ECOLINE A.E. ECOLINE A.E. Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 91 ΖΩΓΡΑΦΟΥ Τ: F:

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ECOLINE A.E. ECOLINE A.E. Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 91 ΖΩΓΡΑΦΟΥ Τ: 2107713906 F: 2107713908"

Transcript

1 2012 ECOLINE A.E. ECOLINE A.E. Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 91 ΖΩΓΡΑΦΟΥ Τ: F:

2 ECOLINE A.E. Γ. ΠΑΠΑΝ ΡΕΟΥ 91, ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΤΗΛ.: , FAX: Web Site: Η εταιρία Η ECOLINE Α.Ε. ιδρύθηκε το 1996 µε αντικείµενο εργασιών την εισαγωγή και εµπορία απορρυπαντικών, εργαλείων καθαρισµού και επαγγελµατικών µηχανηµάτων καθαρισµού, καλύπτοντας όλο το φάσµα του εµπορικού και βιοµηχανικού τοµέα. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην περιοχή Ζωγράφου στην Αττική σε κτίρια που καλύπτουν έκταση 650µ², και περιλαµβάνουν γραφεία, έκθεση, µέρος της αποθήκης και συνεργείο επισκευής των µηχανηµάτων καθαρισµού. Στην οργανωτική δοµή της εταιρείας περιλαµβάνονται τα τµήµατα Πωλήσεων & Μάρκετινγκ, Τεχνικής Υποστήριξης και Service, Αποθήκης και Λογιστηρίου. Σήµερα, 16 χρόνια µετά η ECOLINE είναι µια από τις ταχύτερα αναπτυσσόµενες ελληνικές εταιρείες κερδίζοντας σηµαντικό µερίδιο στην αγορά του επαγγελµατικού καθαρισµού, αλλά και την εµπιστοσύνη των πελατών της. Η φιλοσοφία µας Επενδύοντας στα προϊόντα καθαρισµού της Werner & Mertz και µε υψηλή επαγγελµατική συνείδηση, σας προσεγγίζει µε µια νέα φιλοσοφία, που έχει στόχο την εξυπηρέτηση οποιασδήποτε ανάγκης σε θέµατα καθαρισµού των χώρων σας διατηρώντας παράλληλα την αξία σας! Ο Στόχος µας Ο βασικός στόχος της εταιρείας για το άµεσο µέλλον είναι τόσο η διατήρηση των µεγάλων ρυθµών ανάπτυξης όσο και η αύξηση του κύκλου εργασιών µέσω : διεύρυνσης του δικτύου εµπόρων αύξησης πωλήσεων στη βιοµηχανία απ ευθείας συνεργασιών µε µεγάλους πελάτες (key accounts) στρατηγικών συµµαχιών για την ανάπτυξη νέων αγορών

3 Οι Συνεργάτες µας Οι παγκοσµίου φήµης οίκοι που αντιπροσωπεύει αποκλειστικά η ECOLINE στην Ελλάδα είναι : WERNER & MERTZ - Γερµανίας Ολοκληρωµένη σειρά επαγγελµατικών προϊόντων καθαρισµού ΤΑΝΑ Professional, που καλύπτουν την απολύµανση, καθαρισµό, συντήρηση και προστασία επιφανειών, χαλιών-µοκετών και υφασµάτων, χώρων κουζίνας, πλυντηρίου πιάτων, χώρων υγιεινής καθώς και απορρυπαντικά για πλυντήρια ρούχων. Ακόµη, εξειδικευµένα προϊόντα για ειδικές χρήσεις, όπως π.χ. καθαρισµός µηχανών (από γράσα κ.λ.π.), ανοξείδωτων επιφανειών, επίπλων, απόσµιση κάδων απορριµµάτων, αφαίρεση µελάνης κ.α. Η Tana Professional, ως µέλος του οµίλου Werner & Mertz, πρωτοπορεί στη δηµιουργία βιώσιµων προτύπων παραγωγής & κατανάλωσης στη βιοµηχανία απορρυπαντικών ( ηµιούργησε, λοιπόν, µία νέα σειρά πιστοποιηµένων οικολογικών προϊόντων (ECOLABEL µε σήµα flower), που συνδυάζουν µοναδικά τα µέγιστα δυνατά ποιοτικά αποτελέσµατα µε την προστασία του περιβάλλοντος. Το 2005 η TANA Professional ολοκληρώνει το πρόγραµµά της για τον τοµέα Ho Re Ca, αγοράζοντας στην Ευρώπη την επαγγελµατική δραστηριότητα της COLGATE PALMOLIVE εκτός της Ελλάδος. Από τα τέλη του 2006, η ECOLINE Α.Ε. θεωρείται πλέον επισήµως ως Partner από την TANA Professional καλύπτοντας κατά αποκλειστικότητα την Ελληνική και την Κυπριακή αγορά. FILMOP S.r.l. - Ιταλίας Ολοκληρωµένη σειρά επαγγελµατικών εργαλείων καθαρισµού που περιλαµβάνει καρότσια σφουγγαρίσµατος, καρότσια καµαριέρας ξενοδοχείων, καρότσια απορριµµάτων, κάδους απορριµµάτων, παρκετέζες, σφουγγαρίστρες, σκούπες κ.λ.π. ETTORE - Η.Π.Α. Ολοκληρωµένη σειρά επαγγελµατικών εργαλείων καθαρισµού που περιλαµβάνει υαλοκαθαριστήρες, κοντάρια, βρεκτήρες, ξύστρες, καθαριστήρες δαπέδου, κουβάδες κ.λ.π. PRODIFA - Γαλλίας Επαγγελµατικές συσκευές αυτόµατου ψεκασµού αρωµάτων και αρώµατα για ξενοδοχεία, εστιατόρια, καταστήµατα κ.λ.π.

4 COLUMBUS Γερµανίας Πλήρη σειρά επαγγελµατικών µηχανηµάτων καθαρισµού που περιλαµβάνει απορροφητήρες σκόνης-υγρών, απορροφητήρες καθαρισµού χαλιών-µοκετών, περιστροφικές µηχανές καθαρισµού και γυαλίσµατος δαπέδων, µηχανήµατα πλύσεως-στεγνώσεως χαλιών-µοκετών, αυτόµατα µηχανήµατα πλύσεωςστεγνώσεως δαπέδων. SANTOEMMA S.r.l. Ιταλίας Επαγγελµατικά µηχανήµατα πλύσεως-στεγνώσεως χαλιών, µοκετών και σαλονιών. CFR - Η.Π.Α. Επαγγελµατικά µηχανήµατα πλύσεως-στεγνώσεως χαλιών-µοκετών µε τη µέθοδο spray-extraction, και το µοναδικό πατενταρισµένο σύστηµα της ανακύκλωσης του καθαριστικού διαλύµατος. IP CLEANING (IPC) Πρόκειται για έναν από τους µεγαλύτερους οµίλους κατασκευαστών επαγγελµατικών µηχανηµάτων καθαρισµού στην Ευρώπη. Στον όµιλο αυτό ανήκουν οι παρακάτω εταιρείες που αντιπροσωπεύουµε αποκλειστικά στην Ελλάδα: IPC GANSOW Γερµανίας & Ιταλίας Ολοκληρωµένη σειρά µηχανικών σαρώθρων και αυτόµατων µηχανηµάτων πλύσεως στεγνώσεως δαπέδων για τον καθαρισµό βιοµηχανικών χώρων. PORTOTECNICA Ιταλίας Σειρά επαγγελµατικών µηχανηµάτων καθαρισµού που περιλαµβάνει: πιεστικά µηχανήµατα καθαρισµού κρύου νερού και ζεστού-κρύου νερού, βενζινοκίνητα πιεστικά µηχανήµατα κρύου νερού, αποροφητήρες σκόνης-υγρών και ταυτόχρονα µηχανές extraction. 3Μ Η ECOLINE διανέµει τα προϊόντα της 3Μ, διαθέτοντας πλήρη σειρά δίσκων καθαρισµού και συντήρησης δαπέδων, που καλύπτουν όλες τις εργασίες όπως ξύσιµο, τρίψιµο, γυάλισµα, κρυσταλλοποίηση δαπέδων. Επίσης, πλήρη σειρά επαγγελµατικών εργαλείων καθαρισµού επιφανειών, σφουγγάρια scotch-brite, πετσετάκια και λαβές, καθώς και ποικιλία σε πετσέτες µικροϊνών για κάθε επιφάνεια. Τη σειρά ολοκληρώνουν οι αντιολισθητικές ταινίες, και οι ζώνες καθαρισµού και προστασίας εισόδων µε ταπέτα εξωτερικών και εσωτερικών χώρων NOMAD TERRA και NOMAD AQUA αντίστοιχα.

5 LUCART Group Professional Ιταλίας Ιταλική εταιρεία, η οποία συγκαταλέγεται στις 5 µεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες ποιοτικά, αλλά και σε κύκλο εργασιών. Παρέχει πλήρη γκάµα χαρτικών σε χειροπετσέτες, χαρτιά υγείας, ρολά κουζίνας, βιοµηχανικά ρολά, χαρτοπετσέτες και χαρτικά ειδικών χρήσεων. Τη γκάµα ολοκληρώνει η σειρά χαρτοπετσετών, τραπεζοµάντηλων και σετ τραπεζαρίας πολυτελείας της FATO, µε µοναδική ποικιλία χρωµάτων και σχεδίων. Είναι πιστοποιηµένη κατά EN ISO 9001:2000, EN ISO 14001, EMAS CERTICICATION, EUROPEAN ECOLABEL CERTIFICATION ( eco flower), PEFC CERTIFICATION, (ευρωπαϊκή πιστοποίηση ορθής διαχείρισης των δασών που υλοτοµούνται). Οι άνθρωποί µας Ο παράγοντας άνθρωπος αποτελεί στοιχείο καθοριστικής σηµασίας για την ECOLINE, δεδοµένου ότι η εκπλήρωση των στόχων και επιδιώξεών της έχει στηριχθεί σε µεγάλο βαθµό στην ύπαρξη εξειδικευµένου και έµπειρου ανθρώπινου δυναµικού. Οι άνθρωποί µας, έρχονται καθηµερινά σε επαφή µε τους συνεργάτες και τους πελάτες µας και είναι αυτοί που χτίζουν την εικόνα µας στην αγορά σε κάθε πεδίο της δραστηριότητάς µας. H ECOLINE, προσφέρει µια σταδιοδροµία γεµάτη προκλήσεις για άτοµα µε υψηλούς επαγγελµατικούς στόχους και εξαιρετικά προσόντα. Παρέχει ένα άριστο περιβάλλον εργασίας όπου καλλιεργείται πνεύµα οµαδικότητας, συνεργασίας και συνεχούς αναζήτησης γνώσης µέσω της διεξαγωγής θεµατικών εκπαιδευτικών σεµιναρίων. Η εκπαίδευση και η συνεχής προσωπική εξέλιξη των εργαζοµένων της, αποτελούν σηµαντικές προτεραιότητες για την ECOLINE ώστε να συνεχίσει να αποτελεί τον πυρήνα των εξελίξεων και να διατηρεί τους ανοδικούς ρυθµούς ανάπτυξης της. Προϊόντα Η Ecoline ως αποκλειστικός συνεργάτης της Tana Professional είναι η πρώτη εταιρία στην ελληνική αγορά, που µπορεί να σας προσφέρει πλήρη σειρά ECOLABEL προϊόντων για το καθαρισµό του Housekeeping και από φέτος, η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα µε πλήρη σειρά προϊόντων (µε πιστοποιήσεις Ecolabel και Nordic Swan) για τον καθαρισµό της κουζίνας.

6 Η πρώτη προτεραιότητα είναι η προστασία του περιβάλλοντος. Επαγγελµατικός καθαρισµός στην πιο τέλεια µορφή του! Εξασφαλίζοντας το µέλλον µέσω της βιωσιµότητας. Τι είναι η βιωσιµότητα; - Τα βιώσιµα προϊόντα διακρίνονται από το γεγονός ότι µπορούν να παράγονται και να χρησιµοποιούνται για µεγάλα χρονικά διαστήµατα χωρίς να επιφέρουν καµία αρνητική επίπτωση στο περιβάλλον και την κοινωνία. Από περιβαλλοντική άποψη, η βιώσιµη παραγωγή των προϊόντων απαιτεί συνεπώς τη χρήση ανανεώσιµων πρώτων υλών (π.χ. ξυλεία, φυτικά έλαια). Για µας, η βιώσιµη ανάπτυξη αποτελεί τη µελλοντική µας προσέγγιση σε όλες τις εταιρικές µας δραστηριότητες. ιερευνούµε µε ποιο τρόπο µε τη δική µας ενεργό συµµετοχή θα διασφαλίσουµε το υψηλότερο βιοτικό επίπεδο στον πλανήτη µας για µας και για όλες τις µελλοντικές γενιές. Η στρατηγική µας που αποτελείται από τρία σκέλη οικολογία, οικονοµία και κοινωνία βασίζεται στην ισορροπία του φυσικού περιβάλλοντος. Κάθε σκέλος είναι εξίσου σηµαντικό και αποδίδουµε τον ίδιο βαθµό προσοχής σε κάθε µια από τις διαστάσεις της βιωσιµότητας. Ως πελάτες της κατηγορίας προϊόντων Green Care µπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα προϊόντα καθαρισµού που επιλέξατε έχουν σχεδιαστεί και παραχθεί έχοντας λάβει υπ όψη ισότιµα τη συµβατότητα των πρώτων υλών µε το περιβάλλον (οικολογία), την απόδοση των προϊόντων (οικονοµία) και τους κοινωνικούς παράγοντες (π.χ. διαφάνεια). Με αυτόν τον τρόπο συµβάλετε ενεργά σε ένα καθαρό περιβάλλον και την υπεύθυνη διερεύνηση της µελλοντικής ανάπτυξης.

7 Ελεγµένα και εγκεκριµένα: τα προϊόντα µας ανταποκρίνονται στις υποσχέσεις τους. Τα πιστοποιητικά µας αποδεικνύουν ότι τηρούµε όλους τους κανονισµούς και τις οδηγίες και έχουµε δεσµευτεί για την προστασία του περιβάλλοντος. Όλα τα προϊόντα µας παρασκευάζονται και ελέγχονται σύµφωνα µε τις αυστηρότερες απαιτήσεις: για το περιβάλλον µας, τον τόπο που κατοικούµε, µόνο το άριστο είναι αρκετά καλό. Τα προϊόντα της ECOLINE προωθούνται τόσο µέσω του τµήµατος πωλήσεων της εταιρίας όσο και από ένα οργανωµένο δίκτυο ενενήντα (90) περίπου εµπόρων που καλύπτουν και εξυπηρετούν ένα µεγάλο µέρος της Ελλάδας. Για την καλύτερη ποιότητα και αποδοτικότητα των προϊόντων, παρέχονται απλά εργονοµικά δοσοµετρικά συστήµατα για όλα τα επαγγελµατικά πλυντήρια πιάτων, καθώς και εξειδικευµένα συστήµατα µε αγωγιµόµετρα ή µε χρονοδιακόπτη, αναλόγως των συνθηκών και του εξοπλισµού, που ρυθµίζουν τις αραιώσεις των προϊόντων για βέλτιστα αποτελέσµατα και έχουν τη δυνατότητα να εξάγουν στατιστικά στοιχεία για τις καταναλώσεις. Επίσης, παρέχονται δοσοµετρικές αντλίες (αραιωτές-µείκτες) για τον καθαρισµό και απολύµανση σκευών, επιφανειών και εργαλείων στην κουζίνα, καθώς και για τις επιφάνειες των χώρων housekeeping, µε άριστη αποδοτικότητα. Τέλος, για τον τοµέα του Laundry, παρέχονται ειδικές δεξαµενές αραίωσης σκόνης σε συνδυασµό µε ολοκληρωµένα συστήµατα προγραµµατισµού και δοσολόγησης υγρών, καθώς και πλήρη προγράµµατα καθαρισµού του ιµατισµού µόνο µε υγρά. Πιστοποιήσεις & Έλεγχοι H ECOLINE έχει αποκτήσει πιστοποίηση σύµφωνα µε το σύστηµα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001 από το γνωστό οργανισµό TUV AUSTRIA. Επίσης είναι σε θέση να εφαρµόσει πρόγραµµα καθαρισµού και υγιεινής εναρµονισµένο µε το HACCP, όπου τα προϊόντα προσαρµόζονται στο σύστηµα αυτό, σύµφωνα µε τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Τέλος τα προϊόντα της ECOLINE διαθέτουν έγκριση από το Γ.Χ.Κ. (Γενικό Χηµείο του Κράτους), το δε απολυµαντικό προϊόν έχει έγκριση και από τον Ε.Ο.Φ. (Ελληνικός Οργανισµός Φαρµάκων).

8 Τεχνική Υποστήριξη Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, η ECOLINE παρέχει τεχνική πανελλαδική κάλυψη. Οι έµπειροι Υπεύθυνοι Τεχνικής Υποστήριξης της εταιρείας µας καταγράφουν τα δεδοµένα λειτουργίας του εξοπλισµού σας και των καθαριστικών αποτελεσµάτων, και σε συνεργασία µε τους Υπευθύνους Πωλήσεων προχωρούν σε ετοιµασία και σύνταξη οικονοµοτεχνικής µελέτης. Είναι υπεύθυνοι από κοινού για την εγκατάσταση των δοσοµετρικών συστηµάτων και την εκπαίδευση του προσωπικού στη σωστή χρήση των προϊόντων. Προβαίνουν σε προληπτικό Service ανά τακτά διαστήµατα για την επιβεβαίωση του καθαριστικού αποτελέσµατος. Πιο συγκεκριµένα, η δουλειά του τεχνικού προσωπικού µας περιλαµβάνει: την εγκατάσταση, τον προγραµµατισµό και τη διατήρηση στο µέγιστο επίπεδο αποδοτικότητας και λειτουργικότητας, όλων των εγκαταστάσεων δοσοµέτρησης για τον επαγγελµατικό καθαρισµό την υποστήριξη και την κατάρτιση του ανθρώπινου δυναµικού πωλήσεων των αντιπροσώπων και διανοµέων, µέσω πρακτικής εξάσκησης την υποστήριξη του ανθρώπινου δυναµικού πωλήσεων (άµεση ή έµµεση) στον έλεγχο των προϊόντων και την επίλυση προβληµάτων την πραγµατοποίηση προγραµµατισµένων επισκέψεων συντήρησης στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις τη διαχείριση των κλήσεων έκτακτης ανάγκης Για περισσότερες πληροφορίες µπορείτε να επικοινωνήσετε µαζί µας: Τηλ , φαξ , ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ SUPER FAST FERRIES & BLUE STAR FERRIES (ATTICA GROUP) ANEK LINES ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΖΙΝΟ ΠΑΡΝΗΘΑΣ (REGENCY ENTERTAINMENT) AMALIA HOTELS (ΟΜΙΛΟΣ ΑΜΑΛΙΑ) PENTELIKON HOTEL (ΟΜΙΛΟΣ ΒΑΡ Η) ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΟΜΙΛΟΥ ΒΑΡ Η (PIER ONE, ΚΤΗΜΑ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΝ) YES HOTELS CIVITEL HOTELS SAINT GEORGE LYCABETTUS HOTEL VIVE MARE (ΟΜΙΛΟΣ ΣΤΑΘΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ)

9 «ΕΝ ΠΛΩ» (ΟΜΙΛΟΣ ΣΤΑΘΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ) «ΙΟΝΥΣΟΣ ZONAR S» (ΟΜΙΛΟΣ ΣΤΑΘΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ) OSTRIA (ΟΜΙΛΟΣ ΣΤΑΘΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ) ARIA ΓΕΥΣΕΩΝ (CATERING) BREAK WALK (CATERING) GOODY S ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ (ΟΜΙΛΟΙ) FLOCAFE (ΟΜΙΛΟΙ) PORTO PALACE HOTEL HOLLIDAY INN HOTEL (ΘΕΣ/ΚΗ) HYATT HOTEL (REGENCY ENTERTAINMENT) (ΘΕΣ/ΚΗ) REGENCY CASINO (REGENCY ENTERTAINMENT) (ΘΕΣ/ΚΗ) ANATOLIA HOTEL GELLINA VILLAGE MARE BLUE AEOLOS BEACH MARE BLUE BEACH RODOS PALACE MEDITERRANEAN HOTEL RODOS PALLADIUM MARE BLUE LINDOS BAY MARE BLUE COSMOPOLITAN IMPEROSTAR ODYSSEUS LINDOS MARE-LINDOS BLUE MASTIHARI BAY HOTEL SUMMER PALACE HOTEL (ΟΜΙΛΟΣ ΜΗΤΣΗ) HORIZON HOTEL DIMITRA BEACH HOTEL ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ HOTEL PRIMAROLIA HOTEL ΗΛΕΚΤΡΑ HOTEL ΦΛΟΙΣΒΟΣ HOTEL REX HOTEL

10 KOMFI HOTEL ΑΚΤΗ ΤΑΫΓΕΥΤΟΣ HOTEL ΕΡΟΒΙΟΣ HOTEL ΑΛΕΞΑΝ ΡΑ HOTEL PLANET HOTEL ΦΟΙΝΙΚΑΣ HOTEL ΚΛΕΛΙΑ HOTEL MABELI HOTEL ΚΟΥΚΛΑ BEACH HOTEL ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ HOTEL ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ HOTEL LE ZANTE HOTEL (ΖΑΚΥΝΘΟΣ) MARE BLUE APOSTOLATA (KEFALLONIA) VASIA HOTEL BELVEDERE HOTEL STAR HOTEL IKAROS HOTEL MALIA BEACH HOTEL MEGARON HOTEL THE ISLAND (PANTHEON) CACTUS HOTEL CACTUS ROYAL HOTEL ELOUNDA MARE BLUE NEPTUNO MARE BLUE VILLAGE AKS ANNABELLE VILLAGE AKS MINOA PALACE CAPSIS ASTORIA HOTEL

ECOLINE A.E. Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 91, ΖΩΓΡΑΦΟΥ, 157 73 Τ: 2107713906, F:

ECOLINE A.E. Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 91, ΖΩΓΡΑΦΟΥ, 157 73 Τ: 2107713906, F: Company profile ECOLINE A.E. Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΥ 91, ΖΩΓΡΑΦΥ, 157 73 Τ: 2107713906, F: 2107713908 www.ecoline-hellas.com ECOLINE A.E. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΥ 91, 15773 ΖΩΓΡΑΦΥ ΤΗΛ.: 210 7713906-7, FAX: 210 7713908 e-mail:

Διαβάστε περισσότερα

ECOLINE A.E. Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 91, ΖΩΓΡΑΦΟΥ, 157 73 Τ: 2107713906, F:

ECOLINE A.E. Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 91, ΖΩΓΡΑΦΟΥ, 157 73 Τ: 2107713906, F: Company profile ECOLINE A.E. Γ.ΠΠΝΔΡΕΥ 91, ΖΩΓΡΦΥ, 157 73 Τ: 2107713906, F: 2107713908 www.ecolinehellas.gr ECOLINE A.E. Γ. ΠΠΝΔΡΕΥ 91, 15773 ΖΩΓΡΦΥ ΤΗΛ.: 210 7713906-7, FAX: 210 7713908 e-mail: info@ecolinehellas.gr

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρική Παρουσίαση. Ολοκληρωμένες Λύσεις Υγιεινής

Εταιρική Παρουσίαση. Ολοκληρωμένες Λύσεις Υγιεινής Εταιρική Παρουσίαση Ολοκληρωμένες Λύσεις Υγιεινής Η παρουσία μας ιστορικά 1997: Ίδρυση της ΜΑΚΡΗΣ Γ. (ατομική επιχείρηση) 1998: Έναρξη της αποκλειστικής αντιπροσώπευσης για την Ελλάδα του ελβετικού οίκου

Διαβάστε περισσότερα

Πνευµατικά ικαιώµατα

Πνευµατικά ικαιώµατα Πνευµατικά ικαιώµατα Το παρόν είναι πνευµατική ιδιοκτησία της ACTA Α.Ε. και προστατεύεται από την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νοµοθεσία που αφορά τα πνευµατικά δικαιώµατα. Απαγορεύεται ρητώς η δηµιουργία αντιγράφου,

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση Ecoline. Μέλος του Ομίλου KAVOURIDIS Group

Παρουσίαση Ecoline. Μέλος του Ομίλου KAVOURIDIS Group Παρουσίαση Ecoline Μέλος του Ομίλου KAVOURIDIS Group Η εταιρεία που εμπράκτως σχεδιάζει και προτείνει ολοκληρωμένα προγράμματα καθαρισμού ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ προϊόντα Καθαρισμού και

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΡ.ΜΕΛ. 109/2013 ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΝΠΔΔ

ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΡ.ΜΕΛ. 109/2013 ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΝΠΔΔ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ CPV:39800000-0 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ,33771000-5 ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΡ.ΜΕΛ. 109/2013 ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Κ.Α:10.6634.0002 του Δήμου, Κ.Α.15.6634.0001 και 15.6634.0002

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ. Υπηρεσίες Καθαρισμού Κτιρίου Πλοηγικού Σταθμού Πειραιά και Οικίσκου λιμένα Ικονίου

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ. Υπηρεσίες Καθαρισμού Κτιρίου Πλοηγικού Σταθμού Πειραιά και Οικίσκου λιμένα Ικονίου ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Υπηρεσίες Καθαρισμού Κτιρίου Πλοηγικού Σταθμού Πειραιά και Οικίσκου λιμένα Ικονίου 1. Εισαγωγή Οι τεχνικές προδιαγραφές αφορούν υπηρεσίες καθαριότητας κτιρίου Πλοηγικού Σταθμού Πειραιά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ. Προμήθεια ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ. Προμήθεια ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Προμήθεια ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ : 06 / 2013 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 34.228,44 ΕΥΡΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικά Mηχανήματα για Πλυντήρια Αυτοκινήτων

Ειδικά Mηχανήματα για Πλυντήρια Αυτοκινήτων Ειδικά Mηχανήματα για Πλυντήρια Αυτοκινήτων μία πλήρης σειρά προϊόντων των πιο εξειδικευμένων κατασκευαστών CAR MAT CLEANER: Μηχανή καθαρισμού για πατάκια αυτοκινήτων Το CAR MAT CLEANER καθαρίζει γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

Your Supplies Solutions Partner COMPANY PROFILE

Your Supplies Solutions Partner COMPANY PROFILE Your Supplies Solutions Partner COMPANY PROFILE 02 Company Profile OfficeMart Η εταιρεία H εταιρεία ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΟΦΙΣΜΑΡΤ Α.Ε. (πρώην ΣΑΜΑΡΑΣ Α.Ε.) δραστηριοποιείται πάνω από 40 χρόνια

Διαβάστε περισσότερα

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ε Σ Π Ρ Ο Ι Α Γ Ρ Α Φ Ε Σ

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ε Σ Π Ρ Ο Ι Α Γ Ρ Α Φ Ε Σ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙ ΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ CPV: 39800000-0 ΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΡ. ΜΕΛ. 11 /2015 /ΝΣΗ: ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Α. Κ.Α: 10.6634.0002 ήµου Ν. Σµύρνης ΤΜΗΜΑ: ΙΟΙΚΗΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

1 5.079,90 1 4.919,51 : 9.999,41 23% 23%

1 5.079,90  1 4.919,51 : 9.999,41   23%   23% ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙ ΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΥΠΟΟΜΑ ΕΣ 1Α προϋπολογισµού 5.079,90 (µε

Διαβάστε περισσότερα

ΣΠΥΡΟΣ Ι. ΘΑΝΟΣ ΑΒΕΕ Εργοστάσιο Απορρυπαντικών Μαλακτικών Καθαριστικών Καλλυντικών Ποιότητας

ΣΠΥΡΟΣ Ι. ΘΑΝΟΣ ΑΒΕΕ Εργοστάσιο Απορρυπαντικών Μαλακτικών Καθαριστικών Καλλυντικών Ποιότητας ΣΠΥΡΟΣ Ι. ΘΑΝΟΣ ΑΒΕΕ Εργοστάσιο Απορρυπαντικών Μαλακτικών Καθαριστικών Καλλυντικών Ποιότητας στα ειδικά συνοικιακά καταστήµατα που ακόµα πωλούν ποιότητα. 1 ΣΠΥΡΟΣ Ι. ΘΑΝΟΣ ΑΒΕΕ Εργοστάσιο Απορρυπαντικών

Διαβάστε περισσότερα

Δηµιουργήσαµε την Alpha Green το 1999 µε στόχο µια εταιρεία πρότυπο που θα παρέχει λύσεις στα ζητήµατα του περιβάλλοντος.

Δηµιουργήσαµε την Alpha Green το 1999 µε στόχο µια εταιρεία πρότυπο που θα παρέχει λύσεις στα ζητήµατα του περιβάλλοντος. Δηµιουργήσαµε την Alpha Green το 1999 µε στόχο µια εταιρεία πρότυπο που θα παρέχει λύσεις στα ζητήµατα του περιβάλλοντος. Η ταυτότητα µας γεννήθηκε µαζί µε τη διατύπωση του επιχειρηµατικού µας οράµατος.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙ ΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ. Για ξενοδοχεία & µονάδες εστίασης. Υγιεινή-Ασφάλεια-Καθαριότητα-Οικονοµία. Nilfisk, για κάθε χρήση. www.nilfisk.

ΕΙ ΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ. Για ξενοδοχεία & µονάδες εστίασης. Υγιεινή-Ασφάλεια-Καθαριότητα-Οικονοµία. Nilfisk, για κάθε χρήση. www.nilfisk. ΕΙ ΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Για ξενοδοχεία & µονάδες εστίασης Ισχύς προσφοράς Μάρτιος - Ιούνιος 2015 Για να εξασφαλίσετε απόλυτη Υγιεινή-Ασφάλεια-Καθαριότητα-Οικονοµία εκµεταλευτείτε τις προσφορές µας, και αποκτήστε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Η αθόρυβη επανάσταση

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Η αθόρυβη επανάσταση ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Η αθόρυβη επανάσταση Μηχανήματα και προϊόντα νέας γενιάς «Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά», ενώ στη «γλώσσα» του επαγγελματία ξενοδόχου η ρήση αυτή μεταφράζεται ως η καθαριότητα είναι το

Διαβάστε περισσότερα

& ) 2. , 44.280,00 ( ( )

& ) 2. , 44.280,00 (  ( ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙ ΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ (ΧΑΡΤΙΚΑ, ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ, ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΚΑ ΟΙ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΡΓΟ: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΝΟΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2016 ΔΗΜΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ ΔΕΣΚΑΤΗ :04/12/2015 Αρ. Πρωτ :9613 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. Επωνυμία:... Έδρα:.. Οδός, Αριθμός:. Τηλέφωνο:. Fax:. Α. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ 1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α - ΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ (ΧΩΡΙΣ ΧΛΩΡΙΝΗ ΠΑΧΥΡΕΥΣΤΗ 4 LT.

Διαβάστε περισσότερα

Λεωφ. Αθηνών-Σουνίου 49 ο χλμ. 190 13 Ανάβυσσος E-mail: tee3@hol.gr url: www.otek-anavyssou.gr

Λεωφ. Αθηνών-Σουνίου 49 ο χλμ. 190 13 Ανάβυσσος E-mail: tee3@hol.gr url: www.otek-anavyssou.gr EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ανάβυσσος, 06/02/2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙTΙΣMOY & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Aρ. Πρ:.539 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΠΑ.Σ Ι.Ε.Κ. ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ Λεωφ. Αθηνών-Σουνίου 49 ο χλμ. 190 13 Ανάβυσσος

Διαβάστε περισσότερα

Προϋπολογισμός: 39.928,25 ευρώ με 23% ΦΠΑ ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Προϋπολογισμός: 39.928,25 ευρώ με 23% ΦΠΑ ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ Μελέτη Νο 3 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ Γεράνι, Χανιά Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών Τμήμα Προμηθειών πληρ. Κουκουνάκη Αικατερίνη τηλ. 2821340029 fax 2821340090 email: koukounaki@

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΑ Α Α ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 1.350 ΣΥΜΠ. ΦΠΑ. 2 CIF ΚΡΕΜΑ 500 ml τεμάχια 25. 6 ΧΛΩΡΙΝΗ ΚLINEX 1ΛΙΤΡΟΥ ΛΕΜΟΝΙ τεμάχια 150

ΟΜΑ Α Α ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 1.350 ΣΥΜΠ. ΦΠΑ. 2 CIF ΚΡΕΜΑ 500 ml τεμάχια 25. 6 ΧΛΩΡΙΝΗ ΚLINEX 1ΛΙΤΡΟΥ ΛΕΜΟΝΙ τεμάχια 150 ΟΜΑ Α Α ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 1.350 ΣΥΜΠ. ΦΠΑ 1 ΥΓΡΟ CIF ΜΕ ΨΕΚΑΣΤΗΡΑ POWER & SHINE SPRAY 750ml τεμάχια 120 2 CIF ΚΡΕΜΑ 500 ml τεμάχια 25 3 ΥΓΡΟ VIAKAL ΜΕ ΨΕΚΑΣΤΗΡΑ 750ml τεμάχια

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ emc

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ emc ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ emc ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΩΝ ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΑ 100% ΒΙΟΔΙΑΣΠΩΜΕΝΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ..ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Φωτοβολταϊκά πλαίσια και συστήματα υψηλής απόδοσης

Φωτοβολταϊκά πλαίσια και συστήματα υψηλής απόδοσης Φωτοβολταϊκά πλαίσια και συστήματα υψηλής απόδοσης Η Enfoton Solar Ltd (Ένφοτον Σόλαρ Λτδ) ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 2002. Στόχος των ιδρυτών της ήταν να εξυπηρετήσουν ένα μεγάλο φάσμα χρήσεων ηλιακής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ - 41510 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε.» ΤΕΥΧΟΣ 9 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ - 41510 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε.» ΤΕΥΧΟΣ 9 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ - 41510 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε.» ΤΕΥΧΟΣ 9 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 1. ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΤΙΡΙΩΝ 2. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΛΙΚΩΝ Σελίδα

Διαβάστε περισσότερα

ΤIMOΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΙ ΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΙ ΩΝ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ : ,51. Ο προσφέρων. Επωνυµία :... ιεύθυνση:. Τηλέφωνο:.

ΤIMOΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΙ ΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΙ ΩΝ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ : ,51. Ο προσφέρων. Επωνυµία :... ιεύθυνση:. Τηλέφωνο:. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Τίτλος: Προµήθεια ειδών καθαριότητας και ειδών παντοπωλείου για τις ανάγκες του ήµου Θερµαϊκού,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. H παράδοση της προμήθειας ορίζεται σε ενα (1) μηνά μετά από υπόδειξη του αρμόδιου τμήματος.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. H παράδοση της προμήθειας ορίζεται σε ενα (1) μηνά μετά από υπόδειξη του αρμόδιου τμήματος. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΞΟΔΩΝ Πληρ. Σιώμπου Αγλαΐα Δ/νση: Κυδωνιάς 29, Χάνια Κρήτης 73 135 Τηλ.: 28213 41760, Φαξ : 28213 41763 www. chania. gr, email:

Διαβάστε περισσότερα

από την Electrolux Professional 9/15/201 5

από την Electrolux Professional 9/15/201 5 lagoon Advanced Care Λύση για την φροντίδα των ευαίσθητων υφασµάτων από την Electrolux Professional 9/15/201 5 1 Μια ολοκληρωµένη πρόταση lagoon Advanced Care είναι µια ολοκληρωµένη πρόταση η οποία πε

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την Σεραφείμ Τουρλίδας Τρίτη, 19 Οκτώβριος :35 - Τελευταία Ενημέρωση Πέμπτη, 22 Μάρτιος :30

Συντάχθηκε απο τον/την Σεραφείμ Τουρλίδας Τρίτη, 19 Οκτώβριος :35 - Τελευταία Ενημέρωση Πέμπτη, 22 Μάρτιος :30 Η εταιρία Ι. ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ ιδρύθηκε το 1996 από τον κύριο Ιωάννη Παπαχριστόπουλο και από την πρώτη στιγμή πλαισιώθηκε από ικανά στελέχη, δημιουργώντας έτσι έναν ισχυρό και ολοκληρωμένο οργανισμό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΚ Α.Ε., Κύπρου 29, 141 22 Νέο Ηράκλειο-Αθήνα, Τηλ.: 210 28 25 570, Fax: 210 28 25 294 E-mail: info@eyk.gr Website: www.eyk.gr

ΕΥΚ Α.Ε., Κύπρου 29, 141 22 Νέο Ηράκλειο-Αθήνα, Τηλ.: 210 28 25 570, Fax: 210 28 25 294 E-mail: info@eyk.gr Website: www.eyk.gr Εταιρική Παρουσίαση Ο αξιόπιστος συνεργάτης σας στον καθαρισμό, την υγιεινή και την διαχείριση κτιρίων ΕΥΚ Α.Ε., Κύπρου 29, 141 22 Νέο Ηράκλειο-Αθήνα, Τηλ.: 210 28 25 570, Fax: 210 28 25 294 E-mail: info@eyk.gr

Διαβάστε περισσότερα

Περιβαλλοντική ιαχείριση σε ξενοδοχειακές µονάδες

Περιβαλλοντική ιαχείριση σε ξενοδοχειακές µονάδες Περιβαλλοντική ιαχείριση σε ξενοδοχειακές µονάδες Συστήµατα διαχείρισης, εξοικονόµησης και αειφορίας Περιβαλλοντική διαχείριση και ξενοδοχειακές µονάδες Από στοιχεία των τελευταίων 20 ετών, το κόστος ενέργειας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. Τεµάχιο 250

ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. Τεµάχιο 250 ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΦΟΡΕΑΣ: ΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕ ΙΑ ΑΣ Στοιχεία Προσφέροντος ΟΝ/ΜΟ Ή ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ: Ε ΡΑ: ΤΑΧ. ΝΣΗ: Τ.Κ.: Α.Φ.Μ.:.Ο.Υ.: ΤΗΛ. ΣΤΑΘΕΡΟ: ΤΗΛ. ΚΙΝΗΤΟ: ΠΡΟΣ Την αρµόδια Επιτροπή

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Προδιαγραφές καθαρισμών χώρων ΚΕΦΝ/ΔΕΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Τεχνικές Προδιαγραφές καθαρισμών χώρων ΚΕΦΝ/ΔΕΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Γ» ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ 39/17 Φ.800/110/Σ.175/17 ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΕΦΝ/ΔΕΑ Τεχνικές Προδιαγραφές καθαρισμών χώρων ΚΕΦΝ/ΔΕΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Περιβαλλοντική Πολιτική και δραστηριότητες Grand Hotel Palace, θεσσαλονίκη, 2018

Περιβαλλοντική Πολιτική και δραστηριότητες Grand Hotel Palace, θεσσαλονίκη, 2018 Περιβαλλοντική Πολιτική και δραστηριότητες Grand Hotel Palace, θεσσαλονίκη, 2018 To ξενοδοχείο Grand Hotel Palace βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, η οποία είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας και αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών

Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών Συνεχής ανάπτυξη προϊόντων Η περαιτέρω ανάπτυξη και τελειοποίηση αποτελούν μια συνεχή διαδικασία που επιτελείται από το εξειδικευμένο τμήμα έρευνας

Διαβάστε περισσότερα

NEOFLEX-HELLAS. Εργοστάσιο Παραγωγής Και Επεξεργασίας Σφουγγαριών Και Εμπορίας Αναλώσιμων Ειδών Οικιακού και Επαγγελματικού Εξοπλισμού Καθαρισμού

NEOFLEX-HELLAS. Εργοστάσιο Παραγωγής Και Επεξεργασίας Σφουγγαριών Και Εμπορίας Αναλώσιμων Ειδών Οικιακού και Επαγγελματικού Εξοπλισμού Καθαρισμού NEOFLEX-HELLAS Εργοστάσιο Παραγωγής Και Επεξεργασίας Σφουγγαριών Και Εμπορίας Αναλώσιμων Ειδών Οικιακού και Επαγγελματικού Εξοπλισμού Καθαρισμού Τιμοκατάλογος 2017 6942889713 www.neoflex-hellas.gr Τατοΐου

Διαβάστε περισσότερα

Πιστοποιητικό Γνησιότητας & Εγγύησης

Πιστοποιητικό Γνησιότητας & Εγγύησης Ν.ΚΡΗΤΙΚΟΣ-Α. ΚΡΗΤΙΚΟΣ Ο.Ε Κατασκευή -Εμπορία Ειδών Ξύλου Πιστοποιητικό Γνησιότητας & Εγγύησης Ημερομηνίας Αγοράς: Ημερομηνία Λήξης Εγγύησης: Ειδικός Αριθμός Παραγωγής: Σφραγίδα καταστήματος Ο Αγοραστής:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΜΑ : "ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΙΔΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ 2014" ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Δ/ΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΡ.ΜΕΛΕΤΗΣ 31/2014 Κ.Α. : 15-6634.001

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Μύλοι Λούλη: 4 η Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας Φροντίζουμε για το Μέλλον

Δελτίο Τύπου. Μύλοι Λούλη: 4 η Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας Φροντίζουμε για το Μέλλον Αθήνα, 30 Οκτωβρίου 2018 Δελτίο Τύπου Μύλοι Λούλη: 4 η Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας Φροντίζουμε για το Μέλλον Η εταιρεία Μύλοι Λούλη, με βαθιά ιστορία και παράδοση 7 γενιών, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3. ΦΥΛΛΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3. ΦΥΛΛΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3. ΦΥΛΛΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΦΥΛΛΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΟΜΑΔΑΣ Α -- ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ & ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΟΜΑΔΑ Α' -- ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ & ΣΑΠΟΥΝΙΑ 1 Aπορρυπαντικό W.C. Τεμ. των 750 2 Απολυμαντικό τύπου DETTOL Τεμ.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΑΔΑ Α ΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΥΠΝΩΤΗΡΙΟ ΑΣΤΕΓΩΝ 2 ΣΦΟΥΓΓΑΡΟΠΑΝΑ ΜΕΓΑΛΑ 1, ,00 3 ΞΕΣΚΟΝΟΠΑΝΑ ΜΕΓΑΛΑ 0, ,50

ΟΜΑΔΑ Α ΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΥΠΝΩΤΗΡΙΟ ΑΣΤΕΓΩΝ 2 ΣΦΟΥΓΓΑΡΟΠΑΝΑ ΜΕΓΑΛΑ 1, ,00 3 ΞΕΣΚΟΝΟΠΑΝΑ ΜΕΓΑΛΑ 0, ,50 ΟΜΑΔΑ Α ΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΥΠΝΩΤΗΡΙΟ ΑΣΤΕΓΩΝ Α/Α ΕΙΔΗ ΤΙΜΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΟΣΟ 1 ΚΑΛΑΘΑΚΙ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟ 1,00 5 5,00 2 ΣΦΟΥΓΓΑΡΟΠΑΝΑ ΜΕΓΑΛΑ 1,00 15 15,00 3 ΞΕΣΚΟΝΟΠΑΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η

Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η 2019 Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η Η Ε ΤΑ Ι Ρ Ε Ι Α Μ Α Σ Η Ε Τ Α Ι Ρ Ε Ι Α Μ Α Σ Το 2018 ιδρύεται στην Κύπρο η KAFKAS CYPRUS LTD με τον εμπορικό τίτλο KAFKAS

Διαβάστε περισσότερα

1. Συνοπτική Παρουσίαση Εταιρείας

1. Συνοπτική Παρουσίαση Εταιρείας 1. Συνοπτική Παρουσίαση Εταιρείας ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 2004 ΜΥΛΩΝΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε MSOLUTIONS Ετερόρρυθμη Εταιρεία ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Λώρη Μαργαρίτη 9 ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2310 265635,

Διαβάστε περισσότερα

Σύνολο. Μονάδας. τεμάχιο 600. τεμάχιο 300

Σύνολο. Μονάδας. τεμάχιο 600. τεμάχιο 300 ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΓΙΑ Τις ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΠΟΠΤΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2015» Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α Του Έδρα Οδός. Αριθμός.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ. Για περισσότερα από 40 χρόνια, οι δραστηριότητες της ΜΟΒΙΑΚ επικεντρώθηκαν στην ανάπτυξη 3 βασικών τομέων:

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ. Για περισσότερα από 40 χρόνια, οι δραστηριότητες της ΜΟΒΙΑΚ επικεντρώθηκαν στην ανάπτυξη 3 βασικών τομέων: ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Η εταιρεία ΜΟΒΙΑΚ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1977 και αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία στην Ελλάδα και μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στα Βαλκάνια, την Ευρώπη όσον αφορά την κατασκευή

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΑΔΑ Α ΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΑΣ 2 ΣΦΟΥΓΓΑΡΟΠΑΝΑ ΜΕΓΑΛΑ 1,00 5 5,00 3 ΞΕΣΚΟΝΟΠΑΝΑ ΜΕΓΑΛΑ 0,70 4 2,80

ΟΜΑΔΑ Α ΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΑΣ 2 ΣΦΟΥΓΓΑΡΟΠΑΝΑ ΜΕΓΑΛΑ 1,00 5 5,00 3 ΞΕΣΚΟΝΟΠΑΝΑ ΜΕΓΑΛΑ 0,70 4 2,80 ΟΜΑΔΑ Α ΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΑΣ Α/Α ΕΙΔΗ ΤΙΜΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΟΣΟ 1 ΚΑΛΑΘΑΚΙ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟ 1,00 5 5,00 2 ΣΦΟΥΓΓΑΡΟΠΑΝΑ ΜΕΓΑΛΑ 1,00 5 5,00 3 ΞΕΣΚΟΝΟΠΑΝΑ ΜΕΓΑΛΑ

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρεία-Ιστορία 5 Φιλοσοφία 7 Προϊόντα-Υπηρεσίες 9 Δίκτυο Διανομής 11 Εγκαταστάσεις-Επενδύσεις 13 Ανθρώπινο Δυναμικό Συνεργασίες 15 Οικονομικά

Εταιρεία-Ιστορία 5 Φιλοσοφία 7 Προϊόντα-Υπηρεσίες 9 Δίκτυο Διανομής 11 Εγκαταστάσεις-Επενδύσεις 13 Ανθρώπινο Δυναμικό Συνεργασίες 15 Οικονομικά Εταιρεία-Ιστορία 5 Φιλοσοφία 7 Προϊόντα-Υπηρεσίες 9 Δίκτυο Διανομής 11 Εγκαταστάσεις-Επενδύσεις 13 Ανθρώπινο Δυναμικό Συνεργασίες 15 Οικονομικά Μεγέθη 17 Διασφάλιση Ποιότητας 19 Eπικοινωνία με ιδρυτές

Διαβάστε περισσότερα

ΣΠΥΡΟΣ Ι. ΘΑΝΟΣ ΑΒΕΕ. Εργοστάσιο Απορρυπαντικών Μαλακτικών Καθαριστικών Καλλυντικών Ποιότητας

ΣΠΥΡΟΣ Ι. ΘΑΝΟΣ ΑΒΕΕ. Εργοστάσιο Απορρυπαντικών Μαλακτικών Καθαριστικών Καλλυντικών Ποιότητας 1 Εργοστάσιο Απορρυπαντικών Μαλακτικών Καθαριστικών Καλλυντικών Ποιότητας 2 Η εταιρεία Σ. Ι. ΘΑΝΟΣ ΑΒΕΕ, ιδρύθηκε το 1986 από τον Σπύρο Θάνο Πρόεδρο της εταιρείας μέχρι και σήμερα. Στις σύγχρονες ιδιόκτητες

Διαβάστε περισσότερα

Σ χ ε δ ι α σ μ o ς. Α π ο κ ο μ ι δ h. Μ ε τ α φ o ρ τ ω σ η. Μ ε τ α φ ο ρ a. Α ν α κ y κ λ ω σ η. Κ α θ α ρ ι σ μ o ς. Ε π ε ξ ε ρ γ α σ i α

Σ χ ε δ ι α σ μ o ς. Α π ο κ ο μ ι δ h. Μ ε τ α φ o ρ τ ω σ η. Μ ε τ α φ ο ρ a. Α ν α κ y κ λ ω σ η. Κ α θ α ρ ι σ μ o ς. Ε π ε ξ ε ρ γ α σ i α Σ χ ε δ ι α σ μ o ς Α π ο κ ο μ ι δ h Μ ε τ α φ o ρ τ ω σ η Μ ε τ α φ ο ρ a Α ν α κ y κ λ ω σ η Κ α θ α ρ ι σ μ o ς Ε π ε ξ ε ρ γ α σ i α Π λ y σ η κ a δ ω ν Ολυμπιακοί Αγώνες Αθήνα 2004 Χάρη στη μακρόχρονη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Α/Α CPV

Διαβάστε περισσότερα

(με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης)

(με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ΚΩ ΚΩΣ, 9/07/09 Αριθ. Πρωτ.: 79/09 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Η Eπιχειρηµατική Αριστεία χρειάζεται Εξέλιξη.

Η Eπιχειρηµατική Αριστεία χρειάζεται Εξέλιξη. ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Business Excellence ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ EFQM Η Eπιχειρηµατική Αριστεία χρειάζεται Εξέλιξη. Βιωσιµότητα και Επιχειρηµατική Αριστεία Κάθε επιχειρηµατίας έχει στόχο να έχει

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΑΣΟΛΟΓΙΑΣ & ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΣΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΑΣΟΛΟΓΙΑΣ & ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΣΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΑΣΟΛΟΓΙΑΣ & ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΣΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Ποιότητα Βασικός παράγοντας ανταγωνιστικότητας στην βιοµηχανία επίπλου ρ. Ιωάννης Μπαρµπούτης,

Διαβάστε περισσότερα

Orthology Ltd Όλα γίνονται πιο εύκολα με τα κατάλληλα εργαλεία. Εταιρική Παρουσίαση

Orthology Ltd Όλα γίνονται πιο εύκολα με τα κατάλληλα εργαλεία. Εταιρική Παρουσίαση Orthology Ltd Εταιρική Παρουσίαση Ποιοί είμαστε H Orthology Ltd ιδρύθηκε το 1996 και έχει έδρα την Αθήνα. Προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα λογισμικού και υπηρεσίες, ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙ ΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΙ ΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙ ΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΙ ΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΞΟ ΩΝ Πληρ. Σιώµπου Αγλαΐα Κυδωνιάς 29, Χάνια Κρήτης 73 135 Τηλ. 28213 41760, Φαξ 28213 41763 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙ ΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε Διεύθυνση Ειδικών Εγκαταστάσεων Δικτύου Λ Αθηνών 72 185 47, Ν. Φάληρο ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΕΕΔ- 22 ΣΥΜΒΑΣΗ : ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ : «Καθαρισμός εσωτερικών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ISO 9001:2008 ΚΩΣΤΟΡΙΖΟΣ Γ. & ΣΙΑ Ε.Ε. «ΚΑΘΑΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΩΣΤΟΡΙΖΟΥ» Σ.Σ. ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ ΛΑΜΙΑ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ISO 9001:2008 ΚΩΣΤΟΡΙΖΟΣ Γ. & ΣΙΑ Ε.Ε. «ΚΑΘΑΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΩΣΤΟΡΙΖΟΥ» Σ.Σ. ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ ΛΑΜΙΑ Αριθμός Πιστοποιητικού 91215 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ Το παρόν πιστοποιητικό απονέμεται στον Οργανισμό: Ημερομηνία Αρχικής Πιστοποίησης 23/03/2012 ΚΩΣΤΟΡΙΖΟΣ Γ. & ΣΙΑ Ε.Ε. «ΚΑΘΑΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΩΣΤΟΡΙΖΟΥ» Σ.Σ. ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Ελαφριά εφαρμογή benchmarking για όλες τις επιχειρήσεις

Ελαφριά εφαρμογή benchmarking για όλες τις επιχειρήσεις Ελαφριά εφαρμογή benchmarking για όλες τις επιχειρήσεις Τεχνοδιάγνωση Τρέχουσα μελέτη: Σύντομη μελέτη :161 26/10/2013 5:24:50 μμ Copyright υλικού 2013 Μονάδα Καινοτομίας και Συνεργατικών Σχηματισμών ΙΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

Χαρτοδοχεία με πεντάλ, χαρτοδοχεία γραφείου, χαρτοσταχτοδοχεία, φαρμακεία, κάδοι ΙΝΟΧ, κάδοι PUSH & STEP, κάδοι πλαστικοί.

Χαρτοδοχεία με πεντάλ, χαρτοδοχεία γραφείου, χαρτοσταχτοδοχεία, φαρμακεία, κάδοι ΙΝΟΧ, κάδοι PUSH & STEP, κάδοι πλαστικοί. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥEΣ Συσκευές χαρτιού υγείας, συσκευές ζικ-ζακ, συσκευές κρεμοσάπουνου, αυτόματες συσκευές κρεμοσάπουνου, στεγνωτήρες χεριών και μαλλιών, πιγκάλ, αυτόματες βρύσες και αυτοματισμοί ουρητηρίων,

Διαβάστε περισσότερα

Ενθάρρυνση για την έναρξη των Πράσινων ηµόσιων Συµβάσεων

Ενθάρρυνση για την έναρξη των Πράσινων ηµόσιων Συµβάσεων Ενθάρρυνση για την έναρξη των Πράσινων ηµόσιων Συµβάσεων ηµήτρης Γιάκος Περιβαλλοντολόγος, MSc Τι είναι οι Πράσινες ηµόσιες Συµβάσεις Ο όρος πράσινες ή οικολογικές δηµόσιες συµβάσεις αναφέρεται στη διαδικασία

Διαβάστε περισσότερα

Πράσινες Συμβάσεις στην Ευρώπη

Πράσινες Συμβάσεις στην Ευρώπη Buy Smart+ Πράσινες Συμβάσεις στην Ευρώπη Οικιακές Συσκευές Περιεχόμενα Ομάδες προϊόντων Σήμανση Κριτήρια Συμβουλές Οικιακές Συσκευές στις οποίες αναφέρεται το έργο Μεγάλες Οικιακές Συσκευές: Ψυκτικές

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Καβάλας ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ Άρθρο 1 ο Αντικείμενο προμήθειας Προϋπολογισμός 1.1. Η παρούσα μελέτη αφορά τη δημόσια

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρική Παρουσίαση. Ο αξιόπιστος συνεργάτης σας στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών στην διαχείριση κτιρίων

Εταιρική Παρουσίαση. Ο αξιόπιστος συνεργάτης σας στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών στην διαχείριση κτιρίων Εταιρική Παρουσίαση Ο αξιόπιστος συνεργάτης σας στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών στην διαχείριση κτιρίων ΕΥΚ Α.Ε., Κύπρου 29, 141 22 Νέο Ηράκλειο-Αθήνα, Τηλ.: 210 28 25 570, Fax: 210 28 25 294 E-mail:

Διαβάστε περισσότερα

Μηχανές Καθαρισμού Κυλιόμενων Σκαλών & Διαδρόμων

Μηχανές Καθαρισμού Κυλιόμενων Σκαλών & Διαδρόμων Μηχανές Καθαρισμού Κυλιόμενων Σκαλών & Διαδρόμων μία πλήρης σειρά προϊόντων των πιο εξειδικευμένων κατασκευαστών Γρήγορος & αποτελεσματικός καθαρισμός κυλιόμενων σκαλών Τα ESCALATOR PRO καθαρίζουν γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΠ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΗΜΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ. Προµήθεια Ειδών Καθαριότητας

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΠ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΗΜΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ. Προµήθεια Ειδών Καθαριότητας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΠ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΗΜΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ Προµήθεια ειδών καθαριότητας υγιεινής για τα ΚΑΠΗ και τους Παιδικούς Σταθµούς Έργο: Προµήθεια Ειδών Καθαριότητας

Διαβάστε περισσότερα

TaxiarchisConstruct. ΜΕΛΕΤΕΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ Χρονοδιάγραµµα εκτέλεσης Κατασκευαστικά σχέδια Σχέδια εφαρµογής

TaxiarchisConstruct. ΜΕΛΕΤΕΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ Χρονοδιάγραµµα εκτέλεσης Κατασκευαστικά σχέδια Σχέδια εφαρµογής ΜΕΛΕΤΕΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ Χρονοδιάγραµµα εκτέλεσης Κατασκευαστικά σχέδια Σχέδια εφαρµογής ΧΑΛΥΒ ΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Επιλογή πρώτων υλών Υλοποίηση κατασκευών Αποθήκευση & µεταφορά Εκφορτώσεις - Ανέγερση ΕΠΕΝ ΥΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

lagoon Advanced Care Electrolux Professional Professional Textile Care Fast, easy and green

lagoon Advanced Care Electrolux Professional Professional Textile Care Fast, easy and green lagoon Advanced Care Electrolux Professional Professional Textile Care Fast, easy and green Θέλετε......ένα οικολογικό, χωρίς διαλύτες σύστημα για ένα πιο υγιεινό χώρο εργασίας;...μια αξιόπιστη λύση που

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΝΙΑΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΣΔ/ΠΠΔ-Η/ /01/2018 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2018.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΝΙΑΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΣΔ/ΠΠΔ-Η/ /01/2018 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2018. ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2018 Σελίδα 1 από 5 Πίνακας περιεχομένων ΠΊΝΑΚΑΣ ΕΛΈΓΧΟΥ... 2 1. Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.... 3 2. ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ...

Διαβάστε περισσότερα

8ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΗN CIMCOOL FLUID TECHNOLOGY

8ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΗN CIMCOOL FLUID TECHNOLOGY 1 3 2 4 5 6 78 8ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΗN CIMCOOL FLUID TECHNOLOGY 1 2 ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΈΝΗ ΣΕΙΡΆ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ ΒΑΣΙΣΜΈΝΗ ΣΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΊΑ Η Cimcool είναι μία παγκόσμια εταιρία με εξειδίκευση στην προμήθεια υγρών για την

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργειακή σήµανση συσκευών Η ενεργειακή σήµανση καθιερώθηκε στην Ευρωπαϊκή Ένωση µε την έκδοση της οδηγίας 92/75/22.09.92 και σε Εθνικό επίπεδο µε την έκδοση του Προεδρικού ιατάγµατος 180/1994, το οποίο

Διαβάστε περισσότερα

Χαρτοδοχεία με πεντάλ, χαρτοδοχεία γραφείου, χαρτοσταχτοδοχεία, φαρμακεία, κάδοι ΙΝΟΧ, κάδοι PUSH & STEP, κάδοι πλαστικοί.

Χαρτοδοχεία με πεντάλ, χαρτοδοχεία γραφείου, χαρτοσταχτοδοχεία, φαρμακεία, κάδοι ΙΝΟΧ, κάδοι PUSH & STEP, κάδοι πλαστικοί. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥEΣ Συσκευές χαρτιού υγείας, συσκευές ζικ-ζακ, συσκευές κρεμοσάπουνου, αυτόματες συσκευές κρεμοσάπουνου, στεγνωτήρες χεριών και μαλλιών, πιγκάλ, αυτόματες βρύσες και αυτοματισμοί ουρητηρίων,

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙ ΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ A ΒΑΘΜΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙ ΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ A ΒΑΘΜΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ - ΧΟΡΤΙΑΤΗ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ-ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙ ΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ A ΒΑΘΜΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕΛΕΤΗ > ΓΕΝΙΚΑ > ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας Sinialo στο έπιπλο

Το δικό σας Sinialo στο έπιπλο 2 παρουσίαση Το δικό σας Sinialo στο έπιπλο Ένας συνεταιρισμός, μία φιλοσοφία και 70 καταστήματα μέλη σε όλη την Ελλάδα. Τι σημαίνουν αυτά; Όμιλος Sinialo! Γνωρίστε τον! Επιμέλεια Γεωργία Αλεξίου Στη σημερινή

Διαβάστε περισσότερα

«Προµήθεια ειδών παντοπωλείου για τις ανάγκες του ήµου και των νοµικών του προσώπων έτους 2015» ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ: 69.

«Προµήθεια ειδών παντοπωλείου για τις ανάγκες του ήµου και των νοµικών του προσώπων έτους 2015» ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ: 69. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΤΙ ΝΟΜΟΣ ΡΕΕΝΩΝ ΗΜΟΣ ΡΕΕΝΩΝ ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΣ «Προµήθεια ειδών παντοπωλείου για τις ανάγκες του ήµου και των νοµικών του προσώπων έτους 2015» ΕΝΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκή Ένωση: Νέες Μέθοδοι και Εργαλεία για την Αειφόρο Ανάπτυξη

Ευρωπαϊκή Ένωση: Νέες Μέθοδοι και Εργαλεία για την Αειφόρο Ανάπτυξη Ευρωπαϊκή Ένωση: Νέες Μέθοδοι και Εργαλεία για την Αειφόρο Ανάπτυξη Κανονιστική Νοµοθεσία Προληπτικά εργαλεία: όρια εκποµπών στα στερεά, υγρά και αέρια απόβλητα υποχρέωση εκπόνησης ΜΠΕ Κατασταλτικά εργαλεία:

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ -ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Προμήθεια :

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ -ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Προμήθεια : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ -ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Προμήθεια : Aριθμ. Μελέτης: 4/2017 ΕΙΔΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΟΜΑΔΑ 1 ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα 3: : Ασφάλεια Βιολογικών Τροφίμων

Ενότητα 3: : Ασφάλεια Βιολογικών Τροφίμων Ενότητα 3: : Ασφάλεια Βιολογικών Τροφίμων Διάλεξη 3.6 : Εφαρμογή συστημάτων HACCP και ISO στην παραγωγή βιολογικών προϊόντων Εργαστήριο Πληροφορικής Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών http://infolab.aua.gr

Διαβάστε περισσότερα

Οικολογικό Σήμα (EcoLabel) της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα προϊόντα

Οικολογικό Σήμα (EcoLabel) της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα προϊόντα Οικολογικό Σήμα (EcoLabel) της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα προϊόντα Εισαγωγή Το πρώτο σήμα που δημιουργήθηκε ήταν το Blue Angel της Γερμανίας (1978), και ακολούθησαν Environmental Choice Program του Καναδά

Διαβάστε περισσότερα

Μην αφήσετε την περιουσία σας να γίνει Καπνός! Λεωνίδας Μπόμπας Υπεύθυνος πωλήσεων

Μην αφήσετε την περιουσία σας να γίνει Καπνός! Λεωνίδας Μπόμπας Υπεύθυνος πωλήσεων Μην αφήσετε την περιουσία σας να γίνει Καπνός! Λεωνίδας Μπόμπας Υπεύθυνος πωλήσεων 19.3.20161 4ο Security Project 2016 Περιεχόµενα 1. Η εταιρία 2. Μας εμπιστεύονται 3. Μηχανήματα Παραγωγής ομίχλης 4. UR

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 4. ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ. Προμήθεια ειδών καθαριότητας & ευπρεπισμού Αρ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 4. ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ. Προμήθεια ειδών καθαριότητας & ευπρεπισμού Αρ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 4. ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ OMAΔΑ Α' ΧΑΡΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α/ΒΑΘΜΙΑ Β/ΒΑΘΜΙΑ ΟΠΑΠ ΟΠΚΑΠ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΕΙΔΟΣ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Προμήθεια ειδών απολυμαντικών και καθαριότητας για τις ανάγκες Υπηρεσιών και των Νομικών Προσώπων του Δήμου Ιλίου

Προμήθεια ειδών απολυμαντικών και καθαριότητας για τις ανάγκες Υπηρεσιών και των Νομικών Προσώπων του Δήμου Ιλίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ OIKOΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Προμήθεια ειδών απολυμαντικών και καθαριότητας για τις ανάγκες Υπηρεσιών και των Νομικών Κ. Μ. : Π120/2014

Διαβάστε περισσότερα

Πρότυπα και Επιχειρηματικότητα Τρίτη, 19 Μάϊου 2014

Πρότυπα και Επιχειρηματικότητα Τρίτη, 19 Μάϊου 2014 Πρότυπα και Επιχειρηματικότητα Τρίτη, 19 Μάϊου 2014 Αγγελική Λοϊζου Λειτουργός Τυποποίησης Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS) Αυτόνομος Οργανισμός Λειτουργεί με βάση το Ιδιωτικό Δίκαιο Πλήρως αναγνωρισμένος

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωµένες λύσεις ERP για κάθε επιχείρηση

Ολοκληρωµένες λύσεις ERP για κάθε επιχείρηση Ολοκληρωµένες λύσεις ERP για κάθε επιχείρηση Η εταιρία H Data Communication ΑΕ ιδρύθηκε το 1987 στην Αθήνα µε αντικείµενο την ανάπτυξη λογισµικού για επιχειρήσεις και την παροχή ολοκληρωµένων λύσεων πληροφορικής.

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση της BML Security

Παρουσίαση της BML Security COMPANY PROFILE Παρουσίαση της BML Security Λίγα λόγια για την εταιρεία.. Η BML Security είναι μια σύγχρονη εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας εδώ και αρκετά χρόνια, επενδύοντας

Διαβάστε περισσότερα

Ένα µεγάλο όνοµα στην υπηρεσία σας

Ένα µεγάλο όνοµα στην υπηρεσία σας Ένα µεγάλο όνοµα στην υπηρεσία σας Climaveneta και Ξενοδοχεία Η εξασφάλιση των ιδανικών συνθηκών για τους ενοίκους, αποτελεί το «Α και το Ω» για κάθε ξενοδοχειακή µονάδα. Οι απαιτήσεις για θέρµανση, κλιµατισµό,

Διαβάστε περισσότερα

Επισκόπηση στην Προετοιμασία και Παράθεση καφέ Intermediate Barista

Επισκόπηση στην Προετοιμασία και Παράθεση καφέ Intermediate Barista Πολυεπιχειρησιακό Σεμινάριο Επισκόπηση στην Προετοιμασία και Παράθεση καφέ Intermediate Barista Περίοδος Διεξαγωγής: 04/12, 06/12 &11/12/2018 Τόπος διεξαγωγής: ΙΗΕ Academy Το πρόγραμμα εγκρίθηκε από την

Διαβάστε περισσότερα

Cloud ERP. Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας

Cloud ERP. Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας Cloud ERP Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας για µια ανοικτή επιχείρηση... Με τις προκλήσεις της αγοράς να αυξάνονται διαρκώς, κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου δραστηριοποίησης,

Διαβάστε περισσότερα

Φιλοσοφία. Είναι μια πρωτοποριακή και συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία που καταφέρνει να είναι πάντα στο επίκεντρο των τεχνολογικών εξελίξεων.

Φιλοσοφία. Είναι μια πρωτοποριακή και συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία που καταφέρνει να είναι πάντα στο επίκεντρο των τεχνολογικών εξελίξεων. Φιλοσοφία Η ACE Ηλεκτρονικά Ισχύος ΕΠΕ εξειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων τόσο στο χώρο των Ηλεκτρονικών Ισχύος όσο και στο χώρο των Εναλλακτικών Πηγών Ενέργειας στον οποίο έχει εισχωρήσει

Διαβάστε περισσότερα

Ποιοι είμαστε : Άξονες Δράσης :

Ποιοι είμαστε : Άξονες Δράσης : Ποιοι είμαστε : Η Epsilon Net προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε όσους δραστηριοποιούνται στον οικονομικό χώρο, όπως σε Οικονομικές Διευθύνσεις & Λογιστήρια Επιχειρήσεων, Τμήματα Μισθοδοσίας & Διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

Ορφέως 57, Αθήνα Τηλ. 210 3421547 3425996 3410255 Fax 2103478622 Email: enlefko@kalivis.gr

Ορφέως 57, Αθήνα Τηλ. 210 3421547 3425996 3410255 Fax 2103478622 Email: enlefko@kalivis.gr XΑΡΤΙΚΑ 5202995004093 ENDLESS 1kg ΡΟΛΟ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 5202995006868 ENDLESS 2kg ΡΟΛΟ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 5202995004567 ENDLESS 2X4,5kg ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 5202995004185 ENDLESS 2X5kg ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Company Profile TOP ELECTRONIC COMPONENTS Α.Ε.

Company Profile TOP ELECTRONIC COMPONENTS Α.Ε. Company Profile TOP ELECTRONIC COMPONENTS Α.Ε. TOP Electronic Components Α.Ε. ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ Ιστορία Η εταιρία TOP Electronic Components Α.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Τµήµα ιοίκησης ΙΑΝΟΜΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΡΕΥΝΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΓΟΡΑΣΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΡΟΪΟΝ ΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ Λειτουργίες ιανοµής Η διανοµή αναφέρεται

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΓΕΩΠΑΡΚΟΥ

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΓΕΩΠΑΡΚΟΥ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΓΕΩΠΑΡΚΟΥ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΟΠΙΚΑ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ Σκοπός του συγκεκριμένου Σήματος είναι η πιστοποίηση των προϊόντων

Διαβάστε περισσότερα

CY GPP Awards 2017 Βραβεία Πράσινων Προμηθειών (για Φορείς Ιδιωτικού Δικαίου) Έντυπο Συμμετοχής

CY GPP Awards 2017 Βραβεία Πράσινων Προμηθειών (για Φορείς Ιδιωτικού Δικαίου) Έντυπο Συμμετοχής CY GPP Awards 2017 Βραβεία Πράσινων Προμηθειών (για Φορείς Ιδιωτικού Δικαίου) Έντυπο Συμμετοχής ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 1. Επωνυμία Φορέα/Επιχείρησης/Οργανισμού: 2. Στοιχεία επικοινωνίας: Άτομο επικοινωνίας: Ταχυδρομική

Διαβάστε περισσότερα

Η συµπεριφορά του υπεύθυνου καταναλωτή. Κωνσταντίνος Πούλος. Πανεπιστήµιο Πατρών

Η συµπεριφορά του υπεύθυνου καταναλωτή. Κωνσταντίνος Πούλος. Πανεπιστήµιο Πατρών Η συµπεριφορά του υπεύθυνου καταναλωτή Κωνσταντίνος Πούλος Τµήµα Χηµείας Πανεπιστήµιο Πατρών 18 ος αιώνας 19 ος αιώνας Νέα προϊόντα Κοινωνικές Οικονοµικές ηµογραφικές αλλαγές Ανάπτυξη της Επιστήµης & της

Διαβάστε περισσότερα

ENIAIA MEΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

ENIAIA MEΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ Η.Π.ΝΑΟΥΣΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΓΙΑ 1 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΟ ΕΤΟΣ 2016-2017 Αρ.πρωτ. 29603/16-11-2016 ENIAIA MEΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ελαφριά εφαρμογή benchmarking για όλες τις επιχειρήσεις

Ελαφριά εφαρμογή benchmarking για όλες τις επιχειρήσεις Ελαφριά εφαρμογή benchmarking για όλες τις επιχειρήσεις Συγκριτική αξιολόγηση (benchmarking) Τρέχουσα μελέτη: Σύντομη μελέτη :161 24/10/2013 8:21:34 μμ Copyright υλικού 2013 Μονάδα Καινοτομίας και Συνεργατικών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Τεύχους Τεχνικών Προδιαγραφών

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Τεύχους Τεχνικών Προδιαγραφών ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Τεύχους Τεχνικών Προδιαγραφών «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΗΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ (καθαρισμού απολύμανσης κάδων απορ/των)» I. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ II. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ III. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ IV. ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Your global. distributor!

Your global. distributor! Your global distributor! G L O B A L G L O B A L D I S T R I B U T I O N D I S T R I B U T I O N Famous Brands Global Distribution Ltd! Ανάµεσα στο όραµα και το συµφέρον σας! H FB Global Distribution Ltd,

Διαβάστε περισσότερα