Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης Εφαρμογής CamHi (Συμβατό με το μοντέλο AQ-7107VBW)

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης Εφαρμογής CamHi (Συμβατό με το μοντέλο AQ-7107VBW)"

Transcript

1 Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης Εφαρμογής CamHi (Συμβατό με το μοντέλο AQ-7107VBW) 1. Συνδέστε την κάμερα στο ρεύμα. 2. Συνδέστε το κινητό σας τηλέφωνο σε ένα δίκτυο WiFi και κάντε λήψη ενός λογισμικού παρακολούθησης κάμερας από κινητό τηλέφωνο. Μετά την επιβεβαίωσή σας ότι επιθυμείτε τη λήψη του λογισμικού, κάντε κλικ στο εικονίδιο για να κάνετε άμεση μεταφόρτωση του λογισμικού. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε κατευθείαν το κινητό σας τηλέφωνο για να σκανάρετε τον παρακάτω QR κωδικό. Κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή CamHi. Android IOS Επίσης, μπορείτε να αποκτήσετε το λογισμικό με τους παρακάτω τρόπους: 1) Για κινητά Apple: Στην ιστοσελίδα του Apple Store εισάγετε στην αναζήτηση το όνομα "CamHi" για να κάνετε λήψη του λογισμικού και να το εγκαταστήσετε. Η εφαρμογή είναι δωρεάν. 2) Για κινητά Android: Στην ιστοσελίδα του Play Store εισάγετε το όνομα "CamHi" στην αναζήτηση για να κάνετε λήψη του λογισμικού και να το εγκαταστήσετε. Η εφαρμογή είναι δωρεάν. Ανοίξτε το λογισμικό παρακολούθησης κάμερας στο κινητό: Μέθοδος πρώτη: (Προτεινόμενη μέθοδος) Κάντε κλικ στην επιλογή προσθήκης κάμερας "Click Add Camera" Πατήστε παρακάτω στις ρυθμίσεις WiFi "one-button WiFi settings" και εισάγετε τον κωδικό WiFi Επιλέξτε "Settings"(Ρυθμίσεις) Το λογισμικό περιμένει 100 δευτερόλεπτα προτού δοκιμάσει να συνδέσει απευθείας την κάμερα σε ένα δίκτυο WiFi (σε περίπτωση αποτυχίας) η εγκατάσταση έχει ολοκληρωθεί.

2 Μέθοδος 2: Σκανάρισμα κωδικού QR Μέθοδος 3: Αναζήτηση LAN Μέθοδος 4: Χειροκίνητη προσθήκη Πατήστε πάνω στο εικονίδιο της κάμερας για να ανοίξετε την οθόνη και να δείτε εικόνα σε πραγματικό χρόνο.

3 Εισαγωγή στα πλήκτρα της οθόνης προβολής Οριζόντια αναστροφή: Αφορά στον προσανατολισμό της οθόνης Κάθετη αναστροφή: Αφορά στον προσανατολισμό της οθόνης Οπτικό zoom: το ζουμ του φακού, είναι διαθέσιμο μόνο σε μοντέλα που διαθέτουν μηχανικό ζουμ εσωτερικά Κάμερα: Λήψη φωτογραφίας του τρέχοντος στιγμιότυπου στην οθόνη Βίντεο: Ενεργοποίηση χειροκίνητη εγγραφή, πατήστε Start (Έναρξη), πατήστε ξανά για τον τερματισμό της εγγραφής Λειτουργία προβολής: Αλλαγή μεταξύ του κύριου και δευτερεύοντος stream video αναλόγως εάν βρίσκεστε τοπικά η απομακρυσμένα για καλύτερη ανάλυση. Ορισμός Προεπιλογής (με παράδειγμα): Στρέψτε την κάμερα προς την πόρτα. Έπειτα επιλέξτε το πλήκτρο "1" και στη συνέχεια επιλέξτε το πλήκτρο set, όπως φαίνεται παρακάτω:

4 Αυτή τη φορά έχουμε χρησιμοποιήσει την τοποθεσία της πόρτας και την έχουμε βάλει στην θέση 1. Μπορείτε να κάνετε τους δικούς σας συνδυασμούς στο μέλλον. Όταν καλείτε τη θέση Νο. 1, η κάμερα θα πηγαίνει στην τοποθεσία της πόρτας. Αυτό αποτελεί την προεπιλογή σας. Ακρόαση: Πατήστε το πλήκτρο μεγαφώνου για να ενεργοποιήσετε την οθόνη. Ο ήχος ακούγεται από τα πλαϊνά της κάμερας. Ανταπόκριση: Επιλέξτε να ανοίξετε την αναπαραγωγή στην οθόνη και θα εμφανιστεί στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης ένα εικονίδιο μικροφώνου, όπως φαίνεται παρακάτω: Πατήστε με το χέρι το εικονίδιο του μικροφώνου για να μιλήσει. 4.Αλλαγή ρυθμίσεων: Όποτε χρειάζεται να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις της κάμερας, επιλέξτε το πλήκτρο ρυθμίσεων. Μεταβείτε στην οθόνη ρυθμίσεων, όπως φαίνεται παρακάτω:

5 Αλλαγή κωδικού: Συστήνεται η αλλαγή του κωδικού μετά τη λειτουργία της κάμερας για πρώτη φορά, για να διασφαλίσετε την ασφάλειά σας. Συναγερμός ανίχνευσης κίνησης: Στο πεδίο ανίχνευσης κίνησης επιλέξτε τον επιθυμητό βαθμό ευαισθησίας του ανιχνευτή από τις επιλογές της λίστας που εμφανίζεται --- Πατήστε το πλήκτρο "Apply"(Εφαρμογή).

6 Σύνδεση συναγερμού: Ειδοποιήσεις συναγερμού Push: μπορείτε να λάβετε στο κινητό σας ειδοποιήσεις για συναγερμό που προέκυψε από ανίχνευση κίνησης.

7 Εγγραφή συμβάντος συναγερμού στην κάρτα SD: αν ανοίξετε την κάμερα αμέσως μετά το συμβάν, θα αποθηκευτεί αυτόματα το βίντεο του συμβάντος στην κάρτα SD. Αποστολή συμβάντος συναγερμού μέσω και αποστολή εικόνας: Αφού ανοίξετε, την κάμερα αυτομάτως τραβά μία φωτογραφία μετά το συμβάν συναγερμού και τη στέλνει στην προκαθορισμένη διεύθυνση (όταν η εν λόγω δυνατότητα είναι επιλεγμένη, πρέπει να έχετε ορίσει εκ των προτέρων την επιθυμητή διεύθυνση αποστολής από τις ρυθμίσεις ταχυδρομείου Mailbox Settings. FTP: Μετά το άνοιγμα, τα δεδομένα μεταφορτώνονται αυτόματα στον FTP server (όταν η εν λόγω λειτουργία είναι επιλεγμένη, πηγαίνετε στις ρυθμίσεις FTP "FTP settings" για να εισάγετε τα στοιχεία του FTP server.

8 Χρονοδιακόπτης εγγραφής: Συνεχόμενη 24ωη εγγραφή, η διάρκεια εγγραφής για τη δημιουργία ενός αρχείου βίντεο είναι από 15 έως 600 δευτερόλεπτα (τα 600 δευτερόλεπτα αποτελούν προεπιλογή). Ρυθμίσεις ήχου: Ένταση ήχου εισόδου: Μπορείτε να προσαρμόσετε την ένταση του μικροφώνου της κάμερας. Ένταση ήχου εξόδου: Μπορείτε να προσαρμόσετε την ένταση ήχου του μεγαφώνου της κάμερας.

9 Video settings: This function is non-professionals do not change; Ρυθμίσεις βίντεο: Αυτή η λειτουργία πρέπει να τροποποιείται μόνο από εξειδικευμένο τεχνικό. Ρυθμίσεις WIFI: 1. Επιλέξτε τη διαχείριση δικτύου WiFi "Manage WiFi network" 2. Επιλέξτε το δίκτυο WiFi που θέλετε να συνδεθείτε 3, Εισάγετε τον κωδικό του δικτύου WiFi και στη συνέχεια, πατήστε "Connect"(Σύνδεση).

10 SD card setup: check the status of TF card format operation can be carried out; Ρυθμίσεις κάρτας SD: Σε αυτή τη λειτουργία, μπορείτε να ελέγξετε τη μορφοποίησης της κάρτας SD. Ρυθμίσεις ώρας συσκευής: Όταν λειτουργήσετε για πρώτη φορά την κάμερα, ρυθμίστε την τοπική ώρα. Με την επιλογή "Sync with Device time", θα συγχρονιστεί η ώρα σε κάμερα και τηλέφωνο. Ρυθμίσεις SMTP server: διεύθυνση server εξερχομένης αλληλογραφίας.

11 Θύρα: ο αριθμός θύρας του server εξερχομένης αλληλογραφίας. Ασφαλής σύνδεση: τύπος σύνδεσης του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του αποστολέα: Επιβεβαίωση στοιχείων: σχετικά με το αν απαιτείται να σταλεί ή όχι επαλήθευση ταυτότητας Username: όνομα χρήστη εισόδου ταχυδρομείου αποστολέα Password: κωδικός ταχυδρομείου αποστολέα Διεύθυνση παραλήπτη: η διεύθυνση όπου θα παραλαμβάνονται οι ειδοποιήσεις συναγερμού Διεύθυνση αποστολέα: Η διεύθυνση του αποστολέα Θέμα: αποστολή μηνύματος με τίτλο συναγερμού Ρυθμίσεις FTP: Server: Η διεύθυνση του FTP server Port: αριθμός θύρας του FTP server Username: όνομα χρήστη για είσοδο στον FTP server; Password: FTP κωδικός χρήστη για είσοδο στον FTP server Path: Διαδρομή και φάκελος (path) προς αποθήκευση στον FTP server.

12 Ρυθμίσεις συστήματος:

13 Πληροφορίες συσκευής: Προβολή εικόνων/ φωτογραφιών: 1, Στο κάτω μέρος της οθόνης πατήστε το πλήκτρο "Picture" (Εικόνα) για να μεταβείτε στην οθόνη τοπικό φάκελο φωτογραφιών "Local Photos", 2. Επιλέξτε την επιθυμητή λήψη της κάμερας. 3, Πατήστε πάνω στη φωτογραφία για να τη μεγεθύνετε, όπως φαίνεται παρακάτω: Ιστορικό αναπαραγωγής βίντεο: Προβολή εικόνας μορφής βίντεο από το τηλέφωνο: Πατήστε στο κάτω μέρος της οθόνης το πλήκτρο εγγραφής "record". Πατήστε στην κορυφή της οθόνης το πλήκτρο "Local" (Τοπικές).

14 Επιλέξτε την επιθυμητή λήψη κάμερας. Πατήστε πάνω στην εικόνα για να την προβάλετε σε μεγαλύτερο μέγεθος. Το όνομα του αρχείου βίντεο συνιστά την Περιγραφή του: Πρώτη γραμμή: Αριθμός ID της κάμερας Δεύτερη γραμμή: ώρα εγγραφής 14:54:29 στις 30 Μαρτίου, 2016 Τρίτη γραμμή: Αρχείο βίντεο Όπως φαίνεται παρακάτω:

15 Προβολή της μορφής αναπαραγωγής του βίντεο από την κάρτα της κάμερας: Πατήστε στο κάτω μέρος της οθόνης το πλήκτρο εγγραφής "record". Πατήστε στο πάνω μέρος της οθόνης το πλήκτρο "Remote" (Απομακρυσμένος). Επιλέξτε την επιθυμητή λήψη της κάμερας. Πατήστε πάνω στην εικόνα του βίντεο για να την προβάλετε σε μεγαλύτερο μέγεθος. Το όνομα του αρχείου βίντεο συνιστά την Περιγραφή του. Πλάνο εγγραφής: 24 συμβατικό βίντεο. Εγγραφή συναγερμού: λήψη βίντεο ενώ χτυπά ο συναγερμός. Ημερομηνία: αρχεία βίντεο της χρονικής περιόδου.

16 Όπως φαίνεται παρακάτω: Τροποποίηση ονόματος κάμερας: 1, Στην άνω δεξιά γωνία της οθόνης, πατήστε το πλήκτρο "Edit" (Επεξεργασία). 2. Τροποποιήστε το όνομα της κάμερας όπως επιθυμείτε και στη συνέχεια πατήστε στην άνω δεξιά γωνία της οθόνης το πλήκτρο "Done" (Ολοκληρωμένο).

17 Διαγραφή καμερών: Πατήστε πλήκτρο "Edit" (επεξεργασία) στην άνω δεξιά γωνία της οθόνης. Πατήστε το κόκκινο εικονίδιο διαγραφής που θα εμφανιστεί στην οθόνη, αυτό που αντιστοιχεί στην κάμερα που επιθυμείτε να διαγράψετε. Στη συνέχεια, πατήστε το πλήκτρο «Done ( Ολοκληρωμένο»). Αυτό το σύµβολο στη συσκευή ή στο συνοδευτικό εγχειρίδιο σηµαίνει ότι η ηλεκτρική ή ηλεκτρονική συσκευή σας θα πρέπει στο τέλος της διάρκειας ζωής της να µην απορριφθεί µαζί µε τα οικιακά απορρίµµατα. Θα πρέπει να την αφήσετε σε ειδικά σηµεία συλλογής τέτοιων απορριµµάτων. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούµε επικοινωνήστε µε τις τοπικές αρχές ή µε τον αντιπρόσωπο. ΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ To προϊόν πληροί όλες τις Ευρωπαϊκές απαιτήσεις και κανονισµούς ασφαλείας που απαιτούνται για την πιστοποίηση CE Συµµορφώνεται µε τις απαιτήσεις των Ο ΗΓΙΩΝ: 2014/53/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συµβουλίου της 16ης Απριλίου 2014, Της οδηγίας RoHS 2011/65/ΕΕ Αντίγραφο της δηλώσεως συµµόρφωσης είναι διαθέσιµο στo ακόλουθο link. Κατασκευάζεται στην P.R.C. Εισάγεται από την STAM Electronics Τηλέφωνο service:

Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης YOOSEE & YYP2P

Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης YOOSEE & YYP2P Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης YOOSEE & YYP2P (Συμβατό με τα μοντέλα AQ-7101VKW, AQ-7103VSW, AQ-7104VBW, AQ-7105VSW) Συνοπτική απλοποιημένη παρουσίαση της λειτουργικής διαδικασίας I. Γνωρίστε την κάµερά σας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ KA-PT04 ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΈΞΑΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ, ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΉ ΤΟ ΠΑΡΌΝ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΠΡΟΤΟΎ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ ΚΑΙ ΦΥΛΆΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΉ

Διαβάστε περισσότερα

Interfox.gr. Κωδικοποίηση Κάμερας

Interfox.gr. Κωδικοποίηση Κάμερας Κωδικοποίηση Κάμερας 1. Κατεβάζουμε την εφαρμογή yoosee από το App store (IOS) ή από την σελίδα www.yoosee.co (Android) 2. Κάνουμε register με χρήση του e-mail μας και με εναν κωδικό. Θα εμφανιστεί μήνυμα

Διαβάστε περισσότερα

Sricam R CONCEPTUM. SricamPC. Εγχειρίδιο εφαρμογής

Sricam R CONCEPTUM. SricamPC. Εγχειρίδιο εφαρμογής Sricam Sricam Sricam Sricam Εγχειρίδιο εφαρμογής SricamPC 1. Τι μπορείτε να κάνετε με το SricamPC Το SricamPC είναι δωρεάν λογισμικό συμβατό με Microsoft Windows 7, 8 και 10. Το SricamPC σας επιτρέπει:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ KA-DM0 ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΈΞΑΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ, ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΉ ΤΟ ΠΑΡΌΝ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΠΡΟΤΟΎ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ ΚΑΙ ΦΥΛΆΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΉ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης Εφαρμογής VR Camera (Συμβατό με το μοντέλο AQ-7102VFW)

Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης Εφαρμογής VR Camera (Συμβατό με το μοντέλο AQ-7102VFW) Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης Εφαρμογής VR Camera (Συμβατό με το μοντέλο AQ-7102VFW) 1 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ Ανοίξτε τη συσκευασία και βεβαιωθείτε πως η VR κάμερα είναι άθικτη και επιβεβαιώστε πως περιλαμβάνονται στη

Διαβάστε περισσότερα

Marmitek UltraViewPro 1

Marmitek UltraViewPro 1 IP CAMERA SERIES IP Eye Anywhere 10 11 20 21 470 IP RoboCam 10 11 21 541 641 ULTRAVIEW PRO ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1..1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ....1 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2.. 2 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 2 ΚΕΦΑΛΑΙΟ......3 ΧΡΗΣΗ MARMITEK Ultraview

Διαβάστε περισσότερα

ICAM-WRHD-01 ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ROTATING HD WIFI CAMERA HD SMART WIFI IP-CAM

ICAM-WRHD-01 ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ROTATING HD WIFI CAMERA HD SMART WIFI IP-CAM ICAM-WRHD-01 ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ROTATING HD WIFI CAMERA HD SMART WIFI IP-CAM ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Εσωτερική WiFi IP κάμερα HD 720p με ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο Λειτουργία WiFi - συνδέστε εύκολα την κάμερα

Διαβάστε περισσότερα

starcam.com Εγχειρίδιο Χρήσης

starcam.com Εγχειρίδιο Χρήσης www.v starcam.com Εγχειρίδιο Χρήσης 1. Software download 1 Κατεβάστε την εφαρμογή στο www.eye4.so, ή 2 Αναζητήστε Eye4 στο APP Store ή Android market, ή 3 Σκανάρετε το παρακάτω QR code για να την κατεβάσετε

Διαβάστε περισσότερα

User Name : admin. XMEYE AHD_GN_AHR_short_manual_gr

User Name : admin.  XMEYE AHD_GN_AHR_short_manual_gr Σύντοµες οδηγίες χρήσης καταγραφικών που χρησιµοποιούν την εφαρµογή XMEYE. Σηµείωση: Όλα τα απαραίτητα προγράµµατα για την αποµακρυσµένη σύνδεση µε το καταγραφικό σας ή την IP κάµερα (που λειτουργούν µέσω

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά Κάμερας IPC 312AX

Χαρακτηριστικά Κάμερας IPC 312AX Χαρακτηριστικά Κάμερας IPC 312AX 1. H συσκευή μπορεί να λειτουργήσει ταυτόχρονα ως κάμερα ή ως αυτόνομο σύστημα συναγερμού. 2. Συνδέεται ασύρματα (wifi) με δίκτυο internet και δύναται να γίνει απομακρυσμένη

Διαβάστε περισσότερα

Κουμπί επαναφοράς (RESET BUTTON) Οπές εγκατάστασης συσκευής στην επιτοίχια βάση

Κουμπί επαναφοράς (RESET BUTTON) Οπές εγκατάστασης συσκευής στην επιτοίχια βάση Οδηγός Εγκατάστασης και Λειτουργίας Έξυπνου Ασύρματου κουδουνιού πόρτας ZV400V Εμπρόσθια Όψη Συσκευής Οπίσθια Όψη Συσκευής Οπές εγκατάστασης συσκευής στην επιτοίχια βάση Αισθητήρας κίνησης Κάμερα Θύρα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DVR KTEC

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DVR KTEC ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DVR KTEC 1) Πατάμε δεξί κλικ Μενού 2) Όνομα Χρήστη βάζουμε «admin» 3) Κωδικός Πρόσβασης το αφήνουμε «κενό» 4) Πατάμε OK και μπαίνουμε στο Μενού Είσοδος στο μενού Στην πρώτη εκκίνηση μετά

Διαβάστε περισσότερα

interfox.gr Χαρακτηριστικά Κάμερας P2P

interfox.gr Χαρακτηριστικά Κάμερας P2P Χαρακτηριστικά Κάμερας P2P 1. H συσκευή δύναται να λειτουργήσει ταυτόχρονα ως κάμερα με ανίχνευση κίνησης, ως παρελκόμενο στα συστήματα G90B και WIFI2WS ή ως αυτόνομο σύστημα συναγερμού. 2. Συνδέεται ενσύρματα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD περιστροφής / κλισης για εσωτερικούς χώρους v3.14

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD περιστροφής / κλισης για εσωτερικούς χώρους v3.14 Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD περιστροφής / κλισης για εσωτερικούς χώρους v3.14 Περιεχόμενα συσκευασίας 1 Εισαγωγή στο υλικό Εξωτερική περιγραφή ΔΙΑΦΟΡΕΣ Μοντέλο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Εγκατάστασης και Λειτουργίας Έξυπνου Ασύρματου κουδουνιού πόρτας ZV400P. Εμπρόσθια Όψη Κουδουνιού. Ανιχνευτής κίνησης. Υπέρυθρος ανιχνευτής

Οδηγός Εγκατάστασης και Λειτουργίας Έξυπνου Ασύρματου κουδουνιού πόρτας ZV400P. Εμπρόσθια Όψη Κουδουνιού. Ανιχνευτής κίνησης. Υπέρυθρος ανιχνευτής Οδηγός Εγκατάστασης και Λειτουργίας Έξυπνου Ασύρματου κουδουνιού πόρτας ZV400P Εμπρόσθια Όψη Κουδουνιού Υπέρυθρος ανιχνευτής Ανιχνευτής κίνησης Κάμερα γωνίας ανίχνευσης 166 μοιρών Μικρόφωνο Ηχείο LED υπέρυθρου

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή Yoosee Πρόγραμμα Υπολογιστή-Laptop CMS

Εφαρμογή Yoosee Πρόγραμμα Υπολογιστή-Laptop CMS Οδηγίες Εγκατάστασης- Λειτουργίας IP Καμερών/Συστημάτων Συναγερμού Εφαρμογή Yoosee Πρόγραμμα Υπολογιστή-Laptop CMS Σημείωση: Οι δυνατότητες οριζόντιας- κατακόρυφης περιστροφής κάμερας, επικοινωνίας με

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. Ασύρματη κάμερα. IP MJPEGγια εξωτερικούς χώρους V3.14

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. Ασύρματη κάμερα. IP MJPEGγια εξωτερικούς χώρους V3.14 Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης Ασύρματη κάμερα IP MJPEGγια εξωτερικούς χώρους V3.14 Περιεχόμενα συσκευασίας 1 Εισαγωγή στο υλικό Εξωτερική περιγραφή ΔΙΑΦΟΡΕΣ Μοντέλο Pan/Tilt Κεραία POE FI8904W FI8905W FI8905E

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android

Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το τηλέφωνο Android για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του Office

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Ασύρματης Φορητής WiFi Κάμερας

Οδηγίες Χρήσης Ασύρματης Φορητής WiFi Κάμερας Οδηγίες Χρήσης Ασύρματης Φορητής WiFi Κάμερας Κομβίο Επαναφοράς RESET Θύρα κάρτας SD Πίσω κάλυμμα Διακόπτης λειτουργίας Θυρα Φόρτισης Οπή Βάσης στήριξης Ένδειξη λειτουργίας Μικρόφωνο Αισθητήρας στάθμης

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DVR TVT

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DVR TVT ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DVR TVT ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ Στην πρώτη εκκίνηση του καταγραφικού πατάμε ΕΞΟΔΟΣ στο παράθυρο με τον «ΟΔΗΓΟ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ» 1) Κάνουμε δεξί κλικ και εμφανίζεται στο κάτω μέρος της οθόνης η μπάρα

Διαβάστε περισσότερα

Superlive Plus. Oδηγίες Χρήσης

Superlive Plus. Oδηγίες Χρήσης Superlive Plus Oδηγίες Χρήσης Περιεχόµενα 1 Ρυθµίσεις Δικτύου... 1 1.1 Σύνδεση µέσω WLAN...1 1.2 Σύνδεση µέσω δικτύου 3G...1 2 Για τηλέφωνα µε λειτουργικό Android... 1 2.1 Οδηγίες εγκατάστασης...1 2.2

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD για εξωτερικούς χώρους v3.14

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD για εξωτερικούς χώρους v3.14 Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD για εξωτερικούς χώρους v3.14 Περιεχόμενα συσκευασίας 1 Εισαγωγή στο υλικό Εξωτερική περιγραφή ΔΙΑΦΟΡΕΣ Μοντέλο Κεραία PoE Alarm

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Γρήγορης Λειτουργίας DVR Έκδοση 1.0

Οδηγός Γρήγορης Λειτουργίας DVR Έκδοση 1.0 Οδηγός Γρήγορης Λειτουργίας DVR Έκδοση 1.0 Δήλωση Ο παρών οδηγός αποτελεί μία εισαγωγή στις βασικές λειτουργίες του DVR που έχετε στα χέρια σας. Για λεπτομερείς οδηγίες χρήσης, ανατρέξτε στο CD για το

Διαβάστε περισσότερα

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη 1.1 Σύνδεση Βήμα 1. Συνδέστε το φορτισή στην πρίζα και το καλώδιο στο tvbox Βήμα 2. Συνδέστε το καλώδιο HDMI στην τηλεόραση Βήμα 3. Συνδέστε το δικτύου στο Ethernet 01

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή Yoosee Πρόγραμμα Υπολογιστή-Laptop CMS

Εφαρμογή Yoosee Πρόγραμμα Υπολογιστή-Laptop CMS Οδηγίες Εγκατάστασης- Λειτουργίας IP Καμερών/Συστημάτων Συναγερμού Εφαρμογή Yoosee Πρόγραμμα Υπολογιστή-Laptop CMS Σημείωση: Οι δυνατότητες οριζόντιας- κατακόρυφης περιστροφής κάμερας, επικοινωνίας με

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM

Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM 1 Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM 1. Πατήστε το Πλήκτρο Κεντρικής Σελίδας > > Επαφές. 2. Πατήστε το Πλήκτρο Μενού > Εισαγωγή / Εξαγωγή > Εισαγωγή από κάρτα SIM. Η συσκευή σας ZTE-RACER θα διαβάσει αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

CJB1JM0LCAKA. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

CJB1JM0LCAKA. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης CJB1JM0LCAKA Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Γνωριμία με το ρολόι σας Ηχείο Θύρα φόρτισης Πλήκτρο λειτουργίας Πιέστε παρατεταμένα για 3 δευτ. για ενεργοποίηση/ απενεργοποίηση. Πιέστε παρατεταμένα για 10 δευτ.

Διαβάστε περισσότερα

(Αντιγραφή) ή χρησιμοποιήστε το πληκτρολόγιο για να καταχωρίσετε τους αριθμούς των αντιγράφων. Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης

(Αντιγραφή) ή χρησιμοποιήστε το πληκτρολόγιο για να καταχωρίσετε τους αριθμούς των αντιγράφων. Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης Σύντομη αναφορά Αντιγραφή Δημιουργία αντιγράφων Γρήγορη δημιουργία αντιγράφου 3 Στον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή πατήστε το κουμπί αντίγραφο 4 Εάν τοποθετήσατε το έγγραφο στη γυάλινη επιφάνεια σάρωσης

Διαβάστε περισσότερα

GPS Tracker ΤRΑΚΚΥ Personal

GPS Tracker ΤRΑΚΚΥ Personal GPS Tracker ΤRΑΚΚΥ Personal Σας ευχαριστούμε που προτιμήσατε το σύστημα εντοπισμού / παρακολούθησης πορείας Trakky Personal. Ενσωματώνει τις τελευταίες τεχνολογίες στον τομέα του επιτρέποντάς σας να εντοπίσετε

Διαβάστε περισσότερα

Η εφαρμογή είναι βελτιστοποιημένη για όλες τις συσκευές ios και Android, με ios 9.x ή νεότερη έκδοση και Android 4.4 ή νεότερη έκδοση.

Η εφαρμογή είναι βελτιστοποιημένη για όλες τις συσκευές ios και Android, με ios 9.x ή νεότερη έκδοση και Android 4.4 ή νεότερη έκδοση. Οδηγίες βήμα προς βήμα για την εφαρμογή Με την εφαρμογή αυτή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ψηφιακά βιβλία (e-books) σε μορφή «Adobe Digital Editions epub» και «Adobe Digital Editions PDF», αρχεία ήχου (e-audios),

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Εγχειρίδιο Χρήστη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Εγχειρίδιο Χρήστη ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Οδηγίες διασύνδεσης με tablet Android μέσω Bluetooth 0 Οδηγίες διασύνδεσης με tablet Android μέσω Καλωδίου 0 Οδηγίες διασύνδεσης με Κινητό Android μέσω Bluetooth 0 Οδηγίες διασύνδεσης με Κινητό

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ SNOM 300 έκδοση ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ SNOM 300 έκδοση ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ SNOM 300 έκδοση 8.7.5.44 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ Πίνακας περιεχομένων ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ... 1 ΕΝΤΟΛΕΣ MENOY... 2 1. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ (Operation)... 2 1.1 Αρχική Σελίδα (Home)... 2 1.2 Κατάλογος

Διαβάστε περισσότερα

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 MASTER-MID GPS Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 Εγχειρίδιο GR Εισαγωγή...2 Περιεχόμενα συσκευασίας...2 Επισκόπηση...2 Κουμπιά...3 Ενεργοποίηση συσκευής...3 Απενεργοποίηση συσκευής...3 Κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Kitvision KVESCAPE 4KWC ACTION CAMERA. Εγχειρίδιο Χρήσης

Kitvision KVESCAPE 4KWC ACTION CAMERA. Εγχειρίδιο Χρήσης Kitvision KVESCAPE 4KWC ACTION CAMERA Εγχειρίδιο Χρήσης Περιεχόμενα Συσκευασίας Kitvision KVESCAPE4KWC Action Camera Αδιάβροχη θήκη 30 m Αξεσουάρ ποδηλάτου Αξεσουάρ σύνδεσης κλιπ Επίπεδο αυτοκόλλητο αξεσουάρ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης του SMART AC

Οδηγίες Χρήσης του SMART AC Οδηγίες Χρήσης του SMART AC GR Δήλωση Συμμόρφωσης Δια του παρόντος, δηλώνουμε ότι αυτό το A/C είναι εναρμονισμένο με τις απαραιτητες απαιτήσεις και άλλες σχετικές διατάξεις της Directive 1999/5/EC. Σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ Η νέα θυροτηλεόραση ZEUS της σειράς BUS 2 καλωδίων από την CTC, είναι η ιδανικότερη επιλογή και ταιριάζει σε οποιοδήποτε κτίριο.

Διαβάστε περισσότερα

HUC series. Σύντομος Οδηγός

HUC series. Σύντομος Οδηγός HUC series Σύντομος Οδηγός Διαβάστε και κατανοήστε καλά αυτό το εγχειρίδιο ασφάλειας & χρήσης πριν από τη χρήση του προϊόντος και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά 1 Συσκευασία Παρακαλώ βεβαιωθείτε πως

Διαβάστε περισσότερα

Η συσκευή υποστηρίζει την αποστολή/λήψη μηνυμάτων. Πιέστε το πλήκτρο μηνυμάτων για να γράψετε ένα νέο. Επιλέξτε Μενού Μήνυμα Γράψε Μήνυμα στην

Η συσκευή υποστηρίζει την αποστολή/λήψη μηνυμάτων. Πιέστε το πλήκτρο μηνυμάτων για να γράψετε ένα νέο. Επιλέξτε Μενού Μήνυμα Γράψε Μήνυμα στην Οδηγίες Χρήσης 1 1.Μηνύμα Η συσκευή υποστηρίζει την αποστολή/λήψη μηνυμάτων SMS. Πιέστε το πλήκτρο μηνυμάτων για να γράψετε ένα νέο μήνυμα. Σύνταξη μηνύματος Επιλέξτε Μενού Μήνυμα Γράψε Μήνυμα στην συνέχεια

Διαβάστε περισσότερα

Η Εγκατάσταση της Μονάδας AVerMedia και του Δέκτη TV στο Windows Media Center

Η Εγκατάσταση της Μονάδας AVerMedia και του Δέκτη TV στο Windows Media Center Εγχειρίδιο Χρήστη Η Εγκατάσταση της Μονάδας AVerMedia και του Δέκτη TV στο Windows Media Center Ελληνική ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ Όλες οι οθόνες σε αυτήν την τεκμηρίωση αποτελούν εικόνες παραδείγματα. Οι εικόνες

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης V3.0

Εγχειρίδιο Χρήσης V3.0 ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ Εγχειρίδιο Χρήσης V3.0 Πίνακας Περιεχομένων: 1. Σύνδεση με την συσκευή 3 1.1 Σύνδεση μέσω Wi-Fi Direct.... 3 1.2 Ενσύρματη σύνδεση (LAN) 3 1.3 Ασύρματη σύνδεση (WiFi).

Διαβάστε περισσότερα

DVR-422. DVR 422 ver 1.1 www.tele.gr

DVR-422. DVR 422 ver 1.1 www.tele.gr Συσκευή καταγραφής εικόνας DVR-422 Οδηγίες χρήσης 1 Χειριστήρια και µέρη της συσκευής Ενδεικτικό φόρτισης Ενδεικτικό λειτουργίας Οθόνη Έναρξη λειτουργίας Ακροδέκτης τροφοδοσίας Κουµπί ΟΚ Κουµπί Μενού Μικρόφωνο

Διαβάστε περισσότερα

TV-288ZD-2MP, Ασύρματη Κάμερα Με Ανίχνευση Κίνησης Και Νυχτερινή Λειτουργία

TV-288ZD-2MP, Ασύρματη Κάμερα Με Ανίχνευση Κίνησης Και Νυχτερινή Λειτουργία TV-288ZD-2MP, Ασύρματη Κάμερα Με Ανίχνευση Κίνησης Και Νυχτερινή Λειτουργία 1. Κύρια λειτουργία 2. Πως να κατεβάσετε την εφαρμογή Αναζητήστε YCC365 στο Apple store ή στο Android app store και κατεβάστε

Διαβάστε περισσότερα

MIDEA Smart Χρήση για Air Conditions

MIDEA Smart Χρήση για Air Conditions MIDEA Smart Χρήση για Air Conditions Εισαγωγή Παλαιότερα Το Air condition μπορεί να ελέγχεται από smart phones Εισαγωγή Τι είναι το WιFι air-condition? τα Air condition μπορούν να ελέγχονται μέσω smart

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για εφαρμογή WiFi ΑC

Οδηγίες χρήσης για εφαρμογή WiFi ΑC Οδηγίες χρήσης για εφαρμογή WiFi ΑC Σκανάρετε τον παραπάνω κωδικο QR με το κινητό σας για να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στο κινητό σας. Σημείωση: Το κινητό σας θα πρέπει να διαθέτει εφαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομος οδηγός. Smart Thermostat RDS110, RDS120

Σύντομος οδηγός. Smart Thermostat RDS110, RDS120 Σύντομος οδηγός Smart Thermostat RDS110, RDS120 el Καλωσορίσατε! Αυτός ο Σύντομος οδηγός σας καθοδηγεί ώστε: o Να συνδέσετε το θερμοστάτη στο Internet. o Να ρυθμίσετε το θερμοστάτη ώστε να λειτουργεί με

Διαβάστε περισσότερα

Επανάκληση Διεθνείς κλήσεις Επαφές Άνοιγμα Επαφών Προβολή επαφών Προσθήκη νέας επαφής Αναζήτηση επαφής...

Επανάκληση Διεθνείς κλήσεις Επαφές Άνοιγμα Επαφών Προβολή επαφών Προσθήκη νέας επαφής Αναζήτηση επαφής... Περιεχόμενα Ξεκινώντας... 6 Αφαίρεση πίσω καλύμματος... 6 Τοποθέτηση καρτών SIM... 7 Φόρτιση της μπαταρίας... 9 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης... 10 Ενεργοποίηση της συσκευής... 10 Απενεργοποίηση της συσκευής...

Διαβάστε περισσότερα

Smart TV stick D2. GR Εγχειρίδιο χρήστη. Android HDMI SmartTV dongle

Smart TV stick D2. GR Εγχειρίδιο χρήστη. Android HDMI SmartTV dongle Smart TV stick D2 Android HDMI SmartTV dongle Διπύρηνο έως 1.6 GHz - RAM: 1 GB, ROM: 4 GB - Android JellyBean 4.2 - WiFi 802.11 b/g/n - Υποστήριξη για κάρτα microsdhc - Google Play - Υποστήριξη ασύρματου

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Windows Phone Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το Windows Phone για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Σημειώσεις και ειδοποιήσεις ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ΣΗΜΕΙΩΣΗ υποδεικνύει σημαντικές πληροφορίες που σας βοηθούν να χρησιμοποιείτε καλύτερα τον υπολογιστή σας. ΠΡΟΣΟΧΗ:

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες για smartphone ή tablet με λογισμικό ios

Οδηγίες για smartphone ή tablet με λογισμικό ios Οδηγίες για smartphone ή tablet με λογισμικό ios Οδηγίες εγκατάστασης της εφαρμογής Gitden Reader για την ανάγνωση βιβλίων epub σε smartphone ή tablet. Βήμα 1ο: Εγκατάσταση της εφαρμογής ανάγνωσης epub

Διαβάστε περισσότερα

Κάμερα. Δικτυακή κάμερα θόλου Συνοπτικός οδηγός λειτουργίας - Ελληνικά

Κάμερα. Δικτυακή κάμερα θόλου Συνοπτικός οδηγός λειτουργίας - Ελληνικά Κάμερα Δικτυακή κάμερα θόλου Συνοπτικός οδηγός λειτουργίας - Ελληνικά Ο παρών συνοπτικός οδηγός αφορά στα εξής μοντέλα: DS-2CD4312F-(I)(Z)(H)(S), DS-2CD4312FWD-(I)(Z)(H)(S), DS-2CD4324F-(I)(Z)(H)(S), DS-2CD4332FWD-(I)(Z)(H)(S)

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. Χαρακτηριστικά προϊόντος. Φόρτιση: Οδηγίες Λειτουργίας. Εναλλαγή λειτουργιών. Κουμπιά Λειτουργιών

Εγχειρίδιο Χρήσης. Χαρακτηριστικά προϊόντος. Φόρτιση: Οδηγίες Λειτουργίας. Εναλλαγή λειτουργιών. Κουμπιά Λειτουργιών Εγχειρίδιο Χρήσης Χαρακτηριστικά προϊόντος Με / Χωρίς έξοδο βίντεο HDMI 2,4 ίντσες LTPS TFT LCD οθόνη 4 μέρη του κυρίως φακού. Το εύρος εστίασης είναι 12 εκ. εώς άπειρο Φακοί HD ευρείας γωνίας 4x ψηφιακό

Διαβάστε περισσότερα

Επικοινωνήστε με την Τράπεζα Πειραιώς

Επικοινωνήστε με την Τράπεζα Πειραιώς Χρήσης 1 Επικοινωνήστε με την Τράπεζα Πειραιώς Kαταγράψτε εδώ τους κωδικούς που βρίσκονται στο email ενεργοποίησης της υπηρεσίας που έχετε παραλάβει από την Τράπεζα Πειραιώς. Θα τους χρειαστείτε σε κάθε

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση. IP002 Sweex USB Internet Phone

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση. IP002 Sweex USB Internet Phone Εισαγωγή IP002 Sweex USB Internet Phone Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex USB Internet Phone. Με αυτό το τηλέφωνο εύκολης σύνδεσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις μέσω Διαδικτύου. Για

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσία διαμοιρασμού αρχείων

Υπηρεσία διαμοιρασμού αρχείων 7 Ιουνίου 2013 Υπηρεσία διαμοιρασμού αρχείων Πανεπιστήμιο Κύπρου, Τμήμα Πληροφορικής Ομάδα Τεχνικής Υποστήριξης v0.4 Πίνακας περιεχομένων Γενικά... 2 Διαθεσιμότητα... 2 Πρόσβαση... 2 Φυλλομετρητή ιστού...

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Μην τροφοδοτείτε το καταγραφικό με διαφορετική παροχή ισχύος από αυτή που αναγράφεται στο τροφοδοτικό του.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Μην τροφοδοτείτε το καταγραφικό με διαφορετική παροχή ισχύος από αυτή που αναγράφεται στο τροφοδοτικό του. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 1. ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Μην τροφοδοτείτε το καταγραφικό με διαφορετική παροχή ισχύος από αυτή που αναγράφεται στο τροφοδοτικό του. Μην εισάγετε μεταλλικά αντικείμενα στο κουτί του

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομος οδηγός. Smart Thermostat RDS110

Σύντομος οδηγός. Smart Thermostat RDS110 Σύντομος οδηγός Smart Thermostat RDS110 el Καλωσορίσατε! Αυτός ο Σύντομος οδηγός σας καθοδηγεί ώστε: o Να συνδέσετε το θερμοστάτη στο Internet. o Να ρυθμίσετε το θερμοστάτη ώστε να λειτουργεί με το σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad

Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το iphone ή το ipad για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του Office

Διαβάστε περισσότερα

RSC+ app for ios. AMAX panel 2100 AMAX panel 3000 AMAX panel 3000 BE AMAX panel Εγχειρίδιο χρήσης

RSC+ app for ios. AMAX panel 2100 AMAX panel 3000 AMAX panel 3000 BE AMAX panel Εγχειρίδιο χρήσης RSC+ app for ios AMAX panel 2100 AMAX panel 3000 AMAX panel 3000 BE AMAX panel 4000 el Εγχειρίδιο χρήσης RSC+ app for ios Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Σύντομες πληροφορίες 4 2 Επισκόπηση

Διαβάστε περισσότερα

Start me quick! Ελληνικά

Start me quick! Ελληνικά Start me quick! Ελληνικά Περιγραφή:συσκευής Περιεχόμενο συσκευασίας: Για την εγκατάσταση κάμερας, ακολουθείτε τα παρακάτω βήματα: Αισθητήρας φωτός Δείκτης φωτός Φακός κάμερας Λαμπτήρες υπερύθρου φωτισμού

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Bee Group Α.Ε. [Type the company name] [Pick the date] Εγχειρίδιο λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Αρχική Σελίδα... 3 2. Δημιουργία Λογαριασμού... 3 3.

Διαβάστε περισσότερα

Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης

Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης Γρήγορη αναφορά Αντιγραφή Δημιουργία αντιγράφων Γρήγορη δημιουργία αντιγράφου 3 Στον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή πατήστε το κουμπί αντίγραφο 4 Εάν τοποθετήσατε το έγγραφο στη γυάλινη επιφάνεια σάρωσης

Διαβάστε περισσότερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα Γρήγορος Οδηγός, Δομή 1 2 3 4 5 6 7 7 8 6 10 11 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB 9 Είσοδος Κάρτας SD 4 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 10 Πίσω κάμερα 5

Διαβάστε περισσότερα

Κέντρο υποστήριξης HP. Εισαγωγή. Τι χρειάζεται να γνωρίζετε. Λήψη και εγκατάσταση της λύσης Vista στα Windows 8. 1 of 5 1/7/2014 2:09 μμ

Κέντρο υποστήριξης HP. Εισαγωγή. Τι χρειάζεται να γνωρίζετε. Λήψη και εγκατάσταση της λύσης Vista στα Windows 8. 1 of 5 1/7/2014 2:09 μμ http://h2056wwwhp.com/portal/site/hpsc/template.page/public/psi... 1 of 5 1/7/2014 2:09 μμ Για το σπίτι Για την επιχείρηση Υποστήριξη Είσοδος Εγγραφή Βοήθεια ιστότοπου HP Color LaserJet 3600 Printer series

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης για την κάμερα web της HP

Οδηγός χρήσης για την κάμερα web της HP Οδηγός χρήσης για την κάμερα web της HP v4.3.el Part number: 5992-4251 Copyright 2008 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες που περιέχονται ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Λειτουργίας Εφαρμογής S-HOME

Οδηγίες Λειτουργίας Εφαρμογής S-HOME 1. Εγκατάσταση Eφαρμογής- Εγγραφή Οδηγίες Λειτουργίας Εφαρμογής S-HOME α. Κατεβάζετε την δωρεάν εφαρμογή από το Google play (Android) ή από το App Store (ΙOS) και εκτελείτε εγκατάσταση στο smartphone.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Περιγραφή ρολογιού

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Περιγραφή ρολογιού Εισαγωγή Αυτό το κομψό ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Το περίβλημα του ρολογιού διαθέτει λεπτή κάμερα και αναγνώστη καρτών Micro SD (δεν περιλαμβάνεται κάρτα Micro SD) για εγγραφή.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης για την HP Elite Autofocus Webcam

Οδηγός χρήσης για την HP Elite Autofocus Webcam Οδηγός χρήσης για την HP Elite Autofocus Webcam v4.2.el Part number: 5992-2507 Copyright 2007 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες που περιέχονται ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Διαβάστε περισσότερα

Cubitech Hellas Ακροπόλεως 24, Καλλιθέα, Αθήνα Τ.Κ. 176 75, Ελλάδα, Τηλ. 210 9580887-8 Φαξ.2109580885

Cubitech Hellas Ακροπόλεως 24, Καλλιθέα, Αθήνα Τ.Κ. 176 75, Ελλάδα, Τηλ. 210 9580887-8 Φαξ.2109580885 CubisLITE Client Οδηγίες Χρήσεως Cubitech Hellas Ακροπόλεως 24, Καλλιθέα, Αθήνα Τ.Κ. 176 75, Ελλάδα, Τηλ. 210 9580887-8 Φαξ.2109580885 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Γενικά 1. Τι είναι ο CubisLITE Server 2. Τι είναι ο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Σύνδεσης (για Φωτογραφικές Μηχανές D-SLR)

Οδηγός Σύνδεσης (για Φωτογραφικές Μηχανές D-SLR) SB7J01(1J)/ 6MB4121J-01 Οδηγός Σύνδεσης (για Φωτογραφικές Μηχανές D-SLR) Gr Πίνακας περιεχομένων Εισαγωγή...2 Το Περιβάλλον Εργασίας...2 Προβλήματα με τη Σύνδεση;...2 Περισσότερα για το SnapBridge...2

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές. Πρόσθετες τεχνικές προδιαγραφές

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές. Πρόσθετες τεχνικές προδιαγραφές BT210 - Sweex Bluetooth 2.0 Class I Adapter USB Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex Bluetooth 2.0 Adapter. Με αυτό τον προσαρμογέα μπορείτε να συνδεθείτε εύκολα σε μια άλλη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΚΑΜΕΡΩΝ ΣΕΙΡΑΣ ΧΜ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΚΑΜΕΡΩΝ ΣΕΙΡΑΣ ΧΜ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΚΑΜΕΡΩΝ ΣΕΙΡΑΣ ΧΜ ΒΑΣΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Η εγγύηση παύει να ισχύει αν η συσκευή χρησιμοποιηθεί με τρόπο ή σκοπό διαφορετικό από αυτόν που αναφέρεται στις

Διαβάστε περισσότερα

WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 2Η

WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 2Η ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 2Η 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ WiFi V-Timer... 3 2. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ WiFi V-Timer... 4 3. ΤΟΠΙΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ WiFi V-Timer... 5 4. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WS1N

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WS1N Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WS1N Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής Κουμπί ON/OFF Θύρα φορτιστή Θύρα ενσύρματης σειρήνας Κομβίο Επανανφοράς εργοστασιακών

Διαβάστε περισσότερα

SharePoint Online. Δημιουργήστε μια τοποθεσία ή μια δημοσίευση ειδήσεων. Αναζήτηση Βρείτε Τοποθεσίες, Άτομα ή Αρχεία.

SharePoint Online. Δημιουργήστε μια τοποθεσία ή μια δημοσίευση ειδήσεων. Αναζήτηση Βρείτε Τοποθεσίες, Άτομα ή Αρχεία. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Κάντε περισσότερα όπου και αν βρίσκεστε με ασφαλή πρόσβαση, κοινή χρήση και αποθήκευση αρχείων. Πραγματοποιήστε είσοδο στη συνδρομή σας στο Office 365 και επιλέξτε το SharePoint

Διαβάστε περισσότερα

Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper"

Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper Κ4 Elderly Care System Οδηγίες Χρήσεως Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper" για smart phones και να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες. Κύρια χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ WEBCAM STATION EVOLUTION

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ WEBCAM STATION EVOLUTION ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ WEBCAM STATION EVOLUTION ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Κάνοντας κλικ σε έναν τίτλο σε αυτόν τον πίνακα περιεχομένων, θα εμφανιστεί η αντίστοιχη παράγραφος 1. 2. 3. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 3 ΡΥΘΜΙΣΗ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ 4 ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΓΙΑ TABLET Η SMART PHONES (ANDROID, IOS)

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΓΙΑ TABLET Η SMART PHONES (ANDROID, IOS) ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΓΙΑ TABLET Η SMART PHONES (ANDROID, IOS) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ OWNCLOUD ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ANDROID... 2 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ OWNCLOUD ΣΤΟ ANDROID... 5 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές BT100. Πρόσθετες τεχνικές προδιαγραφές ΒΤ100 S W E E X.

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές BT100. Πρόσθετες τεχνικές προδιαγραφές ΒΤ100 S W E E X. BT100 - Sweex Bluetooth Class II Adapter USB BT110 - Sweex Bluetooth Class I Adapter USB Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex Bluetooth Adapter. Με αυτό τον προσαρμογέα μπορείτε να

Διαβάστε περισσότερα

Κάμερα. Δικτυακή κάμερα θόλου. Συνοπτικός οδηγός λειτουργίας---ελληνικά

Κάμερα. Δικτυακή κάμερα θόλου. Συνοπτικός οδηγός λειτουργίας---ελληνικά Κάμερα Δικτυακή κάμερα θόλου Συνοπτικός οδηγός λειτουργίας---ελληνικά Ο παρών συνοπτικός οδηγός αφορά στα εξής μοντέλα: DS-2CD42F-(I), DS-2CD424F-(I), DS-2CD432F-(I), DS-2CD42FWD-(I), DS-2CD432FWD-(I),

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ ( accounts)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ ( accounts) ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ (email accounts) (v. 0.7 : 14/05/2015) Εισαγωγή Σας ευχαριστούμε που προτιμήσατε την Simple S&A Solutions για την παροχή υπηρεσιών Internet.

Διαβάστε περισσότερα

INSTAGRAM. Όσα πρέπει να γνωρίζω! Γραμμή βοηθείας Ενημέρωση-Επαγρύπνηση Γραμμή παράνομου περιεχομένου

INSTAGRAM. Όσα πρέπει να γνωρίζω! Γραμμή βοηθείας Ενημέρωση-Επαγρύπνηση Γραμμή παράνομου περιεχομένου INSTAGRAM Όσα πρέπει να γνωρίζω! 210 6007686 www.safeline.gr Γραμμή βοηθείας Ενημέρωση-Επαγρύπνηση Γραμμή παράνομου περιεχομένου Τι είναι το Instagram; Το Instagram είναι μια δωρεάν εφαρμογή κοινοποίησης

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές οδηγίες εγκατάστασης. Δικτυακή κάμερα με συνδεσιμότητα Wi-Fi. Real Safe FC1405P & FC1405PC. FC1405P&1405PC

Βασικές οδηγίες εγκατάστασης. Δικτυακή κάμερα με συνδεσιμότητα Wi-Fi. Real Safe FC1405P & FC1405PC.  FC1405P&1405PC Βασικές οδηγίες εγκατάστασης. Δικτυακή κάμερα με συνδεσιμότητα Wi-Fi. Real Safe FC1405P & FC1405PC Εγκατάσταση Στερεώστε την κάμερα στο τοίχο χρησιμοποιώντας βίδες & ούπατ για να στερεώσετε την βάση της

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. 1. Ανοίξτε το App Store στην IOS ή Android συσκευή σας. 2. Αναζητήστε την εφαρμογή «LockSmart» και εγκαταστήστε την.

Εγχειρίδιο χρήσης. 1. Ανοίξτε το App Store στην IOS ή Android συσκευή σας. 2. Αναζητήστε την εφαρμογή «LockSmart» και εγκαταστήστε την. Εγχειρίδιο χρήσης Πώς να κατεβάσετε την εφαρμογή? 1. Ανοίξτε το App Store στην IOS ή Android συσκευή σας. 2. Αναζητήστε την εφαρμογή «LockSmart» και εγκαταστήστε την. Εγγραφή 1. Πατήστε δημιουργία λογαριασμού

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης της Εφαρμογής Web based Video Conference

Οδηγός Χρήσης της Εφαρμογής Web based Video Conference Οδηγός Χρήσης της Εφαρμογής Web based Video Conference Περιεχόμενα Περιβάλλον Εφαρμογής... 3 1. Σύνδεση... 3 2. Κατάσταση Σύνδεσης... 3 3. Συνδεδεμένοι Χρήστες... 4 4. Συμμετέχοντες... 4 Διάταξη Push to

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ FORUS FSV. Ένδειξη καταγραφής με φωνή (VOR) Πλήκτρο μενού. και μνήμης που απομένει. Πλήκτρο εκκίνησης/παύσης.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ FORUS FSV. Ένδειξη καταγραφής με φωνή (VOR) Πλήκτρο μενού. και μνήμης που απομένει. Πλήκτρο εκκίνησης/παύσης. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ FORUS FSV Ένδειξη καταγραφής Οθόνη LCD Πλήκτρο μενού Ένδειξη μνήμης που απομένει Πλήκτρο εκκίνησης/παύσης Πλήκτρο REW/FF Πλήκτρο Rec/Stop Ενσωματωμένο μικρόφωνο Είσοδος μικροφώνου Έξοδος ακουστικού

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ LIVETRIP TRAVELLER

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ LIVETRIP TRAVELLER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ LIVETRIP TRAVELLER Η εφαρμογή LiveTripTraveller διατίθεται για κινητά τηλέφωνα με λειτουργικό σύστημα Android. Στο υπο-ιστοσελίδα www.livetrips.com/sources μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες ενεργοποίησης WiFi

Οδηγίες ενεργοποίησης WiFi Λειτουργία ενεργοποίησης Βεβαιωθείτε ότι η «έξυπνη» συσκευή σας χρησιμοποιεί λειτουργικό σύστημα Android ή IOS. Η κλιματιστική μονάδα μπορεί να συνδεθεί το πολύ με 4 συσκευές. Μέθοδος 1: Στο επίσημο site

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για εφαρμογή WiFi ΑC

Οδηγίες χρήσης για εφαρμογή WiFi ΑC Οδηγίες χρήσης για εφαρμογή WiFi ΑC Σκανάρετε τον παραπάνω κωδικο QR με το κινητό σας για να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στο κινητό σας. Σημείωση: Το κινητό σας θα πρέπει να διαθέτει εφαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ TD-2300 SERIES SIGMA SECURITY

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ TD-2300 SERIES SIGMA SECURITY 2011 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ TD-2300 SERIES SIGMA SECURITY 1 Oδηγίες χρήσης TD-2304SE, TD-2308SE, TD-2316ME 2 1. Συνδέσεις 1.1 Πίσω πλευρά TD-2304SE Σχήμα.2.1 πίσω πλευρά καταγραφικού 4 καναλιών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. 3 Επιλέξτε χώρα. 1 Πατήστε Register (Εγγραφή) 4 Εισαγάγετε όνομα χρήστη. 2 Εισαγάγετε διεύθυνση

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. 3 Επιλέξτε χώρα. 1 Πατήστε Register (Εγγραφή) 4 Εισαγάγετε όνομα χρήστη. 2 Εισαγάγετε διεύθυνση 1120490401 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Toshiba Home AC Control Επισκεφτείτε το κατάστημα εφαρμογών στη συσκευή σας για να πραγματοποιήσετε λήψη καινα εγκαταστήσετε την εφαρμογή Toshiba Home AC Control. Υποστήριξη

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Ορισμός Νέου Κωδικού URegister

Ορισμός Νέου Κωδικού URegister Ορισμός Νέου Κωδικού URegister H Υπηρεσία Διαχείρισης Kωδικού χρήστη σας παρέχει τη δυνατότητα Ορισμού Νέου Κωδικού και Αλλαγής του Κωδικού σας με ασφαλή τρόπο σε περίπτωση που τον έχετε ξεχάσει. Στο έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

Stellarium Εγχειρίδιο Οδηγιών

Stellarium Εγχειρίδιο Οδηγιών Προϋποθέσεις συστήματος: Windows (XP, Vista, 7) με DirectX 9.x και τελευταίες ServicePack ή MacOS X 10.3.x (ή υψηλότερη), κάρτα γραφικών 3D με υποστήριξη OpenGL, ελάχ. 512 MB RAM, 1 GB διαθέσιμος χώρος

Διαβάστε περισσότερα

1. Τρόποι πρόσβασης στο Email σας

1. Τρόποι πρόσβασης στο Email σας Στο παρακάτω παράδειγμα θα χρησιμοποιήσουμε το τυχαίο Email Account: test@uowm.gr με κωδικό πρόσβασης (Password) το: test123 1. Τρόποι πρόσβασης στο Email σας Α. Μέσω Web Mail Μπορείτε από οποιονδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

BlackBerry Internet Service. Οδηγός χρήστη

BlackBerry Internet Service. Οδηγός χρήστη BlackBerry Internet Service Οδηγός χρήστη Δημοσίευση: 2014-01-08 SWD-20140108171026083 Περιεχόμενα 1 Γρήγορα αποτελέσματα... 7 Πληροφορίες για τα σχέδια υπηρεσίας ανταλλαγής μηνυμάτων της υπηρεσίας BlackBerry

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΤΟ INTERNET

ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΤΟ INTERNET ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΤΟ INTERNET 1) Συνδέουμε το καταγραφικό και τον Η/Υ με το ίδιο ADSL Router. 2) Έπειτα θα πρέπει να βρούμε την IP διεύθυνση που έχει το Router. Για να το κάνουμε αυτό, ακολουθούμε

Διαβάστε περισσότερα

GK7211 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Transformer TF201

GK7211 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Transformer TF201 GK7211 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Transformer TF201 Διαχείριση αρχείων... 2 Πώς να μπω στα δεδομένα μου που είναι αποθηκευμένα στο microsd, στην κάρτα SD και τη συσκευή USB;... 2 Πώς να μετακινήσω το

Διαβάστε περισσότερα

Δραστηριότητα 3: Ρυθμίσεις Oικιακής Ομάδας Τοπικού Δικτύου Η/Υ σε WINDOWS 7 & 8

Δραστηριότητα 3: Ρυθμίσεις Oικιακής Ομάδας Τοπικού Δικτύου Η/Υ σε WINDOWS 7 & 8 Δραστηριότητα 3: Ρυθμίσεις Oικιακής Ομάδας Τοπικού Δικτύου Η/Υ σε WINDOWS 7 & 8 Βιβλιογραφία: https://support.microsoft.com/el-gr/help/17145/windows-homegroup-from-start-to-finish ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ τι είναι

Διαβάστε περισσότερα