Λόγω εξωτερικών παραγόντων, όλες οι συσκευές GPS έχουν σφάλμα θέσης, οι πληροφορίες θέσης που παρέχονται από αυτή τη συσκευή είναι μόνο για αναφορά.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Λόγω εξωτερικών παραγόντων, όλες οι συσκευές GPS έχουν σφάλμα θέσης, οι πληροφορίες θέσης που παρέχονται από αυτή τη συσκευή είναι μόνο για αναφορά."

Transcript

1 V303 Οδηγίες Χρήσεως Σημαντικές σημειώσεις, διαβάστε προσεκτικά: Η εταιρεία δεσμεύεται να λάβει τεχνικά και διαχειριστικά μέτρα για να διασφαλίσει την ασφάλεια των πληροφοριών δικτύου και να προστατεύσει την ασφάλεια των προσωπικών πληροφοριών σύμφωνα με το νόμο σύμφωνα με τις διατάξεις των νόμων και κανονισμών της απόφασης για την ενίσχυση της προστασίας των δικτυακών πληροφοριών. για τη διαφύλαξη της ασφάλειας και των κανονισμών σχετικά με τη διαχείριση της υπηρεσίας ηλεκτρονικών μηνυμάτων στο Διαδίκτυο. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε αυτό το προϊόν νομίμως. Η εταιρεία δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε παράνομη χρήση αυτού του προϊόντος. Για να διασφαλίσετε την ασφάλεια χρήσης αυτού του προϊόντος, βεβαιωθείτε ότι δεν σχετίζεται με κανένα μη εξουσιοδοτημένο άτομο και τροποποιήστε εγκαίρως τον κωδικό πρόσβασης σύνδεσης της εφαρμογής και της web πλατφόρμας Λόγω εξωτερικών παραγόντων, όλες οι συσκευές GPS έχουν σφάλμα θέσης, οι πληροφορίες θέσης που παρέχονται από αυτή τη συσκευή είναι μόνο για αναφορά. Αυτή η συσκευή λειτουργεί σε 2G δίκτυα GSM, βασίζεται σε δίκτυο 2G, η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο τον κόσμο. Μπορεί να υπάρχουν καθυστερήσεις πληροφόρησης που προκαλούνται από τηλεπικοινωνιακούς φορείς σε ορισμένες περιπτώσεις. Ο κατασκευαστής και η εταιρεία μας δεν αναλαμβάνει καμία απώλεια της προσωπικής και της ιδιοκτησιακής ασφάλειας του χρήστη λόγω της καθυστέρησης η λανθασμένου στίγματος.

2 Main Features: Κύρια χαρακτηριστικά: Real-time tracking Historical route playback Geo-fence SOS alarm & push-button calling Talking clock Fall alarm Vibrate on Ring for incoming call remind Two way audio communication Mute automatic answering calls for voice monitor Low battery& SIM card change reminders Product Specifications: 2G GSM: 850/900/1800/1900MHz GPRS Standard: Class 12, TCP/IP GPS locating time: 60sec with cold boot (open sky) 29sec with warm boot (open sky) 5sec with hot boot (open sky) GPS positioning accuracy: 10-15m (open sky) WiFi positioning accuracy: m (wifi area) LBS positioning accuracy: m Working temperature: -18 ~ 45 Working humidity: 5% ~ 95% RH Device host size: 40.5*43.3*13.8mm Device host net weight:25g Battery capacity: 400mA

3 Εγκαταστήστε στο κινητά σας τηλέφωνο την εφαρμογή any tracking σκανάροντας μέσω QR, από το Play store ή to Apple store για να μπορέσετε να την ρυθμίσετε Οδηγίες λειτουργίας Βήμα 1. Προετοιμασία πριν από τη χρήση: Τοποθετήστε στην συσκευή μια micro κάρτα sim Κινητής τηλεφωνίας Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει το πρόγραμμα δεδομένων GPRS και τις λειτουργίες αναγνώρισης κλήσης και ότι απενεργοποιήστε τη λειτουργία του κωδικού PIN της sim. Βήμα 2. Ενεργοποίηση / απενεργοποίηση της συσκευής Τοποθετήστε την κάρτα Micro-SIM όπως δείχνει η φωτογραφεία. Για να ανοίξει η συσκευή πατήστε το κουμπί power για 3 δευτερόλεπτα, στην συσκευή θα ανάψει η ενδεικτική λυχνία και θα κουδουνίσει. Για να την κλείσετε πιέστε 3 φορές το κουμπί Power, η συσκευή θα κλείσει και θα σβήσουν τα λαμπάκια. Color Function Slow flash Fast flash Lights off Blue GPS indicator GPS Locating GPS success GPS sleeping Οδηγίες φωτεινής ένδειξης: Λεπτομέρειες για τον δείκτη δικτύου και την ένδειξη σήματος GPS: Red Network indicator Network Searching Network Ok Network sleeping Πώς να απαντήσετε τις επερχόμενες κλήσεις Πατήστε οποιοδήποτε κουμπί στην μπροστινή επιφάνεια εκτός από τo power, για να απορρίψετε μια κλήση πατήστε το κουμπί Power. Για να πραγματοποιήσετε μια εξερχόμενη κλήση Θα πρέπει πρώτα να ρυθμίσετε τους αριθμούς SOS μέσω της εφαρμογής στο Smart phone σας.

4 Πατήστε το πλήκτρο "S" για 5 δευτερόλεπτα, η συσκευή θα στείλει τρία μηνύματα στην εφαρμογή στο Smart phone και θα πραγματοποιήσει κλήσεις σε όλους τους αριθμούς SOS μία προς μία, μέχρι να απαντήσει κάποιος στην κλήση. Εάν δεν απαντηθεί καμία κλήση η συσκευή θα ξανακαλέσει όλα τα τηλεφωνικά νούμερα για δεύτερη φορά. Πατήστε το πλήκτρο Dial "1" για να καλέσετε τον πρώτο αριθμό SOS. Ρολόι ομιλίας: Πιέστε σύντομα το κουμπί τροφοδοσίας, η συσκευή θα σας ενημερώσει για την τρέχουσα ώρα με φωνή. Ρυθμίστε τη ζώνη ώρας της συσκευής μέσω της εφαρμογής Smart phone App. Συναγερμός πτώσης: Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε αυτή την λειτουργία μέσω της εφαρμογής στο κινητό σας τηλέφωνο. Εάν η συσκευή πέσει θα περιμένει να ακυρωθεί ο συναγερμός πτώσης πατώντας οποιονδήποτε κουμπί μέσα σε 15 δευτερόλεπτα. Ένα δεν πατηθεί κανένα κουμπί σε 15 δευτερόλεπτα θα ενεργοποιηθεί το sos alarm και η συσκευή θα στείλει sms στα τηλέφωνα ανάγκης και θα καλέσει τα sos νούμερα. Προκειμένου να βελτιωθεί η ακρίβεια των ειδοποιήσεων πτώσης, προτείνεται να τοποθετήσετε τη συσκευή σε μια τσέπη για να μειώσετε τις ψεύτικες ειδοποιήσεις που προκαλούνται από την ταλάντωση της συσκευής όταν την κρεμάτε. Μετά την εγκατάσταση, επιλέξτε login στο user name βάζετε τον αριθμό συσκευής ID που υπάρχει στην συσκευή και στον κωδικό πρόσβασης το "123456". Παρακολούθηση της συσκευής σε πραγματικό χρόνο: Η τελευταία αναφερόμενη θέση εμφανίζεται πάνω στο χάρτη, για να ανανεωθεί η θέση, ο χρήστης μπορεί να πατήσει το κουμπί ανανέωσης στην πάνω δεξιά γωνία, σε περίπου 1 λεπτό, το στίγμα θα ανανεωθεί. Ιστορικό διαδρομής: Υπάρχουν 3 χρονικές περίοδοι για να ελέγξετε τις ιστορικές διαδρομές της συσκευής. στο ιστορικό της διαδρομής μπορείτε να δείτε τις διαδρομές μέχρι 90 ημέρες.

5 Geo-φράχτη: Ορισμός ή ακύρωση της περιοχής Geo-fence. Για να αποφύγετε ψευδείς συναγερμούς, συνιστάται στον χρήστη να ρυθμίσει την ακτίνα του γεωφράχτη απόσταση περισσότερο από 500m. Wifi-fence: Ορίστε ή ακυρώστε την περιοχή WiFi-Fence, όταν ο gps tracker μπαίνει ή βγαίνει από την περιοχή WiFi, θα σας το υπενθυμίσει μέσω της εφαρμογής. Ρύθμιση: Αυτή η ενότητα κυρίως για ρυθμίσεις υλικού και λειτουργίες συσκευών μέσω App. Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή είναι αναμενη και συνδεδεμένη πριν πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε λεπτομερή ρύθμιση. Σχετικά με τη συσκευή: Για να εμφανίσετε τις τρέχουσες πληροφορίες συσκευής. Ο χρήστης μπορεί να επεξεργαστεί τις πληροφορίες της συσκευής και να τις αποθηκεύσει πατώντας στο κουμπί στην επάνω δεξιά γωνία. Μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης μέσα από την εφαρμογή Ο προεπιλεγμένος χρόνος στίγματος για να μεταφορτώνει τα δεδομένα της τοποθεσίας είναι κάθε 10 λεπτά Ο χρήστης μπορεί να προσαρμόσει το χρόνο στίγματος ανάλογα με την πραγματική κατάσταση. Συνήθως, προτείνουμε τον χρήστη να ρυθμίσει το χρόνο διαστήματος ανά στίγμα σε 30 δευτερόλεπτα κατά την αναζήτηση της συσκευής και να προσαρμόσει το χρόνο διαστήματος σε 10 λεπτά ή 1 ώρα για να εξασφαλίσει επαρκή χρόνο αναμονής της μπαταρίας της συσκευής. Master αριθμός παρακολούθησης: Μόνο ο κύριος αριθμός παρακολούθησης μπορεί να λαμβάνει μηνύματα αλλαγής κάρτας SIM και χαμηλής μπαταρίας και να στέλνει εντολές για τη λειτουργία της συσκευής μέσω SMS. Αριθμοί SOS: Πλήκτρα "1", "SOS" Μόνο οι αριθμοί που αποθηκεύονται στον τηλεφωνικό κατάλογο μπορούν να πραγματοποιούν κλήσεις προς τη συσκευή και να έχουν τη δυνατότητα τηλεφωνώντας να ακούνε ζωντανά τι γίνεται στον περιβάλλοντα χώρο. Η κλήση από άλλον αριθμό θα απορριφθεί.

6 Λειτουργίες απάντησης μιας κλήσης: Μπορείτε να ορίσετε τρεις λειτουργίες απάντησης των κλήσεων από τα νούμερα sos του τηλεφωνικού καταλόγου: Πατήστε για να απαντήσετε: Όταν κάποιος καλέσεις την συσκευή αυτή θα κουδουνίσει και θα δονηθεί όπως το τηλέφωνο, ο χρήστης πρέπει να πατήσει το πλήκτρο "1", "2" ή "S" για να απαντήσει για μια αμφίδρομη επικοινωνία. Αυτόματη απάντηση: Όταν μια κλήση προέρχεται από έναν τηλεφωνικό κατάλογο, η συσκευή θα κουδουνίζει και θα δονείται ως τηλέφωνο, μετά από ένα κουδούνισμα, απαντά αυτόματα και ο χρήστης μπορεί να μιλήσει μέσω της συσκευής. Αθόρυβη λειτουργία: Όταν μια κλήση προέρχεται από έναν τηλεφωνικό κατάλογο, η συσκευή δεν κουδουνίζει ή δονείται, αλλά απαντά απευθείας στην κλήση, είναι μια επικοινωνία μονής κατεύθυνσης για την παρακολούθηση της φωνής στον περιβάλλοντα χώρο της συσκευής. Η συσκευή διαθέτει και αισθητήρα πτώσης. Εάν το ηλικιωμένο άτομο ή το μικρό παιδί πέσει η συσκευή θα περιμένει να ακυρωθεί ο συναγερμός πτώσης πατώντας οποιονδήποτε κουμπί μέσα σε 15 δευτερόλεπτα. Ένα δεν πατηθεί κανένα κουμπί σε 15 δευτερόλεπτα θα ενεργοποιηθεί το sos alarm και η συσκευή θα στείλει sms στα τηλέφωνα ανάγκης και θα σας καλέσει στο τηλέφωνο. Με το ενσωματωμένο μικρόφωνο σας δίνει τη δυνατότητα να ακούτε ζωντανά τι γίνεται στον περιβάλλοντα χώρο. Η συσκευή διαθέτει 4 ειδών συνειρμούς 1. Συναγερμός μόνο στην εφαρμογή στο κινητό σας. 2. Συναγερμός στην εφαρμογή στο κινητό σας,στο web πρόγραμμα και τηλεφωνική κλήση στον κύριο αριθμό sos 3. Συναγερμός στην εφαρμογή και αποστολή μηνύματος SMS στον κύριο αριθμό οθόνης. 4. Συναγερμός στην εφαρμογή, πραγματοποίηση κλήσης και αποστολή SMS στον κύριο αριθμό Ζώνη ώρας λογισμικού:, ο χρήστης πρέπει να επιλέξει τη σωστή ζώνη ώρας για την τοπική ώρα. Απομακρυσμένη επανεκκίνηση: Εάν η συσκευή λειτουργεί ασυνήθιστα, ο χρήστης μπορεί να κάνει επανεκκίνηση της συσκευής από απόσταση μέσω της εφαρμογής. Έχετε την δυνατότητα να κλείσετε την συσκευή από απόσταση μέσω της εφαρμογής

7 App για να απενεργοποιήσετε τη συσκευή από απόσταση. Προσοχή διότι μετά δεν μπορείτε να την ανοίξετε από απόσταση αλλά μόνο από την συσκευή. Λίστα συναγερμών: Μπορείτε να ρυθμίσετε την εμφάνιση του ιστορικού πληροφοριών συναγερμού. Υπενθύμιση: Όταν συμβεί συναγερμός, ορίστε εάν θα λάβετε τις τελευταίες πληροφορίες συναγερμού εφαρμογής ή όχι. Αποσύνδεση: Αποσύνδεση από την εφαρμογή, να μην λαμβάνετε ειδοποιήσεις μέσω της εφαρμογής. Για τον εντοπισμό της συσκευής μέσω του προγράμματος στο internet επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: Συχνές ερωτήσεις: Ε: Μετά την τοποθέτηση της κάρτας SIM, η συσκευή μπορεί να πραγματοποιεί τηλεφωνικές κλήσεις, αλλά λέει ότι δεν στέλνει το στίγμα της τόσο στην πλατφόρμα όσο και στην Mobile εφαρμογή. Α: 1. Επιβεβαιώστε ότι η συσκευή μπορεί να στείλει SMS και να πραγματοποιήσει κλήσεις μετά την τοποθέτηση της κάρτας SIM και να έχει πακέτο δεδομένων. Δεν έχετε ρυθμίσει το Master νούμερο και την Apn στην συσκευή Στείλτε τα παρακάτω 2 Sms στο νούμερο κάρτας της συσκευής. Το password νούμερο της συσκευής είναι Πχ Εάν το νούμερο του τηλέφωνο σας είναι το στείλτε tο παρακάτω sms pw,123456,center, # στην συνέχεια πρέπει να στείλετε την Apn της εταιρείας της κάρτας sim πχ για την cosmote είναι internet. Εάν η κάρτα sim που τοποθετήσατε σtην συσκευή είναι της cosmote στείλετε το sms apn,internet# Προσοχή: Όλες οι παραπάνω εντολές χρησιμοποιούν πεζά γράμματα, σημεία στίξης στα αγγλικά και τελειώνουν με "#". 1) Bind main number first by sending SMS:pw,123456,center,phone number# to the device No. For example: the defaut password is , the phone number is , then the SMS text is : pw,123456,center, #

8 2) The APN configure SMS command is: apn,apndata,user ID,user password,network code# For example: The AT&T APN data is wap.cingular, The user ID is Theuser password is cingular1, The network code is ,(mcc:310,mnc,410) Then the APN configure SMS text is:apn,wap.cingular, 3) Reboot the pendant tracker after getting a SMS reply. 4) If all ways above don t work, please ask the SIM card operator for right APN data. PS: APN reference website: or Ο χρόνος αναμονής της συσκευής είναι περίπου 2-4 μέρες σε ισχυρό σήμα δικτύου. Αυτή η συσκευή θα επανεκκινηθεί όταν η αναζήτηση στο δίκτυο απέτυχε ή δεν υπάρχει κάρτα SIM κατά την φόρτιση. Η συσκευή αυτή δεν είναι αδιάβροχη, παρακαλούμε να τη χρησιμοποιήσετε μακριά από το νερό. Μην έχετε κοντα σε εστίες θέρμανσης κοντά σε υπερβολική ζέστη, παγετό. Η εκπλήρωση των λειτουργιών της συσκευής εξαρτάται από το σύστημα δικτύου GPS, το τηλεπικοινωνιακό δίκτυο GSM, το σύστημα GIS και το σύστημα πληροφορικής κλπ. Πρέπει να τοποθετηθεί κάρτα SIM και να έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο με ισχυρό σήμα δικτύου για να λειτουργεί καλά η συσκευή. Για τυχόν απώλειες που προκαλούνται από διακοπή υπηρεσίας λόγω αποτυχίας δικτύου ή άλλης ανωτέρας βίας, η εταιρεία μας δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη. Για την τήρηση της αρχής της συνεχούς βελτίωσης, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να βελτιώσει οποιαδήποτε λειτουργία και παραμέτρους που περιγράφονται σε αυτό το εγχειρίδιο χρήσης χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Οι πληροφορίες σε αυτό το εγχειρίδιο παρέχονται στο πλαίσιο της κατασκευής προϊόντων. Η εταιρεία και το κατάστημα που αγοράσατε την συσκευή δεν ευθύνονται για τυχόν ειδικές, παρεπόμενες, έμμεσες ζημίες στο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο, ανεξάρτητα από το τι έχει προκαλεί η ζημία.

RF-V32S 1

RF-V32S 1 RF-V32S SMART GPS TRACKER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Συσκευή εντοπισμού κατοικίδιων ζώων μέσω συστήματος GPS Ασύρματη φόρτιση μπαταρίας Βαθμός στεγανότητας ΙΡ 66 Ακρίβεια εντοπισμού GPS 10-15m

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΟΧΗ: Βεβαιωθείτε πως η συσκευή είναι απενεργοποιημένη πριν εισάγετε την κάρτα SIM.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Βεβαιωθείτε πως η συσκευή είναι απενεργοποιημένη πριν εισάγετε την κάρτα SIM. SMART GPS TRACKER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1. Λειτουργία SOS 2. Ανίχνευση θορύβου και κραδασμών 3. Ακρίβεια εντοπισμού GPS 10-15m 4. Δυνατότητα ηχητικής παρακολούθησης 5. Ταχύτητα ένδειξης

Διαβάστε περισσότερα

T58 ΡΟΛΟΙ SMART GPS TRACKER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Λειτουργικά μέρη της συσκευής. Προετοιμασία. T58. δευτερόλεπτα για να ενεργοποιηθεί η συσκευή.

T58 ΡΟΛΟΙ SMART GPS TRACKER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Λειτουργικά μέρη της συσκευής. Προετοιμασία.  T58. δευτερόλεπτα για να ενεργοποιηθεί η συσκευή. ΡΟΛΟΙ SMART GPS TRACKER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Λειτουργικά μέρη της συσκευής 1. Κουμπί κλήσης (πιέζοντας το κουμπί ο χρήστης μπορεί να καλέσει έναν καταχωρημένο αριθμό) 2. Κουμπί ενεργοποίησης της συσκευής. Πιέστε

Διαβάστε περισσότερα

RF-V8S SMART GPS TRACKER

RF-V8S SMART GPS TRACKER SMART GPS TRACKER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1. Λειτουργία SOS 2. Ανίχνευση θορύβου και κραδασμών 3. Ακρίβεια εντοπισμού GPS 10-15m 4. Δυνατότητα ηχητικής παρακολούθησης 5. Ταχύτητα ένδειξης

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Εφαρμόστε ξεκλείδωμα PIN της κάρτας SIM που θα χρησιμοποιήσετε πριν την εισάγετε στον εντοπιστή.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Εφαρμόστε ξεκλείδωμα PIN της κάρτας SIM που θα χρησιμοποιήσετε πριν την εισάγετε στον εντοπιστή. 2 Ευχαριστούμε για την αγορά του εντοπιστή (tracker) γενικής χρήσεως. Αυτές οι οδηγίες περιγράφουν πως θα τον ρυθμίσετε ώστε να λειτουργεί σωστά και κατά τον επιθυμητό τρόπο. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Κ20

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Κ20 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Κ20 Ξεκινώντας την συσκευή Απαιτείται κάρτα SIM 2. Το GPS χρησιμοποιείται μόνο σε εξωτερικούς χώρους για τη σύνδεση με δορυφόρους GPS, εάν η συσκευή βρίσκεται σε εσωτερικό χώρο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Εφαρμόστε ξεκλείδωμα PIN της κάρτας SIM που θα χρησιμοποιήσετε πριν την εισάγετε στον εντοπιστή.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Εφαρμόστε ξεκλείδωμα PIN της κάρτας SIM που θα χρησιμοποιήσετε πριν την εισάγετε στον εντοπιστή. 2 Ευχαριστούμε για την αγορά του εντοπιστή (tracker) γενικής χρήσεως. Αυτές οι οδηγίες περιγράφουν πως θα τον ρυθμίσετε ώστε να λειτουργεί σωστά και κατά τον επιθυμητό τρόπο. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά.

Διαβάστε περισσότερα

GPS Tracker ΤRΑΚΚΥ Personal

GPS Tracker ΤRΑΚΚΥ Personal GPS Tracker ΤRΑΚΚΥ Personal Σας ευχαριστούμε που προτιμήσατε το σύστημα εντοπισμού / παρακολούθησης πορείας Trakky Personal. Ενσωματώνει τις τελευταίες τεχνολογίες στον τομέα του επιτρέποντάς σας να εντοπίσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ S1 GPS PET TRACKER

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ S1 GPS PET TRACKER ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ S1 GPS PET TRACKER S1 GPS PET TRACKER Ευχαριστούμε που επιλέξατε το S1 GPS PET Tracker. Το προϊόν αυτό είναι η τελευταία εξέλιξη στα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας. Με πολύ μικρό μέγεθος,

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά. 1. Γενικές Πληροφορίες

Χαρακτηριστικά. 1. Γενικές Πληροφορίες 2 1. Γενικές Πληροφορίες Χαρακτηριστικά Το EasySOS3 είναι ένα ρολόι με νέας γενιάς εντοπιστή (tracker). Είναι ασφαλές, ακριβές, διακριτικό και αξιόπιστο. Μέσω του συνδυασμού GPS και GSM εντοπισμού μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

1. Επισκόπηση Προϊόντος. 2. Τεχνικές Προδιαγραφές

1. Επισκόπηση Προϊόντος. 2. Τεχνικές Προδιαγραφές 1. Επισκόπηση Προϊόντος Ευχαριστούμε για την αγορά του ρολογιού εντοπισμού (GPS tracker). Για την καλύτερη και ευκολότερη χρήση του προϊόντος παρακαλούμε να διαβάσετε αυτές τις οδηγίες Λειτουργίες του

Διαβάστε περισσότερα

Γενικά Λειτουργίες Χαρακτηριστικά Οδηγίες Χρήσης Εντολές Συσκευής σε Μορφή Μηνύματος SMS... 8

Γενικά Λειτουργίες Χαρακτηριστικά Οδηγίες Χρήσης Εντολές Συσκευής σε Μορφή Μηνύματος SMS... 8 Περιεχόμενα Γενικά... 3 Λειτουργίες... 3 Χαρακτηριστικά... 4 Οδηγίες Χρήσης... 5 Εντολές Συσκευής σε Μορφή Μηνύματος SMS... 8 ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ - ONLINE TRACKING... 11 1. Γενικά Το

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες γρήγορης εκκίνησης.

Οδηγίες γρήγορης εκκίνησης. Κ4 Elderly Care System Οδηγίες γρήγορης εκκίνησης. ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΕΤΕ ΜΕ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΥΣ. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ SMS ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

ONLINE Βοήθεια για Mvt-800

ONLINE Βοήθεια για Mvt-800 ONLINE Βοήθεια για Mvt-800 Τρόπος εύκολης ρύθμισης της συσκευής σας για τις βασικές λειτουργίες και alarms. 1. Επεξεργαστής παραμέτρων Ρύθμιση Διαχειριστών και κλήση η sms ανάλογα με τα γεγονότα: Α. Συνδεθείτε

Διαβάστε περισσότερα

GPS Watch Phone Οδηγίες Χρήσης

GPS Watch Phone Οδηγίες Χρήσης GPS Watch Phone Οδηγίες Χρήσης 2 1. Γενικές Πληροφορίες Χαρακτηριστικά Το EasyKID2 είναι ένα παιδικό ρολόι με νέας γενιάς εντοπιστή (tracker). Είναι ασφαλές, ακριβές, διακριτικό και αξιόπιστο. Μέσω του

Διαβάστε περισσότερα

Gps Tracker Κατοικίδιων Ζώων D69

Gps Tracker Κατοικίδιων Ζώων D69 Gps Tracker Κατοικίδιων Ζώων D69 Αγαπητοί ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων, Γεια σας! Είμαι ο Gps Tracker Κατοικίδιων Ζώων D69. Είμαι τόσο χαρούμενος που θα γίνω μέλος της οικογένειάς σας. Μετά την έλευσή μου,

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα.1/1 www.1999.gr

Σελίδα.1/1 www.1999.gr Σελίδα.1/1 LXT-4 WATCH GPS GSM TRACKER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κεφάλαιο 1 γενική εισαγωγή 1.1 Εμφάνιση 1.2 Λειτουργίες Ο κάθε επιλεγμένος αριθμός μπορεί να πάρει τις πληροφορίες θέσης άμεσα μέσω της ερώτησης SMS,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσεως. Κάτοψη Συσκευής. SOS 100 Elderly Care System. Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100

Οδηγίες Χρήσεως. Κάτοψη Συσκευής. SOS 100 Elderly Care System. Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100 SOS 100 Elderly Care System Οδηγίες Χρήσεως Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100 1. GSM Quad-Band συχνότητες: 850/900/1800/1900MHz. 2. 16 Αιαθητήρες. 3. Περιοχή παρακολούθησης καθημερινών δραστηριοτήτων 4. Ανίχνευση

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά. Βάρος. Ευαισθησία GPS Ακρίβεια GPS. Θερμοκρασία Αποθήκευσης Θερμοκρασία Λειτουργίας

Χαρακτηριστικά. Βάρος. Ευαισθησία GPS Ακρίβεια GPS. Θερμοκρασία Αποθήκευσης Θερμοκρασία Λειτουργίας 2 Ευχαριστούμε για την αγορά του εντοπιστή (tracker) ποδηλάτου. Αυτές οι οδηγίες περιγράφουν πως θα τον ρυθμίσετε ώστε να λειτουργεί σωστά και κατά τον επιθυμητό τρόπο. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά.

Διαβάστε περισσότερα

Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper"

Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper Κ4 Elderly Care System Οδηγίες Χρήσεως Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper" για smart phones και να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες. Κύρια χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ K10

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ K10 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ K10 1.Τοποθετήστε την κάρτα sim στο πίσω μέρος της συσκευής ξεβιδώνοντας την υποδοχή χρησιμοποιώντας το κατσαβίδι που υπάρχει στην συσκευασία. 2. Τοποθετήστε στην συσκευή μια κάρτα

Διαβάστε περισσότερα

GPS Tracker ΤRΑΚΚΥ Personal Plus

GPS Tracker ΤRΑΚΚΥ Personal Plus GPS Tracker ΤRΑΚΚΥ Personal Plus Σας ευχαριστούμε που προτιμήσατε το σύστημα εντοπισμού / παρακολούθησης πορείας Trakky Personal Plus. Ενσωματώνει τις τελευταίες τεχνολογίες στον τομέα του επιτρέποντάς

Διαβάστε περισσότερα

U R Safe. GSM Emergency Alarm System URS-007EG. Εγχειρίδιο χρήσης

U R Safe. GSM Emergency Alarm System URS-007EG. Εγχειρίδιο χρήσης U R Safe GSM Emergency Alarm System URS-007EG Εγχειρίδιο χρήσης Για την καλύτερη κατανόηση των λειτουργιών της συσκευής, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά όλο το παρόν εγχειρίδιο, πριν χρησιμοποιήσετε τη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ K10

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ K10 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ K10 Α. Τοποθετήστε στην συσκευή μια κάρτα sim (Νάνο κάρτα) αφού πρώτα πρέπει να απενεργοποιήσετε το Pin της κάρτας sim σε κάποιο κινητό τηλέφωνο. Β. Για να ανοίξετε την συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

1. ΓΕΝΙΚΑ. Χαρακτηριστικά. Βάρος. Ευαισθησία GPS Ακρίβεια GPS. Χρόνος Εύρεσης Θέσης. Κλειστό 45s, Σε ύπνωση 35s, Ανοικτό 1s

1. ΓΕΝΙΚΑ. Χαρακτηριστικά. Βάρος. Ευαισθησία GPS Ακρίβεια GPS. Χρόνος Εύρεσης Θέσης. Κλειστό 45s, Σε ύπνωση 35s, Ανοικτό 1s 2 Ευχαριστούμε για την αγορά του εντοπιστή (tracker) γενικής χρήσεως. Αυτές οι οδηγίες περιγράφουν πως θα τον ρυθμίσετε ώστε να λειτουργεί σωστά και κατά τον επιθυμητό τρόπο. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ JustAlert SPOTIT. Οδηγίες για την εγκατάσταση της εφαρμογής στο κινητό σας

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ JustAlert SPOTIT. Οδηγίες για την εγκατάσταση της εφαρμογής στο κινητό σας ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ JustAlert SPOTIT Συγχαρητήρια για την επιλογή σας να προμηθευτείτε την υπηρεσία JustAlert SPOTIT Μετά την ενεργοποίηση της υπηρεσίας, θα έχετε δωρεάν πρόσβαση στην προσωπική σας σελίδα

Διαβάστε περισσότερα

GPS Watch Phone Οδηγίες Χρήσης

GPS Watch Phone Οδηγίες Χρήσης GPS Watch Phone Οδηγίες Χρήσης 2 1. Γενικές Πληροφορίες Χαρακτηριστικά Το EasyKID2 είναι ένα παιδικό ρολόι με νέας γενιάς εντοπιστή (tracker). Είναι ασφαλές, ακριβές, διακριτικό και αξιόπιστο. Μέσω του

Διαβάστε περισσότερα

To GT30 είναι μια μικρή συσκευή εντοπισμού θέσης με ενσωματωμένο GPS και GSM/GPRS.

To GT30 είναι μια μικρή συσκευή εντοπισμού θέσης με ενσωματωμένο GPS και GSM/GPRS. 1 Εισαγωγή To GT30 είναι μια μικρή συσκευή εντοπισμού θέσης με ενσωματωμένο GPS και GSM/GPRS. Υπολογίζει τις ακριβείς συντεταγμένες που βρίσκεται μέσω του GPS, και τις αποστέλλει μέσω SMS ή GPRS. Μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

GSM/GPRS/GPS TRACKER ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ TRAGT1

GSM/GPRS/GPS TRACKER ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ TRAGT1 GSM/GPRS/GPS TRACKER ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ TRAGT1 Σας ευχαριστούμε για την αγορά του tracker. Αυτό το εγχειρίδιο θα σας βοηθήσει να λειτουργήσετε τη συσκευή σωστά. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο προσεκτικά

Διαβάστε περισσότερα

Επικοινωνήστε με την Τράπεζα Πειραιώς

Επικοινωνήστε με την Τράπεζα Πειραιώς Χρήσης 1 Επικοινωνήστε με την Τράπεζα Πειραιώς Kαταγράψτε εδώ τους κωδικούς που βρίσκονται στο email ενεργοποίησης της υπηρεσίας που έχετε παραλάβει από την Τράπεζα Πειραιώς. Θα τους χρειαστείτε σε κάθε

Διαβάστε περισσότερα

MT851 Εντοπισμός Παιδιών GPS. Βιβλίο Οδηγιών. Εισαγωγή

MT851 Εντοπισμός Παιδιών GPS. Βιβλίο Οδηγιών. Εισαγωγή MT851 Εντοπισμός Παιδιών GPS Βιβλίο Οδηγιών Εισαγωγή Ευχαριστούμε που αγοράσατε τον MT851 Εντοπισμός Παιδιών GPS. Η συσκευή απαιτεί μια κάρτα microsim με ενεργοποιημένη σύνδεση GPRS και ενεργοποιημένη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ GSM TCS-3

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ GSM TCS-3 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ GSM TCS-3 GSM TCS-3 ΙΟΥΝΙΟΣ 2014 ΕΝ ΕΙΞΕΙΣ ΟΘΟΝΗΣ ΕΙΚΟΝΑ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ Στάθμη σήματος GSM Αναβοσβήνει σε διακοπή τηλ.γραμμής Σταθερά αναμμένο όταν η τηλ.γραμμή είναι ΟΚ Χαμηλή μπαταρία ασύρματου

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόµενα 1. Εγκατάσταση 2. Εισαγωγή 3. Σύνδεση 4. Ρυθµίσεις 2.1 Περιοχή εργασιών και πλοήγησης 2.2 Περιοχή απεικόνισης "Λεπτοµέρειες" 2.3 Περιοχή απεικόνισης "Στατιστικά" 4.1 Προφίλ 4.2 ίκτυο 4.2.1

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ HX-GO02 & HX-GO1

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ HX-GO02 & HX-GO1 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ HX-GO02 & HX-GO1 ΜΕΣΩ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ SMART PHONES 1 Αναζητήστε στο Google Play ή στο App Store την εφαρμογή ΗΧ-GO2 και εγκαταστήστε την στο κινητό σας (με λειτουργικό Android

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM Εισαγωγή IP001 Sweex USB Internet Phone with Display Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex USB Internet Phone with Display. Με αυτό το τηλέφωνο εύκολης σύνδεσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ KA-DM0 ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΈΞΑΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ, ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΉ ΤΟ ΠΑΡΌΝ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΠΡΟΤΟΎ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ ΚΑΙ ΦΥΛΆΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΉ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης για την ασφαλή Λειτουργία και παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου με GPS TRACKER

Εγχειρίδιο χρήσης για την ασφαλή Λειτουργία και παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου με GPS TRACKER Εγχειρίδιο χρήσης για την ασφαλή Λειτουργία και παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου με GPS TRACKER 1. Καλώς ήρθατε στην υπηρεσία μας! Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την παρακολούθηση κινητών τηλεφώνων

Διαβάστε περισσότερα

C meitrack" Οδηγός Γρήγορης Χρήσης

C meitrack Οδηγός Γρήγορης Χρήσης C meitrack" Οδηγός Γρήγορης Χρήσης 1 Ευχαριστούμε για την αγορά αυτού του MT90. Αυτή η συσκευή θα σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας GPS εντοπισμού όπου βασίζεται σε εξαιρετική τεχνολογία και τα

Διαβάστε περισσότερα

GSM/GPS TRACKER MANUAL

GSM/GPS TRACKER MANUAL GSM/GPS TRACKER MANUAL U 1 1.1 Μπροστά 1.2 πίσω Μαγνήτες Δείκτης σημάτων 1.3 Πλάγια Αλλαγή μπαταρίας Ανοίξτε / μονάδα Κουμπί SOS 1.4 πάνω & κάτω 1.5 Εσωτερικό GSM/GPRS antenna κάρτα SIM εδώ. Εγκαταστήστε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. SOΦOS GPS Tracker

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. SOΦOS GPS Tracker ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ SOΦOS GPS Tracker 1. Επισκόπηση Προϊόντος Σας ευχαριστούμε για την αγορά του Sofos Gps Tracker. Αυτή η μίνι-μεγέθους συσκευή δημιουργείται με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας εντοπισμού

Διαβάστε περισσότερα

COBRA MRF 300BT MRF 300BT 1. Άγκιστρο στερέωσης. Φωτισµός οθόνηςκλείδωµα. λειτουργιών. Κουµπί ενεργοποίησης. Επιλογή τρόπου λειτουργίας Μικρόφωνο

COBRA MRF 300BT MRF 300BT 1. Άγκιστρο στερέωσης. Φωτισµός οθόνηςκλείδωµα. λειτουργιών. Κουµπί ενεργοποίησης. Επιλογή τρόπου λειτουργίας Μικρόφωνο COBRA MRF 300BT Οδηγίες χρήσης Φωτισµός οθόνηςκλείδωµα λειτουργιών Άγκιστρο στερέωσης Κουµπί ενεργοποίησης Επιλογή τρόπου λειτουργίας Μικρόφωνο Κουµπί οµιλίας Οθόνη ενδείξεων Κουµπιά επιλογής λειτουργιών

Διαβάστε περισσότερα

Μείνετε κοντά στους αγαπημένουςσαςκάθεστιγμή, απόόπουκιανβρίσκεστε! Άμεσος και Εύκολος Εντοπισμός όλων και όσων αγαπάτε!

Μείνετε κοντά στους αγαπημένουςσαςκάθεστιγμή, απόόπουκιανβρίσκεστε! Άμεσος και Εύκολος Εντοπισμός όλων και όσων αγαπάτε! Μείνετε κοντά στους αγαπημένουςσαςκάθεστιγμή, απόόπουκιανβρίσκεστε! Άμεσος και Εύκολος Εντοπισμός όλων και όσων αγαπάτε! 2 Το προϊόν με μια ματιά Φορητή συσκευή εντοπισμού θέσης σε πραγματικόχρόνο. Παγκόσμια

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ GPRS 1. ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ GOOGLE EARTH

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ GPRS 1. ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ GOOGLE EARTH Αχαρναί 20.7.09 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ GPRS 1. ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ GOOGLE EARTH Για τη σωστή λειτουργία του προγράμματος πρέπει να έχετε εγκαταστήσει στον υπολογιστή σας το λογισμικό χαρτογράφησης

Διαβάστε περισσότερα

GSM/GPRS/GPS TRACKER TK-102

GSM/GPRS/GPS TRACKER TK-102 GSM/GPRS/GPS TRACKER TK-102 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ TK-102 www.tele.gr 1 Εισαγωγή 3 Εφαρµογές -3 Περιγραφή συσκευής Τεχνικά χαρακτηριστικά 4 Χρήση Εγκατάσταση κάρτας SIM 4 Ρυθµίσεις συσκευής 5 Εκκίνηση 5 Αρχική

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Owner s Guide. December 6, 2010 NSOG-1.0-100

Οδηγός χρήστη. Owner s Guide. December 6, 2010 NSOG-1.0-100 Οδηγός χρήστη Owner s Guide December 6, 2010 NSOG-1.0-100 2 2 Νομικές πληροφορίες Legal Πνευματικά δικαιώματα 2011 Google Inc. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Copyright 2010 Google Inc. All rights reserved.

Διαβάστε περισσότερα

Ανοίξτε το κάλυμμα της κάρτας SIM και εισάγετε την κάρτα SIM με τις επαφές προς τα κάτω. Ξαναβάλτε το κάλυμμα στη θέση του.

Ανοίξτε το κάλυμμα της κάρτας SIM και εισάγετε την κάρτα SIM με τις επαφές προς τα κάτω. Ξαναβάλτε το κάλυμμα στη θέση του. GPS Tracker ΤRΑΚΚΥ Auto Σας ευχαριστούμε που προτιμήσατε το σύστημα εντοπισμού / παρακολούθησης πορείας Trakky OBD. Ενσωματώνει τις τελευταίες τεχνολογίες στον τομέα του επιτρέποντάς σας να εντοπίσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗΣ AG-GD20 GSM & PSTN

ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗΣ AG-GD20 GSM & PSTN ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗΣ AG-GD20 GSM & PSTN Τρόποι ενεργοποίησης Trigger Τρόπος 1 : Με αυτό το τρόπο µόλις το σήµα στο trigger σταµατήσει (ο χρόνος της σειρήνας τελειώσει), ο τηλεφωνητής θα σταµατήσει να καλεί. Τρόπος

Διαβάστε περισσότερα

Κ Ι Ν Η Τ Ο Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ο G S 5 0 3

Κ Ι Ν Η Τ Ο Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ο G S 5 0 3 Κ Ι Ν Η Τ Ο Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ο G S 5 0 3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΟΝΤΕΛΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗΣ. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΡΤΑ SIM ΜΕ GPRS ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ. Περιεχόμενο 1. Επισκόπηση

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. Σημαντικό!

Εγχειρίδιο Χρήσης. Σημαντικό! Εγχειρίδιο Χρήσης Σημαντικό! Η διαδικτυακή πύλη της υπηρεσίας www.vidatrack.com είναι συμβατή με τους πιο κάτω περιηγητές: Internet Explorer 12 ή πιο πρόσφατο Google Chrome 38 ή πιο πρόσφατο Mozilla Firefox

Διαβάστε περισσότερα

κύριες λειτουργίες λειτουργίες

κύριες λειτουργίες λειτουργίες κύριες λειτουργίες λειτουργίες Pet GPS Tracking Based Service(με βάση σέρβις) GPS και GSM διπλή Τοποθεσία: Όταν το tracker σε υπόγεια ή σήραγγα (χωρίς σήμα GPS), μπορεί να πάρει θέση με το δίκτυο GSM Σε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WΜ2FX

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WΜ2FX Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WΜ2FX Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής Η ορθή εκκινηση του συστήματος συναγερμού είναι σημαντική για την σωστή λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Ένα μοναδικό σε σχεδιασμό ασύρματο σύστημα συναγερμού με τεράστιες δυνατότητες και λειτουργιές

Ένα μοναδικό σε σχεδιασμό ασύρματο σύστημα συναγερμού με τεράστιες δυνατότητες και λειτουργιές ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ GSM- BLUETOOTH 10 ZONES 007M3G ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Ένα μοναδικό σε σχεδιασμό ασύρματο σύστημα συναγερμού με τεράστιες δυνατότητες και λειτουργιές Εξαιρετικά λεπτό

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Τα Windows 8.1 και τα Windows RT 8.1 είναι βασισμένα στα Windows 8 και στα Windows RT, για να σας προσφέρουν βελτιώσεις στην εξατομίκευση, την αναζήτηση, τις εφαρμογές,

Διαβάστε περισσότερα

mybigo app - Οδηγός Εγκατάστασης Android

mybigo app - Οδηγός Εγκατάστασης Android mybigo app - Οδηγός Εγκατάστασης Android Εγκατάσταση εφαρμογής BigO στο κινητό τηλέφωνο Προϋποθέσεις Android OS 5.0 και νεότερο Λογαριασμό Google για πρόσβαση στο Play Store Ενεργοποιημένο Bluetooth Σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

interfox.gr ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ GSM- BLUETOOTH 007 M3GB ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

interfox.gr ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ GSM- BLUETOOTH 007 M3GB ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1 ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ GSM- BLUETOOTH 007 M3GB ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Ένα μοναδικό σε σχεδιασμό ασύρματο σύστημα συναγερμού με τεράστιες δυνατότητες και λειτουργιές Εξαιρετικά λεπτό

Διαβάστε περισσότερα

REALSAFE MMS-100 REALSAFE MMS-100 1

REALSAFE MMS-100 REALSAFE MMS-100 1 REALSAFE MMS-00 ΣΕΤ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΜΕ ΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜMS & SMS Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ REALSAFE MMS-00 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ Στην συσκευασία εκτός της κεντρικής µονάδας-κάµερας θα

Διαβάστε περισσότερα

ΗΧ-GD30. Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού. Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN. Εγκατάσταση

ΗΧ-GD30. Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού. Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN. Εγκατάσταση ΗΧ-GD30 Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού Εγκατάσταση Ξεβιδώστε την βίδα που υπάρχει στο κάτω μέρος της συσκευής και αφαιρέστε το πίσω κάλυμμα. Πριν τοποθετήσετε την

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Ψηφιακών Υπηρεσιών Κινητής Τηλεφωνίας

Οδηγός Ψηφιακών Υπηρεσιών Κινητής Τηλεφωνίας Οδηγός Ψηφιακών Υπηρεσιών Κινητής Τηλεφωνίας Αναγνώριση Αναμονή και Κράτηση Απόκρυψη Αριθμού Απόρριψη Εισερχόμενων με Απόκρυψη Αριθμού Υπηρεσία Συνδιάσκεψης Προώθηση Φραγή Ειδοποίηση μέσω SMS Εντοπισμός

Διαβάστε περισσότερα

1. Περίληψη. 2. Εφαρμογές. 3. Περιγραφή υλικού ΚΟΥΜΠΙ SOS ΚΟΥΜΠΙ ON/OFF

1. Περίληψη. 2. Εφαρμογές. 3. Περιγραφή υλικού ΚΟΥΜΠΙ SOS ΚΟΥΜΠΙ ON/OFF 2 Ευχαριστούμε για την αγορά του εντοπιστή (tracker) γενικής χρήσεως. Αυτές οι οδηγίες περιγράφουν πως θα τον ρυθμίσετε ώστε να λειτουργεί σωστά και κατά τον επιθυμητό τρόπο. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά.

Διαβάστε περισσότερα

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη 1.1 Σύνδεση Βήμα 1. Συνδέστε το φορτισή στην πρίζα και το καλώδιο στο tvbox Βήμα 2. Συνδέστε το καλώδιο HDMI στην τηλεόραση Βήμα 3. Συνδέστε το δικτύου στο Ethernet 01

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ GSM CL-IVB

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ GSM CL-IVB ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ GSM CL-IVB Οδηγίες χρήστη Menu Προγραμματισμός GSM και λειτουργία ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΤΟ ΦΙΣ ΤΗΣ ΚΕΡΑΙΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΝΑ ΣΦΙΞΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

starcam.com Εγχειρίδιο Χρήσης

starcam.com Εγχειρίδιο Χρήσης www.v starcam.com Εγχειρίδιο Χρήσης 1. Software download 1 Κατεβάστε την εφαρμογή στο www.eye4.so, ή 2 Αναζητήστε Eye4 στο APP Store ή Android market, ή 3 Σκανάρετε το παρακάτω QR code για να την κατεβάσετε

Διαβάστε περισσότερα

ICAM-WRHD-01 ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ROTATING HD WIFI CAMERA HD SMART WIFI IP-CAM

ICAM-WRHD-01 ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ROTATING HD WIFI CAMERA HD SMART WIFI IP-CAM ICAM-WRHD-01 ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ROTATING HD WIFI CAMERA HD SMART WIFI IP-CAM ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Εσωτερική WiFi IP κάμερα HD 720p με ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο Λειτουργία WiFi - συνδέστε εύκολα την κάμερα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Εγκατάστασης GSM-GPRS LINK INTERFACE

Οδηγίες Εγκατάστασης GSM-GPRS LINK INTERFACE Οδηγίες Εγκατάστασης GSM-GPRS LINK INTERFACE Ο ORION-G είναι μία συσκευή η οποία εξομοιώνει την αναλογική τηλεφωνική γραμμή (PSTN), αξιοποιώντας το δίκτυο της κινητής τηλεφωνίας, και χρησιμοποιείται για

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WP1 Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WP1 Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WP1 Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής Η ορθή εκκινηση του συστήματος συναγερμού είναι σημαντική για την σωστή λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Περιεχόμενα πακέτου Ξεκινώντας Περιγραφή συσκευής Εισαγωγή κάρτας SIM & MicroSD Συνδέσεις 3G και Wi-Fi Το περιβάλλον Android Εργασία με το Android Επίλυση προβλημάτων για περισσότερες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΜΗΣ v9.01. Είσοδος 4 optocupler με δύο ελεύθερα άκρα για οδήγηση με γείωση ή 12Vdc.

ΕΡΜΗΣ v9.01. Είσοδος 4 optocupler με δύο ελεύθερα άκρα για οδήγηση με γείωση ή 12Vdc. ΕΡΜΗΣ v9.01 Περιγραφή Η συσκευή Ερμής είναι ένας τηλεχειρισμός 5 εξόδων με δυνατότητα να κάνει monitoring και να στέλνει σήματα alarm από 4 εισόδους. Η εμβέλειά του είναι απεριόριστη και ο μόνος περιορισμός

Διαβάστε περισσότερα

Microcomputer Automatic Alarm device CCTV SECURITY AUTOMATIC ALARM SYSTEΜ

Microcomputer Automatic Alarm device CCTV SECURITY AUTOMATIC ALARM SYSTEΜ AUTO-DIALER 911 Microcomputer Automatic Alarm device CCTV SECURITY AUTOMATIC ALARM SYSTEΜ Χαρακτηριστικά: Τάση Λειτουργίας: DC11V TO 15V Στατικό Ρεύµα: 20mA (MAX) Ρεύµα Λειτουργίας: 150mA (MAX) Καταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης & αρχικές ρυθμίσεις 3

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης & αρχικές ρυθμίσεις 3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελ. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης & αρχικές ρυθμίσεις 3 Αναλυτικός Οδηγός Χρήσης 6 1.1 Συναγερμός κλοπής 6 1.2 Συναγερμός Απομάκρυνσης 7 1.3 Συναγερμός Περιοχής 1.4 Συναγερμός Ταχύτητας 8 1.5

Διαβάστε περισσότερα

Σας ευχαριστούμε για την αγορά του Mobile WiFi. Αυτό το Mobile WiFi σάς προσφέρει ασύρματη σύνδεση δικτύου υψηλής ταχύτητας.

Σας ευχαριστούμε για την αγορά του Mobile WiFi. Αυτό το Mobile WiFi σάς προσφέρει ασύρματη σύνδεση δικτύου υψηλής ταχύτητας. Γρήγορη έναρξη Σας ευχαριστούμε για την αγορά του Mobile WiFi. Αυτό το Mobile WiFi σάς προσφέρει ασύρματη σύνδεση δικτύου υψηλής ταχύτητας. Το έγγραφο αυτό θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε το Mobile WiFi,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσεως Login screen

Οδηγίες Χρήσεως Login screen Οδηγίες Χρήσεως 1) Πρέπει οι κάρτες SΙΜ να δηλωθούν στο κατάστημα κινητής τηλεφωνίας με την ταυτότητα σας, ΚΑΙ να ενεργοποιηθούν κάνοντας μια κλήση. 2) 'Επειτα φορτώστε με χρόνο ομιλίας τη SIM του tracker

Διαβάστε περισσότερα

Kitvision KVESCAPE 4KWC ACTION CAMERA. Εγχειρίδιο Χρήσης

Kitvision KVESCAPE 4KWC ACTION CAMERA. Εγχειρίδιο Χρήσης Kitvision KVESCAPE 4KWC ACTION CAMERA Εγχειρίδιο Χρήσης Περιεχόμενα Συσκευασίας Kitvision KVESCAPE4KWC Action Camera Αδιάβροχη θήκη 30 m Αξεσουάρ ποδηλάτου Αξεσουάρ σύνδεσης κλιπ Επίπεδο αυτοκόλλητο αξεσουάρ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης Εφαρμογής CamHi (Συμβατό με το μοντέλο AQ-7107VBW)

Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης Εφαρμογής CamHi (Συμβατό με το μοντέλο AQ-7107VBW) Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης Εφαρμογής CamHi (Συμβατό με το μοντέλο AQ-7107VBW) 1. Συνδέστε την κάμερα στο ρεύμα. 2. Συνδέστε το κινητό σας τηλέφωνο σε ένα δίκτυο WiFi και κάντε λήψη ενός λογισμικού παρακολούθησης

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΖΥΓΑΡΙΑ MZ-2630 (GPS) V Εγχειρίδιο Χρήσης

ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΖΥΓΑΡΙΑ MZ-2630 (GPS) V Εγχειρίδιο Χρήσης ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΖΥΓΑΡΙΑ MZ-2630 (GPS) V.2.0.. Εγχειρίδιο Χρήσης Τοποθετούμε την κάρτα SIM με απενεργοποιημένο το PIN της στη συσκευή. Ρυθμίζουμε την συσκευή ανάλογα με τη λειτουργία που επιθυμούμε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης YOOSEE & YYP2P

Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης YOOSEE & YYP2P Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης YOOSEE & YYP2P (Συμβατό με τα μοντέλα AQ-7101VKW, AQ-7103VSW, AQ-7104VBW, AQ-7105VSW) Συνοπτική απλοποιημένη παρουσίαση της λειτουργικής διαδικασίας I. Γνωρίστε την κάµερά σας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΜL-ST331V GSM

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΜL-ST331V GSM ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΜL-ST331V GSM ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΘΟΝΗΣ Ένδειξη στάθμης σήματος GSM. Όταν διακοπεί η τηλεφωνική γραμμή, αναβοσβήνει,ενώ είναι σταθερά αναμμένο όταν είναι εντάξει. Ένδειξη χαμηλής στάθμης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης του SMART AC

Οδηγίες Χρήσης του SMART AC Οδηγίες Χρήσης του SMART AC GR Δήλωση Συμμόρφωσης Δια του παρόντος, δηλώνουμε ότι αυτό το A/C είναι εναρμονισμένο με τις απαραιτητες απαιτήσεις και άλλες σχετικές διατάξεις της Directive 1999/5/EC. Σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

ΗΧ-GD30+ Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN

ΗΧ-GD30+ Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN ΗΧ-GD30+ Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού Εγκατάσταση Ξεβιδώστε την βίδα που υπάρχει στο κάτω μέρος της συσκευής και αφαιρέστε το πίσω κάλυμμα. Πριν τοποθετήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-460 PS-465 PS

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-460 PS-465 PS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-460 PS-465 PS-470 www.sven.fi Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ηχοσύστημα εμπορικού σήματος SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017. SVEN PTE. LTD. Έκδοση 1.0 (V 1.0). Το παρόν Εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΙΤ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΛΥΧΝΙΩΝ ΜΟΝΑΔΑ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ

ΚΙΤ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΛΥΧΝΙΩΝ ΜΟΝΑΔΑ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ gr ΚΙΤ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΛΥΧΝΙΩΝ ΜΟΝΑΔΑ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Ηλεκτρική παροχή: Ο.Τ. (Open Therm protocol) για τον πομπό και μπαταρίες ΑΑ LR06 για το δέκτη

Διαβάστε περισσότερα

Welcome to the World of PlayStation Σύντομος οδηγός έναρξης

Welcome to the World of PlayStation Σύντομος οδηγός έναρξης Welcome to the World of PlayStation Σύντομος οδηγός έναρξης Ελληνικά PCH-2016 7025579 Χρήση του συστήματος PlayStation Vita για πρώτη φορά Πατήστε για 5 δευτερόλεπτα Ενεργοποιήστε το σύστημα PS Vita. Κατά

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DVR KTEC

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DVR KTEC ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DVR KTEC 1) Πατάμε δεξί κλικ Μενού 2) Όνομα Χρήστη βάζουμε «admin» 3) Κωδικός Πρόσβασης το αφήνουμε «κενό» 4) Πατάμε OK και μπαίνουμε στο Μενού Είσοδος στο μενού Στην πρώτη εκκίνηση μετά

Διαβάστε περισσότερα

TV-288ZD-2MP, Ασύρματη Κάμερα Με Ανίχνευση Κίνησης Και Νυχτερινή Λειτουργία

TV-288ZD-2MP, Ασύρματη Κάμερα Με Ανίχνευση Κίνησης Και Νυχτερινή Λειτουργία TV-288ZD-2MP, Ασύρματη Κάμερα Με Ανίχνευση Κίνησης Και Νυχτερινή Λειτουργία 1. Κύρια λειτουργία 2. Πως να κατεβάσετε την εφαρμογή Αναζητήστε YCC365 στο Apple store ή στο Android app store και κατεβάστε

Διαβάστε περισσότερα

GK7211 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Transformer TF201

GK7211 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Transformer TF201 GK7211 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Transformer TF201 Διαχείριση αρχείων... 2 Πώς να μπω στα δεδομένα μου που είναι αποθηκευμένα στο microsd, στην κάρτα SD και τη συσκευή USB;... 2 Πώς να μετακινήσω το

Διαβάστε περισσότερα

INTD0909. GSM Gateway voice / data. Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. GSM Gateway INTD0909 voice / data

INTD0909. GSM Gateway voice / data.  Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. GSM Gateway INTD0909 voice / data Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης GSM Gateway INTD0909 voice / data GSM Gateway voice / data Σελίδα 2 Γενική - Προδιαγραφές Σελίδα 3 Καλωδίωση - Σύνδεση Σελίδα 4 Quick-Start Εγκατάσταση Σελίδα 5 Ενδείξεις LED

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R207

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R207 Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R207 Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 2 Επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα 5 Εφαρμογή Mobile Wi-Fi Web 6 Επισκόπηση εφαρμογής

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N Ελληνικά Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N 1 Ελληνικά Ευρετήριο 1. Επισκόπηση....3 2. Έναρξη χρήσης...5 3. Σύνδεση του κεφαλόφωνου Bluetooth.....6 4. Χρήση του κεφαλόφωνου Bluetooth... 9 5. Τεχνικές προδιαγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική έκδoση. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Κατάλογος ορολογίας. Powerline Adapter

Ελληνική έκδoση. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Κατάλογος ορολογίας. Powerline Adapter Powerline Adapter Παρακαλούμε σημειώστε! Μην εκθέτετε τον Powerline Adapter σε ακραίες θερμοκρασίες. Μην τοποθετείτε τη συσκευή σε άμεση επαφή με το φως του ηλίου ή σε άμεση εγγύτητα με συσκευές ακτινοβολίας.

Διαβάστε περισσότερα

4. Όταν τερματίσετε την κλήση, βαλτε το ακουστικό στη βάση.

4. Όταν τερματίσετε την κλήση, βαλτε το ακουστικό στη βάση. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ξεκινώντας 1. Χρήση 3 x 1.5V μπαταρίες AA. Ανοίξτε τη θήκη των μπαταριών και τοποθετήστε τις μπαταρίες σύμφωνα με τη σωστή πολικότητα, κλείστε το πορτάκι (προτείνεται να χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD περιστροφής / κλισης για εσωτερικούς χώρους v3.14

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD περιστροφής / κλισης για εσωτερικούς χώρους v3.14 Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD περιστροφής / κλισης για εσωτερικούς χώρους v3.14 Περιεχόμενα συσκευασίας 1 Εισαγωγή στο υλικό Εξωτερική περιγραφή ΔΙΑΦΟΡΕΣ Μοντέλο

Διαβάστε περισσότερα

GTC-105 GSM/GPRS/GPS TRACKER

GTC-105 GSM/GPRS/GPS TRACKER GTC-105 GSM/GPRS/GPS TRACKER Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 1 Εισαγωγή 3 Εφαρµογές 3 Περιγραφή συσκευής Τεχνικά χαρακτηριστικά 4 Χρήση Εγκατάσταση κάρτας SIM 4 Ρυθµίσεις συσκευής 5 Εκκίνηση 5 Αρχική λειτουργία 5 Αλλαγή

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ AHI CARRIER ΝΟΤΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΟΥ 18, ΑΘΗΝΑ 10442, ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΛ: +30-210-6796300.

Διαβάστε περισσότερα

GK6915 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Eee Pad TF201

GK6915 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Eee Pad TF201 GK6915 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Eee Pad TF201 Διαχείριση αρχείων... 2 Πώς να μπω στα δεδομένα μου που είναι αποθηκευμένα στο microsd, στην κάρτα SD και τη συσκευή USB;... 2 Πώς να μετακινήσω το επιλεγμένο

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά με μικρόφωνο ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. AP-B250MV

Ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά με μικρόφωνο ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ.   AP-B250MV ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ AP-B250MV www.sven.fi Lietotāja Εγχειρίδιο rokasgrāmata χρήσης AP-B250MV MS-302 Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε τα στερεοφωνικά ακουστικά ТМ SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2015. SVEN PTE.

Διαβάστε περισσότερα

AG-GD20 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗ GSM & PSTN

AG-GD20 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗ GSM & PSTN AG-GD20 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗ GSM & PSTN Τρόποι ενεργοποίησης Trigger Τρόπος 1 : Με αυτό τον τρόπο µόλις το σήµα στο trigger σταµατήσει (ο χρόνος της σειρήνας τελειώσει), ο τηλεφωνητής θα σταµατήσει

Διαβάστε περισσότερα

MODEL: ICR-210. Διαβάστε το παρόν εγχειρίδιο και διατηρήστε το για μελλοντκή χρήση

MODEL: ICR-210. Διαβάστε το παρόν εγχειρίδιο και διατηρήστε το για μελλοντκή χρήση MODEL: ICR-210 Διαβάστε το παρόν εγχειρίδιο και διατηρήστε το για μελλοντκή χρήση 1. 1st Alarm Indicator Buzzer 2. 1st Alarm Indicator Music 3. Volume Increase/Alarm 1 Set 4. Volume Decrease/Alarm 2 Set

Διαβάστε περισσότερα

THERMOMETER TC-101 ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ. 7/12/2011 AUTOGUARD-PG Σελ.1 7/12/2011 AUTOGUARD-PG Σελ.2

THERMOMETER TC-101 ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ. 7/12/2011 AUTOGUARD-PG Σελ.1 7/12/2011 AUTOGUARD-PG Σελ.2 THERMOMETER TC-101 ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ 7/12/2011 AUTOGUARD-PG Σελ.1 7/12/2011 AUTOGUARD-PG Σελ.2 1. Γενικά Είναι ένα σύστηµα µέτρησης θερµοκρασίας πολλών σηµείων και τηλεειδοποίησης µέσω

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης εφαρμογής

Οδηγός Χρήσης εφαρμογής Οδηγός Χρήσης εφαρμογής Περιεχόμενα 1. Ενεργοποίηση εφαρμογής σελ. 3 2. Σύνδεση εφαρμογής με συσκευή mpos σελ. 4 3. Πώληση σελ. 5 4. Κατάσταση... σελ. 9 5. Συναλλαγές.. σελ. 10 6. Κλείσιμο πακέτου σελ.

Διαβάστε περισσότερα

Για τους Χρήστες του RICOH Smart Device Connector: Διαμόρφωση του Μηχανήματος

Για τους Χρήστες του RICOH Smart Device Connector: Διαμόρφωση του Μηχανήματος Για τους Χρήστες του RICOH Smart Device Connector: Διαμόρφωση του Μηχανήματος ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. Για όλους τους χρήστες Εισαγωγή... 3 Τρόπος ανάγνωσης του παρόντος εγχειριδίου...3 Εμπορικά σήματα...4

Διαβάστε περισσότερα

2

2 1 2 1.1 1.2 3 2.1 2.2 2.3 4 3.1 3.2 5 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Μάθετε για τα κουµπιά, την οθόνη και τα εικονίδια του νέου σας τηλεφώνου. Κουµπιά Στην µπροστινή όψη του τηλεφώνου σας θα παρατηρήσετε

Διαβάστε περισσότερα