τουριστικής ϖροβολής ήµου ράµας έτους 2013.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "τουριστικής ϖροβολής ήµου ράµας έτους 2013."

Transcript

1 A Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 4 ης / ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΗΜΟΥ ΡΑΜΑΣ Αριθµός Αϖόφασης: 6/2012 ΘΕΜΑ: Έγκριση ετησίου ϖρογράµµατος τουριστικής ϖροβολής ήµου ράµας έτους Στη ράµα και στο ηµοτικό Κατάστηµα, σήµερα 24 εκεµβρίου 2012, ηµέρα ευτέρα και ώρα 09.30, συνήλθε σε συνεδρίαση η Εϖιτροϖή Τουριστικής Προβολής & Ανάϖτυξης του ήµου ράµας, υϖό την Προεδρία του Προέδρου της κ. Ζαχαριάδη Παύλου, µετά αϖό την υϖ αριθµ. ϖρωτ / γραϖτή ϖρόσκλησή του, η οϖοία εϖιδόθηκε σε καθένα αϖό τα µέλη της εϖιτροϖής µε αϖοδεικτικό και δηµοσιεύθηκε νόµιµα, σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ 87Α/ ). Αφού διαϖιστώθηκε νόµιµη αϖαρτία, δεδοµένου ότι σε σύνολο 8 µελών, βρέθηκαν ϖαρόντες 5 µέλη 1) Ζαχαριάδης 2) Καγκασίδου 3) Καλλίας 4) Κάργας 5) Σαββαϊδης Π Α Ρ Ο Ν Τ Ε Σ Παύλος Μαρία Άγγελος Γεωργιος Μιχαήλ ΑΠΟΝΤΕΣ: 1) ερµεντζής Αντώνιος 2) Παϖαεµµανουήλ Γρηγόριος 3) Τερζής Ανέστης Με την ϖαρουσία και του Λαλέ Ευστράτιου, υϖαλλήλου του ήµου ράµας, γραµµατέα της εϖιτροϖής, ο κ. ϖρόεδρος κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης για συζήτηση και λήψη αϖόφασης στα θέµατα της ηµερήσιας διάταξης.

2 Ο κ. Πρόεδρος εισηγούµενος το 1 o θέµα της ηµερήσιας διάταξης ϖαρουσιάζει στα µέλη της Εϖιτροϖής Τουριστικής Προβολής & Ανάϖτυξης του ήµου ράµας, η οϖοία συγκροτήθηκε µε την υϖ αριθµ. 351/2011 Α Σ, εισήγησή του σχετικά µε την κατάρτιση του ετήσιου ϖρογράµµατος τουριστικής ϖροβολής του ήµου ράµας για το Η εισήγηση έχει όϖως ϖαρακάτω: «Σύµφωνα µε την εγκύκλιο 14840/ του Υϖουργείου Τουρισµού µε θέµα «Κατευθύνσεις για την ορθή εφαρµογή της διαδικασίας ϖαροχής σύµφωνης γνώµης, ϖου ορίζεται στο άρθρο 30 του Ν. 3498/2006 (ΦΕΚ 230/Α ) ϖερί τουριστικής ϖροβολής των φορέων του στενού και ευρύτερου δηµόσιου τοµέα», η διαδικασία για την ϖαροχή σύµφωνης γνώµης του Υϖουργείου Τουρισµού, κατ εφαρµογή του άρθρου 30 του 3498/2006 (ΦΕΚ 230/Α ), ϖροκειµένου να υλοϖοιηθούν ϖρογράµµατα ϖου αφορούν την τουριστική ϖροβολή του ήµου µας, ϖεριλαµβάνει και την κατάρτιση του ετήσιου ϖρογράµµατος τουριστικής ϖροβολής του ήµου ράµας για το Συγκεκριµένα, η διάταξη έχει ως εξής: ιαφηµιστικά ϖρογράµµατα και γενικά ενέργειες, ϖου αφορούν την τουριστική ϖροβολή και διαφήµιση της χώρας ή ϖεριοχών αυτής στο εσωτερικό και εξωτερικό, ιδίως µε συµµετοχή σε εκθέσεις, ή διαφηµίσεις σε µέσα µαζικής ενηµέρωσης ή καταχωρήσεις σε έντυϖα ή εκδόσεις τους ως και µε οϖοιονδήϖοτε άλλον τρόϖο και τα οϖοία καταρτίζονται ή υλοϖοιούνται αϖό οϖοιονδήϖοτε φορέα του ηµοσίου, της Τοϖικής Αυτοδιοίκησης και γενικά του ευρύτερου δηµόσιου τοµέα, όϖως κάθε φορά αυτός ϖροσδιορίζεται, ανεξάρτητα αν εκτελούνται µε χρηµατοδότηση αϖό ϖόρους εθνικούς ή ευρωϖαϊκούς ή ίδιους ϖόρους του φορέα υλοϖοίησής τους, ϖρέϖει να τελούν σε ϖλήρη εναρµόνιση ϖρος το γενικό σχεδιασµό και την εξυϖηρέτηση των στόχων του ϖρογράµµατος τουριστικής ϖροβολής της χώρας ή των ϖεριοχών αυτής, ϖου καταρτίζει το Υϖουργείο Τουριστικής Ανάϖτυξης σε συνεργασία µε τον Ελληνικό Οργανισµό Τουρισµού. Για την υλοϖοίηση των ϖαραϖάνω ϖρογραµµάτων και ενεργειών αϖαιτείται η ϖροηγούµενη σύµφωνη γνώµη του Υϖουργείου Τουριστικής Ανάϖτυξης (νυν Υϖ.Τ). Κατόϖιν των ϖαραϖάνω σας εϖισυνάϖτουµε το ετήσιο ϖρόγραµµα τουριστικής ϖροβολής του ήµου ράµας για το 2013 και ζητάµε την έγκρισή σας για αϖοστολή ϖρος έγκριση στο Υϖουργείο Τουρισµού.». Στη συνέχεια, ο κ. Πρόεδρος ϖαρουσίασε στα µέλη της εϖιτροϖής το ετήσιο ϖρόγραµµα τουριστικής ϖροβολής του ήµου ράµας για το 2013 το οϖοίο έχει ως ακολούθως: 1. ιαφηµιστικές καµϖάνιες: ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ 1.1. ιαφήµιση στην τηλεόραση: Με τηλεοϖτικά µηνύµατα (όλων των δράσεων, ανάλογα µε το event, News letter). Με τηλεοϖτικές ϖαραγωγές (αϖό εϖώνυµους, ηθοϖοιούς, τραγουδιστές κ.α.) ιαφήµιση στο ραδιόφωνο ιαφήµιση στο διαδίκτυο (όλων των δράσεων, ανάλογα µε το event, News letter) (θα διαφηµίζουµε την σελίδα στο internet µε banner) Καταχωρήσεις σε έντυϖα µε στοχευµένο κοινό (µε ενδιαφέρον για ταξίδια υϖαίθρου, οινοτουρισµό, γαστρονοµικό, εναλλακτικό, αθλητικό τουρισµό κλϖ).

3 1.5. Τοϖοθέτηση banners σε σταθµούς και κοµβικά σηµεία κίνησης ανθρώϖων (αεροδρόµια, σταθµοί ΚΤΕΛ, σταθµοί ΟΣΕ) ηµοσίευση άρθρων και αφιερωµάτων µε θέµα «η ράµα ως τουριστικός ϖροορισµός» Εκδήλωση ϖροβολής της ράµας σε άλλες ϖόλεις της χώρας και σε γραφεία του ΕΟΤ στην Ευρώϖη µε την µορφή ϖεριϖτέρου σε κεντρικά σηµεία (ενέργεια όϖου θα υϖάρχει συµµετοχή αϖό εϖιµελητήριο, συνεταιρισµούς, συλλόγους, ξενοδόχους, ήµους και άλλους φορείς). 2. Ιστοχώρος: Κόστος: ,00. ηµιουργία-εµϖλουτισµός τουριστικής ιστοσελίδας, µε ϖροτάσεις διακοϖών, δυνατότητα κρατήσεων ξενοδοχείων, έκδοση ηλεκτρονικών εισιτηρίων για τοϖικές εκδηλώσεις-είσοδο σε αρχαιολογικούς χώρους και σηµεία ϖρόσβασης κοινού, οργανωµένες ξεναγήσεις, ϖαρουσίαση εκδηλώσεων αθλητικών και λοιϖών δράσεων µε διαδραστική ϖεριήγηση χώρων. 3. Εκθέσεις: Κόστος: 9.000,00. Συµµετοχή σε εκθέσεις τουρισµού 2013 µε στόχο την ϖροώθηση του τουριστικού ϖροϊόντος ( άσος Ελατιάς, Ιστορικό κέντρο, Πάρκο Αγίας Βαρβάρας, Οινοτουρισµός κλϖ). 4. Συµµετοχή στην ϖροβολή και διαφήµιση των δράσεων αθλητικού τουρισµού: Αιωροϖτερισµού, ορεινής ϖοδηλασίας (διοργάνωση mountain bike στις βουνοϖλαγιές της Ελατιάς.). 5. DVD-CD-USB stick: (ελληνικά-αγγλικά-γερµανικά) Κόστος: ,00. ηµιουργία promotional video τουριστικού ενδιαφέροντος για την ϖεριοχή της ράµας σε τέσσερις εϖοχές (σύντοµο και ϖεριεκτικό όϖου θα αναφέρει της µορφές τουρισµού, καθώς και τα σηµεία δράσεις): α) οινικός τουρισµός-δρόµοι κρασιού (ϖαρουσίαση οινοϖοιιών και ϖαραγωγής του κρασιού), β) αθλητικός τουρισµός-αιωροϖτερισµός-mountain bike-διαδροµές, γ) λοιϖά

4 Κόστος: 5.000,00 6. Έντυϖα: (ελληνικά-αγγλικά ) (θα είναι όµοιο µε το cd) 6.1. ηµιουργία εντύϖου τουριστικής ϖροβολής ράµας (δηµιουργικό, συλλογή ϖληροφοριών, βιβλιογραφίας, εϖεξεργασία, φωτογράφηση, χαρτογράφηση, τεκµηρίωση, σχεδιαστική αϖόδοση). Θα ϖεριλαµβάνει τις µορφές τουρισµού ϖου διαθέτει η ϖεριοχή και θα ϖαρουσιάζει τουριστικά ενδιαφέροντα και δράσεις της ϖεριοχής, δηλ. τι; ϖου; ϖως;) Κόστος: , ηµιουργία εντύϖου θρησκευτικής-ϖολιτιστικής ϖροβολής ράµας (δηµιουργικό, συλλογή ϖληροφοριών, βιβλιογραφίας, εϖεξεργασία, φωτογράφηση, χαρτογράφηση, τεκµηρίωση, σχεδιαστική αϖόδοση). Θα ϖεριλαµβάνει τις µορφές τουρισµού ϖου διαθέτει η ϖεριοχή και θα ϖαρουσιάζει τουριστικά ενδιαφέροντα και δράσεις της ϖεριοχής, δηλ. τι; ϖου; ϖως;) Κόστος: , ηµιουργία εντύϖου µε θέµα τις µορφές εναλλακτικού τουρισµού στην ϖεριοχή της ράµας κ.α., καθώς και ϖροτάσεις διακοϖών ηµερών στην ράµα στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα Παραγωγή χάρτη-τουριστική οδηγού στην ελληνική και αγγλική γλώσσα όϖου θα υϖάρχουν όλα τα σηµεία τουριστικού, ϖολιτιστικού και θρησκευτικού ενδιαφέροντος µε τις διαδροµές ϖου ακολουθούν, σηµεία διηµέρευσης και εστίασης. 7. Παραγωγή τσάντας-φακέλου σε τεµάχια. 8. Παραγωγή αφισών, διαφηµιστικών δώρων και φωτογραφικών banner ϖροβολής τουριστικών ϖόλων. Κόστος: 7.500,00. ΕΚ ΗΛΩΣΕΙΣ Συνολικό Κόστος Ενεργειών: ,00.

5 1. ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΡΑΜΑΣ Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους ράµας ξεκίνησε το 1978 ως ϖρωτοβουλία της Κινηµατογραφικής Λέσχης της ράµας. Η ανταϖόκριση τόσο των κινηµατογραφιστών όσο και του κοινού ήταν µεγάλη αϖό τα ϖρώτα χρόνια της λειτουργίας του. Έϖειτα αϖό µερικά χρόνια, το Φεστιβάλ υιοθετήθηκε αϖό τον ήµο της ράµας και στα µέσα της δεκαετίας του 80 αϖό την Πολιτεία. Η ϖορεία του θεσµού έδειξε την εϖιτακτική ανάγκη της ύϖαρξης ενός χώρου ϖαρουσίασης και ϖροβολής της ταινίας µικρού µήκους ως αυτοτελούς καλλιτεχνικής έκφρασης. Η ϖείρα του ϖαρελθόντος βοήθησε στην βελτίωση των συνθηκών διεξαγωγής του Φεστιβάλ. Τα τελευταία χρόνια, το Φεστιβάλ ράµας έχει καθιερωθεί στη συνείδηση τόσο του κινηµατογραφικού κόσµου όσο και στη συνείδηση του κοινού, ως ο χώρος ανάδειξης των κινηµατογραφικών ταινιών µικρού µήκους, ως ο χώρος ϖαρουσίασης όλων αυτών ϖου θα αϖοτελέσουν ή θα συµϖληρώσουν στο µέλλον ένα βασικό κοµµάτι του ϖολιτισµού µας. Τόσο η ηµοτική Αρχή όσο και η Πολιτεία στάθηκαν αρωγοί και βοήθησαν µε κάθε τρόϖο την βελτίωση των συνθηκών διεξαγωγής του Φεστιβάλ. Η άριστη ϖροβολή των ταινιών ϖου συµµετέχουν αλλά και οι νέες αίθουσες ϖου ετοιµάζονται θα συµϖληρώσουν την τεχνική υϖοδοµή. Το Φεστιβάλ ράµας είναι ένας ζωντανός οργανισµός ϖου εξελίσσετε και ανανεώνεται. Έτσι, εκτός αϖό το Εθνικό Φεστιβάλ τα τελευταία χρόνια διεξάγεται και το ιεθνές Φεστιβάλ, όϖου διαγωνίζονται ϖαρουσιάζονται στα ϖαράλληλα αφιερώµατα ταινίες κινηµατογραφιστών αϖ όλο τον κόσµο. Ήδη αϖό τον ϖρώτο χρόνο, ο αριθµός των συµµετεχόντων στο ιεθνές Τµήµα είναι εντυϖωσιακός. Ενδεικτικό της σηµασίας ϖου αϖοδίδουν στο Φεστιβάλ ράµας οι νέοι κινηµατογραφιστές είναι ϖως ϖολλοί αϖ αυτούς θεωρούν ϖως η συµµετοχή και βράβευσή τους στο Φεστιβάλ θα αϖοτελέσει ένα εφαλτήριο, τόσο για την αναγνώριση του έργου τους όσο και για την ϖεραιτέρω καλλιτεχνική ϖορεία τους. Παράλληλα, το χρηµατικό ύψος των βραβείων καθιστά ακόµα ϖιο ελκυστική την συµµετοχή τους. Εκτός αϖ αυτά, η ζεστή φιλοξενία των κατοίκων της όµορφης ράµας, ϖου αγκάλιασαν το θεσµό αϖό την ϖρώτη στιγµή, το φιλικό ϖεριβάλλον και η εϖαφή ανάµεσα σε καλλιτέχνες αϖό διάφορα µέρη του κόσµου, συντελούν στη δηµιουργία µιας ξεχωριστής ατµόσφαιρας, όϖου το σηµαντικό δεν είναι τόσο η βράβευση, όσο η συµµετοχή και η εϖαφή µε οµοτέχνους. Το Φεστιβάλ δίνει ιδιαίτερη σηµασία όχι µόνο στην ϖροβολή των ταινιών αλλά και στην δηµιουργία φιλικής ατµόσφαιρας. Θεωρεί ϖως οι καλλιτέχνες δεν είναι αϖοκοµµένοι αϖό τον κόσµο αλλά ζουν, αναϖνέουν και ϖρέϖει να διασκεδάσουν. Αυτό δεν είναι άλλωστε και ο κινηµατογράφος; Αϖό τον Αύγουστο του 1996, το Υϖουργείο Πολιτισµού, αναγνωρίζοντας την σηµασία και το κύρος του Φεστιβάλ της ράµας, το ενέταξε στο Εθνικό Πολιτιστικό ίκτυο Πόλεων. Το Φεστιβάλ έρχεται σε εϖαφή µε άλλα αντίστοιχα ιεθνή Φεστιβάλ, καλεί ανθρώϖους του διεθνούς κινηµατογράφου, οι οϖοίοι µεταδίδουν την γνώση και την ϖείρα τους στους νέους κινηµατογραφιστές, διοργανώνει αφιερώµατα σε διεθνείς κινηµατογραφίες, ανοίγοντας έτσι το δρόµο για καλλιτεχνική ενηµέρωση αλλά και στην αναγκαία κρίση και σύγκριση. Έτσι, σήµερα ϖλέον το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της ράµας, τόσο το ιεθνές όσο και το Ελληνικό, έχει εξελιχθεί σε έναν ϖολιτιστικό οργανισµό, τόσο εθνικής όσο και διεθνούς εµβέλειας.

6 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΣΟ ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ & ΙΑΝΟΜΗ ,00 ΗΧΗΤΙΚΑ-ΠΡΟΒΟΛΙΚΑ-ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΑ ,00 ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ- ΙΑΜΟΝΗ- ΙΑΤΡΟΦΗ ,00 ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΦΕΣΤΙΒΑΛΙΚΩΝ ΕΚ ΗΛΩΣΕΩΝ ,00 ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΕΠΑΘΛΑ ,00 ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ,00 ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ,00 ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΜΕ ,00 ΣΥΝΟΛΟ ,00 2. ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ Η ράµα τα τελευταία χρόνια τείνει να ταυτιστεί στη συνείδησή µας µε το ϖιο υϖέροχο χριστουγεννιάτικο σκηνικό. Μια ϖρωτεύουσα των Χριστουγέννων, µια Ονειρούϖολη, ϖου κλείνει στη ζεστή αγκαλιά της όλη την κατάνυξη των άγιων ηµερών, µε εκδηλώσεις ϖου αϖευθύνονται σε µικρούς και µεγάλους, για να νιώσουν όλοι ξανά ϖαιδιά µε καλοσύνη και αγάϖη στην καρδιά. Η Ονειρούϖολη του ήµου ράµας είναι ϖλέον κατά κοινή οµολογία, η µεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη γιορτή - δράση ϖου ϖραγµατοϖοιείται στην χώρα µας. Πολύ γρήγορα γνώρισε την καθολική αϖοδοχή της τοϖικής κοινωνίας αλλά και των χιλιάδων εϖισκεϖτών της. Η µεγάλη εϖιτυχία της εκδήλωσης είναι αϖοτέλεσµα συνεργασίας εκατοντάδων εθελοντών και όλων των φορέων και συλλόγων της ϖεριοχής, οι οϖοίοι µε την οικονοµική στήριξη, την καθοδήγηση και τον συντονισµό του ήµου διαµορφώνουν κάθε χρόνο ϖαραµυθένια και χριστουγεννιάτικη ατµόσφαιρα και χαρίζουν στους συµϖολίτες µας και τους εϖισκέϖτες του ήµου µέρες γεµάτες δράσεις, χαρά και χαµόγελα. Η Ονειρούϖολη κάθε χρόνο λειτουργεί για ένα µήνα, αϖό αρχές εκεµβρίου έως τις αρχές Ιανουαρίου και το ϖρόγραµµα ϖεριλαµβάνει δεκάδες εκδηλώσεις και happening, αϖό την ϖρώτη ως την τελευταία µέρα, ϖρωί και αϖόγευµα. Φιλοξενούνται δράσεις και εκϖλήξεις τόσο για τους µικρούς όσο και για τους µεγάλους εϖισκέϖτες της στα ϖολλά ξύλινα σϖίτια του ϖαραµυθένιου χωριού. ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΙΑΦΗΜΙΣΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΗΧΗΤΙΚΑ - ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ - ΧΗΜΙΚΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΧΑΡΤΙΚΑ ΚΛΠ ΦΥΛΑΞΗ ΧΩΡΩΝ ΦΙΑΛΕΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΟΜΠΕΣ 8.000

7 ΟΙΚΟ ΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΟΙΚΟ ΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ, ΚΕΡΑΜΥ ΙΑ, ΞΥΛΕΙΑ, ΤΖΑΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΛΥΟΜΕΝΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ (ΓΕΡΑΝΟΣ) ΣΙ ΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΣΙ ΕΡΙΚΑ, ΜΙΚΡΟΥΛΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΣΥΝΟΛΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η αϖελευθέρωση της ράµας ανήκει ιστορικά στο ϖλαίσιο των ϖολεµικών εϖιχειρήσεων ϖου έλαβαν χώρα στη διάρκεια των Βαλκανικών Πολέµων ( ). Αϖό τότε µέχρι και σήµερα η ϖόλη γιορτάζει την αϖελευθέρωσή της αϖό την κατοχή Τούρκων και Βουλγάρων τιµά τον αγώνα των κατοίκων της ϖεριοχής µας, ϖου χάρισαν µε την ζωή τους την ελευθερία στις εϖόµενες γενιές. Την εξαιρετικής σηµασίας ϖροσφορά τους φέρνουµε κάθε χρόνο µε εκδηλώσεις µνήµης στο νου µας, ώστε να αϖοτελέσει φωτεινό ϖαράδειγµα ανδρείας, θάρρους και γενναιότητας για όλους εµάς τους νεότερους. Φέτος συµϖληρώνονται 100 χρόνια αϖό την αϖελευθέρωσή της ράµας και οι εορταστικές εκδηλώσεις ϖρέϖει να είναι λαµϖρότερες αϖό ϖοτέ και η διάρκεια τους θα είναι ϖερίϖου 6 µήνες. Το ϖρόγραµµα των φετινών ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ϖεριλαµβάνει ϖλήθος εκδηλώσεων µε κυρίαρχο στοιχείο την ανάδειξη της ιστορίας µας. Εκδηλώσεις ϖου ϖεριλαµβάνουν συνέδριο, εκθέσεις φωτογραφίας, µουσικές συναυλίες, εκθέσεις ζωγραφικής, µουσικοχορευτικές ϖαραστάσεις, αθλητικούς αγώνες, ενηµερωτικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις κλϖ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΣΟ Ηχητική και φωτιστική κάλυψη Εκτύϖωση και διανοµή ϖρογραµµάτων Γνωστοϖοίηση εκδηλώσεων Αναµνηστικά και κύϖελλα Μετακινήσεις Φιλοξενία Μϖλουζάκια καϖέλα κλϖ Χρώµατα για γκράφιτι Ξύλα ταµϖλό γκράφιτι Πληρωµή µουσικών σχηµάτων Μϖάλες για τους αθλητικούς αγώνες Μεταφορά ξύλινων οικίσκων Ηλεκτρολογικές συνδέσεις Φύλαξη χώρου 2.000

8 Πρακτικά συνεδρίου ΣΥΝΟΛΟ Συνολικό Κόστος Εκδηλώσεων: ,00. Ύστερα αϖό συζήτηση και ανταλλαγή αϖόψεων και αφού έλαβε υϖόψη το ϖροτεινόµενο ετήσιο ϖρόγραµµα τουριστικής ϖροβολής του ήµου ράµας για το 2013 και τις διατάξεις του άρθρου 30 του 3498/2006 (ΦΕΚ 230/Α ) Εισηγείται οµόφωνα ϖρος το ηµοτικό Συµβούλιο την έγκριση και αϖοστολή του ετήσιου ϖρογράµµατος Τουριστικής Προβολής ήµου ράµας έτους 2013 όϖως αυτό ακολουθεί ϖαρακάτω, καθώς και τον ϖρογραµµατισµό τριών µεγάλων ϖολιτιστικών εκδηλώσεων οι οϖοίες εµϖεριέχουν στοιχεία Τουριστικής Προβολής, ϖρος το Υϖουργείο Τουρισµού για την αξιολόγηση και τη σύµφωνη γνώµη του, αν αυτή αϖαιτείται. 1. ιαφηµιστικές καµϖάνιες: ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ 1.1. ιαφήµιση στην τηλεόραση: Με τηλεοϖτικά µηνύµατα (όλων των δράσεων, ανάλογα µε το event, News letter). Με τηλεοϖτικές ϖαραγωγές (αϖό εϖώνυµους, ηθοϖοιούς, τραγουδιστές κ.α.) ιαφήµιση στο ραδιόφωνο ιαφήµιση στο διαδίκτυο (όλων των δράσεων, ανάλογα µε το event, News letter) (θα διαφηµίζουµε την σελίδα στο internet µε banner) Καταχωρήσεις σε έντυϖα µε στοχευµένο κοινό (µε ενδιαφέρον για ταξίδια υϖαίθρου, οινοτουρισµό, γαστρονοµικό, εναλλακτικό, αθλητικό τουρισµό κλϖ) Τοϖοθέτηση banners σε σταθµούς και κοµβικά σηµεία κίνησης ανθρώϖων (αεροδρόµια, σταθµοί ΚΤΕΛ, σταθµοί ΟΣΕ) ηµοσίευση άρθρων και αφιερωµάτων µε θέµα «η ράµα ως τουριστικός ϖροορισµός» Εκδήλωση ϖροβολής της ράµας σε άλλες ϖόλεις της χώρας και σε γραφεία του ΕΟΤ στην Ευρώϖη µε την µορφή ϖεριϖτέρου σε κεντρικά σηµεία (ενέργεια όϖου θα υϖάρχει συµµετοχή αϖό εϖιµελητήριο, συνεταιρισµούς, συλλόγους, ξενοδόχους, ήµους και άλλους φορείς). 2. Ιστοχώρος: Κόστος: ,00. ηµιουργία-εµϖλουτισµός τουριστικής ιστοσελίδας, µε ϖροτάσεις διακοϖών, δυνατότητα κρατήσεων ξενοδοχείων, έκδοση ηλεκτρονικών εισιτηρίων για τοϖικές

9 εκδηλώσεις-είσοδο σε αρχαιολογικούς χώρους και σηµεία ϖρόσβασης κοινού, οργανωµένες ξεναγήσεις, ϖαρουσίαση εκδηλώσεων αθλητικών και λοιϖών δράσεων µε διαδραστική ϖεριήγηση χώρων. 3. Εκθέσεις: Κόστος: 9.000,00. Συµµετοχή σε εκθέσεις τουρισµού 2013 µε στόχο την ϖροώθηση του τουριστικού ϖροϊόντος ( άσος Ελατιάς, Ιστορικό κέντρο, Πάρκο Αγίας Βαρβάρας, Οινοτουρισµός κλϖ). 4. Συµµετοχή στην ϖροβολή και διαφήµιση των δράσεων αθλητικού τουρισµού: Αιωροϖτερισµού, ορεινής ϖοδηλασίας (διοργάνωση mountain bike στις βουνοϖλαγιές της Ελατιάς.). 5. DVD-CD-USB stick: (ελληνικά-αγγλικά-γερµανικά) Κόστος: ,00. ηµιουργία promotional video τουριστικού ενδιαφέροντος για την ϖεριοχή της ράµας σε τέσσερις εϖοχές (σύντοµο και ϖεριεκτικό όϖου θα αναφέρει της µορφές τουρισµού, καθώς και τα σηµεία δράσεις): α) οινικός τουρισµός-δρόµοι κρασιού (ϖαρουσίαση οινοϖοιιών και ϖαραγωγής του κρασιού), β) αθλητικός τουρισµός-αιωροϖτερισµός-mountain bike-διαδροµές, γ) λοιϖά 6. Έντυϖα: (ελληνικά-αγγλικά ) (θα είναι όµοιο µε το cd) Κόστος: 5.000, ηµιουργία εντύϖου τουριστικής ϖροβολής ράµας (δηµιουργικό, συλλογή ϖληροφοριών, βιβλιογραφίας, εϖεξεργασία, φωτογράφηση, χαρτογράφηση, τεκµηρίωση, σχεδιαστική αϖόδοση). Θα ϖεριλαµβάνει τις µορφές τουρισµού ϖου διαθέτει η ϖεριοχή και θα ϖαρουσιάζει τουριστικά ενδιαφέροντα και δράσεις της ϖεριοχής, δηλ. τι; ϖου; ϖως;) Κόστος: ,00.

10 6.2. ηµιουργία εντύϖου θρησκευτικής-ϖολιτιστικής ϖροβολής ράµας (δηµιουργικό, συλλογή ϖληροφοριών, βιβλιογραφίας, εϖεξεργασία, φωτογράφηση, χαρτογράφηση, τεκµηρίωση, σχεδιαστική αϖόδοση). Θα ϖεριλαµβάνει τις µορφές τουρισµού ϖου διαθέτει η ϖεριοχή και θα ϖαρουσιάζει τουριστικά ενδιαφέροντα και δράσεις της ϖεριοχής, δηλ. τι; ϖου; ϖως;) Κόστος: , ηµιουργία εντύϖου µε θέµα τις µορφές εναλλακτικού τουρισµού στην ϖεριοχή της ράµας κ.α., καθώς και ϖροτάσεις διακοϖών ηµερών στην ράµα στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα Παραγωγή χάρτη-τουριστική οδηγού στην ελληνική και αγγλική γλώσσα όϖου θα υϖάρχουν όλα τα σηµεία τουριστικού, ϖολιτιστικού και θρησκευτικού ενδιαφέροντος µε τις διαδροµές ϖου ακολουθούν, σηµεία διηµέρευσης και εστίασης. 7. Παραγωγή τσάντας-φακέλου σε τεµάχια. 8. Παραγωγή αφισών, διαφηµιστικών δώρων και φωτογραφικών banner ϖροβολής τουριστικών ϖόλων. Κόστος: 7.500,00. ΕΚ ΗΛΩΣΕΙΣ Συνολικό Κόστος Ενεργειών: , ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΡΑΜΑΣ Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους ράµας ξεκίνησε το 1978 ως ϖρωτοβουλία της Κινηµατογραφικής Λέσχης της ράµας. Η ανταϖόκριση τόσο των κινηµατογραφιστών όσο και του κοινού ήταν µεγάλη αϖό τα ϖρώτα χρόνια της λειτουργίας του. Έϖειτα αϖό µερικά χρόνια, το Φεστιβάλ υιοθετήθηκε αϖό τον ήµο της ράµας και στα µέσα της δεκαετίας του 80 αϖό την Πολιτεία. Η ϖορεία του θεσµού έδειξε την εϖιτακτική ανάγκη της ύϖαρξης ενός χώρου ϖαρουσίασης και ϖροβολής της ταινίας µικρού µήκους ως αυτοτελούς καλλιτεχνικής έκφρασης. Η ϖείρα του ϖαρελθόντος βοήθησε στην βελτίωση των συνθηκών διεξαγωγής του Φεστιβάλ. Τα τελευταία χρόνια, το Φεστιβάλ ράµας έχει καθιερωθεί στη συνείδηση τόσο του

11 κινηµατογραφικού κόσµου όσο και στη συνείδηση του κοινού, ως ο χώρος ανάδειξης των κινηµατογραφικών ταινιών µικρού µήκους, ως ο χώρος ϖαρουσίασης όλων αυτών ϖου θα αϖοτελέσουν ή θα συµϖληρώσουν στο µέλλον ένα βασικό κοµµάτι του ϖολιτισµού µας. Τόσο η ηµοτική Αρχή όσο και η Πολιτεία στάθηκαν αρωγοί και βοήθησαν µε κάθε τρόϖο την βελτίωση των συνθηκών διεξαγωγής του Φεστιβάλ. Η άριστη ϖροβολή των ταινιών ϖου συµµετέχουν αλλά και οι νέες αίθουσες ϖου ετοιµάζονται θα συµϖληρώσουν την τεχνική υϖοδοµή. Το Φεστιβάλ ράµας είναι ένας ζωντανός οργανισµός ϖου εξελίσσετε και ανανεώνεται. Έτσι, εκτός αϖό το Εθνικό Φεστιβάλ τα τελευταία χρόνια διεξάγεται και το ιεθνές Φεστιβάλ, όϖου διαγωνίζονται ϖαρουσιάζονται στα ϖαράλληλα αφιερώµατα ταινίες κινηµατογραφιστών αϖ όλο τον κόσµο. Ήδη αϖό τον ϖρώτο χρόνο, ο αριθµός των συµµετεχόντων στο ιεθνές Τµήµα είναι εντυϖωσιακός. Ενδεικτικό της σηµασίας ϖου αϖοδίδουν στο Φεστιβάλ ράµας οι νέοι κινηµατογραφιστές είναι ϖως ϖολλοί αϖ αυτούς θεωρούν ϖως η συµµετοχή και βράβευσή τους στο Φεστιβάλ θα αϖοτελέσει ένα εφαλτήριο, τόσο για την αναγνώριση του έργου τους όσο και για την ϖεραιτέρω καλλιτεχνική ϖορεία τους. Παράλληλα, το χρηµατικό ύψος των βραβείων καθιστά ακόµα ϖιο ελκυστική την συµµετοχή τους. Εκτός αϖ αυτά, η ζεστή φιλοξενία των κατοίκων της όµορφης ράµας, ϖου αγκάλιασαν το θεσµό αϖό την ϖρώτη στιγµή, το φιλικό ϖεριβάλλον και η εϖαφή ανάµεσα σε καλλιτέχνες αϖό διάφορα µέρη του κόσµου, συντελούν στη δηµιουργία µιας ξεχωριστής ατµόσφαιρας, όϖου το σηµαντικό δεν είναι τόσο η βράβευση, όσο η συµµετοχή και η εϖαφή µε οµοτέχνους. Το Φεστιβάλ δίνει ιδιαίτερη σηµασία όχι µόνο στην ϖροβολή των ταινιών αλλά και στην δηµιουργία φιλικής ατµόσφαιρας. Θεωρεί ϖως οι καλλιτέχνες δεν είναι αϖοκοµµένοι αϖό τον κόσµο αλλά ζουν, αναϖνέουν και ϖρέϖει να διασκεδάσουν. Αυτό δεν είναι άλλωστε και ο κινηµατογράφος; Αϖό τον Αύγουστο του 1996, το Υϖουργείο Πολιτισµού, αναγνωρίζοντας την σηµασία και το κύρος του Φεστιβάλ της ράµας, το ενέταξε στο Εθνικό Πολιτιστικό ίκτυο Πόλεων. Το Φεστιβάλ έρχεται σε εϖαφή µε άλλα αντίστοιχα ιεθνή Φεστιβάλ, καλεί ανθρώϖους του διεθνούς κινηµατογράφου, οι οϖοίοι µεταδίδουν την γνώση και την ϖείρα τους στους νέους κινηµατογραφιστές, διοργανώνει αφιερώµατα σε διεθνείς κινηµατογραφίες, ανοίγοντας έτσι το δρόµο για καλλιτεχνική ενηµέρωση αλλά και στην αναγκαία κρίση και σύγκριση. Έτσι, σήµερα ϖλέον το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της ράµας, τόσο το ιεθνές όσο και το Ελληνικό, έχει εξελιχθεί σε έναν ϖολιτιστικό οργανισµό, τόσο εθνικής όσο και διεθνούς εµβέλειας. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΣΟ ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ & ΙΑΝΟΜΗ ,00 ΗΧΗΤΙΚΑ-ΠΡΟΒΟΛΙΚΑ-ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΑ ,00 ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ- ΙΑΜΟΝΗ- ΙΑΤΡΟΦΗ ,00 ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΦΕΣΤΙΒΑΛΙΚΩΝ ΕΚ ΗΛΩΣΕΩΝ ,00 ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΕΠΑΘΛΑ ,00 ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ,00 ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ,00

12 ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΜΕ ,00 ΣΥΝΟΛΟ ,00 2. ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ Η ράµα τα τελευταία χρόνια τείνει να ταυτιστεί στη συνείδησή µας µε το ϖιο υϖέροχο χριστουγεννιάτικο σκηνικό. Μια ϖρωτεύουσα των Χριστουγέννων, µια Ονειρούϖολη, ϖου κλείνει στη ζεστή αγκαλιά της όλη την κατάνυξη των άγιων ηµερών, µε εκδηλώσεις ϖου αϖευθύνονται σε µικρούς και µεγάλους, για να νιώσουν όλοι ξανά ϖαιδιά µε καλοσύνη και αγάϖη στην καρδιά. Η Ονειρούϖολη του ήµου ράµας είναι ϖλέον κατά κοινή οµολογία, η µεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη γιορτή - δράση ϖου ϖραγµατοϖοιείται στην χώρα µας. Πολύ γρήγορα γνώρισε την καθολική αϖοδοχή της τοϖικής κοινωνίας αλλά και των χιλιάδων εϖισκεϖτών της. Η µεγάλη εϖιτυχία της εκδήλωσης είναι αϖοτέλεσµα συνεργασίας εκατοντάδων εθελοντών και όλων των φορέων και συλλόγων της ϖεριοχής, οι οϖοίοι µε την οικονοµική στήριξη, την καθοδήγηση και τον συντονισµό του ήµου διαµορφώνουν κάθε χρόνο ϖαραµυθένια και χριστουγεννιάτικη ατµόσφαιρα και χαρίζουν στους συµϖολίτες µας και τους εϖισκέϖτες του ήµου µέρες γεµάτες δράσεις, χαρά και χαµόγελα. Η Ονειρούϖολη κάθε χρόνο λειτουργεί για ένα µήνα, αϖό αρχές εκεµβρίου έως τις αρχές Ιανουαρίου και το ϖρόγραµµα ϖεριλαµβάνει δεκάδες εκδηλώσεις και happening, αϖό την ϖρώτη ως την τελευταία µέρα, ϖρωί και αϖόγευµα. Φιλοξενούνται δράσεις και εκϖλήξεις τόσο για τους µικρούς όσο και για τους µεγάλους εϖισκέϖτες της στα ϖολλά ξύλινα σϖίτια του ϖαραµυθένιου χωριού. ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΙΑΦΗΜΙΣΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΗΧΗΤΙΚΑ - ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ - ΧΗΜΙΚΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΧΑΡΤΙΚΑ ΚΛΠ ΦΥΛΑΞΗ ΧΩΡΩΝ ΦΙΑΛΕΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΟΜΠΕΣ ΟΙΚΟ ΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΟΙΚΟ ΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ, ΚΕΡΑΜΥ ΙΑ, ΞΥΛΕΙΑ, ΤΖΑΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΛΥΟΜΕΝΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ (ΓΕΡΑΝΟΣ) ΣΙ ΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΣΙ ΕΡΙΚΑ, ΜΙΚΡΟΥΛΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΣΥΝΟΛΟ

13 3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η αϖελευθέρωση της ράµας ανήκει ιστορικά στο ϖλαίσιο των ϖολεµικών εϖιχειρήσεων ϖου έλαβαν χώρα στη διάρκεια των Βαλκανικών Πολέµων ( ). Αϖό τότε µέχρι και σήµερα η ϖόλη γιορτάζει την αϖελευθέρωσή της αϖό την κατοχή Τούρκων και Βουλγάρων τιµά τον αγώνα των κατοίκων της ϖεριοχής µας, ϖου χάρισαν µε την ζωή τους την ελευθερία στις εϖόµενες γενιές. Την εξαιρετικής σηµασίας ϖροσφορά τους φέρνουµε κάθε χρόνο µε εκδηλώσεις µνήµης στο νου µας, ώστε να αϖοτελέσει φωτεινό ϖαράδειγµα ανδρείας, θάρρους και γενναιότητας για όλους εµάς τους νεότερους. Φέτος συµϖληρώνονται 100 χρόνια αϖό την αϖελευθέρωσή της ράµας και οι εορταστικές εκδηλώσεις ϖρέϖει να είναι λαµϖρότερες αϖό ϖοτέ και η διάρκεια τους θα είναι ϖερίϖου 6 µήνες. Το ϖρόγραµµα των φετινών ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ϖεριλαµβάνει ϖλήθος εκδηλώσεων µε κυρίαρχο στοιχείο την ανάδειξη της ιστορίας µας. Εκδηλώσεις ϖου ϖεριλαµβάνουν συνέδριο, εκθέσεις φωτογραφίας, µουσικές συναυλίες, εκθέσεις ζωγραφικής, µουσικοχορευτικές ϖαραστάσεις, αθλητικούς αγώνες, ενηµερωτικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις κλϖ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΣΟ Ηχητική και φωτιστική κάλυψη Εκτύϖωση και διανοµή ϖρογραµµάτων Γνωστοϖοίηση εκδηλώσεων Αναµνηστικά και κύϖελλα Μετακινήσεις Φιλοξενία Μϖλουζάκια καϖέλα κλϖ Χρώµατα για γκράφιτι Ξύλα ταµϖλό γκράφιτι Πληρωµή µουσικών σχηµάτων Μϖάλες για τους αθλητικούς αγώνες Μεταφορά ξύλινων οικίσκων Ηλεκτρολογικές συνδέσεις Φύλαξη χώρου Πρακτικά συνεδρίου ΣΥΝΟΛΟ Συνολικό Κόστος Εκδηλώσεων: ,00. Την ενέργεια ϖου ϖρέϖει να γίνει στη συνέχεια, αναθέτει στον κύριο Πρόεδρο.

Παύλος Ανέστης Μαρία Άγγελος Σοφία, Μιχαήλ

Παύλος Ανέστης Μαρία Άγγελος Σοφία, Μιχαήλ A Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 2 ης /17-05-2012 ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΗΜΟΥ ΡΑΜΑΣ Αριθµός Απόφασης: 3/2012 ΘΕΜΑ: Έγκριση ετήσιου προγράµµατος Τουριστικής Προβολής

Διαβάστε περισσότερα

τουριστικής ϖροβολής ήµου ράµας έτους 2014.

τουριστικής ϖροβολής ήµου ράµας έτους 2014. A Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 1 ης /3-4-2014 ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΗΜΟΥ ΡΑΜΑΣ Αριθµός Αϖόφασης: 1/2014 ΘΕΜΑ: Έγκριση ετησίου ϖρογράµµατος τουριστικής ϖροβολής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β4ΡΟΩ9Μ-ΡΡ6 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΑΔΑ: Β4ΡΟΩ9Μ-ΡΡ6 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 10/30-5-2012 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ Αρ. απόφασης 261/2012 ΘΕΜΑ: Έγκριση της 3/2012 απόφασης της Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Της αριθ. 7/2014 τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Παρανεστίου.

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Της αριθ. 7/2014 τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Παρανεστίου. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Της αριθ. 7/2014 τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Παρανεστίου. Στο Παρανέστι, στο Δημοτικό Κατάστημα και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, σήμερα 15 του

Διαβάστε περισσότερα

Ο Μύλος των ξωτικών Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα

Ο Μύλος των ξωτικών Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα Ο Μύλος των ξωτικών Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα 9 Δεκεμβρίου 2011 γεννήθηκε ένα παραμύθι Ο Μύλος των Ξωτικών είναι η μεγαλύτερη και πιο πετυχημένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 31 ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 165 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 31 ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 165 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 31 ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 165 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Στην Ερμούπολη σήμερα 24 Ιουλίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σύρου

Διαβάστε περισσότερα

ράσεις ενηµέρωσης και ευαισθητοϖοίησεις για την διαχείρηση των αστικών αϖορριµµάτων ,00

ράσεις ενηµέρωσης και ευαισθητοϖοίησεις για την διαχείρηση των αστικών αϖορριµµάτων ,00 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 06 /27-01-2015 ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ TΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. ΡΑΜΑΣ Αριθµός Απόφασης: 28/2015 ΘΕΜΑ: Ψήφιση πιστώσεων Στη ράµα και στο ηµοτικό Κατάστηµα,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 5/21 Ιανουαρίου 2014

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 5/21 Ιανουαρίου 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ : ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 5/21 Ιανουαρίου 2014 Από το πρακτικό 5/21-1-2014 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Στην Ελαφόνησο σήμερα την 21η του

Διαβάστε περισσότερα

«Υποστηρίξτε τη δράση µας»

«Υποστηρίξτε τη δράση µας» «Υποστηρίξτε τη δράση µας» 1 Λαιµός, 18 Φεβρουαρίου 2012 Αγαπητοί φίλοι, υποστηρικτές και συνεργάτες, Το Πολιτιστικό Τρίγωνο Πρεσπών είναι πάνω από 11 χρόνια σηµείο αναφοράς για νέους από την ευρύτερη

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικό 8/2014 της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του ήµου Λήµνου, της 30 ης Ιουνίου 2014.

Πρακτικό 8/2014 της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του ήµου Λήµνου, της 30 ης Ιουνίου 2014. Πρακτικό 8/2014 της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του ήµου Λήµνου, της 30 ης Ιουνίου 2014. Στη Μύρινα Λήµνου σήµερα 30 η Ιουνίου 2014 και ώρα 14:00 στο ηµοτικό Κατάστηµα στην αίθουσα συνεδριάσεων

Διαβάστε περισσότερα

26-29 Μαΐου 2011, Μ.Ε.Κ. Παιανίας Επιστολή Χαιρετισµός Η αναµφισβήτητη επιτυχία της InterAigis 09, της 1 ης ιεθνούς Έκθεσης Πολιτικής Προστασίας. Ασφάλειας, Πυρασφάλειας και Ειδικού Εξοπλισµού Οργανισµών

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτιστικά Γεγονότα 2008

Πολιτιστικά Γεγονότα 2008 Πολιτιστικά Γεγονότα 2008 Ρόδος, µια Πόλη Τέχνης και Πολιτισµού Ο Πολιτισµός ήταν πάντα ένα αναπόσπαστο κοµµάτι της ζωή στην Ρόδο. Ο Δήµος Ροδίων οργανώνει καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς, µε έµφαση στους

Διαβάστε περισσότερα

Τα πρακτικά τηρήθηκαν από την κ. Σιδηροπούλου έσποινα, υπάλληλο του. ράµας,π Ε Οικονοµικών.

Τα πρακτικά τηρήθηκαν από την κ. Σιδηροπούλου έσποινα, υπάλληλο του. ράµας,π Ε Οικονοµικών. ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΡΑΜΑΣ Αριθ.Αποφ 8/2013 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το 1 ο Πρακτικό της συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου ράµας Την 18-1-2013 ΘΕΜΑ 8 ο (ΕΚΤΑΚΤΟ) :Συγκρότηση επιτροπών

Διαβάστε περισσότερα

Από το 16 ο Πρακτικό της συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου ράµας Την

Από το 16 ο Πρακτικό της συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου ράµας Την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΡΑΜΑΣ Αριθ.Αποφ 176/2014 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το 16 ο Πρακτικό της συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου ράµας Την 4-6-2014 Στη ράµα, σήµερα, ηµέρα Τετάρτη 4 η του µηνός Ιουνίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΕΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε.

ΠΙΕΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. ΠΙΕΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΙΕΡΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ Α.Ε. Κωδικός : ΚΕ Έκδοση : 1 Ημερομηνία : 26/11/2007 U:\ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ-ISO\ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ-ISO\ΠΙΕΡΙΚΗ\Α. ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΙΣΧΥ\ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ\ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Πολιτιστικές Υπηρεσίες Υφιστάμενη Κατάσταση και Προοπτικές

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Πολιτιστικές Υπηρεσίες Υφιστάμενη Κατάσταση και Προοπτικές ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Πολιτιστικές Υπηρεσίες Υφιστάμενη Κατάσταση και Προοπτικές 11 Οκτωβρίου 2019 Κύριος εκφραστής της πολιτιστικής πολιτικής του Κράτους όσον αφορά στον σύγχρονο

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισµός του Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Ιωάννη Σγουρού στη ενηµερωτική εκδήλωση της Marketing Greece 14.6.13

Χαιρετισµός του Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Ιωάννη Σγουρού στη ενηµερωτική εκδήλωση της Marketing Greece 14.6.13 Χαιρετισµός του Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Ιωάννη Σγουρού στη ενηµερωτική εκδήλωση της Marketing Greece 14.6.13 Αξιότιµοι: κα Υπουργέ, κ. Περιφερειάρχη, κ. ήµαρχε, κκ. εκπρόσωποι Τουριστικών Φορέων, κυρίες

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 20/2016 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 20/2016 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 20 ο /19-7-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 802/2012. Έγκριση εκδηλώσεων ΜΕ ΘΕΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 20 ο /19-7-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 802/2012. Έγκριση εκδηλώσεων ΜΕ ΘΕΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 20 ο /19-7-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 802/2012 ΘΕΜΑ: 6 ο Έγκριση εκδηλώσεων ΜΕ ΘΕΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Κατακύρωση πρακτικών του δηµόσιου ανοικτού µειοδοτικού διαγωνισµού για την. ιαγωνισµού για την << Προµήθεια γευµάτων για την σίτιση των

ΘΕΜΑ: Κατακύρωση πρακτικών του δηµόσιου ανοικτού µειοδοτικού διαγωνισµού για την. ιαγωνισµού για την << Προµήθεια γευµάτων για την σίτιση των ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΡΑΜΑΣ Αριθ.Αποφ 532/2014 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το 23 ο Πρακτικό της συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου ράµας Την 18-08-2014 ΘΕΜΑ 38 ο : Κατακύρωση πρακτικών του δηµόσιου ανοικτού

Διαβάστε περισσότερα

Σύµφωνα Με το ανωτέρω έγγραφο διαβιβάστηκαν δικαιολογητικά των δαπανών που

Σύµφωνα Με το ανωτέρω έγγραφο διαβιβάστηκαν δικαιολογητικά των δαπανών που ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 36 /09- ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ TΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. ΡΑΜΑΣ Αριθµός Απόφασης: 791/2014 ΘΕΜΑ: Έγκριση έκτακτων δαπανών πάγιας προκαταβολής της ητικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2521 / 22.05.2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2521 / 22.05.2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2521 / 22.05.2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν.4072/2012

Διαβάστε περισσότερα

26 30 Ιουλίου 2017 Καστανιές Ορεστιάδας Έβρου

26 30 Ιουλίου 2017 Καστανιές Ορεστιάδας Έβρου 26 30 Ιουλίου 2017 Καστανιές Ορεστιάδας Έβρου Στη γραµµή της ελληνοτουρκικής Μεθορίου, στην τοποθεσία Καστανιές και δίπλα στις όχθες του ποταµού Άρδα, πραγµατοποιούνται κάθε καλοκαίρι ανελλιπώς, από το

Διαβάστε περισσότερα

10 ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

10 ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 10 ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Σχολ. έτος 2011-2012 Θέμα προγράμματος: ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΧΩΡΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ: 1. Λυχνοστάτης: Μουσείο Κρητικής Παράδοσης. 2. Μουσείο Νίκου Καζαντζάκη. 3. Μουσείο

Διαβάστε περισσότερα

ΙΚΤΥΟ ΟΙΝΟΠΟΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΙΚΤΥΟ ΟΙΝΟΠΟΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΚΤΥΟ ΟΙΝΟΠΟΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Το ίκτυο Οινοποιών Νοµού Ηρακλείου ιδρύθηκε ως αστική µη κερδοσκοπική εταιρεία τον Νοέµβριο του 2006 και αποτελεί την κύρια συλλογική, συγκροτηµένη και συντονισµένη έκφραση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΝΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΙΑ ΡΟΜΕΣ

ΟΙΝΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΙΑ ΡΟΜΕΣ ΟΙΝΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΙΑ ΡΟΜΕΣ Το προσφερόµενο τουριστικό «µενού» της Ελλάδας εξακολουθεί να είναι κατά κύριο λόγο οι διακοπές «κλασσικού τύπου» Μόλις πρόσφατη η συστηµατική ανάπτυξη

Διαβάστε περισσότερα

Μ Ε Λ Ε Τ Η Υπ αριθ. : 3/ 2015

Μ Ε Λ Ε Τ Η Υπ αριθ. : 3/ 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ Μ Ε Λ Ε Τ Η Υπ αριθ. : 3/ 2015 ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ µεταφοράς, διατροφής, διαµονής στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου ηµοκρατική ιδιότητα

Διαβάστε περισσότερα

«Παρακαλούµε για τη λήψη απόφασης, σχετικά µε τη διάθεση των παρακάτω πιστώσεων: Ενίσχυση ατόµων µε ανάγκες Βαριάς Αναϖηρίας

«Παρακαλούµε για τη λήψη απόφασης, σχετικά µε τη διάθεση των παρακάτω πιστώσεων: Ενίσχυση ατόµων µε ανάγκες Βαριάς Αναϖηρίας ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 01 /05-01-2016 ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ TΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. ΡΑΜΑΣ Αριθµός Απόφασης: 1/2016 ΘΕΜΑ: Ψήφιση πιστώσεων Στη ράµα και στο ηµοτικό

Διαβάστε περισσότερα

3ος Παλαμήδειος Άθλος

3ος Παλαμήδειος Άθλος november Castle Run 2017 3ος Παλαμήδειος Άθλος Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 Ναύπλιο, φιλικός, αθλητικός και τουριστικός προορισμός για όλους! ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Περιγραφή Επιμέλεια Διοργάνωσης Οργάνωση/Προγραμματισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Εκ του υπ αριθμ. 10/ πρακτικού έκτακτης συνεδριάσεως της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Εκ του υπ αριθμ. 10/ πρακτικού έκτακτης συνεδριάσεως της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΡΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Εκ του υπ αριθμ. 10/21-11-2016 πρακτικού έκτακτης συνεδριάσεως της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας. Αρ. Αποφ. 30/2016 «Περί συμμετοχής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΟΜΟΣ : ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ : ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 15/ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΟΜΟΣ : ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ : ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 15/ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΟΜΟΣ : ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ : ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 15/ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 Στην Ελαφόνησο σήμερα την 14η του μηνός ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ του έτους 2012, ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ αι ώρα 10:00

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 22 ο /24-8-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 845/2012

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 22 ο /24-8-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 845/2012 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 22 ο /24-8-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 845/2012 ΘΕΜΑ: 3 ο Έγκριση συνδιοργάνωσης εκδηλώσεων Π.Ε. Τρικάλων. ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

έγγραφο της Τοπικής Κοινότητας Μαυροβάτου. ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΑΠΟΝΤΕΣ

έγγραφο της Τοπικής Κοινότητας Μαυροβάτου. ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΑΠΟΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΡΑΜΑΣ Αριθ.Αποφ 113/2013 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το 10 ο Πρακτικό της συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου ράµας Την 13-5-2013 ΘΕΜΑ 2 ο : Έγκριση εκτάκτων δαπανών της παγίας προκαταβολής

Διαβάστε περισσότερα

244/2015 : « »

244/2015 : «      » ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 25ης /16-07-2015 ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ TΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. ΡΑΜΑΣ Αριθµός Απόφασης: 244/2015 ΘΕΜΑ: Κατακύρωση πρακτικού Νο 1 και πρακτικού Νο 2 της

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ρόδος, 18/02/2015. ΗΜΟΣ ΡΟ ΟΥ Αριθµ. Πρωτοκ: 2/13644. Θέµα : ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ρόδος, 18/02/2015. ΗΜΟΣ ΡΟ ΟΥ Αριθµ. Πρωτοκ: 2/13644. Θέµα : ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ρόδος, 18/02/2015 ΝΟΜΟΣ Ω ΕΚΑΝΗΣΟΥ ΗΜΟΣ ΡΟ ΟΥ Αριθµ. Πρωτοκ: 2/13644 ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΣ: ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟ ΕΚΤΩΝ Τηλ:22410-35445 e-mail:

Διαβάστε περισσότερα

27-30 Νοεμβρίου 2015 Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Αθήνα

27-30 Νοεμβρίου 2015 Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Αθήνα 27-30 Νοεμβρίου 2015 Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Αθήνα Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» πραγματοποιείται από 27 έως 30 Νοεμβρίου 2015 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στην Αθήνα για πρώτη φορά. Η Γαστρονομία, ο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το 24 ο Πρακτικό της συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου ράµας Την ΠΡΟΕ ΕΡΥΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το 24 ο Πρακτικό της συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου ράµας Την ΠΡΟΕ ΕΡΥΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΡΑΜΑΣ Αριθ.Αποφ 533/2014 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το 24 ο Πρακτικό της συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου ράµας Την 25-8-2014 Στη ράµα, σήµερα, ηµέρα ευτέρα 25η του µηνός Αυγούστου

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 27/2015 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 27/2015 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

(β) Αρμοδιότητες Τμήματος Πολιτισμού Αθλητισμού & Παιδείας (Αρμοδιότητες σε θέματα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης) 1. Μεριµνά για την εξασφάλιση των

(β) Αρμοδιότητες Τμήματος Πολιτισμού Αθλητισμού & Παιδείας (Αρμοδιότητες σε θέματα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης) 1. Μεριµνά για την εξασφάλιση των (β) Αρμοδιότητες Τμήματος Πολιτισμού Αθλητισμού & Παιδείας (Αρμοδιότητες σε θέματα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης) 1. Μεριµνά για την εξασφάλιση των κατάλληλων υλικοτεχνικών υποδοµών για την προσχολική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΧΑΪΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΙΓΙΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΧΑΪΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΙΓΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΧΑΪΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΙΓΙΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Έκτακτη Συνεδρίαση Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου του Δήμου Αιγιαλείας 13 Νοεμβρίου 2015 ΑΠΟΦΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΙΨ1Ω10-ΨΞΚ ========================= -1-

ΑΔΑ: ΒΙΨ1Ω10-ΨΞΚ ========================= -1- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ /ΝΣΗ /ΚΟΥ-ΟΙΚΟΝ/ΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤ. ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο 03 ο έτους 2014 ========================= Οικονοµικής Επιτροπής ήµου

Διαβάστε περισσότερα

4. Γιωργαλλής Μιχαήλ ο οποίος κλήθηκε νόμιμα και αιτιολογημένα δεν προσήλθε

4. Γιωργαλλής Μιχαήλ ο οποίος κλήθηκε νόμιμα και αιτιολογημένα δεν προσήλθε ΕΛΛΗΝIΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤIΑ ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΩ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΣΦΕΝΔΙΟΥ Απόφαση Νο 21 Η οποία έχει καταχωρηθεί στο 7 ο Πρακτικό της από 07-11-2016 τακτικής συνεδρίασης του Συμβουλίου της Δημοτικής

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 14/2013 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 14/2013 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής Νέα Φιλαδέλφεια 27/5/2013 Αριθ. Πρωτ. : 7062

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β4ΜΨΓ-9ΜΒ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΔΑ: Β4ΜΨΓ-9ΜΒ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Ταχ. Δ/νση : Θεμιστοκλέους 87 Αθήνα Ταχ.Κώδικας :

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της συνεδρίασης 2 ης / της Εκτελεστικής Επιτροπής του ήµου Παλαιού Φαλήρου

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της συνεδρίασης 2 ης / της Εκτελεστικής Επιτροπής του ήµου Παλαιού Φαλήρου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Αριθ. Αποφ. 03/2011 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της συνεδρίασης 2 ης /27.10.2011 της Εκτελεστικής Επιτροπής του ήµου Παλαιού Φαλήρου ΘΕΜΑ: Συγκρότηση

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΕΤΕ. Αθήνα,21 Οκτωβρίου Κυρίες και κύριοι,

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΕΤΕ. Αθήνα,21 Οκτωβρίου Κυρίες και κύριοι, ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΕΤΕ Αθήνα,21 Οκτωβρίου 2014 Κυρίες και κύριοι, Είναι ευτυχής συγκυρία που το φετινό Συνέδριο διεξάγεται κοντά στην ολοκλήρωση μίας τουριστικής περιόδου που κατά γενική

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το 31 ο Πρακτικό της συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου ράµας Την 4-12-2013

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το 31 ο Πρακτικό της συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου ράµας Την 4-12-2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΡΑΜΑΣ Αριθ.Αποφ 380/2013 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το 31 ο Πρακτικό της συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου ράµας Την 4-12-2013 ΘΕΜΑ 7 Ο: «Γνωµοδότηση Επιτροπής για κήρυξη άγονου

Διαβάστε περισσότερα

«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ»

«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ» «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ» Εισηγήτρια: Έφη Γουνελά Στέλεχος της ΕΕΤΑΑ ΑΠΟΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ & ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ Η υλοποίηση μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής για

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2014 Δήμου Ναυπακτίας

Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2014 Δήμου Ναυπακτίας Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2014 Δήμου Ναυπακτίας 20 14 Δημοτικές Ενότητες: Είσοδος Ελεύθερη Ναυπάκτου, Αντιρρίου, Χάλκειας Αποδοτίας, Πλατάνου, Πυλήνης Όμορφες βραδιές καλοκαιριού,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ GRIECHENLAND FESTIVAL ΠΡΟΦΙΛ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ GRIECHENLAND FESTIVAL ΠΡΟΦΙΛ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Αγαπητοί συνεργάτες, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ GRIECHENLAND FESTIVAL Η εταιρεία με χαρά σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στο GRIECHENLAND FESTIVAL, που διοργανώνεται για 1η φορά στο Ντύσσελντορφ από 30 Μαρτίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. Περαία 17/02/2015. Πληροφορίες: Σοφία Αγγέλου. Τηλ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. Περαία 17/02/2015. Πληροφορίες: Σοφία Αγγέλου. Τηλ. 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Περαία 17/02/2015 Πληροφορίες: Σοφία Αγγέλου Τηλ.: 2392330067 FAX: 2392076316 e-mail: develop2@thermaikos.gr ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Διαπιστώθηκε πως υπήρχε νόμιμη απαρτία, δεδομένου ότι σε σύνολο 7 μελών παραβρέθηκαν στη συνεδρίαση ονομαστικά οι:

Διαπιστώθηκε πως υπήρχε νόμιμη απαρτία, δεδομένου ότι σε σύνολο 7 μελών παραβρέθηκαν στη συνεδρίαση ονομαστικά οι: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 23 ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 120 ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Στην Ερμούπολη σήμερα 6/7/2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:15, η Οικονομική Επιτροπή

Διαβάστε περισσότερα

Στήριξη Κινηματογραφικών Δραστηριοτήτων, Κινηματογραφικής Παιδείας και Επαγγελματικής Κατάρτισης

Στήριξη Κινηματογραφικών Δραστηριοτήτων, Κινηματογραφικής Παιδείας και Επαγγελματικής Κατάρτισης Στήριξη Κινηματογραφικών Δραστηριοτήτων, Κινηματογραφικής Παιδείας και Επαγγελματικής Κατάρτισης Στόχος: Η υλοποίηση δραστηριοτήτων (έργα, ενέργειες και δράσεις) που έχουν στόχο: Την κινηματογραφική παιδεία

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 1/2016 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 1/2016 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 22 ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 111 ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 22 ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 111 ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 22 ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 111 ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Στην Ερμούπολη σήμερα 4/7/2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00, η Οικονομική

Διαβάστε περισσότερα

Μαραθώνιος Ναυπλίου «Nafplio Marathon 2015»

Μαραθώνιος Ναυπλίου «Nafplio Marathon 2015» Ναύπλιο, η πόλη με την φιλικότερη προσέγγιση στον Πολιτισμό & στην ποιότητα ζωής Οργάνωση: Δήμος Ναυπλιέων - Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ., σε συνεργασία με την Περιφερική Ενότητα Αργολίδας, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, το Κέντρο Ελληνικών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ 11/21-06-2012

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ 11/21-06-2012 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Λάρισα 22-06-2012 Αριθμ. Πρωτ: 1094 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ 11/21-06-2012 ΘΕΜΑ 2 Ο : «Τροποποίησης του προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ 7 ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ 7 ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ 7 ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νάουσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσκληση υποβολής

Διαβάστε περισσότερα

Άξονας Τοπικής Ανάπτυξης

Άξονας Τοπικής Ανάπτυξης O Πολιτισμός ως Κομβικός Άξονας Τοπικής Ανάπτυξης Δρ. Μιχάλης Χρηστάκης Πολιτικός Επιστήμων Διεθνολόγος Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Κλεισθένης Πολιτιστικός Σχεδιασμός

Διαβάστε περισσότερα

«ΛΟΥΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Α.Ε.»,

«ΛΟΥΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Α.Ε.», ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΛΟΥΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ «ΛΟΥΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Α.Ε.» Α.Φ.Μ. 090090279

Διαβάστε περισσότερα

Μετά από πρόταση του κ. πρόεδρου και ύστερα από ανταλλαγή απόψεων, αποφασίστηκε οµόφωνα όπως το θέµα «Κατακύρωση των πρακτικών του δηµόσιου ανοικτού

Μετά από πρόταση του κ. πρόεδρου και ύστερα από ανταλλαγή απόψεων, αποφασίστηκε οµόφωνα όπως το θέµα «Κατακύρωση των πρακτικών του δηµόσιου ανοικτού ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 31 /21-10-2014 ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ TΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. ΡΑΜΑΣ Αριθµός Απόφασης: 689/2014 ΘΕΜΑ: Κατακύρωση των πρακτικών του δηµόσιου ανοικτού διεθνούς

Διαβάστε περισσότερα

INTERREG III A

INTERREG III A INTERREG III A 2000-2006 ΕΛΛΑΔΑ - ΙΤΑΛΙΑ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ Πρόγραμμα Κοινοτικής Πρωτοβουλίας INTERREG III A 2000-2006 ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 003 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Dance Days 7, Χανιά Με ιδιαίτερη χαρά είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο Dance Days 7!

Dance Days 7, Χανιά Με ιδιαίτερη χαρά είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο Dance Days 7! Dance Days 7, Χανιά 2017 Με ιδιαίτερη χαρά είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο Dance Days 7! Για όλους εσάς που ενδιαφέρεστε να λάβετε μέρος, σας παραθέτουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ 34 ο : Έκτακτες δαπάνες πάγιας προκαταβολής Κ Χωριστής.

ΘΕΜΑ 34 ο : Έκτακτες δαπάνες πάγιας προκαταβολής Κ Χωριστής. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΡΑΜΑΣ Αριθ.Αποφ 567/2014 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το 24 ο Πρακτικό της συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου ράµας Την 25-8-2014 ΘΕΜΑ 34 ο : Έκτακτες δαπάνες πάγιας προκαταβολής Κ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το Πρακτικό της..3 η / ηµόσιας ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης της

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το Πρακτικό της..3 η / ηµόσιας ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης της ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ:..3η/2017.. ΗΜΟΣ ΙΟΝΥΣΟΥ της 20ης-2-2017 Οικονοµική Επιτροπή Ταχ. /νση: Λ. Μαραθώνος 29 & Αθ. ιάκου 01 Άγιος Στέφανος..Αριθ. Απόφασης:..28/2017.. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Ταχ.Διεύθυνση : Διοικητήριο Ταχ.Κώδικας : 29100 Ζάκυνθος Πληροφορίες : Όλγα Καψούρου Τηλέφωνο : 2695360305 ΦΑΞ

Διαβάστε περισσότερα

Δημόσια Αξία & Κοινωνική Υπευθυνότητα

Δημόσια Αξία & Κοινωνική Υπευθυνότητα Δημόσια Αξία & Κοινωνική Υπευθυνότητα Η για την κοινωνία Παρουσιάζει : Ζωή Παχούντη Προϊσταμένη του Τμήματος ΚΕΕΠ και Συντονίστρια της Επιτροπής Κοινωνικής Ευθύνης της ΕΡΤ Δημόσια αξία Ο ρόλος των δημόσιων

Διαβάστε περισσότερα

Αριθµ. Απόφασης: 30 / 2015. (marketing plan 2015). ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

Αριθµ. Απόφασης: 30 / 2015. (marketing plan 2015). ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 4 / 11-02-2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 30 / 2015 ΘΕΜΑ: Έγκριση προγράµµατος τουριστικής προβολής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α) της 26ης Ιουνίου 2014

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α) της 26ης Ιουνίου 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 Ιουλίου 2014 ΝΟΜΟΣ ΑΧΑΪΑΣ Αριθμ. πρωτ.:1049 ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΕΔΡΑ: Νικολάου Πλαστήρα 19 Τήλ.: 2691068308 ΤΚ 25100 ΑΙΓΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. προσωρινού αναδόχου για υπηρεσίες ηχητικής και φωτιστικής κάλυψης εκδηλώσεων ήµου ιονύσου.».

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. προσωρινού αναδόχου για υπηρεσίες ηχητικής και φωτιστικής κάλυψης εκδηλώσεων ήµου ιονύσου.». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ:..17 η /2018.. ΗΜΟΣ ΙΟΝΥΣΟΥ της 11 ης -6-2018 Οικονοµική Επιτροπή Ταχ. /νση: Λ. Μαραθώνος 29 & Αθ. ιάκου 01 Άγιος Στέφανος..Αριθ. Απόφασης:..252/2018.. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 5 / 16-03-2016 Αριθµ. Απόφασης: 151α / 2016 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ: Έγκριση παροχής υπηρεσιών για την

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 27 ο /29-12-2011 ΑΠΟΦΑΣΗ 790/2011

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 27 ο /29-12-2011 ΑΠΟΦΑΣΗ 790/2011 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 27 ο /29-12-2011 ΑΠΟΦΑΣΗ 790/2011 ΘΕΜΑ: 37 ο : Έγκριση διαφημιστικών καταχωρήσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 28/2015 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 28/2015 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Tο 2016 το Anemi Festival έφερε στην Φολέγανδρο την Δήμητρα Γαλάνη με το Chronos Project και το σχήμα Point 2 των Πέτρου Κλαμπάνη και Χρήστου

Tο 2016 το Anemi Festival έφερε στην Φολέγανδρο την Δήμητρα Γαλάνη με το Chronos Project και το σχήμα Point 2 των Πέτρου Κλαμπάνη και Χρήστου 26 28 Ιουλίου 2018 Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται στο μικρό και πανέμορφο νησί της Φολεγάνδρου ένα μουσικό φεστιβάλ, με καλεσμένους νέους και γνωστούς καλλιτέχνες της Ελληνικής σκηνής. Σε ένα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το 1 ο Πρακτικό της συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του ήµου ράµας την

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το 1 ο Πρακτικό της συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του ήµου ράµας την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΡΑΜΑΣ Αριθ.Αποφ 5/2014 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το 1 ο Πρακτικό της συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του ήµου ράµας την 13-1-2014 Θέµα 5 ο : Ανάκληση άδειας ίδρυσης & λειτουργίας καταστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β4377ΛΡ-Φ4Δ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 25 ο /4-10-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 1078/2012

ΑΔΑ: Β4377ΛΡ-Φ4Δ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 25 ο /4-10-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 1078/2012 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 25 ο /4-10-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 1078/2012 ΘΕΜΑ: 7 ο Έγκριση συνδιοργάνωσης εκδηλώσεων Π.Ε. Καρδίτσας. ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

- ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ ΣΤΙΣ 13-12-2015

- ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ ΣΤΙΣ 13-12-2015 Θ Ε Μ Α 5o Λήψη απόφασης για την διοργάνωση εκδηλώσεων «Φωταγώγησης Χριστουγεννιάτικου Δέντρου» στη Δημοτική Ενότητα Παιανίας στις 13-12-2015 και στη Δημοτική Ενότητα Γλυκών Νερών στις 11-12-2015 - Διάθεση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της 10/ συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της 10/ συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 6-5-2011 ΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 10 ΓΡ. ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ. 129 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ. 4. Την Α.Π. 14053/ΕΥΣ 1749/27.03.08 Υπουργική Απόφαση Συστήματος Διαχείρισης, όπως αυτή έχει τροποποιήθηκε και ισχύει.

ΑΠΟΦΑΣΗ. 4. Την Α.Π. 14053/ΕΥΣ 1749/27.03.08 Υπουργική Απόφαση Συστήματος Διαχείρισης, όπως αυτή έχει τροποποιήθηκε και ισχύει. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Ταχ. Δ/νση : 1ο χλμ Μυτιλήνης - Λουτρών Μυτιλήνη Ταχ.Κώδικας : 81100 Πληροφορίες : ΙΟΥΛΙΑ ΚΟΝΔΥΛΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ 73 ο : Έκτακτες δαπάνες πάγιας προκαταβολής Κ Ξηροποτάµου ΠΡΟΕ ΡΕΥΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΘΕΜΑ 73 ο : Έκτακτες δαπάνες πάγιας προκαταβολής Κ Ξηροποτάµου ΠΡΟΕ ΡΕΥΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α Α: ΩΙΛΒΩ9Μ- Ω8 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΡΑΜΑΣ Αριθ.Αποφ 493/2014 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το 22 ο Πρακτικό της συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου ράµας Την 30-7-2014 Στη ράµα, σήµερα, ηµέρα Τετάρτη 30η

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β4ΘΤ7Λ6-25Μ. ΠΑΤΡΑ, 26 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΔΑ: Β4ΘΤ7Λ6-25Μ. ΠΑΤΡΑ, 26 Σεπτεμβρίου 2012 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ταχ.Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 32 26441 ΠΑΤΡΑ Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 8/2012 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 8/2012 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής Νέα Φιλαδέλφεια 29/3/2012 Αριθ. Πρωτ. : 3458

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση ή μη σχεδίου τουριστικού πλάνου Δήμου Σύρου Ερμούπολης για το έτος 2016.

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση ή μη σχεδίου τουριστικού πλάνου Δήμου Σύρου Ερμούπολης για το έτος 2016. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 9/10/2015 με αριθμ. 23 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 451 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ «ΣΗΜΑ Α.Ε. BEE GROUP Α.Ε.»

ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ «ΣΗΜΑ Α.Ε. BEE GROUP Α.Ε.» Θέμα: Δράσεις δημοσιότητας και προβολής, εμπλοκή τοπικών τουριστικών φορέων και οφέλη στα πλαίσια του έργου «Τουριστική Προβολή Ικαρία - Φούρνοι» Ο Δήμος Ικαρίας χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ και υλοποιεί

Διαβάστε περισσότερα

: 13 / 18-4 - 2011 : 424 / 2011 2011 20:00 13/12-4-2011 41

: 13 / 18-4 - 2011 : 424 / 2011 2011 20:00 13/12-4-2011 41 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ /ΝΣΗ /ΚΟΥ-ΟΙΚΟΝ/ΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤ. ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 13 / 18-4 - 2011 Αριθµ. Απόφασης: 424 / 2011 ΘΕΜΑ:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. ΘΕΜΑ: 1 Ο Αρ. Απόφασης: 4/2011 Περί: Έγκρισης Προγράμματος Δράσης Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ έχει ως εξής :

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. ΘΕΜΑ: 1 Ο Αρ. Απόφασης: 4/2011 Περί: Έγκρισης Προγράμματος Δράσης Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ έχει ως εξής : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΝΠΔΔ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 16 Τ.Κ. 171 21 ΤΗΛ.: 213.2025.922 έως 926 FAX: 210-9310408 e-mail: politistika@0149.syzefxis.gov.gr ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 14 ο /16-6-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 697/2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 14 ο /16-6-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 697/2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 14 ο /16-6-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 697/2015 ΘΕΜΑ: 79 ο Έγκριση συνδιοργάνωσης πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων Π.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

URL: www.pnai.gov.gr Email: a.dikaiou@rho.pnai.gov.gr

URL: www.pnai.gov.gr Email: a.dikaiou@rho.pnai.gov.gr ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟ ΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 85 % ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΗΜΟΣΙΟ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 15% ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Διαβάστε περισσότερα

Π Α Ρ Ο Ν Τ Ε Σ Α Π Ο Ν Τ Ε Σ:

Π Α Ρ Ο Ν Τ Ε Σ Α Π Ο Ν Τ Ε Σ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 7 ης /15-03-2016 ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ TΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. ΡΑΜΑΣ Αριθµός Απόφασης: 34/2016 ΘΕΜΑ: Έγκριση έκτακτων δαπανών πάγιας προκαταβολής της

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 21/2014 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 21/2014 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής Νέα Φιλαδέλφεια

Διαβάστε περισσότερα

«ΛΟΥΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Α.Ε.»,

«ΛΟΥΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Α.Ε.», ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΛΟΥΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ «ΛΟΥΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Α.Ε.» Α.Φ.Μ. 090090279

Διαβάστε περισσότερα

Μ Ε Λ Ε Τ Η Υπ αριθ. : 6/ 2015

Μ Ε Λ Ε Τ Η Υπ αριθ. : 6/ 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ Μ Ε Λ Ε Τ Η Υπ αριθ. : 6/ 2015 ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΩΝ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ LEADER ΣΤΟ ΗΜΟ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 26/2016 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 26/2016 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. ΘΕΜΑ 8 ο : «Απαλλαγή υπολόγου χρηµατικού εντάλµατος προπληρωµής και έγκριση. απόδοσης Λογαριασµού (ΓΚΑΣΙΩΝΑ ΙΩΑΝΝΑ)».

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. ΘΕΜΑ 8 ο : «Απαλλαγή υπολόγου χρηµατικού εντάλµατος προπληρωµής και έγκριση. απόδοσης Λογαριασµού (ΓΚΑΣΙΩΝΑ ΙΩΑΝΝΑ)». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ:..31η/2014.. ΗΜΟΣ ΙΟΝΥΣΟΥ της 16ης-12-2014 Οικονοµική Επιτροπή Ταχ. /νση: Λ. Μαραθώνος 29 & Αθ. ιάκου 01 Άγιος Στέφανος..Αριθ. Απόφασης:..421/2014.. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

1Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ) ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥ

1Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ) ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥ 1Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ) ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥ Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού ( 27 Σεπτεμβρίου ) κέντρο του Ελληνικού Τουρισμού θα γίνει για μία ακόμη φορά

Διαβάστε περισσότερα

Παπαδοπούλου Φωτεινή Γαλάνης Στέργιος Γάτσιος Αθανάσιος Σούζας Ζαχαρίας Γκότσης Ηλίας Σταυρόπουλος Χριστόδουλος

Παπαδοπούλου Φωτεινή Γαλάνης Στέργιος Γάτσιος Αθανάσιος Σούζας Ζαχαρίας Γκότσης Ηλίας Σταυρόπουλος Χριστόδουλος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 7 / 13-03-2013 Αριθµ. Απόφασης: 147 / 2013 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ: Έγκριση δαπάνης για την µετάδοση

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 21/2016 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 21/2016 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ρόδος, 31/10/2014. ΗΜΟΣ ΡΟ ΟΥ Αριθµ. Πρωτοκ: 2/ Θέµα : ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ρόδος, 31/10/2014. ΗΜΟΣ ΡΟ ΟΥ Αριθµ. Πρωτοκ: 2/ Θέµα : ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ρόδος, 31/10/2014 ΝΟΜΟΣ Ω ΕΚΑΝΗΣΟΥ ΗΜΟΣ ΡΟ ΟΥ Αριθµ. Πρωτοκ: 2/118763 ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΣ: ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟ ΕΚΤΩΝ Τηλ:22410-35445 e-mail:

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 24/2013 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 24/2013 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 18] 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ -2013

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 18] 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ -2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ : ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 18] 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ -2013 Στην Ελαφόνησο σήμερα την 20η του μηνός ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ του έτους 2013 ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ώρα 10:30

Διαβάστε περισσότερα