ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΡ. ΠΡΩΤ /2015 ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ 02-11-2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 34863/2015 ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ"

Transcript

1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΡ. ΠΡΩΤ /2015 ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις του άρθρου 2 παρ. 12 του Ν. 2286/95 2. Τις διατάξεις των άρθρων 3 παρ. 10 και 23 παρ.4,5,6 του ΕΚΠΟΤΑ 3. Την Π1/3305/ απόφαση του Υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας (Φ.Ε.Κ. 1789/ τεύχος B) 4. Τον προϋπολογισμό του Δήμου έτους 2016, στον Κ.Α στον οποίο θα προβλεφθεί σχετική πίστωση 5. Την από 66/2015 μελέτη της τεχνικής υπηρεσίας 6. Την ανάγκη του Δήμου για την προμήθεια των αναφερομένων στο θέμα ειδών. 7. Την υπ αριθμ. 2447/34003/ απόφαση Δημάρχου για την έγκριση της προμήθειας 8. Την 382/2015 απόφαση της οικονομικής επιτροπής με την οποία έγινε η έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και ο καθορισμός των όρων του διαγωνισμού για την «Προμήθεια Ειδών Ύδρευσης - Άρδευσης Δ.Ε Μουδανιών» 9. Το Ν.3463/06 (Δ.Κ.Κ) και ιδιαίτερα το άρθρο 209 Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ε Ι Α. Την διενέργεια πρόχειρου δημόσιου διαγωνισμού με τ ο ν τ ί τ λ ο «Π ρ ο μ ή θ ε ι α Ε ι δ ώ ν Ύ δ ρ ε υ σ η ς - Ά ρ δ ε υ σ η ς Δ. Ε Μ ο υ δ α ν ι ώ ν» με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο την χαμηλότερη τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του ΕΚΠΟΤΑ (Υπ. Αποφ /93) για να καλύψει τις ανάγκες της Υπηρεσίας Καθαριότητας της Δ/νσης Δ/νσης Ποιότητας Ζωής,Καθαριότητας και Περιβάλλοντος του Δήμου Ν.Προποντίδας για το έτος 2016, σ ύ μφ ω ν α με τι ς τε χ ν ι κ έ ς π ρ ο δ ι αγ ρ α φ έ ς της με λ έ της, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσης. Β. Οι όροι δημοπράτησης θα είναι οι εξής: Άρθρο 1 ο : Προϋπολογισθείσα Δαπάνη Ο ενδεικτικός προϋπολογισμός για την παραπάνω προμήθεια ανέρχεται στο ποσό των ,00 (60.000,00 συν Φ.Π.Α 23%). Η συνολική δαπάνη θα καλυφθεί από πιστώσεις του Δήμου (ίδιοι πόροι) στον Κ.Α «Π ρ ο μ ή θ ε ι α Ε ι δ ώ ν Ύ δ ρ ε υ σ η ς - Ά ρ δ ε υ σ η ς Δ. Ε Μ ο υ δ α ν ι ώ ν» του προϋπολογισμού του έτους Άρθρο 2 ο : Τόπος και χρόνος διε ξαγ ωγής του διαγ ωνισμ ού Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί ενώπιον της Αρμόδιας Επιτροπής Διενέργειας του διαγωνισμού στα γραφεία του Δήμου Ν. Προποντίδας (Μεγ. Αλεξάνδρου 26, Ν. Μουδανιά Χαλκιδικής, Τ.Κ ) την 1 6 /11/2015 ημέρα Δ ε υ τ έ ρ α και ώρα 12:00π.μ.

2 Άρθρο 3 ο : Δεκτοί στο Διαγωνισμό Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτές προσφορές που αφορούν τα υπό προμήθεια είδη, εγχώριας ή αλλοδαπής παραγωγής και προελεύσεως. Γίνονται δεκτοί κατασκευαστές ή προμηθευτές που εκπροσωπούν ελληνικά ή αλλοδαπά εργοστάσια κατασκευής των προσφερόμενων ειδών και οι οποίοι αποδεικνύουν ότι ασκούν εμπορικό ή βιομηχανικό επάγγελμα, σχετικό με την προκηρυχθείσα προμήθεια, ώστε να παρέχουν τις εγγυήσεις για την ακριβή εκπλήρωση των αναλαμβανόμενων υποχρεώσεων διαφορετικά αποκλείονται. Άρθρο 4 ο : Δικαιολογητικά συμμετοχής 1. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καταθέσουν και τα εξής δικαιολογητικά εις διπλούν: Α) Πιστοποιητικό του Βιοτεχνικού ή εμπορικού ή βιομηχανικού επιμελητηρίου, που θα έχει εκδοθεί το πολύ έξι μήνες από την ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού, με το οποίο θα πιστοποιείται σ αυτό η εγγραφή του και το επάγγελμά του. Β) Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 ότι δεν εμπίπτει στους περιορισμούς του άρθρου 4, παρ 3 Ν. 2286/95 δηλαδή δεν τους έχει επιβληθεί ποινή αποκλεισμού από τις διαδικασίες προμήθειας του Δημοσίου ή των ΟΤΑ και ότι ασκεί νόμιμα την επιχειρηματική τους δραστηριότητα. Γ) Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/1986 ότι οι συμμετέχοντες έχουν λάβει γνώση των όρων και των τευχών διακήρυξης και τους αποδέχονται ανεπιφύλακτα. Δ) Υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του Ν.1599/86 στην οποία θα δηλώνουν ότι: α) Τα προσφερόμενα είδη είναι σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές της μελέτης. β) Να αναφέρεται ο χρόνος παράδοσης των ειδών που θα πρέπει να είναι όσο προβλέπει η διακήρυξη στο άρθρο 14. Ε) Επίσης απαιτείται Πιστοποιητικό διασφάλ ισης ποιότητα ς ( ISO ή αν τίστοιχο) του προσφέροντος, ή του προμηθευτή του εάν αυτός δεν είναι και ο κατασκευαστής των ζητούμενων προϊόντων. ΣΤ) Επίσης απαιτείται Τεχνική περιγραφή, προσπέκτους και ότι είναι απαραίτητο στοιχείο για να βοηθήσει την αξιολόγηση των προσφορών. 2. Οι προσφορές πρέπει να υποβάλλονται στην ελληνική γλώσσα μέσα σε σφραγισμένο φάκελο. Οι προσφορές θα επιδοθούν στην Επιτροπή Διενέργειας του Διαγωνισμού μέσα σε καλά σφραγισμένο κυρίως φάκελο, όπου έξω από αυτόν θα αναγράφονται ευκρινώς με κεφαλαία γράμματα: α) Η λέξη «ΠΡΟΣΦΟΡΑ», β) Ο πλήρης τίτλος του φορέα που διενεργεί την προμήθεια γ) Ο αριθμός και ο τίτλος της διακήρυξης δ) Η ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού ε) Τα πλήρη στοιχεία του διαγωνιζόμενου Στον κυρίως φάκελο προσφοράς τοποθετούνται όλα τα ζητούμενα δικαιολογητικά. Τα οικονομικά στοιχεία της προσφοράς τοποθετούνται σε χωριστό σφραγισμένο φάκελο, με την ένδειξη «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ», όπου έξω από αυτόν θα αναγράφονται ευκρινώς με κεφαλαία γράμματα όλα τα προηγούμενα στοιχεία. Μέσα στον φάκελο αυτό θα περιέχεται η προσφορά του διαγωνιζόμενου εις διπλούν. Άρθρο 5 ο : Υποβολή τεύχους τεχνικής περιγραφής Με την προσφορά οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να υποβάλλουν ειδικό τεύχος τεχνικής περιγραφής στο οποίο θα δίδεται σαφής περιγραφή για τα προσφερόμενα είδη και εγχειρίδια τεχνικών στοιχείων του οίκου κατασκευής.

3 Όποια προσφορά δεν συνοδεύεται από το τεύχος αυτό ή συνοδεύεται από το τεύχος με ασαφείς ή ελλιπείς τεχνικές περιγραφές μπορεί να απορριφθεί, ανάλογα με τις ελλείψεις ή ασάφειες. Άρθρο 6 ο : Ημερομηνία παραλαβής & αποσφράγισης προσφορών Οι προσφορές για τον διαγωνισμό με όλα τα απαραίτητα στοιχεία θα κατατεθούν στο Δήμο μέχρι την ημέρα της αποσφράγισης των προσφορών που ορίζεται η 16/11/2015 ημέρα Δ ε υ τ έ ρ α, ώρα 12:00, αυτοπροσώπως ή μέσω εξουσιοδοτημένου εκπροσώπου, ή θα αποσταλούν στο Δήμο, στη Διεύθυνση: Δήμος Ν. Προποντίδας - Μεγ. Αλεξάνδρου 26 - Ν. Μουδανιά Χαλκιδικής - ΤΚ Γραφείο Προμηθειών (Αρμόδια: κα Γλαράκη Ράνια τηλ , ) Τα στοιχεία και το νομικό καθεστώς διενέργειας του διαγωνισμού ορίζονται στην παρούσα διακήρυξη και συγγραφή υποχρεώσεων. Άρθρο 7 ο : Τρόπος κατάθεσης προσφορών 1. Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό πρέπει να καταθέσουν έγγραφες προσφορές μέσα στην προθεσμία που ορίζεται από την σχετική διακήρυξη. 2. Οι προσφορές παραλαμβάνονται από την αρμόδια υπηρεσία που διενεργεί τον διαγωνισμό. Άρθρο 8 ο : Προσφορές Οι διαγωνιζόμενοι οφείλουν να κ ατ α θέσ ουν τ ην προσφορά τους για ολόκληρη την ποσότητα που αναγράφεται στον ενδεικτικό προϋπολογισμό. Ο Δήμος Ν. Προποντίδας διατηρεί το δικαίωμα να εκτελέσει την προμήθεια εξ ολοκλήρου από έναν προμηθευτή. Άρθρο 9 ο : Χρόνος ισχύος των προσφορών Οι προσφορές ισχύουν και δεσμεύουν τους προμηθευτές για τέσσερις (4) μήνες από την επομένη της διενέργειας του διαγωνισμού, καθώς και για τον χρόνο που αποδέχθηκαν να παρατείνουν την προσφορά τους. Προσφορά που ορίζει χρόνο ισχύος μικρότερο του προβλεπόμενου από την διακήρυξη, απορρίπτεται ως απαράδεκτη. Η ισχύς την προσφοράς μπορεί να παρατείνεται, εφόσον ζητηθεί από την υπηρεσία, πριν από την λήξη της, κατ' ανώτατο όριο για χρονικό διάστημα ίσο με το προβλεπόμενο από την διακήρυξη. Μετά τη λήξη και του παραπάνω ανωτάτου ορίου χρόνου παράτασης ισχύος της προσφοράς, ματαιώνονται τα αποτελέσματα του διαγωνισμού με την επιφύλαξη των διατάξεων των άρθρων 20 παρ.5 και 23 παρ. 2. του ΕΚΠΟΤΑ. Άρθρο 10 ο : Προσφερόμενη τιμή Με την προσφορά η τιμή του προς προμήθεια υλικού δίνεται όπως καθορίζεται στον πίνακα προσφορών της παρούσης διακήρυξης. Στην τιμή περιλαμβάνονται οι τυχόν υπέρ τρίτων κρατήσεις ως και κάθε άλλη επιβάρυνση, εκτός από το Φ.Π.Α.

4 Η προσφερόμενη τιμή θα είναι σε Ευρώ, και θα είναι σταθερή για όλη τη διάρκεια της σύμβασης. Προσφορά που θέτει όρο αναπροσαρμογής τιμής θα απορρίπτεται ως απαράδεκτη. Με ποινή αποκλεισμού, σ την ο ι κ ο νο μι κ ή π ρ ο σ φο ρ ά θ α α ν αφ έ ρ ε τα ι τ ο π ο σ ο σ τ ό έ κ π τ ω σ η ς ε π ί τ ο υ σ υ ν ό λ ο υ κ α ι η π ρ ο σ φ ερ ό με ν η τι μή σ ε Ε υ ρ ώ αρ ι θ μητι κ ώ ς και ολογράφως γ ι α το σ ύ ν ο λο της π ρ ο μήθ ε ια ς, μ η σ υ μπ ε ρ ι λ α μβ α ν ο μέ ν ο υ το υ ΦΠΑ. Η δαπάνη για τις ανακοινώσεις - δημοσιεύσεις περιλήψεων των διακηρύξεων επιβαρύνει τον προμηθευτή. Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι ο Δήμος απαλλάσσεται της καταβολής δασμών κατά τον εκτελωνισμό των υλικών που εισάγονται από άλλες χώρες. Άρθρο 11 ο : Αποσφράγιση των προσφορών και ανακοίνωση τιμών 1. Το αρμόδιο όργανο παραλαβής και αποσφράγισης προσφορών προβαίνει στην έναρξη της διαδικασίας αποσφράγισης των προσφορών την ημερομηνία και ώρα που ορίζεται από την διακήρυξη. Προσφορές που υποβάλλονται στο παραπάνω όργανο μετά την έναρξη διαδικασίας αποσφράγισης δεν αποσφραγίζονται αλλά παραδίδονται στην υπηρεσία για επιστροφή, ως εκπρόθεσμες. Η αποσφράγιση γίνεται με την παραπάνω διαδικασία που αφορά διαγωνισμό που γίνεται με κριτήριο τη χαμηλότερη τιμή: Αποσφραγίζεται ο κυρίως φάκελος, μονογράφονται δε και σφραγίζονται από το παραπάνω όργανο όλα τα δικαιολογητικά και τα στοιχεία της τεχνικής προσφοράς. Ο φάκελος της οικονομικής προσφοράς δεν αποσφραγίζεται αλλά μονογράφεται και σφραγίζεται από το παραπάνω όργανο μέχρι να κριθεί η προσφορά εάν είναι σύμφωνη με την τεχνική περιγραφή της διακήρυξης. 2. Μετά την αποσφράγιση των προσφορών το παραπάνω όργανο προβαίνει στην καταχώρηση αυτών που υποβάλλουν προσφορές, καθώς και των δικαιολογητικών που υπέβαλαν σε πρακτικό το οποίο υπογράφει και σφραγίζει. Εφόσον τα δικαιολογητικά είναι σωστά προχωρά η επιτροπή στην αποσφράγιση των οικονομικών προσφορών. Κατά τα λοιπά ισχύουν οι διατάξεις που ορίζονται στο άρθρο 19 του ΕΚΠΟΤΑ. Άρθρο 12 ο : Ενστάσεις προ της υπογραφής της σύμβασης 1. Ένσταση κατά της διακήρυξης του διαγωνισμού ή της νομιμότητας διενέργειας του, ή της συμμετοχής προμηθευτή σ' αυτόν, υποβάλλεται εγγράφως ως εξής : α. Κατά της διακήρυξης του διαγωνισμού, στην αρμόδια για την διενέργεια του διαγωνισμού υπηρεσία, μέσα στο μισό του χρονικού διαστήματος από την δημοσίευση της διακήρυξης μέχρι την ημερομηνία υποβολής των προσφορών, σύμφωνα με τις διατάξεις του ΕΚΠΟΤΑ άρθρο 15 παρ. 1α. β. Κατά της νομιμότητας της διενέργειας του διαγωνισμού ή της συμμετοχής σ' αυτόν, μόνο από προμηθευτή που συμμετέχει στον διαγωνισμό ή αποκλείσθηκε από αυτόν σε οποιοδήποτε στάδιο της διαδικασίας του και για λόγους που ανακύπτουν κατά το αντίστοιχο στάδιο, στην αρμόδια για την διενέργεια διαγωνισμού επιτροπή, μέχρι και την επομένη εργάσιμη ημέρα από την ανακοίνωση του αντίστοιχου σταδίου. Η ένσταση αυτή δεν επιφέρει αναβολή ή διακοπή του διαγωνισμού από το αρμόδιο όργανο. Το όργανο αυτό υποβάλλει την ένσταση με αιτιολογημένη γνωμοδότηση του στη οικονομική επιτροπή που αποφαίνεται τελικά.

5 2. Οι ανωτέρω αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής καθώς και οι αποφάσεις τους γενικά που αφορούν την κατακύρωση του διαγωνισμού ελέγχονται για τη νομιμότητα τους και είναι δυνατή η προσβολή τους κατά τις διατάξεις του Δ.Κ.Κ. όπως αυτός ισχύει κάθε φορά. 3. Ενστάσεις που υποβάλλονται για οιουδήποτε άλλους από τους προαναφερόμενους λόγους, προ της υπογραφής της σύμβασης δεν γίνονται δεκτές. 4. Είναι δυνατή η παράταση της σύμβασης, ύστερα από συμφωνία των συμβαλλομένων μερών, μέχρι την ανάδειξη νέου προμηθευτή και την υπογραφή της νέας σύμβασης, στο μέτρο που δεν θα υπάρξει, κατά το χρόνο της παράτασης, υπέρβαση των ποσοτήτων που καθορίζονται στη διακήρυξη, ως και περαιτέρω οικονομική επιβάρυνση του Δήμου. 5. Η διάρκεια της σύμβασης θα είναι από την υπογραφή της μέχρι τις 31/12/2016. Άρθρο 13 ο : Αξιολόγηση προσφορών Κατά την αξιολόγηση των προσφορών όταν για την τελική επιλογή είναι κριτήριο η χαμηλότερη τιμή λαμβάνονται υπόψη κυρίως τα παρακάτω στοιχεία. Η συμφωνία της προσφοράς προς τους όρους και τις τεχνικές προδιαγραφές της διακήρυξης και της πρόσκλησης. Η προσφερόμενη τιμή σε σχέση με τιμές που προσφέρθηκαν σε προηγούμενους διαγωνισμούς και την τρέχουσα στην αγορά τιμή, για όμοιο ή παρεμφερές υλικό. Ισότιμες θεωρούνται οι προσφορές που περιέχουν την αυτή ακριβώς τιμή και είναι σύμφωνες με τους όρους και τις τεχνικές προδιαγραφές της διακήρυξης και της πρόσκλησης. Άρθρο 14 ο : Παράδοση υλικών Η παράδοση των προσφερόμενων υλικών θα γίνεται περιοδικά και μέσα σε διάστημα λιγότερο των 5 ημερών από την έγγραφη εντολή, αρχίζοντας άμεσα από την υπογραφή της σύμβασης. Άρθρο 15 ο : Δημοσίευση Η διακήρυξη θα αναρτηθεί με τοιχοκόλληση στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου και θα δημοσιευτεί σε μια τοπική εφημερίδα πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από τη διεξαγωγή του διαγωνισμού. Επίσης θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΡΡΑΣ

6 Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Φ Η Η παρούσα μελέτη προμήθειας αφορά το Δήμο Νέας Προποντίδας για την Προμήθεια Ειδών Ύδρευσης Άρδευσης Δ.Ε. Μουδανιών και την τοποθέτηση από εξειδικευμένο προσωπικό του συνεργείου της αρμόδιας υπηρεσίας. Τα παραπάνω υλικά θα παραλαμβάνονται τμηματικά από το ανωτέρω συνεργείο, ώστε να χρησιμοποιούνται άμεσα και χωρίς χρονοτριβές, για την συντήρηση και επισκευή βλαβών δικτύων και εγκαταστάσεων ύδρευσης-άρδευσης που βρίσκονται στο Δ.Ε. Μουδανιών Δήμου Ν. Προποντίδας. Λόγω της επικίνδυνης φύσης και θέσης λειτουργίας των υπό προμήθεια υλικών, οι εργασίες εγκατάστασής τους από τους ειδικευμένους τεχνίτες του αρμόδιου συνεργείου του Δήμου, γενικά δεν πρέπει να γίνονται υπό πίεση, αλλά πάντοτε με όλες τις προβλεπόμενες προφυλάξεις ασφαλείας. Τα υπό προμήθεια υλικά θα πρέπει να πληρούν τουλάχιστον τις απαιτήσεις των Τεχνικών Προδιαγραφών, όπως περιλαμβάνονται στο αντίστοιχο τεύχος της παρούσας μελέτης και τις ισχύουσες εθνικές και Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Στην προσφορά του αναδόχου θα περιλαμβάνονται το σύνολο των δαπανών μεταφοράς του εξοπλισμού στα σημεία που θα υποδειχθούν από το συνεργείο του Δήμου. Λόγω του ότι η βλάβες που θα προκληθούν στους αγωγούς και εγκαταστάσεις του Δήμου εκτελούν κοινωφελές έργο, θα πρέπει οι χρόνοι παράδοσης των υλικών να είναι πολύ μικροί από την παραγγελία των υπό προμήθεια υλικών. Οι ποσότητες δεν είναι δυνατόν να προβλεφθούν επακριβώς εκ των προτέρων και ο Δήμος διατηρεί το δικαίωμα να μην εξαντλήσει όλο το ποσό του προϋπολογισμού αν δεν προκύψουν πραγματικές ανάγκες. Οι τιμές μονάδος του πίνακα υλικών προέκυψαν μετά από έρευνα της υπηρεσίας μας στην αγορά. Ο συνολικός προϋπολογισμός της προμήθειας ανέρχεται στο ποσό των ,00 συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. και η χρηματοδότηση προέρχονται από τακτικά έσοδα του Δήμου: Η προμήθεια των ανωτέρω θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις : α) Η αριθμ /93 Υπ. Απόφαση "Περί Ενιαίου Κανονισμού Προμηθειών Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης" (ΕΚΠΟΤΑ). (ΦΕΚ 185/Β) β) Ο Ν. 2286/95 «Προμήθειες του δημόσιου τομέα και ρυθμίσεις συναφών θεμάτων» (ΦΕΚ 19/Α)του Ε.Κ.Π.Ο.Τ.Α γ ) τ ου Ν. 3463/06 (ΦΕΚ 114/ τεύχος Α ) περί «κύρωσης του Νέου Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων» όπως αυτές τροποποιήθηκαν και ισχύουν.

7 ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Οι παρούσες προδιαγραφές αφορούν την προμήθεια υλικών για την κάλυψη αναγκών συντήρησης και επισκευής εγκαταστάσεων ύδρευσης και δικτύων ύδρευσης και άρδευσης της Δ.Ε. Μουδανιών Δήμου Ν. Προποντίδας. Τα προς προμήθεια υλικά θα πρέπει να προέρχονται από αναγνωρισμένη κατασκευαστική εταιρεία. Κάθε προσφερόμενο είδος θα είναι πλήρες και θα συνοδεύεται από τα αντίστοιχα μικροϋλικά (π.χ. δακτύλιοι στεγανότητας, βίδες, περικόχλια, βολάν - χερούλια βανών κ.λ.π.), τα οποία και θα συμπεριλαμβάνονται στην τιμή προσφοράς. Επιπλέον στην τιμή προσφοράς θα συμπεριλαμβάνονται και τα έξοδα μεταφοράς των προσφερόμενων ειδών από τον τόπο παραγωγής τους μέχρι τα σημεία που θα υποδειχθούν από το συνεργείο του Δήμου Ν. Προποντίδας. Για κάθε είδος απαιτείται παράδοση πλήρους σειράς τεχνικών φυλλαδίων πιστοποιητικών ποιότητας στην ελληνική γλώσσα (ή όπου αυτό δεν είναι εφικτό, στην αγγλική). Τα υπό προμήθεια είδη θα πρέπει να πληρούν στο σύνολό τους, τις Εθνικές προδιαγραφές (πρότυπα ΕΛΟΤ, ΤΟΤΕΕ) και τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές κατά DIN, CEN, BSI, για είδη κατηγορίας τους. Τυχόν απόκλιση προϊόντος από τις τεχνικές προδιαγραφές συνεπάγεται την απόρριψη της συνολικής προσφοράς. Στη συνέχεια παρατίθενται οι τεχνικές προδιαγραφές για κάθε προς προμήθεια είδος. ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΙΔΟΣ:ΣΩΛΗΝΑΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ -ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΟ PVC 10 ATM Πλαστικός σωλήνας από σκληρό χλωριούχο πολυβινύλιο μη πλαστικοποιημένο u-pvc ονομαστικής πίεσης λειτουργίας 10 ΑΤΜ, σε τεμάχια ωφέλιμου μήκους 6,00 m χωρίς ραφή με ενσωματωμένους συνδέσμους κατά το ένα άκρο από το ίδιο υλικό. Οι σωλήνες θα είναι κατάλληλοι για κατασκευή δικτύου ύδρευσης και θα ανταποκρίνονται στις πρότυπες προδιαγραφές EN , (καθώς και στα παλιά πρότυπα DIN 8061/ 8062 & 19532) διαμέτρου όπως στον πίνακα υλικών. ΕΙΔΟΣ:ΣΩΛΗΝΑΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ -ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΟ PVC 16 ATM Πλαστικός σωλήνας από σκληρό χλωριούχο πολυβινύλιο μη πλαστικοποιημένο u-pvc ονομαστικής πίεσης λειτουργίας 16 ΑΤΜ, σε τεμάχια ωφέλιμου μήκους 6,00 m χωρίς ραφή με ενσωματωμένους συνδέσμους κατά το ένα άκρο από το ίδιο υλικό. Οι σωλήνες θα είναι κατάλληλοι για κατασκευή δικτύου ύδρευσης και θα ανταποκρίνονται στις πρότυπες προδιαγραφές EN , (καθώς και στα παλιά πρότυπα DIN 8061/ 8062 & 19532) διαμέτρου όπως στον πίνακα υλικών. ΕΙΔΟΣ: Βάννα συρταρωτή ορειχάλκινη 16atm. Βάνα συρταρωτή από ορείχαλκο, αντοχής σε πίεση 16ατμ. σύμφωνα με τις πρότυπες προδιαγραφές ΕΝ ISO 9002, με εσωτερικό σπείρωμα σωλήνων διαστάσεων: 2, 2 ½, 3,4. ΕΙΔΟΣ: Σφαιρικός κρουνός ορειχάλκινος πλήρους ροής Σφαιρικός κρουνός από ορείχαλκο, αντοχής σε πίεση 16ατμ. ολικής διατομής,(πλήρους ροής) σύμφωνα με τις πρότυπες προδιαγραφές ΕΝ 29000, ΙSO 9000, με εσωτερικό σπείρωμα σωλήνων διαστάσεων: ½", ¾, 1, 1 ¼. ΕΙΔΟΣ: Γωνία φλαντζωτή, εδραζόμενη, από χυτοσίδηρο Γωνία 90 ο από χυτοσίδηρο σφαιροειδούς γραφίτη, εδραζόμενη, με δύο (2) φλάντζες, διαστάσεων DN100.

8 ΕΙΔΟΣ: Γωνία ορειχάλκινη Γωνία από ορείχαλκο, βαρέως τύπου, με σπείρωμα σωλήνων αρσενικό - θηλυκό Α-Θ διαστάσεων: ½, 2 και Θ-Θ 2 ΕΙΔΟΣ: Γωνία πολυαιθυλενίου ηλεκτροσυγκολούμενη Γωνία (45 ο & 90 ο ) παραγόμενη με έγχυση (injection) ΡΕ για σύνδεση (ΘΗΛ.-ΘΗΛ.) & (ΑΡΣ.- ΑΡΣ.) σε πλαστικούς σωλήνες πολυαιθυλενίου ΡΕ-100, ονομαστικής πίεσης λειτουργίας 16 bar για αυτογενή συγκόλληση σωλήνων διαμέτρου: Φ50, 63, 75, 90, 110, 160, 200. ΕΙΔΟΣ: Γωνία 90 ο ΡΕ κοχλιωτή Γωνία 90 ο κοχλιωτή ΡΕ βαρέως τύπου, για σωλήνες πολυαιθυλενίου Φ110. ΕΙΔΟΣ: Γωνία 90 ο ΡΕ τουμποράματος Γωνία 90 ο ΡΕ βαρέως τύπου, για σωλήνες τουμποράματος ½ Χ22Χ3 με εσωτερικό σπείρωμα ΕΙΔΟΣ: Εξάρτημα μετάβασης από πολυαιθυλένιο με σπείρωμα από ορείχαλκο (μαστός) Εξάρτημα μετάβασης από πολυαιθυλένιο ηλεκτροσυγκολούμενο, (μαστός), με σπείρωμα από ορείχαλκο Φ50 Χ 1 ½, Φ63 Χ 2, Φ75 Χ 2 ½, Φ90 Χ 3. ΕΙΔΟΣ: Επιδιορθωτής για σιδηροσωλήνες Επιδιορθωτής γαλβανισμένος για σηδιροσωλήνες Φ2 & Φ3 ΕΙΔΟΣ: Ηλεκτρομούφα ΡΕ-100 Ηλεκτρομούφα για σύνδεση πλαστικών σωλήνων πολυαιθυλενίου ΡΕ-100, ονομαστικής πίεσης λειτουργίας 16ΑΤΜ, διαμέτρου Φ200, 75, 90, 110, 125. ΕΙΔΟΣ: Καθαριστική αλοιφή για χαλκοσωλήνες. ΕΙΔΟΣ: Καμπύλη 90 ο χαλκοσωλήνος βαρέως τύπου Καμπύλη 90 ο χαλκοσωλήνος μεταφοράς νερού υψηλής πιέσεως κατά DIN 1754/1787, εθνικές προδιαγραφές ΕΛΟΤ 616/617, διαστάσεων Φ22. ΕΙΔΟΣ: Κανάβι για στεγανοποίηση σπειρωμάτων σωλήνων σε πλεξούδα 100γραμ. ΕΙΔΟΣ: Κολλάρο παροχής ορειχάλκινο για πλαστικούς σωλήνες PVC με 2 ανοξείδωτες βίδες Κολλάρο από ορείχαλκο, ελαφρού τύπου (υδροληψία) για σωλήνα PVC με παροχή διαστάσεων : Φ40 Χ ¾ ΕΙΔΟΣ : Βίδα και περικόχλιο ανοξείδωτα

9 Βίδα και περικόχλιο ανοξείδωτα Μ12X70mm M16X70mm ΕΙΔΟΣ : Δίφλαντζο χυτοσιδηρό τεμάχιο Χυτοσιδηρό τεμάχιο δίφλαντζο μήκους 0.5μ. DN100 ΕΙΔΟΣ: Κολλάρο υδροληψίας χυτοσιδηρό Β.Τ. για σωλήνες PVC Κολλάρο υδροληψίας από χυτοσίδηρο σφαιροειδούς γραφίτη, βαρέως τύπου, με 4 κοχλίες σύσφιξης και εσωτερική επένδυση με λάστιχο στεγανοποίησης, κατάλληλο για σωλήνες διαστάσεων Φ50Χ3/4, Φ63Χ3/4, Φ75Χ1, Φ90Χ1, Φ110Χ1 ΕΙΔΟΣ: Κολλάρο παροχής ορειχάλκινο για γαλβανισμένη σωλήνα Κολλάρο βιδωτό (παροχή νερού - υδροληψία) από ορείχαλκο για γαλβανιζέ σωλήνα διαστάσεων ½ Χ ½, 1 ½ Χ ¾, 1 ¼ Χ ¾, 2 Χ 1, ¾ Χ ½ ΕΙΔΟΣ: Λαιμός πολυαιθυλενίου ηλεκτροσυγκολούμενος Λαιμοί σύνδεσης παραγόμενοι με έγχυση (injection) αγωγών ΡΕ για σύνδεση σε πλαστικούς σωλήνες πολυαιθυλενίου ΡΕ-100, ονομαστικής πίεσης λειτουργίας 16 bar για αυτογενή συγκόλληση σωλήνων διαμέτρου 63, 75, 90, 110. ΕΙΔΟΣ: Λάστιχο για ζιμπώ για σωλήνες Φ225, Φ250. ΕΙΔΟΣ: Λάστιχο νερού. διαμέτρου ¾. ΕΙΔΟΣ: Μανόμετρο γλυκερίνης ΕΙΔΟΣ: Μανσόν για σωλήνες PVC 16 ΑΤΜ με λάστιχα Σύνδεσμος μανσόν από υλικό u-pvc 16 ΑΤΜ με λάστιχα, για σύνδεση πλαστικών σωληνώσεων u-pvc πίεσης, σύμφωνα με τις πρότυπες προδιαγραφές DIN 8061, 8062, 19532, ISO 161/1-1978, ΕΛΟΤ 9, διαστάσεων : Φ50, 63, 75, 90, 140, 200. ΕΙΔΟΣ: Μανσόν από ανοξείδωτο χάλυβα, διπλής σειράς κοχλιών σύσφιξης Σύνδεσμος μανσόν ανοξείδωτος, ταχείας επισκευής, για αγωγούς πιέσεως, σύμφωνα με τις πρότυπες προδιαγραφές DIN 8061, 8062, 19532, ISO 161/1-1978, ΕΛΟΤ 9, μήκους 30εκ. για διαμέτρους : Φ mm, Φ mm, Φ mm, μήκους 30εκ. Φ mm, μήκους 40εκ. ΕΙΔΟΣ: Μανσόν από ανοξείδωτο χάλυβα Σύνδεσμος μανσόν ανοξείδωτος, ταχείας επισκευής, για αγωγούς πιέσεως, σύμφωνα με τις πρότυπες προδιαγραφές DIN 8061, 8062, 19532, ISO 161/1-1978, ΕΛΟΤ 9, μήκους 30εκ. για διαμέτρους : Φ60-70, Φ70-80, Φ ΕΙΔΟΣ: Μαστός ορειχάλκινος Β.Τ. Μαστός βιδωτός αρσενικός εξαγωνικός βαρέως τύπου, από ορείχαλκο. διαστάσεων 3/4, ½, 2.

10 ΕΙΔΟΣ: Μαστός συστολικός ορειχάλκινος Β.Τ. Μαστός βιδωτός αρσενικός εξαγωνικός, βαρέως τύπου, συστολικός από ορείχαλκο. διαστάσεων ¾ Χ ½, 1 Χ ¾, 2 ½ Χ 2. ΕΙΔΟΣ: Μαστός χαλκοσωλήνος βαρέως τύπου Μούφα χαλκοσωλήνος μεταφοράς νερού υψηλής πιέσεως κατά DIN 1754/1787, εθνικές προδιαγραφές ΕΛΟΤ 616/617, διαστάσεων Φ15, Φ18, Φ22. ΕΙΔΟΣ: Υδρομετρητής νερού τύπου λαδιού με ρακόρ Υδρομετρητής νερού τύπου λαδιού με ρακόρ, πιέσεως αντοχής 16atm, από ορείχαλκο διατομής ½, 1, 1 ½, 2, ¾. ΕΙΔΟΣ: Υδρομετρητής νερού τύπου Woltman με φλάντζες. Υδρομετρητής νερού τύπου Woltman με φλάντζες, πιέσεως αντοχής 16atm, από χυτοσίδηρο GG25 με φλάντζες συνδέσεως, κατά DIN διαστάσεων DN200 (8 ) ΕΙΔΟΣ : Προπανίου μηχανισμός με μονή και διπλή εξαγωγή ΕΙΔΟΣ : Ταχυσύνδεσμος δικτύου πυρόσβεσης με εσωτερικό σπείρωμα 2 ½ και τάπα ΕΙΔΟΣ: Προσθήκη από ορείχαλκο με εσωτερικό σπείρωμα διατομής ½ μήκους 2,5εκ 4, 5εκ. ΕΙΔΟΣ: Φιάλη προπανίου 0,5λ. ΕΙΔΟΣ: Ξύστρα χειρός για πλαστικούς σωλήνες. ΕΙΔΟΣ: Κορδέλα σήμανσης σε ρολό για ημέρα και νύκτα. ΕΙΔΟΣ: Κόλλα για συγκόλληση εξαρτημάτων σωλήνων PVC σε κουτί 0,5λ. ΕΙΔΟΣ: Βρύση σφαιρική ορειχάλκινη ΒΤ ½ Βρύση σφαιρική από ορείχαλκο, Βαρέως τύπου, με χερούλι, σύμφωνα με τις πρότυπες προδιαγραφές, με εσωτερικό σπείρωμα σωλήνων διαστάσεων: 1/2" ΕΙΔΟΣ: Χυτοσιδηρό πώμα (Θ) Φ125. ΕΙΔΟΣ: Ρακόρ γαλβανισμένο, κωνικό, μηχανικής σύσφιξης Α-Θ Ρακόρ γαλβανισμένο, κωνικό, ενδιάμεσο εξάρτημα ταχείας σύνδεσης με μηχανική σύσφιξη για σωλήνες διαστάσεων ½ ", ¾, 1, 1 ½, 2, 2 ½. ΕΙΔΟΣ: Ρακόρ ορειχάλκινο Σύνδεσμος από ορείχαλκο για σωλήνα Φ1 ¼, Φ1 ½ (Α-Θ)

11 ΕΙΔΟΣ: Ρακόρ ορειχάλκινο (σύνδεσμος) για πολυαιθυλένιο Σύνδεσμος από ορείχαλκο για σωλήνα ΡΕ διαστάσεων: Φ40 Χ Φ40, Φ63 Χ Φ63, Φ50Χ50, Φ40 Χ 1 ¼ (ΑΡΣ), Φ50 Χ 1 ½ (ΑΡΣ), Φ 63 Χ 2 (ΑΡΣ), Φ75 Χ 2 ½ (ΑΡΣ), Φ63 Χ 2 (Θ), Φ40 Χ 1 ¼ (Θ), Φ50 Χ 1 ½ (Θ) ΕΙΔΟΣ: Ρακόρ πολυαιθυλενίου ΡΕ 10 ΑΤΜ κοχλιωτό με εξωτερικό σπείρωμα σωλήνων Σύνδεσμος ρακόρ κοχλιωτός ΡΕ βαρέως τύπου 10 ΑΤΜ με εξωτερικό σπείρωμα σωλήνων (ΑΡΣ), (εξάρτημα μηχανικής σύνδεσης σωλήνων ΡΕ) διαστάσεων (ταχυσύνδεσμος): Φ20 Χ ½, Φ25 Χ ¾, Φ32 Χ 1, Φ40 Χ 1 ¼, Φ50 Χ 2, Φ63 Χ 2, Φ75 Χ 2 ½, Φ90 Χ 3, Φ110 Χ 4. ΕΙΔΟΣ: Ρακόρ πολυαιθυλενίου ΡΕ 10 ΑΤΜ κοχλιωτό με εσωτερικό σπείρωμα σωλήνων Σύνδεσμος ρακόρ κοχλιωτός ΡΕ βαρέως τύπου 10 ΑΤΜ με εσωτερικό σπείρωμα σωλήνων (ΘΗΛ), (εξάρτημα μηχανικής σύνδεσης σωλήνων ΡΕ) διαστάσεων (ταχυσύνδεσμος): Φ50 Χ 2, Φ63 Χ 2, Φ75 Χ 2 ½, Φ90 Χ 3. ΕΙΔΟΣ: Ρακόρ πολυαιθυλενίου ΡΕ 10 ΑΤΜ κοχλιωτό για σύνδεση σωλήνων Σύνδεσμος ρακόρ κοχλιωτός ΡΕ βαρέως τύπου 10 ΑΤΜ με έξωτερικό σπείρωμα σωλήνων (ΑΡΣ), (εξάρτημα μηχανικής σύνδεσης σωλήνων ΡΕ) διαστάσεων Φ20, Φ25, Φ32, Φ40, Φ50, Φ63, Φ75, Φ90, Φ110. ΕΙΔΟΣ: Σιδερόλαμα κοπής διπλής όψεως ΕΙΔΟΣ: Σέλλα παροχής με κοπτικό ηλεκτροσυγκολούμενη Σέλλα παροχής ηλεκτροσυγκολούμενη με κοπτικό Φ63 για σωλήνες διαστάσεων : Φ63, Φ110, Φ75 ΕΙΔΟΣ: Σιλικόνη στεγανοποίησης πιστολιού ΕΙΔΟΣ: Αντισκωριακό σπρέυ σε φιάλη 1/5λ. ΕΙΔΟΣ: Συστολή τύπου «Αγγλίας» μεταλλική γαλβανισμένη Συστολή τύπου «Αγγλίας» μεταλλική γαλβανισμένη με εσωτερικό σπείρωμα διαστάσεων 2 ½ Χ 2, 3" Χ 2 ½ ΕΙΔΟΣ: Συστολή χυτοσιδηρά με φλάντζες. Συστολή από χυτοσίδηρο σφαιροειδούς γραφίτη, με φλάντζες, διαστ. DN65 X DN80. ΕΙΔΟΣ: Σύνδεσμος από ορείχαλκο, τύπου ρακόρ για σωλήνες ΡΕ (τουμποράμα) Σύνδεσμος από ορείχαλκο, τύπου ρακόρ, εξάρτημα μηχανικής σύνδεσης σωλήνων ΡΕ μεταφοράς νερού ενδεικτικού τύπου τουμπόραμα. ΕΙΔΟΣ: Συστολή Αμερικής από ορείχαλκο

12 Συστολή Αμερικής από ορείχαλκο διαστάσεων: 1 Χ ½, 1 Χ ¾, 1 ½ Χ 1 ¼, 2 Χ 1 ½, 2 ½ Χ 2, 3 Χ 2 ΕΙΔΟΣ: Συστολή πολυαιθυλενίου ηλεκτροσυγκολούμενη Συστολή παραγόμενη με έγχυση (injection) ΡΕ για σύνδεση (ΘΗΛ.-ΘΗΛ.) & (ΑΡΣ.-ΑΡΣ.) σε πλαστικούς σωλήνες πολυαιθυλενίου ΡΕ-100, ονομαστικής πίεσης λειτουργίας 16 bar για αυτογενή συγκόλληση σωλήνων διαφορετικής διαμέτρου: Φ40, 50, 63, 75, 90, 110. ΕΙΔΟΣ: Σωλήνας πολυαιθυλενίου 3 ης γενιάς Σωλήνας πίεσης από πολυαιθυλένιο σύμφωνα με τις πρότυπες προδιαγραφές DIN 8061, 8062, ISO 161/1-1978, ΕΛΟΤ ΕΝ ΕΙΔΟΣ: Συστολή σωλήνων ύδρευσης PVC 10 ατμ. υπογείων δικτύων Φ225 Χ 200 ΕΙΔΟΣ: Σωλήνας άρδευσης ΡΕ 10 ατμ. Σωλήνας ύδρευσης από πολυεθυλαίνιο 10 ΑΤΜ, διαστάσεων : Φ20. ΕΙΔΟΣ: Σωλήνας ύδρευσης PVC 16 ατμ. Σωλήνας ύδρευσης από υλικό u-pvc 16 ΑΤΜ, διαστάσεων : Φ50. ΕΙΔΟΣ: Σωληνομαστός από ορείχαλκο Σωληνομαστός από ορείχαλκο βαρέως τύπου με εξωτερικό σπείρωμα και στα δύο άκρα, μήκους 10εκ. διαστάσεων : 1 ½ ", 2, 1 ¼ ". ΕΙΔΟΣ: Τάπα από ορείχαλκο Τάπα από ορείχαλκο με σπείρωμα σωλήνων διαστάσεων: Θ-½, Α-1, Α-½, Α1 ½, Α-2, Α - 2 ½. ΕΙΔΟΣ: Ταφ μεταλλικό γαλβανισμένο Ταφ μεταλλικό γαλβανισμένο με εσωτερικό σπείρωμα διαστάσεων 4" ΕΙΔΟΣ: Ταφ πολυαιθυλενίου ηλεκτροσυγκολούμενο Ταφ παραγόμενο με έγχυση (injection) αγωγών ΡΕ για σύνδεση σε πλαστικούς σωλήνες πολυαιθυλενίου ΡΕ-100, ονομαστικής πίεσης λειτουργίας 16 bar για αυτογενή συγκόλληση σωλήνων. ΕΙΔΟΣ: Ταφ φλαντζωτό από χυτοσίδηρο Ταφ από χυτοσίδηρο σφαιροειδούς γραφίτη, με τρείς φλάντζες, διαστάσεων 60Χ60Χ65, 125Χ100Χ125, 80Χ80Χ80. ΕΙΔΟΣ: Ταφ από ορείχαλκο Ταφ από ορείχαλκο με εσωτερικό σπείρωμα σωλήνων διαστάσεων: 2, 2 ½

13 ΕΙΔΟΣ: Ταφ ΡΕ κοχλιωτό Ταφ κοχλιωτό Φ63 ΡΕ βαρέως τύπου, για σωλήνες πολυαιθυλενίου. ΕΙΔΟΣ: Ταφ ορειχάλκινο για τουμπόραμα Ταφ ορειχάλκινο για πλαστικούς σωλήνες τουμποράματος διαστάσεων Φ28Χ1 Χ28, Φ32 Χ 1 Χ 32, 22Χ ¾ Χ22 ΕΙΔΟΣ: Τεφλόν Τεφλόν σε καρούλι, διαστάσεων ½, ¾ για στεγανοποίηση συσφίξεως σπειρωμάτων. ΕΙΔΟΣ: Σύνδεσμος κονεξ ορειχάλκινο αρς. 15Χ1/2 για χαλκοσωλήνες ΕΙΔΟΣ: Φλάντζα λαστιχένια DN50. ΕΙΔΟΣ: Σωλήνας τύπου τουμπόραμα Σωλήνα μεταφοράς νερού υψηλής πιέσεως διαστάσεων Φ32Χ3, Φ18Χ2,5, Φ22Χ3, Φ28Χ3. ΕΙΔΟΣ: Φλάντζα χαλύβδινη τόρνου, χωρίς σπείρωμα Φλάντζα χαλύβδινη τόρνου, ελεύθερη, χωρίς σπείρωμα, διαστάσεων DN65 X Φ75mm. ΕΙΔΟΣ: Φλάντζα χαλύβδινη τόρνου, με σπείρωμα σωλήνος Φλάντζα χαλύβδινη τόρνου, με σπείρωμα σωλήνος, διαστάσεων DN50 X 1 ½, DN65 X 2 ½, DN65 X 2 ½. ΕΙΔΟΣ: Φλάντζα χαλύβδινη τόρνου, τυφλή, χωρίς οπή Φλάντζα χαλύβδινη τόρνου, τυφλή, χωρίς οπή, διαστάσεων Φ50mm, Φ65mm, Φ80mm, Φ60mm. ΕΙΔΟΣ: Χαλκοσωλήνας βαρέως τύπου σε ευθύγραμμα τμήματα μήκους 4μ. Χαλκοσωλήνα μεταφοράς νερού υψηλής πιέσεως κατά DIN 1754/1787, εθνικές προδιαγραφές ΕΛΟΤ 616/617, διαστάσεων Φ15. ΕΙΔΟΣ: Ζιμπώ Ύδρευσης με Βίδες και Ελαστικά για Σωλήνες Φ225, Φ250 Ζιμπώ Ύδρευσης με Βίδες και Ελαστικά για Σωλήνες Φ225, Φ250 από υλικό κατασκευής σώματος και ιστού από χυτοσίδηρο GG25, λάστιχο στεγάνωσης ελαστικού τύπου EPDM και γαλβανισμένες βίδες. Με αντιδιαβρωτική προστασία εσωτερικής και εξωτερικής βαφή πάχους τουλάχιστον 300μικρών. Εγκεκριμένο χια χρήση στο πόσιμο νερό και εγκεκριμένα ελαστικά για χρήση σε δίκτυα με πόσιμο νερό. Μέγιστης λειτουργίας 16 bar.

14 ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ Άρθρο 1 (αντικείμενο προμήθειας) Η παρούσα αφορά την προμήθεια υλικών συντήρησης και επισκευής εγκαταστάσεων και δικτύων ύδρευσης-άρδευσης Δ.Ε. Μουδανιών του Δήμου Ν. Προποντίδας. Άρθρο 2 ο (ισχύουσες διατάξεις) Η εκτέλεση της προμήθειας θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις: α. Υ.Α /93 ΥΠ.ΕΣ. περί Ε.Κ.Π.Ο.Τ.Α. και τις ερμηνευτικές εγκυκλίους που έχουν εκδοθεί προς εκτέλεσή της μέχρι σήμερα : β. Ν. 3463/2006 «Δημοτικός & Κοινοτικός Κώδικας», γ. Ν.2286/95 «Προμήθειες του Δημοσίου Τομέα και ρυθμίσεις συναφών θεμάτων» και τις λοιπές ισχύουσες διατάξεις περί προμηθειών Ο.Τ.Α. Άρθρο 3 ο (συμβατικά στοιχεία) Συμβατικά στοιχεία κατά σειρά ισχύος είναι: α. διακήρυξη β. Σύμβαση γ. Γενική Συγγραφή Υποχρεώσεων δ. Τεχνικές Προδιαγραφές Άρθρο 4 ο (τρόπος εκτέλεσης της προμήθειας) Η εκτέλεση της προμήθειας θα γίνει όπως προβλέπεται από την ισχύουσα Νομοθεσία, για τέτοιου είδους προμήθειες, βάση των διατάξεων του Ε.Κ.Π.Ο.Τ.Α. Οι προσφερόμενες τιμές θα είναι σε ευρώ στο έντυπο της προσφοράς που παρουσιάζεται στο τέλος της μελέτης. Το έντυπο προσφοράς θα είναι αναρτημένο στο site του Δήμου Ν. Προποντίδας. Προσφορές για τμήμα της προμήθειας δεν γίνονται δεκτές. Άρθρο 5 ο (σύμβαση) Ο ανάδοχος της προμήθειας είναι υποχρεωμένος να προσέλθει στα γραφεία του Δήμου Ν. Προποντίδας, εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών από την ημερομηνία κοινοποίησης της ανακοίνωσης, για την υπογραφή της σχετικής σύμβασης, προσκομίζοντας και την, κατά το άρθρο 6 του παρόντος, εγγύηση καλής εκτέλεσης αυτής. Η σύμβαση θα έχει διάρκεια από την υπογραφή της σύμβασης έως 31/12/2016. Άρθρο 6 ο (εγγυήσεις ) Η εγγύηση καλής εκτέλεσης των όρων της σύμβασης ορίζεται σε ποσοστό 5% επί του συμβατικού ποσού της προμήθειας (άρθρο 157 παρ. 1β του Ν. 4281/2014), με διάρκεια ισχύος της εγγυητικής επιστολής δεκατέσσερις μήνες, δηλαδή δύο μήνες μετά την οριστική ποσοτική και ποιοτική παραλαβή των υλικών. Δεν απαιτείται εγγύηση συμμετοχής.

15 Άρθρο 7 ο (έκπτωση αναδόχου) Ο προμηθευτής που δεν προσέρχεται μέσα στην προθεσμία που του ορίσθηκε για να υπογράψει την σχετική σύμβαση, κηρύσσεται υποχρεωτικά έκπτωτος από την κατακύρωση ή ανάθεση που έγινε στο όνομά του και από κάθε δικαίωμα που απορρέει από αυτή, με απόφαση του δημοτικού ή κοινοτικού συμβουλίου, ύστερα από γνωμοδότηση του αρμόδιου οργάνου. Με την ίδια διαδικασία ο προμηθευτής κηρύσσεται υποχρεωτικά έκπτωτος από την σύμβαση και από κάθε δικαίωμά του που απορρέει από αυτήν, εφόσον δεν φόρτωσε, παρέδωσε, ή αντικατέστησε τα συμβατικά είδη μέσα στον συμβατικό χρόνο, ο οποίος ορίζεται σε τριάντα ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης ή στον χρόνο παράτασης που του δόθηκε, σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 27 του Ε.Κ.Π.Ο.Τ.Α. Άρθρο 8 ο (πλημμελής κατασκευή) Εάν τα προς προμήθεια είδη δεν εκπληρώνουν τους όρους της σύμβασης ή δεν συμφωνούν με τις προδιαγραφές της Μελέτης (Εθνικές και Ευρωπαϊκές προδιαγραφές), ή εμφανίζουν κάποιο ελάττωμα, ο ανάδοχος προμηθευτής υποχρεούται να τα αντικαταστήσει σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις και όρους των συμβατικών στοιχείων της προμήθειας. Επίσης ο ανάδοχος είναι υποχρεωμένος να προσκομίσει αποδεικτικά ποιότητας, πιστοποιητικά συμμόρφωσης με τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς, CE, ΕΛΟΤ, κλπ. Άρθρο 9 ο (φόροι, τέλη, κρατήσεις) Ο ανάδοχος βαρύνεται με όλους τους φόρους, τέλη, κρατήσεις που ισχύουν κατά την ημέρα διενέργειας του διαγωνισμού. Ο Φ.Π.Α. βαρύνει τον Δήμο Ν. Προποντίδας. Άρθρο 10 ο (τρόπος πληρωμής) Η εξόφληση της προμήθειας θα γίνει τμηματικά μετά την παραλαβή των ειδών και την υπογραφή του σχετικού πρωτοκόλλου από την αρμόδια επιτροπή παραλαβής, με χρηματικό ένταλμα πληρωμής που θα συνοδεύεται από τα νόμιμα δικαιολογητικά και θα έχει θεωρηθεί. Άρθρο 11 ο (ενημέρωση του αναδόχου) Ο ανάδοχος θεωρείται ότι έχει εξετάσει τις καθορισμένες απαιτήσεις και τους παρόντες όρους. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αξίωση από τον ανάδοχο για πρόσθετη πληρωμή ή χρονική παράταση που θα οφείλεται σε παρερμηνεία οποιουδήποτε θέματος αναφερόμενου στον τρόπο παράδοσης, τις καθορισμένες απαιτήσεις, ή τους όρους της διακήρυξης. Άρθρο 12 ο (τροποποιήσεις προσθήκες) Η σύμβαση μπορεί να τροποποιηθεί αν και τα δύο συμβαλλόμενα μέρη συμφωνήσουν εγγράφως προς τούτο. Ο Δήμος μπορεί οποτεδήποτε μέσα στα όρια της σύμβασης να ζητήσει από τον ανάδοχο συμπληρωματική προμήθεια κάποιου είδους της σύμβασης, εφόσον έχουν εξασφαλισθεί οι απαιτούμενες σχετικές εγκρίσεις. Ο ανάδοχος υποχρεούται να προσφέρει τα συμπληρωματικά είδη με τις τιμές που ισχύουν στην αγορά τότε, μειωμένες με το ίδιο ποσοστό έκπτωσης της προσφοράς του. Άρθρο 13 ο (παράταση του χρόνου παράδοσης) Παράταση έπειτα από αίτηση του αναδόχου και έκδοση σχετικής απόφασης του Δήμου, του συμβατικού χρόνου υλοποίησης της προμήθειας, στην περίπτωση ύπαρξης σοβαρότατων

16 λόγων που συνιστούν αντικειμενική αδυναμία εμπρόθεσμης υλοποίησής του, ή στην περίπτωση που συντρέχουν λόγοι που συνιστούν ανωτέρα βία, είναι δυνατή χωρίς την επιβολή κυρώσεων. Άρθρο 14 ο (οριστική παραλαβή) Η οριστική παραλαβή των ειδών θα γίνει από την αρμόδια επιτροπή παραλαβής προμηθειών του Δήμου παρουσία του αναδόχου. Αν κατά την παραλαβή διαπιστωθεί απόκλιση από τις Τεχνικές Προδιαγραφές, η επιτροπή παραλαβής μπορεί να προτείνει απόρριψη των ειδών και να ζητήσει από τον ανάδοχο αντικατάστασή τους με άλλα που να πληρούν επακριβώς τους όρους της σύμβασης και της προσφοράς. Εάν δεν είναι δυνατή η παραπάνω αντικατάσταση οι εγγυήσεις του αναδόχου θα εκπέσουν υπέρ του Δήμου και ο ανάδοχος κηρύσσεται έκπτωτος κατά τα στοιχεία της προσφοράς του (αρ. 28 Ε.Κ.Π.Ο.Τ.Α.). Άρθρο 15 ο (τρόπος παράδοσης) Τα υπό προμήθεια είδη θα παραλαμβάνονται τμηματικά από το συνεργείο του Δήμου Ν.Προποντίδας, ώστε να χρησιμοποιούνται άμεσα και χωρίς χρονοτριβές μέσα στο χρονικό διάστημα που αναφέρεται στο άρθρο 7, με ευθύνη και δαπάνη του ανάδοχου προμηθευτή, για την συντήρηση και επισκευή βλαβών δικτύων και εγκαταστάσεων ύδρευσηςάρδευσης που βρίσκονται στην έδρα και στα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Ν. Προποντίδας.

17 Α/Α ΠΙΝΑΚΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΔΟΥΣ ΤΙΜΗ ΜΟΝ. ΕΥΡΩ ΜΟΝΑΔ Α ΜΕΤΡΗΣ ΗΣ 1 ΑΕΡΟΕΞΑΓΩΓΟΣ ΔΙΠΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Φ50 132,71 ΤΕΜ. 2 ΑΕΡΟΕΞΑΓΩΓΟΣ ΔΙΠΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Φ80 154,09 ΤΕΜ. 3 ΑΕΡΟΕΞΑΓΩΓΟΣ ΔΙΠΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Φ ,15 ΤΕΜ. 4 ΑΚΡΑΙΟ ΦΛΑΝΤΖΑΜΟΥΦΑ Φ 63 19,54 ΤΕΜ. 5 ΑΚΡΑΙΟ ΦΛΑΝΤΖΑΜΟΥΦΑ Φ 75 23,04 ΤΕΜ. 6 ΑΚΡΑΙΟ ΦΛΑΝΤΖΑΜΟΥΦΑ Φ 90 28,18 ΤΕΜ. 7 ΑΚΡΑΙΟ ΦΛΑΝΤΖΑΜΟΥΦΑ Φ ,61 ΤΕΜ. 8 ΑΚΡΑΙΟ ΦΛΑΝΤΖΑΜΟΥΦΑ Φ ,02 ΤΕΜ. 9 ΑΚΡΑΙΟ ΦΛΑΝΤΖΑΜΟΥΦΑ Φ ,43 ΤΕΜ. 10 ΑΚΡΑΙΟ ΦΛΑΝΤΖΑΜΟΥΦΑ Φ ,51 ΤΕΜ. 11 ΑΚΡΑΙΟ ΦΛΑΝΤΖΑΜΟΥΦΑ Φ ,17 ΤΕΜ. 12 ΑΚΡΑΙΟ ΦΛΑΝΤΖΑΜΟΥΦΑ Φ ,40 ΤΕΜ. 13 ΑΚΡΑΙΟ ΦΛΑΝΤΖΑΜΟΥΦΑ Φ ,89 ΤΕΜ. 14 ΑΚΡΑΙΟ ΦΛΑΝΤΖΑ ΑΡΣΕΝΙΚΟ Φ 63 19,54 ΤΕΜ. 15 ΑΚΡΑΙΟ ΦΛΑΝΤΖΑ ΑΡΣΕΝΙΚΟ Φ 75 23,04 ΤΕΜ. 16 ΑΚΡΑΙΟ ΦΛΑΝΤΖΑ ΑΡΣΕΝΙΚΟ Φ 90 28,18 ΤΕΜ. 17 ΑΚΡΑΙΟ ΦΛΑΝΤΖΑ ΑΡΣΕΝΙΚΟ Φ ,61 ΤΕΜ. 18 ΑΚΡΑΙΟ ΦΛΑΝΤΖΑ ΑΡΣΕΝΙΚΟ Φ ,02 ΤΕΜ. 19 ΑΚΡΑΙΟ ΦΛΑΝΤΖΑ ΑΡΣΕΝΙΚΟ Φ ,43 ΤΕΜ. 20 ΑΚΡΑΙΟ ΦΛΑΝΤΖΑ ΑΡΣΕΝΙΚΟ Φ ,51 ΤΕΜ. 21 ΑΚΡΑΙΟ ΦΛΑΝΤΖΑ ΑΡΣΕΝΙΚΟ Φ ,17 ΤΕΜ. 22 ΑΚΡΑΙΟ ΦΛΑΝΤΖΑ ΑΡΣΕΝΙΚΟ Φ ,40 ΤΕΜ. 23 ΑΚΡΑΙΟ ΦΛΑΝΤΖΑ ΑΡΣΕΝΙΚΟ Φ ,89 ΤΕΜ. 24 ΑΝΤΙΠΛ.ΒΑΛΒΙΔΑ Φ65 824,50 ΤΕΜ. 25 ΑΝΤΙΠΛ.ΒΑΛΒΙΔΑ Φ ,00 ΤΕΜ. 26 ΑΝΤΙΠΛ.ΒΑΛΒΙΔΑ Φ ,38 ΤΕΜ. 27 ΑΝΤΙΠΛ.ΒΑΛΒΙΔΑ Φ ,10 ΤΕΜ. 28 ΑΝΤΙΠΛ.ΒΑΛΒΙΔΑ Φ ,75 ΤΕΜ. 29 ΑΝΤΙΠΛ.ΒΑΛΒΙΔΑ Φ ,05 ΤΕΜ. 30 ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΝΤ/ΦΗΣ ΤΕΦΛΟΝ ΕΛΑΤΗΡΙΟ ½'' ΙΤΑΛΙΑΣ 2,91 ΤΕΜ. 31 ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΝΤ/ΦΗΣ ΤΕΦΛΟΝ ΕΛΑΤΗΡΙΟ ¾'' ΙΤΑΛΙΑΣ 4,03 ΤΕΜ. 32 ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΝΤ/ΦΗΣ ΤΕΦΛΟΝ ΕΛΑΤΗΡΙΟ 1'' ΙΤΑΛΙΑΣ 5,58 ΤΕΜ. 33 ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΝΤ/ΦΗΣ ΤΕΦΛΟΝ ΕΛΑΤΗΡΙΟ 1 ¼'' ΙΤΑΛΙΑΣ 8,02 ΤΕΜ. 34 ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΝΤ/ΦΗΣ ΤΕΦΛΟΝ ΕΛΑΤΗΡΙΟ 1 ½'' ΙΤΑΛΙΑΣ 11,84 ΤΕΜ. 35 ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΝΤ/ΦΗΣ ΤΕΦΛΟΝ ΕΛΑΤΗΡΙΟ 2'' ΙΤΑΛΙΑΣ 18,17 ΤΕΜ.

18 36 ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΝΤ/ΦΗΣ ΤΕΦΛΟΝ ΕΛΑΤΗΡΙΟ 2 ½'' ΙΤΑΛΙΑΣ 37,03 ΤΕΜ. 37 ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΝΤ/ΦΗΣ ΤΕΦΛΟΝ ΕΛΑΤΗΡΙΟ 3'' ΙΤΑΛΙΑΣ 55,66 ΤΕΜ. 38 ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΝΤ/ΦΗΣ ΤΕΦΛΟΝ ΕΛΑΤΗΡΙΟ 4'' ΙΤΑΛΙΑΣ 84,93 ΤΕΜ. 39 ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΝΤ/ΦΗΣ ΤΕΦΛΟΝ ΕΛΑΤΗΡΙΟ ½'' CIM 5,98 ΤΕΜ. 40 ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΝΤ/ΦΗΣ ΤΕΦΛΟΝ ΕΛΑΤΗΡΙΟ ¾'' CIM 8,76 ΤΕΜ. 41 ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΝΤ/ΦΗΣ ΤΕΦΛΟΝ ΕΛΑΤΗΡΙΟ 1'' CIM 13,18 ΤΕΜ. 42 ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΝΤ/ΦΗΣ ΤΕΦΛΟΝ ΕΛΑΤΗΡΙΟ 1 ¼'' CIM 18,72 ΤΕΜ. 43 ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΝΤ/ΦΗΣ ΤΕΦΛΟΝ ΕΛΑΤΗΡΙΟ 1 ½'' CIM 29,12 ΤΕΜ. 44 ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΝΤ/ΦΗΣ ΤΕΦΛΟΝ ΕΛΑΤΗΡΙΟ 2'' CIM 39,37 ΤΕΜ. 45 ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΝΤ/ΦΗΣ ΤΕΦΛΟΝ ΕΛΑΤΗΡΙΟ 2 ½'' CIM 86,22 ΤΕΜ. 46 ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΝΤ/ΦΗΣ ΤΕΦΛΟΝ ΕΛΑΤΗΡΙΟ 3'' CIM 117,54 ΤΕΜ. 47 ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΝΤ/ΦΗΣ ΤΕΦΛΟΝ ΕΛΑΤΗΡΙΟ 4'' CIM 209,92 ΤΕΜ. 48 ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΝ/ΦΗΣ ΟΡΙΖ. (ΚΛΑΠΕ) ½'' CIM 8,70 ΤΕΜ. 49 ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΝ/ΦΗΣ ΟΡΙΖ. (ΚΛΑΠΕ) ¾'' CIM 12,60 ΤΕΜ. 50 ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΝ/ΦΗΣ ΟΡΙΖ. (ΚΛΑΠΕ) 1'' CIM 18,05 ΤΕΜ. 51 ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΝ/ΦΗΣ ΟΡΙΖ. (ΚΛΑΠΕ) 1 ¼'' CIM 26,07 ΤΕΜ. 52 ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΝ/ΦΗΣ ΟΡΙΖ. (ΚΛΑΠΕ) 1 ½'' CIM 36,07 ΤΕΜ. 53 ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΝ/ΦΗΣ ΟΡΙΖ. (ΚΛΑΠΕ) 2'' CIM 46,03 ΤΕΜ. 54 ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΝ/ΦΗΣ ΟΡΙΖ. (ΚΛΑΠΕ) 2 ½'' CIM 84,22 ΤΕΜ. 55 ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΝ/ΦΗΣ ΟΡΙΖ. (ΚΛΑΠΕ) 3'' CIM 111,54 ΤΕΜ. 56 ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΝ/ΦΗΣ ΟΡΙΖ. (ΚΛΑΠΕ) 4'' CIM 194,52 ΤΕΜ. 57 ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΝ/ΦΗΣ ΟΡΙΖ. (ΚΛΑΠΕ) ½'' ΙΤΑΛΙΑΣ 3,55 ΤΕΜ. 58 ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΝ/ΦΗΣ ΟΡΙΖ. (ΚΛΑΠΕ) ¾'' ΙΤΑΛΙΑΣ 4,90 ΤΕΜ. 59 ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΝ/ΦΗΣ ΟΡΙΖ. (ΚΛΑΠΕ) 1'' ΙΤΑΛΙΑΣ 8,48 ΤΕΜ. 60 ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΝ/ΦΗΣ ΟΡΙΖ. (ΚΛΑΠΕ) 1 ¼'' ΙΤΑΛΙΑΣ 11,53 ΤΕΜ. 61 ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΝ/ΦΗΣ ΟΡΙΖ. (ΚΛΑΠΕ) 1 ½'' ΙΤΑΛΙΑΣ 17,66 ΤΕΜ. 62 ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΝ/ΦΗΣ ΟΡΙΖ. (ΚΛΑΠΕ) 2'' ΙΤΑΛΙΑΣ 26,02 ΤΕΜ. 63 ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΝ/ΦΗΣ ΟΡΙΖ. (ΚΛΑΠΕ) 2 ½'' ΙΤΑΛΙΑΣ 43,64 ΤΕΜ. 64 ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΝ/ΦΗΣ ΟΡΙΖ. (ΚΛΑΠΕ) 3'' ΙΤΑΛΙΑΣ 60,04 ΤΕΜ. 65 ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΝ/ΦΗΣ ΟΡΙΖ. (ΚΛΑΠΕ) 4'' ΙΤΑΛΙΑΣ 128,29 ΤΕΜ. 66 ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΝΤ/ΦΗΣ Φ63 18,70 ΤΕΜ. 67 ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΝΤ/ΦΗΣ Φ50 14,45 ΤΕΜ. 68 ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΝΤ/ΦΗΣ Φ75 79,20 ΤΕΜ. 69 ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΝΤ/ΦΗΣ Φ90 103,50 ΤΕΜ. 70 ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΝΤ/ΦΗΣ Φ ,00 ΤΕΜ. 71 ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΝΤ/ΦΗΣ ΚΛΑΠΕ Φ90 64,80 ΤΕΜ. 72 ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΝΤ/ΦΗΣ ΚΛΑΠΕ Φ ,50 ΤΕΜ. 73 ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΝΤ/ΦΗΣ ΚΛΑΠΕ Φ ,00 ΤΕΜ. 74 ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΝΤ/ΦΗΣ ΚΛΑΠΕ Φ ,00 ΤΕΜ. 75 ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΝΤ ΒΙΔΩΤΗ 1 ½'' 16,15 ΤΕΜ. 76 ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΝΤ ΒΙΔΩΤΗ 2'' 21,25 ΤΕΜ. 77 ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΝΤ ΒΙΔΩΤΗ 2 ½'' 94,50 ΤΕΜ.

19 78 ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΝΤ ΒΙΔΩΤΗ 3'' 121,50 ΤΕΜ. 79 ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΝΤ ΒΙΔΩΤΗ 4'' 148,50 ΤΕΜ. 80 ΒΑΛΒΙΔΑ ΕΞ/ΣΜΟΥ 1'' ΑΠΛΗ 18,70 ΤΕΜ. 81 ΒΑΛΒΙΔΑ ΕΞ/ΣΜΟΥ 2'' ΑΠΛΗ 38,25 ΤΕΜ. 82 ΒΑΛΒΙΔΑ ΕΞ/ΣΜΟΥ 1'' Δ.ΕΝΕΡΓ 42,50 ΤΕΜ. 83 ΒΑΛΒΙΔΑ ΕΞ/ΣΜΟΥ 2'' Δ.ΕΝΕΡΓ 102,00 ΤΕΜ. 84 ΒΑΝΝΑ ΑΠΛΗ ΟΡΕΙΧ.1/2'' 4,06 ΤΕΜ. 85 ΒΑΝΝΑ ΑΠΛΗ ΟΡΕΙΧ.3/4'' 5,23 ΤΕΜ. 86 ΒΑΝΝΑ ΑΠΛΗ ΟΡΕΙΧ.1'' 7,78 ΤΕΜ. 87 ΒΑΝΝΑ ΑΠΛΗ ΟΡΕΙΧ.1 ¼'' 12,76 ΤΕΜ. 88 ΒΑΝΝΑ ΑΠΛΗ ΟΡΕΙΧ. 1 1/2'' 17,43 ΤΕΜ. 89 ΒΑΝΝΑ ΑΠΛΗ ΟΡΕΙΧ. 2'' 26,50 ΤΕΜ. 90 ΒΑΝΝΑ ΑΠΛΗ ΟΡΕΙΧ. 2 1/2'' 35,69 ΤΕΜ. 91 ΒΑΝΝΑ ΑΠΛΗ ΟΡΕΙΧ. 3'' 44,44 ΤΕΜ. 92 ΒΑΝΝΑ ΑΠΛΗ ΟΡΕΙΧ. 4 '' 82,78 ΤΕΜ. 93 ΒΑΝΑ ΒΙΔΩΤΗ 2 ΡΑΚΟΡ ¾'' 11,25 ΤΕΜ. 94 ΒΑΝΑ ΒΙΔΩΤΗ 2 ΡΑΚΟΡ 1'' 16,20 ΤΕΜ. 95 ΒΑΝΑ ΒΙΔΩΤΗ 2 ΡΑΚΟΡ 1 ¼'' 19,80 ΤΕΜ. 96 ΒΑΝΑ ΒΙΔΩΤΗ 2 ΡΑΚΟΡ 1 ½'' 14,45 ΤΕΜ. 97 ΒΑΝΑ ΒΙΔΩΤΗ 2 ΡΑΚΟΡ 2'' 19,55 ΤΕΜ. 98 ΒΑΝΑ ΒΙΔΩΤΗ 2 ΡΑΚΟΡ 2 ½'' 41,65 ΤΕΜ. 99 ΒΑΝΑ ΒΙΔΩΤΗ 2 ΡΑΚΟΡ 3'' 44,20 ΤΕΜ. 100 ΒΑΝΑ ΒΙΔΩΤΗ 2 ΡΑΚΟΡ 4'' 207,00 ΤΕΜ. 101 ΒΑΝΑ ΒΙΔΩΤΗ 1 ΡΑΚΟΡ ¾'' 8,10 ΤΕΜ. 102 ΒΑΝΑ ΒΙΔΩΤΗ 1 ΡΑΚΟΡ 1'' 9,90 ΤΕΜ. 103 ΒΑΝΑ ΒΙΔΩΤΗ 1 ΡΑΚΟΡ 1 ¼'' 12,60 ΤΕΜ. 104 ΒΑΝΑ ΒΙΔΩΤΗ 1 ΡΑΚΟΡ 1 ½'' 10,63 ΤΕΜ. 105 ΒΑΝΑ ΒΙΔΩΤΗ 1 ΡΑΚΟΡ 2'' 14,88 ΤΕΜ. 106 ΒΑΝΑ ΒΙΔΩΤΗ 1 ΡΑΚΟΡ 4'' 122,40 ΤΕΜ. 107 ΒΑΝΑ ΚΟΛΛΗΤΗ 2 ΡΑΚΟΡ Φ32 14,85 ΤΕΜ. 108 ΒΑΝΑ ΚΟΛΛΗΤΗ 2 ΡΑΚΟΡ Φ40 18,72 ΤΕΜ. 109 ΒΑΝΑ ΚΟΛΛΗΤΗ 2 ΡΑΚΟΡ Φ50 12,75 ΤΕΜ. 110 ΒΑΝΑ ΚΟΛΛΗΤΗ 2 ΡΑΚΟΡ Φ63 18,28 ΤΕΜ. 111 ΒΑΝΑ ΚΟΛΛΗΤΗ 2 ΡΑΚΟΡ Φ75 35,70 ΤΕΜ. 112 ΒΑΝΑ ΚΟΛΛΗΤΗ 2 ΡΑΚΟΡ Φ90 36,55 ΤΕΜ. 113 ΒΑΝΑ ΚΟΛΛΗΤΗ 2 ΡΑΚΟΡ Φ ,20 ΤΕΜ. 114 ΒΑΝΑ BUTTERFLY Φ63 89,25 ΤΕΜ. 115 ΒΑΝΑ BUTTERFLY Φ75 89,25 ΤΕΜ. 116 ΒΑΝΑ BUTTERFLY Φ90 102,00 ΤΕΜ. 117 ΒΑΝΑ BUTTERFLY Φ ,75 ΤΕΜ. 118 ΒΑΝΑ BUTTERFLY Φ ,50 ΤΕΜ. 119 ΒΑΝΑ BUTTERFLY Φ ,25 ΤΕΜ.

20 120 ΒΑΝΑ BUTTERFLY Φ ,25 ΤΕΜ. 121 ΒΑΝΑ BUTTERFLY Φ ,25 ΤΕΜ. 122 ΒΑΝΑ BUTTERFLY Φ ,25 ΤΕΜ. 123 ΒΑΝΑ BUTTERFLY Φ ,50 ΤΕΜ. 124 ΒΑΝΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΔΙΣΚΟΣ ΧΥΤΟΣ Φ50 68,54 ΤΕΜ. 125 ΒΑΝΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΔΙΣΚΟΣ ΧΥΤΟΣ Φ60 75,07 ΤΕΜ. 126 ΒΑΝΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΔΙΣΚΟΣ ΧΥΤΟΣ Φ80 82,98 ΤΕΜ. 127 ΒΑΝΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΔΙΣΚΟΣ ΧΥΤΟΣ Φ100 98,90 ΤΕΜ. 128 ΒΑΝΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΔΙΣΚΟΣ ΧΥΤΟΣ Φ ,14 ΤΕΜ. 129 ΒΑΝΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΔΙΣΚΟΣ ΧΥΤΟΣ Φ ,13 ΤΕΜ. 130 ΒΑΝΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΔΙΣΚΟΣ ΧΥΤΟΣ Φ ,22 ΤΕΜ. 131 ΒΑΝΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΔΙΣΚΟΣ ΧΥΤΟΣ Φ ,16 ΤΕΜ. 132 ΒΑΝΑ ΣΥΡΤΟΥ ΦΛΑΝΤΖ. Φ60 110,40 ΤΕΜ. 133 ΒΑΝΑ ΣΥΡΤΟΥ ΦΛΑΝΤΖ. Φ80 123,02 ΤΕΜ. 134 ΒΑΝΑ ΣΥΡΤΟΥ ΦΛΑΝΤΖ. Φ ,51 ΤΕΜ. 135 ΒΑΝΑ ΣΥΡΤΟΥ ΦΛΑΝΤΖ. Φ ,40 ΤΕΜ. 136 ΒΑΝΑ ΣΥΡΤΟΥ ΦΛΑΝΤΖ. Φ ,44 ΤΕΜ. 137 ΒΑΝΑ ΣΥΡΤΟΥ ΦΛΑΝΤΖ. Φ ,12 ΤΕΜ. 138 ΒΑΝΑ ΣΥΡΤΟΥ ΦΛΑΝΤΖ. Φ ,00 ΤΕΜ. 139 ΒΑΝΑ ΣΥΡΤΟΥ ΕΥΘΕΩΝ ΑΚΡΩΝ Φ60 110,40 ΤΕΜ. 140 ΒΑΝΑ ΣΥΡΤΟΥ ΕΥΘΕΩΝ ΑΚΡΩΝ Φ80 123,02 ΤΕΜ. 141 ΒΑΝΑ ΣΥΡΤΟΥ ΕΥΘΕΩΝ ΑΚΡΩΝ Φ ,51 ΤΕΜ. 142 ΒΑΝΑ ΣΥΡΤΟΥ ΕΥΘΕΩΝ ΑΚΡΩΝ Φ ,40 ΤΕΜ. 143 ΒΑΝΑ ΣΥΡΤΟΥ ΕΥΘΕΩΝ ΑΚΡΩΝ Φ ,44 ΤΕΜ. 144 ΒΑΝΑ ΣΥΡΤΟΥ ΕΥΘΕΩΝ ΑΚΡΩΝ Φ ,12 ΤΕΜ. 145 ΒΑΝΝΑ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΒΟΣΤΟΝ ½'' 2,94 ΤΕΜ. 146 ΒΑΝΝΑ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΒΟΣΤΟΝ ¾'' 4,20 ΤΕΜ. 147 ΒΑΝΝΑ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΒΟΣΤΟΝ 1'' 7,42 ΤΕΜ. 148 ΒΑΝΝΑ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΒΟΣΤΟΝ 1 ¼'' 12,53 ΤΕΜ. 149 ΒΑΝΝΑ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΒΟΣΤΟΝ 1 ½'' 16,27 ΤΕΜ. 150 ΒΑΝΝΑ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΒΟΣΤΟΝ 2'' 24,75 ΤΕΜ. 151 ΒΑΝΝΑ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΒΟΣΤΟΝ 2 ½'' 62,73 ΤΕΜ. 152 ΒΑΝΝΑ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΒΟΣΤΟΝ 3'' 80,46 ΤΕΜ. 153 ΒΑΝΝΑ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΒΟΣΤΟΝ 4'' 134,41 ΤΕΜ. 154 ΒΑΝΝΑ ΣΦΑΙΡΙΚΗ HYDROSFER ½'' 3,80 ΤΕΜ. 155 ΒΑΝΝΑ ΣΦΑΙΡΙΚΗ HYDROSFER ¾'' 5,42 ΤΕΜ. 156 ΒΑΝΝΑ ΣΦΑΙΡΙΚΗ HYDROSFER 1'' 10,22 ΤΕΜ. 157 ΒΑΝΝΑ ΣΦΑΙΡΙΚΗ HYDROSFER 1 ¼'' 15,07 ΤΕΜ. 158 ΒΑΝΝΑ ΣΦΑΙΡΙΚΗ HYDROSFER 1 ½'' 22,85 ΤΕΜ. 159 ΒΑΝΝΑ ΣΦΑΙΡΙΚΗ HYDROSFER 2'' 34,77 ΤΕΜ. 160 ΒΑΝΝΑ ΣΦΑΙΡΙΚΗ HYDROSFER 2 ½'' 81,30 ΤΕΜ. 161 BANNA ΣΦΑΙΡΙΚΗ CIMBERIO ½'' 6,64 ΤΕΜ.

21 162 BANNA ΣΦΑΙΡΙΚΗ CIMBERIO 1'' 12,97 ΤΕΜ. 163 BANNA ΣΦΑΙΡΙΚΗ CIMBERIO 1 ¼'' 21,09 ΤΕΜ. 164 BANNA ΣΦΑΙΡΙΚΗ CIMBERIO 1 ½'' 32,77 ΤΕΜ. 165 BANNA ΣΦΑΙΡΙΚΗ CIMBERIO 2'' 49,54 ΤΕΜ. 166 BANNA ΣΦΑΙΡΙΚΗ CIMBERIO 2 ½'' 101,98 ΤΕΜ. 167 BANNA ΣΦΑΙΡΙΚΗ CIMBERIO 3'' 145,12 ΤΕΜ. 168 BANNA ΣΦΑΙΡΙΚΗ CIMBERIO 4'' 245,26 ΤΕΜ. 169 BANNA HYDROSFER ΑΡΣ. - ΘΗΛ. ½'' 3,14 ΤΕΜ. 170 BANNA HYDROSFER ΑΡΣ. - ΘΗΛ. ¾'' 4,47 ΤΕΜ. 171 BANNA HYDROSFER ΑΡΣ. - ΘΗΛ. 1'' 8,26 ΤΕΜ. 172 ΒΑΝΝΑ ΗYDROSFER ΜΕ ΡΑΚΟΡ ½'' 5,34 ΤΕΜ. 173 ΒΑΝΝΑ ΗYDROSFER ΜΕ ΡΑΚΟΡ ¾'' 8,09 ΤΕΜ. 174 ΒΑΝΝΑ ΗYDROSFER ΜΕ ΡΑΚΟΡ 1'' 12,20 ΤΕΜ. 175 ΒΑΝΝΑ ΗYDROSFER ΜΕ ΡΑΚΟΡ 1 ¼ '' 19,54 ΤΕΜ. 176 ΓΩΝΙΑ 90Ο Φ110 4,61 ΤΕΜ. 177 ΓΩΝΙΑ 90Ο Φ125 7,49 ΤΕΜ. 178 ΓΩΝΙΑ 90Ο Φ160 7,49 ΤΕΜ. 179 ΓΩΝΙΑ 90Ο Φ200 14,98 ΤΕΜ. 180 ΓΩΝΙΑ 90Ο Φ250 35,14 ΤΕΜ. 181 ΓΩΝΙΑ 90Ο Φ315 70,27 ΤΕΜ. 182 ΓΩΝΙΑ 45Ο Φ110 4,03 ΤΕΜ. 183 ΓΩΝΙΑ 45Ο Φ125 5,76 ΤΕΜ. 184 ΓΩΝΙΑ 45Ο Φ160 7,49 ΤΕΜ. 185 ΓΩΝΙΑ 45Ο Φ200 14,98 ΤΕΜ. 186 ΓΩΝΙΑ 45Ο Φ250 35,14 ΤΕΜ. 187 ΓΩΝΙΑ 45Ο Φ315 70,27 ΤΕΜ. 188 ΓΩΝΙΑ ΒΙΔΩΤΗ 900 Φ32 1,76 ΤΕΜ. 189 ΓΩΝΙΑ ΒΙΔΩΤΗ 900 Φ40 2,48 ΤΕΜ. 190 ΓΩΝΙΑ ΒΙΔΩΤΗ 900 Φ50 3,83 ΤΕΜ. 191 ΓΩΝΙΑ ΒΙΔΩΤΗ 900 Φ63 7,65 ΤΕΜ. 192 ΓΩΝΙΑ ΒΙΔΩΤΗ 900 Φ75 10,20 ΤΕΜ. 193 ΓΩΝΙΑ ΒΙΔΩΤΗ 900 Φ90 15,30 ΤΕΜ. 194 ΓΩΝΙΑ ΒΙΔΩΤΗ 900 Φ110 40,50 ΤΕΜ. 195 ΓΩΝΙΑ ΒΙΔΩΤΗ 450 Φ32 3,24 ΤΕΜ. 196 ΓΩΝΙΑ ΒΙΔΩΤΗ 450 Φ40 4,23 ΤΕΜ. 197 ΓΩΝΙΑ ΒΙΔΩΤΗ 450 Φ50 5,85 ΤΕΜ. 198 ΓΩΝΙΑ ΒΙΔΩΤΗ 450 Φ63 8,19 ΤΕΜ. 199 ΓΩΝΙΑ ΒΙΔΩΤΗ 450 Φ75 21,15 ΤΕΜ. 200 ΓΩΝΙΑ ΒΙΔΩΤΗ 450 Φ90 28,80 ΤΕΜ. 201 ΓΩΝΙΑ ΒΙΔΩΤΗ 450 Φ110 21,25 ΤΕΜ. 202 ΓΩΝΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ Φ15Χ15Χ2,5mm 2,30 ΤΕΜ. 203 ΓΩΝΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ Φ16Χ16Χ2,0mm 2,39 ΤΕΜ.

22 204 ΓΩΝΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ Φ18Χ18Χ2,5mm 3,17 ΤΕΜ. 205 ΓΩΝΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ Φ22Χ22Χ3,0mm 4,96 ΤΕΜ. 206 ΓΩΝΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ Φ28Χ28Χ3,0mm 9,91 ΤΕΜ. 207 ΓΩΝΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ Φ32Χ32Χ3,0mm 12,74 ΤΕΜ. 208 ΓΩΝΙΑ ΑΡΣΕΝΙΚΗ Φ15Χ1/2''2,5mm 1,75 ΤΕΜ. 209 ΓΩΝΙΑ ΑΡΣΕΝΙΚΗ Φ16Χ1/2''Χ2,0mm 1,75 ΤΕΜ. 210 ΓΩΝΙΑ ΑΡΣΕΝΙΚΗ Φ18Χ1/2''Χ2,5mm 2,32 ΤΕΜ. 211 ΓΩΝΙΑ ΑΡΣΕΝΙΚΗ Φ22Χ3/4''Χ3,0mm 5,58 ΤΕΜ. 212 ΓΩΝΙΑ ΑΡΣΕΝΙΚΗ Φ28Χ1''Χ3,0mm 7,08 ΤΕΜ. 213 ΓΩΝΙΑ ΑΡΣΕΝΙΚΗ Φ32Χ1''Χ3,0mm 8,85 ΤΕΜ. 214 ΓΩΝΙΑ ΘΗΛΥΚΗ Φ15Χ1/2''2,5mm 1,99 ΤΕΜ. 215 ΓΩΝΙΑ ΘΗΛΥΚΗ Φ16Χ1/2''Χ2,0mm 2,05 ΤΕΜ. 216 ΓΩΝΙΑ ΘΗΛΥΚΗ Φ18Χ1/2''Χ2,5mm 2,56 ΤΕΜ. 217 ΓΩΝΙΑ ΘΗΛΥΚΗ Φ22Χ3/4''Χ3,0mm 5,70 ΤΕΜ. 218 ΓΩΝΙΑ ΘΗΛΥΚΗ Φ28Χ1''Χ3,0mm 7,08 ΤΕΜ. 219 ΓΩΝΙΑ ΘΗΛΥΚΗ Φ32Χ1''Χ3,0mm 9,63 ΤΕΜ. 220 ΓΩΝΙΑ ΘΗΛΥΚΗ ½'' 0,54 ΤΕΜ. 221 ΓΩΝΙΑ ΘΗΛΥΚΗ ¾'' 0,84 ΤΕΜ. 222 ΓΩΝΙΑ ΘΗΛΥΚΗ 1'' 1,25 ΤΕΜ. 223 ΓΩΝΙΑ ΘΗΛΥΚΗ 1 ¼'' 2,46 ΤΕΜ. 224 ΓΩΝΙΑ ΘΗΛΥΚΗ 1 ½'' 4,04 ΤΕΜ. 225 ΓΩΝΙΑ ΘΗΛΥΚΗ 2'' 4,74 ΤΕΜ. 226 ΓΩΝΙΑ ΘΗΛΥΚΗ 2 ½'' 15,45 ΤΕΜ. 227 ΓΩΝΙΑ ΘΗΛΥΚΗ 3'' 23,42 ΤΕΜ. 228 ΓΩΝΙΑ ΘΗΛΥΚΗ 4'' 41,28 ΤΕΜ. 229 ΓΩΝΙΑ ΑΡΣΕΝΙΚΗ-ΘΗΛΥΚΗ ½'' 0,74 ΤΕΜ. 230 ΓΩΝΙΑ ΑΡΣΕΝΙΚΗ- ΘΗΛΥΚΗ ¾'' 1,16 ΤΕΜ. 231 ΓΩΝΙΑ ΑΡΣΕΝΙΚΗ- ΘΗΛΥΚΗ 1'' 1,94 ΤΕΜ. 232 ΓΩΝΙΑ ΑΡΣΕΝΙΚΗ ΘΗΛΥΚΗ 1 ¼'' 3,36 ΤΕΜ. 233 ΓΩΝΙΑ ΑΡΣΕΝΙΚΗ ΘΗΛΥΚΗ 1 ½'' 5,14 ΤΕΜ. 234 ΓΩΝΙΑ ΑΡΣΕΝΙΚΗ ΘΗΛΥΚΗ 2'' 6,78 ΤΕΜ. 235 ΓΩΝΙΑ ΑΡΣΕΝΙΚΗ ΘΗΛΥΚΗ 2 ½'' 17,62 ΤΕΜ. 236 ΓΩΝΙΑ ΑΡΣΕΝΙΚΗ ΘΗΛΥΚΗ 3'' 23,44 ΤΕΜ. 237 ΓΩΝΙΑ ΑΡΣΕΝΙΚΗ ΘΗΛΥΚΗ 4'' 41,34 ΤΕΜ. 238 ΓΩΝΙΑ ΘΗΛΥΚΗ ΜΕ ΒΑΣΗ Φ15Χ1/2''Χ2,5mm 2,24 ΤΕΜ. 239 ΓΩΝΙΑ ΘΗΛΥΚΗ ΜΕ ΒΑΣΗ Φ16Χ1/2''Χ2,0mm 2,38 ΤΕΜ. 240 ΓΩΝΙΑ ΘΗΛΥΚΗ ΜΕ ΒΑΣΗ Φ18Χ1/2''Χ2,5mm 2,61 ΤΕΜ. 241 ΓΩΝΙΑ ΚΟΛΛΗΤΗ ΒΙΔΩΤΗ ΑΡΕΝΙΚΗ Φ 50Χ1 ½'' 4,30 ΤΕΜ. 242 ΓΩΝΙΑ ΚΟΛΛΗΤΗ ΒΙΔΩΤΗ ΑΡΕΝΙΚΗ Φ 63Χ2'' 6,26 ΤΕΜ. 243 ΓΩΝΙΑ ΚΟΛΛΗΤΗ ΒΙΔΩΤΗ ΘΗΛΥΚΗ Φ 50Χ1 ½'' 4,95 ΤΕΜ. 244 ΓΩΝΙΑ ΚΟΛΛΗΤΗ ΒΙΔΩΤΗ ΘΗΛΥΚΗ Φ 63Χ2'' 5,53 ΤΕΜ. 245 ΓΩΝΙΑ ΚΟΛΛΗΤΗ ΒΙΔΩΤΗ ΘΗΛΥΚΗ Φ 75Χ2 ½'' 9,35 ΤΕΜ.

23 246 ΓΩΝΙΑ ΚΟΛΛΗΤΗ ΒΙΔΩΤΗ ΘΗΛΥΚΗ Φ 90Χ3'' 10,63 ΤΕΜ. 247 ΓΩΝΙΑ ΡΑΚΟΡ ΣΥΣΦ.ΣΥΝΔΕΣΗΣ Φ 32 Χ 32 13,33 ΤΕΜ. 248 ΓΩΝΙΑ ΡΑΚΟΡ ΣΥΣΦ.ΣΥΝΔΕΣΗΣ Φ 40 Χ 40 22,51 ΤΕΜ. 249 ΓΩΝΙΑ ΡΑΚΟΡ ΣΥΣΦ.ΣΥΝΔΕΣΗΣ Φ 50 Χ 50 33,71 ΤΕΜ. 250 ΓΩΝΙΑ ΡΑΚΟΡ ΣΥΣΦ.ΣΥΝΔΕΣΗΣ Φ 63 Χ 63 60,07 ΤΕΜ. 251 ΓΩΝΙΑ ΡΑΚΟΡ ΣΥΣΦ.ΑΡΣΕΝΙΚΟ Φ 32 Χ 1'' 9,77 ΤΕΜ. 252 ΓΩΝΙΑ ΡΑΚΟΡ ΣΥΣΦ.ΑΡΣΕΝΙΚΟ Φ 40 Χ 1 ¼'' 16,84 ΤΕΜ. 253 ΓΩΝΙΑ ΡΑΚΟΡ ΣΥΣΦ.ΑΡΣΕΝΙΚΟ Φ 50 Χ 1 ½ '' 24,41 ΤΕΜ. 254 ΓΩΝΙΑ ΡΑΚΟΡ ΣΥΣΦ.ΑΡΣΕΝΙΚΟ Φ 63 Χ 2 '' 43,34 ΤΕΜ. 255 ΓΩΝΙΑ ΡΑΚΟΡ ΣΥΣΦ.ΘΗΛΥΚΟ Φ 32 Χ 1'' 9,04 ΤΕΜ. 256 ΓΩΝΙΑ ΡΑΚΟΡ ΣΥΣΦ.ΘΗΛΥΚΟ Φ 40 Χ 1 ¼'' 16,13 ΤΕΜ. 257 ΓΩΝΙΑ ΡΑΚΟΡ ΣΥΣΦ.ΘΗΛΥΚΟ Φ 50 Χ 1 ½ '' 24,08 ΤΕΜ. 258 ΓΩΝΙΑ ΡΑΚΟΡ ΣΥΣΦ.ΘΗΛΥΚΟ Φ 63 Χ 2 '' 42,56 ΤΕΜ. 259 ΓΩΝΙΑ ΣΥΣΤΟΛΙΚΗ ½'' 2,02 ΤΕΜ. 260 ΓΩΝΙΑ ΣΥΣΤΟΛΙΚΗ ¾'' 1,40 ΤΕΜ. 261 ΓΩΝΙΑ ΣΥΣΤΟΛΙΚΗ 1'' 2,10 ΤΕΜ. 262 ΓΩΝΙΑ ΣΥΣΤΟΛΙΚΗ 1 ¼'' 4,60 ΤΕΜ. 263 ΓΩΝΙΑ ΣΥΣΤΟΛΙΚΗ 1 ½'' 5,88 ΤΕΜ. 264 ΓΩΝΙΑ ΣΥΣΤΟΛΙΚΗ 2'' 9,78 ΤΕΜ. 265 ΓΩΝΙΑ ΣΥΣΤΟΛΙΚΗ 2 ½'' 26,36 ΤΕΜ. 266 ΓΩΝΙΑ ΥΔΡΟΛΗΨΙΑΣ Φ15Χ1/2''Χ2,5mm 6,74 ΤΕΜ. 267 ΓΩΝΙΑ ΥΔΡΟΛΗΨΙΑΣ Φ16Χ1/2''Χ2,0mm 6,74 ΤΕΜ. 268 ΓΩΝΙΑ ΥΔΡΟΛΗΨΙΑΣ Φ18Χ1/2''Χ2,5mm 6,74 ΤΕΜ. 269 ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΓΩΝΙΑΚΟΣ ½'' Χ ½ '' 4,01 ΤΕΜ. 270 ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΓΩΝΙΑΚΟΣ ½'' Χ ¾ '' 4,01 ΤΕΜ. 271 ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΓΩΝΙΑΚΟΣ ½'' Χ 3/8 '' 4,01 ΤΕΜ. 272 ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΕΝΣΩΜ. ΡΑΚΟΡ Φ15Χ1/2''Χ2,5mm 6,23 ΤΕΜ. 273 ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΕΝΣΩΜ. ΡΑΚΟΡ Φ16Χ1/2''Χ2,0mm 6,23 ΤΕΜ. 274 ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΕΝΣΩΜ. ΡΑΚΟΡ Φ18Χ1/2''Χ2,5mm 6,67 ΤΕΜ. 275 ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΜΙΝΙ ΛΟΥΤΡΟΥ ½'' ΧΡΩΜ. 2,68 ΤΕΜ. 276 ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΜΙΝΙ ΛΟΥΤΡΟΥ ½'' ΟΡΕΙΧ. 2,68 ΤΕΜ. 277 ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΜΙΝΙ ΛΟΥΤΡΟΥ ½'' CIM. 5,82 ΤΕΜ. 278 ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΑΡΣΕΝΙΚΗ Φ63Χ2'' 2,72 ΤΕΜ. 279 ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΑΡΣΕΝΙΚΗ Φ75Χ2 ½'' 3,15 ΤΕΜ. 280 ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΑΡΣΕΝΙΚΗ Φ90Χ3'' 4,08 ΤΕΜ. 281 ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΑΡΣΕΝΙΚΗ Φ110Χ4'' 5,95 ΤΕΜ. 282 ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΑΡΣΕΝΙΚΗ Φ125Χ5'' 20,70 ΤΕΜ. 283 ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΜΕ Ε.Δ. Φ63Χ2'' 7,65 ΤΕΜ. 284 ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΜΕ Ε.Δ. Φ75Χ2 ½'' 8,50 ΤΕΜ. 285 ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΜΕ Ε.Δ. Φ90Χ3'' 8,50 ΤΕΜ. 286 ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΜΕ Ε.Δ. Φ110Χ4'' 8,93 ΤΕΜ. 287 ΖΥΜΠΩ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΑΠΛΑ Φ50 12,19 ΤΕΜ.

24 288 ΖΥΜΠΩ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΑΠΛΑ Φ63 12,19 ΤΕΜ. 289 ΖΥΜΠΩ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΑΠΛΑ Φ75 13,27 ΤΕΜ. 290 ΖΥΜΠΩ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΑΠΛΑ Φ90 14,88 ΤΕΜ. 291 ΖΥΜΠΩ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΑΠΛΑ Φ110 18,59 ΤΕΜ. 292 ΖΥΜΠΩ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΑΠΛΑ Φ125 19,64 ΤΕΜ. 293 ΖΥΜΠΩ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΑΠΛΑ Φ140 24,42 ΤΕΜ. 294 ΖΥΜΠΩ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΑΠΛΑ Φ160 29,19 ΤΕΜ. 295 ΖΥΜΠΩ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΑΠΛΑ Φ200 47,77 ΤΕΜ. 296 ΖΥΜΠΩ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΑΠΛΑ Φ225 57,32 ΤΕΜ. 297 ΖΥΜΠΩ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΑΠΛΑ Φ250 64,24 ΤΕΜ. 298 ΖΥΜΠΩ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΕΝΙΣΧ Φ63 23,05 ΤΕΜ. 299 ΖΥΜΠΩ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΕΝΙΣΧ Φ75 25,00 ΤΕΜ. 300 ΖΥΜΠΩ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΕΝΙΣΧ Φ90 27,85 ΤΕΜ. 301 ΖΥΜΠΩ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΕΝΙΣΧ Φ110 34,96 ΤΕΜ. 302 ΖΥΜΠΩ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΕΝΙΣΧ Φ125 36,98 ΤΕΜ. 303 ΖΥΜΠΩ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΕΝΙΣΧ Φ140 46,05 ΤΕΜ. 304 ΖΥΜΠΩ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΕΝΙΣΧ Φ160 55,17 ΤΕΜ. 305 ΖΥΜΠΩ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΕΝΙΣΧ Φ200 91,40 ΤΕΜ. 306 ΖΥΜΠΩ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΕΝΙΣΧ Φ ,71 ΤΕΜ. 307 ΖΥΜΠΩ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΕΝΙΣΧ Φ ,93 ΤΕΜ. 308 ΖΥΜΠΩ ΑΜΙΑΝΤΟΣΩΛΗΝΑ Φ60 13,27 ΤΕΜ. 309 ΖΥΜΠΩ ΣΥΣΤΟΛΙΚΑ Φ 60Χ63 13,27 ΤΕΜ. 310 ΖΥΜΠΩ ΣΥΣΤΟΛΙΚΑ Φ 80Χ90 15,38 ΤΕΜ. 311 ΖΥΜΠΩ ΣΥΣΤΟΛΙΚΑ Φ 100Χ110 19,11 ΤΕΜ. 312 ΖΥΜΠΩ ΣΥΣΤΟΛΙΚΑ Φ 125Χ125 24,95 ΤΕΜ. 313 ΖΥΜΠΩ ΣΥΣΤΟΛΙΚΑ Φ 125Χ140 24,95 ΤΕΜ. 314 ΖΥΜΠΩ ΣΥΣΤΟΛΙΚΑ Φ 150Χ160 30,80 ΤΕΜ. 315 ΖΥΜΠΩ ΣΥΣΤΟΛΙΚΑ Φ 200Χ200 53,61 ΤΕΜ. 316 ΖΥΜΠΩ ΣΥΣΤΟΛΙΚΑ Φ 200Χ225 53,61 ΤΕΜ. 317 ΖΥΜΠΩ ΣΥΣΤΟΛΙΚΑ Φ 250Χ280 78,04 ΤΕΜ. 318 ΗΛΕΚΤΡΟΒΑΝΑ CIM ¾'' 129,60 ΤΕΜ. 319 ΗΛΕΚΤΡΟΒΑΝΑ CIM 1'' 132,00 ΤΕΜ. 320 ΗΛΕΚΤΡΟΒΑΝΑ CIM 1 ¼'' 151,20 ΤΕΜ. 321 ΗΜΙΤΑΦ Φ110Χ110 8,64 ΤΕΜ. 322 ΗΜΙΤΑΦ Φ125Χ125 16,13 ΤΕΜ. 323 ΗΜΙΤΑΦ Φ160Χ160 20,16 ΤΕΜ. 324 ΗΜΙΤΑΦ Φ200Χ200 35,71 ΤΕΜ. 325 ΗΜΙΤΑΦ Φ250Χ250 86,40 ΤΕΜ. 326 ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΦΡΕΑΤΙΩΝ 25tn 70x70 155,66 ΤΕΜ. 327 ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΦΡΕΑΤΙΩΝ 25tn 80x80 209,76 ΤΕΜ. 328 ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΦΡΕΑΤΙΩΝ 25tn 100x ,44 ΤΕΜ. 329 ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΦΡΕΑΤΙΩΝ 25tn 66x96 218,59 ΤΕΜ.

25 330 ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΦΡΕΑΤΙΩΝ 25tn Φ80 154,10 ΤΕΜ. 331 ΚΑΜΠΥΛΗ PVC 10 ATM 900 Φ63 10,24 ΤΕΜ. 332 ΚΑΜΠΥΛΗ PVC 10 ATM 900 Φ75 14,18 ΤΕΜ. 333 ΚΑΜΠΥΛΗ PVC 10 ATM 900 Φ90 20,91 ΤΕΜ. 334 ΚΑΜΠΥΛΗ PVC 10 ATM 900 Φ110 32,03 ΤΕΜ. 335 ΚΑΜΠΥΛΗ PVC 10 ATM 900 Φ125 47,06 ΤΕΜ. 336 ΚΑΜΠΥΛΗ PVC 10 ATM 900 Φ140 61,07 ΤΕΜ. 337 ΚΑΜΠΥΛΗ PVC 10 ATM 900 Φ160 81,71 ΤΕΜ. 338 ΚΑΜΠΥΛΗ PVC 10 ATM 900 Φ ,83 ΤΕΜ. 339 ΚΑΜΠΥΛΗ PVC 10 ATM 900 Φ ,62 ΤΕΜ. 340 ΚΑΜΠΥΛΗ PVC 10 ATM 450 Φ63 8,73 ΤΕΜ. 341 ΚΑΜΠΥΛΗ PVC 10 ATM 450 Φ75 11,75 ΤΕΜ. 342 ΚΑΜΠΥΛΗ PVC 10 ATM 450 Φ90 17,77 ΤΕΜ. 343 ΚΑΜΠΥΛΗ PVC 10 ATM 450 Φ110 26,83 ΤΕΜ. 344 ΚΑΜΠΥΛΗ PVC 10 ATM 450 Φ125 39,84 ΤΕΜ. 345 ΚΑΜΠΥΛΗ PVC 10 ATM 450 Φ140 50,33 ΤΕΜ. 346 ΚΑΜΠΥΛΗ PVC 10 ATM 450 Φ160 65,52 ΤΕΜ. 347 ΚΑΜΠΥΛΗ PVC 10 ATM 450 Φ ,39 ΤΕΜ. 348 ΚΑΜΠΥΛΗ PVC 10 ATM 450 Φ ,24 ΤΕΜ. 349 ΚΑΜΠΥΛΗ PVC 16 ATM 900 Φ63 14,26 ΤΕΜ. 350 ΚΑΜΠΥΛΗ PVC 16 ATM 900 Φ75 19,53 ΤΕΜ. 351 ΚΑΜΠΥΛΗ PVC 16 ATM 900 Φ90 28,08 ΤΕΜ. 352 ΚΑΜΠΥΛΗ PVC 16 ATM 900 Φ110 42,65 ΤΕΜ. 353 ΚΑΜΠΥΛΗ PVC 16 ATM 900 Φ125 63,92 ΤΕΜ. 354 ΚΑΜΠΥΛΗ PVC 16 ATM 900 Φ140 83,49 ΤΕΜ. 355 ΚΑΜΠΥΛΗ PVC 16 ATM 900 Φ ,95 ΤΕΜ. 356 ΚΑΜΠΥΛΗ PVC 16 ATM 900 Φ ,86 ΤΕΜ. 357 ΚΑΜΠΥΛΗ PVC 16 ATM 900 Φ ,47 ΤΕΜ. 358 ΚΑΜΠΥΛΗ PVC 16 ATM 450 Φ63 12,33 ΤΕΜ. 359 ΚΑΜΠΥΛΗ PVC 16 ATM 450 Φ675 17,45 ΤΕΜ. 360 ΚΑΜΠΥΛΗ PVC 16 ATM 450 Φ90 22,69 ΤΕΜ. 361 ΚΑΜΠΥΛΗ PVC 16 ATM 450 Φ110 35,51 ΤΕΜ. 362 ΚΑΜΠΥΛΗ PVC 16 ATM 450 Φ125 52,93 ΤΕΜ. 363 ΚΑΜΠΥΛΗ PVC 16 ATM 450 Φ140 67,33 ΤΕΜ. 364 ΚΑΜΠΥΛΗ PVC 16 ATM 450 Φ160 95,96 ΤΕΜ. 365 ΚΑΜΠΥΛΗ PVC 16 ATM 450 Φ ,58 ΤΕΜ. 366 ΚΑΜΠΥΛΗ ΦΛΑΤΖΩΤΗ 45 Φ 60 Χ 60 75,00 ΤΕΜ. 367 ΚΑΜΠΥΛΗ ΦΛΑΤΖΩΤΗ 45 Φ 80 Χ 80 78,57 ΤΕΜ. 368 ΚΑΜΠΥΛΗ ΦΛΑΤΖΩΤΗ 45 Φ 100 Χ ,39 ΤΕΜ. 369 ΚΑΜΠΥΛΗ ΦΛΑΤΖΩΤΗ 45 Φ 125 Χ ,47 ΤΕΜ. 370 ΚΑΜΠΥΛΗ ΦΛΑΤΖΩΤΗ 45 Φ 150 Χ ,07 ΤΕΜ. 371 ΚΑΜΠΥΛΗ ΦΛΑΤΖΩΤΗ 45 Φ 200 Χ ,74 ΤΕΜ.

26 372 ΚΑΜΠΥΛΗ ΦΛΑΤΖΩΤΗ 90 Φ 60 Χ 60 41,89 ΤΕΜ. 373 ΚΑΜΠΥΛΗ ΦΛΑΤΖΩΤΗ 90 Φ 80 Χ 80 52,24 ΤΕΜ. 374 ΚΑΜΠΥΛΗ ΦΛΑΤΖΩΤΗ 90 Φ 100 Χ ,80 ΤΕΜ. 375 ΚΑΜΠΥΛΗ ΦΛΑΤΖΩΤΗ 90 Φ 125 Χ ,30 ΤΕΜ. 376 ΚΑΜΠΥΛΗ ΦΛΑΤΖΩΤΗ 90 Φ 150 Χ ,54 ΤΕΜ. 377 ΚΑΜΠΥΛΗ ΦΛΑΤΖΩΤΗ 90 Φ 200 Χ ,50 ΤΕΜ. 378 ΚΑΝΟΥΛΑ ½'' 3,95 ΤΕΜ. 379 ΚΑΝΟΥΛΑ ¾ '' 6,14 ΤΕΜ. 380 ΚΑΝΟΥΛΑ 1 '' 9,39 ΤΕΜ. 381 ΚΛΑΠΕ Φ60 149,65 ΤΕΜ. 382 ΚΛΑΠΕ Φ80 166,83 ΤΕΜ. 383 ΚΛΑΠΕ Φ ,12 ΤΕΜ. 384 ΚΛΑΠΕ Φ ,11 ΤΕΜ. 385 ΚΛΑΠΕ Φ ,61 ΤΕΜ. 386 ΚΛΑΠΕ Φ ,70 ΤΕΜ. 387 ΚΟΛΛΗΤΗ ΓΩΝΙΑ 900 Φ32 0,68 ΤΕΜ. 388 ΚΟΛΛΗΤΗ ΓΩΝΙΑ 900 Φ40 1,23 ΤΕΜ. 389 ΚΟΛΛΗΤΗ ΓΩΝΙΑ 900 Φ50 1,02 ΤΕΜ. 390 ΚΟΛΛΗΤΗ ΓΩΝΙΑ 900 Φ63 1,70 ΤΕΜ. 391 ΚΟΛΛΗΤΗ ΓΩΝΙΑ 900 Φ75 3,06 ΤΕΜ. 392 ΚΟΛΛΗΤΗ ΓΩΝΙΑ 900 Φ90 4,25 ΤΕΜ. 393 ΚΟΛΛΗΤΗ ΓΩΝΙΑ 900 Φ110 9,78 ΤΕΜ. 394 ΚΟΛΛΗΤΗ ΓΩΝΙΑ 900 Φ125 12,75 ΤΕΜ. 395 ΚΟΛΛΗΤΗ ΓΩΝΙΑ 900 Φ140 39,60 ΤΕΜ. 396 ΚΟΛΛΗΤΗ ΓΩΝΙΑ 900 Φ160 36,00 ΤΕΜ. 397 ΚΟΛΛΗΤΗ ΓΩΝΙΑ 900 Φ ,50 ΤΕΜ. 398 ΚΟΛΛΗΤΗ ΓΩΝΙΑ 900 Φ ,00 ΤΕΜ. 399 ΚΟΛΛΗΤΗ ΓΩΝΙΑ 900 Φ ,00 ΤΕΜ. 400 ΚΟΛΛΗΤΗ ΓΩΝΙΑ 450 Φ32 1,67 ΤΕΜ. 401 ΚΟΛΛΗΤΗ ΓΩΝΙΑ 450 Φ40 2,07 ΤΕΜ. 402 ΚΟΛΛΗΤΗ ΓΩΝΙΑ 450 Φ50 1,45 ΤΕΜ. 403 ΚΟΛΛΗΤΗ ΓΩΝΙΑ 450 Φ63 1,79 ΤΕΜ. 404 ΚΟΛΛΗΤΗ ΓΩΝΙΑ 450 Φ75 4,42 ΤΕΜ. 405 ΚΟΛΛΗΤΗ ΓΩΝΙΑ 450 Φ90 5,27 ΤΕΜ. 406 ΚΟΛΛΗΤΗ ΓΩΝΙΑ 450 Φ110 7,23 ΤΕΜ. 407 ΚΟΛΛΗΤΗ ΓΩΝΙΑ 450 Φ125 28,80 ΤΕΜ. 408 ΚΟΛΛΗΤΗ ΓΩΝΙΑ 450 Φ140 38,70 ΤΕΜ. 409 ΚΟΛΛΗΤΗ ΓΩΝΙΑ 450 Φ160 45,00 ΤΕΜ. 410 ΚΟΛΛΗΤΗ ΓΩΝΙΑ 450 Φ ,50 ΤΕΜ. 411 ΚΟΛΛΗΤΗ ΓΩΝΙΑ 450 Φ ,00 ΤΕΜ. 412 ΚΟΛΛΗΤΗ ΓΩΝΙΑ 450 Φ ,50 ΤΕΜ. 413 ΜΑΝΣΟΝ 10ΑΤ Φ63 8,50 ΤΕΜ.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΔΤΥ & ΠΟΛ/ΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Αρ. Μελ.: 11 / 2014 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Προμήθειας υλικών άρδευσηςύδρευσης-αποχέτευσης ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

15PROC002781136 2015-05-18

15PROC002781136 2015-05-18 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ 15/5/2015 ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΑΡ. ΠΡΩΤ.:14079/2015 ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ Δ/ΝΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Έχοντας λάβει υπόψη: Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ 1) Τις διατάξεις

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. Μελέτης: 14/2014 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Αριθ. Μελέτης: 14/2014 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΗΜΟΣ ΛΗΜΝΟΥ Προµήθεια Υλικών Ύδρευσης - Αποχέτευσης Αριθ. Μελέτης: 14/2014 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η µελέτη αυτή αφορά την προµήθεια υδραυλικών ειδών, που είναι απαραίτητα για τη

Διαβάστε περισσότερα

14PROC

14PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ Πληρ/ρίες : Σ. Ραμανδάνης Τηλ. : 23733-50215 Fax : e-mail: stelios.ramandanis@nea-propontida.gr Νέα Μουδανιά : 8/4/2014 Αριθμός Πρωτοκόλλου :

Διαβάστε περισσότερα

5 / 17. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & Π/ΜΙΑΣ Προμήθεια : Αριθμός Μελέτης :

5 / 17. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & Π/ΜΙΑΣ Προμήθεια : Αριθμός Μελέτης : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & Π/ΜΙΑΣ Προμήθεια : Αριθμός Μελέτης : 5 / 17 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Α Α: ΒΕΖΓΩΚΤ-8Β9 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙ ΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙ ΑΣ. Προµήθεια : Προµήθεια ειδών ύδρευσηςάρδευσης

Α Α: ΒΕΖΓΩΚΤ-8Β9 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙ ΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙ ΑΣ. Προµήθεια : Προµήθεια ειδών ύδρευσηςάρδευσης Α Α: ΒΕΖΓΩΚΤ-8Β9 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙ ΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙ ΑΣ Πληρ/ρίες : Β.Παυλιδου Τηλ. : 23733-50258 Fax : 23730-65791 e-mail : vaso.pavlidou@nea-propontida.gr Προµήθεια : Προµήθεια ειδών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Νάξος,29 /12/2015 Αριθ. Πρωτ.: 26509 ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Νάξος,29 /12/2015 Αριθ. Πρωτ.: 26509 ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Νάξος,29 /12/2015 Αριθ. Πρωτ.: 26509 ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΡΑΣΙΝΟΥ,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: 457ΒΩΚΤ-16Γ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙ ΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙ ΑΣ. Προµήθεια : Προµήθεια Ειδών Ύδρευσης - Άρδευσης Έτους 2011

ΑΔΑ: 457ΒΩΚΤ-16Γ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙ ΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙ ΑΣ. Προµήθεια : Προµήθεια Ειδών Ύδρευσης - Άρδευσης Έτους 2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙ ΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙ ΑΣ Πληρ/ρίες : Δημήτριος Ρήγας Τηλ. : 23733-50215 Fax : 23730-65791 e-mail : dimitris.rigas@nea-propontida.gr Προµήθεια : Προµήθεια Ειδών Ύδρευσης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κάρπαθος 23-06-2015 ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.:6531 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κάρπαθος 23-06-2015 ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.:6531 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κάρπαθος 23-06-2015 ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.:6531 ΘΕΜΑ: Πρόχειρος διαγωνισμός για την προμήθεια ΣΩΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ, ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ Δ.Ε. ΟΛΥΜΠΟΥ. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Ψαχνά,

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Ψαχνά, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ - ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αρ. Μελέτης : 16/2017 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ,

Διαβάστε περισσότερα

14PROC

14PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κάρπαθος, 5 Μαρτίου 2014 ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.: 1 9 1 9 14PROC001963875 2014-04-03 ΘΕΜΑ: Πρόχειρος διαγωνισμός για την προμήθεια: ΣΩΛΗΝΩΝ, ΥΔΡΟΜΕΤΡΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΡΙΘ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 11/2012 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο Δήμος Νέας Σμύρνης διακηρύσσει ότι εκτίθεται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν.ΣΜΥΡΝΗ: 04.04.2012 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΡ.ΜΕΛ.: 14/2012 KA: 35.6699.0001 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «Χλοοτάπητα και βελτιωτικών εδάφους για χώρους πρασίνου» ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ Αμφιλοχία 5-6 -2014 Αριθ. Πρωτ. - 11296- ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: Γ. Στράτου 30500 Αμφιλοχία ΤΗΛ.: 2642360445 FAX: 2642360414 Πληροφορίες: Μπιστιντζάνου Αλεξ. 14SYMV002091480

Διαβάστε περισσότερα

Έργο: Προμήθεια λαμπτήρων διαφόρων τύπων και υλικών. Aρ. Πρωτ. Προκήρυξης : Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η

Έργο: Προμήθεια λαμπτήρων διαφόρων τύπων και υλικών. Aρ. Πρωτ. Προκήρυξης : Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Δ/ΝΣΗ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ & ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ : Ηλεκτροφωτισμού και Σήμανσης Έργο: Προμήθεια λαμπτήρων διαφόρων τύπων και υλικών για την συντήρηση δικτύων Δημοτικού φωτισμού

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1 ο Δαπάνη: Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για την προμήθεια είναι ,00 ΕΥΡΩ με το ΦΠΑ.

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1 ο Δαπάνη: Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για την προμήθεια είναι ,00 ΕΥΡΩ με το ΦΠΑ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Έργο: Προμήθεια μηχανήματος διαγράμμισης ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Δ/ΝΣΗ : Τεχνικών Έργων και Μελετών ΤΜΗΜΑ : Κυκλοφορίας & Συγκοινωνιών Κ.Α. 30-7135.074για το 2015 Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο Αντιδήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Προμήθεια τεσσάρων (4) Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Προμήθεια τεσσάρων (4) Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Προμήθεια τεσσάρων (4) ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ λυόμενων αιθουσών σε σχολεία Δ/ΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΩΝ του Δήμου Ηρακλείου. ΤΜΗΜΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Κ.Α.15-7135.068. Δ Ι Α Κ Η Ρ

Διαβάστε περισσότερα

15PROC

15PROC 15PROC003357671 2015-11-23 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑ ΩΝ Νάξος, 23 /11/2015 Αριθ. Πρωτ.: 24065 ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΙΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΙΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΙΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ (ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ), ΓΙΑ ΤΗΝ 1 Η ΔΙΕΘΝΗ TRIENNALE ΧΑΡΑΚΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ & ΑΝΟΙΚΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΧΑΡΑΚΤΙΚΗΣ, ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ 2.1 ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ Έργο : «Προμήθεια πάγκων, πλαστικών καθισμάτων, ατομικών φοριαμών και επίπλου αποδυτηρίου» Προϋπολογισμός : 41.000,00 ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο ήμαρχος Ρεθύμνης

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ:

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Προµήθεια υλικών για τη συντήρηση-αναβάθµιση ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑ ΑΣ δικτύων ύδρευσης για τα έργα αυτεπιστασίας 2015 ΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αρ.Μελέτης:58/6-4-2015 ΤΕΧΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΟ : Προμήθεια Γραφικής ύλης έτους 2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΟ : Προμήθεια Γραφικής ύλης έτους 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΟ : Προμήθεια Γραφικής ύλης έτους 2015 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ των Υπηρεσιών του Δήμου. ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Οικονομικών Υπηρεσιών ΤΜΗΜΑ: Διαχείρισης Υλικών και Αποθεμάτων Ταχ. Δ/νση:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. ΗΜΟΣ: Ηρακλείου ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. ΗΜΟΣ: Ηρακλείου ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ /ΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ & ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΗΜΟΣ: Ηρακλείου ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΙΙΑΚΗΡΡΥΥΞΗ ΗΜΟΠΡΡΑΣΣΙΙΑΣΣ Ο ήµος Ηρακλείου διακηρύσσει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ: Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η

ΕΡΓΟ: Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ηράκλειο 13/03/2012 ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ Ταχ. Δ/νση:Πλατεία Καλλεργών και Ανδρόγεω Τ.Κ:71202 Πληροφορίες:Γιάννα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Ταχ. Δ/νση: 8ης Μεραρχίας 3-5 ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: ΙΔΙΟΙ ΠΟΡΟΙ Τ.Κ. 45445 ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 17.249,00 πλέον

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ»

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ» Ο Δήμαρχος Λαρισαίων διακηρύσσει Πρόχειρο Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ»

Διαβάστε περισσότερα

Δ.Ε.Υ.Α.Κ. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Δ.Ε.Υ.Α.Κ. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Δ.Ε.Υ.Α.Κ. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Μεσοποταμία Καστοριάς T.K. 520 50 Τηλ. Κέντρο: 24670 27493, 24670 61632 Fax: 24670 27494 Γραφείο Καστοριάς: Σκαπέρδειο Δημοτικό Μέγαρο Τηλ:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΟΠΑΦΜΑΗ Τμήμα: Προμηθειών Πληροφορίες: Βρέντζου Ελένη Δ/ΝΣΗ: Καλοκαιρινού & Παπαδοπούλου 4 Ηράκλειο 14/04/2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΟΠΑΦΜΑΗ Τμήμα: Προμηθειών Πληροφορίες: Βρέντζου Ελένη Δ/ΝΣΗ: Καλοκαιρινού & Παπαδοπούλου 4 Ηράκλειο 14/04/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΟΠΑΦΜΑΗ Τμήμα: Προμηθειών Πληροφορίες: Βρέντζου Ελένη Δ/ΝΣΗ: Καλοκαιρινού & Παπαδοπούλου 4 Ηράκλειο 14/04/2015 Τηλ.: 300.100 300.090 FAX: 287-600 Ε-mail: dopae.irakliou@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ Αριθμός Πρωτ Ηράκλειο:28/5/2008 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ. Ο Δήμαρχος Ηρακλείου έχοντας υπόψη:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ Αριθμός Πρωτ Ηράκλειο:28/5/2008 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ. Ο Δήμαρχος Ηρακλείου έχοντας υπόψη: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ Αριθμός Πρωτ 51271 Ηράκλειο:28/5/2008 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο Δήμαρχος Ηρακλείου έχοντας υπόψη: 1) Τις διατάξεις: του Ενιαίου Κανονισμού Προμηθειών Ο.Τ.Α.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡ. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΛΛΑΣ ΔΗΜΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ Τ.Υ.Δ.Σ.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡ. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΛΛΑΣ ΔΗΜΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ Τ.Υ.Δ.Σ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡ. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΛΛΑΣ ΔΗΜΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ Τ.Υ.Δ.Σ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΒΑΝΩΝ ΤΑΦ ΑΚΡΑΙΑ ΓΩΝΙΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Με την παρούσα μελέτη του Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1 ο Δαπάνη Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για την προμήθεια είναι ,70 με το Φ.Π.Α.

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1 ο Δαπάνη Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για την προμήθεια είναι ,70 με το Φ.Π.Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΟ : Εκτυπώσεις και βιβλιοδετήσεις ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ εντύπων και βιβλίων των υπηρεσιών ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ του Δήμου για το έτος 2015. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΔΑΠΑΝΩΝ ΤΜΗΜΑ:

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ. Προκήρυξης: / Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η

Αρ. Πρωτ. Προκήρυξης: / Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Παιδείας, Πολιτισμού & Νέας Γενιάς ΤΜΗΜΑ: Βικελαία Βιβλιοθήκη Ταχ. Δ/νση: Χορτατσών&Κυδωνίας 23 Πληροφορίες: Στεφανία Τερζάκη Τηλ.: 2810 301543

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. ΟΝ/ΜΟ ή ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. ΠΡΟΣ Την αρμόδια Επιτροπή ΔΗΜΟΥ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΕΔΡΑ :

ΕΝΤΥΠΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. ΟΝ/ΜΟ ή ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. ΠΡΟΣ Την αρμόδια Επιτροπή ΔΗΜΟΥ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΕΔΡΑ : ΟΝ/ΜΟ ή ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΔΡΑ : ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ : ΤΚ ΑΦΜ : ΔΟΥ : ΤΗΛ. ΣΤΑΘ: ΤΗΛ. ΚΙΝ. ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ : ΠΡΟΣ Την αρμόδια Επιτροπή ΔΗΜΟΥ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ Αρ. μελετης 14/2012

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ηράκλειο 28/09/2015 ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Αρμόδιος ΤΖΑΝΙΔΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ. Διακήρυξη

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ηράκλειο 28/09/2015 ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Αρμόδιος ΤΖΑΝΙΔΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ. Διακήρυξη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ηράκλειο 28/09/2015 ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Αρμόδιος ΤΖΑΝΙΔΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ Διακήρυξη ΑΡ.ΠΡΩΤ.ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ:129505 Ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου αποφασίζει και διακηρύσσει

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα 1 από 5. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ :ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ : Προµηθειών Αρµόδιος : Τζανιδάκης

Σελίδα 1 από 5. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ :ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ : Προµηθειών Αρµόδιος : Τζανιδάκης Έκδ.1 αναθ.4 ηµ/νία έγκρ. 6/2/2012 ΠΡΟ-ΠΣΠ 008 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ :ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ : Προµηθειών Αρµόδιος : Τζανιδάκης e-mail : Prom@heraklion.gr Ηράκλειο 21 / 05/2012 Aρ. Πρωτ.:

Διαβάστε περισσότερα

Α.Π. 7644. Ορειχάλκινη Συστολή Αγγλίας 3/4"Χ1/2",Βαρέως τύπου τεμ 5. Ορειχάλκινη Συστολή Αγγλίας 1"Χ3/4",Βαρέως τύπου τεμ 3

Α.Π. 7644. Ορειχάλκινη Συστολή Αγγλίας 3/4Χ1/2,Βαρέως τύπου τεμ 5. Ορειχάλκινη Συστολή Αγγλίας 1Χ3/4,Βαρέως τύπου τεμ 3 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΜΗΛΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ Υ ΡΑΥΛΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ Α.Π. 7644 ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ Υ ΡΑΥΛΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ εξής: Παρακαλούµε όπως φροντίσετε για την προµήθεια Υ ΡΑΥΛΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ως Ορειχάλκινες Βανες με

Διαβάστε περισσότερα

δ) Ημερολόγιο Λοχαγού Giovanni Pasculli, Ιταλού εθελοντή στην Κρητική Επανάσταση Αρ. Πρωτ. Προκήρυξης: Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η

δ) Ημερολόγιο Λοχαγού Giovanni Pasculli, Ιταλού εθελοντή στην Κρητική Επανάσταση Αρ. Πρωτ. Προκήρυξης: Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Παιδείας, Πολιτισμού & Νέας Γενιάς ΤΜΗΜΑ: Βικελαία Βιβλιοθήκη Ταχ. Δ/νση: Χορτατσών&Κυδωνίας 23 Πληροφορίες: Στεφανία Τερζάκη Τηλ.: 2810 301543

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ημερομηνία : 31/03/2014 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 9341 ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ημερομηνία : 31/03/2014 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 9341 ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ημερομηνία : 31/03/2014 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 9341 ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: ΜΕΣΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Έχοντας υπόψη:

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Έχοντας υπόψη: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΗΜΝΟΥ Ταχ.Διεύθυνση: Πλατεία Ηλία Ηλιού 7 Τ.Κ.80400, Μύρινα Λήμνου Τηλ./Φαξ: 2254350026 Μύρινα, 8 Ιουνίου 2012 Αρ. Πρωτ. : 13588 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Έχοντας υπόψη: 1. Τις

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΟΡΟΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΤΙΩΝ ΣΗΨΗΣ ΦΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ Κ.Α.: 20.7131.0008 Κάδοι

Διαβάστε περισσότερα

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1 ο. απάνη Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για την προµήθεια είναι ,84 µε το Φ.Π.Α.. ΑΡΘΡΟ 2 ο

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1 ο. απάνη Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για την προµήθεια είναι ,84 µε το Φ.Π.Α.. ΑΡΘΡΟ 2 ο ΕΡΓΟ : Προµήθεια Φωτοτυπικού υλικού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έτους 2011 των Υπηρεσιών του ήµου. ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΑΠΑΝΩΝ ΤΜΗΜΑ: ιαχείρισης Υλικών - Αποθήκη

Διαβάστε περισσότερα

Δ.Ε.Υ.Α.Κ. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Δ.Ε.Υ.Α.Κ. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Δ.Ε.Υ.Α.Κ. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Μεσοποταμία Καστοριάς T.K. 520 50 Τηλ. Κέντρο: 24670 27493, 24670 61632 Fax: 24670 27494 Γραφείο Καστοριάς: Σκαπέρδειο Δημοτικό Μέγαρο Τηλ:

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. Σελίδα 1 από 7. ΕΡΓΟ : Προμήθεια εξοπλισμού γραφείων για τις ανάγκες των Υπηρεσιών του Δήμου Ηρακλείου.

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. Σελίδα 1 από 7. ΕΡΓΟ : Προμήθεια εξοπλισμού γραφείων για τις ανάγκες των Υπηρεσιών του Δήμου Ηρακλείου. RERUM REliable, Resilient and secure IoT for smart city Applications Το έργο χρηματοδοτείται 75% από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Οικονομικών Υπηρεσιών ΤΜΗΜΑ: Διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 26/08/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 26/08/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 26/08/2015 ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 29751 ΑΔΑ: 7610ΩΚ3-6ΓΨ ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ : ΕΛΕΥΘ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 18, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΤΗΛ. ΕΠΙΚ : 213 2025905 Έχοντας υπόψη ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ε Ν Δ Ε Ι Κ Τ Ι Κ Ο Σ Π Ρ Ο Ϋ Π Ο Λ Ο Γ Ι Σ Μ Ο Σ

Ε Ν Δ Ε Ι Κ Τ Ι Κ Ο Σ Π Ρ Ο Ϋ Π Ο Λ Ο Γ Ι Σ Μ Ο Σ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α.Μ.-Θ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΡΑΜΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΈΤΕΥΣΗΣ Δ/ΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΦΟΡΕΑΣ: ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΟΡΟΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗ: /_2014 K.A.: 10.6613.0001 ΟΡΟΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

0 Δήμαρχος Ηρακλείου Κρήτης, έχοντας υπόψη:

0 Δήμαρχος Ηρακλείου Κρήτης, έχοντας υπόψη: Έκδ.1 αναθ.4 ημ/νία έγκρ. 6/2/2012 ΠΡΟ-ΠΣΠ 001 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ Ταχ. Δ/νση: ΒΙΠΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Τ.Κ:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ασπράγγελοι: 28/2/2014 ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Δ Η Μ Ο Σ Ζ Α Γ Ο Ρ Ι Ο Υ Αρίθμ πρωτ: 1958 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ασπράγγελοι: 28/2/2014 ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Δ Η Μ Ο Σ Ζ Α Γ Ο Ρ Ι Ο Υ Αρίθμ πρωτ: 1958 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ασπράγγελοι: 28/2/2014 ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Δ Η Μ Ο Σ Ζ Α Γ Ο Ρ Ι Ο Υ Αρίθμ πρωτ: 1958 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΘΕΜΑ : Πρόχειρος διαγωνισμός για την «Προμήθεια ειδών Ηλεκτροφωτισμού και λαμπτήρων». Ο Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ Δ/ΝΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ταχ. Δ/νση Μπαλαλαίων 22-341 00 Χαλκίδα Πληροφ.: ΤΣΑΜΙΤΑ Π. panagiota.tsamita@0932.syzefxis.gov.gr ΤΗΛ.: 2221025816 ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Τίτλος : ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ Προϋπ. : 73.000,00 euro ( με Φ.Π.Α. 23 %) Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Έργο: Προµήθεια Λαµπτήρων ιαφόρων Τύπων ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Κ.Α για το 2013 /ΝΣΗ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ & ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Έργο: Προµήθεια Λαµπτήρων ιαφόρων Τύπων ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Κ.Α για το 2013 /ΝΣΗ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ & ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Έργο: Προµήθεια Λαµπτήρων ιαφόρων Τύπων ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Κ.Α. 20-6673.005 για το 2013 /ΝΣΗ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ & ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ : Ηλεκτροφωτισµού και Σήµανσης Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο ήµαρχος

Διαβάστε περισσότερα

Μ Ε Λ Ε Τ Η ΕΚΠΟΤΑ - ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Μ Ε Λ Ε Τ Η ΕΚΠΟΤΑ - ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΡΧΑΝΩΝ - ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΣ: Αρχανών - Αστερουσίων ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΑΔΡΕΥΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 11/2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ-ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ, ΑΡΔΕΥΣΗΣ & ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ηράκλειο, 31 / 10 / 2013 Δ/ΝΣΗ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ & ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ Αριθ. Πρωτ ΤΜΗΜΑ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ & ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ

Ηράκλειο, 31 / 10 / 2013 Δ/ΝΣΗ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ & ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ Αριθ. Πρωτ ΤΜΗΜΑ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ & ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ηράκλειο, 31 / 10 / 2013 Δ/ΝΣΗ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ & ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ Αριθ. Πρωτ. 188869 ΤΜΗΜΑ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV Δ.Ε.Υ.Α.Θ. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ-ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΘΗΒΑΣ - ΘΕΣΗ ΧΟΡΟΒΟΪΒΟΔΑ, 300 ΘΗΒΑ ΤΗΛ. & FAX: 60-8464 Α.Φ.Μ.: 090075565 - Δ.Ο.Υ. ΘΗΒΑΣ Σύμβαση Θήβα 08-0-04 Αρ. πρωτ.: 8 4SYMV009436

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα 1 από 5 Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η

Σελίδα 1 από 5 Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΟ : Εκτυπώσεις και βιβλιοδετήσεις ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ εντύπων και βιβλίων των υπηρεσιών ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ του ήµου για το έτος 2014. ΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΑΠΑΝΩΝ ΤΜΗΜΑ:

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1ο

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1ο ΕΡΓΟ : Επιλογή εταιρίας ταχυμεταφορών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ επιστολών και δεμάτων από ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και προς των Δήμο. Δ/ΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΔΑΠΑΝΩΝ Ηράκλειο.../.../ 2010 Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ

Διαβάστε περισσότερα

Προµήθεια πλαστικών σάκων. ΚΑ. : ΙΑΚΗΡΥΞΗ

Προµήθεια πλαστικών σάκων. ΚΑ. : ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ Προµήθεια πλαστικών σάκων. ΚΑ. :20-6699.002 ΙΑΚΗΡΥΞΗ 0 ήµαρχος Ηρακλείου Κρήτης διακηρύσσει ότι εκτίθεται σε

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ:10369 ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ-ΕΛΑΤΕΙΑΣ Κ. ΤΙΘΟΡΕΑ 4 /10/2016 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Προς: Κ. ΛΕΝΤΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟ Κ. ΤΙΘΟΡΕΑ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ Ο Δήμος μας ενδιαφέρεται να σας αναθέσει την ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ημερομηνία 25 / 02 /2015 ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Αριθμ.Μελέτης: 2/2015 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ημερομηνία 25 / 02 /2015 ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Αριθμ.Μελέτης: 2/2015 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ημερομηνία 25 / 02 /2015 ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Αριθμ.Μελέτης: 2/2015 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΟ : Προμήθεια Φωτοτυπικού υλικού έτους 2010 Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΟ : Προμήθεια Φωτοτυπικού υλικού έτους 2010 Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΟ : Προμήθεια Φωτοτυπικού υλικού έτους 2010 ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ των Υπηρεσιών του Δήμου. Δ/ΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΔΑΠΑΝΩΝ Τμήμα: Διαχείρισης Υλικών - Αποθήκη Δ Ι Α

Διαβάστε περισσότερα

EΡΓΟ: Προμήθεια υδραυλικών υλικών αρδεύσεων

EΡΓΟ: Προμήθεια υδραυλικών υλικών αρδεύσεων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Κ.Α.: 02.7135.002 ΑΡ.ΜΕΛ. :18 /2016 A/A ΕΙ ΥΛΙΚΟΥ Ε.Μ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΧΩΡΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΥΠΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ EΡΓΟ: Προμήθεια υδραυλικών υλικών

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κόνιτσα: 18/08/2016 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ Αρ. Πρωτ.: 7620 & ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ Τίτλος:«Προμήθεια Υδραυλικών Υλικών» Α Π Ο Φ Α Σ Η 138/2016 ΘΕΜΑ: Πρόχειρος διαγωνισμός για

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 1: Εργασία Ο διαγωνισμός αφορά την εργασία με τίτλο «ΑΝΤΛΗΣΗ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΧΥΤΑ» προϋπολογισθείσας δαπάνης ,72 με Φ.Π.Α.

Άρθρο 1: Εργασία Ο διαγωνισμός αφορά την εργασία με τίτλο «ΑΝΤΛΗΣΗ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΧΥΤΑ» προϋπολογισθείσας δαπάνης ,72 με Φ.Π.Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΕΡΓΟ: ΑΝΤΛΗΣΗ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΧΥΤΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 73.755,72 Διακήρυξη Πρόχειρου διαγωνισμού για την εργασία με τίτλο: ΑΝΤΛΗΣΗ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΧΥΤΑ Έχοντας υπόψη:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΕΤΟΥΣ 2013 ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ - ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Α.Τ. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΟΣΟΤΗΣ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Ψ6ΘΧΩΗΜ-55Β ΑΔΑΜ: 15PROC

ΑΔΑ: Ψ6ΘΧΩΗΜ-55Β ΑΔΑΜ: 15PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γούρνες 20-10-2015 Αριθμός πρωτ. 22255 ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΙΤΛΟΣ: Προμήθεια σημάτων ΚΟΚ και καθρεπτών ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ημερομηνία 15-6-2016 ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Αριθμ. Πρωτ.: 12471 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ Δ/ΝΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ταχ. Δ/νση Μπαλαλαίων 22-341 00 Χαλκίδα Πληροφ.: ΤΣΑΜΙΤΑ Π. panagiota.tsamita@0932.syzefxis.gov.gr ΤΗΛ.: 2221025816 ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 07-10 -2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 07-10 -2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 07-10 -2013 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Αριθ. Πρωτ.:123342 ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΥΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ Α: ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΤΜΗΜΑ Α: ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΧΑΝΙΩΝ (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) Μεγ. Λαύρας 15 Μουρνιές Χανίων Χανιά 15/02/2017 Τηλ. 28210 36278 fax 28210 36289 Αρ.Πρωτ. 1000 Συνοπτική Περιγραφή φυσικού

Διαβάστε περισσότερα

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1 ο απάνη Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για την προµήθεια είναι ,96 µε το Φ.Π.Α..

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1 ο απάνη Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για την προµήθεια είναι ,96 µε το Φ.Π.Α.. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ηράκλειο 08-08-2012 ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ Ταχ. /νση:πλατεία Καλλεργών Προµήθεια Ηλεκτροµηχανολογικών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ. Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Χερσονήσου Νομού Ηρακλείου. Δ ι α κ η ρ ύ σ σ ε ι

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ. Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Χερσονήσου Νομού Ηρακλείου. Δ ι α κ η ρ ύ σ σ ε ι ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΟΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ 30/07/2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 20712 ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΡ. ΜΕΛ: 18/2015 ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ " ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ "

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Αρ. Μελέτης: 51/2014 54566/2014 ΕΡΓΟ: " ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ " Δ Ι Α

Διαβάστε περισσότερα

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1 ο. απάνη Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για την προµήθεια είναι ,00 µε το Φ.Π.Α.. ΑΡΘΡΟ 2 ο

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1 ο. απάνη Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για την προµήθεια είναι ,00 µε το Φ.Π.Α.. ΑΡΘΡΟ 2 ο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Ταχ. /νση: ΑΓ.ΤΙΤΟΥ 1 Τ.Κ: 71202 Αρµόδιος : Τζανιδακης Βασίλης Τηλ.: 2810-399185 Fax: 2810-229207 E-mail : v-tzanidakis@heraklion.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΔΗΜΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ (Ποσού ,45 με ΦΠΑ 23%)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΔΗΜΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ (Ποσού ,45 με ΦΠΑ 23%) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΔΗΜΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ (Ποσού 14.801,45 με ΦΠΑ 23%) Σήμερα την 16/06/2014 και ώρα 11:00 π.μ στο δημοτικό κατάστημα του Δήμου Ζακύνθου μεταξύ των: Στυλιανού

Διαβάστε περισσότερα

Τίτλος : Ο ΗΜΑΡΧΟΣ Ι Α Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι

Τίτλος : Ο ΗΜΑΡΧΟΣ Ι Α Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ.Ε.Υ.Α ΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ Ηµεροµηνία: 30-07-2014 Αριθµ. Πρωτ: 130 Τίτλος : Προµήθεια υλικών συντήρησης δικτύων ύδρευσης άρδευσης.ε. Νέσσωνος Ταχ. ιεύθυνση : 400 06 Συκούριο Προϋπ.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΑΡ.ΜΕΛ 65/2010 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΑΡ.ΜΕΛ 65/2010 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ε ΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΑΡ.ΜΕΛ 65/2010 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΘΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

Οι προσφορές καθώς και όλα τα απαραίτητα έγγραφα θα είναι συνταγμένα στην Ελληνική γλώσσα. Θα

Οι προσφορές καθώς και όλα τα απαραίτητα έγγραφα θα είναι συνταγμένα στην Ελληνική γλώσσα. Θα ΆΡΘΡΟ 14 -Γλώσσα Σύνταξης των Προσφορών Οι προσφορές καθώς και όλα τα απαραίτητα έγγραφα θα είναι συνταγμένα στην Ελληνική γλώσσα. Θα είναι πλήρεις και σαφείς σε όλα τους τα σημεία. Οποιαδήποτε ασάφεια

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙ Α ΠΙΣΤΩΣΗ: ,00 ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ 4 / ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΣΥΝΟΛΟ: ,79 KA:

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙ Α ΠΙΣΤΩΣΗ: ,00 ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ 4 / ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΣΥΝΟΛΟ: ,79 KA: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δ.Ε: ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Προμήθεια σκυροδέματος ΔΗΜΟΣ ΤΡΙ ΦΥΛΙΑΣ ΠΗΓΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ: ΣΑΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙ Α ΠΙΣΤΩΣΗ: 10.000,00 ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ 4 / 2 0 1 6 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. «Προμήθεια πλαστικών κάδων ανακύκλωσης για το Δήμο Δωρίδος»

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. «Προμήθεια πλαστικών κάδων ανακύκλωσης για το Δήμο Δωρίδος» Αρ. Πρωτ.: 13916 Ημ/νία: 7-10-2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΩΡΙΔΟΣ Πληροφορίες: Ευστρατίου Άννα Τηλ: 2634350040 Fax: 2634051228 ΕΡΓΟ: Προμήθεια κάδων ανακύκλωσης Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η «Προμήθεια

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΠΑΡΟΥ Αριθμός μελέτης: 10/2017 ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ Προϋπολογισμός δαπάνης Φ.Π.Α. 24% Σύνολο : 58.334,50

Διαβάστε περισσότερα

Η διενέργεια της προµήθειας διέπεται από τις διατάξεις του Ενιαίου Κανονισµού Προµηθειών Ο.Τ.Α Υπουργική απόφαση 11389/ Φ.Ε.Κ. 185/ Τ.Β.

Η διενέργεια της προµήθειας διέπεται από τις διατάξεις του Ενιαίου Κανονισµού Προµηθειών Ο.Τ.Α Υπουργική απόφαση 11389/ Φ.Ε.Κ. 185/ Τ.Β. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ Προµήθεια πλαστικών σάκων. ΚΑ. :20-6699.002 KA 35-6699.001 ΙΑΚΗΡΥΞΗ 0 ήµαρχος Ηρακλείου Κρήτης απoφασίζει και διακηρύσσει ότι

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα 1. ΕΡΓΟ : Επιλογή εταιρίας ταχυµεταφορών ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ /ΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ. Ηράκλειο 02/ 04/ 2015

Σελίδα 1. ΕΡΓΟ : Επιλογή εταιρίας ταχυµεταφορών ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ /ΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ. Ηράκλειο 02/ 04/ 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ /ΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Αριθµός πρωτ. προκήρυξης: 40355 ΕΡΓΟ : Επιλογή εταιρίας ταχυµεταφορών επιστολών και δεµάτων από και προς τον ήµο. Ηράκλειο 02/ 04/ 2015

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: ,41 Σ Υ Γ Γ Ρ Α Φ Η Υ Π Ο Χ Ρ Ε Ω Σ Ε Ω Ν

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: ,41 Σ Υ Γ Γ Ρ Α Φ Η Υ Π Ο Χ Ρ Ε Ω Σ Ε Ω Ν ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Α.Α. Μελέτης: 142/2015 ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΙΔΩΝ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ Προμηθειών Ηράκλειο 27/11/2015 ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ Ομαδα 1. Δ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ προμήθεια Φαρμακευτικού και Υγειονομικού υλικού της Δ/νση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. Αρ. Πρωτ / ΑΡΙΘ. ΜΕΛΕΤΗΣ : 44/2016

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. Αρ. Πρωτ / ΑΡΙΘ. ΜΕΛΕΤΗΣ : 44/2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Ταχ. Διεύθυνση : 63074 ΑΡΝΑΙΑ Πληροφορίες : Γραφείο Προμηθειών Τηλέφωνο: 2372 3 50108, 127, 209 FAX : 2372 0 23062, 31777 Αρ. Πρωτ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΡΓΟ: Προμήθεια υδραυλικών υλικών για τη Δ/νση Γεωτεχνικών Υπηρεσιών Κ.Μ. : Π 72/2011 ΠΡΟΥΠ: 1.940,94 (με ΦΠΑ) ΤΕΧΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ-ΕΛΑΤΕΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ-ΕΛΑΤΕΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ-ΕΛΑΤΕΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΔΩΝ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ Προϋπολογισμός: 73.800,00 με ΦΠΑ Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ATTIKHΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΔΙΚΤΥΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ATTIKHΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΔΙΚΤΥΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ATTIKHΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΔΙΚΤΥΩΝ Τίτλος προμήθειας: «Προμήθεια Oxήματος» / Υποέργο-7 της συγχρηματοδοτούμενης Πράξης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ: ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ: ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ Σαµοθράκη 4/5/2011 Αριθµ. πρωτ.: 2729

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ: ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ: ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ Σαµοθράκη 4/5/2011 Αριθµ. πρωτ.: 2729 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ: ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ: ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ Σαµοθράκη 4/5/2011 Αριθµ. πρωτ.: 2729 ΘΕΜΑ: «Διενέργεια πρόχειρου διαγωνισµού για παραγωγή και προµήθεια αφισών & ενηµερωτικών φυλλαδίων για τις ανάγκες

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν. Μουδανιά 26-02-2015 ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Αρ.Πρωτ: 5148/26-02-2015 ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ Ταχ. Διεύθυνση: Μ. Αλεξάνδρου 26 Πληροφορίες: Γρηγόρης Θεοφανίδης Τηλέφωνο: 2373350258 Fax: 2373065791

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΗ Ναύπλιο, 27/07/2018 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ Ναύπλιο, 27/07/2018 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ Ναύπλιο, 27/07/2018 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΘΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ ΕΝΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΗΣΗΣ- ΕΤΟΥΣ 2018» Ο Πρόεδρος της Δημοτικής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΙ0ΕΩ9Ο-7ΙΣ. 1. Α. Λαζαρίδης

ΑΔΑ: ΒΙ0ΕΩ9Ο-7ΙΣ. 1. Α. Λαζαρίδης ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ' αριθ. 13/2014 πρακτικό συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βέροιας Αριθμός Απόφασης: 260 / 2014. Π ε ρ ί λ η ψ η Έγκριση πρακτικών διαγωνισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν. Φιλ/φεια: 20 / 4/2016 NOMOΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 7857 ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ- ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν. Φιλ/φεια: 20 / 4/2016 NOMOΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 7857 ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ- ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Ν. Φιλ/φεια: 20 / 4/2016 NOMOΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 7857 ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ- ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Διενέργειας για την εκτέλεση προμήθειας < ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΣΑΚΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΚΩΝ> με τη συνοπτική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ A/ A Είδος Προμήθειας Α.Τ. Μον. Μετρ. Ποσ ότ. Τιμή Δαπάνη Σωλήνα PVC/U Φ (Ονομαστικής πίεσης ατμ ) με δακτύλιους στεγανοποίησης A. μέτρα,, Σωλήνα PVC/U

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Προμήθεια επιβατικού αυτοκινήτου της Δ/νσης Κοινωνικής Ανάπτυξης. Προϋπολογισμός: 49.000,00 ΕΥΡΩ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Αρ.πρωτ:173189 προκήρυξης ΔΙΙΑΚΗΡΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Πρόχειρος διαγωνισμός για την προμήθεια υλικών πλακόστρωσης (κυβόλιθοι) Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΘΕΜΑ: Πρόχειρος διαγωνισμός για την προμήθεια υλικών πλακόστρωσης (κυβόλιθοι) Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ «Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.» Γάζι, 22 Ιανουαρίου 2014 Αρ. Πρωτ. : 29 Έχοντας λάβει υπόψη: ΘΕΜΑ: Πρόχειρος διαγωνισμός

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός Μελέτης 145.0/2017

Αριθμός Μελέτης 145.0/2017 Αριθμός Μελέτης 145.0/2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ- ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ TEΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ταχυδρομική Δ/νση: Ελ. Βενιζέλου 200 Κερατσίνι Τ.Κ. 18756 Πληροφορίες: Πανίδου Βαρβάρα Προμήθεια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ. (1) (2) (4) (5) (6) (7) Σωλήνα PVC/U Φ63 (Ονομαστικής πίεσης 16 ατμ ) με δακτύλιους

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ. (1) (2) (4) (5) (6) (7) Σωλήνα PVC/U Φ63 (Ονομαστικής πίεσης 16 ατμ ) με δακτύλιους ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ A/ Μον. Είδος Προμήθειας Α.Τ. A Μετρ. Ποσότ. Τιμή Δαπάνη () () () () () () Σωλήνα PVC/U Φ (Ονομαστικής μέτρα, στεγανοποίησης A., Σωλήνα PVC/U Φ (Ονομαστικής

Διαβάστε περισσότερα