Συνεδρίασε η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Κεντρικής Μακεδονίας

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Συνεδρίασε η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Κεντρικής Μακεδονίας"

Transcript

1 =========================================================================== Συνεδρίασε η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Κεντρικής Μακεδονίας Την Τρίτη συνεδρίασε στα γραφεία του Παραρτήματος η Δ.Ε., στην οποία παραβρέθηκαν και οι 4 εκπρόσωποι της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν τα ακόλουθα: 1. Επικύρωση πρακτικών. 2. Έγκριση Οικονομικών δαπανών. 3. Συγκρότηση Επιτροπής Παραλαβής Προμηθειών του Παραρτήματος. 4. Συζήτηση για την αποτίμηση των πιθανών επιπτώσεων της συμφωνίας των Πρεσπών με την Π.Γ.Δ.Μ. στον αγροδιατροφικό τομέα και σε θέματα μελέτης του Περιφερειακού Παραρτήματος Κεντρικής Μακεδονίας του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. πρόταση για σύσταση Ομάδας Εργασίας. 5. Απόψεις προτάσεις σχετικά με το αμοιβολόγιο των διαχειριστικών σχεδίων βόσκησης. 6. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τον τρόπο λειτουργίας της Διοίκησης του Παραρτήματος για θέματα που προκύπτουν τα χρονικά διαστήματα μεταξύ των συνεδριάσεων της Δ.Ε. 7. Συζήτηση για τα ζητήματα που θέτει το με αρ. πρωτ. 1173/ έγγραφο της Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. με θέμα: «Επιχειρούμενη ανατροπή του εργασιακού τοπίου των Γεωτεχνικών». 8. Ενημέρωση και απόψεις για τρέχοντα νομοθετικά και κανονιστικά θέματα. 9. Εκκρεμότητες - Διάφορα. Από το σύνολο των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης συζητήθηκαν τα πρώτα 5 θέματα ενώ τα υπόλοιπα 4 αναβλήθηκαν για την επόμενη συνεδρίαση του οργάνου λόγω στενότητας χρόνου.

2 Θέμα 4: Συζήτηση για την αποτίμηση των πιθανών επιπτώσεων της συμφωνίας των Πρεσπών με την Π.Γ.Δ.Μ. στον αγροδιατροφικό τομέα και σε θέματα μελέτης του Περιφερειακού Παραρτήματος Κεντρικής Μακεδονίας του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. πρόταση για σύσταση Ομάδας Εργασίας. Κατά τη συζήτηση του θέματος ο Πρόεδρος της Δ.Ε. έθεσε υπόψη των μελών της το κείμενο της Συμφωνίας των Πρεσπών και η συζήτηση που ακολούθησε αφορούσε συγκεκριμένα στο άρθρο 1, παρ. 3, εδ. θ, στο αναφέρονται τα παρακάτω: Συμφωνία Πρεσπών Άρθρο 1, παρ. 3, εδάφιο θ (αφορά στiς εμπορικές ονομασίες (commercial names), τα εμπορικά σήματα και τις επωνυμίες (trademarks και brand names των προϊόντων που εξάγονται από την Ελλάδα και φέρουν στην ονομασία τους τον όρο «Μακεδονία» ή παράγωγό του) θ. «Σε σχέση με τα προαναφερόμενα όνομα και ορολογίες στις εμπορικές ονομασίες (commercial names), τα εμπορικά σήματα και τις επωνυμίες (trademarks και brand names),τα Μέρη συμφωνούν να υποστηρίξουν και να ενθαρρύνουν τις επιχειρηματικές κοινότητές του να θεσμοθετήσουν έναν ειλικρινή, δομημένο και με καλή πίστη διάλογο, στο πλαίσιο του οποίου θα επιδιώξουν και θα βρουν αμοιβαίως αποδεκτές λύσεις στα θέματα που πηγάζουν από τις εμπορικές ονομασίες (commercial names) και όλα τα σχετικά ζητήματα σε διμερές και διεθνές επίπεδο. Για την υλοποίηση των προαναφερόμενων προνοιών, θα δημιουργηθεί μία διεθνής ομάδα ειδικών οποία θα αποτελείται από εκπροσώπους των δύο Κρατών στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης («ΕΕ») με την κατάλληλη συνεισφορά των Ηνωμένων Εθνών και του ΔΟΤ. Αυτή η ομάδα ειδικών θα συγκροτηθεί εντός του 2019 και θα ολοκληρώσει την εργασία της εντός τριών ετών. Τίποτα στο Άρθρο 1 (3) (θ) δεν θα επηρεάσει την παρούσα εμπορική χρήση μέχρις ότου εξευρεθεί αμοιβαία συμφωνία όπως προβλέπεται σε αυτό το υποτμήμα». Στα πλαίσια του διαλόγου και του προβληματισμού που αναπτύχθηκε μεταξύ των μελών της Δ.Ε, οι εκπρόσωποι της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κάνοντας μία πρώτη αποτίμηση του περιεχομένου του συγκεκριμένου εδαφίου, τόνισαν μεταξύ άλλων τα παρακάτω: «Το συγκεκριμένο εδάφιο ασχολείται στ ην ουσία, με το μεγάλο ζήτημα της χρήσης των εμπορικών ονομασιών (commercial names), εμπορικών σημάτων και επωνυμιών (trademarks και brand names) ελληνικών προϊόντων που (σήμερα) εξάγονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στον υπόλοιπο κόσμο και στο όνομά τους περιλαμβάνουν ως συνθετικό τον όρο «Μακεδονία» ή παράγωγό του. Καλείται να διαμορφώσει τις διαδικασίες και τους όρους μέσα από τους οποίους θα προκύψει το νέο καθεστώς χρήσης των παραπάνω όρων και από τις δύο χώρες (Ελλάδα και FYROM) για τα προϊόντα που θα εξάγουν εφεξής.

3 Το καθεστώς που τελικά θα υιοθετηθεί θα είναι δεσμευτικό και για τις δύο χώρες. Είναι ένα τεράστιο ζήτημα που ήδη απασχολεί περίπου 4000 ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις, πολλές από τις οποίες εξάγουν προϊόντα του αγροτοδιατροφικού τομέα και περιλαμβάνουν στο εμπορικό τους όνομα τον όρο «Μακεδονία» ή παράγωγό του. Δυστυχώς ελάχιστες από αυτές έχουν προβεί μέχρι τώρα στην κατοχύρωση του ονόματος ακολουθώντας τις προβλεπόμενες διαδικασίες στους αντίστοιχους Ευρωπαϊκούς και Παγκόσμιους Οργανισμούς, με αποτέλεσμα σήμερα να επιδίδονται σε ένα «αγώνα δρόμου» για την κατοχύρωσή τους σε αυτούς. Το συγκεκριμένο εδάφιο παρ όλο το γενικόλογο (ενδεχομένως αναπόφευκτα) χαρακτήρα του) θέτει μία σειρά από σοβαρότατα ζητήματα που χρήζουν ανάλυσης και επεξεργασίας. Αναδεικνύονται όμως αυτόματα και αβίαστα τα πρώτα σημαντικά προβλήματα που δημιουργούνται και είναι: 1) Η βάση της προτεινόμενης διαδικασίας επίλυσης των ζητημάτων που προκύπτουν στηρίζεται σε γενικούς όρους όπως, «ειλικρινής, δομημένος και με καλή πίστη διάλογο, στο πλαίσιο του οποίου θα επιδιώξουν (Ελλάδα και FYROM)* και θα βρουν αμοιβαίως αποδεκτές λύσεις.». Οι όροι αυτοί μπορεί πολιτικά να λύνουν το πρόβλημα, αλλά ουσιαστικά δεν έχουν αντίκρισμα, με δεδομένο ότι στην πραγματικότητα θα τεθούν υπό συζήτηση και διαπραγμάτευση αλληλοσυγκρουόμενα επιχειρηματικά και εθνικά συμφέροντα, η εξυπηρέτηση των οποίων δεν περνά απαραίτητα από την τήρηση των συγκεκριμένων όρων, αλλά υπόκεινται σε άλλους κανόνες (ανταγωνισμού) και νόμους (ισχύοντα εθνικά ή διεθνή νομικά καθεστώτα, οργανισμοί κλπ), που δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι λαμβάνουν υπόψη τους επικαλούμενους όρους και δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα οδηγήσουν σε «αμοιβαίως αποδεκτές λύσεις». 2) Το συγκεκριμένο εδάφιο θέτει το θέμα της κατοχύρωσης των προϊόντων που θα εξάγονται από τις δύο χώρες και θα περιλαμβάνουν τον όρο «Μακεδονία» ή παράγωγό τους εξετάζοντάς το από μηδενική βάση, ωσάν τα δύο κράτη να έχουν την ίδια αφετηρία, σαν να πρόκειται για πρώτη φορά κάνουν εξαγωγές στον ευρωπαϊκό χώρο ή στον υπόλοιπο κόσμο, παραγνωρίζοντας ή αγνοώντας το γεγονός ότι εδώ και δεκαετίες υπάρχουν πάρα πολλά ελληνικά προϊόντα που διακινούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση (πολλά εκ των οποίων είναι Προϊόντα Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ)) και τον υπόλοιπο κόσμο, έχοντας δημιουργήσει μία παράδοση και ένα status στις αντίστοιχες αγορές.

4 Η νέα διαδικασία θέτει άμεσα σε κίνδυνο το μέλλον των προϊόντων αυτών, κάτι που επιβεβαιώνεται στην τελευταία παράγραφο του συγκεκριμένου εδαφίου όπου αναφέρεται ότι «τίποτα στο Άρθρο 1 (3) (θ) δεν θα επηρεάσει την παρούσα εμπορική χρήση μέχρις ότου εξευρεθεί αμοιβαία συμφωνία όπως προβλέπεται σε αυτό το υποτμήμα», «προστατεύοντας» τα ελληνικά προϊόντα μέχρι το πέρας της διαδικασίας, θέτοντα την ίδια στιγμή ευθέως ζήτημα για τη μετέπειτα πορεία τους. Είναι φανερό τελικά, πως το συγκεκριμένο εδάφιο, με τη γενικότητα του περιεχομένου του, την αοριστία και την ασάφεια του πλαισίου λειτουργίας που ορίζει (με εξαίρεση τον τρόπο σύστασης των Επιτροπών και το χρονοδιάγραμμα λειτουργίας τους), στην πραγματικότητα συγκαλύπτει και τοποθετεί στην περιοχή της «γκρίζας» (υπό διαπραγμάτευση) ζώνης» τα σημαντικότατα προβλήματα που προκύπτουν για τα ελληνικά προϊόντα. Για τους παραπάνω λόγους το Επιμελητήριο θα πρέπει, εκμεταλλευόμενο το στρατηγικό πλεονέκτημα που διαθέτει και που είναι αυτό της συνεργασίας με όλους τους εμπλεκό μενους φορείς, να προβεί στην καταγραφή και αποτύπωση των ζητημάτων που προκύπτουν, κυρίως για τα προϊόντα αγροτοδιατροφικού χαρακτήρα και την παράθεση ενδεχόμενων προτάσεων και λύσεων επ αυτών. Η διάθεση των παραπάνω στοιχείων στην Πολιτεία και σε όσους κληθούν θεσμικά να συμμετέχουν στις διαδικασίες που προβλέπει το άρθρο, προκειμένου να τους παρέχουν τη γνώση και τα επιχειρήματα για την αντιμετώπιση των ζητημάτων που θα κληθούν να διαχειριστούν, θα είναι η ουσιαστική συμβολή του Επιμελητηρίου στο τόσο σημαντικό αυτό ζήτημα. Τελικά αποφασίστηκε ομόφωνα μετά από πρόταση του Προέδρου της Δ.Ε., η Συγκρότηση Ομάδας Εργασίας με στόχο την καταγραφή των προβλημάτων που προκύπτουν από τη συμφωνία των Πρεσπών και αφορούν την κατοχύρωση των προϊόντων του αγροδιατροφικού τομέα στις ευρωπαϊκές και διεθνείς αγορές και να προτείνουν ενδεχόμενες λύσεις επ αυτών. Στην Επιτροπή θα μετέχουν εκπρόσωποι του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα καθώς και των γεωτεχνικών τμημάτων του Α.Π.Θ. που θα οριστούν μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου. Ο χρονικός ορίζοντας λειτουργίας της Επιτροπής θα είναι τέσσερις μήνες (μέχρι τέλος του έτους). * Οι επισημάνσεις είναι της Σύνταξης και όχι του κειμένου της Συμφωνίας Παρακαλούμε τους συναδέλφους να εκφράσουν τις δικές τους απόψεις και εκτιμήσεις επί του συγκεκριμένου εδαφίου, αποστέλλοντάς τες στην ηλεκτρονική διεύθυνση exeis_minima@yahoo.com, προκειμένου να αποτελέσουν στοιχεία για περαιτέρω προβληματισμό και να συνδιαμορφώσουν με τον τρόπο αυτό τη συνολικότερη και τελική άποψη επί του ζητήματος.

5 Θέμα 5: Απόψεις προτάσεις σχετικά με το αμοιβολόγιο των διαχειριστικών σχεδίων βόσκησης Επί του συγκεκριμένου ζητήματος δεν κατατέθηκε εισήγηση πλαίσιο προς συζήτηση.\ Παρ όλα αυτά η «Δημοκρατική Συμπαράταξη» υπέβαλε τις θέσεις της επί του ζητήματος, οι οποίες τελικά υιοθετήθηκαν από το σύνολο των μελών της Δ.Ε. του Παραρτήματος, πλην της προτελευταίας παραγράφου «Για την επίσπευση των διαδικασιών ανάθεσης, μπορεί να είναι η τοπική κοινότητα», όπου κατά πλειοψηφία αποφασίστηκε η απάλειψή του. Θέσεις της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γεωτεχνικών Σε συνέχεια της αλληλογραφίας σχετικά με το αρ. πρωτ. 2795/ έγγραφο του Επιμελητηρίου με θέμα «Διαχειριστικά Σχέδια Βόσκησης» καθώς και το απόσπασμα πρακτικών (αρ. 2671/ ) της συνεδρίασης του Δ.Σ. του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. και το σχετικό υλικό που απέστειλε το ΥΠΕΝ στο ΓΕΩΤ.Ε.Ε. για το θέμα αυτό επισημαίνονται τα παρακάτω: 1. Σύμφωνα με το άρθρο 10 του Π.Δ 344/2000 (ΦΕΚ 297/Α/ ) στα επαγγελματικά δικαιώματα των δασολόγων ανήκει «η διοίκηση, διαχείριση, εκμετάλλευση και αξιοποίηση των ορεινών και ημιορεινών βοσκοτόπων και λιβαδικών εκτάσεων». 2. Σύμφωνα με το άρθρο 8 του Π.Δ 344/2000 (ΦΕΚ 297/Α/ ) στα επαγγελματικά δικαιώματα των γεωπόνων περιλαμβάνονται «δραστηριότητες που έχουν σχέση με την αξιοποίηση, βελτίωση και διαχείριση των βοσκοτόπων, σε συνεργασία με άλλους επιστήμονες». 3. Επίσης σύμφωνα με το άρθρο 2.παρ.3 του Ν. 4412/2016 (ΦΕΚ 147/Α/ ) στην κατηγορία μελετών 24 (Δασικές Μελέτες) ανήκουν οι μελέτες «διαχείρισης δασών και ορεινών βοσκοτόπων, δασοτεχνικής διευθέτησης ορεινών λεκανών χειμάρρων, αναδασώσεων, δασικών οδών, δασικών μεταφορικών εγκαταστάσεων και κατάρτισης δασικών χαρτών». 4. Ενώ στο το άρθρο 2.παρ.3 του Ν. 4412/2016 (ΦΕΚ 147/Α/ ) στην κατηγορία μελετών 23 (Γεωργικές Μελέτες) ανήκουν μελέτες «γεωργοοικονομικές, γεωργοτεχνικές εγγείων βελτιώσεων, γεωργοκτηνοτροφικού προγραμματισμού, γεωργοκτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων». Ως εκ τούτου σαφώς διαχωρίζονται τα επαγγελματικά δικαιώματα στο συγκεκριμένο ζήτημα του κλάδου των δασολόγων με αυτόν του κλάδο των γεωπόνων. Επιπρόσθετα, σύμφωνα με τον Ν.4412/2016, όταν καλούνται συμπράξεις μελετητών είναι υποχρεωτική η εκτίμηση της αμοιβής της κάθε κατηγορίας πτυχίου ξεχωριστά. Συμπερασματικά προτείνονται τα παρακάτω: Ως μονάδα αναφοράς για την προεκτίμηση των εκτάσεων που μπορούν να ενταχθούν στα διαχειριστικά σχέδια βόσκησης να χρησιμοποιηθούν τα δεδομένα του ΟΠΕΚΕΠΕ (LPIS, ilots, subilots). Η μεγάλη διαφορά που προκύπτει (πέραν του στατιστικού σφάλματος) στον υπολογισμό των εκτάσεων προς ένταξη στα διαχειριστικά σχέδια βόσκησης ανάμεσα στις δύο απογραφικές μεθόδους (ΟΠΕΚΕΠΕ,Corine), όπως καταγράφεται στο τεύχος που στάλθηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και το Ελληνικό Κτηματολόγιο με τίτλο: «ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΡΟ-ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΒΟΣΚΗΣΙΜΩΝ ΓΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΑ

6 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΒΟΣΚΗΣΗ», οφείλεται στο ότι τα δεδομένα του ΟΠΕΚΕΠΕ έχουν υψηλότερη χωρική ανάλυση σε σχέση με το CORINE και θεωρούνται εγκυρότερα για την προεκτίμηση της συγκεκριμένης μελέτης. Για την προεκτίμηση των εκτάσεων που μπορούν να ενταχθούν στα διαχειριστικά σχέδια βόσκησης να χρησιμοποιηθούν οι παρακάτω κατηγορίες από τα δεδομένα του ΟΠΕΚΕΠΕ: 10 «Δάσος», 12 «Δασικό μικτό», 14 «Δασικό και Βοσκότοπος», 30 «Βοσκότοπος (δήλωση 2007)», 32 «Βοσκότοπος 2003» και 33 «Βοσκότοπος μη δηλωμένος το 2003 και 2007» και 31: «Βοσκότοπος μικτό». Σημαντική επισήμανση είναι ότι οι βοσκήσιμες γαίες που πρέπει να ενταχθούν στα διαχειριστικά βόσκησης είναι πολύ περισσότερες από τις επιλέξιμες για επιδότηση εκτάσεις. Σε ότι αφορά την εκτίμηση της αμοιβής των δασολόγων και γεωπόνων μελετητών, εκ του νόμου (Ν.4412/2016) θα πρέπει να προσδιοριστεί ξεχωριστά για κάθε κατηγορία μελετητικού πτυχίου. Αρχικά θα πρέπει να διαχωριστούν οι εκτάσεις που βρίσκονται στην αρμοδιότητα των δασολόγων και των γεωπόνων και στη συνέχεια να εκτιμηθεί η αμοιβή πολλαπλασιάζοντας την τιμή μονάδας, η οποία θα είναι κοινή για τις δύο κατηγορίες, ( κατά στρέμμα) με τις αντίστοιχες εκτάσεις. Προς αυτήν την κατεύθυνση θα μπορούσε: 1. Να προσδιοριστεί η υψομετρική κατηγορία που ανήκουν οι προαναφερθέντες κατηγορίες εκτάσεων του ΟΠΕΚΕΠΕ και να χωριστούν σε ορεινές ημιορεινές και λοιπές, όπου οι δασολόγοι θα έχουν την ευθύνη για την πρώτη κατηγορία και οι γεωπόνοι για τη δεύτερη, είτε 2. Να διαχωριστούν οι εκτάσεις με τέτοιο τρόπο όπου οι δασολόγοι να έχουν την αποκλειστική ευθύνη για της εκτάσεις με κωδικό 10 «Δάσος», 12 «Δασικό μικτό» και 14 «Δασικό και Βοσκότοπος» ενώ οι υπόλοιπες εκτάσεις 30 «Βοσκότοπος (δήλωση 2007)», 32 «Βοσκότοπος 2003» και 33 «Βοσκότοπος μη δηλωμένος το 2003 και 2007» και 31: «Βοσκότοπος μικτό» να διαχειρίζονται από κοινού από τις δύο ειδικότητες. Για την επίσπευση των διαδικασιών ανάθεσης, την αποτελεσματικότερη επίβλεψη των συμβάσεων αλλά και την ομοιογενοποίηση των παραδοτέων η προκήρυξη των συμβάσεων να γίνει τουλάχιστον σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε) εάν όχι αιρετής Περιφέρειας. Η πρόταση τεκμηριώνεται και από την εμπειρία από άλλα έργα που προκηρύχθηκαν σε εθνικό επίπεδο (π.χ. Δασικοί Χάρτες). Στα έργα αυτά μονάδα συντονισμού και λειτουργίας του διαχειριστικού σχεδίου μπορεί να είναι η τοπική κοινότητα. Στους υποψήφιους αναδόχους ομάδες εργασίας των παραπάνω έργων να είναι υποχρεωτική η συμμετοχή μικρότερης κατηγορίας μελετητικού πτυχίου γεωπόνων και δασολόγων (Α ή Β τάξης). Το θέμα αυτό χρήζει ιδιαίτερης προσοχής από το επιμελητήριο καθώς προσεγγίζει επαγγελματικά δικαιώματα μεταξύ κλάδων του ΓΕΩΤΕΕ. Η απόφαση του Παραρτήματος θα διαβιβαστεί στην Κεντρική Διοίκηση του Επιμελητηρίου, προκειμένου αυτό να τη λάβει υπόψη της στην περαιτέρω διαχείριση του ζητήματος. Ευχόμαστε σε όλους τους συναδέλφους ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ καλοκαιρινές διακοπές

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΓΕΩΤ.Ε.Ε. ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΓΕΩΤ.Ε.Ε. ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Θεσσαλονίκη, 4 Ιουλίου 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΕΩΤ.Ε.Ε. ΤΜΗΜΑ ΕΚΔΟΣΕΩΝ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 64, 546 31 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΛ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Πραγματοποίηση Συναντήσεων στα πλαίσια της 81ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Πραγματοποίηση Συναντήσεων στα πλαίσια της 81ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης. Θεσσαλονίκη 15 Σεπτεμβρίου 2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 64, Τ.Κ. 546 31, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΛ.: 2310-221726, FAX: 2310-265468

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΕΩΛΟΓΩΝ ΜΕΛΕΤΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΕΩΛΟΓΩΝ ΜΕΛΕΤΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΕΩΛΟΓΩΝ ΜΕΛΕΤΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ Σμύρνης 1Β, Ζωγράφου, Αθήνα 15772, Τηλ: 210 7777089, Fax: 210 7777092 website: www.syngeme.gr email: info@syngeme.gr Αρ. Πρωτ. 249 ΠΡΟΣ Αθήνα, 28/01/2013 ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Παρατηρήσεις επί του Σχεδίου Νόμου του Υ.Π.Ε.Κ.Α. «Δασικά Οικοσυστήματα: ορισμοί, μέτρα προστασίας, ανάπτυξης & διαχείρισης»» ΣΧΕΤ.

ΘΕΜΑ: «Παρατηρήσεις επί του Σχεδίου Νόμου του Υ.Π.Ε.Κ.Α. «Δασικά Οικοσυστήματα: ορισμοί, μέτρα προστασίας, ανάπτυξης & διαχείρισης»» ΣΧΕΤ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ -------------------------------------------------------------- - Ταχ. Δ/νση: ΓΕΡΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ 24, ΠΑΤΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

Θεσσαλονίκη: Αριθμ. πρωτ: 111

Θεσσαλονίκη: Αριθμ. πρωτ: 111 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ταχ. Δ/νση : Βενιζέλου 64 Τ.Κ. : 54631, ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Τηλ. : 2310-221726 Φαξ : 2310-265468 Ιστοσελίδα : www.geotee-kma.gr

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση για την κατάρτιση καταλόγου ενδιαφερομένων Εργοληπτών και Μελετητών

Πρόσκληση για την κατάρτιση καταλόγου ενδιαφερομένων Εργοληπτών και Μελετητών ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Δ/νση : Πέτρου Ράλλη & Θηβών 250 Αιγάλεω Τ.Κ.12244 Πανεπιστημιούπολη 2 Πληροφορίες: Ηλίας Βαβάσης Τηλ.: 2105381118

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Απόφαση YΠ.ΑΓΡ.ΑΝ.& ΤΡΟΦ. 915/69142/15.05.2018 (ΦΕΚ 1812/21.05.2018 τεύχος Β') Διαδικασία μίσθωσης βοσκήσιμων γαιών, συγκρότηση και λειτουργία επιτροπών ελέγχου χωροταξικής ορθότητας της κατανομής δικαιωμάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΡΧΩΝ, ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΕΕ/ΤΚΜ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΡΧΩΝ, ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΕΕ/ΤΚΜ - 1 - ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΡΧΩΝ, ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΕΕ/ΤΚΜ 2014 2016 ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ Σήμερα η πατρίδα μας βιώνει ίσως την δυσκολότερη εποχή

Διαβάστε περισσότερα

Θεσσαλονίκη: Αριθμ. πρωτ: 1059

Θεσσαλονίκη: Αριθμ. πρωτ: 1059 Θεσσαλονίκη: 22-12-2014 Αριθμ. πρωτ: 1059 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ταχ. Δ/νση : Βενιζέλου 64 Τ.Κ. : 54631, ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Τηλ. : 2310-221726

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ- ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΡΓΩΝ (ΔΔΕ) ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ (MASTER) ΣΤΗΝ «ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ» ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Μητρώα ΜΕΚ-ΜΕΕΠ-Μελετητών/

Διαβάστε περισσότερα

Ένωση Εργοληπτών Δασοτεχνικών Έργων & Πρασίνου

Ένωση Εργοληπτών Δασοτεχνικών Έργων & Πρασίνου Ένωση Εργοληπτών Δασοτεχνικών Έργων & Πρασίνου Δ/ΝΣΗ:Ν.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ 10 Τ.Κ.18900 ΤΗΛ:2104640271 FAX:2104644020 Αθήνα 08/02/2010 ΠΡΟΣ:1) την ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ,ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Κ.Τ.Μπιρμπίλη

Διαβάστε περισσότερα

Π Α Ν Τ Ο Π Ο Υ Λ Ο Σ Π Α Ν Τ Ε Λ Η Σ Δ Α Σ Ο Λ Ο Γ Ο Σ Π Ε Ρ Ι Β Α Λ Λ Ο Ν Τ Ο Λ Ο Γ Ο Σ Α. Π. Θ.

Π Α Ν Τ Ο Π Ο Υ Λ Ο Σ Π Α Ν Τ Ε Λ Η Σ Δ Α Σ Ο Λ Ο Γ Ο Σ Π Ε Ρ Ι Β Α Λ Λ Ο Ν Τ Ο Λ Ο Γ Ο Σ Α. Π. Θ. Π Α Ν Τ Ο Π Ο Υ Λ Ο Σ Π Α Ν Τ Ε Λ Η Σ Δ Α Σ Ο Λ Ο Γ Ο Σ Π Ε Ρ Ι Β Α Λ Λ Ο Ν Τ Ο Λ Ο Γ Ο Σ Α. Π. Θ. ΠΡΟΣ: To Γεωτεχνικό επιμελητήριο Ελλάδας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.) Βενιζέλλου 64 Τ.Κ. 546 31 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (Υπ όψη Προέδρου

Διαβάστε περισσότερα

Έτσι θα αλλάξουμε τις τύχες του ΓΕΩΤΕΕ

Έτσι θα αλλάξουμε τις τύχες του ΓΕΩΤΕΕ Έτσι θα αλλάξουμε τις τύχες του ΓΕΩΤΕΕ «ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΤΕΕ» ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΩΤΕΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α- Όλες οι Συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου είναι ΑΝΟΙΚΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Πρόταση ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 10.3.2014 COM(2014) 149 final 2014/0086 (NLE) Πρόταση ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ για τη σύναψη της Συμφωνίας Σύνδεσης μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωπαϊκής Κοινότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΛΙΒΑΔΙΩΝ II

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΛΙΒΑΔΙΩΝ II ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΛΙΒΑΔΙΩΝ II Καθορισμός των Προδιαγραφών και του Περιεχομένου των Προσωρινών Διαχειριστικών Σχεδίων Βόσκησης, στο πλαίσιο εφαρμογής των διατάξεων του άρθρου 60 του Ν. 4264/2014 (ΦΕΚ 118Α ). Άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ της 28/9/2011

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ της 28/9/2011 ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ της 28/9/2011 ΕΡΩΤΗΣΗ 1 : Υπάρχει περιορισμός στην συμμετοχή της ίδιας ομάδας, αφενός στις μελέτες των περιφερειών (προκηρύξεις Νr: 1-14), αλλά και αφετέρου ως σύμβουλος παρακολούθησης, διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

Ανάρτηση και αντίρρηση επί των Δασικών Χαρτών

Ανάρτηση και αντίρρηση επί των Δασικών Χαρτών Στέργιος Διαμαντόπουλος Δασολόγος εκπρόσωπος ΓΕΩΤΕΕ Ανάρτηση και αντίρρηση επί των Δασικών Χαρτών Τι είναι οι Δασικοί Χάρτες / τι σκοπό επιτελούν 2 θεσμοθετήθηκαν με τον ν. 2664/1998 Παρουσιάζουν ποιες

Διαβάστε περισσότερα

Κοινή πρόταση ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Κοινή πρόταση ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΥΠΑΤΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΟΙΝΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Βρυξέλλες, 25.9.2017 JOIN(2017) 37 final 2017/0238 (NLE) Κοινή πρόταση ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Πάτρα Αρ. Πρωτ.: 429

Πάτρα Αρ. Πρωτ.: 429 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ -------------------------------------------------------------- - Ταχ. Δ/νση: ΓΕΡΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ 24, ΠΑΤΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ανάρτηση και αντίρρηση επί των Δασικών Χαρτών

Ανάρτηση και αντίρρηση επί των Δασικών Χαρτών Στέργιος Διαμαντόπουλος Δασολόγος εκπρόσωπος ΓΕΩΤΕΕ Ανάρτηση και αντίρρηση επί των Δασικών Χαρτών Τι είναι οι Δασικοί Χάρτες / τι σκοπό επιτελούν 2 θεσμοθετήθηκαν με τον ν. 2664/1998 Παρουσιάζουν ποιες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Μ.Ε. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ 2017-2019 Πρόταση προς τη Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ/ΤΚΜ 1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ Καβάλα, Αριθ. Πρωτ: 646. Προς: Δ.Σ. ΓΕΩΤ.Ε.Ε. Κοιν.: Παραρτήματα ΓΕΩΤ.Ε.Ε. Μέλη του Παραρτήματος

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ Καβάλα, Αριθ. Πρωτ: 646. Προς: Δ.Σ. ΓΕΩΤ.Ε.Ε. Κοιν.: Παραρτήματα ΓΕΩΤ.Ε.Ε. Μέλη του Παραρτήματος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Προς: ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ Καβάλα, 27-10-2016 Αριθ. Πρωτ: 646 Δ.Σ. ΓΕΩΤ.Ε.Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 55, 65403 ΚΑΒΑΛΑ ΤΗΛ.: 2510 222942,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΥΣΗ 2000, Λεωφόρος Μεσογείων 119, Αθήνα. ΣΥΝΟΨΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ 9ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΥΣΗ 2000, Λεωφόρος Μεσογείων 119, Αθήνα. ΣΥΝΟΨΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ 9ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΥΣΗ 2000, Λεωφόρος Μεσογείων 119, Αθήνα ΣΥΝΟΨΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ 9ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Η 9 η συνεδρίαση της Επιτροπής ΦΥΣΗ 2000 που συγκροτήθηκε με το ΦΕΚ υπ αρ.248/τευχοσ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ /26-5-2017,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟΦΑΣΗ Δ.Σ. 18/4/26-6-2013 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Ι: Συγκρότηση και λειτουργία του Δ.Σ. Άρθρο 1: Συγκρότηση

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Απόψεις σχετικά με την ηλεκτρονική καταγραφή Φυτοπροστατευτικών Προϊόντων»

ΘΕΜΑ: «Απόψεις σχετικά με την ηλεκτρονική καταγραφή Φυτοπροστατευτικών Προϊόντων» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Δ/ΝΣΗ ΚΑΨΟΥΡΗ 4, 41222 ΛΑΡΙΣΑ ΤΗΛ.: 2410 627142, FAX: 2410 627143 E-mail: geotee_l@otenet.gr ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Ευδοκία Παπακρίβου

Διαβάστε περισσότερα

Θεσσαλονίκη, 29 Ιουνίου 2010

Θεσσαλονίκη, 29 Ιουνίου 2010 Θεσσαλονίκη, 29 Ιουνίου 2010 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρ. Πρωτ.: 2772 ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΕΩΤ.Ε.Ε. ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ & ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 64, 546 31

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Πρόταση ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 20.10.2014 COM(2014) 636 final 2014/0296 (NLE) Πρόταση ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ σχετικά με τη θέση που πρόκειται να λάβουν η Ένωση και η Ευρωπαϊκή Κοινότητα

Διαβάστε περισσότερα

α/α ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Μπορεί μια περιοχή να περιλαμβάνεται στο σχεδιασμό της Στρατηγικής δύο ή περισσότερων Αστικών Αρχών;

α/α ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Μπορεί μια περιοχή να περιλαμβάνεται στο σχεδιασμό της Στρατηγικής δύο ή περισσότερων Αστικών Αρχών; 1 Στην περίπτωση στρατηγικής σε περιοχή της Περιφέρειας Αττικής η οποία παρουσιάζει ειδική αναπτυξιακή δυναμική, μπορεί ένας Δήμος να αποτελεί μόνος του την Αστική Αρχή; Μπορεί ένας Δήμος να αποτελεί Αστική

Διαβάστε περισσότερα

Ηράκλειο 13/02/2017 Αριθ. Πρωτ. 357

Ηράκλειο 13/02/2017 Αριθ. Πρωτ. 357 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Πρεβελάκη & Γρεβενών 712 02 Ηράκλειο Κρήτης Τηλ.: 2810 286854 Fax: 2810-281128 E-mail: teetak@tee.gr Ιστοσελίδα: www.teetak.gr Ηράκλειο

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασία Δ06 Αγορές

Διαδικασία Δ06 Αγορές Διαδικασία Δ06 Αγορές Τροποποιήσεις Τροποποίηση Ημερομηνία Σχόλια 1.0 18-10-10 1.1 01-09-16 Σελίδα 1 από 6 1. Σκοπός Σκοπός της διαδικασίας είναι να καθορίσει τον τρόπο με τον οποίο: αξιολογούνται, επιλέγονται

Διαβάστε περισσότερα

Ανάρτηση και αντίρρηση επί των Δασικών Χαρτών

Ανάρτηση και αντίρρηση επί των Δασικών Χαρτών Στέργιος Διαμαντόπουλος Δασολόγος εκπρόσωπος ΓΕΩΤΕΕ Ανάρτηση και αντίρρηση επί των Δασικών Χαρτών Τι είναι οι Δασικοί Χάρτες / τι σκοπό επιτελούν 2 θεσμοθετήθηκαν με τον ν. 2664/1998 Παρουσιάζουν ποιες

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ «ΒΟΣΚΗΣΙΜΕΣ ΓΑΙΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ»

ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ «ΒΟΣΚΗΣΙΜΕΣ ΓΑΙΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ «ΒΟΣΚΗΣΙΜΕΣ ΓΑΙΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» Άρθρο 1 Ορισμός Για τις ανάγκες του παρόντος νόμου, βοσκήσιμες γαίες καλούνται οι εκτάσεις που δύνανται να χρησιμοποιηθούν για βόσκηση ζώων, στις οποίες αναπτύσσεται

Διαβάστε περισσότερα

Προς: Κοιν.: Θέμα: «Προτάσεις και ερωτήματα για την ομαλότερη και αποδοτικότερη εφαρμογή του μέτρου 1.2.1. των Σχεδίων Βελτίωσης»

Προς: Κοιν.: Θέμα: «Προτάσεις και ερωτήματα για την ομαλότερη και αποδοτικότερη εφαρμογή του μέτρου 1.2.1. των Σχεδίων Βελτίωσης» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ------------------------------ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 55, 65403 ΚΑΒΑΛΑ Τ.Θ.1379 ΤΗΛ.: 2510 222942, FAX: 2510 231505 E-mail:geoteeam@otenet.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η Σύσκεψη του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. για τις εξελίξεις στην ΚΑΠ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η Σύσκεψη του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. για τις εξελίξεις στην ΚΑΠ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΕΩΤ.Ε.Ε. ΤΜΗΜΑ ΕΚΔΟΣΕΩΝ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Θεσσαλονίκη, 23 Ιουλίου 2009 ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 64, 546 31 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΛ.:

Διαβάστε περισσότερα

Ένωση Περιφερειών: Να ανασταλούν οι διαδικασίες για τους δασικούς χάρτες

Ένωση Περιφερειών: Να ανασταλούν οι διαδικασίες για τους δασικούς χάρτες Ένωση Περιφερειών: Να ανασταλούν οι διαδικασίες για τους δασικούς χάρτες Αθήνα, 13 Φεβρουαρίου 2017 Να ανασταλούν οι διαδικασίες για τους δασικούς χάρτες για το χρονικό διάστημα που θα απαιτηθεί μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Εγκυκλίου: 102 ΘΕΜΑ: Συγκρότηση των διοικητικών συμβουλίων των νομικών προσώπων των Ο.Τ.Α. α και β βαθμού.

Αρ. Εγκυκλίου: 102 ΘΕΜΑ: Συγκρότηση των διοικητικών συμβουλίων των νομικών προσώπων των Ο.Τ.Α. α και β βαθμού. Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Δ/ΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Να ξεκινήσει η αξιολόγηση Νέων Αγροτών και να αυξηθεί ο προϋπολογισμός στην απονιτροποίηση

Να ξεκινήσει η αξιολόγηση Νέων Αγροτών και να αυξηθεί ο προϋπολογισμός στην απονιτροποίηση Να ξεκινήσει η αξιολόγηση Νέων Αγροτών και να αυξηθεί ο προϋπολογισμός στην απονιτροποίηση Να επιταχυνθεί ο ρυθμός υλοποίησης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-20 και να εκχωρηθούν οι πόροι

Διαβάστε περισσότερα

ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΡΓΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ 2015

ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΡΓΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ 2015 Αντικείμενο: «Ειδική Λιβαδοπονική Μελέτη για την περιφερειακή ζώνη του Ε.Δ. Αίνου» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 28 Ιουνίου 2018 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ. 31474 ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ & ΤΟΠ. ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡΟΣ: Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΠ. ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 1.

Διαβάστε περισσότερα

«ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΩΝ ΓΕΩΡΓΩΝ» ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

«ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΩΝ ΓΕΩΡΓΩΝ» ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ «ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΩΝ ΓΕΩΡΓΩΝ» ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Α/Α ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Στο τέλος του 2013 ξεκινάει το πρόγραμμα για νέους αγρότες από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Πρόκειται για

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Προτάσεις & Παρατηρήσεις του Π.Σ ΠΕΓΔΥ Ν. Κιλκίς επί της προτεινόμενης τροποποίησης του Οργανισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας»

ΘΕΜΑ: «Προτάσεις & Παρατηρήσεις του Π.Σ ΠΕΓΔΥ Ν. Κιλκίς επί της προτεινόμενης τροποποίησης του Οργανισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας» ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ Ταχ. Δ/νση: Αν. Παπανδρέου 3 Τ.Κ. : 61 100, Κιλκίς Τηλ. : 2341350115 Fax. : 2341079713 E-mail : u12911@minagric.gr. ΠΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΩΤ. Ε. Ε. ΓΙΑ ΤΟ ΟΣ Ε

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΩΤ. Ε. Ε. ΓΙΑ ΤΟ ΟΣ Ε Α. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΩΤ. Ε. Ε. ΓΙΑ ΤΟ ΟΣ Ε Η έναρξη του ΟΣ Ε σηματοδοτείται από το 1992. Με τον Κανονισμό (ΕΟΚ) 3508/1992 θεσπίστηκε η υποχρέωση εφαρμογής ενός ολοκληρωμένου συστήματος διαχειρίσεως

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ. Μέτρο 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) Σύμβουλος

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ. Μέτρο 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) Σύμβουλος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 03/07/2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ Αρ. Πρωτ. : 1766/71435 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΙΝΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΡΑΠΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΜΠΟΥΛΟΥΜΗ ΔΗΜΗΤΡΗ και ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑ ΓΙΩΡΓΟΥ από έως

ΚΙΝΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΡΑΠΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΜΠΟΥΛΟΥΜΗ ΔΗΜΗΤΡΗ και ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑ ΓΙΩΡΓΟΥ από έως ΚΙΝΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΡΑΠΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΜΠΟΥΛΟΥΜΗ ΔΗΜΗΤΡΗ και ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑ ΓΙΩΡΓΟΥ από 01-01-2015 έως 31-08-2016 1. Στις 21-01-2015 με την με αρ. πρωτ. 540 αίτησή μου ζήτησα αντίγραφα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ Κερκύρας 17-19, 113 62 Αθήνα, Τηλ.- Fax : 210.8236663 Ε-mail: segek@tee.gr ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ Κερκύρας 17-19, 113 62 Αθήνα, Τηλ.- Fax : 210.8236663 Ε-mail: segek@tee.gr ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ Κερκύρας 17-19, 113 62 Αθήνα, Τηλ.- Fax : 210.8236663 Ε-mail: segek@tee.gr ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014 I. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Συνάδελφοι,

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού υπ' αριθμ. 46 Του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ"

Απόσπασμα Πρακτικού υπ' αριθμ. 46 Του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ 6Π3Ε46ΜΨΦΖ-ΝΜΣ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Απόσπασμα Πρακτικού υπ' αριθμ. 46 Του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ" Στην Αθήνα, σήμερα, 19.12.2018, και ώρα 14.00, στα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΤΕ 454 (ΦΕΚ Β 872/ ) Κανονισμός Λειτουργίας Συμβουλίου Λογιστικής Τυποποίησης (Σ.Λ.Ο.Τ.)

ΕΛΤΕ 454 (ΦΕΚ Β 872/ ) Κανονισμός Λειτουργίας Συμβουλίου Λογιστικής Τυποποίησης (Σ.Λ.Ο.Τ.) ΕΛΤ Ε 454 ΦΕΚ Β 872.28.6.0 Κανονισμός Λειτουργίας Συμβουλίου Λογιστικής Τ υποποίησης (Σ.Λ.Ο.Τ.) ΕΛΤΕ 454 (ΦΕΚ Β 872/28.6.2005) Κανονισμός Λειτουργίας Συμβουλίου Λογιστικής Τυποποίησης (Σ.Λ.Ο.Τ.) ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV 14SYMV001948201 2014-03-27 ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΑΝΑΦΟΡΑΣ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΙΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ 1. «Παρακολούθηση της ποσότητας και της ποιότητας των υδάτων σε εφαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝ/ΚΗ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Αθήνα,30 Οκτωβρίου 2008 Δ/ΝΣΗ ΤΟΜΕΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΓΕΝ/ΚΗ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Αθήνα,30 Οκτωβρίου 2008 Δ/ΝΣΗ ΤΟΜΕΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΕΝ/ΚΗ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Αθήνα,30 Οκτωβρίου 2008 Δ/ΝΣΗ ΤΟΜΕΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΘΕΜΑ: Συνοπτικός ενημερωτικός οδηγός σχετικά με προκηρύξεις διαγωνισμών Δημοσίων Συμβάσεων

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Έκδοσης 2 Υπεύθυνος: Υπεύθυνος ΣΔΕΠ Έναρξη Ισχύος: Σελίδα 1 από 8 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Αρ. Έκδοσης 2 Υπεύθυνος: Υπεύθυνος ΣΔΕΠ Έναρξη Ισχύος: Σελίδα 1 από 8 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Έναρξη Ισχύος: Σελίδα 1 από 8 1. ΣΚΟΠΟΣ Σκοπός της διαδικασίας αυτής είναι η προετοιμασία των απαιτούμενων ενεργειών για τη διενέργεια διαγωνισμού, για τη σύναψη σύμβασης με εξωτερικό ανάδοχο, με αντικείμενο

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Επιστολή διαμαρτυρίας για την καθυστέρηση υλοποίησης των αποδεκτών αιτημάτων για την ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Θέμα: Επιστολή διαμαρτυρίας για την καθυστέρηση υλοποίησης των αποδεκτών αιτημάτων για την ηλεκτρονική συνταγογράφηση Π Α Ν Ε Λ Λ Η Ν Ι Α Ο Μ Ο Σ Π Ο Ν Δ Ι Α Σ Υ Λ Λ Ο Γ Ω Ν Γ Ε Ω Π Ο Ν Ω Ν Αθήνα, 16/04/2019 Αρ. Πρωτ. : 20 Προς: Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Έ τ ο ς Ι δ ρ ύ σ ε ω ς 1 9 5 4 ΔΙΔΟΤΟΥ 26 ΑΘΗΝΑ 10680 Email:

Διαβάστε περισσότερα

Καβάλα, Αριθ. Πρωτ: 312. Προς: Όπως ο πίνακας. Κοιν.: Όπως ο πίνακας

Καβάλα, Αριθ. Πρωτ: 312. Προς: Όπως ο πίνακας. Κοιν.: Όπως ο πίνακας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Προς: Καβάλα, 06-05-2016 Αριθ. Πρωτ: 312 Όπως ο πίνακας ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 55, 65403 ΚΑΒΑΛΑ ΤΗΛ.: 2510 222942, FAX: 2510 231505

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Αποχαρακτηρισμός και επανοριοθέτηση Γεωργικής Γης Υψηλής Παραγωγικότητας στην περιοχή Τσαΐρι Καλυβών του Δήμου Πολυγύρου»

Θέμα: «Αποχαρακτηρισμός και επανοριοθέτηση Γεωργικής Γης Υψηλής Παραγωγικότητας στην περιοχή Τσαΐρι Καλυβών του Δήμου Πολυγύρου» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ταχ. Δ/νση : Βενιζέλου 64 Τ.Κ. : 54631, ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Τηλ. : 2310-221726 Φαξ : 2310-265468 Ιστοσελίδα : www.geotee-kma.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Εγκύκλιος για το Σύμβουλο στο πλαίσιο του Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Εγκύκλιος για το Σύμβουλο στο πλαίσιο του Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Εγκύκλιος για το Σύμβουλο στο πλαίσιο του Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020 Σας ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η με αριθ. 1766/71435/03-07-2017

Διαβάστε περισσότερα

C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Temporary Internet Files\OLK669\VOULH_S N FARMAKA_2011_5347.doc

C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Temporary Internet Files\OLK669\VOULH_S N FARMAKA_2011_5347.doc Θεσσαλονίκη, 13 Δεκεμβρίου 2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΕΩΤ.Ε.Ε. ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ & ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 64, 546 31 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΛ.: 2310 278817-8,

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Αναγκαιότητα επανασύστασης των δομών Εγγείων Βελτιώσεων»

Θέμα: «Αναγκαιότητα επανασύστασης των δομών Εγγείων Βελτιώσεων» ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ Τηλ επικ. 6972125967 ΚΑΒΑΛΑ 10-02-2011 Προς: - κ. Άρη Γιαννακίδη Περιφερειάρχη Α.Μ.Θ. - Βουλευτές Ν.Καβάλας - ΠΕΓΔΥ,ΠΟΓΕΔΥ -

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. Διαδικασίες Λειτουργίας ΓΔ-10 «ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΕΡΓΩΝ»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. Διαδικασίες Λειτουργίας ΓΔ-10 «ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΕΡΓΩΝ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Διαδικασίες Λειτουργίας ΓΔ-10 «ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΕΡΓΩΝ» Έκδοση: 1 η Αναθ: 4 Ημερομηνία Έγκρισης: 20/1/2016 Σελίδα 2 από 9 Έγκριση: Υπεύθυνος Διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΙΣ 30 & 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ

Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΙΣ 30 & 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ Ημερομηνία Ανάρτησης: 27/01/2012 Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΙΣ 30 & 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Πρόταση ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 28.3.2012 COM(2012) 144 final 2012/0073 (NLE) Πρόταση ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ για τη σύναψη της συμφωνίας μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Καναδά για την τελωνειακή συνεργασία

Διαβάστε περισσότερα

Κέρκυρα /3/2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Κέρκυρα /3/2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΥΠΟΔΟΜΩΝ Κέρκυρα /3/2014 ΠΡΟΣ: Περιφερειακό Συμβούλιο ΘΕΜΑ: Στρατηγική της Π.Ι.Ν. περιόδου 2014-2020

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ Αθήνα, Αρ. Πρωτ.: 915/69142

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ Αθήνα, Αρ. Πρωτ.: 915/69142 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ & ΒΟΣΚΗΣΙΜΩΝ ΓΑΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΒΟΣΚΗΣΙΜΩΝ ΓΑΙΩΝ Ταχ. Δ/νση: Βερανζέρου 46 Ταχ. Κώδικας: 104 38 Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 10/11/2017 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΟΡΕΩΝ : ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 10/11/2017 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΟΡΕΩΝ : ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Θεσσαλονίκη 10/11/2017 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΟΡΕΩΝ Αρ. πρωτ. : 15158 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ταχ. Διεύθυνση: ΦΡΑΓΚΩΝ 6-8, Τ.Κ. 546 26 Τηλέφωνο:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ EΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΘΕΣΕΩΝ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ EΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ EΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΔ ΑΕ Η ΜΟΔ Α.Ε., λαμβάνοντας υπόψη τον Ν. 4441/2016

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Διαβίβαση της υπ αριθμ. 171/2015 Απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής της

ΘΕΜΑ: «Διαβίβαση της υπ αριθμ. 171/2015 Απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής της ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΤΡΑ, 16 Μαρτίου 2015 Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Αρ. πρωτ. 55343/414 Ταχ. Δ/νση: : ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 32 264 41 Πάτρα

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία» «Ενίσχυση δημόσιων υποδομών έρευνας και καινοτομίας» Συχνές Ερωτήσεις

Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία» «Ενίσχυση δημόσιων υποδομών έρευνας και καινοτομίας» Συχνές Ερωτήσεις Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία» «Ενίσχυση δημόσιων υποδομών έρευνας και καινοτομίας» Συχνές Ερωτήσεις (Τελευταία Ενημέρωση: 29/8/2017) 1. Στην πρόσκληση με τίτλο «Ενίσχυση δηµόσιων υποδοµών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ Σπάτα - Αρτέμιδα, Αριθ. πρωτ: Προς 1. Τον Δήμαρχο Σπάτων Αρτέμιδος και Πρόεδρο της

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ Σπάτα - Αρτέμιδα, Αριθ. πρωτ: Προς 1. Τον Δήμαρχο Σπάτων Αρτέμιδος και Πρόεδρο της Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ & ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ (ΣτΔΕ) Ταχ. Δ/νση: Βασ. Παύλου & Δημ. Χρ. Μπέκα Ταχ. Κώδικας: 190 04, Σπάτα Πληροφορίες: Fax:

Διαβάστε περισσότερα

Αξιότιμε κύριε πρόεδρε του ΕΛΓΑ,

Αξιότιμε κύριε πρόεδρε του ΕΛΓΑ, www.geoponikos-larisa.gr info@geoponikos-larisa.gr Λάρισα, 12 Απριλίου 2011 Προς: Πρόεδρο ΕΛΓΑ Κοιν.: Αντιπρόεδρο ΕΛΓΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ Βουλευτές ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΡΓΟΥ ΑΝΤΙΚΕΊΜΕΝΟ: «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΉ ΜΕΛΈΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΎ ΔΆΣΟΥΣ ΕΚΚΛΗΣΟΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ ΖΊΤΣΑΣ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ

ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΡΓΟΥ ΑΝΤΙΚΕΊΜΕΝΟ: «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΉ ΜΕΛΈΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΎ ΔΆΣΟΥΣ ΕΚΚΛΗΣΟΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ ΖΊΤΣΑΣ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ ΑΝΤΙΚΕΊΜΕΝΟ: «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΉ ΜΕΛΈΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΎ ΔΆΣΟΥΣ ΕΚΚΛΗΣΟΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ ΖΊΤΣΑΣ» Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΌΤΗΣΗ:

Διαβάστε περισσότερα

Κοινή πρόταση ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Κοινή πρόταση ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΥΠΑΤΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΟΙΝΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Βρυξέλλες, 28.11.2016 JOIN(2016) 51 final 2016/0367 (NLE) Κοινή πρόταση ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα Ολοκλήρωσης Θεσµικού Πλαισίου

Πρόγραµµα Ολοκλήρωσης Θεσµικού Πλαισίου ΣΜΕ - ΣΕΕΓΜ - ΣΜ Ε Κεντρικής Μακεδονίας 22-23 Σεπτεµβρίου 2009 Ισχύον Πλαίσιο Μελετών ηµοσίου Εφαρµογή - Προβληµατισµοί Βελτιώσεις Πρόγραµµα Ολοκλήρωσης Θεσµικού Πλαισίου ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΟΥΝΙΑΣ ρ Πολιτικός Μηχανικός

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. Αριθ. Πρωτ. 1394/54298 ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Αθήνα ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. Αριθ. Πρωτ. 1394/54298 ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ 1. ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΓΡ. ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΜΗΜΑ ΚΑΠ 2. ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΦΥΤ. ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Δ/ΝΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ 1. ΓΕΩΤ.Ε.Ε. Τμήμα Μελετών & Τεκμηρίωσης 2. Ομάδα Εργασίας ΓΕΩΤ.Ε.Ε. επί του ν/σ για τα φυτοπροστατευτικά προϊόντα

ΠΡΟΣ 1. ΓΕΩΤ.Ε.Ε. Τμήμα Μελετών & Τεκμηρίωσης 2. Ομάδα Εργασίας ΓΕΩΤ.Ε.Ε. επί του ν/σ για τα φυτοπροστατευτικά προϊόντα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ --------------------------------------------------------------- Ταχ. Δ/νση: ΓΕΡΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ 24, ΠΑΤΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

Δ10 Διαδικασία Παρακολούθησης Εκτέλεσης Έργου

Δ10 Διαδικασία Παρακολούθησης Εκτέλεσης Έργου Δ10 Διαδικασία Παρακολούθησης Εκτέλεσης Έργου Επάρκειας για την υλοποίηση Συγχρηµατοδοτούµενων Έργων Σύµφωνα µε το Πρότυπο ΕΛΟΤ 1429: 2008 Έκδοση Έγκριση 3 η 3 η Ηµεροµηνία 03/06/2016 03/06/2016 Από Εκπρόσωπος

Διαβάστε περισσότερα

2. Την Απόφαση με αριθμό Ε (2007) 5332/ που αφορά την έγκριση του Ε.Π. "Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας Ηπείρου "

2. Την Απόφαση με αριθμό Ε (2007) 5332/ που αφορά την έγκριση του Ε.Π. Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας Ηπείρου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ Ταχ. Δ/νση : Πλατεία Πύρρου 1 - Διοικητήριο Ιωάννινα Ταχ.Κώδικας : 45221 Πληροφορίες : ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΑΤΣΑΓΚΑΣ Τηλέφωνο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Προμηθειών. Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας. Πολυτεχνείου Κρήτης

Οδηγός Προμηθειών. Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας. Πολυτεχνείου Κρήτης Οδηγός Προμηθειών Ειδικού Κονδυλίων Έρευνας Πολυτεχνείου Κρήτης Χανιά, Οκτώβριος 2010 Ι. Εισαγωγή Ο παρών Οδηγός έχει κύριο σκοπό την περιγραφή των ενεργειών που απαιτούνται για προμήθειες ειδών ή/και

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΡΑΕΚ. Αριθμός Διαγωνισμού: 19/2019

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΡΑΕΚ. Αριθμός Διαγωνισμού: 19/2019 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΡΑΕΚ Αριθμός Διαγωνισμού: 19/2019 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ: ΟΡΟΙ ΕΝΤΟΛΗΣ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Πίνακας Περιεχομένων ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ: ΟΡΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ & ΥΠΟΔΟΜΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ & ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ & ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΑΑ - ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ Μονάδα Β1 Αθήνα, 6/03/2012 Ταχ. Δ/νση: Λ. Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗΣ. EL Eνωμένη στην πολυμορφία EL. Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο 2017/0035(COD) της Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου

ΣΧΕΔΙΟ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗΣ. EL Eνωμένη στην πολυμορφία EL. Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο 2017/0035(COD) της Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο 2014-2019 Επιτροπή Διεθνούς Εμπορίου 2017/0035(COD) 19.9.2017 ΣΧΕΔΙΟ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗΣ της Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου προς την Επιτροπή Νομικών Θεμάτων σχετικά με την πρόταση κανονισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Ε. 1 Αθήνα, 22 / 1 / 2007 Αριθ. Πρωτ. 17γ/01/17/ΦΝ439

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Ε. 1 Αθήνα, 22 / 1 / 2007 Αριθ. Πρωτ. 17γ/01/17/ΦΝ439 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΧΩ Ε ΓΕΝ. ΓΡΑΜ. ΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ΓΕΝ. /ΝΣΗ /ΣΗΣ & ΠΡΟΓ/ΤΟΣ /ΝΣΗ ΝΟΜΟΘ/ΚΟΥ ΣΥΝΤ/ΣΜΟΥ & ΚΩ /ΣΗΣ ( 17) ΤΜΗΜΑ: γ Ταχ. /νση: Χαρ. Τρικούπη 182 Ταχ. Κώδικας: 101 78 Αθήνα TELEFAX:

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ως άνω θέση έκτακτου υπαλλήλου στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC).

Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ως άνω θέση έκτακτου υπαλλήλου στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC). Πλήρωση κενής θέσης: Προϊστάμενος μονάδας τεχνολογιών πληροφοριών και επικοινωνιών Μονάδα: Τεχνολογίες πληροφοριών και επικοινωνιών Κωδικός: ECDC/AD/ 2017/ICT-HOU Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την

Διαβάστε περισσότερα

Χρέη Γραμματέα της Οικονομικής Επιτροπής εκτελεί η υπάλληλος της Περιφέρειας κα Τρουλάκη Άννα.

Χρέη Γραμματέα της Οικονομικής Επιτροπής εκτελεί η υπάλληλος της Περιφέρειας κα Τρουλάκη Άννα. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Δ/νση: Λ. Συγγρού 15 17 Τ.Κ.: 117 43 Αθήνα Τηλ.: 213 20 63 776 213 20 63 537 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Συνεδρίαση 19 η Απόφαση υπ αριθ. 717/2015

Διαβάστε περισσότερα

3. ΤΕΧΝΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

3. ΤΕΧΝΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ Ταχ. Δ/νση: Αγίου Όρους 2 Ταχ. Κώδικας: 63075 Πληροφορίες: κ. Γεώργιος Ζάπρης Τηλ.: 2377

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. υπ αριθμόν 1

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. υπ αριθμόν 1 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ υπ αριθμόν 1 Πρακτικά συνεδρίασης Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου, που εδρεύει στην Κόρινθο, με την επωνυμία «Σύλλογος Επιστημόνων Κοινωνικής Πολιτικής»

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δεύτερης (2ης) Συνεδρίασης Δ.Σ. ΓΕΩΤ.Ε.Ε., έτους 2010 Θεσσαλονίκη, 6-2-2010

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δεύτερης (2ης) Συνεδρίασης Δ.Σ. ΓΕΩΤ.Ε.Ε., έτους 2010 Θεσσαλονίκη, 6-2-2010 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δεύτερης (2ης) Συνεδρίασης Δ.Σ. ΓΕΩΤ.Ε.Ε., έτους 2010 Θεσσαλονίκη, 6-2-2010 ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Θεόδωρος Μαρκόπουλος (Πρόεδρος), Γεώργιος Τζανιδάκης (Α Αντιπρόεδρος), Βασίλειος Ηλιάδης (Β Αντιπρόεδρος),

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Πρακτικών της αριθμ. 15 ης / Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ψ.Ν.Α.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Πρακτικών της αριθμ. 15 ης / Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ψ.Ν.Α. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Πρακτικών της αριθμ. 15 ης /18.07.2018 Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ψ.Ν.Α. OIKONOMIKΟ ΘΕΜΑ 13ο: ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.: 21467/16-07-2018

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Έκδοσης 1 Υπεύθυνος: Υπεύθυνος ΣΔΕΠ Έναρξη Ισχύος: 09/01/2009 Σελίδα 1 από 8 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Αρ. Έκδοσης 1 Υπεύθυνος: Υπεύθυνος ΣΔΕΠ Έναρξη Ισχύος: 09/01/2009 Σελίδα 1 από 8 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Έναρξη Ισχύος: 09/01/2009 Σελίδα 1 από 8 1. ΣΚΟΠΟΣ Σκοπός της διαδικασίας αυτής είναι η προετοιμασία των απαιτούμενων ενεργειών για τη διενέργεια διαγωνισμού, για τη σύναψη σύμβασης με εξωτερικό ανάδοχο,

Διαβάστε περισσότερα

Γ Φάση. Έκθεση διαδικασιών κατάρτισης Ε.Π. Νοέμβριος 2017

Γ Φάση. Έκθεση διαδικασιών κατάρτισης Ε.Π. Νοέμβριος 2017 _ Γ Φάση Έκθεση διαδικασιών κατάρτισης Ε.Π. Νοέμβριος 2017 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ... 2 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ (Ε.Π.) ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ 2017 2019... 3 1. Θεσμικό Πλαίσιο...

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ. Αθήνα, 1/11/2012. Αρ.Πρωτ.: 23623/1226

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ. Αθήνα, 1/11/2012. Αρ.Πρωτ.: 23623/1226 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΝΟΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝ. ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΜΗΜΑ Δ Ταχ. Δ/νση: Πειραιώς 40 Ταχ. Κώδ.: 101 82 Πληροφορίες: Α. Παρασκευοπούλου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού υπ' αριθμ. 40 Του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ"

Απόσπασμα Πρακτικού υπ' αριθμ. 40 Του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΩΛ3Ω46ΜΨΦΖ-ΩΒΕ Απόσπασμα Πρακτικού υπ' αριθμ. 40 Του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ" Στην Αθήνα, σήμερα, 14.11.2018, και ώρα 14.00, στα γραφεία του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 1ης ΥΓΕΙΟΝ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΙΑΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ Η Π Α Μ Μ Α Κ Α Ρ Ι Σ Τ Ο Σ Ν.Π.Δ.Δ. ΟΔΟΣ: ΙΑΚΩΒΑΤΩΝ 43 ΑΘΗΝΑ 11144 Αθήνα, 19/09/2017 ΤΗΛ: 213.2042100 Αρ.πρωτ.οικ.

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση για την µορφοποίηση ενιαίων τευχών δηµοπράτησης Μελετών του ιευρωπαϊκού ικτύου.

Έκθεση για την µορφοποίηση ενιαίων τευχών δηµοπράτησης Μελετών του ιευρωπαϊκού ικτύου. Υ.ΠΕ.ΧΩ..Ε./Γ.Γ..Ε. Ειδική Επιτροπή Επεξεργασίας Θεµάτων ιευρωπαϊκού ικτύου Αθήνα Μάρτιος 2001 Οµάδα Εργασίας για την µορφοποίηση Ενιαίων Τευχών ηµοπράτησης Μελετών. Προς : Την Ειδική Επιτροπή Επεξεργασίας

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Διευκρινήσεις προγράμματος Νέων Γεωργών του Μέτρου 112 του ΠΑΑ»

Θέμα: «Διευκρινήσεις προγράμματος Νέων Γεωργών του Μέτρου 112 του ΠΑΑ» ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ημερομηνία: 21/9/2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ Αριθμ. πρωτ. 13389 ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟ ΟΜΩΝ ΕΙ ΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΑΑ

Διαβάστε περισσότερα

προγραμματική περίοδο 2007-2013 (ΦΕΚ 267/Α)» όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, ιδιαίτερα τα άρθρα 36 και 37 αυτού.

προγραμματική περίοδο 2007-2013 (ΦΕΚ 267/Α)» όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, ιδιαίτερα τα άρθρα 36 και 37 αυτού. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ & ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΑΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Β2 Ταχ. Δ/νση : Λ. Αθηνών 54-56 Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Απαντήσεις σε ερωτήματα αναφορικά με το διαγωνισμό για την επιλογή αναδόχου για το έργο με τίτλο:

Απαντήσεις σε ερωτήματα αναφορικά με το διαγωνισμό για την επιλογή αναδόχου για το έργο με τίτλο: Τελευταία ενημέρωση: 7 Μαρτίου 2013 Απαντήσεις σε ερωτήματα αναφορικά με το διαγωνισμό για την επιλογή αναδόχου για το έργο με τίτλο: «Σύμβουλος Τεχνικής Υποστήριξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Διαβάστε περισσότερα

β) Του Π.Δ. 107/2014 «Οργανισμός Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων», όπως ισχύει (ΦΕΚ Α 174).

β) Του Π.Δ. 107/2014 «Οργανισμός Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων», όπως ισχύει (ΦΕΚ Α 174). Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΑΑ ΑΔΑ: Αθήνα, 28/3/2017 Αρ. Πρωτ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Άμεσες Ενισχύσεις από το Μεταβιβάσεις εκτάσεων και δικαιωμάτων πριν το 2015

ΘΕΜΑ: Άμεσες Ενισχύσεις από το Μεταβιβάσεις εκτάσεων και δικαιωμάτων πριν το 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ Τμήμα: Α Πληρ.: Σ. Κουτσομήτρος Αθήνα, 6 Μαρτίου 2014 Τηλ.: 210 212 5508 E mail: ax2u114@minagric.gr

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 12/ συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 12/ συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Καλαμαριάς. Φ.Κ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 12/23-06-2016 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 283/2016 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση πρακτικού διενέργειας κλήρωσης για τον ορισμό

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟΦΑΣΗ Δ.Σ. 18/6/26-6-2013 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΟ 1: Σκοπός της Επενδυτικής Επιτροπής ΑΡΘΡΟ 2:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ αριθμ. 12 Αριθμ. Συνεδρίασης 12 η /15.07.2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 98

ΠΡΑΚΤΙΚΟ αριθμ. 12 Αριθμ. Συνεδρίασης 12 η /15.07.2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 98 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ------------------------------------------------------------ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Διαβάστε περισσότερα