματικών εργαλείων καθαρισμού επιφανειών: σφουγγάρια scotch-brite, πετσετάκια και λαβές, καθώς και ποικιλία σε πετσέτες μικροϊνών για κάθε επιφάνεια. Προστασία δαπέδων: ντιολισθητικές ταινίες και ταπέτα εξωτερικών και εσωτερικών χώρων NOMAD.

10 Πιστοποιήσεις & Έλεγχοι H ECOLINE έχει αποκτήσει πιστοποίηση σύμφωνα με το σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001 από το γνωστό οργανισμό TUV AUSTRIA. Τα προϊόντα καθαρισμού διαθέτουν έγκριση από το Γ.Χ.Κ. (Γενικό Χημείο του Κράτους) Τα απολυμαντικά προϊόντα διαθέτουν έγκριση από τον Ε..Φ. (Ελληνικός ργανισμός Φαρμάκων). Για ορθή εφαρμογή & επιλογή της κατάλληλης μεθόδου καθαρισμού: Εξειδικευμένα εγχειρίδια καθαρισμού των επιφανειών εσωτερικών & εξωτερικών χώρων, για χειρονακτικό ή μηχανικό καθαρισμό, εκπονούνται για την εκπαίδευση του προσωπικού καθαριότητας της εκάστοτε μονάδος και των συνεργείων καθαρισμού Πρόγραμμα καθαρισμού και υγιεινής εναρμονισμένο με το HACCP (ISO 22000), σύμφωνα με τις ανάγκες των χώρων επεξεργασίας τροφίμων του κάθε πελάτη. ΠΡΓΡΜΜ ΚΘΡΙΣΜΥ & ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΩ ΙΚΣ ΛΙΣΤΣ ΝΤΙΚΕΙΜ ΕΝ ΚΘΡΙΣΜΥ ΕΛΕΓΧΥ ΠΕ ΠΡΡΥΠΝΤΙΚ ΠΛΥΜ ΝΤΙΚ ΤΝΙΝ ΣΜΕΤΡΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ 2 ΕΦΡΜΖΥΜ Ε Τ ΚΘΡΙΣΤΙΚ Μ Ε ΤΗ ΣΜ ΕΤΡΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ 3 ΦΗΝΥΜΕ Τ ΠΡΪΝ Ν ΡΣΕΙ 6 ΕΦΡΜΖΥΜ Ε Τ ΠΛΥΜ ΝΤΙΚ Μ Ε ΤΗ ΣΜ ΕΤΡΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ 7 ΦΗΝΥΜΕ Τ ΠΡΪΝ Ν ΡΣΕΙ ΓΙ 15' ΚΙ ΞΕΠΛΝΥΜ Ε Μ Ε ΤΗ Σ. ΣΥΣΚΕΥΗ SUPERCLEAN SUPERCLEAN ΚΡΤΣΙ ΜΕΤΦΡΣ Μ ΕΤ ΤΗ 4 ΞΕΠΛΕΝΥΜ Ε ΜΕ ΝΕΡ 3 5 ΕΦΡΜΖΥΜ Ε Τ ΠΛΥΜ ΝΤΙΚ ΨΕΚΖΝΤΣ 6 ΦΗΝΥΜΕ Τ ΠΡΪΝ Ν ΡΣΕΙ 7 ΞΕΠΛΕΝΥΜ Ε ΜΕ ΝΕΡ ΨΥΓΕΙ - ΚΤΨΥΚΤΕΣ SUPERCLEAN SUPERCLEAN 4 ΕΦΡΜΖΥΜ Ε Τ ΠΛΥΜ ΝΤΙΚ Μ Ε ΤΗ Σ. ΣΥΣΚΕΥΗ 5 ΚΘΡΙΖΥΜ Ε ΠΛΥ ΚΛ ΚΙ ΞΕΠΛΕΝΥΜΕ Μ Ε ΝΕΡ 6 ΚΘΡΙΖΥΜ Ε ΠΛΥ ΚΛ Τ ΚΙΝΗΤ ΜΕΡΗ & ΞΕΠΛΕΝΥΜΕ ΜΕ ΝΕΡ 7 ΣΚΥΠΙΖΥΜ Ε ΜΕ ΠΡΡΦΗΤΙΚ ΧΡΤΙ ΜΙΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Μ ΗΧΝΕΣ ΚΠΗΣ/ ΜΙΞΕΡ 6 ΕΦΡΜΖΥΜ Ε Τ ΠΛΥΜ ΝΤΙΚ ΨΕΚΖΝΤΣ 7 ΦΗΝΥΜΕ Ν ΡΣΕΙ ΚΙ ΞΕΠΛΕΝΥΜΕ ΜΕ ΝΕΡ KALK FREE 5 ΚΘΡΙΖΥΜ Ε ΠΛΥ ΚΛ ΚΙ ΞΕΠΛΕΝΥΜΕ Μ Ε ΝΕΡ 6 ΕΦΡΜΖΥΜ Ε Τ ΚΘΡΙΣΤΙΚ ΛΤΩΝ Μ ΕΣ ΣΤΝ Κ ΝΕΡΥ Μ ΗΧΝΗΣ 7 ΦΗΝΥΜΕ Ν ΡΣΕΙ ΚΙ ΞΕΠΛΕΝΥΜΕ ΠΛΛΕΣ ΦΡΕΣ ΜΕ ΝΕΡ 4 ΤΡΙΒΥΜ Ε ΕΣΩΤΕΡΙΚ Μ Ε ΒΥΡΤΣ 5 ΞΕΠΛΕΝΥΜ Ε ΜΕ ΝΕΡ ΜΕ ΤΗ ΣΜ ΕΤΡΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ 6 ΕΦΡΜΖΥΜ Ε Τ ΠΛΥΜ ΝΤΙΚ Μ Ε ΤΗ ΣΜ ΕΤΡΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ 7 ΦΗΝΥΜΕ Τ ΠΡΪΝ Ν ΡΣΕΙ ΓΙ 15' ΚΙ ΞΕΠΛΝΥΜ Ε Μ Ε ΤΗ Σ. ΣΥΣΚΕΥΗ Μ ΕΤ ΤΗ Μ ΕΤ ΤΗ ΗΓΙ : ΦΗΝΥΜΕ Τ ΠΡΪΝ Ν ΡΣΕΙ Μ ΕΤ ΤΗ 1 ΚΝΥΜ Ε ΠΡΠΛΥΣΗ ΜΕ ΝΕΡ 2 ΕΦΡΜΖΥΜ Ε Τ ΚΘΡΙΣΤΙΚ Μ Ε ΤΗ ΣΜ ΕΤΡΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ 7 55 OC / 10 ΣΜΕΤΡΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕΤΡ ΣΦΛΕΙΣ 4 ΕΦΡΜΖΥΜ Ε Τ ΚΘΡΙΣΤΙΚ Μ Ε ΣΦΥΓΓΡΙ Νο 75 SUPERCLEAN 2,5ml / Lt νερού 959GBD ΓΝΤΙ ΜΠΤΕΣ ΗΓΙ : ΠΣΥΝΡΜ ΛΓΥΜ Ε Τ ΚΙΝΗΤ ΜΕΡΗ Μ ΗΧΝΗΣ Κ Ι ΠΡΡΙΜΜ ΤΩΝ 5gr / Lt νερού ΘΕΡΜΚΡΣΙ /ΧΡΝΣ 1 ΠΣΥΝ ΕΥΜ Ε ΤΗ Μ ΗΧΝΗ Π Τ ΡΕΥΜ 2 ΠΜ ΚΡΥΝΥΜΕ ΤΥΣ ΕΠΙΦΝΕΙΚΥΣ ΡΥΠΥΣ 6 55 C / 10 5 ΚΘΡΙΖΥΜ Ε ΠΛΥ ΚΛ ΚΙ ΞΕΠΛΕΝΥΜΕ Μ Ε ΝΕΡ Μ ΕΤ ΤΗ O 4 ΕΦΡΜΖΥΜ Ε Τ ΚΘΡΙΣΤΙΚ ΨΕΚΖΝΤΣ πολυµαντικό 1 ΠΣΥΝ ΕΥΜ Ε ΤΗ Μ ΗΧΝΗ Π Τ ΡΕΥΜ 3 ΠΣΥΝΡΜ ΛΓΥΜ Ε Τ ΚΙΝΗΤ ΜΕΡΗ Μ ΗΧΝΗΣ L EM ON CARE Μ ΕΤ ΤΗ ΗΓΙ : ΠΜ ΚΡΥΝΥΜΕ ΤΥΣ ΕΠΙΦΝΕΙΚΥΣ ΡΥΠΥΣ ΜΗΧΝΗ ΚΦΕ πορρυπαντικό ΗΓΙ : ΕΦΡΜΖΥΜ Ε Τ ΠΡΡΥΠΝΤΙΚ & ΞΕΠΛΕΝΥΜ Ε ΠΛΥ ΚΛ 5 ΠΡΪΝΤ: TANIN 1 Μ ΕΤΦΕΡΥΜ Ε & ΠΘΗΚΕΥΥΜ Ε Τ ΠΕΡΙΕΧΜΕΝ ΣΕ ΛΛ ΨΥΓΕΙ 2 ΦΙΡΥΜΕ Λ Τ ΚΙΝΗΤ ΜΕΡΗ ΤΥ ΨΥΓΕΙΥ 4 1 ΠΜ ΚΡΥΝΥΜΕ ΤΥΣ ΕΠΙΦΝΕΙΚΥΣ ΡΥΠΥΣ 3 ΦΗΝΥΜΕ Τ ΠΡΪΝ Ν ΡΣΕΙ ΚΙ ΚΘΡΙΖΥΜ Ε ΠΛΥ ΚΛ ΗΓΙ : ΕΦΡΜΖΥΜ Ε Τ ΚΘΡΙΣΤΙΚ ΨΕΚΖΝΤΣ ΝΤΙΚΕΙΜΕΝ ΚΘΡΙΣΜΥ: ΠΕ ΗΓΙ : C ΗΓΙ: 1.01 ΣΚΠΣ: Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΕΚΠΙ ΕΥΣΗ ΤΥ ΠΡΣΩΠΙΚΥ ΓΙ ΤΗΝ ΡΘΗ ΤΩΝ ΠΡΪΝΤΩΝ ΚΙ ΤΗ ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΥ ΧΩΡΥ & ΤΩΝ ΕΡΓΖΜΕΝΩΝ 5 ΕΦΡΜΖΥΜ Ε Τ ΠΛΥΜ ΝΤΙΚ ΨΕΚΖΝΤΣ 7 ΞΕΠΛΕΝΥΜ Ε ΜΕ ΝΕΡ 4 ΞΕΠΛΕΝΥΜ Ε ΜΕ ΝΕΡ 2 6 ΦΗΝΥΜΕ Τ ΠΡΪΝ Ν ΡΣΕΙ Μ ΕΤ ΤΗ ΗΓΙ : ΦΗΝΥΜΕ Τ ΠΡΪΝ Ν ΡΣΕΙ ΚΙ ΚΘΡΙΖΥΜ Ε ΠΛΥ ΚΛ 1 ΠΜ ΚΡΥΝΥΜΕ ΤΥΣ ΕΠΙΦΝΕΙΚΥΣ ΡΥΠΥΣ 2 ΕΦΡΜΖΥΜ Ε Τ ΚΘΡΙΣΤΙΚ ΨΕΚΖΝΤΣ 5 ΞΕΠΛΕΝΥΜ Ε ΜΕ ΝΕΡ ΜΕ ΤΗ ΣΜ ΕΤΡΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΓΚΙ ΕΡΓΣΙΣ/ΡΦΙ... εναρµονισµένο µε το HACCP ΘΕΡΜΚΡΣΙ ΣΥΧΝΤΗΤ ΜΕΤΡ ΣΦΛΕΙΣ / ΧΡΝΣ 4 ΤΡΙΒΥΜ Ε Τ ΠΕ Μ Ε ΒΥΡΤΣ "Τ" 1 ΠΡΓΡΜΜ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΥΖΙΝΣ ΧΩΡΣ: ΚΡΥ ΚΥΖΙΝ - A ΜΕΘ Σ 1 ΠΜ ΚΡΥΝΥΜΕ ΤΥΣ ΕΠΙΦΝΕΙΚΥΣ ΡΥΠΥΣ ΣΥΧΝΤΗΤ ΣΤ ΤΕΛΣ Ι ΙΚΣΙ ΚΘΡΙΣΜΥ: ποµακρύνετε τους επιφανειακούς ρύπους. Τοποθετείστε τη δοσοµετρική συσκευή στην ένδειξη TANIN. ιαβρέξετε τα δάπεδα χρησιµοποιώντας το spray gun της δοσοµετρικής συσκευής. Τρίψτε τα δάπεδα µε βούρτσα Τ, διαλύοντας τους επίµονους ρύπους. Τοποθετείστε τη δοσοµετρική συσκευή στην ένδειξη ΕΚΠΛΥΣΗ. Ξεπλύνετε πολύ καλά τα δάπεδα, ώστε να µην µείνουν υπολείµµατα του απορρυπαντικού. Τοποθετείστε τη δοσοµετρική συσκευή στην ένδειξη. ιαβρέξατε τα δάπεδα χρησιµοποιώντας το spray gun της δοσοµετρικής συσκευής και αφήστε το απολυµαντικό να δράσει για 10 λεπτά της ώρας. Τοποθετείστε τη δοσοµετρική συσκευή στην ένδειξη ΕΚΠΛΥΣΗ. Ξεπλύνετε πολύ καλά τα δάπεδα και αφήστε τα να στεγνώσουν. WE TAKE CARE FOR THE GOOD THINGS Παρέχονται απλά εργονομικά, καθώς και εξειδικευμένα, δοσομετρικά συστήματα, που ρυθμίζουν τις αραιώσεις των προϊόντων για βέλτιστα αποτελέσματα, με άριστη αποδοτικότητα.

11 ι άνθρωποί μας παράγοντας άνθρωπος αποτελεί στοιχείο καθοριστικής σημασίας για την ECOLINE, δεδομένου ότι η εκπλήρωση των στόχων και επιδιώξεών της έχει στηριχθεί σε μεγάλο βαθμό στην ύπαρξη εξειδικευμένου και έμπειρου ανθρώπινου δυναμικού. ι άνθρωποί μας, έρχονται καθημερινά σε επαφή με τους συνεργάτες και τους πελάτες μας και είναι αυτοί που χτίζουν την εικόνα μας στην αγορά σε κάθε πεδίο της δραστηριότητάς μας. H ECOLINE, προσφέρει μια σταδιοδρομία γεμάτη προκλήσεις για άτομα με υψηλούς επαγγελματικούς στόχους και εξαιρετικά προσόντα. Παρέχει ένα άριστο περιβάλλον εργασίας όπου καλλιεργείται πνεύμα ομαδικότητας, συνεργασίας και συνεχούς αναζήτησης γνώσης μέσω της διεξαγωγής θεματικών εκπαιδευτικών σεμιναρίων. Τεχνική Υποστήριξη Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, η ECOLINE παρέχει τεχνική πανελλαδική κάλυψη. Πιο συγκεκριμένα η δουλειά του τεχνικού προσωπικού μας περιλαμβάνει: εγκατάσταση, προγραμματισμός και διατήρηση στο μέγιστο επίπεδο της αποδοτικότητας και λειτουργικότητας, όλων των εγκαταστάσεων δοσομέτρησης για τον επαγγελματικό καθαρισμό υποστήριξη και κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού πωλήσεων των αντιπροσώπων και διανομέων, μέσω πρακτικής εξάσκησης υποστήριξη του ανθρώπινου δυναμικού πωλήσεων (άμεση ή έμμεση) στον έλεγχο των προϊόντων και την επίλυση προβλημάτων πραγματοποίηση προγραμματισμένων επισκέψεων συντήρησης στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις διαχείριση των κλήσεων έκτακτης ανάγκης Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας: Τηλ , φαξ , info@ecolinehellas.gr

ECOLINE A.E. Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 91, ΖΩΓΡΑΦΟΥ, 157 73 Τ: 2107713906, F:

ECOLINE A.E. Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 91, ΖΩΓΡΑΦΟΥ, 157 73 Τ: 2107713906, F: Company profile ECOLINE A.E. Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΥ 91, ΖΩΓΡΑΦΥ, 157 73 Τ: 2107713906, F: 2107713908 www.ecoline-hellas.com ECOLINE A.E. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΥ 91, 15773 ΖΩΓΡΑΦΥ ΤΗΛ.: 210 7713906-7, FAX: 210 7713908 e-mail:

Διαβάστε περισσότερα

ECOLINE A.E. ECOLINE A.E. Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 91 ΖΩΓΡΑΦΟΥ Τ: 2107713906 F: 2107713908

ECOLINE A.E. ECOLINE A.E. Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 91 ΖΩΓΡΑΦΟΥ Τ: 2107713906 F: 2107713908 2012 ECOLINE A.E. ECOLINE A.E. Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 91 ΖΩΓΡΑΦΟΥ Τ: 2107713906 F: 2107713908 ECOLINE A.E. Γ. ΠΑΠΑΝ ΡΕΟΥ 91, 15773 ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΤΗΛ.: 210 7713906-7, FAX: 210 7713908 e-mail: ecoline@ecoline-hellas.com

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση Ecoline. Μέλος του Ομίλου KAVOURIDIS Group

Παρουσίαση Ecoline. Μέλος του Ομίλου KAVOURIDIS Group Παρουσίαση Ecoline Μέλος του Ομίλου KAVOURIDIS Group Η εταιρεία που εμπράκτως σχεδιάζει και προτείνει ολοκληρωμένα προγράμματα καθαρισμού ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ προϊόντα Καθαρισμού και

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρική Παρουσίαση. Ολοκληρωμένες Λύσεις Υγιεινής

Εταιρική Παρουσίαση. Ολοκληρωμένες Λύσεις Υγιεινής Εταιρική Παρουσίαση Ολοκληρωμένες Λύσεις Υγιεινής Η παρουσία μας ιστορικά 1997: Ίδρυση της ΜΑΚΡΗΣ Γ. (ατομική επιχείρηση) 1998: Έναρξη της αποκλειστικής αντιπροσώπευσης για την Ελλάδα του ελβετικού οίκου

Διαβάστε περισσότερα

ΡΟΛΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - ΧΕIΡOΠΕΤΣΕΤΑ ΣΕ ΡΟΛΛΟ 2 ΦΥΛΛΑ

ΡΟΛΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - ΧΕIΡOΠΕΤΣΕΤΑ ΣΕ ΡΟΛΛΟ 2 ΦΥΛΛΑ ΚΩΔ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΥΣ/ΣΙΑ ΚΙΒ. ΒΑΡΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΡΟΛΛΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΡΟΛΛΑ 851218A ECO NATURAL 1500 1500 φύλλα 4,9 κιλά 851201 ECO 500 2000 φύλλα 5,6 κιλά ΡΟΛΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - ΧΕIΡOΠΕΤΣΕΤΑ ΣΕ ΡΟΛΛΟ 2 ΦΥΛΛΑ 851206

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ. Προμήθεια ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ. Προμήθεια ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Προμήθεια ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ : 06 / 2013 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 34.228,44 ΕΥΡΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΡΓΟ: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΝΟΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2016 ΔΗΜΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ ΔΕΣΚΑΤΗ :04/12/2015 Αρ. Πρωτ :9613 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πνευµατικά ικαιώµατα

Πνευµατικά ικαιώµατα Πνευµατικά ικαιώµατα Το παρόν είναι πνευµατική ιδιοκτησία της ACTA Α.Ε. και προστατεύεται από την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νοµοθεσία που αφορά τα πνευµατικά δικαιώµατα. Απαγορεύεται ρητώς η δηµιουργία αντιγράφου,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΡ.ΜΕΛ. 109/2013 ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΝΠΔΔ

ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΡ.ΜΕΛ. 109/2013 ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΝΠΔΔ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ CPV:39800000-0 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ,33771000-5 ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΡ.ΜΕΛ. 109/2013 ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Κ.Α:10.6634.0002 του Δήμου, Κ.Α.15.6634.0001 και 15.6634.0002

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. Επωνυμία:... Έδρα:.. Οδός, Αριθμός:. Τηλέφωνο:. Fax:. Α. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ 1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α - ΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ (ΧΩΡΙΣ ΧΛΩΡΙΝΗ ΠΑΧΥΡΕΥΣΤΗ 4 LT.

Διαβάστε περισσότερα

Σύνολο. Μονάδας. τεμάχιο 600. τεμάχιο 300

Σύνολο. Μονάδας. τεμάχιο 600. τεμάχιο 300 ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΓΙΑ Τις ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΠΟΠΤΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2015» Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α Του Έδρα Οδός. Αριθμός.

Διαβάστε περισσότερα

Προϋπολογισμός: 39.928,25 ευρώ με 23% ΦΠΑ ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Προϋπολογισμός: 39.928,25 ευρώ με 23% ΦΠΑ ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ Μελέτη Νο 3 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ Γεράνι, Χανιά Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών Τμήμα Προμηθειών πληρ. Κουκουνάκη Αικατερίνη τηλ. 2821340029 fax 2821340090 email: koukounaki@

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικά Mηχανήματα για Πλυντήρια Αυτοκινήτων

Ειδικά Mηχανήματα για Πλυντήρια Αυτοκινήτων Ειδικά Mηχανήματα για Πλυντήρια Αυτοκινήτων μία πλήρης σειρά προϊόντων των πιο εξειδικευμένων κατασκευαστών CAR MAT CLEANER: Μηχανή καθαρισμού για πατάκια αυτοκινήτων Το CAR MAT CLEANER καθαρίζει γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΑ Α Α ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 1.350 ΣΥΜΠ. ΦΠΑ. 2 CIF ΚΡΕΜΑ 500 ml τεμάχια 25. 6 ΧΛΩΡΙΝΗ ΚLINEX 1ΛΙΤΡΟΥ ΛΕΜΟΝΙ τεμάχια 150

ΟΜΑ Α Α ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 1.350 ΣΥΜΠ. ΦΠΑ. 2 CIF ΚΡΕΜΑ 500 ml τεμάχια 25. 6 ΧΛΩΡΙΝΗ ΚLINEX 1ΛΙΤΡΟΥ ΛΕΜΟΝΙ τεμάχια 150 ΟΜΑ Α Α ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 1.350 ΣΥΜΠ. ΦΠΑ 1 ΥΓΡΟ CIF ΜΕ ΨΕΚΑΣΤΗΡΑ POWER & SHINE SPRAY 750ml τεμάχια 120 2 CIF ΚΡΕΜΑ 500 ml τεμάχια 25 3 ΥΓΡΟ VIAKAL ΜΕ ΨΕΚΑΣΤΗΡΑ 750ml τεμάχια

Διαβάστε περισσότερα

Καινοτόμες λύσεις στη διαχείριση απορριμμάτων. Πρωτοποριακή σχεδίαση, ποιότητα και απόδοση

Καινοτόμες λύσεις στη διαχείριση απορριμμάτων. Πρωτοποριακή σχεδίαση, ποιότητα και απόδοση Καινοτόμες λύσεις στη διαχείριση απορριμμάτων Πρωτοποριακή σχεδίαση, ποιότητα και απόδοση Ο κορυφαίος καθαρισμός πρέπει να συνοδεύεται από κορυφαία διαχείριση απορριμμάτων Υπερηφανεύεστε ότι προσφέρετε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε Διεύθυνση Ειδικών Εγκαταστάσεων Δικτύου Λ Αθηνών 72 185 47, Ν. Φάληρο ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΕΕΔ- 22 ΣΥΜΒΑΣΗ : ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ : «Καθαρισμός εσωτερικών

Διαβάστε περισσότερα

(με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης)

(με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ΚΩ ΚΩΣ, 9/07/09 Αριθ. Πρωτ.: 79/09 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. H παράδοση της προμήθειας ορίζεται σε ενα (1) μηνά μετά από υπόδειξη του αρμόδιου τμήματος.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. H παράδοση της προμήθειας ορίζεται σε ενα (1) μηνά μετά από υπόδειξη του αρμόδιου τμήματος. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΞΟΔΩΝ Πληρ. Σιώμπου Αγλαΐα Δ/νση: Κυδωνιάς 29, Χάνια Κρήτης 73 135 Τηλ.: 28213 41760, Φαξ : 28213 41763 www. chania. gr, email:

Διαβάστε περισσότερα

Βιομηχανικά μηχανήματα καθαρισμού. - Ασφαλέστερη & καθαρότερη βιομηχανική παραγωγή

Βιομηχανικά μηχανήματα καθαρισμού. - Ασφαλέστερη & καθαρότερη βιομηχανική παραγωγή Βιομηχανικά μηχανήματα καθαρισμού - Ασφαλέστερη & καθαρότερη βιομηχανική παραγωγή Βιομηχανία τροφίμων! Ο συνεργάτης σας θα πρέπει να γνωρίζει τις ανάγκες που υπάρχουν στη βιομηχανία τροφίμων. Η Nilfisk

Διαβάστε περισσότερα

ΤIMOΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΙ ΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΙ ΩΝ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ : ,51. Ο προσφέρων. Επωνυµία :... ιεύθυνση:. Τηλέφωνο:.

ΤIMOΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΙ ΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΙ ΩΝ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ : ,51. Ο προσφέρων. Επωνυµία :... ιεύθυνση:. Τηλέφωνο:. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Τίτλος: Προµήθεια ειδών καθαριότητας και ειδών παντοπωλείου για τις ανάγκες του ήµου Θερµαϊκού,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ. Υπηρεσίες Καθαρισμού Κτιρίου Πλοηγικού Σταθμού Πειραιά και Οικίσκου λιμένα Ικονίου

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ. Υπηρεσίες Καθαρισμού Κτιρίου Πλοηγικού Σταθμού Πειραιά και Οικίσκου λιμένα Ικονίου ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Υπηρεσίες Καθαρισμού Κτιρίου Πλοηγικού Σταθμού Πειραιά και Οικίσκου λιμένα Ικονίου 1. Εισαγωγή Οι τεχνικές προδιαγραφές αφορούν υπηρεσίες καθαριότητας κτιρίου Πλοηγικού Σταθμού Πειραιά

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΙΔΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΙΔΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΙΔΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική έκθεση Μελέτη 2. Ενδεικτικό τιμολόγιο 3. Τεχνικές Προδιαγραφές 4. Διακήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ-ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Δόμηση Επαγγελματισμός Όραμα Άνθρωπος Εμπειρία Αξιοπιστία Αναζητούμε τους τρόπους, τα υλικά, τις προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

At your service!

At your service! At your service! www.megacyclestore.gr Άς συστηθούμε! Είμαστε η ομάδα της Megacycle κι έχουμε ένα πάθος: τον καθαρισμό! Η Μegacycle είναι μια εταιρεία αφοσιωμένη στο να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις καθαρισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ISO 9001:2008 ΚΩΣΤΟΡΙΖΟΣ Γ. & ΣΙΑ Ε.Ε. «ΚΑΘΑΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΩΣΤΟΡΙΖΟΥ» Σ.Σ. ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ ΛΑΜΙΑ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ISO 9001:2008 ΚΩΣΤΟΡΙΖΟΣ Γ. & ΣΙΑ Ε.Ε. «ΚΑΘΑΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΩΣΤΟΡΙΖΟΥ» Σ.Σ. ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ ΛΑΜΙΑ Αριθμός Πιστοποιητικού 91215 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ Το παρόν πιστοποιητικό απονέμεται στον Οργανισμό: Ημερομηνία Αρχικής Πιστοποίησης 23/03/2012 ΚΩΣΤΟΡΙΖΟΣ Γ. & ΣΙΑ Ε.Ε. «ΚΑΘΑΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΩΣΤΟΡΙΖΟΥ» Σ.Σ. ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ -ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Προμήθεια :

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ -ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Προμήθεια : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ -ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Προμήθεια : Aριθμ. Μελέτης: 4/2017 ΕΙΔΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΟΜΑΔΑ 1 ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Μηχανές Καθαρισμού Κυλιόμενων Σκαλών & Διαδρόμων

Μηχανές Καθαρισμού Κυλιόμενων Σκαλών & Διαδρόμων Μηχανές Καθαρισμού Κυλιόμενων Σκαλών & Διαδρόμων μία πλήρης σειρά προϊόντων των πιο εξειδικευμένων κατασκευαστών Γρήγορος & αποτελεσματικός καθαρισμός κυλιόμενων σκαλών Τα ESCALATOR PRO καθαρίζουν γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ. Είδη καθαριότητας για τις Υπηρεσίες του Δήμου ΚΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ. Είδη καθαριότητας για τις Υπηρεσίες του Δήμου ΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΟΜΑΔΑ Α Είδη καθαριότητας για τις Υπηρεσίες του Δήμου ΚΑ 10-6635 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ Α. Προμήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού

Διαβάστε περισσότερα

Εμπόριο - Υπηρεσίες. - Εμπορικά κέντρα, χώροι ψυχαγωγίας, σχολεία, γυμναστήρια

Εμπόριο - Υπηρεσίες. - Εμπορικά κέντρα, χώροι ψυχαγωγίας, σχολεία, γυμναστήρια Εμπόριο - Υπηρεσίες - Εμπορικά κέντρα, χώροι ψυχαγωγίας, σχολεία, γυμναστήρια Εμπόριο Οι καθαροί εμπορικοί χώροι συμβάλλουν στο να δημιουργήσετε μια εξαιρετική εμπειρία για τους πελάτες σας. Οι καθαροί

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Α/Α CPV

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 4. ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ. Προμήθεια ειδών καθαριότητας & ευπρεπισμού Αρ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 4. ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ. Προμήθεια ειδών καθαριότητας & ευπρεπισμού Αρ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 4. ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ OMAΔΑ Α' ΧΑΡΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α/ΒΑΘΜΙΑ Β/ΒΑΘΜΙΑ ΟΠΑΠ ΟΠΚΑΠ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΕΙΔΟΣ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3. ΦΥΛΛΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3. ΦΥΛΛΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3. ΦΥΛΛΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΦΥΛΛΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΟΜΑΔΑΣ Α -- ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ & ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΟΜΑΔΑ Α' -- ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ & ΣΑΠΟΥΝΙΑ 1 Aπορρυπαντικό W.C. Τεμ. των 750 2 Απολυμαντικό τύπου DETTOL Τεμ.

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΑΔΑ Α ΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΥΠΝΩΤΗΡΙΟ ΑΣΤΕΓΩΝ 2 ΣΦΟΥΓΓΑΡΟΠΑΝΑ ΜΕΓΑΛΑ 1, ,00 3 ΞΕΣΚΟΝΟΠΑΝΑ ΜΕΓΑΛΑ 0, ,50

ΟΜΑΔΑ Α ΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΥΠΝΩΤΗΡΙΟ ΑΣΤΕΓΩΝ 2 ΣΦΟΥΓΓΑΡΟΠΑΝΑ ΜΕΓΑΛΑ 1, ,00 3 ΞΕΣΚΟΝΟΠΑΝΑ ΜΕΓΑΛΑ 0, ,50 ΟΜΑΔΑ Α ΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΥΠΝΩΤΗΡΙΟ ΑΣΤΕΓΩΝ Α/Α ΕΙΔΗ ΤΙΜΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΟΣΟ 1 ΚΑΛΑΘΑΚΙ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟ 1,00 5 5,00 2 ΣΦΟΥΓΓΑΡΟΠΑΝΑ ΜΕΓΑΛΑ 1,00 15 15,00 3 ΞΕΣΚΟΝΟΠΑΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Φωτοβολταϊκά πλαίσια και συστήματα υψηλής απόδοσης

Φωτοβολταϊκά πλαίσια και συστήματα υψηλής απόδοσης Φωτοβολταϊκά πλαίσια και συστήματα υψηλής απόδοσης Η Enfoton Solar Ltd (Ένφοτον Σόλαρ Λτδ) ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 2002. Στόχος των ιδρυτών της ήταν να εξυπηρετήσουν ένα μεγάλο φάσμα χρήσεων ηλιακής

Διαβάστε περισσότερα

Your Supplies Solutions Partner COMPANY PROFILE

Your Supplies Solutions Partner COMPANY PROFILE Your Supplies Solutions Partner COMPANY PROFILE 02 Company Profile OfficeMart Η εταιρεία H εταιρεία ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΟΦΙΣΜΑΡΤ Α.Ε. (πρώην ΣΑΜΑΡΑΣ Α.Ε.) δραστηριοποιείται πάνω από 40 χρόνια

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΜΑ : "ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΙΔΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ 2014" ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Δ/ΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΡ.ΜΕΛΕΤΗΣ 31/2014 Κ.Α. : 15-6634.001

Διαβάστε περισσότερα

ΣΠΥΡΟΣ Ι. ΘΑΝΟΣ ΑΒΕΕ. Εργοστάσιο Απορρυπαντικών Μαλακτικών Καθαριστικών Καλλυντικών Ποιότητας

ΣΠΥΡΟΣ Ι. ΘΑΝΟΣ ΑΒΕΕ. Εργοστάσιο Απορρυπαντικών Μαλακτικών Καθαριστικών Καλλυντικών Ποιότητας 1 Εργοστάσιο Απορρυπαντικών Μαλακτικών Καθαριστικών Καλλυντικών Ποιότητας 2 Η εταιρεία Σ. Ι. ΘΑΝΟΣ ΑΒΕΕ, ιδρύθηκε το 1986 από τον Σπύρο Θάνο Πρόεδρο της εταιρείας μέχρι και σήμερα. Στις σύγχρονες ιδιόκτητες

Διαβάστε περισσότερα

OMICRON SYSTEMS ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ. Σεπτέμβριος 2018

OMICRON SYSTEMS ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ. Σεπτέμβριος 2018 OMICRON SYSTEMS ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Σεπτέμβριος 2018 Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ιστορικό Με εμπειρία από το 1993 ξεκινήσαμε τη λειτουργία μας το 2000 ως ομόρρυθμη εταιρία και συνεχίζουμε αδιάκοπα ως σήμερα έχοντας ειδικεύση

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ emc

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ emc ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ emc ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΩΝ ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΑ 100% ΒΙΟΔΙΑΣΠΩΜΕΝΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ..ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Λεωφ. Αθηνών-Σουνίου 49 ο χλμ. 190 13 Ανάβυσσος E-mail: tee3@hol.gr url: www.otek-anavyssou.gr

Λεωφ. Αθηνών-Σουνίου 49 ο χλμ. 190 13 Ανάβυσσος E-mail: tee3@hol.gr url: www.otek-anavyssou.gr EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ανάβυσσος, 06/02/2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙTΙΣMOY & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Aρ. Πρ:.539 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΠΑ.Σ Ι.Ε.Κ. ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ Λεωφ. Αθηνών-Σουνίου 49 ο χλμ. 190 13 Ανάβυσσος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 2.12. COM() 614 final ANNEX 1 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ για την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ποιοι είμαστε : Άξονες Δράσης :

Ποιοι είμαστε : Άξονες Δράσης : Ποιοι είμαστε : Η Epsilon Net προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε όσους δραστηριοποιούνται στον οικονομικό χώρο, όπως σε Οικονομικές Διευθύνσεις & Λογιστήρια Επιχειρήσεων, Τμήματα Μισθοδοσίας & Διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙ ΩΝ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ 1 ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ (2 ρολών Χ400gr) ΤΕΜ 500 2,50 2 ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 800γρ ΤΕΜ 500 2,30 3 ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ 12

Διαβάστε περισσότερα

Πιστοποιητικό Γνησιότητας & Εγγύησης

Πιστοποιητικό Γνησιότητας & Εγγύησης Ν.ΚΡΗΤΙΚΟΣ-Α. ΚΡΗΤΙΚΟΣ Ο.Ε Κατασκευή -Εμπορία Ειδών Ξύλου Πιστοποιητικό Γνησιότητας & Εγγύησης Ημερομηνίας Αγοράς: Ημερομηνία Λήξης Εγγύησης: Ειδικός Αριθμός Παραγωγής: Σφραγίδα καταστήματος Ο Αγοραστής:

Διαβάστε περισσότερα

Σ χ ε δ ι α σ μ o ς. Α π ο κ ο μ ι δ h. Μ ε τ α φ o ρ τ ω σ η. Μ ε τ α φ ο ρ a. Α ν α κ y κ λ ω σ η. Κ α θ α ρ ι σ μ o ς. Ε π ε ξ ε ρ γ α σ i α

Σ χ ε δ ι α σ μ o ς. Α π ο κ ο μ ι δ h. Μ ε τ α φ o ρ τ ω σ η. Μ ε τ α φ ο ρ a. Α ν α κ y κ λ ω σ η. Κ α θ α ρ ι σ μ o ς. Ε π ε ξ ε ρ γ α σ i α Σ χ ε δ ι α σ μ o ς Α π ο κ ο μ ι δ h Μ ε τ α φ o ρ τ ω σ η Μ ε τ α φ ο ρ a Α ν α κ y κ λ ω σ η Κ α θ α ρ ι σ μ o ς Ε π ε ξ ε ρ γ α σ i α Π λ y σ η κ a δ ω ν Ολυμπιακοί Αγώνες Αθήνα 2004 Χάρη στη μακρόχρονη

Διαβάστε περισσότερα

2005 Αντιπροσωπεία με Heinz, Lotus, και συμφωνία Διανομής με το τοπικό brand Star Kist.

2005 Αντιπροσωπεία με Heinz, Lotus, και συμφωνία Διανομής με το τοπικό brand Star Kist. Diplomat Group Ιστορικό: Η Diplomat ήταν Οικογενειακή Επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1963. Ξεκίνησε την πορεία της στο Ισραήλ με Κατασκευές & Εξαγωγές και κατάφερε να γίνει πρωτοπόρος στον χώρο των πωλήσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙ ΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ & ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙ ΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ & ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ OIKONOMIΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ 120/13 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙ ΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ & ΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Αρίθμ. Μελέτης: 3/2015 Ημερομηνία : 20-1-2015

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Αρίθμ. Μελέτης: 3/2015 Ημερομηνία : 20-1-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Αρίθμ. Μελέτης: 3/2015 Ημερομηνία : 20-1-2015 Προμήθεια ειδών καθαριότητας υγιεινής και ευπρεπισμού για τις

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΑΔΑ Α ΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΑΣ 2 ΣΦΟΥΓΓΑΡΟΠΑΝΑ ΜΕΓΑΛΑ 1,00 5 5,00 3 ΞΕΣΚΟΝΟΠΑΝΑ ΜΕΓΑΛΑ 0,70 4 2,80

ΟΜΑΔΑ Α ΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΑΣ 2 ΣΦΟΥΓΓΑΡΟΠΑΝΑ ΜΕΓΑΛΑ 1,00 5 5,00 3 ΞΕΣΚΟΝΟΠΑΝΑ ΜΕΓΑΛΑ 0,70 4 2,80 ΟΜΑΔΑ Α ΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΑΣ Α/Α ΕΙΔΗ ΤΙΜΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΟΣΟ 1 ΚΑΛΑΘΑΚΙ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟ 1,00 5 5,00 2 ΣΦΟΥΓΓΑΡΟΠΑΝΑ ΜΕΓΑΛΑ 1,00 5 5,00 3 ΞΕΣΚΟΝΟΠΑΝΑ ΜΕΓΑΛΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ... ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ & ΝΕΡΟ ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ!

ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ... ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ & ΝΕΡΟ ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ! ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ... ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ & ΝΕΡΟ ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ! ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ: Η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ - Μια εταιρία δεν μπορεί να θεωρείται «πράσινη» αν δεν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. Της εϖιχείρησης, έδρα, οδός., αριθµός, τηλέφωνο., fax...

ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. Της εϖιχείρησης, έδρα, οδός., αριθµός, τηλέφωνο., fax... ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ Δ/ΝΣΗ OIKONOMIKΩN ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΤΙΤΛΟΣ: «Προμήθεια Ειδών Καθαριότητας Ευπρεπισμού, σάκων απορριμμάτων και λοιπών αναλώσιμων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 12/12/2014 ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ Αρ. πρωτ: 567 ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ ΝΠΔΔ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 12/12/2014 ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ Αρ. πρωτ: 567 ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ ΝΠΔΔ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 12/12/2014 ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ Αρ. πρωτ: 567 ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ ΝΠΔΔ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΘΕΜΑ: Προμήθεια ειδών καθαριότητας υγιεινής και ευπρεπισμού για τις ανάγκες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Προμήθεια λοιπών ειδών υγιεινής - καθαριότητας του ήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας για ένα έτος, (από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Προμήθεια λοιπών ειδών υγιεινής - καθαριότητας του ήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας για ένα έτος, (από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης). ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙ ΑΣ Κάτω Τιθορέα 29/7/2014 ΗΜΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ-ΕΛΑΤΕΙΑΣ Αριθ. Πρωτ.: 11952 ΘΕΜΑ: Απευθείας ανάθεση για την «Προμήθεια λοιπών ειδών υγιεινής και καθαριότητας» Σας ανακοινώνουμε

Διαβάστε περισσότερα

Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών

Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών Συνεχής ανάπτυξη προϊόντων Η περαιτέρω ανάπτυξη και τελειοποίηση αποτελούν μια συνεχή διαδικασία που επιτελείται από το εξειδικευμένο τμήμα έρευνας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙ ΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ. Για ξενοδοχεία & µονάδες εστίασης. Υγιεινή-Ασφάλεια-Καθαριότητα-Οικονοµία. Nilfisk, για κάθε χρήση. www.nilfisk.

ΕΙ ΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ. Για ξενοδοχεία & µονάδες εστίασης. Υγιεινή-Ασφάλεια-Καθαριότητα-Οικονοµία. Nilfisk, για κάθε χρήση. www.nilfisk. ΕΙ ΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Για ξενοδοχεία & µονάδες εστίασης Ισχύς προσφοράς Μάρτιος - Ιούνιος 2015 Για να εξασφαλίσετε απόλυτη Υγιεινή-Ασφάλεια-Καθαριότητα-Οικονοµία εκµεταλευτείτε τις προσφορές µας, και αποκτήστε

Διαβάστε περισσότερα

ΣΠΥΡΟΣ Ι. ΘΑΝΟΣ ΑΒΕΕ Εργοστάσιο Απορρυπαντικών Μαλακτικών Καθαριστικών Καλλυντικών Ποιότητας

ΣΠΥΡΟΣ Ι. ΘΑΝΟΣ ΑΒΕΕ Εργοστάσιο Απορρυπαντικών Μαλακτικών Καθαριστικών Καλλυντικών Ποιότητας ΣΠΥΡΟΣ Ι. ΘΑΝΟΣ ΑΒΕΕ Εργοστάσιο Απορρυπαντικών Μαλακτικών Καθαριστικών Καλλυντικών Ποιότητας στα ειδικά συνοικιακά καταστήµατα που ακόµα πωλούν ποιότητα. 1 ΣΠΥΡΟΣ Ι. ΘΑΝΟΣ ΑΒΕΕ Εργοστάσιο Απορρυπαντικών

Διαβάστε περισσότερα

Χαρτοδοχεία με πεντάλ, χαρτοδοχεία γραφείου, χαρτοσταχτοδοχεία, φαρμακεία, κάδοι ΙΝΟΧ, κάδοι PUSH & STEP, κάδοι πλαστικοί.

Χαρτοδοχεία με πεντάλ, χαρτοδοχεία γραφείου, χαρτοσταχτοδοχεία, φαρμακεία, κάδοι ΙΝΟΧ, κάδοι PUSH & STEP, κάδοι πλαστικοί. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥEΣ Συσκευές χαρτιού υγείας, συσκευές ζικ-ζακ, συσκευές κρεμοσάπουνου, αυτόματες συσκευές κρεμοσάπουνου, στεγνωτήρες χεριών και μαλλιών, πιγκάλ, αυτόματες βρύσες και αυτοματισμοί ουρητηρίων,

Διαβάστε περισσότερα

ENIAIA MEΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

ENIAIA MEΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ Η.Π.ΝΑΟΥΣΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΓΙΑ 1 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΟ ΕΤΟΣ 2016-2017 Αρ.πρωτ. 29603/16-11-2016 ENIAIA MEΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΑΔΑ Α ΔΕ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ

ΟΜΑΔΑ Α ΔΕ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ-ΕΛΑΤΕΙΑΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ταχ. Δ/νση : Κάτω Τιθορέα, Φθιώτιδος Ταχ. Κωδ. : 35015 Τηλ. : 22343-50324/312 FAX : 22340-48785

Διαβάστε περισσότερα

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ε Σ Π Ρ Ο Ι Α Γ Ρ Α Φ Ε Σ

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ε Σ Π Ρ Ο Ι Α Γ Ρ Α Φ Ε Σ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙ ΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ CPV: 39800000-0 ΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΡ. ΜΕΛ. 11 /2015 /ΝΣΗ: ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Α. Κ.Α: 10.6634.0002 ήµου Ν. Σµύρνης ΤΜΗΜΑ: ΙΟΙΚΗΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η

Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η 2019 Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η Η Ε ΤΑ Ι Ρ Ε Ι Α Μ Α Σ Η Ε Τ Α Ι Ρ Ε Ι Α Μ Α Σ Το 2018 ιδρύεται στην Κύπρο η KAFKAS CYPRUS LTD με τον εμπορικό τίτλο KAFKAS

Διαβάστε περισσότερα

35 ΧΡΟΝΙΑ. Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες

35 ΧΡΟΝΙΑ. Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες 35 ΧΡΟΝΙΑ Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες Έχοντας μια μακρά πορεία στο χώρο, εξυπηρετούμε τους πελάτες μας επαγγελματίες και ιδιώτες παρέχοντας μια ολοκληρωμένη γκάμα ηλεκτρολογικού υλικού & φωτισμού.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 12/11/2014 ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ Αρ. πρωτ. 527 ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ ΝΠΔΔ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 12/11/2014 ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ Αρ. πρωτ. 527 ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ ΝΠΔΔ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 12/11/2014 ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ Αρ. πρωτ. 527 ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ ΝΠΔΔ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΘΕΜΑ:Προμήθεια ειδών καθαριότητας υγιεινής και ευπρεπισμού για τις ανάγκες

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΟΤΣΙΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

ΚΑΡΟΤΣΙΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΑΡΟΤΣΙΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ Καρότσι απορριμμάτων αλουμινίου σύνθετο 10135 113x50x98h 169,35 Καρότσι απορριμμάτων αλουμινίου με σετ σφουγγαρίσματος 10142 87x45x98h 113,71 Καρότσι απορριμμάτων αλουμινίου με ράφια

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΚΟ χαρτοκιβωτίων πλαστικά κιβώτια πλαστικά αναδιπλούμενα κιβώτια

ΙΣΤΟΡΙΚΟ χαρτοκιβωτίων πλαστικά κιβώτια πλαστικά αναδιπλούμενα κιβώτια ΙΣΤΟΡΙΚΟ Το σύστημα συσκευασίας RE-TRAY είναι αποτέλεσμα πολύχρονης έρευνας. Όπως είναι γνωστό οι συνθήκες της αγοράς διαφοροποιούνται με την πάροδο του χρόνου, τα οικονομικά και περιβαλλοντικά προβλήματα

Διαβάστε περισσότερα

Ήπιο αλκαλικό καθαριστικό λιποδιασπαστικό για πάγκους και επιφάνειες κοπής καθώς και τοίχους πατώματα. ΕΜΦΑΝΙΣΗ : Διαυγές υποκίτρινο υγρό ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ (2

Ήπιο αλκαλικό καθαριστικό λιποδιασπαστικό για πάγκους και επιφάνειες κοπής καθώς και τοίχους πατώματα. ΕΜΦΑΝΙΣΗ : Διαυγές υποκίτρινο υγρό ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ (2 Συμπυκνωμένο λιποδιασπαστικό με ενεργό χλώριο. Καθαρισμός και υγιεινή σε μία φάση. Λειτουργεί σε μικρές συγκεντρώσεις ακόμα και σε κρύα ή σκληρά νερά. TK 110 Καθαρισμός και υγιεινή σε όλες τις επιφάνειες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ www.hella.com/brakesystems 12 1 ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ Συνδυάζουμε την μοναδική τεχνολογία φρένων με επαγγελματική υποστήριξη πελατών, έμφαση στην καινοτομία με κορυφαία τεχνική

Διαβάστε περισσότερα

1. ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ 2. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΩ, Υπεύθυνο Παραρτήματος Κω, soulandros@ebed.gr Fax: 2242020213

1. ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ 2. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΩ, Υπεύθυνο Παραρτήματος Κω, soulandros@ebed.gr Fax: 2242020213 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ΚΩ ΚΩΣ, 20/02/2015 Αριθ. Αποφ:02/2015 Αριθ. Πρωτ: 2193/2015 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙ ΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΙ ΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙ ΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΙ ΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΞΟ ΩΝ Πληρ. Σιώµπου Αγλαΐα Κυδωνιάς 29, Χάνια Κρήτης 73 135 Τηλ. 28213 41760, Φαξ 28213 41763 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙ ΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ. Οι βασικές υπηρεσίες που προσφέρουμε στον τομέα του καθαρισμού είναι οι εξής:

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ. Οι βασικές υπηρεσίες που προσφέρουμε στον τομέα του καθαρισμού είναι οι εξής: Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η MAGICA FOURKA Facility Management A.E. ιδρύθηκε το 2008 από στελέχη του τομέα της καθαριότητος που ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν μία νέα, δυναμική, πρωτοποριακή εταιρεία. Τα

Διαβάστε περισσότερα

& ) 2. , 44.280,00 ( ( )

& ) 2. , 44.280,00 (  ( ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙ ΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ (ΧΑΡΤΙΚΑ, ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ, ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΚΑ ΟΙ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΑΣΟΛΟΓΙΑΣ & ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΣΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΑΣΟΛΟΓΙΑΣ & ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΣΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΑΣΟΛΟΓΙΑΣ & ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΣΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Ποιότητα Βασικός παράγοντας ανταγωνιστικότητας στην βιοµηχανία επίπλου ρ. Ιωάννης Μπαρµπούτης,

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Καβάλας ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ Άρθρο 1 ο Αντικείμενο προμήθειας Προϋπολογισμός 1.1. Η παρούσα μελέτη αφορά τη δημόσια

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Προδιαγραφές καθαρισμών χώρων ΚΕΦΝ/ΔΕΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Τεχνικές Προδιαγραφές καθαρισμών χώρων ΚΕΦΝ/ΔΕΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Γ» ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ 39/17 Φ.800/110/Σ.175/17 ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΕΦΝ/ΔΕΑ Τεχνικές Προδιαγραφές καθαρισμών χώρων ΚΕΦΝ/ΔΕΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

MΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΤΟΥΣ 2017

MΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΤΟΥΣ 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ MΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΤΟΥΣ 2017 Η μελέτη αυτή αφορά την προμήθεια ειδών καθαριότητας του Δήμου Μουζακίου, έτους 2017, ενδεικτικού

Διαβάστε περισσότερα

1 5.079,90 1 4.919,51 : 9.999,41 23% 23%

1 5.079,90  1 4.919,51 : 9.999,41   23%   23% ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙ ΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΥΠΟΟΜΑ ΕΣ 1Α προϋπολογισµού 5.079,90 (µε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. Τεµάχιο 250

ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. Τεµάχιο 250 ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΦΟΡΕΑΣ: ΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕ ΙΑ ΑΣ Στοιχεία Προσφέροντος ΟΝ/ΜΟ Ή ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ: Ε ΡΑ: ΤΑΧ. ΝΣΗ: Τ.Κ.: Α.Φ.Μ.:.Ο.Υ.: ΤΗΛ. ΣΤΑΘΕΡΟ: ΤΗΛ. ΚΙΝΗΤΟ: ΠΡΟΣ Την αρµόδια Επιτροπή

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ - 41510 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε.» ΤΕΥΧΟΣ 9 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ - 41510 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε.» ΤΕΥΧΟΣ 9 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ - 41510 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε.» ΤΕΥΧΟΣ 9 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 1. ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΤΙΡΙΩΝ 2. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΛΙΚΩΝ Σελίδα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι- ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΫΠΟΛ.:

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι- ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΫΠΟΛ.: «Προµήθεια Υλικών Καθαριότητας για τις ανάγκες του ήµου Τρικκαίων και των Νοµικών του Προσώπων, έτους 2017» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 1. ήµου Τρικκαίων, 2. Αστική Ανάπτυξη Α.Ε., 3. Κέντρο Έρευνας

Διαβάστε περισσότερα

Επίσημος συνεργάτης κατασκευής και εξοπλισμού ιδιωτικών περιπτέρων για την EXPOWORK A.E.

Επίσημος συνεργάτης κατασκευής και εξοπλισμού ιδιωτικών περιπτέρων για την EXPOWORK A.E. Επίσημος συνεργάτης κατασκευής και εξοπλισμού ιδιωτικών περιπτέρων για την EXPOWORK A.E. Η Εταιρεία Η New Generation Exhibit, ιδρύθηκε το 2004. Είναι η φυσική συνέχεια της Kornel Systems, μίας εκ των πρώτων

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση της BML Security

Παρουσίαση της BML Security COMPANY PROFILE Παρουσίαση της BML Security Λίγα λόγια για την εταιρεία.. Η BML Security είναι μια σύγχρονη εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας εδώ και αρκετά χρόνια, επενδύοντας

Διαβάστε περισσότερα

Ελαφριά εφαρμογή benchmarking για όλες τις επιχειρήσεις

Ελαφριά εφαρμογή benchmarking για όλες τις επιχειρήσεις Ελαφριά εφαρμογή benchmarking για όλες τις επιχειρήσεις Τεχνοδιάγνωση Τρέχουσα μελέτη: Σύντομη μελέτη :161 26/10/2013 5:24:50 μμ Copyright υλικού 2013 Μονάδα Καινοτομίας και Συνεργατικών Σχηματισμών ΙΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

Πυψηλής ποιότητας, πάντα με εξειδίκευση και

Πυψηλής ποιότητας, πάντα με εξειδίκευση και Safety First αρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες πυρασφάλειας Πυψηλής ποιότητας, πάντα με εξειδίκευση και πιστοποίηση, τηρώντας όλες τις διεθνείς προδιαγραφές και νομοθεσίες. Σφραγίδα εγγύησης αποτελεί η πιστοποίησή

Διαβάστε περισσότερα

Περιβαλλοντική Πολιτική και δραστηριότητες Grand Hotel Palace, θεσσαλονίκη, 2018

Περιβαλλοντική Πολιτική και δραστηριότητες Grand Hotel Palace, θεσσαλονίκη, 2018 Περιβαλλοντική Πολιτική και δραστηριότητες Grand Hotel Palace, θεσσαλονίκη, 2018 To ξενοδοχείο Grand Hotel Palace βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, η οποία είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας και αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΜΕΛΕΤΗ ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ Ιστιαία, 20 Φεβρουαρίου 205 ΔΗΜΟΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ ΑΙΔΗΨΟΥ Αρ. Πρωτ.: 2066 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ & ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΜΕΛΕΤΗ ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΠ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΗΜΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ. Προµήθεια Ειδών Καθαριότητας

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΠ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΗΜΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ. Προµήθεια Ειδών Καθαριότητας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΠ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΗΜΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ Προµήθεια ειδών καθαριότητας υγιεινής για τα ΚΑΠΗ και τους Παιδικούς Σταθµούς Έργο: Προµήθεια Ειδών Καθαριότητας

Διαβάστε περισσότερα

Ευκαιρίες και προκλήσεις των Εξαγωγών Τροφίμων στις ΗΠΑ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης Διευθύνων Σύμβουλος, Pelopac ABEE

Ευκαιρίες και προκλήσεις των Εξαγωγών Τροφίμων στις ΗΠΑ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης Διευθύνων Σύμβουλος, Pelopac ABEE Ευκαιρίες και προκλήσεις των Εξαγωγών Τροφίμων στις ΗΠΑ Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης Διευθύνων Σύμβουλος, Pelopac ABEE Πως ξεκινήσαμε Η Pelopac σήμερα Προϊόντα Ελιές Πιπεριές Μεζέδες / Antipasti Tapenades/Dips

Διαβάστε περισσότερα

Η Λύση για Πρατήρια Καυσίμων. Ολοκληρωμένες και απεριόριστες πληρωμές για πρατήρια καυσίμων

Η Λύση για Πρατήρια Καυσίμων. Ολοκληρωμένες και απεριόριστες πληρωμές για πρατήρια καυσίμων Η Λύση για Πρατήρια Καυσίμων Ολοκληρωμένες και απεριόριστες πληρωμές για πρατήρια καυσίμων Εύκολες, γρήγορες και ασφαλείς πληρωμές - στις αντλίες καυσίμων και στα καταστήματα σας SIX Payment Services Η

Διαβάστε περισσότερα

Μην αφήσετε την περιουσία σας να γίνει Καπνός! Λεωνίδας Μπόμπας Υπεύθυνος πωλήσεων

Μην αφήσετε την περιουσία σας να γίνει Καπνός! Λεωνίδας Μπόμπας Υπεύθυνος πωλήσεων Μην αφήσετε την περιουσία σας να γίνει Καπνός! Λεωνίδας Μπόμπας Υπεύθυνος πωλήσεων 19.3.20161 4ο Security Project 2016 Περιεχόµενα 1. Η εταιρία 2. Μας εμπιστεύονται 3. Μηχανήματα Παραγωγής ομίχλης 4. UR

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙ ΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ A ΒΑΘΜΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙ ΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ A ΒΑΘΜΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ - ΧΟΡΤΙΑΤΗ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ-ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙ ΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ A ΒΑΘΜΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕΛΕΤΗ > ΓΕΝΙΚΑ > ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Προηγμένες Υπηρεσίες Τηλεκπαίδευσης στο ΤΕΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. Νικόλαος Καρανάσιος Επίκουρος Καθηγητής

Προηγμένες Υπηρεσίες Τηλεκπαίδευσης στο ΤΕΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. Νικόλαος Καρανάσιος Επίκουρος Καθηγητής ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Νικόλαος Καρανάσιος Επίκουρος Καθηγητής Προσδιορισμός της Απαιτούμενης Τεχνολογίας Απαιτούμενη Τεχνογνωσία Η αγορά Τεχνολογίας Προσδιορισμός απαιτούμενου εξοπλισμού Κατάστρωση εξοπλισμού Διασφάλιση

Διαβάστε περισσότερα

ΜΈΓΙΣΤΗ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΉ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ STYLETECH.SA

ΜΈΓΙΣΤΗ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΉ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ STYLETECH.SA ΜΈΓΙΣΤΗ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΉ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ STYLETECH.SA ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ ΕΜΆΣ ΕΊΝΑΙ ΧΑΡΆ ΚΑΙ ΤΙΜΉ ΚΆΘΕ ΦΟΡΆ ΠΟΎ ΚΆΠΟΙΟΣ ΕΠΙΛΈΓΕΙ ΠΡΟΪΌΝΤΑ STYLETECH.SA ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΕΙΚΟΣΑΕΤΉ ΠΕΊΡΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΑΝΤΙΚΕΊΜΕΝΟ ΜΠΟΡΟΎΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά MAXX2. Ο ασφαλής τρόπος για να μεγιστοποιήσετε την απόδοση καθαρισμού

Σειρά MAXX2. Ο ασφαλής τρόπος για να μεγιστοποιήσετε την απόδοση καθαρισμού Σειρά 2 Ο ασφαλής τρόπος για να μεγιστοποιήσετε την απόδοση καθαρισμού Προκλήσεις και έξοδα για τη φροντίδα εγκαταστάσεων Οι προκλήσεις σας: Διαχείριση και ασφάλεια προσωπικού Διατήρηση της απόδοσης καθαρισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Η αθόρυβη επανάσταση

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Η αθόρυβη επανάσταση ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Η αθόρυβη επανάσταση Μηχανήματα και προϊόντα νέας γενιάς «Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά», ενώ στη «γλώσσα» του επαγγελματία ξενοδόχου η ρήση αυτή μεταφράζεται ως η καθαριότητα είναι το

Διαβάστε περισσότερα

για τη βιομηχανία της πέτρας

για τη βιομηχανία της πέτρας Αδαμαντοφόρα εργαλεία για τη βιομηχανία της πέτρας 1 Πλεονεκτήματα της δέσμευσής μας προς τους πελάτες Από το 1937, η Diamant Boart είναι δεσμευμένη προς τους πελάτες της. Η δέσμευση αυτή σημαίνει ότι

Διαβάστε περισσότερα

XEROX RECYCLED+ A4/A3 80gr. υναµική Ανάπτυξη Οικολογικής Τεχνολογίας

XEROX RECYCLED+ A4/A3 80gr. υναµική Ανάπτυξη Οικολογικής Τεχνολογίας XEROX RECYCLED+ A4/A3 80gr υναµική Ανάπτυξη Οικολογικής Τεχνολογίας AGENDA Ευρώπη και Ανακυκλωµένο χαρτί Ηδυναµική της αγοράς Στρατηγική της Xerox για το Περιβάλλον και το χαρτί Επιλογή προµηθευτών χαρτιού

Διαβάστε περισσότερα

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται σε πλωτές κατασκευές αντιρρύπανσης, οριοθέτησης, σήμανσης και φωτοσήμανσης θαλάσσιων χώρων.

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται σε πλωτές κατασκευές αντιρρύπανσης, οριοθέτησης, σήμανσης και φωτοσήμανσης θαλάσσιων χώρων. Η εταιρεία μας εξειδικεύεται σε πλωτές κατασκευές αντιρρύπανσης, οριοθέτησης, σήμανσης και φωτοσήμανσης θαλάσσιων χώρων. ΩΚΕΑΝΙΣ ΘΑΛΛΑΣΙΑ ΑΝΤΙΡΡΥΠΑΝΣΗ Το ενδιαφέρον και η ανησυχία μας για τα προβλήματα

Διαβάστε περισσότερα

Εντοιχιζόμενη Ηλεκτρική Σκούπα

Εντοιχιζόμενη Ηλεκτρική Σκούπα Εντοιχιζόμενη Ηλεκτρική Σκούπα μία πλήρης σειρά προϊόντων των πιο εξειδικευμένων κατασκευαστών Εργονομία, άνεση & υγιεινή Διακριτική όψη 32x44 cm) η οποία επιδέχεται βαφή Απλόςπίνακας ελέγχου με ένδειξη

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ 2 Ο κόσμος της εργασίας αλλάζει πιο γρήγορα από ποτέ ενώ οι παλιοί επιχειρηματικοί κανόνες δεν ανταποκρίνονται στο νέο περιβάλλον. Ούτε τα χρήματα

Διαβάστε περισσότερα