87 Deinokratous str., 115 1, Athens, Greece T: , F: E: U:

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "87 Deinokratous str., 115 1, Athens, Greece T: , F: E: U:"

Transcript

1 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 2018 Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας προκηρύσσει τους 7 ους Εθνικούς Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού. ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Οι αγώνες ποδοσφαίρου 5Χ5, μπάσκετ 5n5, μπάσκετ 3n3, table tennis, tennis, darts, σκακιού καθώς και ο αγώνας δρόμου θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου Γαλατσίου στο Άλσος Βεϊκου καθώς και στο κλειστό γήπεδο του Ολυμπιακού Κέντρου Γαλατσίου. Οι αγώνες του Bwling θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις του Strike Bwling Χαϊδαρίου Αθηνών 336 Οι αγώνες beach Vlleyball θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις του ibeach Vlleyball Club που βρίσκεται εντός των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΔΟΠΑΠ, πλησίον του Κλειστού Γηπέδου Μπάσκετ / Βόλεϊ, των ανοικτών γηπέδων μπάσκετ και του Θερινού Σινεμά (Νευροκοπίου 4, Παπάγου) ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ & ΩΡΕΣ ΑΓΩΝΩΝ Η έναρξη των αγώνων θα γίνει την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018 και ώρα και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 και ώρα με τη γιορτή απονομών. ΕΠΑΘΛΑ Θα δοθούν Κύπελα και Μετάλλια στους νικητές ανά άθλημα. Βραβείο MVP στα ομαδικά αθλήματα Δωρεάν Συμμετοχή στον Αγώνα Δρόμου 5 χλμ. για όσους συμμετέχουν και σε άλλο άθλημα της Διοργάνωσης. ΟΡΓΑΝΩΣΗ Σε όλους τους αγωνιστικούς χώρους που θα χρησιμοποιηθούν θα παρευρίσκεται εκπρόσωπος του Οργανισμού υπεύθυνος για τη διοργάνωση των αγώνων. Ο Οργανισμός θα παρέχει για τη διεξαγωγή των αγώνων τον απαραίτητο εξοπλισμό που απαιτείται για κάθε άθλημα (εξαιρείται ο εξοπλισμός που πρέπει να είναι στις προδιαγραφές του χρήστη π.χ. ρακέτες) Κατά τη διάρκεια των αγώνων θα παρευρίσκεται στις εγκαταστάσεις προσωπικό για την παροχή Πρώτων Βοηθειών. Αποδυτήρια: Οι συμμετέχοντες μπορούν να χρησιμοποιούν τα αποδυτήρια που βρίσκονται εντός του γηπέδου. Παρακαλείστε να μην αφήνετε προσωπικά αντικείμενα και τσάντες στα αποδυτήρια αλλά να τα έχετε μαζί σας κατά τη διάρκεια των αγώνων. Ο διοργανωτής δε φέρει ουδεμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας. Ο Οργανισμός θα παρέχει νερό για τους αθλητές κατά τη διάρκεια των αγώνων MVP: Στα ομαδικά αθλήματα με το πέρας κάθε αγώνα ο αρχηγός της κάθε ομάδας ψηφίζει τους MVP της αντίπαλης ομάδας 87 Deinkratus str., 115 1, Athens, Greece T: , F: E: welcme@hcsh.rg, U:

2 Οι αθλητές που συμμετέχουν στους αγώνες θα πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο 15 προ της έναρξης του αγώνα τους. Όλοι οι αθλητές θα πρέπει να φορούν υποχρεωτικά τη διαπίστευσή τους. Σε περίπτωση που κάποιος αθλητής παρουσιαστεί χωρίς τη διαπίστευσή του δεν θα είναι δυνατή η συμμετοχή του στον αγώνα. Αγωνοδίκης Επιτροπή: Η αγωνοδίκης επιτροπή απαρτίζεται από τους: κο Ν. Κερασοβίτη, Πρόεδρος του Οργανισμού κο Χ. Πελέκη, Υπεύθυνος Αγώνων κα Μ. Νικολάου, Γραμματεία Αγώνων ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης & Υγείας διατηρεί το δικαίωμα χρήσης οπτικού υλικού της διοργάνωσης με μοναδικό σκοπό την παρουσίαση και ανάδειξή της. Με την συμμετοχή τους, τα μέλη των ομάδων ή οι ατομικές συμμετοχές δηλώνουν ότι είναι υγιείς και συμμετέχουν στους αγώνες με δική τους ευθύνη. Δυνατότητα αντικατάστασης ή προσθήκης αθλητή στην ομάδα επιτρέπεται μέχρι 2 μέρες πριν την έναρξη της Διοργάνωσης και με την σύμφωνη γνώμη των διοργανωτών. Σε περίπτωση απουσίας αγωνιζόμενης ομάδας από τον αγωνιστικό χώρο κατά την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του αγώνα, ο αγώνας κατοχυρώνεται υπέρ της αντίπαλης ομάδας. Η δήλωση συμμετοχής αποστέλλεται ηλεκτρονικά και για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να αποστείλετε μήνυμα στο inf@hcsh.rg ή να τηλεφωνήσετε στα γραφεία του Οργανισμού στο Καταθέσατε σε τραπεζικό λογαριασμό με δικαιούχο ΕΟΕΑΥ (ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: IBAN: GR ) το συνολικό κόστος συμμετοχής αναγράφοντας την επωνυμία της εταιρίας ή το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα αν πρόκειται για ελεύθερο επαγγελματία ή μεμονωμένο εργαζόμενο-μέλος του Οργανισμού με την αιτιολογία "7 οι ΕΘΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ" και αποστείλατε το αποδεικτικό κατάθεσης ηλεκτρονικά στο inf@hcsh.rg Καμία δήλωση δεν θεωρείται οριστική εφόσον δε γίνει η κατάθεση του ποσού συμμετοχής. Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής μέχρι 20/09/2018 επιστρέφεται το 50% του συνολικού ποσού, σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής μέχρι 10/09/2018 επιστέφεται το 90% του συνολικού ποσού. Επιστροφή χρημάτων δεν προβλέπεται για ακυρώσεις συμμετοχών μετά τις 20/09/2018. Επιστροφή χρημάτων δεν προβλέπεται στην περίπτωση πρόωρης αποχώρησης ομάδων ή αθλητών κατά τη διάρκεια των αγώνων. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Οι διαιτητές των αγώνων ποδοσφαίρου θα έχουν ορισθεί από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματίων Σάλας. Η διάρκεια των αγώνων θα είναι 2 ημίχρονα των 20 λεπτών με 5 λεπτά ανάπαυλα. Η πρώτη φάση των αγώνων θα διεξαχθεί με το σύστημα Rund rbin (όλοι με όλους). Σε περίπτωση ισοβαθμίας δύο ή περισσοτέρων ομάδων ισχύουν κατά σειρά, για την τελική κατάταξη, τα εξής κριτήρια: - Το αποτέλεσμα του μεταξύ τους αγώνα - Η συνολική διαφορά γκολ - Καλύτερη Επίθεση - Καλύτερη Άμυνα - Εφόσον εξακολουθεί να ισχύει ισοβαθμία, γίνεται κλήρωση. 87 Deinkratus str., 115 1, Athens, Greece T: , F: E: welcme@hcsh.rg, U:

3 Κάθε ομάδα αποτελείται από τουλάχιστον 5 αθλητές ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΠΠΟΥΤΣΙΑ ΜΕ ΤΑΠΕΣ ΑΟΥΤ Το εκτελεί με τα χέρια μόνο ο τερματοφύλακας. Η μπάλα παίζει αφού βγει από την περιοχή. Εάν πάρει την μπάλα αντίπαλος μέσα στην περιοχή, επαναλαμβάνεται. Αν την πάρει συμπαίκτης ή το κάνει με τα πόδια ο τερματοφύλακας είναι φάουλ στην περιοχή. CORNER Από κόρνερ μετράει γκολ. ΠΛΑΓΙΟ ΑΟΥΤ Από πλάγιο δεν μετράει το γκολ εκτός και αν έρθει σε επαφή με άλλον παίκτη. Από πλάγιο αν η μπάλα βγει κατευθείαν πλάγιο είναι αλλαγή. Αν ο αντίπαλος είναι σε λιγότερο από 3m και έρθει σε επαφή (όχι άθελά του) είναι φάουλ. Η μπάλα πρέπει να είναι σταματημένη. ΑΠΟΒΟΛΗ Ο παίκτης που αποβάλλεται δεν ξαναπαίζει. Η ομάδα του παίζει με έναν παίκτη λιγότερο για δύο (2) λεπτά εκτός και αν δεχθεί γκολ. Οι παίκτες που αποβάλλονται αποχωρούν από τον αγωνιστικό χώρο. ΔΙΑΤΗΣΙΑ Ο διαιτητής περιμένει δέκα (10') λεπτά τις ομάδες από την έναρξη του αγώνα. Ο αγώνας μπορεί να αρχίσει και με τρείς (3) παίκτες. Στους πάγκους των ομάδων κάθονται μόνο οι παίκτες (αλλαγές) και ο προπονητής. Ο διαιτητής σφυρίζει στην έναρξη και την λήξη του ημιχρόνου. Μετά από γκολ το ματς ξαναρχίζει όταν οι παίκτες έχουν περάσει την σέντρα. Όταν μία ομάδα κάνει σέντρα (έναρξη, ημίχρονο ή επειδή δέχτηκε γκολ) μπορεί να σημειωθεί γκολ απ' ευθείας. ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ Μπορεί να επιτύχει γκολ με τα χέρια αν η μπάλα έρθει σε επαφή με παίκτη. Μπορεί να κάνει τάκλιν μέσα στην περιοχή του εκτός και αν βρει αντίπαλο. Εκτός περιοχής το τάκλιν θεωρείται φάουλ. Αν βρει την μπάλα εκτός περιοχής με τα χέρια είναι κόκκινη κάρτα (όχι άθελα του). Μέσα στην περιοχή μπορεί να έχει κατοχή μόνο τέσσερα (4'') δευτερόλεπτα με χέρια και πόδια. ΧΡΟΝΟΣ Είκοσι (20) λεπτά κάθε ημίχρονο. Το ματς τελειώνει με την συμπλήρωση του χρόνου και όχι της φάσεως. Το τελευταίο λεπτό του αγώνα είναι καθαρός χρόνος. Στην τελική φάση οι αγώνες θα έχουν διάρκεια είκοσι (25) λεπτά και σε περίπτωση ισοπαλίας θα εκτελούνται 5 πέναλτι από κάθε ομάδα. 87 Deinkratus str., 115 1, Athens, Greece T: , F: E: welcme@hcsh.rg, U:

4 ΤΑΙΜ ΑΟΥΤ Κάθε ομάδα έχει από ένα time ut σε κάθε ημίχρονο ενός (1) λεπτού το οποίο το ζητάει από το διαιτητή και το παίρνει όταν έχει κατοχή της μπάλας (άουτ - κόρνερ - πλάγιο - φάουλ). Δεν μπορεί να το πάρει όταν ο χρόνος είναι λιγότερος από ένα (1) λεπτό. Ο εν λόγω χρόνος δεν αφαιρείται από τα 20'. ΦΑΟΥΛ Όλα τα φάουλ είναι μονά. Εκτός από τις τεχνικές ποινές. Τέσσερα (4) δευτερόλεπτα στον τερματοφύλακα μέσα στην περιοχή του]. Οι αντίπαλοι πρέπει να είναι 5m από την μπάλα σε πλάγιο - φάουλ - κόρνερ. ΑΛΛΑΓΕΣ Οι αλλαγές γίνονται μόνο από την σέντρα και από την πλευρά των πάγκων. Πρέπει πρώτα να βγει ο παίκτης και μετά να μπει η αλλαγή. Δεν σταματάει το παιχνίδι (Εκτός τραυματισμού). ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ Οι συμμετέχουσες ομάδες θα πρέπει να βρίσκονται στις εγκαταστάσεις τουλάχιστον 10 πριν την έναρξη του αγώνα τους βάση προγράμματος. Παίκτες που δεν φέρουν την ανάλογη διαπίστευση από την εγγραφή τους στους αγώνες δεν θα μπορούν να αγωνιστούν ΠΕΝΑΛΤΙ Στη διαδικασία των πέναλτι ο τερματοφύλακας παραμένει ο ίδιος. ΑΠΟΥΣΙΑ ΟΜΑΔΑΣ Σε περίπτωση απουσίας ομάδας από τον αγωνιστικό χώρο κατά την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του αγώνα, ο αγώνας κατοχυρώνεται υπέρ του αντίπαλου με σκορ 3-0. Στην Φάση των ομίλων η ομάδα που δεν εμφανίστηκε την προβλεπόμενη ώρα τιμωρείται και με αφαίρεση 3 ων βαθμών. BASKETBALL 3n3 Οι κανόνες διεξαγωγής των αγώνων του 3X3 συνάδουν με αυτούς της FIBA ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΙΚΤΩΝ Κάθε ομάδα δικαιούται να έχει μέχρι πέντε (5) παίκτες το ανώτερο και τρείς (3) παίκτες το κατώτατο. Μετά την έναρξη του παιχνιδιού μία ομάδα έχει το δικαίωμα να συνεχίζει να παίζει και με δυο (2) ή ένα (1) παίκτη στο γήπεδο. ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ Κάθε παίκτης θα φοράει την μπλούζα της ομάδας του και δεν επιτρέπονται τα μεταλλικά 87 Deinkratus str., 115 1, Athens, Greece T: , F: E: welcme@hcsh.rg, U:

5 αντικείμενα όπως αλυσίδα, δαχτυλίδι κ.ά. αφού αποτελούν κίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των συμμετεχόντων. ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Το σύστημα διεξαγωγής των τουρνουά είναι το rund rbin. Θα δημιουργηθεί ένας όμιλος όπου οι ομάδες θα παίξουν όλοι με όλους από μία φορά. Στην συνέχεια οι 4 πρώτοι του ομίλου θα προκριθούν στα ημιτελικά και οι νικητές των ζευγαριών στα τελικά. Σε περίπτωση ισοβαθμίας υπολογίζεται το κλάσμα που προκύπτει από την διαφορά των πόντων που έχει πετύχει μια ομάδα με τους πόντους που έχει δεχθεί. ΠΟΝΤΟΙ Κάθε καλάθι που θα σημειώνεται πίσω από την γραμμή των τριπόντων θα μετράει για δυο (2) πόντους και κάθε άλλο καλάθι για ένα (1) πόντο. Κάθε πετυχημένη ελεύθερη βολή μετράει για ένα (1) πόντο. ΦΑΟΥΛ/ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΒΟΛΕΣ Τα φάουλ καλούνται από τον διαιτητή. Σε φάουλ που γίνεται σε προσπάθεια για σουτ εκτελείται ελεύθερη βολή. Σε περίπτωση που υπάρξει φάουλ σε προσπάθεια για σουτ το οποίο είναι εύστοχο, καταλογίζεται ο πόντος και εκτελείται επιπλέον και μια (1) ελεύθερη βολή. Κάθε ομάδα έχει να δώσει επτά (7) ομαδικά φάουλ, σε κάθε επιπλέον φάουλ εκτελείται μια (1) βολή. Στην ελεύθερη βολή υπάρχει ριμπάουντ. FOUL: Τεχνική ποινή: Θα δίδεται για κάθε συμπεριφορά η οποία δεν είναι μέσα στο αθλητικό πνεύμα (βρισιές, άσχημη συμπεριφορά προς τους διαιτητές κ.α.). Κάθε τεχνική ποινή θα έχει σαν αποτέλεσμα την εκτέλεση μίας (1) ελεύθερης βολής. Αντιαθλητικό Φάουλ: Σε περίπτωση αντιαθλητικού φάουλ (κατά την κρίση του διαιτητή) θα εκτελείται μια (1) ελεύθερη βολή και κατοχή υπέρ της ομάδας που το κέρδισε. Αντιαθλητικό είναι κάθε φάουλ που γίνεται με εμφανή σκοπό να σταματήσει αντικανονικά έναν παίκτη ο οποίος βρίσκεται μόνος του σε προφανή θέση για να σκοράρει, την στιγμή που ο αμυνόμενος δεν έχει καμία διάθεση να αμυνθεί πάνω στην μπάλα. ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΑ Οι δυο ομάδες πρέπει να κάνουν ταυτόχρονα ζέσταμα πριν από κάθε αγώνα. Ο αγώνας ξεκινάει υποχρεωτικά με τρεις (3) παίκτες από κάθε ομάδα. Η πρώτη κατοχή αποφασίζεται με το στρίψιμο του νομίσματος. ΧΡΟΝΟΣ/ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ Κάθε παιχνίδι κρίνεται στους 11 πόντους. Η πρώτη ομάδα που θα σημειώσει 11 πόντους ανακηρύσσεται αυτομάτως νικήτρια. Στην περίπτωση που έχουν περάσει 15 λεπτά χωρίς κάποια ομάδα να έχει σημειώσει 11 πόντους τότε ο αγώνας διακόπτεται με την λήξη της τρέχουσας κατοχής και νικήτρια ανακηρύσσεται η ομάδα που προηγείται. Αν ο αγώνας λήξει ισόπαλος στην κανονική του διάρκεια τότε ακολουθεί παράταση. Υπάρχει ένα διάστημα ενός (1) λεπτού πριν την έναρξή της. Νικήτρια ανακηρύσσεται η ομάδα που θα σκοράρει πρώτη δυο (2) πόντους, με όλους τους πόντους μονούς. Μια ομάδα χάνει τον αγώνα αν δεν παρουσιαστεί στην καθορισμένη ώρα έναρξής του με 87 Deinkratus str., 115 1, Athens, Greece T: , F: E: welcme@hcsh.rg, U:

6 τρείς (3) παίκτες στο γήπεδο. Σε αυτήν την περίπτωση το παιχνίδι κατοχυρώνετε στην ομάδα που έδωσε το παρών αλλά δεν υπολογίζονται οι πόντοι. ΚΑΤΟΧΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΚΑΛΑΘΙ Η ΒΟΛΗ Μετά από καλάθι η κατοχή πηγαίνει στην αμυνόμενη ομάδα (εκτός από τις περιπτώσεις των τεχνικών ποινών κτλ).ο παίχτης της αμυνόμενης ομάδας πρέπει να περάσει την γραμμή των τριπόντων είτε ντριπλάροντας είτε να πασάρει την μπάλα κάτω από την μπασκέτα (όχι πίσω από την baseline) σε συμπαίκτη του που βρίσκεται πίσω από την γραμμή αυτή. Η αμυνόμενη ομάδα δεν επιτρέπεται να αμύνεται μέσα στο ημικύκλιο κάτω από την μπασκέτα. Κάθε παίχτης θεωρείται πως βρίσκεται πίσω από την γραμμή των τριπόντων όταν και τα δυο του πόδια βρίσκονται πίσω από την γραμμή. ΚΑΤΟΧΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΕΠΙΤΥΧΕΣ ΚΑΛΑΘΙ Η ΒΟΛΗ Εάν η αντίπαλη ομάδα πάρει το επιθετικό ριμπάουντ μπορεί να σκοράρει χωρίς να βγάλει την μπάλα πίσω από την γραμμή των τριπόντων. Εάν η αμυνόμενη ομάδα πάρει το ριμπάουντ πρέπει να βγάλει την μπάλα πίσω από την γραμμή των τριπόντων (είτε ντριπλάροντας είτε πασάροντας) για να μετρήσει η κατοχή. Κάθε παίχτης θεωρείται πως βρίσκεται πίσω από την γραμμή των τριπόντων όταν και τα δυο του πόδια βρίσκονται πίσω από την γραμμή. ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Δεν υπάρχει χρονόμετρο στην διεξαγωγή των επιθέσεων. Η εσκεμμένη καθυστέρηση του παιχνιδιού, τιμωρείται με αλλαγή της κατοχής της μπάλας αρχικά και σε περίπτωση επανάληψης με μία ελεύθερη βολή. ΑΛΛΑΓΕΣ Οι αλλαγές γίνονται μόνο στα νεκρά σημεία του αγώνα. ΤΑΙΜ ΑΟΥΤ Επιτρέπεται 1 ταιμ-άουτ 30 δευτερολέπτων για κάθε ομάδα. Τα ταιμ-άουτ καλούνται είτε από την ομάδα που έχει κατοχή μπάλας είτε από τις δυο ομάδες στα νεκρά σημεία του αγώνα. Το χρονόμετρο σταματάει. ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ Σε περίπτωση οποιασδήποτε διαφωνίας μεταξύ των αθλητών μετράει η απόφαση των διαιτητών. Οποιαδήποτε απόφαση λαμβάνεται με αυτόν τον τρόπο είναι τελεσίδικη. ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ-ΑΙΜΑ Σε περίπτωση που υπάρχει πληγή αίματος, ή αίμα σε ρούχα κάποιου διαγωνιζομένου αυτός θα πρέπει να γίνει αλλαγή και να φροντίσει την πληγή. Αν τα ρούχα έχουν αίμα αυτό θα πρέπει να απομακρυνθεί ή να αλλάξει ο αθλητής. Ο διαιτητής μπορεί να σταματήσει το παιχνίδι όταν κρίνει ότι για οποιονδήποτε λόγο τίθεται σε κίνδυνο η υγεία των αθλητών και να αποφασιστεί από τους διοργανωτές το αποτέλεσμα. ΓΕΝΙΚΑ Οι διαγωνιζόμενοι είναι υποχρεωμένοι να τηρούν το ευ αγωνίζεσθαι, να σέβονται τους διαιτητές, τους διοργανωτές και τους αντιπάλους. Οι διοργανωτές/διαιτητές έχουν το 87 Deinkratus str., 115 1, Athens, Greece T: , F: E: welcme@hcsh.rg, U:

7 δικαίωμα να επιβάλουν την ποινή του αποκλεισμού σε οποιονδήποτε παίκτη ή ομάδα δεν ακολουθεί τους κανόνες ορθής συμπεριφοράς. Κατά τα λοιπά ισχύουν οι επίσημοι κανονισμοί της ΕΟΚ BASKETBALL 5n5 Οι διαιτητές των αγώνων Basket 5n5 θα έχουν οριστεί από τον Σ.Ε.Δ.Κ.Α. Η διάρκεια των αγώνων θα είναι 4x8λεπτα με τον χρόνο να σταματάει μόνο στα 2 τελευταία λεπτά της 4 ης περιόδου. Η πρώτη φάση θα διεξαχθεί με το σύστημα Rund rbin (όλοι με όλους). Σε περίπτωση ισοβαθμίας δύο ή περισσοτέρων ομάδων ισχύουν κατά σειρά, για την τελική κατάταξη, τα εξής κριτήρια: - Το αποτέλεσμα του μεταξύ τους αγώνα - Η συνολική διαφορά πόντων - Εφόσον εξακολουθεί να ισχύει ισοβαθμία, γίνεται κλήρωση Κάθε ομάδα αποτελείται από τουλάχιστον 5 αθλητές Η διάρκεια των αγώνων ορίζεται στις 4 περιόδους των 10 χωρίς να σταματάει ο χρόνος. Διάρκεια παράτασης 3. Ο χρόνος σταματά στα time uts και μόνο το τελευταίο λεπτό στις ελεύθερες βολές. Κάθε ομάδα δικαιούται 1 time ut ανά περίοδο Κατά τα λοιπά ισχύουν οι επίσημοι κανονισμοί της ΕΟΚ BEACH-VOLLEY Η διαιτησία και το σκορ των αγώνων του BV θα διεξάγεται από την ομάδα που έχασε τον προηγούμενο αγώνα. Νικήτρια είναι η ομάδα που θα κερδίσει 2 σετ των 18 πόντων. Σε περίπτωση που χρειαστεί να διεξαχθεί τρίτο σετ τότε αυτό θα λήξει στους 15 πόντους. Η σειρά στα σέρβις αλλάζει κάθε 7 πόντους. Το σύστημα διεξαγωγής στην 1 η φάση θα είναι σε ομίλους των 4 ων rund rbin με 2 σετ των 18 πόντων και tie break στους 15 πόντους. Η κάθε ομάδα δικαιούται ένα time ut σε κάθε σετ διάρκειας 30. Κατά τα άλλα ισχύουν οι επίσημοι κανονισμοί της FIVB. Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν υποχρεωτικά με την μπάλα Beach Vlley GALA που είναι η επίσημη μπάλα όλων των διοργανώσεων. Το σύστημα διεξαγωγής στην 1 η φάση θα είναι σε ομίλους των 4 ων rund rbin με 2 σετ των 18 πόντων και tie break στους 15 πόντους. Η κάθε ομάδα δικαιούται ένα time ut σε κάθε σετ διάρκειας 30. Κατά τα άλλα ισχύουν οι επίσημοι κανονισμοί της FIVB. Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν υποχρεωτικά με την μπάλα Beach Vlley GALA που είναι η επίσημη μπάλα όλων των διοργανώσεων. 87 Deinkratus str., 115 1, Athens, Greece T: , F: E: welcme@hcsh.rg, U:

8 TABLE TENNIS (ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ) Σε κάθε αγώνα θα υπάρχει υπεύθυνος του αγώνα για την διαιτησία και το σκορ. Ένα σετ κερδίζεται από τον παίκτη (ή το ζευγάρι στο διπλό) που θα φθάσει πρώτος τους 11 πόντους, εκτός εάν το σκορ φθάσει 10-10, οπότε και χρειάζεται διαφορά 2 πόντων για να κριθεί το σετ. Ένας αγώνας τελειώνει στα τρία νικηφόρα σετ. Η σειρά στα σέρβις αλλάζει κάθε 2 πόντους. Η διάρκεια των αγώνων θα είναι 20. Κατά τα άλλα ισχύουν οι επίσημοι κανονισμοί της ITTF. Σε περίπτωση απουσίας αγωνιζόμενου αθλητή από τον αγωνιστικό χώρο κατά την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του αγώνα, ο αγώνας κατοχυρώνεται υπέρ του αντίπαλου αθλητή. Ο κάθε αθλητής, θα πρέπει να έχει την δική του ρακέτα με την οποία και θα αγωνιστεί. DARTS Το αγώνισμα που θα πάρουν μέρος οι διαγωνιζόμενοι είναι βασισμένο πάνω στο παιχνίδι «CRICKET». Μετά από κλήρωση που θα γίνει αυτόματα από την ψηφιακή διαδικτυακή εφαρμογή CHALLONGE, θα κληθούν να πάρουν μέρος σε παιχνίδια «best f 3» με απευθείας αποκλεισμό, δηλαδή τελικό αποτέλεσμα 2-1, ή 2-0 όπου δεν χρειάζεται τρίτο παιχνίδι. Ο αγώνας αρχίζει με τον παίκτη που το όνομα του έχει βγει πρώτο από την κλήρωση να ρίχνει το βελάκι του στοχεύοντας το κέντρο του στόχου δηλαδή το Bull. Πρώτος ξεκινάει τον αγώνα αυτός που το βελάκι του είναι πιο κοντά στο κέντρο και αυτό κρίνεται πάντα από τον υπεύθυνο του αγωνίσματος που θα διαιτητεύει τους αγώνες. Στόχος του παιχνιδιού είναι οι παίκτες, να πετύχουν τρεις (3) φορές τους αριθμούς από το 20 έως και το 10 και μετά το κέντρο του στόχου. Η σειρά των βολών στα παραπάνω νούμερα δεν είναι υποχρεωτική. Η βολή στο τριπλό ή στο διπλό του στόχου μετράει κανονικά ως τριπλό ή διπλό. Οι βολές στο κέντρο μετρούν έναν (1) βαθμό στο πράσινο και δύο (2) στο κόκκινο. Στην περίπτωση που και οι δυο αγωνιζόμενοι αδυνατούν να βρουν στόχο, ο διαιτητής ορίζει μια τελευταία βολή στο κέντρο και από τους δύο και η βολή που θα βρεθεί ποιο κοντά στο κέντρο κερδίζει. Ο τελικός του αγωνίσματος θα είναι σε φορμάτ «best f 5» δηλαδή με νικητήριο αποτέλεσμα 3-1,3-2 ή 3-0 όπου δεν χρειάζεται τέταρτο παιχνίδι. ΣΚΑΚΙ Στην πρώτη φάση οι συμμετέχοντες, θα αγωνιστούν ανάλογα με τον αριθμό τους ως εξής: Αριθμός συμμετοχών έως 5: σε 8 παρτίδες με σύστημα αγώνων 4 διπλών συναντήσεων με κυκλικό σύστημα rund rbin. Αριθμός συμμετοχών 6-8: σε ισάριθμες (6-8) παρτίδες με απλό κυκλικό σύστημα rund rbin. Αριθμός συμμετοχών από 9 και πάνω: σε 6 παρτίδες με ελβετικό σύστημα αγώνων. Τα κριτήρια ισοβαθμίας έχουν ως εξής: Για κυκλικό σύστημα Το σύστημα Σόννεμπορν Μπέργκερ (βαθμοί αντιπάλων ανάλογα με το αποτέλεσμα) Αριθμός νικών (προηγείται ο σκακιστής με τις περισσότερες νίκες) Κατάταξη βαθμών του τουρνουά μεταξύ ισόβαθμων (τα μεταξύ τους αποτελέσματα) Για ελβετικό σύστημα αγώνων 87 Deinkratus str., 115 1, Athens, Greece T: , F: E: welcme@hcsh.rg, U:

9 Κατάταξη βαθμών του τουρνουά μεταξύ ισόβαθμων (τα μεταξύ τους αποτελέσματα) Το σύστημα Σόννεμπορν Μπέργκερ (βαθμοί αντιπάλων ανάλογα με το αποτέλεσμα) Το σύστημα Μπούχολτς (άθροισμα βαθμών αντιπάλων) Η αρχική κατάταξη θα γίνει με αλφαβητική σειρά. Οι αγώνες θα διεξαχθούν με ηλεκτρονικά χρονόμετρα. Ο χρόνος σκέψης ορίζεται 10 για κάθε παίκτη για ολόκληρη την παρτίδα, με την προσθήκη ενός δευτερολέπτου ανά κίνηση. Διευκρινίζεται ότι στους αγώνες ισχύουν οι κανόνες του γρήγορου σκακιού (Rapid) ειδικότερα θα ισχύει το άρθρο Α4. Ειδικά όμως για την αντικανονική κίνηση ο μηδενισμός του παίκτη γίνεται με τη δεύτερη αντικανονική κίνηση που πραγματοποιεί. TENNIS Το πρόγραμμα αγώνων περιλαμβάνει δύο κατηγορίες, μία ανδρών και μία γυναικών. Η πρώτη φάση για κάθε όμιλο θα διεξαχθεί με το σύστημα Rund rbin (όλοι με όλους). Στην πρώτη φάση οι αγώνες θα λήγουν στο ένα σετ διάρκειας 40 (λεπτών) ή 6 νικηφόρων παιχνιδιών (games). Μόνο στους τελικούς οι αγώνες θα ολοκληρωθούν στο ένα σετ των 6 νικηφόρων παιχνιδιών (games). Κατά τα άλλα ισχύουν οι επίσημοι κανονισμοί της ITF. BOWLING Αγωνίσματα: Αγωνιστικό Μπόουλινγκ Μεικτό Ατομικό: Στην κατηγορία του ατομικού αγωνιστικού μπόουλινγκ συμμετέχουν υποχρεωτικά όσοι αθλητές και αθλήτριες διαθέτουν προσωπικό εξοπλισμό (μπάλες). Ερασιτεχνικό Μπόουλινγκ Ανδρών Ατομικό. Ερασιτεχνικό Μπόουλινγκ Γυναικών Ατομικό. Αγωνιστικό Μπόουλινγκ Μεικτές Τετράδες: Στην κατηγορία του ομαδικού αγωνιστικού μπόουλινγκ συμμετέχουν υποχρεωτικά όσες ομάδες έχουν στη σύνθεσή τους περισσότερους από δύο αθλητές ή αθλήτριες που διαθέτουν προσωπικό εξοπλισμό (μπάλες). Ερασιτεχνικό Μπόουλινγκ Ανδρών Τετράδες: Κάθε ομάδα μπορεί να έχει στη σύνθεσή της μέχρι δύο αθλητές που διαθέτουν προσωπικό εξοπλισμό (μπάλες). Ερασιτεχνικό Μπόουλινγκ Γυναικών Τετράδες: Κάθε ομάδα μπορεί να έχει στη σύνθεσή της μέχρι δύο αθλήτριες που διαθέτουν προσωπικό εξοπλισμό (μπάλες). 87 Deinkratus str., 115 1, Athens, Greece T: , F: E: welcme@hcsh.rg, U:

10 Ερασιτεχνικό Μπόουλινγκ Μεικτές Τετράδες: Κάθε ομάδα μπορεί να έχει στη σύνθεσή της μέχρι δύο αθλήτριες ή αθλήτριες που διαθέτουν προσωπικό εξοπλισμό (μπάλες). Τρόπος Διεξαγωγής: Οποιοδήποτε αγώνισμα διεξάγεται μόνο αν υπάρχουν 4 (τέσσερις) συμμετοχές κατ ελάχιστον. Οι αθλητές και αθλήτριες αγωνίζονται σε 4 (τέσσερα) παιχνίδια. Κάθε ένα από τα παιχνίδια τους προσμετρείται στα αγωνίσματα της διοργάνωσης που ο αθλητής ή αθλήτρια έχει δικαίωμα συμμετοχής (ατομικό και τετράδες). Στο καθαρό αποτέλεσμα κάθε παιχνιδιού προστίθεται το handicap του. Στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης προκρίνονται οι 4 πρώτοι αθλητές, αθλήτριες και τετράδες κάθε αγωνίσματος. Στην ημιτελική φάση οι προκριθέντες αγωνίζονται σε ένα παιχνίδι. Στον τελικό κάθε αγωνίσματος οι προκριθέντες αγωνίζονται σε ένα παιχνίδι. RUNNING Ο αγώνας των 5km θα διεξαχθεί σε ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή 5km εντός του Άλσους Βεϊκου. Η αφετηρία θα δοθεί το πρωί της Κυριακής τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες Την ηλεκτρονική χρονομέτρηση των αγωνισμάτων του καθώς και την έκδοση των αποτελεσμάτων έχει αναλάβει εταιρεία επίσημης χρονομέτρησης. Για το λόγο αυτό όλοι οι συμμετέχοντες δρομείς, θα πρέπει να φορούν τον αριθμό συμμετοχής τους με το ενσωματωμένο chip χρονομέτρησης, που παραλαμβάνουν από τη γραμματεία των αγώνων. Θα υπάρχουν Τάπητες ηλεκτρονικού ελέγχου και χρονομέτρησης, για την καταγραφή των χρόνων. Οι αγωνιζόμενοι που δε θα εμφανίζουν ηλεκτρονική ένδειξη στα παραπάνω αναφερόμενα σημεία δεν θα κατατάσσονται. Τα ανεπίσημα αποτελέσματα ανακοινώνονται στο διαδίκτυο αμέσως μετά τη λήξη των αγώνων. Τα επίσημα αποτελέσματα ανακοινώνονται εντός πέντε (5) εργασίμων ημερών. Καλή επιτυχία στην ομάδα σας. Με εκτίμηση, Πελέκης Χαράλαμπος Δ/ντής Αγώνων 87 Deinkratus str., 115 1, Athens, Greece T: , F: E: welcme@hcsh.rg, U:

87 Deinokratous str., 115 1, Athens, Greece T: , F: E: U:

87 Deinokratous str., 115 1, Athens, Greece T: , F: E: U: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ 2 ΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας προκηρύσσει τους 2 ους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Β. Ελλάδος.

Διαβάστε περισσότερα

EUROHOOPS DOME 4on4 BASKETBALL TOURNAMENT ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

EUROHOOPS DOME 4on4 BASKETBALL TOURNAMENT ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ EUROHOOPS DOME 4on4 BASKETBALL TOURNAMENT ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ - ΙΣΟΒΑΘΜΙΕΣ ΟΜΙΛΟΣ Α: 12 ομάδες ΟΜΙΛΟΣ Β: 12 ομάδες Στην φάση των Ομίλων θα περνούν και οι 12 ομάδες εκ των οποίων οι 6 νικητές

Διαβάστε περισσότερα

info@beachsoccer.gr FAX: 210-6818104 Τηλεφωνική Επικοινωνία : Μότσης Κώστας, Ιωάννης Μότσης 6944603545, Φίλιππος Ντόβας 6973171527

info@beachsoccer.gr FAX: 210-6818104 Τηλεφωνική Επικοινωνία : Μότσης Κώστας, Ιωάννης Μότσης 6944603545, Φίλιππος Ντόβας 6973171527 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 12 ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH SOCCER OPEN 2012 21-24 Ιουνίου 2012 Η Πανελλήνια Ένωση Σωματείων Ποδοσφαίρου Άμμου στην προσπάθεια της για ανάπτυξη του αθλήματος του beach soccer στην Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4 ΟΥ ΔΙΑΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5 ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ- ΛΥΚΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 2008

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4 ΟΥ ΔΙΑΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5 ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ- ΛΥΚΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 2008 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4 ΟΥ ΔΙΑΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5 ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ- ΛΥΚΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 2008 Άρθρο 1: ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα δημόσια και ιδιωτικά γυμνάσια και λύκεια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Κατηχητικών Ενοριακών Συνάξεων πόλεως Γιαννιτσών

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Κατηχητικών Ενοριακών Συνάξεων πόλεως Γιαννιτσών ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΕΔΕΣΣΗΣ, ΠΕΛΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 ου ΔΙΕΝΟΡΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ 3 on 3 Κατηχητικών Ενοριακών Συνάξεων πόλεως Γιαννιτσών Ο Ιερός

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ LIMASSOL 3ON3

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ LIMASSOL 3ON3 ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ LIMASSOL 3ON3 ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Κάθε ομάδα θα αποτελείτε από τέσσερις (4) παίχτες.τρεις (3) θα βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο και ένας (1) θα βρίσκεται στον χώρο τον αναπληρωματικών.

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ : ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙΣ ΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ. ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ 4.5m 20m

Διαβάστε περισσότερα

Κανόνες διεξαγωγής ερασιτεχνικών αγώνων ποδοσφαίρου αναπτυξιακών ηλικιών

Κανόνες διεξαγωγής ερασιτεχνικών αγώνων ποδοσφαίρου αναπτυξιακών ηλικιών Κανόνες διεξαγωγής ερασιτεχνικών αγώνων ποδοσφαίρου αναπτυξιακών ηλικιών Γενικός πίνακας Ηλικιακή κατηγορία (Κ=Κάτω) Σχέσεις παικτών Διάρκεια αγώνα Προτεινόμενες διαστάσεις γηπέδου (μήκος γραμμής τέρματος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ LIMASSOL 3ON3

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ LIMASSOL 3ON3 ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ LIMASSOL 3ON3 ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Κάθε ομάδα θα αποτελείτε από τέσσερις (4) παίχτες.τρεις (3) θα βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο και ένας (1) θα βρίσκεται στον χώρο τον αναπληρωματικών.

Διαβάστε περισσότερα

Οι Κανόνες. Της Χειροσφαίρισης

Οι Κανόνες. Της Χειροσφαίρισης Οι Κανόνες Της Χειροσφαίρισης Η χειροσφαίριση είναι ένα απο τα πιο γρήγορα ομαδικά αθλήματα κλειστού χώρου. Είναι ένα Ολυμπιακό άθλημα το οποίο διεξάγεται σε περισσότερες απο 150 χώρες. Είναι ένα άθλημα

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙΣ ΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙΣ ΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙΣ ΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ 4.5m 9m 6m 4m 7m 20m 7m 4m 6m 9m 40m ΓΗΠΕΔΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ - ΛΥΚΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 2010

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ - ΛΥΚΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 2010 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ - ΛΥΚΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 2010 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Άρθρο 1: ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα δημόσια και ιδιωτικά γυμνάσια

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ 1. Το Pallini Tennis Park (εφεξής PTP) διοργανώνει το PTP Athens Rankings Υπεύθυνοι των αγώνων είναι οι κύριοι Σουλεΐδής Αλέξανδρος & Γκότσης Δημήτρης (εφεξής διοργανωτές).

Διαβάστε περισσότερα

Το Τουρνουά Neymar Jr s Five έχει δικούς του συγκεκριμένους κανονισμούς. Οι παρακάτω κανονισμοί αφορούν το τουρνουά Neymar Jr s Five.

Το Τουρνουά Neymar Jr s Five έχει δικούς του συγκεκριμένους κανονισμούς. Οι παρακάτω κανονισμοί αφορούν το τουρνουά Neymar Jr s Five. NEYMAR JR S FIVE ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ 1. OUTPLAY THEM ALL 2. Ο AΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ 3. ΤΕΡΜΑΤΑ 4. Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΏΝ 5. Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ 6. Η ΜΠΑΛΑ 7. Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ 8. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΓΩΝΑ 9. ΕΝΑΡΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

4 th Football Challenge - Μάιος 2018 Γενικοί Κανόνες και Όροι Συμμετοχής

4 th Football Challenge - Μάιος 2018 Γενικοί Κανόνες και Όροι Συμμετοχής 4 th Football Challenge - Μάιος 2018 Γενικοί Κανόνες και Όροι Συμμετοχής 1. Εγγραφή Ομάδας. Κάθε ομάδα ταυτόχρονα με την εγγραφή πρέπει να καταβάλλει το ποσό των 50 (πενήντα ευρώ) για τη συμμετοχή της

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΜΠΑΛΑ Ξεφουσκώνει η μπάλα (αέρας 0,30 0,325 κιλά ανά τετρ. εκατοστό) (4,26 έως 4,61 psi) (294,3 έως 318,82 mbar) Είναι πλέον έγχρωμη ΣΥΝΕΧΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 30 ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ 8Χ8

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 30 ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ 8Χ8 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 30 ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ 8Χ8 ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ Το Lido Soccer θα έχει την ευθύνη της διεξαγωγής του τουρνουά και γι αυτό αναθέτει σε μια 5μελή επιτροπή τη δυνατότητα να συντονίζει, καθώς και να επιλύει

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρειών. Κανονισμοί Διαιτησίας EΚΔΟΣΗ Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Ασφαλιστικών

Εταιρειών. Κανονισμοί Διαιτησίας EΚΔΟΣΗ Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Ασφαλιστικών Κανονισμοί Διαιτησίας EΚΔΟΣΗ 2016 2016 Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Ασφαλιστικών Εταιρειών Πρωτάθλημα Μίνι Ποδοσφαίρου Ασφαλιστικών Εταιρειών Κανονισμός Διαιτησίας 01 Οι αγώνες θα διεξαχθούν με τους βασικούς

Διαβάστε περισσότερα

ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ 2016 ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΛΙΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ 2016 ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΛΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ 2016 ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΛΙΟΥ Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 13 ου Δημοτικού Σχολείου, με την υποστήριξη της Διεύθυνσης

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΦΑΑ-ΔΠΘ. ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ (037) Μπάτσιου Σοφία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΤΕΦΑΑ-ΔΠΘ. ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ (037) Μπάτσιου Σοφία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 1 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η διεθνής κοινότητα του ποδοσφαίρου συμμετέχει στους Παραoλυμπιακούς αγώνες με ομάδες από αθλητές με εγκεφαλική παράλυση και με προβλήματα στην όραση. Στις μέρες μας μόνο ομάδες ανδρών συμπεριλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρειών. Κανονισμοί Διαιτησίας Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Ασφαλιστικών.

Εταιρειών. Κανονισμοί Διαιτησίας Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Ασφαλιστικών. Κανονισμοί Διαιτησίας 2015-2016 2016 Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Ασφαλιστικών Εταιρειών Πρωτάθλημα Μίνι Ποδοσφαίρου Ασφαλιστικών Εταιρειών Κανονισμός Διαιτησίας 01 Οι αγώνες θα διεξαχθούν με τους βασικούς κανονισμούς

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΕΦΟΑ) ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α και Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2017

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΕΦΟΑ) ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α και Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΕΦΟΑ) ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α και Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2017 Α ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Στο Πρωτάθλημα της Α Εθνικής συμμετέχουν 12 ομάδες της προηγούμενης χρονιάς και 4 ομάδες

Διαβάστε περισσότερα

Αφού έχετε μπει στη σελίδα pamestoixima.gr, πατάτε πάνω αριστερά, την επιλογή

Αφού έχετε μπει στη σελίδα pamestoixima.gr, πατάτε πάνω αριστερά, την επιλογή 1. ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Διαδικασία Αφού έχετε μπει στη σελίδα pamestoixima.gr, πατάτε πάνω αριστερά, την επιλογή "ΣΤΟΙΧΗΜΑ" και μπορείτε να δείτε τις ενότητες που περιγράφονται παρακάτω. Στην αριστερή μπάρα επιλογών

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΤO RUGBY ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΤO RUGBY ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΑΜΑΞΙΔΙΟ

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΤO RUGBY ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΤO RUGBY ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΑΜΑΞΙΔΙΟ Μάθημα επιλογής-παραολυμπιακα ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤO RUGBY ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΑΜΑΞΙΔΙΟ Σοφία Μπάτσιου Οκτώβριος 2013 ΤO RUGBY ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΑΜΑΞΙΔΙΟ Άθλημα στο οποίο έχουν δικαίωμα συμμετοχής άνδρες και γυναίκες με κινητικές

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2017-2018 ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α.Σ.Μ. ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΠΑΘΛΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ 2017-2018 OPEN ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΥΑΔΩΝ Κανονισμός Πρωταθλήματος 1. Έναρξη Τετάρτη

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΡΘΡΟ 16 - ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Α. ΣΚΟΥΦΙΑ Η γηπεδούχος ομάδα θα φορά λευκά σκουφιά και η φιλοξενούμενη ομάδα διαφορετικού χρώματος σκουφιά, εκτός από κόκκινο, εγκεκριμένα από τους διαιτητές, αλλά και διαφορετικά

Διαβάστε περισσότερα

Road To Salonica Cup ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Road To Salonica Cup ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 Road To Salonica Cup 18-19-20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο Τουρνουά ποδοσφαίρου με την επωνυμία Road To Salonica Cup στην Θεσσαλονίκη. ΣΤΟΧΟΣ - ΣΚΟΠΟΣ του τουρνουά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ MTC OPEN 2017 Το Maroussi Tennis Club σε συνεργασία με τον ΣΒΑΕ, προκηρύσσει το πρώτο βαθμολογούμενο τουρνουά Βετεράνων Ανδρών-Γυναικών, από 26 Αυγούστου έως

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEY ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEY ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ Τ.Θ. 23931, 1687 ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΚΥΠΡΟΣ Τηλ: +357 22 449864, Φαξ:+357 22 449865 Ηλεκτρονική. Διεύθυνση: cusf@cytanet.com.cy Ιστοσελίδα: www.cusf.org.cy ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEY ΑΝΔΡΩΝ /

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 10 ΕΤΩΝ 2011

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 10 ΕΤΩΝ 2011 Αρ.Πρωτ.: Ημερομηνία: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 10 ΕΤΩΝ 2011 ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ - ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ Πρωτάθλημα ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 10 ΕΤΩΝ Ημερομηνίες πρώτη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣΕΛΛΑΔΟΣ (Ο.Δ.Κ.Ε.) EΡΩΤΗΣΕΙΣ 1o ΓΚΡΟΥΠ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣΕΛΛΑΔΟΣ (Ο.Δ.Κ.Ε.) EΡΩΤΗΣΕΙΣ 1o ΓΚΡΟΥΠ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣΕΛΛΑΔΟΣ (Ο.Δ.Κ.Ε.) ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ 27ου ΕΤΗΣΙΟΥ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ EΡΩΤΗΣΕΙΣ 1o ΓΚΡΟΥΠ 1. Ο παίκτης-προπονητής Β-9 ενώ είναι παίκτης, αποβάλλεται

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Παιδικού πρωταθλήματος Αντισφαίρισης

Προκήρυξη Παιδικού πρωταθλήματος Αντισφαίρισης Προκήρυξη Παιδικού πρωταθλήματος Αντισφαίρισης Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Νίκαιας, υπό την αιγίδα της Ε Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ Ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ μέσα στα πλαίσια των εκδηλώσεων του PASP-OPAP BEACH SOCCER 2016, διοργανώνει σε συνεργασία με το CYPRUSACADEMIES.COM, το 1ο

Διαβάστε περισσότερα

FILOTHEI TENNIS OPEN Σεπτεμβρίου 2018

FILOTHEI TENNIS OPEN Σεπτεμβρίου 2018 FILOTHEI TENNIS OPEN 2018 14 30 Σεπτεμβρίου 2018 Ημερομηνίες αγώνων Μονά Έναρξη Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου Λήξη Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου (ημερ. παράτασης: Δευτέρα 1 Οκτωβρίου) Διπλά Έναρξη Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη πρωταθλήματος S.P.M.L. CHAMPIONSHIP 2016

Προκήρυξη πρωταθλήματος S.P.M.L. CHAMPIONSHIP 2016 Προκήρυξη πρωταθλήματος S.P.M.L. CHAMPIONSHIP 2016 Ο Α.Σ.Μ. Γλυφάδας προκηρύσσει πρωτάθλημα που θα διεξάγεται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, ώρα 6:30 μμ στην αίθουσα του Blanos Bowling. Δικαίωμα συμμετοχής

Διαβάστε περισσότερα

1ος γύρος: Κυριακή 31/03/2019 ώρα 11:00 φάση των 64 2ος γύρος: Κυριακή 07/04/2019 ώρα 11:00 φάση των 32

1ος γύρος: Κυριακή 31/03/2019 ώρα 11:00 φάση των 64 2ος γύρος: Κυριακή 07/04/2019 ώρα 11:00 φάση των 32 Αθήνα, 13.03.2019 Αριθμ. πρωτ.: Α 102/14.03.2019 ΟΜΑΔΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ 2019 1. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Η Ε.Σ.Σ.Ν.Α. προκηρύσσει το Ομαδικό Κύπελλο Αττικής 2019, το οποίο αποτελεί Περιφερειακό Κύπελλο του 37ου

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμός Πρωταθλήματος. Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Ασφαλιστικών Εταιρειών

Κανονισμός Πρωταθλήματος. Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Ασφαλιστικών Εταιρειών Κανονισμός Πρωταθλήματος Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Ασφαλιστικών Εταιρειών 2016-2017 2016-2017 Περιεχόμενα 01 τόπος διεξαγωγής / Γήπεδα 02 Διαρκεια πρωταθληματος 03 Ώρα προσέλευσης ομάδων 04 Δομή ομάδας 05

Διαβάστε περισσότερα

Εξεταστικό Δοκίμιο. (ερωτήσεις-απαντήσεις)

Εξεταστικό Δοκίμιο. (ερωτήσεις-απαντήσεις) Εξεταστικό Δοκίμιο (ερωτήσεις-απαντήσεις) 1. Αντικανονικό επιθετικό χτύπημα από παίκτη της πίσω ζώνης και προσπάθεια για μπλοκ από το Λίμπερο. Τι πρέπει να κάνει ο 1ος διαιτητής; α) Να σφυρίξει διπλό σφάλμα.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ 2010- ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ- ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ Γεώργιος Χατζηιωάννου Προϊστάµενος Γραφείου Φυσικής Αγωγής ιεθνής Κριτής Καλαθοσφαίρισης ΓΗΠΕ Ο ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ (GRASSROOTS)

ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ (GRASSROOTS) ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ (GRASSROOTS) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2019-2020 Γενικοί κανόνες Πριν αναλυθούν οι κανόνες λειτουργίας για τα πρωταθλήματα αναπτυξιακών ηλικιών πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΛΑΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΙ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΟΙΚΙΝΩΝΙΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΛΑΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΙ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΟΙΚΙΝΩΝΙΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Μετά από 8 χρόνια και 2 επιτυχημένα τουρνουά επιστρέφει και διοργανώνει ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και η ΕΠΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ με την ΑΙΓΊΔΑ της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ και του ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ το

Διαβάστε περισσότερα

Serve It Smash It Win It Love It

Serve It Smash It Win It Love It ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 2 ο TENNIS4U Junir Tennis Open 2015 Το TENNIS4U.gr προκηρύσσει το 2 ο Tennis 4u Junir Tennis Open Απρίλιος 2015. Έναρξη Αγώνων Η έναρξη των αγώνων θα γίνει από Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΜΑΙΟΥ 2019

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΜΑΙΟΥ 2019 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΜΑΙΟΥ 2019 1. Με 1:32 να απομένουν στο χρονόμετρο του παιχνιδιού στο 4ο τέταρτο, η ομάδα Α έχει τον έλεγχο της μπάλας στο δικό της πίσω γήπεδο για 5 δευτερόλεπτα όταν οι Α1

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2016 2017 ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Θα πραγματοποιηθούν 4-6 περιφερειακοί ατομικοί γύροι στις περιφέρειες με αδειοδοτημένες αίθουσες, που θα αποδίδουν

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΡΑΓΚΜΠΥ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ

ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΡΑΓΚΜΠΥ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΡΑΓΚΜΠΥ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ (με βάση τις οδηγίες της CMAS) Σύντομη περιγραφή του παιχνιδιού: Το υποβρύχιο ράγκμπυ είναι ένα τρισδιάστατο άθλημα που παίζεται κάτω από την επιφάνεια του νερού,

Διαβάστε περισσότερα

2 nd Greek Padel Academy League

2 nd Greek Padel Academy League 2 nd Greek Padel Academy League Φεβρουάριος 2017 Η Greek Padel Academy προκηρύσσει το 2 nd Greek Padel Academy League, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 27 Φεβρουαρίου 2017 έως τις 7 Μαΐου 2017. Οι δηλώσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ Διευκρινήσεις σς Νέους Κανονισμούς Υδατοσφαίρισης Αθήνα:08 :08/11/ 11/2005 Ποια είναι η ποινή για ένα αμυνόμενο παίκτη που προσπαθεί να μπλοκάρει την μπάλα με τα δύο χέρια;

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ της ΟΤΟΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «ΟΤΟΕ TENNIS OPEN 2014» ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ TENNIS CLUB 2 31 ΜΑΪΟΥ 2014

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ της ΟΤΟΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «ΟΤΟΕ TENNIS OPEN 2014» ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ TENNIS CLUB 2 31 ΜΑΪΟΥ 2014 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ της ΟΤΟΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «ΟΤΟΕ TENNIS OPEN 2014» ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ TENNIS CLUB 2 31 ΜΑΪΟΥ 2014 Απρίλιος 2014 Χώρος και οργάνωση Έδρα ΔΗΜ. ΑΘΛ. ΕΓΚ. ΑΥΛΑΚΙΟΥ (ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ), Τ.Κ. 19003 Τηλέφωνα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 6Χ6 : PALLINI CLUB, ΑΜΑΖΩΝΟΣ 4, ΠΑΛΛΗΝΗ :45 ΕΥΡΩ / ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 6Χ6 : PALLINI CLUB, ΑΜΑΖΩΝΟΣ 4, ΠΑΛΛΗΝΗ :45 ΕΥΡΩ / ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 6Χ6 1.ΟΝΟΜΑΣΙΑ :1 ο EXPRESS ΤΟΥΡΝΟΥΑ 2.ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ :1 ΜΗΝΑΣ ΕΝΑΡΞΗ, 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011 ΛΗΞΗ, 14 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 3.ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ : PALLINI CLUB, ΑΜΑΖΩΝΟΣ 4, ΠΑΛΛΗΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

4ο Open TENNIS4U Junior 2015

4ο Open TENNIS4U Junior 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 4ο Open TENNIS4U Junir 2015 Η το...προκηρύσσουν το 4ο Open Tennis 4u Junir 2015. Έναρξη Αγώνων Η έναρξη των αγώνων θα γίνει από Πέμπτη 18 Ιουνίου έως Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015. Η τελετή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ & ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΕΤΡΑΔΩΝ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ & ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΕΤΡΑΔΩΝ COSMIC BOWLERS CLUB ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ & ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΕΤΡΑΔΩΝ 2012 2013 Το Cosmic Bowlers Club διοργανώνει πρωτάθλημα & κύπελλο τετράδων για την περίοδο 2012-13. Ημέρα & Ώρα Διεξαγωγής Κάθε Τετάρτη, 19.30 Έναρξη 26

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ & ΜΙΝΙ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ & ΜΙΝΙ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ..2804 /Ε Αθήνα 01/06/2018 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ ΦΑΣΗΣ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ «2018» Σε εκτέλεση των προκηρυχθέντων απο την Γενική Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES - COSMOTE» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN)

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES - COSMOTE» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) «1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES - COSMOTE» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) 8 24 / 5 / 15 Το Καβούρι Tennis Club, προκηρύσσει το «Γ τουρνουά Ανδρών / Γυναικών, 1 Ο KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES - COSMOTE». Το

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Ν131

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Ν131 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Ν131 120-90μ 120-90μ 16,50μ 11μ 9,15μ 45-90μ 5,50μ (Σε διεθνείς αγώνες 100-110μήκος/64-75μ πλάτος) ΓΗΠΕΔΟ Ακατάλληλο λόγω καιρικών συνθηκών (πάγος, βροχή, χιόνι, ομίχλη,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ. Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Α ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ 2017 ΜΕΛΩΝ και ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ. Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Α ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ 2017 ΜΕΛΩΝ και ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Α ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ 2017 ΜΕΛΩΝ και ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ 1. ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Το πρωτάθλημα θα αρχίσει την Δευτέρα 15 Μαίου 2017 και θα ολοκληρωθεί

Διαβάστε περισσότερα

Singles Open Friendship Tournament

Singles Open Friendship Tournament Singles Open Friendship Tournament ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Ατομικό Τουρνουά Μπόουλινγκ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΙΑ Όλους τους παίκτες (Bowlers) μπόουλινγκ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Bowling S.O.F.T. Organizing Committee

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ 26 ου ΕΤΗΣΙΟΥ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ 26 ου ΕΤΗΣΙΟΥ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ 26 ου ΕΤΗΣΙΟΥ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ EΡΩΤΗΣΕΙΣ 1o ΓΚΡΟΥΠ 1. 2. 3. 4.- 5.- 6.- 7.- 8.- 9.- 10.- Η ομάδα Α διαπράττει παράβαση μπρος-πίσω. Πρέπει το παιχνίδι να ξαναρχίσει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 5άδων BAKER ΑΣΜΘ Ο Μέγας Αλέξανδρος ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 5άδων BAKER

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 5άδων BAKER ΑΣΜΘ Ο Μέγας Αλέξανδρος ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 5άδων BAKER Θεσσαλονίκη 23 Μαρτίου 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 5άδων BAKER ΑΣΜΘ Ο Μέγας Αλέξανδρος 2015-2016 Ο ΑΣΜΘ Μέγας Αλέξανδρος προκηρύσσει την διεξαγωγή Εσωτερικού Πρωταθλήματος Ομάδων τύπου Baker για την περίοδο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ Κανόνες & Κανονισμοί 2017

ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ Κανόνες & Κανονισμοί 2017 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Α ΈΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2017 ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ Κανόνες & Κανονισμοί 2017 ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο ΙΟΡΓΑΝΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚ ΟΣΗ Α) Α ΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΗΠΕ ΩΝ. Β) Α ΕΙΑ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN)

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) «1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) 21 27/ 06 / 15 Το Καβούρι Tennis Club, προκηρύσσει το «Δ τουρνουά Διπλών Ανδρών / Γυναικών, 1 Ο KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES». Το οποίο εντάσσεται

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η 10ου OPEN ATHLISIS CUP ΑΝΔΡΩΝ & ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΠΟ 03 ΕΩΣ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η 10ου OPEN ATHLISIS CUP ΑΝΔΡΩΝ & ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΠΟ 03 ΕΩΣ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η 10ου OPEN ATHLISIS CUP ΑΝΔΡΩΝ & ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΠΟ 03 ΕΩΣ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 Το Athlisis Tennis Club και ο «ΡΗΓΑΣ» - Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Αργολίδας προκηρύσσουν το 10ο Open Athlisis

Διαβάστε περισσότερα

Meteora Trail Running

Meteora Trail Running Meteora Trail Running 4 ος ΜΕΤΕΩΡΙΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ Αγώνας δρόμου στην καρδιά των Μετεώρων Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017 Ο Σ.Κ.Α. ΜΕΤΕΩΡΩΝ, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμπάκας και την

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ 2017

ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ 2017 Αθήνα, 21.09.2017 Αριθμ. πρωτ.: Α 36 / 21.09.2017 ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ 2017 Η Ε.Σ.Σ.Ν.Α. προκηρύσσει το Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων Αττικής 2017, το οποίο αποτελεί και προκριματική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑΣ BACKGAMMON

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑΣ BACKGAMMON ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑΣ BACKGAMMON ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑ ΟΣ BACKGAMMON 2017-18 ΓΕΝΙΚΑ 1. Σύµφωνα µε σχετική Προκήρυξή της ιοικούσας Επιτροπής για τη ηµιουργία Οµοσπονδίας Backgammon

Διαβάστε περισσότερα

ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΙΓΝΙΔΙΟΥ. Επιμέλεια: Στεπάν Παρτεμιάν

ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΙΓΝΙΔΙΟΥ. Επιμέλεια: Στεπάν Παρτεμιάν ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΙΓΝΙΔΙΟΥ Επιμέλεια: Στεπάν Παρτεμιάν Άρθρο 1 Το γήπεδο ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΗΠΕΔΟΥ 20 Χ 40 Το τέρμα ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΕΡΜΑΤΟΣ 3 Χ 2 Άρθρο 2 Ο χρόνος του παιγνιδιού Tοσήμα λήξης και Η διακοπή του

Διαβάστε περισσότερα

Ομαδικό Κύπελλο Αττικής 2018

Ομαδικό Κύπελλο Αττικής 2018 Αθήνα,10.04.2018 Αριθμ. πρωτ.: Α 81/10.04.2018 Ομαδικό Κύπελλο Αττικής 2018 1. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Η Ε.Σ.Σ.Ν.Α. προκηρύσσει το Ομαδικό Κύπελλο Αττικής 2018, το οποίο αποτελεί Περιφερειακό Κύπελλο του 36ου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ FIBA Σελ.1

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ FIBA Σελ.1 Σελ.1 Σελ.2 Άρθρο 2 ο Γήπεδο 2.4.7 Ημικυκλικές περιοχές μη χρέωσης επιθετικού σφάλματος Οι ημικυκλικές γραμμές μη χρέωσης επιθετικού σφάλματος είναι μέρος των ημικυκλικών περιοχών μη χρέωσης. Και Άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN)

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) «1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) 27/2/15 15/3/15 Το Καβούρι Tennis Club, προκηρύσσει το «1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES». Το οποίο εντάσσεται στη σειρά OPEN και περιλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2016

ΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2016 ΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2016 Η ΙΑ Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης Νότια-Ανατολικής Αττικής προκηρύσσει Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης

Διαβάστε περισσότερα

2 η Επιμορφωτική συγκέντρωση ΣΥ.Δ.ΠΕ.-A.Α.A /11/2016

2 η Επιμορφωτική συγκέντρωση ΣΥ.Δ.ΠΕ.-A.Α.A /11/2016 2 η Επιμορφωτική συγκέντρωση ΣΥ.Δ.ΠΕ.-A.Α.A. 2016-17 1/11/2016 Γενική οδηγία για εθνικές κατηγορίες (υπενθύμιση): Αθλητής/αθλήτρια για τον/την οποίο/οποία έχει κατατεθεί το δελτίο του στη γραμματεία και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΡΟΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ ΑΓΟΡΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΡΟΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ ΑΓΟΡΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΡ.ΠΡΩΤ.: ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΡΟΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ ΑΓΟΡΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016 Η Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. συνεχίζοντας την προσπάθειά της για ανάπτυξη του αθλήματος της Καλαθοσφαίρισης και

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρειών. Κανονισμός Πρωταθλήματος 2015-2016. Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Ασφαλιστικών

Εταιρειών. Κανονισμός Πρωταθλήματος 2015-2016. Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Ασφαλιστικών Κανονισμός Πρωταθλήματος Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Ασφαλιστικών Εταιρειών 2015-2016 2016 www.pasfe.gr Πρωτάθλημα Μίνι Ποδοσφαίρου Ασφαλιστικών Εταιρειών Κανονισμός Πρωταθλήματος 01 Περιεχόμενα 01 τόπος διεξαγωγής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ- ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ- ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ- ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Κανόνων του Ποδοσφαίρου Άμμου 2019 Υπεύθυνος Διαιτησίας Ποδοσφαίρου Άμμου για την ΚΕΔ Καλύβας Δημήτριος 1 Ποιες είναι οι νοητές γραμμές του αγωνιστικού χώρου; Α. η διχοτόμος, αυτές

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ (-16 ΕΤΩΝ) ΑΤΤΙΚΗΣ 2018

ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ (-16 ΕΤΩΝ) ΑΤΤΙΚΗΣ 2018 Αθήνα, 23.09.2018 Αριθμ. πρωτ.: Α 89/23.09.2018 ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ (-16 ΕΤΩΝ) ΑΤΤΙΚΗΣ 2018 Η Ε.Σ.Σ.Ν.Α. προκηρύσσει το Ομαδικό Πρωτάθλημα ΠΑΙΔΩΝ κάτω των 16 ετών Αττικής 2018. 1. ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ο Μ Ο Σ Π Ο Ν Δ Ι Α Δ Ι Α Ι Τ Η Τ Ω Ν Β Ο Λ Ε Ϊ Ε Λ Λ Α Δ Ο Σ ΘΕΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 2018 Α ΚΑΙ Β ΟΔBΕ

Ο Μ Ο Σ Π Ο Ν Δ Ι Α Δ Ι Α Ι Τ Η Τ Ω Ν Β Ο Λ Ε Ϊ Ε Λ Λ Α Δ Ο Σ ΘΕΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 2018 Α ΚΑΙ Β ΟΔBΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ.. ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ Α ΚΑΙ Β ΟΔΒΕ. Όπου απαιτείται επιλογή απάντησης ή απαντήσεων στις ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών, σας παρακαλούμε να κυκλώσετε το γράμμα ή τα γράμματα της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ (VOLLEYBALL)

ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ (VOLLEYBALL) 1 ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ (VOLLEYBALL) Ομαδική δουλειά,στρατηγική,ένταση Το άθλημα της πετοσφαίρισης για τα άτομα με κινητική αναπηρία παίζεται από όρθια ή καθιστή θέση (δύο τύποι).. Μ αυτόν τον τρόπο συμμετείχαν

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΝΤΜΠΟΛ - ΜΙΝΙ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΑΙΔΙΑΣ

ΧΑΝΤΜΠΟΛ - ΜΙΝΙ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΑΙΔΙΑΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ - ΜΙΝΙ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΑΙΔΙΑΣ Mini Handball (1) Τι είναι το mini handball ; Πρωταρχικός στόχος Προβάλλονται: το παιγνίδι και η αποκόμιση θετικών στοιχείων από αυτό Mini Handball (2) Προτάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΑΤΟΜΙΚΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 2017 (8, 10, 12, 14, 16 & 18 ΕΤΩΝ)

ΑΤΟΜΙΚΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 2017 (8, 10, 12, 14, 16 & 18 ΕΤΩΝ) Αθήνα, 13.04.2017 Αριθμ. πρωτ.: Α 30/13.04.2017 ΑΤΟΜΙΚΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 2017 (8, 10, 12, 14, 16 & 18 ΕΤΩΝ) 1. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Η Ε.Σ.Σ.Ν.Α. και η Περιφέρεια Αττικής με συνδιοργανωτή τον Σ.Ο.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Θεσσαλονίκη 8 Σεπτεμβρίου 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2017-2018 ΑΙΘΟΥΣΑ:. TEN PIN BOWLING ΤΥΠΟΣ:. Ατομικό, Μικτό με Handicap ΗΜ/ΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:. ΔΕΥΤΕΡΑ 18/09/2017 ΔΙΑΡΚΕΙΑ:. 4 εβδομάδες, κάθε Δευτέρα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ (VOLLEYBALL)

ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ (VOLLEYBALL) 1 ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ (VOLLEYBALL) Ομαδική δουλειά,στρατηγική,ένταση Το άθλημα της πετοσφαίρισης στους παραλυμπιακούς αγώνες χωρίζoνταν σε δύο είδη : όρθια και καθιστή πετοσφαίριση. Μ αυτόν τον τρόπο συμμετείχαν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΕΣΚΑΝΑ - ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ ΑΓΟΡΙΩΝ και ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΕΣΚΑΝΑ - ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ ΑΓΟΡΙΩΝ και ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΡ.ΠΡΩΤ.: ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ ΑΓΟΡΙΩΝ και ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Η Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. συνεχίζοντας την προσπάθειά της για ανάπτυξη του αθλήματος

Διαβάστε περισσότερα

INTERSPORT Soccer Challenge 2016 - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

INTERSPORT Soccer Challenge 2016 - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ INTERSPORT Soccer Challenge 2016 - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Η INTERSPORT σε συνεργασία με το SPORTCAMP προκηρύσσουν τη διεξαγωγή πανελληνίου τουρνουά ανεξαρτήτων ομάδων mini football. ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

49o ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ QubicaAMF

49o ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ QubicaAMF 49o ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ QubicaAMF Krasnoyarsk, Ρωσία, 15 Νοεμβρίου - 24 Δεκεμβρίου 2013 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 10 13 Οκτωβρίου 2013 Τόπος Διεξαγωγής Αγώνων Πέμπτη 10 Οκτωβρίου έως Κυριακή

Διαβάστε περισσότερα

1 η Επιμορφωτική συγκέντρωση ΣΥ.Δ.ΠΕ.-A.Α.A /10/2016

1 η Επιμορφωτική συγκέντρωση ΣΥ.Δ.ΠΕ.-A.Α.A /10/2016 1 η Επιμορφωτική συγκέντρωση ΣΥ.Δ.ΠΕ.-A.Α.A. 2016-17 4/10/2016 Γενική οδηγία (για όλες τις διοργανώσεις): Ο 1 ος διαιτητής δεν θα ακολουθεί τη χειροσήμανση του 2 ου διαιτητή για τάιμ-άουτ, ούτε θα κάνει

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ & ΜΙΝΙ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ & ΜΙΝΙ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ. 3577/Ε Αθήνα 8/07/2019 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΜΙΝΙ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ «2019» Σε εκτέλεση των προκηρυχθέντων απο την Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Ο.Β.Θ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2013 2014

Ο.Β.Θ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2013 2014 ΕΝΑΡΞΗ: 9 Σεπτεµβρίου 2013 ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ/ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: 12 ΗΜΕΡΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: ευτέρα ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 18:30 Τη ευτέρα, 9 Σεπτεµβρίου 2013, οι αθλητές & οι αθλήτριες που επιθυµούν θα αγωνιστούν σε 6 παιχνίδια

Διαβάστε περισσότερα

Athens Club Open ΠΑΝΑΤΤΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ BOWLING ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ

Athens Club Open ΠΑΝΑΤΤΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ BOWLING ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ Athens Club Open ΠΑΝΑΤΤΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ BOWLING 2015-2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 1.ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Στο Παναττικό Κύπελλο Bowling 2015-2016, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα εγγεγραμμένα Σωματεία

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2017 2018 ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Σε όλους τους Ομίλους, θα πραγματοποιηθούν συνολικά πέντε (5) περιφερειακοί ατομικοί

Διαβάστε περισσότερα

λεπτό του αγώνα» πρέπει να αντικατασταθεί με την φράση «στα τελευταία 30 του αγώνα».

λεπτό του αγώνα» πρέπει να αντικατασταθεί με την φράση «στα τελευταία 30 του αγώνα». Εισαγωγή: Η ομάδα επεξεργασίας των τροποιήσεων των Κανονισμών Παιδιάς της IHF εκπόνησε τις ακόλουθες τροποποιήσεις, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του χάντμπωλ και την αύξηση της ελκυστικότητας της αθλήματός

Διαβάστε περισσότερα

TENNIS LEAGUE 2017 BY

TENNIS LEAGUE 2017 BY TENNIS LEAGUE 2017 BY Ερασιτεχνικό Τουρνουά Τένις Μονών και Διπλών με βαθμολογία. Έδρα Σύλλογος Αντισφαίρισης Ραφήνας (5 γήπεδα Green Set) Ημερομηνίες αγώνων Έναρξη Πέμπτη 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 Λήξη: Κυριακή

Διαβάστε περισσότερα

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN)

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) «1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ Το Καβούρι Tennis Club, προκηρύσσει το «1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» που θα διαρκέσει από Νοέμβριο 2014 έως και Νοέμβριο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 4ΑΔΩΝ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 4ΑΔΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 4ΑΔΩΝ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 4ΑΔΩΝ Θεσσαλονίκη 6 Οκτωβίου 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 4ΑΔΩΝ 2016-2017 Ο ΑΣΜΘ Μέγας Αλέξανδρος προκηρύσσει την διεξαγωγή του Κυπέλλου για τις ομάδες που μετέχουν στο Εσωτερικό Πρωτάθλημα 4άδων για την περίοδο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Ζ ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΓΚΡΗΤΙΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΕΦΟΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟ 2018

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Ζ ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΓΚΡΗΤΙΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΕΦΟΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟ 2018 Ζ' ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑIΡIΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Μέλος της Ελληνικής Φίλαθλης Οµοσπονδίας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Ζ ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΓΚΡΗΤΙΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΕΦΟΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2/5-21/5/17

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2/5-21/5/17 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2/5-21/5/17 To FORTY LOVE TENNIS CLUB σε συνεργασία με το ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (Σ.Β.Α.Ε.) προκηρύσσει το πρωτάθλημα ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ GRADE 1 σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

για νεοεισερχόμενους Αθλητές

για νεοεισερχόμενους Αθλητές ΟΔΗΓΟ για νεοεισερχόμενους Αθλητές αλλά & τους Γονείς των περί της ΤΔΑΣΟΥΑΙΡΙΗ WaterPolo Σμήμα Ανδρών Υδατοσφαίρισης Α.. Π.Α.Ο.Κ. Επικοινωνία : http://waterpolopaokjouniors.wordpress.com E-mail : waterpolo.paok@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

1 η Επιμορφωτική συγκέντρωση ΣΥ.Δ.ΠΕ.-Δ.Α.Π /10/2017

1 η Επιμορφωτική συγκέντρωση ΣΥ.Δ.ΠΕ.-Δ.Α.Π /10/2017 1 η Επιμορφωτική συγκέντρωση ΣΥ.Δ.ΠΕ.-Δ.Α.Π. 2017-18 6/10/2017 ΕΡΩΤΗΣΗ 1 Η ομάδα Α έχει κάνει όλες τις κανονικές αλλαγές σε ένα σετ. Ο Λίμπερο είναι στον πάγκο. Ένας από τους παίκτες της εξάδας αποβάλλεται.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ & ΜΙΝΙ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ & ΜΙΝΙ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ.3535/Ε Αθήνα 04/07/2019 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ «2019» Σε εκτέλεση των προκηρυχθέντων απο την Γενική Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Σ.Ε.Σ.Α.Ε.

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Σ.Ε.Σ.Α.Ε. ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Σ.Ε.Σ.Α.Ε. ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ 12 ΠΑΙΚΤΕΣ (7 ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΙ 5 ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ) ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016. του αθλήματος της Καλαθοσφαίρισης και σύμφωνα με τους ισχύοντες

ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016. του αθλήματος της Καλαθοσφαίρισης και σύμφωνα με τους ισχύοντες ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016 Η Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. συνεχίζοντας την προσπάθειά της για ανάπτυξη του αθλήματος της Καλαθοσφαίρισης και σύμφωνα με τους ισχύοντες Αθλητικούς

Διαβάστε περισσότερα

Ημερομηνία δημιουργίας - γέννησης του αθλήματος έχει καταγραφεί η 29 Δεκεμβρίου 1891

Ημερομηνία δημιουργίας - γέννησης του αθλήματος έχει καταγραφεί η 29 Δεκεμβρίου 1891 Η καλαθοσφαίριση ή πιο συχνά μπάσκετ, είναι ένα ομαδικό άθλημα Ημερομηνία δημιουργίας - γέννησης του αθλήματος έχει καταγραφεί η 29 Δεκεμβρίου 1891 Δημιουργός του ήταν ο Καναδός, καθηγητής φυσικής αγωγής

Διαβάστε περισσότερα