Ενηµερωτικό Υλικό για Επιµορφωτικά Σεµινάρια Απεντοµώσεων Μυοκτονιών-Απολυµάνσεων.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ενηµερωτικό Υλικό για Επιµορφωτικά Σεµινάρια Απεντοµώσεων Μυοκτονιών-Απολυµάνσεων."

Transcript

1 Ενηµερωτικό Υλικό για Επιµορφωτικά Σεµινάρια Απεντοµώσεων Μυοκτονιών-Απολυµάνσεων. Ιανουάριος στη Θεσσαλονίκη Μέθοδος KlinActive από την Klintec Θέµα:Bio-Εφαρµογές σε Στρώµατα, Σαλόνια και Χαλιά-Μοκέτες Όλοι γνωρίζετε ότι "η ηµιµάθεια είναι χειρότερη από τη αµάθεια Το να κάνεις ότι καλύτερο µπορείς δεν είναι αρκετό γιατί το "υποτίθεται καθαρό είναι πιο επικίνδυνο από το βρόµικο". Έτσι µετά την παρακολούθηση των εκπαιδευτικών σεµιναρίων, πρέπει πρώτα να επιλέξετε, τι πρέπει να κάνετε η να διορθώσετε, ώστε να φτάσετε πιο κοντά στο ανώτερο επίπεδο έως και το 95% και µετά να κάνετε ότι καλύτερο µπορείτε. Βγενής Ιωάννης Cleaning Advisor

2 Καθαριότητα : Υγεία Οικονοµία Περιβάλλον Η Επιχειρηµατική Ηθική είναι ο κοινός δρόµος προόδου, ανάπτυξης και κοινωνικά υπεύθυνης δραστηριότητας. Είναι η µοναδική επιλογή µε βλέψεις στον µακροχρόνιο ορίζοντα και µάλιστα χωρίς ηµεροµηνία λήξεως, καθώς βασίζεται σε ορθολογική αξιοποίηση. Αποτελεί µε άλλα λόγια, το δρόµο που θα ανατρέψει τη φορά της φθοράς και θα δηµιουργεί αληθινό και επωφελές χειροπιαστό κοινωνικό µέρισµα για όλους.

3 Φιλοσοφία µας «Ο πελάτης είναι φίλος, ο ανταγωνιστής συνεργάτης και ο συνεργάτης Οικογένειά µας.» Ο κάθε επαγγελµατίας επιλέγει σε ποια κατηγορία θέλει να είναι, χωρίς δεσµεύσεις. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ, πόσο ακόµα µπορούν να αντέξουν οι άνθρωποι µε τον µολυσµατικά επιβαρυµένο αέρα που αναπνέουν, στο περιβάλλον των εσωτερικών χώρων. Γνωρίζετε άραγε πόσα επιβλαβή ρυπογόνα µικροβιακά φορτία, βακτηρίδια, ιοί, µαζί µε αεροµεταφερόµενους αλλεργιογόνους µολυσµατικούς παράγοντες, καπνός τσιγάρου, ''ακάθαρτες οσµές'', ινώδη µόρια και ίνες αµίαντου, είναι οι καθηµερινοί σύντροφοι των ανθρώπων στους εσωτερικούς χώρους. Ο εσωτερικός αέρας µολύνεται από τις εκποµπές ρίπων µε διαφορετική µοριακή σύνθεση, αυξάνεται δε συνεχώς µαζί την ανάπτυξη των ανθρώπινων δραστηριοτήτων και την αυξανόµενη κυκλοφορία σε κάθε αναπτυγµένη περιοχή. Τα µόρια του αέρα των του εσωτερικού περιβάλλοντος χώρου γενικά, δεν είναι ''πάντοτε όλα'' επιβλαβή στους ανθρώπους, ούτε είναι ποτέ δυνατό οαέραςστοσύνολοτουνα είναι χωρίς ρίπους

4 Μια λεπτοµερής εξέταση των ''προβληµάτων'' βοηθά ώστε να αιτιολογηθούν οι υποψίες που υπάρχουν και να εντοπισθούν οι αιτίες. Τέτοιες Αποδοτικές Μέθοδοι ελέγχου απαιτούνται και είναι σηµαντικές, ειδικά όταν µπορούν να εντοπίζουν µολυσµατικούς παράγοντες, που δηµιουργούν µεγάλο κίνδυνο στην υγειά των συνανθρώπων µας, αλλά πολύ περισσότερο ευαίσθητων ανθρώπων µε ανοσοποιητικά προβλήµατα.

5 Μόλις εντοπισθούν και καθοριστούν οι αιτίες η Klintec παρέχει λύσεις µέσα από µελέτη, εφαρµογή και ανάπτυξη µεθόδων και συστηµάτων για την πρόληψη και τον περιορισµό µιας ελεγχόµενης επιµόλυνσης. Χάρις στις Εξειδικευµένες Μεθόδους -που εκσυγχρονίζονται συνεχώς - και στην Επιµορφωτική Κατάρτιση των Συνεργατών της, µπορεί να προσφέρει µια Ασφαλή λύση για κάθε ανάγκη, µε µια προσφερόµενη τεχνογνωσία που βρίσκει εφαρµογή σε εσωτερικούς χώρους, διαφόρων τοµέων, ως και στην προστασία του περιβάλλοντος.

6 ο Καθοριστικός ρόλος της Επιστηµονικής διάγνωσης προβληµάτων Η ανάδειξη της Επαγγελµατικής ιαχείρισης των Προγραµµάτων, για την Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής σε επίπεδο υπηρεσιών µε Bio-Εφαρµογές Καθαρισµού, υποστηρίζεται από την ανάπτυξη των Συµβούλων Καθαριότητας Η ανάγκη µέριµνας για την Υγεία, µέσα από την διαχείριση των προβληµάτων που ανακύπτουν σε τοµείς Υγειονοµικού Ενδιαφέροντος, έχει σαν αποτέλεσµα την υιοθέτηση ανάλογων εναλλακτικών µεθόδων για την βελτιωµένη ποιότητα του εσωτερικού περιβάλλοντα χώρου έτσι ώστε να καθιστούν Απαραίτητη την επαγγελµατική συνεργασία µε έναν Σύµβουλο Καθαριότητας.

7 Ο Καθοριστικός ρόλος των Bio-Εφαρµογών Καθαρισµού στην Προεργασία, πριν από κάθε Επιστηµονική Εφαρµογή, σε στρώµατα, σαλόνια, χαλιά µοκέτες. Οι Bio-Εφαρµογές Καθαρισµού είναι µια Αναβάθµιση της Ζωτικής Σηµασίας Υπηρεσιών σε τοµείς Υγειονοµικού Ενδιαφέροντος, η οποία συνδέει την Εναρµόνιση των Εφαρµοσµένων Τεχνικών για την τελειότητα των διαδικασιών, µε την Ποιότητα των Παρεχόµενων Υπηρεσιών, σε στρώµατα, σαλόνια, χαλιά µοκέτες.

8 KlinActive: Μια Ασφαλής Μέθοδος Προεργασίας αλλά και Συντήρησης. H KlinActive,είναι µια Ασφαλής Μέθοδος Bio-Καθαρισµού στρωµάτων η οποία βασίζεται σε Πρωτοποριακά Επαγγελµατικά Συστήµατα, προσφέροντας έτσι, µια φυσική λύση στην εσωτερική ρύπανση. Bio-Mattress Care: Εξειδικευµένος Bio-καθαρισµός στρωµάτων µε αναζωογόνηση και απορρύπανση, αφαίρεση αλλεργιογόνων περιττωµάτων των ακάρεων, αλλά και µείωση από ρυπογόνα µικροβιακά φορτία, βακτηρίδια, µύκητες, µε την επιφανιοδραστική µέθοδοklinactive, χωρίς την χρήση χηµικών (Green Decontamination).

9 Προάγοντας την καθαριότητα βελτιώνουµε τον τρόπο ζωής Bio-Upholstery Care: Εξειδικευµένος Bio-καθαρισµός σαλονιών µε απορρύπανση και αναζωογόνηση, για αφαίρεση αλλεργιογόνων περιττωµάτων ακάρεων, αλλά και µείωση ρυπογόνων µικροβιακών φορτίων, βακτηριδίων, µυκήτων, µε την επιφανιοδραστική µέθοδο KlinActive, χωρίς την χρήση χηµικών (Green Decontamination).

10 Bio-Εφαρµογές Καθαρισµού Χαλιών & Μοκετών Μια Αγνοηµένη Υποχρέωση Όταν η συµβατική καθαριότητα, που µέχρι τώρα γνωρίζαµε είναι παρελθόν, δηµιουργείται Επιτακτική Ανάγκη για µια αναβαθµισµένη ποιότητα στους τρόπους καθαρισµού. Bio- Carpet Care -Home Solutions : Εξειδικευµένο Πρόγραµµα Φροντιδας Χαλιών- µοκετών µε Bio-καθαρισµό Απορρύπανση και Αναζωογόνηση µε την Επιφανιοδραστική Μέθοδο KlinActive, (Green Decontamination) χωρίς την χρήση χηµικών επί τόπου.

11 Σύστηµα Καθαρισµού και Εξυγίανσης του αέρα HealthWay EMF Ιατρική Συσκευή Τάξης ΙΙ στον κατάλογο του οργανισµού FDA των ΗΠΑ Φίλτρα και χρόνος αλλαγής: Φίλτρο EMF αλλαγή κάθε 12 έως 16 μήνες Φίλτρο άνθρακα/ζεόλιθου αλλαγή κάθε 12 μήνες Μέγιστη περιοχή κάλυψης 70 τετραγωνικά μέτρα στη θέση High (βασισμένο σε ύψος οροφής 2,5 μέτρα) Απόδοση συστήματος για σωματίδια 99,99% για σωματίδια διαμέτρου 0,3 μικρών Ροή αέρα σε κυβικά μέτρα ανά λεπτό Στη θέση High 5,66 Στη θέση Medium 3,68 Στη θέση Low 1,98 Στάθµη θορύβου σε ντεσιµπέλ Στη θέση High 58 Στη θέση Medium 51 Στη θέση Low 45 Κατανάλωση ρεύµατος σε βατ Στη θέση High 125 Στη θέση Medium 75 Στη θέση Low 65 Τάση λειτουργίας 220 Volt 50 Hz Για πληροφορίες και ενηµέρωση µπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο , Πηγή:

12 Καθαρός, υγιής αέρας για όλους τους εσωτερικούς χώρους.το άλλο πρόσωπο της υγιεινής!! Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου Ένδειξη κυρίως φίλτρου σας ενηµερώνει πότε είναι απαραίτητη η αλλαγή του. Ένδειξη Bio-Monitor σας ενηµερώνει ότι η περιοχή EMF λειτουργεί µε µέγιστη απόδοση. Ένδειξη ON/Speed Τρεις ταχύτητες για πλήρη έλεγχο, επιλέξτε LO για πρακτικά αθόρυβη λειτουργία. Φίλτρο EMF απορρόφηση µικροσωµατιδίων διαµέτρου 0,1 µικρών, µεγαλύτερη από 99,97%. Τετραπλάσια µείωση αιωρούµενων σωµατιδίων από αντιστοίχου µεγέθους φίλτρου HEPA. Παγιδεύει και Εξουδετερώνει µικροοργανισµούς. Επαναστατική ζώνη εξουδετέρωσης µικροοργανισµών µε χαρακτηρισµό Ιατρικής Συσκευής Τάξης ΙΙ από τον οργανισµό FDAτων ΗΠΑ,εξουδετερώνει: % ιούς % βακτηρίδια % µύκητες 100% ερµητικό φίλτρο ολόκληρη η ποσότητα του εισερχόµενου αέρα διέρχεται από το ειδικά σχεδιασµένο φίλτρο. ιπλός ανεµιστήρας ολόκληρη η ποσότητα του εισερχόµενου αέρα διέρχεται από το ειδικά σχεδιασµένο φίλτρο. Φίλτρο τεσσάρων στρωµάτων Πολλαπλός καθαρισµός από αέρια και πτητικά χηµικά ιπλά φίλτρα που πλένονται για µεγαλύτερη αποτελεσµατικότητα Φίλτρο µε άνθρακα και ζεόλιθο για την αποµάκρυνση οσµών και πτητικών χηµικών Εισαγωγή αέρα 360ο Επιτρέπει την τοποθέτηση της συσκευής σε οποιοδήποτε σηµείο του δωµατίου Φίλτρο τεσσάρων στρωµάτων Φίλτρο µε πόρους διαµέτρου 10 µικρών Ζεόλιθος Ενεργός άνθρακας

13 Κατσαρίδες: Έντοµα υψηλού κινδύνου για τη δηµόσια υγεία. Υποχρεωτική η αποµάκρυνση των νεκρών κοριών και των παραγώγων τους, µετά την καταπολέµηση τους µε οποιαδήποτε µέθοδο. Πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα, στην ενηµέρωση των καταναλωτών γιατί πρέπει να γίνεται υποχρεωτική η αποµάκρυνσητωννεκρώνκοριώνκαιτωνπαραγώγων τους, µετά την καταπολέµηση τους µε οποιαδήποτε µέθοδο, µε εξειδικευµένα συστήµατα εξυγίανσης, ώστε να αποφευχθεί η επιµόλυνση του χώρου µε αλλεργιογόνους µολυσµατικούς παράγοντες, που δηµιουργούν άλλα προβλήµατα υγείας. Για τους κοριούς όπως επεσήµανε στα σεµινάρια ο Επίκουρος Καθηγητής Εντοµολογίας Αθανασίου Χρήστου, µετά από επιστηµονικές έρευνες η παρουσία των νεκρών κοριών και των παραγώγων τους σε ένα χώρο, συνδέεται άµεσα µε την Ηπατίτιδα Β, µια ασθένεια που µπορεί να προκαλέσει κίρρωση η καρκίνο του Ήπατος.

14 Κοριοί (Hemiptera:Cimicidae) bedbugs Υγειονοµικής σηµασίας Τι ξέρετε για τους κοριούς; Μεταφέρουν 27 παθογόνους οργανισµούς που σχετίζονται µε τονάνθρωπο Για κανέναν δεν έχει αποδειχθεί ότι µπορεί µεταδοθεί «έµµονα» εν λαµβάνει χώρα λήψη αίµατος σε µεγάλη ποσότητα 200 g αίµατος αντιστοιχούν στο τσίµπηµα κοριών Αναφυλαξία, αλλεργική αντίδραση Το «τσίµπηµα» δεν είναι εµφανές, αλλά ο σίελος (saliva) προκαλεί το σύµπτωµα Αντίδραση υπερευαισθησίας Άσθµα Νευρική διαταραχή (jumpiness, post traumatic stress disorder, παραισθησιακή παρασίτωση), αϋπνία Αλλεργική αντίδραση Μόλυνση των πληγών

15 Αντιµετώπιση κοριών Προστατέψτε τους χώρους από τους απρόσκλητους φίλους µας. =101:gen-pathology Έγκαιρη ανίχνευση Χρειάζεται εµπειρία Πολλές επισκέψεις Αποµάκρυνση, αποκλεισµός ιάφορες συσκευές (UV, vacuum κα) Αποµάκρυνση επίπλων, στρωµάτων κτλ. Κολλητικές επιφάνειες (ταινίες) Αποκλεισµός εισόδου (ρούχα σε σακούλες, κάλυψη στρωµάτων µε πλαστικό, κλείσιµο σχισµών µε σιλικόνη, κα) Εφαρµογή εντοµοκτόνων Συνθετικά πυρεθροειδή, ρυθµιστές ανάπτυξης Και µε foggers Συχνότατα, πάνω από µια εφαρµογή Ανθεκτικότητα Υποκαπνισµός Χώρων και υλικών (κρεβατιών, στρωµάτων κα) εν αποκλείει επανεµφάνιση Ακραίες θερµοκρασίες>45 oc Ανθεκτικοί σε χαµηλέ θερµοκρασίες (αντέχουν µερικές ηµέρες στους 0 oc) εν αποκλείεται η επανεµφάνιση Εφαρµογή CO2, Ν2, ατµούco2 και Ν2 ως αέριο, αλλά και ως ξηρός πάγος εν αποκλείεται η επανεµφάνιση Παγίδες Για παρακολούθηση Εξυγίανσης του αέρα Η επιµεληµένη εφαρµογή στοιχειωδών κανόνων για την τήρηση µιας αποτελεσµατικά ισορροπηµένης καθαριότητας, µε επαγγελµατική απορρύπανση και εξυγίανση, µπορεί να περιορίσει κατά πολύ συµπτώµατα ασθενειών,(π.χ άσθµατος, αλλεργικής ρινίτιδας, δερµατικές παθήσεις κλπ.) που θα προέρχονται από τους αιωρούµενους µολυσµατικούς παράγοντες,τα περιττώµατα των άκαρεων της οικιακής σκόνης (Dust mites), το παρασιτικό άκαρι της ψώρας, την γύρη, το τρίχωµα τηςγάτας, η τουποντικού, αλλά και από τις κατσαρίδες, τους κοριούς, κλπ.

16 Ενηµέρωση Το άκαρι της ψώρας Κωνσταντίνος Θ. Μπουχέλος Αντιµετωπίζοντας το άκαρι της ψώρας σε µια σύγχρονη κοινωνία &catid=102:dermatology Χρειάζεται µεγάλη προσοχή στην επιλογή της µεθόδου, γιατί µια εφαρµογή χωρίς τον απαιτούµενο Επαγγελµατικό εξοπλισµό, την επαγγελµατική κατάρτιση σε Επαγγελµατικές Bio-Εφαρµογές* απορρύπανσης µε αναζωογόνηση και Εξυγίανση του περιβάλλοντα χώρου, πριν αλλά και µετά από οποιαδήποτε επεξεργασία υγειονοµικού ενδιαφέροντος, θα µπορούσε να αποφέρει αρνητικά αποτελέσµατα στην εκτελεσθείσα θεραπευτική αγωγή. (Sarcoptes scabiei)* Η πρωτοποριακή υπηρεσία υψηλής ποιότητας για εξυγίανση, όλων των εσωτερικών χώρων, είναι µια φυσική λύση στην εσωτερική ρύπανση, για ένα αρµονικά υγιεινό περιβάλλον µε µειωµένους αιορούµενους µολυσµατικούς παράγοντες βακτηρίδια, µύκητες, χωρίς την χρήση χηµικών (Green Decontamination).

17 Ενηµέρωση Είδη σκαθαριών που προσβάλλουν τα χαλιά (Coleoptero Οικογένεια Dermestidae) Τα σκαθάρια των χαλιών έντοµα που ανήκουν στα Κολεόπτερα (Coleoptero) της οικογένειας Dermestidae, που συνήθως αναφέρονται ως τα σκαθάρια του δέρµατος και µε το παρατσούκλι «Wooly αρκούδες». Αυτό το είδος εµφανίζεται σε διάφορα σχήµατα, µεγέθη και χρώµατα αλλά σε γενικές γραµµές το χρώµα τους είναι από µαύρο ως καφέ αλλά µπορεί να είναι και άσπρο ή κίτρινο. Πολλά από τα 48 είδη (τα οποία ανήκουν σε 12 γένη) αυτής της οικογένειας υπάρχουν στην κεντρική Ευρώπη και παρασιτούν στα σπίτια. Οι καµπιοειδείς προνύµφες είναι πολύ τριχωτές. Αυτό το αγκαθωτό τους χαρακτηριστικό, µπορεί να προκαλέσει µεγάλους ερεθισµούς στο δέρµα όταν έρθει σε επαφή µε αυτό ή όταν κάποιος το καταπιεί Η Αύξηση των κρουσµάτων αρχίζει να µεγαλώνει και χρειάζεται λεπτούς χειρισµούς στην αντιµετώπιση τους, συνδέοντας την Εναρµόνιση των απανών µε τηνποιότητα των Παρερχοµένων Υπηρεσιών της επιτρεπόµενης αποκατάστασης του προβλήµατος. Η συνεργασία του Επαγγελµατία καθαριστή ταπήτων µε τον ανάλογο εναρµονισµένο µηχανολογικό εξοπλισµό για Επαγγελµατική απορρύπανση, αναζωογόνηση και εξυγίανση των χαλιών, µε τοναδειούχο Επαγγελµατικά Επιστήµονα Απεντωµοσης για την εφαρµογή της εντοµοκτόνου θεραπείας. ΑυτήηΕπαγγελµατική συνεργασία µπορεί να είναι αποτελεσµατική, ώστε να αποτραπούν οι συνεχόµενες επανεφαρµογές εντοµοκτόνου. Η παρακολούθηση της θεραπείας και µετά από 30 ηµέρες που βασίζονται στην παρατήρηση της κατάστασης. Προσοχή! Πριν χρησιµοποιήσετε οποιοδήποτε χηµικό µέσο ελέγξετε προσεκτικά τυχόν επίδραση στο χρώµα κλπ

18 Ιδανική λύση για στρώµατα σαλόνια και τάπητες Ασφαλής Μέθοδος για όλους τους τύπους των υφασµάτων από µαλλί, µετάξι και κάθε είδος ευαίσθητου υφάσµατος, µε γρήγορο χρόνο στενώµατος, χωρίς ξεβάµµατα, νερολεκέδες, κιτρινίλες, επανεµφάνιση λεκέδων, αλλά και στις ιδιαιτερότητες του κάθε επαγγελµατία. Ασφαλής για τα παιδιά & τα κατοικίδια ζώα. Ευέλικτη ώστε να αναβαθµίζεται όταν αυτό κριθεί απαραίτητο. Η Μέθοδος KlinActive, χρησιµοποιείται σε Πανελλαδική Κλίµακα

19 Οι υπολογισµοί για το Σύνολο των Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων. Η Ανάγκη για την ιατήρηση της Καλής Ποιότητας του Αέρα στους εσωτερικούς χώρους, δεν είναι µια δαπάνη ή µια πολυτέλεια αλλά µια υποχρέωση απέναντι στους συνανθρώπους µας, το περιβάλλον αλλά και ένα ευδιάκριτο επιχειρησιακό κέρδος. Η Αύξηση της ικανότητας αποµάκρυνσης της σκόνης συνεπάγεται µε την ενίσχυση της εσωτερικής υγιεινής των νοικοκυριών. Οι πληροφορίες που υπάρχουν για τους επαγγελµατίες, από την άποψη των επιδόσεων στον καθαρισµό, προκαλεί συχνά σύγχυση και µερικές φορές είναι παραπλανητική µε αποτέλεσµα να µεταφέρονται στους καταναλωτές λανθασµένες. Η επιλογή ενός συστήµατος καθαρισµού στρωµάτων- σαλονιών δεν εξαρτάτε µόνο από το να µπορεί να συγκράτηση πάνω από ίσως το 98% τωνενλόγωσωµατιδίων που απορροφά.

20 Ο Καθοριστικός 10Λογος για την επιλογή ενός Συστήµατος Βio-Καθαρισµού Στρωµάτων- Σαλονιών -Χαλιών & Μοκετών 1) Σύστηµα από Χυτοπρεσαριστό Ντουραλουµίνιο, µε βοηθητικό τροφοδοτικό πολλαπλών ταχυτήτων, τελευταίας τεχνολογίας TechDrive, ώστε να χρειάζεται µόνον ένα ελαφρύ άγγιγµα για να σπρώξετε το σύστηµα. 2) Με Σύστηµα ελέγχου(toe Touch Control) όπου µε τοάγγιγµα των δακτύλων σας παρέχει το σωστό ύψος καθαρισµού κάθε φορά χωρίς να σκύβετε. 3)Ένα απόλυτα Επαγγελµατικό Σύστηµα Βio-καθαρισµού, Πολλαπλών Εφαρµογών µε δόνηση και αναρρόφηση στροβιλισµού, ώστε να µπορεί να αφαιρεί, αλλεργιογόνα περιττώµατα ακάρεων της εσωτερικής σκόνης (Dust mites), που στις µέρες µας εξελίσσεται σε µεγάλο πρόβληµα για την µόσια Υγεία µε τις γνωστές αλλεργίες που προκαλούν, αλλά και ρυπογόνα µικροβιακά φορτία, προκαλούν, αλλά και ρυπογόνα µικροβιακά φορτία, χωρίς να τα ξανά ανακυκλώνει στον χώρο. ιρεί εύκολα τις τρίχες των κατοικίδιων και τη βρωµιά από την ταπετσαρία των επίπλων, αλλα και τα ωµιά από την ταπετσαρία των επίπλων, αλλα και τα πλαϊνά του στρώµατος η από το κεφαλάρι. ότι να µπορεί να συγκράτηση 99,97% των εν λόγω ρυπογόνων σωµατιδίων βρωµιάς που απορροφά. ρροφά. οηγµένης Τεχνολογικά Ενεργειακής Απόδοσης για Μειωµένη Κατανάλωση Ενέργειας, (675 7) Αρκετά αυστηρή απαίτηση οικολογικού σχεδιασµού µε Έγκριση Green Label του CRI για για Αφαίρεση Ρύπων και ιατήρηση Εµφάνισης ( εν καταστρέφει το επεξεργάσιµο αντικείµενο) ικείµενο) ύσιο 40cm υψηλής τεχνολογίας για επιδόσεις σε Maximum απόδοση µε λιγότερες ώρες εργασίας. ότερες ώρες εργασίας. 10) Αναπτύχθηκε µε τηνβοήθεια της NASA,έχει Εγγύηση καλής λειτουργίας αλλά και Εγγύηση

21 KlinActive Surface Decontamination Method Σύστηµα Απορρύπανσης Υφασµάτινων Επιφανειών Module ΤΜ2000 Η Εφαρµογή UVC Ακτινοβολίας σε Υφασµάτινες Επιφάνειες, πριν και µετά τον καθαρισµό σε στρώµατα, ταπετσαρίες σαλονιών, χαλιών και λοιπών επιφανειών είναι από τις σηµαντικότερες προϋποθέσεις στην µείωση των µικροβιακων φορτίων για τη διατήρηση της υγιεινής. Η εφαρµογή χηµικών ουσιών δεν ενδείκνυται σε αυτές τις εφαρµογές ως µέσον µείωσης των µικροβιακών φορτίων για τη διατήρηση της υγιεινής Συχνά όµως, λόγω των συνθηκών που επικρατούν (θερµοκρασία, υγρασία κ.ά.) αναπτύσσονται επιβλαβείς µικροοργανισµοί στον εσωτερικό περιβάλλοντα χώρο, όπου η παρουσία µικροβιακού φορτιού από βακτηρίδια, ιούς, µύκητες,( µούχλα) και τα ακαρεα µε ταπεριτοµατα τους να προκαλούν σοβαρά πρόβληµα. Η Μέθοδος Απορρύπανσης Υφασµάτινων Επιφανειών KlinActive δια της UVC ακτινοβολίας και την βοήθεια ενός ειδικού ανακλαστήρα αυξάνει την ένταση της ακτινοβολίας κατά µεγάλο ποσοστό (συντελεστής 2,5) ώστε να δρα Επιφάνιοδραστικά µε ασφάλεια και αξιοπιστία. Στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκεται το ηλεκτρονικό τροφοδοτικό υψηλής συχνότητας, που µαζί µε την ειδική Προστατευτική Μεµβράνη Συγκράτησης Θραυσµάτων, εξασφαλίζουν την Ασφαλή Λειτουργία και την Υψηλή Απόδοση της ακόµα καισεδυσµενείς συνθήκες. Υπάρχουν µεγάλες διαφορές στην δράση της ακτινοβολίας UVC από υλικό σε υλικό. Η Επιφάνιοδραστική Μέθοδος KlinActive δενεπηρεάζειτηνθερµοκρασία, δεν επιδρά στα ανεξίτηλα χρώµατα όταν η χρήση γίνεται σύµφωνα µε τις οδηγίες και δεν επηρεάζει τα εσωτερικά µεταλλικά µέρη των στρωµάτων. Χωρίς να παράγει Όζον, χωρίς ανεπιθύµητα πρόσθετα, χωρίς κατάλοιπα και δρα επιφάνιοδραστικά στον µικρότερο χρόνο. Αυτή η Επιφάνιοδραστική Μέθοδος Απορρύπανσης (decontamination) KlinActive είναι µια αποτελεσµατική µέθοδος µε γρήγορα αποτελέσµατα, διότι µπορεί να µειώσει έως κατά 99%, βακτηρίδια, ιούς,µύκητες, ( µούχλα), επιβλαβείς µικροοργανισµούς, να καθυστερήσει την ανάπτυξη ακάρεων, αλλά και για να αποτρέψει παράλληλη µόλυνση. Είναι µια Εναλλακτική Μέθοδος ιαχείρισης για την Βελτίωση της Ποιότητας του Αέρα στον Εσωτερικό Περιβάλλοντα Χώρο. Μπορεί να συνδυαστεί µε την υποστήριξη και άλλων τεχνολογικών µεθόδων έτσι ώστε να έχουµε µια Αναβαθµισµένη Ποιότητα ιαβίωσης.

22 εν πρέπει να γίνεται κατάχρηση στην χρήση της, αλλά ούτε και υπερβολές σε αυτά που µπορεί να προσφέρει. Πρέπει να γίνεται Σωστή Χρήση από Επαγγελµατίες, στα σπίτια η στους επαγγελµατικούς χώρους. Αυτή η ενοποιηµένη προσέγγιση χρησιµοποίησης πολλαπλών τεχνολογιών µπορεί να είναι πολύ αποτελεσµατική ώστε να αποτρέψει µια παράλληλη µόλυνση σε χώρους τροφίµων. Μπορεί επιπλέον να µειώσει βακτηρίδια, ιούς, µύκητες, (µούχλα) και σε λουτρά, να αποτρέψει τη διάδοση επιβλαβών µικροοργανισµών αλλά και την καθυστέρηση ανάπτυξης των ακάρεων σε δωµάτια ξενοδοχείων, αίθουσες συνεδριάσεων, δείπνου και σαλονιών. κ.λ.π. Μπορεί να χρησιµοποιηθεί σε οποιοδήποτε κατοικηµένο, εµπορικό, βιοµηχανικό ή θεσµικόκτήριογιανα παρέχει µια ταχείας δράσης, φορητή µέθοδο tabletops, κατάλληλη για ποικίλες εξειδικευµένες χρήσεις όπως π.χ.: Κατοικηµένους και εµπορικούς χώρους (ως συµπλήρωµα σε άλλες στρατηγικές ελέγχου) Χώρους επεξεργασίας τροφίµων, ζύµης, κρεοπωλεία, κ.λπ. για να µειώσει τη µόλυνση των επιφανειών η να αποτρέψει µια παράλληλη µόλυνση. Εργαστήρια DNA για να αποτρέψει την παράλληλη µόλυνση. Χώρους νοσοκοµείων για να µειώσει τη µόλυνση των επιφανειών. Βιβλιοθήκες, για αντιµετώπιση µυκήτων ( µούχλα) στις επιφάνειες βιβλίων Εταιρείες κατασκευής στρωµάτων στην διάρκεια της διαδικασίας κατασκευής και συσκευασίας. Εφαρµογή σε Μηχανές Συσκευασίας Χαλιών. Μπορεί να χρησιµοποιηθεί σε όλους τους χώρους, ακόµα και σε αυτούς που οι περισσότερες δοµές περιορίζουν τις οµάδες των ανθρώπων, η ναέχουν µοναδικά χαρακτηριστικά γνωρίσµατα που πρέπει να ερευνηθούν προκειµένου να χρησιµοποιηθεί η ενοποιηµένη προσέγγιση για καλύτερα αποτελέσµατα.

23 Klintec: Μας εµπιστεύεστε....και εµείς ανταποκρινόµαστε. Η Klintec καινοτοµώντας συνεχίζει να αναπτύσσει νέες δραστηριότητες υγειονοµικών εφαρµογών µε υψηλές απαιτήσεις, για την προαγωγή καθαριότητας και υγιεινής σε εξειδικευµένους τοµείς, για Βιο-καθαρισµούς εσωτερικών χώρων. Πρωταρχικός µας στόχος είναι στο να µπορούµε να σας προσφέρουµε : Οικονοµικά εναλλακτικές λύσεις αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, ανταποκρινόµενοι στην επιτακτική ανάγκη για αναπροσαρµογή της συµβατικής καθαριότητας που µέχρι τώρα γνωρίζατε. Προστασία από τα ρυπογόνα µικροβιακά φορτία και τα µελλοντικά προβλήµατα που µπορεί να προκύψου σε θέµατα υγείας, αλλά και Ασφαλή φροντίδα µέσα από τον χωρίς χρήση χηµικών Bio-καθαρισµό, µε εξειδικευµένη απορρύπανση για µια απόλυτα ισορροπηµένη καθαριότητα και οικονοµία, µε άµεσα αποτελέσµατα. Η ευαισθητοποίηση µας προς τις Περιβαλλοντικές αλλαγές µαζί µε τις συνεχώς αυξανόµενες απαιτήσεις των καταναλωτών σε θέµατα υγιεινής για καθαρούς εσωτερικούς χώρους, µας ανέδειξε την ύπαρξη υποστήριξης τους από έναν Σύµβουλο Καθαριότητας, για ενηµέρωση και διάγνωση προβληµάτων.. Όλοι µαζί µπορούµε να προσφέρουµε απασχόληση σε Νέους Επιστήµονες, µε επιχειρηµατικό πνεύµα αναπτύσσοντας συνεργασία µέσα από την χορηγία (Sponsoring ), υποστηρίζοντας τον θεσµό του Σύµβουλου Καθαριότητας, για ενηµέρωση και διάγνωση προβληµάτων.

24 Υπηρεσίες υποστήριξης. Μεγαλώνετε; Μεγαλώνουµε! ηµιουργούµε στήριξη στις επιχειρήσεις-εταιρείες όλων των µεγεθών, ώστε να εκµεταλλεύονται τις ευκαιρίες για να γίνουν πιο ανταγωνιστικές για την αύξηση της κερδοφορία τους, µέσα από την παροχή ολοκληρωµένων και εξειδικευµένων λύσεων στους τοµείς δραστηριοποίησης τους. Η σηµασία της Αναγκαιότητας του After Sales Service Είναι γεγονός ότι η Klintec, στο Σηµερινό Επιχειρηµατικό Περιβάλλον και τη Νέα Βιοµηχανική Επανάσταση στο χώρο της καθαριότητας, συνεχίζει να βοηθάει σηµαντικά στην Αναβάθµιση του τρόπου λειτουργίας σε επιχειρήσεις του κλάδου. Με τα πιο Υψηλά Standard ποιότητας και αξιοπιστίας, σε µια Πλήρη και Ολοκληρωµένη Υποστήριξη, Επεκτείνετε υναµικά σε όλη τη Ελλάδα, Εγκαινιάζοντας Νέες Συνεργασίες. Προτεραιότητά µας είναι να συνεχίσουµε να παρέχουµε µε την Άριστη Επαγγελµατική Συνεργασία µας, την πείρα και την τεχνογνωσία µας, τις Τεκµηριωµένες Προτάσεις µας µε προγράµµατα και λύσεις στα εξειδικευµένα θέµατα του καθαρισµού.

25 Μπορούµε γιατί αξιοποιούµε ωςμοχλό ανάπτυξης την χρήση των σωστών εργαλείων στην Εφαρµοσµένη Στρατηγική. Συµπορευόµαστε των τεχνολογικών εξελίξεων και στηριζόµενοι στη συνεχώς αυξανόµενη τεχνογνωσία µας, βάζουµε θεµέλια στην υποδοµή τουµέλλοντος αναπτύσσοντας Ολοκληρωµένες Λύσεις ώστε οι πελάτες µας να δίνουν την Μεγαλύτερη Προστιθέµενη Αξία στις υπηρεσίες τους, πετυχαίνοντας το επιδιωκόµενο ανταγωνιστικό πλεονέκτηµα στηναγορά. ιατηρώντας την ουσιαστική επαφή µε τοχώροτωννέων τεχνολογιών, τους δίνεται η δυνατότητα να εκµεταλλεύονται στο έπακρον τις δυνατότητές του, για να ανταπεξέλθουνστονσηµερινό ανταγωνισµό. Η Ανάπτυξη Συστηµάτων Αντιρρυπαντικής Τεχνολογίας για το Green Services, είναι ένα ηµιουργικό Ποιοτικό Άλµα µε Υπόβαθρο την Αξιολόγηση, ώστε να προσφερθούν ακοµα πιο οικονοµικά ποιοτικές υπηρεσίες καθαρισµού µε Προστιθεµένη Αξία. ΗΕφαρµογή των προγραµµάτων του Green Services, αποτελούν την «Ασπίδα προστασίας» σε πραγµατικές ανάγκες µιας Αναβαθµισµένης Ποιότητας ιαβίωσης, αλλά και πρωταγωνιστικό ρόλο στην Προστασία του περιβάλλοντος.

26 Είµαστε µπροστά γιατί έχουµε τηνεµπειρία και κατέχουµε τηντεχνογνωσία της Λειτουργικότητας µε τηνποιοτικά Προσαρµοσµένη Εφαρµογή. Στην Klintec αγαπάµε τηδηµιουργία, σεβόµαστε το κόστος του χρόνο και αναλύοντας σχεδιάζουµε και υλοποιούµε ιδανικέςλύσειςώστενασαςδίνουµε τις κατάλληλες συµβουλευτικές κατευθυντήριες γραµµές, προσαρµοσµένες στις ανάγκες της επιχείρησή σας. Αντιλαµβανόµαστε τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε επιχείρησης-εταιρίας ξεχωριστά ώστε να προσαρµόζουµε τιςπλήρωςαναπτυγµένες τεχνολογικά εφαρµογές που χρειάζεται. Τόσο η εµπειρία µας όσο και η γνώση µας, συνθέτουν το επιθυµητό αποτέλεσµα, τέλεια προσαρµοσµένο στις απαιτήσεις σας. Ηυλοποίησητων πολυάριθµων συνεργασιών µας δίνει το πλεονέκτηµα της επιλογής του κατάλληλου πεδίου δράσης, αναλόγως των αναγκών σας. Η Klintec, βρισκόµενη πάντα στην αιχµή των εξελίξεων για τη δηµιουργία νέων καινοτόµων υπηρεσιών, δηµιούργησε τη νέα Πρωτοποριακή Υπηρεσία i-clean µε επαναστατικές µεταβολές σε όλα τα επίπεδα του After Sales Service. Το βασικό χαρακτηριστικό της νέας υπηρεσίας i-clean που την καθιστά εντός της χώρας Πρωτοπόρο και Μοναδική στο είδος της, είναι η δοµηµένη οργάνωση µε τα πλεονεκτήµατα της έρευνας, της εµπειρίας, της τεχνογνωσίας και την λειτουργικότητα της Προσαρµοσµένης Εφαρµογής για τα Ελληνικά δεδοµένα.

27 Είµαστε ο αξιόπιστος συνεργάτης σας γιατί διαθέτουµε τις Τεκµηριωµένες Προτάσεις και δίνουµε τις λύσεις. Το έµπειρο και άρτια εκπαιδευµένο τµήµατα των Συµβούλων Καθαριότητας έχουν τη γνώση του τεχνολογικού περιβάλλοντος, µε έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση γύρω από τις εξελίξεις, ώστε να Εγγυάται την Αρίστη Επαγγελµατική Συνεργασία µε την επιχείρησής σας. Η ανάπτυξη συνεργασιών κύρους και ουσίας από την εταιρεία µας µε τιςµεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου, συµβάλλει στη διάχυση των πληροφοριών που αφορούν στις νέες τεχνολογίες, συντελώντας καταλυτικά, στην αύξηση της ανταγωνιστικότητάς σας. Προσοχή: Μετά την επιµορφωτική σας κατάρτιση, στα επιµορφωτικά σεµινάρια και τον άρτιο εξειδικευµένο εξοπλισµό σας, δεν µπορείτε να κάνετε διάγνωση απότοτηλέφωνοκαιναδίνετε προσφορές µε τιµές, η νακάνετεεκπτώσειςκάνοντας τις µισές εργασίες. Χάνετε την αξιοπιστία και την εµπιστοσύνη του πελάτη σας. Είναι σαν να παίρνετε τηλέφωνο ένα γιατρό και να σας έκλινε ραντεβού, για κάποια χειρουργική επέµβαση, από το τηλέφωνο. Εσείς θα τον εµπιστευόσαστε; Το σύνολο των γνώσεών και των εµπειριών µας είναι στη διάθεσή σας.

28 Στην Klintec θα βρείτε τον αξιόπιστο συνεργάτη σας, όσο κατά διάρκεια της ανάλυσης των αναγκών σας, όσο και µετά την υλοποίησή τους, στοχεύοντας σε µία Αµφίδροµη Επαγγελµατική Μακροχρόνια Σχέση. Μια Πρωτοποριακή Υπηρεσία της KlinTec που σας παρέχει ωρεάν Συµβουλευτική Υποστήριξη σε θέµατα Καθαρισµού στο Ευχαριστώ για την προσοχή σας Με εκτίµηση Βγενής Ιωάννης Vgenis Trade ΑΓ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ 46, ΠΕΙΡΑΙΑΣ, τηλ: , fax:

Πρωτοποριακά προγράµµατα: Bio-Carpet Care -Home και Factory Solutions, για Ποιοτική Καθαριότητα µε Εναλλακτικές Λύσεις Αντιρρυπαντικής Τεχνολογίας.

Πρωτοποριακά προγράµµατα: Bio-Carpet Care -Home και Factory Solutions, για Ποιοτική Καθαριότητα µε Εναλλακτικές Λύσεις Αντιρρυπαντικής Τεχνολογίας. Βio-καθαρισµός και Προστασία Χαλιών -Μοκετών : Επαγγελµατικός Βio-καθαρισµός και Προστασίατων χαλιών -µοκετών µε Απορρύπανση και Αναζωογόνηση, (Green Decontamination), χωρίς την χρήση χηµικών, µε την Μέθοδο

Διαβάστε περισσότερα

Keeping It Green While Keeping It Clean

Keeping It Green While Keeping It Clean Green Decontamination Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης και Εξυγίανσης. Keeping It Green While Keeping It Clean ΟΚαθοριστικός10 Λόγος για την επιλογή ενός Συστήµατος Καθαρισµού

Διαβάστε περισσότερα

Keeping It Green While Keeping It Clean

Keeping It Green While Keeping It Clean Green Decontamination Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης και Εξυγίανσης. Keeping It Green While Keeping It Clean Το καθάρισμα αποκτά καινούργια έννοια με το Σύστημα και τα αξεσουάρ

Διαβάστε περισσότερα

Ενηµερωτικό Υλικό για Επιµορφωτικά Σεµινάρια Απεντοµώσεων Μυοκτονιών-Απολυµάνσεων.

Ενηµερωτικό Υλικό για Επιµορφωτικά Σεµινάρια Απεντοµώσεων Μυοκτονιών-Απολυµάνσεων. Ενηµερωτικό Υλικό για Επιµορφωτικά Σεµινάρια Απεντοµώσεων Μυοκτονιών-Απολυµάνσεων. Μέθοδος KlinActive από την Klintec Θέµα:Bio-Εφαρµογές σε Στρώµατα, Σαλόνια και Χαλιά-Μοκέτες Όλοι γνωρίζετε ότι "η ηµιµάθεια

Διαβάστε περισσότερα

Ενηµερωτικό Υλικό για Επιµορφωτικά Σεµινάρια Απεντοµώσεων Μυοκτονιών-Απολυµάνσεων.

Ενηµερωτικό Υλικό για Επιµορφωτικά Σεµινάρια Απεντοµώσεων Μυοκτονιών-Απολυµάνσεων. Ενηµερωτικό Υλικό για Επιµορφωτικά Σεµινάρια Απεντοµώσεων Μυοκτονιών-Απολυµάνσεων. Αττική Κηφισιά Ι. Γ. Ε. Κτήµα Συγγρού Μάιος 2014 Μέθοδος KlinActive από την Klintec Θέµα:Bio-Εφαρµογές σε Στρώµατα, Σαλόνια

Διαβάστε περισσότερα

Πλύσιµο Στρωµάτων και Σαλονιών 10ος/2011. Όλοι γνωρίζετε ότι "η ηµιµάθεια είναι χειρότερη από τη αµάθεια

Πλύσιµο Στρωµάτων και Σαλονιών 10ος/2011. Όλοι γνωρίζετε ότι η ηµιµάθεια είναι χειρότερη από τη αµάθεια Παρουσίαση των Μεθόδων KlinActive & Utensil Care από την Klintec, στα επιµορφωτικά σεµινάρια των Καθαριστών Ταπήτων / Ταπετσαριών, του Σωµατείου Ταπητοκαθαριστηρίων Η ΑΤΤΙΚΗ στα ΚΕΚ της ΓΣΕΒΕΕ µεθέµα τονbio-καθαρισµόκαι

Διαβάστε περισσότερα

Keeping It Green While Keeping It Clean

Keeping It Green While Keeping It Clean Green Decontamination Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης και Εξυγίανσης. Keeping It Green While Keeping It Clean Το καθάρισμα αποκτά καινούργια έννοια με το Σύστημα και τα αξεσουάρ φροντίδας

Διαβάστε περισσότερα

Keeping It Green While Keeping It Clean

Keeping It Green While Keeping It Clean Green Decontamination Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης και Πλυσίματος. Keeping It Green While Keeping It Clean Το καθάρισμα αποκτά καινούργια έννοια με το Σύστημα και τα αξεσουάρ φροντίδας

Διαβάστε περισσότερα

Keeping It Green While Keeping It Clean

Keeping It Green While Keeping It Clean Green Decontamination Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης και Εξυγίανσης. Προάγοντας την καθαριότητα βελτιώνουµε τοντρόποζωής! Εναλλακτικές Μέθοδοι ιαχείρισης για µια Βελτιωµένη Ποιότητα

Διαβάστε περισσότερα

Keeping It Green While Keeping It Clean

Keeping It Green While Keeping It Clean Green Decontamination Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης και Εξυγίανσης. Keeping It Green While Keeping It Clean Surface Decontamination Method ModuleΤΜ2000 Σύστημα Απορρύπανσης Υφασμάτινων

Διαβάστε περισσότερα

Keeping It Green While Keeping It Clean

Keeping It Green While Keeping It Clean Green Decontamination Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης και Εξυγίανσης. Εναλλακτικές Μέθοδοι Διαχείρισης για μια Βελτιωμένη Ποιότητα του Εσωτερικού Περιβάλλοντα Χώρου Keeping It Green

Διαβάστε περισσότερα

Keeping It Green While Keeping It Clean

Keeping It Green While Keeping It Clean Green Decontamination Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης και Εξυγίανσης. Keeping It Green While Keeping It Clean Surface Decontamination Method ModuleΤΜ2000 Σύστημα Απορρύπανσης Υφασμάτινων

Διαβάστε περισσότερα

HealthWay EMF 20600-03

HealthWay EMF 20600-03 Φίλτρο καθαρισμού και απολύμανσης αέρα HealthWay EMF 20600-03 Καθαρός, υγιής αέρας για όλους τους εσωτερικούς χώρους Φίλτρα και χρόνος αλλαγής: Φίλτρο EMF αλλαγή κάθε 12 έως 16 μήνες Φίλτρο άνθρακα/ζεόλιθου

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Υλικό για Επιμορφωτικά Σεμινάρια

Ενημερωτικό Υλικό για Επιμορφωτικά Σεμινάρια Ενημερωτικό Υλικό για Επιμορφωτικά Σεμινάρια Απεντομώσεων Μυοκτονιών-Απολυμάνσεων. ΚΗΦΙΣΙΑ 19,20 & 21 Φεβρουαριου 2016 Μέθοδος KlinActive από την Klintec Θέμα:Bio-Εφαρμογές σε Στρώματα, Σαλόνια και Χαλιά-Μοκέτες

Διαβάστε περισσότερα

Keeping It Green While Keeping It Clean

Keeping It Green While Keeping It Clean Green Decontamination Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης και Εξυγίανσης. Keeping It Green While Keeping It Clean Surface Decontamination Method ModuleΤΜ2000 Σύστημα Απορρύπανσης Υφασμάτινων

Διαβάστε περισσότερα

Keeping It Green While Keeping It Clean

Keeping It Green While Keeping It Clean Green Decontamination Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης και Εξυγίανσης. Keeping It Green While Keeping It Clean Το καθάρισμα αποκτά καινούργια έννοια με το Σύστημα και τα αξεσουάρ φροντίδας

Διαβάστε περισσότερα

Keeping It Green While Keeping It Clean

Keeping It Green While Keeping It Clean Green Decontamination Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης και Εξυγίανσης. Keeping It Green While Keeping It Clean Το καθάρισμα αποκτά καινούργια έννοια με το Σύστημα και τα αξεσουάρ φροντίδας

Διαβάστε περισσότερα

Keeping It Green While Keeping It Clean

Keeping It Green While Keeping It Clean Green Decontamination Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης και Εξυγίανσης. Keeping It Green While Keeping It Clean Το καθάρισμα αποκτά καινούργια έννοια με το Σύστημα και τα αξεσουάρ φροντίδας

Διαβάστε περισσότερα

Keeping It Green While Keeping It Clean

Keeping It Green While Keeping It Clean Green Decontamination Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης Εξυγίανσης & Απολύμανσης Keeping It Green While Keeping It Clean Surface Decontamination Method ModuleΤΜ2000 Σύστημα Απορρύπανσης

Διαβάστε περισσότερα

.όταν η Καθαριότητα είναι θέµα Υγείας.υπάρχουν Οικονοµικές Λύσεις για όλους.

.όταν η Καθαριότητα είναι θέµα Υγείας.υπάρχουν Οικονοµικές Λύσεις για όλους. .όταν η Καθαριότητα είναι θέµα Υγείας.υπάρχουν Οικονοµικές Λύσεις για όλους. Καθαρόν Εστί το 2012 Η άλλη αντιµετώπιση της κρίσης. * Clean Now -50% (Επαγγελµατική Απορρύπανση=Green-Decontamination) *-50%

Διαβάστε περισσότερα

Keeping It Green While Keeping It Clean

Keeping It Green While Keeping It Clean Green Decontamination Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης και Εξυγίανσης. Keeping It Green While Keeping It Clean Surface Decontamination Method ModuleΤΜ2000 Σύστημα Απορρύπανσης Υφασμάτινων

Διαβάστε περισσότερα

Keeping It Green While Keeping It Clean

Keeping It Green While Keeping It Clean Green Decontamination Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης,Εξυγίανσης και «Ανέγγιχτου πλυσίματος» Στρωμάτων Keeping It Green While Keeping It Clean Το καθάρισμα αποκτά καινούργια έννοια

Διαβάστε περισσότερα

Keeping It Green While Keeping It Clean

Keeping It Green While Keeping It Clean Green Decontamination Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης και Εξυγίανσης. Keeping It Green While Keeping It Clean Surface Decontamination Method ModuleΤΜ2000 Σύστημα Απορρύπανσης Υφασμάτινων

Διαβάστε περισσότερα

Keeping It Green While Keeping It Clean

Keeping It Green While Keeping It Clean Green Decontamination Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης και Εξυγίανσης. Keeping It Green While Keeping It Clean Surface Decontamination Method ModuleΤΜ2000 Σύστημα Απορρύπανσης Υφασμάτινων

Διαβάστε περισσότερα

Keeping It Green While Keeping It Clean

Keeping It Green While Keeping It Clean Green Decontamination Εξοπλισμός Εφαρμογών Επαγγελματικής Bio-Απορρύπανσης, Bio-Εξυγίανσης και Bio-Απολύμανσης. Keeping It Green While Keeping It Clean Surface Decontamination Method ModuleΤΜ2000 Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

Keeping It Green While Keeping It Clean

Keeping It Green While Keeping It Clean Green Decontamination Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης και Εξυγίανσης. Προάγοντας την καθαριότητα βελτιώνουµε τον τρόπο ζωής! Εναλλακτικές Μέθοδοι ιαχείρισης για µια Βελτιωµένη Ποιότητα

Διαβάστε περισσότερα

Καινοτόμες Υπηρεσίες Περιβαλλοντολογικού & Υγειονομικού Ενδιαφέροντος

Καινοτόμες Υπηρεσίες Περιβαλλοντολογικού & Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Καινοτόμες Υπηρεσίες Περιβαλλοντολογικού & Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Νέες θέσεις Συνεργασίας για Νέους Επιστήμονες ως Επιστημονικοί Διαγνώστες (Cleaning Advisors) Green Services: Διάγνωση περιβαλλοντικών

Διαβάστε περισσότερα

Είναι ευχάριστο να προσπαθούμε όλοι για μια ασφαλέστερη υγιεινή διαβίωσης στους Εσωτερικούς Χώρους.

Είναι ευχάριστο να προσπαθούμε όλοι για μια ασφαλέστερη υγιεινή διαβίωσης στους Εσωτερικούς Χώρους. Είναι ευχάριστο να προσπαθούμε όλοι για μια ασφαλέστερη υγιεινή διαβίωσης στους Εσωτερικούς Χώρους. Ενημερωτικό Υλικό για Επιμορφωτικά Σεμινάρια Απεντομώσεων Μυοκτονιών-Απολυμάνσεων. Θεσσαλονίκη 28,29&30

Διαβάστε περισσότερα

Σύστηµα καθαρισµού και Εξυγίανσης του αέρα HealthWay EMF /07/2012 1

Σύστηµα καθαρισµού και Εξυγίανσης του αέρα HealthWay EMF /07/2012 1 Σύστηµα καθαρισµού και Εξυγίανσης του αέρα HealthWay EMF 20600-03 23/07/2012 1 Σύστηµα καθαρισµού και Εξυγίανσης του αέρα HealthWay Φορητοί καθαριστές αέρα EMF εσωτερικών χώρων Ενηµέρωση πελατών Ιατρική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝ ISO Εµβαλωµατής Αντώνης ΑΕ

ΕΝ ISO Εµβαλωµατής Αντώνης ΑΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ HACCP ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ EΛΟΤ ΕΝ ISO 22000 ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΗΣ ΝΕΡΟΥ Εµβαλωµατής Αντώνης Υπεύθυνος ιαχείρισης Ποιότητας-ΣΟΥΡΩΤΗ ΑΕ Μήτρακας Μανασσής Επίκουρος καθηγητής

Διαβάστε περισσότερα

Είναι ευχάριστο να προσπαθούμε όλοι για μια ασφαλέστερη υγιεινή διαβίωσης στους Εσωτερικούς Χώρους.

Είναι ευχάριστο να προσπαθούμε όλοι για μια ασφαλέστερη υγιεινή διαβίωσης στους Εσωτερικούς Χώρους. Είναι ευχάριστο να προσπαθούμε όλοι για μια ασφαλέστερη υγιεινή διαβίωσης στους Εσωτερικούς Χώρους. Ενημερωτικό Υλικό για Επιμορφωτικά Σεμινάρια Απεντομώσεων Μυοκτονιών-Απολυμάνσεων. Μαρούσι Ι.Γ.Ε. 16,17&18

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΚΑΤΑΛΥΣΗΣ Η τεχνολογία της φωτοκατάλυσης απο το 1924, αποτελεί την μοναδική παγκοσμίως οικολογική λύση για την καταπολέμηση ιών, νοσογόνων

Διαβάστε περισσότερα

Αντιμετώπιση της Αλλεργικής Ρινίτιδας

Αντιμετώπιση της Αλλεργικής Ρινίτιδας Αντιμετώπιση της Αλλεργικής Ρινίτιδας Τι είναι η Αλλεργική Ρινίτιδα; Η αλλεργική ρινίτιδα είναι μια πάθηση της μύτης που εκδηλώνεται με συμπτώματα μετά την έκθεση του ασθενή σε συγκεκριμένες ουσίες (αλλεργιογόνα).

Διαβάστε περισσότερα

Πολυκαθαριστές SE 5.100

Πολυκαθαριστές SE 5.100 Πολυκαθαριστές SE 5.100 Υγιεινή καθαριότητα σε πατώματα, χαλιά, μοκέτες και σαλόνια. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν σκούπα υγρών και στερεών. Βασικός εξοπλισμός: Εύκαμπτος σωλήνας πλύσης - απόπλυσης

Διαβάστε περισσότερα

«Συµβολή της Εξοικονόµησης Ενέργειας στους διάφορους τοµείς της Οικονοµίας. Εµπειρίες του ΚΑΠΕ»

«Συµβολή της Εξοικονόµησης Ενέργειας στους διάφορους τοµείς της Οικονοµίας. Εµπειρίες του ΚΑΠΕ» «Συµβολή της Εξοικονόµησης Ενέργειας στους διάφορους τοµείς της Οικονοµίας. Εµπειρίες του ΚΑΠΕ» ρ Γιώργος Αγερίδης Μηχανολόγος Μηχανικός ιευθυντής Ενεργειακής Αποδοτικότητας Κέντρο Ανανεώσιµων Πηγών και

Διαβάστε περισσότερα

Φίλτρα. για επιβατικά οχήματα

Φίλτρα. για επιβατικά οχήματα Φίλτρα για επιβατικά οχήματα Φίλτρα για όλες Τα φίλτρα Champion έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε όχι μόνο να ανταποκρίνονται στις πιο αυστηρές απαιτήσεις της πρώτης τοποθέτησης, αλλά και να τις υπερβαίνουν.

Διαβάστε περισσότερα

Γενικές εξετάσεις 2015. Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων Γ ΕΠΑ.Λ ΟΜΑΔΑ Α & Β

Γενικές εξετάσεις 2015. Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων Γ ΕΠΑ.Λ ΟΜΑΔΑ Α & Β Φροντιστήρια δυαδικό 1 ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ δυαδικό Γενικές εξετάσεις 2015 Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων Γ ΕΠΑ.Λ ΟΜΑΔΑ Α & Β Τα θέματα επεξεργάστηκαν οι καθηγητές των Φροντιστηρίων «δυαδικό» Μπουρδούνη Κ. ΘΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Καθορισµός κριτηρίων αξιολόγησης Περιγραφή και βαθµονόµηση κριτηρίων. 1. Εισαγωγή

Καθορισµός κριτηρίων αξιολόγησης Περιγραφή και βαθµονόµηση κριτηρίων. 1. Εισαγωγή Καθορισµός κριτηρίων αξιολόγησης Περιγραφή και βαθµονόµηση κριτηρίων 1. Εισαγωγή Για την επιτυχή εφαρµογή της πολυκριτηριακής ανάλυσης, είναι απαραίτητο αφενός µεν να εξετασθεί ένας ικανός και αναγκαίος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΡΑΒΙΑΣ 1998 1999 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ «ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ» ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ: ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΘΗΤΕΣ: Β Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΡΗΓΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ποιότητα ζωής στον χώρο σας!

Ποιότητα ζωής στον χώρο σας! Ποιότητα Ζωής! Ποιότητα ζωής στον χώρο σας! AP-C180Β Σύστημα Καθαρισμού Αέρα Σύστημα καθαρισμού αέρα πολλαπλών επιπέδων 7 στάδια φιλτραρίσματος (περιλαμβάνει και ιονιστή) Εξαιρετικό φιλτράρισμα σωματιδίων

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ emc

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ emc ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ emc ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΩΝ ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΑ 100% ΒΙΟΔΙΑΣΠΩΜΕΝΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ..ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ο «δρόμος» για την επιλογή του ιδανικού κλιματισμού

Ο «δρόμος» για την επιλογή του ιδανικού κλιματισμού Ο «δρόμος» για την επιλογή του ιδανικού κλιματισμού Η επιλογή ενός συστήματος κλιματισμού για μια επιχείρηση ή μια οικία είναι εξαιρετικά σημαντική απόφαση που επηρεάζει την ποιότητα ζωής & άνεση των διαμενόντων

Διαβάστε περισσότερα

Αναπνεύστε υγιεινά! AP-C120Α. Σύστημα Καθαρισμού Αέρα

Αναπνεύστε υγιεινά! AP-C120Α. Σύστημα Καθαρισμού Αέρα Ποιότητα Ζωής! Αναπνεύστε υγιεινά! AP-C120Α Σύστημα Καθαρισμού Αέρα Σύστημα καθαρισμού αέρα πολλαπλών επιπέδων 6 στάδια φιλτραρίσματος Αποτελεσματική αφαίρεση μικρών σωματιδίων 0.1-0.3 micron Δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

Την αρωγή του κλάδου Τεχνολογιών

Την αρωγή του κλάδου Τεχνολογιών ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΛΟΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΤΕΧΟΝΟΛΟΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Προστασία του Περιβάλλοντος με τη χρήση Την αρωγή του κλάδου Τεχνολογιών Πληροφορικής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ Β Ι Ο Μ Η Χ Α Ν Ι Α Ε Π Ε Ξ Ε Ρ Γ Α Σ Ι Α Σ Τ Ρ Ο Φ Ι Μ Ω Ν Ποιοι είµαστε Η SANECO ιδρύθηκε το 1996 µε σκοπό την ανάπτυξη αξιόπιστων λύσεων διαχείρισης παρασίτων

Διαβάστε περισσότερα

At your service!

At your service! At your service! www.megacyclestore.gr Άς συστηθούμε! Είμαστε η ομάδα της Megacycle κι έχουμε ένα πάθος: τον καθαρισμό! Η Μegacycle είναι μια εταιρεία αφοσιωμένη στο να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις καθαρισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩN ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩN ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩN ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ Πεντακάθαρη σχέση! Πεντακάθαρη σχέση! Εμπιστευτείτε τα καθαριστήρια με 55 χρόνια ιστορία και υπογραφή Το 1960 ιδρύεται στον Πειραιά µε τη µορφή οικογενειακής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΑΕΡΑ ΣΕ ΚΤΗΡΙΑ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΑΕΡΑ ΣΕ ΚΤΗΡΙΑ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΑΕΡΑ ΣΕ ΚΤΗΡΙΑ Έλεγχος Ποιότητας Υλικών ΛΕΙΒΑΔΑΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΚΑΡΑΓΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΘΗΝΑ 2007 ΕΙΣΑΓΩΓΗ O σύγχρονος τρόπος ζωής επιβάλλει σε πολλούς ανθρώπους να περνούν τουλάχιστον

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ. Ν. ΜΟΥΣΙΟΠΟΥΛΟΣ Κοσµήτορας Πολυτεχνικής Σχολής Α.Π.Θ.

ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ. Ν. ΜΟΥΣΙΟΠΟΥΛΟΣ Κοσµήτορας Πολυτεχνικής Σχολής Α.Π.Θ. Ν. ΜΟΥΣΙΟΠΟΥΛΟΣ Κοσµήτορας Πολυτεχνικής Σχολής Α.Π.Θ. ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Η ΟΠΠ αποτελεί Ευρωπαϊκή προσέγγιση µε στόχοτην: Εγκαθίδρυση µοντέλου ανάπτυξης µε γνώµονα τη βιωσιµότητα Εξασφάλιση

Διαβάστε περισσότερα

ενεργειακό περιβάλλον

ενεργειακό περιβάλλον Προστατεύει το ενεργειακό περιβάλλον Αλλάζει τη ζωή μας www.epperaa.gr www.ypeka.gr Ε.Π. «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» 2007-2013 Το ΕΠΠΕΡΑΑ δημιουργεί ένα βιώσιμο Ενεργειακό Περιβάλλον βελτιώνει την

Διαβάστε περισσότερα

Περιβαλλοντικές Επιπτώσεις από τη ιάθεση Επεξεργασµένων Υγρών Αποβλήτων στο Υπέδαφος

Περιβαλλοντικές Επιπτώσεις από τη ιάθεση Επεξεργασµένων Υγρών Αποβλήτων στο Υπέδαφος Περιβαλλοντικές Επιπτώσεις από τη ιάθεση Επεξεργασµένων Υγρών Αποβλήτων στο Υπέδαφος Μαρία Π. Παπαδοπούλου ρ. Πολιτικός Μηχανικός Τµήµα Μηχανικών Περιβάλλοντος, Πολυτεχνείο Κρήτης Πολυτεχνειούπολη, 73100,

Διαβάστε περισσότερα

Υγιεινή καθαριότητα σε πατώματα, χαλιά, μοκέτες και σαλόνια. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν σκούπα υγρών και στερεών.

Υγιεινή καθαριότητα σε πατώματα, χαλιά, μοκέτες και σαλόνια. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν σκούπα υγρών και στερεών. Πολυκαθαριστές SE 4001 Υγιεινή καθαριότητα σε πατώματα, χαλιά, μοκέτες και σαλόνια. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν σκούπα υγρών και στερεών. Βασικός εξοπλισμός: Εύκαμπτος σωλήνας πλύσης - απόπλυσης

Διαβάστε περισσότερα

U T C C R E A T I V E L A B. Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας

U T C C R E A T I V E L A B. Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας U T C C R E A T I V E L A B Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας Ποιοι είμαστε Σχετικά με εμάς Η UTC Creative Lab είναι εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στους τομείς της καινοτομίας, της

Διαβάστε περισσότερα

Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας

Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας Web & Mobile apps Για µια ανοικτή επιχείρηση Σήµερα περισσότερο από ποτέ, µια επιχείρηση που θέλει να ανοίξει νέους δρόµους ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

Εισηγήτρια: Κατερίνα Γρυμπογιάννη, Επικεφαλής Επιθεωρήτρια της TUV Rheinland Α.Ε. 1 13/7/2012 ΗΜΕΡΙΔΑ: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ

Εισηγήτρια: Κατερίνα Γρυμπογιάννη, Επικεφαλής Επιθεωρήτρια της TUV Rheinland Α.Ε. 1 13/7/2012 ΗΜΕΡΙΔΑ: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ Εφαρμογή Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας στις υπηρεσίες Υγείας: Προϋπόθεση για την ανάπτυξη και την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών. (ISO 9001 ISO 22000 ISO 14001 ISO 27001 ISO 50001 OHSAS 18001) Σχετικές

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ Κωνσταντίνα Ευείδη ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ Η νανοτεχνολογία είναι η τεχνολογία που "διεξάγεται" στη νανοκλίμακα που είναι από 1 έως 100 νανόμετρα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές επιστήμες όπως

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά αφυγραντήρων CARRIER 2017/2018. Τώρα, έχετε τη δύναμη να αλλάξετε αέρα! Για σκεφτείτε το...

Νέα σειρά αφυγραντήρων CARRIER 2017/2018. Τώρα, έχετε τη δύναμη να αλλάξετε αέρα! Για σκεφτείτε το... Νέα σειρά αφυγραντήρων CARRIER 2017/2018 Τώρα, έχετε τη δύναμη να αλλάξετε αέρα! Για σκεφτείτε το... Η Carrier είναι πάντα δίπλα σας για τη δημιουργία συνθηκών άνεσης! Έρευνες έχουν δείξει ότι το μεγαλύτερο

Διαβάστε περισσότερα

At your service!

At your service! At your service! www.megacycle.gr Άς συστηθούμε! Είμαστε η ομάδα της Megacycle κι έχουμε ένα πάθος: τον καθαρισμό! Η Μegacycle είναι μια εταιρεία αφοσιωμένη στο να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις καθαρισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΤΑΚΗΣ 141 171 24 Ν. ΣΜΥΡΝΗ ΤΗΛ: 210-9313336 FAX: 210-9313337 http://www.netpath.gr e-mail:info@netpath.gr Η Εταιρεία µας Η NetPath Holistic Technology Solutions ιδρύθηκε από στελέχη µε εικοσαετή εµπειρία

Διαβάστε περισσότερα

Αντιφάσεις στην αξιοποίηση του τεχνικού επιστηµονικού δυναµικού στην ελληνική βιοµηχανία

Αντιφάσεις στην αξιοποίηση του τεχνικού επιστηµονικού δυναµικού στην ελληνική βιοµηχανία , TEE 3-5 Ιουλίου 2006 Αντιφάσεις στην αξιοποίηση του τεχνικού επιστηµονικού δυναµικού στην ελληνική βιοµηχανία Γ. Συµεωνίδης, ρ. Αεροναυπηγός Μηχ/κός Γρ. Φρέσκος, ρ. Μηχανολόγος Μηχ/κός Ρ. Μαρίνη, ρ.

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα καθαρισμού με Προβιοτικά της Care Lives από την Chrisal

Προϊόντα καθαρισμού με Προβιοτικά της Care Lives από την Chrisal ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ Προϊόντα καθαρισμού με Προβιοτικά της Care Lives από την Chrisal Τα μοναδικά προϊόντα μας καθαρισμού, είναι ιδανικά για γενικό καθαρισμό, συμπεριλαμβανομένων των οικιακών,

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική Επιλογή Capital B.O.S. Capital B.O.S.

Στρατηγική Επιλογή Capital B.O.S. Capital B.O.S. Στρατηγική Επιλογή Το ταχύτατα μεταβαλλόμενο περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιούνται οι επιχειρήσεις σήμερα, καθιστά επιτακτική -όσο ποτέ άλλοτε- την ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων που θα διασφαλίζουν,

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. Του:. Δ/νση: Τηλ.:

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. Του:. Δ/νση: Τηλ.: ΜΕΡΟΣ ' ΥΠΟΔΕΙΓΜ ΠΡΟΣΦΟΡΣ Του:. Δ/νση: Τηλ.: / ΚΤΗΓΟΡΙ ΕΡΓΣΙΩΝ CPV ΜΟΝΔ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤ 1 Καθαρισμός Διαμερισμάτων 90911000-6 τ.μ. 3.000 2 μονού στρώματος 90600000-3 τεμάχιο 85 ύπνου 3 καναπέ/ πολυθρόνας

Διαβάστε περισσότερα

1.1. Πολιτική Ασφάλειας Πληροφοριών

1.1. Πολιτική Ασφάλειας Πληροφοριών 1.1. Πολιτική Ασφάλειας Πληροφοριών Η Voiceland στα πλαίσια των επιχειρησιακών της λειτουργιών διαχειρίζεται τηλεπικοινωνιακά συστήματα μέσω των οποίων προσφέρει υπηρεσίες τηλεφωνίας στην πελατειακή της

Διαβάστε περισσότερα

Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν A. Η Δέσμευση της Διοίκησης...3. Κυρίαρχος Στόχος του Ομίλου ΤΙΤΑΝ και Κώδικας Δεοντολογίας...4. Εταιρικές Αξίες Ομίλου ΤΙΤΑΝ...

Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν A. Η Δέσμευση της Διοίκησης...3. Κυρίαρχος Στόχος του Ομίλου ΤΙΤΑΝ και Κώδικας Δεοντολογίας...4. Εταιρικές Αξίες Ομίλου ΤΙΤΑΝ... «ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ & ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΟΜΙΛΟΥ ΤΙΤΑΝ» Μάιος 2008 1 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν A Η Δέσμευση της Διοίκησης......3 Κυρίαρχος Στόχος του Ομίλου ΤΙΤΑΝ και Κώδικας Δεοντολογίας...4 Εταιρικές Αξίες Ομίλου

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ. 9η ΙΑΛΕΞΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΓΙΑ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ

ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ. 9η ΙΑΛΕΞΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΓΙΑ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΦΥΤΩΝ 9η ΙΑΛΕΞΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΓΙΑ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ Ανθεκτικότητα Γενικά Η εξέλιξη των καλλιεργούµενων φυτών είναι το αποτέλεσµα φυσικής και τεχνητής επιλογής Η επιλογή για αυξηµένες

Διαβάστε περισσότερα

Τ Α ΣΤ Σ Ι Τ Κ Ι Ο Π ΕΡ Ε Ι Ρ Β Ι ΑΛΛ Λ Ο Λ Ν

Τ Α ΣΤ Σ Ι Τ Κ Ι Ο Π ΕΡ Ε Ι Ρ Β Ι ΑΛΛ Λ Ο Λ Ν ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Ο χώρος µπορεί να διακριθεί σε 2 κατηγορίες το δοµηµένοαστικόχώρο και το µη αστικό, µη δοµηµένο ύπαιθρο αγροτικό ή δασικό χώρο. Αστικός χώρος = ήλιος, αέρας, το νερό, η πανίδα, η χλωρίδα,

Διαβάστε περισσότερα

Εξοικονόµηση ενέργειας & κερδοφορία επιχειρήσεων µε λύσεις από τη Schneider Electric

Εξοικονόµηση ενέργειας & κερδοφορία επιχειρήσεων µε λύσεις από τη Schneider Electric Εξοικονόµηση ενέργειας & κερδοφορία επιχειρήσεων µε λύσεις από τη Schneider Electric Ποια είναι η Schneider Electric παγκοσµίως? Η Schneider Electric ως ειδικός στη ιαχείριση της Ενέργειας προσανατολίζει

Διαβάστε περισσότερα

Οικολογικές Υπηρεσίες Απορρύπανσης-Καθαρισμών

Οικολογικές Υπηρεσίες Απορρύπανσης-Καθαρισμών Οικολογικές Υπηρεσίες Απορρύπανσης-Καθαρισμών Κτιρίων Υπαίθριων χώρων και επιφανειών Βιομηχανικών εγκαταστάσεων Πλοίων και ναυτιλιακών εγκαταστάσεων Θ. Λυκιαρδόπουλος & Σία Ο.Ε. καινοτόμες οικολογικές

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΛΕΡΓΙΑ: Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟΣ;

ΑΛΛΕΡΓΙΑ: Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟΣ; ΑΛΛΕΡΓΙΑ: Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟΣ; Αλλεργία, όπως ορίζει και η λέξη, σημαίνει άλλο έργο. Είναι η μη αναμενόμενη αντίδραση του ανοσιακού συστήματος του οργανισμού εναντίον ακίνδυνων

Διαβάστε περισσότερα

Φιλοσοφία. Είναι μια πρωτοποριακή και συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία που καταφέρνει να είναι πάντα στο επίκεντρο των τεχνολογικών εξελίξεων.

Φιλοσοφία. Είναι μια πρωτοποριακή και συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία που καταφέρνει να είναι πάντα στο επίκεντρο των τεχνολογικών εξελίξεων. Φιλοσοφία Η ACE Ηλεκτρονικά Ισχύος ΕΠΕ εξειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων τόσο στο χώρο των Ηλεκτρονικών Ισχύος όσο και στο χώρο των Εναλλακτικών Πηγών Ενέργειας στον οποίο έχει εισχωρήσει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 100% ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ LED ΚΑΙ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 1 Περιεχόμενα 1. ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ TEE TKM ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΙΚΡΗΣ ΙΑΡΚΕΙΑ ΣΤ ΚΥΚΛΟΣ2005 ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν. Μαραγκός Μηχανολόγος Mηχ. Msc ΚΙΛΚΙΣ 2005 ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΒΑΣΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αειφορικός σχεδιασµός & κατασκευή κτιρίων

Αειφορικός σχεδιασµός & κατασκευή κτιρίων 2η Ηµερίδα για την Ελληνική Πλατφόρµα για την Έρευνα και Τεχνολογία στην Κατασκευή Αειφορικός σχεδιασµός & κατασκευή κτιρίων στο πλαίσιο των στόχων της Πλατφόρµας για την Έρευνα και Τεχνολογία στην Κατασκευή

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΡΗΣΗ ΟΖΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΕ ΠΥΡΓΟΥΣ ΨΥΞΗΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΡΗΣΗ ΟΖΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΕ ΠΥΡΓΟΥΣ ΨΥΞΗΣ ΧΡΗΣΗ ΟΖΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΕ ΠΥΡΓΟΥΣ ΨΥΞΗΣ Η χρήση του όζοντος για την κατεργασία νερού σε πύργους ψύξης αυξάνει σηµαντικά τα τελευταία χρόνια και αρκετές έρευνες και εφαρµογές που έχουν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡ ΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΕΤΑΙΡ ΙΚΗ  ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ . ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ...- 1 - ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ... - 2 - ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ... - 3 - ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ... - 4 - ΕΞΕΙ ΙΚΕΥΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ... - 5 - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ... - 6 - ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Νέας Γενιάς Διαχείριση Πίεσης με Θεραπεία I-mmersion

Νέας Γενιάς Διαχείριση Πίεσης με Θεραπεία I-mmersion Νέας Γενιάς Διαχείριση Πίεσης με Θεραπεία I-mmersion ClinActiv r ClinActiv r MCM Το ClinActiv r προστατεύει το δέρμα του ασθενή παρέχοντας θεραπεία I-mmersion Η σωστή επιλογή της επιφάνειας θεραπείας είναι

Διαβάστε περισσότερα

Μια ανερχόμενη δύναμη στην πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη παγκόσμια οικονομία

Μια ανερχόμενη δύναμη στην πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη παγκόσμια οικονομία TCL Corporation Μια ανερχόμενη δύναμη στην πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη παγκόσμια οικονομία Έσοδα από πωλήσεις 2018: 20 Δις Δολάρια RMB 141,5 Δις Αξία εμπορικής ταυτότητας 2018: 12,7 Δις Δολάρια RMB 80,6

Διαβάστε περισσότερα

«ΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗΣ ΤΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ»

«ΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗΣ ΤΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» «ΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗΣ ΤΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ : Κωνσταντινίδου Εύα Επιβλέπουσα καθηγήτρια : ηµητριάδου Αλεξάνδρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2007 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Στις µέρες µας επικρατεί µια παγκόσµια

Διαβάστε περισσότερα

ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ REHAU

ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ REHAU ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ REHAU ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ Τα παράθυρα με προφίλ REHAU χαρακτηρίζονται από την ποιότητα, τα σύγχρονα τεχνολογικά πρότυπα, τον πρακτικό χειρισμό και τη μεγάλη ευκολία στη

Διαβάστε περισσότερα

Κίνδυνος: παράγοντας / ουσία που κάνει το τρόφιµο ακατάλληλο ή επικίνδυνο για κατανάλωση (Μη ασφαλές)

Κίνδυνος: παράγοντας / ουσία που κάνει το τρόφιµο ακατάλληλο ή επικίνδυνο για κατανάλωση (Μη ασφαλές) KINΔΥΝΟΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Κίνδυνος: παράγοντας / ουσία που κάνει το τρόφιµο ακατάλληλο ή επικίνδυνο για κατανάλωση (Μη ασφαλές) Μικροβιολογικός Χηµικός Φυσικός Η φυσική καταστροφή των τροφίµων κάνει τα τρόφιµα

Διαβάστε περισσότερα

514 Τεχνολογιών Αντιρρύπανσης ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας (Κοζάνη)

514 Τεχνολογιών Αντιρρύπανσης ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας (Κοζάνη) 514 Τεχνολογιών Αντιρρύπανσης ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας (Κοζάνη) Το Τμήμα Τεχνολογιών Αντιρρύπανσης του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας συστάθηκε στα πλαίσια της Ενέργειας "Διεύρυνση της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης" του

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. mobile CRM ΔΩΣΤΕ ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. mobile CRM ΔΩΣΤΕ ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ mobile CRM ΔΩΣΤΕ ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ Για µια ανοικτή επιχείρηση Σήµερα περισσότερο από ποτέ, µια επιχείρηση που θέλει να ανοίξει νέους δρόµους ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΘΕΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ: ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΟΥ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ: ΑΣΚΟΡΔΑΛΑΚΗ ΜΑΝΟΥ ΕΤΟΣ

ΕΡΓΑΣΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΘΕΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ: ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΟΥ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ: ΑΣΚΟΡΔΑΛΑΚΗ ΜΑΝΟΥ ΕΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΘΕΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ: ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΟΥ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ: ΑΣΚΟΡΔΑΛΑΚΗ ΜΑΝΟΥ ΕΤΟΣ 2013-2014 ΤΑΞΗ:B ΤΜΗΜΑ: Β1 ΡΥΠΑΝΣΗ- ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ Η καθαριότητα και η λειτουργικότητα

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογία ιόντων Plasmacluster Η μοναδική τεχνολογία της SHARP για τον καθαρισμό του αέρα

Τεχνολογία ιόντων Plasmacluster Η μοναδική τεχνολογία της SHARP για τον καθαρισμό του αέρα Τεχνολογία ιόντων Plasmacluster Η μοναδική τεχνολογία της SHARP για τον καθαρισμό του αέρα Η συσκευή Plasmacluster της SHARP παράγει θετικά και αρνητικά ιόντα τα οποία έχει αποδειχθεί ότι είναι ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα

Μ E Λ Ε Τ Η ΕΡΓΑΣΙΑ: ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΕΝΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ.

Μ E Λ Ε Τ Η ΕΡΓΑΣΙΑ: ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΕΝΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ. Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΡ. ΜΕΛΕΤ.: 30 /2017 Μ E Λ Ε Τ Η ΕΡΓΑΣΙΑ: ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΕΝΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ. Κ.Α. 20. 6277.0006 CPV : 90922000-6 Υπηρεσίες καταπολέμησης επιβλαβών εντόμων ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ 1) ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ» του ΠΤ Κ Θ του ΤΕΕ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ» του ΠΤ Κ Θ του ΤΕΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ HELLENIC ASSOCIATION OF CHEMICAL ENGINEERS Αριστείδου 99, 17672, Καλλιθέα Αττικής Τηλ.: 210 9536775-6, Fax: 210 9536777 99 Aristidou, Kallithea EL17672 Attiki Greece

Διαβάστε περισσότερα

ΔΩΣΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΕΡΓΙΑ

ΔΩΣΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΔΩΣΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΕΡΓΙΑ Αλλεργία και άσθμα; Αν πάσχετε από αυτές τις παθήσεις, θα υποφέρετε για όλη σας τη ζωή ; ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΛΕΝΕ ΟΧΙ. Η Ελληνική Εταιρεία Αλλεργιολογίας,

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα 3: : Ασφάλεια Βιολογικών Τροφίμων

Ενότητα 3: : Ασφάλεια Βιολογικών Τροφίμων Ενότητα 3: : Ασφάλεια Βιολογικών Τροφίμων Διάλεξη 3.2 : Ποιοτικός έλεγχος & ασφάλεια στην αλυσίδα παραγωγής βιολογικών προϊόντων Εργαστήριο Πληροφορικής Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών http://infolab.aua.gr

Διαβάστε περισσότερα

-BREATHE 60 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας.

-BREATHE 60 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Ι Ο Ν Ι Σ Τ Η Σ Υ Ψ Η Λ Η Σ Α Ε Ρ Α Α Π Ο Δ Ο Σ Η Σ -BREATHE 60 Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν τη χρήση του προϊόντος και ανατρέχετε

Διαβάστε περισσότερα

To Σύνδροµο του Άρρωστου Κτιρίου (Sick building Syndrome)

To Σύνδροµο του Άρρωστου Κτιρίου (Sick building Syndrome) To Σύνδροµο του Άρρωστου Κτιρίου (Sick building Syndrome) Επιµέλεια κειµένων : Σπύρος ρίβας,ειδικός Ιατρός Εργασίας Υπεύθυνος Κέντρου Υγείας Υγιεινής της Εργασίας ΕΛΙΝΥΑΕ Τι είναι το άρρωστο κτίριο; Ο

Διαβάστε περισσότερα

Υγρασία ονομάζουμε το νερό που βρίσκεται διαλυμένο στον αέρα της ατμόσφαιρας υπό μορφή υδρατμών.

Υγρασία ονομάζουμε το νερό που βρίσκεται διαλυμένο στον αέρα της ατμόσφαιρας υπό μορφή υδρατμών. ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ.. Οι αφυγραντήρες είναι συσκευές ειδικά σχεδιασμένες για να αφαιρούν την υγρασία από τον αέρα του χώρου. Λόγω του τρόπου που λειτουργούν (και που θα εξηγήσουμε παρακάτω), οι αφυγραντήρες καταναλώνουν

Διαβάστε περισσότερα

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται σε πλωτές κατασκευές αντιρρύπανσης, οριοθέτησης, σήμανσης και φωτοσήμανσης θαλάσσιων χώρων.

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται σε πλωτές κατασκευές αντιρρύπανσης, οριοθέτησης, σήμανσης και φωτοσήμανσης θαλάσσιων χώρων. Η εταιρεία μας εξειδικεύεται σε πλωτές κατασκευές αντιρρύπανσης, οριοθέτησης, σήμανσης και φωτοσήμανσης θαλάσσιων χώρων. ΩΚΕΑΝΙΣ ΘΑΛΛΑΣΙΑ ΑΝΤΙΡΡΥΠΑΝΣΗ Το ενδιαφέρον και η ανησυχία μας για τα προβλήματα

Διαβάστε περισσότερα

Φιλοξενία - Εστίαση. - Ξενοδοχεία, Εστιατόρια, Καφέ

Φιλοξενία - Εστίαση. - Ξενοδοχεία, Εστιατόρια, Καφέ Φιλοξενία - Εστίαση - Ξενοδοχεία, Εστιατόρια, Καφέ Φιλοξενία Καθαροί και άνετοι χώροι για εσάς και για τους επισκέπτες σας. Ως συνεργάτης σας στα θέματα καθαρισμού, η Nilfisk μπορεί να σας βοηθήσει να

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΣΙΑΣ ΙΟΙΚΗΣΗΣ»

ΒΑΣΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΗΜΟΣΙΑΣ ΙΟΙΚΗΣΗΣ» ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΗΜΟΣΙΑΣ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΗΜΟΣΙΑΣ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΒΑΣΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Βιομηχανικά μηχανήματα καθαρισμού. - Ασφαλέστερη & καθαρότερη βιομηχανική παραγωγή

Βιομηχανικά μηχανήματα καθαρισμού. - Ασφαλέστερη & καθαρότερη βιομηχανική παραγωγή Βιομηχανικά μηχανήματα καθαρισμού - Ασφαλέστερη & καθαρότερη βιομηχανική παραγωγή Βιομηχανία τροφίμων! Ο συνεργάτης σας θα πρέπει να γνωρίζει τις ανάγκες που υπάρχουν στη βιομηχανία τροφίμων. Η Nilfisk

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ. Επίδοση, Αξιοπιστία, Διαφάνεια

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ. Επίδοση, Αξιοπιστία, Διαφάνεια ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ Επίδοση, Αξιοπιστία, Διαφάνεια ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ - EMAS Το Κοινοτικό Σύστημα Οικολογικής Διαχείρισης και Οικολογικού

Διαβάστε περισσότερα

Η συµπεριφορά του υπεύθυνου καταναλωτή. Κωνσταντίνος Πούλος. Πανεπιστήµιο Πατρών

Η συµπεριφορά του υπεύθυνου καταναλωτή. Κωνσταντίνος Πούλος. Πανεπιστήµιο Πατρών Η συµπεριφορά του υπεύθυνου καταναλωτή Κωνσταντίνος Πούλος Τµήµα Χηµείας Πανεπιστήµιο Πατρών 18 ος αιώνας 19 ος αιώνας Νέα προϊόντα Κοινωνικές Οικονοµικές ηµογραφικές αλλαγές Ανάπτυξη της Επιστήµης & της

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία του Κωνσταντίνου Τσουτσοπλίδη Γενικού Γραμματέα Διαχείρισης Κοινοτικών και άλλων Πόρων, στην

Ομιλία του Κωνσταντίνου Τσουτσοπλίδη Γενικού Γραμματέα Διαχείρισης Κοινοτικών και άλλων Πόρων, στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ & ΑΛΛΩΝ ΠΟΡΩΝ Ομιλία του Κωνσταντίνου Τσουτσοπλίδη Γενικού Γραμματέα Διαχείρισης Κοινοτικών

Διαβάστε περισσότερα

Cloud ERP. Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας

Cloud ERP. Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας Cloud ERP Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας για µια ανοικτή επιχείρηση... Με τις προκλήσεις της αγοράς να αυξάνονται διαρκώς, κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου δραστηριοποίησης,

Διαβάστε περισσότερα