ΠΕΡΙΛΗΨΗ. Θ ΕΜΑ 1 ο Ημερησίας Διάταξης: Κανονισμός διαχείρισης και λειτουργίας των Δημοτικών Αθλητικών Κέντρων Βουλιαγμένης και Βάρης Κ. Μπαγλατζής.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΕΡΙΛΗΨΗ. Θ ΕΜΑ 1 ο Ημερησίας Διάταξης: Κανονισμός διαχείρισης και λειτουργίας των Δημοτικών Αθλητικών Κέντρων Βουλιαγμένης και Βάρης Κ. Μπαγλατζής."

Transcript

1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ AΡΙΘ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 177/2018 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ημερομηνία : 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΗΜΟΥ ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ- ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ Ταχ. Δ/νση : ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ 2 Τ.Κ.: ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ Τηλ Fax : oappa@vvv.gov.gr Site : ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Πρακτικού από την 21η Τακτική, Δημόσια, Ανοικτή Συνεδρίαση έτους 2018 του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ Οργανισμός Αθλητισμού-Πολιτισμού κ Παιδικής Αγωγής του Δήμου Βάρης-Βάρης-Βουλιαγμένης, ΠΕΡΙΛΗΨΗ Θ ΕΜΑ 1 ο Ημερησίας Διάταξης: Κανονισμός διαχείρισης και λειτουργίας των Δημοτικών Αθλητικών Κέντρων Βουλιαγμένης και Βάρης Κ. Μπαγλατζής. Σήμερα την 26η του μήνα ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ του έτους 2018, ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 18:00, συνήλθε σε Συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Π.Δ.Δ Οργανισμός Αθλητισμού- Πολιτισμού κ Παιδικής Αγωγής του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, ύστερα από την υπ αριθμ. Πρωτ.: 7416/ έγγραφη πρόσκληση του Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ, που επιδόθηκε νόμιμα στο καθένα από τα μέλη. Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει η εκ του νόμου απαρτία διότι σε σύνολο (15) μελών βρέθηκαν παρόντες εννέα (9) μέλη εκ των οποίων οκτώ (8) τακτικά και ένα (1) αναπληρωματικό και απόντες επτά (7) τακτικά μέλη, έλεγχος απαρτίας (9/15) και συγκεκριμένα: ΕΠΩΝΥΜΟ - ΟΝΟΜΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΑΠΟΝΤΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Πρόεδρος (Δήμαρχος) Παρών ΜΠΡΑΪΜΝΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ Αντιπρόεδρος (Δημ. Σύμβουλος) Παρούσα ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΛΥΔΙΑ Δημοτικός Σύμβουλος Απούσα ΑΡΓΥΡΟΥΔΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Δημοτικός Σύμβουλος Απών

2 ΔΑΒΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δημοτικός Σύμβουλος Απών ΣΦΗΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ Δημότης Παρούσα ΓΕΩΡΓΑΡΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ Δημότης Απών ΦΑΡΜΑΚΙΔΗ ΑΝΝΑ-ΑΡΙΣΤΗ Δημότης Παρούσα ΔΡΑΚΟΥΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ Δημότης Παρούσα ΠΑΠΑΡΓΥΡΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Δημότης Απών ΒΑΡΔΑΒΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Δημότης Παρών ΣΤΑΜΠΕΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Δημότης Απούσα ΤΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δημότης Παρών ΚΟΥΡΕΝΤΖΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Δημότης Παρούσα ΠΡΕΒΕΝΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εκπρόσωπος Εργαζομένων Απών (αναπλ.) Ο κ. Πρεβενιός Ιωάννης αναπληρώθηκε από την κα Μιχαλοπούλου Ιωάννα. Οι απόντες δεν προσήλθαν αν και νόμιμα ειδοποιήθηκαν. Tα χειρόγραφα πρακτικά τήρησε η μόνιμη υπάλληλος του Ο.Α.Π.Π.Α. κα Σταυρούλα Κασίμη ΤΕ Βιβλιοθηκονόμων. Ο Πρόεδρος και Δήμαρχος του Δ.Σ. του Οργανισμού Αθλητισμού-Πολιτισμού & Παιδικής Αγωγής, κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, αφού πήρε το λόγο επί του 1ου Θέματος της Ημερήσιας Διάταξης με τίτλο: Κανονισμός διαχείρισης και λειτουργίας των Δημοτικών Αθλητικών Κέντρων Βουλιαγμένης και Βάρης Κ. Μπαγλατζής ανέγνωσε την υπ αριθμ. 7436/ εισήγηση της οποίας το κείμενο έχει ως ακολούθως : Επειδή έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες αναβάθμισης της υλικοτεχνικής υποδομής του αθλητικού κέντρου ΔΑΚ Βουλιαγμένης με την εγκατάσταση νέου υβριδικού χλοοτάπητα και την τοποθέτηση νέου περιμετρικού ταρτάν στίβου, κρίνουμε απαραίτητη την επανεξέταση του τρόπου χρήσης και λειτουργίας της ως άνω αναφερόμενης εγκατάστασης με σκοπό να προστατευτεί τόσο ο χλοοτάπητας νέας τεχνολογίας όσο και ο στίβος. Ο προτεινόμενος κανονισμός αφορά επίσης και το ΔΑΚ Βάρης δεδομένου ότι τα δύο στάδια είναι ομοειδή ως προς τη χρήση τους. Οι διατάξεις που έχουν ληφθεί υπόψη για τη σύνταξη του κανονισμού είναι: 1. Η υπ αριθ. 47/ απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Α.Π.Π.Α. ( Κανονισμός Λειτουργίας του Νομικού Προσώπου) η οποία εξακολουθεί να ισχύει και για τα ανωτέρω ΔΑΚ στα σημεία που δεν αντίκειται στο υπό ψήφιση προτεινόμενο κανονισμό. 2. Η υπ αριθ 17112/ (ΦΕΚ847/τ.Β / ) απόφαση του Υπουργού Πολιτισμού) 3. Ο Πρότυπος κανονισμός λειτουργίας Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου Δημοτικών και Κοινοτικών χώρων άθλησης της χώρας ( ΦΕΚ 1362/τ. Β / ) Παραθέτουμε σχέδιο του προτεινόμενου κανονισμού προς συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης.

3 Το Διοικητικό Συμβούλιο Αφού άκουσε προσεκτικά τον Πρόεδρο και ύστερα από διαλογική συζήτηση και προτάσεις : ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ Έχοντας υπόψη: 1. Την υπ αριθ. 47/ απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Α.Π.Π.Α. ( Κανονισμός Λειτουργίας του Νομικού Προσώπου) η οποία εξακολουθεί να ισχύει και για τα ανωτέρω ΔΑΚ στα σημεία που δεν αντίκειται στο υπό ψήφιση προτεινόμενο κανονισμό. 2. Την υπ αριθ 17112/ (ΦΕΚ847/τ.Β / ) απόφαση του Υπουργού Πολιτισμού) 3. Τον Πρότυπο Κανονισμό λειτουργίας Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου Δημοτικών και Κοινοτικών χώρων άθλησης της χώρας ( ΦΕΚ 1362/τ. Β / ) και το υποβληθέν σχέδιο του Κανονισμου. Τη σύνταξη του Κανονισμού διαχείρισης και λειτουργίας των Δημοτικών Αθλητικών Κέντρων Βουλιαγμένης και Βάρης Κ. Μπαγλατζής ως ακολούθως : ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΔΑΚ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ & ΔΑΚ ΒΑΡΗΣ Κ. ΜΠΑΓΛΑΤΖΗΣ ΑΡΘΡΟ 1 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ Ο παρών κανονισμός καθορίζει το γενικό πλαίσιο διαχείρισης και λειτουργίας όλων των εγκαταστάσεων άθλησης, του Δ.Α.Κ. Βουλιαγμένης και του ΔΑΚ Βάρης όπως αυτές αναφέρονται στο άρθρο 6 της υπ αριθ. 47/ απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Α.Π.Π.Α. ( Κανονισμός Λειτουργίας). Μέσω της εφαρμογής του παρόντος κανονισμού επιδιώκεται η εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία τους με σκοπό: την υποστήριξη και προαγωγή του μαζικού και λαϊκού αθλητισμού όλων των ηλικιών. την υποστήριξη του σωματειακού αθλητισμού. την υποστήριξη και ανάπτυξη της σωματικής, πνευματικής αγωγής των δημοτών και ιδιαίτερα των παιδιών και των νέων του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, του Σωματειακού Ερασιτεχνικού Αθλητισμού, του αθλητισμού για άτομα με ειδικές ανάγκες και του εργασιακού αθλητισμού. την υποστήριξη και διοργάνωση αθλητικών, εκδηλώσεων. Οι εγκαταστάσεις διατίθενται ατελώς σε όλους τους ανωτέρω φορείς οι οποίοι είναι δημόσιοι και εντός των ορίων του Δήμου. Για τους ιδιωτικούς και λοιπούς φορείς ή με έδρα εκτός των ορίων του Δήμου διατίθενται με τα προβλεπόμενα τέλη όπως αυτά καθορίζονται από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Α.Π.Π.Α.

4 ΑΡΘΡΟ 2 ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ Η αρμοδιότητα για την εφαρμογή των διατάξεων του παρόντος κανονισμού ανήκει στον Ο.Α.Π.Π.Α. ΑΡΘΡΟ 3 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Δ.Α.Κ.ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ Το Δ.Α.Κ. Βουλιαγμένης περιλαμβάνει τις κάτωθι εγκαταστάσεις : ΓΗΠΕΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ : 1 κεντρικό γήπεδο αγώνων 80% από φυσικό χλοοτάπητα και 20% από υβριδικό, διαστάσεων 100μ x 64μ 1 βοηθητικό γήπεδο 5x5 από τεχνητό χλοοτάπητα, διαστάσεων 38μ x 20μ. δίπλα από τα γήπεδα τένις ΣΤΙΒΟΣ Περιμετρικώς του κεντρικού γηπέδου ποδοσφαίρου υπάρχει στίβος με 6 διαδρόμους από ελαστικό αθλητικό τάπητα τύπου ταρτάν ΓΗΠΕΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Στον χώρο του Δ.Α.Κ. Βουλιαγμένης υπάρχουν : 2 ανοικτά γήπεδα μπάσκετ 1 μπασκέτα σχολικού τύπου 1 μπασκέτα ολυμπιακού τύπου ΓΗΠΕΔΑ ΤΕΝΙΣ Στον χώρο του Δ.Α.Κ. Βουλιαγμένης υπάρχουν 2 ανοικτά γήπεδα τένις ΓΗΠΕΔΑ ΒΟΛΕΪ Στον χώρο του Δ.Α.Κ. Βουλιαγμένης παράπλευρος των εξεδρών υπάρχει 1 ανοικτό γήπεδο Βόλεϊ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ Κάτω από τις εξέδρες λειτουργεί αίθουσα πολλαπλών χρήσεων ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ Κάτω από τις εξέδρες υπάρχει στίβος με 4 διαδρόμους από ελαστικό αθλητικό τάπητα τύπου ταρτάν ΓΡΑΦΕΙΑ - ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ - ΚΥΛΙΚΕΙΟ Κάτω από τις εξέδρες υπάρχουν αποθηκευτικοί χώροι προς χρήση των Αθλητικών Σωματείων. Μέσα στο Δ.Α.Κ. υπάρχει γραφείο προς χρήση των Αθλητικών Σωματείων και του Ο.Α.Π.Π.Α.. καθώς και κυλικείο. ΑΡΘΡΟ 3α ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Δ.Α.Κ. ΒΑΡΗΣ Κ. ΜΠΑΓΛΑΤΖΗΣ Το Δ.Α.Κ. Βάρης περιλαμβάνει τις κάτωθι εγκαταστάσεις :

5 ΓΗΠΕΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ : 1 ανοιχτό γήπεδο ποδοσφαίρου από τεχνητό χλοοτάπητα διαστάσεων 105Χ68 1 ανοιχτό γήπεδο ποδοσφαίρου από τεχνητό χλοοτάπητα 55 ΣΤΙΒΟΣ Περιμετρικώς του κεντρικού γηπέδου ποδοσφαίρου υπάρχει στίβος με 8 διαδρόμους από ελαστικό τάπητα τύπου ταρτάν ΓΗΠΕΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Στον χώρο του Δ.Α.Κ. Βάρης υπάρχουν 2 ανοικτά γήπεδα μπάσκετ ΓΗΠΕΔΑ ΤΕΝΙΣ Στον χώρο του Δ.Α.Κ. Βάρης υπάρχουν 4 ανοικτά γήπεδα τένις ΑΙΘΟΥΣΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Στον χώρο του Δ.Α.Κ. Βάρης υπάρχει 1 κλειστή αίθουσα γυμναστικής ΓΡΑΦΕΙΑ - ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ - ΚΥΛΙΚΕΙΟ Υπάρχουν γραφεία και αποθηκευτικοί χώροι εντός και εκτός του σταδίου κατανεμημένα σε όλο το αθλητικό κέντρο καθώς και κυλικείο. ΑΡΘΡΟ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Οι μέρες και ώρες χρήσης των ανωτέρω εγκαταστάσεων, καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις και αφού ληφθούν υπόψη τα αθλητικά προγράμματα του Ο.Α.Π.Π.Α., οι απαιτήσεις προπονήσεων-αγώνων αναγνωρισμένων από την Γ.Γ.Α. Αθλητικών Σωματείων και οι ώρες προς τους δημότες. Ειδικότερα το ωράριο λειτουργία διαμορφώνεται από τις 07:00 έως τις 22:00 με δυνατότητα παράτασης μίας έως δύο επιπλέον ωρών μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου. Αναλυτικά, οι ώρες χρήσης κάθε αθλητικής εγκατάστασης κατανέμονται με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου μετά από τη συνεκτίμηση των προγραμμάτων που υλοποιούνται καθώς και των προπονητικών και αγωνιστικών υποχρεώσεων των αθλητικών φορέων. Εδικά για το κεντρικό γήπεδο ποδοσφαίρου και των δύο εκατέρωθεν βοηθητικών γηπέδων 5χ5 του ΔΑΚ Βουλιαγμένης, οι ώρες χρήσης περιορίζονται αυστηρά στις ώρες που προβλέπει ο εργολάβος συντήρησης του φυσικού χλοοτάπητα οι οποίες δύνανται να επανεξετάζονται σε περίπτωση που απαιτούνται εργασίες συντήρησης για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. ΑΡΘΡΟ 5 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ 5α) Διάθεση σε Αθλητικά Σωματεία / Συλλόγους Εξαιτίας του γεγονότος ότι τα μέλη των αθλητικών σωματείων - συλλόγων πρέπει να προπονούνται σε τακτικές ώρες και ημέρες στους χώρους άθλησης προκειμένου να προετοιμάζονται για τους αγώνες τους στα Τοπικά- Περιφερειακά Πανελλήνια Διεθνή

6 Πρωταθλήματα, δύναται οι διοικήσεις τους να ζητούν την αποκλειστική χρήση των εγκαταστάσεων για συγκεκριμένες ώρες και ημέρες. Τα ενδιαφερόμενα σωματεία ανεξάρτητα αν έχουν ή όχι έδρα τους χώρους άθλησης του Ν.Π.Δ.Δ., θα πρέπει να υποβάλλουν αίτημα προς το Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου για τη χρήση των χώρων αυτών, στην αρχή κάθε αθλητικής περιόδου και συγκεκριμένα μέχρι της 30/6 εκάστου έτους. Στην αίτηση ενδιαφέροντος θα πρέπει να αναφέρονται με σαφήνεια: 1) Η εγκατάσταση την οποία ζητεί ο ενδιαφερόμενος. 2) Το χρονικό διάστημα παραχώρησης. 3) Τις ακριβείς μέρες και ώρες κατά τις οποίες θα γίνεται χρήση του χώρου. 4) Τον αριθμό των τμημάτων καθώς και τον αριθμό των μελών των τμημάτων των συλλόγων, με αναλυτική αναφορά στα στοιχεία των μελών. 5) Τρέχουσα σύνθεση Διοικητικού Συμβουλίου. 6) Επιπλέον κάθε σωματείο πρέπει να υποβάλλει εγκαίρως στον ΟΑΠΠΑ κάθε αλλαγή στη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου. Στην ανωτέρω γραπτή αίτηση θα αναφέρεται, επίσης, ότι ο ενδιαφερόμενος φορέας έχει λάβει γνώση των όρων του παρόντος κανονισμού και τους αποδέχεται στο σύνολό τους. Το αρμόδιο όργανο εξετάζει τα ανωτέρω αιτήματα και με απόφασή του εγκρίνει ή απορρίπτει αιτιολογημένα την αίτηση. Σε περίπτωση εγκριτικής απόφασης κατανέμει με αυτήν κατά περίπτωση τις ώρες ανά ημέρα και εβδομάδα για κάθε άθλημα σε κάθε Σωματείο και διαβιβάζει την έγγραφη απόφασή του στην Διεύθυνση του αιτούμενου Σωματείου. Ο υπεύθυνος υπάλληλος του Νομικού Προσώπου κάθε αθλητικής εγκατάστασης ανακοινώνει με ευθύνη του, το πρόγραμμα αυτό στους χρήστες του κάθε χώρου άθλησης και είναι υπεύθυνος για την εφαρμογή των προγραμμάτων. Ο ΟΑΠΠΑ τηρεί μητρώο συλλόγων που δραστηριοποιούνται στις εγκαταστάσεις του για τη συμπλήρωση του οποίου ζητούνται από τους συλλόγους: Αντίγραφο καταστατικού θεωρημένο από το πρωτοδικείο, Ετήσιοι απολογισμοί, Δραστηριότητες του συλλόγου που γίνονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις Αριθμό μελών συνδρομητών Βεβαίωση ΑΦΜ Συλλόγου σε περίπτωση που δεν αναφέρεται στο καταστατικό Βεβαίωση ΔΟΥ Συλλόγου σε περίπτωση που δεν αναφέρεται στο καταστατικό Τρέχουσα σύνθεση Διοικητικού Συμβουλίου.

7 5β) Διάθεση σε φορείς του Δημοσίου, Ν.Π.Δ.Δ. και Ν.Π.Ι.Δ. (εκτός αθλητικών σωματείων). Σε περίπτωση που φορείς του Δημοσίου ή νομικά πρόσωπα δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου επιθυμούν να κάνουν χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ν.Π.Δ.Δ., υποχρεούνται να υποβάλλουν γραπτή αίτηση στην οποία θα αναφέρεται αναλυτικά: 1) Η εγκατάσταση την οποία αιτείται ο ενδιαφερόμενος. 2) Το χρονικό διάστημα παραχώρησης. 3) Τις ακριβείς μέρες και ώρες κατά τις οποίες θα γίνεται χρήση του χώρου. 4) Τον αριθμό των τμημάτων καθώς και τον αριθμό των μελών των τμημάτων των συλλόγων, με αναλυτική αναφορά στα στοιχεία των μελών. Στην αίτηση θα αναφέρεται, επίσης, ότι ο ενδιαφερόμενος φορέας έχει λάβει γνώση των όρων του παρόντος κανονισμού και τους αποδέχεται στο σύνολό τους. Ενώ θα ακολουθείται η ανωτέρω σχετική διαδικασία με το άρθρο 5α, σχετικά με τη διάθεση σε αθλητικά σωματεία. 5γ) Διάθεση σε φυσικά πρόσωπα. Η διάθεση των αθλητικών χώρων σε φυσικά πρόσωπα αφορά την πρόσβαση στις εγκαταστάσεις του Νομικού Προσώπου ατόμων που δε συμμετέχουν σε συλλόγους. Η πρόσβαση επιτρέπεται κατά τις ελεύθερες ώρες για το κοινό όπως αυτές ορίζονται σε απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου σχετικά με το πρόγραμμα των εγκαταστάσεων αποκλειστικά και μόνο για βάδισμα ή τρέξιμο στις υποδεικνυόμενες από τον Ο.Α.Π.Π.Α. διαδρομές. Δε επιτρέπεται άλλου είδους άθληση. Τα φυσικά πρόσωπα ζητούν τη χρήση των εγκαταστάσεων αφού έχουν λάβει γνώση του παρόντος κανονισμού και τον αποδέχονται στο σύνολο του. Για τη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων από φυσικά πρόσωπα απαιτείται η επικοινωνία με τη γραμματεία του Νομικού Προσώπου σχετικά με τη διαθεσιμότητα του γηπέδου αλλά και τη δέσμευση αυτού από τον αθλούμενο για συγκεκριμένη ώρα. Για την αποκλειστική χρήση των γηπέδων βάση της διαθεσιμότητας αυτών θα γίνεται η δέσμευση του γηπέδου με την καταβολή του αντιτίμου όπου απαιτείται, σύμφωνα με τον αριθμό του νόμιμου παραστατικού και το ονοματεπώνυμο του χρήστη. Σε περιπτώσεις ατόμων που επιθυμούν να κάνουν αποκλειστική χρήση κάποιας από τις ανωτέρω εγκαταστάσεις, υποβάλλουν έγγραφη αίτηση στην οποία αναφέρουν την ακριβή ημέρα και ώρα που επιθυμούν. Η αίτηση θα πρέπει να υποβληθεί τουλάχιστον επτά (7) ημέρες πριν την επιθυμητή ημερομηνία στην γραμματεία του Ν.Π.Δ.Δ., γεγονός που αποδεικνύεται από την ημερομηνία που αναγράφεται κατά την υποβολή της. Η αρμόδια υπηρεσία του Ν.Π.Δ.Δ. ελέγχει τη διαθεσιμότητα των

8 αιτούμενων εγκαταστάσεων και ενεργεί για την έγκριση ή την απόρριψη της αίτησης. ΑΡΘΡΟ 6 ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ, ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΧΩΡΟ 6α) Αθλητικά Σωματεία / σύλλογοι Για να επιτραπεί η είσοδος σε οποιαδήποτε αθλητική εγκατάσταση, πρέπει κάθε ομάδα αθλητών να συνοδεύεται από τον υπεύθυνο προπονητή. Οι προπονητές είναι υποχρεωμένοι να συνοδεύουν τους αθλητές τους και να παραμένουν μέχρι της αποχώρησής τους καθώς επίσης είναι υπεύθυνοι και για τυχόν ατυχήματα. Κανένας αθλητής δεν επιτρέπεται να κάνει χρήση των χώρων και ιδιαίτερα των αθλητικών οργάνων χωρίς την επίβλεψη του αρμόδιου προπονητή, ο οποίος είναι και υπεύθυνος για τυχόν ατύχημα. Στις προπονήσεις των αθλητικών συλλόγων είναι υποχρεωτική η παρουσία ιατρού ή διπλωματούχου φυσικοθεραπευτή με κατάρτιση παροχής πρώτων βοηθειών. Επίσης είναι υποχρεωτική από πλευράς των συλλόγων η έκδοση κάρτας υγείας αθλητή σύμφωνα με το νόμο. Απαραίτητο στοιχείο για την είσοδο είτε των αθλητών συλλόγων, είτε ατόμων που μετέχουν σε προγράμματα μαζικής άθλησης, που προπονούνται σε κάθε χώρο άθλησης του Νομικού Προσώπου, είναι η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ του σχετικού αθλητικού σωματείου, η οποία επιδεικνύεται στο αρμόδιο όργανο του Ν.Π. της αθλητικής εγκατάστασης όποτε ζητηθεί. Η αθλητική ταυτότητα εκδίδεται από το Νομικό Πρόσωπο, είναι περιουσιακό στοιχείο αυτού και φέρει τα εξής χαρακτηριστικά: 1. ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ 2. ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ 3. ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΑΘΛΗΤΗ 4. ΑΘΛΗΜΑ 5. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ Η εμφάνιση των αθλητών πρέπει να είναι η κατάλληλα και απαραίτητη για την προπόνηση, π.χ. φόρμες, υποδήματα, μπάλες, κ.λ.π. Ο υπάλληλος του Ν.Π. έχει την ευθύνη να απαγορεύει την είσοδο στις αθλητικούς χώρους, σε άτομα εκτός συλλόγου χωρίς αθλητική περιβολή. Επιπλέον, ο αρμόδιος υπάλληλος του Ν.Π. δύναται να απαγορεύει την είσοδο σε άτομα μη μέλη του σωματείου που προπονείται, εντός του αγωνιστικού χώρου. Το Νομικό Πρόσωπο και το προσωπικό του κάθε χώρου των αθλητικών εγκαταστάσεων δεν φέρει ευθύνη για τυχόν συμβάντα (ατυχήματα, κλπ) στην προπόνηση των αθλητών του σωματείου. Στην αρχή της περιόδου των προπονήσεων πρέπει να υποβάλλεται υπεύθυνη δήλωση του αθλητικού σωματείου, υπογεγραμμένη από το νόμιμο εκπρόσωπο του σωματείου και από

9 ιατρό, ότι ουδεμία ευθύνη φέρει το προσωπικό του κάθε αθλητικού χώρου του Νομικού Προσώπου για τυχόν ατυχήματα και τραύματα στην προπόνηση των αθλητών. Καθώς και ότι για οποιοδήποτε άλλο συμβάν, ευθύνη φέρει η Διοίκηση του σωματείου. 6β) Μεμονωμένα άτομα Για την ελεύθερη είσοδο στους αθλητικούς χώρους απαιτείται κάρτα δημότη. Οι κάτοικοι που δεν είναι δημότες καθώς και οι ετεροκάτοικοι μη δημότες, θα καταβάλουν αντίτιμο εισόδου, όπως αυτό θα καθορίζεται με την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου. Απαραίτητο στοιχείο για την είσοδο στις αθλητικές εγκαταστάσεις είτε μεμονωμένων ατόμων είτε ατόμων που μετέχουν σε προγράμματα μαζικής άθλησης, είναι η αθλητική ταυτότητα. Η αθλητική ταυτότητα εκδίδεται από το Νομικό Πρόσωπο, είναι περιουσιακό στοιχείο αυτού και φέρει τα εξής χαρακτηριστικά. 1. ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ 2. ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΑΘΛΗΤΗ 3. ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΘΛΗΣΗΣ Απαραίτητο στοιχείο για την έκδοση της ανωτέρω κάρτας είναι η προσκόμιση εκ μέρους του αιτούντος βεβαίωση ιατρού καρδιολόγου που επιτρέπει την άθληση. ΑΡΘΡΟ 7 ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ 1. Κάθε προπονητής, υπεύθυνος Συλλόγου ή λοιπών Φορέων, αθλητές και μεμονωμένα άτομα, είναι υποχρεωμένοι να εφαρμόζουν τις υποδείξεις του Ο.Α.Π.Π.Α π.χ. για έναρξη λήξη προπόνησης, χρήση αποδυτηρίων είσοδοαπαγόρευση στους αγωνιστικούς χώρους κλπ. 2. Η συμπεριφορά των αθλούμενων και των χρηστών πρέπει να είναι κόσμια και να υπακούν στις εντολές των αρμόδιων φυλάκων. Για κάθε παράπονο ή πρόβλημα που έχουν μπορούν να απευθύνονται εγγράφως στον Ο.Α.Π.Π.Α. 3. Δεν επιτρέπεται η χρήση Δημοτικών χώρων άθλησης από Συλλόγους, Ιδιωτικούς Φορείς (Personal trainer) για παροχή ιδιωτικού έργου με αμοιβή χωρίς την επίσημη έγκριση του Ο.Α.Π.Π.Α.. Οι παραβάτες της διάταξης αυτής θα αποβάλλονται από τους αθλητικούς χώρους άμεσα. 4. Κάθε χώρος άθλησης των Δ.Α.Κ. είναι καθαρά για την συγκεκριμένη χρήση που έχει παραχωρηθεί και απαγορεύεται οτιδήποτε διαφορετικό. 5. Απαγορεύεται η τοποθέτηση και χρήση TRX σε οποιαδήποτε χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων των Δ.Α.Κ. χωρίς την έγκριση του Ο.Α.Π.Π.Α. ΑΡΘΡΟ 8 ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΦΘΟΡΕΣ Σε κάθε περίπτωση χρήσης των χώρων άθλησης του Νομικού Προσώπου καθώς και χρήσης των οργάνων του, ο κάθε αθλητής ή άτομο γενικά πρέπει να φροντίζει ώστε να μην προκαλεί φθορές στα όργανα, στα αποδυτήρια και γενικά σε όλες τις εγκαταστάσεις του Νομικού Προσώπου. Οι εσκεμμένες φθορές των οργάνων και γενικά των εγκαταστάσεων των χώρων άθλησης του Νομικού Προσώπου από

10 αθλητές, προπονητές και αθλητικούς παράγοντες επισύρουν ποινικές και αστικές ευθύνες. Η επιβαλλόμενα από το Ν.Π. μέτρα μπορεί να είναι η αποκατάσταση των φθορών καθώς και η προσωρινή ή οριστική αποβολή του αθλητή, προπονητή ή αθλητικού παράγοντα από τις εγκαταστάσεις του Νομικού Προσώπου. Ανάλογα με τις περιστάσεις τα ίδια ή άλλα μέτρα επιβάλλονται και στον σύλλογο, όπου ανήκει ο αθλητής, ο προπονητής ή ο αθλητικός παράγοντας. Η υποτροπή θεωρείται επιβαρυντική περίσταση και τιμωρείται ακόμα και με επιβολή προστίμου. Αρμόδιο όργανο για την επιβολή των μέτρων είναι το Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου, που επιλαμβάνεται άμεσα μετά από εισήγηση του υπεύθυνου λειτουργίας του χώρου. Ο ενδιαφερόμενος σύλλογος μπορεί να υποβάλει εγγράφως τις απόψεις του. Σε κάθε περίπτωση φθορών, εσκεμμένων ή μη, ο σύλλογος στον οποίο ανήκει ο αθλητής, ο προπονητής ή ο αθλητικός παράγοντας που τις προκάλεσε, υποχρεούται σε άμεση αποκατάσταση με δικές του δαπάνες, εκτός αν η φθορά οφείλεται άμεσα στις συνθήκες που δημιουργούνται από την κατά προορισμό χρήση των οργάνων, των αποδυτηρίων και γενικά των εγκαταστάσεων του Νομικού Προσώπου. Σε περίπτωση φθορών - ζημιών από φιλάθλους, η ευθύνη ανήκει στην διοργανώτρια αρχή του αγώνα ή κατά περίπτωση στις ομάδες που αγωνίζονταν, οι οποίες υποχρεούνται στην άμεση αποκατάσταση αυτών με δικές τους δαπάνες. ΑΡΘΡΟ 9 ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Κάθε φορέας που έχει προπόνηση στην αθλητική εγκατάσταση έχει δικαίωμα να κάνει χρήση των αποδυτηρίων. Επίσης πρέπει να έχει στη διάθεσή του στο χώρο που προπονείται, όλα τα όργανα όπως μπασκέτες, εστίες, φιλέ, κλπ. τα οποία βρίσκονται μόνιμα στην αίθουσα, (χρήση βασικού σταθερού εξοπλισμού αθλητικής εγκατάστασης). Όργανα που φυλάσσονται στις αποθήκες του Ν.Π.Δ.Δ. παραδίδονται προς χρήση στην αποθήκη από τον υπάλληλο του χώρου του Ν.Π.Δ.Δ. με υπογραφή του υπευθύνου του κάθε Συλλόγου όπου χρεώνει και επιστρέφει κάθε όργανο σε ειδικό βιβλίο. Στο τέλος της προπόνησης επιστρέφεται από τον υπεύθυνο το όργανο πάλι στην αποθήκη και παραλαμβάνεται από τον υπάλληλο του Ν.Π.Δ.Δ.. Ο υπάλληλος του Ν.Π.Δ.Δ. δεν είναι αρμόδιος και υπεύθυνος να τοποθετεί, μετακινεί, μεταφέρει τα αθλητικά όργανα όπως μπασκέτες, σφαίρες, εμπόδια, βάρη, βατήρες, τέρματα κλπ, εκεί που ο προπονητής θέλει. Αυτό είναι ευθύνη του προπονητή του Συλλόγου, ο οποίος έχει την ευθύνη της τοποθέτησης στην έναρξη της προπόνησης του βασικού σταθερού εξοπλισμού και της μετακίνησης αυτού μετά την λήξη της προπόνησης ή του αγώνα. Σε όλα τα αθλητικά και λοιπά σωματεία απαγορεύεται η μόνιμη παραχώρηση χρήσης αποδυτήριων μέσα στις εγκαταστάσεις του Ν.Π.Δ.Δ.. Μετά το τέλος των προπονήσεων και αγώνων οι χώροι ελευθερώνονται και παραδίδονται στον υπάλληλο του Ν.Π.Δ.Δ.

11 Επιτρέπεται η παραχώρηση έναντι αντιτίμου γραφείων και αποθηκών που βρίσκονται εντός των εγκαταστάσεων του Νομικού Προσώπου, ύστερα από αίτηση των ενδιαφερόμενων φορέων. Για την παραχώρηση του χώρου υπογράφεται σχετική σύμβαση. Όπου μέχρι σήμερα χρησιμοποιούνται σε μόνιμη βάση χώροι του Ν.Π.Δ.Δ. από αθλητικούς συλλόγους ή άλλους φορείς ως αποδυτήρια, γραφεία αποθήκες, θα ελευθερωθούν αμέσως μετά την έγκριση του παρόντος κανονισμού λειτουργίας, ώστε να τους παραδοθούν ύστερα από αίτησή τους, σύμφωνα με τη διαδικασία που προβλέφθηκε παραπάνω. Οι αθλούμενοι υποχρεούνται να διατηρούν καθαρούς όλους τους αθλητικούς χώρους που χρησιμοποίησαν. Εάν διαπιστωθεί ότι Σύλλογος κατ επανάληψη κάνει χρήση των αθλητικών χώρων με αθλητές λιγότερους από το ήμισυ του αριθμού των αθλητών που δηλώνονται στους επίσημους αγώνες, τότε οι συγκεκριμένες ώρες προπόνησης μπορούν να αφαιρεθούν από τον παραπάνω Σύλλογο-Σωματείο και να αποδοθούν σε άλλο με την προβλεπόμενη στον παρόντα κανονισμό διαδικασία. ΑΡΘΡΟ 10 ΧΡΗΣΗ ΓΗΠΕΔΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ Ή ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ 1. Η χρήση του γηπέδου με φυσικό χλοοτάπητα καθορίζεται αυστηρά από τον Ο.Α.Π.Π.Α με εισήγηση από τον εργολάβο συντήρησης του χλοοτάπητα. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε χρήση χωρίς την επίσημη έγκριση του και με βάση αυτές τις ώρες παραχωρείτε η οποιαδήποτε χρήση του στα Αθλητικά Σωματεία ή σε άλλους φορείς. 2. Σε προγραμματισμένη ή έκτακτη συντήρηση, προπονήσεις και αγώνες δεν διεξάγονται για όσο διάστημα διαρκεί αυτή. 3. Δεν επιτρέπεται η χρήση εξάταπων παπουτσιών στις προπονήσεις. 4. Οι γονείς και συνοδοί απαγορεύεται να μπαίνουν στο χώρο του ποδοσφαίρου. 5. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε χρήση του χλοοτάπητα χωρίς έγκριση από τον Ο.Α.Π.Π.Α. 6. Κατά την διάρκεια των αγώνων ποδοσφαίρου απαγορεύεται η χρήση του ταρτάν. ΣΤΙΒΟΥ 1. Η είσοδος και η έξοδος προς και από τον στίβο γίνεται μόνο από συγκεκριμένη είσοδο και με την χρήση της ειδικής κάρτας δημότη την οποία θα επιδεικνύει στον φύλακα μαζί με την αστυνομική του ταυτότητά ή με όποιο άλλο σύστημα εισόδου εφαρμοστεί στους εν λόγω χώρους. 2. Οι προπονητές των αθλητών των σωματείων που τους έχει παραχωρηθεί εγκατάσταση είναι υποχρεωμένοι να παραδίδουν στον φύλακα, υπογεγραμμένη από τους ίδιους, λίστα αθλητών για κάθε τμήμα που έχει προπόνηση. 3. Όταν εισέρχονται σε χώρους του στίβου άτομα που δεν φέρουν την ειδική κάρτα εισόδου, τότε την ευθύνη την έχει ο φύλακας του Δ.Α.Κ. 4. Δεν επιτρέπεται η είσοδος σε αθλητή χωρίς αθλητική περιβολή.

12 5. Οι γονείς και συνοδοί δεν επιτρέπεται να μπαίνουν στο χώρο του στίβου. 6. Δεν επιτρέπεται η είσοδος σε άτομα μικρότερα των 18 ετών χωρίς τη συνοδεία του προπονητή τους. 7. Δεν επιτρέπεται η χρήση του χλοοτάπητα του γηπέδου ποδοσφαίρου για τρέξιμο ή η χρήση για ασκήσεις από αθλητές και αθλούμενους του στίβου. Η δυνατότητα αυτή δύναται να δοθεί κατόπιν ειδικής γραπτής άδειας από την αρμόδια υπηρεσία του Ο.Α.Π.Π.Α., ύστερα από σχετικό έγγραφο αίτημα σε ειδικές κατηγορίες αθλητών όπου θα καθορίζεται και το χρονικό διάστημα χρήσης. 8. Οι αθλούμενοι είναι υπεύθυνοι για την φύλαξη των προσωπικών τους αντικειμένων. Καλό θα είναι να μην παίρνουν μαζί τους όταν έρχονται στο στίβο αντικείμενα αξίας. 9. Οποιαδήποτε συμπεριφορά που δεν προστατεύει τον ελαστικό τάπητα (ταρτάν), όπως ακατάλληλα υποδήματα, φθορές από βίαιη χρήση αντικειμένων εμπόδια, βατήρες κ.λπ.), επισύρει την αποβολή του υπαιτίου από τις εγκαταστάσεις του Σταδίου μαζί με την υποχρεωτική αντικατάσταση και αποκατάσταση της φθοράς-ζημιάς, η οποία θα έχει προκληθεί. 10. Δεν επιτρέπεται η χρήση TRX και η τοποθέτηση τους σε οποιοδήποτε μέρος των εγκαταστάσεων του στίβου. 11. Οποιεσδήποτε μη αθλητικές δραστηριότητες (εκδρομές σχολείων, περίπατοι κ.λπ.) δεν επιτρέπεται να πραγματοποιούνται εντός του Στίβου. ΜΠΑΣΚΕΤ-ΤΕΝΙΣ-ΒΟΛΕΪ 1. Η χρήση των εν λόγω εγκαταστάσεων είναι αυστηρά για το κάθε αντίστοιχο άθλημα και μόνο. 2. Οι προπονητές των αθλητών των σωματείων ή των λοιπών Φορέων, που τους έχουν παραχωρηθεί οι εν λόγω εγκαταστάσεις, είναι υπεύθυνοι για την σωστή τήρηση των ωρών, καθώς και για ότι άλλο περιγράφεται στο άρθρο 9 του παρόντος κανονισμού. 3. Την ώρα παραχώρησης των εγκαταστάσεων μπάσκετ, σε συλλόγους ή λοιπούς φορείς, δεν επιτρέπεται η είσοδος σε μεμονωμένα άτομα προς χρήση ακόμα και αν δεν χρησιμοποιούνται όλες οι μπασκέτες. 4. Δεν επιτρέπεται η είσοδος σε οποιονδήποτε αθλητή χωρίς αθλητική περιβολή. 5. Δεν επιτρέπεται αυστηρά η χρήση TRX και η τοποθέτηση τους σε οποιοδήποτε μέρος των εγκαταστάσεων. 6. Τα μεμονωμένα άτομα-δημότες είναι υπεύθυνοι για την φύλαξη των προσωπικών τους αντικειμένων καθώς υποχρεούνται να διατηρούν καθαρούς όλους τους αθλητικούς χώρους που χρησιμοποίησαν. 7. Η διάθεση και η χρήση γηπέδων τένις σε δημότες θα πραγματοποιείται μέσω του αρμοδίου τμήματος του Ο.Α.Π.Π.Α. 8. Οι γονείς και συνοδοί απαγορεύεται να μπαίνουν στο χώρο του τένις.

13 ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ - ΧΩΡΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΤΟΥ ΔΑΚ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ & ΑΙΘΟΥΣΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΑΚ ΒΑΡΗΣ 1. Δεν επιτρέπεται η είσοδος χωρίς την έγκριση από τον Ο.Α.Π.Π.Α. Οι προπονητές των αθλητών των σωματείων ή των λοιπών Φορέων, που τους έχουν παραχωρηθεί οι εγκαταστάσεις, είναι υπεύθυνοι για την σωστή τήρηση των ωρών, καθώς και για ότι άλλο περιγράφεται στο άρθρο 9 του παρόντος κανονισμού. 2. Η είσοδος στο δάπεδο της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων και της κλειστής αίθουσας γυμναστικής θα επιτρέπεται μόνο σε όσους φέρουν τα κατάλληλα αθλητικά υποδήματα. 3. Δεν επιτρέπεται η είσοδος στον χώρο κάτω από τις εξέδρες με παπούτσια ποδοσφαίρου. ΑΡΘΡΟ 11 ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ Απαραίτητη προϋπόθεση για διεξαγωγή οποιουδήποτε αγώνα είναι η ύπαρξη του αναγκαίου προσωπικού που απαιτείται για την ασφαλή διεξαγωγή του. Στις περιπτώσεις που δεν παρίσταται προσωπικό του Νομικού Προσώπου απαγορεύεται η διεξαγωγή οποιουδήποτε αγώνα ή προπονήσεων ομάδων ή ατόμων, και γενικότερα η χρήση των χώρων του Ν.Π.Δ.Δ. Η διεξαγωγή οποιουδήποτε αγώνα σε οποιοδήποτε χώρο διέπεται από τις ισχύουσες κάθε φορά διατάξεις που αφορούν το κάθε άθλημα. 11 α) Όλοι οι αγώνες διεξάγονται σύμφωνα με τις προκηρύξεις και τους κανονισμούς των Ομοσπονδιών του κάθε αθλήματος. Τα σωματεία είναι υπεύθυνα για την τήρηση των προϋποθέσεων για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, για το σκοπό αυτό μπορεί να συνεργάζεται με τα αστυνομικά όργανα και κάθε άλλο αρμόδιο φορέα και λαμβάνει μέτρα για αποφυγή βίας, φθορών κ.λ.π. Μία και μισή ώρα πριν από κάθε αγώνα παραδίδονται για χρήση τα αποδυτήρια, τα κλειδιά, χρονόμετρα, από τον υπάλληλο στον υπεύθυνο του κάθε σωματείου. Με την έναρξη του αγώνα εφαρμόζονται οι κανονισμοί του κάθε αθλήματος και το προσωπικό δεν έχει καμία αρμοδιότητα, στον αγωνιστικό χώρο. Για τους αγώνες υποχρέωση και ευθύνη του Σωματείου ή της Ομοσπονδίας είναι να έχει στον αγώνα τον αρμόδιο ιατρό-νοσοκόμο, φάρμακα και αυτοκίνητο μεταφοράς ασθενών, με οδηγό. Το Νομικό Πρόσωπο είναι υποχρεωμένο να διαθέτει εξοπλισμένο χώρο ιατρείου. Κατά τη διεξαγωγή του αγώνα η γηπεδούχος ομάδα είναι υπόχρεη να περιορίζεται στα όρια του ωραρίου. Ενώ σε περίπτωση αναβολής και καθυστέρησης του επόμενου αγώνα, η υπαίτια για την καθυστέρηση ομάδα είναι υπόχρεη για την κάλυψη των εξόδων των ομάδων που ακολουθούν στο πρόγραμμα των αγώνων. Επιπλέον, ισχύει ότι υποχρέωση των υπαλλήλων του Νομικού Προσώπου είναι η χάραξη των γραμμών του γηπέδου, τα σημαιάκια, δίκτυα, φορείο, κουβάδες νερό.

14 Η παρουσία υπαλλήλου του Νομικού Προσώπου είναι υποχρεωτική για τη διεξαγωγή του αγώνα, σε περίπτωση απουσίας του απαγορεύεται η διεξαγωγή του αγώνα. 11β) Για τη διεξαγωγή αγώνα σε στάδιο στίβου απαιτείται ειδική άδεια διεξαγωγής αγώνα. Τα όργανα και υλικά διεξαγωγής του αγώνα παρέχονται από το Νομικό Πρόσωπο από τις αποθήκες του Νομικού Προσώπου και τον αρμόδιο υπάλληλο με κατάσταση, στον υπεύθυνο των αγώνων και επιστρέφονται στην αποθήκη από τον ίδιο υπεύθυνο. Ενώ η τοποθέτηση σε κάθε θέση των οργάνων, π.χ. εμπόδια, βατήρες, στρώματα, κλπ. είναι αποκλειστική ευθύνη του υπεύθυνου υπαλλήλου. Η χρήση του σκάμματος και η χάραξη των γραμμών σε στίβο κουραστάν είναι ευθύνη των αρμοδίων του υπαλλήλου του σταδίου. Η αρχική διαμόρφωση και η χάραξη των γραμμών στο ταρτάν του στίβου είναι ευθύνη του προσωπικού του Νομικού Προσώπου. Σε περίπτωση αγώνων ενός Συλλόγους ευθύνη φέρει ο ίδιος Σύλλογος και όχι το Νομικό Πρόσωπο του Ο.Α.Π.Π.Α. ΑΡΘΡΟ 12 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ 1. Το με κάθε νόμιμη μορφή απασχολούμενο προσωπικό στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Δ.Α.Κ. οφείλει,για την σωστή άσκηση των καθηκόντων του, να φροντίζει για την ασφάλεια στους χώρους των αθλουμένων, τη φροντίδα των εγκαταστάσεων, την τήρηση του ωραρίου λειτουργίας. Οφείλει να ελέγχει και να αναφέρει στη διοίκηση του Ο.Α.Π.Π.Α. κάθε σχετική δυσλειτουργία. 2. Τα απολεσθέντα αντικείμενα παραδίδονται στον φύλακα και φυλάσσονται από τον Ο.Α.Π.Π.Α, για διάστημα δύο μηνών και στη συνέχεια διατίθενται για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Χρήματα και τιμαλφή παραδίδονται με απόδειξη στο αστυνομικό τμήμα. 3. Το αρμόδιο τμήμα και το προσωπικό των αθλητικών εγκαταστάσεων καμία ευθύνη φέρει για την απώλεια χρημάτων και αντικειμένων οποιασδήποτε αξίας. 4. Το ωράριο των εργαζομένων καθορίζεται από το αρμόδιο τμήμα ανάλογα µε τις ανάγκες της αθλητικής εγκατάστασης. 5. Υπάλληλοι Δημοτικών χώρων άθλησης απαγορεύεται για τα κατά ειδικότητα καθήκοντα, που υποχρεούνται να προσφέρουν, να αμείβονται από συλλόγους, Ομοσπονδίες ή ιδιώτες και υποχρεούνται να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αυτές στη διάρκεια της εργασίας τους. 6. Όταν άτομα (αθλητές - προπονητές) καταφέρονται κατά των υπαλλήλων του Δημοτικού χώρου άθλησης, εξυβρίζουν και απειλούν επειδή τους απαγορεύει την είσοδο στα Δ.Α.Κ. τότε ο υπάλληλος καλεί την Δημοτική Αστυνομία.

15 ΑΡΘΡΟ 13 ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ 1. Σε όλους τους κλειστούς αθλητικούς χώρους η κατανάλωση κάθε είδους τροφίμων ή ποτών (πλην οινοπνευματωδών που απαγορεύεται ρητώς) επιτρέπεται μόνο στον προκαθορισμένο χώρο εστιάσεως και αναψυχής (κυλικείο) και σε καμία απολύτως περίπτωση στους προπονητικούς ή λοιπούς κοινόχρηστους χώρους ατομικής υγιεινής. 2. Το κάπνισμα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ σε όλους τους αθλητικούς χώρους. Η κατανάλωση ή/και χρήση κάθε είδους φαρμάκων, φαρμακευτικών ή παρεμφερών ουσιών και (ίδιο)σκευασμάτων ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ εντός των προπονητικών χώρων. 3. Ο πίνακας ανακοινώσεων δεν αποτελεί διαφημιστικό χώρο, προς ενοικίαση, ούτε τα αναρτώμενα εκφράζουν τη διοίκηση του Ο.Α.Π.Π.Α. 4. Η συμπεριφορά των θεατών, αθλητών, προπονητών, παραγόντων οφείλει να είναι κόσμια. 5. Δεν επιτρέπεται η είσοδος σε κατοικίδια ζώα σε όλο το Δ.Α.Κ. Βουλιαγμένης, καθώς και στην κερκίδα του γηπέδου ποδοσφαίρου. Εξαίρεση αποτελούν ειδικά εκπαιδευμένα ζώα. 6. Δεν επιτρέπεται η είσοδος σε ποδήλατα, πατίνια και μηχανές και αυτοκίνητα σε όλο τον χώρο των Δ.Α.Κ. Εξαίρεση αποτελούν τα αμαξίδια των Α.Μ.Ε.Α. 7. Το Δ.Α.Κ. Βουλιαγμένης φιλοξενεί εκδρομές των Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου, μόνο πρωί και κατόπιν ενημερωτικού τηλεφωνήματος. Οι μαθητές των εκδρομών εισέρχονται μόνο στον περιβάλλοντα χώρο των γηπέδων μπάσκετ ή στο 5Χ5 τεχνητού χλοοτάπητα. ΆΡΘΡΟ 14 ΤΕΛΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ 1. Κάθε θέμα που αναφέρεται στη λειτουργία των Δημοτικών Χώρων Άθλησης των Δ.Α.Κ. Βουλιαγμένης και Βάρης και δεν περιλαμβάνεται στον παρόντα Κανονισμό, ρυθμίζεται με την υπ αριθ.47/ απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Α.Π.Π.Α. ( Κανονισμός Λειτουργίας), ή τροποποιείται κατά περίπτωση με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Α.Π.Π.Α. 2. Όλοι οι αθλητές, οι επισκέπτες και οι θεατές των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων υποχρεούνται να συμμορφώνονται στις ρυθμίσεις του παρόντος κανονισμού και στις υποδείξεις του αρμόδιου προσωπικού, για την ασφάλειά του και την ομαλή λειτουργία των εγκαταστάσεων των Δ.Α.Κ. Βουλιαγμένης και Βάρης. 3. Οι δημότες και οι αθλητές των συλλόγων που κάνουν χρήση των εγκαταστάσεων υποχρεούνται για την αυστηρή τήρηση του παρόντος Κανονισμού. Η απόφαση αυτή παίρνει αύξοντα αριθμό 177/2018 και αποστέλλεται στο Δημοτικό Συμβούλιο για τις δικές τους ενέργειες. Αφού συντάχθηκε το παρόν πρακτικό αυτό υπογράφεται ως κατωτέρω:

16 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΠΡΑΪΜΝΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ ΣΦΗΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΣ ΦΑΡΜΑΚΙΔΗ ΑΝΝΑ-ΑΡΙΣΤΗ ΔΡΑΚΟΥΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΡΔΑΒΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΡΕΝΤΖΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ (ΑΝΑΠΛΗΡΩΜ.)

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 20/ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 20/ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθ. Απόφασης: 33/2017 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ Πίνακας περιεχομένων ΑΡΘΡΟ 1 - Αντικείμενο και σκοπός του κανονισμού ΑΡΘΡΟ 2- Αρμοδιότητα για την εφαρμογή των διατάξεων του κανονισμού ΑΡΘΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΟΔΟΣ, 3/2/2014. ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Αριθμ. Πρωτ.:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΟΔΟΣ, 3/2/2014. ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Αριθμ. Πρωτ.: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΟΔΟΣ, 3/2/2014 ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Αριθμ. Πρωτ.: ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ Δ.Ο.Π.Α.Ρ -------------------------------- ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ: Διαγοριδών 3 Προς: Ρόδος 85100 ---------------------------

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ Σέρβια 02/05/2017 Αρ. πρωτ.: 122 Δ/νση: Α.Γ.Παπανδρέου Πολιτιστικό Κέντρο Ταχ.Κώδικας: 50500 Σέρβια Τηλ επικοινωνίας: 2464024093 E-mail : npid@dservionvelventou.gr ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ ΑΡΘΡΟ 1 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ Ο παρών κανονισμός καθορίζει το γενικό πλαίσιο διαχείρισης και λειτουργίας όλων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 5/ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 5/ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθ. Απόφασης: 13/2018 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Τηλ Fax : Site :

Τηλ Fax : Site : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ AΡΙΘ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 11/2015 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ημερομηνία : 6 MAΡΤΙΟΥ 2015 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΗΜΟΥ ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ- ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ Ταχ. Δ/νση : ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ 2 Τ.Κ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. Τμήμα: Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. Αποφ. 22/2018 Αρ.Πρ.: 150/

Αριθ. Αποφ. 22/2018 Αρ.Πρ.: 150/ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΣΠΩΝ Αριθ. Αποφ. 22/2018 Αρ.Πρ.: 150/29-05-2018 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό 06/2018 της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΣΠΩΝ ΘΕΜΑ:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 5 ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ Α Π O Φ Α Σ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ 6/2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 5 ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ Α Π O Φ Α Σ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ 6/2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 5 ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ Α Π O Φ Α Σ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ 6/2014 ΘΕΜΑ 2 ο :Εισήγηση στο Δ.Σ. του σχεδίου Κανονισμού Λειτουργίας Αθλητικών

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ 1. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΝΑΣΤΗΡΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ 2. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 3. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Έγκριση της αρ. 15/2012 απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, σχετικά με τον Κανονισμό Λειτουργίας των Αθλητικών Εγκαταστάσεων, Δήμου Πρέβεζας».

ΘΕΜΑ: «Έγκριση της αρ. 15/2012 απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, σχετικά με τον Κανονισμό Λειτουργίας των Αθλητικών Εγκαταστάσεων, Δήμου Πρέβεζας». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΔΑ: Β41ΣΩΞΧ-3Χ2 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό 10/2012 Συνεδρίασης ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ Ν.Π.Δ.Δ. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ Ν.Π.Δ.Δ. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό 3 της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Ο. στις 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ Ν.Π.Δ.Δ. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΛΗΨΗ Λήψη

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός Απόφασης: 30/2016 «Έγκριση Κανονισμού Λειτουργίας Αθλητικών εγκαταστάσεων ΘΕΜΑ: 5 ο του ΝΠΔΔ Δήμου Προσοτσάνης.»

Αριθμός Απόφασης: 30/2016 «Έγκριση Κανονισμού Λειτουργίας Αθλητικών εγκαταστάσεων ΘΕΜΑ: 5 ο του ΝΠΔΔ Δήμου Προσοτσάνης.» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΝΠΔΔ ΔΗΜΟΥ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 5 ης /30-5-2016 ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΤΟΥ ΝΠΔΔ ΔΗΜΟΥ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ Στην Πετρούσα και στην

Διαβάστε περισσότερα

Π ΡΑ Κ Τ Ι Κ Ο της 6/2015 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου

Π ΡΑ Κ Τ Ι Κ Ο της 6/2015 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Π ΡΑ Κ Τ Ι Κ Ο της 6/2015 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Στον Πολύγυρο, σήμερα την εικοστή τρίτη (23η) του μηνός Μαρτίου του έτους 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00 το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΚΕΦΕ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ»

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΚΕΦΕ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» ΤΕΡΜΑ ΠΑΤΡ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ & ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ,153 10 ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΗΛ.: 210 650 3000, FAX: 210 6510649 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Απουσίαζαν. 2. Αρβανίτης Σπυρίδων. Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε και η υπάλληλος του Δήμου Λευκάδας Κονιδάρη Νικολέττα για την τήρηση των πρακτικών.

Απουσίαζαν. 2. Αρβανίτης Σπυρίδων. Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε και η υπάλληλος του Δήμου Λευκάδας Κονιδάρη Νικολέττα για την τήρηση των πρακτικών. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ Ν.Π.Δ.Δ. ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ «ΠΑΙΔΙΚΟΙ-ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ- ΠΑΙΔΕΙΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ- ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» Αριθ. Αποφ. 43/2015 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 8/ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 8/ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΕΡΡΩΝ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Απόφασης 9/2017 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό 5/2017 της συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του ήµου Πάρου

Αρ. Απόφασης 9/2017 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό 5/2017 της συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του ήµου Πάρου ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρ.Πρωτ.: 4861/28-04-2017 ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑ ΩΝ ΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ Αρ. Απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 16 /2014 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου. Περίληψη

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 16 /2014 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου. Περίληψη ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό αριθμός: 16 /2014 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΙΘΟΥΣΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ. του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΙΘΟΥΣΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ. του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΙΘΟΥΣΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΙΘΟΥΣΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17. Αριθ.Πρωτ. 457 Βόλος 6/10/2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17. Αριθ.Πρωτ. 457 Βόλος 6/10/2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17 Αριθ.Πρωτ. 457 Βόλος 6/10/2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ ΠΑΙΔΩΝ - ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΠΡΟ-ΤΖΟΥΝΙΟΡ-ΜΙΝΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015 Η

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισµός Λειτουργίας Αθλητικών Εγκαταστάσεων. ήµου Χαλανδρίου.

Κανονισµός Λειτουργίας Αθλητικών Εγκαταστάσεων. ήµου Χαλανδρίου. Κανονισµός Λειτουργίας Αθλητικών Εγκαταστάσεων ήµου Χαλανδρίου ΑΡΘΡΟ 1 ΣΚΟΠΟΣ - ΛΕΙΤΟΥΡΓIΑ ΤΩΝ ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΘΛΗΣΗΣ Ο παρών κανονισµός καθορίζει το πλαίσιο λειτουργίας όλων των ηµοτικών εγκαταστάσεων

Διαβάστε περισσότερα

KANONIΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.)-ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

KANONIΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.)-ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ KANONIΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.)-ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ Άρθρο 1 ο ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ...Σελ.4 Άρθρο 2 ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

11-10/18-10-01 (ΦΕΚ Β 1362) Πρότυπος Κανονισµός λειτουργίας Νοµικών Προσώπων Δηµοσίου Δικαίου Δηµοτικών και Κοινοτικών Χώρων Αθλησης της χώρας.

11-10/18-10-01 (ΦΕΚ Β 1362) Πρότυπος Κανονισµός λειτουργίας Νοµικών Προσώπων Δηµοσίου Δικαίου Δηµοτικών και Κοινοτικών Χώρων Αθλησης της χώρας. 11-10/18-10-01 (ΦΕΚ Β 1362) Πρότυπος Κανονισµός λειτουργίας Νοµικών Προσώπων Δηµοσίου Δικαίου Δηµοτικών και Κοινοτικών Χώρων Αθλησης της χώρας. ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 19/ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 19/ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΕΡΡΩΝ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 161/2016

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 161/2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ************** ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 161/2016 Απόσπασμα από το πρακτικό της 8 ης /2016 ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη,

Διαβάστε περισσότερα

Στη συνεδρίαση παρούσα ήταν επίσης η υπάλληλος του ΔΟΠΑΠ, Σταυρούλα Σκιάνη, για την τήρηση των πρακτικών της συνεδρίασης.

Στη συνεδρίαση παρούσα ήταν επίσης η υπάλληλος του ΔΟΠΑΠ, Σταυρούλα Σκιάνη, για την τήρηση των πρακτικών της συνεδρίασης. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 11η ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Απόσπασμα Από το Πρακτικό Νο:

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ: 16. ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΗΜΟΥ Ε ΕΣΣΑΣ

ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ: 16. ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΗΜΟΥ Ε ΕΣΣΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΙΑΥΓΕΙΑ» ΗΜΟΣ Ε ΕΣΣΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 14 ης ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΗΜΟΥ Ε ΕΣΣΑΣ ΣΤΙΣ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. Πρωτ: 493 Χίος: 31/07/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ

Αριθμ. Πρωτ: 493 Χίος: 31/07/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ 1 ΈΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΙΟΥ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ: 1939 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ 17, Τ.Κ.82100 ΤΗΛ: 22710 22888, FAX: 22710 44588 e-mail: epsxiou@otenet.gr, website: www.epsxiou.gr Αριθμ. Πρωτ: 493

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΡΕΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΡΕΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΡΕΩΝ Μέγαρα 2015 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Α/Α ΑΡΘΡΟ ΤΙΤΛΟΣ ΣΕΛΙΔΑ 1 1 ο Πεδίο εφαρμογής 3 2 2 ο Σκοπός παρόντος κανονισμού 3 3 3 ο Όργανα διοίκησης αθλητικών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 10/ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 10/ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΕΡΡΩΝ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ KOA

ΟΡΟΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ KOA ΟΡΟΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ KOA ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΟΥΣΙΩΔΕΙΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ: 1. ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 1 Εισαγωγή. Άρθρο 2 Σκοπός - Λειτουργία των Δημοτικών Χώρων Άθλησης

Άρθρο 1 Εισαγωγή. Άρθρο 2 Σκοπός - Λειτουργία των Δημοτικών Χώρων Άθλησης 1 Άρθρο 1 Εισαγωγή Ο παρών Κανονισμός συντάχθηκε για να αποτελέσει το θεσμικό πλαίσιο βάσει του οποίου θα καθορίζεται η διαχείριση και λειτουργία των Δημοτικών χώρων άθλησης του Νομικού Προσώπου Δημοσίου

Διαβάστε περισσότερα

Παύλος Κυριάκος Γρηγόριος Μιχαήλ Ιωάννης Χρήστος Θεόδωρος Νικόλαος Ιωάννης Θεμιστοκλής Ανέστης Φώτιος Χρυσή Ελευθέριος Παγκράτιος Γεώργιος Παναγιώτα

Παύλος Κυριάκος Γρηγόριος Μιχαήλ Ιωάννης Χρήστος Θεόδωρος Νικόλαος Ιωάννης Θεμιστοκλής Ανέστης Φώτιος Χρυσή Ελευθέριος Παγκράτιος Γεώργιος Παναγιώτα ΤΗΣ 18/27-09-2012 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ Αρ. απόφ. 433/2012 ΘΕΜΑ: Έγκριση Κανονισμού Αθλητικών Εγκαταστάσεων Δήμου Δράμας Στη Δράμα και στο Δημοτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Έγκριση του Κανονισμού Λειτουργίας Αθλητικών Χώρων του Δήμου Βύρωνα

ΘΕΜΑ: Έγκριση του Κανονισμού Λειτουργίας Αθλητικών Χώρων του Δήμου Βύρωνα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το πρακτικό της 14 ης /13-6-2016 ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ τακτικής συνεδρίασης ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Αρ. Απόφασης 126 / 2016

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17. Αριθ.Πρωτ. 834 Βόλος 11/11/2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17. Αριθ.Πρωτ. 834 Βόλος 11/11/2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17 Αριθ.Πρωτ. 834 Βόλος 11/11/2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ ΠΑΙΔΩΝ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΠΡΟ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΜΙΝΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016 Η Ένωση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΡΚΟ ΓΟΥΔΗ - ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ Ε.Π.Σ. ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2011-2012 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ αφού

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΙΛΙΟΥ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΙΛΙΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΙΛΙΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΛΙΟΥ ΠΡΟΟΙΜΙΟ... Σελ. 4 ΑΡΘΡΟ 1 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Δ.Σ. ΘΕΜΑ: Συζήτηση και λήψη απόφασης περί του Κανονισμού Λειτουργίας Αθλητικών Χώρων

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Δ.Σ. ΘΕΜΑ: Συζήτηση και λήψη απόφασης περί του Κανονισμού Λειτουργίας Αθλητικών Χώρων ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Α Λ Ι Μ Ο Υ Λεωφ. Ιωνίας 24 - Τ.Κ. 17456 Τηλ.: 210 99 42 500, 210 98 52 251 FAX: 210 98 41 510 e-mail: info@thopaa.gr ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Δ.Σ. Από το πρακτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ 12 Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ ΑμεΑ) προκηρύσσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Αθλητών με Αναπηρίες στις 1 2 Ιουνίου 12 στο Κεντρικό

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Δημοκρατία Bούλα, 7/9/2016 Νομός Αττικής Aρ. Πρωτ. : Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Ελληνική Δημοκρατία Bούλα, 7/9/2016 Νομός Αττικής Aρ. Πρωτ. : Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Ως προς τους παρόντες Ελληνική Δημοκρατία Bούλα, 7/9/2016 Νομός Αττικής Aρ. Πρωτ. : 35568 Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Αρ.Πράξης : 33 Αρ. Απόφασης :321 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΓΗΠΕΔΩΝ ΚΑΙ ΚΤΗΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Α. ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Για τη λειτουργία των αθλητικών και εκπαιδευτικών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-2018 Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αφού έλαβε υπόψη: α. Το Καταστατικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ-13 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ-13 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016 ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ Υ Κ Λ Α Δ Ω Ν ΕΔΡΑ: ΓΗΠΕΔΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΕΠΣΚ, ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑΣ 1-ΣΥΡΟΣ 84100 ΤΗΛ: 22810-82888, FAX: 22810-87762, e-mail: epskykladon@gmail.com ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ-13

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Ως προς την παρ. 2 της απόφασης

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Ως προς την παρ. 2 της απόφασης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό 14/2016 Συνεδρίασης ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ PRΟJUNIOR ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ PRΟJUNIOR ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ Λ. ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 5 15351 ΠΑΛΛΗΝΗ ΤΗΛ: 210.60.32.948 210.60.32.909 /FAX: 210.60.30.924 Προς: Σωματεία Παλλήνη 17/11/2017 ΑΡ. ΠΡΩΤ. :2381 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ PRΟJUNIOR ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθμ.2015-21 ης Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Λεβαδέων. Αριθμός απόφασης : 294. Περίληψη

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθμ.2015-21 ης Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Λεβαδέων. Αριθμός απόφασης : 294. Περίληψη ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Ημερομηνία: 02/09/2015 Αρ. Πρωτ. 22970 Αναρτητέα Από το πρακτικό της αριθμ.2015-21 ης Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Λεβαδέων Αριθμός απόφασης : 294 Περίληψη Έγκριση του Σχεδίου Κανονισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2019-2020 Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αφού έλαβε υπόψη: α. Το Καταστατικό της. β. Τους Κανονισμούς

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το βιβλίο πρακτικών του Διοικητικού Συμβουλίου της 3 ης τακτικής συνεδρίασης της 01/3/2016 Αριθμός Απόφασης: 12/2016

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το βιβλίο πρακτικών του Διοικητικού Συμβουλίου της 3 ης τακτικής συνεδρίασης της 01/3/2016 Αριθμός Απόφασης: 12/2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΝΠΔΔ : «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ» ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το βιβλίο πρακτικών του Διοικητικού Συμβουλίου της 3 ης τακτικής συνεδρίασης της

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. Πρωτ 850 Χίος 03/11/2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ υπ. αρ. πρωτ. 498/ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗΣ

Αριθμ. Πρωτ 850 Χίος 03/11/2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ υπ. αρ. πρωτ. 498/ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗΣ Αριθμ. Πρωτ 850 Χίος 03/11/2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2016-2017 ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ υπ. αρ. πρωτ. 498/29-07-2016 ΠΡΟΚΥΡΗΞΗΣ Η Ε.Π.Σ.Χίου αφού έλαβε υπόψη: - Την αθλητική νομοθεσία που ισχύει

Διαβάστε περισσότερα

Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία, γιατί σε σύνολο 11 μελών βρέθηκαν παρόντα 8, δηλαδή:

Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία, γιατί σε σύνολο 11 μελών βρέθηκαν παρόντα 8, δηλαδή: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθμ. 30/28-11-2018 πρακτικό συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης Απόφαση 325/2018 ΘΕΜΑ: «Ανακοίνωση πλήρωσης θέσεων ΠΕ Καθηγητών

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 56Α του Ν. 2725/1999 (ΦΕΚ Α' 121/ ), όπως τροποποιήθηκε, συμπληρώθηκε με τα άρθρα 4 έως 8 του Ν. 4479/2017 (Α 94)

Άρθρο 56Α του Ν. 2725/1999 (ΦΕΚ Α' 121/ ), όπως τροποποιήθηκε, συμπληρώθηκε με τα άρθρα 4 έως 8 του Ν. 4479/2017 (Α 94) Άρθρο 56Α του Ν. 2725/1999 (ΦΕΚ Α' 121/17-6-1999), όπως τροποποιήθηκε, συμπληρώθηκε με τα άρθρα 4 έως 8 του Ν. 4479/2017 (Α 94) «Ερασιτεχνικός και επαγγελματικός αθλητισμός και άλλες διατάξεις» «Άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το 2ο πρακτικό της συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Ξάνθης, της. Αριθ. Απόφασης 10

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το 2ο πρακτικό της συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Ξάνθης, της. Αριθ. Απόφασης 10 1 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το 2ο πρακτικό της συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Ξάνθης, της 17ης Φεβρουαρίου 2014. Αριθ. Απόφασης 10 Περίληψη Κανονισμός λειτουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων με

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το 10 ο Πρακτικό της συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του ήµου ράµας την 17/9/2012

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το 10 ο Πρακτικό της συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του ήµου ράµας την 17/9/2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΡΑΜΑΣ Αριθ.Αποφ 40/2012 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το 10 ο Πρακτικό της συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του ήµου ράµας την 17/9/2012 Θέµα 4 ο : Γνωµοδότηση περί του «Κανονισµού αθλητικών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΧΩΡΩΝ ΟΠΑ ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Α. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΟΠΑ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΧΩΡΩΝ ΟΠΑ ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Α. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΟΠΑ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ (σύμφωνα με τις αποφάσεις της Συγκλήτου του ΟΠΑ 4-10-2012, 10-7-2014 και 30-10-2014) Η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου εγκρίνει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΡΑΚΗΣ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1928 ΕΔΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Τ.Κ Παπαφλέσσα 8 Fax:

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΡΑΚΗΣ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1928 ΕΔΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Τ.Κ Παπαφλέσσα 8 Fax: ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΡΑΚΗΣ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1928 ΕΔΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Τ.Κ. 69100 Παπαφλέσσα 8 Fax: 2531022058 2531033755 Η ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ Αφού έλαβε υπόψη: 1.Την Αθλητική Ισχύουσα Νομοθεσία 2.Το Καταστατικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 19/9/2012 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 141

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 19/9/2012 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 141 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 19/9/2012 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 141 Πρακτικό της με αριθμ. 20ης/19.9.2012 τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αφού έλαβε υπόψη : α. Το Καταστατικό της. β. Τους Κανονισμούς

Διαβάστε περισσότερα

Γραμματέας στη συνεδρίαση ήταν ο υπάλληλος Παπαδημητρίου Κομνηνός. Στη συνέχεια ο Πρόεδρος κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης.

Γραμματέας στη συνεδρίαση ήταν ο υπάλληλος Παπαδημητρίου Κομνηνός. Στη συνέχεια ο Πρόεδρος κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΝΠΔΔ : «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ» ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το βιβλίο πρακτικών του Διοικητικού Συμβουλίου της 20 ης τακτικής συνεδρίασης της

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λιμ. Χερσονήσου, 16/08/2018 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Αρ. Πρωτ: 294 ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λιμ. Χερσονήσου, 16/08/2018 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Αρ. Πρωτ: 294 ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λιμ. Χερσονήσου, 16/08/2018 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Αρ. Πρωτ: 294 ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΣΧΕΔΙΟ ΠΕΡΙ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Γραμματεία Δημοτικού Συμβουλίου Ενταύθα. 1. Αντιδήμαρχο κ. Στουρνάρα. 2. Αρχείο Γραμματείας Ο.Ε. 3. Αρχείο-Πρωτόκολλο.

Γραμματεία Δημοτικού Συμβουλίου Ενταύθα. 1. Αντιδήμαρχο κ. Στουρνάρα. 2. Αρχείο Γραμματείας Ο.Ε. 3. Αρχείο-Πρωτόκολλο. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Τρίκαλα 4/9/2012 ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Αριθ. Πρωτ.: 53355 ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ : ΥΠ/ΡΙΞΗΣ ΔΗΜ. ΕΡΓΟΥ ΑΙΡΕΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ & ΔΗΜ. ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: Ασκληπιού 18

Διαβάστε περισσότερα

ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ 1. ΣΤΟΧΟΣ Το ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΤΗΤΑΣ διοργανώνει τουρνουά ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ με την Αιγίδα της ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ και στόχος του είναι η ψυχαγωγία και η άθληση των παιδιών

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Δημοκρατία Bούλα, 27/1/2017 Νομός Αττικής Aρ. Πρωτ. : 2870 Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Ελληνική Δημοκρατία Bούλα, 27/1/2017 Νομός Αττικής Aρ. Πρωτ. : 2870 Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Ελληνική Δημοκρατία Bούλα, 27/1/2017 Νομός Αττικής Aρ. Πρωτ. : 2870 Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 3ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Αρ.Πράξης : 3 Αρ. Απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑ ΑΣ Πίνακας περιεχοµένων ΑΡΘΡΟ 1 - Αντικείµενο και σκοπός του κανονισµού ΑΡΘΡΟ 2- Αρµοδιότη

1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑ ΑΣ Πίνακας περιεχοµένων ΑΡΘΡΟ 1 - Αντικείµενο και σκοπός του κανονισµού ΑΡΘΡΟ 2- Αρµοδιότη ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑ ΑΣ ΠΡΟΟΙΜΙΟ Είµαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουµε τον νέο Κανονισµό Λειτουργίας των Αθλητικών εγκαταστάσεων του ήµου Λευκάδας ο οποίος βασίζεται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ. Κύριε Πρόεδρε,

ΠΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ. Κύριε Πρόεδρε, ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 28 Τ.Κ. 653 02 ΚΑΒΑΛΑ - ΤΗΛ. 2510222751 - FAX. 2510227106 E-MAIL: epskav@otenet.gr ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ www.epskavalas.gr Αριθ. Πρωτ. Καβάλα 2017 ΠΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ Κερατσίνι:22/10/2014 ---------- ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αριθ. πρωτ.: 64614 ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ---------------

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 29ης

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 29ης Ελληνική Δημοκρατία Bούλα, 27-7-2016 Νομός Αττικής Aρ. Πρωτ. : 30660 Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 29ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Αρ.Πράξης : 29 Αρ. Απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΕΖ3ΩΗ0-Ο4Π. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ Αριθ. πρωτ /

ΑΔΑ: ΒΕΖ3ΩΗ0-Ο4Π. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ Αριθ. πρωτ / ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ Αριθ. πρωτ. 10150/10-06-2013 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 10ης/07-06-2013 συνεδριάσεως της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθ. Απόφ.: 141/2017 ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ Αρ. πρωτ: 7418 ΔΗΜΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθ. Απόφ.: 141/2017 ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ Αρ. πρωτ: 7418 ΔΗΜΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθ. Απόφ.: 141/2017 ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ Αρ. πρωτ: 7418 ΔΗΜΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Πρακτικού από την δημόσια τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ερέτριας, που έγινε

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΡΘΡΟ 16 - ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Α. ΣΚΟΥΦΙΑ Η γηπεδούχος ομάδα θα φορά λευκά σκουφιά και η φιλοξενούμενη ομάδα διαφορετικού χρώματος σκουφιά, εκτός από κόκκινο, εγκεκριμένα από τους διαιτητές, αλλά και διαφορετικά

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΗΠΕΔΩΝ. «Tennis Square powered by MasterCard»

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΗΠΕΔΩΝ. «Tennis Square powered by MasterCard» ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΗΠΕΔΩΝ «Tennis Square powered by MasterCard» 1. Εγκαταστάσεις Η TENNIS SQUARE είναι ιδιωτική σχολή αντισφαίρισης / Tennis Club που στις εγκαταστάσεις της περιλαμβάνονται: Α. Τέσσερα (4) γήπεδα

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ Μ Ο Σ Π Ρ Ο Π Ο Ν Η Τ Ω Ν Π Ο Δ Ο Σ Φ Α Ι Ρ Ο Υ Ε. Π. Ο.

Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ Μ Ο Σ Π Ρ Ο Π Ο Ν Η Τ Ω Ν Π Ο Δ Ο Σ Φ Α Ι Ρ Ο Υ Ε. Π. Ο. Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ Μ Ο Σ Π Ρ Ο Π Ο Ν Η Τ Ω Ν Π Ο Δ Ο Σ Φ Α Ι Ρ Ο Υ Ε. Π. Ο. 2013 Π ε ρ ι ε χ ό μ ε ν α Προοίμιο... 1 ΑΡΘΡΟ 1 Προπονητής... 1 ΑΡΘΡΟ 2 ΑΡΘΡΟ 3 Δικαίωμα άσκησης του επαγγέλματος του προπονητή

Διαβάστε περισσότερα

Αχαρνές 08/06/2018 ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ

Αχαρνές 08/06/2018 ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Απόσπασμα από το Πρακτικό της 6 ης Συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της 8 ης /6/2018 Αριθμ.Πρωτ. & ημερ. που δόθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΤΡΑΔΑ ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους Μαΐου 2019

ΓΥΜΝΑΣΤΡΑΔΑ ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους Μαΐου 2019 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Τηλέφωνο: 213 2000 104, 107 Fax: 213 2000 111 Ε-mail: athlitiko.iraklio@gmail.com Ηράκλειο

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 24/ συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 24/ συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Καλαμαριάς. Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 24/27-10-2015 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 461/2015 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Μητρώο Φορέων Πολιτισμού Δήμου Καλαμαριάς. Καλαμαριά,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό 2/2011 της συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Πρέβεζας

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό 2/2011 της συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Πρέβεζας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ Αριθ.Αποφ 5/2011 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό 2/2011 της συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Πρέβεζας ΘΕΜΑ: Έγκριση Τοπικής Κανονιστικής Διάταξης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της με αριθ.6/2018 Συνεδρίασης του Δ. Σ. του ν.π.δ.δ. «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΛΟΣ»

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της με αριθ.6/2018 Συνεδρίασης του Δ. Σ. του ν.π.δ.δ. «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΛΟΣ» ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της με αριθ.6/2018 Συνεδρίασης του Δ. Σ. του ν.π.δ.δ. «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΛΟΣ» Αρ. Απόφασης Περίληψη 22/2018 «Αποστολή αιτήματος για τον προγραμματισμό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ H ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Βόλος, Αριθ.Πρωτ. ΠΡΟΣ Τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ε Ν Τ Α Υ Θ Α

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ H ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Βόλος, Αριθ.Πρωτ. ΠΡΟΣ Τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ε Ν Τ Α Υ Θ Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ H ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Βόλος, Αριθ.Πρωτ. ΠΡΟΣ Τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ε Ν Τ Α Υ Θ Α ΘΕΜΑ: «Έγκριση αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2012

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βούλα, ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: 3954 ΔΗΜΟΣ ΒΑΡΗΣ - ΒΟΥΛΑΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βούλα, ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: 3954 ΔΗΜΟΣ ΒΑΡΗΣ - ΒΟΥΛΑΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βούλα, 2-2-2015 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: 3954 ΔΗΜΟΣ ΒΑΡΗΣ - ΒΟΥΛΑΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 4 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Αρ. Πράξης : 4 Αρ. Απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το Πρακτικό της υπ' αριθμ. 1 ης / συνεδριάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου με την

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το Πρακτικό της υπ' αριθμ. 1 ης / συνεδριάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΑΡ.ΠΡΩΤ. : 114 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΣΗΣ & ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : 01-02-2019 ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ 3 ΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ 2013

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ 13 Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ) προκηρύσσει και διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Αθλητών με Αναπηρίες στις 7 & 8

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018-2019 Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αφού έλαβε υπόψη: α. Το Καταστατικό της.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΑΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικού από τη Δημόσια Ανοικτή Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, με αριθμό 11 της 28 Μάη 2012.

Πρακτικού από τη Δημόσια Ανοικτή Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, με αριθμό 11 της 28 Μάη 2012. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθ. Απόφασης: 107 / 2012 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Ημερ. 28 Μάη 2012 ΔΗΜΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Κ. Καραμανλή 18 Βούλα 166-73 Τηλ. 213-20.20.000-213-20.20.110 Α Π Ο Σ Π

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΑΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΨΑΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΔΗΜΟΣ ΨΑΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΨΑΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της με αριθμ 2/2016 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ψαρών. ΘΕΜΑ: Συγκρότηση Επιτροπής Παραλαβής Προμηθειών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ---------

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ --------- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ --------- ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ Γ ---------- Ταχ. Δ/νση : Α. Παπανδρέου

Διαβάστε περισσότερα

Λήψη απόφασης για τη δωρεάν παραχώρηση αδειοδοτημένων αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Ιλίου σε φορείς για τη διεξαγωγή αθλητικών δραστηριοτήτων

Λήψη απόφασης για τη δωρεάν παραχώρηση αδειοδοτημένων αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Ιλίου σε φορείς για τη διεξαγωγή αθλητικών δραστηριοτήτων Αρ. Πρωτ. Δήμου Ιλίου: 34805/04.08.2017 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της υπ αριθμ. 19 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου Αριθ. Απόφασης 254/2017 ΘΕΜΑ Λήψη απόφασης για τη δωρεάν παραχώρηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΥΠ. ΑΡ. 2 ο Συνεδριάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΔΕΜ του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας της ΠΕΡΙΛΗΨΗ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΥΠ. ΑΡ. 2 ο Συνεδριάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΔΕΜ του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας της ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: 161 (ΚΔΕΜ) ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ Ημερομηνία : 6/2/2019 ΤΚ.190 03, ΤΗΛ.: 22990 20126-8 Α.Φ.Μ. 090103808 - ΔΟΥ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ

Διαβάστε περισσότερα

16REQ

16REQ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Χαλκίδα αριθμ. πρωτ. : 17461 ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Αριθ. Αποφ. 290/2016 Από το Πρακτικό της 22ης/2016 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Χαλκιδέων

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ-ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ-ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ-ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ (ΑΠΟΦ. ΓΣ 24/10/2015) ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ-ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ Ή ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗΣ ΑΘΛΗΤΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ ΑΡΘΡΟ 1 Όροι και προϋποθέσεις εγγραφής Έλληνα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ -----

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Όραµα της Διοίκησης είναι η υλοποίηση των επιταγών των άρθρων 2 & 3 του Καταστατικού του Οµίλου µας και του άρθρου 1 του

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Έτος Ιδρύσεως 1929 ΣΠΕΤΣΩΝ 20 & ΔΑΜΟΦΩΝΤΟΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ Τ.Κ. 24100 - ΤΗΛ. 2721025954 ΦΑΞ: 2721028677 e-mail : epsm@otenet.gr Αριθ.Πρωτ: 823 Ημερομηνία 16 Νοεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ e-mail:info@eskase-basket.gr ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-18 Σύμφωνα με τις διατάξεις του ισχύοντος Αθλητικού Νόμου 2725/99, του Καταστατικού και των Κανονισμών

Διαβάστε περισσότερα

Επίσης, παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος κ. Τσώνης Γεώργιος Οι κατωτέρω Δημοτικοί Σύμβουλοι δεν προσήλθαν αν & νόμιμα εκλήθησαν.

Επίσης, παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος κ. Τσώνης Γεώργιος Οι κατωτέρω Δημοτικοί Σύμβουλοι δεν προσήλθαν αν & νόμιμα εκλήθησαν. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μεσσήνη 18-07-2016 ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Αριθ. Πρωτ. 16137 ΔΗΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 14 ο /06-07-2016 Συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μεσσήνης Αριθμός Απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17. Αριθ.Πρωτ. 637 Βόλος 31/7/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17. Αριθ.Πρωτ. 637 Βόλος 31/7/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17 Αριθ.Πρωτ. 637 Βόλος 31/7/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-2018 Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας έχοντας υπόψη :

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ -----

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-2018 Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αφού έλαβε υπόψη: α. Το Καταστατικό της.

Διαβάστε περισσότερα