ΑΘΗΝΑ: 14/5/2010. Aριθμ. Πρωτ.: Γ55/768

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΑΘΗΝΑ: 14/5/2010. Aριθμ. Πρωτ.: Γ55/768"

Transcript

1 ΑΘΗΝΑ: 14/5/2010 Aριθμ. Πρωτ.: Γ55/768 Δ Ι Ο Ι Κ Η Σ Η ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΤΜΗΜΑ: ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ Ταχ. Δ/νση : Αγ. Κων/νου 8, ΑΘΗΝΑ Πληροφορίες: Λ.Κουτσοχρήστου / Ι.Μέντης Aριθμ. Τηλεφ : »» fax : ΠΡΟΣ 1. Νομαρχιακές και Τοπικές Μονάδες Υγείας του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ 2. Περ/κά και Τοπικά Υπ/τα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ (Φαρμακευτικές Υπηρεσίες, Υπηρεσίες Παροχών)-Υγ.Υπηρεσίες 3. Νοσοκομεία ΙΚΑ-ΕΤΑΜ 4.ΟΠΣ-Ομάδα Παροχών ΘΕΜΑ: «Οδηγίες για τον καθορισμό του αναλωσίμου υγειονομικού υλικού σε ασθενείς ασφαλισμένους του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ κατά είδος και ποσότητα» ΣΧΕΤΙΚΟ: «Το υπ αριθμ.γ55/614/ έγγραφό μας» Σε συνέχεια του ανωτέρω σχετικού, η Υπηρεσία μας καθορίζει εκ νέου, με το παρόν έγγραφο, τη χορήγηση των κάτωθι ειδών (και των αντιστοίχων ποσοτήτων) αναλωσίμου υγειονομικού υλικού σε ασφαλισμένους του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ. 1.Καθετήρες Κύστεως 1). Καθετήρες κύστεως ποσότητα 90 τεμάχια /μηνιαίως 2). Καθετήρες κύστεως διπλής ροής (2-WAY ). α). Σιλικόνης ποσότητα 3/μήνα. β). Νεφροστομίας ποσότητα 3/μήνα. 2.Ουροσυλλέκτες 1) Ουροσυλλέκτες απλοί 2 lt αποστειρωμένοι και μη αποστειρωμένοι ποσότητα μέχρι 60/μήνα. 2) Ουροσυλλέκτες 2 lt αποστειρωμένοι και μη αποστειρωμένοι με βαλβίδα στο κάτω μέρος για εκροή ούρων ποσότητα μέχρι 30/μήνα. 3) Ουροσυλλέκτες περιπάτου αποστειρωμένοι με ζώνη που να δένει στα κάτω άκρα (χωριστή τιμή στις ζώνες ) (ποσότητα μέχρι 30/μήνα ). 4) Ζώνες στηρίξεως των ουροσυλλεκτών περιπάτου (ποσότητα 3/χρόνο). 3.Περιπεικοί καθετήρες Περιπεικοί καθετήρες (ποσότητα μέχρι 30/μήνα).

2 4. Αυτολιπαινόμενος καθετήρας ποσότητα σύμφωνα με τη γνωμάτευση του ιατρού. Αποστειρωμένα γάντια, σύμφωνα με τη γνωμάτευση του ιατρού. 5.Βαλβίδα καθετήρα ουρήθρας 1 τεμάχιο/6μηνο 6.Τραχειοσωλήνες ποσότητα 6 τεμάχια /μήνα. Γάντια χειρουργικά για τραχειοστομία για όσους τραχειοσωλήνες αλλάζονται τόσα ζευγάρια γάντια. 7.Ρύγχη τραχειακής αναρρόφησης για καθαρισμό βρογχικές εκκρίσεις (ποσότητα 10 τεμ./μήνα). 8.Καθετήρες αναρρόφησης ποσότητα 150 τεμ/μήνα. του τραχειοσωλήνα από 9.Καθετήρες γαστροστομίας (εάν υπάρχει εμφυτευόμενο σύστημα απαιτείται έγκριση από το τμήμα κλειστής περίθαλψης). 10. Φίλτρα τραχειοστομίας (σύμφωνα με τη γνωμάτευση του ιατρού). 11.Φακαρόλα ένα ρολό ή 30 τεμάχια/μηνιαίως. 12. Επιδεσμικό υλικό όπως: 1) Χαρτοβάμβακας (ποσότητα μέχρι 10 Kg/μήνα) 2) Χάρτινη αυτοκόλλητη επιδεσμική ταινία (ποσότητα 5 τεμ./μήνα). 3) Γάζες αποστειρωμένες (ποσότητα μέχρι 60 τεμ./μήνα). 4) Ελαστικοί επίδεσμοι (ποσότητα 4-5 τεμ./μήνα) σε όλες τις διαστάσεις. 13.Πάνες ακράτειας 30 πάνες μηνιαίως για νυχτερινή χρήση. 14. Σερβιέτες ανδρικής ακράτειας, σύμφωνα με τη γνωμάτευση του θεράποντος ιατρού. 15.Σωλήνες αερίων (καθετήρες ορθού) 10 τεμάχια /μηνιαίως 16.Σύριγγες μιας χρήσεως : Ποσότητα σύμφωνα με τη γνωμάτευση του θεράποντος ιατρού. 17.Γάζες για οφθαλμική χρήση ανάλογα την γνωμάτευση του θεράποντος ιατρού 18. Συσκευές έγχυσης φαρμάκων α)για την χορήγηση των συσκευών που φέρουν εμφυτευόμενα συστήματα ισχύουν οι οδηγίες που έχουν δοθεί από την Διεύθυνση Υγειονομικών Υπηρεσιών Τμήμα Κλειστής Περίθαλψης. β)για τις λοιπές συσκευές απαιτείται έγκριση χορήγησης του είδους από τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Ιδρύματος.Στη συνέχεια θα χορηγούνται τα αναλώσιμα υγειονομικά υλικά που απαιτούνται για τη χρήση τους. γ)αναλώσιμες συσκευές χημειοθεραπείας ανάλογα με το θεραπευτικό σχήμα και έως 5 μηνιαίως (βελόνες γωνιώδεις παρακέντησης με την προϋπόθεση ότι εάν υπάρχει εμφυτευόμενο σύστημα να φέρει έγκριση από την αρμόδια Δ/νση Υγειονομικών Υπηρεσιών-Κλειστή Περίθαλψη ) δ) Αναλώσιμες συσκευές αναλγησίας έως 10 μηνιαίως. 19.

3 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 1: Η γνωμάτευση του θεράποντος ιατρού πρέπει να περιγράφει το κάθε έλκος/ τραύμα ξεχωριστά, την περιοχή που βρίσκεται, το επίπεδο εξιδρώματος και τα τεμάχια 1. για τη φροντίδα ελκών με έγκυρη διεθνή βιβλιογραφία & κλινική εμπειρία ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑ ΕΛΚΟΣ ΜΕΣΑΙΟ ΥΨΗΛΟ Α. Β. τύπου Αφρώδη υδροστατικά για χαμηλή έως μεγάλη ποσότητα εξιδρώματος, κολλητικά και μη κολλητικά. Να επιτρέπουν την εξάτμιση τύπου πολυουρεθάνης με 3-D πολυμερή δομή υψηλής απορροφητικότητας μη κολλητικά και κολλητικά με περιμετρικό κολλητικό από φυσικό υλικό αφρώδη πολυουρεθά νης με 3-D πολυμερή δομή Γ. τύπου Υδροκολοειδήυδροκυτταρικά, για χαμηλή έως μεγάλη ποσότητα εξιδρώματος, κολλητικά και μη κολλητικά. Να επιταχύνουν την επούλωση και να μην κολλούν στο τραύμα. Υδροκολλοειδήυδροκυτταρικά Δ. E. Z. τύπου υδροτριχοειδικής απορρόφησης από ίνες πολυμερούς με μη κολλητικό πλέγμα επαφής με το έλκος για ρύθμιση της απορρόφησης. Κολλητικά και μη κολλητικά με περιμετρικό κολλητικό από φυσικό υλικό. τύπου Υδροπολυμερή με περισσότερα από 4 στρώματα. Να προάγουν την επούλωση σε τραύματα χαμηλού, μεσαίου και υψηλού ποσοστού εκκρίσεων, αδιάβροχα, κολλητικά και μη κολλητικά τύπου Αφρώδη με επιφάνεια επαφής από πλέγμα λιπιδοκολλοειδούς τεχνολογίας, κολλητικά και μη κολλητικά. υδροτριχοειδή Υδροπολυμερή Αφρώδη με πλέγμα λιπιδοκοκολλοειδο ύς ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2: Η γνωμάτευση του θεράποντος ιατρού πρέπει να περιγράφει το κάθε έλκος/ τραύμα ξεχωριστά, την περιοχή που βρίσκεται, το επίπεδο εξιδρώματος και τα τεμάχια. Επίσης θα πρέπει να αναφέρει για το αλγηνικό κορδόνι ότι το έλκος έχει κοιλότητα, για το επίθεμα υδροαλγηνικό με άργυρο ότι έχει λοίμωξη και για το αλγηνικό κορδόνι με άργυρο ότι το έλκος έχει λοίμωξη και κοιλότητα. ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑ ΕΛΚΟΣ ΜΕΣΑΙΟ ΥΨΗΛΟ Α. 2. Αλγηνικά επιθέματα για τη φροντίδα ελκών με έγκυρη διεθνή βιβλιογραφία & κλινική εμπειρία. Αλγηνικά επιθέματα για μεγάλη ποσότητα εξιδρώματος, να μην αφήνουν υπολείμματα στο έλκος Αλγηνικά επιθέματα

4 Β. Γ. Αλγηνικό κορδόνι για γέμισμα κοιλοτήτων,μεγάλης απορροφητικότητας τύπου Υδροαλγηνικό με άργυρο μεγάλης απορροφητικότητας και αντιμικροβιακής δράσης και υψηλή αντοχή τάσης. Αλγηνικό κορδόνι υδροαλγηνικό με άργυρο Υδροαλγηνικό κορδόνι με άργυρο Απαραίτητη η κάλυψη με επίθεμα σε ποσότητα ανάλογη με το εξίδρωμα. Απαραίτητα η κάλυψη με επίθεμα σε ποσότητα ανάλογη με το εξίδρωμα A. B. Γ. Δ. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 3: Η γνωμάτευση του θεράποντος ιατρού πρέπει να περιγράφει το κάθε έλκος/ τραύμα ξεχωριστά, την περιοχή που βρίσκεται, το επίπεδο εξιδρώματος ότι υπάρχει λοίμωξη και τα τεμάχια. 3. Αντιμικροβιακά επιθέματα με έγκυρη διεθνή βιβλιογραφία & κλινική εμπειρία. τύπου πολυουρεθάνης με 3-D πολυμερή δομή υψηλής απορροφητικότητας, με υδροενεργό άργυρο ομοιογενώς κατανεμημένου σε όλη τη δομή τους μη κολλητικά και κολλητικά με περιμετρικό κολλητικό από φυσικό υλικό Αντιμικροβιακό επίθεμα τύπου ενεργοποιημένου άνθρακα και αργύρου. τύπου κολλαγόνου και οξειδωμένης αναγεννημένης κυτταρίνης με Άργυρο, βιοαπορροφήσιμο, με αιμοστατικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες τύπου αφρώδες αντιμικροβιακό μη κολλητικό με άργυρο με επιφάνεια επαφής από πλέγμα λιπιδοκολλοειδούς τεχνολογίας που να μην προσκολλάται στο έλκος πολυουρεθάνης με 3-D πολυμερή δομή και υδροενεργό άργυρο. Αντιμικροβιακό επίθεμα ενεργοποιημένο υ άνθρακα και αργύρου κολλαγόνου και οξειδωμένης αναγεννημένης κυτταρίνης αφρώδες αντιμικροβιακό με άργυρο και πλέγμα λιπιδοκολλοειδέ ς ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑ ΕΛΚΟΣ ΜΕΣΑΙΟ ΥΨΗΛΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 4: Η γνωμάτευση του θεράποντος ιατρού πρέπει να περιγράφει το κάθε έλκος/ τραύμα ξεχωριστά, την περιοχή που βρίσκεται, ότι έχει νεκρωτική εσχάρα και τα τεμάχια. 4. Υδροενεργητικό ζελέ με έγκυρη διεθνή βιβλιογραφία & κλινική εμπειρία. Yδρόφιλη γέλη τύπου 90% νερό ελεύθερη προπυλενογλυκόλης Υδροενεργό ζελέ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑ ΕΛΚΟΣ 15 ΜΕΣΑΙΟ ΥΨΗΛΟ - - Απαραίτητη η κάλυψη από επίθεμα σε ποσότητα ανάλογη με το εξίδρωμα.

5 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 5: Η γνωμάτευση του θεράποντος ιατρού πρέπει να περιγράφει τo κάθε έλκος/ τραύμα ξεχωριστά, την περιοχή που βρίσκεται, το επίπεδο εξιδρώματος και τα τεμάχια. 5. κυτταρίνης για τη φροντίδα ελκών με έγκυρη διεθνή βιβλιογραφία & κλινική εμπειρία. Α. κυτταρίνης τύπου πάστας πάστας Β. κυτταρίνης τύπου σκόνης σκόνης ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑ ΕΛΚΟΣ ΜΕΣΑΙΟ ΥΨΗΛΟ - - Απαραίτητη η κάλυψη από επίθεμα σε ποσότητα ανάλογη με το εξίδρωμα. - - Απαραίτητη η κάλυψη από επίθεμα σε ποσότητα ανάλογη με το εξίδρωμα. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 6: Η γνωμάτευση του θεράποντος ιατρού πρέπει να περιγράφει το κάθε έλκος/ τραύμα ξεχωριστά, την περιοχή που βρίσκεται, το επίπεδο εξιδρώματος και τα τεμάχια. ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑ ΕΛΚΟΣ ΜΕΣΑΙΟ ΥΨΗΛΟ 6. Διαφανή επιθέματα για τη φροντίδα ελκών με έγκυρη διεθνή βιβλιογραφία & κλινική εμπειρία. Α. Διαφανή επιθέματα τύπου Flexigrid Β. Διαφανή επιθέματα τύπου ημιδιαπερατής μεμβράνης πολυουρεθάνης, υποαλλεργικά (συνθετική επιδερμίδα) διαφανή ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 7: Η γνωμάτευση του θεράποντος ιατρού πρέπει να περιγράφει τo κάθε έλκος/ τραύμα ξεχωριστά, την περιοχή που βρίσκεται, το επίπεδο εξιδρώματος και τα τεμάχια. 7. Εμποτισμένα επιθέματα για τη φροντίδα ελκών με έγκυρη διεθνή βιβλιογραφία & κλινική εμπειρία Α. Εμποτισμένα επιθέματα τύπου γλυκονικής χλωρεξιδίνης με αντιμικροβιακή δράση Β. Εμποτισμένα επιθέματα τύπου ιωδιούχου ποβιδόνης με αντιμικροβιακή δράση Γ. τύπου πολυουρεθάνης με 3-D δομή υψηλής απορροφητικότητας, με υδροενεργή ιμπουπροφαίνη μη κολλητικά και κολλητικά με περιμετρικό κολλητικό από φυσικό υλικό Δ. τύπου παραφινούχου με υδροκολλοειδές και αργυρούχο σουλφαδιαζίνη με περιεκτικότητα, περίπου 1mg/εκ2 Γλυκονικής χλωρεξιδίνης ιωδιούχου ποβιδόνης πολυουρεθάνης με υδροενεργή ιμπουπροφαίνη με αργυρούχο σουλφαδιαζίνη ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑ ΕΛΚΟΣ ΜΕΣΑΙΟ ΥΨΗΛΟ Η γνωμάτευση θα πρέπει επιπλέον να αναφέρει ότι το έλκος έχει λοίμωξη. Η γνωμάτευση θα πρέπει επιπλέον να αναφέρει ότι το έλκος έχει λοίμωξη. Η γνωμάτευση θα πρέπει επιπλέον να αναφέρει ότι το έλκος έχει λοίμωξη. Η γνωμάτευση θα πρέπει επιπλέον να αναφέρει ότι το έλκος έχει λοίμωξη.

6 Ε. Αποστειρωμένο επίθεμα εμποτισμένο τύπου αλοιφής πολυϋδατωμένων ιοντογόνων (PHIκαι μέλι) πολυϋδατωμένων ιοντογόνων και μελιού ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 8: Η γνωμάτευση του θεράποντος ιατρού πρέπει να περιγράφει τo κάθε έλκος/ τραύμα ξεχωριστά, την περιοχή που βρίσκεται, το επίπεδο εξιδρώματος και τα τεμάχια. ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΣ ΚΑΙ 9. Σπόγγοι για τη φροντίδα ελκών και τραυμάτων με έγκυρη διεθνή βιβλιογραφία & κλινική εμπειρία Σπόγγος για βαθιά τραύματα ΓΝΩΜΑΤΕΥΣH Σπόγγος για βαθιά τραύματα ΑΝΑ ΕΛΚΟΣ ΜΕΣΑΙΟ ΥΨΗΛΟ Υδροενεργείς,κολλοειδείς γέλες που περιέχουν αλγινικά άλατα για έλκη κάτω άκρων και σε ποσότητα ανάλογα με το μέγεθος του έλκους. Προσοχή! Στην περίπτωση που χορηγούνται οι παραπάνω γέλες τα επιθέματα κατακλίσεων θα χορηγούνται μόνο μετά από αιτιολογημένη ειδική ένδειξη όπως στις περιπτώσεις διαχείρισης υγρασίας. 21.Γάντια Latex για περιποίηση ασθενών με ειδικές παθήσεις από τους οικείους τους.1 κουτί των 100 τεμ./το μήνα. 22.Υποσέντονα,σενδόνια σε ρόλλους ή φύλλα μη αποστειρωμένα (30 τεμάχια/ μήνα) μέσω υποκαταστημάτων ΙΚΑ-ΕΤΑΜ από τον αναδειχθέντα χορηγητή. 23.Ταινίες μετρήσεως αίματος και λευκώματος στα ούρα. 1 μέτρηση/την ημέρα, εκτός από ειδικές περιπτώσεις όπως οι νεφροπαθείς που μπορεί να χρειασθούν και 2 μετρήσεις /ημέρα. 24.Ειδικά στους πάσχοντες από μεσογειακή αναιμία τα είδη και οι ποσότητες ορίστηκαν ως εξής: -Οινόπνευμα καθαρό (1 μπουκάλι 350 gr/μήνα). - Βαμβάκι (2 πακέτα των 150 gr/ μήνα). - Σύριγγες μιας χρήσης και βελόνες.(η ποσότητα ορίζεται ανάλογα με την περίπτωση). - Λευκοπλάστ αντιαλλεργικό,χάρτινο (micropor) (1 τεμάχιο ½ ανά μήνα). - Καθετήρας αποσιδήρωσης (1 τεμ./ημέρα). - Γάντια χειρουργικά αποστειρωμένα (1 πακέτο 60 τεμαχίων το μήνα ή 30 ζεύγη το μήνα ή ανάλογης ποσότητας /3 μηνο). - Σύριγγες υποδόριες και ενδομυικές για περιπτώσεις σιδηροπενίας και θεραπείας στο σπίτι (περίπου 15 το μήνα). - Αντλίες μιας χρήσης για έγχυση φαρμάκου αποσιδήρωσης. Η ποσότητα ορίζεται ανάλογα με την περίπτωση και όχι πάνω από 30 τεμάχια μηνιαίως. 25.Ειδικά στους οστομικούς ασθενείς ορίστηκαν ως εξής:

7 Α. Είδη κολοστομίας. 1. Σάκκοι κολοστομίας αυτοκόλλητοι χωρίς και με φίλτρο μεγέθη 1 3 ποσότητα 60 τεμ./ μήνα. 2. α). Σάκκοι κολοστομίας με καράγια και φίλτρο μεγέθη 1 3 ποσότητα 60 τεμ./ μήνα. β).ζώνη στήριξης αυξομειούμενου μήκους πολλαπλών χρήσεων ποσότητα 4 τεμ. / έτος. 3. Σάκκοι κολοστομίας αυτοκόλλητοι διαφόρων μεγεθών ανοίγματος με φίλτρο διαφυγής και προστατευτικό υλικό τεμάχια 60/ μήνα. 4.Σάκκοι κολοστομίας με πλαστικό δακτύλιο εφαρμογής μεγέθη 1 3 αποτελούμενοι από: α). Βάσεις στηρίξεως με FLANGE διαφόρων διαμέτρων ποσότητα 7-10 τεμάχια /μήνα. β) Σάκκοι μιας χρήσεως κλειστοί με φίλτρο και χωρίς φίλτρο ποσότητα 60 τεμάχια /μήνα. Οι ως άνω σάκκοι όταν χορηγούνται και για ειλεοστομικούς ασθενείς, οι ποσότητες θα προσαρμόζονται ανάλογα με τις ποσότητες των σάκκων ειλεοστομίας. Β. Είδη Ειλεοστομίας. 1. α). Σάκκοι Ειλεοστομίας αυτοκόλλητοι ανοικτοί 1-3 ποσότητα 30 τεμάχια/ μήνα. β) Ζώνη στηρίξεως αυξομειωμένου μήκους πολλαπλών χρήσεων ποσότητα 4 τεμάχια/έτος. γ) Ειδικό κλείστρο σάκκου πολλαπλών χρήσεων ποσότητα 10 τεμάχια/έτος. 2. Οι ως άνω αυτοκόλλητοι σάκκοι ειλεοστομίας με καράγια και τα λοιπά αναφερόμενα πιο πάνω (β,γ ) είδη. 3. Σάκκοι ειλεοστομίας αυτοκόλλητοι με προστατευτικό υλικό 30 τεμάχια / μήνα. 4. Σάκκοι ειλεοστομίας με πλαστικό δακτύλιο εφαρμογής μεγέθη 1-3 ανοικτοί αποτελούμενοι από: α). Βάσεις στήριξης με FLANGE διαφόρου διαμέτρου ποσότητες 7-10 τεμάχια/ μήνα. β). Σάκκοι μιας χρήσεως ανοικτοί ποσότητα 30 τεμάχια/μήνα. γ). Ειδικό κλείστρο σάκκου πολλαπλών χρήσεων ποσότητα 10 τεμάχια/έτος. Γ. Είδη Ουρητηροστομίας. 1.α) Σάκκοι ουρητηροστομίας με καράγια διαφόρου διαμέτρου με βαλβίδα κενώσεως. Ποσότητα 35 τεμάχια/μήνα. β). Ζώνη στηρίξεως αυξομειωμένου μήκους πολλαπλών χρήσεων ποσότητα 4 τεμάχια /έτος. 2.α).Σάκκοι ουρητηροστομίας αυτοκόλλητοι διαφόρου διαμέτρου αντιπαλινδρομική βαλβίδα και βαλβίδα κενώσεως. Ποσότητα 35 τεμάχια/μήνα. β) Ζώνη στηρίξεως αυξομειωμένου μήκους πολλαπλών χρήσεων ποσότητα 4 τεμάχια/έτος. 3.Σάκκοι ουρητηροστομίας με πλαστικό δακτύλιο εφαρμογής διαφόρου διαμέτρου

8 αποτελούμενοι από : α). Βάσεις στήριξης με FLANGE διαμέτρου ποσότητα 10 τεμάχια/μήνα. β).σάκκοι ουρητηροστομίας αναλόγου διαμέτρου με βαλβίδα κενώσεως απλού ή με αντιπαλινδρομική βαλβίδα. Ποσότητα 35/μήνα. Συμπληρωματικά ε ί δ η : 1).Πάστα κολοστομίας ποσότητα 1 σωληνάριο/15 ημέρες. 2).Προϊόντα περιποίησης δέρματος, ποσότητα 1 συσκευασία/15 ημέρες. Α) Καθαριστικά δέρματος Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν τα υλικά : 1)Μαντηλάκια καθαρισμού-αφαίρεσης κόλλας 2)Λοσιόν καθαρισμού δέρματος 3)Καθαριστικό δέρματος Τα προϊόντα αυτά είναι απαραίτητα σε κάθε αλλαγή για τον αποτελεσματικό καθαρισμό του δέρματος γύρω από το στόμιο, ώστε να εφαρμόζουν καλύτερα οι σάκοι ή οι βάσεις, αλλά και να μειώνεται η πιθανότητα ερεθισμού του δέρματος. Τα προϊόντα υπάρχουν σε δύο διαφορετικές συσκευασίες, φιαλίδια και χαρτομάντηλα. Ο ασφαλισμένος για κανονική χρήση χρειάζεται 2 φιαλίδια ή 60 χαρτομάντηλα ανά μήνα. Εάν χρειάζεται και τα δύο, θα παίρνει 1 φιαλίδιο και 30 χαρτομάντηλα ανά μήνα. Β) Προστατευτικά δέρματος Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν τα υλικά : 1)Σκόνη adapt 2)Κολλητική πάστα 3)Protective film Το προϊόν protective film ή άλλα παρόμοια προστατευτικά, είναι απαραίτητα σε κάθε αλλαγή για την προστασία του δέρματος από ερεθισμούς γύρω από το στόμιο. Το προϊόν υπάρχει σε δύο διαφορετικές συσκευασίες, φιαλίδια και χαρτομάντηλα. Ο ασφαλισμένος για κανονική χρήση χρειάζεται 2 φιαλίδια ή 60 χαρτομάντηλα ανά μήνα. Εάν χρειάζεται και τα δύο, θα παίρνει 1 φιαλίδιο και 30 χαρτομάντηλα ανά μήνα. Τα προϊόντα σκόνη ή πάστα σε διάφορες μορφές χρησιμοποιούνται μόνο σε περιπτώσεις που υπάρχει δερματική ατέλεια. Θα χορηγούνται κατόπιν αιτιολογημένης γνωμάτευσης του θεράποντος ιατρού. Απαραίτητη ποσότητα ανά μήνα 2 τεμάχια. Γ) Προιόντα για αντιμετώπιση ερεθισμών-δερματίτιδας Σε αυτή την κατηγορία ανήκει το προιόν μαλακτική κρέμα ή άλλα παρόμοια. Τα προιόντα της κατηγορίας αυτής χρησιμοποιούνται προληπτικά σε περιπτώσεις που ο ασφαλισμένος οστομικός, έχει ευαίσθητο δέρμα ή διαρροϊκές κενώσεις που ταλαιπωρούν το δέρμα και θεραπευτικά, όταν για κάποιο λόγο δημιουργηθεί ερεθισμός στο δέρμα γύρω από το στόμιο.

9 Θα χορηγούνται κατόπιν αιτιολογημένης γνωμάτευσης του θεράποντος ιατρού. Απαραίτητη ποσότητα ανά μήνα 2 τεμάχια. Τα υπόλοιπα 2 υλικά δεν είναι προϊόντα περιποίησης δέρματος, αλλά ειδικά υλικά που χρησιμοποιούνται ως ακολούθως : 1)Η συγκολλητική ουσία Είναι χρήσιμη σε σπάνιες περιπτώσεις που λόγω δερματικών προβλημάτων δεν κολλάει καλά ο σάκος ή η βάση. Θα χορηγούνται κατόπιν αιτιολογημένης γνωμάτευσης του θεράποντος ιατρού. Απαραίτητη ποσότητα ανά μήνα 1 τεμάχιο. 2) Το αποσμητικό Θα χορηγείται κατόπιν αιτιολογημένης γνωμάτευσης του θεράποντος ιατρού. Απαραίτητη ποσότητα ανά μήνα 1 τεμάχιο. Σημειώνεται ότι κάθε οστομικός ασφαλισμένος έχει ανάγκη τα καθαριστικά δέρματος και το protective film.τα υπόλοιπα όμως χρήζουν αυστηρής αιτιολόγησης στη γνωμάτευση του θεράποντος ιατρού. 3) Κάλυμμα κολοστομίας διαφόρων μεγεθών ποσότητα 20 τεμάχια ετησίως, σε περίπτωση που χρησιμοποιούν και σάκκους άλλως 60/μήνα. 4) Σύστημα υποκλυσμού 1 μηνιαίως. 5)Κηρία Hegar (σύμφωνα με τη γνωμάτευση του θεράποντος ιατρού) 6)Τάπες πρωκτού (σύμφωνα με τη γνωμάτευση του θεράποντος ιατρού) Προσοχή οι ζώνες στήριξης είναι οι ίδιες για όλες τις περιπτώσεις. 26. Για τους ασφαλισμένους που υποβάλλονται σε περιτοναϊκή κάθαρση ακολουθώντας τη διαδικασία που προβλέπεται με το Γ55/344/ έγγραφο: -150 ζεύγη αποστειρωμένα γάντια μιας χρήσης -150 χάρτινες μάσκες μιας χρήσης -150 τεμάχια γάζες αποστειρωμένες (36 Χ 40)cm -30 αυτοκόλλητες γάζες (Cuti plast stesil 10X8 )cm -30 σύριγγες των 5 ml με τις αντίστοιχες βελόνες (150 σύριγγες ινσουλίνης σε διαβητικούς) -5 τεμάχια λευκοπλάστ υποαλλεργικό 2,5 cm -1,5 λίτρο οινόπνευμα -1 πακέτο χαρτοβάμβακα σε φύλλα του 1 Kg. -1 λίτρο οξυζενέ -3 fl BETADINE Surgical scrub 100 ml ή 1 σωληνάριο BETADINE pomm 30gr 10% με 30 σπάτουλες. 27.Για τους ασφαλισμένους που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη: Κατόπιν του από πορίσματος Επιτροπής Ειδικών ιατρών του Ιδρύματος

10 που συστάθηκε, εγκρίθηκαν προς χορήγηση σε ασθενείς ασφαλισμένους του Ιδρύματος, τα κάτωθι αναλώσιμα διαβητολογικά υλικά, κατά είδος και ποσότητα : Ταινίες μέτρησης σακχάρου στο αίμα Για τους πάσχοντες από σακχαρώδη διαβήτη που άρχισαν να λαμβάνουν ινσουλίνη πριν την ηλικία των 40 ετών (διαβήτης τύπου Ι),εγκρίνεται η χορήγηση ταινιών /μήνα, σύμφωνα με τον αριθμό των δόσεων ινσουλίνης. Για τους πάσχοντες από σακχαρώδη διαβήτη που άρχισαν να λαμβάνουν ινσουλίνη μετά την ηλικία των 40 ετών (διαβήτης τύπου ΙΙ), εγκρίνεται η χορήγηση 50 ταινιών / μήνα (ή 100 ταινίες / δίμηνο). Στις περιπτώσεις που οι πάσχοντες από σακχαρώδη διαβήτη βρίσκονται σε θεραπεία με εντατικοποιημένο σχήμα ινσουλίνης (άνω των 3 ενέσεων την ημέρα),εγκρίνεται η χορήγηση 100 ταινιών / μήνα. Για τους πάσχοντες από σακχαρώδη διαβήτη που λαμβάνουν αντιδιαβητικά δισκία, εγκρίνεται η χορήγηση 50 ταινιών / δίμηνο. Σε διαβήτη κύησης, εγκρίνεται η χορήγηση 100 ταινιών / μήνα Για τους πάσχοντες από σακχαρώδη διαβήτη που αντιμετωπίζονται με διαιτητική αγωγή, εγκρίνεται η χορήγηση 50 ταινιών / τρίμηνο. Για τους πάσχοντες από σακχαρώδη διαβήτη που κάνουν χρήση αντλίας συνεχούς έγχυσης ινσουλίνης, εγκρίνεται η χορήγηση 200 ταινιών / μήνα. Σκαρφιστήρες Για τους πάσχοντες από σακχαρώδη διαβήτη που άρχισαν να λαμβάνουν ινσουλίνη πριν την ηλικία των 40 ετών (διαβήτης τύπου Ι),εγκρίνεται η χορήγηση 600 βελονών / έτος. Για τους πάσχοντες από σακχαρώδη διαβήτη που άρχισαν να λαμβάνουν ινσουλίνη μετά την ηλικία των 40 ετών (διαβήτης τύπου ΙΙ), εγκρίνεται η χορήγηση 300 βελονών / έτος. Για τους πάσχοντες από σακχαρώδη διαβήτη που λαμβάνουν αντιδιαβητικά δισκία, εγκρίνεται η χορήγηση 200 βελονών / έτος. Σε διαβήτη κύησης, εγκρίνεται η χορήγηση 100 βελονών / μήνα. Για τους πάσχοντες από σακχαρώδη διαβήτη που αντιμετωπίζονται με διαιτητική αγωγή, εγκρίνεται η χορήγηση 100 ταινιών / έτος. Για τους πάσχοντες από σακχαρώδη διαβήτη που κάνουν χρήση αντλίας συνεχούς έγχυσης ινσουλίνης, εγκρίνεται η χορήγηση 600 βελονών / έτος. Για επιπλέον ποσότητες από τις προαναφερθείσες, θα πρέπει να απευθύνεστε στο Διαβητολογικό Κέντρο Αθηνών (Πλ.Θεάτρου,τηλ.επικοινωνίας ).Επισημαίνεται ότι απαιτείται να προσκομίζεται απαραίτητα αιτιολογημένη γνωμάτευση του θεράποντος ιατρού, όπου θα αναφέρεται η ανάγκη της απαιτούμενης ποσότητας. Ορισμένα από τα ανωτέρω είδη,τα προμηθεύεται το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και τα διαθέτει σε ασφαλισμένους του απευθείας από τις μονάδες του. Στην περίπτωση αυτή δεν καταβάλλεται συμμετοχή.

11 Τα υπόλοιπα είδη αφού σημειωθεί στη γνωμάτευση η ένδειξη στερείται το Ίδρυμα από τον διαχειριστή του υλικού, θα τα αγοράζουν οι ασφαλισμένοι και θα τους αποδίδεται η σχετική δαπάνη,μετά από αφαίρεση του προβλεπόμενου ποσοστού συμμετοχής. Απαραίτητα δικαιολογητικά για την απόδοση της δαπάνης είναι το τιμολόγιο ή η απόδειξη αγοράς και γνωμάτευση του κατά περίπτωση ειδικού ιατρού του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ στην οποία θα αναγράφονται τα είδη που χρειάζεται ο ασφαλισμένος. Για τους χρόνια πάσχοντες ασφαλισμένους μπορεί να εκδίδεται γνωμάτευση για αναλώσιμα υγειονομικά υλικά που θα καλύπτουν ανάγκες έως και δυο μηνών. Εξαίρεση αποτελεί η περίπτωση της κολοστομίας, για την οποία μπορεί να εκδίδεται ιατρική γνωμάτευση που θα καλύπτει ανάγκες τριμήνου. Επισημαίνουμε ότι η εν λόγω γνωμάτευση θα θεωρείται από ελεγκτή ιατρό ΙΚΑ- ΕΤΑΜ και θα ενημερώνεται σχετικά το βιβλιάριο ασθενείας του ασφαλισμένου. Για τα επιθέματα, η απόδοση δαπάνης μέσω των Τμημάτων Παροχών θα γίνεται σύμφωνα με το υπ αριθμ.γ55/763/ έγγραφο της Υπηρεσίας μας. Σχετικά με το αναλώσιμο υλικό για τους πάσχοντες από σακχαρώδη διαβήτη, ισχύει το υπ αριθμ.γ55/762/ έγγραφο της Υπηρεσίας μας. Η ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Ε.ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ 1.Γρ.Διοικητή 2.Γρ.Υποδιοικητή κ.κυρζόπουλου 3.Γρ.Γενικής Διευθύντριας Υπηρεσιών Υγείας 4.Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης (Γενική Γραμματεία Κοινωνικής Ασφάλισης) 5.Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος 6.Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής 7.Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΡΑΜ/ΚΗΣ ΥΠΟΡΙΞΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜ ΝΑΣ ΑΞΙΩΤΑΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ

" fax: 2105226730 2. Περ/κά και Τοπικά Υπ/τα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ (Φαρµακευτικές Υπηρεσίες, Υπηρεσίες Παροχών) 3. Νοσοκοµεία ΙΚΑ-ΕΤΑΜ 4.

 fax: 2105226730 2. Περ/κά και Τοπικά Υπ/τα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ (Φαρµακευτικές Υπηρεσίες, Υπηρεσίες Παροχών) 3. Νοσοκοµεία ΙΚΑ-ΕΤΑΜ 4. ΑΘΗΝΑ 19-2-2008 ΙΟΙΚΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Aριθµ. Πρωτ.: Γ55/614 ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ----------------------------- ΤΜΗΜΑ: ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ Π Ρ Ο Σ Ταχ. /νση:αγ. Κων/νου 8/10241 ΑΘΗΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΠΠΥΥ 2014 ΕΠΙΔΕΣΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ CPV 33141110-4

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΠΠΥΥ 2014 ΕΠΙΔΕΣΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ CPV 33141110-4 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΠΠΥΥ 2014 ΕΠΙΔΕΣΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ CPV 33141110-4 ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ CPV ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΕ M.M. ΖΗΤΟΥΜΕΝΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ 2. Αλοιφή για θεραπεία ερεθισμών του δέρματος με οξείδιο του ψευδαργύρου

Διαβάστε περισσότερα

ημερομηνία επικαιροποίησης άρθρου: 28/12/2017 Δείτε ό,τι αφορά τα υλικά περιτοναϊκής κάθαρσης για αποζημίωση από ΕΟΠΥΥ

ημερομηνία επικαιροποίησης άρθρου: 28/12/2017 Δείτε ό,τι αφορά τα υλικά περιτοναϊκής κάθαρσης για αποζημίωση από ΕΟΠΥΥ ημερομηνία επικαιροποίησης άρθρου: 28/12/2017 Δείτε ό,τι αφορά τα υλικά περιτοναϊκής κάθαρσης για αποζημίωση από ΕΟΠΥΥ Οι θεράποντες γιατροί, μέχρι τον εμπλουτισμό της εφαρμογής ηλεκτρονικών γνωματεύσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «ΕΠΙΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΩΝ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «ΕΠΙΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΩΝ» ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΡ. ΠΡΩΤ: 17461/25-8-2017 ΠΛΗΡ: Α. ΝΤΑΣΙΟΥ ΗΜΕΡΟΜ: 24/8/2017 ΤΗΛ: 2132058558 FAX: 2132058614 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Όσο αφορά το αίτημα της εταιρίας ΑΝ. ΜΑΥΡΟΓΕΝΗΣ ΑΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΔΟΣ 19

Όσο αφορά το αίτημα της εταιρίας ΑΝ. ΜΑΥΡΟΓΕΝΗΣ ΑΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΔΟΣ 19 Σχετικά με τη διαβίβαση σχολίων εταιρειών επί της B / Δημόσιας Διαβούλευσης για την σύνταξη Τεχνικών Προδιαγραφών για την προμήθεια Ιατρικής Γάζας, σας παραθέτουμε τις απαντήσεις της αρμόδιας επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΑΤΟΝΩΝ ΕΛΚΩΝ ΚΑΙ ΕΛΚΩΝ ΑΠΟΚΑΤΑΚΛΙΣΗ ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΑΤΟΝΩΝ ΕΛΚΩΝ ΚΑΙ ΕΛΚΩΝ ΑΠΟΚΑΤΑΚΛΙΣΗ ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΑΤΟΝΩΝ ΕΛΚΩΝ ΚΑΙ ΕΛΚΩΝ ΑΠΟΚΑΤΑΚΛΙΣΗ

ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΑΤΟΝΩΝ ΕΛΚΩΝ ΚΑΙ ΕΛΚΩΝ ΑΠΟΚΑΤΑΚΛΙΣΗ ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΑΤΟΝΩΝ ΕΛΚΩΝ ΚΑΙ ΕΛΚΩΝ ΑΠΟΚΑΤΑΚΛΙΣΗ ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΑΤΟΝΩΝ ΕΛΚΩΝ ΚΑΙ ΕΛΚΩΝ ΑΠΟΚΑΤΑΚΛΙΣΗ 1. 2. 3. 4. 5. 6. ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ ΥΔΡΟΚΟΛΛΟΕΙΔΗ ΜΕ ΑΛΓΗΝΙΚΟ ΑΣΒΕΣΤΙΟ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ 9 cm Χ 11 cm περίπου ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ ΥΔΡΟΚΟΛΛΟΕΙΔΗ ΜΕ ΑΛΓΗΝΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα 16-03-10 ΔΙΟΙΚΗΣΗ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΧΗΜ.ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ : Αγ.Κων/νου 16 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:Ι.ΦΡΑΔΕΛΑΚΗΣ Τηλ. 210 5238384 Fax: 210 5227405

Αθήνα 16-03-10 ΔΙΟΙΚΗΣΗ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΧΗΜ.ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ : Αγ.Κων/νου 16 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:Ι.ΦΡΑΔΕΛΑΚΗΣ Τηλ. 210 5238384 Fax: 210 5227405 ΔΙΟΙΚΗΣΗ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΧΗΜ.ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΦΑΡΜ & ΑΝΑΛ.ΥΓ.ΥΛ.. ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ : Αγ.Κων/νου 16 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:Ι.ΦΡΑΔΕΛΑΚΗΣ Τηλ. 210 5238384 Fax: 210 5227405 Υποκ/τα, Αθήνα 16-03-10 Αρ.Πρωτ.Υ00/11 Προς : Όλα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙΔΕΣΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ (CPV )

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙΔΕΣΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ (CPV ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 3 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΛΛΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΚΟΥΠΕΛΟΓΛΟΥ Κ. Τηλ. 23813 50196 23813 50335

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΟΥΛΥΣΗ ΤΕΧΝ. ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΠΙΔΕΣΜΙΚΟΥ ΥΛ. Posted by ΙΑΜΕΞ ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ ΑΕ - 29 May :21

ΔΙΑΒΟΥΛΥΣΗ ΤΕΧΝ. ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΠΙΔΕΣΜΙΚΟΥ ΥΛ. Posted by ΙΑΜΕΞ ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ ΑΕ - 29 May :21 ΔΙΑΒΟΥΛΥΣΗ ΤΕΧΝ. ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΠΙΔΕΣΜΙΚΟΥ ΥΛ. Posted by ΙΑΜΕΞ ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ ΑΕ - 29 May 2017 11:21 Προς ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΘΕΜΑ : Σχόλια σχετικά με τη Διαβούλευση Τεχνικών Προδιαγραφών για την

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΔΕΣΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ CPV

ΕΠΙΔΕΣΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ CPV ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΠΙΔΕΣΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ CPV 33141110-4 CPV ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1 Αλοιφή για θεραπεία ερεθισμών του δέρματος με οξείδιο του ψευδαργύρου 20% +2% σε συσκευασία 50gr + 10% 2 Kαθαριστικό ήπια αντισηπτικό,

Διαβάστε περισσότερα

424 ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΟΣΟΣΤΗΤΑ

424 ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΟΣΟΣΤΗΤΑ 424 ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ "Α" ΣΤΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ Φ.600,63/07/405/Σ.3368/5-9-203 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ (CPV : 33000000-0) 33000000-0 ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

33000000-0 22.600,00. 90 12 ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ ΑΠΌ PSX ΣΙΛΟΚΟΝΗ TEM 100 ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΑΦΡΩΔΗ ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΥΔΡΟΕΝΕΡΓΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥ ΜΟΝΟ.

33000000-0 22.600,00. 90 12 ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ ΑΠΌ PSX ΣΙΛΟΚΟΝΗ TEM 100 ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΑΦΡΩΔΗ ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΥΔΡΟΕΝΕΡΓΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥ ΜΟΝΟ. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ "Α" ΣΤΗ Φ.600,163/107/14051/Σ.3368/5-9-2013 424 ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ (CPV : 33000000-0) ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΔΕΣΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΔΙΑΦΟΡΟ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 11099/2010 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ

ΕΠΙΔΕΣΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΔΙΑΦΟΡΟ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 11099/2010 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΕΠΙΔΕΣΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΔΙΑΦΟΡΟ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 11099/2010 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ A/A ΚΩΔΙΚΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Μ.Μ. ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 1 7766 ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩMΕΝΟΣ ΤΑΧΥΕΠΙΔΕΣΜΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΔΗ 9, 20, 21

ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΔΗ 9, 20, 21 Σχετικά με τη διαβίβαση σχολίων εταιρειών επί της Α / Δημόσιας Διαβούλευσης για την σύνταξη Τεχνικών Προδιαγραφών για την προμήθεια Ιατρικής Γάζας, σας παραθέτουμε τις απαντήσεις της αρμόδιας επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

1Η ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΠΙΔΕΣΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ Posted by ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ - 23 May :15

1Η ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΠΙΔΕΣΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ Posted by ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ - 23 May :15 1Η ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΠΙΔΕΣΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ Posted by ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ - 23 May 2017 08:15 Α/Α ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 1 ΚΑΛΤΣΑ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ ΕΛΑΣΤΙΚΗ ΑΔΙΑΒΡ. ΠΛΑΣΤ. ΣΤΟ ΕΞΩΤ. ΤΜΗΜΑ ΜΕ ΕΣΩΤ. ΒΑΜΒ. ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΙΣΧΥΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ 10 ΕΡΓΑΣΙΜΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΑΥΤΩΝ ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΙΣΧΥΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ 10 ΕΡΓΑΣΙΜΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΑΥΤΩΝ ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΙΚΡΟΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ (ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ) ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ () : 03-04-2014 ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΑΥΤΉ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα : "Προτάσεις - Παρατηρήσεις - Τροποποιήσεις στον Ενιαίο Κανονισμό Παροχών Υγείας"

Θέμα : Προτάσεις - Παρατηρήσεις - Τροποποιήσεις στον Ενιαίο Κανονισμό Παροχών Υγείας Αθήνα, 25-2-2016 Αρ. Πρωτ. 73 Προς: Τον Πρόεδρο της Ε.Σ.Α.με.Α κ. Ιωάννη Βαρδακαστάνη & Μέλη του Δ.Σ. Κοιν: -Μέλη Δ.Σ. ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ -Φορείς-Μέλη ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ Θέμα : "Προτάσεις - Παρατηρήσεις - Τροποποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ B ΦΑΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΩΝ ΕΠΙΔΕΣΜΩΝ ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ CPV

ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ B ΦΑΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΩΝ ΕΠΙΔΕΣΜΩΝ ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ CPV ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1η Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ Ν. Κηφισιά Γ.Ο.Ν.Κ. «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ Αριθ.πρωτ.: 7278/21-04-2016 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Δ/νση: Νουφάρων και Τιμίου Σταυρού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ Αλγηνικού ασβεστίου.διαστάσεις:10cm Χ 10cm ± 2cm

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ Αλγηνικού ασβεστίου.διαστάσεις:10cm Χ 10cm ± 2cm ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ CPV ΕΠΙΔΕΣΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ CPV 33141110-4 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1 2 3 4 5 Αλοιφή για θεραπεία ερεθισμών του δέρματος με οξείδιο του ψευδαργύρου 20% +2% σε συσκευασία 50gr + 10% Kαθαριστικό ήπια αντισηπτικό,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ

ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΦΑΣΕΙΣ ΕΠΟΥΛΩΣΗΣ 1 2 3 Αποτροπή μόλυνσης Καθαρισμός (εξίδρωση) Κοκκιοποίηση - Προστασία της κοκκιοποίησης (κοκκίδωσης) Επιθηλίωση 1η ΦΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

2) «ΙΑΤΡΙΚΗ ΓΑΖΑ» CPV: ,

2) «ΙΑΤΡΙΚΗ ΓΑΖΑ» CPV: , Προς: Αθήνα, 17/04/2019 Γ.Ο.Ν.Κ «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ για την προμήθεια 2) «ΙΑΤΡΙΚΗ ΓΑΖΑ» CPV: 33141114-2, από την ΓΕΝΙΚΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ AE. Σχετ:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Αυτοπροσκολλουμενο επίθεμα, με αδιάβροχη πολυουρεθάνη, με νησίδα και επίστρωση μαλακής σιλικόνης σε όλη την επιφάνεια, τουλάχιστον τριών ομοιόμορφα κατανεμημένων απορροφητικών στρωμάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΠΙΔ/ΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ Posted by ΙΑΜΕΞ Α.Ε. ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ - 02 Dec :59

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΠΙΔ/ΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ Posted by ΙΑΜΕΞ Α.Ε. ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ - 02 Dec :59 ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΠΙΔ/ΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ Posted by ΙΑΜΕΞ Α.Ε. ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ - 02 Dec 2016 14:59 Σε συνέχεια της πρόσκλησης σας, σας παραθέτουμε τις ακόλουθες προδιαγραφές ανά α/α: A/A 39 Αλγηνικό

Διαβάστε περισσότερα

1 ΕΠΙΔΕΣΜΟΙ ΓΥΨΟΥ 8 cmx2m ±0,5cmx0,5m

1 ΕΠΙΔΕΣΜΟΙ ΓΥΨΟΥ 8 cmx2m ±0,5cmx0,5m 1 ΕΠΙΔΕΣΜΟΙ ΓΥΨΟΥ 8 cmx2m ±0,5cmx0,5m Επίδεσμοι γύψου 8 cmx2m ±0,5cmx0,5m, οι οποίοι δεν απαιτούν 1 2 ΕΠΙΔΕΣΜΟΙ ΓΥΨΟΥ 10cmx2m ±0,5cmx0,5m 3 ΕΠΙΔΕΣΜΟΙ ΓΥΨΟΥ 12cmx2m ±0,5cmx0,5m Επίδεσμοι γύψου 10cmx2m ±0,5cmx0,5m,

Διαβάστε περισσότερα

Σχετικό: 1.Το Γ55/888/28-12-2011 γενικό έγγραφο Ε.Ο.Π.Υ.Υ., ΙΚΑ-ΕΤΑΜ

Σχετικό: 1.Το Γ55/888/28-12-2011 γενικό έγγραφο Ε.Ο.Π.Υ.Υ., ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Αρ.πρωτ.221 Αθήνα, 13 Ιανουαρίου 2012 ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ Ταχ. Δ/νση: Κηφισίας 39, Τ.Κ.15123, Μαρούσι Αριθ. Τηλ.: 210-6871718 Aριθ. FAX: 210-6871789 ΠΡΟΣ ------------------ 1.Περιφερειακά και

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΙΚΡΟΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ (ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ) ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ : 05-12-14 ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΑΥΤΉ

Διαβάστε περισσότερα

3Η ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΠΙΔΕΣΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ Posted by ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ - 05 Oct :12

3Η ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΠΙΔΕΣΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ Posted by ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ - 05 Oct :12 3Η ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΠΙΔΕΣΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ Posted by ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ - 05 Oct 2017 13:12 Α/Α ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 1 ΚΑΛΤΣΑ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ ΕΛΑΣΤΙΚΗ ΑΔΙΑΒΡ. ΠΛΑΣΤ. ΣΤΟ ΕΞΩΤ. ΤΜΗΜΑ ΜΕ ΕΣΩΤ. ΒΑΜΒ. ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Προϊόντων. Γαζοεπιδεσμικό Υλικό Υλικό ΜΤΝ Επιδεσμικό Υλικό Ιατρικές Συσκευές. Ξενοφών Γερμανός ΑΕΕ

Κατάλογος Προϊόντων. Γαζοεπιδεσμικό Υλικό Υλικό ΜΤΝ Επιδεσμικό Υλικό Ιατρικές Συσκευές. Ξενοφών Γερμανός ΑΕΕ Κατάλογος Προϊόντων Γαζοεπιδεσμικό Υλικό Υλικό ΜΤΝ Επιδεσμικό Υλικό Ιατρικές Συσκευές Κριμαίας 11-15, 11526 Αθήνα 210 6917178 210 6916258 info@xgermanos.com ΕΚΔΟΣΗ 2015 Περιεχόμενα Περιεχόμενα: Αποστειρωμένα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ 1η Υ. ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΓΡΑΦ.ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : ΡΙΣΤΑ ΑΝΝΑ ΤΗΛ.: 213-2052508 ή 518 ΦΑΞ : 213-2052441 Email: promitheion@paidon-pentelis.gr

Διαβάστε περισσότερα

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών υλικών ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών υλικών ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. Πρωτ.: 9470 2η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Πειραιάς: 14/07/2015 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΔΩΝ/ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ CPV ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ ΥΛΙΚΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΔΩΝ/ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ CPV ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ ΥΛΙΚΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Α.Ε. Αυγής 60, Τ.Κ. 145 64, Κηφισιά, Αθήνα Τηλ. : 210.6203000 Fax : 210.6201332 & 3 Α.Φ.Μ.: 094133588 Δ.Ο.Υ.: ΦΑE ΑΘΗΝΩΝ site : www.gcp.gr e-mail : info@gcp.gr Αθήνα, 15/04/2016

Διαβάστε περισσότερα

file://c:\documents and Settings\lpaparoi\Επιφάνεια εργασίας\ιατρικη γαζα.html

file://c:\documents and Settings\lpaparoi\Επιφάνεια εργασίας\ιατρικη γαζα.html Page 1 of 15 A/A: 572 ΙΑΤΡΙΚΗ ΓΑΖΑ ΕΝΙΑΙΟΣ 2012 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙ ΩΝ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Α/Α Κωδικός Περιγραφή Τεχνικές προδιαγραφές 1 17310 2 17311 3 17313 4 17318 5 17319 6 17320 7 17323 8 17324 9 17326 10 17327 11

Διαβάστε περισσότερα

Φ5 1/ 6 Κωδικός ΥΠΕ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Α Α:ΒΙΗΦ4690ΒΜ-ΠΓΕ

Φ5 1/ 6 Κωδικός ΥΠΕ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Α Α:ΒΙΗΦ4690ΒΜ-ΠΓΕ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Α Α:ΒΙΗΦ4690ΒΜ-ΠΓΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Λαµία, 04 /04/2014 5η Υγειονοµική Περιφέρεια Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ Αρ. Πρωτ. Β/8414 Ταχ. /νση:

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 01/10/ /06/2018

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 01/10/ /06/2018 ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 01/10/2018 20/06/2018 Από 1η Οκτωβρίου θα ισχύσει ο νέος Ενιαίος Κανονισμός Παροχών Υγείας του ΕΟΠΥΥ, σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη. Ο νέος

Διαβάστε περισσότερα

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών υλικών ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών υλικών ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. Πρωτ.: 5791 ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Πειραιάς: 28-03- ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΜΕΜΕΝΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΗΛ:

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΕ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ Ο ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΛΑΣ. Ειλεοστοµίας & Υλικών Στήριξης και περιποίησης έρµατος) για ηµόσια ιαβούλευση» ΠΡΟΣ:

ΚΑΘΕ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ Ο ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΛΑΣ. Ειλεοστοµίας & Υλικών Στήριξης και περιποίησης έρµατος) για ηµόσια ιαβούλευση» ΠΡΟΣ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΙΟΙΚΗΣΗ 2 ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Ε.Α.Ν.Π. «ΜΕΤΑΞΑ» ΜΠΟΤΑΣΗ 51-18537 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τηλ: 213 2079100 ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πληρ. Χ. Σαµαρτζή Πειραιάς 15636/25-07-2014

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 07/03/2016. Προς: ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Τέρμα Ταυρωπού, ΤΚ Υπόψη: Γραφείο Προμηθειών

Αθήνα, 07/03/2016. Προς: ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Τέρμα Ταυρωπού, ΤΚ Υπόψη: Γραφείο Προμηθειών ΓΕΝΙΚΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Α.Ε. Αυγής 60, Τ.Κ. 145 64, Κηφισιά, Αθήνα Τηλ. : 210.6203000 Fax : 210.6201332 & 3 Α.Φ.Μ.: 094133588 Δ.Ο.Υ.: ΦΑE ΑΘΗΝΩΝ site : www.gcp.gr e-mail : info@gcp.gr Προς: ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

( ) 2 Επιθέµατα Γάζας Απλά 5 x 5 12 ply ΚΟΥΤΙ

( ) 2 Επιθέµατα Γάζας Απλά 5 x 5 12 ply ΚΟΥΤΙ ΛΕΟΝΙΛ ΕΛΛΑΣ Ε.Π.Ε. ΙΑΤΡΙΚΑ - ΟΡΘΟΠΕ ΙΚΑ - ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΑ ΕΛΛ. ΣΤΡΑΤΙΩΤΟΥ 57, 26441 ΠΑΤΡΑ ΤΗΛ. - FAX: 2610 425205, 2610 425006 ΚΙΝ.: 6977.571005-6977.410855 ΣΕΡΕΤΗΣ ΛΕΩΝΙ ΑΣ - ΣΕΡΕΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Προς: Κάθε Ενδιαφερόμενο Κοιν.: Γραμματεία ΔΣ / ΥΠ.Ε.Ε.Δ. ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ TMHMA ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Μονής Πετράκη 10-12, Τ.Κ. 115

Διαβάστε περισσότερα

Tεχνικές προδιαγραφές σάκων συλλογής υγρών.

Tεχνικές προδιαγραφές σάκων συλλογής υγρών. Tεχνικές προδιαγραφές σάκων συλλογής υγρών. Είδος 1. ΣΑΚΟΙ ΚΟΛΟΣΤΟΜΙΑΣ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟΙ ΣΑΚΟΙ Αυτοκόλλητοι σάκοι κολοστομίας με αποτελεσματικό φίλτρο εξόδου και αντιιδρωτικό κάλυμμα υφασμάτινης υφής. Η κολλητική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΟΣ A/A ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΕΙΔΟΣ A/A ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ A/A ΕΙΔΟΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 1ΕΠΙΔΕΣΜΟΙ ΓΥΨΟΥ: 8 cmx2m ± 0,5cmx0,5m Επίδεσμοι γύψου 8 cmx2m ±0,5cmx0,5m, οι οποίοι 2ΕΠΙΔΕΣΜΟΙ ΓΥΨΟΥ: 10 cmx2m ± 0,5cmx0,5m Επίδεσμοι γύψου 10cmx2m ±0,5cmx0,5m, οι οποίοι

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΟΓΑ αποδίδει στους ασφαλισμένους του τη δαπάνη παροχών Υγειονομικής Περίθαλψης, όπως:

Ο ΟΓΑ αποδίδει στους ασφαλισμένους του τη δαπάνη παροχών Υγειονομικής Περίθαλψης, όπως: Ο ΟΓΑ αποδίδει στους ασφαλισμένους του τη δαπάνη παροχών Υγειονομικής Περίθαλψης, όπως: - Βοηθητικά θεραπευτικά μέσα (ζώνες, κηλεπίδεσμοι κ.λ.π.). - Θεραπευτικά μέσα και όργανα παροδικής χρήσης (καθετήρες,

Διαβάστε περισσότερα

14PROC

14PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 6 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΡΓΟΥΣ AΡΓΟΣ, 07-07-2014 ΑΡ. ΠΡΩΤ. : 4729 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Το Γενικό Νοσοκομείο

Διαβάστε περισσότερα

146/ : 146/ / (2) .).

146/ : 146/ / (2) .). Τροποποίηση και συµπλήρωση του Κανονισµού Παροχών του ΟΠΑ (ΦΕΚ 146/10-2-2011 τ. Β ) Πέµπτη, 24 Φεβρουάριος 2011 06:50 ΦΕΚ: 146/10-2-2011 Τεύχος Β ΚΥΑ Αριθµ. Υ9/137380 (2) Τροποποίηση και συµπλήρωση του

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΕ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ Ο ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΛΑΣ

ΚΑΘΕ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ Ο ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΛΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΙΟΙΚΗΣΗ 2 ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Ε.Α.Ν.Π. «ΜΕΤΑΞΑ» ΜΠΟΤΑΣΗ 51-18537 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τηλ: 213 2079100 ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πληρ. Χ. Σαµαρτζή Πειραιάς 21954/23-10-2014

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ Φ.ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΥΠΡΟΥ 1 ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΘΗΝΑ 15773 ΑΦΜ. 099999268, ΔΟΥ ΙΒ ΑΘΗΝΩΝ ΤΗΛ. 2107770169 FAX. 2107773135 ΕΜΑΙL: akismed@otenet.gr 05-03-2018 ΠΡΟΣ ΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

17PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

17PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Λ.Φυλής 8 η στάση & Σπ. Θεολόγου 1 ΙΛΙΟΝ Τ.Κ.13122 Πληροφορίες: Νικηφόρος Γεώργιος Τηλ. 2132015276-353, FAX: 213 2015348 ekaprom@eka-hosp.gr ΙΛΙΟΝ, 22-03-2017

Διαβάστε περισσότερα

decutastar Νέκρωση Σύγχρονη φροντίδα των ελκών σε όλες τις φάσεις

decutastar Νέκρωση Σύγχρονη φροντίδα των ελκών σε όλες τις φάσεις decutastar TM Νέκρωση Σύγχρονη φροντίδα των ελκών σε όλες τις φάσεις Αυτοκόλλητα και μη αυτοκόλλητα αφρώδη επιθέματα Υδροκολλοειδή Υδατική γέλη Μεμβράνες Αλγινικά Επιθέματα κολλαγόνου Υαλουρονικός άργυρος

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΙΣΧΥΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΜΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΑΥΤΩΝ ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ Σ ΜΙΚΡΟΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ (ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ρόδος, 30/10/2013 ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΑΔΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ρόδος, 30/10/2013 ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 1 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ρόδος, 30/10/2013 ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ Αριθμ. Πρωτοκ:2/133394 ΔΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΣ: ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ Τηλ:22410-35445 e-mail:

Διαβάστε περισσότερα

Γιαννιτσά 08-07-2013 Αρ. πρωτ.λ2/οικ.6473. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ: «Επιδεσμικό υλικό CPV 33141110-4» ΑΡΙΘ.

Γιαννιτσά 08-07-2013 Αρ. πρωτ.λ2/οικ.6473. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ: «Επιδεσμικό υλικό CPV 33141110-4» ΑΡΙΘ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ 3 η Υ.ΠΕ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΛΛΑΣ ΦΟΡΕΑΣ Γ.Ν ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΤΜΗΜΑ 13PROC001534097 : Οικονομικού ΓΡΑΦΕΙΟ : Προμηθειών 2013-07-08 ΤΗΛΕΦΩΝΟ:2382350522

Διαβάστε περισσότερα

Εργαλείο συµµόρφωσης: Παρατηρήσεις καθετηριασµού fistula (Αυτόχθονη αρτηριοφλεβική επικοινωνία)

Εργαλείο συµµόρφωσης: Παρατηρήσεις καθετηριασµού fistula (Αυτόχθονη αρτηριοφλεβική επικοινωνία) Εργαλείο συµµόρφωσης: Παρατηρήσεις καθετηριασµού fistula (Αυτόχθονη αρτηριοφλεβική επικοινωνία) (Χρησιµοποιήστε ένα " " αν η δράση εκτελείται σωστά, µια " " αν δεν εκτελείται. Εάν δεν παρατηρηθεί, αφήστε

Διαβάστε περισσότερα

Η προσφορά σας να συνοδεύεται από το ανάλογο δείγµα.

Η προσφορά σας να συνοδεύεται από το ανάλογο δείγµα. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 7 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΣΙΘΙΟΥ (Γ.Ν.-Κ.Υ. ΣΗΤΕΙΑΣ) ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Σητεία 31-01-2014 Αριθµ.Πρωτ: 350 Βαθ. Προτερ/τας Ταχ. /νση:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ Α. ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ Β. ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΕΛΚΩΝ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ Α. ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ Β. ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΕΛΚΩΝ ΔΕΡΜΑΤΟΣ Α. ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ 1. Αλοιφή ενυδατική, αδιάβροχη για πρόληψη ερεθισμών του δέρματος γύρω από το στόμιο 60ml +/- 10% 2. Καθαριστικό δέρματος ήπια αντισηπτικό, για υγιές και εξελκωμένο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ρόδος, 13/09/2011 ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ Αριθμ. Πρωτοκ: 2/120076 ΔΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ρόδος, 13/09/2011 ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ Αριθμ. Πρωτοκ: 2/120076 ΔΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ 1 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ρόδος, 13/09/2011 ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ Αριθμ. Πρωτοκ: 2/120076 ΔΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΣ: ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ Τηλ:22410-35445 e-mail:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ «ΕΠΙΔΕΣΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΔΙΑΦΟΡΟ».

ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ «ΕΠΙΔΕΣΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΔΙΑΦΟΡΟ». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ 6 η ΥΓ. ΠΕΡ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ» Τρίπολη: 14/07/2015

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λιβαδειά ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ Αρ. Πρωτ.: 193 ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λιβαδειά ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ Αρ. Πρωτ.: 193 ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λιβαδειά 29-03-2017 ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ Αρ. Πρωτ.: 193 ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Μ Ε Λ Ε Τ Η Υπ αριθ. :22 /2017

Μ Ε Λ Ε Τ Η Υπ αριθ. :22 /2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ Μ Ε Λ Ε Τ Η Υπ αριθ. :22 /2017 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΟΠΑΚΠΑ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΗΜΟΥ, ΕΤΟΥΣ 2017 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Υποβολή τεχνικών προδιαγραφών Επιδεσμικού Υλικού CPV σύμφωνα με το υπ αριθμό πρωτ. 4688/ έγγραφο σας

ΘΕΜΑ: Υποβολή τεχνικών προδιαγραφών Επιδεσμικού Υλικού CPV σύμφωνα με το υπ αριθμό πρωτ. 4688/ έγγραφο σας 2 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ» Αθήνα, 03-05-2017 ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΘΕΜΑ: Υποβολή τεχνικών προδιαγραφών Επιδεσμικού Υλικού CPV 33141110-4 σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

17PROC

17PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 3 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΛΛΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΜΟΝΑ Α ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ Μ.-ΤΙΚΟΣ Χ. Τηλ. 23823 5522

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΙΑΙΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΓΕΙΑΣ 01-10-2015

ΕΝΙΑΙΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΓΕΙΑΣ 01-10-2015 ΕΝΙΑΙΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΓΕΙΑΣ 01-10-2015 Τροποποίηση της υπ αριθ. Φ90380/25916/3294/2011 (ΦΕΚ 2456/Β'/3-11-2011) κοινής υπουργικής απόφασης «Ενιαίος Κανονισμός Παροχών Υγείας (Ε.Κ.Π.Υ.) του Εθνικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αίγιο 17/02/2015 --------------------------------------- Αρ.Πρωτ. 1565 6 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΛΙΣΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ: ΚΑΘΕΤΗΡΙΑΣΜΟΣ FISTULA (ΑΥΤΟΧΘΟΝΗ ΑΡΤΗΡΙΟΦΛΕΒΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ)

ΛΙΣΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ: ΚΑΘΕΤΗΡΙΑΣΜΟΣ FISTULA (ΑΥΤΟΧΘΟΝΗ ΑΡΤΗΡΙΟΦΛΕΒΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ) ΛΙΣΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ: ΚΑΘΕΤΗΡΙΑΣΜΟΣ FISTULA (ΑΥΤΟΧΘΟΝΗ ΑΡΤΗΡΙΟΦΛΕΒΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ) Καθαρισµός της περιοχής µε σαπούνι και νερό Εφαρµογή αντισηπτικού δέρµατος και διάθεση χρόνου για να στεγνώσει Καµία επαφή µε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ Νίκαια : 24/02/2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ Νίκαια : 24/02/2015 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ Αρ. Πρωτ: Δ.Υ. ΤΜΗΜΑ & Προς: Το Τμήμα Προμηθειών Υλικών & Εξοπλισμού Υπηρεσιών. Θέμα : Προμήθεια φαρμακευτικού υλικού και φαρμακείων πλάτης για την κάλυψη των αναγκών της Δ/νσης Αθλητισμού

Διαβάστε περισσότερα

Μύρινα, Αρ.πρωτ. 196 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 2

Μύρινα, Αρ.πρωτ. 196 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 2 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 2 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ και ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ-ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΛΗΜΝΟΥ ΤΜΗΜΑ : ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ Υπεύθυνη Προμηθειών: Τυρογαλά Ευαγγελία Τηλ.: 22543-50129

Διαβάστε περισσότερα

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών ( Μετεγχειρητικοί σάκοι και βάσεις ) ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών ( Μετεγχειρητικοί σάκοι και βάσεις ) ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. Πρωτ. 1534 2η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Πειραιάς: 01-02-2019 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΜΠΑΡΓΙΑΤΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟ - ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΙΑΙΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

ΠΡΟ - ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΙΑΙΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟ - ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΙΑΙΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Τροποποίηση της υπ αριθ. Φ90380/25916/3294/2011 (ΦΕΚ 2456/Β'/3-11-2011) κοινής υπουργικής απόφασης «Ενιαίος Κανονισμός Παροχών Υγείας (Ε.Κ.Π.Υ.) του Εθνικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αίγιο 09/04/2015 --------------------------------------- Αρ.Πρωτ. 2986 6 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Τελικό προσχέδιο Αθήνα Αριθ. Πρωτ:

Τελικό προσχέδιο Αθήνα Αριθ. Πρωτ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΜΗΜΑ Α Ταχ. Δ/νση : Αριστοτέλους 7 Ταχ. Κώδικας : 087 Πληροφορίες : Τηλέφωνο: 0 fax: 0 ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Νο 6 ΘΕΜΑ : Τροποποίηση της αριθμ. Φ.9080/8/78/..0

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λαμία 22-01- 2010 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι. ΛΑΜΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λαμία 22-01- 2010 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι. ΛΑΜΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λαμία 22-01- 2010 Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Τ.Ε.Ι. ΛΑΜΙΑΣ Ταχ. Δ/νση: 3ο Χλμ. Π.Ε.Ο. ΛΑΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ. 22310 60158 FAX: 22310 33945 Αριθμ. Πρωτ. 277 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΑΝΤΙΑ ΤΙΜΗ ΤΕΜΑΧΙΟΥ ΓΑΝΤΙΑ LATEX ΜΕ ΠΟΥΔΡΑ ΚΟΥΤΙ 100Τ - 3,97 ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΙΜΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ - 5,76 ΓΑΝΤΙΑ LATEX ΧΩΡΙΣ ΠΟΥΔΡΑ

ΓΑΝΤΙΑ ΤΙΜΗ ΤΕΜΑΧΙΟΥ ΓΑΝΤΙΑ LATEX ΜΕ ΠΟΥΔΡΑ ΚΟΥΤΙ 100Τ - 3,97 ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΙΜΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ - 5,76 ΓΑΝΤΙΑ LATEX ΧΩΡΙΣ ΠΟΥΔΡΑ ΓΑΝΤΙΑ ΑΧΙΟΥ ΓΑΝΤΙΑ LATEX ΜΕ ΠΟΥΔΡΑ ΚΟΥΤΙ 100Τ 3,97 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ 101201 ΓΑΝΤΙΑ LATEX ΧΩΡΙΣ ΠΟΥΔΡΑ 5,76 110002 ΚΟΥΤΙ 100Τ ΓΑΝΤΙΑ ΒΙΝΥΛΙΟΥ ΜΕ ΠΟΥΔΡΑ 2,75 110061 ΚΟΥΤΙ 100Τ ΓΑΝΤΙΑ ΒΙΝΥΛΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΤΙ 100Τ

Διαβάστε περισσότερα

1) ΡΑΜΜΑ ΜΟΝΟΚΛΩΝΟ ΠΟΛΥΠΡΟΠΥΛΕΝΙΟ 3-0, 45, ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ ΚΟΠΤΟΥΣΑ 3/8 2) ΡΑΜΜΑ ΜΟΝΟΚΛΩΝΟ ΠΟΛΥΠΡΟΠΥΛΕΝΙΟ ΜΕ ΜΙΑ ΒΕΛΟΝΗ 3/8 ΚΥΚΛΟΥ ΕΡΜΑΤΟΣ

1) ΡΑΜΜΑ ΜΟΝΟΚΛΩΝΟ ΠΟΛΥΠΡΟΠΥΛΕΝΙΟ 3-0, 45, ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ ΚΟΠΤΟΥΣΑ 3/8 2) ΡΑΜΜΑ ΜΟΝΟΚΛΩΝΟ ΠΟΛΥΠΡΟΠΥΛΕΝΙΟ ΜΕ ΜΙΑ ΒΕΛΟΝΗ 3/8 ΚΥΚΛΟΥ ΕΡΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 7η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ- Κ.Υ. ΣΗΤΕΙΑΣ Σητεία 8-6-2011 Ταχ. /νση: Ξεροκαµάρες 723 00 ΣΗΤΕΙΑ Πληροφορίες: Μαυρικάκη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ α/α Ονομασία Υλικού 1. Pig Tail 2. Pig Tail 3. Pig Tail 4. Pig Tail 5. Pig Tail 6. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΑ ΥΛΙΚΑ Περιγραφή - Προδιαγραφή Set ενδοπροσθέσεων pigtail ανοιχτού άκρου από ειδικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ 1 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ Α/Α ΕΙ ΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΙΝΑΚΑΣ 1 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ Α/Α ΕΙ ΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΙΝΑΚΑΣ 1 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ Α/Α ΕΙ ΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1 ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΑΚΧΑΡΟΥ συσκ. 50 τεµ. Ταινίες σακχάρου σε συσκευασία των 50 2 ΤΑΙΝΙΕΣ ΧΟΛΗΣΤ. Accutrend Ταινίες χοληστερίνης

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ : 18-09-2015 ΠΡΟΣΟΧΗ : Η ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΑΥΤΉ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ ΤΙΜΩΝ ΤΗΣ ΕΠΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ : 18-09-2015 ΠΡΟΣΟΧΗ : Η ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΑΥΤΉ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ ΤΙΜΩΝ ΤΗΣ ΕΠΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2ΗΣ Υ. ΠΕ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΠΕΙΡΑΙΑ «ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ «ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΞΩΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΓ. Ι

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΓ. Ι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗ» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ Αρμόδιος υπάλληλος: Βατικιώτου

Διαβάστε περισσότερα

Επιστροφή. Διαβουλεύσεις. ΓΝΘ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΠ για την προμήθεια "Επιδεσμικού Υλικού"

Επιστροφή. Διαβουλεύσεις. ΓΝΘ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΠ για την προμήθεια Επιδεσμικού Υλικού Χρήστης: Anonymous Διαβουλεύσεις Φορέας Επιστροφή Αναζήτηση Διαβουλεύσεων Προβολή Στοιχείων Διαβούλευσης ΓΝΘ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΠ για την προμήθεια "Επιδεσμικού Υλικού" Δημοσιεύθηκε 29/08/2017 Τελευταία ανανέωση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑ ΜΕΓΕΘΟΣ. 30±5cm² 2 125±5cm² 4

ΑΝΑ ΜΕΓΕΘΟΣ. 30±5cm² 2 125±5cm² 4 Α/Α ΑΠΑΝΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ ΑΠΑΝΗ ΜΕ ΦΠΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗ ΤΗΡΙΟ 1 739.63 909.74 4.5 (ειδικής χρήσεως) ΕΠΙΔΕΣΜΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΕΓΕΘΗ ΤΕΜΑΧΙΑ 1.11.2.1 Επιθέματα μη κολλητικά με απολεπιστικές ιδιότητες ΑΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ «ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ» (CPV 33190000-8)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ «ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ» (CPV 33190000-8) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 3 η Υ.ΠΕ. (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΟΧΗ : Η ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΑΥΤΉ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ ΤΙΜΩΝ ΤΗΣ ΕΠΥ

ΠΡΟΣΟΧΗ : Η ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΑΥΤΉ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ ΤΙΜΩΝ ΤΗΣ ΕΠΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2ΗΣ Υ. ΠΕ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΠΕΙΡΑΙΑ «ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ «ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΞΩΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Τόπος παράδοσης : το Γενικό Νοσοκομείο Δράμας

Τόπος παράδοσης : το Γενικό Νοσοκομείο Δράμας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 4H Υ.ΠΕ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ- ΘΡΑΚΗΣ Δράμα 02 11-2010 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΡΑΜΑΣ Ταχ. Δ/νση : Iπποκράτους τέρμα - Δράμα Ταχ. Κώδικας : 66100 Πληροφορίες : Καλαϊτζίδου Παρασκευή Τηλέφωνο : 25210-61228

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Έρευνα αγοράς για την άµεση προµήθεια υγειονοµικού υλικού. ΣΧΕΤ: Η υπ αριθµ. 172/02-09-2013 απόφαση του Αν. ιοικητή του ΓΝ-ΚΥ Σητείας

ΘΕΜΑ: Έρευνα αγοράς για την άµεση προµήθεια υγειονοµικού υλικού. ΣΧΕΤ: Η υπ αριθµ. 172/02-09-2013 απόφαση του Αν. ιοικητή του ΓΝ-ΚΥ Σητείας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 7 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΓΝ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΓΝ-ΚΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ- ΓΝ-ΚΥ ΣΗΤΕΙΑΣ-ΓΝ-ΚΥ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ «ΙΑΛΥΝΑΚΕΙΟ» ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Σητεία 03-09-2013 Αριθµ.Πρωτ: 3614

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Οδηγία για τη Θεώρηση Ιατρικών Γνωματεύσεων - Παραπεμπτικών Παροχών Ε.Κ.Π.Υ.»

ΘΕΜΑ: «Οδηγία για τη Θεώρηση Ιατρικών Γνωματεύσεων - Παραπεμπτικών Παροχών Ε.Κ.Π.Υ.» Μαρούσι 28/12/2017 Αρ. Πρωτ. : ΔΒ3Β/2062 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ: ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΑΓΟΡΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Δ/ΝΣΗ: ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ: ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΑΓΟΡΑΣ & ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΑΡΟΧΩΝ ΠΦΥ Ταχ. Δ/νση:

Διαβάστε περισσότερα

Γρεβενά 21-05-2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. Πρωτ.: 3018 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Γρεβενά 21-05-2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. Πρωτ.: 3018 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Γρεβενά 21-05-2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. Πρωτ.: 3018 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΟΣ 3η Υ.ΠΕ. (MAKEΔΟΝΙΑΣ) ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ Τμήμα: Προμηθειών Ταχ. Δ/νση

Διαβάστε περισσότερα

ΞΗΡΟΥΧΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΠΕΡΑΝΤΩΝΗ ΑΡΙΣΤΕΑ

ΞΗΡΟΥΧΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΠΕΡΑΝΤΩΝΗ ΑΡΙΣΤΕΑ ΞΗΡΟΥΧΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΠΕΡΑΝΤΩΝΗ ΑΡΙΣΤΕΑ Κατάκλιση (bedsore - pressure της περιοχής sore) χαρακτηρίζεται η κυτταρική νέκρωση μιας περιοχής του σώματος που προκαλείται από διακοπή της μικροκυκλοφορίας στους ιστούς

Διαβάστε περισσότερα

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών υλικών ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών υλικών ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. Πρωτ.: 5694 ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Πειραιάς: 17-04 - ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΜΕΜΕΝΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΣΤΑΡΑ ΖΑΜΠΕΤΑ ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΟΥ ΣΑΡΡΑ ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ

ΠΛΑΣΤΑΡΑ ΖΑΜΠΕΤΑ ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΟΥ ΣΑΡΡΑ ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΠΛΑΣΤΑΡΑ ΖΑΜΠΕΤΑ ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΛΕΩΝΙΔΟΥ ΣΑΡΡΑ ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ 1. Τη συνέχιση της φροντίδας. 2. Την προαγωγή της υγείας. 3. Τη θεραπευτική παρέμβαση. 4. Τη φροντίδα στο τέλος της ζωής. 5. Την αποκατάσταση.

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Διευκρινίσεις σχετικά με την εφαρμογή του πιλοτικού προγράμματος Αυτοματοποιημένης Διαχείρισης Συνταγών ΙΚΑ-ΕΤΑΜ»

ΘΕΜΑ: «Διευκρινίσεις σχετικά με την εφαρμογή του πιλοτικού προγράμματος Αυτοματοποιημένης Διαχείρισης Συνταγών ΙΚΑ-ΕΤΑΜ» Δ Ι Ο Ι Κ Η Σ Η ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΘΗΝΑ : 19-3-2010 ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ Αριθ. Πρωτ.: Γ 55/747 ΤΜΗΜΑ : ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ Ταχ. Δ/νση: Aγ. Κων/νου 8/10241 ΑΘΗΝΑ Πληροφορίες: 2103891604,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΜΗΜΑ Α Ταχ. /νση : Αριστοτέλους 17 Ταχ. Κώδικας : 10187 Πληροφορίες : Τηλέφωνο: 210 fax: 210 ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Νο 36 Τελικό προσχέδιο Αθήνα Αριθ. Πρωτ: ΠΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών υλικών ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών υλικών ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. Πρωτ.:7278 ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Πειραιάς: 02-05-2018 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΜΕΜΕΝΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΡΙΘ. 24/2014 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΡΙΘ. 24/2014 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΡΙΘ. 24/2014 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑ ΜΕΓΕΘΟΣ. 15x25cm² 4

ΑΝΑ ΜΕΓΕΘΟΣ. 15x25cm² 4 Α/Α ΑΠΑΝΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ ΑΠΑΝΗ ΜΕ ΦΠΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗ ΤΗΡΙΟ 1 739.63 909.74 4.5 (ειδικής χρήσεως) ΕΠΙΔΕΣΜΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΕΓΕΘΗ ΤΕΜΑΧΙΑ 1.11.2.1 Επιθέματα μη κολλητικά με απολεπιστικές ιδιότητες ΑΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών υλικών ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών υλικών ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΚΑΜΠΙΤΣΗ ΜΑΡΙΑ ΤΗΛ: 210 4592576 Fax: 210-4592597 Email:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΙΚΗΣΗ Αθήνα 7 / 4 / 2011 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΣΦ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ Αθήνα 7 / 4 / 2011 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΣΦ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Αθήνα 7 / 4 / 2011 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΣΦ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΟΧΩΝ Αριθ. Πρωτ. ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΟΧΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ Π04/3/106 ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΡ.: 25 Ταχ. Δ/νση: Αγ. Κων/νου 8 (10241) Πληροφορίες: Κ. Τσουρακάκη ΠΡΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Χαλκίδα 07/09/2017 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας. ΠΡΟΣ: Προς κάθε ενδιαφερόμενο

Χαλκίδα 07/09/2017 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας. ΠΡΟΣ: Προς κάθε ενδιαφερόμενο ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ Να Αναρτηθεί ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Χαλκίδα 07/09/2017 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας Αρ. Πρωτ. 12400 Γ. Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ, Γ.Ν.-Κ.Υ. ΚΑΡΥΣΤΟΥ, Γ.Ν.- Κ.Υ.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΩΣΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΦΛΕΒΟΚΑΘΕΤΗΡΑ

ΣΩΣΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΦΛΕΒΟΚΑΘΕΤΗΡΑ ΣΩΣΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΦΛΕΒΟΚΑΘΕΤΗΡΑ 1. ΣΚΟΠΟΣ Η ορθή και ασφαλής τοποθέτηση, χρήση και παρακολούθηση του περιφερικού φλεβικού καθετήρα (ΠΦΚ). 2. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ο καθετηριασμός των περιφερικών φλεβών έχει ως ένδειξη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΘΩΡΑΚΟΣ ΑΘΗΝΩΝ «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» Αθήνα: 26 03 2014 Αριθμ. Πρωτ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΘΩΡΑΚΟΣ ΑΘΗΝΩΝ «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» Αθήνα: 26 03 2014 Αριθμ. Πρωτ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΘΩΡΑΚΟΣ ΑΘΗΝΩΝ «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» Λ. Μεσογείων 152, 11527 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΔ/ΝΣΗ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» Διεύθυνση: Βασ. Σοφίας 114 Αθήνα, 01 /04/15 Τ.Κ. Πόλη: 115 27 Αθήνα Πληροφορίες: Δ. Παρασκευοπούλου Τηλέφωνο: 213-2088715 Fax:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 3 Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΜΑΘΙΑΣ (Υ.Μ. ΒΕΡΟΙΑΣ)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 3 Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΜΑΘΙΑΣ (Υ.Μ. ΒΕΡΟΙΑΣ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 3 Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΜΑΘΙΑΣ (Υ.Μ. ΒΕΡΟΙΑΣ) Βέροια 26/06/2017 ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ: 7415/27.6.2017 Προς: ΟΠΩΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ Έχοντας υπόψη: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ MINI

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2-5 ΦΕΒΡΟΥΡΑΡΙΟΥ 2017 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα