Ενηµερωτικό Υλικό για Επιµορφωτικά Σεµινάρια Απεντοµώσεων Μυοκτονιών-Απολυµάνσεων.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ενηµερωτικό Υλικό για Επιµορφωτικά Σεµινάρια Απεντοµώσεων Μυοκτονιών-Απολυµάνσεων."

Transcript

1 Ενηµερωτικό Υλικό για Επιµορφωτικά Σεµινάρια Απεντοµώσεων Μυοκτονιών-Απολυµάνσεων. Αττική Κηφισιά Ι. Γ. Ε. Κτήµα Συγγρού Μάιος 2014 Μέθοδος KlinActive από την Klintec Θέµα:Bio-Εφαρµογές σε Στρώµατα, Σαλόνια και Χαλιά-Μοκέτες Όλοι γνωρίζετε ότι "η ηµιµάθεια είναι χειρότερη από τη αµάθεια Το να κάνεις ότι καλύτερο µπορείς δεν είναι αρκετό γιατί το "υποτίθεται καθαρό είναι πιο επικίνδυνο από το βρόµικο". Έτσι µετά την παρακολούθηση των εκπαιδευτικών σεµιναρίων, πρέπει πρώτα να επιλέξετε, τι πρέπει να κάνετε η να διορθώσετε, ώστε να φτάσετε πιο κοντά στο ανώτερο επίπεδο έως και το 95% και µετά να κάνετε ότι καλύτερο µπορείτε. Βγενής Ιωάννης Cleaning Advisor

2 Ο Καθοριστικός ρόλος των Bio-Εφαρµογών Καθαρισµού στην Προεργασία, πριν από κάθε Επιστηµονική Εφαρµογή, σε στρώµατα, σαλόνια, χαλιά µοκέτες. Οι Bio-Εφαρµογές Καθαρισµού είναι µια Αναβάθµιση της Ζωτικής Σηµασίας Υπηρεσιών σε τοµείς Υγειονοµικού Ενδιαφέροντος, η οποία συνδέει την Εναρµόνιση των Εφαρµοσµένων Τεχνικών για την τελειότητα των διαδικασιών, µε την Ποιότητα των Παρερχοµένων Υπηρεσιών, σε στρώµατα, σαλόνια, χαλιά µοκέτες.

3 KlinActive: Μια Ασφαλής Μέθοδος Προεργασίας αλλά και Συντήρησης. H KlinActive,είναι µια Ασφαλής Μέθοδος Bio-Καθαρισµού στρωµάτων η οποία βασίζεται σε Πρωτοποριακά Επαγγελµατικά Συστήµατα, προσφέροντας έτσι, µια φυσική λύση στην εσωτερική ρύπανση. Bio-Mattress Care: Εξειδικευµένος Bio-καθαρισµός στρωµάτων µε αναζωογόνηση και απορρύπανση, αφαίρεση αλλεργιογόνων περιττωµάτων των ακάρεων, αλλά και µείωση από ρυπογόνα µικροβιακά φορτία, βακτηρίδια, µύκητες, µε την επιφανιοδραστική µέθοδοklinactive, χωρίς την χρήση χηµικών (Green Decontamination).

4 Προάγοντας την καθαριότητα βελτιώνουµε τον τρόπο ζωής Bio-Upholstery Care: Εξειδικευµένος Bio-καθαρισµός σαλονιών µε απορρύπανση και αναζωογόνηση, για αφαίρεση αλλεργιογόνων περιττωµάτων ακάρεων, αλλά και µείωση ρυπογόνων µικροβιακών φορτίων, βακτηριδίων, µυκήτων, µε την επιφανιοδραστική µέθοδο KlinActive, χωρίς την χρήση χηµικών (Green Decontamination).

5 Bio-Εφαρµογές Καθαρισµού Χαλιών & Μοκετών Μια Αγνοηµένη Υποχρέωση Όταν η συµβατική καθαριότητα, που µέχρι τώρα γνωρίζαµε είναι παρελθόν, δηµιουργείται Επιτακτική Ανάγκη για µια αναβαθµισµένη ποιότητα στους τρόπους καθαρισµού. Bio- Carpet Care -Home Solutions : Εξειδικευµένο Πρόγραµµα Φροντιδας Χαλιών- µοκετών µε Bio-καθαρισµό Απορρύπανση και Αναζωογόνηση µε την Επιφανιοδραστική Μέθοδο KlinActive, (Green Decontamination) χωρίς την χρήση χηµικών επί τόπου.

6 Σύστηµα Καθαρισµού και Εξυγίανσης του αέρα HealthWay EMF Ιατρική Συσκευή Τάξης ΙΙ στον κατάλογο του οργανισµού FDA των ΗΠΑ Φίλτρα και χρόνος αλλαγής: Φίλτρο EMF αλλαγή κάθε 12 έως 16 μήνες Φίλτρο άνθρακα/ζεόλιθου αλλαγή κάθε 12 μήνες Μέγιστη περιοχή κάλυψης 70 τετραγωνικά μέτρα στη θέση High (βασισμένο σε ύψος οροφής 2,5 μέτρα) Απόδοση συστήματος για σωματίδια 99,99% για σωματίδια διαμέτρου 0,3 μικρών Ροή αέρα σε κυβικά μέτρα ανά λεπτό Στη θέση High 5,66 Στη θέση Medium 3,68 Στη θέση Low 1,98 Στάθµη θορύβου σε ντεσιµπέλ Στη θέση High 58 Στη θέση Medium 51 Στη θέση Low 45 Κατανάλωση ρεύµατος σε βατ Στη θέση High 125 Στη θέση Medium 75 Στη θέση Low 65 Τάση λειτουργίας 220 Volt 50 Hz Για πληροφορίες και ενηµέρωση µπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο , Πηγή:

7 Καθαρός, υγιής αέρας για όλους τους εσωτερικούς χώρους.το άλλο πρόσωπο της υγιεινής!! Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου Ένδειξη κυρίως φίλτρου σας ενηµερώνει πότε είναι απαραίτητη η αλλαγή του. Ένδειξη Bio-Monitor σας ενηµερώνει ότι η περιοχή EMF λειτουργεί µε µέγιστη απόδοση. Ένδειξη ON/Speed Τρεις ταχύτητες για πλήρη έλεγχο, επιλέξτε LO για πρακτικά αθόρυβη λειτουργία. Φίλτρο EMF απορρόφηση µικροσωµατιδίων διαµέτρου 0,1 µικρών, µεγαλύτερη από 99,97%. Τετραπλάσια µείωση αιωρούµενων σωµατιδίων από αντιστοίχου µεγέθους φίλτρου HEPA. Παγιδεύει και Εξουδετερώνει µικροοργανισµούς. Επαναστατική ζώνη εξουδετέρωσης µικροοργανισµών µε χαρακτηρισµό Ιατρικής Συσκευής Τάξης ΙΙ από τον οργανισµό FDAτων ΗΠΑ,εξουδετερώνει: % ιούς % βακτηρίδια % µύκητες 100% ερµητικό φίλτρο ολόκληρη η ποσότητα του εισερχόµενου αέρα διέρχεται από το ειδικά σχεδιασµένο φίλτρο. ιπλός ανεµιστήρας ολόκληρη η ποσότητα του εισερχόµενου αέρα διέρχεται από το ειδικά σχεδιασµένο φίλτρο. Φίλτρο τεσσάρων στρωµάτων Πολλαπλός καθαρισµός από αέρια και πτητικά χηµικά ιπλά φίλτρα που πλένονται για µεγαλύτερη αποτελεσµατικότητα Φίλτρο µε άνθρακα και ζεόλιθο για την αποµάκρυνση οσµών και πτητικών χηµικών Εισαγωγή αέρα 360ο Επιτρέπει την τοποθέτηση της συσκευής σε οποιοδήποτε σηµείο του δωµατίου Φίλτρο τεσσάρων στρωµάτων Φίλτρο µε πόρους διαµέτρου 10 µικρών Ζεόλιθος Ενεργός άνθρακας

8 Κατσαρίδες: Έντοµα υψηλού κινδύνου για τη δηµόσια υγεία. Υποχρεωτική η αποµάκρυνση των νεκρών κοριών και των παραγώγων τους, µετά την καταπολέµηση τους µε οποιαδήποτε µέθοδο. Πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα, στην ενηµέρωση των καταναλωτών γιατί πρέπει να γίνεται υποχρεωτική η αποµάκρυνσητωννεκρώνκοριώνκαιτωνπαραγώγων τους, µετά την καταπολέµηση τους µε οποιαδήποτε µέθοδο, µε εξειδικευµένα συστήµατα εξυγίανσης, ώστε να αποφευχθεί η επιµόλυνση του χώρου µε αλλεργιογόνους µολυσµατικούς παράγοντες, που δηµιουργούν άλλα προβλήµατα υγείας. Για τους κοριούς όπως επεσήµανε στα σεµινάρια ο Επίκουρος Καθηγητής Εντοµολογίας Αθανασίου Χρήστου, µετά από επιστηµονικές έρευνες η παρουσία των νεκρών κοριών και των παραγώγων τους µπορεί µε τα περιττώµατά τους η την αποσύνθεση τους, να µην αποκλείουν την µηχανική µετάδοση παθογόνων ιών και να συνδεθεί σε µια σύγχρονη κοινωνία άµεσα µε τις Λοιµώξεις στην ηµοσιά Υγεία.

9 Κοριοί (Hemiptera:Cimicidae) bedbugs Υγειονοµικής σηµασίας Τι ξέρετε για τους κοριούς; Μεταφέρουν 27 παθογόνους οργανισµούς που σχετίζονται µε τονάνθρωπο Για κανέναν δεν έχει αποδειχθεί ότι µπορεί µεταδοθεί «έµµονα» εν λαµβάνει χώρα λήψη αίµατος σε µεγάλη ποσότητα 200 g αίµατος αντιστοιχούν στο τσίµπηµα κοριών Αναφυλαξία, αλλεργική αντίδραση Το «τσίµπηµα» δεν είναι εµφανές, αλλά ο σίελος (saliva) προκαλεί το σύµπτωµα Αντίδραση υπερευαισθησίας Άσθµα Νευρική διαταραχή (jumpiness, post traumatic stress disorder, παραισθησιακή παρασίτωση), αϋπνία Αλλεργική αντίδραση Μόλυνση των πληγών

10 Επέλαση κοριών σε όλα τα κοινωνικά επίπεδα. Η µαζική επέλαση τους, αν και φέρνει προς το παρόν επιπλέον οικονοµικές παρενέργειες, αποδεικνύει ότι είναι..πολλοί σκληροί για να πεθάνουν. Σε πολλά εγκεκριµένα βιοκτόνα για κοριούς, ψύλλους, ακάρεα, στα στοιχειά για την χορήγηση οριστικής τους έγκρισης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίµων, είναι αναγραµµένοι τρόποι εφαρµογής οπού αναφέρουν στους τρόπους εφαρµογής,(.. να αποµακρύνονται αλλεργιογωνοι παράγοντες,όπως σκόνη, περιττώµατα άκαρπων, νεκρά κύτταρα από το ανθρώπινο δέρµα, κ.α. διότι όσο πει βαθιά εισχωρήσει το προϊόν, τόσο ποιο αποτελεσµατική θα είναι η δράση του. )

11 Πρόληψη για την ρύπανση ως προτεραιότητα έναντι του ελέγχου. Με τις Bio-εφαρµογές µπορεί να µειωθεί στο 1/3 περίπου, η επιβάρυνση του χώρου από την χρήση χηµικών, ώστε να αντιµετωπίσουµε προβλήµατα από την εσωτερική επιµόλυνση, το κόστος των επισκέψεων αλλά και την ταλαιπωρία. Η πρόληψη ως προτεραιότητα έναντι του ελέγχου, από την ρύπανση των άρρωστων εσωτερικών χώρων, έχει γίνει πλέον επιτακτική ανάγκη. Οι εφαρµογές µε θερµική απεντόµωση, ελεγχόµενη ή και τροποποιηµένη ατµόσφαιρα σε κατοικηµένους χώρους, θεωρούνται φιλικές προς το περιβάλλον και κερδίζουν διαρκώς έδαφος και στην Ελλάδα. Όπως σε όλες τις εφαρµογές σε κατοικηµένουςχώρουςθαπρέπεινα λαµβάνονται πολλά µετρά προστασίας της υγειάς αλλά και της περιουσίας. Πρέπει ο καταναλωτής να γνωρίζει την επικινδυνότητα για καταστροφές, αλλά και την υψηλή κατανάλωση σε ρεύµα (Εφαρµογή θερµικής απεντόµωσης). Η προεργασία µε Bio-εφαρµογές καθαρισµού επαγγελµατικής απορρύπανσης, αναζωογόνηση και εξυγίανση του χώρου, κρίνετε απαραίτητη, ώστε να αντιµετωπισθούν προβλήµατα από την εσωτερική επιµόλυνση, και τους ρυπογόνους ενδο-οικιακούς µολυσµατικούς παράγοντες, που µπορούν να αναπτυχθούν µετά τις εφαρµογές. Σήµερα, για τον σύγχρονο αδειούχο - υπεύθυνο επιστήµονα που κάνει εφαρµογές απεντοµώσεων, ακόµα και χωρίς την χρήση χηµικών, αν για οποιονδήποτε λόγο δεν έχει τον απαιτούµενο εξοπλισµό προεργασίας και εξυγίανσης, εµείς µε τοπρόγραµµα υποστήριξης Greenest: ( Ολοκληρωµένη Υποστήριξη Περιβαλλοντικής ιαχείρισης Παρασίτων & Υγιεινής), θα είµαστε διπλά του, στο για να µπορέσει να προσφέρει, µια αποτελεσµατική και εναρµονισµένη επιστηµονικά εφαρµογή, µε τον αποδεκτά καλύτερο τρόπο αντιµετώπισης των απρόσκλητων εισβολέων, και όχι µονό, εις όφελος του κοινωνικού συνόλου.

12 Αντιµετώπιση κοριών Προστατέψτε τους χώρους από τους απρόσκλητους φίλους µας. =101:gen-pathology Έγκαιρη ανίχνευση Χρειάζεται εµπειρία Πολλές επισκέψεις Αποµάκρυνση, αποκλεισµός ιάφορες συσκευές (UV, vacuum κα) Αποµάκρυνση επίπλων, στρωµάτων κτλ. Κολλητικές επιφάνειες (ταινίες) Αποκλεισµός εισόδου (ρούχα σε σακούλες, κάλυψη στρωµάτων µε πλαστικό, κλείσιµο σχισµών µε σιλικόνη, κα) Εφαρµογή εντοµοκτόνων Συνθετικά πυρεθροειδή, ρυθµιστές ανάπτυξης Και µε foggers Συχνότατα, πάνω από µια εφαρµογή Ανθεκτικότητα Υποκαπνισµός Χώρων και υλικών (κρεβατιών, στρωµάτων κα) εν αποκλείει επανεµφάνιση Ακραίες θερµοκρασίες>45 oc Ανθεκτικοί σε χαµηλέ θερµοκρασίες (αντέχουν µερικές ηµέρες στους 0 oc) εν αποκλείεται η επανεµφάνιση Εφαρµογή CO2, Ν2, ατµούco2 και Ν2 ως αέριο, αλλά και ως ξηρός πάγος εν αποκλείεται η επανεµφάνιση Παγίδες Για παρακολούθηση Εξυγίανσης του αέρα Η επιµεληµένη εφαρµογή στοιχειωδών κανόνων για την τήρηση µιας αποτελεσµατικά ισορροπηµένης καθαριότητας, µε επαγγελµατική απορρύπανση και εξυγίανση, µπορεί να περιορίσει κατά πολύ συµπτώµατα ασθενειών,(π.χ άσθµατος, αλλεργικής ρινίτιδας, δερµατικές παθήσεις κλπ.) που θα προέρχονται από τους αιωρούµενους µολυσµατικούς παράγοντες,τα περιττώµατα των άκαρεων της οικιακής σκόνης (Dust mites), το παρασιτικό άκαρι της ψώρας, την γύρη, το τρίχωµα τηςγάτας, η τουποντικού, αλλά και από τις κατσαρίδες, τους κοριούς, κλπ.

13 Ενηµέρωση Το άκαρι της ψώρας Κωνσταντίνος Θ. Μπουχέλος Αντιµετωπίζοντας το άκαρι της ψώρας σε µια σύγχρονη κοινωνία &catid=102:dermatology Χρειάζεται µεγάλη προσοχή στην επιλογή της µεθόδου, γιατί µια εφαρµογή χωρίς τον απαιτούµενο Επαγγελµατικό εξοπλισµό, την επαγγελµατική κατάρτιση σε Επαγγελµατικές Bio-Εφαρµογές* απορρύπανσης µε αναζωογόνηση και Εξυγίανση του περιβάλλοντα χώρου, πριν αλλά και µετά από οποιαδήποτε επεξεργασία υγειονοµικού ενδιαφέροντος, θα µπορούσε να αποφέρει αρνητικά αποτελέσµατα στην εκτελεσθείσα θεραπευτική αγωγή. (Sarcoptes scabiei)* Η πρωτοποριακή υπηρεσία υψηλής ποιότητας για εξυγίανση, όλων των εσωτερικών χώρων, είναι µια φυσική λύση στην εσωτερική ρύπανση, για ένα αρµονικά υγιεινό περιβάλλον µε µειωµένους αιορούµενους µολυσµατικούς παράγοντες βακτηρίδια, µύκητες, χωρίς την χρήση χηµικών (Green Decontamination).

14 Ενηµέρωση Είδη σκαθαριών που προσβάλλουν τα χαλιά (Coleoptero Οικογένεια Dermestidae) Τα σκαθάρια των χαλιών έντοµα που ανήκουν στα Κολεόπτερα (Coleoptero) της οικογένειας Dermestidae, που συνήθως αναφέρονται ως τα σκαθάρια του δέρµατος και µε το παρατσούκλι «Wooly αρκούδες». Αυτό το είδος εµφανίζεται σε διάφορα σχήµατα, µεγέθη και χρώµατα αλλά σε γενικές γραµµές το χρώµα τους είναι από µαύρο ως καφέ αλλά µπορεί να είναι και άσπρο ή κίτρινο. Πολλά από τα 48 είδη (τα οποία ανήκουν σε 12 γένη) αυτής της οικογένειας υπάρχουν στην κεντρική Ευρώπη και παρασιτούν στα σπίτια. Οι καµπιοειδείς προνύµφες είναι πολύ τριχωτές. Αυτό το αγκαθωτό τους χαρακτηριστικό, µπορεί να προκαλέσει µεγάλους ερεθισµούς στο δέρµα όταν έρθει σε επαφή µε αυτό ή όταν κάποιος το καταπιεί Η Αύξηση των κρουσµάτων αρχίζει να µεγαλώνει και χρειάζεται λεπτούς χειρισµούς στην αντιµετώπιση τους, συνδέοντας την Εναρµόνιση των απανών µε τηνποιότητα των Παρερχοµένων Υπηρεσιών της επιτρεπόµενης αποκατάστασης του προβλήµατος. Η συνεργασία του Επαγγελµατία καθαριστή ταπήτων µε τον ανάλογο εναρµονισµένο µηχανολογικό εξοπλισµό για Επαγγελµατική απορρύπανση, αναζωογόνηση και εξυγίανση των χαλιών, µε τοναδειούχο Επαγγελµατικά Επιστήµονα Απεντωµοσης για την εφαρµογή της εντοµοκτόνου θεραπείας. ΑυτήηΕπαγγελµατική συνεργασία µπορεί να είναι αποτελεσµατική, ώστε να αποτραπούν οι συνεχόµενες επανεφαρµογές εντοµοκτόνου. Η παρακολούθηση της θεραπείας και µετά από 30 ηµέρες που βασίζονται στην παρατήρηση της κατάστασης. Προσοχή! Πριν χρησιµοποιήσετε οποιοδήποτε χηµικό µέσο ελέγξετε προσεκτικά τυχόν επίδραση στο χρώµα κλπ

15 Είµαστε ο αξιόπιστος συνεργάτης σας γιατί διαθέτουµε τις Τεκµηριωµένες Προτάσεις και δίνουµε τις λύσεις. Το έµπειρο και άρτια εκπαιδευµένο τµήµατα των Συµβούλων Καθαριότητας έχουν τη γνώση του τεχνολογικού περιβάλλοντος, µε έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση γύρω από τις εξελίξεις, ώστε να Εγγυάται την Αρίστη Επαγγελµατική Συνεργασία µε την επιχείρησής σας. Η ανάπτυξη συνεργασιών κύρους και ουσίας από την εταιρεία µας µε τιςµεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου, συµβάλλει στη διάχυση των πληροφοριών που αφορούν στις νέες τεχνολογίες, συντελώντας καταλυτικά, στην αύξηση της ανταγωνιστικότητάς σας. Προσοχή: Μετά την επιµορφωτική σας κατάρτιση, στα επιµορφωτικά σεµινάρια και τον άρτιο εξειδικευµένο εξοπλισµό σας, δεν µπορείτε να κάνετε διάγνωση απότοτηλέφωνοκαιναδίνετε προσφορές µε τιµές, η νακάνετεεκπτώσειςκάνοντας τις µισές εργασίες. Χάνετε την αξιοπιστία και την εµπιστοσύνη του πελάτη σας. Είναι σαν να παίρνετε τηλέφωνο ένα γιατρό και να σας έκλινε ραντεβού, για κάποια χειρουργική επέµβαση, από το τηλέφωνο. Εσείς θα τον εµπιστευόσαστε; Το σύνολο των γνώσεών και των εµπειριών µας είναι στη διάθεσή σας.

16

17

18

19 Κωνσταντίνος Θ. Μπουχέλος Οµότιµος Καθηγητής Γεωπονικού Πανεπιστηµίου Αθηνών Το άκαρι της ψώρας ΨΕΙΡΕΣ (Anoplura: Pediculidae) ΕΝΤΟΜΑ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ DERMESTIDAE (Οι σκώροι σε Κολεόπτερο) ΑΡΘΡΑ ΣΤΟ Προστατέψτε τους χώρους από τους απρόσκλητους φίλους µας. Βασιλική Στέφου: Προστατευθείτε από τα κουνούπια. Το «Κουνούπι Τίγρης» Ιός του υτικού Νείλου GreenMiteClean.gr: Το Site του Επιστήµονα ιαγνώστη Συµβούλου (Cleaning Advisor) Greenest: Ολοκληρωµένη Υποστήριξη Περιβαλλοντικής ιαχείρισης Παρασίτων & Υγιεινής. Επιθετικά αρπακτικά ακάρεα οι νέοι εισβολείς στα σπίτια µας. Αντιµετωπίζοντας το άκαρι της ψώρας σε µια σύγχρονη κοινωνία Είδη σκαθαριών που προσβάλλουν τα χαλιά (Coleoptero Οικογένεια Dermestidae) Απορρυπαίνω-Εξυγιαίνω-Εξοικονοµώ από την Επικίνδυνα Ρυπογόνο & απανηρή Θέρµανση ΕπιτακτικήΑνάγκηηΕξάλειψητουΠροβλήµατος της Αέριας Ρύπανσης των Εσωτερικών Χώρων. Η Υγεία σας και η Ασφάλεια της περιουσίας σας δεν επιδέχονται Εκπτώσεις. Ηεπίδρασητηςχαµηλής ποιότητας καθαρισµού των χαλιών στην ανθρώπινη υγεία. Οικονοµικές λύσεις εξυγίανσης µε διασφαλισµένη υγιεινή στον τρόπο ζωής! Έγκαιρη πρόληψη µε εναρµονισµένες εφαρµογές. Επιτακτική Ανάγκη η Αναβάθµιση της Ποιότητας στους Τρόπους Καθαρισµού Αντιµετωπίστε τα ενδο-οικιακά αιωρούµενα µικροσωµατίδια. Καθαρόν Εστί το 2013.ενηµέρωση για καλύτερη ποιότητα ζωής!. Καθαρά ωµάτια φιλοξενίας µε φιλικό περιβάλλον Green & Clean Hotels Το υποτίθεται καθαρό είναι πιο επικίνδυνο από το βρόµικο. Αντιµετώπιση της ενδο-οικιακής ρύπανσης του σπιτιού Ανταµείβοµαι: Σπάστε τα δεσµά των300 και το φράγµα των586. Καριέρα

20 Στην Klintec θα βρείτε τον αξιόπιστο συνεργάτη σας, όσοκατάδιάρκειατηςανάλυσηςτωναναγκώνσας, όσο και µετά την υλοποίησή τους, στοχεύοντας σε µία Αµφίδροµη Επαγγελµατική Μακροχρόνια Σχέση. Μια Πρωτοποριακή Υπηρεσία της KlinTec που σας παρέχει ωρεάν Συµβουλευτική Υποστήριξη σε θέµατα Καθαρισµού στο Ευχαριστώ για την προσοχή σας Με εκτίµηση Βγενής Ιωάννης Vgenis Trade ΑΓ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ 46, ΠΕΙΡΑΙΑΣ, τηλ: , fax: green-mite-clean Green Services Home Solutions Cleaning. Εξοπλισµός Bio-Εφαρµογών Επαγγελµατικής Απορρύπανσης και Εξυγίανσης

Keeping It Green While Keeping It Clean

Keeping It Green While Keeping It Clean Green Decontamination Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης και Εξυγίανσης. Keeping It Green While Keeping It Clean ΟΚαθοριστικός10 Λόγος για την επιλογή ενός Συστήµατος Καθαρισµού

Διαβάστε περισσότερα

Keeping It Green While Keeping It Clean

Keeping It Green While Keeping It Clean Green Decontamination Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης και Εξυγίανσης. Keeping It Green While Keeping It Clean Το καθάρισμα αποκτά καινούργια έννοια με το Σύστημα και τα αξεσουάρ

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Υλικό για Επιμορφωτικά Σεμινάρια

Ενημερωτικό Υλικό για Επιμορφωτικά Σεμινάρια Ενημερωτικό Υλικό για Επιμορφωτικά Σεμινάρια Απεντομώσεων Μυοκτονιών-Απολυμάνσεων. ΚΗΦΙΣΙΑ 19,20 & 21 Φεβρουαριου 2016 Μέθοδος KlinActive από την Klintec Θέμα:Bio-Εφαρμογές σε Στρώματα, Σαλόνια και Χαλιά-Μοκέτες

Διαβάστε περισσότερα

Ενηµερωτικό Υλικό για Επιµορφωτικά Σεµινάρια Απεντοµώσεων Μυοκτονιών-Απολυµάνσεων.

Ενηµερωτικό Υλικό για Επιµορφωτικά Σεµινάρια Απεντοµώσεων Μυοκτονιών-Απολυµάνσεων. Ενηµερωτικό Υλικό για Επιµορφωτικά Σεµινάρια Απεντοµώσεων Μυοκτονιών-Απολυµάνσεων. Ιανουάριος 25-26-27 2013 στη Θεσσαλονίκη Μέθοδος KlinActive από την Klintec Θέµα:Bio-Εφαρµογές σε Στρώµατα, Σαλόνια και

Διαβάστε περισσότερα

Keeping It Green While Keeping It Clean

Keeping It Green While Keeping It Clean Green Decontamination Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης και Εξυγίανσης. Keeping It Green While Keeping It Clean Το καθάρισμα αποκτά καινούργια έννοια με το Σύστημα και τα αξεσουάρ φροντίδας

Διαβάστε περισσότερα

HealthWay EMF 20600-03

HealthWay EMF 20600-03 Φίλτρο καθαρισμού και απολύμανσης αέρα HealthWay EMF 20600-03 Καθαρός, υγιής αέρας για όλους τους εσωτερικούς χώρους Φίλτρα και χρόνος αλλαγής: Φίλτρο EMF αλλαγή κάθε 12 έως 16 μήνες Φίλτρο άνθρακα/ζεόλιθου

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτοποριακά προγράµµατα: Bio-Carpet Care -Home και Factory Solutions, για Ποιοτική Καθαριότητα µε Εναλλακτικές Λύσεις Αντιρρυπαντικής Τεχνολογίας.

Πρωτοποριακά προγράµµατα: Bio-Carpet Care -Home και Factory Solutions, για Ποιοτική Καθαριότητα µε Εναλλακτικές Λύσεις Αντιρρυπαντικής Τεχνολογίας. Βio-καθαρισµός και Προστασία Χαλιών -Μοκετών : Επαγγελµατικός Βio-καθαρισµός και Προστασίατων χαλιών -µοκετών µε Απορρύπανση και Αναζωογόνηση, (Green Decontamination), χωρίς την χρήση χηµικών, µε την Μέθοδο

Διαβάστε περισσότερα

Keeping It Green While Keeping It Clean

Keeping It Green While Keeping It Clean Green Decontamination Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης και Εξυγίανσης. Εναλλακτικές Μέθοδοι Διαχείρισης για μια Βελτιωμένη Ποιότητα του Εσωτερικού Περιβάλλοντα Χώρου Keeping It Green

Διαβάστε περισσότερα

Είναι ευχάριστο να προσπαθούμε όλοι για μια ασφαλέστερη υγιεινή διαβίωσης στους Εσωτερικούς Χώρους.

Είναι ευχάριστο να προσπαθούμε όλοι για μια ασφαλέστερη υγιεινή διαβίωσης στους Εσωτερικούς Χώρους. Είναι ευχάριστο να προσπαθούμε όλοι για μια ασφαλέστερη υγιεινή διαβίωσης στους Εσωτερικούς Χώρους. Ενημερωτικό Υλικό για Επιμορφωτικά Σεμινάρια Απεντομώσεων Μυοκτονιών-Απολυμάνσεων. Θεσσαλονίκη 28,29&30

Διαβάστε περισσότερα

Keeping It Green While Keeping It Clean

Keeping It Green While Keeping It Clean Green Decontamination Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης και Εξυγίανσης. Προάγοντας την καθαριότητα βελτιώνουµε τοντρόποζωής! Εναλλακτικές Μέθοδοι ιαχείρισης για µια Βελτιωµένη Ποιότητα

Διαβάστε περισσότερα

Ενηµερωτικό Υλικό για Επιµορφωτικά Σεµινάρια Απεντοµώσεων Μυοκτονιών-Απολυµάνσεων.

Ενηµερωτικό Υλικό για Επιµορφωτικά Σεµινάρια Απεντοµώσεων Μυοκτονιών-Απολυµάνσεων. Ενηµερωτικό Υλικό για Επιµορφωτικά Σεµινάρια Απεντοµώσεων Μυοκτονιών-Απολυµάνσεων. Μέθοδος KlinActive από την Klintec Θέµα:Bio-Εφαρµογές σε Στρώµατα, Σαλόνια και Χαλιά-Μοκέτες Όλοι γνωρίζετε ότι "η ηµιµάθεια

Διαβάστε περισσότερα

Είναι ευχάριστο να προσπαθούμε όλοι για μια ασφαλέστερη υγιεινή διαβίωσης στους Εσωτερικούς Χώρους.

Είναι ευχάριστο να προσπαθούμε όλοι για μια ασφαλέστερη υγιεινή διαβίωσης στους Εσωτερικούς Χώρους. Είναι ευχάριστο να προσπαθούμε όλοι για μια ασφαλέστερη υγιεινή διαβίωσης στους Εσωτερικούς Χώρους. Ενημερωτικό Υλικό για Επιμορφωτικά Σεμινάρια Απεντομώσεων Μυοκτονιών-Απολυμάνσεων. Μαρούσι Ι.Γ.Ε. 16,17&18

Διαβάστε περισσότερα

Keeping It Green While Keeping It Clean

Keeping It Green While Keeping It Clean Green Decontamination Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης και Εξυγίανσης. Keeping It Green While Keeping It Clean Το καθάρισμα αποκτά καινούργια έννοια με το Σύστημα και τα αξεσουάρ φροντίδας

Διαβάστε περισσότερα

Keeping It Green While Keeping It Clean

Keeping It Green While Keeping It Clean Green Decontamination Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης και Εξυγίανσης. Keeping It Green While Keeping It Clean Surface Decontamination Method ModuleΤΜ2000 Σύστημα Απορρύπανσης Υφασμάτινων

Διαβάστε περισσότερα

Keeping It Green While Keeping It Clean

Keeping It Green While Keeping It Clean Green Decontamination Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης,Εξυγίανσης και «Ανέγγιχτου πλυσίματος» Στρωμάτων Keeping It Green While Keeping It Clean Το καθάρισμα αποκτά καινούργια έννοια

Διαβάστε περισσότερα

Keeping It Green While Keeping It Clean

Keeping It Green While Keeping It Clean Green Decontamination Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης και Εξυγίανσης. Keeping It Green While Keeping It Clean Το καθάρισμα αποκτά καινούργια έννοια με το Σύστημα και τα αξεσουάρ φροντίδας

Διαβάστε περισσότερα

Keeping It Green While Keeping It Clean

Keeping It Green While Keeping It Clean Green Decontamination Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης και Εξυγίανσης. Keeping It Green While Keeping It Clean Το καθάρισμα αποκτά καινούργια έννοια με το Σύστημα και τα αξεσουάρ φροντίδας

Διαβάστε περισσότερα

Keeping It Green While Keeping It Clean

Keeping It Green While Keeping It Clean Green Decontamination Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης και Εξυγίανσης. Keeping It Green While Keeping It Clean Surface Decontamination Method ModuleΤΜ2000 Σύστημα Απορρύπανσης Υφασμάτινων

Διαβάστε περισσότερα

Πλύσιµο Στρωµάτων και Σαλονιών 10ος/2011. Όλοι γνωρίζετε ότι "η ηµιµάθεια είναι χειρότερη από τη αµάθεια

Πλύσιµο Στρωµάτων και Σαλονιών 10ος/2011. Όλοι γνωρίζετε ότι η ηµιµάθεια είναι χειρότερη από τη αµάθεια Παρουσίαση των Μεθόδων KlinActive & Utensil Care από την Klintec, στα επιµορφωτικά σεµινάρια των Καθαριστών Ταπήτων / Ταπετσαριών, του Σωµατείου Ταπητοκαθαριστηρίων Η ΑΤΤΙΚΗ στα ΚΕΚ της ΓΣΕΒΕΕ µεθέµα τονbio-καθαρισµόκαι

Διαβάστε περισσότερα

Keeping It Green While Keeping It Clean

Keeping It Green While Keeping It Clean Green Decontamination Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης και Εξυγίανσης. Keeping It Green While Keeping It Clean Surface Decontamination Method ModuleΤΜ2000 Σύστημα Απορρύπανσης Υφασμάτινων

Διαβάστε περισσότερα

Keeping It Green While Keeping It Clean

Keeping It Green While Keeping It Clean Green Decontamination Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης Εξυγίανσης & Απολύμανσης Keeping It Green While Keeping It Clean Surface Decontamination Method ModuleΤΜ2000 Σύστημα Απορρύπανσης

Διαβάστε περισσότερα

Σύστηµα καθαρισµού και Εξυγίανσης του αέρα HealthWay EMF /07/2012 1

Σύστηµα καθαρισµού και Εξυγίανσης του αέρα HealthWay EMF /07/2012 1 Σύστηµα καθαρισµού και Εξυγίανσης του αέρα HealthWay EMF 20600-03 23/07/2012 1 Σύστηµα καθαρισµού και Εξυγίανσης του αέρα HealthWay Φορητοί καθαριστές αέρα EMF εσωτερικών χώρων Ενηµέρωση πελατών Ιατρική

Διαβάστε περισσότερα

Keeping It Green While Keeping It Clean

Keeping It Green While Keeping It Clean Green Decontamination Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης και Εξυγίανσης. Keeping It Green While Keeping It Clean Surface Decontamination Method ModuleΤΜ2000 Σύστημα Απορρύπανσης Υφασμάτινων

Διαβάστε περισσότερα

.όταν η Καθαριότητα είναι θέµα Υγείας.υπάρχουν Οικονοµικές Λύσεις για όλους.

.όταν η Καθαριότητα είναι θέµα Υγείας.υπάρχουν Οικονοµικές Λύσεις για όλους. .όταν η Καθαριότητα είναι θέµα Υγείας.υπάρχουν Οικονοµικές Λύσεις για όλους. Καθαρόν Εστί το 2012 Η άλλη αντιµετώπιση της κρίσης. * Clean Now -50% (Επαγγελµατική Απορρύπανση=Green-Decontamination) *-50%

Διαβάστε περισσότερα

Keeping It Green While Keeping It Clean

Keeping It Green While Keeping It Clean Green Decontamination Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης και Εξυγίανσης. Keeping It Green While Keeping It Clean Surface Decontamination Method ModuleΤΜ2000 Σύστημα Απορρύπανσης Υφασμάτινων

Διαβάστε περισσότερα

Keeping It Green While Keeping It Clean

Keeping It Green While Keeping It Clean Green Decontamination Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης και Πλυσίματος. Keeping It Green While Keeping It Clean Το καθάρισμα αποκτά καινούργια έννοια με το Σύστημα και τα αξεσουάρ φροντίδας

Διαβάστε περισσότερα

Keeping It Green While Keeping It Clean

Keeping It Green While Keeping It Clean Green Decontamination Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης και Εξυγίανσης. Προάγοντας την καθαριότητα βελτιώνουµε τον τρόπο ζωής! Εναλλακτικές Μέθοδοι ιαχείρισης για µια Βελτιωµένη Ποιότητα

Διαβάστε περισσότερα

Keeping It Green While Keeping It Clean

Keeping It Green While Keeping It Clean Green Decontamination Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης και Εξυγίανσης. Keeping It Green While Keeping It Clean Surface Decontamination Method ModuleΤΜ2000 Σύστημα Απορρύπανσης Υφασμάτινων

Διαβάστε περισσότερα

Keeping It Green While Keeping It Clean

Keeping It Green While Keeping It Clean Green Decontamination Εξοπλισμός Εφαρμογών Επαγγελματικής Bio-Απορρύπανσης, Bio-Εξυγίανσης και Bio-Απολύμανσης. Keeping It Green While Keeping It Clean Surface Decontamination Method ModuleΤΜ2000 Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΚΑΤΑΛΥΣΗΣ Η τεχνολογία της φωτοκατάλυσης απο το 1924, αποτελεί την μοναδική παγκοσμίως οικολογική λύση για την καταπολέμηση ιών, νοσογόνων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝ ISO Εµβαλωµατής Αντώνης ΑΕ

ΕΝ ISO Εµβαλωµατής Αντώνης ΑΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ HACCP ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ EΛΟΤ ΕΝ ISO 22000 ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΗΣ ΝΕΡΟΥ Εµβαλωµατής Αντώνης Υπεύθυνος ιαχείρισης Ποιότητας-ΣΟΥΡΩΤΗ ΑΕ Μήτρακας Μανασσής Επίκουρος καθηγητής

Διαβάστε περισσότερα

Αντιμετώπιση της Αλλεργικής Ρινίτιδας

Αντιμετώπιση της Αλλεργικής Ρινίτιδας Αντιμετώπιση της Αλλεργικής Ρινίτιδας Τι είναι η Αλλεργική Ρινίτιδα; Η αλλεργική ρινίτιδα είναι μια πάθηση της μύτης που εκδηλώνεται με συμπτώματα μετά την έκθεση του ασθενή σε συγκεκριμένες ουσίες (αλλεργιογόνα).

Διαβάστε περισσότερα

Ποιότητα ζωής στον χώρο σας!

Ποιότητα ζωής στον χώρο σας! Ποιότητα Ζωής! Ποιότητα ζωής στον χώρο σας! AP-C180Β Σύστημα Καθαρισμού Αέρα Σύστημα καθαρισμού αέρα πολλαπλών επιπέδων 7 στάδια φιλτραρίσματος (περιλαμβάνει και ιονιστή) Εξαιρετικό φιλτράρισμα σωματιδίων

Διαβάστε περισσότερα

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η κατανόηση και εφαρμογή της Μυοκτονίας και της Απεντόμωσης. Αναλυτικά το πρόγραμμα των διαλέξεων διαμορφώνεται ως εξής :

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η κατανόηση και εφαρμογή της Μυοκτονίας και της Απεντόμωσης. Αναλυτικά το πρόγραμμα των διαλέξεων διαμορφώνεται ως εξής : Η απεντόμωση και η μυοκτονία έχουν ως σκοπό τον έλεγχο του πληθυσμού των εντόμων και των τρωκτικών αντίστοιχα τα οποία είναι επικίνδυνα για την υγεία του ανθρώπου και την απώθηση από τους χώρους όπου ζει

Διαβάστε περισσότερα

Αναπνεύστε υγιεινά! AP-C120Α. Σύστημα Καθαρισμού Αέρα

Αναπνεύστε υγιεινά! AP-C120Α. Σύστημα Καθαρισμού Αέρα Ποιότητα Ζωής! Αναπνεύστε υγιεινά! AP-C120Α Σύστημα Καθαρισμού Αέρα Σύστημα καθαρισμού αέρα πολλαπλών επιπέδων 6 στάδια φιλτραρίσματος Αποτελεσματική αφαίρεση μικρών σωματιδίων 0.1-0.3 micron Δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΛΕΡΓΙΑ: Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟΣ;

ΑΛΛΕΡΓΙΑ: Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟΣ; ΑΛΛΕΡΓΙΑ: Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟΣ; Αλλεργία, όπως ορίζει και η λέξη, σημαίνει άλλο έργο. Είναι η μη αναμενόμενη αντίδραση του ανοσιακού συστήματος του οργανισμού εναντίον ακίνδυνων

Διαβάστε περισσότερα

Γενικές εξετάσεις 2015. Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων Γ ΕΠΑ.Λ ΟΜΑΔΑ Α & Β

Γενικές εξετάσεις 2015. Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων Γ ΕΠΑ.Λ ΟΜΑΔΑ Α & Β Φροντιστήρια δυαδικό 1 ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ δυαδικό Γενικές εξετάσεις 2015 Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων Γ ΕΠΑ.Λ ΟΜΑΔΑ Α & Β Τα θέματα επεξεργάστηκαν οι καθηγητές των Φροντιστηρίων «δυαδικό» Μπουρδούνη Κ. ΘΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

περιβαλλοντικές εφαρμογές

περιβαλλοντικές εφαρμογές περιβαλλοντικές εφαρμογές εισαγωγή Καλωσήλθατε στην green guardia. Η εταιρία, με την εξειδίκευση που διαθέτει, παρέχει στους πελάτες της ποιοτικές υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, πάντα με σεβασμό

Διαβάστε περισσότερα

Μ E Λ Ε Τ Η ΕΡΓΑΣΙΑ: ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΕΝΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ.

Μ E Λ Ε Τ Η ΕΡΓΑΣΙΑ: ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΕΝΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ. Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΡ. ΜΕΛΕΤ.: 30 /2017 Μ E Λ Ε Τ Η ΕΡΓΑΣΙΑ: ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΕΝΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ. Κ.Α. 20. 6277.0006 CPV : 90922000-6 Υπηρεσίες καταπολέμησης επιβλαβών εντόμων ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ 1) ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΡΑΒΙΑΣ 1998 1999 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ «ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ» ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ: ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΘΗΤΕΣ: Β Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΡΗΓΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Καινοτόμες Υπηρεσίες Περιβαλλοντολογικού & Υγειονομικού Ενδιαφέροντος

Καινοτόμες Υπηρεσίες Περιβαλλοντολογικού & Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Καινοτόμες Υπηρεσίες Περιβαλλοντολογικού & Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Νέες θέσεις Συνεργασίας για Νέους Επιστήμονες ως Επιστημονικοί Διαγνώστες (Cleaning Advisors) Green Services: Διάγνωση περιβαλλοντικών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΦΑΝΚΟΙΛΣ ΝΕΡΟΥ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΦΑΝΚΟΙΛΣ ΝΕΡΟΥ ΤΑ ΝΕΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΑ ΦΑΝΚΟΙΛΣ ΝΕΡΟΥ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΟΜΨΟΤΕΡΟ ΣΩΜΑ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΑΣ. Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά αφυγραντήρων CARRIER 2017/2018. Τώρα, έχετε τη δύναμη να αλλάξετε αέρα! Για σκεφτείτε το...

Νέα σειρά αφυγραντήρων CARRIER 2017/2018. Τώρα, έχετε τη δύναμη να αλλάξετε αέρα! Για σκεφτείτε το... Νέα σειρά αφυγραντήρων CARRIER 2017/2018 Τώρα, έχετε τη δύναμη να αλλάξετε αέρα! Για σκεφτείτε το... Η Carrier είναι πάντα δίπλα σας για τη δημιουργία συνθηκών άνεσης! Έρευνες έχουν δείξει ότι το μεγαλύτερο

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. Του:. Δ/νση: Τηλ.:

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. Του:. Δ/νση: Τηλ.: ΜΕΡΟΣ ' ΥΠΟΔΕΙΓΜ ΠΡΟΣΦΟΡΣ Του:. Δ/νση: Τηλ.: / ΚΤΗΓΟΡΙ ΕΡΓΣΙΩΝ CPV ΜΟΝΔ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤ 1 Καθαρισμός Διαμερισμάτων 90911000-6 τ.μ. 3.000 2 μονού στρώματος 90600000-3 τεμάχιο 85 ύπνου 3 καναπέ/ πολυθρόνας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΡΘΡΟΠΟΔΑ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΑ

ΔΗΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΡΘΡΟΠΟΔΑ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΑ 251 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΔΗΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΡΘΡΟΠΟΔΑ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΑ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ (ΚΕΥΠΑ) Δήγματα Αρθροπόδων / Εντόμων (τσιμπήματα, κεντρίσματα) Τα έντομα διακρίνονται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ!

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ! Σφραγίδα της εγκατάστασης-υπηρεσίας ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ! Υπόµνηση για γονείς και λοιπούς κηδεµόνες της διάταξης του άρθρου 34 παρ.5 εδάφιο 2 του Νόµου περί προστασίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «A» ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΦΙΟΑΠΩΘΗΣΗ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «A» ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΦΙΟΑΠΩΘΗΣΗ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «A» ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΦΙΟΑΠΩΘΗΣΗ 1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ Το αντικείμενο του προκηρυσσόμενου έργου είναι η παροχή του συνόλου των υπηρεσιών

Διαβάστε περισσότερα

Περιβαλλοντικά Προβλήματα της πόλης μου

Περιβαλλοντικά Προβλήματα της πόλης μου Οικιακή Οικονομία Περιβαλλοντικά Προβλήματα της πόλης μου Κουτσάκη Μαρία Χρυσή Β 4 Η ρύπανση του περιβάλλοντος: το σύγχρονο πρόβλημα του 21ου αιώνα Η ρύπανση του περιβάλλοντος είναι μια ευρεία έννοια,

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ Βενιζέλου 64-5ος όροφος, ΤΚ 546 31 Θεσσαλονίκη email : geoponikosmt@gmail.com /info@geoponikos.gr www.geoponikos.gr / Τηλ. & φαξ : 2310-272.036 Θεσσαλονίκη 13/10/2014

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩN ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩN ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩN ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ Πεντακάθαρη σχέση! Πεντακάθαρη σχέση! Εμπιστευτείτε τα καθαριστήρια με 55 χρόνια ιστορία και υπογραφή Το 1960 ιδρύεται στον Πειραιά µε τη µορφή οικογενειακής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΑΕΡΑ ΣΕ ΚΤΗΡΙΑ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΑΕΡΑ ΣΕ ΚΤΗΡΙΑ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΑΕΡΑ ΣΕ ΚΤΗΡΙΑ Έλεγχος Ποιότητας Υλικών ΛΕΙΒΑΔΑΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΚΑΡΑΓΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΘΗΝΑ 2007 ΕΙΣΑΓΩΓΗ O σύγχρονος τρόπος ζωής επιβάλλει σε πολλούς ανθρώπους να περνούν τουλάχιστον

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΗΤΣΕΑΣ ΧΗΜΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΕ

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΗΤΣΕΑΣ ΧΗΜΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΕ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΗΤΣΕΑΣ ΧΗΜΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΡΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ Η αποθηκευση των βιολογικών δημητριακών θα πρέπει να γίνεται

Διαβάστε περισσότερα

Περιβαλλοντικές Επιπτώσεις από τη ιάθεση Επεξεργασµένων Υγρών Αποβλήτων στο Υπέδαφος

Περιβαλλοντικές Επιπτώσεις από τη ιάθεση Επεξεργασµένων Υγρών Αποβλήτων στο Υπέδαφος Περιβαλλοντικές Επιπτώσεις από τη ιάθεση Επεξεργασµένων Υγρών Αποβλήτων στο Υπέδαφος Μαρία Π. Παπαδοπούλου ρ. Πολιτικός Μηχανικός Τµήµα Μηχανικών Περιβάλλοντος, Πολυτεχνείο Κρήτης Πολυτεχνειούπολη, 73100,

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά αφυγραντήρων CARRIER 2016/2017. Τώρα, έχετε τη δύναμη να αλλάξετε αέρα! Για σκεφτείτε το...

Νέα σειρά αφυγραντήρων CARRIER 2016/2017. Τώρα, έχετε τη δύναμη να αλλάξετε αέρα! Για σκεφτείτε το... Νέα σειρά αφυγραντήρων CARRIER 2016/2017 Τώρα, έχετε τη δύναμη να αλλάξετε αέρα! Για σκεφτείτε το... Carrier, πάντα δίπλα σας για τη δημιουργία συνθηκών άνεσης Έρευνες έχουν δείξει ότι το μεγαλύτερο μέρος

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρική Παρουσίαση Νέο Φίλτρο μπάνιου

Εταιρική Παρουσίαση Νέο Φίλτρο μπάνιου Εταιρική Παρουσίαση Νέο Φίλτρο μπάνιου Κατασκευή Προϊόντος και Τεχνικά Χαρακτηριστικά Κεφαλή Προ-φίλτρο Καπάκι δαχτυλίδι κεφαλής Πλακέτα (ντους) Κάλυμμα κεφαλής Ενδιάμεσο δαχτυλίδι λαβή Κεραμικό Φίλτρο

Διαβάστε περισσότερα

Φιλοξενία - Εστίαση. - Ξενοδοχεία, Εστιατόρια, Καφέ

Φιλοξενία - Εστίαση. - Ξενοδοχεία, Εστιατόρια, Καφέ Φιλοξενία - Εστίαση - Ξενοδοχεία, Εστιατόρια, Καφέ Φιλοξενία Καθαροί και άνετοι χώροι για εσάς και για τους επισκέπτες σας. Ως συνεργάτης σας στα θέματα καθαρισμού, η Nilfisk μπορεί να σας βοηθήσει να

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ Βενιζέλου 64-5ος όροφος, ΤΚ 546 31 Θεσσαλονίκη email : info@geoponikos.gr / www.geoponikos.gr Τηλ. & φαξ : 2310-272.036 Θεσσαλονίκη 15/4/2014 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Σ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΩΣΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΕΡΓΙΑ

ΔΩΣΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΔΩΣΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΕΡΓΙΑ Αλλεργία και άσθμα; Αν πάσχετε από αυτές τις παθήσεις, θα υποφέρετε για όλη σας τη ζωή ; ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΛΕΝΕ ΟΧΙ. Η Ελληνική Εταιρεία Αλλεργιολογίας,

Διαβάστε περισσότερα

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ «ΟΜΟΚΕΝΤΡΟ» Α. ΦΛΩΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ «ΟΜΟΚΕΝΤΡΟ» Α. ΦΛΩΡΟΠΟΥΛΟΥ Τ λεµφοκύτταρα µνήµης (βοηθητικά Τ λεµφοκύτταρα µνήµης και κυτταροτοξικά Τ λεµφοκύτταρα µνήµης). Ο τερµατισµός της δευτερογενούς ανοσοβιολογικής απόκρισης γίνεται µε την βοήθεια των κατασταλτικών Τ λεµφοκυττάρων.

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ 2 Ο ΧΛΜ ΝΑΟΥΣΑ-Σ.Σ.Ν ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΤΛΦ:0030-23320-26446/25047 FAX: 0030-23320-28249 www.voulis.com info@voulis.com.

ΒΟΥΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ 2 Ο ΧΛΜ ΝΑΟΥΣΑ-Σ.Σ.Ν ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΤΛΦ:0030-23320-26446/25047 FAX: 0030-23320-28249 www.voulis.com info@voulis.com. Nivo 40 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Προϊόν: NIVO 40 Κωδικός: 2.40.010 Intrastat Code: 3402.20.90 Περιγραφή: Εφαρμογή: Υψηλής τεχνολογίας κρέμα καθαρισμού χεριών των εργαζομένων στα συνεργεία. Η υψηλή καθαριστική

Διαβάστε περισσότερα

Το συχνότερο χρόνιο νόσημα της παιδικής ηλικίας.

Το συχνότερο χρόνιο νόσημα της παιδικής ηλικίας. ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΣΘΜΑ Το συχνότερο χρόνιο νόσημα της παιδικής ηλικίας. Αν από το τρέξιμο, τη γυμναστική ή άλλη εργασία, δυσκολεύεται η αναπνοή, αυτό λέγεται άσθμα. Αρεταίος Καππαδόκης, 100 μχ Οι γυναίκες ήταν

Διαβάστε περισσότερα

Πρόκειται για τίτλο που δεν αφήνει να εννοηθεί καθαρά αυτό που στην. πραγματικότητα θα ήθελε να περιγράψει. Και αυτό επειδή

Πρόκειται για τίτλο που δεν αφήνει να εννοηθεί καθαρά αυτό που στην. πραγματικότητα θα ήθελε να περιγράψει. Και αυτό επειδή ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ Πρόκειται για τίτλο που δεν αφήνει να εννοηθεί καθαρά αυτό που στην πραγματικότητα θα ήθελε να περιγράψει. Και αυτό επειδή οποιαδήποτε μορφή Γεωργίας από την πλέον αρχέγονη έως την πιο

Διαβάστε περισσότερα

-BREATHE 60 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας.

-BREATHE 60 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Ι Ο Ν Ι Σ Τ Η Σ Υ Ψ Η Λ Η Σ Α Ε Ρ Α Α Π Ο Δ Ο Σ Η Σ -BREATHE 60 Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν τη χρήση του προϊόντος και ανατρέχετε

Διαβάστε περισσότερα

Φίλτρα. για επιβατικά οχήματα

Φίλτρα. για επιβατικά οχήματα Φίλτρα για επιβατικά οχήματα Φίλτρα για όλες Τα φίλτρα Champion έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε όχι μόνο να ανταποκρίνονται στις πιο αυστηρές απαιτήσεις της πρώτης τοποθέτησης, αλλά και να τις υπερβαίνουν.

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟΥ Τμήμα Ιατρικών Εργαστηρίων Τ.Ε.Ι. Αθήνας

ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟΥ Τμήμα Ιατρικών Εργαστηρίων Τ.Ε.Ι. Αθήνας ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟΥ Τμήμα Ιατρικών Εργαστηρίων Τ.Ε.Ι. Αθήνας Μάθημα 10 ο Εισαγωγή στην γεωργική και κτηνοτροφική βιοτεχνολογία Διδάσκων Δρ. Ιωάννης Δρίκος Απόφοιτος Ιατρικής Σχολής Ιωαννίνων (ΠΙ)

Διαβάστε περισσότερα

PREMISE. αριθµό 12375 στο παρασιτοκτόνο υγειονοµικής σηµασίας µε τα ακόλουθα στοιχεία: 2. Μορφή: Eτοιµόχρηστο δόλωµα υπό µορφή gel (Gel bait)

PREMISE. αριθµό 12375 στο παρασιτοκτόνο υγειονοµικής σηµασίας µε τα ακόλουθα στοιχεία: 2. Μορφή: Eτοιµόχρηστο δόλωµα υπό µορφή gel (Gel bait) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 4/ 9/ 2000 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Αριθ.Πρωτ.: 101949 /ΝΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ Ταχ. /νση: Iπποκράτους 3-5 Ταχ.Κώδικας:

Διαβάστε περισσότερα

Ζωικοί εχθροί και ασφάλεια τροφίμων

Ζωικοί εχθροί και ασφάλεια τροφίμων Ζωικοί εχθροί και ασφάλεια τροφίμων Δημήτρης Παπαχρήστος Εργαστήριο Γεωργικής Εντομολογίας Τμήμα Εντομολογίας και Γεωργικής Ζωολογίας Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο e-mail : d.papachristos@bpi.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΣΟ ΑΣΦΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΠΟ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΜΑ; ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΑΜΕ-19 Μαρτίου 2011

ΠΟΣΟ ΑΣΦΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΠΟ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΜΑ; ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΑΜΕ-19 Μαρτίου 2011 ΠΟΣΟ ΑΣΦΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΠΟ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΜΑ; ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΑΜΕ-19 Μαρτίου 2011 ΤΙ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΥΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗΣ ; Αθανασία Δουκαλέτση Lead Auditor ΤUV HELLAS (ΤUV NORD)A.E.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΙΨΕΒ-256. Αναρτητέα στο διαδίκτυο. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΑΔΑ: ΒΙΨΕΒ-256. Αναρτητέα στο διαδίκτυο. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Αναρτητέα στο διαδίκτυο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 22-1-2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Αριθ.Πρωτ.:11655/135048PΠΕ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ ΟΡΘΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ

ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ ΟΡΘΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ ΟΡΘΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 1. ΣΚΟΠΟΣ. 1 2. ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1 3. ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ... 1 4. ΜΕΘΟ ΟΣ: 2 5. 4.1 ιάγραµµα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΘΜΑ, ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ AΣΘΜΑ

ΑΣΘΜΑ, ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ AΣΘΜΑ ΑΣΘΜΑ, ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Δημήτριος Χ. Κασίμος Επίκουρος Καθηγητής Παιδιατρικής, ΔΠΘ AΣΘΜΑ Το άσθμα όπως και οι αλλεργίες αποτελούν νοσήματα του σύγχρονου πολιτισμένου κόσμου. Πολλοί παράγοντες

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλεια χρήσης φυτοπροστατευτικών προϊόντων κατά του λεπιδόπτερου Thaumatopoea pityocampa στο αστικό περιβάλλον

Ασφάλεια χρήσης φυτοπροστατευτικών προϊόντων κατά του λεπιδόπτερου Thaumatopoea pityocampa στο αστικό περιβάλλον Ασφάλεια χρήσης φυτοπροστατευτικών προϊόντων κατά του λεπιδόπτερου Thaumatopoea pityocampa στο αστικό περιβάλλον Πασχαλίνα Παπαδάκη, Εργαστήριο Τοξικολογικού Ελέγχου Γεωργικών Φαρμάκων, Τμήμα Ελέγχου Γεωργικών

Διαβάστε περισσότερα

Εύη Κολίτσα. αφορούν στην:

Εύη Κολίτσα. αφορούν στην: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΕΣΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ Εύη Κολίτσα Οι επιχειρήσεις µαζικής εστίασης, σε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛ: , FAX:

ΤΗΛ: , FAX: ΤΗΛ: 2310 517176, FAX: 2310 517174 www.eurokatharistiki.com e-mail: info@eurokatharistiki.com ΠΡΟΦΙΛ Με στόχο την κάλυψη των αναγκών που έχουν επιχειρήσεις όλων των κλάδων, η ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ έχει αναπτύξει

Διαβάστε περισσότερα

Μελάνια και Επιστρώσεις Τεχνολογία, χρήση και εφαρμογή στις μεθόδους εκτύπωσης με εκτυπωτική πλάκα

Μελάνια και Επιστρώσεις Τεχνολογία, χρήση και εφαρμογή στις μεθόδους εκτύπωσης με εκτυπωτική πλάκα Μελάνια και Επιστρώσεις Τεχνολογία, χρήση και εφαρμογή στις μεθόδους εκτύπωσης με εκτυπωτική πλάκα Πηνελόπη Νικητοπούλου, Δρ. Ελισάβετ Γεωργιάδου Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο Σχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛ4ΖΩΗΒ-ΥΨΛ 14170/29-7-2013 ΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΑΔΑ: ΒΛ4ΖΩΗΒ-ΥΨΛ 14170/29-7-2013 ΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 14170/29-7-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ: 479 Από το πρακτικό 26 ης /2013 συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Τανάγρας. Περίληψη «Περί λήψης απόφασης για την έγκριση της δαπάνης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΚΚ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ FAN COILS ΝΕΡΟΥ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΑΕΡΑ-ΝΕΡΟΥ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΚΚ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ FAN COILS ΝΕΡΟΥ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΑΕΡΑ-ΝΕΡΟΥ Τα νέας σχεδίασης ultrathin με μικρότερο και κομψότερο σώμα, μπορούν να γίνουν η επιλογή για τη θέρμανση ψύξη του χώρο σας. Η απόδοση των fan coils αυτού του τύπου είναι η ίδια συγκρινόμενα με τα κλασικά

Διαβάστε περισσότερα

*Τρόποι αντιμετώπισης ακραίων καιρικών συνθηκών.

*Τρόποι αντιμετώπισης ακραίων καιρικών συνθηκών. *Εξοικονόμηση ενέργειας στα συστήματα θέρμανσης και κλιματισμού στις κατοικίες. *Τρόποι αντιμετώπισης ακραίων καιρικών συνθηκών. ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΘΕΟΔΟΣΟΥΔΗΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ Άριστα μονωμένο θερμική ανάγκη 50W/m2 Μη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΡΗΣΗ ΟΖΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΕ ΠΥΡΓΟΥΣ ΨΥΞΗΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΡΗΣΗ ΟΖΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΕ ΠΥΡΓΟΥΣ ΨΥΞΗΣ ΧΡΗΣΗ ΟΖΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΕ ΠΥΡΓΟΥΣ ΨΥΞΗΣ Η χρήση του όζοντος για την κατεργασία νερού σε πύργους ψύξης αυξάνει σηµαντικά τα τελευταία χρόνια και αρκετές έρευνες και εφαρµογές που έχουν

Διαβάστε περισσότερα

Ο «δρόμος» για την επιλογή του ιδανικού κλιματισμού

Ο «δρόμος» για την επιλογή του ιδανικού κλιματισμού Ο «δρόμος» για την επιλογή του ιδανικού κλιματισμού Η επιλογή ενός συστήματος κλιματισμού για μια επιχείρηση ή μια οικία είναι εξαιρετικά σημαντική απόφαση που επηρεάζει την ποιότητα ζωής & άνεση των διαμενόντων

Διαβάστε περισσότερα

Ορθή Διαχείριση Τροφίμων. Μαριέττα Κονταρίνη Ημερίδα ΕΣΔΥ για Ασφάλεια τροφίμων 27/4/2015

Ορθή Διαχείριση Τροφίμων. Μαριέττα Κονταρίνη Ημερίδα ΕΣΔΥ για Ασφάλεια τροφίμων 27/4/2015 Ορθή Διαχείριση Τροφίμων Μαριέττα Κονταρίνη Ημερίδα ΕΣΔΥ για Ασφάλεια τροφίμων 27/4/2015 Κανόνες Ορθής Διαχείρισης των Τροφίμων Προληπτικοί κανόνες-μέτρα που απαιτούνται για να έχουμε ασφαλή τρόφιμα. Σκοπός

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Προϊόντος. 1 Στοιχεία του παρασκευάσματος και της επιχείρησης

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Προϊόντος. 1 Στοιχεία του παρασκευάσματος και της επιχείρησης Σελίδα 1/7 1 Στοιχεία του παρασκευάσματος και της επιχείρησης Όνομα προϊόντος: dill Εφαρμογή προϊόντος: Υγρό διάλυσης αλάτων Υπεύθυνος κυκλοφορίας: Δ.Γ. ΜΕΪΜΑΡΟΓΛΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε. Τμήμα πληροφοριών: Δ.Γ. ΜΕΪΜΑΡΟΓΛΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΕΥΝΑΣ "Καταγραφή υγιεινής και τρόπου διαβίωσης στην κατοικία σε Ελληνικό πληθυσμό και αξιολόγηση της επίδρασης αυτών στην κοινότητα". Αικατερίνη Λάσκαρη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΚΖΕΜΑ (ΑΤΟΠΙΚΗ ΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΑ)

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΚΖΕΜΑ (ΑΤΟΠΙΚΗ ΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΑ) ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΚΖΕΜΑ (ΑΤΟΠΙΚΗ ΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΑ) Τι είναι το Έκζεμα (Ατοπική δερματίτιδα); Το έκζεμα ή ατοπική δερματίτιδα είναι μια χρόνια, υποτροπιάζουσα διαταραχή του δέρματος, που προκαλεί ξηροδερμία,

Διαβάστε περισσότερα

Α Χ Λ Α Δ Ι Α Μ Η Λ Ι Α

Α Χ Λ Α Δ Ι Α Μ Η Λ Ι Α Γ Ε Ω Ρ Γ Ι Κ Ε Σ Π Ρ Ο Ε Ι Δ Ο Π Ο Ι Η Σ Ε Ι Σ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ Δ/ΝΣΗ ΑΠΟΚ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΣΤ. ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡ/ΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ Βενιζέλου 64-5ος όροφος, ΤΚ 546 31 Θεσσαλονίκη www.geoponikos.gr email : geoponikosmt@gmail.com & φαξ : 2310-272.036 Θεσσαλονίκη, 6/6/2016 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Προϊόντος. 1 Στοιχεία του παρασκευάσματος και της επιχείρησης

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Προϊόντος. 1 Στοιχεία του παρασκευάσματος και της επιχείρησης Σελίδα 1/7 1 Στοιχεία του παρασκευάσματος και της επιχείρησης Όνομα προϊόντος: berill Εφαρμογή προϊόντος: Υγρό καθαριστικό για ανοξείδωτες επιφάνειες Υπεύθυνος κυκλοφορίας: Δ.Γ. ΜΕΪΜΑΡΟΓΛΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Δρ Αμαλία Τσαγκάρη 2.3.2015 Με βάση το εγχειρίδιο Βασικής Εκπαίδευσης στην υγιεινή και τον χειρισμό των τροφίμων για τις επιχειρήσεις Μαζικής Εστίασης ΤΡΟΦΟΓΕΝΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με το Drain Free

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με το Drain Free Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με το Drain Free Το ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ σύστημα καθαρισμού των οικιακών αποχετεύσεων και των σηπτικών βόθρων. Ε : Ποια είναι η καλύτερη χρήση του Drain Free στις αποχετεύσεις

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα καθαρισμού με Προβιοτικά της Care Lives από την Chrisal

Προϊόντα καθαρισμού με Προβιοτικά της Care Lives από την Chrisal ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ Προϊόντα καθαρισμού με Προβιοτικά της Care Lives από την Chrisal Τα μοναδικά προϊόντα μας καθαρισμού, είναι ιδανικά για γενικό καθαρισμό, συμπεριλαμβανομένων των οικιακών,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΙΟΥ

ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΙΟΥ Γ Ε Ω Ρ Γ Ι Κ Ε Σ Π Ρ Ο Ε Ι Δ Ο Π Ο Ι Η Σ Ε Ι Σ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Δ/ΝΣΗ ΑΠΟΚ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΣΤ. ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡ/ΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ Β Ι Ο Μ Η Χ Α Ν Ι Α Ε Π Ε Ξ Ε Ρ Γ Α Σ Ι Α Σ Τ Ρ Ο Φ Ι Μ Ω Ν Ποιοι είµαστε Η SANECO ιδρύθηκε το 1996 µε σκοπό την ανάπτυξη αξιόπιστων λύσεων διαχείρισης παρασίτων

Διαβάστε περισσότερα

Υγρασία ονομάζουμε το νερό που βρίσκεται διαλυμένο στον αέρα της ατμόσφαιρας υπό μορφή υδρατμών.

Υγρασία ονομάζουμε το νερό που βρίσκεται διαλυμένο στον αέρα της ατμόσφαιρας υπό μορφή υδρατμών. ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ.. Οι αφυγραντήρες είναι συσκευές ειδικά σχεδιασμένες για να αφαιρούν την υγρασία από τον αέρα του χώρου. Λόγω του τρόπου που λειτουργούν (και που θα εξηγήσουμε παρακάτω), οι αφυγραντήρες καταναλώνουν

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σελίδα 1 από 5 ΤΜΗΜΑ 1: Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

❷ Η εµφάνιση και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά των τροφίµων. ❸ Η θρεπτική αξία των τροφίµων. ❻ Η προσαρµογή στο νέο προφίλ των τροφίµων

❷ Η εµφάνιση και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά των τροφίµων. ❸ Η θρεπτική αξία των τροφίµων. ❻ Η προσαρµογή στο νέο προφίλ των τροφίµων Ποιότητα Ορισµός Η έννοια της ποιότητας όπως αυτή ορίζεται από τον ιεθνή Οργανισµό Τυποποίησης (ISO) αναφέρεται στο σύνολο των ιδιοτήτων και των χαρακτηριστικών ενός προϊόντος τα οποία του προσδίδουν τη

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα 3: : Ασφάλεια Βιολογικών Τροφίμων

Ενότητα 3: : Ασφάλεια Βιολογικών Τροφίμων Ενότητα 3: : Ασφάλεια Βιολογικών Τροφίμων Διάλεξη 3.7: Κρίσιμα σημεία ελέγχου και ιχνηλασιμότητα στην αλυσίδα παραγωγής και διάθεσης βιολογικών προϊόντων Εργαστήριο Πληροφορικής Γεωπονικό Πανεπιστήμιο

Διαβάστε περισσότερα

Θέµατα Πανελληνίων Βιολογίας Γ.Π Άµυνα - Ανοσία

Θέµατα Πανελληνίων Βιολογίας Γ.Π Άµυνα - Ανοσία 2012 Α2. Τα φαγοκύτταρα παράγονται α. στο νωτιαίο µυελό β. στο θύµο αδένα γ. στους λεµφαδένες δ. στον ερυθρό µυελό των οστών. Α3. Το συµπλήρωµα και η προπερδίνη συµβάλλουν στην καταπολέµηση α. των ιών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006 Ημερομηνία Αναθεώρησης 02.08.2010 1. Στοιχεία ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης Πληροφορίες προΐόντος Χρήση της Ουσίας/του Πρώτη ύλη για καλλυντικά Μείγματος Εταιρεία: Merck KGaA * 64271 Darmstadt

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία Επιχείρησης(όνομα, δ/νση, τηλ).. ΓΕΝΙΚOI ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ Σ* Μ.Σ** ΒΑΘΜΟΙ 1

Στοιχεία Επιχείρησης(όνομα, δ/νση, τηλ).. ΓΕΝΙΚOI ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ Σ* Μ.Σ** ΒΑΘΜΟΙ 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΤΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ Στοιχεία Επιχείρησης(όνομα, δ/νση, τηλ).. Κωδικός Επιχείρησης Είδος δραστηριότητας.. Υγειονομικά Υπεύθυνος Δυναμικότητα α) ημερήσιος αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

Σεμινάριο Υγιεινής & Ασφάλειας Τροφίμων Ι: H.A.C.C.P

Σεμινάριο Υγιεινής & Ασφάλειας Τροφίμων Ι: H.A.C.C.P H Bιομηχανία Tροφίμων συνιστά έναν από τους δυναμικότερους κλάδους της οικονομίας, δείχνοντας αντοχές στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες. Ταυτόχρονα, ο ισχυρός ανταγωνισμός καθιστά επιβεβλημένο τον καθορισμό

Διαβάστε περισσότερα